Tüm Versiyonu Göster : Menekşe ile Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 5)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

ilkay_33
07-05-08, 11:24
Peki ya Semanin komiser ile bi ilgisi varsa? :icon_whis
Canay olayinida görmüstük..
Meneksenin uzaktan akrabasi Canay ''Mithatin üvey gelini'' [ayh :D] çikmisti.. :icon_whis

evet öyle denk gelmişti ama ben hiç sanmıyorum komiserle semanın bi ilgisi olduğunu
hani diyorsunuz ya flashback mi ne işte öyle birşey olabilir
birçok fragmanda öyle yapıp aklımızı karıştırdıkları çok olmuştu

menekse-halil
07-05-08, 11:55
bakın komiserin gözüktüğü yerin arkaplanı ile semanın görüldüğü yerin arkası aynı yer ?
şöyle bişi olabilir zeyneb mithatın mektubunu gördüüü ya
mithat gitti nerde die halili aramıştı yok ortaklıkta die
komisere söylemiş olabilir zeyneb ve bulduğu mektubu komiser görebilir
o kadınla ne ilgisi var orayı tam bilmiyorum ama bence komiser ve sema karşılaşıcakkk halile haberi veren komiser olucak gibi gelio
halil sonlara doğru karşılaştıında komiserin yanında yani sema komiser ve halil aynı yerdelerrr gibi gelio bilmiyorum..

MiSz_CaniSi
07-05-08, 12:18
Onu senaristler dusunsun nasi 3 bolumdiziye nasil hale getirdiler diye
bunlar zaten balayini unuttular aslinda 32.bolumde gidiceklerdi senaristler izin vermedi bu gidisle de olmuyacak
Fragman cok karisik acaba yaniltmaca mi var diye dusunuyorum

angel22
07-05-08, 13:56
Fragmandan tek anladığım Sema'nın yaşadığı oldu. Ama Mithat biliyor muydu, anahtarla ilgiis var desem Sema anahtarı daha önceden bırakmıştı, kazadan sonra değil hatırladığım kadarıyla. Kazadan sonra ise avukat yaşadığını biliyor Sema'nın.

Anlayamadım bir türlü, çözemedim.

berivan_
07-05-08, 14:12
Fragmandan tek anladığım Sema'nın yaşadığı oldu. Ama Mithat biliyor muydu, anahtarla ilgiis var desem Sema anahtarı daha önceden bırakmıştı, kazadan sonra değil hatırladığım kadarıyla. Kazadan sonra ise avukat yaşadığını biliyor Sema'nın.

Anlayamadım bir türlü, çözemedim.

Tam parmagini koymusun canim,bende birsey anlamisam arap olayim vallah.Dizinin bitmesin sadece 2-3 bölumu kaldi?bunlar yeni cikartiklari herseyi nasil bagliyacaklar kalan bölumlerde hic anlamis degilim...ben Halil ile Menekse'nin bebislerinin olduklarini filan görmek isterdim,ama bu gidisle herhalde o sahneleride izlemek haram olucak:img-cray:

Halil kac bölumdur Mithat'in onun babasi oldugunu biliyor,cokmu zordu sankim Sema'yi o bölumlere sikistirmak:icon_evil yani butun olaylari,Mistik'in yakalanmasi ve Halil ile Menekse birlikteligini bir kac bölum öncesine sikistirsalardi olaylar biraz daha hizlanmis olmazmiydi....offffffffffff:icon_sorr

ca-g-l-a-y-a-n
07-05-08, 14:42
Tam parmagini koymusun canim,bende birsey anlamisam arap olayim vallah.Dizinin bitmesin sadece 2-3 bölumu kaldi?bunlar yeni cikartiklari herseyi nasil bagliyacaklar kalan bölumlerde hic anlamis degilim...ben Halil ile Menekse'nin bebislerinin olduklarini filan görmek isterdim,ama bu gidisle herhalde o sahneleride izlemek haram olucak:img-cray:

Halil kac bölumdur Mithat'in onun babasi oldugunu biliyor,cokmu zordu sankim Sema'yi o bölumlere sikistirmak:icon_evil yani butun olaylari,Mistik'in yakalanmasi ve Halil ile Menekse birlikteligini bir kac bölum öncesine sikistirsalardi olaylar biraz daha hizlanmis olmazmiydi....offffffffffff:icon_sorr

haklısın tamamen katılıyorum mıstık uyuzunu 30 bölüm kacırtana kadar baska olaylara yer verselerdi o kadar bölüm yakalanmadı bu uyuz adam izleyip durduk kacışını şimdi dizi sonuna kadar da mıstığın deli numarasını sürdürürler artık

ca-g-l-a-y-a-n
07-05-08, 14:44
semanın saklanma nedeni de cok merak ediyorum büyük ihtimalle zeynonun babasını semanın yasadığından haberi vardı hatta bence o yardım etti semaya tıpkı halile yardım ettiği gibi

selen_lin
07-05-08, 14:59
evet fragman cok karısık su an tek kesın bılınen semanın yasadıgı ancak bence bu dızı pek mutlu sonla bıtmeyecek cunku dızının hıkayesının sonuda pek mutlu deılmıs ama zaten ınsanları bu dızıye baglayan bır dıger seyde asklarla bırlıkte bu (uzadıkca uzayan)olaylar ama tabıkı oncelıkle ask.ama belkı butun sonları toparlamak ıcın belkı bı kac sene ılerıye alabılrler.ama suda bı gercekkı mustafa artık olsun yaniii.:icon_whis:icon_sorr

batuhan_gumus
07-05-08, 15:36
merabalar diziye 3 gun kaldı ve bnde haftasonunu iple çekiyorum
hem burda 5 gun tatil hmde menekşem ile halilimi izlicem ya:happy0064
bu bölm normal bi bölüme benziyor mustafa hastneye kaldırırlıyor
ölürse seviniriz ama ölmez bnce
lale geri dönüyor galiba eve;):)

ilkay_33
07-05-08, 15:45
mustafa ölmez
ölecek kadar zarar vermez kendine
o eline aldığı kesici şeyle sadece deli olduğunu kanıtlamak için hafif sıyrıklar yapmıştır
yada üstüme gelmeyin öldürürüm kendimi falan demiştir

»» DeeTje ««
07-05-08, 15:49
Mustafa bencede olmez... :img-cray::img-cray:
Ne tilkidir o... Kim bilir ne planlar yapmistir...:img-pilot

Kendini deli gostermek icin bu yola basvurmustur kesin yoksa boyle birseyi neden yapsin ki...
Daha intikaammm intikaammm diye dolaniyordu oraliklarda... :icon_sorr
Onun icin olmez o olmez...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:img-cray:

ilkay_33
07-05-08, 15:52
aslında mustafa korkağın teki
onun bugüne kadar güvendiği tek şey silahıydı
o elinde olmasaydı bakalım böyle olurmuydu...hayııırrr

eSzra_
07-05-08, 16:08
Mustafa bencede olmez... :img-cray::img-cray:
Ne tilkidir o... Kim bilir ne planlar yapmistir...:img-pilot

Kendini deli gostermek icin bu yola basvurmustur kesin yoksa boyle birseyi neden yapsin ki...
Daha intikaammm intikaammm diye dolaniyordu oraliklarda... :icon_sorr
Onun icin olmez o olmez...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:img-cray:
Evet öyle ama dizinin mutlu sonla bitmesi için mustafanin ölmesi lazim BENCE.
çunku okadar sey yasati menekseye ,halile.o yuzden ölmesi daha hayirli,Ama iste senaristler bazin ne yapacaklarini sasiriyorlar:icon_whis.neyse mutlu sonla bitisinde halil ve menekse mutlu olsunda gerisi önemli degil:img-blush

aslanbey09
07-05-08, 16:33
vallahi musti kendine deli süsü verip hastaneye gidecek oradanda kaçaçak sanırım başa bela olacak yine oun bileklerini derin kestiyine inanmıyorum ben ama ölmesi en iyisi

Menekse&Halil
07-05-08, 17:03
ya mstık olmezzzz:)
ama ıns olurr:):)
yaw dizi btioo ama senaristler nerden de bluyo aksiyonları:):)
hep bole hep bole..bırazcık menekse&halil shnesi grsem ytr bana:love05:
yaa cok karısık bi fragman...
hade hayırlısı:img-wink:img-wink:

Tugçe.Boz
07-05-08, 18:19
Evet öyle ama dizinin mutlu sonla bitmesi için mustafanin ölmesi lazim BENCE.
çunku okadar sey yasati menekseye ,halile.o yuzden ölmesi daha hayirli,Ama iste senaristler bazin ne yapacaklarini sasiriyorlar:icon_whis.neyse mutlu sonla bitisinde halil ve menekse mutlu olsunda gerisi önemli degil:img-blush

ya benim arakada$lar dizinin mutlu bir son olmicani soyluyolar hep !!

yani hep $u ornekleri veriyolar :

-hani bi ara aci hayat diye bir dizi vardi ...biliyosaniz...orda iki sevgili var ... i$te bu dizinin sonu kotu bitiyo yani seven kiz oluyo (ba$ rolde oynayan kiz)

ne bilim bir cok dizi boyle bitti ...

Menekse ile halil de kotu biter belki..ama bilmiyorum...off...:img-cray:

:love05:MeNeKsE IlE HaLiL:love05:

ssvshy
07-05-08, 18:51
herkese selam
yeni başlık tez zamanda bitsin dileklerimle
fragmanı izleyemedim site yasaklanmış izleyemiyorum
anlattıklarınıza göre halilin annesi yaşıyormuş taş çatlasın 10 yıl geçmiştir zeynep o anahtar sayesinde bence gerçekleri öğrendi o anahtar belkide semanın kaldığı yere aittir o yeri mithatta biliyor olabilir semayı ortadan kaldıran belki oda olabilir acaba semanın ortadan kalkma sebebi neydi
1.delilik
2 yüzünde ciddi hasar oldu
3 sakat kaldı
4.ahmet yaklaşan tehlikeyi bildiği için önce semayı sonra halili kaldırdı ortadan
alın size anket :)
yakında zeynepin babasıda hortlarsa hiç şaşırmıycam
buarada zeynep yeni dizide oynuyor küçük kadınlar adı orda saçları daha uzun geldi bana

eSzra_
07-05-08, 19:32
herkese selam
anlattıklarınıza göre halilin annesi yaşıyormuş taş çatlasın 10 yıl geçmiştir zeynep o anahtar sayesinde bence gerçekleri öğrendi o anahtar belkide semanın kaldığı yere aittir o yeri mithatta biliyor olabilir semayı ortadan kaldıran belki oda olabilir acaba semanın ortadan kalkma sebebi neydi
1.delilik
3 sakat kaldı
4.ahmet yaklaşan tehlikeyi bildiği için önce semayı sonra halili kaldırdı ortadan
buarada zeynep yeni dizide oynuyor küçük kadınlar adı orda saçları daha uzun geldi bana
hmm bence 1:delilik yada 2: ahmet yaklaşan tehlikeyi bildiği için önce semayı sonra halili kaldırdı ortadan.Ama baska daha buyuk bir nedende olabilir tabi:img-icecr. bilmiyoruz daha birsey.

batuhan_gumus
08-05-08, 07:06
herkese selam
1.delilik
3 sakat kaldı

bncede 1 delikik ve 3 sakat kalamaz bnce
ve 4 diyorum bakalım neler olucak
evet bnde gördüm zeynepi küçük kadınlar adlı dizinin fragmanında;):)

suri06
08-05-08, 12:04
Sesli fragman cıkmıştır arkadaşlar ekledim
gerçi herkes izleyemiyo ama yooları var
neyse
kısaca anlatayım
Zeynep halili arayıp mithatın evinde olduğunu söylüyo
Kasada itiraf mektupu yazmış bütün pisliklerini yazmış diyo

zeynep herşeyi biliyorum kaçamıyacaksın katil diyo mithata

Mithat halilin annesiyle konuşuyo
Sahip olduklarımı kimse alamıyacak elimden diyo
bi daha bırakmıyacağız birbirimizi değilmi Affettireceğim sana kendimi diyo

Mithat sanırım halile diyo bir oyunun parcasıymışız hiç haberimiz olmamış diyo
Görüntülerde fazla bi farklılık yok bi kaç yerinde sadece

berivan_
08-05-08, 14:14
suri06,fragman icin cok tesekurler canim:happy0064

Mithat Sema ile konusurken,ben eger yalnis anlamadiysam Sema sanki Mithat'i tanimiyor gibi geldi bana,yani yuzunde sanki öyle bir ifade var gibi...

Mithat "hepimiz bir oyunun icindeyiz"gibi birseyler dedi,ben anlamadim tam olarak ne demek istedigini,yani oyunun basindaki kisi kim ki acep:icon_whis

Ama en guzel replik ise Mithat'an "kendimi sana affetirecegim"sanirim bunu Sema'ya diyor...

Zeynep'in buldugu seyin icinde ne yaziyordu ki kiz Mithat'in uzerine katil damgasini vurdu:img-pilot

ssvshy,ben oyumu Ahmet'en yana kullaniyorum,bencede Ahmet Sema'yi ve sonradan Halil'i ortadan kaldirmistir.

Ama egerki Ahmet butun bunlari Mithat'an habersiz yapmis ise,ben yine birsey anlamis degilim,yani bize tanitilan Mithat nasil derler,cok acik gözlu ve hic birseyin ondan gizli sakli kalamazmis gibi bir hali ile tanitilar,anlatabildimi??yani eski Mithat nasil bilmezdi karisinin guvenlik icin ortadan kaldirildigni anlamis degilim hakkatende:img-pilot

x sinem x
08-05-08, 15:31
Ay sesli fragman cikmis...Bende komiser ve Sema karsilasiyorlar cünkü fragmanin sonunda Sema osorgu odasinda..elindede mektub var:img-wink:

eSzra_
08-05-08, 15:53
bende daha yeni fragmani gordum zeynep mithata bagiriyor çagiriyor bence o mektubta mithat zeynepin babasinida oldurdugunu yaziyordur. o yuzden okadar kizgindir bence.bide fragman sessiz fragmandan pek bir farki yok.
ha bide okadar çok mustafa sahneleri olmicak bence bu bölum:happy0064

menekse-halil
08-05-08, 16:11
biz izliyemiyoz yaa off :( bakınn dediğim gibi olmuş ama (: komiserle karşılaşmış sema (:
zeynep çünki mektubu götürcek komisereeee (:

Tugçe.Boz
08-05-08, 16:19
evet bu fragman sessiz fragmanin aynisi ....

bu bolumde hep mithat la semadan konu$ucaz...

acaba zeynep niye katil diye bagriyo...yani mektupta ne yaziyo ?:img-pilot

Hatiies
08-05-08, 18:07
Gecen bölüm hep Laleyle ilgiliydi.. Bu bölümde hep Mithat-Halil'in annesiyle ilgili olacak.. Bakalim dizimiz nasil bitecek.. Ha bu arada bildigim kadariyla dizinin final cekimleri baslamis bile.. :img-wink: Belkide su an cekiyorlardir bir sahneyi.. Kim bilir :img-cray:

3z3_fr
08-05-08, 20:03
Gecen bölüm hep Laleyle ilgiliydi.. Bu bölümde hep Mithat-Halil'in annesiyle ilgili olacak.. Bakalim dizimiz nasil bitecek.. Ha bu arada bildigim kadariyla dizinin final cekimleri baslamis bile.. :img-wink: Belkide su an cekiyorlardir bir sahneyi.. Kim bilir :img-cray:

ahhh ahhh haticem çok haklisin belkide çekiolardir =(

yhaa sinir oluorum !!! 2 bolum kaldi !!! ve hala baska konular var yhaaa!!! off lale lale lale !!! simdide mithat sema zeynep !! yha birazda hani diorum menekse ile halilden bahs edilse hiç fena olmaz yane !!!! yha dizinin adi ustunde menekse ile halil ama biz bi turlu menekse ile halil goremioruz hep baska baska olaylar !!!!:img-fear2

batuhan_gumus
08-05-08, 20:25

yhaa sinir oluorum !!! 2 bolum kaldi !!! ve hala baska konular var yhaaa!!! off lale lale lale !!! simdide mithat sema zeynep !! yha birazda hani diorum menekse ile halilden bahs edilse hiç fena olmaz yane !!!! yha dizinin adi ustunde menekse ile halil ama biz bi turlu menekse ile halil goremioruz hep baska baska olaylar !!!!:img-fear2

ayhnen 2 bölüm kaldı ama dizi de boş boş sahneler yapıyorlar
yok lale yok mustafa bari son bölümlerde menekse ile halilin sahnelerini
görelim dimi ya??
ya yanlış hatırlamıyorsam 3 bölüm kaldı bu bölüm 34 sonra 35 ve son 36 yani 3 bölümm diziye az kaldi sesli fragmanı izledim hiç menekşe yle halil konuşmuyoo
yaa snir lale ve mıstık diziden çıksın istegim bu ama nerde kabul olucagıı:img-hyst:img-hyste

ca-g-l-a-y-a-n
08-05-08, 20:26

haklısın biz bitürlü menekşe ile halil sahnesi göremiyoz onun dısında bol miktarda gereksiz sahne var ZEYNEPinden tutunda HASANına ondan tutunda MISTIKına kadar bol miktarda gereksiz adamın sahnesiyle bi bölümün %98ini geciriyoruz zaten

ssvshy
08-05-08, 21:10
herkese selam
her iki fragmanı izleyemeyen bir fragmanzede olarak sizin yazdıklarınızla yorum yapmaya çalışacağım
sema sorguya alınıyormuş büyük ihtimal bunca yıl kendini ölü gösterdiği içindir
mithat bir oyunun içindeyiz diyo acaba mithat derin devletmi ki ona kim oyun oynadı ahmetmi yoksa halilin babasımı yoksa , belkide semih derin devlettir (buda anket sorusu gibi oldu buarada ankete cevaplar için teşekkürler)
dizide sona yaklaşıldıkça herşey çok hızlı açıklanmaya sonuçlanmaya başladı böyle bişeylerin tadı olmuyor olay üstüne olay yaratıp sonra hemen çözüme kavuşturma hiç heyecanı kalmıyor bari sonları hızlı değil yavaş işlesinlerki bi heyecanı tadı olsun

Rüya
08-05-08, 22:02
Allahim ya yapilirmi bu seyirciye? :img-cray:
Diziyi bitiriyorlar.. Ama içimizde bi hüzün birakicaklar..
Sonlara dogru isleri karistirmak hiç dogru degil bence..
Zamaninda çok sIkIcI bölümler izledik bunu herkes biliyor..
Bu konularla daha önce baslasaymislar keske.. Güzel bi final izlerdik :(
Mesela bi bebisle.. Simdi annesi çikiyor Halilin..
Mithat-Sema-Halil konusu islenicek..

Ya ASK ne olucak?? :icon_sorr:icon_sorr

angel22
09-05-08, 07:00
Ben sesli fragmandan da bir şey anlamadım. Ne oyunu ki? Ve neden? Mithat'a mı?

menekse-halil
09-05-08, 09:29
mithat bosnadan semayla dönücekk ..daha öncede dediğim gibi semayla birlikte komiserin yanındalar... belki napıcaz die danışmak için gitmiş olabilr.. çünki yaptıklarından çok pişmannn.. sonuta semada ölü biliniyorduu ! halilde ilk ortaya çıktığında almışlardı ..belkide mithatın peşinde ya komiser bosnadan döndüğünde mithat semayla görünce aldı ikisinidee olabilir .. menekşemle halilde lale için gidiylar dio komiserin yanına ordada semayla mithat olunca karşılaşıcaklarrr (:
yani komiser karşılaştırıcakkk...

AysenuR*
09-05-08, 10:50
Yaa tobe ya ben bu gidisle kafayi yicem, ya surda dizinin bitmesine iki bolum kalmis sunlarin yaptigina bak az ya :img-cray:Simdi bide Halilin annesimi ortaya cikiyor, yaa Mustafa varken birden butun olaylar su uzerine cikiyor. Yaa bari bunu daha once yapsaydiniz kardesim mahvediyolar diziyi:img-cray:
Lale yetmezmis gibi bide mithat, semra vs vs hepsi ortaya cikiyor, yaa bu nedir boyle. Biz Menekse-Halil in askini izlemek istiyoruz Semra-Mithatin dramini degil lutfen yaa bu senaristler iyice kafayi yedi, ben korkuyorumki finalide boyle ucuz yapip bitirirler :img-cray:Olamaz yanii,, insallah hayal kirikligina ugramam ve finali izledigimde agzim iki metre acik kalir bu ne igrenc final degilde ne guzel bi final derim, yani umarim....

selen_lin
09-05-08, 11:00
Yaa tobe ya ben bu gidisle kafayi yicem, ya surda dizinin bitmesine iki bolum kalmis sunlarin yaptigina bak az ya :img-cray:Simdi bide Halilin annesimi ortaya cikiyor, yaa Mustafa varken birden butun olaylar su uzerine cikiyor. Yaa bari bunu daha once yapsaydiniz kardesim mahvediyolar diziyi:img-cray:
Lale yetmezmis gibi bide mithat, semra vs vs hepsi ortaya cikiyor, yaa bu nedir boyle. Biz Menekse-Halil in askini izlemek istiyoruz Semra-Mithatin dramini degil lutfen yaa bu senaristler iyice kafayi yedi, ben korkuyorumki finalide boyle ucuz yapip bitirirler :img-cray:Olamaz yanii,, insallah hayal kirikligina ugramam ve finali izledigimde agzim iki metre acik kalir bu ne igrenc final degilde ne guzel bi final derim, yani umarim....

doğru söyluyorsun bız askalrını seyretmek ıstıyoruz ama ısler ıyıce karısıyo sureklı sımdı bunca olayın altında bıde semanın parmagı varsa sasmam yanı bu kadar sey yapanlar bunuda rahat saglarlartuaf bı fragman dızıde ılgınclestı saptı sankı ana konusundan yanı asklarından ve bence bu dızının sonu guzel bıtmeyecek:icon_sorr

ilkay_33
09-05-08, 12:12
bugüne kadar hep senaristlerimiz işini bilir dedim
halada diyorum ama ne gereksiz işler var dizide işler-kişiler
son 3 bölüm kala mustafa yakalanacağına 30 bölüm kaçacağına 5-6 hafta önce yakalansaydı
sema olayını geçen bölümlerde ortaya atsalardı
son 2-3 bölümdede menekşe ile halili izlesek ne olurdu
biz menekşe-lale
menekşe-mustafa
zeynep-halil-mithat-zeynep
vs vs izlemek istemiyoruz
menekşe-halil izlemek istiyoruz

Tugçe.Boz
09-05-08, 12:38
bugüne kadar hep senaristlerimiz işini bilir dedim
halada diyorum ama ne gereksiz işler var dizide işler-kişiler
son 3 bölüm kala mustafa yakalanacağına 30 bölüm kaçacağına 5-6 hafta önce yakalansaydı
sema olayını geçen bölümlerde ortaya atsalardı
son 2-3 bölümdede menekşe ile halili izlesek ne olurdu
biz menekşe-lale
menekşe-mustafa
zeynep-halil-mithat-zeynep
vs vs izlemek istemiyoruz
menekşe-halil izlemek istiyoruz

arkadaslar hepinizede katiliyorum !! dogru soyluyosunuz
ya bu dizinin ismi menekse ile halil deyilmi yoksa benmi deliyim !!! soyleyin bana ...

ya lutfen son 2 bolum kaldi lutfen menekse ile halil sahneleri gosterin yalvariyorum senaristlere !!!!:img-cray::img-cray:

off..$imdide sema-mithat ya banane onlardan yaaa !!!

:img-in_loMeNeKsE IlE HaLiL:img-in_lo

suri06
09-05-08, 12:39
Şu mantığa bak
karısı yusufu arıyo ben bidaha gelmiyeceğim beni unut diye yusuf kalkıp geleceğine kadir ile hasan kalkıp gidiyolarmış durumu anlatmaya
daha ne anlatacaklarki lale beni unut gelmiyecem diyo telefonlarını acmıyo kalkıp gelsene

Valla şu mustafa ölmeden bu diziyi bitirirlerse izlediğime yanacam ne adam ya her şekilde kurtuldu
şimdi o hastaneden de deli ayağına yatıp felen kacarsa ben burda delirecem

Şimdi Halilin annesi herkese oyunmu oynadı
Ama neden
hadi mithata oynadın saklandın
Halilden neden saklandı neyki bu Sır
mithat acaba kadını bunca yıl bi yerde felen mi sakladı

Tugçe.Boz
09-05-08, 12:43
kimse ozetten bahsetmiyo hadi buraya eklim ...:icon_whis

34. Bölüm

Menekşe ile Halil, Lale’yi arıyor

Menekşe ile Halil, düştüğü çirkin tuzaktan sonra Yusuf’u terk etme kararı alan Lale’nin peşine düşüyor ve her yerde onu arıyorlar. Hapishanede intihara teşebbüs eden Mustafa son anda kurtarılır. Hastaneye yatırılan Mustafa, doktorları akli dengesinin bozuk olduğuna inandırmaya çalışmaktadır.
Menekşe ile Halil, düştüğü çirkin tuzaktan sonra Yusuf’u terk etme kararı alan Lale’nin peşine düşerler.
Eski arkadaşlarının yanına sığınan Lale perişan haldedir.
Lale’nin masum olduğuna inanmayan Hasan ve Kadir, durumu Yusuf’a açıklamak için Berlin’e gitmeye karar verirler.
Bu arada bir süredir kendisinden haber alınamayan Mithat da Bosna’dan dönmüştür. Polisin izlediği Mithat yalnız değildir.
Menekşe ile Halil her yerde Lale’yi ararken, Zeynep de Mithat’ı suçlayacak delillerin peşindedir.
Menekşe ile Halil, Lale’yi bulur ve başına gelenleri anlatması için polise gitmeye ikna ederler. Emniyette Halil’i müthiş bir sürpriz beklemektedir.

Rüya
09-05-08, 12:45
Ya arkadaslar bide benim merak ettigim sey..
Yusuf abiyi göremicezmi? :icon_sorr
Onu hepimiz çok özledik..
Menekse ile Halil dizisi onunla basladi herkes onu çok sevdi..
Simdi onsuz bir final yapmak yanlis olur bence..
Firat Tanis istemiyor olabilir ama bir bölümcük yaw.. :icon_sorr
Zaten snrm böyle giderse istedigimiz gibi bi final izlemicez..
Ama bare Yusuf abimizi görelim =(

ilkay_33
09-05-08, 13:01
Hapishanede intihara teşebbüs eden Mustafa son anda kurtarılır

intihaar:img-hyste:img-hyste

ya ne intiharından bahsediyorlar bunlar
özete bakarmısınız
fragmandan farklı hiçbirşey yok

suri06
09-05-08, 13:09
özet eklendi bölümünede
özette hiç acıklayıcı bişey yokki
Menekşe ile Halil, Lale’yi bulur ve başına gelenleri anlatması için polise gitmeye ikna ederler. Emniyette Halil’i müthiş bir sürpriz beklemektedir.

şimdi bu müthiş süpriz annesi belli peki annenin poliste ne işi var niye gitti yada nasıl gitti
mithatı ihbar için felen mi gitti yani bi bakıma Mithat bu kadını bi yerlerde saklıyodu esir felen aldı kadını halil oğlu cıkınca kendini affettirebilmek içinde annesinimi getiriyo

Halil için Kabusmu olur yoksa sevinirmi bilemem
Fragmanda mithat Halile bize oyun oynadılar diyo Annenin bi oyun varya hadi hayırlısı

zeliham
09-05-08, 13:24
dizi bitiyor mu??? çok üzüldüm yaa bir sezon daha devam edeceğini düşünüyordum.menekşe ile halilin talı bir çocukları olsaydı keşke..onları mutluyken doya doya izleyebilseydik hep acı çektiler hep:(

ilkay_33
09-05-08, 13:37
dizi bitiyor mu??? çok üzüldüm yaa bir sezon daha devam edeceğini düşünüyordum.menekşe ile halilin talı bir çocukları olsaydı keşke..onları mutluyken doya doya izleyebilseydik hep acı çektiler hep:(

maalesef 36. bölüm final

angel22
09-05-08, 13:54
Bence Mithat bilmiyordu Sema'nın yaşadığını, yoksa rakamların sırrını gider ona sorardı, ya da Halil'i niye sakladın diye mezarına değil de kendisine giderdi. Ya da biliyordu da Sema katatonik falandı kazanınn şokuyla, ya da ne biliyim hafızasını yitirmişti. Ama Mithat'ı ihbar edeceğini sanmıyorum. Kadın en kadar kızsa da Mithat'ı seviyordu, çocuğunun babası. Mithat ölmez ya ad hapse girmez umarım. Seviyorum o karakteri ben. Kötüyken de seviyordum, iyiyken de seviyorum şimdi.

selen_lin
09-05-08, 14:16
Bence Mithat bilmiyordu Sema'nın yaşadığını, yoksa rakamların sırrını gider ona sorardı, ya da Halil'i niye sakladın diye mezarına değil de kendisine giderdi. Ya da biliyordu da Sema katatonik falandı kazanınn şokuyla, ya da ne biliyim hafızasını yitirmişti. Ama Mithat'ı ihbar edeceğini sanmıyorum. Kadın en kadar kızsa da Mithat'ı seviyordu, çocuğunun babası. Mithat ölmez ya ad hapse girmez umarım. Seviyorum o karakteri ben. Kötüyken de seviyordum, iyiyken de seviyorum şimdi.

bende seviyorum mithat karekterini bence semanın basına kotu bısey yanı hafıza ısı falan degıl bu baska bısey yanı kadın cok kotu bı durumda ama bencede madem yasıyodun nıye halıle bunları yasattın derdın neydı tuafff bakalım yarın gorcez:good:

menekse-halil
09-05-08, 14:16
mtihat gitmiycek komisere ? komser zaten mithatı aramıyormu ?
bosnadan dönünce komiser alıcak bunu ..
ve semayıda alıcak berabe geldiler sonuçta alıcak eğer orada söyledilerse halilin annesi olduğunu ki söylerler..
komiser alıcak bunu sonuçta ölü gözüküyordu..halilde ilk bulunduunda alınmıştı.
ordada halil ile karşılaşıcaklar

karayilan
09-05-08, 14:52
ya bence bu bolumde kadir ve babasi berline giderler yusufa herseyi anlatmak icin. O arada lale menekse ile halile herseyi soyler ve bence 35inci bolumun sonunda yusuf ve lale karsi karsiya gelirler.

angel22
09-05-08, 15:04
Mustafa konusunu bağlasınlar artık bir yere. Fırat Tanış niye dönmüyor acaba diziye? Senaryo olarak mantıksız oluyor dönmemesi. Merak ettiğim diğer bir konu da Mithat gerçekten Zeynep'in dediği gibi itiraf mektubu mu yazdı, başka şeyler yazdı da Zeynep yine oyun mu oynuyor? Sonuçta Mithat çok akıllı bir adam Zeynep'in zırt pırt evine girdiğini de biliyor. İtiraf mektubunu öyle ulu orta bırakacak biri değil. Halil'in ondan nefret ettiğini, göremeyince merakla evine gelmeyeceğini de tahmin eder az çok. O mektupta başka bir şey yazıyor bence.

