Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 11)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
diziye not:
Aslan Leyla forever
Aslan Melek'i götürdüğü yere süheyla ve demir'i de götürsün8mesaj boşa gitmesin kaygısı ile yazılmış dilekler )
sude9
sence onlara kar edermi?yanı sıra nerimanla bi cemal ağada gözüksün.
başka bölümlerde ihsanın yaptıklarındAN yöre halkı hemen haberdar olurdu.:img-icecrmillet öyle baka kalırdı.bu geçtiğimiz bölümde hiç ahali ses etmedi.
umut fakirin ekmeği belki kar eder:)
bunlar iletişimsizlikten bu haldeler...konuşsalar ve birbirlerini dinleseler sorun kalmayacak..o yetenek olmadığından yaşlı teyzeyi şifacı zannediyorlar:)
ahali alıştı sanırım kzcuoğlu çiftliğinde olan hadiselere..yenileri şaşırtmıyordur belki:)
hüznün geceleri 04-03-08, 15:59 umut fakirin ekmeği belki kar eder:)
bunlar iletişimsizlikten bu haldeler...konuşsalar ve birbirlerini dinleseler sorun kalmayacak..o yetenek olmadığından yaşlı teyzeyi şifacı zannediyorlar:)
ahali alıştı sanırım kzcuoğlu çiftliğinde olan hadiselere..yenileri şaşırtmıyordur belki:)
''köy haalkı bu daha ne ki ''diye aldırmıyor mu diyorsun.zavallı köy hep kozcuoğulların yaptıklarıyla anılıyor herhal.ne geçmişde dur durak bilmişler ne gelecekde:)
dizinin gidişatından fragmanda etkilendi herhal.of bekle bekle
Bir arkadaş İhsan'ın Neriman'a yazdığı mektubun fotoğrafını eklemiş bu mektup aşk cümleleriyle bezenmiş.Ama İhsan Süheyla'ya kör kütük aşıktı ancak babasının sözlerine inanarak bu ilişkiyi bitirdi.Babasıyla konuşurken çok seviyorum ciddiyim gibi tabirler kullandı.
Neriman'ı hamile bırakması vs. bunlara açıklama yapılabilir fakat bunları Süheyla'ya sinirlendiği için vs. yaptığını varsayarsak nasıl Süheyla'dan sonra bu derece aşık olabiliyor Neriman'a :icon_whis:icon_whis
Ben bu işin içinden çıkamadım bi türlü :img-hyste
''köy haalkı bu daha ne ki ''diye aldırmıyor mu diyorsun.zavallı köy hep kozcuoğulların yaptıklarıyla anılıyor herhal.ne geçmişde dur durak bilmişler ne gelecekde:)
dizinin gidişatından fragmanda etkilendi herhal.of bekle bekle
geçen haftaki gibi bir menü hazırlıyor fragmancı kanımca:)
saniyelik görüntüyü koyacak önümüze,ekleme çıkarma toplama yapacak..sonra biz tarkan gib vay anam vay halime vay anam vay diyeceğiz bir hafta..sonra bölüm gelecek zaten beklenti içinde değildik diyeceğiz...alıştık zannımca:)
Sevgili arkadaşım Fatma ve Süheyla ile ilgili yazdıklarımdan sonra bir mesaja bu karşılığı vermiştim belki bu içini biraz ferahlatır çünkü yine diyorum ki;
Canım, yazının tamamını alıntı yapamadım. Bu kısmı aldım sadece çünkü seninle aynı kanıdayım. Kesinlikle nefret etmesini istemem Süheyla'dan.
Ayrılma nedenleri ne olursa olsun yıllar sonra bebeğinin yaşadığını öğrendiğinde bulmak için uğraştı. Bu yüzden çok yıprandı. Ama şimdi sanki bütün suçlu Ökkeş ve Fatma'ymış gibi davranması çok yersiz. Unutmamalı ki Ökkeş ve Fatma olmasa çocuğu gerçekten de ölmüş olacaktı.
Aslan'ın oğlu olduğunu öğrendikten sonra yapması gereken ona yavaş yavaş yaklaşmaktı. Onun güvenini ve sevgisini kazanmayı beklemeliydi. Sabırlı olmalıydı . Ama nerde, o kadar baskıcı ve aceleci davrandı ki şimdi herşey daha da zor olacak. Aslan zaten o aileden bir Melek'i seviyor. Geri kalanından ciddi ciddi nefret ediyor. İşler daha da çıkmaza girecek.
andacım kesinlikle söylediklerine katılıyorum evet süheyla hanım daha sabırlı olmalıydı ve paradan önce ona yaklaşmayı düşünmeliydi ama ne hikmetse önce hemen aslana parasal yönden yardım etmek istedi bakalım inşallah aslan ve süheyla arasında olaylar daha fazla yanlış boyutlara gitmez ve biraz da olsa yakınlaşmayı zaman geçirmeyi başarırlar.
Şimdi sevgili Fundaya yine getirdiği güzel tüyolar için çok teşekkür ederek birşey sormak istiyorum.
Şimdi demek Asi-Demir İstanbul'a geliyor. Peki ama nasıl olacak bu? Neriman nişanlı kızının nişanlısıyla konuşmasına, görüşmesine o kadar karışırken aaa Asi kızım ne demek sen Demir'le tabi git İstanbul'a demez herhalde.
Keza İhsan'da buna izin vermez. Zaten ortalık toz dumanken bu durum dahada zorlaşır. Nasıl,, nasıl oluyor bu?
Çözen, tahmin eden arkadaşlar bekleniyorsunuz sayfalara
Şimdi sevgili Fundaya yine getirdiği güzel tüyolar için çok teşekkür ederek birşey sormak istiyorum.
Şimdi demek Asi-Demir İstanbul'a geliyor. Peki ama nasıl olacak bu? Neriman nişanlı kızının nişanlısıyla konuşmasına, görüşmesine o kadar karışırken aaa Asi kızım ne demek sen Demir'le tabi git İstanbul'a demez herhalde.
Keza İhsan'da buna izin vermez. Zaten ortalık toz dumanken bu durum dahada zorlaşır. Nasıl,, nasıl oluyor bu?
tüyo bu..
verilen bi haberle ilgili haber vermeye geldim istanbul çekimleriyle ilgili yani. bugünden cuma gününe kadar ekibimiz İstanbul'daymış. haber doğru yani. Demir'in işi için gidilmiş İstanbul'a. iş makinası filan bakılacakmış sanırım. ayrıca Demir'in İstanbul'daki ofisine de uğrayacakmışız
ekip istanbul da demir ofisinde ama Asi cümleler içinde yok..onu da forum olarak biz koyduk..bizim yaptığımızı senaristte yaparsa şahane olur:)
hüznün geceleri 04-03-08, 16:07 geçen haftaki gibi bir menü hazırlıyor fragmancı kanımca:)
saniyelik görüntüyü koyacak önümüze,ekleme çıkarma toplama yapacak..sonra biz tarkan gib vay anam vay halime vay anam vay diyeceğiz bir hafta..sonra bölüm gelecek zaten beklenti içinde değildik diyeceğiz...alıştık zannımca:)
bölünen kim olacak?(demir &Asi mi?)ay çok hoşsun.vay anam vay he:img-hyste
Asi_demir arkadaşım
Süheyla geçmişini hemencik öğrendik sıra şimdi neriman geçmişine döneceğiz.bu kadın ihsana nasıl aşık oldu.ihsan süheyladan uzaklaşmak için nerimana sığındı buda hemen yelkenleri suyamı indirdi.
ya bu kozcuoğulların başka akrabası felan yokmu?amca hala
hüznün geceleri 04-03-08, 16:12 tüyo bu..
verilen bi haberle ilgili haber vermeye geldim istanbul çekimleriyle ilgili yani. bugünden cuma gününe kadar ekibimiz İstanbul'daymış. haber doğru yani. Demir'in işi için gidilmiş İstanbul'a. iş makinası filan bakılacakmış sanırım. ayrıca Demir'in İstanbul'daki ofisine de uğrayacakmışız
ekip istanbul da demir ofisinde ama Asi cümleler içinde yok..onu da forum olarak biz koyduk..bizim yaptığımızı senaristte yaparsa şahane olur:)
Asi ne sebeple istanbulda olacak.olacaksa tabi.iş makinasınamıda el atmış.
izlediğim dizilerde(her diziyi izlemem ama) hiç bukadar marifetli bir oyuncu görmedim.işi gereği inek,kuzu kuş hadi onu anladım.ağaç aşılaması felan neyin nesi.
Antakya'nın bol yağmurlu olması, doğal malzeme olmuş. Hatta, sanki, o eve girme işi, o anda yağan yağmur sayesinde oluşmuş gibi geldi bana.... çünkü, evin içindeki görüntülerden, dışarıda hava aydınlık gibi bir hisse kapıldım... eğer öyle ise, çok akıllıca yapılmış o sahneler.
Asu’cum benim bildiğim kadarıyla Yönetmen Cevdet MERCAN’ın önerisiyle o gece tüm ekip yağmur duasına çıkmışlar:img-pilot…. Hatta yağmur çiseleyene kadar da hiç uyumamışlar…
Cevdet MERCAN… tüm ekibi yağmur duasına çıkarırken…. Nerden başladık bu ıslanma işine arkadaşlar ya… Asi kızla, Demir adam tanışırlarken, Demir adamı Asi'ye kurbalağama saldım… bi güzel ıslattım.... daha tanışma faslında ikisi de sırılsıklam:img-in_lo oldular…
Sonra Asi kızın, Demir adama teşekkür etmesi lazımdı… hadi yine sırılsıklam edelim şunları deyip, Asi kızı yağmur duasına çıkardım…. mistik bir şekilde yağmur duasını yaptı… onlar at üzerinde yine sırılsıklam:img-in_lo oldular…
Ben onları ıslattıkça forum çıldırık oldu:img-hyste… e bende ıslatmaya devam dedim tabi… Demir Köprü’de, Demir adam’ın Asi kıza ilk defa sarılması lazımdı… suni yağmurla(mecburen) aşıklarımızı yine sırılsıklam:img-in_lo ettim… valla forum bayıldı… fragmandan sonra bölümü bile zor beklediler…
Baktım ki forum bu ıslatma işini çok sevdi... neredeyse şiir yazacak haldeler… e bunları ilk öpüşmelerinde de sırılsıklam etmem lazım dedim(Neyse ki yağmur bu sefer gerçekten yağıyordu)….
Veee tabi ben ne yaptım…. iki aşığı/iki oyuncumuzu:img-blush yine bir güzel sırılsıklammmm ettim…
Demir adamın, Asi kıza doğduğu evi ve annesinin çizdiği kuş figürlerini göstermesi gerekiyordu(forum her şeyi o kadar didikliyor ki, çekim yaparken bu sefer kuş figürlerini bile verniklettim valla)
Aslında evde asıl göstermek istediğim Demir adamın arzulu, tutkulu, ihtiras dolu bakışlarıydı… e başka ne yapabilirdim… ben çiftimizi yine sırılsıklam:img-in_lo ettim… ama iyide ettim… forum yine çıldırık oldu:img-hyste…
Amaaa artık Allahım acı bana/bize diyorum:img-pilot… her yakınlaşmalarında aşıklarımızı sırılsıklam etmem lazım… başladım bi kere... forumun diline kesinlikle düşmemem lazım…. hiç bıkmadan Asi'yle, Demir'in sırılsıklam aşkını yazıyorlar:img-pilot…. Bahar da geliyor… yağmur yağmazsa ben bunları sırılsıklam etmeden nasıl öpüştürecem diye korkarım oldum valla… bundan sonra aşıklarımızı öpüştürmesem mi acaba???Ya da başka bir yol bulmam lazım ama ne??? :icon_whis:img-hyste
geçen haftaki gibi bir menü hazırlıyor fragmancı kanımca:)
başlığa baktım 139 kişi görüntülüyo fragmanı yine kaçırdım die tam üzülücektim ki yine çıkmamış
arkadaşım sana katılyıorum fragmancı yine öle yapıcaktır bi yerlerden bişeyler alıp üzerine de replikleri koyup fragman yapıcaktır zaten hep böyle oluyo
ama inşallah istanbul bölümlerinde neriman ihsan falan olmaz ya asi-demir bi tek ikisi olsun tüyoda da öle dio zaten ama
Anda; Yazdigin Mektup gercekden süper ötesi olmus...
Gözlerim agrimadi degil hani, bayagi cok yazmissin ama okuduguma gercekden deydi...
Yazar felanmisin?! :icon_whis:icon_whis
Teşekkür ederim. Evet biraz uzun oluyor ama Demir o kadar çok susuyor ki onun yerine benim iç ses yazmam gerekiyor. Hem biliyorsun(uz) her görünenin ardına bakınca söylenecek çok şey oluyor. Ama uzun gelmesine şöyle bir çözüm bulunabilir. Beşe bölünebilir mesela? :)
Hem okur hem yazarım da, yazar değilim. Belki yaşlanınca forum anılarımı yazar o zaman yazar olurum :) (Şimdiden not tutmaya başlamam gerek o zaman.... bunca olayı nasıl hatırlarım yaşlanınca....? )
yasamakguzel88 04-03-08, 16:15 tüyo bu..
tubada istanbulda bunu biliyorum ben:) benim merak etigim diger oyuncularda istanbuldamı..yoksa sadece ikisimi.dün çekimlere gidienler muratı görmüşler.. bugün gidenlerde görmüşler.murata tubayı sormuşlar.yukarda odasında demiş...
tüyo bu..
Sude9 çok teşekkür ederim. Demir anlaşıldı bende Asi nasıl gelebiliyor diye şaşırmıştım. Bizim forum olarak çok beklentimiz var haklısın, buda onlardan biri olabilirdi
Sevgiler
GULBEYAZ76 04-03-08, 16:17 Asi ne sebeple istanbulda olacak.olacaksa tabi.iş makinasınamıda el atmış.
izlediğim dizilerde(her diziyi izlemem ama) hiç bukadar marifetli bir oyuncu görmedim.işi gereği inek,kuzu kuş hadi onu anladım.ağaç aşılaması felan neyin nesi.
Asi gibi marifetlisini nerde bulacan.:img-hysteOhooooooooooooooo:img-hysteDesene ömrün yanlış dizilerle heba oldu.:img-hysteZararın neresinden dönersen karrrrr.:img-hyste
Yakında kopyalıyacaklar Asiyi.:img-hyste
Neriman , şu an gerçekten kötü bir dönem geçiriyor hem o Asi ile Demir'in arasını yapmak için yemeklere çağırmalar felan yapmıştı hatırlarsan sonra umudu kesti Kenan'a yöneldi.Bir de şöyle bir durum var Neriman Demir'i sevmiyor pek ama kabul etmesinin sebebi iş bahanesinin olmasıdır.Hem Asi'ye güveniyordur izin vermiştir.Hem Defne ve Kerim arasındaki duygusal bağı bildiğinden onlara bu kadar kısıtlamalar getiriyor bence.
