selinabjk
17-01-07, 11:18
çok güzel bi dizi.. kutsiyi zaten beğenirdim şimdi bi cerrah olarak ta çok karizma duruyo. heyecanla beklediğim 3 diziden biri oldu hemencik. bakalım neler olcak merakla bekliyorum bende..
|
Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/3 selinabjk 17-01-07, 11:18 çok güzel bi dizi.. kutsiyi zaten beğenirdim şimdi bi cerrah olarak ta çok karizma duruyo. heyecanla beklediğim 3 diziden biri oldu hemencik. bakalım neler olcak merakla bekliyorum bende.. sumisali 17-01-07, 11:19 slmm ben geldimm ya dün özet gelince siteye zorla girdim çok yawaş ilerlioduu ama canlıyıdı ya dünn we ben hala fragmanı göremedim çıldıracamm ya...... selamlar hoşgeldin.... fragman harika ben netten izlediğimde... suatın zenanı kolundan tuttuğu sahnede levenet ve ela sahnesi sandım ama değilmiş.......:) o sandıklarım suat ve zenan......bu bölümde epey yakınlar ya......ama kızgın gibiler...... guilty 17-01-07, 11:20 Yaşasııın. Fragmanı izlediiim. Artık havada Zenan ve Dr. Suat için de aşka kokusu var.:):) Çok sevinçliyim. tatlı_cadı624 17-01-07, 11:23 kesinlikle havada aşk kokusu var ama zenan bunu kendine itiraf edebilecek mi acaba......?? hem suat ta leventin bu durumunu eleştirirken kendi aynı duruma düşmez takmış ya şefliğe aşk maşk vız gelir ama ileriki bölümlerde ikiside kabullenir. ya merak ettim yazmışken sorayım suat neden zenanın saçını çekiyo..?? tılsım16 17-01-07, 11:28 way be fragmanı sımdıd ızledım ozetıde okudum.... cok guzel bı bolum beklıyor bızı..:img-wink: zenan la asuatın bakısması da muhtesemdı.. kaderın buraga verecegı dersıde cok merak ettım....:img-yes: crazygirl7500 17-01-07, 11:35 netten fragmanı isledimm sprr zenan suatt aşkı başlıoo:happy0064 :happy0064 lewentinn pastası çokk şirinn bayaa bi yakınlaşıolarr daa kader naopıoo anlamadım gömleni fln yırtıo yaa guilty 17-01-07, 11:37 kesinlikle havada aşk kokusu var ama zenan bunu kendine itiraf edebilecek mi acaba......?? hem suat ta leventin bu durumunu eleştirirken kendi aynı duruma düşmez takmış ya şefliğe aşk maşk vız gelir ama ileriki bölümlerde ikiside kabullenir. ya merak ettim yazmışken sorayım suat neden zenanın saçını çekiyo..?? Yok ya saçından çekmiyor herhalde kolundan tutup kaldırıyor sanırım. Asina 17-01-07, 11:37 suat zenanın saçını mı çekiyo???yoo ben öyle bir sahne göremedim... dizinin en başından beri tuttuğum çift ela-levent değil suat-zenan dı :) ikisi de birbirine çok benziyorlar..sonuç itibariyle zenan her erkeğin etkilenebileceği biri suat zaten hayranlık uyandıracak türden bir adam...en azından bir ağırlığı var değil mi?? denise88 17-01-07, 11:38 ayy çok heyecanlıyım biraz önce fragmanı izledim.bu bölüm müthiş olucak.umarım zenan+suat da artık aşık olurlar :) guilty 17-01-07, 11:43 Ay fragmanı tekrar tekrar izliyorum harika ya yarın gelsin Zenan ve Sutaı çok merak ediyorum birbirlerine harika bakıyorlar. Ya artık benim için o bölümlerden imza ya da resimler yapabilirmisiniz. lütfen. madame 17-01-07, 11:44 suat zenanın saçını mı çekiyo???yoo ben öyle bir sahne göremedim... dizinin en başından beri tuttuğum çift ela-levent değil suat-zenan dı :) ikisi de birbirine çok benziyorlar..sonuç itibariyle zenan her erkeğin etkilenebileceği biri suat zaten hayranlık uyandıracak türden bir adam...en azından bir ağırlığı var değil mi?? Bence de tanıtımda çok güzel bakmış Zenan'a. Ben hiç beklemzdim o kadar. Aralarındaki ilgiyiy hemen anlayabiliyorsun. Ama sanki bu bölüm Suat Zenan çk olmuş gibi. Levent göremeyeck miyiz acaba? SELImESMaDEMIr 17-01-07, 11:48 Artkadaslar shoe turkte fragmani düzeltiler mi yani yeni bölümünün ki mi? gzd_gzd 17-01-07, 11:51 Bence de tanıtımda çok güzel bakmış Zenan'a. Ben hiç beklemzdim o kadar. Aralarındaki ilgiyiy hemen anlayabiliyorsun. Ama sanki bu bölüm Suat Zenan çk olmuş gibi. Levent göremeyeck miyiz acaba? evet ya o fragmanda yakınlaştıkları sahne herşeyi apaçık anlatıyor walla:) suat-zenan çifti süper olcakk:) bu bölüm sanki suat-zenan aırlıklı ama leventii de bl bol görürüz inşallahh guilty 17-01-07, 11:53 evet ya o fragmanda yakınlaştıkları sahne herşeyi apaçık anlatıyor walla:) suat-zenan çifti süper olcakk:) bu bölüm sanki suat-zenan aırlıklı ama leventii de bl bol görürüz inşallahh Evet gerçektende süper olacak en baştan beri bu anı bekliyordum. Ben ya harika yaaaa.Yarın gelsin artık. kasırgamelek 17-01-07, 12:02 Yaa fragmanı izledimde ilk izlediğimde görmemiştim ama 2.sinde gördüm Kader ne yapıyor öyle Burak'ın karşısında gömleğini açıyor:img-blush :icon_sorr Çok şaşırdım yaa niye böyle bir şey yapsın kiiii??? SELImESMaDEMIr 17-01-07, 12:05 Kasirgamelek sanirim kizi delirtiyor yine.Kizda yani Kaderde cileden cikiyor ve al iste yada bunumu görmek istiyorsun gibi birsey diyor galiba...cünkü BUrak bey büzün odaya Kaderin bikinilerle olan resimlerini asmis görmedinmi? Bu arada yanlis yere yorum yazdigim icin özürdilerim:) Asina 17-01-07, 12:06 ben hâlâ bölüm özetini okuyamadım arkadaşlar nerden bulabilirim???:img-help: ama fragman harikaydı... gzd_gzd 17-01-07, 12:07 Kasirgamelek sanirim kizi delirtiyor yine.Kizda yani Kaderde cileden cikiyor ve al iste yada bunumu görmek istiyorsun gibi birsey diyor galiba...cünkü BUrak bey büzün odaya Kaderin bikinilerle olan resimlerini asmis görmedinmi? Bu arada yanlis yere yorum yazdigim icin özürdilerim:) evet büyük bi ihtimalle senn dediğin gibi olcak we kader bu yüzden çook sinirlencek:( ben demiştim ztn ilk burak farkedicek kaderin bu eski mankenlik yaptıı zamanları diye,kaderin burakı affetmesi zaman alır heralde o sırada da burak ona aşık olur snra da kader ona(inşallahh:)) KARAMAY 17-01-07, 12:13 Şimdi anlamadıgım Zenan ne yaptıki Suat bu kadar hiddetli ve sert davranıyor .. Suatı 2kez zenanı uyarmaya iten neden nee. Zenanın o bakışları sizlerede korkutucu gelmedi Ela leventin yanında olmak için nasıl çaba göstericek.. Ela ve Zenan arasında olanlara diğerlerin anlam veremediği yazılmış hasan ve burak anlarımda zenan değilmiydi Kaderin yanında Elaya "senın gibi babamın torpiliyle girmedim ve patronumla kırıştırmıyorum" diye Kader bunlardan hiçmi bişey anlamdı . vee o sahne devamında Leventi çağrı cihazı çalcakmı ? günün sorusu bu işte birde ceyhun yılmazın dediği gibi BUNLARIN HEPSİ BİR ÇELİŞKİMİ ? 3 konunun cevabını istiyorum kasırgamelek 17-01-07, 12:17 Kasirgamelek sanirim kizi delirtiyor yine.Kizda yani Kaderde cileden cikiyor ve al iste yada bunumu görmek istiyorsun gibi birsey diyor galiba...cünkü BUrak bey büzün odaya Kaderin bikinilerle olan resimlerini asmis görmedinmi? Bu arada yanlis yere yorum yazdigim icin özürdilerim:) Eveeet senin dediğin gibi zaten dolapların kapaklarına filan hep Kader'in resimlerini koymuş yazık kıza yaaa valla düşman oldum Burak'a yapılırmı bu şimdi.Amaaa Burak, 1 bölüm en fazla 2 bölüm sonra çok pişman olacak Kader'e bunları yaptığı için iş işten geçmiş olacak. layezal 17-01-07, 12:18 hasan kimle birlikte olucak sizce:icon_whis handeozbek 17-01-07, 12:20 hasan kimle birlikte olucak sizce:icon_whis hepsi doktora aşık olacak diye bir şey yok ki belki de hasan hastalarından birine aşık olur SELImESMaDEMIr 17-01-07, 12:21 gzd_gzd....evet aynen senin gibi düsünüyorum Burak Kader konusunda! Fakat asistanlarin hepsi biliyor zaten Kaderin mankenlik yaptigini bunda kötü olan ne? Ama zaten ilk bölümden beri Kaderin mankenlik yaptigini bilmiyormulardi? Allah bilir Burak Kadere hic hosuna gitmeyecegi birsey söyler....zaten basindan beri Kaderle birlikte olmak istiyordu,yani gönül eylendirmek. crazygirl7500 17-01-07, 12:21 hasan kimle birlikte olucak sizce:icon_whis önce elayı sewwcekk sonra başka bi doktorla olcakheralde SELImESMaDEMIr 17-01-07, 12:23 Evet crazygirl senin dedigin gibi olabilir yani Hasan diyorum.Yanliz kizin adi Ela:) Ayrica Kasirga melek aynen senin dedigin gibi olur...Burak en fazla iki bölüm sonra pisman olacak ve asik olacak Kadere sonunda:) gzd_gzd 17-01-07, 12:24 gzd_gzd....evet aynen senin gibi düsünüyorum Burak Kader konusunda! Fakat asistanlarin hepsi biliyor zaten Kaderin mankenlik yaptigini bunda kötü olan ne? Ama zaten ilk bölümden beri Kaderin mankenlik yaptigini bilmiyormulardi? Allah bilir Burak Kadere hic hosuna gitmeyecegi birsey söyler....zaten basindan beri Kaderle birlikte olmak istiyordu,yani gönül eylendirmek. hatırlamıyorum ben ya, biliyomuydular?:icon_sorrya mankenlik yapması kötü bşii diil de , burak kadere kendi tabirleriyle bşiler söylemiştir kesn(mesela geçen bölmde göğüslerne laf atması gibi) ondan kader bu kdr sinirlenmiştir:img-cool2 _bşr_ 17-01-07, 12:34 yarın bi gelsede dizimizi bi izlesek.yine süper bi bölüm olacak gibi. bide fragmanları sesli yapsalar çok sevinecem:) iyice merak ediyorum yoksa. tatlı_cadı624 17-01-07, 12:36 ama bence burak ın yaptığıda çook ayıp.ayrıca burak ın neden böyle olduğunu ilerki bölümlerde anlıycakmışız anlayalım anlamasınada yani ne gibi bir olay geçebilir ki başından bunları yaptıracak.Bence hiçbirşey bi insanı bu kadar ukala ve düşüncesiz(son kader olayını fragmanda gördükten sonra)olabilir ki. ayıp yanii bence burak hemen düzelse iyi olur yani ilk günden beri kader e laf atıyo herkesin bi sabrı var ama değil mi gerçi kaderinki taşmış gibi görünüyor ama layezal 17-01-07, 12:41 hasan zaten elaya asikta, onla birlikte olamicagi belli gibi ama tahminimce mutlaka hasana görede biri cikicak ortaya hasani sevecek olan birisi.....o manada sizce bu kim olabilir demek istemistim :) hastalarindan biri olabilirmi olabilir belkide fenerli_kiz 17-01-07, 12:42 ya arkdaslar bence hasan bi doktora asik olmasin ya.. baska bir karakter katilsin.. Yani tabi baskta elaya asil olacagi kesinde.. yani sonra diyorum.. idilLAMİN 17-01-07, 12:48 arkadaşlar fragmanı şimdi izledim müthiş bir bölüm bizi bekliyor.zenanla suat arasında bir yakınlaşma başlıyor hadi bakalım:img-yes: fenerli_kiz 17-01-07, 12:53 arkadaşlar fragmanı şimdi izledim müthiş bir bölüm bizi bekliyor.zenanla suat arasında bir yakınlaşma başlıyor hadi bakalım:img-yes: ya evet ya.. ben bu bölümde en cok bularni merak ediyorum.. Nasil yakinlasacaklar acaba... tatlı_cadı624 17-01-07, 13:27 bence aşları nefretle başlıcak:):) haklısın canım ne demişler ''büyük aşklar nefretle başlar'' örnek çiftlerimiz:Ela-Levent(Taksiden kovma oalyı ile) Suat-Zenan(bu bölümde başlıycak) Burak-Kader(burakın kaderin resimlerini asması nefreti ve öfkeyi başlattı yakın zamanda aşka dönüşür bu) Ayy ne çok zırvaladım dimi....:img-hyste :img-hyste bostepeli 17-01-07, 13:38 haklısın canım ne demişler ''büyük aşklar nefretle başlar'' örnek çiftlerimiz:Ela-Levent(Taksiden kovma oalyı ile) Suat-Zenan(bu bölümde başlıycak) Burak-Kader(burakın kaderin resimlerini asması nefreti ve öfkeyi başlattı yakın zamanda aşka dönüşür bu) Ayy ne çok zırvaladım dimi....:img-hyste :img-hyste slm arkadaşlar konumuz nefretle başlayan aşklarmı tespitler çok doğru canım aşk böyle başladığı zaman daha bi güzel yaşanıyo ne dersiniz bu bölümde zenan suat aşkı olay olacak ela levent bu konuda yalnız kalmıycaklar öok iyi oldu bu iş yarın izleyip görücez bi an önce izlesek bu bölüm süper:good: sevda_cicegimm 17-01-07, 13:46 mrb arkadaslar, ben simdi netten 1.bolumu izledimde.ne guzel bir bolummus.artik ben bu diziyi izleyemeye calisirimmm.su derslerden vakit bulursam dier bolumleride izlicemde.ayy dun aksam ben fragmanin sonunda geldim ya.kacirdim fragmani.zenan ve suat ha.oo bu dizi asklarin dizisi oldu yani. tatlı_cadı624 17-01-07, 13:49 haklısınız bu bölüm süper olacak. Biraz üzülücez ama diğer bölüm kadar değil. İlk bölümde güldük 2.de sevindik ve rüyalar gerçek olsa diye diye öldük 3.de ağladık,güldük,sevindik veee eller birleşti 4.de üzülücez,sevinicez vee çook romantik dakikalar yaşıycaz ama dikkatinizi şuna çekmek istiyorum 3.de iki kız kardeş bizi çok ağlattı ama bunda bizi ağlatacak kadar acı birşey yok küçük kız dışında ekleyeyim bu bölümde buraka çook kızacaz fırtına_leyla 17-01-07, 13:50 arkadaşlar bencede aşkları nefretle başlıycak keşke hemen yarın akşam olsa da dizimizi izleyebilsek:img-yes: tatlı_cadı624 17-01-07, 13:53 haklısın canım ne demişler ''büyük aşklar nefretle başlar'' örnek çiftlerimiz:Ela-Levent(Taksiden kovma oalyı