PDA

Tüm Versiyonu Göster : Menekşe ile Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 5)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

ilkay_33
22-05-08, 16:16
valla herşey çok karışık
ben artık tahmin yapmamaya karar verdim
bekleyip görücez
cidden benimde içimden bir ses ölmeyecek diyor en başından beride söyledim zaten
inancımı koruyorum :icon_sorr
herkese iyi yorumlar bye

gulcin01
22-05-08, 16:22
evet olmicek gibime geliyo benimde koma felan ama o alamalar felan valla helal olsun ne garip fragman:img-hyste ozet bu 2 tane fragman var 1 ozet var hic birisindende bisey anlamadim yani ortaya bisey cikartamadik :img-hyste :img-hyste gorucez artik :good:

[.:Leyla:.]
22-05-08, 17:12
Bence Halil ölmeyecek arkadaşlar.O cenaze sahnesi rüyamı gerçek mi,gerçeks kime ait bilmiyorum ama bence Menekşe yada Halil'e ait değil.Yalnız fragman çok etkileyici.

Büyük ihtimal Menekşe ve Halil birlikte mostar köprüsüne gidecekler.Orda Halil'in Menekşe'ye Mostar köprüsünü anlattığını hatırlayacaklar.Hatta o sahnede geçen konuşmaların yarısı telefonde gerçkleiyor bence.Halil, Berlinde'yken Mnekşe'ye Mostar köprüsünü anlatmıştı.İşte "bizim orda Mostar köprüsü var... vs".Buraya kadar o sahnenin hayali.Fragmand bu sözlerin devamı olarak gösterilen "ben şimdi ordayım,gözlerim açık seni bekliyorum Menekşe" dediği sahnede kesinlikle telefon konuşması.Halil köptüye gidip Menekşe'yi çağırıyor bence.

"bu ayrılık değil menekşe,bizi hiçbirşey ayırmaz" sözüde eğer rüyaysa o cenazede,Halil'in rüyasında söylediği bir söz olabilir.

Ben hep Kadir'in öleceğini düşünüyordum.Aysel öldükten sonra kendini tammen Menekşe ve Halil'e ailesine adadı Kadir.Hayattan beklentisi kalmadı bir anlamda.Belki kendini onlar için feda edip Mustafa'yı öldürür yada bu uğurda ölebilir diye düşünmüştüm.

Halil'in kot pantolan ile sırt çantasıyla cenazeye katılması olanaksız.O sahne ya rüya yada gerçekten Halil ölüyor.Ama bence ölmeyecek.

İnşallah dizide Mustafa dışında kimse ölmez.Mustafa Menekşe ile Halil'in hayatındna daha fazla bişiyler çalamadan cezasını bulur inşallah.Mithat'ında ölmesiin istemiyorum ben.Bence Halil ve Sema, Mithat'ı affetmeli.Çünkü;çok pişman ve oda bir oyunun kurbanı olmuş.Birazda herşeyi Sema'ya olan büyük aşkından yapmış.İnşallah final bölümünde ölen tek kişi Mustafa olur ve Menekşe ile Halil kocaman aileleriyle bir arada çok mutlu olurlar!!:)

berivan_
22-05-08, 17:33
Az önce resimlere baktim ve aklima takilan birsey var,tam emin degilim ama sizler belkide soruma cevap verebilirsiniz:img-blush

Simdi resimlere bakilirsa anlasiliyorki ortada iki tane tabut var,yani iki kisi ölmus:img-cray: bizim dinimizde bayanlar öldugunde tabuta ismi nedir aklima simdi gelmiyor ama,hani ölenin bayan oldugu anlasilsin diye bir tulbent yada örtu gibi birsey örtmezlermi?yani resimldeki ilk tabutun uzerinde cunku örtu turunden birsey var,ama ikinci tabuta sankim yok gibi geldi bana.Anlatabilmisimdir umarim ne demek istedigimi,yani demem o ki eger ki öyle birsey olabilirse ozaman bence bir erkek birde bir bayan ömus olabilir,buda Mithat,Halil'mi olur bilemem ama belkim Lale'de olmus olabilir:img-blush

Özete bakilirsa Menekse'miz hamile,ki ben bunun olucagini gecen bölumden itibaren tahmin etmistim.Yani Sema yoksa neden birden bire torun diye bir laf atsin ortaya dimi ama:icon_whis

Eger ki o kutlama bebek haberi icin duzenleniyorsa izlemesi cok eglenceli olucaktir:img-icecr tabi ki Mistik ortaya cikinca ve dank! dank! edene kadar:img-cray:

Hem komser efendide neden birden bire Mistik'in kactigini haber vermek istemiyor Halil'gile gelde buna kizma simdi,birde marul saclida komser gibi anlatmiyormus Mistik'in kactigini Halil'e:icon_evil

Ayyy simdiden heyecanladim,Menekse'nin hamile oldugunu nasil ortaya cikicak ve en önemliside Halil'in nasil haberi olucak bu durumdan ve nasil olucak ilk hareketi:img-blush

batuhan_gumus
22-05-08, 17:57
Az önce resimlere baktim ve aklima takilan birsey var,tam emin degilim ama sizler belkide soruma cevap verebilirsiniz:img-blush

Simdi resimlere bakilirsa anlasiliyorki ortada iki tane tabut var,yani iki kisi ölmus:img-cray: bizim dinimizde bayanlar öldugunde tabuta ismi nedir aklima simdi gelmiyor ama,hani ölenin bayan oldugu anlasilsin diye bir tulbent yada örtu gibi birsey örtmezlermi?yani resimldeki ilk tabutun uzerinde cunku örtu turunden birsey var,ama ikinci tabuta sankim yok gibi geldi bana.Anlatabilmisimdir umarim ne demek istedigimi,yani demem o ki eger ki öyle birsey olabilirse ozaman bence bir erkek birde bir bayan ömus olabilir,buda Mithat,Halil'mi olur bilemem ama belkim Lale'de olmus olabilir:img-blush

Özete bakilirsa Menekse'miz hamile,ki ben bunun olucagini gecen bölumden itibaren tahmin etmistim.Yani Sema yoksa neden birden bire torun diye bir laf atsin ortaya dimi ama:icon_whis

Eger ki o kutlama bebek haberi icin duzenleniyorsa izlemesi cok eglenceli olucaktir:img-icecr tabi ki Mistik ortaya cikinca ve dank! dank! edene kadar:img-cray:

Hem komser efendide neden birden bire Mistik'in kactigini haber vermek istemiyor Halil'gile gelde buna kizma simdi,birde marul saclida komser gibi anlatmiyormus Mistik'in kactigini Halil'e:icon_evil

Ayyy simdiden heyecanladim,Menekse'nin hamile oldugunu nasil ortaya cikicak ve en önemliside Halil'in nasil haberi olucak bu durumdan ve nasil olucak ilk hareketi:img-blush

ya betülcüm eğer rüya deilise lale ölmüştür sonra yusuff
ama halil komada rüya görüyorsa kesin 1 annesidir 2 de halil yani bnm
görüşüm öyle

worlds_diamond
22-05-08, 17:57
arkadaşlar bence mustafanın iki el ateşinin biri menekşeye diğeri halile isabet edecek ..çünkü birinden birinin ölmesi iyi olmaz ..o suya atlama sahnesi falanda rüya ... menekşe ile halil aşkı efsane olarak kalacak menekşede öyle diyorya ..yinde umarım ikiside ölmez..

ca-g-l-a-y-a-n
22-05-08, 18:01

geleneklerimize göre ölen kişi bayansa tülbent erkekse ceket konuluyo tabutun üstüne ama resimlerde tabutların üstünde sadece yeşil örtü var burda dikkatli bakarsan

ya o öldü bu öldü muhabbetine şimdiye kadar girmedim final hakkında bence ölecek kişi YUSUF gibi duruyo baskası ölmüş olsa nine ve süheyla bu kadar üzgün olmaz diye düşünüyorum ayrıca fragmanda süheyla allahım yardım et türü bişe sölüyo sanki ben onu böyle yorumluyorum (sanki lalede ölecek gibi duruyo)amahalilin ölüm meselesine ise ruya gözüyle bakıyorum

özeti okudum ve cok karısık buldum tıpkı fragman gibi

fragmandaki hasanın akacak kan damarda durmaz sözünü söylediğnde orda yusufta var ben hasanın bu sözleri yusufu kıskırtıp damarına basmak için söyledüiğne inanıyorum

gulcin01
22-05-08, 18:05
bi daka bi daka tekrar okudumda bolum ozeteini soyle yaziyo

Halil de her şeyi geride bırakıp Menekşe’siyle birlikte Bosna’da yaşamaya, çocuklarını babasının memleketinde büyütmeye karar verir.

bu ne anlama geliyo cocuklarini derken ikiz felanmi yoksa :kahve

eSzra_
22-05-08, 18:05
Daha yeni fragmani izledim Açikçasi çok etkilendim.
Fragmanda sanki halil ölmus gibi ama özette bakilirsa
ölum söz konusu bile degil. Umarim arkadaslar halil ruya göruyordu
Ama özette benim kafami karistiran su cumle Bugüne kadar önlerine çıkan bütün engelleri bir bir aşan Menekşe ve Halil’in aşkları sonsuza dek devam edecektir. Sanki halil ölmemis gibi:img-cray:.
Resimede baktim UMARIM HALIL RUYA GÖRUYORDUR. çunku halil cenazeye neden böyle giyinsinki :img-cray:

600
22-05-08, 18:33
arkadaşlar inş halil ölmez mutsuz bir son istemiyorum:icon_sorr bir de yeni fragmanı nereden izleyebilirim malum site kapalı yardımcı olursanız çok sevinirim:img-wink:

girls
22-05-08, 18:34
bence halil ölmez gerçi her dizinin sonu ölümle bitiyor ama bence halil menekşeyw bir masal anlatıyor vee canlandırmasını yaptılar farkındaysanız halil masalı anlatıyor (inş. masaldır anlattıkları) ve anlatıktan sonra canlandırmasını veriyor....

bu dizi çok erken bitti yaa bitme inş kıvanç yeni bir dizi ile karşımıza çıkar...

eSzra_
22-05-08, 18:38
Arkadaslar fragmanda halilin bir lafi kafami karistirdi mucizelere inaniyorum
Insallah halil ölmezde bizim kaç haftadir tartistigimiz bu konu sadece birisinin ruyasi olur.
bide özette bakilirsa halil ve menekse bosnaya tasiniyorlar.
yani bilmiyorum belki birsey olur ama halil ölmez ve bosnaya giderler
sonra haliln köpruden atladigi sahneyi gösterirler(O sahneden çok etklinedim)
ne biligim ne olursa olsun ama halil ölmesin ne olur neolur:img-cray:

Tugçe.Boz
22-05-08, 18:41

evet o kutlama menekse icin olabilir :good:

hakkaten acaba halil meneksenin hamile oldugunu nasil ogrenecek
-->> bu demekki romantik sahneler bekliyo bizi !

ya arkada$lar cenaze gerçekten olmayacak ! bu bir ruya !

diziyi yapanlar sadece seyirciyi korkutmak icin ruyayi yani cenazeyi abartiyolar bence bu bolumde ilk once o ruyayi cenazeyi gosterecekler bizi iyice aglatmak icin :img-cray:

.... sonra tabi bunlarin ruya oldugunu anlicaz sonrada menkseyle halil bosnaya gitecekler kopruye falan , o guzel romantik sahneleri olucak bizi sevindirmek icin !:img-wink:

girls
22-05-08, 18:42
halil ölmez ama ölme ihtimalide var hani dizilerde finallerde seven insanlardan biri ölür ... ama inş bu dizi böyle olmaz halil ölmez ölemez çünkü halil bize lazımdır...:)

eSzra_
22-05-08, 18:54
ya anlamiyorum neden bitiriyorlar sorun oyunculardami kanaldami???
Bir sezonluk anlasildigi için bitiyor
bide tadinda kalsin diye.
sedef avci kendisi söyledi.
Neyse maden diziyi bitiriyorlar
bari mutlu son yapsinlar:img-cray:

3z3_fr
22-05-08, 20:14
canlarimmm yhaaa =(( 36.bolum resmi gelmis!!! özette gelmis !!
off özeti okurken aklima zeyneple ilgili bise geldi !! yha bence bu pis zeynep yine zeynpeligini yapicak !! mustafayla is birligi yapip mithati oldurtucek !! bilmiorum bneim aklima bu geldii !!

bu arada özette çocuktan filan bahs edilio =( ahh ahh nerde o gunlerr !!

selen_lin
22-05-08, 20:24
bencede menekşe hamile yoksa özette niye öle desinler ki çocukarıyla mutlu falan
ya halil köprüden çok tuhaf bakıyo ya menekşeye arkasını dönüp ne biliyim benim bildiğim halil köprüden atlarken niye öle baksın kı ılk bolmde anlatırken daha keyıflıydı frgmanda menekşe ben gidiyorum der gibi bakyo :img-cray:
evet yani o komıserınde herseyı saklıyacagı tuttu zeynebınde canına mınnet zaten sır kupu ılla sırın oldugu yerde olacak çok lazımdın sankı:icon_whis
bıde fotograflar da halil spor takılıyo ıyıde cenazde sonucta bı de eger halıl orda görünür olsaydı menekşe sarılırdı ona falan destek olurdu halil ona sanki halil gidici gibi ya oyy oyyy yani:img-cray:yani cenazye giderken bide halil neden yeşil çantasını taksınkı ne işine yarayacak:img-cray:
bence menekşe o köprüye halilin hep yapmak istedıgını yapmak için gitti ve orda hayal etti o güzel sözleride yemekte mustafa gelmeden önce birbirlerine söylediler:img-cray:
ya da tıtanıcın sonu gıbı bunlar öldüler ve mostar köprüsünde bulustular aklıma baska bısıy gelmıyo:img-cray:ÖLMESİN YA OYYY OYYY

(ayb!ke)
22-05-08, 20:50
Çok güzel başlamıştı dizi ama galiba kötü bitiriyorlar...Fragmanlarını izledikten ve özet resmini gördükten sonra canım sıkıldı...Resimlerde herkes takım elbiseliyken halili ilk bölümde ki gibi giyinmesi çantasını takması garip bazı arkadaşların verdiği tüyolardan da galiba halil ölüyr ve öldükten sonra cenazesini izliyor bu daha da garibi ya neyse...
Fragman en kötüsü mustafanın restorana dalması,halilin garip bir şekilde köprüden atlaması ve kıyafetleri ilk bölümde giydiği mavi t-shirt ü var üzerinde ve saçları fragmanın diğer bölümlerinde ve 35. bölmde uzunken köprüden atlarken ve cenazede kısa...Özetinde fragmanında son cümleleri birbirinden garip...
Mutlu başlamıştı dizi keşke böyle bitirselerdi sonuçta kavuşmaya çalışan aşıkları anlatıyordu dizi 35 bölüm boyunca toplasan kaç kere kavuşabildiler o bile meçhul bari diziye ve izleyiciye saygıdan mutlu son yapsalardı...İnşallah bnlar bir hayal olurda dizi güzel biter...

