haluk_tolgahan
15-03-08, 15:17
atv de fragmanları dönen yeni bir dizi daha yaban gülü. makyaj yapan bir kadın var sadece ve dönen tanıtım çok kısa hiç birşey anlamadım oyuncuyu da çıkaramadım. bakalım nasıl bir dizi ve kimler var.
|
Tüm Versiyonu Göster : Yaban Gülü (ATV) haluk_tolgahan 15-03-08, 15:17 atv de fragmanları dönen yeni bir dizi daha yaban gülü. makyaj yapan bir kadın var sadece ve dönen tanıtım çok kısa hiç birşey anlamadım oyuncuyu da çıkaramadım. bakalım nasıl bir dizi ve kimler var. ÇAKIL85 15-03-08, 15:29 Oyuncular: Hatice Şendil, İpek Tenolcay, Cihan Yenici, Ayhan Kavas, Sarp Şahin, Cihan Okan, Damla Debre, Seçkin Özdemir, Gazi Şeker, Aylin Sağlam, Pelin Budak, Ortans Kıvanç, Sevcan Akan, Aylin Kılınçaslan, Çetin Büyükakın, Gürhan Elmalıoğlu, Duygu Şen, Emrah Kolukısa, Ali Yaylı, Güzin Usta Yapım: Vega Yapım- Hüseyin Apaydın, Yalçın Şen Yönetmen: Filiz Kaynak Senaryo: Nuran Devres YAKINDA ATV'DE! Zengin aile kızı Ayten fakir genç Hikmet’i sever ve ailesinin tüm ısrarlarına rağmen onunla evlenir. Ayten’in babası Kemal, kızının zengin olan Selim ile evlenmesini istemektedir. Bir kız ve bir erkek çocukları olur Laçin ve Ömer... Ayten’in babası Hikmet’in bulduğu bütün işlere taş koyunca Hikmet kapkaççı olur ve karıştığı bi sahtekarlık olayından sonra öldürülür... Yalnız kalan çaresiz ve fakir aile ne yapacağını bilemez. Ayten iş arar bulamaz. Ömer kötü bir yola düşer ve babası gibi kapkaççı olur... Kapkaççı olan Ömer bir kadının çantasını çalıp sürüklediği için kahrolur ve şebekeden ayrılmaya karar verse de bu imkansızdır... Başka bir kapkaç sırasında ise unutamadığı lise aşkı Müge ile karşılaşır ve ne yapacağını bilemez. Müge’nin tıp Fakültesi’nde okuduğunu ve nişanlı olduğunu öğrenince ise kahrolur... Laçin ise aşık olduğu Hakan’dan hamile kalır ama Hakan çocuğu kabullenmez... Hakan, Pelin ile nişanlıdır. Laçin çocuğu aldırır ancak bir şartı ondan kendisine iş bulmasını ister. Hakan, Laçin’ e iş bulur, onu zengin bir arkadaşının babasının şirketine yerleştirir. Laçin sonunda orta yaşlı ama yakışıklı patronun ilgisini çekmeyi başarır. Bu patron, yıllar önce annesi Ayten'in evlendirilmek istendiği Selim Rodoplu'dan başkası değildir. Bir süre sonra Selim ve Ayten’in karşılaştığı sırada Laçin’de oradadır ve Anne ile kızın araları açılır. Ayten bu durumu kabullenemez ve Selim’i öldürmek ister. Selim yaralanırken Ayten ise öldürmeye teşebbüsten hüküm giyer. Senaryosu Nuran Devres’in usta kaleminden çıkan tiryakilik yaratacak yepyeni bir dizi... fatma-1721 15-03-08, 15:36 Bir sitede: "YABAN GÜLÜ Bölüm 1 / Yeni Dizi 19 Mart Çarşamba 22:30'da" diye yaziyor ama dogrulugundan emin degilim. Hatice Sendil aslinda basarili bir oyuncu,insallah bu diziyle seytanin bacagini kirar.Dizinin senarist ve yönetmeni oldukca basarili isimler. zeyneptalu 15-03-08, 15:41 türk filmi gibi konusu..hatta küçük emrahın oynadığı acıklı hikayeleri anımsattı bana okurken.. inşallah tutar diyelim ama konusu beni pek çekmedi..tabii görmeden karar vermemek lazım belki de güzel çıkar..bu arada, senaryosunu nuran devres yazacağına göre sıkıcı olmayacağı kesin, bir sürü olaylar, entrikalar, yalanlar, hareket olur kesin dizide..tabii reytinge kurban gitmezse.. keremcem_oyku 15-03-08, 22:42 Ayyy inanmıyorum Hatice diziyemi başlıyo yine:happy0064 Çok sevindim ya:img-in_lo KOnusu değişik ve güzel.. Hemde adı ilk yazdığına göre başrol olucak.. Umarım setine gidebilirim(: Ama keşke partneri yine Keremcem olsaydı=( Çok tatlılardı:img-blush Hatice çok yetenekli başarılı mütevazi ve güzel... Malesef dizilerinde yaşanan şanssızlıklar nedeniyle henüz hakkettiği yerde değil.. İki Yabancı ve Fesupanallahtan sonra umarım bu sefer dizi çok tutarda Haticede hakketiği yerlere gelir... Başarılar dilerim... Mutlaka izleyeceğim dizilerin başında gelicek Yaban Gülü Hatice nedeniyle:img-in_lo gizem_90 16-03-08, 10:38 Süper demek Hatice yeniden ekranlara dönüyor..:) cok sevindim.. Dizinin konusuda güzel.. Oyuncularin bazilarini tanimiyorum ama.. onuda seyrederken görücez artik..:img-yes: Öykü'nünde dedigi gibi Hatice sanssizliklar yüzünden hakketigi yere gelememisti.. Umarim bu dizi basarili olur..:good: Edit: Dizinin resimi.. http://img85.imageshack.us/img85/453/yabangulu11747ctu7.jpg mxrxt 16-03-08, 11:12 Dizinin fragmanina henüz rastlamadm yalniz ben bu dizinin cok izlenecegini sanmiyorum..umarim ben yanilirim... Buket_TY 16-03-08, 11:18 Konusunu ben pek begenmedim... Fakir kiz ve fakir oglan... Kapkac felan, cok tanidik ve arkadasimiz dedigi gibi Emrah filmi gibi.... neyse yollu acik olsun:D ecr 16-03-08, 11:22 Kadrosu çok iyi oluşturulmuş. Yalnız senaryosunu pek beğenmedim. Nuran Devres gene entrikacılığını konuşturucak belliki. Dizide bol entrika olacak. Sırf bu yüzden diziyi izlemem. Zaten senaryosu pek sarmadı. İlk bölüm için saati kötü. 22.30'da pek izleneceğini sanmıyorum. Sonradan büyük ihtimalle gününü değiştireceklerdir. LİSA 16-03-08, 14:30 konusu eski türk filmleri gibi.ama yönetmeni ve senaristi başarılı insanlar.nuran devres entrikalar kraliçesidir ve senaryoları ilginçtir.ilk bölümü seyredip ona göre yorum yapmak lazım.yalnız dizinin adı eskiden meksika dizileri olurdu öyle bir dizi vardı yaban gülü diye onu çağrıştırdı (:..SeFkAt..:) 16-03-08, 15:06 Oo Hatice'miz Yeni Dİziye Başlıyorr.... Kadrosu Çok İyi Çok Beğendim :img-blush Konusuda İlgimi Çekti İzliyicem Tabi ki :img-blush Günü İnşallah En yakın zamanda belli olur :img-blush Hatice'yi tekrar ekranlarda görmek çok güzel olucak :img-in_lo meander 18-03-08, 09:21 harika pazar'da dizinin tanıtımı yapıldı yazarının nuran devres oldugunu ögrenince cok heyecanlandım ama acıkcası konusu da beni sarmadı,etkileyici değil ama umarım düşündüğümüz gibi cıkmaz eski nuran devresi görürüz bu dizide ehlocan 18-03-08, 13:48 ATV’DEN BİR SÜRPRİZ DAHA! YABAN GÜLÜ... İki kadının yaşam mücadelesini anlatan “YABAN GÜLÜ” izleyenlerin gönüllerine taht kurmaya hazırlanıyor! “YABAN GÜLÜ” çok yakında atv’de başlıyor! Yönetmen :Filiz Kaynak Senaryo : Nuran Devres Yapım :Vega Yapım Başlıca roller : Hatice Şendil (Laçin), İpek Tenolcay (Ayten), Cihan Okan (Selim), Sarp (Hakan), Duygu Şen (Pelin), Cihan Yenici (Ömer) YABAN GÜLÜ esen rüzgarla savrulan iki kadını anlatıyor... Bu kadınlardan biri olan Ayten bir anne... Yetişkin bir oğlu bir kızı var. Ayten eşini yitirmiş, beş parası olmayan bir kadın... Hem çocuklarını korumaya hem de ailenin maddi ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Para kazanması şart, ama bunu yaparken etik değerlerden ve adalet duygusundan ödün vermiyor. Belki eğiliyor, ama kırılmıyor. Diğer mücadele kızı Laçin’in mücadelesi... Laçin yaşadıklarıyla paranın bir güç olduğu sonucuna ulaşmış. Parayı kazanabilmek için hiçbir engel tanımıyor. Her yolu doğru kabul ediyor. Hatta, yıllar önce dedesinin annesini evlendirmek istediği Selim’le sadece zengin olduğu için beraber yaşamayı kabul edecek kadar engel tanımıyor... YABAN GÜLÜ yaşam mücadelesinde iki ayrı kulvarda koşan iki kadının öyküsü... Bir varoş mahallesinde büyüyen kendi yoksul hayalleri zengin bir genç kız olan Laçin, babasının öldürülmesinden sonra annesi Ayten ve erkek kardeşi Ömer'le zor durumda kalmıştır. Aileyi geçindirmek için okulu bırakan Ömer çok çaresiz kaldığı bir sırada bir soygun çetesine katılmak zorunda kalır. Laçin, tanınmış bir iş adamının biricik oğlu olan Hakan'la tanışıncaya kadar yaşıtı genç kızlar gibi aşık olmayı, evlenmeyi, güzel bir hayat sürmeyi düşlemiştir. Hakan'a aşık olur ve bir anda kendini bulutların üzerinde bulur. Oysa Hakan'ın amacı sadece bu güzel ve saf kızla biraz gönül eğlendirmektir. Hakan’ın babası ikisini birlikte yakalayınca Laçin'i aşağılar ve hakaret eder. Bu travma, o günden sonra Laçin'i tümüyle değiştirir. Laçin başarılı olmaya, güçlü olmaya, kendisini küçümseyen bu insanlara bir ders vermeye and içer. Ve kızın yükselişi başlar. Bundan sonra Laçin aşka kalbinin kapısını kapatacak ve hep özendiği, uzaktan baktığı yüksek çevrelerde bir fırtına gibi esecektir. Ama her şeye rağmen Hakan'ı hiç unutmamıştır. Gün gelir, çoktan başka bir kızla evlenmiş olan Hakan da onun önünde eğilir. Daha önce kendisini dışlayan, umursamayan insanlar artık bu güçlü, güzel ve gururlu genç kadına hayrandır. Laçin, bütün sevgisine rağmen Hakan'ı reddeder. NOT:Ayhan Kavas 1.bölümde Hikmet (Ayten’in kocası) karakterini canladırarak konuk oyuncu olarak rol almaktadır. ehlocan 18-03-08, 13:50 http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/YABANGULU.jpg http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/DSC_0529-1.jpg http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/DSC_0482.jpg http://i230.photobucket.com/albums/ee188/ehlocan/DSC_0576.jpg zuhaly 19-03-08, 17:12 evet tanıtımLaı başLad.. haticenn yeni diziye başLıcaK oLması hoşuma gitti.. roL arKadaşı da şarKıcı sarp bence güzeL bi dizi oLcakk .. ama peK tutucaını sanmıyorum çünkü atvde bitiyo diziLer.. geç geLen bahar da bitti .. (:..SeFkAt..:) 19-03-08, 17:25 Bu travma, o günden sonra Laçin'i tümüyle değiştirir. Laçin başarılı olmaya, güçlü olmaya, kendisini küçümseyen bu insanlara bir ders vermeye and içer. Ve kızın yükselişi başlar. Bundan sonra Laçin aşka kalbinin kapısını kapatacak ve hep özendiği, uzaktan baktığı yüksek çevrelerde bir fırtına gibi esecektir. Ama her şeye rağmen Hakan'ı hiç unutmamıştır. Gün gelir, çoktan başka bir kızla evlenmiş olan Hakan da onun önünde eğilir. Daha önce kendisini dışlayan, umursamayan insanlar artık bu güçlü, güzel ve gururlu genç kadına hayrandır. Laçin, bütün sevgisine rağmen Hakan'ı reddeder. Konu sanki bana eski Yeşilçam filmlerinden... Türkan Şoray ve Ediz Hun'un oynadığı bir filmi anımsattı... (Şu anda ismi aklıma gelmiyor) Tam tamına bir bütün olarak benzemesede... Onları pişman edeceğine and içme gibi şeyler çok benziyor... (Böyle güzel kıyafetler... makyajlarla güzelliğini ön plana çıkararak vs) O filmide çok severdim konu gerçekten 'benim' ilgimi çekti ... Severek izleyeceğim bir dizi olacak gibi gözüküyor... Umarım Rating maduru diziler arasına katılmaz... Şu sıralar bir kaliteli yapım izlemek o kadar zorlaştı ki!... killer50 19-03-08, 17:32 dizi ilging olabilir ama sezonda baslarsa izlenme orani yüksek olabilir ... ama carsamba günü sezondan önce baslarsa sansi yok gibi... yani herkesin artik hangi günler hangi diziye baktigi bellidir... sezona yakin vizyana girecek bir dizinin ne kadar sansi olacagida mechul... bide hatice disinda dizide göze carpan ne kadin nede erkek oyuncu var... yani yüzler bana bi kac kisi disinda pek tanidik gelmedi... yani oyuncu kadrosu simdilik pek güclüye benzemiyor... gizem_90 21-03-08, 08:40 demin reklamlarda gördüm.. Yaban Gülü önümüzdeki Pazartesi günü saat 22.00'de ilk bölümüyle Atv'de ekrana gelicek.. bence günü'de uygun..dizinin hikayesi zaten hosuma gitti.. umarim dizi ilk bölümüyle hemen olmasada, ilerleyen bölümlerde iyi reytingler alir..:img-wink: gizem_90 22-03-08, 12:27 YABAN GÜLÜ Bölüm 1 / Yeni Dizi 24 Mart Pazartesi 22:20'de 1. Bölüm Özeti Ayten varlıklı bir ailenin kızıdır. Babası Kemal onu Selim ile evlendirmek ister. Ancak Ayten babasının tüm karşı çıkmalarına rağmen gönlünü kaptırdığı Hikmet ile evlenir. Kemal bu yüzden Ayten’i defterden siler. Bu olayın üzerinden yaklaşık 20 yıl geçer. Ayten eşi Hikmet, çocukları Laçin ve Ömer ile yokluk içinde yaşamını sürdürmeye çalışmaktadır. Hikmet ailesine bir fabrikada calıştığını söylese de asılnda bir soygun çetesinde kapkaççılık yapmaktadır. Laçin, lisede öğretimini yarım bırakmıştır. Ömer ise başarılı bir lise öğrencisidir. Sınıf arkadaşı Müge ile aralarında yakınlaşma vardır. Ancak Müge zengin bir ailenin kızıdır. Ömer ise yoksulluğundan utanmaktadır. Bir akşam Hikmet, eve elinde hediye paketleri ve çeşit çeşit yiyeceklerle gelir. Ayten akşam adeta bir şölen sofrası kurar. Tüm aile masa başında mutlu bir şekilde toplanır. Ancak bu mutluluk tablosu kapının çalmasıyla dehşete dönüşecektir... Bu dehşet gecesinin rüzgarı ile tüm aile savrulmaya başlar. Ayten son çare olarak yıllar önce kendisini defterden silen babasına gider. Ancak Ayten orada hiç ummadığı acı bir sürprizle karşılaşır... sweetymelis 23-03-08, 02:16 o dediyiniz sadece atv nin için degil bütün kanallar için geçerli reytinge kurban giden diziler haticenin keremcemle çektigi dizide reyting kurbanı oldu bunuda görecegiz O dizinin bitmesi reyting kurbanı olması değildi... Fanı Oldugumuz insanın cok deger verdigi;BİRİCİK (!) abimizin her işten cıktıgı gibi burdanda çıkması mahvetti diziyi... diye biliyorum 'ben' :img-wink: ------------------------------------------------------------------------- Yabangülü'nün konusu cok begendim... aynı türk filmlerini anımsattı banada :img-wink: hatice'de çok başarılı bi oyuncu bence... her ne kadar dizilerde ön plana çıkamasada,yada yaşadıgı talihsizlikler olsada... bkz:'İki Yabancı',bkz:'FesupanAllah' Umarım bu Dizi Hatice İçin bi yükseliş dönemi olur :) Merakla Bekliyorum Diziyi :img-yes: :img-wink: !! Elyf !! 