Tüm Versiyonu Göster : Menekşe ile Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 5)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
MiSz_CaniSi 29-03-08, 22:47 Sonunda sifre cozuldu kac bolum bekledik
yazik oldu halile artik gercegi biliyor semihin diziden cikmasina uzuldum ama artik ona ihtiyaclari yok kotu adamlar azalacak.
Mustafa ikidebir sicriyo ama soyle bir laf var cekirge 1 sicrar 2 sircrar 3uncu de yakalanir ,mustafa 3-4 kere kurtuldu ama 5 incide yakayi ele verir insallahh
Lale de gereksiz gereksiz konusuyo ya sinir etti beni Herneyse toparlandilar
Biran once fragman ciksa da izlesek.Bu bolum de durgun gecti sonlari haric
batuhan_gumus 29-03-08, 22:49 ha birde semih diziden cikti semihciler adina üzüldüm..
pek menekse halil sahneleri yoktu bana göre...
sifreler de cözüdü alaha sükür bakalim haftaya neler olucak...
bekliyip görecegiz...
Menekse.Halil 29-03-08, 22:51 tek kelimeile harika bir bölumdu...
off yaa halil ve menekse hic mutlu olamayacaklarmi yaa:icon_sorr
cok uzuldum keske mithat halilin babasi olmasaydi ama.....:icon_sorr bu arada halil yine cok tatli ve cok sekerdi ( meneksede ):img-in_lo:img-yes:
ama bi mutlu olamadilar....
halile ben bu bölüm cok agladim!!!
mektubu okumadi bile!!!nefret ediyor babasindan.....
bu arada menekse ile halilin sahneleri harikaydi tebrik ediyorum:img-in_lo:happy0064:happy0064
halil sinirlenmistiya ve sonra sinirden ( yani ceketini atmadan önce ) nasil dön mustu sanki dans eder gibi:img-hyste:icon_sorr
evet cok sukur sifreler cözuldu...
neyse daha fazla yazmayim simdi hic duramam:img-hyste
ama dedim gibi bu bölumde cok guzel ve özel bir bölumdu:img-in_lo
tum ekipe cok tsk valla cok guzel bir dizi:img-yes:
Aa dogru bu önemli konuyu yazmayi unutmusum.. Semiiihhh :sad53:
Gitti mi bizim karizma Semih?? Kalsaydi az biraz daha yaw.. :img-blush
Sifrelere gelince ben biraz hayal kirikligina ugradim açikcasi.. Daha büyük seyler
bekliyordum.. Aslinda bayadir yaziyorduk Halil iste Mithatin öz oglu olabilir diye fln filan..
not: Sebom süpersin :img-hyste Hasana ''Sen çok kötüsün'' diyisi süperdi :img-hyste
Arkadaslar yeni fragmani gören oldumu?
Ewet ya Lale Ne bicim bir soru sordu oyle
Ama neyse En azindan meneksenin hamile kalacagina inan arkadaslar
bugun cevaplarini aldilar:img-yes:..Buarda Suheyla annemiz Laleyi Artik sevmeye Basladi Bu benim hosuma gitti açikçasi:img-yes:
batuhan_gumus 29-03-08, 22:53 tek kelimeile harika bir bölumdu...
off yaa halil ve menekse hic mutlu olamayacaklarmi yaa:icon_sorr
cok uzuldum keske mithat halilin babasi olmasaydi ama.....:icon_sorr bu arada halil yine cok tatli ve cok sekerdi ( meneksede ):img-in_lo:img-yes:
ama bi mutlu olamadilar....
halile ben bu bölüm cok agladim!!!
mektubu okumadi bile!!!nefret ediyor babasindan.....
bu arada menekse ile halilin sahneleri harikaydi tebrik ediyorum:img-in_lo:happy0064:happy0064
halil sinirlenmistiya ve sonra sinirden ( yani ceketini atmadan önce ) nasil dön mustu sanki dans eder gibi:img-hyste:icon_sorr
evet cok sukur sifreler cözuldu...
neyse daha fazla yazmayim simdi hic duramam:img-hyste
ama dedim gibi bu bölumde cok guzel ve özel bir bölumdu:img-in_lo
tum ekipe cok tsk valla cok guzel bir dizi:img-yes:
bu arada yeni fragmani ceken oldumu???
valla pek menekse halil sahneleri yoktu ya
nese ama dedin gibi cok özel ve süper bi bölümdü
bnim icin cok begendim gecen hftadan 1000 kat
daha iyidi...
not: Sebom süpersin :img-hyste Hasana ''Sen çok kötüsün'' diyisi süperdi :img-hyste
Aiii orda hasan nasil bakti Sebneme hahhaha wallaha çok iyi dedi orda gerçekten guldum sebnem bile hasanin kötu oldugunu anladi Kucucuk kiz ya hihiih yazik hasana :img-icecr
Valla hos bir bölüm izledik kivanca doyduk bu hafta... Harika is cikartillar yine tebrikler tüm ekibe... Raytinglerde iyi gelirse süper olacak. Halil test sonucunu okumadim parcaladi buda demektirki oda artik o yüzük olayindan sonra buna inandi okuma geregi duymadimi? sinirdenmi yapti anlamadim?
Olsun ya hic degilse mithat bu sayede insafa gelir. Menekse bu bölümde ha vardi ha yoktu gibi bisey. Bu bölüm kivancin derdi menekseninkini bastirdi fragmani gören varmi? ben baktim tek tek göremedim. Gören varsa yardimici olsun ltfn.
batuhan_gumus 29-03-08, 22:56 arkadaslar daha fragman malum siteye eklenmemis
ama eklenir kesin sabir edin
_NEVZAT_CIM yokmu ya hep oo yapiyordu
bu cekme isini :img-blush
bu arada sebnemi cok sevdim bu bölümde cok tatliydi ya
menekseeeeeee die haykirisi bni duygulandirdi
anne - kiz gibi ayni:happy0064
Yaaa evet bende Hasana çok acidim :img-hystetroest
Bide Eminenin kocasina çok üzüldüm yaw.. =( Adam hiç öyle agresif birine fln benzemiyor..
Kizini görmeye gelmis hiçbirseyden haberi yok.. Tabiiki çok hatalari var..
Ama herkes bagiriyor garibime.. Komiser'dende korktum hani bu bölüm..
Masadaki o hali neydi üle :img-hyste Gözler açilmis sinirli bakislar.. Artik yakalasin su Mistigi..
Hem istifa etmeye gerek kalmaz hemde bi pislikten kurtulmus oluruz
sonunda bende gördüm fragmani ama pek bisey anlasilmiyor. sadece kivancin hayal kirikligi baskada bisey yok bide kadir babasiylan birbirine giriyor ne yaptiysa yine densiz hasan... Pek heycanli bir fragman degil dogrusu
berry_74, bu gune kadar dizide öpusma sahnesi görmedim diye yazmisin ama bu dogru degilki Menekse ile Halil belki dugun geceleri öpusmediler ama Halil Menekse'ye evlenme teklif ettigi aksam bizim asiklar öpusmuslerdi,hatirlatiyim dedim:img-blush yani Sedef'in o yuzden kuralari filan oldugunu sanmiyorum,olsaydi hayata öpusmezdi dizide,bir sefer olsa bile:img-yes:
Halil ile Menekse'nin arasinda ben aski göruyorum,yani ila öpsume filan gerekmiyor bence onlarin arasindaki kimyayi görmek icin,anlatabildimi?? Sila'daki oynucan oyuncularin asil kuralari var öpusmemek icin,ve orada birbirleri arasinda hic kimya olmiyan basrol oyunculari bulabilirsin egerki bir bölumune bakarsan:img-wink:
Hem Menekse ile Halil dizisi Gumus dizisi ile klaslanamz bence,yani iki dizinin arasinda dunya kadar fark var.Gumus'teki basrol oyuncu sevmedigi bir adam ile zorla evlenmedi ve tecavuze ugramadi ilk basta... bu benim dusuncem... ama umarim Menekse ile Halil dizisinde Halil ile Menekse'nin arasinda ileriki bölumlerde daha cok yakinlasmalar görebiliriz,Menekse ilk önce toparlansin dimi ama:img-yes:
Hem Halil ile Menekse arasinda yakinlasma olmaz ise Halil nasil istedigi bes cocuga sahip olucak kine:img-blush
arkadaslar masum bir opucukten bahsettim sevisme sahnesi demedim hanginiz acaba sevgilinizle opusmeden aylar geciriyorsunuz bugun tuba buyukustunden tutun ozge ozberk yada bircok iyi oyuncu cok guzel ask filmleri cevirdi mesela cemberimde gul oya sicacikti asklari.. sevisme sahneside yoktu.. ama bir yakinlik samimiyet yani masum uzun surmeyen opucuklerden bahsediyorum halille menekse sahnelerinde dizi muzigi verlimesin bakalim o hissediyoruz dediginiz aski hissedecekmisiniz... beyaz gelincekte mustafa meryemce aski bunlar ornek sicaklik vardi.. gumusle kiyaslamiyorum icerigi farkli diiziler benim kiyaslamam cift arasindaki gosterilen samimiyet bu illaki sevisme sahnesi demek diyil ...sicaklik samimiyet ayrica menekse tecavuze ugramadan oncede ayniydi.. hatta soyle soyliyeyim menekse ve halil ilk bolumlerde halilin sirketine giderken elele bile tutusmuyolardi.. onalar iki arkadas gibi yuruduler hep sizler muzik verilince bence gormuyosunuz ayrintilari ..bilmiyorum ben dusundugumu yazdim.. bana yansittiklarini yazmak istedim ..anlatmak istedigim sicaklik sevisme sahnesi diyildi bazi arkadaslar bunu farkli anlamislar..bugun eski turk filmlerinde bile farkli masum bir sicaklik var bugun tum iyi oyuncular bunu diger dizilerde yansitiyorlarsa ozgurluklerindendir sedef avcinin engeli oldugu apacik gorunuyo ve buda diziyi donuklastiriyor... bu benim gorusum ve fikrim...
mili_gkhnözen1905 29-03-08, 23:07 ay yine cok güzel bölümdü yaa mistikkk nefret ediyorum senden
yine kacti yaa off kadinda tam aricak zamani buldu he=(
sebnemin hasana sen kötüsün deyisine bittimmm canim yaa =)
ah halilimm kiyamam nasilda agladi öyle yaa üff:(
Simdi bende fragmani gordum evet bek birsey anlasilmiyor:icon_sorr
Gelecek bölumde çok uzucu Olacak Sanirim Ama Gelecek hafta daha çok menekse ile halil sahneleri görecez gibi gözukuyor:happy0064
valla berry sana pek katilmiyorum sana. Evet menekse tecavüz olayindan öncede öyleydi ama meneksenin geldiig kesim belli. halilden önce eline bir erkek eli bille deymemisti ve dogal olarak bu kiz böyle görmüs böyle ögrenmisti. donuklugu seviyeyi korumalari bundan ileri geliyordur. Ve bence böylede cok tatlilar ask sadece öpüserek olmaz onlarin birbirlerini dokunmalari gözleriyle ruhlarini oksamalari bence cok güzel.
Masum cok temiz bir ask onlarinki....
batuhan_gumus 29-03-08, 23:15 valla fragmandan pek bi elektrik alamadima acikcazi
ben pek begenmedim dizide biraz heyecan da olmasi lazim yoksa
tadi kalmaski dizinin
bence bölümde eskisi kadar heyecan yoktu.Ama yinede güzel bi bölümdü berry_74 yanlış anlama bende gümüşü çok seviyodum ama Gümüşte herşey biraz aşırıydı zaten menekşe ile halilil aşkı saf bi aşk yani dokunmadan gözlerle neyse..Mustafa her zamanki gibi yinr kaçtı.Zaten o yakalanırsa dizide heyecan kalmaz ** gönül yaklanmasını istiyo tabii.Bide Şebnem'in babasın nolcak acaba menekşeyle halilin başına dert olur mu bilmiyorum..B,de yazık menekşe nasıl ağladı o yha hamile kalırsan dediğinde canmı ya kıyamam.
sevgili belinay ne anlatmak istedigimi anlamamissin ama su cumlene cok guldum (zaten menekse ile halil aski saf bir ask yani dokunmadan gozlerle)opusme olunca ask saf olmuyor oylemi ama dedigin cok dogru bu filmde bu aski boyle yasatmaya caliisyolar meneksenin tecavuze ugramasida bu yuzdendi sedef avcinin engelleri... bunalima sokulup yakinlasma olmasindi amac ..ilk baslarda dedigin gibi gozlerle seviyolardi bu seyiciyi rahatsiz hic etmedi ama artik evlendiler biliyolardiki seyirci isteyecek en azindan kucuk opusme sahneleri hoop tecavuz konuldu..neyse boyle uzar bu ..benim bahsettigim sey sicaklik ve kucuk masum opucukler ...lutfen diziler donemlerimize uygun olmali oyle diyilmi hic kimse tutkuyla sevip sadece bakmaz dokunmak ve ask beraberdir zaten...
valla berry sana pek katilmiyorum sana. Evet menekse tecavüz olayindan öncede öyleydi ama meneksenin geldiig kesim belli. halilden önce eline bir erkek eli bille deymemisti ve dogal olarak bu kiz böyle görmüs böyle ögrenmisti. donuklugu seviyeyi korumalari bundan ileri geliyordur. Ve bence böylede cok tatlilar ask sadece öpüserek olmaz onlarin birbirlerini dokunmalari gözleriyle ruhlarini oksamalari bence cok güzel.
Masum cok temiz bir ask onlarinki....
o zaman bir kere opuserek masumlugu bozdular bu askin anlami kalmadi size gore ..bir aski opusme olunca kirletiliyo gibi gostermeniiz anlamis diyilim bugun tum diizlerde opusme sahnesi var sevisme sahnesi demedim sadece kucuk masum opucuklerden bahsettim diziyi daha icten yapar diye dusunuyorum kurgu bir askta olsa..sadece fikrim bu..
Bencede son zamanlar heycani biraz kaçti.. Yani genellikle ilk kisimlar'da hiç
heycan olmuyor.. Henüz sonlara dogru yine biraz hareket giriyor diziye..
Ama sonuçta hepimizi birsey bagliyor bu diziye dimi? ;) Bence izlemeye devam etmeliyiz..
Fragmana gelince; ben begendim bu fragmani.. SOn sahne hariç Menekse ile Halil ayriymis gibi geldi bana? :img-blush
Yani eger öyleyse.. küçük kavgalar fln ediyorlarsa.. Menekseye darilirim ben ;)
Ayni emegi oda harcamali.. Halilin mutlu olmasi için, onlari bir anlik unutmasi için
elinden gelenini yapmali.. Ben mesela Halilin ''Biz menekse ile haliliz..'' cümlesinde
daha çok etkilendim.. Bugün meneksenin ayni cümlesinden elektrik alamadim :)
aslanbey09 29-03-08, 23:29 vallahi bence halilin durumu çok zor hiç sevmedigi ve düişmanı olan bir adam babası çıktı
ayrca şu mustafa nasıl yakalanacak merak ediyorum
önümüzdeki bölüm heyecansız olacak galiba
Berry biraz daha sabir diyorum ben ikiside cok sey yasiyor gibi üstündeki kara bulutlar azda olsa dagalmali sonrasi olacaktir. heralde daima böyle uzaktan uzatkan olacak degil sonucta evlendiler. Ve bence sedef avcinin böyle kurallari yok yoksa ne isi var ask dizisinde hemde bas rolde. Daha hic birsey rayina oturmadi. Bence bunu senin kadar senaristlerde düsünmüstür okadar salak olacak degiller ya.
