Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

guilty
19-01-07, 16:04
Yaaa evet önümüzdeki hafta gelsin bakalım daha değişik neler olucak bu hafta birbirlerinden bayağı bir etkilendirler haftaya birbirlerini sevsinler diğer hafta aşık olsunlar yaaa. Hele Suatın üztünü örtmesi olayı varya harikaydı. Depo da konuştukları bölümü ben izledim.

bostepeli
19-01-07, 16:06
arkadaşlar şarkının repliksiz yalnızca nakarat kısmı var 1.09 saniye ama idare eder ilgilenenler bana öm ulaşsın bi ste ismi vericem link orda ordan indirebilirsiniz:img-wink:

gumus & mehmet
19-01-07, 16:07
bende bu diziye bayiliyorummmm ya hele dunku bolum tek kelimeyle superdi ela&levent coooooooooooook yakisiyorlar ya leventin karisi hemen gelmesinn hata hic gelmesinnn ya offffffff onlarin aski okadar guzelkiii bozulmasinnn

ela&levent

sedosshh
19-01-07, 16:11
arkadaşlar ben buldum şerkıyı ama diyaloglu ve sadece nakarat varr isteyenler ulaşsın bana

KeReMcEmLoVeRiN
19-01-07, 16:12
sana katılıyorum dizinin dünkü bölümü çok güzeldi ama ela levent sahneleri çok donuktu zenanla suat sahneleri acayip duyguluydu aşk kıvılcımları ilk suatta çaktı sonrasi zenanda ama fragmanda olan bi sahne yoktu galiba suat zenanla depo gibi bi yerde konuşuyodu dikkatinizi çektimi yoksa o sahneyi ben mi kaçırdım ama sonu güzeldi allahtan tlf dan sonra devam ettiler yoksa delirecektim inşallah haftaya onları dış mekanda çekimler yaparlar biraz daha heyecanlı aşk konusunda görürüz

benimde suatla zenanin sahneleri coook hosuma gitti ama o depo sahne vardi kacirdin herhalde...bence birbirlerine cok yakisiyorlar:img-wink:
kaderin buraga dedikleri cok güzeldi burak acayip sasirdi ve pisman oldu bence aralarinda birsey olabilir ilerde belki...
leventle elada sonunda yakinlasabildiler:happy0064

crazygirl7500
19-01-07, 16:13
leven tin karisi mi var ????
:sad53:

yabancı wersionunda ölemiş ama hep beni uyurken seyreden biriyle ewlenmek istedim falan dedi yani ewli olsa boşanma gibi bi durumları fln olsa ayrı yaşasalar......... yine demezdi yane bence yogg

Niçle
19-01-07, 16:13
kesin değil ama GA da öyleymiş herhalde burdada öyle olur...?? ya aslında ben bu bölümü çok merak ediyorum kusura bakmayın ama çok güzel bi bölüm olacak gibi geliyor :)

tugchemre
19-01-07, 16:19
tam ne güzel bölümdü diyip ballandıra ballandıra yorum yapacaktımki leventin karısı çıktı başımıza umarım öyle bişey yoktur illa yabancı versiyonunun birebir aynısı olacak değilya değiştirsinler öyle bişey varsa bile

SELImESMaDEMIr
19-01-07, 16:19
Arkadaslar ne var ne yok? Forum sakinlesti ne oldu?:)

Ya ben bir multimedya bölümüne gidip senaryolari okuyayim.....geldigimde belki burada yeni birseyler okurum:):)

Su Leventin karisi olayinida irakin bosbosuna morelinizi bozmayin eger varsa görürüz cikar yakinda ortaya eger yoksa ne güzel Ela Levent ikilisine:)

SekerKiz85
19-01-07, 16:20

arkadaslarin dedigi gibi GA da öyle bi durum var evet ama bizim dizimizin senaristleri ne yapacaklar bilemeyiz...ama sanmiyorum, yada umarim bizim leventmiz bekar birisidir okadar da GA ya benzetmesinler bence

::.CaniQ.::
19-01-07, 16:23
semraaydin...buldum o parcayi yolluyorum ok :img-blush :icon_whis :img-wink:

off acayip bi parca ya...arkadaslar bildigim kadariyla link atmak(emaille) yasak degil eger yanilmiyorsam...isteyenlere yollayabilirim parcayi cerendurul cok sagol mailin icin :img-blush :happy0064 :happy0064

gzd_gzd
19-01-07, 16:27
arkadaslarin dedigi gibi GA da öyle bi durum var evet ama bizim dizimizin senaristleri ne yapacaklar bilemeyiz...ama sanmiyorum, yada umarim bizim leventmiz bekar birisidir okadar da GA ya benzetmesinler bence
bence de umarım bizim leventimiz bekardırr;)

we umarım greysdeki gbi karısı ortaya çıkmazz

bostepeli
19-01-07, 16:29
benimde suatla zenanin sahneleri coook hosuma gitti ama o depo sahne vardi kacirdin herhalde...bence birbirlerine cok yakisiyorlar:img-wink:
kaderin buraga dedikleri cok güzeldi burak acayip sasirdi ve pisman oldu bence aralarinda birsey olabilir ilerde belki...
leventle elada sonunda yakinlasabildiler:happy0064

evet burağı fena rezil etti kader valla bu kadar açılacağını tahmin etmedim kaderin ya orda rezil olan kız değil burak oldu çok güzel yaptı onu ve evet aşk onlar için başlıycak zenanla suat sahnesini demek kaçırdım ama şu ameliyatı izledikleri yerde suatın orda olduğunu bilmeden zenanın beni eşşek gibi çalıştırdı demesi akabinde suatın buna cevabı öldüm gülmekten:img-hyste çok şaşırdım o ana şu ela levent sahneleri biraz daha hareketli olsun zenanlar onları geçicek

SekerKiz85
19-01-07, 16:33
evet burağı fena rezil etti kader valla bu kadar açılacağını tahmin etmedim kaderin ya orda rezil olan kız değil burak oldu çok güzel yaptı onu ve evet aşk onlar için başlıycak zenanla suat sahnesini demek kaçırdım ama şu ameliyatı izledikleri yerde suatın orda olduğunu bilmeden zenanın beni eşşek gibi çalıştırdı demesi akabinde suatın buna cevabı öldüm gülmekten:img-hyste çok şaşırdım o ana şu ela levent sahneleri biraz daha hareketli olsun zenanlar onları geçicek

aynen ya cok komikti hele zenannin bakisi, cok begendim o sahneyi ya, bi de bizim hasanin "kadir ve eray" durumu da harikaydi ya....:img-hyste

bostepeli
19-01-07, 16:37
aynen ya cok komikti hele zenannin bakisi, cok begendim o sahneyi ya, bi de bizim hasanin "kadir ve eray" durumu da harikaydi ya....:img-hyste

evet o sahnede güzeldi burağın yüz ifadesi çok komikti güzel yalan buldu hasan yazık ona ya :img-hyste zenanla suatta güzel bakıştılar elalar çok donuktu onların bi son sahnesi etkiledi beni canım azıcık heyecanlandırsınlar bizi arka bahçe muhabbetleri kısa uzun olsun yani duyurulur senaristlere:img-wink:

kardoss
19-01-07, 16:40
Sonunda buldum dizimizin her iki şarkısını da üstelik ses kalitesi de gayet iyi o kadar çok dinledim ki bugün tüm sözlerini ezberledim :D dün akşam ki bölüm her zamanki gibi muhteşemdi ya suat ve zenanın aşkı da başladı yani konuşacak önemli bir konumuz daha oldu hayırlı olsun !! ;)

SekerKiz85
19-01-07, 16:43
evet o sahnede güzeldi burağın yüz ifadesi çok komikti güzel yalan buldu hasan yazık ona ya :img-hyste zenanla suatta güzel bakıştılar elalar çok donuktu onların bi son sahnesi etkiledi beni canım azıcık heyecanlandırsınlar bizi arka bahçe muhabbetleri kısa uzun olsun yani duyurulur senaristlere:img-wink:

evet aynen katiliyorum arkadasim: arka bahçe muhabbetleri kısa uzun olsun yani duyurulur senaristlere!!!! :img-wink: :img-wink:

begüm
19-01-07, 16:46
ya şarkıyı bnde istiorum ama yardımcı olursanız swinrm

eet ya umarım levent bekardr öle bişe olma zkarısı faln ...:S

gzd_gzd
19-01-07, 16:52
zenanla suatın o bakışma sahnesi gerçekten süperdi we ardından suatın zenanın üstünü örttüğü sahneye de bayıldımm

evet cnm ya bence de arka bahçe muhabbetleri kısa -uzun olsun,senaristlere burdan sesleniyoruzz;);)

bu arada arkadaşlar lütfenn şarkı isteğiNE yönelik msajlarınızı foruma yazmayın özel mesaj yoluyla halledin,sonra başlığa uyarı geliyr böyle giderse anasayfaya geçemiycez!!

deniz123
19-01-07, 16:55
oooo yine reytingleri altüst etmişiz ya bu bölüm çok güzeldi zenan suat sahnelerinin hepsi çok güzeldi özellikle suatın zenanın üstünü örtmesi levent ela sahneleri çok tatlıydı özellikle ela ağlarken leventin onun peşinden gitmesi falan çok güzeldi..

handeozbek
19-01-07, 16:56
Ya ben izleyemedim tekrarını verirler mi?Bende izlemek istiyorum ama dizimle çakışıyor izleyemiyorum. Siz böyle ballandıra ballandıra anlatınca daha da meraklanıyorum madem birinci olmuş show neden tekrarını vermiyor

deniz123
19-01-07, 17:01
Ya ben izleyemedim tekrarını verirler mi?Bende izlemek istiyorum ama dizimle çakışıyor izleyemiyorum. Siz böyle ballandıra ballandıra anlatınca daha da meraklanıyorum madem birinci olmuş show neden tekrarını vermiyor

önceden veriyodu ama artık veriyomu bilmiyorum ya showun kendi sitesindende seyredebilirsin ama dünkü bölüm daha eklenmemiş önceki bölümler var..

kardoss
19-01-07, 17:04

show ne yazık ki yayın akışı konusunda çok kararsız sabah gazetede okudumuz programla akşam verilen birbirini tutmuyor ne yazık ki o yüzden genel olarak dizinin tekrarı hakkında kesin bir bilgimiz olmuyor ama internetten izleyebilirsin.
(site adı vermek yasak ama biraz düşünürsen nereden olduğunu anlarsın :img-wink: :D )

hediye
19-01-07, 17:05
merhaba arkadaşlar ben geldim maaşallah bu ne hız niye hala ana sayfada diiliz anlayamıyorum nese reytinglerde süper zaten bölümde süperdi ama bilmiyorum bana mı öyle gelio ama dizi çok kısa sürüyo ya ben zamanın nasıl geçtiini anlamadım ela_levent sahneleri sprrdi:good:

bostepeli
19-01-07, 17:05
dizinin tekrarını show geçen hafta vermedi show türk verdi ama netten tıkla izle yada bölümü indirip izleyebilirsin her bölümü güzel ama levent ela sahneleri donuktu bi son sahnede hareketlendi ama elanın süprizi levente demek için onu takip eder gibi bi hava bırakması benim hoşuma gitmedi levent koşsun bu daha güzel zenan suat sahneleri bu bölümü tamamladı ama harikaydı gestapoyu sevmiyodum ama kadere destek verdi bu yüzden gözüme girdi:img-wink: hasan çok temiz kalpli ela bence onu evden atmamalı çok eğlenceli oluyo onun sahneleri bide anne teftişe gelse yanı hasan :img-hyste

SELImESMaDEMIr
19-01-07, 17:09
Benimmde gözüme pardon kulagima Kaderin artik kendi sesiyle oynadigi carpti.Hep söylicem diyorum unutuyorum.Bence bölye daha iyi,hem ses hemde oyunculuk olarak:)!

SekerKiz85
19-01-07, 17:09
merhaba arkadaşlar ben geldim maaşallah bu ne hız niye hala ana sayfada diiliz anlayamıyorum nese reytinglerde süper zaten bölümde süperdi ama bilmiyorum bana mı öyle gelio ama dizi çok kısa sürüyo ya ben zamanın nasıl geçtiini anlamadım ela_levent sahneleri sprrdi:good:

evet bencede dizi diger diziler gibi uzun sürmüyor, bu dogru; ama dün aksamki bölüm birinci bölümden daha uzun sürdü galiba...neyse

hediye
19-01-07, 17:12
arkadaşlar ben bi de dünkü bölümde elanın hiçbişi yapmamasın arağmen leventin onaa gereğinden fazla sinirlenmesine çok şaşırdım resmen ela leventin peşinden koştu gerçi böle de çok güzeldi ama bu konu da siz ne düşünüyosunuz?