İhsan mı? Asi olanlardan sonra bence İhsan'dan izin almaz sadece söyler.İhsan'da garibim süt dökmüş kediler gibi bişey diyemez.Suçunu biliyor o hem İhsan'ın Asi'ye güveniyor Demir'le Asi'yi hep didişirken gördüğü için aralarında bir ilişki olmayacağını düşünerek kabul etmiştir.
bahane bulmak kolay..Demir yeter ki istesin anında yaratır bahaneyi:)
şunu söyleyeyim,büyük babamlar tarım ve hayvancılıkla uğraşıyorlar,veteriner değiller ama hayvanlara nasıl bakılacağını hasta olup olmadığını ,huzursuzmu vs iyi biliyorlar yani dilinden anlıyorlar ,,hangi otu yediğini ahngisini yemediğini biliyorlar(ot deyip geçmeyin:) ) tedavi etmek dışında..tarlada sürüyorlar ekin de ekiyorlar ağaçlarını da aşılıyorlar,eğitimleri olmadıkları halde..bu iki dal aslında birbiri ile oldukça iç içe..bu yüzden Asi'nin topraktan anlaması aşı yapmayı bilmesini tuhaf görmüyorum..kız zaten yaşamı boyunca bunların içinde olmuş..
bu dizinin kralı cemal ağadır ey ahali. Onu ihsan takip eder...Asi,demir falan hepsi hikaye:) birbirlerine bakıp bakıp dururlar başkaca da bi atraksiyon olmaz. Diğerleri ise aksiyon adamı. o yüzden en kral adamlar bunlardır.:icon_whis
Selam arkadaşım.... sanki daha önce de yazmışsın ama, uzun bir ara vermişsin gibi hissediyorum....
Cemal ağa konusunda lafım yok.... kendisi has adamımdır.... ama aksiyon derken, Demir'i saf dışı bırakırsan.... bak bu olmadı....
Aslan ile çıplak elle, bıçağa karşı kavga eden O....
Halep'lerde, milletin suçsuzluğunu ispatlayacağım diye, silahlı adamlarla, yine silahsız debelen O.... nasıl sadece bakışır dersin....
O bakışlar Asi'ye özel.... başkalarının karşısında, tam atraksiyon adamı BENCE tabiii..
Bu arada, Cemal ağayı sevenler çoğalıyor.... :img-wink:
İhsan için ise........ yorum yok.... O'nun hareket tarzını öğrendim... ama buraya yazamam.... terbiye sınırlarımı aşıyor :icon_whis
hüznün geceleri 04-03-08, 16:25 bahane bulmak kolay..Demir yeter ki istesin anında yaratır bahaneyi:)
şunu söyleyeyim,büyük babamlar tarım ve hayvancılıkla uğraşıyorlar,veteriner değiller ama hayvanlara nasıl bakılacağını hasta olup olmadığını ,huzursuzmu vs iyi biliyorlar yani dilinden anlıyorlar ,,hangi otu yediğini ahngisini yemediğini biliyorlar(ot deyip geçmeyin:) ) tedavi etmek dışında..tarlada sürüyorlar ekin de ekiyorlar ağaçlarını da aşılıyorlar,eğitimleri olmadıkları halde..bu iki dal aslında birbiri ile oldukça iç içe..bu yüzden Asi'nin topraktan anlaması aşı yapmayı bilmesini tuhaf görmüyorum..kız zaten yaşamı boyunca bunların içinde olmuş..
hım.madem oda torpak ana olsun
kenan lüle kafaydı
cemal ağa oynak dede
yo gülbeyazcım ömrüm güzel dizilerle geçiyor.ilk ve tek dizim var zaten(ben her diziyi izlemem) ama bu diziyide izlemekten vazgeçemiyorum.hikaye çok güzel,sürükleyici
sudem9 deyimiyle vay anam vay:img-hyste
haklısın Asi fazla marifetli ama ağaç aşılamayı bilmesinde bişey yok , onu ben bile biliyorum :) toprakla çok iç içe bir kız o..bense şehirde yaşıyorum =)
hala fragmanın gelmemesi huzurumu kaçırdı , akşamı beklicez artık..:sad53:
........
Ben yalnız bu konuda değil İhsanın tüm sıkıntılarını tek başına yaşamasına, karısına ve ailesine bunları aktarmamasına karşıyım. Mesela ilk bölümlerdeki maddi sıkıntısını da Nerimana yeteri kadar yansıtmıyordu. Sen tefecilerden borç bulmaya çalışırken, karın evin dekorasyonuyla kafayı bozup hababam alışveriş yapıyorsa burad yanlış senindir..Unutmamak gerkir At sahibine göre kişner.. Sen ' Ne halısı, ne dekorasyonu Neriman, biz faizle borçlanırken masraf yapamazsın' demezsen, Neriman gibi şuursuzlar seni felakete sürükler. herkes Asi kadar düşünceli olamaz ki..
İhsan çok ilginç bir karakter aynı zaman da ise en doğal ve normale yakın karakter... Şöyle ki; tam anlamıyla ataerkil biri (doğru demiyorum, sadece anlamaya çalışıyorum) Yaşan ekonomik sorunları, kişisel problemleri ailesine yansıtmadan çözmek istiyor. Kahraman olmak istiyor O da belki müstakbel damatı Demir gibi... Başarısızlıklarıyla , eksiklikleriyle gündem de olmamak istiyor. Bir kahraman olarak çıkmak istiyor karısnın karşısına... Doğru mu yapıyor??? Bence asla...
Eşimin böyle biri olmasını istemezdim. Ama onun şartlarında ve yaşında ve konumundaki bir kişi için bu çok tuhaf da gelmiyor. Cemal Ağa kızıyla neyi ne kadar paylaşıyor ki??? Bu o yaştaki insanların tarzı bence...Bizim için yanlış (günümüze, kültürümüze, felsefemize göre) fakat İhsan için doğru...
Teşekkür ederim, Sevgili Fatma, Defne konusunda daha uzun ve detaylı yamak istiyorum ama maalesef bir türlü fırsatını bulamıyorum. haklısın Defnenin haksızlığa uğradığını, değerinin yeteri kadar bilinmediğini düşünüyorum bende..Özellikle bu bölümde gerek Asi ile yaptığı konuşma gerekse annesine karşı aşkını savunnurken yaptığı konuşma ona olan hayranlığımı bir kat daha arttırdı.. Üstelik bunları kibar kibar, yumuşak ses tonuyla o kadar güzel yapıyorki hayran olmamak elde değil.
Babasını ne kadar güzel savundu.Asiye karşı:good: En sonunda da tüm bunları senin düşünmen gerkirken ben düşünüyorum gibi bir laf edince içim burkuldu.. Yani babasının gözünde Asiden sonra geldiğinin farkında.. Bu bir çocuk için çok yaralayıcı bir durum.
Annesi evliliğini bir daha gözden geçirmesini söylerken, bağırıp, isyan edip tavır alacağına, üzüntüsünü belli ederek ama sakin ve dimdik kalarak sevgisini savundu ve bu aşkın bitmemesi gerektiğini mantıklı bir şekilde açıklayarak annesinin olaya farklı bakmasını sağladı. Zaten Nerimanın yüz ifadeside hemen değişti, özellikle Kerim de konuştuktan sonra..
Defne çok güzel işlenmiş harika bir karakter. Aynen Kerim gibi... Çok dingin, sevgi dolu... Sakin karakteri sayesinde anlık duygularla değil de daha içsel kararlar alabiliyor. Asi ise her duygusunu uçlarda yaşayan biri... O sebeple kriz anında Defne çok daha makul ve mantıklı kararlar alabilirken, Asi tamen duygularına göre hareket ederek kolay hata yapabiliyori... İkisi de çok hoş insani özellikle taşıyor. Birini diğerine yeğleyemiyorum. İkisininde (karakter olarak)artıları ve eksileri olabilir...
Gelelim babası tarafından ikinci çocuk olması konusuna... Nedense ben öyle düşünmüyorum... Farklı karakterdeki insanların sevgiyi almaları da farklı olabiliyor. İki çocuğunuzdan bir az konuşuyorsa biriyle konuşma ağırlıklı iletişim kuraraken diğeriyle birlikte bir iş paylaşarak iletişim kurabilirsiniz. Babası ve Defne arasındaki iletişimde böyle... Aralarında bol imalara dayalı, oldukça duygusal bir iletişim var. Hapisteyken babasının gömleğine bir dal defne yaprağı koyarak, İhsan'da bu defne yapraklarının kalıcı olmasına özen göstererek zaten ilşkilerinin özel oluşunu ve duygusal boyutunu sundular bize...
Defne babasıyla Asi'nin ilişkisinin bir çok konuda iç içe girdiğini kastederek, günlük hayat içinde birbirilerini daha iyi tanıdıklarını düşünerek o cümleyi kurmuş olmalı. Bir çoğumuz iş ortamında ebeveynlerimizin nasıl olduğunu bilmeyiz mesela... Ama Asi ev hayatında, iş hayatında , babasıyla daha çok paylaşımı olan biri olarak babasının bir çok halini bilen evlat olarak babasını daha iyi tanıması babasının daha fazla yakınında (duygusal olarak da) olması gayet normal...
Defne'nin de bunun bilincinde olduğunu düşünüyorum... Defne de bu düşünceyle o yaklaşımda bulunuyor...
hüznün geceleri 04-03-08, 16:33 haklısın Asi fazla marifetli ama ağaç aşılamayı bilmesinde bişey yok , onu ben bile biliyorum :) toprakla çok iç içe bir kız o..bense şehirde yaşıyorum =)
hala fragmanın gelmemesi huzurumu kaçırdı , akşamı beklicez artık..:sad53:
hepsinin Aside olması biraz şaşırtıyor.Defne daha sarma bilmezken Asi maşallahı var.
eee torpak ana nede olsa.:img-hyste
ilerde kim bilir daha neler yapacak
canım andacım ne diyim ben sana ya söyleyecek kelime bulamıyorum demirin asiye mektubu harika olmuş . okurken inan çok zevk aldım zaman zaman gülümsedim zaman zaman evet dedim evet işte böyle zaman zaman ah çektim .
canım yüreğine sağlık bizlerden bu mektupları hiç eksik etme olurmu .
bu dizinin kralı cemal ağadır ey ahali. Onu ihsan takip eder...Asi,demir falan hepsi hikaye:) birbirlerine bakıp bakıp dururlar başkaca da bi atraksiyon olmaz. Diğerleri ise aksiyon adamı. o yüzden en kral adamlar bunlardır.:icon_whis
Ne diyosun sen ya ne diyosun:hıh
Aynanın karşısına geç Demir gibi bakmaya çalış o kadar uğraş bakabilecekmisin:hıhBiz patent alıcaz o bakışlara ne diyosun:hıh
qsawe katılıyorum valla adam Aslan'la çıplak elle dövüşsün,ta Suriyelere gitsin,Asi'yi yangınların arasından kurtarsın yine Asi'yi Asi'den(Nehir olan Asi)kurtarsın bide boş boş baksınlar diyosun hiç yani:hıh
Cemal Aga'da bi atraksiyon yok bence ateşlerin arasına girdimi yok Suriye'ye sevgsinden ölüp bittiği damadı için gittimi yok ee nerde atraksiyon o sadece
böyle konuşur bi kere Demir'in üzerine tanımıyorum atraksiyon konusunda:hıh
GULBEYAZ76 04-03-08, 16:37 canım andacım ne diyim ben sana ya söyleyecek kelime bulamıyorum demirin asiye mektubu harika olmuş . okurken inan çok zevk aldım zaman zaman gülümsedim zaman zaman evet dedim evet işte böyle zaman zaman ah çektim .
canım yüreğine sağlık bizlerden bu mektupları hiç eksik etme olurmu .
Mektubu okusa Demir bile şaşacak kendine.:img-wink:
Yav ben neler hissetmişim,iç sesimi amma da konuşturmuşum diyecek.:img-hyste
Kendi kendine aşık bile olabilir kanımca.:img-hyste
Selam arkadaşım.... sanki daha önce de yazmışsın ama, uzun bir ara vermişsin gibi hissediyorum....
Cemal ağa konusunda lafım yok.... kendisi has adamımdır.... ama aksiyon derken, Demir'i saf dışı bırakırsan.... bak bu olmadı....
Aslan ile çıplak elle, bıçağa karşı kavga eden O....
Halep'lerde, milletin suçsuzluğunu ispatlayacağım diye, silahlı adamlarla, yine silahsız debelen O.... nasıl sadece bakışır dersin....
O bakışlar Asi'ye özel.... başkalarının karşısında, tam atraksiyon adamı BENCE tabiii..
Bu arada, Cemal ağayı sevenler çoğalıyor.... :img-wink:
İhsan için ise........ yorum yok.... O'nun hareket tarzını öğrendim... ama buraya yazamam.... terbiye sınırlarımı aşıyor :icon_whis
evet qsawecim ara ara yazarım sonra nadasa bırakırım kendimi:) demirden bi halt olmaz ben diyim sana. bıçağa karşı çıplak elle, silaha karşı silahsız mücadele eden adam aksiyoner olmaktan çok biraz saksağandır bana göre. o bakışlar asiye özel demişinde ilk geldiğinde antakyaya, dağa bayıra da böyle bakiodu adam.adamın olaı bu kısaca asiye özel bişi yok. zaten asi denen inek ebesinin özel birşeyi hak ettiği de yok. cema lağa kral adam kim ne derse desin. ne olursa olsun kendi gemisini yürütmeyi biliyor adam daha ne:happy0064 ihsan a gelince senin terbiye sınırlarımı aşıyor demişsin ama ben açıklayayım. adam genlerini bir sonraki nesle geçirmeye çalışıyor sürekli. hehe:) evrim adamı anlayacağın. adamın suçu yok. hormon olayı:img-hyste ben sevdim walla ihsanı. demirin yanında safkan erkek diyebiliriz.:happy0064
hepsinin Aside olması biraz şaşırtıyor.Defne daha sarma bilmezken Asi maşallahı var.
