Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/3

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

KARAMAY
22-01-07, 13:38
evet ya en küçük hatada baştan çekiyolar insan düşününce yani tuhaf oluyo en az 5 defa öpüşmüşlerdir dediğin gibi her yönden çekiyolar ve sahnenin ışığı,rüzgar,doğallık vs vs. baya öpüşmüşlerdir ki ben orda kızarıp kızarıp domates olurdum.....

benım saydıgım 3 farklı açı vardı o sahnede . daha doğrusu benım aklımda kalan rakam bu ...
kızarma konusuna gelince çok karanlıktı görmedimm :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama Leventin hınzır bakışları duruşu gayet netti
allah kısmet eder bitirebilrsem ilerleyen saatlerde resimler bölümünde ne demek istediğimi daha net anlatıcam

aysem_
22-01-07, 13:48
benım saydıgım 3 farklı açı vardı o sahnede . daha doğrusu benım aklımda kalan rakam bu ...
kızarma konusuna gelince çok karanlıktı görmedimm :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ama Leventin hınzır bakışları duruşu gayet netti
allah kısmet eder bitirebilrsem ilerleyen saatlerde resimler bölümünde ne demek istediğimi daha net anlatıcam

ya evet üç farklı açı vardı doğrudur . Kimbilir kaç tekrar yapıldı.. :img-hyste bi de ikisinin arasındaki ay ışığı denk gelsin diye ne uğraşmışlardır valla... resimleri çabuk koy canım bak bekliyoruz...

adanali esmer
22-01-07, 13:49
bence yönemtenler her seye cok dikatt ediyor ve o yüzden defalarca ayni sahneyi cekiyorlar bencede sacma ama öyle iste ..

misal benim kocam olsa o oyuncu olsa ve defalarca ayni öpüsme sahnesi cekilse ben kiskanc biri olmasam ginede olur olmaz insan bozulur ve kiskanir yani..

aysem_
22-01-07, 13:57
selamlar........

muhabbet nedir arkadaşlar..
kim kimi kıskanıyor ....:)

canım kutsi ile yasemin'in öpüşme sahnesini konuşuyoruz. Kaç tekrar yapılmıştır falan diye... Özet gelmeyince bu muhabbetlere serdık artık :)

adanalı_ esmer , doğru kıskanç biri olmasam da ben bile bozulurum. Gerçi Kutsi'de Yesamin'de bekar olduğuna göre rahatlar sabaha kadar öpüşselerde problem yok böyle durumlarda oyuncuların eşlerinin çok anlayışlı olması gerek. oyuncu olmakda zor zanaat vallahi.....

sumisali
22-01-07, 13:59
canım kutsi ile yasemin'in öpüşme sahnesini konuşuyoruz. Kaç tekrar yapılmıştır falan diye... Özet gelmeyince bu muhabbetlere serdık artık :)

adanalı_ esmer , doğru kıskanç biri olmasam da ben bile bozulurum. Gerçi Kutsi'de Yesamin'de bekar olduğuna göre rahatlar sabaha kadar öpüşselerde problem yok böyle durumlarda oyuncuların eşlerinin çok anlayışlı olması gerek. oyuncu olmakda zor zanaat vallahi.....

saol canım.....
demek öyle he.......kaç kez .....:)
ya ikiside evli değil bencede sorun olmaz yani.
ama bizim yaseminin kalbinde birileri varsa bilemeyiz tabi....:)

özet anca yarın gelir.....fragmanı belki akşama doğru görürüz........

KARAMAY
22-01-07, 14:00
ya evet üç farklı açı vardı doğrudur . Kimbilir kaç tekrar yapıldı.. :img-hyste bi de ikisinin arasındaki ay ışığı denk gelsin diye ne uğraşmışlardır valla... resimleri çabuk koy canım bak bekliyoruz...

:img-hyste :img-hyste ay ışıgı değil kıs o lambaa
hastanenın bahçesini aydınlatan lambalardan
bende ilk izlediğimde öyle düşünmüştüm sanıye sanıye ışıgı dengeleyerek yaklaştılar falan dedim ama
lambaymış

resimleri kendime göre yorumladım ben yaparken eyleniyorum umarım sizde eylenirsiniz
23 tane resimvar sadece son sahne ama
kalite yok.. beklemeyin.. yani kötü oldukça

sumisali
22-01-07, 14:01
gelelim doktorlara ... arkadaşlar aslında Haldun bey'in kızı olsa Hasan O'na aşık olsa gerçektende süper olur. Zaten Hasan'a aryorduk birini süper olur gerçekten. Hasan canım ya açıkta kalmasın zaten başı anne-teyzesiyle dertte :) :)

ya canım haldun beyin oğlu olsun bence....
oda gelsin elaya aşık olsun .....
leventte krizlere girsin daha güzel olur ama .......:) :img-hyste

sumisali
22-01-07, 14:02
:img-hyste :img-hyste ay ışıgı değil kıs o lambaa
hastanenın bahçesini aydınlatan lambalardan
bende ilk izlediğimde öyle düşünmüştüm sanıye sanıye ışıgı dengeleyerek yaklaştılar falan dedim ama
lambaymış

ay arkadaşım güldürdün beni ya......:img-hyste :img-hyste
ne kadar detaycısın öyle .......
lamba he.......:)
ama ayrı bir hava vermiş o lambalar.:)

adanali esmer
22-01-07, 14:02
selamlar........

muhabbet nedir arkadaşlar..
kim kimi kıskanıyor ....:)

hos geldin ablam ..

ya muhabbet su hani yönetmenler her bir kücük hatada yeniden cekiyorlar ya haliyle öpüsme sahneleri de öyle oluyor benimde kocam oyuncu olsaydi ve defalarca öpüsseydi gercekten kiskanirdim yani...

sumisali
22-01-07, 14:04
hos geldin ablam ..

ya muhabbet su hani yönetmenler her bir kücük hatada yeniden cekiyorlar ya haliyle öpüsme sahneleri de öyle oluyor benimde kocam oyuncu olsaydi ve defalarca öpüsseydi gercekten kiskanirdim yani...

hoşbuldum bitanem.......

konuyu anladım........eh yani kim olsa kıskanmazki...
ciddi ciddi öpüşüyorlar bunun rolü falan olmazki......

neyse.......şunu anladıkki sen oyuncu biriyle yapamazsın......:):):))

kasırgamelek
22-01-07, 14:05
Bence Kutsi ile Yasemin yakında çıkmaya başlayabilirler:img-yes: Yani düşünsenize her öpüşme sahnesi 5 kere tekrarlansa aralarında da bişeyler olabilir:img-blush

adanali esmer
22-01-07, 14:06
hoşbuldum bitanem.......

konuyu anladım........eh yani kim olsa kıskanmazki...
ciddi ciddi öpüşüyorlar bunun rolü falan olmazki......

neyse.......şunu anladıkki sen oyuncu biriyle yapamazsın......:):):))

yok beni öperse tabi sorun olmaz :img-wink: :img-hyste
ya simdi siz demissiniz ki ikiside evli degil evli olmalari sart degil erkek arkadasi yada kiz arkadasi varsa nn olacak..

BERNA
22-01-07, 14:08
Daha onceki forumun mesaj sayisi 1250'yi astigi icin yorumlariniza bu forumda devam ediniz.Daha onceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14584

Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harflerle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 14:09
oo yeni baslik süperr
hayirli ugurlu olsun
yildiz vermeyi unutmayin;)
özet gelmedi sanirim daha
surda diziye 3 gün var ama daha özet yok ortaliklardaa

sumisali
22-01-07, 14:10
ne ara kapandı o başlık bende forumda sorun mu oldu dedim......:)

teşekkürler başlık için......

nerde kalmıştık ....meliscim canım demişsinki sevgilileri olabilir.....
olsun ........evli olmak daha farklı ya......
evli olmadıkları sürece bence sorun yok.......:)

bir arkadaşta kutsi ile yasemin çıkar bu gidişle demiş.......e yakışıyorlar neden olmasın......:)

sumisali
22-01-07, 14:11
oo yeni baslik süperr
hayirli ugurlu olsun
yildiz vermeyi unutmayin;)
özet gelmedi sanirim daha
surda diziye 3 gün var ama daha özet yok ortaliklardaa

arkadaşım alışın artık.
dizimiz showtvde özeti öyle erken beklemeyin....
yarına gelir anca......
showtv adetidir özeti erkenden vermez......
bizleri çatlatacakya.........:)

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 14:14
arkadaşım alışın artık.
dizimiz showtvde özeti öyle erken beklemeyin....
yarına gelir anca......
showtv adetidir özeti erkenden vermez......
bizleri çatlatacakya.........:)

malesef öyle canimm
artik merakla beklicez özeti
show bu cok merakli catladir
insani resmen...

angels18
yeni baslık hayırlı olsun arkadaslar bu gidisle ana sayfaya tasınırız artık ne dersiniz bu bölümüde iple cekiyorm özeti okuyan yoktur sanırım dimi yani daha yayınlanmamıstır

adanali esmer
ne ara kapandı o başlık bende forumda sorun mu oldu dedim......:)

teşekkürler başlık için......

nerde kalmıştık ....meliscim canım demişsinki sevgilileri olabilir.....
olsun ........evli olmak daha farklı ya......
evli olmadıkları sürece bence sorun yok.......:)

bir arkadaşta kutsi ile yasemin çıkar bu gidişle demiş.......e yakışıyorlar neden olmasın......:)

tabi aslinda sorn olmuyor ama ne bilim tuaf olur yani bence..

bencede yakisiyorlar bakalim ya belki gercektende beaber olurlar gercek hayatta hic belli olmaz..

aysem_
22-01-07, 14:15
bende diyorum forma nodldu cevap yazamıyorum meğer yeni formumuz açılmış hayırlı olsun...
ya demek o ayışığı değil. valla ben ayışığı sanmıştım... Aka sokak lambasıysa gayet güzel olmuş. Ay ışığını taşıyamazlar ama en azından sokak lambasını iki dudak arasına denk getirmesi tabii ki zor olmaz :) :)

sumisali
22-01-07, 14:16

bencede yakisiyorlar bakalim ya belki gercektende beaber olurlar gercek hayatta hic belli olmaz..

evet canım belli olmuyor.
genelde dizi aşkları gerçek oluyor........

kutside maşallah çok karizma ya...........

hele levent rolünü bir güzel canlandırıyor adam bu kadar olur bravo........

sumisali
22-01-07, 14:18
bende diyorum forma nodldu cevap yazamıyorum meğer yeni formumuz açılmış hayırlı olsun...
ya demek o ayışığı değil. valla ben ayışığı sanmıştım... Aka sokak lambasıysa gayet güzel olmuş. Ay ışığını taşıyamazlar ama en azından sokak lambasını iki dudak arasına denk getirmesi tabii ki zor olmaz :) :)

evet ya lambaymış......:)
ama harika yansıtmışlar bencede...
ayrı bir hava katmış ortama.....

ayrıca ya ben şu güllerin kimden geldiğini öğrenmeden rahat uyku uyuyamayacağım......biran önce görsek ya.....of of.......

aysem_
22-01-07, 14:21

tamamen katılıyorum arkadaşım sana yani Kutsi'yi ben sever dinlerdim hatta albümü bile var bende ama bu kadar iyi rol yapabileceğini hiç tahmin etmezdim doğrusu.. :happy0064

Bi de öpüşme sahneleri o kadar çok tekrarlanıyor ki gerçek hayatta birlikte olurlarsa hiç şaşırmam. Ayrıca daha 3-4 bölüm oldu bu ikinci öpüşme sahnesi .
:img-blush :img-blush
Bi de bunun devamı olursa yani diğer bölümlerde öpüşme sahneleri falan...oooo.. bunlar kesin aaşık olurlar zaten yakışıyorlar birbirlerine... :good:

gzd_gzd
22-01-07, 14:21
aa ayışığı değilmiymiş o:):) ben onu ayışığı zannediyordum ,hatta ne güsel ayışığının arasnda öpüşüolar diye seviniyordum

neyse lamba da olur ya,sonuçta güsel duruyo;):):)

kasırgamelek
22-01-07, 14:22

Bencede belli olmaz.Sonuçta dizide zırt-pırt öpüşüyorlar:img-blush Ayrıca Kutsi ile gerçekten yakışıyorlar:img-yes: Son olarak artık bu özet gelsinde bizde rahatlasak.

sumisali
22-01-07, 14:24
tamamen katılıyorum arkadaşım sana yani Kutsi'yi ben sever dinlerdim hatta albümü bile var bende ama bu kadar iyi rol yapabileceğini hiç tahmin etmezdim doğrusu.. :happy0064

Bi de öpüşme sahneleri o kadar çok tekrarlanıyor ki gerçek hayatta birlikte olurlarsa hiç şaşırmam. Ayrıca daha 3-4 bölüm oldu bu ikinci öpüşme sahnesi .
:img-blush :img-blush
Bi de bunun devamı olursa yani diğer bölümlerde öpüşme sahneleri falan...oooo.. bunlar kesin aaşık olurlar zaten yakışıyorlar birbirlerine... :good:

aynen öyle arkadaşım...kutsi olduğunu duyunca biraz duraksamıştım .......ama .....harika valşla.tek kelimeyle......bitiyorum onun ahnelerine.....:)

ya bu arada ne zaman öpüşme sahnesi oldu bir diğeri rüyaydı ondan mı bahsediyorsun canım.........

gzd_gzd evet canım ay ışığı sanmıştık ama KARAMAY arkadaşımız sayesinde lamba olduğunu öğrendik......:)

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 14:24
hehe bende ay isigi zannettim onu yaa
ama ne kadar gercekci yapmislar orayi
demek lambaymis:)
gercekten cok yakisiyorlar kutside
harika karizma resmen...

