Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 11)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

ipekaziz
07-03-08, 12:23
Hoşbuldum bimkolik'im:img-wink:

Her dediğine katılıyorum, ona da katılıyorum, buna da katılıyorum. Hatta Sevgili Söğüt için söylediğin "Sen ve masumiyet:img-hyste:img-hyste" lafına daha da çok katılıyorum...

Evet, fragmandaki o laf beni çok etkiledi:img-in_lo Demir'in sadece bakışları değil, ses tonuda beni çok etkiledi:img-in_lo

Fakat benim içimde o sahnenin devamı olamayacakmış gibi bir his var. Yani yemeğe gidiliyor, sonra dönülüyor, bizim Demir'de kapının önünde o cümleyi sayıklayarak kalakalıyor ve sahne bitiyor gibi geliyor.

Bakalım göreceğiz....

Ayrıca, Demir'le Asi'nin başlarına gelen bu zor durumu, sadece ve yanlızca konuşarak aşabileceklerini düşünüyorum.
Çünkü aslına bakarsanız Süheyla ile İhsan'ın geçmişte yaşadıkları olayda, bebeğin ellerinden alınmasında, Demir'in annesinin çiftlikten kovulmasında hiçbirinin bir kabahati yok, yapabilecekleri, değiştirebilecekleri bir şeyde yok.... İhsan'ın, İhsan'ın babasının, hatta biraz Ökkeş'in bile kabahati var , ama, yıllar sonra kader bu iki kişiyi bir araya getirdiyse, Asi ile Demir birbirlerine aşık oldularsa hiç kimse bunu değiştirecek bir şey yapamaz.

Umarım bu akşam ki bölümde aralarındaki bu sorunu birazcık dahi olsa aşabilecek bir konuşma geçer aralarında....

Ben bir de Cemal ağa'yı merak ediyorum. Geçen bölümde yumuşamış, pambık kalpli bir dede oluvermiş, İhsan'ın üstüne üşümesin diye battaniye bile örtmüştü. Ama ben Cemal Ağa'yı öyle görmek istemiyorum. Ben onu kötü ve hain biri olarak tanıdım ve öyle sevdim, bu yüzden hep öyle kalmasını istiyorum:img-yes:

cave77
07-03-08, 12:26
Çizik atmak kolay ( böcüğüm bak sana diyorum.... tezay biraz da sana :img-wink:) .... eğer o çiziği silmeniz gerekirse.... en iyi silgi bile iz bırakır.... bekleyin, bakalım gerçekler neler.... ne haleti ruhiyede ne hareketler yapıldı.... bakalım haklı haksız mı arayacağız.... yoksa helal be mi diyeceğiz....

Ferman'ın dolduruşuna gelmeyelim... ekşınnn deyip duruyor.... 12 yıllık sevgilisi 5 yıllık eşi.... hah.... ekşına bak.... kaç yıl baktı acep melül melül..... ( ferman kardeş bu saatten sonra yapacağın ekşınn açıklamalarını lafı güzaf kabul edeceğim :img-yes: ) Hani babalar, çocuklarına, kendi yapamadıklarını yapması için baskı yapar ya..... hah alın size örnek... Ferman baba, Demir oğul....

Şimdi ablacım ben de zaten izleyip karar verme taraftarıyım biliyorsun...ben de Demir'in gene bir anda geçmişi bahane edeceğini düşünmüyorum ama ola ki etti diyelim sence artık bu dengesizlik olmaz mı ? yani Asi'den her kaçmak istediğinde geçmişi mi öne sürecek ?ne kadar kendi frenleyebilecek....hani oldu da gene böyle bir hata yaptı...o inek ebesini :D(hahahaha bu lafa bayıldım,Ferman abi süpersin) otelde yanlız bıraktı diyelim...bu sefer nasıl telafi edecek bunu ? yani Demir yine böyle bir hata yaparsa nasıl altından kalkacak bu sefer..."hadi Asi bugün kafam iyi senle takılalım yok Asi aklıma gene geçmişim geldi hadi sana bye bye " olayı sürekli tekrarlanırsa ne olacak ? madem Demir bir şekilde bu ilişkiye başlamak için bir adım atmayacak kolay kolay..e bari artık geçmişinin dışında da bir makul sebep uydursun senaristlerimiz..:img-wink:...çünkü bu geçmiş artık herkesin geçmişi oldu

wyand0tte
07-03-08, 12:27
Farzedin ben Demirim sizlerde Asisiniz.Ben size böyle bir elbise aldım ne düşünürsünüz?

Bunlar benim şıklarım herkes kendine göre cevaplasın lütfen.:img-in_lo
*Demek ki benim giyim tarzımı beğenmiyor.:img-in_lo
*Beni hiç tanıyamamış.:img-blush
*Bunun niyeti beni kabak çekirdeği gibi açmak mı?:img-hyste
*Anlık hareket etmeden önce detay görmek istiyor.:img-hyste

aslında demekki benim giyim tarzımı beğenmior derim ama bizim diziye göre cevap vereyim..anlık hareket etmeden önce detay görmek isitor:img-hyste

hüznün geceleri
07-03-08, 12:35
Madam'sız kaldı Cemal ağa
Kahvesinden ister her sabaha
bahanesi yalnızlıktır çapkınlığa
gitti gidiyor mallar çakır gözlü kadına
:img-hyste

söğüt
07-03-08, 12:38
Farzedin ben Demirim sizlerde Asisiniz.Ben size böyle bir elbise aldım ne düşünürsünüz?

allahım, bu forumdaki yorumları okudukça benim düşünce ve konuşma yetilerim çaresiz kalıyor...bu yorumu okuduktan sonra, tam şu an; sözün bittiği yerdeyim:img-hyste:img-hyste:img-hyste

wyand0tte
07-03-08, 12:43

oyy oyyyy ne güzel yazmışsın öle hüznün geceleri devam etmeni dilerim çok beğendim..bir isteğim nerimandan süheylaya bişiler yazabilirmisin rica etsem

klgçaglar
07-03-08, 12:47

:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Tütütü maş. nazar değmez inşallah valla çok güzel yazmışsın evet gitti mallar gitti yok ama Cemal Aga yapmaz öyle yedirmez o kadına parasını ne anasının gözüdür o ne o Cemal Aga varya o Cemal Aga daha Madam'ı çok arayacak tabii Neriman'da ama cici annesiyle iyi geçinmesi gerekiyor dimi:img-hyste:img-hyste

pas.si.on79
07-03-08, 12:53

Bunlar benim şıklarım herkes kendine göre cevaplasın lütfen

a,c,d şıklarına bayıldım. :img-hyste
Demir Asi için bence "d"şıkkı ...

kendim açısından hepsini düşünürüm.Ayy Gülbeyaz nerden nasıl bulursun böyle şıkları..bravo:img-hyste:happy0064

a seçeneğini eliyorum çünkü.HErkes birbirine özel günlerde hediye alır.MEsala doğum günlerinde parfüm almak karşındakinin kokusunu sevmiyor sen bunu kullan anlamına gelmez..Ya da başka bir hediye kıyafetse..Sen tercih edemiyorsun bak böyleleri tercih edilir... diye hediye vermem. Ya da geldiğinde öyle algılamam.. Tabi bu illaki duygusal ilişkiler için geçerli olacak değil.HErkes için..

mesela DEmir Asiye tokayı ne böyle salkım saçak geziyorsun diye toka almadı.SAçına dokunmak için aldı :img-hyste

Ayy çok imrendim.O tokadan ben de alacağım.

b gerçekten tarzım olmayan benimle zıt birşeyse, tanımamış beni derim.
Ama mesala böyle bir kıyafet..HEdiye eden,ne zaman nerede giyinileceğin de önemli..

c seçeneğini b ye verdiğim cevap gibi.. Kimin nerede ne zaman giymemi istemesine bağlı..

ama sonra d yi düşünürum herhalde. :img-hyste

Onlarda böyle düşünsün.. ki Demir in harekete geçmesi için Asi engel olmasın:img-hyste
NOt:Hüznün geceleri maniler çok hoş:good::happy0064

tekstura
Demir(iç ses): Neden insan imkansızı ister. Neden vazgeçmeyi bir türlü beceremez. Hastalık gibi ölüm gibi bir şey bu; bur durdurabilsem kendimi.:icon_whis ((Vazgeçmeyi becerebilsen bile aşk senden vazgeçer mi? acaba))

Demir(Dış ses): Çok güzel görünüyorsun.:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

hüznün geceleri
oyy oyyyy ne güzel yazmışsın öle hüznün geceleri devam etmeni dilerim çok beğendim..bir isteğim nerimandan süheylaya bişiler yazabilirmisin rica etsem

wyand0tte.
Neriman ihsana arada yazıyorum
bu hafta izleyeyim.birbirlerine tavırları ne olacak ona göre yazarım.
Celam ağa damadına para koklatmıyordu te son haftaya kadar çakır gözlü kadınamı koklatacak.tabi bellide olmaz.dizi Arzucum

klgçaglar
07-03-08, 12:57
wyand0tte.
Neriman ihsana arada yazıyorum
bu hafta izleyeyim.birbirlerine tavırları ne olacak ona göre yazarım.
Celam ağa damadına para koklatmıyordu te son haftaya kadar çakır gözlü kadınamı koklatacak.tabi bellide olmaz.dizi Arzucum

Evet Özlemcim o şimdi bunalıma girmiştir tabii tek konuşacağıda o çakır gözlü olur anam yediri paraların hepsi Neriman'ın torunlarının hepsinin hakkını yeditir amanın gitti gitti paralar gitti ay bana ne oluyo be:hıhOnu Neriman düşünsün...

hüznün geceleri
07-03-08, 13:06
Evet Özlemcim o şimdi bunalıma girmiştir tabii tek konuşacağıda o çakır gözlü olur anam yediri paraların hepsi Neriman'ın torunlarının hepsinin hakkını yeditir amanın gitti gitti paralar gitti ay bana ne oluyo be:hıhOnu Neriman düşünsün...

yav kadına bir adet gül verdi diye gittimi olur mallar.
ben Cemal ağama güveniyorum.o kolay kolay kimseye lokmasından yedirtmez.Kaç yılık emek veren madamı bile gözünü kırpmadan yolladı.
çakır gözlü kadının gözüne aldanıp mı malları yetirtecek

klgçaglar
07-03-08, 13:10
yav kadına bir adet gül verdi diye gittimi olur mallar.
ben Cemal ağama güveniyorum.o kolay kolay kimseye lokmasından yedirtmez.Kaç yılık emek veren madamı bile gözünü kırpmadan yolladı.
çakır gözlü kadının gözüne aldanıp mı malları yetirtecek

Özlem valla anlayamadım seni yahu demin maninde gidecek mallar dedin şimdide diyorsun bi gül verdi diye mallar gittimi anlamadım valla:blink::hıh
Hem bir gül 5-6 ytl felan belki pek fazla değil ama benim bildiğim Cemal Ağa ilk kez gördüğü kadına değil 5-6 ytlsini 10 ykrsini bile vermez çünkü o Demir değil Demir saçıyo paraları valla yok yok bu Cemal Ağa yedirticek servetini bu kadına demedi deme valla:hıh

pas.si.on79
07-03-08, 13:16
Özlem valla anlayamadım seni yahu demin maninde gidecek mallar dedin şimdide diyorsun bi gül verdi diye mallar gittimi anlamadım valla:blink::hıh
Hem bir gül 5-6 ytl felan belki pek fazla değil ama benim bildiğim Cemal Ağa ilk kez gördüğü kadına değil 5-6 ytlsini 10 ykrsini bile vermez çünkü o Demir değil Demir saçıyo paraları valla yok yok bu Cemal Ağa yedirticek servetini bu kadına demedi deme valla:hıh

valla olaya öyle bir kadın girerse herşey beklenir..Neriman madam dan kıskanıyordu ama bu kadın kökten götürür.En azından Madamın cilvesine servet dökmez.Ama buna dökebilir.. Tabi Cemal Ağa çabuk kendini toparlamazsa..

Zaten Şehnaz HAnım dı sanırım adı..O girecek denildiğinde direk aklıma NEriman ve serveti geldi..Gitti Nerimanın çocuklarının rızkları..:) dedim.

hüznün geceleri
07-03-08, 13:18

arzucum mani bir alışkanlık bende.etki tepki olayı.
ben düşündüklerimden,etkilendiklerimden ve olacaklardan yola çıkarak birşeyler yazıyorum.belki çok saplantılıda diyebilirsin ama bana verilen izlenimler böyle

qsawe
07-03-08, 13:20
Demir(iç ses): Neden insan imkansızı ister. Neden vazgeçmeyi bir türlü beceremez. Hastalık gibi ölüm gibi bir şey bu; bur durdurabilsem kendimi.:icon_whis ((Vazgeçmeyi becerebilsen bile aşk senden vazgeçer mi? acaba))

Demir(Dış ses): Çok güzel görünüyorsun.:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Ah bu iç sesi duyacağız.... bu dış sesi de duyacağız da devamı gelecek mi? Yoksa her zaman ki gibi, bizimkileri sessizliğe mi mahkum edecek şu malum kişiler.... :img-blush

Umarım, buraları okur da replik nasıl yazılır öğrenirler...

patasana dilek
07-03-08, 13:21
cemal ağa kaçın kurası :icon_whis onda kolay kolay para yedirecek göz yok:img-hyste olsa olsa kendine 3-5 günlük eğlence hazır madamlada küsüşmüşken fırsat bu fırsat deyip gençken yapamadıklarını yapma zamanı deyip :img-hyste hooppp çakır gözlü güzele yelken açmıştır:icon_whis

klgçaglar
07-03-08, 13:22
valla olaya öyle bir kadın girerse herşey beklenir..Neriman madam dan kıskanıyordu ama bu kadın kökten götürür.En azından Madamın cilvesine servet dökmez.Ama buna dökebilir.. Tabi Cemal Ağa çabuk kendini toparlamazsa..

Zaten Şehnaz HAnım dı sanırım adı..O girecek denildiğinde direk aklıma NEriman ve serveti geldi..Gitti Nerimanın çocuklarının rızkları..:) dedim.

Benimde valla yazık oldu Nerimana artık Neriman neler yapar düşünemiyorum yani:) Alttan alttan kuyusunumu kazar yoksa direkt saç baş yok yapmaz Neriman saf o ama paraya gelince iş akansular duruyor o saf kadın bi bakıyoruz uyanık olmuş...
Evet Madam'ın ne cilvesi vardıki kendine göre bişeyler yapıyordu ama tabi çakır gözlü bayan kadar olmayacak tabii valla gitti gitti Neriman'ın güvendiği o paralar ne yapıcak şimdi çok merak ediyorum:)

klgçaglar
07-03-08, 13:27
arzucum mani bir alışkanlık bende.etki tepki olayı.
ben düşündüklerimden,etkilendiklerimden ve olacaklardan yola çıkarak birşeyler yazıyorum.belki çok saplantılıda diyebilirsin ama bana verilen izlenimler böyle

Yok canım niye diyeyim saplantılı sana yani zaman göstericek kimin dediği doğru çıkacak ama bence o çakır gözlü bayanı boşboşuna diziye kattıklarını düşünmüyorum bi tehike görevi üstlencek bence en azından Neriman ve Cemal Ağa için eğer bu kadın Cemal Ağa'ya gerçekten aşık olursa onun parasını almaz
ki bu ihtimal %1 lerde hatta dahada az anca kullanmk için Cemal Ağayla ilgilenir bence...

hüznün geceleri
07-03-08, 13:30
Yok canım niye diyeyim saplantılı sana yani zaman göstericek kimin dediği doğru çıkacak ama bence o çakır gözlü bayanı boşboşuna diziye kattıklarını düşünmüyorum bi tehike görevi üstlencek bence en azından Neriman ve Cemal Ağa için eğer bu kadın Cemal Ağa'ya gerçekten aşık olursa onun parasını almaz
ki bu ihtimal %1 lerde hatta dahada az anca kullanmk için Cemal Ağayla ilgilenir bence...

neyse.bu kadın lüle kenan gibi gelip geçici olur.önce çektireceğini çektirir sonra sırra kadem bastırırlar.belkide hiç ummadığımmız yardımlarda bulunur bellimi olur.çünkü dizi hep sırlarla süprizlerle dolu
oolmaz dediğin oluyor.İhsana güvendikde noldu.şimdi sevilmeyen adam oldu

sevgiyolu
07-03-08, 13:31
Merhabalar,,

Hastaneden geldim yine Ankarada tam bir bahar hatta yaz havası var.. bir sıcak ki sormayın..

