Tüm Versiyonu Göster : Menekşe ile Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 5)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
Ya birde artik halil mithatida affetsin yeter artik oda hatasini anladi. Süheylayi girtlakliya bilirim halen lale icin neler diyor. Fragmanda kötü adamlari mahfeden biri var sadece ayaklari görünüyor insallah o yusuf abimizdir... son bir kac bölüm ne olur agiz tadimizi bozmasin su senaristler
Sinem,fragman icin cok tesekkurler canim,meraktan catlamak uzereydim:img-blush
Sema ile Menekse'nin yakinlasicaklarindan hic suphem yoktu,ki fragmanin ilk sahnesindeki ellerden de o anlasiliyor.Halil'de tam isabet aciyor kapiyi ve o manzarayi göruyor. Mithat'in haline acimaya basladim.Adam ha bire ogluna yalvariyor onu affetsin diye,ama bakalim Halil bunu yapabilicekmi ve nezaman?
Halil'in kafasini annesinin dizlerine koydugu sahnede ben gercektende cok duygulandim,yani annesiz olan insanlari dusunmek cok zor.Anne'nin varligi ve kelimesi bile okadar cok ifade ederken Halil annesinden mahrum kaldi ve onsuz gecirdi onca yilini:img-cray:
Suheyla utanmazi birde Menekse'nin evine gelipte hakaret ediyor Lale'ye,bukadarda acimasiz ve kalpsiz olunmaz ki ama ama:icon_evil:img-cray:
Ama sanirim Halil orada birseyler diyor ve Suheyla'da bundan etkilenmis gibi görunuyor ki sankim surat ifadesi pismanklik ifade ediyor (ben yalnis anlamadiysam eger):icon_whis
Mithat'in odasina giren ve silah tutan kim ki acep cok merake ediyorum:icon_whis
Fragmanda Mistik'i görunce bana sagdan geldiler.Yani neden dizinin basindan sonuna kadar bu adimi kullandilar hala anlamis degilim.Neden onunla basladiklari icin onunla bitiricekler ila ki,anlamis degilim.Son iki bölumde onun yine yaptigi sacmaliklari izlemek ISTEMIYORUM!!!Neden ona takmislar ve ona zaman ve sahneler harcatiyorlar:icon_evil
Lale'nin yataktaki resimlerini ceken o herif'in ismi neydi hatirliyamadim simdi ama onun isini kim bitiriyor acep,Mistik olamaz dimi:icon_whis
x sinem x Fragman için çok sagol allah razi olsun kaç gundur meraktan çatliyordum:love05:
Fragmanin basi super herhalde sema yuzugunu göruyor meneksenin parmaginda ve elini oksuyor öyledir Umarim (simid kadin çekmesin Yuzugu Geri ver Diye) ki öyle degildir:img-icecr.Halile çok uzuldum ya nasilda agliyor :img-cray:.Ama Hele sukur annesinede kavustu(Ama halilin gelecek bölumde ölmesini bilmek çok aci veriyor:icon_sorr).
Salak mustafa kaçiyor sanirim.
ama umarim kaçmaz ama herhalde kaçacak halili öldurmek için:img-cray:.
Suheyla artik çok gicigima gidiyor alla allah kovdun kizi evden
ne hala pesine dusuyorsunki :icon_whis.Mithat artik gerçekten vicdan azabi çekiyor herhalde.Umarim halil ölmeden onu affeder:img-cray:.
Ayhhh ben suan çok kötüyüm :img-cray::img-cray:
Öncelikle fragman için sagol Sinemcim :img-wink: Gerçekten hepimiz
meraktan ölüyorduk çok iyi geldi..
Simdi yorumuma gelince.. :img-cray:
Finalin yaklastigi nasilda anlasiliyor ya.. :/
Bölüm yorumlarina birkaç kez yazmistim dizi tadinda bitsin fln diye..
Ama anliyorumki bu dizi benim için çok farkli.. Kopamiyorum Menekse ile Halilden :img-cray:
Keske bitmeseydi..
Birde sunu söylemek istiyorum..
Mistik kaçti tamam bunu zaten biliyorduk..
Ama cidden YETER artik!!! Onun yüzünden kötü bir final izlersek çok sinirlenirim!! :icon_whis
Yeter artik ya.. Bileklerini kesti artik ölür dedik.. Dokuz canli çikti onada tamam..
Ama simdi yine intikamin pesinde kosmasi bana çok saçma geliyor açikcasi!!
Suç senaristlerde.. Intikam intikam.. Söyle son bölümleri güzel yapsalar ya..
Sema ortaya çikti.. Mutlu aile tablosunu izlesek? :img-blush
aekadaşlar hepiniz yurtdışınd ayaşıyorsunuz galiba
türkiyede yok ve bende açılmıyor video yani genelde açılmıyordur fragmanı görmedim :img-cray:
Esra,sayende gulme krizine girdim,Sema'nin yuzugunu Menekse'nin parmagindan geri cekmesini canlandirmaya calistim gözlerimin önunde:img-hyste
Suheyla'dan banada kina geldi gercekten,hem kiza iftira atti dinlemeden ve evdekileri kiza dusman etti hemde utanmadan yine gelipte hakaretlerine devam ediyor.Hasan'in ona onca zamandir uygunladigi siddeti bir nevi bence Lale'de uygunluyor Suheyla,yani öyle birsey olabilir dimi:icon_whis
Halil'in ölucegini bilme ihtimaline kendimi hala alistiramadim ben yaaaa:img-cray: ama ölucekse ölmeden önce babasi affetsin bencede. Ama Halil hani Menekse ile yataktayken telefon caliyor ve Halil telefon sahnesinden sonra sanki durgun bir sekilde yatakta oturuyor ya,iste orada acaba Halil Mithat'i affetmeye karar vermis olabilirmi kine?yani yuzundeki ifade sankim ona benzer birseyler olabilir diye inandirdi beni:icon_whis
Sema belkim hani derler ya insanlar degisik durumlar icin kendimi korumak icin mekanismalar kullanirlar diye (turkce böylemi yaziliyor bilmiyorum ama),belki o mekanismalardan birini kullanmaya karar vermistir ve belkide turkceyi o yuzden konusmadi ilk baslarda.Hani ne biliyim belki turkce konusmazsa ozaman Mithat'la gecen zamanlarini unutabilir filan,anlatabildimi??
Okuldaki okudugum psikologi derslerinden bunlar aklimda kaldi:img-hyste:img-blush
Hedefe kilitlenen Mustafa, Menekşe ve Halil için büyük bir tehdit olmaya devam edecektir. (özetten)
yine mustafa yine mustafa !!!!!
aekadaşlar hepiniz yurtdışınd ayaşıyorsunuz galiba
türkiyede yok ve bende açılmıyor video yani genelde açılmıyordur fragmanı görmedim :img-cray:
ilkaycım kanald sitesinden izleyebilirsin
orda var
fragman göre mithata silah uzatan kim biri daha mı var bu işin peşinde
beklediğim sahneler halil sema ve menekşe duygu yüklü sahneler bizi bekliyo
şu laleye cok üzüldüm ya süheylada sinir sevemedi gitti kızı
Vallahada Mustafa kactı uf o kacar bölüm biter haftayaki finalde izleriz Soluk soluğa bir final olacak umarım mustafayı biri vurur
Acaba kim vuracak
Mihat mı
Kadir mi
Hasan mı gercekten süpriz olur
Halil ve menekşenin bu pislik için elini kana bulamsını istemiyorum
Mihatın affet beni oğlum demesi gercekten samimi geldi
bu arada laleye şantaj yapan adamı biri dövüyodu yerde yatıyodu adam
kimki bu adam mithatın adamları felen mi
berivan_ Adin betul sanirim, Napim birden aklima o geldi yani o yuzuk semanin Ama bende uyduruyom iste Kadin Almaz yuzugu tabi Meneksenin parmagindan:img-icecr.Bide dediklerine tamamen katiliyorum:happy0064
suri06 bence o pislik adami (yani laleyi zor durumda birakan adami)
herhalde yusuf dövuyordur.bide hatice bize birkaç tuyo vermisti,yusufun eli Yarali pastaneye geliyo gibi birsey demisti belki Adama dövdu ya eli Yara ölur filan. (bende artik her detailara giriyorum:img-icecr)
Mistik delusu kacarken dikkat ettinimiz,sanki birseyi siki siki tutuyor elleri ile dusurmemek icin,bu ne olabilir?
Lale'nin resimlerini ceken adam (yaw ismi aklima gelmiyor,cok gerekmiyorda)o yerde yatarken bir adama bakiyor ya,ve baktigi adamin sadece ayaklari görunuyor.O ayaklarinin sahibi topaladimi yoksam banami öyle geldi acep:icon_whis
Esra, canim adim Betül evet.Babam kucuklukten beri Berivan ismi ile hitab eder bana arada bir,yani bir nevi göbek adim oldu Berivan:img-wink:
MrLovegrove 15-05-08, 12:56 bu senaristler mustafa'yı menekşe'ye tecavüz ettirdi onca seyircinin karşı çıkmasına rağmen eee bunu yapan halil'i de öldürtür yusuf'u da...:icon_sorr ya ma yetti artık bunca kötü şey getirdiniz bu garibanların başına hiç değilse finalde mutlu olsunlar:icon_sorr hayatta hep kötüler kazanmaz :img-cray:Aynen öyle diziyi harcadilar gercekten. Mustafayla baslayip mustafaylan bitirecekler anlasildi, iyideen iyiye sacmalamaya basladilar. Bukadar güzel basliyan bir diziyi nasil bu hale getirebildiler hayret dogrussu. Bencede bu dizinin 1 sezonluk olmasi isabetli bir karar olmus. Hic degilse uzun sürüp reytingler yerlerde sürünecegine reytingler iyiken adam akili bir finalle bitirirlen. s
Sizibilmem ama ben gercekten hayal kirikligi yasiyorum mutlaka mutlu son olmali. Güzel mutlu bir final hak ediyor menekse ile halil.
batuhan_gumus 15-05-08, 13:05 yawwwww fragman çok heyecanlı ya bu bölüm
süper olucakk ya mustafa kaçıyorumu hastaneden ne anlamadımm
uff perfect olucakk:good:
frgaman kanald'nin sitesinde nasıl izleniyor ?Ben bulamadım.
MrLovegrove 15-05-08, 13:20 bence kaçıyor tekbaşına merdivenlerden koşturarak iniyor şerefsiz gene bizimkilerin başına bela olacak:img-cray:yawwwww fragman çok heyecanlı ya bu bölüm
süper olucakk ya mustafa kaçıyorumu hastaneden ne anlamadımm
uff perfect olucakk:good:
MrLovegrove 15-05-08, 13:22 şu linki kullanarak da google video'da izleyebilirsin http://video.google.com/videoplay?docid=3771195131389264649&q=menekse+ile+halil+35&ei=eCYsSM2zEomqjQK4hI3XCQ frgaman kanald'nin sitesinde nasıl izleniyor ?Ben bulamadım.
menekse-halil 15-05-08, 13:25 ya nolurr yalan dein ya ):
halil nası ölcek :S offf hala inanmıyorum ya hayır bunda bi yanlışlık var bence :S
finali değişmiş olamazlar ya ):
halil ölürseee o mıstığıı off ):
ben inanmıyorum ölüceğine :S
özettede öyle bişi yok fragmandada :S
kim neden öyle bi son çıkardı anlamadaım :S
mutlu bitmicekse kıvanç neden katıldığı programda öyle desin ki :(
MrLovegrove 15-05-08, 13:33 "mutlu bitmicekse kıvanç neden katıldığı programda öyle desin ki "hangi programdan bahsediyorsun?
ya nolurr yalan dein ya ):
halil nası ölcek :S offf hala inanmıyorum ya hayır bunda bi yanlışlık var bence :S
bir kac eski bölümleri izledim menekse ve halil o kadar cok hayal kuruyorlardiki bosnaya gitmek istiyorlardi, halil evi yeni allirken bebeklerin odasini düsünüyorlardi simdi halil ölürse dizinin hic anlami kalmaz...
ya nolurr yalan dein ya ):
Belki yinede mutlu sonla biter ama iste bilmiyoruz yinede.
beklemekten çare kalmadi artik mallesef:icon_sorr.
Esra, canim adim Betül evet.Babam kucuklukten beri Berivan ismi ile hitab eder bana arada bir,yani bir nevi göbek adim oldu Berivan:img-wink:
hmm anladim canim berivan ismini bende çok begenirim güzel isim:img-in_lo
menekse-halil 15-05-08, 13:41 "mutlu bitmicekse kıvanç neden katıldığı programda öyle desin ki "hangi programdan bahsediyorsun?
neydi o ya...4 kadın var programı sunuyolar ...orda sormuşlardı orda demişti ...
değişmiş olamazlar ya :(
yani olmasınlar :img-cray::img-cray:
menekşem nolurrrr oda intihar eder valla :img-cray::img-cray:
Belki yinede mutlu sonla biter ama iste bilmiyoruz yinede.
beklemekten çare kalmadi artik mallesef:icon_sorr.
off inşallah yaa :img-cray: ya berbat bir son olur öyle biterse :img-cray:
Ya ben birsey farkettim bilmem sizde farkettinizmi? Sesli fragmanin sonunda Halil'in annesi yine türkce konusuyor... "Gercek diilmi, hayal gormuyorum yine" gibi birseyler diyor Halil'e, Halilde "Gercek" diyor :img-cray:
herkese merhabalar...
dizimiz bu haftaki bölümüyle biz sevenlerine hızlı olayları ve gelişmeleriyle bitiş sinyallerini vermeye başladıimgdrag...cumartesi izleyeceğimiz bölümden sonra bitiyor yanılmıyorsam...elveda konuşması yapmak için önümüzde daha iki bölüm var bu yüzden bitmesi hakkındaki yorumlara daha sonra geçeriz:img-fullm...gelelim bu haftaki bölüme...son bölümlerin talihindenmidir bilinmez olaylar çok akıcı,hızlı ve sürükleyici gitmeye başladı:img-patsa...dizi tam tadında kalacak bir yerde bitiyor yani..sonunun mutsuz sonla biteceğini bir arkadaştan duymuştum...kesin bir kaynaktan duymadığım için net bir şey söylemek yanlış olur..ama eğer tahminler doğru çıkar ve halil ölürse büyük ihtimal arkasından menekşede intihar eder ve bu çok acıklı bir son olur:not_i:...neyse kötü bitmesini istemem umarım sonunda mutlu sona kavuşur menekşe ile halil ve birer efsane olarak yerlerini alırlar...nasıl yola kavuşmak için ayrılmayı göze alarak girdilerse yolun sonundada kavuştuktan sonra ayrılmayı göze almamamalılar:img-sorry...cumartesiyi iple çekiyorum...sevgiyle kalınbye...
özette pek ic acisi birsey yok..
Mustafa yine bazi islerin pesinde..
Neyse zaten son 2 bölüme geldik, artik mustafa dan bile konusmak istemiyorum;)
Bu dizinin sonu mutlu bitmeli(di)..
