PDA

Tüm Versiyonu Göster : Şenay Gürler

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

gurbetci
10-03-08, 22:04
Sevgili Arkadaslar,
bir önceki baslik 1250 mesaj sayisini gectiginden arsivlenmek üzre kilitlenmistir.
Eski basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=38830

Sohbet icerikli mesaj yazmak,üzerinde site ismi olan resimleri foruma eklemek,mesajin tamamini bold olarak yazmak,resimleri alinti yapmak ve büyük boyutta resim eklemek forum kurallarina aykiridir.Mesaj yazarken chat dili olarak tabir edilen dili kullanmamanizi rica ediyorum.

Kurallara uymayan üyelerin ceza almasi sözkonusudur.

Yorumlariniza bu basliktan devam edebilirsiniz.

Saygilar
Gurbetci
Bölüm Sorumlusu

senaygürlerfun
10-03-08, 22:28
Öncelikle geçen başlıkta kalmış çalışmalar için emosss ve Pelin çok teşekkür ederim.:img-wink:
Tila,özet için teşekkürler.:img-wink:

Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun.:happy0064

[Fulya]
10-03-08, 22:29
Oooo yeni başlık açılmış,uzun zamandır yazmıyordum bazı mesaj durumlarından dolayı.:icon_whis:img-cool2

Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun.:img-wink:

Geçen bölüm yorumu yapmadım galiba,kısaca yapayım bütün bölüm bir yana Fatoş'un Şahika olması çok güzeldi.:img-in_loGerçekten Şenay Hanım çok güzel oynamış Şahika'yı.:img-yes:Özellikle şaşırdım demesi çok hoşuma gitti.:img-in_lo

Son olarak ifindim geçen başlıklta kalan çalışmalar için Pelin ve Emine teşekkür ederim.:img-cool2Gerçekten çalışmalarınız çok güzel olmuş.:img-in_loHaberler,resimler ve özet içinde ayrıca teşekkür ederim.:good:

pelinnn
10-03-08, 23:04
Aaa yeni başlığa geçmişiz. Şaşırmadım:img-hyste
Fatoş'un "şaşırdın" demesi benim de çok hoşuma gitmişti.
Hiç öyle bir tepki beklemiyordum.
Çok da iyi yaptı ama, Şahika karakterini Şenay Hanımefendi oynasa ne olurdu acaba?

Yorumlarınız için teşekkürler bebişlerim:img-blush

senay_ablam
11-03-08, 16:53
Oooo yeni başlık açılmış,uzun zamandır yazmıyordum bazı mesaj durumlarından dolayı.:icon_whis:img-cool2

Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun.:img-wink:

Geçen bölüm yorumu yapmadım galiba,kısaca yapayım bütün bölüm bir yana Fatoş'un Şahika olması çok güzeldi.:img-in_loGerçekten Şenay Hanım çok güzel oynamış Şahika'yı.:img-yes:Özellikle şaşırdım demesi çok hoşuma gitti.:img-in_lo

Son olarak ifindim geçen başlıklta kalan çalışmalar için Pelin ve Emine teşekkür ederim.:img-cool2Gerçekten çalışmalarınız çok güzel olmuş.:img-in_loHaberler,resimler ve özet içinde ayrıca teşekkür ederim.:

Vaooovvv yeni başlık :img-icecr
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun...:happy0064

Seni burda görmek ne kadar güzel Fulya :icon_whis

Gerçekten nasıl olurdu acaba caba?:img-hyste

damla_1075
11-03-08, 16:57
Şenay'ın yeni başlığa geçmişsiniz, hayırlı olsun.Daha nice nice başlıklara inşallah.Diğer topiği bazı sebeplerden dolayı boşladım, farkındayım.Muhabbete de sonradan dalmak istemedim, yeni topiği bekledim.Eğer aranızda hala bana yer varsa, kaldığım yerden devam etmeyi istiyorum... :img-wink:

aysa-17310
11-03-08, 17:16
Ne demek yer var mı? Bunu sorman bile bizi üzer biliyosun.:img-wink:

Yeni başlık hayırlı olsun.:icon_whis

Pelin diğer başlıkta kalmış gerçi ama avatarlar için teşekkürler, güzel olmuşlar.:good:

Şahika Şahika olarak, Fatoş da Fatoş olarak güzel bence. Biri diğerini oynasaydı bu kadar sevmezdim...

Haziranda yeni proje mi ne bi şeyler okudum? Nasıl bi şey o? Sinema mı o? Ne o?:img-hyste

Ya ben Şenay Hanım Çağan Irmakla çalışsın istiyorum. Çok istiyorum. Hatta Ulak'ın devam filminde oynasın istiyorum. Sara da Gil'den ayılsın istiyorum.:img-hyste

[Fulya]
12-03-08, 10:30
Seni burda görmek ne kadar güzel Fulya :icon_whis

Teşekkür ederim Selot.:img-wink:
Açıkcası yeni başlık uğruna geldim.:img-cool2
Neyse ben yine her zaman ki gibi çalışmalarımı ekleyip kaçayım.:icon_whis

http://img366.imageshack.us/img366/7036/71979193eb7.jpg (http://imageshack.us)+http://img370.imageshack.us/img370/8206/62221266dx9.jpg (http://imageshack.us)+http://img370.imageshack.us/img370/3928/35368127xf3.jpg (http://imageshack.us)+http://img370.imageshack.us/img370/2337/64201505dc5.jpg (http://imageshack.us)
Bi yorum yazayım dedim site gitti,sinir oldu ya.:hıh

aylin_angel
12-03-08, 19:32
Yeni başlığımız cümleten hayırlı olsun:img-yes:
Fulya avatarlar güzel olmuş,teşekkürler:good:

yosungozlum
12-03-08, 20:08
yeni başlığa geçilmiş bilee :img-wink:
çalışma ekleyen herkese çok tşk
hepsi birbirinden güzell hmm.. fıstık gibi vallaa :img-hyste:img-blush

Fulya&Şenay
12-03-08, 23:10
Oyunculuğyla hayran bıraktırıyor kendine Şenay Gürler.Kendisini izlemekten de dinlemekten de büyük keyif alıyorum.Arkadaşlar siteye üye oldum Şenay Gürler için beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:img-wink:

pelinnn
13-03-08, 12:40
Oyunculuğyla hayran bıraktırıyor kendine Şenay Gürler.Kendisini izlemekten de dinlemekten de büyük keyif alıyorum.Arkadaşlar siteye üye oldum Şenay Gürler için beni de aranıza alırsanız çok sevinirim:img-wink:

Hoşgeldin, tabii ki aramıza alırız seni:D
Adın Fulya mı? Sana Fulya2 diyelim:)
Seni de Şenay Gürler mi yönlendirdi?:img-hyste

damla_1075
13-03-08, 17:47
Fulya&Şenay, hoşgeldin canım, Damla ben bye

Bu arada diğer başlıkta foruma yeni katılan arkadaşlar falan vardı kanımca.Hepsine geç olsa da hoşgeldiniz diyorum...

Ne projesi anam? Biraz daha açabülür müsünüz?Çoğu şeye fransız kaldım kanımca..
Şahika-Fatoş konusunda Aysa, sağa katılıyorum cınım.Şahika şahika kalsın, Fatoş da Fatoş...Herkes kendi haliyle güzel.Şahika gibi davranmalı komik ve bi o kadar da güzeldi ama Fatoş'un aayyy demesini tercih ediyorum her zaman :)

senaygürlerfun
13-03-08, 19:21
Bu bölüm yine çok güzeldi.:img-wink:
Fatoş'un Tanrıverdi'nin suratına pastayı geçirdiği kısımda yerlerde yatıyordum.:img-hyste
Kızınca çok datlu oluyii:icon_whis

Fulya,avatarlar için teşekkürler.:img-wink:
Fulya&Şenay,aramıza hoşgeldin.:img-wink:

aylin_angel
13-03-08, 19:32
Fulya&Şenay hoşgeldin,ben Aylin:img-wink:
Her bölüm olduğu gibi bu bölümde güzeldi ama Fatoşlu bölümler bana az gibi geldi:icon_whis

pelinnn
13-03-08, 20:40
Fatoş'lu bölümler kendi ortalamasının üstündeydi bence ve komikti:)
Hiç olmadığı bölümleri de gördüğümüzden bu bile bize yetebiliyor.

Geçen başlıkta kalan proje, başlığın en azından son sayfalarını incelemeyenler, inceleyip de gözünden kaçıranlar, yeni gelenler, yine yeni yeniden gelenler, tekrar okumak isteyenler veya tekrar tekrar okumak isteyenler için:D

"Biz Evrim'i Çok Sevmiştik"

Kendi seslerini duyurmak ve "biz de varız" demek için dört genç çılgın bir plan yapar ve bir TV kanalını rehin alır. Ancak hesaba katmadıkları kanalın patronudur. Şimdilerde zengin bir işadamı olan patron eski bir devrimcidir ve gençlerin planını alt üst edecektir.

Yapım Yılı: 2008
Süre: ?
Gösterim Tarihi:
0

Oyuncular
Nurgül Yeşilçay
Emre Altuğ
Zafer Algöz
Yoshi Mizrahi
Hakan Bilgin
Şenay Gürler

Yönetmen:
Cem Özer

Bu proje daha önce de konuşulmuştu.
Sinem iptal olduğunu söyledi.
İnşallah olmamıştır.

iremege
13-03-08, 21:20
yeni sayfamız hayırlı olsun.
Fulya&Senay aramıza hoşgeldin ben İrem:)
Fatoş'un Tanrıverdi'ye sinirinden içkileri içtiği sahne harikaydı:img-hyste
inş. proje iptal edilmez

pelinnn
13-03-08, 21:22
http://img508.imageshack.us/img508/5433/senayb1qz8.jpg (http://imageshack.us) http://img529.imageshack.us/img529/1200/senayb2vy6.jpg (http://imageshack.us) http://img508.imageshack.us/img508/8526/senayb3wz9.jpg (http://imageshack.us) http://img508.imageshack.us/img508/4084/senayb4af8.jpg (http://imageshack.us)

Fulya&Şenay
13-03-08, 22:21
Hepinize çok teşekkür ederim çok kibarsınız,keşke beni Şenay Gürler yönlendirebilseydi,keşke böyle bir şansım olsaydı ama malesef onu sadece uzaktan bir kere görebildim:img-cray: Sizlerden birşey rica edicem site kullanımı hakkında hiçbirşey bilmiyorum galiba hepiniz tecrübelisiniz bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu arada dün Avrupa Yakası yine çok iyiydi ama dikkatimi çekiyor artık Şenay abla pek görünmüyor gibi, özlüyoruz yani.Geçen sene daha fazla yer veriliyordu sanki e bir de Acemi Cadı vardı çok güzel oluyordu bol bol görmek:img-wink::img-wink:

senaygürlerfun
13-03-08, 22:25
Pelin,avatarlar için teşekkürler.:img-wink:

Evet bence de bu bölüm komik sahneleri vardı.:img-wink:
Ben çok beğendim bu bölümü sahnesi az değildi.:img-icecr

aysa-17310
13-03-08, 22:40
Fulyacım hoşgeldin.bye Fulya bak adaşın geldi. Bundan sonra sana Fulya Kemal diyelim mi?:img-hyste Benim hiç adaşım olmadı.:img-cray::D

Pelin ve Fulya avatarlar için teşekkürler. Ellerinize sağlık.

Bence o film projesi iptal olmuş. Olmasaydı, Şenay Hanım bahsederdi.:icon_whis

Akşam Tanrıverdi yüzünden sinir krizi geçirip yanında oturan kızın içkisini gasp ettiği sahnede çok güldüm.:img-hyste Pasta yapıştırma olayı biraz klişe olmuş.:icon_whis Burhan yüzünden yine küstüler.:img-hyste

senay_ablam
13-03-08, 22:55
Fulyacım hoşgeldin.bye Fulya bak adaşın geldi. Bundan sonra sana Fulya Kemal diyelim mi? Benim hiç adaşım olmadı.

Pelin ve Fulya avatarlar için teşekkürler. Ellerinize sağlık.

Bence o film projesi iptal olmuş. Olmasaydı, Şenay Hanım bahsederdi.

Akşam Tanrıverdi yüzünden sinir krizi geçirip yanında oturan kızın içkisini gasp ettiği sahnede çok güldüm. Pasta yapıştırma olayı biraz klişe olmuş. Burhan yüzünden yine küstüler.

Kemal :img-hyste Adımı Selin olarak kabul edersek benim adaşım çok oldu :icon_whis

Avatarlar çok güzel , teşekkürler :img-wink:

Bence de olmuş zaten Güvenç Bey façabuka :img-hyste yazmış :img-cool2

Ben de içkiyi aldığı sahnede koptum.Bir de şey Kibilay : Tanrıverdi , Fatoş seni çapkınlığa yardım ve yataklık ettiğini duyarsa ... gibi bişey diyordu orda çok güldüm :img-hyste

Evet ya yine küstüler sanırım :img-hyste

Bence yine de az değildi sahneleri ayrıca çok şıktı :img-blush

Ay unutuyodum az daha.Fulyacım aramıza hoşgeldin!:good:

Bu arada haberlerde izledim.Daha önce yine Avrupa Yakası'na ödül veren bir üniversite (adını duyamadım ) yine yılın dizisi ödülü verdi ...

Avrupa Yakası ödüle doymuyor! yazdılar :D
Binnur kaya da en iyi kadın oyuncu ödünlünü aldı..
Hale Caneroğlu ve Binnur Kaya katılmış ama diğerlerini göstermediğine göre başka kimse yoktu.Şenay Abla'da :icon_sorr

aysa-17310
13-03-08, 23:42
Senin adın Selin değil zaten Selot.:img-hyste Nasıl bir duygu, böyle adaşın olması?:icon_whis:D

Façabuk'a mı yazmış?:img-hyste Façabuk'a bir daha girmem ben. Zaten çözemedim, tekin değil.:img-hyste

Sadece yardım ve yataklık olsa gene iyi... Söylediklerinin oyunun parçası olduğuna inandıramazsa, yandı Tanrıvirdi.:icon_whis

senay_ablam
15-03-08, 11:17
Senin adın Selin değil zaten Selot.:img-hyste Nasıl bir duygu, böyle adaşın olması?

Façabuk'a mı yazmış?:img-hyste Façabuk'a bir daha girmem ben. Zaten çözemedim, tekin değil.

Sadece yardım ve yataklık olsa gene iyi... Söylediklerinin oyunun parçası olduğuna inandıramazsa, yandı Tanrıvirdi.:icon_whis

Hee benim adım Selot :D Fena değil :img-hyste

Tebi Façabuka yazmış anacım.Orda Şenay Gürler grubu var.Oraya yazmış.:icon_whis

Ya gir be hacıı resimlerime yorum yaz :img-hyste Hacıosman :img-hyste

Evet inandıramazsa na na na nom :img-cool2

Fulya2 de façabukta Şenay Ablanın grubundaki Fulya olsa gerek :icon_whis Doğru muyum :img-icecr

Güvenç Dağüstün wrote
doğum tarihi, burcu, vs. yanlış olmuş... (26 Kasım olarak yazmışlar)

Güvenç Dağüstün wrote
hepinize selamlar.
şenay yukarıda adı geçen filmde oynamak üzere herhangi bir anlaşma falan yapmadı arkadaşlar. bilgilerinize...:) (Aynen böyle yazmış)

Fulya&Şenay
15-03-08, 12:31
Evet doğru tüm Şeney Gürler fanına üyeyim hatta dayanamayıp bir tane de ben kurdum :img-in_lo:img-yes:

aylin_angel
15-03-08, 14:42
Pelin avatarlar için teşekkürler,güzel olmuşlar:good:

Film projesi iptal oldu mu olmadı mı bilemicem ama inşallah bir film projesi olurda doya doya izleriz:img-icecr

damla_1075
15-03-08, 14:59
Bilgi verdiğin için sağol Pelin...Şenay abla'nın yeni bir projede yer almasını çok istiyorum ya.Umarım bu proje iptal felan olmaz...

