Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 11)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
kumralim19 05-03-08, 12:12 deren1970 neriman, asi ve defne o gün biryere gitmisler.. cemal agaya galiba... yani kamera arkasini izleyenler bilir.. ya ordan geldikten sonra neriman balkona cikacak yada ondan önce... emin degilim... bu arada fragman yorum yapmak yok... bunu yasakladim kendime... ama kendimi bazen tutamiyorum...
bu arada forum ahalisi size dün rüyami anlaticaktim... unuttum.. neyse sali günü fragman günü oldugu icin... ve bende dün foruma girmeye vakit bulamiyacam diye.... öyle yatip uyumusum.. .ve rüyamda asinin fragmanini gördüm.. ama benim fragmanim cok degisikti hemen anlatayim...
simdi güya asi ve demir otelde kaliyorlarmis... demir üst katta asi alt katta.. bunlarin cami ayni hizada.. demir cama cikmis aside... demir asinin saclarina birseyler atip kizdiriyor aside kiziyor.. tatli tatli didisiyorlar... devamida bol asili demirli didismeli sahnelerdi... ama hatirlamiyorum....
yakında başlayacak bir dizinin tanıtımını gördüm..hadi ismini de söyleyeyim..serçe..cuma günü bu dizi sanırım tam emin değilim ,saatinden de haberim yok...oradaki esas adamın kullandığı bir replik var..şöyle ki..tenine dokunan sadece yağmur değildi,aşktı(buna yakın)..efendim yağmur herkese bereketli gelmiş:)..orada başlamamış dizinin fragmanında direk konuya girmiş ,bizimkiler kendilerini unuttu Aslan ile oyalanıyor..acıların çocuğu var beraberinde acıların kadını süho ve acıların adamı İhsan..iyi hoş ama onlara değinirken bizimkileri de es geçmeyip iletişime geçirsinler artık....fragman ters köşe ediyor biliyorum ama bu fragmanı izleyip ümit edemiyorum..ASlan-süho-ihsan üçgenine devam
bence fragmancıya bu hafta suç bulmayın. suç senaristlerde..
çünkü 4 haftadır Asi - Demir arasında hiçbir gelişme yok. bırakın gelişmeyi bi yakınlaşma sahnesi bile yok. e fragmancı napsın eline gelen sahneyi koyuyor. tamam karışık koyuyor ama koyabileceği sahneler maalesef yoktur. buna eminim. hatta fragmanda sahneler daha güzel daha etkili oluyor. bölümü izleyince hayal kırıklığı yaşıyoruz.
İstanbul sahnelerine gelince Tubi gibi ben de bir şey beklemiyorum. Bu Aslan olayı geri plana atılmadıkça daha çoook kıvranırız biz. Asi - Demir sahnesi göremeyiz yani. ancak bakışırlar, araya giren bonus kafaları kıskanırlar o kadar.. bu arada o bonus kafalı kızın figüran olduğunu düşünüyorum. biraz açık seçik bi bayan ya, Asi, Demir bakacak mı acaba diye kıskanır. bakarsa da Demir yandı :img-hyste
katılıyorum cnm sana..acıkcası gecen hafya yagmur sahnesınde frangmanı ızledıgım de meraktan ölmustüm kı frangmanı kac kere ızledıgı mı bıle bılmemekteyim..ama sonra o sahne geldıgınde demırın frangmanda kı gıbı bakmadıgını farkettım yada ben artık sahneyı o kadar cok izledım kı bende etkı yaratmadı:img-hyste
figürana gelince onun bir figüran olucagını sanmıyorum ben.. ewet sadece ıstanbul cekımlerınde olabılır ama asi ve demır arasında bomba yaratacğa benzıyor..cünku ası demırın ıstanbuldakı hayatı hakkında hiç bir bılgıye sahıp degıl bence bu kızla birlıkte bır cok şeyde öğrenecek gıbı gelıyor bana:)
pas.si.on79 05-03-08, 12:21 bence fragmancıya bu hafta suç bulmayın. suç senaristlerde..
çünkü 4 haftadır Asi - Demir arasında hiçbir gelişme yok. bırakın gelişmeyi bi yakınlaşma sahnesi bile yok. e fragmancı napsın eline gelen sahneyi koyuyor. tamam karışık koyuyor ama koyabileceği sahneler maalesef yoktur. buna eminim. hatta fragmanda sahneler daha güzel daha etkili oluyor. bölümü izleyince hayal kırıklığı yaşıyoruz.
İstanbul sahnelerine gelince Tubi gibi ben de bir şey beklemiyorum. Bu Aslan olayı geri plana atılmadıkça daha çoook kıvranırız biz. Asi - Demir sahnesi göremeyiz yani. ancak bakışırlar, araya giren bonus kafaları kıskanırlar o kadar.. bu arada o bonus kafalı kızın figüran olduğunu düşünüyorum. biraz açık seçik bi bayan ya, Asi, Demir bakacak mı acaba diye kıskanır. bakarsa da Demir yandı :img-hyste
Sooooooooooooosssssssssssssssssssss
Dizifilm.com sitesinde yatmakta olan Asi forumu için acil kana ihtiyaç vardır.:img-hysteKanlar sesli fragman, :img-wink:tüyo,:img-wink: özet:img-wink: yada senaryo :img-wink:olarak kabul edilmektedir.:img-hyste
İnsaniyet namına herkesi bağış yapmaya davet ediyorum.:img-hyste
Bu görünen kısmı ardı ise kan ağlamaktayım.:img-hyste
yok yok Gülbeyazım..Üzülme öyle.. Ayy bu durum da teselli birşey de yok ki.. Zaten Funda nın mesajı gibi düşünüyordum.ONdan duyunca da iyice emin oldum:) yani daha çok yoğunlaştım deyim..Ama tabi bir arkadaş demişti.Çıkmayan candan umut kesilmezmiş..O yüzden hiç üzülme.. de....
Bir gün mutlaka ama mutlaka o taze kan gelecek.
valla forum ahalisi burda yorum yapa dursun... settekiler el birligiyle bize karsi.. bunlari nasil delirtiriz kampanyasina baslamis....
fragmanci: eski yetenegimi kaybettim galiba.. forumdakilerini sasirtamadim... neyapicam be simdi....
özetci: merak etme ben cok güzel bir özet hazirladim.. ters köse yapicam onlari... sende bos durma sesli fragman yapta... birlikte ters köse yapalim
fragmanci: öyle diyorsan tamam anlastik ... umarim bu sefer basaririm
özetci: umarim.... kostümcü sende cok güzel isler cikariyorsun ... forum ahalisi asi istanbulda degisik giyecek sandi.. ama sen yine yaptin yapacagini...
kostümcü: ayip ettin..... bende onlari mutlu edecek göz varmi.. asi her daim böyle giyecek.. hatta pijamalarini bile mantosunun altina giydirecem.. daha pratik olur nedersinözetci: harika bir cözüm...... forum bekle bizi geliyoruz....
sahra kliplerin harika olmus.......:good:
Ayy kumralım19 öldürdün beni beklenir Asiden böyle birşey..Demir in o evdeki bakışlarından sonra Asi ister istemez pijamasını giyince mantosunu da giyer..Hangi mantosunu diye soran yoktur sanırım.Herkes alışkın.. Tabiki aynı manto..
Demir in pijamalarını falan giyer..kahve içerler.. NErdeeee
arkadaşlar forumdaki senarist arkadaşlarımızı göreve çağırıyorum. PARdon ya bunu Gülbeyaz da yapmıştı değil mi.:) O zaman arkadaşlar tüm senaryoları replikleri senaristlere gönderelim..
bence fragmancıya bu hafta suç bulmayın. suç senaristlerde..
Asi ve Demir arasında romantik ne olabilir? Vallaha düşünüyorum hatta kendimi zorluyorum... yok! Arkadaşların yazdıkları bir kaç küçük yakınlaşma ve bakışma olabilir bundan öte gidemez! Götüremez senaristler! Onlar da o yüzden bu ilişkide yoğurdu üfleyerek yiyiyolar! Benim en büyük korkum bu ilişkinin bir süre sonra izleyiciyi kusma noktasına getirmesi! umarım bu olmaz..Ama senaristlerin de işi çok zor! Aşk ve gurur 120 dakka sürdü! Asi kaç 120? Muamma!
Asi ve Demir'in kendi kendilerine kalıp,birbirlerini düşündükleri sahne bile, yok denecek kadar az....hatta yok gibi bir şey.....bu sırlar ,hırlar ortaya çıkıncaya kadar bile didişme izledik....büyük zevk aldık...yakınlaşmaya çabalamaları,bakışmaları,kıskançlıkları Demir'in çiflikte toplantı yapması (Asi yi görmek için)bize ayrı ayrı zevk verdi......
Tamam sırlar ortaya döküldü....mantık devreye girdi biraz ikisinde de ...
ama bu birbirlerini özlemeyecekleri,düşünmeyecekleri,rüyalarında bile birbirlerine sarılmayacakları anlamına gelmezki.?? hiç değilse rüyada Demir ,Asi ye doya doya bir sarılsa .....(yanlış anlaşılmak istemem ama....)birbirlerini hayal etmelerine niye mani oluyorlar bunu da anlamış değilim......bir dizi süresince ikisinin sahnesi çok az.....Aslan ve İhsan peşinde koşuyoruz ....
İstediğimiz aşkı görmek için biz daha çok bekleriz gibime geliyor....
Bu bölüm İstanbul sahneleri olurmuş muş muş ta ben ters gelirmişim....keşke....olsada gelsem......
Neyse sabreden............:img-in_lo
kumralim19 05-03-08, 12:32 Ayy kumralım19 öldürdün beni beklenir Asiden böyle birşey..Demir in o evdeki bakışlarından sonra Asi ister istemez pijamasını giyince mantosunu da giyer..Hangi mantosunu diye soran yoktur sanırım.Herkes alışkın.. Tabiki aynı manto..
Demir in pijamalarını falan giyer..kahve içerler.. NErdeeee
arkadaşlar forumdaki senarist arkadaşlarımızı göreve çağırıyorum. PARdon ya bunu Gülbeyaz da yapmıştı değil mi.:) O zaman arkadaşlar tüm senaryoları replikleri senaristlere gönderelim..
mesela söyle olur... asi pijamalarini giyer... sonra üstüne kiyafetlerini ondan sonra mantosunu..... cok pratik olur bence... hic ugramasina gerek kalmaz.....yani o bavulada ihtiyaci olmaz bu sayede....:img-hyste demirde özel süpermen kiyafetlerini giyer... tamam tam bir takim halinde giderler istanbula.. hani mazallah asinin basina birsey gelirde demir kurtarmak zorunda kalir... o dakika hemen süpermen kiyafetleri hazir olur....:img-hyste
Asi ve Demir arasında romantik ne olabilir? Vallaha düşünüyorum hatta kendimi zorluyorum... yok! Arkadaşların yazdıkları bir kaç küçük yakınlaşma ve bakışma olabilir bundan öte gidemez! Götüremez senaristler! Onlar da o yüzden bu ilişkide yoğurdu üfleyerek yiyiyolar! Benim en büyük korkum bu ilişkinin bir süre sonra izleyiciyi kusma noktasına getirmesi! umarım bu olmaz..Ama senaristlerin de işi çok zor! Aşk ve gurur 120 dakka sürdü! Asi kaç 120? Muamma!
18 X 85 DK ( ortalama süre bu) = 1.530 dk.
1530 / 120 = 12.75 adet film süresi eder....
Üstelik tüm bu filmler 4,5 ay gibi bir sürede çekildi.... yani, 1 filmin minimum 1,5-2 ay gibi bir sürede tamamlandığını düşünürsek, hepsi zamana karşı yarışıyor....Senaristlerde hata yapar... teknik ekip de.... oyuncular da.... yine de hepsi üstün bir gayretle , bize bu kadar keyif veren bir dizi izlettikleri için.....
AYAKTA ALKIŞLANMALI......:happy0064:happy0064:happy0064
Az önce haberlerde birini gösterdiler. Taksim Meydanı'nda üstüne benzin dökmüş ve elindeki çakmakla kendini yakmakla tehdit ediyormuş gelen görevlileri. "Kimsin kardeşim?" demişler.... ağlaya ağlaya "Asi'nin fragmancısıyım" demiş. "Neden yapıyorsun bunu?" diye sormuşlar. "Başaramadım, bu sefer forumu yerinden oynatamadım. Yaptığım fragmanlar için eskiden neredeyse bir başlık kadar yazı yazarlardı ama bu sefer olmadı. Birkaç sayfa yazıp sustular. Ahhh ben bu günü göreceğime öleydim. Fenerin başarısı için bile daha çok mesaj yazdılar. Ben bu acıya dayanamam, bu başarısızlıkla yaşayamam." demiş... İkna çalışmaları halen sürüyormuş. Polis forumdan birilerini getirmeyi bile düşünüyormuş... "yalan söylesinler , forum çöktü, giremedik, o yüzden yazamadık" falan desinler diyormuş .... :icon_whis
:img-wink:
Mektupların la duygusallaştırıp sonrada güldürüyorsun...helal olsun ne denirki sana....
Ağustos Böcüğü 05-03-08, 12:42 mesela söyle olur... asi pijamalarini giyer... sonra üstüne kiyafetlerini ondan sonra mantosunu..... cok pratik olur bence... hic ugramasina gerek kalmaz.....yani o bavulada ihtiyaci olmaz bu sayede....:img-hyste demirde özel süpermen kiyafetlerini giyer... tamam tam bir takim halinde giderler istanbula.. hani mazallah asinin basina birsey gelirde demir kurtarmak zorunda kalir... o dakika hemen süpermen kiyafetleri hazir olur....:img-hyste
Romantizmin köküne kibrit suyu döktük.:)
E ne yapalım sabrımızın sınırları zorlandı..Bu zorlamaya karşı duramadık.
Güzelim aşk hikayesini Freddy'nin Kabusu (Freddy burada Aslan oluyor..O yangından birazcık yüzü yanaydı tam süper olacaktı) dizisine çevirirsen olacağı o..
Bayılıyorum bu senaristlere (!) Bulundukları her projede dalga geçmemi sağlayacak bol materyal sunuyorlar bana..
[QUOTE=Elaaya;6300911]Asi ve Demir'in kendi kendilerine kalıp,birbirlerini düşündükleri sahne bile, yok denecek kadar az....hatta yok gibi bir şey.....bu sırlar ,hırlar ortaya çıkıncaya kadar bile didişme izledik....büyük zevk aldık...yakınlaşmaya çabalamaları,bakışmaları,kıskançlıkları Demir'in çiflikte toplantı yapması (Asi yi görmek için)bize ayrı ayrı zevk verdi......