ile) Suat-Zenan(bu bölümde başlıycak) Burak-Kader(burakın kaderin resimlerini asması nefreti ve öfkeyi başlattı yakın zamanda aşka dönüşür bu) Ayy ne çok zırvaladım dimi....:img-hyste :img-hyste şimdi böyle bi tespit yaptımda acaba hasana kimi bulacaz belki onunkide nefretle başlar ama bizim hasanımız kimseye karşı nefret duygusu beslemezki ayyy canım benim yaa onada birini bulalım ayy bi dk aklıma ne geldi dermisiniz ki ela ve levent tam öpüşecekken hasan bunları uzaktan görsün yaa yıkılır canım benim ama bizde yıkılırız o sırada heyecandan... bostepeli 17-01-07, 13:54 haklısınız bu bölüm süper olacak. Biraz üzülücez ama diğer bölüm kadar değil. İlk bölümde güldük 2.de sevindik ve rüyalar gerçek olsa diye diye öldük 3.de ağladık,güldük,sevindik veee eller birleşti 4.de üzülücez,sevinicez vee çook romantik dakikalar yaşıycaz ama dikkatinizi şuna çekmek istiyorum 3.de iki kız kardeş bizi çok ağlattı ama bunda bizi ağlatacak kadar acı birşey yok küçük kız dışında ekleyeyim bu bölümde buraka çook kızacaz burak bizi delirtecek resmen zamanla onuda anlıycaz garip ama hikayesi varmış bu kadar ukala olmasının ela levent sahnelerinde çok heyecanlanıcam şimdi onlar hastehenede çıkıyolarya birbirlerine naz falan yapıcaklar ela tabii leventi kızdıracak ama sonunda affettirecek ya merak ettiğim kader ve zenanın gerçek sırları nedir acaba zenan niye bu kadar deliriyo kaderi kim istemiyo izleyince görücez ama meraktan çatlıycam yani:img-pilot bostepeli 17-01-07, 13:57 şimdi böyle bi tespit yaptımda acaba hasana kimi bulacaz belki onunkide nefretle başlar ama bizim hasanımız kimseye karşı nefret duygusu beslemezki ayyy canım benim yaa onada birini bulalım ayy bi dk aklıma ne geldi dermisiniz ki ela ve levent tam öpüşecekken hasan bunları uzaktan görsün yaa yıkılır canım benim ama bizde yıkılırız o sırada heyecandan... hasan garibim yazık ona ela leventi öğrenince kahrolacak iyi çocuk ama şanssız e bari onada birini bulsunlar olmaz böyle herkes bi aşk edindi onun başı kelmi:img-hyste bide onları mum yaktıkları sahnede görürse düşer bayılırım süpriz gider ya ben diyorum ama olrmu olur:img-yes: k.u.b.r.a 17-01-07, 13:59 Arkadaşlar ya dizinin yeni bölümünü varya sabırsızlıkla bekliyorum çooooooook merak ediyorum dizinin sonunu ve zenan suat sahnelerini zaten levent suat sahneleri mutlaka vardırrrrrrrrrr crazygirl7500 17-01-07, 13:59 benbce nefretle başlamıcak 3 çiftte öle başlıcak hasan şirin ya oda hasana benzerr utanarak sıkılarak falan başlardaa asıl merak ettiğim doktor fikret yani gestapu birile olcakmı?????*:img-hyste :img-hyste :img-hyste tatlı_cadı624 17-01-07, 14:01 burak bizi delirtecek resmen zamanla onuda anlıycaz garip ama hikayesi varmış bu kadar ukala olmasının ela levent sahnelerinde çok heyecanlanıcam şimdi onlar hastehenede çıkıyolarya birbirlerine naz falan yapıcaklar ela tabii leventi kızdıracak ama sonunda affettirecek ya merak ettiğim kader ve zenanın gerçek sırları nedir acaba zenan niye bu kadar deliriyo kaderi kim istemiyo izleyince görücez ama meraktan çatlıycam yani:img-pilot evet bu benimdi ilgimi çekti belki zenan suata kızabilir ama o hasta neden kaderi istemiyo ki..başkalrı can atarken:) bana Nida diyebilirsin ya ayrıca adın neydi ben kimsenin adını bilmiyom ya nickinizle hitap etmek istemiyom bostepeli 17-01-07, 14:05 evet bu benimdi ilgimi çekti belki zenan suata kızabilir ama o hasta neden kaderi istemiyo ki..başkalrı can atarken:) bana Nida diyebilirsin ya ayrıca adın neydi ben kimsenin adını bilmiyom ya nickinizle hitap etmek istemiyom bende burcu canım kaderin geçmişinden biri galiba bende takıldım ona ona sinirlenip bide burak olayı olunca delirmiş olabilir kız ama zenanı suat fena yapıyo amabakışlarıyla resmen birbirlerine kitlendiler:img-wink:ikiside asabi biraz denk oldular ama hiç ihtimal vermiyodum arkadaşlar diyodu ama olmaz diyodum ben valla haklı çıkyılar:img-yes: tatlı_cadı624 17-01-07, 14:10 bende burcu canım kaderin geçmişinden biri galiba bende takıldım ona ona sinirlenip bide burak olayı olunca delirmiş olabilir kız ama zenanı suat fena yapıyo amabakışlarıyla resmen birbirlerine kitlendiler:img-wink:ikiside asabi biraz denk oldular ama hiç ihtimal vermiyodum arkadaşlar diyodu ama olmaz diyodum ben valla haklı çıkyılar:img-yes: haklısın bende ilk başta olmaz dedim yani ikiside inatçı ikiside hırslı ve ikisde sert yani düşününce aynı kutuplar birbirini iter diyodum ama bu dizi tüm bilimsel kuralları deviriyo maşallah......:)) sevda_cicegimm 17-01-07, 14:23 arkadaslar daha var sizin anayasayfaya gecmenize bence. cnm moderatorlere sor bence.onlar daha ii bilir. arkadaslar sevda cicegi 24 bolum surdu.ve biz anasayfaya gecmedik.demekki bolumlerden deil.baskada tahminim yok.. ask olunca dizi guzel oluyor bence ya.ela ve leven'in asklari cok guzel bence. crazygirl7500 17-01-07, 14:24 arkadaslar veee sınav bitti sonunda ben geldim ne konuşuyoruz nasılsınız ne var ne yok ay ne çok soru sordum neyse yarın dizimiz de var ne güzel yaaa:) önce hasana aday aradık sonra tanışma biçimleri planlandı şimide konu ana sayfaya geçip geçmeme (sınawın nası geçti) bostepeli 17-01-07, 14:30 arkadaslar daha var sizin anayasayfaya gecmenize bence. cnm moderatorlere sor bence.onlar daha ii bilir. arkadaslar sevda cicegi 24 bolum surdu.ve biz anasayfaya gecmedik.demekki bolumlerden deil.baskada tahminim yok.. ask olunca dizi guzel oluyor bence ya.ela ve leven'in asklari cok guzel bence. bazı diziler erkenden geçiyo bakalım biz anasayfa yüzü göürmüyüz hakediyoruz ama çok durgunlaştı forum neyse sizi bi soru şefliği kim hakediyo suatla levent rakip bunun için yarışıyolar sizce kim bence hakeden alır ama levent daha yakın:good: crazygirl7500 17-01-07, 14:39 bazı diziler erkenden geçiyo bakalım biz anasayfa yüzü göürmüyüz hakediyoruz ama çok durgunlaştı forum neyse sizi bi soru şefliği kim hakediyo suatla levent rakip bunun için yarışıyolar sizce kim bence hakeden alır ama levent daha yakın:good: ikiside spr doktor ama haldun beyinde dedii gibii suat hırslı sinirli asabii ztnn lewentt şeff ya 13 üye 13 misafir war forumda hadii üyeler parmaklar klawyelere diziyle ilgili aklımıza gelen herşeyi yasalım prenses19 17-01-07, 14:40 önce hasana aday aradık sonra tanışma biçimleri planlandı şimide konu ana sayfaya geçip geçmeme (sınawın nası geçti) ohoo iyi vallaha buldunuz mu birini bari hasan bi süre daha böyle aşk acısı çekicek galiba ve ela levent olayını öğrendikten sonra acısı katlanıcak sanırımm sonra hastaneye bi doktor gelsin onla olsun arası(canım benim iyi geçti sağol sorduğun iç.in) prenses19 17-01-07, 14:44 ikiside spr doktor ama haldun beyinde dedii gibii suat hırslı sinirli asabii ztnn lewentt şeff ya 13 üye 13 misafir war forumda hadii üyeler parmaklar klawyelere diziyle ilgili aklımıza gelen herşeyi yasalım yaa ben levent karakterini çok seviyorum ama bu bir yana şefliğe o daha yakın ve o daha çok hakediyo doktorlarla asistanlarla:) hastalarla arası iyi suat dediğiniz gibi sinirli asabi başarılı olabilir ama bu şeflik için yeterli değil bencil ve kibirli şef olunca o kadar sorumlulukla beraber öncelikle kendinden çok hastanendekileri düşünmek zorundasın suat bunu başaramaz bostepeli 17-01-07, 14:46 valla hasanın işi zor hem aşık hemde evsizi evde bulamadı bakalım elanın geçici süre kalma limitini uzun süreliye nasıl çıkarabilir levent bunu duyarsa belki kıskanabilir hastahaneye biri gelse ona aşık olsa gelen doktor olsa dediğiniz gibi leventi görünce hasanı takmaz yok dışardan biri olsun hasana artık onada birini bulsunlar yani olmuyo böyle:img-hyste ela levent ve suat zenan,kader burak sahnelerini izlemek için sabırsızlanıyorum artık gücüm kalmadı :img-hyste prenses19 17-01-07, 14:50 vallaha arkadaslar dayanacak gücüm kalmadı artık fregmanı izlenmekten artık site iflas edecek diye korkuyorum o derece yani zaten o hastaneye kim gelse levent e takılacağı belli hasan garibim ne yapsın kaldı yalnız köşelerde bakarsın kanalizasyon belediye derkem belediyeden birini bulur biz de rahatlarız First_Lady 17-01-07, 14:52 valla hasanın işi zor hem aşık hemde evsizi evde bulamadı bakalım elanın geçici süre kalma limitini uzun süreliye nasıl çıkarabilir levent bunu duyarsa belki kıskanabilir hastahaneye biri gelse ona aşık olsa gelen doktor olsa dediğiniz gibi leventi görünce hasanı takmaz yok dışardan biri olsun hasana artık onada birini bulsunlar yani olmuyo böyle:img-hyste ela levent ve suat zenan,kader burak sahnelerini izlemek için sabırsızlanıyorum artık gücüm kalmadı :img-hyste aynen dediklerine katiliyorum ben de artik o guzel ask sahnelerini gormek icin sabirsizlaniyorum.Ela Levent aski artik basladi bakalim digerlerinin aski nsl basliycak cok merak icindeyimmmmmmmmmm sedosshh 17-01-07, 14:54 slm arkadaşlarr ben geldimm:D......... ya yazık hasana yaaa... düşünürsek eğer ona kimse kalmıo:(.... bence hasan büyük ihtimalle ya hastalardan birine fln aşık olur yada yeni gelecek bir asistana... crazygirl7500 17-01-07, 14:55 vallaha arkadaslar dayanacak gücüm kalmadı artık fregmanı izlenmekten artık site iflas edecek diye korkuyorum o derece yani zaten o hastaneye kim gelse levent e takılacağı belli hasan garibim ne yapsın kaldı yalnız köşelerde bakarsın kanalizasyon belediye derkem belediyeden birini bulur biz de rahatlarız belediyeden birinimi bulur:img-hyste :img-hyste spr yaaa aynen bende 100 oldu isliorum fragmanıı kimse burya bişi yasmıınca ilk 3 bölümüde isledim hatta PARMAKLAR KLAWYELERE MİLLET!!!! crazygirl7500 17-01-07, 14:56 slm arkadaşlarr ben geldimm:D......... ya yazık hasana yaaa... düşünürsek eğer ona kimse kalmıo:(.... bence hasan büyük ihtimalle ya hastalardan birine fln aşık olur yada yeni gelecek bir asistana... HGG HEM SİTEYE HEMM DOKTORLAR AİLESİNE UMARIM BOL YORUM YAPANLARDAN OLURSUNN hasana bulurus birini de bence o çokk sona olcak 10 blüm sona fln daa çocuk ela için acı çekcek yaa Sorciere 17-01-07, 15:00 ya ciiidden yazık ya hasana umutsuz bir aşkın peş,ine gidio oysaki ela şefinin şefinin şefine(e olcak yani en sonunda)aşık en kötüsüde şeyde onaiaşık yain hasanın hiçbir şansı yok prenses19 17-01-07, 15:01 belediyeden birinimi bulur:img-hyste :img-hyste spr yaaa aynen bende 100 oldu isliorum fragmanıı kimse burya bişi yasmıınca ilk 3 bölümüde isledim hatta PARMAKLAR KLAWYELERE MİLLET!!!! bölümleri tam izlemeye fırsatım olmuyo da ben de artık ela levent sahnelerini izliyorum sadece zaten son hızla iki kızkardeşin sahnelerini geçiyorum çünkü onları gördüğüm anda bi sulanma hissediyorum gözlerimde:( hasan gitse gitse hastane dışında bi belediyeye gidiyodur annesi gilden başka gördüğü hastane dışı cinsiyeti farklı biri mi var allah aşkına:img-hyste bostepeli 17-01-07, 15:05 arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum hasana bi kız bulamıyorum:icon_sorr ya bunlar hastehenede çok azlar şimdi başka yerden takviye gelse ekibe olur, çok güzel olursa kızlar levente asılır dayanamam ela delirir annesi bakmıyomu kız acaba :img-hyste ya hasanın annesinide çok merak ediyorum açıkçası komedidir muhakkak aile ya ben tekrarları izlemekten helk oldum müziklerini dinlemekten artık takatim kalmadı ben hastahanelik oluyorum lütfen levente haber verin acil hastası geliyo:img-hyste konulacak konu bitti saçmalıyorum:img-hyste crazygirl7500 17-01-07, 15:07 arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum hasana bi kız bulamıyorum:icon_sorr ya bunlar hastehenede çok azlar şimdi başka yerden takviye gelse ekibe olur, çok güzel olursa kızlar levente asılır dayanamam ela delirir annesi bakmıyomu kız acaba :img-hyste ya hasanın annesinide çok merak ediyorum açıkçası komedidir muhakkak aile ya ben tekrarları izlemekten helk oldum müziklerini dinlemekten artık takatim kalmadı ben hastahanelik oluyorum lütfen levente haber verin acil hastası geliyo:img-hyste konulacak konu bitti saçmalıyorum:img-hyste buyrun konuşulcak konu hasanın annesini hangi oyuncu oynasın istersiniz????????? prenses19 17-01-07, 15:11 arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum hasana bi kız bulamıyorum:icon_sorr ya bunlar hastehenede çok azlar şimdi başka yerden takviye gelse ekibe olur, çok güzel olursa