Tüm Versiyonu Göster : Laçin Ceylan
Sana ne Sünem?Emine'yle konuşuyoruz şurada Allah Allah :hıh Çırpı :icon_whis
Dilot Kate'ci misin?O da ilginçmiş canım :)
Ben çok beğeniyorum Turgay Aydın'ı :good:
Rüya eklediğin çalışma görünmüyor. :icon_sorr
Tamam göndereceğim videoyu. :img-wink:
Büllür delürtme beni. :hıh
dilara-1905
27-04-08, 22:56
büllür şaşırdın.:icon_whisben aslında sadece sawyercıyım:img-in_loÇok takip etmem Lost'u.
ben çok seviyorum turgay Aydın'ı çok başarılı bence.Laçoyla da çok uyumluydular.:love05:
Konuşmayın şu şeyi ya. :hıh Spoiler ile konuşun. :hıh
Evet Dilot çok uyumluydular.Sevim&Mehmet çifti süperdi. :img-in_lo
Bu arada Tuğçe sen de Laçin Ceylan grubuna katıl bakayım.Verdiğim linke tıkla. :img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=639
billur katılıyorum jack gibi mükemmel bi karaktere gitmiyo, ama abimiz seviyo napalım katlanıcaz:img-hyste
rüya bende göremiyom çalışmayı..
evet kötü olmuş az kişinin gitmesi..
bizimkinde öyle bişey olmaz herhalde.
ben 10 gün önceden gittiğim halde bilet almaya 25 kişilik boş yer vardı..
salonda.. rahat 250 kişilik vardır..
bilete baıp duruyorum ben:img-hyste
dilara-1905
27-04-08, 23:01
Artık bi şahsiyeti sevmiyorum ıma.:icon_whis
http://img509.imageshack.us/img509/1300/hsimza2qc1.png (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/9466/hsimza3qq8.png (http://imageshack.us)
http://img519.imageshack.us/img519/6555/hsimzaxx3.png (http://imageshack.us)
tugce_lacin
27-04-08, 23:01
bu filmin sonu nası gelcek çok merak ediyorum:icon_whis özellkle sevim acaba ölücek mi başkasını mı bulcak ki hiç sanmıyorum :img-huh: bi sezon daa sürcek galiba
Emot maç olduğu için öyle olmuş herhalde.Ama çok sinir bozucu bir şey.Bizim milletimizden başka ne beklenir ki zaten?Maç için canlarını bile verirler.
Siz de olmaz canım.Aman Allah korusun. :img-wink:
Bilete mi bakıp duruyorsun? :img-hyste Keşke ben de gelebilseydim. :img-cray:
Tuğçe yüreğime mi indireceksin sen?Hayır canım bitirecekler diziyi.
dilara-1905
27-04-08, 23:03
hayır tuğçecim,9 bölüm falan kaldı bitmesine.. Sevim'in öleceğini sanmıyorum o hepimizi gömer.:img-yes:
bende çok istiyordum ah bi turneye çıksa.:img-cray:
İnat değil mi Sünem?Sana inat konuşacağım :hıh :D
Ben de aslında daha çok Jack&Sawyer'cıyım Dilot:) Napiyim ben Kate'i değil mi :img-hyste
Emine Jack'in yeri ayrıca canım.Bence Kate ölsün,Jack'le Sawyer da kanka olsun :img-hyste
Ah siz oyun dedikçe aklıma salaklığım geliyor.Etna ayağımın dibine geldi de gitmedim ya ben ona yanarım.Yanarım yanarım ona yanarım ya... :icon_sorr
Vallahi yüreğime iniyordu.Tuğçe senin yüzünden burada panik atak geçiriyorum. :img-hyste
Bence de Sevim herkesi gömer.Böbrek hastası olmasına rağmen(!)
Büllür Melal yazdıklarını görmesin.Benden söylemesi. :hıh
iReMJeLiBoN
27-04-08, 23:06
selam ben geldim :D sünem rip için sağol kanka. güle güle BAK:img-hyste
dilot çağırdı bi bakayı buralara noluyoruz diye :img-hyste
o hepimizi gömer mi dilot delüsün ya :D
hayır tuğçecim,9 bölüm falan kaldı bitmesine.. Sevim'in öleceğini sanmıyorum o hepimizi gömer.:img-yes:
bencede:img-hyste:img-hyste:img-hyste
hakkaten bitsin artık ya, gına geldi bana..
laçinde, canselde yeni bi diziye başlasınlar.. dönem dizisi olmasın, sis yapımla uzaktan yakından ilgisi olmasın hele nilgün hanımın takımının yanından bile geçmesin.. gereksiz zımpırtı oyunculardanda eksik olsun..
Rica ederim Ürem. :love05:
Hoş geldin.Kaçırdın sohbeti.
Emot dönem dizisi olsun ama 'T' Hanım'ın yaptığı dönem dizilerinden olmasın.Mesela ER gibi bir dizi olsun.:img-blush Aslında bana kalsa onları Avrupa Yakası'na transfer edeceğim. :img-hyste Şu Gülse bacımı ikna etmem lazım.Tehtit mi etsem? :img-hyste
dilara-1905
27-04-08, 23:10
doğru söylüyorsun Büllür ne yapalım biz kate'i gül gibi delüğanlılar Sawyer ve Jack varken.:img-hyste
evet ürem hepimizi gömer o.:img-hysteBen defnenin üstünde tepindiği sahneye kopmuştum ya yine geldi o aklıma.:img-hysteOrdan nasıl sağ çıktı anlamadım.:kahve
Bu bi tehdit mi Sünem?Sanki bizim bu yaptığımız oyuncu dışı sohbet değil :) Bence Melal Abla buraya hiç uğramasın :img-hyste Neyse,hadi konuya döneyim;bence de şu HS artık bitsin ve Laçin de Cansel de adam gibi projelere başlasınlar.Lüzumsuz oyunculardan uzakta olması benim için yeterli...Bir de Cansel'i günümüzde görsek o da yeter aslında :) Laçin de bol görüneceği bir projeye başlasa fena olmaz :)
Rica ederim Ürem. :love05:
Hoş geldin.Kaçırdın sohbeti.
Emot dönem dizisi olsun ama 'T' Hanım'ın yaptığı dönem dizilerinden olmasın.Mesela ER gibi bir dizi olsun.:img-blush Aslında bana kalsa onları Avrupa Yakası'na transfer edeceğim. :img-hyste Şu Gülse bacımı ikna etmem lazım.Tehtit mi etsem? :img-hyste
yok ya ben dönem dizilerindende sıkıldım..
aslında yine izlerim ama en azından canseli artık günümüzde bi dizide izlemek istiyorum..
ama laçin oyanayabilir, bir makedon yada köylü bi kadın rolünde izlemesi keyifli olur onu..
komedide güzel olur aslında..
iReMJeLiBoN
27-04-08, 23:14
selam sünem.:kahve
he o sahne süperdi hooyt diye bi kucağa alışı vardı :img-hyste
bende Anti T mümkünse o emotun dediği dizilere Berkide alsınlar ve bizim zımbırtılarımızdan olmasın. ( sünem dilot anladınız siz onu. adı lazım değil son harfi M :D )
düşünsenize sevim LOSTta hiç izlemedim ama komik olurdu :img-hyste
-emota-
hacım bölümü indirdin mi neğadar şey bi insanım :img-hyste indirdiysen o sahneyi :img-wink::img-wink:
dilara-1905
27-04-08, 23:14
:love05:
http://img225.imageshack.us/img225/3861/sevohsdilotxpt0.png (http://imageshack.us)
Evet ER gibi bir dizi olabilir.:img-blushTam süper olur hatta.:img-in_lo
evet evet ürem Berki de alsınlar ve o zımbırtıdan uzak dursun.:img-hyste ası lazım değil sın harfi m mi?:img-hystealemsin:img-hyste
neredeyse bütün berkçilerde seviyor onu ya kıder mi bu.:hıh
Dilot koptum ya. :img-hyste
Emot göndermişti bana o sahnenin videosunu.İzlerken yuh dedim. :img-hyste Zar gibi yapıştırmış kadını koltuğa.:img-hyste
Emot mavili,pembeli resimler çok hoştu.Onlardan çalışma istiyorum.Avatar da olsun. :img-blush Alıştın zaten sen benim pişkinliğime. :img-hyste Yaparsın yani. :icon_whis Aslında kahverengili resimler de güzel.