Tamam sırlar ortaya döküldü....mantık devreye girdi biraz ikisinde de ...
ama bu birbirlerini özlemeyecekleri,düşünmeyecekleri,rüyalarında bile birbirlerine sarılmayacakları anlamına gelmezki.?? hiç değilse rüyada Demir ,Asi ye doya doya bir sarılsa .....(yanlış anlaşılmak istemem ama....)birbirlerini hayal etmelerine niye mani oluyorlar bunu da anlamış değilim......bir dizi süresince ikisinin sahnesi çok az.....Aslan ve İhsan peşinde koşuyoruz ....
İstediğimiz aşkı görmek için biz daha çok bekleriz gibime geliyor....
Bu bölüm İstanbul sahneleri olurmuş muş muş ta ben ters gelirmişim....keşke....olsada gelsem......
Böylesi sahneler kesinlikle olmalı...bu senaristler uzatmak adına bir sürü saçmalık yaratıyorlar ama bu sahnelerle de fil uzatılabilir...15 .bölümün malum sahnesinden sonra oluşabilecek çok güzel sahneler vardı bence ve diziyi uzatmak içinde sebepti...ama anında kesip 19.bölüme kadar ayrılıklar la uğraştırdılar tamam anladık dizi bu ayrılacaklar ama kardeşim bir ayırıyorsun 4 bölüm birleştirdiğinde de en azından 2 bölüm olsun bu ne ya eziyet yani...
Romantizmin köküne kibrit suyu döktük.:)
E ne yapalım sabrımızın sınırları zorlandı..Bu zorlamaya karşı duramadık.
Güzelim aşk hikayesini Freddy'nin Kabusu (Freddy burada Aslan oluyor..O yangından birazcık yüzü yanaydı tam süper olacaktı) dizisine çevirirsen olacağı o..
Bayılıyorum bu senaristlere (!) Bulundukları her projede dalga geçmemi sağlayacak bol materyal sunuyorlar bana..
FAZLA ROMANTİZM CİLDE ZARAR ....( İş yerinde büyük harfle yazıyorum.... bazen böyle hat karışıyor... bundan sonra silmeye uğraşmayacağım... nerde fark edersem ondan sonrasını küçük harfle devam edeceğim.... :img-wink:)
Bak bir iki mesaj önce bir hesap yaptım.... buna da şükür diyelim... ya tamamını sana, materyal olarak verselerdi... o zaman ne izlerdik .... bu süreçlerde bayaa iyi idare ediyorlar.... yok ben bugün kızmayacağım senaristlere..... yarın devam ederim, kaldığım yerden...
Ağustos Böcüğü 05-03-08, 12:59 FAZLA ROMANTİZM CİLDE ZARAR ....( İş yerinde büyük harfle yazıyorum.... bazen böyle hat karışıyor... bundan sonra silmeye uğraşmayacağım... nerde fark edersem ondan sonrasını küçük harfle devam edeceğim.... :img-wink:)
Bak bir iki mesaj önce bir hesap yaptım.... buna da şükür diyelim... ya tamamını sana, materyal olarak verselerdi... o zaman ne izlerdik .... bu süreçlerde bayaa iyi idare ediyorlar.... yok ben bugün kızmayacağım senaristlere..... yarın devam ederim, kaldığım yerden...
Ehven-i şer diyelim kabul edelim diyorsun yani.
E diyelim bari..
Has arkadaşım pembe gözlüklerini çıkarmıyorsa..Ben siyahlarımı çıkarır pembelerimi takarım..Seni mi kıracam Asucum..Ama bak ne kadar süre takabilirim bu gözlükleri bilemiyorum..:) :icon_whis
kumralim19 05-03-08, 13:01 asi bavulunu aldigi gibi (ne varsa artik icinde) havalanina gider.. ciftlige bir makina lazimdir.. ve demir bu iste onu görevlendirmistir.. asi kizgin kizgin..
asi: demir beyfendi emretti.. birde yalniz gidecekmisim.. sinir sey.....
asi söylene söylene giderken yanina biri yaklasir.....
demir: asi hanim söylene söylene nereye gidiyorsunuz..
asi: emrinizi yerine getiriyorum.... asi henüz kendine gelememistir.. ve demiri fark edemez
demir: benmi emrettim sadece rica ettim...
asi: demir...
demir: efendim
asi: senin ne isin var burda...
demir: yalniz gitmene gönlüm razi olmadi....
asi: cocukmuyum ben yalniz giderim
demir: ama daha demin öyle demiyordun.. seni yalniz gönderdigim icin bana kiziyordun...
asi: ben yalniz derken.. kuzularim bile gelse benimle yalniz kalmazdim...
demir: ya kuzulari bana tercihmi ediyorsun...... :img-pilot
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
tubi'cim.... belliydi kötü anıların olduğu.... Gerçi İstanbul'da da fazla birşey olmaz ama, hiç yoktan iyidir diyeceğimiz sahneler bekliyorum.... etkisiz eleman, yeni lüle den kaynaklı, kıskançlıkda olur, romantik bir yemek de .... ( şu kıskançlıkları, aşık cilveleşmesi olarak alsak daha iyi... çünkü, bunlar kalıcı değiller.... )
gel canım senide diğer valize saklarım....:good:
Ya ben o yağmurdan sonra olmadı ya romantizm İstanbulda hakkat beklemiyorum. Tam birbirlerine aşk ile bakarken martılar gelir ..... Ya da bi araba kaza yapar o arada oraya polis gelir falan. İstanbul burası.. Hani şöyle Çamlıca tepesine çıkarsa falan kızı tamam da bugüne kadar diziler arasında öle romantik yerlere pek de gidenler olmadı.
Geliyorum diğer valize :) Sığarım böcük kadarım bende kihkih :)
tubi ciğim keşke öyle senaryolar yazılsa da izlesek.. Eğer sadece fragmandaki görüntü ile İStanbula gidilip Antakyaya dönülürse.. İşte o zaman olmaz. Umarım Asi ve Demir güzel anlar geçirirler İStanbulda. TAşı toprağı altın derler.. ASi bakalım İstanbul topraklarını nasıl bulacak.. Toprağı çok seviyor..
Kızlar olacağı için.. Sevmeyebilir...Hemen Antakya ya gitmek ister.Demir eski alışkanlıklarına dönmesin diye..
kumralım19 teşekkürler.. Dikkat edersen alıntı yapmadım.. :img-hyste:img-hyste Alınmana gerek yok.. :)
deren1970(Fatoş sanırım ) Asi Demir sahnesindeki hayaline bayıldım. :good:
keşke izlesek.. Senaristlerimiz daha güzel işlese de şaşırtsalar bizi..
Yok yakında ben gidip senaristin yerine geçeceğim hakkatten. En azından hayal gücümle bi kaç mutlu sahne yazabilirim. O da bize aylarca yetebilir. Biz yetinmeyi bilen seyirci olmakla beraber bir şeyler de artık bekleyen izleyeceğiz. Ama evet Asi bu.. pEhh.. İlle de toprağım pasaklı kıyafetlerim çamurlu botlarım der.
Böcüğüm sana pembe gitmes yeşil verek :Pp
Fener Bahçe 05-03-08, 13:06 fazla romantik kalbede zarar kalbe iyi gelmez
arada bir didişmelri güzel oluyor dolma sahnesi gibi mesela yada parmak kontrolü.
Fragmanı dün izledim :) Aslan cidden domuz avı yapar gibiydi.Sanki İhsana hadi kaç dedi ihsan kaçarken o da onu vurmaya çalışıyor :) Bir şey anladıysam arap olayım yani :)
Asi Demirle İstanbul'a gidiyor ne sebeple merak ettim,demir asiyi nasıl bir bahaneyle istanbula götürecek bakalım :)
Asi ve Demir'in İstanbul sahnelerinden bir şey beklemiyorum gerçi martılar bir de bu çifte şahit olsun canım :) O kadar kişiye şahitlik ettiler.
unutulmayan 05-03-08, 13:08 19. Bölüm
Aslan, İhsan’la hesaplaşma peşinde
Aslan, tüfeği İhsan’a doğrultmuş bir şekilde, kendisini engellemeye çalışanları alt ederek İhsan’ı kimsenin olmadığı bir yere götürür. Hesaplaşmasını baş başa yapacaktır. Herkesin yüreği ağzındadır ve Aslan’ın İhsan’a bir şey yapmasından korkmaktadırlar. Asi ve Demir duruma müdahale etmek için peşlerine düşerler. Aslan, İhsan’ı delirtmek ister gibi oyun oynayarak hesaplaşmasını yapar. Bu hesaplaşma İhsan’a duyduğu nefreti yok etmez. Tam tersi daha da kuvvetlendirir. Demir ve Asi onlara yetişir ama Aslan’ın elindeki tüfek hiç umulmadık bir anda patlar. Asi, Cemal Ağa’nın işleri nedeniyle tek başına İstanbul’a gitmeye karar verir. Yaşananlardan ve herkesten uzaklaşmak istemektedir. Bu gidiş Asi için ilktir. Daha önce İstanbul’u hiç görmemiştir. Bunu öğrenen Demir, Asi’yi koruma içgüdüsüyle yollara düşer. Asi, Demir’in aşırı korumacı tavrından rahatsız olur. İkisi İstanbul’da çekişmeli dakikalar geçirirler. İstanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz.
Fragmanı dün izledim :) Aslan cidden domuz avı yapar gibiydi.Sanki İhsana hadi kaç dedi ihsan kaçarken o da onu vurmaya çalışıyor :) Bir şey anladıysam arap olayım yani :)
Asi Demirle İstanbul'a gidiyor ne sebeple merak ettim,demir asiyi nasıl bir bahaneyle istanbula götürecek bakalım :)
Asi ve Demir'in İstanbul sahnelerinden bir şey beklemiyorum gerçi martılar bir de bu çifte şahit olsun canım :) O kadar kişiye şahitlik ettiler.
Anlamıyorum bu martılar niye bi bana şahitlik yapmıyorlar yahu :) Kasıtları var zannımca bana. Onlar belirli kişilere şahitlik yapıyorlar :)
Asi & Demir e yapmazlar. Yüz tanıdık gelir :img-hyste amma yalancısınız derler zeki martılar zekiii
19. Bölüm
Asi, Cemal Ağa’nın işleri nedeniyle tek başına İstanbul’a gitmeye karar verir. Yaşananlardan ve herkesten uzaklaşmak istemektedir. Bu gidiş Asi için ilktir. Daha önce İstanbul’u hiç görmemiştir. Bunu öğrenen Demir, Asi’yi koruma içgüdüsüyle yollara düşer. Asi, Demir’in aşırı korumacı tavrından rahatsız olur. İkisi İstanbul’da çekişmeli dakikalar geçirirler. İstanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz.
:img-hyste Ben cevabımı aldım :) İllk defa bir özet fragmandaki sorularıma cevap verdi çok mutlu oldum :)
Asi için hoş bitmeyeceğine göre bu gelen kızda kalıcı olacak herhalde (leylayı aslana yaptığımıza göre demirle asi için birisi lazımdı :) ) ya da asi demirin istanbulda nasıl bir hayat yaşadığını gördü ondan bozuldu.Ya da oradaki kızlar asinin kıyafetlerini vs eleştirdi :img-hyste
Bu arada özet için teşekkürler :img-yes:
kumralim19 05-03-08, 13:15 19. Bölüm
Aslan, tüfeği İhsan’a doğrultmuş bir şekilde, kendisini engellemeye çalışanları alt ederek İhsan’ı kimsenin olmadığı bir yere götürür. Hesaplaşmasını baş başa yapacaktır. Herkesin yüreği ağzındadır ve Aslan’ın İhsan’a bir şey yapmasından korkmaktadırlar. Asi ve Demir duruma müdahale etmek için peşlerine düşerler. Aslan, İhsan’ı delirtmek ister gibi oyun oynayarak hesaplaşmasını yapar. Bu hesaplaşma İhsan’a duyduğu nefreti yok etmez. Tam tersi daha da kuvvetlendirir. Demir ve Asi onlara yetişir ama Aslan’ın elindeki tüfek hiç umulmadık bir anda patlar. Asi, Cemal Ağa’nın işleri nedeniyle tek başına İstanbul’a gitmeye karar verir. Yaşananlardan ve herkesten uzaklaşmak istemektedir. Bu gidiş Asi için ilktir. Daha önce İstanbul’u hiç görmemiştir. Bunu öğrenen Demir, Asi’yi koruma içgüdüsüyle yollara düşer. Asi, Demir’in aşırı korumacı tavrından rahatsız olur. İkisi İstanbul’da çekişmeli dakikalar geçirirler. İstanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz.
özet gelmis tesekkürler... passion79 tahmin ettigin gibi domuz avi bölümün basinda.... demek asi istanbula dedesinin isini halletmeye gidiyor.... demirde arkasindan onu yalniz birakmak istemiyor.... aside rahatsiz oluyormus.. demir neyapsa bu kiz burun kirin yapiyor... olmuyor ama...:img-hyste .... asi icin pek hos bitmeyecekmis istanbul macearasi..... zaten asi demirin ilgisinden rahatsiz ... al ozaman dediler sana su kivircik salatayi gönderelimde ...demiri kiskan birdaha demirin korumaci tavraindan rahatsiz olma demisler...:img-hyste
Aslan, tüfeği İhsan’a doğrultmuş bir şekilde, kendisini engellemeye çalışanları alt ederek İhsan’ı kimsenin olmadığı bir yere götürür. Hesaplaşmasını baş başa yapacaktır. Herkesin yüreği ağzındadır ve Aslan’ın İhsan’a bir şey yapmasından korkmaktadırlar. Asi ve Demir duruma müdahale etmek için peşlerine düşerler. Aslan, İhsan’ı delirtmek ister gibi oyun oynayarak hesaplaşmasını yapar. Bu hesaplaşma İhsan’a duyduğu nefreti yok etmez. Tam tersi daha da kuvvetlendirir. Demir ve Asi onlara yetişir ama Aslan’ın elindeki tüfek hiç umulmadık bir anda patlar.
Asi, Cemal Ağa’nın işleri nedeniyle tek başına İstanbul’a gitmeye karar verir. Yaşananlardan ve herkesten uzaklaşmak istemektedir. Bu gidiş Asi için ilktir. Daha önce İstanbul’u hiç görmemiştir. Bunu öğrenen Demir, Asi’yi koruma içgüdüsüyle yollara düşer. Asi, Demir’in aşırı korumacı tavrından rahatsız olur. İkisi İstanbul’da çekişmeli dakikalar geçirirler. İstanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz.
Niye hoş olmaz yahu........yine ne oldu....ıyyyyyyyyy..........neyse özetçiye güvenmiyorduk değil mi?
