Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
[ 2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Yeni başlığımız hayırlı olsun kaçıncı bu ben sayamadım :D neden anasayfaya gecmio onuda anlamadım neyse.. Başlığımızın ilk 5 yıldızı benden olsun devamı sizden unutmayın lütfen :)
Bluenight, ortada yüzük falan yok, Ela (Meredith yabancı dizideki adı) yüzükten anlamayacak, zaten Levent saklayacak yakalanana kadar. Bunlar bir akşam sarmaş dolaş hastaneden çıkarken karısı gelecek hastaneye. Karısıda kadın doğum uzmanı ve hastaneye transfer oluyor. Pat diye karşılarına çıkıp Levent'e merhaba diyecek, sonra da Ela'yla tanışırken adını ve soyadını söyleyecek. Soyad aynı olunca Ela aa aynı soyad diyecek, kadında evet doğal, ben Levent'in karısıyım, siz? diyecek. Ela ses etmeden basıp gidecek. Olay böyle patlayacak. Galiba 7.bölümde gelecek, tam hatırlamıyorum belki 8. Bölüm sonuydu bu sahne, çok iyi hatırlıyorum.
Bu arada şunu söyleyeyim Levent'in karısı sağlam başroldedir, 3.bölümde hala hastanede doktor ve olayların içinde. Bilgilerinize bu ipucuda...
Bilgi için teşekkürler de keşke anlatmasan çok dhaa iyi olurdu şimdi benim bu bölümleri heycanla izlememe gerek kalmadı :)
Yeni başlığa geçtik, hayırlı uğurlu olsun..
Bytepoem sağol ipuçları için... bu arada 8. bölüm çok eken değil mi? Gerçi elayla leventin çıkması da bayaa erken oldu. Bakalım levent yakalanınca ela napacak, gidip hasanla evleniyormuş sonra zaman atlaması falan...:img-hyste Ela, leventi çok iyi tanımadan ona güvenmekle çok büyük hata yaptı sonunda kendisi üzülecek...
ahhh ahhh şimdi erkek milleti dicem beni linç edecekler :img-hyste :img-hyste be adam madem evlisin ne demeye allem edip kallem edip kızın peşinde koşuon Allah aşkına şimdi bu yolunmalık değil mi :img-pilot :img-hyste yane Ela ya sölicem iyi bir yolsun :img-hyste Hasan ana kuzusu vs ama en azından dürüst birine bensio zati ne geliosa karizmalardan gelio :img-hyste
Bytepoem sağol ipuçları için... bu arada 8. bölüm çok eken değil mi? Gerçi elayla leventin çıkması da bayaa erken oldu. Bakalım levent yakalanınca ela napacak, gidip hasanla evleniyormuş sonra zaman atlaması falan...:img-hyste Ela, leventi çok iyi tanımadan ona güvenmekle çok büyük hata yaptı sonunda kendisi üzülecek...
merhab araktadaşlar bende diğer başlıkta dolaşıs duruyordum meğer yeni başlık açılmış ... hayırlı olsun..
eğer Levent'ın karısı çıkacaksa neler olacak bende merak ediyorum...
Ama bu kadın gelecekse şöyle bi 15-20 bölüm sonra gelsin ki :img-pilot bizde Ela -Levent aşkına doyalım dimi :) :)
Evet, tabii üzülecek hem de çok fazla, valla daha fazla konuşmayayım. Gerçekten erken gelecek karısı. Ya 7 ya 8. daha ileri değil. Zenci bir başhekim vardır yabancıda, burada kim bilmiyorum. Karısı başhekiminde yakın dostu aynı zamanda.
Bu arada son mesajımda bölüm lafını yanlış yazdım, sezon olacak. Karısı 3.sezonda hala dizide, yani gelip gidici değil.
Ben daha fazla yazmadan susayım. Zevkinizi kaçırmayayım. Arada bir uğrar bakınırım, öm veya direk ipcu isteyebilirsiniz her zaman.
İyi günler...
ahhh ahhh şimdi erkek milleti dicem beni linç edecekler :img-hyste :img-hyste be adam madem evlisin ne demeye allem edip kallem edip kızın peşinde koşuon Allah aşkına şimdi bu yolunmalık değil mi :img-pilot :img-hyste yane Ela ya sölicem iyi bir yolsun :img-hyste Hasan ana kuzusu vs ama en azından dürüst birine bensio zati ne geliosa karizmalardan gelio :img-hyste
slm başlık hayırlı olsun muhabbet leventin karısımı ya bari orası dağişik olsun sevgilisi gelsin gelecekse valla dayanamam acilden toplarlar beni:img-hyste valla elaya gerek yok canım ben de yolabilirim saçlarını ay afakanlar bastı:img-hyste ya elaya odadayken söz gelimimi söyledi hep beni uyurken izleyen bi kadınla evlenmek isterdimben burdan çıkarıyorum ki evli olmamalı ama bu kadar meraklıysa evliliğe niye ayrıldı eşinden yok ya şu evlilik işine bişe bulsunlar ela sevgiliyide görse karısınıda görse mesela zaten ona kızacak belki ayrılmak bile ister yabancıysa hele allah hayatta leventi bırakmaz:img-pilot
ya hastasıyım bu dizinin çoookkkkkkkkkk güzel işallah daha da iyi olur aşklar dimi
bu diziyi ilk başlta yasemin ergene var diye izledim ve de çok güzel oyuncu kadrosu:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
Evet, tabii üzülecek hem de çok fazla, valla daha fazla konuşmayayım. Gerçekten erken gelecek karısı. Ya 7 ya 8. daha ileri değil. Zenci bir başhekim vardır yabancıda, burada kim bilmiyorum. Karısı başhekiminde yakın dostu aynı zamanda.
Bu arada son mesajımda bölüm lafını yanlış yazdım, sezon olacak. Karısı 3.sezonda hala dizide, yani gelip gidici değil.
Ben daha fazla yazmadan susayım. Zevkinizi kaçırmayayım. Arada bir uğrar bakınırım, öm veya direk ipcu isteyebilirsiniz her zaman.
İyi günler...
zenci başhekim haldun oluyo canım galiba ben izlemedim ama nette baktım demek kalıcı yok ben fena olluyorum bu kız gelirse ela delirecek yok elayada eski sevgili bulsak eşit olsa durum olmaz böle canım bakalım ben sevgilisi gelsin diyorum bu daha az canımızı yakar dimi:img-wink: sizce
arkadaslar mrbb ben geldiiimmm
ya bu levent in karısı olayına geince eğer gelecekse bence de 7 8 çok erken biz bol bol ela levent aşkı izleyelim ondan sonra yani olmaz ki böyle hemen girerse bence bizde o süreyi uzatsınlar gerçi benim temennim hiç girmemesi
zenci başhekim haldun oluyo canım galiba ben izlemedim ama nette baktım demek kalıcı yok ben fena olluyorum bu kız gelirse ela delirecek yok elayada eski sevgili bulsak eşit olsa durum olmaz böle canım bakalım ben sevgilisi gelsin diyorum bu daha az canımızı yakar dimi:img-wink: sizce
vallaha canım zaten karısı olayı olursa ela da kendine başka birini buluyomuş böyle birbirlerini kıskanıyıolar işte
ya bu levent in karısı olayına geince eğer gelecekse bence de 7 8 çok erken biz bol bol ela levent aşkı izleyelim ondan sonra yani olmaz ki böyle hemen girerse bence bizde o süreyi uzatsınlar gerçi benim temennim hiç girmemesi
hoş geldin canım valla ne zaman gelirse gelsin benim delireceğim kesin genelde aşkları en dorukta olduğu zaman araya biri girere yani biz o aşk sahnelerinin en keyifli anlarında üzülebiliriz :sad53: allahım dayanamıyacağım o sahnele annem hemşire belki ilk müdahaleyi o yapar kötüleşirsem cinnet geçirecemye:img-hyste şaka bi yana ela kahrolacak kız gelirse e levent hatanı düzelt ozamanda göriyim:img-pilot nasol düzeltecen
vallaha canım zaten karısı olayı olursa ela da kendine başka birini buluyomuş böyle birbirlerini kıskanıyıolar işte
aaaaaa deme bunu sevdim iyi olur aynı taktikle onu vuracak bu hasan olmasın valla çocuk sırısıklam aşık elada bu fırsatı değerlendirse geçi kalbi kırılacak hasanın ama olurya görücez ya şimdi nerden çıktı bu eski karısı işi leventin ya illaki araya biri giricek e peki suatla zenan ne olacak acaba onlarda gelmesin ekilerden biri:img-hyste
katılıyorum şöyle 15-20 bölüm sonra gelsin gecekse........ ve de 2 bölüm kalıp mümkünse hemen gitsin :img-hyste :img-hyste
slm başlık hayırlı olsun muhabbet leventin karısımı ya bari orası dağişik olsun sevgilisi gelsin gelecekse valla dayanamam acilden toplarlar beni:img-hyste valla elaya gerek yok canım ben de yolabilirim saçlarını ay afakanlar bastı:img-hyste ya elaya odadayken söz gelimimi söyledi hep beni uyurken izleyen bi kadınla evlenmek isterdimben burdan çıkarıyorum ki evli olmamalı ama bu kadar meraklıysa evliliğe niye ayrıldı eşinden yok ya şu evlilik işine bişe bulsunlar ela sevgiliyide görse karısınıda görse mesela zaten ona kızacak belki ayrılmak bile ister yabancıysa hele allah hayatta leventi bırakmaz:img-pilot
Şöyle bişey de olabilir sevgilisi çıkadagelebilir yani nasıl diğer dizide annesi hastaydı burda babası bunuda öyle çevirebilirler heee ama dizinin ana temasını oluşturan başlıca konuysa o zaman yengemize hazırlıklı olalım derim ben :)
hoş geldin canım valla ne zaman gelirse gelsin benim delireceğim kesin genelde aşkları en dorukta olduğu zaman araya biri girere yani biz o aşk sahnelerinin en keyifli anlarında üzülebiliriz :sad53: allahım dayanamıyacağım o sahnele annem hemşire belki ilk müdahaleyi o yapar kötüleşirsem cinnet geçirecemye:img-hyste şaka bi yana ela kahrolacak kız gelirse e levent hatanı düzelt ozamanda göriyim:img-pilot nasol düzeltecen
canım ben diyorum zaten duyduğumdan beri delirmiş durumdayım levent in her ela ya o süper bakışlarını görünce diyorum bu adam nasıl evli çıkacakkkkkk
biz senle fena durumdayız hatırlıyosan dün cerrahiye gitme kararı almıştık gitmişken şu karısı meselesini de hallederiz artık:img-wink:
aaaaaa deme bunu sevdim iyi olur aynı taktikle onu vuracak bu hasan olmasın valla çocuk sırısıklam aşık elada bu fırsatı değerlendirse geçi kalbi kırılacak hasanın ama olurya görücez ya şimdi nerden çıktı bu eski karısı işi leventin ya illaki araya biri giricek e peki suatla zenan ne olacak acaba onlarda gelmesin ekilerden biri:img-hyste
vallaha canım bence de levent beyin karısı varsa elaya da talip mi yok ama haan değil sanırım bi veterinerle arası olacak ama başka biri de yaparlar çünkü ela evde hayvan istemiyo yani onun köpeği olanmaz ama eğer karısı ortaya çıkarsa ela ya da biri ayarlanır levent de kudurur
zaten asistanlar hastalar hastane o kıza hasta daha ne olsun:img-wink:
Şöyle bişey de olabilir sevgilisi çıkadagelebilir yani nasıl diğer dizide annesi hastaydı burda babası bunuda öyle çevirebilirler heee ama dizinin ana temasını oluşturan başlıca konuysa o zaman yengemize hazırlıklı olalım derim ben :)
yaa vallaha gelme ihtimaki bile beni böyle delirttiyse gelince nasıl olurum artık düşünün ama inş öteki dizideki gibibi bayan yaparlar bizde de çünkü orda gayet elaya saygılı biriymiş
biliyosunuz biz de kötü karakterler sevilir kötü biri yaparlarsa olmaz sonuçta ela nın üstü olur offff
canım ben diyorum zaten duyduğumdan beri delirmiş durumdayım levent in her ela ya o süper bakışlarını görünce diyorum bu adam nasıl evli çıkacakkkkkk
biz senle fena durumdayız hatırlıyosan dün cerrahiye gitme kararı almıştık gitmişken şu karısı meselesini de hallederiz artık:img-wink:
olur canım zaten karısı gelirse elimde kalacak bizi acil ve levent toparlar ancak:img-hyste ya sevgilisi gelsin bu daha az can yakıcı ama olmaz ya evlenmek isterse çık işin işinden şimdi ben dayanamıyorum bölümü izlemek için deliriyorum zaten az kaldı bu arada sabır ya sabır:img-pilot
acaba Levent'ın karısı rolünde kim oynayacak çok merak ediyorum... Şöyle güzel alımlı bişey olması lazım bence... eee Yasemin'e rakip olmak kolay değil... :) :)
bende bunu diyorum bu adam evli olsa elaya niye hep böyle bi kadınla evlenmek isterdim dedi eğer karısı varsı gereksiz bi cümle sarfetmiş olr bence evliysen evliydim de annen baban öğretmen ,lahanamı ne sevmezmiş son sahnede saydıya en önemli şeyi unuttu anlatsaydı gerçeği en azında kurtulma şansı olur ilişkinin ben yine sevgili diyorum ama ne biliyim en iyisi hiç biri gelmesin:img-hyste
olur canım zaten karısı gelirse elimde kalacak bizi acil ve levent toparlar ancak:img-hyste ya sevgilisi gelsin bu daha az can yakıcı ama olmaz ya evlenmek isterse çık işin işinden şimdi ben dayanamıyorum bölümü izlemek için deliriyorum zaten az kaldı bu arada sabır ya sabır:img-pilot
sorma yaa ben de öyle artık sabrım kalmıyo yani o durumdayım oyalanmaya çalışıyorum onu da yapamıyoruım
bu arada sevgilisi olması daha iyi onu saklaması belki daha ii olur ama karısı olması işte o kaldırılamaz bi durum ela artık ne yapar bilmiyorum bu kadar mücadele ediyo bu kadar çırpınıyo duygularına hapsolmamak için ondan kaçabilmek için üstüne bi de sevdiği adamın karısı ortaya çıkıyo daha ne olsunnn
acaba Levent'ın karısı rolünde kim oynayacak çok merak ediyorum... Şöyle güzel alımlı bişey olması lazım bence... eee Yasemin'e rakip olmak kolay değil... :) :)
ben ilk duyduğumda da dedim kim oynıcak zaten güzel alımlı bi kadınmış gelir gelmez hastanede herkes hayran kalıyomuş falan artık bilmiyorum gider bi de sevdiğimiz bi bayanı yaparlar vallaha ben seviyorum falan anlamam nefret ederim artık
valla eeeski sevgili ister karısı olsun alımlı ve güzel olacağı kesin ama elanın delireceğide kesin olay olacak o sahneler olursa artıl ela leventi acillik yapar ama kıskançlıklarını izlemek güzel olucak allahtan elanı yerinde dğilim yoksa ben onu sağ bırakmam kızı evire çevire döverim aaaa gelicek sevgilimi alıcak aralarında herşey bitmişken gerçi belki levent bıraktı kız kolay vazgeçmez öyle adamdam görücez hayırlısı:img-wink:
ben ilk duyduğumda da dedim kim oynıcak zaten güzel alımlı bi kadınmış gelir gelmez hastanede herkes hayran kalıyomuş falan artık bilmiyorum gider bi de sevdiğimiz bi bayanı yaparlar vallaha ben seviyorum falan anlamam nefret ederim artık
al bendende o kadar acaba doktormu oda bilginiz varmı gelirse mesele meslektaşsa buda ayrı bi sorun levent elayı sevmekten vazgeçmiycek onu tanıtırken bu yazıyodu yazıda buna güveniyorum elayı bırakmaz kolay kolay o kadar peşinden koştu elde etti eskilerden gelen biri bunu yıktı olmaz ya izin vermiyorum benim dememle olsa ben çıktım birazdan geliyorum milletbye
valla eeeski sevgili ister karısı olsun alımlı ve güzel olacağı kesin ama elanın delireceğide kesin olay olacak o sahneler olursa artıl ela leventi acillik yapar ama kıskançlıklarını izlemek güzel olucak allahtan elanı yerinde dğilim yoksa ben onu sağ bırakmam kızı evire çevire döverim aaaa gelicek sevgilimi alıcak aralarında herşey bitmişken gerçi belki levent bıraktı kız kolay vazgeçmez öyle adamdam görücez hayırlısı:img-wink:
bi de Ela'nın eski sevgilisi gelse acayip olur ya :) :img-hyste
ortalık tam karışır.. Bir tarafta Levent'in eskisi, diğer tarafta Ela'nın eski sevgilisi.... bunlar sürekli birbirini kıskandırır bizde muhteşem bölümler izliriz :img-pilot :)
selamlar.......
