Tüm Versiyonu Göster : Menekşe ile Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 5)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
allaahhhh ne guzel bi tuyo gelmisss !!!
allahiiiimm çok sukur yhaa !!! :happy0064 su an okulun kutuphanesindeyim ve okuyunca sevinçten bagirdim :img-hyste herkes bana bakti !!! :img-hyste
çookk sevindim yhaa demekki haticeemm cnmin içi senin o çok onemli dedigin cenaze iste bu cenaze !!! halil olmiceekkkkk!!! :happy0064 ahhh yhaaa çook mutluyummm hepinizi opmek istiorum sevinçten vee öporum da :love05: :love05: :love05:ahh yhaaaa :happy0064
Allaaaaaaaaaaaaaaaaahhh wallah sizler böyle yazinca belkide mutsuz son olmaz:img-icecr. insallah öyle olur allahim neolur ölmesin Ama neden öldursunlerki halili ölmez deme ölmez:img-cray:.aii siz böyle yazinca bende belki bir ihtimal olabilir diye dusundum Biraz acim hafifledi :img-cray:
Allaaaaaaaaaaaaaaaaahhh wallah sizler böyle yazinca belkide mutsuz son olmaz:img-icecr. insallah öyle olur allahim neolur ölmesin Ama neden öldursunlerki halili ölmez deme ölmez:img-cray:.aii siz böyle yazinca bende belki bir ihtimal olabilir diye dusundum Biraz acim hafifledi :img-cray:
vallahi ben dusunmekle kalmadim hemen inandimm !!! :happy0064 ins gerçektirr !!! yhaa bence gerçek en azindan öle inanmak istiorumm !! daha mantikli !! :icon_sorr
o imzayi yapan arkadasta kesin photoshopla biselerle oynamistir !!
vallahi ben dusunmekle kalmadim hemen inandimm !!! :happy0064 ins gerçektirr !!! yhaa bence gerçek en azindan öle inanmak istiorumm !! daha mantikli !! :icon_sorr
hahaha canim benim. Bende mi inansam. herkesy baska birsey diyor ya bilmiyorum artik neye inanacagimi Ama ölmez halil ya ölmez.Buarda birisi demisti kivanç tatlitug demis Son bölum bosnada çekilecekmis simdide bunu okuyunca belki dogrudur dedim:love05:
batuhan_gumus 19-05-08, 16:02 slm arkadaşlar :) dizinin finaline çok az kaldı
herkes diyor bosnada çekilmiş son final demekki
final bölüm bitmiş kıvanç abimizde dubaiye gitmiş:)
yeni sinema filminde oynıcakmış inşallah bnde giderim
ya toygar ışıklıya inanmayın bnce
ratingler yüzünden olsa çok dizi biterdi şimdiye kdr
Arkadasalr Fragmani siteye eklemistim zaten :img-wink:
Buradan izleyebilirsiniz :img-in_lo
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4950
Bu arada baslik ne cabuk 59.sayfaya geldi :img-wink:
Son bölüm bitiken sonra yeni baslik geliyor sanirim :img-wink:
arkadaşlar öncelikle merhaba;
ben en başından beri mih takipçisiyim de buraya yazmaya hiç fırsatım olmadı ama herkesi tanıyo gibiyim artık herkesin yazdığını okumaya çalışıyorum:):)
ben final bölümü hakkında yorum yapmak istiyorum ilk önce halilin öleceğine hiç inanmadım hatta bu yeni gelen tüyoyla kesinlikle ölmiicek diye düşündüm ama fargmanı izlerken bişey dikkeatimi çekti
mustafa polis kıyafeti giyiyo ya işte sonra birilerini öldürüyo orda ama kimler olduğu hiç bielli olmuyo inşallah menkşe veya halilden biri değildir
bu arada artık yazmaya çalışcam buraya umarım benide alırsınız aranıza :):):)
ben en başından beri mih takipçisiyim de buraya yazmaya hiç fırsatım olmadı ama herkesi tanıyo gibiyim artık herkesin yazdığını okumaya çalışıyorum:):)
ben final bölümü hakkında yorum yapmak istiyorum ilk önce halilin öleceğine hiç inanmadım hatta bu yeni gelen tüyoyla kesinlikle ölmiicek diye düşündüm ama fargmanı izlerken bişey dikkeatimi çekti
mustafa polis kıyafeti giyiyo ya işte sonra birilerini öldürüyo orda ama kimler olduğu hiç bielli olmuyo inşallah menkşe veya halilden biri değildir
Tubacim-ismin tugaysa eger:icon_whis - öncelikle hosgeldin aramiza :img-wink:
Keske daha önceden yazsaydin burada hep birlikte bölüm yorumlari falan yaparidk :icon_whisAma gec olsun da güc olmasin dimi:img-pilot
Ya bende alistim hrhalde Halil ölmicek düsüncesin..Yani ölmesi cok sacmalik olur..hele ki ölümü Mustafa denen sahistan olursa :img-tomat
haha hem biz henüz onlarin 5 tane cocuklarini görmedik dimi..:img-hyste bosuna mionca hayal kurdurdular bizlere :img-hyste
öncelikle hoşgeldin canım
aramıza almak ne demek kapılarımız herkese açık
sineminde dediği gibi keşke daha önce gelseydin diğer bölümler hakkındada uzun uzun yorumlar yapardık neyse hoşgeldin tekrar :img-wink:
bende aslında biranda orda tereddüte düştüm ama mustafa bu sağı solu belli olmaz önüne gelene sıkar
hem ordakiler menekşe ile halil olsaydı ben zannetmiyorum ki surat ifadesi öyle olsun biraz daha mutlu olurdu yüzünde pis ve hain bir şekilde işte sonunuz benim elimden oldu der gibi bi gülümseme olurdu hemde öyle birden boşaltmazdı mermileri tek tek tadına vara vara sıkardı
fragmani izledim, Mustafa yine bi isler ceviriyor..Neyse...
Ay umarim gelen tuyo dogrudur, iste böyle mutlu bitsin dizi..:)
kendimi daha mutsuz bir finale hazirlayamamistim..:img-cray:
bu yeni tuyo iyi geldi..
Son bölümde umarim bol bol Menekse ile Halil sahneleri izleriz..
Ama öyle huzunlu fln degil, Mutlu olsunlar hem bebekte gelsin:img-in_lo
sabirsizlaniyorum final bölümüne..Umarim güzel bir final izleriz..:img-wink:
etv sinem adım tuğba:)
haklısınız keşke daha önce yazsaydım ama olmadı işte
fragmana gelincede doğru söylüyosun ilkay eğer onlar menekşe yada halil olsaydı mustafa daha farklı olurdu
bu arada aile imzasına benide alırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Kıvanç_aşkım 19-05-08, 17:48 ben yeni tüyoya inandım..daha mantıklı geldi:img-wink:
mithatın ölmesini istemem ama halilin ölmesinden 1000 kat daha iyidir:img-in_lo
inşallah mutlu sonla biter ya..:happy0064
Tubacim, Hosgeldinnn :happy0064 Ben Hatice...
Ya fragmanda benim bir sahne dikkatimi cekti.. Halil'in annesi bir yatagin üstünde oturup agliyor. Hemde cokk kötü agliyor ve elindede bir resim var sanki gögüsüne koymus agliyor... :img-cray: Aklima yine kötü kötü seyler geliyorrrrr :icon_sorr
Ezelim, o imza/resimler photoshopla yapilmadi kuzummm. O resimleri gördüm ben, aynisi! Ve onlar siyah beyaz degilde renkliler aslinda :img-wink:
Bosnaya gidilecegine inaniyorumdaa... O cenaze niye??? O cenaze Halil'in cenazesi!!! Cunku koskocaman bir cercevenin icinde onun resmi vardi! :img-cray: Tabutun önüne koymuslardi! Ve nine o resimle önde yürüyordu cenazede!
Ya fragmanda benim bir sahne dikkatimi cekti.. Halil'in annesi bir yatagin üstünde oturup agliyor. Hemde cokk kötü agliyor ve elindede bir resim var sanki gögüsüne koymus agliyor... :img-cray: Aklima yine kötü kötü seyler geliyorrrrr :icon_sorr
Ezelim, o imza/resimler photoshopla yapilmadi kuzummm. O resimleri gördüm ben, aynisi! Ve onlar siyah beyaz degilde renkliler aslinda :img-wink:
Bosnaya gidilecegine inaniyorumdaa... O cenaze niye??? O cenaze Halil'in cenazesi!!! Cunku koskocaman bir cercevenin icinde onun resmi vardi! :img-cray: Tabutun önüne koymuslardi! Ve nine o resimle önde yürüyordu cenazede!
canım yanlış anlamada soruyorum sadece nerde gördün
canlı canlımı gördün yoksa resimlerimi gördün
hoşbulduk haticecim.
aslında benmde dikkatimi çektide söylemeye dilim varmadı..
ama yaa bilmiyorum sanki mutlu sonmuş gibi geliyo bana
bide canm o cenaze töreninin olduğu imzayı nerde bulabilirim
zahmet olmassa öm ile bana söyleyebilirmisin
canım yanlış anlamada soruyorum sadece nerde gördün
canlı canlımı gördün yoksa resimlerimi gördün
Yok canim ne yanlis anlamasi.. :img-angel Orasini bosver be canisi.. Belki ileride söylerim, ama simdi olmaz.. Kusura bakma.. :img-blush
Tuubacim, o imzayi, Menekse ile Halil Dizi: Resim& Video kisminda bulabilirsin canim. Imzalar+avatarlar basliginda.. bye
Yok canim ne yanlis anlamasi.. :img-angel Orasini bosver be canisi.. Belki ileride söylerim, ama simdi olmaz.. Kusura bakma.. :img-blush
Tuubacim, o imzayi, Menekse ile Halil Dizi: Resim& Video kisminda bulabilirsin canim. Imzalar+avatarlar basliginda.. bye
aslında anlatamadım yok kusurada bakmam orasını söyle demiyorum
resimlerdemi gördün nineyi demek istedim
yani aslında sende kusura bakma ama bu tür ölüm meselelerini konuşmak istemiyorum daha fazla
gelmişiz finale son kez bölüm yorumlarımızı yapalım :img-cray:
aslında anlatamadım yok kusurada bakmam orasını söyle demiyorum
resimlerdemi gördün nineyi demek istedim
yani aslında sende kusura bakma ama bu tür ölüm meselelerini konuşmak istemiyorum daha fazla
gelmişiz finale son kez bölüm yorumlarımızı yapalım :img-cray:
Yok canim, bende kusura bakmam cunku seni cokk iyi anliyorum Ilkaycimm :icon_sorr Evet Nineyi resimde gördüm...
Ya 1. bölúmdeki hallerini cok özledim. Yani Menekse ile Halil'in o saf hallerini. Keske hep öyle kalsalardi.. Ve keske hep Berlinde cekilseydi bölümler. Diziye ayri bir hava katmisti orasi. Berlin'in bütün güzel yerlerini gördüm ya o dizide, bende oraya gitmek istiyorum yaa :icon_sorr O köprüyü yakindan görmek istiyorum (sarilma sahnesindeki Oberbaumbrücke) sonraa... Menekse ile Halil'in ilk karsilastiklari yer.. Yani parkk.. (Görlitzer park). Sonraa Meneksenin mahallesini (Görlitzer Strabe) :img-hyste Ve Pastaneyi.. (Leda pastanesi) Insallah birgun oraya, yani Berline, Kreuzberg'e gitme imkanim olurda iyice bi gezebilirim oralari :img-cray: Ahhhh ahh :img-cray:
tuba aramiza hosgeldin canim ben esra:love05:.
bende inanmak istemiyorum kötu bir final olacagina.
bide dusunuyorumda neden böyle yapsinlarki.
ama bir yadan haticenin yazdiklari benim kafami karistiyor
neye inacagimi sasirdim.Zaten halilin ölecegi haberini
duydugumdan beri çok kötuyum. umarim yaniltmacadir.
hoşbulduk canm
ah haticecim ah
zaten o 1. bölüm dü birçok kişiyi menekşe ile halile bağlayan
nasıl bir bölümdü oyaaa hala her sahnesi tek tek aklımda
menkşe ile halilin en saf halleri halilin jölesiz saçları:):)
mustafanın menekşlere gelip menekşeyi istemesi sonra menekşenin düğünü
yaaa çok güzeldi yaaaa
hoşbulduk canm
ah haticecim ah
zaten o 1. bölüm dü birçok kişiyi menekşe ile halile bağlayan
nasıl bir bölümdü oyaaa hala her sahnesi tek tek aklımda
menkşe ile halilin en saf halleri halilin jölesiz saçları:):)
mustafanın menekşlere gelip menekşeyi istemesi sonra menekşenin düğünü
yaaa çok güzeldi yaaaa
Evet evet zaten o bölüm yani 1. bölüm benim icin bir film gibiydi. Hersey cok cabuk gelisti ya o 1 bölümde ondan ayni film gibiydi valla. Benim unutamadigim sahneler; Meneksenin abileri onu gelip isten almalari ve Halil'in de hicbirseyden haberi olmamasi, Meneksenin odasinda hep yalniz agladigi sahneler, sarilma sahnesi, intihar sahnesi :img-cray: Hep dram dram dram.. Zaten ben dram'a bayilirimmm! :img-cray: Off ay icim bi tuhaf oldu. 1. bölüm okadar gercekciydiki sanki gercekten Menekse diye biri varmis gibiydi o zamanlar.. Tabi bu durumda olan daha cok kiz var ama hani Berlinde cekildigi icin, yurtdisinda.. Belki ondan bukadar cok baglandim 1. bölüme.
