Tüm Versiyonu Göster : Menekşe ile Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 5)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
Gecen bolum itibari ile, baslarda cok severek izledigim, efsane tadindaki bu diziyi izlemeyi birakmis bulunuyorum.. Bu bolumunu izlemedim ama ailem izledigi icin seslerini duydum.. Yine yakalanamiyan Mustafa, yine kaprisli Menekse, yine Menekse'nin pesinden kosan Halil, yine kadina siddet uyguliyan Hasan, yine mizmizlanan cocuk, yine boguren Mustafa, ve yine Meneksenin, kendi hayatini karartan kisi'yle sanki dostmus gibi hastanede refakatci kalmasi.. Ne cok sey kacirmissim ya :icon_whis
Fragmani gordum soke oldum demek sonunda yakalaniyor hi Mustafa, ben ordanda bi yolunu bulur tuyer demistim ama komiser beni ters kose yapti, meger bekledigi an bu anmis, bu yuzden sacma sapan nedenlerden dolayi 10 bolumdur yakalamiyordu.. Tebrik ediyorum onu :happy0064
5 hafta'nin cabucak gelmesi ve Aninda Goruntuyu bastan sona izlemem dilegi ile..
DipNot: Nerdeee beni muhtesem ask'larina hayran birakan Menekse ile Halil'i anlatan dizi nerde bu beni bogan macera/polisiye dizisi..
bu bölümde menekşeye inanamadım arkadaşlar.halile çok ayıp etti.halil onu ne olursa olsun bırakmadı herşeyi konuşarak çözdü.menekşe demezmi belki bende dönerim almanyaya.halil nasıl bozuldu.soğutucak bu gidişle.çünki halilde menekşenin davranışlarına bu kadar büyütmesine anlam veremiyor sevmiyor gibi gelcek.korkuyorum kötü sonla bitcek diye.menekşeyi çok seviyoruz ama biraz çocukca davranıyor.herşeyde terkediyor.o kadar şey yaşadılar.boşunamıydı.bırakıp giderim demek ne demek üzüldüm sözlerine:img-cray:
batuhan_gumus 20-04-08, 08:01 valla cnlar menekşe nin büyük kusuru var bnce
ama neyse dün halili çok kötü bozdu ama ben yinede bişey demim.....
fragman süper menekşe ağlıyor gerçi ama yinede mustafa
yakalanıyor diye çok sevindim cumartesiyi tkr iple çekiyorum...:kahve
bu arada hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hb:happy0064mustafa yakalandıya artık korkum kalmadı fragmanda yakalandıgı gösteriliyor.hep korkuyordum yine bişeyler yapcak menekşe ile halile diye.artık herşeyi unutsunlarda mutluluklarını görelim biraz.menekşede düzeltsin arasını halille.aslında sadece onların aşklarını bile gösterseler sıkılmadan izlerdik 100 bölümde olsa.mustafanın yaptığı o kötülüklere hiç gerek yoktu:img-cray:neyse olan oldu bari mutlu son görelim hakediyorlar:img-wink:
batuhan_gumus 20-04-08, 08:15 nazlıcım valla 100 bölüm olmasını bnde isterdim aynı gümüş
gibi ama maalesef son 5 bölüm kaldı :img-cray:
mustafanın yakalanmasına bnde çok sevindim :happy0064:img-tomat
N.Şaşmazfan 20-04-08, 08:24 menekşenin davranışlarına bir türlü anlam veremiyorum.hastaneye neden geldi ki.halilin de kafası çok karışık.menekşenin babası her zamankı gibi yine çok bencil.almanyaya dönme olayı var bir de.dönsünler ama halil de gitsin.zeynebe acıdım bu bölüm.nasıl da korkmuşdu.menekşeyle halilin böyle bir aradayken ayrı olması çok kötü.bir türlü sorunlar bitmiyor.menekşe de halil de çok yoruldu.ama dayanmaları lazım.dizinin 5 bölüm sonra biteceğini öğrendim yorumlardan.keşke bitmese...çok güzel bir dizi.farklı bir hikayesi,insanı ağlatan bir aşkı var.müzikleri de çok güzel...oyuncular da öyle....
kıvanç_sedef 20-04-08, 08:33 dun aksam acıkcası menekseye cok sınır oldm...bnı cok kzdırdı halıle olan tavırlarıyla tmm onu da anlamaya calısıorm ama bu kdr da olmaz yok dedı kı "almanyaya bnde gelırm blkı" yha halıl war nereye gdıosn alla alla yhaaaa o yzden cok kzdm we sınırlendım menekseye...
gelelım mstıkaa...
komıser omer(cım) cnm yha nası hırs yptı ama yakalıcak hftaya mstıgı...
ıns kus kafese grdı bnde kacar znnedıodm ama yakalandı ıste ne oldm deıl ne olcam demelı ınsan mstık gbın:):)
o hasanı da war yha ne asagılık bır adam o yha suheylayı delırtcek..
dul kadını ıstemezmıs ewınde sen gt o ewden..bı de dayak shnesınde nıne pekala sebnemı bırakıp ıcerı gdp hasana "napıosn olum" felan dıebılrdı snkı onu da mı dovucek annesı sncta ama ypmadı...:img-cray:
mstık agladıgı zmn ona aslında cok acıdım we uzldm cnku onunda annesı babası ykmus yanı o kdr cok darbe yedıkı aslında (ynls anlaslmasn mnkse asla sclu demıorm tek sclu hasan&kadır)) kadır weya hasan meneksenın yerıne soz wermesydı yda ıstemedıgı hlde menekseyı mstık ıle ewlendırmeselerdı blkım mstk da bole olmıcaktı..ama oldu ıste napalım ustunden 31 blm gctı ama mıstıga da acıorm...emıneye de guvenmıstı sncta...
halılcm cnmm yha ne kdr uzgun ama meneksenın bu tavrı cok gereksız we asırı derecede sınır bozucu bu gne kdr menekseye sınır olmazdm ama bu blm canımı sktı ıns gelecek blm de bole olmas barısırlar felan hep beraber almanyaya gderler ama menekse de halıle ınat mı yapıo yoksa scmalıomu bılemıorm..
zynebe de uzuldum mnyk herıf mstık bagladı gttı kız yanı korktu tek basına ınsanın psıkolojık dengesını bozuyo bu mstık bı anda..mthatcım cnmm yha ona da cok uzldm yhaa..yazık ona da halıle kndını ıspatlıcaktı ama yapamadı ondan once mstıkı pols yakaladı yhaa..cok yzk mthata...
nyse tek dılegım ıns menekse&halılım barısır....(cok kzdm meneksem demıormm)
fragman ıcn de bı kac bısı solımm:::
mstık yakalanıcak o kesın yanı dawası felan war..
kadır mstıkı dowucek felan ama polısler tutuyo..
mstık halılı goruyo we ole kacıo (bnce)
adam dawada bılem sogukkanlı wallaha..:)
mıthat bnce ıntıhar edıcek emktup felan yazıo cnkum ksn ıntıhara tesebbus..
cnku eer mstık konusursa we bazı selerı solerse ıcnde mthatta gecıo
ayrıca mthat kndını halıle ıspatyalamadıgı ıcn psman..
nyse arkadaslar ıı yorumlar hepınızeee
batuhan_gumus 20-04-08, 08:38 cnlar genel sonuçlar gelmiş umarım genco düşmüştür
yha bizim düşmeye artik şansımız yok:img-cray:
bakalım nasıl gelicek ratingler gerci dizi bitiyorya neyse:img-cray:
kıvanç_sedef 20-04-08, 08:44 bu arada hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hb:happy0064mustafa yakalandıya artık korkum kalmadı fragmanda yakalandıgı gösteriliyor.hep korkuyordum yine bişeyler yapcak menekşe ile halile diye.artık herşeyi unutsunlarda mutluluklarını görelim biraz.menekşede düzeltsin arasını halille.aslında sadece onların aşklarını bile gösterseler sıkılmadan izlerdik 100 bölümde olsa.mustafanın yaptığı o kötülüklere hiç gerek yoktu:img-cray:neyse olan oldu bari mutlu son görelim hakediyorlar:img-wink:
nazlıcım cok haklısın cnm
ama farkındaysanız mstıkı hemen onumuzdekı hfta yakalıolar
demekkı mtlu seler gorucez menekese we halıl cephesınde:img-in_lo
yanı ne bılım yuksek dozda ask mesela:):)
kske ole olsa...
Kıvanç_aşkım 20-04-08, 09:18 menekşeye birazcık kızdım dün akşam halil 1 kerecik yalan söyled diye bu yapılır mı 'bende almanyaya gelirim' demeler kendi başına eminenin yanına gitmeler falan..sevdiğine bu kadar acı çektirmek bu kadar kolay mı yaa:img-cray:
gelelim mıstık cephesine haftaya yakalanıyo:happy0064yakalandığı andaki yüzünün ifadesini çok merak ediyorum.:icon_whis
inş. menekşe ile halil in arası düzelir.dizinin son bölümlerini kavga gürültü istemiyoruz yüksek dozda aşk istiyoruz:D
elveda-derken 20-04-08, 09:41 yaaa menekşe ile halil harıka bir dizi harıka bir dizi harıka bir diziiiii:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:h appy0064
akşam yıne muhteşem bir bölümdü çok heyecanlıydı mustafanın emıneyı tv de görünce böyle olacağını hiç tahmın etmemiştim açıkçası
bu arada halıl ile menekşenın bu durumda olmasına çok üzülüyorum onları böyle görmek hiç hoş olmuyo menekşenın dediği gbi
mustafa istediğini yapıyo iksinin arasını açıyoo:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr sonuda çok güzel bitti bır dahakı haftayı sabırsızlıka beklıyorumm
Elveda derkenı Gökhanım için izlıyorum ama menekşe ile halil hepsınden harıka bi diziii:happy0064:happy0064:happy0064
Kıvanç_aşkım 20-04-08, 10:03 fragmanda niye herkes üzgün.?
normalde hepsinin mutlu olması gerekmiyo mu?
sanki mustafanın yakalanması kötü bişeymiş gibi..
bişey daha gördüm fragmnda mithat bi mektup yazıyo sanırım ve ağlıyo..
galiba intihar edicek halile kendini affettiremediği için..
dilerim böyle bişey olmaz..
elveda-derken 20-04-08, 10:09 fragmanda niye herkes üzgün.?
evt fragmanı bende izledımm menekşe de ağlıyordu hastanın bahçesınde sanırım yanlış görmedıyse koridorda karşılaştılar mustafanın o iğrenç bakışlarından nefret edıyorum
acaba ne yapacak menekşe ye bişey yapmadı sanırım neden ağlıyodu acaba
MiSz_CaniSi 20-04-08, 10:23 Arkadaslar bazi fragmandaki sahneler bizi yaniltiyor 32.bolum fragmani haric :img-hyste mesale mithatin bicaklandigi dusunduk ama oyle degildi
zeynep neden bagriyor acaba bisey mi yapacak diye gibi seyler
ama gercek olan tek sey MUSTAFA nin yakalanmasi gelecek bolum
artik son 4 boumu keyifle izliyebilirim
o komiserin de gorevi tamamlandi bence Diziden cikabilir polis ekibi
gercekten polisiye diziye dondu artik
menekse zaten sonunda barisicak olay kalmadi:good:
Arkadaslar MUStafA yakalandi
ve tam 4 farkli imajla gorduk onu
hangisi daha cekiciydi :img-hyste:img-hyste
Yeni fragmanda neden herkesin üzgün olduğunu ben de anlayamadım:icon_whisYakalanıyor işte o Mustafa:fighting2Mithat da ağlıyordu.İntihar falan etmez herhalde.Halil onu inş. yakın zamanda affederbye
MiSz_CaniSi 20-04-08, 10:33 Mustafa bence kesin yine kotu laf etmistir ondan agliyabilir
Neyse hersey duzelecek zamanla eminim
senarislerin yapabilecegi tek sey su kalan 4 bolumu nasil hazirlamak bence acele etmesinler iyi dusunup yazsinlar :img-hyste:happy0064
Arkadaslar bu Mustafa KAdire felan bakiyo sanki son sahne fragmanda acaba onu da sikayet edicek birlikte once is biriligi yaptik diye ben korktum yine yaw:img-cray:
batuhan_gumus 20-04-08, 10:34 fragmanda niye herkes üzgün.?
ayhnen cnm ama iste menekşe mustafa ile karşılaştığı
icin yine aynı günleri hatırlıyor galiba
ondan ağlıyor ama inşallah bundan sonra mutlu olur herkes
ca-g-l-a-y-a-n 20-04-08, 10:36 nazlıcım cok haklısın cnm
ama farkındaysanız mstıkı hemen onumuzdekı hfta yakalıolar
demekkı mtlu seler gorucez menekese we halıl cephesınde:img-in_lo
yanı ne bılım yuksek dozda ask mesela:):)
kske ole olsa...
canım ben haftaya mutlu sahneler beklemiyorum menekşe de bu inat olduktan sonra halilin yanında tuttturmuş bende almanyaya gidecem diye
ninesine demez mi halilin basına bişe gelmesin zarar gelmesin diye bisüre ondan ayrı kalcam diye halilin onun desteğine en cok ihtiyacı olduğu anda halil bıraktı bence 32.bölümde halil yine menekşe ye destek olucaktır mıstıkla karsılaşmalarından sonra
fragmanı bende izledim şimdi ilk olarak yorumuma dün akşam ki bölüm ile başlamak istiyorum
geçen hafta da konuştuğumuz gibi birşey olmadı halil menekşeye hayır
menekşe sen daha önemlisin demedi sadece beni kendinle
sınama demekle yetindi...şaşırdım....
diğer sahne hasanın menekşeye söylediği sözler bana kurşun gibi geldi gerçekte
n menekşeye çok üzülüyorum yani o adamın her yaptığına karşın baba derken
ne biçim bir namus felsefesi varsa o yüce kişilikli kızını yerlere göklere
sığdırmaması gerekirken ne hakaretler etti...yazık....öyle bir annenin hasan gibi
bir oğlu var...yazık...öyle evlatların hasan gibi babası var...
diğer sahne ise mithatın ömeri arayıp kapatması ve ömerin bundan
şüphelenmesi gerçekten çok şaşırdım çünkü komiserden böyle birşey
beklemiyordum ayakta alkışladım :img-in_lo
gelelim mithat-mustafa-zeynep üçlüsüne gerçekten mustafa çok ayrı bir
komedi adam psikopat deli meli ama harbiden çok komik zeynep'e ne dedi ne
biçim karısın vır vır sussana :img-hyste
bir ara düşündüm bu ikiliyi sevgili olarak dizide herhalde çok gülerdik :img-hyste
neyse mustafanın zeynep'e dayak attığı sahne çok gerçekçiydi ben dayak
atmakla yetinmez dedim ama yapmadı aklıma gelen şeyi
VE SON SAHNE hepiniz gibi bende nefesimi tutup izledim orada mustafanın o
pis pis sırıtışı sinirlerimi bozdu ama fragmanda yakalanmasını görmek beni
rahatlattı....