kızlar levente asılır dayanamam ela delirir annesi bakmıyomu kız acaba :img-hyste ya hasanın annesinide çok merak ediyorum açıkçası komedidir muhakkak aile ya ben tekrarları izlemekten helk oldum müziklerini dinlemekten artık takatim kalmadı ben hastahanelik oluyorum lütfen levente haber verin acil hastası geliyo:img-hyste konulacak konu bitti saçmalıyorum:img-hyste yaa canım tek olmadığıma sevindim zaten ben her hafta böyle kafayı yiyodum ama especially geçen hafta o son sahneyi fregmanda gördükten sonra e bu hafta da fregman sonunda var beter bi sahne üstüne bi de sınav stresi düşünün artık halimi yok canım ben de tam hastanelik durumdayım anadolu hastanesi bu durumda kesin alır bizi ama alsa alsa psikolojiye artık ama bi değişiklik yapılabilir ben derim benim ilacım cerrahide bak gör o zaman hastanede nasıl şenlik var:img-hyste bostepeli 17-01-07, 15:18 yaa canım tek olmadığıma sevindim zaten ben her hafta böyle kafayı yiyodum ama especially geçen hafta o son sahneyi fregmanda gördükten sonra e bu hafta da fregman sonunda var beter bi sahne üstüne bi de sınav stresi düşünün artık halimi yok canım ben de tam hastanelik durumdayım anadolu hastanesi bu durumda kesin alır bizi ama alsa alsa psikolojiye artık ama bi değişiklik yapılabilir ben derim benim ilacım cerrahide bak gör o zaman hastanede nasıl şenlik var:img-hyste canım işin zor valla sınavlarda iyi notlar alırsın inşallah şu mum yaktıkları sahne az gösterilip bitmez inşallah o an benim halim kötüleşmiş olacak ama hastahaneye gittiğmizde beraber gideriz merak etme ayarlarız bişeler:img-wink: leventin hastası oluruz valla ondan başka kimseyi kabul etmiyorum ya suat olsa valla hemen iyileşir hastahaneden kaçarım:img-hyste ya suatla zenanın bakışları birbirlerine ne kadar keskin süper bakmışlar o sahnede ya hele kader olay bu bölümde burağı artık elinden kimse alamaz peki bu konularda hasan nerde olacak yazık ona ya konusu az azıcık onada bişeler yapsınlar :img-pilot crazygirl7500 17-01-07, 15:21 canım işin zor valla sınavlarda iyi notlar alırsın inşallah şu mum yaktıkları sahne az gösterilip bitmez inşallah o an benim halim kötüleşmiş olacak ama hastahaneye gittiğmizde beraber gideriz merak etme ayarlarız bişeler:img-wink: leventin hastası oluruz valla ondan başka kimseyi kabul etmiyorum ya suat olsa valla hemen iyileşir hastahaneden kaçarım:img-hyste ya suatla zenanın bakışları birbirlerine ne kadar keskin süper bakmışlar o sahnede ya hele kader olay bu bölümde burağı artık elinden kimse alamaz peki bu konularda hasan nerde olacak yazık ona ya konusu az azıcık onada bişeler yapsınlar :img-pilot cidden hasan tekk kaldıı ya süper bakıolarfdıı ya hasanın annesi çıksın ortaya we tbi teyzeleide biraz gülelim wede gestapuu ya nolcak acba onun bi aşkı sewgilsi fln olcakmı yada acba ewlimi bostepeli 17-01-07, 15:22 HGG HEM SİTEYE HEMM DOKTORLAR AİLESİNE UMARIM BOL YORUM YAPANLARDAN OLURSUNN hasana bulurus birini de bence o çokk sona olcak 10 blüm sona fln daa çocuk ela için acı çekcek yaa ayy eet yaaa. bide anladığım kadarıyla hiç ciddi bi ilişkiside olmamış hasancımın yaaa. çok üzülcek çook.... ya 6 gün boyunca bekledim ama 1 gün bekliyemiom yaa:D:D:D çatlıcam meraktan kafamda bir sürü soru işareti var:D sen merak etme bi bu bölüm yayınlansınn ben bol bol yorum yaparım:D:D ya hasanın acı çekmesine çok üzüldüyorum ne yapsın aşkı karşılıksız yağmur şu ekiple beraber gecelerinde pınarla konuşurken muhabir ona bi soru sordu ne konuşuyosunuz diye yağmur 4.bölümde özemli bi sahne çektik onu anlatıyodum yani demekki olay bölüm olacak önemli sahneler 1 yada 2 hasanın sahnesi olabilir fragmanda görülmeyen izlesek bir an önce ben acillik oluyorum tutmayın beni:img-hyste bostepeli 17-01-07, 15:25 cidden hasan tekk kaldıı ya süper bakıolarfdıı ya hasanın annesi çıksın ortaya we tbi teyzeleide biraz gülelim wede gestapuu ya nolcak acba onun bi aşkı sewgilsi fln olcakmı yada acba ewlimi bu dizinin yabancı versiyonunda gestapo evliymiş bu karekter ve hamilede kalıyomuş burdada olma ihtimali var belki hamilelik onu biraz yumuşatır genelde hamileler duygusal oluyomuşya bakalım hasan daha neler yapacak geçen bölümde çok güldüm ona elaya herşeyi papağan gibi söyledi şu belediye yaktı hasanı:img-hyste ayko 17-01-07, 15:29 bu dizinin yabancı versiyonunda gestapo evliymiş bu karekter ve hamilede kalıyomuş burdada olma ihtimali var belki hamilelik onu biraz yumuşatır genelde hamileler duygusal oluyomuşya bakalım hasan daha neler yapacak geçen bölümde çok güldüm ona elaya herşeyi papağan gibi söyledi şu belediye yaktı hasanı:img-hyste öylemi hep çalıntı yapıyolar şu dizileri hiç kendimize özgün bişey yapmıyoruz yapsak neler olacak ? dondurmam gaymak filmi oscara gidiyor işte ondan dolayı :) işimize gelmiyor yeni bişeler yapmak hep çal çal bir klip çekiyolar bir bakmışın eros zamarottinin klbinden çalmışlar hırsız çok memlekette neyse sevgiler.. nynm 17-01-07, 15:30 ya ben bi ara izledim yabancı versiyonunu ama kimin kim olduğunu tam olarak bilemediğim için çok anlayamadım ( zaten 5 dk mı ne izlemiştim ) ay bir an önce yarın akşam olsun bostepeli 17-01-07, 15:33 ya ben bi ara izledim yabancı versiyonunu ama kimin kim olduğunu tam olarak bilemediğim için çok anlayamadım ( zaten 5 dk mı ne izlemiştim ) ay bir an önce yarın akşam olsun yabancı versiyonunu bende izlemedim ama bizimki daha güzel alıntı olabilir ama genelde diziler böyle dönüyo ama bizim ekip kadro tam oturdu bence, o yüzden ilgimi çekmiyo yabancı versiyonu ben bu diziye bayılıyorum yarınnı iple çekiyorum merakla bekliyorum olay sahneleri:img-pilot sedosshh 17-01-07, 15:35 ya hasanın acı çekmesine çok üzüldüyorum ne yapsın aşkı karşılıksız yağmur şu ekiple beraber gecelerinde pınarla konuşurken muhabir ona bi soru sordu ne konuşuyosunuz diye yağmur 4.bölümde özemli bi sahne çektik onu anlatıyodum yani demekki olay bölüm olacak önemli sahneler 1 yada 2 hasanın sahnesi olabilir fragmanda görülmeyen izlesek bir an önce ben acillik oluyorum tutmayın beni:img-hyste ben ekipin kutlama gecesini izleyememiştimm. demek fragmanda olmayan sahnelerde varr... ayy çok merak ediorum yaa nolcak bu hasanımaa:D:D ama hasan bu kadar pasif kalmaz dizide yaa, mutlaka olcaktır bişeler... bende acillik oluorum harbidenn hemde direk anadolu sağlık merkezine gdicem:D bize yakın orasıı:D okula giderkende hergün serwisle önünden geçioruzzz:D:D eee şey bu arada hala bana yardımcı olabilecek biri yokmu?:D:D:D anil16 17-01-07, 15:53 bu hafta yeni bolum var demi..ozeti okudum dun.Ama dun gece fragman gordum ve eski bolumun bir fragmaniydi.2 bolumun.bende ne oluyo dedim.. galiba yanlis fragmani yayinladilar.Hic anlamadim. :P nynm 17-01-07, 15:55 bostepeli söylediklerine katılıyorum bzm dizimizdeki hiçbir ekip kadar iyi bir ekip bulunmamıştır yabancı versiyonuda çok saçma şeyler vardı ztn yeliz 17-01-07, 15:59 herkeze slmlarr :) nihayet büyük gün geldi beklememize her zaman deyiyo persembe aksamlari müthis bi bölüm izliyo oluyoruz her seferinde :img-kiss: ooo fragman gelmis özet gelmis ne güzel :) fragmani dün aslinda gördüm ama nedense bi baktim eski görüntüler vardi fragmanda cogu kiside aynisini izlemis galiba... ama nihayet degistirmisler fragmani yoksa ben delirirdim yaa :) yarin aksami sabirsizlikla bekliyorum yaaa cook ama coook merak ediyorum... suat ve zenanin bakismalari neydi öyle yaa ask kivilcimlari basliyo desenize :img-in_lo bu bölümde... acaba suat zenanin neden sacini cekiyo????? Bu bölüm yine alicagiz kesin yaa :icon_sorr o kizi öyle görünce kafasi kan icinde felan fena oldum yine :icon_sorr hele leventin bas ucunda uyumasi.... kiz dedik popkek dedik ve hepsinide bu bölümde nihayet izlicez Burak ve kadere gecersek ben fragmanda pek göremedim ama sizin dediginize göre Burak Kaderin mayolu resimlerin felan asiyormus duvara.... tabikide Kader delirmeyipde ne yapsin utanilicak ne varki zaten herkez biliyor onun eskiden mankenlik yaptigini hemde okumak icin yani... iste bunu mu görmek istiyorsun felan diyip üstündekilerini yirtti tabi ama ilerki bölümlerde burakin hayat hikayesinide ögrenicez.. acaba nedir ya merakettim hepsinide ailesi yüzünden mi acaba??? :not_i: Ve son olarakda pop kek kutlamasi :) muhtessem olucak ya tam öpüseceklerken fragmani kestiler.... gecen burda birisi o elin yani mumu yakan kisinin ela olucagini söylemis yani gecen bölüm o esrarengiz el kim diye tartisiyorduk simdide bu :) ela hastenede kimsenin bilmemesini isticek beraber olduklarini tabi bu durumda leventi üzücek cnmm benim yaa :( nalan ablanin tüyosuna göre dogum günü kutlamasiymis yani elamizin :) offf bugünde gecsin sükür edicem o zaman yaa... mili_gkhnözen1905 17-01-07, 16:00 bu hafta yeni bolum var demi..ozeti okudum dun.Ama dun gece fragman gordum ve eski bolumun bir fragmaniydi.2 bolumun.bende ne oluyo dedim.. galiba yanlis fragmani yayinladilar.Hic anlamadim. :P anilcimm evet yeni bölüm var fragmani izledim ama show türkten degil.. indirip izledim.. show türkte bende görmedim görmeyen biride yok zanneder ve izlemez böyle olursada reyting düser ya.. bazir arkadaslarda öyle dedi eski fragmanlari veriyormus ben daha rastlamadim:) gzd_gzd 17-01-07, 16:16 haklısınız bu bölüm süper olacak. Biraz üzülücez ama diğer bölüm kadar değil. İlk bölümde güldük 2.de sevindik ve rüyalar gerçek olsa diye diye öldük 3.de ağladık,güldük,sevindik veee eller birleşti 4.de üzülücez,sevinicez vee çook romantik dakikalar yaşıycaz ama dikkatinizi şuna çekmek istiyorum 3.de iki kız kardeş bizi çok ağlattı ama bunda bizi ağlatacak kadar acı birşey yok küçük kız dışında ekleyeyim bu bölümde buraka çook kızacaz evet,bu bölümde o küçük kız bizi ağlatcak gibi,bi de tabi leventi o kız yüzünden vicdan azabı çekmesi dee ağlatcak buraka da çook kızcaz bu ukala tavırları yüzünden onun hikayesini gerçekten çook merak ediyorum;) sumisali 17-01-07, 16:21 evet,bu bölümde o küçük kız bizi ağlatcak gibi,bi de tabi leventi o kız yüzünden vicdan azabı çekmesi dee ağlatcak buraka da çook kızcaz bu ukala tavırları yüzünden onun hikayesini gerçekten çook merak ediyorum;) evet canım o küçük kız çok fena ya.. levent te canım çok üzülücek.. dayanamam yahu........ burak zaten ayrı bir alem ...ne olucak onun sonu merakla bekliyorum ben....... bostepeli 17-01-07, 16:31 ben en çok kader ve zenan sahnelerini merak ediyorum fragmanda kaderin hastasını gösteriyo onu istemeyen kim acaba ama hızlı geçiyo zenanıda öyle suat onu depo gibi bi yere götürüyo ne olduki bu kadar delirdiler ama suatta aşka düşecek zenanda çok sarıcak çok bide zenanla kaderin gerçeklerini merak ediyorum kaderinki kesin geçmişten biyopsi yapması gerekiyo o hastaya ama o istemiyo nedir olay acaba ela levent artık aşık kaprislerine başlarlar bide hastahanede durumu saklama olayı varken valla levent cesur hiç çekinmiyo ela ne yapsın zenanlada takışacak ama hatasını anlıyo sonu güzel oluyo şu küçük kızı merak ediyorum levent yıkıldı resmen ne güzelde uyuyo yanında ela bu sahneyi görecekmi merak ediyorum çok tatlıydı ya yarın olsada izlesek dayanamıyorum gel perşembe gel:img-help: sevgi sihirbazı 17-01-07, 17:15 slm millet ben geldim!fragmanı dün seyrettim yeni fragmanı gören şanslılardanım.izleyemeyenler için kısaca anlatayım:başlarda ela ve levent soğuk levent kucağında yaralı bir kızla geliyo onu tedavi ediyo başında uyuyo.burak kaderin mayolu resimleri duvara yapıştırmış ve anlatılanlara göre hastanede herkese dağıtmışşş .kader sinir krizi geçiriyo görmek istediğin bumu dercesine gömleğini falan yırtıyo.sanırım bir hastaya suat ve zenan beraber müdahale ediyo.önce suat bağırıyo,sonra saçına yapışıyo,sonrada koridorda baya güzel bakışıyolar.hasan la ilgilipek birşey yoktu.ela ve leventte kekin üstünde yanan mumla aşka yelken açıyolar.bu arada mumu yakan ela kıyafetinden anladım sınavı olan arkadaşlar nasıldı sınavlar şimdiden tebriklerrrr sedosshh 17-01-07, 17:16 üfff arkadaşlar yaa neden kimse bişi yazmıoo:S hadiiii hadiii çalışsın parmaklar birazzzz:D nasıl geçcez biz böle anasayfayaa....................... sedosshh 17-01-07, 17:21 slm millet ben geldim!fragmanı dün seyrettim yeni fragmanı gören şanslılardanım.izleyemeyenler için kısaca anlatayım:başlarda ela ve levent soğuk levent kucağında yaralı bir kızla geliyo onu tedavi ediyo başında uyuyo.burak kaderin mayolu resimleri duvara yapıştırmış ve anlatılanlara göre hastanede herkese dağıtmışşş .kader sinir krizi geçiriyo görmek istediğin bumu dercesine gömleğini falan yırtıyo.sanırım bir hastaya suat ve zenan beraber müdahale ediyo.