Arkadaşlar amma yazmışsınız yani maşallah ...mümkün oluğunca kafamı vererek okumaya çalışıyorum ... Demirde takılıp kalınmış galiba.. eh akşama az kaldı...sabır:icon_whis...

yasamakguzel88
07-03-08, 13:35
ben geldim..hoşgeldim:) dersten geldim bir baktım yine coşmuşsunuz.. maniler süper olmuşş. herkesin ellerine sağlık..evet artık asi günümüz.bir haftalık yorumlarımızın birkaç saatligine son bulup sonra aynı hızla 20. bölüm yorumlarımıızın başlayacagı gün.. içimden bir ses demirle asi için iyi başlayan gecenin tatsız bitcegini söylüyor.demir yüzünden ama umarım yanılıyorumdur.....

qsawe
07-03-08, 13:37
neyse.bu kadın lüle kenan gibi gelip geçici olur.önce çektireceğini çektirir sonra sırra kadem bastırırlar.belkide hiç ummadığımmız yardımlarda bulunur bellimi olur.çünkü dizi hep sırlarla süprizlerle dolu
oolmaz dediğin oluyor.İhsana güvendikde noldu.şimdi sevilmeyen adam oldu

Şimdi bu güzel gözlü çirkin sesli ( benim fikrim bu ama, şarkıcıymış dizide.... :icon_whis ) hatun neden diziye girdi.... bize sorun lazım... dizinin uzaması için konu lazım.... bu hatun kişinin Antakya'ya gelme sebebi, babasını aramak olabilir :icon_whis

Bu dizide potansiyel baba kim... İhsan.... İhsan'a ulaşmak için kullanacağı, kişi de Cemal ağa.... buyrun yeni sorunumuz.... :img-blush

patasana dilek
07-03-08, 13:42
ben geldim..hoşgeldim:) dersten geldim bir baktım yine coşmuşsunuz.. maniler süper olmuşş. herkesin ellerine sağlık..evet artık asi günümüz.bir haftalık yorumlarımızın birkaç saatligine son bulup sonra aynı hızla 20. bölüm yorumlarımıızın başlayacagı gün.. içimden bir ses demirle asi için iyi başlayan gecenin tatsız bitcegini söylüyor.demir yüzünden ama umarım yanılıyorumdur.....

hoşgeldin içinden gelen sesin doğru olduğunu söyliyemiyorsun galiba :icon_whis
bence sen bize alıştıra alıştıra söylemeye başla demirin yapacaklarını :img-yes:

unutulmayan
07-03-08, 13:44
Şimdi bu güzel gözlü çirkin sesli ( benim fikrim bu ama, şarkıcıymış dizide.... :icon_whis ) hatun neden diziye girdi.... bize sorun lazım... dizinin uzaması için konu lazım.... bu hatun kişinin Antakya'ya gelme sebebi, babasını aramak olabilir :icon_whis

Bu dizide potansiyel baba kim... İhsan.... İhsan'a ulaşmak için kullanacağı, kişi de Cemal ağa.... buyrun yeni sorunumuz.... :img-blush

Sorun yumakları bir bir çıkıyor daha açıklanmadık bir kamyon soru var kaldıramaz bünyem yine bir baba,çocuk arama meselesini varsın bizden uzak dursun..

Hayırda durduk yere ahır yakanımı ararsın samanlık yakanımı ararsın kendisini antakayaya sığdırmayıp istanbullara atanmı ararsın bunca sıkıntının içinde bide baba arama meselesi çıkmasın kaldıramam :img-hyste

deniz123
07-03-08, 13:47
herkese merhaba
ee arkadaşlar sizdede benim gibi heyecan var mı heyecan dizimize çok az kaldı
ya şu dizi bi başlasada istanbuldaki sahneleri görsek asinin o güzel kıyafetlerinin içindeki güzelliğini,demirin gözünü ondan alamamasını,demirin toka borcunu ödemesini vs.. bu sahneleri çok merak ediyorum
ayrıca azgın kurt dedeyide merak ediyorum adamın yalnızlık canına tak etti soluğu pavyonda aldı bilmem artık bu işin sonu nereye gider..:img-hyste

yasamakguzel88
07-03-08, 13:47
bu akşamki bölümü genelde herkes tarafında az çok tahmin edilmektedir..asinin ist.macerasısı çok iyi giderken bu macera birden değişektir..bu değişmeyi söyleyemem,romantik giden bir olayın değişmesi sizce ne olabilir..akşamı bekleyin..çok güzel bir bölüm geçmişin acısı,kıskançlık duygusu,sevgi,aşk ve güzel bir süpriz belkide asinin birden değişime girmesi bu yazdıklarımda saklıdır..asi otel odasında bir olayla süpriz birşeyle mutlu olacakken yine kaldığı yerde hüzün yaşayacak..tabiki demirin bunlarda büyük etkisi var,ve toka olayı sizce neyi ve nasıl simge edebilir..burada da çok romantik bir hava bulacaksınız..tokanın kimin aldığına gelince sizler tahmin ediyorsunuz detaya girmeye gerek yok..ama bir yandan da ya asinin kendi tokasıysa demirde de otokayı kendinin takmasını asiye yardım etmesini istemişse böylede düşünün veya sizin düşündüğünüz gibi demir aldı asiye süpriz yaptı veya daha değişik bir olay oldu yani demek istediğim bir yere odaklanıp kalmayın geniş düşünmeye çalışın ki ileri bölümlerde sizlere zemin hazırlasın..

arkadaşım aynen böyle bir yorum yaptı:) dizi hakkında çok şey bilip pek birşey söylemeyenlerden.. ne kadar dogru ne kadar yalnış ben bilemem.. buyrun yorum sizin:)

*Sultan*
07-03-08, 13:50
Arkadaslar,

karsilikli atismalar, yakistirmalar hic hos olmamis. :img-yes:
Elestirdigimiz zaman, kirici olmamaya dikkat edelim lütfen.

Mesajlar tarafimca silinmistir.

Saygilarimla,

Sultan
DiziFilm
Yönetim

ZEMFIRA
07-03-08, 13:50
Çok az kaldı dizi saatine, dizi saati yaklaştıkça gerginliğimiz de artıyor mudur nedir???

Daha önce de paylaşmıştım sanıyorum sizinle, Asi dizisi yayına başlamadan önce, diziyle ilgili olarak yazılmış bir yazıyı...

"Alınan bilgilere göre Asi dizisi Ekim ayının 2. haftasında izleyici ile buluşucak. Fırtınalı aşkın, sel olan duyguların, kabaran umutların, yatağına sığmayan tutkuların tek adresi "Asi"... İki gönülün tek yürek olduğu, tek yüreğinde geçmişten kalan sırlarla nasıl parçalandığı, toparlanmaya yeniden hayata sarılmaya, tutunmaya çalışan iki küçük yüreğin yeniden atması, iki talihsiz aşık aşklarından vede sevdalarından aldıkları güç ile dırenecekler kadere, maziye sırlara ve yuzyıllık hayatlara."

Acaba diyorum, "toparlanmaya yeniden hayata sarılmaya, tutunmaya çalışan iki küçük yürek", "yeniden atmaya" neden bu bölüm başlamasınlar??? :img-icecr "İki talihsiz aşık, aşklarından vede sevdalarından aldıkları güç ile, maziye sırlara ve yuzyıllık hayatlara direnmeye" :img-icecr neden bu bölüm başlamasınlar??? :img-yes:

Ben umutluyum. :)

bye

sude9
07-03-08, 13:52
bu akşamki bölümü genelde herkes tarafında az çok tahmin edilmektedir..asinin ist.macerasısı çok iyi giderken bu macera birden değişektir..bu değişmeyi söyleyemem,romantik giden bir olayın değişmesi sizce ne olabilir..akşamı bekleyin..çok güzel bir bölüm geçmişin acısı,kıskançlık duygusu,sevgi,aşk ve güzel bir süpriz belkide asinin birden değişime girmesi bu yazdıklarımda saklıdır..asi otel odasında bir olayla süpriz birşeyle mutlu olacakken yine kaldığı yerde hüzün yaşayacak..tabiki demirin bunlarda büyük etkisi var,ve toka olayı sizce neyi ve nasıl simge edebilir..burada da çok romantik bir hava bulacaksınız..tokanın kimin aldığına gelince sizler tahmin ediyorsunuz detaya girmeye gerek yok..ama bir yandan da ya asinin kendi tokasıysa demirde de otokayı kendinin takmasını asiye yardım etmesini istemişse böylede düşünün veya sizin düşündüğünüz gibi demir aldı asiye süpriz yaptı veya daha değişik bir olay oldu yani demek istediğim bir yere odaklanıp kalmayın geniş düşünmeye çalışın ki ileri bölümlerde sizlere zemin hazırlasın..

arkadaşım aynen böyle bir yorum yaptı:) dizi hakkında çok şey bilip pek birşey söylemeyenlerden.. ne kadar dogru ne kadar yalnış ben bilemem.. buyrun yorum sizin:)

ama oldumu şimdi..şu arkadaşını konuşturmanın yollarını bulsan:)
ters köşe olmalara alıştık beklemediğimiz bir şey değil ama tam da bölüm öncesi bu mesaj çok şüphe uyandırıcı...burhan Altıntoptan yardım almayı düşünüyorum:img-hyste:img-hyste

hüznün geceleri
07-03-08, 13:55

yazdıklarına hakda veriyorum ama artık kadın,erkek ilişkisi olmadan olsun birazda.olacaksada biraz ara verilsin.
diziye ilk başladığımızdan beri genç kızların geçmişde yaşanan talihsiz olayları anlatılıyor.demirin anası köprüder atar suçlu duruma düşer
süheyla hamile kalır evlilik dışı sonra çocuğunun yaşadığını öğrenemez öğrendiğindede bizlere şok yaşatır.çocuk ihsandan.ihsanda bilmez bu durumu.
sonra neriman ihsan ilişkisi.buda hamile olduğu için evlenir.
olaylar hep bu yönde iliyor.tabi bunlar olmasada konu sıkıcı olur ama olaylar hazmedilmeden başka olaylar oluyor.onun çocuğu bunun çocuğu hep ihsandan.başka ihsanın çocuğu varmı diye aklıma takılıyor.şimdide gonca kızın başı derde girecek nasıl girecek.pis gözlü oğlan yatak matak dedi.konu hep böylemi ilerleyecek.ben bundan rahatsız oluyorum.
bu olaydada şöyle mantık yürütdüm doğruluğu yanlışlığı tartışılır elbet ama
gonca ve sevdiği olan arasında hoşşeyler olmayacak.hepimiz bu yönde düşünüyoruz..bu iki kişi arasında yaşanacak olaylar geçmişteki olayların nasıl yapıldığının,yaşandığının bir göstergesi olarakmı gösterilecek?neriman açısından.ihsan neriman vakasını öğrenemedik henüz.neriman kızının başına gelenlerden dolayı kendi geçmişini anımsayıp yeni bir sır çıkartırmı dersiniz.
ihsan neriman öreneği şimdilik gonce ve sevdiği o olan.o kızıda kötülük yapılırsa:icon_sorr
şimdide cemal ağa çakır gözlü kadın.
bunaldım bu tür şeylerden.kaldıramıyorum.
izleme diceksiniz ama izleyorumda,vazgeçemiyorumda

patasana dilek
07-03-08, 13:57
meleğin seçtiği toka daha şık ve taşlı bir tokaydı :happy0064
eğer bu tokayı demir aldıysa bu toka daha sade bir toka
eğer asinin tokasıysa biraz önceki yoruma açık açıklamadan sonra bu ihtimal geldi aklımıza peki o zaman durduk yerde demir asinin saçına tokayı takma isteğini nasıl dile getirdi acaba bak şimdi çok merak ettim bu konuşmaları:icon_whis

yasamakguzel88
07-03-08, 14:01
vallahi konuşmaz o arkadaş..ileride kendiside bu işi yapıcagından.. emege saygı diyor ve söylediklerini üstü kapalı geçiştiriyor:) izleyip görücez artık

hüznün geceleri
07-03-08, 14:01
Sorun yumakları bir bir çıkıyor daha açıklanmadık bir kamyon soru var kaldıramaz bünyem yine bir baba,çocuk arama meselesini varsın bizden uzak dursun..

Hayırda durduk yere ahır yakanımı ararsın samanlık yakanımı ararsın kendisini antakayaya sığdırmayıp istanbullara atanmı ararsın bunca sıkıntının içinde bide baba arama meselesi çıkmasın kaldıramam :img-hyste

al bendende okadar.sır sır sır sır,meçhul çocuklar kafamı buladı iyicene.birini hazmedeyim derken biri çıkıyor.şimdi dizi senaryo bolluğunda.
ilerde bu bolluğu bulamazsa şimdikileri şimdi yaşatacağına ilerde yaşatsın azda.

pas.si.on79
07-03-08, 14:04

Yoksa Kenanla mı karşılaşıyorlar.. diyeceğim ama sanırım Lülenin dişisi Demir e bela olacak..Allah allah sen tut iki çift kırk yılın başı İStanbula gelsinler başbaşa Ondan sonra Demirin başına bela ol..HAyırda önceleri nerdeydi..
dişi Lüle işte.. ne olacak..

