Tüm Versiyonu Göster : Gökhan Horzum

captainsparrow
12-03-08, 19:10
Doğum tarihi:1975
Eğitimi:Marmara Üniversitesi İİBF Uluslararası İlişkiler

Dizileri:
Fırtına
Bebeğim
Taşların Sırrı
Bir İstanbul Masalı
Yağmur Zamanı
Yeter Anne
Hastayım Doktor

Ayrıca İkinci Bahar dizisinde yönetmen yardımcılığı yapmıştır.

http://img394.imageshack.us/img394/4388/s67140227114001tv0.jpg (http://imageshack.us)

(resim facebook'tan alıntıdır:img-grin2)

ba$i_belalim
17-04-08, 16:59
hic kimse yazmamis buraya...

nedense. :icon_whis:img-hyste

fatmaaa-
19-04-08, 13:19
Neden böyle diyorsunuzki :kahve
Yani geçmiş yapımlarına baktıgımzda hepside belli izleyiciye ulaşmış yerinde reyting rekorları kıran yapımlar
Bence bi dizinin ortasında senarist olarak yazmaya başlamak çok kötü bi şey her babayigidin harcı degil yani karakterleri tanımıyorsun şu karakter şunu yapmaz fln bilemiyorsun inşallah düzelir ne diyeyim
Başarılarının devamını dilerim

GÜLÇEM
19-04-08, 13:24
bir istanbul masalının üstüne yok!:img-in_lo:img-in_lo

:good:

6123m
19-04-08, 21:36
tamam diger projelri cok güzeldi ama
kabul edelim k.y maafetti sagolsun

billur_beso
20-04-08, 01:50
tamam diger projelri cok güzeldi ama
kabul edelim k.y maafetti sagolsun

evet biristanbul masalı,yağmur zamanı,ikinci bahar..Bir zamanın türkiyeyi sallayan dizileri..Türkiyenin en çok bahsettiği diziler.Ama 6123m'e de katılmamak elde değil..:icon_sorr

ecr
18-05-08, 12:51
Belli bir kulvarı olan senaristtir. Senaristin Bebeğim ve Fırtına adlı dizilerini izlemiş, izlerken bayağı bir sitem etmiştim (senaryoya, senariste).

Fırtına da Bebeğim de klişeliklerle dolu 2 diziydi. İkisi de reytinge dayanamadan kaldırıldı. Özellikle Fırtına iyi giden reytinglerinden sonra sezon sonuna doğru final yaptırılmıştı. Bebeğim de gene bir final yaptırılarak bitirilmişti.

Aslında senaristliğini hiç sevmem. Pek yaratıcı olduğu da söylenemez. Fırtına dizisinde baş karakteri, yardımcı karakterlerden daha az gösteren ilk senaristtir herhalde.
Kavak Yelleri'ni de neden kabul ettiğini hala anlamış değilim. Zira onun kulvarı gençlikle alakalı değil.

emilie_claire
20-05-08, 20:04
hic kimse yazmamis buraya...

nedense. :icon_whis:img-hyste

niyeyse..:icon_whis..
ilginç,güzel yapımlar yapmıs,ky'yi nasıl bu hale getirdi acaba..??:img-hyste

Zeynep-
20-05-08, 20:23
niyeyse..:icon_whis..
ilginç,güzel yapımlar yapmıs,ky'yi nasıl bu hale getirdi acaba..??:img-hyste

büyük başarı...
kardeşi sevgli yapan zihniyetin başlığı sinek avlar böyle :)

şevkiye
20-05-08, 20:32
Zeynebin de dediği gibi kardeşi sevgili yapmak büyük başarı
Başlık daha çok boş kalacak gibi..
Neyse Ben Yiğit Güralp'in başlığına gidiyorum.. :)

*Nesli*91
20-05-08, 20:34
Zeynebin de dedigi gibi kardesi sevgili yapmak büyük basarı
kutluyorum gercekten böylede devam etmelerini dilyiorum
böyle giderse baslik daha cok bos kalacak gibi....