Büllür sence ne?Bence tehtit. :icon_whis Bence de Melal buraya uğramasın. :img-hyste
Ben komedi yapmalarından yanayım.Yakışır onlara. bknz:imzam :img-hyste
Emot ben yine de dönem dizilerini seviyorum.Asla bıkmam.Tabi gerçek dönem dizilerinden.
Anladım Ürem.Sus çaktırma. :D
tugce_lacin
27-04-08, 23:16
ya bilgisayarım kapandı :/ ciddi misinizzz sadece 9 bölüm mü kaldıı:img-cray: hayır bitirmesinler ya:icon_sorr niye sevmiosnuz bu diziyi kii:icon_sorr
bende pzt. aldım biletleri çok az yer vardı o salon 300 kişilk var belki daha bile fazla
Bizim ülkenin komedileri pek güzel olmuyor Emine.Yapamıyorlar.Hep kısıtlı,stüdyo mekanı ve arkadan verilmiş o nefretlik kahkahalar oluyor.Avrupa Yakası bi istisna tabi...
Ben de ER'de görmek isterdim.Pek izlemiyorum ama,herkes girdi diziye.Laçin'in neyi eksik :)
Evet Tuğçe muhteşem(!) dönem dizisi yakında bitecek.Ne ka üzülüyorum bilemezsin. :icon_whis:img-hyste Aman bitsin de Laçin Hanım'ı daha az entrikalı bir dizide görelim.
Evet Büllür AY hariç. :good:
ER'ye çok oyuncu konuk oldu.Gerçekten Laçin Hanım neden olmasın?Alalım onu da Makedonya'ya. :img-hyste
Nül basmışken benim için birkaç kişiyi imha et.
Etmemmi ilk isim o olucak zaten :)
Nül sakız çiğne bol bol zayıflatıyor:img-wink:
Sakiz deme bana :img-hyste
Ben sakiz cigneye cigneye cenemi yerinden oynattim :img-hyste
Disciye gitmek zorunda kaldim, disci dis tabanligi verdi (ama kullanmiyorum ya:()
Baska bir cozum varmi bebisim? :)
Nilcim pişman olma canım.Sünem çok çırpı gibi.Ben normalin biraz altındayım,sen de biraz üstünde o kadar :)
Hehe valla ben zaten cok zayif olmaz ismiyorum:)
Benim ortanca ablam var oda 1.68 boyunca 49 kilo ayy kemikler disarda yani fena oluyorum onu gorunce :img-hyste
Ben 5 kilo versem yeter :P
Emot :icon_whis
Sunaymis demek en yasli, tanisamadim onunla.
Dilot, Ruya, Emot: eklediginiz calismalar icin tesekkurler :love05:
Sunay 23 yaşında. :img-wink: Telefon aracılığıyla görüyorum onunla. :icon_sorr
http://img216.imageshack.us/img216/5759/90652384jg4ry7.png
ürem yavrum kusura bakma bende balık hafızası var unuttum yine..
upload ediyorum şimdi biter bikaç dakikaya..
katılıyorum bizdeki komediler çok sıradan.. en çokda gerekli gereksiz her yerde çıkan kahkah efektine sinir oluyorum.. insanların gülmesi gereken yerlere kara veriyolar sanki.. bunu ay'de çok yapıyodu volkan zamanında..
ama yinede o dizi çok zeka işi..
Ay İrem alemsin ya :img-hyste Lost'ta Sevim ha :img-hyste Emine Jack'e uygun partner bulundu :img-hyste :img-hyste
Sünem bence de uğramasın senin için iyi olmaz gulüm :img-wink::img-hyste
Haklısın Dilot napalım biz Kate'i :img-hyste
Artık çok yapmıyorlar Emot. :img-wink:
Büllür kim uğramasın?Niye benim için kötü oluyormuş? :hıh
Ayrıca şu muhabbeti artık bitirseniz diyorum. :icon_whis
http://img264.imageshack.us/img264/6688/seviiiiimga7pp5.jpg
Jack'e uygun partner bulundu :img-hyste
:img-hyste Ya demin 2 dakkaligina gittim basligi koparmissiniz:)
Jacket Jate gibi isimleri birlestiriyorlarya bizde bu durumda soyle yapariz:
Lack:img-hyste
EDIT: Ivit kapatalim su lost konusunu bencede :img-hyste
sünem sağol çalışmalar için..
kusura bakma o muhabbet başlamdımı bitmiyo bi türlü..
ayy düşünemiyorum laçinle yanyana...gerçi pek bi yaş farkıda yok... ama bence jackem daha uygun:img-hyste:img-hyste
http://i306.photobucket.com/albums/nn257/emot_ph/Untitled-3-5.png
Anladın sen onu Sünem anladın :img-wink:
Lack mı Nül Yarıldım şu an :img-hyste Süper oldu ya :good: Benim kesin bu konu üstüne imza yapmam lazım,hatırlatın bana :)
Sünem sen yeni bölümden Laçün fotolarını ekledin mi?Eklediysen ben neden görmedim :img-pilot Bitsin şu Hatırla Sevgili artık ... :kahve
Anam iyice güdük kaldım konudan.Bunlar uçtu. :icon_whis
Engin varken başka partnere gerek yok. :img-hyste
Oy Emot bu imza çok güzel olmuş.Teşekkürler bebeğim. :img-in_lo
Anlamadım Büllür. :icon_whis
Ekledim ya sirseri.Geri sayfalara bak.Ya da multimedyaya bak.
Bence de kapatmak lazım ama sırf Sünem'e inat kapatmıyorum :img-hyste
Nül & Emine
Ay süper oldu Laçin'le Jack ya :img-hyste Emine kendine pay çıkartıyorsun bakıyorum canım,olmuyor böyle :img-pilot Bilyer olmalıyız o zamam Sawyer'la ben de :img-hyste
Sünem'in konuya antipatisi anlaşıldı.Kendisi konuya fransız kaldı ondan kapattırmak istiyor :img-hyste Bence sen gayet iyi anladın Sünem,anladığın sana yeter :img-wink:
Oy imzada gözüm kaldı şimdi.Engin&Laçin imzama kıysam değiştireceğim. :img-in_lo
Büllür inat yaptığını biliyorum zaten. :hıh Evet biraz da onun için kapatın diyorum. :hıh Anlamadım işte. :hıh
billur kendime pay çıkarmıyorum kesinlikle, objektifim ben:img-hyste:img-hyste
ya partnerlerden falan bahsediyoruz, şenayı unuttuk..
ben onunla iki kız kardeşi oynamalarını isterim hep..
beğendiğinize sevindim aslında onu öylesine yapmıştım mesaj boş gitmesin diye..
