Tüm Versiyonu Göster : Benim Annem Bir Melek (ATV)
Vasif Abi'cim cevapladigin icin cok cok tskler. =)
Fragman ciktimi, goren varmi arkadaslar? Sabirsizlaniyorum yine Pazar aksami icin. :img-icecr
En sevmedigim gun en bekliyemedigim gun oldu artik. :D
komik bir dizi:img-hyste:img-hyste
fırat-tugce 16-05-08, 12:38 herkese merhaba uzun bir aaaradan sonra
malum sınava biray kaldı ben fazla giremıyorum öss maduru:img-hyste:img-cray:
her hafta isliyorum bundan emın olun:img-wink:bye
cemre_dila 16-05-08, 18:32 çok komik bir dizi ya hamile oldukları ve oya başarın yarışmaya katıldığı bölümde hepimiz koptukkk:)
cnm_denizugur 17-05-08, 14:37 dizi tek kelimeyle muhteşem
avrupa yakasından sonra en çok güldüğüm dizi diyebiirim:)
çok komik bi dizi bu yaa :D geberdim gülmekten:img-hyste:img-hyste:img-hyste
fırat-tugce 18-05-08, 21:15 :img-hyste:img-hyste
bu bölüm harıkaydı yha öldüm gülmekten
artisitinn kıyafetıne bıttım:img-hyste
o sahneden giff yaparmıısınız nolur:img-hyste
vasıf abı döktürmüşsün her zaman ki gibi:happy0064
reytıngler iyi gelıcek kesınn
Nalanın oynayışına koptum:img-hyste
Bu bölüm en beğendiğim bölümdü diyebilirim ufak tefek eleştirilerim olsa da.Haddime düşmez belki ama siz de belki de en iyi diyalog ve esprileri yazmışsınız bu bölümde Vasıf abi.:img-wink:
Hep gelin kaynana ikilisi üzerine kurgulanan senaryonun zaman zaman böyle değişik açılımlara gitmesi rutini kırmak açısından iyi bir fikirdi.Sadece gelin kaynana çekişmesi bir süre sonra sıkabilir zira..arada bir değişik aksiyonlara girilmesi bence de faydalı.Bu bölüm başrollerle yan karakterlerin belki de en iyi dengelendiği bölümdü.Hiç birisi tam anlamıyla öne çıkmadı..bu açıdan güzeldi.Özellikle de Neriman ve Ece'nin aslında birbirlerine çok da uzak olmadıklarını biraz biraz hissettirdi bize bu bölümde olanlar.:img-wink:Aslında gelinlerin hakkı yeniyor biraz..Ece kayınvaldesini sevmeye çok hazırmış bu belli ama Neriman zaman içinde onu bezdirmiş,bu nedenle bazen gelininin delirip patlamasına şaşırmamalı.Aslında bunun o da farkında ama itiraf etmiyor kendine.
Çetin ise bu bölümde anneler konusunda biraz sınıfta kaldı..hep gelinlere denir ama sırf zevkleri çok farklı ve ona maçtaki golleri kaçırttı telefonda konuşurken diye Ecenin annesiyle konuşmak istememesi çok çocukçaydı.Erkeklerin işi zor bu durumlarda yani karısıyla annesi arasında kalmak dengelemek çok gerilimli bir şey onu anlıyorum ama eşinin annesine bunu deyip kendi annesine itiraz edememesi onu kötü puan yazdırıyor uzaktan bakınca.
En güldüğüm sahneler ise gece yattıkları sahnelerdi..özellikle de Çetin ve babasının yorgan çekiştirmeleri sonunda da Çetinin yataktan düşmesi beni çok güldürdü..sanırım Ali Sunal da gülüyordu yanlış yakalamadımsa :) Durak ise bayağı bir hareketliydi..Taka'nın akrabalarınn korkusu Artiz'i bayağı bir terletti.Özellikle Kazım Koyuncu posterine bakarak dertleşmesini sevdim.Bu arada Vasıf abi kurguyu kim yapıyor bilmem ama bir ricam var ondan.Bu dolmuş sahnelerinde arkaya konan görüntülere dikkat etsinler ne olur.Neden derseniz?Ben Bostancı'da oturuyorum..o dolmuşlarla da sık sık seyahat ederim kah Kadıköy'e kah Taksime.Metin şimdiye kadar hep Kadıköy-Bostancı arasında gidip geliyordu.Bugünkü arkada akan görüntülerden dolayı o dolmuşun güzergahını anlayamadım bür türlü desem yalan olmaz.Bağdattan Kadıköye giden görüntülerin ardından,ki hiç inmediler akışa göre o dolmuştan,Metin sevgilisiyle konuşurken bu sefer de köprü yoluna girmişlerdi.Oysa köprü yoluna giden dolmuşlar Bağdat caddesinden gitmezler.Ayrıntılara takılıyorsun demeyin..yakın planlarda bu çok dikkat çekiyor:img-wink: Şimdilik bu kadar...aklıma gelenler olursa gene yazarım.Herkese iyi geceler.
Oncelikle sunu demek istiyorum: bundan sonra yemeklerde BOREK yiyisim biraz darkli olucak. Cunki yersem gulmekten kopucamm. Aklima Nalan gelicek. :img-hyste
Benim favorim Nalan kesinlikle. O mimiklerine tapiyorum. Cok iyi beceriyor rolunu. Cok buyuk tebrik ediyorum Aycin Inci hanimi. :)
Ama tabiki diger oyuncularin'da hakkini yemiyorum. Hepsi birbirinden degerli ve yetenekliler. Butun oyuncular cok kaliteli ve boyle bir kaliteli yapimda bulunmalari cok dogru bir secim olmus. Hepsi rollerine bolumler ilerledikce dahada oturuyorlar. :good:
En onemliside bu kaliteli yapimi bize sundugu icinde Vasif Abi'ye ve kaliteli kalemine sonsuz tskler ve tebrikler. :)
Bolume gelirsek su ana kadar en cok guldugum, en cok komik ve dogru repliklerin bulundugu kahkaha makinasi gibi bir bolumdu. :)
Cok, cok keyif aldim.
Medea arkadasin dedigi gibi Gelin-Kaynana konulari haric dizi'nin baska konularada yonelmesi cok dogru bir karar. Taktir ediyorum. Diziyi dahada guzellestiriyor. =))
Yemek ve eylence savasi en sevdigim kisimdi.
Neriman'in sarhos taklidine bittim. Ne guzel yapti. :D
Arkada planda'da diger hanimlar'in deli deli dans etmesi. :D
10 numara bir bolumdu. :img-icecr
Nalan'in borekleri haric en hosuma giden sey ise su Taksi sahneleri. :)
En cokda arkadaki oturanlara kopuyorum ben. Ondekiler ne konussa, ne tepki verirse onlar'da tepki veriyolar. Cok guluyorum o sahnelere. :D
Bide sunu demek istemiyorum. Butun ciftler kavga ederken, genellikle tartisma icersinde bulunan Sidik ve karisi'nin kavga etmemeleri beni cok sasirdi haha. :)
Fazla konustum biraz. Burda kesiyim en iyisi.
Puanlamak gerekirse 10 uzerinden 10 veriyorum. Her hafta puanimda bu zaten.
Vasif Abi'cim ellerinize saglikk. 9. bolumu iple cekiyoruzz. =))) :good:
Ilk 100 Program /hedef Kıtle : Ab
18 Mayıs 2008 Pazar
No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%)
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 7,70 25,50
2 Acık Denız 2 (y.s) [net] Kand 6,80 25,10
3 Zorro Efsanesı (y.s) [net] Kand 5,10 18,30
4 Popstar Alaturka [net] Star 4,00 14,90
5 Benım Annem Bır Melek [net] Atv 3,40 12,30
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,00 15,90
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,90 15,40
8 BENIM ANNEM BIR MELEK (OZET) ATV 2,80 12,70
Ilk 100 Program / Hedef Kıtle : Total
18 Mayıs 2008 Pazar
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 9,40 28,20
2 Acık Denız 2 (y.s) [net] Kand 6,40 22,90
3 Zorro Efsanesı (y.s) [net] Kand 4,80 15,90
4 Arka Sıradakıler [net] Fox 4,30 13,30
5 Benım Annem Bır Melek [net] Atv 3,60 11,60
.
.
16 BENIM ANNEM BIR MELEK (OZET) ATV 2,10 9,30
fırat-tugce 19-05-08, 13:15 Ilk 100 Program /hedef Kıtle : Ab
18 Mayıs 2008 Pazar
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 7,70 25,50
2 Acık Denız 2 (y.s) [net] Kand 6,80 25,10
3 Zorro Efsanesı (y.s) [net] Kand 5,10 18,30
4 Popstar Alaturka [net] Star 4,00 14,90
5 Benım Annem Bır Melek [net] Atv 3,40 12,30
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,00 15,90
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,90 15,40
8 BENIM ANNEM BIR MELEK (OZET) ATV 2,80 12,70
Ilk 100 Program / Hedef Kıtle : Total
18 Mayıs 2008 Pazar
1 Var Mısın Yok Musun-pt [net] Show 9,40 28,20
2 Acık Denız 2 (y.s) [net] Kand 6,40 22,90
3 Zorro Efsanesı (y.s) [net] Kand 4,80 15,90
4 Arka Sıradakıler [net] Fox 4,30 13,30
5 Benım Annem Bır Melek [net] Atv 3,60 11,60
.
.
16 BENIM ANNEM BIR MELEK (OZET) ATV 2,10 9,30
vovvvv süper reytınglerr gecen hafta 4.duk ama yerımızı koruyoruzz:happy0064yaşasın korka korka girdim valla:)
suavikolik 19-05-08, 14:18 Oncelikle sunu demek istiyorum: bundan sonra yemeklerde BOREK yiyisim biraz darkli olucak. Cunki yersem gulmekten kopucamm. Aklima Nalan gelicek. :img-hyste
Benim favorim Nalan kesinlikle. O mimiklerine tapiyorum. Cok iyi beceriyor rolunu. Cok buyuk tebrik ediyorum Aycin Inci hanimi. :)
Ama tabiki diger oyuncularin'da hakkini yemiyorum. Hepsi birbirinden degerli ve yetenekliler. Butun oyuncular cok kaliteli ve boyle bir kaliteli yapimda bulunmalari cok dogru bir secim olmus. Hepsi rollerine bolumler ilerledikce dahada oturuyorlar. :good:
En onemliside bu kaliteli yapimi bize sundugu icinde Vasif Abi'ye ve kaliteli kalemine sonsuz tskler ve tebrikler. :)
Bolume gelirsek su ana kadar en cok guldugum, en cok komik ve dogru repliklerin bulundugu kahkaha makinasi gibi bir bolumdu. :)
Cok, cok keyif aldim.
Medea arkadasin dedigi gibi Gelin-Kaynana konulari haric dizi'nin baska konularada yonelmesi cok dogru bir karar. Taktir ediyorum. Diziyi dahada guzellestiriyor. =))
Yemek ve eylence savasi en sevdigim kisimdi.
Neriman'in sarhos taklidine bittim. Ne guzel yapti. :D
Arkada planda'da diger hanimlar'in deli deli dans etmesi. :D
10 numara bir bolumdu. :img-icecr
Nalan'in borekleri haric en hosuma giden sey ise su Taksi sahneleri. :)
En cokda arkadaki oturanlara kopuyorum ben. Ondekiler ne konussa, ne tepki verirse onlar'da tepki veriyolar. Cok guluyorum o sahnelere. :D
Bide sunu demek istemiyorum. Butun ciftler kavga ederken, genellikle tartisma icersinde bulunan Sidik ve karisi'nin kavga etmemeleri beni cok sasirdi haha. :)
Fazla konustum biraz. Burda kesiyim en iyisi.
Puanlamak gerekirse 10 uzerinden 10 veriyorum. Her hafta puanimda bu zaten.
Vasif Abi'cim ellerinize saglikk. 9. bolumu iple cekiyoruzz. =))) :good:
BÖREK mi?ay o börek benim canımı yedi be...
ama nalan süper ya...bayılıyorum o kıza...mimikleri,hareketleri süper ötesi...ama gerçek hayatta almayım alana da mani olmayım
oya başar yine ustalığı gösterdi ...nalan cım merak etme ben ece ve neriman teyze'nin o samimi hallerini çektim...bizzat ben şantaj yapacam
cavit amca bu hafta en çok ona koptum ben...hele o terliğin ayağından fırlaması...koptum resmen...
tüm oyuncuları canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum...
birde seninde dediğin gibi arkadaşım şu taksidekiler...yanlız ben o sahnede bir eksiklik görüyorum...sanki o arka koltukta oturan bir kız var şu öncediki adamın solunda cam kenarında...çok yapmacık davranıyo ya...resmen rol yaptığı belli gerçi yapamıyoda...ne bileyim o kızı çıkarın yada yerine başkasını koyun...bakıyo diğerleri hareket ettiğinde mecburi o rolü yapması gerektiği için yapıyo birde kameray çok bakıyo ve o kızın bu davranışları o sahnenin kalitesini düşürüyo...bu benim görüşüm yanlış anlaşlılmasın...
ayrıca neriman teyze'nin sarhoş hali bu bölümün en süper sahnesi idi...tabi domatesli cavit amca da var...
sıddık ve karıs'nın kavga etmemesinin nedeni en başta,sıddık ın karısı hamile olması diye sanırım...birde zaten çocuklara kadar kavga ettiler bari bir çift kavga etmesin ara da gelip götürmeleri kim yapacak tı ozaman...onlar bu bölümde birleştirici unsurmuş gibi geldi bana...
valla süper gidiyo dizimiz...daha da süper olacak tır eminim.
vaskodegama 20-05-08, 00:21 BENİM ANNEM BİR MELEK
9. BÖLÜM ÖZETİ
Sabah kahvaltısında Cahit ile Metin eski bir Türk filmini izlemektedirler:Şöför Nebahat... Kahkahalarla gülüp kadınların şöförlük yapamayacaklarını, hele hele dolmuş gibi araçları kesinlikle kullanamayacaklarını konuşmaktadırlar. Neriman onların kadınları böylesine aşağılamalarına kızar ve Metin’den dolmuşun anahtarını alır. O gün kendisi dolmuşu kullanıp kadınların da dolmuş şöförlüğü yapabileceklerini ispat edecektir hepsine. Herkes Neriman’ı bu fikrinden vazgeçirmeye çabalar ama başaramazlar. Neriman tam bir şöför gibi giyinip işe çıkar. Ve evet, Neriman’ı tanıyan herkesin tahmin edebileceği gibi o gün Bostancı- Taksim hattı yolcuları için tam bir kabus olur. Sadece yolcularla sınırlı kalsa iyi, duraktaki öteki şöförler de Neriman’ın gazabından paylarını alırlar. Neriman durağı adam etmeye karar vermiştir. Sonunda tüm bu insanların ızdıraplarına çare olmak için Hayrunisa devreye girer. Üst düzey bir trafik görevlisini arar ve aracın plakasını verir. Polisler göstermelik bir sebep bularak arabayı bağlayacak ve tüm İstanbul’u şöför Neriman’ın gazabından koruyacaklardır... Tabi karşılarındakinin Neriman olduğunu bilmediklerinden başlarına gelecekleri de tahmin edemezler...
forever_bim 20-05-08, 00:28 Biz daha sekizinci bölümü yorumlayamadan dokuzuncu bölüm özeti gelmiş. Teşekkürler Vasıf Abi...
Sekizinci bölüm hakkında diğer arkadaşlarımızın söylediklerine katılıyorum. Çok güzel bir bölümdü. Çok da güldük. Her sahnesi ayrı güzeldi. Yeni yeni açılımlar diziye çok güzel şeyler katıyor. Ama ben önceki bölümlerde de gördüğüm bir detayı daha çok seviyorum.
Neriman (Sinirlenir): Tükür şuna Cahit!
Cahit: Tuuu.
Neriman (akşamki bölümde gene sinirlenir): Nankör de şuna Cahit!
Cahit: Nankör!