batuhan_gumus 20-04-08, 10:43 arkadaslar ratinglere bakin bi
berbat yha 3.5% VE 4.4%
Yeni bölumu izlemeyi henuz bitiremedim her haft oldugu gibi:img-blush
Mithat'in Halil'i arayipta "seni kendime affetirecegim oglum,hoscakal"dedigi anda ben coook duygulandim:img-cray: yani artikin Halil'e zamaninda neler cektiren eski Mithat'i unutmus vasiyeteyim:icon_whis
Gözu kör olasica ve elleri kirilasica Hasan karisini nasilda dövu öyle yaw icim gitti:img-cray: neymis efendim Mistik kizini sey etmis diye namusu iki paralik olmus,uleeeeen sen ne anlarsin namustan hiii:icon_evil birde neymis efendim kimse ona rezil diyemezmis,oldu canim baska:icon_evil
Nine hanimda masallah odada kapali kapinin arkasindan Hasan diye bagiriyor.Sankim oglun bu gune kadar senin sözunu dinleyipte senin dediklerini yapti,peh peh:img-hyste
Yeni bölum fragmanini gördum ama hakkatande anlamis degilim milletin neden uzgun görunduklerini.Emos meftami oldu gerci onuda bilmiyorum hala,hani desem Sebnem icin agliyorlar:icon_whis ama belkide Mistik yakalandi ve kötu kabus bitti diyede agliyorlardi hiii olmamazmi:img-wink:
Mistik fragmanda bir sahnede sankim cok yorgun gözukuyordu,sanirim oda Kadir'in onunla kapismasindan sonra (o kisa siyah beyaz göruntuyu ben öyle anladimda:img-blush).Kadir bizler icinde indirse Mistik'a extradan birseyler:happy0064
Bölumun hepsini izleyim,insallah geri gelicembye
ca-g-l-a-y-a-n 20-04-08, 10:49 Yeni fragmanda neden herkesin üzgün olduğunu ben de anlayamadım:icon_whisYakalanıyor işte o Mustafa:fighting2Mithat da ağlıyordu.İntihar falan etmez herhalde.Halil onu inş. yakın zamanda affederbye
ben mithatın halilin gercek babası olabileceğini öğrendiği andan itibaren hep sunu yazdım foruma halil mithatı ASLA ve ASLA affetmicek cünkü halilin hayatının merkezindeki insanlara o kadar cok zararı oldu ki önce halilin babası bildiği insanı öldürdü sonra halilin annesiyle evlenip annesini ahlilden kopardı yıllarca halilin isviçrede tek basına yasamasına neden oldu yetmezmiş gibi halili öldürmeyi planladığı kazada halilin annesini öldürdü halilin bütün servetine el koyup halilin bes parasız almanyaya kacıp orda karın tokluguna calışmasına neden oldu(gerci almanya da menekşeyle tanıştı ) daha bitmedi sırf halili bitirmek istediğinden mıstıktan bir seri katil ve tecavüzcü yarattı halil bütün bunlardan sonra asla affetmez ben olsam halilin yerinde bende asla AFFETMEZDİM
ben fragmanda mithatın yazdığı mektubun bir veda mektubu oldugunu düşünüyorum mithat halilin hayatından sonsuza kadar cıkıp gidecek artık beyefendi kendine hangi ülkede yer bulabilirse ya da vicdanıyla nereye sığabilirse
canım ben haftaya mutlu sahneler beklemiyorum menekşe de bu inat olduktan sonra halilin yanında tuttturmuş bende almanyaya gidecem diye
ninesine demez mi halilin basına bişe gelmesin zarar gelmesin diye bisüre ondan ayrı kalcam diye halilin onun desteğine en cok ihtiyacı olduğu anda halil bıraktı bence 32.bölümde halil yine menekşe ye destek olucaktır mıstıkla karsılaşmalarından sonra
ewet bende senin gibi dusunuyorum gelecek bölum kesin halil menekseye destek olacak , Ben hala anlmadim menekse neden böyle yapiyor yapti su hareketler cidden çok saçma bosuna uzuyor cocugu farkinda bile degil.
ben çok kizdim menekseye açikçasi:icon_whis.
ama umarim aralari duzelir zaten onlar ayri kalamazki Menekse bosbos konusuyor iste bende gidecem belki almanyaya allahim halil gelmedikten sonra sen nereye gidiyorsun..Neyse ya ufff Sinirimi bozmak istemiyorum çunku mustafa yakalandi allahim sana sukur :happy0064
MiSz_CaniSi 20-04-08, 10:54 Ratinglere kaygimiz yok artik
Bence en iyisini yapiyorlar 4 bolum sonra bitecek
Artik onlar yansinlar guzelim diziyi bitirecekler diye
:img-cray:
ca-g-l-a-y-a-n 20-04-08, 10:59 ewet bende senin gibi dusunuyorum gelecek bölum kesin halil menekseye destek olacak , Ben hala anlmadim menekse neden böyle yapiyor yapti su hareketler cidden çok saçma bosuna uzuyor cocugu farkinda bile degil.
ben çok kizdim menekseye açikçasi:icon_whis.
ama umarim aralari duzelir zaten onlar ayri kalamazki Menekse bosbos konusuyor iste bende gidecem belki almanyaya allahim halil gelmedikten sonra sen nereye gidiyorsun..Neyse ya ufff Sinirimi bozmak istemiyorum çunku mustafa yakalandi allahim sana sukur :happy0064
bence de yaptığı hareketler cocukca ben sımarıklıktan baska bişe değil diyorum halilin onu bu kadar sevmesi fazla gelmeye basladı menekşeye
elveda-derken 20-04-08, 11:24 arkadaşlar tam okuyamadım yazdıklarını ama dizi bitiyo mu bir kaç bölüm sonra sebep ne?
bu hafta kaçıncı bölümdü?
MiSz_CaniSi 20-04-08, 11:26 arkadaşlar tam okuyamadım yazdıklarını ama dizi bitiyo mu bir kaç bölüm sonra sebep ne?
sebebi 1 sezonluk olmasi oyle anlasilmis sedef avci tv de dedi
dun aksam ki bolum 31.bolumdu
batuhan_gumus 20-04-08, 11:26 arkadaşlar tam okuyamadım yazdıklarını ama dizi bitiyo mu bir kaç bölüm sonra sebep ne?
31 bölüm oldu cnmm
aa bıtsın artık yha hep böyle aynı şeyleri yapacaklarsa:img-cray:
baksana zati ratinglere gümüşüm öylemiydi:)
mustafa gine yakalanmadi bence senarist mi deyim iste diziyi hazirlayanlar mustafa icin cok güzel bir son hazirliyorlar herhalde cünkü bu kadar uzatmalarina bir anlam veremiyorum
ins. mustafayi mithat öldürür yada mustafa polislerden kacarken polisler mustafayi ölürse
ama dün en son bölümde menekse ve mustafa karsilasiyorlardi mustafa gine pis pis siritiyordu bence bisey yapamaz egerki menekse o kücük kizi almak icin yanina gitmesse mustafanin bisey olmaz
mustafa gine yakalanmadi bence senarist mi deyim iste diziyi hazirlayanlar mustafa icin cok güzel bir son hazirliyorlar herhalde cünkü bu kadar uzatmalarina bir anlam veremiyorum
ins. mustafayi mithat öldürür yada mustafa polislerden kacarken polisler mustafayi ölürse
ama dün en son bölümde menekse ve mustafa karsilasiyorlardi mustafa gine pis pis siritiyordu bence bisey yapamaz egerki menekse o kücük kizi almak icin yanina gitmesse mustafanin bisey olmaz
yeni fragman çikti ve orda mustafa yakalandi ve hata mahkemeye çikiyor
yani Mustafa salaktan kurtulduk:happy0064
Arkadaslar ben bundan sonra güzel bölumler bekliyorum insallah öyle olur ama tabi 32.bölum Biraz agliyacaz gibi çunku herkesin durumu bir ayri
ama ondan sonra guzel bölumler gelir insallah:img-in_lo
yeni fragman çikti ve orda mustafa yakalandi ve hata mahkemeye çikiyor
yani Mustafa salaktan kurtulduk:happy0064
Arkadaslar ben bundan sonra güzel bölumler bekliyorum insallah öyle olur ama tabi 32.bölum Biraz agliyacaz gibi çunku herkesin durumu bir ayri
ama ondan sonra guzel bölumler gelir insallah:img-in_lo
oleyyyyyyyyyyyyyyyy :happy0064
ya cok sevindim artik gelecek bölümlerini merakla bekliyorum
bu arada menekse iyi yapti halille konusmamakla
hemen fragmanina bakmam lazim
MiSz_CaniSi 20-04-08, 12:03 mustafa gine yakalanmadi bence senarist mi deyim iste diziyi hazirlayanlar mustafa icin cok güzel bir son hazirliyorlar herhalde cünkü bu kadar uzatmalarina bir anlam veremiyorum
Canim Mustafa gelecek bolum yakalaniyor sonunda
once bende dusundum belki guzel son hazirlaniyor diye mustafa icin
ama heralde hapis cezasi vericekler sanirim ceza az bile ama
nedense ben mustafa nin olmesini istemiyorum
cunku biraz o da tat veriyor diziye artik belki hapishane de
diger mahkumlar cezasini verir onlara da agilik dersi vermiyecek ya :img-hyste:img-hyste
lütfen artık mustafasız bölüm istiyorum sadece menekşe iel halilin aşıyla dolu bir bölüm istiyorum senaryo yüüznden bu kadar güzel bir aşkı izlemek yerine salak mustafayı izlemek istemiyorum adamı görmeye bile dayanamıyorum ben reytingleri daha düşük bekliyordum ben kaç sahnede helil göründüki ya aşk bu bölüm hiç yoktu bence hiçbirşey olmayan boş bir bölümdü zaten mustafayı oynayan adamaın haretekleri herşeyi batıyor bana hep aynı bakış hep aynı hareketler çok sıkıyor artık inşallah daha az mustafalı bölüm bekliyoorum son beş bölümde hiç olmasa bence daha iyi ama bu kadar yazılacak şey varken hep mustafaya bağlayan senaryo artık istemiyorum
MiSz_CaniSi 20-04-08, 12:06 Bana gore bence hapishane deki mahkumlar mustafayi kuzuya cevirirler bir dediklerini 2 eder :img-hysteartik haline aciriz hapishane de sonra da vazla kaldiramayip intihar eder ben o bolumleri acikcasi bekliyorum
Arkadaslar her dizi de bir kötü vardir
mustafa mahkeme de kesin hapis cezasi alacak ama az bir süre degil tabi egerki az süre verirlerse mantik hatasi olur diye düsünüyorum cünkü mustafa kac tane adam öldürdü artik bende hatirlamiyorum en az 20,30 yil hapis cezasi alir
hadi mustafa cezaevine girdi dizinin tadi tuzu kacar :D dedigim gibi gelecek bölümlerini sabirsizlikla bekliyorum bakalim daha neyle ugrasacaklar ne konu bulacaklar ?
dizilerde kötü olmasını anlayabilirim ama böyle süpermen gibi kötüde olamazki herşeyde o çıkıyor üstelik bu baştaki mustafanın tam aksi artık oyunculuğundanda birşey anlamıyorum hep aynı bakışlar hep aynı hareketler insan birinden bu kadar nefret edebilir üstelik birde dizinin başından sonuna kadar mustafanın olması ne kadar saçma diziin adı mustafanın sıçrayışları yada adam öldürmeleri bakışları saçmalıkları değil bu bir aşk dizisi ve her bölümde baş karakterlerin bu karakterden daha çok görülmesi gerekmez mi halili kaç sahnede menekşeyi nerde görüdük mustafanın aşkı mustafanın kaçışı mustafa mustafa ya baydı ilk defa zilemedim mustafayı görmekten sıkıldım abna dizinin sonuna kadar yeten mustafa vardı bu bölümde artık olmasın birazda aşk olsun ikisinin aşkı ne olur bu bölümde abna mustafadan bööööö geldi
bu bölüm mustafayla geçti şimdiki bölümde davasıyla ama bundan sonraki bölümde artık aşk dizisi olduğunu hatırlamalarını umuyorum senarislerin biraz aşkı hissetirsinler bize bizde neyi izlediğimizi hatırlıyayım lütfen
sonunda mustafa yakalandı:happy0064
forumca gözümüz aydın olsun
artık rahat bir nefes alabiliriz
yani artık o hastaneden de kaçsa yuh derdim
çok merak ediyorum acaba menekşe ne dedi bağırdımı yoksa bayıldımı
neler yapacak acaba
Menekse.Halil 20-04-08, 13:55 Herkese selam:happy0064
spr bir bölumdu:img-in_lo:happy0064
Hasana ock kizdim iciyo iciyo konusuyor hele Meneksenin annesine yaptigi.........:icon_sorr
Mustafa kendini bisi zannediyor herhalde .. havalara girip duruyor öyle .. görende bisi zannedecek :img-hyste
Menekseye bende kizdim biraz cunku bence biraz fazla uzatti berline gidecekmis felan bence uzatti...:icon_sorr
Halile uzuldum nasilda uzgun duruyordu ama Menekse ye de cok uzuldum :icon_sorr
Zeynepe hic acimadim iyi oldu bence o yaptiklarindan sonra az bile!!!!