24-03-08, 01:17 'Yaban Gülü' geliyor atv'de bu akşam süper bir dizi başlıyor! Eşinin ölümünden sonra oğlu ve kızıyla hayat mücadelesi veren bir annenin hikayesini anlatan 'Yaban Gülü'nde Hatice Şendil, İpek Tenolcay, Cihan Okan ve Sarp başrolleri paylaşıyor. İki kadının yaşam mücadelesi başlıyor Bir anne-kızın hayatla mücadelesini anlatan 'Yaban Gülü' adlı dizi bu akşam ilk bölümü ile atv ekranlarında... atv ekranlarında bu akşam bir anne ile kızının dramatik öyküsünü anlatan yeni bir dizi başlıyor: 'Yaban Gülü'... İşte ilk bölümün konusu: Varoş bir mahallede büyüyen Laçin, babasının öldürülmesinden sonra annesi Ayten ve erkek kardeşi Ömer'le zor durumda kalmıştır. ZENGİN-FAKİR AŞKI Ayten çocuklarını korumaya ve ailenin geçimini sağlamaya çalışmaktadır. Bir gün Laçin, bir iş adamının oğlu olan Hakan'a aşık olur ve kendisini bulutların üzerinde bulur. Oysa Hakan'ın amacı sadece bu güzel ve saf kızla biraz gönül eğlendirmektir. KÜNYE Yönetmen: Filiz Kaynak Senaryo: Nuran Devres Oyuncular: Hatice Şendil(Laçin), İpek Tenolcay(Ayten), Cihan Okan(Selim), Sarp (Hakan), Duygu Şen (Pelin), Cihan Yenici (Ömer) atv 22.30 Kaynak : Sabah Gazetesi DeLiiAsiik 25-03-08, 18:50 dün kanalarlarii geserken denk geldim bu diziye:) allahtan basindan yakaladim.. cok begendim.. kesinlikle diger bölümlerii islicem hatice sendili acikcasii begenmesdim.. ama bu dizide ii oynamis:) tebrik ederim batiperlin 25-03-08, 18:54 Bende Dün izledim başka bir dizim vardı sonrada bu diziye baktım konusu şimdilik güzel bence iyi başladı kadroda güzel sarp apakta yakışmış bakalım diger bölümlerinede bakıcaz :) batiperlin 25-03-08, 18:58 birde arkadaşlar reytinglerden bahsedicem kısaca ilk bölüme ragmen süper diyorum 13,15 sıralarda yer almışız artık bende bu diziyi izleyenlerdenim boyle konuşuyorum başlangıç süper umarım devamıda daha iyiye dogru gider herkeze iyi günler... keremcem_oyku 25-03-08, 19:42 Diziyi çok beğendim bende çok sürükleyici bir konusu var... Tek olay değil bir sürü olay var.. Haticeyi zaten çok seviyorum bu dizidede çok güzel oynamış:img-blush Diğer oyuncularda gayet iyi.. Bu dizi tutucak gibi geliyo bana.. Reytingleride gördüm ilk bölüme göre bencede fena değil..Zamanla yükseliceğine inanıyorum=) 2. bölümü merakla bekliyorum:img-yes: gizem_90 25-03-08, 19:55 dizin ilk bölümünü cok begendim.. farkli bir hikayesi var.. umarim bu dizi tutar.. Hatice'ye söz yok, süper oynadi.. her gecen gün oyunculugunu ilerletiyor..:img-in_lo reytinglerde ilk bölümüne göre gayet iyi.. umarim ilerleyen bölümlerde daha iyi reytingler alir.. bide Atv'nin dizinin fragmanini daha cok göstermesi lazim.. Cuma günü 1. bölüm fragman cikmasina ragmen p.tesi gününe kadar en fazla 3,4 kere gördüm fragmani.. (Tanitimi görmedim bile..) umarim ilerleyen bölümlerde daha cok gösterirler..:good: meander 25-03-08, 19:59 bende diziyi dün aksam izledim ve bende cok begendim ilk bölüm sıcacık bir bölümdü ,akıcıydı ,çekimler ve oyunculuklar da gayet iyiydi ,e akıcı olcak tabi senaryosunu nuran devres yazıyor ne de olsa :) ama sıcak aile dizisi diye görmeyin bu diziyi çünkü ben ki nuran devresin her dizisini izlemiş biri olarak söylüyorum :) başta böyle sakin baslar tabi sakinliği ne derece tartısılır :) ama her bölüm dizi daha da heyecanlı bir alır , daha da piskopatlaşır :) ve ilerki bölümler cok daha güzel olacak bence ,bu reytinglere de kesinlikle yansıyacak diye düşünüyorum gizem_90 25-03-08, 21:13 Reytingler... TELE - BAROMETRE HEDEF KİTLE : A/B 24 MART 2008 PAZARTESİ NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,10 24,90 2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,60 18,90 3 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,10 17,70 4 BICAK SIRTI [NET] KAND 6,90 20,20 5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,50 20,60 6 KOPRU [NET] STAR 6,40 18,40 7 ELVEDA RUMELI (OZET) [NET] ATV 6,20 17,40 8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,80 18,40 9 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5,60 17,60 10 IKI AILE [NET] STAR 5,10 12,70 11 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 4,60 12,80 12 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 4,10 11,50 13 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,70 11,50 14 ARENA [NET] STAR 3,60 22,90 15 YABAN GULU [NET] ATV 3,60 10,20 TOTAL 24 MART 2008 PAZARTESİ NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 12,40 29,10 2 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 8,40 21,60 3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,90 20,30 4 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,90 16,10 5 KOPRU [NET] STAR 6,70 20,60 6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 16,80 7 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,10 12,00 8 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 5,00 14,60 9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,90 22,00 10 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 4,90 14,70 11 SPOR GUNDEMI KAND 4,90 13,60 12 ELVEDA RUMELI (OZET) [NET] ATV 4,30 11,10 13 YABAN GULU [NET] ATV 3,90 11,90 batiperlin 25-03-08, 21:16 Dizi hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum evet şimdilik dedigim gibi süper başladı konu ve reyting bakımındanda güzel ilerliyen bölümlerdede iyi olucak gibi geliyor Yaban Gülü :) angels18 25-03-08, 21:19 herkese mrb sonunda siteye girebildim diziyi izledim bir baktım fragmanda cihan okan var onun için izledim diziyi güzel bir diziymiş hoşuma gitti rating bakımından da ilk bölüme göre yüksek bir rakam bence mxrxt 25-03-08, 22:06 diziyi izledim oldukca güzel ve sürükleyici bir ilk bölümle karsilasdim konusu cok iyi oyuncluarda oldukca basarili lacin´in zengin oma hirsi basina neler getirir bilmmiyorum ama kardesinin ba´basinin yolundan gidecegini düsünüyorum Dedelerine gelince kizinin kendisinin zavsiye etmedigi bir adamla evlenmesine kizip elvat olarak görmemesi bencilce bir davranis nasil olurda sevince inasanin gözü birsey görmedigi anlayamaz oysaki kizi yasinda hatta kizinin cocukluk arkadasiyla evlenerek bunu en iyi kendisinin anlamasi lazim belkide bir bahanedir kim bilir simdide o kizinin kazabindan korkuyor olabilir?? Freddy 25-03-08, 22:19 Diziyi ben de izledim ve beğendim Sessiz gemilerden sonra 2. bir yok artık bir ailenin başına 1 bölümde bu kadar facia gelir mi dedirten dizi Ama s. gemiler çok güzeldi Bu da hemen hemen onun gibi bol duygu seli olan bir dizi Onun kadar değil ama ben bu diziden entrika da bekliyorum :) Zaten yönetmen müzik + 1 kaç oyuncusuyla da s. gemilerle benzerliği var Bundan sonra her pazartesi izlerim Reytingler beklediğimden yüksek gelmiş Ben geç gelen bahar gibi bekliyordum reytinglerini İpek Tenolcay'ı çok seviyorum ya Bakalım Cihan Okan'ı ne zaman görücez Senaryo zaten Nuran Devres tartışılmaz Ama daha bol entrika istiyorum :) Başroldeki diğer kızı nerden tanıyorum diye düşünüyordum hatırladım daha önce maçolarda oynamıştı Keşke başka birisini bulsalarmış O kız daha çok yeniydi Neyse belki zamanla ısınırım ATV daha ilk bölümden dizinin tanıtımını 22:20 diye yaptı Ne diye böyle yaparlar anlamam Evet prime time2ın 2. yarısındaki diziler 22:20de başlıyor ama 22 diye reklamı veriliyordu İnsanlara illa izletmemek için bişi yapcaklar Nese umarım zamanla yükselir Ama bana daha çok bu reytinglerle devam edicek gibi geliyore Çünkü atv2nin dizileri genelde belli bir reytingle başlayınca hep öyle devam ediyor (Ex: gazi, sessiz gemiler, hepsi 1, etc.) DeLiiAsiik 25-03-08, 23:26 http://img267.imageshack.us/img267/1434/yabanguluimzaeq6.jpg (http://imageshack.us) _ozgeG_ 25-03-08, 23:35 ilk bölümü izledim ama açıkçası pek sevdiğimi söleyemem tabi olaylar geliştikçe neler olur bilemem ama ilk bölüm bana çok ağdalı geldi biraz daha akıcı olmalı bence ekran karşısında daraldım resmen ama illaki izleyeceğim dizilerden biri yani Sarp hatırına :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo nazlikiz 25-03-08, 23:43 diziyi izlermedim ama merak ediyorum insallah takipcisi olmaya calisacgaim reytinglerde bana göre süper gelmis hem atv bakimindan hemde pazartesi olamsi bakimindan dahada yükselecegine inaniyorum zaten Seninki(:::) 26-03-08, 09:37 Ilk bolumu kesik kesik izledim. Ayni saate P.Narkoteror var diye. Ama begendim. Ratinglere bakilirsa cok izlenir bu dizi. Ilk bolum bukadar rating aliyorsa var bu dizide birseyler. angels18 26-03-08, 09:49 Arkadaşlar dizide ayten'in babasının evindeki hizmetçi daha önce nerede oynamıştı? Dizinin konusu klasik ama sizinde dediğiniz gibi güzel işlenmiş. Evdeki dayak sahnesi çok kötüydü yaa, fena oldum ben. imkansız aşk diye geçen sene bir pembe dizi çekmişlerdi orada oynadı baya oynadığı diziler vardı hatırlayamadım şimdi:icon_whis TubaK 26-03-08, 09:49 dizinin hikayesini begendim ben,baya heyecanli sahneler vardi.. hatice icin izlemistim bu diziyi,oda cok güzel bir performans sergiledi insallah tutarda dizi devam eder,cünkü cok güzel bence.. bugün dizinin tekrari var türkiye´de 22.35´de atv avrupa´da 19.00´da GermanLady14 26-03-08, 10:21 Normalde ATV Avrupada hangi Gün & Vakitte yayinlaniyor?? Bugün Tekrari var, ama Yaprak Dölkümünü izledikleri icin bizimkiler bakamicam... hekimoglu64 26-03-08, 10:26 nediyeyimtutar ins ama ben pek ümidli deylim:) nedense bu seszonki diziler hic tutmadi bu seszon dizilere ugurlu gelemdi.... 6123m 26-03-08, 11:20 Ben ızledım dızıyı :) gec saatteydı ama ızledm cok guzlll :) konusu fılan CIhan yenıcıde ıyı oynamıss:) gec saatte oldugundan dolayı :S 13 15 ratıng glmıs ama duzelır:) TubaK 26-03-08, 12:43 Normalde ATV Avrupada hangi Gün & Vakitte yayinlaniyor?? Bugün Tekrari var, ama Yaprak Dölkümünü izledikleri icin bizimkiler bakamicam... dizinin günü pazartesi saat 22.20´de yayinlaniyo dizinin reytingleri ilk bölüme göre fena degil insallah dahada iyi olurda devam eder okanbo 27-03-08, 08:16 İzleyicilere, hep aynı senaryo ve hep aynı konulu hikayeleri farklı oynanmış şekillerde sunmaya çalışıyorlar, çok yazık. Bıkmadınız mı hala bilemiyorum? Dizide; oyunculuklar çok kötü, diyaloglar çok zayıf, ne olacağını önceden tahmin edebildiğimiz aynı hikayeler. Umarım uzun sürmez. mxrxt 27-03-08, 10:28 Yaban Gülü'nü sevdim atv'nin yeni dizisi Yaban Gülü, sezon ortasında yayına girmesine, geç saatte ve yanlış günde yayınlanmasına rağmen umut vaat ediyor. Son derece basit bir anlatımın tercih edildiği, olayların "hayatın tam ortasından kesilip, alınmış" izlenimi verdiği "gerçekçi" ve "inandırıcı" bir dizi. Bu gerçekliğin ekrana yansımasında özellikle İpek Tenolcay'ın gösterişsiz ancak son derece duru ve rafine oyunculuğunun büyük katkısı var. Dizinin ilk bölümünde yadırgadığım tek nokta ise ev baskını sırasındaki aşırı şiddet görüntüleriydi. "Yaban Gülü" yabana atılacak bir dizi değil. Yeter ki iyi servis edilsin. Yüksel Aytug /Sabah nazlikiz 27-03-08, 12:03 dün gece izleme firsati buldum diziyi v baisndan kalkmadan pür dikat izledim gercekten süper bi dizi yanlis günde olmasina ragmn gercekten kendini gösterdi atik pazat´rtsi günkü dizi sayim 4 de yükseldi=) ama neyseki yaban gülünün saatinde dizilerim yok fatmaaa- 27-03-08, 14:00 http://www.hizliresim.com/2008/3/27/1230.jpg+http://www.hizliresim.com/2008/3/27/1231.jpg+ http://www.hizliresim.com/2008/3/27/1232.jpg+http://www.hizliresim.com/2008/3/27/1233.jpg http://www.hizliresim.com/2008/3/27/1220.jpg http://www.hizliresim.com/2008/3/27/1228.jpg batiperlin 27-03-08, 14:17 Adaş öyle deme ya bu dizinin konusu güzel gibi geliyor bana reytinglerinede baktım başlangıca göre süper valla eger boyle giderse istedigi yere ulaşır bu dizi :) gizem_90 29-03-08, 07:48 Bölüm 2 / Yeni Bölüm 31 Mart