SekerKiz85
19-01-07, 17:14
dizinin tekrarını show geçen hafta vermedi show türk verdi ama netten tıkla izle yada bölümü indirip izleyebilirsin her bölümü güzel ama levent ela sahneleri donuktu bi son sahnede hareketlendi ama elanın süprizi levente demek için onu takip eder gibi bi hava bırakması benim hoşuma gitmedi levent koşsun bu daha güzel zenan suat sahneleri bu bölümü tamamladı ama harikaydı gestapoyu sevmiyodum ama kadere destek verdi bu yüzden gözüme girdi:img-wink: hasan çok temiz kalpli ela bence onu evden atmamalı çok eğlenceli oluyo onun sahneleri bide anne teftişe gelse yanı hasan :img-hyste

aslinda var ya bence hasan elanin evinden ayrilmayacak, GA da öyle oldugunu biliyorum, bakalim bizim senaristler hasana yeni bi ev mi ayarliyacaklar, yoksa o da GA daki "hasan" gibi elanin yaninda yani onun evinde yasamaya devam mi edecek...

bostepeli
19-01-07, 17:17
arkadaşlar ben bi de dünkü bölümde elanın hiçbişi yapmamasın arağmen leventin onaa gereğinden fazla sinirlenmesine çok şaşırdım resmen ela leventin peşinden koştu gerçi böle de çok güzeldi ama bu konu da siz ne düşünüyosunuz?

evet ya ben ela levent sahnelerinden hiç bişe anlamadım donuk geldiler bana levente her anda elaya bağırdı ne biliyim bu hafta pek aktif değildiler en önemli sahneler zenan ve suat bide kaderindi bu bölümün enleri ama ela levent son sahnede harikaydı bunuda göz ardı etmiyeyim:img-pilot kader kendi sesiylemi oynadı ben farketmedim bölümü indiriyorum dikkat edicem onun sesi fena değil zaten :img-wink:

hediye
19-01-07, 17:18
aslinda var ya bence hasan elanin evinden ayrilmayacak, GA da öyle oldugunu biliyorum, bakalim bizim senaristler hasana yeni bi ev mi ayarliyacaklar, yoksa o da GA daki "hasan" gibi elanin yaninda yani onun evinde yasamaya devam mi edecek...

bence de hasan elanını evinden ayrılmıycak zaten ela onun kaderdedn hoşlandıını zannediyo sırf bu yüzden bile onun evde kalmasına izin verebilir ayrıca hasanın hiçbi zararı da yok canım benim ya:img-wink:

SekerKiz85
19-01-07, 17:18

evet ya levent bölümün basinda kizcagiza biraz fazla sinirlendi buna katiliyorum, yazik hem de kkizin dogumgününde yani, ama son sahne ile hersey unutmustur ela ;) dilegini tuttugunda levent onu nasil izledi dimi, ah cok sekerdiler ya, bi de leventin "keske tüm dileklerini gerceklestirebilsem" gibi birsey demisti ya kizin gönlünü aldi yine...

bostepeli
19-01-07, 17:21

aslında bende öyle düşünüyorum kolay kolay ayrılmaz elalardan ela insafa gelir ga izlemedim ama youtube de videoları var onları izlemeye çalıştım bişeler çıkarırmıyım diye ama izleyenlar daha iyi biliyo yalnızca ga bi sahne dikkatimi çekti kader karakteri bi hasta için çok ağlıyodu onun yanına gidip uzanıyodu hastahanede hastasınamı aşık oluyodu burak ta var neyse bunlar zamanla ortaya çıkar dizide ama bu bölüm gerçekten güzeldi bu dizi kesinlikle daha önce yapılmalıydı kadro zaten süper

kış sabahı
19-01-07, 17:26
dün akşamki bölümde levent mesleğinin herşeyden önce geldiğini gösterdi, tam elayla buluşackken hemn küçük kızn yanına koştu :img-yes:

sevgi sihirbazı
19-01-07, 17:33
slm millet:boztepeli canım arkadaşım leventin donuk olduğunu ve elaya sert davrandığını yazmışsınız ya bunun sebebi varr!zenan soyunma odasında ben senin gibi patronumla kırıştırmıyorum dedi.leventte elaya gel kahvaltı yapalım deyince ela hst de samimi olmayalım dedi leventte onun istediği gibi davrandı.hıı bide o kıza çarpınca şok oldu sanırım levent herşeyin kusursuz gitmesini isteyen biri ela emr odası dolu deyimce patladı zaten sinirliydi elada garibim öle bakakaldı ama kırılmadı anladı onu.levent vicdan azabı çekiyodu.:img-wink:

SekerKiz85
19-01-07, 17:34
aslında bende öyle düşünüyorum kolay kolay ayrılmaz elalardan ela insafa gelir ga izlemedim ama youtube de videoları var onları izlemeye çalıştım bişeler çıkarırmıyım diye ama izleyenlar daha iyi biliyo yalnızca ga bi sahne dikkatimi çekti kader karakteri bi hasta için çok ağlıyodu onun yanına gidip uzanıyodu hastahanede hastasınamı aşık oluyodu burak ta var neyse bunlar zamanla ortaya çıkar dizide ama bu bölüm gerçekten güzeldi bu dizi kesinlikle daha önce yapılmalıydı kadro zaten süper

bende pek izlemiyorum GA´yi ama özetlerini okudum, ve evet anladigim kadariyla kader bi hasta ile ilgileniyor ondan sonrada ona yavas yavas asik oluyor, bakalim bizim kaderde öyle birseyi yaşiyacakmi

zeynepppaliii
19-01-07, 17:35
ya arkdaşlar bn hep izliorum ama pek yazmıyorum foruma....ama çoooooook güzel bi dizi özellikle leventin sürekli elayı gıcık etmesi çok güzel...:)

bu arada bn en sonda çalan şarkıyı dinlemek istiorum ama bulamadım...:(
bna göndereblecek olan varmı?
sözlerinide tam bilmiorum

gözlerimi kapatsam yüzünü görür müyüm?
gündüzleri uzatsam.......???
devamı yok...:(

sevgi sihirbazı
19-01-07, 17:38
dün akşamki bölümde levent mesleğinin herşeyden önce geldiğini gösterdi, tam elayla buluşackken hemn küçük kızn yanına koştu :img-yes:
canım zaten bir dr öncelikleri hastalarıdır ela zaten bunu babasından dolayı biliyor

SekerKiz85
19-01-07, 17:39

e tabii öyle olmasi gerekiyor!! ela da ameliyatta iken, yani levente yardim ederken, gözünü ondan ayirmiyor, hep onda, bigün fena olucak, kiz ööööle bakiyor :)

tatlı_cadı624
19-01-07, 17:46
merhaba ben geldim okul ödev diyince anca girdim.
ilk olarak bu ne hız diyorum maşallah bize bi de anasayfaya geçsek
bi baktım ne konuşuyosunuz diye bencede bu bölmde ela ve levent sönük kaldı biraz zenan suat ve kader ön plandaydı
hasana diyecek tek kelimem yok çoook şirin bence ela onu evden atmaz kimse kıyamaz ki hasanıma yani bu masum surat kıyılacak gibi değil ki eray ve kadiri unutmadım tabiki ben koptum orda zaten...
bu bölümde tahmin etmediğim bi şey oldu inanamadım bizim suat insancıl çıktı iyi mi...
neyse ya ben GAyı izledim kaçıncı bölümdü bilmem ama galiba ilerde kader ölümcül bi hastaya aşık oluyodu hatta bi balo mu ne vardı orda kaderin (GA da izzie di galiba)sevdiği hasta ölüyodu ağlaya ağlaya gidiyodu balodan hatta ela 2 erkek arasında kalıyodu..(GAdaki isimlerini bilmediğim için doktorlara göre yazdım)
ayrıca da ekleyeyim GA daki zenan karakteri hamileydi galiba
ayyy konuyu sapıttım neyse
bencede tekrarı vermemeleri çoook kötü
dizinin uzun olmamasına gelince bence yaklaşık 5-6 haftayı izlemeye alırlar sonra uzamaya başlar gibime geliyo

prenses19
19-01-07, 17:53
YAA ONLAR şimdi yeni bi aşkın başlangıcı ya ondan böyle yapmışlardır ama benim de en büyük korkum o şimdi ela ile levent in ilişkileri başladı diye oınları daha az göstermeleri
mesela ela levent e seni aradım ama ulaşamadım diyo mesela ben o anı görmek isterdim ela heyacanla levent i arıyo birden aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyo lütfen daha sonra tekrar deneyin sesiyle karşılaşıyo merak ediyo daha sonra bi daha bi daha arıyo falan
keşke görseydik bunlarııı

SekerKiz85
19-01-07, 17:55
merhaba ben geldim okul ödev diyince anca girdim.
ilk olarak bu ne hız diyorum maşallah bize bi de anasayfaya geçsek
bi baktım ne konuşuyosunuz diye bencede bu bölmde ela ve levent sönük kaldı biraz zenan suat ve kader ön plandaydı
hasana diyecek tek kelimem yok çoook şirin bence ela onu evden atmaz kimse kıyamaz ki hasanıma yani bu masum surat kıyılacak gibi değil ki eray ve kadiri unutmadım tabiki ben koptum orda zaten...
bu bölümde tahmin etmediğim bi şey oldu inanamadım bizim suat insancıl çıktı iyi mi...
neyse ya ben GAyı izledim kaçıncı bölümdü bilmem ama galiba ilerde kader ölümcül bi hastaya aşık oluyodu hatta bi balo mu ne vardı orda kaderin (GA da izzie di galiba)sevdiği hasta ölüyodu ağlaya ağlaya gidiyodu balodan hatta ela 2 erkek arasında kalıyodu..(GAdaki isimlerini bilmediğim için doktorlara göre yazdım)
ayrıca da ekleyeyim GA daki zenan karakteri hamileydi galiba
ayyy konuyu sapıttım neyse
bencede tekrarı vermemeleri çoook kötü
dizinin uzun olmamasına gelince bence yaklaşık 5-6 haftayı izlemeye alırlar sonra uzamaya başlar gibime geliyo

öncelikle hosgeldin arkadasim, evet GA daki bölümlerde senin dediklerin oluyor ama bizim dizimiz daha yeni basladi o bölümlere daha coook var, evet dedigin gibi GA daki zenan hamile kaliyor, ve gestapo da yani Fikret de hamile kaliyor GA da yani, bizim kadro da bu olaylar yasanacakmi acaba, cok merak ediyorum...

purple_dream
19-01-07, 18:10
adres olmasa da olur şarkının adı ve söyleyeni reklam olmaz ki =)

fırtına_leyla
19-01-07, 18:31
dünkü bölüm harikaydı suat ve zenana bayıldım kaderde nası lafı oturttu burağa karşı bencede bu bölümde ela ile levent birzcık sönük kaldı ama genede onlarda süperdi dizinin neden uzun almıycağını anlamdım reyting alıyo konusu güzel e niyeki

sitemm
19-01-07, 18:41
dünkü bölüm harikaydı suat ve zenana bayıldım kaderde nası lafı oturttu burağa karşı bencede bu bölümde ela ile levent birzcık sönük kaldı ama genede onlarda süperdi dizinin neden uzun almıycağını anlamdım reyting alıyo konusu güzel e niyeki

bence ela-leventin sönük kalmasını nedeni, ileride birbirlerine aşık olacak çiftlerin yavas yavcs ortaya çıkarmak içindi.bu hafta suat-zenan vardı, haftayada kader-burak çifti ön planda olur..

CeyCi
19-01-07, 19:15
bence ela-leventin sönük kalmasını nedeni, ileride birbirlerine aşık olacak çiftlerin yavas yavcs ortaya çıkarmak içindi.bu hafta suat-zenan vardı, haftayada kader-burak çifti ön planda olur..

aslında bence sönük kalmadılar ama n güzel yeri kaderin laf sokma yeriydi süperdi orda kader

..::seren::.
19-01-07, 19:19
arkadaslar ben geldim ne konusuyosunus benide araniza alirmisinis???

arkadaslar dizmizin tekrari dugduyuma göre yarin 23.00 show turk te ama
show tv de bilmiyom ama galiba carsamba olabilir ama yanik koza var bi sorum
olcak 4.bölümü nerden izlebilirim lütfen cevab verin!!!

<EyD@
19-01-07, 19:30
herkese slmlar.....

yogun ve ıgrenc bır ıkı hafta sonrasında gene burdayım....3.bolumu malesef ızleyemedım ama 4.bolumu sınavım olmasına ragmen ızledım kacak kaxcak:):)ve dızımıze hayran jaldım bır kez daha:D

levent askla ısı bırırıne karıstırmıyor gerekıse elaya bıle bagırabılıyorkı bu davranıs hosmua gıttı...
zenan yazık yav doktor suat esek gıbı calıstıyor onu..anı bagıra bagıra boyle dedı ya cok komıktı orda:D:D

kader gercekten hayran kaldım bu bolumde kız buragın onunde soyundu ve ona guzel bır ders verdı buragı cok sevmeme ragmen sınır oldum yanı ne kotu bır sakaydı o:Smankenlık toplumun bırcok ksımınde ıyı bır ıs olarak algılanmıyor ama yoksa napsın kızcagız kotu yollara dusmemıs dımı kaderın dedıgı gıbı oyle kızda cok degılmı suan gunumuzde neyse bırakayım bu konuyu:D

elamızı cok sevıyorum ya hastahanenın bır numaralı asıstanı o:)

o.c_girl
19-01-07, 19:31
arkadaslar ben geldim ne konusuyosunus benide araniza alirmisinis???

arkadaslar dizmizin tekrari dugduyuma göre yarin 23.00 show turk te ama
show tv de bilmiyom ama galiba carsamba olabilir ama yanik koza var bi sorum
olcak 4.bölümü nerden izlebilirim lütfen cevab verin!!!

cNm 4. Bölm (bilOsNdr hErhalD_) Show tV de verİlmedİ bEndE tEkrAr İzlEmEk İsTioM aMa bİ tüRlü bUlamAdım BulAn bnA söOleRsE swİniRm =) Yoksa tEkRarınA kaDr bEklEmek zOurndA kaLıcM OfFFFFfff =(

mr drummer
19-01-07, 19:51
selam arkadaşlar
Dizide son iki haftadır dinlemekte olduğunuz parçanın ismi AŞK, yorumcusu da T&A Project kadrosundan Özgür Kurum arkadaşımız.Beste ve sözler Özgür'e ait olup düzenleme T&A tarafından yapılmıştır.İlginize ve desteğinize teşekkürler..
T&A Project

didou_didem
19-01-07, 19:53
bilgiler için çok teşekkürler gerçekten harika bir şarkı...