Sonra çok haklısın Demir tokayı sadece takıyordur. Ama ASinin öyle bir gülüşü var ki..Sanki hediyede çok memnun olmuş gibi..Ama neyse tabi.. saatler kaldı.. topu topu kaç saat kaldı ki şunun şurasında...

asicik
07-03-08, 14:07
o gece...belki de asiyi yemege götürecektir...cünküüüüü dogum gününü unutmami$tir.....malum senaristler unuttu :img-tomatbari demir unutmasin.:icon_whis...aside bunun icin böyle $Ik giyinmi$tir... o tokada belkide hediyedir...yada yasamakgüzel88 arkadasimiz gibi...demir o tokayi görür be asiye takar ama toka asinindir...
yada ...yada... bunlar böyle gider...en iyisi beklemek ve görmek:img-wink::img-yes:...

bu arada Demirin üstüne fazla gidilmi$ bence...daha hic birsey bilmiyoruz...Demir kendini cekecek denildi...Forum ikiye bölündü...Demire cizik atanlar ve atmayanlar....valla ben $u anda atmayanlardanim:img-yes:., yargisiz infaz yapmayacagim:img-wink:...bölümü izledikten bakariz caresine...bakalim o zaman atiyormuyum atmiyormuyum:icon_whis

Gülbeyazcim...anketin süper olmus ... :hap:good:py0064

glas
07-03-08, 14:11
Şu olabilir belki,toka Asi'nindir Demir'den takmasını rica eder.Demir tokayı görünce o tatsız geceyi hatırlar ve yine Asi2den uzak durmaya başlar.Asi'de garibim tam bi şeyleri aştık derken yine duvar gibi Demir'le karşı karşıya kalınca çok üzülür. Bu travmaları atlatamıyacaklarını düşünüp oda bundan sonra Demir'e yaklaşmak istemiycektir.Kız daha ne yapsın sürekli anlayışlı olmaya çalışıyo ama her seferinde başa dönüyolar, yakında oda pes eder bence. Demir önce kendi içinde bazı şeyleri çözmesi lazım.Kızı bi soğuk bi sıcak suya sokup çıkarıyo. Asi'den vazgeçemiyo ama sahiplenemiyoda. Asi vazgeçip başkasına yönelmeden akıllanmıyacak bu gidişle.

qsawe
07-03-08, 14:13
bu arada Demirin üstüne fazla gidilmi$ bence...daha hic birsey bilmiyoruz...Demir kendini cekecek denildi...Forum ikiye bölündü...Demire cizik atanlar ve atmayanlar....valla ben $u anda atmayanlardanim:img-yes:., yargisiz infaz yapmayacagim:img-wink:...bölümü izledikten bakariz caresine...bakalim o zaman atiyormuyum atmiyormuyum:icon_whis

Gülbeyazcim...anketin süper olmus ... :hap:good:py0064

Yok daha kimse çizik atmadı.... atıcam diyenler de atmaz merak etme ( hiç yönlendirmiyorum gördüğün gibi :icon_whis ) akşam izleyeceğiz, ve sonra nedenlerine niçinlerine bakacağız.... sonra da, gerekenleri yapmaları için yol göstereceğiz.... bizim işimiz bu.... önce kızıp sonra affedecek birşeyler bulmak... :img-wink:

güleron
07-03-08, 14:16
[QUOTE=yasamakguzel88;6319776]bu akşamki bölümü genelde herkes tarafında az çok tahmin edilmektedir..asinin ist.macerasısı çok iyi giderken bu macera birden değişektir..bu değişmeyi söyleyemem,romantik giden bir olayın değişmesi sizce ne olabilir..akşamı bekleyin..çok güzel bir bölüm geçmişin acısı,kıskançlık duygusu,sevgi,aşk ve güzel bir süpriz belkide asinin birden değişime girmesi bu yazdıklarımda saklıdır..asi otel odasında bir olayla süpriz birşeyle mutlu olacakken yine kaldığı yerde hüzün yaşayacak..tabiki demirin bunlarda büyük etkisi var,ve toka olayı sizce neyi ve nasıl simge edebilir..burada da çok romantik bir hava bulacaksınız..tokanın kimin aldığına gelince sizler tahmin ediyorsunuz detaya girmeye gerek yok..ama bir yandan da ya asinin kendi tokasıysa demirde de otokayı kendinin takmasını asiye yardım etmesini istemişse böylede düşünün veya sizin düşündüğünüz gibi demir aldı asiye süpriz yaptı veya daha değişik bir olay oldu yani demek istediğim bir yere odaklanıp kalmayın geniş düşünmeye çalışın ki ileri bölümlerde sizlere zemin hazırlasın..

Arkadaşım ne yaptın sen ya...Dağıldım vallahi...Fakat cidden merak uyandırdın ve demir ne yaptı yine demekten kendimi alamadım...Daha önceki yorumumda da dedim ...asi niye o kapıya dayanmış ağlamaklı diye.....Ah bu demir varya adamı hem mest edip hem duvara çarpıyor...bir arkadaşımız iki ileri bir geri demiş...Yok kardeşim bunun ki 2 ileri dört geri...

Gel saat 8 gel....

MİHRİMAH
07-03-08, 14:27
:good::good::good:
Bütün bunları yazmaktan beni kurtardığın için çok teşekkürler MİHRİMAHCIĞIM..
ellerine sağlık..
Benim için de tam istediğim şekilde ilerliyor bu aşk..
Her ne kadar Fastfood ağzımı sulandırsa da, mum ışığında yavaş yavaş yediğim yemeğin yerini tutamaz.. Onun için ben bu aşkı sindire sindire izlemek istiyorum..İstemez miyim Demir'im Asi'yi öpsün, koklasın, sarıp sarmalasın? Tabiiki isterim..:img-yes: Ama bu aşk şarabını fondip yapıp sarhoş olacağıma, yudum yudum içip tadına varmayı tercih ederim..

Bi şey değil canım .kesinlikle inşallah her şey zamanla yavaş yavaş sindire sindire olacak .

ve bizlerde bu sevdanın o zaman daha güzel olduğunu anlayacağız .
o kadar güzel şeyler hissettiriyorlarki bu duyguların, davranışların ,bakışların nasılda önemli olduğunu daha iyi anlıyoruz belkide.

ayşe ıraz
07-03-08, 14:32
Arkadaşlar,

Sitenin videolar bölümüne "Asi&Demir... Gözler Kalbin Aynasıdır" diye bir klip ekledim...

Sabahtan bu yana pek çok arkadaşım... kutlama/beğeni mesajları gönderdi.. çok sağolun... ama klibi yapan ben değilim... ben sadece siteye ekleyenim... maalesef öyle becerilerimde yoktur...

Klibi yapan arkadaşımız bıcırık Melike'miz... yani aassiii...
kutlamalarınızı ona da ileteceğim... yalnız klip yapmak çok iyi oluyormuş yahu... bir sürü beğeni mesajı aldım... şu anda her ne kadar haketmesemde :img-angel böyleyim... ben bu Movie Maker da kesme biçme işini en kısa zamanda öğrenip başınıza bela olmaya karar verdim:img-hyste:img-hyste...

Benden kurtuluşunuz yok:img-pilot

Henüz Demir Adam'a kimse çizik atmadı... ters bir durumla karşılaşırsak atmayı planlıyoruz... Yalnız qsawe komutanımızda daha şimdiden çizik atacaklara kırmızı kartı gösterdi:img-hyste...

bakalım nasıl yapıcazzzzz bu işisofa

asicik
07-03-08, 14:33
Yok daha kimse çizik atmadı.... atıcam diyenler de atmaz merak etme ( hiç yönlendirmiyorum gördüğün gibi :icon_whis ) akşam izleyeceğiz, ve sonra nedenlerine niçinlerine bakacağız.... sonra da, gerekenleri yapmaları için yol göstereceğiz.... bizim işimiz bu.... önce kızıp sonra affedecek birşeyler bulmak... :img-wink:

haklisin asu abla...bizim isimiz bu...demire kizariz kizariz...sonrada bi hayran bakisina bütün forum ahalisi olarak (tamam genelleme yaptim, bazilari beyenmiyor o bakislari:img-hyste:icon_whis:icon_whis..) ölüp biteriz...affederiz... öfkesden eser kalmaz...aslinda anlayabiliyorumlar gelir sonra....

ben simdiden söyleyeyim...ben demiri anlayabiliyorum...yani o mekanda böyle bi durumda kendini cekmesi dogal diyorum....bölüm bir facia ile biterse bütün forum bana bu laflari yedirecek:icon_whis ama ben genede olumlu düsünüyorum...yani bölüm fazla iyi bitmeyecegi ortada ama Demirin yanlis bir davranisi sonucunda olmaz bu...kendini ceker (tamamen degil:img-yes:, sadece o gece:img-yes:) ama bu yanlis bir davranis degil...asi bundan pek hoslanmayabilir ama...

tarcin
07-03-08, 14:36

Ben toka olayını ilk gördüğümde geçmişin ortaya çıktığı nişan gününe geri sardığımızı düşünmüştüm. O gece o toka Asi'nin saçlarına takılamadı çünkü geçmiş Demir'in içini yakmaya başlamıştı.
Şimdi ise sanki arada olanları unutarak tekrar hiç birşey olmamışcasına geçmişi hiçe sayarak sevdanın ortaya çıktığı o noktaya geldiğimizi düşünmüştüm.

Yazıdaki romantık giden olayın değişmesi kısmı hala moral bozucu.
Romantizim neden değişir "Kısmen cinsellik" bilemiyorum romantizimi başka ne bozar

qsawe
07-03-08, 14:42
Henüz Demir Adam'a kimse çizik atmadı... ters bir durumla karşılaşırsak atmayı planlıyoruz... Yalnız qsawe komutanımızda daha şimdiden çizik atacaklara kırmızı kartı gösterdi:img-hyste...

Saklanma bulurum, koltuk bana engel olamaz.... hızlı karar vermeyeceğiz.... gerekirse hepimiz sileriz ama, öfke ile kalkan zararla oturur derler.... o nedenle, eğriyi doğruyu çözmeden kimseyi çizmek yok....:img-wink:

haklisin asu abla...bizim isimiz bu...demire kizariz kizariz...sonrada bi hayran bakisina bütün forum ahalisi olarak (tamam genelleme yaptim, bazilari beyenmiyor o bakislari:img-hyste:icon_whis:icon_whis..) ölüp biteriz...affederiz... öfkesden eser kalmaz...aslinda anlayabiliyorumlar gelir sonra....

ben simdiden söyleyeyim...ben demiri anlayabiliyorum...yani o mekanda böyle bi durumda kendini cekmesi dogal diyorum....bölüm bir facia ile biterse bütün forum bana bu laflari yedirecek:icon_whis ama ben genede olumlu düsünüyorum...yani bölüm fazla iyi bitmeyecegi ortada ama Demirin yanlis bir davranisi sonucunda olmaz bu...kendini ceker (tamamen degil:img-yes:, sadece o gece:img-yes:) ama bu yanlis bir davranis degil...asi bundan pek hoslanmayabilir ama...

Çok hak ederse, seni bende kurtaramam... ama hak etmezde haksızlığa uğrarsa.... ben buradayım, arkama saklarım seni :D

pas.si.on79
07-03-08, 14:43
Ben toka olayını ilk gördüğümde geçmişin ortaya çıktığı nişan gününe geri sardığımızı düşünmüştüm. O gece o toka Asi'nin saçlarına takılamadı çünkü geçmiş Demir'in içini yakmaya başlamıştı.
Şimdi ise sanki arada olanları unutarak tekrar hiç birşey olmamışcasına geçmişi hiçe sayarak sevdanın ortaya çıktığı o noktaya geldiğimizi düşünmüştüm.

Yazıdaki romantık giden olayın değişmesi kısmı hala moral bozucu.
Romantizim neden değişir "Kısmen cinsellik" bilemiyorum romantizimi başka ne bozar

Sevgili yasamakguzel88 arkadaşımızın yazısını ara ara okuyorum. bu değişmeyi söyleyemem,romantik giden bir olayın değişmesi sizce ne olabilir..
bunu her seferinde başka şeyler aklıma geliyor..
En son yoksaaaa...:love09::img-in_lo akabinde Asiden Demir e şaaakkk :ditovalla herşeyi düşünmek lazım:img-hyste

MİHRİMAH
07-03-08, 14:46
mihrimah yorumlari okuyordumda.. yaptigin bütün yorumlara katiliyorum.... yani demirin asiyi sevdigini ispatlamasi icin neyapmasi lazim..... demir bugüne kadar asi icin neler yapti neler... artik ben bile biktim...kahraman demirden...ne yani demir hata yapamazmi ilk yaptigi hatada suclamamizmi lazim..... onun icin hic te kolay degil ... ayrica aside olanlari duydugunda artik bundan sonrasi yok demedimi demire... ona ragmen demir asiyi yalniz birakmadi... simdide istanbullara kadar gitmis .... yani bunlar asiyi sevidiginin kaniti degilmidir..... yani demir asiden uzak kalsa bile... ki bu mümkün görünmüyor... bundan demir asiyi sevmiyor gibi bir sonuc cikarmam.....

evet canım kesinlikle öyle .bende sıkıldım artık sürekli demirin asi için bi şeyler yapmasından ya bi kerede asi demir için bi şey yapsada görsek yani mesela demir hastalansa o kadar yağmur altında kaldı ya bi adam grip ol ateşlen bi bakalım asi gelsin başında burdun bi nane limon kaynatsın gece başından ayrılmasın .

sonra asi demiri uyurken izlesin demi .

[QUOTE=bimkolik;6316059]Aahh..ahh...silebilsek..silebilsek o allahın belası geçmişi, kim durdurabilir Demir'imi o zaman görün bakın..Zaten zokayı yutmuş bir kere garibim.. Geçmiş meçmiş hak getire..Kurtulmaya çalışmak için yaptığı her hamlede daha çok saplanıyor..Bu aşk içini paramparça etse de, canını acıtsa da yaşanacak..
Şu anda onu tek engelleyen şey kendi yaşayacağı acı değil, Asi'ye yaşatmaktan korktuğu acı..İhsan Bey'in durumuna düşmekten korktuğu için, bir genç kıza ümit verip ortada bırakmaktan korktuğu için, gelecek geçmişleri kadar karanlık göründüğü için, bu aşkın Asi'yi yaralamasına dayanamayacağı için, beyni devamlı 'bu aşk imkansız, vazgeçmelisin' komutları verdiği için, o otel odasında olmasını umduğumuz şey gerçekleşmeyecek henüz..
Ayrıca Asi'nin arkasına geçip, o tokayı taktıktan sonra, o sırt dekoltesine,o sımsıcak gülen Asi'ye rağmen oradan ayrılmayı başarabiliyorsa Demir, helal olsun.. Bu ne demek biliyor musunuz? Aşkın allahı..
Orada ' Ben seni seviyorum ama bu aşkı yaşamamız imkansız, zamana bırakalım her şeyi, sorunlar hele bir çözülsün...' falan dese, bence bütün büyü biter..
daha böyle çook yutkunup, yutkunup kalacaklar..Ama zincirlerin kırıldığı, hiç bir engeli gözlerinin görmediği, duygularını dizginleyemedikleri zaman da gelecek..İşte o zaman fırtına kopacak.. vallahi canım kesinlikle evet demir nasıl başarıyor kendini durdurmayı bilemiyorum helal olsun ne kontrol varmış ondada .

şu zincirlerin kırılma anını bekliyorum büyük bir sabırla.

bir erkeğin kendini bu kadar kontrol etmesi çok da görülmüş bi şey değildir işte bu noktada senin dediğin gibi bu demirin asiyi nasılda sevdiğini ıspatlıyor .hani çok sevdiğin insana dokunmaya bile korkarsın onun kırmaktan korktuğun için işte demirimde öyle .

Nişanda bile hanım hanımcık giyinen Asi'nin dolabında böyle dekolte bir kıyafet olduğunu ve İstanbulda giyerim diye yanına aldığını düşünmüyorum. Çantasını hazırladığında Demirin arkasından 'yetişeceğini' de bilemezdi...

Bence de alışverişe çıkmıştır ya da o kıyafeti Demir almıştır :) Fragmanda da 'Çok güzelsin' yerine 'Çok güzel olmuşşun' demiyor mu?

Olama(z) mı?

bende tam işte asinin bu dekolte kıyafetine kafayı taktım ama bakalım önce izleyeyim sonra konuşurum .

nerden buldu bu kıyafeti şu anda anlamadım yada nerde niçin bu kadar dekolteli bir kıyafet giyiniyor onuda henüz çözemedim .

