Tüm Versiyonu Göster : Limon Ağacı (Arşiv)
forever_bim
12-03-08, 12:32
Yaptığı diziler ve sinema filmleri ile ses getiren ünlü yönetmen Sinan Çetin, şimdi de “Romantik-Komedi” dizisi çekimine başladı...
Asmalı Konak dizisinin yazarı Mahinur Ergun senaryosunu yazdığı “Limon Ağacı” isimli dizinin çekimleri Göcek’te yapılıyor.
ATV’de ekrana gelecek olan dizinin başrollerinde ise Kaan Urgancıoğlu ve Sinan Çetin’in yeni keşfettiği oyuncu adayı Selenay rol alıyor...
KAYNAK: Uçankuş
Senaryosunu Mahinur Ergun yazdığı için kesinlikle izleyeceğim. Eminim güzel bir dizi olacaktır. :)
Belki bakarım. Mahinur Ergun çok iyi bir senarist. Aslında izlemek için "o" bile yeter ama arada bir bakacağım.
Kaan Urgancıoğlu da iyi bir oyuncu. En son Son Ders'te rol almıştı.
romantik komedileri severim bende izlemeyi düşünüyorum
kaan urgancıoğlunun biliyorum ama selenayı hiç görmedim
elif salihoğlu
12-03-08, 23:51
ewt yha romantik komedi falan güzell olurr bencede
ama bnde nerak ettim acaba hangi dizi bitecekk???
buarada adı çok güzelmişLİMON AĞACI:happy0064
mahinur ergun yaziyorsa güzel olacak demektir bu senaryo
romantik komedileride cok severim zaten oyunculari merak ettim
DeLiiAsiik
13-03-08, 11:48
bu diziyi simdiden sabirsizlikla bekliorum
senarist süper..
kaan urgancioglunun oyunculugunu zaten cok begeniorum..
ama selenay kim ya?
resmi felan varmi.. ??
Bizde malesef sadece Kanal D ile Star tv kaldigi için net'den izlerim herhalde..
Ama gündemdeki dizileri gezerken ismi dikkatimi çekti.. ''Limon Agaci'' güzelmis :)
Insallah en kisa zamanda daha fazla seyler ögreniriz dizi hakkinda ;)
Ben bir romantik-komedi delisiiii :img-hyste olarak kesinlikle izlemeyi dusunuyorum. :good:
Umarim guzel olur. Sevda Cicegi - Zoraki Koca tadinda mesela. :img-in_lo
Yaz projesi olucagi belli.
Hayirlisi olsun diyelim (:
Ben de Mahinur Ergun'u çek severim güzel bir romantik komedi olur inşallah. Selenay kim bir resmini ekleseniz ya arkadaşlar.
Kurt_Memati
17-03-08, 01:00
Geçenlerde Sevgili Dünürüm'ün senaristinin değiştiğini görmüştüm. Mahinur Ergun demek bu proje yüzünden Sevgili Dünürüm'ü bıraktı. Yapımın tutması şansa bağlı. Sinan Çetin'in Avrupa Yakası ve Komedi Dükkanı dışında tutan projesi yok son zamanlarda.
romantik komediyse bende izlerim bayılırım zaten romantik komedilere:)
kaan urgancıoğluda iyi bir oyuncu ama selenay kim ki??
selenay googlede arayınca şarkıcı çıkyıor acaba şarkıcımıydı
SILENT USE
19-03-08, 20:00
Selenay Plajda filminde çok kısa bir rol oynamış.Sinan Çetin tarafından filmde görülmek suretiyle keşfedilmiş.Limon Ağacı için Limon Ağacının senaristi ve yönetmenine peri rolü için önerilmiş.Deneme çekimleri yapılmış çok beğenmişler ve bu rol için bir oyuncu koçu ile bir kaç ay çalışmış.Yeni bir oyuncu yani.
Dizi yakında ATV de başlıyormuş.Büyük bir aşk hikayesiymiş ama fena halde de komikmiş.Bület Kayabaş , Burak Altay , Zuhal Gender , Selda Özer , Cevdet Arıcılar gibi deneyimli oyuncular ve pek çok genç oyuncu varmış.
Bu arada dizinin ismi Pasaklı Peri iken Limon Ağacına çevrilmiş.İlk bölümün bir kısmı İstanbul'da bir kısmı Göcek'te çok etkileyici mekanlarda çekilmiş. Tanıtımlar yakında dönecekmiş.Setten gelen dedikodular şimdilik bu kadar :happy0064
Cok sagol bilgiler icin. :)
Ama bence yakinda baslamasin Yazin baslasin cunki nisan-mayis gibi baslarsa her diziye oldugu gibi yayindan kaldirilir.
Tam yazlik dizi zaten. Eminim super olur insallah. =))
Her yaz guzel bir efsane romantik-komedi oluyo...yeni efsane bu olur umarim. ;)
Bülent Kayabaş'ın oynayacağına çok sevindim.
Ben yazın başlamasını istemiyorum çünkü o kadar sabredemem. Senaristi nedeniyle çok merak ettiğim bir dizi... :)
romantik-komedi güzel ama peri falan yani eğer sihir falan varsa ben izlememm çöünkü sevmiyorum öyle dizileri artık
Peri dediği özel isimdir... :) Mahinur Ergun perili dizi yazacak değil ya.
bende bu dizinin haberini 1 hafta önce duydum. figüranlık için bayağa fazla kişi arıyorlarmış belki bende gidicem;) ajanstan yeni haberler öğrenirsem burayada yazarım ;)
Biraz önce dizinin tanıtım fragmanını izledim bence tam bir romantik komedi....
Kesinlikle şans verilmesi gereken yapımlardan biri bence...
Yaz aylarında hoş ve ilgi çekeceğinden emin olduğum bir yapım olacak...
elif salihoğlu
25-03-08, 23:41
arkadaşlar bnde az önce fragmanı izledim altında cumartesi yazıyordu..cumartesi başlıyor dizi..
güzel bizi olacak gibi..:img-yes::)
Ne kadar cabuk ya inanmiyorm. :)
Mart 29, Cumartesi
22:20 - Limon Ağacı / Yeni Dizi
DeLiiAsiik
26-03-08, 01:56
cok güsel bi haber ya..
dizi baslioo..
ben temmuz gibi baslar die tahmin ediodum ya neyse:)
yalniz saat ve günü begenmedim:(
menekse ile halilin karsisinda olcak..!
dizinin cumartesi olmasi guzel
kaan urgancioglunuda uzun zamandir ekranlarda goremiyoduk bu iyi
oldu hadi bakalim hayirlisi
Fragmanı ben de gördüm ve gayet beğendim ama ATV'nin sitesindeki diziler bölümünde ve yayın akışında yer almıyor. Anlamadım...
SeLim-EsMa(ArHaN)
27-03-08, 14:49
Lımon Ağacı Türkıyede saat 22.15 de başlıyacaktır..
ATV Avrupa da ıse saat 00.00 'de haberiniz olsun..
http://www.atv.com.tr/im/limon_agaci/limon_agaci_1760_b.jpg
http://www.atv.com.tr/im/limon_agaci/limon_agaci_1760_c.jpg
LİMON AĞACI
İki gencin zorlu aşkını anlatan romantik bir komedi...
Kasabalı kız Peri’yle, şehirli zengin genç Kaan’ın yolları, Peri’nin Kaan’ın genç yaşta başına geçtiği aile şirketine girmesiyle kesişir. Kaan kıza aşık olur ama kız şirketi zarara uğratan bazı kararların neticesinde işten çıkarılır ve kasabasına döner. Bu durum iki genç arasında yeşerecek aşka engel olamayacaktır. Kaan, Peri’nin peşini bırakmaz. Kızı kasabasına kadar takip eder ve hatta oraya yerleşir.
Bu aşk dolu kovalamacanın hem izleyicileri hem de müdahilleriyse elbette ki iki gencin aileleridir. Bir yanda kavga gürültü ve şamata dolu kasabalı Solmaz ailesi, diğer yanda da asalet, kibir ve entrika dolu Karabudun ailesi, ikilinin arasında kara kedi gibi durmaktadır.
Acaba imkansız aşk gerçekleşebilecek midir?
Demek yarin basliyo ne guzel.
Ozet ve resim icin cok sagol. Hosuma gitti. :)
Simdilik fazla gozum isirmadi ama gayet samimi ve sevimli gozukuyorlar beraber. :img-yes:
Umarim iyi ve uyumlu enerjileri vardir ve iyi cift olurlar.
Kesinlikle izlicem ben kacirmam. Tutmasi dilegiyle (!) :good:
İlk bölüm için şans vermeyi düşünüyorum.Adı ve dönen fragman hoşuma gitti.Sıcak bir öyküye benziyor.Umarım bir süre sonra entrikayı abartan diğer dizilere benzemez.
Az önce fragmnını izledim ya benmi yanlış görüyorum acaba dedim tvye baktım doğru görmüşüm hayatımda ilke kez bir dizinin üstelik hani yeni bir dizinin saat 00.00 da başladığını görüyorum kim bilir daha neler görücem hadi hayırlısı diyorum yolu açık olsun.
dizi yarın başlıyor mera ediyorum diziyi izlemeyi düşünüyorum ama kensi sesleri ile olsaydı fena mı olurdu keşke sesli çekim olsaydı daha inandırıcı oluyor çünkü fragmanda duyduğum sesleri herkes kullanıyor
Az önce fragmnını izledim ya benmi yanlış görüyorum acaba dedim tvye baktım doğru görmüşüm hayatımda ilke kez bir dizinin üstelik hani yeni bir dizinin saat 00.00 da başladığını görüyorum kim bilir daha neler görücem hadi hayırlısı diyorum yolu açık olsun.
atv avrupa'da saat 24.00te yazıyordu arkadasım ama normal atv'de saat 22.00 de başlıyor yurt dışında izlemek isteyen arkadaslarımız saat 1 de izleyecekler anlıycan bende görünce çok sasırdım
atv avrupa'da saat 24.00te yazıyordu arkadasım ama normal atv'de saat 22.00 de başlıyor yurt dışında izlemek isteyen arkadaslarımız saat 1 de izleyecekler anlıycan bende görünce çok sasırdım
Öylemi pardon kızlar ya :img-hyste
22.00 de başlıyorsa iyi ama diğer saati 00.00 olacak şey değildi yani bende kanala dikkat etmemişim avrupa atvden izlemişim demekki :icon_whis
Kendi beğendiğiniz dizinin saatini değiştirdi diye gelip bu sayfada rahatsız edici sözler yazamazsınız.
Limon Ağacı'nın senaristi Mahinur Ergun. Böyle bir senaristin romantik komedi dizisinin kaliteli olmaması düşük bir ihtimal.
Ayrıca daha kelime bilginizi geliştirmemişsiniz, gelip burada konuşuyorsunuz. "Antisempatik" diye bir kelime yoktur. "Antipatik" diye bir kelime yoktur...
!! Elyf !!
29-03-08, 02:40
atv ekranında sıcacık bir aşk yaşanacak!
İki gencin zorlu aşkını anlatan 'Limon Ağacı' adlı dizi atv'de başlıyor. Dizide Kaan Urgancıoğlu ile Sinan Çetin'in son keşfi olan Serenay Sarıkaya oynuyor
İzleyenleri yepyeni duygulara, yepyeni mekanlara götürecek olan atv'nin yeni dizisi 'Limon Ağacı' bu akşam görücüye çıkıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Sinan Çetin'in yeni keşfi Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştıkları dizi, İstanbullu bir genç ile kasabalı bir kızın aşkını anlatıyor.