Ozly
19-01-07, 19:56
T&A den cıktıgını biliyoruz tırım tırım şarkıyı arıyoruz.Ve gayetde basarılı teşekkürler size bilgiler için.Her haftaya bir sarkı.elleriniz dert görmesin

sudem
19-01-07, 20:30
Diziyi izlemeyecğim diyorum ama bir türlü yapamıyorum. Çünkü dizide beklediğim sahneler var. Onların gerçekleşine de zaman var.
Neyse... Şimdi önce şunu söyliyim. Bizde Canlandırmayın Emri diye bir şey yoktur. Bu Ötenaziye girer. Türkiye de Aktif ve İradi Ötenazi yasaktır. Cinayet olarak görünmektedir. Aktif ötenazi, ölme olasılığı büyük olan hastaya daha fazla acı çekmemesi için dokturunun hastayı öldürecek bir ilaç enjekte etmesidir. Bu da her ülkede yasal değildir. İradi ötenazi ise kişi sağlığı yerindeyken ya da hasta iken ama bilinci yerinde iken bir prosedür hazırlanır ve buraya kalbim durduğu zaman canlandırmayın diye yazar ve imza atar. Bu Amerika nın birçok eyaletinde var.
Dizi copy- translate-paste şeklinde olduğu için hiç ülkemizdeki sağlık sistemine bakılmıyor. Türkiye de sadece pasif ötenazi var. Bu da pek kanunda olan bir şey değil. Pasif ötenazi genelde maddi imkansız sebebi ile hastanın ilaçlarının kesilmesi ya da hastaya tedavi uygulanmaması demektir.
Bu bölümde emekli hemşire tedavi reddettiğine dair imza atmıştır. Bu bizde de var. Ancak bizim ülkemizde Canlandırmayın Emri diye bir şey yok. Hastanın kalbi durduğu an rezitasyon yapılmalıdır. Prosedür neyse uygulanmalıdır. Bu sahnede resmen çileden çıktım.
Sonra asistan demek TUS a girmiş ve TUS u kazanmış doktor demek. Bu da demektir ki bir alanda uzmanlaşması zamanı gelmiştir. Öyle bir gün karaciğer ameliyatına diğer gün beyin ondan sonra kalp ameliyatına girmez. Tabi bu doktorların maşallahı var her konuda uzamanlar.
Dizide bir etk güzel şey var o da Suat ile zenan aşkı... Diğeri sonraki bölümlerde gelecek.

gzd_gzd
19-01-07, 20:48
selam arkadaşlar
Dizide son iki haftadır dinlemekte olduğunuz parçanın ismi AŞK, yorumcusu da T&A Project kadrosundan Özgür Kurum arkadaşımız.Beste ve sözler Özgür'e ait olup düzenleme T&A tarafından yapılmıştır.İlginize ve desteğinize teşekkürler..
T&A Project

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler,şarkı gerçekten çook güzel ;)

madame
19-01-07, 20:56
Diziyi izlemeyecğim diyorum ama bir türlü yapamıyorum. Çünkü dizide beklediğim sahneler var. Onların gerçekleşine de zaman var.
Neyse... Şimdi önce şunu söyliyim. Bizde Canlandırmayın Emri diye bir şey yoktur. Bu Ötenaziye girer. Türkiye de Aktif ve İradi Ötenazi yasaktır. Cinayet olarak görünmektedir. Aktif ötenazi, ölme olasılığı büyük olan hastaya daha fazla acı çekmemesi için dokturunun hastayı öldürecek bir ilaç enjekte etmesidir. Bu da her ülkede yasal değildir. İradi ötenazi ise kişi sağlığı yerindeyken ya da hasta iken ama bilinci yerinde iken bir prosedür hazırlanır ve buraya kalbim durduğu zaman canlandırmayın diye yazar ve imza atar. Bu Amerika nın birçok eyaletinde var.
Dizi copy- translate-paste şeklinde olduğu için hiç ülkemizdeki sağlık sistemine bakılmıyor. Türkiye de sadece pasif ötenazi var. Bu da pek kanunda olan bir şey değil. Pasif ötenazi genelde maddi imkansız sebebi ile hastanın ilaçlarının kesilmesi ya da hastaya tedavi uygulanmaması demektir.
Bu bölümde emekli hemşire tedavi reddettiğine dair imza atmıştır. Bu bizde de var. Ancak bizim ülkemizde Canlandırmayın Emri diye bir şey yok. Hastanın kalbi durduğu an rezitasyon yapılmalıdır. Prosedür neyse uygulanmalıdır. Bu sahnede resmen çileden çıktım.
Sonra asistan demek TUS a girmiş ve TUS u kazanmış doktor demek. Bu da demektir ki bir alanda uzmanlaşması zamanı gelmiştir. Öyle bir gün karaciğer ameliyatına diğer gün beyin ondan sonra kalp ameliyatına girmez. Tabi bu doktorların maşallahı var her konuda uzamanlar.
Dizide bir etk güzel şey var o da Suat ile zenan aşkı... Diğeri sonraki bölümlerde gelecek.

Bu meseleyi ben de merak ettim ve o ekipte çalışan bir yakınımıza sordum. O da dediki senaryolar doktorlar tarafından kontrol ediliyormuş ve hatta o sahnede ona göre düzenleme yapmışlar.

madame
19-01-07, 20:59
Bu arada bir kaç tüyoda aldım ağızlarından. Zenan ve Suat aşkında ilerleme olacakmış arkadaşlar. Kaderin de sevgilisi geliyormuş. Zavallı Hasancık yanlız anlıyacağınız ona da birini bulsunlar ya.

gzd_gzd
19-01-07, 21:01
Bu arada bir kaç tüyoda aldım ağızlarından. Zenan ve Suat aşkında ilerleme olacakmış arkadaşlar. Kaderin de sevgilisi geliyormuş. Zavallı Hasancık yanlız anlıyacağınız ona da birini bulsunlar ya.
aa çok teşekkrler walla cnmm;)

zenanla suatın aşkında ilerleme olcağına çook sevindim walla,umarım onlar da çok mutlu olurlar

kaderin de sevgilisi burak olcak heralde;)

ama hasan da birini bulur inşş;);)

bu arada ya arkadaşlar uyarı geliyor sonra başlık kapanıyor,lütfen müzik gibi isteklerinizi özel mesaj yoluyla halledin we aynı şeyi bir çok kez sormayın!!

sudem
19-01-07, 21:04
Bu meseleyi ben de merak ettim ve o ekipte çalışan bir yakınımıza sordum. O da dediki senaryolar doktorlar tarafından kontrol ediliyormuş ve hatta o sahnede ona göre düzenleme yapmışlar.

Ben de bunu anlamıyorum. Dizinin sonuna baktım. Bir sürü prof adı geçiyor ama galiba umursamıyorlar. Sonuçta 6 yıl okumuş asistan olmuş doktorlar defibrilatör aletini (şok cihanızı) kullanmayı bilmiyor. Bunun yanısıra kalp masajı yapmayı da bilmiyorlar.

madame bildiğim kadarıyla Hasan da sevgili bulacak.

guilty
Evet ya Hasan'a acımaya başladım umarım o da dizinin ilerleyen bömümlerinde karşılıklıseveceği birini bulurlar.

mozitekuto
ya allah aşkına kader öyle iç çamaşırlarıyla koridora nasıl çıkabiliyor? çok güldüm o sahnede....

didou_didem
19-01-07, 21:12

çok teşekkürler canım..zenan-suat ikilisi çok güzel oldu ilerleme olmasına sevindim...kader'in sevgilisi mi geliyor?acaba eski bir sevgilisi mi var?geliyor diyince bu aklıma geldi.

mili_gkhnözen1905
19-01-07, 21:35

sagol tüyo icin madame..
ne güzel zenan ve suat aski demek ilerlicek
ilerlesin onlarda mutlu olsun...
kaderinde sevgilisi burak olcak heralde...
hasan yinemi yanliz yazik yaa seker gibi cocuk
bulsunlar birini iste:)

guilty
19-01-07, 21:43
İlerlesin ilerlesin çok güzel olucak valla. Kader'ede sevindim doğrusu belki Burak'ın laflarından kurtulur hiç olmazsa biraz sevgilisi korur onu. Ela Levent hakkında yok mu birşey. Burak'a aşk yolu gözükmüyor mu? Hasan zaten garibim.

sudem
19-01-07, 21:46
Dizinin ileriki bölümleriyle ilgili----> Kader ile Burak sevgili olacaklar.
Zenan ile Suat birlikte olacaklar.
Hasan bir süre Ela ya aşık olarak kalacak ancak bildiğim kadarıyla sonra başka bir doktora aşık olacak.

sevgi sihirbazı
20-01-07, 15:16

ayyyy çok sevindim bir aşk daha desenize böle tüyoları bilmekte iyi oluyor aman sen bu tüyo veren yakınınla bozma aranı

<EyD@
20-01-07, 15:27

cnm tuyo ıcın cok sagol..setle bır baglantın var sanırım..:)haber kaynaklarımız cogalıyor once nalan sımdıdıe sen:D:D

ayrıca kaderın o davranısını cok normal buldum harıka bır cvbtı.....burak gercekten cok sapıttı ıgrenc bır sakaydı..ama genede cok sevıyorum onu:):)

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 15:30
slmlar fazla yazilmamis normaldir site acilmadi:)
bugün tekrari var show türkte saat 23.00de biraz daha erken
alsalarmis canim bu cok erken olmus neyse bakicam yine
o güzel o romantik sahnelere:)

beyaz gelincik_
20-01-07, 15:32
Arkadaşlarr bu bölümmm harikaydıı
bazııı sahnelerrr çokta iii değildiii..ama çok güzelll bi bölümdüüü..
Ela&Levent'in aşkııylaa diziii daha bi güzell oluyoo..
bu arada özettt geldiiimii...bide raytinglerii bilen biriii varsa söyleyebilirmii.??

fırtına_leyla
20-01-07, 15:34
arkadaşım sölediğin için sağol bende bakıcam ben bu bölümde elayada üzüldüm düşünsenize babası fatma hemşireyi falan hatırlıyo ama karısını hatırlamıyo

bostepeli
20-01-07, 15:36
slm ben geldin ne konuşuyonuz tüyolar gelmiş suat zenan ilişkisi elalardan daha hızlı olacakları belli zaten tüyoları okudum kaderin sevgilisi çıkıyo burağı merak ediyorum çok değişik sahneler izliycez:img-wink:

First_Lady
20-01-07, 15:40
Dizinin ileriki bölümleriyle ilgili----> Kader ile Burak sevgili olacaklar.
Zenan ile Suat birlikte olacaklar.
Hasan bir süre Ela ya aşık olarak kalacak ancak bildiğim kadarıyla sonra başka bir doktora aşık olacak.
sudem ilerki bolumlerle ilgili tuyo verdiyin icin cok tskler Kader Burak birlikte olcak yasasinnnnnnnnnnn

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 15:54
bu arada özettt geldiiimii...bide raytinglerii bilen biriii varsa söyleyebilirmii.??

yasemincim daha özet gelmedi sanirim..
reytinglerde süper her iki yerdede 1.olduk..

kadelen
20-01-07, 16:02
arkadaşlar doktorlar bitince hep bi şarkı çalıyoo en sonda o şarkının adını bilen varsa ve sölerse çok sevinirmm teşekürlerr:)

emirdag_güzeli
20-01-07, 16:03
Bide tabiki leventin eski sevgilisi cikacak ortaya..hemde oh da bir doktor!!!
BU da benden bit tujo...

Ben Grey's anatomy dizisini de seviyorum ve bu dizyi de seviyorum...oyuncular da guzel...mehmet aslan simdi boyle bir gicik karekter oynuyo..ama arkadaslar bu dizi surunsinde...karekteri degsecek...!!!

SELImESMaDEMIr
20-01-07, 16:05
Selam herkese....:)

Ya sabahtan beri acilmiyor site öf...simdi girebildim!:(

Evet arkadaslar valla sizlerle vedalasamicam diye cok üzüldüm,ama sonunda acildi site.Gerekli olan esyalari aldim,yarin yolculuk var.Umarim biyerimi kirmadan gelirim,bana bol san dileyin.:)

Size iyi seyirler...eminiki herzamanki gibi muhtesem bir bölüm izlersiniz,bende geldigimde telafi ederim.:)

Bakin bana geldigimde burda gecenleri anlaticaksiniz!:)

Neyse....

Kendinize iyi bakin,iyi seyirler.Hepinizi öpüyorum.

Sevgilerimle.

kardoss
20-01-07, 16:06

HEDEF KİTLE : A/B
18 OCAK 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,00 19,20

TELE - BAROMETRE
18 OCAK 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,90 20,90

hem genelin hem a/b'nin birincisiyiz.:img-wink:
bu arada sonunda açıldı site sabahtan beri hata veriyordu:img-in_lo

sevgi sihirbazı
20-01-07, 16:31
slm bende nerde kaldılar diyodum.ya şu tüyoyla ilgili birşey sorcam ::kaderin sevgilisi gelcekse burakla ne zaman aşık olcaklar.yoksa sevgilisi kader _burak aşkından sonra mı gelcek çok merak ettim

SekerKiz85
20-01-07, 16:37
beyaz_gelincik arkadasim özet geldi mi diye sormussun daha gelmedi ama ben dün 5.bölümle ilgili birsey yazmistim, bu GA nin 5.bölüm özeti, yani BELKI bizim dizinin de 5.bölümü böyle olur, ama emin degilim...
(iste dün yazmis oldugum mesaji yine ekliyorum):

arkadaşlar eger bizim dizimizin önümüzdeki, yani 5. bölüm konusu GA`nin 5. bölüm konusu gibi ise bizi bunlar bekliyor: elanin babasinin durumu gittikce kötüleşiyor ve ela bu yüzden tabii ki cok üzgün ve sinirli; bi ameliyat esnasinda uyukluyor ve bu durum ela icin pek iyi olmayacak.

başka bi hastanin akcigerin altinda ise, bi önceki ameliyatta orada unutulmuş, bi bez bulunuyor, ve bunun sorumlusu olan kişinin, Dr. Suat oldugunu, Zenan ögreniyor. Fakat Dr. Fikret Zenandan bunu kimseye söylememesini istiyor. Zenan ve Dr. Suatin aralarindaki kivilcimlar giderek artiyor.

AMA arkadaşlar yinede bu GA nin 5.bölüm özeti, BIZIM dizide bunlarin olacagi belli degil ok yani bunlar olmayabilir de sonra beni suclamayin:img-wink:

bostepeli
20-01-07, 16:40
Bide tabiki leventin eski sevgilisi cikacak ortaya..hemde oh da bir doktor!!!
BU da benden bit tujo...

