Tüm Versiyonu Göster : Menekşe ile Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 5)

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

ilkay_33
11-04-08, 11:04
bence menekşe nin bukadar abartmaması gerekir,sonuçta halil bir erkek ve nasıl dayansın mustafanın yaptığıyla hesaplaşmadan yaşamaya? bence bir an önce hesabını görmeli :D

hayır canım yanlış düşünüyorsun birde şu yönden düşün diyelim halil mustafayı vurdu
hapise girecek
önemli bir işadamı bile olması onun hapis yatmasını engellemez

ee noldu menekşe yanlız kaldı
o zaman tek başına kalınca bu olayları daha çok düşünmezmi
o anları tekrar yaşamazmı
en önemlisi sevgisini tek başına yaşamak zorunda kalmaz mı?

halil eğer menekşeyi gerçekten seviyorsa bunu yapmaz yani öldürmez çünkü asıl o zaman hayatları kararır

KübraYasemin
11-04-08, 11:18
Bana kalIrsa Mustafa son Bölüme yani finale kadar kacmayI basaracak.

ArtIk final e de yakalnIr bizde böyle mutlu son görecez gibi geliyor.

Tabi bunlar sadece tahminlerim beni.

Bölye olmayadabilirde.

Hic beli olmaz belki finalden önce yakalanIr menekse ile halil birkac bölümlük olsada belki güzel asklarInI görürüz.

kaçınkurası
11-04-08, 15:28
Sesli fragman çıkmamış halaa. Asi'nin reklam arasında çıkar diye umud ediyorum.Mevcut fragmanı tekrar tekrar izlediğimde ise şunu farkettim. Mustafa zeynep'in kapısında !

ben yanlış anlamadım dimi kapıdaki eli silahlı adam mustafa.
Bu durumda bence mustafa ve Halil'in buluşması ya dizinin en sonunda olucak ve devamı haftaya kalıcak.

Yada kapışacaklar. ama yiinee mustafa sıyıracak paçayı. Yoksa zeynep'in kapısına dayanamaz sonuçta.

xKubrax
11-04-08, 15:30
Euro D'de cikti biraz once sesli fragman ama ortasinda yakaladigim icin izledigimden bisey anliyamadim.. Ama bisey kaciriyorsunuz merak etmeyin, sessiz fragman ne kadar anlasilmiyorsa sesli fragmanda anlasilmiyor..

batuhan_gumus
11-04-08, 16:18
diziyee son 1 gün kaldı arkadaşlar
sesli fragmanı bnde daha gördüm ama
şimdi kesin görürüm

menekşe ile halile son 1 gün kalduu izleyunn lütfnn
ratinglerimiz artsın süper bi bölüm olucakkk :happy0064:happy0064:):)

ssvshy
11-04-08, 18:11
herkese selam
çok uzakkaldım bu sayfalardan
özeti okudum halil gereksizle hesaplaşcakmış olaya farklı birboyuttan bakmaistiyorum
halil almak istediği intikamı gerçekte kim için almak istiyor gerçekten gereksizin menekşeye yaşattıklarının intikamınımı yoksa sadece kendi çinde yaşadığı tamamen erkeklik gurundan kaynaklanan bir intikamımı buda çok önemli anlatmak istediğimi anlatabildim umarım

eSzra_
11-04-08, 21:45
simdi sesli fragmani gördum allahim birsey anladiysam arab oligim.
anladigim tek sey menekse ile halil tartisiyorlar.menekse halile artik durup dusunmek zamani geldi diyor bide halile beni mi daha çok istiyorsun yoksa ondan intikam almayimi uff çok karisik bir bölum olacak.

3z3_fr
11-04-08, 22:34
fragmani bende simdi izledim gerçekten yine çok karisik bi bolum bizi beklio...
bi tek yarin kaldi alahim ins çok kotu seyler olmaz yhaa
ama arkadaslar benim en çok korktugum menekse ve halilin tartismasi :(

batuhan_gumus
12-04-08, 07:26
sesli fragmanı bnde dün izledim öğleyin
ama hiç bişiy anlamadım açıkçası valla çok karışık bir fragman
ama bugün heycadan parmaklarımızı yiyeceğiz görürüsünüz:)

kaçınkurası
12-04-08, 08:47
Sesli fragmanı bende izledim. Gerçekten karışık.

Ama mustafa'nın paçayı yine kurtaracağına eminim artık.

Olaya Mithat el atıyor sonuçta. Menekşe'nin mithat'ı arıyor olmasına sevindim açıkçası.

Gerçi son 5-6 bölüm daha fazla uzatmayacaklardır mustafa davasını ama. En son bölüme kadar da beklemeyeceklerdir.

Daha Halil- mithat olayı açığa kavuşacak. zeynep'in durumu aydınlanacak. Menekşe tam anlamıyla iyileşecek.
Hasan belasını bulacak Allah'ın izniyle :img-hyste

Ama nedense bu bölüm mustafa yine kaçacak gibi geliyor bana..

*yildiz*
12-04-08, 09:26
Sesli fragmanı bende izledim. Gerçekten karışık.

Ama mustafa'nın paçayı yine kurtaracağına eminim artık.

Olaya Mithat el atıyor sonuçta. Menekşe'nin mithat'ı arıyor olmasına sevindim açıkçası.

Gerçi son 5-6 bölüm daha fazla uzatmayacaklardır mustafa davasını ama. En son bölüme kadar da beklemeyeceklerdir.

Daha Halil- mithat olayı açığa kavuşacak. zeynep'in durumu aydınlanacak. Menekşe tam anlamıyla iyileşecek.
Hasan belasını bulacak Allah'ın izniyle :img-hyste

Ama nedense bu bölüm mustafa yine kaçacak gibi geliyor bana..

Mustafa herhalde son bölüme kadar kacmayi basaracak. Ne kadar cok sansi var anlayamadim gittim. Her seferinde iste simdi yakalanacak deyince - yine kacmayi basardi. James Bond gibi profi gizli ajan cikti gitti.

Dizi bitmeden önce Yusuf abi'yi görmek isterim. Ve tabiki Kadir'inde mutlu olmasini ve sevecegi birini bulmasini dilerim. Son bölümlerde Kadir'i cok mutsuz görüyoruz. Sanirim Hasan belasindan kurtulabilsek o'da kendi yolunu bulacaktir.

ilkay_33
12-04-08, 09:54
herkese selam
çok uzakkaldım bu sayfalardan
özeti okudum halil gereksizle hesaplaşcakmış olaya farklı birboyuttan bakmaistiyorum
halil almak istediği intikamı gerçekte kim için almak istiyor gerçekten gereksizin menekşeye yaşattıklarının intikamınımı yoksa sadece kendi çinde yaşadığı tamamen erkeklik gurundan kaynaklanan bir intikamımı buda çok önemli anlatmak istediğimi anlatabildim umarım

selam canım hoşgeldin
bende senin gibi düşünüyorum aslında yani o soru benimde kafamda var
halil onu neden öldürmek istiyor

kendi içinmi?
yoksa menekşe içinmi?

hazal oguz
12-04-08, 14:56
arkadaşlarrr dizide finale yaklaştıklarını söylemiş Kıvanç Tatlıtuğ bir röportajda.. ya gerçekten böyle bir şey var mıdır yaa?? Sadece 1 sezonluk muydu yani dizi?

KübraYasemin
12-04-08, 16:48
Sesli fragmani gördüm buz oldum resmen.

Zeynep in yanIna gidiyor Mustafa.

ellinde silah.

Birde Mitatida basIyor vallaha.

Ay acayip bir garip oldum.

meneksede nasIl diyor Halil.

Ben mi önemliyim yoksa ondan alacagIn intikamInmI diye ay süper ya.. (=

eSzra_
12-04-08, 17:15
yanliz benim anlamadigim menekse ile halil tartisiyorlar ya bu halil mustafalan bulustuktan sonra mi yoksa önce mi oluyor yani menekse ile halilin tartismasi.
Insallah sonra oluyordur en azindan halile birsey olmadigini anlariz deymi.
neyse son 3 buçuk saat kaldi :img-blush heycanla bekliyorum wallah.

batuhan_gumus
12-04-08, 17:31
yanliz benim anlamadigim menekse ile halil tartisiyorlar ya bu halil mustafalan bulustuktan sonra mi yoksa önce mi oluyor yani menekse ile halilin tartismasi.
Insallah sonra oluyordur en azindan halile birsey olmadigini anlariz deymi.
neyse son 3 buçuk saat kaldi :img-blush heycanla bekliyorum wallah.

bnce önce olur çünki ozmn dizinin heyecanı
kaçar bnce korkma esra halile bişiy olmazz
çünki oo halil:)

KübraYasemin
12-04-08, 18:10
Vallaha diziye son saatler ve az birsey kaldI.

Menekse bu Bölümde baya sitresde olacak gibi geliyor bana.

Ama görecez.

Halilde iki ucurum arasInda kalacak gibi birsey olacakmIs gibi geliyor bana.

Yine üzülüecez bu kesin ama.

Mustafa sinir bozacak buda kesin.

kıvanç_sedef
12-04-08, 19:00
merhabalar....

bı kac gndur gıremıordm smdık ancak frst bldummm we gldmm...dızımıze saatler kldı artık....

oncelıklen o tartısma shnesını bnde grdm bnce sora olck gbı gelıyor ama bılemıorm tam olarak yhoksa once de olabılr ynıı..:)

gelelım mstıka:::
bu blm yıne hrzmnkı gbı rht durmıcak ozellıkle cok cesıtlı zıyartlrde bulunucak...
mthata....zynebe....
bkalm mtht we zynebı ne gbı srprzler beklıooo aceb...hadı zynebı oldurebılır:)onu gzden ckardım ama smdıklık en azından dzı btene kdr mthata dokunmasın anahtar smdılık bzm ıcn mthat cnkumm eer bosnaya gdrlerse felan hane ne oldugunu ogrenebılırıs...ya da mstıkı en sonunda o felan oldurur ztn adamın bıssuru lesı war halılcıgım oldrmez mstıkı..:)ayy cok acımasız oldm ama ksra bkmayın artıkın aklmdan ne gecıosa onu yzdm ama o bonus kafaya sıkabılır bı krsun ızın werıorm....:):)

ayrıca hasana gelelım::::
yıne ortalıgı karıstrcak gbıme gelıyıı....yıne ypcak yapacagını ama hade hayrlısı artık...yok ıntıkamımızı alsın da falanda felanda oldurtcek kendını en sonunda kadıre o olck grck gnunu kadır abımde katıl olucak snra..adam resmen gel bnı oldr dıoo yaw resmen BOLE BABA OLMAZ OLSN...!!!!ne bcm bı babadr bu yha kızına t.....vuz edılms olabılır...yanı hemen namusu halıl mı sormak zrnda tabıkı yanı cok kotu bı olay asla brda kapansın demıorm ama ıllakı bı can alınması gerekıosa (hasana gore) gt sen oldr yıyosa..yanı ıllakı halılcımın mı katıL oLması lzm anlamıorm ama meneksem werıcek glıba azının payını...

we de menekse ıle halıl askı::::
menekse we halıl askına glnce bu hfta heyecan dorukta ancak bı kac shne felan goruruz heralde blmemm ama yanı bnce ole cnkumm halılın coogg onmlı ıslerı war menekseylen de tartısıolar felan bakalım nolcak ask syredelm artıkın yaw....

coook azzz kaldıııı herkese ıııı yorumlar menekse&halil:img-in_lo:love05:

AysenuR*
12-04-08, 22:04
Yaaa su Mistik niye yakalanmiyo yaaaa, offf sunu bi bulsalar varya, sevincten havalara ucucam:img-cray: Nedir bunlarin cektigi su Mistik yuzunden :icon_evil.. Herif yakalanmamaya and icmis sankii:img-cray::icon_evil

MiSz_CaniSi
12-04-08, 22:25
ay son 10 dakika felan kaldi acaba mustafa suphelenip kacar mi yine mithat polisi da cagirsin bu sefer yakalansin yaa bayram ilan edicem yarin 13 nisan kurtulus gunu :img-hyste

hazal oguz
12-04-08, 22:38
ya yeni bölümün fragmanını wermediler resmen sinir oldummmmm
menekşe iyi yaptı bence halil'e kızmakla, biraz durup düşünsün halil "ne yapıyorum ben" diye.. ayhh Mithat'la Zeynep'e (tüm yaptıkLarına & her şeye rağmen) bir şey olmasın.. yannız Zeynep çok mükemmel anlattı Mithat'a yanında Mustafa'Nın olduğunu ("dün konuştuğumz dava.." "Halil'le ilgili olan.." "Avukat Ömer.." ) aferin valla..

KOMSER ÖMER DE ARTIK O MUSTAFA'YI YAKALASIN, ADALET YERİNİ BULSUN.

MiSz_CaniSi
12-04-08, 22:42
Arkadaslar Emine vuruldu kocasi vurdu inanamadim insallah olmez ya sebnem maffolur uff Hasan da cok gici laflar veriyo nasil cikisti ama babasiyla helal vallah neyse bitecek sonra sonra fragman gelir

fiyonk
12-04-08, 22:46
Menekşe biraz fazla sert çıkıştı bence Halil'e...Bu kadar olmamalıydı...Yani en azından eşyalarını falan hemen toplamamalıydı...Ayaküstü konuşulacak mevzu değildi bu...Bana göre Halil'inde tedavi görmesi gerekiyordu...

Emine'nin kocasının Emine'yi vuracağı hakimin "karı koca hayatı yaşamaya başlamışsınız"cümlesinden sonra salondan çıkmasıyla sinyalini vermişledi..Şimdi Şebnem' Menekşe ile Halil sahiplik ederler..

Mithat neden tek başına geldi Zeynep'in evine hiç anlamadım..Umarım Ömer'e haber vermiştir...Zeynep zaten Mithat'ın ölmesini istiyor babasını kimin ne için öldürttüğünü öğrendiğinden beri...Keşke fragman yayınlansaydı....

3z3_fr
12-04-08, 22:51
beenn meneksyii oldurmak istiroummmmmmm !!!
yeter ama halili verem edicek yhaaa :( :(
oooff offf yha offf yha mustafaya ne demeli adam 9 canli çitti basimiza yhaa her seferinde kaçio bi seklide kaçioo !!!!
omer hiç bi ise yaramio
halil ztn zor durumda bide menekse onun uzzerine gidio !!!!!!!
halil mustafanin yanina ztn menekse için mustafaya gitmedimi ??
oooff offf

Rüya
12-04-08, 22:52
Arkadaslar ben suan cidden çok sinirliyim!!
Nedir bu çektigimiz?? Dizinin konusunu uzatmak için Mustafa hep kurtuluyor!!
Bu benim gözümde mantik hatasi olusmaya basliyor gerçekten..
Olamazki bukadarda.. Dizilerde inanilmaz seyler görüyoruz tamam ama bukadarida fazla!!

eSzra_
12-04-08, 22:52
oha dedim yani Ben.
menekseyi anliyorum tama halile kizdi yalan söyledi ama bu evi terk etme anlamina gelmez hem bence biraz Sert davrandi halile , çok uzuldum orda halile ya uff :img-cray:..zaten sinirim bozuldu deli mistik bulunamadi daha.
Bide zeynep ne planliyor anlamadim neyse anlicaz.
yeni fragman çikti mi arkadaslar???

MiSz_CaniSi
12-04-08, 22:54
fragman heran yayinlanabilir arkadaslar umarim ceken birileri vardir
bence menekse hakli arkadaslar menekseye halilden birazcik daha hak veriyorum cunku herseyi o yasadi ama erkek olarak da halil gururuna yediremiyor cunku onun sevdigini aldi ondan menekse onun icin iyilesmeye calisti unutmak icin halil kendi basina is ceviriyor

bencede mustafa nin istedigi oluyordu onu kendine benzetiyordu ne kadar kendi istemesede halil bence insallah vazgecer herseyi polise birakir.menekse icin yapsin

Mithata gelince bence polise haber vermistir o akkilli bence neden kendi basina olumu goze alarak gelsin ki mustafa nin ondan suphelendigini biliyor cunku yoksa gelmez sonucta halilin gozune girmeye calisiyor bi yandan hakli.