önce suat bağırıyo,sonra saçına yapışıyo,sonrada koridorda baya güzel bakışıyolar.hasan la ilgilipek birşey yoktu.ela ve leventte kekin üstünde yanan mumla aşka yelken açıyolar.bu arada mumu yakan ela kıyafetinden anladım sınavı olan arkadaşlar nasıldı sınavlar şimdiden tebriklerrrr hoşgeldin arkadaşım. bende izledim fragmanı çoookk gzl olcak bu bölümmm. herşey olayy olayyy...:D:D biran önce yrn olsa yaaaaf bostepeli 17-01-07, 17:23 inşallah mum sahnesi kısa olmaz ama olma ihtimalide var o sahneyi zenanla suat sahnesini ve kader burak sahnelerini acayip merak ediyorum e leventle ela çıkıyo bakalım hastahanede nasıl davranacaklar ela yine mesafeyi koyacak ama zaten kızıyo levent ona ya elanın durumuda o an zor olacak bakalım artık izlemek istiyoeum yeni ölümü millet nedesiniz ya bi konu açın tartışalım ana sayfaya geçmezliyiz olmuyo böyle:img-help: sozer 17-01-07, 17:25 fragmanı izlemedim.yazdıklarınızdan güzel ve aşk dolu bir bölüm bizi bekliyor.burak yine yapmış yapacağını.herşey iyi hoş da aysun kayacıya bitürlü ısınamadım.onu izlerken çok sıkılıyorum.yapay duruyor.hasana bayılıyorum.izlerken çok gülüyorum. _bşr_ 17-01-07, 17:27 bence mum sahnesi uzun sürer çünkü dizi ela levent üzerine çoğunlukla. bu bölümde baya olay olucak heyecanlı bi bölüm bekliyor bizi. bencede çalışsın parmaklar;) bostepeli 17-01-07, 17:28 fragmanı izlemedim.yazdıklarınızdan güzel ve aşk dolu bir bölüm bizi bekliyor.burak yine yapmış yapacağını.herşey iyi hoş da aysun kayacıya bitürlü ısınamadım.onu izlerken çok sıkılıyorum.yapay duruyor.hasana bayılıyorum.izlerken çok gülüyorum. banada ilk başta öyle geldi hatta dizide oynıycak diye sinir olmuştum ama tamamiyle ön yargımı yendi ben beğenmeye başladım yavaş yavaş iyi olacak bunada şükür burdaki rolünüde çok sevdim zaten burağa kadınca verdiği ders çok iyi inşallah anlar onuda akıllanır ilerki bölümlerde artık ama kader bu bölümde onu kesin boğacak kız cinnet geçiricek ya:img-hyste kimse yanına yaklaşmasın didou_didem 17-01-07, 17:29 turkuaz_ozge inşallah o sahne uzun olur yaa çok merak ediyorum o sahneyi bende... bu arada fragmanda suat çok güzel bakmış söylemeden edemeyeceğim.. bostepeli 17-01-07, 17:30 bence mum sahnesi uzun sürer çünkü dizi ela levent üzerine çoğunlukla. bu bölümde baya olay olucak heyecanlı bi bölüm bekliyor bizi. bencede çalışsın parmaklar;) inşallah uzun olur dualarım bu sahnenin uzun olması için geçen bölümde bi el ele tutuşturdular bıraktılar gerisi yok delirdim bu seferde kısa olursa beni acilden toplarsınız artık arkadaşalar tv kırarım valla:img-hyste ya ben sapıtım yarın olsa bi an öncede izlesek:img-pilot sedosshh 17-01-07, 17:32 fragmanı izlemedim.yazdıklarınızdan güzel ve aşk dolu bir bölüm bizi bekliyor.burak yine yapmış yapacağını.herşey iyi hoş da aysun kayacıya bitürlü ısınamadım.onu izlerken çok sıkılıyorum.yapay duruyor.hasana bayılıyorum.izlerken çok gülüyorum. ama neden yaa aysun çok yakışmış bence ben onun yüzünde acaip bi masumluk görüorum dizide:D bütün oyuncular süperrrr bence... tabi o senn düşüncenn bişe diemeyis... madame 17-01-07, 17:35 arkadaişar bana mı öyle geliyor yoksa bu bizim tanıtım az mı dönüyor. ben bugün hiç göremedim ya. Eskiden diyaloglu tanıtım yaparlardı oda yok. N'oluyor bizim yapımcılar az çalışıyo galiba.:img-yes: deniz123 17-01-07, 17:36 bende yeni fragmanı görmüştüm ama sınavlarım dolayısıyla giremedim son sınavım kaldı oda cuma ondan sonra hep sitede olcam tek ders yüzünden nerdeyse teşekkür alamıyodum ama dersi yüksek notla kapatınca karneme 1 yerine 3 gelicek fen şubesi gerçekten çoook ağır :happy0064 :happy0064 şimdi diziye gelelim ya suatla zenan durumunu çok merak ediyorum nasıl olucak ne olucak levent ve elayı söylemiyorum bile onların durum için meraktan çatlıyorum çünkü ama özete ve fragmana göre aralarındaki buzlar elanın doğumgünü sayesinde çözülücek ve zenana gelince levent konusunda elaya laf sokucakmış bakalım o suatla olunca ne yapıcak.. _bşr_ 17-01-07, 17:37 o sahne(mumlu) uzun kesin garanti bile veriririm. eğer uzun olmazsa gelin beni öldürün;) suat ile zenan zaten karakter olarak çok benziyor. bu bölümden sonra onlarında işi tam onalrda yakınlaşır. bu bölümün sonlarında da burak ile kader de yakınlaşır. çünkü burak kalbini kırdı kızın özür falan dilemek için büyük bişey yapması lazım . kendini affettirincede kesin aşk başlar diyorum bi hasan kalıyo o zaman geriye oda karaciğere kavuşturduğu kadınla sevgili olsun;) sedosshh 17-01-07, 17:41 bende yeni fragmanı görmüştüm ama sınavlarım dolayısıyla giremedim son sınavım kaldı oda cuma ondan sonra hep sitede olcam tek ders yüzünden nerdeyse teşekkür alamıyodum ama dersi yüksek notla kapatınca karneme 1 yerine 3 gelicek fen şubesi gerçekten çoook ağır :happy0064 :happy0064 şimdi diziye gelelim ya suatla zenan durumunu çok merak ediyorum nasıl olucak ne olucak levent ve elayı söylemiyorum bile onların durum için meraktan çatlıyorum çünkü ama özete ve fragmana göre aralarındaki buzlar elanın doğumgünü sayesinde çözülücek ve zenana gelince levent konusunda elaya laf sokucakmış bakalım o suatla olunca ne yapıcak.. tebrikler 3 gerçekten yüksek bir nott bana göree:D: eet zenan elaya laf sokucakmış işte bence bu yüzden kendide suatdan uzaklaşırr ela gibi oda kaçar, araya mesafe koyarr... ama sonunda kesin onlarda birlikte olcaklar deniz123 17-01-07, 17:52 tebrikler 3 gerçekten yüksek bir nott bana göree:D: eet zenan elaya laf sokucakmış işte bence bu yüzden kendide suatdan uzaklaşırr ela gibi oda kaçar, araya mesafe koyarr... ama sonunda kesin onlarda birlikte olcaklar teşekkür ederim aslında notlarım gayet iyi geçen senede iyiydi bu sene 10.sınıfım ve fen kolu seçtim diğer derslerim iyyiydi ve sadece kimya yüzünden teşekkürü kaçırıyodum ama son yazılıdan yüksek aldım ve karneme 3 geçiyo dolayısıyla teşekkür alıyorum dizi konusuna gelirsem beni mutlu eden şey levent ve elanın aralarının doğumgünü sayesinde düzelicek olması ve zenanında aşka düşerek elanın nasıl zor bi durumda kaldığını onunda anlıyacak olması suat ve zenan tam birbirlerine göre 2sininde hayatlarında en önemli şey kurallar o nedenle iyi anlaşırlar.. sedosshh 17-01-07, 17:58 teşekkür ederim aslında notlarım gayet iyi geçen senede iyiydi bu sene 10.sınıfım ve fen kolu seçtim diğer derslerim iyyiydi ve sadece kimya yüzünden teşekkürü kaçırıyodum ama son yazılıdan yüksek aldım ve karneme 3 geçiyo dolayısıyla teşekkür alıyorum dizi konusuna gelirsem beni mutlu eden şey levent ve elanın aralarının doğumgünü sayesinde düzelicek olması ve zenanında aşka düşerek elanın nasıl zor bi durumda kaldığını onunda anlıyacak olması suat ve zenan tam birbirlerine göre 2sininde hayatlarında en önemli şey kurallar o nedenle iyi anlaşırlar.. hmm.. eet bnm kimya zor bir ders ama bnm 5:D:D:D ama bende yinede teşekkür alıorum:(:( eet bencede öle olcak, zenan elanın durumunu anlıycak. ama yanlız bnm biraz tereddüütlerim varr. eet ikiside yaklaşık olarak aynı düşüncelere sahip. ama aynı kutuplar birbirini iter........ gzd_gzd 17-01-07, 18:02 evet canım o küçük kız çok fena ya.. levent te canım çok üzülücek.. dayanamam yahu........ burak zaten ayrı bir alem ...ne olucak onun sonu merakla bekliyorum ben....... evet ya dayanamam walla leventin öyle üzülmesine,umarım kız iyileşir we levent wicdan azabı çekmez bu arada 24 saatimiz kaldı arkadaşlarr:):) didou_didem 17-01-07, 18:04 arkadaişar bana mı öyle geliyor yoksa bu bizim tanıtım az mı dönüyor. ben bugün hiç göremedim ya. Eskiden diyaloglu tanıtım yaparlardı oda yok. N'oluyor bizim yapımcılar az çalışıyo galiba.:img-yes: ben bugün 2 yada 3 kere gördüm ayrıca evet dediğin gibi diyaloglu tanıtım olurdu yoktu bu sefer... KeReMcEmLoVeRiN 17-01-07, 18:06 teşekkür ederim aslında notlarım gayet iyi geçen senede iyiydi bu sene 10.sınıfım ve fen kolu seçtim diğer derslerim iyyiydi ve sadece kimya yüzünden teşekkürü kaçırıyodum ama son yazılıdan yüksek aldım ve karneme 3 geçiyo dolayısıyla teşekkür alıyorum dizi konusuna gelirsem beni mutlu eden şey levent ve elanın aralarının doğumgünü sayesinde düzelicek olması ve zenanında aşka düşerek elanın nasıl zor bi durumda kaldığını onunda anlıyacak olması suat ve zenan tam birbirlerine göre 2sininde hayatlarında en önemli şey kurallar o nedenle iyi anlaşırlar.. bende senin gibi düsünüyorum...suat ve zenan karakter olarak cok uyumlu..bende bastan beri ikisini yakistiriyordum zaten simdi birseyler olmaya basliyor:img-yes: elayla levente gelince..ates bacayi sarmis zaten:happy0064 bostepeli 17-01-07, 18:06 o sahne(mumlu) uzun kesin garanti bile veriririm. eğer uzun olmazsa gelin beni öldürün;) suat ile zenan zaten karakter olarak çok benziyor. bu bölümden sonra onlarında işi tam onalrda yakınlaşır. bu bölümün sonlarında da burak ile kader de yakınlaşır. çünkü burak kalbini kırdı kızın özür falan dilemek için büyük bişey yapması lazım . kendini affettirincede kesin aşk başlar diyorum bi hasan kalıyo o zaman geriye oda karaciğere kavuşturduğu kadınla sevgili olsun;) canım sahne uzun olmasa bile sana kıyamam ama yapımcılara kıyıcağım kesin valla basarım orayı o sahneyi kaç gündür bekliyorum ömrüm tükendi be:img-help: şaka bi yana beni suatla zenan sahnesi de çok meraklandırıyo ya bunlar çıkarsa mesela hani aşk kıvılcımları başlıyoya hastahanede olay var o zaman seyredelim sinemayı iki sert karakter nasıl olucak görücez hasan garibim valla ben karar verdim hasana kız bulucam ya aslında sevgilisi gelsin pınar hiçte fena olmaz:img-hyste ya neler diyorum hasan da kaderine yansın ne yapalım heralde onun içinde bişeler düşündüler:icon_whis sınemıs 17-01-07, 18:12 meraba arkadşlar ben yeni katıldım aranıza sevda çiçeğinden beri üye olcam ama olmadı bi türlü doktorlara nasipmiş:) doktorlar cok güzel bi dizi yaa sadece yayınladığı kanala sinir oluyorum ama neyse artık:):) gelelim dizi yorumuna daha doğrusu bölüm yorumuna hepiniz yarınki bölüm için heyecanlısınız ama bn daha da heyecanlıyım çünkü kuzenim oynıcak:) o bi kaçınız merak ettiği küçük yaralı kız bnm kuzenim oluyoo:) selin yani gercek ismi selin dizideki adı ayşeymiş ama ne olcağını bana bile sölemiyo cadoloz:) sadece sokak çocuğu rolündeymiş erkek gibi falanmış kılığı falan o kadarcık sölemişti ama fragmanda yaralı halini gösterdi noldu acaba cadı sölemiyo:d:):) AMA NESE AZ KALDI SABRETCEZ BAKALIM:) bu arada ele ve levent arasındada kesin bişiler olcak öle gözüküyo acaba diğerleri öğrenecek mi ya ilişkilerni gzd_gzd 17-01-07, 18:18 meraba arkadşlar ben yeni katıldım aranıza sevda çiçeğinden beri üye olcam ama olmadı bi türlü doktorlara nasipmiş:) doktorlar cok güzel bi dizi yaa sadece yayınladığı kanala sinir oluyorum ama neyse artık:):) gelelim dizi yorumuna daha doğrusu bölüm yorumuna hepiniz yarınki bölüm için heyecanlısınız ama bn daha da heyecanlıyım çünkü kuzenim oynıcak:) o bi kaçınız merak ettiği küçük yaralı kız bnm kuzenim oluyoo:) selin yani gercek ismi selin dizideki adı ayşeymiş ama ne olcağını bana bile sölemiyo cadoloz:) sadece sokak çocuğu rolündeymiş erkek gibi falanmış kılığı falan o kadarcık sölemişti ama fragmanda yaralı halini gösterdi noldu acaba cadı sölemiyo:d:):) AMA NESE AZ KALDI SABRETCEZ BAKALIM:) bu arada ele ve levent arasındada kesin bişiler olcak öle gözüküyo acaba diğerleri öğrenecek mi ya ilişkilerni aa o kız senin kuzenin mi? eminim çok tatlıdır fragmanda çok göremedim çünkü,ama kutsi onun için şarkı söylediğine göre çook şanslı bi kız olduğu kesin;) ela ve levent arasndaki ilişkiyi herkesn öğrenmesne zaman war daha heralde,we ela bunun öğrenilmemesi için çaba harcayan,leventle hastanede yakınlaşmak istemeyen taraf olcak sanırım,ama heralde ilk zenan,kader weya hasan öğrenir heralde,ela en çok onlarla yakın:) tatlı_cadı624 17-01-07, 18:19 meraba arkadşlar ben yeni katıldım aranıza sevda çiçeğinden beri