yhaa haticeemm yhaaa !! yine içim karardii !!! nie halilin ismi yaziooo ooff yhaaaa ne guzel sevinmistim mithat olcek dieee :img-cray:
yhaaa haticeemmm nolurr soylediklerinin dogru olamam ihtimali var de bana =(
yhaa haticeemm yhaaa !! yine içim karardii !!! nie halilin ismi yaziooo ooff yhaaaa ne guzel sevinmistim mithat olcek dieee :img-cray:
yhaaa haticeemmm nolurr soylediklerinin dogru olamam ihtimali var de bana =(
Ya Ezelllllll napiyim napiyim, ya Mithatta ölebilir. Halil'in cenazesi belki rüyadir kim bilir??? Ama bir cenaze olacak oda Halil'inki! Cunku onun koskocaman resmi var cercevenin icinde :img-cray: Insallah rüyadir.. Ama o sahnede okadar cok figurasyon olacakki. Neden bir rüya icin bukadar cok figurasyon kullansinlar eger sadece bir rúyaysa? Ve neden o cenazede o koskocaman ciceklerden duruyordu. Neden üzerine bide özel is adamin isimlerini koymuslar ya?? :img-cray: (Hani önemli biri öldügünde, is adamlari felan o koskocaman yuvarlak ciceklerden yollarlar ya cenazelere. Iste o cicekleri diyorum)
Ya Ezelllllll napiyim napiyim, ya Mithatta ölebilir. Halil'in cenazesi belki rüyadir kim bilir??? Ama bir cenaze olacak oda Halil'inki! Cunku onun koskocaman resmi var cercevenin icinde :img-cray: Insallah rüyadir.. Ama o sahnede okadar cok figurasyon olacakki. Neden bir rüya icin bukadar cok figurasyon kullansinlar eger sadece bir rúyaysa? Ve neden o cenazede o koskocaman ciceklerden duruyordu. Neden üzerine bide özel is adamin isimlerini koymuslar ya?? :img-cray: (Hani önemli biri öldügünde, is adamlari felan o koskocaman yuvarlak ciceklerden yollarlar ya cenazelere. Iste o cicekleri diyorum)
ahh haticeem yhaa resimler sende varmi ?? eger varsa ekliyebilirmisin :icon_sorr
yhaa ins ruyadirrr !! ama ben neye inanicaigmi sasirdimm !! sana inaniorumm !! bunun için ins ruyadir diorumm !! :icon_sorr
ya canim hiç mi ruya olma sansi yok.
birisi demisti belki halil vurulur ama hastaneye kaldirilir.
ve orda ruya göruru menekseyi görur onun kötu oldugunu ve
menekse için yasamasini anlar olamazmi umarim olur.
belki senin gördugun resmler yaniltmaca (insallah)
ahh haticeem yhaa resimler sende varmi ?? eger varsa ekliyebilirmisin :icon_sorr
yhaa ins ruyadirrr !! ama ben neye inanicaigmi sasirdimm !! sana inaniorumm !! bunun için ins ruyadir diorumm !! :icon_sorr
Resimler var bende canisi ama ekleyemem özür dilerim. Bunun cok önemli bir nedeni var o yüzden... Kusura bakmasin dimi Ezelimm. Ama gercekten sizede göstermeyi cok isterim o resimleri ama olmaz iste..
Insallahhh ben hep dua diyorum rüya olsun diye o sahne :img-cray: Ya ben cidden hep o finalin etkisinde kalirim hayatim boyunca.. Zaten hala 1. bölümün etkisindeyim :icon_sorr
Esracim, o resimler yaniltmaca degill. O resimler sette calisan kisilerden alinmis.. O sette calisanlar hatira olarak kalsin diye cektiler ama bazi kisiler izinsiz siteye koyup gösteriyorlar iste herkeze.. Ben rüya olamaz demiyorumki canisi.. Bende emin degilim rüyami degilmi diye.. Ama o resimler photoshop degil yada yaniltmaca degil.. Bundan emin olabilirsiniz.
eveett bu bana çok akillica geldii !!! :good: tabi yhaa belkide halil ruya goruo !! ve bize ilk once gerçkemis gibi bizi yaniltmak için gostercekler !! haticeem bunu için o kdr detayla çalisilmistir cenaze sahnesine !!
yhaa sonrada surprizzz!!! aslinda ruyaymis olcak istee !!
:icon_sorr :icon_sorr yhaa butun herseye ianmak istiorumm !! bunun için kendimimi kandiriorum bilmiroum ama :icon_sorr oofff iste bu benim aklimda çizdigim senaryoo !!
ins yonetmen ve senaristler birazcik olsun bizi dusunmusturler su finali çekmeden once !! ztn 25.bolumde yeterince buyuk bi sok yasadik meneksenin tecavuze ugramasiyla !! lutfen bide halili oldurmesinler !!! böle bitmesinn !!! :img-cray:
eveett bu bana çok akillica geldii !!! :good: tabi yhaa belkide halil ruya goruo !! ve bize ilk once gerçkemis gibi bizi yaniltmak için gostercekler !! haticeem bunu için o kdr detayla çalisilmistir cenaze sahnesine !!
yhaa sonrada surprizzz!!! aslinda ruyaymis olcak istee !!
:icon_sorr :icon_sorr yhaa butun herseye ianmak istiorumm !! bunun için kendimimi kandiriorum bilmiroum ama :icon_sorr oofff iste bu benim aklimda çizdigim senaryoo !!
ins yonetmen ve senaristler birazcik olsun bizi dusunmusturler su finali çekmeden once !! ztn 25.bolumde yeterince buyuk bi sok yasadik meneksenin tecavuze ugramasiyla !! lutfen bide halili oldurmesinler !!! böle bitmesinn !!! :img-cray:
off ya ezelcim ben coooook gec kaldim
kaç gundur giremiyorum siteye :img-cray: !!!
coook $eyler yazmi$siniz arkada$lar !!! okumaya çali$tim...
ehh ... sonunda gorebildim o dedigin imzayi... coook uzuluyorum bu dizi boyle bitmemeli
ama guzzel du$unmu$sun :good: in$allah ruyadir...surprizde budur yanii ...
MeNeKsE IlE HaLiL:img-in_lo
tubacım aramıza hos geldın (bıraz gec oldu ama:img-wink:)bende selin
ya bende ınanmıyorum aslında ölebilecegine hatta sadece halılın komada ole bı ruya gormus olablıcegını dusunuyorum zaten yazmıstım kotu bı sonu bı daha goze almazlar bence cunku yapabıleceklerının en kotusunu 25,bölümde yaptılar eger halılı oldururlerse bu bence bıraz bıze haksızlık olur yazık bıze canım:img-cray:
batuhan_gumus 19-05-08, 19:35 slm cnlar:) herkes bakıyorumda halilin ölümünü konuşuyor
ya uff nasıl bu kdr çok detail verilir ya ben diziyi yani dizinin final
bölümünü heyecanlanarak izlemk istiyordum ama şimdi
herkes bişeyler biliyor ya tabiki bu demek deilki haticeme
sonra başka arkilerime kızıyorum onların hiç suçu yok bu tiperi
verenler hiç düşünmüyormu ya az cık dizi heyecanlı olsun
diye pat herseyi söylemişler valla bnde pek heyecan kalmadı
cünki ctesi gunu mustafa menekşe yi vurmak isticek sonra halil menekşenin
önüne geçicek ve o vurulcak !!":img-cray:
slm cnlar:) herkes bakıyorumda halilin ölümünü konuşuyor
ya uff nasıl bu kdr çok detail verilir ya ben diziyi yani dizinin final
bölümünü heyecanlanarak izlemk istiyordum ama şimdi
herkes bişeyler biliyor ya tabiki bu demek deilki haticeme
sonra başka arkilerime kızıyorum onların hiç suçu yok bu tiperi
verenler hiç düşünmüyormu ya az cık dizi heyecanlı olsun
diye pat herseyi söylemişler valla bnde pek heyecan kalmadı
cünki ctesi gunu mustafa menekşe yi vurmak isticek sonra halil menekşenin
önüne geçicek ve o vurulcak !!":img-cray:
aslında bzım sorunda halıln vurlmasından sonra baslıyo ıste ölücek mi kalıcak mı:img-cray:herkes bı yerden tuyo verıyo ama hepsı bırıbırınden farklı ayyyyy vurulsun kurtulsun ne dıyım kı daha bu kadar seneyo da bosa gıtmesın ya bu kadar senaryoya (dızının basından berı olan)bi dizi daha cıkarmıs yanı senarıstler bu sayfaları okusunlar ılham gıbı yanı:img-wink::icon_whis
mithat ateş ölüyor. yusuf istanbula geliyor. menekşe ve halil bosnaya gidiyolar ve mostar köprüsünde final yapıyorlar hatta en son söyledikleri de: "Biz Menekşe'yle Haliliz aşkım. Aşkımız ölümsz kalacak.." : nivea
Ya ben bunu $imdi okudum !
valla dizi boyle bitecekse ne kadar mutlu olurum anlatamaaaam !!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy0064:happy0064:happy0064
eehh buda surprizlerin en iiiyiiisiii olur !!!
MeNeKsE Ile hAlIl
:love05::img-in_lo:img-in_loMENEKSEMLE HALILIMI COOOOK OZLICEM...:img-cray:
90_SANEM_90 19-05-08, 20:42 mithat ateş ölüyor. yusuf istanbula geliyor. menekşe ve halil bosnaya gidiyolar ve mostar köprüsünde final yapıyorlar hatta en son söyledikleri de: "Biz Menekşe'yle Haliliz aşkım. Aşkımız ölümsz kalacak.." : nivea
Ya ben bunu $imdi okudum !
valla dizi boyle bitecekse ne kadar mutlu olurum anlatamaaaam !!!!!!!!!!!!!!!!!! :happy0064:happy0064:happy0064
eehh buda surprizlerin en iiiyiiisiii olur !!!
MeNeKsE Ile hAlIl
:love05::img-in_lo:img-in_loMENEKSEMLE HALILIMI COOOOK OZLICEM...:img-cray:
ay insallah ya .... mutlu son olsunda nasil olursa olsun yeterki menekse ile halil cok mutlu olsunlar ....
ah bende hic bitmesini istemiyorum ..... asla unutmicam dizilerden birtanesi menekse ile halil olacak .... onlarin aski olacak...
Aramiza yeni birinin katilmasi nekadar guzel,hemde son bölume yaklasirken,hosgeldin Tuba'cim,bende Betül:img-wink: Imtana calistigim icin sadece ara sira girebiliyorum,hepinizin yorumlarini okumaya calistim,ama masallah sizler gidiyorsunuz durmaksizin:img-blush
Halil'in ölucegi hala konusuluyor,ki benim kafam allak bullak oldu artik vallah,acayip sasiriyorum neye inanicagima:icon_sorr ama ben Hatice'min dediklerine inaniyorum,bakalim senarist hatunlar bizlere nasil bir sonu reva görduler bize:img-cray:
Batuhan,canim sen yanilmiyorsam Kivanc'in bir proje icinmi nedir yurtdisina ciktigini yazmistin,bir film filanmi ceviricek acep,bak cok merak ettim:img-blush
Turkiye'ye yazlari gittigimde turk filmlere bakmaya calisiyorum sinema'da,firsat bu firsat diyerek,hani yani eger ki filmse bilelim,belkim ben Turkiye'ye gelinceye kadar cikmis olur:icon_whis
Bu bölum acayip dikkatimi ceken sey oldu,bilmem sizlerde fark ettinizmi diye,Halil sankim Mithat'a karsi yumsamis gibi durdu.Yani annesi ile ilk karakolda sarildiklarinda ve Mithat'i Sema hani gördu ya ve cildirdi oglumdan uzak dur diye?Iste ortada Halil'in suratinda Mithat'a bakarkan ve konusurken ki normal sinirli hali yoktu.
Halil annesine mizika caldiginda ve Mithat'in gelmesi ve Mithat'in Sema'ya "neden benim oglum oldugunu anlatmadin"dediginde yine Halil'in yuzu ayni sekildeydi,sankim Mithat'a aciyormus gibi bir hali vardi:icon_sorr yada banami öyle geldi acaba:img-tomat ama yani eger ki hakliysam ozaman bence Halil son bölumde Mithat'i affedicektir:img-pilot
Sema ile Menekse'nin iyi anlasmalarina ise cok sevindim,Sema pekte sevdi Menekse'yi canim:img-icecr
Ama icime oturan birsey var,ve oda neden Menekse'nin kaynanasina hazirladigi guzel sofrayi bizlere göstermedikleri,neden onun yerine dulu Mistik izletilerki:img-cray: hani yani söyle guzel ailecek bir sofrada görseydik Menekse ile Halil'i,evlerinede ilk kez yemekli misafir gelmis.Yani ne biliyim cok isterdim öyle sahneleri izlemeyiiiiiii,ama nerdeeee:img-cray:
ay insallah ya .... mutlu son olsunda nasil olursa olsun yeterki menekse ile halil cok mutlu olsunlar ....
ah bende hic bitmesini istemiyorum ..... asla unutmicam dizilerden birtanesi menekse ile halil olacak .... onlarin aski olacak...
Haklisin nasil olursa olsun yeterki mutlu olsunlar
ha bosnya gitmi$ler...
ha bebi$leri olmu$...
hiç bitmesini istemiyoruz hepimiz ama ne yapalim ayrilik geldi
ve buna coook uzuluyorum...:img-cray:
bir yandanda bitmesi iyi oluyoo sizi bilmem ama ben dayanamiyorum artik ... yanii diziye ben kendimi fena halde kaptirmi$im ... hikaye aslinda yalan ama ben her izledigimde kendimi coook uzuyorum:img-cray::img-cray:
bilmem anlatabiliyomuyum...
... menekseyle halilimizi hiiiiiiç unutmicazz ...:img-cray:
Aramiza yeni birinin katilmasi nekadar guzel,hemde son bölume yaklasirken,hosgeldin Tuba'cim,bende Betül:img-wink: Imtana calistigim icin sadece ara sira girebiliyorum,hepinizin yorumlarini okumaya calistim,ama masallah sizler gidiyorsunuz durmaksizin:img-blush
Halil'in ölucegi hala konusuluyor,ki benim kafam allak bullak oldu artik vallah,acayip sasiriyorum neye inanicagima:icon_sorr ama ben Hatice'min dediklerine inaniyorum,bakalim senarist hatunlar bizlere nasil bir sonu reva görduler bize:img-cray:
Batuhan,canim sen yanilmiyorsam Kivanc'in bir proje icinmi nedir yurtdisina ciktigini yazmistin,bir film filanmi ceviricek acep,bak cok merak ettim:img-blush
Turkiye'ye yazlari gittigimde turk filmlere bakmaya calisiyorum sinema'da,firsat bu firsat diyerek,hani yani eger ki filmse bilelim,belkim ben Turkiye'ye gelinceye kadar cikmis olur:icon_whis
Bu bölum acayip dikkatimi ceken sey oldu,bilmem sizlerde fark ettinizmi diye,Halil sankim Mithat'a karsi yumsamis gibi durdu.Yani annesi ile ilk karakolda sarildiklarinda ve Mithat'i Sema hani gördu ya ve cildirdi oglumdan uzak dur diye?Iste ortada Halil'in suratinda Mithat'a bakarkan ve konusurken ki normal sinirli hali yoktu.
