Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/3
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
oncelıkle petek dıncozun asla oynamasını ıstemem cunku yakısmazlar olmaz yanı
kım olabılır aslında soyle dedıgım dedık hırslı kıskanc kım olabılır...........:icon_whis
Münire Apaydına Berna rolünden alışığız ve ilk bölümlerde rolünü süper yaptı. Valla benim aklıma hırslılık ve kıskançlık deyince o geliyor. Ama onu oynatacaklarını pek sanmam, malum aşk oyununda da vardı.
Adını bilmiyorum ama Yabncı Damat dizisinde kötü karakteri oynayan birisi vardı o olabilir bakın...:img-yes:
görkem_122 21-01-07, 17:18 ya hastasıyım bu dizinin çoookkkkkkkkkk güzel işallah daha da iyi olur aşklar dimi
bu diziyi ilk başlta yasemin ergene var diye izledim ve de çok güzel oyuncu kadrosu:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
ya ben de hastasiyim doktorlarin cokkkkkk güzel dizi.cnm bende ilk basta yasemin ergene var diye izledim:img-wink:
Münire Apaydına Berna rolünden alışığız ve ilk bölümlerde rolünü süper yaptı. Valla benim aklıma hırslılık ve kıskançlık deyince o geliyor. Ama onu oynatacaklarını pek sanmam, malum aşk oyununda da vardı.
Adını bilmiyorum ama Yabncı Damat dizisinde kötü karakteri oynayan birisi vardı o olabilir bakın...:img-yes:
emma dedıgınız kadın mı acaba
ben seyı cok ısterdım vallahı ebru cundubeyoglunu
hırs onda
guzellık onda
hanı kotu rollerde gormedık ama olsun
((--NeSli--)) 21-01-07, 17:26 Münire Apaydına Berna rolünden alışığız ve ilk bölümlerde rolünü süper yaptı. Valla benim aklıma hırslılık ve kıskançlık deyince o geliyor. Ama onu oynatacaklarını pek sanmam, malum aşk oyununda da vardı.
arkadaslar leventin karısı büyük bir ihtimal saçları kızıl gözleri ela teni hafif yanık birisi olucakmış....
emma dedıgınız kadın mı acaba
ben seyı cok ısterdım vallahı ebru cundubeyoglunu
hırs onda
guzellık onda
hanı kotu rollerde gormedık ama olsun
Evet kadın. Karakter adı esraydı ama gerçek ismini bilmiyorum...:img-blush
Senin dediğin oyuncuyu tanmıyorum ama güzellik çok da önemli değil bence bu rol için, kaliteli olsun oyuncu yeter bana...:img-yes:
Evet kadın. Karakter adı esraydı ama gerçek ismini bilmiyorum...:img-blush
Senin dediğin oyuncuyu tanmıyorum ama güzellik çok da önemli değil bence bu rol için, kaliteli olsun oyuncu yeter bana...:img-yes:
hıııııııııııı esra hım bende bılmıyorum
ebru cundubeyoglu omuz omuza da delı yurek te kocum benımde vardı
eskı turkıye guzelı
guzeldır kendılerı
arkadaslar leventin karısı büyük bir ihtimal saçları kızıl gözleri ela teni hafif yanık birisi olucakmış....
Bu bir tüyo mu? Nerden öğrendin? Valla düşündüm dediğin gibi bir oyuncu aklıma gelmedi...Kim varki kızıl saçlı ela gözlü? Çok vardır ama benim beynim durdu heralde...:img-wink:
Sitede link vermek yasak bildiğim kadarıyla...
tamam işte dedim ya bence ipek tuzcuoğlu oynamalı hem oyunculukta da süper,kimden aldın canım bu tüyoyu kesin mi yani,bu özellikler olacağı??
petek olmasın ebru cündübeyoğlu ve ipek tuzcuoğlu yakışır.
benim kanatimce berna laçin olablir kendisi çok başarılı. bide candan erçetin olabilir.
hıııııııııııı esra hım bende bılmıyorum
ebru cundubeyoglu omuz omuza da delı yurek te kocum benımde vardı
eskı turkıye guzelı
guzeldır kendılerı
Evet güzel bence de...:img-yes: Ama o rol için iticilik lazım aslında biraz. Biz de sanki başrol seçiyoruz...:D Dediğim gibi iyi rol yapsın tipide uysun ara bozancılığa...:img-yes: Valla ben de kendi isteğimle kendimi gıcık edeceğim heralde. :img-wink: En uygununu istiyorum baksana... Şöyle mazbut kendi halinde olanı duruken...:img-yes:
Şaka bir yana da güzel olmasın itici olsun(çirkin de olmasın)...:img-yes:
Evet güzel bence de...:img-yes: Ama o rol için iticilik lazım aslında biraz. Biz de sanki başrol seçiyoruz...:D Dediğim gibi iyi rol yapsın tipide uysun ara bozancılığa...:img-yes: Valla ben de kendi isteğimle kendimi gıcık edeceğim heralde. :img-wink: En uygununu istiyorum baksana... Şöye mazbut kendi halinde olanı duruken...:img-yes:
Şaka bir yana da güzel olmasın itici olsun(çirkin de olmasın)...:img-yes:
seçilen kişi bizim dediklerimiz olmaz gibime geliyo. yasemin ergene çok güzel ama gelecek kişi ondan güzel olmamalı. eski türkiye güzeli falan olmaz yanii:):)
arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam şu yabancı dizinin adı greys ti ben onu hiç izlemedim bu nedenle sizlere bi şey sorucam peki o dizide zenan&suat burak&kader ilişkileride aşklarıda varmıydı yani onlarıda canlandıranlar
Keremcem0815 21-01-07, 17:41 arkadaslar...hani kader adami muane edicekdi...adamda istememisdi..bi dergide bikinili pozlar gösterdi kadere...o kadermiydi?
arkadaşlar bide bu bahsettiğiniz yeni karakter ne kimin nesi yoksa leventin karısımı gireceği kesinmiki siz bu kadar şu olsun falan demişsiniz..
seçilen kişi bizim dediklerimiz olmaz gibime geliyo. yasemin ergene çok güzel ama gelecek kişi ondan güzel olmamalı. eski türkiye güzeli falan olmaz yanii:):)
Bence de cnm...:img-wink: Bizim dediklerimizi yeni dizilerde başrol olarak görebiliriz ileride falan...Yalnız yabancı damatta oynayan o kadın fena değil ama onun da oynayacağını sanmıyorum...
arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam şu yabancı dizinin adı greys ti ben onu hiç izlemedim bu nedenle sizlere bi şey sorucam peki o dizide zenan&suat burak&kader ilişkileride aşklarıda varmıydı yani onlarıda canlandıranlar
Grey's Anatomy 'yi ben de izlemedim ama bu ilişkiler orda da varmış..:img-wink:
slm ben geldim özet veya fragman geldimi konunuz ne hangi kadından bahsediyonuz tüyomu var
Eğer bizim dizimizde de Levertin karısı diye bir karakter olursa, oyuncu olarak kimin uygun olacağını düşünüyoruz...
ya arkadaşlar yapmayın ya valla sizin yazılarınızı gördükçe moralim bozuldu çıkmasın karısı falan istemeyiz eski sevgilisi çıkarsa o olur ama karısı falan çıkmasın ya levent ve ela isteriz eski karısını istmeyiz o dış kapının mandalı olarak kalsın varsada..:img-hyste
arkadaşlar bide bu bahsettiğiniz yeni karakter ne kimin nesi yoksa leventin karısımı gireceği kesinmiki siz bu kadar şu olsun falan demişsiniz..
Grey's Anatomy de kesin var bunu biliyoruz ama tabii Bizim dizimizde olacak diye birşey yok. Ve senaryo da bu olay üzerine kuruluymuş. Yalnız senaristler bu senaryoyu farklı bir olayla kıvırabilirler. Bizimki yalnızca ihtimal...
gerçekten çok başarılı bi dizi özellikle oyuncu kadrosu çok iyi kardeşim fanatiği oldu şimdiden.her gün netten tekrarlarını izliyo
ya arkadaşlar yapmayın ya valla sizin yazılarınızı gördükçe moralim bozuldu çıkmasın karısı falan istemeyiz eski sevgilisi çıkarsa o olur ama karısı falan çıkmasın ya levent ve ela isteriz eski karısını istmeyiz o dış kapının mandalı olarak kalsın varsada..:img-hyste
Mutlaka bişeyler olacak ama biz de bu olacakları en az şiddetiyle atlatmak istiyoruz doğal olarak...:img-yes: Ben zaten eğer öyle birşey olursa iyice gıcık olurum kutsiye, zaten alışmak zor...:img-yes:
Y arkadaşlar Şu dizinin şarkısının adı ne ? Ve kim söylüyor ?
arkadaslar...hani kader adami muane edicekdi...adamda istememisdi..bi dergide bikinili pozlar gösterdi kadere...o kadermiydi?
evet arkadaşım o kaderdi yani aysun kayacıydı onun pozlarından diziye uyarlaması ise kaderin yetimhanede büyümüş olması itibari ile okul masraflarını mankenlik yaparak karşılaması yani o öğrenciyken çektirdiği pozlar diye lanse ettiler.
arkadaşlar yanılmıyosam leventin karısını oynıyacak kişiyi tartışıyosunuz
bunun için bencede ipek tuzcuoğlu uygundur hem yanılmıyosam onun saçlarıda
kızıldı berna laçin bu role çok masum kalır onu hiç kötü hırslı bir rolde görmedim
ama bu rolü hande ataizi çok ii yapar diyede düşünmeden edemiyorum hem o ii bir oyuncu hemde hırslı biri zinnurdada buna benzer bir rol değilmiydi
son olarak fragmanı ve özeti gören varmı açıklarsa sevinirim
Mutlaka bişeyler olacak ama biz de bu olacakları en az şiddetiyle atlatmak istiyoruz doğal olarak...:img-yes: Ben zaten eğer öyle birşey olursa iyice gıcık olurum kutsiye, zaten alışmak zor...:img-yes:
ya yok ben kutsiye alıştım zaten öncedende çok severdim sesini falan şimdide dizi ona çok yakıştı ama karısı çıkarsa sinirlenirim nedenide karısı olduğunu söylememesi olur ama bence çıkmaz dizimiz greysin tıpa tıp aynısı olmaz sanmıyorum yani..
Bence de cnm...:img-wink: Bizim dediklerimizi yeni dizilerde başrol olarak görebiliriz ileride falan...Yalnız yabancı damatta oynayan o kadın fena değil ama onun da oynayacağını sanmıyorum...
Grey's Anatomy 'yi ben de izlemedim ama bu ilişkiler orda da varmış..:img-wink:
Eğer bizim dizimizde de Levertin karısı diye bir karakter olursa, oyuncu olarak kimin uygun olacağını düşünüyoruz...
heeeee o zaman diziye girecek kişi biraz alımlı biri olmalı yaseminden güzel olamaz ama birazda itici bi imajı olmalı olgun biri olmalı sonuçta levent olgun ama tahminde bulunamıyorum yazdıklarınız olmaz gibi biraz daha az tanınmış mesela ipek tenolcay olabilir çok başarılı bi oyuncu ve diziye tam uyar
arkadaşlar yanılmıyosam leventin karısını oynıyacak kişiyi tartışıyosunuz
bunun için bencede ipek tuzcuoğlu uygundur hem yanılmıyosam onun saçlarıda
kızıldı berna laçin bu role çok masum kalır onu hiç kötü hırslı bir rolde görmedim
ama bu rolü hande ataizi çok ii yapar diyede düşünmeden edemiyorum hem o ii bir oyuncu hemde hırslı biri zinnurdada buna benzer bir rol değilmiydi
son olarak fragmanı ve özeti gören varmı açıklarsa sevinirim
Bence de Berna Laçin olmaz ve ipek tuzcuoğlu da bu rol için güzel kalır, hande ataizi hiç bilmiyorum onu valla, hırslılık deyince benim de aklıma gelenlerden biri ama...
Bu arada ne özeti ne fragmanı? Geldiler de haberim mi yok? Herkes soruyor da pazartesiden önce yok onlar bildiğim kadarıyla...:img-yes:
inan bende senin gibi düşünüyorum burda farklı olsun sevgilisi çıksın karısıyla kim uğraşacak:img-hyste tabii yasemine çıkamaz levent elayı hep sevecek öyl yazıyodu tanıtımında elayla aralarında kopmaz bi bağ oluşacak zor günler geçirecekler ama aşarlar durum böyle olursa
ya yok ben kutsiye alıştım zaten öncedende çok severdim sesini falan şimdide dizi ona çok yakıştı ama karısı çıkarsa sinirlenirim nedenide karısı olduğunu söylememesi olur ama bence çıkmaz dizimiz greysin tıpa tıp aynısı olmaz sanmıyorum yani..
