karayilan
28-04-08, 12:52
Ya bence Mustafa kendisini deli gostermek icin ole yapti kendisi kesmistir bir yerini. Kadire bu bolumde cok acidim babasi cok gorgusuzluk yapmis yazik.
|
Tüm Versiyonu Göster : Menekşe ile Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 5) karayilan 28-04-08, 12:52 Ya bence Mustafa kendisini deli gostermek icin ole yapti kendisi kesmistir bir yerini. Kadire bu bolumde cok acidim babasi cok gorgusuzluk yapmis yazik. ilkay_33 28-04-08, 12:53 Fragmanda Sanki mustafa ölduruldu gibi. çunku biçak göruyoruz sonra mustafanin gözleri açik yerde kan kesin ölmustur bu manyak yani insallah:img-icecr.Fragmanin basi öyle güzel ki halil ve menekse çok mutlu Sonra fragmanin yarisinda sahneler öyle çabuk geçiyorki birsey anlasilmiyor Ama tabi kadir delirmis laleyi dövuyor elbiselerini atiyor halil onu durdurmaya çalisiyor uff çok kötu ya çok yazik oldu laleye.:icon_sorr yaa evet bana da öyle geldi sanki öldürüldü yaa inşallah ölür gider pislik banada öyle geliyorki süheyla söylemiştir kadire birde bu bölümde mantık hatası sayılmazda bi saçmalık vardı lale adamın evin önünde beklediğini gördü gecenin bi yarısı olmuş ışık açık oturuyor ya lale ne diye ışık açık oturuyorsun kımıldasan görür ışığı kapat uyumuş gibi yap değilmi yaa çok sinir oldum kıvanç_sedef 28-04-08, 13:01 sanırım 33.blmde en cok Laleye uzulcez:.. ama keske kadıre de suheylaya da doruyu anltsydı..ya da halıle felan anlatıp sewgılı aıle KOMSERIMIZ Omerden rıca etselerdı su lalenın pesındekı adı adamı da yakalasalardı keske ne blm ya da bu bolumde olsa bole seler..uff laleye cok acıdm we cok da uzldm smdık..yusufa da bole seler felan anlatrlarsa ohhoo o zmn ayyhh cok kotu olr halbukı lale cok sewıo ysufu ysf da onu ama smdı suheyla bu bzn cok uyuz edıo bnı arar marar smdık yusufu aman aramaz ıns da ıste...ewdn kowmak ıcn bahanelerı cktı suheyla da mtlu olsn:img-tomat uffff...bı de en cok seyı grmek ıstıormm (bu blm zynp yıne meneksem&halılım sarılırken bktı yha) komıser omer&avukat zynebın ewlendıgını weya sewgılı oldklarını felan grmek ıstıorm..emınım onlarda cok seker bı cft olurlar:):) avukat&komıser:img-hystecokkk harıka olr yha.. ayrıca bı de BEBIS ıstıyoruzz...MENEKSE&HALİLİN bebislerii cok da ıı olr bı de bebıs ypsnlar..snrakı blmlerde felan bırz zmn gcsn menekse hamıle felan olsn ayhh ne de gsl olr yhaa cok da seker olr ama ıns goruruz bole shnelerr:) ınssssss:img-cray: nagihan_25 28-04-08, 13:18 dizi süperdi ama gelecek bölüm çok karışık... Mustafâ'nın ölmesi en iyisiii...tamamıyla kurtuluruzzz =( Şebnem'e ne olacak bilemiyorum...annesinin yanında kalması en mantıklısı =( Lalenin başı çok kötü beleda yaaa...=(ona çok üzüldüm =( eSzra_ 28-04-08, 13:21 yaa evet bana da öyle geldi sanki öldürüldü yaa inşallah ölür gider pislik banada öyle geliyorki süheyla söylemiştir kadire birde bu bölümde mantık hatası sayılmazda bi saçmalık vardı lale adamın evin önünde beklediğini gördü gecenin bi yarısı olmuş ışık açık oturuyor ya lale ne diye ışık açık oturuyorsun kımıldasan görür ışığı kapat uyumuş gibi yap değilmi yaa çok sinir oldum Evet haklisin lale orda yanlis yapti Yada gidip kadiri uyandira bilirdi Biris Asada diye ozaman en azindan gelecek bölum okadar sinirlenmezleri belki Fagman zaten karma karisik umarim sesli fragman daha net olur simdiden merak ediyorum sesli fragmani ve özeti:kahve nagihan_25 28-04-08, 13:24 Evet haklisin lale orda yanlis yapti Yada gidip kadiri uyandira bilirdi Biris Asada diye ozaman en azindan gelecek bölum okadar sinirlenmezleri belki Fagman zaten karma karisik umarim sesli fragman daha net olur simdiden merak ediyorum sesli fragmani ve özeti:kahve Esracım haklısın gidip Kadir'e söyleyebilirdii ...olayda bu kadar büyümezdi...yada kendini savunabilirdiii..offf yine karışık bir bölümm :icon_sorr eSzra_ 28-04-08, 13:36 Esracım haklısın gidip Kadir'e söyleyebilirdii ...olayda bu kadar büyümezdi...yada kendini savunabilirdiii..offf yine karışık bir bölümm :icon_sorr Evet karisik bir bölum olacagi kesin ama yinede super bir bölum olacak çunku menekse ile halil en sonunda kavustular bu herseyi yine duzeltiyor kafamda:img-blush kıvanç_sedef 28-04-08, 13:44 off off harıka bı blm oluck.. dolu dolu ask yasıcak bzmkıler:):) bzde onları syretmekten keyıf alıcaz we kendımızı kybetcez:love05: laleyle aglıcazz mstıkla gulucezz hasanla sınır olcezz kadırle sclulk duygusu cekıcez mthatla kaybolucaz zyneple kıskanıcaz sebnemle annemızı ozlıcez emıneyle tansıyonumz cıkıcak ısmetle adam oldrcez ıste bu hftalık bnlar war:):) Tugçe.Boz 28-04-08, 14:32 Ya arkadaslar galiba kadirin annesi kadire soylemistir o adami gordugunu yaninada yanlis seyler soylemistir. Kadir sinirlenmistir, zaten cok tez sinirleniyo bide mustafanin sorunlari var, sinirini ondan almistir ve kovmustur evden. Lale Menekse'lere gitmistir ve orada kalmistir. Sonra isi cikmistir ve yakalanmistir. Ama Kadirin annesi telefonda sasirmis gibiydi, bence Lalenin kacirildigini ogrenir. O fotoraflarla o adam Laleyi tehtit ediyordur. Menekse ile Halil sonunda kavusmuslardir ama diyomki bunlarin sorunlari yine olacak ve yine ayri olacaklar. Dizinin sonu galiba ayrilik!!! Insallah Yusuf geri gelir cunku cok basarili bir oyuncu!! Dizi bitmeden insallah Kadirde evlenir. Laleye bol sanslar!!!! :img-cray::img-cray: Cok kotu olacak butun aile icin menekse ile halil'den haric ya haklisin tubacim :img-wink:...bence de ismet o fotoraftan 1 tanesini kadire gonderecek ...heralde ona sinirlendi kadir tabi !! bu yuzden laleyi dovuyosa hakli bence ... zaten cok sinirliydi bide o fotoraf eline ulastiysa kadir tam delirir :img-tomat ...tabiki laleyi dovmemeli okadar da olmaz tabiki o lalenin eski hali !! ama napsin ki cocuk morali 0 zaten :img-cray: hmm..bu arada sana katilmiyorum canim tubi$ : ya menekse ile halilin sonu ayrilik olurmu yaaaa ??? olmaz ki !! zaten gormuyomusun hersey duzeliyo : hasan akillaniyo , sonra menekse ile halil sonunda...(anladin sen onu:img-hyste) , o pislik mustafa yakalandi , eh daha ne istiyosun ?:happy0064 ama bir yandan da yeni problemler geliyo ama onlar kucuk problemler hemen duzelir (lale ..., eminenin eski kocasi...,..) ehh diznin sonu geldiya ...!!!:img-cray: napalim eh uzulmemek elde deyil tabii:img-cray: AMA BU KESIN BU DIZININ SONU AYRILILKA BITEMEZ !!! :love05:MeNeKsE ILE HaLiL:love05: kıvanç_sedef 28-04-08, 14:39 ya haklisin tubacim :img-wink:...bence de ismet o fotoraftan 1 tanesini kadire gonderecek ...heralde ona sinirlendi kadir tabi !! bu yuzden laleyi dovuyosa hakli bence ... zaten cok sinirliydi bide o fotoraf eline ulastiysa kadir tam delirir :img-tomat ...tabiki laleyi dovmemeli okadar da olmaz tabiki o lalenin eski hali !! ama napsin ki cocuk morali 0 zaten :img-cray: hmm..bu arada sana katilmiyorum canim tubi$ : ya menekse ile halilin sonu ayrilik olurmu yaaaa ??? olmaz ki !! zaten gormuyomusun hersey duzeliyo : hasan akillaniyo , sonra menekse ile halil sonunda...(anladin sen onu:img-hyste) , o pislik mustafa yakalandi , eh daha ne istiyosun ?:happy0064 ama bir yandan da yeni problemler geliyo ama onlar kucuk problemler hemen duzelir (lale ..., eminenin eski kocasi...,..) ehh diznin sonu geldiya ...!!!:img-cray: napalim eh uzulmemek elde deyil tabii:img-cray: AMA BU KESIN BU DIZININ SONU AYRILILKA BITEMEZ !!! :love05:MeNeKsE ILE HaLiL:love05: bncede cnm cok haklısın bu dızı ayrılıkla btmz AYRILIKLA BTMEMELI!!!!!!!tamamen ASKla btmelı kı ole olcak ıns ınanıorm bn buna:):love05: ama cnmcım bnce laleyı dowmesı ıcn bı sebep yok sncta bu gecmste olms bısı bnların hesabını srması ck scma..ama eer o fotolar elıne gecıosa eer we bunları smdı almanyadan buraya gldıgınde yptıgını dsunuosa neden dowdugunu anlarm ama eer laleyı de dınlemeden dowerse o zmn kızarım tkrar kadıre ztn suheyla kızcagızı dnlemedn dowdu cok kzıorm suheylaya..sırf bole yptıgı ıcn bı tek laleye sozunu gecırıo ona kızıo bagırıyo hadı hasana da ypsn o zmn nıe ypmıo kzıorm ıste:img-tomat karayilan 28-04-08, 14:48 Arkadaslar, kadir laleyi dovuyorcunku ismetin elinde bir fotoraf var ve kadire gondermistir. O fotoraf lalenin eski arkadaslarinla cekilmis bir fotoraf detaylara girmiyelim. Kadirin eline gecerken Kadir zar dediki bune ve annesi demistirki obur gun bir adamla gordum ou, oda cildirmistir. Mustafa olmedi, ya kendisi deliyi yapiyor yada emine'nin kocasi bicakladi onu. Lale menekselerin evine gitmisdir ve sabah ya isi vardida cikti yada herseyi anlatmaya gitti ama yakalandi. Fragmanda kadirin annesi telefonda sok geciriyor, bence duydu ki lale kacirildi yada mustafa kendisini oldurmeye calisti deliligini ispatlamak icin. Gecen bolumde mahkemede mustafa cok komikti: halil diyorki bana bak bana oda diyor ki e bakiyorum zaten. Ve kadir diyorki oldurcem seni mustafa diyorki ahh! Bakin komserim beni tehdit ediyo, sikayetciyim komserim, bende davaliim. Tugçe.Boz 28-04-08, 14:49 eeehh karayilan burdasin galiba ben simdi gidecem ama ins cevabimi okumussundur !!! 33.BOLUM SUUUPEER OLUCAK SONUNDA ISTEDIGIMIZ GIBI OLACAKLAR M ILE H hem heycanli:img-tomat hem de ramantik bir bolum bekliyo biziiiii:img-in_lo :img-in_loMeNeKsE IlE HaLiL:img-in_lo kıvanç_sedef 28-04-08, 15:05 off kmse yok barı bnde kndı kndıme yorum yapım:):) ya cok sabırsızlanıorm meneksem&halılımın o fragmandakı shnelerını:img-blush ama cok seker cıft bızımkıler yha cok da yakısıolar bırbırlerıne.. boyu boylarına,,huyu huylarına felan:img-in_locok seker bı cft... hatta EN SEKER CIFT....:):) bayılıyorm sunlara ıns bı gn grckte hm sedefı hmde kıvancı yakından gorurum bı de dızı btnce ıns bıdaha bır arada bı projede olrlar yıne bole ask konulu bı dızıde cnku onlar bze menekse&halilin askını cok iyi yansıttılar yanı bu kadar ıyı yansıtılablrdı bı ask bnce harıkaydılar su ana kdr syrttıgm 32 blm bynca.. kske btmeseydı aslında btmemelydı bıraz dha konu ureyebılırdı ne bılım 40 blmde felan btrselerdı barı bıraz dha uzun olrdu ama olmadı napalm her gusel seyın bı sonu wardr meneksem&halilim de 24 mayıs da btıo olsn tekrarları war rsmlerı wr onları artık beraber onlardan grucem we HIC AMA HIC UNUTMICAM MENEKSE ILE HALIL imi..hıc unutmıcam...cnku onlar cok ozel cok sekerler...en seker en sewımlı en hatırlanacak cıftler:):):img-blush *yildiz* 28-04-08, 15:05 Herkeze selamlar, Herkez gibi bende Lale'yi gecen bölümdeki davranisi icin sucluyorum. O adam'i ilk gördügü andan sonra, hemen herseyi Kadir'e anlatmasi gerekiyordu. Veya utaniyorsa eger, Yusuf'u arayip anlatabilirdi. Cünkü olan sonunda kendine olacak. Sanirim gelecek bölümde herkez Yusuf'u aldattigini düsünecek ve bu yüzden evden kovacaklar, üstelik Kadir'den dayak yiyecek. Ama ben bunlari fazla düsünmüyorum. Tek düsünebildigim sey Menekse ile Halil'in artik gercekten kari-koca olmalari. Fragman'da cooook tatlilar. Eminim, gelecek bölümde cok güzel ve romantik sahneler yasayacagiz. Yasayacagiz diyorum, izleyecegiz degil. Cünkü bende sanki onlarin mutlulugunu paylasiyor gibiyim. Sedef olsun, Kivanc olsun rollerini o kadar güzel oynuyorlarki sanki bizde dizideymisiz gibi. 3z3_fr 28-04-08, 15:17 off off harıka bı blm oluck.. dolu dolu ask yasıcak bzmkıler:):) bzde onları syretmekten keyıf alıcaz we kendımızı kybetcez:love05: laleyle aglıcazz mstıkla gulucezz hasanla sınır olcezz kadırle sclulk duygusu cekıcez mthatla kaybolucaz zyneple kıskanıcaz sebnemle annemızı ozlıcez emıneyle tansıyonumz cıkıcak ısmetle adam oldrcez ıste bu hftalık bnlar war:):) cnm benim super özt çikarmissin yeni bolum için :good: yanlis bise var !!! yha herkes mustafa oldurulcek dio !! bana sanki mustafa kendine bise yapio gibime geldi bilmiorum!! belkide saçmaliorum ama :icon_whis sanki buyuk plan olarak gosterdiklerinde hani yerde kan varken istiyerek aci çekio gibi bakislari var!! aahh bilmiorum !! ve laleyle ilgili ipoteziniz çok guzel !! :img-wink: bencede ismet fotoraf gondercek !! ilkay_33 28-04-08, 15:24 Herkeze selamlar, Herkez gibi bende Lale'yi gecen bölümdeki davranisi icin sucluyorum. O adam'i ilk gördügü andan sonra, hemen herseyi Kadir'e anlatmasi gerekiyordu. Veya utaniyorsa eger, Yusuf'u arayip anlatabilirdi. Cünkü olan sonunda kendine olacak. Sanirim gelecek bölümde herkez Yusuf'u aldattigini düsünecek ve bu yüzden evden kovacaklar, üstelik Kadir'den dayak yiyecek. . canım evet yaa neden gidip hemen kadire anlatmadı utanması gerekmiyordu çünkü herkes biliyor lalenin geçmişini gidip kadire hemen anlatabilirdi isterse hır gür çıksın o an kapanırdı o konu şimdi ne oldu daha kötü yeni bir ailesi olmuştu yusufla yeni bir evi düzenli ve tertemiz bi hayatı olmuştu en önemliside onu geçmişiyle kabul eden bir kocası vardı umarım yusuf duymadan herşey tatlıya bağlanır *yildiz* 28-04-08, 15:25 cnm benim super özt çikarmissin yeni bolum için :good: yanlis bise var !!! yha herkes mustafa oldurulcek dio !! bana sanki mustafa kendine bise yapio gibime geldi bilmiorum!! belkide saçmaliorum ama :icon_whis sanki buyuk plan olarak gosterdiklerinde hani yerde kan varken istiyerek aci çekio gibi bakislari var!! aahh bilmiorum !! ve laleyle ilgili ipoteziniz çok guzel !! :img-wink: bencede ismet fotoraf gondercek !! aslinda hakli'da olabilirsin Mustafa kendini yaraliyabilir ve böylece'de mahkemeyi deli oldugunu ve kendine zarar verebilecegini inandirir Mustafa hakkinda hersey diyebiliriz, ama kesinlikle aptal degil yani ne yaptigini cok iyi biliyor kıvanç_sedef 28-04-08, 15:30 aslinda hakli'da olabilirsin Mustafa kendini yaraliyabilir ve böylece'de mahkemeyi deli oldugunu ve kendine zarar verebilecegini inandirir Mustafa hakkinda hersey diyebiliriz, ama kesinlikle aptal degil yani ne yaptigini cok iyi biliyor cnmcım ayıp ettın mstık hec salak olr mu:):) benden bılem akıllı adam war yha o benı bıle gomer walla:):) ne zmn napca hc bellı olmass....... 