ya olmasın güzel falan....güzel olsa ne yazar bizim elamız herkesten güzel.....
güzelliğini geç çekici............leventide çekti ya zaten........:)
karısı olmasında sevgiliye lafımız yok.........
tabiki kıskançlıklar olucaktır ela çıldırıcak ........ama affedermi orasını bilemem......
ya birde böyle bişey kesinleştimi ?
al bendende o kadar acaba doktormu oda bilginiz varmı gelirse mesele meslektaşsa buda ayrı bi sorun levent elayı sevmekten vazgeçmiycek onu tanıtırken bu yazıyodu yazıda buna güveniyorum elayı bırakmaz kolay kolay o kadar peşinden koştu elde etti eskilerden gelen biri bunu yıktı olmaz ya izin vermiyorum benim dememle olsa ben çıktım birazdan geliyorum milletbye
canım karısı da doktor levent in çok başarılı bi kadın doğum uzmanı zaten çok başarılı olduğu için hastaneye özel olarak çağırılıyo
ortalık tam karışır.. Bir tarafta Levent'in eskisi, diğer tarafta Ela'nın eski sevgilisi.... bunlar sürekli birbirini kıskandırır bizde muhteşem bölümler izliriz :img-pilot :)
aslında ne güzel söyledin illa biri gelecekse...
elanın eski sevgilisi gelsin.
levent kıskançlık krizlerine girsin.......
o kıskandığı zaman daha bir harika oluyor........:)
canım eğer karısını çıkarırlarsa ortaya o zaman büyük ihtimalle elanın bulduğu yeni sevgili de girer olaya süper olur arrtık birbirlerini çıldırtırlar tabi burda beni de
ya merhaba arkadaşlar okuldan yeni geldim ve hemen girdim duyduklarıma inanamıyorum leventin karısı mı varmış nasıl olur ya bu gerçek mi biri bana cevap yazsın lütfen
canımmm bizde emin değiliz ama g.anatomy dizine benzediği için öyle bi söylenti var . Yani Levent'in eski sevgilisi ya da karısı ilerleyen bölümlerde diziye dahil olabilir...
tatlı_cadı624 18-01-07, 10:48 yeni başlığa geçmişiz tebrikler bizeeeeeee............:happy0064
yazılılarım süper geçti yazılılarımdan 1 tane kaldı gireyim dedim ne konuşuyorsunuz?
ya ben bu leventin karısını yolarım...:img-hyste yani senaristlerde gıcık aşkın en tutkulu yerinde araya biri girer ama ela bunu duyarsa leventin yüzüne bile bakmaz ayrıca eğer leventin karısının gelmesinde sonra ela leventi affederse ela hakkında düşüncelerim değişir ela bundan sonra leventi affedecek karakterde biri değil
ne kadar karizmatik olsa bile bunu yapmaz...
ama eğer leventin karısı gelirse yabancı versyonun taklidi olur ama ela nın eski sevgilisi gelse yani daha farklı olur hem düşünürsek ela neden ilk başta levente güvenmedi belkide daha önce biri onu çok kırdı
veeeee az kaldı dizimize sabırrrr
canım gerçek mi değil mi bilmiyoruz sadece ihtimalleri konuşuyoruz işte hani öteki diziden dolayı böyle bi ihtimal var ya o işte
oh ii rahatladım bence karısı çıkmaz ama belki eski sevgilisi falan çıkar ama bence kesinlikle öyle eski karısı çıkmaz ya elaya öyle bi şey olsa baştan söylerdi...
oh ii rahatladım bence karısı çıkmaz ama belki eski sevgilisi falan çıkar ama bence kesinlikle öyle eski karısı çıkmaz ya elaya öyle bi şey olsa baştan söylerdi...
umarım öyle birşey çıkmaz.
öncedende söylemiştik......
öyle bişey çıkarsa ela o hastaneyi leventin başına yıkar......:)
e hakkıda zaten.........
selamlar.......
ya olmasın güzel falan....güzel olsa ne yazar bizim elamız herkesten güzel.....
güzelliğini geç çekici............leventide çekti ya zaten........:)
karısı olmasında sevgiliye lafımız yok.........
tabiki kıskançlıklar olucaktır ela çıldırıcak ........ama affedermi orasını bilemem......
ya birde böyle bişey kesinleştimi ?
zaten güzel olsa ne yazar ela nın yanında
zaten merak etmeyin güzel bi yanı kalmıcak eğer diziye girerse ben onu parçalıcam kadının güzelliği falan kalmıcak :img-hyste
şimdi aklıma geldi bekli karısı yada sevgilisi gelmez de Hastaneye yeni gelen şöyla başarılı genç güzel bi kadın doktor Levent'e aşık olabilir.. Levent'i tavlamak için çeşitli oyunlar yapabilir. Buda Ela'yı çıldırtmaya yeter zaten... heee bi de beni delirtmeye :)
zaten güzel olsa ne yazar ela nın yanında
zaten merak etmeyin güzel bi yanı kalmıcak eğer diziye girerse ben onu parçalıcam kadının güzelliği falan kalmıcak :img-hyste
tamam canım birlikte parçalarız bak bensiz yapma olurmu......:)
o zamna bakılacak hali kalmaz yüzüne......
gerçi levent artık bakmaz eladan başkasına .....
şimdi aklıma geldi bekli karısı yada sevgilisi gelmez de Hastaneye yeni gelen şöyla başarılı genç güzel bi kadın doktor Levent'e aşık olabilir.. Levent'i tavlamak için çeşitli oyunlar yapabilir. Buda Ela'yı çıldırtmaya yeter zaten... heee bi de beni delirtmeye :)
bak oda olabilir canım ...
ama hastaneye erkek gelse o elaya aşık olsa daha bir güzel olur.......
levent krizlere girer........bence böyle olsun olmazmı ?:)
yeni başlığa geçmişiz tebrikler bizeeeeeee............:happy0064
yazılılarım süper geçti yazılılarımdan 1 tane kaldı gireyim dedim ne konuşuyorsunuz?
ya ben bu leventin karısını yolarım...:img-hyste yani senaristlerde gıcık aşkın en tutkulu yerinde araya biri girer ama ela bunu duyarsa leventin yüzüne bile bakmaz ayrıca eğer leventin karısının gelmesinde sonra ela leventi affederse ela hakkında düşüncelerim değişir ela bundan sonra leventi affedecek karakterde biri değil
ne kadar karizmatik olsa bile bunu yapmaz...
ama eğer leventin karısı gelirse yabancı versyonun taklidi olur ama ela nın eski sevgilisi gelse yani daha farklı olur hem düşünürsek ela neden ilk başta levente güvenmedi belkide daha önce biri onu çok kırdı
veeeee az kaldı dizimize sabırrrr
aynen ela böyle bişeyi affedebilecek biri değil ama ne zaman yumuşar karısıyla neden ayrıldığını ya da sadece bu e-vliliğin kağıt üzerinde olduğunu öğrendiği zaman ama sonuçta yine evli yani bilmiyorum artık ilerde ne yapıcaklar ona göre biz de bakıcaz cıldırma durumlarına
tatlı_cadı624 18-01-07, 10:53 şimdi aklıma geldi bekli karısı yada sevgilisi gelmez de Hastaneye yeni gelen şöyla başarılı genç güzel bi kadın doktor Levent'e aşık olabilir.. Levent'i tavlamak için çeşitli oyunlar yapabilir. Buda Ela'yı çıldırtmaya yeter zaten... heee bi de beni delirtmeye :)
eveet bu ihtimal üzerinde de durabiliriz aynı şey yabancı damatta olmuştuya sekreter felan öyle bi şey olabilir belki
ama farketmez ben her şekilde de ela&leventin arasına bozacak olanları yolarım......
aynen ela böyle bişeyi affedebilecek biri değil ama ne zaman yumuşar karısıyla neden ayrıldığını ya da sadece bu e-vliliğin kağıt üzerinde olduğunu öğrendiği zaman ama sonuçta yine evli yani bilmiyorum artık ilerde ne yapıcaklar ona göre biz de bakıcaz cıldırma durumlarına
ya canım ela demişti ya ....
levente senin sırların olabilir ve bende bunlardan hiç hoşlanmayabilirim diye...
bence öyle bişeye işaret ama ...
daha sonra levent götürdü tekneye saydı ya bebn böyle biriyim falan diye.....
evli olsa söylermiydi acaba............
olabilir canım ama ben aşkın ve teslimiyetin bu kadar erken olmasından bekliyorum bi 3.kişi ya da ben aşk oyununa alışmışım ondan bana böyle geliyo
ama bunlar kararlılar bence bi 3.kişi gelecek sanki o 3.kişi levent e gelirse ela da haklı olarak 4.kişşiyi sokar işin içine işte o zaman deriz ki hastanede şenlik varrrr:img-hyste
ya canım ela demişti ya ....
levente senin sırların olabilir ve bende bunlardan hiç hoşlanmayabilirim diye...
bence öyle bişeye işaret ama ...
daha sonra levent götürdü tekneye saydı ya bebn böyle biriyim falan diye.....
evli olsa söylermiydi acaba............
ben de zaten başta bu konuda kararsızdım ama ela dan o sözleri duyunca aha dedim ileri için sinyaller veriliyo bence mutlaka levent in geçmişinden biri gelicek
ben de zaten başta bu konuda kararsızdım ama ela dan o sözleri duyunca aha dedim ileri için sinyaller veriliyo bence mutlaka levent in geçmişinden biri gelicek
hay hay buyursun gelsinde....
bu karısı olmasın yahu........sevgilisi olsun.....çok sevmişler zamanında ama ayrılmışlar..........
böyle bişey olursa ela fazla katı davranmaz ama karısı gelirse düşünemiyorum.........
canım karısı da doktor levent in çok başarılı bi kadın doğum uzmanı zaten çok başarılı olduğu için hastaneye özel olarak çağırılıyo
aaaaaa deme özel olarak çağrılıyo inanmıyorum orda öyleyse burda bakalım nasıl olur aman elanın güzelliği yeter leventte sevinir karısını gördüğü için heralde :img-hyste ya burda değişik olur inşallah elanın babası mesela iğleşse onuda özel olarak çağırsalar demekki öyle sahne olacakki kadını çağırıyolar bakalım burda nasıl olucak onların senaryosuna inşallah tam bağlı kalmazlar eski sevgili olsun bence, artık nete fazla giremiycem abim geldi stajı vardı okulunu bitirdi erzurumda artık ortak paylaşıma girdik bana kaldığı zamanlarda giricem her boşluğu değerlendirmeye çalışıcam çıkıyorum şimdi:sad53:
ay arkadaslar kusura bakmayin ben biraz geride kaldim :D öbür baslikta okudum birazini ama acikcasi hepsini degil :img-blush leventin karisi gelcekmis..bu kesinmi yani? bildigime göre grey's anatomyde cikip geliyodu..ama belki türk versyonda cikip gelmez? dedigim gibi kusuruma bakmayin hepsini okuyamadim :icon_sorr yani kesin gelcekmi bu kadin? :D
ay arkadaslar kusura bakmayin ben biraz geride kaldim :D öbür baslikta okudum birazini ama acikcasi hepsini degil :img-blush leventin karisi gelcekmis..bu kesinmi yani? bildigime göre grey's anatomyde cikip geliyodu..ama belki türk versyonda cikip gelmez? dedigim gibi kusuruma bakmayin hepsini okuyamadim :icon_sorr yani kesin gelcekmi bu kadin? :D
evet canım yabancı versiyonda öyle .....