Biran zeynepin ve mustafa nin isbiriligi yapacaklarini dusundum ama zeynep fikir degistirdi guzel anlastilar mithatla telefonla biraz gozume girdi zeynep

Son olarak eyer mustafa da burdan kurtulursa vay senaristlerin haline cok yazik olur diziye konuyu uzatmak icin mustafayi kullaniyor baska kou yaratamazlar mi mutlaka aksiyon mu olmak zorunda pes yani

Burda yarim kalan bir ask var musade etsinler de onu yasasinlar :img-cray::img-cray: ya bi balayina gidemediler Dizinin konusu sadece Mustafa Mustafa Mustafa :img-cray:

Haftaya daha heyecanli olacak

Rüya
12-04-08, 22:54
Simdi belki hepiniz bana kizicaksiniz ama birsey söylemek istiyorum..
Menekseye ne oluyor?? ''Tabii karsima çikicak yüzü yok'' gibi laflar ediyor..
Yasadiklarini sadece SEN yasamadin Menekse!! Yaninda hep Halil vardi..
En basindan beri Halil ile geçtin bu yollardan.. Senin moralini düzelten kimdi?
Halildi!! Halil çok zor günler yasiyor ve sen birazcik'da olsun anlayamiyorsun..
Anlamayi denemiyorsun bile.. Bence baya saçma.. Tamam dedikleri dogru olabilir
ama herseyi çok uzatiyor.. O'da Halile yalan söyledi.. O'da Halilden saklayarak
kendi basina hareket etti.. Bence Halili birazda olsa anlamali..

Halil gibi bir insan zor bulunur..
Halil asla Mustafaya benzemicek çünkü!!

batuhan_gumus
12-04-08, 22:56
çok güzel bi bölümdü su mustafayı bir türlü yaklayamadılar ya
valla sinirden olicem artık şimdi menekşe nin ve halilin arası acıldı
süper oldu ya:img-cray:herşey cok guzel giderken yine kötü oldu
şimdi 2-3 bölüm ayrılık sahneleri ni izlicez:(
emine resmen vuruldu bn şok oldum valla izlerken
kocası nasıl vurdu ya acımadan
tüh şimdi şebnem ne olucak ya
yaziqq kız duyunca annesinin öldünü perişan olucak
ama moral olarak şebnem menekşe ye cok iyi yaracak bnce
bu hfta ayrı bi güzel bölümdü marul kafa
sonunda iyi bi iş yaptıda mithat anahatra kelimeleiyle bişiy leri anlattı
inşallah haftaya yakalanır su gıcık mustafa:img-cray:

hazal oguz
12-04-08, 22:57
Bana göre Halil'inde tedavi görmesi gerekiyordu...

Mithat neden tek başına geldi Zeynep'in evine hiç anlamadım..Umarım Ömer'e haber vermiştir...Zeynep zaten Mithat'ın ölmesini istiyor babasını kimin ne için öldürttüğünü öğrendiğinden beri...Keşke fragman yayınlansaydı....

ewet, ben de söyLedikLerinin bu kısmna katıLıyorum.. bence Menekşe'nin tepkisi yerindeydi.. çünkü onun da dediği gibi o anda Mustafa yine karşısında olsa veya tekrar arasa, Halil - Menekşe'ye rağmen - gitmez miydi? Giderdi, o yüsden bence ilerde hala intikam almaya devam etmesini önlemek ve bu mevzuyu daha da uzatmamak için bence Menekşe doğru bir davranışta bulundu..

fiyonkun söyLedikLerine ise şu noktada katılıyorum, bence de Halil'in ruh sağlığında problemler var, özellikle Mithat'ın öz babası olduğunu öğrendkten sonra çok daha agresif olmaya başladı, Menekşe'nin başına gelenler.. çoğu insan kaldıramaz.. çok üzülüyorum Halil'e de..

ayrıca bence de umarım Mithat Bey, haber vermiştir polise..zaten öyle sap gibi tek başına geldiğinde görünce çok şaşırdım, ama belli olmas belki bunun altından bir şeyler çıkabilir..

yannz bi kaç bölüm daha Mustafa'yı yakalayamazlarsa, insanların polise olan güveni gidecek, bu kaçıncıdır yaa.. yeter artık yani, adam sürekli kaçıyor..

FRAGMAN'I NEDEN VERMEDİLER Kİ SANKİ !

eSzra_
12-04-08, 22:57
Simdi belki hepiniz bana kizicaksiniz ama birsey söylemek istiyorum..
Menekseye ne oluyor?? ''Tabii karsima çikicak yüzü yok'' gibi laflar ediyor..
Yasadiklarini sadece SEN yasamadin Menekse!! Yaninda hep Halil vardi..
En basindan beri Halil ile geçtin bu yollardan.. Senin moralini düzelten kimdi?
Halildi!! Halil çok zor günler yasiyor ve sen birazcik'da olsun anlayamiyorsun..
Anlamayi denemiyorsun bile.. Bence baya saçma.. Tamam dedikleri dogru olabilir
ama herseyi çok uzatiyor.. O'da Halile yalan söyledi.. O'da Halilden saklayarak
kendi basina hareket etti.. Bence Halili birazda olsa anlamali..

Halil gibi bir insan zor bulunur..
Halil asla Mustafaya benzemicek çünkü!!
ewet katiliyorum menekse baya abarti
yani eger halil bu durumda olsaydi
meneksenin yapti su seyi halil asla yapmazdi
nedense menekse yapiyor.
uff sinirim bozuldu gelecek hafta ne olacak acaba
fragman da çikmadi sanirim:img-cray:

3z3_fr
12-04-08, 22:59
Ruyacim ben sana kesinlikle katiliorummmm !!!!!
yhaa bu menekseye noluo ilk bolumlerdeki saf menekse çikti basimiza evi terk eden menekse oldu !!
yhaa o adam senin için adam oldurmeyi goze alio sana noluuooo !!!!

oofff yhaa verem olcak cocukk !!!

Menekse.Halil
12-04-08, 23:00
spr bir bölumdu....:img-in_lo:happy0064
Meneksem yine cok guzeldi Halilimde yine cok yakisikliydi bayildim valla sprr sprr yok bölye bisi yaa...:img-in_lo
en cok uzuldugum menekse ve halilin tartismasi bide meneksenin evi terk etmesiydi..:img-cray:
ama ins barisilar...:img-cray:
..bence halil bisi yapmasin yoksa hapse girer..
hasan da GINE yapti yapacainin off adam bi rahat durmuyor yaa off insani cok sikiyor valla!!!!
Eminede vuruldu ama öldumu acaba..? ölduyze Sebneme nolcak....???
mustafaya yorum yok!!!.... ( onunla ilgili konusmak bile istemiyorum).......
bu arada mithat da halilin pesini bi barakamadi ben hic inanmiyorum halili korumak istedigni cunku 29 bölumde mustafayla konusurken halilin isini bitirebilirmisin? felan dedi!!!

neyse yaa benim fazla yorumum yok ama menekse ve halile uzuldum
helede halil eski olanlari hatirlarken off off:img-cray::img-cray:

bu arada yeni fragmanini ceken oldumu??????
mecbur görmem lazim:icon_sorr

Rüya
12-04-08, 23:01
Of gerçekten!!
Ben bu bölümü sevdim.. Yani herzamanki gibi baslari daha sakin sonlari heycanli degildi..
Güzeldi.. Gözümü hiç ayirmadim :) Ama dedigim gibi Menekse beni deli etti!!
Ki hepimiz biraz tepkiliyiz okuduguma göre.. Zaten çogu dizide böyle olur anlamiyorum..
Erkek hep üstüne düser kadinin.. Hep el üstünde tutar.. Onu kendinden çok sever..
Ama nedense böyle miy miy miy baslarlar bir bölüm sonra..

Nerde kaldi ''Biz Menekse ile Haliliz''ler?
Lafla bitmiyor malesef..

batuhan_gumus
menekşeye çok kızdım bu bölümde valla
adam sen rahat et diye su mustafayı yakalmaya calışıyor
kız tavır aliyor menekşeye ben şaştım kaldım nedim ya:img-cray:
eşyalarını toplamış anasının evine gitmiş hemencik
o cocuk senin uğraşıyor menekşe hanim
bu konu da esra ve rüyaya katılıyorum!!!:img-cray:

Ceren53
Arkadaslar ben suan cidden çok sinirliyim!!
Nedir bu çektigimiz?? Dizinin konusunu uzatmak için Mustafa hep kurtuluyor!!
Bu benim gözümde mantik hatasi olusmaya basliyor gerçekten..
Olamazki bukadarda.. Dizilerde inanilmaz seyler görüyoruz tamam ama bukadarida fazla!!

Aynen katiliyorum arkadasim artik yeter yane bi salak adam bir türlü yakalanamadi
Adamin cebinde bes kurus parasi dahil yok bi özelligi yok ama bir türlü yakalanamadi yeter yaaa.
Genel olarak iyidi bence ama menekse bence cok abartti bukadar olmas halilinde ruh halini anlamaliydi. Adamain biri gelmis esine tecavüz ediyor sakinmi olmaliydi yane kimin gözü dönmez kim böyle davranmaski.

Menekseyi kiniyorum cok büyük ayip etti.:icon_sorr

MiSz_CaniSi
12-04-08, 23:02
Ruyacim ben sana kesinlikle katiliorummmm !!!!!
yhaa bu menekseye noluo ilk bolumlerdeki saf menekse çikti basimiza evi terk eden menekse oldu !!
yhaa o adam senin için adam oldurmeyi goze alio sana noluuooo !!!!

oofff yhaa verem olcak cocukk !!!

ondan sonra halil psiskolaga gider bide gel 2 bolum onunla bitsin kaldi 3 bolum ee ne kaldi ki surda bence senaristler ciddi ciddi dusunmeli son bolumlerini
ama sedef avci soylemisti 32.bolum cekildi diye

batuhan_gumus
12-04-08, 23:06
diziyi uzatmak için uyduruyorlar artık ya
sinir oldum misim diziyi yavaş yavaş tepeden atırı vericekler ya:img-cray:
kaldı zaten 6 bölümm şunuda guzel bölümler yapındaa bizde açıllalım artıkk:img-cray::img-cray::img-cray:

Rüya
12-04-08, 23:06
Arkadaslar size birsey diyimmi? Ben simdiden finali düsünmeye basladim..
Böyle devam ederse kesinlikle mutlu bir son olmaz.. Nasil olcak?
Son bölümde Mustafa hemencecik yakalaniverir.. Halil ile Menekse tedavilerini
bitirir yine eskisi gibi sakin bir çift olurlar.. Emine ölmez.. Mutlu mesut yasarlar..
Bumudur yani? Biraz zor toparlanir artik.. Bu bölüm biri yaralanir diye düsünüyordum..
Veya Mustafa artik kesin yakalanir demistim!! Ama ne oldu? Yakalanmadi..
Ve Menekse sukoyu verdi.. Yani biyerde dur demeli dimi? :img-pilot

Bilmiyorum.. Bencede senaristler iyi düsünsünler!!
1.bölüm gibi güzel bitsin litfin

Menekse.Halil
12-04-08, 23:09
ama arkadaslar biraz menekseyede anlayis gösterelim cunku eger halil mustafayi yakalayip vurursa halil hapse girer ozaman daha da kötu olur!!!:icon_sorr

bide halil menekseye yalan söyledigi icin kizdi..... (herhalde:D)

Rüya
12-04-08, 23:12
ama arkadaslar biraz menekseyede anlayis gösterelim cunku eger halil mustafayi yakalayip vurursa halil hapse girer ozaman daha da kötu olur!!!:icon_sorr

bide halil menekseye yalan söyledigi icin kizdi..... (herhalde:D)

Tabiiki canim biz bunuda düsünüyoruz.. Menekseye hak'da veriyoruz biyerde..
Ama bugün Menekseye olan kizginligim daha agir basti saklamama gerek yok :img-blush
Hem ben sanmiyorum ki Halil Mustafayi vursa agir ceza yer.. Sonuçta bu süre
içinde hep polislerle beraberlerdi.. Herkes herseye tanik oldu..

Bende hala anlamis degilim ama.. Galiba yalan söyledigi için terk etti Halili :img-hyste
O'da yalan söylememismiydi Halile? Söyledi.. Halile söylemeden Emineye gitti..
Ayni seyleri o'da yapti.. Ne yalan söyliyim.. Ben bu bölüm Halil'den yanaydim..

MiSz_CaniSi
Arkadaslar size birsey diyimmi? Ben simdiden finali düsünmeye basladim..
Böyle devam ederse kesinlikle mutlu bir son olmaz.. Nasil olcak?
Son bölümde Mustafa hemencecik yakalaniverir.. Halil ile Menekse tedavilerini
bitirir yine eskisi gibi sakin bir çift olurlar.. Emine ölmez.. Mutlu mesut yasarlar..
Bumudur yani? Biraz zor toparlanir artik.. Bu bölüm biri yaralanir diye düsünüyordum..
Veya Mustafa artik kesin yakalanir demistim!! Ama ne oldu? Yakalanmadi..
Ve Menekse sukoyu verdi.. Yani biyerde dur demeli dimi? :img-pilot

Bilmiyorum.. Bencede senaristler iyi düsünsünler!!
1.bölüm gibi güzel bitsin litfin

yani yarim kalan balayi var surdu eyer bayalisiz bebeksiz menekse ile halil izlersem bosa umut etmis olurum kotu olurum
Bari Menekse ile Zeynep barissa son bolumde merak ediyorum nasil arkadas olurlar zeynep de baska birini bulsun daha finale cok var cok hayal kurdum yine
Nerdesin fragman deli edicek beni sonunda kanald
hic bukadar gecikmezdi
Haftaya mutlaka biseylerin cozulmesi lazim ki finale adim adim ilerlesin degisik konular degensin artik her hafta ayni seyler oluyor cok sacmaladilar senaristler

eSzra_
fragman yok sanirim neyse:icon_sorr
aaa ben çok sasirdim su samih birden emineyi vurdu Sok oldum ya.
beklenmedik birsey oldu:img-in_lo.
ha bide arkadaslar ben zaten tahmin etmistim mustafanin yakalanmiyacagini bu zaten ap açik ortadaydi neyse aii gelecek bölum halil menekseyi eve getirmeye urasacak sanirim ya onada yazik ya ufff :img-cray:

batuhan_gumus
12-04-08, 23:14
valla emineye bncede bisey
olmaz sözde heyecan kattilar diziye :img-icecr
nese ya fragman tr de cikmadi
cikar ama bakalim accik da heyecanli olsun
demi ?:)

MiSz_CaniSi
12-04-08, 23:15
fragman yok sanirim neyse:icon_sorr
aaa ben çok sasirdim su samih birden emineyi vurdu Sok oldum ya.
beklenmedik birsey oldu:img-in_lo.
ha bide arkadaslar ben zaten tahmin etmistim mustafanin yakalanmiyacagini bu zaten ap açik ortadaydi neyse aii gelecek bölum halil menekseyi eve getirmeye urasacak sanirim ya onada yazik ya ufff :img-cray:

Merak etmeyelim uzun ayrilik olmaz nekadar da senarislere guven olmasada halil bi sekilde gonunlunu alir bakarsin yarim kalan balayi yaparlar :icon_whis:icon_sorr
Fragman gelmiyecek heralde ben kactim iyi geceler

3z3_fr
12-04-08, 23:30
yhaa benim sinir oldum taraf su :
ztn kaç bolum kaldiki finale menekse ile halil askini gosterceklerine bize sanki mustafa bas rolmus gibi butun bolumleri onunla geciriolar !! yeter ama !! gerçekten bu konu beni çok sinir edio !!!
yhaa ruyanin dedigi gibi final pek mutlu son gibi gozukmuo!!
ooff yhaa ben cidden çok SIKILDIM bu mustafadan !!!