Ben Grey's anatomy dizisini de seviyorum ve bu dizyi de seviyorum...oyuncular da guzel...mehmet aslan simdi boyle bir gicik karekter oynuyo..ama arkadaslar bu dizi surunsinde...karekteri degsecek...!!!

evet kendiside dedi ilerki bölümlerde bu ukala tavrının nedenlerini öğrenicez şimdi evet gıcık ama dediğin gibi değişecek dizi gerçekten güzel bunu biliyoruz leventin sevgilisimi karısımı gelsin o zaman konuşuruz bu konuda herkes sinirli olacak levente elaya anlatmadı diye bir an önce anlatsa iyi olur bence

nynm
20-01-07, 16:41
vay tüyolar harika sanırım birisi yani yanlış anlamadıysam dizimizin sonunda çalan şarkının adını sormuş bildiğim kadarıyla seni kalbimden atmak mı ? şarkının ismi yanlış bilmiyorumdur umarım.

prenses19
20-01-07, 16:45
arkadaslar sonunda site düzeldi delirdim burda yaaa ee ne konuşuyoruz ben 4gözle 5.bölümü bekliyorum bakalım ne olucak umarım bu bölümdeki gibi az olmaz ela ve levent in sahneleri çünkü son sahne dışında pek bi yerleri yoktu bakalım ne olucak

vanessa19
20-01-07, 16:47
bugun sıkıntıdan gezınıyorum dedımkı bunu zaten merak edıyorum ızlıyım barı
2 ve 3 u ızledım ama 4 u bulamadım!!!!!!!!!!!!!!sınır oldum ya herneyse
3.bolumde ıyı aglamısım vallahı neydı o a ıkı kız kardesın ayrılmasından koptum ben nınnıler soyledıler beraber
hasanı cok sevdım cok sırın
zenan tam bır ıs kolık yanı olen ınsanları organ gormek hanı enterasan
bıseye cok kızdım acıkcası ela nasıl kabul ettı hanı askları cok cabuk olmadı dı mı sızcede bence baya karısık seyler olacak cunku bu adamda var bır tuhaflık
bekır aksoy her zamankı asil kendını bılen bekır aksoy hanı,ben hıc bu kadar sert ızlememıstım ama super oynuyo
vallahı ıstersenız kızın ama kutsı ve mehmet aslan bana cok yapay geldı hanı dıgerlerı yanında fena olmuyorlar ama tek tek konusursak pek begendıgım soylenemez
yalnız yandım ben tatıl donusu ızleyemem herhalde
cunku 2 dızım var 3.cuyu nereye sıkıstırcam bılmıyorum hehe
neyse napalım bızde sonradan ızlerız artık olsun barı
yasemın ergeneye gelınce acıkcası ask oyununda daha baskaydı sımdı daha baska ama sorsanız hangısını tercıh edıyorsunuz dıye kesınlıkle ask oyununu derdım
fıkret hanım dehset derler ya bazılarını gormek yetmez onu yasamak gerekır vallahı bu kadını da oyle

elif219
20-01-07, 16:48
bu dizi süper ya ilk gündn beni bağladı kendisine ve cnm gösdecm de(gzd_gzd)burda olduğu için tabiiki....ya eğer bundn önceki bölümle ga'le aynıysa bu bölmde aynı oluck demektr o yüzdn bu özet diğer bölümlere göre doğruluk kazanır....tiyolar süper ya tabii bnm en çok ilgilndiim suat&zenan olduğu için...aralarındaki kıvılcımlar artıyo süper....

_bşr_
20-01-07, 16:50
nasıl dayanacağım bilmiyorum. daha 5. bölüme 5 gün var.tabi bugünü saymazsak. çok merak ediyorum ne olacak.suat zenan ilişkisi kesinleşti artık.
burak da baya suçlu hissetti kendini diğer bi kaç bölüm kaderin kalbini kazanmak için çalışacak ve aralarında aşk doğacak gibime geliyor. sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum sorun vardı galiba giremedim sizi çok özledim ama kavuştuk:happy0064 :happy0064

Nur sevinc
20-01-07, 16:53
bu son bölüm harikaydııı:img-yes:
aysun rolünü çok iyi yapmış bravo elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmış doğrusu burak'a iyi bir ders verdi çok başarılıydı...hasan gene komiktii zenan ve suatın arasında birşey olacağıda kesiinleştii
son olarakta ela&levent'e diyecek söz yok müthiştii

sultansss
20-01-07, 17:05
ben kendimi ela'nın yerine koyuyorum da o kadar peşimden koşan birisi beni kendine bağlasın ben iyice bağlanayım sonra da onun karısı ortaya çıksın yok öyle yağma,ne demek ya,karşındaki bir genç kız hiç mi düşünmüyosun tamam levent de sevmiş olabilir ama karısını sevmiyor bile olsa o evli,üstelik ela'nın da hiçbir suçu günahı yok..madem levent o kadar çok seviyor boşandıktan sonra ela'ya açılmalıydı bir takside karşılaştılar hemen peşinden koşmaya başladı..

(tabi bunlar birer varsayım eğer levent'in karısı gerçekten ilerki bölümlerde ortaya çıkarsa eminim ki dr.levent benim vermiş olduğum tepkileriden çok alacak gibime geliyor...)

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 17:11
arkadaslar sonunda site düzeldi delirdim burda yaaa ee ne konuşuyoruz ben 4gözle 5.bölümü bekliyorum bakalım ne olucak umarım bu bölümdeki gibi az olmaz ela ve levent in sahneleri çünkü son sahne dışında pek bi yerleri yoktu bakalım ne olucak

sonunda evet ya delirdim zaten giremedim diye....
aynen bende denizcim 5.bölümü cok merak ediyorum
sanirim bi tüyo vardi bu bölümde olcak tekneyle ilgiliydi
ama emin degilim..
bu bölüm fazla ela levent sahnesi yoktu vardi ama o kadar degil
5.bölüm olur insallah...
tekrarlayim show türkte tekrari 23.00de kacirmayin;)

prenses19
20-01-07, 17:14
ben kendimi ela'nın yerine koyuyorum da o kadar peşimden koşan birisi beni kendine bağlasın ben iyice bağlanayım sonra da onun karısı ortaya çıksın yok öyle yağma,ne demek ya,karşındaki bir genç kız hiç mi düşünmüyosun tamam levent de sevmiş olabilir ama karısını sevmiyor bile olsa o evli,üstelik ela'nın da hiçbir suçu günahı yok..madem levent o kadar çok seviyor boşandıktan sonra ela'ya açılmalıydı bir takside karşılaştılar hemen peşinden koşmaya başladı..

(tabi bunlar birer varsayım eğer levent'in karısı gerçekten ilerki bölümlerde ortaya çıkarsa eminim ki dr.levent benim vermiş olduğum tepkileriden çok alacak gibime geliyor...)

canım aynen yaa yani şöyle diyim bu kadar ilgiden sonra ela o kadar uğraştı uzak durmak için ama olmadı sonunda duygularına teslim oldu bi de yanında dır dır gıcık yorumlar yapan zenan var
bi de sonra adamın karısı ortaya çıkıyo vallaha elayı ne kadar severse sevsin kız şimdi nasıl affedecek onu çok zor o yüzden inş bizde öyle bişey olmaz

prenses19
20-01-07, 17:16
sonunda evet ya delirdim zaten giremedim diye....
aynen bende denizcim 5.bölümü cok merak ediyorum
sanirim bi tüyo vardi bu bölümde olcak tekneyle ilgiliydi
ama emin degilim..
bu bölüm fazla ela levent sahnesi yoktu vardi ama o kadar degil
5.bölüm olur insallah...
tekrarlayim show türkte tekrari 23.00de kacirmayin;)

yaa aynen teknede romantik sahneler bi de elaya gelen çiçekler diye tüyolar vardı dimi:)
yaa bizde yok tekrar deli olucam

benim de en büyük korkum şimdi ela levent in arası oldu diye onların sahnelerini azaltmaları diğer aşklara yer vermeleri çıldırırım o zaman

prenses19
20-01-07, 17:18
levent'in karısı inş. gelmez
ama aklıma bişey geldi;kalbi kaldırmayacak olan bakmasın:)=>seni kalbimden atmak mı? şarkısı acaba levent karısı ve ela üçlüsü için yazılmış olabilir mi?kalbine girdi karısını görünce çıkartmak isteyip de seni kalbimden atmak mı... diyebilir mi acep?

canım sorma benim aklıma da bu şarkıyı ilk duyunca ben 1.bölümden beri karısı meselesini biliyodum
acaba eladan levent e mi dedim hani karısı ortaya çıkacak ama o hala kalbinden atamıcak levent i diye

sultansss
20-01-07, 17:19
valla arkadaşların verdiği tüyolar 4.bölümde oldu korkarım ki bu da gerçekleşecek,düşünmek bile istemiyorum,ama sanki ela da çok erken yelkenlerini suya indirdi,bilmem ama ben sanıyordum ki biraz daha zaman geçebilirdi..

_bşr_
canım aynen yaa yani şöyle diyim bu kadar ilgiden sonra ela o kadar uğraştı uzak durmak için ama olmadı sonunda duygularına teslim oldu bi de yanında dır dır gıcık yorumlar yapan zenan var
bi de sonra adamın karısı ortaya çıkıyo vallaha elayı ne kadar severse sevsin kız şimdi nasıl affedecek onu çok zor o yüzden inş bizde öyle bişey olmaz

katılıyorum.zenan daha sadece taksi meselesini bilirken neler diyor. bide karısı gelirse diğer şeyleride öğrenirse ne olur bilemem artık.
gerçi bundan sonra zenan ela'ya laf söyleyemeyecek suat var çünkü :)

mili_gkhnözen1905
yaa aynen teknede romantik sahneler bi de elaya gelen çiçekler diye tüyolar vardı dimi:)
yaa bizde yok tekrar deli olucam

benim de en büyük korkum şimdi ela levent in arası oldu diye onların sahnelerini azaltmaları diğer aşklara yer vermeleri çıldırırım o zaman

hehe demek dogru hatirlamisim :)
ay bak heycanlandim simdi daha cok var ama ya...
olurmu olur valla nasil olsa bunlar tamam digerlerine
yer verelim derler...

kutsinghn
20-01-07, 17:21
arkadaşlar daha karısı var mı yok mu belli değil daldınız gıttınız bu konuyaa.başka konuşulacak konu yok mu Allah aşkına koskoca dizide:img-pilot

_bşr_
20-01-07, 17:24
arkadaşlar daha karısı var mı yok mu belli değil daldınız gıttınız bu konuyaa.başka konuşulacak konu yok mu Allah aşkına koskoca dizide:img-pilot

konu varda dönüp dolaşıp buraya geliyo. şimdilik aklımızı kurcalayan en büyük soru olduğu için birbirimizi aydınlatmaya çalışıyoruz.
gelip gelmeyeceği sinyalleri var mı diye.

prenses19
20-01-07, 17:24
hehe demek dogru hatirlamisim :)
ay bak heycanlandim simdi daha cok var ama ya...
olurmu olur valla nasil olsa bunlar tamam digerlerine
yer verelim derler...

evet canım yaaa kimbilir ne kadat tatlı olacaklar teknede başbaşa ben uçtum yine
bu arada çiçeklerin de elaya kimden geldiğini bilmiyoruz şimdi levent değilse gönderen ilk kıskaçlık yaşanır mı acaba

sultansss
20-01-07, 17:27
ama canım benim arkadaşların o verdiği tüyolar oldu korkuyorum ki bunlar da olacak inşallah olmaz ama görünüş onu gösteriyor,çünkü 4.bölümde levent sanki biraz soğuktu ela'ya karşı,ela levent ile görüşebilmek için elinden geleni yaptı ama bilmiyorum belki de bana öyle gelmiş olabilir.

prenses19
20-01-07, 17:27
konu varda dönüp dolaşıp buraya geliyo. şimdilik aklımızı kurcalayan en büyük soru olduğu için birbirimizi aydınlatmaya çalışıyoruz.
gelip gelmeyeceği sinyalleri var mı diye.

evet canım yaa aynen bi de öyle bişey ki insan takılmıcak gibi değil ki o bakışlar gülümseler falan birden karısı çıkıyo yani haklı olarak bizim de kafamıza takıldı

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 17:28
evet canım yaaa kimbilir ne kadat tatlı olacaklar teknede başbaşa ben uçtum yine
bu arada çiçeklerin de elaya kimden geldiğini bilmiyoruz şimdi levent değilse gönderen ilk kıskaçlık yaşanır mı acaba

evet yaa bu bölüm cok tatlilardi 5.bölüm nasil olcak acaba:img-in_lo
ya cicekler leventten degilse kimden cok merak ediyorummm..
eger degilse kesin kiskanclik olucaktir...

beyaz gelincik_
20-01-07, 17:30
yasemincim daha özet gelmedi sanirim..
reytinglerde süper her iki yerdede 1.olduk..

Tuğçecimm çok sağol cevap verdiğinn içinn cnm..
ay çok sevindimmm bundan sonrada hep 1.oluruzz..inşş hep böylee devamm eder...

sevgi sihirbazı
20-01-07, 17:34

hoş geldiniz arkadaşlar bu arada.çiçek konusuna gelince bence leventten.hasan aynı evde yaşadığı birine çiçek göndermez.ama bakalım belkide o bölümün başlarında biri elayla ilgilenmeye başlar hasta yada başka asistan ama gönlüm leventin yollamasından yana.yani bölümü izlemeden bilemeyiz

Ay90
cok sevdim ben bu diziyi bütün oyuncular süper. Hele Yaso. Yağmur ve Kutsi cok şekerler. Levent ve Ela birbirlerine cok yakışıyorlar.