çünkü asi şimdiye kadar hiç böyle giyinmemişti hangi sebep asiye bunu giydirdi acaba yoksa bonus kafayı gördüde kıskançlıktan eee peki demir sen görürsün diyipte mi giyiniyor acaba.

Steella
07-03-08, 14:47
bimkolik tarafından gönderildi

Bütün bunları yazmaktan beni kurtardığın için çok teşekkürler MİHRİMAHCIĞIM..
ellerine sağlık..
Benim için de tam istediğim şekilde ilerliyor bu aşk..
Her ne kadar Fastfood ağzımı sulandırsa da, mum ışığında yavaş yavaş yediğim yemeğin yerini tutamaz.. Onun için ben bu aşkı sindire sindire izlemek istiyorum..İstemez miyim Demir'im Asi'yi öpsün, koklasın, sarıp sarmalasın? Tabiiki isterim.. Ama bu aşk şarabını fondip yapıp sarhoş olacağıma, yudum yudum içip tadına varmayı tercih ederim..

Ben de kesinlikle katılıyorum.:img-yes::img-yes: Çok hızlı ilerleyip sonra da çok kolay yıpratılan bir AŞK izlemektense, yudum yudum içilen bir şarap gibi AŞKI izlemeyi tercih ederim.

Yalnız bu şarabı yudumlarken şarabın tadının kaçmaması da çok önemli. Benim rahatsızlık duyduğum konu karekterlerin yıpratılmaması.

AŞK'ı yavaş ilerletmek adına ne her defasında kalp kırıp, çamlar deviren bir Demir'i ne de aşkından başka bir şeyi gözü görmeyen, onurunu, kendi doğrularını, verdiği kararları bir kenara bırakıp, her defasında kaldığı yerden devam eden bir ASi'yi görmem istemem doğrusu.

Herkes düşünerek adım atmalı ve sonuçlarına katlanmalı. Yaşanan AŞK'sa dahi mantığın ve onurun tamamıyla yok olmamasından yanayım.

GULBEYAZ76
07-03-08, 14:50
Romantizmi ne bozar?
*Asinin topuklu pabuçla düşmesi.:img-hyste
*Demirin dokunma yasağını delmesi Asinin çemkirmesi.:img-hyste
*Demirin boğazına geçmiş kaçar.:img-hyste
*Asinin zorla kapatılmış minik bavulu büyük bir gürültüyle patlar.:img-hyste
*Cemal ağa ve bastonu Asiyi denetlemeye gelir.:img-hyste

:img-tomat Kabulümdür.Hormonsuz olsun lütfen.:img-wink:

MİHRİMAH
07-03-08, 14:52

*Bunun niyeti beni kabak çiçeği gibi açmak mı?:img-hyste

işte bu soru çok zor bir soru gerçekten ve şıklarda çok zor .baya bir düşündükten sonra vecap veriyorum .

şimdi kıyafeti giydiğime göre demekki bu hediye hoşuma gitti .ve bana böyle güzel bir hediyer aldığı için mutlu olurdum .ve onun beklerdim.

sude9
07-03-08, 14:53
romantik ortam nasıl bozulur

-bakışıp bakışıp yiyilen akşam yemeği sırasında yemekten bir şey çıkar..karşıdaki kişi durumu çakmasın diye ağzınızda lokma ile kala kalırsınız..aklınız ne yedim ben sorusunda iken ortada ki romantik bakışlar hiçbirşey anlam ifade etmez...ortam bozulur

-dans için kalkmışsızındır..yeni aldığınız ayakkabı ayağınızı sıkmaktadır..yüzünüzde gülümseme ama acı çeker bir halde haliyle bakışlar dokunmalar yine kar etmez,acı çeken adamın aklına duyduğu acıdan ne zaman kurtulacağım sorusu gelir..ortam bozulur

-gece bitti evli evine oda sahibi odasına..taraflardan biri gelir odanın kapısını çalar,içeri deki aklı bende kaldı gidemedi diye heyecan yapar..kapıyı açar..duyduğu şey bende macun kalmamış fazla macun varmı sende..buyur işte romantik ortam bozuldu..

diziye saatler kala bu kadar fikir çıkıyor ancak:img-hyste:img-hyste

MİHRİMAH
07-03-08, 14:54
Romantizmi ne bozar?

bence cemal ağa bastonu ile denetlemeye gelirse işte o zaman bak gör sen bu ikisinin halini demir acaba odada ne hale gelir bilemiyorum .

şeyyy biz toplantı yapıyordukta o yüzden şey etmiştim gelmiştim.

ZEMFIRA
07-03-08, 14:57
Romantizmi ne bozar?
*Asinin topuklu pabuçla düşmesi.

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Süpersin gerçekten... Bunlar sonra sahneleri seyrederen de aklıma gelince :img-hyste; romantizmi bozanlar listesine bir kişi daha eklenmiş oluyor. :img-hyste

Çok eğleniyorum seni okurken çook. :img-yes:

tuba-ece
07-03-08, 14:57
selam form almıs basını gıtmıs bu kadar cok sey paylasmanız guzelde bızlerıde dusunun ama hergun ugrama sansımız yok boyle sayfaları okurken yakında gozluklenecegım

of naz hanım yapmıs yapacagını bence onun tek amacı var oda

gundemde kalmak bu bolumde gundemde naz hanım reklam kokan hareketler bunlar

tubanın guzellıgı hep dıyorum dıllere destan ama bu bolum of yanı nasıl bır guzellık oyle demır yıne uzaylarda olucak

ya ınanmıyorum o bonusumu kıskanacak ası yok yok olamaz neyını nıcın kıskansın hıc olmamıs

ası demır ıcın cok sey yaptı canlar tek tek yazmayalım bundan bırkac bolum once demır oyle sozler soyledıkı nedenı ne olursa olsun suan yaptıkları azbıle

demır ne yapabılrde ası ıcın hos olmaza gelınce yıne nayır nolamaz yıne gelgıtım geldı bıran senı yakın hıssettım ama yok uzakmıssın der ve gıder heralde

toka oncekı daha guzeldı sankı

aslan konusuna gelınce ben abartıldıgını dusunmuyorum onca yılın acıları ayrılıkları herkesın hayatını bu kadar alt ust eden bır durumu1 veya2 bolumde gecıstırmek olmazdı.o nedenle gayet normal bu durum

MİHRİMAH
07-03-08, 15:01

şimdi bu antakyaya gelen kim oluyor bonus kafamı yoksa diğerimi cemal ağayla ilgilenenmi.

aman bonus gelmesinde gerisini hallederiz herhalde .

Ağustos Böcüğü
07-03-08, 15:03

Şimdi şöyle yapacağız;

Bir Nasreddin Hoca fıkrası vardır hepimizin bildiği.Anımsayalım efendim..

Nasrettin Hoca, oğlunu çeşmeye gönderecekmiş. Testiyi eline verdikten sonra oğlunun kulağını çekmiş. Sonra da:
-Sakın testiyi kırma!diye bağırmış. Bu durumu görenler:
-Ne yapıyorsun , Hoca Efendi demişler. Çocuk testiyı kırmış değil ki... Hiç suçu olmayan çocuğu ne diye azarlıyorsun Hoca:
-Testi kırıldıktan sonra iş işten geçmiş olur demiş.

Hehehe...Biz Nasreddin Hoca soyundan geliyoruz efems..Demir hata yapmadan atarız çiziği..Sonra atmışız ne fayda..:)

SBR
07-03-08, 15:04
Oooo eski forumdaşları görmek ne güzel :)

Aside demire ilk başlarda sinir oluyordu sonra durumları ne oldu bak :) Leyla aslan işi çok güzel olur kavgayla başladılarda klasik bir başlangıç oldu :)

Merhaba takımdaşım Sinem bacım :)

Yahu Asi nerde Demir e sinir oluyordu boğulmaktan kurtardıktan sonra Asi nin Demir e bakışlarını gördük yani Demir biraz uzak durdu hafiften yüz vermedi yoksam olaylar çok farklı gelişirdi :)

Aslan-Leyla olmaz yahu Aslan için başka biri girsin diziye :img-icecr Yaw Asi ve Aslan ın kardeş çıkması bu yüzden iyi olmadı süper çift olacaklardı her şey İhsan ın yüzünden birde son bölümlerde hiç bir şey olmamış gibi davranıyor :mad72: Neyse bağladım konuyu :)

Herkese iyi yorumlar .

ayşe ıraz
07-03-08, 15:04
-gece bitti evli evine oda sahibi odasına..taraflardan biri gelir odanın kapısını çalar,içeri deki aklı bende kaldı gidemedi diye heyecan yapar..kapıyı açar..duyduğu şey bende macun kalmamış fazla macun varmı sende..buyur işte romantik ortam bozuldu..:img-hyste:img-hyste

Sinemaskop çekimli koridor sahnesinde Demir'in bir ileri, iki geri gitmesinin nedeni kesinlikle bu:happy0064 Neyse ki Asi'nin meşhur bavulunda misvaklısından kesin bulunmaktadır:img-pilot...

pas.si.on'cum Demir'e çizik atacaklar (komutanımızdan korkmamıza rağmen) kollarımızı bir güzel sıvamıştık... gel bakayım sen nihayet elimize düştün diyorduk...

Asinin tokat atabilir tahmininden sonra :blink::blink::blink: hönkkkkkk
durumundayız... doğru yazdım demi çizikçiler:img-hyste

Son bişey daha forumun bugün çivisi çıktı:img-icecr... daha doğrusu benim çivim çıktı:img-haha: benim saatime göre 3 saat 45 dakika sonra rahatlayacağım/z... ohhhhh beee:img-hyste

bimkolik
07-03-08, 15:05
Yoksa Kenanla mı karşılaşıyorlar.. diyeceğim ama sanırım Lülenin dişisi Demir e bela olacak..Allah allah sen tut iki çift kırk yılın başı İStanbula gelsinler başbaşa Ondan sonra Demirin başına bela ol..HAyırda önceleri nerdeydi..
dişi Lüle işte.. ne olacak..

Sonra çok haklısın Demir tokayı sadece takıyordur. Ama ASinin öyle bir gülüşü var ki..Sanki hediyede çok memnun olmuş gibi..Ama neyse tabi.. saatler kaldı.. topu topu kaç saat kaldı ki şunun şurasında...

Kıskançlık deyince bir şeye dikkat ettim.. Fragmandaki dişi Lüle'nin giydiği elbise, daha sonra Asi'nin giydiğiyle aynı gibi.. Demir'i öyle gülerken görünce kıskanıp bir koşu böyle bir elbise aldı herhalde ASi. Yoksa kimse Asiye öyle elbise aldırtamazdı.. Ya da asi kızımızo akşam odaya giyinmeye çıktı ve aklına Demirin o kıza bakışı geldi ve kendini öyle bir elbise içinde hayal etti.. Hatta daha da ileri gidip, saçlarını toplamak üzereyken toka elinden kaydı ve tam o sırada kapı çaldı karşısında Demir..Tokaya yardıma geldi.:img-hyste
Belki de Asinin üzerinde başka bir şey var.. Siyah elbise hayal..
off Cumaları hep böyle oluyor, saatler yaklaştıkça saçmalıyorum..
Herkesler gelmiş foruma, hoşgeldiniz:img-yes:bugün bayram var..

Cansu*
07-03-08, 15:07
doğru aslında asinin antakyadan getirdiği öle bi kıyafeti olabilir mi bence valizine koymaz onu ya istanbuldan aldı ya da belki de defneninkini almıştır ama demir alabilir mi onu alabilir de nie olmasın

bi de demir asiye tokayı takıyo ya belki de asi saçına getirdi tokayı takamadı aynı kolye gibi sonra demir taktı olabilir

MİHRİMAH
07-03-08, 15:10
Hatalıysam beni düzeltin... ( bozuk imalat gibi bir cümle oldu :img-hyste )

Kayaların üstünde yaptıkları konuşmanın ..... anlıktı.... unutalım.... ruhuna dokunmaktır..... cümlelerinin ardından, Demir, Asi'ye hiç dokundu mu?

Ben anımsamıyorum....

Eğer haklıysam, Demir'in, o tarağı takması bile, oldukça ilerleme sayılmalı... Çünkü Asi "asla izin vermeyeceğim" demişti.... saçına dokunmasına izin vermiş oluyor :img-wink:.... Demir'in, kendini tutma sebeplerinden biri, o izni Asi'nin vermesini beklemesi olabilir. Saça tarak takmayı, zorunluluktan yapılmış sayabilir. İlk hareketi Asi'nin yapması gereke bilir. Asi de, karşıdan beklerse..... eee bunlar keçi değil mi? İki inatçı, "önce sen " der ve harekete geçmezse.... neyse bakalım ve görelim....Dün de yazdım.... herşey yavaş yavaş ve gerçekten emin olunduğunda yaşanmalı.... kafasında "önce sen " ler olan insanlar bu tereddütle her hangi bir şeyi paylaşmamalı.... "biz" düşüncesi oluştuğunda, zaten hayat kendi akışını sağlar...

vallahi asucum haklısın evet demir asiye dokunmuş oluyor bu da gerçekten güzel bir ilerleme bunlar zaten öyle çok uzun süre uzak duramazlarki .

akşam çok güzel bir bölüm izleyeceğiz hep beraber .dizimizi izlerken hep sizler geleceksiniz aklıma .

hepimize yi seyirler arkadaşlar .

nasildelioldum
07-03-08, 15:11

-bakışıp bakışıp yiyilen akşam yemeği sırasında yemekten bir şey çıkar..karşıdaki kişi durumu çakmasın diye ağzınızda lokma ile kala kalırsınız..aklınız ne yedim ben sorusunda iken ortada ki romantik bakışlar hiçbirşey anlam ifade etmez...ortam bozulur

-dans için kalkmışsızındır..yeni aldığınız ayakkabı ayağınızı sıkmaktadır..yüzünüzde gülümseme ama acı çeker bir halde haliyle bakışlar dokunmalar yine kar etmez,acı çeken adamın aklına duyduğu acıdan ne zaman kurtulacağım sorusu gelir..ortam bozulur

-gece bitti evli evine oda sahibi odasına..taraflardan biri gelir odanın kapısını çalar,içeri deki aklı bende kaldı gidemedi diye heyecan yapar..kapıyı açar..duyduğu şey bende macun kalmamış fazla macun varmı sende..buyur işte romantik ortam bozuldu..

diziye saatler kala bu kadar fikir çıkıyor ancak:img-hyste:img-hyste

Çok yaşayın yemin ederim gülmekten gözümden yaş geldi:happy0064 Özellikle ne yedim ben düşüncesi süper. Ben bu akşamki bölümden çok fazla birşey beklememeye kararlıyım. Çünkü ne zaman fragman güzel olsa araları bozuluyor,ne zaman fragmanda fazla birşey olmayacakmış gibi gösterse güzel şeyler oluyor. Aşka yelken açtıkları bölümü hepimiz gördük :icon_sorr
Çok az kaldı dizimize,heyecanla bekliyorum,
Yorumlarınız çok güzel,yazan herkesin ellerine,yüreğine sağlık. Siz olmasanız Cuma nasıl gelir bilmem bye

qsawe
07-03-08, 15:12
Şimdi şöyle yapacağız;

Efenim bir Nasreddin Hoca fıkrası vardır hepimizin bildiği.Anımsayalım efendim..