Özlemcim iyi hoş ama Asi ev işlerinde hiç anlamıyor geçen bölüm görmedinmi
halini daha bi dolmayı koyamıyor:hıh
Asi ile Demir evlendiğinde Demir artık yemek yapar çok biliyo ya beyfendi Asi'de bahçeyle uğraşır ya da bi çiftlik alırlar kuzuları koyunlar keçiler inekler hepsini kontrol eder
Demir'de cinnet geçirir bu kız niye hep koyunlarlarla kuzularla uğraşıyor diye
Aynanın karşısına geç Demir gibi bakmaya çalış o kadar uğraş bakabilecekmisin:hıhBiz patent alıcaz o bakışlara ne diyosun:hıh
qsawe katılıyorum valla adam Aslan'la çıplak elle dövüşsün,ta Suriyelere gitsin,Asi'yi yangınların arasından kurtarsın yine Asi'yi Asi'den(Nehir olan Asi)kurtarsın bide boş boş baksınlar diyosun hiç yani:hıh
Cemal Aga'da bi atraksiyon yok bence ateşlerin arasına girdimi yok Suriye'ye sevgsinden ölüp bittiği damadı için gittimi yok ee nerde atraksiyon o sadece
Cemal ağadan hoşlanmam ama aksiyon konusunda üzerine tanımıyorum:):)
ne güç kullanıyor ne parasını döküyor ortalığa ,ne kendisini kasıyor ne de başkasının kendisini kasmasına izine veriyor..adam kendi kuruyor oyunu ağzından döktüğü iki kelam ile ortalığı ateşe veriyor,köşesine çekilip izliyor ve meydandaki güreşçiler birbirine giriyor...:img-hyste:img-hyste
ya da şöyle diyecek: "Ben hiç de böyle düşünmüyordum aslında. Yazan uydurmuş resmen :) "
kihkihkih:) ne diyim sen ne diyorsun:) çoluk çocuk iyi mi? aynanın karşısına geçip ne bakacağım, öküzün trene baktığı bir çok karikatür ve resim var onlara bakınca olayı çözerim ben.sen patent al.üstüne iso belgesi falanda al. sen sus gözlerin konuşsun demirim be. yürü be...:img-hyste ne atraksiyonu...cemal ağa hem taktisyen hem stratejist...planlıyor, oynuyor ve kazanıyor. öyle çıplak ellerle sağa sola saldırmakla olmuyor bu işler...ne kadar aksiyon adamı olduğunu gördük asiyle yanlız kaldığında. bir de ihsanı düşün biriyle yanlız kaldığını...kim aksiyoner anladın mı?:happy0064
Cemal ağadan hoşlanmam ama aksiyon konusunda üzerine tanımıyorum:):)
ne güç kullanıyor ne parasını döküyor ortalığa ,ne kendisini kasıyor ne de başkasının kendisini kasmasına izine veriyor..adam kendi kuruyor oyunu ağzından döktüğü iki kelam ile ortalığı ateşe veriyor,köşesine çekilip izliyor ve meydandaki güreşçiler birbirine giriyor...:img-hyste:img-hyste
O zaman şöyle diyelim Demir kendini paralayarak atraksiyon yapıyor Cemal Aga'm oh yan gel yat atraksiyon yapıyor ama emeğe saygı diyorum Demir yesin bitirsin orda kendini Cemal Aga oh gel keyfim gel haklısın valla adam televizyonda güreş izler gibi yaptğı haltları izliyor ama tebrik etmek lazım yani büyük başarı sen kılını kıpırdatma Demir gibi oranı buranı yaralayıp bir dürü para harcama sonra atraksiyon yap helal olsun valla:)
evet qsawecim ara ara yazarım sonra nadasa bırakırım kendimi:) demirden bi halt olmaz ben diyim sana. bıçağa karşı çıplak elle, silaha karşı silahsız mücadele eden adam aksiyoner olmaktan çok biraz saksağandır bana göre. o bakışlar asiye özel demişinde ilk geldiğinde antakyaya, dağa bayıra da böyle bakiodu adam.adamın olaı bu kısaca asiye özel bişi yok. zaten asi denen inek ebesinin özel birşeyi hak ettiği de yok. cema lağa kral adam kim ne derse desin. ne olursa olsun kendi gemisini yürütmeyi biliyor adam daha ne:happy0064 ihsan a gelince senin terbiye sınırlarımı aşıyor demişsin ama ben açıklayayım. adam genlerini bir sonraki nesle geçirmeye çalışıyor sürekli. hehe:) evrim adamı anlayacağın. adamın suçu yok. hormon olayı:img-hyste ben sevdim walla ihsanı. demirin yanında safkan erkek diyebiliriz.:happy0064
Saksağan mı? heyyyyytttttt kaşınan var... Demir saksağan ha... yandın sen Ferman... Şimdi.... eşi kickbox yapmış biri olarak ( seni tehdit ediyorum falan sanma...gerekirse aikido yaptığını da yazar o zaman tehdit ederim), çıplak elle bıçaklı birisi ile kavga etmenin, bilgi ve beceri gerektirdiğini, aksi halde Demir kadar kolay kurtulamayacağını anımsatırım.....
Sonra o bakışlar için, biz hatun milleti melül melül sayfalar dolusu yazı yazalım... sen gel dağa taşa da öyle bakıyor de.... olmazzz. o dağ taşda, nasıl bir Asi silueti gördü biliyor musun? Bilmiyorsun...:icon_whis hah işte o yüzden, her yere, aşkına bakar gibi bakıyor.... hissi kavlen vuku ... çocuk biliyor başına geleceği... :img-yes:
Sen İhsan'ı neden sevdin kısmını sonra yazayım dedim ama, yok belli... adamın yapısındaki gen aktarım hesabından kaynaklanıyor... gen geni çeker....:icon_whis
pas.si.on79 04-03-08, 16:52 evet qsawecim ara ara yazarım sonra nadasa bırakırım kendimi:) demirden bi halt olmaz ben diyim sana. bıçağa karşı çıplak elle, silaha karşı silahsız mücadele eden adam aksiyoner olmaktan çok biraz saksağandır bana göre. o bakışlar asiye özel demişinde ilk geldiğinde antakyaya, dağa bayıra da böyle bakiodu adam.adamın olaı bu kısaca asiye özel bişi yok. zaten asi denen inek ebesinin özel birşeyi hak ettiği de yok. cema lağa kral adam kim ne derse desin. ne olursa olsun kendi gemisini yürütmeyi biliyor adam daha ne:happy0064 ihsan a gelince senin terbiye sınırlarımı aşıyor demişsin ama ben açıklayayım. adam genlerini bir sonraki nesle geçirmeye çalışıyor sürekli. hehe:) evrim adamı anlayacağın. adamın suçu yok. hormon olayı:img-hyste ben sevdim walla ihsanı. demirin yanında safkan erkek diyebiliriz.:happy0064
Yok canım:img-hyste ilk geldiğinde Demir öfkeli sinirli,ciddi bakıyordu.. Asiyi Asiden kurtardıktan sonra bile aynı şekildeydi.. Daha sonra Asinin Asiliğini görünce:)damın yüzünde güller açtı.. Aşka geldi.. Gülümseme,etkilenme,hoşlanma,kıskançlık.. ki Kenan ın Asinin fotosu çektiğindeki yüzündeki ifadeyi gördüğünü Asi söylemişti de başına ne geldi.. ÖPüldü.. :img-hyste
Ayrıca CEmal Ağayı çok severim.ÖZü sözü bir tıpkı Demir gibi.. :)
Biraz deli tıpkı Asi gibi:)
kihkihkih:) ne diyim sen ne diyorsun:) çoluk çocuk iyi mi? aynanın karşısına geçip ne bakacağım, öküzün trene baktığı bir çok karikatür ve resim var onlara bakınca olayı çözerim ben.sen patent al.üstüne iso belgesi falanda al. sen sus gözlerin konuşsun demirim be. yürü be...:img-hyste ne atraksiyonu...cemal ağa hem taktisyen hem stratejist...planlıyor, oynuyor ve kazanıyor. öyle çıplak ellerle sağa sola saldırmakla olmuyor bu işler...ne kadar aksiyon adamı olduğunu gördük asiyle yanlız kaldığında. bir de ihsanı düşün biriyle yanlız kaldığını...kim aksiyoner anladın mı?:happy0064
Ne çoluk çocuk mu??Yok valla daha üniversite var daha hem ben ne diyorsun dedim bi kere:hıh (Ya bende şakadan espirikden anlamıyorum ne olucak benim bu halim:()
İyi patent,iso,faydalı model belgesi piyasada ne varsa aldığımda görüşürüz canım:hıh Bak bak öküzün trene baktığı gibi neresi öyle ya çok ormantik bi kerem Demir'im benim...Hakikaten katılıyorum sen sus gözlerin konuşsun Demirr:img-in_lo
Ay alın sizin olsun Cemal Aganız ya siz meğer ne kadar çok seviyormuşsunuz bu adamı ya hiçte bi kere inadım inat dediğim olucak yapmıyo atraksiyon hem nr olduğu belirsiz işler yapmak , alicengiz oyunları oynamak arkadan 1000 türlü dolap çevirmek atraksiyonsa oo daha işimiz var:hıh
Tamam teslim bayrağını kaldırıyorum hakkikaten benim Cemal Aga'dan ders almam gerekiyor bir insan hiç uğraşmadan anca bu kadar atraksiyon yapabilir:good:
Saksağan mı? heyyyyytttttt kaşınan var... Demir saksağan ha... yandın sen Ferman... Şimdi.... eşi kickbox yapmış biri olarak ( seni tehdit ediyorum falan sanma...gerekirse aikido yaptığını da yazar o zaman tehdit ederim), çıplak elle bıçaklı birisi ile kavga etmenin, bilgi ve beceri gerektirdiğini, aksi halde Demir kadar kolay kurtulamayacağını anımsatırım.....
Sonra o bakışlar için, biz hatun milleti melül melül sayfalar dolusu yazı yazalım... sen gel dağa taşa da öyle bakıyor de.... olmazzz. o dağ taşda, nasıl bir Asi silueti gördü biliyor musun? Bilmiyorsun...:icon_whis hah işte o yüzden, her yere, aşkına bakar gibi bakıyor.... hissi kavlen vuku ... çocuk biliyor başına geleceği... :img-yes:
Sen İhsan'ı neden sevdin kısmını sonra yazayım dedim ama, yok belli... adamın yapısındaki gen aktarım hesabından kaynaklanıyor... gen geni çeker....:icon_whis
Ay güldüm valla... Eşini kullanarak insanları tehdit etmemen çok hoş... İyi bir insansın işte...
O saksağan lafını kavramaya çalışıyorum hala... Adamın gözü aşkından başka birşey görmez Asu ablanın dediği gibi dağda taşta Asi'yi görür... :) Da hissi kavlen vuku olayını çözemedim... :img-hyste
Eleştiriye fazla açığımdır... Ama Asi'ye bakışı hakkında eleştiri kabul etmem... Demir resimlerine bakan arkadaşımıza onun bakışları hakkında yorum yapan, gayet ciddi bir öğretmeni görmüş bir insanım... Düşün bayanlar ne halde... :img-hyste
hehe:) qsawecim sen kocanın kickbox yaptığından dem vurmuşsun lakin bendeniz de kickbox konusunda uzman bir kişiyimdir. aikido dersen avakado derim hiç yemedim ama güzel bi şeydir herhal diye cümlemi bitiririm.:icon_whis
demirin orda kurtulmasının tek sebebi bunun bir dizi olmasıdır. yoksa gerçek hayatta karşındaki kişi o piçağı kaba etine saplar adamın,adam da soluğu hastanede alır. walla dağlardaki siluet olayına gelince biliyorsun 11 eylülde de dumanların arasında şeytan figurü çıkmıştı. halbuki bildiğimiz dumandı o. kısaca nasıl görmek istersen öyle görürsün. daha da kısası demir aynı demir. dağa da aynı bakıyor taşa da asiye. aksiyoner olmamakla suçladığım kısım da budur zaten. sadece bakıyor...tamam bir bayan için hoştur belki kendisine bakılması lakin sanırım bir müddet sonra sıkar insanı. bişiler bekler...:) aksiyon yani...yok bizimki sade bakar...ihsanın genleri bütün genlşeri çeker. adam ayırmıyor şu gen bu gen diye. gelecek nesile geçsin benim genim yeter bana diyor. nerimandan geçenleri beğenmemiş olacak (ki asiye bakınca hak veriyorum adama) başka yollar arıyor adam.:img-hyste evrim evrimmmmm....
höhöyttt noluyo yahu ferman abimi tek buldunus dalmışınıs.. opss dedik arkası sağlam onun ne diyosa doğrudur o :)))
qsawe ama böle tehditleri yakıştıramadım ben sana :) olmuyo ki :) hergün senin hakkında özlü sözler dinlerkene :) [noluyo dicek şimdi kızda böcüğüm izah eder kihkih]
Ne çoluk çocuk mu??Yok valla daha üniversite var daha hem ben ne diyorsun dedim bi kere:hıh (Ya bende şakadan espirikden anlamıyorum ne olucak benim bu halim:()
İyi patent,iso,faydalı model belgesi piyasada ne varsa aldığımda görüşürüz canım:hıh Bak bak öküzün trene baktığı gibi neresi öyle ya çok ormantik bi kerem Demir'im benim...Hakikaten katılıyorum sen sus gözlerin konuşsun Demirr:img-in_lo
Ay alın sizin olsun Cemal Aganız ya siz meğer ne kadar çok seviyormuşsunuz bu adamı ya hiçte bi kere inadım inat dediğim olucak yapmıyo atraksiyon hem nr olduğu belirsiz işler yapmak , alicengiz oyunları oynamak arkadan 1000 türlü dolap çevirmek atraksiyonsa oo daha işimiz var:hıh
Tamam teslim bayrağını kaldırıyorum hakkikaten benim Cemal Aga'dan ders almam gerekiyor bir insan hiç uğraşmadan anca bu kadar atraksiyon yapabilir:good:
bi kere cemal ağa hiç dolap yapmadı. o olmasa kimse gerçekleri göremesdi. onun kadar dürüst var mı ki yahu dizide ? herşeyi pat pat söylüyo. aslan cemal dedem benim ya :)
yahu dur hemen teslim bayrağını açma. daha karpuz kesecektik. sen şişmdi belgeleri topla sonra gene konuşuruz. nasılsa demirde bi değişiklik olmayacak...sen belgeleri toplayana kadar o melül melül bakmaya devam edecektir.:) o bakarken atı alan üsküdarı geçer normal hayatta..da bakma işte dizi bu. asi beklyecektir sonuna kadar. zaten o asi denen inek ebesini de o adamdan başkası almaz.:img-hyste
buna bende şaşırıyorum ..defne -tabiri caizse- evde oturan, pek dışarı çıkmayan, tarlaydı bağdı bahçeydi uğraşmayan bir kız olmasına karşın bir sarma yapmayı bilmezken; Asi'nin herşeyi -nerdeyse herşeyi- çok doğru yapıyor olması -gerçi sarma konusunda onunda sorun yaşadığını son bölümde demire sarma koyarken gördük ama =)- oldukça tuhaf..bence senaristlerimiz defne'yi zarifliğinin yanında daha becerikli bir kız olarak göstermeliler..o sarmaları saramamasına hala inanamıyorum..hadi diyelim liseydi üniversiteydi pek vakti olmadı böyle işlere ama üniversiteden sonra hiç mi birşey öğrenmedi?
birde 2 bölüm önceydi sanırım neriman fatma'ya tabakların -yada bardakların- yerini sordu, hayret ettim, bir kadının yanında kaç yardımcı olursa olsun mutfağının düzenini bilmemesi ne kadar normal ?
