Tüm Versiyonu Göster : Sahra-Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3

SARPEM
14-09-04, 12:57
Arzum, Sahra için kapandı

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Sahra’nın çekimleri Fas’ta sürüyor. Dizinin başrolündeki Arzum Onan, şimdilerde dizinin en zorlu sahneleri için kamera karşısında.

Eşinin kendisini üvey ablasıyla aldattığını sandığı için bavulunu alıp evi terk eden ve balayını geçirdiği Fas’a giden Sahra’nın (Arzum Onan) atlattığı ölüm tehlikesinin çekimlerine bugünlerde başlanacak. Onan, çölün sıcağından ve kumlardan bedevi gibi giyinerek korunuyor.

"Zarafet" geri döndü

ayse
14-09-04, 13:27
http://www.milliyet.com.tr/2004/09/09/cumartesi/resim/cum031.jpghttp://www.milliyet.com.tr/2004/09/09/cumartesi/cum03.html

SARPEM
14-09-04, 16:34
Bende pek yakıştıramadım.Ama rolu icabi gözümüze batmayabilir.Ne kadar zarif ve asil bir kadın değil mi?

ayse
16-09-04, 13:02
peki o yanındaki kim?

Arzum Onan'ın yanındaki Okan Şenozan.. Belki hatırlarsınız Bizim Evin Halleri dizisinin Sayhanı (say say)

ayse
17-09-04, 07:48
http://www.vatanim.com.tr/pics/news/36120000.jpgKanal D'de önümüzdeki hafta yayınlanmaya başlanacak olan 'Sahra' dizisinin ilk bölümünün çekimleri tamamlandı

17/09/2004

Kanal D'de önümüzdeki hafta yayınlanmaya başlanacak olan 'Sahra' dizisinin ilk bölümünün çekimleri tamamlandı. MED Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı ve başrollerinde Arzum Onan, Anthony Delon, Okan Şenozan ve Neslihan Yeldan'ın oynadığı dizinin Fas'ta çekilen bölümlerinde Arzum Onan karşımıza rol gereği burkayla çıkacak. Onan'ı bu halde tanımak bir hayli zor. Dizide kendisini aldatan kocasını öldürmeye kalkan Onan sık sık kılık değiştirecek.

http://www.vatanim.com.tr/

desire25
17-09-04, 09:39
"Zarafet" geri döndü

Bencede ya... :wink: Cok severim zaten Arzum Onan`i..Ama sacini bende yadirgadim...Olsun...O hep cok tatli.. :D Tipki kocasi gibi.. :lol: :lol: :wink:

baklava
17-09-04, 15:05
arzum onan bence beklenen bır sanatcı uzun suredır onun zerafetıne ve oyunculuguna hasret kalmıstık yıne o guzel gulumsemesı oyunculugu ve samımıyetıyle ekranladar gorecegımı bılmek benı sımdıden sevındırdı:)

cyrano
20-09-04, 19:13
Arzum Onan için izlerim. Dizi kötü olsa da Arzum Onan'ı izlerim :)

magnolia
20-09-04, 20:41
Ben sırf Okan Şenozan için seyrederim bu diziyi.. Çok beğendiğim bir oyuncu.. Zaten hikayenin Fas'ta geçmesi, en merak ettiğim ülke olduğu için, ilginç, merakla bekliyorum...

cyrano
21-09-04, 03:46
Bu arada Med yapımda çalışan bir arkadaşım diziye acaip para harcandığını söyledi. Oldukça yüklü bir produksiyon olmuş. İnşallah ekrandaki karşılığını seyir zevki olarak görürüz.

esma-selim
23-09-04, 19:13
Ben de Arzum Onan'ı çok beğeniyorum. Bence zerafet, doğallık ve güzelliğin bir simgesi o kadın.. Sahra'nın konusu epey ilginç olacağa benzer, çok değişik yerlerde geçiyor... Yalnız o çarfaşlı Sahra'nın nasıl olup da modern, sarışın bir kadın haline geleceğini meraka bekliyorum... :? :wink: :D

gozde28
24-09-04, 19:52
guzel bir dizi olur iyisallah
ben arzum onan olan her diziyi izlerim
ama o yaninda ki adam kim ben onu ilk defa goruyorum
umarim dizi tutar

tutkum
25-09-04, 19:02
guzel bir dizi olur iyisallah
ben arzum onan olan her diziyi izlerim
ama o yaninda ki adam kim ben onu ilk defa goruyorum
umarim dizi tutar
gerçekten arzum onanın oynaması çok güzel yanındaki adamda bi tanesi bizim evin hallerinin sayhanı diğerini bende bilmiyorum

ayse
27-09-04, 08:56
http://www.milliyet.com.tr/2004/09/27/magazin/resim/amag.jpgOnan'ı Sahra değil 'peçe' sıcağı yaktı..

Kanal D'nin yeni dizisi 'Sahra' için Fas'ın çöl sıcağına giden ve rol icabı peçe giyen Arzum Onan, çekimlerde 'çektiklerini' anlattı

Oyunculuğa verdiği uzun aradan sonra Kanal D'nin yeni dizisi 'Sahra' için kamera karşısına geçen Arzum Onan, Fas'taki çekimleri tamamlayarak Türkiye'ye döndü. Günde 17 saat süren çekimlerde en çok oğlu Can'dan ayrı kalmanın sıkıntısını çektiğini ifade eden Onan'la konuştuk...

Dizinin Fas çekimleri nasıl geçti?
Fas'a ilk kez gittim. Çöl sıcağı tahminimden azdı. Oteli sadece birkaç saat uyumak için kullandık. 15 günde 6 bölümlük malzeme çektik. Çok titiz ve güzel bir çalışma oldu. Çekimler sırasında giydiğim peçeli kıyafet beni çok terletti ve sürekli makyajım aktı. Dış çekimlerde rahattım, ama kapalı mekân çekimlerinde kıyafet yüzünden zor anlar yaşadım.

'3 saatlik' makyaj
Kilit sahnelerden biri olan 'patlama' çekimlerinde neler yaşadınız?
O sahnede beni en çok yüzüme yapılan makyaj etkiledi. 3 saatlik bir makyaj sonunda o hale geldim. Kendimi aynada gördüğümde çok kötü oldum, çok gerçekçiydi. O makyajla çölde oynamak, sürüklenmek kolay değildi. 'Sahra'da farklı karakterlere bürünmüş bir kadın olarak seyirci karşısına çıkacağım. Bu durum oyunculuğumu geliştirmem için de çok önemli.

Dizi için boyattığınız sarı saçlarınıza alışabildiniz mi?
Hayır, eski halime dönmek için gün sayıyorum. Aynada kendime bakamıyorum. Sarı renk kimyama aykırı. Mehmet ve oğlum da bu durumdan pek memnun değil.
http://www.milliyet.com.tr/2004/09/27/magazin/resim/amag1.jpg"Mehmet'le ayrılık yok!"

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ'un (altta) oyunculuk yapmasına karşı olduğu ve boşanacakları iddialarını da şöyle yanıtladı: "Şu anda 'Sahra'da oynuyor olmam bunun cevabı. Mehmet ya da ben arkadaşlarımızla bir kadeh bir şey içmeye, yemeğe gidemeyecek miyiz? Birbirimize sevgimizi, ilişkimizin sağlamlığını biliyoruz ve güvenimiz sonsuz. Dedikodular kıskanma neticesinde oluyor diye düşünü-yorum."

http://www.milliyet.com.tr/2004/09/27/magazin/amag.html

SARPEM
27-09-04, 15:21
Sema DENKER
Eşimin Esma’yı öpmesinden rahatsız olmuyorum

Arzum Onan, iki yıl aradan sonra Kanal D’de yayınlanacak olan ‘Sahra’ dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Fas’ta 17 gün süren çekimlerin ardından görüştüğümüz Onan’la, oyunculuktan, evliliğine kadar her şeyi konuştuk. Arzum Onan, yakın çevresinin ‘Arzum’a bu yapılır mı?’ dediğ,i eşi Mehmet Aslantuğ’un Bir İstanbul Masalı adlı dizide rol arkadaşı Ahu Türkpençe ile öpüşmesini de değerlendirdi.

- Arzum Hanım, en son hangi dizide rol almıştınız?

İki yıl önce ‘Zeybek Ateşi’ isimli dizide rol aldım. Son iki yıldır da oğlum Can’la ilgileniyorum. Benim hiçbir zaman, ‘Bu yıl ne yapacağım, çalışmalıyım’ gibi bir telaşım olmadı. Mankenlik döneminde de bu böyleydi. O yüzden biraz dinlenmek istedim.

- ‘Zeybek Ateşi’ çok kısa bir süre yayınlandı değil mi? Dolayısıyla çok uzun bir süre dinlendiniz diyebiliriz.

Talihsiz bir işti o. Sadece yedi bölüm yayınlandı. Evet o diziden önce de yaklaşık bir dört yıl çalışmadım. Çünkü oğlum dünyaya gelmişti. Şimdi yuvaya başladı. 4 yaşına geldi. Her şey daha bir düzene girdi. Bu sıra içinde bizim ‘Detay’ şirketinin hazırladığı bir konsept vardı. Ancak daha proje halindeydi. Bu sırada ‘Sahra’ için teklif geldi. Senaryo çekici ve cazip gelince, ‘Niye olmasın’ dedim ve kabul etmedim.

- Senaryo geldiği zaman ne yapıyorsunuz, Mehmet Bey ile birlikte okuyup mu karar veriyorsunuz, yoksa tek başınıza mı hareket ediyorsunuz?

Çalışmayı düşünmediğim dönemlerde gelen senaryoları okumuyorum bile. Ya da teklif geldiğinde daha senaryo gelmeden, ‘Düşünmüyorum’ diyorum. ‘Sahra’ya gelince, senaryoyu önce ben okudum. Mehmet’in fikri her konuda ve her zaman benim için çok önemlidir. Tabii ki o da senaryoya şöyle bir göz gezdirdi. Ancak Mehmet daha çok benim duygularımla ilgilenir. Çünkü ben ‘Sıcak Saatler’ dizisinde, çok eğitildim. Bizim yapım şirketimiz olan ‘Detay’ın yaptığı bir işti o. 3,5 yılda hazırlandı ve 3 yıl da ekranda kaldı. Dolayısıyla işin mutfak kısmını bu dizi sayesinde çok güzel öğrendim. Benim için okul gibi bir şeydi yani. O yüzden Mehmet bana, ‘Sen birçok kişiye göre daha bilgilisin ve tecrübelisin. İşi yapıp yapmayacağına sen karar verebilirsin’ der ve özgür bırakır. Tabii ki fikir alışverişinde bulunuruz. Netice olarak karar verip vermeme durumu, tamamen benim inisiyatifime bağlı. Mehmet beni bu konuda asla etkilemez. Çünkü bana çok güvenir.

GÜNDEMDEN DÜŞECEĞİM ENDİŞEM HİÇ OLMADI

- Ne güzel çalışmak istemiyorum dediğiniz zaman çalışmıyorsunuz. Bu gerçekten büyük bir lüks...

Evet, öyle. Bu konuda gerçekten çok şanslıyım. Hem şımarıklık gibi hem de bir lüks. Çünkü kimsenin böyle bir lüksü yok. Ama bir de şöyle bir yapıyla da alakalı bir şey bu; Benim, ‘Gündemden düşeceğim eyvah! İş yapmıyorum ne olacak şimdi!’ gibi endişem hiç olmadı. Çünkü hayatta her şey para değildir. Tabii ki birçok şey para için yapılıyor. Ama mankenlik yaptığım dönemde de alacağım paradan çok, işin detayı ile ilgilendim. Kimler çıkıyor, hangi ürün, hangi modacının defilesi diye hep sorardım. Parayı dördüncü kalemde dile getirirdim. Yani benim için işin kaliteli olması, bana zarar getirip, getirmeyeceği önemli. Beş yıl boyunca hiçbir şekilde iş yapmamak birçok kişiyi olumsuz yönde etkileyebilir ama beni etkilemez. Evet, beş yıl çalışmamak maddi anlamda bir lüks ama kayıp değil benim için. Dediğim gibi benim unutulmak ya da gündemden düşmek gibi bir kaygım yok.

- Ama şöyle de bir gerçek var ki, siz çalışmasanız bile çalışan, iyi kazanan bir eşiniz var... Doğal olarak, ‘Çalışmak istemiyorum’ dediğiniz zaman çalışmayabilirsiniz...

Ama Mehmet’te geçen yıl çalışmaya başladı. Çünkü Can doğduktan sonra onun şöyle bir kararı vardı; ‘Ben 40 yaşında baba oldum, Can’ı kaçırmak istemiyorum’ dedi ve uzun bir süre iş yapmadı. Çalışmadığı dönem içinde yazdı, projeler üzerine çalıştı, oğluyla ilgilendi. Mehmet, ‘Bir İstanbul Masalı’ ile birlikte geçen yıl çalışmaya başladı.

- Yani ben sırtımı eşime dayamıyorum mu demek istiyorsunuz? Ayrıca dayayabilirsiniz de bu çok doğal...

Öyle bir şey yok tabii ki. Aynı şeyleri düşünüyoruz. Mehmet ile kalite anlayışımız, bir işe bakış açımız, disiplinimiz, kendimizi dinlendirme mantığımız aslında aynı. Yani büyük bir lüks içinde, milyon dolarla üzerinde oturup da çalışmamayı tercih ediyoruz gibi bir şey değil bu. Bizim seçtiğimiz, değerlendirdiğimiz ve kabul ettiğimiz iş sayısıyla, reddettiğimiz işler sayısı arasında dağlar kadar fark var. Eğer öyle olsaydı, maddi anlamda da çok farklı bir yerlerde olurduk. Bizim böyle bir tamahkarlığımız yok.

- Ekonomik özgürlüğünüzün savaşını vermekten çok, sevdiğiniz için yapıyorsunuz oyunculuğu...

Evet, ben bu işi çok seviyorum. Sevdiğim işi yapıyorum. Mankenlikte de böyleydi, şimdi oyunculuk için de geçerli. ‘Ayaklarımın üzerinde durabilmeliyim’ mantığından ziyade ben, gönlümü verdiğim bir işi severek yapıyorum. Bu inanılmaz bir mutluluk ve lüks. İnsanın sevdiği işi yapması da bir lükstür zaten. Ama tabii ki kadının da ekonomik özgürlü olmalıdır ve ayakları üzerinde durabilmelidir. Bu da çok önemli.

- Peki gelelim ‘Sahra’ dizisine. Bu projede sizi cezbeden ne oldu?

Benim için en önemli şey, içinde rahat edebileceğim bir çalışma olduğunu hissetmektir. Bir proje gelir, o proje biliyorum ki çok beğenilecek, çok güzel reytingler alacak. Ama eğer o sette çok mutsuz olacağımı hissedersem, asla kabul etmem. Sırf başarı için bunu yapmam. Çünkü benim huzurum ve mutluluğum kazanacağım üç-beş kuruş paradan ya da başarıdan çok daha önemli. Dolayısıyla ‘Sahra’nın setinde mutlu olabileceğimi hissettim ve kabul ettim. Ben mutsuz bir başarı istemiyorum. Eğer bir ben bir sette ne kadar mutlu olursam, bu benim performansına yansır.