aysem_
22-01-07, 14:26
aa ayışığı değilmiymiş o:):) ben onu ayışığı zannediyordum ,hatta ne güsel ayışığının arasnda öpüşüolar diye seviniyordum

neyse lamba da olur ya,sonuçta güsel duruyo;):):)

ohhhh be sadece ben değil mişin o lambayı ayışığı sanan :) :img-hyste ama çok benzetmişler tebrikler valla..

o güller kimden geldi acaba bak bende merak ettim doğrusu..
birde şu romantik tekne sahnesini görebilsek... :img-cool2
İşallah bu akşam fragman görebiliriz. Özet ancak yarın bu saatlarde gelir... bayağı bi beklemamiz lazım :img-yes:

sumisali
22-01-07, 14:28
ohhhh be sadece ben değil mişin o lambayı ayışığı sanan :) :img-hyste ama çok benzetmişler tebrikler valla..

o güller kimden geldi acaba bak bende merak ettim doğrusu..
birde şu romantik tekne sahnesini görebilsek... :img-cool2
İşallah bu akşam fragman görebiliriz. Özet ancak yarın bu saatlarde gelir... bayağı bi beklemamiz lazım :img-yes:

emin ols adece sen değilsin canım......:)

valla güllerin kimden geldiğini ben kadar merak edemezsin....acayip meraktayım ya......kimden geldiler...............yada gelecekler daha görmedik ya....:)

özeti evet yarın bu saatlerde görürüz........

aysem_
22-01-07, 14:30
aynen öyle arkadaşım...kutsi olduğunu duyunca biraz duraksamıştım .......ama .....harika valşla.tek kelimeyle......bitiyorum onun ahnelerine.....:)

ya bu arada ne zaman öpüşme sahnesi oldu bir diğeri rüyaydı ondan mı bahsediyorsun canım.........

gzd_gzd evet canım ay ışığı sanmıştık ama KARAMAY arkadaşımız sayesinde lamba olduğunu öğrendik......:)

evet canım o rüya sahnesinden bahsediyorum. rüya ama sonuçta Kutsi ile Yasemin ordada öpüştüler. üstelik daracık asansör (tabii asansörde çekildiyse.)yönetmen yok olmadı bi daha, yok sağdanda alalım yok kamera açısı kötü .... derken o sahne de kaç kere tekrarlanmıştır kimbilir valla :img-hyste

sumisali
22-01-07, 14:31
evet canım o rüya sahnesinden bahsediyorum. rüya ama sonuçta Kutsi ile Yasemin ordada öpüştüler. üstelik daracık asansör (tabii asansörde çekildiyse.)yönetmen yok olmadı bi daha, yok sağdanda alalım yok kamera açısı kötü .... derken o sahne de kaç kere tekrarlanmıştır kimbilir valla :img-hyste
ay güldürdün beni yahu...:img-hyste
evet evet kim bilir kaç kez tekrarlarmışlardır..
e sonuçta işlerini mükemmel yapmalılar dimi ama........
ben bir an o öpüşme sahnesini cidden rüyamı sandım nedir .........:) saymıyorum o öpüşmeyi .....:):)

sumisali
22-01-07, 14:32
slm ben geldim millet yeni başlığa geçmişiz helal olsun iyi çalışıyonuz:good: konu ne neyin üzerine tartışıyonuz özet yada fragmandan haber varmı gelmedimi ya sabrım kalmadı yani

hoşgeldin canım....
evcet yeni başlık umarım bundan sonraki başlık ana sayfada olur....:)

konu işte şu öpüşme sahnelerini nasıl çekmişlerdir diye konuşuyoruz...
şu güller kafa karıştırıyor kimden gelmiş olabilir acaba...mevzular bunlar işte....

aysem_
22-01-07, 14:34
slm ben geldim millet yeni başlığa geçmişiz helal olsun iyi çalışıyonuz:good: konu ne neyin üzerine tartışıyonuz özet yada fragmandan haber varmı gelmedimi ya sabrım kalmadı yani

canım hoşgeldin yeni sayfamıza
valla yasemin'li kutsi'nin öpüşme sahneleri va bi sahnelerin sonucuda birlikte olabilirler mi olasılığının :) muabbetini yapıyoruz Ortalıkta ne fragman nede özet olmadığı için bunlara sardık işte.

bostepeli
22-01-07, 14:38
hoşgeldin canım....
evcet yeni başlık umarım bundan sonraki başlık ana sayfada olur....:)

konu işte şu öpüşme sahnelerini nasıl çekmişlerdir diye konuşuyoruz...
şu güller kafa karıştırıyor kimden gelmiş olabilir acaba...mevzular bunlar işte....

sağol hayatım öpüşme sahneleri he valla kutsi daha iyi yaso çok utanıyo yani kız gerçekten kızarıyo ela olarak değil ben bunu hisseddim onda neyse bende gülleri merak ediyorum valla elanın eskilerinden olabilir ama leventten de gelebilir güzel olur kızı geçen bölümde çok ihmal etti bu bölümde hatasını telafi etsin bakalım ama özet gelmedende yorum yapmak zor oluyo canım

kasırgamelek
22-01-07, 14:38
yaa bence o meçhul güller aynı ela'nın saçını düzelten el gibi alakasız birine aittir.Yani hastasından filan gelmiş olabilir.

adanali esmer
22-01-07, 14:40

evet misal ask oyununda sarp ve ekindi sonra yasemin ergene ve keremcem oldu ...

bostepeli
22-01-07, 14:40
canım hoşgeldin yeni sayfamıza
valla yasemin'li kutsi'nin öpüşme sahneleri va bi sahnelerin sonucuda birlikte olabilirler mi olasılığının :) muabbetini yapıyoruz Ortalıkta ne fragman nede özet olmadığı için bunlara sardık işte.

zaten özeti görsem şaşardım ya sabırda nereye kadar valla bundan sonra hedef anasayfa inşallah şü öpüşme sahnelerini bide net doktor üniformasıyla değilde sivil olarak görsek kardeşim bunlar hiç birbirlerine sarılmadılar ya ben bu sahneleri istiyorum şu tekneyide izleyelim artık orda sahnelerde olsun canım dimi:img-blush

aysem_
22-01-07, 14:42
sağol hayatım öpüşme sahneleri he valla kutsi daha iyi yaso çok utanıyo yani kız gerçekten kızarıyo ela olarak değil ben bunu hisseddim onda neyse bende gülleri merak ediyorum valla elanın eskilerinden olabilir ama leventten de gelebilir güzel olur kızı geçen bölümde çok ihmal etti bu bölümde hatasını telafi etsin bakalım ama özet gelmedende yorum yapmak zor oluyo canım

ya harikasın ya... demek senin gözündende kaçmadı bu ayrıntı. Kapanan sayfada da yazmıştım ben Yasemin'in ciddi ciddi kızardığını. Ela değil ama Yasemin'den söz ediyorum. rol icabı kimse kızaramayacağına göre .... :) ;)
İşallah o güller -varsa öyle bişey tabii- Levent'ten gelmiş olur, çok sevinir Ela...

allbyme
22-01-07, 14:42
Merhabalar...
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun,iki günde bir başlık açıyoruz ama bir türlü ana sayfaya geçemedik nedense.
Ee arkadaşlar yeni tüyo felan varmı?Şu çiçek olayı açıklığa kavuştumu kimden geliyormuş beyaz güller Elamıza?:)

adanali esmer
22-01-07, 14:44
yaa bence o meçhul güller aynı ela'nın saçını düzelten el gibi alakasız birine aittir.Yani hastasından filan gelmiş olabilir.

benim aklima aslinda o sacini elliyen adam , levent , aktör yada eski okkull arkadasindandir ki leventten oldugunu hic sanmiyorum merak ediyorum yaaa..

bostepeli
22-01-07, 14:45

aslında ne güzel aşık olurlar valla ben isterim çok yakıştırdım ama arada 12 yaş fark var ama olsun o kadarda göstermiyolar ama olmaz heralde yasonun stesinde bi röportajını okudum 1,5 yıldır bir birlikteliğim var onu saklıyorum gibi bişe okudum yeni bi röportajdı galiba hayatında biri olabilir kutsiyi gerçekten merak ediyorum boş bırakmazlar öyle adamı bence ama yine dileğim çıksınlar gerçekten:img-blush

adanali esmer
22-01-07, 14:46
Merhabalar...
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun,iki günde bir başlık açıyoruz ama bir türlü ana sayfaya geçemedik nedense.
Ee arkadaşlar yeni tüyo felan varmı?Şu çiçek olayı açıklığa kavuştumu kimden geliyormuş beyaz güller Elamıza?:)

hos geldin canim .

bizde onu konusuyoruz suan daha belli degil güllerin kimden geldigini beyaz gül ne anlama geliyordu ya??

elifile
22-01-07, 14:47
Bir an önce versinler artık 5.bölümün fragmanını. Çok merak ediyorum. Ela-levent ilişkisinden çok zenan-suat ilişkisini bekliyorum. 5.bölümde zenan-suat arasında neler yaşanacağını çok merak ediyorum. Hiç bir bilgisi olan yokmu?

bostepeli
22-01-07, 14:48
ya harikasın ya... demek senin gözündende kaçmadı bu ayrıntı. Kapanan sayfada da yazmıştım ben Yasemin'in ciddi ciddi kızardığını. Ela değil ama Yasemin'den söz ediyorum. rol icabı kimse kızaramayacağına göre .... :) ;)
İşallah o güller -varsa öyle bişey tabii- Levent'ten gelmiş olur, çok sevinir Ela...

hayatım yaso o sahneleri ne zaman çekse yüzünde aynı ifade gerçi kutside son sahnede biraz kızardı aynı fikirdeyiz yani şu güller biz çok düşünüyoruz ama heralde leventtendir çünkü kızın doğum gününü bilmediği için hediye bile alamadı belki bu çiçekleri göndererek bişeler ima eder görücez yine levent çıkar galiba:img-wink:

allbyme
22-01-07, 14:54
hos geldin canim .

bizde onu konusuyoruz suan daha belli degil güllerin kimden geldigini beyaz gül ne anlama geliyordu ya??

Hoşbulduk Meliscim.
Valla bende çok merak ettim yahu şu çiçek işini,bide tekne gezisi de var,ee bunlar iyice yakınlaşır tabi çiçek olayının altından bişey çıkmazsa.
Kutsiyle Yasemine gelince,kutsi iyi yapabiliyor olabilir rolünü ama,Bana sorarsanız gerçek hayatta kutsiyle yassonun asla ve asla çıkmasını istemem,onları hep keroyla yakıştırdım onun yerine başkasını koyamıyorum malesef,yakıştıramıyorumda.Ama dizi aşkları gerçek olabiliyor tabi,imkansız değil...

elifile
22-01-07, 14:54
hayatım yaso o sahneleri ne zaman çekse yüzünde aynı ifade gerçi kutside son sahnede biraz kızardı aynı fikirdeyiz yani şu güller biz çok düşünüyoruz ama heralde leventtendir çünkü kızın doğum gününü bilmediği için hediye bile alamadı belki bu çiçekleri göndererek bişeler ima eder görücez yine levent çıkar galiba:img-wink:

Belkide dediğin gibi çiçekleri levent yollamıştır. Ela'nın doğum gününü bilmiyordu. Sonradan öğrenince çiçek yollamak istemiş olabilir.

aysem_
22-01-07, 14:55

evet canım senin dediğin gibi gül meselesi varsa gerçekten, Levent göndermiy olabilir sonuçta Ela'nın doğum gününün bile bilmiyordu. BSelki hediye olarak göndermiş olabilir. Umarınm öğledir. Bu en mantıklısı.

Tabii hayatını kurtardığı bir hastası da gönderebilir. Ela Levent'e gelen şampanyayı nasıl kıskanmıştı belki Levent'te bu gülleri kıskanır :) eğer öyle olursa dizimizde bu hafta şenlik var demektir....

sultansss
22-01-07, 14:57
valla arkadaşlar gönül bu dizide aşık rolünü canlandırıyorlar eğer keremcem ile olduğu gibi aralarında gerçek anlamda bir elektriklenme olursa ona karşı çıkılmaz,ama sanki kutsi'nin var birisi çünkü programında parmağında hep bir yüzük oluyor belki söz yüzüğü diil ama yine de yüzük var ...

elifile
22-01-07, 14:59
Belki biraz fazla hayal olduğunu düşüneceksiniz ama aklıma birşey geldi... Hatırlıyorsanız Ela rüyasında levent ile öpüştüğünü görmüştü. Belki bu gelen çiçeklerde yine rüyadır. Biliyorum fazla hayal oldu ama ne yapayım aklıma geldi paylaşmak istedim.

adanali esmer
22-01-07, 15:01
Hoşbulduk Meliscim.
Valla bende çok merak ettim yahu şu çiçek işini,bide tekne gezisi de var,ee bunlar iyice yakınlaşır tabi çiçek olayının altından bişey çıkmazsa.
Kutsiyle Yasemine gelince,kutsi iyi yapabiliyor olabilir rolünü ama,Bana sorarsanız gerçek hayatta kutsiyle yassonun asla ve asla çıkmasını istemem,onları hep keroyla yakıştırdım onun yerine başkasını koyamıyorum malesef,yakıştıramıyorumda.Ama dizi aşkları gerçek olabiliyor tabi,imkansız değil...

aaa tekne olayi da mi var? yeni duyuyorum ..

ya tabi herkezin degisik bir bakisi var ben biraz olsun yakistiriyorum ama bir arkadas demiski aralarinda 11 yas farki varmis ya gercekten o kadar yasli mi kutsi pek belli olmuyor ama ginede dogru pekde yakistiramam biz senelerce ask oyununda keremcemle yasoyu gördük yani bazilari tam ask oyunuj bagimlisi olanlar alisamamis ola bilirler ben ask oyununu seyretmiyordum misal...

aysem_
22-01-07, 15:02
valla arkadaşlar gönül bu dizide aşık rolünü canlandırıyorlar eğer keremcem ile olduğu gibi aralarında gerçek anlamda bir elektriklenme olursa ona karşı çıkılmaz,ama sanki kutsi'nin var birisi çünkü programında parmağında hep bir yüzük oluyor belki söz yüzüğü diil ama yine de yüzük var ...