Resimleri gördüm ...hepside Antakya da çekilmiş...İstanbul resmi yok........Demir tüfeği almış Aslan dan elinde İhsan la konuşuyor......Yolda da Asi önde Demir arkasında,Cemal ağa Şahnaz hanımla oy oy...........üfff ben çok beklerim çok.....:img-pilot
:sad53:
Forumdaki bütün arkadaşlara selam,
Arkadaşlar Asi dizisi başladığından beri hiçbir bölümünü kaçırmadan izledim ve dahası doyamayıp internetten tekrar tekrar izledim.Ve en önemlisi Tüyolarınızı/senaryolarınızı/yorumlarınızı hep takip ettim özellikle seneryo yazan ark bravo yani gerçekmiş gii okuyup değerlendirmek çok güzel oluyor.Ben daha fazla dayanmadım ve yazmaya karar verdim beni de aldınızmı aranıza:)
İstanbuldan Saynur Ben Merabaaaa:happy0064
" Demir, Asi’yi koruma içgüdüsüyle yollara düşer. Asi, Demir’in aşırı korumacı tavrından rahatsız olur. İkisi İstanbul’da çekişmeli dakikalar geçirirler. İstanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz. "
özetçide bizim gibi olmaya başlamış Çok güldüm be yollara düşer lafına :img-hyste
En sonunada bizi sinir ve merak ettirmek için Asi için hoş olmaz demiş :( Ya Kıvırcık bayanı kastetmiş, ki bu degıldır . Kıvırcık bayaan çekişmeli dakıkalara giriyordur. bence Gonca'yla ilgili bir haber alır ve geri dönmek zorunda kalır :icon_whis
Yanlız Demir'in beyefendiliği, korumacılığı bir kez daha ortaya cıktı... Yürüü demirimm :img-in_lo :img-blush
Arkadaşlar Asi dizisi başladığından beri hiçbir bölümünü kaçırmadan izledim ve dahası doyamayıp internetten tekrar tekrar izledim.Ve en önemlisi Tüyolarınızı/senaryolarınızı/yorumlarınızı hep takip ettim özellikle seneryo yazan ark bravo yani gerçekmiş gii okuyup değerlendirmek çok güzel oluyor.Ben daha fazla dayanmadım ve yazmaya karar verdim beni de aldınızmı aranıza:)
forum ahalisi olarak onaylanmistir...kabul edildin canim:img-hyste
saka saka...bizim forumumuz her güzel yoruma aciktir...HO$GELDIN:happy0064
iyi yapmissin...o güzel yorumalarini bekliyoruz...
bak kismetine özette cikti...ugurlu geldin bize:good:
KırmızıBeyaz 05-03-08, 13:29 önce Asi gidiyormuş İstanbul'a dedesinin işleri için, özetçi bile bizi ters köşe yaptı diziyi izledikten sonra ne olur bilmem :)
yine geçen bölümdeki yemek sahnesi gibi çekişmeli sahneler izleyeceğiz sanırım, özetçinin Asi için hoş bitmeyecek demesi de bonus kızın ortaya çıkışıyla ilgili olabilir.. malum özetçi bazı şeyleri abartmayı seviyor :)
Vah garip.... 2006 dan beri sık dişi.... sonra gel Asi forumuna yaz.... eh ne yapalım, alalım aramıza.... dışarda bıraksak, yağmurda ıslanmış kedi yavrusu gibi olucan.... :D:D:D
Gel canım gel.... kendini de tanıtarak gelmişsin zaten...... sefalar getirmişsin...
Asi istanbula gidiyor uçağa binecek yine aynı kıyafet! Hani çiftlikte çalışıyorsun,Antakya falan o kıyafetlerle rahat edebilirsin ama İstanbul'a giderken bari o kıyafetleri değiş! tam köyden indim şehre olmuş! umarım valizinde kayde değer kıyafetleri vardır! ya bu kadar güzel bir kıza neden hep aynı kıyafetleri giydirirler anlamış değilim! azcık süslensin,Hem Cemal ağanın işleri için gidiyor...ilk bölümlerde bir kez çok şık giyinmişti! Tekrar giyinsinde görsün İstanbul endamını! Eyyy! istanbul... gördün mü böyle güzeli diyelim! Sonra gider Demir'i kıskanır! Bırak Demir seni kıskansın normal olan bu değil mi!Bu dizide biraz bu durum tersten fazlaca işlemeye başladı.. hoş bir durum değil! her şey tadında olmalı!
pas.si.on79 05-03-08, 13:36 19. Bölüm
Teşekkürler....
Aslandan bekliyordum böyle birşeyi...Nefreti de yok olmazda ama daha çok kuvvetleneceğini beklemiyordum.
Umarım ASlan ın yoğun olduğu son bölümdür..
Aslanın elindeki tüfek umulmadık bir şekilde patlıyor..YA boşa gelecek, ya İHsan Bey yaralanacak...(ihsan Bey yaralansa bu sefer nefreti iyice kuvvetlendirmezdi..) YA da Ökkeş vurulacak.. YA da buldum Leyla vurulacak:img-hyste Leyla Ökkeş e ancak öyle vurulur:img-hyste.
Cemal Ağa Demir in iş makinelerine karşı daha iyi makine alır tabi.. Aşağı kalır mı.. Yoksa Orada Ağa diye nasıl geçinir.. :) böyle düşünmüş olacak ki..İstanbula gidilmesi gerektiğini söyleyince Asi hemen atlamıştır.Ben gidiyim. Uzaklaşıyım Demir den diye..
Demir canım ya bırakır mı hiç Asisini.. Asi bundan rahatsız olur.Ama kendi kazdığı kuyuya kendi düşer..Sen misin İstanbullara gitmek. Demir in peşinden geleceğini bilmiyor muydun.. YAaa İStanbullu arkadaşlarına kaptıracak diye korkacak..Bu sefer Asi Demiri kıskanacak..
Ama İStanbulda çekişmeli de olsa herhalde güzel anları yakalarız.. Bİz Asi forumcuları yakalar..
Neyse çokta kötü bir özet değilmiş..Ama bir daha ki haftaya daha az Aslan mümkünse..
Asi istanbula gidiyor uçağa binecek yine aynı kıyafet! Hani çiftlikte çalışıyorsun,Antakya falan o kıyafetlerle rahat edebilirsin ama İstanbul'a giderken bari o kıyafetleri değiş! tam köyden indim şehre olmuş! umarım valizinde kayde değer kıyafetleri vardır! ya bu kadar güzel bir kıza neden hep aynı kıyafetleri giydirirler anlamış değilim! azcık süslensin,Hem Cemal ağanın işleri için gidiyor...ilk bölümlerde bir kez çok şık giyinmişti! Tekrar giyinsinde görsün İstanbul endamını! Eyyy! istanbul... gördün mü böyle güzeli diyelim! Sonra gider Demir'i kıskanır! Bırak Demir seni kıskansın normal olan bu değil mi!Bu dizide biraz bu durum tersten fazlaca işlemeye başladı.. hoş bir durum değil! her şey tadında olmalı!
Talip.... Senin derdini anladım, Talip.... Bari hazır İstanbul'a geliyor.... bende sete falan giderim.... o kılıkları ile hep gördüm.... güzel tamam ama, birde farklı kılıkla yakından göreyim diyorsun.... git arkadaşım.... bizimde sevgilerimizi ilet.... hatta, istersen tüm taleplerimizi bir bir sana yazdıralım, sen de, Asi kızımıza ver.... böylece daha da yakınına gitmiş olursun....
Asi ters akarda, senaryo ters işlemez mi? işte konu ile bütünlük sağlıyorlar...
patasana dilek 05-03-08, 13:45 artık aslan ihsan süheyla üçgenin bu bölümde son bulmasını herkesin içindeki tüm kini kusmasını artık onların sorunlarının bitmesini istiyorum
geçen bölüm melek bütün yıllar boyunca yaşadıklarını bir çırpıda anlattı (neydi o teyzenin adı bak gelmedi şimdi aklıma)bu üçgenin dışında yaşayanlarında yaşadıklarının anlatıldığı bölümler ve özelliklede demir-asinin güzel sahnelerini bekliyorum:icon_whis
kumralim19 05-03-08, 13:48 bende asinin kiyafetine takildim kaldim... hani tarladaki mahsülleri satmak icin bir rus adamiyla görüsmeye gittiginde defneden görüsmeye uygun bir kiyafet istemisti...... yani görüsmeye nasil gidildigini bilen kiz.. simdi istanbula giderken herzaman giydigi kiyafetleriyle gidiyor.... iste ben bu yüzden kiziyorum... neden böyle mantiksiz birsey yaptiriyorlar asiye.. ya bu senaristler önceki bölümleri unutuyorlar.... öyle devam yaziyorlar.. yada sirf bize inat yapiyorlar.....
19. Bölüm
Şimdi bu cümle heyecan mı yaratıyor.... EEEE sonra.... yani, Asi, her ne kadar son bölümlerde kızsa da, yaralı babası hastanede yatarken, İstanbul'a mı gidecek.... o tüfek patladığında, Nil kıyılarından dönmekte olan, Kelaynaklardan birine falan isabet ederse... yandınız... ( neyse daha gelmiyorlardır herhalde ) ...
Yine özet süper.... hele son cümle.... biz Asi ile Demir'in aynı bölüm içinde iyi başlayıp, iyi bitirdiğini, kötü başlayıp kötü bitirdiğini görmedik.... ya iyi başlar kötü biter.... ya kötü başlar iyi biter... aksini bünyemiz kaldırmaz....
Sımarık Cadı 05-03-08, 13:50 özetimiz gelmişş...=)
en çok bu kısmı hoşuma gitti walla...:D:D
Bunu öğrenen Demir, Asi’yi koruma içgüdüsüyle yollara düşer...
eee tabii asiyi istanbullarda yanlız bırakmırmı...=)
Asi, Demir’in aşırı korumacı tavrından rahatsız olur. İkisi İstanbul’da çekişmeli dakikalar geçirirler...
cekişmeli dakikaların sonunu biliyoruzz artıkk...=) ufak ufak atışmalarıda cok zewkli olucak...=)asinin tepkisini söliceklerini merak ediyorum...=)
İstanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz.
özetin bu kısmı hoşuma gitmedi ne gibi bi son olabilirkii...=):S:S
Evet özetimiz gelmiş hoş gelmiş....E hoş bir şey olsa şaşırırdım zaten...bir öpüşürler neriman çıkar...bir ata binerler neriman arar...eve girerler iki dakika sonra çıkarlar....ay geliyorlar sağdan sağdan...bu ne ya hep acı hep acı...tek umudum didişmelerinin zevkli geçmesi ...gerçi onlarda okadar kısa sahneler oluyorki ...birinden biri arkasını dönüp gidiyor...cemal ağaya ve aslana verdikleri zamanları bunlara verseler tadından geçilmez ama ne diyecen ...seviyoruz katlanıyoruz...
Neyse bekleyip görücez...
hüznün geceleri 05-03-08, 13:58 Demir'in antakyaya gelme misyonu neyken şimdi vizyonu ne oldu.
Elinde değil oğlanın.Asi çamurlu potinleriyle Demire iz bırakırcasına yolunu gösterirken nehir kenarlarında şimdi İstanbullara gidiyor.
bu fragmanda Demiri ilk beğendiğim bi tarz var.koşarkenki yüz ifadesi ne bileyim duruşu pekbi hoşuma gitti.
kumralim19 05-03-08, 14:01 demir o kivircik salatayi gördügünde... söyle düsünmürtür...
demir: inatci keci... demek seni korumamdan rahatsiz oluyorsun... haaa bak selin geliyor... sununla biraz konusayimda... asi görsün gününü... artik kiskancliktan catlarmi... bilemem.. kendi kasindi.... ben de bu bakislar varken..... beni kacirmak istemez asi hanim.... bakalim bundan sonra neyapicak.... :img-hyste
sofrada asi demirden cep telefonun istediginde demir icinden
demir: eyvah cep telefonundan gecmisimi silmedim.. umarim kasla göz arasi cep telefonunu karistirmaz.. yoksa bu kizin kiskancligi hic cekilmez..
asi icinden: sanki senin kiskancligin cekiliyor... kenandan beni kiskandigini ne cabuk unuttun burnumdan getirmistin..
demir: img-pilot anaaa bu kiz benim ic sesimide duyuyor.. yandim ben..
asi: ne sandin :img-hyste :img-hyste
Fener Bahçe 05-03-08, 14:04 stanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz
bunun sebebi lüle olabilir. yani 2. lüle vakası
Özetin bu kısmı dikkat çekici.Asi için pek hoş olmayan ne acaba..
Demir ve merinos arkadışyla ilgili olmayabilir. Belki Asi Demir ve kız arkadaşını görünce bulunduğu ortamdan uzaklaşacak .Her zaman yaptığı gibi .Tek başına sokaklarda yürürken İstanbul bu ne zaman ne olacağı belli olmaz kapkaçcısı , şusu , busu çok var. Belkide Asimizi çarpacaklar ... Pek bi klişe oldu ama olmayacak birşey değil...
Talip.... Senin derdini anladım, Talip.... Bari hazır İstanbul'a geliyor.... bende sete falan giderim.... o kılıkları ile hep gördüm.... güzel tamam ama, birde farklı kılıkla yakından göreyim diyorsun.... git arkadaşım.... bizimde sevgilerimizi ilet.... hatta, istersen tüm taleplerimizi bir bir sana yazdıralım, sen de, Asi kızımıza ver.... böylece daha da yakınına gitmiş olursun....
Asi ters akarda, senaryo ters işlemez mi? işte konu ile bütünlük sağlıyorlar...
Ben yazdıklarımı diziyi baz alarak düşündüm! Hani böyle olsa daha güzel olur diye!...Sen neden bahsediyorsun:) Çok yoğunuz,bir yandan bir şeyler yaparken bir yandanda yazılanları takip etmeye çalışıyorum.Gerçekten anlamadım! Bazen yazılan cümleler duyguları yansıtmıyor veya okunduğunda kişiye göre değişiyor! Keşke yazdıklarımızın dili olsa da birbirimizi daha iyi anlayabilsek! o yüzden iyi bir şey mi söyledin,yoksa kötü mü inan kavrayamadım!
Cemal'in işi için İstanbul yoluna düşen Asi...bunu öğrenip koruma bahanesi altında fırsat bu fırsat deyip kendini yollara atan Demir...Demir tesadüf oldu bak karşılaştık der şimdi:):)..
aşırı korumacı tavır...rahatsız olduğuna göre anlaşılan gereğinden fazla peşine düştü paşam asi'nin..
hüznün geceleri 05-03-08, 14:09 stanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz
Kenan lülesinin kız versiyonumu?:img-hyste
Süheyla teyzem yine derin derin düşüncelere dalmış.