Çok eğlenceli ve çok güzel bir bölümdü, eminim 9. bölüm de öyle olacak. Reytingler gene çok güzel gelmiş. Kaleminize kuvvet, yüreğinize sağlık Vasıf Abi.
Oleyy ozetimizde gelmisss. Cok sagol Vasif Abi. :img-icecr
Yine kahkaha makinasi gibi bolum bizleri bekliyooo. :)
Nerimani sofor olarak hayal edebiliyorum yaaa haha. :img-hyste
Yolculari cileden cikarir kesin. :D
Bu bolum kacmazzzz. :good:
İzlicem dedim mi izleyemiyorum
o yüzden bu hafta izlicem demiyorum kısmet diyorum
özet harika
şoför neriman:img-hyste
halka açıldı şimdi bakalım neler olacak
N.Şaşmazfan 20-05-08, 11:51 söz vermişdim kendime bir daha bu diziyi kaçırmayacağım diye.ve sözümde duruyorum.diziyi izledikce gülüyorum.espirilere bayılıyorum.iki tarafa bölünmüşdüler.çok komikdiler.son sahnede çoçukların söyledikleri mesaj içerikliydi.bir komedi dizisinde bunun olması çok önemli.oyuncuların performansı da çok iyiydi.özellikle oya başarın...
fırat-tugce 20-05-08, 20:47 İzlicem dedim mi izleyemiyorum
o yüzden bu hafta izlicem demiyorum kısmet diyorum
özet harika
şoför neriman:img-hyste
halka açıldı şimdi bakalım neler olacak
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yakında nerıman siyasete de el atarsa şaşmayalımm:img-hyste
Vasıff abii özet için teşekkürler:good:
nerıman trafğe çıkarsa vayy ıstanbul trafiğinin haline:good::img-hyste
tuğba filiz 23-05-08, 19:29 gene süper bir bölüm olcak gibi nerimanın şöför hallerini merake diyorum:img-wink:
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CBenim%20 Annem%20Bir%20Melek%20dizisi%5Cmelek001.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CBenim%20 Annem%20Bir%20Melek%20dizisi%5Cmelek002.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CBenim%20 Annem%20Bir%20Melek%20dizisi%5Cmelek003.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CBenim%20 Annem%20Bir%20Melek%20dizisi%5Cmelek021.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CBenim%20 Annem%20Bir%20Melek%20dizisi%5Cmelek019.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CBenim%20 Annem%20Bir%20Melek%20dizisi%5Cmelek017.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CBenim%20 Annem%20Bir%20Melek%20dizisi%5Cmelek005.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CBenim%20 Annem%20Bir%20Melek%20dizisi%5Cmelek008.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5CBenim%20 Annem%20Bir%20Melek%20dizisi%5Cmelek007.jpg
Bence keyifli ve bol kahkahalı bir pazar akşamı geçirmek istiyorsa insan bu diziyi kaçırmamalı.. (reklam gibi oldum :img-hyste) Ama hakikaten çok güzel bir dizi. Tüm oyuncular harika. bye
Sanirim ilk yorum benden. :)
Muhesemmmm bir bolumdu yine. Kahkaha bombardmanina her hafta tum hizli devam ediyolar tum ekip. =))
Pazar gunleri tek eylencemizz bu dizi bence. :img-icecr
Yazin dahada bi eylenceli olucaktir eminim. =))
Sofor Neriman aynen tahmin ettigim gibi cikti.
Dolmustaki yolcularaa ne emirler, ne emirler. :img-hyste
Koptum resmen. :D
"Kizim salakmisin? Nikah bastirtmadan ne dokunduruyosun? Ayrilin!" :img-hyste :img-hyste
10 uzerin'den 10 yine Vasif Abi'cim. Ellerinize, kaleminize saglik. :good:
10. Bolum ozeti'ni iple cekiyoruzzz. =)))
bu bölümün en komik sahnesi buydu bence
cahit: şimdi bi ailede anne ve baba çok kavga ediyorlarmış ama akabinde hemen barışıyorlarmış ilerleyen yıllarda kavgadan sonra barışmamaya başlamışlar kızları sormuş yahu anne baba siz eskiden kavga edip hemen barışırdınız şimdi ne olduda hemen barışmıyorsunuz demiş. anne baba birbirlerine bakmışlar anne cevap vermiş "evladım eskiden bi kuş vardı biz kavga ettiğimizde o gelir bizi barıştırırdı. ama şimdi o kuş öldü artık barışamıyoruz demiş :img-hyste
nalan: ay yazık kuş ölmüş demek peki başka kuş alsalar olmazmıymış:img-hyste
cahit::img-hyste haha başka kuş dedi
metin: babaa hadi nalan gel biz karşı tarafa bakalım belki onlar annemden haber almışlardır
cahit: başka kuş başka kuş hahaaa:img-hyste başka kuş hahaa
metin: kuş kafeste nalan yürü
cahit::img-hyste başka kuş dedi yavv hahaha kuş öldü öldü kuş öldüüüü
forever_bim 26-05-08, 10:53 İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
25 MAYIS 2008 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 URUGUAY-TURKIYE [NET] TRT1 10,90 28,60
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,20 17,10
3 OLUMCUL DENEY ''INSANLIGIN SONU'' (Y.S) [N KAND 5,40 15,20
4 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 5,00 15,10
5 MASKELI BESLER IRAK (T.S) [NET] KAND 4,10 12,10
6 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,00 12,40
İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
25 MAYIS 2008 PAZAR
1 URUGUAY-TURKIYE [NET] TRT1 9,10 25,10
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,50 18,30
3 OLUMCUL DENEY ''INSANLIGIN SONU'' (Y.S) [N KAND 5,20 15,80
4 MASKELI BESLER IRAK (T.S) [NET] KAND 4,50 13,50
5 IBO SHOW [NET] ATV 4,40 14,90
6 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,40 12,10
7 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 3,80 11,40
Kaynak: Uçankuş
fırat-tugce 26-05-08, 20:11 İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
25 MAYIS 2008 PAZAR
1 URUGUAY-TURKIYE [NET] TRT1 10,90 28,60
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,20 17,10
3 OLUMCUL DENEY ''INSANLIGIN SONU'' (Y.S) [N KAND 5,40 15,20
4 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 5,00 15,10
5 MASKELI BESLER IRAK (T.S) [NET] KAND 4,10 12,10
6 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,00 12,40
25 MAYIS 2008 PAZAR
1 URUGUAY-TURKIYE [NET] TRT1 9,10 25,10
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,50 18,30
3 OLUMCUL DENEY ''INSANLIGIN SONU'' (Y.S) [N KAND 5,20 15,80
4 MASKELI BESLER IRAK (T.S) [NET] KAND 4,50 13,50
5 IBO SHOW [NET] ATV 4,40 14,90
6 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,40 12,10
7 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 3,80 11,40
pazar akşamı çok komıktı yhhhaaa maksutta koptumm:img-hyste
nerımanın karşısında nasıll ip gibi olduu:img-hyste
reytıngler ii bence :happy0064:happy0064
kuş öldü kuş öldü:img-hyste ehuehuehuhu
vasıf abicim eline sağlık:good:
vaskodegama 26-05-08, 21:09 Herkese merhaba arkadaşlar
Yine bölüm özetini herkestenönce siz okuyun istedim.
BENİM ANNEM BİR MELEK
10. BÖLÜM ÖZETİ
Turuncu ailesinin erkekleri heyecan içinde Avrupa futbol şampiyonasına hazırlanmaktadırlar. Milli takım formaları, bayraklar, flamalar, kukuletalar alınmış maç havası hepsini sarmıştır. Bir sabah hiç beklenmedik bir şey olur. Ece’nin anne ve babası telefon açıp kızlarını ve torunlarını görmek için onlara geleceklerini söylerler. Birden ortalık karışır çünkü Ece’nin anne ve babası Kamuran hanım ile Sururi bey Cahit ve Neriman’ın tam zıddı insanlardır. Neriman’a karşılık verebilen, onunla didişebilen tek insandır Kamuran hanım.
Bütün aileyi olabileceklerin korkusu sarar. Neriman her zaman şık giyinen Sururi bey karşısında kendi kocasının sefil bir biçimde kalmasını istemediği için sıkı bir alışveriş yaparak Cahit ve Metin’i sosyetik beyefendiler gibi giydirir. İki kaynana arasında yaşanacak büyük bir savaşın kokusu duyulmaya başlamıştır artık.
Sonunda Ece’nin anne babası gelirler.Daha ilk saniyede Kamuran ve Neriman arasında birbirlerine laf atmalar başlar. Önceleri zararsız bir laf kavgası olarak başlayan bu didişme Kamuran’ın Sinem’i daha iyi bir okulda okutmak ve Neriman’dan uzak tutmak amacıyla kendi evine götürmeye karar vermesi ile resmen bir savaşa dönüşür.
özet içinn çook teşekkürler
başka forumlarda senaristlerin izleyicilere olan tutumunu gördükçe ve bu foruma baktıkça gözlerim yaşarıyo valla
bu dizi süpper yaa
ailecenek severek izliyoruz
bir magazin programında kamera arkasını verdilerde süpperdi yaa
tüm ekibe oyunculara emeklerine sağlık
vaskodegama 27-05-08, 01:53 özet içinn çook teşekkürler
başka forumlarda senaristlerin izleyicilere olan tutumunu gördükçe ve bu foruma baktıkça gözlerim yaşarıyo valla
bu dizi süpper yaa
ailecenek severek izliyoruz
bir magazin programında kamera arkasını verdilerde süpperdi yaa
tüm ekibe oyunculara emeklerine sağlık
Sevgili gewweze
Güleryüzlü, sevecen, dost, iyi kalpli, ve kim olursa olsun herkese saygı gösteren biri olmak kimseye zarar vermez. Merak etme birgün bunu herkes öğrenecek:) Bir dizinin senaryosunu yazıyor olmak kimseyi diğer insanlardan üstün yapmaz veya onlara ters davranacak bir hak vermez. Bir marangozun, bir musluk tamircisinin, bir fırıncının yeteneği ne kadar önemli ise bir senaristin de yeteneği ancak o kadar önemlidir . Hatta insan dizi izlemeden yaşayabilir ama ekmek yemeden yaşayamaz değil mi? Bir insan önce iyi, yardımsever ve güleryüzlü olmalıdır, mesleği ne olursa olsun.
Sevgiler herkese...
Woww ratinglerimiz muthiss gelmiss. Masallah ins. hep boyle kalir. :happy0064
Yaz aylarin'da 1.'lik hangi dizi'nin olur belli bence. :img-wink:
Vasif Abi'cim ellerinize saglik cok tesekkurler yeni ozetimiz icin. =))
Yine kahkaha dolu gece bizleri bekliyo bu Pazar. :img-icecr
Neriman-Ece kavgasi 1 bolumluk sona ericek sanirim. Simdide Ece'nin annesiyle baslicak. Simdiden guluyorum bile. :img-hyste :D
ooo özetede bakın inş. bu haftakini izleyebilicem :img-wink:
ya arkadaşlar benm birde sorum olucak :
son bölümü fln izleyemedim de ece dizide hamilemi acaba? ben hala öğrenemedim.. şimdiden tşkkrler
-->Dizi uzmanımız Ayça Erman dayanamamış aynı gün üç tane e-posta yollamış. Altın Mozaik Ödülleri’ni özetleyip yayınlayacağız:
“Altın Zakkum Ödüllerinin habercisi Altın Mozaik Ödülleri sahiplerini buldu. Anketimize 753 kişi katıldı. Sonuç izleyicinin birbirini tekrar eden yerli dizilerden bıktığını gösteriyor. İşte neticeler:
1. Asi (Fırtına-La Tormenta dizisinden esinlenen bu yapımda bildiğimiz tüm klişe hikayeler sergileniyor.)
2. Tek Türkiye (Terörist grubun lideri olan Şivan karakterinin sempatik ve karizmatik lider, Keji gibi kadın teröristin yufka yürekli gösterilmesi tepkilere neden oluyor.)
3. Kavak Yelleri (Dawson’s Creek ve Evimiz Hollywood’da karışımı dizideki gençlerin davranışlarına ailelerin tavrı olumsuz.)
4. Doktorlar (TNT’de yayınlanan Chicago Hope kadar hastalara duyarlı ve hatta onların sorunlarını ön plana çıkaran dizi değil. Ela ve annesinin iki korkunç olaydan sapasağlam kurtulmaları inandırıcı bulunmadı.)
5. Benim Annem Bir Melek (Kaynana Neriman, Kaynana Semra ile Cennet Mahallesi’nin Penbe’sine benzetiliyor.)
6. Parmaklıklar Ardında (Sobibor’dan Kaçış-TRT3’te geçmişte yayınlanan yapım- ve Prison Break dizisini izleyenler firar sahnelerini amatörce buldular.)
7. Binbir Gece (O kadar para karşılığında kendisiyle bir gecelik ilişki yaşayan bir kadının aynı şahsa âşık olmasını inandırıcı bulmayanlar var. Sürekli ayrılıp barışmalar seyirciyi bıktırdı.)
8. Eşref Saati (Orijinal komedi deniyor ama kocaman kıllı eli ve yeni yüz tıraşı olmuş haliyle kadın kılığına giren bir erkek, sevdiği kadına ulaşmak için kına gecesine katılıyor.)
9. Arka Sokaklar (Adli olaylar o kadar çabuk çözülüyor ki polisler, deliller ve şahitlerle, suçlulara elleriyle koymuş gibi ulaşıyor.)
10. Bez Bebek, Arka Sıradakiler (Bütün sihirli ve gençlik dizilerinde yaşananlar bunlarda mevcut.)”
Kaynak:Akşam Gazetesi/Burhan AYERİ
Pardon da kaynana Semra diye dizi mi vardı? Kaynana Semra olsa olsa esinlenme kaynağı olabilir bu ne biçim analiz :) Kaynana sorunu bizim ülkemizde hep yaşanan bir konudur-hatta dünyada- ve tabii ki bu dizi tarafından icat edilmiş bir fikir değildir.Pembe ile benzerliği de kuramadım kuranların da çok yüzeysel düşündüğü kanaatindeyim..zira Pembe cahil ve kızını zengin birine vermek için damat adayını istemeyen bir roman kadını.Bu dizideki ise daha eğitimli ve modern,zenginlik veya benzer konular yüzünden değil geliniyle uğraşması.Kim olursa olsun o oğluna aşırı düşkün olduğu için zaten uğraşmaya kendisini hazırlamış aşırı düşkün bir tipik türk annesi.O dizi analizi (!) yapan hanım kim bilmiyorum ama sanırım bu diziyi düzenli izlemeyen ya da artık dizi izlemekten beyni yorulup tam değerlendirme yapamayan birileriyle konuşmuş.Bahsedilen listedeki diziler bir başka dizilerle benzerlik kurularak eleştirilmiş ama bu dizi ancak Pembe karakteri öne sürülerek eleştirilebilmiş o da dediğim gibi yüzeysel bir eleştiri.Diğer dizileri izlemediğim için yorum yapamam ama temelde ben -en azından aaa gene mi bu konu dedirtecek-fazla bir benzerlik göremedim.Haa kaynana esprisi yapılmasın diyorlarsa onu bilemem ama kaynana esprisi de başka nasıl yollarla işlenebilir bilemem.Dünyada bile bu böyle..Jane Fonda bile böyle bir kaynanayı oynamadı mı..yani kaynanalık kavramı genelde espri kaynağı olarak işleniyor zaten.
fairy_dreams 01-06-08, 12:14 Komedide çok mutluyum
http://img110.imageshack.us/img110/5658/benimannembirmelek2wt0.jpg atv'nin pazar akşamlarına neşe katan dizisi 'Benim Annem Bir Melek'te Oya Başar'ın gelini 'Ece'yi canlandıran Dolunay Soysert, "14 yıllık oyunculuk kariyerimin en güzel işlerinden birine imza atıyorum. Bu dizi şimdiye kadar içine girdiğim en avantajlı set" dedi. Genelde dram ağırlıklı roller üstlenen Dolunay Soysert, ağlatan karakterlerden sıkıldığını belirterek, "Güldürmek ağlatmaktan daha zor ama komedinin bir matematiği olduğunu artık çözümlemeye başladım" şeklinde konuştu.