Pazartesi 22:20'de 2.BÖLÜM ÖZETİ: Hakan’ın arabayla çarptığı Laçin kazayı küçük sıyrıklarla atlatır. Kazadan sonra Laçin, Hakan’la yemeğe gider. Bu yemek yeni gelişmelerin başlangıcıdır. Ayten bir şirkette temizlikçi olarak iş bulur. Ancak temizlik sırasında tesadüfen gördüğü kamera dünyasını başına yıkar. Çökmüş halde eve gider. Laçin ile Ömer onun halinden bir gariplik olduğunu sezerler. Ömer Ayten’in yeni işinde bazı aksılıkler olduğunu anlar ve isyan eder. Annesinin ve Laçin’in sorumluluğunu üzerine almaya kararlıdır. Ancak nasıl? Sonunda çaresiz Tarık’ın yolunu tutar. Üstelit babasının katili olduğunu bile bile... Tarık’ın elebaşı olduğu soygun çetesiyle birlikte çalışmaya razı olur. Ömer bir soygun öncesi araştırmada görev üstlenir. Bu araştırma sırasında tesadüfen dedesi Kemal ile Sevda’yı birlikte görünce büyük bir şaşkınlık yaşar. Ancak Ömer şokun büyüğünü soygun sırasında yaşayacaktır. Bu arada Ayten’de Sevda ile bir araya gelir... parlakz güneş 29-03-08, 08:24 Yaban Gülü süper bence:) http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/yg.jpg http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/yg2.jpg http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/yg3.jpg http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/yg4.jpg http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/yg5.jpg http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/yg6.jpg http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/yg7.jpg http://i303.photobucket.com/albums/nn137/ps_elif/yg8.jpg keremcem_oyku 29-03-08, 10:00 Özet gelmiş... Heyecanlı bi bölüm olcak yine:icon_whis En çokta Aytenin babasıyla Sevda'yı görünce napıcağını merak ediyorum:icon_sorr Laçinle Hakan arasındada etkilenme olucakmış demek bu bölüm..Ama Ömerin tekrar Tarık'a gitmesine üzüldüm.. Neyse.. Merakla bekliyorum bidahaki bölümü(: Bu arada Elifcim avatarların süper kullandım hemen zaten:img-yes: onur29 29-03-08, 10:04 Ben tekrarını izledim. Beklediğimden daha i,yi buldum açıkçası. Sıradan bir konu olamsına rağmen. Anlatım çok naif geldi bana. İpek Tenolcay'ın oyunculuğunu ve makyajsız (yada az makyajlı) ev kadını halini çok beğendim. Dizinin ilerleyn bölümlerde senaryosunun dahada iyi olacağına eminim. Pazartesi o saatte izlediğim bir dizi yoktu zaten. İzlemeye çalışıcam. Ayrıca reytinglerde çok iyi bence. Birde fragmandaki şarkıyı nerden bulabilirim acaba. Çok güzel bir şarkı. MAKEDONYALI 29-03-08, 19:02 slm arkadaslar ben de yaban gülünün ilk bölümünü izleyen ve cok beyenen biriyim diziyi izlerken göz yaslarima hakimm olamadim. Arkadaslar ben dizinin tekrarini izledigim icin tam olarak yeni bölü,mü hangi günlerde yayinlaniyor ve dizide su sarkiyi kimin söyledigini YANI SARKININ ISMINI VE SÄÖYLEYENIN ISMINI BIRI BANA SÖYLEYEBILIRE MI LÜTFEN ALLAH RIZASI ICIN keremcem_oyku 29-03-08, 19:35 slm arkadaslar ben de yaban gülünün ilk bölümünü izleyen ve cok beyenen biriyim diziyi izlerken göz yaslarima hakimm olamadim. Arkadaslar ben dizinin tekrarini izledigim icin tam olarak yeni bölü,mü hangi günlerde yayinlaniyor ve dizide su sarkiyi kimin söyledigini YANI SARKININ ISMINI VE SÄÖYLEYENIN ISMINI BIRI BANA SÖYLEYEBILIRE MI LÜTFEN ALLAH RIZASI ICIN Dizimiz pazartesi 22.20'de yayınlanıyor:img-wink: Jenerik şarkısınıda SILA söylüyor.. Fragmanda çıkmış bu arada baya karışık olaylar:icon_whis Hatice çok güzel yine özellikle son sahnede:img-in_lo *PoFuduK 29-03-08, 20:24 Bende ilk bölümünü izledim ve çok beğendim.. :) Filmn konusu falan çok güzel gerçekten.. Oyuncu kadrosu da güzel olunca böyle bişey çıkıyo ortaya :) İlk bölümde o Laçin^nlerin evlerinin basıldığı bölümde ağlıycaktım nerdeyse :( Çok üzüldüm.. Filmi izlerken gerçekten hissettim yaşıyomş gibi oldum :) Çok güzel bi film tutulcak bence x) gizem_90 30-03-08, 12:26 demek yeni bölüm fragmani cikmis..bn daha göremedim.. Laçin ve Hakan'da ask kivilcimlari yavas yavas bu bölüm'de baslayacak.. Ömer'in Tarik'a yeniden gidecegi belli idi.. Cenaze'de zaten Ömerin aklina girmisti Tarik.. Ömerin soygun sirasinda ne görecegini merak ettim.. Merakla bekliyorum yeni bölümü..:img-icecr gizem_90 30-03-08, 13:21 Diziden Resimler..:img-wink: http://img72.imageshack.us/img72/7876/yabanguluumh7.png + http://img72.imageshack.us/img72/1860/yabangulu11747s6ur6.jpg angels18 30-03-08, 13:27 herkes sanırım kendi sesini kullanıyor hatice şendil sarp sesli fragmanı izleymedim tekrar çıkmasını bekliyorum güzel bir dizi gerçekten konusu basit ama anlatım ve oyunculuk çok iyi hatice şendil2i kötü kibirli kız rolünde izlemek tuhaf geliyor ama görüntüsü ile gözleri özellikle bunu çok iyi yansıtıyor hırsları olan güzel bir kız hırsları yüzünden herşeyi yapacak bir kız bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak cihan okan'ı bu bölümde izleyeceğim ben bu adamı çok seviyorum kendisine de oyunculuğuna da hayranım:) TubaK 30-03-08, 19:22 gizemim fragmani malum siteden izleyebilirsin bende öyle yaptim:img-wink: ömerin tarik´in yanina gidecegi belliydi zaten keske gitmeseydi ama dizinin tanitimindada yaziyodu bu.. zxc_ hakan rolünde oynuyo ilk bölümde fazla göstermediler ama.. gorgunk 31-03-08, 00:52 Güçlü olan kadınları oynamaktan sıkıldım! http://img413.imageshack.us/img413/8932/9b21404088ffe84c838d0f7be0.jpg atv ekranlarının yeni dizisi 'Yaban Gülü'nde canlandırdığı Ayten karakteriyle dikkat çeken yetenekli oyuncu İpek Tenolcay, sürekli güçlü kadınları oynamaktan sıkıldığını belirtiyor: "Ayten hoşuma gitti, biraz daha korkak!".. Podyumlarda yıllarca başarıyla işini yaptıktan sonra erkanlara transfer olan İpek Tenolcay, atv ekranlarında yeni başlayan 'Yaban Gülü' dizisinin başrolünde yer alıyor. Yapımcılığını Vega Yapım'ın üstlendiği, Filiz Kaynak'ın yönettiği dizide 'Ayten' karakterine hayat veren Tenolcay, "Ayten kocasını kaybettikten sonra hayat mücadelesi içine giriyor. Zamanla güçlenen bir kadın haline geliyor" sözleriyle rolünü anlatıyor. Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Nesrin karakterinden sonra kendisine hep güçlü kadın rollerinin teklif edildiğini belirten güzel oyuncu, "Birbirinden farklı rolleri oynamayı daha çok seviyorum" şeklinde konuşuyor. Daha önce 'Kumsaldaki İzler', 'Sev Kardeşim' ve 'Ayrılık' gibi yapımlarla adından söz ettiren Tenolcay, 'Yaban Gülü'nün güçlü senaryosunun reyting savaşını yeneceğini düşünüyor. Dizinin senaryosunu 'Melekler Adası' ve 'Kara Melek'in senaristi Nuran Devres yazıyor. Tenolcay'a Hatice Şendil, Cihan Yenici, Ayhan Kavas, Sarp Şahin, Cihan Okan ve Güzin Usta gibi yetenekli isimler eşlik ediyor. * Bu diziyi kabul etmenize etken ne oldu? En son 'Sev Kardeşim'i çekiyordum, o dizi bir yaz işiydi ama kışa kadar uzadı dolayısıyla biz bir sezon daha devam edeceğimiz için yeni sezonda gelen önerilerini etik olarak geri çevirdim. Fakat o işimiz bazı sebeplerden ötürü erken bitti ve sezon ortasında boşluk oldu. Teklifi kabul etmemde Nuran Devres adı etkili oldu. Sonra Hüseyin Apaydın ismi ikinci etapta beni etkiledi. Devres'le birlikte daha önce 'Üç Kadın'da çalışmıştık. Bu dizinin senaryosunda karışık birbirine girmiş ilişkiler ve bu ilişkilerin içinde sıyrılmaya çalışan yine bir olgun kadın vardı. Ben son birkaç işimde boyu kadar çocukları olan olgun kadınları oynuyorum. Başta bir tereddüte düştüm, 'Acaba yine böyle bir rolde oynamalı mıyım?' diye. ÜZERİNE YAPIŞACAK DEDİLER * Neden böyle düşündünüz? 'Kurtlar Vadisi'nden sonra Nesrin karakteri de 'yapışacak' dediler ama ben onun üzerine çok bambaşka karakterlerde oynadım. Daha sonra bu işte çocuklarımı oynayacak olan Hatice Şendil ve Cihan Yenici'yi tanıdım. Baktım, yaş ortalamaları biraz daha düşük, çocuklarım olma ihtimalleri yüksek (gülüyor), kadının hayattaki duruşu da hoşuma gitti ve rolü kabul ettim. O hep güçlü kadın yerine biraz daha korkak ama ilerleyen bölümler içinde güçlenecek bir kadın. Kadının hayattaki duruşu hoşuma gitti, o hep güçlü kadın yerine bu sefer biraz daha korkak bir kadın var. * Senaristin Nuran Devres'e ait olması sizi etkilemiş. Senaryonun iyi bir kalemden çıkması dizinin başarısını çok etkiliyor değil mi? Tabii, bir kere senaryoyu okurken bu isimden kötü bir şey çıkmayacağını biliyorsunuz. Senaryoyu okumanız için bir sebep oluyor. Önyargısız oluyorsunuz, 'bir dur düşün' olmuyor. Bilmediğiniz isim elinize 4-5 bölüm vermezse o kişi hakkında fikir sahibi olamazsınız. Bir bölüm süperdir ama sonrasının ne geleceğini bilemezsin. Ama başarılı bir isim olduğu zaman sonrasını tahmin edebiliyorsunuz. http://img444.imageshack.us/img444/5528/yabanguluti1.jpg ÇOK KOLLU GİDEN BİR HİKAYE * Dizinin konusu ve rolünüzden bahsedebilir miyiz? Konusu kısaca şöyle; gecekondu tarzı bir yerde yaşayan bir aile var. İki çocuk, bir anne ve babayla başlıyor hikaye. Fakat anne ki o benim, adım da Ayten, zengin bir aileden gelmiş ve aşk için bu evliliği yapmış, bu sefilliği aşkı için yaşayan ancak bundan da hiç şikayet etmeyen bir kadın. Mutlu bir aile tablosuyla başlıyor ancak ilk bölümde babanın kaybıyla birlikte her şey birbirine giriyor. Çocuklar başka yöne gidiyor, kadın onların peşinden koşuyor. Kadının ayakta kalma mücadelesi de burada başlıyor. Ayten, 17 yaşında evlenmiş ve hayatta pek bir şey görmemiş. 'Yaban Gülü'nde her karakterin kendine ait hikayeleri var. Kızım Laçin'in (Hatice Şendil) zengin hayata özentisi var, Ömer (Cihan Yenici) adında bir oğlum var o da prens gibi bir çocuk. Öte tarafta, Ayten'in geçmişinde kalan isimler, babası ve bir zamanlar evlenme teklifi reddettiği bir adam var. Sonradan onlar hikayeye dahil oluyorlar ve çocuklarımla karşılaşıyorlar. Zengin tarafın genç erkeği rolünde Sarp oynuyor, onun da Laçin'le sürtüşmeleri olacak. Aslında çok kollu giden bir hikaye. Nerede istersen, orada derinleştirebilirsin. Tıkanma gibi bir durum olamaz. * Çekimler nasıl geçiyor? Birinci bölümü 20 güne yakın bir zamanda, rahatça yayarak çektik. İlk bölüm olduğu için çok özendik. Karakterlerin oturması, her planın farklı detayları için çok uğraştık. Biraz yorulduk ama dublaja girdiğimizde değdiğini anladım çünkü gerçekten çok güzel bir iş çıkmış. Filiz Kaynak'la ilk kez çalışıyorum ben, kare kare her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüş. Reyting kaygısı taşıyor musunuz? Ekip bir şekilde biraraya geldi bundan sonrası biraz şans, kanalın diziye sahip çıkması ve onun arkasında durmasına bağlı. Herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Şahsi olarak reyting kaygısı taşımıyorum ama proje olarak taşımak zorundayız, taşımadığınız zaman olmuyor. * Reyting endişesi bir oyuncu olarak sizin motivasyonunuzu bozuyor mu? Bir oyuncuyu şu aşamada pek etkilemiyor. Çünkü ilk bölümlerdeyiz daha. Ama belli bir başarıyı elde ettikten, belli bir reytingi tutturduktan sonra galiba onun düşmemesi adına bir kaygı ortaya çıkabilir. Oyuncu bunu tek başına tolere edemez bu daha çok gelecek senaryoyla ilgilidir. O kısmını da Nuran Devres'in yazacağı sürükleyici bir senaryo ile halledeceğini düşünüyorum. http://img413.imageshack.us/img413/9403/69b553a5cb5a4f408a3b68fpg7.jpg En çok ne tür rolleri oynamaktan keyif alıyorsunuz? 