Halil annesine mizika caldiginda ve Mithat'in gelmesi ve Mithat'in Sema'ya "neden benim oglum oldugunu anlatmadin"dediginde yine Halil'in yuzu ayni sekildeydi,sankim Mithat'a aciyormus gibi bir hali vardi:icon_sorr yada banami öyle geldi acaba:img-tomat ama yani eger ki hakliysam ozaman bence Halil son bölumde Mithat'i affedicektir:img-pilot
Sema ile Menekse'nin iyi anlasmalarina ise cok sevindim,Sema pekte sevdi Menekse'yi canim:img-icecr
Ama icime oturan birsey var,ve oda neden Menekse'nin kaynanasina hazirladigi guzel sofrayi bizlere göstermedikleri,neden onun yerine dulu Mistik izletilerki:img-cray: hani yani söyle guzel ailecek bir sofrada görseydik Menekse ile Halil'i,evlerinede ilk kez yemekli misafir gelmis.Yani ne biliyim cok isterdim öyle sahneleri izlemeyiiiiiii,ama nerdeeee:img-cray:
bende farkettim evet sanki halil mitahata kar$i biraz yumu$ami$ gibiydi ...
ama sanirim sadece annesi de yanlarinda oldugu icin sakindi...
bu bolumde en coook halille zeynebin telefon konu$masi beni cook guldurdu
halil: kiziiimm sana mithati affetimi kim soyledi boyle bi$ey soylemi$tii, kizziimm diye baariyi$i beni cook guldurdu
mustafada kameraya yaptigi o el kol hareketlerine bayildim...hahaha...
hmmm..aslinda bunu hiç du$unmemi$tim gerçekten
Menekse'nin kaynanasina hazirladigi guzel sofrayi bizlere göstermediler
ailecek herkes sofrada ne guzel olurdu...
Haklisin nasil olursa olsun yeterki mutlu olsunlar
ha bosnya gitmi$ler...
ha bebi$leri olmu$...
hiç bitmesini istemiyoruz hepimiz ama ne yapalim ayrilik geldi
ve buna coook uzuluyorum...:img-cray:
bir yandanda bitmesi iyi oluyoo sizi bilmem ama ben dayanamiyorum artik ... yanii diziye ben kendimi fena halde kaptirmi$im ... hikaye aslinda yalan ama ben her izledigimde kendimi coook uzuyorum:img-cray::img-cray:
bilmem anlatabiliyomuyum...
... menekseyle halilimizi hiiiiiiç unutmicazz ...:img-cray:
tugçemm ahh ahh hiç sorma hepimiz ayniyiz !! acayip kaptirdik kendimizi dizimize !!
ama hep kivanç yuzundeenn :icon_sorr çook gerçekci harika super oynuoo !!
mavi gozlu prenss !! ahh yhaa çok ozlicemm :icon_sorr
tugçemm ahh ahh hiç sorma hepimiz ayniyiz !! acayip kaptirdik kendimizi dizimize !!
ama hep kivanç yuzundeenn :icon_sorr çook gerçekci harika super oynuoo !!
mavi gozlu prenss !! ahh yhaa çok ozlicemm :icon_sorr
ehh sedef avciya da diyecek bi $ey yook !!!
hani sen bana soylemi$tinya INSAN BU KADARMI IYI OYNAR
:good::good::good:
BRAVOO YANIII SEDEFLE KIVANçA
:img-in_loSeDeF AvcI IlE KiVaNc tAtLiTuG:img-in_lo
ben artık ölüm konusunu kendi adıma kapatmak istiyorum ve bölüm yorumlarımı yapıyorum yine
dün euro d de tekrarı vardı mihin izleyince aklıma geldi meğer ne çok şey varmış şunuda yazıyım foruma dediğim
onlardan bi tanesi işte
halil-menekşe ve mithat konuşuyorlar
menekşe eve gidecek lale geliyor diye
halilin içine sinmiyor ve mithat diyorki menekşe seni ben götüreyim kızım halilin içide rahat eder :img-hyste koptum orda
halilin orda laf söylemesini bekledim aslında yada bi mimik falan ama bence halilde yumuşama var mithata karşı
Kıvanç_aşkım 19-05-08, 21:43 vay başlık epey hararetli geçiyo..
halil ölcek mi ölmücek mi offf
kafam iyice karıştı
mutlu sona inaniyodum ben..:img-cray:
of of:img-cray::img-cray:
vay başlık epey hararetli geçiyo..
halil ölcek mi ölmücek mi offf
kafam iyice karıştı
mutlu sona inaniyodum ben..:img-cray:
of of:img-cray::img-cray:
inanmaya devam edelim arkadaşlar
hiçbirşey inancımızı bozmasın
ne resimler nede imzalar tüyolar
belki gerçektir finalde izleyip görücez
o zamanda belki diyenler olacak noldu ilkay inanmıyordun falan ama inanın umrumda değil
ben son 4 günü iyi yorumlarla geçirek istiyorum
arkadaşlar sedef avcının vermiş olduğu bir röportaj yeni ve dizinin iyi biteceğini izleyicinin damağında tad bırakacağını söylüyor :happy0064
Menekşe için hırs yaptım!...
‘Menekşe ve Halil’de zor bir karakteri canlandırdığını söyleyen Sedef Avcı “Oldukça ağır bir roldü benim için. İpek Bilgin bana çok yardımcı oldu” diyor.
15 yaşında katıldığı Elite Model Look yarışmasında birinci seçildikten sonra podyum dünyasına adım atan Sedef Avcı, oynadığı reklam filmleri sayesinde TV dünyasına merhaba dedi. İlk olarak “Böyle mi Olacaktı” dizisiyle kamera karşısına geçen ardından “Yanık Koza” dizisinde oynayan Sedef Avcı, “Menekşe ile Halil”deki ilk başrolüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oynadığı Menekşe karakteriyle kendini kanıtladığını söyleyen Avcı, bundan sonra omuzlarına daha ağır bir sorumluluk yüklendiğini belirtti.
Yayınlandığı gün reytinglerde ilk sırayı alan “Menekşe ile Halil”in finali yaklaştı. Bu kadar ilgi gören bir dizi neden TV’ye erken veda ediyor?
Projeye başlarken en baştan beri hikâyenin bir sezon devam edeceği düşünülüyordu. Bu nedenle ben tadında biteceğini düşünüyorum. Fazla uzadığı zaman hikâye farklı yerlere gidebiliyor. Uzadıkça insanlar hikâyeden sıkılıyorlar. Aşağı yukarı zaten dizinin sonu herkes tarafından tahmin ediliyor. O nedenle daha fazla uzatmaya gerek olmadığını düşündük. Güzel bitsin, insanların damağında tadı kalsın istedik.
Kaynak:milliyet.com.tr
sedef avcıda bizim gibi düşünüyor ne kadar uzarsa bir hikaye o kadar özelliğini kaybeder
ve dizi iyi bitiyor işte en büyük kanıt :happy0064
arkadaşlar sedef avcının vermiş olduğu bir röportaj yeni ve dizinin iyi biteceğini izleyicinin damağında tad bırakacağını söylüyor :happy0064
‘Menekşe ve Halil’de zor bir karakteri canlandırdığını söyleyen Sedef Avcı “Oldukça ağır bir roldü benim için. İpek Bilgin bana çok yardımcı oldu” diyor.
15 yaşında katıldığı Elite Model Look yarışmasında birinci seçildikten sonra podyum dünyasına adım atan Sedef Avcı, oynadığı reklam filmleri sayesinde TV dünyasına merhaba dedi. İlk olarak “Böyle mi Olacaktı” dizisiyle kamera karşısına geçen ardından “Yanık Koza” dizisinde oynayan Sedef Avcı, “Menekşe ile Halil”deki ilk başrolüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Oynadığı Menekşe karakteriyle kendini kanıtladığını söyleyen Avcı, bundan sonra omuzlarına daha ağır bir sorumluluk yüklendiğini belirtti.
Yayınlandığı gün reytinglerde ilk sırayı alan “Menekşe ile Halil”in finali yaklaştı. Bu kadar ilgi gören bir dizi neden TV’ye erken veda ediyor?
Projeye başlarken en baştan beri hikâyenin bir sezon devam edeceği düşünülüyordu. Bu nedenle ben tadında biteceğini düşünüyorum. Fazla uzadığı zaman hikâye farklı yerlere gidebiliyor. Uzadıkça insanlar hikâyeden sıkılıyorlar. Aşağı yukarı zaten dizinin sonu herkes tarafından tahmin ediliyor. O nedenle daha fazla uzatmaya gerek olmadığını düşündük. Güzel bitsin, insanların damağında tadı kalsın istedik.
sedef avcıda bizim gibi düşünüyor ne kadar uzarsa bir hikaye o kadar özelliğini kaybeder
cnm ilkay rahatlattin beni :img-wink:
ohh be artik ben dizinin iyi bitecene inaniyoorum !!!
çook te$ekurederim bunu bize bildirdigin için !:good:
artik arkada$lar sizler neye inanirsiniz bilemem :
-kivanç reportajinda iyi bitecek diyodu demi$tiniz, sedef de aynisini soylemi$ !!!demekki dogrusuda bu !!!
-->> ozaman demekki o bizim gordugumuz imza (sayah beyazli , cenazeyi gosteren)
-->> ya meneksenin yada halilin gordugu bir ruya !!!
KIVANC TATLITUG SEDEF AVCI
cnm ilkay rahatlattin beni :img-wink:
ohh be artik ben dizinin iyi bitecene inaniyoorum !!!
çook te$ekurederim bunu bize bildirdigin için !:good:
artik arkada$lar sizler neye inanirsiniz bilemem :
-kivanç reportajinda iyi bitecek diyodu demi$tiniz, sedef de aynisini soylemi$ !!!demekki dogrusuda bu !!!
-->> ozaman demekki o bizim gordugumuz imza (sayah beyazli , cenazeyi gosteren)
-->> ya meneksenin yada halilin gordugu bir ruya !!!
KIVANC TATLITUG SEDEF AVCI
rica ederim canım herkes haklı çünkü ortada söylenen o kadar çok şey varki kim neye inanacağını şaşırdı
ben en başından beri inanmadım inanmamaya devam edeceğimide söyledim
belki finalde bi süpriz olur ama olsun ben hala inanaıyorum iyi bitecek
N.Şaşmazfan 20-05-08, 10:51 finale yaklaşmak çok üzücü.geçen bölüm bunu 1 daha anladım.menekşe ve halil olmadan çok zor olucak.ama tadında bitirmeleri güzel.bir magazin programı sete konuk olmuş.final bölümü çekerken.yusufla lale tartışıyordu.lale ağlıyor.her kes dizinin bitmesine üzülüyordu.umarım menekşe ile halil aşkına yakışır bir final olur.
Oh be umarım böyle biter
Halil ölecek haberi yüzünden formca bunalıma girmiştin üzüntüden
ya zaten cıkan haberlerde süpriz şekilde bitecek deniliyordu
S.A acıklamasına görede mutlu bitecek
ya çarşamba perşembeyi nasıl bekliyorum analatamam özet ve diğer fragmanda bişeyler cıkar inşallah
finale yaklaşmak çok üzücü.geçen bölüm bunu 1 daha anladım.menekşe ve halil olmadan çok zor olucak.ama tadında bitirmeleri güzel.bir magazin programı sete konuk olmuş.final bölümü çekerken.yusufla lale tartışıyordu.lale ağlıyor.her kes dizinin bitmesine üzülüyordu.umarım menekşe ile halil aşkına yakışır bir final olur.
evet arkadaşım bizde çok üzülüyoruz
ama ekranda tadını kaçıran
çizgisinden çıkan o kadar çok dizi varki
menekşe ile halil farkını ortaya koyarak tadını kaçırmadan tadını damağımızda bırakarak bitecek
ve tesellimiz bu
iyi finalle biterse ne mutlu bizlere :img-wink:
Arkadasimdan alintidir :icon_whis:icon_whis
Dizinin final bölümünde malesef 3 kisi ölüyo!
Bunlarin içinde Halil ve Mithat var
Geriye mistik kaliyo, o ölüyodur herhalde
Emin kaynaktan aldim haberleri!
2 dakika önce yeni fragmani vermisler cok güzeldi gözüme batan hicbirsey yoktu. He en sevindigimde sema ve mithat yakinlasiyor geziyorlar, sonra bir yerde oturmuslar mithat semanin ellerine tutuyor. Menekse laleye sarilmis yusuf abimizi göremedim ama :( öyle ölen filan yok bencede güzel bitirirler...
Sedef Avcinin röportajina göre diiz mutlu sonla bitiyor..ivanc da mutlu sonla bitiyor demisti..Ya kafam iyice allak bullak oldu benim :icon_sorr:icon_sorr
Bir sürü kiside Halil ölecek kaynaklar saglam diyorlar..Ayni Rüyanin arkadasi gibi..