Halil için heyecanlı bir bölümdü.Kıvaç Tatlıtuğ'un oyuncuğu her zamanki gibi harikaydı ama ne yalan söyliyim bu bölümü izlerken baya sıkıldım.Yani bazı şeyleri çok fazla uzatıyorlar gibi geliyor:icon_whisBölüm yorumuna gelirsek Halil Mithat babası olduğu için çok üzüldü.Böyle daha iyi oldu aslında.Bir düşmandan kurtulmuş olduk.Bir tek Mustafa kaldı.Onu da inş. bir gün yakalıyacaklar:img-pilotYine ellerinden kaçtı adam ya...
berry_74, canim ben senin ne demek istedigni anladim,dusuncelerini yazmanda cok guzel,yani herkesin yorumlarini okumayi seviyorum cunku herkes farkli dusunceler yaziyor:img-wink:
Ama ben sahsen ne biliyim ister Halil ile Menekse birlikte iken muzik olsun yada olmasin,ben onlarin birbirlerine bakmalarindan filan cok hoslaniyorum,yani aralarinda masum öpucukler bile olmasada onlara bakmaktan asla SIKILMIYORUM....tabi Sila dizisine bakinca tersine fitiriyorum cunku basrol oyuncularin arasinda pek bir kimya göremiyorum,hemide onlarin birbirlerine olan bakislarinda bilem sicaklik filan göremiyorum,ki sicakligi ve daha baska seyler görebiliyorum Menekse ile Halil arasinda ben:img-yes: yine cenem dustu ve sakiz gibi uzatim ama umarim anlatabilmisimdir ne demek istedigimi:img-blush
Yeni bölumu tumden izliyemedim henuz malesef ama yazdiklarinizdan anladim ki Sebnem bilem Hasan'in ne mal oldugunu ögrenmis,ee bosuna dememisler cocuklardan hec birsey kacmaz diye:img-hyste:img-blush
Fragmanda cikmis,amanim amanim bir interne turu yapayim ben bari,bakalim bulabilicekmiyiz fragmani:img-pilot
N.Şaşmazfan 30-03-08, 07:28 bu bölümün sadece son yarım saatini izleye bildim.ama o bile çok güzeldi.menekşe ile eminenin konuşma sahnesi güzeldi.tabi en heyecanlısı halille babasınınkıydı.halil sanki gerçeklerle yüzleşmek istemiyordu.yüzündeki ifadeden bunu anlamak mümkün.mithat geçmişdeki bütün günahlarının bedelini ödüyor.
eleftheros 30-03-08, 09:49 yorumlara bakılırsa menekşe ile halilin son bölümdeki halleri dikkate alınmış. onlar ilk günki gibiler hala. bazı arkadaşlarım bunun artık sıkıcı olduğunu bazılarıda böyle olması gerektiğini savunmuş
benim düşüncem menekşe ile halilin ilk günki gibi olmaları yönünde. zaten bu diziyi çoğumuzun izleme ve sevme nedenide bu bence. o temiz ve saf duygular, biara mustafanın kirletmeye çalıştığı ancak başaramadığı (asla başaramayacağı) sevgileri. şimdi bu söylediklerimden öpüşmek sevgilerini kirletcekmi yada yok etcekmi gibi düşünceler çıkmasın.. anlatmak istediğim kesinlikle o değil..
dizideki sevgi ve bunun dışa vurulması bambaşka.. bizim dizimizi de diğerlerinden ayıran en önemli fark bu bence..
güzel bi bölümdü diyemycem.çünkü semih öldü.... diziye başlamamın tek sebebini diziden çıkardılar..ölcek bi semih vardı çünkü onu öldürdüler.nolurdu sanki dursaydı bi köşede.çok üzüldüm ve sinirlendim yaw.tek umudum belki flashback lerle olur dizide nihatım..doğru düzgün bi şekilde ölseydi o da kabulümdü ama ne o öyle direk aşağı atladı:icon_sorr halil düşmanım oldu söyliyim:)
Kıvanç_aşkım 30-03-08, 10:57 selam herkese
güzel bi bölümdü ama halil ağırlıklıydı..halile acıdım ya:icon_sorrçok ağladı benide ağlattı:icon_sorr
şu laleye pes diyorum yani kızın damarına bastı resmen:icon_sorrkız daha terapi görüyo eğer hamile kalırsan diyo allah akıl versin ne diyim:icon_whis
benden bu kadar haftaya görüşürüz:sad53:
Sincik yeni bölumun fragmanini gördum ve orada bana nedense sankim Halil hapishanede gibiymis geldi bana (egerki öyle degilse ne o öyle demirler filan??).Birde iki kez sardim ve baktigim bir sahne var,Menekse Halil'in arkasinda duruyor ve Halil uzgun.Halil sag elini yukariya kaldirdiginda sanirim bir bardak var elinde,bizim ki icmeye baslamis olmasin sakin:icon_whis yesil alt yazi masallah cogu zaman kapatiyor herseyi ve simdide Halil'in elindekini kapati ama sanirsam Halil'in elindeki sey icki filan,yani bu benim tahminim:img-yes:
Fragmanda Kadir'in Hasan'a bagirmasini gördugumde aynen böyle oldum:happy0064:happy0064 bakalim Hasan yine neler yumurtladi yada ne yapti???
Menekse Lale'nin sözleri yuzunden agladi ya,orada ninesine siginmasi cok guzeldi bence,yani Menekse gördugum kadariyla onca bölumdur ninesi ile cok yakin,cok guzel bir baglari var.Nineside gerektiginde torununa cok guzel arka cikiyor ve yaninda bulunupta teselli veriyor...
Ben izlemeye devam edeyim,bitiremedim hala yaw:img-hyste:img-blush
Görusuruz kizzlar:img-wink:
bende kıvançın oyunculuğunun doruğunda olduğu bölümdü çok beğendim en çok küçük çocuk üşürken büyüncüde yanlızlıktan üşümesini sevdim birde senarislere kızdım çünkü bu bir aşk diziisi çocukken yanlızmış ama şimdi evli öyle yanlız olmamalıydı menkeşe onun yanında olmalıydı gerçi olduğu yerlerdede bana birşey hissettirmedi o ayrı insan sevdiği insanı o halde bulunca o şekildemi olur davranışları ne olursa olsun bize onun acısını pylaştığını göstermeliydi ama olmadı biz ne onun halile aşkını nede bir aşk hissedebildik halil dünyada tek gerçeğim dediği ve o haldeyken sarıldığı menekşesinden birz daha sevgi dolu karşılık almalı bir arkadaşım öpebilirdi demiş gerçekten öpmeye gerek yok eğer bize aşkı hissetiren bir menkeşe olsaydı eksikliği hissetmezdik ama hissettik ben en azındna halille akan iki göz yaşı isterdim olmadı malesef belki sabah uyumamış halilin yüzüünü okşayan bir el ne yazıkki aşkın eksikliği insanların diizden soğuması nedne oluyor iki taraftan karşılıklı aşk olmayınca diizde izlenmiyo git gidede düşecek çünkü sadece bu aşk var dizide diğerleri bu aşkın etrafındaki olaylar bizde bu aşkı göremezsek diizde birşey kalmıyor
birde hep aynı davranışlar yapan aynı mustafa beni çok sıktı lütfen dizinin ilerki bölümlerde konu genişleyecekse birazda menekşenin abisi sevgili bulsun kadın almanyadan geldi sonuçta o menkeşeye yardırm etsin psikolajik destek alsada onun bu konuda tecrübesi olduğu için yardım edebilir bence dediğim gibi belki tekrar pastahane açılsın orda halille ikiisde çalışsın halil garsonluk yapabilir eski günlerini hatırlar ve ikisinede terapi olur mustafa iel ilerleyen senaryo istemiyorum sonra halilin arada kalma olayları herşey yazılabilri genişlerse ilginin artacağını düşünüyorum sıcak başlayıp aşkı en güzel şekilde anlatan diizdeen azından bende aşkı göreceğim bölümler gelir çünkü halilin tek taraflı gösterdiği aşk bana yetmemeye başladı
eleftheros 30-03-08, 11:29 ya cidden lalenin patavatsızlığı öldürdü beni .. o neydi öle ya damdan düşer gbi sordu birden. neye uğradığımı şaşırdım wala. menekşeyede yazık.. kendi kendine ağladı öyle laleye bişeyde demedi.. ama annesi iyi yaptı bence daha fazlada yapmalıydı. insan bukadarmı düşüncesiz olur.
buarada semihin ölmesi iyi oldu. gerçekten en azından birinden kurtulduk. şu mustafanında acı çektiği sahneleri görürüz inş.. iyice psikopat oldu çıktı hatta aştı kendini.
yeni bölümümn fragmanının ilk başında halil sanki hapisteymiş gibi gösterildi ama bence yanıltmadır. artık ne gösterseler inanmıcak duruma geldim, nasıl yapıyolarsa fragmanla hiç alakası olmayan sahneler görüyoruz heP.
bence bu patavatsızlık bu forma göndermeydi ben daha öncede mustafaya mıstık deyince formu okuduklarını nalatmak istediklerini düşünmüştüm buna daha fazla emin oldum senarisler biliyorum çok meşkulsunuz ma ne olur birazda bu dizide aşkı gösterin diğer iki dizininde hep aşk bunda isse saçma entrikalar var
_artvin_ dediklerinde hakli olabilirsin canim,bencede formu takip ediyorlardir,ve ediyorlarsa ozaman söyle dogru duzgun yazdigimiz ve istedigimiz birseyi alsa ve kullansalardi bari,ne o öyle Mistik ve tec...bebegi konusu...biz neler istiyoruz umarim istediklerimizi dizimizde görmek nasip olur:img-yes:
Hatta Gumus dizisinin formu aklima geldi simdi,orada bir ablamizin yazdigi senaryolardan bilem alinti yapmisti Gumus dizisinin senaristleri:img-hyste:img-blush
Sebnem'in babasinin kizini gelipte görmek istemesi en dogal hakkidir bence,adam onca zamandir yavrusundan ayri bir kere görseydi yani...cok sert cikisti Suheyla teyzem ona bence....ama Emine'yede kizmadan edemedim,zaten milletin basina onca dert acan sensin,kalkip kizini yanina aldiklari icin sukur edicegine birde gitmis Menekse'nin ev adresini veriyor yaw...
Dun en çok etkilendigim sahne Halilin Kostugu Sahne Bide Orda halilin kuçuklugunude gösterdiler canim benim ya kuçuken Bile Neler çekmis halada çekiyor canim benim:icon_sorr:icon_sorr
Arkadaşlar ben, menekşe kendi evlerine yani halilin yanına geldikten sonrasını izleyemedm neler oldu anlatabilirmisiniz? Lalenin patavatsızlığı ne, ne dedi menekşeye? Birde yeni bölüm fragmanında kadir babasına saldırıyor neden acaba?
Arkadaşlar ben, menekşe kendi evlerine yani halilin yanına geldikten sonrasını izleyemedm neler oldu anlatabilirmisiniz? Lalenin patavatsızlığı ne, ne dedi menekşeye? Birde yeni bölüm fragmanında kadir babasına saldırıyor neden acaba?
halil mithatın babası olduğunu menekşeye söyledi menekşede buna inanmadığını mithatın bir planı olabileceğini söyledi......sonra birlikte uydular sabah kadir şebnemi menekşeye getirdi..........lale menekşeye ya mustafadan hamile kalırsan dedi
ca-g-l-a-y-a-n 30-03-08, 14:38 ya cidden lalenin patavatsızlığı öldürdü beni .. o neydi öle ya damdan düşer gbi sordu birden. neye uğradığımı şaşırdım wala. menekşeyede yazık.. kendi kendine ağladı öyle laleye bişeyde demedi.. ama annesi iyi yaptı bence daha fazlada yapmalıydı. insan bukadarmı düşüncesiz olur.
buarada semihin ölmesi iyi oldu. gerçekten en azından birinden kurtulduk. şu mustafanında acı çektiği sahneleri görürüz inş.. iyice psikopat oldu çıktı hatta aştı kendini.
yeni bölümümn fragmanının ilk başında halil sanki hapisteymiş gibi gösterildi ama bence yanıltmadır. artık ne gösterseler inanmıcak duruma geldim, nasıl yapıyolarsa fragmanla hiç alakası olmayan sahneler görüyoruz heP.
katılıyorum neydi o lalenin patavatsızlıgı ya lale geri döndüğünde menekşeye destek olur atlatmasına yardımcı olur diyoduk daha beter etti ortalığı kız yeni yavas yavas düzeliyodu ağlattı menekşeyi
ya menekişenin halilin zeynep in yanın da olduğunu öğrenip kıskançlık yaptıgında annesinin söyledikleri de güzeldi (zeynep için )avucunu yalar bu saatten sonra dediya bayıldım oraya
bence de semihin ölmesi iyi oldu adam direkt uctu asağı halile vurmaya calısırken
ya bu mıstıkta fazla oldu ya adam polisten kacıp kpomyenetin arkasında keyifli keyifli gidiyo ya bence ömer komser gercekten istifa etsin mkıstığı yakalayamıyor işi yok polislikte
fragmandaki halil sahnesine ben de takıldım ya hapiste mi bu halil dedim sonra yok canım dedim ora hapis dışında nere olur diye düşündüm ama cevap bulamadım bide fragmanda kadirin babasının üstüne yürümesi kim bilir bu hasan ne yatı ya da cenesini tutamayıp ne söyledi merak ediyorum
son olarak bu bölümün sonuyla ilgili yorum yapim hemşire zarfı verdi ya ben halil zarfı acar orda biter dedim ama halil hiç beklemediğim bişey yaptı YIRTTI zarfı ben ŞOK oldum
Reytingler'dende belli oluyorki dunki bolum pek sevilmemis, boyle dusunenlere bende dahilim.. Hic bi bolumu bu kadar bunalarak izledigimi hatirlamiyorum.. Heyecan yaratmaya calisiyorlar ama git gide yok olucak bicimde kayboluyor..