Öylesine mi? :img-hyste Sen hep öylesine yap Emot. :img-hyste
Oy yapma bunu bana. :img-in_lo Evet onlardan çok güzel kardeş olurdu. :img-in_lo
Ay Şenay dedin aklıma geldi.Ben yarın onu arasam mı?Tamam gideceğim kesin değil ama yine de haber vereyim.Kesin olmadığını ona da derim.İşi yoksa benimle buluşur. :img-in_lo Ay panik atak geçiririm kesin.
Ne kadar objektifsin öyle Emine?Tıpkı benim gibi :img-hyste
Ay evet,yeni projesinde Şenay'la olsa ne güzel olurdu :) Valla bol bol görürdük onu televizyonda.Hem de zımbırtılardan uzak olurdu :img-hyste
Nül & Emine
Ay süper oldu Laçin'le Jack ya :img-hyste Emine kendine pay çıkartıyorsun bakıyorum canım,olmuyor böyle :img-pilot Bilyer olmalıyız o zamam Sawyer'la ben de :img-hyste
Sünem'in konuya antipatisi anlaşıldı.Kendisi konuya fransız kaldı ondan kapattırmak istiyor :img-hyste Bence sen gayet iyi anladın Sünem,anladığın sana yeter :img-wink:
Bende kendime pay cikartmak istiyorum :img-hyste
Sawnilack desem (2 deluganliyida kaptim:))
Evet kapatilim konuyu ya tamam :))
ya partnerlerden falan bahsediyoruz, şenayı unuttuk..
ben onunla iki kız kardeşi oynamalarını isterim hep..
beğendiğinize sevindim aslında onu öylesine yapmıştım mesaj boş gitmesin diye..
Aaa evet ne guzel olurdu Seney ve Lacin iki kardes :img-in_lo
Hatta Humeyrayida katalim:)
Buyuk abla olsun oda, uc kiz kardes olurlar (benim gibi) :img-in_lo
tugce_lacin
27-04-08, 23:53
ben de burdayım:icon_whis
Bende kendime pay cikartmak istiyorum :img-hyste
Sawnilack desem (2 deluganliyida kaptim:))
Evet kapatilim konuyu ya tamam :))
Ha öyle mi Nil?Kapışalım o zaman gulüm :img-hyste
BilBooneSawyerJackCharlie yaparım kalırsın orada :img-hyste Kaptım dördünü de,harem kurarım artık :img-hyste Kapatmayalım canım,gizli konuşuyoruz işte :img-hyste
Sünem anacım sen ne zaman gelmeyi düşünüyorsun buraya?Şenay'la mı buluşacan?Ney :img-pilot
Öyle bir şey süper olurdu ama biraz zor. :icon_sorr Şenay&Laçin projesi tam benlik olurdu. :img-in_lo
Hümeyra mı?Buna en çok Aysa sevinirdi. :)
Tuğçe tek satırlık yorum.Anladın sen onu. :)
Büllür 1 mayısta işte.Aslında daha önceden haber vermem gerekirdi.Yine de aramak istiyorum.Ay şimdi bile heyecanlandım. :img-in_lo
bence ara sünem haber ver, gidersen güzel olur belki çekim yerine falan gidersin..
billur
billur öyleyiz tabi..
tuğçe bi ses ver sende canım hiç mesaj yazmıyon..
nül
yuhh yani objektif dedikte o kadar değil..benimkide jackemooneyer olsun o zaman:img-hyste
Anaaam 1 Mayıs'a az kaldı yav!Sevim'e mi özedin,gösterilere mi katılacaksın kanka :)
Bence Şenay&Laçin gerçekten süper olurdu.Tam senlik olurdu kesinlikle :img-hyste Ama ben de izlerdim mutlaka,kaçmazdı :img-pilot
Sunem sende Senayin telefonumu var? Ne ayak? Anlamadim yine ben birsey :img-hyste
Humeyrayi bende seviyorum,
3 kiz kardes cok gizil olurdu :img-icecr
Billur:
Cok fenasin haa kapti Boone`u ya :img-hyste
Ben Sayidide seviyorum malum arap :img-in_lo(:img-hyste)
Emine:
Yuh :img-hyste Sendemi ya :img-hyste
Emot önceden haber vermem daha iyi olurdu ama yine de arayacağım.Umarım o gün işi yoktur. :icon_sorr
3 gün kaldı Büllür. :) He Sevim'e özendim.Tübe tübe :hıh
Bence de kaçmazdı. :img-in_lo
Arkadaşım baban izin vermezse artık kaçarız dedi. :img-hyste Çok istiyoruz gelmeyi.
Evet Nül numarası var. :img-in_lo 3 kere konuştuk hatta.Ben onun her şeyini bilirim.Kadının özeli kalmadı bizim yüzümüzden. :img-hyste
http://img213.imageshack.us/img213/9822/lacin1gr1.jpg
tugce_lacin
28-04-08, 00:03
tek satır yazsam nolur ki. şahsen laçin ceylanın tüm projelerini izlerm :) lost muhabbeti şe olunca ve ben o diziyi pek bilmeyince bişe yazmadm her neesee
Emine & Nil
Kısasa kısas anacım.Kaptım 4ünü de işte oh olsun :img-hyste Boone öldü gerçi ama olsun fark yapmaz dermişim :img-hyste Çok objektifimdir :icon_whis Al Sayid senin olsun canım,tipim değil :img-hyste
Hümeyra da mı?Ay 3 kız kardeş olarak süper olurlardı gerçekten :) TRT'nin öyle bi dizisi vardı.Pertev Bey'in üç kızı diye,o ü kız Hümeyra,Laçin ve Şenay olsun :img-hyste
Tuğçe forum kurallarına göre tek satırlık yorum yapmak yasak.Modlar siler. :img-wink:
Büllür ilk defa duydum o diziyi.Öyle bir dizi mi vardı? :img-hyste Aslında şunu dört yapalım.Ayda Aksel'i de katalım. :img-blush
Ben hic hatirlamiyorum oyle bir dizi:)
Ya Lacini avrupa Yakasinda bile gorseydik ne guzel olurdu dimi :img-in_lo
Emos&Billush:
Sawidboonilack :img-beee:
Evet varmış Sünemcim.Trt'nin eski dizilerinden...Mart'ta bir arkadaşn doğum gününe gittiğimde televizyonda görmüştüm.Olur,4 olsun.Ayda da ha süper :good:
Sünem ayrıca canım o dizinin yönetmeni Tunç Başaran.Vesaire vesaire'nin yönetmeni :img-wink:
Nil
BilBooneSawyerJackCharlie forever!:img-wink:
ben duymuştum o diziyi billur.. ama pek izlemedim oda dönem dizisiydi.. geçmişe dönüş yapıyolardı hep ıtır esen oynuyodu..
ayy bu iş varmı artırana döndü yaa..
4 kardeş oldular bu kadar yeter, doğum kontrolü denen bişey var, bu zamanda 4 çocuk hepsi kız..
bari bi tanede erkek olsun malum soy yürüsün hesabı,oda engin günaydın olsun,küçük kardeş.. canselde olabilir..
nül
ayy nül görgüsüz gibi kaptın hepsini.. başka erkek kaldımı adada onlarıda paylaşalım bari, benjamin benim bernard senin..:img-hyste:img-hyste
tugce_lacin
28-04-08, 00:12
yaa sizden bişey istesem:icon_whis varsa laçin ceylanın gümüşteki resimlerinden koyar mısınız ? bu arada ayda aksel kimdi
Ben sadece 1 bölümüne denk geldim Emine.Hatta yönetmeninin Tunç Başaran olduğunu duyunca çok şaşırmıştım...