* 'Benim Annem Bir Melek' dizisinde sizi cezbeden ne oldu? Projeye nasıl dahil oldunuz?
Sezon başında dinlenmek istediğim için bir şey yapmayı düşünmüyordum. 3-4 sezondur ekrandaydım ve çok farklı projelerde yer aldım. "Yüzümü dinlendireyim, tiyatroya yoğunluk vereyim" derken mart ayında elime bu proje geldi. Okudum ve "Evet! Yapacaksam böyle güldürmeliyim" dedim. Galiba biraz ağlamaktan daraldım. Hüzünlü kadınlar ve dramatik roller oynamış olmanın getirdiği ağırlık vardı üzerimde. Bu proje çok eğlenceli geldi bana. 'Bebeğim' dizisinde beraber çalıştığım Tarık Ünlüoğlu, Oya Başar, Nilgün Belgün ve Ali Sunal gibi sevdiğim dostlardan, çok önemsediğim oyunculardan oluşan bir kadroyla çalışmak da beni heyecanlandırdı.
AYNAMIZ YOK Kİ!
* Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerle oynamak heyecanlı değil mi?
Tecrübeli oyuncu demek bile sanki onlara hakaret gibi geliyor bana. Onlar üstat artık! O üstatlarla oynarken birçok şey öğreniyorsunuz. Her şey çok hızlı oluyor. Güvendiğiniz birileri var arkanızda ve bu çok önemli. Ne olursa olsun aramızda jenerasyon farklılığı var. Benim yeni yeni öğrendiğim şeyleri, onlar çoktan yemiş yutmuş, tecrübe etmişler. Böyle bir ekibin içinde olduğum için yaptığım şeyden endişelenmiyorum. Birine sorabiliyor olmak oyuncu için çok önemli çünkü; kendinizi göremezsiniz! Bir ayna yok ki nerede yanlış yaptığımı görebileyim. Bu yüzden ben Oya Abla ile oynadığım sahnelerde muhakkak onay alırım. Bu yüzden 'Benim Annem Bir Melek' için 'şimdiye kadar girmiş olduğum en avantajlı set' diyebilirim.
* Çekimlerde doğaçlama yapıyor musunuz?
Yapıyoruz. Zaten komedide ister istemez bir şeyler ürüyor. Karşıdan gelen pası iyi değerlendirdiğiniz zaman, doğaçlama oluşuyor. Yönetmenimiz Hakan Algül de buna imkan veriyor. Yönetmenimizin hayata pozitif bakışı sete de yansıtıyor.
EGO ÇATIŞMASI İŞİ BATIRIR
* Setteki neşeli havanım izleyiciye de yansıdığını düşünüyor musunuz? Eğlenerek yaptığımız için bunun seyirciye de yansıdığını düşünüyorum. Gergin bir ortamda nasıl komedi yapılabilir ki? Komedi setinde birbirini sevmeyen insanların başarılı olabileceğini düşünmüyorum. Egonun yüksek olduğu bir şov programı yapabilirsiniz ama dizide ego çatışmasına girerseniz işi batırısınız.
* Oya Başar, sizinle çok iyi bir oyun yakaladığını söyledi. Siz de aynı uyumu görüyor musunuz?
Dediğim gibi kötü bir elektrik alsaydım, gergin bir şekilde uyum sağlamamız imkansız olurdu. Oya Abla gözüyle oynatıyor beni! Ona karşılık vermeden duramıyorum. O; bilgilerini paylaşmaktan ve gerektiğinde bilgi almaktan çekinmeyen komplekssiz biri. "Böyle yaptım ama burası kötü mü oldu acaba çocuklar?" diyen özel bir kadın...
* Dizi başlamadan önce 'ya tutmazsa' diye endişeleriniz var mıydı?
Gelin kaynana konusu zaten dünyanın yarası. Türkiye'nin de özel bir durumu var bu konuyla ilgili. En baştan beri sevileceğini biliyorduk. Dizi Türk toplumunun aile yapısını çok iyi yansıttığı için 'tutacaktır' diye düşünüyorduk.
GELİN KISMI SUSMALI
* Dizinin yayınlandığı gün ve saati de çok önemli. Pazar akşamı için iyi bir alternatif oldu diyebilir miyiz?
Evet bu çok önemli. Yarışma ve spor programlarından sıkılan izleyici için çok iyi alternatif oldu. Pazar günü insanlar tatlı ve gevşek mood'da oluyor ve biz de ailece izleyecekleri bir iş çıkarttık. İlk günden beri reytingte ilk beşin içindeyiz.
* Özellikle Ece'nin kaynanasıyla çekişmesi çok ilgi görüyor. Bu anlamda gelen tepkiler nasıl?
Çok olumlu. Mesela, geçenlerde Diyarbakır'dan uçakla gelirken yanımdaki teyze, "Allah bana senin gibi bir gelin vermedi" diyordu. Ben de "İyi bir gelin imajım var herhalde" diye düşünürken; "Lafı işitiyorsun işitiyorsun, bir kelime etmiyorsun. Gelin kısmı susacak, çok konuşmayacak! Sen doğrusunu yapıyorsun" dedi. Bu dertten muzdarip olan gelinler de "Oh iyi etti, arada iki laf soktu bari" diyerek memnun oluyor. Baktığınız zaman bu bir sevgi savaşı. "Ben daha çok seviyorum", "Hayır, ben daha çok seviyorum" üzerine kurulu.
* Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacak? İzleyiciyi ne sürprizler bekliyor?
İşin açıkçası ben de bilmiyorum. Her hafta farklı konuyu izlediğimiz için ilerleyen günlerde Milli Takımı konuşuruz. Daha sonra kenenin insanlara saldırmasını işleyebiliriz. Şu sıralar mangalını kapan pikniğe koşuyor çünkü. Bizim dizimizde seyirci güncel bir şey izlediğini hissetmeli. Önümüzdeki günlerde, Metin evlilik hazırlıklarına girer herhalde. Bir gelin daha gelir ve üzerimdeki kaynana baskısı azalır diye düşünüyorum. Diğer gelinin gelmesini canla başla bekliyorum.
Eşimin beni aldatmasını aklıma bile getirmiyorum
* Normal yaşamınızda Ece karakterinin etkisinde kaldığınız oluyor mu?
Ece'nin bazı yönlerini mümkünse hayatıma taşımayayım! (Gülüyor) Bazen hırsına yenilerek aptalca davranabiliyor. Ben de evli bir kadınım ama onunla özdeşleşecek bir yaşam tarzım yok.
* Mutlu bir evliliğiniz var ancak Sinan Bey, yeni başlayan 'Yol Arkadaşım' dizisi gereği şehir dışında. Bundan etkileniyor musunuz?
Bu kaderi yaşayan tek çift biz değiliz ki! Değişik mesleklerde pek çok kişi yaşıyor bunu. Bu durum ilişkinin ömrünü de uzatıyor. Araya özlem giriyor, aşk dolu kavuşmalar oluyor...
* Sinan Bey o dizide 'aldatan' birini canlandırıyor. Eşiniz size ihanet etse ne yaparsınız?
Hiç kimse böyle bir tecrübe yaşamak istemez ve hiçbir evlilik bunun üzerine kurulmaz ama hayat süprizlerle doludur. Allah kimsenin başına vermesin diyorum ve o yüzden aklıma bile getirmiyorum. Diziyi izlerken de "Ya bizim de başımıza gelirse" diye bakmıyorum.
* Sizin kayınvalidenizle aranız nasıl?
Çok şükür bir problemimiz yok. Ben ona kaynana derken bile çok acı çekiyorum. O iyi bir arkadaş benim için. Hayatıma Sinan sayesinde sokmuş olduğum çok özel bir arkadaşım. Her derdimi rahatlıkla paylaşabildiğim, çok gülüp eğlendiğim biri. Kayınvalidem Sinan'ın en büyük hediyelerinden biri. Gelin ve kaynana lafı bizi uzaklaştıran bir şeymiş, aramıza mesafe koyarmış gibi geliyor bana. Zaten o da bana gelin demez, 'gelincik' der. Sinan sayesinde çok tatlı bir kadın grubunun içine düştüm ben...
DELİ DOLU KADINLAR GRUBU
* Kim bu kadınlar peki?
Kayınvalide figürleri birkaç kişiden oluşuyor benim için. Annem, kayınvalidem, Sinan'ın anneannesi ve teyzesinden oluşan bir gruptan bahsediyorum. Olgunluk çağıma girerken, hayatın çemberinden geçmiş ama hayat neşesini kaybetmemiş deli dolu bir kadın grubuyla tanıştığım için çok mutluyum.
* Nasıl bu kadar uyum sağladınız?
Kişileri değiştirmemek ve herkesi olduğu gibi kabul etmek gerekiyor. Bunun sırrı; ortak paydada buluşmak. "Bunun mücadelesine girmeyeyim", "Bu bir kişilik çatışması haline gelmesin" diyebilmek önemli. Ortada bir savaş olmadığı için zafer de yok. Sevgi üzerine çatışıyoruz. Daha çok sevileyim diye uğraşıyoruz...
Güldürememek çok moral bozan bir şey Komedide daha öğreneceğim çok şey var. Şimdilik yavaş yavaş kokluyorum. Bir sahnenin içinde 10 tane espri hazırlanıyorsa, kendi kendime "Şu kısımda nasıl güldüreceğim" diye düşünüyorum. Ama çevremde çok iyi ustalar var. Onları gözlemleyip, çözümlemeye çalışıyorum ve bunu çok severek yapıyorum.
* Seyiriciyi güldürebilmek ve hissedebilmek çok önemli. Bunun matematiğini iyi saptayamazsanız hiç tepki alamazsınız. Komedi yapmaya çalışan biri için reaksiyonsuz kalmak en acı şey. Birini ağlatamamak size o kadar koymaz ama güldürmek için hareket ettiğinizde gülmeyen birisi sizi çok kötü bozabilir.
İLKER GEZİCİ / SABAH
Gazi_Fanı_Ecem 01-06-08, 13:17 hepiinize çook tşk. ederim
bence çok komik ve hoş bir dizi
seve seve izliyorum
Dizi'ye bir kez daha hayran birakan bir bolum izledik. :)
Ozeti okur okumaz demistim zaten 2 kaynana'nin gecimsizlikleri komedi olucak diye. :img-hyste
Didismeleri harikaydi.
"Ben status mitatus anlamam!" :D
Arka plan'da calan s!k!cI klasik muzik'te Ece'nin anne ve babasi'nin karakterleri'ni daha komiklestiriyodu.
Cetin'e cok guldum "bu muzik hic hareketlenmezmi?" diyince. :img-hyste
Devam edecek yazisini gorunce sasirdim cunki bu dizi'de ilk defa boyle devami olan bir bolum olucak.
Bunun sayesin'de artik komik degil ayni zamanda heyecanlastirdi diziyi. :good:
Insallah bu ara sira olur boyle.
Kaleminize saglik yine Vasif Abi. :good:
11. bolumu iple cekiyorum. Bakalim neler yapicak Neriman. :img-tomat :D
=))
fairy_dreams 02-06-08, 10:55 İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
01 HAZİRAN 2008 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,40 20,40
2 DUGUN SARKICISI [NET] KAND 4,70 15,40
3 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 4,30 13,80
4 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 4,20 14,20
5 ISYAN (Y.S) [NET] KAND 3,60 11,90
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,50 15,60
7 BENIM ANNEM BIR MELEK (OZET) ATV 3,40 13,30
8 ULUSLARARASI TURKCE OLIMPIYATLARI [NET] STV 2,90 12,50
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,80 12,70
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,40 10,70
01 HAZİRAN 2008 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,90 24,20
2 ISYAN (Y.S) [NET] KAND 4,70 15,00
3 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 4,70 14,20
4 DUGUN SARKICISI [NET] KAND 4,20 13,40
5 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 3,40 10,70
6 OLUMSUZ KAHRAMANLAR [NET] STV 3,20 11,80
7 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 3,20 10,60
8 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 2,80 10,40
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,60 13,20
10 KOLLAMA [NET] STV 2,60 7,40
.
13 BENIM ANNEM BIR MELEK (OZET) ATV 2,20 9,20
Kaynak:Uçankuş
oo ratingler çok iyi 3. olmuş ;)
bu son bölüm gerçekten süperdi :) her bölüm hikayeler çok komik oluyo gerçektende ;) ellerine sağlık Vasıf abi ;)
arkadaslar dızı maclar endenıyle yayınlanmıyor dımı yoksa gunmu degıstı ya :icon_whis bılen varsa lutfen yardımcı olsun
evet yaa diziye noldu :(
vasıf abi nerelerdesiiiin :(
Dizimiz eminim Temmuz'da devam edicektir//su an ATV'de bir cok program//dizi tatilde Temmuz'a kadar. :img-wink:
Cok ozledim yaa yayinlansin artik. Pazar'lari keyifsiz geciyo artik. :kahve
bende özledim arkadaşlar oya başarın oyunculuğunu özellikle
onun bakışları ve güzel oyunculuğunu nezamandır göremiyoruz
maçlar bitsin inşallah yayınlanır :icon_sorr
vaskodegama 21-06-08, 23:36 Pardon arkadaşlar özel işlerim nedeni ile bir süredir girememiştim buraya. Özür diliyorum.
Dizimiz maçlar nedeni ile durdu. ATV maçlar nedeniyle sadece bizi değil tüm dizilerini durdurdu. Bu arada Oya Başar'da ameliyat oldu ve ameliyatı gayet başarılı geçti. Agustos ayının ortalarında dizimiz tekrar başlayacak. Şu anda yeni senaryolar için çalışmalar sürüyor, Temmuzda çekimler ağustos'da da yayın başlıyor.
Herkese sevgiler...
Pardon arkadaşlar özel işlerim nedeni ile bir süredir girememiştim buraya. Özür diliyorum.
Dizimiz maçlar nedeni ile durdu. ATV maçlar nedeniyle sadece bizi değil tüm dizilerini durdurdu. Bu arada Oya Başar'da ameliyat oldu ve ameliyatı gayet başarılı geçti. Agustos ayının ortalarında dizimiz tekrar başlayacak. Şu anda yeni senaryolar için çalışmalar sürüyor, Temmuzda çekimler ağustos'da da yayın başlıyor.
Herkese sevgiler...
verdiğiniz bilgi için teşekkürler arkadaşım
vallahi çok güzel bir haber artık ümide kesmiştim
oya başarada geçmiş olsun acil şifalar versin
ağustosta izliyeceğiz yine oh be :happy0064:happy0064
Vasif Abi'cim hos geldinnn//seni burda gormek cok guzel yine. :img-icecr
Demek Agustos'da kavusucaz...uzun bir bekleme suresi ama olsun oyuncularin'da, sizinde dinlenmeye ihtiyaciniz var. =)
Oya hanim icin uzuldum ama basarili gectigine sevindim. Buyuk gecmis olsun dileklerimizi iletirsen cok seviniriz Benim Annem Bir Melek severleri adina. (:
Neriman'in deliliklerine kavusmak icin sabirsizlikla bekliyorum. :) :good:
gelincik89 25-06-08, 11:51 http://i242.photobucket.com/albums/ff159/Seymosh_ps/DD38F9871FC2EF498148122Ar.jpg
Ali Sunal Dolunay Soysert Ayçim İnci Şehsuvar Aktaş Nilgün Belgün Nilgün Belgün
İki hafta öncesine kadar kötüydüm!
'Benim Annem Bir Melek' dizisinin tatlı cadı kaynanası Oya Başar: İki hafta öncesine kadar çok kötüydüm ama artık iyiyim. Tahlillerim temiz!..
atv'nin eğlenceli dizisi 'Benim Annem Bir Melek' de yaz tatiline girdi. Dizi ekibi; önceki gece yapımcı Necati Akpınar'ın evsahipliğinde Reina'da biraraya gelerek eğlendi.