Tıpa tıp aynısı olmasa da birisi girecektir diziye ya sevgili olarak ya da levert beyin karısı olarak...Ki karısı olması pek tercihimiz değildir...:img-wink:
heeeee o zaman diziye girecek kişi biraz alımlı biri olmalı yaseminden güzel olamaz ama birazda itici bi imajı olmalı olgun biri olmalı sonuçta levent olgun ama tahminde bulunamıyorum yazdıklarınız olmaz gibi biraz daha az tanınmış mesela ipek tenolcay olabilir çok başarılı bi oyuncu ve diziye tam uyar
Çok güzel ifade etmişsin girecek kişiyi çok güzel değil ama alımlı aynı zamanda da itici...:img-wink:
Bu arada oipek tenolcayı tanmıyorum, o kim?:img-blush
Herkese merhaba,
Baya kaynatmışsınız arkadaşlar maşallah,nazar değmesin:img-wink:
Evet arkadaşlar bırakın artık şu karısı olaylarını felan.Eski sevgilisi çıksa bile nolurki sonuçta eskide kalmış artık Elayla Levent var.Aralarında bu aşk oldukça ve bunlar buna inandıkça hiç bir güç bunları ayıramaz...
aman karısıda çıkarsa çıksın biz hepimiz gider dalarız dalarız dimiiiiiiii:img-hyste :img-hyste
karısının bi suçu yok ona değilde levent'e bi güzel dalarım.
not:nasıl kıyacaksam:img-hyste:img-hyste
Tıpa tıp aynısı olmasa da birisi girecektir diziye ya sevgili olarak ya da levert beyin karısı olarak...Ki karısı olması pek tercihimiz değildir...:img-wink:
Çok güzel ifade etmişsin girecek kişiyi çok güzel değil ama alımlı aynı zamanda da itici...:img-wink:
kurtlar vadisini izledinmi orda çakırın karısını oynadı çok başarılı ve işiyli gündemde olan biri resmini koyarım ama buraya konmuyo heralde bence tam uyar olgun,alımlı ve yeri geldiğinde itici
aman karısıda çıkarsa çıksın biz hepimiz gider dalarız dalarız dimiiiiiiii:img-hyste :img-hyste
aaaaa hiç merak etme levente kıyamam kadın bırakmaz genelde evet kadına dalarız valla elimden kimse alamaz onu:img-hyste
arkadaşlar bende ipek tuzcuoğlu olmasının taraftarıyım çünkü asmal konakta oldukça güzel oynadı kıskançlığıyla,yeri geldiğinde de çok gıcıktı bence uyar ama bilemem sonuçta senaristlere kalmış bişiy..
sevgi sihirbazı 21-01-07, 18:05 ödüm koptu formu açınca bu bölümde karısı geliyo sandım.neyseki sadece kadın oyuncu kim olsun diyomuşsunuz rahat bir nefes aldım!!!ya arkadaşlar ga da anlatılanlara göre levantin karısı misafir oyuncu değil kadrolu oyuncu olacakmış.yani öle dediler.bence ipek tuzcuoğlu olsun.hem hırslı hemde çok güzel
Herkese merhaba,
Baya kaynatmışsınız arkadaşlar maşallah,nazar değmesin:img-wink:
Evet arkadaşlar bırakın artık şu karısı olaylarını felan.Eski sevgilisi çıksa bile nolurki sonuçta eskide kalmış artık Elayla Levent var.Aralarında bu aşk oldukça ve bunlar buna inandıkça hiç bir güç bunları ayıramaz...
Merhabalar...
Bence de maşallah bi de forum ana sayfasına geçsek kim bilir nasıl kaynatırız?...:img-wink:
Haklısın eskide kalmış ama Elanın pek de böyle düşüneceğini sanmıyorum ve de zaten grey's anatomy de elanın çok kötü bir şekilde kızacağı yönünde ipuçları veriyor...Zaten karısı ve sevgilisi olarak girecekse birileri pek de bitmiş birşey yok. Belki duygusal olarak ama görünürü de çok önemli.
Ben de karısı değil de sevgilisi olarak birilerinin geçeceğini düşünüyorum ama Ela tepki verecektir bana göre. Normalde hep olumlu düşünürüm ama bu durum farklı biraz...:img-yes:
sevgi sihirbazı 21-01-07, 18:08 karısının bi suçu yok ona değilde levent'e bi güzel dalarım.
not:nasıl kıyacaksam:img-hyste:img-hyste
arkadaşım kime dalıcaksanız bende geleyim .yasemin üzülecek ya olayları anladıkça,baştan dalarak intikamımızı almış oluruz.hıııııııııı bide kitmişken zenanada dalsakmı ettiği laflardan dolayıı
aaaaa hiç merak etme levente kıyamam kadın bırakmaz genelde evet kadına dalarız valla elimden kimse alamaz onu:img-hyste
vallaha canım zaten onun o geldiği bölüm benim durum harap olur e sen de ne yapacağını biliyosun bize yine anadolu hastanei yolları gözükür demektir tabii levent in karısını ortadan kaldırmak için
ela ayarlamadı ama biz saatlerimizi de ayarlarız artık :img-hyste
ya bu arada biraz geç oldu karısı muhabbetine dalınca ama yine ben arkdslar kusura bakmayın hastayım biliyosunuz ve hastalık nedeniyle arada böyle kesintiler oluyo dinlemek için yatmıştım biraz bensiz ne konuştunuz onlara bakıcam birazdan
ödüm koptu formu açınca bu bölümde karısı geliyo sandım.neyseki sadece kadın oyuncu kim olsun diyomuşsunuz rahat bir nefes aldım!!!ya arkadaşlar ga da anlatılanlara göre levantin karısı misafir oyuncu değil kadrolu oyuncu olacakmış.yani öle dediler.bence ipek tuzcuoğlu olsun.hem hırslı hemde çok güzel
kadrolu olmasın kalbim bunu kaldırmaz:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
inş. öyle eski sevgili falandır. karısı fikrini düşündükçe bi tuhaf oluyorum.
oncelıkle ıpek tenolcay olabılır kurtlar vadısınde superdı
ya dovecegım cok oldu ama napıcam sımdı ben
gızemı esmayı dovcem sılada
sımdı de bu kızı valalhı nasıl yetısıcem bılmem
aman aman suatın bısıyı cıkmasın benım favorım suat
suatı cok sevıyorum onun ıcın zenanı da sevıcam:img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink:
Merhabalar...
Bence de maşallah bi de forum ana sayfasına geçsek kim bilir nasıl kaynatırız?...:img-wink:
Haklısın eskide kalmış ama Elanın pek de böyle düşüneceğini sanmıyorum ve de zaten grey's anatomy de elanın çok kötü bir şekilde kızacağı yönünde ipuçları veriyor...Zaten karısı ve sevgilisi olarak girecekse birileri pek de bitmiş birşey yok. Belki duygusal olarak ama görünürü de çok önemli.
Ben de karısı değil de sevgilisi olarak birilerinin geçeceğini düşünüyorum ama Ela tepki verecektir bana göre. Normalde hep olumlu düşünürüm ama bu durum farklı biraz...:img-yes:
Merhaba arkadaşım,
Evet anasayfada olsak kim bilir nasıl olur bilemiyorum...
İşde sonuçta muhakkak böyle bir şey olursa Elaya zarar vericekdir,ama ne kadar bilemem.Çok ağırda olabilir.Aşkları kaldırabilirmi bunu kaldıramazmı şüpheliyim,bu yüzden Ela için endişeliyim...
kurtlar vadisini izledinmi orda çakırın karısını oynadı çok başarılı ve işiyli gündemde olan biri resmini koyarım ama buraya konmuyo heralde bence tam uyar olgun,alımlı ve yeri geldiğinde itici
Hmmm, olabilir belki o...:img-wink: Ben pek bilmiyorum oyunculuğunu ama tip olarak dediğin gibi gösteriyor...
arkadaşlar bende ipek tuzcuoğlu olmasının taraftarıyım çünkü asmal konakta oldukça güzel oynadı kıskançlığıyla,yeri geldiğinde de çok gıcıktı bence uyar ama bilemem sonuçta senaristlere kalmış bişiy..
O da olabilir ama ne biliyim bana pek fazla gibi geldi bu rol için...Yoksa olmayacağından değil belki de o olur, sonuçta tahmin yürütüyoruz.:img-wink:
anlatılanlara göre levantin karısı misafir oyuncu değil kadrolu oyuncu olacakmış.yani öle dediler.bence ipek tuzcuoğlu olsun.hem hırslı hemde çok güzel
Evet sevgilisi olarak girse bile doktor rolünde oynayacak ve de kadrolu oyunculardan. Belki de bakarız hiç böyle sevgili falan olmadan başka olaylar gelişir dizide, yeni oyuncuya gerek kalmaz. Bu umudumuz tabii...:img-yes:
vallaha canım zaten onun o geldiği bölüm benim durum harap olur e sen de ne yapacağını biliyosun bize yine anadolu hastanei yolları gözükür demektir tabii levent in karısını ortadan kaldırmak için
ela ayarlamadı ama biz saatlerimizi de ayarlarız artık :img-hyste
ya bu arada biraz geç oldu karısı muhabbetine dalınca ama yine ben arkdslar kusura bakmayın hastayım biliyosunuz ve hastalık nedeniyle arada böyle kesintiler oluyo dinlemek için yatmıştım biraz bensiz ne konuştunuz onlara bakıcam birazdan
canım olur dediğin gibi bize hastahane yolu gözükecek ne yapalım gideriz gestapo hariç diğerlerine razıyım:img-hyste ben alırım seni zaten bizim hastahane paklıycak sonunda:img-hyste bu arada geçmiş olsun hayatım :img-yes: artık leventin karısımı sevgilisimi geldiğinde planlarız ne yapacağımızı :img-hyste
acıkcası askları cok cabuk oldu ve malesefkı cok cabuk da sorunları olacak gıbı
cunku levent sır kupu davranısları tedırgın ayrıca gızem ustune gızem
ay ben napıcam bu gızemle eeeeeeeeeeeeeee üüüüüüüüüüüü:img-hyste
her yerde gızem delı oldum valla:img-hyste
evet hep bırlıkte suat zenan askını destekleyelım:happy0064 :happy0064
karısına dalarız levente dalarız derken dizimiz topluma kötü örnek teşkilinden kalkmasın:img-hyste :img-hyste herkes dalacak oyunculara diye.
böyle giderse dalmayacağımız karakter kalmayacak:img-hyste :img-hyste
haklısın benimde kalbim kaldırmaz kadrolu olmasın eski karısı hiç olmasın eski sevgili en azından iyidir
bir oyuncu geleceksede ipek tuzcu yada hande ataizi derim ben çünkü ipek tenolcayda bu rol içyi kalır
canım olur dediğin gibi bize hastahane yolu gözükecek ne yapalım gideriz gestapo hariç diğerlerine razıyım:img-hyste ben alırım seni zaten bizim hastahane paklıycak sonunda:img-hyste bu arada geçmiş olsun hayatım :img-yes: artık leventin karısımı sevgilisimi geldiğinde planlarız ne yapacağımızı :img-hyste
canım tabii bunlar gelirse ihtimalleri gelmezse daha bi mutlu oluruz söylemeden edemicem ama diyoruım ya artık şu baştaki tanıtımdaki o cümlelere bakınca levent bişey yapıcak orası kesin
bakalım ne çıkacak eski nişanlısı falan olsun eski sevgilisi olsun onları defetmek daha kolay ama karısı diyince takılıp kalıyo insan orda sonuçta ne olursa olsun evliler yani
karısına dalarız levente dalarız derken dizimiz topluma kötü örnek teşkilinden kalkmasın:img-hyste :img-hyste herkes dalacak oyunculara diye.
böyle giderse dalmayacağımız karakter kalmayacak:img-hyste :img-hyste
bak ondan emın olabılırsınız o kadar cok kısı oldu kı
vallahı ben hem karakterlere hem de senarıstlere dalıcam
anlayan anladı(SILA)
levent ın esıne de ortalıgı karıstıracak dıye yanı
sacları uzun olsun da ıyı yolunsun
Merhaba arkadaşım,
Evet anasayfada olsak kim bilir nasıl olur bilemiyorum...
İşde sonuçta muhakkak böyle bir şey olursa Elaya zarar vericekdir,ama ne kadar bilemem.Çok ağırda olabilir.Aşkları kaldırabilirmi bunu kaldıramazmı şüpheliyim,bu yüzden Ela için endişeliyim...
Evet zaten yeni yeni birliktelikleri başladı, bu olayı atlatabilmeleri çok zor olabilir...Sanırım 8. bölümde gelecekmiş yeni oyuncu tabii gelirse. Yaa şu anda aklıma bunun yalnızca bir ihtimal olduğu ve senaristlerin bunun yerine diziyi üstüne kuracakları çok güzel bir senaryo oluşturacağı fikri gelip duruyor. Umarım öyle olur ama bu ihtimal dediklerimiz baya kuvvetliler...
Heralde "en büyük darbe yakınından gelendir" sözü bu duruma da bayaa uyacak. Zaten nolursa yasemine oluyor. Oyunculuk hayatı boyunca ağlayacak heralde...:img-wink: (tümördü ihanetti...)
sevgi sihirbazı 21-01-07, 18:20 kadrolu olmasın kalbim bunu kaldırmaz:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
büyük ihtimalle kadrolu hatta artık hikayede onun üstüne kaydırılcakmış.tam 1 sezon kalmış ga da ama burda ne olur bilinmez keşke hiç gelmese .ne güzel olur dimi.ama her güzel aşka bir engel konuyo ya ela _levent aşkınının engelide bu.nasıl aşılcaksa...
arkadaşım geçmiş olsun bu arada sana hastaymıssın umarım hemen iyileşirsin.prenses ve ajanları olarak basarız hst yi siz zamanı söleyinde ayarlayalım saatleri
tamam canım vallaha hiç sakıncası yok sen izmirden ben ankaradan derken o kadının zerreciği kalmaz ortada daha ne olsun :img-hyste
buy arada isim neydi ben deniz
ben artık kim gelecekse gelsin diye bakmayı tercih ediyorum.
ama kadrolu olmasın asıl mesele o. kadrolu olursa çok para istemedikçe diziden çıkartmazlar:)
ya istermisiniz seray sever olsun olurmu olur yabancıyıda oynar bakalım görücez evet deniz kesinlikle sevgilisi gelmeli bu daha iyi hadi ben çıktım yarın görüşürüz tüyolar gelirse öm lütfen bana ulaştırın özet yada fragman dönerse haberimiz olsunbye
büyük ihtimalle kadrolu hatta artık hikayede onun üstüne kaydırılcakmış.tam 1 sezon kalmış ga da ama burda ne olur bilinmez keşke hiç gelmese .ne güzel olur dimi.ama her güzel aşka bir engel konuyo ya ela _levent aşkınının engelide bu.nasıl aşılcaksa...
o da mı kadrolu bende hasanın asık olacagı kızın kadrolu oldugunu duymustum bu ne dızı kalabalıklasıyor
aman suat a bısı olmasın!!!:img-hyste
bakalım ne çıkacak eski nişanlısı falan olsun eski sevgilisi olsun onları defetmek daha kolay ama karısı diyince takılıp kalıyo insan orda sonuçta ne olursa olsun evliler yani
Zaten evlilerse Levente yapmak lazım ne yapılacaksa...:img-wink: Biz sevgilisi olabilir diyoruz ama sevgili durumu olursa bu çok önemli bir olay olmaz. Sonuçta her dizide var eski sevgili olayı ki zaten grey's anatomy de ela soyadı benzerliğinden anlıyor bunu ve çok ani oluyor anlaması. Anlayacağınız bizim diziye de leventin karısı gelebilir hazırlıklı olmak lazım...:img-wink:
Evet zaten yeni yeni birliktelikleri başladı, bu olayı atlatabilmeleri çok zor olabilir...Sanırım 8. bölümde gelecekmiş yeni oyuncu tabii gelirse. Yaa şu anda aklıma bunun yalnızca bir ihtimal olduğu ve senaristlerin bunun yerine diziyi üstüne kuracakları çok güzel bir senaryo oluşturacağı fikri gelip duruyor. Umarım öyle olur ama bu ihtimal dediklerimiz baya kuvvetliler...