Halil'i nasil öldürürler..Kivanc bunu programda dediyse (ki neden bir dizinin sonunu anlatiyor, onuda anlamadim ama..) malesef dogru olma ihtimali büyük..:img-cray:
zaten bir arada böyle bir haber gelmisti bize, hatirlarsaniz..
ben dizinin finalinde bebek fln gelir diye dusunurken, böyle birseyin cikmasina cok uzuldum..
biz haftalarca güzel sahneler/bölümler izleyecegiz diye seviniyorduk..
özellikle de final bölümü 'Mutlu' biticegini dusunuyordum(k)..
'Mutlu' bir final yapmaya sevgili senarist(!) gerek bile duymuyorsa..
dizinin seyircileri icin bir saygisizliktir..Biz diziye kötü bitsin diye mi baktik simdi?
artik söyleyecek baska bir sözüm yok..:good:
Ya ben birsey farkettim bilmem sizde farkettinizmi? Sesli fragmanin sonunda Halil'in annesi yine türkce konusuyor... "Gercek diilmi, hayal gormuyorum yine" gibi birseyler diyor Halil'e, Halilde "Gercek" diyor :img-cray:
Fragmanda ses cok alcak cikiyor ama bende bunu farkettim.Daha önce yazmistim acaba Sema oglunu "öldu"bildigi icin nasil derler savunma mekanismalarini koymus olabilirmi diye.Hani bazi insanlar yasadiklari olaylari inkar etmeye calisirlar ya?Bencede belki Sema turkce bildigini inkar etmeye calismis olabilir,hani belki o sekilde hem Mithat'i hemde onunla yasadiklarini inkar etmis olurdu diye,anlatabildmi??
Ama Sema'nin o kelimesi cok icime isledi,demek ki kadin oglu hakkinda cok ruyalar görmus eee tabi hakli olarakta oglunu karsisinda gördugunde inanamiyor,gercekmi yoksa ruyami diye:img-cray:
Sema'nin bir sahnede yattigi oda varya,hani Halil odanin icerisine giriyor.Orasi Halil ile Menekse'nin evimi acep:icon_whis yani bu zamana kadar ancak ev bos iken odalari gösterdiler ve esyalar dolduktan sonra ancak evin mutfagini,M&H yatakodasi,salonu ve bahceyi gösterdiler:img-blush
Simdi diyorum acaba Halil ile Menekse'nin ilk kez birlikte olmalarindan sonra sakin Menekse hamile kalmis olmasin,ve bu durum Halil öldukten sonra ortaya cikarmis filan ve sonradan da hani yazi gecer ya bir kac yil sonra diye?Bir bakmisiz Menekse'nin cocugu olmus,Menekse ona babasini anlatiyor ve Menekse cocugunu yaninda bulunan Sema ile birlikte filan buyutmus.
Cokmu uctum?:icon_whis böyle bir son filan yaparlarmi Halil'i öldurucek olan fena senaristler:img-blush
Pek sanmiyorum ama hayal etmek bedava en azindan dimi:img-hyste
p.s. menekse-halil (sanirim adin Ebrar'di dimi??)hani bir programdan basetmisin,Kivanc'in konuk oldugu.Orada Kivanc kendisimi dedi dizinin mutlu sonla biticegini ve asa yukari nezaman izledin bu programi?
Ne biliyim belkim ilk önce bunlar mutlu bir son yapicaklardi ama sonradan fikirlerini degistirdiler,olamazmi??:icon_whis
menekse-halil 15-05-08, 14:43 p.s. menekse-halil (sanirim adin Ebrar'di dimi??)hani bir programdan basetmisin,Kivanc'in konuk oldugu.Orada Kivanc kendisimi dedi dizinin mutlu sonla biticegini ve asa yukari nezaman izledin bu programi?
Ne biliyim belkim ilk önce bunlar mutlu bir son yapicaklardi ama sonradan fikirlerini degistirdiler,olamazmi??:icon_whis
evet cnm ebrar ismim..
ya sanmıyorumm senaryo öyle hemen değişcek olamaz heralde :S
hem değişseler bu kadar devam etsin dioruz nie bitirsinler o zaman diziyi ?
onuda uzatırlardı gibi gelio...
programa gelnce evet kıvanç orda dedi ya eminim adım gibi mutlu sonla bitcek diye :S
ya inş. ruyadır offf çıldırcamm :img-cray:
bende intihar etcem :icon_whis:img-cray::img-cray::img-cray:
şu linki kullanarak da google video'da izleyebilirsin http://video.google.com/videoplay?docid=3771195131389264649&q=menekse+ile+halil+35&ei=eCYsSM2zEomqjQK4hI3XCQ
teşekkür ederim. Bence Mithat'a silah çeken Lale'ye tuzak kuran adam. Geçen bölümde Mithat'la Halil'in akraba olduğunu öğrenince tilki tilki bakmıştı.
batuhan_gumus 15-05-08, 15:07 neydi o ya...4 kadın var programı sunuyolar ...orda sormuşlardı orda demişti ...
değişmiş olamazlar ya :(
yani olmasınlar :img-cray::img-cray:
menekşem nolurrrr oda intihar eder valla :img-cray::img-cray:
off inşallah yaa :img-cray: ya berbat bir son olur öyle biterse :img-cray:
yaa bnce guzel bi finalle bitecek
kıvanç abim öle dediyse doğrudur bnce;)
özetti daha okumadımm ama bakimmm şimdiii
yaff hepiniz korkuyorsun bakın bana ben çok rahatım ya :happy0064
hiç korkum yok!!
menekşe ile halil 4 ever;)
hmmm bende merak ettim simdi sema halil gilde mi kaliyor yoksa hastanedemi?
hastanede kalma sansi da var çunku mithat onu alinca hastanede kaliyordu
yanlis hatirlamiyorsam.Fragmanda kadir ve hassani göremedim? Gelirlermi acaba bu bölum yusuf abi ile birlikte:icon_whis.Ama umarim yusuf abi elini kana bulamaz.biz mutlu sahneler beklerken sanki daha çok aci sahneler görecekmis gibi geliyor umarim yanilirim:img-cray:
OOO BEN GIRMEYELI NELER YAZMI$SINIZ
tum yazdiklarinizi hepsini okumaya çali$tim....COK ETKILENDIM...COOK $a$IRDIM !!!
yaaa ne oluyor yaaa biraz geç kaldim ama ...
kafam coook kari$ti hepiniz ayri ayri $eyler yazmi$siniz : biriniz mutlu son diyo ... biriniz kotu son diyo HALIL OLUYO ! (?)...
off ya ne bu ya... arap saçina dondu iyice ...neyse once dediklerinize inanmak istemiyorum :
yani halilin oleceyine cenaze olacaina ruhu da gelcekmi$ mizika çalacakmi$ ... off ya inanmak istemiyorum... bunlara kim inanmak ister ki ???:img-cray::img-cray:
meneksemle halilim daha bosnaya gidecekler ...!!!
---hani bir bolumde halilinmi menekseninmi unutum bir ruyasi vardi : menekse ile halil evleniyodular sonra menekse vuruldu ... ruyadi tabiii
---bence bu da ayni olur : ruyadir !!!(in$allah oyledir !!!)
MeNeKsE IlE HaLiL
Fragmanda ses cok alcak cikiyor ama bende bunu farkettim.Daha önce yazmistim acaba Sema oglunu "öldu"bildigi icin nasil derler savunma mekanismalarini koymus olabilirmi diye.Hani bazi insanlar yasadiklari olaylari inkar etmeye calisirlar ya?Bencede belki Sema turkce bildigini inkar etmeye calismis olabilir,hani belki o sekilde hem Mithat'i hemde onunla yasadiklarini inkar etmis olurdu diye,anlatabildmi??
Ama Sema'nin o kelimesi cok icime isledi,demek ki kadin oglu hakkinda cok ruyalar görmus eee tabi hakli olarakta oglunu karsisinda gördugunde inanamiyor,gercekmi yoksa ruyami diye:img-cray:
Sema'nin bir sahnede yattigi oda varya,hani Halil odanin icerisine giriyor.Orasi Halil ile Menekse'nin evimi acep:icon_whis yani bu zamana kadar ancak ev bos iken odalari gösterdiler ve esyalar dolduktan sonra ancak evin mutfagini,M&H yatakodasi,salonu ve bahceyi gösterdiler:img-blush
Simdi diyorum acaba Halil ile Menekse'nin ilk kez birlikte olmalarindan sonra sakin Menekse hamile kalmis olmasin,ve bu durum Halil öldukten sonra ortaya cikarmis filan ve sonradan da hani yazi gecer ya bir kac yil sonra diye?Bir bakmisiz Menekse'nin cocugu olmus,Menekse ona babasini anlatiyor ve Menekse cocugunu yaninda bulunan Sema ile birlikte filan buyutmus.
Cokmu uctum?:icon_whis böyle bir son filan yaparlarmi Halil'i öldurucek olan fena senaristler:img-blush
Pek sanmiyorum ama hayal etmek bedava en azindan dimi:img-hyste
p.s. menekse-halil (sanirim adin Ebrar'di dimi??)hani bir programdan basetmisin,Kivanc'in konuk oldugu.Orada Kivanc kendisimi dedi dizinin mutlu sonla biticegini ve asa yukari nezaman izledin bu programi?
in$allah boyle bir $ey olmaz
sen fazla uçtun !!:img-wink:
ehh haklisin :good: senaristler cook fena ( 25.bolumde menekse ne yaptilar ...ehh hatirlamak istemiyoorum)...
---tamam menekse ile halilin ilk kez birlikte olmalarindan sonra menekse ni hamile olmasi guzel ama yazdiklarini devami cook kotu Menekse ona babasini anlatiyor ve Menekse cocugunu yaninda bulunan Sema ile birlikte filan buyutmus.
aaa olmaz boyle $ey !!
:icon_whisfragman gerçektende cook kari$ik !!!
hiç bi zaman istedimiz gibi oluyo !
-mustafa olmuyo bu bir
-menek$emle halilim mutlu deyiller bu iki
-romantik sahneleri yok ! buda uç
-yusufu bir turlu goremedik ... fragmandada yok ! ozette ondan bahsediliyor
bide istermisiniz firatin yerine (yusufun yerine yani) ba$ka bir oyuncu koyolarmi$ aman aman sizi korkutmim ... !!
neyse kesin diyosunuz yusufun gelicene ! ( ama fragamanda niye gostermiyolar onu anlamadim ? )
ohh ne iyi mustafada anliyo sonunda yaptiklarini hiç bir $eye yaramadini
Tedavisi süren Mustafa, akli dengesinin bozuk olduğunu ispatlamaya çalışmanın boş bir çaba olduğunu anlar.
ama tabiii menek$emle halilimi rahat birakmiyo !
doktor mektup yazmasini istiyo , mutafada mektuba menekse diye ba$liyooo Hedefe kilitlenen Mustafa, Menekşe ve Halil için büyük bir tehdit olmaya devam edecektir.:icon_evil
off halilde bu bolumde bizi alatacak !:img-cray:
bi ara bi silah var mithata diru yonelmi$ ama bu silah niye a$ada ? Sanki o silahi tutan yerde ...:icon_whis
sonra o adam ismini unuttum laleyi kaçirani tabii buyuk bir ihtimalle yusuf onunla doyu$uyo ! demekki turkiye ye geliyo YUSUF
ama kadir ve babasi almanyaya gitmi$lerdi ya YUSUFUN YANINA ? :icon_whis
Tugçe.Boz,ne diyeyim ki bizleri kötu sonun bekledigini ögrenmis olduk bir nevi (ki ben hala inanmak istemiyorum)ama sanirim bende yavas yavas kötu sona inanmaya basliyacagim:img-cray:
Ne biliyim Halil'i öldurtmeyi planliyan senarist ablalar her seyi yaparlar dimi ama:img-cray: aklima gelen en iyi senaryoda bu oldu malesef egerki Halil mefta olursa:img-blush
Mistik delusunu birde en gördugumuzde deluyu bir odaya kapatmislardi,nasil oluyorda bu herif kaciyor cok merak ediyorum:icon_whis birde kactiginda bakalim delu bu sefer nereye saklanacak....
Birde doktor Mistik'in mektup yazmasini istedi,o mektup ne olaki:icon_whis yani doktor inanmadi Mistik'in delu olduguna,mektupladami bunu kanitlamayi planliyor anladim ki:icon_whis anliyan beri gelsin:img-hyste
Umarim Mithat'a birsey olmaz,onun kötu adam oldugunu unuttum artik.Sadece Mithat ile Halil'in bir kez sarilmalarini ve mumkunse Halil'in Mithat'a baba dedigini duymak isterdim (eee hayal etmek bedava nede olsa),o an Mithat'in yuzunde beliricek mutlulugu dusunemiyorum bile.
Lale'nin resimlerini cektirten adamida kim yere yatiriyorsa ellerine saglik,bir guzelce benzetirler umarim.Ne demek yani kadinlari istedigin gibi kullanmak ve onlara istemedikleri birsey zorla yaptirmak.Lale'de Menekse gibi t... ugradi aslinda ama en acisi ise bu onu bayiltiklarindan sonra oldu,kizin hic birseyden haber yoktu,dusunmesi bile korkunc:img-cray:
galadriel8 15-05-08, 16:09 Herkese merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza kabul edersiniz inşallah Menekşe İle Halil benim çok çok sevdiğim bi dizi çok da kaliteli şimdilik dizinin geneli hakkında yorum yapiim inşallah sonra sizin muhabbetinize katılırım
menekse-halil 15-05-08, 16:16 galadriel8 hoşgeldin aramıza..
yaa bnce guzel bi finalle bitecek
kıvanç abim öle dediyse doğrudur bnce;)
özetti daha okumadımm ama bakimmm şimdiii
yaff hepiniz korkuyorsun bakın bana ben çok rahatım ya :happy0064
hiç korkum yok!!
menekşe ile halil 4 ever;)
inşallah ya inşallah ruyadır batu ):
ya öyle biterse naparız off :img-cray:
düşünemiyorum öyle olduğunu ya :img-blush
bide o resim yapmışlar o resmi grdüm ama site ismi olduu için ekliyemiyorum..
resim hem siyah beyazdı hemde menekşe böyle bazı yerinde az ağlıyo yani :S
ya bilmiyorum da halil onun için ne kadar önemli !