Kutsi'nun o yüzüğü taaaa.... Sana ne , şarkısının klibinde de var. Ben o yüzüğü uğur olsun diye taktığını duymuştum yani özel bi anlamı yokmuş.

Ya zaten öyle adam boş kalmaz ki. Yasemin'de boş olmaz... güzel kız Allah'ı var şimdi. Çok hoş kız gerçekten ama ikisi de birlikte olabilir belli olmaz di mi yani :) belki de biz istersek olur e boşuna dememişler bi şeyi kırk kere söylersen olur diye.... :img-hyste :img-hyste

tatlı_cadı624
22-01-07, 15:02
Merhaba Arkadaşlar bakıyorum yeni başlığa geçmişiz her zaman dediğim gibi biz daha çook başlık deviririz bide anasayfaya geçsek
neyse bakıyorum da Kutsi-Yasemin ilişkisini konuşuyorsunuz
bencede çok yakışıyorlar ve ayrıca düşünün yani karizmatik hoş bir erkek ve güzeller güzeli alımlı bir kız rol icabıda olsa öpüşüyorlarsa o da birden fazla ne diyeyim artık.....:img-blush
ayrıca şu güller beni deli edicektahminde yapamıyoruz ne özet var ne de fragman delircem ben yaaaaaaaa.......:icon_sorr

allbyme
22-01-07, 15:05
evet canım senin dediğin gibi gül meselesi varsa gerçekten, Levent göndermiy olabilir sonuçta Ela'nın doğum gününün bile bilmiyordu. BSelki hediye olarak göndermiş olabilir. Umarınm öğledir. Bu en mantıklısı.

Tabii hayatını kurtardığı bir hastası da gönderebilir. Ela Levent'e gelen şampanyayı nasıl kıskanmıştı belki Levent'te bu gülleri kıskanır :) eğer öyle olursa dizimizde bu hafta şenlik var demektir....

İşte bence 3 seçenek var;
1)Hastası,
2)Eski gizli hayranlarından biri,
3)Levent olabilir.
bence 3.seçenek olma ihtimali düşük gibi,levent değil diyor içimden bi ses,başka birisi.Tabi temennimiz Leventin olamsıdır.Seninde dediğin gibi Elanın leventi kıskandığı şampanya olayı gibi leventin Elayı kıskanacak bir olay olacağını düşünüyorum bu çiçek işini.
elifile arkadaşım,yok sanmıyorum rüya olucağını gerçektir bu gül işi...

bostepeli
Kutsi'nun o yüzüğü taaaa.... Sana ne , şarkısının klibinde de var. Ben o yüzüğü uğur olsun diye taktığını duymuştum yani özel bi anlamı yokmuş.

Ya zaten öyle adam boş kalmaz ki. Yasemin'de boş olmaz... güzel kız Allah'ı var şimdi. Çok hoş kız gerçekten ama ikisi de birlikte olabilir belli olmaz di mi yani :) belki de biz istersek olur e boşuna dememişler bi şeyi kırk kere söylersen olur diye.... :img-hyste :img-hyste

bende senin gibi düşündüm uğur yüzüğü falandır bayabi takmıştım o yüzüğe evli nişanlı olsa çıkar ortaya ama hayatında biri vardır belki yasoyuda boş bırakmazlar onların hayatı ama yinede gönül beraber olmalarını ister

sultansss

ewet öyle canım eğer aralarında bir elektriklenme varsa biz ayırcak diğiliz,yoksa da zorlayarak duygularını başlatamaıyız,olay o anki atmosfere bağlı yani,eğer kimle mutlu olacaklarsa onunla beraber olsunlar dimi??

allbyme
22-01-07, 15:08
aaa tekne olayi da mi var? yeni duyuyorum ..

ya tabi herkezin degisik bir bakisi var ben biraz olsun yakistiriyorum ama bir arkadas demiski aralarinda 11 yas farki varmis ya gercekten o kadar yasli mi kutsi pek belli olmuyor ama ginede dogru pekde yakistiramam biz senelerce ask oyununda keremcemle yasoyu gördük yani bazilari tam ask oyunuj bagimlisi olanlar alisamamis ola bilirler ben ask oyununu seyretmiyordum misal...

Evet keremcemle aralarında 8 yaş var hem,daha az:) Ve bence çok daha fazla yakışıyorlar keroyla,neyse konunun dışına çıkmayalım,geri dönelim konumuza:)

Valla bir iki sayfa önce bir arkadaş yazmış,daha demin okudum,tekne olayı felan diye,neler olucak acaba??

sultansss
İşte bence 3 seçenek var;
1)Hastası,
2)Eski gizli hayranlarından biri,
3)Levent olabilir.
bence 3.seçenek olma ihtimali düşük gibi,levent değil diyor içimden bi ses,başka birisi.Tabi temennimiz Leventin olamsıdır.Seninde dediğin gibi Elanın leventi kıskandığı şampanya olayı gibi leventin Elayı kıskanacak bir olay olacağını düşünüyorum bu çiçek işini.
elifile arkadaşım,yok sanmıyorum rüya olucağını gerçektir bu gül işi...

canım ben levent olmasın diyorum çünkü olmasın ki biz de artık kıskançlık sahneleri görelim dimi ama,levent ela'nın üzerine biraz daha düşsün,şampanya olayında henüz çıkmıyolardı ama ela çok kıskandı şimdi beraberler olay patlar valla...ama bence levent değil yani,içimden bir ses hiç beklemediğiimiz birisinden ve çok şaşırcağımıızı söylüyor..

bostepeli
ya dışardan biride gönderse süper olur dediğin gibi ayşem şenlik olur bu bölümde kıskanma şenliği valla çok sarar he:img-hyste zaten suatla zenanıda merak ediyorum ya onların aşkı olay olacak kesin ikiside sinirli yaoıya sahip bunlar sürekli didişirler söyliyim çok saracak çok ya şu özet nerde bak acillik oluyorum oynatmaya az kaldı doktor leventim nerde:img-hyste

BERNA
22-01-07, 15:12
Arkadaslar iki basrol oyuncusunu yakistiriyorsunuz biliyorum ama sanki konu biraz daha uzarsa dizinin yorumundan sapacak gibi duruyor, o yuzden ozel hayati oyuncularin basliginda tartismaniz daha dogru olacaktir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

adanali esmer
22-01-07, 15:12
Belki biraz fazla hayal olduğunu düşüneceksiniz ama aklıma birşey geldi... Hatırlıyorsanız Ela rüyasında levent ile öpüştüğünü görmüştü. Belki bu gelen çiçeklerde yine rüyadır. Biliyorum fazla hayal oldu ama ne yapayım aklıma geldi paylaşmak istedim.

valla ne diim sacma degil ama ola bilir ki sanmiyorum cünkü öpüsme sahnesi hayaldi senarist bi daha yapmaz bunu heralde

aysem_
22-01-07, 15:13
ya dışardan biride gönderse süper olur dediğin gibi ayşem şenlik olur bu bölümde kıskanma şenliği valla çok sarar he:img-hyste zaten suatla zenanıda merak ediyorum ya onların aşkı olay olacak kesin ikiside sinirli yaoıya sahip bunlar sürekli didişirler söyliyim çok saracak çok ya şu özet nerde bak acillik oluyorum oynatmaya az kaldı doktor leventim nerde:img-hyste

BU kıskanma sahneleri bide şöyle muhteşem İstanbul Boğazı'nın manzarasında teknede romantik bi akşam geçirseler... Hatta Kutsi yani Levent Ela'ya şarkı söylese. ne güzel olur... :)

allbyme
22-01-07, 15:13
canım ben levent olmasın diyorum çünkü olmasın ki biz de artık kıskançlık sahneleri görelim dimi ama,levent ela'nın üzerine biraz daha düşsün,şampanya olayında henüz çıkmıyolardı ama ela çok kıskandı şimdi beraberler olay patlar valla...ama bence levent değil yani,içimden bir ses hiç beklemediğiimiz birisinden ve çok şaşırcağımıızı söylüyor..

Evet bende öyle düşünüyorum,farklı birisi olucak gibi.
Meliscim misal ben tam bir Aşk Oyunu fanıyım,seninde dediğin gibi hep onları yakıştırdığım için levent'i tak diye yanına koyamıyorum.Ama napalım başka seçeneğimiz yok,yakıştırıcaz mecbur;)

elifile
22-01-07, 15:15

Kesinlikle katılıyorum. Çiçekleri dışarıdan biri gönderse çok güzel olur. Ayrıca zenan-suat ilişkisi dediğin gibi olacağı için çok eğlendirecekler bizi. Harika yaa sabırsızlanıyorum versinler artık şu 5.bölüm özetini ya da fragmanını.

sultansss
22-01-07, 15:15
valla ne diim sacma degil ama ola bilir ki sanmiyorum cünkü öpüsme sahnesi hayaldi senarist bi daha yapmaz bunu heralde

valla ben her şeyi beklerim senaristlerden her türlü sürprize de açığım yani,bakalım fragman gelene kadar forumdan birisi aile kaldırılmazsa eğer..ya ben ölcem meraktan..

bostepeli
22-01-07, 15:16
ya zenan suat ilişkisine ne diyonuz bunlar durumlarını ela ve leventten daha iyi saklar ilk başta imkansız dedim ama yanıldım ya komik sahnelerini çok görücez zenanla suatın zenanın afedersiniz eşşek muhabbeti güzeldi ya suatı o an görünce bide lafı duyunca koptum ya:img-hyste ama ben böyle sert tepki bekleridim aşk adamı mülayim yapıyomuş biraz suatta bile yumuşama var,gestapoyu bu bölümde sevdim kadere destek verdi çokğu kişi bizi yanılltı sert görünenler aslında öyle değillermiş

sedosshh
slm arkadaşlar ben geldimmm...
aa yeni başlıa geçmişizzz. brova bize helal olsun yani hafta dayanmıyo..:D

ya ben bişe sorcam hergün çekim yapılıo mu??? yani hastanede ve ne zamanlar yapılıo yani günün hangi saatleri ?? bilen varmı yaa??

özet gelir yrn yaa kesin gelir. gelsin yaniiii artık:D birsürü konu var merak ettiğimixz açıklığa kavuşsun bir an önce dimi amaaa:D:D

PAMUK_MELEGIM
kutsi ilk dizisi olmasina rahmen sanki kac senedir bu isi yapiyormus gibi cok iyi oynuyor kader(gercek ismi aklima gelmedi) bence iyi oynuyor ben bu dizye yakismaz diye dsunuyordum ama cok iyi oynuyor bence hele son bolumde buraka nasil cikisti superdi :)

adanali esmer
22-01-07, 15:18
Evet keremcemle aralarında 8 yaş var hem,daha az:) Ve bence çok daha fazla yakışıyorlar keroyla,neyse konunun dışına çıkmayalım,geri dönelim konumuza:)

Valla bir iki sayfa önce bir arkadaş yazmış,daha demin okudum,tekne olayı felan diye,neler olucak acaba??

evet ebnde tekne olayini merak ediyorum daha yeni duydum senden bilen biri varmi aceba??
birde elaya beyaz gül mü gönderiliyor beyaz gül ayrilik demek deglmi???

elifile
22-01-07, 15:19
ya zenan suat ilişkisine ne diyonuz bunlar durumlarını ela ve leventten daha iyi saklar ilk başta imkansız dedim ama yanıldım ya komik sahnelerini çok görücez zenanla suatın zenanın afedersiniz eşşek muhabbeti güzeldi ya suatı o an görünce bide lafı duyunca koptum ya:img-hyste ama ben böyle sert tepki bekleridim aşk adamı mülayim yapıyomuş biraz suatta bile yumuşama var,gestapoyu bu bölümde sevdim kadere destek verdi çokğu kişi bizi yanılltı sert görünenler aslında öyle değillermiş

Haklısın bu ikili bizi ela-levent ikilisinden daha çok merakta bırakacak gibi duruyorlar. Onların ilişkisi harika olacak bence çok eğleneceğiz çok... Ayrıca dediğin gibi sert görünen karakterlerde yumuşma var.

bostepeli
22-01-07, 15:19
BU kıskanma sahneleri bide şöyle muhteşem İstanbul Boğazı'nın manzarasında teknede romantik bi akşam geçirseler... Hatta Kutsi yani Levent Ela'ya şarkı söylese. ne güzel olur... :)

aaaaaaa süpe olur ya şu teknede artık görelim sahneler yani hastahane hastahane de bunaldım işi onların ama biraz da hastahane dışında yemek yerken sahilde gezerken sahneler olsun geçen bölüm ela levent sahnelerinden bişe anlamadım zaten bi son sahne geri konu zenan suat kader burak ya peki bu hasan ne olacak haldunun kızı olsa hasan ona aşık olsa güzel olurda elayı unutması zor olacak garibin ama ela levent aşkını ilk o farkedecek bence zenanda anlıycakta ama o suatla meşgul olucak:img-hyste

sultansss
22-01-07, 15:20

suat&zenan ilişkisine ne diyim valla,aynı karaktere sahip insanlar daha zor anlaşırlarmış zıt karakterdekiler daha güzel anlaşırlarmış birbirlerinin açığını kapatırlarmış..iki zor karakter ikiside kariyer peşinde...ama çok tutkulu bir aşk yaşayacaklar öyle hissediyorum,o bakışmalar neydi öyle daha dakika bir gol bir misali,ilk bakışma bu kadar tutkulu olursa sonlarını düşünemiyorum...