Sebnem cok miz miz bencede tutturuyor annem de annem diye zaten gideceksin diyorlar ama anlamiyorki :img-tomat
Mithat a yorum yok ....:icon_whis
dün sadece sonunu izleyebildim :(
inş. mustafa belasından bir an önce kurtuluruz çünkü gerçekten sıktı...
dizinin bir sezon sonra bitilmesi güzel yoksa uzadıkça konular dağılıyor
inş. halille menekşenin yüzlerini gülerken görebiliriz...
nagihan_25 20-04-08, 16:36 ohhh ya sonunda mustafa yakalandı yakalanmasaydı zaten saçmalarlardı...
mahkemede menekşenin olması kötü olacakk :S
Hasan yine hadsiz hadsiz konuştu :S
Menekşe çok naz yaptıı :D
kıvanç_simge 20-04-08, 17:12 Ben artık dizinin eski tadını bulamıyorum
Sorun bitek bende mi onuda bilmiyorum
Ama Menekşe İle Halil mi yoksa Mustafa ile Menekşe mi izliyoruz belli değil
Patlayan silahlar,sürekli ağlayanlar
Aşk dolu bölümler istiyorum !!
kıvanç_sedef 20-04-08, 17:35 herkes bnm gbı dusunuo glıba menekse cdden cok uzattı..
bnce menekseyle halıl barıscak ıns barısırlar ıns sole mutluluk dolu yuksek dozda ask olan bolmler ızlerız de gozumuz gnlumuz acılır:)..
yhaaaa hftaya kdr nası sbretcem bn halılımı ozledımm:img-cray::img-in_lo
cnmm yha cok uzldm ona bu hftaaaa:img-cray:
Kıvanç_aşkım 20-04-08, 17:39 herkes bnm gbı dusunuo glıba menekse cdden cok uzattı..
bnce menekseyle halıl barıscak ıns barısırlar ıns sole mutluluk dolu yuksek dozda ask olan bolmler ızlerız de gozumuz gnlumuz acılır:)..
yhaaaa hftaya kdr nası sbretcem bn halılımı ozledımm:img-cray::img-in_lo
cnmm yha cok uzldm ona bu hftaaaa:img-cray:
evet cnm menekşe bence de çok uzattı halili mustafanın yanına gittiğine pişman etti yaa:img-cray:
aynı şey gümüşte tam tersi oluyodu gümüş mehmetten bişey saklayınca mehmet ona kızıyodu şimdi ise halil bişeyi saklıyo menekşe kızıyo..:D
kıvanç_simge 20-04-08, 17:52 Harbiden bi de menekşe almanyaya giderim belki ninemi de alıp dedi
Orda koptum
Öyle çocuk bırakalır mı beee:icon_whis
Off offf:img-in_lo:img-blush
Ama şaka bi yana çok fazla uzatırsaa iyi şeyler olmicak
herkese selam
bölüm yine mıstık etrafında döndü zeynep yaşadığı korkuyla menekşeye yaptıklarının pişmanlığını duyar vicdan azabıyla kavrulur ömerin zeynebi gördüğündeki yüz ifadesi ömerin zeynebe karşı boş olmadığını gösterdi ki öyle bir ifadeydiki o an orda komiser sıfatıyla olmasaydı ona sarılmayı istiyordu içi gidiyordu adamın
halille menkşe arasında geçen olaylarda menekşenin yöntemi ne kadar doğru tartışılır ama başka çare yok gibi halil kendine göre erkek olmasından kaynaklanan içgüdüsel duyguları nedeniyle koruma içgüdsünün bu kadar şiddetlenmesinde haklı menekşenin bunu anlamamasından ve onu kendisiyle sınamasından şikayetçi
ama menekşede kadın olarak yaşadıklarını unutmak istiyor helede unutmak istedikleri ve sebep olan kişiden halilin intikam almak istemesi onu dahada yıpratıyor
mithatın yaptığı veda konuşması etkileyici değildi banamı öyle geliyor yoksa öylemi son iki bölümdür mithatın halilin babası olduğuna dair gösterdiği babalık performansını çok düşük buldum ve hiç inandırıcı gelmiyor önceki bölümlerde yaptığı kötülüklere rağmen çok inandırıcıydı ama bu iki bölüm aksi yönde izlenim oluşturdu bende
süheyla yine bekleneni yaptı hasana boyun eğdi tokat attı noldu karşılığını aldı bu çare değil köklü birşeyler yapılmalı
dizide almanya sözkonusu oldu belki ilerki bölümlerde almanya yolu gözükür ve dizi ilk bölümlerine döner
fragmanda mıstık yakalanmış ve menekşenin mahkemede dinleneceği belli ordaki yüz ifadeside herşeyi anlatıyor daha zor günler bekliyor onları mıstık bide yalanlar atar ortaya beni aldattı diye ki olcak gibi herkeste değişik ruh halleri vardı belkide herkes bu olayla geçmişte menekşeye yaptıklarıyla mıstıkla onu evlendirmeleriyle ve bunun verdiği pişmanlıklarıyla yüzleşirler
batuhan_gumus 20-04-08, 20:41 Ben artık dizinin eski tadını bulamıyorum
Sorun bitek bende mi onuda bilmiyorum
Ama Menekşe İle Halil mi yoksa Mustafa ile Menekşe mi izliyoruz belli değil
Patlayan silahlar,sürekli ağlayanlar
Aşk dolu bölümler istiyorum !!
Aynen cnm bnde hiç eskisi gibi
tadını bulamıyorum nerde o eski menekşe ile halil nerede çoq özlüyorum
kendilerini:img-cray:
justlost03 20-04-08, 21:05 selammlarr...bnde menekşenin abarttığını düşünüyorum.almanyaya gitmeyi falan nasıl düşünüyo kocası yanında oturuo sonucta:icon_whis tamam haklı olabilir halil mustafayı öldürse hapse giricek ayrı kalcaklar falan ama halilde herseyı onun için yapıyo..halilin gözunu korkutup geri donmeliydi bence eve..neyse mustafaya uyuz oluyorum yaptıklarındn sonra ama dizide olması gerekn biri bence.diziye hareket kattığını düşünüyorum :) neyse ki haftaya yakalanıp cezasıını buluyo..sonrasında menekşe ile halilin eskisi gibi olmasını bekliyoruz artık :img-clapp
menekse-halil 21-04-08, 09:29 evett bende bulamıyorum.. menekşe halile zarar gelmemesi için yapıyo ama çook abarttı ):
can sıkıyooo halili çoook üzüyoo ):
bu seferde dayanamıyorm ):
mithat ve halile acıyorum sadece..
menekşe öyle bi konuşuyoki sanki sadece o yaşamış o kadar şei ):
halil ondan daha çook üzüldüü ):
ve hala üzüyoo ):
selammlarr...bnde menekşenin abarttığını düşünüyorum.almanyaya gitmeyi falan nasıl düşünüyo kocası yanında oturuo sonucta:icon_whis tamam haklı olabilir halil mustafayı öldürse hapse giricek ayrı kalcaklar falan ama halilde herseyı onun için yapıyo..halilin gözunu korkutup geri donmeliydi bence eve..neyse mustafaya uyuz oluyorum yaptıklarındn sonra ama dizide olması gerekn biri bence.diziye hareket kattığını düşünüyorum :) neyse ki haftaya yakalanıp cezasıını buluyo..sonrasında menekşe ile halilin eskisi gibi olmasını bekliyoruz artık :img-clapp
Bence menekşe hala halili korkutma cabası içinde Yoksa menekşe hiç halili bırakıp gidermi Biz kızlar bun hep yapmıyormuyuz bende bu şeklide korkutuyorum hep üstüne üstene gitmiyomuyuz coğu şeyi yapacağımızdan değil menekşede aynı taktiği uyguluyo senaristler hep diyorya biz her karakteri kendi yerimize koyup öyle yazıyoruz diye
Zaten bu bölümden sonra herşey rayına oturur bir Bosna olayı kaldı zaten mustafa yakalandığına göre araları düzelecektir birbirlerine destek olacaklardı bu bölümde
Mustafaya müebbet verirler umarım adam kaç kişiyi öldürdü, tecevüz gasp ve hırzıslıkta var
arkadaşlar herkes dizi bitcek diye üzülüyor ama bitmesi daha hayırlı olcak.zaten tek sezonluk olduğunu çok başlarda açıklamışlardı.madem tek sezonluk daha kısa sürseydi bu kötü şeyler olmasaydı ona bile rağzıydım.baksanıza sırf uzatmak için neler yaptılar.menekşe tecavüze uğradı.mustafa tam bi seri katil sapık oldu.menekşeyle halilin arası açılıyor.ilk bölümlerdeki o nefesimizi tutarak izlediğimiz aşktan eser kalmadı.bide herhalde 2 sezonluk bir dizi olsaydı ne gibi kötü şeyler olcaktı düşünmek bile istemiyorum.bunlara hiç gerek yoktuki.bu kadar seveni var dizinin.sadece aşklarıyla bile 3 sezon giderdi.herkez bayıla bayıla izlerdi.bitsin demeye başladı artık herkez.o kadar korktukki kötü bişeyler olcak diye.güzelim dizi kaç sezon sürerdi.ama ilk bölümlerinden bahsediyorum çok farklı bi diziydi.ilk defa böyle bi diziye bağlanıyorum.nasıl bi aşk o hala inanamıyorum.bulunmaz gerçekten.böyle sevmek sevilmek nasip olsun herkeze:img-hysteneyse olan oldu bari mutlu sonla bitsin.eğer öyle olmazsa bilemiyorum herkez isyan eder :img-hyste
gelelim mithat-mustafa-zeynep üçlüsüne gerçekten mustafa çok ayrı bir
komedi adam psikopat deli meli ama harbiden çok komik zeynep'e ne dedi ne
biçim karısın vır vır sussana :img-hyste
bir ara düşündüm bu ikiliyi sevgili olarak dizide herhalde çok gülerdik :img-hyste
ilkaycigim bende ayni seyleri düsündüm ve böyle düsünceyle tek oldugumu sanmistim. Zeynep-Mistik ne kadar güzel bir cift olurdular gercekten :img-hyste. Mustafa, Mithat ve Zeynep evden cikarken Mustafa hani demistiye: "Anam, gezmeye gidiyoruz sanki. Süslü." gibi seyler. Ayy orda ben gülmekten yikildim. :img-hyste
Zeynep'in neden öyle ciglik attigini'da ögrendik sonunda. Altina yapmis :img-hyste. Aslinda cok kötü bir durum, dogru ama cok'da komikti bence. :img-hyste
ilkaycigim bende ayni seyleri düsündüm ve böyle düsünceyle tek oldugumu sanmistim. Zeynep-Mistik ne kadar güzel bir cift olurdular gercekten :img-hyste. Mustafa, Mithat ve Zeynep evden cikarken Mustafa hani demistiye: "Anam, gezmeye gidiyoruz sanki. Süslü." gibi seyler. Ayy orda ben gülmekten yikildim. :img-hyste
Zeynep'in neden öyle ciglik attigini'da ögrendik sonunda. Altina yapmis :img-hyste. Aslinda cok kötü bir durum, dogru ama cok'da komikti bence. :img-hyste
yıldızcım sahiden yani ilk aklıma hemen o geldi belki zor anlaşırlar ama eminim
ki yakışırlardı =)
şaka bir yana zeynepde her ne kadar çok sevmesem bile üzüldüm bu bölümde
durduk yere dayak yedi
yıldızcım sahiden yani ilk aklıma hemen o geldi belki zor anlaşırlar ama eminim
ki yakışırlardı =)
şaka bir yana zeynepde her ne kadar çok sevmesem bile üzüldüm bu bölümde
durduk yere dayak yedi
dayak yemesine bende üzüldüm
belki Menekse ve Halil'e yaptiklari icin bir ceza hakediyor'du
ama tabiki dayagi degil
zaten bu bölümde cok fazla dayak sahne'si vardi
Hasan-Süheyla
Mustafa- Zeynep
bu iki adam birbirlerine cok fazla benziyorlar
dayak yemesine bende üzüldüm
belki Menekse ve Halil'e yaptiklari icin bir ceza hakediyor'du
ama tabiki dayagi degil
zaten bu bölümde cok fazla dayak sahne'si vardi
Hasan-Süheyla
Mustafa- Zeynep
bu iki adam birbirlerine cok fazla benziyorlar
iyi kanka olurlar haa:img-hyste
evet gerçekten ne kadar şakayada vursak dizi artık mih dizisi değilde dayak
dizisi şiddet dizisi oldu
zaten şurda kaç hafta kalmış dizinin bitmesine bari geri kalan bölümlerde
mutlu etsinler mih'i de bizde mutlu olalım
iyi kanka olurlar haa:img-hyste
evet gerçekten ne kadar şakayada vursak dizi artık mih dizisi değilde dayak
dizisi şiddet dizisi oldu
zaten şurda kaç hafta kalmış dizinin bitmesine bari geri kalan bölümlerde
mutlu etsinler mih'i de bizde mutlu olalım
ahhhh canim ahhhhh
Mustafa yakalaniyor, yani Halil'in intikam tutkusu burada bitiyor
birde Menekse su nazi biraksa
son bölümlerde mutlu olsalar bizlerde rahat edecegiz
ama bence Menekse kolayca barismiyacak
bir ahhhhh daha cekeyim ben :img-cray:
ahhhh canim ahhhhh
Mustafa yakalaniyor, yani Halil'in intikam tutkusu burada bitiyor
birde Menekse su nazi biraksa
son bölümlerde mutlu olsalar bizlerde rahat edecegiz
ama bence Menekse kolayca barismiyacak
bir ahhhhh daha cekeyim ben :img-cray:
bence menkşe naz yapmıyor bence doğru olanı yapıyor
onun yerinde ben olsam aynısını yapardım çünkü halilin içindeki intikam hırsı
onları birbirinden uzaklaştırmaya başladı
menekşeninde dediği gibi yaşanan olaylardan 1. derecede menekşe etkilendi
ama o herşeye rağmen İYİLEŞMEK İSTİYORUM dedi inat etti hırs yaptı
sırf evlilikleri kurtulsun diye ama halil her fırsatta ona gitti öldürmek için
ya menekşe tek kalsaydı o zaman ne olurdu halleri?
tek taraflı bakmamak lazım olaylara
eleftheros 21-04-08, 13:43 son bölüm resmen mustafanın etrafında döndü durdu.. halil yada menekşeyi neredeyse hiç göremedik diyebilirim.. zaten dizi bitcek neden yapıyorlar bunu ya.. :img-cray:
birde menekşenin ninesini fln alıp almanyaya dönmeyi düşünmesi ve olayın ayrıntılı değilde şöyle bir üstten geçilmesi sinirimi bozdu. bukadar basitmi..!! .. :img-cray:
hasan olacak şahısada diyecek birşey bulamıyorum.. yoruma değmeyecek bir davranış. söyleyecek birşey bulamıyorum :icon_sorr
kıvanç_sedef 21-04-08, 14:26 ilkay_33 cım aslında snde hklısın olaylara tek taraflı bkmamak lzm smdık meneksem yha tek kalsaydı nolurdu demı ole de dsnmek lzm..ama menekse kesnlkle halılı brkp gtmez smdı de bıraz naz felan yapıo:):)
bnce asla gtmez halılı bırakp..
dun aksam ılk bolumu tkrar ızledmm ınternetten ayy ne gslmıss askları ama sora yıne mstık gelmıs bozlms hemencecık cnlarım o zmnda tatlılarmıs smdı de tatlılar...o blmde en cok sewdgım shne ztn meneksenın 10 kdr syması we halılle sarıldıkları an:img-cray:ayyyyhh cok acıklıı...:img-cray:
Ben seyi merak ediyorum hani Suheyla dayak yediya
insallah kadir birsey yapar onu evden filan kovar
yada babaliktan rederer Gerçekten
artik sinir oluyorum bu adamin harekketlerine:icon_whis
kıvanç_sedef 21-04-08, 15:02 Ben seyi merak ediyorum hani Suheyla dayak yediya
insallah kadir birsey yapar onu evden filan kovar
yada babaliktan rederer Gerçekten
artik sinir oluyorum bu adamin harekketlerine:icon_whis
ayhh cnm snın yzdıklarının altına ımzamı atıorm dıeblrm..
farkındamısınz menekse de ılk blmde halılden sklamstı yuzunu babasından dyk yedıgı ıcn..suheyla teyzem de skladı gecıstırdı felan..cok benzıolar bırbırlerıne anne kz olarak huyca yzk onlara yhaa :img-cray:
cdden su hasan artık gtsın ewden cok sktı yanıı...smdık o kadıre de derkı weya halıle "bı olduremednz su adamı namusumuz adalete kaldı" felan dıe seler de soler bu cnku adam psıkopat mnyk yha tımarhaneye felan kptmak lazm bakarsnz cdden ewı terkeder wya yusuf abım gelır (ınss:happy0064))..onun yanında da bırıne bı yamuk yapar bu sfr ıkı akıLLı abıcım tarafından ewden atılr..
saka bı yana yusuf abımm cdden glsn son blm olsa bılem glsn...:img-cray:
bende son bölumlerde bolbol menekse ile halil sahneleri görmek istiyorum ama gelecek bölum daha çók mustafanin mahkemme isinlen urasacaklar gibi gözukuyor ama ondan sonra gerçékten artik meneke ile halil sahneleri görmek istiyoruz zaten finale yaklastik güzel bir sonla bitirsinler bunu bizde menekse ile halilde hak eti:img-icecr
bence menkşe naz yapmıyor bence doğru olanı yapıyor
onun yerinde ben olsam aynısını yapardım çünkü halilin içindeki intikam hırsı
onları birbirinden uzaklaştırmaya başladı
menekşeninde dediği gibi yaşanan olaylardan 1. derecede menekşe etkilendi
ama o herşeye rağmen İYİLEŞMEK İSTİYORUM dedi inat etti hırs yaptı
sırf evlilikleri kurtulsun diye ama halil her fırsatta ona gitti öldürmek için
ya menekşe tek kalsaydı o zaman ne olurdu halleri?
tek taraflı bakmamak lazım olaylara
Bir yandan haklisin
Menekse ben'mi daha degerliyim yoksa intikam'inmi diye sorunca
Halil'in sessiz kalmasi herseyi mahfetti.