Halilin öldüğünü farzedelm (ki çooook kötü bişi ): )menekşe öyle durmaz gibi gelio :S yani normal biriymiş gibi cenazedeydi resimde :img-cray:
halil çok farklı olduğundan ona daha beter olurdu :img-cray:
yani en azından belki halilin cenazesine bile katılamazdı intihar ederdi :img-cray:
offf konuştuğumuz konuya bakın ya menekşe ile halil için inanamıyorum ya :img-cray:
---hani bir bolumde halilinmi menekseninmi unutum bir ruyasi vardi : menekse ile halil evleniyodular sonra menekse vuruldu ... ruyadi tabiii
---bence bu da ayni olur : ruyadir !!!(in$allah oyledir !!!)
açıkçası o bölümde benmde aklıma gelmişti hani sonu belki bu ruya gibi biter die o bölümde... ama bölümler ilerledikçee ondan farklı olaylar oldu die o düşüncemi silmiştim kafamdan ):
şimdi farkı kalmadı ): halilde menekşede eşit :img-cray:
o ruyada menekşei ilk vuruyodu sonrada halili ): :img-cray:
off offf :img-cray:
MiSz_CaniSi 15-05-08, 16:55 Herkez ne kadar guzel-kotu hayaller kuruyor boyle
ben inaniyorum senaristler bize supriz yapacak
sete girmek yasak kimse goremez bazi sahneler haric
bazi sahneler gizlidir gizli kalmalidir
setten arkadas filan da soylememedir yasak olmasi lazim ama soyleyen soyluyor :icon_whis
supriz kalmasini tercih ederim benimde hic korkum yok ben kotu seyler hissetmiyorum bence mustafa -halil-menekse son defa karsilasacak
menekse-halil 15-05-08, 17:24 inş. dediğin gibidir...inş. yalan bir haberdir :(
ben oların ağlamalarına dayanamıyorum :(
off cumarteside gelmez ki şimdi :(
ben fragmanı hala izlemedim
izlemeyi de düşünmüyorum herşeyin süpriz olmasını istiyorum
ben sanmıyorum aslında finalin kötü olacağını
hem biz hemde dizi iyi bir sonu hakediyor
böyle bir hayal kırıklığı yaşatmazlar diye düşünüyorum
biryandanda aklıma menekşein yaşadığı olay geliyor
ilk defa bir dizide (benim bildiğim kadarıyla) başrol oyuncu tecavüze uğradı
böyle bir ilki yaşattıklarına göre bize
neden sonu kötü bitmesin diyede aklıma gelmiyor değil hani
90_SANEM_90 15-05-08, 20:36 ben fragmani simdi izledim ... birsey anladiysam arab oliim ....
yine cok karisik bir fragmandi ....
mustfa yine kaciyor inanmiyorum ... kacamasin su adam artik ya ne olurki illa finale kadar kurtulacak ... bu mustafa yine birisi öldürecek ama kimi bilmmiyorum ....
Arkadaslar... Size cok kötü bir haberim var.. Halil gercekten ölecekmis! Bu dogruymus.. Ben kendi gözlerimle gördüm.. Ölecek.. Artik buna inanmamiz lazim, istemesekte.. :icon_sorr
Ve Halil Meneksenin arkasinda durup, o siyah tshirtle hani birbirlerini iilk defa gördükleri günde giyindigi tshirt, ve cantasiya mizika calacak :img-cray:
Ve ben artik tüyo müyo vermicem, daha cok sey biliyorum. Ama inanin cok kötú oldum, yeter bukadar keske hic birsey demeseydim.. :icon_sorr
Arkadaslarrrrr :happy0064:happy0064:happy0064
Dizi Magazinde Menekse ile Halilin setini gösterdiler.. Final bölümü çekiliyordu
çok duygulandim ya.. :( Ama süper bir haber getirdim..
Final'de Firat Tanis geri dönüyor :happy0064:happy0064
Saçlarini kestirmis Laleye giziyordu.. Lalemizinde kendi sesi çok daha sempatik :img-blush
çok seker biriymis Dizi magazinide o sunuyordu zaten..
Arkadaslarrrrr :happy0064:happy0064:happy0064
Dizi Magazinde Menekse ile Halilin setini gösterdiler.. Final bölümü çekiliyordu
çok duygulandim ya.. :( Ama süper bir haber getirdim..
Final'de Firat Tanis geri dönüyor :happy0064:happy0064
Saçlarini kestirmis Laleye giziyordu.. Lalemizinde kendi sesi çok daha sempatik :img-blush
çok seker biriymis Dizi magazinide o sunuyordu zaten..
ruyacim heber için saol ama o haberin çoktan aldik be kuzum :img-wink:
yyaa haticeemm ne diosun senn !!! yane kesin oluo diosuuunn :img-cray: yhaa hyr deme noluurr hiç bisey bilmek istemioruummm inanmak istemiorumm !!!!!!
yha fragman öle guzelki sanki dizinin bitmesine 2 bolum kalmis gibi deil sanki daha bir suru sey olcak !!!
ama bitio iste bitio !!! hemde inanmak istemedigim halde halilin olumuyle bitioo !! uufff yhaa bu dizinin bende kotu anisi olsun istemiorumm bennn :icon_sorr
Fragman icin birsey degil arkadaslar :img-wink: Bende zaten kac güdür delilergibi ariyorum fragmani:icon_whis
Bu arada ismim sinem degil Tülay :img-wink:
Ya Haticesen ne diyorsun yhaaaaa:img-cray::img-cray:
Yani simdi Halil kesin ölüyor :img-cray: Olamaz yhaa...bu dizi böyle bitmemeli..Gerci senaristlerden böyle birsey beklenir cünkü basroldeki tec. ugradiysa digerininde öldürürler :img-cray:
Yha yusuf gelmesede olurdu yeterki Halil ölmesinnnnn :icon_sorr
Simdiden hazirlayin kendinizi diyorsunuz ama ya düsüncesi bile korkunc:img-cray:
Menekse HAlilsiz ne yapar :icon_sorr
Off bid ilk bölümdeki üst basla mizika calicak..simiden mendilri hazirlayalim :img-cray::img-cray:
MiSz_CaniSi 15-05-08, 22:50 Arkadaslar... Size cok kötü bir haberim var.. Halil gercekten ölecekmis! Bu dogruymus.. Ben kendi gözlerimle gördüm.. Ölecek.. Artik buna inanmamiz lazim, istemesekte.. :icon_sorr
Ve Halil Meneksenin arkasinda durup, o siyah tshirtle hani birbirlerini iilk defa gördükleri günde giyindigi tshirt, ve cantasiya mizika calacak :img-cray:
Ve ben artik tüyo müyo vermicem, daha cok sey biliyorum. Ama inanin cok kötú oldum, yeter bukadar keske hic birsey demeseydim.. :icon_sorr
keske soylemeseydin kendi gozlerimle gordum diyorsun nasil gordun sete mi gittin sen hollanda da oturmuyormusun yoksa magazinde mi izledin arkadas mi soyledi
butun hayaller suya dustu olmaz olsun boyle diziler
cok sinirliyim butun sete senartislere
artik mustafa evlensin menekseyle ona da raziyim :img-cray::img-cray:
herseye raziyim yeter ki dizi biran once bitsin
bida da dizi mizi lere vazla kapilmiyacagim
bizi aldatiyorlar cunku
MrLovegrove 15-05-08, 23:03 mevzubahis programın adı "haydi gel bizimle ol" ve menekse-halil nick'li arkadaşın dediğine göre kıvanç tatlıtuğ dizinin mutlu bi sonu olacak demiş,sen yanlış anlamışsın:img-wink:
Bu dizinin sonu mutlu bitmeli(di)..
Halil'i nasil öldürürler..Kivanc bunu programda dediyse (ki neden bir dizinin sonunu anlatiyor, onuda anlamadim ama..) malesef dogru olma ihtimali büyük..:img-cray:
MiSz_CaniSi 15-05-08, 23:06 mevzubahis programın adı "haydi gel bizimle ol" ve menekse-halil nick'li arkadaşın dediğine göre kıvanç tatlıtuğ dizinin mutlu bi sonu olacak demiş,sen yanlış anlamışsın:img-wink:
ki ozaman o dengesiz senartisler (afedersiniz )finali degistirdiler
yapacak sey yok katlanacagiz mecburen diziyi bastan sona izleyenler arasindayim diziyi izlersem asla yarida birakmam aldatmam
simdiki haline bak yazikkk yaziiikkk ayip
onlar duygularimizla oynadi
bu dram degil ULTRA dram olacak
Hatice'm demek D magazinde cekimleri gösterdiler ve orada belli oldu Halil'in öldugu hiiiiii:img-cray: inanmayim diyordum ama iste sonunda inanmak zorunda kaldim:img-cray: Basettiginiz su magazin programi nerden izlenir bilen varmi acaba,nete dusmusmudur kine:icon_whis
Offf Halil'n hayatina nasil son vericekler acaba,simdi gelde dusunme.Menekse'de yanindami olur yada nasil planliyorlar acaba:icon_sorr
Of of offfff:img-cray::img-cray:
MrLovegrove 15-05-08, 23:21 hehe:good: ben de öyle düşünüyorum sedef avcı süper bi kız ve kıvanç ile uyumu mükemmel ama şu işe bakın birbirine en çok yakışan ikili 36 bölümde tarihe karışıyor haksızlık bu...:img-cray:menekşe ve halil mükemmel bi ikili kıvançın yanına ilk kez biri yakışmış :)
haklısın bence de halil ölürse menekse intihar eder ama eğer halil'in çocuğuna hamile değilse!
ya öyle biterse naparız off :img-cray:
düşünemiyorum öyle olduğunu ya :img-blush
bide o resim yapmışlar o resmi grdüm ama site ismi olduu için ekliyemiyorum..
resim hem siyah beyazdı hemde menekşe böyle bazı yerinde az ağlıyo yani :S
ya bilmiyorum da halil onun için ne kadar önemli !
Halilin öldüğünü farzedelm (ki çooook kötü bişi ): )menekşe öyle durmaz gibi gelio :S yani normal biriymiş gibi cenazedeydi resimde :img-cray:
halil çok farklı olduğundan ona daha beter olurdu :img-cray:
yani en azından belki halilin cenazesine bile katılamazdı intihar ederdi :img-cray:offf konuştuğumuz konuya bakın ya menekşe ile halil için inanamıyorum ya :img-cray:
MrLovegrove 15-05-08, 23:30 bie cenazedir bahsediyoruz ama bunun halil'in cenazesi olmaması ihtimali de var yani hatiies demişti önemli birinin cenazesi diye..mithat olabilir mesela ya da hasan(ki öyle olursa SÜPER olur!) yada sema olabilir...sema'nın ölmesi durumunda halil cenazesine katılmayı reddedebilir çünkü zaten onu öldü biliyordu ve tam bulmuşken gene kaybederse yıkılır çocukceğiz,daha önceki bölümlerde gittiği o güzel manzaralı yerlere düşünmeye gider yine cenaze yerine:img-cray:
MrLovegrove 15-05-08, 23:35 halil ölecek diyoruz senaristlere demediğimizi bırakmıyoruz ama ya YANILIYORSAK?o zaman dizi mutlu biterse bu yazdığımız onca kötü düşünceleri unutup tükürdüğümüzü yalarız:img-hyste inşallah YANILIYORUZDUR!ki ozaman o dengesiz senartisler (afedersiniz )finali degistirdiler
yapacak sey yok katlanacagiz mecburen diziyi bastan sona izleyenler arasindayim diziyi izlersem asla yarida birakmam aldatmam
simdiki haline bak yazikkk yaziiikkk ayip
onlar duygularimizla oynadi
bu dram degil ULTRA dram olacak
bie cenazedir bahsediyoruz ama bunun halil'in cenazesi olmaması ihtimali de var yani hatiies demişti önemli birinin cenazesi diye..mithat olabilir mesela ya da hasan(ki öyle olursa SÜPER olur!) yada sema olabilir...sema'nın ölmesi durumunda halil cenazesine katılmayı reddedebilir çünkü zaten onu öldü biliyordu ve tam bulmuşken gene kaybederse yıkılır çocukceğiz,daha önceki bölümlerde gittiği o güzel manzaralı yerlere düşünmeye gider yine cenaze yerine:img-cray:
Yok canim kesin halilin cenazesi..Su meshur imzayi bende gördüm sonunda :img-cray::img-cray:Off cok kötü yhaa..off simiden ruh gibi oldum..finalden sonraki halimi düsünemiyorum :img-cray:
Evet gerckten miss cansin dedigi gibi bu Ultra Dram olacak :icon_sorr:icon_sorr
Bide en kötüs n biliyormusunuz..artik dizi bittiginde eski bölümlr iizledigimde daha da kötüolacam..cünkü o zaman hep Halilin( ve o baska birisi menekseyse) ölümlri aklima gelecek :img-cray::img-cray:
MrLovegrove 16-05-08, 00:27 haziran gecesindeki baran sorunlu,çevresindekileri üzen bi adamdı ama halil öyle mi?halil dünya iyisi kimseye kötülüğü dokunmamış bi polyanna..halil daha mutluluğa eremeden ölmemeli:img-cray:Sanirim herkez inanmis halilin olecegine bende korkuyorum artik
eyer ruhu gezicekse biraz haziran gecesine benzetirim orda da baran geziyordu havinle ama hic olmasa menekse de olsun menekse aci cekmesin
bi kaç gündür bakamıyordum sabah sabah şok yaşadım arkadaşlar halilin öleceği nerden çıktı kesin bilgimi?? vallahi bunu sizlerden öğrendikten sonra fragmanın 38,39 ve 40.sn lerinde kaçan kişininde mustafa olduğunu gördükten sonra açıkçası ben bekliyorum böyle bişey sen ölmedikçe bana rahat yok menekşe diyo mektupta..kaçıp yine bi silah bulacak tam menekşeye doğrulttuğu sırada halil önüne atlııck ve bu bölüm öyle bitecektir diye tahmin ettim...umarım ben dahil herkes yanılıyodur..
Bence ölen Mithat olacak. Halil'i kurtaracak Mustafa'dan ya da Menekşe'yi ve kendi ölecek. Halil de affedecek babasını .Zaten Mitaht'ın ölmesi gerek dizide. Yoksa hapse girecek Halil daha çok nefret edecek. Ölüp kendini temize çekecek oğlunun gözünde.
MiSz_CaniSi 16-05-08, 09:08 Yok canim yaa d magazine cikmis iste hatties dedi ben inanirim ozaman hatties yalan soylemiyor d magazini kesin izlemem lazim ama
d magazin de cok saygisiz magazin ne karisiyorlar finali iyice berbat ettiler bunlar sinirrrr
:img-cray::img-cray::img-cray:
arkadaşlar çok kötüyüm :(
hatice haber getirmişsin yine sağolda .ok kötü haberler bunlar
demek kesinmiş halil ölecekmiş
off biz buna nasıl dayanacağız
bende diziyi ilk bölümünden beri hiç kaçırmadan izliyorum
böyle bir sonu ne biz hakediyoruz nede menekşe ile halil
eğer böyle bir son olursa etkisinden hiç kurtulamam ben hala menekşenin
olayı aklıma geldikçe üzülüyorum tüylerim diken diken oluyor ya ölmesin halil :img-cray:
bu arada arkadaşlar şu meşhur imza nerede hangi sitede birisi bana ö.m atabilirmi?
Haticecim sagolda haber için..
Bu nasil haber yaw.. :img-cray::img-cray:
Pes senaristlere cidden.. Bütün dizi boyunca dogru dürüst mutlu olamadilar..
Simdide Halil ölüyor yapilirmiki bu? :img-cray:
Menekse ile Halil hepimiz için çok özel bir diziydi..