üye olcam ama olmadı bi türlü doktorlara nasipmiş:) doktorlar cok güzel bi dizi yaa sadece yayınladığı kanala sinir oluyorum ama neyse artık:):) gelelim dizi yorumuna daha doğrusu bölüm yorumuna hepiniz yarınki bölüm için heyecanlısınız ama bn daha da heyecanlıyım çünkü kuzenim oynıcak:) o bi kaçınız merak ettiği küçük yaralı kız bnm kuzenim oluyoo:) selin yani gercek ismi selin dizideki adı ayşeymiş ama ne olcağını bana bile sölemiyo cadoloz:) sadece sokak çocuğu rolündeymiş erkek gibi falanmış kılığı falan o kadarcık sölemişti ama fragmanda yaralı halini gösterdi noldu acaba cadı sölemiyo:d:):) AMA NESE AZ KALDI SABRETCEZ BAKALIM:) bu arada ele ve levent arasındada kesin bişiler olcak öle gözüküyo acaba diğerleri öğrenecek mi ya ilişkilerni hoşgeldin canım aramıza ailemize bir üye daha katıldı.Bende bayılıyorum bu diziye senin kuzendede ne şans varmış kutsi onun için şarkı söylüyo sonra onu kucağında taşıyo ayyyyyy canım ya biz tvde görüp deli oluyoruz o canlı canlı görmüş vay be evet canım haklısın babamın bi öğrencisi de (babam lisede müdür yard.) bi dizide oynamıştı 5-6 bölüm kadar ya ne olduysa hiç ağızlarından laf çıkmıyo yani (o kızın da ağzında bakla ıslanmazdı..:))bunlar böle oluyo söylettirmiyo senaristler yani azıck ucundan anlatsa ne çıkar dimi ama tabi biliyolar bizi cin gibiyiz ya hemen buluruz ne olacak....:img-hyste bostepeli 17-01-07, 18:22 meraba arkadşlar ben yeni katıldım aranıza sevda çiçeğinden beri üye olcam ama olmadı bi türlü doktorlara nasipmiş:) doktorlar cok güzel bi dizi yaa sadece yayınladığı kanala sinir oluyorum ama neyse artık:):) gelelim dizi yorumuna daha doğrusu bölüm yorumuna hepiniz yarınki bölüm için heyecanlısınız ama bn daha da heyecanlıyım çünkü kuzenim oynıcak:) o bi kaçınız merak ettiği küçük yaralı kız bnm kuzenim oluyoo:) selin yani gercek ismi selin dizideki adı ayşeymiş ama ne olcağını bana bile sölemiyo cadoloz:) sadece sokak çocuğu rolündeymiş erkek gibi falanmış kılığı falan o kadarcık sölemişti ama fragmanda yaralı halini gösterdi noldu acaba cadı sölemiyo:d:):) AMA NESE AZ KALDI SABRETCEZ BAKALIM:) bu arada ele ve levent arasındada kesin bişiler olcak öle gözüküyo acaba diğerleri öğrenecek mi ya ilişkilerni valla kuzeninin yerinde olmak isterdim şanslı kız:img-yes: ya nasıl konuşturamıyosun:img-yes: o bizi bu bölümde biraz ağlatacak galiba kuzenin galiba levet çarpıyo yada kıza para veriyo bişe alması için o an araba çarpıyo levent küçük kıza çok üzülecek acaba iyileşecekmi ya sende rol alsaydın dizide bize tüyo getirirdin valla bazı tüyolarla yetiniyoruz bi sonraki bölüm için offfff gelse yarın çok merak ettiğim sahneler var olay be olay:img-pilot bostepeli 17-01-07, 18:27 arkadaşlar kıza nerde şarkı söyliycek levent acaba tüyo vardı dimi bu konuda ben orayı tamamen unuttum bu bölümde zaten duygusallık sinirlilik hat saffada olacak neyse bakalım izleyince görücez daha neler olucak ya çok merak ettim bu sahneyi şimdi çık işin içinden:img-pilotmerak merak çatlıycam sonunda yani o olacak gzd_gzd 17-01-07, 18:30 arkadaşlar kıza nerde şarkı söyliycek levent acaba tüyo vardı dimi bu konuda ben orayı tamamen unuttum bu bölümde zaten duygusallık sinirlilik hat saffada olacak neyse bakalım izleyince görücez daha neler olucak ya çok merak ettim bu sahneyi şimdi çık işin içinden:img-pilotmerak merak çatlıycam sonunda yani o olacak yok kutsi kral tvde sanrm katıldığı bi programda doğum günü şarkısını küçük rol arkadaşım için söylüyorum demiş:) dizide söylemiyor yani;) bostepeli 17-01-07, 18:36 yok kutsi kral tvde sanrm katıldığı bi programda doğum günü şarkısını küçük rol arkadaşım için söylüyorum demiş:) dizide söylemiyor yani;) allah iyiliğinizi versin bende diyorum hangi arada kıza şarkı söyliycek ya:img-hyste ben bu konuyu dikkate almamıştım o yüzden böyle deyince şaşırdım ama olsun yine şanslı kız programında deseya bizim içinde doktorlar dizifilm com da bizi seven destekleyen arkadaşlar için bidahaki programına msj çekicem bizede şarkı söylesin alındım yani:img-wink: kutsiye yaren-ekin 17-01-07, 18:40 Uzun zaman oldu uğrayamadım yine derslerden hazır fırsat bulmuşken hemen geldim fragman her zamanki gibi süperdi kaderin üstünü neden açtığını mrk etmiyor değilimmm birdeeee levent&ela çiftinde ateş bacayı iyice sardı gidiyo bakalım neler olucak daha? gzd_gzd 17-01-07, 18:41 allah iyiliğinizi versin bende diyorum hangi arada kıza şarkı söyliycek ya:img-hyste ben bu konuyu dikkate almamıştım o yüzden böyle deyince şaşırdım ama olsun yine şanslı kız programında deseya bizim içinde doktorlar dizifilm com da bizi seven destekleyen arkadaşlar için bidahaki programına msj çekicem bizede şarkı söylesin alındım yani:img-wink: kutsiye evet yaa bize de şarkı söylesin,"dizifilmde beni seven üyelere" diye,ne güzel olur walla:):) ben de msj çekcem ;) sevgi sihirbazı 17-01-07, 18:42 aaa evet şarkı konusunu bende unutmuşum.bu arada 3 gerçekten iyi bir not alnın fen olunca.ya bence zenan ve suat iyi anlaşıcaklar sadece birbirlerini farketmeleri gerekiyodu o da oldu kavga da olsa bu bakış bir çok iyi gelişmenin habercisi olacak.bide bu sert kızı aşıkken görelim.aşk insanı nasıl değiştiriyomuş .hayırlısıyla bide hasanı başgöz etsekkkk.şu limon kolanyası ve ana kuzusu imajından sıyrılınca ortaya çıkacak hasanı merak ediyorum.ya dayanamıyorum artık keşke hemen gelse şu perşembe.haftanın en sevdiğim günü oldu vallahi:happy0064 sınemıs 17-01-07, 18:42 valla arkadşlar evet şanşlı bn zaten teyzeme hep şey diyodum bunu götürsen hemen kaparlardye bi ajansa falan sonunda kaptılar işte:)kuzenim dye sölemiyorum ama tatlıdır:) tüyo almıyorum çünkü daha bi kere görüşebildik buraya geldiklerind eanlat falan dedim bnd ebilmiyorum devamınd anolcak dedi araba carpma bahsini duydum öle bişi var sanırım evet 4 bölüm oynıcakmış daha anca 4. bölümü çektiler bilmiyorum falan dedi ama teld ekonuşuyoruz gene sölemiyo:) ama teyzem azcık ipucu vermiş telde ameliyatta 3,5 saat falan yatması gerkeiyodu falan bişiler dedi bzm selinde cok güzel yapmış rolünü yönetmenler falan aferin falan deöişle ronları anlatıyodu teyzem paraleden dinledim:):) gebzede olmasa bnde gitcem çekime ama...:):P offf şu okul bi de finaller var yarın diziyi izlicem ama ingilizceden sınav var napcaz bakalım:( şarkı meselesi eve kral tv d ekutsinin programında sölemişti.hatta o akşam selin aradı bana sorcakmış hangi şarkıyı istiyosun söle yayını arıcam sinem abla dedi ama bn uyudyomuşum onun aradığında:):) yayınada bağlanamadı ama önden konuşmuş kutsiyle inşş kutsiden imzalı resimde gelcek bana:):) SELImESMaDEMIr 17-01-07, 18:44 Herkese selamlar....nasilsiniz ne yapiyorsunuz?:) Of bitmis durumdayim....iki saat boyunca fransizca sinavima hazirlandim ve hala bitmedi cuma günü olan tarih sinavimada hazirlandim biraz.:( Bu arada armaiza hos geldin Dktorlardelisi...bizde senin gibi doktorlardelisiyiz:):):) Ya Show Turkte yayilanan bütün fragmanlar iki bölüm öncesini gösteriyor sanirim bir yanlislk yaptilar neyse umarim dizimizin reytinginin düsmesini saglamaz bu gereksiz olay! Yarinki bölüm süper zaten hersey tartisilsi yani yorumlandi:) Ya gecen bölüm sonlarda Levent Ela sahnelerinde calan sarki cok güzeldi ya....süperdi ....eger mümkünse bu bölümünde o muzigi aldirmaya calisin yani eger yapabiliyorsaniz? Aslinda bu konuda size bir sorum var....televizyondan müzikleri nasil kaydediyorsunuz???? Cevabinizi bekliyorum ha:) SELImESMaDEMIr 17-01-07, 18:47 Seni kalbimden atmakmi sarkisi bu dizideki tüm asklara uyucak:) Ela Levent Zenan Suat Kader Burak Kaldi bir Hasan efendi....bence ilk basta yani bir süre Elaya karsi platonik bir ask sürücek ve ardindan hastalardan birine asik olacak? Olabilir mi? mili_gkhnözen1905 17-01-07, 18:47 oo baya sayfa atlanmis süper ya kutsi dizide elaya sarki söylese dimi ne güzel olur... surda az kaldi diziye bugünde bitsin aksama biraz zor geciyor ama:) sevgi sihirbazı 17-01-07, 18:48 ne imzalı resim mi arkadaşım sen ve kuzenin ne şanslısınız öle şahsen oynayan benim kuzenim olsaydı çoktan almıştım tüyoları.biraz şımartsaydın ,çikolata falan genede vermezmiydi tüyooo!!!!!!!!!neyse bir gün kaldı dayancaz artıkk bu arada çok yavaşız canlanın arkadaşlar biraz dizimiz yarın yayınlanıyo neden böle durdunuz ki tatlı_cadı624 17-01-07, 18:48 valla arkadşlar evet şanşlı bn zaten teyzeme hep şey diyodum bunu götürsen hemen kaparlardye bi ajansa falan sonunda kaptılar işte:)kuzenim dye sölemiyorum ama tatlıdır:) tüyo almıyorum çünkü daha bi kere görüşebildik buraya geldiklerind eanlat falan dedim bnd ebilmiyorum devamınd anolcak dedi araba carpma bahsini duydum öle bişi var sanırım evet 4 bölüm oynıcakmış daha anca 4. bölümü çektiler bilmiyorum falan dedi ama teld ekonuşuyoruz gene sölemiyo:) ama teyzem azcık ipucu vermiş telde ameliyatta 3,5 saat falan yatması gerkeiyodu falan bişiler dedi bzm selinde cok güzel yapmış rolünü yönetmenler falan aferin falan deöişle ronları anlatıyodu teyzem paraleden dinledim:):) gebzede olmasa bnde gitcem çekime ama...:):P offf şu okul bi de finaller var yarın diziyi izlicem ama ingilizceden sınav var napcaz bakalım:( şarkı meselesi eve kral tv d ekutsinin programında sölemişti.hatta o akşam selin aradı bana sorcakmış hangi şarkıyı istiyosun söle yayını arıcam sinem abla dedi ama bn uyudyomuşum onun aradığında:):) yayınada bağlanamadı ama önden konuşmuş kutsiyle inşş kutsiden imzalı resimde gelcek bana:):) senin kuzende çok şanslı yaaa valla ben onun yerinde olsam sete adım attığım anda bayılırdım.kutsi,yasemin ergene,bekir aksoy,melike güner(soyadnı unuttum),yağmur atacan herbiri ayrı güzel,ayrı başarılı ve sen onları kanlı canlı karşında görüyosun düşündükçe bayılıyo gibi oluyorum ya bide ben antepte yaşıyorum ünlü kimseyi göremem şu memleketede bi ünlü gelmedi be kuzeninin yerinde olmak için neler vermezdim.... mili_gkhnözen1905 17-01-07, 18:49 Seni kalbimden atmakmi sarkisi bu dizideki tüm asklara uyucak:) Ela Levent Zenan Suat Kader Burak Kaldi bir Hasan efendi....bence ilk basta yani bir süre Elaya karsi platonik bir ask sürücek ve ardindan hastalardan birine asik olacak? Olabilir mi? selam hasretcim evet sarki hepsine uyuyor ama en cokta ela&levent;) ya hasanada bulsalar böyle olmuyor ama yanliz.. elaya asik olcak ama ümitsiz ask bence olabilir hastalardan birine... bostepeli 17-01-07, 18:50 zenanla suatın birbirlerine diklendikleri sahnelerde dikkat ettinizmi gestaponun bakışlara fena bakıyodu bence bu aşk olaylarını ilk bu çözücek ne dersiniz gözünden kaçmıycak bakalım neler olucak valla sinem çok şanslısın kutsiden imzalı resim alıcan ne güzel e biz rüyamızda görürüz ay moralim bozuldu:sad53: neyse kutsinin röportajını okudum doktorlar stesinde o bakışlar o mimikler için koçları varmış onlara taktik veriyomuş kutsi başarısını ona borçluymuş bunu bi kaç yerdede duymuştum genelde ilk deneyimi olanlar koçla çalışıyo ama iyi kıvırdı bu işi ama aşırı güldümü beğenmiyorum yarım gülüş çok yakışıyo yaso güldüğünde çok tatlı oluyo:happy0064 ne biliyim dikkatimi çekti gzd_gzd 17-01-07, 18:50 Seni kalbimden atmakmi sarkisi bu dizideki tüm asklara uyucak:) Ela Levent Zenan Suat Kader Burak Kaldi bir Hasan efendi....bence ilk basta yani bir süre Elaya karsi platonik bir ask sürücek ve ardindan hastalardan birine asik olacak? Olabilir mi? bence de hasan elaya bi süre daha platonik takılcak,we snra da hastalarndan birine aşık olabilir,hasan mutlu olsun yaaa:) sevgi sihirbazı 17-01-07, 18:53 sınavı olan arkadaşlar allah yardımcnız olsun umarım iyi geçer sınavlarınızben tam bir doktorlar delisi oldum gerçi hangimiz olmadık kiama olun mıcakgibi değilki kadro süper,hikaye güzel oyuncularda ii olunca ortaya çıkan dizide süper oluyo vallahi herkesin eline sağlıkk :img-yes: SELImESMaDEMIr 17-01-07, 18:54 Yazik Hasana ya....ama sizinde düsündügünüz gibi olacak:) Zaten bu bölümde Ela yine Leventle romantik bir sahne gecirdikten sonra Hasanin evinde bir süre daha kalmasina izin verir....hatirlamiyormusunuz gecen bölümde Leventle gecirdigi romantik sahneden sonra gözlerinin ici gülüyordu:) bostepeli 17-01-07, 18:58 bence de hasan elaya bi süre daha platonik takılcak,we snra da hastalarndan birine aşık