Raporlarım temiz çıktı
Meme kanseri tedavisi için sürekli Amerika'ya gidip gelen Oya Başar, gecede sağlığıyla ilgili şu bilgileri verdi: "15 gün öncesine kadar çok kötüydüm ama çom şükür şimdi iyiyim. Raporlarım da temiz çıktı. Daha da iyi olacağım diye düşünüyorum. Artık sağlığıma kavuşmak istiyorum. Tatilimi doktor kontrolünde yapacağım."
Başarı beni motive etti
Başar, canlandırdığı kaynana karakterinin halk tarafından çok sevildiğini ve bu sevginin kendisini çok memnun ettiğini belirterek, "Dizinin başarısı beni çok motive etti" dedi. Oya Başar, "Siz ne zaman kaynana olacaksınız?" sorusuna ise "Ben istiyorum ama oğlum istemiyor. Belki beni izledikten sonra gelin gelmiyordur" diye esprili yanıt verdi.
Kaynak:sabah.com.tr
Sürekli takip etmesem de arada bir izliyorum.Keyifli bir dizi.Pazar ekranına renk katıyor bence.Dolunay Soysert komedide başarılıymış.Daha önce hep dram türünde izlemiştim onu.Ali Sunal ve Oya Başar zaten komedi türünün başarılı oyuncularından.Çocuk oyuncular da çok sevimli.
ikiaile_fan 26-06-08, 16:45 Tekrar bölümü yarın 20.00de atv avrupada neriman ve ece nin hamile olduğu bölüm..:happy0064:happy0064:happy0064 çok komik bi bölümdü :img-hyste
maria clara 19-07-08, 14:50 sezon finali mi yaptı yoksa bitti mi bilmediğim dizi aslında gelin kaynana çekişmesi genelde güzel konudur ama sanırım kaynana rolünü bu dizi de biraz çılgın yapmışlar oya başarı hiç daha önce huysuz kaynana rolünde düşünmemiştim.
Üstteki mesajları okusaydın görürdün arkadaşım; dizi ara verdi. :) Ağustos ortasında yeni bölümleriyle yayınını sürdürecek.
forever_bim 23-07-08, 01:30 Tam bir TV çocuğuyum sit-com'lara bayılırım!
atv'nin tatile giren dizisi 'Benim Annem Bir Melek'in Çetin'i; Ali Sunal, sit-com'ları çok sevdiğini söylüyor ve ekliyor: "Tam bir TV çocuğuyum. Eve girer girmez ilk yaptığım iş televizyonu açmak"..
Babası Kemal Sunal'ın izinden giderek oyunculuk kariyerini başarıyla sürdüren Ali Sunal, atv'nin tatile giren dizisi 'Benim Annem Bir Melek'te Çetin karakterini canlandırıyor. Gelin-kaynana sorunlarını eğlenceli bir dille anlatan dizide Çetin, eşi ve annesi arasında kalıyor ve ortalığı idare etmekte oldukça zorlanıyor. Ali Sunal, Digitürk dergisine verdiği röportajda oyunculuk ve televizyon tercihleri üzerine açıklamalar yapıyor. Tam bir TV çocuğu olduğunu söyleyen Sunal "Eve girer girmez ilk işim ışığı yakmak, ardından televizyonu açmaktır" diyor.
* Belgesel ve haber kanalları dışında neler izliyorsunuz?
Tüm Türk kanallarını izliyorum. Bunun benim işim olduğunu düşünüyorum. Onun dışında Comedymax ve spor kanallarını da seyrederim.
DİZİYİ TAKİP ETMEK ZOR
* Takip ettiğiniz yerli ve yabancı diziler hangileri?
'Lost' ile 'Prison Break'. Yerli olarak da 'Yaprak Dökümü'...
* Unutamadığınız sit-comlar hangileri peki?
'Everybody Loves Raymond', 'Frasier' ve 'Friends' favorilerim. Bir de 'En Son Babalar Duyar'...
* Sit-com mu yoksa dizi mi izlemeyi tercih ediyorsunuz?
Dizileri çok izleyemiyorum ve hep kaçırıyorum. Bu yüzden daha çok sit-com seyrederim. Çünkü kaçırırsanız da kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Ama tabii dramalardaki gerçekliği, görüntüleri, detayları sit-com'da yakalamak daha zor oluyor.
* Çocukken sevdiğiniz çizgi diziler hangileriydi?
'Tom ve Jerry', 'Roadrunner', Donald Duck' ve de 'Sylvester ile Tweety'nin hikayeleri...
* Televizyon karşısında unutamadığınız bir an var mı?
Herhalde kendimi gördüğüm andır. 'Şaban Askerde' dizisinde bir bölüm oynamıştım babamla. Babamın dizisiydi, hatıra olsun diye bir bölüm oynatmışlardı bana.
KEŞKE LOST'TA OYNASAM
* "Keşke ben de oynasaydım" dediğiniz bir dizi var mı?
'Friends', 'Evimiz Hollywood'ta', 'Lost' ve 'Prison Break'.
* Kendinizi ilk TV'de ne zaman gördünüz?
Daha önce babamla ilgili olan haberlerde çıkıyordum ama ilk işim 'Şaban Askerde'ydi.
* Uyumak için neler seyredersiniz?
Bir şey seyretmesem iyi olur! Zaten yoğunlaşma problemim var. Belgesel ya da nostaljik basketbol veya futbol maçları olabiliyor. Ama film olmadığı kesin... Filme başladım mı bitirmek isterim çünkü.
* Şahit olduğunuz bir TV gafı var mı peki?
Gaf olarak değil de haber sunarken Kaan Yakuphan'ın üstüne dekor düşmüştü. Sonra başka bir programda şaka yapan adamı dövmüşlerdi. (gülüyor) Beyaz Show'da Mazhar Alanson'un 'kaşar' muhabbeti olmuştu. Bir de Ata Demirer'in telefondaki seyirciye söylediği bir lafı vardı. Ne kadar çok TV seyrediyormuşum... (gülüyor)
* Nasıl bir TV izleyicisi olduğunuzu öğrenebilir miyiz?
Gerçekten tam bir televizyon çocuğuyum. Eve girerim, salona geçerim, ışığı yakarım, televizyonu açarım. Beni ilgilendiren bir program olsun ya da olmasın. Ben yalnız yaşıyorum. O yüzden de televizyon hep açık olur. Böylelikle her kanalın programlarıyla ilgilenmeye başladım
* S'NEK ekranlarında 'İşin Gerçeği' adlı bir programda sizi çocuk bakıcısı olarak izledik. Nasıl bir deneyimdi bu anlatır mısınız?
Giderek küçük çocuk fikrine alışıyorum. O yüzden çok hoş bir deneyim oldu benim için. Zaten annemin anaokuluydu. Arada bir gidip keyif aldığım bir yer. Çok temiz bir dünya olduğunu düşünüyorum. O mesleği yapanlar gerçekten çok şanslı...
* 'Benim Annem Bir Melek' gelin-kaynana hikayesi üzerine bir komedi mi?
5 ana karakteri olan bu sitcom'un sadece gelin-kaynana hikayesi üzerine olduğunu düşünmüyorum. Sadece çıkış noktası gelin kaynana çatışmaları...
* Siz dizide ortalığı idare etmeye çalışan ama biraz da eşinden yana olan birini canlandırıyorsunuz...
Öyle demeyelim de... Anne çok baskın. Büyük olduğu için saygı gösteriyoruz ama çok dominant bir kadın. Gelini ezdiği gibi babayı da eziyor. Üzerimizde ağır baskı kurduğu için ben de çeşitli zamanlarda gelini savunuyorum. Ama çok da savunmak ne mümkün! Böyle hafif bir tırsma durumu da var. (gülüyor) Çetin'in ciddi bir sabrı var ama en büyük hatası annesiyle komşu olması...
Sıfır Noktası adlı filmde rol aldınız. Nasıl oldu bu serüven?
Ben kayak yapmayı çok severim. Bu sene nasıl kayağa gideceğim derken Uludağ'da çekilecek bir film teklifi gelince bunun alın yazısı olduğunu düşündüm.
* Filmde Ozan'ı oynadınız. Gerçek hayatta sizin başınıza böyle bir şey gelse nasıl bir karar alırdınız?
Benim başıma böyle bir şey gelmez! Yani öyle bir anda kalmam! Ben daha sağlamcıyımdır ve daha garantili hareket etmeyi seviyorum. Ama şu bir gerçek; sevdiğimi asla paylaşmam. Bu mümkün değil.
* Oyunculuk adına gerçekleştirmek istediğiniz bir hayaliniz var mı?
Aslına bakarsanız hepsini teker teker gerçekleştiriyoruz. Ama tabii ki mesela bir yabancı filmde oynamayı çok isterim. 'İşte bu' diyeceğim bir film senaryosu veya tiyatro teksti de olabilir. Böyle bir projede önemli bir rol almak isterim. Bu her zaman bir hayaldir aslında. Yani 'işte bu' diyeceğim bir filmde oynadıktan sonra bir öbürünü beklersin. Bu sefer, 'bir diğeri' benim için hayal olur. Bu yüzden oyunculuk çok güzeldir ve hayaller de hiç bitmez.
SABAH/GÜNAYDIN
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/gancelli6/gancelli7/1DE1E50FF69A9F4BBD32B287r.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/gancelli6/gancelli7/38BC9D088DB5BB4A968439C0r.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/gancelli6/gancelli7/alisunal.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/gzd/sadasd1.jpg
dizi başlasada artık ızleybılsek ya hemsabırsızlanıyorum hem heycanlıyım sarkısını hala hatırlıyorum ıns muzıgı ve oyuncu akdrosunda oynamalar olmaz
dizi bitti mi simdi yada sezon finali mi ???
cok güzeldi ya ailecek izliyorduk off ....:img-cray:
Arkadaslar geri sayfalari okumadan yorum yapiyorsunuz. :kahve
Dizi'nin cekimleri Agustos'da yeniden basliyacak!!! :good:
fırat-tugce 25-07-08, 00:45 :happy0064sonunda yhaaa gecenlerde tekrarını verdi
özlemişim dizimi,:good:
Arkadaslar geri sayfalari okumadan yorum yapiyorsunuz. :kahve
Dizi'nin cekimleri Agustos'da yeniden basliyacak!!! :good:
önümüzdeki sezon devam edecek yani
iyi iyi evdekiler sevinecnek bu işe:happy0064
yarın aksam 8. bölümün tekrarı var :happy0064 saat 23:00 bırkezdaha ızleyıp gulebılıcez zaten agustosa gırdık nerdese dızı baslıcak 15 gun fılan var heralde agustos ortası olursa yanı
tek kelimeyle harika bir dizi...ekranın karşısına geçtiğizde bir anda bütün sıkıntılarınızdan arınıyorsunuz =)
dizi bitti mi simdi yada sezon finali mi ???
cok güzeldi ya ailecek izliyorduk off ....:img-cray:
elacım üzülme henüz sezon finali ,devam edicek yani =) :happy0064
forever_bim 13-08-08, 14:51 SEVİNDİRİCİ HABER!... GEÇEN YIL RAHATSIZLIĞINA RAĞMEN, BENİM ANNEM BİR MELEK PROJESİ İLE EKRANA GELEN OYA BAŞAR, YAZ AYLARINDA AMERİKA’DA TEDAVİSİNE DEVAM ETTİ!… BAŞARILI BİR AMELİYAT GEÇİREN VE ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞAN BAŞAR, DİZİ SETLERİNE DE GERİ DÖNDÜ!...
13/8/2008 14:30
Hastalığını yenen Oya Başar dizi setlerine geri döndü...
ABD’de başarılı bir operasyon geçiren Başar, şimdi de ekip arkadaşlarına kavuşmanın sevinci içinde… Tüm ekipte onu tekrar sağlıkla aralarında görmenin!…
Benim Annem Bir Melek, yeni sezon çekimlerine şampanya patlatarak başladı!..
Başrollerinde Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu, Ali Sunal, Dolunay Soysert, Şehsuvat Aktaş, Ayçin İnci ve Nilgün Belgin’in rol aldığı “Benim Annem Bir Melek”,yeni bölümleriyle Pazar geceleri ekranlarda olacak!...
Haberin Resimleri...
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/gancelli6/gancelli7/oya_basar1.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/gancelli6/gancelli7/oya_basar_dizi_seti.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/gancelli6/gancelli7/oya_basar_dizi_seti1.jpg
haber için çok teşekkürler çok sevindim bu habere yaaa ;) tekrarınıda izledim süperdi herzaanki gibi en güzel bölümlerden birini koymuşlar süperdi valla ;)
Pazartesi günü kanalları dolaşırken rast geldiğim bir sahnedeki replik beni gerçekten kopardı. Ve dizinin devamını da izlememi sağladı.
Neriman: Bana Cemile Hanım'ın numrasını versene
Oğlu: Al anne bu numara
Neriman: Kendi açıyo demi? :img-hyste:img-hyste
İlk defa diziyi tamamen izledim. Gerçekten çok güzel ve çok eğlenceli. Oya Başar muhteşem bir oyuncu. Yeni sezonda kesinlikle izlemeye çalışıcam.
HARIKAA! :happy0064
Cok sevindim, nihayet baslicak demek. =))
Oya Basar'in sagligi icin'de cok mutluyum, uzun saglik yillar dilerim kendisine! :good:
Hepside ne guzel yanmış. :D
Diziye yeni bir karaktr gelicek sanirim? O adam kim acaba? :icon_whis
deadly_angel 14-08-08, 02:37 Benim Annem Bir Melek' ile ikinci buluşma yakında
atv'nin kahkaha fırtınası estiren komedi dizisi 'Benim Annem Bir Melek'in çekimleri önceki gün yeniden başladı..
atv'nin kahkaha fırtınası estiren dizisi 'Benim Annem Bir Melek'in tatil sonrası çekimleri önceki gün Parkorman'daki BKM Platoları'nda başladı. Başrollerini Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu, Dolunay Soysert, Ali Sunal, Şehsuvar Aktaş, Ayçin İnci ve Nilgün Belgün'ün paylaştığı dizide; 'hem cadı, hem tatlı' bir kaynananın etrafında yaşanan kocaman, mutlu ve çok komik bir aile hikayesi anlatılıyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiğini dizi, yeni sezona süprizlerle başlıyor. Dizinin kadrosuna Betül Arım ve Kaya Akarsu da katıldı. Arım ile Akarsu; Ece'nin anne ve babasını canlandıracak.
ÇOK EĞLENCELİ BİR SET
'Benim Annem Bir Melek'in gelin Ece'si Dolunay Soysert, yaz boyunca 'Elif' dizisinde oyuncu koçluğu yaptığı için İstanbul- Bodrum arasında mekik dokuduğunu belirterek, şunları söyledi: "Tatile çıkarken gülen yüzlerle ayrılmıştık ama arada Oya Abla'nın sağlık sorunu bizi endişelendirmişti. Çok şükür şimdi her şey yolunda. O da enerjisini toplamış gelmiş. Bu set çok eğlenceli bir set zaten. Kendimi hiç işe geliyormuş gibi hissetmiyorum..."
ÇOCUK DURUMU YOK
Sinan Tuzcu ile mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu bir süre önce yakında çocuk yapabileceklerinin sinyalini vermişti. Soysert'e bu konuyla ilgili şu yanıtı verdi: "Şu an için çocuk durumu yok ama ben sürprizlere inanıyorum. O geleceği zamanı biliyordur. Biz aile olmayı seviyoruz. Çünkü mutlu ailelerin çocuklarıyız. Yemekte çocuk gürültüsü olsun, kalabalık yemekler yensin istiyoruz. Eninde sonunda hayatımız çocuklarla şenlenecektir."
Ameliyat sonrası çok iyiyim
'Benim Annem Bir Melek'te 'Kaynana Neriman'ı canlandıran Oya Başar, 24 Ağustos akşamı herkesi ekran başına beklediklerini belirterek, şunları söyledi: "Birbirimizi de çok özlemişiz. Tatilin ardından sete çok keyifli geldik. İzleyiciden de çok güzel tepkiler alıyoruz. İnşallah daha da başarılı olacağız. Bizi izlemeye devam edin." Meme kanseriyle mücadele eden Başar, geçtiğimiz aylarda tekrar rahatsızlanıp herkesi korkutmuştu. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen oyuncu "Tatilde ameliyatlardan çıktım ve kendimi dinlendirmeye çalıştım" dedi.