Asi'ye gelince topraktan tarladan hayvanlardan iyi anlıyor, ama bunların yanında el işlerinde de en becerikli o..senaristler herşeyi Asi'ye yükleyeceklerine bazı konularda da Defne'yi ön plana çıkarmalılar.. örneğin el işlerine Defne'nin eli daha yatkın olmalı..bunlar küçük ayrıntılar ama karakterler üzerinde önemli etkiler yapıyor..
hazır fragman gelmemişken içimdekileri dökeyim dedim belki bi okuyan olur.. =)
höhöyttt noluyo yahu ferman abimi tek buldunus dalmışınıs.. opss dedik arkası sağlam onun ne diyosa doğrudur o :)))
qsawe ama böle tehditleri yakıştıramadım ben sana :) olmuyo ki :) hergün senin hakkında özlü sözler dinlerkene :) [noluyo dicek şimdi kızda böcüğüm izah eder kihkih]
Aaa bakın başka bi dizinin başka bi karakterine kayıcam ama be kalite çizgimden kaydırmayın beni be
Ferman Abinin neler dedğini biliyomusun Demir'i atraksiyonsuz adamın teki yaptı ona göre Demir öküzün trene baktığı gibi bakıyomuş bu durumda Asi tren
Demir'de neyse dilim varmıyo:hıh
Asi'yi inek ebesi yaptı ya atraksiyondan girdi genlerden çıktı bilgisayar başında çıldırmış durumdayım yani sende gelmiş saldırıyosun diyosun ağliyıcam vallahi ağlicam:img-cray::img-cray:
bi kere cemal ağa hiç dolap yapmadı. o olmasa kimse gerçekleri göremesdi. onun kadar dürüst var mı ki yahu dizide ? herşeyi pat pat söylüyo. aslan cemal dedem benim ya :)
Cemal dede dolapçı değil patavatsız............
Adam nerde ne konuşulacağını bilmiyor kızından başka kimsenin üzülmesiylede ilgilenmiyor..
Ama ben genede Cemal dedeyi çok seviyorum o ve Neriman olmasa filmin tadı tuzu olmaz çok gülüyorum onlara :img-hyste:img-hyste
hehe:) qsawecim sen kocanın kickbox yaptığından dem vurmuşsun lakin bendeniz de kickbox konusunda uzman bir kişiyimdir. aikido dersen avakado derim hiç yemedim ama güzel bi şeydir herhal diye cümlemi bitiririm.:icon_whis
demirin orda kurtulmasının tek sebebi bunun bir dizi olmasıdır. yoksa gerçek hayatta karşındaki kişi o piçağı kaba etine saplar adamın,adam da soluğu hastanede alır. walla dağlardaki siluet olayına gelince biliyorsun 11 eylülde de dumanların arasında şeytan figurü çıkmıştı. halbuki bildiğimiz dumandı o. kısaca nasıl görmek istersen öyle görürsün. daha da kısası demir aynı demir. dağa da aynı bakıyor taşa da asiye. aksiyoner olmamakla suçladığım kısım da budur zaten. sadece bakıyor...tamam bir bayan için hoştur belki kendisine bakılması lakin sanırım bir müddet sonra sıkar insanı. bişiler bekler...:) aksiyon yani...yok bizimki sade bakar...ihsanın genleri bütün genlşeri çeker. adam ayırmıyor şu gen bu gen diye. gelecek nesile geçsin benim genim yeter bana diyor. nerimandan geçenleri beğenmemiş olacak (ki asiye bakınca hak veriyorum adama) başka yollar arıyor adam.:img-hyste evrim evrimmmmm....
:img-hyste
Sen Avakado ye.... ben bir kaç numara öğrenirim eşimden :icon_whis
Ben/biz.... çok güzel şeyler görüyoruz.... sen/ siz ( bu sen ve siz erkek milleti oluyorsunuz) kıskançlığınızdan çatlıyorsunuz.... hemde erkeği, beğenildiği için kıskanmakla yetinmeyip, aşkını da kıskanıyrosun... bakınız: Asi için dediklerin...
Kız çok güzel... erkek çok çekici ( farkındaysan yakışıklı demedim... o başka bir kavram ve Demir'e uymuyor... sakın ses etme bu kısmını forumdaki kızlar duymasın... tamam anlaştık di mi aramızda sır... :img-wink:) sende çatla.... bak biz kıza güzel diyoruz... erkeğin aşkını değerli buluyoruz... sen kıskanıyorsun... bak bugün arkadaşımın mektubunun güzelliğini kıskandım açık açık da yazdım.... hadi itiraf et... kıskanıyorum de.... O'nun yerinde olup o yeşil gözlere bakmak isterdim ...de..de için rahatlasın...
Aaa bakın başka bi dizinin başka bi karakterine kayıcam ama be kalite çizgimden kaydırmayın beni be
Ferman Abinin neler dedğini biliyomusun Demir'i atraksiyonsuz adamın teki yaptı ona göre Demir öküzün trene baktığı gibi bakıyomuş bu durumda Asi tren
Demir'de neyse dilim varmıyo:hıh
Asi'yi inek ebesi yaptı ya atraksiyondan girdi genlerden çıktı bilgisayar başında çıldırmış durumdayım yani sende gelmiş saldırıyosun diyosun ağliyıcam vallahi ağlicam:img-cray::img-cray:
hehe:) ne oldu ya klgcaglarcım...yalan mı bu dediklerim. hakemler gördüğünü çalar ben gördüğümü yazdım işte. artı niye küçümsüyorsun ki trene bakan öküzü.o da kendince en güzle bakışını fırlatıyor trene. he bakmakla bir halt olmuyor o ayrı. ağlama ağlama. işi gücü dağa taşa bakmak olan biri için ağlanmaz yahu:good:
Ağustos Böcüğü 04-03-08, 17:16 höhöyttt noluyo yahu ferman abimi tek buldunus dalmışınıs.. opss dedik arkası sağlam onun ne diyosa doğrudur o :)))
Biri benden mi bahsetti sağ kulağım çınladı..:)
He valla Asu senin çok reklamını yapıyom..Kızmayasın bana..Ama Fermanda has arkadaşım olur..O saksağan demişse ben oturur düşünürüm o derece yani.
Gözden geçiririm bildiklerimi.Elimi vicdanıma koydum..Gözlerimi kapadım..Bide uzun nefes aldım düşündüm..Şimdi ben Asi olsam harbi bak bak bak nereye kadar..:) İnsan atraksiyon istiyor haliyle.:)
daha fragman çıkmadı, hala bekliyorum. İstanbul meseleside kesinmiş. İnşallah İhsan ve Neriman gitmezler. Ya aslında Neriman çok iyi biri sırf ailesine bişey olmasın diye sustu sadece kendini sorguladı. Resimler, oyuncaklar daha belki görmediğimiz birçok şeye bakıp sanki onlar yalanmış gibi bakıyordu. Valla ben Neriman'ı çok seviyorum. biraz fevri halleri var ama olsun o herkeste var. İhsan çok garip biri oldu bu bölümlerde ilk bölümlerde tek derdi karısının kızlarının mutlu olmasını sağlamaktı. Şimdi ne yaptığını hiç anlayamıyorum. Kimi seviyor pek anlaşılmasada bence Neriman çünkü ona çok farklı bir bakışı var Süheylaya bakarken sanki çok endişeli yada bana öyle geldi. Bide ben goncayı çok seviyorum ama bence onun gidişatıda kötü evlilik dışı hamile kalmasa iyidir. bakalım ne olacak bu hafta bizim kozcuoğlu ailesine inşallah azda olsa mutlu olurlar çok içerliyorum hallerine.....( offf ya niye çıkmadı bu fragman:icon_whis)
Ben/biz.... çok güzel şeyler görüyoruz.... sen/ siz ( bu sen ve siz erkek milleti oluyorsunuz) kıskançlığınızdan çatlıyorsunuz.... hemde erkeği, beğenildiği için kıskanmakla yetinmeyip, aşkını da kıskanıyrosun... bakınız: Asi için dediklerin...
Kız çok güzel... erkek çok çekici ( farkındaysan yakışıklı demedim... o başka bir kavram ve Demir'e uymuyor... sakın ses etme bu kısmını forumdaki kızlar duymasın... tamam anlaştık di mi aramızda sır... :img-wink:) sende çatla.... bak biz kıza güzel diyoruz... erkeğin aşkını değerli buluyoruz... sen kıskanıyorsun... bak bugün arkadaşımın mektubunun güzelliğini kıskandım açık açık da yazdım.... hadi itiraf et... kıskanıyorum de.... O'nun yerinde olup o yeşil gözlere bakmak isterdim ...de..de için rahatlasın...
hehe:) ne kıskanacağım Allahın dağa taşa bakar adamını. dağa taşa babam da bakar. artı senin dediğin kıskançlığın zerresi olmaz ben de. o inek ebesinin yeşil gözlerine bakana kadar 12 yıllık sevgilimin 4 yıllık eşimin gözlerine bakıp kendimden geçmeyi tercih ederim ben. demirin gözlerine bak antakyanın dağını bayırını gör, asinin gözlerine bak antakyanın küçük ve büyükbaş hayvanlarının doğumunu, hastalıklarını gör. yok bana gelmez. bunlar birbirine bakınca da aşk olsun. pehhhh....:img-hyste koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler diye bi laf vardır. aşkın olmadığı yerde bunların birbirine bakışına aşk dersiniz siz de.:img-pilot bak dedim rahatladım.:good: sevgiyle.
hött hött...biri demirime bos bos bakiyor mu dedi???
yetistim....:img-hyste:img-hyste
valla böcük ablacim (yanilmiyorsam benden büyüksünüz ondan böyle hitab ediyorum) demissin bak bak nereye kadar....
valla demir bana böyle baksin pazara kadar degil...mezara kadar diyorum...:img-in_lo:img-in_lo ....katilan varmi???bye
o bakislara Anda arkadasimiz sayfalar yazar .... mektuplarindan bliyorum:img-yes:...ayrica bu forumdakiler o bakislara her bölüm sayfa sayfa yorum yaziyorlar....yani bos bos degildir....:img-yes:
cemal aga aksiyon adami bu dogru...baksaniza pavyonlara bile dadanmis.:img-hyste..anlasilan kerim ona fazla aksiyonlu gelmedi...cocugun is yerine dadanmaktan vazgecti....
hehe:) ne oldu ya klgcaglarcım...yalan mı bu dediklerim. hakemler gördüğünü çalar ben gördüğümü yazdım işte. artı niye küçümsüyorsun ki trene bakan öküzü.o da kendince en güzle bakışını fırlatıyor trene. he bakmakla bir halt olmuyor o ayrı. ağlama ağlama. işi gücü dağa taşa bakmak olan biri için ağlanmaz yahu:good:
Ya bana klgçaglar demeyin huyluyum sevmiyorum ya arzu diyin tikim var o nicke:hıh
Dayanamıyacağım hakkınızı helal edin ya bi kerem benim Demir'imin tek işi dağa taşa bakmak değil sen onun gibi iş adamı olda oraya buraya para saç görelim:hıh
Bakmakla bi halt olmuyomu peki bizim Asimiz nasıl o öpücükden sonra o kadar hurçun olmadı bi tokat patlatıp kaçmadı bu Demir'in o anda ve daha önce yaptığı destansı bakışları yüzündendir bi kerem:hıh
Ağlıyıcam yani ağlıyıcağım canım istiyor hem Demir tek dağa taşa bakmıyor aynı zaman dağa taşa bakıp konuşuyor sen hem bakıp hem konuşuyormusun senin yüzünden avatarımı değiştirdim ya olamaz :img-cray:
Biri benden mi bahsetti sağ kulağım çınladı..:)
He valla Asu senin çok reklamını yapıyom..Kızmayasın bana..Ama Fermanda has arkadaşım olur..O saksağan demişse ben oturur düşünürüm o derece yani.
Gözden geçiririm bildiklerimi.Elimi vicdanıma koydum..Gözlerimi kapadım..Bide uzun nefes aldım düşündüm..Şimdi ben Asi olsam harbi bak bak bak nereye kadar..:) İnsan atraksiyon istiyor haliyle.:)
Hım ikimizde senin has arkadaşın olduğumuza göre bir orta yol buluruz.... ( kendime nasıl paye aldım ama :img-wink: )
Bak bak nerey kadar diyorsun ya.... bak bakalım senin imzanda ne var... Çocuk biraz yavaş kabulüm... sevgili eşimden bir şeyler daha yazayım... bugün adı çok geçti buralarda.... "bu adam hep 2. vitesde mi hareket edecek yahu" diyor :icon_whis
Ama, imzana bakınca da.... demekki hep bak bak dur yapmıyormuş... hatta bazen aniden hareketlerini hızlandırıp, gereken yerde gereken şekilde hareket ediyormuş.... dedirtiyor....
Şu boş evde fırsat kaçırdığı konusunda forumcak ikiye ayrılmış olabiliriz.... ama, bu bizim fesatlığımızı değiştirmez.... o evde öpseydi... "vay boş evi buldu heme kızı öptü" der, birde tacizcilikle suçlaya bilirdik.... ya da.... aaa müstakbel kayınpederi kadar bile olamadı.... sadece öptü derdik.... yani anlayacağın bu forum milletinin sağı solu belli olmaz.... :img-wink:
Ağustos Böcüğü 04-03-08, 17:29 hött hött...biri demirime bos bos bakiyor mu dedi???
yetistim....:img-hyste:img-hyste
valla böcük ablacim (yanilmiyorsam benden büyüksünüz ondan böyle hitab ediyorum) demissin bak bak nereye kadar....
valla demir bana böyle baksin pazara kadar degil...mezara kadar diyorum...:img-in_lo:img-in_lo ....katilan varmi???bye
o bakislara Anda arkadasimiz sayfalar yazar .... mektuplarindan bliyorum:img-yes:...ayrica bu forumdakiler o bakislara her bölüm sayfa sayfa yorum yaziyorlar....yani bos bos degildir....:img-yes:
cemal aga aksiyon adami bu dogru...baksaniza pavyonlara bile dadanmis.:img-hyste..anlasilan kerim ona fazla aksiyonlu gelmedi...cocugun is yerine dadanmaktan vazgecti....
İstediğin gibi hitab edebilirsin canım..
Şimdi o bakışlara bittabiki bende bayılırım..İleri gidem ölürüm..Ama atraksiyonda isterim yauuuu...Ben zaten mizacende biraz tez canlıym..:) (ÖhöÖhöö çok yanlış anlaşılmasın efems..Aklınıza fena şeylerde gelmesin..)