3z3_frcım rıca ederm aklıma gldı yzdm..ama ewt cnm snde hklı olabılırsın yanı mstık kendıne de zarar wereblr hersey beklenır ondan.. ama bnm kafam mstıkta felan deıl sadece MENEKŞE ile HALİL askında:love05::img-in_lo *yildiz* 28-04-08, 15:30 canım evet yaa neden gidip hemen kadire anlatmadı utanması gerekmiyordu çünkü herkes biliyor lalenin geçmişini gidip kadire hemen anlatabilirdi isterse hır gür çıksın o an kapanırdı o konu şimdi ne oldu daha kötü yeni bir ailesi olmuştu yusufla yeni bir evi düzenli ve tertemiz bi hayatı olmuştu en önemliside onu geçmişiyle kabul eden bir kocası vardı umarım yusuf duymadan herşey tatlıya bağlanır ya evet, Lale Yusuf gibi birini birdaha bulamaz gecmisine ragmen, ailesinin itirazina ragmen Laleyle evlendi ve bir yuva kurdu. Aslinde ikiside mutlulugu fazlasiyla hakediyor. Umarim Yusuf-Lale ikiliside sonunda mutlu olabilirler. Aklima ne geldi: Belkide Yusuf herseyi duyacak ve Türkiye'ye gelecek :happy0064 bizde onu dizi bitmeden önce görmüs olurduk 3z3_fr 28-04-08, 15:31 aslinda hakli'da olabilirsin Mustafa kendini yaraliyabilir ve böylece'de mahkemeyi deli oldugunu ve kendine zarar verebilecegini inandirir Mustafa hakkinda hersey diyebiliriz, ama kesinlikle aptal degil yani ne yaptigini cok iyi biliyor evet iste bende bunu anlatmaya çalisiorum yilsdizcim :img-wink: yane deli olduguna delil olsun diye yapmis olabilir !! bilmiorum o biçagi baskasi tutmuo gozunun onune!! yani kendi tutuo bu belli gibime gelio... bu arada evet haklisin mustafa kesinlikle aptal denilemez !! söle denilemez.. yani fikir olarak aptal deil ama yaptiklari için aptal !! :img-wink: kıvanç_sedef 28-04-08, 19:32 walla arkadaslar madem SMDILIK sız yyoksnz bnde kndı kndıme sacmalım kndı kndıme baslıgı ılerletım:):) off su yenı blmdekı fragmanın ılk shnelerını goreblsek..seslı fragman glse ozet gelse hepsı bı anda olsa...ahh ne harıka olr... oyy oyy:img-in_loo shnelerı grmek ıcn can atıorm cnku mneksem&halilim ck mtlu olucak artık..lale cephesı blkı ole olmıcak cnku lalenın malum sorunları war ona da cok uzuluorm aslında:img-cray:yanı kske bole olmasaydı kske KADIRle konussaydı ya yusuf duyarda dıe bnm korkum malum suheyla bu hemen soler felan..of bu gnde suheyla teyzeme cok yklendm ama napım kzdırdı bnıı:img-tomat..... mstık da hapıshanede kawga felan cıkarıo galıba...kesın ama olmez kesın snuncu blmde olur bu adam:)9 cnlı kedı gbın...psıkopat.. zeynep yıne telefon pesınde acaba komıser OMERcıgınden mı bı telefon geldı de :img-blushahh onların cephesınde de ask olsa da zynp meneksem&halilimi kıskanıp nazar degdrmese:img-icecr batuhan_gumus 28-04-08, 19:49 Fragman çok guzel yha:img-in_lo süperdi bayildim yaaa:happy0064 fragman 400 den fazla izlenmiş ya wow inşallah bu bölüm sper olur gerxi ben tv den izliyemicem ama netten izlerim artıkk süper olucak menekşemin ve halilimin bi bebeqi olsa ya:love05: kıvanç_sedef 28-04-08, 20:13 Fragman çok guzel yha:img-in_lo süperdi bayildim yaaa:happy0064 fragman 400 den fazla izlenmiş ya wow inşallah bu bölüm sper olur gerxi ben tv den izliyemicem ama netten izlerim artıkk süper olucak menekşemin ve halilimin bi bebeqi olsa ya:love05: batucum bncede cnmmcım yha...keske sole bı bebslerı olsa.. ama tek cocuk deılll IKIZlerı olsa ne seker olrlar demıı:img-icecr allahım bırı kız bırı oglan..kız tpkı menekseye,oglan tıpkı halıle bnzese... ahh ahh ne gsl olr walla ilkay_33 28-04-08, 20:54 ayhh evet ya bebiş istiyoruz biz hemen hemde ya ikiz olmasın menekşe çok yorulur tek tek olsun :img-hyste KübraYasemin 28-04-08, 21:13 AllahIm ya bu nasIl 33.Bölüm fragmani böyle. Gercekden mütisdi ya mütis. Birde bir sahne var aklImdan hic cIkmiyor ya. Menekse ile Halil herhalde yatakdalar. Halil Menekseyi arkadan sarIlmIs. Cok güzeldi o sahne ya arkiller fragman resim cekenler varmI. O sahne resmi cok güzeldir ya.. (= ah ah eSzra_ 29-04-08, 10:33 Mustafa kendine zarar verebilir ama ben yinede samih onu oldurdu diye dusunuyorum çunku fragmanda birisi ona biçak dorutuyor uff bilmiyorum fragmanlar genelikle yaniltiyor ama Mustafa kendine zararda verebilir kisaca mustafadan artik hersey beklene bilir adam manyak:img-icecr Tugçe.Boz 29-04-08, 10:55 bncede cnm cok haklısın bu dızı ayrılıkla btmz AYRILIKLA BTMEMELI!!!!!!!tamamen ASKla btmelı kı ole olcak ıns ınanıorm bn buna:):love05: ama cnmcım bnce laleyı dowmesı ıcn bı sebep yok sncta bu gecmste olms bısı bnların hesabını srması ck scma..ama eer o fotolar elıne gecıosa eer we bunları smdı almanyadan buraya gldıgınde yptıgını dsunuosa neden dowdugunu anlarm ama eer laleyı de dınlemeden dowerse o zmn kızarım tkrar kadıre ztn suheyla kızcagızı dnlemedn dowdu cok kzıorm suheylaya..sırf bole yptıgı ıcn bı tek laleye sozunu gecırıo ona kızıo bagırıyo hadı hasana da ypsn o zmn nıe ypmıo kzıorm ıste:img-tomat menekse ile halil 36.bolumu ayrilikla bitmez tabiki !!! ama herkes diyo ki menekse ile halil bebi$leri olur:img-blush ...ama bence o kadar da ilriye gitmezler yani belki dizinin sonu halil meneksenin hamile oldugunu ogrenecek mutluluktan havaya ucacak !! :happy0064:happy0064:happy0064 bence bu dizi boyle biter ! AMA MUTAFANIN DIZININ SONUNDA NE OLACAK HIC BIR FIKRIM YOK !!! ilkay_33 29-04-08, 11:05 Mustafa kendine zarar verebilir ama ben yinede samih onu oldurdu diye dusunuyorum çunku fragmanda birisi ona biçak dorutuyor uff bilmiyorum fragmanlar genelikle yaniltiyor ama Mustafa kendine zararda verebilir kisaca mustafadan artik hersey beklene bilir adam manyak:img-icecr yaa aslında bende öyle düşünüyorum ama gerçekten kendi kendine değilde birisi eline almışta mustafanın üzerine gidiyor gibi fragman o kadar hızlı ki hiçbir şey anlaşılmıyor doğru dürüst eSzra_ 29-04-08, 11:53 yaa aslında bende öyle düşünüyorum ama gerçekten kendi kendine değilde birisi eline almışta mustafanın üzerine gidiyor gibi fragman o kadar hızlı ki hiçbir şey anlaşılmıyor doğru dürüst evet aynen fragmanin yarisinda sahneler öyle çabuk geçiyorki igice incelemek gerekiyor fragmani.Aslinda mustafaya ne olursa olsun ama menekse ile halili rahat biraksin benim için yeter isterse deli nummarasi yapsin kendine zarar versin umrumda degil yeterki rahat biraksin bizimkileri:icon_whis ilkay_33 29-04-08, 12:08 aynen canımm yaa şu saatten sonra ölmesi inan umurumda değil gerçi gereksiz bir cümle oldu bu mustafadan bizene bizimkileri rahat bıraksın yeter menekse-halil 29-04-08, 12:21 yaaa off fragmanda çok tatlılarr ): izledikçe heyecanlanıyorum dizi günü içinnn (: off ya hemen gelsedeee izlesekkk o tatlı anlarını..ayy inş. bölee 2.3 sene sona filan dese bebişleri olsaaa off ne tatlı olurrrr (: lale için üzüldümmmm foto yollucaklar eve ondan atıcaklar heraldeee ): kızcağız düzelmişti onun yanında olmaları gerekirken attılar ): menekşemler çook tatlıılar ya off her sözüm o (: mıstığı eminenin kocası vurcak ama ölmez o kaç canlı ): offf off sabırsızlıkla bekliyorummm ya (: ilkay_33 29-04-08, 13:37 kimse yok bari ben yazayım benim aklıma takılan bir konu var eminenin kocasına ne oluoyr sen senelerce ortalıktan kaybol hapisede girmiş olsa yinede değişmez bu söyleyeceklerim sonra 6-7 yıl sonra ortaya çık ve birden namus derdine düş ben emineyi savunmak amacıyla söylemiyorum konuya şimdi emine için bakmıyorum genel anlamda orda başka bi kadın olsaydı diye söylüyorum kadın yıllarca çalışsın didinsin kızını büyütsün hem ana hem baba olsun sonra çık gel hooop hazıra kon ve namus dderdine düş ne komikyaaa:img-hyste *yildiz* 29-04-08, 14:24 kimse yok bari ben yazayım benim aklıma takılan bir konu var eminenin kocasına ne oluoyr sen senelerce ortalıktan kaybol hapisede girmiş olsa yinede değişmez bu söyleyeceklerim sonra 6-7 yıl sonra ortaya çık ve birden namus derdine düş ben emineyi savunmak amacıyla söylemiyorum konuya şimdi emine için bakmıyorum genel anlamda orda başka bi kadın olsaydı diye söylüyorum kadın yıllarca çalışsın didinsin kızını büyütsün hem ana hem baba olsun sonra çık gel hooop hazıra kon ve namus dderdine düş ne komikyaaa:img-hyste bu konuda cok haklisin ilkaycigim o kadar seneler boyunca nerdeymis hapis'de olsa bile, Emineyi arayip sorabilirdi Emine cok zor zamanlar gecirmis ve Mustafayla karsilasana kadar kendini ve kizini gecindirebilmis, kendi ayaklari üzerinde durabilmis simdiden sonra ne diye cikmis kocasi ortaya ? karayilan 29-04-08, 14:52 Arkadaslar, kadir laleyi dovuyorcunku ismetin elinde bir fotoraf var ve kadire gondermistir. O fotoraf lalenin eski arkadaslarinla cekilmis bir fotoraf detaylara girmiyelim. Kadirin eline gecerken Kadir zar dediki bune ve annesi demistirki obur gun bir adamla gordum ou, oda cildirmistir. Mustafa olmedi, ya kendisi deliyi yapiyor yada emine'nin kocasi bicakladi onu. Lale menekselerin evine gitmisdir ve sabah ya isi vardida cikti yada herseyi anlatmaya gitti ama yakalandi. Fragmanda kadirin annesi telefonda sok geciriyor, bence duydu ki lale kacirildi yada mustafa kendisini oldurmeye calisti deliligini ispatlamak icin. Gecen bolumde mahkemede mustafa cok komikti: halil diyorki bana bak bana oda diyor ki e bakiyorum zaten. Ve kadir diyorki oldurcem seni mustafa diyorki ahh! Bakin komserim beni tehdit ediyo, sikayetciyim komserim, bende davaliyim. Emine'nin kocasi felaket olcak mustafaya!!!! Ya aslinda laleye yazik oluyor ikinci fragmani bekliyom ki hersey aciklansin!!! Tugçe.Boz 29-04-08, 15:02 Arkadaslar, kadir laleyi dovuyorcunku ismetin elinde bir fotoraf var ve kadire gondermistir. O fotoraf lalenin eski arkadaslarinla cekilmis bir fotoraf detaylara girmiyelim. Kadirin eline gecerken Kadir zar dediki bune ve annesi demistirki obur gun bir adamla gordum ou, oda cildirmistir. Mustafa olmedi, ya kendisi deliyi yapiyor yada emine'nin kocasi bicakladi onu. Lale menekselerin evine gitmisdir ve sabah ya isi vardida cikti yada herseyi anlatmaya gitti ama yakalandi. Fragmanda kadirin annesi telefonda sok geciriyor, bence duydu ki lale kacirildi yada mustafa kendisini oldurmeye calisti deliligini ispatlamak icin. Gecen bolumde mahkemede mustafa cok komikti: halil diyorki bana bak bana oda diyor ki e bakiyorum zaten. Ve kadir diyorki oldurcem seni mustafa diyorki ahh! Bakin komserim beni tehdit ediyo, sikayetciyim komserim, bende davaliyim. Emine'nin kocasi felaket olcak mustafaya!!!! Ya aslinda laleye yazik oluyor ikinci fragmani bekliyom ki hersey aciklansin!!! haklisin tubi$ bende boyle dusunuyorum ... kadirin eline o foto gecicek laleyi dovecek ! ama lalede olan bitenleri soyleseydi aciklasaydi kadire yada yusufa niye gizledi : i$te sonuclar da boyle olur o oyle susarsa !:icon_sorr Mustafa ya gelince ... o belki kendi kendine picakliyo kesiyo kendini ...deli oldugunu ispatlamak icin yada belkide eminenin eski kocasi picakliyo ama olmuyooo bence ! ya evet orasi coook komik mustafa;aaa duydunuzmu ?! tehdit ediyo $ikayetciyim !!!:img-hyste:img-hyste:img-hyste batuhan_gumus 29-04-08, 15:49 ya şansızlıklar üst üste geliyor bu hfta maalesef ki menekşe ile halili yine izliyemicem ya:img-cray: bu hfta cok önmeli bi akrabımızın dugunu var ama artık yine netten izlerim yaa son 1 kac bölüm kaldı onuda tv mden rahat rahat izliyemicem not:şimdi tv de menekşe ile halilin fragmanı gösteriyorlar ya:img-in_lo ya bugün belki 100 ker gösterdiler yha:happy0064 ca-g-l-a-y-a-n 29-04-08, 16:46 fragmandaki bıcak mıstık bide kan sahnesinde bence mıstık kendi kendini kesiyo sırf deli raporu alıp hapiste kalmamak için ya mıstık eminenin kocasından gelen kağıdı alınca nasılda korktu bizim tırsak mustafa orda hava atıp konusmasını biliyodu birden söndü yeni bölüm fragmanına da ismetle eminenin kocasını görünce havalandırmada görünce nasılda tırsıyo ya mithat efendi mıstık gibi bi korkaktan bi seri katil yarattı ya eseriyle artık övünür mü yoksa vicdan azabıyla yasayabilir mi bilmem ya mithat dedim de hani ninenin ''SEN DİLERSEN ATEŞ TATLI SU OLUR SEN DİLEMEZSEN SU BİLE ATES KESİLİR ATESİ SU İLE SÖNDÜRMELİ'' sözünden sonra halil mithatla olan konusmalarını hatırladı ya o sahne bana hlilin mithat efendiyi AFFEDECEĞİ izlemini verdi ve ben hec memnun olmadım bu işten ben halilin yerinde olsaydım bu mithat EFENDİYİ asla affetmezdim zeynep hanım yalnızlıgın ne demek olduğunu biliyomus sanki kendi secmedi yalnızlıgı mahkeme sonunda halilin arkasından bakıp menekşeye sarılmasını kıskanclık ve üzüntüyle seyrederken zeynep ben zevkten 4 köşe oldum 33.bölümü de büyk bi merakla bekliyorum keske biran önce c.tesi olsa ŞAFAK:1-2-3-4-5-6-7-8...offf ya daha coooooooooook var Emrealtuglover 30-04-08, 13:42 ne olacagini bende cok merak ediyorum :happy0064 bu arada Halil nekadar anlayisli nekadar çok seviyo ya menekseyi, herseferinde hayran kaliyorum allah herkese halil gibi bir koca nasip etsin (amin) :happy0064 :P :P [.:Leyla:.] 