Finalden sonra içimizde bir hüzün kalicak..
Off :img-cray::img-cray:
Peki ben mi birsey kaçirdim acaba..
Halil neden ölüyor? Bu belli oldumu? :icon_sorr
Peki ben mi birsey kaçirdim acaba..
Halil neden ölüyor? Bu belli oldumu? :icon_sorr
canım bende bilmiyorum tam olarak ama
fragmanı izleyen arkadaşlar mustafanın kaçtığını söylüyorlar
kesin o öldürür :img-cray:
arkadaşlar bencede halil ölmüyordur
bir dizinin final bölümünü hiç gösterirler mi magazin programında şaşırtmaca olabilir
yani ben inanmak istemiyoooooruuummm:icon_sorr
Hem dizinin senaristi final için büyük bi süprizle sona ereceğini söylemiş
Böyle süpriz olurmu
Sedef avcıda bi röportajında menekşe ile halil cok cektiler sonunda huzura kavuşacaklar demişti
Bencede sonunda Ya Mustafa Ya Mithat Ölecek
Ama mithat olduğunu düşünüyorum Mıstık menekşeyi vurmak için hedef alacak bunu gören halil ve mithat aynı anda menekşeye doğru koşacak vurulan mithat olacak
ve halil babasına seni affettim lütfen ölme diyecek ama ölecekbye
Mithat sürekli halile sana kendimi affettireceğim diyo bu bu şekilde olacak derim ben
Nasıl yazdım ama Finali
ya bende imzayi gördüm ama bence halil ölmez dizide öyle cok sahneler vardi ki halil güzel günlerin hakkinda konusuyordu bence senaristerl akilisa bu sahnerleri bosu bosuna kulanmadilar, hem bu sürpriz deolmaz
MiSz_CaniSi 16-05-08, 11:45 Evet gordum bende artik
tuylerim diken diken oldu
cok kotu oldum ben yaa
cok aglicazzz cokkkk goz yasi kalmiyacak :img-cray:
gormesem daha iyi olacakti
is isten gecti
Ya arkadaslar ne D Magazini?? Berivancim, Miss_Canisi, Ben televizyonda felan görmedimki bunlari.. Set'e de gitmedim, gidememde zaten taa Hollandada oturuyorum, nasil gidiyim? D Magazinde felan görmedim ama ben biliyorum iste.. Kendi gözlerimle gördüm. Nasil? diyorsaniz, bunu söyleyemem, cunku bunun cok önemli bir nedeni var. Daha öncede dedigim gibi; bu bir sir olarak kalsin.. :img-wink: Halil ölecek.. Bu dogru haber.. Mithati göremedim, bilmiyorum belki oda ölür. Ama görecez iste.. Evet cenazesinde sanki Menekse az üzülüyor gibiydi.. Cok sakindi..
Ya arkadaslar ne D Magazini?? Berivancim, Miss_Canisi, Ben televizyonda felan görmedimki bunlari.. Set'e de gitmedim, gidememde zaten taa Hollandada oturuyorum, nasil gidiyim? D Magazinde felan görmedim ama ben biliyorum iste.. Kendi gözlerimle gördüm. Nasil? diyorsaniz, bunu söyleyemem, cunku bunun cok önemli bir nedeni var. Daha öncede dedigim gibi; bu bir sir olarak kalsin.. :img-wink: Halil ölecek.. Bu dogru haber.. Mithati göremedim, bilmiyorum belki oda ölür. Ama görecez iste.. Evet cenazesinde sanki Menekse az üzülüyor gibiydi.. Cok sakindi..
ya cok heyecanlandım ne gerek vardı bole bı sona ya acaba nasıl olecek
offfff ya nıye basladımkı ızlemeye ben bu dızıyı madem bole bıtecektı ... ya ölmesin desem artık çok geç çekimler bitti ya ne hayal kurmuslardı halbukı hala aklımda çoğu offfff:img-cray:ya bu ımza nerde yerını bı solesenıze cok merak ettım
arkadaşlar aslında aklıma şöyle birşey geliyor asmalı konakda birden çok final çekmişlerdi hangisini beğenmişlerse sonra onu yayınlamışlardı belki buda öyle birşeydir
arkadaşlar aslında aklıma şöyle birşey geliyor asmalı konakda birden çok final çekmişlerdi hangisini beğenmişlerse sonra onu yayınlamışlardı belki buda öyle birşeydir
keske ole olsa ama zannetmıyorum ole olsun bu dızıyı ole yapmazlar
acaba menekşe ye ne olacak ay barı hamıle falan olsada cocukla avunsa ya bırı daha olecekmıs acaba kım ay sınır oldum ya :img-cray:
MiSz_CaniSi 16-05-08, 12:22 ama gercekten cok tuaf finalin butun tuolar verildi nerdeyse
bisey kalmadi
hasan suheladan bahsetmiyoruz herzanki halleri kadir de
yusuf donecek ama fazla sevinemedik bile aniden sarsildik baska olayla
ozaman neden donuyor ki yusuf halil olecekse ne bicim supriz olacak ozaman
ama gercekten cok tuaf finalin butun tuolar verildi nerdeyse
bisey kalmadi
hasan suheladan bahsetmiyoruz herzanki halleri kadir de
yusuf donecek ama fazla sevinemedik bile aniden sarsildik baska olayla
ozaman neden donuyor ki yusuf halil olecekse ne bicim supriz olacak ozaman
ay nasıl bı son dusundu bu senarıstler ya
ya ıkısınde bı sey olamasydı tabı ama menekse olse bu kadar uzulmezdım
ayyyy :img-cray:gercekten nerden cıktı bu tuyolar kı acaba dıger olen kısı hasan mı yoksa nınemı ay o olmesın valla daha kotu olrum:img-cray:
MiSz_CaniSi 16-05-08, 12:28 ay nasıl bı son dusundu bu senarıstler ya
ya ıkısınde bı sey olamasydı tabı ama menekse olse bu kadar uzulmezdım
ayyyy :img-cray:gercekten nerden cıktı bu tuyolar kı acaba dıger olen kısı hasan mı yoksa nınemı ay o olmesın valla daha kotu olrum:img-cray:
finalin adi olumler oldu nerdeyse
kac kisi olecek
menekse dizinin sonunda intihar mi kendi ni mi asacak
bunu da bilen varmi
:icon_whis
artik hic bisye sasirmiyacagim
bende hiç şaşırmam bundan sonraki haberlere
o imzayı gördükten sonra hele de :img-cray:
ama ben düşüncemi savunuyorum hala inanıyorumda
belkide öyle olmasını istediğim için inanıyorum :icon_sorr
ben ıkıncı olecek kısıye taktım kafayı acaba nınemı olecek garıbım halılı cok sevıyodu sonucta
mustafada olabılır tabııı ayyy o gebersın töbe ayy o ımzdakı ne bıçım bı sahne yaaa ne desek boş gerçi ya madem bı sezonluktu güzel bitseydi sonu ya
DEĞER Mİ...?boşunamı bekledık bız mutlu gunleri bu kadar da gerçekçi olacaz dıye bole bı sona ne gerek vardı barı menekşe hamıle falan olsda junıer halılle avunsak...oyyy oyyy:img-cray:
bence ikinci kişi kadirdir
mustafa ona seninle hesabımız bitmedi gibisinden şeyler söylemişti hatırlarsanız
bittin oğlum sen demişti
bence ikinci kişi kadirdir
mustafa ona seninle hesabımız bitmedi gibisinden şeyler söylemişti hatırlarsanız
bittin oğlum sen demişti
evet o da vardı demı
acaba mustafayla kadır kavga ederken halıl karambole gelıp mı olecek ayyy barı olduruyolar halıle uygun oldurseler dı hanı karambole gıdpte olurse uzulurum yanı ayyy ne dıyorum ben ya:img-cray::icon_sorr:icon_whis
evet o da vardı demı
acaba mustafayla kadır kavga ederken halıl karambole gelıp mı olecek ayyy barı olduruyolar halıle uygun oldurseler dı hanı karambole gıdpte olurse uzulurum yanı ayyy ne dıyorum ben ya:img-cray::icon_sorr:icon_whis
bencede ne diyosun sen :icon_whis
sanmıyorum karambole gideceğini yani arada kaynayan olmaz
mıstık işim bitti seninle dememişmiydi buna ya daha ne istiyor ne diye öldürcekki :img-cray:
bencede ne diyosun sen :icon_whis
sanmıyorum karambole gideceğini yani arada kaynayan olmaz
mıstık işim bitti seninle dememişmiydi buna ya daha ne istiyor ne diye öldürcekki :img-cray:
bılmıyorum sacmalamak bedava ya bende sacmaladım ıste :img-cray::icon_sorr
ayy bıde mızıka calıyo ya meneksenın arkasında nasıl dayanır ınsan bu sahneye ne gerek vardı ya offf ruya falan olsa keske hanı menekse yıne kabus falan gorse ayy ne bılıyım ya:icon_sorrneyse olan oldu bıze yanı bana dusen haftaya olacak o sonu beklemek nasıl olcak sa o:icon_sorr:img-cray:
Hayir ölen kisi Kadir, Nine, yada Meneksenin babasi degil.. Onlar hepsi cenazede olacaklar.. Ama Mithat olabilir bak.. Cenazedeki cercevedeki Halil'in resimi okadar güzelki.. :img-cray: Ahhhhhh
üff bun ne bicim son.. cenaze, halilin cercevedeki fotograf icimiz daraldi.. halil ölürse cok sacma olur bari menekse de ardindan intihar etse biraz daha inandirici olur.
MiSz_CaniSi 16-05-08, 14:10 üff bun ne bicim son.. cenaze, halilin cercevedeki fotograf icimiz daraldi.. halil ölürse cok sacma olur bari menekse de ardindan intihar etse biraz daha inandirici olur.
kim bilir belki yapar
ruyalarda bulussunlar birlikte olsunlar
ona da raziyim ama menekse akilli kiz eyer hamile oldugnu ogrenince intihar etmez bence
ben halilin cenaze fotografi gormemedim yanliz oda mi imzada var yoksa ben mi dikkat etmedim :img-cray:
bana gore mustafa kacicak menekseyi vurmaya gidicek halil onune atliyacak
sonra mithati da vuracak menekse de mustafayi vuracak :img-hyste
iyice sacmaladim ha
menekse-halil 16-05-08, 14:44 yaaa inanmıyorum ben ya :( off inanmak istemiyorummmm :(
ya off nolur herkes yanılmış olsun ya :(
ya nie ölüyorki :( nie mıstık değilde halil ya :(
hepp bu raytingler yüzündennn heppp :(
kesin ondan değiştiler :(
Ayh inanamiyorum yaa..
bu okuduklarim gercek olamaz, olmasin!! :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
Yaw tam rahatladilar dedik ne güzel mutlu mesut yasicaklardi..
simdide Halil ölüyor.. üstelik Annesine yeniden kavusmusken :img-cray:
Allahim nolur bu gercek olmasinnnn :img-fie:
Yaw ben o sahneyi izleyemem.. ölürüm aglamaktan herhalde :sad53:
Arkadaslar kendimi suan çok kötu hissediyorum.
nasil böyle bir final yapabilirler ya biz bunu Hak etmedik.
Bence halil kesinlikle yasamaliydi Mustafa gebermeliydi.
Imza çok kötu halil arkasinda off:img-cray:
böule olmamaliydi
simdi düsündüm halil diyelim öldü, menekse nerde yasicak, nasil yasicak, halinin servetini o mi alir. kesin o alirsa babasi kizini yer sag birakmaz vallah.:) bütün dizi karisicak ne güzeldi menekse ile halil mutlular niye bozuyorlar senaristler.. hala inanamiyorum
simdi düsündüm halil diyelim öldü, menekse nerde yasicak, nasil yasicak, halinin servetini o mi alir. kesin o alirsa babasi kizini yer sag birakmaz vallah.:) bütün dizi karisicak ne güzeldi menekse ile halil mutlular niye bozuyorlar senaristler.. hala inanamiyorum
Ölum haberinden sonra herkes kendi aklima gelebilicekleri yaziyorlar,ki hepinizin yorumlarini okumak cok eglenceli,ben bilem kendimce kucuk bir final yaptim:img-hyste
Ama cok dogru demisin canim,Hasan para lafini duyunca dört köse oluyor.Herif Halil egerki ölurse,ki öyle olucagi her gecen gun daha da kesinlesiyor:img-cray: kizini yiyip bitirir para yuzunden,adamin akli zaten anca ona calisiyor:icon_evil
Sen yazinca aklima geldi,belkim Menekse'nin pastanesini bu yuzden acmislardir.Hani Halil ölurse Menekse'nin elinde ona sabit,yani her ay para sagliyacak birsey kalmis olsun diye,ki o sekilde de hic kimseye muhtac olmaz:icon_whis
Halil Halil'in ölmus oldugu ve Menekse'nin arkasinda mizika caldigi o resimlerden basediliyor.Onlari yapan kisi cekmemismiydi geriye?Bana da o resimlerin bulundugu yerin öm'sini atsin biri lutfen,meraktan catliyorum burada:img-blush
batuhan_gumus (ya isimini unuttummmm:img-blush)hem sinir hemde stress bende bu aralar baya fazla var canim malesef:icon_sorr haftaya cok buyuk bir imtanim var ve calismaktan heba oldummmmm:img-cray: hem univ.son haftalari,mezun oluyorum insallah 3 hafta sonra 3,5 yildan sonra Insallah:happy0064:happy0064
Halil ile Menekse'nin o meshur imzasina baktim az önce (Halil'in ölmus oldugu imza:img-cray:) Cok duygulandim yaw,Menekse nasilda uzgun duruyordu öyle,ama masallah bir okadar da sakin duruyor gibi geldi bana sankim:icon_whis
Yaw imzayi yapan arkadasin ismini hatirliyamadim simdi,ama o kisi o resmi seten filanmi cekipte imza yapmis acep,dusunmeden edemiyecegim?Yani baska bir arkadas burada sete kimsenin alinmadigini yazmisti yalnis hatirlamiyorsam,egerki o kisinin yazdiklari dogru ise o imzayi yapan kisinin eline nerden gecmis o resimler???Yani bir nevi,o resimlere guvenilebilirmi demeye getirmeye calisiyorum konuyu???
sımdı fragmanı tekrar ızledım de halıl annesıne yenıden kavusmus menekşesi yanındababası mıthatta olsa onu gercekten seven bı babası var her sey güzel başlarından geçen bunca olaya karsılık ne gerek vardı bu ölüme:img-cray:
madem biri ölecekti bu niye mustafa değil hadi o da öldü halil niye ya biz bu aşkı ağlamak için mi izledik bu kadar gerçekçi olması mı gerekiyodu mustafayı defalarca ellerinden kaçırdılar uzattıkça uzadı bari arada aşk olsaydıda böyle yarım kalmasydı ya da menekşe de halil le ölseydi de (gerçi daha belli değil ama)yine ayrılmasalardı
şimdi bu kadar izlediğine her hafta krıtiğini yaptıgınamı mustafayı aşklarından daha çok gördüğüne mi bir türlü mutlu olamamalarına mı yoksa halilin ölmseine mi yanarsın.bilmiyorum bunlar benim düşüncelerim ama birazcık en azından sonu bole bıtecekse sonunda mutluluğu hak etmıstık biz
ne yapacklar acabaa tıtanıc gibi aşıları öünce falan mı birleştirecekler 70 sene sonra menekşe sıcacık yatağında halıle verdıgı sozu tutarak solmadan hayaata gözlerini yummustur...bırbırlerıne ılk sarıldıkları yerde bulusup orda falan mı bıtıreckler acaba yıne sacmaladım ama baska bı sans bırakmıyolar:img-cray:
Offf sakin olmayi deniyorum.. Gayet relax :kahve:kahve
Aslinda benim kafam hala almiyor açikcasi..