Efenim harekette bereket vardır diyorum..Şimdilik hoşçakalınız..Eve gitme vakti..
hehe:) ne kıskanacağım Allahın dağa taşa bakar adamını. dağa taşa babam da bakar. artı senin dediğin kıskançlığın zerresi olmaz ben de. o inek ebesinin yeşil gözlerine bakana kadar 12 yıllık sevgilimin 4 yıllık eşimin gözlerine bakıp kendimden geçmeyi tercih ederim ben. demirin gözlerine bak antakyanın dağını bayırını gör, asinin gözlerine bak antakyanın küçük ve büyükbaş hayvanlarının doğumunu, hastalıklarını gör. yok bana gelmez. bunlar birbirine bakınca da aşk olsun. pehhhh....:img-hyste koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler diye bi laf vardır. aşkın olmadığı yerde bunların birbirine bakışına aşk dersiniz siz de.:img-pilot bak dedim rahatladım.:good: sevgiyle.
tamam anlaşıldı hatundan korkuyorsun.... bakma bakma.... 12 yıl var geride... yazık günah... kafana oklava falan yersin....
Ama, kabul et.... yakışıyorlar.... o güzel yeşil gözlerde, sen küçük büyük baş hayvan görüyorsun..... Demir, sevgi görüyor..... sen Demir'in bakışlarına, boş boş , diyorsun, Asi kız, tüm yelkenleri suya indiriyor... demek ki var birşeyler....
Aşk var derim... aşkı senden benden farklı yaşıyorlar derim.... her seven keşke kavuşsa derim... daha çok şey derim ama çıkmam lazım... kalanını sonra derim...
Akşam akşam neşe kattın... bir daha bu kadar ara verme.... :good:
pas.si.on79 04-03-08, 17:32 Hım ikimizde senin has arkadaşın olduğumuza göre bir orta yol buluruz.... ( kendime nasıl paye aldım ama :img-wink: )
Bak bak nerey kadar diyorsun ya.... bak bakalım senin imzanda ne var... Çocuk biraz yavaş kabulüm... sevgili eşimden bir şeyler daha yazayım... bugün adı çok geçti buralarda.... "bu adam hep 2. vitesde mi hareket edecek yahu" diyor :icon_whis
Ama, imzana bakınca da.... demekki hep bak bak dur yapmıyormuş... hatta bazen aniden hareketlerini hızlandırıp, gereken yerde gereken şekilde hareket ediyormuş.... dedirtiyor....
Şu boş evde fırsat kaçırdığı konusunda forumcak ikiye ayrılmış olabiliriz.... ama, bu bizim fesatlığımızı değiştirmez.... o evde öpseydi... "vay boş evi buldu heme kızı öptü" der, birde tacizcilikle suçlaya bilirdik.... ya da.... aaa müstakbel kayınpederi kadar bile olamadı.... sadece öptü derdik.... yani anlayacağın bu forum milletinin sağı solu belli olmaz.... :img-wink:
sen de mi Ağustos Böcüğüm.. :) Asunun dediği gibi.:O bakışları imza yapmışsın..SOnra da böyle söyle... Vay vayy..
O boş evde 3.vitese alsaydı.. :) hızı git gide artırır.. SONra duramazdı..
HEm ASinin öyle bir lafı var ki.. Aslında 2 tane;
1- Bir daha bana dokunma.. Birine dokunmak Onun ruhuna dokunmaktır.Bana dokunduğun için kendimden utanıyorum.
2-Asi demişti..Kim genç bir kıza bu insafsızlığı yapar..
Bunları düşündü..HEmen çıkalım dedi.YOKsa biraz daha kalsaydı.. :img-in_lo
Ağustos Böcüğü 04-03-08, 17:33 Hım ikimizde senin has arkadaşın olduğumuza göre bir orta yol buluruz.... ( kendime nasıl paye aldım ama :img-wink: )
Bak tam çıkıyodum gördüm..O imzada gördüğün şey var ya tamamen "anlıktı"Asucum..Devamı geldimi..Gelmedi..Bizde hatıra olarak saklıyoz işte..
İnşallah başka versiyonu ile değiştirme imkanımız olur imzamızı..:)
heheyttt
ule amma yoğun bi gün kimseye laf yetiştiremedim.
sadece böcüğüm bende senin hasınım demek istiyorum hıhh.
ayrıca evet o anlık bi olaydı :) daha anlık şeylerde olardı da onlar msn de saklı :)
Fragmani izlicem diye izlemedigim program kalmadi yah...seda sayani izledigim yetmedi esra ceyhanida izledim bu kanal bize inatlik yapiyor..biz fragman icin sabirsizlandikca bunlar gostermiyor..onceden sali gunu sabah 9da verilirdi..
Bukadar bekletiklerine gore kesin super bi fragman hazirliyorlar..
fragmandan snra gorusmek uzere.:img-wink:
slm arkadaşlar..
fragman verilmemiş sinir oldum,neden bu kadar geç veriyolar anlamadım bizi
merakta bırakmayı cok seviyorlar..Bir an önce çıksın ya cok merak ediyorum..
Sevgili Fatmacığım
sen İHsanın SÜheylaya güvenmediğine dair birşey göremedim diyorsan;ben artık daha başka birşey diyemem.
Normal şartlar altında evlilik öncesi olsa bile herkes gururla çocuk beklediğini söyler.. Ancak SÜheyla aranmamış sorulmamış. UZak durulmuş bir ilişki sonucunda bebek beklediğini söyleyemeyebilir. ZAten belki de ulaşamadı..
Ayrıca "benim"arkadaşımıza çok teşekkür ederim. Mektubu eklemiş...İHsanın Nerimana yazdığı mektupta aşık olduğunu yazmış.Kusura bakmayın ama da o mektubu yazdığına göre İHsan ya bir yalancı ya da aşık.. Çünkü buram buram aşk kokan ve aşkla yazacak birşey.TAbi bunu başkası yazmadıysa.. :img-hyste
Bugüne kadar filmlerde veya dizilerde hep böyle değilmidir zaten..
İHsan NErimana aşık değildim ama sonradan sevdim diyerek SÜheylaya söylemişti.. Bu durum da yalan çıtırtıları başlıyor.. Demir in söylediği gibi İhsan bana güven vermiyor.Duygularından emin değilmiş.. Aslan da öyle değil miydi.. Cevriye yi taciz ediyordu. VE başkasına aşık olmaya hazır biri..
Ancak iki taraflı bir hata var.. Buna kabulüm.. Ama İhsanın bencehatası çok da büyük.. Ama şu bir gerçek ki SÜheylayı Aslan konusunda çok aceleci davranışlarından dolayı kızıyorum. Yaşadıkların karşısında ONunda psikolojisi bozulmuştur falan diyorum ama yine de kızıyorum.
Asu arkadaşımızın bir yazısına ekleyim.İhsan ve Süheyla......... HALA TAM OLARAK BİRBİRLERİ İLE VE AİLELERİ İLE KONUŞMADILAR...... İşte bu suskunluk, herkesin hata yapmasına neden oluyor.... 2 kişi konuşacak, olaylar rayına girecek.... 2 kişi susuyor, herşey karmaşık.... Bakalım, ne zaman gerçekler, tüm açıklığı ile masaya yatırılacak.... İşte o zaman, kim haklı kim haksız ortaya çıkacak.... kim bilir .... belki hepsi haklıdır.... Olay-zaman-durum-mekan...... bakalım bize ne anlatacak....
evet canım işte biz de bunları izliyoruz. Dizi de böyle birşey..
hayatım kesinlikle söylediklerine çok katılıyorum helede siyah ile göstediğim yerlere .
bilemiyorum ama ihsan çok tuhaf hareket ediyor yani zamanında süheyla hanımı gerçekten çok sevmişmi yoksa bu ilişki onun için sadece öylesine bir ilişkimiydi hala anlamadık .eğer gerçekten sevmiş olsaydı o mektubu ne zaman nasıl yazdı nerimana .
süheyla ile ayrıldıktan ne kadar zaman sonra yazdı .
ve bi keresinde ihsan nerimandan için şöyle demişti biz severek evlenmedik ama zamanla sevdim ben nerimanı demişti .
eğer sevdiyse o zaman demekki süheylayı aslında gerçekten sevmedi.
işte bu noktada gerçek sevenin süheyla hanım olduğu ortaya çıkıyor kadın yıllardır başka bir erkeğe bakmamış evet evlenmiş ama kendini dış çevreden gelecek kötülüklerden korumak için ve bu evliliğin gerçek bir evlilik olmadığını süheyla hanım daha önce demire şu sözlerle dile getirmişti .
mahmut benim için sadece sığınacağım biriydi ondan sadece ne olursa olsun iyi bir insandı diye bahsetti .
yani aramızda sevgi oluştu gibi kelimeler kullanmadı ama buna rağmen maşallah ihsan bey süheyladan sonra ki o mektubuda yazdığına göre nerimanı sevmiş ve çok da mutlu bir yuva kurmayı başarmış demekki ihsan bey süheyla hanımın onu sevdiği kadar süheyla hanımı sevmiyormuş.
bence süheyla hanımın sevdası daha büyükmüş .
ve evet son sözü zaten asu söylemiş her şeyi ne olduğunu zaman gösterecek.
İstanbul, 04/03/2008
Sevgili arkadaşım Anda,
Mektubuma başlamadan evvel, senin yanaklarından, ufaklıkların gözlerinden öperim. Eşine de saygılarımı iletirim.( evde büyükler varsa, onlarında ellerinde öperim)
Nasılsın iyimisin,bizi sorarsan hamdolsun iyiyiz. Eşim de, iyi selam eder. Bu aralar bana biraz kızıyor. Forum forum deyip duruyorsun, o forum yüzünden yemekleri yakıyorsun diyor. Ah bilse forumda ne muhabbetler yapıyoruz. Aman bilmesin bilmesin, "ne bu böyle yok Demir miş yok Asi imiş, bunlar birbirine aşık mış. Sana ne elalemin aşkından meşkinden" der....
Bu mektubu neden yazıyorum, biliyormusun. Sen çok güzel mektuplar yazıyorsun ya. Bak ben, kıskanç bir insanım. Öyle güzel güzel yazı yazan arkadaşlara tahammülüm yok. Aramız bozulsun istemiyorsan, böyle güzel mektuplar falan yazma. Kırıldım mı düzelmem. Bakıyorum, farumdaşlardan bir ilgi bir alaka... aaa hasedimden ortadan beşe bölünücem... (Hani şu sinir olduğumuz İhsan var ya, O'nun matematik öğretmeninden ders aldım. Ortadan beşe bölünmeyi o öğretti. Merak edersen, sana da öğretirim.)
Neyse, sen beni anladın. Bak şimdi inadından Asi'nin ağzından da bir mektup yazarsın... ben buralarda, kudum kudum kudururum... bilmem anlata bildim mi???
İmza,
Dellenmiş Asuman......
ay öldüm ben ya çok tatlısın asucum :img-hyste
asucum vallahi mektubun harika olmuş .
ancak bir mektup bu kadar etkili olabilirdi bir insanın üzerinde bu kadar pozitif duygular uyandırabilirdi .:happy0064:happy0064:happy0064
Hakan:Asu beni mi daha çok seviyorsun yoksa forumu mu?
Asu:Tabi ki seni hayattım...
Hakan:Ama forumda benimle olduğundan daha çok zaman geçiriyorsun
Asu:Şimdi şöyle oluyor canım.Sen demek aşk demek.Aşk demek Asi demek.Asi demek forum demek.Forum demek paylaşım demek.Paylaım demek aşk demek.Aşk demek sen demek.Dolayısıyla benim bütün zamanım senin demek...Gördün mü bak ne kadar çok birlikteyiz...
Hakan:Asu'cuğum sen kendine hiç vakit ayıramıyorsun ben den..:img-sorry
Asu:İnsanın yeri sevdiğinin yanıdır :icon_whis :img-grin2
Not:Sevgili Anda "gözler kalbin aynasıdır" derler.Ama bir de şu var ki "sözlerde ruhun aynasıdır"...Zarif ruhuna ve bu ruhu bizlere gösteren kalemine sağlık...:img-wink:
vallahi harikasın hepinizin yüreğine sağlık neşe kaynağısınız gerçekten .
Canım yazacağım yazmasına da korkuyorum açıkçası :) forum bir günde iki mektubu kaldıramayabilir, forum kaldırma bazı arkadaşlar kaldıramayabilir :icon_whis, dağılır, bölünür..... forum çöker falan sonra suçlusu ben olurum ... neme lazım... tahta, tahta bulup vurmalıyım hemen... ayyy tahtaya vurup kulağımı çekerken inci küpeme takıldı parmağım... hay Allah... zaten ağrıyor sabaha kadar oklava sallamaktan.... neyse ben bir kahve yapayım kendime en iyisi ... aaaa nerde bu kahve kavanozu canım.... hah buldum... tüh fincanların da eşleri kalmamış hiç nerdeyse... çarşıya çıkıp biraz alışveriş mi yapsam acaba? Evet en iyisi bu, giyinip kuşanıp, takıp takıştırıp, sürüp sürüştürüp çarşıya çıkayım ben ... dönüşte bakarım artık ne yazarım foruma... :) :) :)
andacım sen ne zaman istersen o zaman yaz biz kendimizi hazırlıyoruz senin mektuplarına canım .
Forum ne kadar sakinleşti yani fragmanı böyle yaparlasrsa böyle olur yani şu fragmancıyı anlamıyorum ne var yani pat pat montajlayıp koyucaksın olmaz ama dimi ben olsam şimdiye kadar 5-10 fragman yapmıştım:hıh ne var onda Demir Asi derken İhsan Süheyla derken Süheyla Aslan derken Neriman Defne derken pat alıcam olucak biticek tabii kimse bişey anlayamıyacak:)
Amanınnn!!! Ferman gelmiş de ortalığı dağıtıp gitmiş bile:img-hyste şaştım valla!!! yalnız ben hep sen Demirci olursun diye düsünmüstüm ne de olsa Tubanın karsısında Demir var, hem de basrolümüz, canımız yani:img-in_lo sen git Cemal Ağa en iyisi de, olmadı valla:img-wink: gerci Cemal Ağayı ben de cok seviyorum ama Demirime de laf ettirmem yani hele de o güzel bakışlarına:img-in_lo hem sen eşine Demrin Asiye baktığı gibi bir bak bakalım da gör nasıl oluyomuş sonuçları:img-blush yalnız Tubanın yeni ismine bayıldım inek ebesi şahane olmuş valla:img-hyste:img-hyste
Fragman çıkmamış anlaşılan.
Fragmanı geçen hafta Bin Bir Gece başlamadan önce vermişlerdi, yada bana öyle denk gelmişti. Bekliyorum yakalarsam yazarım. gören olursa da yazsın lütfen.