Emine
Unut beni zaten canım :hıh Hurley var onu kim alacak :img-hyste Ha Locke'ı unutmamak lazım :img-hyste İkisi de sizin olsun,bana BilBooneSawyerJackCharlie yeter :img-hyste
Ayda Aksel super fikir 4 kiz kardes oldu hadii yokmu arttiran? :img-hyste
Billush:
Ay Charlie`yi unutmusum ben :img-hyste
Emot:
Allah seni napmasin Bernard nerden geldi aklina ya :img-hyste
Evet Nül güzel olurdu. :img-in_lo
Tunç Başaran mı?Kaçıklık Diploması'nın yönetmeni de oydu. :img-wink:
Emot kopardın beni.Soy yürüsün demek. :img-hyste Tamam seni mi kıracağız?Erkek kardeş de olsun. :img-hyste
Tuğçe şimdi geç oldu.Ben sana yarın o resimleri veririm.Tamam mı?
Ayda Aksel Selma oluyor. :)
tugce_lacin
28-04-08, 00:18
tamam peki (: hepinzle tanıştııma çok memnun oldum yrn görüşürüz ii gecelerbye
Emine doğru söylüyor soy yürüsün.Cansel'le Engin'de en küçükleri olsun,ikiz olsunlar hatta :img-hyste Ay ne kadro oldu ama :img-hyste
Nil
Charlie'yi unuttun tabi ya,nasıl unuttun ben de anlamadım ama :img-hyste
billur bende yönetmen o diye izlemiştim biraz ama sıktı bir süre sonra..
ses dublajları çok amatördü diye hatırlıyorum..
tuğçe o resimlerden bende yok, ama sünem halleder o konuyu sanada iyi akşamlar..tekrar hoşgeldin aramıza..
billur
seni unutmadım kim var kim yok almışsın zaten:img-hyste aslında senin için daniel'i uygun görmüştüm ama daha görmedin onu ilerde:img-hyste çok cömertsin yavrum be, bize mi bıraktın locke'la hurley'i..
nül
ben'den bahsederken isim benziyo ya ordan aklıma geldi bernard..
desmonda benim:img-pilot
Tek bir bölüm izledim Emine ama açıkçası ben de çok sıkıldım izlerken...Piyano piyano bacaksız filmini izlerken de başta sıkılmıştım ama hoş filmdi o en azından...
Nil&Emine
Çok cömertimdir Eminecim :img-hyste Haklısın,alacağımı aldım ben daha kimi alacağım?Dizide adam kalmadı :img-hyste Aa Jin var onu unuttuk :img-hyste
eee yuh artık 6 kardeş oldular..
o zaman bunlar aşiret falan olsunlar..
cansel ilk erkek çocuk olduğu için aşiretin ağası, enginde küçük ağa..
laçin falan kızlarda evli hepsinin 10ar tane çocuğu var..
hayal edin..:img-hyste:img-hyste ayaklarında şalvar..
billur evli erkekleredemi göz dikmeye başladın terbiyesiz:img-hyste
nül
ben'den bahsederken isim benziyo ya ordan aklıma geldi bernard..
desmonda benim:img-pilot
Aaa Desmond`uda unuttum :img-hyste
Valla siz olayi abarttiniz yani en son kac kardes oldu bunlar? :img-hyste
Olmadi Sunemde diziye en kucuk kardes olarak girsin :img-hyste
Herkese merhaba bye
Bu sayfaya ne zaman uğrasam mutlak gülüyorum.Dizifilmde bu sayfadan daha komik bi sayfa var mıdır acaba?:img-hyste
Tuğçe hoşgeldin:)
Yeni gelenler hep 16 yaşında oluyo bu aralar.Ben de forumun en küçüğüyüm.13 yaşındayım:icon_sorr
Tuğçe ben de seninle tanıştığıma memnun oldum. :love05:
Yalnız Gümüş’ten bayağı resim var.Ben hepsini nasıl ekleyeceğim? :bilmim
Nül 6 kardeş oldular galiba.Olur ben de gireyim en küçük kardeş olarak.Tam süper olur.ahahaha :img-hyste
İrem bence bu başlık kadar komik olan başka bir başlık yok bebeğim. :img-hyste
Avrupa Yakası'nın özetine baktım.Bu hafta diziye İclal Aydın konukmuş.Sürekli birileri konuk oluyor.Laçin Hanım da konuk olsun litfin ama.Çok şey mi istiyorum? :img-cray:
Bu nasıl birşeydir yahu,siz nasıl kırakterlersiniz?:img-pilot
İki gün uğrayamadım başlığın haline bak.Lost bile konuşulmuş bıravaa vıllaha bırava size.:img-tomat
Ay bitsin bu işkence,bitsin bu HS yani.Artık izlemiyorum ama varlığının olması bile benii rahatsız ediyor.Ayrıca dediğiniz gibi Sevim hepimizi gömer valla.:img-cool2Herkes ölür yine bi o ölmez.Ölümsüzmüdür nedir anlamadım ki?:icon_whis
Bence bu açıdan baktığımız zaman Mrs.Spock benzetmesi çok uyuyor.Eee ancak o,okadar uzun süre yaşayabilir.:icon_whis
laçin_manya
28-04-08, 13:06
anam bi akşam girmedim koparmışınız burayı oku oku bitiremedim yarım saat :img-hyste ama yarıldım gülmekten alemsiniz yaa :img-hyste aaaah ah laçin izmitede gelse ne iyi olurdu çok istiyorum onu görmeyi ne şanslı istanbulda oturanlar yaa :img-cray: bu arada benden başka izmitte oturan yok mu aranızda haa 16 yaşın çok olduğundan şikayet var ha ha ha basıcaz burayı yakında sadece 16 yaşındakiler ele geçircez arkadaşlarımıda ayartcam kötüyüm ben kötüyüm :img-hyste
laçin_manya
28-04-08, 13:08
bu arada unuttum tuğçe hoşgeldin bende 16 yaşındayım anam sorma neler konuşmuşlar lost falan ay hatırla sevgili bitince ya laçin başka bi dizide oynamazsa onu görmezsem üzülürüm ama yaa :img-cray: :img-cray:
Fulya demek HS gibi bir dizinin var olması bile senin sinirlerini bozuyor.Ruh ikizim benim. :img-hyste Seninle aynı fikirdeyiz.
Aaaa manya gelmiş. :img-hyste İzmit bize çok yakın.Benim Nermin halam orada oturuyor.O yüzden İzmit'e çok gelmişliğim vardır.Yakın bize. :img-wink: Tehtit mi bu kızım?Arkadaşlarını ayartıp basacakmış burayı. :img-hyste Aman çok tırstım.pırt :img-hyste
Bence başka bir dizide oynar. :img-wink:
laçin_manya
28-04-08, 13:22
ya adımı manyaya çıkardınız dahada kötüsü manyağa :img-cray: biride manyak yazmış benim için kim hatırlamıyorum valla değiştiricem nickimi sonunda of ya :img-cray: napiyim laçini seviyorum neyse laçinle çarpan yürekleriniz sağolsun :img-hyste ay çok gülmüştüm bunada :img-hyste
Tamam bir daha söylemem.Darılma hemen.Şaka yaptım. :love05: Evet biri yazmıştı.Kim yazmıştı?Ben de unuttum. :img-hyste Rüya mıydı acaba? :icon_whis Değiştirme nickini.Biz senin nickini çok beğendik. :img-blush O söze ben de gülmüştüm. :img-hyste Adaşım söylemişti onu da.