Murat Daltaban'a o kadar hayranım ki, Mithat karakterinin bile kötülüğünü isteyemiyorum:img-wink:

ozlem68
09-05-08, 15:05
Bence Lalenin sucsuz olcagina inancaklar

haftaya bölümde yusufda gelcek

halil annesini görcek

cok karisik

*yildiz*
09-05-08, 16:46
ilk önce özeti ekledigin icin cok tesekkür ederim tugcecigim.

kimse ozetten bahsetmiyo hadi buraya eklim ...:icon_whis

34. Bölüm

Menekşe ile Halil, Lale’yi arıyor

Menekşe ile Halil, düştüğü çirkin tuzaktan sonra Yusuf’u terk etme kararı alan Lale’nin peşine düşüyor ve her yerde onu arıyorlar.
anlasildi, bu bölüm yine sokaklarda gececek
oysa ben Menekse ile Halil'i hep basbasa ve mutlu olarak izlemek istiyordum

Hapishanede intihara teşebbüs eden Mustafa son anda kurtarılır. Hastaneye yatırılan Mustafa, doktorları akli dengesinin bozuk olduğuna inandırmaya çalışmaktadır.

zaten belliydi, gercekten kendini öldürmek istedigini hic düsünmemistik

. Eski arkadaşlarının yanına sığınan Lale perişan haldedir.
Lale’nin masum olduğuna inanmayan Hasan ve Kadir, durumu Yusuf’a açıklamak için Berlin’e gitmeye karar verirler.

hadi bakalim, nasil aciklayacaklar
Yusuf bence Lale'yide dinlemek ister

Bu arada bir süredir kendisinden haber alınamayan Mithat da Bosna’dan dönmüştür. Polisin izlediği Mithat yalnız değildir.
Menekşe ile Halil her yerde Lale’yi ararken, Zeynep de Mithat’ı suçlayacak delillerin peşindedir.

Demekki Sema Bosna'daydi ve Mithat onu orada bulup getirdi
ama bu demek oluyorki, Mithat Sema'nin yasadigini biliyordu
ama buna'da pek inanamiyorum ... kafam karisti dogrusu
neyse yarin aksam hersey aciga cikacak
Halil'i emniyetteki bekleyen sürpris tabiki annesi
yüz yüze gelirler ve bölüm biter bizlerde birdahaki haftaya kadar catlariz

Kıvanç_aşkım
09-05-08, 17:43
sonunda fragmanı izledim:happy0064
ya zaten dizinin son bölümleri niye hala ortalığı karıştırıyolar:(
şimdi halil yıllardır öldüğüne inandığı annesi karşısında görürse nolucak:img-cray:

Gümüş Hastası
09-05-08, 18:44
Halil'in annesi miydi o bayan?

O bayanın yanındaki Mitat mıydı?

Mitat acaba bu sefer neyin peşinde?

Halil acaba annesini görüyor mu?

Çok merak ettim yha...

ssvshy
09-05-08, 19:12
mithat geçen bölümlerden birinde halile sana kendimi affettircem demişti acaba mithat halilin annesinin yaşadığını biliyormuydu yani düşününce semanın ölü gösterilmesiyle birlikte miras mithat ve halilekalıyodu halilide ortadan kaldırınca sadece mithata kalcaktı yani semayı ortadan kaldıran mithat ve bosnadan geldiğine göre zeynepte semanın yaşadığını biliyor ve bence zeynep halilin mithatın oğlu olduğunu öyle öğrendi belkide şu merak ettiğimiz anahtarın sırrı böylece ortaya çıkar o anahtar semanın kilidini ortadan kaldıran anahtardır kimbilir...özette polisin mithatın peşinde olduğunu söylüyordu demekki mthatı yakalarken semayıda aldı içeri halil eğer annesinin kendini ölü göstermesinde annesininde parmağı olduğunu anlarsa mithatı doğal olarak affeder bizde bir baba oğul ilişkisi görürüz aslında varya hasan gibi bir babayı düşünürsek mithat onun yanında melek kalıyor adam yaptıklalarının pişmanlığını yaşıyor hasanda bu yok
ben hala fragmanı görmedim :img-cray:

eSzra_
09-05-08, 21:34
Simdi özeti okudum yine karisik bir bölum olacak.
Ama en çok halil annesini görunce ne yapacak merak ediyorum.
Aslinda bu son bölumlerde bolbol menekse ile halil sahneleri görmek isterdim
sizin gibi ama anlasilan bu bile olmicak lale,mustafa,sema,mithat,zeynep derken menekse ile halil unutulacak:icon_sorr

3z3_fr
09-05-08, 21:35
uuff yine Ezel ayni seyi diyoo diceksiniz belki ...
ama ben gerçekten çoook sinir olmaya basladim yhaa!! yeter yha yeter!! menekse ile halil istiorum ben !! ne lale ne mithat ne anne ne baba ne zeynep hiçbiririni istemiorum !!
ooff ne kaldi surda 2 bolum sonra bitio !!! LUTFEENN biraz dizimizin ismini unutmasinlar yhaa =(

Tugçe.Boz
09-05-08, 22:27
uuff yine Ezel ayni seyi diyoo diceksiniz belki ...
ama ben gerçekten çoook sinir olmaya basladim yhaa!! yeter yha yeter!! menekse ile halil istiorum ben !! ne lale ne mithat ne anne ne baba ne zeynep hiçbiririni istemiorum !!
ooff ne kaldi surda 2 bolum sonra bitio !!! LUTFEENN biraz dizimizin ismini unutmasinlar yhaa =(

OO EZELCIM ne bu $iddet ...
sinirlenme !!!:img-hyste:img-hyste

eh in$allah bu son 2 bolumde onlari izleriz !

ama haklisin bence dizinin tadi iyice kaçiyo kaçti bile !

:img-in_lo***MeNeKsE IlE HaLiL---ASI ILE ALI***:img-in_lo

Tugçe.Boz
09-05-08, 22:32
ya bence bu bolumde kadir ve babasi berline giderler yusufa herseyi anlatmak icin. O arada lale menekse ile halile herseyi soyler ve bence 35inci bolumun sonunda yusuf ve lale karsi karsiya gelirler.

ayni $eyleri yazmi$iz ne komik:img-hyste
evet belki yusufu goruruz 35.bolumde ama ben ondan da vazgeçtim aman onu da gotermesinler ....banane...uff

ya $imdide mEnEkSe iLe hAlIlImI IZLEMEK ISTIYORUZ
(BENIDE IYICE SINIR ETTILER )

:img-in_lo MeNeKsE ile HaLiL :img-in_lo
:img-in_lo ASI ile ALI :img-in_lo

hihi...son 1 gun ...

berivan_
09-05-08, 23:13
Simdi okuyabildim özeti ancak, yaw nu ne bicim bir özet yawwww,Mistik kurtuluyor ve kendini deli rolune iyicene veriyor,bu heriften kurtulma yokmudur yaw:icon_evil ortaya artik birde Sema cikti,Mistik'in ne isi kaldi artik,yani onunla sahneler cekinmesine karsiyim ben,bosu bosuna harcanak ona sahneler yaw:img-cray:

Özeti yazan kisininde kafasi karismis herhalde,özet'in icinde ta kac kez tekrarlanmis "Halil ile Menekse'nin Lale'nin pesinde olduklari".Bizler kit akilli seyircilermiyiz ki bir kere yazilani anlamiyacagiz yaaaa,acayip sinirlendim:icon_evil

Hasan ile Kadir taaa Berlin'e kadar ucucaklarmis Yusuf'a olup biteni anlatmak icin,ne haleri varsa görsunler,bir ise yaramaz baba ogul,ama kendi akilarinda Suheyla sayesinde kurduklari sacma sapan senaryoyu Yusuf'a anlatmak ancak sacmaligin daniskasi olur.Ellerine delil filan var sankim Yusuf'a göstericek:icon_whis

Halil'in annesini gördugu sahneyi gercektende cok merak ediyorum,yani onca yil sonra ölmus sandigi annesini görmek yani Halil'de nasil duygular tetitkliyecektir acep:icon_whis

N.Şaşmazfan
10-05-08, 07:45
dizinin yakında biticeyini bilmek çok kötü.ben menekşe ile halili çok seviyorum.son bölümde o kadar mutluydular kı.umarım bu bölümde öyle olurlar.lale için çok üzülüyorum.derdini kimseye anlatamıyor.anlatamaz da.akşamı sabırsızlıkla bekliyorum

batuhan_gumus
10-05-08, 08:51
hrkese günaydın diziye başlamasına çok az kaldı :happy0064
bu bölüm galiba butun sırlar ortaya çıkacak gibi geliyor bana
hadi hayırlısı bakalım dizinin son bugun u de sayarsak 3 bölümü kaldı
umarım final çok guzel olur;):good:

ilkay_33
10-05-08, 09:29
bu bölümde merak ettiğimz herşey birbir ortaya çıkacak
tahminlerimizde ne kadar haklıyız izleyip göreceğiz
şimdiden iyi seyirler herkese

3z3_fr
10-05-08, 09:41
OO EZELCIM ne bu $iddet ...
sinirlenme !!!:img-hyste:img-hyste

eh in$allah bu son 2 bolumde onlari izleriz !

ama haklisin bence dizinin tadi iyice kaçiyo kaçti bile !

:img-in_lo***MeNeKsE IlE HaLiL---ASI ILE ALI***:img-in_lo

yhaa tugçem ii diosunda nasil sinirlenmiyimm !!! =D
yhaa vallahi çoook gicik oluorum dedigim gibi dizimizin ismini untumus gibiler bu senaristler !!!

batuhan_gumus
10-05-08, 13:30
yhaa tugçem ii diosunda nasil sinirlenmiyimm !!! =D
yhaa vallahi çoook gicik oluorum dedigim gibi dizimizin ismini untumus gibiler bu senaristler !!!

ayhnen ezelcim dizinin adı menekşe ile halildeilde
menekşe ile halilin ailesi!! ama bu bölüm heycanlı ya
halilin annesi geliyor bakalım halil nasıl bi şoka gircek
ama halil kesin sonunda ögrenir annesinin yaşadını :img-pilot
ordada biter ve dizimiz son 2 bölümü kalıııırrr:mad72::icon_evil:icon_evil:img-punk:

ilkay_33
10-05-08, 16:29
şu anda menekşe ile halilin euro d de tekrarı var
ilk sahneler ne kadarda güzel :icon_sorr
ama sonra lale meselesi :icon_whis

Tugçe.Boz
10-05-08, 16:36
şu anda menekşe ile halilin euro d de tekrarı var
ilk sahneler ne kadarda güzel :icon_sorr
ama sonra lale meselesi :icon_whis

evet bende izliyordum ama sadece o ilk sahneleri izledim gerisini izlemem off cok sikici oluyo ne bilim lale ne bilim mustafa....:icon_whis...

:img-in_loMeNeKsE IlE HaLil:img-in_lo

*yildiz*
10-05-08, 17:26
evet bende izliyordum ama sadece o ilk sahneleri izledim gerisini izlemem off cok sikici oluyo ne bilim lale ne bilim mustafa....:icon_whis...

:img-in_loMeNeKsE IlE HaLil:img-in_lo

cok sansilisiniz, o güzel ilk sahneleri izleyebildiniz
bende TV'yi actigimda Kadir Laleyi dövüyordu
yani o güzelim sahneleri kacirdim :img-cray:

menekse-halil
10-05-08, 18:26
şükürler olsun ki cumartesi geldii (:
sonunda menekşemizi ve halilimizi görcezzz (:
belki fazla göremicez ama olsunn (:
bir dk bile görüncek olsalar ne olursa olsun izlerimmm (:
inş. sorun neyse semayla ilgili en kısa sürede çözümünüü istiyorum.. ve menekşemleri mutlu görmekk (:
herkese şimdiden keyifli seyirler (:
mutlu kalın mutlu kalsınlar (:

batuhan_gumus
10-05-08, 19:25
az sonra dizimiz başlıyorm dakikalar kaldı
diye bilirim nese cnlar hepinize iyi seyirler
umarım dizi bittikten sonra gelirseniz buraya
söle 50 kişi olalım en azz;)

Tugçe.Boz
10-05-08, 19:25
OHH BE SON YARIM SAAT FALAN KALDI...:img-wink:

ama ben bu bolumu pek sevmicem sanirim ... off neyse ...

m ile h sahneleri olmadigi için tabi !

ALI ile ASI :love05: - M ile H

berivan_
10-05-08, 21:23
Yaw baslarda Mistik'in acik gözlerini gördugumde bende fena oldum,ne bicim seymis öyle acik gözlere bakmak yaw,korktummmmmsofa ama helal olsun Hasan agbime cok gercekci durdu o sahnede:good:

Yaw arkadaslar bendemi bir anormalik var anlamadim,yani hic karsilasmadim ben öyle bir durumla gerci,ama insan kendisine zarar verdiginde,ne bileyim Mistik gibi bilegini keserken Mistik'in kesmek icin kullandigi seyin ustunde neden kan filan yok anlamis degilim,yani anca yerde ve bileginde kan vardi sanirim ama kendisin kesmek icin kullandigi seyde hic birsey yok:icon_whis egerki "derin" kesmise ki yerdeki kana bakilirsa öyle gibiydi neden kaaan yok o bicakta:img-pilot

Neten buldum izliyorum,ben simdilik sadece basindayim:img-blush o yuzden yorum ancak bukadar simdilik:img-blush

edayd
10-05-08, 21:48
Şimdi birden bire Sema nerden çıktı ya? Ben ilk blmlerini izlemedm ama öldüğünü biliyorum yani yada ''öldü'' sanıyodum:bilmim Kadir'in:Gut nach sözüne yine bayıldımmm çok komik yaa:img-hyste Süper gidiyoo MİH:happy0064 Ewt ya hiç kan yoktu o şeyde. O hastanedeki görevli süper söledi valla ya Keşke öldürselerdiii:-D Yine Berlin'den sahneler bekliyo bizii!

MiSz_CaniSi
10-05-08, 21:56
Butun GS lari kutluyorum sampiyonlugumuz icin ilk sevdindirici haber buydu :happy0064
ikinci haber dizimiz fazla tempolu ilerlemiyor eskisi gibi kan kaybi yasiyoruz gittikce
menekse hala inatci halil caresiz dedigini yapiyor yaptiriyor guzel sahneler goremiyoruz balayi goremiyoruz gercekten bende sIkIlmaya/sogmaya basladim M&H sahneleri haric Bence semayi gosterirken surpiz yapabilirlerdi inandirici yapmadilar onu gosterirken sanki dizide hep varmis gibi su an a kadar pek tatmin etmedi beni ya artik kismetse son 2 hafta

Hasan ile KAdir sonunda almanya ya gitti kim bilir ne zaman donerler belki haftaya yusufla donerler :icon_whis bundan da umutlu degilim ama kim bilir bence ozaman gercek dizi geri doner yusuf efsanesi

berivan_
10-05-08, 22:16
Hala tumunu izlemis degilim,ama gayret ediyorum izlemeye:img-hyste

Sincik Yusuf aradiginda hani nine dedi ya Suheyla ile Lale'nin tartismis olmalarini,Suheyla'nin o telefon konusmasindan sonraki tavrina inanamadim,kadin resmen benim hic sucum yok,bana niye camur atiyorsunuz havalarindaydi,insan bukadarmi duygusuz ve bencil olur yaw:icon_evil kendi evladini dusun ama baskasinin evladini dusunme hic,bumudur yani annelik?!?Daha da kesin bir sekilde anlasildiki Suheyla'nin kocasindan hic ama hic bir farki yokmus,Hasan'a nasil baba denmezse Suheyla'yada anne denmez:img-pilot

Birde Mistik'i hastahane yataginda gösterdiler ve adamin elinde hic kelepce filan yoktu:icon_whis yani benim anladigim kadariyla cezaevindeki suclular hastaneye nakledildiklerinde en azindan ellerine bir kelepce filan olur ki hani yataga bagli kalsinlar ve kacamasinlar.Bu herif ta kac kisiyi öldurdu,disarida bekciler olsada bilem kacamazmi yani?sacma geldi bana gercekten...