Menekse ve Halilin aski olmaktan cikti, Komiser'in Mustafayi yakalama cabalarini izliyoruz, "heyecan" icin yine elinden kacirdi, ne aci :icon_whis
yha arkiler dunki halil ve kçuk halilin sahnesi harikaydi yhaaa!!!!
kuçukken bile ayni kosuomus =D
çok guzeldi en begendiim sahneydi yhaa
kıvanç_sedef 30-03-08, 15:30 dun en cok komısere guldum...uzulme komserım yakalarsın mstıkı ya dızının konusunu astıgının farkındayım ama yıne de bısıler solemek ıstıorm...bazı ark. mnkse&halılın askının kyboldugunu soluolar yanı eer sureklı bı aask halı grseydık mıdemız bulanmazmydı artık öööö gelırdı bı mddet sora ınsan farklı seler grmek ıstıo hem bnlar halılın hytı we ılk blmde bılem sır gbı sklanmstı smdı hersey bır bır acıga cıkıyor...Mthat cok uzgn cdden sanırım grcktende halılın annesını cok sewms ama halıl ondan nfret edıor...daha gzLenen cok sey war ama halılcımın bosnaya gtmesı lzm ya da mthatın..asLında bu dzıde hersey cok ıyı KURGULANMIS....cnku bnm bıle unttugum "mezara gomulen kım" olayına resmen bı snc getrdıler dun aksam...halılın yerıne mthatın pıs ıslerını yapan ama hayata yıne mthat yzndenn gozlerını yuman doktorcuk gomulmus..bunu hatırlamaları cok ıyı bnce...ben hıc bı bolumu syrederken sıkılmıorm sıkılmam sıkılmıcamda dıe dusunuorm kı ıcnde cok sewdıgım we begendıgım oyuncular hele Kıvanç & Sedef warken asLa ızLemekten wazgecmem...gecemem...:img-pilot
ayrıca halılın yıne kucuklukte kostugu we smdık yıne kostugu shne cok etkıleyıcıydı grckten dedıgım gbı bu dızıde cok ıyı seyler war bence ama bana gore sze gore olmayabılr tabıkı ama bnce o shneler felan unutlmayan seler ck ıyı krgulanms we bole dwm etmelı rytıngler ıcnde asla we asla uzmuorm kndımı dun mac felan wardı yanı ızlenmemıs olmak begenılmemıs anlamına glmz bnce ben hala tadına wara wara we sewerek ızlıorm...smdık lale konusuna gerı donersk surdan bı rıcam war LUTFEN YUSUF ABIM GERI GELSIN dıormm yaa gerı getırsnler onu...lalecık ıstemeden sordu bu kadar onyargılı degılım ama sormamamlydı tabıkı ama ıstemeden oldu ıste.Emıneye gelnce adresı werdı cnku saım smdılık ıı bı ınsana benzıo o kdr da kotu deılmıs adam sdece kızını grmek ıstıo ama mhkeme smdılık sorumlulugu halıllere brktıgı ıcn suheyla we dıerlerı cok hırslı ve kzgın dawrandılar o da mecburen...sncta o mstıkında adamı olabılırdı yanı...ama yıne de ASK hala we hıc btmeyecek sekılde war zeynep hıc bıseyın keyfını ckaramadı halılck kestı onunlan ıtıbarı ancak bosnaya gderse felan ısıne yarar o kdr...yıne de ask war nası menekseye sarıldı halıl meneksede ona soledı "bz menekseyle halılız btanem" dıe bu dızıde ask btmez....mstıka karsı,,zeynebe karsı,,hasana karsı hep ask kazandı ask asla btmez btmıcek ztn bılıorm...:D:img-blush:img-in_lo
sonuna kdr MENEKSEM&HALİLİMM...
ya sole bsı war mstkda ısın cabası sncta yakalıcaklar hemde kıskıvrak onu beklıyorlar dızının btmesıne ykn ya da btmeden onu da yakalıcaklar ama mstık tuzu bıberı bu dzının ayrıca psıkopat rolunu de cok hos yapıo yanı harıka oynuo bnce mhtesem oynuyo o da halılcm gbııı...:img-blush:img-in_lo
eleftheros 30-03-08, 15:36 hakkaten halil ne tatlıymış küçükken. bayıldım wala. ama bi yandanda üzüldüm yazık çocukken başlamış kötü olaylar. babası ölmüş fln..
buarada dizimizde her bölüm olduğu gibi son bölümde süperdi. bende hiç sıkılmadım. cevap bekleyen sorularda bir bir açığa çıkıyo. daha çok güzel bölümler bekliyo bence bizi. :img-wink:
kıvanç_sedef 30-03-08, 15:38 hakkaten halil ne tatlıymış küçükken. bayıldım wala. ama bi yandanda üzüldüm yazık çocukken başlamış kötü olaylar. babası ölmüş fln..
buarada dizimizde her bölüm olduğu gibi son bölümde süperdi. bende hiç sıkılmadım. cevap bekleyen sorularda bir bir açığa çıkıyo. daha çok güzel bölümler bekliyo bence bizi. :img-wink:
eft arkadasm dha cok sru war yanı cevaplanıcak bnlar btmeden nereye yanı o reytıng cıhazı denılen seyı de hc takmıorm acıkcası solemek ısterım bunu da cnku ben dızımıze guvenıorm her bolm daha yenı olaylar gelıo we soruların cevaplarını ogrenıors blmıorm szde bnm gbı dusunuormusunuz???
eleftheros 30-03-08, 15:50 aynen öyle.. reytinglere baksaydık şuanda bi sürü dizinin kalkmış olması gerekirdi. dizimiz şu sıralar kimilerine sıkıcı gelebilir ama düzeliceğinden eminim.
buarada komiserin haline üzülüyorum. adam hırs yaptı resmen ama yok yakalayamıyo. mustafanın çok şanslı olduğunu öncede söylemiştim. adam her defasında bi yolunu bulup sıyrılıyo ya ne şans.. ama çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de kalır. mustafa en az 20 kez sıçradı inş bu son olur 21. de yakalanır.
kıvanç_sedef 30-03-08, 15:53 aynen öyle.. reytinglere baksaydık şuanda bi sürü dizinin kalkmış olması gerekirdi. dizimiz şu sıralar kimilerine sıkıcı gelebilir ama düzeliceğinden eminim.
buarada komiserin haline üzülüyorum. adam hırs yaptı resmen ama yok yakalayamıyo. mustafanın çok şanslı olduğunu öncede söylemiştim. adam her defasında bi yolunu bulup sıyrılıyo ya ne şans.. ama çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de kalır. mustafa en az 20 kez sıçradı inş bu son olur 21. de yakalanır.
haha cnmcım mstıkla ılgılı soledıklerıne cok gldum walla:D:img-hyste aynen adamda seytan tuyu mu war nedır yha anlamıorm:img-hysteahh cnm komısercım nasıl da hrs yptı yaww adamın hıc bu kdr problemı olmamıstır heralde ahh halılcm cnmm hep hayatı kotu gtmıs kuccucuk yaslarından berı aglamıs o guzel yuzu bı gulmemıs basına gelen en guzel sey meneksesıymıs we bncede ole...onlar da bzm basımıza gelen en gusel asıklar...:img-blush
eleftheros 30-03-08, 16:09 halilin menekşeye başıma gelen en güzel şey sensin demesi çok güzeldi.. birde tek doğrum sensin gibi bişey de demişti. gerçekten de halil in hayatı tam bi kurmaca tek gerçeği menekşesi.
dünkü bölüm güzeldi..Hersey Halilin üstüne kuruluydu..Kivancin oyunculugu yine harikaydi :good::good:
Hele o kosmasi...birinci bölümü hatirlatti bana :img-in_lo
Kücük Halilde pek sekermis :img-icecr Iyi benzetmisler ama :img-wink:
Söylediklerinize katiliyrum Halilin" TEk gercegim sensin" sözü süperdi
VE " basima gelen en güzel seysin" sözüde :img-blush
Söyle bi düsününce gercektende öyle:img-in_lo
Lale hanimda cok patavasiz cikti yanii:img-pilot Hic öyle sey sorulurmu kiza??
Yani annesine falan sorsaydi neyse diycem
Fragman cikmis..Euro D her zamanki gibi göstermedi:img-tomat
Yine hic birsey anlasilmayor:icon_whis
Sanki Menekse ve Halil tartisiyorlar gibi..
Bu arada Fragmanda calan müzi süperrrr:happy0064
izledim dun bölümü..
Artik dizide bazi sahneler cok uzatiliyor..
Konu bulamazlarsa bile diziyi baska yön'e de cevirebilirler..
Bu Bölüm'de Mustafa yine kacti..
2 bölüm'de 2 kere kacmak fazla degil mi?
Neyse..
Artik ya Mustafa yakalansin, yada hic yakalanmasin..
Dizinin her bölümünü Mustafa'yi kovalamakla gecicek yakinda..:img-hyste
Menekse yavas yavas kendini toparliyor buna sevindim..
Halil ise bence Mithatin oglu oldugunu sokunu cabuk atlatacak gibi degil..
arkadaslar yhaa ben biktim artik su mustafa konusu çok uzadi yeter ama !!
hiii bide diziye polat alemdari istioruzz ebrar ablamin dedigi gibi :happy0064
simdi o olsaydi mistik çoktan boylamisti öetki tarafi !!! :img-hyste
Ezel'im,cok haklisin bencede Mistik konusu baydi artik,suyunu cikartilar yani:icon_sorr herifte masallah yani kedi misali 9 canli (kediler icin öyle derlerdi dimi:img-blush) bakalim kac cani kaldi bundan sonra:img-hyste:icon_whis
Sincik kucuk Halil amada tatliydi yaw,masallah nekadar yakisikli idi:img-in_lo benim aklima birsey takildi.Simdi Halil Menekse ile marul sacliyi ilk birbirine tanistirdiginda Menekse'ye marul sacli benim kucuken tek arkadasimdi,turkcem cok bozuk oldugundan ancak onunla arkadaslik ettim gibi sözler söylemisti.Egerki Halil'in turkcesi cocuk iken kötuyduyse ozaman neden Mithat ile Halil ilk tanistiklarinda Halil'in kucuklugunu oynuyan cocuk guzel bir turkce ile konustu acep:icon_whis bu mantik hatasi sayilirmi bilmiyorum ama:img-pilot
Halil DNA sonucunu aldiktan sonra bende kendi kendimi haydi acta ögrenelim Mithat senin babanmi degilmi diye deyip durdum,sankim sonuc ortada degilmis gibi,töbe töbee:img-hyste
Sema anlasilan hem Mithat hemde Halil'in yuzuklerine yazdirmis o rakamlari ama hala Sema neden Halil'i Mithat'an sakladi ve gercekleri söylemedi anlamis degilim?yani bunun aciklamasi insallah gelir.Cunku Sema Mithat'i onun cocugunu doguracak kadar sevmis ise neden sakladi gercekleri hala anlamis degilim???hem Emir beyefendi hic bakmamis ki Sema'nin dogumbelgelerine onuda anlamis degilm.Bir adam evlat edinicekse ögrenmezmi evlat edinicegi cocugunun babasinin ismini???varmidir böyle birsey yani anlamis degilim (bu islerden hic anlamam ama bana cok sacma geldi). Ve egerki Emir Mithat'in Halil'in babasi oldugunu biliyorduysa nasil olmusta onu ise almis ve onunlada yetinmemis Mithat ile ortak olmus,anliyan varsa banada anlatsin lutfen cunku kafam cok karisti:img-yes:
Halil' Mithat'in evine gidipte o kutuyu buldugunda cok ama cok uzuldum,yani babasinin nasil bir adam oldugunu daha iyi ögrendi hemde annesinin ve kendisinin olan resmine bakmasi,sonradan resmi kiristirip atmasi ve dayanamiyaraktan resmi tekradan eline almasi...o sahneler bitirdi beni gercekten:sad53:
Kivanc oyunculugunu her bölum dahada muhtesem yapiyor bence,gercektende hayran kaldim onu bu bölum izlerken,performansi superdi:img-in_lo alkisliyorum kendisini:happy0064
ca-g-l-a-y-a-n 30-03-08, 22:41 ya ben 29. bölüm fragmanını izledim ve bişe dikkatimi cekti ya fragmanın basında halili hapishane gibi bi yerde gösterdiler ya fragmnın 38.saniyesinde zeynep i gösterdikleri yerde arakasındaki duvar sanki halilin olduğu yerdeki duvar halilin zeyneple aynı ortamda be işi var yine neyin peşine düşmüş kimbilir
ya ben 29. bölüm fragmanını izledim ve bişe dikkatimi cekti ya fragmanın basında halili hapishane gibi bi yerde gösterdiler ya fragmnın 38.saniyesinde zeynep i gösterdikleri yerde arakasındaki duvar sanki halilin olduğu yerdeki duvar halilin zeyneple aynı ortamda be işi var yine neyin peşine düşmüş kimbilir
ben aslinda halili Hapishanede görunce aklima emine geldi
belki emineyi Ziyarete gitmistir filan ama baska birsey degildir
diye dusunuyorum Bence :img-yes:
merhabalar cumartesi günkü bölüm için yorumlarıma başlıyorum hemen
ilk sahnede mithat semihe söylediği zaman semihin yüzü birden değişti sanki acımış gibi bir hal aldı yüzü yada ne bileyim hay allah nereden çıktı bu gibisinden birşey bu çok dikkatimi çekti ve semih halili görünce neden birden silahı ona doğrulttu hiç birşey demeden buna bir anlam veremedim
ve bir itirafda bulunmak istiyorum belki m.h in başına ne kadar dert açsada semihin ölmesine üzüldüm:icon_sorr
daha sonra lalenin birden düşünmeden pat diye menekşeye o bizimde korktuğumuz soruyu sorması beni kontak etti o anda elime geçse parçalayabilirdim ama hiç bir kötü niyetle söylemediğinden de eminim
ardından annesinin söylediği şey bir kaç arkadaş da söylemişlerdi burda ilaç veriliyormuş kim tecavüzcüsünden çocuk doğurmak ister dediği zaman menekşe için bir kat daha üzüldüm
halil sahnesi bu hafta ağırlıktaydı ama ben yinede belirtmek istiyorum menekşenin zor günler geçirdiği şu sıralar bence menekşe ve halil sahnesi daha çok olmalıydı.ama nedense bu haftada sadece 1 tane menekşe ve halil sahnesi vardı.
emine meselesine gelince o kafasını duvara vuruyor al sana yeni bir dünya yeni bir hayat diyor ya aklıma direk BARDA filminden bir sahne geldi oradaki çocukda kafasını böyle duvara vuruyordu kötülerden birisi sen yorulma dedi ve kafasını duvara öyle bir vurduki kafa darma duman.neyse işte o sahne gözümün önüne geldi ve eminenin kafasını yarmak geldi içimden.
kocasıda gelince dedim inşallah alır gider şu kızı.iyice sinir oluyorum.ve ilk defa menekşenin babasıyla ortak bir görüşe sahibim :img-hyste adam kızı öldürecek gibi bakıyor.şebnemik sağolsun tam romantizm yaşayacakları sırada herşeyi mahvetti...
mustafa ile ilgili yorumlarım da var geliyor birazdan :img-yes:
Offf bu böLümde mukemmeldi her bölümün olduu gib,Halil'de nasıl ağladı yhaa kıyamamm çok şeker,halil'in küçük halide pek tatlımış yane..:D:img-in_lo
Laleyede sinir oldum yha sorduğu soruya bak,:img-huh:insan birazda sonuçlarını düşünür yaa,Mustafada ne şanslımış ya yine kurtuldu yine kurtuldu ,harbiden deli bu mustafa mankeni Emine yerine koyuyo ya geçmiş karşısına konuşuyor bide,Menekşe'de çok şeker yaa,Lale söylediinde nasılda ağladı ay cnm yhaa:img-in_lo,Emineyedee ohh olsun sürünüo hapishanlerdee,,
Birdaha ki bölümmüü büüyük bir heycanla bekliyorumm..:img-blush:happy0064
mustafa ile ilgili yorumlarıma başlayayım hemen...
ilk başta şunuda söyleyimde şimdi ilk önce telefon frekanslarından buldukları adamın evine gittiklerinde karısı polislere götürmeyin abi falan diyordu ya farkettiyseniz ses ayselin sesiydi kadirin ayseli yani bu dikkatimi çekti
neyse mustafa gerçekten çok şanslı.ani adam ne yapıp edip kurtuluyor.