bizim şu an tek dileğimiz karısı falan olmaması........
yoksa karar verdik yolacaz o kadını.........:) mahalle kızları gibi konuştum yahu:...........:)
bak oda olabilir canım ...
ama hastaneye erkek gelse o elaya aşık olsa daha bir güzel olur.......
levent krizlere girer........bence böyle olsun olmazmı ?:)
aaaaaa süper fikir inşallah öyle olur bu daha iyi elaya birinin aşık olması aferin iyi buldun ay çık güzel olur hep ela mı kıskanacak birazda levent kıskansın:img-hyste çok beğendim bu cümleni olur olur bal gibi olur:happy0064
aaaaaa süper fikir inşallah öyle olur bu daha iyi elaya birinin aşık olması aferin iyi buldun ay çık güzel olur hep ela mı kıskanacak birazda levent kıskansın:img-hyste çok beğendim bu cümleni olur olur bal gibi olur:happy0064
evet ..........harika olur hemde...
levenetin kıskançlıklarına zaten hayranım.......
bunu azda olsa gördük......
neler olur acaba.......
evet kesinlikle böyle bişey olsun.............
merak etmeyelim leventi karısı gelirse ela mutlaka birini bulur ona ki buluyomuş ve levent çıldırıyomuş
ben asıl merakla hasanın onlarda kaldığını öğreneceği anı bekliyorum ne tepki verecek
olabilir canım ama ben aşkın ve teslimiyetin bu kadar erken olmasından bekliyorum bi 3.kişi ya da ben aşk oyununa alışmışım ondan bana böyle geliyo
ama bunlar kararlılar bence bi 3.kişi gelecek sanki o 3.kişi levent e gelirse ela da haklı olarak 4.kişşiyi sokar işin içine işte o zaman deriz ki hastanede şenlik varrrr:img-hyste
3, ve 4, kişiler gelirse hastanede şenlik olur gerçeketen de. ama ne olursa olsun Ela ve Levent asla birbirlerini sevmekten vazgeçemezler. Çünkü ne olursa olsun hatta Ela Levent'e hödük :) bile demiş olsa da onların ki ilk görüşte aşk :img-in_lo ... hem de bereketli bol yağmurlu bi günde :happy0064
merak etmeyelim leventi karısı gelirse ela mutlaka birini bulur ona ki buluyomuş ve levent çıldırıyomuş
ben asıl merakla hasanın onlarda kaldığını öğreneceği anı bekliyorum ne tepki verecek
bende çok merak ediyorum hasanı öğrenince ne yapacak.......
herşeyi geçtim bu bölümde elaya kızgın mış ya....neden kızmış......çok merak ediyorum:..........
dayanamaz o elaya ya barışırlar hemen...........
3, ve 4, kişiler gelirse hastanede şenlik olur gerçeketen de. ama ne olursa olsun Ela ve Levent asla birbirlerini sevmekten vazgeçemezler. Çünkü ne olursa olsun hatta Ela Levent'e hödük :) bile demiş olsa da onların ki ilk görüşte aşk :img-in_lo ... hem de bereketli bol yağmurlu bi günde :happy0064
kesinlikle aynı fikirdeyim hele levent kızı görür görmez çarpıldı ve ben eminim şartlar ne olursa olsun ondan vazgeçemez adam asistan doktor ilişkisini mesafesini bile takmadı çiğnedi
büyük aşklar nefretle başlarya.........
ela bence güzelde demiş....o laflarla etkiledi leventi.....hırçın haliyle......
ama daha sonra hastanede karşılanşınca bey dediğinde leventi hödüke ne oldu sorusu harikaydı............:)
of of vakit geçmiyor.......:)
bakın en güzel örneği tanıtımdan şu sözler
LEVENT
Ela'nın büyük aşkı... Hepimizin içini ısıtacak kadar naif bir sevgi bu... Engellere, acılara ve hayal kırıklıklarına rağmen...
DEMEK BİŞEYLER OLACAK HAYAL KIRILIĞI YAŞANACAK Bİ DE ŞURASI VAR
Onun da hataları olmayacak mı? Elbette olacak... Ne de olsa o da bir insan ama Ela'yı sevmekten asla vazgeçmeyecek...
İŞTE BUNDAN EMİNİM ZATEN ELA YA ÖYLE BAKARKEN NASIL ONDAN VAZGEÇEBİLİR BU KADAR KOLAY MI BENCE DEĞİL
ama daha sonra hastanede karşılanşınca bey dediğinde leventi hödüke ne oldu sorusu harikaydı............:)
BEN DE ORDA NEYE BAYILDIM BİKLİYO MUSUN LVENT E DEDİ ya bunları unutsak falan o da dedi olmaz hepsinin bende ayrı bi anısı olacak koptum artık
bakın en güzel örneği tanıtımdan şu sözler
LEVENT
Ela'nın büyük aşkı... Hepimizin içini ısıtacak kadar naif bir sevgi bu... Engellere, acılara ve hayal kırıklıklarına rağmen...
DEMEK BİŞEYLER OLACAK HAYAL KIRILIĞI YAŞANACAK Bİ DE ŞURASI VAR
Onun da hataları olmayacak mı? Elbette olacak... Ne de olsa o da bir insan ama Ela'yı sevmekten asla vazgeçmeyecek...
İŞTE BUNDAN EMİNİM ZATEN ELA YA ÖYLE BAKARKEN NASIL ONDAN VAZGEÇEBİLİR BU KADAR KOLAY MI BENCE DEĞİL
evet artık benimde umudum kalmadı..
kesin karısı gelecek...
aman gelşsin geleceği varsa göreceğide vardır......
ama eladan vazgeçmemesi harika....
vazgeçemez zaten.........dediğin gibi o bakışları boşuna atmıyor.......:)
BEN DE ORDA NEYE BAYILDIM BİKLİYO MUSUN LVENT E DEDİ ya bunları unutsak falan o da dedi olmaz hepsinin bende ayrı bi anısı olacak koptum artık
bunlar bize aşkı anlatırken kopuyorum gülmekten zaten
her kelimeleri gırgır şamata...
işte ileride bol bol ağlayacağız baştan güldürüyorlar bizi.......:)
gerçekten de birinci bölüm mükemmeldi onların o benim meşhur camın önünde yaptığı konuşmalara bitiyorum ama Levent'te az değil haa ne yaptı etti Ela'yi ikna etti sayılır... e tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır diye boşuna dememişler... :)
ya arkadaşlar bu arada konumuzla ilgisi yok ama ben dün Kutsi'yi izledim ya adam mükemmel şarkılar seçmiş son haftalardaki en güzel programıydı. hatta yeni kasetinde olacak bi şarkıyıda söyledi sözleri çok güzel şarkının. belki bu şarkıyı söyler sonra dizi de. :bilmim doktorlardan banseder mi diye bekledim ama bişey demedi hiç. geçen hafta azıcıkta olsa bişeyler söylemişti ama bu hafta hiç konuşmadı... :(
gerçekten de birinci bölüm mükemmeldi onların o benim meşhur camın önünde yaptığı konuşmalara bitiyorum ama Levent'te az değil haa ne yaptı etti Ela'yi ikna etti sayılır... e tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır diye boşuna dememişler... :)
ya arkadaşlar bu arada konumuzla ilgisi yok ama ben dün Kutsi'yi izledim ya adam mükemmel şarkılar seçmiş son haftalardaki en güzel programıydı. hatta yeni albümünde olacak bi şarkıyıda söyledi sözleri çok güzel şarkının. belki bu şarkıyı söyler sonra dizi de. :bilmim doktorlardan banseder mi diye bekledim ama bişey demedi hiç. geçen hafta azıcıkta olsa bişeyler söylemişti ama bu hafta hiç konuşmadı... :(
evet tatlı dil ve yılan durumu...
levent başardı sonunda...
zaten hastalarınıda tatlı diliyle ikna etmiyormuydu.
aynı yöntemi elaya da uyguladı işte.........:)
kutsinin programına bende baktım......sanki saçlarımı uzamış arkadaşlar......bana öyle geldi........birde dizide daha çok beyaz görünüyor saçında ama yoktu sanki akşam.........
slm arkadaslar...ben epeydir uyeyim ama oyle cok *** yorum yapmiyorum.gordugum kadariyla heyecan had safhada,bendede oyle walla.zaten bir haftadir son bolumdeki ela-levent sahnelerini izlemekten helak oldum.birde bolumun neresinde olduklarini ezberlemisim bi tiklamayla onlarin sahnesini buluyorum walla.neyse sanirim leventin karisi olup olmama ihtimalinden bahsediliyo.cok uzgunum ama bence diziye denildigi gibi bir es girecek.aslinda 3 bolumde bunun ipuclari verilmis epeyce,bir arkadasimizinda belirttigi gibi.bakiniz:asansorde elanin nefret edecegim sirlariniz olabilir sozleri ve sonrasinda leventin surati asik,bozulmus bir sekilde kalakalmasi.ayni zamanda tekne basinda kendini anlattiktan sonra benimli ilgili bilmen gerekenler 'simdilik bu kadar' sozu esnasindaki ciddi yuz ifadesi.
coook uzgunum ama bence bir es girecek bu diziye ve ortalik fena karisacak.
aslinda baslarda ben dizi alinti olsa bile biz turklere ters dusecegi icin bir es yerine eski bir sevgili girebilir diye dusunmus ve ummustum ama oyle olmiycak sanirim...neyse cok uzun oldu bu yorum:)herkese simdiden iyi seyirler arkadaslar
ps:bu arada bende de bu diziyle birlikte kutsi hayranligi basladi cogunuzda oldugu gibi.:img-yes: adam kac senedir bu piyasada,sarkilarinin bazilarini severim ama bu abimiz baya bir karizma sahibiymis yeni anladim.ayni zamanda AGLAMA KALBIM diye bir sarkisi var kendilerinin,firsatiniz olursa bir yerden bulup dinlemenizi siddetle tavsiye ederim...
evet tatlı dil ve yılan durumu...
levent başardı sonunda...
zaten hastalarınıda tatlı diliyle ikna etmiyormuydu.
aynı yöntemi elaya da uyguladı işte.........:)
kutsinin programına bende baktım......sanki saçlarımı uzamış arkadaşlar......bana öyle geldi........birde dizide daha çok beyaz görünüyor saçında ama yoktu sanki akşam.........
ya saçlarına pek dikkat etmedim. uzamışmıydı ki. aslında uzatıp şöyle bi jölelese dağıtsa acayip yakışır.. ha uzutson dediysem sanmayın omuzlara kadar :img-hyste sadece bi -iki sartim yani ... :good:
ya saçlarına pek dikkat etmedim. uzamışmıydı ki. aslında uzatıp şöyle bi jölelese dağıtsa acayip yakışır.. ha uzutson dediysem sanmayın omuzlara kadar :img-hyste sadece bi -iki sartim yani ... :good:
evet biraz bakımsız bizim doktorumuz ama olsun demi böylede güzel........:)
ya sanki bana uzamış gibi geldi yada öyle görmek istediğim içinde olabilir....bilmiyorum canım..........
((--NeSli--)) hım güzel bir vakit geçirmek için yöntemin...ama ben sana daha iyi bir yöntem buldum canım.....sen bizlere senaryo yaz vakit daha çabuk geçer........:)
iyi ozaman karisi cikmadiysa..umarim cikip gelmez :D gelse bile elimde kalir valla :P neyse..ya ela levent aski iyi güzelde ben hasana cok aciyoruuum..leventin karisi cikip gelirse ela tabiki leventden uzaklasicak..ama ya gelmezse? ela-levent iliskisi devam ederse? yazik degilmi hasana ya :( oda seviyor elayi..ahh su hasana bi kiz bulamadik ya :D canim benim hastane cikisinda hepsi yan yana yürüyünce o en kücükleri kaliyo..hihi..
siz her leventin karısından bahsedikçe , yazdıkça
ve bunları ben okudukça bana bişeyler oluyor fenalık geçiriyorum oldugum yerde
yapmayın nolur
dayanamıyorum
adı batasıca gelmesin
birinden yada kötü bişeyden bahsedeersen o kadar çok başına gelme ihtimali var derlerya bahsetmeyelimki gelmesin felaket
durun bi mutlu olalım önce niye daha ışıgı görmeden karanlıgı düşünüyoruz anlamadım ....
yapmayın nolur .. hakkaten çekilir çile değil
hele hele karşısına her bi kadın çıktıgın ahanda bu kadın demek istemiyorum . bu endişeyle yaşamak :img-help: :img-help: :img-help:
yarın 2 yazılım var akşama misafir gelme ihtimali var. inş. kimse gelmezde rahat rahat izlerim. yazılıyada şimdi çalışıp akşama bırakmamam lazım ama doktorlar ile ilgili bişey oldu mu kendimi tutamıyorum. foruma bi bakıyım diye girdim yarım saattir çıkamıyorum. doğum günü meselesini anlayamadım kimin doğum günü biri bi aydınlatsa olur mu?