Heralde "en büyük darbe yakınından gelendir" sözü bu duruma da bayaa uyacak. Zaten nolursa yasemine oluyor. Oyunculuk hayatı boyunca ağlayacak heralde...:img-wink: (tümördü ihanetti...)
Evet her zaman en büyük darbe en yakınından gelendir,en büyük o olmasa bile en çok o acıtır canını,en çok o üzer seni.
Yaseminimizinde başı darbelerden kurtulamicak giibi malesef.
Neyse daha ortada kesin bir şey yok,senaristler bizi şaşırtabilir bir sürpriz yapabilir her zaman dediğim gibi ileriyi düşünmeyin bu bölümlerin keyfini çıkartın arkadaşlar:img-wink:
Zaten evlilerse Levente yapmak lazım ne yapılacaksa...:img-wink: Biz sevgilisi olabilir diyoruz ama sevgili durumu olursa bu çok önemli bir olay olmaz. Sonuçta her dizide var eski sevgili olayı ki zaten grey's anatomy de ela soyadı benzerliğinden anlıyor bunu ve çok ani oluyor anlaması. Anlayacağınız bizim diziye de leventin karısı gelebilir hazırlıklı olmak lazım...:img-wink:
aynen canım ben de karısıdır diye düşünüyorum bi de bizimkiler severler böyle entrikaları tam aşkta tutku doruğa ulaşır çat bişey çıkar bu da büyük ihtimalle leventin karısı olacak ama nasıl olacak onu bilmiyorum işte ela hastaneyi levent in başına geçirir artık
Evet her zaman en büyük darbe en yakınından gelendir,en büyük o olmasa bile en çok o acıtır canını,en çok o üzer seni.
Yaseminimizinde başı darbelerden kurtulamicak giibi malesef.
Neyse daha ortada kesin bir şey yok,senaristler bizi şaşırtabilir bir sürpriz yapabilir her zaman dediğim gibi ileriyi düşünmeyin bu bölümlerin keyfini çıkartın arkadaşlar:img-wink:
Senaristler bu durumu sevgiliyle geçiştirmeye kalkarsa dizinin kalitesi çok fazla düşebilir.Ve mantıksız sonuçlar ortaya çıkabiir. Bence ya olduğu gibi götürmeliler olayları yani leventin karısı gelmeli eski dizideki gibi ana oyunculardan birisi olmalı ya da çok farklı bir olay yaşanmalı aşk üçlüsünü oluşturacak yeni bir oyuncu gelmeli. Çünkü dediğim gibi sevgili olursa Ela bunu umursamayabilirki sonuçta leventin aşkından emin, eski sevgilisinin olması çok doğal ama leventin evli olması çok farklı. Yeni olaylar doğurmaya çok açık bir mesele ve elanın etkilenmesi için yeterli bir olay. Ben elanın üzülmesini tabiki istemem ama dizinin gidişatı ille de böyle olacaksa bu iki seçenekten birisi olmalı ki mantıkla yürüsün dizi...
Ben de diyorum ileriyi düşünmeyeyim diye, belki de çok farklı olur diye durum ama aklıma hep bu geliyor. Bir de çok da ilerisi değil ya, diğer diziye uyacaksak 4 hafta var ondan. Ama haklısın 4 bölüm de olsa keyfini çıkartmak lazım...:img-yes:
az önce buket16 sayesinde diğer diznin bazı bölümlerine daha doğrusu onun için yapılan kliplere bir göz attım
Anamm buu neee
bismillah dakka bir , Bizim kızda ufacık bi öpücük için asansör fobisi başlamıştı. Diğeride hatun resmen dalıyo adama eee afedersiniz ama yuhh yanii
konuşmak için birbirlerini çekiştirdikleri sahneler var buluşmalar ne biliyım yaa say say bitmez
birebir bir turk dizi olarak uygulanması çok zor yaa çoookk . bizdeki hakkaten çok yumuşatılmış haliymiş ve ben bu halini çok sevdim.
Leventin bakışı duruşu, gülüşü, gamzesi :) ayrı bi derinlik
Ela ise o çocuk tavırları , gülüşü, gözlerindeki acı, içindeki fırtına , güçlü kadın imajı ap ayrıı
bu 2 dizinin bire bir gitmesi zor çok çok zor hemde
he sen şimdi kadın gelmezmi demek istiyosun diyenler olabilir. Gelir gelir , hemde büyük ihtimalle gelir ... Gelmiyeceği varsa bile artık gelir... Nede olsa entirikayı seven bi milletiz...
mili_gkhnözen1905 21-01-07, 18:37 slmlarr sohbet baya koyu anlasilan:)
tüyo varmi acabaaa özet geldimiii dicem ama daha gelmez
anca sali günü...konu kadin oyuncumu kim olursa olsun ama
karisi olarak gelmesin geliyorsa eski sevgili olarak gelsin...
(denizcim cok gecmis olsun canim)
bu 2 dizinin bire bir gitmesi zor çok çok zor hemde
he sen şimdi kadın gelmezmi demek istiyosun diyenler olabilir. Gelir gelir , hemde büyük ihtimalle gelir ... Gelmiyeceği varsa bile artık gelir... Nede olsa entirikayı seven bi milletiz...
Bence de, büyük olaylar bizleri bekliyor, hadi hayırlısı. Zaten elayla leventin bu kadar çabuk birlikte olmasının altında ileride yaşanacak ayrılıklar yatmıyor mu? Mutlaka bu aşkı zedeleyecek olaylar olacaktır, biz hiç istemesek de...:img-yes:
slmlarr sohbet baya koyu anlasilan:)
karısı olarak gelsın daha da kızıssın ortalık bööööö:img-hyste
leventın ıc yuzu ortaya cıksın kızla fazla oynamasın
soyle bı osmanlı tokatı suratına bakalım ne zaman ınecek
Senaristler bu durumu sevgiliyle geçiştirmeye kalkarsa dizinin kalitesi çok fazla düşebilir.Ve mantıksız sonuçlar ortaya çıkabiir. Bence ya olduğu gibi götürmeliler olayları yani leventin karısı gelmeli eski dizideki gibi ana oyunculardan birisi olmalı ya da çok farklı bir olay yaşanmalı aşk üçlüsünü oluşturacak yeni bir oyuncu gelmeli. Çünkü dediğim gibi sevgili olursa Ela bunu umursamayabilirki sonuçta leventin aşkından emin, eski sevgilisinin olması çok doğal ama leventin evli olması çok farklı. Yeni olaylar doğurmaya çok açık bir mesele ve elanın etkilenmesi için yeterli bir olay. Ben elünın üzülmesini tabiki istemem ama dizinin gidişatı ille de böyle olacaksa bu iki seçenekten birisi olmalıki mantıkla yürüsün dizi...
Ben de diyorum ileriyi düşünmeyeyim diye, belki de çok farklı olur diye durum ama aklıma hep bu geliyor. Bir de çok da ilerisi değil ya, diğer diziye uyacaksak 4 hafta var ondan. Ama haklısın 4 bölüm de olsa keyfini çıkartmak lazım...:img-yes:
evet bence de sonuçta levent in karısının gelmesiyle olaylar gelişicek tir
ama açık olan tek şey ela çok kötü etkilenicek zaten sevdiği adamın birden bire karısı ortaya çıkıyo üstüne bi de sürekli aynı hastanedeler çok kötü olucak hem de çok
mili_gkhnözen1905 21-01-07, 18:42 karısı olarak gelsın daha da kızıssın ortalık bööööö:img-hyste
leventın ıc yuzu ortaya cıksın kızla fazla oynamasın
soyle bı osmanlı tokatı suratına bakalım ne zaman ınecek
hehehe ay hic gülcegim yoktu
yokk yaa kiyamam leventee olmasinn öyle
sevgilisi gelsin ama gercekten karisi varsa
cekecegi var eladan :)
slmlarr sohbet baya koyu anlasilan:)
kadin oyuncu supriz bir isim ama karisi olarak gelecek unutmayin levent amerikada geldi karisi da gelecek supriz bir halde karsilasilacak ve ela cok uzulecek cunku bakimli guzel ve levent gibi iyi bir doktor olan bir kadin.:good:
ama açık olan tek şey ela çok kötü etkilenicek zaten sevdiği adamın birden bire karısı ortaya çıkıyo üstüne bi de sürekli aynı hastanedeler çok kötü olucak hem de çok
bı de cocuk ısterızzzz:img-hyste
sımdı daha kadın gelmeden benı yolarmıssınız :img-hyste neyse sustum bu konuda konusmam
zenanı ızlıceksınız3-4 bolum sonra delıler gıbı asık olacak ve asla kopamayacak suat tan sımdıden etkılenmeler basladı :happy0064
favorı cıftımız zenan-suat olacak:)
ama o nasıl ask olur bılmem
ıkı yaralı var sıslı etfal de
bırının ıkı gozu mor bırının kolu kırık :)
Evet kötü olaylar olacaktır ama çok geçmeden bizimkiler kavuşur bence, belki arada bir üçüncü kişi yüzünden atışmalar izleriz ama romantik sahneler de izleriz merak etmeyin.
Zaten dizinin yarısından fazlası hastalarla geçiyor, o yüzden izleyeceğimiz üzücü yerler kısa ve net olur, acısız...:img-wink:
hehehe ay hic gülcegim yoktu
yokk yaa kiyamam leventee olmasinn öyle
sevgilisi gelsin ama gercekten karisi varsa
cekecegi var eladan :)
bence de yaa,sevgilisi gelsin eer illa biri gelcekse
ama karısı gelmesinn;);)
mili_gkhnözen1905 21-01-07, 18:45 kadin oyuncu supriz bir isim ama karisi olarak gelecek unutmayin levent amerikada geldi karisi da gelecek supriz bir halde karsilasilacak ve ela cok uzulecek cunku bakimli guzel ve levent gibi iyi bir doktor olan bir kadin.:good:
yani kesin karisi yaa karisi varsa neden elaya ilgi gösteriyor
kizi asik etti kendine ümit verdi sonra karisi geliyor och ne güzel...
ela haliyle cok üzülcek resmen cikiyorlar yani bide karisi
gelicek üstüne..acaba kim oynicak ya cok merak ettim;)
bi de zenanin hikayesi var onu duyan elanin kin den daha cok etkilenecek:)
sevgi sihirbazı 21-01-07, 18:48 Arkadaşlar 4. bölümü indirmeden izleme imkanım var mı?Varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Şimdiden teşekkürler:img-wink:
slm canım tabiki var.show tv nin sitesinde izleyebilirsin iyi seyirler.eğer bulamazsan öm at yardımcı olurum
bi de zenanin hikayesi var onu duyan elanin kin den daha cok etkilenecek:)
aaaay y
suatınkının ne hıkayesı lutfen anlatın abılerıyle fılanmı ılgılı
ınsallah baslamadan bıtmez
aman aman :sad53:
yani kesin karisi yaa karisi varsa neden elaya ilgi gösteriyor
kizi asik etti kendine ümit verdi sonra karisi geliyor och ne güzel...
ela haliyle cok üzülcek resmen cikiyorlar yani bide karisi
gelicek üstüne..acaba kim oynicak ya cok merak ettim;)
karisi leventi altantigi icin ayrilar ama karisi berarber olmaya geliyor, levent cok aci cekmis oldugu icin ela yi gorup beyeniyor, ama bu kadin oyuncu beklemediginz biri olacak
sevgi sihirbazı 21-01-07, 18:53 evet bence de sonuçta levent in karısının gelmesiyle olaylar gelişicek tir
slm canım bu arada adım arzu.elanın yıkılmaz kaleleri vardı va levent bence onları yıktı ela tam levente aşık oldu hayatında birşeyler ii gitmeye başladı bu seferde leventin evli olduğunu öğrenecek ayyyyyyyyyyyyy canım benim ya sahiden zor bi durum
aaaay y
suatınkının ne hıkayesı lutfen anlatın abılerıyle fılanmı ılgılı
ınsallah baslamadan bıtmez
aman aman :sad53:
az az veriyim ben bilgiyi ama soyle soyleyim ilk bolumdeki kurt kizi hatirliyormusunuz, ve orda polise nasil anlati olanlari:)
Bence de, büyük olaylar bizleri bekliyor, hadi hayırlısı. Zaten elayla leventin bu kadar çabuk birlikte olmasının altında ileride yaşanacak ayrılıklar yatmıyor mu? Mutlaka bu aşkı zedeleyecek olaylar olacaktır, biz hiç istemesek de...:img-yes:
Eger diğer dizi ile paralel giderse ben orda kadının gelmesiyle bizim çifttin arasının pek zedelendiği söylenemez
hatta dahada kuvvetleniyo gibi...