ESMA OLSAM SEYİRCİYE İNANDIRICI GELMEZDİ

- Mehmet Aslantuğ uzun zamandır sinema filmi yapmıyor. Sizin de hiçbir sinema filminde yer almadınız. Projeler arasında sinema filmi var mı?

Evet var. Şu an hazırlık aşamasındayız. Eğer bir terslik olmazsa önümüzdeki yaza bir film çekmeyi planlıyoruz. Ve bu filmin rejisini de Mehmet yapacak. Hem oynayacak hem de yönetecek. Ve bu filmde ben de yer alacağım. Çok sıcak, çok güzel bir proje. Şu an daha hazırlık aşamasındayız. Ben ise ayrı bir heyecan taşıyorum.

- Bir İstanbul Masalı’nı izliyor musun?

Evet izliyorum. Ama Sahra’nın çekimlerin dolayı artık kaçırmaya başladım. Ben diziyi çok seviyorum, herkesi çok beğeniyorum. Halkın içinde biri olarak izliyorum ve dediğim gibi çok beğeniyorum.

- Siz de bu proje içinde yer alabilirdiniz. Mesela Esma’nın yerine olabilirdiniz?

Bildiniz gibi dizinin ilk başlarında Esma, Demir’e ciddi anlamda aşıktı. Şimdi Mehmet’le evli olup, aynı dizide Demir’e aşık olmam yani Esma karakterini canlandırmam, insanlara inandırıcı gelmezdi. Halk bunu reddederdi, kabul edemezdi.

- Gerçek hayatla bağlantı mı kurardı?

Kurmasa bile bizi o şekilde görmek istemezdi.

Julia Roberts gibi bir imajım var

- Sizi hiç hareketli, sert, kötü kadın rollerinde düşünemiyorum.

Çok iddialı konuşmayı sevmem ama her rolün üstesinden gelebileceğime inanıyorum. Yaparım. Türkiye’de şöyle bir gerçek var. Bu Hollywood içinde geçerli. Mesela Roberts’ı asla kötü kadın olarak izleyemeyiz. Roberts kötü kadını oynayamaz mı, bence alasını oynar. Ancak halk onu öyle izlemek istemez. Eğer öyle bir iş yaparsa da Hollywood yapımcıları o işin tutmayacağını bilir. Burada da bu durum benim için geçerli. Çünkü halkın gözünde bir Arzum Onan imajı var. İnsanlar televizyonlarını açtıkları zaman Arzum Onan’ı, nispeten Arzum Onan gibi izlemek istiyorlar. Onun için bu tür rollerde yer almak çok zorlama olur. Dediğim gibi her rolün üstesinden gelebileceğime inanıyorum ama biraz da şartlara göre hareket etmek gerek diye düşünüyorum.

Anneannem, ‘Arzum’a bu yapılır mı’ diyor

- Kıskanır mısınız birbirinizi?

Hayır öyle rahatsızlık boyutunda kıskançlığımız yok.

- Mesela, İstanbul Masalı’nda eşinizin Esma ile öpüşmesi sizi rahatsız etmiyor mu?

Bunu anneannem de söylüyor. Yok rahatsız etmiyor. İş ortamını, atmosferi, oyunculuğu, o duyguyu bildiğim için belki de o yüzden kıskanmıyorum. Eğer bu işin içinde olmasaydım bu duyguyu, oyuncunun o anda neler hissettiğini bilemezdim. O yakınlaşma yaşanırken, sette onlarca insan oluyor, ışık oluyor, kamera oluyor, nasıl başka bir duygu olabilir ki. Bunun aksi zaten mümkün değil. Aksi varsa özel hayatta da bazı sorunlar var demektir.

- Anneanneniz ne diyor?

Anneanneme komşuları, ‘Arzum’a bu yapılır mı?’ diye gelip söylüyormuş. Oturup bunu konuşuyorlarmış...

- Aynı şey yani bu tür yakınlaşmalar sizin için geçerli değil sanırım?

Ben tercih etmem zaten. Bu tür sahnelerin gerçekten çok doğal olması gerekir ki seyirci izlerken yapay bulup, gülmesin. Belki o öpüşme sahnesi, o duygu yoğunluyla ağlanacak bir sahne olabilir. Ben böyle rollerde gerilirim. Gerilirsem, bunu karşımdaki oyuncuya yansıtırım, yönetmene yansıtırım. Ortaya güzel bir şey çıkmaz. Oysa ki oradaki herkes ortaya güzel bir şey çıkarmak için çabalıyor. Bu tamamen evli olmamla alakalı bir şey değil. Karakterimle de bağlantılı bir şey. Rahat yapamam, rahat olamam...

kelebek/hürriyet

Rose
30-09-04, 18:54
http://www.nethavadis.com/25092004/img/1096064408748.jpgwww.nethavadis.com

Arzum bu hale nasıl geldi?
Oyuncu Arzum Onan, 'Sahra' adlı dizinin çekimleri için gittiği Fas'tan Türkiye'ye döndü. Senaryo gereği yüzü otomobil kazasında parçalanan Arzum Onan'ın fotoğrafları ise görenleri dehşete düşürüyor.
Plastik makyajla tanınmaz hale getirilen Arzum Onan, "Aynaya baktım ve yüzümü gördüğümde dehşete düştüm. Kendimi o anda tanıyamadım. Gerçekten, bu halim beni çok korkuttu. Ben bile bu kadar korktuysam izleyicilerin ne yapacağını merak ediyorum doğrusu" diye konuştu. Güzel oyuncunun makyajı Cüneyt Ballı tarafından yaklaşık 3 saatte yapılırken, gerçekçilik unsurları dikkat çekti.[/b]

KaDeRiM
06-10-04, 14:02
Dizinin başlamasını bende iple çekiyorum. Ama Arzum Onan'a sarı saç pek yakışmamış bence. Gözlerinede mavi lens takmıştı sanırım. Bilmiyorum göz alışkanlığıda olabilir. Sonuçta yıllardır hep koyu renk saçlı alıştık ona. Şimdi böyle birde bire sarışın bir hatun görünce tuhafıma gitti:) Alışırım heralde. Ama yinede koyu renk saç daha çok yakışıyor...

ayse
06-10-04, 14:44
http://www.kanald.com.tr/img/265x215/sahra.jpg

06 Ekim saat 20:00 mutlaka izleyin arkadaşlar..
www.kanald.com.tr

ayse
06-10-04, 14:46
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sahra/1/1.jpg
SAHRA
Sahra, toprak sahibi varlıklı bir iş adamı olan Fahri Bey'in kızı ve hayattaki en değerli varlığıdır. Annesini yıllar önce kaybeden Sahra, yurtdışında okumuş, dönüşünde de babasının işlerinin başına geçmiştir. Sahra, Sinan adlı bir gence aşık olup onunla evlenince orta sınıftan gelen Sinan da bu zengin hayatın içine girer.
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sahra/1/2.jpgSinan'ın Lara adlı önceki eşinden olan kızı, babasını elinden aldığını düşündüğü Sahra'dan nefret etmektedir. Fahri Bey, damadı Sinan'ı şirkette kızından sonraki en yetkili kişi yapmıştır. Sahra ile Sinan'ın bir de kızları olunca mutlulukları daha da artar.
Ancak Sahra'nın, kocasını öldürmek suçundan yıllardır hapiste yatan üvey ablası Nil'in tahliye olması, Sahra ile Sinan'ın hayatlarının dönüm noktası olacaktır. Küçük yaştan beri Sahra'yı kıskanan Nil, ona ait her şeyi elde etmeye kararlıdır.
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sahra/1/3.jpgSahra bir gece gelen meçhul bir telefonun ardından gittiği evde kocası Sinan ile üvey ablası Nil'i aynı yatakta yakalar. Ve ardından da ayrılık günleri başlar.
http://www.kanald.com.tr/dizi/sahra/

bahar475
06-10-04, 20:16
Az önce Sahra'nin 1 bölümünü seyrettim, fena degildi, güzel bir diziye benziyor :wink: , artik ilerki bölümlerde belli olur :roll: Arzum Onan gerçekten süper bir oyuncu , onun oyunculugunu hayranim, ve uzun sari saç ona çok yakisiyor :wink: Ve Sahra'nin ,hapisten yeni çikan, üvey kardesi neden onu öldürmek istiyor ki :?

Galiba üvey kardesi, Sahra 'nin kocasina asikti :roll: Ama dizinin sonu çok kötü bitti :cry: Sahra'nin yüzü çok kötü haldeydi :cry: :o :?

Fundab
06-10-04, 20:19
Ben KanalD'nin internetten olan yayinindan izliyorum Sahra'yi. Yayinin bu kadar iyi olmasina cok sasirdim....1 saattir hic kesilmedi yayin. Darisi ATV'nin basina diyelim!!

Ayrica KanalD'de populer dizilerin eski bolumlerinin seyredilebiliyor olmasi da cok guzel bir uygulama.

Bir de programlari surekli degistirip, iptal etmeseler :?

magnolia
06-10-04, 20:42
Ben diziyi aşırı durağan buldum, yani Okan Şenozan'ın olduğu sahneler hariç hiçbir hareket yoktu.. Seyrederken sıkıldım ama Okan Şenozan için seyrederim sadece...

desb
09-10-04, 21:23
Ben arzum onanın oyunculuğunu hiç beyenmedim :roll: özelikle bağırma sahnelerinde filan çooookkk yetersiz kaldı :?

09-10-04, 23:40
Ben arzum onanın oyunculuğunu hiç beyenmedim :roll: özelikle bağırma sahnelerinde filan çooookkk yetersiz kaldı :?

sana katılıyorum desb,ben arzum onan ı severim ama kendisi oyuncu olarak yetersiz kalmış. :cry:

Rose
10-10-04, 11:26
desb sana ben de katiliyorum, dün yarim yamalak da olsa dizinin ilk bölümünün tekrarini izledim ve Arzum u pek basarili bulmadim bilmiyorum ama bu kadar büyük zaman biriminde hem de Mehmet Aslantug gibi bir oyuncuyla evliyken insan daha fazla kendini gelistirir diye düsünmüstüm.
Dizinin konusuna gelince , pek beni sarmadi bilmem belkide ilerleyen bölümlerde düzelir.

escape
10-10-04, 12:29
Budizi bana pek tutmaz gibi geldi, basarılı bir yapıma benzemiyor. Bir de Arzum Onan cok tutuk kalmıs.

bahar475
12-10-04, 08:37
Sahra'nin reklamlarini seyrettim , Sahra bugüne alimis, saat 21.50 a, yani Aliye yle ayni saate denk geliyor , ama ben Aliyeyi tercih ederim :wink:

bahar475
12-10-04, 12:21
2.Bölüm

Çölde ağır yaralı bulunan Sahra hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınır. Fas’lı Plastik Cerrah Hossein ve Türk doktor Metin, Sahra ile yakından ilgilenir, yaşatmak için ellerinden geleni yaparlar. Günlerce komada kalan Sahra sonunda kendine gelir. Ama o güzel yüzü tanınmayacak derecede yanmış, parçalanmıştır. Hayatı da yüzü ve anıları gibi paramparça olan Sahra’nın yaşadığını yalnızca doktorlar bilmektedir. Deliye dönen Sinan sürekli polis merkezine, yabancılar dairesine, gerekli yerlere giderek karısından bir haber, bir hayat işareti bekler ama bulamaz. Sonunda eli boş olarak İstanbul’a döner. Nil ise onun çocuklarına bir anne gibi yaklaşarak Sinan’a karşı bir melek görüntüsü çizer. Artık evin her şeyinden o sorumlu olup evin hanımı gibi davranmakta, zaman geçtikçe de Sahra’nın hayatta olması ihtimali zayıflamaktadır.

Rose
12-10-04, 13:06
Baharcigim ben simdiden söylüyorum Sahra BITMISTIR, KanalD cok büyük bir hata yapmis yayin saatini degistirmekle. Hangi akli basinda bir insan daha birinci bölümde büyük bir cöküs yasayan bir diziyi ,cok tutan bir baska diziye rakip yapar, allah akil fikir versin bu insanlara.

tutkum
17-10-04, 11:09
bencede sahranın adı hiç duyulmadı daha doğrusu etkileyici bi giriş olmadı.kalkıp sürekli saatlerini değiştirip durdular o daha da beter son değiştirilen saattede zaten kalkıp tutulan bi diziye rakip yaptılar iyice düşüşte bence...

aliyeaynalar
17-10-04, 11:44
çok güzel bi dizi, jenerik müziği müthiş...

tutkum
19-10-04, 16:39
sanırım sahradan istenilen başarı alınamadı çünkü ne adı duyuluyor yada üzerinde ilginç yorumlar yapılmıyor.

ayse
20-10-04, 07:44
http://www.sabah.com.tr/2004/10/20/gny/im/9C8198533587E84E84025C9Cb.jpgSahra kuşku içinde

Arzum Onan ve Okan Şenozan'ın oynadığu Sahra"da heyacan dorukta! Sahra'nın Marakeş'te kaybolmasından sonra perişan halde İstanbul'a dönen Sinan, karısından bir haber almayı ümit etmektedir. Bu arada onun en yakın destekçisi üvey baldızı Nil'dir. Nil bir melek maskesiyle ona ve çocuklarına büyük şefkat gösterilerinde bulunur. Kanal D 20.00
http://www.sabah.com.tr/gny/tel116-20041020-200.html

bahar475
20-10-04, 20:37
Bu aksamki bölümü seyrettim , O Nil denen kadin tam bir yilan , Lara'yi da en sonunda kendine benzetmeye basardi ya .. :roll: :roll: Ve Sinan hala farkinda degil onun nasi biri oldugunu , Insalalh geç olmadan fark eder :roll: :roll:
Ve bence Sahra o doktoruyla ( ismini hatirlayamiyorum) ask yasayacak gibi gözüküyor , adam ona sirilsiklam asik... :wink:

daybreak
21-10-04, 09:35
bana hiç etkileyici gelmedi bu dizi

KaDeRiM
21-10-04, 10:25
Açıkçası bende seninle aynı düşüncedeyim daybreak. Standart bir senaryosu var. Nuran Devres genellikle hep entrika çeviren kötü bir kadın karakteri yaratır. Dizi hep onun etrafında döner. Burda da Nil öyle birisi. Artık sürekli entrika çevirilen diziler sıkıyor insanı. Birbirlerini yanlış anlıyorlar filan. Gerçek çok basit olduğu halde göremiyolar. Açıkçası zevk almadım ben bu diziden. Sırf Arzum Onan oynuyo diye izliyorum. Arzum'un da saçlarını hiç beğenmedim. Sarı saç hiç yakışmamış ya :roll:

meltemyucel
21-10-04, 10:39
Haklısın Kaderim Arzum Onana sarı saç yakışmamış. Onun güzelliği esmerliğiydi bence. Diziye bi 5 dk baktım ve kapattım. Artık asık suratlar görmekten bayıldık...

daybreak
21-10-04, 10:51
meltemyücel - kaderim gerçekten haklısın
1- dizi format olarak aynı.
2- arzum onana sarı saç hiç yakışmamış.
3- ********************************
4- evet asık suratlar görmekten bıktık.