Nasrettin Hoca, oğlunu çeşmeye gönderecekmiş. Testiyi eline verdikten sonra oğlunun kulağını çekmiş. Sonra da:
-Sakın testiyi kırma!diye bağırmış. Bu durumu görenler:
-Ne yapıyorsun , Hoca Efendi demişler. Çocuk testiyı kırmış değil ki... Hiç suçu olmayan çocuğu ne diye azarlıyorsun Hoca:
-Testi kırıldıktan sonra iş işten geçmiş olur demiş.

Hehehe...Biz Nasreddin Hoca soyundan geliyoruz efems..Demir hata yapmadan atarız çiziği..Sonra atmışız ne fayda..:)

Sen zemin hazırlıyorsun Demir'e çemkirmeye :D:D:D bak sonra pişman olursun.... ne olmazzz ne olmazzz :icon_whis

Testi kırılmadan kulak çeken hoca, şimdiki devirde, eline testi bile veremez çocuğun.... bırak suya göndermeyi... O nedenle, bak yine diyorum izleyelim.... gerekirse hep beraber atarız o çiziği.... :img-yes:

mine53
07-03-08, 15:14
ya bence arkadaşlar bana göre bu bölüm büyük bir yakınlaşma olacak demir asinin odasına geliyo gece yarısı ya .hoş gece yarısı muhabbet edecekleri yok bunların hayrı alamet değil işallah olmaz öyle şey ne olur dua edin ben annem ve babamla izliyorum

pas.si.on79
07-03-08, 15:14
ası demır ıcın cok sey yaptı canlar tek tek yazmayalım bundan bırkac bolum once demır oyle sozler soyledıkı nedenı ne olursa olsun suan yaptıkları azbıle

Ben hemen burda atlayayım.. Demir için :)

Şimdi Asi Demire hakverdi.. DAha doğrusu Demir Asiyi tanıdığından o şekilde söyledi..Ve 18nci bölümde anladık ki yaptığında yanılmamış..Sadece olayları anlatamadığından herhangi bir şey söyleyemediğinden kendini tam ifade edemedi..Söyledikleri can yaktı.Bildiklerini söyleyemedi.

ÇÜNkü ASi bu durumda Demire ilk başta inanmayabilirdi..sonra inansada yine unutmak gerek diyecekti. Zaten Asi de Demire bunu söyledi...

Eğer Demir bildiklerine rağmen Asiye aynı şekilde sevgilim,canım diye davransaydı Asinin tepkisini alabilirdi.Asi sen bunları biliyordun da neden bana öyle davranıyordun derdi.. ÇÜnkü böyle bir olayı geçmişi Aside kaldıramıyor şimdilik.. Geçmiş şuan benim omuzlarımda dedi..Demir gibi Asi de bunun acısını yaşıyor..Uzaklaşmak istiyor. Duygularımı yoksa duydukları mı buna karar verecekler...

Şu bir gerçek ki ikisi de duygularından vazgeçmez.Ama işte ilk duyduktan sonra böyle bir durağanlık yaşamak istiyorlar.. Bu yüzden Demir e kızmıyorum.Asi de kızmadı..

Cansu*
07-03-08, 15:16
set resimlerini gördünüz mü otelin önündeki taksiye asi demir beraber biniyolar ikisi arka koltuktalar bi yere gidiyolar ama diğer resimde de bagaja bişey yüklüyolardı demekki biri antakyaya gidiyo o da asi herhalde

qsawe
07-03-08, 15:17
ya bence arkadaşlar bana göre bu bölüm büyük bir yakınlaşma olacak demir asinin odasına geliyo gece yarısı ya .hoş gece yarısı muhabbet edecekleri yok bunların hayrı alamet değil işallah olmaz öyle şey ne olur dua edin ben annem ve babamla izliyorum

Aman aman dur ne oluyorsun.... abartma yahu... bu dizi 20 kuşağı dizisi birrr.... + a8 ya da, kırmızı noktalı değil ikiiiiiiii..... birşey olmayacaığı bilgisini aldık üççççççç ( almasakda olmayacağını tahmin ediyorduk o ayrı... en azından bir kısmımız :icon_whis)

GULBEYAZ76
07-03-08, 15:19
bence cemal ağa bastonu ile denetlemeye gelirse işte o zaman bak gör sen bu ikisinin halini demir acaba odada ne hale gelir bilemiyorum .
şeyyy biz toplantı yapıyordukta o yüzden şey etmiştim gelmiştim.

Cemal ağa seni deyüssss diyerek bastonu Demirin sırtında kırabilir.:img-hysteCemal ağa bastonsuz yapamaz forumda Devrekli biri varsa baston ihalesi ona kaldı.:img-hyste
Bastonu neden taşır onu da anlamadım baston yere değmiyor.:img-hysteHavayı dövmekle meşgul.:img-hysteNe kadar nafile bir çaba.:img-hyste

deren1970
07-03-08, 15:19
Herkese Asi Gecesi Öncesi Merhabalar:img-yes:

Vallahi mesleği benim gibi muhasebeci olan arkadaşlar iyi bilirler cuma yoğunluğunu:img-wink: Akkahtan şu saate kadar o kadar güzel yorumlar, maniler yazılmışki sizler tarafından şu saate nasıl geldik anlayamadım, herkesin klavyesine sağlık:img-yes:

Ya bu arada tokayı Demir'in alıp takmasına şu saate kadar emin olan ben yaşamakgüzel88 arkadaşımızın yazısını görünce ters köşe oldum, o tokanın Asi'nin olduğunu hiç aklıma getirmemiştim iyi mi:icon_whis

Yalnız ne kadar uyumlu çift olacaklar, ikiside tokaya önem veriyor baksanıza:img-wink:

Bölüm sonu hayal kırıklığına umarım çok uğramam.

Sevgiler

asicik
07-03-08, 15:21
:

Çok hak ederse, seni bende kurtaramam... ama hak etmezde haksızlığa uğrarsa.... ben buradayım, arkama saklarım seni

desene gelecegim bi demirin birde senin ellerinde asu abla:img-hyste:img-hyste:icon_whis:icon_whis saol asu abla...sakla beni sakla...yanliz demir bir faciaya sebeb olurda bölüm berbat biterse benim halim:img-tomat:dito:img-help::blink:sofa

allahdan demir süperman yada pardon o olsa olsa ironman:img-cool2:img-cool2 olur...kurtarir beni...:img-weigh

pas.si.on79
07-03-08, 15:24

eyvah eyvah.. İyi de güzelim sadece Asi dizisinde mi var bu. Çizgi filmlerde bile var..Hem o 14 sonu 15 in başı bölümde ne yaptınız... Zaten rtük var..OLsa da fazla birşey olmaz.. SAhne onu gerektiriyorsa olmalı bence.. ÇÜnkü iki aşık var.. Bunlar hep böyle bakacak değiller ya..... Zaten forum herşeyi didik didik didiyor..Sonra denmez mi ateşle barut sadece bakıştılar..Hiç birşey yok..Şİmdiden diyorlar zaten.. :img-hyste

bimkolik
07-03-08, 15:24

-dans için kalkmışsızındır..yeni aldığınız ayakkabı ayağınızı sıkmaktadır..yüzünüzde gülümseme ama acı çeker bir halde haliyle bakışlar 'dokunmalar yine kar etmez,acı çeken adamın aklına duyduğu acıdan ne zaman kurtulacağım sorusu gelir..ortam bozulur

diziye saatler kala bu kadar fikir çıkıyor ancak:
Romantik ortamı bozsa bozsa nerimanın telefondaki cırtlak sesi bozar..
'Koş kardeşinin namusu gitti , yetiş Asi 'diyerek..Bilmezki diğer kız da İstanbulda mercimeği fırına vermek üzere.:img-hyste Allahtan fırının kapağı açılmak bilmedi bir türlü..:img-hyste

pas.si.on'cum Demir'e çizik atacaklar (komutanımızdan korkmamıza rağmen) kollarımızı bir güzel sıvamıştık... gel bakayım sen nihayet elimize düştün diyorduk...

Asinin tokat atabilir tahmininden sonra :: hönkkkkkk
durumundayız... doğru yazdım demi çizikçiler:

Çizik atanı çizerim..:dito:dito
Çizdirmeem:img-icecrçizdirmem:img-icecr Demirimi kimseye çizdirmem:img-icecr
Gözlerin..:img-icecrah o gözlerinn:img-icecr beni benden alaann:img-icecr
Aslaa..aslaaa..:img-icecrvazgeçemem senden aslaa..:img-icecr

elif15
07-03-08, 15:26
arkadaşlar bence daha bölümü izlemeden demir i idam etmeyelim.. idam biraz kötü bi benzetme oldu:img-hyste..

herneyse daha bölümü izlemeden hemen yüklenmeyelim yani.. belli olmaz belki haklı bi sebeptir.. ya da şu anda aklımıza gelmeyen başka bişeydir... ama eer saçma sapan bişey yüzünden demir kendini çeker ve asi yi yine yüzüstü bırakırsa forumda neler olur tahmin edemiyorum yani..

bence o tokayı demir asi ye aldı.. yani nişan gecesi öğrendiği gerçeklerle sarsılmıştı ve bi anda tokayı kırmıştı.. ama geçen bölümde yağmur altında yaşadıkları o şeylerden sonra.. demir de yeniden bi umut oluştu ve bence o tokayı aldı.. asi de takamadığı için demir den takmasını rica etti..

şu saatlerde geçmio arkadaşlar ya daha üç buçuk saat var.. herkese sabır diliyorum..

Cansu*
07-03-08, 15:32
şu gelen haberde dio ya demir kendini çekicek sonu kötü olucak falan die düşünüyorum düşünüyorum fragmandaki sahneler o kadar umut verici sevindirici ama bi türlü bulamıyorum neden sonunun kötü olucağını herhalde beklenmedik bişey olucak şaşırıcaz

wyand0tte
07-03-08, 15:32
Romantizmi ne bozar?

em mantıklısı demirin boğazına geçmiş kaçar ama asinin söylediği sözlerle birlikte :img-hyste

yasamakguzel88
07-03-08, 15:33
zaten arkadaşlar ekledigim o yorumda dikkat ettiyseniz toka asinin demiyor.. geniş düşünün sadece diyor.. tabikide demir de almış olabilir.. hatta bende böyle düşünüyorumm.sadece demirin ne yaparak asiyi üzcegini kestiremiyorum..tabi üzcekse o da kesin degil

sude9
07-03-08, 15:36
Romantik ortamı bozsa bozsa nerimanın telefondaki cırtlak sesi bozar..
'Koş kardeşinin namusu gitti , yetiş Asi 'diyerek..Bilmezki diğer kız da İstanbulda mercimeği fırına vermek üzere.:img-hyste Allahtan fırının kapağı açılmak bilmedi bir türlü

Çizik atanı çizerim
Çizdirmeem:img-icecrçizdirmem Demirimi kimseye çizdirmem:img-icecr
Gözlerin..:img-icecrah o gözlerinn beni benden alaann
Aslaa..aslaaa..vazgeçemem senden aslaa

Gonca meselesi ve neriman di mi:img-hysteo romantik ortamı bozmaz canım olsa olsa görünenin ardına bakmayı bilmek olur,işe tam zamanında el atmak olur,anlık kalkan zararla oturur atasözünü:img-hyste görmek ve yaşamaktan kurtarmış olmak olur:img-hyste

çizik işine gelince..canım ben daha güzel yollarını buldum..biri asi nehrine atmak diğeri Asi'nin karşısına Demir'i dikip evet diye bağırtmak:img-hyste:img-hyste...kolay harcamam paşamı ama vukuat vahimse alırım aşağı:img-hyste..benim demire sevgim sıkı sıkı sarıp sarmalamak ile boğazına yapışıp sıkmak arasında bir şey..hem sev hem öldür mantığı:img-hyste:img-hyste..ikinci eylem neyseki 1-2 olarak kaldı..3.gelmez umarım

Anda
07-03-08, 15:40
Deminden beri yaızlanları okumaya çalışıyorum. Sanırım uzun zamandır bölüm öncesinde bu kadar çok yazılmamıştı. Asi'nin elbisenin nerede dikildiğidnen otelin koridorundaki mehter provalarına kadar yazılmış. Okurken çok eğlendim :)

Ama bu bakışlar konusunda bir şeyler söylemeden de geçemeyeceğim. Hem bu fragman tahmini olmadığı için vurulmama gerek de yok. Sözümden dönmüş olmuyorum. Sütten çıkan ak kaşık kadar masumum yani. Ayy durun o İhsan'dı. Ben asla onun kadar masum olamam. O zaman bozadan çıkan kaşık kadar diyelim.

Şimdi bir kere yiğidi öldürsek bile - ki bu bölümde işimin zor olacağına dair aldığım mesajlar dolayısıyla bu yiğidin hayatından ciddi şekilde endişe etmekteyim - hakkını vermek lazım. Söz konusu olan yiğit çok güzel bakıyor. Nerde, kime, nasıl bakması gerektiğini biliyor. :img-yes: O yüzden bakışları hakkında bu kadar yazıyoruz. (Kendimi de kattım işin içine böylece :icon_whis)

Tamam artık bakışlardan sözlere geçmesini istiyoruz da... o kadar da kolay değil ki ... adam hiç yapmamış bu tür bir konuşma belli ki... öğrenecek zamanla... biz de bekleyeceğiz anlaşılan... hem baksanıza açılıyor gibi de yavaş yavaş...

Hem ne demiş Faruk Nafiz Çamlıbel usta Gizli Bakışlar adlı şiirinde;

Bir bakışki açıyor gönül muammasını,
İki sevdalı kalbin en gizli yarasını,
Bir bakış ki kudreti hiç bir lisan da yoktur,
Bir bakış ki bazen şifa, bazen zehirli oktur.

Bir bakış, bir aşığa neler anlatır,
Bir bakış, bir aşığı saatlerce ağlatır
Bir bakış, bir aşığı aşkından emin eder,
seven insanlar daima gözleriyle yemin eder.
.

Cansu*
07-03-08, 15:41
bence bu bölümün sonunda demirin asiden uzaklaşacağına inanmayalım izleyelim ve görelim çünkü fragmanda böle bişey göstermiyolar özette de sdece asi için maceranın sonunun kötü olacağı yazıyo illa demirin asiden uzaklaşacağıyla alakalı olmayabilir başka bişeylerde olabilir

gülendam83
07-03-08, 15:44
arkadaşlar özetin sonundaki cümle bence gonca ile ilgili. goncanın kayıp olduğu haberi filan gelebilir mesela.. bu arada yapılan yorumları okumadan konuya daldım. bu düşüncem mutlaka söylenmiştir. bu şekilde tahminde bulunanlara bende katılıyorum. yani gecenin kötü bitmesinin nedeni ikisinin arasında olucak bişeyden olmayacak gibi geliyor bana...:img-yes:

patasana dilek
07-03-08, 15:48
arkadaşlar özetin sonundaki cümle bence gonca ile ilgili. goncanın kayıp olduğu haberi filan gelebilir mesela.. bu arada yapılan yorumları okumadan konuya daldım. bu düşüncem mutlaka söylenmiştir. bu şekilde tahminde bulunanlara bende katılıyorum. yani gecenin kötü bitmesinin nedeni ikisinin arasında olucak bişeyden olmayacak gibi geliyor bana...:img-yes:

bencede demir artık hiçbir şekilde asiyi üzmez onu kırmaz
seninde dediğin gibi bu goncayla iligili bir durumdur çünkü goncanın daha ilk buluşmada adamı şapur şupur yaptığına göre kaçmış olmasında bir tuhaflık yok tabii bence

asicik
07-03-08, 15:57

.
:img-ok:
:img-in_lo:img-in_lo
kelimelerin bittigi yer:icon_roll........bir bakis daha güzel anlatilmaz di herhalde ...bu siirden sonra sadece susuyorum:img-hi::img-hi::img-hi:

not: andacigim....iyi ki bu siiri buraya eklemissin....melankolik halimden duygusal halime geri döndüm:img-blush:img-blush

yasamakguzel88
07-03-08, 15:57
bencede demir artık hiçbir şekilde asiyi üzmez onu kırmaz
seninde dediğin gibi bu goncayla iligili bir durumdur çünkü goncanın daha ilk buluşmada adamı şapur şupur yaptığına göre kaçmış olmasında bir tuhaflık yok tabii bence

kesinlikle olabilir.. siz benim yazdıkalrıma aldırmayın...zaten sürekli emin olmadıgımı söylüyorum.sakın çıkmazsa üstüme filan gelmeyin he...:)bende özeti okudugumda ilk aklıma gonca gelmişt. hatta burayada yazmıştım..demir artık asiyi üzcek bişey bile yapsa kesinlikle sevgisinden emin olmadıgından degil.. belkide onu koruma içgüdüsüyle yapar.. tabi yaparsa...bu bölümün sonunu hiç kestiremiyorum

nasildelioldum
07-03-08, 16:09
Anda'cım eklediğin şiir çok güzel,bir tanede benden :img-yes:

Bakışların

Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur
Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur...