30-04-08, 17:27 Uzun süredir yazmıyorum.Unutmuşsunuzdur beni:icon_sorr Geçen bölümü yarım yamalak izleyebildim ama süper bir bölümdü.Özellikle Kadir ve Halil'in hastanenin bahçesinde Mustafa'yı benzettikleri sahneye doyamadım desem yerdiri.Ceren'cim Halil ile Kadir'in haydarıda çare etmedi Mustafa'ya uslanmadı daha baksana:)(tabi ceren burdaysa:icon_whis) Herzaman söylüyorum bu dizinin senaryosu acayip samimi,karakterler çok iyi betimlenmiş.Halkımızı gerçekçi anlatıyor diye.Bu bölümdeki tüm sahnelerde bana bunu hatırlattı tekrardan.Özellikle Kadir karakteri çok gerçekçi. Emrealtuglover 30-04-08, 17:55 ;6841148']Uzun süredir yazmıyorum.Unutmuşsunuzdur beni:icon_sorr Geçen bölümü yarım yamalak izleyebildim ama süper bir bölümdü.Özellikle Kadir ve Halil'in hastanenin bahçesinde Mustafa'yı benzettikleri sahneye doyamadım desem yerdiri.Ceren'cim Halil ile Kadir'in haydarıda çare etmedi Mustafa'ya uslanmadı daha baksana:)(tabi ceren burdaysa:icon_whis) Herzaman söylüyorum bu dizinin senaryosu acayip samimi,karakterler çok iyi betimlenmiş.Halkımızı gerçekçi anlatıyor diye.Bu bölümdeki tüm sahnelerde bana bunu hatırlattı tekrardan.Özellikle Kadir karakteri çok gerçekçi. evet katiliyorum cok gerçekci karakterler, hele kadir araya almanca falan katiyo ya ' hallo ' ' tschüþ' gibi kelimler mesela veya tamam yerine taam demesi falan çok hos Menekse&Halil 30-04-08, 20:05 merhaba arkadaslar bn bugun sıteye uye oldm... benı de aranıza alır mısınız??menekse ıle halili çok seviyorum çok şekerler bayılıyorum:img-in_loson bölüm harikaydi özellikle.. o aşk sahneleri falan çok özel ve hoştu..sedef ve kıvanç bize bu anı gerçekten hissettirdiler..çok mutlu oldum.çok şekerler çok özeller zaten çok da harika bir dizi gerçi bitiyor ama olsun benım hep aklımda kalıcak eminim. menekseyle halili hiç unutmıcam...:)onların AŞKI unutulmaz:):) edayd 30-04-08, 20:15 merhaba arkadaslar bn bugun sıteye uye oldm... benı de aranıza alır mısınız??menekse ıle halili çok seviyorum çok şekerler bayılıyorum:img-in_loson bölüm harikaydi özellikle.. o aşk sahneleri falan çok özel ve hoştu..sedef ve kıvanç bize bu anı gerçekten hissettirdiler..çok mutlu oldum.çok şekerler çok özeller zaten çok da harika bir dizi gerçi bitiyor ama olsun benım hep aklımda kalıcak eminim. menekseyle halili hiç unutmıcam...:)onların AŞKI unutulmaz:):) Hoşgeldinn cnmm almazmıyız seni aramıza:img-wink: Gerçi bnde yeni sayılırımm .. Evet bu blm gerçekten çok süperdiii .. Mustafa yakalandı yaa o kdr sevindimkii göbek attım resmen:P O kdr sinirime gitmiştiiki hatta sinirden gülüodum bazı hareketlerine:D .. Sen bu diziyi 1.blmden itibaren izlio musun? Bu arada Ben eda snn adın ne ? edayd 30-04-08, 20:33 Ay kötüler ölmeez yaa onda ölcek göz varmı hiç ''Deli'lerde ölmez:p'' :img-pilot Daha çok beklerizz ölsün diye:img-hyste Amaan yakalandı ya şimdilik o yeter ama büyük ihtimalle bakırköy hastanesice gitceek gıcıkkk heryerden kurtulmayı başarıyo yaa .. (Bu arada Polis'in istifa etmesine gerek kalmadı:D) Menekse&Halil 30-04-08, 20:48 Ay kötüler ölmeez yaa onda ölcek göz varmı hiç ''Deli'lerde ölmez:p'' :img-pilot Daha çok beklerizz ölsün diye:img-hyste Amaan yakalandı ya şimdilik o yeter ama büyük ihtimalle bakırköy hastanesice gitceek gıcıkkk heryerden kurtulmayı başarıyo yaa .. (Bu arada Polis'in istifa etmesine gerek kalmadı:D) hklısın cnm ama bu sefer kurtulamayacak:) bu sefer kesin... ben bu diziyi 1.bölümden beri izliyorum canım.. ama buraya biraz geç üye oldum maalesef:).. nyse geç olsun da güç olmasın..::img-wink: denizimsi 30-04-08, 20:51 Menekşe ile Halil bitiyor ! Bu hafta son çekimleri var...Ben röportaja gidecektim söylediler :icon_sorr Menekse&Halil 30-04-08, 21:01 Çekimler bu hafta bitiyor ama final bölümü heralde 2 hafta sonra falan yayımlanır... hmm anladm cnm saol.. ama çok üzücü ya off keşke bitmeseydi. ama bitmesinden taraftarım çünkü tadında bitmesi en güzeli. uzayınca içimizden izlemeyi bırakın kanalı açmak bile gelmiyor.. o yzden bitmesi çok daha iyi aklımızda hep böyle kısa ve güzel bir bçmde kalıcak...ama kıvancımı ve sedefimi özlicem hemde çok:img-cray::img-in_lo batuhan_gumus 30-04-08, 21:08 Menekşe ile Halil bitiyor ! Bu hafta son çekimleri var...Ben röportaja gidecektim söylediler :icon_sorr evet maalesef bitiyor saol haber için ama biz biliyorduk zaten keske bitmese ama bitmesi galiba hepimiz için hayırlı olucak:icon_sorr Menekse&Halil 30-04-08, 21:12 evet maalesef bitiyor saol haber için ama biz biliyorduk zaten keske bitmese ama bitmesi galiba hepimiz için hayırlı olucak:icon_sorr arkadasm ısmın sanırım batuhan...:)ynls söylediysem kusuruma bakma lütfen:):).. ya bencede bitmesi en hayırlısı sanırım..en azından hafızalarda daha güzel,daha şirin bir menekşe ile halil kalıcak..reyting için konu üreten bi menekşe ile halil olmıcak..böylesi daha da güzel..:img-wink::img-cray: eSzra_ 30-04-08, 22:14 Menekse&Halil aramiza hosgeldin ,adin neydi? sessiz fragman cok güzel,cok karisik bir bolum olacak merakla bekliyorum. yarin kesin ozette gelir insallah orda mustafanin oldugu ile ilgili bir haber vardir ama artik ciksin menekse ile halilin hayatindan:icon_sorr cok cektirdi hayvan 3z3_fr 30-04-08, 22:21 Menekse&Halil aramiza hosgeldin ,adin neydi? sessiz fragman cok güzel,cok karisik bir bolum olacak merakla bekliyorum. yarin kesin ozette gelir insallah orda mustafanin oldugu ile ilgili bir haber vardir ama artik ciksin menekse ile halilin hayatindan:icon_sorr cok cektirdi hayvan cnm benim ilk olarak bende h.g diim yeni gelen arkadasa =D yhaa arkiler bilmiorum iki çozum var... yha bu pislik deli oldugunu ispat etmek için kendine bise yapio... eger bolese olmez... yhada eminene kocasi bunu oldurcek.... Hatiies 30-04-08, 23:30 Ya bencede Emine'nin kocasi Mustafa'yi öldürecek.. Yani bu bölümde öldürür mü bilmiyorum ama öldürecektir, bundan eminim.. Yada Ismet öldürtecek.. Yani Emine nin kocasi bosu bosuna girmedi degilmi diziye.. Vardir bir nedeni.. A bu arada bende sizin gibi cok güldüm Mustafanin mahkemedeki davranislarina, konusmasina, hareketlerine.. Halil ona "Bana baaaak" diyor, oda "E bakiyorum zaten" diyor hahahaahha :img-hyste Gülmekten yerlere yattim resmen. Ve bu arada Sebnem'e gicik oluyorum artik.. Yani nebilim, konusmasi,davranislari,hareketleri ayni büyük olgun insanlarin davranislari gibi.. Birde "Anneme gitmek istiyoruuuumm!" ve "Menekseeee" deyisi yokmu Allah'immmm:kahve Sinir sinir... bye N.Şaşmazfan 01-05-08, 10:25 fragman çok güzel.menekşem halilim mutlu.gerisi zaten önemli diğil.umarım eminenin kocası mustafayı öldürür.yorumlardan anladığım kadarıyla dizinin yakında biticeyi kesin.niye bitiriyorlar ki.ben çok seviyorum.ilk defa bir aşk dizisini bu kadar heyecanla ve sıkılmadan izliyorum.menekşe ve halil benim gördüğüm en güzel dizi aşkı.çok içten.çok doğal. ilkay_33 01-05-08, 10:43 dün fragmanı tekrar izledim dikkatli olarak mustafanın gözleri açık ve kan var inşallah ölmüştürde gözleri açık gitmiştir :img-hyste eSzra_ 01-05-08, 12:01 dün fragmanı tekrar izledim dikkatli olarak mustafanın gözleri açık ve kan var inşallah ölmüştürde gözleri açık gitmiştir :img-hyste hahaha evet gözleri açik gitti bence:img-icecr evet bugun persembe Herhalde fragman gelir bugun ve özet Kadir de artik mutlu olsa söyle güzel duzgun bir kiz arkadasi olsa evlense onunda mutlu oldugunu görsek ,Aysel oldugunden beri yüzü gülmuyor. Tabi bide menekse ve halil için çok üzdu kendisini ama artik oda menekse ile halil gibi mutlutugu hak ediyor bence:img-wink: ilkay_33 01-05-08, 12:08 evet çok vicdan azabı çekiyor menekşenin başına gelenlerden bir nebzede olsun kendini sorumlu tutuyor çünkü mustafa onun arkadaşıydı o sardı bu belayı menekşenin başına umarım dediğin gibi olur oda birisini bulurdu ayselden sonra mutlu olur.... batuhan_gumus 01-05-08, 12:31 aa mustafa ölüyormu:happy0064:happy0064 çok sevinirim valla dünya bi pislikten daha kurtulur ya:happy0064 cumartesi günü diziyi izliymecem çünki yokkum ama artık pazar gunu netten izlerim :) Cigdem_18 01-05-08, 13:13 aaaa dizi bitiyo mu cok üzüldüm yaa ben onlari cok özlüyecegim bu hafta son mu ? cok sevinmistim birlikte olmalarina cok güzellerdi mustafa ölüyo galiba ohh bir bela temizlendi Emrealtuglover 01-05-08, 14:26 evet çok vicdan azabı çekiyor menekşenin başına gelenlerden bir nebzede olsun kendini sorumlu tutuyor çünkü mustafa onun arkadaşıydı o sardı bu belayı menekşenin başına umarım dediğin gibi olur oda birisini bulurdu ayselden sonra mutlu olur.... evet katililiyorum ama söyle bi dusununce vicdan azabi cekmesi cok normal cunku oda az çektirmedi menekseye, neyse ki akli tam zamaninda basina geldi. Ayseli hala seviyo ve cok ozluyor :img-cray: umarim dediginiz gibi olur ve baskasini bulup mutlu olur kadir :img-cray: menekse-halil 01-05-08, 15:02 off hala gelmedi özet veya sesli fragmannnn ): inş. dediğiniz gibi olur ve mıstık ölür ..ilk başta menekşemler olmak üzere hepimiz rahat bir nefes alırız (: ama ben bebişleri olsun istiyorum yaa (: ne tatlıı olur (: batuhan_gumus 01-05-08, 16:14 artık hiç kimse kuşkulanmasın çünki dizimiz 36 bölümde bitiyor arkadaşlar senaristlerde öyle demişler acaba final nasıl olucak yha çok merak ediyorum *yildiz* 01-05-08, 16:43 Menekşe ile Halil artık daha huzurlu! bundan sonra onlari hep huzurlu görmek isterim fazlasiyla hak ettiler Menekşe, Mustafa’nın yakalanmasından sonra üstündeki büyük baskıdan kurtulmuştur. Menekşe’nin yaşadığı büyük travma nedeniyle evlendikleri günden itibaren bir araya gelemeyen Menekşe ile Halil ilk kez birlikte olurlar. cok güzel, cok romantik sahneler izleyecegiz sabirsizlaniyorum, nasil Cumartesi'yi bekliyecegim, bilemiyorum Öte yandan Lale’nin peşindeki adamı gören Süheyla ile Lale’nin arasındaki gerginlik giderek büyümektedir. Süheyla, Lale’ye hiç güvenmemekte ve hala onu oğluna layık görmemektedir. Lale bir an önce işlemlerini bitirip Berlin’e Yusuf’un yanına dönmek istemektedir. Olanları paylaşmak için Menekşe’ye gider ama Menekşe’nin ve Halil’in durumlarını anlayınca hiç keyiflerini kaçırmadan kendi başının çaresine bakmaya karar verir. Adamlar evin az ilersinde Lale’nin yolunu beklemektedir. Lale’yi zorla arabaya binmeye ikna ederler. Lale’yi iki erkeğin arabasına binerken gören Hasan çılgına döner ve hesabını Süheyla’dan sorar. Süheyla, bur önceki gece yaşananlarla Hasan’ın gördüğünü birleştirince Lale için kararını verir. Lale ise çirkin bir oyunun içinde kalmıştır. Menekşe ile Halil bu oyunu öğrendiklerinde iş işten geçmiş olacaktır. Lale'nin durumu cok üzücü. Menekse ile Halil'e herseyi anlatmaya kalkiyor, ama onlari belkide ilk kez bu kadar mutlu görünce keyiflerini bozmak istemiyor Lale'ye cok aciyorum, yazik olacak. Menekşe ile Halil bu oyunu öğrendiklerinde iş işten geçmiş olacaktır. is isten gecmis olacak ne demek acaba Lale öldürülücek anlamina'mi geliyor'ki ?? Hatiies 01-05-08, 16:52 Evettt arkadaslar Sesli fragmanda cikti!!! Çömez arkadasimiza sonsuz tskler! Sesli Fragmani izlemek isteyen arkadaslar Dizifilm Video kisminda izleyebilirler!!!!!! Lale tecavüz'e ugruyor galiba! Ama bundan tam emin diilim... Eminenin kocasi da Mustafayi öldürecek bence.. Cunku biri elinde bicakla