En iyisi finale kadar bekleyip hic birsey bilmiyormus gibi izlemek hrhalde..yoksa insan kafayi yer :img-pilot:img-pilot
Bu arada dün gece aile imzasiyla ilgili listeyi eklemistim ama silinmis multimedia bölümün yazin diy...haha nerde o multimedia bölümü-Imza ve avatar basligindan mi bahsediyorlar :icon_whis:icon_whis
sinemcim multimedia başlığı burası oluyor
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=387
evet bencede en iyisi hiçbirşey bilmiyormuş gibi yapıp
dizimizi beklemek
sinemcim multimedia başlığı burası oluyor
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=387
evet bencede en iyisi hiçbirşey bilmiyormuş gibi yapıp
dizimizi beklemek
Hehe tamam canim tahmin ettigim baslikmis:img-wink::img-wink:
vet bencde en iyi öyle yapmak..Ve sonda gercekten Halil ölürsede en azindan su 4 günü o düsünceyle gecirmemek :img-pilot:img-pilot
Bu arada garip olacak ama ismim Tülay :icon_whis:icon_whis x sinem x nickine nasil geldim diye hic sormayin bile :img-hyste:img-hyste
2 dakika önce yeni fragmani vermisler cok güzeldi gözüme batan hicbirsey yoktu. He en sevindigimde sema ve mithat yakinlasiyor geziyorlar, sonra bir yerde oturmuslar mithat semanin ellerine tutuyor. Menekse laleye sarilmis yusuf abimizi göremedim ama :( öyle ölen filan yok bencede güzel bitirirler...
Hadi ya ne cabuk verdiler Halil ve menekşeyi beraber göremedin mi
cok merak ettim bukadarcık mı gördün
hayret ne erken verdiler yeni fragmani :icon_whis
Neyse Birisi bulursa Video Bölumune ekler insallah:img-blush
simdi merak ettim. buarda sedef avcinin röportjacini okudum mutlu bittecek diyor Ama diger arkadaslar mutsuz son olacak diyor hmm arkadaslar 1 çare kaldi cumartesiyi beklemek (yada özet eger orda halil hakkinda birsey yazarsa)
Madem bu kadar çabuk bitecekti Lale ve Halil'in annesi olaylarına ağırlık verilmemeliydi.Menekşe ve Halil sahneleri daha bol olmalıydı.Dizinin adı Menekşe ile Halil ama bol bol Mustafayı gördük.Madem dizinin adı Mustafanın yaşadıkları falan olsaydı.En azından 1 sezon daha devam etmeliydi dizi.Daha balayı bile yapmadılar.Balayı sahneleriyle bile en az 3-5 bölümlük senaryo çıkardı zaten.Madem bu kadar çabuk bitiyor bari mutlu son olsun !
Madem bu kadar çabuk bitecekti Lale ve Halil'in annesi olaylarına ağırlık verilmemeliydi.Menekşe ve Halil sahneleri daha bol olmalıydı.Dizinin adı Menekşe ile Halil ama bol bol Mustafayı gördük.Madem dizinin adı Mustafanın yaşadıkları falan olsaydı.En azından 1 sezon daha devam etmeliydi dizi.Daha balayı bile yapmadılar.Balayı sahneleriyle bile en az 3-5 bölümlük senaryo çıkardı zaten.Madem bu kadar çabuk bitiyor bari mutlu son olsun !
dizinin biteceği menekşenin kaçırılma bölümü gibiydi öğrendik yani birden olan birşey değil bu
bizde bu knou hakkında çok yorum yaptık madem bitiyor dediğin gibi bari mutlu bitsin
olayların sıkıştırılmasına gelince bence aradan zaman geçer bir yıl yada birkaç ay falan gibi öyle ve sondada olayların çözüme ulaştığını görürüz ya inan birde hiçbirşey yada hiçkimse umurumda değil
yeterki menekşe ile halil üzülmesin final mutlu bitsin gerisi hiç umrumda değil
MrLovegrove 20-05-08, 13:52 merhaba canım,öncelikle hoşgeldin aramıza...bu arada benim adım burak ya da kısaca burki diyebilirsin:img-wink:
yaw sadece bigün ayrı kaldım forumdan ama neler neler kaçırmışım! beş sayfa birden yazılmış ben girmeyeli!ama bir yerden başlayayım:
artık halil'in cenazesini tartışmayalım çünkü hatice resimleri görmüş kesin oluyormuş bu cenaze ama ümit ettiğimiz gibi birinin rüyasında olucak bu...hatice yalan söylüyor olamaz.:img-wink:
evet bu resimleri de tarışmayalım ve daha fazla sormayalım hatice'ye bunları çünkü onunda ve bu resimleri aldığı arakdaşınında başı belaya girebilir!hem ayrıca ben de bu dizinin setinde çalışsaydım ve resimler bende de olsaydı illa ki paylaşırdım onları!çünkü bu cenaze olayı benim için büyük bir şok olmuştu...
Esracim, o resimler yaniltmaca degill. O resimler sette calisan kisilerden alinmis.. O sette calisanlar hatira olarak kalsin diye cektiler ama bazi kisiler izinsiz siteye koyup gösteriyorlar iste herkeze.. Ben rüya olamaz demiyorumki canisi.. Bende emin degilim rüyami degilmi diye.. Ama o resimler photoshop degil yada yaniltmaca degil.. Bundan emin olabilirsiniz.
Evet bu röportajı ben de okudum,bu yüzden mutlu sona artık kesin olarak inanıyorum,artık halil’in ölmeyeceğine hepimiz inanabiliriz!:happy0064
hoşgeldin burak
evet canım hepimiz rüya ne rüyası kabus olduğunu farzedelim
şurda kalmış 3 gün :img-cray:
o güne kadar iyi şeyler umalım ki iyi olsun
hem canım tabiki haticeye yalan söylüyor diyemeyiz oda haklı resimleri göstermemekte :img-wink:
yalan söylüyor demiyorum ama ben inanamıyorum kabullenemiyorum yani
ben diziyi izleyipde gözlerimle görene kadar hiçbirşeye inanmıyorum iyi yada kötü
hiçbirşey bilmiyormuş gibi cumartesi 22:15 de tv nin karşısına geçip keyifle izlemeye başlayacağım dizimizi son kez :img-cray:
Biraz geç bir yorum olucak ama:img-blush
35. bölüm güzeldi.Halil ve annesinin sahnelerine bayıldım.Anne-oğulu gerçekten güzel yansıttılar.
Mustafa her zamanki gibi kaçtı.Nasıl kaçtı aklım almıyor.Bir mahkumun kapısında nasıl olurda polis olmaz:fighting2
İlk fragmanda hep Mustafa'yı gösteriyorlardı.Polis kılığında.,elinde silah...Senaristler çok kolaylık sağlıyor bu adama:icon_whis
Dizinin finalinin kötü biteceği konuşulmuş.Umarım Mustafa hariç kimse ölmezbye
MrLovegrove 20-05-08, 14:00 haklısın arkadaşım,ben de yazmıştım bunu daha önce madem yarım bırakacaklardı bu kadar çok konu eklememeliydiler diziye...dizinin bitişi de madem reyting yüzünden değildi bir sezon içinde hallolacak kadar olay yazmalıydılar senaristler...
lakin senarist hanımların işleri çoktu bu sene,hem yaprak dökümünü hem de dudaktan kalbe'yi yazıyorlar mih'e gerekli önemi verememiş olabilirler:img-wink: malum bizim dizimiz dudaktankalbe ve yaprakdökümüne göre daha komplike ve heyecanlı gelişen bir olay örgüsüne sahipMadem bu kadar çabuk bitecekti Lale ve Halil'in annesi olaylarına ağırlık verilmemeliydi.Menekşe ve Halil sahneleri daha bol olmalıydı.Dizinin adı Menekşe ile Halil ama bol bol Mustafayı gördük.Madem dizinin adı Mustafanın yaşadıkları falan olsaydı.En azından 1 sezon daha devam etmeliydi dizi.Daha balayı bile yapmadılar.Balayı sahneleriyle bile en az 3-5 bölümlük senaryo çıkardı zaten.Madem bu kadar çabuk bitiyor bari mutlu son olsun !
haklısın arkadaşım,ben de yazmıştım bunu daha önce madem yarım bırakacaklardı bu kadar çok konu eklememeliydiler diziye...dizinin bitişi de madem reyting yüzünden değildi bir sezon içinde hallolacak kadar olay yazmalıydılar senaristler...
lakin senarist hanımların işleri çoktu bu sene,hem yaprak dökümünü hem de dudaktan kalbe'yi yazıyorlar mih'e gerekli önemi verememiş olabilirler:img-wink: malum bizim dizimiz dudaktankalbe ve yaprakdökümüne göre daha komplike ve heyecanlı gelişen bir olay örgüsüne sahip
ya aslında birde şu yöncen bakarsak
bu kadar çok konu eklemelerinin bir nedenide bakın ne kadar çok olay var fakat onlar her olay karşısında birbirlerine sarıldılar aşklarına sahip çıktılar işte gerçek aşk budur da olabilir
MrLovegrove 20-05-08, 14:10 ya aslında birde şu yöncen bakarsak
bu kadar çok konu eklemelerinin bir nedenide bakın ne kadar çok olay var fakat onlar her olay karşısında birbirlerine sarıldılar aşklarına sahip çıktılar işte gerçek aşk budur da olabilir
bende aslında biranda orda tereddüte düştüm ama mustafa bu sağı solu belli olmaz önüne gelene sıkar
hem ordakiler menekşe ile halil olsaydı ben zannetmiyorum ki surat ifadesi öyle olsun biraz daha mutlu olurdu yüzünde pis ve hain bir şekilde işte sonunuz benim elimden oldu der gibi bi gülümseme olurdu hemde öyle birden boşaltmazdı mermileri tek tek tadına vara vara sıkardı
gerçekten çok ilginç tespitlerin var,çoğumuzun gözünden kaçan ayrıntıları iyi yakalıyorsun.
tebrikler!:good:
gerçekten çok ilginç tespitlerin var,çoğumuzun gözünden kaçan ayrıntıları iyi yakalıyorsun.
tebrikler!:good:
teşekkür ederim yani eğer her yönden bakmazsak tek bir yönden bakarsak o zaman çok daha feci şeyler çıkar
mesela lale kaybolduğunda muharremin yanına gittiler bizim aşıklar orada menekşe bişiy diyince halil böyle çok açık verme gibisinden hafif kızarak menekşeye baktı orda istesek çok farklı yönlere çeker anlatılmak istenenin dışında şeyler anlardık bu yzden işte uyhh neyse öyle işte :img-blush
slm arkadaslar bende yeni geldim
ya dizinin bitmesi beni ilk basda sasirtmisdi ama simdi o kadar da kati bakmiyorum sonucda tadinda kalmasi icin böyle bisi yapmislar, bu demek anaminda degil ki ben bitmesini istiyorum yani bende devam etmesini isterdim en sevdigim dizilerden birisi :(
ama halil ölmicek buna inaniyorum cünkü reportajda mutlu son olucak ve dizi adinda kalsin diey bitiriyouz diziyi diyodu menekse o bakimdan iicim rahat
bence mustafanin ölmesi gerekiyo cünkü o yasadikca meneksemize ve halilimize rahat yüzü yok :img-cray: o adam zaten cok yaralar acdi bayle gebersinde tamamen kurtulalim
dizi artik bitiyo yapicak bisi yok malesef:img-cray:
Banada bir arkadaşım msnden gösterdi fotoğrafı Sedef Avcı gözlüklü ve başı örtülüydü gerçek resim mi, photosoplamı öyle yaptı bilemiyorum ama :img-cray:
Menekse&Halil 20-05-08, 15:02 mrbalar...
bilgisayarm bzktu 1 hftadr gremedmm...35.blmu de syredemedm uyuya kldmm:)
ama halil sn blmde olcek dıosnz ıns ole deıldırr...
ayy artık ızlıcezz grczzzz:img-cray:
Benim valla kafam karıştı artık cumartesi gelsemi gelmesemi yoksa oyün verilmese dahamı iyi olacak bilemedim
Şimdide 3 kişi ölecek yazılmış neresi mutlu son bunun
sedev avcı mutlu bitecek demiş
Kıvanç Tatlıtugda iyi bir sonla bitecek demiş
cıkan haberlerde süpriz şekilde bitecek demişeee nerede ölenler
sadece gelen tüyolarda ölen birilerinin olduğu söyleniyo inanmıyorum demiyorum örtüşmüyo onu söylemeye calışıyorum bunun neresi iyi ve süpriz
o resimler var olabilir herkesin dediği gibi bi rüya yada halil vuruluyodur yoğun bakımda yatarken görüyodur bu sahneleri hep böyle olmuyomu
of allahım ya biran önce gelse şu cumartesi iyice karar verdim izleyelim bitsin resmen işkence oldu
MrLovegrove 20-05-08, 15:06 o resim gerçekmiş:icon_sorr eminiz çünkü sağlam kaynaklardan bilgi aldık!
forumun 50.sayfasından itibaren okumanı tavsiye ederim:img-wink:
Banada bir arkadaşım msnden gösterdi fotoğrafı Sedef Avcı gözlüklü ve başı örtülüydü gerçek resim mi, photosoplamı öyle yaptı bilemiyorum ama :img-cray:
Kıvanç_aşkım 20-05-08, 15:07 2 dakika önce yeni fragmani vermisler cok güzeldi gözüme batan hicbirsey yoktu. He en sevindigimde sema ve mithat yakinlasiyor geziyorlar, sonra bir yerde oturmuslar mithat semanin ellerine tutuyor. Menekse laleye sarilmis yusuf abimizi göremedim ama :( öyle ölen filan yok bencede güzel bitirirler...
aaa ne çabuk çıkmış fragman
ben yarın veya perşembe günü çıkar sanıyodum
neyse artık final bölümünü keyifle izlicem halilim ölmüyo yaşasın:happy0064
Bütün başlığı okudum zaten ama gerçek olmaamsını temenni ediyorum bna gösterdiği resim http://img161.imageshack.us/img161/7550/02fz3vu2lz3vr4hm6.png bu.ama montajla yapılmış olabilir.yada mustafanın hayalinde hayalinde canlandırdığı birşey olabilir bilemiyorum yani inşallah öyle olur :D
Belkide gelecek sezon devam edebilirler.Yani diğer dizilere ağırlık vermeyi bırakıp final yaptıktan sonra bir ihtimal geri dönüş yapabilirler diziye.Dizinin bitmesi için hiçbir neden yok çünkü.Birkaç hafta önce bu haberi duyduğumda inanmamıştım ama iş sonradan ciddileşti.Bitmemeli...Özellikle kötü bir sonla bitmemeli:img-cray:
Benim valla kafam karıştı artık cumartesi gelsemi gelmesemi yoksa oyün verilmese dahamı iyi olacak bilemedim
sadece gelen tüyolarda ölen birilerinin olduğu söyleniyo inanmıyorum demiyorum örtüşmüyo onu söylemeye calışıyorum bunun neresi iyi ve süpriz
o resimler var olabilir herkesin dediği gibi bi rüya yada halil vuruluyodur yoğun bakımda yatarken görüyodur bu sahneleri hep böyle olmuyomu
of allahım ya biran önce gelse şu cumartesi iyice karar verdim izleyelim bitsin resmen işkence oldu
aynen oyle i$kence oldu :img-cray:
1. sedef avci iyi bitecek diyo
2. kicanc tatlitug iyi bitecek diyo
3. menekse ile halil dizsi surprizlerle bitecek deniyo fragmanlarda
ya arkada$lar surpriz dediginiz sizi bilmem ama benim icin surpriz kotu bi anlami yok
ne bilim oluler falan ... olmaz ki hemde halilin olumu !!!
sana katiliyorum cnm bende ayni $eyleri du$unmu$tum
ayni ihlamurlar altinda daki dizide bulent unal ( dizideki ismini unuttum)
yogun bakimda , o arada sevdigi yani tuba buyukustun ( dizideki ismini unuttum) o kiz sevdigine bakarken orada uyo ve ne bilim bulentin oldugunun falan goruyo sonrada uyaniyo seyircide bulentin olumu sadece bir kabus oldugunu ograniyooo !