Ha bu arada avatarların da güzelmiş Pelin, eline sağlık:good:

Sinem90
15-03-08, 15:44
Yeni başlık açılmış.

10. başlığımız hayırlı olsun. :happy0064

Emot avatarlar için çok teşekkür ederim.Hepsi harika olmuş. :img-in_lo

Aysa ve Emot bakıyorum da arkamdan dedikodumu yapmışsınız. :hıh

Pelün avatarlar için sağ ol bacım.

Fulyot avatarlar için teşekkürler.

Fulya&Şenay hoş geldin. :img-wink:

Selün Galatasaray Üniversitesi Avrupa Yakası’na ödül verdi diye biliyorum.

Son bölümde Fatoş yine pasif kaldı ama Fatoş’un Tanrıvirdi’nin yüzüne pasta yapıştırdığı sahne çok hoşuma gitti. :img-hyste

pelinnn
15-03-08, 17:17
Façabuka da mı el attınız ya:img-hyste
Oradan da hayranlar toplanmaya başladı demek...
Ailemiz gittikçe büyüyor ama; ben eski zamanları da özlüyorum:img-in_lo

Önümüzdeki bölüm Tanrıverdi, Fatoş'un gönlünü almaya çalışacaktır.
Onları izleyebileceğiz böylece:img-icecr Umarım yani:icon_whis

Fulya2 ya da Fulya Kemal:img-hyste nasıl gördün onu uzaktan?
Tiyatroda falan mı? Niye kulise gitmedin ki? Ya da başka bir yerde gördüysen yine de yanına gitme imkanın olmadı mı?:icon_sorr
Ah yeğenim Pelin yengen de sesini duyabildi ancak. İleride bir ramazan gecesi yamacıma toplandığınızda o konuşmayı size anlatırım. Ho ho ho:img-heh:

Adımı Pelin olarak kabul etsek bile benim adaşım olmadı, Aysa sağolsun adaş bulup benimle tanıştırıyor:img-hyste

Çalışmalarımı yorumlarıyla güzelleştiren herkese teşekkürler:img-hi:
Teşekkür etmek için seni bekledim Sünem bacım:img-hyste
Haberler için teşekkürler Sinem. Çok sevindim. Ama o sırada teknik ekip odasında spotlarla ve oditoryumda seyircilerle uğraştığım için sana dönemedim. Halkımız çok anlayışsız beni delü ettiler:hıh

Fulya&Şenay
15-03-08, 18:45
Evet tiyatro sahnesinde görebildim iki kere gittim oyuna :img-in_loama yanına gitmeye cesaret edemedim:icon_sorr

pelinnn
15-03-08, 18:56
Evet tiyatro sahnesinde görebildim iki kere gittim oyuna :img-in_loama yanına gitmeye cesaret edemedim:icon_sorr

Aaahh ahh...
O cesaretsizlikler yok mudur, sonradan kafasını duvarlara vurdurtur insana:icon_sorr
Keşke gitseydin. Eminim Şenay Hanımefendi seni de çok iyi karşılardı:img-in_lo

Fulya&Şenay
15-03-08, 19:09
Haklısın yok mu şu cesaretsizlik:icon_sorr vurdum zaten duvarlara ama yine gitsem yine çekinirim acaba nasıl davranır diye oooooffff oooooffff:icon_sorr:img-in_lo

pelinnn
15-03-08, 19:12
Haklısın yok mu şu cesaretsizlik:icon_sorr vurdum zaten duvarlara ama yine gitsem yine çekinirim acaba nasıl davranır diye oooooffff oooooffff:icon_sorr:img-in_lo

Kovacak hali yok ya canım, abartma:)
Bir daha tiyatrosuna gidecek olursan da yanına gitmeden gelme:dito
O kadar sıcak, o kadar samimi bir insan ki...
Hayranla hayran olacak derecede:img-blush
Son konuşmayı unutamıyorum:img-hyste Aysa, Sinem anladınız kızlar:icon_whis

Fulya&Şenay
15-03-08, 19:16
Fulya ile anlaştık gidicez tekrar, artık o bana cesaret verir inşallah.Ya bilemedim kovsaydı çok üzülürdüm ondan gidemedim herhalde:img-meeti:img-cray:

pelinnn
15-03-08, 19:21
Fulya doğru mu duyuyorum kız? Kaçıncı gidişin bu?:) Ayu ayu:img-hyste
Siz artık replikleri ezberlemişsinizdir.
Şenay Hanım'ın replik arkadaşına komplo falan kuralım bari, şansınız artar:)
O sana cesaret verir, merak etme:)

Fulya&Şenay
15-03-08, 19:25
İnşallah verir yoksa heyecandan gidemem yine Şenay Gürleri görünce çok fena oluyorum:img-in_lo

iremege
15-03-08, 19:34
Senay Gürler'in tiyatro oyunu buraya hiç gelmedi:icon_sorrBen daha hiç göremedim.Tv de anca.

Avrupa Yakası'nda sahneleri arttı ama yinede az çıkıyo.Eskiden Fatoş üzerine bölümler bile olurdu.Sevgilisinin olduğu bölümler.Ah Ah nerde o eski bölümler!:icon_sorr

Fulya&Şenay
15-03-08, 19:42
Kesinlikle katılıyorum önceden daha fazla yer veriliyordu şimdi azaldı özlüyoruz yani:img-cray: Ben uzaktan gördüm ama emin ol görüp de konuşamamak hakikaten çok kötü.Şenay Gürler o an sanki çok yakınımdaydı ama aynı zamanda uzaktı o kadar istedim ki yanına gidebilmeyi ama yapamadım gerçekten çok fena oluyor, birden o güne döndüm:icon_sorr

Sinem90
15-03-08, 20:05
Façabuku ben bilmiyorum. :img-hyste Cahil kaldım o konuda.

Beni mi bekledin Pelün bacım?Çok naziksin. :img-hyste

Ayrıca dediğini anladım.Sana katılıyorum.Şenay Hanım gerçekten çok canayakın biri. :img-in_lo

Ben olsam direkt giderdim yanına.Şenay Hanım Şenay Hanım ben Sünem derdim. :img-hyste Zaten beni tanırdı herhalde.Ne de olsa mektubuma fotoğrafımı koymuştum. :img-blush:img-hyste

Pelün

Dünkü habere ben de çok sevindim. :img-yes:

yosungozlum
15-03-08, 20:14
arkadaşlar burdaki herkes şenay hnm. ile tanıştımı yaa :img-in_lo
bi bize kısmet olmadı :icon_sorr

Fulya&Şenay
15-03-08, 20:21
merak etme yalnızdeğilsin:img-cray: Ben de daha tanışamadım bu korkaklıkla da tanışamam herhalde.

aysa-17310
15-03-08, 21:05
İvladım tek cümlelik sohbet içerikli mesaj atma.

Ben size dedim. Yeni bir proje olsaydı bize söylerdi. Güvenç Bey kadar yakın bir arkadaş olmasak da, yine de bence söylerdi.:img-blush

Ben de giderdim yanına.:img-hyste Şenay Hanım Şenay Hanım ben Aysa.:img-hyste Beni görünce tanır herhalde.:img-blush Yazdan beri biraz kilo aldım ama olsun tanınırım yani.

Pelin, Sinem :D

pelinnn
15-03-08, 21:07
Arkadaşlar aramıza yeni katılanlar da olduğuna göre geleneksel karşılamalarımıza ve hatırlatmalarımıza başlamak farz oldu:)

Foruma tek cümlelik ve sohbet içerikli mesajlar yazmaktan kaçınınız.

Çarpık Forumlaşmaya son:img-hyste

Çoğumuz tanıştık:img-in_lo

tila_gclu
15-03-08, 21:18
yenı baslık hayırlı olsun.evet cogunuz tanıstınız ama bana bır turlu nasıp olmadı.ıstanbul'a gıdınce tanısırım dıye kafamda tasarladım.

aylin_angel
15-03-08, 21:50
Bende tanışmak isterimde yaklaşamam kalpten giderim herhalde:img-in_lo
Ayrıca nasıl kulise falan giriyosunuz ben yapamam,yanına gidip merhaba bile diyemem:blush:
Neyse avatar yaptım:img-wink:
http://img410.imageshack.us/img410/6841/eklee1nz2.jpg+http://img255.imageshack.us/img255/2296/ekleee1vi3.jpg+http://img515.imageshack.us/img515/4444/ekleee2md5.jpg

[Fulya]
15-03-08, 22:27
Fulya,biraz geç oldu ama hoşgeldin.bye

Pelin,sanırım 4 olucak bu,tam bende bilmiyorum desem inanır mısın?:img-pilot
Ama bu sefer sadece Fulya'ya cesaret vermek için gideceğim yani öyle düşünüyorum.:DOna Cesareti verip vınnnn...:P

Aylin,avatarlar için teşekkürler,eline sağlık.:img-wink:

Fulya&Şenay
15-03-08, 22:32
Tamam arkadaşlar dikkat ederim bir daha yapmam ama takdir edersiniz ki yeniyim eee başlarda olacak tabi ki.Bu arada ben de katılıyorum kulise filan giriyor muşsunuz nasıl yapıyorsunuz düşününce bile heycanlanıyorum:img-in_lo Fulya, sana ihtiyacım var,tek gidersem yine birşey yapamam:img-cray:

pelinnn
15-03-08, 22:33
İnanmam Fulya, buna ancak Kadir İnandır:img-hyste
Ahaaha espri de yaparmışım, yerim kendimi be:img-blush
Aylin, avatarlar için teşekkürler bebeğim. Hangi programı kullanıyorsun?
Fulya Kemal, bak bu cesaret, beğendin mi artık senin:img-hyste (Aysa'ya sevgilerle:))
Ben kulise en son dün girdim valla, elimi kolumu sallaya sallaya girdim, gayet kolay bir iş. Ama ben girdiğimde boştu ve oyunun başlamasına 3 saat vardı:img-hyste

Fulya&Şenay
15-03-08, 22:37
Çok beğenim cesaretimi,cesareeeet inşallah boş yer buluruz da gideriz.Bu benim üçüncü gidişim olacak yanına gidemezsem de dört, beş, altı... öyle gidicek Fulya duyurulur:icon_whis

[Fulya]
15-03-08, 22:45
Hiiiiiiççç merak etme Fulya'cım ben sana bol miktarda cesaret vereceğim,bende çok varya.:icon_whis

Ama yer ayarlama işi senden,biliyorsun ben sırf senin için geliyorum.:img-hyste

Neyse şaka bir yana,gideriz bebişim merak etme.Ben sana cesaretde veririm heyecanınıda dindiririm.:img-yes:

Ben bugün kulise bi girdim bi çıktım,bi girdim bi çıktım haşatım çıktı.:img-pilot:img-hyste

Ay çoktandır yazmıyorum,misafir var.:img-hysteHoş beni ilgilendirmiyor ama...:icon_whis

aylin_angel
15-03-08, 22:48
Pelin,adobe photoshop cs 2 kullanıyorum.Ben ancak senin de dediğin gibi boş kulise girerim.:img-grin2
Fulya&Şenay senle aynı durumdayım tek farkımız sen görüp yanına gitmemişsin,ben daha hiç görmedim
(görsemde gidemezdim ya neyse):icon_sorr
Fazla cesareti olan litfen bana da versin:img-grin2

Fulya&Şenay
15-03-08, 22:50
Fulya konuşmaların terapi gibi geliyor çok sağol, merak etme ben ayarlayacağım sana bırakmayacağım o işi sen yeter ki şu adaşının yanında ol yoksa her seferinde gidicem ve artık gide gele replikleri ezberliycem:icon_whis Bu arada ben de de yok vallahi cesaret ben de kısmet olursa Fulya'dan alıcam:img-yes:

pelinnn
15-03-08, 22:58
Ben diyeceğimi dedim.
Yanına gitmeden gelmeyin.
Pelin yengenizin selamını söylemeyi de unutmayın.
Ay yenge olunca erkekmişim de kız arkadaşımdan bahsediyormuşum gibi oldu:img-hyste
O zaman Pelin halanızın selamını söyleyin:)

Ay ben o anlamda dememiştim Aylin, biliyorsun:)
Dolusuna da girersin, niye giremeyesin ki?
Bakınız Fulya...

Ben şahsen görüp de yanına gidememektense görmesem daha iyi.
Moral bozmak gibi olmasın da imkan varken görememek çok üzücü olurdu çünkü:icon_sorr
Ama Fulyalar gidecekler zaten, değğ mü ivlatlarım?

Fulya&Şenay
15-03-08, 23:08
İnşallah gidicez Pelin iki Fulya bir araya gelip gidecek ve bu sefer Fulya2 Fulya1'den cesaret alarak amacına ulaşacak ve gidecek Şenay Gürler'in yanına,tabi sonrasını düşünemiyorum:img-in_lo

senay_ablam
16-03-08, 01:08
Evet façabuka da el attık :img-hyste

Ya ben fazla rahatım heralde :img-hyste Sahneden kulise dalmalar , sete elini kolunu sallaya sallaya girmeler :img-hyste Ben de bol cesaret var tabi yanında BİRAZ :img-hyste da heyecan :img-hyste

Bence de çok canayakın , samimi ... :img-in_loOnunla konuşurken insan sanki yıllardır tanıdığı biriyle konuşuyo gibi oluyo :D Çok hoş bir duygu :img-blush

Ben İstanbul'da olsam (nerdeee) oyunun her gününe giderim :img-hyste Gerçekten çok başarılı bir oyun. :img-yes:

damla_1075
16-03-08, 13:34
Fulya, üzülme kırdeşim yalnuz değilsin.Senin gibi daha göremeyenler var.Mesela ben...:)Tiloş görmedi mesela, ohooo...

Fulyot, bence de sen de cesaret çok fazla.Bayramdaki konuşmalarımız aklıma geliyi de kopuyorum.Bayram parası, tam tamına 200 YTL:img-hyste:img-hyste

Selot, kanımca da fazla rahatsın.:img-hysteŞenay nerde sen oraya damlıyosun.Bi de İstanbul'da oturduğunu düşünüyorum da...na na noomm:img-hyste

Ben görmedim ama denildiği gibi çok sıcakkanlı bi karakteri olduğunu tahmin edebiliyorum.Gülüşünden belli anamm:img-in_lo

[Fulya]
16-03-08, 15:10
Sanırım artık imza yapamıyorum:icon_whis

http://img80.imageshack.us/img80/6356/tfev7.jpg (http://imageshack.us)

http://img212.imageshack.us/img212/7683/tf1an2.jpg (http://imageshack.us)

http://img220.imageshack.us/img220/6865/tf2aq1.jpg (http://imageshack.us)

http://img80.imageshack.us/img80/9771/tf3um5.jpg (http://imageshack.us)

aylin_angel
16-03-08, 16:15
Fulya imzalar gayet güzel olmuş,eline sağlık:good:
Bende bir tane avatar yaptım,kısa günün kârı:img-grin2
http://img259.imageshack.us/img259/5181/ekle123zk1.jpg

damla_1075
16-03-08, 16:28
Fulya, neden öyle dedin bebişim?Bence gayet hoş olmuşlar.Kendine haksızlık etme kanımca.Ellerine sağlık:img-icecr

Aylin, avatar için thinks.Emeğine sağlık:good:

senay_ablam
16-03-08, 17:38
Dogru!:img-hysteİstanbul'da oturduğumu ben de düşünemiyorum.:img-hyste
Settekilerle gün yaparız artık:img-hyste

Bence de gülüşünden bile belli oluyı :img-in_lo

Çalışmalar için teşekkürler :img-wink:

:img-kiss::bella:cheer:İyiki doğdun Peliiiinnnn , iyiki doğdun Peliiinnnnn:cheer::bella:img-kiss:

pelinnn
16-03-08, 23:31
Böyle düşünme Fulya... N'ayıır, sakın umudunu kaybetme. Başarabilirsin, inan buna. Sen photoshop'un yıldızısın, photoshop'a geri dönmelisin. Yapabilirsin, photoshop'a ilk başladığın günleri hatırla;
6 yaşındaydın, imza yaptık gel de renklendirmemize yardım et demişlerdi sana:img-hyste

N'Aylinn... Çakal Aylin, teşekkürler avatar için:D

Selin ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebiliyor musun?:img-cray::love05:

tila_gclu
17-03-08, 18:38
buyurun canlarım özet:
BÖLÜM ÖZETİ:

Tahsin Bey, Makbule'nin yoksul durumuna çok üzülür ve onların derhal gelip Sütçüoğlu rezidansına yerleşmelerini ister! Oysa elbette Aslı, Burhan ve İfo bu fikre şiddetle karşı çıkmaktadırlar. Ayrıca İzzet'in içgüveysi konumunda olmayı kabul etmeyeceği açıktır. Ama bunu da bir formülü bulunur!