Ela ya kimi düşünürlerki veterinerin ne işi var hastanede yaww . Şöyle Leventin gözü önünde çatım çatım çatlatırcasına olmalı o yüzden ben başka bi uzman doktordan yana kullanıyorum oyumu
neyse bence daha çok o bölüme önce bi durun bizimkilerin arası daha sıkı fıkı olmalı daha çok bağlanmalılarki o dediğimiz olaylar oldugu zaman , onların çektiği acıya inanalım , onların gerçekten sevdiğine inanalım
önce bi aşklarını görelim
kadının gelmesi pek bişey değiştirmeyecek gibi , her dizide bi gıcık vardır oda bu dizinin gıcıgı olacak
yani kesin karisi yaa
Karısı grey's anatomy ye göre kesin ama bizim dizimizde henüz kesin olan birşey yok, o yüzden şimdiden bu kadar kesin bakmayalım. Ne de olse senaristlerin işine belli olmaz...
az az veriyim ben bilgiyi ama soyle soyleyim ilk bolumdeki kurt kizi hatirliyormusunuz, ve orda polise nasil anlati olanlari:)
evet
ya soylesenız olmusyor mu
zenan benım ıcın onemlı dıgerlerınden daha fazla cunku suat yanı :icon_whis
sevgi sihirbazı 21-01-07, 18:57 az az veriyim ben bilgiyi ama soyle soyleyim ilk bolumdeki kurt kizi hatirliyormusunuz, ve orda polise nasil anlati olanlari:)
hani şu pideye zehir karıştırıp arabadan atma olyı iyide neden böle birşey yaşasın ki yada suatla beraber olcak ailede bunu anlayınca böle bir ceza vercek genelde böle şeyler bu tip beraberlik sonrasında yapılır tabi bildiğim kadarıyla
kadının gelmesi pek bişey değiştirmeyecek gibi , her dizide bi gıcık vardır oda bu dizinin gıcıgı olacak
Bence gelecek kişi leventin karısıysa çok büyük etki yapacaktır ela levent aşkına. Çünkü Ela daha çok iyi tanımadan levente bağlandı ve hayal kırıklığı yaşayacak, güveni sarsılacak. Leventin bu güveni tekrar kazanması çok zor olur ve de zaman alır. Sonuçta tatlıya bağlanır olaylar ama bu hemen olmaz. Karısı geliyor yani, sevgili olsa neyse...:img-yes:
a zenanın da mı hikayesi war?? çok merak edioyorum ben ya onun da hikayesini??
bı de cocuk ısterızzzz:img-hyste
sımdı daha kadın gelmeden benı yolarmıssınız :img-hyste neyse sustum bu konuda konusmam
zenanı ızlıceksınız3-4 bolum sonra delıler gıbı asık olacak ve asla kopamayacak suat tan sımdıden etkılenmeler basladı :happy0064
favorı cıftımız zenan-suat olacak:)
ama o nasıl ask olur bılmem
ıkı yaralı var sıslı etfal de
bırının ıkı gozu mor bırının kolu kırık :)
aman canım lütfen sakın yani bi de onu çıkarma yıkarım artık buraları:img-hyste
yalnız gerçekten suat zenanı izlemek çok zevkli olucal
ela levent baştan beri belliydi ama suat zenan diğer diziyi bilmesek aklımızın ucundan geçmezdi çok da güzel yakıştılar
evet
ya soylesenız olmusyor mu
zenan benım ıcın onemlı dıgerlerınden daha fazla cunku suat yanı :icon_whis
sizler diger diziyle ayni diyorsunuz ama degislikler yapiliyor onu soyleyim ilk olarak. Zenan ve suat arasinda 2 hafta icinde daha cok kayinlasma olusacak zenanin gercek hikayesi ortaya cikacak her yeri birincilikle bitiren zenanin baska sansi yoktur cunku onun ailesi hic kimsesi yoktur o torelerden kacmis hayatini zorla birisinin yardimiyla yurt disinda kurtarip sonra da tekrar hayatini kurmaya gelen biridir.
suatsa once ssk hastenelerde calismis hayatin zorluklarini gormus, hayata cok aci cektigi icin kendini insanlarda uzuk tutan biri ama zenan da kendini goruyor ve ona yaklasmamak icin onu cok yoruyor ama....
aman canım lütfen sakın yani bi de onu çıkarma yıkarım artık buraları:img-hyste
yalnız gerçekten suat zenanı izlemek çok zevkli olucal
ela levent baştan beri belliydi ama suat zenan diğer diziyi bilmesek aklımızın ucundan geçmezdi çok da güzel yakıştılar
arkadasım vallaı korktum bısı demıyorum ama adam baya buyuk ya aklıma geldı :)
suat zenan bolumlerı ıstıyorum
kendılerını asık olmamak ıcın nasıl ugrasacaklar paralayacaklar kendılerını
ay bu dızı sardı benı
vallahı ıyıkı bekır aksoyu gormusum sayesınde oldu ızledım fılan bıde sızlerın sayesınde kesınlıkle
slm canım bu arada adım arzu.elanın yıkılmaz kaleleri vardı va levent bence onları yıktı ela tam levente aşık oldu hayatında birşeyler ii gitmeye başladı bu seferde leventin evli olduğunu öğrenecek ayyyyyyyyyyyyy canım benim ya sahiden zor bi durum
evet canım hem de nasıl kız hayatıyla ilgili bazı şeyleri bile onla paylaşmaya başladı mesela bu bölümde çocukluğundan bahsetti belli bi süreden sonra levent onun için manevi bi anlamda tutunacak bi dal olacak ama ela bu dalın kırılmasıyla ve aşağı düşmesiyle rüyadan uyanıcak hem de büyük bi acıyla işte buna çok üzülüyorum
arzu vallaha kalpten gittiğimiz gün o gün olur heralde
sizler diger diziyle ayni diyorsunuz ama degislikler yapiliyor onu soyleyim ilk olarak. Zenan ve suat arasinda 2 hafta icinde daha cok kayinlasma olusacak zenanin gercek hikayesi ortaya cikacak her yeri birincilikle bitiren zenanin baska sansi yoktur cunku onun ailesi hic kimsesi yoktur o torelerden kacmis hayatini zorla birisinin yardimiyla yurt disinda kurtarip sonra da tekrar hayatini kurmaya gelen biridir.
suatsa once ssk hastenelerde calismis hayatin zorluklarini gormus, hayata cok aci cektigi icin kendini insanlarda uzuk tutan biri ama zenan da kendini goruyor ve ona yaklasmamak icin onu cok yoruyor ama....
oy oy oy desene ortalı karışacak bu okul bittikten sonra mı oluyo çünkü tanıtımda zenan kendisini erk kardeşlerinin arasında babasına kanıtlamak isteyen biri falan yazıyodu
yaaa bişey sorcam
niye hiç kimse Suatın karısının gelebileceğine ihtimal vermiyor
hem Suatın karısı olaya daha farklı bi heyecan katar ..
ne biliyim Zenan farklı bi karakterya
evet evet Suatın karısı gelsin :happy0064 :happy0064
anlattıın için çok teşekkrler ;)
suatın sskda çalıştığını geçen bölümde ilerki bölümlere ait küçücük bi ipucu olarak werdiler ztn;)
we aralarnın iyi olcağına çook sevindimm,çook tatlı bi çiftler :img-in_lo
oy oy oy desene ortalı karışacak bu okul bittikten sonra mı oluyo çünkü tanıtımda zenan kendisini erk kardeşlerinin arasında babasına kanıtlamak isteyen biri falan yazıyodu
bu herzaman olmustur ve babasi okumasina izin vermek istemedigi icin ve torelere gore evlenmesi gerektigi icin bunlar oluyor
Suatın karısı... Oldukça ilginç olur ve senaristlerin olayı kazasız belasız kıvırabilmeleri için çok mantıklı bir yöntem olur. Ben beğendim gayet güzel...:img-wink: Ama senaristlerin aklına gelir mi bilemem...
Neyse arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar...:img-wink:
yaaa bişey sorcam
suatin karisinin ortaya cikma ihtimali yok cunku suat hayata gatar bakiyor belki ailesini kaybetigi icin bu kadar kotu ve sert gorunuyor.
yaaa bişey sorcam
ya orjinaLinde leventin karısı war ya belki ondan bu ihtimal uzak geliyordur ;);)
ama çıkcaksa ya suatın ya leventin karısı çıksın ikisinin de birden karısı ortaya çıkmasın:):)
suatin karisinin ortaya cikma ihtimali yok cunku suat hayata gatar bakiyor belki ailesini kaybetigi icin bu kadar kotu ve sert gorunuyor.
neye belki bu sert katı bencil görünüşünün altında geçmişte yediği bir darbe olamazmı ?
o darbeyle hem hayattan , hem çevresindeki insanlardan hıncını almöaya çalışıyor olamzmı ?
hayatta ayakta durabilmek için , güçlü görünmek için takındıgı bir maske olamazmı ?
Tekrar soruyorum SUAT'ın karsı gelemezmi?
gelse daha heyecanlı olmazmı?
neye belki bu sert katı bencil görünüşünün altında geçmişte yediği bir darbe olamazmı ?
o darbeyle hem hayattan , hem çevresindeki insanlardan hıncını almöaya çalışıyor olamzmı ?
hayatta ayakta durabilmek için , güçlü görünmek için takındıgı bir maske olamazmı ?
bilmiyorum canım sen de haklısın olabilir ama biz niye levent olayına takıldık ela levent ilişkisi daha hızlı ilerledi yani bi yerde mutlaka fren yapmak zorunda kalıcaklar ama suat zenan ilişkisi yeni yeni başlıyo ondan hiç aklımıza gelmemiştir :img-wink:
cnm sen beni yanlis anladin ben karisi olmaz demedim belki olur ama benim tahminim ve birkac kisinin soyledigine gore suat sevmis eskide ama cok aci cekmis esi/cocugunu kaybetmis ola bilir onun icin soyledim sende hakli ol bilirsin
denizkizi55 21-01-07, 19:37 Gözüme bir hata carpti sizlerlede paylasayim dedim..Bakiniz ilk resimde kaderin saclari bagli..
http://img172.imageshack.us/img172/5306/24527fd.jpg
Bu karenin hemen ardindan bir kac saniye boyunca burak'in yüzü görünüyor ve kamera tekrardan kader'e döndügünde onun saclari bu sekilde:)
http://img109.imageshack.us/img109/3624/5249bp.jpg
Arada falan sacini acmasi söz konusu degil..Öyle birsey görünürde olmuyor:D
Her neyse prenses19 cok güzel bir fikri aklima soktun inanki suat'in karisi konusunu hic aklimdan gecirmemistim ama buda cok mantikli..Grey's'de Levent'in karisi varmis ama burdada onun karisi oluyor olabilir, ki bu bence cok daha iyi Levent'in karisi gelecegine suat evli ciksinda biraz burnu sürtülsün:)..Belki ayaklari yere basar biraz..
ben sıze soyleyeyım suat oyle bır an gelecek kı hepımızı cok sasırtıcak merhametlı bırı olabılır,asık bırı olabılır
ınsanlar hayatta neler goruyorlar ne acılar yasıyorlar ne ımkansızlıklarla karsılasıyorlar suat ta bunların hepsını gormus bırı tabıkı zenanla aralarında bsıı olur baskasıyla olması ımkansız olurmus hanı ıkısı de hırslı ıkısınınde gozlerınden hem acı hem huzun akıyor ıkısı de duygularını ıkıncı hatta ucuncu plana atmıslar
zaten ssk da calısmak bır kere buyuk bır deneyım!hıc lafı bıle edılmez ne ınsanlar gormustur ne derın ızler bırakmıstır suatta
Her neyse prenses19 cok güzel bir fikri aklima soktun inanki suat'in karisi konusunu hic aklimdan gecirmemistim ama buda cok mantikli..Grey's'de Levent'in karisi varmis ama burdada onun karisi oluyor olabilir, ki bu bence cok daha iyi Levent'in karisi gelecegine suat evli ciksinda biraz burnu sürtülsün:)..Belki ayaklari yere basar biraz..[/B][/QUOTE]
evet canım ya çok haklksın...
leventin karısı çıkacağına (ki inş. olmaz ) suatın (varsa eğer) karısı çıksın...;)
daha eğlenceli olur ya....
hem dediğin gbi biraz ayakları yere basar belki...
ben sıze soyleyeyım suat oyle bır an gelecek kı hepımızı cok sasırtıcak merhametlı bırı olabılır,asık bırı olabılır
ınsanlar hayatta neler goruyorlar ne acılar yasıyorlar ne ımkansızlıklarla karsılasıyorlar suat ta bunların hepsını gormus bırı tabıkı zenanla aralarında bsıı olur baskasıyla olması ımkansız olurmus hanı ıkısı de hırslı ıkısınınde gozlerınden hem acı hem huzun akıyor ıkısı de duygularını ıkıncı hatta ucuncu plana atmıslar
zaten ssk da calısmak bır kere buyuk bır deneyım!hıc lafı bıle edılmez ne ınsanlar gormustur ne derın ızler bırakmıstır suatta
suatta da zenanda da bu var zaten ben de aynı şeyi düşünüyorum bence dışarda aşklarını yaşarken -bu ikisi hastanede asla olmaz-biz onları tanıyamıcaz bile
onlar da öyle bişey varki duygularında çok keskin virajlar var herşeyleri çok çok oluyo onların bakalım neler görücez
selam arkadaşalarr;
nasılsınız bakıyorum sohbet koyu...suat'ın karısı falan konuşuluyo..yaa bence biraz zenan la takılsınlar.bu seferde ela zenan'a laf atsın..kırıştırıyosun sende diye.. bakalım zenan ne tepki vericek aynı durumu yaşayınca... benide alırmısınız aranızdaki sohbete...:)))
suatta da zenanda da bu var zaten ben de aynı şeyi düşünüyorum bence dışarda aşklarını yaşarken -bu ikisi hastanede asla olmaz-biz onları tanıyamıcaz bile
onlar da öyle bişey varki duygularında çok keskin virajlar var herşeyleri çok çok oluyo onların bakalım neler görücez
cok haklısınız bırbırlerıne bısıler sorarken bıle cıddıyetten harıc bısı olmadı hıı sadece avatarımdakı sahne harıc:img-wink:
ama sunu soyleyeyım bana oyle gelıyorkı yıne bı olayda beraber bulunacaklar ve aralarındakı etkılesım cok daha fazla artacak
suat yıne onun guzel guzel ustunu ortse:)
evet zenan bu olaya cok sert aynı hastanede olmasına e tamam onlarda hastane dısında gorusurler bakın eda&levent e mubarek arka bahceyı mesken tuttular bır ates yakmadıkları kaldı orda dogumgunu kutlamaları
mesela suatın evını gostersınler evınde yasadıklarını gostersınler evındekı duygusal hallerını gostersınler herhalde ınsan yalnız kalınca kendınden gızleyemez ya:)onun tek basına dusuncelı hallerını cok merak edıyorum
bu ıs olacak ama bızlerın sabıra ıhtıyacı var
vallahı arkadaslar ben SILA dan ıdmanlıgım sabır ıdmanlıyım :)
beklerım:)
evet cnmn bana kalırsa da öyle olacak !!
hastanede olmayacak...
aslında ikiside çok farklı ama nedense öyle görünüyr ve öyle de görünmeye çalışıyorlar...