olabilir,hasan mutlu olsun yaaa:) evet olabilir hasanda birini bulurlar onu öyle bırakmazlar hasret o parça en çok ela ve levente uyuyo suatla zenan için bi şarkı bulalım ne dersiniz onlara tam uyacak ikiside asabi biraz ya:img-pilot SELImESMaDEMIr 17-01-07, 18:58 Sevgi sihirbazi dedigin gibi umarim allah yardimcimiz olur:)Herkese bol sanlar,gercegi sansa inanmam ama olsun yinede:) Ayrica haklisin buraya giren arkadaslarimizin cogu Doktorlar manyagi fakat dedigin gibi "olunmayak gibi degil":) gzd_gzd 17-01-07, 18:59 Yazik Hasana ya....ama sizinde düsündügünüz gibi olacak:) Zaten bu bölümde Ela yine Leventle romantik bir sahne gecirdikten sonra Hasanin evinde bir süre daha kalmasina izin verir....hatirlamiyormusunuz gecen bölümde Leventle gecirdigi romantik sahneden sonra gözlerinin ici gülüyordu:) evet ya o popkekli mum sahnesnden snra ela hasanın onda kalmasna izin werir :) gözlerinin içi gülüyordu resmen,sabah burnundan soluyan ela hasanın kalmasna bile izin werdi,yalnız hasan da çook komikti orda elaya hızlı hızlı nedenlerini sıralarken;) t-o-r-t-u-r-a 17-01-07, 19:04 ya ben düzenli bir şekilde takip edemiyroum ne diziyi nede bu forumu ama bir ara bir arkadaş zenan ve suat arasında bir aşk olacak demişti dedigi çıktı yakışyıorlar ama ben şahsen bu dizide en çok zenan nı seviyroum sevgi sihirbazı 17-01-07, 19:06 bence levent kıskanç bir tip hani elaya dedi ya o hasta elanın saçını elleyince niye onun kafasına birşeyler atmadın hödük ya da sapık demedin diye sizce hasan olayını duyunca ne der gerçi hasan zararsız ama allahtan orda burak yok bi düşünün kaderi yazık kız tam anlamıyla kafayı yerdi:img-yes: bostepeli 17-01-07, 19:07 aşk en sert kişiyi bile yumuşatır siz asıl suat ve zenanı düşünün ikiside her konuda soğuk bence bakalım aşk onları ne hale sokacak onlar da ayrı bi vaka olacak bazı sahnelerinde gülüceğimize eminim allahtan ela ve levent aşk konusunda yalnız kalmıyo hadi bakalım suat sende aşka düş bakalım ne halde olucaksın:img-in_lo izleyip görücez mili_gkhnözen1905 17-01-07, 19:09 evet ya o popkekli mum sahnesnden snra ela hasanın onda kalmasna izin werir :) gözlerinin içi gülüyordu resmen,sabah burnundan soluyan ela hasanın kalmasna bile izin werdi,yalnız hasan da çook komikti orda elaya hızlı hızlı nedenlerini sıralarken;) bencede 3.bölümde elele tutustular diye evde kalmasina izin verdi yine vercek... evet ondan önce cok degisikti sanki ama o sahneden sonra izin verdi.. heheh hasan cok sekerdi yaa nasil sayiyor öyle yazikkk:) SELImESMaDEMIr 17-01-07, 19:09 Evet ya Hasanin tüm nedenleri hizli bir sekilde sayisi cok komikdi:) Zaten cok güzel sahneler var dizide haata cikin olan sahne yok....hüzünlü sahneler,komik sahneler,ask dolu sahneler ve heyecanli sahneler yok yok bu dizide:) Dün kuzenim geldi bizim oraya zaten yan yana oturuyoruz...ben ona bu diziyi bakiyomusun diye sordugumuda hayir dedi ama deng gelince bakarim,fakat güzel bir dizi galiba,pazartesi günü eve geldigimde annem agliyordu,megerse takrarini izlerken su iki kiz kardesin sahnesine aglamis dedi:)Yani sahneleri insanlari cok etkiliyor,bide yani benim yengemin bir diziden dolayi aglamasi....:) Bizim ailede herkes bu dizinin hastasi yani.Babam aslinda dizi bakmami pek istemiyor fakat bu dizide gikini cikarmiyor zaten hem annem hemde babam hepimiz hep beraber bakiyoruz:)Hasanin sahnelerine bayiliyorlar:)Ama yanliz bakmayi tercih ederim yinede,ban genellikle yanliz takilmayi seven biriyim:) Of neyse ya,ailemi anlatip durdum:):) prenses19 17-01-07, 19:09 bence levent kıskanç bir tip hani elaya dedi ya o hasta elanın saçını elleyince niye onun kafasına birşeyler atmadın hödük ya da sapık demedin diye sizce hasan olayını duyunca ne der gerçi hasan zararsız ama allahtan orda burak yok bi düşünün kaderi yazık kız tam anlamıyla kafayı yerdi:img-yes: canım aslında orda biraz kıskançlık biraz da elayı sıkıştırma düşüncesi vardı biliyosun ki hiçbi fırsatı kaçırmaz ama kıskansın yaa çok tatlı oluyolar öyle ela yanında bi kadını görünce ona hediye verdiğini görünce çıldırdı levent geldiğinde adam saçını geriye çekiyodu ki bu daha kötü çünkü bu hareket tamamen levente aittir noterden tasdikli hem de:img-hyste bostepeli 17-01-07, 19:11 bence levent kıskanç bir tip hani elaya dedi ya o hasta elanın saçını elleyince niye onun kafasına birşeyler atmadın hödük ya da sapık demedin diye sizce hasan olayını duyunca ne der gerçi hasan zararsız ama allahtan orda burak yok bi düşünün kaderi yazık kız tam anlamıyla kafayı yerdi:img-yes: bide hasanın elalarda kaldığını duyunca kıskanmazsa şaşarım aşkta kıskançlıklar güzel oluyo abartılmadan ama o sahne çok komikti levente ne var diye bağırdı valla o an irkildim bi an sonra levent ona onları söyleyince kız durumunu açıkladı sen herşeyini kanıtladın ben daha yolun başındayım kanıtlamam lazım kendimi muhabbetlerinden bu sonuç çıktı kız haklıydı orda ama o hastanın son geldiği hal kötüydü burak tedaviyi yaptı o hale geldi adam valla burağın eline geçen yandı söyliyim:img-hyste sevgi sihirbazı 17-01-07, 19:11 bostepeli arkadaşım ben en çok zenanın aşık halini merak ediyorum sen patronunla kırıştırıyosun diyodu ya elaya .bakalım zenan hanım patronuna aşık olunca yani onun tabiriyle kırıştırınca elanın yüzüne nasıl bakacak bostepeli 17-01-07, 19:14 bostepeli arkadaşım ben en çok zenanın aşık halini merak ediyorum sen patronunla kırıştırıyosun diyodu ya elaya .bakalım zenan hanım patronuna aşık olunca yani onun tabiriyle kırıştırınca elanın yüzüne nasıl bakacak arkadaşım bende çok merak ediyorum sorma bakalım aşk onları ne hale getirecek komik enlar yaşanacak bu kesin artık elaya laf sokamıycak kendiside aynı dı-uruma düşücek ama kendilerine itirafları uzun sürecek ikiside inatçı bence bakalım daha ne olcak sevgi sihirbazı 17-01-07, 19:14 yazmayım yazmayım diyorum ama hakim olamıyorum parmaklarıma.burak bence tam anlamıyla felaket doktorluğuysa sıfır!yüzeysel ve gösterişli dediği yara ne hale geldi allah onun eline kimseyi düşürmesin dizimizi kötüleyenleri bile AMİN:img-wink: gzd_gzd 17-01-07, 19:15 bide hasanın elalarda kaldığını duyunca kıskanmazsa şaşarım aşkta kıskançlıklar güzel oluyo abartılmadan ama o sahne çok komikti levente ne var diye bağırdı valla o an irkildim bi an sonra levent ona onları söyleyince kız durumunu açıkladı sen herşeyini kanıtladın ben daha yolun başındayım kanıtlamam lazım kendimi muhabbetlerinden bu sonuç çıktı kız haklıydı orda ama o hastanın son geldiği hal kötüydü burak tedaviyi yaptı o hale geldi adam valla burağın eline geçen yandı söyliyim:img-hyste evet ya kıskanabilir aslnda o hastadan da baya bi kıskandı çünkü:) bence de burağın eline geçen yandı,ilk bölümdeki o hastaya da yalnış teşhis yapmıştı ela snra doğru teşhisi söylemişti:img-yes: prenses19 17-01-07, 19:17 cok haklisin bencede ama zenan asik olmaz bence levente :O canım zaten mesele levent e aşık olması değil ki onun suatla arası olucak o da patronu anlasın bakalım zenan hanım duygulara söz geçirememek neymiş sevgi sihirbazı 17-01-07, 19:19 prenses arkadaşım sınavın nasıldı umarım ii geçmiştir sen ne diyosun bu burağın doktorluğuna ve birşey bilmesede yaptığı ukalalığa sedosshh 17-01-07, 19:22 yazmayım yazmayım diyorum ama hakim olamıyorum parmaklarıma.burak bence tam anlamıyla felaket doktorluğuysa sıfır!yüzeysel ve gösterişli dediği yara ne hale geldi allah onun eline kimseyi düşürmesin dizimizi kötüleyenleri bile AMİN:img-wink: boş ver sen yaz yaz bak baya sayfa yaptık:D:D rahat bırak parmaklarını cnm:D:D burak ya eet çok kötü yaa. ama onu bu hale getiren nedenler varmış. örencez onlarıda lerde. gerçekten muhteşem bişi bu dizi yaaa:D:D:D bence hangi gün hangi saatte olursa olsun izleyen izler:D izlenmicek gibi deiilkii kaptırdın mı bırakamıon kendini:D mili_gkhnözen1905 17-01-07, 19:23 ya bende orayi merak ediyorum zenan elaya leventle cikiyor diye tavir alicak sanirim ama kendinde öyle olucak bakalim ne yapcak.. ya evet konu bulalim.. OyQ 17-01-07, 19:26 Bu diziyi teknik olarak izlemedim. :icon_whis Ama yabancı bir dizinin Türk versiyonu olduğu için oldukça iyi biliyorum. Ve epey seviyorum. Türk versiyonunu da izlemek istiyorum ama genelde zamanım uyuşmuyor. Hem gelecek bölümlerde neler olacağını bilmek de biraz kötü oluyor ama yine de izlemek istiyorum. :D Bu forumda epey seveni varmış. gzd_gzd 17-01-07, 19:28 ya bende orayi merak ediyorum zenan elaya leventle cikiyor diye tavir alicak sanirim ama kendinde öyle olucak bakalim ne yapcak.. ya evet konu bulalim.. bence de zenan elaya leventle çıkıyor diye tavır alcak,ama aynı şey kendi başna gelince elayı anlicaktır heralde;) sedosshh 17-01-07, 19:30 Bu diziyi teknik olarak izlemedim. :icon_whis Ama yabancı bir dizinin Türk versiyonu olduğu için oldukça iyi biliyorum. Ve epey seviyorum. Türk versiyonunu da izlemek istiyorum ama genelde zamanım uyuşmuyor. Hem gelecek bölümlerde neler olacağını bilmek de biraz kötü oluyor ama yine de izlemek istiyorum. :D Bu forumda epey seveni varmış. eet aslında sonunu bildiimiz bir diziyi izlemek sıkıcı olur.. ama bence deiişir yaa. aynısı olmaz bence. ama yinede glssss çok gslll mükemmelll harika:D herşeyden öte bişi buuu:D:D:D (abartmadım bence:D) sevgi sihirbazı 17-01-07, 19:32 gerçekten dizimizin çok seveni var vallahi ne olacagını bilsemde izlerim mesela nalanın verdiği tüyolarda kek olyını ve leventin yardım ettiği kızın kaza geçirecegini biliyoduk ama yarın izlemek için deli oluyoruz yani fark etmiyo yeterki dizimiz yayınlansın ve bu heyecanlı bekleyiş hiç bitmesin dimi :happy0064 handeozbek 17-01-07, 19:34 Aynı olacak diye endişelenmeyin.Belki ilk bölümleri benzer yapabiliyorlar ama daha sonra halkın tepkilerine göre değiştiriyorlar.Bunun örneğini bir çok dizi de görüyoruz.Eminim bize değişik tatlar sunacaklardır. Bir kere kültür farkımız olduğu için orda olan bazı şeyler bize uymayacaktır. Ona göre değiştirince de zaten senaryo ister istemez değişir. mili_gkhnözen1905 17-01-07, 19:34 eet aslında sonunu bildiimiz bir diziyi izlemek sıkıcı olur.. ama bence deiişir yaa. aynısı olmaz bence. ama yinede glssss çok gslll mükemmelll harika:D herşeyden öte bişi buuu:D:D:D (abartmadım bence:D) evet sonunu bölümleri bilmek sIkIcI olurdu ama zaten izlemedim ben o diziyi..bencede degisir ayni seyler olmaz yani... yok abartmadin hatta harika mükemmel süper sarkilari süper oyunculari harika daha ne olsun:) hasretcim sana basarilar canim görüsürüz sonra;) sedosshh 17-01-07, 19:35 gerçekten dizimizin çok seveni var vallahi ne olacagını bilsemde izlerim mesela nalanın verdiği tüyolarda kek olyını ve leventin yardım ettiği kızın kaza geçirecegini biliyoduk ama yarın izlemek için deli oluyoruz yani fark etmiyo yeterki dizimiz yayınlansın ve bu heyecanlı bekleyiş hiç bitmesin dimi :happy0064 hyr yaaaa bi an önce yayınlasın yaaa. bitsin bu heycanlı bekleyişş:D yoksa ben eriycem bitcem burda:D:D ama eet ne olursa olsun izlebir bu diziii! sonunu bilsekte!:D Gülcan 17-01-07, 19:36 Selam arkadaslar, yorucu ve bir o kadarda stresli bir günün sonrasinda bakalim bana ne yenilikler söyleyeceksiniz :) Yeni haberler falan varmi arkadaslar yayin günüyle ilgili vs? bostepeli 17-01-07, 19:37 bence de zenan elaya leventle çıkıyor diye tavır alcak,ama aynı şey kendi başna gelince elayı anlicaktır heralde;) evet olabilir zaten ilk bölümde ela okan diye hastanın hastalığını buldu zenanla levent onlardan yardım istemişti ya levent zenanın yerine elayı seçti doğru olanda oydu ve ela için leventle ilişkisi var o yüzden onu tercih etti düşüncesine kapıldı zenan ama sonra toparladılar yina aynı düşünceye düşebilir elayı zorlayabilir ama dediğin gibi başına gelince bakalım o ne yapacak çok merak ediyorum sevgi sihirbazı 17-01-07, 19:37 sedosshh:bırak burağın geçmişini bu hali acayip gıcık!tabi olayın altıda yatan neden önemli ama acaba onu bölesine ukala yapan neden ne hangi olaydan sonra böle oldu.en iyisi yarın buna kader iyi bir ders versin aklı başına gelsinde onun ukala olmasının nedenlerinide sonra öğrensekte olur önce şu kendine güvenen burağın kalelerinin yıkılmış halini bir görelimde:img-wink: mili_gkhnözen1905 17-01-07, 19:38 Selam arkadaslar, yorucu ve bir