Kaynak: Sabah / Günaydın
fatma-1721 14-08-08, 06:42 Babamın bakışını özlüyorum
Ali Sunal'ı tanımayan yoktur... Birçok dizide ve filmde yer alan Ali Sunal, aynı zamanda ünlü aktör Kemal Sunal'ın oğlu. Ali Sunal, babasına benzediği yönündeki değerlendirmeleri yanıtladı.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/alisunal1.jpg
Kendine has bir oyunculuğu olan, hatta oyunculuğunu çeşitlendirmek istediğini her fırsatta dillendiren Sunal, 'Babasına benziyor.', 'Tıpkı onun gibi oynuyor.' ve 'Onun gibi gülüyor.' eleştirilerine de aldırış etmiyor. 'Bir evlat babasına ne kadar benzerse ben de o kadar benziyorum.' diyen oyuncu, sadece doğal davrandığını söylüyor. Ancak oyunculuğunun hakkının da verilmesini istiyor: "Taklitler aslını yaşatır, kendimi bitirmek olur. Ama babamı hatırlatmayı o esintiyi ben de hissediyorum. Bu da hoş oluyor." Söz Kemal Sunal'dan açılınca bir anda gözleri dolan Ali Sunal, 'En çok neyi özlediniz?' sorusuna; "Babamın bana bakmasını hâlâ özlüyorum. Ve tabii ki ona dokunabilmeyi." şeklinde cevap veriyor.
Yeni dönem çekimleri önceki gün Parkorman'daki BKM platosunda başlayan 'Benim Annem Bir Melek'in setinde sohbet ediyoruz oyuncuyla... Dinlenmiş, yeni döneme hazır ve en önemlisi seti özlemiş bir Ali Sunal var karşımızda... 24 Ağustos'ta başlayacak dizi için sürpriz isimlerin ve karakterlerin varlığından bahsediyor. İsim vermiyor ama iddialı konuşmasından, önemli bir değişiklik olacağı anlaşılıyor. Dizi geçtiğimiz dönem izleyici tarafından beğenilmiş ve reytinglerde üst sıralarda yer almıştı. Tutar mı, tutmaz mı? endişesi içinde çekimlere başladıklarını ve hatta korktuklarını saklamayan Sunal, başarılarındaki en büyük payı; BKM yetkililerinin, özellikle de Oya Başar'ın projeye olan inancına bağlıyor.
Son yıllarda daha çok komedi türü yapımlarla gündeme gelen Ali Sunal, korku ve ağır dram içerikli yapımlarda da görev aldı aslında. Komedi ile gündeme gelmesini projelerin daha uzun soluklu olmasına bağlayan Sunal, değişik rollerde oynayarak izleyiciyi şaşırtmayı çok istiyor. Katil, mafya ve hatta polis rollerini yakıştırıyor kendisine. Tiyatroda ve son yıllarda televizyon dizilerindeki komedi rollerinin de bunda etkisi büyük. Farklı rollerin oyunculuğuna çok şey katacağını ve izleyiciyi şaşırtacağını düşünüyor. Babası ile kendi kulvarının çok farklı olduğunu ise şöyle açıklıyor: "Babamla benim komedi tarzım farklı. Bilerek bu yolu seçtim. Durum komedisi benimki. Ciddi durup komedi yapıyorum. Babam her çeşidini yapıyordu." Hakan Algül'ün yönettiği, Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu, Ali Sunal ve Dolunay Soysert'in rol aldığı 'Benim Annem Bir Melek'te gelin-kaynana arasında yaşanan olaylar, komik bir dille anlatılıyor.
Lost hastasıyım
"Türk dizilerinin bütçeleri ile ABD dizileri kıyaslanamaz. Bizde ne tutar diye bakılıyor, onlar kaliteye bakıyor. Orada oynamayı tabii ki isterim. En iyilerin olduğu yer çünkü. 40 dk dizi, 25 dk sit-com çekiliyor. Biz ise 90 dk çekiyoruz. Biz de 20 dk çekelim, o zaman neler yaptığımızı herkes görür. 'Lost' hastasıyım. 'Prison Break'i izlemeye de önümüzdeki hafta başlamayı düşünüyorum."
Yusuf Bülbül / Zaman
arkadaşlar dizinin geçen hafta yayınlanan bölümü hangi bölümdü neriman hanım rap sölüodu fln :img-hyste
bilen warsa lütfen söyleyebilirmi?
eser_bkm-çghb 17-08-08, 20:43 cnm yanlış hatırlamıyorsam 3 tü.
iyi oydu oya başarın iyileşmesi diziye renk katıyordu.o zaten anca böle dizilerde oynar.dram ona yakışmıyor
yeni bölüm 26 ağustos salı gunu saat 20:40 da arkladaslar :happy0064:happy0064 bugun yıne tekrarları vardı dun gecede ole kavusucaz artık dızıye
yeni bölüm 26 ağustos salı gunu saat 20:40 da arkladaslar :happy0064:happy0064 bugun yıne tekrarları vardı dun gecede ole kavusucaz artık dızıye
salıya mı almışlar diziyi:img-cray:
bence günü çok kötü karşısında binbir gece, küçük kadınlar gibi yapımlar var kanal güzel olsa tamam diyecem ama bence yine pazar günleri olmalı dizimiz:img-blush
salıya mı almışlar diziyi:img-cray:
bence günü çok kötü karşısında binbir gece, küçük kadınlar gibi yapımlar var kanal güzel olsa tamam diyecem ama bence yine pazar günleri olmalı dizimiz:img-blush
haklısın salı gunu olması ıı degıl ama sımdı daha yaz ıcın gecerlıdir belkı kısın yıne gunu degısır aslında cumartesı de ıı gıbı ya ama bu dızıyede yazık ederlerse baska bırsey demıyorum
Çalışmalar çok güzel arkadaşlar ellerinize sağlık (:
emre_ongan 20-08-08, 18:31 Dizi salı günü baslıo sezon finali gibi bisey yaptılar haber vermeden bu durum kötü olmustu ama bitmemesi de bir o kadar da iyi oldu simdi gelinin annesi gelio bakalım iki kaynana ne kadar anlasabilecek .. dizi normalde pazar günleri idi bnce salıya alınması harika olmuss çünkü insanları pazar günleri hele birde pazar günleri tatile ihtiyacı oldugu birgün de yayınlanması kötü olur die düsünüorum neyse herkese hyrlı olsun diorum salı günü izleyicisi ile bulusucak .. oyunculara basarılar
bence salıya alınması hıc ıı olmadı ya ıbo show 10dan sonra baslasa nolcekmıs gece 1lere kadar cok zaten mıllet bıkıyor reytınglerde ortada benım annem bır melek salaı gunu o kadar rakıp karsısında reytıng kaybetcek sonra atv kaldırcak ya olamaazzz bence pazara alınsın gerii yoksa sonumuz ii degıl
Evet fragmanı gördüm ve en az eskisi kadar hatta belki de daha eğlenceli bir bölümle "Benim Annem Bir Melek" ekranlara dönüş yapacak gibi görünüyor. :)
Vasıf Abi'den de özet bekliyoruz; umarız işlerinin arasında burayı unutmaz. :)
Ben geçen sezon çok sıkı takip edememiştim. Ama tekrarlarını izleyince çok büyük bir şey kaçırdığımı anladım. Aslında komedi dizilerini çok severim ama sanırım Pazar günü yayınlanması bana pek uygun gelmemişti. Yeni sezonu merakla bekliyorum. Fragmanı gördüm çok komik bir bölüm bizleri bekliyor.
Off off iyi, super geri donucekte...uzuldum simdi. :(
Bu diziyi ben Pazar gunleri sevdim, Pazar gununde kalmasini istiyorum -- cunki Pazar gunlerimiz neselendiriyordu,
Ibrahim Igrencses'den daha iyi...Ibo'nun salak programinin suresini azaltsinlar... :kahve
Sali gunu rakip'te oldukca var -- Kucuk Kadinlar mesela guclu bir rakip, onun karsisinda rating kaybedicek. :icon_sorr
Umarim iyi sonuclar aliriz ama kesinlikle PAZAR'a alinmasi lazim yine... :good:
KeLeßeğim Naz 23-08-08, 20:45 Pazar günlerimizi neşelendıren bırıcık dızı.. :img-icecr
Bu dizide oyle bır hava varkı çok baska çok guzel çok sıcak..
Hele oyuncuları hele Dolunay'mmmm :img-icecr
Umarım dızımız bu sezonda reytınglerını ıkıye katlar tum dızı ekıbı ve bızım ıcın dızımızın çok guzel olması umuduyla :img-icecr
Anıl'cım Pazar akşamlarımıza neşe katıyordu evet ama ben baska bı gune alınmasınada razıyım cunku ATV bu neyapcagı bellı olmuyo aklıne esıyo dızı kaldırıyo en azından Pazar' gununden olduk yanı :icon_sorr
Bu arada ınsallah daha bırçok sezon ekranda gorürüz :img-blush
fırat-tugce 23-08-08, 20:54 fragmanı gördüm şuanda salı günü başlayacak olan dızıler,yoq sezonu erken açıyoruz ama,kanal d bınbırgeceyle iyi bir reytıng yakaladı bilindiği üzere
salı günü kötü olmuş gibi gelıyor.Pazar günü,oldukça iyiydi reytınglerımız ki
popstar alaturkayı bile geçmiştik:img-wink:
İlk iki hafta bence iyi gelebilir,ama küçük kadınlar var :img-cray:
show tv sağlam bir dizi koymassa karşısına:img-wink:
ki varmısın yokmusun yetıyor :img-wink:
ne kadar sevınsemde reytıng olayı biraz kuşkulandırıo beni,
salı günü gelsinde rahatlarız:img-wink:
dizi yemeğinden resimleri
[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/4981/atvturkiyeaugust1715214rt7.jpg
[IMG]http://img209.imageshack.us/img209/1697/atvturkiyeaugust1715214tx0.jpg
[IMG]http://img242.imageshack.us/img242/7852/atvturkiyeaugust1715214ml2.jpg
[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/334/atvturkiyeaugust1715214sb0.jpg
[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/1159/atvturkiyeaugust1715214au4.jpg
[IMG]http://img131.imageshack.us/img131/7209/atvturkiyeaugust1715214rg5.jpg
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/1208/atvturkiyeaugust1715214dl2.jpg
[IMG]http://img131.imageshack.us/img131/7209/atvturkiyeaugust1715214rg5.jpg
[IMG]http://img529.imageshack.us/img529/1208/atvturkiyeaugust1715214dl2.jpg
yeni bölüm fragmanından resimler
Fragman resimleri..
[SIZE=5][IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001379.jpg
[SIZE=5][IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001-1.jpg
[SIZE=5][IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001380.jpg
[SIZE=5][IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001383.jpg
[IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001388.jpg
[IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001392.jpg
[IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001395.jpg
[IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001396.jpg
[IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001397.jpg
[IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001401.jpg
[IMG]http://i531.photobucket.com/albums/dd358/sinekanal/ATVTURKIYE-August21235407mpg_001411.jpg
Dizinin başlamasına çok sevindim Oya Başar süper yahu :img-hyste Gül gül ölüyorum dizide hele sağır hoca geldiğinde diyaloglar süperdi :img-hyste Bi de şu repliğe bayılıyorum.
Ece:Anne ! Ayıp ayıp.
Neriman:Hiçte değil hem ayıp yatakta olur..
:img-hyste Merakla bekliyorum yeni bölümler :img-hyste
Fragmanda Oya Başar süperdi ya...
Çok güldüm...
Hadi kalk artık,doymuşsundur...:img-hyste
http://img209.imageshack.us/img209/8213/a50e4f1f25e02043a469fa0dd8.jpg
Ne kadar sorunlu gelin varmış bu memlekette
atv'de yayınlanan 'Benim Annem Bir Melek' dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşam ekranda! Geçen yıl sezon ortası başlayan dizide kayınvalideyi canlandıran Oya Başar, gelinleri Dolunay Soysert ve Ayçin İnci'yle izleyicinin kendilerini çok beğendiğini söylüyor ve ekliyor: Memlekette ne kadar sorunlu gelin varmış!..
Ne kadar güzel bir kadınmış da farkında değilmişim, diye düşündüm ilk yakından gördüğümde Oya Başar'ı... 'Ne kadar kompleksiz ve kaprizsiz bir oyuncuymuş' diye geçirdim içimden Dolunay Soysert'in set asistanı ile yaptığı bir diyaloğu duyduğumda... Ayçin İnci'yle karşılaştığımda ise aklımdan geçen ilk cümle şu oldu: 'Ne kadar kilo almış... Evlilik yaramış. Ama yakışmış..." Üç oyuncuyla 'Benim Annem Bir Melek' dizisinin Park Orman'daki setinde buluştuk. Sohbetimizin teması elbette dizide mizahi bir dille anlatılan gelinkaynana kavgaları oldu... Türkiye'de kime sorsanız kaynanası ile yaşadığı problemleri bir bir sıralamaya başlar ama onlar çok şanslı... İnci 'Kaynanam beni gelin değil, torunu olarak görüyor' diyor, Soysert en en iyi eleştirmeninin kayınvalidesi olduğunu söylüyor. Başar ise rahmetli kaynanasını 'Ah keşke şimdi babaanne yaşasa da bizimle otursaydı' diyecek kadar özlemle hatırlıyor.
BİZBİRBİRİMİZİ SEVDİK
* Artık Türk halkına dizi beğendirmek neredeyse imkansız oldu. Siz ise yılın ortasında başlamanıza rağmen reytinglere yenilmeyip yeni sezona da bu diziyi taşıdınız. Nasıl başardınız bunu?
OYA BAŞAR: Projem doğruydu. Çünkü herkesin kendinden bulacağı bir şey var. Biz tekst üzerinde yüzde 60 başarıyı zaten yakalamıştık. Doğru oyuncu seçimleriyle de başarı oranınız yüzde 80'lere çıkıyor. Çok onur verici... Son zamanlarda çok keyif aldığım bir dönemi yaşıyorum.
AYÇİN İNCİ: Çok sıcak bir aile dizisi bu, espriler çok doğal... İnsanların gülmeye ihtiyacı olan bir dönemde bunu başardık.
DOLUNAY SOYSERT: Türk aile yapısını çok iyi karşılayan bir projeydi. Ekibin de güzel bir enerjisi vardı. Biz birbirimizi sevdiğimiz için seyirci de bizi sevdi. Bir de gerçekten ağlamaktan yoruldu insanlar. Daha çok gülmek, kendi hallerini görmek istiyorlar. A.İ.: Gelin-kaynana durumu da insanların çok ilgisini çekti. Çok tatlı bir gelin ve tatlı bir kaynana var. Kaynana ne kadar kötülük yapıyor gibi görünse de iyi bir yüreği var. Sadece herkesi kontrol etmek istiyor. Gelin de bir türlü derdini anlatamıyor.
SOKAKTAKİ İLGİ MUHTEŞEM
* Ayçin Hanım, dizide Metin'in nişanlısı saf Nalan rolündesiniz. Bu sezon evlenecek misiniz?
D.S.: Ay evet ben onu heyecanla bekliyorum. İnşallah gelinlik giydireceğiz. Bakalım Nalan nasıl dayanacak o azaba? Bakalım o da aynı apartmanda mı oturacak, onun başına da mı aynı şeyler gelecek? Sorun ben de mi yoksa gelin olma sıfatında mı? Heyecanla bekliyorum. (kahkahalar)
A.İ.: Aslında evlilik gözükmüyor...
D.S.: Nalan evlenir değil mi Oya Abla?
O.B.: Hayır! Diğer oğlumu hiç evlendirmeye niyetim yok! (kahkahalar)
D.S.: Yaaa hayır! Hep bu sorunları ben mi çekeceğim ama! (gülüyor)
A.İ.: Zaten evlenseler bile Nalan aynı şeyleri yaşayamayabilir...