Sebnem'inde yine anne diye tuturmasina sinirlendim,bu cocuga ne olucak yaw,hala belli degil...

Hasan nasilda utanmadan yine Halil'den para istiyecekti,yuzsuz sey ne olcek:icon_evil

Birde Kadir atlayipta bende seninle gidiyorum dediginde Hasan'in yuz ifadesi sankim degisti,yani ne biliyim sankim Kadir'i yaninda istemiyormus gibiydi anlatabildimi??herif yine bir isler karistirmasin sakin:icon_whis

Hasan efendi buymuste,baba oldugunu hatirlamista,neymis efendim oglunun yaninda olucakmis oglu karisinin ondan ayrilmak istedigini ögrendiginde..oldu canim baska,ne bicim tipler var yaw:icon_evil

MiSz_CaniSi
10-05-08, 22:28
Mustafa cok gicik hemsire kadin hemsire bende korkuyorum dedi ondan :img-hyste neyse doktor anladi bisey numara yapiyo dedi
umarim aciklanir doktor tarafindan mustafanin cabalari bosa gider bu bolumun sonunda

_artvin_
10-05-08, 22:32
benim beğendiğim bir bölümdü bence diizi güzel ilerledi bencede deli olmasına doktor inanırsa saçmalık olur sonuçta onlar böyle insanlarla uğraşıyorlar halilin annesinin hikayesini bu bölüm izliyemedik ama bakalım neler yaşamış birde halilin annesini gördüğündeki şaşkınlığı çok güzeldi ilk inanamıyarak bakması sonrada şaşırması ne derseniz deyin ben mustafayı oynayan oyuncunun oyunculuğunu beğenmiyorum hep aynı şeyler aynı haraketler

ca-g-l-a-y-a-n
10-05-08, 22:33
ya bu bölüm cok mu kısa sürdü ne ben bişe anlamadım bölümün nasıl baslayıp nasıl bittiğinden

tam halille annesinin karsılasmalarında ANNELER GÜNÜnde kavustular diye düşünüyodum ki dedem yuksek sesle dile getirdi benim düşüncelerimi

halilin laleye sen benim kardesimsin lutfen anlat olanları demesinede bayıldım ya menekşe ile halil olmasa kim yardım edecekti laleye ailede herkes düşman kesildi kız ane kadar meraklılarmış laleyi kapı önüne koymaya bastan benimseyemediler ki kızı nolacak

mıstığa gelince doktorun mıstığın deli numarası yaptığını anlamasın sevindim yaptığı okadar şeyden sonra deli raporu alıp deliler hastanesinde kalması mıstık için büyük MÜKAFAT olurdu cünkü

Fr3cH
10-05-08, 22:53
ya süper bir bölümdü gine son sahne süperdi

halilin annesi ortaya cikti o sahne cok iyiydi :)

gelecek bölümü sabirsiklikla bekliyorum

Rüya
10-05-08, 22:55
Dizi reklama girdi Euro D'de bi bakim dedim neler olmus :D
Ben bu bölümü sevdim ya.. Ama reklamlar bayiyor tabii yine o ayri konu..
Menekse ile Halil sahneleri varmiydi diye soruyorum herkese? :img-cray:
Ben pek birsey göremedimde!! Böyle giderse biz nasil bi final izliycez çok merak ediyorum :icon_sorr

NEyse Euro D'de bitmedi dizi henüz.. Ama Kanal D'de bitti snrm :img-wink:

edibe
10-05-08, 23:05
ya inanmıyorum arkadaşlar dikkat ettinizmi kıvanç tatlıtuğ saçlarını boyatmıııışşşş ben sarışın halini çok beğeniyodum şimdi :img-cray:
bide bu arada mitat halilin annesiyle konuştuğu ilk sahneyi kaçırdım önemli bişey söyledimi
yaw bide bu mitat salya sümek ağlamıyomuydu telefonda anneni ben öldürmedim affet halil die yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

Rüya
10-05-08, 23:12
Aha.. bitti.. :img-cray:
Tüylerim diken diken oldu son sahnede..
Bide Halilin ''anne'' diyisi yokmu.. :icon_sorr
çok içten ve gerçekciydi..
Ilk göz agrim boncuguma tekrar tekar helal olsun :good:

Yanliz ben birseyi merak ettim..
Halilin annesi Sema neden türkçe bilmiyor? :icon_whis
Yani biliyor ama unutmus iste.. Bilseydi kesinlikle konusurdu diye düsünüyorum..

eSzra_
10-05-08, 23:15
Aii allahim son sahnelerde gözyaslarimi tutamadim.
halil nasil sok olmustur simdi Allahim bende beyendim bu bölumu.
Ama halilin annesine tam olarak ne oldu anlamadim.
Ama anlicaz herhalde gelecek bölum.buarda fragmani gören oldumu
çok merak ediyorum ben ya:img-in_lo

MiSz_CaniSi
10-05-08, 23:16
Herzamanki gibi kiziyorum euro d ye cok sinirleniyorum her 5 dakika ya reklama sokuyorlar pes diyorum neyse vazla yazmiyacagim
bu bolumde cok guldum ya menekse ile halil lale nin arkdasinin evine gelince o donme nedir acayip kari vardi halil nasil bakti acaip krize girdim :img-hyste:img-hyste tutamadim kendimi

ayy halil ile annesi nasil baktilar birbirilerine cok duygulandim yaa :icon_cry:
nasil anne demek o tuylerim uperdi ne guzel anne dermis halil
sema nin fotografdaki halil de pek yakisikli cikmis superdi :img-icecr
fragman insallah en kisa surede gelir

edayd
10-05-08, 23:17
Eveet yeni bitti. Ya bana dabu blm çok kısa geldi başlamasıyla bitmesi bir oldu sayın reklamlarda sağolsunn zaman doldurmak için bizi sinir ediyolaaarrr! Neyse gelelimm bölümün içereyine:D ''Sen bizim kardeşimizsin'' lafı gerçekten çok güzeldi O kdr ii bi insanki Halil.''insan'' die öle birisine denir işte,Mustafa'da tüm olmayan şeyler onda var:img-grin2 Doktor'un sdce numara yapmasını anladığı çok doğru oldu yani sonuçta böle küçük şeylere inanamazdı,saçma olurdu. Son sahne annesini gördüğü sahne gerçekten çok güzeldi ya ben şok olmuş durumdaydım gerçekten ağzım açık kaldı yani:blink: Hala aklımda soru işaretleri var .. Sema'nın normalde ölmüş olması şimdi birden ortaya çıkması .. Türkçe bilmiyomuş gibi davranması !?!??

eSzra_
10-05-08, 23:20
uff fragman yine mi yok:icon_sorr
neyse bu bölum çok mustafa sahneleri yoktu sevindim.
ama umarim inanmazlar ona nummara yapiyor iste,
ama ben olsaydim hemen deli derdim ona zaten degilmi:img-icecr

edayd
10-05-08, 23:21
Herzamanki gibi kiziyorum euro d ye cok sinirleniyorum her 5 dakika ya reklama sokuyorlar pes diyorum neyse vazla yazmiyacagim
bu bolumde cok guldum ya menekse ile halil lale nin arkdasinin evine gelince o donme nedir acayip kari vardi halil nasil bakti acaip krize girdim :img-hyste:img-hyste tutamadim kendimi

ayy halil ile annesi nasil baktilar birbirilerine cok duygulandim yaa :icon_cry:
nasil anne demek o tuylerim uperdi ne guzel anne dermis halil
sema nin fotografdaki halil de pek yakisikli cikmis superdi :img-icecr
fragman insallah en kisa surede gelir

haha evet orası çok komiktiii .. Bide şey vardı Lale böle anlattı ya hangi adam bunu kabul eder kabullenir fln .. Menekşe'nin yüz ifadesi nasıldı öle ya nası baktı sizinde dikkatinizi çekti mi? içim gitti orda yaa canım bnm kıyamam:img-cray: O kdr tatlı baktıki çook tatlıydıı yaa:icon_cry:

Rüya
10-05-08, 23:21
Yanliz ben bu bölüm çok güldüm gerçekten.. :img-hyste
Önce Mustafaya.. Saçmalayip duruyo resmen kendini komik duruma düsürüyo =))
Bide gülmesi yokmu hey allahm.. Bi sekilde paçayi kurtariyo hep.. :img-hyste
Korkardm hep ondan artik sadece gülüyorum..
Bide Lalenin sarisin arkadasi var tabii.. :img-hyste
Cidden güzel bi bölümdü =) Ama benim aklim finalde.. Herseyi bosverdim finali düsünüyorum..
Istiyorumki böyle çok degisik bambaska bi final olsun.. :icon_sorr
Sevinmek istiyorum.. Tüylerim diken diken olsun.. :img-blush
1.bölüm tarzinda müthis birseyler yapabilirlerdi aslinda..

Ama böyle giderse mümkünati yok :img-cray:

edayd
10-05-08, 23:25
Şimdi kesin olarak bitiyo yani bu sezon ölemi? Ama olamazki aslnda böle bişi. Bu kdr beğeniyle izlenen bir dizi nasıl olurda ilk sezonun sonunda bitiyo? Bi yanlışlık olmasın.. Ben bir çok yerde okudum biticeğini ama yinede inanmıyorum çnkü Yabancı Damat'tada 2.sezonun sonunda biticek demişlerdi .. nolduu? 1 kocaman sezonn daha ekranlardaydı!!!:img-punk::dance:

özlem34
10-05-08, 23:27
cok güzel bi bölüm izledim.. bölüm ilerledikce heyecanim dahada artti..
son 5 dakika öyle heyecanlandimki,.. artik Halil Annesine kavusacak diye, ama tam orda bitti..:blush:
öyle duygulandimki, öyle etkilendimki..
gözyaslarimi tutamadim artik:img-cray::img-cray:
haftaya artik kavusmalarini izleriz..,canim benim yaa cok cekti Halilcim:icon_sorr
..ama ben acikcasi hic bisii anlamadim, neden öldü biliyo herkes, kim yapti.. mitat'mi yoksa baskasimi?? hic anlamis degilim:blink:

Bu arada dizi tam ne zaman bitiyo?? 37. bölümmü???????

batuhan_gumus
10-05-08, 23:30
bnce çok güzel bi bölümdü ya
ben çok beyendim halil sonunda annesine kavustu
annesi halile halilediye bağrınca valla ben kendimden
geçmişim resmen süper bi bölümdü ya
haftayı iple çekicem bakalım halil ve annesinin arasında
neler yaşancak
rüya esra ezel ve diğerlerii dedim gibi mustafa
ölmedi ve deli numarası yapıyor ya
laleye çok uzuldum ben gecen bölümün özetinde
herşeyi gördüm yazıqq kızaya bnce
menekşe ve halil sahneleri çok yoktu ama guzeldi
halilin annesi sema tuglu çok yaşlanmış
ya hele son sahneleri çok duygusaldı ya:img-cray::img-cray:

(nette problem oldu için ben kçtım by):img-cray::img-cray::img-cray: ufff cnlar by:img-cray:

eSzra_
10-05-08, 23:34
buarda bu bölum kadirin arkadisini görmek(adini unutum) çok degisikti.
aklima eski bölumler geldi.hahah halil nasilda diyor ben halil tuglu buda karim menekse.Adam az daha donuna ediyordu.menekseyi görunce:img-hyste

berivan_
10-05-08, 23:52
Yaw bu Mithat'a ama taninan bir herifmis,Halil'de onun sayesinde taninmis anlasilan Mithat'in "arkadas cevresinde" kimlerle isler yapmis bu Mithat böyle,iyyyyy Lale'nin pesindeki o sakali herifi görunce bana öggg geliyorrrr:img-pilot
Halil'in Lale'nin yanagina elini koymasi ve sonradan "biz kardesiz"demesi,nekadar cok sey ifade etti,Lale'nin arkadaslari bilem nekadar duygulandilar.Halil gibi biri binde bir bulunur herhal.Yusuf'un emanetine cok iyi sahip cikiyor Halil helal olsun gercektende:good: bunu görenler utansinlar Lale'ye yaptiklarindan:icon_evil

Yaw resmen gözumde yaslar doldu komser Sema'ya Halil'in resmini gösterdiginde Sema'nin bakmasi,Halil demesi ve sonradan aglamasi.Odami Halil'i öldu biliyor acep Halil'in onu öldu bildigi gibi:icon_whis

Bakiyorum ama hala sonuna varamadim,yaklastim sayilir:img-blush

berivan_
11-05-08, 00:12
Ayyyyyyyyyyy gece gece aglatilar beni bunlar yaw:img-cray: Sema'nin "oglumu istiyorum"diye feryatlari ve Halil'inde sesi tanimasi ve sonradan odaya girmesi,Sema'yi sessizce izlemesi ve sonradan anne ve ogulun göz göze gelmeleri,Halil'in yuzundeki saskinlik ve sonunda "anne"demesi beni bitirdi yaw:img-cray::img-cray:

Kivanc'in aslen,yani Bosna'li kökenli oldugunu biliyoruz,ama benim merak ettigim sey acaba Kivanc Bosna dilini konusabiliyormu?

Yani Sema turkceyi benim anladigim kadariyla anliyor konusuldugunda ama kadin kendisi konusabiliyormu yoksa "unuttumu"?Belkim Halil'in annesi ile bosna'ca konusmasini izleriz gelicek bölum:icon_whis

Kivanc gercektende son sahnelerde harikaydi,tu tu masallah,cok guzel bir sekilde verdi bence o andaki duygulari:happy0064

sarıseren
11-05-08, 00:47
Bu bölümü ben de çok beğendim:img-wink:Sema ve Halil'in karşılaşması cidden müthişti:good:Lale'yle Halil'in konuşması da çok güzeldi.Umarım Lale ile ilgili problemi çözerler.Son bölümler gerçekten çok heyecanlı olacağa benziyor.Halil ve annesinin konuşmasını çok merak ediyorum.Bir de şu Mustafa neden hala yaşıyor:fighting2Biri öldürsün artık:)Aslında bir yandan da üzülüyorum.İlk bölümdeki Mustafa daha saftı.Bi yerde onların Mustafa'yı delirttiği doğru:img-pilot

Ayrıca fragmanı da vermediler.Herhalde son bölümler diye erkenden vermiyorlarbye

x sinem x
11-05-08, 01:23
Yin süper bir bölümdü :happy0064
Gerci pek M&H sahnesi yoktu ama olsun yinede güzeldi :img-wink:
Off son sahneye bittim ya...SÜperdi :good:
Semanin Halilin resmini görünce cok duygulandim:img-cray:..Birde son sahnede " Halil..Halil" diye aglarken :img-cray:
Halilin nasilda sok oldu :icon_sorr O bakis neydi ya..yani saskin...korkulu...:img-cray:.. Yanliz bu bölümde elestirdigim birsey var:
Hail annem derken Meneksenin birazdaha sarismis görmek isterdim..yine normal bakti bana göre..bence oda saskin sakin bakmaliydi :icon_whis

Halil Laleye" biz kardesiz" demesi gercekten cok güzeldi :img-wink:
Yanliz Lalenin o sarisin arkadasinin sesi neydi öyle ya :img-hyste

Mustafdan rahmtli olamadi gitti.ama aferim doktora..cakti hemen mustiin rol yapabilecegini..Bence artik Mustafa olayi bitmistir..yani kacicagina falan inanmiyorum..ve inanmakda istemiyorum :img-tomat
Off haftayi iple cekiyorum..Fragmanda cikmamis anladigim kadariyla..tabi heycan yaratmalari lazim..
Finale 2 bölüm kaldi..simdiden üzülüyorum bitecek diye :img-cray:

N.Şaşmazfan
11-05-08, 05:49
menekşe ve halil laleyi kurtardı.en azından artık her kes olayın iç üzünü biliyor.fakat hasanla kadir ortağı karıştıracak.yusufa anlatacaklar.her şey bir birine girdi.doktor mustafanın numara yaptığını anladı.yani mustafanın işi zor.menekşeme halilime yaklaşmasında.ne istiyorsa yapsın.gelelim en önemli olaya.halil ve annesi....o kadar duygu bir sahneydi ki.kelimelerle anlatılamaz.halil şimdi ne yapacak.o ankı tepkisi ne olacak çok merak ediyorum.