E_D_A_G_S
20-05-08, 20:59
Gökhan Beyi ayak ta alkisliyorum..Bir diziyi mahv etmek büyük basari basarilarinizin devamini dilerim (:

_gümüşŞ_
21-05-08, 14:27
büyük başarı...
kardeşi sevgli yapan zihniyetin başlığı sinek avlar böyle :)

sana katılıyorum zeynepcım
ıkı kardesı sevgılı yaptınız ya helal olsun

Zeynebin de dediği gibi kardeşi sevgili yapmak büyük başarı
Başlık daha çok boş kalacak gibi..
Neyse Ben Yiğit Güralp'in başlığına gidiyorum.. :)

baslık ısyancılarla dolu anlasılan :img-wink:
gokhan bey bır dızı 14 blmde nasıl mahvedılır dıe ders versın bnce:img-hyste:img-hyste
bende gelıyorum yıgıt abının baslıgına:img-hyste:img-hyste

Zeynebin de dedigi gibi kardesi sevgili yapmak büyük basarı
kutluyorum gercekten böylede devam etmelerini dilyiorum
böyle giderse baslik daha cok bos kalacak gibi....

katılıyorum neslım sana
baslık daha cok sınek avlıcak..:img-wink::img-wink:

ada-1903
21-05-08, 17:29
Bim ve Firtina gibi guzel islerin ardindan..Kavak Yellerine transfer olup..
Dersine daha iyi calismasi gereken,
Buyumenin aldatmak yada kuzuya kurt olmasi sanan,
Dostlukta kardes lafi gecince,bir digerinin emanetine ihanet edersin anlamini cikartan,
Gecmisin gelecek oldugunu coktan bilmesi gerekirken..
Gecmisi bir kalemde (kendi kalemiyle) silip atan..
Esprileri,kulturu,askin, dostlugun ve Turk orf ve adetlerini anlamini bir kez daha gozden gecirmesi gereken,
Yuzde doksansekiz gibi bir oranin mutsuzken onlara kulak tikadigi..
Ana karakterden, Muhtesem Ucluden, esas oglanlardan Deniz oglani diziden silen..
Tum karakterlerin kendinde olmayip..siradanlastiran,
Cocukluk aski tarafindan unutulan, kardesi dedigi can dostundan hayat devam ediyor diyerek ask hic yok, dostluk hic yok bu hayatta..dedirten,
En kotu karakter en insancil olan karakterdir diyen..
Bir sevda iki kisilikken ucuncu girdiginde o ucuncu kisinin yaptigi seyi kolayca unutun ve hayatiniza devam edin diyen..
Kalip sevdigi icin savasmak yerine korkakca kacmayi acisiz bir hayat icindi dedirten,
Cogunlukla genclerin izledigi bir diziyi cizgisinden alip entrikalarla, ihanetlerle ve yalanlarla susleyip iste hayat, iste dostluk, iste ask, iste kavak yelleri diyen..
bir senarist!

keske kavak yellerine degil bir baska projede bu yaptiklarini yazsaydi..o zaman belkide bu kadar cok sevdigimiz bu hikaye bu kadar cok degistigi icin tepki gormezdi..:icon_sorr

*SouLmate*
21-05-08, 17:34
İmza atıyorum Ada'm yazdıklarının altına.

Kendini bir türlü geliştiremeyen senaristlerimize bir yenilik zamanı geldi demek istiyorum.Bir İstanbul Masalı(!) dizisinin temasını bizim diziye uyarlamaya çalışmaları çok gıcık bir durum!

Hiç hoş değil bu yaptıkları! Gençlikten sınıfta kaldı beyefendi!

iremege
21-05-08, 17:56
hepinizin dediklerine katılıyorum:icon_whis

Kardeşi bildiği sevgilisi oluyor.Büyük başarı:kahve

mavideniz.
25-05-08, 03:51
Buraya bakmak yeni geldi aklima! Ve neden bu kadar az ilgi gormus derken bende herkese katiliyorum Kavak Yellerini oldugu muhtesemligi mahvetti resmen :(

Bir Istanbul Masalindada ayni seyleri yapmisti :(
Bencede bu diziyi kendisi izlemeden kendi hayalindeki kardeslik ask ve dostluk iliskilerini (bunlarin hepsi cok yanlis dusunceler) isliyip duruyor..