Sevgili uyemiz,
lutfen mesajlarimizda kullandigimiz usluba ozen gosterelim. Mesajinizin bir kismi silinmistir.
Sevgi ve saygilar,
dzifilm.com moderatorleri

baklava
24-10-04, 00:36
bu dizi icin neler dusunmustum. yanı arzum onan 'ı oldukca begenırdım .özellikle sıcak saatlerde. bu dızıyı ızledıkten sonra ,arzum onan ı azum onan yapan seyın mehmet aslantug nun oyunculugu oldugunu fark ettım o yuzdende sımdı ızlemıyorum dızıyı, ara sıra baksamda bana yetersız geldı.

daybreak
26-10-04, 13:23
arzum onanı arzum onan yapan şey kesinlikle mehmet aslantuğ değil. yanlış düşünüyorsun. sadece senaryo kötü , kadro iyi değil. daha iyi eğlenceli bir dizi olsa arzum daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum ben.
birr çöl insana ne kadar çekici gelebilir ki ...

denizcan
26-10-04, 13:53
Bence senaryo iyi ama oyuncularda iş yok. Bir kere Sahra ile eşi hiç yakışmıyor. Arzum Onan'ı çok beğenirdim. O saç modeli rengi kötü ötesi hele o yeşil lenslerle çok çirkin görünüyor. Bence bu dizi fazla uzun sürmez.

bahar475
02-11-04, 14:57
daha bitmedi mi bu dizi.

Hayir daha bitmedi, bu çarsamba yeni bölüm var.... bitmesinide istemiyorum... çünkü gayet güzel bir dizi (Bence) :wink: :wink:

turuncu
02-11-04, 15:04
daha bitmedi mi bu dizi.

Hayir daha bitmedi, bu çarsamba yeni bölüm var.... bitmesinide istemiyorum... çünkü gayet güzel bir dizi (Bence) :wink: :wink:
bencede çok güzel bi dizi büyük bir heyecanla olacakları bekliyorum arzum onan yine harika oynuyor tabiki sahranın eşi rolündeki adamda fena sayılmaz ben beğeniyorum(okan şenozan) ismi yalnış bilmiyosam

dilan_04
02-11-04, 17:18
daha bitmedi mi bu dizi.

bencede güzel bir dizi,Arzum Onan'in oyunculugunuda fena bulmuyorum,ve kocasi(Okan Senozan)onu çok begeniyorum çok tatli biri ve iyi bir oyuncu bence :)

medihaysen
02-11-04, 17:23
valla gecen gun bomba mi ne patladi çölde o bölümü gördüm arzum onana sarı saç hiç gitmemiş. salak kizlar gibi olmuş :) (sarışınlar aldırmasın)

bahar475
03-11-04, 18:32
ayy sahra nın başlamasına çok az kaldı ne olacak acaba çok merak ediyorm
Evet daha yarim saat kaldi baslamasina :roll: :wink: , bende çok merak ediyorum... :roll: Reklamlarda Lara'nin yaralandigini gördüm.. :wink: Cok heyecanli bir bölüm bizi bekliyor :wink:

turuncu
03-11-04, 20:55
oldukça güzel bi bölümdü nil ve sinan a sinir oldum :evil: nil e sinir olma nedeni malum ya sinan a ne demeli karısı ölmüş gidip nil le öpüşüyo onunla evlenmeyi bile konuşuyo hatta bence bu konuşmakla kalmıcak resmileşicekte(umarım olmaz ama)

pinkzone
03-11-04, 20:57
bence evlenecekler.olaylar buna göre gelişcek çünkü bu doktorun sahraya platonik bir aşkı var bu kesin :P :P

bahar475
03-11-04, 21:41
Valla bende Nil'e çok sinirlendim, Sinanada; karisi daha yeni öldü , birde o yilanla evlencek... :roll: :roll:

Bence Sahra o doktorla, Hüseyin'le ask yasayacak, bence birbirlerinede çok yakisiyorlar :wink: :wink: :P

Bir bu dizideki Lâra'yi hiç sevmiyorum, Nil o kücücük cocugu kendini benzetmeye basardi ya... :x :x

daybreak
04-11-04, 10:23
ben daha bitmedi mi derken bitsini kastetmedim.
benim için farketmez. izlemiyorum ama reytingler ortada. istanbul şahidimdir dizisi gibi olacak :(

meltemyucel
04-11-04, 10:36
Lara dizide Sahranın kızımı ? Nil kim peki ?

bahar475
04-11-04, 16:23
Lara dizide Sahranın kızımı ? Nil kim peki ?

Lara Sinan'in kizi oluyor ( =eski esinden), yani Sahra Lara'nin üvey annesi oluyor...

Nil de Sahra'nin üvey asblasi oluyor... :P

Diziyi seyretmiyorsun galiba Meltem ? :lol: :lol: :P

vbalikci
08-11-04, 19:28
Devres'in Yazdığı "Sahra" adlı dizinin yazarları değişti. Kanal D'de yayınlanan Sahra'nın senaryolarını,5. bölümden sonra "Oya Yüce Yazı Gurubu" yazmaya başladı.

bahar475
10-11-04, 20:32
Bu aksamki bölüm çok heyecanliydi 8)

Sinan'dan hiç beklemezdim ya, Nil'in Sahra yi öldürcegini biliyordu :roll: :roll: Sahra'yla parasi için evlenmis :roll: :roll: :x

turuncu
10-11-04, 20:33
ya inanmıyorum sinan a ne kadar adi bir adam çı8ktı sahra yı nil in öldürdüğünü biliyo üstelik sahra yla birlikte safariye giderken bunun farkında oluyo ve onu kurtarmıyor inanamıyorum 8O 8O

bahar475
10-11-04, 20:44
Valla bende inanamiyorum 8O 8O 8O :? Simdi ise vicdan azabi çekiyor... :? :? :!: :x

Birde Sahra ameliyattan sag cikar mi :?: :?: :roll: Hüseyin o kadar uyarmisti çok riskli bir ameliyat diye :oops: :roll: :roll:

turuncu
10-11-04, 20:49
ÇIKAR ÇIKAR KESİN...BİDE İST A DÖNERKEN SAÇLARINI SİYAHA BOYATSA ÇOK İİ OLUR VALLA

bahar475
10-11-04, 20:55
ÇIKAR ÇIKAR KESİN...BİDE İST A DÖNERKEN SAÇLARINI SİYAHA BOYATSA ÇOK İİ OLUR VALLA

Hehe bencede boyatsin , ve Hüseyin BENCE Sahra'nin pesinden Istanbula gider... :oops: :P

turuncu
10-11-04, 20:58
umarım gider çünkü sahra yı ist da büyük tehlikeler bekliyor

aliyeaynalar
10-11-04, 22:25
saçını kahverengine boyatacak sanırım.
çünkü resimdeki kadının saçı kahverengiydi...

daybreak
12-11-04, 08:04
daha boyatmadı mı arzum onan saçlarını
baklaım senaristlerin değişmesi dizinin izlenme oranlarını etkileyecek mi

bahar475
17-11-04, 14:07
SAHRA'yi Dizifilm ve KanalD yayin akisinda göremedim, O zaman dizi yayindan mi kalkti :cry: :cry: :cry: Olamaz ya :cry: :cry: :cry:

KaDeRiM
17-11-04, 14:14
Nuran Devres kesinlikle başarılı bir senarist. Ancak Son zamanlarda hep aynı tip senaryo yazar oldu. Bakın Melekler Adası, Sahra ve yazdığı diğer dizilere. Hep karmaşık. Genellikle kötü bir kadın karakter. Kimin eli kimin cebinde bellirsiz. Bu nedenle ben Sahra'nın senaristinin Nuran Devres olduğunu öğrenince üzüldüm. Ama şimdi senarist değişikliği olması beni sevindirdi. Eminim daha başarılı olacaktır dizi.
Ama şunu da söylemeden edemeyeceğim. Kara Melek Nuran Devres'in en iyi çalışmasıydı. Her ne kadar Sanem Çelik çıktıktan sonra gereksiz yere diziyi uzatmış olsalar bile dizinin başarısı red edilemez.

joshandme
17-11-04, 14:49
neden senarist değişikliği olduki ..... ben yarım yamalak izleyebildim diziyi . başta sinan hiç bişiyi bilmiyodu güya . ben onun hiç bişi den haberi olmadığını biliyodum .

arzum onana sarı hiç gitmemiş ya . onu çirkinleştirmiş . umarım ist döndüğünde saçlarını eski haline boyar ..
bu ara da serhat tulumluer in ordaki rölü tam anlamıyla ne . sahrayı sevdiğini biliyorum ....

bahar475
24-11-04, 20:37
Yeni bölüm az önce bitti, yine çok güzeldi ya, çok heyecanliydi.... :lol: :lol:

Sahra saçini siyaha boyatmis, siyah saç ona çook daha fazla yakisiyor... :wink: :wink: :wink:

Esma110
24-11-04, 20:42
Cok güzel bir bölümdü.Sanki mithat sahranin gözlerinden anladi onun o oldugunu

Fundab
24-11-04, 20:49
Arkadaslar,

Internetten seyrederken sonlarina dogru yayin kesildi. Sahra gitti sanirim Mithat'la bulusmaya, degil mi? Kendisini kim olarak tanitti? Onemli bir konusma gecti mi? Yoksa Sahra oldugunu soyledi mi? Adamin onu tanimamasi mantiken imkansiz...

bahar475
24-11-04, 21:09
fundab

Sahra kilik degistirip, görümseye gitti, kendisini bir fasli kadin olarak tanitti, isminide degistirmis, sonra Mithat onu görünce, Sahra'nin gözlerine derin derin bakti (sanki Sahra oldugunu anlamis gibi).....Sonra bitti iste :wink:

fizci
25-11-04, 11:35
ilk basta simdiye kadar bi "sahra izleyicisi" olmadigimi belirtmek istiyorum.
arzum onani cok severim bu sebepten dolayi dizinin ilk bölümlerini izledim,hikayesinin aslinda güzel olmasina ragmen bana cok karisik geldi ve ondan sonrada anca ara ara vakit buldukca seyretmeye basladim

(annem fanatik bi sahraci oldugu icin baska kanala actirmiyo.... :twisted:
ve yapacak baska bisey bulamadigim icin)dün sahrayi izledim:
senaryo yazari degisikligi ise yaramis,dünkü bölüm gecektende cok iyiydi......
galiba bundan sonra sahrayi bos vakit doldurmak icin degil gercekten izlemek istedigim icin izleyecegim.... :wink:

KaDeRiM
25-11-04, 11:52
[quote="fizci"]ilk basta simdiye kadar bi "sahra izleyicisi" olmadigimi belirtmek istiyorum.
arzum onani cok severim bu sebepten dolayi dizinin ilk bölümlerini izledim,hikayesinin aslinda güzel olmasina ragmen bana cok karisik geldi ve ondan sonrada anca ara ara vakit buldukca seyretmeye basladim=quote]

Bende aynen senin gibiyim. Dün akşam babannem bizde kaldığı ve Sahra'yı çok sevdiği için mecburen bizde izledik. Önceki bölümlerine oranla daha güzeldi. En azından olaylar daha hızlı gelişiyordu. Bakalım bundan sonra neler olacak :roll:

daybreak
26-11-04, 11:54
en azından arzum onanın saçlarını boyatmış oması bile benim için yetrliydi

turuncu
26-11-04, 19:33
kesinlikle...arkadan o saçlarını gördüm ya rahatladım valla bu saç ona çok yakışıyor bence birdaha asla değiştirmesin

aliyeaynalar
26-11-04, 22:35
dizi gittikçe güzelişiyor..
benimkide laf zaten güzeldi...
Ruken Demireri çok beğeniyorum...
çok güzel bi bayan...

bu arada mehtem aslantuğla arzum onanın boşandığı söyleniyor
doğrumu bu haber arkadaşlar ?

batvur
27-11-04, 02:37
Dizinin ilk bolumlerinden beri takipcisiyim ama 7. bolumle birlikte tutkunu oldum, inanilmaz gelismeler ve entrikalar yaninda dram da bizleri bekliyor sanirim. Sahranin iki cocuguna, kizi ipek ve sirketine kavusmasi yolunda onu zorlu bir mucadele bekliyor. Melek karakteri sanirim Ipeke korkunc bir sey yapabilir, o Nilden daha da tehlikeli. Bu arada sizce Sahra Huseyin ile mi yoksa Mithatla mi birlikte olmali? Bence Huseyin ile iyi bir cift olurlardi.

bahar475
27-11-04, 19:20
Bencede Hüsseyin'le birlikte olcak...birbirlerine çok yakisiyorlar :wink: Hem zaten birbirlerine asiklar... :oops: :wink:

joshandme
27-11-04, 19:43
sonunda arzum onan saçlarını siyah yaptıya şükürler olsun .sarı ona hiç gitmemişti ...

Esma110
29-11-04, 14:48
7.bölüm

Sahra'nın intikam oyunu başladı

Sahra, Salma Anouar kimliği ile şirketini ve çocuğunu geri almak için harekete geçmiştir. Diğer yandan Nil, Melek'in harekete geçmesi için yeni talimatlar vermiştir. İkili arasındaki git-gel ilişkiden haberi olmayan Sinan kendi kabuğuna çekilmiş, Atum'un işleriyle ilgilenmektedir.

Sahra intikamını almak için her şeye karşı sert ve katı bir tutum sergilemekte, Mithat ile ortak hareket etmekte ama bir tek Feyza'nın yanında "peçesini" indirerek içini dökmektedir.

Atum'un hisselerini almak üzere harekete geçen Mithat ve Sahra'nın karşısına başka bir alıcı daha çıkmıştır. Bütün planlarının bir anda değişmesi ikiliyi yeni bir plan yapmaya iterken, Mithat bu gizemli kadının "bıraktığı" ip uçlarını toplayarak, peçesini açmadan onun "gerçekte" kim olduğunu çözmek niyetindedir.