Halil'in icinde büyük bir aci var. Bir yandan Menekse'ye yapilan o büyük kötülük ve öbür yandan baba'si Mithat. Mustafa'dan intikam alipta hersey'in yine düzelecegini düsünüyor. Tabiki bu bir hata. Yanlis bir düsünce. Ama gelde bunu Halil'e anlat.
Ben sadece Menekse'ye kiziyorum (birazcik, gercekten sadece birazcik), cünkü Halil'imizi üzüyor. Ama sonucta sen ve Menekse'de haklisiniz. Intikam duygusu onlarin evliligi hatta sevgileri icin bile büyük bir tehlike.
Bu arada yeni avatar ve imza cok güzeller ilkaycigim.
gÜmÜs_mEhmEt 21-04-08, 21:39 herkese iyi aksamlar,
bayadir girip yorum yapamiyordum. Pc bozulmasi, internetin üstütmesi ve benim zaman darligindan sizlerin yorumlarini bile okuyamiyordum bile.
son iki bölüm son dakkika sürekli birseyler cikip, az kalsin izleyemiyordum.
son bölüm cogunun dedigi gibi mustafa üstüne kurulmustu. ve son bölümden aldigim mesaja göre FINAL ALMANYADA dönerek olacak sanirim.
Yeni Bölüm Fragmani, Mustafanin tutuklaniyor dava felanda görülüyor.Ama beni korkutan,kadirin arkada kip kirmizi gözleri mustika bakmasi.izledigimde acaba kalkip onu vuracak mi diye icimden gecirdim.bölüm sonunda sanirim menekse ile halil barisilar.
Mithata herhalde adelete teslim oluyor, son bir mektup yaziyor, herhalde hatta kesin Halile yaziyordur. Ama neden agliyor anlamadim, yoksa intihar mi edecek? Mithat öyle aciz birisi degil yapmaz.
Bu haftaki bölüm baya karisik olacak...
Herkese simdiden iyi seyirler
Belki bir sürpriz olur Yusuf abimiz geri gelir. Gelmemesi saçma oluyor zaten.
oooff of icim yanioo:icon_sorr:img-cray:
aglamak istiyorum...hayatimda ilk defa GUZEL bir dizi izliyorum o da hemen bitiyooo... YAPILIRMI BU BIZE !!!
YAKTIN BENI MENEKSE
YAKTIN BENI HALILIMB]
yaaa YAAA DAHA ERKEN COOOK ERKEN [B]DOYAMADIKKI SIZE BAKARKEN !!!>>> sOn 5 BOLUM....
Hmmm...canim arkadasim ezelim , simdi aklima sen geldin : okula gelmedin , bugun de yoksun...:icon_sorr
NEYSE ...eh artik lisenin resim tablolarinin arasina gizlice kaatlari sokup mektuplasmayi birakalim,:img-hyste,, su guzelim site dururken !!!YAya..:img-hyste
Bide sunu diyecektim, ya bu 31.bolum coook guzeldi !! valla biraz o ozledimiz o eski bolumler gibiydi bence !!SUPER DI YANIII :happy0064
hadi EZEL BYE MUCKS MUCKS
:good:£zZ£L---TµGcC£:good:
Bir yandan haklisin
Menekse ben'mi daha degerliyim yoksa intikam'inmi diye sorunca
Halil'in sessiz kalmasi herseyi mahfetti.
Halil'in icinde büyük bir aci var. Bir yandan Menekse'ye yapilan o büyük kötülük ve öbür yandan baba'si Mithat. Mustafa'dan intikam alipta hersey'in yine düzelecegini düsünüyor. Tabiki bu bir hata. Yanlis bir düsünce. Ama gelde bunu Halil'e anlat.
Ben sadece Menekse'ye kiziyorum (birazcik, gercekten sadece birazcik), cünkü Halil'imizi üzüyor. Ama sonucta sen ve Menekse'de haklisiniz. Intikam duygusu onlarin evliligi hatta sevgileri icin bile büyük bir tehlike.
Bu arada yeni avatar ve imza cok güzeller ilkaycigim.
ilk önce çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :img-in_lo:happy0064
yorumuna gelince evet sende haklısın tabi olaylara tek yönlü bakmamak
gerek.halil ne yapıyorsa menekşeye olan sevgisinden aşkından yapıyor
ve karşılığında menekşenin bu davranışları onu üzüyor.bu göz ardı edilemez
fakat birde menekşe açısından bakarsak hep söylüyorum yine söyleyeceğim
diyelim ki halil mustafayı öldürdü ne olacak? hapise girecek
sonra menekşe daha kötü olacak geceleri yanlız kalacak.düşünmekten daha
kötü olacak.birde şu taraftan bakalım halil mustafayı YAKALATTI işte o zaman rahat nefes alırlar
geceleri rahat uyurlar acaba buraya gelirmi diye düşünmezler
menekşe her defasında acaba halil birşey mi duydu onun yanınamı gitti diye düşünmez kafası rahat eder böyleceee iyileşmeye başlar aradaki sorunlar kalkar birbirlerine yaklaşırlar aşklarını doya doya yaşarlar BOSNA ya balayıona giderler veee alttan bir yazı geçer 5 yıl sonra bir bakarız ki maviş maviş bir erkek çocukları olmuş ve menekşe hamile kız bebek bekliyorlar =)
bakın ne güzel oldu dimi :happy0064
ilk önce çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :img-in_lo:happy0064
yorumuna gelince evet sende haklısın tabi olaylara tek yönlü bakmamak
gerek.halil ne yapıyorsa menekşeye olan sevgisinden aşkından yapıyor
ve karşılığında menekşenin bu davranışları onu üzüyor.bu göz ardı edilemez
fakat birde menekşe açısından bakarsak hep söylüyorum yine söyleyeceğim
diyelim ki halil mustafayı öldürdü ne olacak? hapise girecek
sonra menekşe daha kötü olacak geceleri yanlız kalacak.düşünmekten daha
kötü olacak.birde şu taraftan bakalım halil mustafayı YAKALATTI işte o zaman rahat nefes alırlar
geceleri rahat uyurlar acaba buraya gelirmi diye düşünmezler
menekşe her defasında acaba halil birşey mi duydu onun yanınamı gitti diye düşünmez kafası rahat eder böyleceee iyileşmeye başlar aradaki sorunlar kalkar birbirlerine yaklaşırlar aşklarını doya doya yaşarlar BOSNA ya balayıona giderler veee alttan bir yazı geçer 5 yıl sonra bir bakarız ki maviş maviş bir erkek çocukları olmuş ve menekşe hamile kız bebek bekliyorlar =)
bakın ne güzel oldu dimi :happy0064
Canim, agizindan bal akiyor
benimde final bölümden beklentim iste bu.
Tüm problemleri geride birakmis, coluk cocuk sahibi olmus
bir Menekse ile Halil'i görmek istiyorum son olarak.
Ve böyle bir final olucagindan eminim.
Bir'de Kadir'in mutlu olmasini görmek isterdim dogrusu.
Canim, agizindan bal akiyor
benimde final bölümden beklentim iste bu.
Tüm problemleri geride birakmis, coluk cocuk sahibi olmus
bir Menekse ile Halil'i görmek istiyorum son olarak.
Ve böyle bir final olucagindan eminim.
Bir'de Kadir'in mutlu olmasini görmek isterdim dogrusu.
evet canım ya herkes mutlu olsun kadirde ama emine ve hasan hariç
mustafayı hiç saymıyorum zaten
bu arada bu bölümde şebneme olan gıcıklığım biraz dindi gözüme pek bi şirin göründü :img-in_lo
kaçınkurası 22-04-08, 13:18 Bu bölüm hakkında çok bir yorumum yok. Dengesiz zeynep'le doldurdular bölümü. Hasan'ın sinir bozucu hareketleride cabası.
Tek hoşuma giden ayrıntı ise, Kıvanç Tatlıtuğ'un saçlarının rengini koyutlmuş olması. Tıpkı Gümüş'te olduğu gibi çok hoş olmuş :happy0064
Yeni fragmandan da anlaşılacağı üzere Sonunda Mustafa'da kuyrugu kıstırdı nihayett:happy0064
yarin özet gelir insallah.
ya bu bölum çok heycanli olacak gibi.
mustafa yakalaniyor filan:happy0064,
wallah sabirsizlikla bekliyorum o anni.
MiSz_CaniSi 23-04-08, 16:10 Arkadaslar farkinda misiniz sayfalar cok gec ilerliyor menekse ile halil basligina bu yakisir mi bu gun icin saba 9 da yazilmis taki bu saate kadar :img-cray:
Yarin mutlaka ozet gelecek veya sesli fragman cok merak ediyorum nasil hazirladilar bu kez bence mithat teslim olmayi planliyor intihar edicegini zannetmiyorum ama yanilabilirim
kıvanç_sedef 23-04-08, 17:06 mrb arkadaslar..
uzun zamandr gıremedm..ama snunda brdayım:)..cok mrk edıorm bu bolumu..
menekse&halil barıscakmı....mstık kac yıl ceza alıcak...mthata noluo felan..
ama smdık ınternetten 1.blmdekı dugunde karsılasma shnesını ızlıorm we hungur hungur aglıorm salya sumuk:img-cray:
kadır abımı hala affedemıorm o yptklarından sora hele o hasanı war yha nası sattı kızını hc unutamıorm yanı hep aklımda..snkı kndısı ewlendı mstıkla menekseye acımadan sattı meneksemı..
uff yha neyse szıde uzmıım brda....:img-cray:
herkese selam
semih yaprak dökümünde üzülmüştüm öldü diye şimdi sevindim ordada karizmatik iş adamı rolünde :img-in_lo katil değil yani
mahkeme süreciyle ilgil bişeyler merak ediyorum
mıstık katilliği dışında neyle suçlanacak
menekşeye yaptığı şey sadece adam kaçırmamı olcak yoksa tecavüz olayıda olcakmı ki hatırladığım kadarıyla halil ömere bu konuda bişey yaptırmadı ifade alınmadı konu tamamen kapatıldı bu durumda menekşeyle ilgili mıstık nasıl suçlanacak
emine mahkemede hangi rolde olcak
kadir hasan ne diyecek mithat öldürdüğü adamlar için tanıklık etcekmi ki, öldürdüğü adamlar için de kanıt yok bu adam sadece adam kaçırmadan şikayet üzerine suçlanırsa o zaman çok az ceza alır
bu hafta bunların cevabını alırız inşallah özette gelmemiş
Ben kaç gündür hiç giremiyorum nete şu sıralar çok yoğun olduğumdan .. Cumartesi izledim yine MİH'i çok süperdi ya .. geçen haftaki kdr olmasada .. Ay artık sinirlerim bozuldu Mustafa'ya gülüorum yani .. nası tavırlar öle ya:img-hyste Ama en komik sahne Zeynebin ''Tuvaletimi yaptıııımmmm'' demesiydii .. gülmekten boğuluodum yani:img-hyste:img-hyste:img-hyste Menekşeyle Kadir'în almanca konuşmasıda çok komikti çok komik konuşuolarr:P En son sahne .. çok acayipti yine. Salak Mustafa nası sırıttı öle .. yine kafasından neler geçiiyo ..hem kızı hemde Menekşe ->Bir taşta iki kuş resmen ya!:icon_sorr
ca-g-l-a-y-a-n 23-04-08, 21:40 sesli fragman cıktı ama kimse yorum yapmıyor ilk yorum benden olsun
hasan efendi pişman oluyo (herkes affetsede nen affetmiyom onu)menekşeye kadire yaptıklarından ben nerde hata yaptım diye cok düşündüm diyo
menekşe ile halil barısıyo
kadir mıstga saldırıyo şimdilik yorum bu kadar sonra devam ederim
Sesli fragmani ekliyen arkadasa cok tesekkurler:happy0064
Simdi Hasan'in sözlerini benmi yalnis duydum diyerekten kac kez geri saripta izledim fragmani:img-blush ama sonuc ayni...
Tögbeler tövbesi bu herifin basina saksi filanmi dustu,yani hersey olup bittikten ta nekadar sonra bu herif "ben nerde hata yaptim"diyor.Yaw bu gecen bölum "evimde dul kadin istemem"diyen ayni herif degilmi???