MrLovegrove 20-05-08, 15:19 şimdi tekrar baktım da bu cenaze mevzusu 27 ya da 28. sayfalardan başlıyor:img-pilot
o resim gerçekmiş:icon_sorr eminiz çünkü sağlam kaynaklardan bilgi aldık!
forumun 50.sayfasından itibaren okumanı tavsiye ederim:img-wink:
ah keşke öyle olsa...:good: ama dizimiz reytinglerde genco ve selena'nın gerisinde kalıyor çoğunlukla..lakin gene de bilemiyorum belki dediğin gibi geri dönerler:cheer:
Belkide gelecek sezon devam edebilirler.Yani diğer dizilere ağırlık vermeyi bırakıp final yaptıktan sonra bir ihtimal geri dönüş yapabilirler diziye.Dizinin bitmesi için hiçbir neden yok çünkü.Birkaç hafta önce bu haberi duyduğumda inanmamıştım ama iş sonradan ciddileşti.Bitmemeli...Özellikle kötü bir sonla bitmemeli:img-cray:
MrLovegrove 20-05-08, 15:23 eğer halil değil de hasan,mustafa ya da mithat filan ölürse mutlu son olur benim için:img-hyste
ama ben sedef ile kıvanç öyle dediyse onlara inanırım
şimdi tekrar baktım da bu cenaze mevzusu 27 ya da 28. sayfalardan başlıyor:img-pilot
ah keşke öyle olsa...:good: ama dizimiz reytinglerde genco ve selena'nın gerisinde kalıyor çoğunlukla..lakin gene de bilemiyorum belki dediğin gibi geri dönerler:cheer:
bende $imdi cenazeyi gosteren imzaya giri baktim
-->> menekse hiç aglamiyo !
yaa halil olse menekse peri$an olur
sanki o resimde menekse pek uzulmemi$ gibi duruyo ! sakin yani
ben o cenaze sahnesini , ne bilim menekse yerde agliyoo bagriyoo cagriyooo :img-cray::img-cray::img-cray:
ben boyle hayalletim o sahneyi
MrLovegrove 20-05-08, 15:28 doğru bundan daha önce de bahsetmiştik,yani bu kesin rüyadır falan demiştik
çünkü halil ölse gerçekten de menekşe öyle sakin sakin duramazdı:good:
ben o cenaze sahnesini , ne bilim menekse yerde agliyoo bagriyoo cagriyooo :img-cray::img-cray::img-cray:
bu arada herkese iyi yorumlar..bye bye
kesinlikle evet birde öyle tek olmaz yani ailesi annesi helede ninesi menekşeyi o durumda tek bırakmaz kolundan çıkmazlar
destek olurlar ama burda menekşe tek
arkadaşlar herkese iyi yorumlar bye
foxwolf evet bunu hiç dusunmedim yani bu mustafanin ruyasida olabilir:icon_whis.neden olmasinki deme,zaten bu final bölumunde hersey olabilir bence:kahve
batuhan_gumus 20-05-08, 15:35 ya sedefte kıvançta kotu bişey dememiş
iste niye korkuyoruz hala biz bnce iyi bitcek
siz belki kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuz:img-wink:
finalle az kaldu
kesinlikle evet birde öyle tek olmaz yani ailesi annesi helede ninesi menekşeyi o durumda tek bırakmaz kolundan çıkmazlar
destek olurlar ama burda menekşe tek
arkadaşlar herkese iyi yorumlar bye
arkadaslar neler yazmısınız valla nerdeyse bı dızı daha cıkacak:img-wink:
belkı meneksenın uzulmemesının sebebı cenazde olamamsıdır hanı senelr sonra gelmıstı ya da uzun bı aradan sonra geldıgı ıcın uzulmus gıbıdır ama halıl o her geldıgınde onun saçını falan oksuyo mızıka falan çalıyodur yanı daha trajık bı son olsun dıye sonu bole yapmıslar olamaz mı?
genelde final bölümünü hızlı cekiyoar yani geçişler hızlı olıyo bir haft bir ay birkaç ay bir yıl sonra gibi oluyo
Belki dediğimiz gibi Mustaf Halili vuruyo Menekşe Halilin başında
Sen ölürsen bende ölürüm gibi yoğun bakımda sürekli ona bişeyler söylüyordur bu arada dediğimz sahneleri halil aynı anda görüyordur
sonra sahne orta biter bi ay sonra der böyle sahneler cok gördük tahmin etmek zor olmuyo
Ama nekadar hayal olmasını istiyoruz bakın neler yazıyoruz
Kıvanç_aşkım 20-05-08, 15:43 bende $imdi cenazeyi gosteren imzaya giri baktim
evet ya..
bende menekşe ağlıyo,bağırıyo,sinir krizi geçiriyo falan öyle hayal etmiştim ben o sahneyi..:img-cray::img-cray:
ama imzada çok garip sanki sinirleri alınmış gibi duruyo:img-cray:
çok sakin sanki sıradan birinin ölümüymüş gibi:img-cray::img-cray:
evet ya..
bende menekşe ağlıyo,bağırıyo,sinir krizi geçiriyo falan öyle hayal etmiştim ben o sahneyi..:img-cray::img-cray:
ama imzada çok garip sanki sinirleri alınmış gibi duruyo:img-cray:
çok sakin sanki sıradan birinin ölümüymüş gibi:img-cray::img-cray:
belki daha soktadir inanmiyordur biliyorsunuz genelde çok sevdigin birisi olurse ilk önce inanmasin bir sure konusmasin filan belki meneksede bunlari yasicaktir:icon_whis
belki daha soktadir inanmiyordur biliyorsunuz genelde çok sevdigin birisi olurse ilk önce inanmasin bir sure konusmasin filan belki meneksede bunlari yasicaktir:icon_whis
iyide yani bu olayda da bagırmazsa cagırmazsa ne sabır tası varmıs derım yanı:icon_whis
ya umarım bu yazdıkalrımızın hepsi boşa gider (halılın olmesı konusunda)cokkk mutlu bı sonla fınalı yaparlar:happy0064umarım rüyadır hayaldır ne dıyım son 4 gün(malesef)
Ya aslinda bu bölümü sabirsizlikla bekliyorum..
Mutlaka izlemek istiyorum çok merak ediyorum.. Ama ayni zamanda
keske cumartesi hiç gelmese diyorum.. :icon_sorr Hala inanamiyorum ya..
Bu hafta FINAL bölümü izliycez.. Hep yeni birseyler olucakmis gibi geliyor..
Kabullenemiyorum finali =(
Kıvanç_aşkım 20-05-08, 16:22 maşallah yorumlarınız eksik olmasın:happy0064
df yi şöyle bi turliyim dedim 1 sayfa ilerlemişsiniz:kahve
şu menekşenin sakinliğine gelince bence sakinleştirici falan yapılmış olabilir..
Ama her ne olursa olsun dizi iyi sonla bitiyo..Bizzat sedef söylemiş yani:happy0064:img-in_lo
maşallah yorumlarınız eksik olmasın:happy0064
df yi şöyle bi turliyim dedim 1 sayfa ilerlemişsiniz:kahve
şu menekşenin sakinliğine gelince bence sakinleştirici falan yapılmış olabilir..
Ama her ne olursa olsun dizi iyi sonla bitiyo..Bizzat sedef söylemiş yani:happy0064:img-in_lo
iyide yani bu olayda da bagırmazsa cagırmazsa ne sabır tası varmıs derım yanı:icon_whis
ya umarım bu yazdıkalrımızın hepsi boşa gider (halılın olmesı konusunda)cokkk mutlu bı sonla fınalı yaparlar:happy0064umarım rüyadır hayaldır ne dıyım son 4 gün(malesef)
umarim ruyadir umarim mutlu bir final olur zaten bunu hem menekse ile halil hemde biz hak ettik sonuna kadar.Zaten eger böyle birsey yaparlarsa bizim için çok haksizlik olur. Zaten dogru durust mutlu olamadilar:icon_sorr
Kıvanç_aşkım 20-05-08, 16:43 umarim ruyadir umarim mutlu bir final olur zaten bunu hem menekse ile halil hemde biz hak ettik sonuna kadar.Zaten eger böyle birsey yaparlarsa bizim için çok haksizlik olur. Zaten dogru durust mutlu olamadilar:icon_sorr
evet ya nerdeyse hiç görmedik onların mutlu olduğu sahneyi..olduysa da çok az oldu:img-cray::img-cray:finalde aşk sahnesi bol bi bölüm olur diyodum ama..yine kavga dövüş..:img-cray:
umarim ruyadir umarim mutlu bir final olur zaten bunu hem menekse ile halil hemde biz hak ettik sonuna kadar.Zaten eger böyle birsey yaparlarsa bizim için çok haksizlik olur. Zaten dogru durust mutlu olamadilar:icon_sorr
Katiliyorum cnm sana..dedigin gibi dogru durust mutlu olamadilar..
Hep engeller cikti, engeller bitse bile baskalarinin dertleriyle ugrasiyorlardi !
Yani mutlu bir finali 'Biz' de hakketik..
Mesela finalin son birkac sahnesinde zaman atlamasi olsun Menekse ile Halil'in cocuklari olur:img-in_lo ve dizi bosna'da biter..
Böyle bir final izlemek istiyorum..:img-blush
evet ya nerdeyse hiç görmedik onların mutlu olduğu sahneyi..olduysa da çok az oldu:img-cray::img-cray:finalde aşk sahnesi bol bi bölüm olur diyodum ama..yine kavga dövüş..:img-cray:
evet kavusmak için ayrımayı göze alır msın? dan cıktı bu dızı super bı ask dogdu ha kavustu ha kavusmadı amaannnn yıne mı bu mustafa ha kactı ha kacamadı geber be falan derken dızının sonu geldı sımdı de halıl öldü mü kaldı mı oyyy oyyy bu koca konuların arasında bı ask dı ıstedıgımız ıcınden ıncı gıbı sectıgımız o asklarının yanında mutlu bı son cok görmesınler bıze ya gelsınler de senarıstler seyırcı olsunlar bakalım nasıl dayanacaklar :img-cray:yazması kolay:img-cray:
BuSe.YaSeMiN 20-05-08, 17:26 Baktım da Bir Sedef Avci Röpörtajına Orda MiH İle ilgili Dioki
''Tadında Kalsın.....GÜZEL BİTSİN'' Bencede Yani Ağlardı.Mustafanın Tecavüzünde Bile Sessizce Ağlamıştı.Hatta Bir Yerde Gülüo Gibi...O İmzayı Montaj mı Diye ii Bi Photoshop Bilen Birine Göstermeli Ben Yapıcam Şahsen.Sedef Bile Güzel Bitsin Diyo....
Ya arkadaslar kac kere yazmaliyim demeliyim!!!!
O imzadaki resimler photoshop degil! Montaj edilmedi! Ben o resimleri kendim górdüm büyük boyutta! O resimler sette calisan birinden alinmis!!!! Yani izinsiz!! Ve o resimler siyah beyaz degilde renkliler aslinda!! :kahve
Bundan emin olabilirsinizzzz
BuSe.YaSeMiN 20-05-08, 18:46 Ya arkadaslar kac kere yazmaliyim demeliyim!!!!