3z3_fr
12-04-08, 23:32
bu arada unutmadan sunuda soyliyim !!!!
arkadaslar menekse ile halilde olenler yaprak dokumunde hortluo :img-hyste
once aysel simdide semih !!!! :img-hyste

eSzra_
12-04-08, 23:36
herkesin siniri ziplamis anlasilan:img-icecr.
uff hemen cumartesi olsa keske neyse
yarin sabah internette geldigimde umarim fragman çikmistir
çunku çok merak ediyorum neler olacak diye Dogal olarak:img-in_lo

berivan_
13-04-08, 00:25
Halil'in Mithat'a ates puskurmesine sasirmamak lazim,ama Mithat'a bence kendince hakli.Yani adam sevdigi kadin ile sonunda evlendi ama uvey oglunun öz oglu oldugunu ancak karisinin ölumunden bir kac yil sonra ögrendi.Sema'nin bu gercegi saklamasinin nedenini ben hala anlamis degilim,ve egerki kadin'in anlatmaya hic niyeti yoktu ozaman neden yuzuklerin icine rakamlari yazdirmis:icon_whis umarim bu konu belkim biraz daha acilir finale az kalmisken...zaten malesef bu bölumden belliydi finale yaklastiklari,yani konulari toplamaya baslamislar yavas yavas.

Emine hakimin önundeyken nasilda utanmadan "ben onun öldurebilicegine inanmadim ama zamanla anladim"diyebildi,sastim kaldim yani o sözlerde.Be hey akli calismayan kadin,komiser sana bu adam kac kisinin katili dediginde sen komserin sana yalan filan söylediginimi sandin hiiii:img-pilot Emine ama yaptigi hatanin bedelini ödedi hayati ile ve bundan sonra anlasilan Sebnem Menekse'nin ailesi ile yasamaya devam edicektir,onlarin o kizi birakicaklarini hic sanmiyorum cunku hepsi ona cok alisti.

Menekse Halil'e sonunda bir ultimatum verdi,ya intikam yada ben dedi.Halil nekadar zor olursada olsun,Menekse'yi secicektir tabi kide,bundan suphem yok.

Mistik sapiginin elini kolunu salayipta,sokakta yurumesine sasirdim,yani herif aranilan biri degilmi,nasil bukadar rahatca davranabiliyor:icon_whis

Birde Zeynep hanim koskoca evine ancak bir tane koruma koydurmus:icon_whis bunun haberi yokmuydu korumasinin ancak birtane oldugunda ki Mistik evin icine girdiginde bizim marul sacli bakinmaya basladi etrafina:img-hyste

Ninemiz bu bölum dökturdu ve Menekse'ye cok iyi anlati dusuncelerini bence.Yani Menekse olaylara simdilik anca kendi tarafindan bakabiliyor,tamam Halil'e eline silah almiyacaksin bir daha demis olabilir.Ama sonucta bizim kiz dusunemiyormu Halil'in belkide karisini koruyamadigi icin kendini sucladigini?Ninemizin dedigi gibi Halil'in icindeki firtinalardan Menekse'nin haberi tam olarak yok ki.Ve bence Menekse Halil'e karar ver demeden önce onunla oturupta konusmayi deneseydi sakince:img-pilot

Ezel'cim demek buradan mefta olan oyuncular YD cikmaya baslamislar.Bende bir baksam o dizinin gelicek bölumune,belkim Semih'i görebilirim:img-hyste

sarıseren
13-04-08, 09:51
Bu bölümü ben de pek beğenmedim.Menekşe'nin söylediği sözler benim de hoşuma gitmedi.Tamam Halil'in Mustafa'yı vurup hapse girmesini istememesi güel bir şey ama ''buraya gelmeye yüzü yok tabi'' tarzında bir cümleyi Halil'in hakettiğini düşünmüyorum.

Zeynep Mustafa'nın yanında olduğunu nasıl da anlattı öyle.Çok zekice kullanılan cümlelerdi:img-wink:Mithat'la Halil'in arası umarım iyi olur ve Mithat kendini affettirir.

Bu arada ben son reklamdan sonrasını izleyemedim.Söylediklerinize göre Mustafa yine kaçmış.Tam olarak noldu, biri anlatabilir mi:img-help:

batuhan_gumus
13-04-08, 10:00
Bu bölümü ben de pek beğenmedim.Menekşe'nin söylediği sözler benim de hoşuma gitmedi.Tamam Halil'in Mustafa'yı vurup hapse girmesini istememesi güel bir şey ama ''buraya gelmeye yüzü yok tabi'' tarzında bir cümleyi Halil'in hakettiğini düşünmüyorum.

Zeynep Mustafa'nın yanında olduğunu nasıl da anlattı öyle.Çok zekice kullanılan cümlelerdi:img-wink:Mithat'la Halil'in arası umarım iyi olur ve Mithat kendini affettirir.

Bu arada ben son reklamdan sonrasını izleyemedim.Söylediklerinize göre Mustafa yine kaçmış.Tam olarak noldu, biri anlatabilir mi:img-help:

yoo mustafa kaçmadıvalla hiç bişey olmadı mithat zeynepe
geldi sonra kapıyı açtı zeynep işte mithat iceri girdi mustafa silahını cıkardı
konşumaya başladı sonra zaten menekşe ve halilin sahnesine geçildi
halil eve geldinde menekşe evde deildi menekşenin esyalarıda yoktu sonra halil
bi şok oldu asagaya indi menekşe oturuyordu ve zaten o an patladı menekşe
ve halile bağırmaya falan başladı sonra bir süre görüşmesek
iyi olur dedi ve cekip gitti halilde arkadasından baka kaldı öyle ve orda bitti

sarıseren
13-04-08, 10:07
yoo mustafa kaçmadıvalla hiç bişey olmadı mithat zeynepe
geldi sonra kapıyı açtı zeynep işte mithat iceri girdi mustafa silahını cıkardı
konşumaya başladı sonra zaten menekşe ve halilin sahnesine geçildi
halil eve geldinde menekşe evde deildi menekşenin esyalarıda yoktu sonra halil
bi şok oldu asagaya indi menekşe oturuyordu ve zaten o an patladı menekşe
ve halile bağırmaya falan başladı sonra bir süre görüşmesek
iyi olur dedi ve cekip gitti halilde arkadasından baka kaldı öyle ve orda bitti

anlattığın için teşekkür ederim:img-wink:Mustafa'nın yakalanma şansı hala devam ediyor demek(ben yanlış anlamışım:)).Menekşe yine saçmalamış ya:blink:Yazık Halil'e...

batuhan_gumus
13-04-08, 10:11
anlattığın için teşekkür ederim:img-wink:Mustafa'nın yakalanma şansı hala devam ediyor demek(ben yanlış anlamışım:)).Menekşe yine saçmalamış ya:blink:Yazık Halil'e...

evet bu bölümde maalesef menekşe çok sacmaladı hepimizi
şaşırttı yani bakalım haftaya neler olucak şu mustafa bi yaklansada
kurtulsak ya

Kıvanç_aşkım
13-04-08, 10:25
selam herkese:img-wink:
bu bölümü çok sevdiğimi söyleyemem.Menekşe ayıp etti.Halil onu herşeye rağmen seviyo onu bırakmıyo o ise halil ona bi yalan söyledi sözünü tutmadı diye demediğini bırakmıyo..
'Gelmeye yüzü yok' tarzındaki cümleyi Halilin hakettiğini düşünmüyorum.Halilin de sonuna kadar arkasındayım:good:
Zeynepin zekasını takdir ettim.neler söyledi öyle tam ajan bu kız:img-hyste
şu mustafayı yakalasınlar artık....:icon_whis
haftaya görüşürüz:good:

H-Y-F-N
13-04-08, 10:39
HaLiL meneKşeye söZ vermişTi faKat sözünde duRmadı,bi yandan baKıcaK oLursaK HaLiL'de çoK haKLı,çoK KarışıK duyguLar içerisinde,MeneKşe benCe çoK serT davrandı haLiL'e Karşı,ben bu Kadar büyütüceğini ummazdım yani,[eşyaLarını topLadı faLan,],Mithata'da acıyorum yaa,yıLLar soonra bir oğLun oLduğunu öğRenmeK , oğLunu birKere biLe sevememeK güzEL bir duygu oLmasa gereK,HaLiLiDe anLıyorum ama, sen benim babam oLamassın,babam değilsin gibi şeyLer söyLemesi , biraz abarttı gibi geLdi bana,sonuçta bu kanıtLanmış birşey ve bunDan böyLe aLışması Laızm benCe miThata,inş biraz oLsun düzeLir araLarı ya,,Samihin Emineyi öLdüreceği başTan beri beLLiydi,hapishanede buLuştuKLarında,emineye söyLediği Laf hiçTe hoş değiLdi,daha sonrada duurşmada 'Karı,Koca giBi yaşamışsınız deyince adam iyice deLirdi tabi,durşma bittiktn sonRada vurDu ve şebnemde iyice ortada kaLdı Kesin meneKşeLerin yanında oLur bundan sonRa,, emine beLKide öLmemişTir ,yada öLmüşTür orasını biLemicem artıK,MeneKşe'nin babasıda iyice zvandn çıKtı yani,adamı öLdüresim gELdi teLefonu fırLatıcaKtım nerdeyse TV'ye ,MusTafa'nın zeynep'in evine geLdiğinde MiThaTı aradıKLrında Zeynep nasıLda KonuşTa öLe yaa,çoK aKıLLıca anLattı herşeyi,avuKat ömer faLAn ,MiThatta sanKi biLmiyormuş gibi geLdi acaba geLiceK böLümde ne oLucaK,,ayrıca ben şu mutsTafaya şaşıRıyorum yani KosKaca istanbuLda geZinsn duRsun , oTobüse binsin ve musTafayı içLerinden bir Tanesi biLe tanımasın ŞaşırTıcı,yani şu musTafa işi iyice uZadı bir türLü yaKaLanmadı giTTi,adamda ne şans vaRmış yaa,inş geLiceK böLümde yaKaLanır artıK çoK uzadı yani.......

90_SANEM_90
13-04-08, 10:44
insallah artik bidaki bölümde yakalnir cünkü banada artik bikkinlik geldi .....
bende menkese ile halil askini seyretmek istiyorum ya ....
yakalansin su adam artik .....haftayada yakalanmassa delirecem zaten kac bölüm kaldi surda .....
ya sanki mithat ustafa öldürecek gibi ve hapise girecek sanki bana öyle geldi...
evet menekse abartmis biraz ama .... böyle yapmasa halil mustafayi öldürmekden dönmicekdi ve hayatrini mafetcekdi hapislerde.... bence iyi yapti evden gitmekle...tabi o lafi hakeddiyini bende düsünmüyorum orda cok haksiz ...

3z3_fr
13-04-08, 10:51
eevt berivancim aynen öle yeni bolumun fragmanina bakarsaniz yaparak dokumu 30.bolum fragmani...
orda en basinda semihi gorebilirsiniz arkadaslar =D hatta benim anladigima gore ferhunde semihi gozune kestirmi :img-hyste

eSzra_
13-04-08, 10:56
ufff fragman çikmadimi ya hala.
heycandan ölmek özereyim neguzel veriyorlardi hemen fragmani
simdi neden böyle yaptirlar heycanmi katmak istiyorlar ben zaten heycandan
gebermek özereyim bakalim gelecek hafta neler olacak su mustafa manyagi bi yakalansa bi yakalansa yani artik onu görmek bile istemiyorum ya yeter.
bide umarim menekse gelecek bölum halile biraz sert davrandigini anlarda özur diler , halil bu laflari hiç ama hiç hak etmedi:img-cray:

MiSz_CaniSi
13-04-08, 11:10
bu arada unutmadan sunuda soyliyim !!!!
arkadaslar menekse ile halilde olenler yaprak dokumunde hortluo :img-hyste
once aysel simdide semih !!!! :img-hyste

:img-hyste:img-hyste haklisin arkadasim bende ayseli gorunce sok oldum Yaprak dokumunde ama sanirim su siralar cikmis diziden simdi de semih geldi ferhundenin gozune
Mustafa olunce oraya da gider mi acaba ne rolu verirler ki ona :img-hyste
uff saka bi yana ciddi sekilde fragman bekliyorum o sitede hala yok

berivan_
13-04-08, 11:19
Zeynep Mithat ile cok guzel konustu telefonda,herseyi anladi Mithat,ona bir alkis:happy0064 kendini zeki zaneden Mistik ise nanik nanik bir sekilde oturdu orada.Birde Zeynep'e "önceden tanisaydik"demezmi,yikildim orada vallah.Yani bu herif kendini bulunmaz hint kumasi filan zanediyor galiba:img-hyste

Sebnem icin gercektende cok uzuldum,Emine'nin hakim karsisinda konustugundaki halinde ben ancak bencilik gördum.Konusmalari ile galiba bizim delu kodesten kurtulmaya calisti.Guya ilk baslarda degilde sonradan anlamis Mistik'in ne mal oldugunu,sanki adamin katil oldugunu aninda ögrenmedi:icon_whis

Marul sacli'nin plani nedir cok merak ediyorum.Yani Mithat'i sucsuz bir duruma dusurupte Halil'ide suclu durumuna dusurdu,Mithat'a geldi eve,bakalim devaminda neler olcek:icon_whis

Ezel ben bir kosup bakayim YD'nin 30 fragmanina.Ferhunde hanim mi Semih'e göz dikmis,amanim amanim:img-hyste

batuhan_gumus
13-04-08, 11:28
fragman da halen çıkmadı arkadaşllar
esracım türkiyede cıkmadı dün fragman:img-cray:
ondan biraz çok beklicez çünki heyecanlı yapmak istiyorlar:img-pilot

batuhan_gumus
13-04-08, 11:31
arkiler yanlis yazdim 30.bolum deil 70.bolum !!!

evet bende dedim 30 bölüm fragman
çoktan geçti y.d nin ama nese :)
semih ve aysel ikiside yaprak dökümüne transfer oldu
nedim zaten bn y.d yi de izliyorum bizim dizimizden
çıkdılarrr oraya gittiler semih nese ama aysele üzülmüştüm

ilkay_33
13-04-08, 11:40
yorumuma ilk önce şöyle başlayım emine ölmesin:icon_sorr
evet yaa eminenin ölmemesinin kara kaşı kara gözü için istemiyorum o ölürse şebnem menekşenin üstüne kalır ben o kızdan nefret ediyorum :img-hyste
ölmesin tahliye olsun alsın şebnemi yanına

Kıvanç_aşkım
13-04-08, 12:09
menekşe son derece haksız halili yalancılıkla suçlayamaz buna hakkı yok!!
kendiside halile türkiyeye gideceğini söyledi fakat mustafayla evlendi ama mecburiyetten yalan söyledi..halilde öyle yaptı gerçeği söylese menekşe onu bırakmazdı menekşenin önce bunu bi düşünmesi lazım.:img-cray:

eSzra_
13-04-08, 12:12
yorumuma ilk önce şöyle başlayım emine ölmesin:icon_sorr
evet yaa eminenin ölmemesinin kara kaşı kara gözü için istemiyorum o ölürse şebnem menekşenin üstüne kalır ben o kızdan nefret ediyorum :img-hyste
ölmesin tahliye olsun alsın şebnemi yanına
hahahaah Allahim :img-hyste
benimde aklima gelmedi degil birden samih emineyi vurunca aklima
sebnem kaldi Dedim, simdi halilgil sebnemi evlatlik edinirler filan
insallah ölmez ama samih 3 kere filan ates etti ama belkide yasar yinede:icon_whis

KübraYasemin
13-04-08, 14:06
Eminenin suanlIk ya ölmüs olmasI diye düsünüyorum ben.

Bu sefer Sebnem Halil ve Menekse de kalacak.

Ben vallaha en cok o ufal kIza üzülüyorum.

AllahIm nekadar kötü birsey kIzIn icinde oldugu durum.

Insallah Emineye birsey olmaz diyorum ben.

Valaha adam en az 5 kere vurdu herhalde.