MustafayA dogru yuruyor.. bye MiSz_CaniSi 01-05-08, 17:04 Tskler fragman icin guzel bolum olacak bol mustafali heralde :img-hyste ya su euro d ye gicik oluyom resmen yaa cuma dan sali ya atliyor fragman verirken bende bos bos bekliyorum :kahve:kahve MiSz_CaniSi 01-05-08, 17:07 Yaa lale lale bize ne ondan tamam kiza yazik aci cekiyor ama son 2 bolum onun ustune kuruldu resmen bu bolumde gecse hayirliysa kadirin yeni sevgilisi ve menekse ile halilin dogacak bebishlerini gormek istiyorum biranonce menekse hamile kalirsa ne guzel olur gelecek bolum:happy0064:happy0064 Tugçe.Boz 01-05-08, 17:18 Yaa lale lale bize ne ondan tamam kiza yazik aci cekiyor ama son 2 bolum onun ustune kuruldu resmen bu bolumde gecse hayirliysa kadirin yeni sevgilisi ve menekse ile halilin dogacak bebishlerini gormek istiyorum biranonce menekse hamile kalirsa ne guzel olur gelecek bolum:happy0064:happy0064 YYAA haklisin hep lale lale .. uff bizene ondan yyaaa lutfen bu son bolumlerde bari meneksemle ile halilimin asklarini gostersinler baska problem cikarmasinlar ehh tabiki artik kadir de bir sevgili bulsun :img-in_lo nee guzel olur ama :good: bence m ile h bebi$leri dogmaz 3 bolum kaldi yetmez .:img-cray:.. ama belki hamile oldunu ogreniriz boylede biiterr !!!:happy0064 Tugçe.Boz 01-05-08, 17:37 sesli frgamani izledim arakdaslar mustafa kendini picaklamiyo !!!!! bence ya ismet yada eminenin eski kocasi ( ismi neydiki onun ? ) picakliyo !! mustafa da boyle devam ederse hapiste yatmicak ! ya doktorlar o kadar da salak deyillerdir ... mustafa nin deli olmadini anlarlar numara yaptini yaniiii !! :icon_sorryazik ama laleye ... ne cabuk pes ediyo " HEPSINI HAK ETIM BENI BEKLEME YUSUF BEN GELMICEM diyo... BU BOLUM COK HEYCANLI OLACAK KAVGALAR FALAN :good: BIYANDAN DA MENEKSE ILE HALILIN ASKLARI:img-in_lo:love05: :love05:BU BOLUMDE COOOOOOK TATLILAR M ile H :love05: Menekse&Halil 01-05-08, 17:51 mrblar.. özeti de okdm sesli fragmanı da izledm... laleye çok üzüldm..o adi adam yznden başına gelmedik olay kalmadı şimdi süheyla bi de bire bin katar da anlatır zaten istemiyodu...lale de ysfa beni bekleme diyor gelmicem diyor cok üzüldm.. mustafa inşallah ölür..bir an önce..kesın olsn.. meneksem&halilim mtlu olsunlar inşallah...ohh çok mutlu olucam bu hafta:img-in_lo:love05: berivan_ 01-05-08, 18:52 Sesli fragmani ekliyen arkadasa cok tesekkurler:happy0064 simdi izledim... Mistik gözu kör olasi mahluka kim diyor deli rolunu söyle bilmem böyle yap diye,yani Mistik'in bagirip cagiripta "ben deliyim"sözleri ile yetmiyecegini anlamadimi noksan akilli ki birinden fikir aldiginda hemen uyguluyor....ahhh bu herifin katil olmasina ve simdiki oldugu yere nasil geldiginde sasmamamak lazim,herifte beyin denen birsey yok ki,kim ne derse onu yapiyor ve sonradan da yok su söyle oldu yok bu böyle oldu diye yirtmaya calisiyor,peh peh:icon_evil Fragmani izlerken Lale'ye gercektende cok uzuldum,yani herkesin hakkidir ikinci bir sans ama kimse Lale'ye bunu vermiyor.Gözu kör olasica Hasan denen mahluka bilem ailesi ikinci bir sans vermislerse bunu Lale'de hak ediyordur bence,hemde Hasan'dan daha cok... Kadir'in Aysel'i nekadar sevdigini ögrenmis olduk bölumleri izlerken ve benim merak ettigim sey Lale'nin yerinde Aysel olsaydi Kadir onada ayni sekilde davranirmiydi acep??:icon_whis Hasan birde neyi göruyor kine herif eve dogru kosuyor anlamis degilim,Lale'nin kacirildigini filanmi:icon_whis Doktorlar tabikide kanimca her önune gelene deli raporu vermezler,ama doktorlarda hata yapmazlarmi sankim diagnos koyucaklarinda???:icon_whis ama bence Mistik o raporu alamiyacaktir (yani öyle tahmin ediyorum). 3z3_fr 01-05-08, 18:56 Sesli fragmani ekliyen arkadasa cok tesekkurler:happy0064 simdi izledim... Mistik gözu kör olasi mahluka kim diyor deli rolunu söyle bilmem böyle yap diye,yani Mistik'in bagirip cagiripta "ben deliyim"sözleri ile yetmiyecegini anlamadimi noksan akilli ki birinden fikir aldiginda hemen uyguluyor....ahhh bu herifin katil olmasina ve simdiki oldugu yere nasil geldiginde sasmamamak lazim,herifte beyin denen birsey yok ki,kim ne derse onu yapiyor ve sonradan da yok su söyle oldu yok bu böyle oldu diye yirtmaya calisiyor,peh peh:icon_evil Fragmani izlerken Lale'ye gercektende cok uzuldum,yani herkesin hakkidir ikinci bir sans ama kimse Lale'ye bunu vermiyor.Gözu kör olasica Hasan denen mahluka bilem ailesi ikinci bir sans vermislerse bunu Lale'de hak ediyordur bence,hemde Hasan'dan daha cok... Kadir'in Aysel'i nekadar sevdigini ögrenmis olduk bölumleri izlerken ve benim merak ettigim sey Lale'nin yerinde Aysel olsaydi Kadir onada ayni sekilde davranirmiydi acep??:icon_whis Hasan birde neyi göruyor kine herif eve dogru kosuyor anlamis degilim,Lale'nin kacirildigini filanmi:icon_whis Doktorlar tabikide kanimca her önune gelene deli raporu vermezler,ama doktorlarda hata yapmazlarmi sankim diagnos koyucaklarinda???:icon_whis ama bence Mistik o raporu alamiyacaktir (yani öyle tahmin ediyorum). cnm sozldiklerinin kelimesi kelimesine katiliorum !! :good: ben ilk fragmanda mustafa kendine bise yapio demistim ama burda birinin yaptigi belli oldu !! laleye çok yazik !!! :icon_sorr menekse ve halile gelince sonunda hak ettiklerini yasiolar :love05: ozlem68 01-05-08, 19:22 mistik yine yapacagini yapiyor benim anlamadim lalenin fotorafi yenimi cekildi yoksa eskidenmi neden yusufa gitmiyor adamla arasinda biseymi oldu acaba= Menekse&Halil 01-05-08, 19:29 ben lale konusunda en cok suheylaya kzıorm.. kızcagızı bı dınlemıyor sonra da vuruyor aşağılıyor.. buna hakkkı yok:img-cray:lale bu kadar aşağılanmayı hak etmiyor.. asıl süheyla lütfen kendi yaptıklarına baksın.. bölye gderse dizi btnceeye kadar süheyla annemize çok kızıcam.. ama laleye yaptıklarını lale hc haketmıyor..:img-cray::img-cray: Menekse&Halil 01-05-08, 20:23 bnde uzuluyorum lale icin :img-cray: evt cnm süheyla teyzem sagolsun lalecıgı sevmediği ve ztn eskiden neler yaptığını bildiği için kızı dinlemeden tokat da atıyor aşağılıyor da.. ben lalenin yerinde olsam eğer en azından anlatırdım çünkü haksz yere lalenin DAYAK yemesi hiç de hoş değil..:img-cray: Menekse&Halil 01-05-08, 20:31 evet canim, geçmis neyaparsan yap pesini birakmiyor....süheyla annede laleye hic sans tanimiyo vallaha....:img-cray: evet ya bi sans tanisa kizcagiza keske boyle yapmasa...:img-cray: lale gecmisinden kurtulmaya calisio en azindan biraz anlamaya calissa... ama yapmio... cok uzucu bu tabiki.:img-cray: Menekse&Halil 01-05-08, 21:00 aayhh hic kimsecikler yok bari ben konusim kendi kendime.. arkadslr bugunluk son yorumum maalesef birazdan cikicam malum okul denilen sey war:)... ya acep nolcek su mistik...ins ölür de deli raporu almadan kurtulur.. adi adam nolcek... ya meneskem&halilim hep mutlu olsn baska da bisicik istemem..:img-blush bide lalecik mutlu olsn da yeter bana ayrica ysf abim de gelsin..:img-cray: neyse arkadaslar yarin görüsmek üzere herkese iyi geceler mih imzle kalin...bye:img-pilot berivan_ 01-05-08, 21:07 evt cnm süheyla teyzem sagolsun lalecıgı sevmediği ve ztn eskiden neler yaptığını bildiği için kızı dinlemeden tokat da atıyor aşağılıyor da.. ben lalenin yerinde olsam eğer en azından anlatırdım çünkü haksz yere lalenin DAYAK yemesi hiç de hoş değil..:img-cray: Yazdiklarinda sana sonuna kadar katiliyorum,ama simdi böyle bir gercekte var ki Suheyla ilk basindan beri biliyor Yusuf'un Lale'yi nerden cikartipta getirdigini anlatabildmi??yani Suheyla'nin Lale'ye davranislari bence ta ozamandan beri devam etti.Egerki Lale'nin gecmisini bilmeden onu tanisaydi bence Suheyla biraz daha iyi davranirdi kiza.... Birde gecen bölum cok kizdim Suheyla'ya yani kiza dank!diye tokati bastiripta tehdit edicegin yerine bir karsina alipta konusmaya calisana be kadin:icon_evil Yani Suheyla'nin simdiki karakterine bakinca bence Suheyla ve Hasan arasinda pekte bir fark yok buyuk olarak yani.... Kadir'inde elleri kirilsin emi nasilda tokatladi Lale'yi öyleeee:img-cray: yaw bunlar ailecek siddet uyguluyorlar:img-blush bir Menekse'nin Halil'e cakmadigi kaldi:img-blush:icon_whis Fragmanda sabah yatakta karisina cicek takan ve yataktaki olan sahneyi,hani Halil Menekse'ye arkadan sariliyor ya, ayyyyyyy o sahneleri merakla bekliyorum,eee bosuna dememisler sabreden muradina erirmis diye (sanirim yine karistirdim azcik turkce sözunu img-hyste ama iste idare edin artik:img-blush:) batuhan_gumus 01-05-08, 21:12 suheylaya bnde kızdım laleyi dinlemeden dövdü gecen bu bölümde aynı şeyi kadir yapacak bakalım menekşe destek olucakmı laleye maalesef pazar gunu öğrencem ssvshy 01-05-08, 21:43 herkese selam sesli fragmanı biraz önce tvden izledim süheyla karakter olarak zayıf biri ve ne yapmak istediklerini yapabiliyor nede bazı şeylere sonuna kadar karşı çıkabiliyor gel gitlerle bağırp çağırıyor kısaca anlık gaza geliyor laleye yaptığıysa kendisinden güçsüz çaresiz birini kendisine yapılanı yaparak ezmeye çalışmaktı kabul etmedi laleyi hiçbir zaman nedenide bence hasan onu laleyle aynı işi yapan kadınlarla aldatmış olduğu için mıstıkın deli numarası tutar bence hani şu elinde bıçakla gelen biri vardı ya yerdede kan bence mısıtk orda o adamı öldürdü ve yatıp uyudu hiçbirşey olmamış gibi buda deli raporu için iyi fırsat ona o aklı verende ismet bence sesi ona benziyor hasan birini görüp kaçıyor eğer o sahne beni yanıltmıyorsa lalenin kaçırıldığını görüyor eve haber vermeye gidiyor bunu görüpte bişeyler yaparsa belki bende hasanın geçen haftaki sözlerini önemseyebilirm ama affedermiyim :icon_whis batuhan_gumus 02-05-08, 06:48 dün sesli fragmanı izlemiştim menekşe ile halil gayet mutlu gözüküyor ama lale ye çokkk üzüldm yaa kız yusufa beni bekleme ben oraya bir daha gelmicem diyo hasan laleyi o adamla görüyor sonra bağırarak eve gidiyor galiba ya 70% lale olucak galiba bu bölüm mustafadan konuşmak bile istemiyorum;) menekse-halil 02-05-08, 09:58 Evettt arkadaslar Sesli fragmanda cikti!!! Çömez arkadasimiza sonsuz tskler! Sesli Fragmani izlemek isteyen arkadaslar Dizifilm Video kisminda izleyebilirler!!!!!! Lale tecavüz'e ugruyor galiba! Ama bundan tam emin diilim... Eminenin kocasi da Mustafayi öldürecek bence.. Cunku biri elinde bicakla MustafayA dogru yuruyor.. bye ya bana şe geldii mıstığın kaldığı koğuşa benzettim orayı :S inş. dediğin gibidir bıçak eminenin kocasındadır :S offf laleye çok üzüldüm :( ama bi beklentim var yusuf gelir gibi gelio belki bu bölüm veya dier bölüm ...lale yusuf için çok önemli olduundan öyle bi düşünce geldii :( bide ben gelmiycem dedi yusuf yanına lale söylemicektir nolduunu yusufta bu yüzden ne oldu bitti die gelir gibi gelio .. bencede laleye tecavüz etcek gibi geliyoo :( süheylanında çok büyük payı var lalenin böyle olmasında :( eSzra_ 02-05-08, 10:53 Daha Yeni sesli fragmani ve özeti okudum. Menekse ve halil gayet mutlu çok sevindim onalar için ya:img-blush. Ama Lale ye çok uzuldum ben ye uff kizin bir suçu yok neler geliyor basina. herhalde lalayi evden kovuyorlar:icon_sorr.Menekse ile halil geç ogreniyor herhalde olaylari.Mustafya gelince kesin olur bu adam artik yada onu biçaklicaklar sonra Mustafa olmicek bu durumda onun deli olduguna kesin karar vercekler ve deli hastanesine gidecek:icon_whis.uff bu bölumu çok merak ediyorum. eSzra_ 02-05-08, 11:13 Buarda fragmanda birsey dikkatimi çekti. lalenin resimlerini tutan kadir iyi bakarsaniz anlarsiniz. Acaba ne olacak simdi laleye.Menekse ile halilde kalir ama ordan gider kisa sure sonra.dizimize son bir gun kaldi:icon_whis ilkay_33 02-05-08, 11:20 Buarda fragmanda birsey dikkatimi çekti. lalenin resimlerini tutan kadir iyi bakarsaniz anlarsiniz. Acaba ne olacak simdi laleye.Menekse ile halilde kalir ama ordan gider kisa sure sonra.dizimize son bir gun kaldi:icon_whis ya cidden ben laleye çok üzülüyorum umarım kurtulur bu beladan ilkay_33 02-05-08, 12:44 sesli fragmaı şimdi izledim gerçekten çok yazık laleye adamlar onu kaçırıyorlar inşallah kötü birşey yapmazlar kadir çok fena dövecek :( mustafanın rol yaptığını doktorlar anlıyorlar galiba çünkü deli raporu verirsek hapisanede yatmaz dediler umarım vermezler o raporu aslında mustafa çok akıllı bakın ne diyor kendi kendine akıllılık sökmez deli olacaksın eminenin sözde kocası mustafayı öldürtüyor bu çok açık belli bence ölür bu bölümde yada haftaya zaten bu haftadan sonra 2 bölüm kalacak ondada halilin geçmişine yönelirler derken son haftada menekşe ile halilin mutluluğunu gösterirler diye düşünüyorum kıvanç_simge 02-05-08, 14:15 Menekşe ile Halil artık yani rayından çıktı kanımca :img-tomat Offfff noluyo yaa !! Bu bölüm fuLL lale olucak fazla sahne göremicez qene:icon_sorr:img-cray: Yaaa romanTizm istiyoRum zaTen biticeK..... Neden böyLe yapıyoLaR.. VaLLa kızmayın bana ama aRtık çok sıkıLdım Sırf Kıvancım var diye izLiyoRum iLk ßöLümLeR süpeRdi:icon_sorr Çok özLeDim vaLLa... nagihan_25 02-05-08, 14:22 sesli fragmanı zilemedim ama özeti okudumm.. Lale'ye çok özüldüm yaa başına neler gelecek ... Mustafa bence ölür bu bölümde ..dizi zaten bitiyor.. Halil'in geçmişini de çok merak ediyorum.. =(:icon_sorr Hasan sinir etti beni herşeyde karısını suçluyor İnşallah dizi mutlu bir sonla biterr çok üzüldük bu dizide:icon_sorr:img-cray: karayilan 02-05-08, 14:50 Ya arkadaslar belki lalenin bole olmasi hayirli ise bas vurar: belki yusuf geri gelir turkiyeye daha dogrusu diziye. Laleyi kurtarir falan. Ama bu saaten sonrada bilemem artik insallah geri gelir ... Laleye ginede uzuluyorum insallah kotu bise yapmazlar ona ilkay_33 02-05-08, 14:52 Menekşe ile Halil artık yani rayından çıktı kanımca :img-tomat Offfff noluyo yaa !! Bu bölüm fuLL lale olucak fazla sahne göremicez qene:icon_sorr:img-cray: Yaaa romanTizm istiyoRum zaTen biticeK..... Neden böyLe yapıyoLaR.. VaLLa kızmayın bana ama aRtık çok sıkıLdım Sırf Kıvancım var diye izLiyoRum iLk ßöLümLeR süpeRdi:icon_sorr Çok özLeDim vaLLa... düşüncene saygı duyuyorum arkadaşım amaaaa...bu bölüm buram buram romantizm kokucak menekşe ile halilin mutluluğunu bol bol görücez evet lale sahnesi var ama ben o kadar umursamıyorum Tugçe.Boz 02-05-08, 14:54 Ya arkadaslar belki lalenin bole olmasi hayirli ise bas vurar: belki yusuf geri gelir turkiyeye daha dogrusu diziye. Laleyi kurtarir falan. Ama bu saaten sonrada bilemem artik insallah geri gelir ... Laleye ginede uzuluyorum insallah kotu bise yapmazlar ona katiliyorum sana ..:good:. ya evet yusuf belki gelir ama bu saaten sonrada bo$a :icon_whis ya herkes lalenin tecavuze ugricak diyolar ... ya olmaz yaa boyle bisey ... neyse 1 gun kaldi ... 33. bolume :happy0064:happy0064 ama malesef ben bakamicam pazar gunu yada sali okulda izlerim artik ...:img-cray::img-cray::img-cray: MeNeKsE IlE HaLiL 32>33 Tugçe.Boz 02-05-08, 14:57 düşüncene saygı duyuyorum arkadaşım amaaaa...bu bölüm buram buram romantizm kokucak menekşe ile halilin mutluluğunu bol bol görücez evet lale sahnesi var ama ben o kadar umursamıyorum YA ARKADASLAR ben halilin cantasini ozledim omuzuna takip gezdi o canta sonra ... ne bilim sokaklarda menekseyle gezdigi gunleri...:img-in_lo ama malesef bu son bolumler ...:img-cray: MeNeKsE IlE HaLiL:love05::love05::love05: *yildiz* 02-05-08, 15:24 YA ARKADASLAR ben halilin cantasini ozledim omuzuna takip gezdi o canta sonra ... ne bilim sokaklarda menekseyle gezdigi gunleri...:img-in_lo ama malesef bu son bolumler ...:img-cray: MeNeKsE IlE HaLiL:love05::love05::love05: ben o canta'yi unutmustum, iyiki hatirlattin Halil'e ona cok yakisiyor'du hic yanindan ayirmiyordu bir cantasi bir'de Menekse'si vardi :img-in_lo Menekse&Halil 02-05-08, 15:48 oleyy dizimize bi gun kaldi...:):) cok mtluyum..:) meneksem&halilimi cok özledim cok mutluyum lale icin cok uzldm.. insallah yusuf abim geri gelir de...:( ozledik walla:img-cray: eSzra_ 02-05-08, 22:44 YA ARKADASLAR ben halilin cantasini ozledim omuzuna takip gezdi o canta sonra ... ne bilim sokaklarda menekseyle gezdigi gunleri...:img-in_lo ama malesef bu son bolumler ...:img-cray: MeNeKsE IlE HaLiL:love05::love05::love05: evet ya bende özledim o çantayi halil hiç ayirmazdi yanindan. hahah hata bir kaç bölum önce abim sormustu halilin çantasi nerde hayret onunla tuvallete bile giriyordu diye dalga geçti ama gerçekten çantayi özledim. neyse dizimiz baslicak az kaldi artik yarim gun filan 3z3_fr 02-05-08, 22:47 evet ya bende özledim o çantayi halil hiç ayirmazdi yanindan. hahah hata bir kaç bölum önce abim sormustu halilin çantasi nerde hayret onunla tuvallete bile giriyordu diye dalga geçti ama gerçekten çantayi özledim. neyse dizimiz baslicak az kaldi artik yarim gun filan evet canlarim yhaa çantaa !!!! :icon_whis aahh ahh sadece çanta olsa ilk bolumlerin herseyi ozledim ben !!!! ahh aklima bise geldi size de bi sorim bakalim ne diceksiniz arkiler.. yha dizimiz bitince acada ilk bolumden basliyarak tekrar koyarlarmi ... hani gunduzler filan ... Kıvanç_aşkım 02-05-08, 22:55 off bu akşam yine laleyle uğraşcaklar kesin :img-cray: bizim çifte kumrulara bişey düşmücek. biz aşk dolu bölümler istiyoruz:img-cray: senaryoda kıtlık mı çıktı?niye son dakika laleyle uğraşıyolar.. duyduğuma göre dizi kötü sonla bitiyomuş belkide kötü son lale yüzünden olucak yani halil onu kurtarmaya gidicek biri halili vurucak falan filan... son bölümleri izliyoruz zaten doğru dürüst bişeyler izletin bize...:img-cray: eSzra_ 03-05-08, 08:52 evet canlarim yhaa çantaa !!!! :icon_whis aahh ahh sadece çanta olsa ilk bolumlerin herseyi ozledim ben !!!! ahh aklima bise geldi size de bi sorim bakalim ne diceksiniz arkiler.. yha dizimiz bitince acada ilk bolumden basliyarak tekrar koyarlarmi ... hani gunduzler filan ... wallah bilmiyorum ezelcim ama ben kesin yeniden bakcam neten. ilk bölumden sonuna kadar.neyse bugun dizimiz basliyor merak icindeyim. o güzel sahneleri merakla bekliyorum:img-in_lo Menekse&Halil 03-05-08, 09:13 yaaa kotu son olmasinn!!!!!!!!!!:img-cray::img-cray: ztn dizi basladigindan beri hep agliyoruz son blmde de aglatmasinlar bizi...:( ama bu aksam cok mtlu olceklerrr:):) laleye de cok aciyorum ama napalim soleseydi kadire bole olmazdi... nyse dizimize 11 saat kaldii:):) *yildiz* 03-05-08, 09:57 evet canlarim yhaa çantaa !!!! :icon_whis aahh ahh sadece çanta olsa ilk bolumlerin herseyi ozledim ben !!!! ahh aklima bise geldi size de bi sorim bakalim ne diceksiniz arkiler.. yha dizimiz bitince acada ilk bolumden basliyarak tekrar koyarlarmi ... hani gunduzler filan ... bende ilk bölümlerini coook özledim o yüzden indirmeye basladim bile böylece istedigim zaman istedigim sahneleri tekrar ve tekrar ve tekrar ... izleyebilirim ama tabiki TV'dede yayinlarsalar, oradada izlerim mrs.clooney 03-05-08, 10:51 ben diziyi ilk bölümünden itibaren takip ediyorum.bence gayet güzel bir dizi ama ilk bölümlerdeki heyecan bu şimdiki bölümlerde yoktu taki geçen haftaki bölüme kadar.bu lale ye acıyorum ben ya.adam bela oldu kıza.mustafa da hapiste yatmamak için belli ki deli rolü yapcak ki bence biraz var adamda zaten. edayd 03-05-08, 21:08 Bşladııı ve çok süperdi ya menekşe:''Anne biz dün gece ..'' annesi:''aa ölemi çok sevindm'' çok şeker yaa .. ay bide kahvaltı hazırlamaları vrya bornozlaaa:img-in_lo çok romantikleer .. Kapı çaldı kim geldi yaaa :icon_evil Şu anda reklammm ''Callsell'' :icon_neut:dito Artık gına geldi yani bu reklamlardaannnnn .. berivan_ 03-05-08, 21:23 Ayyy ilk parti simdi neten izledim...Halil ile Menekse nekadar mutlulardi öyle sabah sabah yatakta,tu tuuuuu masallah:img-in_lo Menekse ninesinden özenipte nekadar guzel bir benzetme yapti ama agac sözu ile,yani Menekse'nin söyledikleri cok ama cok anlamliydi.Halil yataga cicekleri sacmis masallah,pekte romantik canimmm:img-in_lo ilk basta anlamadim Menekse'nin kalktiktan sonra neden sasirdigini ama kizimiz meyersem cicekleri gördugunde saskoloz oldu,eee geriye aldigimda anladim ancak bende,kendini kaptiripta gitmekte pek baska oluyor canim:img-blush Mistik beyni noksan kimden delu oynama fikrini aldi,onuda anlamis olduk...eee insanda calisan bir beyin olmadiginda mecburen baskalarin dediklerini yapicaksin dimi ama:img-pilot o cayvida bir alem yaw,Mistik noksani kogusta höd höd esti diyemi herife delu raporu vericekler,heyyy ne gunlere kaldik heeey:img-hyste MiSz_CaniSi 03-05-08, 22:15 Halil intikamini mustafinin ruyasinda aldi :img-hyste:img-hyste icim rahatladi ama fragmanda sanirim kanlar felan da gosterdi acaba daha kotu mu olacak yoksa bi sekilde emine nin kocasi iceri girebiliecekmi Bolum Lale ile yusuf arasinda gecciyor biran yusuf donecekmis gibi hissine kapildim lale nin yusufu hatirlayisi bile yusufu nasil kendini ozlettigni dusunuyorum laleye nasil tuzak kuruldu bence kiz intihar edicek sonunda kimsesi kalmadi bence yusuf da affetmez umarim gelecek bolum 1 bolumcuk gelir bu kadarini yapamaz mi :img-cray: 33.bolumun sonunu iple cekiyorum berivan_ 03-05-08, 22:34 Gözu kör olasica Suheyla kendince kafasinda senaryo kurmus ve sonradan Kadir'e bir guzel anlati,acayip kizdim,yaw guya hanfendi Lale'nin aksam vakti bir adam ile fingirdesmesini görmus peh peh,gördugu seyin fingirdesme oldugunu saniyorsa kadin hic birsey bilmiyor yani:icon_evil Lale'nin yataktaki cektirdigi resimlerde kizin uyudugu ve kendinde olmadigi cok belliydi,ama iste safsan inanirsin o resimlerdeki seylere herhalde,ayni Yusuf'un ailesinin inanicagi gibi (henuz gelmedim oraya malesef:img-blush) Mistik piskologlarla konustugunda herif Menekse'nin tum ailesini öldurucegini söyledi,bumudur simdi yani kendini psikopat göstermek,anlamadim:icon_whis Hasan'da Menekse'nin pastaneye ise aldigi kadina pek iyi gözle bakmadi,bakalim Hasan'in yeni Helga'si o kadinmi olucak:icon_whis MiSz_CaniSi 03-05-08, 22:51 Ya su euro d nin reklam anlayisini ben cozemedim neyin pesinde ya 2.5 saat reklam icinde sirf su reklamlar sirf 1 dizi eder gelde sinir olma vallah final bitsin kurtulacam bu reklamdan az kaldi :icon_whis:icon_whis neyse lale heralde eski bataga yada intihara kalkisacak gibi yada polis onu son anda kurtarirsa iyi olur menekse ile halil sahneleri azdi herzamanki gibi 34.bolum fragmani sirf bekliyorum berivan_ 03-05-08, 22:58 Halil dustayken nede guzel sarki söyledi ama,eee adamin keyfi yerine geldi dimi ama:img-hyste Yaw Mistik harbiden tirlati,ötlek sey ne olcek,adam bir ruya gördu ödu koptu herifin,neymis onu mapustan cikarticaklarmis,oldu canim daha ne istersin:icon_evil oradaki adamlarda dogruyu konustular ama"egerki lesin varsa cek cezani" bosuna dogru söyliyeni dokuz köyden kovarlar dememisler dimi ama:img-pilot Halil Mistik'a biacgi saplamadan önce nede guzel bakipta gulumsedi ama,yani itiraf edeyim o sahneyi izlerken bende korktum aynen Mistik gibi:img-hyste ne biliyim Halil'in bakislari filan,superdi yani:good: Kivanc o sahneyi cok guzel oynadi bence,emme umarim onu ileride katil/kötu adam olarak filan görmeyiz bir dizide:img-blush hewal 03-05-08, 23:08 Lale umarım nasıl olsa kurtulamıyorum bu bataktan deyip taksiciye birlikte olmak istermisin tarzında birşey söylemez :icon_whis :icon_whis Bu bölüm Kadir'de Süheyla'da Hasan'da beni çok gerdi...Süheyla ve Hasan'ı bir nebze anlıyorum ama Kadir :img-tomat.Hani değişmişti Kadir anlamadan dinlemeden yaptıklarını çok yadırgadım.Lale'ye birşey olursa yada olanları öğrenirse Kadir ne yapacak yine yatağında ağlayıp duracakmı..Kaçıncı pişmanlığı yaşaması gerek... Lale'yede kızdım baştan anlatsaydı böyle olmazdı..Arabanın içinde kurtulmak için sarfettiği çabayı binmeden sarfetseydi:icon_whis Birde Menekşe ile konuşurken kendimi kuratramadım ama keşke senin yolunu süpürebilseydim gibi bişey dedi ne demek istedi anlamadım:icon_whis MiSz_CaniSi 03-05-08, 23:11 Menekse laleyle konusurken bende cok sey ugradim tecevuz vs... yine tuaf oldum bir kadinin basina gelebilecek kotu seylerden birisi menekse aile detegisi halilin destegile kurtuldu peki lale siginabilecegi yok halile menekse den baska lale den korkuyorum basina bela gelicek diye peki mithat amca ya ne oldu diziden ciktimi acaba gostermediler oda kendini ozletti Hatiies 03-05-08, 23:11 Ya ben bu bölümü hic zevkle izleyemedim! Nedenmi??? Reklamlar yüzünden!!!!! Ya resmen 2 saat reklam izlettiriyorlar bize! Biktim artik yaa sinirden aglicaktim nerdeyse..!!!!!! 10 dakika dizii var, sonrada 20 dakika reklam! Olacak is mi bu kardesim! Dizinin tadi kalmadi o reklamlarin yüzünden. Özellikle su callsell denen reklamdan Allahimmmmm sen bana sabir ver. Su dizi icin izliyorum zaten o reklamlari, birsey kacirmiyim diye! Ama dizi bi bitsin varyaa...... Oyle rahat edicemkiiiiiii kendimi zor tutuyorum su an! eSzra_ 03-05-08, 23:13 Aii ilk sahneler superdi ya hele halilin banyoda sarki söylemesi allahim koptum resmen nasilda söyluyo:img-hyste.bu bölum meneksenin ailesine gicik oldum bir tek nineye degil allahim bir an ben bile suheyla ve hasani bogmak istedim. halilde kendini zor tutu gerçekten halil bagiracak falan sandim ama o yine anlayisliydi.Laleye çok üzüldum ya kizin basina neler geldi,dinlemediler bile kizi. buarda mustafa öldumu gözu açikti ama belki gebermistir öyle umarim olmustur:icon_whis.bide bu reklamlar varya beni birgun öldurecek allahim ne çok reklam veriyorlar ya tamam 2 reklam yeter bunlar en az 6 reklam veriyorlar hele callsel en gicigi.ha fragman çiktimi arkadaslar? MiSz_CaniSi 03-05-08, 23:16 Ya ben bu bölümü hic zevkle izleyemedim! Nedenmi??? Reklamlar yüzünden!!!!! Ya resmen 2 saat reklam izlettiriyorlar bize! Biktim artik yaa sinirden aglicaktim nerdeyse..!!!!!! 