Yazik!

burçinn
25-05-08, 09:33
denizi de sevgili yapmak büyük başarıydı o da malum yıllarca aslıyı görmemişti sadece kardeş olarak düşündüğü bir insandı...
ben gökhan beyin diziye heyecan getirdiğini düşünenlerdenim...hep aynı şeyler yaşanmıyor artık dizide.gençlikte sınıfta kaldı diye birşey yok gençlikte herşey olabilir hayat toz pembe sorunsuz değil.
bazı gözüme batan şeyler olabiliyor dizide ama bunlar da yavaş yavaş rayına oturuyor...
böyle giderse bence gelecek sene süper bir kavak yelleri izleyeceğiz:good:
hele de efe&aslı deniz&mine olursa tadına doyum olmaz:)
öyle yorumlar var ki şaka gibi geliyor.efenin ne suçu var efe senaryo gereği öyle davranıyor,denizin ne suçu var denizin değil senaristin ihaneti o bir kere gibi...bunları gördükten sonra yorum yapacak birşey kalmıyor ne diyeyim başarılar gökhan beye:img-wink:

elmaşekerim
25-05-08, 17:44
bir istanbul masalınıda yazmış sanırım kendisi.orada uyguladığı taktiği ky'dede uygulamaya çalışıyor göründüğü üzre..bim'de nasıl esma demirle birşeyler yaşayıp selimde gerçek aşkı bulduysa burdada aslı denizle birşeyler yaşayıp bittikten sonra efeyi gerçek aşkı ilan ettirecek gibi görünüyor..ama yemezler ordaki takdik burda tutmamışki reytingler gittikçe düşüyor bu dizinin gençlik dizisi unutmuş sanırım

ilovekrmcm
29-05-08, 05:04
Bende yazilan cogunluga katiliyorum!
Gercekten nasil bir yazarlik anlayisi ise..Turk gencligini batirip batirip cikartmaya calisiyor.
Bir seviyede gitmiyor..bas rol oyuncusunu sirf kendi planlari icin bu kadar uzak tutuyor..
dostlugu yok ediyor..aski anlamsizlastiriyor..

Sonlari umarim Demir, Esma, Selim gibi olmaz..
Aldatmalar, kardes'e ihanetler, severken sacma sapan ayriliklar..
Sonumuz boyle olmasin sayin senarist bey..bu filmi basa sarip tekrar izlemek gibi olucak!

Efe Asliyida dost olarak seviyorduk onuda gozumuzde kirletebildigiyseniz..buyuk basari..ne yazikki!

^Bade^
10-06-08, 13:01
Ky dışındaki diğer projeleri başarılıymış bnce,mesela ben Yeter Anne'yi çok seviodum :)

6123m
30-06-08, 12:35
kısacaaa genclık dızısı yazıcak kapasıte yok ...
yanlıs anlasılmasın beyın olarak degıl ...
kendısı sureklı yanı böyle cıddı konulardakı dızılerı yazmıs ...
bence kavak yellerını ılk olarak denıyor bakıyor genclık dızısı yazabılıyormuyum dıye ...
ama maalesef sınıfta kaldı tum kavak yellerı seyırcısının gözunde ve turkıyenın gözu onunde ...

ne kadar ugrassada ınannın sevılmez kendılerı...

*SouLmate*
30-06-08, 12:46
bence kavak yellerını ılk olarak denıyor bakıyor genclık dızısı yazabılıyormuyum dıye ...
ama maalesef sınıfta kaldı tum kavak yellerı seyırcısının gözunde ve turkıyenın gözu onunde ...