GÖCEK'TE ÇEKİLİYOR
'Limon Ağacı'nın çekimleri doğal güzelliğiyle dillere destan olan Marmaris-Göcek'te yapılıyor. Dizinin senaryosunu ise 'Asmalı Konak' ve 'Baba Evi' gibi işlere imza atan Mahinur Ergun tarafından yazılıyor. Yapmıcılığını Plato Film-Sinan Çetin'in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Deniz Ergun üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Bülent Kayabaş, Zuhal Gencer, Keiko Belir Yarar, Pınar Parlak ve Selda Özer de bulunuyor.
YEPYENİ BİR YÜZ
Yapım, izleyiciyle yeni bir yüzü de tanıştırıyor: 20 yaşındaki Serenay Sarıkaya... Oyunculuk okuyan Sarıkaya daha önce oynadığı 'Plajda' filminde Sinan Çetin tarafından keşfedilmiş... 'Limon Ağacı'nda ilk başrolünü oynayacağı için heyecanlı olduğunu söyleyen genç oyuncu "Kendimi bu güzel atmosferin içine bıraktım. Çok sıcak ve güzel bir hikaye anlatıyoruz" diyor. atv 22.20
MUSTAFA KIZIL - MAGAZİN
Kaynak : Sabah Gazetesi
gülündikeni
29-03-08, 02:44
Lımon Ağacı Türkıyede saat 22.15 de başlıyacaktır..
ATV Avrupa da ıse saat 00.00 'de haberiniz olsun..
Bu avrupaya yayin yapan kanallar gurbetçileri okula, ise gitmeyen,yan gelip yatan insanlar saniyor herhalde.Saat 00.00 de dizi mi baslarmis? ise ve okula giden bir insan o saatte nasil dizi izlesin? Ama tabii bu insanlarin reytinge bir katkisi yok nasil izlerlerse izlesinler zaten bu kanallarin gurbetçiye saygisi yok.Bu saygisizlara söyleyecegim tek sey gurbet ellere düser de dizileri gecenin köründe izlersiniz insallah...
haklısınız valla ben osm izleyemezdim saat 00.da milletin işi gücü okulu var üstelik daha yepyeni bir diziyken baştan vazgeçilmiş gibi reyting kaygısından sanki...
dizi bana biraz aşk oyunu tadındaymış gibi geldi,zengin erkek fakir kız,iki karşı aile vs...konusu yakın ama senaryo farklıdır tabi.böyle bi romantik komeid dizisine ihtiyaç vardı,bence güzel bi dizi olucak ,beğenerek izlicem,kaan urgancıoğlunu çok severim ,yeni oyuncuda sempatik gözüküyo.
İLK AŞKIM_MERVE
29-03-08, 17:15
bence çok güzel bir dizi olucak..
esas kızımış daha yeni...İLK DENEYİMLERİ BAŞROLDEN OLAN OYUNCULARA BAYILIORUM...
bu diziyi kesin izliycem..ayrıca kaan urgancıoglu çok şeker...
umarım güzel ve uzun soluklu bir dizi olur..:)
zeyneptalu
29-03-08, 19:01
güzel bir diziye benziyor.. inşallah tutar..karamsar iç boğucu dizilerden gına geldi, şöyle güzel bir aşk izleyelim..fragmandan sıcak bir diziye benziyor..
diziyi izliyorum şu an çok güzel başladı bence hele perinin ali abisini çok sevdim konuşmalar süper gerçekten:) umarım ratingler iyi gelir böyle sıcasık bir dizi çok güzel oldu gerçekten
Mahinur Ergun yine yapmış yapacağını. Çok keyifli, çok sevimli bir dizi sahiden. :)
Takip ettiğim hiçbir dizinin reytingleri iyi değil bunun da olmaz muhtemelen ama umarım çabuk bitirmezler.
İLK AŞKIM_MERVE
29-03-08, 23:40
ayy dizi süper...harika..
UMARIM ÇOK GÜZEL BÖLÜMLER İZLERİZ DAHA..
ama günü deişsin yha...böle reytingler ii gelmez...
ALLAHIM KAAN ÇOK ŞEKER:img-in_lo...harika bir oyuncu...peride öle...
bakalım neler olucak...ayy perinin ailesi çok tatlılar yha...çok güldüm walla...
ay ben cok sevdım bu dızıyıı rastgele hepsi 1 beklıyodum bu cıktıı
allahım yaa kaan cok tatlıııı:img-blush peri de cok komık ve tatlı:img-hyste
kaan sımdı peısnden mı gıttı ama bu seher mıdır nedırr hıc de ıyı gormedım:icon_whis
yaa bıtmesın ınsallah reytıng kurbanı olmaz dizi benım de cumartesı gecelerımın dızısı bellı olmus oldu:img-yes:
ayy dizi süper...harika..
UMARIM ÇOK GÜZEL BÖLÜMLER İZLERİZ DAHA..
ama günü deişsin yha...böle reytingler ii gelmez...
ALLAHIM KAAN ÇOK ŞEKER:img-in_lo...harika bir oyuncu...peride öle...
bakalım neler olucak...ayy perinin ailesi çok tatlılar yha...çok güldüm walla...
Aile çok şirin ama çok bağırıyorlar,bi de şive olunca,ne dedikleri pek anlaşılmıyor!Anne resmen cırlıyordu!:img-hyste
Günü ve saati iyi bence.Bu saatte alternatifi pek yok ve hafta sonunu keyifli geçirmek isteyenler için ideal...:img-wink:
Jenerik şarkısı da çok güzel.Tebrikler Yıldız Asyalı...
Gerçekten sevdim bu diziyi...
oy bu nasıl bitti yaaaa:img-hyste
periye bak sen:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ayy kaan dondu kaldı zavallım yaa nolcak sımdıı
cok begendım ben romantık komeıdlere bayılırım zaten:img-hyste
peri nasıl da gusel oynuyoo:img-hyste
cok güzeldi ya tadı damağımda kaldı özlemişim böyle romantik-komedileri hiç sıkmadı kasmadı bu dizi beni gerçekten hepsi rollerine çok yakışmışlardı umarım rating yüksek gelir sebze meyve satarken çok tatlıydılar gerçekten ya şu seher başa bela olcak gibi ne dersiniz
ya süper bi film ya
çok güzeldi ama çabulk bitti inşallah reytingler iyi gelirde böyle bir filmden mahrum kalmayız son sahne özellikle çok güzeldi pazarda sebze satarken oynamaları ve bunu kaanın görüdüğündeki bakışı
cok güzeldi ya tadı damağımda kaldı özlemişim böyle romantik-komedileri hiç sıkmadı kasmadı bu dizi beni gerçekten hepsi rollerine çok yakışmışlardı umarım rating yüksek gelir sebze meyve satarken çok tatlıydılar gerçekten ya şu seher başa bela olcak gibi ne dersiniz
kesınlıkle kız bırden bıra mıra ıstedı
senı untumak kolay dııl dıyo yaaa
uff bıse cıkarmasa abre
ama ben bu dızının ozetını okudum yanı genel ozetını
bu asıkalra bısı olmıcakmıs ama aılelerı kara kedı olcakmıs araalrında bı tarafın aılesı kavga gurultu samatalı bı aıel bı tarafın aılesı asalet kıbırlı bı aıle
bılemme artık nolu
ama gercekten sevdım bu tur dızılerı oslemısım ben de
hikaye klasik ama izlerken eglendimmi? eglendim keyif aldım gerisi boş hikaye güzel klasik biraz ama baş roldekiler kız ve oglanı sevdim onların uyumlu olması önemli bence güzel bir dizi olmuş ilk bölüm için bu yorum iyidir bence :img-yes:
bu tür dizileri bende özlemişim ekaranda bir furya balıyo alıyo gidiyo hep aynı tarz diziler yapılıyor
oy bu nasıl bitti yaaaa:img-hyste
periye bak sen:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ayy kaan dondu kaldı zavallım yaa nolcak sımdıı
cok begendım ben romantık komeıdlere bayılırım zaten:img-hyste
peri nasıl da gusel oynuyoo:img-hyste
Sana katılıyorum Nehir'cim...
Oyyyy nasıl bitti şindi bu:img-hyste:img-hyste
Çok tatlılardı hepsi bayıldım bayıldım...
Romantik tatlı komik cumartesiler harika geçecek gibi..
kesınlıkle kız bırden bıra mıra ıstedı
senı untumak kolay dııl dıyo yaaa
uff bıse cıkarmasa abre
ama ben bu dızının ozetını okudum yanı genel ozetını
bu asıkalra bısı olmıcakmıs ama aılelerı kara kedı olcakmıs araalrında bı tarafın aılesı kavga gurultu samatalı bı aıel bı tarafın aılesı asalet kıbırlı bı aıle
bılemme artık nolu
ama gercekten sevdım bu tur dızılerı oslemısım ben de
evet sabah sabah kaan'da dedi ya çok içtiğini duymuştum diye gerçekten bu kız saplantılı bir aşık ozaman umarım bizim aşıklarla karşılaşmazlar evet bende okudum ama bu aile kavgası gerçekten olacak gibi çünkü birbirlerinden o kadar farklı aileler ki ama perinin ailesi daha sıcak ve samimi en azından sırıta sırıta samimiyetle gülebiliyor diğer aile iste kasıntının teki işte
Söylediğim gibi diziyi çok sevdim ama sonunu kaçırdım. Bilen biri ne olduğunu söylerse sevinirim...
Mahinur Ergun yine çok kaliteli bir dizi yaptı. Bir sürü kalitesiz dizi arasında böyle şirin bir dizi görmek çok sevindiriyor insanı. :)
Sevdim bu diziyi yaa klasik bir hikayesi olsa da sıcak geldi bana..
Repliklerine koptum, Peri ve Kaan eğer ki beraber olurlarsa (ki olacaklar elinde sonunda :D) beraberkenki konuşmalarında bayağı eğlenicez gibi duruyo :)
Sana katılıyorum Nehir'cim...
Oyyyy nasıl bitti şindi bu:img-hyste:img-hyste
Çok tatlılardı hepsi bayıldım bayıldım...
Romantik tatlı komik cumartesiler harika geçecek gibi..
kesınlıkle cumartesılerımın yerı sımdıden bellı:img-hyste
ama burda bırakılmaz kı bu ben haftaya kadar catlarım:img-hyste
bı de ben en bastan seyredemedım yarısından denk geldım ama yıne de cok sevdım dızıyı
bence de hepsı cok tatlaılrdı
yalnız o annenın cırlaması falan:img-hyste
ay bı de perıye de sattırıyoudu uff uff kaan gorduu:dito
ee tabı alısık dııl cocuk boyle seyleree soka gırdı:img-hyste
evet sabah sabah kaan'da dedi ya çok içtiğini duymuştum diye gerçekten bu kız saplantılı bir aşık ozaman umarım bizim aşıklarla karşılaşmazlar evet bende okudum ama bu aile kavgası gerçekten olacak gibi çünkü birbirlerinden o kadar farklı aileler ki ama perinin ailesi daha sıcak ve samimi en azından sırıta sırıta samimiyetle gülebiliyor diğer aile iste kasıntının teki işte
ben de bundan korkuyorum zaten n etipi ne de davransıları hosuma gittii
bu asıkalrın arasına gırerseee parcalarım onu:img-hyste
aıleler evt cok farklı tabı kı perının aılesı dah asıcak ve neselı oldum olası kıbırlı aıleerden soguk durmusumdur:D:D
bı de ben en bastan seyredemedım yarısından denk geldım ama yıne de cok sevdım dızıyı
nerden görsün kaan anasınıfından beri şirket yöneticiliğine adapte oluyormuş :img-hyste nerde böyle pazar pazar gezmeler bağrışmalar falan ama çok tatlıydı peri'de bu kızı sevdim ben kaan ile elektrikleri tutmuş genelde ilk bölümde oyuncular tutuk olur ama ben böyle bişey görmedim bu dizide gerçekten cumartesi günkü dizim belli oldu:happy0064 mahinur ergun ellerine sağlık süper bir senaryo daha:happy0064:good:
Bence o ANNE Kaan'a bile tezgahtakileri sattırabilir:img-hyste:img-hyste
Özellikle izlemek istedim dizinin adı fazlasıyla sıcak geliyor Limonuda çok severim zaten:)
Bence de en heyecanlı yerde bitirdiler böylede olmaz ki...