Cemal ağa desen oturmuş :img-nyam:
GULBEYAZ76 05-03-08, 14:10 stanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz
Yok canım bence:
*Asi şık giyinmek zorunda kalmış olabilir.:img-hyste
*Üstüne birşey dökülür mazallah yıkanmak zorunda kalır.:img-hyste
*Çizmelerini çıkarmak zorunda kalır.:img-hyste
*Topuklu pabuç giymesi gerekebilir.:img-hyste
*Valizine şal koymayı unutmuş olmasın.:img-hyste
Bunlar sıradan insanlar için normal davranışlar ama Asi hiç hoş karşılamaz.:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Adam saçak altında yalnız bırakmadı :img-blushİstanbul da yalnız bırakırmı ??:img-hyste
ama son cümle düşündürücü.........Asi için iyi olmayacak ama neden?Demir'in korumacılığını haklı çıkaracak bir durum olmaz umarım....hoş olsada bu onları birbirine yaklaştırır diye düşünüyorum....Asi 'nin Demir'e güvenini sarsacak bir durum olmasın da önemli olan bu....yanlış anlama vs çekilirmi bundan sonrada bilinmez ama ben kendi adıma çekemem gibi geliyor.........bizi hareketlendirecek bir şeyler lazım...hadiii artık yahu....:img-in_lo............
17. bölüm özetinde der ki;Demir bu yaşananlardan dolayı her ne kadar İhsan’a kızgın olsa da, her şeyin acısını Asi’den çıkartır gibidir. [/I]
19. bölüm özetinde derki; [I]Aslan, İhsan’ı delirtmek ister gibi oyun oynayarak hesaplaşmasını yapar.
Bu cümlelerin hali nedir???
Özeti hazırlayan arkadaşın acilen Türkdili ve Edebiyatı dersleri alması gerekiyor. O da bizim foruma yazmamız gibi asıl işinin arasında özeti yazıyor ki başı sonu belirsiz bol bol "gibi"li, "gibi"dir li cümleler kuruyor...
Öyle hoş dizi özetleri okudum ki, şiirler süslenmiş, özüyle sözüyle, anlamlı....
Demir'in koruma içgüdüsü lafı ise bana sadece ve sadece belgeselleri hatırlattı. :img-hyste:img-hyste Adam düşünce özürlü biri yapılıp çıkartıldı ya...
Bu adam makul ve mantıklı kararlar alamaz mı??? Yaptıkları ya "anlık" ya içgüdüsel....
Asiciğim senin bu adamla işin var...:icon_whis İçgüdüleri ne derse o oluyor....
Demir doğduğu evden bir an önce çıkmakla iyi etmişsiniz. İlk başlardaki sevdalı, aşık delikanlı bakışları, içgüdüleri sebebiyle tutkulu erkeğe dönüşmüştü ki yağmur dindi... Yağmur faktörü de var malum...:img-hyste:img-hyste
Ben yazdıklarımı diziyi baz alarak düşündüm! Hani böyle olsa daha güzel olur diye!...Sen neden bahsediyorsun:) Çok yoğunuz,bir yandan bir şeyler yaparken bir yandanda yazılanları takip etmeye çalışıyorum.Gerçekten anlamadım! Bazen yazılan cümleler duyguları yansıtmıyor veya okunduğunda kişiye göre değişiyor! Keşke yazdıklarımızın dili olsa da birbirimizi daha iyi anlayabilsek! o yüzden iyi bir şey mi söyledin,yoksa kötü mü inan kavrayamadım!
iyi bir şey dedim tabiii... kötü ne diyebilirm... hazır İstanbul'a gelmiş Asi ( Tuba) ... sende bu fırsattan istifade git bir gör ...dedim... hazır gitmişken, taleplerimizi ilet dedim.... daha ne istiyorsun.... :icon_whis
Aslan, tüfeği İhsan’a doğrultmuş bir şekilde, kendisini engellemeye çalışanları alt ederek İhsan’ı kimsenin olmadığı bir yere götürür. Hesaplaşmasını baş başa yapacaktır. Herkesin yüreği ağzındadır ve Aslan’ın İhsan’a bir şey yapmasından korkmaktadırlar. Asi ve Demir duruma müdahale etmek için peşlerine düşerler. Aslan, İhsan’ı delirtmek ister gibi oyun oynayarak hesaplaşmasını yapar. Bu hesaplaşma İhsan’a duyduğu nefreti yok etmez. Tam tersi daha da kuvvetlendirir. Demir ve Asi onlara yetişir ama Aslan’ın elindeki tüfek hiç umulmadık bir anda patlar.
Yaralanan olmayacak büyük bi ihtimal ama küçük bir sıyrık falan olabilir Demir'de olursada şaşırmam malum Kozcuoğlu Ailesi'nin süpermeni :img-hyste:img-hyste
Hmmmm :icon_whis Anlaşıldı mesele ama Demir niye gidiyosun sen şimdi :img-hyste Kerim'in tabiriyle "Zaten sen ne onun için babasını kurtarırsın,ne çiftlikleri ellerinde kalsın diye borçlarını üstlenirsin.Onunla hiç ilgin yok.Biliyorum hiç anlatma.":img-hyste:img-tomat
Ama bu didişmeler çekişmeler muhteşem olucak :img-hyste Biz bu çifti ne zaman uysal olarak konuşurken görücez bu imkansız sanırım :img-hyste
özetın bu bölumunu kopyaladım..Asinın gerçekten dınlenmeye bencede ıhtıyacı var keza babası hakkında öğrendıklerını daha hazmedebilmış degıl..özette bahsedılen ucaktaki didişmeyı de acayip merak edıyorum umarım sofradakı bolumden dah super olur..özetın sonuna gelınce hepımız bılıyoruz yazmama gerek var mı?:img-hyste
konu gene asinin kiyafetlerine gelmis....bakiniz asimiz bu bölüm mantosunu bile degistirmis.:img-hyste...resimlere bakiniz eski mantoya cok benziyor ama bana kalirsa baska bir manto var üstünde...
yani illa istanbula geldi diye kiz tarzindan mi vazgececek...tabiki belki istanbulda yasayan biri icin biraz farkli olabilir ama istanbul sokaklarinda o kadar farkli giyinen insanlar varki:img-yes:...aside kendi tarzinda giyinmek istiyor...tabi bu dediklerim yanlis anlasilmasin....kat kat giyinmesin asi...kazak onun üstüne birsey daha sonrada $al giymesin...ama kendi tarzi olabilir...tabi hijyenik olma $ariyla...:icon_whis
özet gelmiş yeni gördüğümden ancak şimdi yorum yazabiliyorum
vayyy bizim romeo asinin peşinden istanbula gidiyormuş buna çok sevindim asi bu koruma içgüdüsünden hoşlanmasada ben çok hoşlandım bu durumdan şahsen:happy0064
benim anlayamadığım bu istanbul gezisinin sonu asi için pek hoş bitmiyormuş acaba bu durumun fragmanda bir kız göstermişlerdi demir ve asiyi gösterirken onla bir ilgisi var mı acaba bana bununla bir ilgisi var gibi geliyor..ikinci bir leyla çıkmaz inşallah başımıza
asinn istanbula gitmeye karar vermesinin en büyük nedeni bence biraz yanlız kalıp kafasını toparlamak istemesi zaten demirde bunun farkında olduğundan hem ona destek olmak hemde onu istanbulda yalnız bırakmamak için gidiyor ee sevdiği kızı istanbul gibi bir yerde yalnız bırakırsa kurda kuzu emanet etmiş olur tabi..
Fener Bahçe 05-03-08, 14:20 17. bölüm özetinde der ki ; Demir bu yaşananlardan dolayı her ne kadar İhsan’a kızgın olsa da, her şeyin acısını Asi’den çıkartır gibidir. dendi ama öyle olmadı. özet biraz abartıyor.
bundada öyledir herzamanki gibi kesin.
hüznün geceleri 05-03-08, 14:22 konu gene asinin kiyafetlerine gelmis....bakiniz asimiz bu bölüm mantosunu bile degistirmis.:img-hyste...resimlere bakiniz eski mantoya cok benziyor ama bana kalirsa baska bir manto var üstünde...
yani illa istanbula geldi diye kiz tarzindan mi vazgececek...tabiki belki istanbulda yasayan biri icin biraz farkli olabilir ama istanbul sokaklarinda o kadar farkli giyinen insanlar varki:img-yes:...aside kendi tarzinda giyinmek istiyor...tabi bu dediklerim yanlis anlasilmasin....kat kat giyinmesin asi...kazak onun üstüne birsey daha sonrada $al giymesin...ama kendi tarzi olabilir...tabi hijyenik olma $ariyla...:icon_whis
dimi ama.
kız ilk bölümlerden yine daha iyi giyiniyor.hele şu gri tonlu kabanını çok beğeniyorum.moda:img-yes:eğer Asi İstanbulda normal giydiği kıyafetleri giymeseydi asıl doğru olmayan o olurdu.o yörenin DOĞAN 'ını Doğallığı taşıyor.(şu demirin soyadı ne uyumlu.Doğ- Antakya):img-hyste
GULBEYAZ76 05-03-08, 14:24 Asi:Demir bir dakka nefes aldır Allah aşkına.:img-in_lo
Dem:Burnunumu tıkıyorum al alacaksan.:img-hyste
Asi:Burnumun dibinden çekilde şu adamlarla iki laf edeyim.:img-yes:
Dem:Benim yanımda edemiyormusun?:img-in_lo
Asi:Adamlar beni kendi başına hareket edemeyen iki kelime konuşamayan biri sanacak.:img-in_lo
Dem:Konuşabildiğini öğrenirlerde ya
Asi:Ya ne?:img-in_lo
Dem:Olur olmaz birine sen kendini ne sanıyorsun demenden korkuyorum.
Asi:Derim demem hem bir sakıncası mı var hak ederse derim.
Dem:Herkes benim gibi karşılık verirse diye çekiniyorum.
Asi:Dert ettiğin şeye bak.:img-hysteO anıda hayatımdan silerim sorun değil.:img-hyste
Dem::img-in_lo
Fener Bahçe 05-03-08, 14:24 tabi bide asi demir aşaka yelken açıyor dendi açamadan suya indi tabi yelkenler öztcik biraz abarttığı kadar ters köşe yapıyor bizi
hüznün geceleri 05-03-08, 14:25 17. bölüm özetinde der ki ; Demir bu yaşananlardan dolayı her ne kadar İhsan’a kızgın olsa da, her şeyin acısını Asi’den çıkartır gibidir. dendi ama öyle olmadı. özet biraz abartıyor.
bundada öyledir herzamanki gibi kesin.
abartmakla kalmıyor havadan uçuyor.
hani 15.bölümde
Asi ve Demir aşka yelken açıyor
diye başlık atmışlar.o bölümde ata binmeye yardımdan başka aşkmı vardı.
mia y miguel 05-03-08, 14:25 özet gelmiş yeni gördüğümden ancak şimdi yorum yazabiliyorum
vayyy bizim romeo asinin peşinden istanbula gidiyormuş buna çok sevindim asi bu koruma içgüdüsünden hoşlanmasada ben çok hoşlandım bu durumdan şahsen:happy0064
benim anlayamadığım bu istanbul gezisinin sonu asi için pek hoş bitmiyormuş acaba bu durumun fragmanda bir kız göstermişlerdi demir ve asiyi gösterirken onla bir ilgisi var mı acaba bana bununla bir ilgisi var gibi geliyor..ikinci bir leyla çıkmaz inşallah başımıza
asinn istanbula gitmeye karar vermesinin en büyük nedeni bence biraz yanlız kalıp kafasını toparlamak istemesi zaten demirde bunun farkında olduğundan hem ona destek olmak hemde onu istanbulda yalnız bırakmamak için gidiyor ee sevdiği kızı istanbul gibi bir yerde yalnız bırakırsa kurda kuzu emanet etmiş olur tabi..
bende boyle dusunuyorum sahsen hemde asıyle yanlız kalma sansı bence bunu kacırmaz ama sonu kotu bıtecek dıyolar hıc sasırmam bı kere bıle bı bolum duzgun gıtmedı zaten aslında duzgun gıtmesı de sımdıden olmaz gıbı gelıyo neyse
kesın o kabarık saclı bı kız vardı onun yuzundendır demır onca sene orda tek basına kalmamıstır eskı sevgılı falandır yanı benım tahmınım
Fener Bahçe 05-03-08, 14:28 abartmakla kalmıyor havadan uçuyor.
hani 15.bölümde
Asi ve Demir aşka yelken açıyor
diye başlık atmışlar.o bölümde ata binmeye yardımdan başka aşkmı vardı.
evet ordada ata tekrar binmesi için asiyi iknaya çalışıyordu tabi güzel hoş sahneler olmuştu ama aşka yelken görememeiştik yeşkenler suya düşmüştü aksine.
bende boyle dusunuyorum sahsen hemde asıyle yanlız kalma sansı bence bunu kacırmaz ama sonu kotu bıtecek dıyolar hıc sasırmam bı kere bıle bı bolum duzgun gıtmedı zaten aslında duzgun gıtmesı de sımdıden olmaz gıbı gelıyo neyse
kesın o kabarık saclı bı kız vardı onun yuzundendır demır onca sene orda tek basına kalmamıstır eskı sevgılı falandır yanı benım tahmınım
benim bahsettiğim kızda o benonun yüzünden özette o cümle geçtiğini düşünüyorum ki bence yanılmiycam gibi görünüyor
seninde dediğin gibi tam demir gitti asinin peşinden yalnız kalam şansları doğru oda elden gitti ya
böyle bir fırsat kaçmaz inşallah çok abartılı birşey olmaz malum özet bazen abartıyor..
iyi bir şey dedim tabiii... kötü ne diyebilirm... hazır İstanbul'a gelmiş Asi ( Tuba) ... sende bu fırsattan istifade git bir gör ...dedim... hazır gitmişken, taleplerimizi ilet dedim.... daha ne istiyorsun.... :icon_whis
Yok o kadar değil! Belki çoğu şeyi yapabilirim ama bunu yapamam işte! Çok uzak böyle şeyler bana! Yapan arkadaşlara bravo! herkesin karekteri farklıdır!
Benimki platonik olarak kalsın:img-wink: böylesi daha iyi bazen gerçekler;insanı hayal kırıklığına uğratır!
Bu Demir, evli falan olmasın?????:icon_whis:img-tomat:img-tomat
Bekar olduğuyla ilgili tek kelime edilmedi...
Konu kıtlığı da var. Demir'e şöyle kaparık saçlı, baş belası bir eş yaratmasınlar...Bir türlü boşanamıyorlardır. Demir Ondan kaçmıştır aslında Antakya'ya... Gelmişken intikamımı da alayım demiştir....:img-wink: İçgüdüsel olarak yaniii:img-pilot
Bir geçmişi varmış ya... Neden olmasın... Tamam hiç kimse evliymiş gibi davranmadı ama olsun. Aslan'ın babasının da İhsan olduğunu hiç çaktırmamışlardı...:img-yes:
İşin dalgası tabi de... Yazmasamıydım keşke??? Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek de var...