MrLovegrove
22-05-08, 21:07
yusuf gelmiş tek iyi yan bu
ve mustafanın ölmesi ki oda belli değil vurulmuş yerde yatıyor

sizlere sorum bizimkiler ailecek yemek yerken mustafa nereden öğrenip de basıor orayı?

canlarimmm yhaaa =(( 36.bolum resmi gelmis!!! özette gelmis !!
off özeti okurken aklima zeyneple ilgili bise geldi !! yha bence bu pis zeynep yine zeynpeligini yapicak !! mustafayla is birligi yapip mithati oldurtucek !! bilmiorum bneim aklima bu geldii !!
bu arada özette çocuktan filan bahs edilio =( ahh ahh nerde o gunlerr !!

bütün yorumları okumadan yorum yapmayayım demiştim..ve iyi de etmişim:img-wink:
arkadaşlar biz halil öldüydü ölmediydi mustafa onu öldürdüydü diye konuşup dururken zeynep faktörünü gözden kaçırdık..yani halil'in tek düşmanı mustafa değil ne yazık ki,zeynep zaten mithat'ın onun babasını öldürdüğünü öğrendiğinden beri intikam peşindeydi ve özette de diyor ki "komiser mustafa'nın kaçtığını halil'e söylemedi,yalnızca zeynep'e söyledi ve zeynep de bunu halil'e söylemedi"...
benim tahminim zeynep mustafa'yla işbirliği yapacak(ama nasıl yapacak sormayın!) ve mithat'ın yerini ona söyleyecek..arada halil de yansın bu onun için önemli olmaz biliyoruz çünkü zeynep'in daha önce neler neler yaptığını gördük:icon_sorr

selen_lin
22-05-08, 21:13
bütün yorumları okumadan yorum yapmayayım demiştim..ve iyi de etmişim:img-wink:
arkadaşlar biz halil öldüydü ölmediydi mustafa onu öldürdüydü diye konuşup dururken zeynep faktörünü gözden kaçırdık..yani halil'in tek düşmanı mustafa değil ne yazık ki,zeynep zaten mithat'ın onun babasını öldürdüğünü öğrendiğinden beri intikam peşindeydi ve özette de diyor ki "komiser mustafa'nın kaçtığını halil'e söylemedi,yalnızca zeynep'e söyledi ve zeynep de bunu halil'e söylemedi"...
benim tahminim zeynep mustafa'yla işbirliği yapacak(ama nasıl yapacak sormayın!) ve mithat'ın yerini ona söyleyecek..arada halil de yansın bu onun için önemli olmaz biliyoruz çünkü zeynep'in daha önce neler neler yaptığını gördük:icon_sorr

doğru kocaman bı zeynep faktoru var ancak zaynep göz göre göre halili riske sanmıyorum atsın çünkü halili sapkınlık moktasında da olsa sevıyodu bence o küçük beynıyle ancak mıthattan ıntıkam bolumun dusundugu ıcın mustafayla gorusmez hem nerden bulacakkı onu mustafayla bı kere karsılastı ve pekde ıyı gecmedı zamanları polısın bulamdıgını zeynep nasıl bulsun kı ama mustfa zeynebı bulursa onu bılemem ama mustafda zeynebe guvenmıyo amann ne karısık bı özetle fargman bu ya catladık yanı burda:img-cray::icon_whis

eSzra_
22-05-08, 21:31
Zenyeple ugrasacak okadar zaman varmiki nede olsa final bölumu allah bilir neler olacak o yuzden zeynep pek birsey yapamaz belki mithati öldurtur ama bunuda detaili göstermezler.Neyse sadece bir tahmin.

nivea
22-05-08, 21:39
hala saçma sapan kimin cenazesi tartışması yapıyorsunuz söylüyorum size:

mithat ve halil'in cenazesi yapılıyor.

MrLovegrove
22-05-08, 21:46
tamam arkadaşım onu anladık yani mithat ve halil'in cenazesi yapılıyor....ama bu cenaze sahnelerinin bir rüya sekansı olabileceği de ihtimaller dahilinde
yoksa sen senaryoyu mu okudun?:img-polic
hala saçma sapan kimin cenazesi tartışması yapıyorsunuz söylüyorum size:

mithat ve halil'in cenazesi yapılıyor.

MrLovegrove
22-05-08, 21:53
zeynep'in sevgisi bizim bildiğimiz anlamda bir sevgi değil..zeynep için halil bir TUTKU yani ben zeynep'in aman halil'e bişey olmasın o üzülmesin diye düşüneceğini sanmıyorum:icon_sorr o sadece halil'e sahip olmak istiyordu ve artık böyle bişey söz konusu olamayacağına göre bence zeynep halil'i kolayca gözden çıkartabilir..:icon_sad:
doğru kocaman bı zeynep faktoru var ancak zaynep göz göre göre halili riske sanmıyorum atsın çünkü halili sapkınlık moktasında da olsa sevıyodu bence o küçük beynıyle ancak mıthattan ıntıkam bolumun dusundugu ıcın mustafayla gorusmez hem nerden bulacakkı onu mustafayla bı kere karsılastı ve pekde ıyı gecmedı zamanları polısın bulamdıgını zeynep nasıl bulsun kı ama mustfa zeynebı bulursa onu bılemem ama mustafda zeynebe guvenmıyo amann ne karısık bı özetle fargman bu ya catladık yanı burda:img-cray::icon_whis

polısın bulamdıgını zeynep nasıl bulsun kı ama mustfa zeynebı bulursa onu bılemem ama mustafda zeynebe guvenmıyo eee onu da ben bilemem zaten hayal gücüm pek geniş değildir:img-wink:

ay çarpması
22-05-08, 21:56
Sevgili dostlar, sizlerle "menekşe ile halil masalı başladığı gün tanıştım..
Önceleri üye olmadan büyük bir merakla okuyordum yazdıklarınızı.. Sonra dayanamadım aranıza katılmaya karar verdim..

Ben ece yörenç "ay çarpması" olarak sızdım aranıza.. Sadece ben sızmadım Melek Gençoğlu'nu da azmettirdim.. O da "şatişka" olarak eyleme katıldı.

Biz dizinizin senaristleri olarak sizlerle konuştuk tartıştık.
Bazen -itiraf edelim- ortalığı karıştırdık bazen size küçük tiyolar verdik.
Bazen düşündüklerinizi ters köşeye yatırmaya çalıştık, ama bu süre boyunca sizlerden çok etkilendik.. Çok özenli eleştirdiniz, hep desteklediniz, dizimizi çok sevdiniz.. Bazen bize kızdınız bazen de alkışladınız.. Hepinizi hepinizi yanaklarınızdan sevgiyle öperek teşekkür ediyoruz..

Şimdi masalımızın sonuna geldik.. "biz menekşe ile haliliz aşkım" demişti Halil "aşkımız unutulmayacak" Biz de bu aşkın unutulmamasını istiyoruz.. Diziyi 32 bölüm planlamıştık, 36 bölüm oldu.. Geçen hafta (14.mayıs.2008 çarşamba günü) 15 kişilik bir ekiple dizinin son sahnelerini çekmek üzere Saraybosnaya gittik.. Unutulmaz iki gün yaşadık.. Çekimler süresince çok duygusal anlar yaşadık.. Çekimler bittikten sonra da birbirimizi gözyaşlarımızla kutladık..

Berlinde başlayan, Mostar köprüsünde biten menekşe ile halil serüveninde ekrana yansımayan öyle güzellekler vardı ki, bir kere çok değerli oyuncular güçlü oyunlarıyla karakterlere hayat verdiler.. Uluç bayraktarın yönettiği dizinin çok yetenekli kadrosu canla başla, gece gündüz çalıştılar.. Menekşe ile halil çok özel bir iş oldu bizim için.. Hiç unutulmayacak, umarım sizin için de öyle olur..

Biz senaryomuzun sonunda adetimiz olduğu üzere bütün ekip arkadaşlarımıza emeği geçen herkese bir mektup yazarak çok teşekkür ettik.. Şimdi de bu itirafla sizlere teşekkür etmek istiyoruz.. otuz altı hafta boyunca menekşe ile halile sizler de hayat verdiğiniz için ve bizi düzeyli tartışmalarınızla beslediğiniz için çok teşekkür ederiz..
yepyeni masallarda, buluşmak ve kavuşmak üzere ayrılmayı göze alıyoruz şimdilik.. sevgiler sevgiler sevgilerbyebyebyebyebyebyebyebyebye

ece yörenç-melek gençoğlu
menekşe ile halil dizisinin senaristleri

ilkay_33
22-05-08, 22:03
Önceleri üye olmadan büyük bir merakla okuyordum yazdıklarınızı.. Sonra dayanamadım aranıza katılmaya karar verdim..

Ben ece yörenç "ay çarpması" olarak sızdım aranıza.. Sadece ben sızmadım Melek Gençoğlu'nu da azmettirdim.. O da "şatişka" olarak eyleme katıldı.

Bazen düşündüklerinizi ters köşeye yatırmaya çalıştık, ama bu süre boyunca sizlerden çok etkilendik.. Çok özenli eleştirdiniz, hep desteklediniz, dizimizi çok sevdiniz.. Bazen bize kızdınız bazen de alkışladınız.. Hepinizi hepinizi yanaklarınızdan sevgiyle öperek teşekkür ediyoruz..

Şimdi masalımızın sonuna geldik.. "biz menekşe ile haliliz aşkım" demişti Halil "aşkımız unutulmayacak" Biz de bu aşkın unutulmamasını istiyoruz.. Diziyi 32 bölüm planlamıştık, 36 bölüm oldu.. Geçen hafta (14.mayıs.2008 çarşamba günü) 15 kişilik bir ekiple dizinin son sahnelerini çekmek üzere Saraybosnaya gittik.. Unutulmaz iki gün yaşadık.. Çekimler süresince çok duygusal anlar yaşadık.. Çekimler bittikten sonra da birbirimizi gözyaşlarımızla kutladık..

Berlinde başlayan, Mostar köprüsünde biten menekşe ile halil serüveninde ekrana yansımayan öyle güzellekler vardı ki, bir kere çok değerli oyuncular güçlü oyunlarıyla karakterlere hayat verdiler.. Uluç bayraktarın yönettiği dizinin çok yetenekli kadrosu canla başla, gece gündüz çalıştılar.. Menekşe ile halil çok özel bir iş oldu bizim için.. Hiç unutulmayacak, umarım sizin için de öyle olur..

Biz senaryomuzun sonunda adetimiz olduğu üzere bütün ekip arkadaşlarımıza emeği geçen herkese bir mektup yazarak çok teşekkür ettik.. Şimdi de bu itirafla sizlere teşekkür etmek istiyoruz.. otuz altı hafta boyunca menekşe ile halile sizler de hayat verdiğiniz için ve bizi düzeyli tartışmalarınızla beslediğiniz için çok teşekkür ederiz..
yepyeni masallarda, buluşmak ve kavuşmak üzere ayrılmayı göze alıyoruz şimdilik.. sevgiler sevgiler sevgilerbyebyebyebyebyebyebyebyebye

yaa inanamıyorum cidden sizmisiniz?
çok mutlu oldum sizi burda gördüğüme

bizler sizi yani melek hanım ve sizi hep destekledik ne yapıyorlarsa bildikleri vardır dedik
dizimizide iyisiyle kötüsüyle hiç bıkmadan bir dakikasını bile kaçırmadan soluksuz izledik her hafta

dizinin bitmesi sizler için ne kadar zorsa bizler içinde o kadar zordu bundan emin olabilirsiniz

sizden tek isteğimiz vardı 36 bölüm boyunca acı çeken kah ağlayıp kah gülen bu iki aşığımızı finalde ayırmamanızdı mutlu bir final istedik sadece,halilin ve menekşenin ölmediği bir final....

bu sabah özet geldiğinden beri çok yorum yapıldı çok tartışıldı hiç kimse kabullenemedi halilin öldüğünü hala bir umut var içimizde umarız ki boşa çıkmaz.

sizlere böylesine güzel bir dizi yazdığınız için sozsuz teşekkürler ediyoruz.bbize aşkı ilk defa bu kadar güzel yansıtan bir diziyi izlemek eminimki hepimiz için zevkti.bizlerde yarın veda notlarımız yazmaya başlardık ama bugünden oldu.:img-cray:
tekrar teşekkür ederiz.
lütfen arada gelin bye

ay çarpması
22-05-08, 22:08
çok teşekkürler.. küçük bir not daha avatarım olan menekşe resmi bizim senaryolarımızın üstünde yer alan motiftir. son güne kadar forumu izlemeye devam edeceğiz.. Hepinizin bir menekşe halil finaliniz var biliyorum. Dizinin sonuyla ilgili yorumları da okuyorum ama bırakın son gece izleyerek keyfini çıkaralım sonrasında da tekrar burada buluşalım :happy0064bye

ilkay_33
22-05-08, 22:11
çok teşekkürler.. küçük bir not daha avatarım olan menekşe resmi bizim senaryolarımızın üstünde yer alan motiftir. son güne kadar forumu izlemeye devam edeceğiz.. Hepinizin bir menekşe halil finaliniz var biliyorum. Dizinin sonuyla ilgili yorumları da okuyorum ama bırakın son gece izleyerek keyfini çıkaralım sonrasında da tekrar burada buluşalım :happy0064bye