bostepeli
22-01-07, 15:23
evet ebnde tekne olayini merak ediyorum daha yeni duydum senden bilen biri varmi aceba??
birde elaya beyaz gül mü gönderiliyor beyaz gül ayrilik demek deglmi???

beyaz gül ayrılıkmı demek gerçi anlama ama saflık temizliğin sembolü diye biliyorum bide evlenme teklifi ben bi arkadaştan duymuştum çiçeklerden anlamam ama sarı gülmü ne ayrılık galiba tamda bilmiyorum manalı çiçek olacağı kesin gönderende önemli tabi

sevgi86

evet yasemin o sahnede rolünün hakkını verdi
kızarması gererkiyodu
gerçekten utandığı için bil olsa bize o heyecanı aktardı:img-hyste

sohbeti biraz uızaktan takip ettim
ama o gül meselesinde bir noktayı unutmuş gibisiniz
hasan olamaz mı
iflah olmaz bir platonik sonuçta

sultansss
aaaaaaa süpe olur ya şu teknede artık görelim sahneler yani hastahane hastahane de bunaldım işi onların ama biraz da hastahane dışında yemek yerken sahilde gezerken sahneler olsun geçen bölüm ela levent sahnelerinden bişe anlamadım zaten bi son sahne geri konu zenan suat kader burak ya peki bu hasan ne olacak haldunun kızı olsa hasan ona aşık olsa güzel olurda elayı unutması zor olacak garibin ama ela levent aşkını ilk o farkedecek bence zenanda anlıycakta ama o suatla meşgul olucak:img-hyste

hasan ve ela daha önceden tanışıyorlar dimi arkadaşlar çünkü ilk bölümde hasan sınavda sana okunmuş şeker vermiştim falan demişti ya,üniversiteden daha önceden tanışıyorlardı sanırım..

bostepeli
22-01-07, 15:25
suat&zenan ilişkisine ne diyim valla,aynı karaktere sahip insanlar daha zor anlaşırlarmış zıt karakterdekiler daha güzel anlaşırlarmış birbirlerinin açığını kapatırlarmış..iki zor karakter ikiside kariyer peşinde...ama çok tutkulu bir aşk yaşayacaklar öyle hissediyorum,o bakışmalar neydi öyle daha dakika bir gol bir misali,ilk bakışma bu kadar tutkulu olursa sonlarını düşünemiyorum...

hakikaten çok keskin bakışları vardı birbirlerine bencede zıt ama ddiğin gibi açıklarını kapatırlar bakalım zenan suatla ameliyatlarda yer alacakmı hani elaya sürekli laf sokuyoduya şimdi o aynı durumda bakalım o bu durumda ne yapacak ela onun yaptığını ona yapmaz ama hafif dokundurur laf bence

adanali esmer
valla ben her şeyi beklerim senaristlerden her türlü sürprize de açığım yani,bakalım fragman gelene kadar forumdan birisi aile kaldırılmazsa eğer..ya ben ölcem meraktan..

haklisin canim senarislerin isi hic belli olmaz ama ben sanmiyorum öyle bir seyin olacagini belki bir senaryo yazarsam bugün/yarin icinede koyarim o güllerin kimden oldugunu:icon_whis

sedosshh
ya arkadaşlar hiçbiriniz beni takmıosunus galiba yaaa
ya çok acil cwp vermeniz lazım lüttfeenn çok önemli yaaa. olumlu yada olumsuz bişe sölein. çok önemliiiii
hiçbirniz bilmiomusunuzz ne kadar saat hastanede çekim yapıldığınııı???

sevgi86
22-01-07, 15:26
beyaz gül ayrılıkmı demek gerçi anlama ama saflık temizliğin sembolü diye biliyorum bide evlenme teklifi ben bi arkadaştan duymuştum çiçeklerden anlamam ama sarı gülmü ne ayrılık galiba tamda bilmiyorum manalı çiçek olacağı kesin gönderende önemli tabi

ebnim bildiim sarı gül ayrılık
beyaz gül dediğin gibi saflık
ve yerine göre evlenme teklifi:img-wink: :img-wink:

orta okuldayken bir arkadaş bütün çiçeklerin anlamlarını sçylemişti ama bir tek bunlar kaldı
kırmızı da malum AŞK

tabi yaşamadım böyle bir şey hatırımda kalmaması normal
sonuçta herhangi bir nedenle çiçek almadım bir tek
bir kız arkadaşım bana kırmızı gül vermişti ama dini bir gün vesilesiyle

bostepeli
22-01-07, 15:27
hasan ve ela daha önceden tanışıyorlar dimi arkadaşlar çünkü ilk bölümde hasan sınavda sana okunmuş şeker vermiştim falan demişti ya,üniversiteden daha önceden tanışıyorlardı sanırım..

evet ama ela hatırlamadı hasanı, hasan kıza aşık nasıl hatırlamaz okunmuş şeker hikayesi komikti ya:img-hyste alem bu çoçuk saf duyguları var ,aşkıda temiz onu üzmeyecek birini bulmalılar ama aşk acısı bi süre çekicek ela levent durumunu farkedince

sultansss
22-01-07, 15:28
hakikaten çok keskin bakışları vardı birbirlerine bencede zıt ama ddiğin gibi açıklarını kapatırlar bakalım zenan suatla ameliyatlarda yer alacakmı hani elaya sürekli laf sokuyoduya şimdi o aynı durumda bakalım o bu durumda ne yapacak ela onun yaptığını ona yapmaz ama hafif dokundurur laf bence

ama bence torpil için sokmaz suat ameliyata ki zaten ela torpil ile girmiyor ameliyata başarılı o yüzden ama zenan hep yanlış yorumladı.. zenan da başarılı bir asistan suat ile ameliyata girebilirler ama suat torpil ile ameliyata sokacak birisi değil...

sevgi86

ela hatırlamadı
ama hasan uzun süredir elayı seviyor ben öyle anladım
hasanın okulundaki/dersanesindeki en popüler kız vs. olabilir

adanali esmer

valla yalan söylemiyim benimde ciceklerle aram yok o yüzden kafadan attim bende bilmyiorum beyaz gülün ne demek oldugunu arkadaslar bileniniz var mi aceba?

bostepeli
22-01-07, 15:30
ya çok acil cwp vermeniz lazım lüttfeenn çok önemli yaaa. olumlu yada olumsuz bişe sölein. çok önemliiiii

valla hayatım cevap vermek çok istiyorum ama hiç bilgim yok ama yasonun stesinde yazar belki hani röportajlarında gerçi biliyosundurda:icon_sorr

sultansss

canım ben hiç bilmiyorum inan ankara'dan istanbul arasında çok yol var,televizyonlarda da hiç sölemediler,ama kutsinin bir programı falan var hergün olmayabilir çekim yani..

sevgi86
cnm tam bilmiom ama tuş galiba öle bi sınav var. bu sınavda galiba üniversete, tıp fakültesini yarı yıla indiriosun. ama yine ben tam bilmiorum.

orda sınava aynı yerde girmişler öle tanışıolar yani konuşmuşlukları yok

tus ne biliyor musunuz

tıp fakültesinde 6 yıl okuduktan sonra bir kere daha sınava giriyorsunuz
Tıpta Uzmanlık Sınavı

kazandığını bölümün ihtisası kaç yıl sürüyorsa o kadar yıl da asistan oluyorsunuz(tıpkı bizim çocukların yaptığı gibi)
sonra uzman doktor oluyorsunuz

tusu kazanamayanlar da doktor oluyor
pratisyen hekim
her konuya bakabiliyor ama iş alanı ve yetkisi biraz daha kısıtlı oluyor

umarım açıklamışımdır

Sailor_Moon
herkese merhaba.. yeni sayfa açılmış yine :D
en son baktıımda hala çiçekleri tartışıyordunuz ve sanırım hala bi sonuca bağlanamadı. ben de merak ettim ya.. bir an önce perşembe gelsin die bekliyorum.. zaten önceki bölümü de sınavım olduu için tam olarak izleyememiştim. izleyebileceim bi yer var mııı???

adanali esmer
22-01-07, 15:32
herkese merhaba.. yeni sayfa açılmış yine :D
en son baktıımda hala çiçekleri tartışıyordunuz ve sanırım hala bi sonuca bağlanamadı. ben de merak ettim ya.. bir an önce perşembe gelsin die bekliyorum.. zaten önceki bölümü de sınavım olduu için tam olarak izleyememiştim. izleyebileceim bi yer var mııı???

hos geldin canim..

evt halen cicek mevzusundayiz ..
ya gecenlerde 4. bölüm birinde vardi ben indirmedim bende yokn birinde vardi ama..

sultansss
22-01-07, 15:32
( Beyaz Gül )

Masumiyet, Saflık,Temizlik,Gizlilik,

Saygı,Alçakgönüllülük,Korku,Layık Olma,Sır Saklama,Özgürlük ...

beyaz gülün anlamları bunlar arkadaşlar...ben inatla levent'ten değildir diyorum...ki olmasın da kıskansın çatlasın...

Sailor_Moon
22-01-07, 15:34
valla yalan söylemiyim benimde ciceklerle aram yok o yüzden kafadan attim bende bilmyiorum beyaz gülün ne demek oldugunu arkadaslar bileniniz var mi aceba?

beyaz gül evlilik anlamına geliyor bildiğim kadarıyla ayrılık falan değil o sarı güldü :D

bostepeli
22-01-07, 15:35

hayatım netten baktım anlamına masumluğun,evlliğin ve layıklığın simgesi yani sen sevgime layıksın,evlenmeyle alakalıymış yani levent gönderdiyse böyle bi anlam çıkarabiliriz bakalım ama anlamlı gül,sarı gül hayal kırıklığıymış aman beyaz yada kırmızı gelecekse gelsin elay tabii leventten ama belli olmaz:icon_sorr

adanali esmer
22-01-07, 15:36
( Beyaz Gül )

beyaz gülün anlamları bunlar arkadaşlar...ben inatla levent'ten değildir diyorum...ki olmasın da kıskansın çatlasın...

yardim icin tskler canim evet ebncede artik leventten degildir fikrimi degistirdim..

sedosshh
22-01-07, 15:36
nese yinede teşekkür ederim arkadaşlar yaa. bize hastane yakın ben belki gidebilirim yani babamı ikna edebilirsem beni de götürebilir annemin ufak bir sorunu varda...
ee gitmişken görümmm dimi yaniii:D:D:D
ya bu tekne olayı ne? 5. bölümde mi var? oooooo her bölümde romantizim dop dolu:) süper yaaa:D

bostepeli
22-01-07, 15:38
( Beyaz Gül )

aslında bende öyle istiyorum levet kıskansın geçen bölümde ela habire leventin peşinden koştu azıcık kıskançlık olsunda dahabi sarsın dizi ay heyecanlandım arkadaşlar ama güllerle beraber bi güzel kart olsa leventen tekneye falan davet etse süpriz yapsa fenada olmaz artık senaryo yazıyorum belki tutar:img-in_lo

nese yinede teşekkür ederim arkadaşlar yaa. bize hastane yakın ben belki gidebilirim yani babamı ikna edebilirsem beni de götürebilir annemin ufak bir sorunu varda...
ya bu tekne olayı ne? 5. bölümde mi var? oooooo her bölümde romantizim dop dolu:) süper yaaa:D

aman canım git bize bilgiler getirirsin ordan ekibide belki görürsün hasta numarsı yap direk koşarlar yanına bu arada bölümlerde neler olucak onu sorarsın valla ben galiba böyle yapardım:img-hyste yani artık sabrım kalmadıda ne yapıyım:img-pilot özet nerde gelmezki

sultansss
22-01-07, 15:42
levent romantik belli bakışlarından falan,bir bakınca bakışları insanın içine işliyor:D ama bence levent'ten değil yani gönderse neden beyaz gül göndersin ki,evlilik anlamında olamaz nbu kadar erken bir sürede,gönderse kırmızı gül ya da mavi gül gönderebilir.ama bence levent'ten değil,benim 6.hislerim çok güçlü inşallah bu sefer de yanılmam..

ewet bir de hasta numarası yap,hani diziden önce eğitim almışlar ya test de etmiş olursun eğitimlerini,hem ne güzel en yakışıklı ve en güzel doktorlar senin etrafında koştururlar hem esrarengiz bişiy olursa belki ilerdeki bölümlerde ilgnç gelirse seni bile görürüz..:img-hyste :happy0064 :img-wink: :img-yes:

sedosshh
22-01-07, 15:45
aman canım git bize bilgiler getirirsin ordan ekibide belki görürsün hasta numarsı yap direk koşarlar yanına bu arada bölümlerde neler olucak onu sorarsın valla ben galiba böyle yapardım:img-hyste yani artık sabrım kalmadıda ne yapıyım:img-pilot özet nerde gelmezki

eet canm ztn nie istiom ben gitmeyii:D:D:D ama yaa babam götürmüooo:(:( herşey karneme bağlı yaaah... eğer notlarım ii olursa gidebilirmişim,,, ya bu şimdi mi sölenir yaa allahım yaaa daha önce söleseydi sırf bu yüzden çalışırdımm:D
eğer gidersem bütün örendiklerimi size aynen iletirim hiç merak etmeyin yaniii:D
inş. giderim dua edin yaaa:)

bostepeli
22-01-07, 15:46
levent romantik belli bakışlarından falan,bir bakınca bakışları insanın içine işliyor:D ama bence levent'ten değil yani gönderse neden beyaz gül göndersin ki,evlilik anlamında olamaz nbu kadar erken bir sürede,gönderse kırmızı gül ya da mavi gül gönderebilir.ama bence levent'ten değil,benim 6.hislerim çok güçlü inşallah bu sefer de yanılmam..