Neyse ben diyorum ki o kaparık saçlı bol dekoliteli hatunun da bulunduğu sahnede, Asi Demir'i İstanbul'da yeni görüyor bence... Asi'nin, Demir'den haberi olmayacakmış gibi geliyor... Demir birden Asi'nin karşısına çıkacak sanki...
:img-icecr:img-icecr
mia y miguel 05-03-08, 14:35 benim bahsettiğim kızda o benonun yüzünden özette o cümle geçtiğini düşünüyorum ki bence yanılmiycam gibi görünüyor
seninde dediğin gibi tam demir gitti asinin peşinden yalnız kalam şansları doğru oda elden gitti ya
böyle bir fırsat kaçmaz inşallah çok abartılı birşey olmaz malum özet bazen abartıyor..
umarım ya ılla bısey gırecek aralarına ya antakyada leyla aıleler gecmıs ısatnabulda da bı kız bı problem olmadan bı kere ya rahat rahat zaman gecırsınler asıde yanlız kafa dınleyecek osırada sadece demırı dınlese hos olmazmıydı ya umarım okız la demır arasında bısey olamamıstır ası hıc bakmaz ozaman yuzune
Arkadaşlar güler misiniz, yoksa daha neler mi dersiniz bilemiyorum ama giremediğim süre içinde yazdıklarınız okurken bir baktım unutulmayan arkadaşımız özet eklemiş:img-yes:. Ee bunun neresi komik diyorsunuz hemen devam ediyorum ben o özeti hayali özet, sizinde yaptığınız yorumları hayali özetin yorumları diye okuyordun birkaç daka öncesine kadar iyi mi:img-hyste
Neyse jeton geç düştü diyerek:img-wink: özet için birkaç cümle söylemek istiyorum. Sabah fragman tahmini yapmıştım ya az buçuk özetide okuyunca bazı şeylerin tutacağını düşünüyorum şu durumda. Gelelim özetin son kısmına, zaten fragmandaki sahnelerlede örtüştüğünü düşünürsek bizim kızla Demir bir otel yada nereye gidiyorlarsa Demir'in tanıdığı bir kız arkadaşıyla karşılaşacaklar, tabi Demir'in ona gülümsemesi olsun, ilgilenmesi olsun bizim İstanbulda bir hayatımız var diyen Demir'in İstanbul'u bugüne kadar görmeyen, İstanbuldaki Demir'in hayatını bilmeyen Asi'ye Demir'in başka yüzünü gösterecektir ve kıskanacaktır Demir'i Asi hemde deli gibi:img-yes:
Ha sadece bu olsa iyi kendisi kat kat lahana gibi giyinirken bir bakacak İstanbuldaki hatunlar açılmış, saçılmış (genelle olarak kabul etmeyin lütfen) bu onu daha da şaşırtacaktır. Bende diyorumki ne zannettin Asi hanım bir laf vardır İstanbul'un havasına, kızlarına güvenilmez (hiçte öyle değil bir kere:hıh) sen antartikaya gider gibi kat kat giyinirsen öyle şaşırır kalırsın, buda sana kapak olsun:img-hyste
Bu özetçi gittikçe sinirime dokunmaya başladı. Düşük , birbirinden kopuk cümleler.
Asi için hoş bitmeyecek sözüne fazla itibar etmeyin. Asi ne istiyor; Demir'den uzak kalmak. Kalabilecek mi Hayır. İşte hoşa gitmeyen bu .
Üstelik bir de kendini kıskançlık denizinde kaybolmuş bulacak.
O kıvırcık saç bir sorun değil . Sadece itici güç.
En son Demir Asi'yi kıskandığında neler olmuştu hep beraber gördük. Şimdi bizi Allah Asi'nin tepkisinden korusun.
hüznün geceleri 05-03-08, 14:41 umarım ya ılla bısey gırecek aralarına ya antakyada leyla aıleler gecmıs ısatnabulda da bı kız bı problem olmadan bı kere ya rahat rahat zaman gecırsınler asıde yanlız kafa dınleyecek osırada sadece demırı dınlese hos olmazmıydı ya umarım okız la demır arasında bısey olamamıstır ası hıc bakmaz ozaman yuzune
Asimi bakmaz.kızar mızar ama yine yandan yandan uzamış kaşlarının altından bakar.:img-cool2Neriman hanım Asi'nin tek istanbula gitmesine nasıl izin vermiş.kadın ilk bölümlerde çok rahattı.kızlarının erkek arkadaşları konusunda.şimdi kızlarının burnundan fitil fitil getirtecek tipde oldu.üstelik Asi İstanbulu bilmiyormuş.İhsan nasıl izin verdi.bu Lüle kenan istanbullarda görünmesin Asiye.
Aslan, tüfeği İhsan’a doğrultmuş bir şekilde, kendisini engellemeye çalışanları alt ederek İhsan’ı kimsenin olmadığı bir yere götürür. Hesaplaşmasını baş başa yapacaktır. Herkesin yüreği ağzındadır ve Aslan’ın İhsan’a bir şey yapmasından korkmaktadırlar. Asi ve Demir duruma müdahale etmek için peşlerine düşerler. Aslan, İhsan’ı delirtmek ister gibi oyun oynayarak hesaplaşmasını yapar. Bu hesaplaşma İhsan’a duyduğu nefreti yok etmez. Tam tersi daha da kuvvetlendirir. Demir ve Asi onlara yetişir ama Aslan’ın elindeki tüfek hiç umulmadık bir anda patlar...
Zaten bildiğimiz konular,anlamadığımız düşünülerek bir de sözlü olarak ifade edilmek istenmiş sanırım.Gözüme çarpan tek yenilik Arslan'ın tüfeğinin patlaması durumu.Aklıma şu soru gelmedi değil.Geçen fragmanda verilen tüfek sesi aslında bu patlamanın sesi olabilir mi?Teknik bir arıza nedeniyle önce ses geldi şimdi de tüfeğin ateşlenmesi gelecek sanırım...Büyük bir ihtimalle bizi sessiz bir patlama bekliyor...:img-grin2 Bu sessiz patlamanın kendisi gibi sessiz kalacağı ve hiç bir olaya meal vermeyeceği düşüncesindeyim...:img-wink:
Asi, Cemal Ağa’nın işleri nedeniyle tek başına İstanbul’a gitmeye karar verir. Yaşananlardan ve herkesten uzaklaşmak istemektedir. Bu gidiş Asi için ilktir. Daha önce İstanbul’u hiç görmemiştir. Bunu öğrenen Demir, Asi’yi koruma içgüdüsüyle yollara düşer. Asi, Demir’in aşırı korumacı tavrından rahatsız olur. İkisi İstanbul’da çekişmeli dakikalar geçirirler. İstanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz...
Asi herkesten uzaklaşmak için İstanbul'u bir kaçış olarak görüyorsa yanılıyor bence.Bir kere orası Demir'in şehri.Bu zamana kadar Demir'e karşı toprağın avantajlarını kullanan Asi onu korumaya kararlı olan Demir'in şehrinde,bu avantajları devredecek gibi görünüyor.Bu hoş olmaz sözünden nedense buram buram kıskançlık kokusu alıyorum.Daha önce de dediğim gibi,kendisinden uzak durmaya çalışan Asi'yi harekete geçirmek adına Demir bir hinlik düşünmüş olabilir.Ama bahsi geçen Asi,tersine akmayı sever biliyorsunuz.Bu durum geri teperse hiç şaşırmayın derim ben...:img-wink:
19. Bölüm
Aslan, tüfeği İhsan’a doğrultmuş bir şekilde, kendisini engellemeye çalışanları alt ederek İhsan’ı kimsenin olmadığı bir yere götürür. Hesaplaşmasını baş başa yapacaktır. Herkesin yüreği ağzındadır ve Aslan’ın İhsan’a bir şey yapmasından korkmaktadırlar. Asi ve Demir duruma müdahale etmek için peşlerine düşerler.
bak yaa..
niye asi ve demir?!
baska kimse kalmadı mı kardeşim.niye asi'yle demir?:img-cool2niyeee:img-pilot
kahraman takılıyorlar ya illa onlar kosacak kurtarmaya..
Aslan, İhsan’ı delirtmek ister gibi oyun oynayarak hesaplaşmasını yapar.
ah ihsan'ım,o muhtesem gururun bir kez daha yerin dibine batacak.üzülmeye basladım senin için:icon_whis
Bu hesaplaşma İhsan’a duyduğu nefreti yok etmez. Tam tersi daha da kuvvetlendirir.
hızını alamaz tabi.
bir dahaki sefere ne olur tahmin edemiyorum:img-cool2
Demir ve Asi onlara yetişir ama Aslan’ın elindeki tüfek hiç umulmadık bir anda patlar.
normalde:icon_whisya asi ya da demir yaralanmalıydı ama fragmanda sapasaglamlar masallah.aslan kendisini yaralıyor olabilir:img-yes:
Asi, Cemal Ağa’nın işleri nedeniyle tek başına İstanbul’a gitmeye karar verir.Yaşananlardan ve herkesten uzaklaşmak istemektedir.
:happy0064
herkesten mi???
acaba:icon_whis
Bu gidiş Asi için ilktir. Daha önce İstanbul’u hiç görmemiştir. Bunu öğrenen Demir, Asi’yi koruma içgüdüsüyle yollara düşer.
özetcinin agzından bal damlamıs:img-in_lo
yürü demir'im:img-in_lo
Asi, Demir’in aşırı korumacı tavrından rahatsız olur. İkisi İstanbul’da çekişmeli dakikalar geçirirler
yok canım(=
rahatsız oldugunu pek sanmam.istemem yan cebime misali:img-in_lo
çekişmeli dakikalar derken:img-in_lo
cünkü telefonla gonca'nın ortadan kayboldugu haberi gelir.
aasii süpersin....bencede öyle olacak...hiç düşünmemiştim.....
Evet ya kesin öyledir....İstanbul macerası güzel bir hal almaya başlamışken Gonca olayı patlak verecek .....apar topar dönecekler.....
:img-yes:
Şu frengmanın sesliside çıksa da izlesek....
Sımarık Cadı 05-03-08, 14:52 cünkü telefonla gonca'nın ortadan kayboldugu haberi gelir.
melikecim şimdi yorumunu okuyunca düşündümde olabilir...walla bu ihtimal aklıma gelmemişti...=)
hem fragmanda gonca o cocuğu yanağından öpüyodu yanlış görmediysem...=)
bak yaa..
niye asi ve demir?!
baska kimse kalmadı mı kardeşim.niye asi'yle demir?:img-cool2niyeee:img-pilot
kahraman takılıyorlar ya illa onlar kosacak kurtarmaya..
ah ihsan'ım,o muhtesem gururun bir kez daha yerin dibine batacak.üzülmeye basladım senin için:icon_whis
hızını alamaz tabi.
bir dahaki sefere ne olur tahmin edemiyorum:img-cool2
normalde:icon_whisya asi ya da demir yaralanmalıydı ama fragmanda sapasaglamlar masallah.aslan kendisini yaralıyor olabilir:img-yes:
:happy0064
herkesten mi???
acaba:icon_whis
özetcinin agzından bal damlamıs:img-in_lo
yürü demir'im:img-in_lo
yok canım(=
rahatsız oldugunu pek sanmam.istemem yan cebime misali:img-in_lo
çekişmeli dakikalar derken:img-in_lo
cünkü telefonla gonca'nın ortadan kayboldugu haberi gelir.
aaa doğru ya bak bu da olabilir benm hiç aklıma gelmemişti... ben ya istanbulda asinin başına bişe gelir ya da o kıvırcık kızdan dolayıdır diye düşünüyodum ama bu daha mantıklı
vallahi bravooo
Bu Demir, evli falan olmasın?????:icon_whis:img-tomat:img-tomat
Konu kıtlığı da var. Demir'e şöyle kaparık saçlı, baş belası bir eş yaratmasınlar...Bir türlü boşanamıyorlardır. Demir Ondan kaçmıştır aslında Antakya'ya... Gelmişken intikamımı da alayım demiştir....:img-wink: İçgüdüsel olarak yaniii
Bir geçmişi varmış ya... Neden olmasın... Tamam hiç kimse evliymiş gibi davranmadı ama olsun. Aslan'ın babasının da İhsan olduğunu hiç çaktırmamışlardı...
İşin dalgası tabi de... Yazmasamıydım keşke??? Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek de var...
Neyse ben diyorum ki o kaparık saçlı bol dekoliteli hatunun da bulunduğu sahnede, Asi Demir'i İstanbul'da yeni görüyor bence... Asi'nin, Demir'den haberi olmayacakmış gibi geliyor... Demir birden Asi'nin karşısına çıkacak sanki...
:img-icecr
:img-hyste
Evli olmasa bile, bir çocuğu olabilir, :img-hyste hatta kendinin bile haberinin olmadığı... Zamanındaki kız arkadaşını yanlış anlamıştır, dinlememiştir felan, o da söylememiştir... Bknz: İhsan-Aslan :img-hyste
Biz mantıklı şeyler yazdıkça senaryo karmaşıklaşıyor ya, biraz da böyle yazsak mı acaba, belki bizi şaşırtmak adına normalleştirmeyi düşünebilirler... :img-tomat :img-tomat
Asi-Demir karşılaşma sahnesi konusunda haklı olabilirsin... :good:
Fener Bahçe 05-03-08, 14:57 bende asinin rahatsız olacağını sanmıyorum aksine hoşunada gider tabi belli etmez.
çekişmeli dakikalar yaşanacağı kesin nede olsa 2 de birbirinden keçi ve bu çekişmelrin güzel olacağına inanıyorum herzamanki
telefonla gonca'nın ortadan kayboldugu haberi gelebilir denmiş buda olabilir ozaman asi için kötü bir gün olabailir.