Darille
13-04-08, 14:14
dunki bolum cook guzeldi (ee her zaman ki gibi)
son sahne cook kotuydu ya umarim menekse geri doner halil i cook uzdu ! ikiside hakli bence sonucta menekse mutlu olmak istiyo artik halil de hakli olarak mustafadan oc almak !haftaya nolur bilmiyorum ama menekse halili bayagi bir ugrastiracak gibi gozukuyoo !

berivan_
13-04-08, 14:23
Yaw Menekse'de kendi acisindan hakliydi Halil'e söyledikleri ile.Yani o Mistik'in istedigi seye ulasmasini istemiyor,Mistik piskopati zaten tec...olayi ile Menekse ve Halil'in arasini acmak istedi ve öc almak pesinde (ki Halil'ide cok iyi anliyorum)olan Halil Menekse'yi hali ile korkutuyor.Menekse'nin bu sekilde davranmasinin sebebi bence sadece Halil'i kayip etmekten korktugu icin.O sevdigi adamin hapise filan girmesini degil,sevdigi adamin onun yaninda olmasini istiyor.Zaten Menekse'ninde kizginlik hali o yuzden. Ama Halil'ide bir yandan cok iyi anliyorum,yani karisini koruyamadigi icin kim bilir kendini nekadar sucluyordur ve Mistik'i ortadan kaldirmak icin ugrasmasi bu yuzdendir bence. Ama Menekse'de Halil'e cok zor bir secenek verdi (Halil'in karisini seciceginden hic bir suphem yok zaten)yani bir yandan beni seviyorsan benimle olursun ve geriye bakmazsin ultimatumu ve diger yandan ise benim canimi acitan adami yok etmek istedigini anliyorum ama eger ki onun pesine dusersen ozaman beni unut.

Karisik oldu biraz ama siz ne demek istedigimi anlamisinizdir (umarim:img-hyste)

ilkay_33
13-04-08, 14:24
bazı arkadaşlar menekşeyi haksız bulduklarını söylemişler

ben dün menekşeyi takdir ettim
neden diyecek olursanız
ilk defa halile bu kadar sert bir şart sundu
ucunda onu kaybetmek olsada ya o ya ben dedi
halile çok kızdım neden?
çünkü menekşe o soruları sorduğu an hemen hayır menekşem tabiki sen demedi

menekşe o acıyı unutmaya çalıştıkça halil mustafaya olan kini ile o pisliğin menekşeye yaptıklarını hep hatırlıyor
menekşe onun gözlerinde mustafaya olan nefreti görüyor
o nefretin sebebide menekşe
menekşe onu gördükçe daha kötü oluyor

mustafa istediğini aldı hatta daha fazlasını
menekşeyi öldürmedi
ama onların arasındaki o sınırı koydu işte o zaman menekşe bitiyor......

hazal oguz
13-04-08, 14:55
bazı arkadaşlar menekşeyi haksız bulduklarını söylemişler

ben dün menekşeyi takdir ettim
neden diyecek olursanız
ilk defa halile bu kadar sert bir şart sundu
ucunda onu kaybetmek olsada ya o ya ben dedi
halile çok kızdım neden?
çünkü menekşe o soruları sorduğu an hemen hayır menekşem tabiki sen demedi

menekşe o acıyı unutmaya çalıştıkça halil mustafaya olan kini ile o pisliğin menekşeye yaptıklarını hep hatırlıyor
menekşe onun gözlerinde mustafaya olan nefreti görüyor
o nefretin sebebide menekşe
menekşe onu gördükçe daha kötü oluyor

mustafa istediğini aldı hatta daha fazlasını
menekşeyi öldürmedi
ama onların arasındaki o sınırı koydu işte o zaman menekşe bitiyor......

SANA AYNEN KATILIYORUMMM !!!!

Menekşe haklıydı Halil'e kızmakta, Halil bi durup düşünsün bakalım, ben ne yapıyorum die.. Menekşe mi daha önemli? yoksa Mustafa'dan intikamını alıp, kendince gururunu kurtarmak mı?? (belki de Halil'in gerçekten böyle bir amacı yoktur ama o kdar fevri davranıp, hatalar yapıyor ki sanki sırf gururdan dolayı böyle yapıyormuş gibi duruyor..)

Komiser Ömer'e de biraz müsade etsin lütfen Halil.. de adamlar işini yapsınlar..

Bu arada Halil'e bir kez de şunun için kızdım. Olayları birbirine karıştırıyor.. Babasının katili olarak Mithat'a kızmakta ve onu hep "üvey babası" olarak görmenin verdiği duyguyyla haklı olabilir ancak, Mithat da yeni öğrendi Halil'in öz oğlu olduğunu. bu konuda Halil Mithat'a kızamaz.. Annesi söylememiş çünkü bu gerçeği, adamın ne suçu var ki?? Üstelik Mithat Halil'İn onun öz oğlu olduğunu öğrendiğinden beri inanılmaz ilgili davranıyor.. "oğlum da oğlum" "Menekşe.. kızım" diyor başka bir şey demiyor, bu noktada Mithat'a kızmamalı bence..

berivan_
13-04-08, 14:59
ilkay_33, bende Menekse'yi hakli buluyorum bir sekilde kendi acimdan dusunmeye calisinca:img-wink:

Ama simdi Halil'in Menekse'ye bakipta bitmesi bizim yapimcilarin isine geldi,yoksam heyecanli bir yerde nasil birakicaklardi:img-blush

Gelicek bölumde bence Halil Menekse'nin pesinden gidicektir (umarim öyle olur)ama elinde sonunda Menekse'yi ikna edicek Menekse'ye olan askinin Mistik'tan alicagi intikamdan daha agir bastigini...

Aslinda sana baska bir konudada katiliyorum.Menekse psikopatin ona yaptiklarini unutmaya calisipta geriye degilde ileriye bakmak istiyor.Gecen bölum Menekse'nin Halil'i öpmesi bile Menekse'nin gecirdiklerine bakarsak eger Menekse icin cok buyuk bir adim bence. Ama gel görelim ki Halil'in icindeki intikam atesi oldugu surece Menekse Halil ile olan birlikteliginde ileriyemez,bunun mumkun olucagini bende acikcasi sanmiyorum bu yeni bölume bakarsak.

Menekse yumrugunu masaya indirdi ve icinden gecenleri bir bir anlati (cok taktir ettim,herkesin harci degildir bu).Halil Menekse'nin bu cikisina sasirsada oda anladi sanirim yalnis bir yolda oldugunu.

Ayy keskem yeni bölumun fragmani ciksada icimiz biraz rahatlasa,meraktan catliyoruz burada yaw:img-cray:

ilkay_33
13-04-08, 15:07
hazal oğuz teşekkür ederim

berivancım evet yeni bölüm fragmanını izleyip karar vermeliyiz fakat yani şimdi halilin yerinde ben olsam hemen menekşenin lafı bitmeden itirazlara başlardım ama halil öyle durdu çok şaşırdım...

edayd
13-04-08, 15:37
Bu dizi her blmde beni brz daha şaşırtıyoo+sevdiriyoo:img-in_lo Ya o kdr süper bi blmdüki dicek hiç bişi bulamıorum yani BA-YIL-DIM!!!:good: O kdr büyük bi heyecan içinde izledmkii .. nefes nefese kaldım yanii .. O kdr bayılma ötesiydi bnm için ya .. en beğeendiğim ve zaten ilk izlediğim blm Menekşe'nin tecavüz edilmesiydi .. o Blmdünden dha süper biişi olacağını gerçekten asla düşünemedm .. o zaten o kdr süperdiki ama dün onun alasıydı! Ekran'a yapıştımmm resmen! Halil Mustafayı bekliodu ya snr yandan birisi gelioduu ben nefesimi tutmuş haldeym o ann .. gidiyo gidiyo .. benn gözlerimi iice açtımmm yapıştım ekrana .. snr birdeeenn.. aa Polis:img-hyste Ay o an varyaa .. her an diğer tarafa gidebilirdimm:D Bide diğer bayıldığım sahne zeynebin Mithat'a Mustafa'nın yanında olduğunu sölemeye çalışmasıı .. o kdr süper bişiydiki ya ''Dünkü dava, Avukat Ömer'' falan filann ayy muhteşemdi yaa .. Tapıyorumm ben bu diziye ya:img-in_lo Sonuda o kdr süperdiki ya: ''Sen bana yalan söledinn .. '':img-cray:

ilkay_33
13-04-08, 15:44
Bu dizi her blmde beni brz daha şaşırtıyoo+sevdiriyoo:img-in_lo Ya o kdr süper bi blmdüki dicek hiç bişi bulamıorum yani BA-YIL-DIM!!!:good: O kdr büyük bi heyecan içinde izledmkii .. nefes nefese kaldım yanii .. O kdr bayılma ötesiydi bnm için ya .. en beğeendiğim ve zaten ilk izlediğim blm Menekşe'nin tecavüz edilmesiydi .. o Blmdünden dha süper biişi olacağını gerçekten asla düşünemedm .. o zaten o kdr süperdiki ama dün onun alasıydı! Ekran'a yapıştımmm resmen! Halil Mustafayı bekliodu ya snr yandan birisi gelioduu ben nefesimi tutmuş haldeym o ann .. gidiyo gidiyo .. benn gözlerimi iice açtımmm yapıştım ekrana .. snr birdeeenn.. aa Polis:img-hyste Ay o an varyaa .. her an diğer tarafa gidebilirdimm:D Bide diğer bayıldığım sahne zeynebin Mithat'a Mustafa'nın yanında olduğunu sölemeye çalışmasıı .. o kdr süper bişiydiki ya ''Dünkü dava, Avukat Ömer'' falan filann ayy muhteşemdi yaa .. Tapıyorumm ben bu diziye ya:img-in_lo Sonuda o kdr süperdiki ya: ''Sen bana yalan söledinn .. '':img-cray:

ayy evet bende o sahnede artık kopmuştum
ya mustafaysa falan içimden bağırmak geliyor halil duur diye
sanki halil beni duyacak
bazen kendimi çok kaptırıyorum:img-tomat

eleftheros
13-04-08, 16:08
son bölümde halilin eski olayları hatırladığı sahne vardıya hani elinde silah fln vardı.. o sahnede bittim resmen:img-cray:
önce halilin intikam almasına biraz karşıydım elini kana bulamasını istemiyordum ancak eski yaşananları hatırlattıklarında dedimki git vur o pis mutafayı.. ölsün hepimiz kurtulalım.. ya ciddi ciddi düşünürsek az şey değil mustafanın yaptıkları.. off wala sinirden deli oldum yine kaçırdılar ellerinden..
ancak zeynebede helal olsun nasıl oyuna getirdiler mustafayı.. dizi bitmeden şu mustafanın acı çektiğini bi görsek yaa..

eSzra_
13-04-08, 16:13
Bu arada Halil'e bir kez de şunun için kızdım. Olayları birbirine karıştırıyor.. Babasının katili olarak Mithat'a kızmakta ve onu hep "üvey babası" olarak görmenin verdiği duyguyyla haklı olabilir ancak, Mithat da yeni öğrendi Halil'in öz oğlu olduğunu. bu konuda Halil Mithat'a kızamaz.. Annesi söylememiş çünkü bu gerçeği, adamın ne suçu var ki?? Üstelik Mithat Halil'İn onun öz oğlu olduğunu öğrendiğinden beri inanılmaz ilgili davranıyor.. "oğlum da oğlum" "Menekşe.. kızım" diyor başka bir şey demiyor, bu noktada Mithat'a kızmamalı bence..
Ben aslinda bu konuda sana biraz katilmiyorum.
çunku mithat halile yapmadigini birakmamisti.
mithat halili öldurmek istedi Bunu halil Unutamaz.
mithat halilin en buyuk Dusmaniydi ama simdi babasi çikti
Yani halil Ona normal davranamaz ki
ama halil biraz daha normal davransa mithata iyi olur
çunku durmadan bagriyor bak bu konuda biraz halil abartiyor
ama diger konularda kesinlikle halile katiliyorum
mithati asla babasi olarak kabul edemez
Yani en azindan kolay kabul etmez ,
bunlar benim dusuncelerim tabi:img-blush

batuhan_gumus
13-04-08, 16:28
arkadaşlar sohbetinize doyum olmuyor maşallah bnde girim :)
dün en coqq menekşeye kızdım ama bikac yerdede halilede kızdım
mithatı kendisinden uzaklaştırmaya calışıyor bnce çoqq yalnış
yapıyor çünki snçta mithat halilin babası onun icin bişiy yapmak istyorr
ama genel olarak yinede menekşe ye qızdımm rsmen halile hakaretler
yagdırdı bakalım şu son 6 bölümde neler gelişecek....:img-icecr

ilkay_33
13-04-08, 16:51
e tabi bende halilin mithatın yaptıklarını unutsun diyenlerden değilim
çünkü ne olursa olsun mithat onu öldürtmek istedi
annesini ve kağıt üzerindeki babasını öldürdü...
bu gerçekleri hiç bir şey değiştiremez

kıvanç_sedef
13-04-08, 17:51
arkadaşlar sohbetinize doyum olmuyor maşallah bnde girim :)
dün en coqq menekşeye kızdım ama bikac yerdede halilede kızdım
mithatı kendisinden uzaklaştırmaya calışıyor bnce çoqq yalnış
yapıyor çünki snçta mithat halilin babası onun icin bişiy yapmak istyorr
ama genel olarak yinede menekşe ye qızdımm rsmen halile hakaretler
yagdırdı bakalım şu son 6 bölümde neler gelişecek....:img-icecr

oncelıkle meerhabalar.....(malum anca grdım:))
batuhan_gumus arkadasm snde haklsn ama halılıde anlamamız lzm cnku mthat onu bı zmnlar oldurmeye calstı manevı babasını oldrdu halılın annesını de oldurdu ıstemeden de olsa....ama cok zor seler bnlarr halılın hmn atlatmasını beklememelıyz tbıkı blkı sn blmde felan affeder ama blkı...

glılım blm yorumuna:::
komıser omer herseyı berbat ettı eer oraya dha gzlı sekılde gelselerdı bole olmazdı mstık kacmazdı ama napalm dızı senaryosu:)
mstık yıne dort ayak ustune dstu kedı kılıklı herıf nolcak:):)
hasana glnce ya adam psıkopat felan heralde kadır oldurcek en snunda onu yanı ewladı baba katılı olucak onu ıstıo glıba mnyk adam yha bı ınsan bu kdr psıkolojık sorunlu mu olur yha anlamıorm...
mthata cok uzuluorm aslında bu koruma huyunu anlayabılıorm ama halılı de anlıorrm cnku hc beklemedıgn bı anda hc beklemedıgn bı ınsan baban ckıwerıo kı halıl yıne en azından bı cok ınsana gre dha ıyı atlatabılıo....
ama mthat ıcnde halılım ıcnde cok zor bı olay kbl edılmesı ck zr hadı anladm mthat kbl ettı blkım ama halılden bole bı anlayslıgı beklememız cok doru olmasss cnku halıl mthatla ılgılı neler atlattı...
mstık ah mstık ahhhh adamda seytan tuyu war yha olamaz bole bsı ama...
mnkse bnce bole yapmamalıydı eft yıne herzamankı gbın bzmkılerın askı "BUYUK SINAVDAN" gecıcek ama yeter bu ask cok ypranıo bolem...meneksem we halılm kndını uzuo ama halıle hak wermek lasım....smdık halılın yerınde hngı erkek olsydı bole yaprdı ama menekse en azından kusebılrdı de evı terketmesıne halılımı we kendsını (ayrıca bzı) uzmesıne hc grk yktu:img-cray:....ya mstık nası da zynebn evıne gldı hyrt ettm accaıp gldum...:):)
ama zynep mthata nası anlattı orda hyran kldm ynlz mthatta hmn anladı bole harıkaydı o shne....emıne vruldu aceb oldu mu???ıns olmezz cnku sebneme cokk yazk olr ya da menekselerle kalır ama annesızz:img-cray:

walla dn cok harıka bı blmdu ama fragman werılmedı kahroldumm:(
ya meneksem don ewıne yhaaa halılımızı we bzı ayrıca kndını de uzme...