Sinan'ın Sahra'yı, tanışmak için evine çağırması aslında planların yolunda gittiğini kanıtlar gibidir. Nil ve Sinan acaba Sahra'yı tanıyacaklar mıdır? Sahra uzun süre sonra kendi evinin içine adım atarken öfkesini durdurabilecek midir? Melek Mithat'ın geçmişini araştırmak için attığı adımlarda önceki hatalarına düşmeden nereye kadar ilerleyecektir? Ve Sahra çocuğu İpek'i gördüğü anda ne yapacaktır?

dilan_04
01-12-04, 18:31
Bugün yeni bölüm var :D ..Merakla bekliyorum :) Bu diziyi bastan beri seyrediyorum ve her zaman çok güzeldi ama geçen haftaki bölüm süperdi vallah...Umarim dizi ilerledikçe daha da güzel olur :wink:

Esma110
01-12-04, 20:34
Cok güzel bir bölümdü.Sahra ipeyi kucakladiginda cok sevindim
cocugunu gördügü icin ve öpüp koklamasi vardi...........
Cok merak ediyorum kapiyi kim actigini veSahranin yüzünü acik görmesini istemiyorum her kimse kapiyi acan..................

pinkzone
01-12-04, 20:57
bence kapıyı açan hizmetçi olucak ama onu söylemiyecek gibi yardımcısıda gelmiş olabilir

güzel bir bölümdü hem de çok

denizz
01-12-04, 22:09
Umarim kapiyi acan hizmetcidir obur turlu.......
guzel bir bolumdu! yalniz anlamadigim yer surasi Sahra onlara yemege gitti ancak yuzu ortuluydu peki bu yemegi nasil yedi ya!!
Neyse canim oluyor bazen boyle dikkatsizlikler...
sonunda Sahra cocugunu kucaklayabildiye rahatladim!! :) :)

aliyeaynalar
01-12-04, 23:14
dizide eskiden eski günlerden kesitler sunarlardı,
şimdi neden kestiler ki...

denizz
02-12-04, 07:53
Artik eskiden olup biteni ogrendik ya ondardir heralde.... :)

jamelya
02-12-04, 08:17
Kimse anlatmayacakmı akşam neler oldu.Ben seyremedimde.Lütfen kısaca özetlermisiniz.

yase
02-12-04, 10:11
Sahra"nın başrolünde izlediğimiz Arzum Onan, iki yıl içinde bir sinema filminde, eşi ve çocuğuyla birlikte kamera karşısına geçmeyi düşünüyor.Kanal D'nin sevilen dizisi "Sahra"da zengin bir babanın tek kızını canlandıran Arzum Onan, iki yıl içinde üzerinde uzun zamandır düşündüğü bir sinema filminde rol alacağını söylüyor. Onan sözlerini şöyle sürdürüyor: "Bu filmin içinde her türden duygu var. Kimi zaman ağlatan, kimi zaman gülümseten keyifli bir film olacak. İnsanlar filmden çıkınca kendilerini mutlu hissedecekler. Belki eşim Mehmet Aslantuğ da bu projede yer alacak. Hatta oğlumuz Can'ın oynama ihtimali bile var.

"Beni hikâye etkiledi"

Her işin bir zorluğu olduğunu düşünen Onan, "Dizi çekimleri çok fazla zamanımım alıyor. Boş zamanlarımı ailemle geçiriyorum. Nadiren bir araya geldiğimiz için her anı değerlendiriyoruz. Ama onlarla birlikteyken de vakit çok çabuk geçiyor" diyor.
"Sahra"da temponun giderek yükseleceğini söyleyen Onan şunları söylüyor: "Bu dizinin senaryosundan çok hikâyesi beni etkiledi. İlk beş bölüm biraz karışıktı. Altıncı bölümde her şey rayına oturdu, daha anlaşılır oldu. Özellikle son bölümlerde izleyicilerden çok güzel tepkiler aldık."

bahar475
02-12-04, 18:16
Umarim kapiyi acan hizmetcidir obur turlu.......
guzel bir bolumdu! yalniz anlamadigim yer surasi Sahra onlara yemege gitti ancak yuzu ortuluydu peki bu yemegi nasil yedi ya!!

Bencede kesin iceriye hizmetçi girdi...ve dedigin gibi, Sahra nasil yemek yedi ya :roll: :roll: :roll:

loveme
02-12-04, 18:30
sahra dizisini baslarda beyenmemistim ve seyretmeyide birakmistim ama simdiler yine bi bakayim dedim ve galiba da güzele gidiyo..... :roll: :wink:

aliyeaynalar
02-12-04, 22:48
sakınn bu diziyide bitirmesinler... :cry:
ben izliyorum yaa kesin bitirirler..
Bende bi uğursuzluk var çünkü...

pinkzone
03-12-04, 16:52
ya geçen gün sahrayı izliyordum bir çok dikkatimi çekti söylemezsem çatlatım valla

sahrada herkesin elinde aynı marka ve aynı telefon bulunuyordu acaba bu telefonları sponsorlarmı verdi yoksa
bu durum valla benim hiç mi hiç hoşuma gitmedi

onun için biran önce sahra ekibi toptan herkes telefonları değiştirse iyi olur

Fundab
05-12-04, 08:46
Sahra'yi izliyorum ve uzun sure bu yaziyi yazmakta tereddud ettim.
Bu forumlarda kac kisi hatirlar bilmiyorum ama 80'lerin sonlarina dogru TRT'de "Cennete Donus (Return to Eden)" isimli bir dizi yayinlanmisti. O zamanlar simdiki gibi ozel kanallar ve yuzlerce dizi olmadigindan, eli yuzu duzgun birkac yapimi cogumuz takip ederdik. Cennet Donus de bunlardan birisiydi. Kisaca konusu:

Tara Wells isimli kadin basroldedir. 17 yasinda babasi vefat etmis ve kendisine hatirli bir servet birakmistir. 40 yasinda kadar Tara adeta bir ruya alemi icinde yasamis, evlenmis-ayrilmis, 2 cocuk sahibi olmus ve 3.evliligini de kendinden hayli genc bir playboyla yapmistir...

3.esi kendisini en yakin arkadasiyla aldattigi gibi, servetine konmak amaciyla onu timsahlara yem etmeye calisir ama Tara mucizevi bir bicimde kurtulur. Yuzu taninmayacak haldedir ama bir estetik cerrah sayesinde eskisinden de guzel ve genc bir gorunume kavusur.

Tara intikam yemini edip kendisinden calinan herseyi geri almak uzere bir intikam plani yapar ve sehre bambaska bir kimlik ve yuzle geri doner...

-----------------

Ben herseye ragmen Sahra'yi izliyorum ve esinlenmeleri de anlayabiliyorum. Ama keske bari bu dizideki gibi Sahra'nin ilk haliyle son hali arasinda ciddi farklar olsaydi. Arzum Onan'in hadi son derece karakteristik olan sesini birakalim, goz yapisi da cok ilginctir. Sac ve goz rengi cok da onemli degisiklikler sayilmaz...Gunumuzde genckizlar bunu hep yapiyorlar, bir renkli lens ve sacboyasiyla.

Gunumuzun makyaj uzmanlari eskilere gore cok daha donanimli. Arzum Onan'in yuzunu maskelerle cok daha farkli gosterebilirlerdi. Keske bu ozeni gostermis olsalardi yapimcilar :?

Yanilmiyorsam yakinda Hulya Avsar'in Cihan Unal'la bir dizisi baslayacakmis. Orada baslarda Avsar'i cirkinlestiren ve sisman gosterecek olan makyaj oyunlari gorecegiz sanirim. Keske burada da dusunulseydi...Keske...keske...keske...

yase
07-12-04, 11:27
Sahra'nın intikam oyunu başladı

Sahra çocuğuna sarılmanın verdiği güçle, intikamını almak için harekete geçer. Mithat bu planın içinde yer alıyor gözükse de aslında o Sahra'nın gerçek kimliğini öğrenme peşindedir. Peçenin altındakileri gizleme noktasında, kimliğini, aidiyetini kaybeden Sahra, çocuğu ve babasının şirketi Atum için daha birçok kazanımını kaybetme noktasındadır.

Melek, Nil'in planı doğrultusunda Mithat Demircan'ın okuluna gider ve onun gerçek ismini öğrenmeye çalışır. Bu sırada bekçi ile aralarında bir arbede çıkar ve bekçi yaralanır. Akıllardaki asıl soru ise Nil'in tetikçiliğini yapan Melek'in Nil'i ele verecek bir hata yayıp yapmadığdır.

Sinan bütün bunların arasında Lara'nın başına gelenlerle ilgilenmesi gereken insanların farkına varır. Karanlığın içinden uzanan eller Lara'ya dokunmaya cesaret edebilecek midir?

Bu arada Mithat gizliden gizliye Sahra'ya ilgi duymaya başlamıştır. Bunun en iyi açıklayan şeyse onun yüzünü merak etmesidir. Çünkü bu yüz ona çok tanıdık ve çok yakın gelmektedir.

Acaba Sahra yüzünü, incecik bir peçenin arkasında ne kadar saklayacaktır? Nil, Melek'in yaptıklarını öğrendikten sonra onu hayatından uzaklaştırmak kararı alarak acaba "yılanın" kuyruğuna mı basacaktır?

tacettin
11-12-04, 13:37
geçen gün reytinglere baktım Sahra'nın reytingleri giderek yükseliyor. Geçen çarşamba Total de 2. (Maç olduğu halde) AB de ise 3. Sırada yer almış... Güzel diziye ne denir :)

yalniz_kurt
11-12-04, 13:39
güzel dizi tutar tabiki ...

aliyeaynalar
11-12-04, 22:26
tutmakda geç bile kaldı, bayağa güzel bi dizi;
ilk başladığındada güzeldi şimdide güzel :wink:

benim merak ettiğim sinanın sahradan önceki karısını neden göstermiyorlar; gösterdilerde ben mi görmedim acep :roll:

bahar475
12-12-04, 22:36
Evet ya dogru soyluyorsun aliyeaynalar, simdiye kadar hiç göstermediler... :roll: :roll: :roll:

yase
13-12-04, 11:16
Sahra ve Mithat’tan şok karar

Mithat, Sahra’nın yüzünü görebilmek için bin bir zorluğa katlanır. Sahra peçesine, daha da önemlisi geçmişine uzanan bu hamleye elini uzatacak mı yoksa, her şeyi tek başına yapmak pahasına Mithat’tan vaz mı geçecektir? Bütün bunların dışında Melek’i evinden kovan Nil artık ne yapacaktır? Hiçbir zaman ailesi olmayan Nil’in bu yeni edindiği aile için tasarladığı şeyler başına işler mi açacak, yoksa bildiği yolda emin adımlarla ilerlemesini mi sağlayacaktır? Şirket içinde Mithat Sinan’ı köşeye sıkıştırıp acaba hisselerin Sahra’ya satılmasına vesile olacak mıdır? Şerh koyma hakkını kullanmak noktasında çekincesi olmayan Mithat tepkileri üstüne çekmek pahasına her şeyi Sahra için riske atacak mıdır? Nil, bütün bu olanların ortasında Sahra ve Mithat beraberliğine her zaman kuşkuyla bakmaktadır. Nil bu kuşkularını gidermek için acaba harekete geçecek midir? Melek yaşadığı şeylerin ardından Nil’den intikam almak için başka yollar deneyecek midir? Daha da önemlisi Sahra ve Mithat’ın herkesi şoke eden kararı nedir?

Esma110
15-12-04, 20:44
Yaa cok güzel bölümdü.Sahra galiba Mithat´i asik oldu.Sahra coocugunu kucaklasi müthisdi.Lara sahra gibi olmak istiyor...........
Sirkette Sahra mithatla evlendigini ögrenince sok oldular.......
Bölümün sonu cok hosuma gitti.................

bahar475
15-12-04, 20:46
Bu aksamki bölüm hakikaten Süperdi.... Simdiye kadar izledigim en güzel bölümdü... :wink:

aliyeaynalar
15-12-04, 22:20
mithat dizinin sonunda sahrayı yatak odasına GöTürüp onunla birlikte olcak?
Ne dersiniz arkadaşlar 8)

celine
15-12-04, 22:44
acikcasi hic seyretmedigimbir diziydi ve hic ilgimi cekmiyordu ama tesaduf eseri bugun bir baktim gercekten guzel bir diziye benziyor sonu cok guzel bitti
gelecek hafta seyretmeye devam ... :wink:

ayse
16-12-04, 07:43
acikcasi hic seyretmedigimbir diziydi ve hic ilgimi cekmiyordu ama tesaduf eseri bugun bir baktim gercekten guzel bir diziye benziyor sonu cok guzel bitti
gelecek hafta seyretmeye devam ... :wink:

Aynı durum benim içinde geçerli başladığından bu yana sadece bir kaç bölümüne bakmıştım dün akşam tesadüfen açtım ve izledim daha önce izlediğim bölümlere nazaran daha iyiydi.. Büyük ihtimal bende bundan sonraki bölümlerini takip ederim...

fizci
16-12-04, 08:44
inanilmaz güzel bi bölümdü gercekten,hele son sahne muhtesemdi...
bakalim simdi ne olacak :?:

Neptün
16-12-04, 08:59
mithat dizinin sonunda sahrayı yatak odasına ***ürüp onunla birlikte olcak?
Ne dersiniz arkadaşlar 8)

bence sahra mithat la birlikte olmayacak...evliliğinin duymasından çekindiği dr. hossein var... en azından sahra ona karşı ilgi duyuyo..mithatın soyledikerinden etkilendi. mithatın kendisini bu kadar sevdiğini bilmiyodu...

fizci
16-12-04, 09:09
bencede birlikte olmayacak....
zaten bu bölümlerde dr. hüssein yine devreye girecekmis gibi geliyor bana...

Nazenin
16-12-04, 09:49
Sahra filmi bastan beri çok yavaş ilerliyordu hatta ilk bölümünü izlediğimde hayal kırıklığına uğramıştım. Sonraki bölümlerini ise öylesine seyretmiştim. Ama şu son bir kaç bölümü filme hareket kattı :)
izlerken keyif veriyor. Dizide aynı tempoyu sürdürür ve gelişmesini sağlarlarsa izlenme oranının daha da artacağını düşünüyorum.
Umarım, soğuk hatta duvar gibi olan Dr.Hüseyin'e değil de Mithat'ın duygularına karşılık verir Sahra...

ehlocan
16-12-04, 10:17
http://www.geocities.com/izmitrehberi/serhattutumluer.jpg

"Serhat TUTUMLUER" (Oyuncu)

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.
Mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sözleşmeli sanatçı olarak çalışmaya başladı.
Ankara Devlet Tiyatrosu; "Sevda Türküsü", " Budala", "Giordano Bruno", "Küçük Nasreddin" adlı oyunlarda oynadı.

1997 yılında İzmit Şehir Tiyatrosu'na girdi.
Bu kurumda;
"Hamlet",
"Sokağa Çıkma Yasağı",
"Hakimiyet-i Milliye Aşevi",
"Nasreddin Hoca" (kukla),
"Kuvayı Milliye Destanı" (kukla) ve "Üç Kuruşluk Opera" adlı oyunlarda rol aldı.

Kasırga insanlarında Alpan ı oynamıştı

Nazli_Niko
16-12-04, 13:42
Dun yayinlanan bolumu gercekten harikaydi, cok heycanliydi :D

yalniz_kurt
16-12-04, 14:39
evet bende çok beğendim ...

daybreak
16-12-04, 14:45
süpper bir bölümdü. mithata çok üzüldüm ben yaaa. nikahın sade olması gerektiği söylendiğinde surat ifadesi çok kötüydüüü. :(

16-12-04, 14:52
mithat vay be :lol: nasil evlenme teklifydi o öle hayran kaldim :lol:

daybreak
16-12-04, 14:56
ben tüm bölümü izlemedim. ara ara baktım o yüzden bilmiyorum bana anlatabilir misin biraz.

tutkum
16-12-04, 15:09
ne mükemmel bir bölümdü.Mithattın bakışlar ,hayat hikayesi ve tabiki o mükemmel sözler hepsi çok anlamlı ve çok güzeldi.Sahra çok iyi ilerliyo inşallah böyle devam eder

mamie
16-12-04, 15:38
bende seyretim gercektende guzeldi
oce beyenmezdim ama simdi pek guzel

damdabaca
16-12-04, 15:49
Dün ilk kez izledim.Cok beendim.Ay Arzum Onan cok zayiiif.Ama coook guzel.