:happy0064 süper olur lütfen gelin çok seviniriz
aslında küçücükde olsa bir tüyo istesek fena olmazdı ama dediğiniz gibi o geceye kalsın heyecanı
( ama söylersenizde yok demeyiz hani :D )

bu arada avtarınız gerçekten hoş hiç düşünememiştim heyecandan şimdi siz söyleyince dank etti =)

Hatiies
22-05-08, 22:14
Allahim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O nasil bir fragman öyleeeeeee tüylerim diken diken oldu!!!!!!!!!!!!!Ben birsey farkettim fragmanda.. Halil'in saclari o mustafali sahnelerde daha uzun.... ama Bosnada kisa.. Yani Menekse baska arkadaslarinda dedigi gibi hayal gormus olabilir. onun dediklerini hatirliyabilir o an......... Inanmiyorum aglamak istiyorum ya!!!!!!!!!!!

ilkay_33
22-05-08, 22:17
evet buluşalım sonrasındada ama halili öldürüseniz bizde buluşacak moral olurmu onu bilmiyorum işte:img-cray:

:img-cray::img-cray:
evet ya acaba pazar günü forumda neler konuşulacak :icon_sorr
kimbilir belki çok üzgün olucaz
belkide tam tersi hiçbirşey belli değil ki...

edit:ece hanım buyrun başlığınız burda.burayada uğrarsanız çok seviniriz
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=51801

MrLovegrove
22-05-08, 22:20

yepyeni masallarda, buluşmak ve kavuşmak üzere ayrılmayı göze alıyoruz şimdilik.. sevgiler sevgiler sevgilerbyebyebyebye

merhaba ben de inanamıyorum gerçekten sizin ece yörenç olduğunuza
şu anda şaşkınlık ve heyecandan doğru düzgün yazamıyorum bile:blush:

sadece mih'i değil yaprak dökümü'nü de beğenerek izliyorum ama mih'in yeri bende ayrı...mih benim şimdiye kadar tv'de izlediğim en güzel aşk hikayesi

biz bu forumda mih hayranları olarak dizimizin mutlu bir sonla bitmesini istiyoruz
çünkü böylesine mükemmel bir diziye sadece etkileyici değil mutlu bir son yakışır,inşallah umutlarımızı kırmazsınız!:img-wink:

sizi ve melek hanımı senarist olarak tv'de daha çok görmek isteriz...:happy0064

p.s.menekşe ile halil'i "mih" diye kısaltığım için kusura bakmayın lütfen:blush:

_artvin_
zaten her bölüm ağla ağla gözümüzde yaş kalmadı bari son bölümde gülücükle bitirseydik zaten iş yerinde bile halil ölemez diye gezmeye başladım bir haftadır ya ölmesin ölmesin ölmesin kocaman bir gülümseme ile bu diziyi hatırlamak istiyorum mustafaya rağmen

vetaki
Ece ve Melek hanima cok tesekkurler... Bu kadar guzel senaryolar yazdiklari, buraya gelip bizimle dusuncelerini paylastiklari için. Diziler için calisanlarinin kosullarinin ne kadar zor oldugunu okuyoruz gazetelerde bu gunlerde. Size ve butun calisanlara en içten sevgilerimizi yolluyoruz.

nagihan-n
22-05-08, 22:21

yepyeni masallarda, buluşmak ve kavuşmak üzere ayrılmayı göze alıyoruz şimdilik.. sevgiler sevgiler sevgilerbyebyebyebyebye

aaaamaninnnnn..heyecanladım.sizi gördüğüme çok mutlu oldum..:happy0064

süper bir diziydi bize çok erken veda etti.uzun sürmesini isterdim :icon_sorr

ama şu 36 bölüme sığdırdıklarınızdan o kadar etkilendimki :icon_sorr

ve şuan tek dileğim mutlu bir sonlar bitmesi..

böylesine bir dizi yazdığınız için sizi kutluyorum:happy0064
Keşke her aşk Menekşe ile Halil gibi olsaaa :img-in_lo

ssvshy
22-05-08, 22:22
herkese selam
foruma final bereketi çöktü yorumları okumayı bitiremedim fragmandaki bazı sahnelere değineceğim fragmanda ağlayanlar ninem menekşe gayet sakinler yani halil ölmüş olsa ninem kendini paralamazmı ifadesi vahvah yazık oldu gibisindendi halil hastanede olabilir bizimkilerde cenazeye gelmiştir onu orda bırakıp belki annesi başındadır ölen mithat hatta mıstıkta öldü yani halil ölse bizimkilerin ifadesi daha acıklı ağlamaklı olurdu
halilin köprüden atladığı sahnede menekşede var ve atlarken halilin yanına doğru koşuyor bence o sahne rüya değil fonda olan sözleride düşünün menekşenin aşkımız sonsuz oldu cümlesi(tam hatırlayamadım)halil burda menekşeye olan aşkını bosnadaki geleneğe göre gösterdi üzerinede menekşe bu lafı söyledi tabi bir diğer ihtimalde var bu madalyonun mutlu yüzü

Bugüne kadar önlerine çıkan bütün engelleri bir bir aşan Menekşe ve Halil’in aşkları sonsuza dek devam edecektir.
bu cümlede aşklarının sonsuza kadar devam etmesi sonsuzluk ölünce olmazmı belki böyledir aklıma zerdanın finali geliyor böyle bişeyde olabilir
bazende şunu düşünüyorum halil zaten öldü hani şu araba kazası vardı ya annesiyle olan bunların hepsi belki halilin ordan rüyasıdır

ilkay_33
22-05-08, 22:34
herşeye rağmen içimizi titreten bir aşk hikayesi için teşekkürler az mustafa olsaydı daha sevinirdim ama

aslında o olmasaydı dizi bu kadar uzarmıydı yada şöyle de desek olur dizinin bitme sebebi olurmuydu
eğer halil ölüyorsa ki mustafa yüzünden dizi otomatik olarak biter
yan karakter gibi diziye giren mustafa baş belamız oldu :img-hyste

Hatiies
22-05-08, 22:37
Ayyyyy inanmiyorum!!!!!!!!!!! Dizimizin senaristleri resmen basligimiza yamislarrrr!!!!!! :happy0064:happy0064 Su an bende cok heyecanliyim Bende Ece ve Melek hanima cokkkkkkkk tesekkür etmek istiyorum, bu diziye okadar baglandimki.. Bitince ne yapacagimi bilmiyorum!!!!!! :img-cray: Özellikle 1. bölüm benim icin unutulmazzzzzzzz asla unutmicammmmm.. Bende diziyi ilk bölümünden beri izleyenlerdenim ve asla birakmamaya da karar vermistim ilk günde:img-cray: Offf offff bu dizi yüzüdnen cok duygusal biri oldum. Önceden böyle degildimm..

ay çarpması
22-05-08, 22:38
merhaba ben de inanamıyorum gerçekten sizin ece yörenç olduğunuza
şu anda şaşkınlık ve heyecandan doğru düzgün yazamıyorum bile:blush:

sadece mih'i değil yaprak dökümü'nü de beğenerek izliyorum ama mih'in yeri bende ayrı...mih benim şimdiye kadar tv'de izlediğim en güzel aşk hikayesi

biz bu forumda mih hayranları olarak dizimizin mutlu bir sonla bitmesini istiyoruz
çünkü böylesine mükemmel bir diziye sadece etkileyici değil mutlu bir son yakışır,inşallah umutlarımızı kırmazsınız!:img-wink:

sizi ve melek hanımı senarist olarak tv'de daha çok görmek isteriz...:happy0064

p.s.menekşe ile halil'i "mih" diye kısaltığım için kusura bakmayın lütfen:blush:

güzel dileklerin için çok teşekkürler.. menekşe ile halilin bizim için de gerçekten yeri ayrı.. Bunu sizin forumunuzda olduğum için söylemiyorum bizim için unutulmaz oldu.. Üstelik oyunculuk kariyerimizde de yeri var Menekşe ile Halilin biliyorsunuz ilk bölümde "yengeler" olarak dizide oynadık.:img-hyste (Melek muhteşem bohça performansıyla benden rol çaldı ama neyse) Final bölümünde yine yengelerle bitirmek isterdik.. Hatta final karesi bizim yüzümüzde donsun istedik ama her nedense yönetmen istemedi. :img-hyste

bizim televizyonda daha sık görünmemize gelince, biz hep işin mutfağında kalmak istiyoruz.. "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" derler ya, öyle olsun istiyoruz. Sonuçta biz söyleyeceklerimizi yaptığımız dizilerde söylüyoruz.. (söylemeye çalışıyoruz) sevgiler

ay çarpması
22-05-08, 22:40
Ece ve Melek hanima cok tesekkurler... Bu kadar guzel senaryolar yazdiklari, buraya gelip bizimle dusuncelerini paylastiklari için. Diziler için calisanlarinin kosullarinin ne kadar zor oldugunu okuyoruz gazetelerde bu gunlerde. Size ve butun calisanlara en içten sevgilerimizi yolluyoruz.

Çok çok teşekkürler.. Ben çok tuhaf oldum bugün keşke daha önce ifşa etseymişiz kendimizi.. bizden de size sıcak samimi sevgiler

ilkay_33
22-05-08, 22:42
güzel dileklerin için çok teşekkürler.. menekşe ile halilin bizim için de gerçekten yeri ayrı.. Bunu sizin forumunuzda olduğum için söylemiyorum bizim için unutulmaz oldu.. Üstelik oyunculuk kariyerimizde de yeri var Menekşe ile Halilin biliyorsunuz ilk bölümde "yengeler" olarak dizide oynadık.:img-hyste (Melek muhteşem bohça performansıyla benden rol çaldı ama neyse) Final bölümünde yine yengelerle bitirmek isterdik.. Hatta final karesi bizim yüzümüzde donsun istedik ama her nedense yönetmen istemedi. :img-hyste

bizim televizyonda daha sık görünmemize gelince, biz hep işin mutfağında kalmak istiyoruz.. "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" derler ya, öyle olsun istiyoruz. Sonuçta biz söyleyeceklerimizi yaptığımız dizilerde söylüyoruz.. (söylemeye çalışıyoruz) sevgiler

şimdi ben birşey dicem gülüceksiniz belkide
çünkü ben kendime çok güldüm
o yengeler sizmiydiniz?:img-hyste
ya bilmiyordum inanın...:img-in_lo:img-blush

ay çarpması
22-05-08, 22:44
aaaamaninnnnn..heyecanladım.sizi gördüğüme çok mutlu oldum..:happy0064

süper bir diziydi bize çok erken veda etti.uzun sürmesini isterdim :icon_sorr

ama şu 36 bölüme sığdırdıklarınızdan o kadar etkilendimki :icon_sorr

ve şuan tek dileğim mutlu bir sonlar bitmesi..

böylesine bir dizi yazdığınız için sizi kutluyorum:happy0064
Keşke her aşk Menekşe ile Halil gibi olsaaa :img-in_lo

görüyorum ki 36 bölüme koca koca yürekler sığdırmışız.. Çok teşekkürler.

şimdi ben birşey dicem gülüceksiniz belkide
çünkü ben kendime çok güldüm
o yengeler sizmiydiniz?:img-hyste
ya bilmiyordum inanın...:img-in_lo:img-blush

evet o yengeler biziz.
ama bence isizler son derece dikkatli izleyiciler olarak o yengelerin akıbetini merak etmeliydiniz:img-hyste
çünkü mustafanın (garibim) bir tek yengeleri vardı akraba olarak hayatta..

ilkay_33
22-05-08, 22:48
evet o yengeler biziz.
ama bence isizler son derece dikkatli izleyiciler olarak o yengelerin akıbetini merak etmeliydiniz:img-hyste
çünkü mustafanın (garibim) bir tek yengeleri vardı akraba olarak hayatta..

evet haklısınız gözümüzden kaçmış
aslında bugün ilk bölümü izledim ama :S :img-hyste inanaın hiç dikkat etmedim

herkese iyi geceler
sizi burada görmek yorumlarını okumak zevkti
lütfen birdaha gelin bye

ay çarpması
22-05-08, 22:50
Ayyyyy inanmiyorum!!!!!!!!!!! Dizimizin senaristleri resmen basligimiza yamislarrrr!!!!!! :happy0064:happy0064 Su an bende cok heyecanliyim Bende Ece ve Melek hanima cokkkkkkkk tesekkür etmek istiyorum, bu diziye okadar baglandimki.. Bitince ne yapacagimi bilmiyorum!!!!!! :img-cray: Özellikle 1. bölüm benim icin unutulmazzzzzzzz asla unutmicammmmm.. Bende diziyi ilk bölümünden beri izleyenlerdenim ve asla birakmamaya da karar vermistim ilk günde:img-cray: Offf offff bu dizi yüzüdnen cok duygusal biri oldum. Önceden böyle degildimm..

biz de size çok teşekkür ederiz. Menekşe Halil bitince yeni sezon için halid ziya uşaklıgil'in büyük eseri "aşk-ı memnu"yu hazırlıyoruz.. size şimdiden söyleyeyim önümüzdeki sene kıyamet kopacak.. Bir değil bir dizinin içinde farklı farklı dört beş tane aşk hikayesi var.. Gerçekten çok büyük bir dizi geliyor çok seveceksiniz.

Hatiies
22-05-08, 22:54
Dizide sizin o yengeler oldugunuzu basindan beri biliyordum:img-hyste Rölünüzü de cok ii oynamistiniz bence:good: Ama birsey cok merak ettim.. Ece hanim, siz hangisiydiniz? O yazmali yengemi? Yoksa onun yanindakimi? Hani acik sacli olan :happy0064 ?

biz de size çok teşekkür ederiz. Menekşe Halil bitince yeni sezon için halid ziya uşaklıgil'in büyük eseri "aşk-ı memnu"yu hazırlıyoruz.. size şimdiden söyleyeyim önümüzdeki sene kıyamet kopacak.. Bir değil bir dizinin içinde farklı farklı dört beş tane aşk hikayesi var.. Gerçekten çok büyük bir dizi geliyor çok seveceksiniz.