Halil nasil ölür?? :icon_sorr
Keske kesin bilgi olmasaydi Haticecim :(
Sana inanmamak istiyorum.. =(
Moralim gerçekten çok bozuk kafam allak bullak..
Nasil yorumlicagimi.. Nasil düsüncegimi sasirdim..
Dondum kaldim resmen..
Simdi Menekse ölcek deselerdi..
Daha çok inanirdim ne bilim.. Mustafa daha çok Menekseye takti..
Halilede düsman ama ne bilim Halilin ölmesi daha bi mantiksiz geliyor bana :icon_sorr
Hayir ölen kisi Kadir, Nine, yada Meneksenin babasi degil.. Onlar hepsi cenazede olacaklar.. Ama Mithat olabilir bak.. Cenazedeki cercevedeki Halil'in resimi okadar güzelki.. :img-cray: Ahhhhhh
yha haticecim sen bole anlattigina gore sen son 2 bolumu simdiden izledin demektir !! yane en azindan bazi sahnelerini !! simdi arkadaslar söle bise var senaristler bir suru sey yapabilir !! misal bize yeni gibi gosterip eski bolumlerden yani yayinlanmamis bolumlerden sahneler dosterilebilir !! meselea benim aklima su geldi !! ilk baslarda halil oldu biliniordu ve o annesiyleki kazadan sonra halilin cenazesini yaptilar sonçta !!! mithat herseyi ayarlamisti !! yane haticecim senin o gordugun resim bu eski cenazeden olabilir !!!! hatta cenazedeki çiklerde öle !! ama simdi sen cenazede komser ömer menekse falan var diosun !! iste burayi çozemedim !!!! :icon_sorr
Halil ile Menekse'nin o meshur imzasina baktim az önce (Halil'in ölmus oldugu imza:img-cray:) Cok duygulandim yaw,Menekse nasilda uzgun duruyordu öyle,ama masallah bir okadar da sakin duruyor gibi geldi bana sankim:icon_whis
Yaw imzayi yapan arkadasin ismini hatirliyamadim simdi,ama o kisi o resmi seten filanmi cekipte imza yapmis acep,dusunmeden edemiyecegim?Yani baska bir arkadas burada sete kimsenin alinmadigini yazmisti yalnis hatirlamiyorsam,egerki o kisinin yazdiklari dogru ise o imzayi yapan kisinin eline nerden gecmis o resimler???Yani bir nevi,o resimlere guvenilebilirmi demeye getirmeye calisiyorum konuyu???
ya aslında bende çok düşündüm yani hepimiz az çok photoshop biliyoruz belki bu resimde photoshoptur yani ben öyle olmasını istiyorum çünkü kurtulamam etkisinden bencillik değil bu ama menekşedeyi o halde görmek çok üzer beni ve tabiki sizleride
ve diğer bir konudada katılıyorum bence menekşe çok sakin duruyor fotolarda...ben açıkcası hala haberlerede imzayada inanmak istemiyorum
izleyene kadarda inanmayacağım
haticecim kusura bakma yanlış anlama dediği sana güvenmediğimden değil kendimi buna alıştırmak istemiyorum sadece o kadar
ya aslında bende çok düşündüm yani hepimiz az çok photoshop biliyoruz belki bu resimde photoshoptur yani ben öyle olmasını istiyorum çünkü kurtulamam etkisinden bencillik değil bu ama menekşedeyi o halde görmek çok üzer beni ve tabiki sizleride
ve diğer bir konudada katılıyorum bence menekşe çok sakin duruyor fotolarda...ben açıkcası hala haberlerede imzayada inanmak istemiyorum
haticecim kusura bakma yanlış anlama dediği sana güvenmediğimden değil kendimi buna alıştırmak istemiyorum sadece o kadar
Sana katiliyorum canim kesinlikle.. :good:
Bende bir türlü kabullenemiyorum.. Inanmak istemiyorum..
Söyledir böyledir diye yeni seyler düsünüyorum kafamda..
çünkü çok üzücü bi olay bunu kabullenmemiz zor olucak :img-cray:
Bunu simdiki durum için söylemiyorum sadece.. Finalde Halil ölürse bile..
Dizi bittikten sonra bile kabullenemem bunu :icon_sorr:icon_sorr
Evet Ruyamm yhaaa ins ismin gibi Ruyadir be kuzum !! :icon_sorr
yha ama hatice çok kesin konusuo !! ufff yhaa nie bole oldu ki !! ilkayin dedigi gibi finalin gizli tutlmasi lazimdii !!!
kesinlikle evet final dediğin gizli kapaklı olur
böyle resimler ineternette falan ben inanmıyorum şahsen o resimlere
ha finalde böyle olurda foruma girdiğimde noldu ilkay inanmıyordun bak halil öldü derlerse eğer elbette karşılık verecek değilim ama ezelede dediğim gibi
ben kendi içimde halilin ölmediğine dair bir final hazırladım kedimi ona inandırdım :img-cray:
Haticecim birseycik daha söylesen cnm ya :S
Nasil ögrendin nerden ögrendin küçük bi tüyocuk.. :(
çatlicaz burda hiç böle olmamistim ben..
Bu dizi bambaska bikere.. Mutsuz sonla bitmemeli :img-cray:
Kıvanç_aşkım 16-05-08, 20:32 ya aslında bende çok düşündüm yani hepimiz az çok photoshop biliyoruz belki bu resimde photoshoptur yani ben öyle olmasını istiyorum çünkü kurtulamam etkisinden bencillik değil bu ama menekşedeyi o halde görmek çok üzer beni ve tabiki sizleride
sana sonuna kadar katılıyorum
inanmak istemiyorum böyle bişeye..
ama sedef avcının bi sitesinde haber kesin diyolar çünkü üyenin birinin setten tanıdığı varmış :img-cray:
inanmak istemiyorummmmm:img-cray: :img-cray: :img-cray:
Ilkaycim, yok canim ne kusuru, senin düsüncelerine sonsuz saygim var :img-wink: Ama o resim(ler) photoshop degil.. Bundan emin olabilirsin canisi..
Berivancim, o imzadaki resimleri o kisi cekmedi.. Sadece bunu söylüyorum sana. :img-wink: Yani o resimlere güvenebilirsin..
yha haticecim sen bole anlattigina gore sen son 2 bolumu simdiden izledin demektir !! yane en azindan bazi sahnelerini !! simdi arkadaslar söle bise var senaristler bir suru sey yapabilir !! misal bize yeni gibi gosterip eski bolumlerden yani yayinlanmamis bolumlerden sahneler dosterilebilir !! meselea benim aklima su geldi !! ilk baslarda halil oldu biliniordu ve o annesiyleki kazadan sonra halilin cenazesini yaptilar sonçta !!! mithat herseyi ayarlamisti !! yane haticecim senin o gordugun resim bu eski cenazeden olabilir !!!! hatta cenazedeki çiklerde öle !! ama simdi sen cenazede komser ömer menekse falan var diosun !! iste burayi çozemedim !!!! :icon_sorr
Ezelim, yok canim okadarda diil, sadece bir kac sey biliyorum okadar. Evet cenazede komiser Ömer, Kadir, Yusuf hepsi var.. Ama bi tek Mithati ve Halil'in annesini göremedim.. Cok tuhafima gitti bu..
Haticecim birseycik daha söylesen cnm ya :S
Nasil ögrendin nerden ögrendin küçük bi tüyocuk.. :(
çatlicaz burda hiç böle olmamistim ben..
Bu dizi bambaska bikere.. Mutsuz sonla bitmemeli :img-cray:
Canim benim inan söyleyemem.. Söylemek isterdim ama söylemem iste.. :icon_sorr
bu konuda yanlız olmadığımı bilmek iyi ama :img-cray:
konu şöyle birşey sevgilinizden ayrılırsınız ayrılığı kabullenmek istemezsiniz
yanınızdaymış gibi davranırsınız ama bi gün gelir bakarsınız ki yok işte o zaman anlarsınız içinizde bi acı olur
ya bu konu aynı halilin öldüğüne inanıp inanamamaya çalışmam gibi :img-cray:
batuhan_gumus 16-05-08, 21:22 herkes korku içinde yaff
betülcüm adım batuhan cnm
ya uff kotu finallemi bitiyor yoksa ya
ezelll ne oluyor esra bana anlattın bayadır yoktum sınavlar yüzündennn :icon_sorr:img-cray:
yarın menekşe ile halil varr :happy0064:img-cray:
BuSe.YaSeMiN 16-05-08, 21:25 yha haticecim sen bole anlattigina gore sen son 2 bolumu simdiden izledin demektir !! yane en azindan bazi sahnelerini !! simdi arkadaslar söle bise var senaristler bir suru sey yapabilir !! misal bize yeni gibi gosterip eski bolumlerden yani yayinlanmamis bolumlerden sahneler dosterilebilir !! meselea benim aklima su geldi !! ilk baslarda halil oldu biliniordu ve o annesiyleki kazadan sonra halilin cenazesini yaptilar sonçta !!! mithat herseyi ayarlamisti !! yane haticecim senin o gordugun resim bu eski cenazeden olabilir !!!! hatta cenazedeki çiklerde öle !! ama simdi sen cenazede komser ömer menekse falan var diosun !! iste burayi çozemedim !!!!
bence o yanlıs, simdi anladım , halil ilk ortaya cıktığında bana göre zeynebin kafasına photoshopla sedefi koymuslar imzanın bir kösesinde belli belkide öyle değildir ama bilmiyorum bana öyle geldi,öyle olmasın ama kimbilir yaparlar zaten adı destan gibi ''menekse ile halil'' ins öyle olmassss yinede :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
BuSe.YaSeMiN 16-05-08, 21:30 yani emin değilim ama gercek gibi gözüküo... malesefff :img-cray: hadi sedefi koydular ya diğer resimler imkanı yok ölüo galba askım :img-cray::img-cray:
nagihan_25 16-05-08, 21:43 yaaaa Halil'in öleceğini duydum nayır nolamazz şaka gibii inanamıyorum diyebilirim olamaz yaaa ölmesinn bu dizi böyle bitmesinn...içimiz buruk bitmesin ....
bu aşk böyle bitmesin ....musfatafa yüzünden bitmesinn...:icon_sorr:icon_sorr
90_SANEM_90 17-05-08, 00:22 [B]inanmiyorum gercekten .... nebicim final bu ya ....
niye halili öldürüyorlar ... mustafa niye ölmüyo kardesim ....
güzelim diziyi ne hale getirdiler ....
bumu mutlu son ... bu mu güzel final .... anlamiyorum bu senaristleri ....
niye böyle bi final yapiyorlar ....mustafa gebersin ...halile ne oluyo ya anlamiyorum bi türlü :icon_sorr
batuhan_gumus 17-05-08, 07:38 ya şimdi halil gerçekten ölicekmi
zaten annemler izlemiyor artuk bu diziyi
çünki bazı yerlerde haklılar mustafa 10 haftadan fazlada
yakalanmadı şimdi halil ölecekmiş zaten benim annem tecavüz sahnesinden
sonra kızdı izlemedi birdaha
arada izliyor ama ben hayatta bırakmam :)
uff yha şimdi biri bana sölesin nerde öğrendiler
halilin öleceğini lütfennn söyleyinyya
ezelll esraa betüll ya biriniz bişey söyleyin
nerden bu bilgi
hatiiescim snde biliosundur??:img-cray:
ya bişey sorabilirmiyim halili ölüdüryolarmış saçmalık bu dizi zaten dramdı sonunu mutlu görmek herkesi rahatlatırdı..demekki böyle durumlarda bile kutulunuyor denilirdi..yazık yani..
birde nerden biliosunuz halilin öldüğünü..resim falanmı var..
ya şimdi halil gerçekten ölicekmi
zaten annemler izlemiyor artuk bu diziyi
çünki bazı yerlerde haklılar mustafa 10 haftadan fazlada
yakalanmadı şimdi halil ölecekmiş zaten benim annem tecavüz sahnesinden
sonra kızdı izlemedi birdaha
arada izliyor ama ben hayatta bırakmam :)
uff yha şimdi biri bana sölesin nerde öğrendiler
halilin öleceğini lütfennn söyleyinyya
ezelll esraa betüll ya biriniz bişey söyleyin
nerden bu bilgi
hatiiescim snde biliosundur??:img-cray:
batuhan herkes okadar kesin konusuyor ki insan inaniyor bide ben imzayi görunce tamam öldu dedim:img-cray:. bide kivancin forumunda birisi kivançla telefonda konusumus ve kendisi dedi ölecegini ve bide bosnada çekilmis son bölum herhalde:img-cray:. Ama benim anlamadigim simdi herkes söyledi halilin ölecegine ama herkesinde dedigi gibi finali detaili anlatamazlar. demeki gizli birseyler var daha? Anlata bildimi:img-blush.neyse bugun menekse ile halilimiz var:img-cray:
batuhan_gumus 17-05-08, 09:34 batuhan herkes okadar kesin konusuyor ki insan inaniyor bide ben imzayi görunce tamam öldu dedim:img-cray:. bide kivancin forumunda birisi kivançla telefonda konusumus ve kendisi dedi ölecegini ve bide bosnada çekilmis son bölum herhalde:img-cray:. Ama benim anlamadigim simdi herkes söyledi halilin ölecegine ama herkesinde dedigi gibi finali detaili anlatamazlar. demeki gizli birseyler var daha? Anlata bildimi:img-blush.neyse bugun menekse ile halilimiz var:img-cray:
anladım esracm ama kıvançla telefonda konuştunu söyleyen
kisi kesinlikle yalansöylüyordur inanmayın
finali bu kdr detayla anlatamazlar bnce biz gümüş de bile
ne olucagını ögrenemedik izledik ögrendikk
onun icin ben yinede finalle kadar beklicem ve
sonra yorumumu yazıcamm
kıvanççç-halil ölmicek bnce ölicek gibi ola bilir
ama ölmez bnce
ölersede kanal dye baskın yaparımm:icon_evil
anladım esracm ama kıvançla telefonda konuştunu söyleyen
kisi kesinlikle yalansöylüyordur inanmayın
finali bu kdr detayla anlatamazlar bnce biz gümüş de bile
ne olucagını ögrenemedik izledik ögrendikk
onun icin ben yinede finalle kadar beklicem ve
sonra yorumumu yazıcamm
kıvanççç-halil ölmicek bnce ölicek gibi ola bilir
ama ölmez bnce
ölersede kanal dye baskın yaparımm:icon_evil
birisi öylemi demiş yani kıvançla telefonda görüştümmü demiş?
sedefin sitesinde birisinin bi akrabası yada tanıdığı sette çalışıyormuş ondan öğrenmişler gibi birşey okudum
ben de senin gibi finali izleyene kadar hiçbirşeye inanmayacağımı dünde söyledim
Ayh olamaz ya imzayi simdi gördüm
Imzayi görünce bile gözlerim doldu :img-cray::img-cray:
Diziyi mahvettiler ya.. simdi mutlu olsun senaristler
Halil kesin ölücek :icon_cry::icon_cry::icon_cry:
Bi arkadas demisti Mustafa kaciyor hastaneden diye..