O imzadaki resimler photoshop degil! Montaj edilmedi! Ben o resimleri kendim górdüm büyük boyutta! O resimler sette calisan birinden alinmis!!!! Yani izinsiz!! Ve o resimler siyah beyaz degilde renkliler aslinda!! :kahve
emin olamıyoruz çünkü resimleri görmedik.o yüzden herkes binbir türlü şeyler düşünebilir...bence böyle giderse baya bi tekrarlamak zorunda kalıcaksın çünkü herkes apayrı düşünüoo
genelde final bölümünü hızlı cekiyoar yani geçişler hızlı olıyo bir haft bir ay birkaç ay bir yıl sonra gibi oluyo
Belki dediğimiz gibi Mustaf Halili vuruyo Menekşe Halilin başında
Sen ölürsen bende ölürüm gibi yoğun bakımda sürekli ona bişeyler söylüyordur bu arada dediğimz sahneleri halil aynı anda görüyordur
sonra sahne orta biter bi ay sonra der böyle sahneler cok gördük tahmin etmek zor olmuyo
Ama nekadar hayal olmasını istiyoruz bakın neler yazıyoruz
evet buda çok mantıklı
genelde de öyle oluyor dizilerde finalde yani
ki ben hala inanmmıyorum inanmamaya devam ediyorum final mutlu olacak
bu arada aRKAadaşlar resimler photoshop değil lütfen bu konuda haticeye güvenelim
BuSe.YaSeMiN 20-05-08, 18:53 şimdi anlamadığım bişey var herkes ayrı telden çalıo yani siz ne diyorsunuz halil ölecekmi yoksa mutlu sonlamı bitecek bunu anlayamaadım bir türlü?yani bilemeyiz pek fazla finali ama..
ama olabilirde haziran gecesini izleyen varsa ordada baran ölüyodu 5 sene falan geçiyodu ama ins mihde böyle olmas yada sene geçer ama menekse de halilde hayatta olur...:img-in_lo
şimdi anlamadığım bişey var herkes ayrı telden çalıo yani siz ne diyorsunuz halil ölecekmi yoksa mutlu sonlamı bitecek bunu anlayamaadım bir türlü?yani bilemeyiz pek fazla finali ama..
tabiki bilemeyiz finali bilsek zaten burda şu olur bu olur gibisinden yorumlar yapmayız yani
arkadaşım şimdi birisi geldi hatta bi kaç kişi final kötüymüş emin kaynaklardan aldım bu bilgiyi diyolar
sonra o resimler
ve kıvanç ve sedefte bunlara karşı röportajlarında final mutlu diyorlar
bizde şaşırıyoruz tabi ama en iyisi hiç birine inanmamak
Sayfalar ne çabuk ilerliyor masallah:img-blush
Dizimiz bitmeden kapatiriz insallah basligi:img-cray:
Arkadaslar dedigim gibi cumartesiyi beklmekten baska çare yok.
Seyredip görecez mutlumu kötumu olacak diye ama buarda Biz iste
Simdi yaptigimiz gibi çildiracaz:icon_whis.Ama umarim umarim mutlu sondur!
Kıvanç_aşkım 20-05-08, 19:03 tabiki bilemeyiz finali bilsek zaten burda şu olur bu olur gibisinden yorumlar yapmayız yani
arkadaşım şimdi birisi geldi hatta bi kaç kişi final kötüymüş emin kaynaklardan aldım bu bilgiyi diyolar
sonra o resimler
ve kıvanç ve sedefte bunlara karşı röportajlarında final mutlu diyorlar
bizde şaşırıyoruz tabi ama en iyisi hiç birine inanmamak
evet sana aynen katılıyorum..
en iyisi cumartesiyi beklemek..zaten eninde sonunda öğrenicez nolucağını..
not:bu gidişle finalden sonra bi başlık daha kapatırız:D
kesinlikle evet
mutlu biterse ne yorumlar yaparız mutlu mesut bebişlerden bahsederiz
tek tek olay analizi yaparız
kötü biterse ki bu çok küçük bir ihtimal :D o zamanda senaristlere kızar bize yaptıkları haksızlıklardan bahsederiz
ve bir başlık daha kapatırız :happy0064
cumartesıyı beklemekten baska bı caremız yok
kıvancla sedef dızı mutlu bıtecek demıs olabılırler ama sonucta onlar da bu dızının ouyuncusu ızleyenlerı merakta bırakmak ıcınde bole seyler demıs olabılırler.(umarum dorudur)ama elımızdekı resımlerde gercek bılemıyorum ya hayırlısı ne dıyım umarım mutlu olur sonu ama mutsuz oalbılır gıbı sankı ayyyy olsun gelsın artık cumartesı bızde bı nefes alalım ya sevınçli ya aglamaklı:icon_whis
BuSe.YaSeMiN 20-05-08, 19:45 cumartesi bir an önce gelsemi gelmesemi acaba, gelmese hep devam etse,gelse şu finali öğrensek, hangisi daha güzel karar veremiyorum... :img-in_lo
Sayfalar hizla ilerliyor masallah,supersiniz kizzlar:good:
Benim simdi anladigim kadariyla hem Sema hemde Lale Halil'erin evinde kaliyorlar ve Yusuf ile deleniyor Almanya'da Lale'nin ona söylediklerinden,yani adamin haberi yok neler oldugundan,sincik ben Lale ile Yusuf'un karsilasmalari nasil olucak cook merak ediyorum,gercekten:img-blush
Sema,Menekse ile Halil'in ailecek yemek yediklerini görmek nasip olmadi,Halil'in sogmus omeleti sayesinde de bizimkilerin evlerinde birlikte kahvalti yaptiklarinida göremedim.Benim görmek istedigim sey (tabi ki Mistik'a verilen zamandan calinabilirse,ama nerdeeee)3 kisilik Tuglu ailesinin birlikte kahvalti filan yapmalari,yani daha cok Menekse ile Sema konusmalari filan.Yani nekadar guzel olurdu Sema eger Menekse'ye Halil'in kucukkken yaptigi seyleri,mesela yaramazliklarini anlatsaydi,Menekse kocasini birde bu sekilde tanimis olurdu,bence.Yani annelerin herzaman anlaticaklari vardir evlatlari hakkinda,eminim bundan.Ayyyyy nede guzel olurdu öyle sahneler,gözlerimin önunde canlandi birden:img-icecr
Birde Menekse Sema'yi kuaföre göturucegini söylemisti,o tur sahneler olsa ve Menekse ile kaynanasinin birlikte gezmeye cikmalari filan,guzel olurdu sanirim bu tur sahneleri izlemek:img-blush
Delu Mistik'in uzerine herseyi kurmaktansa ben gercektende bu tur sahneler izlemeyi dusunebilirim,nekadar sacma yani aslinda (bence)tum dizinin Mistik'in yaptiklari ile parallel olmasi,ve herseyin altindan onun cikmasi.
Birde Mistik'in doktor ile konusurken "neden korkuyorsun,siz bana birsey yapmadiniz,bende size yapmam"demesinide birazcik sacma buldum gercekten (ama herif delu,dediklerinede anlam vermememek gerek).Öldurdugu tum kisilerin ona birsey yaptigini pek dusunmuyorum ben,yani Aysel'in hemde o adamin adi neydi,Semih'in vurdugu adami,yani özel olarak birsey yapmamislardi kine Mistik'a,dimi ama:icon_whis
Hem Hasan efendinin gereksiz Helga'sini göstermediler sankim bosuna bize gibi geldi bana nedense,yani ne biliyim simdi birde Hasan'in Helga'si ile konusmalarini filan göstermesinler bize,birazcik korkuyorum yani zamanin ona gidicek olabilmesinden.Yani son bölumun nekadar uzun olucagini filan simdiden bilmiyoruz ki:img-cray:
Kıvanç_aşkım 20-05-08, 20:33 Sayfalar hizla ilerliyor masallah,supersiniz kizzlar:good:
Benim simdi anladigim kadariyla hem Sema hemde Lale Halil'erin evinde kaliyorlar ve Yusuf ile deleniyor Almanya'da Lale'nin ona söylediklerinden,yani adamin haberi yok neler oldugundan,sincik ben Lale ile Yusuf'un karsilasmalari nasil olucak cook merak ediyorum,gercekten:img-blush
Sema,Menekse ile Halil'in ailecek yemek yediklerini görmek nasip olmadi,Halil'in sogmus omeleti sayesinde de bizimkilerin evlerinde birlikte kahvalti yaptiklarinida göremedim.Benim görmek istedigim sey (tabi ki Mistik'a verilen zamandan calinabilirse,ama nerdeeee)3 kisilik Tuglu ailesinin birlikte kahvalti filan yapmalari,yani daha cok Menekse ile Sema konusmalari filan.Yani nekadar guzel olurdu Sema eger Menekse'ye Halil'in kucukkken yaptigi seyleri,mesela yaramazliklarini anlatsaydi,Menekse kocasini birde bu sekilde tanimis olurdu,bence.Yani annelerin herzaman anlaticaklari vardir evlatlari hakkinda,eminim bundan.Ayyyyy nede guzel olurdu öyle sahneler,gözlerimin önunde canlandi birden:img-icecr
Birde Menekse Sema'yi kuaföre göturucegini söylemisti,o tur sahneler olsa ve Menekse ile kaynanasinin birlikte gezmeye cikmalari filan,guzel olurdu sanirim bu tur sahneleri izlemek:img-blush
evet o sahneler olsaydı süper olurdu.:)
tam benim hayalimdeki gibi bi final olurdu..:img-icecr
ama şimdi yine aynı finalde mustafayı izliycez of:img-cray:
her zamanki gibi menekşe ile halilin aşk dolu sahnelerini çok az görücez:img-cray:
öykü süper ama acımasız senaristlerin eline geçmiş maalesef:img-cray::img-cray:
Sayfalar hizla ilerliyor masallah,supersiniz kizzlar:good:
Delu Mistik'in uzerine herseyi kurmaktansa ben gercektende bu tur sahneler izlemeyi dusunebilirim,nekadar sacma yani aslinda (bence)tum dizinin Mistik'in yaptiklari ile parallel olmasi,ve herseyin altindan onun cikmasi.
Birde Mistik'in doktor ile konusurken "neden korkuyorsun,siz bana birsey yapmadiniz,bende size yapmam"demesinide birazcik sacma buldum gercekten (ama herif delu,dediklerinede anlam vermememek gerek).Öldurdugu tum kisilerin ona birsey yaptigini pek dusunmuyorum ben,yani Aysel'in hemde o adamin adi neydi,Semih'in vurdugu adami,yani özel olarak birsey yapmamislardi kine Mistik'a,dimi ama:icon_whis
Hem Hasan efendinin gereksiz Helga'sini göstermediler sankim bosuna bize gibi geldi bana nedense,yani ne biliyim simdi birde Hasan'in Helga'si ile konusmalarini filan göstermesinler bize,birazcik korkuyorum yani zamanin ona gidicek olabilmesinden.Yani son bölumun nekadar uzun olucagini filan simdiden bilmiyoruz ki:img-cray:
Supersin berivancim :good:
bunlar aklima gelmemi$ti !!! çoook guzzel $eyler hayal etmi$sin bu kadarinida du$unmemi$tim !!!:img-wink:
hele de bu kisim en iyisi :
ehh biraz menek$emizi kaynanasiyla birlikte guldukleri zamani goreliiim
Sema konusmalari filan.Yani nekadar guzel olurdu Sema eger Menekse'ye Halil'in kucukkken yaptigi seyleri,mesela yaramazliklarini anlatsaydi,Menekse kocasini birde bu sekilde tanimis olurdu :img-hyste
ben eminim inaniyorum sana cnm ...
ama sende galiba bun resimlerin gerçektenmi yoksa sadece birinin gordugu bir kabus mu bilmiyosun (?) :icon_sorr
Du$undumde :
fragmanda bi ara halilin annesi , yani sema yatakta agliyo...:img-cray:
belkide sema orada bir kabus gordu oglunun Öldugunu falan cenazeyi... zaten psikolojisi bozuk ... halilin Öldugunu saniyodu
yani sema bu ruyayi goruyo sonrada bir den uyaniyo :
- tam ogluma kavu$tum derken oglum Öluyo, ne oluyoo ? DIYE UYANIYODUR
KORKUSUNDANDA UZUNTUSUNDENDE AGLIYODUR !!!:img-cray::img-cray:
--->>> KISACASI CENAZE SEMENIN GORDUGU BIR KABUS !! (olabilir ^^)
in$allah oyledir...^^
MUTLU BIR SON ISTIYORUZ !!!
ne olursa olsun ...
kim olurse olsun ama m yada h olmesin !!!:img-cray::img-cray::img-cray:
Evet son 4 gün :img-cray::img-cray:
Belki henüz sok olmamamizin son 4 günü..yada bosuna endiselendigimiz son 4 gün olacak..Cok heycaliyim..hatta bu bölümü cekmeye düsünüyorum..Keske daha önce diger bölümlri cekseydim..Neyse umarim bir ara tekrarlini verilirde hepsini cekerim..en azindan ilk 3 bölümü olmali:img-in_lo :img-blush:img-blush
Bu arada yeni fragmani bende henüz ne gördüm nede net bulabildim..Bulan biriis varsa lütfn siteye eklesin..yada öm yollasin:img-wink:
ama sende galiba bun resimlerin gerçektenmi yoksa sadece birinin gordugu bir kabus mu bilmiyosun (?) :icon_sorr
Rüyami, degilmi onu bilmiyorum iste.. Ama bir cenaze olacagi kesin. Halilinki.. Benimde dikkatimi cekti o fragmandaki sahne.. Iyi dikkat edersen sanki annesinin elinde birinin resmi var. Gögsüne koymus agliyor.. Iyi bakarsan görürsün.. Ama eger bu annesinin gordugu bir kabussa? Neden cenazede Halil'in ruh'u Meneksenin arkasinda durup mizika felan calsin.. ? Yani hani annesi o rúyada Meneksenin yerinde dursa neyse derdim ama.. Bilmiyorum vallaa..
O cenaze imzasinda birsey dikattimi cekti..imzanin sol kisminde..HAlilin mizika caldigi yerde degild onun yanindaki resimde..Yani Menekse yana dogru bakiyor..arkada bir kadin görünüyor ve sanki o kadin Zeynep gibi..ben ona benzettim :icon_whis:icon_whis
Gerci bu final iin bi tahmin ikartmiyor ama söyleek istedim:kahve
Bu arada aile imzasi ile ilgili listeyi yazdim MIH- multimedia bölümüne..yorumlar basligina..bugün son gün
Bu arada Toygar Isiklinin sitesinde dizimiz raiting yüzünden bittigine dair bir evap buldum
Abicim size bir sorum olucak menekşe ile halil in bitiş sebebi olarak raiting demişsiniz.Ben menekşe ile halil fun club sitesine başta tek başıma kurdum ama şimdi üye sayısı 500 e ulaştı bu kısa sürede bu kadar çok kişi katılabiliyorsa nden nasıl raiting olabilir?Çok üzülüyorum lütfen bitirmesinler...cvp yazarsanız sevinirim teşekkürler sevgiler,saygılar...
CEVAP:RAITINGI COK DUSUK DEGILDI TABIIKI AMA DAHA FAZLA PERFORMANS BEKLENIYORDU DIYEYIM....