Evett evetttt haberim var dört gözle bekliyorum o diziyiii!!!!!! :happy0064 SÜpersinizzzz :img-cray:

_artvin_
22-05-08, 22:54
bencede neden kızmış ki yönetmen aşk olsun yengelerle bitseydi keşke zaten o gece gördük sabahladır birde o gün şehri gezdiler kayboldular özlemişiz "nasıl biterse bitsinde halil ölmüş olarak bitmesin1" sizdede yetenek çok fazla idi parkta o kiliseden sonra gördüklerinize verdiğiniz tepki çok güzeldi

ay çarpması
22-05-08, 22:55
Dizide sizin o yengeler oldugunuzu basindan beri biliyordum:img-hyste Rölünüzü de cok ii oynamistiniz bence:good: Ama birsey cok merak ettim.. Ece hanim, siz hangisiydiniz? O yazmali yengemi? Yoksa onun yanindakimi? Hani acik sacli olan :happy0064 ?

açık saçlı olan..

nagihan-n
22-05-08, 22:58

ooo süper yaa :happy0064:happy0064 çok sevindim...

ben sizin o yengeler olduğunuzu bilmiyordum yeni öğrendim ..bende dikkat etmememişim hayrettttttt:icon_whis

Ayrıca o cenaze kimdi?:icon_sorr of off :icon_sorr

Cumartesi'ye son 2 güncük kaldııııı ...

aşk-ı memnu da Menekşe ile Halil aşkı gibi aşklar olmasını istiyoruzzz!!!

Ama Mustafalar olmasın Lüfennnnnnnnnnnn:happy0064

Ceren53
22-05-08, 23:01
aaaaaaaaaa inanmiyorum budami gelecekti basimiza aramizda kimler varmisda haberimiz yokmus. Ask memnunu meraklaa beklemeye basladim simdiden. Menekse ve halimiz bitiyor zaten :( Bitmesi iyi oldu diyordum tadinda hersey daha güzeldir herzaman ama simdi bir yanim üzülüyor cumartesi günlerimiz bos kalacak. Insallah finalimizizide süper olur ilk bölümü nasil bikmadan hep izliyorsak insallah akillardan cikmayacak bir final olur. Emegi gecen herkese cok tsk ediyorum.
Tabi forum arkadaslarimada tsk ediyorum :) iyi günde kötü günde biz menekse ile Halilden hic vazgecmedik..

suri06
22-05-08, 23:01
Ya inansammı inanmasammı
Şaşırdım doğrusu Dizinin senaristiyiz deyince
bize oyun oynamıyosunuz değilmi
eğer sizseniz cok sevindim bizleri dikkate alan önemsiyenlerin olmasına sevindim
küçük bir tüyo yok mu Halille ilgili

ssvshy
22-05-08, 23:03

merhabalar
başlangıç olarak itirafınızdan sonra kızdım kendimi biran aldatılmış hissettim sonra yazdıklarınız okudum sonra o çok sinir olduğumuz yengeler olduğunuzu duyunca kızgınlığım geçti sevindim özellikle samimi yazılarınıza
aşk-ı memnu ya gelince ben dizideki oyunculardan birininde sevinç erbulak olmasını isterim kendisini çocukluğumdan beri izlerim hayatıma oynadığı karakterlerle çok şey katmıştır ve tiyatrodaki performansıda tvdeki gibi muhteşemdir aşk-ı memnuda kendisini izledinizmi bilmiyorum ama dizide oynamasını isterim son olarak gençlere dizilerini yaptığınız o ölümsüz eserleri okumalarını tavsiyede bulunmanızı isterim bu anlamdada teşekkürler bu sayede eserleri okuyan gençler o kadar çok çoğaldıki anlatamam
dizi yorumum;
içimden bir ses dizin sonu zerda gibi olacak diyor

Tugçe.Boz
22-05-08, 23:03
sizi aramizda gormek inanin bizi cok sevindirdi
cok heycanliyim ya inanamiyorum...

ece yörenç , gercekten sizi ayakta alki$liyorum, insan bu kadar mi iyi yapar i$ini !:happy0064:happy0064:happy0064
sizi tebrik ediyorum...menekse ile halil dizisiyle beni ve arkada$larimi bamba$ka bir dunyaya çektiniz !:good:
sizin sayenizde menekse ile halil bizim hayatimizda buyuk bir yer almi$ti, ama her $eyin sonu vardir, dizimiz malesef bitiyo :icon_sorr ama tadinda biraktiniz icin cok te$ekkurler !:img-wink:

unutulmaz bir dizi oldu !:happy0064

in$allah menekse ile halil den sonra boyle guzel dizilerle çali$maya devam edersiniz ! :good:

Ceren53
22-05-08, 23:12
Arkadaslar isn kötü yönüde su ki cumartesi fnal oynucaga gün eurovision varmis eeee netcez simdi... Mecbur diziyi izlicem ama mor ve ötesinede sms yagidircam artik... Keske ayni güne denk gelmeseydi su eurovisionu ertelesinler bir hafta.

MrLovegrove
22-05-08, 23:17
arkadaşlarımın tebrik mesajlarına aynen katılıyorum lakin aklımızda bir takım sorular var...eğer mih bölüm yorumlarının tamamını(hiç değilse bu başlık altındakileri) okuduysanız çoğumuzun dizinin bitiş nedeni ile ilgili şüpheleri var.siz ve oyuncular dizinin tek sezonluk olarak düşünüldüğünü söylemiştiniz pek çok kez...ama hani diyorum ki bunun diğer sebebi "reyting canavarı" olabilir mi?toygar ışıklı resmi sitesinde bu konuda sorulan bir soruya şöyle cevap vermişti:"istenen performans elde edilemedi mih için,bu yüzden erken bitiyor".bu konudaki görüşlerinizi çok merak ediyorum...

p.s.yanlış anlaşılmak istemem,ben "erken bitişi mih'in kötü bir dizi olduğu içindir" gibi bişey söylemek istemedim.ben mih'i çok seviyorum ve ikinci sezona da kalmasını,hikaye örgüsünde yarım kalan bazı şeylerin açıklığa kavuşmasını isterim demek istedim sadece:img-wink:

MiSz_CaniSi
22-05-08, 23:20
Arkadaslar isn kötü yönüde su ki cumartesi fnal oynucaga gün eurovision varmis eeee netcez simdi... Mecbur diziyi izlicem ama mor ve ötesinede sms yagidircam artik... Keske ayni güne denk gelmeseydi su eurovisionu ertelesinler bir hafta.

Ben sadece MOR VE OTESI ni izlerim gerisi Bos sonra oylamalar baslar oda zaten dizi btince yapiyorlar sanirim

bu arada Senaristlerimiz de gelmisler hosgelmisler
Bizlere Menekse mizi Halil in askini imkansiz asklarini tanittiniz bu muhtesem diziyi bize tanistirdiniz icin 1000 kere tesekur etsem azdir

suri06
22-05-08, 23:20
Bu diziyi ilk başından beri soluksuz izledim
nasıl gerildim nasıl üzüldüm sinir olduğum okadar cok yer olduki ama cok sevmişim
Cok güzel yazmışsınız ECE Hanım ellerinize sağlık
Bu aşk cok temiz ve cok saf yazılmış
Öyleki içimize yer etti valla Final olacağını duyduğumuzda nasıl üzüldük
Herşeye eylvallah dedik
Amam şimdi Halil Ölecek deniliyor bunu kaldıramıyoruz ki Finalin mutlu sonla bitmesini cok istiyorduk
İçimize su serpecek bizi rahatlatak hiçbişey söylemeyecekmisinz
ufacık bişey yeter

citir-bebeq
22-05-08, 23:29
Bende MeneKse Ile haLili hep basindan beri izliorum (:

Bence FinaLde haLil Ölmicek:)
Menekseye Cesaretli ve onu nekadar cok sevdigini gostercek..
Ölen bence Mithat Di :)

ay çarpması
22-05-08, 23:32
Ya inansammı inanmasammı
Şaşırdım doğrusu Dizinin senaristiyiz deyince
bize oyun oynamıyosunuz değilmi
eğer sizseniz cok sevindim bizleri dikkate alan önemsiyenlerin olmasına sevindim
küçük bir tüyo yok mu Halille ilgili

size büyük bir tüyo!. Cumartesi gecesi son bölüm unutulmaz olacak:happy0064

nagihan-n
22-05-08, 23:33
Bende MeneKse Ile haLili hep basindan beri izliorum (:

Bence FinaLde haLil Ölmicek:)
Menekseye Cesaretli ve onu nekadar cok sevdigini gostercek..
Ölen bence Mithat Di :)

Eğer Mithat ölse Meneksenin annesi babası ninesi niye üzülsün bu kadar..

Bence Yusuf da olabilir..yada Kadir :icon_sorr

Halil olsa resimlerde cenazde olmazdı...

Mustafa Kadir'e senin hesabını görücem falan diyordu..:icon_sorr

suri06
22-05-08, 23:38

Orası kesin Benim için unutulmaz olacak
heleki Halil ölürse
Şimdiden heyecanlandım valla

ssvshy
22-05-08, 23:42
Eğer Mithat ölse Meneksenin annesi babası ninesi niye üzülsün bu kadar..

Bence Yusuf da olabilir..yada Kadir :icon_sorr

Halil olsa resimlerde cenazde olmazdı...

Mustafa Kadir'e senin hesabını görücem falan diyordu..:icon_sorr

kadir ölmüyor cenazeyi taşıyanlardan biride kadir yusufada kimse bu kadar sakin olmaz bence aile dışında biri ninemin yüz ifadelerine bakın kendi kanından birine bu kadar sakin kalabilirmi

_artvin_
22-05-08, 23:43

bundan şüpem yok ama inşallah iyi anlamda unutulmaz olur ne olur imzama dikkatinizi çekerim diyeceğim çeksemde bir önemi yok çünkü yazdınız ve çekildi değil mi
ama ölmesin ya
birde herşey için teşekkürler 36 bölüm beni ağlatsanızda bazen kalbimi yerinden çıkartacak kadar heyecanlandım hatta bakamadığım zamanlar oldu ne oldu diye başkalarına sorduğum bize bu kadar güzel bir aşk hiikayesi zilettirdiğiniz için halilin sesinden hikayeelr dinlemek çok zevkliydi yada halilim menekşesini koklayarak sevmesi herşeye rağmen aşık herşeyin üstesinden geleceğini anlattınız ben bu diziyi çok sevdim diziye emeği geçen herkes umarın daha başarılı işlerde tekrar karşımızda olurlar ve zevkle izleriz benim tvde izlediğim tek dizidir menekşe ile halil
başarılı olacağına eminim ama yeni dizinizede başarılar diliyorum

ay çarpması
22-05-08, 23:45
arkadaşlarımın tebrik mesajlarına aynen katılıyorum lakin aklımızda bir takım sorular var...eğer mih bölüm yorumlarının tamamını(hiç değilse bu başlık altındakileri) okuduysanız çoğumuzun dizinin bitiş nedeni ile ilgili şüpheleri var.siz ve oyuncular dizinin tek sezonluk olarak düşünüldüğünü söylemiştiniz pek çok kez...ama hani diyorum ki bunun diğer sebebi "reyting canavarı" olabilir mi?toygar ışıklı resmi sitesinde bu konuda sorulan bir soruya şöyle cevap vermişti:"istenen performans elde edilemedi mih için,bu yüzden erken bitiyor".bu konudaki görüşlerinizi çok merak ediyorum...

p.s.yanlış anlaşılmak istemem,ben "erken bitişi mih'in kötü bir dizi olduğu içindir" gibi bişey söylemek istemedim.ben mih'i çok seviyorum ve ikinci sezona da kalmasını,hikaye örgüsünde yarım kalan bazı şeylerin açıklığa kavuşmasını isterim demek istedim sadece:img-wink:

menekşe ile halil sezona ilk başladığımızda bir yıllık bir proje olarak düşündük. Bunu samimiyetle söylüyorum.. Ama her diziye başlanırken en kötü ihtimallerle 13 bölüm tasarlanır.. En iyi tahmin bir sezon sürmesidir.. Eğer dizi çok yüksek raiting alırsa (bknz yaprak dökümü) hem kanal hem yapımcı firma dolayısıyla senaristler en az bir yıl daha sürmesini ister. Menekşe ile Halil sezona birinci olarak başladı. Ama Cuma günü prime time 2 dediğimiz ikinci kuşakta zorlu dizilerin bulunduğu bir günde kanalın önem verdiği ve iddialı bir dizi olarak yerini aldı.. Biz dizinin ilk bölümünü sizlerden önce izlediğimizde, bu dizinin raitingi ne olursa olsun şahane bir iş yaptığımızı düşünerek birbirimizi kutladık.. Gerçekten de sinema filmi gibi bir ilk bölümdü.. Başka bir dizinin belki 13 bölümü bizim ilk bölümümüzdü.. Sonrasında herkes hep birinci bölüm bekledi.. Menekşe ile Halil hikayesinin dinamiği bakımından sürekli sokaklarda geçen bir diziydi.. Ve iki yönetmen ve iki ekip çalışıyordu.. Hikayeyi daha yerleşik mekanlara taşımak zorundaydık. Bu da sizlerde bazı hayal kırıklıkları yarattı.. Özellikle "balcı ailesi" kısmı istediğimiz gibi gelişmeyince hikayenin bazı kollarından vazgeçmeye başladık.. Sonrasında hiç kötü bir raitingi olmadı.. bir dizinin başarılı sayılması için sadece raiting önemli değildir. share önemlidir.. Menekşe ile halilin share'i hep iyi oldu.. cuma ve cumartesi geceleri yoğun günler menekşe ile halil değişik kategorilerdeki frapan dizilerle karşı karşıya geldi ve başarıyla mücadele etti ve istediğimiz hikayeyi anlattık sayenizde.. Onun için bir dizinin bir yıl sürmesi başarısızlık değil aksine ciddi bir başarıdır.. 3 bölümde dizilerin kalktığı bu sezonda menekşe ile halil gerçekten izleyicinin hem gönlünde hem de hafızasında çok önemli bir yer aldı.. sizlere bir kere daha teşekkür ediyoruz.

bu mesajla bizim için yazan diğer arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum. Bu akşam benim için de değişik ve hoş bir sohbet oldu.. güzel dilekleriniz için yorumlarınız için teşekkürler

nagihan-n
22-05-08, 23:45
kadir ölmüyor cenazeyi taşıyanlardan biride kadir yusufada kimse bu kadar sakin olmaz bence aile dışında biri ninemin yüz ifadelerine bakın kendi kanından birine bu kadar sakin kalabilirmi

aa ben Kadiri görmemişim offf peki kim yaaa çatlıyıcammm:img-cray::img-cray:
.
.
Halilime bişe olmasın .....:img-cray:

Acaba Emineye ne oldu ???