'Kurtlar Vadisi'nden sonra bana çok senaryo geldi; bir yaz boyunca belki 10 senaryo okudum ama gelen karakterlerin çoğu Nesrin tarzı karakterlerdi, dik duran, aristokrat kadınlardı. Galiba benim yapımda da böyle bir duruş var... * Doğru, çok ciddi duruyorsunuz... Ciddi duruyorum ama aslında ben en çok komedi oynamak istiyorum. Çok komiğimdir ben, siz beni tanımıyorsunuz (gülüyor). Bir türlü öyle bir teklif gelmiyordu, sonra 'Yalan Dünya' için teklif geldi ve kabul etmemin en büyük sebebi de buydu. Bu aristokrat duruşu, bir kenar mahalle annesine çevirebilirim diye düşündüm ve bunu başardığıma inanıyorum. Genelde bir öncekinden farklı, beni zorlayan rollerde oynamayı seviyorum. Dünyada milyonlarca farklı insan olsa da hepsinin kesişen noktaları oluyor. Günaydın TubaK 31-03-08, 05:44 http://img339.imageshack.us/img339/1197/1f6cac1d1affe048a9b8231tv7.jpg (http://imageshack.us) http://img136.imageshack.us/img136/3656/f1f5d089d8457c4d9a78760bd1.jpg (http://imageshack.us) yelda92 31-03-08, 14:08 yaban gülü güzel bir dizi özellikle bu seneki dizilerden bunalanlar için yeni bir başlangıç ben dizide damla debreyi seviyorum hani şu dilber ama laçinde iyi iki yabancıda izlemiştim bakalım bu bölüm neler olcak yAsemiin=) 31-03-08, 14:11 ben bu dizinin ilk bolumunu izledim. yani guzel bir dizi. :good: degisik bir konusu var. bugunde ikinci bolumu var. bu bolumde guzele benziyorr. bakalim neler olacakk angels18 31-03-08, 16:04 fragmanı bu bölümün heyecanlı geçeceğinin habercisi zaten gerçekten güzel bir bölüm olacak benim merak ettiğim laçin sarp'ın dizide ki adı damı sarp'tı ya unuttum neyse işte sarpla geceyi birlikte geçirip geçirmeyeceği umarım tutkusu hursu yüzünden bunu yapmaz yazık olur kendine ikiside aşık değiller sonuçta birbirlerine ayrıca ayteni babası bu bölüm kabul ediyor mu aytenler nerede kalacaklar bu bölüm bunu merak ediyorum neyse az kaldı diziye angels18 31-03-08, 20:50 dizi güzel gidiyor bakalım neler olacak ayrıca aytenin girdiği iş tekin bir yer değil adam söylemeden bakışlarından anlamıştım adamda söyleyince günahını almamışım dedim umarım ayten kısa sürede anlar bu adamın niyetini keremcem_oyku 31-03-08, 20:54 Dizi güzel başladı.. Aytenin işinin iyi olmadığı zaten hem fragmandan hemde özetten anlaşılıyodu:img-yes: Laçinle Hakanda yakınlaşmaya başlıyolar henüz Hakan birşeyler hissetmesede bakışlar değişmeye başladı:icon_whis Bakalım neler olcak? medsul 31-03-08, 21:02 ben şimdi anlamadim laçin kime aşik olacak... hakana mi yoksa selime mi.... gercekten bu dizinin konusunu anlamadim.. lacın babasının öldürülmesınden sonra kimden intikam alacak.. angel eyes 31-03-08, 22:02 bu diziyi ilk bölüm izlemek nasip olmadı. ama şimdi resmen bayıldım diyebilirim. çok güzeldi. laçin çok güzel bir kadın. bundan sonra sıkı takipçisi olacağım:) ALIMLIveCEKICI 31-03-08, 22:14 ama oyle ne yapayim..... sarp harika yanliz cok az gorunuyor dizide birde neden sanki basrolde baska bi kiz oynamadi cunku bu kizin kesinlikle isigi yok ne yazykky cunku daha oncede bi kac dizide gormustum ve bildigim kadariyla pek basarili degildi. ama sarpa inaniyoruz biz eger bu dizide olmassa baska dizilerle istedigi yere gelir kipki muzikte oldugu gibi birde neden kendisi sarki soylemedi dizinin muzigini baskasi soyluyor ve cok cirkin bi sesi var kadinin bana gore.. keremcem_oyku 31-03-08, 22:29 ama oyle ne yapayim..... sarp harika yanliz cok az gorunuyor dizide birde neden sanki basrolde baska bi kiz oynamadi cunku bu kizin kesinlikle isigi yok ne yazykky cunku daha oncede bi kac dizide gormustum ve bildigim kadariyla pek basarili degildi. ama sarpa inaniyoruz biz eger bu dizide olmassa baska dizilerle istedigi yere gelir kipki muzikte oldugu gibi birde neden kendisi sarki soylemedi dizinin muzigini baskasi soyluyor ve cok cirkin bi sesi var kadinin bana gore.. Biz Hatice'yi çok seviyoruz..Bu rolede çok yakışmış...Işığıda var.. Daha önceki dizilerinin bitmesinin nedenide tamamen şanssızlık.. Tabi bu senin yorumun ama biraz daha saygılı konuşursan daha iyi olur bence.. Jenerik müziğinede bayılıyorum dizinin kendi adıma..Sıla süper söylemiş:img-yes: Neyse.. Süperdi dizi bugün:img-blush Umarım reytinglerde iyi gelir yine.. Ama Ömer'e üzüldüm=( Sevdaya sinir oldum.. Ama Laçinle Hakan çok tatlıydı:img-in_lo Pelinde gördü onları öyle bakalım nolcak.. Bidahaki bölümü merakla bekliyorum(: _ozgeG_ 31-03-08, 23:44 nerden başlasam bilemiyorum bu bölüm çok güzeldi soluksuz izledim diyebilirim Sarp'a bikez daha hayran oldum 40 yıllık oyuncu gibiydi her işin altından kalkabileceğini bikez daha kanıtladı :img-in_lo ayrıca Laçin rolünde oynayan Hatice de bence çok başarılı bütün ekibe bol şans :good: meander 31-03-08, 23:56 bu bölümü de güzeldi ama 1.bölümü daha güzel ve daha etkileyiciydi bence nuran devresin dizileri film tadında ilerler yani hızlı gelişir bu bölümde de bir cok olay oldu ,sarpın da daha fazla rolü vardı ,senaryo oturuyor yavaş yavaş 1.bölümü daha cok begensem de ileride çok daha güzel bölümler izleyeceğimize inanıyorum TubaK 01-04-08, 05:36 bu bölümü bende cok begendim gercekten cok keyifliydi en cokta ömere üzüldüm ben,soygun sirasinda adami oyalarken nerdeyse bayilacakti.. ben şimdi anlamadim laçin kime aşik olacak... hakana mi yoksa selime mi.... gercekten bu dizinin konusunu anlamadim.. lacın babasının öldürülmesınden sonra kimden intikam alacak.. arkadasim lacin hakana asik olacak ama hakanin onunla oynadigini farkedince ondan intikam almak icin selimle beraber olacak selimde zengin biri ayrica lacinin annesiyle de evlenmek istemis... yani ben böyle anladim:img-wink: Seninki(:::) 01-04-08, 11:04 Ab 31 Mart 2008 Pazartesi No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%) 1 Elveda Rumelı [net] Atv 11,20 25,80 2 Doktorlar [net] Show 8,30 19,40 3 Arka Sokaklar [net] Kand 8,00 18,20 4 Kopru [net] Star 6,60 17,50 5 Elveda Rumelı (ozet) [net] Atv 6,50 17,90 6 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,00 17,30 7 ıkı Aıle [net] Star 4,70 11,20 8 Yaban Gulu [net] Atv 4,30 12,00 Total 31 Mart 2008 Pazartesi No Program Adı Kanal Ratıng (%) Share (%) 1 Arka Sokaklar [net] Kand 13,00 29,80 2 Elveda Rumelı [net] Atv 7,60 17,40 3 Kopru [net] Star 6,70 19,30 4 Arka Sokaklar (ozet.) Kand 6,20 16,30 5 Doktorlar [net] Show 5,90 13,80 6 Kanal D Ana Haber Bultenı [net] Kand 5,80 18,20 7 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 5,50 23,10 8 Pars Narkoteror [net] Show 5,10 14,80 9 Spor Gundemı Kand 4,90 13,80 10 Show Tv Ana Haber Bultenı [net] Show 4,80 15,00 11 Sıcak Gundem Kand 4,60 16,70 12 Elveda Rumelı (ozet) [net] Atv 4,30 11,10 13 Ugur Dundar''la Star Haber [net] Star 3,80 12,00 14 Esra Erol''la ızdıvac [net] Star 3,50 14,30 15 ıkı Aıle [net] Star 3,40 7,90 16 Bızım Evın Hallerı [net] K1 3,30 13,40 17 Yaban Gulu [net] Atv 3,10 9,40 Kaynak : ucankus angels18 01-04-08, 11:07 herkese mrb arkadasşar bölüm güzeldi heyecan vericiydi gerçekten sarp oyunculuğun altından kalkmayı başardı kendi sesiyle oynamasıı da ayrı bir övgüye değer gerçkten oyunvuluğu da güzel ben onu izlerken keyif alıyorum laçinin hakana kendini kaptırmaması çok iyi sonuçta hakan sözlü laçinle sadece gönül eğlendiriyor laçinin eşarp'tan elbise yapmasıda takdire şayan gerçekten güzel şeyler çıkmış ortaya ya ben selimi bu bölümde göremedim sadece adı geçti ne zaman izliycem cihan okanı ben merakla bekliyorum ayrıca sevdaya sinir oldum kadın ne feci bişeymiş hya sinir oldum aytenin babasıda yardım edeceksen kendin etsene işte üzülüyorsun affediver gitsin servetini başka bir kadın seni sevmeyen bir kadın yiyecekse kızın ve torunların yesin daha iyi sevdaya acayip sinir oldum kadın gerçek yüzünü gösterdi resmen arycıca ratinglerde süper eklediğin için tşkler arkadasım a/b de yükselmişiz totalde de öyle çok sevindim gerçekten demekki dizi beğenilmiş:) pasaklikedi 01-04-08, 11:18 Yaban Gülü'nü sevdim atv'nin yeni dizisi Yaban Gülü, sezon ortasında yayına girmesine, geç saatte ve yanlış günde yayınlanmasına rağmen umut vaat ediyor. Son derece basit bir anlatımın tercih edildiği, olayların "hayatın tam ortasından kesilip, alınmış" izlenimi verdiği "gerçekçi" ve "inandırıcı" bir dizi. Bu gerçekliğin ekrana yansımasında özellikle İpek Tenolcay'ın gösterişsiz ancak son derece duru ve rafine oyunculuğunun büyük katkısı var. Dizinin ilk bölümünde yadırgadığım tek nokta ise ev baskını sırasındaki aşırı şiddet görüntüleriydi. "Yaban Gülü" yabana atılacak bir dizi değil. Yeter ki iyi servis edilsin. Yüksel Aytug /Sabah :good::good::good: *yildiz* 01-04-08, 12:32 selam arkadaslar, ilk defa buraya yaziyorum ama Yaban Gülü'nun iki bölümünü'de begenerek izledim fazla beklentim yoktu, öylesine izleyim dedim ama gercekten konusu cok hosuma gitti TubaK arkadasin yazdigina göre bizleri daha cok heyecanli bölümler bekliyor Lacin intikam icin Selim'le beraber olacak vs. ... zxc_ 01-04-08, 12:42 sarpımı görebilmek için dün akşam bi 15 dk izleyebildim sadece çok tatlıydı lodos diye bi filmde oynamış dizide başladı müziği unutmaz umarım günü ve özellikle saati değişsin benim gibi izleyiciler almak istiyosa tabi :P son reklamdan sonrasını izleyemedim nasıl bitti? angels18 01-04-08, 12:56 sarpımı görebilmek için dün akşam bi 15 dk izleyebildim sadece çok tatlıydı lodos diye bi filmde oynamış dizide başladı müziği unutmaz umarım günü ve özellikle saati değişsin benim gibi izleyiciler almak istiyosa tabi :P son reklamdan sonrasını izleyemedim nasıl bitti? sarpın sözlüsü pelin elinde pastayla hakanlara gitti hakanın ailesi davet için çıkacaklardı pelin geldi aaa ben sizi iş yemeğinde hakanla berabersiniz sanıyordum bende hakanın annesinin adı neydi onu unuttum işte onu yalnız bırakmamk için gelmiştim dedi aileside bir yanlış anlama var dedi sonra pelin demek doğumgününe gitti ben hakanı bulurum dedi çıktı hakan ile laçin ayrı ayrı oturuyorlardı ikisinin yüzü sirke satıyordu resmen hakanı arkadaşı ikna etti hakanda laçini dansa kaldırdı dans ediyorlardı birden hakanın diğer arkadaşı hakan bak kim geldi dedi ve pelin geldi hakan ile laçini dans eder halde buldu orada da bitti gizem_90 01-04-08, 13:24 Hatice'ye birkez daha hayran kaldim bu bölüm'de.. Gercekten süper bir performans sergiliyor..:img-in_lo dunku bölüm cok güzeldi.. Ömer'e uzuldum, cok tehlikeli bir ise kalkisti.. Soygun sirasinda neredeyse bayilicakti.. Bide galiba Ömeri benzincide biraktilar..Zaten Atesler baslayinca Ömer yerde yigilip kalmisti.. Sevdaya bu bölüm'de sinir oldum resmen.. Sevda olmassa Laçinin dedesi (su an ismi aklima gelmiyor) para vermek istemisti..Çoçuklari için diye.. Lacin ve Hakan'in dans etmesi cok güzeldi.. Ama Hakan Laçin'le gönül eglendiricek gibi.. Neyse.. bunu ilerleyen bölümlerde görücez.. Pelinin ne yapacagini merak ettim.. reytinglere gelince ben begendim.. Ab'dede 8nci olmusuz totalda'da 17'nci..ilerleyen bölümlerde daha iyi yerlere gelicez mutlaka..:good: makifff 01-04-08, 13:57 valla ne yalan söyliyim diziyi ilk gördüğümde dedimki saçma bi dizi çok basit kesin tutmaz izlemem asla dedim ama dün öylesine bi bakim dedim.bi baktım bitmiş :) içine daldım hemen konunun.beğendim yani. bidaha önyargıyla izlemicem hiçbi diziyi:img-wink: GermanLady14 01-04-08, 15:44 Ilk Bölümüne bakamamistim, ama dün annemide alip oturdum TV basina... Aslinda Bicak Sirtina Bakmasina ragmen, Dizi'nin arasinda bir kere bile zampinklemedi... Onu bile Hikayesi alip götürdü anlicaniz... :D Bence cok güzel bi dizi, ama Ömrü uzun olmicak gibi... :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr Reytingler "berbat" denilecek kadar kötü ya... Insallah mümkün oldugunca devam eder dizi... Hakan Rol'ünü oynayan kisi Sarkiciymis, daha önce hic ilgimi cekmedi, halde cekmiyor, ama Dizi'de konusmasi bitirdi beni... Süper konusuyo ya... :D Hatice'ye de diyecek laf, Iki Yaban'ci'dada Performansi süperdi, bundada cok iyi... DeLiiAsiik 01-04-08, 16:23 setden resimler önce sarp beyimizden basliyalim.. :) boncuk gözlü:img-in_lo http://img256.imageshack.us/img256/8299/n7938176194445805632cy6.jpg (http://imageshack.us) http://img256.imageshack.us/img256/2104/n7938176194569036251aj1.jpg (http://imageshack.us) http://img256.imageshack.us/img256/1934/n7938176194569024928ir0.jpg (http://imageshack.us) DeLiiAsiik 01-04-08, 16:26 http://img256.imageshack.us/img256/5333/n7938176194569047582lk2.jpg (http://imageshack.us) bu resimler cok karanlik.. aslinda aydinlatcaktim.. ama ugrasmak istemedim.. isteyen aydinlatsin:) http://img256.imageshack.us/img256/2338/n7938176194569713726gj2.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/6264/n7938176194569725110ou1.jpg (http://imageshack.us) http://img256.imageshack.us/img256/9695/n793817619457019807ga4.jpg (http://imageshack.us) DeLiiAsiik 01-04-08, 16:28 http://img256.imageshack.us/img256/6971/n7938176194570202215bk5.jpg (http://imageshack.us) http://img256.imageshack.us/img256/8263/n7938176194570226064iu0.jpg (http://imageshack.us) http://img256.imageshack.us/img256/7702/n7938176194570404951gd4.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/3884/n7938176194570384523tf5.jpg (http://imageshack.us) DeLiiAsiik 01-04-08, 16:32 http://img225.imageshack.us/img225/3692/n7938176194570691302hw9.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/8159/n7938176194570702603qp8.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/42/n7938176194570713930my1.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/390/n7938176194570725256my4.jpg (http://imageshack.us) DeLiiAsiik 01-04-08, 16:34 http://img225.imageshack.us/img225/6596/n7938176194570741741tq4.