Kadir Mistik'a nasilda indirdi öyle arka arkaya,icimin yaglari eridi izlerken ohhhh:img-icecr Menekse'nin Mistik ile gidip konusmasini ise pek yadirgamadim nedense.Insanlarin birseyler yasadiklarinda,iyi yada kötu,yasadiklarini arkalarinda birakipta ileriye bakabilmek icin bazen yasadiklari seyler ile karsilasmalari gerekir,yani bunu yapmadan bir nokta koyamazlar...umarim fazla karistirmadan anlatabilmisimdir:img-blush
Mistik'ta kodeste "beni delirtiler"diyor ama buda dogru degil,bu herif isledigi cinayetlerden yuzunden fazla ceza almamamak icin deli numaralari filan yapmaz dimi:icon_whis
Menekse ile Halil yakinlasiyorlar tekradan benim anladigim kadariyla,yoksam Halil'in yuzunde neden mutlu bir ifade olsun ki dimi ama.Kivanc'in o sahnede yuzunde sankim guller aciyor,eee ne oynasa yakiyor ona dimi ama:img-in_lo
kıvanç_sedef 24-04-08, 06:51 gunaydın arkdaslarr...
seslı fragman glmss...snunda...
menekse&halil sanırım tkrar yakınlasıo barısıolar yane...halil gctı askım felan dıo...:img-in_loama meneksem cok kotu oldu cnm...
aslında mstıka uzuluorm yanı grcktn aslında ılk blmlerde cok ıyımıs solekı hasnla kdr zrla ewlendrdı mnekseylen mstıkı ama mstık ıstıyo felan znnttı ama hataydı sora da bole seler oldu..shsen mstıkada uzldm:(yazık...
ama ykalnması cok ıı..
hele hasan..offf aferım snunda baya oldu ama anladı artık hatasını aferm ona..
hayret ettm ama azım acık kaldı shsen..
bakalım mthat napcak ne mktubu yazıo cok mrk edıorm..nyse az kldı..
herkesse ııı yrmlarrrr:img-wink:
kıvanç_sedef 24-04-08, 08:24 oooo arkadaslarrr nerdesnzz yhaaa hadıı gelınde meneksemızle halılımızın baslıgını csturalım..
seslı fragman geldıgıne gore kesın bugun ozet de gelır (ıns)...
yhaa en cok mnksem&halılımn barısmasına sewınıorm..bıde mstıkın yakalanmasına ama kadırcık de cok zor bı donemden gecıo..yazık ona da ama az mı yptı menekseme bı yndan da ıı oldu dıorm..
hasn nası da aglıoo ohh ıyı oldu ıste buna bır OHH cekerım cnku hasan artık czmeyı asmıstı snunda herseyı anlamasına we btn hatanın kndınde oldugunu anlayp dusnmesıne cok ama cok sewındım..:happy0064senarıstler cdden brda hasan ıcn buyuk bı fedakarlık ypmıslar...aferım hasan babamıza:):):):img-hyste
mstık yha dedıgım gbın aslında uzuluorm mstıka cnku mstık yanı ne bılım tmm cıkarları ıcın ewlendı menekseylen ama hasan we kadır bu ıste ıstklılerdı mstık meneksenınde ıstemedıgını grsydı blkım bısıler olrdu meneksenın ustunde o kdr baskı felan yapmazdı pesıne dsmezdı ama sora aklına paraları we altınları gldı we acımaszca o bnm namusum dıerek pesıne dstu..nLdu snunda yakalayamadı bı kere yakaladı onda da meneksemıze o hıc ıstemedıgımız seyı yptı..
eer bu gun meneksemın bu gunlere glmı sebebını sorarsanız kesınlıkle KADIR&HASAN ıkılısı derım tamamen hersey onların sucu cnku.....maalesef meneksemın bu duruma glmesınde en buyuk pay onların..aslında hepsıne uzuluorm Mstıka,,Kadire,,,Mthata,,Hasana felan ama zynebe hıc acıdıgm olmadı sdece gcn bLm:)...o da ccdeen uzulmstmm..
Hasan da yola geldi en sonunda.Mustafa Kadir'e beni sen yaktın diyor ya, doğru aslında. Askerde o gösteriyor Menekşe'nin fotoğrafını Mustafa'ya. İlk bölümde evleneceksin diye bağıran da oydu zaten Menekşe'ye. Mithat ne yapacak anlamadım ki. İntihar mı edecek ama itiraf etse Sema'yı öldürdüğünü Halil onu öldükten sonra da affetmez. Yoksa şehri mi terkediyor ama Halil'i görmeden de yaşayamaz . Oğlum oğlum diye peşinde her dakika. Menekşe Halil'le barışıyor bu güzel. Mustafa Mithat'ı yakabilir ifadeleriyle. Bence Halil'in Mitaht'ı affetmemesinden çok, Menekşe Hasan'ı affetmemeli. Mithat bilmeden yaptı ne yaptıysa, Hasan bile bile sattı kızını metresi uğruna. Mustafa yine süper olacak bu bölümde o hastalıklı sözleriyke.
sesli fragman gelmis..
öncelikle sunu söylemeliyim ki Mustafa nin yakalanmasina cok sevindim..
Yakalanmasaydi hep huzunlu sahneleri izleyecektik..
Mithatin yazdigi mektup mutlaka halil'edir..Mithat kendini hic affetmeyecektir..
Ama bir yandan da onun sucu yok, Halil onun oglu oldugunu cok gec ögrendi..
Hasanin söylediklerine inanamadim..Umarim bu sefer gercekten pismandir..
dizinin son birkac bölümünlerinde güzel sahneler izleyecegiz görünüyor..
Halil ve Menekse barismislar..:love05:
MiSz_CaniSi 24-04-08, 10:08 Arkadaslar sonunda heralde adam gibi konusuyorlar mustafayla menekse anladigim kadariyla menekse yine kendini tutamiyor canim yaa
acab bu konusmada halil biliyormu :img-cray:
sesli fragman çok duygusal anlaşılan iyi ya da kötü karakter kim olursa olsun yine bolcana ağlayacağız gibi geldi bana:img-cray:
herkesin vicdan muhasebesi yaptığı bir bölüm olacak gördüğüm kadarıylabye
özet gelmiş
Halil ve Kadir, Mustafa’yı kıskıvrak yakalarlar. Mustafa’yı onların elinden ancak polis kurtarır. Mustafa tekrar Menekşe’yle karşı karşıya gelmenin etkisindedir. Mustafa’nın yakalanması, Menekşe ile Halil’in üstünden büyük bir yükün kalkmasını sağlar. Menekşe ruh sağlığına da yavaş yavaş kavuşmaya başlar. Lale’nin peşinde geçmişten gölgeler dolaşmaktadır. Öte yandan Mithat Ateş, gizli bir mektup bırakarak ortadan kaybolur.
Mustafa ilk duruşmaya çıkarılacaktır. Bu duruşmada Menekşe ve Halil’in de bulunması gerekmektedir. Menekşe bu karşılaşma için kendini güçlükle hazırlar. Halil ile el ele duruşmada birbirlerinden destek alarak Mustafa’nın karşısına çıkarlar. Mustafa iyice kendini kaybetmiş, gözü kararmış ve başka bir oyun oynama hazırlığına girişmiştir
1)menekşe düzelmeye başlamış.
2)halille barışmışlar gibi öyle yazıyor çünkü ama nasıl barıştılar acaba?
3)mustafanın oynadığı oyun ne?
4)mithat nereye kayboldu?
5)zeynep ne oldu?
6)şebnem ve emineden hiç bahsetmiyor?
7)lalenin peinden gelen gölge ne?
hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum sayfayı hareketlendirelim biraz
bizlere yakışmıyor
özet sonunda gelmis..
Ya bence Mithat sucluluk duygusu oldugu icin ortadan kaybolmustur..
Kendini hic affetmeyecektir, Gecmise bakarsak az seyler yapmadi Mithat Halil´e..
Mustafa nin ne oyuna giristiginde merak ettim..
Bide oyununu herkes inanicak mi (hic sanmam ama)
Yoksa oyun icin birden cok iyi mi olucak..:img-hyste
cunku Mustafa nin kendini cok masum gösterdigi sahneler de var..
Neyse, Bunu bekleyip Bölümde görücez..:good:
:happy0064:love05:
Oh ya mustafa yakalandı ama cıldırmış durumda Gebersin
Sesli fragmanda içimin yağını eriten en güzel olay Mustafayı Halille ,Kadirin Dövmesi oldu:dito
CAnım ya menekşe kendimden nefret ediyorum demesi cok can yakıcı:img-cray:
SEn Dilesen Ateş Tatlı SU Olur DilemezseN Su Bile Ateş KesiliR
Ninemiz ne güzel söylemiş Ama ben Hasanın hala yüereğinin yumuşadığına inanmıyorum o Adam da sevgi namına bişey yok
Cok düşünmüş nerde hata yapmış diye her yaptığı her söylediği hata adamın
Halil nerde Menekşe içerde yalnız diyo anlamıyorum niye bu kadar telaşlandı
Araları iyi gibi Özette de yazıyo zaten menekşe iyileşiyor diye
Peki mustafanın yeni oynu ne Acaba Fragmanda Kadiri fişekliyordu Kadiri mi doldurmak Daha ne oyunu yapıyo bu adam ya
Şimdi Lalenin peşine düşende kim bu nerden cıktı şurda bitmesine az kalmışken
şimdi izledim sesli fragmanı emine hiç ortalarda yok öldümü kaldımı acaba :img-hyste
hasanın söylediklerine bende çok şaşırdım hiç beklenmeyecek sözler
halille menekşe yakılaşıyorlar :happy0064
ay mutlu olsunlar artık yaa dert bağladı içim :icon_sorr
MiSz_CaniSi 24-04-08, 12:09 Gecen bolumde almanya ya donmek lafi dolasmisti aileye simdi sanirim kalkti ama belki yeniden sakin kafayla dusunebilirler tatil amacli belki bi sure istanbul dan kacmak herkeze iyi gelecektir diye dusunuyorum neden olmasin
Ozet ile fragman ayni sekilde yapilmis degisen bisey yok mithat ortadan kaybolacak demek ki bi kac bolum gormeye biliriz
Menekse ile halil yeniden yakinlasiyormis bence ikisine de iyi gelicektir :img-blush
Mustafa da son kozunu oynuyacak heralde kadiri de isbirligi yaptigni soyleyecek
umarim hakimler bu numarayi yutmaz yada senaristler boyle salakca yazmasinlar
kaçınkurası 24-04-08, 12:23 Özet gelmiş. Sesli fragmanda tamamdır :)
Dikkat ederseniz Bir sahnede Mustafa ''delirttiniz ulan beni'' diye bağırıyor.
Benim tahminim mustafa'nin yeni oyununun deli taklidi yapacak olması. Yani belki çok klasik ama bir deli raporu ile hastanede paşalar gibi yaşayabilir. Hapishaneye tıkılmaktan iyidir dimi :)
Bakalım az kaldı bekleyip görücez.Bir yandan herşey çözümleniyor diye seviniyorum. ama bitiyor dizi. son 4 bölüm. üzülmemek elde deil :img-cray:
Özet gelmiş. Sesli fragmanda tamamdır :)
Dikkat ederseniz Bir sahnede Mustafa ''delirttiniz ulan beni'' diye bağırıyor.
Benim tahminim mustafa'nin yeni oyununun deli taklidi yapacak olması. Yani belki çok klasik ama bir deli raporu ile hastanede paşalar gibi yaşayabilir. Hapishaneye tıkılmaktan iyidir dimi :)
Bakalım az kaldı bekleyip görücez.Bir yandan herşey çözümleniyor diye seviniyorum. ama bitiyor dizi. son 4 bölüm. üzülmemek elde deil :img-cray:
bende tam bunu yazacaktım bu numara belki klasik ama çok da işe yarayan
bir numaradır
dediğin gibi arkadaşım bu numarayla hem hastanede paşalar gibi yaşar
hemde belkide yeniden kaçma gibi bi planı varsa daha kolay gerçekleştirebilir
Özet gelmis, sesli fragmani'da izledim
yavas yavas tüm problemler cözülüyor
Menekse ve Halil fragmanin son sahnesinde cok mutlu görünüyorlar.
Hasan yaptiklarindan pisman. Simdiye kadar hatalarini anliyamiyan,
ve simdi birden biri aglayarak cocuklarindan özür dilemesi bir tuhaf
geliyor bana. Bence onda sadece yalnizlik korkusu var. Ailesi tarafindan
dislanmaktan korkuyor ve bu yüzden sözde yaptiklarindan pismanlik duyuyor.
En güzel sahne'de Mustafa'nin Halil ve Kadir'den dayak yimesi olacak :good:
O sahne'den resim cekipte imza calismasi yapmak lazim :img-hyste
Menekse'ye aciyorum, mahkeme'de tüm olanlari tekrar yasiyormus gibi olacak.
Ama sonunda insallah hersey gecmiste kalacak.
SLM ArKaDaSlArbye
arkadaslar bende yeni fragmani izledim...
ama soylediklerini anlamiyorum ::img-blush
.....?...?...gozlerime bakinca.....?...?.. ilk konusan menekse ama dediklerini anlamadim
sonra mustafa konusuyo :
.......?.....arkadas.?.bizimki...?.. YINE ANLAMDIM DEDIKLERINI
!!! ya lutfen biriniz fragmanin en basinda menekseyle mustafanin soylediklerini yazabilirmi ???!!!
:happy0064:happy0064:happy0064AMA GERCEKTEN BU BOLUM TEK KELIMEYLE SUPER OLUCAK BU KESIN !!!:happy0064:happy0064:happy0064
kıvanç_sedef 24-04-08, 15:47 Tugçe.Boz arkadasım
menekse:o gece gözlerine bakınca ben onu öldürmek istedim
mstık:hani tetiğin mermiyle arkadaşlığıydı lan bizimki..sen yktın beni kadir..
ıns doru yzmsımdr cnmcım..
bu hfta herkes kendı kendını sorguluycak..
once kadır....sonra hasan..en son da mıthat..
hepsı nerde hata yptıklarını czmeye calıscaklar..
meneksem & halılım yakınlascak...
mstık oyunlar ypcak..(kafayı yıcek cdden:))
off cok acıklı bı blm olucagı kesın:img-cray:
kıvanç_sedef 24-04-08, 15:55 oo arkadaslar nerdesnz yhaa....:img-cray:
hc kmse yok forumda cok uzulurom hadı gelınde bıraz yrm felan yapalmm yhaaaaa nrdesnzz..:img-cray:
mnksmz&halılımze ypılırmıı buuu:img-cray:
batuhan_gumus 24-04-08, 16:06 valla menekşe ile halil bu hfta barışmasSa
galiba bırakarım yha sıktı artık eski tadı yok:img-cray:
nerde oo eski menekşe ile halil aşkı nerde??
çok özledim o eski bölümleri artık dizide hic heyecan
yok hep aynı laylaylom :(
ratingleri de gördük bu hfta artık iğce batırıyoruz
bana kıza bilirsiniz ama artık bitmesi lazım kusura
bakmayın yha:img-cray:[/FONT]
allahim simdi fragmani ve özeti okudum çokk heycanli olacak ama en çok menekse ile halilin durumuna uzuldum ama yine el ele olmalarina çok sevindim. hasan biraz yolla geliyor ama yaptiklarindan sonra Artik bir anlami yok.
Mustafa birseyler planliyor sizinde dediginiz gibi deli nummarasi yapa bilir Ama artik mustafa umrumda degil yeterki menekse ile halilden uzak dursun yeter.
Deli hastanesinde De yatsin zaten deli degilmi alla alla:img-icecr.
Ama neyaziki ben pazar sabahi izliyebilcem:icon_sorr
batuhan_gumus 24-04-08, 16:16 Halil ile el ele duruşmada birbirlerinden destek alarak Mustafa’nın karşısına çıkarlar. Mustafa iyice kendini kaybetmiş, gözü kararmış ve başka bir oyun oynama hazırlığına girişmiştir.
valla burlarını sabırsızlıkla beklicem
bakalım nasıl bi sahne olucak çok guzel olucak
ama inşallah yine geçen bölüm gibi sıkmaz:good:
1)menekşe düzelmeye başlamış.
Buna çok sevindim aslinda fragmani görunce tam tersini dusunmustum menekse yine etkilenir diye dusunmtum ama tam tersi oldu ehhh arkadaslar ne diyorsunuz bebek yoldamidirr:happy0064
2)halille barışmışlar gibi öyle yazıyor çünkü ama nasıl barıştılar acaba?
Mustafa karsilastiktan sonra menekse çok agladi tabi meneksede halilde dayanamadilar baristilar zaten onlar ayri kalamiyorlarki:img-blush
3)mustafanın oynadığı oyun ne?
deli nummarasi yapacaktir bazi arkadaslarinda dedigi gibi Ama o zaten deli nummara yapmasina gerek yok bence
4)mithat nereye kayboldu?