laçin_manya
28-04-08, 13:28
evet evet rüyaydı biride demiş pelin görmesin neyse cnm avunalım bizde benden başka manya varmı len bu alemde :img-hyste ay şu emotlar gitse şu etnaya artık oyunu merak ediyorum birilerinden dinlemiş oluruz hem nasıl bi oyun perşembe günü coşar burası artık mutlaka gelmem lazım iflahım kesiliyo yoksa yazdıklarınızı okumaktan :img-hyste
Görmesin diye yazan da bendim. :img-hyste
Yok valla sen teksin. :img-icecr
Fulya anlatmıştı zaten oyunu bize.Değil mi Fulya? :icon_whis Sophie karpuza bere mi takıyordu? :img-hyste
Ama yazdıklarımızı okumak zevkli olmalı. :img-hyste
Görmesin diye yazan da bendim. :img-hyste
Yok valla sen teksin. :img-icecr
Fulya anlatmıştı zaten oyunu bize.Değil mi Fulya? :icon_whis Sophie karpuza bere mi takıyordu? :img-hyste
Ama yazdıklarımızı okumak zevkli olmalı. :img-hyste
:img-hysteEvet karpuza bere takıyordu,hemde beyaz bere.:icon_whisSonra karpuzu parçalıyor,"sende kelek çıktın be" diyordu karpuza.:img-hyste
Çok enerjisi yüksek bi oyundu.Laço'da o gün hastaydı üstelik yazık kıyamam.Burnunu çeke çeke oynamıştı.:img-in_lo
laçin_manya
28-04-08, 13:46
çok zevkli tabii ki ama oku oku bitmiyo yav :img-hyste hadi ya demek fulya anlattı oyunu ben niye okumadım :img-cray: ne zaman anlattı bulabilirmiyim o mesajı acaba
laçin_manya
28-04-08, 13:49
Evet karpuza bere takıyordu,hemde beyaz bere.:icon_whisSonra karpuzu parçalıyor,"sende kelek çıktın be" diyordu karpuza.:img-hyste
:img-hyste:img-hyste
Çok enerjisi yüksek bi oyundu.Laço'da o gün hastaydı üstelik yazık kıyamam.Burnunu çeke çeke oynamıştı.:img-in_lo[/QUOTE]
ay kıyamam yaa hasta hasta oynamış :img-cray:
Fulya tekrar hatırladım. :img-hyste Ayrıntılı anlatmıştın.
Evet burnunu çektiğini söylemiştin.
Pelin çünkü o zaman sen yoktun.Fulya ne zaman anlatmıştın? :)
Şiddet(!) :img-hyste
http://img232.imageshack.us/img232/4381/etna11vi2uh5.gif
laçin_manya
28-04-08, 13:51
ya siz nasıl yapıyosunuz alıntı falan diye ayrı bi kutu içinde yazıyonuz biri beni aydınlatabilir mi acaba
bu laçonun oyununu seyretmek nasip olacakmıki baa hiç umudum yok :icon_sorr ama youtubeda kısa kısa videoları var onları izlemiştim ilginç bir oyuna benziyor
laçin_manya
28-04-08, 13:54
ya ben üye değilkende uzunca bi süre takip etmiştim yazdıklarınızı sonra üye olmak istedim ama link çalışmadı falan uzadı yani yazdıklarınızdan haberim var aslında bir kısmında en azından
Becerebildiğim kadar ayrıntılı.:icon_whis
Evet,üstüne bide ağlayınca daha kötü oldu ama ona rağmen o kadar güzel oynadı ki anlatamam.:img-in_lo
Ayy ne zaman anlattığımı hiç hatırlamıyorum.:(
:img-hyste Sünem,hemde ne şiddet.
Mesajın sağ alt tarafında alıntı diyor.Oraya tıklayacaksın.Spoileri mi soruyorsun?Mesaj yazarken en sonda kırmızılı bir işaret var.Ona tıklıyorsun.
Benim de umudum yok. :icon_sorr Ben de kısa videoları izledim.Gerçekten çok ilginç bir oyun. :img-hyste
Demek ki o kısmı okumadın Pelin. :bilmim
Fulya güzel anlatmıştın. :img-wink: Ben hasta olunca fena olurum.Yine iyi oynamış.Ben olsam yapamazdım.
http://img209.imageshack.us/img209/697/etna41sq5ml5.gif http://img232.imageshack.us/img232/8974/etna42fk9ut6.gif
ne ka kalabalık bir başlık.merhabalar bacılar?
eklenen her şey için teşekkürler,emeğinize laço ile çarpan yüreklerinize sağlık:):)
sünem kız o imza ne öyle koptum:img-hyste
emotla bundan bahsediyordunuz kanımca o gün?
laçin_manya
28-04-08, 14:02
merhaba bacım ya bacı demişken bu sitede hiç erkek kullanıcı yokmu yoksa laçinin değerini sadece kızlar anladıda ondan mı
Ya cidden mi?:img-blushTeşekkür ederim Sünem.:love05:
Hemde bayağı ilginç bir oyun.:img-pilotÖzellikle HS'de Sevim'i izleyipte,bu oyunu izlediğiniz zaman şaşırıyorsunuz.Vay be Laçin Ceylan'a bak diyorsunuz.Gerçekten her rolün oyuncusu.:img-in_lo
Sünem Etna damarın tuttu yine galiba.:img-wink:
Ayy Pelin,bu arada geç oldu ama aramıza hoşgeldin.:D
Adaş hoş geldin.Az önce yine senden bahsediyorduk. :img-hyste Bence gece yazdıklarımızı oku.Koparsın :img-hyste
Herkes imzamı soruyor.Süper değil mi?Nasılım? :img-hyste Evet Emotla bundan bahsediyorduk.Sonunda yaptık.:img-hyste
Pelin aramızda erkek yok. :icon_whis
Evet Fulya güzel anlatmıştın.Ben Laçin Hanım'ın öyle bir oyuncu olduğunu zaten biliyorum.Bunu anlamam için oyunu izlememe gerek yok.
Ay ne bileyim Etna giflerini ekleyesim geldi birden. :img-hyste
merhaba bacım ya bacı demişken bu sitede hiç erkek kullanıcı yokmu yoksa laçinin değerini sadece kızlar anladıda ondan mı
hoşgeldin.yenisin sen ha:img-wink:
bu başlıkta değil formda da pek erkek yok.nadiren oluyor.
ben etnayı izlemedim doğal olarak.malum etne bizim buralara uğramadı:icon_sorr
bu tiyatrolar sonradan dvd felan olarak yayınlanmıyor mu.bileniniz var mı.ben bilmiyorum da?
Adaş hoş geldin.Az önce yine senden bahsediyorduk. :img-hyste Bence gece yazdıklarımızı oku.Koparsın :img-hyste
Herkes imzamı soruyor.Süper değil mi?Nasılım? :img-hyste Evet Emotla bundan bahsediyorduk.Sonunda yaptık.:img-hyste
Pelin aramızda erkek yok. :icon_whis
Evet Fulya güzel anlatmıştın.Ben Laçin Hanım'ın öyle bir oyuncu olduğunu zaten biliyorum.Bunu anlamam için oyunu izlememe gerek yok.