cnlarmm...rytngler hrıkaa....

ca-g-l-a-y-a-n
13-04-08, 18:42
bu hafta bölüm yorumuna nerden baslayacağımı bilemedim ve hasanla baslamaya karar verdim ya bu adam ne biçim bi adamdır ya bi insan nasıl öle olur sacmalayıp durdu yok nine gibi harika birinin nasıl hasan gibi bir oğlu olur anlamış değilim(gerci mithat efendidende halil gibi bi oğul olmuş)
gelelim mithata halilin üzerine titriyor ama halil asla affetmicek önüne mıstığın ölüsünü de getirse affetmicek

ben bu bölüm menekşeye cok kızdım ve uyuuz oldum resmen yaptığı ŞIMARIKLIKTAN baska bişey değildi yok yuzume bakmaya yüzü yok yok yalan söyledi halil onu herseyden cok sevdi ve sevdiği kadını üzeni cezalandırmak istemesi de doğru ben menekşeden halilin zor günlerinde halile destek olmasını onu tutup ayağa kaldırmasını mithat konusunda kendine getirmesini isterdim çünkü bu ilişkinini basından beri sağlam olan destek olan hep halildi sıra menekşedeydi sımarıklık yapacagına halili düşünseydi kadir halilin morali sıfırdı diyo anfendi kılını kıpırdatmıyo

ssvshy
13-04-08, 19:17
herkese selam
internet sorunum nedeniyle yorumları okuyamadım fırsatım varken yorum yapacağım en kısa zamanda yorumları okumak üzere
bölüm bana çok durağan geldi heyecan yoktu beni etkileyen tek sahne halilin elinde silahla köprülü yerde geçmişe dair görüntülerdi ve halil beni haklı çıkardı almak istediği intikam içindeki öfkeyi dindirmek için bu yüzden menekşe söylediklerinde sonuna kadar haklıydı o mıstıkı unutmak isterken onun ona yaşattıklarını unutmak isterken hayatından .çıkarmak isterken -ki her defasında bunu hatırlatan bir baba zaten var- halil inatla onu hayatlarına sokuyor menekşe halile herşeyi ben yaşadım dedi evet en ağır şeyleri o yaşadı halilse seni o halde görünce yardım edemediğim için yaşadığım çaresizlik diye bir cümle sarfetti hem gösterilen flash back hemde halilin bu sözleri durumun tamamen kendi içinde duyduğu öfkeden kaynaklı bir intikam alma güdüsünden ibaret olduğunu gösteriyor menekşe hiçbir şekilde mıstıkı istemiyor ki hatta yakalanmasını bile istediğini sanmıyorum yakalanırsa olacak mahkemelerde menekşe dinlenecek ve yine onunla yüzyüze gelecek menekşe bu durumu kaldıracak güçte değil halilin intikam alma konusunda menekşe söylediği seçim durumunda çok kararlı aksi olsaydı ben gidiyorum yerine gittim demezdi halil intikamı seçerse menekşe halili bırakacak bu cümle bunu gösteriyor belkide menekşe halilin bu olayı namus olayına çevirdiğini düşünüyor

emineye gelince ölürse her ne kadar yaraları ağır gibi durmasada şebnemi menekşe halil evlat edinir

mıstıkın yine yakalanmama durumu sıktı artık ama dahada kötü durum artık bu durum polisleri -ki her nekadar bu bir dizi olsada kullanılan bir meslek var- beceriksiz durumuna düşürüyor

mithat msıtık zeynep üçlüsünün karşılaşma durumunda mithat vurulursa eğer menekşe halil barışırsa menekşe halilin mithatı görmeye gitmesini söler gerçi mithatın oraya önlemsiz geldiğini düşünmüyorum

halil mithat ilişkisinde halil haklı anne babasının katili bir adam var ve bu adam öz babası suçlu annesi sakaldığı için ama onunda sebebi mithat olabilir yada başka sebepler aileside olabilir belki bu durumu halilin babasıda biliyordu sonuç olarak bu durumda en çok zararı gören halil mithat yaptığı tüm kötülüklere rağmen halile babalık yapmaya çalışıyor halilin bunu kabul etmesi zor imkansızmı onu zaman gösterecek

[...Melis...]
13-04-08, 23:25
Açikçasi bu bolum beni pek etkilemedi .. ve goruyorumki bunu dusunen sadece ben degilim .. gerçekten bu bolumde beni etkilicek bir olay olmadi zaten dizinin 'de tadi kaçti .. artik ne olabilir die dusunuyorum .. Mustafa orda burda surunucek ve hiç bir zaman yakaliyamicak .. Halil mustafa'nin pesine dusecek herzamanki gibi Menekse hayir decek .. Mitat Halil Oglummm diyecek .. Zeynep esrarengiz olaylar çevirecek .. Kadir Basai ve Annesi birbirlerini yicek .. Sebnem basimizin etini yemeye devam edicek .. Emine'den hapiste kalacak .. :img-hyste Olay bu yanii bundan baska seyler olmaz

cacaphone
14-04-08, 00:32
arkadaşlar bu dizi yazın başında bitecek,çünkü tek bir sezon için anlaşılmış
kıvanç tatlıtuğ bir basın toplantısında "son bölümleri çekiyoruz,yeni dönemde başka projelerim olacak" gibisinden bişeyler söylemişti ayrıca....

KübraYasemin
14-04-08, 05:45
GünaydIn.

Arkadaslar bir soru.

Benmi fragmana denk gelmedim yoksa bu hafta diziden sonra vermedilermi ne???

Ay bende ne güzel bekliyordum oh gelecek diye.

Insallah vermemislerse verirler en kIsa zamanda.

Vallaha son 4 gün kaldI yine Menekse ile Halile.

Ne cabuk geciyor zaman.

AysenuR*
14-04-08, 06:06
Off ya bence boyle olmamaliydi yaa 30. Bölüm igrenc bitti=(
Biz Menekse ile Halinin askini gormek isterken, bu senaristler habire bunlari ayiriyor yaa:img-cray: off nerde o eski Mih, valla oturup aglicam cok kotu oldum:img-cray: Ve fragmanida vermediler, normalde ertesi gun hemen veriyorlardi:img-cray: Off insallah gelcek hafta final yapmazlar, kalpten giderim vallahi:img-cray:
Bu hafta en cok Hasan a gicik gittim, bu adam nasil bir adamdir? nasil bir babadir? pes valla pes, herzamanki gibi gene yiecegi halti yedi ve ona yakisani yapti, seytan diyo git saril girtlagina, gebert su herifi:icon_evil
Resmen menfaatini dusunuyor yaa, Allahim sen kimsenin basina boyle bir baba verme dicem, ama mutlaka boyle babalarda vardir dunyada, sen boyle babasi olana sabir ver yarabbim! (Amin)
Yaa ben Mustafa nin hala yakalanmamasina hayret ediyoru,m yaa, biz bu adami basta salak dememismiydik, herif basimiza eskiya kesildi iyimi, bu ne akildir boyle, polisi bile parmaginda oynatiyor yaa, yalniz nekadar gicik ta kapsam dizinin sonlarinda Mithat Zeynep in evine geldiginde
Hosgeldinnnnn Mithat amcaaaaaaaaa demesi cok komigime gitti:img-hyste hayy Allahim yaa adam resmen piskopat, birde cizgi film izliyor, tam deli bu tam ama bir an once yakalanmasi tek dilegim :icon_evil

Zeynep te nihayet iyi birsey yapabildi, hayatinda ilk defa Halil e bir faydasi dokundu, ama iyiki Zeynep in evine Halil degilde Mithat geldi. Halil e dokunmasinlarda, napalarsa yapsinlar.
Ama Zeynep in konusmasi akillicaydi, sukur ku Mistik farketmedi

Emine de hakkin rahmetine kavustu, ben Mistik oldurur zannediyordum ama kendi kocasi oldurdu iyimi :icon_evil
Kesin bu Sebnem de Menekse ile Halil in basina kalcak simdi:img-cray: Off yaa nedir bunlarin cektiklerii, cok kotu oluyorum aci cekerken gorunce, bu senaristler artik bitirsin bu sacmaligi konu ureticez derken suyunu cikardilar, daha degsik biseyler bulsunlar, hic mi guzellestircek bi konu yok anlamiyorum ki.. Off neyse haftayi sabirsizlikla bekliyorum, herseye ragmen izliyorum cunku Menekse Ile Halil i cok seviyorumm, Insallah bizi kotu bir final beklemez (Allah Korusun) Insallah muhtesem bir final yaparlar da bizde azcik da olsa sevinirizz:img-cray:

angel22
14-04-08, 09:33
Zeynep'in Mithat'la konuşması çok akıllıcaydı. Ayrıca artık Mithat'a kızamıyorum. Adam öğrendiği günden beri bir cümle içinde 5 kere oğlum diyor da başka bir şey demiyor. Sonuçta adam bilmiyordu. Kötü bir adamdı belki ama fırsat verilseydi iyi bir baba olacaktı belli. Hem Menekşe'nin babasından iyidir sonuçta. Hasan Menekşe'yi öldürmeye çalışırken kızı olduğunu bile bile öldürmeye çalıştı, Mithat ise öğrendiği günden beri neredeyse canını verecek.

Menekşe'yi anlıyorum Halil'i vazgeçirmek için sert çıkıyor ama yine de Halil bu kadar yalnız bırakılmayı haketmedi. İçindeki öfkeyi anlaması lazım Menekşe'nin de bir yerde. Böyle yalnız kalırsa iyice dağılacak, iyice yanlış yapacak.

Mustafa'ya gelince; tam bir psikopat bence yakalanmasın -her ne kadar bu kadar kolay kaçabilmesi saçma olsa da- yine de adam rolünün hakkını çok iyi veriyor.

Sanırım Zeynep'in babasının katili Mithat değil, dizi burada bize bir sürpriz yapacak.

Kısaca bu diziyi seviyorum.

KübraYasemin
14-04-08, 10:01
Gercekdende bu dizi olmasa ne yapacagImI bilmiyorum.

Son 5 bölüm kala simdi cok üzgünüm,

insallah bitersede mutlu bir son ile bitsin ya.

Meneksenin son sahnedeki son cümleleri aklImdan cIkmIyor.

Ondan intikamI almak istiyorsun daha cok, yada benimi istiyorsun.

Gercekdende nasil cümleler bunlar.

ilkay_33
14-04-08, 10:53
Gercekdende bu dizi olmasa ne yapacagImI bilmiyorum.

Son 5 bölüm kala simdi cok üzgünüm,

insallah bitersede mutlu bir son ile bitsin ya.

Meneksenin son sahnedeki son cümleleri aklImdan cIkmIyor.

Ondan intikamI almak istiyorsun daha cok, yada benimi istiyorsun.

Gercekdende nasil cümleler bunlar.

evet canım yaa aynen bitmesine üzülmüyorum dersem yalan olur

ama bir yandan da seviniyorum çünkü bazı diziler gibi sapıtmadan çizgisinden

çıkmadan bitecek ve

akıllarda hep güzel bir dizi olarak kalacak

MiSz_CaniSi
14-04-08, 11:40
Eyer mithatin yerine halil gitseydi zaten mustafaa silahi dayamisti mithata eminim halil bi sekilde silahi eline alirdi buyuk kapismaca yasanirdi zaten halil 2-3 kere dovmus adami :img-hyste dovdukce pisikopat haline gelmis herneyse innsallah mithat beraberinde polisi de haber vermistir :img-in_lo

kıvanç_sedef
14-04-08, 12:21
ya zynep cdden akıllı bı bcmde knstu mthatla we hmn olayı anlattı:)
cok harıkaydı ama ıns hftaya fınal felan yktur bu kdr erken bı fınale acık deılım su an cok erken dha hyr olamass bna ızn weremem...yanı aslında bı cok scma dıznın ynnda mnkse we halıln btmesı cok abes ama ıste konu kalmadı we bzler de uzulmek zrndaız...uff yha kıvancmı we sedefmı bdha nası bı arada grucemmm ıns bdha aynı projede yer alırlaar yhaa...

yaaaaa menekse ıle halılın de albumu cksaydı kske ama cıkmıoo yaaaa ufff ufff allahm cokkk fecı bn kvncmla sedefmı gremzsm nprmmmmmmm:img-cray::img-cray::img-cray:

ilkay_33
14-04-08, 12:31
yaa arkadaşlar demek ben orayı kaçırdım zeynep mithatı aradığında ne dedi?

kıvanç_sedef
14-04-08, 12:37
yaa arkadaşlar demek ben orayı kaçırdım zeynep mithatı aradığında ne dedi?

ya cnm sey ıste
zynep:mthat amca hstayım bn gelemıorm dnku dawa uzernde calscam sn braya geleblrmısın ?
mthat:ne davarsı dnku davamı bnlemı knusuosn yksa yanında bska bırımı wr?
zynep:evet
mthat:kım war?
zynep:hmm snndemı halılle ılgılı planların war tmm gelınce konusurs...ü
mthat:ynında km war snın..?
zynp:yha hanı avukat omer bey..
mthat:komıser omer mıı
zynep:yok onun tkp ettıgı dawa
mthat:mstafa mı
zynep:evt...

falan dıe arkadaslar eksıgım we ynlısım warsa ltfen ksra bkmaynn:img-wink:

ilkay_33
14-04-08, 12:44
ya cnm sey ıste
zynep:mthat amca hstayım bn gelemıorm dnku dawa uzernde calscam sn braya geleblrmısın ?
mthat:ne davarsı dnku davamı bnlemı knusuosn yksa yanında bska bırımı wr?
zynep:evet
mthat:kım war?
zynep:hmm snndemı halılle ılgılı planların war tmm gelınce konusurs...ü
mthat:ynında km war snın..?
zynp:yha hanı avukat omer bey..
mthat:komıser omer mıı
zynep:yok onun tkp ettıgı dawa
mthat:mstafa mı
zynep:evt...

falan dıe arkadaslar eksıgım we ynlısım warsa ltfen ksra bkmaynn:img-wink:

vayyt be zeynoya bak helal
kedi olalı bir fare tuttu derler o biçim olmuş
cumartesi burda 2 kez elektrikler gitti demek buna denk gelmiş
çok teşekkür ederim canım :img-wink:

ilkay_33
14-04-08, 12:58
rıca edrm cnm ne dmk
snı blgılendrms oldmmm:)

yaa evet =)

şimdi inşallah mithat polisi aramıştır

aradığını zannediyorum çünkü adam zeki kötü mötü ama akıllı olduğu bir gerçek

KübraYasemin
14-04-08, 14:22
Ben MitatIn bundan sonra pek kötülük yapacagInI sanmam.

O zaten kötülügü sIrf Halil ölsün diye yapiyordu.

Onca isin icinde sIrf halil ölsün diye girdi.

Baska hic birsey yüzünden degil.

Simdide Halilin onun gercek oglunun oldugunu bildigi icin yapmaz sanmam.

ama MustafanIn onun ellinden kurtulamayacagInI düsünüyorum ben.

eSzra_
14-04-08, 14:34
fragman yokmu hala.
ben gelmistir simdi diye dusunmustum gelmemis daha:icon_sorr
çok merak ediyorum menekse ile halil neler yapacaklar diye
hemen barisirlar diye dusunuyorum ama bu senarislerin isi beli olmaz malesef.
bide bakalim mustafa,zeynep,mithat neler yapacaklar uf insallah insallah bu bölum su salak mustafadan kurtuluruz yaaww benim içimden bir his 2 bölum sonra filan yakalanir diyo insallah :icon_whis

KübraYasemin
14-04-08, 14:40
fragman yokmu hala.
ben gelmistir simdi diye dusunmustum gelmemis daha:icon_sorr
çok merak ediyorum menekse ile halil neler yapacaklar diye
hemen barisirlar diye dusunuyorum ama bu senarislerin isi beli olmaz malesef.
bide bakalim mustafa,zeynep,mithat neler yapacaklar uf insallah insallah bu bölum su salak mustafadan kurtuluruz yaaww benim içimden bir his 2 bölum sonra filan yakalanir diyo insallah :icon_whis
Evet ya bende fragman gelir bugün diye düsündüm.