10 dakika dizii var, sonrada 20 dakika reklam! Olacak is mi bu kardesim! Dizinin tadi kalmadi o reklamlarin yüzünden. Özellikle su callsell denen reklamdan Allahimmmmm sen bana sabir ver. Su dizi icin izliyorum zaten o reklamlari, birsey kacirmiyim diye! Ama dizi bi bitsin varyaa...... Oyle rahat edicemkiiiiiii kendimi zor tutuyorum su an! aynen canim ya bende yazdim sirf reklamlar 1 dizi eder yaa sinir ettiler vallah bende sirf dizi icin katlaniyorum baska care yok menekse ile halil aski icin dayanalim hatties cim :img-wink::img-wink: Fragman hala cikmadi mi acaba bekliyorum Umarim lale intihara kalkismaz yoksa uzulurum kizin haline menekse de kotu olur Mustafa nin durumu belli Hatiies 03-05-08, 23:18 Aii ilk sahneler superdi ya hele halilin banyoda sarki söylemesi allahim koptum resmen nasilda söyluyo:img-hyste.bu bölum meneksenin ailesine gicik oldum bir tek nineye degil allahim bir an ben bile suheyla ve hasani bogmak istedim. halilde kendini zor tutu gerçekten halil bagiracak falan sandim ama o yine anlayisliydi.Laleye çok üzüldum ya kizin basina neler geldi,dinlemediler bile kizi. buarda mustafa öldumu gözu açikti ama belki gebermistir öyle umarim olmustur:icon_whis.bide bu reklamlar varya beni birgun öldurecek allahim ne çok reklam veriyorlar ya tamam 2 reklam yeter bunlar en az 6 reklam veriyorlar hele callsel en gicigi.ha fragman çiktimi arkadaslar? Aa evet evet cok komikti yaa o sahne yani Halil'in banyoda sarki söyledigi sahne... Menekse telefonda konusuyor, oda banyoda sarki söyluyor, cok komiktii valla:img-hyste Ve bende Halil'in, Meneksenin babasina patliyacagini sanmistim ama boyle birsey olmadi... Keske orda patlasaydi, bende rahatlardim ozaman :icon_whis Ahh Esracim sormaaaa ben kafayi yedim bu gün, o reklamlar hayatimi mahfediyor yaa:icon_sorr Hic birsey anlamadimki bu bölümden!!!!!!! 90_SANEM_90 03-05-08, 23:21 Menekse ile Halil sahneleri herzamanki gibi süperdi ama sanki biraz azdi ya .... daha fazla görmek istiyorum artik su son bölümlerde .... bence mustafa ölmedi .... kendi elini kesti ...o ölürmü ya, adam dokuz canli .... ileri zekali ne olacak.... artik üc bölüm kaldi neler olacak bakalim .... bu mustafa galiba finalde geberecek bu gidisle .... laleyede yazik oldu insan bi dinler demi kadini önce ...laledede suc var aslinda haber verecekti birine beni tehdit ediyorlar diye ... berivan_ 03-05-08, 23:22 Nekadar beter bir ailesi var Menekse'nin yaw,Lale eve gelmis,kiz iceriye girmeden kizin uzerine atladi bu babasi kilikli Kadir:icon_evil sen ilk önce bir guzelce kizi döve ve sonradan da dur kacma diye,neden kaciyon diye bagir.Yaw herkes herhalde kacar dayak yedikten sonra dimi ama:icon_evil Hasan efendide bakiyorumda namuslu havalarina burundu yine.Ne demek "sen butun gun fingirdes ve sonradan gel utanmadan bizim yuzumuze bak"bu herif aslinda Lale'yi degilde kendini anlati orada.Kendi masallah nekadarda cabuk unuttu kendi yaptiklarini:icon_evil Onca bölumdur bosuna demiyoruz Menekse ha bire elbise degilde uzerine pantoln filan giysin diye.Nekadar guzel olmus kotun uzerine sari badisi ile,o renk bilem nekadar cok guzel gitmis Sedef ablama,yani nasil derler acik renkler hani insana ayrica bir guzelik katar (buna benzer birseyler)bosuna dememisler.... Suheyla'nin anneligine ve oldugunlugunada koca bir yuh demek istiyorum sadece,bukadarmi acimasiz olur insan yaw.Kadin kendi kafasinda kurdugu senaryo ile ailesini bir guzelce kiskirti,ne diyeyim gurur duysun eseri ile:icon_evil eSzra_ 03-05-08, 23:26 Fragman yok sanirim. Ama arkadaslar simdi bu olaydan sonra yusuf abimiz geri gelmesinmi istanbula yani karisi neler dedi telefonda gelir belki ha? ne dersiniz. Belki son bölumlerde yusuf abimiz olur aiii ne güzel olurdu yaw:img-icecr MiSz_CaniSi 03-05-08, 23:27 callsell .... programi olmasi ratingler duzunli sekilde gelir orasi kesin insanlarin tahamullu yok sirf dizi icin katlaniyom hele dizi bitsin 3 hafta sonra ben kanald yi ne yapacagimi bilirim email aticam :img-tomat Neyse Ya fragman yok heralde umarum yarin gelir yaa meraktan catliyam patlicam Kadirin hali ne olacak cok merak ediyorumm onun da mutlu olmayi hakkediyor senaristler birisini ayarlasinlar yaa yazik kadire :good: ssvshy 03-05-08, 23:49 süheylaya sinir oldum ve artık ben bu kadına acımam hadi oğlunu anlarımda kocamın başını belaya sokma diyor bunu söylerkende öyle koruyucuki bir kadın bunu ancak severse yapar ve bu kadın hasan gibi birisini koruyor hayır bu karaktersiz kadın anlamadan dinlemeden bunu yaptı aklı sıra ben doğruyu gördüm beni adamdan sayıp dinlemediniz alın işte dedi noldu yine herşeyi batırdı çok sinir oldum ona kadirede diyecek lafım yok anlamadan yaptı yapacağını ama ona bu yaptığının cezasını annesi ayseli hatırlatarak ve halilde tekrarlayarak verdi menekşenin verdiği destek güzeldi bölüm lale ve deli mstık üzerine kurgulandığı için pek bişey yoktu mithatın lafı sırf unutludu mantık hatası olmasın diye geçti halil menekşe herzamanki gibi :good: gerçi bölüm beni şaşırttı fragmandan ötürü beklediklerim çıkmadı bir arkadaş adını unuttum mıstıkın intihar edeceğini söylemişti tahmini çıktı tebrikler yapmış ama korkak mıstık sadece serçe parmağını kesmiş başka yerinde kan yoktu deliye yatma hallerine çok güldüm oyuncuyu :happy0064 berivan_ 04-05-08, 00:14 ssvshy, ne diyeyim yerden göge kadar haklisin.Suheyla beni sasirtmakla kalmadi,acayip sinirde etti.Hasan nekadar canavar bir baba ise Suheyla'da aynen okadar canavar bir anne.Kadir'e ne demeli onuda bilmiyorum,onun Lale'yi dinlemeden indirdigi tokatlar beni Menekse'nin zamanina geri göturdu malesef:img-cray:nekadar siddeti seven bir aile bunlar.Daha önce yazdigim gibi yani bir Menekse'nin birde ninenin siddet kullanmadigi kaldi:img-blush Kadir efendi birde Lale'yi dövdukten sonra utanmadan onunla konusmaya gidicekmis,yuzsuz sey ne olcek:icon_evil Suheyla'da tuturdu ben hakliyim,ilk basindan beri beni dinleseydiniz sözlerini ve aynen papagan gibi ha bire tekrarladi o sözleri,neymis canim egerki Lale sucsuz ise neden agzini acipta konusmamiz:icon_evil kizi senin oglun bir kerem dövmekle beter etti,kizin herhalde ödu kopmustur yedigi dayaktan sonra agzini acmaya,yani ne derse desin inanirmi kine sankim ona pesin hukum vermis bir aile dediklerine:img-cray: Nekadar aci yani,herkes ama herkes ne yapmis olursa olsun ve yasamis olursa olsun bence ikinci bir sansi hakkediyorlardir (tabi ki insanlara baglidir bu).Lale kendine bir hayat kurmaya cabaladikca gecmis onu birakmadi ama iste ne yazik ki kocasinin ailesi ona sahip cikmadi:img-cray: Lale'nin Yusuf'a gecmisini anlatiklari sahne bence cok seyi acikladi.Orada ne olursa olsun Lale'yi kabul eden bir Yusuf gördum ben (nasil o cani ailenin oglu ise anlamis degilim ama neyse).Lale'nin son sahnede Yusuf ile konustuklari bana nedense sankim Yusuf geri gelebilirmis gibi geldi,ve umarim öyle olur ve Yusuf geldiginde de hem annesine hemide tum ailesine gurler,cunku bunu onlar hakkediyorlar:img-pilot Mistik'in canina kiyicagini sanirim ben yazmistim canim,ki yazmamis olsamda tahmin etmek okadar da zor degildi,herifin tipinden belliydi kendine birseyler yapicagi.Hemide canina kiymasi onun deliligini ispatlamiyormu bir nevi,belki o yuzden giristi herif kendinin bir yerlerini kesmeye?bakariz ki herif deli raporu ile siyrilir leslerinden hiiii:img-pilot x sinem x 04-05-08, 00:59 Canlarim bende sizlere katiliyorum..su reklamlardan inanin dizinin hic tadini alamiyorummm! :img-tomat Ya eziyet resmen ya eziyet..baska birsey degil :img-tomat Ya dizinin kendisi toplasan 1 saat 20-25 dkk falan sürüyor..gerisi hep reklam...hr 10 dakikada bir rklam verilirmi??? Eskiden bir hp heycanli yerlerde reklam veriyorlardi..ssimdi gereli gereksiz her yerde..birde su kisa reklam yokmu allahimmm Valla inanin su güzelim dizi bitti diye nerdeyse sevinicem böyle eziyet cekmemk icin:fighting2 Ya neden bilmiyorum ama ben bu bölümden hic keyif alamadim..yani MIH sahneleri saymasak tabii :img-blush Basi süperdi yha..Halil cicek doldurmus odaya..sonunda muratlarina erdiler :img-in_lo Sonra banyo yaparken sarki söylemesi :img-hyste koptum orda.. Halil giyindirtmedi Menekseyi..bornozlu halleri cok sekerdi. Ama n yalan söyleyim Halil menekseden öpücügüü aldiktan sonra onlari tekrar yatakta görmek beni sasirti :icon_whis Yuuhh dedim bi an..haha onca yasanan seylerini acisini cikariyorlar :img-pilot Laleye bende cok üzüldüm.yazik kiza..yeni bir hayat baslamak istiyordu..Züheylala diyeck söz bulamiyorum...Kizi anlamada dinlmeden attip tuttu... Ama asil o resimler Dogantürk ailsinin eline gecince cok fena olacak..Hele Hasana artik pes diyorum..bu kadar olur..adamin yapmadigi serefsizlik kalmamis hala namusdan bahsediyor..ama Pasthanede alisan kadini süzünce birsey olmuyor tabi :img-tomat Peki Kadire ne demeli?? Hic sevmedim bu bölüm Kadiri bana 1.bölümdeki halini hatirlatti.. Ya birde ben Sebnemi bir türlü sevemedim..neden bilmiyorum ama bana cok itici bir cocuk gbi geliyor..herseyi burnunu sokuyor..Sürekli "Menekse..menekse" diyor Birde cok geveze bir cocuk yaw :img-hyste...Gerci oda cocuk iste ama sevmedim bir türlü.. Mithat-Emineyi bu bölüm hic görmedik...umarim Mithatda diziden cikmamistir..ama cikmamistir ya bizleri hycanladirmak icin öyle yapiyorlardir. Acaba kendini nasil afftirecek?? Ha birde Mistik vardii..ya bu herif gerekten manyak..O nasil cesaret edebilmis ellini- ay pardon parmagini kesmeye :img-hyste Deli raporunu alsa yeridir yani..ama onun icin röl yapmaya geregi yokki zatn -hehe Bence ölmez..yani en azindan simdi ölmez.. ya arkadaslar benim merak ettigim sey acaba final nasil olacak?? Yani finalden önceki bölüm o kadar heycanli bitmeli ki Finalde "Final" olsun yani. Acaba bu Mustafa yine kacacak mi?? Yani M-H öldürmeye kalkarsa?? Nyse gece gece gaza geldim baya cosmussum.. Menekse&Halil 04-05-08, 08:04 menekşe & halil shnelerii: çok güseldi çok begendim omlet felan yptılar cok sekerlerdii:)sonra halilin banyoda sarkı solemesı glmektn oldm:)...sonra beraber dısarıya felan cktılar halil yatagı ciceklerle dldrmstu..cok begendm bu hfta herseyın acısını ckrdılar kısaca...:love05:cok da ıyı oldu.. mıthat amcama glnce... mthat amca kske kaybolmasaydı ama bnce gerı gelır emınım bırakp gtmez dızıyı yanı tek aksıyon o klmstı srda:)zynebı de hanı bosta kalmasn dıe gsterdılerrr:img-hyste. mstıka gelince: dktorlara nası da anlattı vallaha kptuk ailecek..:) onun anca elini kesmeye cesaretı war..bı ara cdden delrdi znnttm ama sora anladm oyun yptıgını..grcı rol ypmasna grk yk o ztn DELÜÜ...ama nyse bu blm yıne matrak ,, güzel oynadıı:):) lale & mnksenın ailesii:: süheyladan nefret ediyorum...nefrett...o kadın dn aksam bnı ole kzdırdı ki.. hemen herseyı blmeden kadıre soledı..ortalıkta bısı oldugunu pekala saklayablrdı nrden bılıodu lalenın ısteyerek gttıgını o admlarla..gcn blmde doru durst sey etmeden vrdu kıza..lale de krktu demekkii..kadiri ole grnce 1.blm aklıma gldı we cok kotu oldm bı kez dha nfret ettm kadirden...bi kez dha kzdm bi kez dha oldrmek ıstedm hasanı we kadiri....:( lalemm yazık sana...o taksici de laleye t..vz felan bı halt yemese bare..kıza ole nası bktı adı adam...ayhh cok snr oldm..smdık aglıoda lale..bı de ysf abımı aradı cnlarmm ayrılcekler ama ysf abm gelr ıns...:img-cray:blkı de glr bakarsnz..bnce o fotolar ulasmıcak doganturk aılesıne..yanı hc dusunmuyolar mı o kzn ysf ıcn herseyı brktıgını ona delı gbı asık oldugunu blmıyolarmı hpsı o SUHEYLAnın yznden sınır oldm ona acımıyorm artık... ama ıns laleye bsı olmaz..cnm cok uzldm..en byk dstek yıne MENEKSEMden gldı cnmm bnm..:)cok da ıyı yptı...harıka bı blmdu bncee:) sarıseren 04-05-08, 09:20 Bölümün en başları harikaydı:happy0064Menekşe ve Halil'in bütün sahnelerine bayıldım:img-in_loBornozlu halleri de çok şekerdi:) Lale'ye de çok üzüldüm.Yazık kızın resimlerini çektiler.Artık dönemez herhalde Yusuf'a...Kadir falan da anlamadan dinlemeden hemen dövdüler kızı.Ya bir durun dinleyin ne diyecek.Lale de niye anlatmadıki Menekşe'ye gerçeği.O da ayrı bir tuhaf:icon_whis Mustafa'dan da kurtulamadık gitti.Fragmanda gördüğümüz sahne kendini yaraladığı sahneymiş.