Ay ne bileyim Etna giflerini ekleyesim geldi birden. :img-hyste
benden mi bahsettiniz?
dur bir okuyayım.kötüyse eğer kırarım kafanızı:dito.agresif bir yapım vardır benim hiç çaktırmam ama.
o imza harbeden güzel olmuş.laço altıntop
laçin_manya
28-04-08, 14:08
ne önemi var bacım geç olsunda güç olmasın değğmü :img-wink:
bu arada laçinin eski fotolarına bakıyodum sizin gereksiz kişilik dediğiniz şahsiyetin nikahında kıyafeti çok hoşmuş hakkaten bayıldım :happy0064
ama mehmetin saçları uzamış biraz orda çok tuhaf olmuş daha açık bi ifadeyle tipsiz :img-hyste
Adaş etne mi? :img-hyste Etna mı? :icon_whis Ali-eli gibi bir şey oldu bu. :img-hyste
DVD'si yok bildiğim kadarıyla.Acaba Bitiyatro'ya bunun için mail mi atsam?Hem ne zamandır rahatsız etmiyorum onları.Özlemişlerdir beni. :img-hyste
Adaş aşk olsun.Senden hiç kötü bir şekilde bahseder miyiz?Ben daha agrasifim ulen. :hıh Laço Altıntop mu?:img-hyste
Pelin tuttum seni.O gereksiz kişinin adını ağzına alma böyle.Evet nikahtaki kıyafetini ben de beğenmiştim.Lale'nin nikahındaki kıyafeti de çok güzeldi.
Mehmet'in saçları konusunda katılıyorum.Son zamanlarda iyice uzamıştı.Peruk gibi olmuştu. :img-hyste
laçin_manya
28-04-08, 14:11
evet yeniyim sinem sen nerde oturuyonki sizin oralarada uğramamış etna laçoyla tanışmak bize nasip olmıcak anlaşılan :img-cray:
Adaş Manisa'da oturuyor. :img-wink: Ben cevap verdim ama kusura bakma adaş. :img-hyste
http://img213.imageshack.us/img213/7051/etna21up6dy6.gif http://img524.imageshack.us/img524/26/etna31lk2gn3.gif
laçin_manya
28-04-08, 14:17
aman bende pek sevmiyorum o gereksiz kişiliği aslında son bölümde bomba patladığından sanırım haberiniz var çıksa artık diziden gerçi dizi zaten bitcek ama bitmeden önce zavallı dizi rahat bi nefes alsın son kez :img-hyste yani anlayamıyorum turgay aydını berk hakmanı harcadılar o kişiliği niye tutuyolar orda
Evet bombadan haberim var.Fragmanı görmüştüm.Olur mu hiç?Onu çıkarırlar mı?'T' Hanım onu hiç harcayabilir mi?Yazık olur sonra diziye.Onsuz HS olur mu? :icon_whis Bak şimdi seni daha da çok sevdim. :love05:
http://img263.imageshack.us/img263/1133/etna45qy9da4.gif http://img110.imageshack.us/img110/770/etna51fj9yt2.gif
laçin_manya
28-04-08, 14:25
sağol bebişim :love05:
neyse ya ders başlıyo birazdan ben okulda giriyodumda internete ders boş diye şimdi matematiğe gircez trigonometri trigonometri gına geldi bana soldan soldan geliiler valla :img-cray: neyse bye
Adaş etne mi? :img-hyste Etna mı? :icon_whis Ali-eli gibi bir şey oldu bu. :img-hyste
DVD'si yok bildiğim kadarıyla.Acaba Bitiyatro'ya bunun için mail mi atsam?Hem ne zamandır rahatsız etmiyorum onları.Özlemişlerdir beni. :img-hyste
Adaş aşk olsun.Senden hiç kötü bir şekilde bahseder miyiz?Ben daha agrasifim ulen. :hıh Laço Altıntop mu?:img-hyste
Pelin tuttum seni.O gereksiz kişinin adını ağzına alma böyle.Evet nikahtaki kıyafetini ben de beğenmiştim.Lale'nin nikahındaki kıyafeti de çok güzeldi.
Mehmet'in saçları konusunda katılıyorum.Son zamanlarda iyice uzamıştı.Peruk gibi olmuştu. :img-hyste
anla işte etna illa yüzüme vuracaksın hain adaş
adaş dedim bağrıma bastım,korudum kolladım,kanatlarımın altına aldım seni şu yaptığına bak.
etnayı sizlerin yüzünden deli gibi izlemek istiyorum.mail at lütfen:)
bu arada yerime yanıtladığın için sağol adaş.sen olmasan ben naparım.:)
hs de sevdiğim karakterler sevmediklerimden az ama ben hala izliyorum bu diziyi.huyum kurusun başladım mı bitirmem gerek.birileri gibi yarım bırakmak huyum değil:)
Tamam bebişim.Sonra görüşürüz. bye Anam benim okulum yok.Duygu geldi bağa. :img-cray: Dehlediler bizi okuldan. :img-hyste Sen de eşit ağırlıkçı mısın yoksa? :img-blush
Adaş biliyorsun ben gördüm mü söylerim. :img-hyste
Tamam mail atacağım. :) Ah canım rica ederim. :love05:
Birileri gibi mi? :icon_whis Bağa laf mı atıyorsun sen? :hıh
http://img176.imageshack.us/img176/8383/63765202uk9zv5.jpg
zekü bir kızsın sen bak nasılda anladıntroest
adaş şaka tabi izleyip izlememek sana kalmış birşey sonuçta.
mail attıktan sonra bana haber vermeyi unutma cicim
Anlarım ben. :hıh
Maili attım bile. :img-icecr Bilirsiniz çok hızlıyımdır.Yalnız maddi durumdan dolayı belki böyle bir düşünceleri yoktur. :icon_sorr Ben de çıkayım artık.Yine gelirim. :love05:
Anlarım ben. :hıh
Maili attım bile. :img-icecr Bilirsiniz çok hızlıyımdır.Yalnız maddi durumdan dolayı belki böyle bir düşünceleri yoktur. :icon_sorr Ben de çıkayım artık.Yine gelirim. :love05:
görüşürüz
hızına diyecek yok zaten.umarım böyle bir düşünceleri vardır ve gerçekleştirirler.çok mirak ediyorum:D
maşallahınız var yanii..
akşamki muhabbetten sonra coşmuşsunuz sizde..
evet fulya losttan bahsettik,sende burda olsaydın keşke..
ayy sünem gifleri eklemişsin ne kadar acaip yapmışım onlarıda keşke dha kaliteli olsalardı..
sinot'un isteği...