Haftaya bence çok komik sahneler gelicek.
ilk bölüm süperdi ya çok beğendim ben
annem bile çok beğendi diziyi önümüzdeki hafta kaçırmayalım yeni bölümünü dedi:D
son sahne süperdi ama bence olaylar çok hızlı gelişti ya ama olsun yinede ben çok sevdim diziyi bundan sonra her hafta izleyeceğim
Bende izledim:img-wink:
Konusu çok hoşuma gitti oyuncuları da çok beğendim kaan&peri çok tatlılar:img-icecr
sonunda işte sebze satarken biryandanda göbek atıyodu peri kaanda onu gördü tuhaf tuhaf baktı :img-yes:
bence buraya neden geldigimi nasıl söylicem diye korktu o bakışı sezdim ben :img-hyste
diyalogları çok hoştu bende çok güldüm birde peri çok dogal kızın herşey agzından pat diye çıkıveriyo pasaklıda annesini onu sevişleri felan acayip dogal geldi ban döverek seviyo ya tıpkı biz:img-hyste
ben de bundan korkuyorum zaten n etipi ne de davransıları hosuma gittii
bu asıkalrın arasına gırerseee parcalarım onu:img-hyste
aıleler evt cok farklı tabı kı perının aılesı dah asıcak ve neselı oldum olası kıbırlı aıleerden soguk durmusumdur:D:D
evet tipi konuşması hiç biri hoşuma gitmedi evet bende üstten bakan kibirli ailelerden de kişilerden de nefret ediyorum perinin abisi ali çok tatlı zaten oyuncuyu çok severim bu rol çok iyi gitmiş ona :good:
çok güzel bir diziydi ya sanki dizi değilde peri bizden biriymiş gibi bide bedduaları süperdi 30 şiddetinde deprem:img-hyste
bu arada inşallah perinin başlığı en kısa zamanda açılır yine annem periyi çok beğendi valla bende çok beğendim sinan çetin iyiki keşfetmiş onu:D
bu bölümden resim çekebilen arkadaşlar vardır umarım dizimize bir sürü çalışma yapalım:img-wink:
(N)(A)(Z)(L)(I)
30-03-08, 00:09
evet ya dizi muhteşemdi yarınki reytinkleri çok merak ediyorum umarım bu dizide reytink kurbanı olmaz çok başarılı buldum diziyi göcek çok güzel bi mekan olmuş dizi için ben kaan rolüne nedense ilk görüşte keremcemi yakıştırdım eğer olsaymış tam otururmuş ama buda güzel selenaymış galiba perinin adı ilk oyuncu deneyimiymiş muhteşemdi bence çok sade güzel masum bi yüzü var rolüne tam oturmuş tekrar tekrar söylüyorum dizi muhteşemdi cumartesi günü iyi bi seçim
nerden görsün kaan anasınıfından beri şirket yöneticiliğine adapte oluyormuş :img-hyste nerde böyle pazar pazar gezmeler bağrışmalar falan ama çok tatlıydı peri'de bu kızı sevdim ben kaan ile elektrikleri tutmuş genelde ilk bölümde oyuncular tutuk olur ama ben böyle bişey görmedim bu dizide gerçekten cumartesi günkü dizim belli oldu:happy0064 mahinur ergun ellerine sağlık süper bir senaryo daha:happy0064:good:
oyle olmus bırazz cocuk agu gugu demeye baslamıs sırket yonetıcılıgı ogretılmsı pesss:img-hyste
ay o anneden tırstım ben gece gece baya dolastı odalarıı ayrıcaa bu perının abısı mı oluyo o cocuk sevda cıcegınde de oynamıstıı bu cocuk tam bu dızılerın adamı galıba:img-hyste evt senarıstı teprık etmek lasım cıdden doktorlardan sonra en cok ugradıgım baslık burası oclak heralde:img-hyste
Bence o ANNE Kaan'a bile tezgahtakileri sattırabilir:img-hyste:img-hyste
Özellikle izlemek istedim dizinin adı fazlasıyla sıcak geliyor Limonuda çok severim zaten:)
Bence de en heyecanlı yerde bitirdiler böylede olmaz ki...
Haftaya bence çok komik sahneler gelicek.
bence de lımon agacı cok sıcakk
acab ahaftaya neelr olurr perı kaanı gorunce naparr
utanır yanı kız
bı de kaan da orda bıseyler stamaya baslıyomus
haa bı de ozete gore
kaan kasabaya oylesıne gelmsıtı ama yerlesıyomus:happy0064
Bu kiz icin herkes Limon satar.
Ne kadar tatli ya.Son 1 senede gördügüm en güzel ve en tatli kiz.
oyle olmus bırazz cocuk agu gugu demeye baslamıs sırket yonetıcılıgı ogretılmsı pesss:img-hyste
ay o anneden tırstım ben gece gece baya dolastı odalarıı ayrıcaa bu perının abısı mı oluyo o cocuk sevda cıcegınde de oynamıstıı bu cocuk tam bu dızılerın adamı galıba:img-hyste evt senarıstı teprık etmek lasım cıdden doktorlardan sonra en cok ugradıgım baslık burası oclak heralde:img-hyste
bence de lımon agacı cok sıcakk
acab ahaftaya neelr olurr perı kaanı gorunce naparr
utanır yanı kız
bı de kaan da orda bıseyler stamaya baslıyomus
haa bı de ozete gore
kaan kasabaya oylesıne gelmsıtı ama yerlesıyomus:happy0064
evet ya evet ikiside abisi oluyor ali birisinin adı en son şöhrette oynamıştı ama bu dizide baska bir rolde çok sevindim gerçekten:happy0064 ayrıca 2.bölümü merakla bekliyorum göcekte günler nasıl geçecek merak ediyorum göcek çok güzel bir yermiş yeşil ve maviyi bir arada bulunduran bir yer daha çok sevindim buna benimde yeni adresim bu başlık gerçekten:good:
evet adını ilk duyunca böyle isimde bir dizi mi olurmuş dedim ama sonrada dediklerimi yuttum çok güzel bir diziymiş özlemişim böyle romantik-komedileri kaan yerleşiyor demek sevindim buna peki ardından belkıs mıydı neydi o da gelir mi acaba:icon_whis
kaan ın oynadığı diğer dizilerde güzeldi ama şansı iyi gitmemişti çoğunda inşallah bunda yaver gider şansı bence oldukça başarılı bir yapım olmuş
selenayda çok masum çok doğal ve çok şeker bir kız ya ben daha ilk bölümden sevdim onu
evet ya evet ikiside abisi oluyor ali birisinin adı en son şöhrette oynamıştı ama bu dizide baska bir rolde çok sevindim gerçekten:happy0064 ayrıca 2.bölümü merakla bekliyorum göcekte günler nasıl geçecek merak ediyorum göcek çok güzel bir yermiş yeşil ve maviyi bir arada bulunduran bir yer daha çok sevindim buna benimde yeni adresim bu başlık gerçekten:good:
evet adını ilk duyunca böyle isimde bir dizi mi olurmuş dedim ama sonrada dediklerimi yuttum çok güzel bir diziymiş özlemişim böyle romantik-komedileri kaan yerleşiyor demek sevindim buna peki ardından belkıs mıydı neydi o da gelir mi acaba:icon_whis
evt abisi rolunde ıkı tane bırı sohrette bırı de sevda cıcegınde yonamsıtıı
marmarıs guzel yermıss yesıllık ben bı tek bızım buralarda yesıllık var sanırdım:img-hyste ben adını bıle duymadım fragmanı bıle gormedım ne dıyorum hepsı 1 bekelrken bu cıktı karsıma ıyı kı cıkmıs :img-hyste evt yerlesıyomus özette dıyoo belkıs kımdı hanı su balodkaı gıcık kız mı
onu bılemem de o bayan patron da cok seydı hanı 10 yıllık emegı olan:img-hyste
bı de seherden suphelıyım:img-pilot
marmarıs guzel yermıss yesıllık ben bı tek bızım buralarda yesıllık var sanırdım:img-hyste ben adını bıle duymadım fragmanı bıle gormedım ne dıyorum hepsı 1 bekelrken bu cıktı karsıma ıyı kı cıkmıs :img-hyste evt yerlesıyomus özette dıyoo belkıs kımdı hanı su balodkaı gıcık kız mı
bayan patronu ben çok seviyorum şu 10 yıllık emeği olanı:icon_whis
bu rolde onu böyle görünce şaşırdım biraz ama onu yeniden tvde görmek güzel şahsen
evet bakalım abileri nasıl komiklik yapacaklar daha evet canım çok güzel yermiş öylemi demekki izlemek kaderinde varmış baksana ama iyi ki izlemişsin demek yerleşiyor eee ne iş yapacak orada:icon_whis belkıs şu yılbaşında kaanın koluna girip partiye giden kız kızıl saclı olan kaan ile kazakistanlı olan toplantıda karşı karşıya oturmuşlardı
bu rolde onu böyle görünce şaşırdım biraz ama onu yeniden tvde görmek güzel şahsen
evet ayça varlıeri görmek güsel saçları çok yakışmış ayrıca ama konuk oyuncuymuş keşke kalıcı olsaydı ya çok komikti o da:good:
ya ben bu gün yarısını isledim islicem netten
ya ben bu gün yarısını isledim islicem netten
valla canım atv avrupa da birazdan başlayacak dizi eğer o kanal varsa izleyebilirsin:img-yes::img-wink:
evet ayça varlıeri görmek güsel saçları çok yakışmış ayrıca ama konuk oyuncuymuş keşke kalıcı olsaydı ya çok komikti o da:good:
ya demek konuk oyuncuymuş üzüldüm:(
evet çok komikti bakalım önümüzdeki hafta neler yapacak nasıl diyordu periye pasaklı kız mı?:D
ya demek konuk oyuncuymuş üzüldüm:(
evet çok komikti bakalım önümüzdeki hafta neler yapacak nasıl diyordu periye pasaklı kız mı?:D
evet canım konuk oyunculardaydı adı evet pasaklı kız diyordu bu rol yakışmıştı ayçaya
hı o bayan patronu ben dah aonce hıc gormemıstım o yuzden bu dızıde gorduugm kadar degerlendırıdm yanı oyl eıcıp ıcıp bagırması flaan perıye baya seyelr dedı halbukı kız o laflara hıc alsıık dııldı:img-yes: neyse o da haklı bı taraftan o kadar emek vermıs:icon_sorr
evet bakalım abileri nasıl komiklik yapacaklar daha evet canım çok güzel yermiş öylemi demekki izlemek kaderinde varmış baksana ama iyi ki izlemişsin demek yerleşiyor eee ne iş yapacak orada:icon_whis belkıs şu yılbaşında kaanın koluna girip partiye giden kız kızıl saclı olan kaan ile kazakistanlı olan toplantıda karşı karşıya oturmuşlardı
evt begendım gercektennn evt ya ıyı kı ızlemısımm op kızıl saclı kı zmı ay onu da sevemdım benn
kaanı coks evdım yaa zaten kampusistandan dogru sevıyodumm aynı hala saclar kısalms bıraaz:img-icecr
neyse ben kactım arkadaslarr yıne gorusmek uzere dızı devam ettıkce baya goruscez burda
herkese ıyı gecelerrrbye
canım o patron daha önce gümüşte oynamıştı mehmetin kızkardeşiydi belki görmüş olabilirsin ordan:img-wink:
benden ilk çalıma fazla güzel değil ama bir yerlerden başlayalım değil mi?