ama eminim ikisinin olması çokk güzel olacak ya...;)
Gerçekten Zenan ve Suat ikilisinin ilişkileri çok değişik olacak gibi gözüküyor. Zor karakterlerin zor ilişkileri...
selam arkadaşalarr;
nasılsınız bakıyorum sohbet koyu...suat'ın karısı falan konuşuluyo..yaa bence biraz zenan la takılsınlar.bu seferde ela zenan'a laf atsın..kırıştırıyosun sende diye.. bakalım zenan ne tepki vericek aynı durumu yaşayınca... benide alırmısınız aranızdaki sohbete...:)))
canım benim aşk olsun gel tabi
bizdeki hayal gücü kimde var bu seferde kafamızdan suatın karısını çıkardık:img-hyste
zenanla suatın arası olduğunda ela tek kelime bile etmez o çok iyi bi kıkız destek bile çıkar
cok haklısınız bırbırlerıne bısıler sorarken bıle cıddıyetten harıc bısı olmadı hıı sadece avatarımdakı sahne harıc:img-wink:
ama sunu soyleyeyım bana oyle gelıyorkı yıne bı olayda beraber bulunacaklar ve aralarındakı etkılesım cok daha fazla artacak
suat yıne onun guzel guzel ustunu ortse:)
evet zenan bu olaya cok sert aynı hastanede olmasına e tamam onlarda hastane dısında gorusurler bakın eda&levent e mubarek arka bahceyı mesken tuttular bır ates yakmadıkları kaldı orda dogumgunu kutlamaları
mesela suatın evını gostersınler evınde yasadıklarını gostersınler evındekı duygusal hallerını gostersınler herhalde ınsan yalnız kalınca kendınden gızleyemez ya:)onun tek basına dusuncelı hallerını cok merak edıyorum
bu ıs olacak ama bızlerın sabıra ıhtıyacı var
vallahı arkadaslar ben SILA dan ıdmanlıgım sabır ıdmanlıyım :)
beklerım:)
valLAHA CANIM AYNEN SABIRLA BEKLİCEZ ARTIK
zatenn sıla olayını hiç hatırlatma kaç bölümdür dişie dokunur tek sahne şu imzandaki ya sabır çekmekten dişimi sıkmaktan dişim kırılacak artık
ama suat ve zenan da o kadar çatlatmazlar bizi merak etmeyin
valLAHA CANIM AYNEN SABIRLA BEKLİCEZ ARTIK
zatenn sıla olayını hiç hatırlatma kaç bölümdür dişie dokunur tek sahne şu imzandaki ya sabır çekmekten dişimi sıkmaktan dişim kırılacak artık
ama suat ve zenan da o kadar çatlatmazlar bizi merak etmeyin
yok bak gorursunuz bunlar da baya ugrastıracaklar bızı
maa demıstı kacma kovalama bıraz olacak oldu 5 bolumdur
vallahı ben cok korkuyorum kı bunlarla roportaj yapacaklar
bekır aksoy dıcek ask olacak ama zamanı var
o zaman bız baslarız sabır cekmeye
birrrrrrrrrr ikiiiiii üççççççç dörtttttttttt:img-hyste
a.oyunu_sweet 21-01-07, 19:55 Uzun zaman sonra yine aranızdayım yeni gelenler olmus hepiniz hosgelmissiniz inanın hepinizi cok özlemisim yorumlarıma gelince hersey ortada basarı senaryo oyuncular hersey süper gidiyor umarım böyle devam eder..
Uzun zaman sonra yine aranızdayım yeni gelenler olmus hepiniz hosgelmissiniz inanın hepinizi cok özlemisim yorumlarıma gelince hersey ortada basarı senaryo oyuncular hersey süper gidiyor umarım böyle devam eder..
vallahı bır buldum suatı cok severım bekır aksoyu
costum sımdı forumda
dunle bugun butun bolumlerı ızledım
dızım oldu sıla dan sonra ıkı oldu
bizdeki hayal gücü kimde var bu seferde kafamızdan suatın karısını çıkardık:img-hyste
zenanla suatın arası olduğunda ela tek kelime bile etmez o çok iyi bi kıkız destek bile çıkar
evet ya haklısın..:img-yes: ela bi tane..hiç bişey demez.yanlız kalmaları için bile yol bulur yardımcı olur gibime geliyo..:img-wink: bişey sorucaktım..eger cevaplandıysa kusura bakmayın..şu beyaz gül muhabeti ne bu haftaki bölümdemi gelecek? okuyorumda burda herkez yazıldı...levent,ela'nın eski bi sevgilisi olabilir dendi.haldun bey bile dendi...bence bu kişi HASAN :icon_whis yani platonik ela'ya aşık biliyoruz..izledigimiz bölümde de kader söyledi sayılır ela'ya aşıksın diye..hasanda susturdu onu.izledik bunları...bence;HASANN :img-in_lo ...sizce...
adam sıkıntılardan dunya telasından evlenememıstır bıle bence,cunku o da karıyer pesınde gorunuyor
olsun;
zenancıgımla evlendırıcem ben onları
ay ne hos sımdı de hala oldum
sıla sayesınde teyzeydım sımdı ıse suat sayesınde halayım oh oh sefam olsun:img-hyste
bence o gulu hic tahmin etmedigimiz biri gonderecek
adam sıkıntılardan dunya telasından evlenememıstır bıle bence,cunku o da karıyer pesınde gorunuyor
olsun;
zenancıgımla evlendırıcem ben onları
ay ne hos sımdı de hala oldum
sıla sayesınde teyzeydım sımdı ıse suat sayesınde halayım oh oh sefam olsun:img-hyste
bence eski de evli oldugu icin cok aci cektigi icin isine sariliyor bi de gecen bolum o hemsirenin soyledikleri de beni dusundurdu.
bence eski de evli oldugu icin cok aci cektigi icin isine sariliyor bi de gecen bolum o hemsirenin soyledikleri de beni dusundurdu.
dogru hemsıre bısıler anlattı keske kadın olmeseydı ya
ama olmeseydı o zamanda benımkıler yakınlasamazdı
acaba hangısını secsem
yıne hos oldum
suatın hayatı da SIR ın hayatı gıbı mıydı kı acaba? (ben o ısmı soylemıcem de es anlamlı bayan ısmı var da onu dusunun:)
esı fılan varmıydı bosandı mı öldü mu aman Allah korusun ondan mı bu kadar ruhsuz acaba ?olabılır yanı
evet ya haklısın..:img-yes: ela bi tane..hiç bişey demez.yanlız kalmaları için bile yol bulur yardımcı olur gibime geliyo..:img-wink: bişey sorucaktım..eger cevaplandıysa kusura bakmayın..şu beyaz gül muhabeti ne bu haftaki bölümdemi gelecek? okuyorumda burda herkez yazıldı...levent,ela'nın eski bi sevgilisi olabilir dendi.haldun bey bile dendi...bence bu kişi HASAN :icon_whis yani platonik ela'ya aşık biliyoruz..izledigimiz bölümde de kader söyledi sayılır ela'ya aşıksın diye..hasanda susturdu onu.izledik bunları...bence;HASANN :img-in_lo ...sizce...
vallaha canı elaya çiçek gelicek diye bi tüyo geldi bi de teknede romantik sahneler varmış bölümde ama çiçeğin kimden geldiğini bizde bilmiyoruz işte hasan da olabilir belki romantik tekne sahnesinin başalangıcı yani levent tir belki de dizide hiç daha önce görmediğimiz biridir elanın tıp fakültesinden arkdsı bile olabilir:img-wink:
acaba hangısını secsem
yıne hos oldum
suatın hayatı da SIR ın hayatı gıbı mıydı kı acaba? (ben o ısmı soylemıcem de es anlamlı bayan ısmı var da onu dusunun:)
esı fılan varmıydı bosandı mı öldü mu aman Allah korusun ondan mı bu kadar ruhsuz acaba ?olabılır yanı
yaa zaten bu dizinin erkeklerinin maşallahı var hepsi gizemli suat levent öyle burakta da var bi hasanın içi dışı bir çocuğun o kadar
acaba hangısını secsem
yıne hos oldum
bu benim tahminim ve aldigim bazi tuyolara gore soyluyorum, bence suat ssk da calisirken evliydi ve ailesine zor bakiyordu birgun ailesi araba kazasinda oldu bir oglu ve karisi ve suat hayata kustu ve hayata tek sevdigi isine bagladi ve isinde hickimseyle duygusalik kurmadan yukseldi ve kalbini hickimseye acimiyor isimleri hatirlamisgibi yapiyor o hemsirenin soyledigi gibi ama o sert gorunun altida altin kalpli aci ceken biri var.
yaa zaten bu dizinin erkeklerinin maşallahı var hepsi gizemli suat levent öyle burakta da var bi hasanın içi dışı bir çocuğun o kadar
burak ne olacagi beli simdi o simarik zengin cocugu oynuyor ama ilerleyen zaman da ailesinde uzakkalmis olan ve yanliz oldugu icin kendi aci cekmek icin baskalarina aci vermek isteyen birini gorecegiz kader ve buraka dikat
arkadaslar size söylemeye ubnuttum bana da annem anlattı mehmet aslanın annesi kızıp duruyomuş başka bi rol mü bulamadın ben gıcık oldum bu çocuğa diye mehmet aslan sormayın demiş bi de evde anneme laf anlatmak zorunda kalıyorum :img-hyste
Ekin_Derya 21-01-07, 20:17 Eveeet, bu da yorumum:
Ela: Bu bölüm onun icin oldukca duygusal gecti: Demek cocuklugu cok yalniz gecmis, hatta babasi tek bir defa onun dogum gününe gelmis. Nihat Bey (Ela’nin babasi) icin her zaman isi ön planda oldugunu ve ailesini cok ihmak ettigini ögrendik. Hasta hemsireyle konusurken birden kahkaha atip (sinirleri bozuldugundan), sonra da yüz ifadesinin degisip gözleri dolmasi, yüregime dokundu resmen bu sahne. O duyguyu cok güzel yansitti. Bu bölümde (hele de bu sahnede) oyunculuguna bir kez daha hayran kaldim
Ayrica bu bölüm amma da pesinde dolandi Levent’in, hic hosuma gitmedi bu durum. Hele bir Asko Oyunu izleyicisi olarak acayip garipsedim. Bundan sonra yine Levent kovalasin Ela’yi. Ayrica Ela Levent’e baka baka doyamiyor bi türlü, hele de ameliyat sirasinda.
Kader: En gözüme carpan mesele sesinin degismesiydi. Ilk önce ‘sesi hic gitmemis’ dedim kendi kendime, ama bi kac sahne sonra hemen alistim, yani bu ses de güzel gitmis kendisine. Burak sahnesinde onu cani gönülden alkisladim, ne güzel de azarladi cocugu. Aferin ona vallahi, Burak’in agzi nasil da acik kaldi, Kader’in böyle davranmasini hic beklemiyordu, cok sasirdi. Eee, geldin mi düzene? Kader’in bu sahnede sergilemis oldugu performansi cok begendim acikcasi, sanirim artik ‘aptal sarisin’ lakabindan kurtulmustur.
Zenan: ‘Dr. Suat beni esek gibi calistiriyor’ sahnesi cok komikti. Zenan’da dikkatimi ceken sey bir hastasi icin bu kadar cabalamasiydi. Bu davranisi beni cok sasirtti. Aslinda onun kalbi
iyi, tabi iki de bir Ela’ya laf sokusturup durmasa daha da iyi olacak ya, neyse...Ne demisler ‘gülme komsuna, gelir basina’, simdi Zenan hanimin asik halini görecegiz.
Hasan: Iyi ki asistanlarin arasinda. O da olmasa üzülmek ve aglamakla gececek dizi izleyimiz. Insallah hic Ela’nin evinden ayrilmaz, cok eglenceli oluyor onu seyretmek.
Burak: Dersini öyle bi aldi ki, bir daha ASLA böyle bir seye kalkismayacaktir. Simdi Kader’in yüzüne nasil bakacagini ve ona karsi nasil davranacagini cok merak adiyorum dogrusu.
Suat: Bana ‘vaaay’ dedirten adam. Zenan uyurken onun üstünü örttügünde ‘noluyoruz’ dedim? Ilk adimi ondan hic beklemezdim, ama görünüse aldanmayakmissin, degil mi? Yavas yavas katiligini arkada birakip daha cok duygularini göstermeye baslayacak ilerki bölümlerde. Zaten aslinda o da iyi bir insan.
Fikret: Bilmiyorum farkettiniz mi, ama diger oyunculardan daha cok makyajliydi bu bölüm. Ayrica git gide iyilesiyor Fikret hanim. Aslindan hic de kötü birisi degil, bir de Kader’e destek olunca sevmeye basladim kendisini.
Ayse: Bu kiza bayildim ya, keske bir kac bölüm daha oynasa. Rolünü de cok sevdim: fakir, ama gururlu ve cesur cikti.
Ve son olarak Levent: Bu bölüm Ela’ya kizmakla gecti resmen. Tamam, Ela’nin da yaptiklari iyi degildi, ama bu kadarini da haketmedi. Bir daha öyle yapsin, daha da gicik kapacagim kendisine. Son sahnede yine kurtardi durumu.
Genel olarak bu bölümü de cok sevdim. En cok Ela – Nihat ve Ela’nin gecmisinden bahsedildigi sahneler hosuma gitti. Zenan – Suat sahneleri, Kader’in Burak’i azarladigi sahnesini de cok begendim demeden edemeyecegim.
Bu bölümlük de bu kadar...
bu benim tahminim ve aldigim bazi tuyolara gore soyluyorum, bence suat ssk da calisirken evliydi ve ailesine zor bakiyordu birgun ailesi araba kazasinda oldu bir oglu ve karisi ve suat hayata kustu ve hayata tek sevdigi isine bagladi ve isinde hickimseyle duygusalik kurmadan yukseldi ve kalbini hickimseye acimiyor isimleri hatirlamisgibi yapiyor o hemsirenin soyledigi gibi ama o sert gorunun altida altin kalpli aci ceken biri var.
hımmm bakın o olabılır
sızde az tıyo bılmıyosunuz adresı ö.mle rıca etsem aceba ne dersınız
suatın basından bunlar gectıyse su ankı tavrı cok normal Allah korusun dusunun hayatınızı oturtmussunuz ıstedıgınız meslege zor da olsa kavusmussunuz bırden hayatınızda 9 sıddetınde deprem oluyor hayatınız altust oluyor aman aman :(
not:9 sıddetınde deprem yeryuzu sekıllerını herseyı degıstırmeye yeter
Ekin_Derya 21-01-07, 20:21 Bu arada, 4 dizi daha anasayfaya gecmis. Adminler bizim basligi da anasayfaya koyarlardi, ama bizim orda bulunmamamizin 2 nedeni var:
1. Kurtlar Vadisi yakinda baslayacak ve onun icin dizimizin günü degisecek diye almadilar anaysayfa. Günü degistirdikten ve o günün ratingleri de iyi geldikten sonra, ancak o zaman geceriz anasayfaya.