dizimize 5 buçuk saat falan kaldı galiba. dayanamıyorum:)
slm arkadaslar...ben epeydir uyeyim ama oyle cok *** yorum yapmiyorum.gordugum kadariyla heyecan had safhada,bendede oyle walla.zaten bir haftadir son bolumdeki ela-levent sahnelerini izlemekten helak oldum.birde bolumun neresinde olduklarini ezberlemisim bi tiklamayla onlarin sahnesini buluyorum walla.neyse sanirim leventin karisi olup olmama ihtimalinden bahsediliyo.cok uzgunum ama bence diziye denildigi gibi bir es girecek.aslinda 3 bolumde bunun ipuclari verilmis epeyce,bir arkadasimizinda belirttigi gibi.bakiniz:asansorde elanin nefret edecegim sirlariniz olabilir sozleri ve sonrasinda leventin surati asik,bozulmus bir sekilde kalakalmasi.ayni zamanda tekne basinda kendini anlattiktan sonra benimli ilgili bilmen gerekenler 'simdilik bu kadar' sozu esnasindaki ciddi yuz ifadesi.
coook uzgunum ama bence bir es girecek bu diziye ve ortalik fena karisacak.
aslinda baslarda ben dizi alinti olsa bile biz turklere ters dusecegi icin bir es yerine eski bir sevgili girebilir diye dusunmus ve ummustum ama oyle olmiycak sanirim...neyse cok uzun oldu bu yorum:)herkese simdiden iyi seyirler arkadaslar
ps:bu arada bende de bu diziyle birlikte kutsi hayranligi basladi cogunuzda oldugu gibi.:img-yes: adam kac senedir bu piyasada,sarkilarinin bazilarini severim ama bu abimiz baya bir karizma sahibiymis yeni anladim.ayni zamanda AGLAMA KALBIM diye bir sarkisi var kendilerinin,firsatiniz olursa bir yerden bulup dinlemenizi siddetle tavsiye ederim...
canımm bizde zaten gelecek diye bekliyoruz ... Ama hemen gelmesin biraz daha Ela-Levent'i birlikte görelim 30-40 bölüm izleyelim... :img-hyste ondan sonra kim geliyorsa gelsin ..
bu arada Ağlama Kalbim gerçekten çok güzel bi şarkı... ama benim favorim geçer ve büyüme bebek...
adanali esmer 18-01-07, 11:39 öncelikle yeni sayfamiz hayirli ugurlu olsun
bu aksamki bölümü cok merak ediyorum bakalim neler olcak dün fragmani gördüm harika bir bölüm suat ve zenanin yakismalarina sok oldum gercektende süper bir bölüm ya neler konusuyorsunuz bakalim.
yeni başlığımız hayırlı olsun....
bu akşam dizimiz var.......
nihayet....;)
neler olacak çok merak ediyorum..
siz her leventin karısından bahsedikçe , yazdıkça
ve bunları ben okudukça bana bişeyler oluyor fenalık geçiriyorum oldugum yerde
yapmayın nolur
dayanamıyorum
adı batasıca gelmesin
birinden yada kötü bişeyden bahsedeersen o kadar çok başına gelme ihtimali var derlerya bahsetmeyelimki gelmesin felaket
durun bi mutlu olalım önce niye daha ışıgı görmeden karanlıgı düşünüyoruz anlamadım ....
yapmayın nolur .. hakkaten çekilir çile değil
hele hele karşısına her bi kadın çıktıgın ahanda bu kadın demek istemiyorum . bu endişeyle yaşamak :img-help: :img-help: :img-help:
madem öyle diyorsun değiştirelim konyu
ya Levent'le Ela o topkek sahnesinde hastane bahçesindeler dimi ... Eğer öyleyse öyle öpüşmek falan iyi cesaret valla. tabii öpüşebilirlerse...
bi de bu kek neyli acaba kakolu di mi :) :img-hyste
2 sorum var cevaplarsanız çok sevinirim.
doğum günü kimin ve sesli fragman çıktı mı yoksa yine sessiz mi devam ediyo?
en uyduruk dizilerin bile fragmanı günler öncesinden konuyo bi bizimki 2 gün kala konuyo gıcık oluyorum. hiç bizi düşünmüyolar. bu izleyiciler merak eder mi etmez mi diye..
didou_didem 18-01-07, 11:57 karamay'a katılıyorum yaa valla okudukça içim daralıyor zaten ortaya çıkınc bomba etkisi yaratıcak..inşallah karısı falan çıkmaz diye ümit ediyorum bende..
madem öyle diyorsun değiştirelim konyu
ya Levent'le Ela o topkek sahnesinde hastane bahçesindeler dimi ... Eğer öyleyse öyle öpüşmek falan iyi cesaret valla. tabii öpüşebilirlerse...
bi de bu kek neyli acaba kakolu di mi :) :img-hyste
hahhh güzel bi konu
şöyle bi napacaklarsa yapasalar da sıkı sıkı sarılsalar bi güzel barışsalar kızgınlıkları kırılmışlıkları unutsalar sonra ne çalarsa çalsın isterse hastanenın yangın alarmı çalsın şahben benım umrumda değil ama önce o sahneleri izliyem bi dizi tadıyla değilmi ama
bizede yazık kardeşim ne hayaller kuruyoz
karamay'a katılıyorum yaa valla okudukça içim daralıyor zaten ortaya çıkınc bomba etkisi yaratıcak..inşallah karısı falan çıkmaz diye ümit ediyorum bende..
karısı çıkarsa diğer dizilere döner diye korkuyorum. her magazin programında eşiniz bilmem şöyle yapsaydı doktorlar dizisindeki gibi mi yapardınız diye gıcık muhabbetler olmaz inş. reytinglerde iyi reklama gerek yok.
karısı çıkmasın çıkarsa elaya kalmaz biz dizifilmciler saldırırız diye korkuyorum;)
en uyduruk dizilerin bile fragmanı günler öncesinden konuyo bi bizimki 2 gün kala konuyo gıcık oluyorum. hiç bizi düşünmüyolar. bu izleyiciler merak eder mi etmez mi diye..
Doğum günü elanın kendi doğum gününü 1 akşam önce artık tek sağlıklı erkek olan leventle kutlamak istiyor. ( keza o sahnedede levent naz yaparsa atsın o hastanenın tepesinden kendini bi zahmet ben atarım yoksa )
fragmanın müzikli çıkması acep izleyici nasıl çıldırtılır diye bi test bu teste maruz kalıyoruz . napalım herkesin çekmesi gereken bi çile var
yaa diğer kanallar gibi 3 hafta yayınlamasalar ne olcak halimiz
beterin beteri var yanii
neyse bitti bu çile sayılı saatler kaldı geri sayım çoktan başladı
canımmm
doğum günü kimin........ bilmiyoruz
fragman çıkalı.......... iki gün değil 4-5 gün oldu............
SELImESMaDEMIr 18-01-07, 12:09 Arkadaslar selam ben geldim ama bu msj yazdiktan sonra gidiyorum yine bir bakiyim dedim on dakika sonra cikmam lazim okulum var bu arada fransizca sinavim kötü gecti ama olsun,neyse:)
Dün allahtan biraz tarih calistim yoksa bugün cok zorlanirdim sadece bir göz aticam sonra buraya belki gelirim ama kesin degil...fkaat diziden sonra ugrarim:)
Bugün büyük gün:)
Fragmanini degistirmisler hele sükür:)
Herkese iyi beklemeler...:)Hepinizi öpüyorum:)
karısı çıkarsa diğer dizilere döner diye korkuyorum. her magazin programında eşiniz bilmem şöyle yapsaydı doktorlar dizisindeki gibi mi yapardınız diye gıcık muhabbetler olmaz inş. reytinglerde iyi reklama gerek yok.
karısı çıkmasın çıkarsa elaya kalmaz biz dizifilmciler saldırırız diye korkuyorum;)
hah katılıyorum bak buna... Dizimizi gayet iyi başladı işallah bu akşamda raitinglerde üst sıralarda çıkarız...
Zaten asıl bu akşamkı raitingler önemli. dizilerin yeni bölümleri geldi . Sizce raiting sonuçları ne olur arkadaşlar. diziyi henüz izlemedik ama bi tahmininiz varmı ...
fragmanı izlerken aklıma bişey geldi biraz saçma olabilir ama o kız leventin kızı olmasın başında falan da bekliyor.
bu gün kızı öbür gün karısı hiç belli olmaz;)
((--NeSli--)) 18-01-07, 12:19 hah katılıyorum bak buna... Dizimizi gayet iyi başladı işallah bu akşamda raitinglerde üst sıralarda çıkarız...
Zaten asıl bu akşamkı raitingler önemli. dizilerin yeni bölümleri geldi . Sizce raiting sonuçları ne olur arkadaşlar. diziyi henüz izlemedik ama bi tahmininiz varmı ...
bence ilk üç sırada yer alırız:):)
fragmanı izlerken aklıma bişey geldi biraz saçma olabilir ama o kız leventin kızı olmasın başında falan da bekliyor.
sanmam ama her sey olabilir:):)
Bu ne hiz masallak :D yeni baslik daha. Arkadaslar bir
sorum olcak. Kurtlar vadisi baslayinca dizi ayni saate ve
gundemi olacak ?? Olursa hangi gUne alindi?:good:
sen ilk üçt demişsin (-nesli)- ama bence 1 çıkarız. özellikle AB'de en kötü 2. oluruz ama tabii tedbirli konşup nazar değdirmemek gerekir dizimize..
Levent'in kızımı? ... hiç sanmam saçma olur... kız mendil satan bi sokak çocuğuymuş zaten... Levent'ın kızı olsa sokakta mendil sattırmaz herhalde :)
KV_terör ve Doktorlarla ilgili herhangi bir yayın günü değişikliği haberi almadık. Şimdilik belirsiz...
((--NeSli--)) 18-01-07, 12:24 Bu ne hiz masallak :D yeni baslik daha. Arkadaslar bir
sorum olcak. Kurtlar vadisi baslayinca dizi ayni saate ve
gundemi olacak ?? Olursa hangi gUne alindi?:good:
vlla her hangi bir bilgimiz yok arkadasımm yani ne olacağı belli değil.Ümidimiz aynı günde ve aynı saatte kalması dileğiylee:):)
vlla her hangi bir bilgimiz yok arkadasımm yani ne olacağı belli değil.Ümidimiz aynı günde ve aynı saatte kalması dileğiylee:):)
Hm ANladim insallah ayni gun ve saatte yayinlanir ve kurtlar V. T. de biraz gec saatlerde cocuklara cok zararli :)!!
BEnce zenan levente asik :O
((--NeSli--)) 18-01-07, 12:27 sen ilk üçt demişsin (-nesli)- ama bence 1 çıkarız. özellikle AB'de en kötü 2. oluruz ama tabii tedbirli konşup nazar değdirmemek gerekir dizimize..
Levent'in kızımı? ... hiç sanmam saçma olur... kız mendil satan bi sokak çocuğuymuş zaten... Levent'ın kızı olsa sokakta mendil sattırmaz herhalde :)
KV_terör ve Doktorlarla ilgili herhangi bir yayın günü değişikliği haberi almadık. Şimdilik belirsiz...
benim gönlüm de birinci cıkmamızdan yana ama 2. de olabiliriz.Malum bu akşam 2 güçlü rakibimiz var:img-wink:
iyide özette üstüne basa basa mendil satan kız diyo yapmayın allah aşkına yaww
ne kızı
ben anladım doktorlar forumların üyeleri toplucanak kendilerine işkence yapmaktan zevk alıyor
yaa bırakın bi kendinizi bu akşama yeter didiklemeyin artık fragmanıda özetide
relax olun
unutun onun karısı bunun bilmem nesini
bırakın reytingleri
bırakın günü saati
relax olun düşünmeyin bunları
güzel şeyler düşünün
en tatlı sahneleri düşünün
mesala benım aklımdam
Bey mii Hödüge ne oldu ? sahnesi geçiyor ... Bide Artık çok geç çıkıyoruz sayılır . Tabi benım başka bi dizim oldugu için arada bi hatlar karışmıyo değil :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Merhaba arkadaşlar bir Grey's Anatomy sever olarak yerli versiyonu doktorları seyretmesemde size biraz resim Grey's Anatomy'den.
Soldan sağa:
Dr.Addison Shepperd (Levent'in gelecek olan doktor karısı)
Dr.Derek Shepperd (Levent)
Meredith Grey (Ela)
herkeze slmlarrr :img-kiss:
öncelikle yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun... :)
nihayet dizimiz basliyo bu aksam ya nasil beklicegimi bilmiyorum valla...geri sayim basladi :) 5 bucuk saat var
neyse gecelim konumuza... leventin karisi felan cikar diye biseyler yazmislar bazi arkadaslar bu konulari simdilik aklimiza getirmeyelim en azindan simdilik tadini cikaralim az yaa...
leventin cocugu felanda cikmaz yani sanmiyorum bu bölümdeki kiz zaten sokakta mendil satiyormus yani...
reytingler bu sefer yine iyi gelicekdir umarim nazar deymesin aminn
Bir de Dr.Shepperd's lar beraber. 2.sezonun ortalarından bir resim, hatta sonuna yakın.
İyi hatırlıyorum bu sahneyi.
herkeze slmlarrr :img-kiss:
öncelikle yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun... :)
nihayet dizimiz basliyo bu aksam ya nasil beklicegimi bilmiyorum valla...geri sayim basladi :) 5 bucuk saat var
neyse gecelim konumuza... leventin karisi felan cikar diye biseyler yazmislar bazi arkadaslar bu konulari simdilik aklimiza getirmeyelim en azindan simdilik tadini cikaralim az yaa...
leventin cocugu felanda cikmaz yani sanmiyorum bu bölümdeki kiz zaten sokakta mendil satiyormus yani...
reytingler bu sefer yine iyi gelicekdir umarim nazar deymesin aminn
Evet arkadasi :D bende sabirsizlikla bekliyorum hehehe :D Bakalim bu bolumde neler neler olacak! Bencede reyting budefa gine 1ci gelir umarim :p :happy0064
iyide özette üstüne basa basa mendil satan kız diyo yapmayın allah aşkına yaww
ne kızı
ben anladım doktorlar forumların üyeleri toplucanak kendilerine işkence yapmaktan zevk alıyor
yaa bırakın bi kendinizi bu akşama yeter didiklemeyin artık fragmanıda özetide
relax olun
unutun onun karısı bunun bilmem nesini
bırakın reytingleri
bırakın günü saati
relax olun düşünmeyin bunları
güzel şeyler düşünün
en tatlı sahneleri düşünün
mesala benım aklımdam
Bey mii Hödüge ne oldu ? sahnesi geçiyor ... Bide Artık çok geç çıkıyoruz sayılır . Tabi benım başka bi dizim oldugu için arada bi hatlar karışmıyo değil :img-hyste :img-hyste :img-hyste
relaxs olun diyorsun ama bugütnkü raitinglerde birinci çıkarsak ana forma geçebiliriz belki...
bu arada evet geçen bölümde bahçede kahvaltı yaparlarken çok tatlılardı. Ela'da nasıl yedi tostu öyle şapurşupur Levent olmasa aç karnına çalışacak bütün gün :)
Hm ANladim insallah ayni gun ve saatte yayinlanir ve kurtlar V. T. de biraz gec saatlerde cocuklara cok zararli :)!!