İnş. kan kaybından gider:DYerde kanları gösterdiğinde bunun gözleri açıktı belki ölmüştür:img-pilot anibal_1986 04-05-08, 09:54 İlginc bir bolum oldu.anlamadan dinlemeden dövmeler falan.. aynı meneksenin durumları işte.. murat daltaban(mithat) ı gazete ve televızyon röportajlarında goruyorum ama.. bolumde goremedım.ismet bile daha cok cıkıyor artık :D mustafanın da birsey oldugunu sanmıyorum..neden yanında yatan adamı gostermedıler.. ya onu da indirdiyse :D berivan_ 04-05-08, 10:02 x sinem x, agzina saglik canim,nedense bende Sebnem'i hic sevmiyorum, sevemedim yani kizi görunce sinirlerim tavan yapiyor.Ha bire Menekse ve anneme nezaman gidicegiz diye tuturmasi iyicene sinir etmeye basladi beni:img-blush hem ilk kez Hasan'a hak verdim,Menekse'nin basina Emine yuzunden cok kötu bir olay geldi ama onlar Sebnem'i evlerinde tutuyorlar,her nekadar o cocugun bir sucu olmasada insan tabiki istemez öyle bir annenin cocugunu evinde dimi ama (cok kalpsizmisim gibi oldu belki ama siz anlarsiniz herhalde ne demek istedigimi:img-blush) aslinda Sebnem'in o evde nekadar yeri yoksa Hasan'inda yok ama:img-pilot sarıseren,Lale'nin neden gercekleri Menekse'ye söylemdigini bende anlamadim ve kizdim hata,ama Lale konusmasinin devaminda kendince bir aciklik getirdi neden anlatmadigina.Kiza konusma hakki vermedi Doganturk ailesi,dinlemeden etmeden giristiler ve kizi dövduler:img-cray: simdi bunlara Lale gercegi anlatsada inanirlarmi kine sankim dediklerine,hele basta o cadoloz Suheyla olunca:icon_evil Insanlar aslinda yaptigi hatalardan ders cikarmali ama Kadir ne hikmetse Halil'in "hersey görundugu gibi degildir herzaman,bunu herkezden cok sen iyi bilirsin"kendine sankim biraz gelmeye ve pismanlik yasamaya basladi (sonradan gelen pismanlikta sayilirsa artik). Kadir'in Lale'ye davranislarindan ben sadece tek birsey anlamis oldum,bizlere onca bölumdur gösterdikleri iyi Kadir aslinda iyi Kadir degilmis,onunda sigortalari atabiliyormus... Umarim Yusuf abi geri gelir ve ailesinede bir guzel laflar eder karisina davranislari yuzunden.Suheyla hanimda herseyi Lale'ye yikti ve kendini temize cikarti,ama asil Suheyla bir anne nasil olur onu hic bilmiyor.Hasan ile ikisi nasil 3 tane cocuk yapmislar anlamis degilim,hic birinde anne yada baba tipi yok bence,ben bunu anladim:img-pilot Hem Hasan onca bölumdur neden dizide oynuyor hic anlamis degilim,adamin bir ise yaradigi yok kine,sadece sinirler tavan yapiyor onu görunce:icon_evil Dun Kivanc'in dusta sarki söylemesine sasirdim desem yeridir,ama yalnis hatirlamiyorsam Gumus zamaninda Beyaz Show'a ciktiginda sarki söylemisti,ve hatirladigim kadariyla seside fena degildi:img-in_lo ama dunki sesi hic Beyaz'da sesini andirmadi nedense:icon_whis eSzra_ 04-05-08, 10:11 fragman gelmedi anlasilan:icon_sorr. Bu bölumde en sevidigim sahneler tabi Menekse ve halilin sahneleri. Allahim ne tatlilardi ama gunlerin yarisi lale ile ugrasmaktan bozuldu. çok sinir oldum suheyla ya gerçekten,hele kadir resmen dovdu kizi birsey anlamadan.nasil el kaldirir ona ya.simdi yine vicdan azabi çekecek ayni meneksede çektigi gibi ama bu sever uzulmicem kadire çunku kendi suçu eger pisman olursa:icon_whis.hasanada sinir oldum ama o zaten hep böyle artik alistim onun su manyak konusmalarindan:img-icecr Rüya 04-05-08, 10:34 Merhabalar herkese :) Yazmayali baya oldu bu basliga.. Kimse darilmasin ama diziyi tadinda bitiriyorlar :img-wink: Ilk bölümlerden aldigimiz tadi kimse alamiyor sanirim.. Sorunlar birer birer çözülüyor.. Dünkü bölümde az Menekse ile Halil sahneleri vardi ama süper sahnelerdi :img-in_lo çok severek izledim.. En azindan Menekse miy miy miy yapmadi =) Güzel bir çift gibi oynadilar Süper sahnelerdi.. Onun disinda tabii çok fazla Lale&Mustafa sahneleri vardi.. Laleyide hala anlamis degilim, insan bi açiklama yapar dimi? :icon_whis Ama oda biliyor.. Nasil olsa inanmicaklar =) Ama en azindan Menekse ile Halile söyleyebilirdi.. daha sonraaa.. hmm.. Zaten sonuna kadar izlemedim diziyi.. Reklamlara ii dayandim son reklamda artik YETER dedim!! Lale taxiye ben PC basina =)) Simdi netden izledim sonlarini umarim Mistik ölmüstür artik fazla uzamazda diye düsünüyorum.. :/ Son olarak arkadaslar.. Yusuf abisiz bi final istemiyorum!!! umarim bi sekilde seyirciyi dikkate alirlar.. çünkü gerçekten hepimiz onu çok özledik :icon_sorr Kıvanç_aşkım 04-05-08, 11:40 dün akşamki bölüm herşeye rağmen süperdi Halil in banyoda şarkı söylemesi çok komikti.:D Menekşenin omleti yere düşürünce yeri temizliycem demesi çok komikti.. Yazık Lalede senaristlerin kurbanı oldu yani son dakika böyle bişey oldu anlamıyorum..:img-cray: inşallah mustafa intihar etmiştir diyicem ama bence intithar etmedi..:img-cray: berivan_ 04-05-08, 11:51 Simdi tekrarini izledigimde birseyin farkina vardim.Hani Menekse Lale'yi kendi evine göturdukten sonra Lale salondayken Menekse elinde temizleme malzemesi ile geliyor ya? Hah iste o sahnede Lale'nin oturdugu kirmizi koltukt degilde karsidaki beyaz deri koltuk takimi varya? iste o takimin orada tekrar izledigimde bir gölge gibi birsey fark ettim,sankim bir elbise filanmi nedir??benden haric fark eden biri varmi diye sormak istedim:icon_whis Hasan'in "biz bukadar genis degiliz,butun gun asna fisne et,sonradan gel yuzumuze bak"deme sözunu tekrardan duydugumda acayip sinirlendim.Neden bu herif kendini temiz gibi gösterip Lale hakkinda öyle konusuyor.Kendiside ayni seyleri yapmadimi (ama fark Lale onun gibi birseyler yapmadi),neden erkek diye herseyi sinege cekiyorlar?bu cifte standardartlari (sanirim böyle yaziliyor)izlemeye tahamulum yokkkk:icon_evil Suheyla delusu neden Aysel hakkinda"biri mezara girdi,oglu perisan etti"dedigin anlamis degilim,sankim kadinin oglu cok sucsuz ve mahsum biri.Asil onun oglu Aysel'in basini yakti da kadinin haberi yok,onun cok mahsum oglu yuzunden Mistik gidip Aysel'i öldurmedimi sankim:icon_evil Offf sikinti bastiiii:img-pilot gizem_90 04-05-08, 12:04 dunku bölümü begendim.. özelliklede Menekse ile Halil sahneleri..:img-in_lo Lale'ye uzuldum, kizi oyuna getirdiler..Kadir'de nasil dovuyor Lale'yi ya.. Acidim resmen..:img-cray: ben dizinin sonunu bakamadim, Halil ve Kadir Lale'nin yanina gidiceklerdi.. Lale'de tam cikmisti Menekse ve Halilin evlerinden.. Ondan sonra ne oldu anlatabilirmisiniz..:img-wink: !..cC3R3Nn..! 04-05-08, 12:10 Menekşe'nin ailesine hiç bu kadar sinirlenmemiştim! Kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi,kendilerine üstün görmüyorlar mı..Sinir oluyorum,sinir! Özellikle öyle babaya..Tabi baba denirse.. Yusuf,Lale'ye "Senin de ailen olacak.." demişti ya,Lale'nin öyle ailesi olmasındasa hiç olmaması daha iyi..Sanki kendileri yetiştirmişler,Lale'nin üstünde emekleri varmış gibi vuruyorlar kıza.. Bunlara rağmen,Menekşe ile Halil çok iyilerdi..:img-wink::img-in_lo [.:Leyla:.] 04-05-08, 12:45 Dünkü bölümü hiç beğenmedim.Pek birşey yoktu.Menekşe ile Halil'in komik ve romantik sahnelerini saymazsak.Oda pek tatmin edici değildi. Mustafa meseleside lastik gibi uzadıkça uzuyor.Gerçi komik bir piskopat oldu,izlerken eğleniyor insan ama gende son bölümlere yakşamışken,Mustafa meselesinin kördüğümünü çözmek yerine üstüe bir düğüm daha bağlamak çok saçmaydı. Ama gende bu bölümde Mustafa ve Kadir performanslarıyla döktürdüler. ozlem68 04-05-08, 14:14 Menekse ile Halil sahneleri süperdi keske Menekse ile HAlil lalenin evlerine geldiginde zorla eve alsaylardi belki lalenin basi onlar gelmezdi cünkü Lale onlarin evinden ciktiktan sonra zorla bindirildi arabaya Hasan vallah pes laleyi orda zorla bindiriyorlar adam görüyo ve sadece lale diyip eve gidiyo süheyla birinci hasana akrabasi dediginde guzeldi ama sonra hic birsey bilmeden konustu bence öyle düsünmemeleri gerekirdi Lale cok degisti cünkü Giyim tarziyla felan yani Yusufu gercekten sevdigi icin ama iste Aile malesef kabullenemiyor Menekse ise cok guzel yapti laleyi hemen alip eve götürmekle gerci kadir dövdü ama yinede Kadir belki laleyi o kadar dövmezdi ama babasi yüzünden dövdü ya o kadar laf ettiki doldurusa geldi Mustafaya gülmekten bayildil ya neler anlatiyo nasi piskopat rolu yapiyor vallah Haftaya ins. hersey guzel olur edayd 04-05-08, 14:15 Dünkü Blme bayıldıımmmmmmmmmm! Menekşeyle Halil ne şekerlerdi öle ya:img-in_lo Bornozla kahvaltı hazırlamaları süperdi:img-hyste Snr Halil :''Şuanda aklımdaa .. omletten başka bişi yok'' dedi.Çok şekerlerdi yaaa:love05: Lale'ye gerçekten çok üzülüyorumm Yazık kıza:icon_sorr Mustafa'nın rüyası süperdi ya o kdr çok beğendimkii ah keşke gerçek olsa:img-grin2 Menekşenin babasının o pastanedeki kızla almanca konuşmasında yine öldüm gülmekteennnn:img-hyste O kdr süper komik konuşuyolarkiii:D Ya tek kelimeyle dünkü blm HARİKAAydı:good: ilkay_33 04-05-08, 15:25 ya çok güzeldi dünkü bölüm.. menekşem halilim süperlerdi tek kelimeyle ay o mutfaktaki halleri bakışmaları sarılmaları birbirlerini öpmeleri herşeyleriyle çok güzel vede şekerlerdi allahım bozmasın finaldede böyle görelim onları gelelim laleye resmen içim parçalandı en son bu kadar heyecanlandığım sahne menekşenin kaçırıldığı bölümdü onun gibi hissettim yazık kıza yaa :icon_sorr kadir çok kararsız bi tip nasıl desem kendi kendine karar veremiyor hiç halil birşey diyor hı taaam özür dilerim diyor sonra babası birşey diyor tekrar köpürüyor yani menekşe olayındada böyle oldu oturup düşünmüyor önyargılı davranıyor o süheylayada tüm dayaklar müstahak desem kendimden utanırım en iyisi demeyim yahu sende bi kadınsın dayak yemenin ne olduğunu biliyorsun bu yüzden şikayetçi değilmi bi gün yüzü görmemiş hep dayak hep küfür ama yook kendide laleye tokat attı hakaretler etti onların gözünde lale o yerden geldiği için ne yapsa suç lale ne yapsa kendini temizleyemez onların gözünde çok acıdım gerçekten çok üzüldüm laleye :img-cray: edit:bu arada yeni bölüm fragmanı çıktımı dün gece ssvshy 04-05-08, 15:55 cine5 te dizi magazin die bişey izledim menekşenin yaprak dökümünde kardeşi oynayan cemle evli olduklarını anlatıyordu bi dönem yoğun çalışıtğı için evde sorunlar olmuş bende bir ara menekşe halil ilk başlardaki gibi birbirlerine bakmıyor diyordum acaba bunun etkisi olabilirmi süheylanın laleyi anlamasını isterdim hiç düşünmüyormu benimde kzıım var başına neler geldi ve başına gelenlerin çoğunun sebebi biziz bu kızın kimsesi yok bu yüzden başına bunlar geldi bu yola düştü hemde zorla düşürüldü onunda bi şansa korunup kollanmaya hakkı var die hiç aklım almıyor bu kadını ilkay_33 04-05-08, 16:00 cine5 te dizi magazin die bişey izledim menekşenin yaprak dökümünde kardeşi oynayan cemle evli olduklarını anlatıyordu bi dönem yoğun çalışıtğı için evde sorunlar olmuş bende bir ara menekşe halil ilk başlardaki gibi birbirlerine bakmıyor diyordum acaba bunun etkisi olabilirmi süheylanın laleyi anlamasını isterdim hiç düşünmüyormu benimde kzıım var başına neler geldi ve başına gelenlerin çoğunun sebebi biziz bu kızın kimsesi yok bu yüzden başına bunlar geldi bu yola düştü hemde zorla düşürüldü onunda bi şansa korunup kollanmaya hakkı var die hiç aklım almıyor bu kadını 1)ben sanmıyorum ya öyle birşey olduğunu çünkü röportajını okumuştum kıvanç kasabalının yani sedef avcının eşinin evet sorunlar olabilir ama o kadar büyüyecek sorunlar değildir hem ikiside oyuncu ve birbirlerini anlarlar diye düşünüyorum hem iyi oyuncu özel hayatını işine yansıtmaz diyede ekliyorum :img-wink: 2)bu dediklerin nerdee süheyla nerdee benimde hiç aklım almıyor cidden yani hiç bardağın diğer tarafından bakmıyorlar süheylada hasan da kadirde böyle aralarında bi menekşe nine ve yusuf abi iyi çıkmış onlarada hayret ediyorum nasıl bunlardan farklılar diye yani evet düşünmeleri lazım olaylara tek yönlü bakıyorlar at gözlüğü kullanıyorlar resmen bu dediğim kötü amaçlı değil yani sadece önlerine bakıyorlar etraflarına bakmıyorlar olayların sadece sonucuna bakıyorlar yada ona bile bakmadan kafalarından senaryo yazıyorlar ve çok sinir oluyorum..:img-tomat Menekse&Halil 04-05-08, 16:30 ya kadir laleyi döwerken kızcaqızı nasıl yere dsrdu:img-cray:ustune hasan bı de tkme attı..Allah'ım bogacaktm o hasanı..halilimde zor engel oldu kendine ama ben hep o kadırle mstıkın meneksemi dövdugu shneyı hatırladm bı de hasanın yine meneksemi (evlenmek istemedigini söledi zmn da dvmstu) dövdugu shne aklıma gldı khroldm...:img-cray::img-cray: hee ayrıca mstıkın rüyası sprdı orda da kptumm:img-hysteallahım ruyaya bak ya komedidydi walla...adm ztn mnyk:):) selen_lin 04-05-08, 16:47 ben bu diziyi başından beri izliyorum ve dun menekşenin ailesine(nine hariç)hiç bu kadar sinir olmamıstım.bu arada dunku bolumde her ne kadar sınır olsam da mustafanın çok ıyı rol yaptıgı da bı gercek kotu rolu yapısmıs