2. Kurallara daha cok uymamiz gerekiyor. En cok yapilan hata tek cümlelik mesajlar oluyor. Ama onu da düzeltiriz insallah.
En önemlisi günü degistirdikten sonra ratinglerin iyi gelmesi. 2. ve 3.lük bile yetiyor. Cünkü bu 4 dizinin de hic biri 1.likle bitirmiyor ratingi. Hatta 2.ligi bile zor aliyorlar.
Bu haftanin ratinglerine deginiyorum: Iki Aile 3. ve 7. olmus, Arka Sokaklar 3. ve 9., Yalanci Yarim 2. ve 3., Hatirla Sevgili’de 8. ve 4. olmus. Yani ratingi kaptiktan sonra kimse bizi ‘Gündemdeki Dizi’’lerde tutamayacak, direkmen anasayfaya alinacagiz, bundan eminim.
Insallah günü degistikten sonra rating fazla düsmez, INSALLAH...
evet arkadaslar dıkkat edelım benım bu dızımde anasayfaya alınsın ınsallah
bır cumlelık yazmayalım bende yaparsam uyarın
vallahı suat&zenan ıkılısını ıyı buldum zor olan cıftlerı cok sevıyorum sıla&boran gıbı
gunu degısmesın ben boyle dusunmuyorum yanı zor ıhtımal dıyorum bakalım kurtlar vadısı bızım dızıye bısılerı degıstırecek mı
anasayfada olan dızılerden hıc bır eksıgı yok hatta bır cogundan -sozum meclısten dısarı-artısı bıle var
hımmm bakın o olabılır
sızde az tıyo bılmıyosunuz adresı ö.mle rıca etsem aceba ne dersınız
suatın basından bunlar gectıyse su ankı tavrı cok normal Allah korusun dusunun hayatınızı oturtmussunuz ıstedıgınız meslege zor da olsa kavusmussunuz bırden hayatınızda 9 sıddetınde deprem oluyor hayatınız altust oluyor aman aman :(
not:9 sıddetınde deprem yeryuzu sekıllerını herseyı degıstırmeye yeter
evet bazi seyleri tuyo olarak biliyorum bazi seylerde mantik olarak soyluyorum ben de senaryo yaziyorum biliyorum nasil baziseyleri gotureceklerini ama herkes levent/ela zenan/suat ikilisine bakiyorlar bi de hasan/burak/kader uclusu olabir:good:
meryemce20 21-01-07, 20:31 merhaba arkadaslar ben bu foruma yeni üye oldum .daha dogrusu bi haftadan beri üyeyim ama senaryolarinizi okumaktan hic cevap yazamadim.senaryolar süper hepinizin eline saglik.bu arada suatin karisi nerden cikti ya hic bisey anlamadim.hiziniza yetisilmiyo.bu arada seni kalbimden atmakmi sarkisi bende var isteyenlere gönderirdim ama nasil yapilsigini bilmiyotum maalesef.bye
evet arkadaslar dıkkat edelım benım bu dızımde anasayfaya alınsın ınsallah
bır cumlelık yazmayalım bende yaparsam uyarın
vallahı suat&zenan ıkılısını ıyı buldum zor olan cıftlerı cok sevıyorum sıla&boran gıbı
gunu degısmesın ben boyle dusunmuyorum yanı zor ıhtımal dıyorum bakalım kurtlar vadısı bızım dızıye bısılerı degıstırecek mı
anasayfada olan dızılerden hıc bır eksıgı yok hatta bır cogundan -sozum meclısten dısarı-artısı bıle var
kurtlar vadisi cuma olacakmis onun icin bizi etkilemezler. oyle zaneterim cunku sila gibi dizilere rakip yapacaklar.
kurtlar vadisi cuma olacakmis onun icin bizi etkilemezler. oyle zaneterim cunku sila gibi dizilere rakip yapacaklar.
anaaaaaaa hadı ya
bende kesın persembe bılıyorum bahadır ozdener de persembe dedı hatta saatı dahıl aynı bende sevınıyordum onu da ızlerım dıye sıla daha agır basacak bende ama kızdım showa ortalık baya karısacak neyse bırının de tekrarlarını ızlerız artık
aman doktorlara dokunmasınlar da ben daha evlendırıcem mılletı:img-hyste
aa evet ya ,bu gerçek olabilir aslında,suatın aşka küsmesine we böylesi katı olmasına bu sebep olabilir,ama o sert kalbi şu anda yumuşaticakl biri war..o da.....ZENANN:img-in_lo
anaaaaaaa hadı ya
bende kesın persembe bılıyorum bahadır ozdener de persembe dedı hatta saatı dahıl aynı bende sevınıyordum onu da ızlerım dıye sıla daha agır basacak bende ama kızdım showa ortalık baya karısacak neyse bırının de tekrarlarını ızlerız artık
aman doktorlara dokunmasınlar da ben daha evlendırıcem mılletı:img-hyste
ben boyle biliyorum ama belki doktor lardan sonra koya bilirler ama bence cuma olacak ama kesin boyledir demeyim. doktorlarin saatini degistirmezler bakin atv sohret kotu reyting aliyor doktorlarin karsinda diye gunu degistirdi show kesin degistirmez
vallaha canı elaya çiçek gelicek diye bi tüyo geldi bi de teknede romantik sahneler varmış bölümde ama çiçeğin kimden geldiğini bizde bilmiyoruz işte hasan da olabilir belki romantik tekne sahnesinin başalangıcı yani levent tir belki de dizide hiç daha önce görmediğimiz biridir elanın tıp fakültesinden arkdsı bile olabilir:img-wink:
bunumu dedin ben okudum ola bilir ama bence kesin hasan da degil ama onun yerine kader gondermis ola bilir:img-hyste
tatlı_cadı624 21-01-07, 20:42 arkadaşlar bu ne hız ya uçuyoruz..
artık ana sayfayada alınalım yaa..
bi baktım da ne konuşuluyo diye...
Lütfeeeennnn artık leventin HAYAL ÜRÜNÜ karısını anmayalım
evet belki gelebilir ama biz maşallah abarta abarta öldük gelirse gelsin ya geleceği varsa göreceğide var
bi gelsin bi elayla leventin arasını bozsun bak ben onu nasıl yoluyorum...:)
Ek olarak söyleyeyim bence Suat ve Zenan ilişkisi çok macera dolu geçer
töre felan değilmi ama....
ben boyle biliyorum ama belki doktor lardan sonra koya bilirler ama bence cuma olacak ama kesin boyledir demeyim. doktorlarin saatini degistirmezler bakin atv sohret kotu reyting aliyor doktorlarin karsinda diye gunu degistirdi show kesin degistirmez
sohretın degıstırılmesı kadın severse yuzundendı atv korkunc bır hata yaptı orda
ay cuma olmasın ya sılam da kesın etkılenır kı gene gumbur gumbur gelıyor gıbı herkes 8 subatı beklıyor ya barı 21:45 olsun da ılk 10 dk kacırayım
ne ızlıcemı sasırdım:img-hyste
zenan ı kım canlandırıyordu ?forumda bu kız varmı
bıde bekır aksoy forumunu bıraz canlandıralım mı arkadaslar super olur yanı
kutsının kı yasemınınkı harıka ama bekır aksoy cok bos hatta hep bombos:sad53:
sohretın degıstırılmesı kadın severse yuzundendı atv korkunc bır hata yaptı orda
ay cuma olmasın ya sılam da kesın etkılenır kı gene gumbur gumbur gelıyor gıbı herkes 8 subatı beklıyor ya barı 21:45 olsun da ılk 10 dk kacırayım
ne ızlıcemı sasırdım:img-hyste
zenan ı kım canlandırıyordu ?forumda bu kız varmı
bıde bekır aksoy forumunu bıraz canlandıralım mı arkadaslar super olur yanı
kutsının kı yasemınınkı harıka ama bekır aksoy cok bos hatta hep bombos:sad53:
zenan i canlandiran MELİKE GÜNER, eski de kizlar yurdu, tombola gibi projelerde yer aldi
yok canım yaa ben bu ömsjdan bahsediyodum bi de bi yandan da nasıl unuttum diye kızmıştım kendime
o kadar çok tepki alan bir karakter yazık bak ona da acıdım şimdi annesine laf anlatmaya çalışıyormuş demek:img-hyste
zenan _suat tamama onların ilişkisi bayaa çekişmeli geçecek belli.ikisi farklı karakterde oldugu için çatışmalı bi aşk yaşacaklarr..esas ben ela ve levent'in ilişkilerinin devamını merak ediyorum.tabi şu (karısı çıkcak haberlerini teyet geçerek.:))) ) ela deil de levent koşsun ela'nın peşinde...daha güzel oluyo.:))) bide ela'ya hayran hayran bakması ...çok tatlı...etkilemek için hertürlü yolu denemesi..bakışlar ve mimik olarak...çok tatlı bunlarrr yaa...
zenan _suat tamama onların ilişkisi bayaa çekişmeli geçecek belli.ikisi farklı karakterde oldugu için çatışmalı bi aşk yaşacaklarr..esas ben ela ve levent'in ilişkilerinin devamını merak ediyorum.tabi şu (karısı çıkcak haberlerini teyet geçerek.:))) ) ela deil de levent koşsun ela'nın peşinde...daha güzel oluyo.:))) bide ela'ya hayran hayran bakması ...çok tatlı...etkilemek için hertürlü yolu denemesi..bakışlar ve mimik olarak...çok tatlı bunlarrr yaa...
ela'mızı elde edene kadar kırk takla attı deyim yerindeyse,hem bana da çok garip geliyor bir kızın bir erkeğin peşinden koşması,belki de yasemin ergenenin önceki dizideki zor elde edilen kız karakterinden sonra garibime gitti ne bilim,hiç beklemediğim bir şeydi,ama ela'ya da kızmamak lazım baba sevgisinden mahrum büyümüş,maneviyata aç,hemen inanıyor,yine de bu kadar ççabuk yenileceğiini beklemezdim yani...:icon_sorr
icePrincess 21-01-07, 21:01 Yaa arkadaşlar ben baya bi geriden takip ediyorum galiba ama sizin de hızınıza yetişmek pek mümkün değil :)
Tekne ve Ela'ya çiçekler gelmesi olayı ne onu anlayamadım:icon_sorr :icon_sorr
Sonra Levent'in karısının ortaya çıkması olayı bence bizim dizimizde bu böyle değil de belki bi eski sevgili şeklinde olabilir
çünkü çizdikleri Levent karakterinin böyle birşey yapacağını düşünmüyorum ama tabi senaristlerin işine de akıl sır ermiyor diğer dizilerden biliyorum :icon_whis :icon_whis
Suat Zenan ikilisine gelince onların ilişkisi bir anda patlayacak bence ayrıca birbirlerine de çok yakışıyolar:img-yes:
Suat Zenan ikilisine gelince onların ilişkisi bir anda patlayacak bence ayrıca birbirlerine de çok yakışıyolar:img-yes:
evet arkadasım cokkkk yakısıyorlar huyları suyları herseylerı
bıraz yas farkı olur o da olsun dııl mı neler var turkıye de goruyoruz yanı 60 lık bay/bayan 25 yasındakılerle beraber/evlenıyor cocukları oluyor onun ıcın normal yanı
Yaa arkadaşlar ben baya bi geriden takip ediyorum galiba ama sizin de hızınıza yetişmek pek mümkün değil :)
Tekne ve Ela'ya çiçekler gelmesi olayı ne onu anlayamadım:icon_sorr :icon_sorr
Sonra Levent'in karısının ortaya çıkması olayı bence bizim dizimizde bu böyle değil de belki bi eski sevgili şeklinde olabilir
çünkü çizdikleri Levent karakterinin böyle birşey yapacağını düşünmüyorum ama tabi senaristlerin işine de akıl sır ermiyor diğer dizilerden biliyorum :icon_whis :icon_whis
ama canım dizi zaten levent'in eski eşinin üzerine kuruluyormuş belli bir sezon yani ilerleyen bölümlerde,böylesine güzel bir aşk var ya illa büyük bir pürüz çıkarırlar...bence eski sevgilisi çıkarsa fazla bir gerilim olmaz,eşi çıkmalı ki olaylar daha çok heyecan kazansın ve sevgileri güçlüyse birbirlerine daha çok kenetlensinler...
kafkas_prensesi 21-01-07, 21:05 arkadaşlar şuan şoktayım...inanmıyorum..leventin karısı ortayaçıkacakmış sizden duydum..eğer böyle birşey olacaksa acilden toplanacak 2, kişide benim..sağlık karnem çantamda şimdiden haber vereyimde bulmakta zorluk çekmezsiniz..ya off be kardeşim hayatta bulamadığımız mutluluklaru dizilerde buluyoruz onlarda bizi hastanelik ediyor....of offf
Bugün bütün bölümlerini izledim.Ne güzel diziymiş öyle.Neyseki çok geçmeden farkettim.
Aysun Kayacı,Kutsiyi falan görünce dizi itici gelmişti.Ama izleyincede en çok onları beğendim.Çok başarılı buldum diziyi.
Hele 3. bölümü izlerken ağlaya ağlaya gözlerim şişti.Umarım hep böyle devam eder.