BEnce zenan levente asik :O
Yaa o kurtlar vadisi yüzünden okullarda ne şiddet olayları oldu, nasıl hala böyle bir diziyi yayınlama kararı alabiliyorlar hayret ediyorum. Onlar için gençlerin önemi yok zaten, yeterki dizi beğenilsin.
Neyse başlığın amacını saptırmayayım, o mendil satan çocuk kesinlikle değildir leventin kızı falan. Ayrıca leventin çocuğu olacağını da sanmıyorum o kadar da uzun boylu değil...
İyi günler...
Anladım, sağol tekrar...
Ama şu karısının nerden geldiğini merak ediyorum, acaba leventle aynı evde mi kalıyorlar? Yoksa başka bir yerden mi geliyor? İyice kafam karıştı valla. Eğer 8. bölümse 4 hafta kalmış acı gerçeklere. Aklımda bir sürü soru işareti var gerçekten...
aslında ben en çok Hasan'a üzülüyom garibim ne evi var ne sevgilisi var. Çok tatlı çocuk hele geçen bölüm Ela'ya yakalanınca o girdiği tavırlar çok komikti ya....
aslında ben en çok Hasan'a üzülüyom garibim ne evi var ne sevgilisi var. Çok tatlı çocuk hele geçen bölüm Ela'ya yakalanınca o girdiği tavırlar çok komikti ya....
Evet, çok sempatik bence de... Annesiyle teyzesinden kurtulamayacak bu gidişle. Zaten özette de asistan maaşıyla ev tutamadığı yazıyordu hasanın, dr suat da zaten beceriksiz deyip duruyor. Hele bir de ilk bölüm de MB demeleri...
Haklısın yazık Hasana....
tatlı_cadı624 18-01-07, 12:58 ya benim sınıfta bi arki var tıpkı hasan saçlar aynı renk tip dersen aynı o da çocuk gibi
ben bugün onu bi yerde yakaladım gizli gizli bi şeyler konuşuyodu
ay beni görünce tıpkı hasan gibi kelimeleri dizdi öyle bi konuştuki nefes almadı sandım o an bana hasanı hatırlattı var ya yerlere yatıyodum
ve beni meraklandıran şey leventin hasanın elanın evinde kaldığını öğrenince vereceği tepki
çıldırır kıskançlıktan....:)
relaxs olun diyorsun ama bugütnkü raitinglerde birinci çıkarsak ana forma geçebiliriz belki...
bu arada evet geçen bölümde bahçede kahvaltı yaparlarken çok tatlılardı. Ela'da nasıl yedi tostu öyle şapurşupur Levent olmasa aç karnına çalışacak bütün gün :)
yaaa tamam bırak reytingleri bak sen düşün tatlı tatlı tost sahnesini
hakket haaa ne açtı o öyleee bi ara ahanda tıkanacak Levent suni tenefüs yapacak, bizde forumcanak eriycez dedim ama olmadı :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
neyse siz daha ana sayfa hayalleri çok kurarsınız arkadaşalr hakkaten hayal kurarsını
hatalar hatalar hatalar yapmayalım diyosun
bir bakıyorum az önce uyarı maili atan hoooppp kendi yapıyor yapacagını
hakkaten dağınıksınız birlik yok
yaaa tam gecen saydım 20 özet geldimi maili vardı öncesinde tam 5 kez özet yapıştırılmıştı
2 kez babalar gibi uyarı alıp ama aynen devam eden bir forum daha görmedim
haa sırf yazmak için yada yan tarafta gördügüğnüz mesaj sayısını artırmak için yazınıda çok gördüm forumda
bölüm bitimlerinde adam gibi sapa sağlam tek bir yoruma bile rastlamadım
neyse umarım olur ne diyim bende çok isterim nede olsa bende sizlerleyim
ama çok zor görünuyo ana sayfa
arkadaşlar biliyorsunuz dizimizin ilk dakikaları hep süprizli oluyor 1. bölümde taksi sahnesi 2. bölümde öpüşme 3. bölümde de Hasan'ın eve gelmisi ile dizimiz başladı. bu akşam bakalım nasıl başlayacak dizimiz ... kesin yine bi sürpriz olacak.
birde Hasan'ın annesi -teyzeleri diziye girse varya ortalık tam şenlik olur ... :)
Anladım, sağol tekrar...
Ama şu karısının nerden geldiğini merak ediyorum, acaba leventle aynı evde mi kalıyorlar? Yoksa başka bir yerden mi geliyor? İyice kafam karıştı valla. Eğer 8. bölümse 4 hafta kalmış acı gerçeklere. Aklımda bir sürü soru işareti var gerçekten...
Ayrı bir şehirde Derek (Levent Grey's Anatomy'de) karısıyla beraber aynı hastanede çalışıp yaşarken sorunlar çıkıyor. Yorum yok sorunlar hakkında, muhteşem senaryolar var zevkiniz kaçmasın. Levent başka şehirde başka hastaneye kaçıyor şu anki hastaneye geliyor. Bir süre sonra arkasından karısı gelecek barışma talepleriyle. Olay Grey's Anatomy'de budur. Zaten tüm hikaye bunun üzerine kurulur.
adanali esmer 18-01-07, 13:02 tabiki alırız şimdi leventin karısı mevzusunu konusuyodukk:)
ya bir sey dicem , leventin karisi olcak miymis yani . o greys anatomydeki gibi mi olcak tipkisinin aynisi bence hic güzel olmaz baska engel girseydi keske araya ...
beni meraklandıran şey leventin hasanın elanın evinde kaldığını öğrenince vereceği tepki
O kadar sorun olmaz o, zaten hasan yeni ev arayacak, izin vermediki ela kalmasına, kıskanacağını sanmıyorum leventin...
...... beni meraklandıran şey leventin hasanın elanın evinde kaldığını öğrenince vereceği tepki
aynen beni de o meraklandırıyor. belki levent o kalıyorsa bende kalırım diye yerleşir ;)
Ayrı bir şehirde Derek (Levent Grey's Anatomy'de) karısıyla beraber aynı hastanede çalışıp yaşarken sorunlar çıkıyor. Yorum yok sorunlar hakkında, muhteşem senaryolar var zevkiniz kaçmasın. Levent başka şehirde başka hastaneye kaçıyor şu anki hastaneye geliyor. Bir süre sonra arkasından karısı gelecek barışma talepleriyle. Olay Grey's Anatomy'de budur. Zaten tüm hikaye bunun üzerine kurulur.
Bence bizimkinde olmaz böyle birşey diyordum ama olay bunun üzerine kuruluysa, bizimkinde de bişeylerin yaşanması lazımki dizi düzgün ilerlesin.
Eğer Leventin karısı gelmezse ve bizimkinde böyle olaylar yaşanmazsa senaristler diğer dizideki o eksikliği başka bir şekilde kapatabilirler mi? Yani başka bir olay kursalar onun yerine eksik olur mu dizi? Ben izlemediğim için yorum yapamıyorum ama umarım başka olaylar olur...
aynen beni de o meraklandırıyor. belki levent o kalıyorsa bende kalırım diye yerleşir ;)
süper olur ha.... tututrurmuş bende senin evde kalacağım diye ...eee Ela Levent'e de halır diyemez :) :) :)
süper olur ha.... tututrurmuş bende senin evde kalacağım diye ...eee Ela Levent'e de halır diyemez :) :) :)
oldu olucak fikret hanım , suat bey eee haliyle Zenan , burak haaa bide Haldun beyi alalım ev geniş nede olsa dimi ama ,
asıl ben Ela ve Leventi yan yana gören hasanın yüz ifadesini , hissettiklerini, hissedeceklerini merak ediyorum ...
çok zayıf gibi görünmesine ragmen bence hasan güçlü biri ve belkide Elaya en çok yardımı dokunacak kişi
hepimiz biliyoruzki artı Hasan o evde kalıcı
hatta yakında Zenan bile gelebilir
şimd asıl soru ne Ele & levent ne diğerleri nede Suat Zenan
asıl soru şu
Zenanın karlşı karşıya gelceği gerçek
o yüzleşme , bu yüzleşme aslında bu güne kadar yok saydıgı umursamadıgı AŞK mı ? ki bence öyle ... Suatı bilmem Ama zenan çok direnece çoookk
Suatta kendi içinde savaşacak karşımızdaki öyle böyle biri değil her ikisininde sınırları var aşılmaz sınırlar
ne savaşlar vericekler ve nasıl aşıcaklar işte sorular
neler oluyor ?
nalan kalk gidios seti basmaya hazırla bohçanı nedir bu yasonun hemcinslerinden çektiği,aslında burda suçlu direk kutsi olduğu için kendisine beni gördüğü yerde tabanları yağlamasını tavsiye ediyorum,kutsiiii allah kurtarsın seni elimizden
oldu olucak fikret hanım , suat bey eee haliyle Zenan , burak haaa bide Haldun beyi alalım ev geniş nede olsa dimi ama ,
Onun yerine direk elanın evini hastane yapalım daha iyi...:img-hyste hem ulaşım olayı da kalkmış olur ortadan...:img-wink:
mili_gkhnözen1905 18-01-07, 13:31 slmlarr oo yeni baslik bile acilmis bu ne hiz böyle:)
yaa az kaldi surda 5 bucuk saat az degil ama cokta degil:)
neyse konu ne leventin karisimi ya öyle birsey olursaa
neden elanin pesinden kossun ona resmen cikma teklifi
etsin yani o kadar cok belli ediyorki..
ama karisi filanda cikarsa ne diyim:)
ela affetmez yani...
asıl ben Ela ve Leventi yan yana gören hasanın yüz ifadesini , hissettiklerini, hissedeceklerini merak ediyorum ...
çok zayıf gibi görünmesine ragmen bence hasan güçlü biri ve belkide Elaya en çok yardımı dokunacak kişi
hepimiz biliyoruzki artı Hasan o evde kalıcı
hatta yakında Zenan bile gelebilir
şimd asıl soru ne Ele & levent ne diğerleri nede Suat Zenan
asıl soru şu
Zenanın karlşı karşıya gelceği gerçek
o yüzleşme , bu yüzleşme aslında bu güne kadar yok saydıgı umursamadıgı AŞK mı ? ki bence öyle ... Suatı bilmem Ama zenan çok direnece çoookk
Suatta kendi içinde savaşacak karşımızdaki öyle böyle biri değil her ikisininde sınırları var aşılmaz sınırlar
ne savaşlar vericekler ve nasıl aşıcaklar işte sorular
neler oluyor ?
evet hepsi eve gelebilir hatta ben de ....
şaka bir yana Hasan konusunda sana katılıyorum.. ana kuzusu falan ama çok güçlü bi çocuk ve belkide ilerleyen bölümlerde Ela'ya çok destek olabilir :good:
Zenan - Suat ikisi için ancak bu bölümden sonra sağlıklı yorum yapabilirim ama fragmana bakılırsa ateş bacayı saracak gibi :)
bi de benden yapımcılara bir tavsiye leventin karısı mı olcak sevgilisi mi olcak bilemem de o hatunu canlandırcak kişi sevil uyar olursa hepimize kapak olur görüşündeyim,uyuz oluyoduk kendisine bi de burda karşımıza çıkarsa tam olur
bi de benden yapımcılara bir tavsiye leventin karısı mı olcak sevgilisi mi olcak bilemem de o hatunu canlandırcak kişi sevil uyar olursa hepimize kapak olur görüşündeyim,uyuz oluyoduk kendisine bi de burda karşımıza çıkarsa tam olur
Eğer öyle birşey olursa ben kutsiye gıcık olacağım için sevil uyarı gözüm görmez artık..:img-yes: Zaten zar zor alışıyorum şurda, bi de gıcık olmak var...
Sarpa kızmıştık yasemini öptü diye ama leventin evli olmasına bakınca sarpı geri istiyorum...Zaten istiyordum da neyse..:img-wink:
evet hepsi eve gelebilir hatta ben de ....