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/4639/n7938176194570752914bn5.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/9409/n7938176194570764077lk8.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/5756/n7938176194570775245lm2.jpg (http://imageshack.us) DeLiiAsiik 01-04-08, 16:36 http://img225.imageshack.us/img225/8360/n7938176194570786407hs6.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/2469/n793817619457080226he0.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/4079/n7938176194571037570rl3.jpg (http://imageshack.us) http://img225.imageshack.us/img225/598/n7938176194571048799an7.jpg (http://imageshack.us) DeLiiAsiik 01-04-08, 16:38 http://img254.imageshack.us/img254/351/n7938176194571061191ig6.jpg (http://imageshack.us) http://img254.imageshack.us/img254/7186/n7938176194571892809gg4.jpg (http://imageshack.us) http://img254.imageshack.us/img254/6065/n7938176194571903999xo5.jpg (http://imageshack.us) http://img254.imageshack.us/img254/7710/n7938176194571915187qb5.jpg (http://imageshack.us) angels18 01-04-08, 16:39 deliiasiik resimler için çok tşkler gerçekten hepsi çok güzel çıkmışlar hele sarpın gözleri ne kadar güzel parlıyor öyle gerçekten dizi benim çok hoşuma gitti ya bu kadar seveceğimi bilmiyordum tanıtımlarda sadece hatice gözükünce nasıl bir dizi merak etmiştim iyi ki izlemişim diyorum şimdi ratinglere gelince gerçekten iyiye doğru gidiyor a/b de yükselme o kadar fazla ki totalde de yükselme var gözle görülür bir değişiklik bence bu DeLiiAsiik 01-04-08, 16:42 http://img254.imageshack.us/img254/56/n7938176194571926363dh1.jpg (http://imageshack.us) http://img254.imageshack.us/img254/9831/n7938176194571937568td2.jpg (http://imageshack.us) http://img187.imageshack.us/img187/5276/n7938176194572071569kt7.jpg (http://imageshack.us) http://img402.imageshack.us/img402/5566/n7938176194572082780wq1.jpg (http://imageshack.us) angels18.. yorumun icin tskler:) efet sarpin gözlerii müthis ya:img-in_lo angels18 01-04-08, 16:45 angels18.. yorumun icin tskler:) efet sarpin gözlerii müthis ya:img-in_lo rkesinlikle ayrıca oyunculuğu da kıvırıyor konuşmaları süper ya ben çok seviyorum konusmasını ayrıca damla debre neden kendi sesini kullanmıyor ki kendi sesi de rolü için uygundu keşke dublaj olmasaydı kendi sesini bildiğim için bir acayip hissediyorum kendimi onun sesini duyunca alıştıramadım bir türlü kendimi damla'nın sesine DeLiiAsiik 01-04-08, 16:47 http://img504.imageshack.us/img504/9303/n7938176194572315463di3.jpg (http://imageshack.us) http://img504.imageshack.us/img504/4412/n7938176194572338157ln2.jpg (http://imageshack.us) http://img504.imageshack.us/img504/2739/n7938176194572349500yx9.jpg (http://imageshack.us) http://img411.imageshack.us/img411/7043/n793817619457235874vx0.jpg (http://imageshack.us) son:) EnDlEeS_89 01-04-08, 16:59 arkadaşalar benden bikaç bölüm resmi dün izledim ben de hoş bir diziydi.. http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap010-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap010-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap009.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap009.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap006-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap006-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap005.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap005.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap004-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap004-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap002-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap002-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap001.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap001.jpg) EnDlEeS_89 01-04-08, 17:03 http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap040-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap040-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap036-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap036-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap033.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap033.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap024-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap024-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap023.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap023.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap021-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap021-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap019-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap019-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap011.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap011.jpg) EnDlEeS_89 01-04-08, 17:06 http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap047-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap047-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap049.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap049.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap050.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap050.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap051.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap051.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap052.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap052.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap056-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap056-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap061-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap061-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap062-2.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap062-2.jpg) EnDlEeS_89 01-04-08, 17:11 http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap083-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap083-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap082-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap082-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap079-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap079-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap077-2.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap077-2.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap075.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap075.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap073-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap073-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap070-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap070-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap063-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap063-1.jpg) EnDlEeS_89 01-04-08, 17:14 http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap113-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap113-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap112-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap112-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap108-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap108-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap103.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap103.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap094-2.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap094-2.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap091.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap091.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap090.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap090.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap089-2.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap089-2.jpg) EnDlEeS_89 01-04-08, 17:17 http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap155-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap155-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap154.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap154.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap152.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap152.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap151-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap151-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap143.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap143.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap142.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap142.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap128.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap128.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap126.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap126.jpg) EnDlEeS_89 01-04-08, 17:21 http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap189-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap189-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap187.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap187.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap184-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap184-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap181.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap181.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap180.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap180.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap166-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap166-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap160-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap160-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap158.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap158.jpg) EnDlEeS_89 01-04-08, 17:22 http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap229.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap229.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap227.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap227.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap225.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap225.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap220.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap220.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap215.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap215.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap209.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap209.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap194.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap194.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap197-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap197-1.jpg) EnDlEeS_89 01-04-08, 17:28 http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap276.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap276.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap275.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap275.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap259.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap259.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap254-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap254-1.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap251.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap251.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap250.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap250.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap249.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap249.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap235-1.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap235-1.jpg) EnDlEeS_89 01-04-08, 17:35 http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap300.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap300.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap297.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap297.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap295.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap295.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap286.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap286.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap306.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap306.