Senaryo yanilmiyosam Nuran Devresdi diil mi?

Neptün
16-12-04, 15:54
Senaryo yu Nuran Devres bir kaç bölüm yazdı bildiğim kadarıyla.. şimdi ki senaryo oya yüce ve yazı grubu na ait... bu yazı grubunda yedi numaradan rüya(nuray uslu) ve ayten(ayça ) de var...

funda86
16-12-04, 21:54
vallahi reytingler tavana vurmstur son bölümünde, ne diyelim süperdi ya, zaten bayiliyorum mithata bu kadar mi romantik olabilir bir insan hele o konusmasi of of of bakislari zaten ooooooffff;) bence arzum onan sönük kaliyordu onun yaninda, ama o son sahnede vay ki vay tam o atmosphäri yakaladilar birbirilerine bakmalari masada......bayildim baska diyecek bir sey yok arkadaslar............IZLEMEYE DEVAM ;)

pinkzone
16-12-04, 21:57
yahu sahra fastaki doktoru sevmiyomuydu yaaa

anlamadım ben

sedab
16-12-04, 23:47
ya ben hastasıyım zaten mithat ın ,ta kasırga insanlarından beri seviyorum,daoktor çıktımı diziden adı varmı hala ,bence mithatı öldürecek nil,çünkü sahra yanlız kalmalı gibi geliyor bana
ama sonbölüm mükemmeldi
bence sahra da seviyor artık

bahar475
17-12-04, 16:49
yahu sahra fastaki doktoru sevmiyomuydu yaaa

anlamadım ben

Eh evet :roll: Ama bence Mithatla daha çok yakisiyor :wink: Ya hakikaten ya Mithat çok tatli biri ya :P :P

celine
17-12-04, 18:19
bencede mithatla sahra birbirlerine cok yakistilar o sozunu ettiginiz doktor umarim aralarina girmez...
sonbolum cok guzel bitti yaaa ...

havin_baran
18-12-04, 02:08
bence sahra doktoru sevdigini saniyodu ama mithat'in ona davranislarindan felan aslinda mithat'i sevdigini anladi.. bi de arkadaslar bence doktor aralarina giremez sanirim cunku artik sahra mithat'in oldu ... :D

yalniz_kurt
18-12-04, 09:17
sahra gerçekten muhteşem bir dizi ... ilk başlarda pek hoşuma gitmemişti ama son zamanlarda çok hoşuma gidiyo benimde ...

funda86
18-12-04, 16:12
acaba bundan sonra ne olacak cok merak ediyorum........
ya bende böyle bir kocam olsun isterdim vay beeee ne ask ama.......
basinda üzülmüstüm bu güzelim adami niye sevmez bu sahra diye.........
en sonunda basardi mithat......
mehmet aslantuga rakip geliyor benden demesi ;))
insallah öldürmezler dizi geregi ya da o doktor cikmaz birdaha (doktor demisken bu adamin CNN Türkte programi var DEFAKTO galiba yanilmiyorsam hafta sonlari gec saate diye hatirliyorum...........

paac
20-12-04, 12:55
arkadaslar sahra gerçekten müthiş bir dizi ve biliyorsunuzki bu sıralar çok fazla dizi var. Benim en büyük korkum sahranın izlenme oranının düşük olması ve bu nedenden yayından kaldırılmasıydı ama artık korkmuyorum. Benim gibi çok hayranı varmış dizinin.

HEPİNİZ ÇOK ZEVKLİSİNİZ. İZLEMEYE DEVAM EDELİM.

AYRICA MİTHAT DEMİRCANA BENDE HASTAYIM SAHRAYI KENDİNE ASIK ETMEYİ BASARIR UMARIM.
[/b]

aliyeaynalar
20-12-04, 13:00
Bu diziyi en çok ben seviyorum :lol:
2.bölümünden itibaren izliyorum...

tutkum
20-12-04, 13:37
arkadaşlar neler olduğunu izledim ama tam olarak anlaşılmıyor.Çünkü daha sesleri koymamışlar karışık tam olarak konuları çıkaramadım sahranın ağlama sahneleri falan var bakalım neler olucak ama güzel bir bölüme benziyor...

Neptün
20-12-04, 15:01
Sahra'da entrika ağı büyüyor

Nil, Sahra ve Mithat evliliğini öğrendiğinden beri diken üstünde oturmaktadır. Bu evliliğin bir göstermece evlilik olduğu fikrini destekleyecek kanıtlar bulmak için Melek'ten başkasını kullanmayacaktır tabi. Peki, Nil bu araştırmaların sonucunda nereye ulaşacaktır?

Sinan bu şok evliliğe Nil gibi kuşkulu bakmasa da başına geleceklerden habersiz, iyi şeyler yaptığını düşünerek, adımlarını güvenle atmaya devam mı edecektir, yoksa o da Nil'in zehirinin tadına bakıp, bu yeni çiftin açıklarını yakalamak için Nil'le birlikte mi hareket edecektir?

Atum içinde birbirlerine hoş iltifatlar da bulunan Nihat ve Feyza aynı başarıyı baş başa kaldıkları zaman yineleyebilecek midirler? Yoksa onların ki sadece şirket sınırları içinde kalmış bir atışma mıdır?

Nil boşta durmayıp Sahra'nın hangi gizli bilgisine ulaşmıştır? Sahra'nın Sinan'ı zekâsıyla etkilediğini gören Nil ne yapacaktır? Mithat bütün bunların arasında Nil'in planını sezip acaba Sahra'yı bu plandan uzak tutabilecek midir? Bir karı koca olarak insanların karşısına çıkan ikili ne gibi zorluklarla karşılaşacaktır

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sahra/11/2.jpg

daybreak
21-12-04, 10:35
demek ki bu hafta süpper bir bölüm daha bizi bekliyor. çok meraklandım yaaaa. acaba nil sahranın hangi sırrını buluyor?

Nazli_Niko
22-12-04, 19:50
Sahra'da entrika ağı büyüyor

Nil, Sahra ve Mithat evliliğini öğrendiğinden beri diken üstünde oturmaktadır. Bu evliliğin bir göstermece evlilik olduğu fikrini destekleyecek kanıtlar bulmak için Melek'ten başkasını kullanmayacaktır tabi. Peki, Nil bu araştırmaların sonucunda nereye ulaşacaktır?

Sinan bu şok evliliğe Nil gibi kuşkulu bakmasa da başına geleceklerden habersiz, iyi şeyler yaptığını düşünerek, adımlarını güvenle atmaya devam mı edecektir, yoksa o da Nil'in zehirinin tadına bakıp, bu yeni çiftin açıklarını yakalamak için Nil'le birlikte mi hareket edecektir?

Atum içinde birbirlerine hoş iltifatlar da bulunan Nihat ve Feyza aynı başarıyı baş başa kaldıkları zaman yineleyebilecek midirler? Yoksa onların ki sadece şirket sınırları içinde kalmış bir atışma mıdır?

Nil boşta durmayıp Sahra'nın hangi gizli bilgisine ulaşmıştır? Sahra'nın Sinan'ı zekâsıyla etkilediğini gören Nil ne yapacaktır? Mithat bütün bunların arasında Nil'in planını sezip acaba Sahra'yı bu plandan uzak tutabilecek midir? Bir karı koca olarak insanların karşısına çıkan ikili ne gibi zorluklarla karşılaşacaktır?

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sahra/11/2.jpg http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sahra/11/4.jpg http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sahra/11/1.jpg http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sahra/11/3.jpg

sedab
22-12-04, 21:09
ya bu mithat nasıl bişey ya helal olsun nasıl aşık adam valla
selimi geçer bu,sahra da az naz yapsın azcık

bahar475
22-12-04, 22:53
Hakikaten ya bende Mithat'i sevmeye basladim... :wink: Ah Sahra ona biraz ilgi gösterse... :cry:

celine
23-12-04, 09:37

Gercekten bende aynen senin gibi dusunuyorum o neydi oyle ya dun aksam...

birde jenerik gecerken dikkatli seyrettim o dediniz doktorun gecmediler sadece goruntuleri vardi ...
bence sahra boyle devam etsin hemen kabul ederse zevki kalmiyor sonra ornek bim selim&esma yanlismiyim?...

ehlocan
23-12-04, 09:48
Sonunda Sahra nın nasıl yemek yediğini gösterdiler :) şaka bi yana Sahra nın İpek in hasta olduğunu öğrendikten sonra verdiği tepkiyi abartılı buldum tabiki bi anne olarak heyecanlanıyor ama dikkatli olması lazım ayrıca kaza geçirdiği zamanları düşünmeli o zaman kızından hiç haber alamıyordu şimdi en azından görebilmne ihtimali var Mithat konusunda herkez hemfikir sanırım zaten sonunda aralarında bi aşk kesin olur

Neptün
23-12-04, 10:13

Gercekten bende aynen senin gibi dusunuyorum o neydi oyle ya dun aksam...

birde jenerik gecerken dikkatli seyrettim o dediniz doktorun gecmediler sadece goruntuleri vardi ...
bence sahra boyle devam etsin hemen kabul ederse zevki kalmiyor sonra ornek bim selim&esma yanlismiyim?...

evet ya jenerikte doktorun adını yazmadılar diziden ayrılmıştır belki... eğer öyleyse sahra mithat a aşık olabilir...(sinan dan nefret ediyo.. doktor çıktı.. sadece mithat kaldı).

ehlocan
23-12-04, 11:10
Dr.Hüseyin i canlandıran Berkun Oya CNN Turk de Defakto diye bir proğram sunuyor arkadaşlar sanırım diziden ayrıldı

atiartol
23-12-04, 11:14
Ben sahray1 sevmiyorum.Zaten hiç izlemedim

http://www.classtime.de/wbboard/images/kus.gif

esso
23-12-04, 11:37
bu Mithad herkesi sollayacak bence ne Selim kalacak ne Polat.. :roll: herkese sevgiler

pinkzone
23-12-04, 11:46
dün akşama çook güzel bir bölümdü sahranın domates doğrarken mithattan utanması mesala çook iyi eleele tutuşmaları :D :D

tutkum
23-12-04, 12:10
peki izlemeden yargılamak ne kadar doğru istersen bi izle ondan sonra karar ver bende başta beğenmemiştim ama izleyince çok hoşuma gitti tabi bu sadece bi öneri :wink: :wink: :wink:

tutkum
23-12-04, 12:12
arkadaşlar mithat sahradan feyzanın ev adresini istedi ortadn sonrasını kaçırdım (televizyonda bi sorun çıktı :cry: :cry: :cry: )bana anlatabilecek varmı acaba

aliyeaynalar
23-12-04, 19:21
ben çok feyzanın sarhoş olup ortalığı yıkmasına güldüm:lol:

dip not : bu feyzada (ruken demirer) bayağı güzelmiş...

sedab
23-12-04, 22:43
ben 2 3 haftadır beğenerek izliyorum aslında en büyük etken mithat tabiki,ben onu kasırga insanlarından beri seviyorum
bide artık nuran devres yazmadığı için dizi entrikadan aşka doğru kayıyor bu çok iyi bence
çünkü aşkhep izlenir
selimle esmadan insanlara gına geldi

celine
23-12-04, 23:02
ben 2 3 haftadır beğenerek izliyorum aslında en büyük etken mithat tabiki,ben onu kasırga insanlarından beri seviyorum
bide artık nuran devres yazmadığı için dizi entrikadan aşka doğru kayıyor bu çok iyi bence
çünkü aşkhep izlenir
selimle esmadan insanlara gına geldi

sana katiliyorum bende son iki bolumu seyrettim nuran devresin kalemi bana hitap etmedigi icin seyretmiyordum onceden ama son iki bolumdur gercekten haftanin gecmesini carsamba olmasini iple cekiyorum...

batvur
24-12-04, 03:04
11. bolum gercekten de cok guzeldi, sanirim gelecek hafta itibari ile tempo daha da artacak, Sahranin cocuguna olan ozlemi onun cilginca bir hata yapmasina sebep olabilir, neyse ki Mithat yaninda:)

shuis
24-12-04, 23:57
merhaba,

Bu gruba yeni üye oldum ve açıkçası tam da sahrayı benim kadar seven birileriyle bu dizi hakkında konuşmayı iple çekiyordum. Sahrayı ilk bölümden itibaren izliyorum ama esas olarak son 2 bölümdür çarşamba günlerini beleyemez hale geldim. Gerçekten de bundan önce dizi çok fazla ilerleyemiyordu, birçok arkadaşım ilk 2 bölüme bakmış ve beğenmeyince seyretmemeye başlamışlar ama geçen bölümden sonra onlara da haber verdim. Bu diziyi o kadar sevdim ki daha önceleri çok severek seyrettiğim avrupa yakasından kolayca vazgeçtim. en çok hoşuma giden de herkes gibi mithatın mimikleri, sözleri ve hareketleri. Gerçekte böyle aşk bulamasak da en azından dizidelerde izlemek harika oluyor. 1 şey beni korkutuyor; yanılmıyorsam bu dizinin orjinalinin finalinde doktorla evlilik var, umarım öyle bir şey olmaz (adam buz gibi) da sahranın mithatla olan evliliği gerçek bir aşk evlilğine dönüşür, diğerleri tutuklanır, beraber çocukları olur ve mutlu soon.
Bu arada dikkat ettiniz mi, sahra ne zaman romantik bir an olsa araya ya kızını ve atumu ya da mithatla olan evliliklerinin formaliteden ibaret olduğunu hatırlatan ve mithatı üzen şeyler söylüyor. bu kısımları senaristler biraz daha törpülemeli ne dersiniz?

celine
25-12-04, 10:43
merhaba,

Bu gruba yeni üye oldum ve açıkçası tam da sahrayı benim kadar seven birileriyle bu dizi hakkında konuşmayı iple çekiyordum. Sahrayı ilk bölümden itibaren izliyorum ama esas olarak son 2 bölümdür çarşamba günlerini beleyemez hale geldim. Gerçekten de bundan önce dizi çok fazla ilerleyemiyordu, birçok arkadaşım ilk 2 bölüme bakmış ve beğenmeyince seyretmemeye başlamışlar ama geçen bölümden sonra onlara da haber verdim. Bu diziyi o kadar sevdim ki daha önceleri çok severek seyrettiğim avrupa yakasından kolayca vazgeçtim. en çok hoşuma giden de herkes gibi mithatın mimikleri, sözleri ve hareketleri. Gerçekte böyle aşk bulamasak da en azından dizidelerde izlemek harika oluyor. 1 şey beni korkutuyor; yanılmıyorsam bu dizinin orjinalinin finalinde doktorla evlilik var, umarım öyle bir şey olmaz (adam buz gibi) da sahranın mithatla olan evliliği gerçek bir aşk evlilğine dönüşür, diğerleri tutuklanır, beraber çocukları olur ve mutlu soon.
Bu arada dikkat ettiniz mi, sahra ne zaman romantik bir an olsa araya ya kızını ve atumu ya da mithatla olan evliliklerinin formaliteden ibaret olduğunu hatırlatan ve mithatı üzen şeyler söylüyor. bu kısımları senaristler biraz daha törpülemeli ne dersiniz?