ya aklıma ne geldi hasandan neden olmasın belki elayı etkilemek için saflığın simgesi özellikle evde kalmanın yolunu onu etkileyerek bulur bu da olur bende başka birindende olabilir diye düşünüyorum ama şu an hasandan şüphelenmeye başladım olurmuki olur gelse özet tam olucakta gerçi ordada yazmaz ya neyse

sedosshh
22-01-07, 15:47
ewet bir de hasta numarası yap,hani diziden önce eğitim almışlar ya test de etmiş olursun eğitimlerini,hem ne güzel en yakışıklı ve en güzel doktorlar senin etrafında koştururlar hem esrarengiz bişiy olursa belki ilerdeki bölümlerde ilgnç gelirse seni bile görürüz..:img-hyste :happy0064 :img-wink: :img-yes:

aaaa ewt belki hasta numaramı çok beğenip beni alıolarmış diziyee::D:D hahahha çok süper olur yaaa:D ıııııııı çalışım ben birazz rolümeee:D:D

sultansss
22-01-07, 15:47
Vaaaay yeni başlığa geçmişiz he hayırlı olsun bir bölümle bir bir buçuk başlık eskitiyoruz. Ne sevgi yaaaa.

zaten fragmanı ya da özeti biraz daha vermezlerse ne başlıklar eskitcez biz o kadar çok yorum yapıldı ki ee artık bu yorumlardan bir tanesi tutar da biz de deriz zaten biz biliyorduk tahmin etmiştik falan diye..:img-hyste

bostepeli
22-01-07, 15:48
eet canm ztn nie istiom ben gitmeyii:D:D:D ama yaa babam götürmüooo:(:( herşey karneme bağlı yaaah... eğer notlarım ii olursa gidebilirmişim,,, ya bu şimdi mi sölenir yaa allahım yaaa daha önce söleseydi sırf bu yüzden çalışırdımm:D
eğer gidersem bütün örendiklerimi size aynen iletirim hiç merak etmeyin yaniii:D
inş. giderim dua edin yaaa:)

notlar nasıl idare ederse inşallah götürür sen babanı kandırmayı desene valla şöyle bizden bahset ne biliyim bişeler öğren bölümlerle ilgili ay baban inşallah götürür seni bak duaya başlaım söyliyim hyatım:img-hyste

sultansss
22-01-07, 15:51
ya aklıma ne geldi hasandan neden olmasın belki elayı etkilemek için saflığın simgesi özellikle evde kalmanın yolunu onu etkileyerek bulur bu da olur bende başka birindende olabilir diye düşünüyorum ama şu an hasandan şüphelenmeye başladım olurmuki olur gelse özet tam olucakta gerçi ordada yazmaz ya neyse

yok canım bence hasan'dan da değildir çünkü
1. hasan çok çekingen kader tehdit ettiğinde korkudan kader'in istediklerinin hepsini yapacağına dair söz verdi.
2.eğer derseniz ki isimsiz gönderir diye,onu da yapmaz çünkü bu sefer hasan'dan olmayacağını sanarak başkasındandır diye ela etrafına bakar kimden diye düşünrü falan..çünkü ela hasan'dan diye tahmin etmez,çünkü yoksa kader'e mi aşıksın dedi ya..başkasındandır sanar diye isimsiz de göndermez bence...

sedosshh
22-01-07, 15:53
notlar nasıl idare ederse inşallah götürür sen babanı kandırmayı desene valla şöyle bizden bahset ne biliyim bişeler öğren bölümlerle ilgili ay baban inşallah götürür seni bak duaya başlaım söyliyim hyatım:img-hyste

eh işte fena diil ama:D çok teşekküe edrim cnm yaaa:D eet arkadaşlar kendim için diiil bi yerde sizin için gidiorum oraya:) çok faydalı olcam gelince yaniii... bu arada o hastanede süper yaaa. ztn ben okula giderkende hep geçioruz önünden ama tabi serwisle ve dışardan ne kadar görünürkii. her geçişimde umutla bakıom ama yok göremiom yaaa:d yani bakın hiç deilse günde iki kez dizi aklıma geldikçe heycanlanıorum:d

sultansss
22-01-07, 15:55
eh işte fena diil ama:D çok teşekküe edrim cnm yaaa:D eet arkadaşlar kendim için diiil bi yerde sizin için gidiorum oraya:) çok faydalı olcam gelince yaniii... bu arada o hastanede süper yaaa. ztn ben okula giderkende hep geçioruz önünden ama tabi serwisle ve dışardan ne kadar görünürkii. her geçişimde umutla bakıom ama yok göremiom yaaa:d yani bakın hiç deilse günde iki kez dizi aklıma geldikçe heycanlanıorum:d

canım bende başladım duaya ay ne güzel olur ya onlara yakın olmak keşke bizim de böyle bir imkanımız olsa,acaba çekimlerde dışardan izleyici alıyolar mı en önemlisi bu çünkü,girebilirsen bizlere de verirsin artık gerçek tüyoları..

adanali esmer
22-01-07, 15:56
off ebnim kafam güllere takildi ya kim yollicak aceba merak ediyorum ya hemen persembe gelse keske yada özet ...

sultansss
22-01-07, 15:58
off ebnim kafam güllere takildi ya kim yollicak aceba merak ediyorum ya hemen persembe gelse keske yada özet ...

ama bu bölümde verileceği de kesin değil güllerin,yani daha bekleyebiliriz,bakalım güller bu bölümde verilmese bile dizide çok heyecanlı olaylar gelişiyor valla,ya özet ya da fragman gelsin ama artık bu kadar bekleyen var ama dimi???

sedosshh
22-01-07, 16:00
canım bende başladım duaya ay ne güzel olur ya onlara yakın olmak keşke bizim de böyle bir imkanımız olsa,acaba çekimlerde dışardan izleyici alıyolar mı en önemlisi bu çünkü,girebilirsen bizlere de verirsin artık gerçek tüyoları..

teşekkürler cnm:D
eet bende şimdi onu düşünüorum ama izin werirlr yaa çünkü bzm burda sahilde de bir sürü film çekilio onları izlioruz. hem bazı sahneler bahçede yaa onada karışmasınlar artıkkk:D:D:D bide oraya kadar gidip görmemek olur mu yaaa:(

KARAMAY
22-01-07, 16:04

biraz geç olucak sanırm ama belkide cevabı verilmiştir.
üniversiteden değil
orda bahsedilen sınav Tus sınavı
Tıpta Uzmanlık Sınavı bu sınav Ankarada yapılır . Türkiyenin neresinde olursanız olun Ankarada gelip sınava girersiniz . Yani tüm doktorlar belkide hayatlarında 1 kez kendi devresindeki doktorları görür.
Yanlış hatırlamıyorsam yılda 2 kez yapıyor bu sınav
biri nisanda diğeri kasımda olması lazım ...

sultansss
22-01-07, 16:08
biraz geç olucak sanırm ama belkide cevabı verilmiştir.
üniversiteden değil
orda bahsedilen sınav Tus sınavı
Tıpta Uzmanlık Sınavı bu sınav Ankarada yapılır . Türkiyenin neresinde olursanız olun Ankarada gelip sınava girersiniz . Yani tüm doktorlar belkide hayatlarında 1 kez kendi devresindeki doktorları görür.
Yanlış hatırlamıyorsam yılda 2 kez yapıyor bu sınav
biri nisanda diğeri kasımda olması lazım ...

SAOL CANIM AY NE GÜZEL YA KENDİ DEVRENDE MEZUN OLAN TÜM DOKTORLARI görürsün,hasan da ana kuzusu falan ama güzel kızı biliyor baksanıza en güzel kızı beğenmiş üstelik unutmamış

adanali esmer
22-01-07, 16:10
ama bu bölümde verileceği de kesin değil güllerin,yani daha bekleyebiliriz,bakalım güller bu bölümde verilmese bile dizide çok heyecanlı olaylar gelişiyor valla,ya özet ya da fragman gelsin ama artık bu kadar bekleyen var ama dimi???

hii anladim bilgi icin tskler ama gercektende nerden bilyiorsunuz ki yayinlanacagini güllerle fln yoksa greys anatomy demi öyle olmustu??

allbyme
22-01-07, 16:13
Çiçekleri gönderen Hasan olabilirmi die,dün söylemişdim ama tartışmış karar vermişdik o olamaz diye,sultanss arkadaşımın saydığı ve onu kapsayan başka nedenlerden dolayı o olamaz bencede...
Levet de değil,Hasan da değil bence eski ya da yeni hayranlarından ya da iyileşdirdiği hastalarından biridir büyük ihtimal...
Amma çok durduk şu çiçek olayında,inş güzeldir çiçekler:):)

sedosshh
22-01-07, 16:14
hii anladim bilgi icin tskler ama gercektende nerden bilyiorsunuz ki yayinlanacagini güllerle fln yoksa greys anatomy demi öyle olmustu??

aa eet bende merak ediorum nerden biliosunuss greysdemi öle olmuştu. bide greysde de lewentin yerindekinn:P gemisi yatı gibi bişeyi varmıydıı???

adanali esmer
22-01-07, 16:15
evet gercektende ya bu kadar konustuk cicek mevzusunu aceba cicekler güzelmi , bir de beyaz gül oldugunu nerden bilyiorsunuz???

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 16:16
slmlar bi ciktim neler konusulmus öyle
konu sanirim cicek mevzusu
bi arkadas beklemedigimiz bir kisiden demisti
levent degil sanirim ben öyle hatirliyorum
diger baslikta demisti..
ama belkide olmaz öyle bir sahne..
özet yokya artik her konu konusuluyor:)

adanali esmer
22-01-07, 16:21
evet haklisin ya özet olmayinca herkezin aklina degisik degisik seyler geliyor eh bizimforumdadacok senarist var o yüzden normal hayal gücümüzün büyük oldugu...

fırtına_leyla
22-01-07, 16:27
off keşke hemen özet yada fragman gelse çok merak ediyom herkes farklı bişe diyo çiçekler beklenmedik birinden geleceğine göre bence leventten değildir zaten kafam karıştı:img-sorry

sedosshh
22-01-07, 16:28
arkadaşlar yavaşladık biraz galiba kimse bişe yazmıoo??
eet mili özet haklısın özet olmayınca herşey konuşuluo bak biraz önce özel hayata bile inmişsinizz....:)

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 16:30
arkadaşlar yavaşladık biraz galiba kimse bişe yazmıoo??
eet mili özet haklısın özet olmayınca herşey konuşuluo bak biraz önce özel hayata bile inmişsinizz....:)

normal canim özet yok cogu konu konusuldu
dedigin gibi özele bile girildi ehheh
ya kutsi ile yasemin cok yakisiyor dimi yaa
o konuda konusuldu öpüsme yeri
kac kere cekilmistir ben biraz geriden geliyorum:)
tugce dersen sevinirim canim;)

elifile
22-01-07, 16:31
Cidden bir an önce fragmanını veya özetini verselerde biraz olsun rahatlasak. Ne olacak diye konuşmaktan, düşünmekten kafayı yiyeceğiz. Zaten perşembeye kadar nasıl dayanacağımı düşünüyorum. En azından özeiyle avuturum kendimi... :D :)

bostepeli
22-01-07, 16:31
evet haklisin ya özet olmayinca herkezin aklina degisik degisik seyler geliyor eh bizimforumdadacok senarist var o yüzden normal hayal gücümüzün büyük oldugu...

evet haklısın karakterler ve konular bol olunca hayal gücümüzle tahminlerde bulunuyoruz bu dizide işte en çok bunu seviyorum tek bi konu tek bi çift yok çok karakter değişik hayat hikayeleri falan o yüzden sayfaları eskitiyoruz hemen, bide özet gelse nerde ancak kendimiz senaryo yazıyoruz şimdilik evet bu güzel hekes fikrini söylüyo burda sizlerle yazışmak çok hoşuma gidiyo arkadaşlar bunu demedende geçemiycem:img-wink:

buket16
22-01-07, 16:32
hadi özet gelene kadar bişi yapalım,çok içimden geldi:P sizce bu 4 bölümde en güsel sahne hangisi?ne bileyim işte,en azından canlanır biraz...daha önce yapıldı mı bilmiyorum açıkcası...ama benim için en güzel sahne haldun un elayla yanışması ve repliği...' nerde olsa tanırdım seni ,tıpkı babana benziyorsun'...çok duygulanmıştım ben...öle işte:P

sedosshh
22-01-07, 16:35
normal canim özet yok cogu konu konusuldu
dedigin gibi özele bile girildi ehheh
ya kutsi ile yasemin cok yakisiyor dimi yaa
o konuda konusuldu öpüsme yeri
kac kere cekilmistir ben biraz geriden geliyorum:)
tugce dersen sevinirim canim;)

ok tuçecim seda bende:D eet yaa çok yakışıolarr. öldüm resmen ben o öpüşme sahnelerinde yaaa annemler fln nolo sana fln dediler:D ama çok gsl yaaa.. bide gidip görebilsem çok ii olcak:D

bostepeli
22-01-07, 16:36
hadi özet gelene kadar bişi yapalım,çok içimden geldi:P sizce bu 4 bölümde en güsel sahne hangisi?ne bileyim işte,en azından canlanır biraz...daha önce yapıldı mı bilmiyorum açıkcası...ama benim için en güzel sahne haldun un elayla yanışması ve repliği...' nerde olsa tanırdım seni ,tıpkı babana benziyorsun'...çok duygulanmıştım ben...öle işte:P

en güzel sahnesi ela leventtin öpüşme sahnesi komik sahneyide katalım zenanın suat bey beni eşşek gibi çalıştırdı demesi ve suatın bunu duyması orda koptum ya bayıldım :img-hyste o sahneye ama suat fazla tepki vermedi çok şaşırdım yoksa çoktan zenanı hırpalamıştı ama onu bu bölüm çok süründürdü çok güldüm haline:img-hyste

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 16:36
evet cogu konu konusuldu..en güzel sahne benim icin simdiye kadar
mum sahnesi sonra elanin leventin elini tuttugu o romantik sahne
kaderin buragi morartigi an cocuk saskina döndü zaten iyide oldu...
ya her sahnecok güzeldi gercekten...
en etkilendigim sahne kizkardeslerin oldugu sahneydi:icon_sorr

sultansss
22-01-07, 16:37
bence son bölümdeki son sahnde yani ela&levent'in o çok beklenen öpüşme sahnesi ve ela'nın kıpkırmızı olması levent'in de ela'nın yüzüne eğilerek içten bakışları..

elif219
22-01-07, 16:39

bnmki tabiikide suat ve zananın sahneleri ve şu eşşek gibi çalıştırıyo demesi ve orda suatında olması bitirdi benide.....suat tepki vermezdi ztn ama daha bi yumuşamş görünüo.....bide bu 5.bölümde nolck ikisi arasında oda merak konusu....