şaka bir yana Hasan konusunda sana katılıyorum.. ana kuzusu falan ama çok güçlü bi çocuk ve belkide ilerleyen bölümlerde Ela'ya çok destek olabilir :good:
Zenan - Suat ikisi için ancak bu bölümden sonra sağlıklı yorum yapabilirim ama fragmana bakılırsa ateş bacayı saracak gibi :)
yoo değil bence
bence Zenanın bi değişmezi aklında hayalinde ömrünü adadıgı bişey vardı
işte Suat geldi onu sarstı ve bu rüyadan uayandırdı
aslında ona ilkokulu , liseyı, tıbbı yani hayatında yaptıgı her işi birincilikle bitirmenin aslında önemli olmadıgını hatırlattı
bence o sahnede Suat Zenana GERÇEK DÜNYAYA HOŞGELDİN dedi
olay bu
aşktır alevlenmedir bunlar çok sonra
Zenan ıstemesede son organ bagışında fikretin o baba hakkındakş sözleriyle önce bi silkelenmişti ama asıl şok suattan geldi
bundan sonra ne olur Zenan boşlukta gezer , gerçek hayatta aslında okuldaki gibi 1.lerin önemli olmadıgını öğrenir.
ve bu buhrandan yavaş yavaş Suat sayesinde kurtulur . o sırada kurtarıcısına aşık olur
ama ona daha çok var . bence bu bölüm Zenanın silkelenip geröçekle karşılaşacagı andır .. Aşk yok yanii
yoo değil bence
bence Zenanın bi değişmezi aklında hayalinde ömrünü adadıgı bişey vardı
işte Suat geldi onu sarstı ve bu rüyadan uayandırdı
aslında ona ilkokulu , liseyı, tıbbı yani hayatında yaptıgı her işi birincilikle bitirmenin aslında önemli olmadıgını hatırlattı
bence o sahnede Suat Zenana GERÇEK DÜNYAYA HOŞGELDİN dedi
olay bu
aşktır alevlenmedir bunlar çok sonra
Zenan ıstemesede son organ bagışında fikretin o baba hakkındakş sözleriyle önce bi silkelenmişti ama asıl şok suattan geldi
bundan sonra ne olur Zenan boşlukta gezer , gerçek hayatta aslında okuldaki gibi 1.lerin önemli olmadıgını öğrenir.
ve bu buhrandan yavaş yavaş Suat sayesinde kurtulur . o sırada kurtarıcısına aşık olur
ama ona daha çok var . bence bu bölüm Zenanın silkelenip geröçekle karşılaşacagı andır .. Aşk yok yanii
evet senin söylediğin gibi bişey de olabilir. Yani bölüm boyunca Tartışmalarının bir sonucu olarak Suat Zenan'a bişeyler söylemiş olabilir vede bu durum Zenan'ın gerçeklerle karşı karşıya kalmasını sağlayabilir. O şaşkınlığın verdiği bir bakışma da olma ihtimali var.... güzel tahmin..
Herkese Merhabalar...
Evet bugün 4.bölüme geldik çattık,işin kötüsü ben daha fragmanı dahi göremedim şurda saatler kalmış.Arkadaşlar sağolsun anlattı ama:)
Yeni başlığımız hayırlı olsun bu arada,nie geçmiyoruz artık ana sayfaya yahu kaç gün içinde kaç başlık eksittik sayamadım bile hala geçemedik nedense.Neyse yakında geçeriz heralde...
Bu arada hasan'a da kız arıyodunuz buldunuzmu arkadaşlar:)
Eğer öyle birşey olursa ben kutsiye gıcık olacağım için sevil uyarı gözüm görmez artık..:img-yes: Zaten zar zor alışıyorum şurda, bi de gıcık olmak var...
Sarpa kızmıştık yasemini öptü diye ama leventin evli olmasına bakınca sarpı geri istiyorum...Zaten istiyordum da neyse..:img-wink:
valla al benden de o kadar daha kendisine ısınma girişimlerine yeni yeni başlamışken(hiç becerip de ısınamadım ya neyse),böyle bir şey çıkarsa bilemiorum yani direkt beni karşısına alır,her dişinin kaderinde var sanırım ihanet ühüüüüü yazık yasoma
KaRaHinDiBa 18-01-07, 13:52 ben geldiiim... biliorum uzun zaman oldu ama napim sınavlardan fırsat bulamadım.ki yarın bile var ama artık merak ettim yorumları.bu arada ben fragmanı izledim ama özet geldimi görmedim.neler olacak bana bi anlatabilirmisiniz..?lütfeeen
4 saat 5 dk kaldı. beklemek çok kötü birde bu bölümü seyredince bitmiyo 1 hafta daha bekleyeceğiz gene aynı heyecanla. umarım heyecanımızı hiç kaybetmeden bi kaç sezon gider, umarım kadro hiç değişmez böyle başlayıp böyle biter. hayatımda ilk defa bir diziye bu kadar çok bağlanıyorum inş. senaristler fikrimi değiştirmeme neden olmazlar:)
o tutuşta bir sertlik var
o bakışlarda kızgınlık var ,
diğerinde şaşırmışlık, hayal kırıklıgı var , hüzün var .....
bu sahnede aşk yok , ama bi etkilenmenın ufacıkta olsa bir elektiriklenmenın olmadıgını var saymak ise tamamen aptallık olur .
Zenan Güçlü oldugunu sanan ,ama bir o kadar bunun arkasına sıgınıp saldırgan davranan biri ( boğa burcu olsa gerek) çabuk parlıyor ve pişman olup sönüyor ..
ama istediği sadece kendini kanıtlamak zor koşullarda büyüyen biri olarak kimsenin kendisine zarar veremiyeceği kadar büyümek bunun için herşeyi yapar . Bu olay onu sarsıcak ama vaz geçmiycek asla .
o kendi gibi aynı bölgede doğup büyüyen kızlar gibi aynı kaderi yaşamayacak
ve veee veee ,
lütfen içinde bulundugu durumları, yaşadıklarını, umutlarını, hüzünlerini , gözlerindeki acıyı görmeden Leventi yargılamayalım ... Bence herşeyin bir açıklaması var ... Eminim aslında en çok Leventin hayatı bizi hüzünlendiricek ...
çünkü diğerlerini az çok biliyoruz athmin ediyoruz ..
Aslında Levenet o gülümsemesinin altında ne acılar barındırıyor bilmiyoruz .
Asıl bizi sarsanda o olucak bence
Başarılı bir cerrahin aslında acı dolu hayat yolu ....
gün gelicek belkide taş olsa dayanmaz diycez . Hayat göründüğü kadar toz pembe değil
Karamay arkadaşım senin dediğin gibide olabiir leventin hayatı,ama tam terside olabilir.Bunuda düşünmek lazım,tabikide şimdiden levent hakkında iyi ya da kötü bir şey diyemeyiz,hiç bir şey belli değil daha çünkü.Ama tam tersi olursa işde o zaman Ela için çok kötü olur,bütün umutları söner...
valla al benden de o kadar daha kendisine ısınma girişimlerine yeni yeni başlamışken(hiç becerip de ısınamadım ya neyse),böyle bir şey çıkarsa bilemiorum yani direkt beni karşısına alır,her dişinin kaderinde var sanırım ihanet ühüüüüü yazık yasoma
Bence de yazık, aşk oyununda ağladı burda da mı ağlayacak? zaten tümör falan iyice yani...Neyse hemen üzülmeyelim belki senaristler başka bişeyler bulur bizim için...:img-wink:
yazdıklarınızdan suat zenan mevzusu muhabbeti dönüyo galiba valla arkadaşlar suat zenan aşk yaşıycak dediklerinde inanmadım şimdi haklısınız demek istiyorum bunların aşkıda bi garip olacak söyliyim boyna kavgayla geçer bunların aşkları komik sahnelerde olucak bence bi garibim hasan kaldı onada kız buldum leventin gelirse karısımı sevgilisimi neyse o tam olur topyekün kadından kurtuluruz hasna yazık olucak ama ne yapalım ela leventi bi kenara atamam:img-hyste
Bence de yazık, aşk oyununda ağladı burda da mı ağlayacak? zaten tümör falan iyice yani...Neyse hemen üzülmeyelim belki senaristler başka bişeyler bulur bizim için...:img-wink:
Bu kızın kaderi böyle arkadaşım,nereye gitse tam mutlu olucakken dert keder hep bizim bu kızı bulur,kurtulamaz.Gözünden de yaşı hiç eksik olmaz garibimin.
Belki senaristler bize ufak bir iyilik yapar bellimi olur,hemen endişeye kapılmayalım bence daha ortada fal yok yumurta yok:)
yani akşam o topkekli sahneyi iple çekiyorum bakalım neler olacak ya,,, kasin o sahne finale yakın bi sahnedir. Tüm dizi o sahneyi bekleyeceğiz artık. Tam öpeceklerken eğer Levent'in ya da Ela'nın çağrı cihazı çalarsa bilinki biryerlerde kalp krızı geçiren biri var oda benim... :)
prenses19 canım hoşbulduk az kaldı evet heyecandan ölücem sorma şu son sahne mumlu olan beni endişelendiriyom kısa olucakmış galiba öyle bi haber vardı dün formda ben o sahnede deliricem biliyosun hemen hemen hepimiz heralde suat zenan aşkı bizi avutacak ya fragmanı defalarca izledim o bakışlar ya fena bakmışlar rollerinin hakkını verdiler yani süper gestaponun zenanla hasanın kavga ettiklerindeki sahnede bakışları fenaydı sanki bişe anladı gibi imalı bi bakış sezdim:img-wink:
tatlı_cadı624 18-01-07, 14:30 yazdıklarınızdan suat zenan mevzusu muhabbeti dönüyo galiba valla arkadaşlar suat zenan aşk yaşıycak dediklerinde inanmadım şimdi haklısınız demek istiyorum bunların aşkıda bi garip olacak söyliyim boyna kavgayla geçer bunların aşkları komik sahnelerde olucak bence bi garibim hasan kaldı onada kız buldum leventin gelirse karısımı sevgilisimi neyse o tam olur topyekün kadından kurtuluruz hasna yazık olucak ama ne yapalım ela leventi bi kenara atamam:img-hyste
zaten suat ve zenan bugün dilimizden düşmeyecek gibi
bende sen gibi yakıştıramıyodum ama oluyomuş demek
bakalım artık onlarıda görcez ama tahminen anca kavga ederler dediğin gibi
didou_didem 18-01-07, 14:35 yani akşam o topkekli sahneyi iple çekiyorum bakalım neler olacak ya,,, kasin o sahne finale yakın bi sahnedir. Tüm dizi o sahneyi bekleyeceğiz artık. Tam öpeceklerken eğer Levent'in ya da Ela'nın çağrı cihazı çalarsa bilinki biryerlerde kalp krızı geçiren biri var oda benim... :)
bende orayı çok merak ediyorum valla çağrı cihazı yada diziyi bitirirlerse kıyameti kopartırım artık yaa..kaç gündür fragmanlarda o sahneyi görüyorum meraktan çatlıyacam artık...
arkadaşlar bu ne hız anumm:)dün akşam bıraktığımda 112 demi neydi şimdi yeni sayfa acılmış maşllah hızınıza yetişilmiyo:)
diziyede az kaldı ama bn keyifle bekleyemiyorum yarın ingilizceden sınavım var çalışmaya çalışıyoruz işte akşam rahat izleyebiliyim dye pek yetişcek gibi değil ama nesse şimdi ara verdim deidm bi bakıyım foruma...
şimdi size 1 2 soru sorcam
birincisi bu leventin karısı işi nerden cıktı anlamadım bn kim dedi öle olcak diye bnce olma zöle bişi bu dizide leylayla leventin aşklarını konu alır öle gider heralde yani bence...
ikincisi dizinin özeti nerd eya abn hala bulmadımda:):) karışık geliyo bu form bana yawss:)
bi d eşey bu dizin kendi sitesi yok mu sevda çiçeğinin vardı bz hiç çıkmıyoduk ordan yanii:)buraya fırsat olmadı bi türlü bakma :)
zenanla suat için yorum yapyım bi de bnce iki si yakışmıyo yaa ne biliyim kenanla aman suatla(çiçek taksiden öle alıştım):) kader daha cok yakışır sanki zrnan hasanla uyuyo biraz bıyu posu ama:) burak ta olabilir ama suatla yakışmıyolar bnce nesse:)
zaten suat ve zenan bugün dilimizden düşmeyecek gibi
bende sen gibi yakıştıramıyodum ama oluyomuş demek
bakalım artık onlarıda görcez ama tahminen anca kavga ederler dediğin gibi
Aslında ilk duyduğumda bende yakıştıramadım ama şöyle bir dizideki karakterleri düşününce Zenana en iyi suat gider,suata da en iyi zenan.Birbirlerini hem karakter olarak hemde görünüş olarak tamamlıyolar bence.İkiside hırslı ikiside sert.Bi aralar burakla zenan kavga edince ikisi olucak felan dendi,burak'la hiç uyuşmuyolar,Allah korusun dedim.Çiftler çok iyi bence,bir tek ana kuzusu hasanımız dışarda kaldı=]
burchincik 18-01-07, 14:36 yani akşam o topkekli sahneyi iple çekiyorum bakalım neler olacak ya,,, kasin o sahne finale yakın bi sahnedir. Tüm dizi o sahneyi bekleyeceğiz artık. Tam öpeceklerken eğer Levent'in ya da Ela'nın çağrı cihazı çalarsa bilinki biryerlerde kalp krızı geçiren biri var oda benim... :)
aysecim sana katılıyorum hele o sahneyi bozacak bişey olsun ben burda kalp krizi geçirim doğru hastaneye artık saatleri saysakta sabırsızlıktan çatlıcam.......:img-pilot ........:img-hyste
yani akşam o topkekli sahneyi iple çekiyorum bakalım neler olacak ya,,, kasin o sahne finale yakın bi sahnedir. Tüm dizi o sahneyi bekleyeceğiz artık. Tam öpeceklerken eğer Levent'in ya da Ela'nın çağrı cihazı çalarsa bilinki biryerlerde kalp krızı geçiren biri var oda benim... :)
aynen canım biz prenses arkadaşımla doktorluk olucaz levente gitmeyi düşünüyoruz bizi ancak o iyi eder senide alırız ayşem olurmu:img-hyste zaten kısa oluyomuş söyliyim mum sahnesi haftaya kalıcak hayalimiz bence ,günler kısa saatler hızlı geçiyo az kaldı bu bölüme ama zenan ve kader ayrıca damgasını vuracak bu bölüme diyim:img-wink:
prenses19 canım hoşbulduk az kaldı evet heyecandan ölücem sorma şu son sahne mumlu olan beni endişelendiriyom kısa olucakmış galiba öyle bi haber vardı dün formda ben o sahnede deliricem biliyosun hemen hemen hepimiz heralde suat zenan aşkı bizi avutacak ya fragmanı defalarca izledim o bakışlar ya fena bakmışlar rollerinin hakkını verdiler yani süper gestaponun zenanla hasanın kavga ettiklerindeki sahnede bakışları fenaydı sanki bişe anladı gibi imalı bi bakış sezdim:img-wink:
ama artık bu sahne de kısa olmasın yaa ben bütün hafta yok topkekdi mum du yakınlaştılar derken didik didik ettik o sahneyi gel bi de kısa izle olmuyo yaa ama gerçekten ben de merak ediyorum zenan suatı bu arada canım ben deniz :img-wink:
aysecim sana katılıyorum hele o sahneyi bozacak bişey olsun ben burda kalp krizi geçirim doğru hastaneye artık saatleri saysakta sabırsızlıktan çatlıcam.......:img-pilot ........:img-hyste
aaay hakkaten ya o sahnede tam öpüşmeden dizi biterse beni Levent'e götürün bi muayene etsin .... :) :img-hyste
seti bastırırlar bana asla bekleyemem haftaya kadar ..... :img-help:
Karamay arkadaşım senin dediğin gibide olabiir leventin hayatı,ama tam terside olabilir.Bunuda düşünmek lazım,tabikide şimdiden levent hakkında iyi ya da kötü bir şey diyemeyiz,hiç bir şey belli değil daha çünkü.Ama tam tersi olursa işde o zaman Ela için çok kötü olur,bütün umutları söner...