çünkü fragmanda gonca çocoğun yanağına öpücük kondurmuştu.
demek sonunnda ist.a geldiler..çok sevindmm yaa...onları birarada görmek mithiş olsa gerek..herkese hayırlı günlerr.sonsuza dek ASİ:DEMİR:)
Ben bu Gonco olayını tamamen unutmuştum:icon_whis...Bir de o vardı di mi...Kafam Asi ve Demir'le o kadar meşgul ki bazı konuları atlar oldum.Bir de Asu Abla horon tepmeye beni çağırmadı,onun üzüntüsü içerisindeyim.Maruz görün:icon_sorr:img-grin2 Bu kıskançlık kokusu olarak adlandırdığım hoş olmaz sözünün altında bu haberde yatıyor olabilir.İstanbul macerasının sonunda sözüde bu seçeneği kuvvetlendiriyor gibi...İzleyip göreceğiz artık...:img-wink:
Not:Bu arada sevgili Anda mektuplar kervanına bir yenisini daha eklemişsin...Gözümden kaçtı zannetme...Senin bu kervan ne kadar güzel duygular taşıyor öyle... Kalemine sağlık canım...:good:
byebyebye asi nasil olurda istanbula kalkip gidiyor hic onceki bolumlerde sozu gecmedi herhalde yok sa ben yanlismi hatiriyorum nerden cikti istanbul ve neden ben orasini anlayamadim ,?yazar saniz ve bana anlatirsaniz memnun olurum:img-yes::img-yes::img-yes::img-yes:
melikecim şimdi yorumunu okuyunca düşündümde olabilir...walla bu ihtimal aklıma gelmemişti...=)
evet yani ya goncaya bak ya...
maşallah gitti direk öptü.
eee fragmancı bu sahneyi boşa göstermemiştir
bence öyle olur. bu gonca biraz saf ya üstünüze afiyet...
valla 1 bölümde hemncecik uluorta öpen onunla gidecek kıvama da 1 bölümde geliir:icon_sorr
:img-in_lobyebyebye asi nasil olurda istanbula kalkip gidiyor hic onceki bolumlerde sozu gecmedi herhalde yok sa ben yanlismi hatiriyorum nerden cikti istanbul ve neden ben orasini anlayamadim ,?yazar saniz ve bana anlatirsaniz memnun olurum:img-yes::img-yes::img-yes::img-yes:
byebyebye asi nasil olurda istanbula kalkip gidiyor hic onceki bolumlerde sozu gecmedi herhalde yok sa ben yanlismi hatiriyorum nerden cikti istanbul ve neden ben orasini anlayamadim ,?yazar saniz ve bana anlatirsaniz memnun olurum:img-yes::img-yes::img-yes::img-yes:
canım özeti okumadın heralde orda diyo cemal ağanın işlerinden dolayı gidiyor asi istanbula... diğer bi amacı da bu olaylardan uzaklaşmak:img-wink:
Fener Bahçe 05-03-08, 15:04 eğer bu durum gonca ile ilgiliyse demirle birlikte goncayı aramaya gidebilirler. tabi bu durum ikilin arasına dahada iyi yapar belkide
Evli olmasa bile, bir çocuğu olabilir, :img-hyste hatta kendinin bile haberinin olmadığı... Zamanındaki kız arkadaşını yanlış anlamıştır, dinlememiştir felan, o da söylememiştir... Bknz: İhsan-Aslan :img-hyste
Biz mantıklı şeyler yazdıkça senaryo karmaşıklaşıyor ya, biraz da böyle yazsak mı acaba, belki bizi şaşırtmak adına normalleştirmeyi düşünebilirler... :img-tomat :img-tomat
Aslında tam da yazdıklarınızı düşünmüştüm. Küçük bir çocuk Demir'e doğru koşup, size baba diyebilir miyim??? dese şaşmam...:icon_whis
Hem ne demiştik kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş...:img-yes:
Demir'in de İhsan'ı anlaması için dinlemesi gerekirdi. Dinlemiyorsa uygulamalı olarak anlatan biri çıkar elbet:img-tomat...
Aslan konusunun kapanacağını hiç sanmıyorum... O konu kapanırsa yeni konu açılması gerekir ki benim de korkum bu yeni konulardan...
Bu korku ya da "içgüdü" bana bunları düşündürüyor zaten...
pas.si.on79 05-03-08, 15:07 Bu Demir, evli falan olmasın?????:icon_whis:img-tomat:img-tomat
Konu kıtlığı da var. Demir'e şöyle kaparık saçlı, baş belası bir eş yaratmasınlar...Bir türlü boşanamıyorlardır. Demir Ondan kaçmıştır aslında Antakya'ya... Gelmişken intikamımı da alayım demiştir....:img-wink: İçgüdüsel olarak yaniii:img-pilot
Bir geçmişi varmış ya... Neden olmasın... Tamam hiç kimse evliymiş gibi davranmadı ama olsun. Aslan'ın babasının da İhsan olduğunu hiç çaktırmamışlardı...:img-yes:
:img-icecr:img-icecr
Ayy çok alemsin :img-hyste gülmekten öldüm.. :img-hyste
NEden olmasın..Olur olur.. Hiç kimse izlenim yaratmadı diyorsun ya..BElki boşanmıştır.Demir de önceki evliliğinden kesinlikle bahsedilmesini yasaklamıştır.Herkes de Demir in tekrar yuva kurması mutlu olması için kimseye birşey dememiştir..:img-hyste sonra Hatunun aşkı depreşmiştir..Ayyy nasıl birşey olur bu.. DEmir in daha önce evli olduğu fikri gerçekten çok kötü.. Yok yok evli değildir.. HAyır bana ne oluyor ASi düşünsün :img-hyste
Yok Jalede demiş evli olmasa bile çocuğu olabilir.ÜStelik Demir in haberi olmadığı.. Valla sevgili duar... sen öyle birşey dedin ki.. Senaristler okuyacakları yeri okumazlar.Bu kısmı okurlarmış...
Eyvahhh
yasamakguzel88 05-03-08, 15:07 özetimiz gelmi. yine her zamanki gibi pek iç açıcı degil.asimizin istanbula gittigini biliyorduk neden oldugunuda ögrendik.cemal aganın işleri içinmiş.. demirde peşinden gitmiş..gitmezmi mazallah kaparlar valla orda...:) istanbul macerasının kötü bitmesi bence kesin gonca ile ilgili.kaçıp o ziyayla istanbula gelebilirler.ayrıca sesli fragma nfilan çıktımı arkadaşalr
Özette gelmiş walla ne diyim paso Aslan yazıyodu bi yerine kadar okurken uyuyorum sandım :img-hyste
Sonra Demir'in koruma içgüsüyle Asi'nin peşinden gitmesi fln gördüm uyanıverdim :):) Asininde hosuna gidiyodur ama işte istemem arka cebime koy :img-hyste(öyleydi sanırım:img-icecr) Asi için hoş bitmez derkende Gonca ortalıkta yoktur..Kesin bu Coskun Tilki Ziya o evde içki veya meyve suyuna ilaç koymustur:icon_whis Nuri Alço kılıklı :img-hyste
Bu arada ne cok ismi oldu adamın Coskun -Tilki - Nuri Alco :img-hyste:img-hyste
ayşin'im,
gonca cocugu öpüyor ama kafası tam yerinde değil sanırım.yani o gecenin sonu nasıl olur bilmem.:icon_whisçocugun terhisi gelmediyse gonca'yla kacabilirler.kozcuoglu ailesi de supergirl asi'yi arar hemen:img-dirolironman de yanında nasılsa,gonca'nın peşine düşerler birlikte.:img-in_lo
kıskanclık olacaktır tabi,ama asi için kötü birşey değil bu.yani özette bahsedilen bu durum değildir:img-yes:
19. Bölüm
Evet av sezonunu açıyorum...ben de yakında alacağım elime tüfeğimi Aslan avına çıkacağım :))
Özetin içinde;
1 kere Cemal Ağa
5 kere Aslan
5 kere İhsan
7 kere Asi
4 kere Demir'in ismi zikredilmiş
Maşallah artık Aslan bey özetlerde bile özel itibar görmeye başlamış :hıh
İstanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz...hımm ne olabilir ki acaba...bir an Demir'den kurtulup tek başına İstanbul'u turlarken peşine tinerciler mi takılacak acaba :))) aman aman şakası bile kötü....
En fazla şu kıvırcık saçlı bayan Demir'le alabildiğine samimi sahneler sergiler..Asi de buna tanık olur ya da bu kız Demir'in eski sevgililerinden birisi çıkabilir...hımm belki Asi de Demir ile bu bayanın dans etmesine tanık olur...sonra dayanamaz ve onların dansları bittikten sonra uygun bir an da Demir'i tenhada kıstırır :D yapışır Demir'in beline başlar lafları dizmeye;
Asi: Böyle mi tuttu belinden
Demir: Asi,bırak gideyim!!!
Asi: Böyle baktı gözlerine
Demir: Asi yapma birileri görecek :D
Asi: Saçları benden daha mı güzel :hıh
Demir: Hemen Antakya'ya geri dönüyoruz buralar sana yaramadı...
Asi: Hayır dönmüyoruz...izin ver konuşayım
Demir: Asi gitmem lazım kıvırcığım beni bekliyor
Asi: :hıh şurada 2 dk romantizm yapalım demiştim...
Asi böyle şeyler der mi yapar mı ? yapar yapar canı isteyince öyle bir yapar ki:)
Duar'ın yazdığı mesaja yanıt verecektim, araya iş girdi unuttum... Demir, BEKAR.... çünkü Süheyla, Kerim ve Demir için parlak damat adayları demişti...
Şecereci Yamağı Asu....
Demir: Asi,bırak gideyim!!!
Demir: Asi yapma birileri görecek :D
Asi: Saçları benden daha mı güzel :hıh
Demir: Hemen Antakya'ya geri dönüyoruz buralar sana yaramadı...
Asi: Hayır dönmüyoruz...izin ver konuşayım
Demir: Asi gitmem lazım kıvırcığım beni bekliyor
Asi: :hıh şurada 2 dk romantizm yapalım demiştim...
Asi böyle şeyler der mi yapar mı ? yapar yapar canı isteyince öyle bir yapar ki:)
odamın halısını sildim süpürdüm Asi böyle yaparsa ekran karsısında gülmekten giderim sanırım :img-hyste:img-hyste Asinin içine Demir Demir'in içine Asi kacmıs gibi :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Eline saglık iyi güldüm walla bu arada Asi'nin peşine takılacak olan tinercilere acırım Asi'ye degil..O adamlara Demir neler yapar beyin gücüm yetmiyo :icon_whis:img-hyste:img-hyste
*Aslan, tüfeği İhsan’a doğrultmuş bir şekilde, kendisini engellemeye çalışanları alt ederek İhsan’ı kimsenin olmadığı bir yere götürür. Hesaplaşmasını baş başa yapacaktır.
belli zaten fragmanda ihsan baya bikaç metre ilerde aslan geride elinde tüfek oyun oynar gibi
Herkesin yüreği ağzındadır ve Aslan’ın İhsan’a bir şey yapmasından korkmaktadırlar. Asi ve Demir duruma müdahale etmek için peşlerine düşerler.
aslan ihsana bağırınca bölüm bitmişti demekki havaya ateş etti demirlerde bunu duydu çiftliğe koştular asi-demir peşlerinden gitti
Demir ve Asi onlara yetişir ama Aslan’ın elindeki tüfek hiç umulmadık bir anda patlar.
herhalde yere sıkıyo çünkü ihsana ya da demire gelse asi istanbula gidemez
Asi, Cemal Ağa’nın işleri nedeniyle tek başına İstanbul’a gitmeye karar verir. Yaşananlardan ve herkesten uzaklaşmak istemektedir. Bu gidiş Asi için ilktir. Daha önce İstanbul’u hiç görmemiştir.
iyi de hiç bilmediği bir yere nasıl tek başına gidiyo ben gidemem şsahnsen ama ne de olsa cesaretli kız bişey kurtulmaz elinden
Bunu öğrenen Demir, Asi’yi koruma içgüdüsüyle yollara düşer. Asi, Demir’in aşırı korumacı tavrından rahatsız olur. İkisi İstanbul’da çekişmeli dakikalar geçirirler. İstanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz.
neden rahatsız oluyoki :) kenanın onları korumasına seviniyodu ama :)
demiri tuttum bırakmasın sevdiği kızı inadına gitsin peşinden
çekişmeli dakikalar he sevdim bunu
herhalde 2 si yanyana gelebiliyolar fragmanda görüldüğü gibi
ama neden İstanbul macerasının sonu Asi için pek de hoş olmaz?
1) demirle mi alakalı
2 ) istanbulda başına bi işmi geliyo kapkaç kaçırılma falan yok yok olmaz
ozet yorumundan once kıyafet elestırılerını gorunce bunu yazmak ıstedım yumurta fılmındede naz erayda gorev almıs ve sıyadta kostum odulunu almıs gelde dusunme tamam 2 hafta elestırmıyorum kıyafetlerı kendı adıma bunu yapacam
ya aslında genelde bu yıl verılen tum odullerıde kımse begenmemıs elestırıyolar bunda naz hanımın payı nedır bılemem
ayy bölüm resimlerini gördüm tüfek neden demirin elinde nie yere bakıyolar
demirle asi nie öleler asi kızmış galiba demire yine demir de masum masum bakıyo
Özetin içinde;
1 kere Cemal Ağa
5 kere Aslan
5 kere İhsan
7 kere Asi
4 kere Demir'in ismi zikredilmiş
Maşallah artık Aslan bey özetlerde bile özel itibar görmeye başlamış :hıh
:)
Asi'dek Mucize.... yeni kitap adımız.... rakamsal dağılım araştırmasına girmişsin... devamında da, her rakama bir anlma bulmalısın...
misal 1-5-5 i alt alta değil de yan yana yazınca Polis İMDATTTT oluyor :D
Tersten, Demir ile Cemal ağanın rakamlarını yanyana yazarsan 41 oluyor ki... Maşallah çekiyoruz hep birlikte....
Yine tersten Demir ve Asi nin rakamlarını yan yana yazıp, Cemal ağayı çıkartıyoruz.... 47-1 = 46..... evet işte can alıcı rakam bu..... hadi Bakırköy'e... ( bilmeyenler için 46 lık mı oldun der İstanbul'lular... Bakırköy Akıl hastanesinin kapı numarasıdır :img-hyste :img-hyste :img-hyste )
Songül'üm.... valizi 3 e çıkartmayan ne olsun.... Temmuz da ... ayarla işlerini
Asi'dek Mucize.... yeni kitap adımız.... rakamsal dağılım araştırmasına girmişsin... devamında da, her rakama bir anlma bulmalısın...
Tersten, Demir ile Cemal ağanın rakamlarını yanyana yazarsan 41 oluyor ki... Maşallah çekiyoruz hep birlikte....