Ya niye böyle dizilr bitiyor gerekten anlamiyorum..sacma sapan dizilr 60.bölüm falan sürüyor..Bizimm dizimiz daha dogru dürüst sezon finalleri olmadan(diger dizilerin) bile bitiyor..gercekten cok üzülüyorum :img-cray::img-cray:
cumartesi aksamlarti büyük bir bosluk hissedecegim..Zaten bi carsamba ve cumartesi günleri tv izliyordum aksamlari..sevkle..simdi is bi carsamba günü kaliyor:img-cray::img-cray:
MrLovegrove 21-05-08, 07:19 Bu arada Toygar Isiklinin sitesinde dizimiz raiting yüzünden bittigine dair bir evap buldum
Abicim size bir sorum olucak menekşe ile halil in bitiş sebebi olarak raiting demişsiniz.Ben menekşe ile halil fun club sitesine başta tek başıma kurdum ama şimdi üye sayısı 500 e ulaştı bu kısa sürede bu kadar çok kişi katılabiliyorsa nden nasıl raiting olabilir?Çok üzülüyorum lütfen bitirmesinler...cvp yazarsanız sevinirim teşekkürler sevgiler,saygılar...
CEVAP:RAITINGI COK DUSUK DEGILDI TABIIKI AMA DAHA FAZLA PERFORMANS BEKLENIYORDU DIYEYIM....
Ya niye böyle dizilr bitiyor gerekten anlamiyorum..sacma sapan dizilr 60.bölüm falan sürüyor..Bizimm dizimiz daha dogru dürüst sezon finalleri olmadan(diger dizilerin) bile bitiyor..gercekten cok üzülüyorum :img-cray::img-cray:
cumartesi aksamlarti büyük bir bosluk hissedecegim..Zaten bi carsamba ve cumartesi günleri tv izliyordum aksamlari..sevkle..simdi is bi carsamba günü kaliyor:img-cray::img-cray:
"daha fazla performans bekleniyordu" yani şu demek oluyor:Menekşe ile halil dizisinden cumartesi gecesi ilk 3'e girmesi bekleniyordu,selena ve genco'nun gerisinde kalmaması bekleniyordu...bence toygar ışıklı bunu kastetmiştir.:good:
benide imzaya katabilirmisin cnm...? :img-wink:x sinem x
menekse-halil 21-05-08, 08:51 benide benideee (:
hala inanmıyorumm inş. mutlu biticekk.. değişmiş olamazlar ya ..
cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum...
resmen bitiyo dizi uff :(
Halil'in annesinin ağladığı sahne geçmişten bir sahne olabilir ama benim aklım şu cenaze resimlerinde inşalalh kabus falandır.Menekşe t.ze uğradı gerçekçi yazdılar helal olsun dedik senaristlere ama Halil yada Menekşe'nin ölmesine yufff derim...
Zaman atlaması sevmem ama burada olsun istiyorum Sema kendine gelmiş olsun ve neden Mithat'tan Halil'in oğlu olduğunu gizlediğini öğrenelim istiyorum..Menekşe ve Halil'in bebeklerinin olduğunu göremeyiz -benim akderim oldu izlediğim dizilerde bebe sahipleri olduklarını göremedim çiftlerimin-hiç değil bebek beklediklerini öğreneleim...
Keşke Mustafa içerde Emine'nin kocası tarafından öldürülseydi..Mustafa karakteri 2-3 bölüm erken çıkmış olacaktı diziden ama bu vesile ile ondan kalan zamanlarda Sema-Mithat-Halil-Zeynep olayları netleşirdi..Sonrasında Halil-Mithat-Sema ilşkisi bir düzene girerdi sıkışmazdı konular...
İmzaya benide dahil edebilirsiniz arkadaşlar ;)
reytingşer çok kötü değildi
ama şimdi yanlış anlaşılmasın selena gibi saçma sapan bi dizi varken türk halkı neden gerçekleri yansıtan bi diziyi izlesinki değilmi?işte insanlarımızın çoğunluğu böyle
kastetiğim genç kesim büyüklerin oturupta selenayı izleyecğini hiç sanmıyorum
ve yine şunuda belirteyim sadece selenayı kastetmiyorum onun gibi sihirli büyülü insanları kandırmaya yönelik olan dizileride kastediyorum.
herneyse iyi şeylerden bahsedelim
berivancım çok iyi bir konuya değinmişsin
bence sema çok güzel saçındaki beyazlıklar gidip birazda makyajla bence çok süper birisi olur
bende menekşe ile kaynanasının sahnelerini izlemeyi çok istiyorum
mesela hastanede yüzük konuşmaları ne güzeldi
ipek gibi demişti ya kaynanası ben sanki kendime demiş gibi hissettim
menekşe ne kadar mutlu olursa bende o kadar mutlu oluyorum o ağlarsa bende ağlıyorum
ki anlayın ne kadar sahiplendim bu diziyi :img-cray:
MrLovegrove 21-05-08, 11:55 hepinize merhaba arkadaşlar!:happy0064
gelelim yoruma..dediğin doğru ilkaycım ama kanal ve yapımcı yayınlandığı akşam çıkan reytinglere bakar yani o akşam selena da varmış çocuk dizisiymiş yetişkinler izlemezmiş diye düşünülmez...önemli olan yayınlandığı saatte hedef kitleyi yani yetişkinleri ekrana çekebilmesidir
eğer bunu başarabilmiş olsaydı mih'in reyting raporundaki share'i de yükselirdi..anlatabiliyor muyum?:img-wink:reytingşer çok kötü değildi
ama şimdi yanlış anlaşılmasın selena gibi saçma sapan bi dizi varken türk halkı neden gerçekleri yansıtan bi diziyi izlesinki değilmi?işte insanlarımızın çoğunluğu böyle
kastetiğim genç kesim büyüklerin oturupta selenayı izleyecğini hiç sanmıyorum
ve yine şunuda belirteyim sadece selenayı kastetmiyorum onun gibi sihirli büyülü insanları kandırmaya yönelik olan dizileride kastediyorum.
herneyse iyi şeylerden bahsedelim
berivancım çok iyi bir konuya değinmişsin
bence sema çok güzel saçındaki beyazlıklar gidip birazda makyajla bence çok süper birisi olur
bende menekşe ile kaynanasının sahnelerini izlemeyi çok istiyorum
mesela hastanede yüzük konuşmaları ne güzeldi
ipek gibi demişti ya kaynanası ben sanki kendime demiş gibi hissettim
menekşe ne kadar mutlu olursa bende o kadar mutlu oluyorum o ağlarsa bende ağlıyorum
ki anlayın ne kadar sahiplendim bu diziyi :img-cray:
90_SANEM_90 21-05-08, 12:02 Belki bitmesi dizimiz icin en iyisi arkadaslar .... sacma sapan uzatmalarindan daha iyidir .... Sedef Avcininda dedigi gibi tadinda bitecek insallah ....
Ama Halil ve annesinin durumunu daha iyi anlatabilirdi belki bi iki bölüm daha cekselerdi ama olsun neyapalim ....
Aslinda ben hic bitmesini istemiyorum böyle düsündügüm halde ama uzadikca hikaye gercekten baska yönlere dogru gidiyor .... senaristler karistiroy ortaligi...
Reytinglerinden bi payi vardir belki bitmesinde ama bence en büyük problem senaryo gibi gözüküyo ...
hepinize merhaba arkadaşlar!:happy0064
gelelim yoruma..dediğin doğru ilkaycım ama kanal ve yapımcı yayınlandığı akşam çıkan reytinglere bakar yani o akşam selena da varmış çocuk dizisiymiş yetişkinler izlemezmiş diye düşünülmez...önemli olan yayınlandığı saatte hedef kitleyi yani yetişkinleri ekrana çekebilmesidir
eğer bunu başarabilmiş olsaydı mih'in reyting raporundaki share'i de yükselirdi..anlatabiliyor muyum?:img-wink:
anladım canım tabiki kimler izliyor diye bakmıyorlar
ne kadar izleniyor diye bakıyorlar
etrafımda var böyle yani kuzenlerim küçükler falan yanımda oldukları an izlettirmiyorum bu tür dizileri anlatıyorum güzelce bunlar sizi kandırıyor falan ama yok bırakamıyorlar nasıl bi bağımlılıksa
spoiler olacak ama geçen 4 yaşında bi akrabanın kızı annesine kızıyormuş sen benim adımı neden selena koymadında zeynep koydun neden neden ayy allahım çok güldüm yaa:img-hyste
herneyse dizimizi çekemeyenler kıskansın bakalım yıllar sonra konuşulacakmı o diziler.ben eminim ki mih yıllar sonra bile çok güzel bir şekilde anılacak
Belki bitmesi dizimiz icin en iyisi arkadaslar .... sacma sapan uzatmalarindan daha iyidir .... Sedef Avcininda dedigi gibi tadinda bitecek insallah ....
Ama Halil ve annesinin durumunu daha iyi anlatabilirdi belki bi iki bölüm daha cekselerdi ama olsun neyapalim ....
Aslinda ben hic bitmesini istemiyorum böyle düsündügüm halde ama uzadikca hikaye gercekten baska yönlere dogru gidiyor .... senaristler karistiroy ortaligi...
Reytinglerinden bi payi vardir belki bitmesinde ama bence en büyük problem senaryo gibi gözüküyo ...
tabiki haklısın zaten bizde böyle düşünüyoruz ama en azından olayları böyle sıkıştırmayabilirlerdi
konular çok ve zaman az onun için kızıyoruz
MrLovegrove 21-05-08, 12:06 aslında ben de bitmesine hem üzülüyorum hem de bi yandan seviniyorum..uzatınca arapsaçına dönüyor bu doğru ama mih'in senaryosunda yarım kalan açıklığa kavuşmayan çok şey var ne yazıkki:icon_sorr ve ben de bunun sebebinin reytingler yüzünden dizinin erken bitirilmesi olduğuna inanıyorum.:img-cray:Belki bitmesi dizimiz icin en iyisi arkadaslar .... sacma sapan uzatmalarindan daha iyidir .... Sedef Avcininda dedigi gibi tadinda bitecek insallah ....
MrLovegrove 21-05-08, 12:12 anladım canım tabiki kimler izliyor diye bakmıyorlar
ne kadar izleniyor diye bakıyorlar
etrafımda var böyle yani kuzenlerim küçükler falan yanımda oldukları an izlettirmiyorum bu tür dizileri anlatıyorum güzelce bunlar sizi kandırıyor falan ama yok bırakamıyorlar nasıl bi bağımlılıksa
spoiler olacak ama geçen 4 yaşında bi akrabanın kızı annesine kızıyormuş sen benim adımı neden selena koymadında zeynep koydun neden neden ayy allahım çok güldüm yaa:img-hyste
herneyse dizimizi çekemeyenler kıskansın bakalım yıllar sonra konuşulacakmı o diziler.ben eminim ki mih yıllar sonra bile çok güzel bir şekilde anılacak
hahhaa:img-hyste...gerçekten spoiler olmuş!
hem ayrıca benim de etrafımda var maalesef böyle ufaklıklareskiden sihirli annemi izlerlerdi şimdi de selena:img-pilot
tabiki haklısın zaten bizde böyle düşünüyoruz ama en azından olayları böyle sıkıştırmayabilirlerdi
konular çok ve zaman az onun için kızıyoruz
evet ama tek suç senaristlerde değil ne yazık ki...:icon_sorr
90_SANEM_90 21-05-08, 12:26 aslında ben de bitmesine hem üzülüyorum hem de bi yandan seviniyorum..uzatınca arapsaçına dönüyor bu doğru ama mih'in senaryosunda yarım kalan açıklığa kavuşmayan çok şey var ne yazıkki:icon_sorr ve ben de bunun sebebinin reytingler yüzünden dizinin erken bitirilmesi olduğuna inanıyorum.:img-cray:
Evet sizde haklisiniz aslinda... acikliga kavusmayan cok sey var ....
Herseyi son bölümlere sikistirmaya calisiyorlar orda cok haklisin ....
Belki finalde hersey aciklaniyor...
Ama bi sezon daha devam etseydi mesela ....en az yine 30 bölüm cekceklerdi ... düsünüyorum nasil okadar uzaticaklardi diziyi...
ya keske 36.bölümde degilde 38. bölümde falan bitirselerdi belki ozaman cogu sey aciklanirdi böylece ....neyse final cekildi bile ve dizimiz bittiyor ...
insallah cok güzel bir final olur ne diyeyim baska
BuSe.YaSeMiN 21-05-08, 12:33 arkadaşlar sedef avci mih'in 1 sezonluk gibi yazıldığını söylüyor.yani 36 olmasa da 1 sezonluktu diyo.güzel bitsin insanların damağında kalsın diyor...
MrLovegrove 21-05-08, 12:41 ee öyle der tabi sedef..dizimiz kanalın beklediği gibi çok tutmadı o yüzden erken bitecek demez:img-wink:
bu arada yanlış anlaşılmak istemem yani ben bu diziye bayılıyorum başkaları sevsin sevmesin umrumda değil ben gene de sonuna kadar izlerim ama işte kazın ayağı öyle değil ne yazıkki:icon_sorr yani herşey yapımcı ve kanalda bitiyor arkadaşlar:icon_sorrarkadaşlar sedef avci mih'in 1 sezonluk gibi yazıldığını söylüyor.yani 36 olmasa da 1 sezonluktu diyo.güzel bitsin insanların damağında kalsın diyor...