Bence her durumda Ela için kötü olmaz . Nedenmi ?
ben Ela'nın karşısında cidden onu seven, değer veren birini görüyorum .
hepimiz hayatımızın bir devresinde ölmeden birinin bizi bu kadar sevmesini isteriz . haaa sonu iyi biter kötü biter o ayrı, ama bunu yaşamak ...
sevdiğinin senın gözlerine o bakışı . Aslında aşkı yaşadıgı için ve onun için atan bi kalbin oldugunu bilmek herne kadar ondan uzakta olsa kişiyi ayakta tutar.
sonuçta Levent Elayı aldatmıyor , kandırmıyor, duygularıyla oynamıyor. oda hayatın oyununa geliyor sadece. işte bu onu acıların çocugu durumuna düşürmeye yeterde artar bile. Leventin içine kalbine , aklına ve dışardakilere vereceği hesap hepsinden daha çok ve ağır...
bazen sevmek yetmiyor biliyorsunuz işte Levent eger bi gün gelirseki umarım gelmez o noktada olucak belki o yada bu şekilde neyse yaaaa
ben kavuşmayı görmeden ayrılıgı düşünmek istemiyorum
ne o kadını , ne reyting ne dizinin saati ne günü umrumda değil
nasılsa yaşayıp görücem
bence sizde kendinize işkece etmekten vazgeçin Doktorların kollarına bırakın kendinizi ... bırakın vakti gelmeden hiç bir duygu yaşamayın
YARIM KALIRSINIZ benden söylemesi
aynen canım biz prenses arkadaşımla doktorluk olucaz levente gitmeyi düşünüyoruz bizi ancak o iyi eder senide alırız ayşem olurmu:img-hyste zaten kısa oluyomuş söyliyim mum sahnesi haftaya kalıcak hayalimiz bence ,günler kısa saatler hızlı geçiyo az kaldı bu bölüme ama zenan ve kader ayrıca damgasını vuracak bu bölüme diyim:img-wink:
vallaha canım belli bu kısa olayı olursa ben kalpten gidicem gelir beni alırsın artık ama bu seferde suata sevk ederler o da olmaz neyse sen dersinki onun ilacı cerrahide ben de derim bütün sorumluluk bana ait son dileğim bu suattan kurtulurum bari:img-hyste
ama artık bu sahne de kısa olmasın yaa ben bütün hafta yok topkekdi mum du yakınlaştılar derken didik didik ettik o sahneyi gel bi de kısa izle olmuyo yaa ama gerçekten ben de merak ediyorum zenan suatı bu arada canım ben deniz :img-wink:
bende burcu o sahne kısa olucak na buraya yazıyorum biz avucumuzu yalıcaz ama zenan suat sahnesi bunun önüne geçecek biraz çünkü bi anda aşk olayı gerçekleşecek gestapo bunları öğrendiğinde neler olacak merak ediyorum bu şimdi terste davranır ela ve zenana seyredelim sinemayı çok eğlenicez ama zenanda elanın durumuna düşecekya ne seviniyorum sorma:happy0064
ayy bnde eleyla levent diceme leyla demişim hala sevda çiçeğinin etkisindeyim galiba aklım oraya gitti bi an:):)
neys ebnde gidiyim dizi saatine kdr brz daha çalışıyım bari herkes ne olcak diye heyecanlı merak ediyo bnd ehem o var artıı bzm selo nası rol yaptı dye cok merak ediyorum:):):)
poff bu heyecanlada ders mi çalkışılır şimdiii yaa Allahım bana yardım et:(
allah bilir diğer geldiğimde gene yeni bi sayfa acılmış olur bu hızla:):)
bende burcu o sahne kısa olucak na buraya yazıyorum biz avucumuzu yalıcaz ama zenan suat sahnesi bunun önüne geçecek biraz çünkü bi anda aşk olayı gerçekleşecek gestapo bunları öğrendiğinde neler olacak merak ediyorum bu şimdi terste davranır ela ve zenana seyredelim sinemayı çok eğlenicez ama zenanda elanın durumuna düşecekya ne seviniyorum sorma:happy0064
burcu canım vallaha bişey diyim mi zenan suat ilişkilerini çaktırmıcaklar da ela ve levent i gestapo yakalıcak şöyle diyelim rüyadaki gibi bi sahnede hatta biraz kötü davranıcak ona levent in ona torpil geçtiğini düşünecek bakalım bizde de böyle olacak mı
vallaha canım belli bu kısa olayı olursa ben kalpten gidicem gelir beni alırsın artık ama bu seferde suata sevk ederler o da olmaz neyse sen dersinki onun ilacı cerrahide ben de derim bütün sorumluluk bana ait son dileğim bu suattan kurtulurum bari:img-hyste
olur gelirim alırım seni deniz ben suata gene razıyım gestapoya gelirsek ne yapacağız direk kaçarız:img-hyste bizim bişeyimiz yok iyiyiz diye:img-hyste suat yakışıklı biraz sert ama sevmeye başladım onu gestapoyu sevemedim ama onun şu duygusallığını bi açık etsek asistanlara sert davranıyo valla ben ondan kokarım ama leventçiğimi ay o olsa iyileeşsem bile hastahaneden ayrılmam söyliyim:img-hyste
adanali esmer 18-01-07, 14:50 aaay hakkaten ya o sahnede tam öpüşmeden dizi biterse beni Levent'e götürün bi muayene etsin .... :) :img-hyste
seti bastırırlar bana asla bekleyemem haftaya kadar ..... :img-help:
evet ya eger o sahnede bitirirlerse kötü olur insanlar meraktan ölür gerci zaten biliyorum neler olacagini yakinda senaryolarimizda yazacak...
Karamay arkadaşım sonuçta Ela onları yaşayınca acı çekecekmi çekecek bizde onu öyle görünce bizde üzülücez mi üzülücez.Eğer leventin gözlerindeki aşkı gördüyse çekmez diyorsun ama bi kaç bölüm içinde levente ne kadar güvenebilirki,bu acıyı çekmeyecek kadar güven kazandırmış olabilirmi levent işde burası şüpheli?(bi kaç bölüm sonra ortaya çıkıcakmış sanırım)Neyse bekleyip görücez,bütün bunlar boş aslında daha öyle bir şeyin olup olmicağını bile bilmiyoruz,senaristler bir sürpriz yapabilir bizler için bellimi olur;)
burcu canım vallaha bişey diyim mi zenan suat ilişkilerini çaktırmıcaklar da ela ve levent i gestapo yakalıcak şöyle diyelim rüyadaki gibi bi sahnede hatta biraz kötü davranıcak ona levent in ona torpil geçtiğini düşünecek bakalım bizde de böyle olacak mı
aman deniz deme fena oluyorum ya gestapo felaket yakar elayı şimdi kız haklı değilmi hastahanede mesafeli olmakta ya böyle düşünülmesi zaten onu korkutan valla galiba bende ela gibi yapardım evet suatla zenan saklarlar onlar uyanıklar levent romantik ya o elayla yakınlaşmak istiyo her yerde suatlar mesafe koyar bunu ikiside kabul eder:img-wink:
merhaba arkadaşlar ben geldim ya arkadaşlar leventin karısı çıkçakmış falan gibi bişiler okudum ve şok oldum aynı zamanda levente çok kızdım madem evliydin de ne diye ilk günden beri kızın peşinden koşup hem onu hem de bizi ümitlediriosum ama dimi neyse ki hasan var ve öle bi durum olduunda elayı yalnız bırakmaz die düşünüyorum levent de kıskançlıktan çatlar
adanali esmer 18-01-07, 14:57 merhaba arkadaşlar ben geldim ya arkadaşlar leventin karısı çıkçakmış falan gibi bişiler okudum ve şok oldum aynı zamanda levente çok kızdım madem evliydin de ne diye ilk günden beri kızın peşinden koşup hem onu hem de bizi ümitlediriosum ama dimi neyse ki hasan var ve öle bi durum olduunda elayı yalnız bırakmaz die düşünüyorum levent de kıskançlıktan çatlar
merhaba Hos geldin canim ,
sunu söylim evet bende bi ara öyle düsündüm o zaman neden kizin pesinden kosuyorsun ama sunu da düsünmek gerekki belki bosanma esigindedir levent? o yüzden parmaginda yüzügü yoktur ! belki kadin bosanmak istemiyordur ve belkide elayi gördügünde o kiz ona gercekleri anlatacak hakaretler yagdiracaktir olamaz mi ? bence olur mu olur aceba kim o rollde olcak onu da cok merak ediyorum...
olur gelirim alırım seni deniz ben suata gene razıyım gestapoya gelirsek ne yapacağız direk kaçarız:img-hyste bizim bişeyimiz yok iyiyiz diye:img-hyste suat yakışıklı biraz sert ama sevmeye başladım onu gestapoyu sevemedim ama onun şu duygusallığını bi açık etsek asistanlara sert davranıyo valla ben ondan kokarım ama leventçiğimi ay o olsa iyileeşsem bile hastahaneden ayrılmam söyliyim:img-hyste
vallaha burcucum gestapo suat falan benim işime yaramaz benim derdimin dermanı levent o gelsin ben iyileşmem hastaneden çıkmak bilmeyiz artık ama yok gestapo denk gelirse yandık artık yok biz iyileştik diyene kadar bin dereden su getiririz:img-hyste
Arkadaşlar daha ortada kesin bir şey yok,Grey's Anotomy de olan şeyler bizim dizimizde de olucak diye de bir şey de yok,orda olanları duyunca hemen telaşa kapılıp keyfimizi kaçırmayalım lütfen.Biz dizimize bakalım,bakın 3 saat kalmış.Herkese şimdiden iyi seyirler diliyorum,aman kalp krizi felan geçirmeyin arakdaşlar:) daha önümüzde güzel bölümler var...
sunu söylim evet bende bi ara öyle düsündüm o zaman neden kizin pesinden kosuyorsun ama sunu da düsünmek gerekki belki bosanma esigindedir levent? o yüzden parmaginda yüzügü yoktur ! belki kadin bosanmak istemiyordur ve belkide elayi gördügünde o kiz ona gercekleri anlatacak hakaretler yagdiracaktir olamaz mi ? bence olur mu olur aceba kim o rollde olcak onu da cok merak ediyorum...
haklısın canım öle de olabilir aslında ben bi anda öfkeyle hiç bunları düşünemedim sadece şok oldum ve levente çok kızdım ama umarım senin dediin gibidir ayrıca saol bira ziçimi rahatlattın
mrb arkadaşlar ben geldiimmm....
sonunda bitti yazlılarım burdayım artıkk:D
yaaa ben bişiler okudum lewentin karısı gelcekmişş fln die
gelmesin yaaaaaa...
ama gerçekten gelebilir çünkü farkındaysanız ela lewent aşkı çok çabuk oldu yani bence biraz naz yapsaydı ela. işte bence bu yüzden bu aşk çok çabuk başladı çünkü asıl olayy lewentin karısının olması... bakın dio bazı arklarımız da uzun süre var dizide die
ya peki bu adam niye elaya hep beni uyurken seyreden bi kadınla evlenmek isterdim dedi be adam madem bi sorun var onu çöz sonar kızın peşinden koş bak yine delirdim şimdi ya inşallah sevgilisi gelir ama ben yine bişe demişyim hiç belli olmuyo ama karar vedim gelsin onu hasana yapalım ne dersiniz çocuğa yazık olacak ama ne yapıyım hasan boş oda boş olacak levent elay aşık zaten bide son sahnede kendiyle ilgili şeyleri elaya söyledi onuda söyleseydi ayrıldım ya en önemli şeyi söylemedi sonradan çıkarsa bu durum ela delirecek belki ondan ayrılacak gurur yapıp çık işin içinden neyse o sahne gelsinde konuşuruz tabii ben hala sağsam:img-hyste
gelmesin yaaaaaa...
ama gerçekten gelebilir çünkü farkındaysanız ela lewent aşkı çok çabuk oldu yani bence biraz naz yapsaydı ela. işte bence bu yüzden bu aşk çok çabuk başladı çünkü asıl olayy lewentin karısının olması... bakın dio bazı arklarımız da uzun süre var dizide die
leventin karısı mı gelcek?? hayyır ya gelmesinn,o sadece greysin olayı değil mi,yoksa burda da gelceği kesnleşti mi?? umarım gelmz
gelmesin yaaaaaa...