ustune menekşe ile halil de yıne cok tatlılardı bu en guzel gercek yusufu bırzcık da olsa gosterdıkelrınde sunu da anladım yusuf bu dızıde cok seymıs ve yoklugu aslında cok buyuk bı boslukmus:img-blush batuhan_gumus 04-05-08, 16:56 valla arkadaşlar bu bölümü ben izlemedim cnm da istemiyor şuan netten izlemeyi ama neler oldu tahmin ede biliyorum menekşe ile halil mutlu rüyadalar lale hiç iyi deil dayakyiyor kovuluyor mustafa deli numarası yapıp deli hastanesine gidiyor ve orda sözde saldırıya uğruyor ben pek inanmiyorum ya sonunu gördüm ttek sacma bir bölüm diyebilirim yani nerdesee 98% 3z3_fr 04-05-08, 17:06 bu bölüm açikcasi sinir oldumm !!! yane lale lale lale ve yine lale !!! menekse ve halil sadece en fazla basinda 5 dak surdu ondan sonrasi acayip sinir bozucuydu !!!! mustafa ins ölmüstür diorum !!! bide.... menekse bu bolumde çoooook guzeldi yhaa!! sari ustu ve kot pantolonuyla !!! gerçekten civil civil di !!! =D kaçınkurası 04-05-08, 17:12 Son derece gereksiz ve saçma bir bölüm olduğunu düşünüyorum. Menekşe Halil oldu, Lale-mustafa . Bari adınıda değiştirsinler dizinin !!! Son 3 bölüm kala, daha romantik, daha heyecanlı dakikalar izlemek isterken bizler, gereksiz bi yere uzandı senaryo. Bizene lale'den . geçmişinden, geleceğinden bizene yani. Tamam bir yan karakter üzerinde durulabilirdi. Ama koca bir bölümü üzerine kuracak kadar önemli bir karakter deil sonuçta. Hadi mustafa'yı anlıyorum dizinin tamamında büyük bir role sahipti ve şimdi sona yaklaşırken onunda nasıl bir son bulacağını merak ediyoruz. Gerçi onu bile çok uzattılar ama madem konu bulunamayacaktı, madem sakız gibi uzatacaklar, bize menekşe-halil mutluluğu göstermeyecekler di, ozaman neden 36 bölüm???? Bitirselerdi 32. bölümde.sırf ortada bi anlaşma var dizi şukadar bölüm sürmek zorunda diye, böle saçmalamaları beni çileden çıkarıyor doğrusu. zaten 1 sezonluk dizicik yapmışsınız. Oyuncular iyi, konu iyi, sezonun başından beri reytingler iyi. daha ne istiyosunuz. 3 bölüm daha uzatacak yetenek yokmu bu senaristlerde. Böyle gereksiz bir oyalama sürecine giriyorlar. Haftaya da lale piknikte, lale yemek yapıyor vs. gibi izleriz artık bir seri halinde. Ayşegül kitapları vardı ya biz küçükken. Onun gibi işte ! Halbuki negüzeldi ilk dakikalar . Nihayet 32 hafta sonra romantizm görmüşüz. kavuşan bir çift görmüşüz. Bırakında bari 1 bölümcük tadını çıkaralım. Ama yokk olurmu illaa bozucak bişeyler bulurlar. çOKK kızdım çokkk ! berivan_ 04-05-08, 17:33 Son derece gereksiz ve saçma bir bölüm olduğunu düşünüyorum. Menekşe Halil oldu, Lale-mustafa . Bari adınıda değiştirsinler dizinin !!! Son 3 bölüm kala, daha romantik, daha heyecanlı dakikalar izlemek isterken bizler, gereksiz bi yere uzandı senaryo. Bizene lale'den . geçmişinden, geleceğinden bizene yani. Tamam bir yan karakter üzerinde durulabilirdi. Ama koca bir bölümü üzerine kuracak kadar önemli bir karakter deil sonuçta. Hadi mustafa'yı anlıyorum dizinin tamamında büyük bir role sahipti ve şimdi sona yaklaşırken onunda nasıl bir son bulacağını merak ediyoruz. Gerçi onu bile çok uzattılar ama madem konu bulunamayacaktı, madem sakız gibi uzatacaklar, bize menekşe-halil mutluluğu göstermeyecekler di, ozaman neden 36 bölüm???? Bitirselerdi 32. bölümde.sırf ortada bi anlaşma var dizi şukadar bölüm sürmek zorunda diye, böle saçmalamaları beni çileden çıkarıyor doğrusu. zaten 1 sezonluk dizicik yapmışsınız. Oyuncular iyi, konu iyi, sezonun başından beri reytingler iyi. daha ne istiyosunuz. 3 bölüm daha uzatacak yetenek yokmu bu senaristlerde. Böyle gereksiz bir oyalama sürecine giriyorlar. Haftaya da lale piknikte, lale yemek yapıyor vs. gibi izleriz artık bir seri halinde. Ayşegül kitapları vardı ya biz küçükken. Onun gibi işte ! Halbuki negüzeldi ilk dakikalar . Nihayet 32 hafta sonra romantizm görmüşüz. kavuşan bir çift görmüşüz. Bırakında bari 1 bölümcük tadını çıkaralım. Ama yokk olurmu illaa bozucak bişeyler bulurlar. çOKK kızdım çokkk ! Dogru söze ne denilir ki,bölumun ilk baslarinda Menekse ile Halil sahnelerini görunce bende acayip mutlu oldum:happy0064 ama okadar safiz ki o sahnelerin devaminin gelicegini sanmistim:img-cray: Lale uzerinde madem koskoca bölum kurulucakti hey mubarek senarisler neden bir kac bölum önce bunu yapmadiniz ki hiii:icon_evil Dizinin ilk baslarinda Halil Menekse'si ile hayal kuruyordu bes bebek babasi filan olmak istedigini nekadar safmisiz ki bunun gerceklesicegini sandim,yani bes tane degil,bir bebek bilem yeter:img-blush ama bu gidisle havamizi alicaz belkim:img-cray: Hasan'in gereksiz bir karakter oldugunu ilk baslardan beri diyorum ben,dun ki bölumde Suheyla'ninda okadar gereksiz bir karakter oldugunu gördum.Kendi kizi kocasi ile birlikte olduguna sevinen kadin,kendi oglunun karisini bilem benimsememis ve okadar vicdansiz ve kalpsiz ki kiza bir söz hakki vermeden cullandilar anne,baba ve ogul kizin uzerine:img-cray: birde sonradan neden kiz konusmamis falan filan diye palavra atiyorlar,hadin ordan be bizde inandik:icon_evil Elleri kirilasica Kadir Lale'ye tokatlari gecirirken resmen icim fena haldi sizladi,bukadar da canilik olmaz kine yaw:img-cray: nine haniminda asagi kalir yani cok masallah,neymis efendim "Kadir komsular gördu,rezil olduk"havalarina burundu hanfendi birden:icon_evil harbiden böyle bir aileden Menekse veYusuf gibi cocuklar nasil cikmis sastim kaldim:img-pilot AysenuR* 04-05-08, 17:56 Uzun bi aradan sonra tekrar gorusmek uzere arkadaslarbye Simdi Sunu soyliyim,, Dizinin basi super basladi, ben heyecanli heyecanli ve umutlu umutlu izlerkennn, birden Lale nin olayi butun diziyi kapladi:img-cray: Acikcasi bolumu izlerken butun heyecanim gitti, ve hayal kirikligina ugradim:img-cray: Yaa biz mutlu bi son beklerken bunlar diziyi batircak galiba Insallah oyle birsey olmaz...:img-cray:Senaristlere duyrulur: Biz romantik bolumler, ve Menekse-Halil agirlikli bolumler istiyoruzz:img-in_lo Neyse artik is isten gecti nasil olsa, o yuzden ben sunu soylemek istiyorum.. Yaa Musti ye gicik bile olsam, adam ister istemez gulduruyor ya:img-hyste Tovbe tovbe, dunku bolumde deli rolu yapmasi, cok komigime gitti, neden bilmiyorum ama komigime gitti iste:img-hyste Insallah bundan da bi olay cikmaz simdi ve Musti meselesi cok uzamaz (Amin) Dunku bolumde gicik kaptigim uc karakter daha : Hasan ve Kadir ve Suheyla Hasan i zaten sevdigim soylenemez ama :icon_evil Kadir den bunu beklemezdim acikcasi, tamda kendisini seviyordum, ama yine beni hayal kirikligina ugratti.. bu densizce ve patavatsizca hareketleri gercekten babasini andiriyor. Demekki hala onun huyunu temizliyememis kendi icinde.. Gercekten yakistiramadim, oylece dinlemeden vurdu Lale ye. Cok uzuldum Lale icin, gercekten, aslinda sucsuzken kendini suclu yere dusurdu, bari Menekse ye anlatsaydi neler oldugunu:img-cray: Yazik oldu ve bu Suheyla ne dandik bir kandindir boyle, yani sasiyorum.. Kadina bak ya o senin sonucta gelinin, pat diye ortaya bisey atcagina ilk arastirsaydin, hemen ne gidip ortaligi birbirine katiyorsun. Al iste istedigi olsu, sonunda Yusuf ve Lale yi ayirmayi basardi. Bu aile bu kiza biraz daha sahip ciksaydi bu olaylar buraya kadar gelmicekti. Kadirin yaptiklarina hala anlam veremiyorum. Kadir Allah cezani versin, senin ellerin kirilsin insallah. Hic mi dusunmedi kendisi acaba, eger Aysel suanda hayatta olsaydi ayni seyler onunda basina gelicekti, Lale yi gereksiz yere suclamaya ne hakki var, insan ilk once yengesini bi dinler, isin aslini astarini bi ogrenir... Eger oda suadan Aysel ile evli olsaydi o tokatlari nasil geciricekti karisina cok merak ediyorum. O yetmezmis gibi bide kizin giysilerini firlatti asagiya, cok sinirlendim sana Kadir cok:icon_evil Menekse-Halil sahneleri guzeldi.. :img-in_lo herzamanki gibi.. Umarim haftaya bol bol Menekse-Halil sahnesi izleriz:img-wink: Menekse&Halil 04-05-08, 18:00 AysenuR* cum sana katılıyorm cnm suheyla ne dandirik ne kotu bı kadın oldu bole yanı yedıgı dyklar az geldı glıba dıcem ama bnde bı bayanım bole selerı haketmıyorz ama suheyla KESINlıkle hakedıo..cok kzdm cnku dun aksam...:(lalecıgmı hmnde scladılar cok kzdm KADİR-SUHEYLA & HASAN uclusune kı ztn hasanı adamdan bılem saymıyorm kadır abımı cok sewıodm ama cok nfrt ettm dn aksam ondan:(:img-cray::img-tomat:img-cray: ilkay_33 04-05-08, 18:23 bide süheyla şey demezmi iyice tiksindim ben dediydim yusufaa daha ilk gördüğümde notunu verdiydim :img-hyste iyiki kız birşey yapmadı yaa anlamadan dinlemeden hadi birde anlatsaydı o zaman hali ne olurdu düşünemiyorum kesin vururlardı berivan_ 04-05-08, 18:42 Benim asil aklima takilan sey Lale kendinde degilken cekilen o resimler.Lale simdi evi terk eti mecburen,yani istenmedigi ve kucuk dusuruldugu bir yerde kim kalmak ister dimi ama:img-cray:o resimler guya Yusuf'a yollanicakti egerki Lale bir yamuk filan yaparsa,eee kiz simdi kocasina ben gelmiyorum dedi,ne olcek simdi o resimler acep:icon_whis yani hadi Doganturk ailesinin eline o resimler gecseydi ve kizi ozaman konusturmadan yargilayip dövselerdi anlardim,ama simdi hic yoktan hersey cikmaza girdi...o resimler acep hala Yusuf'a gönderilicekmi ve o resimler yuzundenmi Yusuf kalkip gelicek (gönul isterdi Yusuf agbimizi tekrardan görmek ama). Lale'nin Yusuf'la olan flashback'ini gösterdiklerinde nekadar duyglunadim.O sahnede onu gercektende herseyiple kabul eden ve ne olursa olsun onu birakmiyacak bir adam gördum ben.Hele Lale'ye seninde ailen olucak dediginde ben cok kötu oldum,yani bunca zamandir kimsesi olmiyan Lale bir ese ve bir aileye sahip olucakti,ama simdi kizin butun hayaleri yikildi:img-cray: Kizin calicak bir kapisida yok bizlere gösterdikleri kadar,yani yakin arkadas diye sadece Aysel vardi.Lale'nin basi umarim daha da buyuk bir derde girmez.Simdi o herifler ögrenirse kizin ailesi tarafindan evden atildigini kiza daha da kötu birseyler yapmasinlar:img-cray: Gelelim bizim sonunda muratlarina eren asiklara,ikisi disariya kahvalti etmeye ciktiklarinda Menekse'nin Halil'e "bana öyle bakma utaniyorum"demesi cook guzeldi :img-blush ayyy yerim ben onlariiiiii. Sedef ablam dun uzerindeki elbiseleri ile cok guzel duruyordu gercekten,hele sari renk ona muhtesem yakismis bence:good: Menekse&Halil 04-05-08, 19:08 ya ben lale ıcn o PISLIK taksıcı bzntusundan korkuyorm kıza pıs pıs bakıodu lale knstu felan ama ıns bsı ypmaz laleye..adi adam agladıgını felan grdu pslık yhaaa yusuf kabl etmstı kzı sz ne ıstıosnz hala yha...hele o suheylaya cdden accaıp snr oldm... bı de hasan az ble yptı demedı mı ayhh yurecıgıme ınecektı o an ekrana grp suheyla,hasan & kadiri parcalamak ıstedm..kıza nasıl da acımadan dınlemeden ınsanlıktan ckms bı bcmde vrdular..:img-cray::img-cray: kadır de dengesızın onde gdenı..menekse gttı deyınce de bısıler soledı scmaladı hele suheyla scma spn knstu ztn hersey onun yznden oldu ortalıgı karıstırdı hemen...pslık kadın nfret edıorm suheyladan cksın dızıden hasandan bılem gıcık oldm kndısıne hc hslanmadm bu hfta.. arkadaslar bu arada kıvanç_sedef arkadasımızın szlere cok selamı warmıss:) ole soledı:):) selen_lin 04-05-08, 19:19 ben dun aksamkı bolumde en cok halılı kutladım cok yapıcıydı nınem zaten garıbım nerelere gıtsın de ogluna ne desın huylu huyundan vazgecermı suheylada kocasına benzemıs onca sene yanında kala kala laleye cok acıdım ve mustafa da durdu durdu rolunu tam buldu delılık yakısmıstı yanı:img-tomat:good: batuhan_gumus 04-05-08, 19:23 valla ben hiç bisey izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum sizin dedinize göree sıkıcı bir bölümmüş artik haftaya izlerim ben ;) (not: valla cnlar ilk defa ctesi gunu menekşe ile halili izlemeden mutluydum çünki dün süperdi ya;):) Hatiies 04-05-08, 19:40 Ya arkadaslar benim hic górmedigim bir sahne var Menekse ile Halil'in.. Halil, Menekseyle beraber yemek yedikleri bir sahne var.. Gecen haftaki bölüme baktim, ama o sahneyi hic goremedim. Yoksa benmi körüm:img-pilot Bilen varsa lütfen söyleyebilirmi?? :img-blush Bakin bu replik o sahneden; Halil:Senin icn Mostar Koprusunden atlıcam ben.. Menekse:Ben korkarım atlatmam senı Halil:Aaa olmaz kı ama ben sana cesaretımı nası kanıtlıcam.. Menekse:Bzm brbırımze kntlıcagımız hc bısı yok Halil:Askımızdan baska... Menekse:Askımızdan baska.. yeliz123 04-05-08, 19:45 Bu dizinin en iyi oyuncusuu mustafaa harikaa yani ailecee bayilioruzz..muthis oynuyorr :img-wink: + halil ve meneksenin sahneleri gumusle mehemete benzioo eSzra_ 04-05-08, 20:33 Ya arkadaslar benim hic górmedigim bir sahne var Menekse ile Halil'in.. Halil, Menekseyle beraber yemek yedikleri bir sahne |