_bşr_
Tuğçecimm çok sağol cevap verdiğinn içinn cnm..
ay çok sevindimmm bundan sonrada hep 1.oluruzz..inşş hep böylee devamm eder...

hep birinci olur biz ve bizim gibiler oldukça. tabi bide senaristlerin payı büyük bi dizi batıran tek etmen diyebilirm.
anneme sırf doktorlar yüzünden perş. günü dizisini seyrettirmiyorum. annem günü değişse diye bekliyo:)

Sailor_Moon
bu hafta bi dolu sınawım olduu için bu bölümü tam olarak izleyemedim. nerden bulabileceimi bilen var mı??
bu arada ne çiçei yaa? biri açıklayabilir mi ne olduunu?? merak ettim şimdi çiçek falan..

prenses19
20-01-07, 17:35

vallaha canım ben de merakla bekliyorum elanın o tam kıskançlık anı yüz ifadesini gördük de levent inkini tam göremedik çünkü hasta meselesinde ela zaten adamı terslemişti levent de biraz dalga geçer gibi konuşuyodu onu kızdırmak için ama bu sefer öyle olmaz

prenses19
20-01-07, 17:37
hoş geldiniz arkadaşlar bu arada.çiçek konusuna gelince bence leventten.hasan aynı evde yaşadığı birine çiçek göndermez.ama bakalım belkide o bölümün başlarında biri elayla ilgilenmeye başlar hasta yada başka asistan ama gönlüm leventin yollamasından yana.yani bölümü izlemeden bilemeyiz

aynen canım benim de gönlüm levent ten yana ama herkesten olabilir kesinlikle burdan olması gerekmiyo ela gelir gelmez güzelliğiyle herkesin dikkatini çekmiş biri belki fakülteden falandır veya başka yerden ama levent göndermiş olur inş

_bşr_
20-01-07, 17:38
kader ile hasan pasta yapıyordu ya ela için olabilir. Ela'nın doğum günü olduğunu falan öğrenmişlerdr. hasan da hastanaye hediye niteliğinde çiçek yollamış olabilir.böyle olursa ufak çapta bi kıskançlık olur bunu levent fazla büyütmez gibime geliyor.

sultansss
20-01-07, 17:38
canım hasan kader ela aynı evde kalıyorlar ya el^'ya çiçek göndermiş birisi,ama bence de leventtir, leventse de hasana yazık ama ya...

sevgi sihirbazı
20-01-07, 17:39
ben suat_zenan bakışlarına bittim ya .dizimizin tekrarını kaç kere koysalar o kadar izlerim hiç sıkılmıyorum bu arada 4. blm hiç bir yerde yok.artık sadece tekrarıyla yetinicez desenize

**merve-ekin**
20-01-07, 17:40
arkadaslar ne oluyor ya cicek micek lafi ben simdi girdigim icin konuyu tam
olarak bilmiyorum biri anlatabillirmi hem bu tüyo kesin mi ??

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 17:41
insallah yasemincim hep 1.oluruz...
yaa bende levent diye düsünüyorum ama
iste emin degilimki baska kim olabilir hasan dicem ama..
onada yazik ya karsiliksiz seviyor umarim cabuk atlatir ögrenince...

_bşr_
20-01-07, 17:42

bi arkadaş bi tüyo öğrenmiş ela ya çiçek gelecekmiş. acaba kimden diye düşünüyoruz. kesin değil bildiğim kadarıyla.

sevgi sihirbazı
20-01-07, 17:42
bu hafta bi dolu sınawım olduu için bu bölümü tam olarak izleyemedim. nerden bulabileceimi bilen var mı??
bu arada ne çiçei yaa? biri açıklayabilir mi ne olduunu?? merak ettim şimdi çiçek falan..

bugün saat 23 te show türk te canım ordan izleyebilirsin ama showun yayın akışı belli olmuyo verirlerse ii seyirler

bostepeli
20-01-07, 17:43
ama canım benim arkadaşların o verdiği tüyolar oldu korkuyorum ki bunlar da olacak inşallah olmaz ama görünüş onu gösteriyor,çünkü 4.bölümde levent sanki biraz soğuktu ela'ya karşı,ela levent ile görüşebilmek için elinden geleni yaptı ama bilmiyorum belki de bana öyle gelmiş olabilir.

evet banada öyle geldi elanın leventin peşinden koşması hoşuma gitmedi yada kutsi rol gereği o duyguyu bize veremedi ben böyle düşünüyorum ama zenanla suat acayip aşk duygusunu yansıttılar süperdi sahneleri inşallah gelecek bölümde leventi bizraz daha elaya yakın görürüz çok donuktu sahneleri bi son sahne süperdi:img-wink:

sultansss
20-01-07, 17:43

canım 4.bölümde elaya çiçek geldi ama kimden olduğu belli değil bizler de inşallah leventtendir diyoruz ama yazık garibim hasan çok yıkılır düşünsenize..

**merve-ekin**
20-01-07, 17:45
ayyy demek öyle o zaman leventden dir cicek diye düsünüyorum tamam
hasan üzülecek ama bunu ne kadar erken örenirse o kadar da iyi bence Elaya
iyice kapilmadan unutmaga calisir.

__ezel__
ben zenan&suat aşkının süper olacağını düşünüyorum:)
kesinlikle çok çarpışmalı olacak hatta ela&leventten çok daha güzel olabilirler:)

bostepeli
bi arkadaş bi tüyo öğrenmiş ela ya çiçek gelecekmiş. acaba kimden diye düşünüyoruz. kesin değil bildiğim kadarıyla.

evet ya bende merak ediyorum valla başkabirinden gelse fena olmaz azıcık elayı levent kıskansın ama levente olabilir inşallah bu bölümde biraz daha duygusal sahneler olur hastahanede ela ve levent arasında bu bölümde ilişkilerinden bişe anladım:icon_sorr

prenses19
20-01-07, 17:46
ben suat_zenan bakışlarına bittim ya .dizimizin tekrarını kaç kere koysalar o kadar izlerim hiç sıkılmıyorum bu arada 4. blm hiç bir yerde yok.artık sadece tekrarıyla yetinicez desenize

evet canım yaa gerçekten muhteşem bi bakışmaydı yani bu kelime burda uygun olur heralde tutku doluydu
benim tepki direk şu ohhhhh zenan hanım canıma değsin sen de anla bakim elanın durumunu artık

__ezel__
20-01-07, 17:48
evet ya bende merak ediyorum valla başkabirinden gelse fena olmaz azıcık elayı levent kıskansın ama levente olabilir inşallah bu bölümde biraz daha duygusal sahneler olur hastahanede ela ve levent arasında bu bölümde ilişkilerinden bişe anladım:icon_sorr

bende onların ilişkilerinden bişi anlamadım çok hızlı ilerledi keşke biraz daha yavaş olsaydı levent öyle hemen ilk günden yemeğe çağırdı yanlış bir izlenim vermedi allahtan:img-wink:

sultansss
ayyy demek öyle o zaman leventden dir cicek diye düsünüyorum tamam
hasan üzülecek ama bunu ne kadar erken örenirse o kadar da iyi bence Elaya
iyice kapilmadan unutmaga calisir.

ama levent'in eşi ortaya çıkınca da elanın yaşayacağı hayal kırıklığı daha kötü olacak bence,hasan ela'ya yakın olmak için elinden geleni yapıyor,çünkü hasanın sevgisinde sahtecilik yok,ama levent'te baştan beri bir gizem var zaten..

sevgi sihirbazı

arkadaşlar bence şöle olcak.kaderle hasan pasta yaptılar ya onlar evde kendi aralarında kutlarlarken çiçek gelcek .eeeee levent asistanla dolu eve gelemeyince bence çiçek göndercek .gerçi onlar kutlamışlardı ama.bi daha kutlamaktan ne çıkar:happy0064 :happy0064

prenses19
20-01-07, 17:49

vallaha canım ben asıl bundan sonra süper ela levent sahneleri bekliyorum
diyorum ya taktım zaten bu çiçek meselesine bakalım kimden diye

bostepeli
evet canım yaa gerçekten muhteşem bi bakışmaydı yani bu kelime burda uygun olur heralde tutku doluydu
benim tepki direk şu ohhhhh zenan hanım canıma değsin sen de anla bakim elanın durumunu artık

hayatım dikkat ettinmi ilk bakışmalar suattan geldi benim dikkatimi çekti ama suatı görmeden suat bey beni eşşek gibi çalıştırdı deyipte suatın orda olması orda koptum ya yandın dedim kızım:img-hyste artık dediğin gibi elaya laf sokamaz kendiside artık o durumda buna bayıldım ama bakışları suatla zenanın harikaydı ya:good:

mili_gkhnözen1905

kesinlikle öyle o nasil bakismalardi öyle yaa...
demi ya zenan elaya patronuyla cikiyor diye tepki veriyordu
simdi kendiside ayni durumda kendi basina gelmeyince
karsindakinin düsündüklerini bilmez ya insan buda öyle oldu...

**merve-ekin**
20-01-07, 17:51
ama levent'in eşi ortaya çıkınca da elanın yaşayacağı hayal kırıklığı daha kötü olacak bence,hasan ela'ya yakın olmak için elinden geleni yapıyor,çünkü hasanın sevgisinde sahtecilik yok,ama levent'te baştan beri bir gizem var zaten..

ya tabiyki bu konuda hakklisin ama ben simdilik böyle düsünüyorum cünkü daha leventin esi falan ortada yok hem zaten bazilari da GA da biraz daha
farkli olduklarini sölüyorlar mesela orda Elayla Levent birbirleri hakkinda nerdeyse hicbirsey bilmiyorlarmis Levent de sonradan karisini secmis ama bu
dizide öyle deyil Elayla Levent gittikce birbirlerini daha iyi taniyorlar onun
icin Leventin Elayi birakip gidecegini düsünmüyorum.

bostepeli
20-01-07, 17:52
vallaha canım ben asıl bundan sonra süper ela levent sahneleri bekliyorum
diyorum ya taktım zaten bu çiçek meselesine bakalım kimden diye

aynen bende hasanda olur küçümsemeyelim leventte olabilir ama değil gibi geliyo bana nasıl greyste leventin eski karısı ortaya çıkıyoya burdada tersi olsa mesela elayı unutamayan biri valla her türlü süprize açığım ama dediğin gibi artık ela levent sahneleri biraz daha fazla olmalı duygusallığıda yansıtmalı ben bi tek son sahnede duyguyu hissettim önceki sahneler beni etkilemedi ne yalan söyliyim

sultansss
20-01-07, 17:53
boşuna dememişler gülme komşuna gelir başına diye,aşk bu ela istemedi ya gözüne kestirip de ben leventi ayarlayım demedi ki zenan sürekli laf sokup duruyordu başına gelmeyen bilmez,ama bence zenan'ın yaptığı laf sokuşturlarını ela zenan'a yapmaz,sanki zenan biraz kıskanç gibime geldi.

prenses19
20-01-07, 17:53
arkadaşlar bence şöle olcak.kaderle hasan pasta yaptılar ya onlar evde kendi aralarında kutlarlarken çiçek gelcek .eeeee levent asistanla dolu eve gelemeyince bence çiçek göndercek .gerçi onlar kutlamışlardı ama.bi daha kutlamaktan ne çıkar:happy0064 :happy0064

ama canım sanırım o pastanın elayla ilgisi yoktu ki
belki kader seviyo diye yapmmıştır başta çok güzel yemek yaparım falan demişti
ama bakalım senin dediğin de olmuş olabilir:img-wink:

tatlı_cadı624
20-01-07, 17:54
evet gerçekten bakışmalarında aha dedim zenan anla bakalım ela neler çekiyo
kızcağız hastanede kimse öğrenmesin diye neler çekiyo levente uzak olsa bi dert uzaknolmasa bi dert...
zenan da anlşasın artık elayı

prenses19
20-01-07, 17:55
boşuna dememişler gülme komşuna gelir başına diye,aşk bu ela istemedi ya gözüne kestirip de ben leventi ayarlayım demedi ki zenan sürekli laf sokup duruyordu başına gelmeyen bilmez,ama bence zenan'ın yaptığı laf sokuşturlarını ela zenan'a yapmaz,sanki zenan biraz kıskanç gibime geldi.

ya canım ela çok iyi bi kız başkası olsa mesela ben çoktan parçalamıştım o zenanı ne demek yaa sen kimsin öykle konuşuyosun taktı kıza kafayı zaten baştan vardı bu babasının kim olduğunu öğrendiğinden beri acaip gıcık oluyorum böyle zamanlarda zenana

bostepeli
20-01-07, 17:57

evet zenan kıskanç ama elanın başarısını kıskanıyo bence levent onu ilgi duyduğu için ameliyatlara sokuyo zannediyo ama aslında ela başarılı olduğu için bunu hakediyo ve şimdi suat zenanı ameliyatlara sokmaya başlarsa işte elanın durumuna düşecek valla iyi olur elaya fena laf soktu kırıştırmak ya ben orda o kadar sakin olmazdım ne yalan söyliyim elanın yerinde olsaydım:img-help:

prenses19
20-01-07, 17:57
evet gerçekten bakışmalarında aha dedim zenan anla bakalım ela neler çekiyo
kızcağız hastanede kimse öğrenmesin diye neler çekiyo levente uzak olsa bi dert uzaknolmasa bi dert...
zenan da anlşasın artık elayı

yaa levent hem biraz tepkiliydi elaya karşı sabahki konuşma nedeniyle hem de kız meselesinde çok hassastı ondan kaynaklanıyodur bence
ama son sahnede tlfonu kapatım nerde kalmıştık diye gülümsedi ya bittim orda bayıldım zaten oraya:img-hyste

**merve-ekin**
20-01-07, 17:58
ya Elanin öyle karakteri yok Zenana öyle laf söyliyecegine inanmiyorum hem zaten söylememesi de iyi simdi aralarinda daha büyük anlasmazliklar
cikicak falan ama Zenanin neden böyle davrandigini bende tam anlamis deyilim
daha ikinci bölümde hayallerinin doktorundan kacmak icin fuzule ugrasiyorsun
demisti 4.bölümde ne diyor

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 17:59
ya bizim show türk te sinyal yok diyo sizlerde varmı

canim bende show türk olarak bakiyorum bende oluyor..
sende neden olmuyor anlamadim...
aynen denizcim o sahneye bende bittim nerde kalmistik dedigi yer
ne tatliydi ya

sultansss
20-01-07, 17:59
bilmiyorum ama bana da öyle geldi her insanın bir sabretme sınırı vardır dimi ama ela çok iyi niyetli,ben olsam ne yapardım düşünemiyorum bile...
kıskançlık yapıyor ama aşk bu ne zaman kimin kapısını çalacağı belli olmaz,belki de kariyerinde ilerlemek için zenan dr.suat'ı da kullanıyor olabilir ama bu çok ufak bir ihtimal...

prenses19
20-01-07, 18:01
evet zenan kıskanç ama elanın başarısını kıskanıyo bence levent onu ilgi duyduğu için ameliyatlara sokuyo zannediyo ama aslında ela başarılı olduğu için bunu hakediyo ve şimdi suat zenanı ameliyatlara sokmaya başlarsa işte elanın durumuna düşecek valla iyi olur elaya fena laf soktu kırıştırmak ya ben orda o kadar sakin olmazdım ne yalan söyliyim elanın yerinde olsaydım:img-help:

canım aslında bende senin gibi düşünüyorum elanın başarısını kıskanıyo herkesin onu sevmesini beğenmesini babasından torpilli olmasına bağlıyo daha o doğru düzgün ameliyata girememişken eelanın defalarca girmesini onun deyimiyle patronuyla kırıştırmasına bağlıyo
ama bence kendisi de çok ii biliyo böyle olmaDIĞINI ama inanmak istemiyo :img-wink:

**merve-ekin**
20-01-07, 18:03
ben aslinda buragin ne yapacagini da cok merak ediyorum son bölümde yaptiklarindan sonra bir sekilde kendisini Kadere affetirmege calisacaktir ya
da onunla ugrasmayi birakip isi zamana birakicaktir bakalim hangisini secicek
ve Kader affedicek mi ?? aslinda ben olsam affetmezdim ama kader iyi nigetli
oldugundan affedebillir

sultansss
20-01-07, 18:03
zenan bütün eğitim hayatı boyunca derece yapmış birisi çok havalanmış o eğitim hayatı bu iş hayatı derslerde başarılı olması doktorluk hayatına adım atmasıyla da mümkün olacak değil ama..