şimdi bu kadın salakmıdır nedir kocasını polisler almış götürüyor sanki adam çıksa direk işe gidecek yani burası komiğime gitti yani ne diye aradı fabrikayı saçmalık.
ve polisler nasıl görmedi mustafayı çünkü aralarında resmen 1 saniye vardı
mustafanın haline ohh dedim
yakalansın bir an önce yaa:icon_sorr
şimdi bu kadın salakmıdır nedir kocasını polisler almış götürüyor sanki adam çıksa direk işe gidecek yani burası komiğime gitti yani ne diye aradı fabrikayı saçmalık.
ve polisler nasıl görmedi mustafayı çünkü aralarında resmen 1 saniye vardı
Evet yaa,katılıyorum adam polisten çıkıp direk işe gidicek değil yaa,kadında işi arıyorr yaa,sinir oldum resmen Komik bir durumdu yani....:img-pilot
Evet yaa,katılıyorum adam polisten çıkıp direk işe gidicek değil yaa,kadında işi arıyorr yaa,sinir oldum resmen Komik bir durumdu yani....:img-pilot
evet dimi ama
kadının yüzünden kaçtı mustafa
ha bu arada manken emineye nasıl benzemişti ama ayıptır söylemesi ben ilk başta dedim bu sapık napıcak :img-hyste
sonra dövmee başladı ve iyice anladım bunun şuuruda gitti :img-hyste
çok güldüm bende o kadına yaa:) senaristler başka birşey bulamamış herhalde.semihi öldürmeyi biliyolar ama:(
ben pek tahmin yürütmem dizilerde ne çıkarsa onu izlerim ama sizin yorumlarınızı okuyorum haftaiçi burda sonra bi bakıyorum sizin söyledikleriniz oluyor:) senaristler kesin uğruyor buraya:img-yes:
hasan a da ilk defa hak verdim.şebnem e gıcık oluyorum.menekşe halilin yanına giderken şebnemin bende gelcem demesine gıcık oldum iyi yaptı hasan:) cevabı da aldı güzel oldu:img-hyste
lale de pek bi patavatsız.bundan sonra böyle bişey yapmaz inş.
mustafanın da yakalanmasına da herhalde bi 7 8 bölüm var galiba..çünkü mustafa yakalanırsa dizi biter.şuan mustafa dan başka bi sorun yok galiba dizide.mithat gerçeği de açıklandı sayılır.semih zaten öldü:icon_sorr her konuyu semih e getiriyorum farkındayım:icon_whis
nagihan_25 31-03-08, 13:40 bu bölüm çok güzeldi her zaman olduğu gibi..
Mustafayı yine elinden kaçırdılar ya sinir oldumm ):
Eminenin kocası şebnemi alıcak galiba öyle zannediyorum.
Semihin ölmesi çok iy oldu bence yoksa başlarına iş açacaktı..
galiba Bosnada önemli olan belgeler Mithat'ın Halil'in babasını öldürdüğü belgeler olabilir =S
Anlasildi Herkes mustafanin yakalanmamasina sinir oldu
cidden ben ne dusunuyorum biliyormusunuz su Eminenin kocasi varya
Samih mi semih mi Unutum artik, kesin o oldurcek Mustafayi Bilmiyorum nerden çikti ama Aklima o geldi:img-yes:...insallah o oldurur en azindan halil kurtulur Onu oldurmekten:img-yes:
ca-g-l-a-y-a-n 31-03-08, 15:20 Anlasildi Herkes mustafanin yakalanmamasina sinir oldu
Samih mi semih mi Unutum artik, kesin o oldurcek Mustafayi Bilmiyorum nerden çikti ama Aklima o geldi:img-yes:...insallah o oldurur en azindan halil kurtulur Onu oldurmekten:img-yes:
ya eminenin kocasi komsere sordu ya mustafa denen o herif yaklandımı diye daha öncede yazmıştım ben orda komserde iş yok bari sen git mıstıgı vurda bizde rahatlayalım demiştim kendi kendime eee napim beceremedi bizim komser bi mıstığı yakalamayı
Selamlar,
cumartesi aksamki bölümün bas rol oyunculari Mithat ve Halil'di
ve konuda Halil'in gecmisiydi - yani Menekse ve Halil'in aski
ön planda degildi - ve bu yüzden biraz SIKICI oldu ama yinede güzel'di!
Bende buradan Kivanc Tatlitugu tebrik etmek istiyorum
sanki bölümden bölüme kendini gelistiriyor
cok güzel bir performans gösterdi bize yine. :happy0064
bu arada: ilkay'cim sana katiliyorum
bende manken Emine'nin simdi acaba neler basina gelecek diye
düsündüm :img-hyste
ama artik Mistik'dan hersey bekliyoruz anlasilan :img-hyste
ve o kadinin Mustayi aramasi gercekten cok sacmaydi
Yani belki ilk defa bu dizide bu kadar büyük bir sacmalik gördüm
senaristlerin hic'mi baska birsey aklina gelmemis
mesela acikmis olup bakkala gidebilirdi ve geri dönünce polisleri
kapinin önünde görünce kacabilirdi - bence daha inandirici olurdu
Fragman'da cikmis herhalde
Ben simdi onu bi izliyeyim ondan sonra gelecek bölüm hakkinda
yorum yazarim bye
naturel-girl 31-03-08, 15:48 bu bölümde sürekli ağladılar.eski bölümlerde bile bu kadar ağlamıyorlardı.artık gülmelerini istiyorum ve gülmek.mustafa artık yakalansın çünkü bide mustafayla uğraşmasınlar.çünkü başlarında bir sürü bela var.artık biraz aşk kokusu alalım diziden.sürekli ağlamaları sıkıyor.
Anlasildi Herkes mustafanin yakalanmamasina sinir oldu
Aslinda olabilir..
Zaten komiserden birsey beklemeye artik gerek yok, herseferinde kaybediyor Mustafayi..
Ama Mustafayi birkere bile görmedi, zor olucak gibi..:img-pilot
bu arada demin yeni bölüm fragmani gördüm..
sesli degildi ondan pek birsey anlayamadim..
Halil hapishanedeydi..Menekse Emine'nin yanina gidicekti onu duymustur..
bide bu bölümde yavas yavas yeniden Ask sahneleri görücez galiba..
Menekse ve Halil sahildelerdi..:img-yes: (Ben öyle anladim)
Aslinda olabilir..
Zaten komiserden birsey beklemeye artik gerek yok, herseferinde kaybediyor Mustafayi..
Ama Mustafayi birkere bile görmedi, zor olucak gibi..:img-pilot
bu arada demin yeni bölüm fragmani gördüm..
sesli degildi ondan pek birsey anlayamadim..
Halil hapishanedeydi..Menekse Emine'nin yanina gidicekti onu duymustur..
bide bu bölümde yavas yavas yeniden Ask sahneleri görücez galiba..
Menekse ve Halil sahildelerdi..:img-yes: (Ben öyle anladim)
insallah arkadasim
ask sahnelerini cok özledik
ama bana sanki Menekse'yle Halil tartisiyorlarmis gibi geliyor
yanlis anlamis'da olabilirim ama
Kadir babasina saldiriyor - aaaaa cok ayip !!!
simdiye kadar Kadir böyle birseye hic kalkismadi
cok merak ettim - babasi acaba ne yapti veya ne söyledi'de
Kadir'i bu kadar kizdirdi ???
insallah arkadasim
ask sahnelerini cok özledik
ama bana sanki Menekse'yle Halil tartisiyorlarmis gibi geliyor
yanlis anlamis'da olabilirim ama
Kadir babasina saldiriyor - aaaaa cok ayip !!!
simdiye kadar Kadir böyle birseye hic kalkismadi
cok merak ettim - babasi acaba ne yapti veya ne söyledi'de
Kadir'i bu kadar kizdirdi ???
Bende fragmani Görunce tartisiyorlar gibime geldi
ama sonra fragmanin sonunda sarildilar
sonradan yok tartismiyorlar dedim
Belki de menekse halile Dna testini Yirtigi için kiziyordur ona
Bide bende çok merak ettim su baba- ogul kavgasini
Zaten ben hala hasanin nasil eve girdigini anlamis degil
Gelecek bölumu sabirsizlikla bekliyorum hade hayirlisi:img-blush
kaçınkurası 01-04-08, 09:06 Herkes gibi bende Mustafadan illallah dedim . Artık yakalansa da dizi başka boyutlara ilerleyebilse..
Hep sölediğim gibi Menekşe'nin hikayesi bir yerde son bulup Halil'in hikayesi başlamalı artık. Konu sıkıntısı çekeceklerini sanmıyorum ben. Elif Şafak gibi süper bir yazar eminim bir yolunu bulacaktır.
Sonuçta dizi başladığından beri okadar baş döndürücü bir hızla ilerlediki,ben ilk 3 bölümden sonra bu dizi heralde 1 sezonluk diye düşünmeye başlamıştım.Diğer dizilerde olduğu gibi olayları sakız gibi uzatmıyorlar bu dizide. sürekli bir heyacan, hiç düşmeyen bir tempo içerisinde ilerliyor olaylar. Zaten bu diziyi bukadar sevmemizdeki en büyük nedende bu bence. Bu yüzden mustafa yakalanırsa konu sıkıntısı çekeceklerini düşünmüyorum. Eminim yeni olaylar, yeni insanlarla yine ilerler dizi. Aman 3. sınıf dizilerdeki gibi kıskanılan kadınlar, erkekler, aldatmalar gibi klişelere kapılmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar biz izleriz :img-hyste
kaçınkurası, ben Elif Safak'in kitaplarini hic okumadim ama Menekse ile Halil'i bukadar guzel yazmis ya ilk isim Turkiye'ye gelince herhalde Elif Safak'in yazdigi kitaplardan almak olucaktir...bir diziye bukadar heyecan katabilen bir yazar kim bilir nasil kitaplar yazmistir:img-yes: zaten turkcemide duzeltmem gerek:img-blush
Dizi basliyali beri cok hizli ilerledi masallah,bende bir ara bu dizi hemen biter sanmistim konular uzatilmiyor ve nerdeyse hemen bitiyor diye,ama yanildigimiz icinde cok mutluyum,yani ilk kez bir diziyi okadar begenerek izliyorum herhalde...muhtesem gidiyorlar,tuu tuuuu nazar degmesin:img-yes:
Aklima gelmisken birsey sorcam,bir ara dizinin bu sezon biticegini söyliyenler olmustu,bu haberlerde bir gerceklik yok dimi???bilen varmi??
Mistik'in isi bitse bilem kesinlikle baska konular uzerinede yogunlasabilirler,ama zaten Mistik'tan haric dizide simdi baska konularda dönuyor,Sebnem'in babasinin gelmesi,Halil'in babasi hakkinda gercekleri ögrenmesi filan mesela...
Fragman elimizde ama özet bakalim ne zaman gelicekkk???
kaçınkurası, ben Elif Safak'in kitaplarini hic okumadim ama Menekse ile Halil'i bukadar guzel yazmis ya ilk isim Turkiye'ye gelince herhalde Elif Safak'in yazdigi kitaplardan almak olucaktir...bir diziye bukadar heyecan katabilen bir yazar kim bilir nasil kitaplar yazmistir:img-yes: zaten turkcemide duzeltmem gerek:img-blush
Dizi basliyali beri cok hizli ilerledi masallah,bende bir ara bu dizi hemen biter sanmistim konular uzatilmiyor ve nerdeyse hemen bitiyor diye,ama yanildigimiz icinde cok mutluyum,yani ilk kez bir diziyi okadar begenerek izliyorum herhalde...muhtesem gidiyorlar,tuu tuuuu nazar degmesin:img-yes:
Aklima gelmisken birsey sorcam,bir ara dizinin bu sezon biticegini söyliyenler olmustu,bu haberlerde bir gerceklik yok dimi???bilen varmi??
Mistik'in isi bitse bilem kesinlikle baska konular uzerinede yogunlasabilirler,ama zaten Mistik'tan haric dizide simdi baska konularda dönuyor,Sebnem'in babasinin gelmesi,Halil'in babasi hakkinda gercekleri ögrenmesi filan mesela...
Fragman elimizde ama özet bakalim ne zaman gelicekkk???
Yani bu dizinin kitabi varmi???? :happy0064
Bunu bilmiyordum..ögrendigim iyi oldu..bende türkiyeye gidince alirim :img-in_lo:img-in_lo
Bu arada MIh bu sezon kesin bitiyor..kesin bilgi.Toygar Isikli bu soruyu sitesinde defalara yanitlamis..Hahah adam artik bunalmis olacak ki son kez cevapliyorum yazmis :icon_whis:icon_whis
Birde dizi ya MAyis son yada Haziranin basinda bitecek :icon_sorr
Yani surda son 8 bölüm falan kaldi :icon_sorr :sad53:
*yıldız*cım evet ya birden aklım başka yerlere kaydı
elim kumandada değiştirmek üzere bekliyordum:img-hyste
ama gerçekten süper ötesi saçmalıktı mustafanın kaçtığı sahne dediğin gibi
olsa bence de daha mantıklı olurdu:img-yes:
MiSz_CaniSi 01-04-08, 11:37 Yani bu dizinin kitabi varmi???? :happy0064
Bunu bilmiyordum..ögrendigim iyi oldu..bende türkiyeye gidince alirim :img-in_lo:img-in_lo
Bu arada MIh bu sezon kesin bitiyor..kesin bilgi.Toygar Isikli bu soruyu sitesinde defalara yanitlamis..Hahah adam artik bunalmis olacak ki son kez cevapliyorum yazmis :icon_whis:icon_whis
eyer mayis sonu felan biticekse 9 bolum felan kaldi demektir umarum bu dokuz bolumu de ilk 6 bolum gibi heyecanli sekilde yapsinlar baska bisey istemiyorum ozaman mustafadan 9bolum daha cekecez son bolumde nasil yakalansa yakilsin hatta olsun en buyuk ceza onu da babasi hasan versin madem menekse ve halile buyuk belayi o sardi o temizlesin
Yani bu dizinin kitabi varmi???? :happy0064
Ben bu dizinin kitabi varmi bilmiyorum canim ama benim demek istedigim sey Elif Safak yazarmis ve onun kitaplarini okumayi cok isterim,yani anladigim kadariyla bu dizinin öykusu ona aitmis...
Demek dizi bu sezon bitiyormus cok uzuldummmm:icon_sorr
Marul sacli Mithat'in babasinin katili oldugunu deyip duruyordu önceleri simdi ise umurunda degil...bu kiz intikam filan almiyacakmi cook merak ediyorum:icon_whis
Bakalim marul saclinin sonu nasil olucak:icon_whis
Merhaba arkadaslar! Bugun tesadufen Elif Safak ile karsilastim.. Menekse ve Halil'i seyrettigimi cok begendigimi ve o meshur sahneyi hic beklemedigimiz vs. soyledim. Cok tesekkur etti. Inanilmaz alcak gonullu bir hanim. Su anda yeni bir kitap yok senaryo uzerinde calisiyorum dedi. Hic diziyle ilgili birsey soramadim heyecan yaptim galiba cunku hic beklemiyordum karsilasmayi.. :img-blush Forumlara bakip bakmadigini sordum. Dizifilm yani bu formumuzdan haberinin oldugunu soyledi.Hatta senaristlerinde bu forumu takip ettigini birinci agizdan duymak inanilmaz sevindirdi beni. Bende Elif Safak 'i begeniyor ve okuyorum.. Bu bolume her zaman giremiyorum ama sizleri arada okumaya calisiyorum. Insallah guzel bir son olur dizimizde ..
Ben bu dizinin kitabi varmi bilmiyorum canim ama benim demek istedigim sey Elif Safak yazarmis ve onun kitaplarini okumayi cok isterim,yani anladigim kadariyla bu dizinin öykusu ona aitmis...