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/699-1.jpg
hı o bayan patronu ben dah aonce hıc gormemıstım o yuzden bu dızıde gorduugm kadar degerlendırıdm yanı oyl eıcıp ıcıp bagırması flaan perıye baya seyelr dedı halbukı kız o laflara hıc alsıık dııldı:img-yes: neyse o da haklı bı taraftan o kadar emek vermıs:icon_sorr
evt begendım gercektennn evt ya ıyı kı ızlemısımm op kızıl saclı kı zmı ay onu da sevemdım benn
kaanı coks evdım yaa zaten kampusistandan dogru sevıyodumm aynı hala saclar kısalms bıraaz:img-icecr
neyse ben kactım arkadaslarr yıne gorusmek uzere dızı devam ettıkce baya goruscez burda
herkese ıyı gecelerrrbye
evet pişman olmadım bende izlediğime saçları böyle çok güzel olmuş gerçekten iyi geceler canım
DeLiiAsiik
30-03-08, 00:53
ya allahim yarabim
delircem..
atv avrupada bu dizi nezaman baslicak
bekleye bekleye bi hal oldum?
bilgisi olan varmi acaba?
immortalf1
30-03-08, 01:03
dizi bana çok sıcak geldi özellikle romantik-komedi sevenler için Yıldız Asyalı'da jenerik müziğini çok güzel seslendirmiş.Harika bir aşk hikayesi umarım ömrü uzun olurr.Bu arada başroldeki kız çok tatlı byıldım:):)
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/selenayuy9.jpg
cimcime_kiz
30-03-08, 04:44
Demin diziyi izledim, tekrari vardi gece :)
Gercekden cok güzel bir dizi, cok sicak geldi bana.
Oyuncular güzel secilmis bence, helede BAsroldeki kiz :img-icecr
Cok degisik ve dogal bir kiz bence..
Ilk Bölüm cok hosuma gitti.
Cok güldügüm Sahneler vardi.
Helede kizin Ailesi yokmu, $iveleri muhtesem :img-hyste
Kizin Abisi/Kardesi CepTelefonu isterken cok komikdi :img-hyste
Herneyse, 2. Bölümü sabirsizlikla bekliyorum. :img-wink:
Haftasonu için çok güzel olmuş bu diziyi koymaları,ilk defa dizi gününe uygun olmuş:good: Çok sıcak,sevimli bir yapım, emeği geçenlerin yolu açık olsun dilerim bu çizgide devam eder:img-yes:
Peri'nin ailesine bayıldım.Bülent Kayabaş oyunculuğunu konuşturmuş:happy0064.Çok eğlenceli,insanların tebessüm etmeyi unuttuğu bu zamanda çok isabetli bir dizi,izlemeye devam edicem...
Dizinin en güzel yanı dialogları.Çok ustaca yazılmış.Kaan'ın anne-babası arasındaki,o tavsamış,yıpranmış,her şeye doymuş evliliğin kinayelerle dolu yansımasını içeren dialogları,Peri'nin hazır cevaplıkları,sıcacık Akdeniz'li ailenin sevecen çekişmeleri filan çok lezzetli olmuş.Eee,Mahinur Ergun farkı!
Yalnız,diziyi izlerken bi şey farkettim;büyük şehirde yaşayan,çalışan kadınların işyeri ve günlük yaşam tempolarını anlatan ama kesinlikle uyarlama olmayan bir dizinin eksikliği var.Keşke Peri hemen kasabaya dönmeseydi.
merve_polat
30-03-08, 11:38
diziyi kaan urgancıoğlu için izleme kararı almıştım ama izledikten sonra her ayrıntısıyla çok güzel bir dizi yaptıklarını anladım.umarım reyting savaşından da alnının akıyla çıkar.çünkü limon ağacı artık favorilerim arasında...:happy0064
merve_polat
30-03-08, 11:44
kaan la peri birbirlerine çok yakışmışlar aşk oyunundan beri birbirine bu kadar yakışan bir çift görmemiştim.ve şuan tvde çok güzel çok sevimli insanınn içini ısıtan bir aşk başladı.umarım çok uzun soluklu olur...
Serenay hala Lise 2.sınıfta..Bu da dizinin devamı Antalya'da çekilecek demek olabilir.Çok genç olduğu belliydi ama o kadar küçük olduğunu anlayamamıştım açıkçası.16 yaşında!
çok güzeldi gerçekten ama avrupada kiler gece 12 de izlemek zorunda kaldılar saçma bir boks maçı yüzünden avrupada yaşayanlara üzüldüm bu yüzden ama tekrarı çıkar sanırım yada bugün tekrarını verebilirler hafta sonu olduğu için gerçekten selenay 16 yaşında mıymış çok küçükmüş ya ama yaşını göstermiyor yani ben en fazla 23 sanmıştım
hırçınnnn kız
30-03-08, 12:10
Ben akşam birinci bölümü seyrettim ve hiç beğenmedim. Seyirciye bu kadar kötü çekilmiş yapımları sunmaktan vazgeçsinler, bu seyirciye saygısızlıktır...
Televizyonlardaki iki üç kaliteli diziden birine "kötü çekilmiş yapım, seyirciye saygısızlık" denmesi beni çok güldürüyor... :)
Neyse sizin düşüncenizdir ne diyelim.
Ben akşam birinci bölümü seyrettim ve hiç beğenmedim. Seyirciye bu kadar kötü çekilmiş yapımları sunmaktan vazgeçsinler, bu seyirciye saygısızlıktır...
Herkes beğenmek zorunda değil elbette.Ama ben ortada bir saygısızlık görmedim.Ortaya bir çalışma sunulmuş.Genelde de beğenilmiş.Dolayısı ile öznel beğenilerimiz üzerinden genelleme yapmamak gerek.Bu denli beğenmeyen izlemez elbette ama beğenenlere de saygı göstermek gerek,yorum yaparken.Çekimler gayet temiz,kurgu kaliteli,görsellik başarılı idi.Oyunculuklar da,Peri'nin annesinin çok bağırması haricinde başarılı idi.Müzik çok güzel,konu eğlenceli ve iddiasız,dialoglar çok sağlam...Bana yetti bir Cumartesi gecesi için...Tam kafa dinleme dizisi...
Özellikle diyaloglar konusunda Mahinur Ergun'un üzerinde biri tanımıyorum. Bir romantik komedi dizisi için de tam anlamıyla bekleneni verdi bu dizide... :)
merve_polat
30-03-08, 12:20
Televizyonlardaki iki üç kaliteli diziden birine "kötü çekilmiş yapım, seyirciye saygısızlık" denmesi beni çok güldürüyor... :)
Neyse sizin düşüncenizdir ne diyelim.
kesinlikle katılıyorum.sinan çetin gibi işinin ehli birinden bahsediyoruz.ee senaryosu da zaten kesinlikle tartışma götürmez.yani dünkü çocukların yaptığı bir iş diğil bu.
kimse beğenmek zorunda değil ama senin bu tavrın iyi değil izlemeyebilirsin bundan sonra fikrini söylemişsin ama yapılan bir saygısızlık yok ortada ve birinci bölüme göre gayet güzeldi mantık hataları vardır eksiklikler vardır ama düzelmeyecek diye bişey yok ki elbette düzelir ilk bölüm olduğu için görmezden geldim ama ben çok eğlendim ve güldüm yüzümde tebessümle izledim diziyi
Herkes beğenmek zorunda değil elbette.Ama ben ortada bir saygısızlık görmedim.Ortaya bir çalışma sunulmuş.Genelde de beğenilmiş.Dolayısı ile öznel beğenilerimiz üzerinden genelleme yapmamak gerek.Bu denli beğenmeyen izlemez elbette ama beğenenlere de saygı göstermek gerek,yorum yaparken.Çekimler gayet temiz,kurgu kaliteli,görsellik başarılı idi.Oyunculuklar da,Peri'nin annesinin çok bağırması haricinde başarılı idi.Müzik çok güzel,konu eğlenceli ve iddiasız,dialoglar çok sağlam...Bana yetti bir Cumartesi gecesi için...Tam kafa dinleme dizisi...
yorumunun altına ismimi yazmak istiyorum arkadasım dediğin gibi tam kafa dinleme dizisi kasılma yok bol bol gülme var
ben de hıc pıosman olmadım ıyı kı ızlemısımm:happy0064
günaydınalr tekrar hepınıze
evet bende öyle diyorum iyi ki izlemişim ilk bölüme göre çok iyi bir dizi izledim gerçekten eksiklikler var ama bu daha birinci bölüm zamanla kapanır zaten herşey rayına girer nasıl olsa günaydın:img-wink:
evet bende öyle diyorum iyi ki izlemişim ilk bölüme göre çok iyi bir dizi izledim gerçekten eksiklikler var ama bu daha birinci bölüm zamanla kapanır zaten herşey rayına girer nasıl olsa günaydın:img-wink:
ya ben zaten basından ızlemeıdgım ıcın eksıklık ben hıc hıssetmedım acıkcası ızlerken cok eglendım zevk aldım ne bıleyım hıcbısey hıssetmedım hem guldum hem uuzldum hem de ask hıssettım baya
ozellıkle kaanın teknede parıse senı de goturmek ıstıyorum bundan sonra her seyı senınle yapmak ıstıyorum demesı hem hosuma gıttı hem de bıra tuhafıma kactı acıkcası yarım saat once tansıtıgın bı kız ıcın boyle dmeesı:icon_whis
ama bunalrı bı tarafa bırakıp askın tadını cıkarmak ıstıyorum:happy0064
ya ben zaten basından ızlemeıdgım ıcın eksıklık ben hıc hıssetmedım acıkcası ızlerken cok eglendım zevk aldım ne bıleyım hıcbısey hıssetmedım hem guldum hem uuzldum hem de ask hıssettım baya
ozellıkle kaanın teknede parıse senı de goturmek ıstıyorum bundan sonra her seyı senınle yapmak ıstıyorum demesı hem hosuma gıttı hem de bıra tuhafıma kactı acıkcası yarım saat once tansıtıgın bı kız ıcın boyle dmeesı:icon_whis
ama bunalrı bı tarafa bırakıp askın tadını cıkarmak ıstıyorum:happy0064
evet metroda ilk görüşte aşık oldu resmen sonra yatta seni parise götürmek istiyorum pasaportun varmı vizen varmı demesi güldürdü beni birden kız ne oluyoruz diyemeden kaan paris'e götürmeyi istiyor orada kızın tek düşündüğü sadece kusmamak:img-hyste
Gümüş Hastası
30-03-08, 12:37
Ab - Barometre
29 Mart 2008 Cumartesi
S.no Program Adı Kan. Rt-a/b Sh-a/b
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 10,10 26,60
2 Genco [net] Kand 5,70 15,40
3 Stadyum (cumartesı) [net] Trt1 5,60 14,30
4 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,50 18,20
5 Selena [net] Atv 5,00 13,50
6 Gecenın Macı Show 4,90 14,20
7 Atv Spor Haberlerı Atv 4,60 14,00
8 Gunun Macı Show 4,50 12,70
9 Sevgılı Dunurum [net] Star 4,30 11,70
10 Menekse ıle Halıl [net] Kand 4,10 11,80
11 Atv Ana Haber Bultenı [net] Atv 3,90 13,10
12 Spor Gundemı Kand 3,90 12,20
13 Star Ana Haber Bultenı [net] Star 3,70 12,00
14 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 3,60 11,80
15 Vazgec Gonlum [net] Star 3,50 9,80
16 Lımon Agacı [net] Atv 3,20 8,70
Tele - Barometre
29 Mart 2008 Cumartesi
S.no Program Adı Kan. Rt-total ındıvıdu Sh-total ındıvıdu
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 9,50 24,80
2 Genco [net] Kand 6,40 17,00
3 Selena [net] Atv 6,00 15,90
4 Stadyum (cumartesı) [net] Trt1 5,90 14,80
5 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,70 17,70
6 Menekse ıle Halıl [net] Kand 5,30 15,90
7 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 5,20 16,10
8 Gecenın Macı Show 4,90 14,70
....