Nokta ünlem ünlem ünlem:)

Ya da en iyisi bu yorumun altına koskoca bir imza atmak:D

burçinn
30-06-08, 17:55
kesinlikle son yorumlara katılmıyorum bence güzel yazıyor kylerini...ve en sevmediğim şey seyircinin hepsinin birmiş gibi gösterilmesi...sen sevmiyorsan kesinlikle hiçbir seyirci sevmeyecek diye birşey mi var?sadece şu forumdaki yorumlara bile baksanız dizinin yeni halinden de oldukça memnun olan çok insan görürsünüz.elbette herkes yazılanları sevecek diye birşey yok ama sevmeyenler çıkıyor diye herkesin sevmediğini iddia etmek fazla mantık dışı.
ben gökhan horzumu da sevdim yazdıklarını da sevdim ne olacak şimdi ben uzaylı mıyım:)forumda efe-aslıyı seven o kadar insan hangi kategoriye giriyor onu merak ediyorum?bu insanlar ky seyircisi değiller mi?daha henüz tam olarak başlamamış bir aşkın bu kadar destekçisi çıkıyorsa bu senaristler başarılı olmuyorlar mı?
ben artık yiğit güralp ve yeni senaristlerin karşılaştırılma durumundan gerçekten sıkıldım.geçmiş geçmişte kaldı.yiğit güralp diziyi o ya da bu nedenle bıraktı ve yeni projelerini hazırlıyor.o da başarılı bir senaristi yenileri de başarılı senaristler.zaten yazdıkları dizilerden de belli tecrübeli oldukları.
neyse kısacası kendi adıma kendilerini( yeni iki senaristi de) beğeniyorum:good:

havincim
30-06-08, 21:14
son dizisi kavak yellerinin başarısızlığı,senaryosunun aşırı saçmalığı,bu senaristin daha önce göstermiş olduğu tüm başarıları silmiştir gözümde...!

kendini geliştirememiş,tam tersine yerin dibine geçmiştir!

gençlik dizilerinden uzak durmasını tavsiye ederim...

ups!
01-07-08, 00:57
bize dostluğun ne kadar önemli bir kavram olduğunu gösterdiği için; ayrıca bize aşkın ne kadar özel bir duygu olduğunu gösterdiği için;
teşekkürlerimi sunuyorum.:img-wink:

öyle bir dostluk gördük ki;biz dostumuzun sevgilisine yan gözle bakmayı yanlış bilirdik ;meğersem doğruymuş hatta öyle olunca ,aşk ,daha bir özel daha bir gerçek oluyormuş!bunuda bu dizide senaristimiz sayesinde öğrendik!:img-wink:

Zeynep-
01-07-08, 01:39
Çiğdem imza :)

böyle bir sayfaya girmek istemiorum ama yorumunu görünce dayanamadım :)

hehe girmişken şunuda ekleyivereyim :)

Kardeşleri bize sevgili olarak yutturmaya çalıştığınız için,

Bunu yaparken Deniz oğlanı uzaklaştırdığınız,görmezden geldiğiniz ve böyle yaparak Efeden bizi soğuttuğunuz için,

Efeyi bir kardeş katiline ve bir kalleş’e çevirdiğiniz için,

Yiğit Güralp’in 29 bölümde oluşturduğu o tabloyu tekrar toplanamayacak şekilde “paramparça” ettiğiniz için ,

En masum aşkımızı ve ana temamızı bizden çaldığınız için,

Kirlenmek güzeldiri bir reklam filmi gibi durmadan önümüze koyduğunuz için,

Aslıyı 37. bölümün son sahnesinde öldürdüğünüz için,

Minenin cadılıklarını bile özlettiğiniz için ,

Sırf reyting uğruna kardeşleri sevgili yaptığınız için,

dostluk ve gerçek aşkın yerini "ihanet,kardeş katilliği,sahtekarlık... gibi olgulara bıraktığınız için ,

bizi büyümeye tövbe ettirdiğiniz için,

HERŞEYDEN ÖTE KAVAK YELLERİNİ ARTIK ESTİRMEYİ BİLE BECEREMEDİĞİNİZ İÇİN SİZİ KINIYORUZ !.....

aylince
02-07-08, 14:29
sanki diziye sihirli bir degnek degdi..muhteşem bir anlatım var..artık dizide gerçek aşk var ve süper anlatılıyor..teşekkürler ve tebrikler:)