Wallah bu sorunun cevapini bende bilmiyorum ama Belki bosnaya gider:icon_sorr
5)zeynep ne oldu?
Açikçasi umrumda degil:img-wink:
6)şebnem ve emineden hiç bahsetmiyor?
Emine kesin iglesir ama sebnem daha suheylarin evinde kalir
7)lalenin peinden gelen gölge ne?
hepimiz biliyoruz ki lalenin geçmisi kötu yani geçmisteki insanlarla karsilasiyordur Ama umarim birsey olmaz ona:img-wink:
batuhan_gumus 24-04-08, 16:33 esra cım yha demek bebek yoldadır
diyorsun :) valla bu durumlarda daha menekşe ve halilin bebek yapacak
durumu yok bnce:) :img-blush çünki mustafadan daha yeni kurtuluyorlar
belki haftaya :img-hyste:img-hyste ahahhah olur bnce
acaba bebeqleri olursa sarışınmi olur esmermi??:img-hyste
bnce kıvanç abimiz gibi olsun yakışıklı masumlunu menekşeden alsın
erkek olursa yakışıklıyını babasından alsın
kız olursa gözlerini babasından alsın masumlunda annesinden :img-cray:
kıvanç_sedef 24-04-08, 16:36 :):):) burdayız cnm ya ama normaldede zaten kalabalık
deiliz ki :) ondan !!valla menekşe ile halil bu hfta barışmasSa
galiba bırakarım yha sıktı artık eski tadı yok:img-cray:
nerde oo eski menekşe ile halil aşkı nerde??
çok özledim o eski bölümleri artık dizide hic heyecan
yok hep aynı laylaylom :(
ratingleri de gördük bu hfta artık iğce batırıyoruz
bana kıza bilirsiniz ama artık bitmesi lazım kusura
bakmayın yha:img-cray:
acıkcası sna bırass kzdmm:):):)
saka saka aslında snde haklısın ama reytıngler UMRUMDA bilem deil walla
takmıyorum...menekse&halil ztn artık sona yaklasıoo...cok usgunumm ama napalımm tadında kalması en guselı tabıkı:)...ama ınanıorm mstık da yakalandıgına gree ksn YUKSEK DOZDA ASK dolu blmler ykndır..ıste dedıgmz gbın ıns son blmde menekse hamıle felan olr..mavıs mavıs cocukcuklar gruruz felan ama bn ınanıorm accaıp mtLu bı snLa bıtıcek menekse ile halil..
ayrıca hpınısss hg:)
kıvanç_sedef 24-04-08, 16:38 esra cım yha demek bebek yoldadır
diyorsun :) valla bu durumlarda daha menekşe ve halilin bebek yapacak
durumu yok bnce:) :img-blush çünki mustafadan daha yeni kurtuluyorlar
belki haftaya :img-hyste:img-hyste ahahhah olur bnce
acaba bebeqleri olursa sarışınmi olur esmermi??:img-hyste
bnce kıvanç abimiz gibi olsun yakışıklı masumlunu menekşeden alsın
erkek olursa yakışıklıyını babasından alsın
kız olursa gözlerini babasından alsın masumlunda annesinden :img-cray:
ayyyhh cnm sna tamamen katılıyorm we altına ımzamı atıyorm:):)
bı bebısko olrsa eer yakısıklılıgını askmddan yanı kıvancımdan;;;masumlugunu prensesımden yane sedefmden alsnn:):)
Özete bakilirsa benim tahmin ettigim gibi herhalde Mistik efendi deliymis gibi rolu oyniyacak,baska ne oyunu oyniyabilirki herif o halinde:icon_whis
Mithat mektup birakipta ortadan kaybolucakmis,acep nereye gidiyorki? ve en cok merak ettigim sey,Halil Mithat'i aramaya kalkisicakmi acep:icon_whis
Kadir'in Mistik'a yumruklari indirdigi sahneyi dört gözle bekliyorum birde bu arada:img-icecr
Özete bakilirsa benim tahmin ettigim gibi herhalde Mistik efendi deliymis gibi rolu oyniyacak,baska ne oyunu oyniyabilirki herif o halinde:icon_whis
Mithat mektup birakipta ortadan kaybolucakmis,acep nereye gidiyorki? ve en cok merak ettigim sey,Halil Mithat'i aramaya kalkisicakmi acep:icon_whis
Kadir'in Mistik'a yumruklari indirdigi sahneyi dört gözle bekliyorum birde bu arada:img-icecr
evet bencede deli nummarsi yapacak Ama eline ne geçecek onu ben anlamadim yanliz Neyse dedigim gbi menekse ile halilin pesini biraksinda ne hali varsa görsun , bide bende Kadirin halilin ve mustafanin dovustukleri sahneyi dört gözle bekliyorum supe bir sahne olacak sanirim, ama menekse orda çok kötu olacak herhalde aiii bu bölum super olacak tek kelimeyle:happy0064
batuhan_gumus 24-04-08, 16:55 ayyyhh cnm sna tamamen katılıyorm we altına ımzamı atıyorm:):)
bı bebısko olrsa eer yakısıklılıgını askmddan yanı kıvancımdan;;;masumlugunu prensesımden yane sedefmden alsnn:):)
evet cnm haklısın ayhnen öyle iste:)
demin ki yazindada reytinglere önem vermem demişsin
haklısın ama onlarda kötü gelirse diziler biter yoksa ondan önem veriyorum
yoksa boşver gitsin
bebeqleri olursa yakışklığnı kıvançtan yani erkek olursa!!
kız olursa masumlunu sedefden alsın :happy0064
fragmanı gördüm muhteşem etkilendim
Kıvanç_aşkım 24-04-08, 17:42 sesli fragmanı izledim özeti de okudum acayip heyecanlı olcak
ya mustafa yine kesin bi iş peşinde belki de hapisten kaçıcak dizi kötü sonla biticek diyolardı sanırım kötü sonda böyle olucak:img-cray:
sayfa baya bir canlanmış bikaç saat içerisinde
ayrıca şunu söylemezsem içimde kalır reyting falan hiçmi hiç umurumda değil şu saatten sonra
mustafa yakalandı ya artık gönül rahatlığyla izleyebilirim
zaten menekşe ile halilde barışıyorlar daha ne
zaten şurda bitmesine kaç bölüm kalmış :icon_sorr
bebiş olayı benimde kafama yattı aslına bakarsanız ama şunu unuttuk biz
BOSNA....evet hani halil bosnaya iz sürmeye gidecekti yani daha dertleri bitmedi gibi
mustafa yakalandı 2 dertten birisi gitti
şimdi geriye kaldı halilin geçmişi...
acaba nasıl bağlayacaklar dizi sona yaklaşmışken çünkü 4 bölüm kaldı.....:img-cray:
sayfa baya bir canlanmış bikaç saat içerisinde
ayrıca şunu söylemezsem içimde kalır reyting falan hiçmi hiç umurumda değil şu saatten sonra
BOSNA....evet hani halil bosnaya iz sürmeye gidecekti yani daha dertleri bitmedi gibi
acaba nasıl bağlayacaklar dizi sona yaklaşmışken çünkü 4 bölüm kaldı.....:img-cray:
evet ya bosnaya gideceklerdi wallah Dizinin bitmesine kaç bölum kaldi ama ben hala nasil bitecek diye bir tahminim yok Wallah çok merak ediyorum finali ama insallah hepimizin istedigi gibi güzel Mutlu bir final olurda bizde bu diziyi güzel hatirliyalim:icon_sorr
kıvanç_sedef 24-04-08, 18:49 sayfa baya bir canlanmış bikaç saat içerisinde
eft hakllsn cnm aslında bn sole de dusunuorm..
halılle menekse bosnaya felan gdrler orda halılın hayatını bı arastırırlar felan balayıda yaparlar..sonra ordan da bı ew felan alırlar..bız bı bakarız meneksem&halilim bosnadaki ewlernde cocuklaryla beraber...bole bssru cocuk kızlar,,oğlanlar felan:):)kızlar anneye;oglanlarda babaya benzıcek ama mavıs mavıs erkek cockları...menekse gbı kız cocuklarıı ohh ne de gsL olrdu wallaha ama ole sler goreblcekmyz acabaa:img-cray::img-in_lo
eft hakllsn cnm aslında bn sole de dusunuorm..
halılle menekse bosnaya felan gdrler orda halılın hayatını bı arastırırlar felan balayıda yaparlar..sonra ordan da bı ew felan alırlar..bız bı bakarız meneksem&halilim bosnadaki ewlernde cocuklaryla beraber...bole bssru cocuk kızlar,,oğlanlar felan:):)kızlar anneye;oglanlarda babaya benzıcek ama mavıs mavıs erkek cockları...menekse gbı kız cocuklarıı ohh ne de gsL olrdu wallaha ama ole sler goreblcekmyz acabaa:img-cray::img-in_lo
iyi düşünelim iyi olsun dimi : )
valla ben çoluk çocuk olayını tahmin edebiliyorum
ama bosnaya yerleşirlermi bilemem hani ailesi menekşeden uzak kalmaz istemezler
ve halilin şirket işleri falan
kıvanç_sedef 24-04-08, 18:53 iyi düşünelim iyi olsun dimi : )
valla ben çoluk çocuk olayını tahmin edebiliyorum
ama bosnaya yerleşirlermi bilemem hani ailesi menekşeden uzak kalmaz istemezler
ve halilin şirket işleri falan
yok ben tamamen yerlesrler dememstım cnmcım:img-wink:
sadece yzlık bı ew felan alırlar ya da ıkıncı ewlerı orda olr...oraya felan gtms olrlar..
ya da blkıde almanyada YUSUF abimin yanında olrlar...eskısı gbıı...
ahh ahhh:img-in_lo:img-cray:
yok ben tamamen yerlesrler dememstım cnmcım:img-wink:
sadece yzlık bı ew felan alırlar ya da ıkıncı ewlerı orda olr...oraya felan gtms olrlar..
ya da blkıde almanyada YUSUF abimin yanında olrlar...eskısı gbıı...
ahh ahhh:img-in_lo:img-cray:
hmm afedersin canım ben öyle anlamışım
haklısın olabilir
yani mekan ve zaman önemli değil aslında sonuna mutlu mesut olsunlar o yeter bana :img-wink:
kıvanç_sedef 24-04-08, 19:02 hmm afedersin canım ben öyle anlamışım
haklısın olabilir
yani mekan ve zaman önemli değil aslında sonuna mutlu mesut olsunlar o yeter bana :img-wink:
est. cnm rıca ederm..eft bncede yer mekan zaman felan bunların hıc onemı yok (reytınglerde dahıllll:)) bır tek onlar mtlu olsnlar o ytr bana yha...
tek ıstedgm son shnede bılem onların mtlu oldugunu grmek..
arada bı eskı blmlerı syredıorm...eskı gnlerı anıyorm..ne de gslmıss o zmnlar....smdı de gsl tbıkı ama o zmn dha bı farklıymıs..hele o dgndekı karsılasma shnesı sora halılın kosması sarılma shnesı felan harıkaymss yhaa...
ahh cnlarım ne cok acı cktıler bgnlere geleblmek ıcn ne kadar caba werdıler..
ne kdr cok ugrastılar ama snunda basardılar we herseye gogus gerıp yınede bırlıkte dımdık drdular..her daım bırbırlerıne sarıldılar..ıns son blmdede grucezz bnlarıı:img-cray:
est. cnm rıca ederm..eft bncede yer mekan zaman felan bunların hıc onemı yok (reytınglerde dahıllll:)) bır tek onlar mtlu olsnlar o ytr bana yha...
tek ıstedgm son shnede bılem onların mtlu oldugunu grmek..
arada bı eskı blmlerı syredıorm...eskı gnlerı anıyorm..ne de gslmıss o zmnlar....smdı de gsl tbıkı ama o zmn dha bı farklıymıs..hele o dgndekı karsılasma shnesı sora halılın kosması sarılma shnesı felan harıkaymss yhaa...
ahh cnlarım ne cok acı cktıler bgnlere geleblmek ıcn ne kadar caba werdıler..
ne kdr cok ugrastılar ama snunda basardılar we herseye gogus gerıp yınede bırlıkte dımdık drdular..her daım bırbırlerıne sarıldılar..ıns son blmdede grucezz bnlarıı:img-cray:
ayy canım inşallah ya amin diyelim
eğer son kötü olursa(allah korusun :( )
benim içime ukde oturur valla
kıvanç_sedef 24-04-08, 19:24 ayy canım inşallah ya amin diyelim
eğer son kötü olursa(allah korusun :( )
benim içime ukde oturur valla
wallaha bu gzelım dızıye kotu son yaparlarsa ay yapımı ararım yanıı..
cnku onlar herkesten cok mtlulugu hakedıolar yaa...:img-cray:
onlara aglamak deıl gulmek yakısıoo:)
son blmdede guldursunler bzde gulelımmm(ıns):img-cray:
nagihan_25 24-04-08, 20:12 kıvanç_sedef --kesinlikle kaçırmam:happy0064:happy0064
sesli fragmanı izledimmm süper bölümm hasan yiine pişman olduuu
sarılmalarına bittimmm:happy0064:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Bosnaya falanda gideceklerr...kötü bişe öğrenmeseler keşkee:icon_sorr
yaa evet dediğiniz gibii çocukları falan olsaaa ne iyi olurr:img-in_lo off off:img-in_lo
KübraYasemin 24-04-08, 20:25 ArtIk MustafanIn yakalandIgI kesin gibi birsey oldu.
Birde herhalde Menekse ve Halil ilk gecelerini gecirecekler bence.
ArtIk Mustafa yakaldI ya.
Menekse gercekden cok mutlu olacak bence.
aynI sekilde ama Halilde ya.
Bari finali güzel bitsin istiyorum ben.
Cok acI cekti Menekse ve Halil cokkkk..
batuhan_gumus 24-04-08, 20:40 valla ben izlermiydim bilmiyorum
ben pek izlemedim seyi yine izlemeyi hiç sevmem açıkçası
gümüş hariç ama menekşe ile halili izlermiyim bilemem belki 1-10 bölümünü
izlerim çünki o bölümler süperdi çok özledim o günleri
inşallah güzel bi final yaparalar MUTLU final lütfen olsun
ay yapımm!!!
oooff of icim yanioo:icon_sorr:img-cray:
aglamak istiyorum...hayatimda ilk defa GUZEL bir dizi izliyorum o da hemen bitiyooo... YAPILIRMI BU BIZE !!!
YAKTIN BENI MENEKSE
YAKTIN BENI HALILIMB]
yaaa YAAA DAHA ERKEN COOOK ERKEN [B]DOYAMADIKKI SIZE BAKARKEN !!!>>> sOn 5 BOLUM....