MiSz_CaniSi
22-05-08, 23:51
aa ben Kadiri görmemişim offf peki kim yaaa çatlıyıcammm:img-cray::img-cray:
.
.
Halilime bişe olmasın .....:img-cray:

Acaba Emineye ne oldu ???

emine heralde diziden cikti
2-3 bolumdur dizide yok sanirim
sebnem de gereksiz di bence
onu da fazla on planda tutmuyorlar
unutuldu

ay çarpması
22-05-08, 23:56
emine heralde diziden cikti
2-3 bolumdur dizide yok sanirim
sebnem de gereksiz di bence
onu da fazla on planda tutmuyorlar
unutuldu

yeni tüyo: Emine ve Şebnem son bölümde var.. Emine de Şebnem de hikayenin başka yönlerini besliyorlardı.. Üstelik çok iyi oyunculuk izledik.. Bu hikayenin sadece iki kahramanı var gibi görünüyor ama Menekşe ile Halili anlatırken bir sürü hayata değdik geçtik..

kalanlar
22-05-08, 23:56
aslında yazmaya elim varmıyor ama bence ölen yusuf abidir...
yani istemiyorum ama ihtimaller bu doğrultuda gibi geliyor bana:icon_whis

her bölümünü zevkle izlediğim unutamayacağım bir dizi oldu öyle de kalacak:good:

Menekse&Halil
22-05-08, 23:57
sunu solemek ıstıorm aslnda cok kotu ama sanırım
HALİL&YUSUF ölüyo...

menekse de fragmanın snunda bz menekseyle haliliz askım askımız olmsz klcak felan dıoo bnce ksn halilimi öldrdüler 2 tabut war cnku bn 1 tane sanıodm ama deılmıs:(:img-cray::img-cray:

MrLovegrove
22-05-08, 23:59
menekşe ile halil sezona ilk başladığımızda bir yıllık bir proje olarak düşündük. Bunu samimiyetle söylüyorum.. Ama her diziye başlanırken en kötü ihtimallerle 13 bölüm tasarlanır.. En iyi tahmin bir sezon sürmesidir.. Eğer dizi çok yüksek raiting alırsa (bknz yaprak dökümü) hem kanal hem yapımcı firma dolayısıyla senaristler en az bir yıl daha sürmesini ister. Menekşe ile Halil sezona birinci olarak başladı. Ama Cuma günü prime time 2 dediğimiz ikinci kuşakta zorlu dizilerin bulunduğu bir günde kanalın önem verdiği ve iddialı bir dizi olarak yerini aldı.. Biz dizinin ilk bölümünü sizlerden önce izlediğimizde, bu dizinin raitingi ne olursa olsun şahane bir iş yaptığımızı düşünerek birbirimizi kutladık.. Gerçekten de sinema filmi gibi bir ilk bölümdü.. Başka bir dizinin belki 13 bölümü bizim ilk bölümümüzdü.. Sonrasında herkes hep birinci bölüm bekledi.. Menekşe ile Halil hikayesinin dinamiği bakımından sürekli sokaklarda geçen bir diziydi.. Ve iki yönetmen ve iki ekip çalışıyordu.. Hikayeyi daha yerleşik mekanlara taşımak zorundaydık. Bu da sizlerde bazı hayal kırıklıkları yarattı.. Özellikle "balcı ailesi" kısmı istediğimiz gibi gelişmeyince hikayenin bazı kollarından vazgeçmeye başladık.. Sonrasında hiç kötü bir raitingi olmadı.. bir dizinin başarılı sayılması için sadece raiting önemli değildir. share önemlidir.. Menekşe ile halilin share'i hep iyi oldu.. cuma ve cumartesi geceleri yoğun günler menekşe ile halil değişik kategorilerdeki frapan dizilerle karşı karşıya geldi ve başarıyla mücadele etti ve istediğimiz hikayeyi anlattık sayenizde.. Onun için bir dizinin bir yıl sürmesi başarısızlık değil aksine ciddi bir başarıdır.. 3 bölümde dizilerin kalktığı bu sezonda menekşe ile halil gerçekten izleyicinin hem gönlünde hem de hafızasında çok önemli bir yer aldı.. sizlere bir kere daha teşekkür ediyoruz.

bu mesajla bizim için yazan diğer arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum. Bu akşam benim için de değişik ve hoş bir sohbet oldu.. güzel dilekleriniz için yorumlarınız için teşekkürler

keşke mih ikinci sezona da kalsaydı...ben bu diziyi bir sene daha izlerdim ama dediğiniz gibi çok özenli ve bir o kadar da zahmetli bir iş.tadını damağımızda bırakarak ekrana veda ediyor:icon_sorr
ama mih'in de yaprak dökümü ve dudaktan kalbe gibi yeni sezon bölümlerinin çekilmesini isterdim...

Menekse&Halil
aklıma bsı gldı..
mstık bı shnede yrde yatıo
blkı de olenlerden bırısı mstıktır dıcem ama ıhtımal weremıorm kı onun cenazesnı ztn kaldırmazlar..

suphelerım halil&yusuf abm gbı ıns olenler onlar olmaz:img-cray::img-cray::img-cray:

90_SANEM_90
aşk-ı memnu adli bir dizi hazirliyormussunuz ...
hangi oyuncular oynicak yavas yavas belli oluyormu ????

Menekse ile Halil keske bir sezon daha devam etseydi ....niye bitiriyorsunuz ?

suri06
23-05-08, 00:01
aşk-ı memnu adli bir dizi hazirliyormussunuz ...
hangi oyuncular oynicak yavas yavas belli oluyormu ????

Evet ya bende cok merak ediyorum
Coklu aşk ilişkileri varsa baya bi ünlü isimler vardır herlde

berivan_
23-05-08, 00:01
yeni tüyo: Emine ve Şebnem son bölümde var.. Emine de Şebnem de hikayenin başka yönlerini besliyorlardı.. Üstelik çok iyi oyunculuk izledik.. Bu hikayenin sadece iki kahramanı var gibi görünüyor ama Menekşe ile Halili anlatırken bir sürü hayata değdik geçtik..

Ayiptir sormasi,tuyolarin saglam bir kaynaktanmi geliyor canim? yani cok konular var hala cevaplanmamis,cok azicik ustlerinden gectiler,baskada deginmediler.Son bölume onlari nasil yetistiricekler diye dusunurken simdi birde Emos ve kizinimida mi cikarticaklar önumuze,nekadar gereksiz sahneler olucak onlar yaw,bosa giden zaman olucak onlarin oldugu her sahne:img-cray: onlari kim ne etsin,Emos yapti bir hata bununda bedelini ödiyecek,daha neyimizie göstericekler onu yaw?hadi Sebnem'i anladim,sonucta Suheyla'gilde kaliyor o ama neden Emos?offff gelde sinir olma simdi aksam aksam:icon_evil

Zaten bir bölum sadece 1 saat bilemedin 85-90 dakika degilmi?nasil sikistiricaklar konulari o saate simdi,ayyyy geliyorlar bana aksam aksam soldan soldan:icon_sorr

Canim birde ben yalnis anlamis degilsem (yani daha yukaridaki yazdiklarini gördum)dizi ekibinden filanmisin sen?:icon_whis

ay çarpması
23-05-08, 00:05

berivan'a yanıttır

90_SANEM_90
23-05-08, 00:06
Menekse ile Halilin reytingi biraz daha fazla olsaydi devam edermiydi dizi ???
Yoksa yinede bitirirmiydiniz ???
Ya cok üzülüyorum bittiyine ... icim bi tuhaf oluyor ... cok alismistik ...

FEL!ADE
23-05-08, 00:12
. Bu hikayenin sadece iki kahramanı var gibi görünüyor ama Menekşe ile Halili anlatırken bir sürü hayata değdik geçtik..

eserinizin en büyük avantajiydi elbete, Menekse ile Halil in ana temasi ve Onlarin etrafindaki yan karekterlerin hikayeside ilgimi cok cekmisti.
cekmisti diyorum cünkü örnegin Yusuf karekterinin varligi beni basindan beri etkilemisti, gidisiyle konudaki daralmayida farkettim,. :icon_whis

Mustafa karekterinin baskinligi Yusuf un gidisinden sonra daha cok farkedildi. Oyuncunun performansi ve Sizin Mustafayi basarili anlatimiz ilgimi cekmisti.

Menekse nin ailesinin Halile olan yakinlasmasi, Kadir karekterinin degisimi cok güzel yansitildi.
sahsen son 10 bölüm öncesini büyük keyifle, merakla, basarili oyunculuklari izledim.

Menekse ile Halil yapimini izledigim icin sansliyim, bir cok diziden ayrilan farkli bir konuyu basariyla islediginiz icin tesekkür ederim.
özelikle ilk bölümlerin büyüsü, cekiciligi büyük sükse uyandirdi, o bölümlerdeki replikler ve ince doku mükemmeldi..!

Sizin basliga yazdiginiz zamani hatirladim ;)
diger yazan üyelerden farkli oldugunuz anlasilsada , izledigim hic bir dizinin senaristi foruma yazmadigi icin düsünemedim :)

Menekse ve Halil hikayesini nasil sonlandiracaginizi cok merak ediyorum, izleyelim görelim. umarim FINAL sonrasida burada bizimle olursunuz.

iyi geceler, keyifli yorumlar bye

90_SANEM_90
23-05-08, 00:13
Ece hanim buraya girip bizim sorularimizi cevaplandirdiyiniz icin size cok ama cok tesekküer ederim ... süpersiniz ya

ay çarpması
23-05-08, 00:17
Menekse ile Halilin reytingi biraz daha fazla olsaydi devam edermiydi dizi ???
Yoksa yinede bitirirmiydiniz ???
Ya cok üzülüyorum bittiyine ... icim bi tuhaf oluyor ... cok alismistik ...

önce aşk-ı memnu için yazdığına cevap vereyim: Oyuncular yavaş yavaş belli oluyor. Çok sevdiğiniz oyuncular da var yeni yeni tanışacağınız yüzler de var.. Temmuzun ikinci haftası çekim başlayacak, eylülün ilk haftası Kanal D ekranlarında olacak.

Raitingi yüksek olsaydı devam eder miydi?

bunu biraz önce bir arkadaşıma da anlattım. Menekşe kötü raitingler almadı. Aynı saatte en az 10 tane dizi yayınlanıyor.. Hepsinin birinci olması tabi ki söz konusu değil.. Menekşe ile Halil de ortalama olarak hep ilk beş içinde oldu bu da başarılı olduğunu gösterir.. Menekşe ile Halil içinde bol entrikanın olduğu bir dizi değildi.. Önünde engelleri olan tuzakları olan bir aşk hikayesi anlattık, onu da bir sezonda anlatmayı tercih ettik, bu bizim planımızdı.. İstediğimiz gibi de alnımızın akıyla anlattık zannediyorum.. :good:

ay çarpması
23-05-08, 00:24
eserinizin en büyük avantajiydi elbete, Menekse ile Halil in ana temasi ve Onlarin etrafindaki yan karekterlerin hikayeside ilgimi cok cekmisti.
cekmisti diyorum cünkü örnegin Yusuf karekterinin varligi beni basindan beri etkilemisti, gidisiyle konudaki daralmayida farkettim,. :icon_whis

Mustafa karekterinin baskinligi Yusuf un gidisinden sonra daha cok farkedildi. Oyuncunun performansi ve Sizin Mustafayi basarili anlatimiz ilgimi cekmisti.

Menekse nin ailesinin Halile olan yakinlasmasi, Kadir karekterinin degisimi cok güzel yansitildi.
sahsen son 10 bölüm öncesini büyük keyifle, merakla, basarili oyunculuklari izledim.

Menekse ile Halil yapimini izledigim icin sansliyim, bir cok diziden ayrilan farkli bir konuyu basariyla islediginiz icin tesekkür ederim.
özelikle ilk bölümlerin büyüsü, cekiciligi büyük sükse uyandirdi, o bölümlerdeki replikler ve ince doku mükemmeldi..!

Sizin basliga yazdiginiz zamani hatirladim ;)
diger yazan üyelerden farkli oldugunuz anlasilsada , izledigim hic bir dizinin senaristi foruma yazmadigi icin düsünemedim :)

Menekse ve Halil hikayesini nasil sonlandiracaginizi cok merak ediyorum, izleyelim görelim. umarim FINAL sonrasida burada bizimle olursunuz.

iyi geceler, keyifli yorumlar bye

bütün yorumlar için ben de çok teşekkür ediyorum.. Final gecesinden sonla benimle ve melekle randevunuz var heyecanla yorumlarınızı bekliyorum.. Bu forumda olacağız.. Bu gece bu keyifli sohbetler için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.. Hayatımda ilk defa bir foruma katılıp kendi dizimizle ilgili yorum yazdım, ama beni sizler tahrik ettiniz.. Menekşe ile Halilin finalinden sonra son kez sizlerle görüşmek üzere bu gece herkesi sevgiyle kucaklıyorum..
sevgiler,
cumartesi gecesi görüşmek üzere

ece yörenç

90_SANEM_90
23-05-08, 00:25
önce aşk-ı memnu için yazdığına cevap vereyim: Oyuncular yavaş yavaş belli oluyor. Çok sevdiğiniz oyuncular da var yeni yeni tanışacağınız yüzler de var.. Temmuzun ikinci haftası çekim başlayacak, eylülün ilk haftası Kanal D ekranlarında olacak.