Bir bakış bir aşığa neler neler anlatır
Bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır.

Bir bakış bir aşığı aşkından emin eder
Sevişenler daima gözlerle yemin eder...

Victor Hugo

sude9
07-03-08, 16:12
Bu kadar bakış muhabbeti üzerine bir iki kelam da benden gelsin..daha doğrusu ferdi babadan:img-hyste:img-hyste...:img-hyste..çivisi çıkanlara,balatayı sıyıranlara tavsiye edeceğiniz şeyler varsa çekinmeyin söyleyin şu ara ihtiyaç hasıl oldu zira:img-hyste

Bakışların bana biraz cesaret versin
Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben
Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle
Giderim bu diyardan merak etme sen

Toprak olur taş olurum
Yolunda yoldaş olurum
İstersen gardaş olurum
Merak etme sen

Her baharın hazan olsa
Kara bağrın alev olsa
Gurbet bana ölüm olsa
Merak etme sen

nasildelioldum
07-03-08, 16:17
Bu kadar bakış muhabbeti üzerine bir iki kelam da benden gelsin..daha doğrusu ferdi babadan:img-hyste:img-hyste...:img-hyste

Bakışların bana biraz cesaret versin
Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben
Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle
Giderim bu diyardan merak etme sen

Toprak olur taş olurum
Yolunda yoldaş olurum
İstersen gardaş olurum
Merak etme sen

Her baharın hazan olsa
Kara bağrın alev olsa
Gurbet bana ölüm olsa
Merak etme sen

Çok severim bu şarkıyı,süper olmuş:good:

Bakışlardan konuşmak ne kadar güzel,sevdiğim bir dörtlük daha var benim,onuda paylaşmak isterim sizinle:img-wink:

Bundan sonra ki hiç bir bakış onun bakışı olmayacak
Ve onun olmayacağını bilsede bu gönül
Bundan sonra her bakışta hep
Yanlızca ve sadece onu arayacak...

Birbirlerine ne kadar güzel bakıyorlarki bizide aşka getiriyorlar böyle. Demir ve Asi sanki gerçekten var,Antakya'da yaşıyorlar gibi. Bunu bize hissettirdikleri için ayakta alkışlıyorum:happy0064

TUBASİ
07-03-08, 16:26
Bugün ASİ günü... Bu zamana kadar en merakla beklediğim bölüm...Demirin Asiyi bırakacağını sanmam ..Aynı hatayı bir daha yapmaz ..Hoş hep söylediklerimi yutmak zorunda kaldım ama set resimlerinide görünce ,Hataya tek başına dönmiyeceklerini anladım...Asiyi fragmanda görmek bile yetti,nasıl bir güzelliktir be kardeşim..:img-yes:

Bakışlar konusuna gelince evet ,harikalar o konuda..Aşkıda tutkuyuda nefreti kıskançlığıda iyi aktarıyorlar..Ancak artık sözlerede aktarsınlar..Aralarındaki imkansızlığı onlar yaratıyor..En büyük sorun geçmiş değil aslında inat ve guruları...Asi ve Demir birbirine o kadar benziyorlarki altan alan olmuyor..Bir durulduğunda diğerinde fırtınalar esiyor..Artık bir DUR denmelii..

sinem*
07-03-08, 16:28
Bir bakış baktın kalbimi yaktın ( asiden demire gitmeli ama şarkı bütünlüğünde kul köle olan bir insan var o yüzden bunu söylese söylese demir söyler :) bahçesinde gülü kapısında kölesi olur :) ) diye bir parçada vardı :) Demirde bir çok bayanın kalbini yakmış anlaşılan :) bir o ateşi alevlendirecek darbe gelmiyor :) Gerçi gelse kızı yüz üstü bırakacak o yüzden demirin yolunu sevdim :)

Elaaya
07-03-08, 16:28
Selam....
sabahtan girdim sonrasında foruma giremedim...fazla ilerlememiş gibi ama gelişme varmı biriniz bana söylerse benii çokkk mutlu eder:img-blush

Demir cim ve Asi cim nasıllar? ne durumdalar? (ayy ne merak bendekide he:img-hyste)

GULBEYAZ76
07-03-08, 16:35
Selam....
sabahtan girdim sonrasında foruma giremedim...fazla ilerlememiş gibi ama gelişme varmı biriniz bana söylerse benii çokkk mutlu eder:img-blush

Demir cim ve Asi cim nasıllar? ne durumdalar? (ayy ne merak bendekide he:img-hyste)

Afiyetteler canım :img-wink:yedikleri önlerinde, yemedikleri arkalarında tek şikayetleri var onları ihmal ediyor olman.:img-hyste
Herkese iyi seyirler.bye

Elaaya
07-03-08, 16:37
Afiyetteler canım :img-wink:yedikleri önlerinde, yemedikleri arkalarında tek şikayetleri var onları ihmal ediyor olman.:img-hyste
Herkese iyi seyirler.bye

Herzamanki gibi formundasın şekerim....:good:
Gülüm Beyazım....:img-hyste teşekkür ederim....bir gelişme yok yani anlaşıldı....daha ne olsun desene saat kaç olmuş.....
Evet iyi seyirler olsun artık....

asyanazlı
07-03-08, 16:39
herkese iyi akşamlar....bu akşam olay çok dizimizde...geçen hafta demir beyimiz asinin çekimine kendini kaptırmışken...yağmur azaldı diye kaçmıştı yaşanacaklardan...yanlız bu gecede uykum geldi diye bahane ederekten kaçarsa otel odasından sorun kesin demirde...yazık gencecik adama... acilen bir doktora gitmesinde fayda var....tavsiye edilecek doktor isimleri varda şimdi reklam olmasın...

kumralim19
07-03-08, 16:40
selam arkadaslar........

bakiyorumda demirin bakislarindan tut.... daha bölüme bakmadan demiri hemen cizmeye karar vermissiniz... bölüme baktiktan sonra karar verelim derim ben...:img-wink: sonra hep birlikte görünenin ardina bakariz.. yalniz görünenin ardina baka baka birgün sasi olacagiz......

simdi demir bey güzel bakiyor.. bunu inkar etmeyelim derim...:img-wink:
ve asiye saygi duyuyor... gecen bölüm böyle bir sevgiye hazir degilim dedi.. böyle güzel tanimliyor asiye olan duygularini.... demir ve asi ikiside birbirini cok iyi taniyor bence... ikiside birbirlerinin sinirlarini biliyor.. ve o siniri gecmiyor..... biraz tuhaf bir cümle oldu ama olsun....... nedemek istedigim anlamistirsiniz nasil olsa...... :img-wink:

ve bence fazla ümit etmegin derim.... asinin resimlerde taksiye bindigini görüyoruz... asi demirin ilgisinden daralmistir... ve sabah erkenden kalkip... sessiz adimlarla otelden cikmistir..... demir de son anda fark etmistir... aside taksiciye baz gaza deyip demirden uzaklasmistir... :img-hyste demir pesindne kossada nafile bu sefer süpermen yetisememistir asiye.......

iste aside o sira alisverise gidip.. kiskandigi yesil salatanin elbisesinin aynisindan almistir.....:img-hyste

pas.si.on79
07-03-08, 16:54
Benden de aşağıdaki şarkı Asi ve DEmir için gitsin..

Kim her sabah bir karanfil İNŞAALAH BİRGÜN OLACAK
Koyar gider baş ucuna?
Kim okşar gözlerini,
Sana her bakışında?
Kim tapar giyindiğin,
Bir sıradan kazağa?
Söyle yarim
Kim daha çok seviyor???

Kim canını hiçe sayar,
Biricik aşkı uğruna?
Kim bekler yollarını,Tüm geceler boyunca?
Kim verir umarsızca,
Herşeyini avucuna?
Söyle yarim
Kim daha çok seviyor??

Cansu*
07-03-08, 16:54
ben şimdi bu bölüm hakkında bi tahmin yürütiyim bakalım ne kadarı doğru çıkıcak

aslan ihsana bağırmaya başlar ama ihsan olayların daha büyümesini engellemek için aşağıya inmez aslan daha da öfkelenir ve sesine herkes uyanır belki de tüfeği havaya sıkar bu nedenle demir de çiftlikte bu sesi duyar ve kozcuoğullarının yanına gelir

ihsan aşağıya inmeyince aslan daha da fazla bağırmaya başlar ihsan da sonra aşağıya iner demir de bu arada çiftlğe gelmiştir fazla sesten dolayı da asi de aşağıdadır neriman flan asi olaya müdahale etmek ister asi bu ikimizin arasında bişey konuşucaz derler ve ormana giderler önden ihsan gider aslanda arkasından

asi-demir de onları takip etmektedir olayın fazla büyüdüğünü anlayınca müdahale etmek isterler ve silah biranda patlar

bakalım ne kadarı tutucak:)

meline
07-03-08, 17:00
Kaç gündür yazacağım, bir türlü fırsat bulamıyorum...

Neriman'ın çatı arasında okuduğu aşk mektubunu yazan kişinin İhsan'dan başka biri olabileceğini düşünüyorum. Defne'nin gerçek babasının mesela...Neriman İhsan'ın sırrını öğrenince gidip kendi geçmişinden gelen sırrına sığındı sanki...Kadınlık içgüdüsüyle kendi aşkına döndü...O aşık ki mektubu koca koca harflerle yazacak kültürde biri.. İhsan gibi üniversite okumamış, belki o da çiftliklerde çalışan , İhsan'a göre daha az eğitimli ama Neriman'a gerçekten aşık olmuş bir köy delikanlısı... Bu ihtimal İhsan'ın kısa bir süre içerisinde iki ayrı kişiye tutkulu aşklar hissetmiş olmasından daha gerçekçi geliyor açıkçası bana...

Tabii bunu düşünmeme sebep olan etkenlerden biri de Defne'nin kardeşlerinden farklı ten ve saç rengine sahip olması,, tipi de daha başka...

Bir de Cemal Ağa'nın zamanında İhsan'a ve babasına yalvarmış olması var..Cemal Ağa hinliğinde bir adam kızını hamile bırakan adama yalvarmaz,,onları bu durumdan dolayı rezil etmekle tehdit edebilir ,, şantaja başvurabilir ama yalvarır mı???? sanki yalvarmaz..hele de kendinden emin dimdik bir delikanlı olan İhsan'a.. İhsan Neriman'ı evlenmeden hamile bırakmış olsa babasının karşısında gururlu, mağrur, dimdik bir delikanlı olarak durabilir miydi?? en azından bir mahçupluk duyması gerekmez miydi??? Ama belki o zamanlar iyi bir arkadaşı dostu olan Neriman'ı kaldığı zor durumdan kurtarmak suretiyle Cemal Ağa'ya büyük iyilik yapıp,, ona karşı 1-0 öne geçmiş olabilir...Başı eğikliği hazmedemeyen Cemal Ağa da düştüğü bu durumu eşitlemek adına hayatını bu mağrur delikanlıyı alt etmek üzerine kurmuştur...

Biraz fazla mı komplo teorisi oldu ne??:icon_whis

MİHRİMAH
07-03-08, 17:10
Deminden beri yaızlanları okumaya çalışıyorum. Sanırım uzun zamandır bölüm öncesinde bu kadar çok yazılmamıştı. Asi'nin elbisenin nerede dikildiğidnen otelin koridorundaki mehter provalarına kadar yazılmış. Okurken çok eğlendim :)

Ama bu bakışlar konusunda bir şeyler söylemeden de geçemeyeceğim. Hem bu fragman tahmini olmadığı için vurulmama gerek de yok. Sözümden dönmüş olmuyorum. Sütten çıkan ak kaşık kadar masumum yani. Ayy durun o İhsan'dı. Ben asla onun kadar masum olamam. O zaman bozadan çıkan kaşık kadar diyelim.

Şimdi bir kere yiğidi öldürsek bile - ki bu bölümde işimin zor olacağına dair aldığım mesajlar dolayısıyla bu yiğidin hayatından ciddi şekilde endişe etmekteyim - hakkını vermek lazım. Söz konusu olan yiğit çok güzel bakıyor. Nerde, kime, nasıl bakması gerektiğini biliyor. :img-yes: O yüzden bakışları hakkında bu kadar yazıyoruz. (Kendimi de kattım işin içine böylece :icon_whis)

Tamam artık bakışlardan sözlere geçmesini istiyoruz da... o kadar da kolay değil ki ... adam hiç yapmamış bu tür bir konuşma belli ki... öğrenecek zamanla... biz de bekleyeceğiz anlaşılan... hem baksanıza açılıyor gibi de yavaş yavaş...

.

andacım canım geldin yine yıktın geçtin ortalığı ya .

canım benim süpersin vallahi çok güzelmiş bu şiir gerçekten .

geçecek inşallah demir sözlerede geçecek hem belkide bu gece geçer hiç belli olmaz bizim senaristler bizi ters köşe yapmayı seviyorlar dimi.

ZEMFIRA
07-03-08, 17:11
Kaç gündür yazacağım, bir türlü fırsat bulamıyorum...

Neriman'ın çatı arasında okuduğu aşk mektubunu yazan kişinin İhsan'dan başka biri olabileceğini düşünüyorum. Defne'nin gerçek babasının mesela...Neriman İhsan'ın sırrını öğrenince gidip kendi geçmişinden gelen sırrına sığındı sanki...Kadınlık içgüdüsüyle kendi aşkına döndü...O aşık ki mektubu koca koca harflerle yazacak kültürde biri.. İhsan gibi üniversite okumamış, belki o da çiftliklerde çalışan , İhsan'a göre daha az eğitimli ama Neriman'a gerçekten aşık olmuş bir köy delikanlısı... Bu ihtimal İhsan'ın kısa bir süre içerisinde iki ayrı kişiye tutkulu aşklar hissetmiş olmasından daha gerçekçi geliyor açıkçası bana...

Tabii bunu düşünmeme sebep olan etkenlerden biri de Defne'nin kardeşlerinden farklı ten ve saç rengine sahip olması,, tipi de daha başka...