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 18:04
bende öyle düsünüyorum zenan elanin basarili olmasini cekemiyor
kiskaniyor ve bunu leventle olmasina bagliyor torpilli olmasina
ama öyle birsey yok ela hakkiyla isi yapiyor torpille bir is yapmiyor
öyle olsaydi babasinin adini kullanarak girerdi oraya..

bostepeli
20-01-07, 18:05
bilmiyorum ama bana da öyle geldi her insanın bir sabretme sınırı vardır dimi ama ela çok iyi niyetli,ben olsam ne yapardım düşünemiyorum bile...
kıskançlık yapıyor ama aşk bu ne zaman kimin kapısını çalacağı belli olmaz,belki de kariyerinde ilerlemek için zenan dr.suat'ı da kullanıyor olabilir ama bu çok ufak bir ihtimal...

valla bilmiyorum ama ilişkilerini çok merak ediyorum komik sahneleride oluyoya:img-hyste bakalım nasıl devam ettirecekler ilişkilerini ama onlar elalardan daha hızlı ilerliycek gibiler ve ben elaların sahnelerinin onların sahneleri gibi olmasını istiyorum ne biliyim ben biraz daha kıskançlık biraz daha duygu yani bide lütfen levent koşsun elanın peşinden bi doğum günü için takip etti adamı ama gerçi orda elaya acıdım çünkü babası mesleğinden başak hiçbirşeye değer vermedi elada dediya çok yalnız çocuktum doğum günü kutlamak hep hayaliydi belkide gerçi daha önce kutladımı bilmiyorum ama içindeki burukluk dokundu bana

sultansss
20-01-07, 18:06
ben aslinda buragin ne yapacagini da cok merak ediyorum son bölümde yaptiklarindan sonra bir sekilde kendisini Kadere affetirmege calisacaktir ya
oldugundan affedebillir

bence burak kader2e kendini affettirmek için uğraşacak ve kendi yaşadıklarını anlatarak da kendini kader'e affettirebilir,kader de iyi niyetli bir kız..
ama ben olsam asla affetmezdim ne demek ya bütün hastaneye rezil etti kızı...

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 18:07
tuğçe canım zaten ben uçmuştum artık o sahnede çünkü artık bütün durumları eledim çağrı cihazı çaldı çiz üstünü tlfnda çaldı e artık dedim yeter deprem olsa bu öpüşme olacak :img-hyste

hehe kim ucmazki canimm öyle bir sahnedee
zaten telefonda gicik oldum nerden cikti ya bu diye
reklam olmadan önce ela dilegini diledi ben dedim tamam
olmicak öpüsme filan ama reklam bitince
uctum ben resmennn:img-in_lo

bostepeli
20-01-07, 18:07
tuğçe canım zaten ben uçmuştum artık o sahnede çünkü artık bütün durumları eledim çağrı cihazı çaldı çiz üstünü tlfnda çaldı e artık dedim yeter deprem olsa bu öpüşme olacak :img-hyste

ya deniz alemsin ben tlf duyunca halimi görsen kahroldum allahım bu kadermi ya dedim:img-hyste sonra devam ettilerde sonu geldi ya o kadar bekledim o sahneyi zaten bi onların adam gibi sahnesi oydu bence

prenses19
20-01-07, 18:08
oldugundan affedebillir

aslında burak adam olmaz gibi geliyo bana ama bu hareket ona fena ağzının payını verdi belki ilerleme görebiliriz
ama kadere kendini affettirmeye çalışacak kesin,
bi de kader zaten çok tatlı bi kız kesin affeder onu

bostepeli
20-01-07, 18:10
oldugundan affedebillir

evet burağı çok kötü yaptı yüz ifadesi komikti kızı delirtti ama ağzının payını ne güzel verdi süperdi o sahne:good: burak artık dediğin gibi affettirmeye çalışacak kendini kaderde bi süre sonra affeder ama burağın hikayesinide merak ediyorum bakalım bu çocuk bu kadar ukala nasıl olabildi :img-pilot

sultansss
20-01-07, 18:10
ewet gerçekten de dizinin başrol oyuncuları levent&ela ama son bölümde ela&levent aşıklarına çok az yer verilmiş,o da en son sahneydi ama o da her şeye bedeldi öpüştüler sonunda ela çok heyecanlıydı yüzünden okunuyordu içi bir tuhaf oldu kızın..

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 18:11
ya o sahnede ne gicik oldum buraga ya bide piskin piskin gülüyorki
görünce resimleri..herkese dagitmasi yokmu tam oldu rezil etti kizi resmen
ama helal olsun kadare iyi verdi agzinin payini gercekten..
burak bundan sonra kendini affettirmeye calissada nafile
belki uzun zaman gectikten sonra affedebilir..

prenses19
20-01-07, 18:12
ya deniz alemsin ben tlf duyunca halimi görsen kahroldum allahım bu kadermi ya dedim:img-hyste sonra devam ettilerde sonu geldi ya o kadar bekledim o sahneyi zaten bi onların adam gibi sahnesi oydu bence

evet canım yaa hep kesik kesikti yani ben bu bölümde işe yarar bi son sahne gördüm ela levent olarak

ama diyorum ya tam levent dışarı çıkıyodu çağrı cihazı çaldı aha dedim kurtulduk bak burda çaldı onların sahnesinde çalmaz bi baktım tlfn çaldı bu sefer artık dedim hay bu teknolojiye bazwn de batırıyo herşeyi neyse canım netice süperdi yoksa hep beraber anadolu hastanesi yolu gözükmüştü :img-hyste

bostepeli
20-01-07, 18:12
ewet gerçekten de dizinin başrol oyuncuları levent&ela ama son bölümde ela&levent aşıklarına çok az yer verilmiş,o da en son sahneydi ama o da her şeye bedeldi öpüştüler sonunda ela çok heyecanlıydı yüzünden okunuyordu içi bir tuhaf oldu kızın..

bu bölüm suat ve zenana çalıştı gibi geliyo bana olar daha aktifti bakalım ela levent nasıl ilerliycek ilişkileri ama dış mekanlarda el ele yada sarıldıkları sahneler olsa süper olur sıkıldım hastahane sahnelerinden ya:icon_sorr

ipekk61
20-01-07, 18:13
selam arkadaslar bırsey soracagımm ya ben ızlemdım malesef bu bolmu dee ela ya bu bolumdee cıcekk geldı mı yoksa mı 5.bolumde mı gelecekkkk soyler msınnnızz

prenses19
20-01-07, 18:14
ya o sahnede ne gicik oldum buraga ya bide piskin piskin gülüyorki
görünce resimleri..herkese dagitmasi yokmu tam oldu rezil etti kizi resmen
ama helal olsun kadare iyi verdi agzinin payini gercekten..
burak bundan sonra kendini affettirmeye calissada nafile
belki uzun zaman gectikten sonra affedebilir..

canım hepsini geçtim gerizekalı gitmiş asansöre de yapıştırmış kız ne hale geldi hasan da yazık diyo kader girme sen içeri
yaa bana o sahneyi hatırlatmayın deliriyorum kız çıktı bi de arkasından aptal aptal bakıp sadece şakaydı diyo

sultansss
20-01-07, 18:15
selam arkadaslar bırsey soracagımm ya ben ızlemdım malesef bu bolmu dee ela ya bu bolumdee cıcekk geldı mı yoksa mı 5.bolumde mı gelecekkkk soyler msınnnızz

canım bu bölümde geldi ama kimden geldiği belli değil,biz de levent mi başkası mı diye fikir yürütüyorduk..

bostepeli
20-01-07, 18:17
evet canım yaa hep kesik kesikti yani ben bu bölümde işe yarar bi son sahne gördüm ela levent olarak

ama diyorum ya tam levent dışarı çıkıyodu çağrı cihazı çaldı aha dedim kurtulduk bak burda çaldı onların sahnesinde çalmaz bi baktım tlfn çaldı bu sefer artık dedim hay bu teknolojiye bazwn de batırıyo herşeyi neyse canım netice süperdi yoksa hep beraber anadolu hastanesi yolu gözükmüştü :img-hyste

hiç sorma bende önce tlf çalınca senin gibi sevindim ama o sahnede yine çalınca delirdim ya o öpüşme sahnesinde bi kız arkadaşım ardı çok etkilendi burcu sanki kutsi beni öpüyo gibi geldi dedi çok güldüm ya:img-hyste bi orası etkiledi bizi zaten gerisi azdı zaten ama bişey farkettim levent ameliyat yaparken prıfesyonel hiç bişeye bakmıyo işine konsantre oluyo elanın gözü ise sürekli levente biraz kendine gelse iyi olur şimdi ela leventin peşinden koşuyo sinir oldu orda:img-yes:

sultansss
20-01-07, 18:17
canım hepsini geçtim gerizekalı gitmiş asansöre de yapıştırmış kız ne hale geldi hasan da yazık diyo kader girme sen içeri
yaa bana o sahneyi hatırlatmayın deliriyorum kız çıktı bi de arkasından aptal aptal bakıp sadece şakaydı diyo

ama bir insan ukala olur da bu kadar mı olur ya iğrenç bir durum ama eminim ki onu bu durumlara düşürecek çok büyük olaylar geçmiştir başından kızlara güvenmiyor belli kızlarla gününü gün etmeyi düşünüyor sadece ama öyle olmayacağını kader oba çok iyi bir dersle belli etti ve daha fazla da belli edecek.

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 18:18

evet yaa bide kader asansöre girince herkes gülüyordu
kapi kapandi o ne asansörede yapistirmis koskoca hemde
deli oldum resmen yaa bide hoslaniyor diyoruz insan
hoslandigi kisiye rezil edermi ya..ayy orasi cok fenaydi
bide saka diyor böyle sakami olur ya...

prenses19
20-01-07, 18:18
bu bölüm suat ve zenana çalıştı gibi geliyo bana olar daha aktifti bakalım ela levent nasıl ilerliycek ilişkileri ama dış mekanlarda el ele yada sarıldıkları sahneler olsa süper olur sıkıldım hastahane sahnelerinden ya:icon_sorr

tamam bu bölüm neyse de artık ben ilerki bölümlerde ihmal edilsinler istemem bütün bölüm levent küçük kıza takmıştı kafayı ela da levent e kız peşinde dolanıp duruyyodu ama bu da levent in daha çok o küçük kıza olan davranışlarındandı elanın çok hoşuna gitti
ama şunu söyliyim levent de o hassasiyetle çok azarladı kızı yaa yazık ama

kusadası_26
20-01-07, 18:20
yasemin ergeneyi ve aysun kayacıyı bana sevdiren dizidir....
gerçekten çok başarılı bi yapım...geçen bölümdeki zenan ve doktor suat ilşkiside bi hareket kazandırdı diziye....bazı isimlere doktorluk abes kaçsada kadro ve oyunculuk hikayeler hepsi mütiş...
perşembelerini iple çekiyorum=))

sultansss
20-01-07, 18:21
tamam bu bölüm neyse de artık ben ilerki bölümlerde ihmal edilsinler istemem bütün bölüm levent küçük kıza takmıştı kafayı ela da levent e kız peşinde dolanıp duruyyodu ama bu da levent in daha çok o küçük kıza olan davranışlarındandı elanın çok hoşuna gitti

ewet ya yazık ela'ya sürekli ela'yı tersledi tamam levent o konuda kendini suçlu hissediyor olabilir ama ela'yı sürekli terslemesinin de bir anlamı yokki,gerçekten sevse böyle mi yapar ama...

prenses19
20-01-07, 18:21
hiç sorma bende önce tlf çalınca senin gibi sevindim ama o sahnede yine çalınca delirdim ya o öpüşme sahnesinde bi kız arkadaşım ardı çok etkilendi burcu sanki kutsi beni öpüyo gibi geldi dedi çok güldüm ya:img-hyste bi orası etkiledi bizi zaten gerisi azdı zaten ama bişey farkettim levent ameliyat yaparken prıfesyonel hiç bişeye bakmıyo işine konsantre oluyo elanın gözü ise sürekli levente biraz kendine gelse iyi olur şimdi ela leventin peşinden koşuyo sinir oldu orda:img-yes:

aslında levent bi tek bu bölümde böyleydi yoksa ela orda olunca bakmadan edemiyo ona

bak mesela şu ilk elanın ameliyatı zenan girememişti hatta orda vardı bakışma

sonra şu polisi ameliyat ederken ela herşey yolunda mı diye bakmak için içeri giriyo levent sanki orda olduğunu biliyomuş gibi başını kaldırıyo bakışıyolar sonra tekrar işine geri dönüyo

sultansss
20-01-07, 18:23
canım bence ela,levent'in peşinden koşmaya böyle devam ederse levent de kendini geri çekebilir biraz,çünkü kaçan kovalanırmış,levent şimdi rahat ayarladı hastanenin en güzel kızını,nasıl olsa benim diye düşünüyor..