30 Samanyolu Ana Haber Bultenı [net] Stv 2,20 7,30
31 Lımon Agacı [net] Atv 2,10 6,00
Kaynak : ucankus
ratingler gelmiş ilk bölüme göre iyi bence ikinci bölüm daha iyi olur umarım umudum var benim moralimi bozmaya değmez ilk bölüm için çok iyi
İlk bölüm için raitingin düşük olması bence sorun değil.ATV tanıtıma devam edip,sık tekrar yaparsa,daha fazla duyulacak ve izlenecektir.Başarısı kulaktan kulağa yayılacak bir dizi bence!
evet metroda ilk görüşte aşık oldu resmen sonra yatta seni parise götürmek istiyorum pasaportun varmı vizen varmı demesi güldürdü beni birden kız ne oluyoruz diyemeden kaan paris'e götürmeyi istiyor orada kızın tek düşündüğü sadece kusmamak:img-hyste
metroda mı asık oldu bak ben oraları ızlemedım ıstee uff yaaa neyse ama o tekne kısmı cok hostu kız remsen orda kusmamak cıın ugrasıyo bızımkı pasaport var mı yarın parıse gıdıyoruss senınle gıtmek ıstıyorum yok parısın bılmem n eısıkalrını gostermem lasım
bı de sey cok guseldı
bunalr ındıler perının ayagı takıldı salak olduugmu dusunuyosun dı mı dedı sonra kaan senı cıerde beklıyorum dıınce tamam patron demesı hem gusel hem komıktı:img-hyste:img-hyste
bu arada reytıngler gelmsı ya pek ıyı sayılmaz ama ben de moralımı bozmıcam sonucta hem atv reytıng kaygısı olan bı kanal dııll ızleyebılırız rahat rahat:happy0064
metroda mı asık oldu bak ben oraları ızlemedım ıstee uff yaaa neyse ama o tekne kısmı cok hostu kız remsen orda kusmamak cıın ugrasıyo bızımkı pasaport var mı yarın parıse gıdıyoruss senınle gıtmek ıstıyorum yok parısın bılmem n eısıkalrını gostermem lasım
bı de sey cok guseldı
bunalr ındıler perının ayagı takıldı salak olduugmu dusunuyosun dı mı dedı sonra kaan senı cıerde beklıyorum dıınce tamam patron demesı hem gusel hem komıktı:img-hyste:img-hyste
bu arada reytıngler gelmsı ya pek ıyı sayılmaz ama ben de moralımı bozmıcam sonucta hem atv reytıng kaygısı olan bı kanal dııll ızleyebılırız rahat rahat:happy0064
evet metroda peri kaanın ayağına bastı aceleden kaanda öyle baktı kaldı sonra restorantta gördü alık alık baktı partide de görünce işte böyle oldu evet çok güzeldi orası:img-yes: bende bozmuyorum ikinci bölüm daha iyi rating alır sonucta ilk bölüme göre güzel en azından 40.falan olmamışız
evet metroda peri kaanın ayağına bastı aceleden kaanda öyle baktı kaldı sonra restorantta gördü alık alık baktı partide de görünce işte böyle oldu evet çok güzeldi orası:img-yes: bende bozmuyorum ikinci bölüm daha iyi rating alır sonucta ilk bölüme göre güzel en azından 40.falan olmamışız
yanıı sonucta benım gıbı cogu arkadasımız da rastgele bulmus dızıyı bence ılerleyen gunelrde dah aıyı oalcaktır
arkadaslarr tutarsa eger kı ben dızının ımza avıcısı olabılırım sahsenn :img-hyste:happy0064
diger arkadaslarla da bırlıkte cok gusel cok hos sahneelr cıkartabılırızz:happy0064
bizim dikkate almamaız gereken reytingler ab mi eğer oysa ilk bölüm için iyi ama tele de baya bir düşmüş ya ama bencede daha ilk bölüm o yüzden böyle olabilir diğer bölümlerde daha yüksek olur inşallah
İLK AŞKIM_MERVE
30-03-08, 13:16
walla ben diziyi çok begendim...:img-yes:
fakat gününün deişmesi gerekiyo...yane reytingler çokda iç açıcı deil...
UMARIM DAHA İİ OLURUZ...kaan çok şeker yha...:)..:img-in_lo
:img-yes::img-in_lo
ben bdizinin dün oldunu nasil unutum ya...
simdi reytinglerde görünce aklima geldi:icon_sorr
ama yorumlarinizi okudum cogunuz begenmis
reytinglerde 16 fena degil...artik bende malum siteden izleme calisacagim:sad53:
bencede ilk bölüme göre iyi reytingler inşallah ileride düzelecek
benden ilk bölüm resimler bunları fragmandan çektim
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/1-2.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/11-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/12.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/13-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/14-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/15-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/16.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/17-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/18-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/19-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/110-3.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/111-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/112-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/113-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/114-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/115-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/116-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/117-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/118-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/119-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/120.jpg
resimler fazla kaliteli değil o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/121.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/122.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/123.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/124.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/125.jpg
İki gencin zorlu aşkını anlatan romantik bir komedi....
Kasabalı kız Peri’yle, şehirli zengin genç Kaan’ın yolları, Peri’nin Kaan’ın genç yaşta başına geçtiği aile şirketine girmesiyle kesişir. Kaan kıza aşık olur ama kız şirketi zarara uğratan bazı kararların neticesinde işten çıkarılır ve kasabasına döner. Bu durum iki genç arasında yeşerecek aşka engel olamayacaktır. Kaan, Peri’nin peşini bırakmaz. Kızı kasabasına kadar takip eder ve hatta oraya yerleşir.
Bu aşk dolu kovalamacanın hem izleyicileri hem de müdahilleriyse elbette ki iki gencin aileleridir. Bir yanda kavga gürültü ve şamata dolu kasabalı Solmaz ailesi, diğer yanda da asalet, kibir ve entrika dolu Karabudun ailesi, ikilinin arasında kara kedi gibi durmaktadır.
Acaba imkansız aşk gerçekleşebilecek midir?
arkadaşlar ben atv tye mail gönderdim diziyi çok sevdiğime dair sizde gönderebilirseniz gönderin ki dizinin sevildiğini anlasınlar
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/126.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/127.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/128.jpg
PaPaTyA FaLı
30-03-08, 14:24
çok samimi ve şeker bir dizi bence kaan urgancıoğlunun o ilk görüşte aşkı çok tatlıydı. inşallah reyting kurbanı falan olmaz bu güzel dizi.İkinci bölümü bekliyorum sabırsızlıkla
perinin ailesi çok tatlııı özellikle de annesi:img-hyste
yalnız kafama takıldı tam başından izleyemedim de kaanın babası yokmu kaan sadece giderken annecim diye yazmış??
var canım babasıda:D
bende perinin ailesini çok sevdim ya ama ben özellikle babasını sevdim.
onu canlandıran bülent kayabaş ı da çok severim o baba rolüne çok uymuş
PaPaTyA FaLı
30-03-08, 14:39
evett babasının sesi çok güzel gitmiş şivelerine:img-yes:
bi de bikaç resim ekleyeyim dedim:icon_whis
http://img101.imageshack.us/img101/5214/dfgdfnt5.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/7691/xcviz2.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/129.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/130.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/131.jpg
papatyafalı resimler çok güzel canım
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/134.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/135.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/136.jpg
arkadaslar ben diziyi çok beğendım..
çok samimi ya...
ve perinin ailesine taptım..
çok sekerler..
hele annasesi ve babası...
resmler için tesekkür ederim..
ellimden gelirse çalısmallar yapıcam..
arkadasalr bende bu diziyi teadüfen gördüm ve izliyim dedim ve coook hosuma gitti ama neden bukadar gec saate veriliyor??
birde reytinglere baktim yani fena degildi umarim tutar
güzel ve eğlenceli bi diziydi.perinin ailesini çok sevdim.şiveleri çok iyi yansıtmışlar.abisini çok sevdim burak altayı.keşke kaan ve periyi oynayan oyuncular kendi seslerini kullansalardı.
bundan sonra neler olucak merak ediyorum.kaan periyi istanbula gelmeye ikna edicekmi yoksa oda mı orda kalıcak.
perinin arkadaşı seda da çok tatlıydı.radyocu kendisi normalde sesinden tanıyanlar olmuştur belki.kırmızı başlıklı kız.yalnız hatayı bence kendisi yaptı da periye attı suçu gibi geldi bana.
güzel ve eğlenceli bi diziydi.perinin ailesini çok sevdim.şiveleri çok iyi yansıtmışlar.abisini çok sevdim burak altayı.keşke kaan ve periyi oynayan oyuncular kendi seslerini kullansalardı.
bundan sonra neler olucak merak ediyorum.kaan periyi istanbula gelmeye ikna edicekmi yoksa oda mı orda kalıcak.
perinin arkadaşı seda da çok tatlıydı.radyocu kendisi normalde sesinden tanıyanlar olmuştur belki.kırmızı başlıklı kız.yalnız hatayı bence kendisi yaptı da periye attı suçu gibi geldi bana.
bence hatayı Seda yapmadı. Çünkü daha öncesinde bu durumu açıklayan bir diyalog geçmişti. İkiye bölüşerek yaptıklarını, ilk yarıyı Seda'nın, ikinci yarıyı Peri'nin yaptığını konuşmuşlar, hatta Seda 25. kesin senindir deyince Peri o gün 50 dosya olmadığını nerden biliyosun gibi bişey söylemişti.
Müdürleriylede konuşurken o gün için 30 dosya olduğundan bahsedilince zaten Seda direkt ilk 15 benim olduğuna göre, Peri yapmış dedi.
bencede olabilir dediğin gibi nuro
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/139.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/138.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/137.jpg
o zaman iyi ilk bölümde 16.yız:happy0064
ben ilk bölümü netten indiriyorum sonra resim çekip ekleyeceğim buraya:D
resimler için çok tşkler arkadaşlar evet canım ilk bölüm için gayet iyi bir oran ve bu yükselecek çünkü herkes diziyi çok sevdi:happy0064
Dün baya bekledim bu diziyi
Atv Avrupa'da 24 ü geciyordu basladiginda sinir oldum ama rekam koymadilar o acidan iyiydi:icon_whis
Cok sicak bir dizi
Hele ege sivesini süper canlandirmislar ya
Bizim oralari animsadim:)
Peri havalimaninda ne küfürler saydi öyle:icon_whis
cumartesi günü hep misafir gelir hiç dizi izleyememki:sad53:
misafirler gittikten sonra bakabildim ancak o da bi partı o kadar içten ve dogalki
inşallah tekrarıyla televizyonda karşılaşırda izlerim olmadı artık özetine:img-yes:
ben bu diziye bayıldım fragmanından belliydi zaten hele müziği şarkısı için diycek laf bulamıorm
sinan çetin işini biliyo periyi o keşfetmiş gerçek adını bilen vrmı?
bence tutucak bu dizi hemen umutsuzluğaa kapılmayın
http://img100.imageshack.us/img100/1949/untitled5fp9.png
http://img404.imageshack.us/img404/5796/untitled4ic3.png
http://img440.imageshack.us/img440/6010/untitled1lq9.png
o hooo cosmus buralarrr...
resımelr cekılmıs ımzalar yapılmıs:happy0064
resım ekleyen arkadasların hepsıne de tesekkurlerrr
grcekten cok hos dıı
ılk bolumunden ıtıbaren bu kadar sevenı olması da cok ıyı bısey tabı kıı:happy0064:happy0064
sienna imzların süper olmuş canım ellerine sağlık daha yeni değiştirdim imzamı ama bundan sonra kullanacağım izninle canım
ayh akşam öldüm gülmekten izlerken diziyi..
perinin ailesinin konuşması ne kdr güzel yaa:img-hyste:img-hyste öldüm öldüm izlerken o derece..ayrıca peride çok şekerdii :img-in_lo
slm arkadaşlar akşam bende baktım biraz çok eğlenceli bi diziye benziyo perinin ailesi özelliklede annesi tam komedi:img-hyste konuşmaları çok tatlı umarım sevilir ve kaldırılmaz son sahnede peri çok tatlı olmuştu bakalım hafta ya kaan'ı götünce ne yapcak..
evet perimiz çok güzel ve şirin:D
hakkında fazla bir bilgi bulamadım bulasaydım başlığını açabilirdim belki
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/140.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/141.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/142.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/143.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/144.jpg
ne diyordu burda peri
Allahım ne olur şimdi kusmayayım:D
PaPaTyA FaLı
30-03-08, 16:44
evet canmm nolur simdi değil Allahım nolur diyordu ve o sırada kaan artık sensiz yaşamak istemiyorum gibisinden Parise gidelim falan diyorduu:img-hyste:img-hyste:img-hyste
saol canm resimler içinn:good:
Benden de bir imza çalışması..Acemice ama kusura bakmayın...
http://img237.imageshack.us/img237/2922/limonaacmza1iw8.png
Çok tatlı bir diziydi. Başlamadan önce öyle çok iddialı reklamları olmadı ama buna rağmen adından mıdır nedir bilmem çok sıcak bir havasının olacağını düşünmüştüm. Gerçekten de öyle oldu.