Fatoş ve Tanrıverdi büyük kavgalar ederek ayrılmaya karar verirler. Fatoş saç rengini değiştirme, spora başlama, yeni aktiviteler edinme çabasındadır. Ama sevgilisinden ayrılmış kadın sendromu geçiren sadece o değildir. Burhan bu sendromu daha da ağır yaşamaktadır!

Sacit, Osman'dan bir şans daha ister. Artık kesinlikle işe yarar, sağlam bir adam olduğunu kanıtlamak istemektedir. Osman ise Sacit'i test etmek için Koçarslanlı ailesinin bir borcunu tahsil etmeye yollar. Ancak yolladığı ev mafya karagahıdır ve Sacit zor durumdadır!

Bu esnada Kubilay ve Şahika, Osman'a yumruk attığı için havalara girip kendini kabadayı sanmaya başlayan Cem'e gıcık olurlar ve Osman'ın Cem'i vurdurmak için adam tuttuğu söylentisini yayarlar. Cem artık korkudan sokakta yürüyemez haldedir.

ay yıne ayrıldılar bunlar yeter artık ya bır turlu duzelemıyorlar.ayrıca senay hanıma yenı sac rengının coo..k yakısacagından emınım.

aylin_angel
17-03-08, 19:46
Bu bölüm yine güzele benziyo,Fatoş'u baya izleyebilicez öyle görünüyo:img-icecr

Pelin bana niye çakal diyosun yıvrım:img-grin2

aysa-17310
17-03-08, 20:10
Böyle düşünme Fulya... N'ayıır, sakın umudunu kaybetme. Başarabilirsin, inan buna. Sen photoshop'un yıldızısın, photoshop'a geri dönmelisin. Yapabilirsin, photoshop'a ilk başladığın günleri hatırla;
6 yaşındaydın, imza yaptık gel de renklendirmemize yardım et demişlerdi sana:img-hyste

N'Aylinn... Çakal Aylin, teşekkürler avatar için

Selin ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebiliyor musun?:img-cray::love05:

Koptum.:img-hyste
Pelin:img-blush

Öyle deme Fulya. İmza yapmak, yemek yapmak gibidir. Her seferinde aynı tadı tutturmak zordur.:img-hyste Ayrıca ellerine sağlık bebişim.:D

Tila özet için teşekkürler. Fatoş'u bolca görebileceğiz gibi bir hissiyat var içimde.:D Belki Burhanla birbirlerine destek olurlar.:icon_whis Birlikte sahneleri olsun istiyorum, çok istiyorum, aksini duymak istemiyorum. Hatta Fatoş, Burhan, İfot üçlü takılsın istiyorum.:img-blush

Bu arada cesaret konusunda Pelin'den yardım alın derim ben. ''Girerseniz çaldırın.'' demek başka kimsenin aklına gelmez herhalde.:img-hyste

http://img235.imageshack.us/img235/781/73210539qm0.png (http://imageshack.us)

tila_gclu
17-03-08, 21:47
aysacmm saol resım ıcın.gormustumde hıc dusunmedım yanı eklemeyı falan.neyse artık.bu arada senay hanımefendıye bu sac rengıde cok yakısmıs.(guzele ne yakısmaz.;))

Fulya&Şenay
17-03-08, 22:07
Bence de çok yakışmış,zaten ne yapsa yakışıyor.En son bir röpörtajını okudum,geçen seneki oyununda saçları sarıydı herkes çok beğenmiş,çok yakıştırmışlar Şenay Hanıma, bu yüzden sarıya boyatabilirmiş.Gerçekten yakışıyor ama:img-in_lo:happy0064.Bu arada Aysa,birlikte sahneleri olsun deyince aklıma Uludağ bölümü geldi,süperdi:img-hyste

aysa-17310
17-03-08, 23:28
Evet süperdi gerçekten Fulya.:img-hyste Lavı çok seviyorum.:img-hyste

Bütün gece bekledikten sonra, sonunda fragmanı görebildim.:happy0064

Fatoş ''Bitti bu iş Tanrıverdi!'' dedi, Tanrıverdi de ''Bence de bitti!'' dedi. Bu arada Burhanla Aslı ofisteki koltuklara oturmuş onları seyrediyolardı televizyon seyreder gibi. Sonra Fatoş ''Tanıdığınız savcı var mı kızlar?'' gibi bi şeyler dedi.
Burhan saçlarını kızıl gibi bi renge boyatmıştı. Fatoş da sarıya boyatmıştı. Beraber cafede dans ediyorlardı. Çok komikti. Fatoş Burhan'a ''Aynı dürtüden benim içimde de var Burhan Bey'' gibi bi şeyler dedi.:img-hyste Ay koptum.:img-hyste

senaygürlerfun
19-03-08, 13:52
Çalışmalar ve resimler için herkese teşekkürler.:img-wink:
Fragmanı bende gördüm.:img-hyste
Yine çok güzel bir bölüm olucağa benziyor.:icon_whis
Şenay ablamıda baya görcez kanımca.:happy0064

Doğum günün kutlu olsun PELİN.:happy0064

Sinem90
19-03-08, 14:47
Merhabalar

Fragmanı görmedim.Ama anlaşılan Fatoş bayağı görünecek bu bölümde.Yalnız ben diziyi izleyebilir miyim bilmiyorum. :icon_sorr O saatte bir işim var.Aksilik çıkmazsa oraya gideceğim.Aysa anladın sen onu. :icon_whis

Ayrıca Aysa eklediğin resme koptum. :img-hyste

Burhan saçını kızıla mı boyatmış? :img-hyste

Şenay Hanım sarı saçla güzel görünüyor ama bence ona kahverengi daha çok yakışıyor. :img-blush

aysa-17310
19-03-08, 17:26
Anladım ben onu Sinem.:icon_whis Şifreli şifreli :D

Bence de en çok kahverengi yakışıyor. Zaten doğal rengi de o di mi?

Ben Fatoş fragmanda ''Tanıdığınız savcı var mı?'' dedi demiştim ya, ben onu yanlış anlamışım.:img-hyste ''Tanıdığınız falcı var mı?'' olacakmış o. Sağır duymaz uydurur. :img-hyste

aysa-17310
19-03-08, 17:36
Ay şunlara bakın:img-hyste

http://img187.imageshack.us/img187/8666/fatoburhan2va0.th.jpg (http://img187.imageshack.us/my.php?image=fatoburhan2va0.jpg) http://img371.imageshack.us/img371/2853/fatoburhan1yj7.th.jpg (http://img371.imageshack.us/my.php?image=fatoburhan1yj7.jpg)

damla_1075
19-03-08, 17:40
Öncelikle doğum günün kutlu olsun Pelin.İyi ki doğdun, nice yıllara...:img-icecr

Dün akşam diziyi beklerken fragmana denk geldim.Züper bi bölüm olacak kanımca.Fatoş, ''Bitti bu iş tanrıverdi, bitti!'' tarzında bişi söylüyodu kanımca.Tanrıverdi de ''Bence de bitti! '' diyo.Koptum o sahnede ya:img-hyste:img-hyste Bir de Fatoş ile Burhan saçlarını boyatmışlar.Yeni tarzlarına koptum resmen:img-hysteCafe'de Burhan'la dans ettikleri sahnede de baya gülücez gibime geliyor:)

aysa-17310
19-03-08, 18:23
İcon:img-cool2:icon_whis
http://img168.imageshack.us/img168/1126/fatoburhanavatarxx5.jpg (http://imageshack.us) http://img182.imageshack.us/img182/6721/fatoburhanavatar2bd3.jpg (http://imageshack.us)

damla_1075
19-03-08, 18:32
Ooo Aysa, resimleri görmedim.Üst üste attık kanımca mesajları, ondan kaynaklandı.İkinciye bayıldım diyebilirim.Fatoş&Burhan:img-hysteDedikodu yapsınlar bi de, süper olur:happy0064

avatarlar da yakiği ha hacı.Ellerine sağlık:good:

Sinem90
19-03-08, 18:33
Savcı-Falcı :img-hyste

Süpersin Aysa.Resimler süpermiş.Burhan kanımca saçına sprey sıkmış. :img-hyste O nasıl bir kızıllıktır yarabbim?Bari bıyıklarına da sıksaydı.Uyumlu olurdu. :img-hyste

Avatarlar için teşekkürler.Çok komikler. :img-hyste Falcıya bakışları çok hoş. :img-hyste

senay_ablam
19-03-08, 18:42
6 yaşındaydın, imza yaptık gel de renklendirmemize yardım et demişlerdi sana

N'Aylinn... Çakal Aylin, teşekkürler avatar için

Selin ne kadar mutlu olduğumu tahmin edebiliyor musun?

Biraz geç oldu ama ..

:love05: Aglama çocuğum .. Sıvaz sıvaz :img-hyste

Ben pazartesi gece gördüm fragmanı.Bu bölüm çok güzele benziyor.Fatoş da çok fazla görünecek ama ben seredemicem.:icon_sorr

Burhan - Fatoş :D Resimler süpeeer yaaa :img-hyste Aysa çalışmalar için teşekkürler.:img-wink:

"Tanıdığınız savcı var mı?" :img-hyste:img-hyste

''Aynı dürtüden benim içimde de var Burhan Bey'' :img-hyste:img-hyste

Sünem sana katılıyorum bebeğim.. Saçları bence de çok yakışmış ama doğal hali tam süper.:img-hyste

aysa-17310
19-03-08, 18:53
Aay Atv'deki tekrar bölümde, Fatoş eski sevgililerini teker teker arayacak az sonra.:img-hyste

''Onlar beni ben yapan yakışıklılar'' dedi eski sevgilileri için.:img-hyste

Eklediklerim için bi şey değil.bye

Sinem90
20-03-08, 17:04
Dünkü bölümün tekrarı ne zaman?Bilen var mı?Avrupa atvde veriyorlar tekrarını.Geçen hafta pazar günü vermişlerdi. :bilmim

Dün akşam evde olmadığım için izleyemedim.Aysa :icon_whis

pelinnn
20-03-08, 17:09
Tam 3 gündür forumda yokum, internette genel arıza varmış!:hıh
Ama çok yazmamışsınız, iyi bari:img-icecr
Bölüm yorumlarına da yetişebildim.
Fatoş ve Burhan nasıl dans ettiler öyle ya:img-hyste
Bölüm özetini okuyamadığım için "sevgilisinden ayrılan kadın" sendromuna Fatoş'un da yakalanacağını bilmiyordum. Bu benim için süper bir süpriz oldu:img-hyste
Tanrıverdi'den ayrılmaları nasıl olursa olsun artık sıkıntı verir diye düşünüyordum ama hiç de öyle olmadı:)
Fatoş'un sinirli haline bayılıyorum:img-hyste

Aysa:img-blush

Kutlamalar için teşekkürler tekrar:img-hi:

damla_1075
20-03-08, 17:25
Dün akşamki bölüm tam anlamıyla süperdi ya, gülmekten karnıma ağrılar girdi:img-hysteFatoş&Burhan tam görmek istediğim gibiydiler.Hep böyle olsalar var ya tam süper olur:img-in_lo

Cafe'de dans ettikleri sahnede koptum.:img-hysteFatoş'a saçlar yakışmış gibiydi sanki.Ama en çok ''aayyyy'' diye bağırdığı sahneleri sevdim.Sinirlenince çok tatlu oliyi ya:img-blush
''Sevgilisinden ayrılmış kadın sendromu''...Süper tespit:img-hyste

aysa-17310
20-03-08, 18:00
:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Süperdi ya. Nihayet Fatoş'a bu kadar çok gülebildiğim bir bölüm izledim geçen seneden beri.:icon_whis

Tanrıverdi'yle kavgaları çok güzeldi. Fatoş sinirlenince çok şirret oluyi ha, ama aramızda kalsın.:img-hyste ''Ben sana o kadar mesaj atıyorum neden tamam, tabii, gereşereze (grşrz:img-hyste) diye cevap veriyosun?'' demesine koptum.:img-hyste

Hele Burhanla arkadaş olmaları.:img-in_lo En çok görmek istediğim şeylerden biriydi. Sonunda kavga da etseler ben yine de beğendim. O danslara ve fal sahnelerine koptum.:img-hyste Burhan'ın sürekli Fatoş'un yaşıyla ilgili konuşması ve onu sinir etmesi çok güzeldi. Cafede nasıl kavga ettiler ama.:img-hyste İçki içip ilişkilerinden konuştular, neğadar Sex and the City bi durum.:img-hyste

Fulya&Şenay
20-03-08, 20:06
Uzun zamandan sonra Fatoşu bukadar çok görmek çok iyi geldi.Bir kere ben Fatoş ve Burhan'ın kıyafetlerine bayıldım özellikle paçalarına:img-hyste Bu kadar mı uyumlu olur ikisi gerçi bu durumda bile Burhanla anlaşılamıyor ama yine de birazcık uyumluydu:img-yes:Çok eğlendim dün,çok güzeldi ayrıca Fatoş'un saçını çok beğendim :img-in_lo:img-in_lo

senaygürlerfun
20-03-08, 20:21
Off olmaz böyle bir şey ya:icon_sorr
Elektrikler gitti.Tam özet bitmişti ki elektrikler gitti.:icon_sorr
Kablolarda bir sorun olmuş.Bendeki de şans:icon_sorr

Ayy dizi bitti sonunda becerdiler yapmayı:img-swoon
Yağmurda bekledim vallaha
Ben:Hadi amcaya dizi bitti beceremedin:img-hyste
Amca: Dur evladım yapıcam şimdi rahat dur çarpılıcam:icon_whis

Banane yaa izleyemedim tamda denk gelmiş.Off off:icon_sorr

pelinnn
20-03-08, 20:29
Malum sitede yayınlanır önümüzdeki günlerde Ayşenur, oradan izlersin.
Zaten sürekli televizyonda tekrarları oynuyor, bu bölüm de oynar.

http://img91.imageshack.us/img91/5506/sa1ya5.jpg (http://imageshack.us) http://img397.imageshack.us/img397/7541/sa2an0.jpg (http://imageshack.us) http://img91.imageshack.us/img91/8108/sa3go3.jpg (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/8766/sa4bz9.jpg (http://imageshack.us)

senaygürlerfun
20-03-08, 20:52
Pelin,avatarlar için teşekkürler.:img-wink:
Ayy demek o kadar güzeldi bu bölüm ya:icon_sorr
Evet izlerim.Meraktan çatlıycam ama:img-hyste

Fulya&Şenay
20-03-08, 22:20
Pelin çok sağol, ellerine sağlık avatarlara bayıldım bir de ben becerebilsem süper olucak.Bildiğim kadarıyla pazar günleri Avrupa Atv'de saat 20.00'da tekrar oluyor ben kaçırınca oradan izliyorum.Bu pazar yine izliycem çok güzeldi çünkü:good:

senaygürlerfun
20-03-08, 22:48
hah hah hah hih hih hih:img-hyste
Anam oh be izledim rahatladım.:img-hyste
Çok güzel bir bölüm olmuş.Şenay abla süperdi.:img-hyste
Gereşereze:img-hyste

Birde çekim hatalarında "ayşş iki kere mi dans dedim acaba? "deyip kıkır kıkır gülmesine bayıldım.:img-in_loNe güzel gülüyor.:img-in_lo

aysa-17310
20-03-08, 23:32
''İki kere mi dans dedim?'' demesine ben de gülmüştüm.:img-hyste Bi de Engin Günaydın'ın sahnelerindeki çekim hataları çok komikti. ''Hadi bee sen kimsiiin!!!'' falan şeklinde bağırışırken.:img-hyste

Gereşereze:img-hyste İzlerken annem anlamadı, ''O ne demek ya?'' diye sordu.:img-hyste Ayrıca Tanrıvirdi'yi kınıyorum, kısaltmasın.:hıh

Fatoş'un mor İspanyol paça pantolon takımı süperdi bu arada.:img-hyste

Falcı kadın: Kuş mu desem, ördek mi desem, bi şeyler görüyorum.
Burhan: Bence bu, gidip bi çiftlik evine yerleşti. Yaşını başını da almış olduğundan...:img-hyste

Fatoş: Makbule de seni terk etti işte, üstüne gidip bi de evlendi.
Burhan: :img-cray:
Fatoş: Aman tamam canım, ağlamayın, birbirimize dertlerimi anlatıp rahatlıyoruz işte...