İyi akşamlar
Forum ne kadar sakinleşti yani fragmanı böyle yaparlasrsa böyle olur yani şu fragmancıyı anlamıyorum ne var yani pat pat montajlayıp koyucaksın olmaz ama dimi ben olsam şimdiye kadar 5-10 fragman yapmıştım:hıh ne var onda Demir Asi derken İhsan Süheyla derken Süheyla Aslan derken Neriman Defne derken pat alıcam olucak biticek tabii kimse bişey anlayamıyacak:)
şu an fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz galiba
herhalde fragman bikaç saat sonra çıkar çünkü binbir gece ve sessiz fırtınanın fragmanlarını artık veremiceklerine göre sıra asiye geldi
Amanınnn!!! Ferman gelmiş de ortalığı dağıtıp gitmiş bile:img-hyste şaştım valla!!! yalnız ben hep sen Demirci olursun diye düsünmüstüm ne de olsa Tubanın karsısında Demir var, hem de basrolümüz, canımız yani:img-in_lo sen git Cemal Ağa en iyisi de, olmadı valla:img-wink: gerci Cemal Ağayı ben de cok seviyorum ama Demirime de laf ettirmem yani hele de o güzel bakışlarına:img-in_lo hem sen eşine Demrin Asiye baktığı gibi bir bak bakalım da gör nasıl oluyomuş sonuçları:img-blush yalnız Tubanın yeni ismine bayıldım inek ebesi şahane olmuş valla:img-hyste:img-hyste
Ah ah canım bizi verem tifo yaptı gitti ya o Demir'imin o güzel bakışlarına öküzün trene baktığı gibi bakıyo dedi hele hele Asi'ye inek ebesi dedi ya
evet Demirimiz vcarken Cemal Aga yani insan bi hönk diyor ya iş gücü sadece dağa taşa bakmakmış Demirimin bak bak ya sinir oldum ya ama foruma renk gelmişti o gitti forum sessizleşti...
Arkadaşlar bende bekliyorum fragmanı inş. çıkar ya
:img-pilotBen okuyunca inanamadım ya Cemal Ağa için Şahnaz Çakıralp giriyormuş . Bilmiyorum bu tüyo mu gerçek mi ama yani büyüğünden küçüğüne herkesin çok iyi olduğu bu kadroda çok yadırgadım ben. Neyse belki öyle değildir. Ya da konuk oyuncu falandır. İnşallah öyle olur.:icon_sorr
gecen haftada gec vermislerdi fragmani
yine gec vercekler herhalde
ama gecen özetle beraber vermislerdi yada bana öyle denk geldi bilmiyorum ama gören olursa lütfen anlatsin
vallahi bencede kesinlikle bu ve bunun gibi andanın mektuplarını hem demire göndermeliyiz hemde yapımcılara .
demir okuduğunda vayyyyy be diyecek gerçektende bunlar benim hissettiklerim nasılda güzel anlamışlar beni .
murat beye okutursak oda vay be diyecek helal olsun bana gerçektende yansıtmak istediğim duyguları demekki karşı tarafa verebilmişim.
ya da şöyle diyecek: "Ben hiç de böyle düşünmüyordum aslında. Yazan uydurmuş resmen :) "
alnını karışlarım vallahi öyle diyenin kimse cesaret edemez öyle demeye hele bi desinler.
sanırım kafa karıstıracak kadar sahne olusmadı fragmancının elinde ki ,fragman için kıvranarak bekliyoruz:)
1 mart tarihli kamera arkası görüntülerini gördünüz mü?belki bahsedilmiştir,yorumları okuyamadım cünkü.öyleyse özür:img-wink:cemal aganın konagında,asi-defne-neriman-ceylan.
neriman ''böyle gündüz vakti iş güç beni beklerken gezmenin sırası mıydı?'' diyor.aynı sahneyi birkaç kez cekiyorlar.:img-yes:
bir ara nur sürer'in ayagı kablolara takılıyor,tuba abla(asi) gülerek sıcak bi sekilde kolunu sıvazlıyor nur sürer'in(neriman'ın):img-blush
bakın size çok önemli bilgiler getirdim:icon_whis
iyi aksamlarbye
:img-pilotBen okuyunca inanamadım ya Cemal Ağa için Şahnaz Çakıralp giriyormuş . Bilmiyorum bu tüyo mu gerçek mi ama yani büyüğünden küçüğüne herkesin çok iyi olduğu bu kadroda çok yadırgadım ben. Neyse belki öyle değildir. Ya da konuk oyuncu falandır. İnşallah öyle olur.:icon_sorr
Ya evet yani Cemal Ağa ve Şahnaz Çakıralp şaka gibi yani Neriman'dan bile küçük valla yani yakıştıramam ben çok saçma olur bence ya ama Şahnaz Çakıralp kadroya girse ne olurki? Ben sadece Cemal Ağa bakımından diyorum yoksa Şahnaz Çakıralpla hiç alakam yok sadece anımsayabiliyorum o kadar...
Evet arkadaşlar dizi başladı fragmanı vermediler inş. verirler ya ben şimdi bu diziyimi izliyiceğim hiç sevmem...
hüznün geceleri 04-03-08, 18:55 sanırım kafa karıstıracak kadar sahne olusmadı fragmancının elinde ki ,fragman için kıvranarak bekliyoruz:)
1 mart tarihli kamera arkası görüntülerini gördünüz mü?belki bahsedilmiştir,yorumları okuyamadım cünkü.öyleyse özür:img-wink:cemal aganın konagında,asi-defne-neriman-ceylan.
neriman ''böyle gündüz vakti iş güç beni beklerken gezmenin sırası mıydı?'' diyor.aynı sahneyi birkaç kez cekiyorlar.:img-yes:
bir ara nur sürer'in ayagı kablolara takılıyor,tuba abla(asi) gülerek sıcak bi sekilde kolunu sıvazlıyor nur sürer'in(neriman'ın):img-blush
bakın size çok önemli bilgiler getirdim:icon_whis
iyi aksamlarbye
kısa fragman yapmışsın.bunlada yetiniriz biz.
şu neriman hanım bazan öyle konuşmalar yapıyor ki cır cır.sesi kulaklarımı tırmalıyor.bu kadının ses ayarı yok mu?
sevgili burcix,
aslında şahnaz çakıralp bu tarz rollerin üstesinden gelebileceğini kanıtlamış bir oyuncudur hatırla sevgili dizisinde de rolü gereği gayet iyi bir performans sergilemiştir.
Ayrıca asi dizisinin kadrosundada sırıtacağını ben hiç düşünmüyorum onun fanı olduğum için değil ama yinede değerli olduğunu düşündüğüm bir oyuncuya nacizane haksızlık edildiğini düşündüğüm için belirtme gereği duydum..
sürçi lisan ettikse affola....
sevgiler...
hüznün geceleri 04-03-08, 19:01 :img-pilotBen okuyunca inanamadım ya Cemal Ağa için Şahnaz Çakıralp giriyormuş . Bilmiyorum bu tüyo mu gerçek mi ama yani büyüğünden küçüğüne herkesin çok iyi olduğu bu kadroda çok yadırgadım ben. Neyse belki öyle değildir. Ya da konuk oyuncu falandır. İnşallah öyle olur.:icon_sorr
yapısı itibariyle belki yadırganır ama kadında tam böyle bizleri çileden çıkartacak bir tip var.bu yönden olumlu bence oyuncu seçimi.celallendik celalleneceğimiz kadar azda cemal ağa celallendirsin.
Nerimanın paçalar tutuşur.onca mal varlığı tehtit altında.birde ihsan hapisteyken neriman takılarını dedeye vermişti
Ferman..silmiş süpürmüş ortalığı toz duman etmiş köşesine çekilmiş..(ya da forumun bayan üyeleri tarafından çekilmek zorunda kalmış,baş edememiş:) )ilk geldiği zaman izlemiyorum diyordu...şimdi bu denli mesaj sayıları arttığına göre diziyi izlemeye başlamış ve kendini kaptırmış demek ki...:)..yalnız dizinin başlarında Demir tarafıydı malum Asi'yi tutmayacağına göre:)..şimdi Demir'i de es geçmiş,es geçmekle kalmamış demediğini de bırakmamış:)...
aksiyon üzerine Cemal'in üstüne yok..kurt dedenin marifetleri çok..o marifetlerin Demir'e sirayet etmemesini temenni ediyorum:)
Ah ah canım bizi verem tifo yaptı gitti ya o Demir'imin o güzel bakışlarına öküzün trene baktığı gibi bakıyo dedi hele hele Asi'ye inek ebesi dedi ya
evet Demirimiz vcarken Cemal Aga yani insan bi hönk diyor ya iş gücü sadece dağa taşa bakmakmış Demirimin bak bak ya sinir oldum ya ama foruma renk gelmişti o gitti forum sessizleşti...
Arkadaşlar bende bekliyorum fragmanı inş. çıkar ya
valla cabuk gitmiş gibi geldi bana ben her an yeni bir baskın daha bekliyorum:img-hyste ben hiç şaşmadım, bu hallerine az bile söylemiş Ferman için bunlar ne ki? hem ne anlarmış o Demirimizin güzel bakışlarından laf ettirmem ben ona hem sadece bakışları mı güzel? kendisi de her şeyiyle güzel sevdiği ondan da güzel:img-in_lo
Ya evet yani Cemal Ağa ve Şahnaz Çakıralp şaka gibi yani Neriman'dan bile küçük valla yani yakıştıramam ben çok saçma olur bence ya ama Şahnaz Çakıralp kadroya girse ne olurki? Ben sadece Cemal Ağa bakımından diyorum yoksa Şahnaz Çakıralpla hiç alakam yok sadece anımsayabiliyorum o kadar...
Evet arkadaşlar dizi başladı fragmanı vermediler inş. verirler ya ben şimdi bu diziyimi izliyiceğim hiç sevmem...
ne de olsa yaşlı erkeklere genç sevgili modası var bizim senaristler de buna uydu herhalde:good: ben Cemal Ağanın körkütük aşık olacagını falan sanmam yani gayet aklı basında olur ve gönlünü eğlendirir diyorum kolay kolay da parasını yedirmez hele de neriman olaya el koyunca hiç fırsat olmaz bunlara:img-wink:
fragman binbir gecenin reklam arasından verilir herhalde, denk gelirse izlerim artık:img-yes:
hııııııııııı duyduk duyduk kaçarmı bizden .vallahi tabi herkese göre değişir ama kesinlikle demiri çok beğeniyorum her anlamda hem karekterini , hem davranışlarını, ağır oluşunu , sert olmasını
nerde nasıl konuşması gerektiğini kesinlikle çok iyi biliyor ve bu karekter bana çok güven veriyor .
istediği kadar harekete geçmesin ne hareketi adam hareketin alasını yapıyor .
başkası yani diyelim kenan harekete geçti ve seninle evlenmek istiyorum dedide ne oldu yada tuttun karşındaki bayanı öptün ama bayan hiç etkilenmedi sen istediğin kadar harekete geçmiş ol hareketin en alasını yap vız gelir.
ama benim canım demirim tek bir bakışı ile kesinlikle ooooo ne hareketlere bedel davranmış oluyor .
hani nice gözler vardır ne sözler anlatır.işte öyle benim demirimde neler anlatıyor neler hissettiriyor o bakışları ile .en alasını yapıyor o çok değerli bakışları ile herkese de öyle bakmaz hatırlatıyım yani leylaya öyle bakmıyor mesela.
aynı zamanda demirim çok da zekidir o en iyi zamanın gelmesini bekliyor öyle matematik hesabı yapmak lazım bu işler ince işler.
eeee demirde hiç düşünmeden hareket etmez zaten .
evet bende karar verdim bu ferman arkadaşımız demiri kıskanıyor galiba.:img-wink:
valla cabuk gitmiş gibi geldi bana ben her an yeni bir baskın daha bekliyorum:img-hyste ben hiç şaşmadım, bu hallerine az bile söylemiş Ferman için bunlar ne ki? hem ne anlarmış o Demirimizin güzel bakışlarından laf ettirmem ben ona hem sadece bakışları mı güzel? kendisi de her şeyiyle güzel sevdiği ondan da güzel:img-in_lo
Evet öyledir Demirim canım ya bayılıyorum yani ya herşeyiyle süper Demir hele hele bakışları o bakışlar yokmu insanı eritip bitirio ama kimse Demirimin bakışlarına öyle diiyemez:hıh
ne de olsa yaşlı erkeklere genç sevgili modası var bizim senaristler de buna uydu herhalde:good: ben Cemal Ağanın körkütük aşık olacagını falan sanmam yani gayet aklı basında olur ve gönlünü eğlendirir diyorum kolay kolay da parasını yedirmez hele de neriman olaya el koyunca hiç fırsat olmaz bunlara:img-wink:
fragman binbir gecenin reklam arasından verilir herhalde, denk gelirse izlerim artık:img-yes:
Ona ne şüphe yani bizim Cemel Ağa bi bayana para yedirtecek çok komik yani o ne anasının gözüdür o hayatta kuruş koklatmaz o allem eder kallem eder ona para vericem süsü vererek ayarlar kendine:img-yes:
bugün bizim fragmancıyla karşılaştım:happy0064:happy0064
İlk gördüğümde havalara uçtum diyebilirim.Baktım biz babamla durağın önünden geçiyoruz zavallım da orda öğle otobüs bekliyorr.Acıdım tabiii :icon_whis:icon_whis
Adam arabaya binerken ben hiç yapmadığım birşeyi yaptım:img-blushÖnden kalktım ve ona yer verdim....
Buraya kadar herşey şahane.Ben lafı dolandıra dolandıra Asi fragmanına getirdim...soruyorum üstü kapalı cevaplar veriyor.Ağzından tek bir işe yarayacak bilgi alamadım sinir krizleri geçirdiiiimAdamı öldüresim geldi diyebilirim.Ama şunu söyledi:
ben o diziyi izlemiyorum ama fragmanı daha ayarlamadık vcd bugün elimize gelir eğer seninle bir daha karşılaşırsak sölerim:img-wink:
dedi.bende dedim ki ama içimden kesin öledir cnm dedim.Çünkü daha önceki karşılaşmamızda dizilerin kayıtları neredeyse bir hafta önce geliyor dedi.YALANCI!!...