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap303.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap303.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap301.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap301.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap308.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap308.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap307.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap307.jpg) http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/th_bscap310.jpg (http://i280.photobucket.com/albums/kk191/EnDlEeS_89/bscap310.jpg) angel eyes 01-04-08, 17:46 endıees_89 resimler için ok teşekkürler. dünkü yorumumda da belirttiğim gibi ilk bölümü izleyememiştim. oda unuttuğum içindi. ama ikinci bölümü izledim. harika bir dizi. ve sarpın gözlerine bittim diyebilirim. Me(I)tem 01-04-08, 17:50 Yorum yapmadan geçemicem.. Prensip olarak çok ilegilenebileceğim bir dizi değildi.. Tarz ve seçim meselesi:img-wink: Ama Laçin..:img-in_lo Sırf onu görmek için izledim dün yahu..:img-hyste Maşallah nasıl güzel bir kızdır o öyle.. Ağız, burun, mimikler.. Nazar değmesin çok tatlı ya..:img-in_lo Partide de çok güzeldi.. Hoş ama boş bir kız demek istemiyorum dizi daha yeni başladı ama.. Bundan sonra yapacağı 'aşk' hatalarını göz önüne alırsak durum farklı değil.. Karakteri fazla karartıyorlar.. Dünyaları başlarına yıkıldı ailenin iki günde..:icon_sorr Umarım Laçindeki bu eksikliğide bir an önce giderirler.. Ben bu kızı çok sevdim :img-in_lo edit: Resimler için teşekkürler..:img-blush _ozgeG_ 01-04-08, 19:47 resimler için sonsuz teşekkürler çok sağol Endies_89 ne kadar teşekkür etsem az ;) Freddy 01-04-08, 23:25 Dizi yine güzeldi İpek Tenolcay mükemmeldi Sarp şarkıcı değil mi ŞArkıcılığını sevmezdim hiç üretken değil anca cover yapıyor Oyunculuğu da beğenmedim Sanırım dizide kendi sesini kullanıyor Sesine tahammül edemedim açıkçası Kelimeleri hiç doğru söylemiyor Çok özenti geldi İpek tenolcay resimleri için teşekkür ederim Cihan okan da bir girseydi diziye Allah korusun o girmeden yayından kalkarmış :) Dizinin müzikleri de güzel angels18 02-04-08, 08:28 Dizi yine güzeldi İpek Tenolcay mükemmeldi Sarp şarkıcı değil mi ŞArkıcılığını sevmezdim hiç üretken değil anca cover yapıyor Oyunculuğu da beğenmedim Sanırım dizide kendi sesini kullanıyor Sesine tahammül edemedim açıkçası Kelimeleri hiç doğru söylemiyor Çok özenti geldi İpek tenolcay resimleri için teşekkür ederim Cihan okan da bir girseydi diziye Allah korusun o girmeden yayından kalkarmış :) Dizinin müzikleri de güzel haklsın arkadasım cihan okanıda bir görebilseydik iyice merak ediyorum artık nasıl çıkacak karşımıza diye allah korusun ya öyle bişey olursa ben ağlarım resmen cihan okan adını görünce izlemeye karar verdim diziyi zaten dizi müzikleri deyince sılanın bu hangi şarkısı ya yada bu şarkı elinde olan bir arkadasımız bana linkini gönderebilir mi:img-yes: _ozgeG_ 02-04-08, 10:07 evet bende kaç gündür o şarkıyı arıyorum ama bulamadım bi türlü ayrıca 2. bölümü tekrar tekrar izlemek istiyorum ama malum sitede bulamadım acaba benmi bulamadım yoksa eklenmemiş mi haber verirseniz çok sevinirim :( Freddy 02-04-08, 10:26 Dizinin müziklerini ben buldum Bir sitede 3 tane şarkısı var Birazdan yollarım size de Cihan Okan'ın çok güzel bir sesi var Yıllarca müthiş isimlere vokal yaptı Umarım dizi için de güzel bir şarkı kaydetmiştir Sanırım şimdiye kadar dizileri için için hiç bir parça kaydetmedi Bir tek duvara karşı'nın soundtrack'inde yorumladığı yine mi çiçek parçası var bildiğim kadarıyla sena-haticee 02-04-08, 12:02 ya ama 3.bölüm fragman hala cikmadi ins cikar bir an önce cok merak ediorum sarpin su uyuz sevgilisi ne yapicak aceba ins lacine kötü seyler demez ayy ins sarp gercekten asik olur ona bir an öncee:happy0064 mia y miguel 02-04-08, 12:19 ya ama 3.bölüm fragman hala cikmadi ins cikar bir an önce cok merak ediorum sarpin su uyuz sevgilisi ne yapicak aceba ins lacine kötü seyler demez ayy ins sarp gercekten asik olur ona bir an öncee:happy0064 cok sımarık ama ya cok sınırlendırdı benı ızlerken ne o oyle dalga gectı kızla ben kızın hala orda kalmasına da anlama veremedım bıde dans ettı yanı ama sarp ta dans ederken sankı unuttu 2 dakıka once soyledıklerını kızın ıcıne dusecektı RıhTım 02-04-08, 12:26 mia y miguel sana kesinlikle katılıyorum sarp'ın laçin' e karşı gösterdiği davranıştan sonra laçinin partiyi terk etmesini beklerken... o üstüne üstlük onunla hiçbir şey olmamaış gibi dans etti.. sarp'a pek ısınamadım nedense!.. bu çocuk daha önce başka bir dizide oynamışmıydı acaba? RıhTım 02-04-08, 12:30 şarkıcımı daha önce hiçbir yerde görmedim? şimdi senden duyuyorum.. ismi ne acaba? mia y miguel 02-04-08, 12:34 şarkıcımı daha önce hiçbir yerde görmedim? şimdi senden duyuyorum.. ismi ne acaba? sarp canım eskıden baya bı populerdı once bende tanımadım cok sevmeme ragmen bundan 2 yada 3 ay oncede bı klıp cekmıstı sanırım hatırlaman normal ama cok seker demı Seninki(:::) 02-04-08, 13:01 Benki ilk bolumu, P.Narkoteror var diye araliklarda izedim. Bu hafta ikinci bolumde Yaban Gulunu izleyip P.Narkoterorude aralarda izledim:img-hyste Bu diziye bayildim ya:happy0064 angels18 02-04-08, 14:16 ya ama 3.bölüm fragman hala cikmadi ins cikar bir an önce cok merak ediorum sarpin su uyuz sevgilisi ne yapicak aceba ins lacine kötü seyler demez ayy ins sarp gercekten asik olur ona bir an öncee:happy0064 canım sende mi bu diziyi izliyorsun ne güzel burada da karşılaştık neyse evet hakan aşık olacak ama laçin bu sefer hırslı birisine dönüşüp selimle beraber olacak şu pelin laçinin gururunu kıracaktır kesin gıcık:img-yes: melekkk 02-04-08, 15:40 bence dizi çok güzel.hatice şendil bundan önce fesupanallah tada güzel bi deneyim sergilemişti zaten inş seyirci sayısı çok olurda hemen bitmez dizi bence sizde izleyin ibret verici aynı zamanda..!!! angel eyes 02-04-08, 17:51 dün yaptığım avileri ekliyorum. http://img41.imagevenue.com/loc1135/th_54377_Untitled-1_122_1135lo.jpg (http://img41.imagevenue.com/img.php?image=th_54377_Untitled-1_122_1135lo.jpg)http://img177.imagevenue.com/loc97/th_54380_Untitled-2_122_97lo.jpg (http://img177.imagevenue.com/img.php?image=th_54380_Untitled-2_122_97lo.jpg)http://img193.imagevenue.com/loc498/th_54381_Untitled-3_122_498lo.jpg (http://img193.imagevenue.com/img.php?image=th_54381_Untitled-3_122_498lo.jpg)http://img101.imagevenue.com/loc1084/th_54384_Untitled-4_122_1084lo.jpg (http://img101.imagevenue.com/img.php?image=th_54384_Untitled-4_122_1084lo.jpg)+http://img191.imagevenue.com/loc590/th_54386_Untitled-5_122_590lo.jpg (http://img191.imagevenue.com/img.php?image=th_54386_Untitled-5_122_590lo.jpg) angel eyes 02-04-08, 17:53 http://img19.imagevenue.com/loc714/th_55085_Untitled-7_122_714lo.jpg (http://img19.imagevenue.com/img.php?image=th_55085_Untitled-7_122_714lo.jpg)http://img198.imagevenue.com/loc139/th_55088_Untitled-8_122_139lo.jpg (http://img198.imagevenue.com/img.php?image=th_55088_Untitled-8_122_139lo.jpg)http://img218.imagevenue.com/loc379/th_55092_Untitled-9_122_379lo.jpg (http://img218.imagevenue.com/img.php?image=th_55092_Untitled-9_122_379lo.jpg)http://img239.imagevenue.com/loc502/th_55104_Untitled-10_122_502lo.jpg (http://img239.imagevenue.com/img.php?image=th_55104_Untitled-10_122_502lo.jpg)http://img37.imagevenue.com/loc1138/th_55104_Untitled-11_122_1138lo.jpg (http://img37.imagevenue.com/img.php?image=th_55104_Untitled-11_122_1138lo.jpg) angel eyes 02-04-08, 17:55 http://img216.imagevenue.com/loc494/th_55106_Untitled-12_122_494lo.jpg (http://img216.imagevenue.com/img.php?image=th_55106_Untitled-12_122_494lo.jpg)http://img232.imagevenue.com/loc101/th_55107_Untitled-13_122_101lo.jpg (http://img232.imagevenue.com/img.php?image=th_55107_Untitled-13_122_101lo.jpg)http://img45.imagevenue.com/loc257/th_55108_Untitled-14_122_257lo.jpg (http://img45.imagevenue.com/img.php?image=th_55108_Untitled-14_122_257lo.jpg)http://img23.imagevenue.com/loc794/th_55130_Untitled-15_122_794lo.jpg (http://img23.imagevenue.com/img.php?image=th_55130_Untitled-15_122_794lo.jpg)http://img134.imagevenue.com/loc760/th_55132_Untitled-16_122_760lo.jpg (http://img134.imagevenue.com/img.php?image=th_55132_Untitled-16_122_760lo.jpg) angel eyes 02-04-08, 17:57 ve bunlarda son. http://img202.imagevenue.com/loc335/th_55247_Untitled-17_122_335lo.jpg (http://img202.imagevenue.com/img.php?image=th_55247_Untitled-17_122_335lo.jpg)http://img221.imagevenue.com/loc114/th_55249_Untitled-18_122_114lo.jpg (http://img221.imagevenue.com/img.php?image=th_55249_Untitled-18_122_114lo.jpg)http://img111.imagevenue.com/loc1043/th_55260_Untitled-19_122_1043lo.jpg (http://img111.imagevenue.com/img.php?image=th_55260_Untitled-19_122_1043lo.jpg)http://img208.imagevenue.com/loc38/th_55264_Untitled-20_122_38lo.jpg (http://img208.imagevenue.com/img.php?image=th_55264_Untitled-20_122_38lo.jpg)http://img174.imagevenue.com/loc1091/th_55264_Untitled-21_122_1091lo.jpg (http://img174.imagevenue.com/img.php?image=th_55264_Untitled-21_122_1091lo.jpg) keremcem_oyku 02-04-08, 18:08 angel eyes avatarlar için çok teşekkürler.. Ellerine sağlık süper olmuş hepsi(: Birini kullanıyorum hemen:img-yes: _ozgeG_ 02-04-08, 18:20 angel eyes müthişsin hepsi çok güzel olmuş =) bende bişeyler yaptım ama bu kadar başarılı değilim malesef :icon_sorr http://img398.imageshack.us/img398/9247/balksz4nx7.jpg+http://img411.imageshack.us/img411/2917/43420919gc2.jpg http://img225.imageshack.us/img225/5182/hknpo2.jpg+http://img137.imageshack.us/img137/6228/ssrpmk8.jpg http://img225.imageshack.us/img225/6503/ybnglimcp9.jpg angel eyes 02-04-08, 18:20 teşekür ederim canım. tabi kullanabilirsin. aviler kullanıma açıktır.:) angel eyes müthişsin hepsi çok güzel olmuş =) bende bişeyler yaptım ama bu kadar başarılı değilim malesef :icon_sorr teşekkürler canım. sende zamanla kendini geliştirirsin. zor bişey değil. eymen_gonca 02-04-08, 19:32 http://img111.imageshack.us/img111/5295/22767734vh4.jpg + http://img111.imageshack.us/img111/4624/75318730ox4.jpg eymen_gonca 02-04-08, 19:43 http://img355.imageshack.us/img355/3631/51491565gt0.jpg + http://img355.imageshack.us/img355/8549/24307921qq2.jpg urfaliahmet 03-04-08, 08:35 slm size yardım edeyimmmm arkadaşalar annesinin reddettigi selim in yanına gidiyo annesi size bi bomba gibi haberim daha var laçinin babasını öldüren hakanın babasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı angels18 03-04-08, 08:51 slm size yardım edeyimmmm arkadaşalar annesinin reddettigi selim in yanına gidiyo annesi size bi bomba gibi haberim daha var laçinin babasını öldüren hakanın babasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı neden öldürüyor ki sen nerden biliyosun bunları????? eni4ka 03-04-08, 09:34 http://img210.imageshack.us/img210/9153/yabangulu001dk9.png (http://imageshack.us) http://img207.imageshack.us/img207/9507/yabangulu002gn7.png (http://imageshack.us) http://img210.imageshack.us/img210/5582/yabangulu003yf6.png (http://imageshack.us) http://img210.imageshack.us/img210/2287/yabanguluimza001fv5.png (http://imageshack.us) http://img207.imageshack.us/img207/6213/yabanguluimza002vq1.png (http://imageshack.us) angels18 03-04-08, 09:45 Yaban Gülü'ndeki ses kimin? atv'nin yeni dizisi Yaban Gülü'nün jenerik şarkısı dikkat çekiyor. Kulağı aşina olanlar tanıdı ama o sesin kime ait olduğunu biliyor musunuz? Kısa bir süre önce başlayan ve başrollerinde Hatice Şendil, İpek Tenolcay, Cihan Okan ve Sarp'ın rol aldıkları Yaban Gülü dizisinin jenerik müziği dikkatlerden kaçmadı. Şarkıyı seslendiren kişi, aynı zamanda yine atv'de yayınlanan Sıla dizisinin jenerik şarkısını da söyleyen Sıla. Uzun yıllar Kenan Doğulu'nun vokalistliğini yapan Sıla, bir süre önce '...dan Sonra' isimli bir albüm yapmıştı. Kendisiyle aynı adı taşıyan dizideki şarkının yorumu çok beğenilen Sıla bu kez Yaban Gülü'ne de ses verdi. Kral TV'de Özlem Tekin'in sunduğu 'Hiperaktif' programına konuk olan Sıla, bir çok şarkı sözü ve bestesinin olduğunu hatta albümü çıkarırken aralarından seçmekte zorlandıklarını ifade ederek "Benim karakterime bu albüm çok yattı. Ben çok değişken ve renkli biriyim. Her sabah farklı uyanıyorum. Fabrika evde olduğu ve şarkılar bizim elimizden çıktığı için tuttu. Albümde de