Demek dizi bu sezon bitiyormus cok uzuldummmm:icon_sorr
Marul sacli Mithat'in babasinin katili oldugunu deyip duruyordu önceleri simdi ise umurunda degil...bu kiz intikam filan almiyacakmi cook merak ediyorum:icon_whis
Bakalim marul saclinin sonu nasil olucak:icon_whis
Wallah bende çok merak ediyorum su salak zeynepin Neler plandigini
uff biraksin menekse ile halilin pesini Ne çok kisaniyor halili Salak
ama hele sukur bu bölumlerde onu çok görmedik ama yine ortaya çikar su degil Zeynep
Merhaba arkadaslar! Bugun tesadufen Elif Safak ile karsilastim.. Menekse ve Halil'i seyrettigimi cok begendigimi ve o meshur sahneyi hic beklemedigimiz vs. soyledim. Cok tesekkur etti. Inanilmaz alcak gonullu bir hanim. Su anda yeni bir kitap yok senaryo uzerinde calisiyorum dedi. Hic diziyle ilgili birsey soramadim heyecan yaptim galiba cunku hic beklemiyordum karsilasmayi.. :img-blush Forumlara bakip bakmadigini sordum. Dizifilm yani bu formumuzdan haberinin oldugunu soyledi.Hatta senaristlerinde bu forumu takip ettigini birinci agizdan duymak inanilmaz sevindirdi beni. Bende Elif Safak 'i begeniyor ve okuyorum.. Bu bolume *** girmiyorum ama sizleri arada okumaya calisiyorum. Insallah guzel bir son olur dizimizde ..
aaaa gerçekten mi, arkadaslar duydunuz senaryocular buraya giriyorlarmis Bu demektir ki çok iyi senaryoda Biz yazalim :img-icecr Bir bakariz dizide çikar ne guzel olur ama hihihi Buarda anlatigin için çok sagol:happy0064
aaa inanmioruummm senaristler burayi okuomus !!!!! =D
super yhaaa varya aslinda benim aklima gelmisti bu son bolumden sonra !! neden diceksiniz ??
çunku uzun bi sure burda meneksenin hamile olup olmadigi konusuldu ve bu son bolumde bu bize açik açik anlatildi !!!!
aaa inanmioruummm senaristler burayi okuomus !!!!! =D
super yhaaa varya aslinda benim aklima gelmisti bu son bolumden sonra !! neden diceksiniz ??
çunku uzun bi sure burda meneksenin hamile olup olmadigi konusuldu ve bu son bolumde bu bize açik açik anlatildi !!!!
Benimde aklima gelmedi degil,hem hani korumaci Mistik ise alinmisti ya ben sanki oradan anladim birazcik okuduklarini...yani yoksa Mistik ismi nerden ciksin,tesaduf degildir dimi:icon_whis senaristler okuyorlar ise acep oyuncularda okuyorlarmidir:icon_whis hani keske onlardan biri buraya uye filan olsa ve yazsa birseyler ayyy ne guzel olurdu amaaaa:img-blush:happy0064
Elif Safak egerki böyle guzel bir öyku yazabilmis ise (bu arada öyku diyorum ama bilen varmi gercektende Menekse ile Halil dizi bir kitapdan gelmemi diye?)diger kitaplarini coook merak ediyorum.Yani itiraf ediyim ilk kez icimde turkce kitaplar okuma istegim olustu:img-blush
Gelelim bölum yorumuna Sebnem'in babasi sonunda ortaya cikti ve Ömer'in dediklerini eger dinlemez ve kizinin karsisina cikar ise Emine'nin kocasi hic dusunmek istemiyorum bunun Sebnem'i nasil etkileyecegini...cocuk simdiden neler yasadi,daha baska neler yasiyacak yaw:icon_sorr
Menekse ile Halil'in gecen bölum birbirlerinin yaninda destek bulmalari ve sonradan koltukta uyuya kalmalari cok guzeldi bence.hem Halil cok guzel sözler kullandi Menekse'si icin:img-blush bu askin nekadar guzel oldugunu ve Halil'in Menekse'sini nekadar cok sevdigini sevgili Ruya'nin klibini izledikten sonra bir kez daha anlamis oldum:img-yes:
Mistik'in sonu söyle Hasan'in elinden olsada bizlerde Hasan'dan kurtulsak nasil olurdu amaaa:img-pilot cok gaddarim dimi:icon_whis:img-blush
Marul sacli ve Mistik'i nekadar tahamul edemiyorsam Hasan'ida okadar tahamul edemiyorum:img-pilot
Turkish Girl 01-04-08, 16:55 tekrar bakmaya basladim :D
bi aralar bakmiyordum cok sIkIci olmu$tu
ama artik yine cok güzel :D
pis mustafa ya :icon_evil yine kacti
o kadin keske telefon acmasaydii ozaman kacamazdi yine
Halil'e üzüldüm ya :(
en büyük dü$mani öz babasi cikti :icon_conf
Uzun zamandir Yoktum:happy0064vee yine geldim:happy0064
Ben simdi ilk olarak sunu soylemek istiyorum.. Yaa dizinin bence ilk bolumleri daha guzeldi,, Yaa sanki gittikce Menekse ile Halil'in aski ortadan kayboluyo, sanki her bolum gectikce, ask dizisi degilde dram ve cinayet dizisine donusuyo, valla anladiysam arap oliyim. Ya ben mustafa salak Hayatta akilli olamaz o derken adam bela olup cikti basimiza iyimi, vallahi seri katillere bile tas cikarir anam bu herif, beyni sonradan calismaya basladi, besebelli sulanikmis beyni:img-hyste
Her neyse sacmaladim gene. Simdi gelelim bu gectigimiz bolume. Benim anlamadigim bu polisler nasil boyle beyinsiz olabiliyolarki, Ömer Ceylan diyoki ben bi suru katili yakaladim diyo. Adam bi Mistigi yakalamayi beceremedi iyimi, Gerci kadin da aricak zamani bulmus, bi som agzini kapatamadi:icon_evil her neyse maksat senaryoyu uzatmak degilmi.
gelelim Halil'e:sad53:yaa cok aciyorum Halil'ime yaa, canim benim, nasil kotu oldugunu anliyabiliyorum, cok kotu bi durum. Bi dusunsenize senelerce Mithat'a karsi icinde kin ve öfke beslemis, bide yillar sonra duyuyoki Mithat onun babasi, nasil kotu bi durum yaa, gercekten dusunmesi bile guc bi olay. Mithat desen yola geldi ama artik cok gec, butun o haltlari yemeden once dusuncekti bunlari.. Kotu bi insan olucagi yerde, iyi bir insan olsaydi, gercekten berbat bi durum yaa, inanmasi cok guc, ama cok kotu.. Yalniz Kivanc'i oyle aglarken gordugumde cok kotu oluyorum cok, aglamasin Halil, o boncuk, boncuk mavis gozlerinden nasilda yaslar akiyo:sad53:offf icimi parcaliyo resmen
Menekse desen canim benimm, ona soylicek sozum yok, canim benim o bitane yaa, hele Mistigin ona yaptiklarindan sonra, ay ay uyuz oluyom yaa..
Yaa Sebnem'ede aciyorum bi yandan, o herifi babasi bellediya cocuk nerden bilsin neyin ne oldugunu, ayrica bu eminenin kocasida bi antik, tipik bi adam yaa..
Bu arada dizimiz bu sezon bitiyormu arkadaslar? yoksa bu sadece bir soylentimi, ay bitmesin ya cok uzuldum simdik:sad53:
ama gerci herseyide tadinda birakmak lazim orasida var:sad53:
Merhaba arkadaslar:) Tatile gittigim icin son uc bolumu izleyememistim. Dun hepsini birden izledim. Bence dizimiz hala ilk gunku gibi heyecanli, ask dolu devam ediyor. Halil'in hala Menekse'ye seslenirken "Meneksem!" demesi cok hos! Koltukta uyuyakaldiklari sahneye bende bayildim! Tam dedim iki yol arkadasi, iki dost, Romeo ve Juliet onlar:)
Ozellikle Halil'in kucukluguyle suanki hali arasinda gecis yaparak gostermeleri bana gore oldukca etkileyici olmus. Hatta o sahnede ben de agladim! Halil'in israrla Mithat'in babasi olduguna inanmak istememesi ama sonunda DNA test sonuclarina bakamadan yirtip atmasi bende testlere bakmis olsaydi verecegi tepkiden daha cok etki birakti. Orada Halil'in duygulari oyle guzel yansitildiki! Sanki kagidi yirtinca Mithat'in O'nun babasi oldugu gercegini degistirecekmis gibi... "Benim babam bu adamm mi ya!" deyip agladigi sahneyi gercekten cok ama cok begendim! Bu arada olaylari birbirine oyle guzel bagladilarki hayretler icerisinde kaldim. Tek bir sahneyi bile kacirmamislar. Tebrik ediyorum senaristlerimizi:)
Bu arada tatile Istanbul'a gittik... Kader aglarini ordu ve Besiktas'i adim adim arsinladigimiz o gun ara sokaklardan birindeydik ki biz kaldirimdayken sol tarafimiza gumus rengi model bir araba park etti. Icinden -yanlis hatirlamiyorsam- kadife siyah bir ceket giymis, altta kot pantalon, siyah karizma gunes gozlukleri, hafiften uzatilmis siyah saclar ve sakaliyla biri cikti. Agzinda sigara hizli hizli yuruyup diger taraftan kapiyi acti ve sirt cantasini omuzuna atti. Bize dogru yuruyup bakinca o sahsin bizim Yusuf Abimiz oldugunu farkettim! SOK SOK SOK! Cidden sok oldum. Tabii konusuyoruz hic caktirmadan yoluma devam ettim ama Firat Tanis'i da o imajiyla ilk defa gordum tabii. Simdiye kadar Aska Surgun ve Menekse ile Halil'de izledim yanlizca kendisini ve gordugumuz halinden cok farkli bir tarzi var Yusuf Abimiz'in:) Sonradan keske dedim gidip sorsamiydim neden diziden ayrildigini... Bilginiz var mi arkadaslar neden Firat Tanis diziden ayrildi?
Ayrica bir defa da ben soyleyim:) Evet dizimiz daha ilk plani yapilirken tek sezonluk bir dizi olarak baslanmis ve oyle de devam ediyor. Yani bu sezon bitecek. Toygar Isikli kendisi soylemisti bunu! Ben buna sevindim tabii. Tadi damaginda kalmali izledigin dizinin. Yoksa sonra cok klise sudan sebeplerle ciftlerin arasi bozuluyor yok olmadik seyler cikiyor orataya. Boylesi en guzeli!
Merhaba arkadaslar! Bugun tesadufen Elif Safak ile karsilastim.. Menekse ve Halil'i seyrettigimi cok begendigimi ve o meshur sahneyi hic beklemedigimiz vs. soyledim. Cok tesekkur etti. Inanilmaz alcak gonullu bir hanim. Su anda yeni bir kitap yok senaryo uzerinde calisiyorum dedi. Hic diziyle ilgili birsey soramadim heyecan yaptim galiba cunku hic beklemiyordum karsilasmayi.. :img-blush Forumlara bakip bakmadigini sordum. Dizifilm yani bu formumuzdan haberinin oldugunu soyledi.Hatta senaristlerinde bu forumu takip ettigini birinci agizdan duymak inanilmaz sevindirdi beni. Bende Elif Safak 'i begeniyor ve okuyorum.. Bu bolume her zaman giremiyorum ama sizleri arada okumaya calisiyorum. Insallah guzel bir son olur dizimizde ..
:happy0064 inanamıyorum demek senaristler geliyorlarmışş
süper yaa çok sevindim haber için teşekkür ederim
madem halil den konu açılmış bende şunu belirtmek istiyorum menekşeye dedi ya ben o adamın oğlu olmak istemiyorum diye o anda içim bir hoş oldu yani çok çaresizdi ondan o kadar nefret ediyorki onun kanını taşımak bile istemiyordu.tıpkı menekşenin yaşadığı olay gibi.:icon_sorr
ya dizimiz 30.bölümde bitioyrmu gercekten :(
insallah yakalanir mustafa ama cok komik hareketleri var :D
umarim eminede cikmaz hapisten o hicbiseyi haketmiyor gicik oluyorum ona ya
ben 36. bölümde biteceğini duydum bu hafta 29. bölüm olacak
yani toplam 7 bölüm kaldı :icon_sorr
arkadalsar bne bitecegine inamiorum !!!
ztn desef avci bunu roportajinda açik açik soledi !! dizi tatile girince ogretmenlerden ders alicam dedi !!!
arkadaşlar açıkcası o kadar da üzülmüyorum niye derseniz
ekranda o kadar çok dizi var ki 2-3 hatta 4 sezondur süren diziler var
ama bişey katediyorlarmı derseniz hayır
menekşe ile halil tüm dizilerden farklı ekranı ve seyircileri sIkmadan güzel bir final yapacaklarını düşünüyorum
en azından finalinde mutlu olacaklarına yürekten inanıyorum ve bu beni mutlu ediyor
batuhan_gumus 02-04-08, 15:32 arkadaslar menekse ile halil bitecigine bnde inaniyorum artik
cünki zaten bu sezon yani yaza bitecek 7 bölüm varsa daha ozaman mayista filan
bitecek yani yaz olmus oluyor artik
bncede guzel bi final yapip bitirsinler ratingler berbat olmadan:img-wink:bye
arkadalsar bne bitecegine inamiorum !!!
ztn desef avci bunu roportajinda açik açik soledi !! dizi tatile girince ogretmenlerden ders alicam dedi !!!
Demekki o zaman bitirme karari almamislardi.. :icon_whis
Ama dizi gercekten bitecek..
36.Bölüm FINAL olacak :img-yes::img-yes:
Toygar Isikli soruyu kendi sitesinde cevapladi..Ya mayis sonu bitecek yada haziranin basinda..ama 36.Bölüm son kesin
Bende bitmesini istemem..surda dogru dürüst asklarini göremedik beee :icon_sorr:icon_sorr
Tek dilegim mustafa son bölümde yakalanmasinda..o zamana kadar yakalanir insallah..Yoksa gercekten yuh derim :img-tomat:img-tomat
Arkadaslar aklima ne geldi, meneksenin hiç bir arkadasi yok?
Yani meneksenin söyle güzel govenilir bir arkadasi olsa ne guzel olur
tamam lale var ama zaten o gidecek:img-icecr:img-icecr..
Neyse ya olsun
Arkadaslar aklima ne geldi, meneksenin hiç bir arkadasi yok?
Yani meneksenin söyle güzel govenilir bir arkadasi olsa ne guzel olur
tamam lale var ama zaten o gidecek:img-icecr:img-icecr..
Neyse ya olsun
ya evet cok haklisin ama
kizcagiz almanya'dan türkiye'ye geldiginden beri
arkadas aramaya pek firsat bulamadi
bi Emine'yi sevmeye baslamisti - onun'da ne hayirli biri oldugunu hepimiz
gördük malesef
Demekki o zaman bitirme karari almamislardi.. :icon_whis
Ama dizi gercekten bitecek..