Neslihan17 04-03-08, 19:22 iyi akşamlar..
forum baya eğlenmiş sanırım. ferman abi gelmiş :) hoşgelmiş. aslında her zaman takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. fazla yorum yapmıyorsun diyen arkadaşlar olmuş. evet haklısınız ama sebeplerini belirttim.
bu arada sabahtan beri çekim yerlerini ö.m ile soranlar oluyor. herkese tek tek cevap verebilme imkanım olmadığı için buraya yazıyorum. çekim yeri ve saatlerini bilmiyorum. bilmem de çok tuhaf olur zaten farklı yerlerde ve saatlerde çekimler olabiliyor. ayrıca bilsem söylemem heralde. çünkü sete gidip yüz bulamayan arkadaşlar buraya gelip isyan edebiliyorlar. o oyuncu böyle şu oyuncu böyle..neyse kısa keseyim :)
yazmışken küçük bi haber daha vereyim. sanırım İstanbul'a sadece Asi ve Demir gitmemişler. baya kalabalık gidilmiş. ama Antakya'da da yarından itibaren çekimler devam edecekmiş.
iyi akşamlar..
yazmışken küçük bi haber daha vereyim. sanırım İstanbul'a sadece Asi ve Demir gitmemişler. baya kalabalık gidilmiş. ama Antakya'da da yarından itibaren çekimler devam edecekmiş.
ben de bundan korkuyodum çünkü o diğer habere göre uçakta sadece asi-demir yokmuş ama belki istanbula bütün ekip gelmiştir ama çekimler asi-demir arasında olmuştur olabilir
Fragman çıktımı?Biri bana söyleyebilirmi.:icon_whis
yok canım ya çıkmadı ama bu reklam arası gösterebilirler
Fragman çıktımı?Biri bana söyleyebilirmi.:icon_whis
maalesef fragman daha yok...fragmancı kayıplara karıştı yok geçen salıdan beriii....gören ,duyan,bilen varsa lütfen bi haber versin...akşamın hayrında valla sevaba girer...
iyi akşamlar..
forum baya eğlenmiş sanırım. ferman abi gelmiş :) hoşgelmiş. aslında her zaman takip ediyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor. fazla yorum yapmıyorsun diyen arkadaşlar olmuş. evet haklısınız ama sebeplerini belirttim.
bu arada sabahtan beri çekim yerlerini ö.m ile soranlar oluyor. herkese tek tek cevap verebilme imkanım olmadığı için buraya yazıyorum. çekim yeri ve saatlerini bilmiyorum. bilmem de çok tuhaf olur zaten farklı yerlerde ve saatlerde çekimler olabiliyor. ayrıca bilsem de söylemem heralde. çünkü sete gidip yüz bulamayan arkadaşlar buraya gelip isyan edebiliyorlar. o oyuncu böyle şu oyuncu böyle..neyse kısa keseyim :)
Bizi bilgilendirdiğin için saol:):)
Bence Kötü hava koşulları için bu istanbul işi ortaya çıktı.Çünkü Asi dizisinin İstanbulda çekilmesi mantıksız.Adını aldığı yeri terk ediyor.Ama bilemem.Fırtına da adını aldığı yeri terk etmişti:):) Umarım Hep Antakya oluur!!
burchincik 04-03-08, 19:41 az önce binbir gece yayınlanırken altta verdiler kısa bi görüntü ihsan bey ağaca yaslanmış aslan tüfek elinde asi ve demir koşarak geliyorlar oraya... fragman da her an çıkabilir...:)
ben geldim o kadar çok haber çıkıyor ki başım döndü ve hiç izleyesim yok diziyi
ben izlemeden durabilirmiyim yaaaaa:img-hyste
az önce binbir gece yayınlanırken altta verdiler kısa bi görüntü ihsan bey ağaca yaslanmış aslan tüfek elinde asi ve demir koşarak geliyorlar oraya... fragman da her an çıkabilir...:)
ayy sinir krizlerine girdim..sabahin korunden beri bekliyorum..Binbir geceye katlanmak cook zor vala ben pes ettim...beklemiyorum artik...ki kanal d bizden herzaman ustun euro d ciler yarini beklicek gibi..
altta fragmanı gördüm şu an elim titriyo nedense
gördüklerimi yaziyim şu nu da diyim bu reklam arası asiyi gösterme ihtimali çok yüksek açın bence
aslan ihsanı ormanda görüyo elinde tüfek nişan alıyo
asi demir görüyolar bu olayı koşuyolar ikisi orman gibi bi yer 5 saniyecik offf
yasamakguzel88 04-03-08, 19:54 iyi akşamlar..
bu arada sabahtan beri çekim yerlerini ö.m ile soranlar oluyor. herkese tek tek cevap verebilme imkanım olmadığı için buraya yazıyorum. çekim yeri ve saatlerini bilmiyorum. bilmem de çok tuhaf olur zaten farklı yerlerde ve saatlerde çekimler olabiliyor. ayrıca bilsem söylemem heralde. çünkü sete gidip yüz bulamayan arkadaşlar buraya gelip isyan edebiliyorlar. o oyuncu böyle şu oyuncu böyle..neyse kısa keseyim :)
fundacım sağol :) evet bende duydum büütn ekip gelmiş diye:) ama emin olamadıgım için sana sordum.. gidenler tubadan pek yüz bulamıyorlar herhalde:) onun şikayetini yapıyorlardır... yapı olarak biraz içine kapanıkmş arkadaşlarımın söyledigi kadarıyla..bu arada az önce küçük tanıtımını gördüm dizimizin demirle asi yürüyorlardı herhalde orman gibi bir yerde o sırada aslan ihsan beye silahı uzattı. bunu gören demirle aside koştular. çok kısaydı..
Şehnaz Çakıral' i hatırla sevgili de izlemiştik. iyi bir oyuncu. Yalnız hemen hemen benzer karakterle Asi de oynayacakmış. Keşke teyze veya hala gibi bir karakterle diziye girseydi . O dizide oynadıkça benim aklıma hatırla sevgili gelecek.Farklı bir karakterle karşımıza çıksa daha iyi olurdu diyorum.
arkadaslar dizimizin reytinglerini bilemicem ama kanal d asinin fragmani sayesinde gün boyu acayip reyting yapti bence...ilk önce esra ceyhani kanal degistirmeden acik tuttum..izledim diyemicegim.:icon_whis:icon_whis..sadece asinin fragmani cikar diye sesini biraz acik tuttum...dizimizin jenerik müzigi cikar cikmaz bakarim diye...sonra reklam ....bilmem neler ... bi saniye bile baska kanali acmadim...simdide BG yi izliyorum ...daha dogrusu yukarida belirttigim gibi yapiyorum:img-cool2...(yani asinin fragmani olmasa saniye acmam ama neyse:img-cool2)...
yani anlayacaginiz asinin fragmani BG nin reytinglerine yaradi kanimca.:icon_whis...
yani tek korkum bundan sonra fragmanin hep böyle gec cikmasi...alismistik biz sali fragman, carsamba özet...cuma bölüm..:icon_sorr
Çıktı çıktı sonunda fragman çıktı gerçi başını kaçırdım ama beklediğim gibi olmadı Gonca birini öpüyo oradan izleyebildim Asi ile Demir koşuyor Aslan kafaya koymuş İhsanı vurucak başka pek bişey hatırlamıyorum ama beklediğim gibi değildi sessizdi...
Gördüm Gördüm Gördüm... :)
Bunlar İstanbul'a gidiyorlar valla... Ama niye... Fragman sessiz maalesef... Bir tane kıvırcık kız var nerden çıktı anlamadım... Lüle daha yeni gitmişti... Noluyo ya... Aslan İhsan'ı vurmaya çalışacak belli... Ama bizimkiler yetişiyor... Ay unuttum ne vardı ya başka... :)
Gonca tilkinin tuzağına düşüyor anlaşılan... Romantik Defne ve Kerim sahneleri... Araya Süheyla, Melek, Neriman falan koymuşlar...
Asi havaalanında falan... Niye gidiyolar acaba...
ilk sahnede demir gülüyo ama asi bozuluyor kalabalık bir yerdeler geri gonca birini öğpüyor demir ve asi ormana koşuyor psiko aslan ihsana nişan alıyor ve daha bir sürü şey
Şimdi fragmanı izledim. çok karışık verdiler. Asi havaalanındaydı. Aslan İhsan beye ateş edecekken Asi ve Demir geliyordu.
gördüm gördüm gördüm
kanal d ne var bakiiim ve fragman
dikkatimi ceken tek konu su olduki asi bir hışım evden çıkıyor koşarak sonraki sahne demirle bi yeşillik alanda koşarak buluşuyorlar sonra namlunun ucunda ihsan tetiğin altında aslan asi koşarak babasının yanına geliyor demirde asinin arkasında ya baba diye bağıracak ya aslan yada yanında bitecek bilemiyorum
heyecanla sesli fragmanı bekliyorum....
sevgiler...
millet binbir geceye bakıyor ben reklam cıkınca bakıyorum:img-hyste
fragman güzel değil:hıh
o kabarık saçlı kıza takıldım cünkü.umarım gecicidir.ya istemiyorum 3. kişi!!!!!!!!!!!:icon_sorr
fragmanın sonu..tabi ki bölümün bası.
istanbul sahnelerinden birince bitecektir.yalnız anlamadıgım ,neden asi havalimanında yalnız?baskası da vardı ben mi göremedim acaba?
ay demir'im yine çok tatlı.karsında taş olsa erir be demir'immmmm!:img-in_lo
vee fragman!!! :happy0064
gün geçmiyor ki bir kıskançlık krizimiz daha yaşanmasın!
hep araya kıvırcıklar, lüleler giriyor maşallah!
bakalım asi demire doğru yürüyen kıvırcık kıza karşı nasıl bir tepki gösterecek?
hep demir mi kıskanacak canım asiyi de kıskanç görelim? :icon_whis
tabii cıvıtmadan..(:
tabiki fragmandan gene hiç bişe anlamadım ben yaaa neyse yarın verirler sesli fragmanı ama fragmanda ihsanın önüne asi atlayabilir hani tüyolarda demişlerdi ya hastahane sehnesi var diye amöa bu çok düşük bir tahmin
arkadaslar fragmanı ızledım az önce fragman asinin hatay havalimanıyla baslıyor istanbula gidiyorlar heralde orda bonus kafa bır kız var demır onu goruyo bakıyo ole aside kıza baka kalıyor defne ile kerim cay bahcesınde bulusmuslar el ele goncada o subay cocugun evınde bır partıye katılıyor heralde cocugun yanagından öpüyor ve fragmanın sonunda ihsan dere kenarı gibi bir yerde duruyor arkası dönük aslan tüfeği ihsana doğru uzatıyor ve arkalarındnda asi ve demir kosa kosa geliyorlar öle bitiyor fragman sessiz bir fragman yine her zamankisi gibi karısık bir fragmandı..
----------
tipello.net - i ** not referring you, i just DO recommend it.
hellosunshine 04-03-08, 20:17 Arkadaşlar fragman yayınlandı. Ben kısaca yazim gördüklerimi..
Demirle Asi İstanbul'a gidiyorlar. Sanırım holdinge gidiyorlar ve orada bir kız geliyor, Demir kızı tanıyor sanırım. Asi de kıza bakıyor.
Sonra Süheyla ve Demir var fragmanda. Düşünceli ikisi de.
Gonca sanırım Ziya'yı yanağından öpüyordu.
Son kısmında da İhsan Bey var. Aslan mı bilmiyorum biri tüfekle ordaydı. Sora Asi ve Demir geliyorlar koşarak.
Hatırladıklarım bu kadar.bye
FRAGMANIN basında havaalanında asi demir var bı kız goruo demırı demır gulumsuo kıza asi bozuluo bakıslar super :P:D sonra karısıktı anlamadm . en sonunda aslan tufekleydı ıhsan vardı orda galıba asıyle demır kosuodu..gonca zıyayı opuodu galıba. defneyle kerım bı yerde oturmuslardı.bıde antakyadayken asıyle demır karsılıklı kosuo gbıydıler bırbırlerıne bısı solıceklermıs gbı ..karısık bı fragmandı ama
frangmanı izlemış bulunmaktayım ve hemen anlatıyorum..
önce havalımanını gosterdıler asının elınde bavul ucaga bınıyordu ..
bırde ofıs gıbı bıryerdeler(demırın ofısı sanırım) cook esmer kıvırcık saclı bır kız gelıp demırın elını sıkıyor ve bızım asimız kıza bakakalıyor...
kerımle defne yıne bulusmuşlar elele tutusmuslardı..gonca askerın yanagına bır tane öpücük konduruyor..sonra nerıman sofra topluyor sanırım aslan ona yardım etme gelıyor ve nerıman cok degısık bır sekılde bakıyor(artık onun ıhsanın oglu oldugunu kabullenme calısıyor sanırım)ve son sahne ormandalar ıhsan ormanın ortasında ve aslan tufekle tam nısan almıslarken ası vedemır göruyor...
izlenımlerıme gelınce;
sanırım ıstanbula gıdılmıs ve daha da onemlısı asi cıftlıktekı kıyafetlerle gıtmış:img-hyste
yanıldık yıne forumca:img-hyste
demırın elıne sıkan kız bana hıc guzel gelmedı anlamıyorum dızıye madem boyle kısıler sokuyorlar madem gercekten kıskanıcak turden olsalar...kenan ,sonra su kerımın eskı sevgılısı ve sımdı de bukız:)
Gördüm Gördüm Gördüm... :)
Bunlar İstanbul'a gidiyorlar valla... Ama niye... Fragman sessiz maalesef... Bir tane kıvırcık kız var nerden çıktı anlamadım... Lüle daha yeni gitmişti... Noluyo ya... Aslan İhsan'ı vurmaya çalışacak belli... Ama bizimkiler yetişiyor... Ay unuttum ne vardı ya başka... :)
aklıma gelenleri ben ekleyeyim:img-wink: İstanbula gidiyorlar bir partiye(kalabalık olup herkesi ayaktan görünce böyle düsündüm ama uydurmus da olabilirim) katılıyorlar ve asi bogazlı giyinmiş bi bakıyo kızın biri süslü püslü kıskanıyo falan, sonra sanırım süheyla melekle beraber aslanla buluşmaya gidiyo cok heyecanlı görünüyodu. neriman birden bir arkasını dönüyo arkasında aslan ver korkuyo gibiydi tabi aniden olunca, gonca ziyayı öpüyodu galiba ve demirle asi ihsanı kurtarmak için koşturuyodu büyük ihtimal bi sey olmaz cünkü istanbula bu sahnelerden sonra gidecekler ciddi bi sey olsa asi babasını bırakıp gitmezdi
FRAGMANIN basında havaalanında asi demir var ..
ben koskoca demiri nasıl görmemişm ya:)
cok güzel.
bence o kız,antakya'ya tasınmayacak yani sadece istanbul sahnelerinde katlanmak zorunda kalacagız bu da asi-demir ilişkisine iyi gelecek:icon_whis:img-icecr
bu arada;
gonca bu bölümün sonunda kacacak bence.pride and prejudice'te lizzy akrabasının yanındayken kardeşi lydia subayla kacıyordu.su an evlerinden uzak oldukları için kacma olayı bu arada gerceklesir:img-yes:bence.
ya o kıvırcık kimdi ya:img-pilot Yani bu kadar itici bir tip olabilir:img-cool2
Bu arada çok heyecanlı bir bölüm olacaga benziyor.Aslan tüfeği almış hedefte İhsan var.Demir Asi de koşuyorlar ama bakalım yetişecekler mi?Yoksa İhsan vurulur mu?