Bahar aylarında tam da yaz gelirken böyle samimi bir dizinin başlamasına çok sevindim:)
Ama bir konuyu söylemeden geçemeyeceğim ki cumartesi akşamı bir dizinin çok izlenmemesi için başlı başına bir sebep bence. Günü değişip de rahatça izlenebilecek bir zamana alınırsa reyring canavarına yenilmeme şansı artar bence...
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/149.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/148.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/147.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/146.jpg
KIZLarrrrrrrrrrrr bayildim bu diye ayyyyy cok sevdim
vallaha, asik oldum denilebilir yaa :D cok guzel bir diziydi
hehe , 1 haftayi nasil bekliyecem bilmiyorum :(
Peri gercek hayatta kac yasinda?
slm arakdaşlar diziyi dün izledim aşk oyunu dizisinden alıntılar var gibi ama güzel bi dizi kaan ve peri güzel bir çift oldular perinin ailesi makara anlaşılan komikler çok kaanın periyi son sahnede bağırıken görmesi kötü oldu çocuk şok geçimiş gibiydi şansı bol olsun dizinin inş tutar ama günü ve saati iyi ayarlanmalı bence
slm arakdaşlar diziyi dün izledim aşk oyunu dizisinden alıntılar var gibi ama güzel bi dizi kaan ve peri güzel bir çift oldular perinin ailesi makara anlaşılan komikler çok kaanın periyi son sahnede bağırıken görmesi kötü oldu çocuk şok geçimiş gibiydi şansı bol olsun dizinin inş tutar ama günü ve saati iyi ayarlanmalı bence
bence pek alakasi yok ask oyunuyla, butun ask-komedi dizileri hep
ask oyununa benzetiyorlar... Gerci kaanin sesi keremcemin seysiydi
ask oynunda ama ondan haric bisey andirmadi..
DIzi tutar evet gec basladi ins. Gelecek hafta dizi daha cok izlenir
ve raytinglerde iyi gelir. Cunku bu diziye deger!!
keremcem&ekin
30-03-08, 19:57
Uzun zamandır dizi izlemezken dün rast gele izledim.Böle bir diziye ihtiyacım varmış.İzlerken çok eğlendim diziyi.Kaan Urgancıoğlu zaten yıllardır kendisini severim.Dizidede Kaan ismini kullanması çok hoş.Dizideki Peri ise son zamanların en tatlı oyuncusu ,hazır cevaplarına bittim dolmuşta kadınla konuşması.Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bir imza ;Daha fazla resim olsa keşke.
http://img133.yukle.tc/images/9323kaann.jpg
[FONT="Franklin Gothic Medium"]Uzun zamandır dizi izlemezken dün rast gele izledim.Böle bir diziye ihtiyacım varmış.İzlerken çok eğlendim diziyi.Kaan Urgancıoğlu zaten yıllardır kendisini severim.Dizidede Kaan ismini kullanması çok hoş.Dizideki Peri ise son zamanların en tatlı oyuncusu ,hazır cevaplarına bittim dolmuşta kadınla konuşması.Haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Bir imza ;Daha fazla resim olsa keşke.
Canim cok guzel yorumlamisin sana kesinlikle katiliyorum :)...
Bencede dizi superdi, benimde boyle bir diziye ihtiyacim vardi
Hele o perinin ailesinin siveli konusmalari superdi. Ben diziyi yukluyorum
ama ancak yarin resimlerini ekliyebilirim..
keremcem&ekin
30-03-08, 20:05
Canim cok guzel yorumlamisin sana kesinlikle katiliyorum :)...
Bencede dizi superdi, benimde boyle bir diziye ihtiyacim vardi
Hele o perinin ailesinin siveli konusmalari superdi. Ben diziyi yukluyorum
ama ancak yarin resimlerini ekliyebilirim..
Saol Canım.Bu dizi beklenen gerçek romantik komedi olucak gibi.:img-icecr
Resimleri bekliyorum...Peri'nin çok tatlı sahneleri var çünkü.:img-icecr
Saol Canım.Bu dizi beklenen gerçek romantik komedi olucak gibi.:img-icecr
Resimleri bekliyorum...Peri'nin çok tatlı sahneleri var çünkü.:img-icecr
Canim, 1 resim buldum daha once eklendimi bilmiyorum ama neyse..
eklim bari belki benim gibi yeni gorenler olur.
bide benim anlamadigim bisey var. Dizi tamam cok guzeldi eglendik
ama Kaan cok cabuk asik olmadimi ya .. Hersey bir anda gelisti
ilk goruste ask ta bunlarinin ki mubarek kaan o ayagindaki aciyi hisetiginde
asik oldu.. :P Hersey cok cabuk gelisti alismadim bukadar hiza :img-hyste:img-hyste
burdada gercekten ikisi cok tatli cikmislar!!
http://i136.photobucket.com/albums/q199/lazkizz/limon_agaci_1760_c.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/155.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/154.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/153.jpg
keremcem&ekin
30-03-08, 20:18
Canim, 1 resim buldum daha once eklendimi bilmiyorum ama neyse..
eklim bari belki benim gibi yeni gorenler olur.
bide benim anlamadigim bisey var. Dizi tamam cok guzeldi eglendik
ama Kaan cok cabuk asik olmadimi ya .. Hersey bir anda gelisti
ilk goruste ask ta bunlarinin ki mubarek kaan o ayagindaki aciyi hisetiginde
asik oldu.. :P Hersey cok cabuk gelisti alismadim bukadar hiza :img-hyste:img-hyste
burdada gercekten ikisi cok tatli cikmislar!!
Tabi orası her izleyenin dikkatini çekti ama klasik Türk dizileride böledir.
Ama o dizleirn diğer kurallarından biri gibide Zengin çoçuk ilk görüşte o kızın farklı olduğunu anlar yha.:img-in_lo:img-in_lo
Tabi Peri'de sevilmeyecek kız değil.Bu kadar küçük yaşta dikkatleri toplamış.
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/152.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/151-1.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/150-1.jpg
Tabi orası her izleyenin dikkatini çekti ama klasik Türk dizileride böledir.
Ama o dizleirn diğer kurallarından biri gibide Zengin çoçuk ilk görüşte o kızın farklı olduğunu anlar yha.:img-in_lo:img-in_lo
Tabi Peri'de sevilmeyecek kız değil.Bu kadar küçük yaşta dikkatleri toplamış.
Bu diziye baktigimda, simdi seda (ev arkadasi, sedaydi heralde)
o isyerine yakisti yani yas olarak ama peri sanki benim gozume
cok kucuk geldi, anlamadim gitti, dizide kac yasinda daha dogrusu
gercek hayatta..) 17/18 vardir heralde
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/157.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/156.jpg
gs-tugba93
30-03-08, 20:26
bu diziyi cok beyendim ya ama günü kesinlikle deyismeli
izledigim bir diziyle catisiyor resimler icin tesekürler
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/161.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/160.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/159.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/158.jpg
DeLiiAsiik
30-03-08, 20:31
dün bi türlü atv avrupada baslamadigi icin bugün ilk isim bu diziyi indirmek oldu.. ve izlemeye basladim:)
gördügüm kadariyla resim cekip ekleyen olmamis
istersenis ben cekip ekelyebilirim?
arkadaslar bunlarda benden....
umarım beğenirsiniz...:img-in_lo
http://www.resim-yukle.com/img01/18/149803peri.jpg http://www.resim-yukle.com/img01/18/61828kaan.jpg
http://www.resim-yukle.com/img01/18/566441perikaan.jpg
Aylosum bebum kiz ekle :D biz burda resim krizi yasiyoz bide soruyorsun
bende bi kac resim buldum heralde baska bulamam..
dizi hakinda cok az resimleri var ya
http://i136.photobucket.com/albums/q199/lazkizz/selenay.jpg
+
http://i136.photobucket.com/albums/q199/lazkizz/tlim0b7ba5020b7af09cby.jpg
+
http://i136.photobucket.com/albums/q199/lazkizz/limonagaciresim.jpg
yasemin özdemir
30-03-08, 20:43
çok tatlı bir diziydi
süperdi ya
zati senaristide başarılı dizileri yapmış
dizinin devamını diler raitinge uğramamasını umarım
çok tatlı bir diziydi
süperdi ya
zati senaristide başarılı dizileri yapmış
dizinin devamını diler raitinge uğramamasını umarım
Insallah, raytingler duzelir yoksa aglarim ya
bu dizi kalkmamali vallaha ister gecenin 2sinde
baslasin yeni bolumu bakarim yani o derece
begendim..
keremcem&ekin
30-03-08, 20:57
Bir İmza daha umarım beğenirseniz.
http://img149.imageshack.us/img149/7547/perrikaanus3.jpg
Herkese Merhabalar
Nihayet cumartesi günümü dolduracak bir diziyle tanıştım akşam, Limon Ağacı:img-yes: benim için dizinin senaryosu çok önemlidir ki Mahinur Ergun'un adını görünce muhakkak izlemem lazım dedim, iyiki izlemişim, yeri geldi kahkahalarla güldüm:img-hyste yeri geldi tebessüm ettim, oyuncular desen hepsi birbirinden yetenekli ve özel oyuncular:good:
Umarım raiting canavarını yenen, gün geçtikçe başarısı artan bir dizi olacak Limon ağacı ve bende hem izleyici ve izninizle artık yorumlarımlada aranızda olacağım
Sevgiler
Merhabalar ,
Dün akşam tesadüf eseri Atv'yi açtım ve dizi bitene kadar da kapatamadım...Bu sezon Kaan ve Peri'nin aşkı çok konuşulacak bence:happy0064
Tek kelimeyle dizinin senaryosuna bayıldım,çok farklı bir senaryosu var ilgimi fazlasıyla çekti umarım reyting kurbanı olmaz ve senaryo bu güzellikte devam eder...