KübraYasemin
11-05-08, 07:32
Vallaha Menekse ve Halil, Laleyi ne güzel kurtardIlar.

Cok hosuma gitti Halilin Lalede yaptIgI hareketleri.

KIzlar bile bayas etkillendi yani.

Ama ben simdi isterim ki, bari su son 2 Bölümde olsun Yusuf geldin.

Gercekden cok isteim.

eleftheros
11-05-08, 08:34
son sahne beni de çok etkiledi.. halil'in "anne" derkenki o bakışı ifadesi bittim resmen..
kadın neden türkçe konuşamıyo acaba.. önce konuşuyomuş. bu kısmı anlamadım acaba kaçırdığım bi yer mi var..

berivan_
11-05-08, 08:44
son sahne beni de çok etkiledi.. halil'in "anne" derkenki o bakışı ifadesi bittim resmen..
kadın neden türkçe konuşamıyo acaba.. önce konuşuyomuş. bu kısmı anlamadım acaba kaçırdığım bi yer mi var..

Bende tam olarak anlamis degilim,yani kadin turkce konusulanlari anliyor ama konusmuyor...acep turkce konusabildigini bilmiyor yoksa baska bir sorunumu var anlamis degilim tam olarak.Birde bu kadin guya Bosna'li ama Halil'in annesi ile olan flashbacklarin hepsinde Sema oglu ile ancak Turkce konusuyordu yalnis hatirlamiyorsam,hic Bosna'ya yoktu.Bende dun aksam acaba Halil annesi ile gelicek bölum Bosna'cami konusur diye sormustum ama dogrusu bende cok merak ediyorum nasil olucagini:img-pilot

Kivanc zaten bir yerde Bosna'li,yani Bosna kökenleri var,ve itiraf edeyim ki onun Bosna'ca konusmasini izlemek isterdim.Yani bu sekilde belki daha da etkileyici olurdu gelicek bölum anne ve ogulun birbirlerine olan yaklasim anlatabildimi???

Hem Sema son sahnelerde önceleri bagirdiginda Halil degilde Halil'e diyordu ama sonradan Halil ile yuzyuze geldiginde birden bire Halil'e oldu Halil.Yani belkim oda kendiliginden turkce konusmaya baslar gelicek bölum.Cokmu uctum:icon_whis:img-blush

CrazyWOW
11-05-08, 08:48
Arkadasla,r ben dun bölumun sadece son sahnesini izledim, ve youtubtanda izlemek istemiyorum acikcasi, cunku finalerime az kaldi ve vakit kaybetmemek icin buraya geldim. Dun sema nasil cikti ortaya, ölmemismi ben bunu cok merak ediyorum. Lutfen beni aydinlatin.

eleftheros
11-05-08, 08:50
semanın ortaya nasıl çıktığı belli değil.. mithat bosnaya gitmişti ve dönüşte semayı getirdi.. yani nerden buldu nasıl oldu hiçbir ayrıntıyı vermediler..

sadece sema galiba bi hastanede kalıyormuş mithat ordan kaçırmış bunu.. komserle doktor konuşurken böyle bi konuşma geçti aralarında.

Kıvanç_aşkım
11-05-08, 09:03
son sahne süperdi ya..
halilin 'anne' derkenki yüz ifadesi muhteşmdi:img-wink:
laleyi bulup getirmeleri de çok iyi oldu..
m&h pek yoktu :img-cray:
halilin o bakışlarına bittim ya:img-cray::img-in_lo

batuhan_gumus
11-05-08, 09:41
dünki bölüm süperdi valla izliyemiyenler olmuş ya
neden bu bölüm izlenmezmi ya??:img-cray:
bakalım ratingler nasıl gelcek gerçi artık pek bi önemi yok
ya bari son ratinglerimiz iyi gelsin bu bölümde izlenmediyse
artık ben agliyim ya aynı böle:img-cray:

ozmn vay tr halkınaa

Rüya
11-05-08, 10:03
Öyle konulara daldilar ki..
Süphelenmeye basladim açikcasi gerçekten dizi bitiyormu diye.. :icon_whis
Toygar Isikli açiklamasaydi dahada çok süphelenirdim..
Ama malesef gerçekleri görmek lazim.. Bitiyor iste gül gibi dizi.. :icon_sorr

+Ratingler bu bölüme ii gelmez bence :)
Yani tabiiki izleyenler olmustur ama spor gündemleri fln geçmistir dizimizi yine..
O yüzden alt siralarda görebiliriz mlsf..

Gümüş Hastası
11-05-08, 11:04
Reytingler dehşet , çok güzel gelmiş!.. Tecavüz olayının olduğu bölümden sonraki en çok izlenen bölümlerden biri oldu galiba!..

Son zamanlarda gerçektende böyle bir reytinge iktiyacımız vardı.

Dün akşamki bölümün yorumuna gelince...

Önce kısa bir cümleyle özetleyeyim...

"İzlediğim en güzel bölümdü" benim için...

Sema'ya üzüldüm ama. Kadın sürekli ağladı durdu. Moralim bozuldu yha kadına. Mitat'a da acayip derece de sinir oldum. Arkadaşlar bir de bişey soracam başını kaçırdımda...

Acaba Mitat ne zaman kaçırdı Sema'yı? Yani en başından beri Sema'yı orada mı tutuyordu yoksa son bölümlerde mi kaçırdı???

Lale'nin yanında kaldığı o "otur cicim" diyen bayana hiç gözüm tutmadı. Bence onunda o adamlarla falan bir bağlantısı var gibi geldi başta ama sonradan özel bölüme bakarken anladım. Kadın daha yardımcı olmuş Lale'ye...

Başlarına bakamadım bu bölümün. Saat 23:40 dan sonraki kısımlarına baktım. Özette okumuştum. Kadir Bosna'ya gidiyordu her şeyi anlatmaya. Acaba gitti mi o???

dazzle
11-05-08, 11:24
bu bölümde hiçbirsey yoktu kısa sürdü zaten tek bomba halilin annesinin gelmesiydi bence kazadan sonra birseyler olmuş okadına benim izlerkenki ilk tahminim zeynepin babasi acaba mithattan korumak için onu bosnaya mı yolladı oldu ama sonra tezimi çürüttüm olmaz die halilide öldü gösterdi ama ona annesinin yasadigini bişeklde söylerdi die düşündüm kadın belkide halili öldü biliyo ve akli dengesini kaybettti ve bosnada yasadigi için türkçe konuşamıyo olabilir oglum derken bile sanırım boşnakça söyledi geçmişte birseyler olmuş mithatı suçladım halbuki onun haberi yokmuş eee peki bbu kadını kim kapattı oraya baska birileride i var acaba benim ütün tezlerim çürümüş durumda ama halilin annesinin sorunlu oldugu kesin mithat diyince kadın çok korktu oglu oldugunu buyuzden söylemedi ama belkide söyleseymiş bukadar zarar görmezdi halil iyice kafam karıştı 2bölüm kaldı bakalım nasıl toplayacaklar.........

mili_gkhnözen1905
11-05-08, 11:51
Aha.. bitti.. :img-cray:
Tüylerim diken diken oldu son sahnede..
Bide Halilin ''anne'' diyisi yokmu.. :icon_sorr
çok içten ve gerçekciydi..
Ilk göz agrim boncuguma tekrar tekar helal olsun :good:

Yanliz ben birseyi merak ettim..
Halilin annesi Sema neden türkçe bilmiyor? :icon_whis
Yani biliyor ama unutmus iste.. Bilseydi kesinlikle konusurdu diye düsünüyorum..

ay o bitis neydi öyle hakketten ya mavisim nasil kaldi öyle
anne diyisi yokmu hele ay bittim vallahi:icon_sorr
katiliyorum rüyam cok icten ve gercekciydi

evet neden türkce bilmiyor yada bilerekmi yapiyor dicem ama
türkceyi nasil unuturki:icon_whis
hepsine bakamadim dün malesef ki tekrar bakicam artik:icon_whis

reytinglerde iyi gelmis bence dahada iyi olur insallah:good:

terazi_burcu
11-05-08, 11:53
2 bölüm mü kaldı ilk defa duyuyorum dizi bitiyor mu üzüldüm bea:img-cray:
güzel diziydi ama menekşenin başına sürekli terslikler gelmesi biraz sıkmıştı açıkçası bir de mustafa çıkınca hep kanal değiştiriyordum sinirlerimi bozuyordu öldürseler bari finalde:img-hyste

MrLovegrove
11-05-08, 13:51
annesi geçirdiği kaza yüzünden hafızasını kısmen kaybetmiş olabilir o yüzden türkçe'yi hatırlamıyordur belki
hem ayrıca zeynep'in babası da sandığımız gibi masum değil galiba ama du bakalım bütün bunları son iki bölümde öğrencezay o bitis neydi öyle hakketten ya mavisim nasil kaldi öyle
anne diyisi yokmu hele ay bittim vallahi:icon_sorr
katiliyorum rüyam cok icten ve gercekciydi

evet neden türkce bilmiyor yada bilerekmi yapiyor dicem ama
türkceyi nasil unuturki:icon_whis
hepsine bakamadim dün malesef ki tekrar bakicam artik:icon_whis

reytinglerde iyi gelmis bence dahada iyi olur insallah:good:

edayd
11-05-08, 13:55
:img-grin236. bolumde bitiyor yani 2 bolum kaldi

fragman verildimi arkadaslar .. ben gormedimde

2 Blm mü kaldı? Olamazki böle bişey! Yani düşünün,şuanda yeni yeni konular çıktı (Halil'in annesi,Lale fln .. ) aSla 2 blm snr bitmez BİTEMEZ!:img-wink: Öle herşeye inanmayınn (YD'de 100 blmde bitecek demişlerdi ama 106.da bitti):img-grin2 Bence 2.sezonda bile devam eder böle bi süper dizi ..

selen_lin
11-05-08, 14:16
:icon_sorrannesi geçirdiği kaza yüzünden hafızasını kısmen kaybetmiş olabilir o yüzden türkçe'yi hatırlamıyordur belki
hem ayrıca zeynep'in babası da sandığımız gibi masum değil galiba ama du bakalım bütün bunları son iki bölümde öğrencez

evet doğru soyluyosun bu buyuk bı ıhtımal reytıngler guzelmıs dunku bolum guzeldı ama sankı hemen basladı ve bıttı gıbıydı mıthata uzuldum ama annesı cok kotu bı durumdaydı yazık bunlara ya ne yasayacakları seyler varmıs yanı bu zeynepten korkulur nasıl gırdı ole eve helal yanı halılın babası da az deıl sanırım yanı son ıkı bolum kala yapılır mı bunlar ya nerde ask hanı hanı yok.

AysenuR*
11-05-08, 15:13
Dunku bölüm bence cok guzeldi, bi yandan Halilin annesi ortaya cikti diye kizmistim ama yinede tahmin ettigim gibi berbat yapmamislar bolumu buna sevindim:img-wink:
Oncelikle bu bolum Halil in Lale icin bukadar kosturmasi ve "Sen bizim kardesimizsin demesi gercekten beni cok etkiledi. Bu nasil bir insandir ki boyle, icinde hic kotuluk yok..:img-in_lo
Bu bolum gercekten guzeldi izlemekten zevk aldim. Ozellikle Hasan yoktu bunun icin guzel geldi belki gozume:img-hyste Zaten raytinglerede yansiyor

Ben Sema nin Turkce bildigine inaniyorum galiba yalandan yapiyor gibiydi, ama bi yandan da gercek gibiydi :img-cray:kafam cok karisti.. bide su travestiye bayildim:img-hyste cicim micim gidiyor vallahi:img-hyste gulesim geldi ister istemez
Halil imin son sahnedeki bakislari ve Anne diyisi dehsetti:img-in_lo bu Anneler Gunu Ozel bolumu gibiydi sanki :img-in_lo Cok guzeldi bide istermisiniz simdi dizi uzasin:img-hyste ay Insallah diyim bari:img-cray:ama hayal kuruyorum bosu bosuna, neyse insallah onumuzdeki 2 bolumu super yaparlar bizde seviniriz..
Ayrica herkesin Anneler gununu kutlarim:img-wink:

batuhan_gumus
11-05-08, 16:34
dünki bölümü bakarsak herkes beyenmiş maşallah:)
zaten ratingler büyük bir çıkış var bu beni cok mutlu etti valla
süper bi bölümdü diye bilirim ama haftaya daha heyecanlı olucak bnce
ratinglerin düzelmesine çok sevindimya :happy0064;)

eleftheros
11-05-08, 17:04
son bölümde yaşanan olaylara bakarsak düğümler birer birer çözülüyor.. ancak bu olaylar daha da ayrıntılı işlenebilir. yani dizimiz 2. sezonuda oynayabiir bence konu sıkıntısı yaşanmaz..
keşke olsa ama finale 2 kaldı,,:img-cray:

berivan_
11-05-08, 17:25
Simdi tekrarina bakarken dikkatimi birsey cekti.Mithat ile Sema'yi hani ilk sahnelerde,yani basinda gösteriyorlarla otelde ve Mithat orada Sema'ya "sana kendimi affetirecegim"diyor?hah iste orada Sema'nin kafasinin sag tarafana bakilinca bir iz var,sankim dikilmis gibi,yani ne biliyim bunun bir alakasi olabilirmi kadinin turkce bilmemesi ile acep diye bir dusunceye kapildim,ne biliyim hani beyni filan hasar görmus olabilirmi kazada acep:icon_whis

Birde Muarem'in dukkanina vardiklarinda hani Halil arabadan cikicaginda Menekse'nin ona masum bir sekilde bakipta gözleri ile "bende gelmek istiyorum"diye anlatmasini cok sevdim.Halil'inde orada "tamam ozaman gel"demesi ise cok guzeldi:img-in_lo sankim ilk söyle tatli tatli kavgalarini yapmislar gibi bir hisse kapildim,anlatabildimi? yani cok sekerlerdi o anda bence:img-blush

batuhan_gumus
11-05-08, 17:31
bu arada arkadaşlar dün lalenin arkadaşlari cok komikti ya
hele o kalın sesliye menekşe nasıl ters ters baktı ona ya
halile yaklaşmasın diye :img-hyste:img-hyste
acep o erkek mıydı kadınmıydı ya merak ettim
yani bu bir hakaret deil çikaramadim

menekşe ye sahnede bayıldımm:img-hyste

berivan_
11-05-08, 17:37
batuhan_gumus,tam agzimdan lafimi aldin canim:img-wink: bende o dunki kadin Cici'mi nedir dönmemi yoksam hakkatende bayanmi diye dusunup durdum:img-blush ne biliyim kalin ses olunca malum insanlik hali,suphe ediyor insan:img-blush