O.B.: (araya giriyor) O kaynanasının dediklerini anlamaz ki... (kahkahalar)
A.İ.: Evet o kaynanasının söylediği her şeyi kabullenmeye çok hazır!
O.B.: Çok gülüyorum Nalan'ın tipine...
D.S.: Ben de... Ben o konuşmaya başladığı zaman lafım varsa bile bırakıp onu izlemeye başlıyorum.
A.İ.: Komik ve saf bir tip. İnsanların ona kötü bir şey yapması da zor. Çünkü her şeyi iyi yerden alıyor. Pek kolay kırılmıyor.
* Peki bu bölümde izleyenleri ne gibi sürprizler bekliyor?
D.S.: Benim ailem giriyor devreye yani apartman biraz daha kalabalıklaşacak. Ben yeni karakterleri seviyorum. Çünkü biz de yeni reaksiyonlar oluşturuyoruz.
* Sokaktan aldığınız tepkiler nasıl?
O.B.: İlgi muhteşem. Geçenlerde kızımla dışarı çıktım. Hangi dükkana girsem müşterisinden tezgahtarına herkes 'Oya hanım içimiz kararmıştı. Allah sizden razı olsun bizi güldürdünüz' dedi.
A.İ.: Beni hep dram dizilerinde gördükleri için burada oynadığım karakter çok şaşırttı insanları ama çok da sevdiler. Biraz sıkıştırıyorlar yanaklarımı Nalan olduğumu düşünerek. Ben de öyleymişim gibi yapıyorum... (gülüyor)
D.S.: Bu diziden sonra 'Ne kadar çok sorunlu gelin varmış memlekette' dedim. Nereye gitsem; "Benim kayınvalidem de aynen öyle" diyor. Hatta acaba 'Gelin olma statüsü, kayınvalidenin kötü olduğunu düşündürten bir şey mi' diye düşünmeye başladım. Çünkü Türkiye'nin yarısından çoğu kötü kaynana! Mümkün değil bu! Ama hakikaten gelin-kaynana kabusu diye bir kabus var ortada... İnşallah bu dizi kaynanalara ayna olur. Ve gelin-kaynana kavgasının ne kadar gereksiz ve yıpratıcı olduğunu fark ederler. Neriman karakterini izleyince gülerler ve yaptıklarını haksız bulurlar. Veya madem böyle devam edecekler en azından Neriman'ın sevgi dolu yüreğini örnek alsınlar.
Kaynak: Sabah/ Günaydın
Oya Başar: Hiçbir zaman 'annecim annecim' gibi bir dururum olmadı ama kayınvalidem çok severdi beni. Çünkü çok dürüsttüm, yalındım, kızdığım şeyi de söyleyebilirdim. Hala da sevgiyle hatırlarım 'ah babaanne de şurada bir kenarda otursa' diye. Çok aydın bir kadındı; öğretmendi. Levent de (Kırca) bana değer verdiği için, dozu çok güzel ayarlıyordu. Hatta çevrem, annem de dahil olmak üzere çok şaşırırdı. "Ya insan kayınvalidesini nasıl bu kadar ister?" diye.
Onlar, gelin-kaynana sorunları yaşamıyorlar!
Eşlerinizin anneleri ile tanıştığınız ilk günü hatırlıyor musunuz?
A.İ.: Ben çok heyecanlandım. Tabii ki beğenilme beğenilmeme korkusu oluyor. Çünkü daha önce eşimin annesi hakkında bahsedilen şeyleri dinlemiştim. Çok zarif ve detaylara dikkat eden bir hanım. Çerkez terbiyesi ile büyümüş. Aramızda da büyük bir kuşak farkı var. Doğal davranmam gerektiğini düşündüm ve kendimi tamemen akışa bıraktım. Çok sevdi beni. Ben de onu... Beni gelini olarak değil de torunu gibi görüyor.
D.S.: Ben yemeğe davet etmiştim Sinan'ın annesi, anneannesi ve babasını. İlk orada karşılaştım. Çok sıcak ve konuşkandır benim kayınvalidem zaten. Hiçbir zaman gelin gözüyle bakmadı bana. Benim tanıştığımız günkü derdim başkaydı. Gerçekten çok güzel yemek yapan bir aileye gelin gittim. Onlar Antepliydiler ve Antep gelini denilen bir kavram vardır ya; mutfağa girip de 20 çeşit yemek çıkaran kadınlar onlar... Tedirgin olmuştum yaptığım yemeklerden. Ben de Adana yemekleri yapmıştım. Çok beğenmişlerdi. O zaman "Evet tamam mideden geçtim, bundan sonra yapacak fazla şey kalmadı" demiştim. Kayınvalidemen iyi eleştirmenimdir.
* Nasıl hitap ediyorsunuz kayınvalidenize... 'Anne' mi diyorsunuz...
D.S.: Ben Hale Anne diyorum.
A.İ.: Ben anne diyorum. Ama bazen ağzımdan İnci Hanım diye de çıkabiliyor ama anne demeye gayret ediyorum, daha sıcak bir sesleniş.
* Sizler şanslısınız ve gelin-kaynana çatışması yaşamıyorsunuz. Peki ya Neriman gibi olsalardı 'Büyüktür, saygı duyarım' deyip sessiz mi kalırdınız, tepki mi gösterirdiniz?
A.İ.: Neriman aslında tüm cadılıklarını yanında da iyi biri. Ama sadece cadılık yapan bir kaynanam olsaydı görüşmezdim. İçindeki o iyi yanı görürsem 'Büyüktür' deyip idare ederdim, espriye vurabilirdim. Ama Neriman oğluyla gelinin odasına giriyor ve gelinin üstünden yorganı çekip oğlunun üstünü örtüyor. Böyle yapılmasına hayatta izin vermem.
D.S.: Tamemen aynı fikirdeyim. O iyiliği görürsem idare ederim. Kötülük varsa da mutluluğum için sonuna kadar savaşırım. Yani sokmam hayatıma.
Çocuk yapmak için daha çok erken!
EVLİLİK
* Ayçin İnci: Evlendikten sonra mevcut güvenin üstüne daha da bir güven gelişiyor çünkü artık bir yuva, bir aile oluyorsunuz. Geçen aylar boyunca içimi büyük bir huzur kapladı. Çocukluğumdaki aile olmanın hissini şu anda tekrar hissediyorum. Aslında ben çok fazla bahsetmek de istemiyorum. Uyarıyorlar beni 'çok iyi' deme diye...
* Dolunay Soysert: Biz Sinan'la iki seneyi bitirdik. Neredeyse görücü usulü evlendik diyebilirim. Gördük evlendik, (gülüyor) 6 ay içinde, çok hızlı oldu. Mesela hiç tatile çıkmamıştık. Aramızda "Sinan sen dolma sever misin?" "Yok ben bakla severim" tadında konuşmalar oluyordu evliliğimizin ilk aylarında. Hatta flört döneminde sinemaya bile gidememiştik çok yoğun çalışıyorduk.
ÇOCUK
* Ayçin İnci: Ahmet'in annesi çocuk diye tutturmuyor ama çok arzu ediyor. "Ölmeden bir görsem çok sevineceğim, elinizi çabuk tutsanız iyi olur" diyor. Bana iyi bakmaya çalışıyor. Önüme meyvelar koyuyor. Ama daha zamanı var, şu an olmaz.
* Dolunay Soysert: Kayınvalidemden çok Sinan'ın anneannesi baskı yapıyor çocuk için. Kayınvalidem 'Sokaktaki bütün çocukları seviyorum biliyor musun' tarzında cümlelerle göndermeler yapıyor. Ama anneanne açıktan 'Vakti geldi eeeh!' diye sinirleniyor. Bu temponun içine sıkıştırılmış bebek istemiyorum. 2-3 ayı geçireyim sonra düşüneceğim.
Oğlum evlenirse yakınımda otursun!
Oya Hanım siz de potansiyel bir kaynana adayısınız... 27 yaşında bir oğlunuz var... Neriman'lık var mı ruhunuzda?
O.B.: Neriman çocuklarını çok seviyor ama onun maraz bir sevgisi var. Ben kendi kayınvalidemle iyi ilişki kurduğum için gelinimle de aynı ilişkiyi kuracağımı düşünüyorum. Tabii gelen kişiye göre de değişir. Şimdiye kadar oğlumun kız arkadaşlarıyla çok iyi geçindim. Hele bir kız arkadaşı vardı onu çok severdim. Bizim evimizin kızı gibiydi. Onunla kafaca da çok iyi anlaşıyorduk. 'Hadi hayatım iki kadeh bir şeyler içelim' derdim, alırdık elimize kadehleri, sohbet ederdik...
OĞLUM SEVSİN YETER
* Peki hayalinizdeki gelin adayı nasıl biri?
Ben kompleksi olmayan insanı severim. Doğal olanı seviyorum, ben öyleyim, karşımdan da onu bekliyorum. Karşımdaki böyle bir insansa anlaşmamız daha kolay. Tabii ki söz konusu olan benim oğlum; oğlum seviyorsa, onlar mutluysa beni ilgilendirmez. Bu arada oğlumun beni ihmal etmesini de istemem tabii... Oğlumla birbirimize çok düşkünüz. Zaman bulamasak bile bir fırsat yaratır hemen oturur, dedikodumuzu yaparız.
* Dizideki gibi komşu olmak ister misiniz oğlunuz ve gelininizle?
Ben isterim. Altlı üstlü oturmak demek, mutlaka sürekli onun evinde olmak demek değil ki... İsterseniz görüşürsünüz istemezseniz görüşmezsiniz. Ama benim onların yakınında olmam daima onlara faydalı olur. (gülüyor) İlgilenirim, bakarım, bir elim üstlerinde olur. Yakında olsunlar daha iyi... (gülüyor)
betül arım ve kaya akarsu'nun katılmış olmasına çok sevindim...ikisi de çok beğendiğim oyunculardı..dizi çok daha keyifli olck..:D
fırat-tugce 26-08-08, 00:13 :img-hyste
betül arım:yıne mi maç var
nerıman:maç yoq kutlama var coşku var ver coşkuyu ver coşkuyu:img-hyste:img-hyste:good:
çok az kaldıı çok özledımm:img-cray:
dizi bu aksam baslıyor hele sukur dızıye kavusabıldık :happy0064 yine cok guzlucez aynı kadro aynı mekan aynı muzık :kahve
ya yine çok komik bi bölümdü
ama ne babanne maşşalhı var
öle böle yine o kazandı :img-hyste:img-hyste
fırat-tugce 26-08-08, 22:12 vasıf abicim-her zamankı gibi harıka bi bölümdü
ne dıyımm-her eve bi nerıman lazım:img-hyste
dünürlerin hali neydı öyle yhaa
hasıla ve sıddık mukemmeldi yha:img-hyste:good:
vaskodegama 26-08-08, 22:35 vasıf abicim-her zamankı gibi harıka bi bölümdü
ne dıyımm-her eve bi nerıman lazım:img-hyste
dünürlerin hali neydı öyle yhaa
hasıla ve sıddık mukemmeldi yha:img-hyste:good:
Teşekkürler...
Umarım ratinglerimiz de iyi gelir de mutlu mutlu devam ederiz.
Benim en çok sevindiğim nokta oyuncularımızın gerçekten süper bir performans sergilemeleri. Sizlerin huzurunda hepsine çok teşekkür ediyorum.
Bu arada buyrun size 12. bölümün özeti
BENİM ANNEM BİR MELEK
12. BÖLÜM ÖZETİ
Neriman Ece’nin anne ve babasının Sinem’i götürme teşebbüslerini başarı ile püskürtmüş ve onların kaçmasını sağlamıştır ancak bu kez de Ece kırk yılda bir ziyaretine gelen anne babasına yapılan davranışlar ve bu davranışlara müdahale etmemesi sebebiyle Çetin’e küsmüştür.
Çetin Ece’nin gönlünü almaya çalışmaktadır ama Neriman gelininin küsmesine ve ters davranmasına çok kızmıştır. Bir yandan Çetin’e karısını boşaması için baskı yaparken öte yandan da yeni bir gelin arayışlarına girişir. Bunun için mahallenin çöpçatanı olan Sacide hanıma başvurur. Sacide hanım bir sürü gelin adayı getirir ama Neriman hiçbirini beğenmez.
Ece ile Çetin arasındaki gerginlik Çetin’in de sinirlenmesi ile iyice artar ve sonunda Ece valizini toplayıp bir süreliğine annesinin evine gitmeye ve sakin kafayla geleceğini düşünmeye karar verir. Ece’nin ciddi ciddi gideceğini anlayan Neriman bu kez de üzülmeye başlar ve gelininin gitmesini engellemek için şeytanın bile aklına gelmeyecek bir çare bulur.
vasıf/senarist
forever_bim 26-08-08, 22:44 Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Oyuncular kadar senaryo da süperdi Vasıf Abi; ne kadar güzel bir bölüm yazmışsınız öyle. Bayıldım izlerken. Ailece güldük, Neriman'a ayrı, Cahit'e ayrı, dünürlere, kapıcılara, kendini beğenmiş yeni komşulara ayrı güldüm. Klavyenize sağlık. İnşallah Salı yanlış bir gün olmaz dizimiz için.
Nihayet MELEK ANNEMIZE kavustuk diyerek baslamak istiyorum. :)
Dizi yeni sezona cok enerji, keyif ve BOL kahkaha ile adimini atti! :good:
Bu kadroyu 2 aydir cok ozlemisim, tum ekip olarak yine MUTHIS performanslarini cok basarili sekilde sergilediler... :good:
Neriman'in futbol askida yeni....erkeklerdende beterr oluyo gol atilinca. :img-hyste
Zavalli kadini ite itee, vura vura hışırı cikti. :img-hyste :img-hyste
Vasif Abi'cim senide cok ozledik forumumuz'da gormeyi, kaleminize saglik!
O guzel senaryonuza kavustuk, cok tskler, iyii calismalar....basarilariniz'in devamini dilerim! :good:
Ratinglerimiz hangi gun olursa olsun iyi gelir, halk bu diziyi SECTI ve SEVDI bence.. :img-icecr
Gümüş Hastası 27-08-08, 00:04 Oh be!
Özlemiştim bu diziyi.