Neden bu hafta diziden sonra vermediler onuda anlamadIm ya.

Hadi neyse.

Insallah en kIsa zamanda Bugün yada YarIn verirler...

Hadi bakalIm.

esra2
14-04-08, 15:52
arkadaslar daha yeni fragmani gordum kanald avurpada verildi, cok sacma bir bolum galiba musti zeyniya tec. edio...
ve mitahata vuruo mithat bayilio, sora iste hep parca parca menekse halili vs vs gosterdiler en oenmlisi ise, meneksenin babasi meneksenin annesini dovuo, hemde sacini basini yola yola

nagihan-n
14-04-08, 16:01
arkadaslar daha yeni fragmani gordum kanald avurpada verildi, cok sacma bir bolum galiba musti zeyniya tec. edio...
ve mitahata vuruo mithat bayilio, sora iste hep parca parca menekse halili vs vs gosterdiler en oenmlisi ise, meneksenin babasi meneksenin annesini dovuo, hemde sacini basini yola yola

amanininnnnnnnnnnnnnnnnnn:icon_sorr:icon_sorr:icon _sorr

pis pis pis pis bu Mustafa resmen pislikk....

zaten Hasan'dan da bu iğrençlik beklenirdiii..

Mithat keşke polislere haber verseydii yaa..herkez kendi başına işler yapıyorr off :(:icon_sorr

ne zaman yakalanacak buu ya..dizinin sonunda olabilirr :img-cray:

kaçınkurası
14-04-08, 16:02

ŞAKAMI BU ??? bu mustafa sıyırdı iyice. önüne geçebilene aşk olsun!

Bu gerçekse, çok saçma. yani ne gerek varki böyle birşeye?
Zeynep ona iyi davrandı, huyuna gitti. yalanda olsa, aynı taraftaymış gibi davrandı. Sırff senaryoya hız katmak içinse çok gereksizz bence...

3z3_fr
14-04-08, 16:02
aaaa inanmiorummm çiktimi fragmann !! ben nasil kaçirdim yhaaa !!
mustafa iice kafayi yedi galiba zeynebe tecavuzmu edio !!!! :icon_whis
hasana noluo öle allah allah yhaaa
ooff bir an once youtube eklense !!! :icon_sorr

esra2
14-04-08, 16:03

ŞAKAMI BU ??? bu mustafa sıyırdı iyice. önüne geçebilene aşk olsun!

Bu gerçekse, çok saçma. yani ne gerek varki böyle birşeye?
Zeynep ona iyi davrandı, huyuna gitti. yalanda olsa, aynı taraftaymış gibi davrandı. Sırff senaryoya hız katmak içinse çok gereksizz bence...

ama musti oynandigini anladi o yuzden zeynepie oldurcek galiba ilk once tec edipte.. fragmani bende gordum, zeynpe bagriodu!

3z3_fr
14-04-08, 16:05
yhaa of ben çok sinir oluorum artik arkadaslar yhaa!!
sanki mustafa bas rolmus gibi butun bolumleri onunla geçridik !!! dizinin sonuda onun yakalanmasi olcak heralde !!! off yhaa bu kadar olur !!
gerçketen bu mustafa meselesi artik fena halde canimi SIKIO !!!

dFKto
14-04-08, 16:10
Üzülüyorum bu dizinin bu hale gelmesine. Çok güzel başlamıştı, bu diznin başka dizilerden farklı olmasına izin vermeliydiler. Varlıklı esas oğlan, silahlı adamlar, mafya, aşk üçgeni vs. böyle klişeler olmasaydı keşke.

eSzra_
14-04-08, 16:36
NEEEE mustafa zeynepe tec...mu ediyoor YUUHHHH
uff yeterrr ya wallaha ölmedi gitti bu salak mustafa
geçen bölum hemen bir dakkikada halilin yerini bulmuslardi
ama mustafa yakalanamiyor saçmalik artik yakalansin
Sinirim bozuluyor Onun sapikliklarini duyunca.

batuhan_gumus
14-04-08, 16:46
ya inanmiyorum demin tvyi kapattım çünki kadın progammları
var die ama fragmanı kaçırdım işte yine yaa:img-cray:
demek tecavüz ediyor zeynepe ya çok uzuldumm zeynep te yinede
insan ya uff su mustafa ölmedi gitti sinir oldumm yaa:img-cray::img-cray::img-cray:
ilk önce menekşe şimdide zeynepp

AysenuR*
14-04-08, 17:35
neeee Mustafa Zeynep e tec. mi ediyoooo:icon_sorr olamazzzzzz olamaz, yaa her nekadar Zeynep sevmesem bile bu bence olamamaliydii yaaa:img-cray:
Yaa artik dizinin sonunu getircez diye sacmalamaya basladilar nedir bu yaa,, sanki basrolde Mustafa var.
Vallahi onu Menekse-Halil den daha fazla goruyoruz haa, nedir buu tutturmusla bir Mustafa diye adam basimiza resmen tec. Coskun kesildi yaa bu ne onune gelene tec. ediooo
Yaa Off su fragmani Allah rizasi icin ceken yokmuu, yaa normalde hizir gibilerdi simdi ise fragmandan eser yok,, off yaa olamaz boyle bisey. Bukadar guzel baslayan bir dizi boylesine rezil edilemez yaaaa:img-cray::img-cray:

eSzra_
14-04-08, 17:41
neeee Mustafa Zeynep e tec. mi ediyoooo:icon_sorr olamazzzzzz olamaz, yaa her nekadar Zeynep sevmesem bile bu bence olamamaliydii yaaa:img-cray:
Yaa artik dizinin sonunu getircez diye sacmalamaya basladilar nedir bu yaa,, sanki basrolde Mustafa var.
Vallahi onu Menekse-Halil den daha fazla goruyoruz haa, nedir buu tutturmusla bir Mustafa diye adam basimiza resmen tec. Coskun kesildi yaa bu ne onune gelene tec. ediooo
Yaa Off su fragmani Allah rizasi icin ceken yokmuu, yaa normalde hizir gibilerdi simdi ise fragmandan eser yok,, off yaa olamaz boyle bisey. Bukadar guzel baslayan bir dizi boylesine rezil edilemez yaaaa:img-cray::img-cray:
belki mustafa zeynepe tec...ederken zeynep eline birsey alir patlatir kafasina Birsey yapar, içimden bir his artik mustafanin sonu geldi diyor.
Bilmyor Bence zeynep izin vermez biçak filan alir eline öldurur onu
insallah negüzel fantasim var benim:kahve.
Ama umarim dedigim olur yani eger mustafa zeynepede birsey yaparsa yuh artik gerçekten yuh biktim ya hergun mustafayi görmekten eger senaristler burayi okuyorsalar Anlasinlar artik nasil bikitigimizi su mustafa manyagindan artik bir son versinler su piskopata

ca-g-l-a-y-a-n
14-04-08, 17:43
fragman elinde olan banada ö.m atsın
ya bu zeynepe tecavüz olayını 2 nedenle yazmış olabilir senaristler
1)mıstık işte böyle biridir
2)zeynep menekşenin bi kadın olarak yasadıklarını anlasın diye
sacma gelebilir size ama ...

berivan_
14-04-08, 18:10
Anam anam bir girdim foruma felegimi sasirdim,tecavuzcu Mistik yine is basindami:img-pilot yaw bu herife neden tekrardan tecavuz ettiriyorlar anlamis degilim...adam erkekligini kesfettiginden etmedigini birakmadi yaw.Ama Mithat gelmistik Zeynep'in evine,bu herif Mithat'a birsey yapip ondan sonrami marul saclinin isini görucek anlamis degilim:icon_whis

Dizinin sonuna geldik,bir kac bölum kaldi,ama masallah Mistik efendi hala ortalarda elini kolunu salayipta geziyor,anlamadim gitti ben bu isi:icon_whis

Simdi nete bakipta sansimi deniyecegim,ama bulmamakta var fragmani sonucta:img-cray: fragman elinize gecerse eger lutfen banada ö.m. atin arkadaslar,meraktan catliyorum.

Hatiies
14-04-08, 18:42
31. Bölüm fragmanini Video kismindan izleyebilirsiniz arkadaslar!

Inanmiyorum, Menekse yine Mustafayla karsilasiyor!!!!!! Hastane gibi biryerdeler... Karsi karsiya duruyolar.. Meneksenin yaninda Sebnem var, Mustafa onlara bakiyordu yine pis pis guluyorduu :icon_sorr

Ve Hasan yine karisini dövüyor, Mustafa Zeynepi felan alip baska biryere götürüyor arabayla.. O da Mithati dövüyor. Yazik yaa Mithat'a :icon_sorr Bu bölüm galiba cokkkkkkk heyecanli olacakkk!!!!!

kıvanç_sedef
14-04-08, 19:07
mrblar...

fragmanı ızledım we soktaım...
menekseylen mstık karsılasıoo ıgrenccc adam...ayrıca bnce mstık zynebe t...vz etmıo yha ya da edıosa eer ca-g-l-a-y-a-n arkadasmz sole bısı yzdm bu yzden de olabılırr:
bana mntıklı gldı ama blmıorm...bnce t....vz etmıo bnce etmes dızı bu kdr ckmaza gremezz ama zynebe ederse artık mnyk derım bn buna t..vzcu coskunu bılem gctı mnyk herıff yaww:)dızı btıo yha adam son demlerını oynuyo.
menekseylen de su yzden karsılasıodr emınenın vrldugunu ogrendı bnce byk ıhtımalle o yzden oraya gldı we menekseylen karsılastılar bnce bu blm felan yakalanıcak ya da orda btr dızı o aksam ondan sorakı blm yakalanr derm bn..

o hasanı war yha o hasanı ahh onu bı elıme werseler war yha suyunu ckrtırım onun suheylayı dowerkene ona kmsecıkler engel olmuyomu???

uff cok heyecanlı bı blm olucak bu hfta hadı hayırlısıııı
ahh mnksemmm yhaaaa mnykk adm sna bısı ypmasın zynep umrumda deıl ama o da ınsan ıste..:img-cray:

eSzra_
14-04-08, 19:09
arkadaslar mustafanin zeynepe tec... etigini nerden çikartiniz yani ben fragmanda Mustafanin zeynepede tec.. etigini göremedim sadece zeynepin çigligi eh buda çok normal mustafa piskopatinin yaninda olsam bende bagrirdim herhalde ama evet mustafa mithati dövuyor sanirim. bide menekse ve mustafa karsilasiyorlar sebnem yaninda 100% sebnem orda BABAAAA diye ona kosacak menekse de neyapacigini sasiracak:icon_sorr..

batuhan_gumus
14-04-08, 20:25
fragmanı izledim çoqq guzel fragman zeynep cığrıyor
kesin tecavüz edecek ya mustafa
bakalım ne olucakk yaa uff cumartesi gelsin bi yan önce
uff daha 5gün varyaa fragmanı çoqq beyendim ya:good:

berivan_
14-04-08, 20:36
Hatiies, fragmani eklemisin,cok tesekkurler:happy0064

Ben Halil Menekse'yi belkim durdurabilir diye sanmistim ama Menekse cekti gittiiiiii:img-cray:

Mistik Mithat'a nasil indirdi öle,elleri kiriliasica herifff:icon_evil

Sincik benim anlamadigim sey kimin öldugu? (bu sadece bir tahmin) Zeynep sanirim kimin öldugunu yada birseyler oldugunu göruyorki ciglik atiyor:icon_whis yani birseyler olmus ki polis o sari rakamli seyleri etrafa koymus.Herhalde marul saclinin bagirmasi ve o sahne ayni sahne icinde geciyor.

Mistik'in Menekse ve Sebnem'i gördugundeki o yuzundeki siritmadan acayip korktum yaw,gözlerimi yana cevirdim ki görmiyeyim.Herifin yuzundeki siritmadan harbiden korktummmmm:img-blush

Gözu kör olasica ve elleri kirilasica Hasan yine is basinda:icon_evil nasilda vuruyordu öyle Suheyla teyzemeeee:img-cray: bu deli herif neden cildirmis kine yine:icon_whis

Kurtulamadik bir turlu uyuz Hasan'dan,keskem Mistik onunda icabina baksa bir:icon_whis

Emine'ye olan sinirim dahada cok arti simdi.Kör olasica kadin, Sebnem'in Mistik'i babasi bilmesi ile yapti en buyuk ikinci hatasini.Sebnem karsisinda Mistik'i görunce Menekse'nin yanindan ayrilipta Mistik'a baba diye kosucak.Mistik'ta eline kizi gecirmisken birakmaz herhal,yani onu bir tur sigorta olarak kullanir bence:icon_whis

KübraYasemin
14-04-08, 20:46
Arkillerim ya AllahIm inanamIyorum ya.

Fragmanin her karesi bir ayrI sitrede.

O son kareller ama tam bir stress.

Bizim Mustafa ve Menekse yine yüz yüze hic inanmIyorum ya.

Üfff, yinemi bu olacaktI.

Ay Menekse icin gercekden yine zor günler soz konusu vallaha.

Ay ben bile o sahneyi görünce icim daraldI.

MiSz_CaniSi
14-04-08, 21:03
Fragmani ekleyen arkdasa cok tesekurler
gercekten cok karisik hazirlamislar
anlasilan yine kurtulmus
ama bence zeynep ten kurtulamaz zeynep daha akilli cikacak
son sahe sanki ruya gibi ama bence gercek cunku mustafa bi sekilde hastaneye gelmek ister emine yi gormek icin ama nede gelsin oda bir soru
sonunda bekledik ama bekledigmize vazla degmedi cunku kurtuldu hevesimiz kursagimizda kaldi :icon_sorr

3z3_fr
14-04-08, 21:07
ooff off off arkiler fragmanin en sonunda menekse sebenmle hastane koridorunda ve diger ucundada mustafa var !!!!!!!
yhaa nasil olurr !! ayni zmnda mustafa zeynepe tecavuz falan etmio !!! yani zeynep çilik atio ama o yuzden oldugu kesin deilki !!!

MiSz_CaniSi
14-04-08, 21:09
ooff off off arkiler fragmanin en sonunda menekse sebenmle hastane koridorunda ve diger ucundada mustafa var !!!!!!!
yhaa nasil olurr !! ayni zmnda mustafa zeynepe tecavuz falan etmio !!! yani zeynep çilik atio ama o yuzden oldugu kesin deilki !!!

kim bilir mustafa dan herseyi bekliyom artik herneyse bence yapma saka bir yana pis pis de sirito bide hep ayni ceket var uzuerinde mavi mavi :img-hyste

KübraYasemin
14-04-08, 21:11
Ya fragmandaki Halilin halli akLimdan bir türlü cIkmYIor.

Birde dizimizin bitecek olmasI.

Benim ve bizim Halil ve Menekseyi daha birarada göremeyecek olmamIz üff ya..

Halil nasIlda yaslanmIsdI ya kapIya dogru.

Ya benmi görmedim yoksa fragmanda hic bir karede Mitat yokmuydu???

3z3_fr
14-04-08, 21:16
Ya fragmandaki Halilin halli akLimdan bir türlü cIkmYIor.

Birde dizimizin bitecek olmasI.

Benim ve bizim Halil ve Menekseyi daha birarada göremeyecek olmamIz üff ya..

Halil nasIlda yaslanmIsdI ya kapIya dogru.

Ya benmi görmedim yoksa fragmanda hic bir karede Mitat yokmuydu???

cnm mithat var mustafa dovuo ya onu hani buro gibi bi odada ...

yha halil benimde aklimdan hiç çikmio ki :icon_sorr perisan oldu ooff off
bilmiorum yhaa... seninde dedigin gibi bidaha goremicez onlari
yha en azidan bu son gorduklerimiz mutlu bi sekilde olsa :icon_whis :img-in_lo

KübraYasemin
14-04-08, 21:26
cnm mithat var mustafa dovuo ya onu hani buro gibi bi odada ...

yha halil benimde aklimdan hiç çikmio ki :icon_sorr perisan oldu ooff off
bilmiorum yhaa... seninde dedigin gibi bidaha goremicez onlari
yha en azidan bu son gorduklerimiz mutlu bi sekilde olsa :icon_whis :img-in_lo

Degilmi ya degilmi aynan aynan.