36.Bölüm FINAL olacak :img-yes::img-yes:
Toygar Isikli soruyu kendi sitesinde cevapladi..Ya mayis sonu bitecek yada haziranin basinda..ama 36.Bölüm son kesin
Bende bitmesini istemem..surda dogru dürüst asklarini göremedik beee :icon_sorr:icon_sorr
Tek dilegim mustafa son bölümde yakalanmasinda..o zamana kadar yakalanir insallah..Yoksa gercekten yuh derim :img-tomat:img-tomat
demek 36. bölüm final olacak - buna bende üzüldüm
ama itiraf etmek gerek'ki tam tadinda bitiyor - yani sacmalamadan !!
umarim final bölümünde Menekse ile Halil'in anne-baba olduklari sahne gösterirler - yani gelecegi gösteren bir sahne olur insallah
Evet ya meneksenin hic arkadasi yok..Haha ben bunu 1.bölümden beri düsünüyorum :img-hyste:img-hyste
Yani Almanyadayken falan diyordum-bu kizin hicmi arkadasi yok...Okuldan falan :img-pilot:img-pilot
Umarim *yildiz* in demesi gibi son bölümde hersey güzel olur..Cocuklari falan olmus olsun..süper olur gercekten :img-blush:img-blush
dizinin bitmesine üzüldüm
uzun süreceğini düşündüğüm bir diizi idi
ama aşk çok inandırıcı gelemdi insanlara birde aşktan çok etrafındaki olayların değişmesi
herşeey rağmen bn çok sevdim bütün oyuculara yeni projeleirnde başarılar sedef hanımdan bir rıcam var kesinlikle bir daha bu seslenidrmeyi kullanmasın konuşurken insanın uykusu geliyor ve kelimelerde duygu yok bu bakımdan oyuncudada duygu eksikliği oluyor buda aşkı hissetmeme engel oluyor ben menekşenin halile olan aşkını nerdeyse hiç hissetmedim birde benim gibi düşünenler çok sanırım buda diziyi etkiledi
bir sezonluk diiz olduğuu düşümüyorum ama malesef izlenme oranları çoğu diizden iyi olsada iki sezon olması,için yeterli olmadığı için tek sezonluk iş olarak kaldı her neyse ben bu diizden alacağımı aldım iyi oyunculuk ve gerçekten oyunculuklarıyla beni ağlatmayı başaran oyuncular bütün oyucular için kariyerleri açısındna blki çok uuzn olmayan ama sağlam bir adım oldu bence hepsine tekrardan başarılar
Arkadaslar sesli fragman cikmisss :happy0064:happy0064
Menekse ve Halil öpüsüyorlar!!..Halil Mustafayla bulusacak.. Hasan Halil hakinda yine konusuyor
Arkadaslar sesli fragman cikmisss :happy0064:happy0064
Menekse ve Halil öpüsüyorlar!!..Halil Mustafayla bulusacak.. Hasan Halil hakinda yine konusuyor
evet fragmani bende gordum burdayada koyulmus..
ama sadee ondan ibart oldugu dusunuorum, birde halil ve musti birsey yapamayacak, galiba polsiler ise el koycak diey dusunuorum ben
arkiler bende gördüm ama mithat halilin oglu oldugunu bile bile halilin ortadan kalkmasi lazim bu senin isin felan diyo!orasini pek anlayamadim yani?
x sinem x,canim sesli fragman icin cok tesekkurler:happy0064 ama ben birsey anlamisam arap olayim...
Mithat neden Halil'in ortadan kalkmasini istiyor,yani kac bölumdur "oglum"diye kendini yirtan,hatta kursunlarin önune atliyan kisi Mithat degilmi:icon_whis
Marul sacli'nin fragmanda konustugu kisi acep Halil'in uvey babasi Emir beydenmi basediyor,hani normal bir sekilde ölmedigini söylediginde?yoksam marul saclinin babasi hakkindami konusuyor (marul saclinin babasi hakkinda konusuyordur herhalde). Onun babasinin ölumunu unutuklarini saniyordum nerdeyse ama sonunda marul saclida intikam pesine dustu,babasinin kanini yede birakmasin bari:img-blush
Hasan edepsizi (icimden daha neler sayiyorum bir bilseniz:img-blush) nasil utanmadan Menekse'nin basina gelen tec...olayi yuzunden Halil'i sucliyabiliyor,bu nasil bir curet ve utanmazliktir bilmiyorum yani,sasiyorum zaten o adami izlediginde ve agzindan cikan sözleri dinledigimde:icon_evil ama anlasilan Kadir babasina haddini cok iyi bir sekilde bildiriyor:happy0064 gerci biraz gec kaldi babasina haddini bildirmeye ama:img-blush neyse sonunda oldu ya biz ona bakalim:img-yes:
Ama en cok begendigim yer ise Menekse ve Halil'in öpustugu sahneydi:img-blush:happy0064 o öpusme cok sey ifade ediyor.Menekse'nin ne olursa olsun Halil'e guvenmesi ve Mistik'in onda actigi yaranin yavasca kapanmasinin symboludur (böylemi yaziliyor bilmiyorum:img-blush).Yani sonuc olarak cok sey ifade ediyor o öpucuk bence,anlatabildimi??
Dizinin biticegi kesinlesmis anlasildi...tuhhh demek ya mayis sonu yada haziranda biticek heee,bence Turkiye'ye temmuzda gidicegim tatile,ah ah ahhhh keskem o ay filan bitseydide bende belki dizi cekimlerini filan görebilseydim:img-yes:
Yeni bölumu merakla bekliyorum...
Herkese iyi geceler ve tatli ruyalar dilerim
Inanmiyorum yaaaaaa resmen bitecek 7 bölüm sonra!!!!!!! :sad53:
Toygar Isikli''nin sitesinden alintidir:
01.04.2008 15:01:58
Elif
sizi çok seviyoruz menekşe ile halil 36. bölümde bitecekmiş dogrumu bide menekse ile halil in yeni müzikleri ne zaman çıkacak CEVAP:EVET DOGRU...SEVGILER
---------------------------------------------------------------------
31.03.2008 19:47:05
burcu
merhaba toygar bey ben sizi çok seviyorum ve bir sorum olacak acaba menekşe ile halik ne zaman bitecek belki çok söylediniz ama lütfen bir daha bu soruyu cevaplarmısınız teşekkür ederim kızınızı öptü:) CEVAP:36.BOLUM SON......
:sad53::sad53:
Önemli degil berivan :img-wink: seve seve :img-in_lo
Ay o nasil bi fragman öyleee???
Mithata noldu böyle birden bire..Nasil Halili öldürtmek ister??
Belkide flashback falandir..Yani fragmanda bizleri yaniltmak icin öyle göstermislerdir..Hani Halil Türkiyeye geldiginde- annesi öldü ya o zamandandir belki :icon_whis
Artvin,
Dizinin bitmesini Menekşe ve halili'in aşkının insanlara inandırıcı gelmemesine bağlamana çok ama çok şaşırdım. Bence bu seneki diziler içinde en güzel aşk ve çift olma yarışının birinciliği Menekşe ve Halil'e ait.
Bence sene başından başlayan diğer diziler yerlerini sağlamlaştırılmışken başlaması ve en çelikleşmiş dizilerin bulunduğu cuma gününde uzun bir süre seyirci kaybıyla devam etmesi büyük etken oldu. Sonrada birçok izleyiciyi tutan Vazgeç Gönlümle aynı saate kondu. İkiside hemen hemen aynı çizgide dizi ve bundan dolayı seyirci bölünmesi yaşadılar. Ben bile reklamlarda arada oraya kayıyorum. Aynı dezavantaj bence aynı kaderi paylaşan Vazgeç Gönlümünde başına geldi. Menekşe ve Halilinde öbür dizinin de oyuncu kadrosu çok iyi olmasına rağmen bu sene ilk 3 içinde yer almamalarından dolayı kaldırılacaklar. Tabii buna ben dahil bi5rçok izliyici üzülüyor. Ne diyelim hayırlısı olsun:sad53:
kaçınkurası 03-04-08, 07:02 Herkes sesli fragmandanki Mithat'ın sözlerine şok olmuş anladığım kadarıyla. Arkadaşlar bence durum şu : semih öldü, Mithat'ın güvenilir adamı kalmadı. Bu durumda Mustafayla direk temas kurması gerekiyor.
Bence telefonda konuştuğu kişi Mustafa. Onu tuzağa düşürmek için Halil artık senin işin öldür vs. tarzında konuşuyor. Yani oğluna böyle birşey yapmaz.
Halil dna sonuçlarını okumadan yırttı ama mithat biliyor bence.
Benim esas şok olduğum sahne, Menekşe'nin Halil'i çılgınca öpmeye çalışmasıydı :img-hyste
Garibim halil , bu deli ne yapıyor böle şeklinde şok oldu tabi. Ve çekti menekşe'Yi uzaklaştırdı.Tabi kızda ne yaptığını bilmiyor sonuçta.
Hasan'a gıcık oldum yaaaa ! Diyor ki, 3 günlük gelin yalnız bırakılırmı, koruyamadı karısını falan . Tam dayaklık adam! neyseki kadir hakkından geliyor :)
Offf çok var daha yaaaa süpper bi bölüm bizleri bekliyorrrr !
kaçınkurası 03-04-08, 07:04 Demek 36. bölüm sonmuş. Aslında biryandan iyi olmuş bence. Çok sevdiğim bir dizi belki ama, olayların sakız gibi uzatılmasından iyidir. Bence sona ermesi zirvedeyken tadında bırakmaları en güzeli. Nasılsa, kıvanç'ıda sedef'ide başka projelerde izleriz diye düşünüyorum..
arkadaşlar sesli fragman çıkmış diyosunuz ben bulamadım malum sitede yok
buraya eklenmemiş galiba
elinde olan bana ö.m atabilirmi?
fragmanı şimdi izledim kaçınkurası çok teşekkürler
1)halil mustafayla düello yapacak galiba...
2)mithatın olduğu sahne eskidir diye düşünüyorum çünkü yarası iyileşmemişti daha bu kadar çabuk ayağa kalkamaz diye düşünüyorum hem birden 360 derece dönemez...
3)zeynep babasının öldürüldüğünü öğrenmiş :img-tomat
4)pislik hasan ne biçim sözler söylüyor vur kadir arkandayım...:img-pilot
5)en güzel sahne menekşe ile halil ayy allahım menekşede bir nebze olsun düzeliyor unutuyor inşallah bozulmaz
off be dızı bıtıyor mu 36.bolumde:icon_sorr
ya bı yandan tam tadında bıtıyo ama dızının bıtmesınede nasıl alıscam bılmıyorum..
sımdı kacıncı bolumde dızı????
bu arada bu bolum halıl ve mustafa duellosu ızleyecek gıbıyızz mıthatın sahnesıde kesın gecmısten bı sahnedır..
midwifeyasemin 03-04-08, 12:13 Arkadaşlar bence; Mithat Mustafaya tuzak kurmak için 'Halilin ortadan kalkması lazım, iş senin artık' diyor.
Mustafa da buna güvenerek halille buluşmak istiyor...
Mithat bu kadar çabuk dönemez!!! bence eski günlerde olamaz çünkü -iş ARTIK senin- diyor! semihe -artık- demezdi eski günler olsa...:icon_whis
Bunlar benim tahminim...( tahminlerim genelde çıkmaz:icon_sorr)
sesli fragmanı ekledim arkadaşlar
ne acayip şeyler oluyo öyle
mithatın sözlerine iki alternatif sunuyorum.
1-Halil test sonuçlarını bakmadan yırtıyo ya kesin mithat babası değil bir yanıltmaca oldu
yırttığını söyleyince mithat gidip sonuçları kendisi öğrenecek ve oğlu olmadığını öğrenincede tekrar halil öldürülmesini emrediyo ve şirketin başına geçmeyi planlıyo
2- Mithatın tel de konuştuğu Mustafa ona söylüyo semih öldü iş senin diyo. Bunu Halille iş birliği yaparak söylüyo olabilir halile yaranmak için mustfayı yakalayıp halile teslim etmek için Yani halile yardım etmek için olabilir
Gıcık baba yine milleti sinir etmeye devam ediyo belli ama kadirin elinde kalacak o
hala halili sucluyo kendinde kabahat yok yani
evet intikam Zeynebede iyice bulaşıyo şimdi oda mithattan şüphelenip ona karşı şavaşacak
Menekşe halili öpüyo sanki bir sonraki sahnede halil kendini cekip uzaklaşıyo menekşeden
acaba şimdide halil mi uzak duracak menekşeden öyle olursa meneşke cok üzülür ya :(
Mithat hakkında ürettiğiniz teorilerin hepsi olabilir.Ne yazıkki sadece izleyip görebilicez:img-wink:Ben Mithat'ın eskisi kadar kötü olamayacağını düşünüyorum.Gerçek babası olmasa bile sonuçta aralarında bir bağ oluştu.Bu kadar çabuk nefret edemez gibi geliyor bana:)
herkese merhabalar...
dizimizin sesli fragmanı çıkmış acaba bir hayırsever banada linki gönderebilirmi şimdididen teşekkürler:img-wink:...
dizimiz 7 bölüm sonra bitiyormuş sanırım zaten toygar ışıklı bunu dizi başlamadan öncede söylemişti:img-yes:,yapımcılarda dizinin başında sadace bir sezonluk dizi olduğunu ifade etmişlerdi...acı ama gerçek:icon_sorr...her güzel dizinin maalesef sonu olacak önemli olan tadında bırakmak:img-tomat...
sesli fragman'i bende daha yeni izledim
Mithat Halil tarafindan biraz olsun kabullenmek icin Mustafa'yi
yakalamaya yardim edecektir
Zeynep babasinin katili Mithat oldugunu ögrenecek bence
ve onu cezalandirmak icin Mithat hakkinda ögrendikleri bütün
sirlari ya polise bildirecek yada Halil'e anlatacak
(gecen bölümde Mithat'a demisti zaten, eger Halil Saraybosna'ya giderse
ögrenmesini istemedigi seyleri'de ögrenir diye)
Hasan'a gelelim; Hasan'da iste ilk önce kendinde sucu ariyacagina
baskalarinda buluyor :dito
daha birkac ay önce kizini kendi elleriyle öldürmeye kalkisiyordu
simdide iyi baba rolü oynuyor ve cocuklarina sözde sahip cikiyor !
Off off demek bitey haa dizimiz:sad53: Off napalim kader boyle ozaman, gerci cok uzun suren dizileride goruyoz, konu bulamayip iyice sacmaliyorlar, boyle uzun surupte tadinda kalan diziler cok ama cok az malesef..
Neyse hayirlisi olsun, mademki biticek bari super guzel bi final yapip bitirsinler, bizim dizimizde bazi diziler gibi husrana ugramasin:sad53: Mutlu ve güzel bitsin, yani dizimize yakisir bi sekilde bitsin:img-wink:
Neyse gelelim Yeni Bölüm'e. Az once sesli fragmani izledim burdan suri06 arkadasima cok tesekkur ediyorum, emek verip fragmani buraya yukledigi icin:img-wink:
ben ilk once cok korktum, Mithat: "Bu senin isin bitir isini" demesi odumu kopardi bende gercek sandim, ama galiba haklisiniz arakadaslar, Bence bu Mithat'in bir oyunu, Mustafa'yi tuzaga dusurmek icin, nasil olsa Mustafa bilmiyor Halil'ín Mithat'in oz oglu oldugunu, ve bencede biraz zor ogrenir.
Zeynep hanimda nihayet gerceklerle yuzlesti sanirsam, Cok sukur Halil'le ugrasmaktan vazgecer hic olmazsa, gicik:icon_evil hic sevmiyom ya sanki kafasi ucgenn gibi :icon_evil.
Bide Hasan'a sinirlendim, uyuz:@ Uc gunluk gelin birakilip gidilirmiymis, mis bide gecmis Halil'i sucluyor insaf yaa, Allah'im sen gelde fitil olma simdi iyimi.
Sen menekseyi o herifle evlendirerek cok kotu bi halt yedin, bide gecmis Halili sucluyor. Bu durumda ne Halilin ne Menekse nin sucu var,
en buyuk suc Hasan denilen o densiz de, akli nerdeydi kizini o herife satarkan, uyuz yaa, yapiyo yine gicikligini, yalniz Kadir niye oyle saldirdi uzerine anliyamadim, her neyse cumartesi ogrenicez nasil olsa:img-wink:
Simdilik yazicaklarim bukadar, aklima dustukce yazarim:img-wink:
KübraYasemin 03-04-08, 14:43 Sesli fragmani gördüm az önce.