Hmmm...canim arkadasim ezelim , simdi aklima sen geldin : okula gelmedin , bugun de yoksun...:icon_sorr
NEYSE ...eh artik lisenin resim tablolarinin arasina gizlice kaatlari sokup mektuplasmayi birakalim,:img-hyste,, su guzelim site dururken !!!YAya..:img-hyste
Bide sunu diyecektim, ya bu 31.bolum coook guzeldi !! valla biraz o ozledimiz o eski bolumler gibiydi bence !!SUPER DI YANIII :happy0064
hadi EZEL BYE MUCKS MUCKS
£zZ£L---TµGcC£
tugçeemm kuzum h.g kuzum yhaa ehh sonunda biseler yazeabildin yanee :happy0064
arkiler ben bu tugçeyi buraya alistirana kadar neler çektimm nelerr :img-hyste
nese cnm benim bugun geldim iste okula :img-wink:
arkilerrr fragman özet hersey harikaa otesiiii !! çok heycanli olcak bu bolum kesin yani !!
aahh aahh sonunda dualarimiz kabul oluo !! MUSTAFA YAKALANIO !!! ötesi varmi !!! :happy0064
yhaa bu arada sunu da soyliyim :icon_sorr bu bolumde ben suheylaya çok uzukldum yhaa !! izlerken gozlerim doldu :icon_sorr o hasandan bi turlu kurtulamadik yhaa !! off off bi dert bitse bi baskasi gelio !!
haa bu arada diziye anlasilan yeni karakterler katilcak.. laleyle ilgili yani özet ole soyluo =)
fragmanı izledim çok güzel hazırlanmış müzik fondaki replikler çok güzeldi biran eski tadı aldım
ninem çok güzel şeyler söyledi
hasan pişmanmış çocukaraı babaları olduğu için onu affedebilir belki ama süheyla affetmemeli öyle hasanın biranda pişman olması büyük ihtimal bizimkilerin almanyaya gitmesinden yada bizimkilerin onu evden atmasından veya mıstıkın mahkemede söylediklerindendir
menekşe yaşadıklarıyla belkide en zor ve acı şekilde ilk defa gerçek anlamda yüzleşecek bu yüzleşme menekşeyi eski haline döndürüyor bu sevindirci
özetin son cümlesi acep mıstık aldatılmış mağdur erkek ayağınamı yatar dedirttiriyor bana
mithatın fragmandaki sahnelerini beğendim veda mektubunda mirasınıda bırakırmı halile acaba
bu bölüm yüzleşmelerin kararların pişmanlıkların olduğu bir bölüm olcak yani oldukça duygusal olacak
kıvanç_sedef 25-04-08, 12:00 offff dızımızee 1 gun kldı hadı hayırlısı...cok heyecanlıyım yha cnku bu blm baya ıtıraf hesaplasma felan olcekk..ozellıkle hasan-mıthat-kadır cephelerınde...:)cookk heyecanlı bu hfta...
ahhh meneksem ahh halilim kske btmeseydınz ne dıım..
olsn bıtsede ınternet denen seyde her Allah'ın gunu syredebılırım:):):img-in_lo
masum asıkLarm bnmm yhaa cnlarmm:img-hyste
Mustafa iyice kendini kaybetmiş, gözü kararmış ve başka bir oyun oynama hazırlığına girişmiştir.
valla herşey güzel gibi özette fragmanlarda felan ama bu cümleden pek hoşlanmadım...ne gibi bi pislik yapıcak acaba???menekşeyle halil yakınlaşıyorlar gibi :img-blush artık mutlu sahneler görelim yaa...bu bölüm ağlııcaz gibi ama kalan bölümlerde gülümsemeyi hakettik artık...
Mustafa iyice kendini kaybetmiş, gözü kararmış ve başka bir oyun oynama hazırlığına girişmiştir.
valla herşey güzel gibi özette fragmanlarda felan ama bu cümleden pek hoşlanmadım...ne gibi bi pislik yapıcak acaba???menekşeyle halil yakınlaşıyorlar gibi :img-blush artık mutlu sahneler görelim yaa...bu bölüm ağlııcaz gibi ama kalan bölümlerde gülümsemeyi hakettik artık...
sana katiliyorum arzucugum
beni'de özet'de tek rahatsiz eden satir iste bu.
ama bu saat'den sonra ona kim inanir, kime ne oyun oynayabilirki ??
sana katiliyorum arzucugum
beni'de özet'de tek rahatsiz eden satir iste bu.
ama bu saat'den sonra ona kim inanir, kime ne oyun oynayabilirki ??
valla kadirde bir durgunluk var
umarım aklı karışmaz
bende sizler gibi düşünüyorum ama fragmanda kadirin hali pek iç açıcı değil
belki başka bir nedeni vardır yani inşallah
Gecen bölümde Almanyaya geri dönmeleri konusuluyordu..
Meneksede belki bende gelirim dedi..
Gerci simdi Halil ile baristiklarina göre gitmez(ler)..
Yada tam tersi olur, dizinin finalini Almanyada bitirirler..
öyle olsa süper olur..:img-icecr
Cunku birden Almanya konusu yeniden acildi..
Bunuda bekleyip görücez..:)
valla kadirde bir durgunluk var
umarım aklı karışmaz
bende sizler gibi düşünüyorum ama fragmanda kadirin hali pek iç açıcı değil
belki başka bir nedeni vardır yani inşallah
dogru Kadir'in fragman'daki durusu ve bakislari hic'de hosuma gitmedi
kesin Mustafa Kadir'ide sucortagi yapmak isteyecek
Ama yanlis hatirlamiyorsam Kadir yasadisi birseyler yapmadi (Menekse'yi öldürmeye ugrasmasindan haric)
o silah'daki parmak izleri hakkinda komiser Ömer herseyi biliyor, öyle degil mi ?
ya arkadaslar bence lalenin sorunlari mustafanin yuzunden olucak sizce degil mi bence evet ve insallah yusuf geri gelir niye gelmise artik gelsin ya hasta eder adami
slm kARayilan napiyosun
menekse ile halil son 1 gun kaldi...:happy0064
yaa insallah YUSUF SU SON BOLUMLERDE GELIR ...ama gelmezki niye gelsin ki durup dururken ....
neyse IYKI LALEYLE ILGILI OLAYLAR OLUYO CUNKU LALEYLE SIMDIYE KADAR HIC BIR SEY OLMADI ...
hic bir seye yaramiyodu lale ...
bye
dogru Kadir'in fragman'daki durusu ve bakislari hic'de hosuma gitmedi
kesin Mustafa Kadir'ide sucortagi yapmak isteyecek
Ama yanlis hatirlamiyorsam Kadir yasadisi birseyler yapmadi (Menekse'yi öldürmeye ugrasmasindan haric)
o silah'daki parmak izleri hakkinda komiser Ömer herseyi biliyor, öyle degil mi ?
Evet benimde dikkatimi çekti kadirin durumu ama belki hani mustafa fragmanda birseyler diyorya kadire Belki kadir yin kendini suçlu hissedecek menekseye yaptiklarindan dolayi Ama bence mustafa kadiri onun yanina çekemez diye dusunuyorum Ama görecez yarin Heycanla bekliyorum yarinki bölumu:img-blush
kıvanç_sedef 25-04-08, 17:08 yhaa eft hklı olabılırsınz blkım mstık kadırıde atese atmayı pllanlıodr
kımblr mstık bu..
her haltı yer yapar:)
uff azz kldııı:img-wink:
ya sizce kim lalenin basini derde sokuyor bence mustafadir cunku pilan yapacak yaziyodular ve lalenin ustunde bisey soylicek hatirlasaniz lale yusufu gormeden once mistiga yakinlasmaya denedi. Bence mistik o ani soyliyorki kadirin aglamasi geliyor aysel yuzunden
slmm arkiler =D
diziye bi gun kaldii ooff çok heycanli !!
yha esra, yildiz vs... mistikla ilgili konusmussunnuz =)
vallahi ben herseyi beklerim o mistiktan hatta sanki senaristler bize onu acindirmaya çalisio gibime gelio :S
yanliz beni aklimda mistik yine kaçar gibi bi sey var !! aman allah korusun !! ama bilmiorum yhaa ben herseyi bekliorum artik !!
Mustafa'nin yakalanmasina hepimiz sevindik
ama ben onun "sadece" hapise girmekle cezalandirilmasini istemiyorum
cok daha agir bir ceza'yi hakediyor o
fragman'daki dökdügü o gözyaslari eger gercekse - cok sevinirim
daha büyük acilar ceksin isterim
Kıvanç_aşkım 25-04-08, 20:27 selam herkese
mustafa yakalanıyo sonunda:happy0064
ama benim içimde yine şu senaristlerin azizliğine uğrucaz gibime geliyo..
dizi duyduğuma göre kötü sonla bitiyormuş sanırım kötü son mustafanın intikamını almasıyla olucak:img-cray:umarım böyle olmaz çünkü menekşe ile halil ve izleyiciler kesinlikle mutlu bölümleri hakediyo...
ya belkide sonu kotu olur gercektende cunku asli ile kerim de kavusamadilar bence sonunda mutlu olmazlar ama yine de cok isterim mutlu olmalarina
herkese selam
ben kadirin o durgunluğunun sebebini iki şey olabiklr diye düşündüm ya lale kadir birlkte gezerken lalenin geçmşiiyle alakalı bir durum çıktı belki bu mahkemedede çıkar kadir bunu kendine yediremez ama sanki hasanla alakalı gibi geliyor hasanın o pişmanlık durumları fragmanda ninemin söylediği sözler düşünülünce bu daha ağır basıyor
hasanın bu pişmanlığıda aklıma şu durumu getirdi acaba hasan hastamı üçgünlük ömrü kaldığı içinmi bu pişmanlık ölmeden önce afmı diliyor yoksa mıstıkın yakalanmasıyla yaptıklarıylamı yüzleşti hani mahkemede mıstık bişeyler dediyse diye
herkese selam
ben kadirin o durgunluğunun sebebini iki şey olabiklr diye düşündüm ya lale kadir birlkte gezerken lalenin geçmşiiyle alakalı bir durum çıktı belki bu mahkemedede çıkar kadir bunu kendine yediremez ama sanki hasanla alakalı gibi geliyor hasanın o pişmanlık durumları fragmanda ninemin söylediği sözler düşünülünce bu daha ağır basıyor
hasanın bu pişmanlığıda aklıma şu durumu getirdi acaba hasan hastamı üçgünlük ömrü kaldığı içinmi bu pişmanlık ölmeden önce afmı diliyor yoksa mıstıkın yakalanmasıyla yaptıklarıylamı yüzleşti hani mahkemede mıstık bişeyler dediyse diye
ahhh dogru yaaa, haklisin ssvshy
özet'dede zaten Lale'yi gecmisi rahat birakmadigi yaziyordu
ben bunu iyice unutmustum
kesin yine biryerlerde birileri taniyicak Lale'yi ve laf atacaklar
N.Şaşmazfan 26-04-08, 07:46 fragman ve özet çok anlamlı.mustafanın oyunu ne en çok onu merak ediyorum.menekşe yavaş yavaş düzeliyormuş.bu iyi bir haber.
herkese gunaydin.
bugun menekse ile halil basliyor.
her sahnesini merak ediyorum çok heycanli bir bölum olacak çunku.
buarda bu haftanin resmlerini gördunuzmu mahkemede zeynep var.
neyse ben kaçtimbye
batuhan_gumus 26-04-08, 11:17 merabalar bugün menekşe ile halil var ama maalesef ben
bugün evde yokkum artık gece netten veya euro d deki tkrından izlerim
bugün çok heyecanlı ya mahkeme filAN ama maalesef saat 22.15 de izliyemicem
nese hepinize iyi günler bye
midwifeyasemin 26-04-08, 11:59 Bugün dizimiz var oh be:icon_whis
Çok heycanlı ya acaba mustafanın planı ne? ya bu adam ölmeli başka türlü menekşe ile halil rahat edemezler... Tabii halil veya aileden biri öldürmesin ama ölsün!:img-pilot
Mesela kaçmaya çalışırken polisler onu vursun...:good: hiç kimsenin başı da yanmamış olur.
kıvanç_sedef 26-04-08, 12:08 oleyy yha sonunda gldı cmtsı..cok heyecanlıı bu aksam halılımı&meneksemı grucemm..ahh ahh cnlarım ıns kesın barısırsınz da bzde mtlu mtlu otururz tv karsısındaaa:img-in_lo:img-cray:
yha su mstık yıne ne haltlar karstırcak acepp??uff cdden olsun bu adam..
ya da bunu tek ksılk bı hucreeye felan koysalar orda kndı kndıne knssa:):)
naparsa ypsın kmın umrundaaa:):):)
yhaa mthat nereye gdıoo pkıı..bnce BOSNAya gdıo kndıyle ılgılı ne warsa ogrenmeye felan heralde yanı ole dusunuormm..
nyse cok heyecanlı bı blm olucak..en cok hasanın psman oldugu shneyı mrk edıorm heralde :img-cray: gozyaslarıyla yanı ıfadede oldugu gbı syretcem heralde bu aksam...1 kutu mendıl hazırlıım:):)
menekse-halil 26-04-08, 12:25 mithat heralde bosnaya gidiyor bi kutumu ne vardı bi halil bide mithat açabiliodu.. sanırım onu açmaya gidicek bilmiyorum .. !
Mıstık şükür yakalandı ama planı ne hala bi fikrim yokkk
umarım yine kaçmaz valla intihar ettircekler
hemen akşam olsunnda izliyelimmmm
zeynepte mahkemede :S acaba ne işi var nie geldiii ?
odamı davacııı (:
Ya hani bu dizide BOSNA'ya gidilecekti??? Ve hani bir anahtar vardi??? (Yoksa ben mi yanlis hatirliyorum arkadaslar :icon_whis ) Altin bir anahtar vardi.. Yani gercekk altin degildide.. Hicbirsey ögrenemedik daha ama dizimiz bir kac bölüm sonra bitecek.. O anahtar kimin ve nerenin, hangi kapinin anahtari? Umarim bunlari bize göstermeden diziyi bitirmezler.. Ve Bosna'ya nasil, nezaman gidecekler. Cok merak ediyorum..
KübraYasemin 26-04-08, 17:10 Bu aksam yeni Bölüm var vallaha.
Eglence var.
Cok merak ediyorum Mustafa simdi ciddi ciddi yakalndImI diye.
Ama bana kalIrsa yakalandI gibi geliyor.
Cünki menekse ile halil öyle magsum sahneleri varki birkac tane.
Cok hos ve güzel sahneler gercekdende.
Hadi bakalIm son saatler kaldI artIk yeni Bölüme heycan ile bekliyorum.
Zaten son 5 Bölüm kaldI bu Bölüm ile birlikde.