Bir de Cemal Ağa'nın zamanında İhsan'a ve babasına yalvarmış olması var..Cemal Ağa hinliğinde bir adam kızını hamile bırakan adama yalvarmaz,,onları bu durumdan dolayı rezil etmekle tehdit edebilir ,, şantaja başvurabilir ama yalvarır mı???? sanki yalvarmaz..hele de kendinden emin dimdik bir delikanlı olan İhsan'a.. İhsan Neriman'ı evlenmeden hamile bırakmış olsa babasının karşısında gururlu, mağrur, dimdik bir delikanlı olarak durabilir miydi?? en azından bir mahçupluk duyması gerekmez miydi??? Ama belki o zamanlar iyi bir arkadaşı dostu olan Neriman'ı kaldığı zor durumdan kurtarmak suretiyle Cemal Ağa'ya büyük iyilik yapıp,, ona karşı 1-0 öne geçmiş olabilir...Başı eğikliği hazmedemeyen Cemal Ağa da düştüğü bu durumu eşitlemek adına hayatını bu mağrur delikanlıyı alt etmek üzerine kurmuştur...

Biraz fazla mı komplo teorisi oldu ne??:icon_whis

:good:

Yooo, bence de çok mantıklı hatta aynı şeyi ben de düşünüyorum.

Zaten daha önceki yaş hesaplama senaryomda da Defne'nin başkasının çocuğu olma ihtimali üzerinde durmuştum. Hatta evlendiklerinde Defne'nin doğmuş olduğunu, Asiye Hanım'ın bu nedenle "kınalı kuzum" diye sevebildiğini düşünüyorum.

O mektup da Defne'nin babasından (İhsan değil, Neriman'ın İhsan'dan önce aşık olduğu adam) gelmiş olabilir bence de... :img-yes:

Asu'cum, biliyorum, ben çürüttüm o senaryoyu diyeceksin ama; ben hala vazgeç(e)medim. :img-tomat

bye

gerçek_aşk86
07-03-08, 17:30
Bölümü izlemeden yazmamam lazım ama Demir, mutlaka ama mutlaka Asi'yi bıraktıktan sonra geri dönmeli ve o odaya girmeli...
İki aşık o geceyi mutlaka birlikte geçirmeli... birliktelikten kastım tensel temas değil (ben ona da izin veriyorum gerçi ama, senaryo nasıl ilerleyecek bilmiyoruz tabi)... birlikte uyumalarından, hatta sabaha kadar uyumamalarından, birbirlerini sarmalamalarından/sarılmalarından, birbirlerine akmalarından bahsediyorum... Asi'nin sabaha kadar Demir'in kollarında uyumasının ne sakıncası olabilir ki:love01:...
Demir'in gelecekle ilgili korkuları olabilir... aşık olduğunuz kadın veya erkek ile illa ileri derecede bir şeyleri paylaşmanız gerekmez... aşık olmuş:img-in_lo, aşkı yaşamış olanlar bilirler, böyle sabahlanan geceler daha doyurucudur... aşkınızı yudum yudum içersiniz... sarhoş olursunuz o gecenin sabahında... aşıksınızdır işte aşık:img-blush...

Demir o koridorda kendisiyle olan hesaplaşmasında mutlaka geriye dönmeli, aşkına, Asi kıza sahip çıkmalı... kollarıyla Asi'sini sarmalı...ve gecesini Asi'siyle paylaşmalı....

Sevdiğim adam arkamdan İstanbul'a gelmiş... duygular sesli konuşulmasa da, gözler ve tavırlarınız konuşmuş, anlaşmış... ikiniz de ne hissettiğinizi biliyorsunuz... gözlerinizi birbirinizden alamıyorsunuz ama sevdiğiniz adam o gece yanınıza gelmiyor ve ayrı ayrı odalarda sabahlıyorsunuz.... bu Demir'in aşkının büyüklüğünü anlatmaz bence... Demir o gece Asi'yi yalnız bırakacaksa, otursun oturduğu yerde, Asi'yi unutsun... Hadi bakalım Demir Bey ellerinizi ateşe sokmanın zamanı geldi de geçiyor bile...

Demir kendini tutabilir ama ardında üzgün bir şekilde kapıya yaslanmış bıraktığı, aşkından umutsuz ve de mutsuz Asi'sinin yanına mutlaka dönmeli:img-icecr...

Hadi bakalım Demir Bey görelim sizi.. iskele alabanda 102 nolu oda:happy0064

Budur işte bu:happy0064Bakış açınıza bayıldım:img-in_loDemir'in o odada kalması demek illa tensel birliktelik olacak değilki..Bende romantik bir dansın ardından sadece sarılıp uyumalarını çok istiyorum:love01:Acaba bizim senaristlerimiz:img-pilot bu kadar ince düşünmüşler midir?:img-in_lo

starfish06
07-03-08, 17:39
Bikaç arkadaş gece yarısı Demir'in Asi'nin odasına geldiğini yazmış. ama fragmanlardan sonra ben Demir'in akşam üstü gelip yemeğe çıkardığını sonra odasına bıraktığı izlenimi aldım, mutlaka benim düşündüğüm gibi düşünenler vardır, hala okumaya devam ediyorum yorumları bitirmek çok kolay olmuyo ama :) ve bu bölüm antakyaya dönmeyeceklerse eğer bölüm büyük olasılıkla Demir'in kapıya baktığı sahnede bitecektir. Demir'in taktığı toka, nişandaki tokaya çok benziyor bence, Demir almıştır tokayı. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum bu bölümü..

N.Şaşmazfan
07-03-08, 18:04
son fragman çok heyecanvericiydi.demirin asiye çok güzel görünüyorsun demesi ve asinin o ankı bakışları çok güzeldi.aslan bir az ağır konuşuyordu...
cemal ağa aşık oluyo galiba:img-hyste

tugi_gs
07-03-08, 18:08
slm arkadaşlar..

Dizimize son 45 dakika cok güzel bir bölüm olacak..Herkese iyi seyirler..

*defne*senin yerinde olmak cok isterdim..İnşallah bir gün gerçekleşecek:D

Tuba ablamızı görmemene üzüldüm;ama Murat abiyi görmene sevindim..

Tubişimizin annesini de cok merak ediyodum..Senin sayende bilgi edindik..

tesekkürler..

*Sultan*
07-03-08, 18:40
Arkadaslar,

eklediginiz "set ziyareti" msj larinizi "haberler" bölümüne tasiyacagim.
Sizde bundan sonra o basliga ekleyin, böylelikle "Bölüm Yorumlari" basligi ile karismaz.

Sevgiler,

Sultan

shayan
07-03-08, 23:02
duygulari o kadar güzel yansittilarki, neler hissetiklerini.. asinin demirden bir tepki beklemesi,hayir ben seni birakmak istemiyorum gecmisi birklikte asacagiz demesini.. duygulari o kadar yogun ki, cok duygulandim..demirin ve asinin caresizligi.. ayni zamanda birbilerini istiyorlar, hareketleriyle gösteriyorlar ama söyleyemiyorlar.. demir gercekten tavirlariyla asiyi ne kadar sevdigini hisettiriyor, ama bu asiye yetmiyor.. asinin oradan gidisi basta bana cok abartili geldi, ama kapiya yaslandigi o yüzündeki ifade herseyi anlatiyordu, bittim resmen.. ben bir hafta nasil bekleyecegim cildiracammmmm:(..

bu arada kurt dedede ava cikmis..

sude9
07-03-08, 23:03
bölüm tahminlerimin hiçbiri çıkmadı...final sahnesi dışında:):)
slogan neydi eğer dizi orda biterse...buldum..geri dön demir geri dön demir:)))

fragmandaki sahneler daha mı çekiciydi ne..bölümü bir kere daha izlemeliyim sanırım..

ve son..klüpteki Demir'i sevmedim...boş bırakılmadı tamam ama sevmedim..kızı yanına çağır köşede bırak sonra etraftaki sözleri duy git yanına ..tekrar yanına getir,kendin basamaktan çık yukarıda dur Asi'yi yanına alma,dön sırtını içkini yudumla....onun dışında süperdi ama klüpteki demir'e taktığım çok sıfat var...

Fettan
07-03-08, 23:03
Bir toka saça bu kadarmı güzel takılır...

Bir el bele öylemi konulur...

Bir erkek bir kadına bu kadarmı güzel bakar...

Oyy diyorum başka bişey diyemiyorum ;)

Elaaya
07-03-08, 23:04
Evet dizi bitti....sitemiz yoktu geldi.......hayırlı uğurlu olsun diyorum.......
Demir çekilecekti diyenler parmak kaldırsın şimdi :img-hyste....Demir cime hiç yoktan laf edenler....ne yapayım ben sizi şimdi söyleyin bakem....??

Asi 2 kez birbirimizden uzak durmamız lazım derken ,hüzünle bakan Demir'in yüzünü gördünüzmü ? ben gördüm....Asi yi zaten Seviyorum,haklı buluyorum ve beğeniyorum ama hep şunu söyledim....Demir'in hareketleri hep ölçülü ve kontrollü diye.....Hele barda barmenle konuşmasından sonra Ahh canım ya dedim yüksek sesle....Adam aşık,barmen bile söyledi de....Seviyor,istiyor,özlüyor,kolluyor ,koruyor,sakınıyor.......resmen Asi 'nin bakışlarında eriyor ....daha ne denir bu adama .....sadece geçmişin geleceği kavurmasından korkuyor...ha artık barmen söledi yaşayın aşkınızı gibi bir şey....durun bakalım....ha gayret Demir diyorum ha cesaret.....
Uçak sahnesinde çok tatlıydılar....Yine en zor anında Dmir vardı yanında Asinin.....Ve toka sahnesi vaşşş diyorum...:img-hysteve bar sahnesi....bittim....süper bir bölümdü.......Ben Demir'i seviyorum ....

bimkolik
07-03-08, 23:07
Bir toka saça bu kadarmı güzel takılır...

Bir el bele öylemi konulur...

Bir erkek bir kadına bu kadarmı güzel bakar...

Oyy diyorum başka bişey diyemiyorum ;)
Oyy..ki ne ne oyy..
Demir o saça dokunmayı kafaya koydu bir kere..tarak bahane, saçlar şahane..:img-icecr

Slogan mı dediniz??

dönmelisin..:img-icecr dönmelisin..:img-icecr
Demirimi çok sevdiğimi söylemiş miydim?:img-yes:

starfish06
07-03-08, 23:08
Nihayet bölümden sonra açıldı site... Bölüm aslında çok güzeldi, ama ikisininde birbirinden uzak durmaya çalışması daha bi kötü hissettiriyor insana... Leyla'yı arar oldum bu bölümde, en azından bu kadar bariz asılmıyodu demir'e, hatta net bişey yok gibi nerdeyse... Bu kız tam coşmuştu. gece tüm erkeklerin Asi'yi çekiştirmesi de ayrı bi olay zaten. Demir de kıskanır bi hal göremedim doğrusu, gerçi Asi'ninde adamlarında ne olduğunu bildiğinden olsa gerek. Maruldan bile daha çok kıskanmıştı ya o ayrı mesele... B hafta gerçekten bitmeyacek..

Aslan bu bölümde hoşuma gitti, en azından suçsuz olan süheylayı cezalandırmadı. Aslında içimde çok ilginç bi burukluk var çok şey yazmak istiyorum ama o burukluk darmadağın ediyor herşeyi..

vision
07-03-08, 23:10
böyle muhtesem bir bölümden sonra sadece 1-2 mesaj yazilmasina sastim.. nerde bu dizinin müptelalari ???

simdi beni tek düsündüren Demir'in yukari cikmadan evvel kac viski ictigi.. Cünkü biraz sarhos gibiydi.. Umarim bir rezillik yapmaz.. Keske bara gitmeden dire Asi'nin arkasindan gitseydi.. Asi sirtini kapiya yasladiginda kapi calsaydi da Demir gelip sicacik sarilsaydi..

Bu arada evet kurt dede avda.. A o sarkici kadin Hatirla Sevgili'deki sarkici degil mi .. Hani Yasemin'in babasini ayartan..

Bir arkadas Neriman eski mektuplari okuyor, Defne'nin babasi Ihsan degil gibi bir seyler yazmis. Hangi bölümdeydi bu arkadaslar. Ben bölüm kacirmadim hic samiyorum ama bu sahneleri görmedim..

starfish06
07-03-08, 23:12
ve son..klüpteki Demir'i sevmedim...boş bırakılmadı tamam ama sevmedim..kızı yanına çağır köşede bırak sonra etraftaki sözleri duy git yanına ..tekrar yanına getir,kendin basamaktan çık yukarıda dur Asi'yi yanına alma,dön sırtını içkini yudumla....onun dışında süperdi ama klüpteki demir'e taktığım çok sıfat var...

klüpteki demiri bende hiç sevmedim, üstelik o kıvırcık "sen hazırlanmamışsın" dedi ya asiye, o anda demiri hiç sevmedim nedense ben, demir bişi de yapmadı ama ben itici buldum... ya şans eseri o kıyafet asi'in yanındaydı, ya olmasaydı, gerçi lmasaydı senaristler bunu yazmazdı ya o ayrı mesele :)

ama diğer anlarda demir harikaydı, asiye çok güzel bakıyordu...

-A k e L d a N-
07-03-08, 23:13
Evet dizi bitti....sitemiz yoktu geldi.......hayırlı uğurlu olsun diyorum.......
Demir çekilecekti diyenler parmak kaldırsın şimdi :img-hyste....Demir cime hiç yoktan laf edenler....ne yapayım ben sizi şimdi söyleyin bakem....??

Asi 2 kez birbirimizden uzak durmamız lazım derken ,hüzünle bakan Demir'in yüzünü gördünüzmü ? ben gördüm....

Asi yi zaten Seviyorum,haklı buluyorum ve beğeniyorum ama hep şunu söyledim....Demir'in hareketleri hep ölçülü ve kontrollü diye.....Hele barda barmenle konuşmasından sonra Ahh canım ya dedim yüksek sesle....Adam aşık,barmen bile söyledi de....Seviyor,istiyor,özlüyor,kolluyor ,koruyor,sakınıyor.......resmen Asi 'nin bakışlarında eriyor ....daha ne denir bu adama .....sadece geçmişin geleceği kavurmasından korkuyor...ha artık barmen söledi yaşayın aşkınızı gibi bir şey....durun bakalım....ha gayret Demir diyorum ha cesaret.....
Uçak sahnesinde çok tatlıydılar....Yine en zor anında Dmir vardı yanında Asinin.....Ve toka sahnesi vaşşş diyorum...:img-hysteve bar sahnesi....bittim....süper bir bölümdü.......