Yine tersten Demir ve Asi nin rakamlarını yan yana yazıp, Cemal ağayı çıkartıyoruz.... 47-1 = 46..... evet işte can alıcı rakam bu..... hadi Bakırköy'e... ( bilmeyenler için 46 lık mı oldun der İstanbul'lular... Bakırköy Akıl hastanesinin kapı numarasıdır :img-hyste :img-hyste :img-hyste )
bende önceden fragmanda en çok kimin kaç cümle sözü var die sayıyodum ihsan demiri geçmişti en son ama en çok asinin oluyodu:)
ahahahahahaha:img-hyste bu gidişle biz kesinlikle 46'ya yollanacağız gibi abla....özet de böyle Aslan ismi haftadan haftaya artmaya başlarsa....üstüne üstlük özet de Demir eksikliği görülmeye başlarsa...vay ki vay:img-cool2 acilen Demir hapı lazım bizlere hem Asi'ye hem de bizlere :))))
ay nereya dğştğm ben ya burası asi forumu deil mi canlar :img-hyste:img-hyste herkes kaptırmış gidiyor yaaaa bana da gülmek kalıyor yalnız assii nin yaptığı yorum çok mantıklı :good:
pas.si.on79 05-03-08, 15:38 Tezaycığım öncelikle çok hoşsun..:img-hyste
Asi nin Demire dansı Böyle mi tuttuları repliğine bayıldım. :img-hyste hiç aklıma gelmedi.:img-hyste Asi yaparsa süper olur.. Keşkeee.
Özetteki isim sayımına gelince..bEn de saymıştım. Aslanı başlıktakini saymayınca eksik çıkınca iyi Demirden 1 düşük diye sevinmiştim.. :)
yalnız pek de adil olduğunu sanmıyorum.Nitekim Aslan adı geçmeden de onu kasteden gelimeler var..
-virgülden sonraki : kendisini:O
-Hesaplaşmasını başa baş yapacaktır: kim yapacak: O
-asi ve demir duruma düşmemek için müdahele içen peşlerine düşerler:kime müdahele:ONa
-Bu hesaplaşma İhsana a duyduğu nefreti yok etmez.. Kimin nefreti;Onun
-Tam tersi daha kuvvetlendirir. Kimin nefretini daha kuvvetlendirir:Onun
-Demir ve Asi onlara yetişir:Onların içinde :O
Yani canım 6 tane daha Aslandan bahsedilmiş..
AMa yeter bitsin bu kabus..
ben ılk olarak ası ve demır cephesıne baktıgım ıcın begendım
aferın asıye bosuna guzel oldugunuz kadar zekısınızde demıyoruz bız sana
gercekten bu kadar yasananlar asıye cok fazlaydı cok dogru bır karar vermıs ıstanbula gıtmekle
ama buyuk aferın ıse demıre asının pesınden gıtmesı super olmus demır gıtgıde daha bır ıyımı oldu ne sevgısını gostermesı asıyı herseyden daha cok onemsemesı cok guzel
ıstanbul kız kulesıne falan gıtsınler demır oranın hıkayesını anlatsın [sankı bılmeyen kalmıs gıbı]
sonra orda yıne dıdısırler asımı demırı atar yoksa bırlıktemı asagı atlarlar dıdısmelerıne baglı
ası ıcın kotu olacak sey ıse bıcok arkadasımızında belırttıgı gıbı goncayla ılgılıdır bence
bonus kafa super uymus valla tomrıs hanıma ayrı yazmak gerekır nıye bu kadar basarılı bır yapımını bu kadar onemsemez anlasılmaz
ası yanı tubayla o bonus hıc uzerınde yorum bıle ıstemez .tubanın yanında oyle sonuk kalıyorlarkı kenan ıcınde boyleydı demırın yanında yanı muratın yanında oda cok sonuktu yok bıze bırakın bız secelım 3 kısılerı
Alıntı:
Bakın bir de burayı okumuyorlar diyoruz. Okuyorlar işte. Bu da kanıtı. O tüfeğin patladığı hiç umulmadık an nedir sanıyorsunuz ki????? :img-cool2
O an elbette benim fragman hakkında yorum yaptığım andır. Canım özetçi!!! Tedarikli davranıp yazmış işte. Ben fragman yorumu yaptığım anda VURACAKLAR beni :) :icon_whis :icon_whis
Hatta senaristlerin kışkırtmasıyla yorum yapmadan da vurabilirler ama... bilemiyorum artık :icon_sorr :sad53:
yasamakguzel88 05-03-08, 15:49 bölüm resimlerinide gördük.şahnaz çakıralp le cemal aga .. çok hoş allahım ya:) aslan yine delirmiş..zaten hep deliydide bu sefer dozunu arttırmış..allahtan asi ile demir yetişmiş.. as ile demir arka arkaya yürürken asinin suratı çok kızgın..aslanın yaptıklarındn dolayımı acaba
gördügüm kadariyla aslandan bu kadar cok bahsedilmesinen benden baska rahatsiz olanlarda var...yani tabiki bahsedilsin...asi&demir askinin yani sira hikayeler olmazsa olmaz...ama bunlar yan hikaye kalsin:img-yes:...
bir aralar dizinin adini degistirecektik nerdeyse...süheylanin kayip cocugu :img-hystekoyacaktik asi yerine....zira bi ara asiden cok kayip bebekt i$leniyordu dizide...simdide dizinin adini ASLAN yapabiliriz:icon_whis:img-tomat...
buyrun size özet basliklari....
ASLAN domuz avinda...
ASLAN ormanda....
ASLAN kuzenine karsi....
ASLANIN platonik Leyla aski...
ASLAN kapagini ay pardon Leylasini:img-hyste buldu
bunlar böyle gider...
GULBEYAZ76 05-03-08, 15:54 Bonusun Demirle ilgili biri olduğu kanısına nerden vardınız?:img-hyste
O Asinin arkadaşı yada iş yapacağı kişilirden biri olabilir.:img-wink:
Her gördüğünüz bayanı Demirin mi sandınız?:img-hyste
Ağustos Böcüğü 05-03-08, 15:58 Asi'dek Mucize.... yeni kitap adımız.... rakamsal dağılım araştırmasına girmişsin... devamında da, her rakama bir anlma bulmalısın...
46 rapora demiyolarmıydı yahu..Delidir ne yapsa yeridir raporu..Kerameti ise efems bu rapora sahip olanlar cezai ehliyet taşımıyorlar..Yani katliam yap dışarda özgürce dolaş..:)
Yok yok bu Asi dizisi bana yaramıyor..Seri katil edecek beni..Aslandan başlıycam..İhsan..Neriman devam edecem..:img-hyste
Fener Bahçe 05-03-08, 16:00 Bonusun Demirle ilgili biri olduğu kanısına nerden vardınız?:img-hyste
eee alıştık nede olsa demirn yanında birini görmeyi buda öyledir herhalde.
Bonusun Demirle ilgili biri olduğu kanısına nerden vardınız?:img-hyste
bi de fragmancı öle sanalım die bonusu ilk sahneye koymuş sonra demir dizide hiç gülmediği gibi gülüyo asi de ona kızıyo gibi görünüyo
ama tabi böle bi sahne var die de herkesi demirin sanmayalım tabi o kadarda değil:):)
Asi'yle, arkasından gizlice giden Demir'in ilk kaşılaşması...
Asi:Demir...Senin ne işin var burada
Demir:Ben de aynı soruyu sana soracaktım.Yoksa beni mi takip ediyorsun?:icon_whis
Asi:Neee....Çok oluyorsun sen ama.Neden seni takip edeyim
Demir:Bilmem.Benden ayrı nefes alamıyor olman mantıklı bir sebep olurdu:img-grin2...
Asi:Kendini dünyanın merkezi olarak görme rüyandan bir an önce uyansan iyi olur...:img-beee:
Demir:Adım bile bunu ifade ederken bunun bir rüya olduğunu nasıl söyleyebilirsin.Üstelik tersine akan sen devamlı bana akmaya çalışırken en azından senin dünyanın merkezi olduğum aşikar...:icon_shad
Asi:Benim kimseye aktığım falan yok.Buraya sadece dedemin işleri için geldim...Seninle karşılaşmak benim için kötü bir raslantıdan ibaret sadece...
Demir:Hı hı
Asi:Ne bu hı hı...Yalan mı söylüyorum yani...:img-beee:
Demir:Bunun adına yalan demeyelim istersen Asi.Ama dilin,bazen gerçekleri kapatmak adına farklı şeyler söyleyebiliyor...
Asi:Neymiş o gerçekler
Demir:Senin gözünle anlatmamı ister misin?
Asi:Hayır desem sanki anlatmayacaksın
Demir:İstersen anlatmam.Çünkü söyleyeceklerim zaten,seninde bildiğin şeyler...:img-wink:
Asi:Kendinden o kadar emin olma.Anlat bakalım neymiş o bildiklerim ya da senin bilmemi istediklerin...
Demir:Buraya gerçekten dedenin işleri için geldin.Ama amacın,işten çok düşüncelerinle başbaşa kalmaktı.Sonra beni gördün...
Asi:Ve bütün planlarım altüst oldu...
Demir:Hayır...Asıl o zaman herşey yerli yerine oturdu.Çünkü seni anlayabilecek ve bu düşüncelerinden çıkartabilecek tek kişi yanındaydı artık...Karanlıkta değildin...Aydınlığa çıkmıştın.Çünkü o aydınlığın verdiği huzuru ve mutluluğu beni farkettiğin an yüzünde gördüm Asi.Tıpkı senin de,benim yüzümde gördüğün gibi...
Asi:Ben hiç birşey görmedim...
Demir:O zaman gözlerime bak Asi...Orada sana ait herşeyi görebilirsin...
Asi:Evet görüyorum...Gözlerinde aslında o aydınlığı bulmak adına peşimden gelen bir adam görüyorum.Ama bunu saklamaya çalışan bir adam...
Demir:Ne farkeder ki...Ha sen bulmuşsun o aydınlığı ha ben...Sonuçta amaç bizi aydınlatmak değil mi?:img-blush
Asi: :img-in_lo
archeologue 05-03-08, 16:02 Bonusun Demirle ilgili biri olduğu kanısına nerden vardınız?:img-hyste
Bana da alakasız biri gibi geliyor açıkçası :):)
ama biz her taşın altında demirin hatunlarından birini arar olduk:img-hyste:img-hyste
yasamakguzel88 05-03-08, 16:06 Asi'yle, arkasından gizlice giden Demir'in ilk kaşılaşması...
Asi:Demir...Senin ne işin var burada
Demir:Ben de aynı soruyu sana soracaktım.Yoksa beni mi takip ediyorsun?:icon_whis
Asi:Neee....Çok oluyorsun sen ama.Neden seni takip edeyim
Demir:Bilmem.Benden ayrı nefes alamıyor olman mantıklı bir sebep olurdu:img-grin2...
Asi:Kendini dünyanın merkezi olarak görme rüyandan bir an önce uyansan iyi olur...:img-beee:
Demir:Adım bile bunu ifade ederken bunun bir rüya olduğunu nasıl söyleyebilirsin.Üstelik tersine akan sen devamlı bana akmaya çalışırken en azından senin dünyanın merkezi olduğum aşikar...:icon_shad
Asi:Benim kimseye aktığım falan yok.Buraya sadece dedemin işleri için geldim...Seninle karşılaşmak benim için kötü bir raslantıdan ibaret sadece...
Demir:Hı hı
Asi:Ne bu hı hı...Yalan mı söylüyorum yani...:img-beee:
Demir:Bunun adına yalan demeyelim istersen Asi.Ama dilin,bazen gerçekleri kapatmak adına farklı şeyler söyleyebiliyor...
Asi:Neymiş o gerçekler
Demir:Senin gözünle anlatmamı ister misin?
Asi:Hayır desem sanki anlatmayacaksın
Demir:İstersen anlatmam.Çünkü söyleyeceklerim zaten,seninde bildiğin şeyler...:img-wink:
Asi:Kendinden o kadar emin olma.Anlat bakalım neymiş o bildiklerim ya da senin bilmemi istediklerin...
Demir:Buraya gerçekten dedenin işleri için geldin.Ama amacın,işten çok düşüncelerinle başbaşa kalmaktı.Sonra beni gördün...
Asi:Ve bütün planlarım altüst oldu...
Demir:Hayır...Asıl o zaman herşey yerli yerine oturdu.Çünkü seni anlayabilecek ve bu düşüncelerinden çıkartabilecek tek kişi yanındaydı artık...Karanlıkta değildin...Aydınlığa çıkmıştın.Çünkü o aydınlığın verdiği huzuru ve mutluluğu beni farkettiğin an yüzünde gördüm Asi.Tıpkı senin de,benim yüzümde gördüğün gibi...
Asi:Ben hiç birşey görmedim...
Demir:O zaman gözlerime bak Asi...Orada sana ait herşeyi görebilirsin...
Asi:Evet görüyorum...Gözlerinde aslında o aydınlığı bulmak adına peşimden gelen bir adam görüyorum.Ama bunu saklamaya çalışan bir adam...
Demir:Ne farkeder ki...Ha sen bulmuşsun o aydınlığı ha ben...Sonuçta amaç bizi aydınlatmak değil mi?:img-blush
Asi: :img-in_lo
çok güzel olmuş:happy0064 ama bence biz asi ve demirin agzından böyle sözler duymak için bir 20 bölüm daha bekleyecegiz. naparsınız senarist kurbanıyız:img-yes:
ayşin'im,
gonca cocugu öpüyor ama kafası tam yerinde değil sanırım.yani o gecenin sonu nasıl olur bilmem.:icon_whisçocugun terhisi gelmediyse gonca'yla kacabilirler.kozcuoglu ailesi de supergirl asi'yi arar hemen:img-dirolironman de yanında nasılsa,gonca'nın peşine düşerler birlikte.:img-in_lo
kıskanclık olacaktır tabi,ama asi için kötü birşey değil bu.yani özette bahsedilen bu durum değildir:img-yes:
olabilir melikecim belki de maceranın sonu derken goncayla ilgili bişey denmiştir çünkü kız gerçekten kendinde değil içmiş olabilir bence:img-yes:
YONCA_ÇINAR 05-03-08, 16:08 Merhabalar.. :)
Fragman için yorum yapayım ezcük...
Güzel bölüm olacağa benziyor...İstanbulda neler olacak çok merak ediyorum...Eğer bunlar tek gidiyorlarsa çok merak ediyorum Asi nerede kalacak Oteldemi yoksa onu Demir eve mi atar :img-hyste pardon yani evinemi getirir kalması için :img-in_lo
Yok eğer cümcür cemaat gidiyorlarsa hep beraber ne işleri var orada.Ve Gonca gitmiyor mu??Okulu var gitmiyordur kiii bu tilkimizin işine yarayacak demektir :icon_whis
Arslanla Süheyla bir yerdemi buluşacak acaba....
Bir de benim bu bölümden umut ettiğim birşey var
O da Asinin evine döndükten sonra kendine çeki düzen vermesi..(kıyafet açısından) :)
Merhabalar.. :)
O da Asinin evine döndükten sonra kendine çeki düzen vermesi..(kıyafet açısından) :)
Olmayacak duaya amin mi diyoruz acaba?.... Çok şey bekliyoruz sanırım. Bir kot pantolon bile giydiremedik ya 18 bölümde pes... hadi kot sevmiyor, başka pantolonda mı yok... ben sıkıldım kloş etek görmekten.... ilk başlarda pantolon ütü tunik giyiyordu... şimdi sadece etek ya da elbiseden başka birşey giymiyor.... bu arada şallar da yok pek ortalıkta.... kırçıllı manto , son bölümlere damgasını vurdu....