akustik sound da elektronik sound da hatta İzmir havaları da var. Bana uyan bir albüm oldu" diye konuştu. gizem_90 03-04-08, 12:47 slm size yardım edeyimmmm arkadaşalar annesinin reddettigi selim in yanına gidiyo annesi size bi bomba gibi haberim daha var laçinin babasını öldüren hakanın babasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı bunu nerden ögrendigini merak ettim.. Hem öyle birsey olsa bile suan dizide aciklamazlar diye dusunuyorum..:img-yes: Yarin dizinin yeni bölüm fragmani Atv'de dönmeye baslar herhalde.. Yeni Bölümü merakla bekliyorum (: bölüm resimleri & Çalismalar icin cok tesekkürler.. Hepsi süper..ellerinize saglik..:img-wink: angels18 03-04-08, 15:37 bugün tekrarını izlemek isteyenler uykusuz kalmak isteyenler bugün saat:23.45'de tekrarı var izlemek isteyenlere duyurulur beyza41 03-04-08, 17:17 arkadaşlar gerçekten çok güzel diziymiş.ben diziden çok şarkısına bayıldım.bölümleri kaçırmadan seyrediyorum.inş. ses getiren bi proje olur.pazartesi gününü iple çekiyorum.. keremcem_oyku 03-04-08, 20:34 slm size yardım edeyimmmm arkadaşalar annesinin reddettigi selim in yanına gidiyo annesi size bi bomba gibi haberim daha var laçinin babasını öldüren hakanın babasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Nasıl yani:s Bunları nerden biliyosun ki.. Ama böyleyse kötü ya gerçekten neyse izlyip görelim:icon_whis Bu arada bütün avatar ve imzalar süper ellerinize sağlık(: sahika_87 04-04-08, 14:10 çok güzel bir bölümmüş bu haftaki ben izleyememiştim akşam izleyebilidm hakan sanırım laçine karşı birşeyler hissediyor tabi gelecek bölümde sevgilisi hakanın annesine durumu anlatıyor ama olsun ne gelişmeler olacak göreceğiz. TubaK 04-04-08, 16:40 3. BÖLÜM ÖZETİ: Pelin partiye gelince Hakan Laçin’i unutur. Laçin, hem Hakan’ın tavrından hem de bazı duyduklarından rahatsız olur ve sessizce partiden ayrılır. Ancak, Pelin’de karşılaştığı tablodan rahatsızdır. Hakan ne kadar dil dökse de Pelin’in gönlünü yapamaz. Pelin rahatsızlığını Hakan’ın annesi Sirel Hanım’a açar. Durumu öğrenen Hakan’ın babası Cemil Bey, adamına Hakan’ı izletmeye başlar. Hakan ile Laçin’in arasındaki tehlikeli yakınlaşma hiç umulmadık olaylara gebedir artık.Öte yandan Ömer, soygun sırasında yaralanan market sahibinin öldüğünü öğrenince şok geçirir. Artık Ömer büyük bir belanın içindedir.Yıllar önce, Kemal Bey’in Ayten’i evlendirmek istediği Selim’in felçli eşi Şeyma’nın bakıcılığını Fıtnat yapmaktadır. Fıtnat yakın arkadaşı Ayten’den Şeyma’ya bir günlük bakmasını rica eder. Fıtnat’dan Selim Bey’in kesinlikle gündüzleri eve gelmediğini de öğrenince Ayten arkadaşının ricasını kıramaz. Ancak Ayten’i orada bir sürpriz beklemektedir... fragmani henüz izleyemedim ben izleyenler lütfen anlatabilirmi.. angels18 04-04-08, 16:45 fragmanı izledim biraz önce görünce şaşırdım yarın bekliyordum neyse çok güzel bir bölüm bekliyor bizleri sonunda cihan okan'ı nam-ı değer selimi görüyoruz bu bölüm çok sevindim işte buna karısı da aksi bişey aytenin çekeceği var selimi görünce ayen nasılda tepsiyi düşürdü öyle lacin aptallık yapıp hakan ile birlikte oluyor galiba işte buna üzüldüm ya hakan onu sevmiyor ki kandırıyor birlikte olunca hakan kaçacak laçinden canım sıkıldı buna hakan ile sözlüsü pelin kavga ediyor hakanın üstüne içecek döküyor pelin laçinle gününü gün ediyor resmen laçinin ömer iyice işe giriyor off bu çocuk nasıl olurda böyle bişeye girer anlamıyorum batağa sürükleniyor resmen angels18 04-04-08, 16:47 selım kım buarada ben kacırdım sanırım ya tamam sarp bıraz gıcık bır karakterı sımarık bırını canlandırıyo ama cok tatlı ya selim cihan okan canım daha görmedik bu bölümde görücez aytenin babası ayteni selimle evlendirmek istemiş ayten istememiş kaçmış selim ile laçin ilerleyen bölümlerde birlikte olacak laçin hakandan intikam alacak mili_gkhnözen1905 04-04-08, 16:52 tesadüfen izledigim 2.ci bölüm tekrarindan sonra izlemeye karar verdim cok güzel bence lacin cok güzel zaten iki yabancida cok begeniyordum hatice sendili cok sirin cok tatli ya=) umarim hemen kalkmaz reytingleri güzel gelir=) ya sorum tekrardan izledigim icin gercek bölümleri ne zaman bilmiyorumm cevaplayan biri olursa cok sevinirimmm=) ay80 04-04-08, 16:59 Bende Yaban Gülünü Beğenerek İzliyorum Umarım Ses Getiren Bir Dizi Olur Reytinglerde Güzel Daha Yeni Başladı Düşük Olması Normaldir bye mia y miguel 04-04-08, 17:17 selim cihan okan canım daha görmedik bu bölümde görücez aytenin babası ayteni selimle evlendirmek istemiş ayten istememiş kaçmış selim ile laçin ilerleyen bölümlerde birlikte olacak laçin hakandan intikam alacak nasıl beraber olacak tamam ıntıkam ıcın mı kullanacak adamı cunku selım dedıgınız buyuk ve aytene garıp bakıyodu angels18 04-04-08, 17:21 nasıl beraber olacak tamam ıntıkam ıcın mı kullanacak adamı cunku selım dedıgınız buyuk ve aytene garıp bakıyodu eee ayten onu reddetti selimde onu tanıdı ne işin var burada diye soruyordu çünkü uzun zamandır görmemiş ayteni bu bölümde hakanla birlikte olacak sanrım hakanın onu sevmediğini oyun oynadığını anlayacak ki anlamaması için kör olması gerek neyse selim ile de bir şekilde karşılaşacaklar sanırım ve selimi kendisine aşık edecek yaşadığı hayattan kurtulmak için hakanın karşısına güçlü çıkabilmek için selim ile birlikte olacak sanırım mia y miguel 04-04-08, 17:24 eee ayten onu reddetti selimde onu tanıdı ne işin var burada diye soruyordu çünkü uzun zamandır görmemiş ayteni bu bölümde hakanla birlikte olacak sanrım hakanın onu sevmediğini oyun oynadığını anlayacak ki anlamaması için kör olması gerek neyse selim ile de bir şekilde karşılaşacaklar sanırım ve selimi kendisine aşık edecek yaşadığı hayattan kurtulmak için hakanın karşısına güçlü çıkabilmek için selim ile birlikte olacak sanırım ama ya annesı ne olacak annesı anlatmıstı sonucta ıstemeyecek bence ay kafam karıstı zengın olacak da yanı nasıl olacagını bılmıyoduk onu da ogrendık sonunda angel eyes 04-04-08, 17:27 off off bu hafta süper olacak. kesinlikle kaçmaz. nasıl zengin olacağınıda öğreniyoruz. bakalım hakan ne yapacak?:) angels18 04-04-08, 17:27 ama ya annesı ne olacak annesı anlatmıstı sonucta ıstemeyecek bence ay kafam karıstı zengın olacak da yanı nasıl olacagını bılmıyoduk onu da ogrendık sonunda valla canım benimde bildiğim bu kadar selim ile olacak laçin tek bildiğimiz o annesi bu durumu anlattımı bilmiyorum ama annesi ile laçin konuşmazlar sanırım mia y miguel 04-04-08, 17:28 off off bu hafta süper olacak. kesinlikle kaçmaz. nasıl zengin olacağınıda öğreniyoruz. bakalım hakan ne yapacak?:) ama sonunda hakanla olsun ya zengın olsun burnunu surtsun ama hakan ona asık olsun beraber olsunlar selımlede ayten olsun dıycem ama elvanla olursa nasıl olcak o angel eyes 04-04-08, 17:32 ama sonunda hakanla olsun ya zengın olsun burnunu surtsun ama hakan ona asık olsun beraber olsunlar selımlede ayten olsun dıycem ama elvanla olursa nasıl olcak o valla işler bir noktadan sonra karışıyor. ama laçin zengin olupta hakan onu sevmezse ve laçinde onu süründürmezse işte o zaman görmek istemem. laçine yaptıklarının ve yapacaklarının cezasını dirhem dirhem ödemeli:P çok acımasız mıım ne?:P beter_bocek 04-04-08, 17:36 valla işler bir noktadan sonra karışıyor. ama laçin zengin olupta hakan onu sevmezse ve laçinde onu süründürmezse işte o zaman görmek istemem. laçine yaptıklarının ve yapacaklarının cezasını dirhem dirhem ödemeli:P çok acımasız mıım ne?:P acımasız falan değilsin cnm hakan gibi sadece kendini düşünene kendi isteklerini ön planda tutup gencecik bir genç kıızın hayalleriyle oynayan biri için az bile bu dizide en çok laçinin intikam sahnelerini merak edeiyorum pazartesi bir an önce gelse angel eyes 04-04-08, 17:38 bak bunu duyduğuma sevindim:P en azından genel olarak herkes benim gibi düşünüyor. zaten hakan gibi tipleri elimden gelse bir kaşık suda boğabilirim. ama inş.laçin ona fazlasıyla çektirecek. angel eyes 04-04-08, 17:48 aratmasın zaten. seyirciyi ekranda deli etmeye ne hakları var canım. çektirsinler hakana. fazlasıyla hemde. ama bakalım hakan neler yapacak. laçini üzmesinde.ki kesin üzecek. o zaman iki taraflı olacak malesef. gizem_90 04-04-08, 17:53 tesadüfen izledigim 2.ci bölüm tekrarindan sonra izlemeye karar verdim cok güzel bence lacin cok güzel zaten iki yabancida cok begeniyordum hatice sendili cok sirin cok tatli ya=) umarim hemen kalkmaz reytingleri güzel gelir=) ya sorum tekrardan izledigim icin gercek bölümleri ne zaman bilmiyorumm cevaplayan biri olursa cok sevinirimmm=) Yaban Gülü Pazartesi günleri saat 22.00'de Atv'de cnm..:img-wink: özet gelmis.. Hakanin Laçini partide ortada birakicagini bekliyordum.. Pelinin partide gördüklerini Hakanin annesine anlatmasiyla, Hakanin pesine adamlar takilmis.. Adamlar Laçinin fakir oldugunu görünce bu iliskinin baslamasini önlerler.. Fragmani göremedim daha.. Ama güzel bir bölüm'e benziyor..Merakla bekliyorum :good: beter_bocek 04-04-08, 18:08 benden imzalar http://img370.imageshack.us/img370/8386/qqqqqhq5.jpg http://img354.imageshack.us/img354/1852/ssshq4.jpg http://img181.imageshack.us/img181/850/86934815vj4.jpg http://img378.imageshack.us/img378/7761/qqqqqvz5.jpg irem123 04-04-08, 22:27 ben ikinci bölümü yeni izledim...aslinda ilk basta begenmedim hakanin konusma tarsi hosuma gitmedi ses tonu felan ama güzel bir dizi gibi...lacin biraz cok saf bakalim neler olucak...eger reytingler iyi gelirse güzel bir ask izleriz herhalde ZEN_NURE 04-04-08, 22:44 dün dizinin tekrarını izledim ve çok beğendim konusu tanıdık ama olsun bence süper bir dizi daha laçinin kendi yaptığı kıyafet süperdi ya çok güzel olmuştu orda angels18 05-04-08, 09:51 atv'nin yeni dizisi 'Yaban Gülü'nün tescilli güzeli Hatice Şendil'in hayatından bir dram çıktı. Hatice'nin 2 kardeşi de lösemi hastalığına yakalandı. Güzel oyuncu bunu öğrendiğinde henüz 8 yaşındaydı. 'Kardeşim, kardeşimi yaşatmak için doğdu' atv'nin dizisi Yaban Gülü'nün 'Laçin'i Hatice Şendil oyunculuğuyla dikkat çekti. Diziyi konuşmak için bir araya geldiğimiz Şendil'in yaşamından, içinde bulunduğumuz "Kanser Savaş Haftası" için umut dolu bir hikaye çıktı. Tescilli güzellerimizden Hatice Şendil, iddialı bir yapımla ekranlara konuk oluyor. Şendil'le hiç konuşulmayanlar... Herkes onun büyük bir patlama yapmasını bekliyor ama onun acelesi yok. Yavaş ve emin adımlarla yürümek istiyor. Zaten hayatını da yaşından beklenmeyecek bir düzen içinde, olgun ve mantıklı yaşıyor. Sert ve gerçekçi... Laçin'in aksine hiç hayal kurmuyor ama gerçekte belki de Laçin'in hayalini kurduğu hayatı yaşıyor. Bu ciddiyetinin nedeni için önce "yaratılış" dese de bunun ardında çok büyük bir travma yattığı ortaya çıkıyor. Çocukken kardeşinin lösemi olması ve üçüncü kardeşinin kemik iliği nakli için dünyaya getirilmesi hayatın gerçekleriyle çok küçük yaşta yüz yüze getirmiş genç oyuncuyu. İlk kez anlattığı bu olay için "Neden anlattığımı bilmiyorum, inşallah yanlış anlaşılmam" diyen Hatice Şendil içini Saklambaç'a döktü... *Yaban Gülü başladı... Çekimler nasıl gidiyor? Güzel başladı, güzel gidiyor. Şu anda 40 kişilik oyuncu kadromuz var ve 60'a yakın mekanda çalışıyoruz. Bu sayılar bir dizi için çok yoğun bir çalışmayı gerektiriyor. Haftanın 5 günü çekimelerimiz var ve günde en az 16 saat çalışıyorum. Yorucu ama bir o kadar da güzel. * Dizide neler var, neler bulacak izleyenler? Bir anne-kızın dramı, mücadelesi var. Çok şey bulacak izleyici. Şaşıracak... Öyle doğru noktalarda öyle birbiriyle bağlantılı ki olaylar... Bütün karakterler birbirine bir şekilde bağlı. İki farklı dünyada yaşayan insanlar bir şekilde ilişkileniyorlar. Bu çok önemli. Bu anlamda çok şaşırtıcı şeyler olacak. * Laçin nasıl biri, sizinle benzer yönleri var mı? Benzemiyor aslında. Laçin'in herkes başka bir özelliğini görebilir. Laçin mutlu ama maddi imkansızlıkları var. Okumak istiyor ama okuyamıyor ama bir yandan da çok idealist biri değil. Ama romantik hayalleri var. Tam bir hayalperest. Laçin 19 yaşında ben 24 yaşındayım. Kendine kurduğu hayal dünyasının içinde yaşıyor. Laçin daha farklı. O hayalperest dünyanın içinde bir anda gerçeklerle yüzleşiyor. Babasının ölümüyle gerçek dünyaya dönecek ve gerçek dünyanın ne kadar acımasız olduğunu, insanların ne kadar farklı yüzlerinin olduğunu görecek. Hayal kırıklıklarından sonra yaşama tutunma mücadelesi var. * Siz öyle