Raitingi yüksek olsaydı devam eder miydi?

bunu biraz önce bir arkadaşıma da anlattım. Menekşe kötü raitingler almadı. Aynı saatte en az 10 tane dizi yayınlanıyor.. Hepsinin birinci olması tabi ki söz konusu değil.. Menekşe ile Halil de ortalama olarak hep ilk beş içinde oldu bu da başarılı olduğunu gösterir.. Menekşe ile Halil içinde bol entrikanın olduğu bir dizi değildi.. Önünde engelleri olan tuzakları olan bir aşk hikayesi anlattık, onu da bir sezonda anlatmayı tercih ettik, bu bizim planımızdı.. İstediğimiz gibi de alnımızın akıyla anlattık zannediyorum.. :good:

tesekkür ederim cevabiniz icin ... muhtesem bi hikaye anlattiniz ... onda hic süpheniz olmasin .... arti oyuncularda cok iyiydi.. hepsi cok iyi oynadilar ...

berivan_
23-05-08, 00:30
berivan'a yanıttır

Buraya bolca yaziyorum ama sizlerin dizinin senaristleri oldugunu tahmin edememistim dogrusu,kusura bakmayin:img-blush

Sunuda belirtmek isterim ki baktigim az cok turk dizileri, ki konular cogunlukla ayni oldugu icin,icimden bakmam gelmiyor,ama sizin yazmis oldugunuz dizi gercekten harikanin ötesi.Ters köse olmayi cok seven biriyimdir konu dizi izlemeye gelince acikcasi,yani o yuzden sizlere bunun icinde cok tesekkur etmek isterim.Gelicek bölumlerde neyin olucagini bilmememek,tahmin yurutmeye calismak cok eglenceli oluyor bence.Dizizinizin her bölumun heyecanla izledim,ve izledigim surece bana yasatmis oldugunuz tum duygular icin cok tesekkur ederim,gercektende muhtesem bir hikaye:good:

Hasan gibi babanin nasil var olabildigine inanmak cok zordu izlerken,yani icimden geleni saydim onu her izledigimde.Ama dunyada ki herkes ayni degildir malesef,cok bam baska insanlar vardir etrafimizda,Hasan gibi olanlarda vardir malesef.Ama M & H gercek hayata olan seyleri cok guzel bir sekilde anlati insanlara:good:

Ama keske merak ettigimiz,yani birazcik acikta kalan sorularada cevap alabilseydik,daha da iyi olurdu bence ozaman:img-wink:

Mesela Ahmet neden yaptigini yapti,onu hic bir zaman ögrenemiyecegiz herhalde...

Diger dizilerinize bakan biri degilimdir,itiraf edeyim:img-blush ama bundan sonra yeni yapimlarinizada bakmaya calisacim,bizlere bukadar muhtesem bir diziyi izleten sizlerin dizilerine tekrardan bakmak isterim....

Cok isterdim dizinin bitiminden önce Turkiye'ye gelipte sizleri sete ziyaret edip,hem oyuncular hemde siz senaristlerle resim filan cektirmeyi,cok guzel bir hatira olurdu,ama malesef ki dizi ben yaz tatiline Turkiye'ye gelmeden önce bitiyor dizi:img-cray:

Sevgilerimle Betül

Rüya
23-05-08, 00:37
Aaaa bende diyorum bu sayfalar nede böyle ilerlemis =))
Sevgili senaristlerimiz Ece Yörenç ve Melek Gençoglu forumumuza yazmis..
Iyiki geldiniz buralari takip ettiginizi gerçekten hiç bilmiyorduk :)
Avatariniz'da çok anlamli olmus gerçekten.. Imza ile gayet uyumlu :)
Ben suan aslinda neler yazicagimi bilemiyorum.. Gördügünüz gibi hepimiz tahminlerde bulunduk
kafayi yiyoduk resmen =)) 2.fragman geldi hepimiz costuk.. Suan sizin tüyolarinizi
okudum ve aklim hala karisik dogrusu.. Ama finalin müthis birsey olucagini belirtmissiniz..
Asla unutulmaz olucaginin zaten arkindaydik.. Bu dizi bizim için gerçekten çok özel..
1.bölümünden beri bukadar baglandigim ve ne olursa olsun kopamadigim tek dizi :good:
Öncelikle siz senaristlere gerçekten kocaman tesekkürler.. Bu dizi sayesinde çok
güzel dostluklar kuruldu..Menekse ile Halil bizim için çok özel kalicak..
Ikinizede helal olsun gerçekten müthis bir is çikardiniz :good:

&buraya gelip yazmanizda ayri bir güzel zaten..

Cumartesi görüsmek üzere :img-wink:bye

_evanescence_
23-05-08, 00:42
meraba arkadaşlar birşey sorucam ben fragmanı gördüm bu hafta final bölümüymüş menekşe ile halilin
dizi erken mi bitti bana mı öyle geliyor bitiş sebebini bilen biri bana da söyleyebilir mi acaba:icon_whisbye

gulcin01
23-05-08, 00:48
evet bende cok mutlu oldum sizin bu basliga yazmaniza hem hep takip ediyomusunuz cok mutlu oldum sizin dediginiz gibi cok ii oyuncular oynuyo o dizide cok guzel bi ikilide secmisiniz sedef avci&kivanc tatlitug dizi icin 2 iyi oyuncu tum oyuncularda super rol yapiyo heleki Hasan Küçükçetin super rol yapiyo az gulmedik :img-hyste cok iyi saglam oyuncular secisinz dizi icin yani diyecek soz yok (: [/B]

meraba arkadaşlar birşey sorucam ben fragmanı gördüm bu hafta final bölümüymüş menekşe ile halilin
dizi erken mi bitti bana mı öyle geliyor bitiş sebebini bilen biri bana da söyleyebilir mi acaba:icon_whisbye

evet erken biti onlar senaristler 1 sezonluk dizi olsun istemisler o yuzden yani final yaptilar ve tadinda kalsin diyee :kahve[/B]

MrLovegrove
23-05-08, 00:52
Üstelik oyunculuk kariyerimizde de yeri var Menekşe ile Halilin biliyorsunuz ilk bölümde "yengeler" olarak dizide oynadık.:img-hyste (Melek muhteşem bohça performansıyla benden rol çaldı ama neyse) Final bölümünde yine yengelerle bitirmek isterdik.. Hatta final karesi bizim yüzümüzde donsun istedik ama her nedense yönetmen istemedi. :img-hyste

inanır mısınız ben bunu tahmin etmiştim!
daha doğrusu melek hanımı yaprak dökümünde cevriye hanımın kaşık büyüsü yaptırdığı "büyücü teyze" olarak görünce zihnimde bir ışık çaktı!melek hanımı hatırlamıştım ama öbür yenge'nin siz olabileceğini de tahmin etmiştim!:img-heh::img-grin2

forever_bim
23-05-08, 02:03
Sevgili Ece Hanım;

Başlığınıza da yazdım buraya da yazıyorum, harika bir senaristsiniz tabii ki Melek Hanım da aynı şekilde. Pek çok dizinin ikinci sezonu beni kahrederken Yaprak Dökümü'nü başlardaki heyecanımla izliyorum hem de 75. bölümde olmamıza rağmen. Saçmalamadan gelmeyi başardınız buraya kadar hem de 3 güzel diziyi aynı anda yazarak. Bu her babayiğitin harcı değildir. Menekşe İle Halil'de öyle bir 25. bölüm yazdınız ki, öyle bir oynanıp öyle bir çekildi ki o bölüm, tecavüz sahnesinde kanımın bedenimden çekildiğini hissettim. Yaprak Dökümü'nden daha vurucu sezon finali yapan dizi olmamıştır kanımca. Eğer ki vaktiniz olursa hem kendi başlığınıza hem de Yaprak Dökümü forumunda da sizleri okumak isterim ve isteriz şahsen. Bir de size alkışlarımı göndermek istiyorum. Çünkü, nerdeyse tüm senaristler ultra sığ karakterler hatta karikatürler yaratıp kolay yoldan reytinge endekslenirken siz en zoru başarıp derinlikli karakter yazıp en kötü diye yola çıkanları (Yaprak Dökümü'nde Ferhunde, Dudaktan Kalbe'de Cemil) hepimize sevdirmeyi başardınız. Çok yetişkin aile tanıyorum, Yaprak Dökümü başlayacağı zaman "Aç kanalı Ferhunde başlıyor" diyorlar. :img-wink:

Menekşe İle Halil'in finali kaçmaz tabii ki. Tüm bu mesajım çok sevgili Melek Hanım için de geçerlidir. Menekşe İle Halil bitince nolur buralardan kopmayın.

Sevgimle...

x sinem x
23-05-08, 02:31
Ay inanmiyorummmm :img-swoon:img-swoon dizimizin senaristi(birisi :img-wink: ) basligimiza yazmiss :img-wink:

Ece hanimm öncelikle sizleri tebrik ediyorum bizlere böyle bir ask hikayesi izlettiginiz icin :img-in_lo ve MIH hayranlariyla sohbet ettigniz icin :good:
Hehe bir ilk gerceklesdi sanirim :img-hyste

Valla ben Ay yapimin üc dizisinide izliyorum..Hepsi birbirindn güzel..ama en cok hayran kaldigim tabi Menekse ile Halil :img-blush

Cumartesi aksamini cok mrkal beklioruz :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

_NEVZAT_
23-05-08, 12:30
Ay inanmiyorummmm :img-swoon:img-swoon dizimizin senaristi(birisi :img-wink: ) basligimiza yazmiss :img-wink:

Ece hanimm öncelikle sizleri tebrik ediyorum bizlere böyle bir ask hikayesi izlettiginiz icin :img-in_lo ve MIH hayranlariyla sohbet ettigniz icin :good:
Hehe bir ilk gerceklesdi sanirim :img-hyste

Valla ben Ay yapimin üc dizisinide izliyorum..Hepsi birbirindn güzel..ama en cok hayran kaldigim tabi Menekse ile Halil :img-blush

Cumartesi aksamini cok mrkal beklioruz :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:

ayneeeen...bnde inanamiyorum....Ece ve Melek hanim bende sizi tebrik etmek istiyorum.Gercekten cok güzel bir dizi....MENEKSE ILE HALIL yeri bambaska.
Bende Ay yapimin üc dizisini izliyorum ama dedigim gibi MENEKSE ILE HALIL'in yeri baskaaa...bitmesine cok üzgünüz.
InsaLLah mutlu son'la biter...HaLiLin ölmesini istemiyoruz!!!

Bu arada yeni sezon'da yeni dizi projesi de varmis....merakla bekliyoruz.
KIVANC TATLITUG bu projede yer alacakmi acaba?

ilkay_33
23-05-08, 12:37
ece hanım yine gelmiş :happy0064
burda hoşgeldiniz

dün akşamki yorumlarınızı okudum gerçekten tüyonuz bizi dahada çok heyecanlandırdı :img-cray: ama korkuyorum

nivea
23-05-08, 12:48
bütün yorumlar için ben de çok teşekkür ediyorum.. Final gecesinden sonla benimle ve melekle randevunuz var heyecanla yorumlarınızı bekliyorum.. Bu forumda olacağız.. Bu gece bu keyifli sohbetler için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.. Hayatımda ilk defa bir foruma katılıp kendi dizimizle ilgili yorum yazdım, ama beni sizler tahrik ettiniz.. Menekşe ile Halilin finalinden sonra son kez sizlerle görüşmek üzere bu gece herkesi sevgiyle kucaklıyorum..
sevgiler,
cumartesi gecesi görüşmek üzere

ece yörenç

sevgili ece hanım ben hatay'da yaşıyorum ve mih'i aşladığı ilk günden beri takip ediyorum. final bölümüyle ilgili çok acaip tespitlerim var :) buraya yazıcam sizde okuyun lütfen ne kadarı tutucak çok merak ediyorum..

bikere menekşe'nin fragmandan da anlaşılabileceği üzere hamile olduğunu düşünüyorum bosna sahnelerinde.
cenaze sahnesine gelirsek, bence mustafa meyhane'de menekşe'yi öldürmek isterken halil önüne atlıyor ve halil vuruluyor. Mithat ta semayı ve halil'i korumak için atlıycaktır o da vuruluyor. Ve böylelikle acaba kim öldü diye biz bekleken büyük ihtimalle önce mithat'ın fotosunu görücez tabutun üstünde daha sonra da Halil'in fotosu.

Ama böyle bi son seyirciyi üzeceği için Halil'i de kendi cenazesine getirip menekşe'yle bir hayal konuşması yaptırmanızı bekliyorum.. (olur ya hani öyle) :) Böyle gökyüzüne bakmalar falan olacaktır gibi.

Bosna sahneleri de aslında hayal tabii... Menekşe dediğim gibi hamile. sanıyorum son cümle de menekşe'nin fragmanda ağlamaklı bir şekilde söylediği "Biz Menekşeyle Haliliz aşkım.. Aşkımız ölümsüz kalacak." cümlesi olacak. Sonra da ninni başlar ve biz ağlamaya başlarız küçük TV'lerimizin başında...

Tahminlerim bu kadar bakalım kaçı tutacak.. Tekrar tebrikler size şahane işler yapıyorsunuz...