Duygu$
02-07-08, 14:55

lütfen mesajlarınızı yazarken genelleme yapmayın ;)
çünkü bence sınıfta kalan o değil eski senaristti..

gökhan horzum'a şunları demek istiyorum:

öncelikle en zor en sıkıcı aylarımda benim içimi açtınız, yani o kadar güzel bir aşkı yansıtıyorsunuz ki, üstelik tepkilere aldırmadan, her perşembeyi iple çeker oldum..sürekli aklımda aslı ve efe aşkı var..o kadar özenle ilerletiyorsunuz ki bu aşkı, etkilenmemek elde değil.Buradaki yorumların çoğu eleştri niteliğinde, ancak siz de bilirsiniz ki bu diziyi izleyen 12-13 yaşlarında da kardeşlerimiz var.onların yaşlarında herşey laylaylom olsun isteriz.onlara da hak veriyoruz.ama bu dizi çocuk dizisi değil, gençlik dizisi.hayatın gerçeklerini harika bir şekilde yansıtıyorsunuz, diziyi izlerken gerçek olayları izler gibi oluyorum.her bölümde ders çıkartacak şeyler de mutlaka oluyor.gerçekten harikasınız.iyi ki senarist değişti diyorum.ama dediğim gibi buraya takılanların büyük bir kısmı efe ve aslı aşkının can alıcı noktasını anlayamayacak kadar küçük.tek temennim böyle yorumlardan etkilenmemeniz ve aslı&efe aşkına aynı şekilde devam etmeniz.emin olun ki çevremdeki birçok insan yeni yeni izlemeye başladı kavak yellerini sırf onlar için.başarılarınızın devamını dilerim.

glance
02-07-08, 14:58
Kavak Yelleri başladığında bir kaç bölüm izleyip bırakmıştım.. Fakat daha sonra bir gün şans eseri baktım diziye ve Kavak Yellerini tekrar izlemeye başladım.. Resmen bağımlısı oldum dizinin.. Kendisini çok başarılı buluyorum.. Ayrıca Aslı&Efe aşkını çok güzel yansıttığını düşünüyorum.. Gelecek sezonu sabırsızlıkla bekliyorum..

aylince
03-07-08, 12:28
aslı-efe aşkında beni en çok etkileyen şeylerden biri de "gerçek" olması..gerçek bir aşk var..evet daha once efe başkalarını sevdi, aslı da denizi sevdi..ama hiçbiri boylesine gerçek degildi..burada başka bir tılsım var..etkiliyor insanı..bunun da nedeni gerçek bir aşk olması..hayal edilemeyecek kadar guzel ve özel bir aşk..onlar yureginde hissediyor biz de oyle hissediyoruz..ikisi birbirine bakarken bile nasıl da etkilenip bir bakıştan bile yorum yapıyoruz..:)

aslı-efe aşkı dizinin en guzel çagıdır bence..ve dizide bir aşk tam anlamıyla yeni başlamıştır..daha saglam duygular var..buyuduler..ve gerçek aşkı aslı-efe birbirinde buldu..size ve senaryo ekibinize tebrikler ve teşekkürler:)

burçinn
03-07-08, 13:35
bu arada ben yeni öğrendim istanbul masalını da yazmış kynin yeni senaristleri:)
o zaman söylemeden edemeyeceğim eğer burayı okuyorlarsa aşk olsun siz demir ve esma varken gidin selim ve esmayı yapın oldu mu yani:)oh içimde kalmıştı:)
neyse canım ayrıca yeter anneyi de çok severdim:good:
şimdi de kavak yellerinin yeni halini çok seviyorum hep böyle başarılı ve heyecanlı bir şekilde sürdürsünler diziyi:happy0064

aylince
03-07-08, 16:47
burçincim demir-esmacı mıydın ben de ..süper:)

evet demir-esma yapmalıydınız..ben de soyleyecegim..:)onların hikayesi ve aralarındaki uyum muhteşemdi..bim deyince onları hatırlarım zaten..demir-esma..:) gerçek aşk onlarındı..:)