Kesin o öldürcek Halili :sad53:
ya bu kadar saçmalamazlar halili öldürmazlar her ahlde ölürse bil ebu mustafa yüüznden olmasın imzanın resimlerinin olduğu siteyi biirsi bana özelden atabilir mi neyse bu bölüm hüzünlü ve güzel olacak izlemek için sabırsızlanıyorum
batuhan_gumus 17-05-08, 11:05 birisi öylemi demiş yani kıvançla telefonda görüştümmü demiş?
sedefin sitesinde birisinin bi akrabası yada tanıdığı sette çalışıyormuş ondan öğrenmişler gibi birşey okudum
ben de senin gibi finali izleyene kadar hiçbirşeye inanmayacağımı dünde söyledim
bncede öle yap
finali izliyeyesiye kadar bi yorum yapma
bnde öle yapcam zaten TIK yokkk
inamyıorum hic bişeye o kadar
:kahve
Aynen inanmak yok öle sinir bozucu haberlere! Ben BİTMEZ diyorum başka bişide demiyorum!
oleeey cumartesiiiiii mih günü:happy0064
Nasıl yani halil ölüceekk?:img-elvis Ama olamazki böle bişey ya
Aslinda canlarim, imzalara bakinca ölmüs gibi görünüyor..
Ama sizinde dediginiz gibi ''Halil son bölümde ölücek'' bunu ne Kivanç Tatlitug
söyler ne set'de çalisan biri.. Veya söyleyebilir.. Ama arkasinda kesin bi yaniltmaca vardir..
Eger ölücekse hepimiz finali ögrenmis olduk.. Bunu yapmazlar!
En iyisi sizinde dediginiz gibi bekleyip izlemek sonra yorum yapmak :img-cray:
BuSe.YaSeMiN 17-05-08, 13:05 bence o yanlıs, simdi anladım , halil ilk ortaya cıktığında bana göre zeynebin kafasına photoshopla sedefi koymuslar imzanın bir kösesinde belli belkide öyle değildir ama bilmiyorum bana öyle geldi,öyle olmasın ama kimbilir yaparlar zaten adı destan gibi ''menekse ile halil'' ins öyle olmassss yinede :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
bence öyle bi sey olamas .ben resmi inceledim mantıklı gelmedi bana bence hiçbişeye inanamamaken iyisi ama mustafa bu bölüm kaçıoo bisyler yapıcaklar ama... :img-cray:
batuhan_gumus 17-05-08, 14:28 bncede cnmmm bitmesinnn :img-cray:
yaa ya bnce yanıltmaca halilölmesi filann
ya bnce ölmez hem hiç kimse böyle detaylı
bilgi vermez bana göre....
bncede cnmmm bitmesinnn :img-cray:
yaa ya bnce yanıltmaca halilölmesi filann
ya bnce ölmez hem hiç kimse böyle detaylı
bilgi vermez bana göre....
valla dusunmekten yoruldum öldümü ölmedi mi bilemem ama dizi çekildi haftayada son artık montaj hılesımı vs seyler sonunu degıstırmıyceek :img-cray:haftayı beklıyecez ama suda bı gercek kı menekşenin basına o malum olay gelmıyecek de dedık :icon_sorrama geldı yanı halılın olmesı de cok buyuk bı ıhtımal sımdı ıyı dusunelım ıyı olsun desem dızı cekıldı bıttı artık degısecegı varsada degısmez bu yuzden bence sadece gelecek bolume bekleyıp bu aksamkı bolumu zevkle ızlıyelım bolcada aglıyalım cunku halıl annesıne kavustu:img-wink::icon_whis:img-cray::icon_sorr
Ya Halil ölse bile bakalim gerçekten Mustafami öldürdü? :img-cray:
Belli olmaz ki.. Belki bambaska bir sekilde ölebilir..
Ölürse tabii.. :img-cray: off ÖLÜM kelemesi bile gözlerimi dolduruyor gerçekten..
Bildigimiz gibi Halil geçen gün Lalenin pesindeki adamlara satasti..
belki'de onlar birsey yapabilir diye düsünüyorum.. :icon_sorr
90_SANEM_90 17-05-08, 15:17 ya galiba mithat ölecek ... fragmana simdi yeniden izledim .... biri mithata silah dogrultuyor ve halille sanki son defa konusuyormus gibi beni affet diyor ...
üfff iyice kafam karisti .... bakalim neler olacak .... finalede bi hafta kaldi zaten ....
Ya bu bolumde halil annesiyle barisiyor, mithat'da karisiyla galiba. Sema mithat'dan cok korkuyor, bence zeynepin babasi bunlara hep yalan soledi ve sema'nin mithat'dan korkmasinin buyuk payi ahmetin yuzundendir. Lale icin halil ve mithat mucadele ediyorlar ve sanki ikisinler birbirlerinle daha ii anlasiyorlar. Mustafa doktorlari kandirmak icin menekseye doktorlardan istedikleri mektubu yazar: bence "oldurecem seni menekse" falan yazmistir. Doktorlar anlamistirlar ki yalan soyliyor, ve mustafa kacmayi denemisitir ve basarmistir. Sonra mithat'in evine girmistir ve olum tehdidi etmistir, mithat ondan son bir sey istemistir: halile telefon etmek ve onu sevdigini soylemek. Ama tabiki bir hatada olecektir. Suheyla anlamistirki lale menekselerdedir ve yusuf gelmeden ona hesap soracaktir, fragmanda zaten yüzsüz falan soyliyor. Sonra halil Suheylanin karsinacikar ve dogrulari soyler, ondan fragmanda uzgun gibi duruyor. Fragmanda biri yerde, o laleyi kaciran kisi, bence onu halil'len mithat bulmustur, yanindakide mithat'dir o anda kesin dovduler ve polisleri ariyorlar. Halillin annesi kesin onlarin evinde duruyor ve bence onceden sannediyorduki halil'i mithat oldurmustu. Bence halil ve menekse yatakta durgunlr cunku o anda mithat aramistir ve o laflari solemistir. Yusuf almanyadan gelmistir ve tam laleynen bolumun sonunda karsi karsiya gelmistirler!! Tabiki yusuf ondan hesap soracaktir, yada inanmiyacaktir aylesine ve karisina inanacaktir. Benim kafaya taktigim kadire ne olcak cunku o kadar laleyi bosuna dovdu: yusuftan ii firca yiyecektir.
Aksam yeni bolumu acayik bekliyorum sabirsizlandim, cunku yusuf geliyoooor.:happy0064:happy0064
:img-wink:Firat Tanis seni coook seviyorum aktör olarak cok ii oynuyorsun::img-wink:
Aslinda canlarim, imzalara bakinca ölmüs gibi görünüyor..
Ama sizinde dediginiz gibi ''Halil son bölümde ölücek'' bunu ne Kivanç Tatlitug
söyler ne set'de çalisan biri.. Veya söyleyebilir.. Ama arkasinda kesin bi yaniltmaca vardir..
Eger ölücekse hepimiz finali ögrenmis olduk.. Bunu yapmazlar!
En iyisi sizinde dediginiz gibi bekleyip izlemek sonra yorum yapmak :img-cray:
evet işte bende bunu demek istedim asmalı konakta birden çok final çekilmişti
neden menekşe ile halilde de böyle olmasın ki
belkide bu fotolar gerçektir ama bizi yanıltmak için internete sürülmüştür
hangi dizi finalini söylesinki önceden değilmi?
finalde çok şaşıracağız bu kesin ama inanmıyorum hala ve inanmayacam da
ayy inanmiyorum nasil bir sahneydi ama yaa..
elim ayagim titremeye basladi.. tüylerim diken diken oldu..:img-cray::img-cray:
Kivanc cok basariliydi, alkisliyorum onu..! mahvettiler beni yaa:icon_sorr
hemende 'menekseee..' diye basladi.. canim benim
Ben henuz ilk baslarina bakmaya basliyabildim:img-blush
Ama Halil'in annem diye bagirmasi ve yuzundeki sok ifadeler hemde yaptigi hareketler gercektende harika di.Sema'ninda oglum diye bagirmasi ve konusmalari ve sonradan Sema'nin Mithat'i gördugunde oglunu korumaya calismasi,superdi gercektende superin ustesiydi o sahneler. Hem Kivanc'i hemde annesi rolunu oynuyan bayani alkisliyorum,harika bir performans sergilediler:happy0064 ama coook duygulandim o sahnede yaaaaa:img-cray:
Halil'in bosnaca konusamadigin sanmistim ben ama konusabiliyormus meyersem.Sema'ninda sonunda dili cözuldu ve turkce konusmaya basladi,ama masallah hic hani sey olur ya iki dili konusan insanlarda ne derler sive?hic öyle birsey yoktu Sema'da.Yani bu kadin guya dizide aslen bosnalimi yoksa turkmudur?diye merak ettim
Izlemeye devam,sonradan görusuruz canlarimbye
Gümüş Hastası 17-05-08, 22:48 Fragman çıktı...
Gerçektende şahsen ben daha da açıklayıcısız bir fragman bekliyordum...
Fragman pek çok şeyi açıkladı gibi geldi bana.
Sanki Mustafa Halil'i vuruyor. Çünkü bir yere silahla baya bi ateş ediyordu...
Tabi fragmanın en başında Mustafa bir polisle karşılaşıyor sonra onun giyisilerini giyiyor falan...
Kısaydı fragman...
Bakıcam finale...
Eh Yhani.sanırım Halil ölücek ölümüde Mustafanın Elinden Olcak.ama Bence Halili Dizinin Finalide Olsa öldürmeleri çok Saçma Olur.eğer Halil ölürse Mutafa Menekşeyi Bırakmaz...inşallah Final Bizim Yada En Azından Benim Düşündüğüm Gibi Olmaz....
Yaw Menekse'nin ninesinden her eve lazim.Kadin nede guzel seyler söyledi öyle Suheyla'ya,laflari gercektende cok guzel oturdu ve en guzel kelime ise "hala dersini alamadin mi Suheyla"gibi bir kelime kullanmasiydi bence.O bilem gözlerini acipta Lale'yi yargilamadi Suheyla gibi,yani hakli nine hemde cok hakli.Lale Yusuf'u tanimadan önce yasadigi hayatini kendi secmedi ya,kim bilir onu o hayata neler suruklemis:img-cray:
Lale'nin Menekse ile konusurken ki dile getirdigi keskeler beni gercektende cok uzdu,keske cok *** kullanilan bir kelimedir ama malesef hayatin bize ne getiricegini bilemeyiz,nekadar cok keskeler kullansakta:icon_sorr
Fragman cikmis demek hemde anlatilanlardan anladim ki fragman Halil vuruluyormus,yani haber dogruymus:img-cray:
Ama benim gercektende anlamadigim sey hala o imzanin nete dusmesi ve insanlarin olucaklari önceden bilmesi.Ilk kez rastladim yani bir dizinin bitmesine iki bölum kala dizinin son bölumunun bir takim ayrintilarinin nete dusmesini,hala da saskinim ben yaw:img-hyste
Hem Kivanc acaba o katildigi programda neden dizinin mutlu sonla biticegini söylemis,onuda anlamis degilim.Acep o aralar dizi mutlu sonlami biticekti ki sonradan fikirlerini degistirmisler sayin bayan senarist takimimiz:icon_evil
MrLovegrove 17-05-08, 23:09 Yaw Menekse'nin ninesinden her eve lazim.Kadin nede guzel seyler söyledi öyle Suheyla'ya,laflari gercektende cok guzel oturdu ve en guzel kelime ise "hala dersini alamadin mi Suheyla"gibi bir kelime kullanmasiydi bence.O bilem gözlerini acipta Lale'yi yargilamadi Suheyla gibi,yani hakli nine hemde cok hakli.Lale Yusuf'u tanimadan önce yasadigi hayatini kendi secmedi ya,kim bilir onu o hayata neler suruklemis:img-cray:
haklısın zaten lale'nin bu olayları çıkınca da o evde kızın üstüne gitmeyen bi nine vardı zaten
Fragman cikmis demek hemde anlatilanlardan anladim ki fragman Halil vuruluyormus,yani haber dogruymus
hayır fragmanda sadece mustafa'nın elinde silah sağa sola ateş ettiğini gösterdiler,benimki sadece bir tahmin:img-wink:
Gümüş Hastası 17-05-08, 23:10 Yaw Menekse'nin ninesinden her eve lazim.Kadin nede guzel seyler söyledi öyle Suheyla'ya,laflari gercektende cok guzel oturdu ve en guzel kelime ise "hala dersini alamadin mi Suheyla"gibi bir kelime kullanmasiydi bence.O bilem gözlerini acipta Lale'yi yargilamadi Suheyla gibi,yani hakli nine hemde cok hakli.Lale Yusuf'u tanimadan önce yasadigi hayatini kendi secmedi ya,kim bilir onu o hayata neler suruklemis:img-cray:
Lale'nin Menekse ile konusurken ki dile getirdigi keskeler beni gercektende cok uzdu,keske cok *** kullanilan bir kelimedir ama malesef hayatin bize ne getiricegini bilemeyiz,nekadar cok keskeler kullansakta:icon_sorr
Fragman cikmis demek hemde anlatilanlardan anladim ki fragman Halil vuruluyormus,yani haber dogruymus:img-cray:
Ama benim gercektende anlamadigim sey hala o imzanin nete dusmesi ve insanlarin olucaklari önceden bilmesi.Ilk kez rastladim yani bir dizinin bitmesine iki bölum kala dizinin son bölumunun bir takim ayrintilarinin nete dusmesini,hala da saskinim ben yaw:img-hyste
Hem Kivanc acaba o katildigi programda neden dizinin mutlu sonla biticegini söylemis,onuda anlamis degilim.Acep o aralar dizi mutlu sonlami biticekti ki sonradan fikirlerini degistirmisler sayin bayan senarist takimimiz:icon_evil
Ben galiba Mustafa Halil'i vuruyor dedim..
Çünkü Mustafa sürekli bir yerlere ateş edip duruyordu başı boş maganda gibi...