Burhan: Bence sen Sex and the City'deki Samantha'ya benziyosun.
Fatoş: Seksapel bakımından mı?
Burhan: Hayır, en yaşlıları o ya.:img-hyste

Pazartesi günü gündüz de olabilir tekrarı.:img-wink:

pinarcc
21-03-08, 00:17
AYY nihayet yazabildimm, yeni basliga gireli ne gadar oldu bi mesaj bile atamadim yaa, ne gadar sansiz bir kizcagizim ben yaa ühü ühü, forumda arizami var ne her girdigimde bi problem oldu mesaj atamadim yaa! :sad53:

Neyse gec olsada yeni basligimiz hayili ugurlu olsun kirdeslerim...:img-wink:

Yeni bölüm cok güzeldi galiba, ayy o kadar anlatmissinizki merak ettim simdi gecenin koründe bakacagim...zaten bizim ATV de gel gitlerine basladi sirseri...
Ayy sizide coh özlemisim yaw:(:icon_sorr

[Fulya]
21-03-08, 12:38
13. Sadri Alışık Ödülleri’nde adaylar açıklandı

En İyi Kadın Oyuncu:

Ülkü Duru " İyi Seneler Londra"

Özgü Namal "Mutluluk"

Nurgül Yeşilçay "Adem'in Trenleri"

En İyi Erkek Oyuncu:

Yetkin Dikinciler "Mavi Gözlü Dev"

Kenan İmirzalıoğlu "Kabadayı"

Cem Özer "Adem'in Trenleri"

En İyi Yrd. Kadın Oyuncu:

Derya Alabora "Adem'in Trenleri"

Yıldız Kenter "Beyaz Melek"

Gülsen Tuncer "Suna"

En İyi Yrd. Erkek Oyuncu:

Ali Atay " İyi Seneler Londra"

Durul Bazan "Son Ders: Aşk Ve Üniversite"

Rasim Öztekin "Kabadayı"

Yılın En İyi Yapımının Yönetmeni

Murat Daltaban (Dot "Kürklü Merkür")

Mehmet Ergen (Akbank Sanat Yeni Kuşak Tiyatro "Şeylerin Şekli")

Genco Erkal (Dostlar Tiyatrosu "Sivas'93)

Yılın En İyi Kadın Oyuncusu

Esra Bezen Bilgin (Akbank Sanat Yeni Kuşak Tiyatro "Şeylerin Şekli")

Ayça Bingöl (Duru Tiyatro Bana Bir Picasso Gerek)

Vahide Gördüm (Oyun Atölyesi Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler);

Yılın En İyi Erkek Oyuncusu

Sezai Altekin ( Duru Tiyatro "Bana Bir Picasso Gerek")

Mehmet Ali Kaptanlar (Tiyatro Pera "Venedik Taciri")

Levent Ülgen (Donkişot Prodüksiyon "Dalga")

Yardımcı Rolde Yılın En İyi Kadın Oyuncusu

Şenay Gürler (İstanbul D. T. "Savaş İkinci Perdede Çıkacak")

Özge Özder (İBBŞT "Üç Kız Kardeş")

Özlem Türkad (İBBŞT "Bernarda Alba'nın Evi)

Yardımcı Rolde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu

Bahtiyar Engin (İstanbul Halk Tiyatrosu "Can Tarlası")

Yiğit Sertdemir (İBBŞT "Üç Kız Kardeş")

Burak Şentürk (İstanbul D. T. "Savaş İkinci Perdede Çıkacak")

Müzikal Ya Da Komedi Dalında

Yılın En İyi Kadın Oyuncusu

Demet Evgar (Kent Oyuncuları "39. Basamak")

Suna Keskin (Hadi Çaman Yeditepe Oyuncuları "Aşkın Yaşı Yoktur")

Demet Tuncer (Tiyatro Kedi Müzikaldeki Hayalet)

Yılın En İyi Erkek Oyuncusu

Metin Serezli (Tiyatrokare "Kim O?")

Mert Turak (İBBŞT "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz")

Selçuk Yöntem (Aysa Prodüksiyon "Koca Bir Aşk Çığlığı")

Yardımcı Rolde Yılın En İyi Kadın Oyuncusu

Dilek Aba (Tiyatro Kedi "Müzikaldeki Hayalet")

Ezgim Kılınç (İBŞT "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz")

Derya Kurtuluş (İBŞT "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz")

Yardımcı Rolde Yılın En İyi Erkek Oyuncusu

Erdem Akakçe (Aysa Prodüksiyon "9 Ay Son Gün" + Kent Oyuncuları "Kuyruk)

Bülent Şakrak (Kent Oyuncuları "39. Basamak")

Okan Yalabık (Kent Oyuncuları "39. Basamak")

[Fulya]
21-03-08, 13:20
http://img90.imageshack.us/img90/6580/471787a5d4c7ac4eb285699fk9.jpg (http://imageshack.us)
Dizide çapkın özel hayatta çekingen

atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Avrupa Yakası'nda Fatoş karakteriyle karşımıza çıkan Şenay Gürler'in derdi, aradığını bulamamak... Dizideki çapkın karakterin aksine özel yaşantısında son derece mütevazı olan Gürler, genç sevgilisinden ayrıldığını söyledi.

Aydın HAMZA

Kaynak: takvim - 21 Mart 2008

[Fulya]
21-03-08, 15:15
http://img223.imageshack.us/img223/5420/burhansenay1do0.jpg (http://imageshack.us)+http://img208.imageshack.us/img208/4741/burhansenay2mn7.jpg (http://imageshack.us)+http://img223.imageshack.us/img223/2222/burhansenay3gt2.jpg (http://imageshack.us)+http://img296.imageshack.us/img296/6338/burhansenayek8.jpg (http://imageshack.us)

http://img296.imageshack.us/img296/5475/falci1yf2.jpg (http://imageshack.us)+http://img384.imageshack.us/img384/2382/falci2pa0.jpg (http://imageshack.us)+http://img138.imageshack.us/img138/8458/falci3zh7.jpg (http://imageshack.us)+http://img296.imageshack.us/img296/1323/falciov6.jpg (http://imageshack.us)

http://img296.imageshack.us/img296/4754/senay1av8.jpg (http://imageshack.us)+http://img138.imageshack.us/img138/348/senay2zf1.jpg (http://imageshack.us)+http://img138.imageshack.us/img138/4304/senay3hy2.jpg (http://imageshack.us)+http://img138.imageshack.us/img138/4717/senayxd2.jpg (http://imageshack.us)

[Fulya]
21-03-08, 16:21
Çoştum bugün ben.
http://img213.imageshack.us/img213/1791/bf1gz4.jpg (http://imageshack.us)

http://img182.imageshack.us/img182/3059/bf2th8.jpg (http://imageshack.us)

http://img509.imageshack.us/img509/7638/bf3pt0.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/7638/bf3pt0.ae718d1993.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=bf3pt0.jpg)

http://img182.imageshack.us/img182/366/bfqq6.jpg (http://imageshack.us)

http://img524.imageshack.us/img524/6082/fb1nh7.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/6082/fb1nh7.38c8dde9c5.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=524&i=fb1nh7.jpg)

http://img182.imageshack.us/img182/3500/fb2lm1.jpg (http://imageshack.us)

http://img524.imageshack.us/img524/9885/fb3wf6.jpg (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/9885/fb3wf6.d6b1154908.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=524&i=fb3wf6.jpg)

http://img512.imageshack.us/img512/1461/fbff3.jpg (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/1461/fbff3.ef927f7418.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=512&i=fbff3.jpg)

Fulya&Şenay
21-03-08, 22:53
Fulya canım yavaş bu ne böyle durdun durdun böyle bir çıkış yaptın.Şok oldum ayrılmışlar mı gerçekten, üzüldüm yaa :img-cray:

Çok mutlu oldum Şenay Hanım zaten oyunda harikaydı ödülü haketmişti,bu demek oluyor ki ben bu oyuna 5-10 kere daha gidicem:img-hysteİyice incelemem lazım yani. :happy0064:img-clapp:bella:cheer::cheer::dance:

Bu arada canım ellerine sağlık harika olmuş çalışmaların çok beğendim de bukadar hızlı olma nazar filan değer :img-yes:

pelinnn
21-03-08, 23:09
http://img378.imageshack.us/img378/3862/bfbu4.jpg (http://imageshack.us) http://img397.imageshack.us/img397/5601/bf2lr6.jpg (http://imageshack.us) http://img378.imageshack.us/img378/2776/bf3ku1.jpg (http://imageshack.us)

Fulya neler yaptın öyle? Mutfapa girdin anlaşılan:img-hyste
Kop Fulya Kop Hop Kop Fulya:)
Haberler için teşekkürler...
Şenay diğer iki oyuncudan da daha deneyimli ama diğerleri de iyi oyuncular.
Benim favorim Şenay Hanımefendi:img-blush

Sinem90
21-03-08, 23:20
Pelün avatarlar için çok teşekkür ederim. :img-blush

Fulya avatarlar ve imzalar için sağ ol. :img-blush

Ayrıca eklediğin haberler için de teşekkürler.

Bence bu magazin haberi asılsız bir haber. :icon_whis

Şenay Hanım'ın bu sene de Sadri Alışık Ödülleri'ne aday olmasına çok sevindim. :happy0064 Geçen sene İpek rolüyle ödülü alamamıştı.Çok sinirlenmiştim. :hıh Umarım bu sene hak ettiği ödülü alır. :img-in_lo

Avrupa Yakası'nın tekrarı yarın verilir inşallah.

aysa-17310
21-03-08, 23:38
Ay İpek rolüyle alamamasına ben de çok gıcık olmuştum. Ayrıca ödül alan bayan oyuncuyu da izlemiştim ve kesinlikle Şenay Hanım'ın daha çok hakettiğini düşünüyordum. Neyse, kısmet bu seneymiş demek ki.:img-blush Geçen sene, ödül töreninin ertesi gün, mail atmıştı bize hatırlıyor musunuz? Desteğiniz için teşekkür ederim demişti.:img-blush

Fulya onlar ne öyle?:img-hyste Bu günlerde çok başarılı çalışmaların var bakıyorum bebişim.:D Ellerine sağlık.

Sinem90
21-03-08, 23:50
Evet mail atmıştı.Bu kadar üzülmeyin demişti ama ben çok üzülmüştüm. :icon_sorr

İpek gibi bir karakterle nasıl kaçırır o ödülü? :hıh Ezgi Mola'ya gıcık olmuştum. :hıh

Ödül törenini yine Türkmax'da verirlerse ben size olanları iletirim. :img-wink:

[Fulya]
22-03-08, 02:45
Rica ederim arkadaşlar,umarım beğenmişsinizdir.:icon_whis

http://img223.imageshack.us/img223/4345/81349871jh0.jpg (http://imageshack.us)+http://img99.imageshack.us/img99/4730/91076550zq0.jpg (http://imageshack.us)+http://img228.imageshack.us/img228/5889/77803124kj2.jpg (http://imageshack.us)+http://img99.imageshack.us/img99/7283/72301281ci2.jpg (http://imageshack.us)

SILA AKKUŞ
22-03-08, 02:53
umarım olmuştur ki içinde şenay gürler gibi bi kadın vr ne kadar kötü olabilir ayrıca bnide aranıza alırsanız sevinirim.

http://img206.imageshack.us/img206/6088/enaygrlerimzaur2.jpg (http://imageshack.us)

senay_ablam
22-03-08, 10:03
Ya ben hala seyredemedim :icon_sorr
Ayşenur sen nerden izledin yaa :img-cool2
Çok merak ediyorum Burhan'la danslarını falan :img-blush

Sadece çekim hatalarını izleyebildim :img-hyste Burhan ters söylüyodu " Fatoş Hanım haklıymış asıl annelik huzurdaymış." diyordu.:img-hyste

Ayy ben de çok sevindim aday olmasına :happy0064 Umarım alır. :happy0064 Geçen sene ben yoktum ama yollamıştınız o maili çok hoştu..:good:

O magazin haberine gelince: Kesinlikle Sünem haklı.Asılsız bir haber:img-cool2

http://img80.imageshack.us/img80/3509/n60480024220008123994bn0.th.jpg (http://img80.imageshack.us/my.php?image=n60480024220008123994bn0.jpg) Yanındakini kestim kim olduğunu bilmiyorum ama kanımca bölümde partideki kişilerden biriydi.:img-cool2

damla_1075
22-03-08, 11:38
Fulya, bakıyorum da çoşmuşsun yine.Ellerine sağlık tatlım, süper olmuşlar her zamanki gibi...:good:
Haber için de thinks;)

Şenay abla'nın Sadri Alışık Ödülleri'ne aday olmasına çok sevindim yaa:img-blushİpek karakteriyle alamadığında hem üzülmüş hem de sinir küpüne dönmüştüm.Bence bu ödülü sonuna kadar hakediyor...:img-icecr

SILA AKKUŞ, avatarlar için teşekkürlerbye

Selot, resim için sağol kankacım, muck:happy0064

Sinem90
22-03-08, 12:26
Beğendik Fulyot. :img-in_lo Avatarlar için sağ ol.

Hoş geldin SILA AKKUŞ.

Selün resim için teşekkürler.Nereden buldun onu?İlk defa görüyorum. :img-blush

pelinnn
22-03-08, 12:45
Yahu haberin tipinden belli asılsız olduğu, boşverin:)
SILA AKKUŞ hoşgeldin.
Sinem yorum için ben teşekkür ederim.:img-blush
Selin ben resmi göremiyorum:icon_sorr

aylin_angel
22-03-08, 14:07
Pelin ve Fulya çalışmalarınız çok güzel olmuş,elinize emeğinize sağlık:good:
Selin resim için teşekkürler:img-wink:

Sıla Akkuş hoşgeldin

İnşallah yardımcı kadın oyuncu ödülünü alır:img-in_lo

senaygürlerfun
22-03-08, 14:24
Fulya,çalışmalar için teşekkürler.:img-wink:
Selot,Resim için teşekkürler.Msnden yollarım ben sana linki.:icon_whis

Bencede doğru bir haber değil.:img-icecr

Şenay ablanın almasi lazım ödülü gerçekten onun hakkı:img-yes:

SILA AKKUŞ hoşgeldin.