Sok oldum sok.
Menekse ile Halil sahnelerini gördükce buz kesdim buz.
O ne sahneler öyle o ne sahneler öyle.
Hele hele Meneksenin bu sözleri hala kullagImda cInlIyor.
Kendini aldatIlmIs hisediyormusun degilmi.
Meneksenin bu cümleleri Halil söylemesi beni bitirdi bitirdi..
herkese merhabalar...
sesli fragmanımızı sonunda izleyebildim...bölüm yine heyecan ve sürprizlerle dolu:img-music...
bahsedilecek çok konu var öncelikle menekşenin babası konusuna değinmek istiyorum...kızına yaptığı kötülüklerin bedelini şimdide nasıl bir başkasının üstüne atarımda vicdanımı rahatlatırım diye düşünüyor...ve bunu halil üstünden konuşuyor...gerekli cevabı babasına kadir en iyi şekilde veriyor:img-patsa...ama şunu anlıyoruzki menekşenin babası hala cahilliğini koruyor ve hala kötü kalpli birisi...bu adam hiç değişmedi hiçde değişmeyecek sanırım benim hiç ümidim kalmadı:img-swoon...
neyse gelelim mithata...mithatın mustafaya halilin işini bitir demesi ise tamamen bir oyun..mithat halilin oğlu olduğunu öğrenince biliyorsunuzki halile daha çok bağlandı ve yanında olmaya çalıştı şimdi ise öldürmek istemesi hemde bunu mustafadan istemesi çok saçma:mad72:...ama kurulan düzen mustafa için ideal bir oyun:icon_twis...tabi karşıdaki kişinin(mustafanın)da bir çakal(uyanık) olduğunu unutmamak gerekirimgdrag...
fragmanın dikkat çeken diğer iki kısmı ise birincisi mustafanınn telefonda halille konuşması ve birbirlerine görüşürüz demeleri:fighting2...ikincisi ise menekşe ile halilin öpüşmeleri:love04:...neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok...
cumartesi günü sürprizlerle dolu bir bölüm bizi bekliyor...
sevgiyle kalın,hoşçakalınbye...
nagihan_25 03-04-08, 15:55 anammmm :)
sesli fragmanı izledim az önce :(
Zeynep Mustafayı dolduruşa getirmiş olabilir yada mithat tuzak hazırlıyor olabilir
Hasan'ın ağzı torba gibi her şeyi söylüyor gıcık
Menekşe 'ne hissetiğini çok iyi anlıyor kendini aldatılmış hissediyorsun' şu kelimeleri galiba Emine söylüyor =(
neyse diimize az kaldı sayılır
kıvanç_sedef 03-04-08, 15:59 offf btcekms felan dıolar dzmız ınanmak ıstemıormmmm yhaaa hyrrr olmass:icon_sorr
nyse smdılık konumuza donelımm
harıka bı blm bklıoo bzı cmrtsı gnuu...en cok meneksenın halıle kndını aldatlms hssedıosn demesı cok fecıı bnceeeee:icon_sorr
hasanı da var yhaa.....nyse yazmım gerısını allla alllaaa yhaaa hpsı onun yznden oldu ama kadır abım werdı cezasını....hıh...
ya ne bcm bı baba bu yhaa....
halılle mstafa ne grscekler nası oldu da brbrlerını aradılar ufff
hepsnın cvbııı cmtısıı gnuıuuu
batuhan_gumus 03-04-08, 16:24 evet arkadaslar dizmiz 7 bölüm sonra bitiyor üzüldüm diyemem :)
cünki diziyi tandinda birakmalari lazim bence
cok guzel gidiyor ama eminki ay yapim süper bi
final ile bizi mutlu edicek:img-wink:
36 bölüm yaza geliyor galiba 21 mayislara filan :good:
menekşe ile halili cok özlicem:icon_sorr
Arkadaslar fragmani izledim ama Kötu kalite o yuzden pek anliyamadim
Arkadaslar birisi bana iyi Kalitesini yolliya bilirmi?? lutfen
ama fragmana bakilirsa super bir bölum olacak..
Simdi izledim Fragmani (iyi Kalite)
arkadaslar sizce tuzakmi mithatin yaptigi yoksa gerçekten halile yardim mi etti
Belki Sizin Dediginiz gibi Dna testinde Halil mithatin oglu degildir?
Bide menekse ile halil öpusuyorlar:img-blush
batuhan_gumus 03-04-08, 16:50 Simdi izledim Fragmani (iyi Kalite)
VALLA bnce mithat anladi halilin
oglu olmadini cünki dna testi yapildi ama sonucu mithata
bildirmislerdir
simdi yine ayni oyunlari devam ediyoruzz
fragmann cok guzel heyecanli valla
bakalim 2 gün kaldi diziee:happy0064
oofff yeni fragmanda çoook seyler oluo yhaaaf !!!
bi kere meneksenin halili opmesi çoook buyuk bi gelimse arkiler !!! =D
bu arada hasan gene baslamis gicikligina !! piss sey nolcak!!
evett mithat terkarda anti grubuna girdi !! hayirli ugurlu olsun canlar =)
hmm zeynepte ogrenio biseler !!!
ammaaaa en onemlisi halil mistikla buluscak !!! ooff acaba nolcak yhaaa!!!
yha bu arad tekar sormak istiorum ççunku hala inamiorum ben dizi gerçekten 36.bolumunde bitiomu canlar haaa =(
arkadaslar niye herkes meneksenin halile
''seni anliyorum kendini Aldatilmis gibi hisediyorsun ''
demesine kizdi ben bu anlamadim..
Menekse kötu birsey mi dedi?:icon_whis
Simdi izledim Fragmani (iyi Kalite)
ben Halil'in Mithat'in oglu oldugundan eminim
kesin Mustafa'yi yakalamak icin tuzak kuruyordurlar
bu dizi'nin fragman yapimcilari hep bizim kafamizi karistirmaya ugrasiyorlar
ama bu sefer kanmiyorum :img-hyste
hmmm simdi gerçekten bitiooo olemi =( yhaa ins ole bi final yaparlar ki hiç aklimizdan çikmaz !!!!
esracim bu arda bende anlamadim herkesin bu tepkisini ???
ben Halil'in Mithat'in oglu oldugundan eminim
kesin Mustafa'yi yakalamak icin tuzak kuruyordurlar
bu dizi'nin fragman yapimcilari hep bizim kafamizi karistirmaya ugrasiyorlar
ama bu sefer kanmiyorum :img-hyste
çok emin konustun canim Ama haklisin su Fragmani hazirlayan kisiler hep kafamizi karistiriyorlar nesye Dizimize zaten az bir gun kaldi bakalim neler olacak:img-yes: heycanli olacagi kesin..
hmmm simdi gerçekten bitiooo olemi =( yhaa ins ole bi final yaparlar ki hiç aklimizdan çikmaz !!!!
esracim bu arda bende anlamadim herkesin bu tepkisini ???
evet bende anlamadim bide birisi Demisti
menekse ile halil öpusurken halil kafasini çekiyor
simdi fragmani yeniden izledim...
ufff sence halil menekseden uzaklasiyormu??
batuhan_gumus 03-04-08, 17:38 arkadaslar niye herkes meneksenin halile
''seni anliyorum kendini Aldatilmis gibi hisediyorsun ''
demesine kizdi ben bu anlamadim..
Menekse kötu birsey mi dedi?:icon_whis
evet haklisin ya bnce
cok sacma kizmalari
kotu bisey demediki
bncede ya
ama bakalim ctesi gunu gelsin
görelimmm
hadi by muckslar bye
ayhh esracimmm agzindan yel alsin halil öle bise asla yapmaaz !!!!
yok yani bu kadarda deil olmaz yhaa !!
yani ins olmaaz!! yha sole bise ben 25. bolumden sonra senaristlerden korkmaya basladim herseyi bekleyebiliorum !! ama halilin ozelligi ztn bu deilmi ??? nolursa olsun menekseden asla vazgeçmemesi deilmi ??
ayhh esracimmm agzindan yel alsin halil öle bise asla yapmaaz !!!!
yok yani bu kadarda deil olmaz yhaa !!
yani ins olmaaz!! yha sole bise ben 25. bolumden sonra senaristlerden korkmaya basladim herseyi bekleyebiliorum !! ama halilin ozelligi ztn bu deilmi ??? nolursa olsun menekseden asla vazgeçmemesi deilmi ??
Evet öyle ama bilmiyorum yinede supeleniyorum
Arkadas öyle diyince bende yeniden baktim ve öpusme sahnesinden sonra baska bir sahne gösteriyorlar ve orda halil sanki Emin degilim kafasini çekiyor
hem bide menekse tecavuze ugrandiya belki halil menekseden Uzaklasir
Aslinda bende pek sanmiyorum halilin uzaklasacagina ama yinede korku var
insallah fragman yaniltmistir:icon_sorr
dur bakim yha bende iice su fragmana ayhh esram yhaf suphelendirdin beni ama =)
dur iice bui bakim tekrar donuorum ....
yhaa hayir halilin kafasini çevirdi yer baska bi sahne o opusmeden sonra oluo bence yha bilmiorum çunku buyuk planda gosterdiklerinde halil menekseye yaklasio sonra opuo daha sonra baska bi sahnede halil kafasini çevirio bence yine yaniltma !!!
kıvanç_sedef 03-04-08, 18:05 yaaa yaaa dızımızzz btmesınnn yaaaa ufffff ben halılsızzzz duramam olmaazz hyrrrr kıvancımmı gormeden duramam yhaaa olamaz hakszlık buuu..:(
ama tadında brkmaları gusel tbıkı....:icon_sorr:img-cray:
yawww halıle menekse opusuoo:) ama menekse tabeke bunu bıraz scluluk dygusu duyarak yapıor bnce....eer bole olcaksa hc olmasın dha ııı:icon_sorr
yaaa ama heyecanlı bı shne opusme shnesııı:love09:yha mıthat yıne napıo anlamadımm..
ooff vallahi ins dedigim gibidir çunku ztn dizi btcek bide böle bise olursa hepten kötü olur
offf hadi yhaa 2 gun çok uzuun nasi dayancaz =(
ooff vallahi ins dedigim gibidir çunku ztn dizi btcek bide böle bise olursa hepten kötü olur
offf hadi yhaa 2 gun çok uzuun nasi dayancaz =(
evet dizi bitecek diyorlar ama ben yinede kesin bilgi almadan kafama takmiyorum bunu...tama toygar isikli söylemis ama yinede inanmiyorum
Yani eger kivanç yada sedef böyle bir haber verseydi tama inanirdim.
ama simdi inanmiyorum:icon_whis
neyse ya eger 36.bölum bitecekse görecez ozaman ama biterse çok uzulurum ben yaa uff neyse...buarda özet nerde kaldi bugun gelmesi lazimdi Daha gelmedi ama, bide bir özeti okuyalim bakalim,umarim özete mithatin halilin babasi mi degilmi ögreniriz:img-yes:
kıvanç_sedef 03-04-08, 18:29 neyse ya eger 36.bölum bitecekse görecez ozaman ama biterse çok uzulurum ben yaa uff neyse...buarda özet nerde kaldi bugun gelmesi lazimdi Daha gelmedi ama, bide bir özeti okuyalim bakalim,umarim özete mithatin halilin babasi mi degilmi ögreniriz:img-yes:
eft cnmmm yhaaa bnde cooooooook usulurummm btmesınn aslında bnde ınanmıorm dha kmse kesın bı acklama yapmamsken...
yaw ben asıL mthatın kımı aradığını we halılın ısını btr felan dıe kme dıo onu anlamadım bı tek...bnce halıl o opsme shnesınde kafasıını cevrmez yanı en azndan menekse opstukten sora felan ole soler uzulurler ne bılm ama cevrmez bnce yanı kafasını felan...zynp de ogrenıoo smdık babacıgının ıntıhar etmedıgını..semıhcık de gcn hfta oldu ztn hehe.....ayrıcana oa hasanın haddını ben bıldırmek ısterdım yaaa kendı kızını oldurmeye kaltkı sora o pslık mstafyla ewlendırdı ustune mstık menekseme tecavz ednce halılcm suclu oldu adama bhak yha olamaz bole bsııı walla..:icon_sorr
MENEKSE İLE HALİL btmesinn!!!!!!!!!!!!!!!!
ben 36 bolum bitecegine pek emin degilim acikcasi..
yani bilmemki sezonun sonunda bitirselerdi en azindan ama bakalim belki bi röportaj olursa sedef avci yada kivanc tatlitug'la orda göruruz...
bu arada sesli fragmani cikmis cok heycanli bi bolum olacak gibi yine o meneksenin babasi laf atip duruyo sinirim bozuldu hersey zaten onun yuzunden :icon_evil
Ben bu fragmandan nedense çok etkilendim.. Herzamankinden daha fazla
heycanlandim herzamankinden daha'da sabirsizim.. :icon_whis Bir arkadas
bölüm yorumlarina ufak öpüsme sahneleri olsun demisti.. Sesin duyuldu cnm :)
hehe.. Ama biraz fazla mi abarti oldu bu öpüsme sahnesi ne? :img-blush
Off sabirsizlikla bekliyorum ve çok heycanliyim..
Final konusuna gelince.. Bende tabiiki bitmemesini istiyorum.. :icon_sorr
Ama yorum yapmayada korkuyorum açikcasi biterse zaten açiklama yapilir.. :icon_whis dimi? :icon_sorr
toygar ışıklının sitesinde defalarca sorulmuş bu soru ve toygar bey 36. bölüm final diye yanıt vermiş
bizde istemezdik ama gerçekler acıdır:icon_sorr
Evet öyle demis ama bilemmki :icon_sorr
surekli baktigim tek dizi menekse ile halil o da biterse :(
oysaki menekse ile halil tutulan bi dizi yani 1 sene felan surseydi bari :icon_sorr
Evet öyle demis ama bilemmki :icon_sorr
surekli baktigim tek dizi menekse ile halil o da biterse :(
oysaki menekse ile halil tutulan bi dizi yani 1 sene felan surseydi bari :icon_sorr
buugüne kadar çok sevdiğim diziler ya reyting yüzünden kaldırıldı yada tek sezon sürdü
-gülbeyaz
-sultan makamı
-sessiz fırtına vs vs
menekşe ile halil de tadını kaçırmadan biteceği için seviniyorum ama böylesine güzel konulu bir dizi daha gelmez diye düşünüyorum
çünkü çok farklı bu dizi gerek kıvanç abi gerek sedef abla bu dizide bence oyunculuklarının dönüm noktasını yaşadılar
kendilerini aştılar......
Bencede Menekse ile Halil'in ratingleri okadar'da kötü degil :icon_sorr
Yani ne bilim.. konu'da yaratabilirler isteseler.. Dizimiz bunu haketmedi :(
Ona saçma sapan diziler var vizyonda.. Ratingleri pek'de iyi olmayan diziler..
Sira'da onlar varken Menekse ile Halile dokunmasinlar.. :icon_sorr:icon_sorr
Ilk fragmanindan beri baglandigim tek dizi.. Müzigini dinlerken dalip gittigim tek dizi..
Yapmasinlar litfin =(
mili_gkhnözen1905 03-04-08, 19:25 Bencede Menekse ile Halil'in ratingleri okadar'da kötü degil :icon_sorr
Yani ne bilim.. konu'da yaratabilirler isteseler.. Dizimiz bunu haketmedi :(
Ona saçma sapan diziler var vizyonda.. Ratingleri pek'de iyi olmayan diziler..