o kadarda stresli bir günün sonrasinda bakalim bana ne yenilikler söyleyeceksiniz :) Yeni haberler falan varmi arkadaslar yayin günüyle ilgili vs? selam Gülcancim;) yarin var canim ama ben daha show türkte rastlamadim ama fragman var gördüm indirdimde baktim ama:) ya evet neler olcagini biliyoruz tüyolar filan ama yinede heycanla bekliyoruzz sedosshh 17-01-07, 19:41 evet sonunu bölümleri bilmek sIkIcI olurdu ama zaten izlemedim ben o diziyi..bencede degisir ayni seyler olmaz yani... yok abartmadin hatta harika mükemmel süper sarkilari süper oyunculari harika daha ne olsun:) hasretcim sana basarilar canim görüsürüz sonra;) eet yaaa arkadaşım çok doru sölüosunn:d herşey mükemmelll, oyuncular süperrr!! daha ne olsun:D:D ztn bence deiişir ztn senaryo belkide sadece başlancık olarak bikaç bölüm aynıdır. ztn dier bölümlerde aynı olsa hiç fark etmez ben yine izlerim yine izlerim:D herşey aynı izlemeyin biz size anlatırız dienleride hiç takmadım ztn şuana kadar:D bostepeli 17-01-07, 19:41 Selam arkadaslar, yorucu ve bir o kadarda stresli bir günün sonrasinda bakalim bana ne yenilikler söyleyeceksiniz :) Yeni haberler falan varmi arkadaslar yayin günüyle ilgili vs? valla yok canım artık yarın için saatleri sayıyoruz o durumdayız yani en çok zenan suat aşkı ve leventle elanın şu mumlu sahnesinin kısa sürüp sürmeyeceği konusunda tartışıyoruz buyur sende katıl yoksa geçmiycek saatler ayrıca yazalımda sayfalar ilerlesin ilgilenelim azıcak anasayfa hakkımız orda olmalıyız dimi ama:img-wink: OyQ 17-01-07, 19:42 Ben de izlemeye çalışacağım artık. :img-yes: Ve cidden mükemmel ötesi... Kültür farklılıkları sonucu değişimler zaten anladığım kadarıyla var. :D Mesela Ela ve Levent'in tanışması aslından epey farklı. :D Gülcan 17-01-07, 19:45 selam Gülcancim;) yarin var canim ama ben daha show türkte rastlamadim ama fragman var gördüm indirdimde baktim ama:) ya evet neler olcagini biliyoruz tüyolar filan ama yinede heycanla bekliyoruzz Selam Tugcecim ;) valla Tugcecim ben fragmani gördüm show türkte ama eski bölümlerin sahneleriyle olusan bir fragman gösteriyorlar, altta ama yeni bölüm yaziyor. Kafam karismadi degil aslinda.. charm arkadaşım günde bir değişiklik yok aynı gün ve aynı saatte yani haftanın en sevdiğim günü PERŞEMBE Arkadasim tek dilegimiz sonuna kadar ayni gün ve ayni saatte olmasi, ama öyle gözükmüyor malesef.. valla yok canım artık yarın için saatleri sayıyoruz o durumdayız yani en çok zenan suat aşkı ve leventle elanın şu mumlu sahnesinin kısa sürüp sürmeyeceği konusunda tartışıyoruz buyur sende katıl yoksa geçmiycek saatler ayrıca yazalımda sayfalar ilerlesin ilgilenelim azıcak anasayfa hakkımız orda olmalıyız dimi ama:img-wink: Valla canim bende Zenan Suat yakinlasmasini cok merak ediyorum, Zenan'in karakterini cok begeniyorum bakalim nasil olacak :img-in_lo Ela Levent sahneleri simdiye kadar hep kisa kesildi, bakiniz 3. Bölüm Elele tutusma sahnesi :icon_sorr Insallah bu sefer doya doya izleriz onlari. Ben arada yazarim arkadaslar, bu sabah hastanede bir olay oldu ona üzüldüm biraz toparlanayim katilcam araniza yine :img-yes: gzd_gzd 17-01-07, 19:46 Selam arkadaslar, yorucu ve bir o kadarda stresli bir günün sonrasinda bakalim bana ne yenilikler söyleyeceksiniz :) Yeni haberler falan varmi arkadaslar yayin günüyle ilgili vs? selam gülcancım dizinin yayın günüyle ilgili bi değişiklik yok şu anda,yrn bu saatlerde dizimiz bitmek üzere olcak ,bekliyoruz merakla;) mili_gkhnözen1905 17-01-07, 19:48 Selam Tugcecim ;) valla Tugcecim ben fragmani gördüm show türkte ama eski bölümlerin sahneleriyle olusan bir fragman gösteriyorlar, altta ama yeni bölüm yaziyor. Kafam karismadi degil aslinda.. Valla canim bende Zenan Suat yakinlasmasini cok merak ediyorum, Zenan'in karakterini cok begeniyorum bakalim nasil olacak :img-in_lo Ela Levent sahneleri simdiye kadar hep kisa kesildi, bakiniz 3. Bölüm Elele tutusma sahnesi :icon_sorr Insallah bu sefer doya doya izleriz onlari. Ben arada yazarim arkadaslar, bu sabah hastanede bir olay oldu ona üzüldüm biraz toparlanayim katilcam araniza yine :img-yes: ben daha rastlamadim valla eski fragmani koymuslar neden acabaa yaa yani var oldugunu bilmesek bu fragmani görenler yok zanneder... evet canimm hep kisa kesildi ben yani bizler uzun görmek istiyoruz ne öyle kisacik biraz uzun olsun:) bostepeli 17-01-07, 19:49 Ben de izlemeye çalışacağım artık. :img-yes: Ve cidden mükemmel ötesi... Kültür farklılıkları sonucu değişimler zaten anladığım kadarıyla var. :D Mesela Ela ve Levent'in tanışması aslından epey farklı. :D evet yabancı versiyonunu izlemedim ama okuduğum kadarıyla ela levent karakterleri orda hastahanede tanışmalarından önce beraber olmuşlar bu bizim dizide biraz seviyeli olur burası türkiye yani bu sahneler ,bide 2.bölümdeydi galiba bebeğe ilik nakli yapılacaktı aile tutucu diye domuz iliğini kabul etmedi ilahiyat görevlisi biri araya girdide ameliyat gerçekleşti yoksa çocuk ölücekti böyle saçmalıkta bizde olur çocuğunun hayatı için herşeyden vazgeçmeli diyimi ama:img-yes: prenses19 17-01-07, 19:52 prenses arkadaşım sınavın nasıldı umarım ii geçmiştir sen ne diyosun bu burağın doktorluğuna ve birşey bilmesede yaptığı ukalalığa canım sağol sorduğun için idare ederdi ama kendisi proficiency olunca zor olmasına ne diyeyim artık burak ın doktorluğuna gelince berbat ötesi kime elini atsa zor toparlıyolar üşengeç ukala kendini beğenmiş kendini herkesten üstün görüyo başkalarının fikirlerine önem vermiyo ve bu yüzden de sürekli hata yapıyo daha ne olsun Gülcan 17-01-07, 19:53 selam gülcancım dizinin yayın günüyle ilgili bi değişiklik yok şu anda,yrn bu saatlerde dizimiz bitmek üzere olcak ,bekliyoruz merakla;) Selam Gözdecim, valla canim aksam buraya girince kötü haberi okumaktan korkmuyor degilim, yani gün degisti gibisinden. KV'nin baslamasina az kaldi, bakalim ne olacak :icon_sorr ben daha rastlamadim valla eski fragmani koymuslar neden acabaa yaa yani var oldugunu bilmesek bu fragmani görenler yok zanneder... evet canimm hep kisa kesildi ben yani bizler uzun görmek istiyoruz ne öyle kisacik biraz uzun olsun:) Valla Tugcecim bizler gibi sansli degil cogu Doktorlar sevenler, biz yine Internetten arastirip biliyoruz yada paylasiyoruz birbirimizle. Ama onlar öyle fragmani görünce yeni bölüm yok zannedip kanali bile acmayacaklardir o saatte. Ben bi kez gördüm oda Kolaj bölümü gibi Fragman yapmislardi, ilk üc bölümden olusan bir fragman. Ama sükür altta Yeni Bölüm yaziyordu, yoksa belkide izlemeyenler olacakti. funbaby 17-01-07, 19:57 arkadaşlar valla billa bulamıorum ya şarkı şu GÖZLERİMİ KAPATSAM YÜZÜNÜ GÖRÜRMÜYÜM,GÜNDÜZLERİ UZATSAM GECELER KÖRDÜĞÜM,KAPILARI KAPATSAM YANLIZ ÜŞÜRMÜYÜM.... diye gidio ama yok ya birinizde varsa bana yardım etsin lütfeeeeeeeeeeeeeeen!!! mili_gkhnözen1905 17-01-07, 20:00 Selam Gözdecim, valla canim aksam buraya girince kötü haberi okumaktan korkmuyor degilim, yani gün degisti gibisinden. KV'nin baslamasina az kaldi, bakalim ne olacak :icon_sorr Valla Tugcecim bizler gibi sansli degil cogu Doktorlar sevenler, biz yine Internetten arastirip biliyoruz yada paylasiyoruz birbirimizle. Ama onlar öyle fragmani görünce yeni bölüm yok zannedip kanali bile acmayacaklardir o saatte. Ben bi kez gördüm oda Kolaj bölümü gibi Fragman yapmislardi, ilk üc bölümden olusan bir fragman. Ama sükür altta Yeni Bölüm yaziyordu, yoksa belkide izlemeyenler olacakti. haklisin canim bizden sanslilar yani ya sonucta kendi kanali degilmi show türk neden ayrimcilik yapiyorlar show tvde neyse burdada olsun..yani evet bizler bulup ögreniyoruz bilmeyenler yok zannedip acmiyorlar kanali sonra reyting düstü ne diyim... yaa kesin degiscek dimi günü yaa:icon_sorr bostepeli 17-01-07, 20:05 arkadaşlar kutsi şu an kral tv de program yapıyo sanki saçlarını biraz kesmiş biraz kendine bakım yapmış gibi bi hali var bi bakın banamı öyle geldi msj çekiyorum hepimizin adına hangi şarkıyı isteyelim söyleyebilirse en azından altta adımız heçsin dizifilm.com diye dimi ama ne diyonuz msj atalımmı Gülcan 17-01-07, 20:07 haklisin canim bizden sanslilar yani ya sonucta kendi kanali degilmi show türk neden ayrimcilik yapiyorlar show tvde neyse burdada olsun..yani evet bizler bulup ögreniyoruz bilmeyenler yok zannedip acmiyorlar kanali sonra reyting düstü ne diyim... yaa kesin degiscek dimi günü yaa:icon_sorr Canim kesin degisecek diye düsünüyorum, her ne kadar cok yanlis olcagina inaniyorsamda bu hicbirseyi degistirmez malesef :icon_sorr Umarim fazla kaybimiz olmaz raiting acisindan, ve en önemlisi umarim haftasonu'na koymazlar dizimizi, malum haftasonu cogu insan gezmeye cikiyor, haftaici gibi fazla bir izlenme orani yakalayamayiz diye düsünüyorum. mili_gkhnözen1905 17-01-07, 20:12 Canim kesin degisecek diye düsünüyorum, her ne kadar cok yanlis olcagina inaniyorsamda bu hicbirseyi degistirmez malesef :icon_sorr Umarim fazla kaybimiz olmaz raiting acisindan, ve en önemlisi umarim haftasonu'na koymazlar dizimizi, malum haftasonu cogu insan gezmeye cikiyor, haftaici gibi fazla bir izlenme orani yakalayamayiz diye düsünüyorum. ya kesin degisir yani öyle demis ya showun sahibimi artik kimse bi programda..umarim fazla reyting kaybetmeyiz ya persembe iyiydi aslinda hemde cok iyi.. evet hafta sonu olmasin ama cuma yada carsamba düsünülüyormus ben izlerim ama o gün cok iyi reyting alan diziler var nasil olcak bilmiyorum:icon_sorr bostepeli haber verdigin icin sagol cok seker yaa önceden kanali kapatirdim resmen cikinca ama simdi cok seviyorummm:) istersen yolla canim... ebru_dilek_eg 17-01-07, 20:14 ay ben tam bir zenan delisiyim yani dizidekilerden zenan muhteşem her zaman oyunculuğunu beenmişimdirrr. ben hep zenan'la hasan'ın ilerde sevgili olacağını düşünüyorum çünkü devamlı didişiyorlar genelde kavga edenler hep ilerde sevgili olurlar ama reklamda gördümkü suatla zenan işi pişiriyooo :img-hyste bostepeli 17-01-07, 20:17 sevgili kutsi severler kutsi kralda şarkı söylüyoooor canım benim eline mikrofon da yakışıyor neşter de :D valla hepimiz adına msj yolladım iki kere kayda alınmış maktül parçası var çok güzel onu istedim inşallah duyulur msj:img-wink: Gülcan 17-01-07, 20:18 ya kesin degisir yani öyle demis ya showun sahibimi artik kimse bi programda..umarim fazla reyting kaybetmeyiz ya persembe iyiydi aslinda hemde cok iyi.. evet hafta sonu olmasin ama cuma yada carsamba düsünülüyormus ben izlerim ama o gün cok iyi reyting alan diziler var nasil olcak bilmiyorum:icon_sorr Carsamba sansimiz daha yüksek olur, Cuma hic iyi olmaz. Kendi acimdan dahada kötü olur hem, malum Sila var. Raiting acisindan cok daha kötü olur Sila, IA, HS, Beyaz Show bunlar cumanin demirbaslari. Cuma cok cok kötü bir secim olacak :icon_sorr umarim Carsamba olur, aslinda en iyisi Persembeydi tabi ama KV bütün aksam yayinlanacaktir önceki gibi. Keske haber sonrasi biz sonrada KV olsaydi, tabiki KV birinci olacakti ama KVyi bekleyenler bizim dizimizide izlerdi, bu durumda KVnin raitinglerinden bizlerde pay almis olacaktik. Ya aslinda biz kanalin basina gecsek neler yapmazdik ya, neyse :img-hyste pekdeep 17-01-07, 20:19 suatla zenan işi pişircek, ela ile de levent... hasan içten içe elaya aşkını büyütecek sonracııma aysun kayacıyla da mehmet aslanı oynayan karakterler yanlış hatırlamıosam bi birliktelik yaşıycaklar. sonracııma birden pat diye leventin karısı gircek senaryoya. hatta kadın doum uzmanı olucak bu şahıs. suatla zenanın ilişkisi biraz çatışmalı da olsa sürecek... ee bu ana kadar grey's anatominin esas konusunu aynen aldıysa ilerisini de deiştirceklerini sanmıom. daha da aklıma gelen bişi olursa yazarım... sevgiler... bostepeli 17-01-07, 20:20 ay ben tam bir zenan delisiyim yani dizidekilerden zenan muhteşem her zaman oyunculuğunu beenmişimdirrr. ben hep zenan'la hasan'ın ilerde sevgili olacağını düşünüyorum çünkü devamlı didişiyorlar genelde kavga edenler hep ilerde sevgili olurlar ama reklamda gördümkü suatla zenan işi pişiriyooo :img-hyste hemde ne pişirme o bakışlarına birbirlerine ne dayanır sorma hasan garibim yazık onada birini ayarlarlar heralde onada yazık ela levent ilişkisini öğrenince kahrolacak halini merak ediyorum fena aşık