misiniz? Ben çok realistimdir. İdeallerim tabii ki var, ama hayal kurmam. Kendime karşı çok acımasızım. Ben Laçin'e benzemiyorum ama en yakın arkadaşlarımdan biri Laçin gibi çok hayalperest, onu gözlemliyorum rolüme hazırlanırken, ondan besleniyorum. * Neden hayal kurmazsınız, hayal kırıklığı mı yaşadınız? Yaratılış... Benim olgun bir tarafım var, çocukken de böyleydim.. Çok küçük bir çevrem var, çocukluktan beri görüştüğüm insanlardan kurulu çevrem de. Hayatıma çok çabuk yeni birilerini alamam. * 2001 Miss Turkey üçüncüsü ve Miss Europe üçüncüsü seçildiniz, neden modellik yapmayı seçmediniz? Modellik çok zor; aslında oyunculuk da çok zor ama modelliğin şartları benim tercih ettiğim bir şey değil. İşletme okuyordum. Hiç "Oyuncu olayım" diye düşünmemiştim. Yarışmaya da birdenbire karar verip, meraktan katıldım. Konservatuar sınavlarına girdim, workshoplar'a katıldım. Bunlardan birinde Veli Çelik'le tanıştım ve bir dizi için görüşmeye çağrıldm. Kapıdan içeri girdim, "Tamam sensin" dediler. * Bu kadar çok çalışırken özel hayatınız ne durumda? Bir erkek arkadaşınız var mı? (Gülüyor) Buna cevap vermeyeceğim. Ben çok otokontrol sahibi bir insanım, kendime karşı çok acımasızım. Çok sistemli bir hayatım var. Kendi karakterimi de böyle sistemli bir şekilde oturttum. Disiplin ve sorumluluk duygusu benim için çok önemli. Karşımdaki bunu kaldırabilmeli, taşıyabilmeli. Karşımdaki de böyle yaşayabilir. Bence kadının işkolik olması iyi bir şey, böylece küçük sorunları kafasına takmaz. Hatice Şendil, "Evlenip çocuk sahibi olacak mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Çocuk sahibi olmakla ilgili korkularım var. Bunu daha önce hiç söylemedim... Bu tarz soruları geçiştirdim. Çocukluk dönemimde yaşadığım travmatik bir olayım var, bu yüzden çocuk sahibi olmaktan korkuyorum. Belki de bu yüzden hiçbir zaman çocuk sahibi olamayacağım. Kız kardeşim 2 yaşındayken lösemi oldu. 8 yaşındaydım. Bunları ilk defa sana söylüyorum, neden söylüyorum bilmiyorum. Üçüncü kız kardeşim ikinci kız kardeşim için doğdu. İkinciyi kurtarmak için yapılan bir bebek. Ondan yapılan ilik nakliyle yaşaması için. Annem hemen hamile kaldı. Göbek bağından nakil yapıldı. Bu işlemler gerçekleştirilirken günden güne iyiye gitti. Şimdi çok şükür iyi. Hastalık canımı acıtan bir şey, dayanamıyorum. Kardeşimin başına geldi diye benim de çocuğumun başına gelecek değil tabii ki bu olay. Ama çocuğumun başına bir şey gelecek diye korkularım var. Belki de hayal kurmamam bunlarla ilgili. Kardeşlerim bu durumu biliyorlar ve şakasını yapıyorlar. Küçüğü büyüğüne, "Ben senin için dünyaya geldim kıymetimi bil, ben senin hayatını kurtardım" diye şakalar yapıyor." Bir genç kızın yeniden doğuşu atv ekranlarında başlayan Yaban Gülü izleyiciden büyük ilgi gördü. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Laçin'in (Hatice Şendil) annesi Ayten (İpek Tenolcay) yıllar önce varlıklı ailesine karşı çıkarak fakir bir gençle evlenmiştir. Kocasının iş bulması Ayten'in ailesi tarafından engellenir ve hayatları fakirlik içinde geçer. Bütün bunların üzerine eşinin ölümüyle sarsılan Ayten, kızı Laçin'in hayallerini de gerçekleştirememektedir. Bu arada Laçin, zengin bir gence aşık olacak fakat onun tarafından da hayal kırıklığına uğratılacaktır. Bundan sonra intikam almaya karar veren Laçin'in ve annesi Ayten'in hayatları; dönüşü olmayan bir yola girerek değişecektir Röportaja yüzünde hiç makyaj olmadan gelen Hatice Şendil "Gerçekten de güzelmiş" dedirtiyor. Tuğçe Kazaz'ın Türkiye güzeli olduğu 2001 yılının Türkiye üçüncüsü olan tescilli güzel aynı yıl ülkemizi temsil ettiği Avrupa Güzellik Yarışması'nda da üçüncü olmuş. Hiç modellik yapmayan Şendil, hayatı boyunca oyunculuktan başka bir iş yapmak istemediğini anlatıyor. Şendil'in en büyük isteği ise tiyatroda oynamak. Genç oyuncu dönem karakterleri canlandırmak istiyor. _ozgeG_ 05-04-08, 12:52 angel18 röportajı eklediğin için teşekkürler gerçekten çok doğal bi güzelliği var Haticenin :img-blush http://img339.imageshack.us/img339/1995/1131ph3.jpg+http://img87.imageshack.us/img87/4633/1130xa7.jpg -alıntı- pasaklikedi 05-04-08, 13:54 Diziyi netten yeni izledim..ve beğendim..bilindik olsa da konusu çok doğal aktarıyorlar..en ince detaylarına varana kadar yansıtıyorlar yaşananları..filiz kaynak bu konuda süper zaten..Hatice şendili bu dizide sevdim..ona yakışan ve kendini gösterebileceği bir diziolmuş.. bundan önceki dizilerinde rol dağılımı çok isabetli değildi sanırım..bunla birlikte limon ağacını da izledim..oda fena değil sevdim..sinançetin malum bu işlerin ehli..yeni bir star adayı kazandırdı piyasaya.. her iki dizininde yolu açık olsun.. _ozgeG_ 06-04-08, 14:30 http://img247.imageshack.us/img247/5593/115ta9.png http://img247.imageshack.us/img247/4094/517zm9.png http://img166.imageshack.us/img166/111/614wc6.png http://img166.imageshack.us/img166/6809/24copygr7.png hepsi alıntı... cemre_dila 06-04-08, 14:41 merhaba bende dizinin 2.bölümünün tekrarını izledim ve artık bu diziyi izlemeye karar verdim iyikide görmüşüm... konusu bilindik ama güzel bir dizi laçin çok güzel kıyafeti süper olmuştu=) Gerçekten hatice şendil çok güzelmiş ben daha önce görmemiştim onu başka bi yerde... tşkler röportaj için.. serina 06-04-08, 15:40 bende yaban gülünü izliyorum fragmanlarda sarp'ı görünce izlemeye karar verdim ve çok güzel bir dizi. ama bazı şeyleri yani neler olacağını dizinin tanıtımında çok fazla açıkladılar laçinin hakanla neler yaşayacağını sonra selimle birlikte olacağını vs. birkaç bölümde olacak şeyler olsada önceden bilmek kötü heycanı kaçıyor hatice ve sarp'ın kendi seslerini kullanmaları güzel olmuş:good: H-Y-F-N 06-04-08, 16:32 Yaban güLü müKemmeL bir dizi ya , iLK gördüğümde etKiLendim,sarpında oyuncuLuğu sesi Kadar güzeL :img-blush,2 böLümünüde izLedim 3. böLümünüde pazartesi günü izLicem..:icon_whis yAsemiin=) 06-04-08, 18:30 aay 3 bolumu yine super. hakan ve lacin yakinlasiyorlar. ama biraz fazla yakinlasiyorlar galiba:img-hyste ama umarim hakan lacini kullanipta atmaz. ve ona asik oldugunu hatirlar. neyse pazartesi gununu sabirsizlikla bekliyorum:happy0064 TubaK 07-04-08, 05:41 http://img517.imageshack.us/img517/8189/4bf25f969fac3f48bdc89dflw8.jpg (http://imageshack.us) http://img504.imageshack.us/img504/1279/yabangulu1772czc0.jpg (http://imageshack.us) angels18 07-04-08, 07:51 Yaban Gülü' dizisinde Laçin rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Hatice Şendil: "Dizide canlandırdığım karakter biraz hayalperest... Ben tam aksine mantıkçıyım. Pollyannacılık yapmam".. atv'nin yeni dizisi 'Yaban Gülü'nde Laçin karakterini canlandıran Hatice Şendil, performansıyla ve güzelliğiyle bir kez daha herkesi kendisine hayran bıraktı. Daha önce 'Maçolar', 'İki Yabancı' ve 'Fesupanallah' ile ekrana çıkan güzel oyuncu, 'Yaban Gülü'nde farklı bir karakterle dizi severlerin karşısına geliyor. Canlandırdığı karakterin biraz hayalperest olduğunu sözleyen Şendil "Hayalkırıklığından korktuğum için hayal kurmayı sevmiyorum. Her ne konuda çalışıyorsam mutlaka başarılı olmak isterim. Pollyannacılık yapmıyorum" diyor. LAÇİN'İ HERKES ÇOK SEVECEK * Dizide canlandırdığınız Laçin karakterini sizin ağzınızdan dinleyebilir miyiz? Aslında Laçin insanlara çok yabancı gelmeyen bir karakter... Laçin'de aşkın çeşitli hallerini göreceğiz. Kimseye zarar vermeyecek. En büyük zararı kendisi görecek. Bu anlamda yelpazesi çok geniş bir karakter ve izleyenler Laçin de çok şey bulacak, onu çok sevecek. Aslında belli bir hayata özlem duyan bir insan. Hayal kurmayı seviyor. Ama yaşadığı olaylar hayal dünyasını yerlebir ediyor. * Siz ne kadar hayalperestsiniz? Hiç değilim. Aksine çok realistim. Çok mantıkçıyım. Aslında biraz hayalkırıklığından korktuğum için hayal kurmayı sevmiyorum. Laçin'le bu anlamda hiç benzemiyoruz. Ama benim de tabii ki ilerde yapmak istediğim şeyler var. Ne yaparsam yapayım başarılı olmak isterim. Pollyannacılık oynamıyorum. * İzleyicilerden gelen tepkiler nasıl? Bugüne kadar oynadığım karakterler içerisindeki en farklı karakter diyebilirim. Çok zor bir günde, bir çok kaliteli dizinin savaş verdiği bir günde başladık. Alınan reyting sonuçları daha dizinin ilk bölümünden izleyiciyi kendine bağladığının en büyük ispatı... İlerleyen bölümlerde dizinin daha iyi olacağını düşünüyorum. İlk iki bölümle ilgili benim için çok önemli ve değer verdiğim insanlardan çok güzel tepkiler aldım. Diziyle alakalı etraftan da çok güzel şeyler duydum. Bu da beni gerçekten çok mutlu etti. * Sette nasıl bir ortam var? Bu işte çok güzel bir enerjimiz var. Setimiz çok eğlenceli. Biz 'Yaban Gülü'nün samimiyetine çok inanıyoruz. Laçin sokaktan geçen herhangi 10 kızdan 9'u... Çok uzak bir insan değil. Laçin'in örnekleri çok var. Onun yaşadıklarını yaşayan çok fazla genç kız var. Senaristimiz Nuran Devres bu anlamda benim için çok samimi bir kalem. BİZİMKİ KLASİK BİR MASAL DEĞİL * Laçin'in hikayesi klasik masallara pek de benzemiyor değil mi? Aynen öyle... Kendi dünyasından sıyrılışı ve gerçeklerle yüzleşmesi... Çünkü kız kendini bir masalın içinde sanıyor ve günün birinde birinin onun gelip alıp çok mutlu edeceğiyle ilgili hayalleri var. Günün birinde çok zengin olma hayalleri de var. Ama hiçbir zaman hayattan yırtma mücadelesine girmiyor. Kendi hayatını kurtarmak için başka insanlar zarar vermiyor. O masaldan çıktığı an gerçekleri görüyor ve yaşam mücadelesine atılıyor. Gururu çok ön planda. Yaptıklarını aslında biraz da gururu yaptırıyor. * İlerleyen bölümlerde intikam hırsıyla hareket eden bir Laçin mi göreceğiz? Laçin ne yapıyorsa aşkı için yapıyor. İnsanlar gururunu ön plana çıkarıyorsa bunun sebebi aşktır. Laçin'in de burada böyle bir durumu var. Hakan'a (Sarp) olan inadı, hırsı, gururu aslında Laçin'i bir anda hiç beklemediği yerlere getirecek ve hiç beklemediği şeyleri yaptıracak. Daha fazla da tüyo vermeyeyim. Evet güzelim, mütevazı olamam * Bu zamana kadar güzel kız rollerinde gördük sizi... Canlandırmak istediğiniz farklı bir karakter var mı? Senaryo beni kendine çeker çoğu zaman. Ama tiyatro yapmak ya da bir dönem işinde gerçekten çok olmak isterim. * Kendinizi güzel buluyor musunuz peki? Mütevazı olamayacağım. Evet... Ama asıl önemli olan insanın özüdür. * Kontrolünüzü kaybettiğinizde genelde ne yaparsınız? Otokontrol benim için çok önemlidir. Sakin ve sabırlı bir yapım var. Her durumu olduğu gibi kabul etmeye çalışırım. * Yaptığınız en heyecanlı şey? Şu an için işim. * En büyük hayal kırıklığı? Vefasızlık. Ve herkesin benim gibi olduğunu düşünmem. * Kendinizi üç kavramla özetlerseniz... İnatçı, sıcakkanlı ve olgun... * Tahammül edemediğiniz şey? Haksızlık, vurdumduymazlık ve sorumsuzluk. * Hayatta en çok etkilendiğiniz şey nedir? Sevdiğim insanların hastalıkları beni olumsuz etkiler. * Hayatınızdan silmek istediğiniz bir şey var mı? Kızkardeşimin yaşadığı hastalık ve tedavi sürecini kesinlikle silmek isterdim. Beni çok etkileyen bir dönemdi. * Peki evlilik sizin için ne ifade ediyor? Karşılıklı güven, saygı, huzur ve sadakat. angels18 07-04-08, 08:05 "Kendini geliştiren bir anneyim" atv'nin yeni dizisi Yaban Gülü'nde, mücadeleci bir anne rolünde izlediğimiz İpek Tenolcay gerçek hayatında iyi bir anne olmak için uzman desteği alıyor. Yıllar önce podyumlardan ekranlara transfer olan ve oyunculuğuyla beğeni toplayan İpek Tenolcay, atv'nin yeni dizisi Yaban Gülü'nde bir annenin mücadelesini canlandırıyor. İpek Tenolcay, gerçek hayatında da bir anne olarak mücadele veriyor. 12 yaşındaki kızı Yağmur için uzman desteğine başvuran Tenolcay, "Uzman yardımını reddetmek için cahil olmak gerek. Bir sorun çıkmasını beklememeliyiz" diyor. * Ayten aşkı için ailesini reddeden ve çok acı çeken bir kadın? Siz olsanız nasıl davranırsınız? Ben aşkım için böyle aileme karşı gelebilir miydim? Gelirdim. Aslında benim de ilk evliliğim öyle oldu. Ailemin istemediği, onaylamadığı biriyle evlendim ve sonra boşandım. Ayten'in durumu gibi maddi durumlarda bir fark yoktu, ikimiz çalışarak bir şeyler yapıyorduk, benim ailem kişilik olarak onaylamıyordu. Ama ben yine de aşkımın peşinden giden bir kadındım. Ayten'le tek benzer yanımız bu. Ayten 17 yaşında bu evliliği yaptığı için hayatla ilgili pek bir şey bilmeyen bir kadın, benim için öyle değildi. Ayten'in içinde bir güç var, bu gücünün farkına varacak. Şimdi hayata biraz ürke |