Bende gördüm :img-icecr
Demir uzak durmaya çalıştığında Asi yaklaşmaya çalışıyor,Demir yaklaşmaya çalıştığında Asi uzaklaşıyor..Aynı anda birbirlerine yaklaşsalar bir sorun kalmayacak ama olmuyor bir türlü..
Demir'in barmene söylediği sözler çok güzeldi..Sarhoşken harika tümceler kurdu,şiir gibi konuştu :img-icecr:img-blush

Bala'ydı sanırım Asi'yi devre dışı bırakmak için çok uğraştı ama başarılı olamadı tabii ki :icon_whis
Asi çok güzel olmuştu,herkes ona hayran kaldı..
Demir de ne yaptığını bilmiyor..Bi kızı yanına alıyor,bi arkasını dönüyor,anlayamadım ne yaptığını :img-icecr

Genel olarak çok güzel bir bölümdü..
Toka verme sahnesini sevdim..
Demir'in bakışları çok etkileyiciydi :img-in_lo

ihlamurdelisi
07-03-08, 23:13
Bence baştan sonra harika bir bölümdü...Uçak sahnesinde süperdi çiftimiz...Demiri bu bölüm çok sevdim bar sahnesi dışında...Asiyi çağırıp sonradan sırtını çevirip içki içmesi hiç hoş değildi...Ama o toka sahnesinde falan onlarla bir bende eridim gittim :D Güsel olan elbise değil sensin demesi falan işte budur dedirtti...O bonus kafarlı balayı hiç sevmedim...Bir insan bu kadarmı yapışık bişey olur...Bana kalırsa Demir son sahneden sonra Asinin yanına gitmez...

aasiii
07-03-08, 23:14
yaşıyorum çok şükür:img-cool2
asi/tuba hala yaşayabildiğine göre..benim kalpten gitmemem normal sayılır.. :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

demir'in dili çözüldü.:img-icecr
gözleriyle konusan adam iltifatlarıyla da döktürdü.:good:

bölüm müthişti.ama nerde bitti öyle ya:icon_sorr

Fettan
Sitede hata vardı kapalıydı yeni açıldı ondan sebep hiç mesaj yazılmamış...

Demir rezillik çıkarmaz bana kalırsa kapının ardından konuşacak yada odda ama ötesi olmaz...Asi müsade etmez zaten ;)

Şahnaz çakıralp Tomris Hanımın gediklisi hemde aynı rolle şarkıcı yine Cemal Ağamı söyüşleyecek belli oldu ;)

karafirtina
ELAAYA super yorumladin artik demirime bu laflardan sonra kusur bulan omaz umarim..ha tabi eger gelecek bolum busahnenindevam iolmazsa yan demir vazgecerse..bak ozmn kizarim...okadar icti insani biraz gaza getirir diye biliyorum ben...yani tam tersi olmasin?:img-hyste:img-hyste

buarada hangi ste acildi bana bir iozlmsjyollayabilirmi?

sinem*
07-03-08, 23:15
bölüm tahminlerimin hiçbiri çıkmadı...final sahnesi dışında:):)
slogan neydi eğer dizi orda biterse...buldum..geri dön demir geri dön demir:)))

fragmandaki sahneler daha mı çekiciydi ne..bölümü bir kere daha izlemeliyim sanırım..

Bende hiç sevmedim madem koruyorum diye işe çıktın biraz tepkini koysaydın.Kenana bile daha tepkiliydi bunlar bir de demirin arkadaşlarıydı yani :icon_whis

Bu arada bala mı bula mı neyse adı kızın baya sıcak kanlıymış sabah iş için tanıştığı insanlarla pek yakın oluyor :) iş ahlakı hak getire :hıh

yasamakguzel88
söze nerden başlasam bilemedim.. sitede açılmadı çok kızdım.. ben hiç mutlu olamadım bu bölüm.. belki bir çogunuzu bu bölüm çok mutlu etti ama beni nedense hiç etmedi.. demirin bakışlarının çogunda bir anlamsızlık gördüm .. amacım kesinlikle onu suçlamak degil... ama antakyada çekilen bölümlerin tadını asla bulamadımm.. murat bence iyi konsantre olamamış bu bölüm... uçak sahnesi çok hoştu elini tutmalar filan.. sonra asinin peşinden koruma gibi takılmalar. aynı otelde kalmalar.. buraya kadar herşey yolunda... demir asiyi öyle güzel görünce dediya kıyafet degil güzel olan sensin allahım normalde demir bu lafları söylediginde benim erimem lazımdı .. ben de tık yok .. sonra o tacı takışı.. o tacı takıştan sonra saça ufak bir dokunuş bekledim yine yok...bara gidiyorlar demir bala mıdır belamıdır hep o hanımın dediklerini yapıyor. gel diyor gelliyor git diyor gidiyor.. peşinde şey gibi:) o bar sahnesi o kadar aceleyle çeklmşki her halinden bellii.. sürekli yarım kalan asi demir konuşmaları.. bir ibitmeden digerine atlayan olaylar.. sonra demirin o arkadaşalrı .. ne kadar terbiyeisler.. istanbul görgüsü dedikleri buysa.. aman hiç olmasın daha iyi.. o kadar kötü konuştularki.. tamam asiyi begenebilirsiniz ama o laflar ne öyle.. çok küçültücü geldi gözüme.. sonra bunları duyan demirden öfke saçan ,yerleri gökleri yıkıcak bakışlar bekledim ama yine fiyasko... geldi asiyi yanına çekti.. yapması gereken tek şey asiyi alıp ordan gitmek olmalıydı yapamadı:(.. sonra bala hanım şampanya patlatmak içn geldi asiyide aldı ,, resmen arkasını döndü kıza,şampanyayıda bir güzel patlattıı.asi çok güzel bir şeklde duygularını belli etti,, kıskançlıgını,kaybolmasındaki mahçuplugunu,demirin yemek daveti arkasından etmeme gibi bir şansım varmı deyişi.. basına birşey oldugu korkusuyla ilk onu araması... benden çok büyük artılar aldı asi...peki son sahne demirin barmene söyledikleri mükemmeldi.. [COLOR="Red"]Neden insan imkansız ister Neden kalbine söz geçiremez Neden vazgeçmeyi bir türlü beceremz Hastalık gibi ölüm gibi birşey bu Kaçsamda kurtulmak imkansız Uzaklaşşsam yaklaşıyo, yaklaşsam uzaklaşıyo Olmıcak biliyorum Bizim birlikte olmamız imkansız Bir durdurabilsem kendimi Onu düşünmekten bi vazgeçebilsem[/COLOR
bu sözlere hayran olmamak imkansız ve sonunda artık biri demire aşık oldugunu söyledi.. barmeni gidip öpesim geldi:) ya demir otele gitti peki içeri gircekmi.. bence girmeyecek ve asi demirin bala ile kaldıgını düşünerek büsbütün kızacak ona.. gelelim diger karakterlere bu bölümün benden kocaman bir artısıda ASLANA. onu izlerken çok keyif aldım bu bölüm.. o eglencede türküye ritm tutmalr.. leylayı bezdiriic davranışları..bunlar mükemmel bir ikili oldular. TENCERE KAPAK:).. neriman hanıma çok üzüldümm.. o kadın bunları hiç haketmemiş.. ama bakalım daha olaylar olucak gibi.. bölüm herkes bunalrın ipuçlarını verdi.. defneyle kerime bayılıyorumm aşklarına mükemmel derecede sahip çıkıyorlar.. goncaya gelince salak bu kız ya.. o çocugun ne açamlar planladıgını göremiyor.. umarım farkeder. ama gelecek bölüm muhakkak bunla ilgili birşeyler olucak.. belkide bizim ikilimivasıtayla bir araya gelir.. birde artık demir ve asinini ikisininde bu ilşki imkansız demesinden sıkıldım.. bir başlayında imkansızmı degilmi görelim.. güzelim istanbulda bile bunca fırsta varken degerlendiremediyseniz.. bakalım antakyada neler olucak...

honeymoon
Kalbim duracak sandım...tv başından kalktığımda dizlerim tutmuyordu sarhoş gibi ordan oraya dolandım evde sanki onlar değil de ben aşık olmuşum gibi...
Barmeni haftanın yıldızı seçiyorum Temzilcimizdi forumdan birileri gitmiş şunu şunu söyle demiş sanki gönüllerin barmeni alkışlıyorum seni =)
Demir daha ne yapsın ne yapsın daha ne desin kıyamam ya o ne sözlerdi öyle bir oyy oyy da benden bir durdurabilsem kendimi onu düşünmeden durabilsem ayy ayy oyy
"Elbise değil sen güzelsin " " göz kamaştırıyorsun"
ay düşüp bayılacağiiiim

sude9
07-03-08, 23:16
Aslan'ı anlayan beri gelsin...Asi anlamış gerçi:)..güççüklüğünden beri oynarmış bu oyunu,şimdi de oynayacağı tutmuş,çocuk işte:):)

Cemal ağa,kırmızı gül,jilet gibi takım elbise:)..şarkıcı hatun..öçyle bir haldeydiler ki..Neriman'a cici anne gelir bu gidişle..torun sahibi olamadan anne sahibi olacak:):)

Aslan tüm gerçeği nasıl ne zaman öğrendi ki İhsan'a o lafları bir bir etti
İhsan neriman'ı alıp karşısına konuşmadı,bu adam ipini kendi eliyle çekmeye pek hevesli

Cemal ağa beni yine şaşırttı..hep yapıyor bunu bana..geçen haftaki tavrından sonra tamam İhsan'ın yanında artık ihsan'ın sırtı yere gelmez diyordum..ki ihsan'a o davranışına hala şaşkınlıkla bakıyorum...aslında neriman'a söylediklerine şaşırmama lazım zira özü bu..ama bi gaflette bulunulup ihsan'a yardım edecek dedim...kızına iyi gaz veriyor...

shayan
07-03-08, 23:16
klüpteki demiri bende hiç sevmedim, üstelik o kıvırcık "sen hazırlanmamışsın" dedi ya asiye, o anda demiri hiç sevmedim nedense ben, demir bişi de yapmadı ama ben itici buldum... ya şans eseri o kıyafet asi'in yanındaydı, ya olmasaydı, gerçi lmasaydı senaristler bunu yazmazdı ya o ayrı mesele :)

ama diğer anlarda demir harikaydı, asiye çok güzel bakıyordu...

bence tepkisi gayet yerindeydi, sonucta asi kendini rahat hissetmesi gerekiyor.. demir icin farketmezdi, asi kiyafetini degismek istedi..

-A k e L d a N-
07-03-08, 23:17
böyle muhtesem bir bölümden sonra sadece 1-2 mesaj yazilmasina sastim.. nerde bu dizinin müptelalari ???

simdi beni tek düsündüren Demir'in yukari cikmadan evvel kac viski ictigi.. Cünkü biraz sarhos gibiydi.. Umarim bir rezillik yapmaz.. Keske bara gitmeden dire Asi'nin arkasindan gitseydi.. Asi sirtini kapiya yasladiginda kapi calsaydi da Demir gelip sicacik sarilsaydi..

Bu arada evet kurt dede avda.. A o sarkici kadin Hatirla Sevgili'deki sarkici degil mi .. Hani Yasemin'in babasini ayartan..

Bir arkadas Neriman eski mektuplari okuyor, Defne'nin babasi Ihsan degil gibi bir seyler yazmis. Hangi bölümdeydi bu arkadaslar. Ben bölüm kacirmadim hic samiyorum ama bu sahneleri görmedim..

Site açılmıyordu sanırım oyüzden herhalde..
Yarın daha kalabalık olur sanırsam :img-icecr

Bende öyle umuyorum..Ama Demir'e hiç yakıştıramam böyle bişeyi..
Yapmaz yani bence..
Ah keşke :img-in_lo Ama takmışlar imkansız diye..Ne güzel söyledi barmen arkadaşımız..Onlar geçmişe niye takılı kalıyorlar ki aşklarını yaşasınlar :img-icecr

Evet kadının üstüne yapıştı bu rol kanımca :icon_whis

Neeeee ???
Çok şaşırdım..Böyle birşey olması ihtimali çok yüksek..

gzd_gzd
07-03-08, 23:17
Bu arada bala mı bula mı neyse adı kızın baya sıcak kanlıymış sabah iş için tanıştığı insanlarla pek yakın oluyor :) iş ahlakı hak getire :hıh

bence de :icon_whis:icon_whis
kızın adını 4. söylemelerinde falan anca anlayabildim
gerçekten çok sıcakkanlı bi kızmış
yeni tanışmalarına ramen hemen senli benli olabildi:icon_whis:icon_whis

sude9
07-03-08, 23:19
Bende hiç sevmedim madem koruyorum diye işe çıktın biraz tepkini koysaydın.Kenana bile daha tepkiliydi bunlar bir de demirin arkadaşlarıydı yani :icon_whis

bir de arkadaş var..nasıl arkadaşlar seçmiş bu çocuk anlayana aşk olsun..boşuna demediydi istanbul da farklı yaşam sürüyorduk diye:)bak gördük işte..klüpteki demir'i sevmedim..

geldiği memleket nereydi bu hatunun,sıcaklık oradan geliyordur belki:img-hyste

bir de kalp gözü açık bu hatunun asi ile demir'e attığı bakışlar ne öyle..çaktı mevzuyu atladı üzerine...

Elaaya
Bence baştan sonra harika bir bölümdü...Uçak sahnesinde süperdi çiftimiz...Demiri bu bölüm çok sevdim bar sahnesi dışında...Asiyi çağırıp sonradan sırtını çevirip içki içmesi hiç hoş değildi...Ama o toka sahnesinde falan onlarla bir bende eridim gittim :D Güsel olan elbise değil sensin demesi falan işte budur dedirtti...O bonus kafarlı balayı hiç sevmedim...Bir insan bu kadarmı yapışık bişey olur...Bana kalırsa Demir son sahneden sonra Asinin yanına gitmez...

Sevgili Asu'ya dedimki(canım umarım sakıncası yoktur) kızı çağırdı niye arkasını döndü...bırakmasın orda yapışsın Asiye...nasıl kıskandı ordaki adamların sözlerini duyunca vahşi bir güzelliği var vs dedilerya...yapışsın Asiye alsın önüne dedim....Asu şöyle dedi....:img-hysteOda gel dedi gelsin....ayrılmasın yanından.....Adam gel demiş....gel deyince geleceksin yanına......çok hoşuma gitti....doğru söylüyo ....Gel dedinmi git yanına Asıcım....kalma arkasında öyle sende .....:img-yes::img-in_lo

papatya**
nihayet site açıldı.. ben bu bölümü çok sevdim açıkçası çok güzeldi..nerden başlasam bilmem ki??
asinin kaybolmasından sonra gittikleri yerde asi sürekli uzak durmamız gerek dedi bana sanki demirden bir yanıt bekliyormuş bir cevap almak istiyormuş gibi geldi..
sonra birbirlerine artık o kadar soğuk davranmıyorlar asi kıyafeti hakkında demire fikrini sorması rahat davranması çok hoşuma gitti.
demirin yaptığı jestleri de söylemeden geçemiceğim "göz kamaştırıyosun, güzel olan elbise değil sensin" ee asi bu lafların altında kalmaz anında ondan geldi "bu benim için çok değerli bir hediye" dedi toka için süperdi..
ve demirin asiyi kıskanmasıda ayrı bişey orasıda çok güzeldi
yani bu bölüm bence çok güzeldi..:)

bimkolik
07-03-08, 23:20
uuuuuuu...uuuuuuu...
Demirimi çizecekleri böyle alalım..:img-hyste
Uçak sahnesini tek geçerim.:img-in_lo
Bu bölümün her karesini ezberleyene kadar seyrederim artık ama uçak sahnesi çok hoşuma gitti..:img-yes:
Nasılda aniden yapışırmış Demir'e? Ya işte korku yemini de bozdurdu Asimize..
İyi oldu böylece Demirime de dokunma hakkı doğdu..İlk dokunan Asi oldu çünki..
Ay ben hala bulutlardayım..:img-in_lo
Allah dizimizi nazarlardan saklasın..Hiç bir kusur bulamıyorum..

ebrucu_büşraa
07-03-08, 23:21
tek kelimeyle süper bi bölümdü ya :img-in_lo
demir'in uçakta bi anda oratya çıkması asi uçak havalanırken korkunca onu sakinleştirmesi,herzmanki gibi muhteşem bakışları,asiyi