_NEVZAT_
23-05-08, 13:04
yaa ben hic bisey anlamiyorum...yarin aksama kadar da nasil sabir edecegim bilmiyorum.
Az önce 36.bölüm'den bir fotograf gördüm....ya sadece bitane cenaze de degiL...iki cenaze kalkiyor.
HaLiL'de Menekse'nin yaninda...sirtinda o ilk bölümdeki cantasi.
Ama ruh gibi duruyor,....:img-cray:
Offf...hem yarin olmasini,hemde hic bitmesin istiyorum.

selen_lin
23-05-08, 14:18

eyy Allahım sadce yarım saat arayla neler kacırmısım ya ınanamıyorum yasasın yarın yıne gıreceklermıs ayy nasıl mutlu oldum okuyunca hıc ıhtımal vermezdım gırıceklerde ekıpten bırılerıyle demırtaslarında senarıstlerınden bırıyle konusabılecegımıze
asıl bız onlara teskkur edrız gelıp konustukları ıcın ve boyle bı dızı yarattıkları ıcın ne dıyım:happy0064

_evanescence_
23-05-08, 14:50
evet bende cok mutlu oldum sizin bu basliga yazmaniza hem hep takip ediyomusunuz cok mutlu oldum sizin dediginiz gibi cok ii oyuncular oynuyo o dizide cok guzel bi ikilide secmisiniz sedef avci&kivanc tatlitug dizi icin 2 iyi oyuncu tum oyuncularda super rol yapiyo heleki Hasan Küçükçetin super rol yapiyo az gulmedik :img-hyste cok iyi saglam oyuncular secisinz dizi icin yani diyecek soz yok (: [/B]

evet erken biti onlar senaristler 1 sezonluk dizi olsun istemisler o yuzden yani final yaptilar ve tadinda kalsin diyee :kahve[/B]

çok teşekkürler tadında bırakılması iyi olur bencede birçok güzel dizi iyi gidiyo diye devam ettirilip ne hallere geldi ama biraz erken geldi bana:D çok güzel ve kaliteli bir dizi bye

menekse-halil
23-05-08, 14:53
okuduklarıma hala inanamadımmm ece ve melek hanm burdalar (:
önceki msjlarınıza baktm halil ölmicekk inşallahh (:
sizleri tebrik ederimmm (:
gerçekten harikasınız tüm 36 bölüm boyunca ekrana bağladınız o güzelll dizimizlee (:
bu arada arkdaşlar menekşem prensesimmm derya baykalın programında konukk bilmienlere duyrulur
orda dediki mıstık ölücekk (:
ama dierini söylemedii ..
gülerek konuşuyodu bence halil ölmicek inşallah (:

MrLovegrove
23-05-08, 15:16
sevgili ece hanım ben hatay'da yaşıyorum ve mih'i aşladığı ilk günden beri takip ediyorum. final bölümüyle ilgili çok acaip tespitlerim var :) buraya yazıcam sizde okuyun lütfen ne kadarı tutucak çok merak ediyorum..

bikere menekşe'nin fragmandan da anlaşılabileceği üzere hamile olduğunu düşünüyorum bosna sahnelerinde.
cenaze sahnesine gelirsek, bence mustafa meyhane'de menekşe'yi öldürmek isterken halil önüne atlıyor ve halil vuruluyor. Mithat ta semayı ve halil'i korumak için atlıycaktır o da vuruluyor. Ve böylelikle acaba kim öldü diye biz bekleken büyük ihtimalle önce mithat'ın fotosunu görücez tabutun üstünde daha sonra da Halil'in fotosu.

Ama böyle bi son seyirciyi üzeceği için Halil'i de kendi cenazesine getirip menekşe'yle bir hayal konuşması yaptırmanızı bekliyorum.. (olur ya hani öyle) :) Böyle gökyüzüne bakmalar falan olacaktır gibi.

Bosna sahneleri de aslında hayal tabii... Menekşe dediğim gibi hamile. sanıyorum son cümle de menekşe'nin fragmanda ağlamaklı bir şekilde söylediği "Biz Menekşeyle Haliliz aşkım.. Aşkımız ölümsüz kalacak." cümlesi olacak. Sonra da ninni başlar ve biz ağlamaya başlarız küçük TV'lerimizin başında...

Tahminlerim bu kadar bakalım kaçı tutacak.. Tekrar tebrikler size şahane işler yapıyorsunuz...

aslında ben buraya bir daha tahmin yazmayı düşünmüyordum çünkü finale çok az zaman kaldı ve o kadar çok tüyo aldık ki...ama artık dayanamıyorum!

işte benim final tahminim:
mustafa hastaneden kaçtıktan sonra bir polisi öldürüp onun giysileri ve tabancasını alır(bunu zaten biliyoruz tabi).bu sırada menekşe hamile olduğunu öğrenir ve bunu halil'le paylaşır.çok sevinen halil haberi bütün ailesine duyurur ve bir kutlama yemeği organize eder.

lakin bu arada mustafa'nın kaçtığı haberini de komiser halil'e söylemek istemez ama zeynep'e söyler.zeynep mithat'tan intikamını almak için yanıp tutuşmaktadır ve bunu nasıl yapacağını düşünürken fırsat kapısına gelir...mustafa zeynep'in evine gelmiştir yine ve yardım istemektedir(daha doğrusu zeynep'i yardım için zorlamaktadır).

zeynep de mustafa'yı kendi çıkarı için kullanmaya karar verir ve mithat'ın ailesiyle(aynı zamanda halil ve menekşeyle) kutlama yemeği yedikleri restaurantın yerini söyler.mustafa da bunun üzerine(ne yazık ki) restaurantı basar.silahını önce halil'e doğrultur ama mithat onun önüne atlar ve kurşunu o yer.lakin mustafa silahını bir kez de menekşe'ye doğrultur ve onun da önüne halil atlar.

mithat olay yerinde ölür ama halil ağır yaralanır.bu sırada halil'in yanına(yani restauranta) gitmek için yola çıkan komiser ömer ve ekibi olay yerine bütün bu olup bitenden sonra yetişir.fakat kaçmaya çalışan mustafa'yı komiser ömer vurur ve mustafa da olay yerinde ölür(nihayet!).

bebek haberinin sevinci kurasğında kalan menekşe ve ailesi(ve tabi ki sema) olup bitenden dolayı şoka girerler.özelikle menekşe ve sema'nın acıları tahmin edilemez düzeydedir.mustafa gene yapmıştır yapacağını...:img-cray:

bu sırada halil komdadır ve durumu kritiktir.halil korkunç bir rüya görür:halil ve mithat ölmüştür...cenazeleri yapılmaktadır.halil önce mithat'ın tabutunu sonra da kendi tabutunu ve başında ağlayan menekşe'sini görür.:img-cray::icon_sorr

halil birden anlar bunun bir rüya olduğunu,ama o kadar gerçekçidir ki...halil kendisi için hayata bağlanan menekşe'sini ve daha yeni bulduğu annesini bırakmak istemez...daha menekşe'sini bosna'ya götürecektir,hep bahsettiği memleketine.

halil kendini menekşe'ye anlattığı mostar köprüsünde görür birden ve menekşe'ye cesaretini kanıtlamak için atlar o köprüden!...ve birden gözlerini açar!:happy0064

halil artık hayata dönmüştür!:happy0064menekşe'si ve annesini alıp bosna'ya gider.menekşe çocuğunu bosna'da doğurur.ve SONSUZA KADAR MUTLU OLURLAR!:happy0064:good:

p.s.bu hikayede yusuf ve lale mevzularından bahsedemedim kusura bakmayın:img-wink: çünkü benim için en önemli olan şey MENEKŞE İLE HALİL!

menekse-halil
23-05-08, 15:18
derya hanm kim ölüyor dedi...
oda söyliemem filan yaptı ama mıstık ölüyor dedi ikinci kişiyi söylemedi ama (:
ama halil deil gülerek konuşuyo azda olsa belli ederdi gibime gelio...
halil deil bence dierii..

ilkay_33
23-05-08, 15:20
derya hanm kim ölüyor dedi...
oda söyliemem filan yaptı ama mıstık ölüyor dedi ikinci kişiyi söylemedi ama (:
ama halil deil gülerek konuşuyo azda olsa belli ederdi gibime gelio...
halil deil bence dierii..

e zaten mustafa haricinde 2 kişi değilmiydi yani
cenaze töreninde 2 tabur vardı
bunların ikisinden birinin mustafa olma ihtimalini hiç saymadık çünkü hiçkimse onun cenazesinde bulunmak istemezdi

menekse-halil
23-05-08, 15:23
mıstığın zaten öldüğü fragmanda gözüküyoduu ...
sedefte söyledii...
msıtık fragmanda silah doğrultuyu ...orda bence halil doğrultuyo ama mithat atlıyo gibime gelio mithat ve mıstık ölen bence...
evet msıtığın cenazesinde katılmazlar...
beraber oldukları için cenazeleri beraber defnediliyo olabilr..
önde taşınan tabut mithatın arkadaki mstığın gibi bilmiyorum..

ilkay_33
23-05-08, 15:25
sedefte söyledii...
msıtık fragmanda silah doğrultuyu ...orda bence halil doğrultuyo ama mithat atlıyo gibime gelio mithat ve mıstık ölen bence...

hiç öyle olduğunu sanmıyorum çünkü mıstık kimki cenazesine katılsın bizimkiler
o kadar kötülük yapmış bide hayrına dua mı edecekler hayatta inanmam buna
ben şöyle diyorum mustafanın dışında 2 cenaze daha var
ma gerçekmi rüyamı bilemem resimlere bakarak diyorum ben bunu

selen_lin
23-05-08, 15:25
aslında ben buraya bir daha tahmin yazmayı düşünmüyordum çünkü finale çok az zaman kaldı ve o kadar çok tüyo aldık ki...ama artık dayanamıyorum!

mustafa hastaneden kaçtıktan sonra bir polisi öldürüp onun giysileri ve tabancasını alır(bunu zaten biliyoruz tabi).bu sırada menekşe hamile olduğunu öğrenir ve bunu halil'le paylaşır.çok sevinen halil haberi bütün ailesine duyurur ve bir kutlama yemeği organize eder.

lakin bu arada mustafa'nın kaçtığı haberini de komiser halil'e söylemek istemez ama zeynep'e söyler.zeynep mithat'tan intikamını almak için yanıp tutuşmaktadır ve bunu nasıl yapacağını düşünürken fırsat kapısına gelir...mustafa zeynep'in evine gelmiştir yine ve yardım istemektedir(daha doğrusu zeynep'i yardım için zorlamaktadır).

zeynep de mustafa'yı kendi çıkarı için kullanmaya karar verir ve mithat'ın ailesiyle(aynı zamanda halil ve menekşeyle) kutlama yemeği yedikleri restaurantın yerini söyler.mustafa da bunun üzerine(ne yazık ki) restaurantı basar.silahını önce halil'e doğrultur ama mithat onun önüne atlar ve kurşunu o yer.lakin mustafa silahını bir kez de menekşe'ye doğrultur ve onun da önüne halil atlar.

mithat olay yerinde ölür ama halil ağır yaralanır.bu sırada halil'in yanına(yani restauranta) gitmek için yola çıkan komiser ömer ve ekibi olay yerine bütün bu olup bitenden sonra yetişir.fakat kaçmaya çalışan mustafa'yı komiser ömer vurur ve mustafa da olay yerinde ölür(nihayet!).

bebek haberinin sevinci kurasğında kalan menekşe ve ailesi(ve tabi ki sema) olup bitenden dolayı şoka girerler.özelikle menekşe ve sema'nın acıları tahmin edilemez düzeydedir.mustafa gene yapmıştır yapacağını...:img-cray:

bu sırada halil komdadır ve durumu kritiktir.halil korkunç bir rüya görür:halil ve mithat ölmüştür...cenazeleri yapılmaktadır.halil önce mithat'ın tabutunu sonra da kendi tabutunu ve başında ağlayan menekşe'sini görür.:img-cray::icon_sorr

halil birden anlar bunun bir rüya olduğunu,ama o kadar gerçekçidir ki...halil kendisi için hayata bağlanan menekşe'sini ve daha yeni bulduğu annesini bırakmak istemez...daha menekşe'sini bosna'ya götürecektir,hep bahsettiği memleketine.

halil kendini menekşe'ye anlattığı mostar köprüsünde görür birden ve menekşe'ye cesaretini kanıtlamak için atlar o köprüden!...ve birden gözlerini açar!:happy0064

halil artık hayata dönmüştür!:happy0064menekşe'si ve annesini alıp bosna'ya gider.menekşe çocuğunu bosna'da doğurur.ve SONSUZA KADAR MUTLU OLURLAR!:happy0064:good:

p.s.bu hikayede yusuf ve lale mevzularından bahsedemedim kusura bakmayın:img-wink: çünkü benim için en önemli olan şey MENEKŞE İLE HALİL!

süper bi tahmin olmuş ne dıyım ellerıne saglık keske senaryonun sonunu bıze yazdırsaldı ben sahsen mustafayı tıren raylarının uzerıne baglayıp trenle ezılmesını ısterdım :icon_whissaçmaladım yıne ama saka bı yana bu bolumde en cok mustafanın ölmesıne sevınıcem yazdıgın tahmın cok mantıklı ve super canım umarım dedıgın gıbı olur ters kose olmayız gercekten menekselı ve hallılı mutlu super bı fınal ızlerız

menekse-halil
23-05-08, 15:28
hiç öyle olduğunu sanmıyorum çünkü mıstık kimki cenazesine katılsın bizimkiler
o kadar kötülük yapmış bide hayrına dua mı edecekler hayatta inanmam buna
ben şöyle diyorum mustafanın dışında 2 cenaze daha var
ma gerçekmi rüyamı bilemem resimlere bakarak diyorum ben bunu

mıstık dışında iki cenaze deil bence bilmem bana öyle gelmedi...
toplam mıstıkla beraber iki cenaze tahminim..
bende mıstığın cenazesine katılıyorlar ona dua edicekler demedim !
bunların gittiği mithatın cenazesi gibi geliyor.
ikisinin cenazesi bir olduundan mıstığnkindede bulunmuş oluyorlar dolayısıyla..

ilkay_33
23-05-08, 15:30

vayy be süper bi şey olmuş ki zaten en başından beri böye olmasını ummuştuk hepbirlikte sen parçaları birleştirmişsin ve tamamlamışsın eksik yerleri
köprüden atlayıpda uyanma sahnesi çok iyi olur tam suya atladığı an menekşe bağırıyor haliiil diye ve halil gözlerini açar ve menekşe başucunda halil demektedir

MrLovegrove
23-05-08, 15:33
süper bi tahmin olmuş ne dıyım ellerıne saglık keske senaryonun sonunu bıze yazdırsaldı ben sahsen mustafayı tıren raylarının uzerıne baglayıp trenle ezılmesını ısterdım :icon_whissaçmaladım yıne ama saka bı yana bu bolumde en cok mustafanın ölmesıne sevınıcem yazdıgın tahmın cok mantıklı ve super canım umarım dedıgın gıbı olur ters kose olmayız gercekten menekselı ve hallılı mutlu super bı fınal ızlerız

inşallah öyle olur,yani ece hanim da dedi "unutulmaz bi final olacak" diye
ama "unutulmaz"'dan kastı halil'in ölümü olmamalı!:img-cray:

suri06
23-05-08, 15:35
MrLovegrove inanki süper olmuş tek isteiğimiiz bu
bende son fragmanı izledikten sonra aynı şeyi tahmin ettim
Halil tam köprüden atlarken ekran kararıyo ya dedim şimdi burda gözlerini açacak ve uyanacak komadan cıkacak

eSzra_
23-05-08, 15:35
Ben neler kaçirimis ya ece yörenç ve melek gençoğlu buraya gelmis
ve finalden sonra yine geleceklermis çok sevindim aslinda pek tiyo vermediler ama güzel bir final olacagi beli ama neolur halil ölmesin gerçekten kaç gundur ne olabilir kim ölebilir hayalmi degilmi diye kendimi yedim bitirdim:img-cray:
buarda sedef avci tiyo vermis o tiyo ne bende merak ettim simdi.
MrLovegrove senaryon harika canim umarim senin yazdiklarinin bir cogu çikar:img-wink:

özlem34
23-05-08, 15:37
Ne dedi tüyo olarak
içimizi rahatlatan tek şey Halilin ölmeyeceği haberi

ben aslinda hergün izlerim programi, tamda bugün basini kacirdim, son yarim saatini görebildim..
emailler gelince sedefi sIkIstirdi Derya hanim.. mustafanin ölecegini söyledi, bunu hepimiz tahmin ediyoduk zaten sanirim..
'öbürü..' diye sordu sonra derya hanimiz.. o da gülümsedi.. '..öbürüüüü... yok onu söylemicem..' dedi.. ama bence icimiz rahat olsun.. bisii olmaz, yüzündeki ifadesi bana öyle geldi..;)

menekse-halil
23-05-08, 15:39
ben aslinda hergün izlerim programi, tamda bugün basini kacirdim, son yarim saatini görebildim..
emailler gelince sedefi sIkIstirdi Derya hanim.. mustafanin ölecegini söyledi, bunu hepimiz tahmin ediyoduk zaten sanirim..
'öbürü..' diye sordu sonra derya hanimiz.. o da gülümsedi.. '..öbürüüüü... yok onu söylemicem..' dedi.. ama bence icimiz rahat olsun.. bisii olmaz, yüzündeki ifadesi bana öyle geldi..;)

evett aynen bende öyle düşünüyrumm (:
inşallah hiç bişi olmuycak halilimizede menekşemle halilimizin aşkınada (:
dizi devam etseydi daha güzell günler bekliyodu ama bu son bölüme kadar mıstık kaçtı biz kovaladık (:
olsun sonunda menekşemler kazanıcak inşallahh (:

ilkay_33
23-05-08, 15:41
evett aynen bende öyle düşünüyrumm (:
inşallah hiç bişi olmuycak halilimizede menekşemle halilimizin aşkınada (:
dizi devam etseydi daha güzell günler bekliyodu ama bu son bölüme kadar mıstık kaçtı biz kovaladık (:
olsun sonunda menekşemler kazanıcak inşallahh (:

ayhh hiç sorma ya neydi o öyle mustafa değil bildiğin bi çekirge :img-hyste
aslına bakarsanız ben dizi bittikten sonra mustafayı bile özlerim :img-hyste

eSzra_
23-05-08, 15:43
Aaaa demek mustafa öluyor içimden göbek atmak geliyor simdi.
çok uzun bekledik mustafanin gebermesi demek finalde ölecek.
ama halil ölmemeli yoksa butun sevincim bosa gider finalde.
ah ah bir gun kaldi bir gun sabirsizlikla bekliyorum inanin.

Rüya
23-05-08, 15:43
MrLovegrove Süpersin canim ya :happy0064:happy0064
Okadar zevkle okudumki.. Gerçek özeti okuyormus gibi oldum..
içim gitti resmen.. Insallah hersey senin dedigin gibi our.. :happy0064
Bu arada.. yarin final =(( Resmen bitiyor dizimiz.. =((

menekse-halil
23-05-08, 15:45
evet aslında diziye sürükleyen mıstık-tı... en kızdıranda oyduu ama hepsi özleticek kendini.. keşke bitmesey-di ama artık elden kimsenin bişi gelmiyo :(

arzu_
23-05-08, 15:46
sedefte söyledii...

canım iyide birisi mithat diğeri mustafa olursa mantıklı düşünecek olursak menekşenin annesi ve ninesi niye ağlansınki dimi ama?? masa kalabalık halil değilse eğer vurulan ikinci kişi (ki bence o gibi) aileden biridir..keşke hasan olsa :img-hyste
ya bu arada şu iki tabutun olduğu resmi ben göremedim :img-blush nerde bulurum??

menekse-halil
23-05-08, 15:49
annesi ve ninesi ayni menekşem gibide ondan (:
bilmem belkide bana öyle gelmiştir (:
menekşe ile halil bölüm resimlerinde koynuşlar arkadaşlar (: orada bulabilirsin

MrLovegrove
23-05-08, 15:50
yaw çok teşekkür ederim:blush:
bu kadar övgü alacağını bilseydim ilk aklıma geldiğinde yazardım bu senaryoyu:img-wink:
ama sedef'imi kaçırdım ya şu programda ona çok üzülüyorum:img-cray:
inşallah programın tamamını izleyen birileri varsa akşama yazar sedef'in ne dediğini:icon_sorr

.:ülkü:.
23-05-08, 15:51
MrLovegrove cok güzel yazmissin yaa
okurken böyle icim bu tuaf oldu, gözlerim doldu
insallah senin dedigin gibi olur hersey öyle olmasini okadar cok istiyorumki :icon_sorr

arzu_
23-05-08, 16:01
annesi ve ninesi ayni menekşem gibide ondan (:
bilmem belkide bana öyle gelmiştir (:
menekşe ile halil bölüm resimlerinde koynuşlar arkadaşlar (: orada bulabilirsin

aslına bakarsan hepimizde halil olmasında kim olursa olsun derken bi yandanda acaba halilmi ki diye düşünmekten artık hatları karıştırır olduk..resmi gördüm, hasan olsa demiştim mesela bende hasan tabutu omuzlamış olduğuna göre :img-pilot fragmanda menekşe mostar köprüsünde laynızken çok hüzünlü çok düşünceli yaa o anı gördüğünden beri hep halil ölüyo diye düşünmekten kendimi alamıyorum yaaa

menekse-halil
23-05-08, 16:01
değindiği konuları aklıma geldiğince anlatım (:

sedef evi çok özlemiş programda genelde mutfak tarafında oldu ordaki hanıma yardım etti (:
evde zaman geçirmeyi çok özlediğini söyledi.. (:
eşi kıvançla birlikte (:
çünki ikiside çok yoğun çalışıyorlarmış. zaman bulamıyorlarmış pek ..
kıyafet hakkında biraz konuştular..
dizi hakkında konuştular.
derya hanm dedi eşin kıvanç dizideki halili kıskanıyormu peki die (:
hayır dedi (: çok iyi arkadaşlıkları bazen ben onları kıskanıyorum diyor prensesim (: :love05:

işte izliyenlerden mailler filan geldi diyorlar diziyi severek izliyoruz filan oda onları sevdiğin filan söyledi (:

final bölümü hakkında klouştu çekerken çok duydulandıkları sahneler olduğunu söyledi ..

ve sordu derya hanm kim ölüyor die iki kişi olduğu belliydi...

söyliyemem filan oldu ilk başta ama sonra tekinin mustafa olduğunu söyledi..
diğer ikinci kişiyi söylemedi ama ...

ama moral olarak söylerken gayet iyidi (:
yani halil değil gibi bi izlenim uyandırdı

sonra dizi oyuncularını çok takdir etti hepsi birbirinden iyi oyuncular diye onlarla çalıştığı için çok mutlu olduğunu söyledi (:

yıldız kültür hakkında konuşuyorlardı ki dedi ''onu çok seviyorum hatta tüylerim diken diken oldu'' :love05:

çok tatlıydııı ya (:

jetgiltooh
23-05-08, 16:02
Menekşe ile Halil dizisi çok ilginç,şaşırtıcı,güzel ve bir o kadar da iltiffaklıydı.Menekşe ile Halil dizisini son bulmasına çok üzüldüm.Ancak Menekşe ile Halil dizisinin son bölümünü çok merak ediyorum.

eSzra_
23-05-08, 16:06
birir demisti 3 cenaze olacak diye.
dogrumu bilmiyorum ama daha yeni ögrendik mustafa ölecek. Yani mustafa ,halil ve mithat ölecek Ama umarim halilin ölmesi sadece bir ruyadir. Gerçekten finali okadar merak ediyorumki artik bekliyemiyorum. Hemen yarin olsun istiyorum ama bir yandan da istemiyorum final olacak diye:img-cray:

menekse-halil
23-05-08, 16:09
birir demisti 3 cenaze olacak diye.
dogrumu bilmiyorum ama daha yeni ögrendik mustafa ölecek. Yani mustafa ,halil ve mithat ölecek Ama umarim halilin ölmesi sadece bir ruyadir. Gerçekten finali okadar merak ediyorumki artik bekliyemiyorum. Hemen yarin olsun istiyorum ama bir yandan da istemiyorum final olacak diye:img-cray:

sedef avcıya sorulan soruda cvp'ı biri mustafa dedi.. dierini söylemedi demekki iki kişi ;)
inşallah ruya'dır evett (::img-in_lo
sedefimm çok tatlıydı ya (: canmmm benmm bitanemm :love05:

x sinem x
23-05-08, 16:12
MrLovegroove canim senayon müthis yaa:good::good:
bend asaga yukari öyle tahmin etmistim :img-wink:

ya sedef programa katilmis..inamiorum yaa:img-cray::img-cray: arada bi bakarm ben o programa kimlr var diy...sevdigim oyuncular varmi diye :img-cray::img-cray:
OFff insallah nette bularim

menekse- halil saol cnm anlatigin icin ..insallah Halil degildir:img-cray::img-cray:
ya bnd her gün karar dgistiriorum ..ama bu seferde halil ölmeyecek galiba:img-hyste

Neyse son 30 saat :love05::love05:

eSzra_
23-05-08, 16:12
sedef avcıya sorulan soruda cvp'ı biri mustafa dedi.. dierini söylemedi demekki iki kişi ;)
inşallah ruya'dır evett (::img-in_lo
sedefimm çok tatlıydı ya (: canmmm benmm bitanemm :love05:
hmm demek iki ozaman biri mustafa diyeride mithat?
insallah halile birsey olmaz insallah MrLovegrove dedigi gibi güzel unutulmaz bir final olur. meyerse ben menekse ile halile nekadar baglanmisim simdi anliyorum bitecegini bildigim için :img-cray:

ilkay_33
23-05-08, 16:13
koskoca 36 bölüm
eylülde başlayıp mayısta son bulan bir efsane
aslında veda yazısı yazmak istemem hiçde sevmem,zaten bu yazdığım vedada değil...çünkü biliyorsunuz ki onlar bizim efsanemiz ve hep öyle kalacaklar.bundan 2 yıl sonra 3 yılsonra belkide 10 yıl sonra bile dizimizi hep iyi sözlerle güzel sözlerle anacağız.
menekşe;duruluğunla sadeliğinle saflığınla ve o bitmek tükenmek bilmeyen sevginle bizi kendine hayran bıraktın.sen bizim güzellik abidemizsin,yıllar geçsede üzerinden aşk dendiğin akla geln ilk isimlerden biri olarak kalacaksın
halil;senin için ne dense ne söylense az kalır.her MENEKŞEM dediğinde gözlerinin içindeki o sevgi o pırıltı bizi bizden alıp götürdü.menekşeye olan bağlılığın ona her daim destek oluşun bize aşkı tekrar sevdirdi.
ninemiz:o hep dediğimiz gibi her evde bulunması gereken bir nie,mülayimliği,anlayışlı olması,her olaydan mutlaka ders çıkartması,ve her olayda her kişiye söylenecek mutlaka bir sözü olması...senden çok şey öğrendik yıldız kültür.senide çok özleyeceğim:img-cray:
yusuf abimiz;diziden ayrılman hepimizi çok üzmüştü.sen en zor anında menekşe sahip çıktın,ölümden dönmesini sağladın.öyle bir babanın nasıl olurda senin gibi iyi bir oğlu olur forumca şaştık kaldık...
kadir;ilk başlarda elime verseler seni öldürebilirdim.o gözlüğü takışın öyle havalı havalı ortalarda gezişin,kardeşini değilde elin oğlunun tarafını tutuşun taaam,çüsss,aloo deyişin herşeyinle senden nefret etmeme sebep olmuştun...ama doğru yolu buldun sende :img-wink: o günden beri bir numaralı adamımsın senide çok özlicem :icon_sorr
lale;senin için ne kadar üzüldüğümü tüm çevrem ve forum arkadaşlarım bilir.bi gün göremedi şu kız diyip durdum hep.ama umarım finalde mutlu bir lale görürüz.:img-wink:
süheyla;baskı görmen ve dayak yemen...bu olaylar her yaşandığında yanında olsamda sarılsam dedim hep içimden.ama hemcinsim olduğun için sevdiğimden değil:img-hysteson bölümlerde çok kızmaya başlamıştım sana finalde ne olur bilmiyorum ama umarım laleyebiraz daha insaflı davranırsın.
sema;sonradan katılmasına rağmen içimde çok büyük bir sevgi edindin.halili benimseyişin oğlunu korumaya çalışman inan her dakika gözlerim dolu dolu izledim.

ömer komiser;bazı konularda çok yavaşsın ömer abi :img-tomat mustafayı bi türlü zamanında yakalayamadın.ama menekşeyi buldun.:img-wink:severim senide az buçuk :img-hyste

zeynep;nam-ı diğer marul kafa,yada menekşenin deyimiyle HOTOS KAFA :img-hyste her ne kadar kızsamda çok hoş bir bayansın.umarım halilden umudu kesip kendine helal süt emmiş bir işadamı bulursun :img-hyste

gelelim mithata;mithata ne desem azdır...allah ıslah eylesin.mekanı cennet olsun :img-wink::icon_sorr

işte benden bir dizi yorumu.belki gülersiniz okurken.bilemem...ama benim içimden böyle birşey yazmak geldi.

menekşe: SEDEF AVCI
halil: KIVANÇ TATLITUĞ
nine: YILDIZ KÜLTÜR
hasan: MEHMET ÇEVİK
süheyla: NERGİS ÇORAKCI
kadir: CANER ÇANDARLI
yusuf: FIRAT TANIŞ
mustafa: HASAN KÜÇÜKÇETİN
zeynep: EKİN TÜRKMEN
mithat: MURAT DALTABAN

Yapımcı : AY YAPIM
Öykü: Elif Şafak-Ece Yörenç-Melek Gençoğlu