Vallaha yaram icerde.

OnlarI bari su son geriye kalan 5 Bölümde ki bu Bölümdede mutluluk yok gibi gelyior geriyede 4 bölüm kaldI.

Onuda bize cok görmesinler ama.

Hmmm Mitat icin verdigin bilgiyede sagol.

Vallaha Mustafa, Zeynepe ne yapiyorsa. Aferim.

O kIz bunlarI cokdan hak etmisdi.

Mustafa vallaha ne yapIyorsa bide benim icin yapsin .

ca-g-l-a-y-a-n
14-04-08, 22:46
mrblar...

fragmanı ızledım we soktaım...
menekseylen mstık karsılasıoo ıgrenccc adam...ayrıca bnce mstık zynebe t...vz etmıo yha ya da edıosa eer ca-g-l-a-y-a-n arkadasmz sole bısı yzdm bu yzden de olabılırr:
bana mntıklı gldı ama blmıorm...bnce t....vz etmıo bnce etmes dızı bu kdr ckmaza gremezz ama zynebe ederse artık mnyk derım bn buna t..vzcu coskunu bılem gctı mnyk herıff yaww:)dızı btıo yha adam son demlerını oynuyo.
menekseylen de su yzden karsılasıodr emınenın vrldugunu ogrendı bnce byk ıhtımalle o yzden oraya gldı we menekseylen karsılastılar bnce bu blm felan yakalanıcak ya da orda btr dızı o aksam ondan sorakı blm yakalanr derm bn..

o hasanı war yha o hasanı ahh onu bı elıme werseler war yha suyunu ckrtırım onun suheylayı dowerkene ona kmsecıkler engel olmuyomu???

uff cok heyecanlı bı blm olucak bu hfta hadı hayırlısıııı
ahh mnksemmm yhaaaa mnykk adm sna bısı ypmasın zynep umrumda deıl ama o da ınsan ıste..:img-cray:

ya ben fragmanı izlemeden izleyen arkadaslar tecavüz ediyo zeynepe dedikleri için öyle söylemiştim ama fragmanı izledim ve tecavüz olayının olmadığını gördüm

ya süheyla yeyze bu hasanı helgayla yakaladıktan sonra BOSAMICAKMIYDI da bu hasan eve tekrar nasıl alındı anlamış değilim kac bölüm gecti ben hala anlamadım ya bu adamı tekrar eve alırsan süheyla teyze bu adam seni böyle sacından sürüyüp tekme tokat döver işte

KübraYasemin
15-04-08, 10:37
Vallaha ben Mustafa Zeynepe ne yaparsa yapsIn hak veririm.

O 150 elekrik watt kafa bunu coktan hak etmisdi.

Birde bagIrmazmI.

AllahIm sinir oldum sinir.

Mustafa aceba ne yapacak dövecekmis.

Yoksa Menekseye yaptIgInImI yapacak yani deli olacak gibiyim.

merak ediyorum o yüzden.

Belkide biryer yapamaz belimi olur.

Kötüler hep bir yolunu bulur kurtulur ya bu dizide. )=

x sinem x
15-04-08, 11:46
Selamlar MIH ailesii :happy0064:happy0064
Fragman cikmis.yine her zamanki gibi birsey anlasilmiyor..Ama Mustafa Mithati bicakliyor..fragmanda az da olsa öyle görünüyo..Ama sonu cok kötü yha...menekseye mustafa karsilasiyorlar..Kesin Sebnem " baabbaaa " diye ona kosacak..Meneksede ne yapacagini bilemik..off cok kötü cokk :icon_sorr:icon_sorr
Gerci bölüm oradada bitebilir..hatta bundan eminim :icon_whis

Herkes Mustafa Marul kafaya tec. edecek demis..bence etmez..yani bana öyle geliyor. Sonucta onun derdi Menekseydi.
Acaba Mithat polis haber verdimi..Cünkü fragmanda polisler birseyler arastriyor..yani ellerinde eldiven olan birileri var birde sari birseyler var yerlerde.
Hasan efendiye diyece söz bulamiyorum artik..zatn ne yüzle o evde yasiyorsa..buna bastan izin vermememilidiler

++ Bu arada basligi biraz costuralim..yeni bölüm gelmeden yada haftaya kadar yeni baslik acilsin :img-wink::img-wink:
Bari dizinin son basligi acilsin :img-cray::img-cray:

kıvanç_simge
15-04-08, 13:05
Fragmanı izledimm veee yay gibi gerildimmm !

Allahım böyle fragman düşman basına !!

:img-cray:

Offff menekşe evden gidiyo yaaa....
hiç Menekşe ve halil sahnesi göremedimm
off moralim sıfırlandı.... :(
mustafa ve menekse karsılasıyoo
şaka olmalı buu:icon_sorr
off yaa off bu sefer neler olcak bakalım =(
ama mustafnıon menekseyle urasıcagını sanmıyorum
yani umarım düşündüğüm gibi olmaz !
off yaa =((
halilim ahh askım bnm nasılda üzgündü gene
çok fena şeyler oluyoo
zeynep ve mıstık öküzü bişşilerr karıştırıyo ya neyse.....
off yaa sesli fragman bi çıksaaa
offf:icon_sorr

*yildiz*
15-04-08, 13:19
fragman'i izledim

Halil Menekse evi terk etti dige yikilmis bir vaziyette (canim o benim, kiyamam :img-cray:)
Menekse'de agliyarak baba evine dönüyor (ona'da kiyamam :img-cray:)

Emine hastaneye götürülüyor - saninirim ölmiyecek
Halil arabayla biryerle gidiyor
Menekse Halil'i cam'dan gözetliyor sofa

Mustafa Emine'ye TV'de görüyor ve cok sasiriyor
sanirim bu yüzden hastaneye gidiyor ve orada Menekse ve Sebnem'le karsilasiyor

Hasan, ahhhh Hasan ahhhh
akillanmaz bu adam, yine karisini dövüyor, elleri kirilisin :dito

Halil derin düsünceler icerisinde
herhalde Menekse'nin sorusuna cevap ariyor
M:"Beni'mi daha cok istiyorsun yoksa Mustafa'dan intikam almayi'mi?"

Mithat yaralaniyor
bence Mithat ölecek bu bölümde ve bu yüzden Zeynep ciglik atiyor
ve bu yüzden'de polisler eldiven giymis ve arastirma yapiyorlar

veee o son sahne
Menekse ve Mustafa karsilasmasi
nasil'da siritiyor Mustafa - ayyy diyecek söz bulamiyorum :img-fear2
ama bence orada Menekse'ye birsey yapmiyacak Mustafa
son bölümde'de Menekse'den öcünü aldigini söylemisti zaten

Kadir'i merak ettim
hic görünmüyor :bilmim

kaçınkurası
15-04-08, 14:02
Fragmanı tekrar tekrar izledim. Bence Mustafa Zeynep'e o bahsettiğiniz eylemde bulunmuyor. Zeynep'in tiz cazgır çığlını duyma sebebimiz mustafa'nın mithat'ı bıçaklaması olabilir :img-hyste

Acaba Mustafa zeynep'i nereye götürüyor. O metruk evde neresi ??

Fragmanın en son ve en can alıcı sahnesine gelince.Acaba rüyamı diye düşündüm ama sanırım deil :(

Orası hastane sanırım. Emine hastaneye kaldırıldı. Menekşe hem merakından, hem şebnem annesini görsün diye şebnemciği hastaneye getirdi.
Mustafa psikosuda haberlerde emine'nin vurulduğunu gördü. Bunu fragmanda gördük zaten. Oda haberlerde görünce hastaneye koştu ve orada karşılaştılar.!!! Aman Allahım Halil nerde? kadir nerde? Bu kız yalnızmı gitti hastaneye??

Cumartesiye kaç gün var sayanınız varmııı. Bana çok uzun geldi de :((

nagihan-n
15-04-08, 14:45
ya ben izliyemediimm :(:(:(

mustafa ve menekşenin karşılaşması çok kötü olacak yaaa offf :(

MiTHAT ÖLEBİLİR BENCEEEDE ;(

Emine'nin ölmemesi şaşrtıcı o kadar kurşundan sonra.. ):

eleftheros
15-04-08, 14:52
fragmana bakılırsa yine heycanlı bi bölüm olcak gibi ama benm anlamadığım neden hala mustafa bırakmıyo menekşenin peşini. en son karşılaşmalarında olan feci olaydan sonra ben tekrar yan yana görmek istemiyorum.
ya bide mustafanın hasteneye gidip orda menekşeyle karşılaşıp elini kolunu sallaya sallaya çıkması çok saçma olur. eğer mustafa hastaneye gdicekse çıkışta yakalanmalı artık..
zeynepin o dayanılmaz iğrenç sesiyle neden bağırdığınıda mrk ettim..

berivan_
15-04-08, 15:24
Yaw Emine vurulmus,ve onu hemen televizyonda gösteriyorlar ki Mistik orada göruyor Emine'nin yaralandigini.Simdi benim merak ettigim yer Emine'yi kimin yerden kaldirdigini.Yani gerceklik acisindan bakilirsa vurulmus bir bayan öyle yerden kaldirilmaz Emine'ye yapildigi gibi,yani kadinin önemli bir yerlerine zarar vermis olabilir o kursunlar dimi:icon_whis (sanki cok umurumdaydi,ama iste yorum olsun diye yazdim:img-hyste)

Halil Menekse'nin arkasindan kapanan kapiya cöktugunde nasilda kötuyduuuu,icim gitti onu izlerken ki Menekse'nin halide pek ic acici degildi:img-cray: hem asklari hemde birlikte olabilmek icin cok emek verdiler ve onlari umarim tekrardan bir arada görebiliriz en yakin zamanda (bu bölumun icinde umuyorum).

Hasan efendi yine ne sacmaliklar yumurtladi onuda merak etmiyor degilim.Zaten bu adami neden dizinin basindandan sonra oynatilar anlamis degilim,herifin bir ise yaradigi yok ki.Sadece icip,yatip kalkiyor,yani her zaman ki seyleri:icon_whis

Menekse ile Halil'i en kisa zamanda bir arada birde bule görebiliriz umarim:love04: hem finale yaklasirken aklimda bir soru var sadece,Halil bes tane bebis istiyordu,bu bes bebisler olcekmi acep:icon_whis ama bir tanesinede ragziyim:happy0064

Yine romantik damarim bastiii:img-blush keske bizlere Menekse'nin hamile oldugunu ve etrafinda dolanan saskin bir Halil gösterseler ve sonradan da bebisin dogumunu filan:happy0064 ama tabi ki bunlari göstericek zamanlari varmi bizlere bilmiyorummmmm:img-cray: masallah bölumlerin hepsinin cogunu tecavuzcu Mistik'a adiyorlar:icon_evil

90_SANEM_90
15-04-08, 15:25
üfff bende simdi izledim fragmani ....ya cok karisik yine ...
Allahim yakalasinlar artik su adami gina geldi vallah ...yüzünü göresim yok pipi siritiyo bide ....son bölüme kadar mustafayla birliktemi gidecekler anlamadimki ....kesin mustafa menkese sahnesi dizinin son sahnesi ve bidaki haftaya kadar beklicez yine .... yakalansin yada ölsün birsey olsun su mustafaya .....

.:ülkü:.
15-04-08, 16:02
Herkese Merhaba
Fragmani bende izledim. Cok karisik bi fragman herzamanki gibi :D
Galiba Emine kurtuluyor ama insallah yaniliyorumdur.
Bazi arkadaslar demisler Mustafa Zeynepe tecavüz ediyor diye ama sanmiyorum.
Onu bikere yapti, güya intikamini aldi.. Zeynepe tecavüz edecegini sanmiyorum.
Belki ates ederim diye tehdit etmistir onun icin bagiriyordur Zeynep hanim.
Ama fragmanin sonu cok kötü ya :( Mustafa ve Menekse karsilasiyorlar.
Orda Sebnemde varmiydi bilmiyorum ama eger varsa kesin babaa diye Mustafanin boynuna sarilir. Yazik Menekseye yaa :(

.:ülkü:.
15-04-08, 16:09
Yine romantik damarim bastiii:img-blush keske bizlere Menekse'nin hamile oldugunu ve etrafinda dolanan saskin bir Halil gösterseler ve sonradan da bebisin dogumunu filan:happy0064 ama tabi ki bunlari göstericek zamanlari varmi bizlere bilmiyorummmmm:img-cray: masallah bölumlerin hepsinin cogunu tecavuzcu Mistik'a adiyorlar:icon_evil

Aynen katiliyorum. Inan bana bende bunlari görmeyi cok isterim.
Hersey unutulmus olsa ve onlar cok mutlu olsa :D dedigin gibi cocuklari olsa vs. vs. ama dedigin gibi nerdeeeee.. hep kötüler kazaniyor :mad72:

eleftheros
15-04-08, 16:14
arkadaşlar bence bu beklediğimiz ama bitürlü göremediğimiz sahneleri son bölüme saklıyolar.. :img-in_lo böyle aradan yıllar geçmiş herşey yoluna girmiş çocuklar fln olmuş.. öyle yaparlar heralde. çünkü hala bağlayamadılar konuyu hala mustafayla uğraşıyoruz..

aşk_ve_grur
15-04-08, 16:19
ya bu ne biçim bi fargman ya ne biçim bi senaryodur anlamdım gitti:icon_evil
yani yeter artık
bıktım mustafadan:icon_evil
dizinin adı menekşe ile halil ama yanlış bi isim bence pisikopat mustafa ve menekşe olmalı bence
dizinin 1. bölümünden beri mustafada mustafa mağdem diziyi mustfanın yaptıklarıyla süreceklerdi niye halil diye bi karakter varya gerçekten çoook sıkıldım yanii şurda sayılı bölüm kalmış finale hala menekşe ile mustafayı karşılaştırıyolar biz unutmasını mutlu olmalarını beklerken halili mustafaya benzetmeye çalışıyolar mustfa menekşeye takıntılıydı istediğini alana kadar onu kovaladı herkese zarar verdi şimdi halil mustafadan istediğini alana kadar onu kovalıyo ona taktı kafayı ve herkese zarar veriyo hemde canındn çok sevdiği kişiye
menekşe bu yüzden evi terk etti halil düzeleceğine mustafa yakalanacağıa hala olayları çıkmaza sokmaya çalışıyolar ama gerçekten çoook sıktılar artıkkk
yani toplasak 5 bölüm halil ile menkeşeyi mutlu ve huzurlu grmüşüzdür o mutluluklarda iyinin kötüsü işte onun dışında hep stres gerilim korku sinir vs vs
yani artık mustafa kalksın ortandan gerçek anlamda menekşe ile halilli izleyelim
lütfen yani finale doğru mutlu bi kaç bölüm izleyelim mustafasız

berivan_
15-04-08, 16:19
arkadaşlar bence bu beklediğimiz ama bitürlü göremediğimiz sahneleri son bölüme saklıyolar.. :img-in_lo böyle aradan yıllar geçmiş herşey yoluna girmiş çocuklar fln olmuş.. öyle yaparlar heralde. çünkü hala bağlayamadılar konuyu hala mustafayla uğraşıyoruz..

Ah ah ahhhh basimizi nereye vursak kine:img-cray: cok haklisin,bencede bunu sonuna sakliyorlardir.Ama yani sonunda da sadece aradan yillar gecmis ve Menekse ile Halil'i cocuklari ile mutluda görmek istemiyorum,ben biraz daha cok seyi görmek istiyorum.