http://i306.photobucket.com/albums/nn257/emot_ph/Untitled-1-2.png
http://i306.photobucket.com/albums/nn257/emot_ph/Untitled-1copy-1.png
dilara-1905
28-04-08, 16:51
oo siz akşamdan beri kaynatmaya devam etmişsiniz bakıyorumda.:img-icecrakşamki muhabbeti kaçırmadığıma çok memnun oldum.:img-icecr
Bu hafta İclal Aydın mı konuk Avrupa Yakası'na?Evet yaa Laçoda konuk olsun oda nişantaşı çocuğu oda yuppie bi insan onun ne eksiği var?:icon_sorrBende mi mail atsam Gülse bacıma he kanka?:img-cray:
Geldim yine. :img-icecr
Adaş ben de çok merak ediyorum. :img-in_lo
Emot tekrar yap o zaman gifleri. :icon_whis
İmzalar için teşekkürler.'Zeki Gürsoy Kadınları' mı? :icon_whis Sevim Gürsoy değil bi defa. :hıh O soylu Karayel ailesinden.Gürsoylar bozuldu. :icon_whis
Evet Dilot bu hafta İclal Aydın konukmuş.Sen de mail at kanka. :img-cray:
laçin_manya
28-04-08, 19:20
hayır sünem ben fenciyim bi halt ettim gittim fen bölümüne :img-hyste öğretmenlerim duymasın :img-hyste aman duyarlarsa duysunlar çok da tın :img-hyste evet kesinlikle sevim karayel rezidansından :img-hyste bunuda bu sitede yazmışlardı karayel rezidansı :img-hyste ay bu HSde morçatıya döndü ya herkes dul :img-hyste
Aynı şeyi ben de yapmıştım.Sayısal seçtim.Ama sonra eşit ağırlığa döndüm.Açık söylemek gerekirse korkup kaçtım. :img-blush Bunu itiraf ediyorum. :img-hyste
Evet tabi ki onu da biz yazdık.Bizden başka kim Karayel rizidansı diyebilir ki? :img-hyste
Morçatı mı? :img-hyste Gerçekten herkes dul kaldı ya.Selma,Sevim,Defne... :img-hyste
laçin_manya
28-04-08, 19:28
morçatı tabi ya herkes dul kalıyo :img-hyste valla ben de korkup kaçcam ama tmde meslek yok tmye gidip ne olcam :bilmim
iReMJeLiBoN
28-04-08, 19:29
selam:D
evet bi iki mesaj önce bende dedim herkes dul diye çok üzülüyorum o kızlar için. keşke ahmette dul kalsaydı :icon_whis :img-hyste
yada alü yetim. anladınız siz onu
yada denüz öleceğine bir başkası ölseydi. ( adı lazım değil son harfi M ) ben yine izlerdim diziyi valla denüzede başka bulurduk :img-hyste
Alemsin ya. :img-hyste Morçatı demek. :img-hyste Dullar rizidansı desek daha doğru olur aslında. :img-hyste
Keşke Sevim de öbür tarafa gitseydi.Orada Mehmetle beraber olurdu tekrar. :icon_whis
Ne demek meslek yok ulen? :hıh Hukuk bile bizde. :kahve
Ürem Ahmet de mi dul kalsaydı? :img-hyste Evet evet Ali yetim kalsın.Bu süper fikir.Anladım ben onu. :img-hyste
Ürem açma o konuyu.Dıt :D
tekrar yapcam zaten sünem o yüzden aldım videoları..
olsun sonunda soyunda bir gürsoyluk var..
o dizide bozulmayan bişey kaldımıkii..
sünem er başlığına bakıver bi..
laçin_manya
28-04-08, 19:36
dullar rizidansı :img-hyste
aman hukuk varmış pırrt :img-hyste napiyim ben hukuğu bana matematik lazım mat delisiyim ben sabah akşam mat testi çözüyom
ali yetim kalmasın bence dizi bitene kadar laço kalsın dizide nerde izlicez laçoyu yoksa gerçi bu saçla kaldığı sürece ali yetim kalsın daha iyi ama :img-hyste
Emot tekrar yapacağına sevindim. :happy0064
Hayır Karayel o bi defa. :hıh
Tamam bakarım.(Hüsmen :img-in_lo )
Dullar rizidansı evet. :img-hyste
Girizekalı eşit ağırlıkta matematik yok mu? :icon_whis
Başka projede görürüz biz de onu.Ben HS'de oynamasını istemiyorum. :hıh
laçin_manya
28-04-08, 19:40
arkadaşlar ben bu kısaltmalara yabancı kaldım ER ne
Merhabalar Laçin Ceylan rezidansı sakinleri :img-hi:
Ben yokken muhabbet yine almış yürümüş...Yarın matematik sınavım var.Çok bunaldım bir bakayım dedim.Nefret ediyorum matematikten...Allah'tan gelecek sene yok göbek atıcam nerdeyse :happy0064 :img-hyste
Morçatı :img-hyste Zeki Gürsoy kadınları :img-hyste Dullar rezidansı :img-hyste Bence de Ahmet de dul kalmadı bu harika bi fikir :good::img-hyste
Bence de Ali yetim,Selma eltisiz,Ahmet ve Defne halasız kalmadı.Süper olurdu yani :img-hyste
arkadaşlar ben bu kısaltmalara yabancı kaldım ER ne
Elveda Rumeli canım :img-wink: Ayrıca tek satır mesaj yazmasan iyi olur.Kurallara aykırı...
laçin_manya
28-04-08, 19:42
tamamda bu sene çıkarsa hani bu sezon için göremeyiz laçoyu
bebişim bizde biliyoz var tm de mat ama hukukda yok onu diyorum
Pelin ben zaten göremiyorum. :img-hyste HS'yi izlemediğim için. :icon_whis Onun için çıkmasını isterdim.Gerçi dizinin bitmesine az kaldı.Bitse de kurtulsak. :hıh
Evet evet Ali yetim,Selma eltisiz,Ahmet ve Defne halasız kalsın. :img-hyste
Pelin :img-wink:
İşletmede,iktisatta ve daha birçok alanda matematik var bebeğim. :img-wink:
laçin_manya
28-04-08, 19:47
Merhabalar Laçin Ceylan rezidansı sakinleri :img-hi:
Ben yokken muhabbet yine almış yürümüş...Yarın matematik sınavım var.Çok bunaldım bir bakayım dedim.Nefret ediyorum matematikten...Allah'tan gelecek sene yok göbek atıcam nerdeyse :happy0064 :img-hyste
Morçatı :img-hyste Zeki Gürsoy kadınları :img-hyste Dullar rezidansı :img-hyste Bence de Ahmet de dul kalmadı bu harika bi fikir :good::img-hyste
Bence de Ali yetim,Selma eltisiz,Ahmet ve Defne halasız kalmadı.Süper olurdu yani :img-hyste
Elveda Rumeli canım :img-wink: Ayrıca tek satır mesaj yazmasan iyi olur.Kurallara aykırı...
mat sınavında başarılar sana :img-wink: ali yetim selma eltisiz ahmet ve defne halasız kalmalı demek:img-hyste aslında tek satır yazmak istemiyodum ama yazcak başka bişey bulamadım o anda
laçin_manya
28-04-08, 19:53
sünem
ama o saydığın alanlarda iş bulunamıyoki :img-wink:
Pelincim o zaman tek satır olmasın diye salla arada bir şeyler.Merak etme biz seni anlarız.Biz de yapıyoruz :img-hyste Ayrıca çok sağ ol canım...Bu gidişle matematikten sınıfta kalıcam :img-hyste
Sözelde iletişim var bi de sanırım bu arada...Pek alakam olmadığından bu işlerle...Ben anlamam öyle sözel sayısal ben RTV bilirim :img-hyste
Evet,kesinlikle Ali yetim,Selma eltisiz ve Ahmet'le Defne de halasız kalmadı :img-hyste
aysa-17310
28-04-08, 19:58
Anaam ya siz napıyosunuz? Ben yokken ilerlemeyecek bu sayfalar demedim mi ben size? Beni sinirlendirmeyin, racona uyun. Gençsiniz, harcanırsınız.:icon_shad
Tuğçe... Meraba meraba merabaabye Ben Aysa, Asya ya da Ayşa falan değil Aysa. Bu konuda hassasım, adım yanlış söylenince bozuluyorum. Sen de aynı hassasiyeti gösterirsen sevinirim cınım.:kahve
Emot, demek 3'e kadar sayıp sahneye atlayacaksınız ha?:img-hyste Bence röportaj yapmak en güzeli. Okul dergisi falan deyip yapın. Hem böylece bir sürü şey öğrenebiliriz.:D Kapıdaki görevlilere de babanızın milletvekili olduğunu söyleyin.:img-hyste
Benim resimlerden imza yaptın mı?:icon_whis
Bu sayfa kadar komik sayfa var mı acaba:img-hyste
Eklenen çalışmalar için tşk.:good:
Bu hafta Avrupa Yakasına İclal Aydın konukmuş.Bir kerede Laçin Ceylan konuk olsa:)
Kesinlikle Ali yetim,Selma eltisiz,Ahmet'le Defen halasız kalmadı:img-hyste
laçin_manya
28-04-08, 20:00
kapıdaki görevlilere babanızın milletvekili olduğunu söyleyin :img-hyste müthişsin aysa bebişim :img-hyste
ya ben hala bu spoi olayını beceremiyorum çok kalın kafalı hissettim kendimi :img-hyste
Büllür yeni sloganın bu mu? :img-hyste
Evet,kesinlikle Ali yetim,Selma eltisiz ve Ahmet'le Defne de halasız kalmadı. :img-hyste
Pelin bence de salla. :img-hyste
Difol git laaaoon o zaman. :hıh Gelme TM'ye istemiyorum. :hıh Sen de spoiler kullan.Mesaj yazarken üstte işaretler var ya.En sonda kırmızılı olana tıklıyorsun.Çıkan şeyin içine yazıyorsun.