bostepeli
20-01-07, 18:23

evet elanın hoşuna gitti baba şefkati gösterdi levent küçük kıza elanın hiç yaşamadığı duygu babasıda doktorluğa dair meslektaşlarını her şeyi hatırlıyo bi kızını hatırlamıyo çok kötü bi durumdu ela için ya orda çok üzüldüm levent ççok azarladı kızı ela ne yapsın bu bölümde elaya bi sonsahnede iyi davrandı bide aralarda ela ağladığı sahnede ama duygu konusunda donuktular ya ela iyiydide levent biraz daha sıcak olabilirdi beni hissedemedim acaba :icon_sorr

bostepeli
20-01-07, 18:29
aslında levent bi tek bu bölümde böyleydi yoksa ela orda olunca bakmadan edemiyo ona

bak mesela şu ilk elanın ameliyatı zenan girememişti hatta orda vardı bakışma

sonra şu polisi ameliyat ederken ela herşey yolunda mı diye bakmak için içeri giriyo levent sanki orda olduğunu biliyomuş gibi başını kaldırıyo bakışıyolar sonra tekrar işine geri dönüyo

evet zaten bende bu bölümü diyorum önceki bölümlerde duygusallık hat saffadaydı neyse inşallah 5.bölümde önceki bölümler gibi olur bakışmalar bu bölümde azdı haftaya şu çiçeklerin sırrı çözüldükten sonra önemli şeyler olacağı kesin bakalım kim ama ben dışardan yada hasan diyorum leventte olabilir ama levent başka süprizde yapabilir tekne mesela belki çiçekleri o gönderir not yazar şu saate işte teknenin olduğu yere gel gibi bi msj ay ne duygusal romantik sahne olur bide böyle bi sahne olsa tabii senaristlere kalmış:img-wink:

sultansss
20-01-07, 18:33
zaten levent'te öyle bir jest yapmalı ela'yı çok ihmal etti bu bölümde..levent'in bakışları çok etkileyici valla ela'ya bakarken ben bile bir tuhaf oluyorum o bakışlarla daha kimbilir kaç asistanın kalbini çaldı:D

kusadası_26
20-01-07, 18:38
yaznlız bii dikkatimi çekti..zenan sürekli elaya leventle yaşadığı ilşki yüzünden baskı oluşturuyo...şimdide kendisi aynı konuma düştü...garip bi durum oluşacak....

prenses19
20-01-07, 18:39
evet zaten bende bu bölümü diyorum önceki bölümlerde duygusallık hat saffadaydı neyse inşallah 5.bölümde önceki bölümler gibi olur bakışmalar bu bölümde azdı haftaya şu çiçeklerin sırrı çözüldükten sonra önemli şeyler olacağı kesin bakalım kim ama ben dışardan yada hasan diyorum leventte olabilir ama levent başka süprizde yapabilir tekne mesela belki çiçekleri o gönderir not yazar şu saate işte teknenin olduğu yere gel gibi bi msj ay ne duygusal romantik sahne olur bide böyle bi sahne olsa tabii senaristlere kalmış:img-wink:

EVET CANIM ben de aynı şeyi düşündüm keşke olsaa diye teknede romantik sahneler denilince dedim bu romantik sahnelerin mutlaka romantik bi başlangıcı olması lazım :img-wink:

bostepeli
20-01-07, 18:40
zaten levent'te öyle bir jest yapmalı ela'yı çok ihmal etti bu bölümde..levent'in bakışları çok etkileyici valla ela'ya bakarken ben bile bir tuhaf oluyorum o bakışlarla daha kimbilir kaç asistanın kalbini çaldı:D

evet haklısın ya elayı çok ihmal etti levent bu bölümde boyna azarladı kızı olabilir buda leventin bakışları gerçekten çok hoş oyuncu koçları onları iyi çalıştırıyo ben kutsiyi çok seviyodum bu diziyle dahada arttı aysunu sevmiyodum bu diziyle sevmeye başladım dizi gerçekten güzel ve başarıyı hakediyo gözü olanın gözü çıksın:img-hyste ana sayfa hakkımız orayıda inşallah görücez:img-pilot

bostepeli
20-01-07, 18:44
EVET CANIM ben de aynı şeyi düşündüm keşke olsaa diye teknede romantik sahneler denilince dedim bu romantik sahnelerin mutlaka romantik bi başlangıcı olması lazım :img-wink:

hayatım inşallah görürüz bakalım belki 5.bölümde bu sahneler olabilir özet ve fragman gelene kadar hayal kurucaz ama bi gerçek var şu aşıkların sayısı arttıkça eğlenceli sahneler ve romantik anlar oluşuyo bi garibim hasan kaldı heralde oda birini bulur çocuk aşk acısı çekiyo ve bunu birtek kader biliyo :img-pilot

prenses19
20-01-07, 18:45
evet haklısın ya elayı çok ihmal etti levent bu bölümde boyna azarladı kızı olabilir buda leventin bakışları gerçekten çok hoş oyuncu koçları onları iyi çalıştırıyo ben kutsiyi çok seviyodum bu diziyle dahada arttı aysunu sevmiyodum bu diziyle sevmeye başladım dizi gerçekten güzel ve başarıyı hakediyo gözü olanın gözü çıksın:img-hyste ana sayfa hakkımız orayıda inşallah görücez:img-pilot

evet canım aynen kesinlikle aynı düşünüyoruz ben aysunu sevmezdim onu bile sevdim bu diziyle ama allah için iyi oynuyo

kutsi desen ilk adını duymuştum biraz yadırgamıştım ama inan fregmanı izledim tamam işte olmuş dedim milletle iddialaştım bile görürsünüz iyi oynamış diye:img-wink:

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 18:49
ya evet 5.bölümde olsun artik romantik sahneler
tamam 4.bölüm sonlarinda oldu ama azdi bencee...
insalah bu bölüm olur..
özet ve fragman gelene kadar hayal kurcaz gercektende:)
ne güzel tek ask yok dizide daha cok ask olucak
yani daha heycanli olcak bu hasanda yok ya..

sultansss
20-01-07, 18:49
hayatım inşallah görürüz bakalım belki 5.bölümde bu sahneler olabilir özet ve fragman gelene kadar hayal kurucaz ama bi gerçek var şu aşıkların sayısı arttıkça eğlenceli sahneler ve romantik anlar oluşuyo bi garibim hasan kaldı heralde oda birini bulur çocuk aşk acısı çekiyo ve bunu birtek kader biliyo :img-pilot

EWET BİR HASAN KALDI ORTADA...kader biliyor aşk acısını ama ela da kader'e aşıksın dedi ya hasana orda koptum yuh artık dedim ilk bölümde elanın gözlerinin içine içine bakıyordu ben bile anladım bu çocuk buna aşık diye ela nasıl oluyor da anlamıyor,ama ela da haklı çünkü o da levent'ten başkasını görmüyor aşk gözlerini kör etmiş resmen..

prenses19
20-01-07, 18:52
EWET BİR HASAN KALDI ORTADA...kader biliyor aşk acısını ama ela da kader'e aşıksın dedi ya hasana orda koptum yuh artık dedim ilk bölümde elanın gözlerinin içine içine bakıyordu ben bile anladım bu çocuk buna aşık diye ela nasıl oluyor da anlamıyor,ama ela da haklı çünkü o da levent'ten başkasını görmüyor aşk gözlerini kör etmiş resmen..

ne yapsın kız yaa ela da biraz saflıkta var üstüne levent de eklenince iyice gözü bişey görmez oldu zaten bi anlasa hasanda bişeyler olduğunu hayatta onu eve sokmaz bizim garibimiz de artık ikna olsun diye kapının önünde yatar:img-hyste

bostepeli
20-01-07, 18:55

evet aşk adamı böyle yapıyomuş ama hasanın aşkı çok temiz zararsız çocuk:img-yes: ben pasta yaparkenki hallerine çok güldüm hasan iyi ev işi yapar bence ela bu fırsatı kaçırmamalı hasan gibi biri her eve lazım bence:img-hyste

o.c_girl
20-01-07, 19:03
bEncE aSLa elA-HasAn aŞkı oLmamaLı

HasaN keNdiSİne baŞkaSınI bUlsuN cAnıM

prenses19
20-01-07, 19:04
evet aşk adamı böyle yapıyomuş ama hasanın aşkı çok temiz zararsız çocuk:img-yes: ben pasta yaparkenki hallerine çok güldüm hasan iyi ev işi yapar bence ela bu fırsatı kaçırmamalı hasan gibi biri her eve lazım bence:img-hyste

çocuk aşk olayını geçti sadece eve alsınlar bütün işleri o yapacakmış artık ela aşkını kabul etse neler yapar düşünemiyorum ama artık ela onu görecek durumda değil ki:img-wink:

bostepeli
20-01-07, 19:06

ya zaten olmaz elanın durumu belli ama hasanın saf duyguları var çok acı çekicek ona çok üzülüyorum hasanada birini bulmaları yakındır herkesin eşi var bi onun yok ama belki ela levent ilişkisini öğrenirse belki zor olur ama elayı unutmaya çalışır ama kız hala nasıl hasanın duygularını anlamadı şaşıyorum arkadaşların dediği gibi aşk elanın gözünü kör etti:img-pilot

prenses19
20-01-07, 19:06

zaten olmaz canım yaa baksana elanın haline o çoktan kapıldı aşk rüzgarına savrulup gidiyo ama inş sonra dan diye bi direğe çarpmaz:img-hyste

hasanın ki zaten kendi çapında platonik olucak bitek kader bilicek

ama sanırım sonra ona biri bulunur onu da öyle bırakmazlar

bostepeli
20-01-07, 19:09
çocuk aşk olayını geçti sadece eve alsınlar bütün işleri o yapacakmış artık ela aşkını kabul etse neler yapar düşünemiyorum ama artık ela onu görecek durumda değil ki:img-wink:

hiç sorma ama hasan evde kalır bi şekilde ela levent aşkı hasanı çok üzücek bakalım suat zenan aşkını ela farkedince ne olacak allah olay olacak eşit durumları :img-yes:

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 19:11

zaten olmicak..hasan platonik olarak asik bunu biliyoruz zaten
ama bi süre sonra bence bi hastasina asik olucak..
ela desen coktan kapildi aska...
aci cekmesin hasan ya bulurlar birini;)

lazkizz
20-01-07, 19:13
Hasan kaderle o sahneyi konustugunda ela hakkinda SOKKKKK OLDUM RESMen
bende sandiydim ki hasan-kader ama hasan-elaymis :o Hasan elayi unutsun :D yazik yaa hasana herkez onu disliyor, Bazi kisiler haric!:happy0064 :(

prenses19
20-01-07, 19:16
hiç sorma ama hasan evde kalır bi şekilde ela levent aşkı hasanı çok üzücek bakalım suat zenan aşkını ela farkedince ne olacak allah olay olacak eşit durumları :img-yes:

evet yaa en çok da o yüzden üzülüyorum hasana
en azından şimdi elanın hayatında kimse yoktur mutluluğu var hani aşkını söyleyemese de ama levent i öğrenince çok kötü olucak

bu arada ela çok iyi bi kız inan duyunca o zenanla suatın ilişkisini destekler bile zenan gibi değil o köstek olmaz öyle

bostepeli
20-01-07, 19:20
evet yaa en çok da o yüzden üzülüyorum hasana
en azından şimdi elanın hayatında kimse yoktur mutluluğu var hani aşkını söyleyemese de ama levent i öğrenince çok kötü olucak

bu arada ela çok iyi bi kız inan duyunca o zenanla suatın ilişkisini destekler bile zenan gibi değil o köstek olmaz öyle

haklısın hayatım ela iyi biri aynısını yapmaz ona ama gün olur dertleştiklerini bu konularla ilgili görmek isterim aslında iyi arkadaş olabilirler zenan bazen hırsının kurbanı oluyo ve çevresindekilere zarar veriyo aslında iyi kız bakalım gelecek bölüm neler olacak yine olay bi bölüm olacağı kesin:good:

prenses19
20-01-07, 19:24
haklısın hayatım ela iyi biri aynısını yapmaz ona ama gün olur dertleştiklerini bu konularla ilgili görmek isterim aslında iyi arkadaş olabilirler zenan bazen hırsının kurbanı oluyo ve çevresindekilere zarar veriyo aslında iyi kız bakalım gelecek bölüm neler olacak yine olay bi bölüm olacağı kesin:good:

bak zenan karakterini seviyorum aslında mesela ela rüyasını anlatınca tepkisine bayılmıştım
ama şu lafları yok mu deli ediyo beni

cokofato
20-01-07, 19:26
perşembe günü yayınlanan bölm harikaydı ....
sanırım suatla zenanı birbirine aşık etcekler uyar yani ikside çok sert :)

bostepeli
20-01-07, 19:29
bak zenan karakterini seviyorum aslında mesela ela rüyasını anlatınca tepkisine bayılmıştım
ama şu lafları yok mu deli ediyo beni

evet o sözlerini bende beğendim bi bakıma yol gösterdi elaya ama işte zenan bazen hırsının kurbanı oluyo suatla ilişkilerinde bakalım yumuşama olumu davranışlarında ama suatta olduğu kesin bu bölümde çok sevdim suatı yakışıklı adam bence oda daha bi ön plana çıktı ama zenanı delirtti çok güldüm:img-hyste

ddilara
20-01-07, 19:45
neden kutsiyi kadroya aldıklarını anlayamadığım dizi... Aklıma sürekli yahu oyuncumuz mu kalmadı sorusunu getiren dizi..İki kız kardeşten birinin öldüğü bölüm cok güzel olan dizi...