kavak yellerinde ise gerçek aşk aslı-efe de..:) muhteşem bir anlatım var..
aslı-efe aşkını destekliyorum..aslı-deniz aşkı ne inandırıcıydı ne de hikaye aslı-denize yonelikti..dizide bu sıkıcı aşkı bıraktıgınız için teşekkürler:) aslı-efe hikayesi gerçek aşk ve uyum onlar da..:)

bu sefer gerçek aşk ve hikaye ve oyuncuların uyumu tam anlamıyla bütünleşmiş:)

ada-1903
03-07-08, 17:30
bize dostluğun ne kadar önemli bir kavram olduğunu gösterdiği için; ayrıca bize aşkın ne kadar özel bir duygu olduğunu gösterdiği için;
teşekkürlerimi sunuyorum.:img-wink:

öyle bir dostluk gördük ki;biz dostumuzun sevgilisine yan gözle bakmayı yanlış bilirdik ;meğersem doğruymuş hatta öyle olunca ,aşk ,daha bir özel daha bir gerçek oluyormuş!bunuda bu dizide senaristimiz sayesinde öğrendik!:img-wink:

Çigdemcim harikasın..bu BİMdede boyleydı KYdede boyle oldu..galiba bunlar kadir kıymet anlamak icin yazıyorlar tum senaryolarını :)

yoksa bu kadar kotu bir senaryonun baska bir acıklaması olamaz..bambaska bir dizi zannederek yazılmazdı..biz topluma kotuluk sanarken megerse iyilik yapıyorlarmıs..artık ellerinden geldikce garibanların :img-hyste

bu arada benım icimdede kalmıstır Demir&Esma....malum Aslı&Deniz...gereksiz hatalar ve İlk Aşk nede olsa..:img-in_lo

mrv_ky
04-07-08, 12:03
Çiğdem imza :)

böyle bir sayfaya girmek istemiorum ama yorumunu görünce dayanamadım :)

hehe girmişken şunuda ekleyivereyim :)

Kardeşleri bize sevgili olarak yutturmaya çalıştığınız için,

Bunu yaparken Deniz oğlanı uzaklaştırdığınız,görmezden geldiğiniz ve böyle yaparak Efeden bizi soğuttuğunuz için,

Efeyi bir kardeş katiline ve bir kalleş’e çevirdiğiniz için,

Yiğit Güralp’in 29 bölümde oluşturduğu o tabloyu tekrar toplanamayacak şekilde “paramparça” ettiğiniz için ,

En masum aşkımızı ve ana temamızı bizden çaldığınız için,

Kirlenmek güzeldiri bir reklam filmi gibi durmadan önümüze koyduğunuz için,

Aslıyı 37. bölümün son sahnesinde öldürdüğünüz için,

Minenin cadılıklarını bile özlettiğiniz için ,

Sırf reyting uğruna kardeşleri sevgili yaptığınız için,

dostluk ve gerçek aşkın yerini "ihanet,kardeş katilliği,sahtekarlık... gibi olgulara bıraktığınız için ,

bizi büyümeye tövbe ettirdiğiniz için,

HERŞEYDEN ÖTE KAVAK YELLERİNİ ARTIK ESTİRMEYİ BİLE BECEREMEDİĞİNİZ İÇİN SİZİ KINIYORUZ !.....
sonuna kadar katılıyorum yani onceki projelerine bakarak kavak yellerinde de ne yapmaya calıstıkları acık acık anlasılıyor bi de dizide yapılan mantık hatalarına gecmisten kopukluga bakarsak senaristimizin isini hic ciddiye almadıgı seyircisini de pek onemsemedigi anlasılıyor zaten insanlar sevmedikleri saygı duymadıkları bi isi sadece para kazanmak icin yapınca boyle oluyor iste kendisinin pek sikayeti oldugunu sanmıyorum olan bize yani gercek askı destekleyen o eski degerleri benimseyen gercek dostluga inanan kavak yelleri seyircisine oluyor
hic kusura bakmasınlar genclik dizisinde sınıfta kaldılar:kahve