Du$undumde :
fragmanda bi ara halilin annesi , yani sema yatakta agliyo...:img-cray:
belkide sema orada bir kabus gordu oglunun Öldugunu falan cenazeyi... zaten psikolojisi bozuk ... halilin Öldugunu saniyodu
yani sema bu ruyayi goruyo sonrada bir den uyaniyo :
- tam ogluma kavu$tum derken oglum Öluyo, ne oluyoo ? DIYE UYANIYODUR
KORKUSUNDANDA UZUNTUSUNDENDE AGLIYODUR !!!:img-cray::img-cray:
--->>> KISACASI CENAZE SEMENIN GORDUGU BIR KABUS !! (olabilir ^^)
in$allah oyledir...^^
hmm evet belki semanin gördugu bir ruyadir.
insallah öyledim çunku sema tam ögluna kavustu
yeniden ölurse güzel olmaz:icon_sorr
Buarda cigdem ve burak Menekse ile halilin fragmanini
video bölumunde bulabilirsiniz:img-wink:
Arkadaslarrrrrr az önce yine birsey ögrendim!!! Mithatta ölüyor. Onunda cenazesi olacak Halil'iinkiyle beraber!!!!!!!:img-cray: Yani bu herkez biliyordu tamam, ama ben kendi gözlerimle gördum, inanmayan arkadaslar varsa onlarda artik inanmaya calissinlar istemeselerde.. Inanmiyorum. Baba-ogul ölüyorrr :img-cray: Mithatinda koskocaman bir resmi Halil'inki gibi cercevenin icinde tabutun önünde duruyor. Inanmiyorum simdi cok korkmaya basladim allahim insallah hepsi bir ruyadir:img-cray:
90_SANEM_90 21-05-08, 17:44 Arkadaslarrrrrr az önce yine birsey ögrendim!!! Mithatta ölüyor. Onunda cenazesi olacak Halil'iinkiyle beraber!!!!!!!:img-cray: Yani bu herkez biliyordu tamam, ama ben kendi gözlerimle gördum, inanmayan arkadaslar varsa onlarda artik inanmaya calissinlar istemeselerde.. Inanmiyorum. Baba-ogul ölüyorrr :img-cray: Mithatinda koskocaman bir resmi Halil'inki gibi cercevenin icinde tabutun önünde duruyor. Inanmiyorum simdi cok korkmaya basladim allahim insallah hepsi bir ruyadir:img-cray:
Ya Menekseyide öldürsünler bari .... cümbür cemaat gitsinler ... tövbe tövbe ...Ya Mithat neysede Halil niye ölüyo anlamiyorum .... Mustafa ölmezse bu bölümde yuh derim artik .... Istemedimiz kisiler ölüyor ama bu masallah hala her isi görüyor ne adammis be... finale kadar yetti gücü ....
Bulsun cezasinin artik su mustafa ne olur ki... yoksa icim rahat etmicek
KübraYasemin 21-05-08, 17:45 Arkadaslar Halilde ölüyor diyorlar.
Ama benim aldIgIm salam tioya göre Menekse ile Halil mutlu son ile bitecekmis.
Tamam Cenaze filan olabilir ama sonu mutlu olacakmIs dizimizin.
O yüzden arkadaslar gönlünüzü ferah tutun.
Tiom cok sagal Menekse ile Halil mutlu son.
Belki son dakikaya kadar nefesimiz kesilecek ama mutlu son olacak. (= (=
Frağmanı görene kdr inanmıyodumm şuanda şok olmuş durumdayım .. bi sürü yerde okuduğuma rağmen inanmamıştım hepsi saçmalık demiştimmm ya bu hafta ''SON'':img-fie: çok kötü oldum yaa bu bnm 11.blmüm olucaktıı daha yeni başlamıştım izlemeye ben yaa haksızlık buu:img-cray: Bu dizi tutulmadı desem brz saçma olur galiba:blink: o kdr tutkuyla izlenilen bir dizi değilmiydi? Ben raytingleri pek takip etmedim ama .. yinede yaa!!! olamaz yapamazlaaar bide böle ölümlerle bir sonn yaa off deliriceem:img-swoon
arkadaşlar şimdi sonuna yetiştim yeni frgmanın menekşe diyoki biz menekşe ile haliliz aşkım aşkımız sonsuz olacak
gelen tüyo doğru çıktı :):happy0064
arkadaşlar şimdi sonuna yetiştim yeni frgmanın menekşe diyoki biz menekşe ile haliliz aşkım aşkımız sonsuz olacak
gelen tüyo doğru çıktı :):happy0064
aaaaa gerçektenmii,gördunmu sen simdi fragmani.
Demek nivea nin dedigi dögru, Belki o cenaze falan hepsi ruya.
aii insallah insallah:img-cray:
Kıvanç_aşkım 21-05-08, 18:16 36.bolumun sonunu cok merak ediyorum nasil bitiricekler
bide diyorlar mis hepsi saka halil olmuyor diye yaziyla :img-hyste:img-hyste
hahaha keşke böyle bişi olsa:img-hyste:img-hyste
dün akşam gördüğüm rüyayı anlatıyım..
rüyamda dizi bitmiş bende hüngür hüngür ağlıyomuşum..sonrada sabah aklıma bişi geldi rüyalar tersine çıkar derler ya..belki finalde gülücez:happy0064:img-blush
Yeni fragmanı biraz önce gördüm çok acayipti..Yusuf gelmiş, komiser halili arayıp mustafa kaçtı diyor bunlarda ailece yemek yiyiorlar biryerde mustafa gelior ateş ediyor sonra mustafada yerde yatıordu ölmüştür inşş..
Ama bosnaya gidilmiş halil o köprüden atlıyor aşağıya ne alaka rüyamı gerçekmi anlmadım..cenaze var nine fln ağlıyor..menekşede sonunda aşkımız ölümsüz olcak biz menekşe ile haliliz diyor hüzünlü olarak..
Yeni fragmanı biraz önce gördüm çok acayipti..Yusuf gelmiş, komiser halili arayıp mustafa kaçtı diyor bunlarda ailece yemek yiyiorlar biryerde mustafa gelior ateş ediyor sonra mustafada yerde yatıordu ölmüştür inşş..
Ama bosnaya gidilmiş halil o köprüden atlıyor aşağıya ne alaka rüyamı gerçekmi anlmadım..cenaze var nine fln ağlıyor..menekşede sonunda aşkımız ölümsüz olcak biz menekşe ile haliliz diyor hüzünlü olarak..
umarim cenaze mustafanindir ve diger cenazeler ruyadir.
aii simdi için kipir kipir biliyormusunuz. Buarda halil hep diyordu menekseye
senin için mostar koprusunden atlicam diye demek sonunda atladi.
umarim ruya degildir. birisi fragmanin bulursa bana öm atsin lutfen:img-blush
Ben içim hiç rahatlatmadı o fragmandan, inanmak istemiyorum ama ne bilim sanki cenaze gerçek o köprüden atlama fln rüyaymış gibi geldi..sanki menekşe tekti orda birdaha görebilsem daha iyi olcak bakalım verir belki..Bu arada Halil ilk bölümlerdeki haline dönmüş saçlar kesilmiş
90_SANEM_90 21-05-08, 18:33 ya anlattiyiniza göre galiba halil gercekten ölüyo .... meneksede sonunda bizim askimiz ölümsüz falan diyo ...
benim kafam iyice karisti ... su malum siteye biri ekler insallah biran önce
KübraYasemin 21-05-08, 18:35 Arkiller kimse kafasIna fazla takmasIn ya..
Birsey olmayacak Halile.
AslInda bunu söylemek istemiyorum ama Menekse ile Halil tekrar diyorum korkmayIn mutsuz bir sekilde bitmeyecek.
Belki son agna kadar nefesimiz kesilecek ama sonumuz mutlu olacak mutlu.
Fragmani ben daha görmedim ama tio aldIm yani.
ve kaynagIm gercekden saglam. (=
Arkiller kimse kafasIna fazla takmasIn ya..
Birsey olmayacak Halile.
AslInda bunu söylemek istemiyorum ama Menekse ile Halil tekrar diyorum korkmayIn mutsuz bir sekilde bitmeyecek.
Belki son agna kadar nefesimiz kesilecek ama sonumuz mutlu olacak mutlu.
Fragmani ben daha görmedim ama tio aldIm yani.
ve kaynagIm gercekden saglam. (=
Ama canim herkes baska birsey diyor.
birisi diyor menekse ile halil kötu bitecek kesin.
simdi sende diyorsunki menekse ile halil mutlu bitecek kaynagim kesim.
kivanç ve sedefde mutlu son olacak diyorlar Wallah bilmiyorum arkadaslar
bende artik korkmaya basladim. uff uff. Fragman daha açiklayici olur:img-cray:
KübraYasemin 21-05-08, 18:39 Ama canim herkes baska birsey diyor.
birisi diyor menekse ile halil kötu bitecek kesin.
simdi sende diyorsunki menekse ile halil mutlu bitecek kaynagim kesim.
kivanç ve sedefde mutlu son olacak diyorlar Wallah bilmiyorum arkadaslar
bende artik korkmaya basladim. uff uff. Fragman daha açiklayici olur:img-cray:
BakIn KIvanc ve Sedef bile diyorsa yani.
Bende haberi saglam yerden yani dizi setinden calIsan birinden aldIm.
Hata final yemegi bile yapmIslar orda herkes cok üzülmüs ayrIliyorlar diye falan yeni.
Ama dizinin mutlu son ile bitmesi onlarI de mutlu etmus falan dediler.
Ben insallah bu yemegi bizde görürüz diyorum cok merak ediyorum... (=
Fragmana kalirsa Halil'in öldügü izlenimi verilmek isteniyor. Sanki Menekse Mostar koprusunun uzerinde yalniz ve Halil'in ona soylediklerini hatirlayarak Halil'in kopruden atladigini hayal ediyor gibi... Ama sanirim ters koseye yatiracaklar. Yoksa niye oyuncular "mutlu son olacak" desin...
Kıvanç_aşkım 21-05-08, 19:59 az önce sesli fragmanı izledim..
ortada bi cenaze var o bi kesin
bi aile yemeği var ve mustafa orayı basıyo birilerini vuruyo..
menekşe bosnada mostar köprüsünde yalnız başına duruyo..ve 'biz menekşe ile haliliz aşkım.aşkımız sonsuz olucak' diyo..
ben tam olarak izleyemedim...bu anlattığım yerleri izledim.
Simdi efenim, benim aklim daha çok karisti :icon_whis
Cidden her kafadan bir ses çikiyor.. 2.fragmani henüz izlemedim
simdi net'den bi arastiriyim insallah bulurum.. Simdi aklimdan resimleri silip inanmak istedigim seye inaniyim..
:icon_whis
O'da; dizimiz mutlu bir final ile biticek :happy0064
düsün düsün nereye kadar?
Herkes baska birsey söylüyor herkes baska yorumlar yapiyor..
Ama cidden en iyisi neye inanmak istiyorsaniz ona inanin..
En iyisi sadece izlemek ;)
selam arkadaslar yıne dokturmusunuz:img-wink:
yenı fragmanı ıkı kez gorebıldım ve koca fragmanda en cok mustafanın ölmesine sevindim
yaşasın öldü mustafa öldü sonunda yani:happy0064
arkadaslar nasıl bı son ıstıyosak öle bi son olur inşallah ama ne yalan söliyim son fragmanı izledikten sonra kafam iyıce karıstı:icon_sorr
uamrım bu fınalde mustafanın ölmesine sevinmemızden daha cok menekşe ile halilin mutlu olmasına çok çok çok sevinebiliriz umarım halil ölmez ne diyim bu günü saymazsak son iki gün
Arkadaşlar fragmanı ekledim
ama cok kötü:icon_sorr
inanın halil ölüyo
bende inanmak istemiyordum ama ölen halil
herkesi gösteriyo cenaze var süheyla hasan nine kime ağlar ya kadire ya halile
fragamanın devamında menekşe Mostar köprüsünde halili hayalliyo bence ölen halil cok kötüya:img-cray::icon_sorr
silahlar patlıyo Mustaf kesin ölüyo orası bellide
ama bence halilde ölüyo
bide yusuf dönmüş arkadaşlar onuda gösterdi
frgamanı izlemez olaydım
Kıvanç_aşkım 21-05-08, 20:29 sesli fragmanı iyice izledim..
kafam iyice karıştı ya..:img-wink:
çok heyecanlı bi final olucağı kesin ..
halil mostar köprüsünden atlıyo menekşe de orlarda dolaşıyo..:img-blush:img-cray:
offf offf..:img-cray::img-cray:
arkadaslar haber var mı bılmıyorum ama bole bırıncı olan bı dızıyı bıtırmelerıne uzuldugum ıcın eklemek ıstedım ne yazıık kı bırıncıyız ve bıtıyoruz:img-cray:
En İyisi Menekşe ve Halil!
Gecce.com Okuru Bu Kış Ekranın Dizisini Seçti. Menekşe ve Halil Rakiplerini Sollayarak Birincilik Tahtına Yerleşti!
GECCE.COM OKURU BU KIŞ EKRANIN DİZİSİNİ SEÇTİ. MENEKŞE VE HALİL RAKİPLERİNİ SOLLAYARAK BİRİNCİLİK TAHTINA YERLEŞTİ!
Geçtiğimiz hafta yaptığımız 'EKranların olmazsa olmazı olan diziler nihayet başladı. Kanallar, birbirinden iddialı yapımlar ve oyuncularla en iyi olma savaşını veriyor. Geçtiğimiz sezon kendini ispatlayan dizilerin dışında yeni diziler de başladı. Peki Size göre bu kış ekrana damgasını vuracak olan dizi aşağıdakilerden hangisi?' anketi sonuçlandı.
İşte gecce.com okurunun seçtiği diziler:
1. Menekşe ve Halil
2. Annem
3. Bıçak Sırtı
4. Leylan
5. Fesuphanallah
6. Pusat
7. Fikrimin İnce Gülü
8. Kuzey Rüzgarı
9. Tatlı İntikam
10. Dudaktan Kalbe:img-cray:
Aman allahim ya daha demin ne diyodum simdi ne diyorum kafayi yiycek gibiyim :img-cray:
Final fragmani iyi olmamis diyen arkadaslar görüyorsunuz iste 2.fragman müthis :(
Suan gözlerim doldu resmen heran agliyabilirim.. Okadar etkilendimki bu fragmandan..
Allah bilir finali izledikten sonra nasil olucam :(
Halilin ordan atlamasi.. Meneksenin bakisi.. Konusmalari..
çok etkiledi beni off :icon_sorr
ya o cenaze kimen yaaa... deli olucam yeni izledim hemde tekrar tekrar izledm yusuf abim göründü allahim cok heycan yaptm yaaa ne olur güzel bitsin. Yanlz hall köprüden atlayinca cok korktum
Az önce fragmanı gördüm meşhur köprümüz vardı.Orda mutlu sahneler görmeyi çok isterdim ama :fighting2:fighting |