**merve-ekin**
22-01-07, 16:39
özet hayla gelmemis ya ben gelmistir diye tahmine ediyordum neyse care
yok bekliyecegiz artik ya su öpüsme sahnesi süperdi kac kere izledim öyle
iyi yansitiyorlarki ordaki aski hissedebilliyorum acaba kac kere tekrarlamislardir:) neyse o kadarina da girmiyim.Cicekleri gönderen Levent
deyilse baska kim bilmiyorum ya birinin tahmini varmi ??

sedosshh
22-01-07, 16:40

yaa ama böle bi soru yanlışş:D ya bu dizi baştan aşaııı mükemmelll...... yani ben hersahnesni izlemeye doyamıom valla:D ama yinede bende yorimmm yapimmm: ilk arabada tanışmalrı ve hastanede karşılaşmaları bencee:D:)

elifile
22-01-07, 16:41
bnmki tabiikide suat ve zananın sahneleri ve şu eşşek gibi çalıştırıyo demesi ve orda suatında olması bitirdi benide.....suat tepki vermezdi ztn ama daha bi yumuşamş görünüo.....bide bu 5.bölümde nolck ikisi arasında oda merak konusu....

Kesinlikle katılıyorum. Benimde en beğendiğim sahne eşşek gibi çalıştırıyor dediği sahne. Bir de tabiki suat ve zenan'nın bakıştıkları sahne. :D

buket16
22-01-07, 16:41

orda ben de kopmuştum:P bir de zenan la burakın hastalarla sarılma olayında zenanın burakın arkasına kaçması da çok komikti yaaa:P

gzd_gzd
22-01-07, 16:44

bence en güzel sahne leventin o küçük kızın başında uyuyakaldığı we o sırada elanın odaya girdiği sahne çok dokunaklı geldi bana,we tbk de ela-levent öpüşme sahnesii:img-in_lo :img-in_lo

bostepeli
22-01-07, 16:44
bence son bölümdeki son sahnde yani ela&levent'in o çok beklenen öpüşme sahnesi ve ela'nın kıpkırmızı olması levent'in de ela'nın yüzüne eğilerek içten bakışları..

evet o sahne süperdi leventin bakışları gerçekten süperdi elanın utangaç hallerine bayıldım levente utandı çok güzel oldu o sahne samimi bakışları vardı birbirlerine keşke sahilde falan olsaydı dahabi romantik olurdu gerçi buda romantikti

adanali esmer
22-01-07, 16:45
evet cogu konu konusuldu..en güzel sahne benim icin simdiye kadar
mum sahnesi sonra elanin leventin elini tuttugu o romantik sahne
kaderin buragi morartigi an cocuk saskina döndü zaten iyide oldu...
ya her sahnecok güzeldi gercekten...
en etkilendigim sahne kizkardeslerin oldugu sahneydi:icon_sorr

söyle soralim istersen

----4.bölüm-----

en begendiginiz sahne: tabiki son sahne
en begenmediginiz sahne: bence her sahnesi renkliydi.
en cok güldügünüz sahne: güldügüm sahne hasanin annesini arayip yalan söylemesi ve burakin ona cevap vermesi
en igrenc sahne: elanin o bir tane adamin elini dikerken gösterdiler ya orasi cok igrencti bakamadim oraya..
en duygusal sahne: en duygusal sahne bence kaderin erkeklerin ve burakin yanindaüstüne cikaripta buraka söyledigi sözlerde cok duygulandim

siz ne diyorsunuz??

elif219
22-01-07, 16:48
bnmde en etkilendiim sahne kız kardeşlerin sahnesiydi...birbirlerine son söz olark söyledikleri,ninniyi söylmeleri ve ağlmaları çok duygusal ve acıydı....

bostepeli
söyle soralim istersen

----4.bölüm-----

en cok güldügünüz sahne: güldügüm sahne hasanin annesini arayip yalan söylemesi ve burakin ona cevap vermesi
en igrenc sahne: elanin o bir tane adamin elini dikerken gösterdiler ya orasi cok igrencti bakamadim oraya..
en duygusal sahne: en duygusal sahne bence kaderin erkeklerin ve burakin yanindaüstüne cikaripta buraka söyledigi sözlerde cok duygulandim

siz ne diyorsunuz??

oooooo harika oldu konuya tam bi çözüm getirdin hepsine katılıyorum kaderin sahnesinde bende etkilendimburağa fena benzetti,hasanın muhabbetide komikti burağın gülşüne bayıldım orda:img-hyste

elifile
söyle soralim istersen

----4.bölüm-----

siz ne diyorsunuz??

4. bölümü çok güzel maddelendirmişsin ama ben yine de kendi adıma bir konuyu değiştireceğim
en beğendiğim sahne: zenan ile suat'ın bakışması

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 16:51
söyle soralim istersen

----4.bölüm-----

siz ne diyorsunuz??

kesinlikle en begendim sahne-son sahne:img-in_lo
en cok güldügüm sahne:hasanin kasigi agzina aldigi ve annesine
yalan söyledigi yer (eray ve kadir:))
en igrenc sahne-bencede o yerdi...elanin adamin elini diktigi yerdi...
en duygusal-kaderin buraga söyledikleri yerdi...

elif219
22-01-07, 16:53
madame harikasn ya....bide dikkatimi çekti bi arkadş ga nın 5.bölüm özetini eklemişti ve bununla aynıydı bundn yola çıkark artık bölümleri ordn da takip edeblrz.....

sezinakbas_
22-01-07, 16:53
dizi başladığından beri ela levent yakınlaşması ilişkisi vs.. bana çok yapmacık geliyor.onları izlerken hiçte heyecanlanmıyor ya da onlarla igili sahneleri zevkle izlemiyorum.aksine daha bir sinirimi bozuyor.çünkü bu hikayeye ela hiçte uygun değil.ela dışında herkesi sinirli,hırs yapan,ezik,başarısız olarak gösterliyor.elaysa tam tersine melek gibi gösteriliyor.bir kanatları eksik nerdeyse.hiçbir insan kusursuz değidir.eminim herkes bu konuda hemfikirdir.ama bu dizide ela kusursuz gösterilmye çalışıyor.hemşireyle olan sahnesinde güzelliğini annenden almışsı huyunda babana benzediyse kusursuzsun demektir demesi hiçte inandırıcı ve içten değildi.leventle olan ilişikisinde ise başlarda kaçan rolündeydi şimdi ise her fıratta leventle bir arada olmak istiyor ve başlarda gösterdiği davranışa ters düşüyüor.bu ne çelişki ben anlayamadım.hemen bir insan bu kadar kısa zamanda nasıl ısınablilr ve tanıyabilir ki.bana çok saçma geldi bu süreç
dizideki tek favori çiftim suat ve zenan.sağlam gerçekçi tutarlı , oturaklı ve oldukça dişli karakterler.gelecekte onlarla ilgili çok güzel bölümler olacağına eminim.onları izlemek bana ok büyük bir keyif veriyor.çatışmaları tartışmaları bakışmaları her davranış ve hallerini beğeniyorum.bence dizide bu çift ön plana çıkarılmalı.zenan zaten çok sağlam bir kişilğe sahip en çok da bu etkiliyor beni zaten.aıkçası daha çok suatve zenan sahnesi izlemek istiyorum.

sultansss
22-01-07, 16:55
ayyy canım benim ya çok tşkler elayı zor bir gün bekliyor desene off yaa.inşallah levent destek olur da ela biraz hafif atlatır,şu havlu bırakma olayını bir yerde duymuştum sanırım babasında aklı kaldığı için o havluyu dalgınlık ile ela bırakıyor emaliyat esnasında...

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 16:55
madame süpersin arkadasim cok sagol ya...
baya seyler olcaga benziyor yaa...
havluyu nasil birakiyorlar anlamadim gitti ya
cingene acaba neler dicek kadere..

sedosshh
22-01-07, 16:57
hiiiiii inanmıom sana madame yaa süpersin yaaaa:D
çokj teşekkür ederiz arkadaşımmm:D
aaa baya olaylıymışş bu bölüm yaaa. oleeyyyyy suat zenan aşkı ilerlio:) ama gerçekten olaylıymış bu bölüm yaaa gerçekten fena meraklandım şimdik yaaa. nsl nasl geççek bu 3 gün yaaa. gel perşembe artıkkk aaaaa:D:D

bostepeli
22-01-07, 16:57
of ne özet ya arkadaşım sağol burağın neden bu kadar ukala olduğunu anlıycaz bu bölümde ya hastanın ameliyatında havlu unutulmuş ya ela aşk sarhoşuyla unutmasın anlaşılan elanın babasıyla başı dertte şu küçük kız hala hastahanede bakalım levent onu nasıl kendine getirecek suat zenan tam gaz hayırlısı ama ela için zor bi bölüm ya pek ela leventen bahsedilmemiş ilişkiden gestapo acaba verdiği karara neden bu kadar seviniyo asistanlar bi mucizemi yaratacaklar olay bu bölüm

**merve-ekin**
22-01-07, 16:58
ayyyy özett gelmis inanmiyorum yaa ama durumlar cok karisik gözüküyor
Ela ve Levent icin iyi bir bölüm olmiyacak gibi bir valcinin Kadere ne söyliyecegini tahmin edebilliyorum burakla ilgilli seylerdir onun diger taraflarini
görünce ne yapacak ??.Suatla Zenan giderek yaklasiyorlarmis ay onlari bakisirken falan hayal edince güzel bir bölüm olucagina benziyor.Aysenin neden hayla iyilesemedigini ve niye kimseyle konusmadigini merak ediyorum.
Bu bölüm daha cok hastalar ön planda tutulacak gibi.Elanin karari ne olacak
daha dogrusu neyle karsi karsiya kalicak?.Ya özet gelsin dedik de bu kadar
sorunun kafamda olusacagini tahmin etmemistim acikcasi merakla persembeyi
bekliyorum

sevgi sihirbazı
22-01-07, 17:00
slm millet bu arada yeni başlığa geçmiş daha nice başlıklara inşallah!!benim beğendiğm sahnelere gelince:hasanın olduğu sahnelerde gülmemek mümkün değil hele o eray ve kadir süperdi.fatma hemşirenin zenana ela beyin ameliyatı yapacak sense lama dediğinde suat çok hoşuma gitti o ne güzel bir gülüştü.etkilendiğim sahnelerse:kız kardeşlerin ayrılmasında küçük kardeşin ablasına sölediği laflardı benden çok kimseyi sevmemi istemedim dedi ya bittim orda. leventin 4. blm de kızı kurtarma çabası.ve zenanın ölüme alışması.kaderin burağa verdiği dersse en etkileyicisi.beğenmediğim sahne yok gibi aslında eleştireyim diyorum ama olmuyor.ya dizi başlamadan telefonumu kapatıyorum herkesi susturuyorum o güne misafir bile çağırmıyorum.Galiba ben kafayı yedim bana anadolu sm nin yolu göründü bu belirtileri başka taşıyan varsa haberim olsun beraber gidelimmm

elif219
22-01-07, 17:00
Bu kadar da olmaz yani... Cidden havlu nasıl unutulur anlam veremedim.

ya sanrm o havluyu suat unutucktı ve gestapo hiçkimsye bişi söylememsi çin zenanı uyarıcaktı ve aralarındaki kıvılcımlr giderk artıcaktı die biliorm bn...ga nın özeti bu çünkü konuda aynı olunca(havlu meselesi) doal olark kişilerde aynıdır....

buket16
22-01-07, 17:01
Bu kadar da olmaz yani... Cidden havlu nasıl unutulur anlam veremedim.

di mi:P bir ameliyat eşyası falan unutulur ,ne bileyim makas gibi,onu bir yere kadar anlarım da...havlu!:P çok komik ya,hatta trajikomik...cık cık cık...kim unuttu acaba?

gzd_gzd
22-01-07, 17:01
DOKTORLAR 5. BÖLÜM

Ela babası ile ilgili zor bir karar vermek zorunda. Babasının kaldığı bakımevine gittiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir..
heralde şu bazı arkadaşlarımızı da gördüğü elanın parkda babasını aradığı sahne bu bölümde olcak...
Aynı gün içinde yaşayacakları Ela’yı daha da alt üst eder. Kalp ameliyatına girdiği kadının kocası Ela’yı suçlayacaktır. Peki ama neden?