MrLovegrove 17-05-08, 23:12 zeynep'e dizinin başından beri kızıyordum ama ilk defa bu bölümde acıdım:icon_sorr zavallı kızın ne anası ne babası ne başka bişeysi var ama halil'in birdenbire karısı,annesi,babası,kayınbiraderleri,nenesi vs. oldu:happy0064 doğrusu zeynep'in yerinde olmayı hiç istemezdim:icon_sorr
MiSz_CaniSi 17-05-08, 23:16 Boylece finale 1 hafta kaldi
ve boylece mustafa halili vuracak intikam alicak rahatliyacak
ama menekse ye ne yapicak ?
Nerde vuracak nasil vuracak sahneyi merak ediyorum :img-cray:
fragman ne zaman cikar acaba
Bu bölüm benim için çok hüzünlü geçti.. :icon_sorr
Kendimi dogru dürüst diziye veremedimki.. Aklimda sürekli bir FINAL vardi.. :icon_sorr
Bütün islenen konulari bir sekilde son bölüm ile baglamayi denedim..
Ama beceremedim.. Bölüm ayni zamanda çok heycanli bi yandanda heyecanli degildi..
Sonu basit gibi görünsede çok mesaj veriyordu :icon_sorr
Mustafa kaçti olan olucak!! gibisinden.. :(
MrLovegrove 17-05-08, 23:18 bu arada firat taniş'i finalde görücez anlaşılan:img-wink:
hatice'nin dedikleri de bi bir çıkıyor yusuf abinin eli yaralı demişti aynı şeyi kadir de söyledi halil ile konuşurken.bu gidişle cenaze de doğru çıkacak galiba:icon_sorr:img-cray:
arkadaslar final derken sezon finali dimi?? yaniii dizinin bitmesi degil tam olarakkkk...
lutfen oyle olmadigini soyleyinnnnnnnn
arkadaslar final derken sezon finali dimi?? yaniii dizinin bitmesi degil tam olarakkkk...
Malesef canim dizi bitiyor :(
Hemde mutsuz sonla.. Halil ölücek :icon_sorr:icon_sorr
uf uf anlamiyorum ya halil tam annesini buldu , menekse tam iglesti hersey biraz yolluna girdi HALIL ÖLUYOR neden böyle yapiyorlar ya:img-cray:.
Bide fragman çikmis birisi bulursa lutfen öm atsin bana:icon_sorr
çok uzucu izledim bu bölumu. inanmiyorum ya resmen final yaklasti:img-cray:
zeynep'e dizinin başından beri kızıyordum ama ilk defa bu bölümde acıdım:icon_sorr zavallı kızın ne anası ne babası ne başka bişeysi var ama halil'in birdenbire karısı,annesi,babası,kayınbiraderleri,nenesi vs. oldu:happy0064 doğrusu zeynep'in yerinde olmayı hiç istemezdim:icon_sorr
Haklisin Zeynep'in kimsesi yok ki yalnizlik nekadar zordur,dusunmesi bile cok aci.Ama birde su gercek var, insanlar nekadar yalniz olurlarsa olsunlar her zaman bir secenekleri vardir,yani ben buna inaniyorum ne olursa olsun,her zaman baska bir yol vardir,bir ikinci yol.Zeyno yalniz evet,ama oda insanlarin canlarini cok yakti,bu degisebilirmiydi onunda yaninda siginicagi biri olsaydi?bunu bilemiyorum....
Bölumun tumune henuz bakadim,bakiyorum simdi neten ve ancak yarisina kadar gelebildim henuz:img-blush ama sunuda söylemeden edemeyecegim
Zeyno'nun daha yeni hastahane odasina alinmis bir kadinin yanina gitmesi ve vidi vidi konusmasi sacmaligin daniskasiydi.Yani anladik anlatmak istediklerin var ama konusmaya calistigin kadin buyuk bir sok atlatmis sen ise kadina neler neler diyorsun,ne alaka yani,acayip sinirlendim o sahnede:icon_evil
Birde ben hala anlamis degilim,Ahmet efendi anne ve ogulu ayirarak eline ne gecirdi???Halil'in onu ilk aradigi andan sonra,adama hemen dank! dank" yaptilar ve herif kendisi sonunda mefta oldu.Hakktande birsey anladimsay arap olayim vallah:img-hyste:img-hyste
Gümüş Hastası 17-05-08, 23:22 arkadaslar final derken sezon finali dimi?? yaniii dizinin bitmesi degil tam olarakkkk...
Hayır direk final...
Arkadaşlar galiba kafe gibi biyerde mi ne vuruo Halil'i... Tabi vuruyorsa... Tam dikkat etmedim o ateş savurduğu sahnenin yerine...
Fragman youtube a konur yakında...
Hayır direk final...
Arkadaşlar galiba kafe gibi biyerde mi ne vuruo Halil'i... Tabi vuruyorsa... Tam dikkat etmedim o ateş savurduğu sahnenin yerine...
Fragman youtube a konur yakında...
ya kesin vurmustur yoksa baska kim öldursun ki halili?
tamda hersey duzelmisti of of :img-cray:
Meneksenin halini dusunemiyorum
Gümüş Hastası 17-05-08, 23:25 Malesef canim dizi bitiyor :(
Hemde mutsuz sonla.. Halil ölücek :icon_sorr:icon_sorr
Halil ölecek diye kesin bir yargı belitmeyelim...
Fragmadaki silah sesleri belkide Mustafa'nın başka birisini vururkenki silah sesleridir.
Olamaz mı yani???
Bu kadar kesin yargılı konuşmalım.
Kendimizi en kötü ihtimale hazırlarken iyileride unutmayalım...
Ayh bide sunu söylemeden geçemicem :img-hyste
Mithat ile Halil ikilisi muhtesemmis =)) Ilk defa beraber bir is yaptilar süper oldu :img-hyste
Adamlari iç çamasir ile birakmak sonra birbirlerine baglamak kimin aklina gelir??
Anca Mithat&Halil ikilisi düsünebilir böyle birsey =)) Küçük ama komik bir detay olmus..
Ama malesef hüzün agir basti bu bölüm :/
Halil ölecek diye kesin bir yargı belitmeyelim...
Fragmadaki silah sesleri belkide Mustafa'nın başka birisini vururkenki silah sesleridir.
Olamaz mı yani???
Bu kadar kesin yargılı konuşmalım.
Kendimizi en kötü ihtimale hazırlarken iyileride unutmayalım...
Bende daha bugün yazmistim aslinda inanmiyorum diye..
Belli olmaz önce izleyelim diye.. Ama o imza benim aklimi fecii halde karistirdi..
Haticemiz çok emin konustu.. Hala kabullenmiyorum hala inanmiyorum..
Ama bakicaz :(
MrLovegrove 17-05-08, 23:28 hmmm,birden aklıma bişey geldi: ahmet halil'e annen öldü,sema'ya da oğlun öldü deyip ikisini ayırdı.bunu yapmakta bence tek bir amacı olabilir PARA,dolayısıyla da paranın getirdiği GÜÇ.ahmet de mithat gibi halilgillerin servetine konmak istemiş olabilir:icon_whis
Birde ben hala anlamis degilim,Ahmet efendi anne ve ogulu ayirarak eline ne gecirdi???Halil'in onu ilk aradigi andan sonra,adama hemen dank! dank" yaptilar ve herif kendisi sonunda mefta oldu.Hakktande birsey anladimsay arap olayim vallah:img-hyste:img-hyste
Ayh bide sunu söylemeden geçemicem :img-hyste
Mithat ile Halil ikilisi muhtesemmis =)) Ilk defa beraber bir is yaptilar süper oldu :img-hyste
Adamlari iç çamasir ile birakmak sonra birbirlerine baglamak kimin aklina gelir??
Anca Mithat&Halil ikilisi düsünebilir böyle birsey =)) Küçük ama komik bir detay olmus..
Ama malesef hüzün agir basti bu bölüm :/
hahaha evet ya oh nasilda halil gum diye vurdu adamin yuzune sonrada mithat vurdu. hahah birde yari çiplak baglamislar onlari nasil yaptilar ya keske gösterselerdi:img-hyste.Bide bu bölum çok çabuk geçti ya bana öyle geldi:icon_whis. Buarda aslinda fragmani çok merak ediyorum ama bakmam istemiyorum bir yandan bilmiyorum neden belkide final oldugu için yada fragmanda mustafayi görecegim için:icon_whis
Arkadaşlar aranızda Ihlamurlar Altında dizisini izleyen varmıydı izleyenler hatırlar orada Yılmaz vuruldu yoğun bakıma alındı artık doktorlor umudu kesmişti birden cenaze töreni gösterdiler dizide oynayan herkes cenazedeydi yani Yılmaz ölmüş gibi sonra yoğun bakım odasının kapısında Filiz birden bağırmaya başladı gördüğü sadece kabustu belki bu dizidede öyle olur...Yani Halil ölmez...Eğer öleceksede ben Melekler Şehrindeki gibi kaza ile falan ölmesini yeğlerim Mustafa pisliği yüzünden ölmesin...
90_SANEM_90 17-05-08, 23:33 yaw bu dizinin adi ne arkadaslar ???? biri cevaplandirabilirmi acaba ????
menekse ile halil demi ????? yoksa biz yanlismi biliyoruz ....mustafa ile meneksemi yoksa ????
niye final de menekse ile halil mutlu olup bitmiyo da mustafa sag kaliyo ???
niye öldürmüyorlar su adami ..... ne sans var bunda ya anlamiyorum ...
cok sinirlendim .... cok üzüldüm .... finalin bölye bi sonla bitmesini hic ama hc istemiyorum ....haksizmiim arkadaslar
biz hangi bölümde huzura kavuscaklar nezaman mutlu olacaklar diye beklerken bu sonu hic yakistirsmiyorum .... menekse ile halilmi kazanmis oluyo yoksa mustafa delisimi ????? istemiyorum ya böyle bi final üffff:icon_sorr
MiSz_CaniSi 17-05-08, 23:33 Fragmani izledim
ama guzel fragman yapamadilar
cok basit olmus mustafa var hep sinir
polis olmus
Ayh Sinemcim çok sagolda..
Aglicam ben simdi :img-cray: Bir masal sona eriyor diyor :img-cray:
Offf.. Ben simdiden böyleysem final'de nasil olcam :img-cray:
yaw bu dizinin adi ne arkadaslar ???? biri cevaplandirabilirmi acaba ????
menekse ile halil demi ????? yoksa biz yanlismi biliyoruz ....mustafa ile meneksemi yoksa ????
niye final de menekse ile halil mutlu olup bitmiyo da mustafa sag kaliyo ???
niye öldürmüyorlar su adami ..... ne sans var bunda ya anlamiyorum ...
cok sinirlendim .... cok üzüldüm .... finalin bölye bi sonla bitmesini hic ama hc istemiyorum ....haksizmiim arkadaslar
biz hangi bölümde huzura kavuscaklar nezaman mutlu olacaklar diye beklerken bu sonu hic yakistirsmiyorum .... menekse ile halilmi kazanmis oluyo yoksa mustafa delisimi ????? istemiyorum ya böyle bi final üffff:icon_sorr
Inanirmisin canim.. Bende tam bu konuyu demin ailemle konustum :icon_whis
Aynen sordum bu dizinin ismi Menekse ile Halilmi yoksa Mustafanin intikamimi diye..
Adamda öyle bir sans varki.. Kaçtigini ögrendiler harekete geçtiler yine basardi..
Simdi poliside öldürcek onun kiligina gircek..
Ilk bölümleri hatirliyormusunuz? Nasil korkak nasil para canlisi birisiydi..
Akli fikri paradaydi.. Simdi nasil biri oldu inanilir gibi degil..
Eger Halil ölürse, ve ölümü Mustafanin elinden olursa.. çok sinirlenirim :icon_evil
bende zaten eklemistim buraya, 3 yorum oncesine gidersen bulursun!
Özür dilerim yorumlari okumadan yazdim direk..Ayrica ben onu videolar basligina ekledigimi yazdim..niye kizar gibi cevap verdigini anlamis dgilim ayrica
Ya fragmani bende hic beyenmedim..Ben 17.Bölüm Fragmani yada 25.bölüm fragmani gibi birsey bekliyordum..söyle daha heycanli :img-wink::img-wink:
Hala inanamiyorum..Halilin ölümü Mustafa elindn olacagini..umarim en azindan öyle degildir :img-cray::img-cray:
Ya ben bu bölümden hic birsey anlamadim! Ne cabuk bitti yaaa!! Sasirdim!!!!!! Hic heyecan yoktu! Hic bir gelisme olmadi... Sonu haric..
Ama bak demistim.. Yusuf abinin eli yaralanmis. eli sarili gelicek türkiyeye diye.. Ve eger yanilmiyorsam... Cafe de catisma cikacak.... Herkez orda olacak. Beraber birsey kutlayacaklar ggaliba.. Yani bir kutlama olacak. (Tam emin degilim ama) Vee sonra Mustafa gelicek.....:icon_sorr (BENCE)
Ya ben bu bölümden hic birsey anlamadim! Ne cabuk bitti yaaa!! Sasirdim!!!!!! Hic heyecan yoktu! Hic bir gelisme olmadi... Sonu haric..
Ama bak demistim.. Yusuf abinin eli yaralanmis. eli sarili gelicek türkiyeye.. Ve eger yanilmiyorsam... Cafe de catisma cikacak.... Herkez orda olacak. Beraber birsey kutlayacaklar ggaliba.. Vee Mustafa sonra gelicek.....:icon_sorr
Evet canim bende dizi magazinde izledim..
Cafede kavga çikiyor [sanirim Meneksenin cafesindeydi]
Yusuf Laleye kiziyor masalari deviriyor fln..
Ben izledigimde ista final bölümünü çekiyorlardi..
Ama hersey normal gibiydi.. :icon_whis ki heycani gitmemesi için öyle yapmalari normal..
Hala anlamis degilim..
Cenazeden resimler neden çiktiki ortaya?? Böyle birsey yapamazlar
Veya bir arkadasin dedigi gibi Ihlamurlar Altinda oldugu gibide yapabilirler..
Seyirciyi yaniltmak için bilinçli çikarmislardir ozaman resimleri..
Off kafayi yiycek gibiyim:img-cray:
fiyonk, ihlamurlar altini izlemedim ama ne diyeyim keske senin dedigin gibi olsada,Halil'in cenaze töreni sadece bir ruya olsa,hala inanmak istemiyorum yaaaa:img-cray:
Hem ayiptir söylemesi,yeni bölum daha cok zaman var,fragmani simdi vermeleri sacma geldi bana:icon_whis yani hala bu bölumden birsey anlamadan dank!fragman gelmis
Halil'in annesi,karisi,babasi ve tabi ki Lale ile kahvalti ettikleri yer cok guzeldi,cok begendim ben.Hele Halil'in annesiyle kucukken oraya gittiklerini ve annesinin ona gecen gemilerin bayraklarinin nereye ait oldugunu sormasida ayrica cok guzel ve ince dusunulen bir detay gercektende:good::img-in_lo
Ahmet'in para icin Halil ve annesinin birbirlerini öldu bilmelerini saglamasini anladimda,ama yani benim demek istedigim keske Ahmet'inde uzerinden söyle kucuk bir flasback gecselerdi (Mistik delusunu görmektense bunu tercih ederim) bir görseydik adamin Halil ve Sema olmadiginda yaptiklarini.Yani adam Halil ile annesi ortada olmayinca tam olarak eline ne gecirdi?Halil ile bir telefon konusmasindan sonra isi bittiyse bu adam ne yapti eline gecirdigi parayi yada gucu?