Peri karakterini canlandıran kız çok tatlı , çok sevimli , bıcır bıcır bir kız:img-yes: çok sevdim ben Peri'yi...Tam da peri kızları gibi maşallah çok doğal bir güzelliği var,bebek gibi :img-yes:
Kaan da Peri'mize fazlasıyla abayı yaktı valla,baksanıza Peri kızın peşinden taa nerelere kadar gitti..Ey AŞK sen nelere kadirsin:img-in_lo
Valla gelecek bölümü sabırsızlıkla bekliyorum..Peri yeniden şirkete dönsün ya da Kaan , Peri kızı bulunca yanında kalsın Peri'nin memleketinde kalsınlar... yeter ki bir arada olsunlar çok şirinlerdi ya:img-blushiçimden bir ses onların aşkı çok farklı , çok güzel olacak diyorrrr !!!!
http://i136.photobucket.com/albums/q199/lazkizz/limonbylazkzz.jpg
lazkizz cnm imzan çok güzel cnm..
ellerine sağlık..
bunlarıda yeni yaptım..
umarım beğenirsiniz..
http://www.resim-yukle.com/img01/18/22447Untitled21.jpg http://www.resim-yukle.com/img01/18/367955Untitled3.jpg http://www.resim-yukle.com/img01/18/400048Untitled2.jpg
http://www.resim-yukle.com/img01/18/399198Untitled1.jpg
İnşallah tekrarı olur hem izlemeyenler izleme fırsatı yakalar hemde ben başını izlemiş olurum :)
Senaryo olarakta çok güzel duruyor.Cumartesi akşamları için eğlenceli bir dizi ;)
(N)(A)(Z)(L)(I)
30-03-08, 21:47
ben diziyi çok sevdim reytinglerde 16. olmuş kötü ama inşallah ilerleyen bölümlerde bu durum düzelir oyuncular bölümünde selenayın ismini bulamadım kaç yaşında acaba çok merak ediyorum bide kaan ın daha önce hangi dizilerde oynadığını rica etsem biliyosanız cevap verirmisiniz?:img-yes:
Ve bir imza daha
http://i136.photobucket.com/albums/q199/lazkizz/PeriKaanlzkzz.jpg
Begenmeniz dilegiyle...
ben diziyi çok sevdim reytinglerde 16. olmuş kötü ama inşallah ilerleyen bölümlerde bu durum düzelir oyuncular bölümünde selenayın ismini bulamadım kaç yaşında acaba çok merak ediyorum bide kaan ın daha önce hangi dizilerde oynadığını rica etsem biliyosanız cevap verirmisiniz?:img-yes:
Kampüsistan'da oynamıştı birde Azap Yolu diye bir dizide oynamış.
İnşallah düzelir.
Canim biseyi duzeltmek istedim Perinin gercek ismi selenay degil
Serenay bi haber buldum 2007de bi guzellik yarismasina
katilmis orda 16 yasindaydi heralde suan yani buyuk bir ihtimalle
17 yasinda ..
merve_polat
30-03-08, 22:07
bugün burası coşmuş yaa:happy0064dizi yeni başladı ama şimdiden sevenleri çok buna çok sevindim.reytingleri şimdi gördüm atvnin bu sezonki gidişatı göz önüne alındığında reytingler o kadarda kötü diğil ama yinede atvnin sağı solu belli olmaz onun için umarım önümüzdeki hafta daha iyi reytingler alır.
canım kaan daha önce karaoğlan,kampüzistan,azap yolu,sessiz gece ve ah polis olsam dizilerinde oynadı.
atv ye hic belli olmaz, duvar diye bir dizi vardi reytingler iyidi sonra 10uncu
siralamaya geldi, sonra 3 hafta sonra yayindan kaldirildi. Yani bu 16 bolumde
boyle bir sonuc aliyorsa :(..
aertik gerisini düsünemiyorum bile :( Ama ins. kalkmaz yaa of
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:27
10 dakalik bi videodan 200 foto cekmisim.. kendime yuh dedim:D
ama söz bidaha bukadar cok cekmicem:D
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031476.jpg (http://www.PutPic.com/image/8654/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031458.jpg (http://www.PutPic.com/image/8655/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031484.jpg (http://www.PutPic.com/image/8656/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031464.jpg (http://www.PutPic.com/image/8657/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031414.jpg (http://www.PutPic.com/image/8658/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031477.jpg (http://www.PutPic.com/image/8659/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:29
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031490.jpg (http://www.PutPic.com/image/8660/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031436.jpg (http://www.PutPic.com/image/8661/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031588.jpg (http://www.PutPic.com/image/8662/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031540.jpg (http://www.PutPic.com/image/8663/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031552.jpg (http://www.PutPic.com/image/8664/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031519.jpg (http://www.PutPic.com/image/8665/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031561.jpg (http://www.PutPic.com/image/8666/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031551.jpg (http://www.PutPic.com/image/8667/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:31
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031555.jpg (http://www.PutPic.com/image/8668/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031524.jpg (http://www.PutPic.com/image/8669/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031551.jpg (http://www.PutPic.com/image/8670/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031542.jpg (http://www.PutPic.com/image/8671/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031562.jpg (http://www.PutPic.com/image/8672/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031524.jpg (http://www.PutPic.com/image/8673/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031553.jpg (http://www.PutPic.com/image/8674/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031532.jpg (http://www.PutPic.com/image/8675/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031550.jpg (http://www.PutPic.com/image/8676/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031584.jpg (http://www.PutPic.com/image/8677/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031578.jpg (http://www.PutPic.com/image/8678/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031593.jpg (http://www.PutPic.com/image/8679/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:32
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031696.jpg (http://www.PutPic.com/image/8680/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031611.jpg (http://www.PutPic.com/image/8681/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031664.jpg (http://www.PutPic.com/image/8682/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031659.jpg (http://www.PutPic.com/image/8683/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031638.jpg (http://www.PutPic.com/image/8684/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031638.jpg (http://www.PutPic.com/image/8685/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031670.jpg (http://www.PutPic.com/image/8686/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031625.jpg (http://www.PutPic.com/image/8687/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031611.jpg (http://www.PutPic.com/image/8688/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031621.jpg (http://www.PutPic.com/image/8689/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031661.jpg (http://www.PutPic.com/image/8690/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031635.jpg (http://www.PutPic.com/image/8691/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:34
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031695.jpg (http://www.PutPic.com/image/8692/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031692.jpg (http://www.PutPic.com/image/8693/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031656.jpg (http://www.PutPic.com/image/8694/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031654.jpg (http://www.PutPic.com/image/8695/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031610.jpg (http://www.PutPic.com/image/8696/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031652.jpg (http://www.PutPic.com/image/8697/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031724.jpg (http://www.PutPic.com/image/8698/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031724.jpg (http://www.PutPic.com/image/8699/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031745.jpg (http://www.PutPic.com/image/8700/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031789.jpg (http://www.PutPic.com/image/8701/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031752.jpg (http://www.PutPic.com/image/8702/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031789.jpg (http://www.PutPic.com/image/8703/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:36
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031729.jpg (http://www.PutPic.com/image/8704/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031787.jpg (http://www.PutPic.com/image/8705/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031767.jpg (http://www.PutPic.com/image/8706/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031771.jpg (http://www.PutPic.com/image/8707/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031729.jpg (http://www.PutPic.com/image/8708/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031739.jpg (http://www.PutPic.com/image/8709/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031739.jpg (http://www.PutPic.com/image/8710/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031724.jpg (http://www.PutPic.com/image/8711/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031783.jpg (http://www.PutPic.com/image/8712/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031789.jpg (http://www.PutPic.com/image/8713/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031795.jpg (http://www.PutPic.com/image/8714/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031789.jpg (http://www.PutPic.com/image/8715/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:37
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031868.jpg (http://www.PutPic.com/image/8716/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031832.jpg (http://www.PutPic.com/image/8717/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031874.jpg (http://www.PutPic.com/image/8718/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031892.jpg (http://www.PutPic.com/image/8719/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031849.jpg (http://www.PutPic.com/image/8720/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031884.jpg (http://www.PutPic.com/image/8721/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031855.jpg (http://www.PutPic.com/image/8722/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031895.jpg (http://www.PutPic.com/image/8723/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031810.jpg (http://www.PutPic.com/image/8724/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031820.jpg (http://www.PutPic.com/image/8725/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031816.jpg (http://www.PutPic.com/image/8726/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031898.jpg (http://www.PutPic.com/image/8727/5910743)
olsun aylincim ne kadar çok resim olursa o kadar iyi:D
benden bir tanecik imza
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/700-1.jpg
Bunlar da benden bulduğum resimlerden şimdilik bu kadar , ama ilerleyen bölümlerde resimler çoğaldıkça coşturacağız burayı:happy0064
Resim ekleyen , yorum ve çalışma yapan arkadaşlara çok teşekkürler , emeğinize sağlık:img-yes:
http://img516.imageshack.us/img516/594/imza2to7.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/4859/imza3no5.jpg (http://imageshack.us)
http://img141.imageshack.us/img141/3919/imza1ha1.jpg (http://imageshack.us)
http://img516.imageshack.us/img516/6443/imza4pu3.jpg (http://imageshack.us)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:43
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/892203189.jpg (http://www.PutPic.com/image/8728/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031837.jpg (http://www.PutPic.com/image/8729/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031847.jpg (http://www.PutPic.com/image/8730/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031838.jpg (http://www.PutPic.com/image/8731/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031861.jpg (http://www.PutPic.com/image/8732/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031833.jpg (http://www.PutPic.com/image/8733/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031920.jpg (http://www.PutPic.com/image/8734/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031924.jpg (http://www.PutPic.com/image/8735/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031919.jpg (http://www.PutPic.com/image/8736/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031968.jpg (http://www.PutPic.com/image/8737/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031936.jpg (http://www.PutPic.com/image/8738/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031999.jpg (http://www.PutPic.com/image/8739/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:45
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031916.jpg (http://www.PutPic.com/image/8740/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031994.jpg (http://www.PutPic.com/image/8741/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031912.jpg (http://www.PutPic.com/image/8742/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031954.jpg (http://www.PutPic.com/image/8743/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031994.jpg (http://www.PutPic.com/image/8744/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031963.jpg (http://www.PutPic.com/image/8745/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031985.jpg (http://www.PutPic.com/image/8746/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031966.jpg (http://www.PutPic.com/image/8747/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031995.jpg (http://www.PutPic.com/image/8748/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031925.jpg (http://www.PutPic.com/image/8749/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031973.jpg (http://www.PutPic.com/image/8750/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922031941.jpg (http://www.PutPic.com/image/8751/5910743)
hepinizin ellerine saglik
ya anlamadim
kalitesii kötü ama bu resimlerin
ayh resilik
cok belli ediorum demi ilkkes resim cektigimi =)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:47
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032031.jpg (http://www.PutPic.com/image/8752/5910743)
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032014.jpg (http://www.PutPic.com/image/8753/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032013.jpg (http://www.PutPic.com/image/8754/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032094.jpg (http://www.PutPic.com/image/8755/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032054.jpg (http://www.PutPic.com/image/8756/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032077.jpg (http://www.PutPic.com/image/8757/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032036.jpg (http://www.PutPic.com/image/8758/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032070.jpg (http://www.PutPic.com/image/8759/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032017.jpg (http://www.PutPic.com/image/8760/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032085.jpg (http://www.PutPic.com/image/8761/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032092.jpg (http://www.PutPic.com/image/8762/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032058.jpg (http://www.PutPic.com/image/8763/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:49
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032056.jpg (http://www.PutPic.com/image/8764/5910743)
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032014.jpg (http://www.PutPic.com/image/8765/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032021.jpg (http://www.PutPic.com/image/8766/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032063.jpg (http://www.PutPic.com/image/8767/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032038.jpg (http://www.PutPic.com/image/8768/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032046.jpg (http://www.PutPic.com/image/8769/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032180.jpg (http://www.PutPic.com/image/8770/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032191.jpg (http://www.PutPic.com/image/8771/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032111.jpg (http://www.PutPic.com/image/8772/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032186.jpg (http://www.PutPic.com/image/8773/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032116.jpg (http://www.PutPic.com/image/8774/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032170.jpg (http://www.PutPic.com/image/8775/5910743)
Aylin'cim ellerine , emeklerine sağlık...düşünüp resim çekmen ve buraya bu kadar emek verip eklemen yeter bitanem...İlklerde olur böyle,ilerleyen bölümlerde profesyonelleşirsin:img-cool2
Dizi süper ya bayıldım ben valla,nasıl gelecek Cumartesi:icon_sorr
herKeze mrb =)
benden de bikaç çaLşma =)
resimLEr için sağoL canım =)
iLK Kez çeKiyo oLsan da genede çeKiyosun =)
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/zuhaly/perikaan5.jpg
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/zuhaly/perikaan1.jpg
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:50