Bütün oyuncuları,dizide emeği geçen herkesi tebrik ediyorum...:happy0064
bana simdi biri soyledi ne kadar dogru bir tuyo 100% garanti vermiyorum ama boyle gelisiyormus leventin amerika da karisi geliyormus ve herkesin ilgisini cekiyormus oda bu levent/suat'in istedigi ise talip oluyormus ama ela yi zenani cok buyuk suprizler bekliyormus
icePrincess 21-01-07, 21:16 ama canım dizi zaten levent'in eski eşinin üzerine kuruluyormuş belli bir sezon yani ilerleyen bölümlerde,böylesine güzel bir aşk var ya illa büyük bir pürüz çıkarırlar...bence eski sevgilisi çıkarsa fazla bir gerilim olmaz,eşi çıkmalı ki olaylar daha çok heyecan kazansın ve sevgileri güçlüyse birbirlerine daha çok kenetlensinler...
canım dizinin yabancı versiyonunda olaylar Levent'in karısı olduğunun ortaya çıkmasıyla karışıyo burası doğru ve orda olan olaylar benim hiç de hoşuma gitmiyo:icon_whis
Zaten ben bu entrika ve mutsuzluk olaylarını hiç sevmediğim için karısı ortaya çıkmasın diyorum hani entrika olacaksa da ufak olaylar olsun diyorum onun için bizim senaristler farklı bi olay yaratsınlar
:good:
Bi arkadaşın da dediği gibi gerçek hayatta çok fazla göremediğimiz mutlu sahneleri dizilerde arıyoruz bazen orada bari bi huzur olsun:img-wink:
icePrincess 21-01-07, 21:19 bana simdi biri soyledi ne kadar dogru bir tuyo 100% garanti vermiyorum ama boyle gelisiyormus leventin amerika da karisi geliyormus ve herkesin ilgisini cekiyormus oda bu levent/suat'in istedigi ise talip oluyormus ama ela yi zenani cok buyuk suprizler bekliyormus
Bence de olaylar böyle olursa Ela'yı çok büyük sürprizler ve beraberinde hayal kırıklıkları bekliyo maalesef offf yaaa :icon_cry:
Sinir oldum şimdi o zaman yabancı versiyonla aynı yapacaklar diziyi ve biz de o zaman daha çok sinir olucaz :img-fie:
Bugün bütün bölümlerini izledim.Ne güzel diziymiş öyle.Neyseki çok geçmeden farkettim.
Aysun Kayacı,Kutsiyi falan görünce dizi itici gelmişti.Ama izleyincede en çok onları beğendim.Çok başarılı buldum diziyi.
Hele 3. bölümü izlerken ağlaya ağlaya gözlerim şişti.Umarım hep böyle devam eder.
Bütün oyuncuları,dizide emeği geçen herkesi tebrik ediyorum...:happy0064
sız bırde benı gorecektınız 3.bolumle basladım dızıyı ızlemeye o kardesın ayrılmasında ıcım cıktı aglamaktan
4 u de ve 1 le 2 yıde sonra ızledım
''sen bır meleksın ıpektendır kucagın,........benım sevgılı yavrum''
bunu sadrı alısıgın fılmınde dınlemıstım
su ana kadarkı en guzel bolumdu bence hep boyle bolumler beklıyoruz
''zenan&suat''ıkılısının basta oldugu :img-hyste
ya superler ya vallahı superler hehhehe
kafkas_prensesi 21-01-07, 21:22 ya katmayın bu seferlik siz leventin karısını felan işe hatta değiştirin suatın karısı olsun:)) zaten adama gıcık kaptım..acayip ukala bir tip ...bence değiştirmek ellerinde ortaya kimse çıkmasın bence bu oyuncular yeterli:))
ya katmayın bu seferlik siz leventin karısını felan işe hatta değiştirin suatın karısı olsun:)) zaten adama gıcık kaptım..acayip ukala bir tip ...bence değiştirmek ellerinde ortaya kimse çıkmasın bence bu oyuncular yeterli:))
onun ıcınde neler gızlı bır ortaya cıksın gorun sonra sız leventten cok daha ıyı bırı o sadece ıyı oldugunun asla ortaya cıkmasını ıstemıyor bırazda bu yonden gestapoya benzıyor hanı o da cogunlukla gızlıyor duygularını,suat adam gıbı adam oldugunu anlayacak herkes farklı oldugunu ama bıraz zaman var
vallahı ınsallah greys e benzemez herseyı ya anladık orjınal o da bıraz farkı olsun ya forsu olsun az fotokopısı olmasın :img-help:
onun ıcınde neler gızlı bır ortaya cıksın gorun sonra sız leventten cok daha ıyı bırı o sadece ıyı oldugunun asla ortaya cıkmasını ıstemıyor bırazda bu yonden gestapoya benzıyor hanı o da cogunlukla gızlıyor duygularını,suat adam gıbı adam oldugunu anlayacak herkes farklı oldugunu ama bıraz zaman var
vallahı ınsallah greys e benzemez herseyı ya anladık orjınal o da bıraz farkı olsun ya forsu olsun az fotokopısı olmasın :img-help:
bende boyle soyledim yabanci version la ayni degil dizi leventin esi gelsede ayni sekilde yurumuyecek ve suatin cektiklerini duyunca hepiniz etkileneceksiniz ben simdiden 6-7 bolumu bekliyorum o zamana kadar hersey yavasa aciklanacak.
bende boyle soyledim yabanci version la ayni degil dizi leventin esi gelsede ayni sekilde yurumuyecek ve suatin cektiklerini duyunca hepiniz etkileneceksiniz ben simdiden 6-7 bolumu bekliyorum o zamana kadar hersey yavasa aciklanacak.
vallahı sız benı meraktan catlatacaksınız:img-yes:
suat hepsınden ıyı cıkacak
vallahı daha 3.bolumde aglaya aglaya sıstı gozler bakalım ılerleyen bolumlerde mendıllerle fılan mı beklıcez dızıyı
bzıım versıyon daha ıyı olacak ınsallah
ıyı olmalı da bence o kadar para dokmusler o hastaneye
ayrıca butun oyuncuların emegı var set ekıbının emegı var yanı
kafkas_prensesi 21-01-07, 21:41 arkadaşlar teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için :..bakalım neler olacak nerelerden neler çıkacak belki hiç ummadığımız şeylerlede karşılabiliriz..sonuçta dizi..bize kalsa herkesi evlendirir bitiririz diziyi:)) haksızmıyım
icePrincess 21-01-07, 21:47 onun ıcınde neler gızlı bır ortaya cıksın gorun sonra sız leventten cok daha ıyı bırı o sadece ıyı oldugunun asla ortaya cıkmasını ıstemıyor bırazda bu yonden gestapoya benzıyor hanı o da cogunlukla gızlıyor duygularını,suat adam gıbı adam oldugunu anlayacak herkes farklı oldugunu ama bıraz zaman var
yorumuna tamamen katılıyorum suat'ın daha önce yaşadıklarını bilmediğimizden böyle önyargılıyız sanırım ama onun da yaşadıklarını bir kaç bölüme kadar Zenan aşkıyla birlikte öğreniriz gibime geliyo :img-yes:
Ben de greys le o kadar da aynı olmasını istemiyorum :img-fie: öyle olursa baya bi üzülürüz çünkü :icon_cry:
arkadaşlar teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için :..bakalım neler olacak nerelerden neler çıkacak belki hiç ummadığımız şeylerlede karşılabiliriz..sonuçta dizi..bize kalsa herkesi evlendirir bitiririz diziyi:)) haksızmıyım
ben evlendırıcem zaten ehhehehe sımdıden hala bıle oldum zenanı kımseye yar etmedım suat abıme aldım okuyun oncekı sayfayı vallahı senarıst olsam turk mılletı bayram ederdı ama yapımcılar da kovardı kesın:img-hyste
kendıme slogan hazırladım:bu ıkılıye dıkkat edın:):))suat&zenan
kafkas_prensesi 21-01-07, 21:52 arkadaşlar belirtmeden geçemeyeceğim birşey daha var oda aysun kayacı!ilk başta bana çok itici gelmişti ama izledikçe yanıldığımı anlıyorum şimdiye kadar oynadığı rollerden çok farklı bir karakter ama başarıyla oynuyor...haksızmıyım??
vallahı sız benı meraktan catlatacaksınız:img-yes:
suat hepsınden ıyı cıkacak
vallahı daha 3.bolumde aglaya aglaya sıstı gozler bakalım ılerleyen bolumlerde mendıllerle fılan mı beklıcez dızıyı
bzıım versıyon daha ıyı olacak ınsallah
ıyı olmalı da bence o kadar para dokmusler o hastaneye
ayrıca butun oyuncuların emegı var set ekıbının emegı var yanı
ben soyluyorum suatin ve zenanin hikayesi ela ve leventin kinde acili onun icin ben aglamaya hazirim ama lutfen sunu soyleyim kader ve suat berarber gorurseniz yanlis anlamayin kader baska biri yazili
oo arkadaslar sinavlar, ev hali derken epeydir girmiyodum.. baya sayfa birikmis.. o yüzden pek okuymadim.. sadece bi önceki sayfalari okuyabildim.. ve okuduguma göre suat'in sirlari, mazisi filan ortaya cikinca daha iyi bir insan oldugu ortaya cikacakmis.. umarim öyle olur.. cünkü ben bu aralar suat-zenan ikilisine takmis vaziyetdeyim.. eger levent'in karisi cikarsa ortaya, ela-levent ikilisinden suat-zenan fanlarina terfih olcam :D
neyse arkadaslar kacirdigim baska tüyolar var mi? varsa birisi biraz kisa özet gecebilirmi??
arkadaşlar belirtmeden geçemeyeceğim birşey daha var oda aysun kayacı!ilk başta bana çok itici gelmişti ama izledikçe yanıldığımı anlıyorum şimdiye kadar oynadığı rollerden çok farklı bir karakter ama başarıyla oynuyor...haksızmıyım??
tamemen katiliyorum.. aptal sarisin rolünden cikmis.. doktorluk ve dizideki rolü üstüne tam orturmus diye bilirim.. umarim simdiye kadar sergiledigi performansini devam ettirir..
ben bir tuyo olarak hasan/kader ve burak uclusune dikat edin diyorum:)
arkadaşlar ben bu diziyi protesto ediyorum.özellikle yabancı versiyonunu izleyen biri olarak.tamam esinlenme olabilir ama yüzde 90 dizi yabancı versiyonundan kopyalanmış.replikler konuşmalar,hastane mekanı,koridorlar birebir aynı ne eksik ne fazla.tamamen grey's anatomy.biz greys anatomynin yerli versiyonunu çekiyoruz da denmiyor. medyapım dizinin yabancı diziden çevrilmediğini söylüyor.bir kaç yeni sahne eklemekle diziyi kendilerinin yarattıklarını düşünüyorlar.ki bu da insanları salak yerine koymak olyor,ve tabii eğer greys anatomynin yapımcılarının haberi yoksa ki büyük ihtimal yok bu resmen çalmak oluyor.emeğe saygı yok.uğraşmadan didinmeden bir şeyler üretmeden hazıra konmak ve ama bizim millet böyle taklit dizileri izler.
ayrıca yasemin kutsi yi beğeniyorum yakışmışlar çok iyi oyuncu diyenlere sesleniyorum madem iyi oyuncular neden kendi seslerini kullanamıyorlar...
devedikeni 21-01-07, 22:24 slm arkadaşlar zenan-suat çiftine takıldım bütün gün bunu düşünüyorum acaba nasıl olacak diye ama zeyno arkadaşın dediği bi cümle dikkatimi çekti suat zenanı kendisinden uzak tutmaya çalışırken onu çok yoracak gibi bişeydi sanırım demekki suat geçmişinde çok acı çektiği için zenanı üzebileceğini düşünücek ve zenandan uzak durmaya çalışıcak ve zenan onun peşinden koşacak ayy sabırsızlanıyorum
slm arkadaşlar zenan-suat çiftine takıldım bütün gün bunu düşünüyorum acaba nasıl olacak diye ama zeyno arkadaşın dediği bi cümle dikkatimi çekti suat zenanı kendisinden uzak tutmaya çalışırken onu çok yoracak gibi bişeydi sanırım demekki suat geçmişinde çok acı çektiği için zenanı üzebileceğini düşünücek ve zenandan uzak durmaya çalışıcak ve zenan onun peşinden koşacak ayy sabırsızlanıyorum
bende sabırsızlanıyorum onlar benım cıftım ya bence dızıdekı en guzel cıft onlar bence bu
ama bence bırbırlerını sevecekler bır sure sonra da ama kımse kımsenın pesınde kosmayacak yanı oyle haldeler kı burunlarından kıl aldırmıyorlar,cok gururlular
eger zenanı kendınden uzak tutmaya calısırsa..................
ben emınımkı zenan kendıne cok sevsede gururuna yedırmez ve kendıne onu unutturmaya calısır baska bırını fılan bulabılır zenan bu onun ıcın en onemlısı var oldugunu yenılmedıgını gostermek!
slogan:bu ıkılıye dıkkat:'suat&zenan'
slm arkadaşlar zenan-suat çiftine takıldım bütün gün bunu düşünüyorum acaba nasıl olacak diye ama zeyno arkadaşın dediği bi cümle dikkatimi çekti suat zenanı kendisinden uzak tutmaya çalışırken onu çok yoracak gibi bişeydi sanırım demekki suat geçmişinde çok acı çektiği için zenanı üzebileceğini düşünücek ve zenandan uzak durmaya çalışıcak ve zenan onun peşinden koşacak ayy sabırsızlanıyorum
zenan suatin besinde kosmayacak suat zenanin kendinde uzak tuturmak icin isi icin o hasta da o hastaya gonderecek zenani yorup kendinden uzak tutmak isteyecek ama zenan verilen herseyi basaracakcunku baska caresi yok ve suat daha da ilgi duyacak zenana ama zanan kaderi kiskana cak cunku suat onu daha cok yaninda yardim etmek icin tutacak
devedikeni 21-01-07, 22:36 bence eğer zenan severse peşinden gider unutmaya çalışmaz suatın hayatla arasına koyduğu duvarları yıkmaya çalışacaktır gülçiçek olayını hatırlayın istediğine ulaşmaya çalışırken her şeyi yapar bence ve eğer suatı severse onu kaybetmeyi göze almıcaktır ve bunun için savaşır bu ikisinin beni en heyecanlandıran yanı ikisininde kalın duvarları birbirlerinin duvarlarını yıkıcaklar
zenan suatin besinde kosmayacak suat zenanin kendinde uzak tuturmak icin isi icin o hasta da o hastaya gonderecek zenani yorup kendinden uzak tutmak isteyecek ama zenan verilen herseyi basaracakcunku baska caresi yok ve suat daha da ilgi duyacak zenana ama zanan kaderi kiskana cak cunku suat onu daha cok yaninda yardim etmek icin tutacak
hııı saol zeyno valla ya ben galiba dayanamıcam bende başka türlü yormak olarak algıladım duygusal bi yorgunluk gibi pardon demek kaderi kıskanacak çok heyecanlıyım
bence eğer zenan severse peşinden gider unutmaya çalışmaz suatın hayatla arasına koyduğu duvarları yıkmaya çalışacaktır gülçiçek olayını hatırlayın istediğine ulaşmaya çalışırken her şeyi yapar bence ve eğer suatı severse onu kaybetmeyi göze almıcaktır ve bunun için savaşır bu ikisinin beni en heyecanlandıran yanı ikisininde kalın duvarları birbirlerinin duvarlarını yıkıcaklar
hııı saol zeyno valla ya ben galiba dayanamıcam bende başka türlü yormak olarak algıladım duygusal bi yorgunluk gibi pardon demek kaderi kıskanacak çok heyecanlıyım
evet ya ben persembeyi bekleyemiyorum ama guzel oluyor bazi arkadaslar greys atonomy kopyasi dediler ben buna katilmiyorum dizinin gelecek bolumlerinde goreceksiniz cok farkli aci hayatlari karmasik asklar. cok farkli.