Hele şükür yeni bölümleriyle ekranlara geri dönyüro demek:happy0064
Yeni bölümleri merakla bekliyorum!:good:
diziyi çok özlemişim :) çok keyifli ve çok komik bir bölüm olmuştu,izlerken çok eğlendim,kaleminize sağlık Vasıf abi :img-wink:
özellikle maç sahneleri çok komikti:img-hyste nasıl tekmelediler öyle ecenin anne ve babasını:img-hyste
yeni gün diziye uğurlu gelir umarım ve ratingler çok iyi gelir,yeni sezonda dizinin yolu açık olsun:img-wink:
merhabalar of yine her zaman ki gibi güzel bir bölümdü ancak küçük eleştirilerim olucak Vasıf abi yanlış anlamazsa...:img-blush
bu bölümde nedense sıkıldım çünkü konusu bu bölümün garipti, yani küçücük bir kızı annelerinden eğitimi için ayırmaya çalışması bilmiyorum garip geldi...ama konu çok iyi işlenmişti...tabi dünürlerini o şekilde kovmalarıda hoş olmadı ki kırık kalpli Ecemiz kaldı orda :img-cray:...
ama geneline baktığım zaman çok ama çok güldüm :img-hyste
bütün ekibin ellerine emeklerine sağlık...:happy0064
günü değişti İnşallah reytingleri iyi gelir keşke pazar günü yine olsaydı:icon_sorr
Küçük kadınları da ialediğim için dönüşümlü olarak izleyebildim.Malesef ama izlediğim kadarı ile yine mükemeldi.Perşembe de pazarda tekraı vardı.O zaman zileyebilcicem:)
batuhan_gumus 27-08-08, 07:41 bende kücük kadinlari izledigim icin arada izleye bildim
ama okdr bile yetti coq komiqti ya harika neriman süper biri
oya basari tebrik ediyorum harika bir oyuncu:good:#
dün coq izlemedim ama okdr bana yetti..:)
fairy_dreams 27-08-08, 10:40 İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
26 AĞUSTOS 2008 SALI
1 KUCUK KADINLAR. [NET] KAND 7,90 28,10
2 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 4,40 29,80
3 KUCUK KADINLAR. (OZET) KAND 4,30 16,90
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,90 19,40
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,80 16,50
6 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 3,70 13,50
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,20 17,60
8 BLADE TRINITY (Y.S) [NET] SHOW 3,00 10,90
9 OZEL HAT [NET] ATV 2,90 12,70
10 SPOR GUNDEMI KAND 2,80 11,20
100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
26 AĞUSTOS 2008 SALI
1 KUCUK KADINLAR. [NET] KAND 7,90 28,50
2 KUCUK KADINLAR. (OZET) KAND 4,50 17,10
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,00 16,30
4 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 3,50 25,60
5 PULSAR [NET] STAR 3,20 11,70
6 BENIM ANNEM BIR MELEK [NET] ATV 3,10 11,10
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,90 14,00
8 SPOR GUNDEMI KAND 2,80 10,50
9 BLADE TRINITY (Y.S) [NET] SHOW 2,70 10,10
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,50 14,40
Kaynak:Uçankuş
İLK AŞKIM_MERVE 27-08-08, 14:22 ya dünkü bölüm müthişti yani ben uzun zamandır bu kadar gülmemiştim...:happy0064:img-hyste
neriman teyze nasıl kaçırdı ama evden ecenin ailesini:img-hyste:img-hyste
futbollu replikler müthişti...:img-hyste(gs-fb-bjk hepsinden var ailede süper ya:img-hyste)
artist'in intihar sahnelerinde zaten koptum müthişti ya...:img-hyste
reytinglerde fena deil...
bakalım önümüzdeki bölümde daha ne komiklikler izliycez:D??
Vasıf Abi seni tebrik ediyorum dün beni güldürürken kaliteli komedi yazmanın da ne kadar zor bir iş olduğunu düşündürttün
dram oynamak mı zordur komedi mi ona karar veremedim ama
komedi yazmak dram yazmaktan kesinlikle daha zor tabii komedi dediğimde hepsi değil kaliteli komedi senin yaptığın gibi
bu bölüm en çok Nalan'ın kendi güzelliği ve zekasıyla igili yorumuna güldüm
:img-hysteama salı çok yanlış gün haftaya Dudaktan Kalbe başlayacak bunun Binbir Gecesi var pazar gününe dönmeli yoksa çok uzun sürmez gibi geliyor bana:img-cray:
Ratingler Pazar gunuyken daha yuksek geliyordu. :kahve
Ama Kucuk Kadinlar gibi rakip'e gore top 10'a girmis, BRAVOO!:happy0064
Kesinlikle kaldirmazlar, hic suphe etmeden izliyebiliriz. =))
KeLeßeğim Naz 27-08-08, 20:05 Reytingler iyidir arkadaslar bunada şükür valla gün değişimine göre genede bı haylı super reytınglerımız :img-icecr
Ben yorumumu şimdi yapıcam daha yapamadım :img-hyste
Ya bu dizi kahkaha dolu kırıp geçırıyor ınsanları ızlerken gülmek mumkun değil ıstersenız agzınızı kapatın gene guluyorsunuz :img-hyste
Dolunay Büyüleyiciydi o ne güzelliktir Allah'ım o Nasıl bı yetenektır o nasıl bı oyunculuktur :img-blush :img-blush :img-blush
Bütün oyuncular harıka bu dizinin kadrosu yeter zaten bıseylerı anlatmaya :img-blush
Umarız çok daha güzel reytıngler alıcak çok daha güzel yerlere gelıcek :img-blush
vaskodegama 27-08-08, 23:20 Vasıf Abi seni tebrik ediyorum dün beni güldürürken kaliteli komedi yazmanın da ne kadar zor bir iş olduğunu düşündürttün
dram oynamak mı zordur komedi mi ona karar veremedim ama
komedi yazmak dram yazmaktan kesinlikle daha zor tabii komedi dediğimde hepsi değil kaliteli komedi senin yaptığın gibi
bu bölüm en çok Nalan'ın kendi güzelliği ve zekasıyla igili yorumuna güldüm
:img-hysteama salı çok yanlış gün haftaya Dudaktan Kalbe başlayacak bunun Binbir Gecesi var pazar gününe dönmeli yoksa çok uzun sürmez gibi geliyor bana:img-cray:
Çok teşekkür ederim ama oyuncuların kalitesini unutmamak gerek. Kadromuzda bence hiç sıradan oyuncu yok. Hepsi o kadar iyiler ve esprileri o kadar iyi yorumluyorlar ki senaryo çok daha iyi imiş gibi görünüyor. Zaten bir espri iyi "satılabilirse" espri olur, kötü bir oyuncunun yorumuyla en iyi espri bile güldürmez. Nalan'ın o sözleri evet gerçekten iyi yazılmıştı ama Nalan'da o kadar iyi yorumladı ki tadından yenmez oldu.
Bizim TV izleyicimiz drama, ağlamaya, entrikaya o kadar alışmış ki komedi türü dizilerin işi çok ama çok zor gerçekten. Umarım başarırız.
Herkese teşekkürler.
fırat-tugce 28-08-08, 00:39 :img-hyste
maç sahnelerı mukemmeldi
bıde nerıman fb maçı izlıyor
ama forma bjkli :img-hyste:img-hyste
Bınbırgece perşembeye alındı duyrulur:good:
http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/gzd/babm3.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/gzd/babm1.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/gzd/babm2.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/gzd/babm4.jpg
http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/gzd/babm5.jpg
Yaaa süper bir film..Çok sevdim ben bu filmi...
Uzun zamandır TV başında bu kadar gülmemiştim..
Replikler harika...
Oya Başar ,Ali sunal,Dolunay Soysert ve diğer tüm oyuncular mükemmel...
Oya Başar'ı çok seviyorum....:happy0064:happy0064:happy0064 Rolünün hakkını veriyor gerçektende...Tebrik ediyorum kendisini...:happy0064
Ali Sunal'da çok tatlı..Gamzeleri çok güzel...Onu gördükçe Kemal Sunal Gözümün önüne geliyor...Kemal Sunal'ı çok seviyorum...Ali Sunal'ıda...Ona da başarılar diliyorum..Umarım o da bir gün Kemal Sunal kadar Efsane olmayı başarır...
fırat-tugce 28-08-08, 22:15 :img-hyste
maç sahnelerı mukemmeldi
bıde nerıman fb maçı izlıyor
ama forma bjkli :img-hyste:img-hyste
Bınbırgece perşembeye alındı duyrulur:good:
aslında o sahnede bir mesaj vardı diye düşünüyorum
Çünkü cahitin formasıda gsliydi
Birlık mesajı:img-wink:
gzd_gzd imzaların ve avilerin çok güzel emeğine sağlık
cemre_sumeyye 28-08-08, 23:00 Benim Mesajım Niye SiLindi AnLamadım !
Tek CümLe DeğiLdi :good:
Neyse SüpeR Bi BöLümdü ..
İmzaLaR Ve Avi İçin TeşekküRLeR .
Bu BöLüm Kaçıncı BöLümdü SöLeRmisiniS :icon_whis
fatma-1721 30-08-08, 01:25 Babalar mahcup
atv'nin yeni sitcom'u Benim Annem Bir Melek, hem durum komedisine çok uygun diyalogları hem de oyuncularının harika performansları ile güldürünün ekrandaki yeni durağı haline geldi. Ancak yeni bölümde izlediğim bir diyalog hiç hoşuma gitmedi. Dünürüne karşı, torununu şımartma yarışına girişen anneanne 7 yaşındaki torununun odasına girince şaşırıyor: "Aaa? Senin bilgisayarın yok mu?" Torunu, mahcup: "Şeyy... Babam gelecek yıl alacağını söylemişti..." Anneanne gürlüyor: "Aaa, olur mu canım öyle şey? Bu çağda bilgisayarla tanışmayan çocuk olur mu? Hemen bugün alıyoruz ve şuraya koyuyoruz..." Ve torun, sevinçle kadının boynuna sarılıyor: "Canımmm anneannem benimmm!.." Bu sahnenin ardından gözümde, diziyi izleyen dar gelirli bir ailenin durumu canlandı. Çocuk, başını çevirip, babasının gözlerinin içine bakıyordu. Çocuğun eylüldeki okul masrafları için bile şimdiden kara kara düşünen ezik baba ise dudaklarını ısırıyordu...
YÜKSEL AYTUĞ,Günaydin,30.8.2008
eser_bkm-çghb 30-08-08, 10:25 bu dizinin hergün tekrarı çıkıyor.ne kadar çok izlesemde bıkmıyor.salı gününkü bölüm de çok güzeldi acaba ecenin annesi hep mi orda kalcak
vaskodegama 30-08-08, 11:45 bu dizinin hergün tekrarı çıkıyor.ne kadar çok izlesemde bıkmıyor.salı gününkü bölüm de çok güzeldi acaba ecenin annesi hep mi orda kalcak
Hemen cevap vereyim arkadaşım, Ece'nin annesi hep orada kalmayacak, 11. bölümde gitti. bundan sonra zaman zaman gelecek, yani devamlı bir karakter değil.
İlgine teşekkürler.
Bu arada Yüksel beyin eleştirisine ne diyorsunuz? Biz "bu devirde her çocuk bilgisayarla tanışmalı" diyerek doğru bir mesaj verdiğimizi sanıyoruz. Olaya dar gelirli aile açısından bakarsanız bizim dizide bir bilgisayarı çocuğuna açıklayamayacak dar gelirli baba öteki dizilerdeki jeep'leri, köşkleri nasıl açıklayacak?
Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama bir sürü kişinin emek harcadığı bir diziye böyle basit noktalarla çamur atmamak gerek diye düşünüyorum, tabi karar sizin...
herkese sevgiler.
Merhabalar, Ben Diziyi Ilk Bölümden Beri Izleyen Bir Hayranıyım.buraya Ilk Defa Yorum Yazıyorum.çünkü Yüksel Bey'in Yazısına çok Sinirlendim.sadece Kötü Birşey Söylemek Için Yazılmış Gibi...bir Kere Sinemin Anneannesinin Bilgisayarla Ilgili Konuşması, Zenginliğiyle çocuğu Tavlayıp Babaannesinden Soğutmak Amaçlıydı.ve Sonunda çocuk Babaannenin Sevgisinden Kopmadı Bir Bilgisayar Yüzünden.yani Dizide De Parasıyla Bir çocuğun Kalbini Kazanmak Isteyen Değil, Sevgisini En Doğru şekilde Veren Kazandı.bunuda Mı Beğenmemiş Kendisi? Sanırım Onda Bir Algılama Sorunu Var Veya Dizinin Bir Yerini Izlerken Birşeye Yerli Yersiz Takılıyor Sonra Da Diziyi Izlemiyor.yanlış Anlama Lüksü Olmamalı Diyorum, Yorum Yapma Hakkı Var çünkü..biraz Daha özenli Ve Dikkatli Olmalıydı.hemde Aynı Yayın Organında! Aman Sizler Böyle şeylere Prim Vermeyin, Sayın Vasıf Bey Ve Dizi Oyuncuları...çok Güzel, Kaliteli Ve Yenilikçi Bir Iş Yapıyorsunuz.siz Yükseldikçe Iyi Olduğu Kadar Kötü Yorumlar Da Olacaktır.önemsemeyin çünkü Ekibiniz Tamamıyla Ne Yaptığını Bilen Insanlardan Kurulu çünkü...sevgiler
vaskodegama 30-08-08, 14:29 Merhabalar, Ben Diziyi Ilk Bölümden Beri Izleyen Bir Hayranıyım.buraya Ilk Defa Yorum Yazıyorum.çünkü Yüksel Bey'in Yazısına çok Sinirlendim.sadece Kötü Birşey Söylemek Için Yazılmış Gibi...bir Kere Sinemin Anneannesinin Bilgisayarla Ilgili Konuşması, Zenginliğiyle çocuğu Tavlayıp Babaannesinden Soğutmak Amaçlıydı.ve Sonunda çocuk Babaannenin Sevgisinden Kopmadı Bir Bilgisayar Yüzünden.yani Dizide De Parasıyla Bir çocuğun Kalbini Kazanmak Isteyen Değil, Sevgisini En Doğru şekilde Veren Kazandı.bunuda Mı Beğenmemiş Kendisi? Sanırım Onda Bir Algılama Sorunu Var Veya Dizinin Bir Yerini Izlerken Birşeye Yerli Yersiz Takılıyor Sonra Da Diziyi Izlemiyor.yanlış Anlama Lüksü Olmamalı Diyorum, Yorum Yapma Hakkı Var çünkü..biraz Daha özenli Ve Dikkatli Olmalıydı.hemde Aynı Yayın Organında! Aman Sizler Böyle şeylere Prim Vermeyin, Sayın Vasıf Bey Ve Dizi Oyuncuları...çok Güzel, Kaliteli Ve Yenilikçi Bir Iş Yapıyorsunuz.siz Yükseldikçe Iyi Olduğu Kadar Kötü Yorumlar Da Olacaktır.önemsemeyin çünkü Ekibiniz Tamamıyla Ne Yaptığını Bilen Insanlardan Kurulu çünkü...sevgiler
Sağolasın arkadaşım ama küçük bir not: ben burada Vasıf abiyim Vasıf bey değil:img-hyste
forever_bim 30-08-08, 14:44 Vasıf Abi;
Ben Yüksel Bey'in bu yazısını okudum, dizifilmde anasayfada, kaynak olarak da sabah.com.tr yazıyordu onun adı yazmıyordu, ben usluptan hemen onun yazdığını anladım ama. Zaten yerinde bir eleştiri değil bu, sizin de belirttiğiniz gibi dizilerin dörtte üçünde triplex villalar artı siyah jeepleri görüyoruz.
Ayrıca bilgisayarlar artık taksitle satılıyor. Ben laptopumu kredi kartına 12 ay taksitle aldım. Bilgisayar almak zor değil, ayrıca bilgisayar lüks de değil, ihtiyaçtır günümüzde.
Bu diziyi severek izliyorum ama ilerde zevk almasam bile izlemeye devam edecegim (yayin saati cakisan diger diziler kusura bakmasin :) ) .
diger degerli oyuncular yaninda , buyuk oyuncu Oya Basar'a gecmis olsun diyorum ve bu buyuk oyuncuyu sagligi yerindeyken mumkun oldugu kadar onurlandirmak ve izlemek icin ben BABM fani oluyorum sonuna kadar...
Ben diziyi buy az yayınlanan tekrarları sayessinde keşfettim ve şu an ekranlarda severek izlediğim 2 diziden biri. Çok eğlenceli ve çok samimi bir iş. Umarım uzaun yıllar devam eder. Vasıf abi ben bir şey sormak istiyorum. Diziye üst komşular dışında yeni karakterler gelecek mi?
Bu arada Yüksel beyin eleştirisine ne diyorsunuz? Biz "bu devirde her çocuk bilgisayarla tanışmalı" diyerek doğru bir mesaj verdiğimizi sanıyoruz. Olaya dar gelirli aile açısından bakarsanız bizim dizide bir bilgisayarı çocuğuna açıklayamayacak dar gelirli baba öteki dizilerdeki jeep'leri, köşkleri nasıl açıklayacak?
Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama bir sürü kişinin emek harcadığı bir diziye böyle basit noktalarla çamur atmamak gerek diye düşünüyorum, tabi karar sizin...
herkese sevgiler.