YONCA_ÇINAR 05-03-08, 16:17 Aslan, İhsan’la hesaplaşma peşinde
Aslan, tüfeği İhsan’a doğrultmuş bir şekilde, kendisini engellemeye çalışanları alt ederek İhsan’ı kimsenin olmadığı bir yere götürür. Hesaplaşmasını baş başa yapacaktır. Herkesin yüreği ağzındadır ve Aslan’ın İhsan’a bir şey yapmasından korkmaktadırlar.
Arslan pusuya yatmış gibi.Bir başka deyişlee domuzuna nişan almış en iyi anı bekliyor :img-hyste
Asi ve Demir duruma müdahale etmek için peşlerine düşerler.
Muhteşem ikili iş başında :img-hyste:img-hyste
Aslan, İhsan’ı delirtmek ister gibi oyun oynayarak hesaplaşmasını yapar. Bu hesaplaşma İhsan’a duyduğu nefreti yok etmez. Tam tersi daha da kuvvetlendirir.
Bir çember var ve hepsi içinde bakalım kim yara almadan bu işin içinden çıkacak :img-hyste
:img-tomat abowww yaralanma mı var acabaa
AAaa Demir Asinin peşine mi gidiyor :img-hyste Bak sen şaşurdum :img-hyste
Oo buda demek oluyrkii bizleri enfes bölümler bekliyorr :happy0064
Gel cuma gell bye
Arkadaşlar,
Lütfen senaryolarınızı, Senaryolar başlığına, senaryo yorumlarınızı da, senaryo yorumları başlığına yazınız!!!
YONCA_ÇINAR 05-03-08, 16:21 Olmayacak duaya amin mi diyoruz acaba?.... Çok şey bekliyoruz sanırım. Bir kot pantolon bile giydiremedik ya 18 bölümde pes... hadi kot sevmiyor, başka pantolonda mı yok... ben sıkıldım kloş etek görmekten.... ilk başlarda pantolon ütü tunik giyiyordu... şimdi sadece etek ya da elbiseden başka birşey giymiyor.... bu arada şallar da yok pek ortalıkta.... kırçıllı manto , son bölümlere damgasını vurdu....
Valla ablacık öyle görünüyor ama ben bir umut bekliyorum böyle birşey umut fakirin ekmeğidir yaa benimkide böyle birşey iştee :img-hyste
Kot pantolunu geç montunuda değişmedi botunuda çizmelerinide :img-hyste
Arada sırada şalını değişiyor o kadar :img-hyste Kaldıki o da dediğin gibi kalktı yok artık :img-hyste
YONCA_ÇINAR 05-03-08, 16:23 arkadaslar GONCA kim???????????????????????????????????
Bu soruyu kaç kere sordular hatırlamıyorum :img-hyste
Gonca Asinin kız kardeşi :img-hystesondan bir öncekii :img-hyste
Şu tilkiyle bu aralar çok dolaşan :img-hyste
pas.si.on79 05-03-08, 16:28 Bonusun Demirle ilgili biri olduğu kanısına nerden vardınız?
şu lafın beni öldürdü.. :img-hyste:img-hyste Gülbeyaz dan ses çıkmıyor diyodum.Bir çıktı pir çıktı.. çok yaşa:img-hyste:happy0064
Merhabalar.. :)
Fragman için yorum yapayım ezcük...
Güzel bölüm olacağa benziyor...İstanbulda neler olacak çok merak ediyorum...Eğer bunlar tek gidiyorlarsa çok merak ediyorum Asi nerede kalacak Oteldemi yoksa onu Demir eve mi atar :img-hyste pardon yani evinemi getirir kalması için
Yok eğer cümcür cemaat gidiyorlarsa hep beraber ne işleri var orada.Ve Gonca gitmiyor mu??Okulu var gitmiyordur kiii bu tilkimizin işine yarayacak demektir
Arslanla Süheyla bir yerdemi buluşacak acaba....
Valla canım hevesini kırmayım ama bunlar yatılı kalmaz. Günü birliktir İStanbul seyahati.. Tabi keşke dediğin gibi olsaydı..
YY de sofia yayı İstanbul gezintisine çıkaracaklar diye beklediğimizi hatırladım. O yüzden hiç umutlu değilim.. Özellikle beklediğimiz o martılar,kuşlar,doğa,kız kulesi.. Hiç ummuyorum.Umarım ters köşe olurum.Yanıltırlar bizi senaristlerimiz...
Aslında Fundanın tüyosu kalabalık gidiyorlar demişti.Ama Asi yalnızdı fragmanda..YAni belki... bilemiyorum.Şimdi çelişkide kaldım. KAfam karıştı..
... ile ... bir yerde mi buluşacaklar acaba demişsin.Hİç merak etmiyorum.ÇÜnkü yeterince .... adı geçti.Biraz daha ... adı geçerse ben 46 lık olacağım.. BAna da yer açın lütfen..Dengelerim bozuldu..
O umut ettiğin canım.. Hepimizin umudu.. Umutta Asicilerin ekmeği... Yoksa senaristlere kalsak tümden gittik.:O umutlar yok mu..
Şimdilik sadece Asinin kıyafet konusunda dikkat etmelerini istiyorum.Hijyen ve değişik. Ya kız hayvanlarla geçirdiği mantoyla istanbula gidiyor..Bu gören modacı tasarımcı yönetmen. yok mu biz mi görüyoruz sadece bunu..
kül kedisi bile temizliğin dışında tertemiz gözümüze çıkar...
Bak aklıma geldi yine sinirlendim..Ben karar verdim. 46 lık oldum.. Bana da yer var mı benim acilen gitmem lazım..
Bu soruyu kaç kere sordular hatırlamıyorum :img-hyste
Gonca Asinin kız kardeşi :img-hystesondan bir öncekii :img-hyste
Şu tilkiyle bu aralar çok dolaşan :img-hyste
Böyle soru soranların, hemen geçmiş mesajlarına bakıyorum.... sonra anlıyorum ki yanlış sayfaya düşmüş ....
İstanbul'a gelmişken, bir bakıma girer mi Asi.... Misal, kaşlar şekle sokulur mu? Bu arada, moda kalın kaş olduğu için, Defne'nin kaşlarının da formu bozuldu... Ah ah.. fragman sarmadı... özet mutlu etmedi... sesli fragman çıkmadı... döndük yine en eski konuya.... Asi ve kılıkları....
Fragmanı izledim, Aslan İhsan'ı yalnız başına hesaplaşacakları bir yere götürüyor ama asi ve demir onları yakalamış, hiç şaşırmadım nedense. Özette silah umulmadık bir anda patlayacak diyor, ne yani birine birşey mi olacak? Eee asi ve demir istanbula gittiklerine göre onlara birşey olmadı, ihsana oldu diyeceğim asi babası o haldeyken gitmez. Demekki özetci yine yapmış yapacağını ve saçmalamış. Aslan'ın kendisini vuracağını da zannetmiyorum, ki özette ve fragmanda bunun aksini ispatlayan deliller mevcut.
Asi, istanbulda ilk defa gidiyormuş burası bana biraz saçma ve ilginç geldi. Asi gibi bir kız, hemde veteriner hemde sosyolojik durumuna bakıldığında istanbulu hiç görmemiş olması tuhaf? Demir, peşinden gitsin diye bir bahane bulacak ya senaristler bu saçmalığı bulmuşlar.
Asi, demirin korumacılığından rahatsızmış!!! Nedense bunu hal ve hareketlerine yansıtmıyor. Asiye duygularının arkasına saklanmak değil onu cesurca yaşamak daha çok yakışırdı, neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyor? resmen istemem yan cebime koy diyor, ee bunun da farkında olan demir peşinden ayrılmıyor. Doğrusunu söylemek gerekirse artık asi&demir sahneleri beni sıkmaya başladı, tamam elektrikleri vs. güzeldi oyuncuların ama senaryodan mı kaynaklanıyor yoksa oyuncular isteksiz mi oynuyorlar veya çok ağır şartlar altında çalışıp yorgun-argın oynayınca bu durum performanslarınıda mı etkiliyor bilemeyeceğim ama artık bana demir&asi sahneleri sıkıntı vermeye başladı.
Bunun yanında ise kerim ve defne çiftinden daha fazla haz almaya başladım. ikiside ne istediklerini ve neyi istemediklerini çok iyi biliyorlar ve bunu yaşamasını da biliyorlar. İkisinide tebrik ediyprum, hem ilişkilerine verdikleri önem hemde olgunlukları için. Gereksiz kıskançlık, çocukluk tavırları yapmadıkları ve daha realist oldukları için. bu iki çifit karşılantırınca demir ve asi bana metafiziki geliyorlar, yani hiç gerçekci değiller özellikle son bölümlerde ben ihtimal vermiyorum ki gerçek hayatta böyle bir ilişki olsun.
Bir diğer sözümde senaristlere, izleyici aptal yerine koydukları ve küçümsedikleri için. Bu kadar saçma sapan hataları yapıpta, gazete manşetlerine kadar taşıyorsa izleyiciye olan saygılarından ötürü çıkıp bir açıklama yapmalarını beklerdim. İşin kaymağını yemek kolay, peki bunu size sağlayan kim? izleyici değilmdir? nankörlük yapmayın lütfen. Kendimce bir karar aldım, dizi eğer böyle saçmalıklarla ve gerizekalı mantk hataları ile izleyici iyice enayi yerşne koymaya devam ederse izlemeyi bırakacağım. Şimdi diyeceksiniz ki, haa sen bırajksan nolur bence çok şey olur evinde reyting cihazı olan biriysen.
ozet yorumundan once kıyafet elestırılerını gorunce bunu yazmak ıstedım yumurta fılmındede naz erayda gorev almıs ve sıyadta kostum odulunu almıs gelde dusunme tamam 2 hafta elestırmıyorum kıyafetlerı kendı adıma bunu yapacam
ya aslında genelde bu yıl verılen tum odullerıde kımse begenmemıs elestırıyolar bunda naz hanımın payı nedır bılemem
valal kımsenın odullerı begenmemesıne sasırmamak gerekıyo asınınkı gıbı kostum yaptıysa sasılır tabı
ama yınede naz hanımı odulunden dolayı kutluyorum
Böyle soru soranların, hemen geçmiş mesajlarına bakıyorum.... sonra anlıyorum ki yanlış sayfaya düşmüş ....
İstanbul'a gelmişken, bir bakıma girer mi Asi.... Misal, kaşlar şekle sokulur mu? Bu arada, moda kalın kaş olduğu için, Defne'nin kaşlarının da formu bozuldu... Ah ah.. fragman sarmadı... özet mutlu etmedi... sesli fragman çıkmadı... döndük yine en eski konuya.... Asi ve kılıkları....
:img-hyste:img-hyste
bu bir bakıma iyi oluyo fragman ve özet sarmayınca biz Asinin sacına kasına kıyafetine takıyoruz zaman geciyo :img-icecr kostümcünün bizi düsünmekten baska yaptıgı bir sey yok..:icon_whis diyoki bakın özet/fragman sarmazsa size konusacak konu :img-hyste:img-hyste cok iyimserim ya :img-hyste
GULBEYAZ76 05-03-08, 16:33 Asi Demir ile birlikte gitmiyorsa mutlaka onu karşılamaya alana biri gelir.Yokmu bunların arkadaşı,dostu,akrabası.:img-wink::img-wink::img-wink:
Demir bey koruma iç güdüsüyle başkalarını korur mecburen.:img-hyste
YONCA_ÇINAR 05-03-08, 16:36 Valla canım hevesini kırmayım ama bunlar yatılı kalmaz. Günü birliktir İStanbul seyahati.. Tabi keşke dediğin gibi olsaydı..
Aslında Fundanın tüyosu kalabalık gidiyorlar demişti.Ama Asi yalnızdı fragmanda..YAni belki... bilemiyorum.Şimdi çelişkide kaldım. KAfam karıştı..
... ile ... bir yerde mi buluşacaklar acaba demişsin.Hİç merak etmiyorum.ÇÜnkü yeterince .... adı geçti.Biraz daha ... adı geçerse ben 46 lık olacağım.. BAna da yer açın lütfen..Dengelerim bozuldu..
O umut ettiğin canım.. Hepimizin umudu.. Umutta Asicilerin ekmeği... Yoksa senaristlere kalsak tümden gittik. O umutlar yok mu..
Şimdilik sadece Asinin kıyafet konusunda dikkat etmelerini istiyorum.Hijyen ve değişik. Ya kız hayvanlarla geçirdiği mantoyla istanbula gidiyor..Bu gören modacı tasarımcı yönetmen. yok mu biz mi görüyoruz sadece bunu..
kül kedisi bile temizliğin dışında tertemiz gözümüze çıkar...
Bak aklıma geldi yine sinirlendim..Ben karar verdim. 46 lık oldum.. Bana da yer var mı benim acilen gitmem lazım..
Vahh vahh kalmazlar demek tühhh gördüm mü gene hevesim kursamda kaldı :img-hyste
Belki sonradan birileri takılır peşlerine.Fragmanda Asi havaalanına tek gidiyor...
Demekki Demirle yaa uçakta yada orada buluşuyorlar :)
Hijyen???
Ben bu diziyi izlemeye başladıktan sonra onun ne demek olduğunu unuttum desem anlatabilirmiyim halimi :img-hyste:img-hyste
gecenlerde yazmıstım ıstanbula veya yurt dısı gezılerı ası ve demırın nasıl olur dıye ama hemende beklemıyordum ıstanbul u ama ozetcıye nekadar guvenmelıyız suphelı ama cok guzel bır bolum bızı beklıyo
ası kacar demır kovalar bunun adıda asktır[alıntıdır zerdanın gırısındekı guzel sozlerden]
dusunemıyorum ası ve demırı super olucak umarım bızı yıne bu kadar heveslendırıp havada bırakmazlar herseyı artık soyle guzel ası ve demır sahnelerı beklıyoruz
kıyafetlerden bende sıkayetcıyım ama asıler fakır arkadaslar ya bız bıseyler alıp gonderecegız yada demırın bu konudada bıseyler yapması gerekecek ama demır asının gozlerınden baska bısey gormuyo bu ara a yok unuttum saclarını boynunu endamınıda goruyodu pardon
goncayı eve atıyo galıba gecen bolum demıstı atıcam dıye allah asıyle demıre yıne dusucek hersey
ay nıye bu kadar guzel bır kızın tubanın karsısına bonuslar falan olmuyo ya ayrıca belkıde demırle ılgılı degıldır bu bonuscuk
|