hayatım hoş geldin bende ilk başta senin gibi düşündüm hızlı başladı diye ama izlemek güzel olsun bundan soonra kıskançlıklarını elanın utangaçlıklarını bol bol izliycez leventin karısımı sevgilisimi neyse gelsin o zaman konuşalım bunu konuştukça deliriyorum alımlı falan olur bide yabancıda olabilie levent en son amerikadaydı bakalım elaya çıkamaz zaten aşk gerçekten varsa önünde hiçbirşey duramaz :img-in_lo
ya peki bu adam niye elaya hep beni uyurken seyreden bi kadınla evlenmek isterdim dedi be adam madem bi sorun var onu çöz sonar kızın peşinden koş bak yine delirdim şimdi ya inşallah sevgilisi gelir ama ben yine bişe demişyim hiç belli olmuyo ama karar vedim gelsin onu hasana yapalım ne dersiniz çocuğa yazık olacak ama ne yapıyım hasan boş oda boş olacak levent elay aşık zaten bide son sahnede kendiyle ilgili şeyleri elaya söyledi onuda söyleseydi ayrıldım ya en önemli şeyi söylemedi sonradan çıkarsa bu durum ela delirecek belki ondan ayrılacak gurur yapıp çık işin içinden neyse o sahne gelsinde konuşuruz tabii ben hala sağsam:img-hyste
ewt ya haklısın ben de öle düşündüm madem onun karısı var hem hasan da ii çocuk ama şu da bi gerçek ki ela hiç bi zaman hasanı sewemcek ona da yazık olur yane neyse bunlar sonraki bölümlerin konusu biz önümüze bakalım bence bizi çok gzl bi bölüm beklio
leventin karısı mı gelcek?? hayyır ya gelmesinn,o sadece greysin olayı değil mi,yoksa burda da gelceği kesnleşti mi?? umarım gelmz
cnm bende bilimorum... eet gelmeyebilirdee. ama sedace öle tahmin ediorummm...:(:( tabiki hiç birimiz istemioruzzz gelmesinii
hayatım hoş geldin bende ilk başta senin gibi düşündüm hızlı başladı diye ama izlemek güzel olsun bundan soonra kıskançlıklarını elanın utangaçlıklarını bol bol izliycez leventin karısımı sevgilisimi neyse gelsin o zaman konuşalım bunu konuştukça deliriyorum alımlı falan olur bide yabancıda olabilie levent en son amerikadaydı bakalım elaya çıkamaz zaten aşk gerçekten varsa önünde hiçbirşey duramaz :img-in_lo
hoşbulduk cnm.. eet çok doru sölüosunn aşk gerçekten varsa önünde hiçbirşey duramaz... ki ztn öle
ztn bu dizi ela lewent olayıı... sonunda onlar mutlaka mutlu olcaklarrr...
yani inşallah:D:D:D
cnm bende bilimorum... eet gelmeyebilirdee. ama sedace öle tahmin ediorummm...:(:( tabiki hiç birimiz istemioruzzz gelmesinii
ya eğer böyle bişey olursa elayla leventin arasının düzelmesi baya bi zaman alır,umarım böyle bişey olmaz ilişkileri mutlu mesut devam ederr;), tam yeni yeni ela levent ilişkisi başlıyor derken leventin karısı gelirse çok kötü olur walla:(
ewt ya haklısın ben de öle düşündüm madem onun karısı var hem hasan da ii çocuk ama şu da bi gerçek ki ela hiç bi zaman hasanı sewemcek ona da yazık olur yane neyse bunlar sonraki bölümlerin konusu biz önümüze bakalım bence bizi çok gzl bi bölüm beklio
ya evet süper olay var dizide bu bölümü izledikten sonra 5.bölümü nasıl bekliycez şimdi bak bu geldi aklıma:icon_sorr bu bölüm bazı sahneler haftaya kalıcak nasıl bekliycez allahım bize yardım et bi kv izlemek gelecek bölümü iple çekiyodum bide bu zor bişe düşün şimdi haftaya ne olacak bu haftayı az buçuk öğrendik e gelecek bölüm:img-hyste ya ben koptum fatih erkoçun bi şarkısı vardı yanılmıyosam, oynatmaya az kaldı doktorum nerde :img-hyste ben meraklandımmı bu şarkıyı söyliycem acayip terapi oluyo tavsiye ederim:img-hyste
ya eğer böyle bişey olursa elayla leventin arasının düzelmesi baya bi zaman alır,umarım böyle bişey olmaz ilişkileri mutlu mesut devam ederr;), tam yeni yeni ela levent ilişkisi başlıyor derken leventin karısı gelirse çok kötü olur walla:(
eet ya çok kötü olur böle bişiii... eğer o kadın gelirse bunların tekrar birleşmesi bayaa bi zaman alırrr... ve dizinin en sonunda birleşirler, dizi birkaç bölüm daha dewam eder we biterrr:(:(:( yani bizde göremeyizz ela lewent sahnelerini:(:(:(
evet ya zaman alıcak ela onu süründürür bence aşkın gururu olmaz kutsi öyle söylüyo ama durum farklı böyle bişe olduğunda valla elanın verceği tepkiyi merak ediyorum sert tepki verir ama bende verirdim eskiden biri gelecek aşkımı elimden alacak bitmişken herşey ela mücadele eder biraz heralde ama kız kurnazsa oyunlarla elayı delirtir uzaklaştırır leventten bakalım neler olucak ilerki bölümlerde valla ela yapmaz belki ama ben onun yerine kadının saçını yolarım zevkle:img-hyste
eet ya çok kötü olur böle bişiii... eğer o kadın gelirse bunların tekrar birleşmesi bayaa bi zaman alırrr... ve dizinin en sonunda birleşirler, dizi birkaç bölüm daha dewam eder we biterrr:(:(:( yani bizde göremeyizz ela lewent sahnelerini:(:(:(
Aman Allah korusun yaa,öyle bişey olmaz umarım,leventin karısı gelse bile aralarnda oluşcak sorun hemen çözülsün biz de onların güzell sahnelerini izlemeye devam edelim;)
aynen katiliyorum, ama leventin eski sevgilisi ortaya cikarsa hic fena olmaz aslinda. Dizi daha heyecanli olur bence:img-wink:
tamam dızı alıntı ama bu kadardaolmaz bence ..diyelım kı leventı karısı var en azından eskı karısı olur:icon_whis yani inş..lutfen bu dızıyıde ayrıldı barıstı ayrıldı barıstı yapmasınlar sıkar cunku..tvye yenılen hemen fınel yapcak dızılerden olmasın..ki olamaz da böle gıderse.cok iibi dizisaçmalamasınlar..!
ayrıja zenanla suat doktorun arasında bıseymı olcak acaba:img-wink:
tamam dızı alıntı ama bu kadardaolmaz bence ..diyelım kı leventı karısı var en azından eskı karısı olur:icon_whis yani inş..lutfen bu dızıyıde ayrıldı barıstı ayrıldı barıstı yapmasınlar sıkar cunku..tvye yenılen hemen fınel yapcak dızılerden olmasın..ki olamaz da böle gıderse.cok iibi dizisaçmalamasınlar..!
ayrıja zenanla suat doktorun arasında bıseymı olcak acaba:img-wink:
inşallah eski olur orda karısı burda sevgilisi olur belki tam evleneceklerken ayrıldılar mesela barışmazlar leventiçin elayı evmekten vazgeçmiycek diye yazıyodu basında senaryo üretiyoruz biz nasıl çözüm bulabiliriz böyle olursa bakalım ilerki bölümlerde olursa olur o zaman bol bol tartışıcaz suatla zenan aşk yaşıycak evet o bakışlar boş değil gerçi hiç ihtimal vermedim ama evet aşk başlıycak gibi zenanda elanın durumuna düşecek işte buna çok sevindim:img-hyste artık kızı iğnelemekten vazgeçer:img-wink:
mili_gkhnözen1905 18-01-07, 16:05 mrblar..yine cosmus burasi
kac sayfa ilerlermis biraktigimdan beri..
yine ayni konumu leventin esi yaa
böyle birsey olmasin yaa cok kötü olur
ya varsa bile levent neden elanin pesinde kossunki
yani neden...eger olursa ele biraz zor affeder!!!
mrblar..yine cosmus burasi
kac sayfa ilerlermis biraktigimdan beri..
yine ayni konumu leventin esi yaa
böyle birsey olmasin yaa cok kötü olur
ya varsa bile levent neden elanin pesinde kossunki
yani neden...eger olursa ele biraz zor affeder!!!
dogru söyluyorsun,bencede leventi eşi gelicek gibi durum olmasın...ela'nın kolay kolay affedeceğini sanmıyorum...
Ya aynen benziyor ya Grey's Anatomy'ye olabilir belki eşinin gelmesi. Belki de boşanmış olabilir. Çıkmaz umarım. Evet gün geldi akşam romantikleşicez iyice. Suat Zenan Ela Levent. ohoooo
HAVADA AŞK KOKUSU VAR.
didou_didem 18-01-07, 16:30 eski sevgilisi çıksın ama karısı çıkarsa iyice karışır ortalık ve galiba dizinin orjinalinde daha boşanmamışlar..bu çok daha kötü ondan bunun olmasını hiç istemiyorum
ayshe_yeshil 18-01-07, 16:33 burak ve kader aşkını da unutmayalım
henüz tam olarak start demesede unutmamak gerekk
hasana bi kısmet görünmedi daha.....
Aşk kokusu var havada aşkkk kokusu var
Hem de DörT NalA.....
hey millet nerdesiniz durgunlaştı burası olmuyo ya dizimizin başlamasına az kaldı olay bölüm olay e bide anasayfaya geçmeyi istiyoruz böyle kopuk olursak geçemeyiz ya hadi suatla zenan olay yaratacak bu bölümde allahım çok heyecanlıyım bukadar bu dizinintutkunu olacağımı sanmıyodum ya bundan başak bişe düşünmüyorum arkadaşlarıda ayarladım izlemeyenler bile izliyo artık arkadaşım izlemem dedi ya izle dedim 3.bölümü izledi ağlamaktan helak oldu şimdi hastası dizi çok güzel isterse alıntı olsun bu daha güzel ekibe bayılıyorum:good:
ayshe_yeshil 18-01-07, 16:36 eski sevgilisi çıksın ama karısı çıkarsa iyice karışır ortalık ve galiba dizinin orjinalinde daha boşanmamışlar..bu çok daha kötü ondan bunun olmasını hiç istemiyorum
ya ama bu defa gerçektenn ortalık kızışır hem
levent ela yı o tekneye götürdüğü zaman bunu bi şekilde söylemeliydi
hayatımda bundan başka bişeyim yok
demişti
en azından ela öğrenmeden o açıklamalı bu durumu...
işler arap saçına döner yoksa
eski sevgilisi çıksın ama karısı çıkarsa iyice karışır ortalık ve galiba dizinin orjinalinde daha boşanmamışlar..bu çok daha kötü ondan bunun olmasını hiç istemiyorum
evet ya illa leventin geçmişinden biri çıkcaksa o kişi sevgilisi olsn karısı olmasn,hele bi de orjinalindeki gibi daha boşanmamş olrsa çok kötü olurr
hey millet nerdesiniz durgunlaştı burası olmuyo ya dizimizin başlamasına az kaldı olay bölüm olay e bide anasayfaya geçmeyi istiyoruz böyle kopuk olursak geçemeyiz ya hadi suatla zenan olay yaratacak bu bölümde allahım çok heyecanlıyım bukadar bu dizinintutkunu olacağımı sanmıyodum ya bundan başak bişe düşünmüyorum arkadaşlarıda ayarladım izlemeyenler bile izliyo artık arkadaşım izlemem dedi ya izle dedim 3.bölümü izledi ağlamaktan helak oldu şimdi hastası dizi çok güzel isterse alıntı olsun bu daha güzel ekibe bayılıyorum:good:
doru sölüosun cnm çok durgunlaştı burası. ama bak gör nsl msj yağcak burayaa 4-5 saat sora...:D açıkcasıben senn kadar etkili olamıorumm bu izleyici bulmak konusunda, hatta zararlı oluorum:D:D çünkü bütün arklarım bıktılar diziden.....:D:D:D çünkü akşama kadar onlara diziyi anlatıorum!!!!!!:D:D izliycek varsada vazgeçio galibaa bnm yüzümden:D gerçekten çok sefiorm dizi yaaaa:D
demişti
bencede durumu açıklamalıydı ben hala eski sevgili falan gelirse gelir diyorum tam evlenecekken mesela ayrılsalar bide biz uyduralımama levent 2.bölümde elay hep beni izleyen kadınla evlenmek isterdim dedi sürekli bunu yazıyorum ama o zaman evlilikten kıza niye bahsetti inşallah yabancı versiyonu gibi olmaz bu sahne:img-wink:
mili_gkhnözen1905 18-01-07, 16:41 hey millet nerdesiniz durgunlaştı burası olmuyo ya dizimizin başlamasına az kaldı olay bölüm olay e bide anasayfaya geçmeyi istiyoruz böyle kopuk olursak geçemeyiz ya hadi suatla zenan olay yaratacak bu bölümde allahım çok heyecanlıyım bukadar bu dizinintutkunu olacağımı sanmıyodum ya bundan başak bişe düşünmüyorum arkadaşlarıda ayarladım izlemeyenler bile izliyo artık arkadaşım izlemem dedi ya izle dedim 3.bölümü izledi ağlamaktan helak oldu şimdi hastası dizi çok güzel isterse alıntı olsun bu daha güzel ekibe bayılıyorum:good:
haklisin burcucum bugün dizi var oleyyy yaaa surda ne kaldi
diziyee cok heycanliyim valla bende tutkunu olcagimi sanmiyordum
ama su an tek takip ettigim dizi bu...
bencede sevgilisi olsun yaa karisi filan olmasin..
olursa ela biraz zor affeder!!!
demişti
cnm orda 'bnm hakkımda bilmen gerekenler şimdilik bunlar' demişti. ama eet o sölemeli böle bişi varsa elayaa. eğer kendi duyarsa gerçekten kötü olur
didou_didem 18-01-07, 16:43 evet ya illa leventin geçmişinden biri çıkcaksa o kişi sevgilisi olsn karısı olmasn,hele bi de orjinalindeki gibi daha boşanmamş olrsa çok kötü olurr
evet gözdecim illa çıkmasın demiyorum çıksın ama sevgilisi olsun eski sevgilisi gelsin ama karısı..yok valla..
|