Birde simdi tekrarina bakinca Muarem'e hani gitmislerdi ya pastaneye,Menekse safim nasilda Lale'nin tehlikede oldugunu anlatiyor öyle,Halil'de bir yandan öhum öhum diyor ve kaslarini catiyor,sankim karisina "fazla birsey anlatma" diye isaret veriyor.O sahne bana eskileri hatirlati,hani Menekse Bagcilar'in yaninda calisirken Halil onu bulmustu ya ve Menekse orada Filiz'e "ninem basilikada koyuyor corbaya"dediginde Halil'in söze karismasi...yani Halil cok sert olmayan bir sekilde karisini guzelce kendince uyariyor hani agzindan fazla birseyler kacirmasin diye,coook tatli Halil'in o haleri bence:img-in_lo birde simdi saripta baktimda,Halil o sahnede Menekse'ye bir dirsek falanmi yapiyor?sankim sag kolu o sekilde diviniyor gibi geldi de bana:icon_whis

Yani bence Menekse ile Halil birbirlerini cok guzel tamamliyorlar bence:img-in_lo

suri06
11-05-08, 17:55
Dün akşam nasıl bi bölümdü o öyle ya:icon_whis
valla dün akşam misafir vardı ben izliyorum diye herkes izledi izleyenler ilk defa bakıyolarmış
nasıl heyecanlandılar anlatamam
Halilin Annesini gördüğü sahnede hala bile tüylerim diken diken oldu cok heyecanlıydı
herkesde bi heyecan oldu 2 bölümü kaldı deyince hadi ya güzel miş dediler:good:
cok merak ediyorum şimdi haftaya nasıl sarılacak annesine
Halilin menekşeyi mustafa kaçırdığında bi ağlaması vardı bi ondan cok etkilenmiştim annesini görünce acaba o şekilde yine ağlarmı diye cok merak ediyorum

nagihan-n
11-05-08, 18:04
dizi süperdi yaa..:img-in_lo
Sema halil'in fotoğrafını görünce şaşırdığı anda çok üzüldüm
Semanın türkçe bilmemesi beni şaşrttı..
Lale'nin herşeyi polise anlatması en doğru şey oldu..
çok fazla menekşe ile halil sahnesi göremesekte :img-in_lohalillin yıllar sonra annesine kavuşması süperdi tabi halil annesine küsmese..

ilkay_33
11-05-08, 18:43
yaa arkadaşlar dün akşamki bölümde valla yerimde duramadım hiç
öyle böyle dedik ama süperdi valla
hele son sahnede aiyy bittim resmen halil nasıl anne dedi kaldı öyle ccanım yaa
sema türkçe anlıyor ama konuşmuyor şaşırdım
bi rahatsızlığı varmış ömerle konuşan kadın polis öyle demişti sanırım

bu arada lalenin polise gitmesi iyi oldu bu meselenin çabuk çözüleceği anlamına geliyor

kadir ve hasan gittiler ama hiç haber yok
acaba haftaya yusufla birliktemi dönerler :icon_whis

[.:Leyla:.]
11-05-08, 19:07
Dünkü bölüm Sema olayıınn aslıyla ilgili eksiltili bir senaryo olmasına rağmen çok güzel bir bölümdü.Heycanlıydı ama iyi kurgulanmamıştı olay örgüsü bence.Mantık çerçevesine oturtamamışlar yani.Zaten Mithat'ın oyunları,entrikaları,olayları hiç mantık çerçevesine oturmadı hala kaç bölüm oldu.mithat neyi nedne yaptı,nasıl yaptı,hangi olaylar birinirini soraladı bilmiyorum tam oturmadı o konuda senaryo.Mithat'la ilgili konular çelişkili bir şekilde devam ediyor.Senaristler Menekşe ve Helil'in aşkına güvenerek bu tür konuları es geiyorlar ama bana göre böyle sırlı,kirli olaylar daha ilgi çekici.Sonuçta ben bu diziyi kuru kuruya aşk hikayesi sunduğu için izlemiyorum.Aşk'tan çok daha fazla şeyi anlatığı için,ahlak felsefesi yaptığı ve insnalara çok doğru mesajlar verdiği içinde izliyorum.Aynı zamanda baş karakterlerin birbirine olan aşklarındna başka hayatlarınında olduğu ve yan karakterlerin eşantiyon gibi değilde kendi hikayeleriyle dizide yer aldıığı için izliyorum.

Bu yüzdende rica ediyorum senaristlerde Mithat olayını es geçmesinler.Sema olayının aslında Zeynep2in babası yatıyor heralde.Mithat, Zeynep'e dedi ya "asıl seniin baban beni öldürmüş,haberim yokmuş"

ilkay_33
11-05-08, 19:13
leylacım çok güzel yorumun gerçekten

haklısın sonuna kadar aklımızda birçok soru var örnekler
1)semanın neden bu halde olduğu
2)bu zamana kadar neden saklandığı
3)kazadan sonra onu kimin sakladığı
4)kazadan nasıl kurtuldu
5)kim semaya öldü süsü verdi
6)rahatsızlığı ne neden türkçe anlıyor ama konuşamıyor

hafızası kaybolmamış bu çok açık 1 hafta bekledik sadece olan gelişmeler

lale bulundu polise gitti
sema ile halil karşılaştı (mustafayı hiç saymıyorum artık )

sadece 2 düğüm çözülür gibi oldu tam çözülmedi ve biz hala merak içerisindeyiz senaryoda çok eksiklikler var 2 bölüm kaldı bitmesine nereye nasıl sığıştıracaklar çok merak ediyorum

berivan_
11-05-08, 19:39
ilkay_33 ne diyeyim,sende benim en cok merak ettigim sorulari sormusun canim,umarim bu sorularin cevaplari gelir kalan bölumlerde.Bende aciklilik getirilmesini isterim izlediklerime:img-wink: Sema'nin basina gelenlerin hepsini bir bir ögrenmek isterim,kazadan sonra ne oldu,kim onu ve nasil Bosna'ya göturdu,Mithat Sema'yi nasil buldu....

Mithat giderken ardinda bir cesit itiraf mektubu birakipta gitti,ama nasil olduda Sema'yi buldu,yani bu konuyu flashback ile mi ne ile gösterirler bize bilmiyorum,ama kisa da olsa cevap gelmesini istiyorum bu soruya.

[.:Leyla:.] super bir yorum yapmisin gercektende canim,tebrikler:good:
Zeyno'nun babasinin Mithat'la olan alakasini daha da bir derinden izlemek istiyorum ben.Örnegin Zeynep'in babasi Ahmet'i ismi sanirim,nerden ögrendi Halil'in tehlikede oldugunu,ve omu ayarladi anne ve ogulun mezarini???

Halil ilk Istanbul'a geldiginde aramisti Ahmet agbisini ama o telefon konusmasindan sonra ölduruldu Ahmet hemide Semih tarafindan....egerki Ahmet Halil'i kurtarmak icin onu ölu gösterdiyse Mithat,yada söyle diyeyim Semih neden öldurdu Ahmet'i???

Ayyyy elime agzima bulastirdim yorumu sanirim,ama bakalim sorularimizin cevaplarini nasil alicagiz bu kalan bölumlerde:icon_whis

Sema birden bire oglunu buldu hemide gelini oldu,Menekse ile Sema'nin nasil bir iliski kurucaklarini cok merak ediyorum.

Ama en cok cok halinde olan Halil ile annesi onca zaman sonra nasil tekrardan birbirlerine yaklasabilicekler,kim ilk adimi aticak cook merak ediyorum:img-pilot

3z3_fr
11-05-08, 19:48
bu bolum hepinizinde soyledigi gibi çook guzeldi .. açikcasi ben daha sîkîcî bi bolum bekliodum :icon_whis ama gerçekten harikaydi...

bu bolumde guldugum bi kaç sahne oldu =D

Halil menekseyle arabadayken laleden bahs ederken.. hani menekse dio yha nie polis bise yapmio die... iste orda halil : "tam kayip olsa neyse, arada bi cee deyip gidio" deyisi çook komikti :img-hyste

Hani Muharremin dukkanina gittigine çiraga "kolay gelsin cnm" deyisi de bi garibime gitti... yani cnm kelimesi garibime gitti :icon_whis

Sonraa :icon_whis bu bolumde en az 4 kez mithata "sen çok tehlikeli bi adamsin" denildi.... sema ve mithatin tartisma zeynep ve mithatinkine benzetildi..

Vee Halilin Laleye "sen bizim kardesimizsin" demesi çok ho$du....

Yalniz bu bolumde beni biraz dusunduren iki sey oldu...

bi kere halil laleyle konusurken saçlarina dokunmasi yanaklarina ellemesi... menekseye yaptigi seyleri laleye yapiodu !! yha biraz fazla samimiydi =D
ve ilkaycim seninde belirtigin gibi semayla ilgili çok soru isareti var !!

berivan_
11-05-08, 19:56
Ezel'im o ceee olayina bende acayip guldum,gerci jeton sonradan dusta ya neyse:img-hyste

Halil'in cirak cocuga canim demesini ben pek garipsemedim acikcasi,cunku hatirlarsaniz Halil daha öncede Istanbul'a geri döndugunde,hani annesinin mezarina gitmisti ya?orada da ona yol gösteren bir cocuga canim demisti.Belkim buda "Halil" karakterinin davranislarindan biridir hiii....

Bak Halil'in Lale ile konustugunda ki hali,yani elini Lale'nin yanagina filan koymasi gercektende Menekse'ye olan davranislarini andirmis olabilir,ama ne biliim oda belkim Halil'in bayanlara davranma sekilerinden biridir,olamazmi:icon_whis

Ben bu bölum Kivanc'in agir abilik halerini pek sevdim (Ayguzelim ablamin sözu).Yani konusurken ellerini kullanmasi,kaslarini catmasi (daha da bir karizmatik oluyor o anlarda bence:img-in_lo) yani sert durmasi filan,baska bölumlerden bambaskaydi bence acikasi...

Tugçe.Boz
11-05-08, 20:03
guzel bi bolum olmicak demi$tim ama

SUPER BI BOLUMDU ASLINDA
m ile h sahneleri az di ama (romantik sahneleri yani):icon_whis

-menekse gittikçe de guzelle$iyo aslinda "ma$$allah"
-halilin ise saçlari uzami$ : kesse diyorum...

mustafa da her zamanki gibi gicikti ... hakkaten de bende farkketim piçakta kan falan yoktu : mantik hatasidir ...:icon_whis

-kadir ne komik ti :-ya abi valla bilmiyom ya...yok gormedim ben...gelmi$ gitmi$ menek$elerdeymi$
anne: aaa !!...
menekse : ya beni aricak $imdi ne dicem !!!...
kadir : ya ben hiç bi $ey annamadim bu i$ten bana sorma abi yyaaa

-off ya son sahneler içimi parçaldadi: halilin anne diyi$i ... :img-cray:
aslinda ben halil annesinin sesini duydunda alayan kadinin annesi oldugunu anlami$ti sandim aslinda oda ya girdiginde yani annesi ona donup baktiginda annesinin oldugunu anlami$ !!!
ee...semada niye turkçe konu$muyosa anlamadim...

bu bolumde zaten çok $eyi anlamdim ...

-ba$ka sahneler de cok guzeldi :mithat semanin yuzunu dokundugunda ... ve sema yuzunu donderdiginde...:img-cray:

-neyse bi de $unu diyecektim :
menekse ile halilin "kavgalari da" hep ayni :
m: yok gelicem ! ; h: yok gelmiceksin ! m: hayir bende gelicem ! ...:img-in_lo
-muharemide ozlemi$tim... aslinda onu deyilde o eski bolumleri ozlemi$im

off ya super bi bolumdu !!!:good: !!!

:love05:MeNeKsE IlE HaLiL:love05:.......SON ...2 BLM...OFF...:img-cray:

Tugçe.Boz
11-05-08, 20:14
bu bolum hepinizinde soyledigi gibi çook guzeldi .. açikcasi ben daha sîkîcî bi bolum bekliodum :icon_whis ama gerçekten harikaydi...

bu bolumde guldugum bi kaç sahne oldu =D

Halil menekseyle arabadayken laleden bahs ederken.. hani menekse dio yha nie polis bise yapmio die... iste orda halil : "tam kayip olsa neyse, arada bi cee deyip gidio" deyisi çook komikti :img-hyste

Hani Muharremin dukkanina gittigine çiraga "kolay gelsin cnm" deyisi de bi garibime gitti... yani cnm kelimesi garibime gitti :icon_whis

Sonraa :icon_whis bu bolumde en az 4 kez mithata "sen çok tehlikeli bi adamsin" denildi.... sema ve mithatin tartisma zeynep ve mithatinkine benzetildi..

Vee Halilin Laleye "sen bizim kardesimizsin" demesi çok ho$du....

Yalniz bu bolumde beni biraz dusunduren iki sey oldu...

bi kere halil laleyle konusurken saçlarina dokunmasi yanaklarina ellemesi... menekseye yaptigi seyleri laleye yapiodu !! yha biraz fazla samimiydi =D
ve ilkaycim seninde belirtigin gibi semayla ilgili çok soru isareti var !!

ya bende o yazdin sahnelere cok guldum :img-hyste:img-hyste:img-hyste

valla dogru soyluyosun sana katiliyorum.:good:..gerçekten o laleyle halilin sahneleri hiç ho$uma gitmedi... laleye nasil dokunuyodu oyle... hiç sevmedim orasini

:img-in_loMeNeKsE IlE HaLiL:img-in_lo

3z3_fr
11-05-08, 21:36
berivancim belkide sen haklisin ... halil karakterinin davranisi olabilir cnmli konusmak...
ama hakikatten laleyedavranisi benim hosuma gitmedi =D
tugçem yorumun harika !!! dedigin gibi bizimkilerin allahtan tek kavga ettikleri konu gelicem gelmiceksin konusu =D
ve guldugum sahnelerden birini yazmayi unutmusum !! tugçe sen hatirlattin saol =D
kadir yusufla konusurken çook komikti yhaf !! :img-icecr
herkese herkese topu atiodu !! :img-hyste

batuhan_gumus
11-05-08, 22:10
meraba cnlar ya dünki bölümün etkisinde kaldım ya çok
guzeldi bn bayıldım halilin annesine çok uzuldum
önemizdeki hafta bakalım neler olucak
offf ya dizinin son 2 bölümü kaldıı

eSzra_
11-05-08, 22:46
daha yeni halamlarimla izledik menekse ile halili ve son sahnede halam gözyaslarini tutamadi ,çok etkilendi tabi bende öyle, allahim halil nasil sok oldu annesini görunce:img-cray:.gerçekten gelecek bölumu iple çekiyorum neler olacak diye bide buarda reytengler harika:img-icecr.mustafayi herhalde son bölume kadar gorecez anlasilan.Ama seyi merak ediyorum kadir ve hassan ne zaman geri dönuyorlar almanyadan bide bakmisiz yusufda gelmis:img-blush
neguzel olurdu:img-cray:

songül_kıvanç
11-05-08, 23:04
son sahne superdı! kıvancın sasırma mımıklerı falan valla agzım acık kaldı. ayrıca su canımlı konusma yeri varya hadı menekseye falan demesını anladımda ordakı çırağa demesi biraz garıp oldu sankı :):) ama olsun yeter ki söz,cümle v.s. kıvancın agzından cıksın o zmn hersey degısır... :)

MrLovegrove
11-05-08, 23:59
doğru söylüyorsun şimdilik bir mantıksızlık var ama bu sonraki bölümlerde de devam edecek,neyin ne olduğu açığa çıkmayacak demek değildir bence.zaten ilk bölümden beri anlatılan şey sadece bu aşk değil,tamam herşeyin merkezinde bu aşk var ama yan hikayelerle destekleniyor senaryoya süreklilik katmak için
ayrıca dikkat ettiyseniz hiç bir sır tam olarak bütün ayrıntılarıyla verilmiyor,izleyicinin aklında soru işaretleri bırakacak ve bi sonraki bölümü deli gibi merak ettirecek şekilde ilerliyor senaryo.senaristler akıllı kadınlar belli ki,çünkü bu tarz ilerleyen senaryoya sahip diziler çok tuttu(mesela lost,prison break,24 gibi);6995941']Dünkü bölüm Sema olayıınn aslıyla ilgili eksiltili bir senaryo olmasına rağmen çok güzel bir bölümdü.Heycanlıydı ama iyi kurgulanmamıştı olay örgüsü bence.Mantık çerçevesine oturtamamışlar yani.Zaten Mithat'ın oyunları,entrikaları,olayları hiç mantık çerçevesine oturmadı hala kaç bölüm oldu.mithat neyi nedne yaptı,nasıl yaptı,hangi olaylar birinirini soraladı bilmiyorum tam oturmadı o konuda senaryo.Mithat'la ilgili konular çelişkili bir şekilde devam ediyor.Senaristler Menekşe ve Helil'in aşkına güvenerek bu tür konuları es geiyorlar ama bana göre böyle sırlı,kirli olaylar daha ilgi çekici.Sonuçta ben bu diziyi kuru kuruya aşk hikayesi sunduğu için izlemiyorum.Aşk'tan çok daha fazla şeyi anlatığı için,ahlak felsefesi yaptığı ve insnalara çok doğru mesajlar verdiği içinde izliyorum.Aynı zamanda baş karakterlerin birbirine olan aşklarındna başka hayatlarınında olduğu ve yan karakterlerin eşantiyon gibi değilde kendi hikayeleriyle dizide yer aldıığı için izliyorum.