evet ya nedenn suçluyor ki elayı,Alla Alla merak ettim şimdi:img-blush

Levent içinde işler yolunda gitmez. Hiçbir terslik gözükmektedir ancak Küçük Ayşe bir türlü iyileşememektedir. Yemek yemez, kimse ile konuşmaz hatta Levent’le bile...
ayşe için çok üzüldüm ya,ayşe kötüyse levent de perişandır heralde yazık kıyamam ben ona:sad53: ya da belki ayşe eve dönmek istemiyordur psikolojiktir bu durumu...
Boğaza uçan arabadan çıkarılıp hastaneye getirilen aile başka bir drama daha neden olur. Kazayı yapan baba ve Burak’ı karşı karşıya getirecek olay ne? Burak ilk kez bu kadar öfkeli..
walla bunu da çok merak ettim bu hafta burakın geçmişini öğrencez sonnda oley:img-wink:
. Burak’ın geçmişini ve onun başka bir yüzünü gören Kader ne yapacak?
kader nappcak acaba?? sakın buraka karşı yumuşuyor olmasınn:img-in_lo

Ameliyat edilen kadının göğsünde unutulan havlunun suçlusu kim? Kimse mükemmel olamaz dedirtecek olay hastaneyi bir kez daha karıştıracak... Böyle hırsızlık görülmedi...
Aman tanrım,kim unuttu acaba havluyu,kesin asistanlardan biri de,hangisi ki? dalgın olduğu için ela olabilir,hasan olablr belki de,ya da burak....:img-blush
Hastaneye getirilen çingene kadın Kader’e geleceği ile ilgili çok enteresan şeyler söylüyor.

kesin aşkla ilgili bşiler söylüyordur,hatta kader-burak aşkıyla ilgilii:happy0064
Hasan bir türlü itiraf edemediği aşkıyla ne yapacak? Kötü geçen gün hiç bitmeyecek gibi geliyor Ela’ya. Babası için tekrar bakımevine çağırıyorlar... her şey bu kadar ters gitmek zorunda mı?
ya bu bölüm ela da üzülcek amaa:sad53: umarım babasıyla ilgili çook kötü şeyler yoktur we tüm problemler hallolur
Kötü geçen koca bir günün ardından sığınacak tek limana gidiyor Ela.
kime acabaaaa...levente mi yoksaaaa:):)

Suat Zenan arsındaki yakınlaşma giderek ilerliyor.

hehe oleyy :img-in_lo
Haldun öğrencilerin yanında. Hata yapsalar bile... Gestapo verdiği kararların ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görüyor.

çok babacan biri zaten haldun bey,gestapo hangi kararda doğru ki acaba? merak ettim walla
Nihayet hastanede gün bir kez daha bitiyor... Ardından bir mucize gerçekleşiyor...

mucize derken???

zenan-suat aşkıyla ilgili mi
ela-levent aşkıyla ilgili mi
yoksa hasan tamamen elalara mı yerleşcekk??

gzd_gzd
22-01-07, 17:02
ya sanrm o havluyu suat unutucktı ve gestapo hiçkimsye bişi söylememsi çin zenanı uyarıcaktı ve aralarındaki kıvılcımlr giderk artıcaktı die biliorm bn...ga nın özeti bu çünkü konuda aynı olunca(havlu meselesi) doal olark kişilerde aynıdır....
aa bunu bilmiyodum benn,direk suçu asistanlara yükledim bi de :):) suat unutcak demek ya,hiç beklemezdim ondan;)

buket16
22-01-07, 17:02

çok sağol ya,gerçekten merak etmiştim:P vay be,suat demek...hiç kimse kusursuz değildir olayı bu olabilir o zaman...

bostepeli
22-01-07, 17:03
ayyyy özett gelmis inanmiyorum yaa ama durumlar cok karisik gözüküyor
Ela ve Levent icin iyi bir bölüm olmiyacak gibi bir valcinin Kadere ne söyliyecegini tahmin edebilliyorum burakla ilgilli seylerdir onun diger taraflarini
görünce ne yapacak ??.Suatla Zenan giderek yaklasiyorlarmis ay onlari bakisirken falan hayal edince güzel bir bölüm olucagina benziyor.Aysenin neden hayla iyilesemedigini ve niye kimseyle konusmadigini merak ediyorum.
Bu bölüm daha cok hastalar ön planda tutulacak gibi.Elanin karari ne olacak
daha dogrusu neyle karsi karsiya kalicak?.Ya özet gelsin dedik de bu kadar
sorunun kafamda olusacagini tahmin etmemistim acikcasi merakla persembeyi
bekliyorum

al bendende o kadar şimdi bekle perşembeyi ya ela ve leventten az bahsedilmiş suatla zenan devam ya bizim aşıklarada bi hoş sahneler yapsalar elanın babasıyla ilgili sorunlar bu bölümü kapsar ama hastahaneyi zor bi gün bekliyo havlu olayı epeyi sorun yaşatacak :img-yes:

elifile
22-01-07, 17:05

Eğer böyle birşey olursa çok komik olur yani.. Asistanlar yapsa hadi neyse ama yani suat'ın yapması çok acayip olur. Ama dediğin gibi bunu bir tek zenan bilecekse o zaman çok çok çok komik olur. Zenanla bu yüzden yakınlaşma jızlanır. Zenan alaycı bir şekilde durmadan Suat'a hatırlatır bence:D

elif219
22-01-07, 17:06
aa bunu bilmiyodum benn,direk suçu asistanlara yükledim bi de :):) suat unutcak demek ya,hiç beklemezdim ondan;)

valla bende beklemzdm cnm ama hiç kimse kusursuz diildr:D...e artık bu ne gibi gelişmlere yol açar bilemeyz ama suat baya utanıcaktr bu bölm sanrm:img-blush hem bu durumdn dolayı hemde:img-in_lo .....

bostepeli

ya suat yaparsa bu hatayı nasıl telafi edecek zenan artık aşkını korur maşallah dizi onların ilişkisine döndü şu falcı elayada baksaya gelecekle ilgili çok aktif bi bölüm olucak

First_Lady
wayyyyy beeeeeeee bi de bunlar uzman olcaklar ee tabi hatasiz insan olmaz ama havluyu bi uzmanin unutucagi cokk komik yaw...ben de acikcasi asistanlarin unutucagini dusunmustum...:) :) :)

billur
22-01-07, 17:07
hatayı suat yapıcak
ve tabi elada bi hata yapıcak(aslında hata sayılmaz onun suçu yok sayılır neyse) sonra bu iki olay birleşecek

sevgi sihirbazı
22-01-07, 17:07
yaşasın ya özet gelmiş .burağı galiba şimdi anlıcaz.acaba kader burağın diğer yüzünü görünce ne yapacak.bide elanın sığınmaya gittiği limanda neler olacak.bu arada ela kalp ameliyatına girdiyse suat yine zenanı ameliyata sokmadı demektir.nasıl ilerlicek bu ilişki anlamadım.belkide suat zenanın tepkilerini ölçüyodur

didou_didem
22-01-07, 17:08
Ela babası ile ilgili zor bir karar vermek zorunda. Babasının kaldığı bakımevine gittiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir...

Bu acaba ne olabilir ya???Zor bir karar diyor...

Aynı gün içinde yaşayacakları Ela’yı daha da alt üst eder. Kalp ameliyatına girdiği kadının kocası Ela’yı suçlayacaktır. Peki ama neden?

Kalp ameliyatına Ela giriyorda kadın ondan mı suçluyor diye düşünüyorum ama Ela böyle kalp ameliyatı gibi zor bir ameliyata tek başına mı giriyor???

Levent içinde işler yolunda gitmez. Hiçbir terslik gözükmektedir ancak Küçük Ayşe bir türlü iyileşememektedir. Yemek yemez, kimse ile konuşmaz hatta Levent’le bile...

Bence burda Ayşe'nin psikolojisi bozuldu..Babasına ben bile deli oldum izlerken...Onun davranışlarından olabilir bu...

Boğaza uçan arabadan çıkarılıp hastaneye getirilen aile başka bir drama daha neden olur. Kazayı yapan baba ve Burak’ı karşı karşıya getirecek olay ne? Burak ilk kez bu kadar öfkeli... Burak’ın geçmişini ve onun başka bir yüzünü gören Kader ne yapacak?

Burak'ın geçmişini bu olay sayesinde öğrenicez demek ki..Gerçekten çok merak ediyorum bu konuyu ve Kader'in tepkisini...

Ameliyat edilen kadının göğsünde unutulan havlunun suçlusu kim? Kimse mükemmel olamaz dedirtecek olay hastaneyi bir kez daha karıştıracak... Böyle hırsızlık görülmedi...

Bu hırsızlık ne acaba yaa??Ve kim neden böyle birşeyi yapar..İlaçlar geldi okuyunca hemen aklıma

Hastaneye getirilen çingene kadın Kader’e geleceği ile ilgili çok enteresan şeyler söylüyor.
Falcı bir kadın bu herhalde..Ela içinde birşeyler söyler mi acaba???:):)

Hasan bir türlü itiraf edemediği aşkıyla ne yapacak? Kötü geçen gün hiç bitmeyecek gibi geliyor Ela’ya. Babası için tekrar bakımevine çağırıyorlar... her şey bu kadar ters gitmek zorunda mı? Kötü geçen koca bir günün ardından sığınacak tek limana gidiyor Ela.

Hasan'a çok acıyorum yaa zavallım...Tekrar bakımevine niye çağırıyorlar...Belki de özet başındaki olayla bir bağlantısı olur...Günün sonunda gideceği liman Levent'in yanıdır bence:):)

Suat Zenan arsındaki yakınlaşma giderek ilerliyor. Haldun öğrencilerin yanında. Hata yapsalar bile... Gestapo verdiği kararların ne kadar doğru olduğunu bir kez daha görüyor. Nihayet hastanede gün bir kez daha bitiyor... Ardından bir mucize gerçekleşiyor...

Suat-Zenan tam gaz devam ediyor yaa çok sevindim bu habere...Gestapo'nun ne gibi bir kararı oluyor ki bunun doğruluğu çıkıyor ortaya???Ve en önemli soru:Mucize ne????

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 17:08
yaa bazi yerleri cok merak ettim dogrusu..

Ela babası ile ilgili zor bir karar vermek zorunda. Babasının kaldığı bakımevine gittiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir..

Boğaza uçan arabadan çıkarılıp hastaneye getirilen aile başka bir drama daha neden olur. Kazayı yapan baba ve Burak’ı karşı karşıya getirecek olay ne? Burak ilk kez bu kadar öfkeli...

Burak’ın geçmişini ve onun başka bir yüzünü gören Kader ne yapacak?

en cok merak ettigim yerler
bide su mucize sözü...

deniz123
22-01-07, 17:09
ay özet gelmiş ama sevinim mi üzüleyim mi bilemedim ya elayla ilgili pek iç açıcı şeyler yok ne olucak acaba

tugchemre
22-01-07, 17:09
özet biraz garip önce zenan ve suata değineyim herşey gayet yolunda yakında onlarda itiraf eder.elayla levent cephesindede bi terslik yok gibi de elayı bu bölümde bin tane sürpriz bekliyo yazık kıza bakalım neler yaşayacak kader ve burak ii şeyler olacak bence burağın babasıyla ilgili büyük bi olayı var ölmüş olabilir bırakıp gitmiş olabilir ama var bişey

bostepeli
22-01-07, 17:14
greys izleyenler şu elanın yapacağı hata orda varmıydı bi yorum yapın suatın hatasıyla ilgilide o dizide nasıldı ordan biraz bilgi alalım yoksa perşembe gelmiycek

buket16
22-01-07, 17:15
mucize ne ya?bilenlerden biri bana öm atabilir mi lütfen...ben gayet sabırsız bir insanım,perşembeye kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum:P çok büyük bir laf ya mucize lafı,bana öyle gelmiştir hep...

denizkizi55
22-01-07, 17:16
Demek havlu olayi suat ile ilgili..COk mantikli olabilir..Baksaniza özette Kimse mükemmel olamaz dedirtecek olay diye geciyor..Suatinda kendini mükkemmel sandigini düsünürsek parcalar yerine oturmuyormu sizcede?

Ela ile Levent aski pek gündemde olmayacak gibi görünüyor..Onlarda hakli biraz digerleriylede ilgili olan seyler aciga cikmali..Bekleyelim ve görelim...;)

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 17:16
özet geldi canlanin biraz arkadaslar;)
su havlu yeri suatmi yapiyor yani
bu bölüm sanirim buragin gecmisini ögrencez..
falci ne dicem kadere acaba
gerccekten bu bölüm baya heycanli olcaga
benziyor...

bostepeli
22-01-07, 17:17
wayyyyy beeeeeeee bi de bunlar uzman olcaklar ee tabi hatasiz insan olmaz ama havluyu bi uzmanin unutucagi cokk komik yaw...ben de acikcasi asistanlarin unutucagini dusunmustum...:) :) :)

ben ela dedim aşk sarhoşluğuyla levente bakarken ne biliyim suatı tahmin etmedim zenanın aşkı aklını başından aldı:img-hyste hasan garibim ne olacak o aşkı imkansız şu mucize elanın babasıyla ilgili olmasın bi daha bakımevine çağrılması bunla alkalı olabilr ilerleme olur mesela sağlığında bakalım merak ettim greysta böyle bi özet varmıydı orda durum neydi izleyen arkadaşlar yani biraz tüyo

gzd_gzd
22-01-07, 17:18
bence suat zenan yüzünden ameliyatta bi dalgınlık yaşıyor we öyle unutuyor havluyu heralde....

ama gerçekten çok şaşırdım ya..suat we havlu(!) unutmakk

billur
22-01-07, 17:19
Nasıl birleşecek yani? Ne alakası var? Hiçbir şey anlamdım...