bence dizinin sonunda sahra mithatla evliligine devam edecek ve seninde dedigin gibi dizi son iki bolumdur cok guzel ben daha onceden biraz seyetmistim ama begenmemistim ama son 2 bolumdur carsambalari iple cekiyorum. bence bu durum senaristlerin degismesinden kaynaklaniyor nede olsa herkesin gorus acisi farkli...
gercekten su anda oturup seyrettigim iki dizi var aliye ve sahra. ikiside cok guzel diziler...

shuis
26-12-04, 16:01
hangi şarkı bu belki yardımcı olurum

Melodi 10. bölümde sahra ile mithat evlendikten sonra, mithat sahraya aşkını ilan ederken tekrar halinde çalıyordu. geçen haftaki bölümde de, sanırım çarşamba günü tekrarlarda da yayınlarlar, sabahleyin mithat elinde fincanlarla göründüğü anda çalmaya başladı. aslında uzun bi melodi ama tekrarda ne kadarını yayınlarlar da bütünü anlaşılır bilemiyoum ama çok güzel. Giriş gitarla, keman daha sonra araya giriyo.

pinkzone
26-12-04, 16:10
acaba bu hafta ne olucak çook merak ediyorum yaa fragmanı daha da vermediler resmen dumura uğradım yani eskiden avrupa yakasını izlerdim artık sahrayı izliyorum

çünkü eskisi gib avrupa yakası bana çekici gelmiyor artık olayı abarttılar

yase
27-12-04, 13:27
Sahra adım adım hedefe yürüyor
Bir anne için çocuğu, bütün intikamlardan önce gelir. Sahra içinde öyleydi. İpek’in anlaşılmayan bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye kaldırılması, bu zamana kadar giden planların bir anda aksamasına neden oldu. Mithat, Sahra’yı ikisinin intikamı için frenleyebilecek mi? Yoksa Sahra, İpek’e ulaşmak için Mithat’la yaptığı planları umursamadan harekete mi geçecek? Nil’in giderek bozulan psikolojisine neden olan şey Sahra’nın bir kadın olarak Atum da herkese söz geçirmesi mi? Yoksa Nil’in gerçekten, içinde taşıdığı geçmiş yavaş yavaş kıpırdanmaya mı başladı? Konuşacak, dertleşecek ve onu anlayacak kimseyi bulamayan Nil’in beklenmedik hamlesi herkesi şaşırtırken acaba bu hamleden kendisi ne kadar acı çekecek? Feyza, Nihat yakınlaşmasında Nihat’ın söyledikleri neler? Nihat şirketin iyiliğini düşünen tek adam olduğunu acaba Sinan’a kanıtlayabilecek mi? Yoksa ikilinin arası mı açılacak? Ve yılbaşı yaklaşırken iki tarafın da planlarını aksatacak şeyler çıkacak mı? Nil’in hamlesi başına iş mi açacak? Sahra ve Mithat arasında ortaya çıkacak olan “sır” ikilinin ilişkisini sıkıntıya mı sokacak?

celine
27-12-04, 18:11
yeni bolum fragmanlarini gordum ama pek bisey anlamadim. Nil'in yuzu yara icindeydi kaza falan gecirmis galiba...

shuis
27-12-04, 19:09
Rica ederim shuis... :wink: ama Mithat ve Sahra sahnelerinde çalan müzigi hala bulamadim... :cry: :cry:

Umarım onu da indirebiliriz :P

12. bölümün konusunu hepimiz okuduk sanırım. Ben nedense bu bölümden pek ümitli diilim, en azından güzel bi şeylerin olacağını pek tahmin etmiyorum (ki yanılmayı çok istiyorum), çünkü ipek hastalandığı için dizinin büyük bi bölümü hastalığıyla geçicek gibi görünüyo. 2. olarak da mithat ile sahra arasındaki sırdan bahsediliyo ve bunun iyi bi sır olacağını pek zannetmiyorum. Bi de anlamıyorum ne diye 2'si arasında bir sır yaratıyolar ki?diğerlerini anlarım ama ikisinin arasında ortaya çıkacak her sır (umarım mithatın çocuğu ya da eski karısı gibi bir sır diildir) her sır aralarındaki güveni yıpratacak, biz de taa başa dönücez. oysa gelecek bölümlerde görmek istediğim, sahra mithatın evine yerleştiği için ikisinin daha çok zaman geçirip yakınlaşmalarıydı. Ancak galiba daha çok bekliycem. bu bölüm hakkında siz ne düşünüyosunuz?

melissss
29-12-04, 14:43
arklar nie sır mithatın die düşünüosunuz pekala da sahranın da olabilir reklamlarda mithat sahra'ya hüseyin kim diodu yani şu dokor bununla ilgili bişi olabilir :wink:

shuis
29-12-04, 16:52
arklar nie sır mithatın die düşünüosunuz pekala da sahranın da olabilir reklamlarda mithat sahra'ya hüseyin kim diodu yani şu dokor bununla ilgili bişi olabilir :wink:

çok doğru bi noktaya parmak bastın. Mesela aklıma gelen nedense hep mithat ile ilgili bir sır olduğuydu ama pekala sahranın bizim bildiğimiz ya da bilmediğimiz bir sırrı da olabilir. fragmanlarda hiçbi ses duymadığım için hüseyinin adının geçtiğini bilmiyodum.Merakla bekliyorum...

bahar475
29-12-04, 17:11
Ay simdi bende çok meraklanmaya basladim ya... :roll:

Acaba sir kimin, Mithat'in mi :?: Sahra'nin mi :?: Hüsseyin'in mi :?: :roll: Ya da hiç umadigimiz bir kisinin mi :?: :?

Hadi dizimiz 2 saat sonra basliyor....Hepinize iyi seyirler... :wink: :D

shuis
29-12-04, 21:10
Konusu yüzünden bence şimdiye kadar yayınlanan en kötü bölümdü, ne gerek vardı şimdi mithatın çocuğunun olmasının. yakında o çocuk bir sebepten türkiyeye de döner. Senaristlerin bu tür ilaveler yapmasından hiç hoşlanmıyorum ne güzel gidiyodu dizi böyle. Eskisi kadar seyredesim yok artık.
Bi şey hoşuma gitti en azından sahra finalde hiçbi sırrın, mithatın çocuğunu gizlemesinden daha büyük bir sır olmadığını söylerken, seven bi kadının kıskanması söz konusuydu gibi geldi bana. Ama sonuçta bahsettiğim gibi az da olsa soğudum.

celine
29-12-04, 22:51
ben bu bolumu begendim. begenmedigim tek sey sahra'nin mithata karsi soguk davranislari.
bence ona karsi tavirlari cok sert. su arayan doktordu galiba fas'tan gelen telefon...
ben yinede begendim bu bolumu

havin_baran
29-12-04, 22:53
bu bolumu her zaman ki gibi cok severek izledim!!! celine gibi sahra'nin mithat'a soguk davranmasi hic hos degil adam bi suru sey yapiyo kiz icin!!! onun gibi biri var midir ya dunyada!!! ayyy oyle biriyle karsilasmayi cok isterim valla ;) gerci hangi kiz istemez dimi?

sedab
29-12-04, 23:30
mithatın çocuğu nerden çıktı araları bozulsun diye uydurulmuş sanki bir an nuran devres geri mi döndü diziye dedim
sahra mithata çok souk olmazki bu kadar da

mithat ın melek olayıyla ilgilenmek içinhastaneye gitmesi hemşireye kur yapması çok şekerdi,umarım onu kötü karaktere çevirmezler yada kaybeden karaktere

özellikle mutfağa sahrayı çağırması niye aldım ben seni demesi çok tatlıydı

bu adam izletiyor diziyi ilk zamanlar seyretmezdim

funda86
29-12-04, 23:35
ya aynen katiliyorum, zaten sadece o var diye izliyorum, o mutfak sahnesine bayildim cok sekerdi yaaaaaaaaa, ya resmen sikasim geldi yaaaa bu kadar mi seker olabilir bir insan, amaaaaaa arzum onan cok soguk davraniyor ona cok hemde cok sinirleniyorum, olmuyor yaaaa biraz sicak davransan ölür müsün, o doktor nerden cikti hem, birde sahranin ona sandigin gibi degil evliligimiz demesi beni sinirlendirdi, neyse mithatin cocugunu cok merak ettim bakalim ne olacak haftaya bugün cok reklam verdiler yaaaa...........insallah kaybeden mithat olamz ve insallah kötü rolünü oynamaz.......hep böyle kalsin ama benimde böyle bir karim olsaydi bende degisirdim neyse.......... bakalim artik görücegiz

shuis
30-12-04, 01:00
arkadaşlar dediklerinize ben de katılıyorum. Özellikle sahranın soğuk davranması konusunda. Sürekli ya konuyu değiştiriyor ya da buz gibi davranıyo anladık intikam istiyo da bu, bi insan diğer duyguları da yaşamayacak demek değil ki. Ciddi bi tepkisizlik var sahrada, umarım değiştirirler, mithat ne kadar cana yakın ve tatlı davranışlarda bulunuyosa sahra da o kadar tersi. Ancak aradaki espriler benim de çok hoşuma gidiyo,bu ve geçen bölümdeki yemekle ilgili konular özellikle. araya bu anların katılması bi anda havayı da çok güzel değiştiriyo. Ayrıca ben de mithatı umarım ileride kötü adam yapmazlar diye düşünmeye başladım, çünkü maalesef dr. sahneye çıkabilir ve bu durumda mithatı bizden (doğal olarak sahradan) soğutmak için kötü adama çevirebilirler, bu hiçbirimizin hoşuna gitmeyecek bi durum. Yanılmayı bir dizide hiç bu kadar istememiştim doğrusu. Ayrıca sahranın evlilikleri hakkında o şekilde konuşması benim de hiç hoşuma gitmedi. Bazen aşık olmaya başlıyo diye düşünüyorum bazen de bu tür davranışları yüzünden ne düşüneceğimi bilemiyorum. Galiba aşık oluyo ama arada kararsızlıklar yaşıyo. ancak diziyi dr.dan yana döndürüceklerse (ki hiç istemem) o zaman gerek çocuk, gerek mithatın ileride kötü adam olma ihtimali, gerekse sahranın soğuk davranışları bi sebebe dayanıyo olur.

havin_baran
30-12-04, 01:25
:evil: evet bende cok merak ediyorum mithat'in cocugunu!!! mithat gibi adam kacirilir mi ya?! bence doktor huseyinden hem daha yakisikli hem cok ince birdeeeeeee coook zeki bir adam!! nil'le karsilastiklarindaki muzik cooooook guzel!!!!! aslinda dizinin butun muzigi suppppppppppppper :wink: vallahi mithat olmasa izlemem!!!!!!!

aliyeaynalar
30-12-04, 09:06
arkadaslar nilin sonradan iyi kadin olmasi saçma degilmi..

iremneva
30-12-04, 10:23
dizinin sonunda mithatın sorduğu ali kim

Neptün
30-12-04, 10:59
Ali mithat'ın amerika daki işlerinden sorumlu kişi

sedab
30-12-04, 11:05
doktorun adı yok başta.ama yeni biri gelebilir işte o zaman ben kahrolurum zaten mithat acıların çocuğu oldu sayelerinde.bide nili kazası çocuğu falan çok hızlıilerledi ve btti niye öyle bir şey yaptıar anlamadım
nilin geçmişi onun kötü biri olmasına sebep olmuş olabilir ama sinanın mazereti ne

mithat olmasa izlemem valla

meltemyucel
30-12-04, 11:11
İlk kez baktım diziye geçen gündü galiba Orda Arzum onanın küçük kızı var bi debüyük. Büyük olan kızdamı onun kendi kızı.

sedab
30-12-04, 11:19
hayır o sinanın ilk karısından o kadın ilgilenmiyor kızıyla

Lara sahra yı hiç sevmiyordu

bahar475
30-12-04, 12:22
Nil yaptigi bütün kötülüklerin bedelini ödüyor... :roll:

ehlocan
30-12-04, 12:26
Sahra'nın davranışlarına anlam veremiyorum Mithat'a karşı daha yumuşak olabilir sürekli mecburiyetten yanında olduğunu hissettiriyor Sinan'a nasıl aşık olmuş hayret ettim doğrusu.

peri24
30-12-04, 12:54
merhaba sahra sevenler

ben dizinin son bölümünü izleyemedim neler oldu anlatacak birileri varmı.
Ne oldu nil kaza mı yaptı, mitathın çocugu da nerden çıktı? faslı doktor sahrayı mı aradı ne oldu ya bi anlatın ne olurrr

aliyeaynalar
30-12-04, 12:56
nili saçma bi boyutta, iyi kadın yaptılar...

celine
30-12-04, 14:42
arkadaslar hepimizin hemfikir oldugu nokta sahra ve mithat iliskisi. bende sadece bu nedenle diziye bakmaya basladimzaten ilk bolumlerde konu cok klasik gelmisti cunku .ve size katiliyorum sahranin davranislari konusunda ayrica anlamiyorum sinan gibi birine asik olan kadin boyle bi adama nasil bu sekilde davraniyor... ve umarim dr adam cikip gelmez yoksa bosuna seyretmis olurum diziyi....

bahar475
30-12-04, 18:28
Evet, Sahra'nin Mithat'a karsi davranislari beni de sinir ediyor, neden Mithat'in aski'ni görmezden geliyor ki.... :roll: Adam ona sirilsiklam asik ya... :cry: Sahra ona biraz olsa da ilgi gösterse ne güzel olur...Sinan gibi bi hain'e nasil asik olmus, bende çok sasiriyorum :x

Ya bir de aslinda Mithat'a da biraz kiziyorum, Sahra'ya çok hizmet yapiyor yani bazen asiri ileri gidiyor ve abartiyor ve sizde bilirsiniz ki 'Kaçan Kovalanir...' Sahra'yi biraz kendi haline biraksin diye düsünüyorum...

shuis
30-12-04, 19:32
merhaba sahra sevenler

ben dizinin son bölümünü izleyemedim neler oldu anlatacak birileri varmı.
Ne oldu nil kaza mı yaptı, mitathın çocugu da nerden çıktı? faslı doktor sahrayı mı aradı ne oldu ya bi anlatın ne olurrr

Nil hamile olduğunu söyledi ama bundan sinan ve lara hiç hoşlanmadı. bunun üzerine nil, melekle konuşmaya gitti ve ikisi intihara kalkıştı. Arabayla kaza yaptılar, bu kazada nil çocuğunu kaybetti, melek ağır yaralandı ama hayati tehlikeyi atlattı. Sahra ve mithat cephesindeyse, mithat bu kazayı ve nilin arabada yalnız olmadığını öğrenince, nilin yanındaki kadının kimliğini de öğrenmiş oldu, tabii böylece oteldeki odasındaki kişinin ve okuldaki dosyasını alan kişinin o olduğunu da tahmin etti. Sahra mithata tam anlamıyla güvenmiyorken amerikadan gelen telefon yüzünden mithatın bi çocuğu olduğunu öğrendi. bu arada hüseyin fastan aradı ve sahranın evliliğini öğrenmiş oldu. sahra, mithata onun bir çocuğu olduğunu bildiğini söylemesiyle de bölüm sona erdi.

mithat amerikaya gideceğine göre, gelecek haftaki bölümde mithat olmıycak mı şimdi :(((

celine
30-12-04, 19:42
bence mithat amerikadan dondugunde yaninda birisi olsun arkadasi falan belki sahra kiymetini o zaman anlar mithat'in onu kiskanirda... hem seyretmesi dahada bir zevkli olur bence....

havin_baran
30-12-04, 21:40
valla cok haklisiniz!!!!! kardesim bana sordu "sahra sinan'i sevip mi evlendi diye bende babasi istedi diye evlendi sanmistim. bence sacmalik sinan'i sevipte mithat'a ilgi gostermemesi...