SILA AKKUŞ
22-03-08, 15:08
hoşbulduk herhalde bu forum bu sitedeki en sıcak forumlardan biri diyorum

aylinandsenay
22-03-08, 16:04
Sıla Akkuş hoşgeldin.:img-wink:Fulya ve Pelin çalışmalar çok güzel olmuş,ellerinize sağlık.:good:

iremege
22-03-08, 19:59
Nihayet haftalardan sonra Fatoş ön planda tutuldu.Beraber Burhanla dans etmeleri,fal baktırmaları harikaydı:img-hyste

Fulya ve SILA AKKUŞ çalışmalar için tşk. çok güzeller:good:
Haber için tşk. Fulya:)

SILA AKKUŞ hoşgeldin:)

tila_gclu
22-03-08, 20:30
SILA AKKUS hosgeldın.:)
ya arkadaslar bu hafta avrupa yakası yok galıba cunku atv nın sıtesınde hıc bırsey yazmıyor onun hakkında.:(

senay_ablam
22-03-08, 22:02
Beğendik Fulyot. :img-in_lo Avatarlar için sağ ol.

Hoş geldin SILA AKKUŞ.

Selün resim için teşekkürler.Nereden buldun onu?İlk defa görüyorum. :img-blush

Reca ederim bebişlerimm..:img-blush Resmi nerden mi buldum :img-icecr Façabuktan :img-hyste
Görünce daldım resmen :img-hyste

Pelin ya msne girebilsem yollardım ama girmiyorum..
Mail atabilirim!:good:

Evet bu hafta Avrupa Yakası büyük ihtimal olmıcak.Gülse Birsel bu haftaki yazısında söylemiş:
Aylardır tatil yapmayan bendeniz, ATV'den gelen, "26 Mart Çarşamba maçımız var, Avrupa Yakası bir hafta ara verebilir," haberiyle coşkulu bir sevinç ve mutluluk gözyaşlarına boğuldu.

Aramıza hoşgeldin SILA AKKUŞ..:img-wink:

Fulya&Şenay
22-03-08, 22:31
Ne yani bir hafta Avrupa Yaka'sız ee doğal olarak Fatoş'suz mu geçicek:icon_cry:Neyse ki son bölüm büyük bir doyum yaşattı hepimize,çok gördük Fatoş'u.:happy0064

Arkadaşlar ben de avatar yapmak istiyorum ama yapamıyorum nasıl oluyor yaaa lütfen birazcık bilgi:img-wink::img-yes::icon_whis

SILA AKKUŞ
22-03-08, 23:29
neden bitiyo ya ayrıca hoşbulduk

SILA AKKUŞ
22-03-08, 23:34
yane bi hafta yokmuş kardeşim maç fln dedi ama

pelinnn
22-03-08, 23:40
SILA AKKUŞ öncelikle tekrar hoşgeldin.
Biz başlığın emektar üyelerinin, eski günlere olan özlemlerinden dolayı bazı takıntıları var.
Bu takıntılara biz kısaca "kurallar" adını verdik.
Bu kuralları yeniden hatırlatıyorum.

Kurallara uyulmasını istiyoruz ki başlığımız uyarılmasın ve ceza almasın.
Lüften, tek cümlelik, sohbet içerikli mesajlar yazmaktan kaçınınız.
Olabildiğince noktalama işaretlerine ve yazım kurallarına uyunuz. Kısaltmalardan kaçınınız.

Israrla kurallara uymayı reddedenleri Sinem'e şikayet ediyoruz.
Ağzınızı burnunuzu dağıtıyor ve size plazma muamelesi yaparak fıstık fırlatıyor:img-hyste

iremege
23-03-08, 10:21
Neden bu hafta Avrupa Yakası yok?:(

Fatoş'u görmeden n'apıcaz???
Neyse ki bu hafta ön plandaydı.Umarım her hafta eskisi gibi ön planda olur:)

Sinem90
23-03-08, 12:06
Israrla kurallara uymayı reddedenleri Sinem'e şikayet ediyoruz.
Ağzınızı burnunuzu dağıtıyor ve size plazma muamelesi yaparak fıstık fırlatıyor:img-hyste

Pelün insanlara beni niye yanlış tanıtıyorsun? :img-hyste Beni öcü sanacaklar. :img-hyste Ay koptum ya. :img-hyste

Zaten maçlar hep çarşamba gününe denk geliyor.Ben son bölümü hala izleyemedim.Bakalım bugün tekrarı verilecek mi! :img-in_lo

Sinem90
25-03-08, 15:38
Pazar günü dizinin tekrarı verildi ama ben izlemeyi unuttum. :icon_sorr

Bugün Şenay Hanım bir programa çıktı.Fulyot hemen haber verdi ama sonuna yetiştik.Nergis Kumbasar'ın programı olduğunu bilmiyordum. :bilmim

Şenay Hanım göbek attı.Roman dansı yaptılar birlikte.Hiç durmadı.Sürekli oynadı.Ben olsam kazulet gibi dururdum orada. :img-hyste

Beyaz bir gömlek ve kot giymişti. :img-blush Gömleği güzeldi.

Nergis Kumbasar hep Şenay Şenay deyip durdu.Ne de olsa kankası. :img-icecr

senaygürlerfun
25-03-08, 15:48
Şenay abla bugün Nergis Kumbasar ile Evren'in beraber sunduğu Yeniden Başlasın adlı programa çıktı.:img-in_lo

Çok güzeldi.:img-in_lo
Roman dansına bittim zaten.:img-hyste
Evet Nergis Kumbasar hep Şenay,Şenay deyip durdu.:img-hyste
Bende sonuna yetiştim unutmuşum ben dedim ilk programda Şenay'da olucak diye:img-hyste

aysa-17310
25-03-08, 16:41
hoşbulduk herhalde bu forum bu sitedeki en sıcak forumlardan biri diyorum

Tam üstüne bastın, ayağını kaldır.:img-hyste Hoşgeldin canım.

Ay kaç gündür doğru düzgün giremedim, bıktım bu sitenin gelip gitmesinden ayol.:hıh

Ben yokken eklenen çalışmalar için teşekkürler. Pelin, Sinem'i ne güzel tanıtmışsın öyle.:img-hyste Ama şiddet eğilimi olsa da, o özünde iyi bi insan.:img-in_lo Melek hamuru var onda.:img-hyste

Programı kaçırdım.:icon_sorr Demek göbek attılar:img-hyste Ben de oynayamam, alkollü olmadığım sürece. Alkol almamam lazım, bambaşka bi kişilik ortaya çıkartiyi bende.:img-hyste

Sinem90
26-03-08, 22:10
Oy Aysa hakkımda ne ka güzel şeyler söylemişsin. :img-in_lo

Yeni-Alıntıdır

http://www.resimekle.gen.tr/files/venpqizxg7t2rvtrdoea.png

http://www.resimekle.gen.tr/files/7h3d6zfi6hu07z5249p2.png

http://www.resimekle.gen.tr/files/htjsezfcmwiqbm2kt0nl.png

http://www.resimekle.gen.tr/files/mt8whstgglqtte09chzo.png

aysa-17310
26-03-08, 23:08
Türkiye'nin efsane komedi dizisi :D

Bu akşam izleyemedik ya Avrupa Yakası'nı. Eksikliğini hissettim, ama bi yandan da iyi oldu yarın sınavım var çünkü.:icon_sorr

Bakalım Fatoş&Tanrıvirdi ilişkisinin akıbeti ne olacak? Bence, münasıp bir arkadaşlık devresinin akaaabinde, Tanrıverdi, Fatoş desdi izdivacına talip olsun.:img-hyste

pelinnn
27-03-08, 13:39
İnandırıcı bir tehdit olur diye düşündüm, n'apayım?:icon_whis

Nergis Kumbasar'ın programına mı çıktı?
Bana niye haber verilmiyii ya? Öğle arası eve gelirdim:icon_sorr
Beyaz gözlek ve kot:img-in_lo Tahmin edebiliyorum.
Dans edişini tahmin edemiyorum ama.
Özgün figürlerle mi oynuyordu?:img-hyste
Sabah programlarını çeken oluyor mudur ki?:icon_sorr

senaygürlerfun
27-03-08, 13:43
Sünem,imzalar için teşekkürler.:img-wink:

Evet Nergis Kumbasar'ın programına çıktı:img-yes:
Yok hayır özgün figürlerle oynamıyordu:img-hyste
Çok güzel yaptı ama ne güzel boşverdiler:img-hyste

[Fulya]
27-03-08, 13:46
O programın sonunu bende izledim,Ayşenur sağolsun hemen haber verdi.:img-in_lo

Beyaz gömlekle kot giymişti ama çok sade ve zarif gözüküyordu.:img-in_loSaçlarıda çok hoşuma gitti.:img-in_lo

Ay çok güzel oynadı ya hemde roman havası.:img-hysteValla kendine özgün hareketlerinden pek eser yoktu.:icon_whisBende o hareketleri beklemiştim ama.:img-hyste

Ay Ayşenur,boşvermekden bahsetme,benimde boşveresim geliyii.:img-hyste

Karanfilim(:img-hyste),imzaları eklediğin için teşekkürler.:img-in_lo

senaygürlerfun
27-03-08, 13:55
Evet çok güzel görünüyordu:img-in_losaçlarıda çok hoştu:img-in_lo
Ay evet ya çok güzel oynadı.:img-hyste
Ohh ne güzel boşverdiler ama:img-hysteAllah,Allah:img-hyste

Sinem90
27-03-08, 14:04
Avatarlar için Esra'ya teşekkürler. :img-in_lo

http://img155.imageshack.us/img155/9356/enay1ph7.jpg (http://imageshack.us) http://img413.imageshack.us/img413/462/enay2zz2.jpg (http://imageshack.us) http://img208.imageshack.us/img208/1565/enay3tz4.jpg (http://imageshack.us) http://img291.imageshack.us/img291/952/enay4il2.jpg (http://imageshack.us) http://img208.imageshack.us/img208/9192/enay5ck6.jpg (http://imageshack.us)

aysa-17310
27-03-08, 22:22
Her yere Esra'ya teşekkürler diye avatar ekliyorsun bakalım. Esra yeni kurbanın mu Sinem?:img-hyste Teşekkürler, ellerine sağlık.:img-blush

Ya neden insanların kendine özgü figürleriyle alay ediyorsunuz?:hıh Kalıpçı olmayın kızlar.:icon_whis

Bugün Avrupa Yakası'nın tekrarını izledim gündüz. Fatoş'un 6 yıl önceki halini gösterdiler.:img-hyste

senaygürlerfun
27-03-08, 22:47
Yoo kendine özgü figürleride yakışıyor ona:img-icecr
Ama alışkın olmadığım için şaşırdım açıkçası:icon_whis
Herşeyiyle seviyoruz biz onu.:img-in_lo
Sünem,avatarlar için teşekkürler.:img-wink:

Bende izledim.:img-hyste

pelinnn
28-03-08, 15:40
Avatarlar için Esraya, foruma eklediği için Sinem'e teşekkürler.
Ben kendine özgü figürlerle dans etmesine karşı değilim, beni bilirsin:icon_whis
Ben de izledim 6 yıl önceki halini. Evinin hanımı olamamış ama:icon_whis

Sinem90
28-03-08, 22:07
Aysa yine arkamdan dedikodumu yapmışsın. :hıh Ne kurbanı yahu?Bir kere Esra onları kendi isteğiyle yaptı.Benim albümlerimden araklamış resimleri.İstersen sor. :hıh Sizin içiniz fesat.Benim gibi bir masumu çekemiyorsunuz. :icon_whis

Bence Şenay Hanım'ın figürleri harika. :img-hyste Ona ayrı bir hava katıyor. :img-hyste

[Fulya]
28-03-08, 23:08
Can sıkıntısı:icon_whis

http://img249.imageshack.us/img249/3595/44644038hh4.th.jpg (http://img249.imageshack.us/my.php?image=44644038hh4.jpg)+http://img249.imageshack.us/img249/6114/49111326aj0.th.jpg (http://img249.imageshack.us/my.php?image=49111326aj0.jpg)+http://img142.imageshack.us/img142/8431/71726937we1.th.jpg (http://img142.imageshack.us/my.php?image=71726937we1.jpg)

damla_1075
28-03-08, 23:08
Bir haftadan beri sitenin azizliğinden dolayı, girip de yazma şansım olamadı.Bi kere tam yazdım, site gitti. :hıh

Şenay abla, Nergis Kumbasar'ın porgramına çıkmış kanımca.Haberim olsa bile izleme şansım yoktu kanımca.Ama izlemeyi isterdim.Özellikle Şenay abla'nın göbek attığı sahneyi görmeyi çok isterdim:img-hysteŞenay abla ve göbek atmak...Ay tuhaf geldi anam ya:):)

Sinem abla, alıntı imzalar için thinks.Ayrıca da, yaptığı için Esra'ya, eklediğin için sana çok çok teşekkürler.:good:

Bugün sinem abla'yla konuştuk.Esra, onun yeni kurbanı değil bebişler.İsteyerek yapiyimiş.Buna kim inanır? Kadir İnanır:img-hyste:img-hyste
Ben sağa inanıyorum ablacum...Çekemiyiler senin masumiyetini:):):)

Fulya, çalışmalar için teşekkürler.Çok güzeller.Ellerine sağlık:good:

aysa-17310
28-03-08, 23:42
Aysa yine arkamdan dedikodumu yapmışsın. :hıh Ne kurbanı yahu?Bir kere Esra onları kendi isteğiyle yaptı.Benim albümlerimden araklamış resimleri.İstersen sor. :hıh Sizin içiniz fesat.Benim gibi bir masumu çekemiyorsunuz. :icon_whis

Bence Şenay Hanım'ın figürleri harika. :img-hyste Ona ayrı bir hava katıyor. :img-hyste

Masum görmesek...:icon_whis

Bence de harika. Yani değişik bi çalışma, herkes yapamaz öyle figürler.:img-hyste

Fulya çok güzel olmuş. Duvarkağıdı di mi onlar? Ellerine sağlık.:img-blush

senay_ablam
29-03-08, 11:25
Tam üstüne bastın, ayağını kaldır.Hoşgeldin canım.

Programı kaçırdım.Demek göbek attılar.Ben de oynayamam, alkollü olmadığım sürece. Alkol almamam lazım, bambaşka bi kişilik ortaya çıkartiyi bende.

Ayyy kaç gündür bir yazamadım yaa...:img-cool2

Bölümü sonunda izleyebildim..Fatoş'la Tanrıverdi kavga ederken Burhan'la Aslı'nın seyretmeleri çok komikti:img-hysteTabi Fatoş'la Burhan'ın dansları da öyle:img-hyste

Dans demişken ben de izleyemedim o programı :icon_sorrBeyaz gömlek ve kot mu?:img-blush
Bence de Aysa alkol almaman lazım:img-hyste

Çalışmalar için teşekkürleeer:img-wink:
Sünem söylemeden geçemicem kullandığın imzadan gözlerimi alamıyorum:img-blush

Aaaaaa Süneem!Bunlar seni resmen kıskanıyorlar.Bu kadar da olmaz ki cınııım:img-hysteKıskanmak :D

Efsane komedi dizisi :D

pinarcc
29-03-08, 17:00
aa inanmiyorum, ben nasil rastlamadim o programa yaa, bütün hafta evdeydim ben ama..hangi kanaldaydi bu program? hic duymadimda...su dizifilm bi gidip gelmese belki haberlesebilirdik yaww, ayni benim ATV gibi gel gitlere basladi sirseri...