Spolier diyim bari tabi ga ile aynıysa
ameliyat sırasında elanın eldiveni yırtılacak hasta enfeksiyon kapacak daha sonra olay açığa çıkınca kurula gönderilecek bu arada bi hastanın içindende gazlı bez olması lazım (havlu olmuş özette ) kalıyor ve zenan dosyayı inceleyince cerrahın suat olduğunu görüyor hemen gestopoya söylüyor o da bu olaydan kimseye bahsetme diyor. neyse sonundada ela kurulun karşısına geçtiğinde suat ona destek oluyor bende böyle bi hata yaptım diye zenan olayı öğrenince suatın açıkladığını yani (orjinal versiyonunda yatıyorlar ama bunda herhalde saçlarını okşar:img-hyste )
elanın evindede parti verilmesi lazım sarhoş olup leventle arabada birlikte olmalıydılar ama herhalde burda olsa olsa teknesine gider

bostepeli
22-01-07, 17:21
arkadaslar ne olur hemen birileri bana ne var ne yoksa anlatsın ne duydunuz az önce bi mucize meselesi duydum
biliyosunuz hastayım bütün gün hastanedeydim burda strese sokmayın beni

geçmiş olsun canım özetin son cümlesinde bi mucize gerçekleşiyo diye yazıyo ama kimle ilgili bilgim yok ama ben elanın babası diyorum elayı ikinci kez bakımevine çağırıyolar burağın hayatını bu bölümde öğreniyoruz bakalım bu çocuk bu hale nasıl geldi levente küçük kızla ne yapacak kız iyileşse ya elaya zaman ayıramıyo suatın bölümü komik olucak havlu güzel ya unutması:img-hyste

bostepeli
22-01-07, 17:24
ameliyat sırasında elanın eldiveni yırtılacak hasta enfeksiyon kapacak daha sonra olay açığa çıkınca kurula gönderilecek bu arada bi hastanın içindende gazlı bez olması lazım (havlu olmuş özette ) kalıyor ve zenan dosyayı inceleyince cerrahın suat olduğunu görüyor hemen gestopoya söylüyor o da bu olaydan kimseye bahsetme diyor. neyse sonundada ela kurulun karşısına geçtiğinde suat ona destek oluyor bende böyle bi hata yaptım diye zenan olayı öğrenince suatın açıkladığını yani (orjinal versiyonunda yatıyorlar ama bunda herhalde saçlarını okşar:img-hyste )
elanın evindede parti verilmesi lazım sarhoş olup leventle arabada birlikte olmalıydılar ama herhalde burda olsa olsa teknesine gider

sağol canım ela kurula giderse yandı ama kızın elinde değildi heralde suat destekliycekse zenanın gözüne girecek demekki şu parti meselesi hadi hayırlısı artık şu teknede sahneler görelim gestpoda nasıl suatı koruyo az değil

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 17:25
sagol billurcum,
eger burda olanlar dizide olcaksa
elanin eldiveni yirtilcak ondan enfeksiyon kapicak
kadinda ondan elayi sorumlu tutucak....
ya su mucize ne acaba kimle ilgili???

k.u.b.r.a
22-01-07, 17:26
Hani bir arkadaşımız yazmış elanın eldiveni kopuyor falan kesinlikle katılıyorum gazlı bezide suat unutmuş veyada Haldun unutmuş olabilir diye düşünüyorum.

bostepeli
22-01-07, 17:28
sagol billurcum,
eger burda olanlar dizide olcaksa
elanin eldiveni yirtilcak ondan enfeksiyon kapicak
kadinda ondan elayi sorumlu tutucak....
ya su mucize ne acaba kimle ilgili???

inan bende mucizeyle ilgili kafa yoruyorum elanın babasıyla ilgili diye düşünüyorum biraz sağlığında ilerleme olabilir ama greyste bu sahne varmıydı nasıldı bilenler öm bana ulaştırsın şimdi meraktan çatlıycam yada yazsın:img-help:

Ekin_Derya
22-01-07, 17:28
Bir baslik daha tükedildi. Yenisi hayirli, ugurlu olsun. Daha nice nice basliklara…

Öncelikle tüyo veren arkadaslara tesekkürler. Beyaz gül konusunda da söyle bir düsüncem var: Bence Hasan’dandir. Icime öyle doguyor. Ayrica cicegin yaninda kart felan da olmayacaktir. Sonra bizim kiz (Ela) Levent’e soracaktir, o da ‚yok, ben göndermedim’ diyecek. Levent’de tabi kiskanacak bu durumda. Ela ya Kader’den ögrenir ya da bir yerden bir sinyal gelecektir diye düsünüyorum ben. Aslinda Levent de olabilir, cünkü Ela’ya henüz hediye felan almadi (gerci o öpücük bir hediye olarak da düsünülebilir), o da göndermis olabilir. Büyük ihtimalle Hasan’dir diyorum ben.

sevgi sihirbazı
22-01-07, 17:29
bence suat zenan yüzünden ameliyatta bi dalgınlık yaşıyor we öyle unutuyor havluyu heralde....

ama gerçekten çok şaşırdım ya..suat we havlu(!) unutmakk

inanılır gibi değil suat ve hata:kendi diyodu ya en az ölüm olayına sahip olan cerrahım diye .bu kadar mükemmel biri nasıl olurda hata yapar.tabi tek cevap aşıksa yapar.bu olay öncesinde birşeyler yaşanacak bence.suatta o yüzden dalgın olacak.daha ilşkinin başında havlu unutursa ilerde neler unutur bu suat.valla onun hastası olmamak lazım

madame
22-01-07, 17:29
Ya arkadaşlar, bu Hasan'a niye bir şey yazmıyor bu senaristler anlamıyorum ya... Suat Zenan aşkına herkes sahip çıkıyor ama beence levent'in aşkı kadar sahici olamaz. Ela levent demiyorum. Bence bu ilişkideki en büyük güzellik Levent! levent'ler çok çok yaşaşın!!!!!!!!!!!!! :img-hyste Çoğalsın hepimizin hayatına girsi:img-hyste nnnnnnnnnn

gzd_gzd
22-01-07, 17:30

teşekkrler spoiler içinn:img-wink:

heralde özette bahsedilen ameliyatta hastanın yakınının elaya kızması bu yüzden olsa gerek,ama suatın elayı koruması da çook güsell:img-wink:

gzd_gzd
22-01-07, 17:32
inanılır gibi değil suat ve hata:kendi diyodu ya en az ölüm olayına sahip olan cerrahım diye .bu kadar mükemmel biri nasıl olurda hata yapar.tabi tek cevap aşıksa yapar.bu olay öncesinde birşeyler yaşanacak bence.suatta o yüzden dalgın olacak.daha ilşkinin başında havlu unutursa ilerde neler unutur bu suat.valla onun hastası olmamak lazım
walla yaa onun hastası olmamak lazım,Allah bilir başka neler unutur :):):)

ama bu olay bence ona bi ders olur we kimsenin mükemmel olamicağını anlar;)

mili_gkhnözen1905
22-01-07, 17:32
inan bende mucizeyle ilgili kafa yoruyorum elanın babasıyla ilgili diye düşünüyorum biraz sağlığında ilerleme olabilir ama greyste bu sahne varmıydı nasıldı bilenler öm bana ulaştırsın şimdi meraktan çatlıycam yada yazsın:img-help:

aynen bende catlicam resmen kimle ilgili
bi ipucu bile yokk GA bilenler varsa yazsin lütfennn..
babasiyla ilgili olabilir evet...

sevgi sihirbazı
22-01-07, 17:34
sağol canım ela kurula giderse yandı ama kızın elinde değildi heralde suat destekliycekse zenanın gözüne girecek demekki şu parti meselesi hadi hayırlısı artık şu teknede sahneler görelim gestpoda nasıl suatı koruyo az değil

canım suatın desteği önemli ama özette ne diyor haldun bey herşeye rağmen onların yanında yani haldun da destekse ela çabuk atlatır

bostepeli
22-01-07, 17:35
Ya arkadaşlar, bu Hasan'a niye bir şey yazmıyor bu senaristler anlamıyorum ya... Suat Zenan aşkına herkes sahip çıkıyor ama beence levent'in aşkı kadar sahici olamaz. Ela levent demiyorum. Bence bu ilişkideki en büyük güzellik Levent! levent'ler çok çok yaşaşın!!!!!!!!!!!!! :img-hyste Çoğalsın hepimizin hayatına girsi:img-hyste nnnnnnnnnn

valla bu bölüm az levent ela ilişkisi hakkında bilgi geçen bölüm gibi evet şu levent ela ilişkisine biraz daha zaman ayırsınlar artık hasanada haldunun kızı varsa onu buluruz garibim yalnızlıktan delirecek belki bu bölüm elanın evine tam yerleşir

denizkizi55
22-01-07, 17:37
Gel gel tüyoya geeel:D:D..Billurcum vallah agzindan bal damliyor..Bölümü önceden az cok bilmek varmis heheheh...Olsa olsa sacini oksar kismina bayildim gercekten:img-hyste ..Sanirim suat ile zenan biraz daha yakinlasirlar yani is arkadasligi bakimindan..

Elada bence zateen party marty vermez..Kizin moreli bozuk olacak kurul meselesi yüzünden..Birde babasi ile ilgili birseyler oluyor tabiiki..Siginacak liman bilmem ne diye yazdigi icin hemde leventin tekneside ''liman''da oldugu icin oraya gittigi malum:)..Cok yakinlasmazlar diyorum ama sicak gelismeler olabilir..Birde ela'nin kurul meselesine levent'i tepkisi nasil olacak ona nasil destek cikacak merak ediyorum..

bostepeli
canım suatın desteği önemli ama özette ne diyor haldun bey herşeye rağmen onların yanında yani haldun da destekse ela çabuk atlatır

evet haldun destekçi olacak bu güzel ama levent bu anda ne yapacak merakediyorum sevgilisi zor durumda destek olsun canım zaten bahsedilmemiş ela levent ilişkisinden sinir oldum inşallah özette yok ama dizide görürüz yakın sahneler elalarla ilgili

elif219

yok artık zenan ve suatın saçını fln okşamk,onu bırak yanına gidip bişi söylmek kelimleri yanyana bile gelemz......ga da olaylar çok hızlı gelişio yani bizde sanmıorm daha farklı bi konu işlnick orda....elayla leventin arasında öle bişey olması imkans zztn olsa olsa şu teknedeki romantk sahnlerdn biridir...bu arada...
ve bide sanmrm suat eleyla konuşuck yani en ii doktorlarda hata yapr gibisindn...

billur
22-01-07, 17:38
hasanın bi sevgilisi olacak ilerki bölümlerde ama bu kız sanırım burakın eski kız arkadaşı çıkıyor (eski olmayabilir oradan tam emin değilim tek bildiğim bunu öğrenince buraka dalması)

bostepeli
22-01-07, 17:43
elanın sığınacağı liman tabiki levent yani levent kızı ihmal etti destek olsun azıcık gerçi onuda desteğe ihtiyacı var küçük kız yüzünden teknede görürüz inşallah yoksa tekneyi yakıcam süslükmü ldı levent onu:img-hyste şaka bi yana ya bu bölüm hakikaten biraz karışık yaralılar, unutulan havlu, denize uçan araba allahım aksiyon bitmiycek bide elanın hatası hadi çık işin içinden :icon_sorr

buket16
22-01-07, 17:44
e dememiş miydi zaten galiba eskiden ben de doktordum diye?ilk bölümünde söylediği şey olmasın o?yoksa tamamen mi hatırlayacak?mucize bu mu?

sevgi sihirbazı
22-01-07, 17:45
ayy canlarım çok teşekkürler özeti koymuşsunuz benim için
yaa arkadaslar bu ne kadar karmaşık bi özet ilk okurken kafam karıştı ne oluyo böyle diye

sorma denizcim kafası karışan tek sen değilsin .burda yorum yaptıkça daha iyi anlaşılıyo.ayrıca fragmanda gelse tam bir bütün olcak .ya bizde amma doyumsuzuz.özet geldi fragman diyoruz ondan sonrada gel perşembe diyoruz.sonrada acaba haftaya ne olacak deyip tüyo arıyoruz. valla sonumuzu hiç hayırlı görmüyorum ben ama bu telaşta çok zevkli dimi.

bostepeli
22-01-07, 17:45
billur adam bazen doktor olduğunu hatırlıyo 4.bölümde karısını hatırlamadı ameliyat hemşiresini hatırladı git gel yaşıo adam ama şu mucize yine babayla ilgili gibi izlyip görücez başka ne olur diye düşünüyorum aklıma bi bu geliyo ya:icon_sorr

vanessa19
22-01-07, 17:47
super bır bolum olacak benımkıler ıyıce yakınlasıyorlar ama cok zor gunler onları beklıyor kesınlıkle ,beraber yapamayacaklar hastanede olmaz dıcekler
anaaaaa hastanede hırsızlık?hemde burda sasırtıcı
kadının gogsunde havlu????!!!!bu ssk hastanelerınde ınsanların karnında unutulan makaslara benzedı

billur
22-01-07, 17:47
e dememiş miydi zaten galiba eskiden ben de doktordum diye?ilk bölümünde söylediği şey olmasın o?yoksa tamamen mi hatırlayacak?mucize bu mu?

emin değilim dedim zaten çünkü benim bildiğim en azından ga'da mucize niteliğinde bişey yok bu bölümde belki zennanla suat ilişkisidir. spoiler(çünkü hamile kalması gerekiyor]