Mistik'a verdikleri zaman kadar umarim Menekse ile Halil'in mutlu oldugu sahnelerede verirler,yani sonucta basrol Mistik degil Menekse ile Halil dimi ama:img-pilot

Bu bizim hakkimiz,söke söke aliriz:happy0064 nasil alicaksak artik:icon_whis:img-blush

eSzra_
15-04-08, 16:27
evet bencede zeynepin bagirmasi herhalde mistikin mithati dovmesi yada biçaklamasi herhalde:icon_whis.ama bende sizin gibi bolbol menekse ile halil sahneleri görmek istiyorum hakkimiz bence:img-in_lo.
neyse mustafa ve menekse karsilasiyorlar yine ama bence mustafa birsey yapamaz nede olsa hastanedeler ne yapabilirki ama eger sebnem babaaa diye yanina kosarsa eh artik bende bilmiyorum neler olacak bu salak mustafa ne yapcak diye buarda dizimize son bor kaç gunler kaldi:img-icecr

kıvanç_sedef
15-04-08, 17:27
mrblar...

fragmanı tkrar we ıyıcene syrettıkten sora bır yorum dha yzm dedım:)
mıthat bıcaklanıo we zynep o yzden bagırıyo bnce kesın cnku ynı bı tecavuz shnesı yhok ne blm etmez bnce ama ederse de blemem....
ya bı yerde berivan_ adlı arkadasımız sole bı yrm yzmııss:
Yine romantik damarim bastiii keske bizlere Menekse'nin hamile oldugunu ve etrafinda dolanan saskin bir Halil gösterseler ve sonradan da bebisin dogumunu filan ama tabi ki bunlari göstericek zamanlari varmi bizlere bilmiyorummmmm masallah bölumlerin hepsinin cogunu tecavuzcu Mistik'a adiyorlar

ya cok hklısın cnm mnksenın hamıle felan oldugunu grsek halıl sewncten hawalara ucsa bı o kdr sasırsa meneksesıyle dha cok wakıt gecırse...hasan adam olmaya baslasa..mstık hpse grse...sbnemcık annesının ynına dnse... yusuf abım gelse:img-cray:....kadır abımıze de sole elı yzu dzgun helal sut emmıs bı kz blsak basını baglasak..zynep de komıser omerle basını baglasa felan:):)mthata glnce o da sclardan arınmısss torununu sewıcek felan olsa...yusuf abımızınde bı kızı felan olsa ne gsL oLr yhaa..
bnde acaıp uctum walla ıyıce kafayı yedım ama neden olmasın:):)demııı:img-in_lo

eleftheros
15-04-08, 17:31
ne güzel şeyler yazmışsınız ama bunlar hayal olarak kalcak biz seyirciler için..
wala bunların dörtte birini yapsalar yetecek bana hiç yoktan iyidir. ama çoğu şey havada kalcak gibi. şurda 5-6 bölüm kaldı hala mustafa gündemde..
oysa evlendikleri bölüm ne hayaller kurmuştum.. of offf :img-cray:

kıvanç_sedef
15-04-08, 17:42
eleftheros cum aslında sna da hak werıorm ama eer burayı okuyan ya da bzm gbı menekse ıle halıl askına asıksa senarıstler en azından son bolumu bılem buna ayırablrler kı ıns son blm bılem olsa bole seler gorelım cnkum cokkk gsl hayal krması bılem gsl kucuk kucuk halıller menekseler felan.....ayyy cok hosss yhaaaaa:img-blush:img-wink:

nagihan-n
15-04-08, 19:00
mrblar...

fragmanı tkrar we ıyıcene syrettıkten sora bır yorum dha yzm dedım:)
mıthat bıcaklanıo we zynep o yzden bagırıyo bnce kesın cnku ynı bı tecavuz shnesı yhok ne blm etmez bnce ama ederse de blemem....
ya bı yerde berivan_ adlı arkadasımız sole bı yrm yzmııss:
Yine romantik damarim bastiii keske bizlere Menekse'nin hamile oldugunu ve etrafinda dolanan saskin bir Halil gösterseler ve sonradan da bebisin dogumunu filan ama tabi ki bunlari göstericek zamanlari varmi bizlere bilmiyorummmmm masallah bölumlerin hepsinin cogunu tecavuzcu Mistik'a adiyorlar

ya cok hklısın cnm mnksenın hamıle felan oldugunu grsek halıl sewncten hawalara ucsa bı o kdr sasırsa meneksesıyle dha cok wakıt gecırse...hasan adam olmaya baslasa..mstık hpse grse...sbnemcık annesının ynına dnse... yusuf abım gelse:img-cray:....kadır abımıze de sole elı yzu dzgun helal sut emmıs bı kz blsak basını baglasak..zynep de komıser omerle basını baglasa felan:):)mthata glnce o da sclardan arınmısss torununu sewıcek felan olsa...yusuf abımızınde bı kızı felan olsa ne gsL oLr yhaa..
bnde acaıp uctum walla ıyıce kafayı yedım ama neden olmasın:):)demııı:img-in_lo

sana katılıyorum arkadaşım hep mustafa sahneleri vardıı..
şu son bölümlerde menekşemiz ve halilimizi görsekk...strese giriyorum izlerken mustafa yüzünden...:icon_sorr

eSzra_
15-04-08, 19:37
insallah gelecek bölum mustafa yakalanir yani artik yakalanmasi lazim.
hastanenin içine kadar girdi insallah ordandanda kaçmaz birisi polisi filan arar.
yani en azindan menekseye birsey yapmazdir ve o sahnede insallah menekse ve halil çoktan barismis olurlar ki fragmandan pek birsey anlasilmiyor:icon_sorr

batuhan_gumus
15-04-08, 19:59
inşallah ya yakalanır su mustafa
gelecek bölümde artık iğce sıktı ya
bi yakalansada bizimde içimiz rahat etse :img-cray:

ssvshy
15-04-08, 20:00
herkese selam
halil menekşenin ardından gitmiyor yada menekşe gelmesine izin vermiyor sonuç olarak halil sorunun cevabını verdi böyle birşey yaratılan halil karakterine ters düşüyor halil intikam uğruna kıyamadığı menekşesini üzüyor

süheyla yediği dayağın ardından eğer hala hasanı evden kovmuyorsa diyecek söz bulamıyorum senaristlere bir kadın ancak bu kadar aşağılanır ama süheylanın son dakka golü ile hasanı öbür tarafa postalarlarsa 3.sayfa gazete haberi tarzı bir bıçaklama olayı ile hasana bay bay deriz

menekşe ile şebnem hastanede olduğuna göre emine ölmüyor

mithatın yaralanma durumu olursa nolur sıkıcı olur yeni hastaneden çıktı emine hasan mithat ne güzel üçlü olur hastanelik olurlarsa bölümlerde hastanede geçer ki mithat vurulacaktır polislerin olduğu sahnede kurşunlar yerden delil olarak alınıyordu yer merdivenliydi zeynepin evi gibiydi

belki böylece komiser ömerde mıstıkın elinde olan zeynepe olan aşkının farkına varır
mıstıkın hastaneye gidişi büyük ihtimal tvde zeynepi görmüştür he bide mithat öldümü ona bakmaya gitmiştir
mithatın koyun gibi mıstıkın yanına gitmeside saçma önlem almadan ,halili korumak adınaysa senin ne olduğun onun ne olduğu belli yani böyle önlemsiz olmadı

edit:semihciğim kötülükten bıkmış olmalıki transfer olmuş yaprak dökümüne kendisini kucaklıyorum :love05:

kıvanç_simge
15-04-08, 20:22
Biri bana bu bölümde bu fragmanda şaka desede kameralara el sallasam...

Offf stres yaptım resmen kendime

Bugün menekşe ile halilin eski bölümlerini izledim

Çok özledim o eski sahneleri:img-cray:

Artık sırf koşturmaca bi intikam hırsı

Haksız mıyım ama ya:icon_sorr

3z3_fr
15-04-08, 22:05
Biri bana bu bölümde bu fragmanda şaka desede kameralara el sallasam...

Offf stres yaptım resmen kendime

Bugün menekşe ile halilin eski bölümlerini izledim

Çok özledim o eski sahneleri:img-cray:

Artık sırf koşturmaca bi intikam hırsı

Haksız mıyım ama ya:icon_sorr

hayir simgecim kesinlikle haklisin bende çook ozledim o bolumler !!
hatta tek olmadigimizi da çok ii biliorum :img-wink:
ynae açikcasi ben o menekse ile halil askini ozledim o dogalligi ozledim :img-in_lo

angel22
16-04-08, 06:56
Mithat ölmesin ya, Halil'in peşinde "oğlum, oğlum" diye dolaşsın. Dizinin bu kısmı seviliyor. Mustafa yakalanırsa geriye bir heyecan kalmayacak ki. Hiç bir dizide de mutlu mesut aşıkları uzun süre konu etmeyeceklerine göre, yeni düşmanlarla canımız sıkılacak. Yusuf'un dönmesi gerek, neden çıktıysa Fırat Tanış geri gelsin artık. Mustafa rolünü oynayan oyuncu gerçekten çok iyi. Yıllarca unutamayacağımız bir Mustafa yaratıldı. Nasıl ki bir nesil Dallas'taki Jr.' ı anlatıp durmuş, (Seyretmeye yaşım müsait olmasa da teyzemler, annemler uzun yıllar anlattılar) biz de bir Mustafa vardı diye anlatacağız.

30. bölüm çok güzeldi bence. Mithat çıkmasın diziden, Halil'in hesaplaşması bitmedi daha. Halil de biraz yumuşasa babasına karşı. Çok bağırıyor adama yılların intikamını alır gibi.

Kısaca kötü karakterleri daha bir seviyorum sanki.

ilkay_33
16-04-08, 11:07
yeni bölüm fragmanına baktım

çok heyecanlı bir bölüm olacak gerçekten

hasan karısını dövüyor ve sanırım evde kimse yok vahh kadıncağıza

mustafa eminenin vurulduğunu görüyor televizyondn hastanede olduğunu öğreniyor

ve sanırım ondan intikam almak için son fırsatını değerlendirmeyi düşünüp

hastaneye gidiyor ve menekşe ile karşılaşıyorlar ( umarım menekşenin gördüğü

bir kabustur bu )

halil çok üzgün menekşenin ardından....

mustafa zeynep i zorla bir yere götürüyor sanki

nasıl çığlık atıyor zeynep ne için acaba çok merak ettim

eSzra_
16-04-08, 16:36
yarin herhalde özet gelir çok merak ediyorum herzamanki gibi bu bölum neler olacak diye. yanliz bende herkes gibi menekse ile halilin sahnelerini özledim.
belkide onlarin sahneleri çok az oldugu için mustafadan bikiyorus çunku resmen menekse ile halilden daha çok mustafayi gösteriyorlar.
Ama biz menekse ile halilin sahnelerini dahaaa çok görmek istiyoruz.
en azindan son bölumlerini bol bol menekse ile halil göstere bilirler.:kahve

Hatiies
16-04-08, 17:10
Arkadaslar bakin Toygar Isikli ne yazmis sitesine.. Simdide Raiting yüzünden bitiyormus dizimiz... Ya anlamadim gitti valla.. Simdi dizi 1 sezonluk oldugu icin mi bitiyor? Yoksa gercekten raiting yuzundenmi?? :img-cray:

-----------------------------------------------------------------
FiLiZ

Toygar abi Menekşe ile Halilin neden bittiği hakkında bir bilgin var mı ? (Bu arada yaptığın şarkılar muhteşem..) CEVAP:RAITING

:icon_sorr

eSzra_
16-04-08, 17:22
Arkadaslar bakin Toygar Isikli ne yazmis sitesine.. Simdide Raiting yüzünden bitiyormus dizimiz... Ya anlamadim gitti valla.. Simdi dizi 1 sezonluk oldugu icin mi bitiyor? Yoksa gercekten raiting yuzundenmi?? :img-cray:

-----------------------------------------------------------------
FiLiZ

Toygar abi Menekşe ile Halilin neden bittiği hakkında bir bilgin var mı ? (Bu arada yaptığın şarkılar muhteşem..) CEVAP:RAITING

:icon_sorr
özurdilerim ama toygar isikli hep degisik degisik cevaplar veriyor artik ona inanasim gelmiyor açikçasi, hem bikere menekse ile halilin reytengi okadar kötu degil onun için neden bitsin ki . buarda sedef avci cnn turke çikmisti ve orda sorulud neden bitiyor diye oda bir sezonluk bir dizi ve tadinda kalmasi için bitiyor bu sezon dedi o yuzden toygar isikliya INANMIYORUM!!!!!

kıvanç_simge
16-04-08, 17:26
Reyting mi !!

Çok saçmaa
Esracım katılıyorum sana canım
Eğer reyting yüzünden bitseydi 13.-14. oldugumuz zamanlarda bititrirlerdi
Ve reytiqler Allaha şükür çok iyi geldi bu hafta önceki hafta...
Kesinnlikle haklısın esracım çok değişik cevaplar veriyo...
Rating deildir bence
Dizi oyunculrıda söylüyo m.i.h. tek sezonluk düşünüldü diye
Saçma yani...

batuhan_gumus
16-04-08, 17:27
ya ne saçma şimdi rating yüzünden mi
bitiyor yoksa 1 sezonlukmu diye bitiyor anlamadım
gitti geçende sedef avcı ropörtajinda 1 sezonluk diye
söyledi bnce rating den deil
çünki elvedA DERKEN de süper deil ratingler ama
daha devam ediyor :img-wink:

aman boş geçin ya

menekşe ile halili 2 milyondan fazla kişi izliyor
bnce rating problem deil

killer50
16-04-08, 17:29
dizi ne zaman bitiyor...
annem cok üzülecek...
hele arkadasim kahrollacak...:(:(
ben ilk bölümü haric diger bölümleri hic fazla begenmedim...
ama izliyenlere saygi duyuyorum...umarim ilk bölüme yakisir bi son olur...
gerci dizinin sonunu herkes az cok tahmin ediyordur...

KübraYasemin
16-04-08, 17:37
Arkadaslar...

Bu arada sesli fragmanda insallah gelir en kIsa zamanda.

Dileklerim bu.

Ay Menekse ve Mustafa karsIlasInca neler olacak kim bilir.

Kesin ama Kesin 31.Bölümün sonu fragmandaki Mustafa ve Meneksenin hastanedeki birbirlerine denk geldigi sahne.

Benim simdi en cok üzüldügüm.

Meneksenin yine sinirnin bozulacagI.

batuhan_gumus
16-04-08, 17:38
dizi ne zaman bitiyor...
annem cok üzülecek...
hele arkadasim kahrollacak...:(:(
ben ilk bölümü haric diger bölümleri hic fazla begenmedim...
ama izliyenlere saygi duyuyorum...umarim ilk bölüme yakisir bi son olur...
gerci dizinin sonunu herkes az cok tahmin ediyordur...

son 5 bölüm kaldı işte 36 bölümde final
yapicek ve bitecek umarım guzel bi final
yaparlarda bizi perişan etmezler menekşe ve halili
güzel hatırlarız aynı gümüş gibi :)

annene deki 1 sezonluk diye bitiyormuş
die yoksa rating yalan cnmm:img-wink:

eleftheros
16-04-08, 17:41
dizinin reyting yüzünden bitmesi çok saçma bence.. okadar dizi varki reytingleri facia olan.. onlar dururken..

bana dizinin 1 sezonluk çekildiği için bitmesi daha mantıklı geliyo. reytingler söz konusu bile olamaz .

buarada öyle yada böyle dizinin bitmesine acayip üzülüyorum yaa.. son 6..5..4..3..2..1.. derken SON. düşüncesi bile kötü off of..:img-cray::img-cray::img-cray:

90_SANEM_90
16-04-08, 17:52
bende bi sezonluk diye bitiiyne inaniyorum ...
belki arkadaslar bi ara reytingelr 9 yada 10 a düsmüstü belki ondan sonra birinci sezondan sonra bitirmeye karar verdiler ....rating de bi sebep olabilir belki ...evet simdiki reytingler cok güzel ama bi ara aksaklik olmustu bi iki hafta ... bende raiting yüzünden bitmesini hic ama hic istemiyorum .....
insallah güzel bir final olur .....sedef ve kivacn hic reytinglerden bahsetmemisler röportajlarinda aslinda ....