Anam göbkmi atti yaa, hemde roman havasi süper yaa, tüh belki youtubeye koyarlar, dur ben yine bilgileniyim en iyisi, youtube kurdu is basina yeevrum:P:P:img-hyste

Sinem90
29-03-08, 18:52
Fulya çalışmalar için sağ ol.Şenay Hanım’ın o pozunu çok seviyorum. :img-in_lo

Damla arkamda olduğun için teşekkür ederim.Evet benim masumluğumu çekemiyorlar. :icon_whis

Ben hala izlemedim son verilen bölümü. :icon_sorr

Selün çok mu beğendin imzamı?Herkes aynı şeyi söylüyor. :img-in_lo

Doğru söyledin.Kıskanmak… :D

aysa-17310
29-03-08, 19:16
Mutlaka izle bence ehtiyar. Görmen lazım.:img-hyste Anlatmakla olmaz, yaşaman lazım. Hele o cafedeki dans sahnesini. Fatoş kollarını öne doğru uzatıyor, Burhan da salsa yapar gibi altından geçiyor.:img-hyste

Selot:D Pis pis sırıtma.:img-hyste

Ay Pınaar, bulursan çok iyi olur. Çok merak ediyorum.

Sinem90
29-03-08, 19:23
Altından mı geçiyor? :img-hyste

Aslında Ayşe Nur bölümü izlemem için bir link verdi ama bakmaya zamanım olmadı. :icon_sorr

emosss
29-03-08, 21:27
sünemime 2 tanecik.. devamı gelicek inşallah..:img-blush

http://i252.photobucket.com/albums/hh2/emosss/Untitled-4copy-2.png http://i252.photobucket.com/albums/hh2/emosss/Untitled-4-5.png

sünem sen mor rengi seviyodun dimi,inş yanlış hatırlamıyorum:icon_whis

Sinem90
29-03-08, 21:29
Emotum :img-in_lo

Evet moru çok seviyorum. :img-in_lo

Eline sağlık bebeğim.Burhan'ın saçı pembe gibi olmuş. :img-hyste

iremege
29-03-08, 22:23
Haftalardır yazamıyorum buraya:img-cool2
emosss avatarlar için tşk. eline saglık:good:
Fulya çalışmalar çok güzel olmuş:good:
Senay Gürler sabah programına mı çıktı?Ben sabahları genellikle evde oluyorum.Ama tamda evde olmadığım güne gelmiştir:icon_whisDans ederken görmek isterdim:)

aysa-17310
29-03-08, 22:25
Emotum :img-in_lo

Evet moru çok seviyorum. :img-in_lo

Eline sağlık bebeğim.Burhan'ın saçı pembe gibi olmuş. :img-hyste

Ne pembesi ya?! Bi defa o Burhan'ın ''erkeksi kızılı''.:img-in_lo Zaten yakışıklıydı, ama o saç rengi bambaşka bi hava katmış di mi?:img-in_lo

Allah Allaah, bu programı da iyice merak etmeye başladım yani. Bir dans muhabbetidir dönüyor.:icon_whis

Emot, avatarlar çok güzel olmuş, ellerine sağlık.:D

pinarcc
29-03-08, 22:30
Erkeksi kizil ah ah:img-hyste

Bugünlerde baya bi dans ediyi Senay hanimefendi kendini programdada tutamamis baksana ih ih...
Aysa cicim ben youtube'ye giremedim bazi gerizekali kisiler yüzünden, youtube kurdu simdi aramaya basliyi, ama ne zaman verildiki bu program yaa hangi kanalda?? litfen bunlar olmadan aramya baslayamam:P

damla_1075
29-03-08, 23:28
Ne pembesi ya?! Bi defa o Burhan'ın ''erkeksi kızılı''.:img-in_lo Zaten yakışıklıydı, ama o saç rengi bambaşka bi hava katmış di mi?:img-in_lo

Allah Allaah, bu programı da iyice merak etmeye başladım yani. Bir dans muhabbetidir dönüyor.:icon_whis

İvit Aysa, haklusun bebeem.Bu renk Burhan'ın bebeksi teniyle süper uyumlu.Dediğin gibi ayrı bi hava katmış ona.:img-in_lo

Ya bu programı yeniden izleyebilme gibi bir şansımız yok mu ki?Aşırı merak ediyorum.:icon_whis

senaygürlerfun
29-03-08, 23:40
Pınar,programın adı Yeniden Başlasın
10:00-13:00 arası Show TV'de Bu hafta Salı günüydü galiba:icon_whis
Ben baktım ama bulamadım ya:icon_sorr

Fulya,çalışmalar için teşekkürler.:img-wink:
emosss,avatarlar için teşekkürler.:img-wink:

SILA AKKUŞ
29-03-08, 23:46
http://img81.imageshack.us/img81/9266/enayimzayj5.jpg (http://imageshack.us)

iremege
30-03-08, 12:06

Bende sana katılıyorum Aysa.Burhan'ın kendi erkeksi kızıllığı.Ona başka bi hava katıyor.:img-in_lo

Perşembe günü çağırsalardı olmucaktı sanki!Ben o gün ne güzel evdeydim sabahleyin:hıh.İzlerdim o programı

Sıla Akkuş çalışma için tşk.

Sinem90
30-03-08, 12:13
Erkeksi kızılı mı? :img-hyste Hiç güleceğim yoktu. :img-hyste Avatarda pembe gibi durmuş.Bambaşka bir hava kattığı ortada. :icon_whis:img-hyste

Şenay Hanım'ın dansına taktık.Çok güzel oynuyordu ama.

Aynen büle :bella :img-hyste

SILA AKKUŞ çalışma için sağ ol.

Fulya&Şenay
30-03-08, 12:27
Selam arkadaşlar,ya sürekli hata veriyor site hiç giremiyorum sinir oldum:hıh

Bu zamana kadar Şenay Gürler'in katıldığı bir programı kaçırmadım o da Maksat Muhabbet'ti,yani kaçırdığıma "şaşırmadım" ama çok üzüldüm bilseydim okulu asardım akşam burdan okudum konuk olduğunu:img-cray:

Çalışmaların hepsi harika herkesin ellerine sağlık,herkese teşekkürler...

Bu arada Pelin biletleri aldım 13 Nisan'da Fulya ile oyuna gidiyoruz çok heyecanlı ve çok mutluyum şans dileyin bana heee:happy0064:cheer::bella:cheer::happy0064:dance :

aysa-17310
30-03-08, 14:07
Erkeksi kızılı mı? :img-hyste Hiç güleceğim yoktu. :img-hyste Avatarda pembe gibi durmuş.Bambaşka bir hava kattığı ortada. :icon_whis:img-hyste

Şenay Hanım'ın dansına taktık.Çok güzel oynuyordu ama.

Aynen büle :bella :img-hyste

SILA AKKUŞ çalışma için sağ ol.

İşte ben böyle hiç güleceği yokken güldürürüm adamı.:icon_whis

Hiişşt tamam artık, dalga geçmeyin bakiym. Bak belli olmuyor ama şu anda kaşlarımı çatıyorum.:img-hyste

SILA AKKUŞ hoşgeldin, çalışma için tinks.

Fulyacım, iyi şanslar. Umarım istediğin gibi olur herşey.bye

Fulya&Şenay
30-03-08, 15:35
Sağol Aysa umarım:img-in_lo Daha iki hafta var ama heyecandan ölücem yaa,Ya konuşamazsam diye düşünüp duruyorum iyi gelen tek şey Fulya'ya güveniyor olmam,o beni rahatlatıyor:img-yes:

senay_ablam
30-03-08, 15:59
Fulya çalışmalar için sağ ol.Şenay Hanım’ın o pozunu çok seviyorum.

Damla arkamda olduğun için teşekkür ederim.Evet benim masumluğumu çekemiyorlar. :icon_whis

Ben hala izlemedim son verilen bölümü. :icon_sorr

Selün çok mu beğendin imzamı?Herkes aynı şeyi söylüyor. :img-in_lo

Doğru söyledin.Kıskanmak… :D

Çok beğendim yaa.İnsan gözünü alamıyor :img-blush

Aysa pis pis sırıtırım BEBİŞİM :img-in_lo

Programı öyle bir anlattınız ki yani daha da merak ettim.:img-hyste

Kızıl kestanenin erkeksi tonları :img-hyste Çok güldüm ya hele de Aslı'ya gösterirken kafasını sallaması süperdi :img-hyste

Emoss çalışmalar için teşekkürler çok güzel olmuşlar.:img-wink:

Fulya çok sevindim adına.:happy0064Hiç merak etme yanına gidene kadar biraz heycanlı oluyorsun sonra onu görünce konuşmaya,başlayınca geçiyor :img-wink:

Fulya&Şenay
30-03-08, 17:20
Arkadaşlar galiba beni uzun süre çekiceksiz bu heyecanla yerimde duramıyorum sürekli heyecanımı paylaşmak istiyorum kusura bakmayın nolur ama beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü eminim siz de yaşadınız bu heyecan ve mutluluğu,ya iyiki aranızdayım iyi ki yanımdasınız aynı şeyleri paylaşmak,benzer duyguları yaşamak çok güzel insana güven veriyor.Benim buraya gelmemi sağlayan Fulya'ya tekrar teşekkür ederim,çok sağol canım...:img-in_lo

senaygürlerfun
30-03-08, 18:45
İyi şanslar Fulya.:img-blush
Giderken çok heyecanlanıyorsun ama görünce geçiyor çok sıcak kanlı:img-in_lo
Ben Şenay abla "merhaba "dediğinde adımı unutmuştum.:img-hyste
Çok heyecanlıydım ama sonra geçti:img-in_lo
Önce çok heyecanlanacaksın ama görünce heyecanın hafifliyecek.:img-wink:

Misafir var:img-hyste

Fulya&Şenay
30-03-08, 19:08
Ya benimki de fena daha iki hafta var ölüyorum heyecandan acaba o gün nasıl olucam ama dediğiniz gibi onu görünce heyecanım geçer yerini büyük bir mutluluk alır,çok mutluyum yaaaaaaa:img-in_lo:img-in_lo

tanrıverdihazal
30-03-08, 20:19
Bugün okul bizi tiyatroya götürdü anam bi bkarım şenay gürler..
ilk önce kısa bi şaşırdm:D
oyunu müthiş tavsiye ediyorum.. zaten kesin gidersinizde :)
şenay çok dadluydu yaa... ben bilmiyodum onun olduğunu aslında foto çekicektm çıkışta sizlerle paylaşmak isterdm ama otobüsümüz geldi malesef onun gelişine kalamadık..
bide orda Efe sanırsam sarışın bi çocuk görürseniz benden slm söleyin :img-hyste:img-hyste şaka tabiki ama çok dadluydu onuda tkp edin bence :img-hyste

pelinnn
30-03-08, 20:42
http://img81.imageshack.us/img81/9266/enayimzayj5.jpg

:icon_whis SILA AKKUŞ, teşekkürler emeğin için, avatarları kim yapmış ki? Çok başarılı bir çalışma:img-hyste

Fulya çok sevindim adına, selamımı söylemeyi unutmayın olur mu?:img-in_lo

Biz de tiyatroya gittik dün, arkadaşlarla, Nergis Öztürk'le fotoğraf çektirdik, o da çok tatlıydı ama Şenay'ın olmasını tercih ederdim:img-blush

Fulya&Şenay
30-03-08, 21:17
Tabi söylerim selamını Pelin,hepinizden selam götürücem.İçim içime sığmıyor çok güzel bir duygu 13 Nisan gelmeyecek sanki,bileti de öyle almışım ki,en ön çok şanslıyım en öne yer buldum son iki taneydi Fulya kare'ye nasipmiş:happy0064:cheer::cheer::bella:cheer::chee r::happy0064
İnşallah bukadar heyecan mutluluk boşa gitmez de tanışıp gelirim Şenay Gürler'le:img-yes::img-wink::img-in_lo

aylin_angel
30-03-08, 21:38
Fulya gitmişken bir fotoğrafını da çekersin artık :)

İnşallah bir gün bana da kısmet olur Şenay Gürler'i görmek,ah ahh:img-in_lo

Hepinize çalışmalar için teşekkürler...

http://img146.imageshack.us/img146/2514/enayxl4.jpg+http://img358.imageshack.us/img358/3765/senay1ms4.jpg+http://img358.imageshack.us/img358/3765/senay1ms4.jpg
http://img358.imageshack.us/img358/2962/95623xy0.th.jpg (http://img358.imageshack.us/my.php?image=95623xy0.jpg)

iremege
30-03-08, 21:47
Aylin çalışmalar için teşekkürler.:good:
Fulya gerçekten çok şanslısın.Bir Denizli'ye gelse şu tiyatro oyunları:icon_whis

damla_1075
31-03-08, 12:59
SILA AKKUŞ, çalışma için thinks canım.Bir de adını öğrenebilirsek öyle hitap etmeyi tercih ediyorum...Sıla mı? :)

Fulya'cım, sağa bol şanslar.Umarım istediğin gibi geçer görüşmeniz.;)Selam söylemeyi unutma ivladım.:)

Aylin avatarlar için thinks bebeğim.Ellerine sağlık.:img-wink:

aysa-17310
31-03-08, 17:06
İyi şanslar Fulya.:img-blush
Giderken çok heyecanlanıyorsun ama görünce geçiyor çok sıcak kanlı:img-in_lo
Ben Şenay abla "merhaba "dediğinde adımı unutmuştum.:img-hyste
Çok heyecanlıydım ama sonra geçti:img-in_lo
Önce çok heyecanlanacaksın ama görünce heyecanın hafifliyecek.:img-wink:

Misafir var:img-hyste

Bana ''Sen Aysa mısın?'' demişti, sonra ''Gelişinden anlamıştım.'' demişti. Ben de ''Ya o kadar belli oluyor mu?'' falan şeklinde saçmalamıştım.:img-hyste

tanrıverdihazal meraba. Hemen yaz-kaç yapmışsın.:icon_whis:)

Fulya sakin ol, bak Fulya da yanında olacak. Şenay Hanım sizin aranıza geçip dilek tutsun bence.:img-hyste

Ben de Sumru Yavrucuk'un oyununa gitmeyi çok istiyordum ama annemle babamın işleri yüzünden gidemiyoruz.:hıh:sad53:

senay_ablam
31-03-08, 17:55
Tabi söylerim selamını Pelin,hepinizden selam götürücem.İçim içime sığmıyor çok güzel bir duygu 13 Nisan gelmeyecek sanki,bileti de öyle almışım ki,en ön çok şanslıyım en öne yer buldum son iki taneydi Fulya kare'ye nasipmiş.İnşallah bukadar heyecan mutluluk boşa gitmez de tanışıp gelirim Şenay Gürler'le

Oooo seyredilebilecek en güzel yerden.:img-in_lo
Flashback:icon_sorr

tanrıverdihazal miraba cınııım bye ne şans ya.İstanbul'da olsam keşke :img-blush

http://img87.imageshack.us/img87/8058/avrupayakasi1765ckj2.th.jpg (http://img87.imageshack.us/my.php?image=avrupayakasi1765ckj2.jpg)

aysa-17310
31-03-08, 18:10
Resim için teşekkürler Selot. Çağla Şikel konuk sanırım. Fatoş onu güzelliğiyle döver.:img-hyste

Bu arada unutmuşum, Aylin, çalışmalar için teşekkürler.

iremege
31-03-08, 19:03
tanrıverdihazal hoşgeldin:)
birde Denizli'ye gelse şu oyunlar:icon_whis
Bu arada biraz reklam yapmış olucam ama ben bir senaryo yazıyorum.Adı gitmeden önce.Ama kimse yazmıyor sayfama:icon_sorr

iremege
01-04-08, 10:38
özet daha eklenmemiş ama Fatoş'un oğlu geliyor heralde.Bu resme bakılırsa:)

http://www.atv.com.tr/im/avrupa_yakasi/avrupa_yakasi_1765_s6.jpg

[Fulya]
01-04-08, 11:12
İrem,haklısın Fatoş'un oğlu geliyor.:img-yes:

154.bölüm özeti;

Burhan, ofiste kimin en çok paraya ihtiyacı varsa, ona en çok zammın yapılacağını duyar ve hemen entrikaya başlar. Ofisin bütün elemanlarının gizli zengin, kendisinin ise sefalet içinde kıvranmakta olduğu dedikodularını yayar! Bir yandan da Şahika'nın kendisiyle tanıştıracağı varlıklı sosyetik kızların peşindedir. Bu amaçla gittiği müzayede başına büyük işler açacaktır!