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032196.jpg (http://www.PutPic.com/image/8776/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032160.jpg (http://www.PutPic.com/image/8777/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032120.jpg (http://www.PutPic.com/image/8778/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032159.jpg (http://www.PutPic.com/image/8779/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032155.jpg (http://www.PutPic.com/image/8780/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032143.jpg (http://www.PutPic.com/image/8781/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/892203219.jpg (http://www.PutPic.com/image/8782/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032194.jpg (http://www.PutPic.com/image/8783/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032175.jpg (http://www.PutPic.com/image/8784/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032112.jpg (http://www.PutPic.com/image/8785/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032152.jpg (http://www.PutPic.com/image/8786/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032281.jpg (http://www.PutPic.com/image/8787/5910743)
yap kusum yap.. simdiden ellerine photoshopuna saglik =)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:52
yorumlarinis icin tskler =)
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032267.jpg (http://www.PutPic.com/image/8788/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032278.jpg (http://www.PutPic.com/image/8789/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032253.jpg (http://www.PutPic.com/image/8790/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032264.jpg (http://www.PutPic.com/image/8791/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032268.jpg (http://www.PutPic.com/image/8792/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032271.jpg (http://www.PutPic.com/image/8793/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032279.jpg (http://www.PutPic.com/image/8794/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032234.jpg (http://www.PutPic.com/image/8795/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032245.jpg (http://www.PutPic.com/image/8796/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032294.jpg (http://www.PutPic.com/image/8797/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032274.jpg (http://www.PutPic.com/image/8798/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032223.jpg (http://www.PutPic.com/image/8799/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:54
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032244.jpg (http://www.PutPic.com/image/8800/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032296.jpg (http://www.PutPic.com/image/8801/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032283.jpg (http://www.PutPic.com/image/8802/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032254.jpg (http://www.PutPic.com/image/8803/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032275.jpg (http://www.PutPic.com/image/8804/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032324.jpg (http://www.PutPic.com/image/8805/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032324.jpg (http://www.PutPic.com/image/8806/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032348.jpg (http://www.PutPic.com/image/8807/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032384.jpg (http://www.PutPic.com/image/8808/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032312.jpg (http://www.PutPic.com/image/8809/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032360.jpg (http://www.PutPic.com/image/8810/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032384.jpg (http://www.PutPic.com/image/8811/5910743)
bende çeKmeye çaLışıcam biraz =)
uyKum yoK ama yarın 2 sınavım var :icon_sorr
1 tane daha =)
http://i260.photobucket.com/albums/ii1/zuhaly/kaan2.jpg
benden iki imza daha
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/701.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/702.jpg
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:57
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032358.jpg (http://www.PutPic.com/image/8812/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032320.jpg (http://www.PutPic.com/image/8813/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032392.jpg (http://www.PutPic.com/image/8814/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032334.jpg (http://www.PutPic.com/image/8815/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032337.jpg (http://www.PutPic.com/image/8816/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032398.jpg (http://www.PutPic.com/image/8817/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032361.jpg (http://www.PutPic.com/image/8818/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032359.jpg (http://www.PutPic.com/image/8819/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032367.jpg (http://www.PutPic.com/image/8820/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032395.jpg (http://www.PutPic.com/image/8821/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032336.jpg (http://www.PutPic.com/image/8822/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032410.jpg (http://www.PutPic.com/image/8823/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 22:59
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032477.jpg (http://www.PutPic.com/image/8824/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032437.jpg (http://www.PutPic.com/image/8825/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032453.jpg (http://www.PutPic.com/image/8826/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032495.jpg (http://www.PutPic.com/image/8827/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032499.jpg (http://www.PutPic.com/image/8828/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032480.jpg (http://www.PutPic.com/image/8829/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032494.jpg (http://www.PutPic.com/image/8830/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032499.jpg (http://www.PutPic.com/image/8831/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032485.jpg (http://www.PutPic.com/image/8832/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032441.jpg (http://www.PutPic.com/image/8833/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032432.jpg (http://www.PutPic.com/image/8834/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032478.jpg (http://www.PutPic.com/image/8835/5910743)
süper calismalarinizz ellerinize saglik
DeLiiAsiik
30-03-08, 23:00
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032431.jpg (http://www.PutPic.com/image/8836/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032450.jpg (http://www.PutPic.com/image/8837/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032469.jpg (http://www.PutPic.com/image/8838/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032433.jpg (http://www.PutPic.com/image/8839/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032497.jpg (http://www.PutPic.com/image/8840/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032583.jpg (http://www.PutPic.com/image/8841/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032579.jpg (http://www.PutPic.com/image/8842/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032576.jpg (http://www.PutPic.com/image/8843/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032547.jpg (http://www.PutPic.com/image/8844/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032582.jpg (http://www.PutPic.com/image/8845/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032562.jpg (http://www.PutPic.com/image/8846/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032593.jpg (http://www.PutPic.com/image/8847/5910743)
devami birazdan.. kardesim oturcakmis pc ye =)
http://img179.imageshack.us/img179/879/perisp2.jpg (http://imageshack.us)
bi avi daha
http://img233.imageshack.us/img233/574/peri1mt9.jpg (http://imageshack.us)
kübracım aviler süper canım eline sağlık
arkadaşlar ben kaçıyorumbye
http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/703.jpg
DeLiiAsiik
30-03-08, 23:22
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032578.jpg (http://www.PutPic.com/image/8848/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032514.jpg (http://www.PutPic.com/image/8849/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032573.jpg (http://www.PutPic.com/image/8850/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032524.jpg (http://www.PutPic.com/image/8851/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032510.jpg (http://www.PutPic.com/image/8852/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032580.jpg (http://www.PutPic.com/image/8853/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032599.jpg (http://www.PutPic.com/image/8854/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032515.jpg (http://www.PutPic.com/image/8855/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032551.jpg (http://www.PutPic.com/image/8856/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032522.jpg (http://www.PutPic.com/image/8857/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032571.jpg (http://www.PutPic.com/image/8858/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032680.jpg (http://www.PutPic.com/image/8859/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 23:25
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032645.jpg (http://www.PutPic.com/image/8860/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032683.jpg (http://www.PutPic.com/image/8861/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032633.jpg (http://www.PutPic.com/image/8862/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032684.jpg (http://www.PutPic.com/image/8863/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032651.jpg (http://www.PutPic.com/image/8864/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032652.jpg (http://www.PutPic.com/image/8865/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032673.jpg (http://www.PutPic.com/image/8866/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032651.jpg (http://www.PutPic.com/image/8867/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032635.jpg (http://www.PutPic.com/image/8868/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032662.jpg (http://www.PutPic.com/image/8869/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032616.jpg (http://www.PutPic.com/image/8870/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032650.jpg (http://www.PutPic.com/image/8871/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 23:27
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032651.jpg (http://www.PutPic.com/image/8872/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032623.jpg (http://www.PutPic.com/image/8873/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032683.jpg (http://www.PutPic.com/image/8874/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032683.jpg (http://www.PutPic.com/image/8875/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032685.jpg (http://www.PutPic.com/image/8876/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032771.jpg (http://www.PutPic.com/image/8877/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032717.jpg (http://www.PutPic.com/image/8878/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032745.jpg (http://www.PutPic.com/image/8879/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032765.jpg (http://www.PutPic.com/image/8880/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032725.jpg (http://www.PutPic.com/image/8881/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032760.jpg (http://www.PutPic.com/image/8882/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032759.jpg (http://www.PutPic.com/image/8883/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 23:28
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032767.jpg (http://www.PutPic.com/image/8884/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032721.jpg (http://www.PutPic.com/image/8885/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032715.jpg (http://www.PutPic.com/image/8886/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032753.jpg (http://www.PutPic.com/image/8887/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032714.jpg (http://www.PutPic.com/image/8888/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032734.jpg (http://www.PutPic.com/image/8889/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032780.jpg (http://www.PutPic.com/image/8890/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032731.jpg (http://www.PutPic.com/image/8891/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032722.jpg (http://www.PutPic.com/image/8892/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032728.jpg (http://www.PutPic.com/image/8893/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032768.jpg (http://www.PutPic.com/image/8894/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032836.jpg (http://www.PutPic.com/image/8895/5910743)
Bu son imza da benden !! :D
http://img253.imageshack.us/img253/1594/lzkzzperiel3.jpg (http://imageshack.us)
bütün arkadaşların ellerine sağlık çalışmalarınız süper ;)
reytinglerde ilk bölüme göre kötü değil daha da düzelir ilerleyen bölümlerde inşallah...
DeLiiAsiik
30-03-08, 23:32
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032838.jpg (http://www.PutPic.com/image/8896/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032852.jpg (http://www.PutPic.com/image/8897/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032841.jpg (http://www.PutPic.com/image/8898/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032855.jpg (http://www.PutPic.com/image/8899/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032885.jpg (http://www.PutPic.com/image/8900/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032887.jpg (http://www.PutPic.com/image/8901/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032843.jpg (http://www.PutPic.com/image/8902/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032810.jpg (http://www.PutPic.com/image/8903/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032873.jpg (http://www.PutPic.com/image/8904/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032828.jpg (http://www.PutPic.com/image/8905/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032890.jpg (http://www.PutPic.com/image/8906/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032842.jpg (http://www.PutPic.com/image/8907/5910743)
http://img230.imageshack.us/img230/7797/lzkzzperi1ug9.jpg (http://imageshack.us)
DeLiiAsiik
30-03-08, 23:35
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032854.jpg (http://www.PutPic.com/image/8908/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032859.jpg (http://www.PutPic.com/image/8909/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032858.jpg (http://www.PutPic.com/image/8910/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032849.jpg (http://www.PutPic.com/image/8911/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032825.jpg (http://www.PutPic.com/image/8912/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032954.jpg (http://www.PutPic.com/image/8913/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032932.jpg (http://www.PutPic.com/image/8914/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032924.jpg (http://www.PutPic.com/image/8915/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032965.jpg (http://www.PutPic.com/image/8916/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032988.jpg (http://www.PutPic.com/image/8917/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032958.jpg (http://www.PutPic.com/image/8918/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032910.jpg (http://www.PutPic.com/image/8919/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 23:37
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032928.jpg (http://www.PutPic.com/image/8920/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032914.jpg (http://www.PutPic.com/image/8921/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032993.jpg (http://www.PutPic.com/image/8922/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032994.jpg (http://www.PutPic.com/image/8923/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032916.jpg (http://www.PutPic.com/image/8924/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032963.jpg (http://www.PutPic.com/image/8925/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032966.jpg (http://www.PutPic.com/image/8926/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032981.jpg (http://www.PutPic.com/image/8927/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032921.jpg (http://www.PutPic.com/image/8928/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032998.jpg (http://www.PutPic.com/image/8929/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922032964.jpg (http://www.PutPic.com/image/8930/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922033013.jpg (http://www.PutPic.com/image/8931/5910743)
DeLiiAsiik
30-03-08, 23:38
http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922033061.jpg (http://www.PutPic.com/image/8932/5910743) http://img1.PutPic.com/images/thumb/3/8922033011.jpg (http://www.PutPic.com/image/8933/5910743