Sira'da onlar varken Menekse ile Halile dokunmasinlar.. :icon_sorr:icon_sorr
Ilk fragmanindan beri baglandigim tek dizi.. Müzigini dinlerken dalip gittigim tek dizi..
Yapmasinlar litfin =(
rüyamm bitanem aynen katiliyorum
o kadarda kötü diil bencee=)
dedigin gibi gülüm o kadar dizi var reytingler yerlerde ama m&h onlara bakarak bence iyiydi
favori dizim var biri doktorlar biride m&h biterse kahrolurum
ilk bölümden beri severek izliyorum ya bitmesin:(
Artvin,
Dizinin bitmesini Menekşe ve halili'in aşkının insanlara inandırıcı gelmemesine bağlamana çok ama çok şaşırdım. Bence bu seneki diziler içinde en güzel aşk ve çift olma yarışının birinciliği Menekşe ve Halil'dir:sad53:
neden böyle düşündüğümü yazdım belki gerçekten aşk inandırıcı gelebilir sana bana menekşenin sesi gerçekten duygusu olmayan bir ses gibi geliyor ben onun halil derken hiçbir sevgi bellirtisi göremiyorum tabi bu benim fikrim en sevdiğim şey farklı düşüncelrdir belki ben senin gözünle bakarım senin gördüğün birşeyi yakalarıım sende benim göüzmle bakar benim gördüğüm bir şeyi yakalıyabilirsin insnalatr aynı şeye bakıp farkı birşey görebilir belkide senin dediğin doğrudur
Arkadaslar, Menekse ile Halil dizisinin ekibinden biriyle ara sira emaille konusuyorum. Ve ne yazikki dogruymus.. Menekse ile Halil 36. Bölüm de sona erecek.. O kisi kendisi de dedi bunu.. Yani malesef artik hepimiz buna inanmamiz lazim istemesekte :icon_sorr
batuhan_gumus 03-04-08, 20:49 Arkadaslar, Menekse ile Halil dizisinin ekibinden biriyle ara sira emaille konusuyorum. Ve ne yazikki dogruymus.. Menekse ile Halil 36. Bölüm de sona erecek.. O kisi kendisi de dedi bunu.. Yani malesef artik hepimiz buna inanmamiz lazim istemesekte :icon_sorr
bnce bitmesi bi yandan iyi arkadaslar :img-yes:
cünki dizi devam edikce SIKICI olucak
ve sonra bayicaz
herseyi tadinda birakmak lazim
simdi 7 bölüm var degerlendirin bunu:)
batuhan_gumus 03-04-08, 20:53 haklisin batu ama çokzor olcak yhaa ben her c.tesi havalrda uçuodum hep
simdi çok bosluk olcak yhaf =(
evt bi yandan sende haklisin
ama gümüş bittiydinde bnde öyle olmustum
ama insan alisiyor bi zaman
sonra gümüş biteli 8ay oldu bak:img-yes:
mihde öle olucak
eskiden 22 de bnde havalarda ucuodum gümüş var die
simdide ayni mih var die
bittince ayni gümüş gibi Olucak:)
MiSz_CaniSi 03-04-08, 21:53 Ya sanki cok kisa dizi gibi oldu 36 bolum acaba bitmesinin nedeni ratingler mi yoksa diziyi uzatmakmak tadi kacr korkusunda mi bi yandan iyi bi yandan berbat durum o kadar dizi vardi seyrettigim ik bolumlerini hatirlamadim ama bu dizi gercekten hatatima girdigi gun hic bir bolumunu unutmadim gun gibi hatirliyorum
su 7 bolumde heyecan bekliyorum dirilis istiyorum lutfen bence her bir bolum heyecan artacak gibi ama sadece konu mustafayi yakalamak oldu buarda ozet gelmedi mi daha
MiSz_CaniSi 04-04-08, 10:46 Ozet gelmis sonunda mustafanin caresizce mithati ariyacagini biliyordum mithat da ona oyun oynuyacak ama planini halile soyleyecekmi bilemem ama mustafa da halili ariyor acaba mithatin bundan haberi varmi cok zor
Menekse kendi derdini unutmusken halile omuz omuza ayni dertler birbirilerini destek veriyorlar zeynep de babasinin katilini bulmus bakalim nasil hesaplasma olacak zeynep neler pesinde halilden bisey isteyecekmi daha hersey cozulecek insalah
Hmmm Özet gelmi$:img-wink:
Anlasilan yine cok guzel bir bolum olucak... Tam dusundugum gibi Mithat Halil'e kendini affettirmek icin bi plan yapiyor, bakalim bu plan Mustafa'yi yakalamaya yetecekmi, nebicim bi herif o ya, ben salak derken adam basimiza eskiya kesildi vallahi.. Cok merak ediyorum eger Mustafa yakalanirsa, hangi konularla devam edicek... Neyse yaa,
Mithar Mustafa'yi ariyor, ama ozette yaziyorki Halil Mithatin yaptigi plandan habersizdir, e fragmanda da Mustafa ile Halil telefonda konusuyo, hay is yine arap sacina dondu nedicegimi bilmiyorum valla:icon_sorr
Zeynep te sonunda demek gercegi ogrendi, bakalim bu sefer napicak, cadi :icon_evil Bu sefer hem Halile hemde Mithata karsi cephe alcak herhal.
Menekse ile Halil de ne guzel bu zor gunlerinde birbirlerine destek oluyolar, onlari boyle bi arada gormek beni cok mutlu ediyo, bide su baslari dertten kurtulsa, mutlu olsalar dahada guzel olucak eminim:img-wink:
Herkes dizinin bitmesini tartisiyo, gordugum kadariyla,, Off inanin cok kotu bi duygu, cunku her cumartesi alisiyosun, diziye bakmaya, her hafta heyecanla bekliyosun ne olcak diye, sonrada birden bitiyo:sad53:gercekten zor bi durum, ama benim tercihim tadinda bitmesidir, eger Gümüs gibi 100 bolume kadar surerse gercekten bayar hemde raytingleri cok berbat gelir, bende raytingleri suan fena degil ve en iyisi de tadinda bitirmek ozaman herkesin gonlu olur:img-wink: Bu arada Gümüs icin yeterince konu vardi, ama demekki mih icin yeterince konu bulamadilar, Olsun, guzel bitsinde benim tek dilegim bu:img-wink:
Arkadaslar, Menekse ile Halil dizisinin ekibinden biriyle ara sira emaille konusuyorum. Ve ne yazikki dogruymus.. Menekse ile Halil 36. Bölüm de sona erecek.. O kisi kendisi de dedi bunu.. Yani malesef artik hepimiz buna inanmamiz lazim istemesekte :icon_sorr
Artik süphe edenlerde emin olmustur..yani bosuna bosuna bitmeyecek diyipte sonra bitmesi daha kötü olur :icon_sorr
Bencede artik kendimize buna alistirmamiz lazim..dizi 7 hafta sonra bitiyor :sad53:
off ya..neden hep sevdigim diziler 1 sezon sürüyor :icon_sorr
Önce Ask Oyunu..sonra MIH :icon_sorr
Neyse ..özet gelmis.nihayettt yanii :icon_whis
Menekse Halile destek oluyormus.zaten bekledigimiz sey
Zeynep babasini kimin öldürdügünü ögreniyormus...bakalim ne yapcak bonus kafa :img-cool2
Fragmanda gördügümüz o tartisma sahnesi Halilin silahiyla ilgili..Bence Meneske HAlilden söz almakla iyi yapmis..o adam yüzden hapise düsmesin..
Herkesin tahmin ettigi gibi Mithat Mustafaya oyun oynuyor..onu yakalabilmek icin..
“Menekşe ile Halil”in bu bölümünde; zor günler geçiren Halil’e, kendisi de büyük sıkıntılar yaşamasına rağmen en büyük destek Menekşe’den geliyor.
Halil’in, Mithat’ın öz oğlu olma fikrini kabul etmesi çok zordur. Gerçeği öğrenmek için yaptırdığı DNA testinin sonucu çıkınca rapora bakmaya cesaret edemez ve yırtar atar.
Menekşe bu zor anlarında Halil’in yanında en büyük destekçisidir.Bu arada Mustafa’yı bir kez daha elinden kaçıran Komiser Ömer, ona karşı iyice bilenmiştir. Zeynep de, Semih’in ölümüyle ilgili gözaltına alınan sekreteriyle konuşur. Zeynep babasının katilinin kim olduğunu öğrenir. Menekşe, Halil’in silahını bulur ve çok öfkelenir. Onun eli silahlı bir adam olmasını istememektedir. Menekşe, Halil’den bir daha silaha el sürmeyeceğine dair söz alır. Zor koşullarda saklanan Mustafa çaresizdir. Para koparabilmek için Mithat’ı arar. Ama Mithat’ın Halil’e kendini affettirebilmek için yaptığı plandan habersizdir.
şimdi arkadaşlar fragmanda olmayan bir çok şey var özette
mesela zeynep in sekreter kızla konuşması
menekşenin halilin silahını bulması
ve mithat kendini halile affettirmek istiyor diyor ya şimdi anladım mithat telefonda mustafayla knouştu onu tuzağa düşürecek ve öldürecek ki güya halilin gönlünü kazansın
böylece bir taşla iki kuş olayını yaşayacağız :happy0064
Ya şahSen ben dizinin sona Ermesini isTemiyoRum ,ben daha faZLa böLüm sürer diYe taHmin ediyordum,zaten menekşe ile halilden başka dikkatle ve büyük bir zevkle izlediğim dizi yok,biTerse cumarTesi günLeri geçmeZ yaa,büyük bi boşLuK oLuşur Kesin,üffff..:img-cray::img-cray: xS
bunu ilk okuyunca sasirdim acikcasi..
ama sonra dusunurken iyi bir secim olmus diyorum..
cunku dizinin ilk bölümü kadar tadi yok bence..
reytingler de süper degil..
hem herseyi tadinda birakilmasi lazim..:img-wink:
(Ama daha 7 haftamiz var:))
Bölüm özeti gelmis..
Mithat Mustafa oyun oynayacak belli..
Umarim bu sefer yakalarlar Mustafayi yoksa fenalik geciricem:img-hyste:)
'Zeynep babasının katilinin kim olduğunu öğrenir' nasil ögrenicegini merak ettim..:img-pilot
Zor koşullarda saklanan Mustafa çaresizdir. Para koparabilmek için Mithat’ı arar. Ama Mithat’ın Halil’e kendini affettirebilmek için yaptığı plandan habersizdir.
İşte bu tam tahmin ettiğimiz gibi düşündüğümüz alternatifler arasında Halile yaranmak için Mithat planı umarım başarılı olur da mıstığı yakalar:good:
Şimdi menekşe halile silahı eline alamaması için söz verdiriyo ya Halil mıstığı elegeçirdiğinde silahı olmaz mıstık bunu vurur felen bu özetreki cümlelerde bunu cıkartıyor insan:icon_sorr
Bende dizinin bu sene bitmesini istemiyorum senarits isterse konuyu uzaltabilir bize göre konu tükenmek üzere ama senaritsler daha cok konu cıkarabilirler ayyapımın diğer dizileri Y.D ve D.K devam edecekmiş seneye belki MiH devam eder belli olmaz :img-yes:
Bakın Gencodada konu tükenmişti ama senarist akıllı bir manevrayla bi İlke şimde de bi Dede cıkardı konu uzamaya başladı
belki Halilin annesininde ailesi felen ortaya cıkmaya başlar miras için onlarda Halilin kuyusunu kazmaya calışırlar
Balcıları tekrar gündeme getirip onlarla ilgi konu üretirler mesela Gülenaydı sanırım o Kadire aşık olur ya da Kadir:img-in_lo ona imkansızlık olur ortada felen gibi
vay be ben senarits olsam Menekşe ile Halil 3 sene sürer aklımda dana neler var:img-hyste:img-hyste
Zor koşullarda saklanan Mustafa çaresizdir. Para koparabilmek için Mithat’ı arar. Ama Mithat’ın Halil’e kendini affettirebilmek için yaptığı plandan habersizdir.
İşte bu tam tahmin ettiğimiz gibi düşündüğümüz alternatifler arasında Halile yaranmak için Mithat planı umarım başarılı olur da mıstığı yakalar:good:
Şimdi menekşe halile silahı eline alamaması için söz verdiriyo ya Halil mıstığı elegeçirdiğinde silahı olmaz mıstık bunu vurur felen bu özetreki cümlelerde bunu cıkartıyor insan:icon_sorr
Bende dizinin bu sene bitmesini istemiyorum senarits isterse konuyu uzaltabilir bize göre konu tükenmek üzere ama senaritsler daha cok konu cıkarabilirler ayyapımın diğer dizileri Y.D ve D.K devam edecekmiş seneye belki MiH devam eder belli olmaz :img-yes:
Bakın Gencodada konu tükenmişti ama senarist akıllı bir manevrayla bi İlke şimde de bi Dede cıkardı konu uzamaya başladı
belki Halilin annesininde ailesi felen ortaya cıkmaya başlar miras için onlarda Halilin kuyusunu kazmaya calışırlar
Balcıları tekrar gündeme getirip onlarla ilgi konu üretirler mesela Gülenaydı sanırım o Kadire aşık olur ya da Kadir:img-in_lo ona imkansızlık olur ortada felen gibi
vay be ben senarits olsam Menekşe ile Halil 3 sene sürer aklımda dana neler var:img-hyste:img-hyste
:img-hyste:img-hyste evet biz senarist olsak dizi herhalde hic bitmez :img-wink::img-wink:
Gerceken ama Balcilari neden göstermiyorlar hic :icon_whis
Hani Mithat o Canayin sevgilisinin annesiyle birlikteydi :icon_whis
he kızın adı canaydı demi :img-wink:
sahi mithatın sevgilisine na oldu ya kadın kayıplara karıştı enson mithatla kaçarken tutuklanmıştı :icon_whis
bende hep balcıları merak ediyorum ne oldu bunlara menekşeye canay yardım etmişti insan düğününe bari cağırırdı :img-hyste
geri girsinler diziye Kadir Canaya aşık olsun canay önce istemesin felen
alsana bi dünya konu neler cıkar bundan sadece:good:
menekşe fragmanda halili öpüyo acaba halil istemiyomu
gerçi özette menekşe halile destek verecek yazıyo
bu olaylar meneşke ile halil arasında yakınlaşmaları hızlandırır
aii özeti okuyunca nedense çok rahatladim
özetin basi bile guzel Menekse ile halil omuz omuza
mithat halile yardmi etmek istiyor Ama eger mustafa öldurulurse insallah polis ozaman halilde suphelenmez, çok merak ediyorum Buarda zeynep babasinin katilini ögrenmis bakalim neler yapacak:icon_whis..yarin çok güzel bir bölum olacak ya heycanlandim birden:img-blush
yasasin :happy0064 - özet gelmis ve fazla endiselenicek bir durum yok
[B][COLOR="black"]“Menekşe ile Halil”in bu bölümünde; zor günler geçiren Halil’e, kendisi de büyük sıkıntılar yaşamasına rağmen en büyük destek Menekşe’den geliyor.
canim Meneksem, kendi derdini unutup Halil'e destek cikiyor
iste gercek ask böyle olmasi gerek
umarim güzel sahneler izleyebiliriz
[B][COLOR="black"]Halil’in, Mithat’ın öz oğlu olma fikrini kabul etmesi çok zordur. Gerçeği öğrenmek için yaptırdığı DNA testinin s |