OXFORD
02-01-05, 11:40
BENCE MİTHAT AMERİKA'DAN DÖNERKEN OĞLUNU GETİRECEK.HÜSEYİN DE FAS'TAN İSTANBULA GELEBİLİR(AMAN SAKIN GELMESİN...)

ÖZGE

Neptün
03-01-05, 13:23
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/sahra/13/1.jpg

Sahra'nın aklı Mithat'ta

Sahra, arkasında onlarca soru, onlarca sorun bırakıp Amerika'ya giden Mithat'ın yaptıklarına bir türlü anlam veremez. Mithat'ın geçmişindeki karanlık kuyuya taş attığını düşünen Sahra, aslında kuyunun kenarına bile gelememiştir. Sahra, içinde bunun sıkıntısını taşırken, Feyza bir sırdaş olmak için onun yanına gelir. Bu arada Nil ise yapayalnız kalmıştır.
Malikâne Nil'in üstüne karanlık bir bulut gibi çökerken, o sadece Sinan'la ayakta durduğunu, yani kuklasız hiçbir şey yapamayacağını acı bir şekilde anlar.

Melek yavaş yavaş kendine gelir. Bu arada yanındaki hemşirenin neler çevirdiğini de duyar ve onu bu hale sokan Nil'den hesap sormak için hayata daha sıkı sarılır.

Nil, Melek'in hastanede yatmasını fırsat bilip onun evine gider. Karşılaştığı şey ise aralarındaki her şeyin yok olmasına neden olacak kadar büyüktür. Acaba Nil'in ele geçirdiği şey onu mahvedecek tek şey midir?
Sahra, Mithat'ın yokluğunda Mithat'ın ağabeyi Cemal'in yazdığı mektuplarda gördüğü, güveninin sarsıldığı şey nedir? Nil'in herkesi şaşırtan, bir anda aldığı kararın nedeni nedir? Ve Mithat yine neler planlamaktadır?

daybreak
03-01-05, 13:30
belki de sahra ; mithat ve nilin eski durumlarını öğrenecek.
AYRICA LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN SAHRA'YI ANA SAYFAYA FORUM BAŞLIĞI OLARAK AÇINNNN

pinkzone
03-01-05, 13:34
sahra çok güzel bir dizi ve bu dizinin çarşamba geceleri aldığı izlenme oranı gitgide artıyor ve bunun yanında dizinin izleyicileride artıyor tabii kesinlikle yeni başlık açılmalı

OXFORD
03-01-05, 16:54
daybreak sahra nil ile mithatın eski durumunumu öğrencek dedin.hengi durumu.abise ile ilgili olan mı.yoksa benim bilmediğim birşey mi var.

özge

deep_inside
04-01-05, 01:25
Ben de Serhat Tutumluer'in Sahra dizisine çektiği izleyicilerdenim. Açıkçası izlemiyordum ama Mithat ön plana çıktığından beri Serhat Tutumluer'in etkileyici oyunculuğu sayesinde zevkle izliyorum, belki de sadece onun oyunculuğunu izlemek için izliyorum desem yeridir. Ancak özeti okudum ve sinirlendim, senaristlerin ne yapmaya çalıştığını anlamadım doğrusu. Mithat'ı karanlık bir adam haline bürümeleri gerekiyor muydu?? Dizi başka bir yöne gidiyor ve saçmalamaya başlamasından korkuyorum...Her şekilde Serhat Tutumluer'in performansını izlemek isterim ama diziyi gidişatından saptırmanın da alemi yok bence...

yase
04-01-05, 13:30
Artık mankenler başrolde

Televizyon dizilerinde eğitimli oyuncuların yanı sıra mankenlerin rol alması, bir zamanlar büyük tepki topluyordu. Ancak sayıları artan dizilerin güzel ve yeni yüz ihtiyacı, onların rağbet görmelerine neden oldu. Artık oyuncu koçlarının eğittiği mankenlere kimsenin bir itirazı yok.

Televizyon dizilerinde bir dönem mankenlerin oynaması çok eleştirilir, hatta mankenlerin oyunculuğu bazı entelektüel kesim tarafından aşağılanırdı. Ancak geçen zaman içinde sayıları artan dizilerin yeni ve güzel yüz ihtiyacı, mankenlerin vazgeçilmez olduğunu ortaya koydu. Podyumun kağıt bebekleri de eleştirileri dikkate alıp ya oyuncu koçu tutarak ya da kısa bir eğitim sürecine girerek eğitim eksikliklerini kapamaya çalıştı. Şimdi artık Azra Akın, Arzum Onan, Tuba Ünsal, Ece Sükan, Gamze Özçelik, Çağla Şikel, Begüm Kütük, Sinem Öztufan ve Ayçin İnci gibi birçok manken, reytingleri yüksek dizilerde başrolleri paylaşıyor.

sahra
Yeni kariyerinde çok ısrarlı
Kanal D'de yayınlanan 'Sahra' adlı dizide Sahra rolünü canlandıran Arzum Onan; ideal manken, ideal anne, ideal eş gibi pek çok payenin yanına 'ideal oyuncu' tanımını da eklemek konusunda iddialı görünüyor. Eleştirmenlerin çocuksu yüzünün oyunculuğu için dezavantaj olduğunu söylemesine karşın Onan, oyuncu eşi Mehmet Aslantuğ'un da desteğiyle kendisi için hazırlanan bu projede rolünü başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor.

pinkzone
04-01-05, 14:06
evet nihayet sahranın aklı mithata düştü bence mithatı böyle gizli adam yapmaya çalışmasınlar yaa

amerikadan geliken oğlunu da getirsin böylece sahra en azından çocuk özlemini dindirmeye çalışır ama yerini tutmaz oda çook şeker bir oğlan çocuğu olsunnn

shuis
04-01-05, 16:51
özeti okuyunca ve mithatın her geçen bölümle sırlarının ortaya çıkarılarak sahranın güveninin zedelenmesi beni de çok sinirlendiriyor. Tam sahra ile mithat arasındaki ilişki güçlenebilir derken önce çocuğu şimdi de kimbilir neleri çıkarıcaklar?
Durum böyle olunca da mithatın giderek kötü adam rolüne büründürülecek olmasından ve böylece dizinin finalinde sahranın dr.la olabilmesi için bir zeminin hazırlanıyor olmasından korkuyorum.
Tamam bir anda sahranın mthata aşık olması ve işlenecek konu olmamasını ben de istemem ama bu tür güvensizliklere de gerek yok. senaristler ne zaman birini kötülemek ve diğerinden ayırmak istese ya aldatmayı ya da sırlarını ortaya çıkarıyorlar, sonra bir de bakmışsınız iyi adam kötü olmuş. Umarım bu tür olaylar bu dizide de gerçekleşmez. Dizinin her bölümle izleyicisinin artması amaçlanmalıyken ve Sahranın reyting rekorları giderek artarken (ki rekor kırdığı bölüm de sahra ile mithatın evlendiği ve birbirine yakınlaştığı bölümdü) senaristlerin neden böyle bir 180 derecelik dönüş yaptığını anlamıyorum.
Ayrıca ben amerikadan dönüşünde miithatın yanında birini getirmesini hiç istemiyorum. Bu kişi başka bi kadın olursa, sahra zaten yavaş yavaş ona güvenmemeye başlıyorken, belki de o kadının gelmesi üzerinde ters tepki yapar ve mithattan hemen vazgeçer, üstelik dr. da aradı. Çocuğu gelirse, ikisinin yakınlaşmaları daha da zorlaşıcak, çünkü ikisinin yalnız olduğu ve yakınlaşabilecekleri tek yer evleri. Ayrıca yemek sahnelerinin tatlılığını da düşünün. Üstelik çocuğun varlığı gerginlik de yaratabilir, sahranın ilk evliliğinde olduğu gibi.

celine
05-01-05, 20:48
ya gercekten bu bolum superdi. sonunda sahranin da hislerini anladik ya ohh
dizinin basindaki muzik ve sozler cok guzeldi
mithat'in sahneler yine cok sekerdi. yanliz basindan seyredemedigim icin mithatin kardesiyle ilgili olan konuyu anlamadim...
neyse simdiden gelecek haftayi iple cekiyorum...

bahar475
05-01-05, 20:58
Ay bu aksamki bölüm yine çook güzeldi...Hele Mithat ve Sahra sahnelerinde çalan müzige söz eklemisler...Sahaneydi... :wink: O müzigi bi türlü bulamadim ya... :cry:

Bu bölümü yine çok heyecanli bi yerde kestiler, kapiyi çalan kesin Hüseyin, eyvah isler yine karisicak gibi gözüküyor... :roll: Mithatla Sahra hiç mi birlesemicekler ya... :roll: :cry:

Ve bu arada Feyza'nin ve Sahra'nin yaptiklarini çok ayip buluyorum, Mitah'in mektuplarini okumamalari gerekiyorlardi diye düsünüyorum, baksana Sahra okudukan sonra Mithat'tan daha da süphelenmeye basladi...Ya Mithat onu gerçekten seviyor, bunu neden anlamak istemiyor ki :?:

Oof Oof valla bende gelecek çarsamabayi iple çekiyorum... :roll:

Simdi sizce kimi tercih edecek Hüseyin'i mi Mithat'i mi?

bahar475
05-01-05, 21:17
Evet edasenekt, gelen Mithat ve oglu'da olabilir... :roll: Ama yani Sahra Mithat'in oglunu o evde kalmasini kabul eder mi ki... :roll: O da var tabi..

Ya birde Nil iyice kafayi siyirmis, dizinin basinda neydi o ya... :? :roll: Iyi, yaptiklarin bedelini ödüyo iste... :x

sedab
05-01-05, 21:54
gelen mithet la oğlu bence
hüseyin hiç gelmeyecek öyle stres yaptırıyorlar
mithat la annesi çok şekerdi
çocuk sahra ya nasıl davranacak acaba ikinic bir Lara davası olmasın

buarada nil çocukları gerçekten seviyor ya

bahar475
05-01-05, 22:09
gelen mithet la oğlu bence
hüseyin hiç gelmeyecek öyle stres yaptırıyorlar
mithat la annesi çok şekerdi
çocuk sahra ya nasıl davranacak acaba ikinic bir Lara davası olmasın

buarada nil çocukları gerçekten seviyor ya

Neden Hüseyin'in gelmiyecegini düsünüyorsun ki :?: Yazdigi mektupta acikca belirtmis, valizi'ni almis ve Istanbul gidiyor.. :roll: ama yinede belli olmaz ya.. :roll:

Ve haklisin Nil Lara'yi ve Ipegi kendi çocuklariymis gibi bakiyor... :roll:

Ya birde Nil Sahra'yi ziyaret etmek için , sirkete gitti ya, orda Ipegin Sahra'ya nasil baktigini gördünüz mü, ah canim, cocuk dogal olarak birseyler hissetti tabi.. :wink:

Esma110
06-01-05, 00:12
Ben hüseyinin gelmesini istemiyorum eger o gelince sahranin ve mithatin
aralari bozulucak.Ben Sahranin ne tepki vereceyini bekliyorum mithatin ogluyla ilgili.Acaba kapiyi calan kimdi.Lütfen Hüseyin olmasin.

:lol: :lol:

Neptün
06-01-05, 07:50
bence gelen hüseyindi. bahr475 in dediği gibi mektupta açıkça belirtmiş... hem orası mithatın evi niye kapıyı çalsın ki...

peri24
06-01-05, 10:44
arkadaşlar panik yapmayın bence gelen hüseyin degil cünkü sahra mektubu almadan önce hüzeyinle telefonda konustu ve telefon görüsmesinden önce yazılan bir mektup oldugunu söyledi. Hüseyin sahranın evlendigini bile bile gelmez bu onun tarzı degil ama gelen oysa bu film sacmalamaya baslar.

ve mithat... gelen o bence... sahra kapıda mithatın oglunu görünce sasırmıs olabilir ama bence sahra bildiklerini mithat dan saklayıp duracak yoksa bu senaryo uzamaz. ona soguk davranacak ama cocuguna ne tepki verir onu bilmiyorum.

Dizi pembe dizi gibi ilerlemeye basladı nilin rüyasını izledik 40 saat bence gereksiz bir uzatmaydı.

Bilmek isteyenler için söyleyim bu bölümdeki şarkı murat evginin "her gece" sarkısı. beni ellere verdin albümünde varmıs.

Neptün
06-01-05, 11:16
[/b]HER GECE[b]

Karanliklar icinde kör kalmisim her gece
Her gece bir tutkunun düşleriyle uyanmışım
Yüreğimde hala bir sizi , bir sızı ta derinde
seviyorum diye haykirir sessizce her gece

Korkuyorum kendimden her zamankinden fazla
Korkuyorum senden yüreğimdeki bu sevgiden

Ağlamak geliyor içimden, durmadan her gece
Her gece fırtınalar kopuyor düşlerimde

bahar475
06-01-05, 11:19
bence gelen hüseyindi. bahr475 in dediği gibi mektupta açıkça belirtmiş... hem orası mithatın evi niye kapıyı çalsın ki...