Yani Ahmet'in eline tam olarak ne gecti anlamadim,anlatabildimi?hadi desem adam hem Halil'in hemde annesinin hisselerini uzerine gecirdi ölum oyunu ile,ama öyle oldugunuda sanmiyorum,cunku ozaman marul sacli neden Mithat'in hisselerini istedi?? Offff karisik bir sekilde yazdim sanirim,turkcem yetersizzzz cogu zamanlar,ifade edemiyorum kendimi:img-cray: ama umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi:img-blush
evett bendee yaaa insallah ihlamurlar altindaki gibi olurr ama sanmiyorummm bu kadar zaman bosu bosuna beklediikk galibaa yinee mustafa kazindii:(
ya arkadaslar birinizdee link varmii su imzanin lutfennn?gozume uykuu girmiyoo vallaa
Bu bölümde en guzel yerler halil ile annesinin yer aldigi sahnelerdi
bu arada menekse ayri kaldi halilden :D
oleyyyyyyyyyyyy mustafa da kurtuldu :D
Evet canim bende dizi magazinde izledim..
Cafede kavga çikiyor [sanirim Meneksenin cafesindeydi]
Yusuf Laleye kiziyor masalari deviriyor fln..
Ben izledigimde ista final bölümünü çekiyorlardi..
Ama hersey normal gibiydi.. :icon_whis ki heycani gitmemesi için öyle yapmalari normal..
Hala anlamis degilim..
Cenazeden resimler neden çiktiki ortaya?? Böyle birsey yapamazlar
Veya bir arkadasin dedigi gibi Ihlamurlar Altinda oldugu gibide yapabilirler..
Seyirciyi yaniltmak için bilinçli çikarmislardir ozaman resimleri..
Off kafayi yiycek gibiyim:img-cray:
Canim bak O resimler setteki calisan kisilerden alinmis.. Yani o sette calisan kisilerin haberi yoktur, ama iste o hayranlar biryerden almislardir, onlarin haberi olmadan.. Cunku o sette calisan kisiler hayatta izin vermezlerdi o resimleri internette yayinlanmasi icin.. :img-wink:v
Gördünmü sen resimlerin orjinallerini Haticecim?
Ayh.. Ben en iisi yorum yapmiyim artik bi tuhafim cidden =))
kaldim böyle sok yasiorum resmen.. Aklim finalde.. Bu bölümü düsünemiyorum bile
Bu bolum ne boyle cok karisik final benimde kafami cok karistirdi o imza ama dusunuyorum halil olse menekse yinede oyle duramaz ne biliyim oda kendisini odurmeye kalkisir bilmiyorum ama arkasinda o halilin olmasi gercekten bilmiyorum :icon_sorr
Gördünmü sen resimlerin orjinallerini Haticecim?
Ayh.. Ben en iisi yorum yapmiyim artik bi tuhafim cidden =))
kaldim böyle sok yasiorum resmen.. Aklim finalde.. Bu bölümü düsünemiyorum bile
Evet, gördüm bitanem. Ama iste anliyacagin, o kisiler, sette calisan insanlardan izin almadan koymuslardir o fan siteye.. Cunku ekipten biri neden böyle birsey icin izin versinki? Yani bi dusun... Siz yarim sene bir dizi cekin. .Sonra final gelince, final resimlerini hayranlara dagitin.. Ama Olmazki.. Degilmi? :img-wink:
Yani YANILTMACA FELAN DEGIL...
MrLovegrove 17-05-08, 23:56 bence de o konuyu biraz daha açmaları gerekirdi yani ahmet nasıl yapmış neden yapmış bize bunu anlatmaları gerekirdi böyle yarım kalmamalıydı:icon_sorr onca saat mustafa gösericeklerine:mad72::(Ahmet'in para icin Halil ve annesinin birbirlerini öldu bilmelerini saglamasini anladimda,ama yani benim demek istedigim keske Ahmet'inde uzerinden söyle kucuk bir flasback gecselerdi (Mistik delusunu görmektense bunu tercih ederim) bir görseydik adamin Halil ve Sema olmadiginda yaptiklarini.Yani adam Halil ile annesi ortada olmayinca tam olarak eline ne gecirdi?Halil ile bir telefon konusmasindan sonra isi bittiyse bu adam ne yapti eline gecirdigi parayi yada gucu?
Yani Ahmet'in eline tam olarak ne gecti anlamadim,anlatabildimi?hadi desem adam hem Halil'in hemde annesinin hisselerini uzerine gecirdi ölum oyunu ile,ama öyle oldugunuda sanmiyorum,cunku ozaman marul sacli neden Mithat'in hisselerini istedi?? Offff karisik bir sekilde yazdim sanirim,turkcem yetersizzzz cogu zamanlar,ifade edemiyorum kendimi:img-cray: ama umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi:img-blush
Evet Haticecim mantiksiz :) Ondan düsündüm iste..
Acaba Halil ölmüyormu.. Onlari kastenmi koydular diye yaniltmak için..
Yani ne bilim biliyorsun hiçbirimiz hala inanamiyoruz.. Ölümün disinda yeni finaller yaratiyoruz :icon_sorr ayh neyse of of :/
Menekse'de garibim soka girmistir ya :(
Cenaze sahnesi ile bitsin istemiyorum bu dizi :(
bu dizi bitiyorsa sadece artık menekşe ile halil değil sadece mustafa ve manyaklıklarının dizisi olduğu için bitiyor... biraz daha menekşe ve halil in dizisi olduğu için onları gösterseydiler bu dizi bitmezdi! biz sadece dönem başında 2 3 bölüm menekşeyi izledik daha sonra hep mustafa ve onun yaptığı saçma sapan şeyleri izledik..
ya arkadaslar ne oldu ben dizinin sonuna kadar baktim saniyorum halile bisey mi oldu ?
MrLovegrove 18-05-08, 00:02 galiba o cafe'yi mustafa basacak ve halil'i orada öldürecek!
bence şimdilik en kötü ihtimal bu ama inşallah olmaz!:img-cray:
Ama bak demistim.. Yusuf abinin eli yaralanmis. eli sarili gelicek türkiyeye diye.. Ve eger yanilmiyorsam... Cafe de catisma cikacak.... Herkez orda olacak. Beraber birsey kutlayacaklar ggaliba.. Yani bir kutlama olacak. (Tam emin degilim ama) Vee sonra Mustafa gelicek.....:icon_sorr (BENCE)
yok daha olmadı biz en kötü ihtimalleri konuşuyoruz final içinya arkadaslar ne oldu ben dizinin sonuna kadar baktim saniyorum halile bisey mi oldu ?
Bu arada bölümün basi süperdi yhaaa:img-wink::img-wink:
Halilin basta inanmayisi..ve menekse demesi:good:
Sonra birbirlerine aglarak sarilmalari..:img-cray::img-cray:
Ya benim kafam cok karisik..
*Halil nezaman ölecek?
*Mithat'a noldu? Cunku o cenazede gözükmüyor..
*Halil'in anneside gözükmüyor.. Ona noldu?
*Emineye noldu?
*Eminenin kocasina noldu? Hani o, Mustafayi öldürecekti?
*Sebneme ne olacak? Menekse bide onu evladlik alirsa hic sasirmam..
Bunlar nezaman aciga cikacak? Anlamiyorumki.. 1. bölüm kaldi. Yoksa son bölümde herseyi 1 sene sonra (gecti) olarak mi gösterecekler?
ahh sadece onlar mı?daha şu ahmet meselesi var niye ayırmış anne oğulu tam bilmiyoruz ki
A evet bak bide o var daha.. Ohoo nekadar cok sey varmis yaa daha.. Bunlar nezaman halledilecek? Aciga cikacak? Ya ben zaten o Ahmet-Halil-Mithat-Halil'in annesi konusunu hic anlayamadim. Hic birseyyy... Ahmet neden Halil'in annesini kurtardi? Sanki oda onu seviyormus gibiydi.. Halil'in annesine nasilda aglayarak konusuyordu. Neden??? Allahallaa..... Nasil hepsini sigdiracaklar 1 bölüme cok merak ediyorum. :kahve
Ya benim kafam cok karisik..
*Halil nezaman ölecek?
*Mithat'a noldu? Cunku o cenazede gözükmüyor..
*Halil'in anneside gözükmüyor.. Ona noldu?
*Emineye noldu?
*Eminenin kocasina noldu? Hani o, Mustafayi öldürecekti?
*Sebneme ne olacak? Menekse bide onu evladlik alirsa hic sasirmam..
Bunlar nezaman aciga cikacak? Anlamiyorumki.. 1. bölüm kaldi. Yoksa son bölümde herseyi 1 sene sonra (gecti) olarak mi gösterecekler?
Hatice'm kafa karisik klubune hosgeldin,bende bir uyeyim o klubde:img-hyste
Cok guzel sorular dizmisin ardi ardina,ama benim korkum bu sorularin yanitlanamiyacagi:icon_sorr
Emine'yi hastahane kösesinde ve kocasinida mapushane kösesinde unuttu sevgili senaristler ve ancak delu Mistik'a konsantre oldular,oldumu simdi yaw:img-cray: Sebnem ne olacak bende cok merak ediyorum,dedigin gibi ama Menekse o kizi evlatlik edinirse his sasirmam:icon_whis ha birede onu Emine'ye göturur getirir ve bolca görur onun basina o kötu olayi getiren kadini:icon_evil
Bumudur yani,onca yanitlanmamis sorular varken,sadece bölum 1 itibaren bölum 35 kadar ha bire Mistik ta Mistik'i göstermek ve herifi gözumuze sokmam:icon_evil
Bu herif basrolde bilem degil öyel degilmi.Sila'da Cihan var kötu adam rolunde ama onu diziden cikartiklari halde dizi devam edebildi.Mistik'in bunca zamandir dizide hala oynamasi ve yersiz sahnelerinin gösterilmesinin nedeni nedir?Tamam agbimiz cok guzel oynuyor delu rolunu,inkar etmiyorum ama sanki Mistik olmazsa konu yokmus gibi geliyor bana nedense,haksizmiyim:icon_whis
Senaristler sankim butun diziyi delu Mistik karakteri uzerine kurmuslar:img-cray:
Hem Hasan efendide Almanya'ya guya oglunun yaninda olmak icin gitti,tuuuuu yalan bak,adam hemen Suheyla'nin dedigi gibi "Helga kirigina"gitti.Hem kadina son görustuklerinde etmedigi lafi birakmadi ve simdide utanmadan birde kadini görmeye calisti saklandigi yerden.Kalsin da dönmesin Almanya'dan geri:icon_evil
Hatice'm kafa karisik klubune hosgeldin,bende bir uyeyim o klubde:img-hyste
Cok guzel sorular dizmisin ardi ardina,ama benim korkum bu sorularin yanitlanamiyacagi:icon_sorr
Emine'yi hastahane kösesinde ve kocasinida mapushane kösesinde unuttu sevgili senaristler ve ancak delu Mistik'a konsantre oldular,oldumu simdi yaw:img-cray: Sebnem ne olacak bende cok merak ediyorum,dedigin gibi ama Menekse o kizi evlatlik edinirse his sasirmam:icon_whis ha birede onu Emine'ye göturur getirir ve bolca görur onun basina o kötu olayi getiren kadini:icon_evil
Bumudur yani,onca yanitlanmamis sorular varken,sadece bölum 1 itibaren bölum 35 kadar ha bire Mistik ta Mistik'i göstermek ve herifi gözumuze sokmam:icon_evil
Bu herif basrolde bilem degil öyel degilmi.Sila'da Cihan var kötu adam rolunde ama onu diziden cikartiklari halde dizi devam edebildi.Mistik'in bunca zamandir dizide hala oynamasi ve yersiz sahnelerinin gösterilmesinin nedeni nedir?Tamam agbimiz cok guzel oynuyor delu rolunu,inkar etmiyorum ama sanki Mistik olmazsa konu yokmus gibi geliyor bana nedense,haksizmiyim:icon_whis
Senaristler sankim butun diziyi delu Mistik karakteri uzerine kurmuslar:img-cray:
Hem Hasan efendide Almanya'ya guya oglunun yaninda olmak icin gitti,tuuuuu yalan bak,adam hemen Suheyla'nin dedigi gibi "Helga kirigina"gitti.Hem kadina son görustuklerinde etmedigi lafi birakmadi ve simdide utanmadan birde kadini görmeye calisti saklandigi yerden.Kalsin da dönmesin Almanya'dan geri:icon_evil
Ahahha kiz ben senin su "delu Mistik" deyisine bitiyorummm :img-hyste "Delu" :img-hyste
Hasan konusu gercekten cok sacmaydi.. Yani Helgayi neden gösterdilerki? Emineyi ve onun kocasini degilde Helgayi gösterdiler.. Anlamiyorum yaa anliyamiyorum.. Bu dizi cokkkk güzel baslamisti neden böyle oldu? Bari sonunu güzel yapsalardi.. Mutlu sonla bitse keskee... "KESKE" :icon_sorr
Gulcincim, napiyim yaa.. Okadar cok cevaplanmamis sorular varki daha..
MrLovegrove 18-05-08, 00:35 dizi neden bitiyor denmişti ya hani bu forumda onca izleyeni varken...bu ani ve de yarım kalmış finale sebep dizinin izleyicisini tam tatmin etmemesi olabilir:img-pilot yani hem menekşe ile halil aşkını göremiyoruz hem de kahramanlarımızın başına olabilecek en kötü şeyler geliyor:mesela ben hiç görmedim bi türk dizisinde tecavüze uğrayan başrol...tecavüz olayından sonra diziyi izlemeyi bırakan o kadar çok fan tanıyorum ki:img-cray:
A evet bak bide o var daha.. Ohoo nekadar cok sey varmis yaa daha.. Bunlar nezaman halledilecek? Aciga cikacak? Ya ben zaten o Ahmet-Halil-Mithat-Halil'in annesi konusunu hic anlayamadim. Hic birseyyy... Ahmet neden Halil'in annesini kurtardi? Sanki oda onu seviyormus gibiydi.. Halil'in annesine nasilda aglayarak konusuyordu. Neden??? Allahallaa..... Nasil hepsini sigdiracaklar 1 bölüme cok merak ediyorum. :kahve
evet haticem daha cok sorulara cevap istiyoruz simdi cumartesiye kadar nasil beklicez :icon_sorr
MrLovegrove yok dolu dizi var basroler tecavuz'e ugrayan kisiler neyse ben acaip halde aciktim uyumam lazim gec oldu size iyi m ile h'den sohbet'ler bye
|