Asi ve Demir İstanbul'a gidiyor çok ilginç sahneler bizi bekliyor:img-wink:
bence o kız o kadar ciddi biri değildir ya bir anlıktır gibme geliyor kızı görmedim ama güzel deil diyorsunuz yalnız ben demir ini asiyi kıskanmasını stiyorum yaaaaaaaa
hellosunshine 04-03-08, 20:21 izlenımlerıme gelınce;
sanırım ıstanbula gıdılmıs ve daha da onemlısı asi cıftlıktekı kıyafetlerle gıtmı:img-hyste
yanıldık yıne forumca:img-hyste
demırın elıne sıkan kız bana hıc guzel gelmedı anlamıyorum dızıye madem boyle kısıler sokuyorlr madem gercekten kıskanıcak turden olsalar...kenan sonra su kerımın eskı sevgılısı ve sımdı de bu:)
Cidden ya Asi'nin kıyafetler yine aynıydı. Pardesü filan. Böyle geldi böyle gidicek gibi geliyor artık bana, alışmalıyız heralde artık.:img-hyste
O kıvırcık kızın(taktım ben buna ama tabi ben de ciddi bir şey olacagını sanmıyorum) olduğu kısımda Asi siyah boğazlı bir kazak giymişti ama diğer yerlerde kıyafeti eskisi gibiydi.
Ya olamaz ya ayda yılda bi izledim o da en önemsiz yerinden izlemeye başladım hep o Asi-Demir videosu yüzünden dalmışım gitmişim bide baktım fragman ya bu arada gonca yanağından öpüyor sanırsam yanlış anlamayalım off of bitmez benim dertlerim bitmez yinemi lüle ya kurtulamadık gitti ya şu lülelerden onuda göremedim ne şanssızım ben:(
cok güzel.
bence o kız,antakya'ya tasınmayacak yani sadece istanbul sahnelerinde katlanmak zorunda kalacagız bu da asi-demir ilişkisine iyi gelecek:icon_whis:img-icecr
Canım sorun tek sende degil bende göremedim o koskoca Demir'i :img-hyste O kızda cok uyus bir şeydi hissettim fragmanda görmem yeterli geldi hem o saclar ne öyle bonus kafa gibi Asi onu saclarıynan döver :img-hyste:img-hyste
Fragman hakkında yorum yapmıycam o kısa kollunun kazak cıkmasından sonra futbol kariyerim yerle bir oldu acayip gol yedim:img-hyste Ama sunu söyliyim bizim Asi'nin kıskanc hali süper olur :img-icecr
yorum yapmıycam yorum yapmıycam....:icon_whis :img-hyste
Cidden ya Asi'nin kıyafetler yine aynıydı. Pardesü filan. Böyle geldi böyle gidicek gibi geliyor artık bana, alışmalıyız heralde artık.:img-hyste
ewet ya bende şok oldum butun hayaller suya düştu..
sevgili asu oysakı ne hayaller kurulmustu bunun üzerıne değil mı?
bırde frangmanın basında havalımanında bende demırı gormedım melıkecım bende kacırdım koskaca demırı:icon_whis
bu arada ewet oncekı yazımda daoldugu gıbı pek kullanmam ınsanlar ıcın bu tabıri ama sımdı tam yerı sanırım o kıvırcık saclı kız gercekten vasatın altında..inş ıstanbul macerası olarak kalır sadece...
Ya olamaz ya ayda yılda bi izledim o da en önemsiz yerinden izlemeye başladım hep o Asi-Demir videosu yüzünden dalmışım gitmişim bide baktım fragman ya bu arada gonca yanağından öpüyor sanırsam yanlış anlamayalım off of bitmez benim dertlerim bitmez yinemi lüle ya kurtulamadık gitti ya şu lülelerden onuda göremedim ne şanssızım ben:(
Arkadaşım lüle görmek aslında çok hoş bir etki yaratmıyor sanırım Asi de benimle aynı fikirde olmalı ki kıza bir tuhaf baktı:D
yanarım yanarım kızı göremediğime yanarım ya buradaki yorumları okuyacam derkene gitti fragman ama pek heyecanlanmadım ben ya bu sefer şaşırdım fragmanı koyun arkadşlar video bölümüne
cok güzel.
bu arada;
gonca bu bölümün sonunda kacacak bence.pride and prejudice'te lizzy akrabasının yanındayken kardeşi lydia subayla kacıyordu.su an evlerinden uzak oldukları için kacma olayı bu arada gerceklesir:img-yes:bence.
:img-hyste aynen katılıyorum bende yazılanları okudukca "ben koskoca demir'i nası görmemişim ya" duygusuna kapıldım :img-hyste
nası izlediysem artık fragmanı demir dahi görme göz olmuş
"ya bi arkadaşımız seneryosunda yazmıştı galiba gonca'yı o cocuk sahile götürecek sonra onları takip eden demir yardımına yetişecek" falan diye ben ilerleyen bölümlerde böle bi sahne olabilir diye düşünüyorum KAHRAMAN DEMİR fikri çok da kötü gelmiyor kulağa dimi :img-yes:
sevgiler...
Yeni giren kıvırcık saçlı bayanı beğendim..hoş alımlı bir kız :)...Demir'in İstanbul'daki geçmişinin bir parçası bile olabilir ve en önemlisi şu an için Asi'ye anlık bir kıskançlık yaşatıyor gibi...Asi'nin bakışlarından bariz belli...sanırım kız Demir'e doğru yöneliyor ve ardından büyük olasılık daha samimi davranışlar sergileyecek gibi...:icon_whis Asi'de de zaten nereden çıktı bu kız şimdi bakışı var...azıcık bozulmuş bir surat :)))
Canım sorun tek sende degil bende göremedim o koskoca Demir'i :img-hyste O kızda cok uyus bir şeydi hissettim fragmanda görmem yeterli geldi hem o saclar ne öyle bonus kafa gibi Asi onu saclarıynan döver :img-hyste:img-hyste
Fragman hakkında yorum yapmıycam o kısa kollunun kazak cıkmasından sonra futbol kariyerim yerle bir oldu acayip gol yedim:img-hyste Ama sunu söyliyim bizim Asi'nin kıskanc hali süper olur :img-icecr
yorum yapmıycam yorum yapmıycam....:icon_whis :img-hyste
Aynen ya... O beyaz kısa kollu nasıl kazak oldu çok merak ediyorum... Fragmana yorum yapmıcam bir daha... :img-tomat :)
Ama o bonusu cidden sevmedim... Önemli biri değildir... Asi kıskansın iyi olur...
Yeni lüllemizi göremedim ama bence İstanbul macerası olur Funda'nın dediğine göre Antakya çekimleri yarınmı ne devam ediyormuş hem böyle bişey olsa Funda bilir bize söylerdi bence sadece İstanbul için birşey...
http://nl.youtube.com/watch?v=sWczbVhV5vk
buyrun arkadaşlar 19.bölüm fragmanı!!
Demir İstanbula gitmişken şu bizim kızı alışverişe götürse de üstüne başına bir şeyler alsa. Ne iyi olur.Saçlarına çekidüzen verdirse bari.Asi İstanbula ilk kez mi gidiyor acaba?
Tarlada dolaşmaktan güzel yurdumuzu gezme fırsatı bulamamıştır herhalde.
Fragman video bölümüne eklenmiş bulunmaktadır..
Çömez arkadas sag olsun hangi ara ekledi sastım kaldım :)
Bu arada İlk basta Asi'nin yanında Demir yok :)
fragmana gene cok güzel hazirlanmis...herzamanki gibi yani...arman corman...Allahdan tüyomuz varda anladik o havalimani sahnesini...neyse fazla yorum yapmayacagim fragman hakkinda...ama o bonus sacli kiz fazla önemsenecek bir sey degil bence...yani sadece asinin kiskancligini biraz daha ortaya koyar...ama baska birsey degildir...
yanliz o sahnede demirin gülüsüne bayildim...o ne gülüsdür ya Rabbim.:img-in_lo:img-in_lo:img-blush..
bos bos bakiyor diyenler buyursun gelsin birde bu gülüsü görsün.:img-yes:..bakalim o gülüse kac kisi dayanabiliyor....insan demir olsa erir valla:img-wink::img-wink:...
Maş. Çömez helal olsun valla hemen eklemiş...
Ay gördüm yeni lülemizi böğğ yani eğer Demir'in önceden bi ilişkisi varsa Demir'in zevki konusunda şüphem var ama Asi hariç tabii hem Asi onu gözleriyle saçıyla endamıyla döver bi kerem bende ne sandım yani hiç:hıh
vay be bu ne hız fragmanda koyulmuş süpersiniz arkadşalr ya ama ben anlamadım nersi başı neresi sonu:img-tomat
ilk başta demir yok.. ve gösterdiği yer hatay havalimanı iki ihtimal var
-ya asi istanbuldan tek başına dönüyor..
-ya da istanbulda sonra dan gidiyor..
ha tabi demir önde ya da arkada kalmışta olabilir..
ayrıca yeni lüle memenetsiz bişi asi görünce kalıo bi demir de süper sırıtıo bölee:):) ama bencede önemli bişey değil yani.. asi nin kıskanmasını sağlıcak o kadar..
pek böle romantik asi ve demir sahnesi yok gibi.. tabi sesli fragmana göre herşey netleşcek.. istanbul da neler olcağı bilinmez..
ama son sahne çok ilgimi çekti.. orası ilk sahnenin devamı galiba.. yani belki aslan havaya ateş edince demir de gelmiştir falan..
ihsan ı bulmak içinde olsa birbirlerine doğru hızlı hızlı yürümeleri çok hoş bi görüntüydü..
onun dışında aslan süheyla buluşması var.. aslana şaşırdım kabullenio mu ne olanları.. ben daha sert çıkmasını beklerdim.. aslan eline almış tüfeği habire ihsan a doğrultuo valla anlamadım gitti..
umarım fragmanın son sahnesi bölümünde son sahnesi diildir.. ve umarım o sahnede birisi vurulmaz.. ama eğer illede vurulacaksa demir olsun bence:):) asi anlasın değerini biraz..
artık herşey yarn netleşcek sesli fragmanı görünce..:)
yaren.yaren 04-03-08, 20:41 fragmana gene cok güzel hazirlanmis...herzamanki gibi yani...arman corman...Allahdan tüyomuz varda anladik o havalimani sahnesini...neyse fazla yorum yapmayacagim fragman hakkinda...ama o bonus sacli kiz fazla önemsenecek bir sey degil bence...yani sadece asinin kiskancligini biraz daha ortaya koyar...ama baska birsey degildir...
yanliz o sahnede demirin gülüsüne bayildim...o ne gülüsdür ya Rabbim.:img-in_lo:img-in_lo:img-blush..
bos bos bakiyor diyenler buyursun gelsin birde bu gülüsü görsün.:img-yes:..bakalim o gülüse kac kisi dayanabiliyor....insan demir olsa erir valla:img-wink::img-wink:...
Nedir bu bonuslardan çektiğimiz hazır bir lüle gitti diye sevinirken, şimdi dişi olarak geri döndü...Kabus gibi biraz unutunca geri dönüyolar:img-tomat
Yalnız Demir bizi eriten gülüşünü atarken Aside hiç boş durmuyor...
Demir i kıskançlıktan gözleriyle yer gibi gördüm :)
Fragmancıya bir kez daha tebrikler !! bravo :img-hyste:img-hyste yine çok karışık bir fragman önümüze sunulmuş :icon_whis
Bu bonus nerden çıktı şimdi :img-hyste Hiç sevmedim ben bu Asi'nin bakışlarını kızın yerinde olsam fırlar kaçardımm :img-hyste Hele bu kız gidip Demir'e samimi davranırsa bittiği andır Asi o kıvır kıvır saçlarını yolar vallahi :img-hyste
Fragmancıya bir kez daha tebrikler !! bravo :img-hyste:img-hyste yine çok karışık bir fragman önümüze sunulmuş :icon_whis
Bu bonus nerden çıktı şimdi :img-hyste Hiç sevmedim ben bu Asi'nin bakışlarını kızın yerinde olsam fırlar kaçardımm :img-hyste Hele bu kız gidip Demir'e samimi davranırsa bittiği andır Asi o kıvır kıvır saçlarını yolar vallahi :img-hyste
zavallı Demir ben nerden geldim buraya diyebilir :img-hyste
Asi kızımız onu bakıslarıylada dövebilir:img-hyste Hem biliyorum/z ztn bakıslar
meshur onların :img-hyste Bide Demir'e sulandımı tmmdır o sacları gzl bir
tepside Asi eline sunar o kızın :img-hyste
O kıvırcık saçlı kızdan bir şey çıkmaz.En az Asi kadar güzel biri olmalı ki tehdit oluştursun.
Asiyi kıskanmış göstermek için diziye sokmuşlardır.
zavallı Demir ben nerden geldim buraya diyebilir :img-hyste
Asi kızımız onu bakıslarıylada dövebilir:img-hyste Hem biliyorum/z ztn bakıslar
meshur onların :img-hyste Bide Demir'e sulandımı tmmdır o sacları gzl bir
tepside Asi eline sunar o kızın :img-hyste
Sena'cımm Demir'den önce bonusumuz kaçmassa iyidir Asi onu paralar valla :img-hyste
hele o kıza bakıp başını öne eğiyo ya orda ben bir "ya sabır" havasi sezdim :img-hyste:img-hyste
Asi önce bakislariyla döver onu dediğin gibi sonra baktı hızını alamıyo gümüş bi tepside kıvırcık bir saç :img-hyste:img-hyste
pas.si.on79 04-03-08, 20:50 Fragmanı izledim. Nete ekleyen ve bize ulaştıran arkadaşlara teşekkürler..
HErkes gibi fragmanda takıldığım O kıvırcık kız.. Lahana mız bitti Kıvırcımız başladı derken Lahana kafa da mı var dediniz:icon_whis ben görmedim...
O kıvırcığı Asinin görmesini ve öyle bakmasına bayıldım.
Aslanın İhsan ı vurmasına mı Asi Demir yetişiyordu..
ben izledim o görüntüleri Tuba'm çok şekerdi..(= bir sahneyi defalarca çektiler..işleri zor, Allah kolaylık versin..
gelelim fragmana, bölüm yorumumu sıcağı sıcağına yapamamıştım içimde kalmıştı doya doya fragman yorumu yapıcam :img-icecr
asi & demir bildiğimiz ve beklediğimiz gibi istanbul'a gidiyorlar (= Asi'nin kıskanacağı biri ortaya çıkıyor yani dk bir gol bir ..:) ama kızı hiç gözüm tutmadı:img-pilot
aslan'ın ihsanı ciddi ciddi öldürmeye kalkmasına çok şaşırdım, herşeye rağmen insan babasına nasıl tüfek doğrultabilir ? tabi burda konu aslan olduğu için çokta şaşırmamak lazım .. :) asi & demir'in telaşı görülmeye değer, demir yine günün kahramanı olucak belliki ve bununla birlikte yılın kahramanı seçilmeye hak kazanıcak ! :happy0064 (bkz:ironman // melike duy sesimi:))
Defne & Kerim mutlu, bende mutluyum onlar için.. =)
gonca biraz Asi ablasını örnek alsın öyle pat diye elin adamıyla haşır neşir olunmaz :fighting2 < |