Aa bu dogru ya, hiç aklima gelmedi, Mithat kendi evin kapisini neden çalsin ki :?: O zaman kapiyi çalan kesinlikle Hüseyin... :roll:

Duygu
06-01-05, 11:20
ya dün sahrayı hiçç izleyemedim... Biri anlatabilir mi ?
en son dans ediyorlardı vee sahra oğlunu sormuştu mithat'a :(

ehlocan
06-01-05, 11:38
Sahra ğpeçesi olmadan kapıyı açtığına göre ya mithat ya feyza yada hüseyin dir

pinkzone
06-01-05, 13:38
HER GECE
Müzik: Murat Evgin - Ulaş Kökçe
Söz: Ulaş Kökçe - Murat Evgin
KARANLIKLAR İÇİNDE KÖR KALMIŞIM HER GECE
HER GECE BİR TUTKUNUN DÜŞLERİYLE UYANMIŞIM
YÜREĞİMDE HALA BİR SIZI BİR SIZI TA DERİNDE
"SEVİYORUM" DİYE HAYKIRIR SESSİZCE HER GECE
KORKUYORUM GÖNLÜMDEN HER ZAMANKİNDEN FAZLA
KORKUYORUM SENDEN YÜREĞİMDEKİ BU SEVGİDEN
AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDEN DURMADAN HER GECE
HER GECE FIRTINALAR KOPUYOR DÜŞLERİMDE
AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDEN DURMADAN HER GECE
HER GECE FIRTINALAR KOPUYOR DÜŞLERİMDE

06-01-05, 16:11
Sahra En Heycanli Dizilerden Biri Oldugunu Dusunuyorum... Ve Siz Turkiyede Bir Bölum Onde Izliyorsunuz

Siz Dun Aksam Gördunuzmu Kim Kapiyi Caldi???

bahar475
06-01-05, 16:14
Sahra En Heycanli Dizilerden Biri Oldugunu Dusunuyorum... Ve Siz Turkiyede Bir Bölum Onde Izliyorsunuz

Siz Dun Aksam Gördunuzmu Kim Kapiyi Caldi???

Hayir zazakiz hem Türkiye yayininda hem Avrupa yayininda ayni bölümü gösteriyorlar... :wink: Yani dün hepimiz ayni bölümü izledik... :wink:

OXFORD
06-01-05, 17:08
BENCE KESİN HÜSEYİN...BİR DE HİÇ MİTHAT'IN OĞLUNU GÖSTERMEDİLER DEĞİL Mİ?

ÖZGE

handenur
06-01-05, 17:26
bence mithatın oğlu gerçek hayatta arzum onan'ın oğlu...
hatırlarsanız bir röportajında "sahranın ilerki bölümlerinde oğlum ile oynayacağım için çok heyecanlıyım" gibi bir şeyler söylemişti...

birde mithatın sahraya sordugu Ali bey kim biliyormusunuz?...

OXFORD
06-01-05, 17:35
AAA....OLABİLİR.BU BENİM AKLIMA GELMEMİŞTİ.BİR DE ALİ BEY.MİTHATIN YURTDIŞINDAKİ İŞLERİNDEN SORUMLU BİRİ.

ÖZGE

handenur
06-01-05, 17:39
TAMAMDA O ZAMAN MİTHAT SAHRAYA ALİ BEY KİM DİYE NİYE SORSUN

shuis
06-01-05, 18:19
TAMAMDA O ZAMAN MİTHAT SAHRAYA ALİ BEY KİM DİYE NİYE SORSUN

Mithat sahraya ali bey kim diye sormadı sadece ali beyin aradığını neden gizlediğini sordu

pinkzone
06-01-05, 18:24
bence gelen mithat ve oğluu

bakalım bu haftaki bölmüde çocuğun adı soyadı yazcakmııı

bence arzum onan oğlu olabilir

bahar475
06-01-05, 18:57
Arzum Onan'in oglu Can mi...ay onun oynamasi çok iyi olur ya... 8)

celine
06-01-05, 19:15
ya b u dizi gercekten cok guzel ve heycanli ilerliyor dun buyuk bir zevkle izledim gercekten zamanin nasil gectigini anlaamdim umarim hep bu sekilde devam eder

ben dunku bolumden sonra gordumki mithat karakterini kotu bir karaktere cevirmiyorlar. annesiyle okadar guzel anlasiyorduki ... genelde sorunlu bir gecmisi olan kisileri dizinin kotu karakteleri oluyor mesela nil gibi yada arkadasi melek.
bence sonunda bizim istedigimiz gibi olacak mithatla sahra birlesecek.
bide ben su melekle mithatin aralarindaki iliskiyi anlamadim...
neyse bence sahranin mithat icin"bu oyunda birkez daha sinifta kaldim" demesi cok anlamliydi bu ona karsi hissettiklerini daha iyi ortaya koyuyor.
ve sahranin mithattan "sogumasi" bir yonden iyi oldu cunku hissettiklerini soylemis olsaydi bence su anki buyu bozulacakti. birbirlerine uzaktan birseyler hissetmeleri daha keyifli bence cunku diger turlu bir beklentimiz kalmayacak ve bence diziden ister istemez soguycaz.

nartanem
06-01-05, 19:19
bence kapıyı çalan nildi mithat neden kapıyı çalsın?ayrıca hüseyinin yazdığı mektup hüseyinin onun evli olduğunu öğrenmeden önce yazdığı mektuptu sonra telde konuştular evlendiğini söyledi ona bence nildi oyuzden öyle şaşırdı kapıyı açsa nilin yanında nasıl peçesiz duracak zaten bence bu peçe işi çok saçma olmuş:)

handenur
06-01-05, 19:28
bence kesilikle nil degil... nil meleği görmeye gidiyordu...
melek olabilir gelen... ama bence mithat ve oglu.. oglu ile geldiği icin kapıyı çaldı..

bahar475
06-01-05, 19:32
Simdi kapiyi çalan:

:arrow: Mithat ve oglu olabilir
:arrow: Nil
:arrow: Hüseyin :?: :roll:
:arrow: Melek

VEYA hiç umadigimiz bi kisi de olabilir...

havin_baran
06-01-05, 20:22
bence kesilikle nil degil... nil meleği görmeye gidiyordu...
melek olabilir gelen... ama bence mithat ve oglu.. oglu ile geldiği icin kapıyı çaldı..

bende aynen boyle dusunuyorum neden derseniz mithat sana surprizim var dedi surprizini kapiyi acarak gosteremezdi elbette kapiyi calacakti. birde sahra kapiyi acmadan once delikten bakti nil olsaydi kapanmadan acmazdi kapiyi. melekevine gidiyordu bence bakti cekmeceden gitmis anahtar anladi nilin bisiyler yaptigini. huseyin de zaten mithat'in evini bilmiyo bilse mektuplari oraya yollardi gelirse istanbula feyzanin evine gider... simdi ne dusunuyosunuz?

handenur
06-01-05, 20:36
tamam da zeten kapıyı açmadıki sadece dürbünden baktı. nil olsa okadar şaşırmazdı..
kesin mithat ve oğlu diye düşünüyorum.....

funda86
06-01-05, 22:00
mantikli düsünürsek evet o mithat, zaten arkadaslar sizde dediniz eger nil veya melek olsa önce kapanirdi, yani ya feyza ya da mithat dir bence, mithatti cünkü yanindaki oglani görünce soke oldu, bence oglan özürlü konusamiyor galiba, cünkü mithat onunla hic konusmadi sizce?????

handenur
07-01-05, 00:51
hatırlarsanız nil bebeğini kaybettiği zaman odada yatarken iffet gelmişti yanına.... nil ona,
geçmişte bebegimi göremeden öldü demişti, iffette evet efendim hepimiz çok üzülmüştük dedi
nil= demek sende hatırlıyorsun, şimdi ise bilebile kaybettim demişti

yani nilin öldüğünü sandığı çocuk mithatın oğlu olabilir.. tabi babası mithat olmamalı.. mithat bilinmeyen bir sebepten dolayı çocuğu kacırmış olabilir...

handenur
07-01-05, 11:03
belkide o çocuk mithatın abisinin cocuğu... bence cocuközurlu değil..bize göstermemek için konuşturmadılar...

07-01-05, 11:42
Bence Mithatin Oglu Kucuk Yaslarda Degil...

Nasil Amerikada Yanliz Basina Duruyor??

Bence Yetiskin ?Biri Cunki Mithat Annesinin Evindeyken Oglunun Kapisini Acmisti Oglu Yataktaydi ve Yetiskin Birine Benziyordu.. :?

07-01-05, 11:49
Bide Arkadaslar Diyorki Nil Dogru Neden Nilse Okadar Sasirsin Nil Bir Defa Daha Gelmisti Ozamanda Sahra Hemen pencesini Giyip Kapii Acti bence kesinlikle Nil Veya Melek Degil Bence Melek Sahrayi daah tanimiyor Ve Sahra Okadar Sasirmazdi Melek Olsaydi Yani Onu Hic Sahra daha Görmedi Her Kapiyi Tanimadigi Kisi Calarsa Bukadar Sasirirmi?

bence mithat Ve Oglu..

Cunki Onlar Evden Cikmisti Oglu Ve Mithat Hatta Mithat Telefon Konusmasinda Sahraya Demisti Sana Bir Suprizim Var...

Bence O Supriz Oglu :roll:

Aslinda Cok Kisi Olabilir Belkide Sinandir...

handenur
07-01-05, 18:26
Bence Mithatin Oglu Kucuk Yaslarda Degil...

Nasil Amerikada Yanliz Basina Duruyor??

Bence Yetiskin ?Biri Cunki Mithat Annesinin Evindeyken Oglunun Kapisini Acmisti Oglu Yataktaydi ve Yetiskin Birine Benziyordu.. :?

bence yeetişkin biri değil.. cunki mithat annesine evlendiğimi söyledim anlamamış gibi davrandı. ama bence anladı demişti.. kuçuk yaşlardaki bir çocuk anlamaz evlilikten.. kapısını açtığı oda bana annesinin odası gibi geldi..yataktaki annesiydi sanki

shuis
07-01-05, 19:10
bölüm gerçekten de çoook güzeldi umarım bundan sonrakiler de böyle devam eder. çocukla ilgili yazılanları okudum ve cevap için önümüzdeki haftayı iple çekiyorum ama bu konuda; hatırlayanınız var mı bilmiyorum ama bu bölümde mithat ve annesi çocuğu beklerken (mithat oğluyla eve gidecekken) tıkırtı duydular ve bunun üzerine dönüp içeri baktılar. Bence çocuk sağır diil, kötürüm ve o duyduğum da koltuk değneklerinin sesleriydi, çünkü 3 katlı bir ev ve merdivenlerden ancak koltuk değnekleriyle inebilir. Böyle olunca da sahra delikten baktığında mithatı ve kucağındaki çocuğu gördü, çocuğun sakat olduğunu görünce de şaşırdı. Ne dersiniz?

shuis
07-01-05, 19:58
hatırlarsanız nil bebeğini kaybettiği zaman odada yatarken iffet gelmişti yanına.... nil ona,
geçmişte bebegimi göremeden öldü demişti, iffette evet efendim hepimiz çok üzülmüştük dedi
nil= demek sende hatırlıyorsun, şimdi ise bilebile kaybettim demişti

yani nilin öldüğünü sandığı çocuk mithatın oğlu olabilir.. tabi babası mithat olmamalı.. mithat bilinmeyen bir sebepten dolayı çocuğu kacırmış olabilir...

Yani mithat bi şekilde çocuğu aldı, nile de öldüğü söylendi, öyle mi? Aslında olmıycak bi şey diil ama o zaman da şu sorular aklıma takılıyo: Nil o bölümde üniversitedeyken hamile kaldığını söylemişti. O zaman üniversitedeki kişiyle öldürdüğü kocasının aynı kişi olması gerekir ama o zaman da Mithat çocuğu neden kaçırsın, çünkü kendi abisini daha öldürmemiş oluyo. Üniversitedeki ile koca aynı kişi değilse de mithat başka adamın çocuğunu neden kaçırsın?

sedab
07-01-05, 21:15
gelen ya mithat la oğlu
yada melek,çünkü hastaneden kaçtı belki mithatla konuşmaya gelmiştir

çocuk gerçekten ilginç bir durum hiç göstermediler ya
belki arzum onanın oğludur ya sanmam
asıl olay 13 . bölüm verildi ya devamı olmazsa
13,bölümlerde böyle sürprizle olabilir

eyes
07-01-05, 21:22
bence mithat ile nil arasında bir enteresanlık var... olay ona doğru kayacak.. durup dururken nil hamile kaldı sonra bebeği düşürdü ve bir daha bebeği olmayacağını öğrendi... bence nilin öldüğünü sandığı çocuk mithatda.. ve iki ihtimal var ya çocuk gerçekten mithatın ya da abisinin... ama bence mithatın..
giderek enteresanlaşıyo... bakalım neler olcak..

havin_baran
08-01-05, 01:48
??benim hatirladigima gore nil universitede ciktigim sevgilim bebegi istemedi o yuzden aldirdim gibi birseyler diyordu?

michelle
08-01-05, 06:33
Bu alıntı bir mesajdır:

Irem__

Nereden: HOLLANDA/Rotterdan
Tarih: Prş Oca 06, 2005 5:27 pm Mesaj konusu: Sahrada Ne Olacak????

--------------------------------------------------------------------------------

Bencede Sahra gittikce daha da heycanlaniyor bende merak ediyorum kapiyi kime actigini ama bence huseyin olabilir yada mithat,MITHATin belki kendi evi ama yaninda ogulunu da getirdigi icin kapiyi calmak istedi ve ondan Sahra cok saskin bakti

bu dizi harika heycanla zevkle carsamba gununu bekleyecegim
Eger turkiyeden izleyen varsa bana bildirsin kimin oldugunu cunku cok merak ediyorum ve siz turkiyedekiler de 1 bolum once oldugunuz icin biliyorsunuz dur

Sevgilerle Irem__

michelle
08-01-05, 06:37
Bu alıntı bir mesajdır:

OXFORD
Yeni Üye

Tarih: Prş Oca 06, 2005 5:53 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

BÖYLE BİRŞEY YOK.YANİ BİR BÖLÜM ÖNDE OLDUĞUMUZ.KAPI ÇALINDI VE BİTTİ.BENCE HÜSEYİN GELDİ.DİZİNİN HEYECANI BENCE DE GİTTİKÇE ARTIYOR.

ÖZGE

OXFORD
08-01-05, 11:21
OLMAZ YA.NİLİN ÇOCUĞU MİTHATTAN HA.BENCE OLMAZ YANİ OLMAMALI.BUNLAR BİRBİRLERİNE DÜŞMAN DEĞİLLER Mİ.ÇOCUK BAŞKA BİR KADINDAN BENCE BİZİM TANIMADIĞIMIZ BİR KADIN.

shuis
08-01-05, 17:34
hem çocuk mithatla melekin olsaydı, melek mithatı tanımaz mıydı? Tanımaması için mithatın estetik ameliyat geçirmiş olması gerekir ki bu da biraz fazla filmvari olmaz mı?yok melek tanıdı ama gerilim filmlerinde olduğu gibi (ki burada saçma olur artık) izleyicilere aksi izlettirilmiş, birbirlerini tanımadıkları izlenimi verilmiş olsa buna ancak gülünmez mi?

OXFORD
08-01-05, 17:38
shuis haklısın.böyle olmaz.dediğim gibi mithatın oğlunun başka bir kadından olma şansı dafa yüksek bence.

özge

pinkzone
08-01-05, 17:41
ben avrupa kanalından bir kere daha izledim
gelen
:arrow: ya mithatla oğlu
:arrow: yada hüseyin

melek olamaz çünkü o nille buluşmaya gitti bence nilde evden çıktı çünkü
onlar yine birşeylerin peşinde b