kaderi zaten kiskan zenan daha da fena olacak yani kiz amelayata girecek suatin sayesin de:img-in_lo
devedikeni 21-01-07, 22:53 zeyno kadermi ameliyata girecek suat sayesinde zenanmı eğer kader girerse zenan kıskanmaz çıldırır
sevgi sihirbazı 21-01-07, 22:54 ya millet demek hala ayakta olanlarınız var!herkese slm :anlattıklarınıza baktımda zenan zorluklara alışkın biri ve kesinlikle hemen pes etmez,savaşır.ama karşıdanda böle bir elektirik alması gerek .suatta bence bunu fazlasıyla belli edecek .belkide geçmişte eşini kaybetmiştir dediniz ya:zenanada zarar vermemek için uzak duruyodur!ama kimse yenilmez değildir dimi bunu suat kendi söledi inşallah mutlu olurlar. suatın eş olayına gelince yoktur bence .bi dizide kaç eş gelcek canım,leventinki gelsin yeter.hepsiyle nasıl baş etcez kimse bizi düşünmüyo!
zeyno kadermi ameliyata girecek suat sayesinde zenanmı eğer kader girerse zenan kıskanmaz çıldırır
zenan ensonun da girecek suat bunu nekadar istedigi gordu ve o uyurken o bakislar herseyi anlatiyordu
sevgi sihirbazı 21-01-07, 22:58 evet ya ben persembeyi bekleyemiyorum ama guzel oluyor bazi arkadaslar greys atonomy kopyasi dediler ben buna katilmiyorum dizinin gelecek bolumlerinde goreceksiniz cok farkli aci hayatlari karmasik asklar. cok farkli.
kaderi zaten kiskan zenan daha da fena olacak yani kiz amelayata girecek suatin sayesin de:img-in_lo
suatın mantığı en zayıfını adam edersek hepsi adam olur.bunu hasanda gördük.gestapo hasanın notları kötü zorla bu hst ye girdi deyince böle dedi.amacı kaderi cesaretlendirmek olabilir bence.zenansa kıskanır çok herşeyden önce artık ne olur alsınlar onuda bir ameliyata yazık kız çok çalışıyo.kitapla uyuyo suatta üstünü örtüyo
sevgi sihirbazı 21-01-07, 23:05 arkadaşlar ben bu diziyi protesto ediyorum.özellikle yabancı versiyonunu izleyen biri olarak.tamam esinlenme olabilir ama yüzde 90 dizi yabancı versiyonundan kopyalanmış.replikler konuşmalar,hastane mekanı,koridorlar birebir aynı ne eksik ne fazla.tamamen grey's anatomy.biz greys anatomynin yerli versiyonunu çekiyoruz da denmiyor. medyapım dizinin yabancı diziden çevrilmediğini söylüyor.bir kaç yeni sahne eklemekle diziyi kendilerinin yarattıklarını düşünüyorlar.ki bu da insanları salak yerine koymak olyor,ve tabii eğer greys anatomynin yapımcılarının haberi yoksa ki büyük ihtimal yok bu resmen çalmak oluyor.emeğe saygı yok.uğraşmadan didinmeden bir şeyler üretmeden hazıra konmak ve ama bizim millet böyle taklit dizileri izler.
ayrıca yasemin kutsi yi beğeniyorum yakışmışlar çok iyi oyuncu diyenlere sesleniyorum madem iyi oyuncular neden kendi seslerini kullanamıyorlar...
bu arada arkadaşım canım beğenmezsen izlemezsin kumandan var dimi zaten izlemiyomuşsunda.sanada saygı duymak lazım ama bu sinir niye.taklit olatına gelince beklide show tv telif haklarını aldı nerden bilcez dimi.bu arada izlemiyorum dedin ya mutlaka biraz bakmışsındır yoksa nerden bilcen kendi seslerini kullanmadıklarını
arkadaşlar ben bu diziyi protesto ediyorum.özellikle yabancı versiyonunu izleyen biri olarak.tamam esinlenme olabilir ama yüzde 90 dizi yabancı versiyonundan kopyalanmış.replikler konuşmalar,hastane mekanı,koridorlar birebir aynı ne eksik ne fazla.tamamen grey's anatomy.biz greys anatomynin yerli versiyonunu çekiyoruz da denmiyor. medyapım dizinin yabancı diziden çevrilmediğini söylüyor.bir kaç yeni sahne eklemekle diziyi kendilerinin yarattıklarını düşünüyorlar.ki bu da insanları salak yerine koymak olyor,ve tabii eğer greys anatomynin yapımcılarının haberi yoksa ki büyük ihtimal yok bu resmen çalmak oluyor.emeğe saygı yok.uğraşmadan didinmeden bir şeyler üretmeden hazıra konmak ve ama bizim millet böyle taklit dizileri izler.
Sana tamamen katiliyorum, emege saygisizliktir, taklittir. Bu diziyi sevene lafim yok ne diyebilirim ki keske GA'yi izleseler, taklitler asillarini yasatir diye bir laf vardir.
Doktorlar dizisinin yapimcilari, kendilerini hukuksal acidan baglayacak bir sey soylemek istemedigini belirtmis cikip da gogsunu gere gere yayin hakkini satin aldik, kimse karisamaz dememistir ki bu aslinda cok seyi acikliyor.
Iyi oyuncu olmak konusuna gelince, ben yetkili bir agiz degilim, bu konuda yorum yapacak bir otorite de degilim, ama her iki diziyi de izleyen birisi olarak, Turk versiyonunun oyuncularina baktigimda, hepsinin sanki her an GA DVDleri izleyip, mimiklerini bile taklit etmeye calistiklarini dusunuyorum (Bkz. Alzheimer konusunu hemsireye actiginda Meredith rolunu oynayan kizin gulmesi). Sac modellerinden (Christina rolunu oynayan kiz haric, onun saci kisa), giydikleri kiyafetlerin rengine, tasidiklari cantalara, mimiklerine kadar hersey ayni. Bu diziyi sevmiyorum, sevmedigimi soyleyince forumdakiler kiziyorlar, biz seviyoruz bizim forumumuz ve burda bunu konusmayin diyorlar. Ha sevmiyorsun neden seyrediyorsun derseniz, sadece merak, hmm bakalim bugun hangi bolumlerin karmasini yapmislar ya da hangi bolumu birebir kopyalamislar, onu anlamak icin.
Bana kizanlariniz olacaktir, ama madem bu dizinin forumu, kiminiz Burak'i begenirken kiminiz hic hoslanmiyorsa, benim yazdiklarimi da boyle gorun ve empati ile yaklasin:D ve sizden ricam, emege saygili olun.
Sevgiler,
Sana tamamen katiliyorum, emege saygisizliktir, taklittir. Bu diziyi sevene lafim yok ne diyebilirim ki keske GA'yi izleseler, taklitler asillarini yasatir diye bir laf vardir.
Doktorlar dizisinin yapimcilari, kendilerini hukuksal acidan baglayacak bir sey soylemek istemedigini belirtmis cikip da gogsunu gere gere yayin hakkini satin aldik, kimse karisamaz dememistir ki bu aslinda cok seyi acikliyor.
Iyi oyuncu olmak konusuna gelince, ben yetkili bir agiz degilim, bu konuda yorum yapacak bir otorite de degilim, ama her iki diziyi de izleyen birisi olarak, Turk versiyonunun oyuncularina baktigimda, hepsinin sanki her an GA DVDleri izleyip, mimiklerini bile taklit etmeye calistiklarini dusunuyorum (Bkz. Alzheimer konusunu hemsireye actiginda Meredith rolunu oynayan kizin gulmesi). Sac modellerinden (Christina rolunu oynayan kiz haric, onun saci kisa), giydikleri kiyafetlerin rengine, tasidiklari cantalara, mimiklerine kadar hersey ayni. Bu diziyi sevmiyorum, sevmedigimi soyleyince forumdakiler kiziyorlar, biz seviyoruz bizim forumumuz ve burda bunu konusmayin diyorlar. Ha sevmiyorsun neden seyrediyorsun derseniz, sadece merak, hmm bakalim bugun hangi bolumlerin karmasini yapmislar ya da hangi bolumu birebir kopyalamislar, onu anlamak icin.
Bana kizanlariniz olacaktir, ama madem bu dizinin forumu, kiminiz Burak'i begenirken kiminiz hic hoslanmiyorsa, benim yazdiklarimi da boyle gorun ve empati ile yaklasin:D ve sizden ricam, emege saygili olun.
Sevgiler,
ben sana kizmiyorum izlemek izlemek yorum yapmak herkesin kisisel hakidir. sen kendi fikirini aktardin bizde okuduk sen bize saygisizlik yapadin bize sana yapmayiz belki bazi seyler benziyor olabilir ama unut ma bu turkiyedeki 100% 90% dizi de boyle oluyor. ama dizinin gelecek bolumlerde ga'dan farkli olacagini bilyorum bu teknik acidan da ve oyuncularin turk orf ve adetlerine gore olacagini soyluyorum.
Ama genede dusuncelerini bizlerle paylastigin icin teskurler.
kafkas_prensesi 21-01-07, 23:41 arkadaşlar show tv doktorlar yazıp kaçırdığınız bölümleri izleyebilirisiniz.... ayırca perşembeye daha çok var gelecek bölümle ilgili tiyolarınız varsa bekliyorum:..anlaşılan dizi ela ile leventten zenanka suatın ilişkisine kayacak..yanlız anlayamadığım birşey var elanın babası karısını hatırlayamadı ama hastanedeki hemşireyi hemen hatırladı?? bun nasıl iş.:img-help:
arkadaşlar show tv doktorlar yazıp kaçırdığınız bölümleri izleyebilirisiniz.... ayırca perşembeye daha çok var gelecek bölümle ilgili tiyolarınız varsa bekliyorum:..anlaşılan dizi ela ile leventten zenanka suatın ilişkisine kayacak..yanlız anlayamadığım birşey var elanın babası karısını hatırlayamadı ama hastanedeki hemşireyi hemen hatırladı?? bun nasıl iş.:img-help:
elzimers hastaliri bazi seyleri hem hatirliyorlar bazi seyler gidip geliyor tamamen hafisazi gitmiyor onun icin
Zenan diğerlerine hiç benzemez. Sert, kuralcı, hırslı biridir. olan Dr. Suat'ın ise tek bir amacı vardır. Haldun'dan boşalacak yere geçebilmek
kafkas_prensesi 21-01-07, 23:58 bence zenanı kazanmanın en kolay yolu töre cinayetlerine ve doğuda kadının toplumdaki yerine değinmek ve bu konuda yardımcı bir tutum sergileyerek ona haklı olduğunu yinelemek...........haksızmıyım..haa unutmadan birde onu sürekli ameliyatlara sokmak:))bence bu tipteki bir insan doktor olamazsa kesin terzi olur.....
Sevgili Zeyno,
Dizinin ask kismi ve bazi seyler Turk orf & adetlerine gore degistirilecektir elbette buna bir lafim yok. Ama ya operasyonlar? Asil senaryo o cunki. Ask senaryosunu yazmak cok basit, 2 kisiyi birbirine asik edersin, kavusturmamak icin turlu senaryolar yaparsin, araya girenler olur vs vs.. Ama bizim hastanelerimizde hic mi ilginc vaka yok? Ya da soyle diyeyim, hic mi orjinal olamazdi taa en basindan?
Bu arada sunu belirteyim, son yillarda izledigim sadece 2 Turk dizisi, 1 tane de yabanci dizi var. Turk dizileri Bir Istanbul Masali (ki sanirim o da alinti idi) ve Haziran Gecesi, yabanci da GA. Yani cahilim bu konuda o yuzden Yasemin Ergene vs icin birsey diyemiyorum cunki bu dizi baslayana kadar adini bile bilmezdim, daha onceki dizisini ya da dizilerini hic seyretmedim, Kutsi'yi de bilmem, ilk defa onu da bu dizide gordum, su sarkisi var deseniz haa oyle mi hic duymadim diyebilirim. Yani bir nevi notrum onlara karsi o yuzden de sanirim daha elestirel gozle bakabiliyorum cunki herhangi bir begenim, hayranligim filan da yok.
Ben diyorum ki, ortaya cok guzel bir senaryo konabilirdi, bu kadar birebir aynisi olmayabilirdi ve aynisi yapilmaya calisilirken bile cok daha guzeli yapilabilirdi. Koridorundan, gulmesine, mimigine kadar birebir ayni gidiyor 4 bolumdur buna uzuluyorum sadece ve de kiziyorum. GA son 2 yildir cok ciddi oduller kazanan, bu yil da gectigimiz gunlerde Altin Kure'de en iyi dizi odulunu almis bir dizi.
Umarim senin dedigin gibi olur da hersey degisir ama ben hic sanmiyorum, elimizde haziri varken, biraz degistirelim, eh allayip pullayalim ve oyle sunalim demek, bir nev-i kolaya kacmak bu siralar fazlaca yasadigimiz birsey:(
Sevgiler
|