Şahika'nın antika eksperi arkadaşı Melek ve Cem tanışır tanışmaz birbirlerinden hoşlanırlar. Ancak bu elektrik boşanma gününe denk gelince Aslı, olağanüstü güzellikteki Melek'ten hemen nefret etmeye başlar. büyük bir düşmanlığın tohumları ekilmiştir!

Şahika heyecanla doğumgünü partisine hazırlanırken, Sacit hala bir hediye edinememiştir. Bırakın hediyeyi, evden atıldığından beri kalacak yeri bile yoktur. Akşam sohbetlerini sabaha kadar sürdürmeye çalışmaktan, sokakta yatmaya, dostlardan yardım istemekten, eve gizlice girmeye her yolu deneyecektir!

Makbule ve İzzet'in geçimsizlikleri ayyuka çıkmıştır. Bir süre ayrı evlerde yaşamaya karar verirler. Ancak çocuk paylaşımı nasıl olacaktır?

Öte yandan Fatoş, Tanrıverdi ayrılığından ve oğlunun gelişinden sonra artık aşk için çok geç bir yaşta olduğuna karar verir. Ununu eleyip eleğini astığını söyler ve bir anda 20 yıl yaşlanır!

Avrupa Yakası'nın bu bölümdeki konuk oyuncusu Çağla Şıkel.
Ama bu bölümde daha ilginç bir sürpriz de var. Dikkatli seyircilerin gözlerinden kaçmayacak bu diğer sürpriz konuk oyuncu, kısacık bir an görünüp kaybolacak, ama herkesi şaşırtacak!

Şu Fatoş'un oğluna da hastayım yalnız.:img-in_loGidip annesinden istesem mi ne yapsam?:img-hyste

Resimler ve çalışmalar için teşekkürler arkadaşlar.:img-wink:

[Fulya]
01-04-08, 12:24
http://img230.imageshack.us/img230/457/29508974vl4.jpg (http://imageshack.us)

http://img81.imageshack.us/img81/300/69141393ds4.jpg (http://imageshack.us)

http://img246.imageshack.us/img246/2213/89738464ow3.jpg (http://imageshack.us)

senaygürlerfun
01-04-08, 14:30
http://img361.imageshack.us/img361/3838/ayakasi1541xc0.th.jpg (http://img361.imageshack.us/my.php?image=ayakasi1541xc0.jpg)

http://img527.imageshack.us/img527/5139/ayakasi1543lc9.th.jpg (http://img527.imageshack.us/my.php?image=ayakasi1543lc9.jpg)

http://img366.imageshack.us/img366/1089/ayakasi1545bm8.th.jpg (http://img366.imageshack.us/my.php?image=ayakasi1545bm8.jpg)

Fulya,Çalışmalar ve özet için teşekkürler.:img-wink:
Selinay ve İrem,resimler için teşekkürler.:img-wink:

Fulya,Fatoş oğlunu sana vermez o daha bebek sen bilmiyor musun?:img-hyste
tanrıverdihazal,hoşgeldin:img-wink:

[Fulya]
01-04-08, 15:51
http://img366.imageshack.us/img366/1089/ayakasi1545bm8.th.jpg (http://img366.imageshack.us/my.php?image=ayakasi1545bm8.jpg)

Ay ben bu resmi,bu pozu yerim ayol.:img-in_loÇok şirinler.:img-in_lo

Aaa ne bebeği canım,kocaman adam olmuş.Yaşı yaşıma,huyu huyuma,boyu boyuma...böyle gider bu.:img-hyste

Bana ne ben gözümü kararttım Alican'ı annesinden isticem.:img-hyste

Ayşenur resimler için teşekkürler kırdeşim.:good:

[Fulya]
01-04-08, 17:00
http://img204.imageshack.us/img204/2403/af1vr8.jpg (http://imageshack.us)+http://img204.imageshack.us/img204/9977/af2ln6.jpg (http://imageshack.us)+http://img526.imageshack.us/img526/8083/af3jl6.jpg (http://imageshack.us)

http://img526.imageshack.us/img526/6150/af4et9.jpg (http://imageshack.us)+http://img526.imageshack.us/img526/1027/af5nh8.jpg (http://imageshack.us)+http://img526.imageshack.us/img526/8670/aftu0.jpg (http://imageshack.us)
------------------------------------------------------
http://img526.imageshack.us/img526/6947/fatosyinge1lo3.jpg (http://imageshack.us)+http://img526.imageshack.us/img526/935/fatosyinge2he7.jpg (http://imageshack.us)+http://img526.imageshack.us/img526/2736/fatosyinge3dw3.jpg (http://imageshack.us)

http://img526.imageshack.us/img526/207/fatosyinge4ng4.jpg (http://imageshack.us)+http://img526.imageshack.us/img526/7851/fatosyinge5di7.jpg (http://imageshack.us)+http://img526.imageshack.us/img526/9552/fatosyingewc7.jpg (http://imageshack.us)

pelinnn
01-04-08, 17:30
Öte yandan Fatoş, Tanrıverdi ayrılığından ve oğlunun gelişinden sonra artık aşk için çok geç bir yaşta olduğuna karar verir. Ununu eleyip eleğini astığını söyler ve bir anda 20 yıl yaşlanır!

Fatoş'u bu aralar ne çok görüyoruz:img-in_lo

:img-hyste Ununu eleyip eleğini astı demek, vay anasını :img-hyste
Fatoş'un oğlu benim de çok hoşuma gidiyor:img-blush
Anasına bak oğlunu al:img-blush

aysa-17310
01-04-08, 18:00
Amaan yine mi geldi o çocuk? Ben gıcık oluyorum ona. Babasına çekmiş zaten.:img-hyste Hem serseri, hem terbiyesiz hem de şımarık. Fatoş onu böyle mi yetiştirdi?:icon_whis

Fatoş'un yeni tarzı ''dehşet'' olmuş.:img-hyste Bence en doğrusunu yapmış. Bu ayrılıp barışmalar onu yıpratıyordu. Ya bu işlerden vazgeçsin, ya da doğru düzgün bir sevgili bulsun. Yaş ve sosyal sınıf bakımından da uyumlu olsunlar.:icon_whis Mesela Burhan gibi...

Bu yazdıklarımdan sonra bana gıcık olacaksınız.:img-hyste

dilara-1905
01-04-08, 18:04
Ay koptum Fatoş harika bi tarz bulmuş kendine cuk oturmuş.:img-hyste
en azından eski tarzından daha iyi.:img-hysteBurhanla iyi ikili olmuşalrdı ıma :img-blush
katılıyorum sana Aysa bencede Burhan ideal bi koca adayı bak gör Alican da sevcek Burhan'ı.:D

fulyot,neyini sevdin o sirserinin Fatoş yaprağa yar etmedi sana mı yar etcik biricik oğkuşunu:img-hyste

ama çok datlu ya..:img-blush avatarlar için sağol Fulyot..:img-blush

iremege
01-04-08, 21:11
tüm resimler için tşk.:good:
Fulya harikalar yaratmışsın yine.İmzaları izninle kullanıyorum:good:

senay_ablam
01-04-08, 21:26
Ay koptum Fatoş harika bi tarz bulmuş kendine cuk oturmuş.
en azından eski tarzından daha iyi.:img-hysteBurhanla iyi ikili olmuşalrdı ıma
katılıyorum sana Aysa bencede Burhan ideal bi koca adayı bak gör Alican da sevcek Burhan'ı

fulyot,neyini sevdin o sirserinin Fatoş yaprağa yar etmedi sana mı yar etcik biricik oğkuşunu

ama çok datlu ya. avatarlar için sağol Fulyot.

Ouuyyyyyyyy Alican'ı bırakın resim süpeeeeeeeer :img-blush
Diğerleri de öyle.Fatoş'un yeni tarzı cidden harika :img-hyste

Ununu eleyip eleğini astığını söyler ve bir anda 20 yıl yaşlanır! :img-hysteAyy koptum:img-hysteBurdan ne anlıyoruz :İnsan gerçektende hissettiği yaştadır.:img-yes:

Çalışmalar için teşekkürler:img-wink:

Bunu internetten buldum :img-icecr Arkadaki Şenay Abla olmalı.:img-in_lohttp://img356.imageshack.us/img356/637/n7158689817087007651ap4.th.jpg (http://img356.imageshack.us/my.php?image=n7158689817087007651ap4.jpg)

pelinnn
01-04-08, 22:34
Aaa Selot, ne güzel resimmiş o:img-in_lo
Oyundan mı, siz bilirsiniz?:icon_whis
Fulya, çalışmalar için teşekkürler:img-in_lo

[Fulya]
01-04-08, 23:07
Aaa Selot, ne güzel resimmiş o:img-in_lo
Oyundan mı, siz bilirsiniz?:icon_whis
Fulya, çalışmalar için teşekkürler:img-in_lo

Rica ederim arkadaşlar.:img-blush

Evet o resim oyundan,provada çekmişler.O provada çekilen resimler yokmu ah ah.:img-hysteBizim ne pozlarımız var öyle,çok komik.:img-hyste

Ama bu resim gerçekten çok güzel,Şenay Hanım ne kadar ciddi durmuş.:img-cool2

İrem tabi kullanabilirsin,çok mutlu olurum.:img-blush

damla_1075
02-04-08, 13:01
Anaamm Fatoş'un yeni tarzına bayıldım ya.Mükemmelliğin en üst sınırında kanımca.:img-hyste
Dün akşam fragmanı izledim tesadüfen.Şahika Fatoş'a, '' Ne oldu sana, üstünden kamyon mu geçti? '' tarzında bir şey söylüyordu.Fatoş ise ''yooo'' şeklinde masum bir cevap veriyordu.Fatoş'un o korkunç ve bir o kadar da tatlu bağırışlarından sonra bu durgun haline alışabilecek miyiz, merak ediyorum.:)

Alican da bayağı büyümüş anam.Çok şeker olmuş da Fulyot, Şenay onu sağa virmez bence de.O daha bebek hem, unuttun mu? :img-hyste
Bu arada avatarlar için de sağol.Ellerine sağlık.Her zamanki gibi çok güzeller.:img-icecr

Selot, resim ilginçmiş kanka.Thinks.:img-wink:Şenay abla çok ciddi surmuş kanımca.

pinarcc
02-04-08, 13:10
Vay canina, süper bir foto, anamm Alicanmi geliyi ouyyy:img-blush:img-in_lo
Agir bashli Fatos'u cok merak ettim, cok degisik bir tarz olmali, derginin annesi gibi olacak bir yerde:):img-hyste

senaygürlerfun
02-04-08, 14:26
Selot,resim için teşekkürler.:img-in_lo

Bende Fatoş'un bu halini çok beğendim ama bence eskisi gibi aşk kadını olsun:img-in_lo
Tanrıverdi'den ayrılınca bir türlü sevgili bulamıyor ama birlikteyken bir göz kırpınca herkes etrafına toplanıyor:icon_whis
Bence kendine bir sevgili bulsun Tanrıverdi'de kıskançlıktan çatlasın.:img-hyste
Burhan'ın sevgilisi olsun bencede Tanrıverdi'den daha iyi:icon_whis
Ama yaşlanmasın yahu aşk kadını o:img-in_lo

aysa-17310
02-04-08, 16:16
Ayşenur bebişim. :D:D:D

Ama gerçekten de dizide Fatoş'a en uygun sevgili adayı Burhan.:img-hyste Ayrıca da çok yakışıyorlar.:img-blush

http://img339.imageshack.us/img339/4600/77952a11gqg4yw5kk4.gif (http://imageshack.us) http://img341.imageshack.us/img341/3929/353096a11gq4yw5copyxj4.gif (http://imageshack.us) http://img107.imageshack.us/img107/6288/427790a11gq4yw5ke1.gif (http://imageshack.us) http://img341.imageshack.us/img341/2015/697768fmm1.gif (http://imageshack.us) http://img107.imageshack.us/img107/2579/781262260227g25ec6vc4th4.gif (http://imageshack.us) http://img341.imageshack.us/img341/3498/81774226022725ec6vc4gm9.gif (http://imageshack.us)

senaygürlerfun
02-04-08, 16:19
Aysa bebişim:img-hyste

Evet bencede Burhan'la çok yakışıyorlar:img-hyste
Fatoş aşk kadını olarak kalsın ama Burhan'la ciddi bir ilişkisi olsun:img-hyste
Tanrıverdi,çok üzüyii onu Fatoş'u hak etmiyi o:icon_whis
Burhan hiç üzmez:img-hyste

damla_1075
02-04-08, 16:36
Ooo Aysa Burhan&Fatoş damarın tutmuş yine bakıyorum da.:img-hyste
Bu gifler süper ya.Zırt pırt avatar-imza değiştirmek zorunda kalıyorum ama olsun.

anaamm bunları kullanamıyorum ya ben.Donup kalıyorlar.Biri beni aydınlatsın ya:icon_sorr

Sinem90
02-04-08, 19:57
Aylin,Fulyot,Ayşe Nur,Selün ekledikleriniz için çok teşekkürler.Ellerinize sağlık. :img-in_lo

Fragmanda Fatoş’u görünce koptum.Yine bunalıma girmiş anlaşılan.Yaşlı olmuş birden. :img-hyste

Bölüm resimleri de çok hoşuma gitti.Özellikle toplu olanda Şenay Hanım çok tatlı çıkmış. :img-blush

aysa-17310
02-04-08, 21:14
Ay süper Fatoş.:img-hyste Oğlunu karşıladığı sahne çok güzel ve doğaldı.

-Aaah yavrum, güzel oğlum.:img-hyste

O Alican'ın yanındaki serseri arkadaşı hafiften sakıyormuş gibime geldi ama.:icon_whis Neyse önümüzdeki sahnelere bakalım.

Tanrıverdi'ye çok gıcık oldum. Ne o burnu sürtsün lafları falan? Kimsin ya sen? Ha?! Kiiimmssin?! Daha dün köyden geldin, bugün Taksin meydanını öğrendin.:hıh

Fulya&Şenay
02-04-08, 21:33
Ya arkadaşlar kafayı yiyicem çok zor giriyorum siteye kaç gündür uğraşıyorum en sonunda girebildim...

Sağlun güzel dilekleriniz için iple çekiyorum oyunu,hepinizden tek tek selam götürücem...