Bu yüzdende rica ediyorum senaristlerde Mithat olayını es geçmesinler.Sema olayının aslında Zeynep2in babası yatıyor heralde.Mithat, Zeynep'e dedi ya "asıl seniin baban beni öldürmüş,haberim yokmuş"

MrLovegrove
12-05-08, 00:22
lale nin o arkadaşı ya travestiydi ya da transseksüel kadın yani ameliyatla tamamen kadın olmuş olabilir ya da eee ııııııııı öhmmm :img-blush"tamamen" olamamıştır henüz bilemiyorum:ama şurası kesindir ki O kişi bir zamanlar erkekmiştir:img-tomatbu arada arkadaşlar dün lalenin arkadaşlari cok komikti ya
hele o kalın sesliye menekşe nasıl ters ters baktı ona ya
halile yaklaşmasın diye :img-hyste:img-hyste
acep o erkek mıydı kadınmıydı ya merak ettim
yani bu bir hakaret deil çikaramadim

menekşe ye sahnede bayıldımm:img-hyste

aslanbey09
12-05-08, 00:42
lale nin o arkadaşı ya travestiydi ya da transseksüel kadın yani ameliyatla tamamen kadın olmuş olabilir ya da eee ııııııııı öhmmm :img-blush"tamamen" olamamıştır henüz bilemiyorum:ama şurası kesindir ki O kişi bir zamanlar erkekmiştir:img-tomat

vallahi banada öyle geldi sesi çok kalindı bacaklarıda kalındı sanki her neyse bu haftaya gelelim
mitat bir gitti halilin annesini buldu nasıl oldu anlamadım
halil ne tepki verecek çok merak ediyorum
ayrıca musti canımı sıkıyor

berivan_
12-05-08, 08:56
MrLovegrove,cok guzel ve yerinde bir yorum yapmisin.Menekese ile Halil'i ilk bölumunden beri izliyorum,ve kac kezde demisimdir bu dizi diger dizilerden bambaskadir diye.Seninde dedigin gibi herseyi tam olarak acmiyorlar,yani insani sasirtmayi cok beceriyolar,ki ben bunu turk dizilerinde ne yalan söyliyeyim nerdeyse cok az yada hic görmemisimdir.Buda benim turk dizilerine fazla bakmak istemedigimin bir nedeni olabilir:img-blush ama iste senarist dedigin ayni bu yazan iki hatunlar gibi olucak,onlar yeni seyler yazipta bizlere izletiyorlar,cogu senaristler gibi önceden kullanilmis konulari ha bire isitip önumuze koymuyorlar,birde bir bölum bittikten sonra insani heyecanda birakiyorlar,acaba devaminda neler olucak diye.Ki bunlarda bu meslekte gerekli olan seylerdir bence,senaristler nekadar iyi olursa,insanlar o diziye okadar cok baglanir ve dizide tutar dimi ama:good:

Ben dogrusu Sema'nin hayata olabilicegini hic tahmin etmemistim,felegimi sasirdim onu gördugumde:img-blush ki bilakiz Mithat'in onu nasil buldugunu,Sema'ya kazadan sonra neler oldugunu ve ona kimin bunca zamandir baktigini gercektende cok merak ediyorum...

Zeyno ha bire anahtarda anahtar diye deyip durdu,o anahtar neyi aciyormus onuda tam olarak bilmiyoruz kine,dimi:icon_whis

Benim gercektende merak ettigim sey,gerci simdi yok oldu ama,Mithat anlasilan herseyi birakipta gitti o mektubu yazipta itiraflarini yaptiginda.Ne oldu da adam hem karisini buldu hemde geri döndu?

Mithat'in Emir'i öldurdugunu biliyoruz,Ahmet'ide,bunlar apacik ortada.Ama Mihat'in ha bire biz bir oyunun icindeyiz demesi ise,yani o konuyu umarim daha da cok acarlar...

Lale'nin o transvesti arkadasi bencede önceleri erkekti,yani bir bayanin bacaklari okadar nasil derler sis?olmazki dimi??? ama dogru ya egerki önceleri o hatun bir erkektiyse kadinlik ona cok yakismis simdi,yani siritmamis (eger böyle denilirse artik:img-blush).

MrLovegrove,canim bu forumda elbete vardir dizinin oyunculari ile ilgili bir forum:img-wink: Menekse ile Halil basligina tiklamadan önce,sayfanin daha da asasina iniceksin,Oyuncular diye bir baslik olucak,alfabetik siralama ile,oraya tikliyorsun:img-wink:

eSzra_
12-05-08, 10:12
hahaha lalenin o arkadasini görunce bende dedim o kadinmi? yoksa erkekmi?
Ama eskiden erkek oldugu anlasiyor. Halil ve menekse o kadinin evine gidince ve o kadin kapiyi açinca nasilda sasirdilar ikisi nasilda bakiyorlardi kadina:img-hyste

ilkay_33
12-05-08, 10:17
evet ya :img-hyste
baka kaldılar
ama iyi insanlarmış ki laleyi evlerine aldılar :img-blush:img-blush

birde benim aklıma takılan bişey var
zeynep bosnaya gitti o kadar araştırma yaptı ama neden semayı bulamadı
mithat gitti bi kaç gün içinde buldu geldi

eSzra_
12-05-08, 10:38
evet ya :img-hyste
baka kaldılar
ama iyi insanlarmış ki laleyi evlerine aldılar :img-blush:img-blush

birde benim aklıma takılan bişey var
zeynep bosnaya gitti o kadar araştırma yaptı ama neden semayı bulamadı
mithat gitti bi kaç gün içinde buldu geldi
çunku bir tane anahtar var ve o sadece mithat ve halil onu cozebilir gibi birseyler dedi zeynep yani belkide mithat anahtar sayesinde buldu semayi
ama simdi hersey soru isareti?

ilkay_33
12-05-08, 10:48
çunku bir tane anahtar var ve o sadece mithat ve halil onu cozebilir gibi birseyler dedi zeynep yani belkide mithat anahtar sayesinde buldu semayi
ama simdi hersey soru isareti?

a evet oda vardı

ama gerçekten ben birşey izlerken neden nasıl gibi sorular sormayı severim ama o bölümün içinde yada sonunda öğreneceksem
bu bölüm hiçbirşey öğrenemedik
meraktan çatlamak üzereyim :img-wink:

berivan_
12-05-08, 11:47
Benim aklima takilan birsey var,Lale Halil'gil onu bulmadan önce sankim intikam almak gibi birseyden basetti ve onun icinde dusundugu bir adam vardi.Lale'nin sözlerinden hemen sonra Mistik'i gösterdiler,Lale'nin ustu kapali konustugu ve isim vermedigi adam acep Mistik filan olabilirmi kine:icon_whis cok paranoyak gördum kendimi yaw:img-hyste

Birde Muarem'mi nedir iste Halil'lerden yemek yerinde onun yanindan kalktiktan sonra bir adam geldi ya (Lale'yi tuzaga dusuren)ve Lale'nin bir nevi Mithat ile akraba oldugunu ögrendiginde uctu gitti.Bu adam acep simdi birseyler planlarmi Mithat'a karsi filan,ne biliyim,Mithat'in sonu acep onlarindan elinden olabilirmi kine:icon_whis

ilkay_33
12-05-08, 11:52
Benim aklima takilan birsey var,Lale Halil'gil onu bulmadan önce sankim intikam almak gibi birseyden basetti ve onun icinde dusundugu bir adam vardi.Lale'nin sözlerinden hemen sonra Mistik'i gösterdiler,Lale'nin ustu kapali konustugu ve isim vermedigi adam acep Mistik filan olabilirmi kine:icon_whis cok paranoyak gördum kendimi yaw:img-hyste

Birde Muarem'mi nedir iste Halil'lerden yemek yerinde onun yanindan kalktiktan sonra bir adam geldi ya (Lale'yi tuzaga dusuren)ve Lale'nin bir nevi Mithat ile akraba oldugunu ögrendiginde uctu gitti.Bu adam acep simdi birseyler planlarmi Mithat'a karsi filan,ne biliyim,Mithat'in sonu acep onlarindan elinden olabilirmi kine:icon_whis

çok güzel konulara değinmişsin berivan:img-wink:

1. konuda bende senin gibi düşündüm ilk başta paranoya falan değilsin yani :img-icecr ama mantıklı düşününce lale mıstıktan ne beklerki yani adam hem deli :img-hyste hem katil hapishanede hemde ve halilin 1 numaralı düşmanı yani mıstık neki kimki adam korkutacak bundan sonra değilmi?

2)bence adam korkmuş olabilir mithat tehlikeli bi adam sonuçta ve kendi piyasasında sayılan bi adamdı belki adam tırsmış olabilir yanlış yaptık abi pardon falan ayaklarına girer:icon_whis fazlamı uçtum

berivan_
12-05-08, 12:36
çok güzel konulara değinmişsin berivan:img-wink:

1. konuda bende senin gibi düşündüm ilk başta paranoya falan değilsin yani :img-icecr ama mantıklı düşününce lale mıstıktan ne beklerki yani adam hem deli :img-hyste hem katil hapishanede hemde ve halilin 1 numaralı düşmanı yani mıstık neki kimki adam korkutacak bundan sonra değilmi?

2)bence adam korkmuş olabilir mithat tehlikeli bi adam sonuçta ve kendi piyasasında sayılan bi adamdı belki adam tırsmış olabilir yanlış yaptık abi pardon falan ayaklarına girer:icon_whis fazlamı uçtum

1) Demek sende benim gibi ayni dusunmusun ilk secenekte:img-wink: ama haklisin Mistik aslen ötlegin teki,baskalarindan fikir ve yönlendirme almadan adam hec birsey becremiyor...

2)Ama ikinci konuya gelince bilmiyorum ki o pastanedeki herif, yani Lale'nin resimlerini ceken herif su hapishanedeki adamin, yani Ismet ile birlik calisiyor anlamis oldugum kadariyla.Semih Mithat'i yok etmeye calisti cunkum sandiki Mithat'in onunla isi bitti ve Mithat tum kirli islerini onun uzertine aticak sandigi icin Mithat'in uzerine yurudu ve onu yok etmek istedi.

Acaba diye dusunuyorum Ismet hala Mithat'in adami midir?Yani egerki öyle ise ozaman onlaradan Mithat'a hic bir zarar gelmez,benim anladigim kadariyla...
offf biraz karisik oldu herhal,ama anlatabilmisimdir umarim:img-blush

ilkay_33
12-05-08, 13:28
1) Demek sende benim gibi ayni dusunmusun ilk secenekte:img-wink: ama haklisin Mistik aslen ötlegin teki,baskalarindan fikir ve yönlendirme almadan adam hec birsey becremiyor...

2)Ama ikinci konuya gelince bilmiyorum ki o pastanedeki herif, yani Lale'nin resimlerini ceken herif su hapishanedeki adamin, yani Ismet ile birlik calisiyor anlamis oldugum kadariyla.Semih Mithat'i yok etmeye calisti cunkum sandiki Mithat'in onunla isi bitti ve Mithat tum kirli islerini onun uzertine aticak sandigi icin Mithat'in uzerine yurudu ve onu yok etmek istedi.

Acaba diye dusunuyorum Ismet hala Mithat'in adami midir?Yani egerki öyle ise ozaman onlaradan Mithat'a hic bir zarar gelmez,benim anladigim kadariyla...
offf biraz karisik oldu herhal,ama anlatabilmisimdir umarim:img-blush

evet canım mıstık sadece belindeki silaha ve olduğu zaman cebindeki paraya zamanındada semihe ve ismete güvenmişti kendine değil
ötleğin korkağın teki aslında

ikinci konuda valla yorumun doğru olabilir hiçbirfikrim yok
çünkü ne desek şuanda bizim için sürpriz olabilir
biliyorsun:img-wink:

x sinem x
12-05-08, 13:30
Arkadaslar Fragman cikti mi??? :icon_whis:icon_whis
Anladigim kadariyla henüz cikmamis..nette arastirdim ama bulamadim:icon_sorr
Umarim bugün cikar:img-in_lo

Cok heycanli bitti ya gecen hafta...Finale 2 bölüm kaldi..:img-cray::img-cray:
Finalde büyük bir süpriz olacakmis..basinda cikan haberler basliginda okudum..ne olabiir acaba??? :img-pilot

Bu hafta Halil ve Semanin sahnelerini iple cekiyorum :img-pilot

Menekseyde kaynana cikti bu arada :img-hyste

berivan_
12-05-08, 14:14
x sinem x cok haklisin canim,fragman ciksada merakimiz dinse,vallah meraktan catlamak uzereyim,ayiptir sulemesi:img-blush

Finalde buyuk supriz olucakmis demek hmmm,ne olabilirmi acep?Ayyy Menekse'nin hamile haberini aliriz acep öyle bitebilirmi kine:icon_whis yani ne biliyim yoksam bizlere baska bir sekilde bebis haberi görunmuyor sankim ufukta:img-cray:

Menekse'ye kaynana cikti dogrudur,ama bence Sema ile Menekse cok guzel bir sekilde anlasicaklardir,malum Menekse'miz cok tatli ve seker,Sema'nin onu cok seviceginden hic suphem yok.Hatirliyormusunuz Halil ile Zeynep'le olan ilk karsilasmayi,yani Halil Istanbul'a geldiginde ve Menekse ile bir gece Zeyno'nun evinde kaldiklarindaki zamani?Iste orada yalnis hatirlamiyorsam Halil Zeynep'e cok guzel bir sekilde anlatmisti Menekse'nin onun icin neler ifade ettigini.Bunlarin aynisini yada buna benzer birseyleri annesine anlatirsa eminimdir ki Sema hanimda gelinini sever,yani Menekse onun oglunun cok zor bir döneminde karsisina cikmis ve oglu onun sayesinde tutunmus hayata.Hata Sema Menekse ile Halil'in hikayesini duydugunda bilem kim bilir oglu ile nekadar gurur duyar,yani oglunun askinin pesinden gitmesine ve onu birakmayisi filan...