Yüksel Aytuğ bazı küçük şeyleri çok abartabilen bir yapıya sahip o yüzden çok önemsememek lazım
aslında ben o yaşta çocuğa bilgisayar alınmasına yada en azından o bigisayarın kendi odasına konmasına karşıyım mesela dizide Ece şuan çocuğuyla ilgilenebilecek durumda çalışmıyor ve gözetim altında tutabilir zaten dizide de gördük bilgisayar alınca yapılan oyunları bu noktayı da atlamadığın için teşekkürler Vasıf Abi
bu arada bilgisayar fiyatlarıda 2.el araba parası değil taksitle yada ekonomik bir toplama bilgisayarla herkes tanışır yani benim de maddi durumu çok iyi olmayan tanıdıklarım,arkadaşlarım var ama hepsininde bilgisayarı var yani o kadar da ulaşılamaz ve pahalı değil bu meret:img-hyste
vaskodegama 01-09-08, 22:31 Ben diziyi buy az yayınlanan tekrarları sayessinde keşfettim ve şu an ekranlarda severek izlediğim 2 diziden biri. Çok eğlenceli ve çok samimi bir iş. Umarım uzaun yıllar devam eder. Vasıf abi ben bir şey sormak istiyorum. Diziye üst komşular dışında yeni karakterler gelecek mi?
sevgili onur önümüzdeki bir iki bölümde Alicon (yanlış yazılmadı Alicon) isimli bir karakter gelip apartman yöneticisi olacak, bir da taksi durağına Tankut isminde bir karakter girecek. Şimdilik bu kadar:)
tuğba filiz 02-09-08, 11:15 her bölümü büyük bir zevkle izlediğim dizilerden biri benim annem bir melek:img-wink:
bu akşamki bölümün fragmanını yeni gördüm eminim bu gece gene gülmekten ölücez.yeni karakterler de gayet güzel olmuşbye
sevgili onur önümüzdeki bir iki bölümde Alicon (yanlış yazılmadı Alicon) isimli bir karakter gelip apartman yöneticisi olacak, bir da taksi durağına Tankut isminde bir karakter girecek. Şimdilik bu kadar:)
peki kimler canlandıracak mı tanıdığımız oyuncular mı yoksa yeni yetenekler mi :icon_whisbu arada Süeda Çil devamlı olarak diziye katıldı mı canlandırdığı komşu karakterini çok sevdim yahu:img-hyste
gelincik89 02-09-08, 20:54 Son iki haftadır inanılmaz bölümler izliyoruz yahu.Ölüyorum gülmekten,bizim ailedede çok popüler oldu bu dizi;)
Hiç tv izlemeyen Abim bile oturup BABM izliyor:)
Bugünkü bölümde çok komediydi yine Nalan'a ve minübüs halkına hastayım ya:)
Hele Nalan'ın ''Tamam sustum'' deyişi yok mu:img-hyste
Minübüs halkıda herşeye fikir yürütüyo hastayım,hele geçenlerde oturan bi amca varki kopuyorum onun sözlerine:)
Ece'yle Neriman'ın son sahnedeki sarılışı süperdi bayıldım,herşeye rağmen aralarındaki sevgi çok hoştu:)
Ellerinize Sağlık Vasıf Abi:)
fırat-tugce 02-09-08, 21:42 Nalan-METIN:img-icecr:
sabah şekerleri gibiler:img-hyste
Cahitin dediği gibi Armut dibine düşmüş
maksut abi:happy0064 I LOVE YOU MAKSUT:img-hyste
yedi numaradakı asıye adını unuttum bağışlayın
gördüğüme sevındım daa
Vasıf abicim emeğine sağlık harika bir bölümdü
canan_frdvs 02-09-08, 22:08 Çok güzel bir bölümdü.Favori ikilim Hasıla&Sıddık :D Sıddık'ın "yav Hasıla.." diye başlayan cümlelerine bitiyorum.Ece ve Çetin'in eski halleri ve dansları çok komikti ya :D Hele Ece'nin figürleri :D
fatma-1721 03-09-08, 05:20 Oyuncular reytingin elinde oyuncak
Son olarak Benim Annem Bir Melek dizisinde rol alan Dolunay Soysert, oyuncuların reytingin elinde oyuncak olduklarını söyledi.
http://www.televizyongazetesi.com/img/haber/manset/dolunaysoysert_tv8.jpg
Uzun zaman oyunculuk eğitimi için yurt dışında kalan Dolunay Soysert, şu sıralarda atv'de yayınlanan 'Benim Annem Bir Melek' dizisinde kaynanasından çok çeken gelini canlandırıyor.
tv8'de Başak Sayan'ın 'Kayıt Dışı' programına konuşan Soysert, yurt dışındaki çalışma sistemi ile buradakini karşılaştırdı:
"Biz daha meşakatli bir çalışma sisteminin içerisindeyiz. Orada emekçiye de oyuncuya da çok daha başka rahatlıklar sunuluyor. Çünkü sanat yapıyorsunuz ve herkes bunun sanat olduğunun farkında. Bu özel bir konsantrasyon, özel bir ilgi, ihtimam istiyor ve ona göre davranılıyor size."
Reytinglerden şikayet eden Dolunay Soysert, reytingin elinde oyuncak olduklarını söyledi. Soysert, "Biz biraz da çarkın öğütüp de kenara attığı insanlar durumundayız. Ne zaman ne olacağımızı bilemiyoruz. Önümüzü ve geleceğimizi çok rahatlıkla göremiyoruz" diyerek onca çalışmaya rağmen bir kararla tüm bu emeklerinin boşa gidebilmesine veryansın etti.
Dolunay Soysert, çalışma şartlarının da hem oyuncular hem de emekçiler için insani koşullarda olmadığını sözlerine ekledi.
Kaynak: Televizyon Gazetesi,3 Eylül 2008
Nalan-METIN:img-icecr:
sabah şekerleri gibiler:img-hyste
Cahitin dediği gibi Armut dibine düşmüş
maksut abi:happy0064 I LOVE YOU MAKSUT:img-hyste
yedi numaradakı asıye adını unuttum bağışlayın
gördüğüme sevındım daa
Vasıf abicim emeğine sağlık harika bir bölümdü
dun aksam uc kere izledim o bolumu asiyeyı oynayan oyuncunun sagır duymaz uydurur sahnelerıne gulmekten oldum ne? kim ?:img-hyste bırde gelın adayı dıye getırdıkı kızlar cok komıktı en son gelen kıs cok basarılıydı kumru onun adını bilen varmı acaba oyuncumu bırde dolmusta bırı bısey dıyo onu dofuyolar sonra oburune maksut harıka :img-hyste
vaskodegama 03-09-08, 13:10 BENİM ANNEM BİR MELEK
13. BÖLÜM ÖZETİ
Metin annesinin ona gösterdiği aşırı ilgiden artık iyice sıkılmıştır ve bir karar verir: bir ev tutup taşınacak ve yalnız yaşayacaktır. Çevresindekilerin tüm engelleme çabalarına karşın kararını değiştirmez, taşınacaktır. Neriman önceleri çok önemsemez bu durumu çünkü Metin’in böyle bir şey yapabileceğine hiç ihtimal vermemektedir. Ancak Metin’in ciddi olduğunu görünce panikler ve bunu engellemek için şeytanın bile aklına gelmeyecek bir formül üretir. Bostancı’lı Neriman ile baş edilemeyeceğini herkese bir kez daha gösterir.
Alışveriş için markete gittiğinde karşıdan karşıya geçerken Neriman’a bir otomobil çarpar. Hiçbir yerinde bir sorun yoktur ancak çarpmanın etkisi ile Neriman kısa süreli olarak hafızasını kaybeder. Hemen hastaneye kaldırılan Neriman’ı tesadüfen orada bulunan mahallenin polisleri görürler ve alıp eve getirirler. Neriman ne kocasını ne çocuklarını ne de etrafındakileri hiç tanımamaktadır. Aile önce üzülür bu duruma ancak çok kısa süreli olacağını bildikleri için kendilerini teselli edebilirler. Hatta Cahit’in teşviki ile bu durumdan yararlanmaya kalkarlar. Cahit bir tanıdığı kanalıyla yabancı bir kadın getirecektir eve ve onu karısı olarak tanıcaktır Neriman’a. Böylece yıllar boyu gülecekleri bir numara yapmış olacaklardır. Ancak Cahit bunu anlatırken Neriman kendine gelir ve onun anlattıklarını duyar... Neriman’ın bu duruma cevabını merak ediyorsanız bu bölümü kaçırmayın.
Çok teşekkürler Vasıf abi. Keşke Özlem Türkad(Yedi Numara'nın Asiyesi)ı daha sık görebilsek. Çok komikti gerçekten.
Yeni karakterlerle dizi daha da şenlenecek anlaşılan. Yeni bölüm özeti harika. Kim bilir Metin'i evden göndermemek için neler yapacak Neriman.
forever_bim 05-09-08, 13:59 Diziden büyük keyif alıyorum !
Oya Başar, atv'de yayınlanan 'Benim Annem Bir Melek' dizisinin kendisine büyük keyif verdiğini ve izleyenlerden de olumlu mesajlar aldıklarını söyledi.
CNNTÜRK'te Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu 'Full Ekran' programına konuk olan Oya Başar, atv'de yayınlanan 'Benim Annem Bir Melek' dizisini anlattı.
Dizide dişli bir kaynanayı canlandıran Başar, dizinin çok iyi gittiğini vurgulayarak şunları anlattı:
"Gerçekten çok keyifli oldu. Herkes de bizim aldığımız keyfi bizimle birlikte paylaşıyor. Çok güzel gidiyor, o da beni çok mutlu etti."
Geçen sezon dizinin 10 bölüm oynadıktan sonra ara verdiğini ve bu hafta yeniden başladığını belirten Oya Başar, bu dizideki rolü nedeniyle herkesten benzer sözler işittiğine değindi.
"İnsanlar çok farklı bir Oya Başar görüyoruz" diyorlar, bilmiyorum neden öyle bir şey" şeklinde konuşan Oya Başar, dizide yer aldığı için çok memnun belirterek, karakteri ile ilgili şunları
söyledi:
"Ben çok seviyorum o Neriman'ı... Acayip bir kadın hakikaten. Muhteşem, iyi mi kötü mü belli değil. Kesinlikle hiç fire vermiyor. Kendi iktidarını kurmuş evin içinde, ülkeyi yönettiğini sanıyor. Çok hastalıklı bir sevgisi var çocuklarına. Çok sıcak bir tip, o yüzden ben onu çok seviyorum. Çok içten bir kere."
Başar, eski eşi Levent Kırca ile birlikte 17 yıl sürdürdükleri 'Olacak O Kadar' isimli programın kendisi için bir CV niteliğinde olduğunu da ifade etti.
Kaynak : Televizyon Gazetesi
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/0001.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/0002.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/0003.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/0004.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/0006.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/0007.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/0008.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/0009.jpg
bu sezounun bölümleri bence bomba gibi olmuş ;) vasıf abi ne zamandır yoktun hoşgeldin;) haberleri senden almak en güzeli ;)
eser_bkm-çghb 06-09-08, 11:42 yaaaaaa ufuk özkan çok tatlı ya
salı gününkü bölüm çok güzel olacak
artist çok güzel oynuyor.
ay bu diziyi izlerken çok gülüyorum yaa ne çatlak kadın diye düşünüyorum hah kendi kaynanm aklıma geliyoo ondad anhtar var acaba odamı gece gelir hihih:happy0064 bununkide aşırı canım çok güzel rol yapıyolar yaa begeniyle izliyoruz eşimlee:good:
Başlık sakinlerine meraba diorum:kahve
Vede oya başarı izlemekten çok kyif alıorum:love05:
Yani Kaliteli oyunculuk budur bnce:kahve
Yani geçen bi bölümünü izledim öldüm yarıldım gülmekten:img-hyste
Yha yok böle bi oyunculuk dedim ayakta alkışlıorum oya hanımı:kahve
Vede dolunay ve ali sunal onlarda çok başarılı:img-wink:
İnş uzun sürer hep böyle güleriZ:img-wink:
Vasıf abi ;
Girecek karakterlerı kımler canlandırıcak acaba ?
vaskodegama 07-09-08, 22:53 Vasıf abi ;
Girecek karakterlerı kımler canlandırıcak acaba ?
Selam arkadaşım. Bir tanesi Serhat (Tribüşon), bu kesin. Durağa yeni gelen bir şöförü oynayacak Serhat. İki tanesini gördünüz zaten. Bir tane kaldı ama inanın onu kimin oynayacağını ben de bilmiyorum şu an. Dizimizin süresi uzadı kanalın isteği ile ve artık her bölüm sanki iki senaryo yazıyor gibiyim:) Bu nedenle çok ilgilenemiyorum yazım dışındaki durumlarla.
Herkese sevgiler
fatma-1721 08-09-08, 06:47 Dikkat çekenler
ATV'nin "Benim Annem Bir Melek" toparladı ve benim iddia ettiğim "komedi dizileri olmuyor" görüşümü çürüttü. Oya Başar ilk zamanlarda itici gelmişti ama onun bu hali yakışıyor...
Sina Koloğlu / Milliyet
8 Eylül 2008/Televizyon gazetesi
forever_bim 09-09-08, 15:21 Popüler isimlerden oyuncu filan olmaz!
'Kurtlar Vadisi'ndeki Testere Necmi rolü ile yıldızı parlayan Tarık Ünlüoğlu eski futbolcu İlhan Mansız ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Ünlüoğlu, Mansız'ı oyuncu olarak görmediğini söyledi: Hadi ben de Beşiktaş'ta top oynayayım o zaman!..
İnsanların bu kadar kendilerini role kaptırmaları, izleyenlerin oyuncunun rolünü 'gerçekmiş' gibi algılaması ne saçma derdim! Ta ki Tarık Ünlüoğlu ile karşı karşıya gelinceye kadar... Ünlüoğlu, 'Benim Annem Bir Melek'te pijamalarını giyen, bir elinde kumandasıyla TV karşısında süreli yemek yiyen, gamsız, kedersiz, yarı kılıbık, özü sözü dinlenmeyen bir adamı; Cahit'i oynuyor. İşte yanılgım da burada başladı! Farkında olmasam da karşıma Cahit gibi 'karaktersiz', biraz 'ezik', dertsiz, tasasız ve sığ birini bekliyordum. Ama yakından uzaktan alakası yokmuş! Endamı, karizması, ilk etapta soğuk, hafif 'tavırlı' ve entelektüel duruşuyla beni şaşırttı...
* İnternette biraz araştırma yapmak istedim hakkınızda ama hiç bir şey yok... Neden?
Çok fazla röportaj mı vermiyorsunuz, özellikle uzak mı kalıyorsunuz?
Uzak duruyoruz... Bilmiyorum böyle bir istek de olmadı karşı taraftan. Yapılan röportajlar oldu ama araya kaynadı herhalde. Magazinel bir yönüm yok! Polemiğim, skandalım yok! Yaşımızla başımızla da ilgili... Birilerinin de bilmesi lazım bu adam kim? Tanıyan yok! Herkes 'Testere Necmi' olarak biliyor.
* Peki kimsiniz?
Sebebi hayatımız tiyatro... 40 yıldır tiyatro ile iç içeyim. Konservatuvar yüksek mezunu, opera bölümünde bir yıl okumuş, ciddi müzik eğitimi alan bir devlet tiyatrosu sanatçısıyım. 57 yaşındayım. Şimdiki aklım olsa operaya devam ederdim.
TESTERE NECMİ'NİN İZİNİ TAŞIYORUM
* Popüler kültür sizi 'Kurtlar Vadisi'ndeki 'Testere Necmi' karakteri ile tanıdı...
Evet, ama benim ilk yaptığım iş Türk televizyonlarındaki ilk dizilerden biridir. 'Kantodan Tangoya'... Yaklaşık 20 sene önce Tomris Giritlioğlu ile yapmıştık. Aytaç Arman jöndü o zamanlar, ben daha İstanbul'a gelmemiştim, Ankara'daydım. Çok güzel bir diziydi. Ama şimdi yapılan yanlışlar orada da yapılmıştı
* Ne gibi?
Ben dünyanın bütün aktörlerini seslendirmiş bir adamım. Ama o dizide maalesef beni başka bir arkadaş seslendirdi. O başka arkadaş da bugün 'Benim Annem Bir Melek'te oğlumu oynayan Şehsuvar Aktaş! Ben orada Fransızca konuşan İtalyan bir dipl |