İmzalar ve avatarlara bayıldım harikalar yaratmışsınız hepinizin ellerine sağlık:happy0064

Şuan izliyorum Avrupa Yakası'nı çok güzel yaaa,yine o gözlüğü takmış hani Aslı filan işe girdikleri gün küt saçlı gözlüklüydü ya aynı gözlük:img-hyste Ama gözlük bile yakışıyor yaaa...

iremege
02-04-08, 22:19
Bu bölüm çok güzel bi bölümdü.Oğlunu karşılarken,ona kazak örerken:img-hyste
Artık yüzümüz gülmeye başladı ve ağırlık verilebildi:)
Yeni bölümün Fatoşlu olması dileğiyle:img-yes:
bu arada Aysa avatarların hepsi birbirinden güzel:good:

aysa-17310
02-04-08, 22:22
Ay evet, Dizifilm'i açık yakalayıp da yorum yazabilene aşkolsun yani.:icon_whis

Önsezilerim neğadar güçlü. Alican'ın arkadaşı aşık olmuş Fatoş'a gerçekten de.:icon_whis O sahneler süperdi.:img-hyste Ben yeni halini sevmiştim ama neyse... Hayırlısı şuraya ne yazıldıysa o.

senaygürlerfun
02-04-08, 22:44
Allah'ım,Allah'ım yaşasın:img-hysteFatoş,eski Fatoş yahu:img-hyste

Yeni hali güzeldi ama eski hali yani aşk kadını onu unutamıyorum:icon_whis
Eski haline döndü ya çok sevindim bir ara o şişler elinde,gözlükler gözünde,hırkada üstünde kalıcak sandım:img-hyste
Demek ki neymiş Fatoş daha çok gençmiş ohh be kendine geldi:img-hyste
Tanrıverdiye mi kaldı Fatoş?:img-icecr

Ayy burda neler varmış ya:img-blush

http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/395562364022876_edf151b862.jpg ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/395562364022876_edf151b862.jpg')

http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/5160142365359765_6b6ccb8fca.jpg ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/5160142365359765_6b6ccb8fca.jpg')

http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/2794142365373993_e3f50c1702.jpg ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/2794142365373993_e3f50c1702.jpg')

http://www.resim-yukle.com/thumbs/18/7827492365388825_7e2afef8b2.jpg ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=img01/18/7827492365388825_7e2afef8b2.jpg')
:img-in_lo

tila_gclu
02-04-08, 23:29
tek kelımeyle harıka bır bolumde.fatos olsun burhan olsun ve bu bolumde ozellıkle ASLI olsun cok begendım.
senay hanımefendıyı nasıl o hale getırdıler hala anlayamıyorum.

iremege
03-04-08, 10:49
Aysenur resimler için tşk.:good:

Bende bir an hiç değişmeyecek sandım.O elinde şiş örgü örerken hiç o sahneleri unutmayacağım:img-hyste

Sinem90
03-04-08, 10:52
Ayşe Nur eklediğin son resme bayıldım. :img-in_lo Nereden buldun bunları?Hemen ele geçirdim. :)

Dün Fatoş'a çok güldüm. :img-hyste Ben de o çocuğun Fatoş'a sarkacağını tahmin etmiştim.Bakışlarından anladım. :icon_whis

Fatoş'un birden üzerindekileri çıkarıp ruj sürdüğü sahneyi çok beğendim.Kadın jet hızıyla değişti. :img-hyste

pelinnn
03-04-08, 16:10
Birden üzerindekileri çıkarıp çöpe attığı, saç atma efektini uygulayarak ruj sürdüğü sahneyi ben de çok beğendim:img-yes: Zaten bir tek orayı beğendim. Çünkü diğer sahneleri izleyemedim.:icon_sorr Önemli bir sınavım vardı, neyse ki iyi geçti de sabaha kadar çalışmama değdi:img-icecr

Ayşe Nur, kaynağın neresi senin?
Hep sen buluyorsun böyle güzel resimleri:img-in_lo

Photoshop'uma birşeyler oldu, çalışma da yapamıyorum.
Görüntü kirliliği oluşmuyor yani, hadi yine iyisiniz:icon_whis

aysa-17310
03-04-08, 16:42
Ayşe Nur eklediğin son resme bayıldım. :img-in_lo Nereden buldun bunları?Hemen ele geçirdim. :)

Dün Fatoş'a çok güldüm. :img-hyste Ben de o çocuğun Fatoş'a sarkacağını tahmin etmiştim.Bakışlarından anladım. :icon_whis

Fatoş'un birden üzerindekileri çıkarıp ruj sürdüğü sahneyi çok beğendim.Kadın jet hızıyla değişti. :img-hyste

Jet hızıyla değişmedi, görüntüyü hızlandırmışlar kanımca.:icon_whis:img-hyste

Ben o hırkayı çıkardıktan sonra havada döndürmesine koptum.:img-hyste

Bir de ''Siz gençler eğlenin hadi bakalım.'' deyişi süperdi.:img-hyste

Tam benim 40 sene sonra yapmak istediğim şeyleri söyledi.:img-in_lo Okul bitse, hatta iş hayatı da bitse emekliye ayrılsam, bahçemde sebze meyve yetiştirsem. Hem de organik olur. Ama kedi almam, hiç sevmem evde hayvan. Mahallenin çocuklarına kurabiye de yapmam. Aşevi mi ya benim evim?!

damla_1075
03-04-08, 18:28
Akşam bölümü izleyemedim yaa..:icon_sorr:icon_sorrBir şekilde tekrar bölümünü izlemem laızm, sınavlarıma denk gelmese tam süper olacak ya.:icon_sorr

Ayşenur'cum resimler harika.Nerden buldun bakayım bunları sen, zilli?:):)

aysa-17310
03-04-08, 19:53
Hay angut kafam.:img-hyste Ayşenur'a teşekkür etmeyi unutmuşum. Fotoğraflar çok güzel gerçekten Ayşenur ellerine sağlık. Pelin haklı yani, hep sen buluyorsun böyle fotoğrafları.:img-kiss:

Pınar da izleyememiş bölümü. Siz de izlememek için hep güzel bölümleri buluyorsunuz.:icon_whis Ben çalışmam izlerim, aklım orda kalır.:icon_whis

iremege
03-04-08, 20:22
Benimde dün sınavım vardı sadece son kısımlarını kaçırdım Fatoş'un eski haline dönme sahneleri gibi sahneleri:icon_sorrama mutlaka izlerim bende.
Aysenur gercekten nasıl buluyorsun böyle güzel resimleri?:)

pelinnn
03-04-08, 21:16
Tam benim 40 sene sonra yapmak istediğim şeyleri söyledi.:img-in_lo Okul bitse, hatta iş hayatı da bitse emekliye ayrılsam, bahçemde sebze meyve yetiştirsem. Hem de organik olur. Ama kedi almam, hiç sevmem evde hayvan. Mahallenin çocuklarına kurabiye de yapmam. Aşevi mi ya benim evim?!

Ben kurabiye yapmayı bilmiyorum,
Çocuklar komşu teyzenin kurabiyelerini beğenirse bozulurum demiyorsun da:icon_whis:img-hyste

Ağzını burnunu dağıttırma Aysa.
Moral vereceğin yerde iyice merakta bırakıyorsun.
Çalışmasaydım yapamazdım hem, pişman değilim, nasıl olsa izlemeyecek miyim?:icon_sorr

senaygürlerfun
03-04-08, 21:43
Rica ederim.:img-grin2
Nerden mi buluyorum?:icon_whisArıyorum buluyorum:img-icecr

Benimde iki tane sınavım vardı ama bende dayanamam izlerim çok iyi geçti izlemeseydim öyle olmazdı ama:img-hyste

Ayy bende Fatoş'un üzerindekileri çıkarıp ruj sürdüğü sahneyi çok beğendim.:img-hyste

aysa-17310
03-04-08, 21:56
Ben kurabiye yapmayı bilmiyorum,
Çocuklar komşu teyzenin kurabiyelerini beğenirse bozulurum demiyorsun da:icon_whis:img-hyste

Ağzını burnunu dağıttırma Aysa.
Moral vereceğin yerde iyice merakta bırakıyorsun.
Çalışmasaydım yapamazdım hem, pişman değilim, nasıl olsa izlemeyecek miyim?:icon_sorr

Aaa ben şimdi merakta mı bıraktım? Güzeldi gerçekten napiym.:icon_whis Benim aklım orda kalır, çalıştığımı anlamam yani, huy işte yanlış ama...:icon_sorr

Hiç de bile.:icon_whis Ne alakası var ya? Rismen bağa sıldırı var aa dostlaaar!:img-hyste

Eski senaryolarıma bakıyordum da, hazır Tanrıverdi'ye gıcık oluyorken ekleyeyim dedim.:icon_whis

(Tanrıverdi, platonik aşkı Fatoş’a bir mektup yazmaya, bunun için de Burhan’dan yardım istemeye karar verir…)

Tanrıverdi: Şeyy Burhan abi ben senden bi konuda yardım istiycektim.
Burhan: Neymiş o? Mirak ettim söyle bakalım.
Tanrıverdi: Ben bi mektup yazayım dedim ama toparlayamadım bi türlü.
Burhan: Ver bakiym. (okumaya başlar) ‘’Hergün karşımda oturuyorsunuz ve ben de sizi seyrediyorum. Yaşınıza rağmen gerçekten çok güzelsiniz. Aramızda yaş ve sınıf farkı olsa da ben size aşığım. ‘’ Yaşınıza rağmen demişsin, aramızda yaş farkı var demişsin resmnen yaşlı diyosun kadına ayuuu ayu ayyyiiiuuu.
Tanrıverdi: Hadi yaa kötü mü olmuş?
Burhan: Kötü olmuş tabii. Hiç anlamıyosun kadın ruhundan Tanrıvirdi. Kime yazdın sen bunu?
Tanrıverdi: Söylemem.
Burhan: Ayy ben de hiç tahmin edemedim. Aşık mısın sen Fatoş’a?
Tanrıverdi: Hayır (duraksar) Seviyorum.
Burhan: Hee anladım. Bu mektubu biraz düzeltelim bakalım. (yazmaya başlar) Bütün gün karşımda oturuyosun ve ben senin güzelliğini hayran hayran seyretmekten kendimi alamıyorum. Aramızdaki bazı farklılıklar yüzünden aşkıma karşılık bulamayacağımı bile bile seni deliler gibi seviyorum.
Tanrıverdi: Süpersin Burhan abi ya çok teşekkür ederim.
Burhan: Bi şey diğil cınım sevap.

(Ertesi gün Fatoş masasında bir mektup bulur…)
Fatoş: (içinden) Vay anasını. Kim ki bu acaba? Karşımda oturuyosun diyiii. Annam şu geçen gün işe aldığım koylü çaycı mı yoksa? (Tanrıverdi endişeyle Fatoş’u kesmektedir) Allahııımm yıırabbim çocuk yememiş içmemiş bağa mektup yazmış. Ama hak veriyorum da bi yandan. Bana kim aşık olmaz ki? Seksapelimi kontrol etmeyi öğrenmem lazım.
Yaprak: Fatoş o elindeki ne?
Fatoş: Hiiiç fatura.
Yaprak: Ne faturası?
Fatoş: Fatura değil şey…Eeee… Kredi kartı hesap dökümü.
Yaprak: Heee anladım. Çelişkili ifadeler. Neyse ben çıkıyorum geç oldu.
(Yaprak çıkar, Fatoş ve Tanrıverdi yalnız kalırlar…)
Tanrıverdi: Nihayet baş başa kalabildik.
Fatoş: Bilmem öyle mi oldu? Tanrıvirdi sen istersen git. Benim daha işim var.
Tanrıverdi: Yok gitmem. Bu saatte sizi yalnız bırakamam. Mümkün değil, yani prensiplerime aykırı. Hem tehlikeli olabilir.
Fatoş: Tehlike sensin bence.
Tanrıverdi: Anlamadım.
Fatoş: Yok bi şey cınım.
Tanrıverdi: Buyurun, soğuk bi gazoz için. İyi gelir. Havalar çok sıcak malum küresel ısınma.
Fatoş: (içinden) Anaamm ilaç mı koydu yoksa bu manyak gazozun içersine?
Tanrıverdi: Bu akşam bize gelsene otururuz. Annemler evde yok, sana pul koleksiyonumu gösteririm.
Fatoş: O nasıl konuşma yayın yönetmeninle tirbiyesiz.Tirbiyesiz, tirbiyesiz, tirbiyesiz üç defa. Bi defa ben senin bildiğin kadınlardan değilim.
Tanrıverdi: Bırak bu saf masum aile kızı ayaklarını Fatooşşşş (Fatoş’un masasına doğru yürür)
Tanrıverdi: Hadi itiraf et. Söyle
Fatoş: Neyi söyliyim?
Tanrıverdi: Bir daha sööyleee!
Fatoş: Yaa neyi söyliycem ben anlamadım kiii ( O sırada Tanrıverdi Fatoş’un aynasını düşürür.) Anaaamm ortalığı yıkıyiii yaa bu manyaakk
Tanrıverdi: Bir daha bir daha sööyleee
Fatoş: Söylersem bırakıcek misin?
Tanrıverdi: Ben dee seenii sevgiliiimmm
(Fatoş bir fırsatını bulup aradan sıyrılır ve Burhan’ın odasına saklanır.)
Fatoş: Anaamm ni yapıcak bağa mı bu manyak? Kötü emellerine alet mi edicek? Ticavüz mü edicek yoksa bağa? Ahh Fatoş, acıyıp işe aliym dedin başına neler geldi. Niye iyi insanların başına böyle kötü şeyler geliyiiii.
(Tanrıverdi kapıyı kırıp içeri girer.)
Fatoş: Kapıyı kırdı ayuuu. Denedi denedi açamayınca da kırdı. İlkel beyin. Anaamm üstüme üstüme geliyiii.
Tanrıverdi: Ben sana şaka yaptım Fatoş korktun mu?
Fatoş: İvet tırsstııımm. Bence sen potansiyel bir ticavüzcü Coşkunsun sanırsam.
Tanrıverdi: Beni kırıyorsun.
Fatoş: Aaaa yoo kırmak istediğimden değil. Seni kıracağıma kafamı kırarım yani.
Tanrıverdi: Öyle mi?
Fatoş: Hee kafamı kırmak istiyosun heralde şu anda. Neyse ben gideyim. (Koşarak gider.)
Tanrıverdi: Nereyeee?

(Ertesi gün…)
Tanrıverdi: Fatoş hanım sizinle bi konuda görüşebilir miyim?
Fatoş: Ben senden biraz tırsıyorum Tanrıvirdi. Çok tuhaf hareketlerin var.
Tanrıverdi: İşte o konuda zaten.
Fatoş: Hee anlamadım konuyu.
Tanrıverdi: Dün akşammm, gaza gelmek suretiyle bir rockçıya yakışmayacaaakk, örf ve adetlerimize aykırı, gençlerin ruhsal ve ahlaki gelişimini olumsuz etkileyecek, bir takım sapkınca davranışlar içine girmiştim. Özrü bir borç bilirim. (başıyla selam verir.)
Fatoş: Tamam Tanrıvirdi. Bunu bu ofiste kimse duymasın okeyto?
Tanrıverdi: Yasak ilişki diyosun yaniiii
Fatoş: Oooff hayır allahım yıırabbim. İlişki falan yok. Sadece dün gece olanlar aramızda kalıcek. Bizim küçük sıırrrrımız olucak.
Tanrıverdi: Sırrımız. Tamam.
Fatoş: Sırrrrrrımız.

pelinnn
04-04-08, 19:57
Malum siteden izledim son bölümü.
Elim değmişken fotoğraf da çekeyim dedim,
Fatoş'un oğluna attığı kaçamak, anlık bakışlar vardı, onları yakalamak için büyük çaba sarf ettim. Çok özendim yani:img-hyste
Çalışmaları da bekleriz.

http://img217.imageshack.us/img217/9760/bscap0000ci9.jpg (http://imageshack.us)

http://img510.imageshack.us/img510/2687/bsc