Cok severim romantismi,huyum kurusun:img-blush kendimce,yani aklimda olan,sanirim izlemek istedigim seyleri yazdim simdi,ama bunlar olmasada en azindan az da olsa Sema ile Menekse sahneleri görmek isterim,yani ikisinin konusmalarini filan:img-icecr

Hasan sakin cikmasin ortaya,ne me lazim,bu seferde Sema'ya filan sulanir doymayi bilmiyen sey:icon_evil:icon_whis

ilkay_33
12-05-08, 14:18
bende hiç düşünmüyorum yani semanın kötü bi kaynana olacağını
berivancım güzelce özetlemişsin demek istediklerimi

ayrıca hani olur ya bazı dizilerde olaylar çözüldükten sonra alt yazı geçer 2-4 yıl sonra falan diye öyle birşeyde olabilir bu gidişle

[.:Leyla:.]
12-05-08, 14:20
leylacım çok güzel yorumun gerçekten

haklısın sonuna kadar aklımızda birçok soru var örnekler
1)semanın neden bu halde olduğu
2)bu zamana kadar neden saklandığı
3)kazadan sonra onu kimin sakladığı
4)kazadan nasıl kurtuldu
5)kim semaya öldü süsü verdi
6)rahatsızlığı ne neden türkçe anlıyor ama konuşamıyor

hafızası kaybolmamış bu çok açık 1 hafta bekledik sadece olan gelişmeler

lale bulundu polise gitti
sema ile halil karşılaştı (mustafayı hiç saymıyorum artık )

sadece 2 düğüm çözülür gibi oldu tam çözülmedi ve biz hala merak içerisindeyiz senaryoda çok eksiklikler var 2 bölüm kaldı bitmesine nereye nasıl sığıştıracaklar çok merak ediyorum

Teşekkür ederim xanım yorumun için.Bence bu soruların cevaplerini çok yüzeysel bir şekilde verebilir senaryo bundna sonra diye düşünebiliyorum.Çümkü bitmesine nekadar kaldıki?İnşallah bu diziye yaakışır,tüm soruların cevap bulduğu bir final yaparlar.

[.:Leyla:.] super bir yorum yapmisin gercektende
Teşekkür ederim canım:)

doğru söylüyorsun şimdilik bir mantıksızlık var ama bu sonraki bölümlerde de devam edecek,neyin ne olduğu açığa çıkmayacak demek değildir bence.zaten ilk bölümden beri anlatılan şey sadece bu aşk değil,tamam herşeyin merkezinde bu aşk var ama yan hikayelerle destekleniyor senaryoya süreklilik katmak için
ayrıca dikkat ettiyseniz hiç bir sır tam olarak bütün ayrıntılarıyla verilmiyor,izleyicinin aklında soru işaretleri bırakacak ve bi sonraki bölümü deli gibi merak ettirecek şekilde ilerliyor senaryo.senaristler akıllı kadınlar belli ki,çünkü bu tarz ilerleyen senaryoya sahip diziler çok tuttu(mesela lost,prison break,24 gibi)
Senaristler belkide senini dediğin gibi olayları akılda soru işareti bırakır şekilde devam ettirmek istiyor olabilirler ama senaryonu gidişatı bende merak değil doymsuzluk hissi uyandırıyor.En başındna beri Mithat ile ilgili bazı gelişmeler oluyor ve tam birşeyler netleşmeden sonuçlanıyor.Mesela o rakamların sırrı olayı netleşmeden kapanmış gibiydi sonradan Sema olayı çıktı.Belkide amaçları senini dediğindir.Ama öyle olsa bile Sema o dosyaları nasıl hazırladı,o rakamları nasıl yüzüklere işletip,kutuya neden koydu.Yani zorla tuutlan,akıl hastanesinde olan bir kadın başına gelenlerden sonra nasıl böyle şeyler yaptı ki başına böyle şeyler gelmeden önce o rakamların oldupu kutuy halila verdiğini biliyoruz.Ozaman başına gelecekleri nerden biliyordu:)

x sinem x
12-05-08, 14:28
Berivancim valla bende meraktan catliam :img-pilot
Belki tvde görürüm diye hic yapmadigim seyi yaptim..ögle vakti tv izledim :img-hyste:img-hyste haha yani hic sevmem de ögle kusagi tv izlemeyi o bakimdan :icon_whis

Valla bencede süper ikili olurar menekse ve Sema..cok güzel anlatmissin cnm:good:
Bak Zeynebin evi dedin de aklima geldi..o evi Yaban Gülü dizisind gördüm gece..ok duygulandim yhaa:img-cray:
Halil vuruldugunda o koltukta yatiyordu...yemek masasinda yemek falan yiyorlardi.. :img-blush
Euehe hele mutfakta berbabr yemek falan hazirliyorlardi- Marul kafada kiskancliktan catliyordu:img-hyste

Bu siralar final bölümü cekiyorlarmis....belkide su an haftya izlyecegimiz bi sahneyi cekiyorlar..kim bilir:img-pilot

Büyük süprizi bende gercekten cok merak ediyorum..Bence bebek degildir..baska birseydir..bebegi zaten bekliyoruz..o süpriz degil bizim icin:img-in_lo

Kadirle Hasan Almanyaya gittilr.Insalah Yusufuda görürüz dizi bitmeden.Zaten neden ayrildi bilmiyoruz..

haha yazdigin yaziya koptum yha...haklisin Hasan bide Semaya asilmaya kalkabilir :img-hyste ondan beklenir yani..
Ama öyle birsey yaparsa Halil ona öyle bi patlarkiii :img-tomat

Neyse Fragman insallah bugün cikar..yoksa catliam valla

eSzra_
12-05-08, 14:45

canim birinci konuda hakli olabilirsin,belki lale mustafadan intikam alacaktir yada baska birisinden ama suan beli degil birsey çunku lale polise gitti
ikinci konu belki olabilir belki adam halilden kormustur ama ben öyle dusunmuyorum.biliyorusunuz halil ve mithat çok zenginler. Adamin elinde lalenin fotoraflari var.Adam halili arayip fotoraflarin yayilmamasi için para istiyebilir:icon_whis bu benim dusuncelerim

berivan_
12-05-08, 15:07
canim birinci konuda hakli olabilirsin,belki lale mustafadan intikam alacaktir yada baska birisinden ama suan beli degil birsey çunku lale polise gitti
ikinci konu belki olabilir belki adam halilden kormustur ama ben öyle dusunmuyorum.biliyorusunuz halil ve mithat çok zenginler. Adamin elinde lalenin fotoraflari var.Adam halili arayip fotoraflarin yayilmamasi için para istiyebilir:icon_whis bu benim dusuncelerim

Kizz sende az fena degilsin yaw,bak benim aklima gelmedi bu dusunce:img-hyste belkide dedigin gibi o herif Halil'den para kopartmaya calisicaktir o resimlerin sayesinde:icon_whis

Hani Komser Halil'e bu durumu nasil acikliyacagiz diye dusunceli halindeyken Halil annesinin sesini duymustu ya odaya girmeden önce.Iste hem o sahnede hemde sonrasindan komserin duygu ifadet etmeside cok guzeldi:good:

Ayyy Allah kimseleri böyle ayirmasin ya anneyi cocugundan yada cocugu annesinden.Nekadar aci,Halil annesini öldu bildi ama Menekse'yi tanidigindan beri Menekse'ye olan aski onun ayakta kalmasini sagladi.Ama ya Sema,kim bilir o onca yili nasil gecirmis,oglunu öldu sandi,yani hangi anne yuregi buna dayanabilirki:img-cray:

Helede o odaya ne derler bilmiyorum,hani camli oda varya?komser Halil'in resmini Sema'ya verdiginde ben cok kötu oldum.Yani Sema'nin Halil diye feryat etmesi ve sonradan Mithat'in geldigini duyunca oglunun resmini sikica bagrina basmasi,sankim Mithat Halil'i ondan alicakmis gibi korkmasi,gercektende cok dokunakli sahnelerdi:img-cray:

Genelde bölumleri tekrardan izlemeyi huy etmisim,ama simdi dikkatimi cektide son bölumu (kac kez izledim tekrardan,sormayin bana yaw:img-blush)
hep son sahne ciktiginda farkinda olmadan benden yaslar akmaya basliyor:img-cray:

Yeni bölumu cok merak ediyorum,yani bittigi yerden basliyacaktir,ama Sema'nin vericegi tepki nasil olucak,ilk önce kim kime yaklasicak,kim ilk kelimeyi söyliyecek ve bu turkcemi yada bosna'cami olur coook merak ediyorum:img-pilot

ilkay_33
12-05-08, 15:26
esracım bulduğun tanı gerçekten çk mantıklı yani
bu hiç aklımıza gelmemişti
buda olabilir
ama halil kanarmı böyle oyunlara cıksss kanmaz :img-wink:

eSzra_
12-05-08, 17:57
Ama arkadaslar dedigim seye artik okadar zaman varmi bilmiyorum çunku dizi bitecek iki bölum sonra yani bence ona firsat bile olmaz belki:icon_sorr
Neyse Aslinda simdi fragmanin çikmasi lazimdi gören olmadimi?:icon_whis

ilkay_33
12-05-08, 18:06
Ama arkadaslar dedigim seye artik okadar zaman varmi bilmiyorum çunku dizi bitecek iki bölum sonra yani bence ona firsat bile olmaz belki:icon_sorr
Neyse Aslinda simdi fragmanin çikmasi lazimdi gören olmadimi?:icon_whis

o kadar az zamanda bu kadar çok olay
gerçekten bazen akıl mantık almıyor
bekleyip göreceğiz
umarım mih adına yakışır bir final olur

fragman görmedim bende :(

eSzra_
12-05-08, 18:25
o kadar az zamanda bu kadar çok olay
gerçekten bazen akıl mantık almıyor
bekleyip göreceğiz
umarım mih adına yakışır bir final olur

fragman görmedim bende :(
insallah güzel bir final olur.
Zaten supriz bir final olacakmis umarim bu mutlu demektir:img-cray:
evet fragman yok hala meraktan gebermek uzereyim.

Hatiies
12-05-08, 20:13
Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr size bir sürprizim varrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! Nasil ögrendim diye sormayin (bu bir sIr olarakk kalsin) ama Firat Tanis yani Yusuf abi diziye geri dönecek son bölüm(lerde)!!!!!!!!! Ben hala inanamiyorum cok heyecanliyim cok mutluyum ama geri dönecek iste!!!!!!! :happy0064:happy0064 Bunu bilmenizi istedim, sizinle paylasmak istedimmmmm... Ve final bölümü çekildi/çekiliyor bile.. :img-wink:

MiSz_CaniSi
12-05-08, 20:59
Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr size bir sürprizim varrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! Nasil ögrendim diye sormayin (bu bir sIr olarakk kalsin) ama Firat Tanis yani Yusuf abi diziye geri dönecek son bölüm(lerde)!!!!!!!!! Ben hala inanamiyorum cok heyecanliyim cok mutluyum ama geri dönecek iste!!!!!!! :happy0064:happy0064 Bunu bilmenizi istedim, sizinle paylasmak istedimmmmm... Ve final bölümü çekildi/çekiliyor bile.. :img-wink:

AYY Inanmiyorummm gercekten mii supersin Yaaaa :happy0064:happy0064
Cok mutluyum artik gelecek bolum insallah sonuna dogru goruruzz
zaten belliydi heralde gidisaatli dizinin
Ama iyi ki soyledin cok saol canim haber icin :good:
Fragmandaa da gorsek barii yaa

ca-g-l-a-y-a-n
12-05-08, 21:34

yusuf abim gelsin de şu kadir e haddini bildirsin bu ne ya menekşeye onca seyn yaptı menekşe onu affedip böbreğini bile verdi şimdi yusufa yapıyo sokak ortasında laleyi dövüp kapı dısarı kovuyo birileri kadiri affettikce hec yaramıyo gelsin yusuf abimde göstersin gününü kadir süheyla ikilisine(HASAN EFENDİYİ HEC SAYMIYORUM)

BERİVAN hasanın semaya biler asılacağını söyledin ya benim de aklımdan o gecmişti bu adam gider halilin annesine de sulanırda halil de ceker vurur hasanı bizdev cümleten kurtuluruz hasandan diye gecirdim içimden(ama nerde...bi ondan kurtulus yok bide ZEYNEP-MISTIK ikilsinden)

ssvshy
12-05-08, 22:13
herkese selam
işlerimin yoğunluğundan giremedim ne yorum yaptınız bilemiyorum balıklama dalıyorum hatiies haber için sağol sevindim
bu haftaki bölüm beni çok tatmin etmedi zeynep ömer mithat sahnesi ve halilin annesiyle karşılaşması sahnesi dışında
sanırım tahminim çıktı ahmet hortlayacak ve bütün bu olanların sebebi ahmet aslında mantıklı semayı ortadan kaldırdı halili yurtdışına yolladı babasının ortağı ve avukatı dolayısıyla şirket yönetimini ele geçirme konusunda şartlar müsait mithatın konuşmalarıda bunu desteklyor zeynep mithatın geride bıraktığı mektubu bulduğunda sevinçten havalara uçtu babanın ölümüyle ilgili birşey öğreniyorsun insan biraz üzülür çok abartıydı o sahne
halilin ceee diyince çıkmıyor lafı çok komikti lalaye abilik yapması otur kız yerine burda abin konuşuyor gibiydi sevdim
semanın yabancı dil konuşmasına anlam veremedim gerçi sırf yabancı konuşulan biryerdeyse normalde neyse çıkar kokusu aynı şekilde menekşenin halilin anne dediğindeki tepkisi kocanın annesi öldü biliniyordu dirildi hiçbir ifade tepki yok
ama halil çok güzel tepki verdi yani kıvaç tebrikler:happy0064
ambulanstakilerin şapkası gözüme battı serum asılcaktı yanlışmı biliyorum yukarı tutulmazmıydı o
ninemde bu bölüm tuhaf geldi hasana kadire laleyle ilgili gerçeği yusufa anlatmaları için destek verdi hiçbişey demedi
kısaca çok tatmin olamadım gözüme batan şeyler çoktu mithatın semanın ve halilin sahneleri etkiledi beni

90_SANEM_90
12-05-08, 23:14
sanki senaryoyu biraz sikistirmisler iki bölüme ....
neyi cikaralim gibi bisey olmus galiba ....
ondan böyle herkesin kafasinda yüz soru isareti oldu heralde ....
keske 40. bölümde falan bitseydi ....

MrLovegrove
13-05-08, 02:50
yaw haklısınız herşey üsütüste bindi arapsaçına döndü inşallah senaristler beni haklı çıkarıp bütün mantıksızlıkları giderecek şekilde final yaparlar:good: yani benim bu diziden beklentilerim öbür abuk sabuk türk dizileri gibi bir iki aşk sahnesi mutlu sonla filan bitmesi değil:img-yes: adamakıllı bir final istiyorum kafamdaki bütün soru işaretleri silinsin istiyorum çok mu şey istiyorum?:img-cray:sanki senaryoyu biraz sikistirmisler iki bölüme ....
neyi cikaralim gibi bisey olmus galiba ....
ondan böyle herkesin kafasinda yüz soru isareti oldu heralde ....
keske 40. bölümde falan bitseydi ....

MrLovegrove
13-05-08, 02:55
"sanır