Bu aksamda gecerse son 4 Bölüm kalIyor.. )0 maglesef.
arkadaşlar bu bölüm gerçekten çok heyecanlı gibi.mustafanın deli rolü yapıp yırtmasından çok korkuyorum.ondan herşey beklenir.hasan pişman oldu sonunda.ninenin söylediği sözler içimi titretti.ne güzel konuşuyor.aslında mustafanında kadirinde menekşeninde halilinde suçu yok.bütün suç hasanın.eğer o kızını satmasaydı vermiyorum mustafaya deseydi mustafa zorlamı götürcekti menekşeyi yada kadir babasına karşı gelip ben kardeşimi mustafaya veriyorummu dicekti.hayır.hasan düzgün biri olsaydı bunların hiçbiri olmıcaktı.nine ne kadar tatlı.öyle mükemmel birinden hasan gibi bir evlat nasıl olmuş şaşılır yani.mustafada anasız babasız büyümüş.onun böyle delirmeside hasanın yüzünden.menekşe onu sevmiyordu evliyken bırakıp halile kaçmak zorunda kaldı.mustafada insan.yediremedi kendine bunu.zaten sorunlu büyümüş.anne yok baba yok.hepsi hasanın suçu.ben onun yerinde olsam vicdan azabından ölürüm.kızı onun yüzünden neler yaşadı.neyse mutlu olsun menekşeyle halil final bari öyle olsun.çocukları olsun maviş maviş.ne tatlı olurlar:img-wink:saatler kaldı sabırsızlıkla bekliyorumbye
Ya hani bu dizide BOSNA'ya gidilecekti??? Ve hani bir anahtar vardi??? (Yoksa ben mi yanlis hatirliyorum arkadaslar :icon_whis ) Altin bir anahtar vardi.. Yani gercekk altin degildide.. Hicbirsey ögrenemedik daha ama dizimiz bir kac bölüm sonra bitecek.. O anahtar kimin ve nerenin, hangi kapinin anahtari? Umarim bunlari bize göstermeden diziyi bitirmezler.. Ve Bosna'ya nasil, nezaman gidecekler. Cok merak ediyorum..
o anahtarın bence artık bir sırrı kalmadı o yüzden üzeri kapatıldı o anahtar mithatın halilin babası olduğunun kanıtıydı zeynep onu mithata verdi yani herşey açıklandı diye üstü senaristler tarafından örtülmüş olabilir ama şuda var o anahtar semaya ait hatıraların sırların olduğu bir evede ait olabilir varsa böyle birşey görmek isterim
arkadaşlar anahtarın sırrı şu olabilir.mithat hastanedeyken zeynep şöyle demişti.halile herşeyden bahsettim ama anahtarı söylemedim eğer bosnaya senden önce giderse senin için hoş olmayan şeyler öğrenir demişti ve bugünki yeni bölümdede mithata diyorki halilin annesini öldürdün sen diyor.zeynep bunu bilmiyordu.demekki sema herşeyi açıklamış o anahtar neyin anahtarıysa bütün sırlar orda.emiri mithatın öldürdüğü falanda yazıyordur.
kıvanç_sedef 26-04-08, 19:01 ya arkadaslar sole dıe hatırlıorm ben:)
o kasa mıdır neyse artık onun ıcınde semanın (halılın annesının) mthatla ılgılı yptıgı pıs ıslerı belgeleyen bıısıler war..(bnce)
yanı zynep de solemstı eer halıl blrsa hıc ıı olmaz dıe...
dmk kı mthat ıcn kotu seler..cok ama cok az kldı hade hayrlısı..
aslında hem mthata hem mstıka hem hasana hemde kadıre uzuluorm..
ama hasanı mstıkı (hala daha) kadırı affetmıorm..
kadır her ne kdr anlams olsa da hatalarını menekse bılem affettı ama bn affedemıorm napım her menekseyle kadıre bakınca mstıkla 3 blmde mnksemı sclarından suruyerek gtrmslerdı hep aklıma o gelıyo cok korkunc bı olaydı:img-cray: bnlardan sora ben kadırı affedemedm ama meneksem affettı helal menekseme:happy0064 cdden hakıkatlı kz bn olsam mnksenın yptıgı byklugu ypamzdm ama o yptı hem kadıre hmde hasana karsı bunu ypmak yurek ıster..
ztn o drmdayken bılem meneksem hstaneye kadır "abısı" ne bobregını wermeye gtmıstı cdden bu cok az ınsanın yapacagı bı dawranıs bn hrc blmıorm sz yaparmydınz..ahh bnları hatırlayınca aklıma meneksem&halılımın pansuman shnesı gldı ne de sekerlerdı orda:):img-in_lo:img-blush
ayyhh o blm hala aklmda yhaa hc ama hc unutmıcam heralde:):)
waaaww bu kdr olurrrr !!
harika gidio dizi !! superdi yhaa basladigi andan itibaren nefesim kesildi valla !!
harika !!
kadir nasil atladi mustafanin ustune ole !!! =D harikyadi yhaaa !!!!
eveett ikinci reklam girdi..
ooff kadirin hali beni çok uzdu yhaa gozlerim yasardi izlerken !! =(
yha arkiler bisi diimmi !!! bu mustafa deli oldugunu yutturur bunu timaraneye gonderirler ordanda kesin kaçar bu !! ben soyliyim !!
bilmiorum ozettede mustafa yeni planlar yapio demisti !! yhaa off ins öle bise olmaz !! eger timaraneye giderse kesin kaçar !!!
ahh halil ahh o sozlerin olduruo bizi !!
Kurban oldugum neten izliyorum yeni bölumu:happy0064 ama henuz sadece Mistik'in mahkemeye sanirim cikicagi zamana kadar izliyebildim:img-cray:
Kadir ile Halil'in Mistik'a bir bir yumruklari indirdikleri anda kendimden gecmisim sevincten yaw:img-blush ama itiraf edeyim Kadir'in havada ucusan yumrugunu hec beklemiyordum:icon_whis aaaa adam Mistik'tan hayli kisa oldugu icin o sekilde atlamasi gerekmistir yumrugu indirmek icin:img-hyste
Ismet midir nedir oda Emos'un kocasi ile birlik olup Mistik ile Emos'un isini bitiricek anlasilan...haydi Mistik'in isini bitirmek istemisini anladim,ama insanda birazcikta akil olur yaw,sen kizinin annesini öldurdukten sonra yavrucagin hali ne olucak,kim bakica kizina be adam,bunlari hic dusundunmuuuu:img-cray:ne aci ama buyuklerin yaptiklari hatalarin bedelini mahsum yavrucaklarin cekmeleriiii:img-cray:
Yaw Kivanc bu bölum sankim dahada dehset bir yakisikliydi:img-in_lo yoksam banami öyle geldi acep:icon_whis tu tuuuu masallah:img-in_lo
haydin izlemeye devam,sonradan görusuruz kizzlar
Suanki en gicik oldugum yer mustafa hakimin karsisinda ve konusuyorlar ama o konusmalari duyamiyoruz ona gicik oldum
ya arkadaslar herhalde mustafa gine yirtacak deli raporu alirsa mustafa ceza falan almaz :S
Suanki en gicik oldugum yer mustafa hakimin karsisinda ve konusuyorlar ama o konusmalari duyamiyoruz ona gicik oldum
ya arkadaslar herhalde mustafa gine yirtacak deli raporu alirsa mustafa ceza falan almaz :S
inanmiorum yhaa evet benim korkum o ztn !!!!
off eger ole bise olursa bu sefer gerçekten deliririm heralde !!!!!!!
yok artik yhaa bu timaraneye giderse kesin yine kaçar !!!!
MiSz_CaniSi 26-04-08, 22:19 Korktugumuz basimiza geliyo
ya su mustafaya guliim mi kiziim mi karar veremedim
ne bicim avukat tutmus deli numari yapiyo akli dengese bozuk
ya bu mahkeme iyi gecmiyecek ben diyiim
:icon_whis
flash backsahenlerin bi kismini seyretmek istemedim Mustafa ile Menekse sahnelerini dogal olarak :img-tomat
Korktugumuz basimiza geliyo
ya su mustafaya guliim mi kiziim mi karar veremedim
ne bicim avukat tutmus deli numari yapiyo akli dengese bozuk
ya bu mahkeme iyi gecmiyecek ben diyiim
:icon_whis
ahh cnm yhaa ahh delirirourm ben burda !!
off ins ole bise olmaz yha !! yha kesin kaçar bu yine !!!
MiSz_CaniSi 26-04-08, 22:26 ahh cnm yhaa ahh delirirourm ben burda !!
off ins ole bise olmaz yha !! yha kesin kaçar bu yine !!!
ya bide goz kirpiyor menekse ye yaa ne salak
bide oda beni seviyo diyo ne akilli yaa:img-hyste
artik mustafayi deliler arasinda goruruz ordan kacamaz cunku cinayetler isledi
mustafyi deliler arasinda gorebiliyorum :img-hyste:img-hyste
ooff valla cnm bilmiorum ben timaraneye gonderirlerse kaçar ordan diorum !!!
nese ben çikim artik kaçirmiyalim diziyi :)
Harika bir bolumun etkisindeyim, gaza gelerek burdaki ilk yorumumuda yapiyorum!
Ben son sahneden baslamak istiyorum Sedef ve Kivanc harikaydi, ilkkez bukadar tutkulu ve ask dolu bir sahne izledim ikisinide tebrik ederim. Ozellikle Kivanc, halilin odaya girdigindeki o saskinligi cok guzel yansitti ve urkek urkek menekseye dokunmasini.
Ilk sahnede ucak tekmeler ve yumruklar harikaydi ciglik attim resmen izlerken agzini burnunuy dagittilar mustafanin. Yakalandi diye sevinirken deli numarasi yapiyor bizim akilli deli. Mustafanin o hallerine elimde olmadan guluyorum.
Mithatnere gitti, mustafanin durmunu neolacak ve halil ve meneksenin son sahnesinin devami gelecekmi hepsi haftaya kaldi.
Ya biri bana bölümün sonunu anlatsiiiiiin. Babam geldi eve hemen baska birsey acti. Bakamadim sonuna, nolur biri anlatsin yoksa uyuyamam ben bu gece:img-cray: Mustafa ceza aldimi simdi almadimi??
Ya biri bana bölümün sonunu anlatsiiiiiin. Babam geldi eve hemen baska birsey acti. Bakamadim sonuna, nolur biri anlatsin yoksa uyuyamam ben bu gece:img-cray: Mustafa ceza aldimi simdi almadimi??
Canim menekse gitti odasina giydi saten geceligini hazirlandi halili cagirdi ben hazirim dedi, halin dokundu ona bitti orda.
Mustafa suan cezaevinde fakat deli olupolmadigini anlamak icin iste bakacaklar ona gore devam edecek mahkeme herhalde.
dediğim gibi bu bölüm herkesin yaptıklarıyla pişmanlıklarıyla yüzleştiği bir bölüm oldu msıtıkın o karşılaşmada pişkin pişkin gülüşü beni deli etti kadire bende davacıyım demiyomu hepten delirdim yaw hapishanede memura söyledikleri ayrı bir komedi
zeynep her durumda mithata laf soktu ya helal olsun suçluluk psikolojisi acaba kendi yaptıklarından hiçmi bu psikolojide değil
menekşe katiliyle yüzleşti verdiği tepki aman halile bişey yapmasın ona bişey olmasın sonrasında evde verdiği tepki gerçek tepkisi halil eve gidelim dediğinde verdiği tepki kocasına naz yapan kız tepkisi başta hal,l bana ne der nasıl davranır msıtıkla karşılaştı gibi duygularla bir tepki veriyor sandım ama halille eve gttiklerinde tam tersi olduğunu anladım bide bekliyor halilden bişeyler söylemesini
mıstık hapishanede güzel yere düştü tüm düşmanlarıyla aynı yerde
sonunda uzun zaman sonra mızıka sesini duyduk
kadir babasıyla çok güzel konuştu hasan nasıl gördüysem öyle davrandım dedi biz bunu zaten biliyorduk ama bu bahane değil bişey insana acı veriyorsa bu doğru değil yanlıştır bunun farkına çok geç vardın oğlun sana seni sevmiyorum diyincemi aklın başına geldi evi terketmek seni istememkte aynı şeydir
müzikler harikaydı helede toygarın sesi mest etti beni
havuz başı keyfi bosna berlin anlatımları ve son sahne güzeldi
mahkumun birinin mıstık karım demesine karşılık olsun tecavüz tecavüzdür dediğinde helal olsun dedim Allah kurtarsın abi
süheyla laleye laf söylemeyi biliyoda bu güçlü gururlu namuslu kadın durumlarını niye hasana yapmadı çok sinir oldum bu yaptığına
en acıklı sahneler kadirin babasıyla yaptığı konuşmalar ve mahkemede menekşenin yaşadıklarını hatırlayışı halilin menekşeyi bulduğu sahne helede fonda toygarın o muhteşem sesi hepten sahneleri büyüledi
ya arkadaslar laleye üzüldüm ben sanki o istiyor mu o arkadaslarla konusmak
Canim menekse gitti odasina giydi saten geceligini hazirlandi halili cagirdi ben hazirim dedi, halin dokundu ona bitti orda.
Mustafa suan cezaevinde fakat deli olupolmadigini anlamak icin iste bakacaklar ona gore devam edecek mahkeme herhalde.
Aaa gercektenmiiii ay nekadar sevindimmm bilemessinizz :happy0064 (Sonunda "kavusacaklar" :happy0064) Peki canim cok cok sagol. Yarin net'te tekrarina bakarim :happy0064
Mahkemede Mustafa gercekten cok komikti. Menekseye göz kirpmasi sonrada Halil ona "Bana baaaak!" dediginde onunda "E zaten bakiyorum" demesi cok komikti :img-hyste hahahahh
Aaa gercektenmiiii ay nekadar sevindimmm bilemessinizz :happy0064 (Sonunda "kavusacaklar" :happy0064) Peki canim cok cok sagol. Yarin net'te tekrarina bakarim :happy0064
Mahkemede Mustafa gercekten cok komikti. Menekseye göz kirpmasi sonrada Halil ona "Bana baaaak!" dediginde onunda "E zaten bakiyorum" demesi cok komikti :img-hyste hahahahh
Ya evet guluyoruz falan ama menekse icin cok zor bir durumdu ama yinede kendimi gulmekten ali koyamadim, sonra mahkeme cikisinda gazetecilere akli dengem bozuk benim demesi falan pohaha adam rolunu iyi yapiyor gercekten.
Son sahne muhtesemdi ben tekrar izledim internetten:img-in_lo:img-in_lo
Kadir babasina "Sen beni hic sevmedin, bende seni sevmiyorum" dedi ya..:img-cray: Ben orda bittim. Cok üzücü bir sahneydi.. Kadir'in o pisman bakislari.. Sessiz sessiz durmasi ve yürümesi.. Mahkemede Mustafayla beraber kiz kardesini nasil dövdügünü hatirlarkende cok etkilendim :img-cray:
33. Bölüm fragmanini izlemek isteyenler Dizifilm Video kismindan izleyebilirler!!
Kadir Laleyi dövüyor. Çildiriyor. Balkondan Lale'nin esyalarini elbiselerini asaga atiyor. Biri evlerine galiba Lalenin resimlerini yolladi.Yani resimlerde Lale baska bir adamla beraber (ciplak) yatiyor.. Kadir de herhalde aldattigini düsünüyor..
Menekse ile Halil sonunda kavustularrrrrrrr cok sükür :happy0064 Yeni bölumde cok guzel ve romantik sahneler görücez nihayet arkadaslar! Ve Mustafa hapiste o adamlarla dovusuyor galiba.. Ve baska bir sahnede bir yatakta yatiyor.. Yerdede kan var..
MiSz_CaniSi 26-04-08, 23:11 Galiba sonunda olucak bu is geri donus yok :happy0064:happy0064
Insallah son anda caymaz halil dayan |