ona:img-in_lo mili_gkhnözen1905 17-01-07, 20:23 Carsamba sansimiz daha yüksek olur, Cuma hic iyi olmaz. Kendi acimdan dahada kötü olur hem, malum Sila var. Raiting acisindan cok daha kötü olur Sila, IA, HS, Beyaz Show bunlar cumanin demirbaslari. Cuma cok cok kötü bir secim olacak :icon_sorr umarim Carsamba olur, aslinda en iyisi Persembeydi tabi ama KV bütün aksam yayinlanacaktir önceki gibi. Keske haber sonrasi biz sonrada KV olsaydi, tabiki KV birinci olacakti ama KVyi bekleyenler bizim dizimizide izlerdi, bu durumda KVnin raitinglerinden bizlerde pay almis olacaktik. Ya aslinda biz kanalin basina gecsek neler yapmazdik ya, neyse :img-hyste bencede carsamba fazla öyle aman aman dizi yok avrupa y.ve yaprak dökümü var iyi reyting alan.. ama cuma masallah yani cok dizi var cuma olmaz yani show göz göre göre atesin icine atmaz diziyi... ya önce bizim dizi sonra kv olsaydi ama illa özette koyar show yoksa neden degistirmek istesin gününü... heheh demi yaa neler neler yapmazdik kanal her hafta 1.olurmus:) evet ya hasanada bulsunlar birini yazik cocuga ya ümitsiz asik iste:) hele birde leventle oldugunu ögrenince tam kahrolcak... madame 17-01-07, 20:25 Ben ilerde dizinin orjinali gibi yapacaklarını sanmıyorum. Levent'in evli olması büyüyü bozar bence. Sunuçta orası Amerika. Bazı şeyler çok dafa farklıama biz dizilerimizde daha çok saf aşk iztiyoruz. Sizce de öyle dğil mi? Leventin yanında bir kadın üzetlik karısı. Allah yazdıysa bozsun:img-help: gzd_gzd 17-01-07, 20:28 bencede carsamba fazla öyle aman aman dizi yok avrupa y.ve yaprak dökümü var iyi reyting alan.. ama cuma masallah yani cok dizi var cuma olmaz yani show göz göre göre atesin icine atmaz diziyi... ya önce bizim dizi sonra kv olsaydi ama illa özette koyar show yoksa neden degistirmek istesin gününü... heheh demi yaa neler neler yapmazdik kanal her hafta 1.olurmus:) evet ya hasanada bulsunlar birini yazik cocuga ya ümitsiz asik iste:) hele birde leventle oldugunu ögrenince tam kahrolcak... ya çarşamba olmasın,ne gün olursA Olsn ama çarşamba olmasn avrupa yakasını izliorm ben 20:00de,hatta mümkünse perşembe de kalsınn ;) (show tv duy sesimizii:)) hasan elayla leventin ilişkisini öğrennce kahrolcak yazık walla ya,ben çok üzülürüm eğer hasan da üzülürse,umarım ona da birini bulurlar;) bostepeli 17-01-07, 20:31 bencede carsamba fazla öyle aman aman dizi yok avrupa y.ve yaprak dökümü var iyi reyting alan.. ama cuma masallah yani cok dizi var cuma olmaz yani show göz göre göre atesin icine atmaz diziyi... ya önce bizim dizi sonra kv olsaydi ama illa özette koyar show yoksa neden degistirmek istesin gününü... heheh demi yaa neler neler yapmazdik kanal her hafta 1.olurmus:) evet ya hasanada bulsunlar birini yazik cocuga ya ümitsiz asik iste:) hele birde leventle oldugunu ögrenince tam kahrolcak... ya endişeleniyoruz gün konusunda ama bu kadar daha ilk üç bölümde yüksek reyting alan diziyi harcamaz değiştirse bile onlar onu ayarlarlar ama tabii kv öncesi olsa süper olur ama kanalın kararı ama ne olursa olsun bu dizi kolay kolay harcanmaz açılan formlarda en çok bakılan form doktorlar bölümü dizisi formu bizde destek olalım herkeste bu diziden bahsediyo ekip endişelenmiyosa bizde endişelenmeyelim gecede ammada eğleniyolardı takmayın kafanıza arkadaşlar :img-wink: guilty 17-01-07, 20:31 Hasan'ada şöyle çok güzel birini bulsalar valla çok güzel olur. Onun gibi çocuksu birini mesela çok tatlı olurlar. mili_gkhnözen1905 17-01-07, 20:32 ya çarşamba olmasın,ne gün olursA Olsn ama çarşamba olmasn avrupa yakasını izliorm ben 20:00de,hatta mümkünse perşembe de kalsınn ;) (show tv duy sesimizii:)) hasan elayla leventin ilişkisini öğrennce kahrolcak yazık walla ya,ben çok üzülürüm eğer hasan da üzülürse,umarım ona da birini bulurlar;) ya carsamba olmasin diyoruzda cumami olsun bu ikisinden biri olcakmis yani öyle duymustum iki günden biri olcakmis.. carsambada fazla dizi yok ama cuma dizi kayniyor mübarek:) bende bakiyorum ama ne yapim doktorlar önce gelir;) ah ah showmu duycak nerdeeeee:) bizim dizi kalkmadan önce duysaydi keske.. Gülcan 17-01-07, 20:32 Tugcecim, Gözdecim varmisiniz arkadaslar bir kanal acalim, haftanin her günü dizimizi yayinlayalim, raitinglerde tavan yapalim :img-hyste Herkezin kanali var bizim niye olmasinki :img-blush Doktorlar TV :img-hyste bostepeli 17-01-07, 20:34 ya carsamba olmasin diyoruzda cumami olsun bu ikisinden biri olcakmis yani öyle duymustum iki günden biri olcakmis.. carsambada fazla dizi yok ama cuma dizi kayniyor mübarek:) bende bakiyorum ama ne yapim doktorlar önce gelir;) ah ah showmu duycak nerdeeeee:) bizim dizi kalkmadan önce duysaydi keske.. arkadaşlar çarşambaları kutsi program yapıyo alınsa bile kendi dizisini izleyemiycek yazık:img-hyste gerçi onlar ayrıca izliyolarda yani gün konusunda benim korkum yok cesur olalım yetkililer bunu düşünmüştür:img-wink: Gülcan 17-01-07, 20:34 bostepeli, hangi günde egleniyorlardi ekip canim? ben birseymi kacirdim yoksa :icon_sorr TV'de birseymi gösterdilerde ben kacirdim yine :icon_sorr gzd_gzd 17-01-07, 20:35 ya carsamba olmasin diyoruzda cumami olsun bu ikisinden biri olcakmis yani öyle duymustum iki günden biri olcakmis.. carsambada fazla dizi yok ama cuma dizi kayniyor mübarek:) bende bakiyorum ama ne yapim doktorlar önce gelir;) ah ah showmu duycak nerdeeeee:) bizim dizi kalkmadan önce duysaydi keske.. ya dizimizin reytingi açısndan tbk de çrşamba olsn o zmnn bn çook seviyorum ama çarşamba hariç her yapım doktorlardan önce gelio,neyse hele bi o günler gelsn bakarım çaresne heralde;) mili_gkhnözen1905 17-01-07, 20:35 Tugcecim, Gözdecim varmisiniz arkadaslar bir kanal acalim, haftanin her günü dizimizi yayinlayalim, raitinglerde tavan yapalim :img-hyste Herkezin kanali var bizim niye olmasinki :img-blush Doktorlar TV :img-hyste :img-hyste hehhe süper olur yawww bu gidisle bu kanaldan hayir gelmicek bize ne demisler kendi isini kendin yap:img-hyste bostepeli haklisin arkadasim su an en cok bakilan girilern dizi ama o gündeki dizilerde bakanlar dizilerini birakip bakarlarmi diziye sanmam...ama evet simdi konusupta can sIkmaya degmez.. madame 17-01-07, 20:35 Tugcecim, Gözdecim varmisiniz arkadaslar bir kanal acalim, haftanin her günü dizimizi yayinlayalim, raitinglerde tavan yapalim :img-hyste Herkezin kanali var bizim niye olmasinki :img-blush Doktorlar TV :img-hyste Arkadaşlar kızmayın üzeülmeyin ama duyduklarıma göre dizi için en olabilecekgün çarşambaymış. Kaynak emin bu kadar söyliyeyeim.:img-help: bostepeli 17-01-07, 20:36 Tugcecim, Gözdecim varmisiniz arkadaslar bir kanal acalim, haftanin her günü dizimizi yayinlayalim, raitinglerde tavan yapalim :img-hyste Herkezin kanali var bizim niye olmasinki :img-blush Doktorlar TV :img-hyste ooooooo süper olur bende katılırım paso diziyi yayınlar onları konuk almaya çalışırız iyi fikir:img-hyste diziye daha iyi reklammı olur bundan:happy0064 guilty 17-01-07, 20:36 Tugcecim, Gözdecim varmisiniz arkadaslar bir kanal acalim, haftanin her günü dizimizi yayinlayalim, raitinglerde tavan yapalim :img-hyste Herkezin kanali var bizim niye olmasinki :img-blush Doktorlar TV :img-hyste Nasıl olucak o arkadaşım. Ama olursa harika olur. bostepeli 17-01-07, 20:38 Arkadaşlar kızmayın üzeülmeyin ama duyduklarıma göre dizi için en olabilecekgün çarşambaymış. Kaynak emin bu kadar söyliyeyeim.:img-help: e olsun ben şahsen nerde olursa izlerim takıldımmı bırakmam heleki bu diziyi olur canım biz dizimize sahip çıkalım yeter:img-wink: mili_gkhnözen1905 17-01-07, 20:41 Arkadaşlar kızmayın üzeülmeyin ama duyduklarıma göre dizi için en olabilecekgün çarşambaymış. Kaynak emin bu kadar söyliyeyeim.:img-help: kesinmi yani galiba kesin bu kadar emin dedigine göre.. olsun ben bakarimm benim icin sorun yok... su an tek baktigim takip ettigim dizi doktorlar tabiki birakmam;) bostepeli 17-01-07, 20:43 bostepeli, hangi günde egleniyorlardi ekip canim? ben birseymi kacirdim yoksa :icon_sorr TV'de birseymi gösterdilerde ben kacirdim yine :icon_sorr ya gece yaptılar magazin programları gösterdi başarılarını kutluyolardı onu diyorum valla baya kopmuşlardı bekirin sevgilisivardı mehmet te kutsi ve yaso karşılıklı oturuyodu ama muhabirin sorduğu soru tuzağına yaso düşmedi leventle aşk başlamasına seviniyormusunuz diye yaso dizide evet dedi valla yakıştırılmaya başlandılar valla yakışıyılarda kutsinin sevgilisi varmı çok merak ediyorum olabilir:icon_sorr Gülcan 17-01-07, 20:44 Arkadaşlar kızmayın üzeülmeyin ama duyduklarıma göre dizi için en olabilecekgün çarşambaymış. Kaynak emin bu kadar söyliyeyeim.:img-help: Valla benim icin en uygunu Carsamba zaten, umarim diger arkadaslar icinde uygundur. Gözde mesela Carsamba kötü olur diyordu :( ooooooo süper olur bende katılırım paso diziyi yayınlar onları konuk almaya çalışırız iyi fikir:img-hyste diziye daha iyi reklammı olur bundan:happy0064 Valla ya, hayal etmekte serbest dimi :img-blush Gözde dizimizin forumlarina, internet sayfalarina o güzel calismalarini ekler. Tugce Özetten sorumlu olur, milleti izdiraptan kurtarir :img-yes: Sende arkadasim fragmandan sorumlu olursun, diger bölümün fragmanini 2 hafta önceden yayinlanir. Nasil olcaksa :img-hyste Ee bende cay kahve islerine bakarsam, ekipten hastalar olunca igne yapip tedavi edersem :img-hyste oldu bu is :img-yes: :img-hyste madame 17-01-07, 20:45 ya gece yaptılar magazin programları gösterdi başarılarını kutluyolardı onu diyorum valla baya kopmuşlardı bekirin sevgilisivardı mehmet te kutsi ve yaso karşılıklı oturuyodu ama muhabirin sorduğu soru tuzağına yaso düşmedi leventle aşk başlamasına seviniyormusunuz diye yaso dizide evet dedi valla yakıştırılmaya başlandılar valla yakışıyılarda kutsinin sevgilisi varmı çok merak ediyorum olabilir:icon_sorr Bu arada Kutsiyi yakından gören biri olarak diyorum ki hayal ettiğinizden daha cana yakın ve sıcak biri. Yani öyle burnu havada falan değil iananın. İçten bir tavrı var. Tabii bir de çok güzel gülüyo gamzeleriyle. Sevgilisi var mı bilmem ama inşallah yoktur... Gülcan 17-01-07, 20:46 ya gece yaptılar magazin programları gösterdi başarılarını kutluyolardı onu diyorum valla baya kopmuşlardı bekirin sevgilisivardı mehmet te kutsi ve yaso karşılıklı oturuyodu ama muhabirin sorduğu soru tuzağına yaso düşmedi leventle aşk başlamasına seviniyormusunuz diye yaso dizide evet dedi valla yakıştırılmaya başlandılar valla yakışıyılarda kutsinin sevgilisi varmı çok merak ediyorum olabilir:icon_sorr Ben malesef hem is yüzünden hem okul yüzünden fazla tv izleyemedigim icin (dizilerim disinda) kacirmisim bu haberleri tabiki. Tesekkür ederim anlattigin icin, demek ekip yemegi vardi, baya eglenmislerdir ya. Dizinin zaferini kutlamislardir canlarim benim :img-blush gzd_gzd 17-01-07, 20:48 Arkadaşlar kızmayın üzeülmeyin ama duyduklarıma göre dizi için en olabilecekgün çarşambaymış. Kaynak emin bu kadar söyliyeyeim.:img-help: hadi yaa:icon_sorr neyse biz de saygı duyarıs kanaln kararna napalım doktorlardan asla vazgeçmem,artık avrupa yakasnı da indirip öyle izlerm;) mili_gkhnözen1905 17-01-07, 20:48 Valla benim icin en uygunu Carsamba zaten, umarim diger arkadaslar icinde uygundur. Gözde mesela Carsamba kötü olur diyordu :( Valla ya, hayal etmekte serbest dimi :img-blush Gözde dizimizin forumlarina, internet sayfalarina o güzel calismalarini ekler. Tugce Özetten sorumlu olur, milleti izdiraptan kurtarir :img-yes: Sende arkadasim fragmandan sorumlu olursun, diger bölümün fragmanini 2 hafta önceden yayinlanir. Nasil olcaksa :img-hyste Ee bende cay kahve islerine bakarsam, ekipten hastalar olunca igne yapip tedavi edersem :img-hyste oldu bu is :img-yes: :img-hyste :img-hyste ay hayal etmek serbest nasil olsa süper olurdu Gülcancimmm hehe desenize özet isi bende;) madame valla dogru söylemek gerekirse sevmiyordum kutsiye yani sevmiyorum derken fazla takip etmezdim sarkilarini dinlemezdim ama bu dizide cok sevdim cok tatli bakislari filan gülümsemeside cok tatli ya.. gizem_89 17-01-07, 20:49 bu dizinin şarkısı ve kutsi ile yasemin uyumu güzel Seni kalbimden atmakmı yokkkkkkk Sana sevgim kendimden çokkk:) gzd_gzd 17-01-07, 20:51 Bu arada Kutsiyi yakından gören |