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 19:46
perşembe günü yayınlanan bölm harikaydı ....
sanırım suatla zenanı birbirine aşık etcekler uyar yani ikside çok sert :)

bencede fatoscum harika bölümdü..
evet sanirim öyle olucak asik etcekler
ikiside sert cok hirsli..
ya zenan iyi kizda elaya karsi tavirlarini sevmiyorummmm....

lazkizz
20-01-07, 19:49
neden kutsiyi kadroya aldıklarını anlayamadığım dizi... Aklıma sürekli yahu oyuncumuz mu kalmadı sorusunu getiren dizi..İki kız kardeşten birinin öldüğü bölüm cok güzel olan dizi...

bence kutsi super oynuyor ;) 1 dizide oynayisina ragmen guzel oynuyor. Bazi oyuncular bile bukadar iyi oynuyamiyor oma kUtsi Super oynuyor bu dizide, BRAVO!

prenses19
20-01-07, 19:49
evet o sözlerini bende beğendim bi bakıma yol gösterdi elaya ama işte zenan bazen hırsının kurbanı oluyo suatla ilişkilerinde bakalım yumuşama olumu davranışlarında ama suatta olduğu kesin bu bölümde çok sevdim suatı yakışıklı adam bence oda daha bi ön plana çıktı ama zenanı delirtti çok güldüm:img-hyste

evet yaa yakıştılar da ama tencere kapak misali

ama ameliyatı izlemek için geldi suat bey beni eşşek gibi çalıştırıyo dedi arkadan suat bey çıktı ya koptum artık orda :img-hyste

bu arada ne bu arkadaslar olay senle benim karşılıklı cvp yazmamıza döndü canlanalım biraz

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 19:51
denizcim konu olsa konuscazda konu yokki
ne konuscaz bi özet gelseydi sanirim daha gelmez
dizi biteli ne kadar olduki:)
bence Kutsi süper oynuyor bende ilk basta demistim
kutsimi en alaka gibi ama önyargili davranmisim
bence cok iyi:good:

bostepeli
20-01-07, 19:52
evet yaa yakıştılar da ama tencere kapak misali

ama ameliyatı izlemek için geldi suat bey beni eşşek gibi çalıştırıyo dedi arkadan suat bey çıktı ya koptum artık orda :img-hyste

bu arada ne bu arkadaslar olay senle benim karşılıklı cvp yazmamıza döndü canlanalım biraz

evet denizcim nerde bu millet canlanalım diğer diziler anasayfaya geçti yakında bizde oluruz inşallah ama böyle geçemeyizki:img-wink: evet o sahnede bende koptum hele suatı görünce çok şaşırdım bi anda oldu çok güldümya:img-hyste sonra hasanla kadere bakması komikti zenanın yandım ben gibilerinden:img-hyste

SELImESMaDEMIr
20-01-07, 19:55
Merhaba arkadaslar,nasilsiniz bakalim?:)
Arkadaslar ya sabahtan beri siteye girmeye calisiyorum bi keresinde girebildim ama bu seferde onbes dakikada bir mesaj gönderemdim!
Bugün herseyi hazirladim yarin gidiyorum:(
Hepinizi cok özlicem:)!

Site heran yine delire bilir o yüzden simdiden sizle vedalasiyim eger baktinizki icerde degilim,site delirdi demektir:)

Kendinize iyi bakin,hepinizi öpüyorum:)

Bakin geldigimde burda gecenlerden kisa bir özet gecersiniz artik:)?

Ben diziyi videoya aldirmaya calisicam yani annemgil deniyecek olmazsada bir türlü bakarim,simdiden herkese iyi seyirler!

Hoscakalin...

bostepeli
20-01-07, 19:55
denizcim konu olsa konuscazda konu yokki
ne konuscaz bi özet gelseydi sanirim daha gelmez
dizi biteli ne kadar olduki:)
bence Kutsi süper oynuyor bende ilk basta demistim
kutsimi en alaka gibi ama önyargili davranmisim
bence cok iyi:good:

evet bende aynı senin gibi düşündüm kıvıramaz dedim ne alaka ama oyuncu koçu ile öalışa çalışa kaptı bu işi kv polat deneyimi hiç yoktu oyuncu koçu sayesinde hakkını verdi şimdi kutside öyle yüz mimikleri olsun bakışları süper zorlansada iyi yapıyo bence:good:

KARAMAY
20-01-07, 19:56
Belki daha önce okudunuz bunları bilmiyorum ama ben yine tekrardan ekliyorum

ilk önce Eladan başlıyoruz tabikiii.....

Ela ..... Genç , güzel bir doktor.Aynı zamanda ona inanmayan ve her seferinde " Ela bu işi başaramayacaksın.Çünkü yeterli değilsin " diyen dünyaca ünlü bir cerrahın kızı. Hayran olduğu babası ona hiçbir zaman inanmamış ama o her seferinde kendi ayakları üzerinde durmayı başarmıştır.Ve şimdi babasının alzheimer olduğunu herkesten saklamak zorunda.Onu unutan babasına kendini ispatlamak zorunda.Dışardan bakıldığında çok mutlu , çok başarılı , çok güzel bir kadın.Oysa o da hayat mücadelesinde tek başına.Ama onun bu mücadelesi eminiz bir çok kişiye ilham verecektir...

Benım yorumun : Elanın içinde bulundugu durum o kadar güzel tanımlanmışki başka söze ne hacet . içinde alev alev yanan bi ateş ama yinede güçlü durup bunu kimseye sezdirmeyen , babasının düşüncelerinin aksine şimdiden bile kendisini kanıtlamış biri o ...

bostepeli
20-01-07, 19:59
Merhaba arkadaslar,nasilsiniz bakalim?:)
Arkadaslar ya sabahtan beri siteye girmeye calisiyorum bi keresinde girebildim ama bu seferde onbes dakikada bir mesaj gönderemdim!
Bugün herseyi hazirladim yarin gidiyorum:(
Hepinizi cok özlicem:)!

Site heran yine delire bilir o yüzden simdiden sizle vedalasiyim eger baktinizki icerde degilim,site delirdi demektir:)

Kendinize iyi bakin,hepinizi öpüyorum:)

Bakin geldigimde burda gecenlerden kisa bir özet gecersiniz artik:)?

Ben diziyi videoya aldirmaya calisicam yani annemgil deniyecek olmazsada bir türlü bakarim,simdiden herkese iyi seyirler!

Hoscakalin...

hayatım zaten stelere ekleniyo bölümler tıkla izlede yapan var merak etme sana yardımcı oluruz her konuda sen dikkat et kendine steye girememe sorunu galiba bazı dizilerin anasayfaya alınışı epeyi dizi alınmış yoğunluktan olsa gerek bende delirdim neyse yani darısı başımıza, k.i.bbye canım

KARAMAY
20-01-07, 20:01
Levent Atahanlı
op. dr beyin cerrahı

Levent ...Zeki , yakışıklı , çok yetenekli ve doğal olarak çok başarılı bir beyin cerrahı.Yeri geldiğinde , yumuşak , romantik bir prens.Bazen de yaramaz , muzip bir çocuk. Ela'nın büyük aşkı. Hepimizin içini ısıtacak kadar naif bir sevgi bu. Engellere , acılara ve hayal kırıklıklarına rağmen. Levent hani şu "başarıyı hakediyor" diyebileceğimiz ender insanlardan. Onun da hataları olmayacak mı ? Elbette olacak. Ne de olsa o da bir insan ama Ela'yı sevmekten asla vazgeçmeyecek. Bir de hayat kurmaktan ...

Benım yorumun : bu yazı nerden tutsam elimde kaldı . Elanın büyük aşkı , engeller, acılar , hayal kırıklıkları.....HATA ... Elayı sevmekten hiç vazgeçemeyen bi adam... kendiyle savaşan karışık , karmaşık ruh haline sahip biri

not :3. kim olsun kimi yazıyım ? :)

_melek
20-01-07, 20:05
arkadaslar 4. bolumde nerde elaya cicek geldi bende 4. bolume baktim ama oyle bisey gormedim bana birisi anlatabilirmi cicek tam nerde geldi elaya simdiden tesekkurler

<EyD@
20-01-07, 20:06
ay delırcem ya su sıte duzelsın artık...

leventın elayı gerektıgınde azarlaması bence cok profosyenelce...yanı ısle askı karıstırmıyor...leventı pek sevemedım yanı nasıl dıyeyeım alısamadım dıyelım...ama bu davranısını cok begendım..gozume gırdı:D:D:D

asıl zenan napacak onu merak edıyorum.:D:Delaya kızarken ıyıydı sımdı kendısı aynı durumda..:D:D

ama en sabırsıslıkla bekledıgım burak kader askı...bence onlarınıde cok tutkulu ıdddalı olacak gıbı..:)

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 20:09
arkadaslar 4. bolumde nerde elaya cicek geldi bende 4. bolume baktim ama oyle bisey gormedim bana birisi anlatabilirmi cicek tam nerde geldi elaya simdiden tesekkurler

canim zaten bu 4.bölümde olmadi..
5.bölümde olucak bu tüyo vardi ondan konusuyorduk...

prenses19
20-01-07, 20:10

canım zaten bu bölümde yoktu 5.bölümde olur diye bekleniyo o sahne

tatlı_cadı624
20-01-07, 20:14
bende düşünüyorum neden görmedim diye bende soracaktım ne zaman geldi diye ama arkadaş benden hızlıymış
ama çiçekler bence leventtendir ya da gizli yakışıklı ve leventin kıskançlıktan parçalayacağı bi prens....

_bşr_
20-01-07, 20:16
benim en çok merak ettiklerim
1.burak kendini nasıl affettirecek ?
2.zenan ela ile nasıl yüzleşecek(suat meselesinden dolayı)?
3.hasan'ın ela da kaldığını öğrenirse levent neler olacak o da ela'ya taşınır belki?
benim temennim ev geniş tüm ekip orda kalabilir ne güzel olur.

sultansss
20-01-07, 20:20
(bence)burak çok dil cambazı bir yolunu bulur affettirir,alışıktır o laf oyunları yapmaya,geçmişinden neden böyle bir tutum içerisinde olduğundan falan bahseder...

zenan ile ela'nın yüzleşmesinde bişiy olmayacak çünkü ela çok iyi niyetli olduğundan zenan&suat ilişkisine destek olacak..

hasan ile aynı evi paylaştıklarını öğrenen levent tepki gösterebilir ama nasıl olsa ela'yı kendine aşık ettiği düşüncesiyle pek fazla olayın üzerinde durmayabilir,ne de olsa ela'yı elde etti,kendinden emin...

SELImESMaDEMIr
20-01-07, 20:22
Bence Levent Hasanin Elada kaldigini ögrenince pek sinirlenmez yada pek kiskanmazmi demeliyim? Tamam Burak olsaydi belki ama Hasanin nasil biri oldugu disaridanda farkediliyordur bence.Yani daha cok saf ve aklindan kötülük gecmeyen birisi.Hem Levent niye sinirlenebilirki?Belki Hasanin Eladan hoslandigini ögrenince,yok o zaman sinirlenmez sadece bir kac yeri yikar,Hasani döver....falan filan:)Yok yok saka. Ama eger Hasanin Eladan hoslandigini duyarsa isler biraz degisebilir.

SELImESMaDEMIr
20-01-07, 20:25
Bence Elayla Leventin arasindaki sorunlar is yüzünden cikabilir.Cünkü Ela bu bölümde Levent ona karsi sesini yükseltiginde hemencik kirildi.Yani Ela bu durumda bence haksiz.Adamin orda kücük bir hastasi ölümden dönüyor...Elacigim lütven sunu bunu getirirmisin mi deseydi?:) Cünkü adam orda panikte yani....hem Ela bunu anlamali adam sapik kelimelerini falan takmadi kiza asik oldu.Yani Ela ilk tanismada Levente karsi pek nazik degildi:)

sultansss
20-01-07, 20:31
tamam levent aşk ve işi ayırsın ama hastanede isteyince elaya çok yakın isteyince tersleyip bırakıyor kızı..o isteyince yakın olacaklar istemeyince uzak mı olacaklar aşkı sadece levent'in istediği şekilde mi yaşayacaklar...?eğer hastanede belli etmek istemiyorlarsa dışarda buluşsunlar da artık biz de onların aşkını doyasıya izleyelim..

prenses19
20-01-07, 20:33
Bence Elayla Leventin arasindaki sorunlar is yüzünden cikabilir.Cünkü Ela bu bölümde Levent ona karsi sesini yükseltiginde hemencik kirildi.Yani Ela bu durumda bence haksiz.Adamin orda kücük bir hastasi ölümden dönüyor...Elacigim lütven sunu bunu getirirmisin mi deseydi?:) Cünkü adam orda panikte yani....hem Ela bunu anlamali adam sapik kelimelerini falan takmadi kiza asik oldu.Yani Ela ilk tanismada Levente karsi pek nazik degildi:)

canım yapma allah aşkına ela ne yaptı asıl levent yerli ytersiz bağırdı ona hem kız hiçbişey yapmadı onun bu kız meselesinde hassas olduğunu bildiği için bütün bölüm yardımcı olmak için peşinde koştu

mili_gkhnözen1905
20-01-07, 20:39
tamam levent aşk ve işi ayırsın ama hastanede isteyince elaya çok yakın isteyince tersleyip bırakıyor kızı..o isteyince yakın olacaklar istemeyince uzak mı olacaklar aşkı sadece levent'in istediği şekilde mi yaşayacaklar...?eğer hastanede belli etmek istemiyorlarsa dışarda buluşsunlar da artık biz de onların aşkını doyasıya izleyelim..

bencede canim katiliyorumm
istedigi zaman hastanede yakin istedigi zaman uzak o zaman bu nasil
iki tarafli iliski oluyor..
cok ters davraniyor kiza resmen ya..

SELImESMaDEMIr
20-01-07, 20:40
Bak buda dogru.Ela Leventi öylece birakmadi,hep yardimci oldu,haklisin.Yine yarim yabalak düsünmüsüm:)

Bu arada site yine delirmeye basliyor bende...

SELImESMaDEMIr
20-01-07, 20:41
Ha arkadaslar bu arada doktorlarin jenerik müzigi gibi olani var bende.Yani frag