Aysa sen soru hazırla.Bu konuda tecrübelisin ne de olsa.Babasının milletvekili olduğunu mu söylesin? :img-hyste
İrem ben de onu diyorum.Gülse bacım Laçin Hanım'ı da konuk etse ne olur? :img-cray:
Evet Sünem bu yeni sloganımız :img-hyste
Ali yetim,Selma eltisiz ve Ahmet'le Defne de halasız kalmadı!Bu kadar :img-hyste
Görevliye babalarının milletvekili olduğunu mu söylesinler?:img-hysteHangi milletvekili derse ne olacak?Adamın bi akrabası da vekilse o zaman ne olacak?:img-hyste
Gülse Birsel akıllı kadın,hoş kadın da bi Laçin'i konuk etmedi ya :icon_whis
Uff beni 20:40a kadar oyalayın lütfin ya,Serhat programa çıkacak zaman geri saymaktan geçmiyor zaman... + Sünem ER başladı anam :img-wink:
laçin_manya
28-04-08, 20:06
sünem
aman merak etme gelen yok zaten tmye çalışmaktan iflahım kesilsede gelmem tmyemi kaldım hıh :img-hyste
Büllür tuttum bu sloganı. :img-hyste Efferin keleş. :img-hyste
Milletvekili işi sakat bence.Buna Kadir bile inanmaz yani. :img-hyste
Evet Gülse'yi çok beğenirim.Zekasına hayranım ama bu konuda beni hayal kırıklığına uğrattı.Sen o ka oyuncuyu konuk et ama Laçin Ceylan gibi usta bir oyuncuyu konuk etme! :img-cray:
Evet başladı.Ben gidiyorum. bye
Pelin
Vallaha şu köşeden alır silahı vururum seni.Gittiiiiii magandaya gittiiiiii.Ben magandayım der 3 ay yatar çıkarım. :hıh
Ayrıca Pelin yine kuralları ihlal ediyorsun. :hıh
laçin_manya
28-04-08, 20:13
ay bayılazam bu forumun kurallarından :img-hyste kusuruma bakmayın yeni yeni alışıyorum unutuyorum hep :icon_sorr
tek satır olmasın laçinle ilgili bişeyler yazıyım bende kaçıyom
laçin ceylan çok iyi bi oyuncu çok güzel bir bayan kendisini çok beğeniyorum HSden daha güzel projelerde de kendisini izlemek istiyorum
herkese bye
Ne demek keleş her zaman :img-hyste
Ali yetim,Selma eltisiz ve Ahmet'le Defne de halasız kalmadı!:img-hyste
Bence de o yalana Kadir bile inanmaz :img-hyste O kadar yani :img-hyste
Vallaha şu köşeden alır silahı vururum seni.Gittiiiiii magandaya gittiiiiii.Ben magandayım der 3 ay yatar çıkarım mı?Ay yarıldım şu an ya :img-hyste Bu nereden alıntı?Yoksa senin icadın mı bu sefer :img-hyste Süper ya :img-hyste
Sana iyi seyirler Sünem'im :img-wink:
Hoşçakal Pelin bye
Billür bende tuttum bu sloganı:good::img-hyste
Ali yetim,Selma eltisiz ve Ahmet'le Defne de halasız kalmadı!:img-hyste
Neyse herkese iyi akşamlarbye
Burhan'ın repliğiydi o Billur. :)
Sizin yaratıcı sloganlarınızın da ondan aşağı kalır yanı yok yani.:img-hyste
Bence de Avrupa Yakası'na konuk olsun.:icon_sorr
Sahneye fırlama fikri fena değilmiş ama röportaj gerçekten güzel olurdu.:D
Bu arada Laçin hanımı ailece çok beğeniyoruz, çok başarılı buluyoruz kendisini. Başarılarının devamını diliyoruz ifindim.:img-hi:
Yine çoşmuşsunuz bende hazır ER reklama girdi buraya bakim dedim :img-in_lo
Emotum " Zeki Gürsoy Kadınları " imzan harika olmuş:)
Eklenen herşey için sağolun emeklerinize sağlık :img-icecr
keşke ahmette dul kalsaydı :icon_whis :img-hyste
:img-hyste Keşkee :img-hyste
İrem ben izlemedim uzun zamandır Avrupa Yakası'nı.Öyle miymiş :) Hoşmuş :img-hyste
Bence de Ahmet dul kalmalı :img-hyste
Neyse ben tvde Serhatcığımı izliyorum,öptüm hepinizi :img-wink: :love05:
aysa-17310
28-04-08, 22:06
Amaaan pırrrt, nerden anlayacaklar, bakan bile deseniz olur bence. Hadi o olmadı benim adımı verin. Aysa Hanım yolladı deyin. ''Asya mı? Ayşa mı ne, pardon anlamadık...'' falan derlerken aradan geçer, içeri sızarsınız.:img-hyste Nasıl fikir?:D
Billur Hanımcım slogan çok güzelmiş.:img-hyste
Şendullar:img-hyste
yine coşmuşsunuz bakıyorum..
aysa daha yapmadım canım ama aldım resimleri yapıcam onlardanda..
nül sağol canım yorumun için..
milletvekili haa, iyi fikir aslında..:img-hyste ay ben göreyimde yeter..
bi dakka ya, biletim nerde benim:img-fie:
aysa-17310
28-04-08, 22:19
yine coşmuşsunuz bakıyorum..
aysa daha yapmadım canım ama aldım resimleri yapıcam onlardanda..
nül sağol canım yorumun için..
milletvekili haa, iyi fikir aslında..:img-hyste ay ben göreyimde yeter..
bi dakka ya, biletim nerde benim:img-fie:
Bu bir şaka değil mi Emot? troest Racona uy, gençsin harcanırsın.:img-hyste Bu tehdit çok hoşuma gitti.:img-hyste
Bence Laçin Hanım'ın yanına gidebilirseniz size çok sıcak davranır. Ben ondan öyle bir elektrik alıyorum.:img-blush
Büllür o sözü kaç kere söyledim.Yeni mi duydun daha?Burhan’dan alıntı tabi ki.Çok önceden söylemişti ama onu.
Pelün hacı sen de Gülse bacıma mail atabilir misin?Laçin Hanım diziye konuk olsun diye.
Aysa senin adını söylemeleri daha mantıklı.O zaman adamların kafası kesinlikle karışır.Bunlar da o arada kulise çoktan girmiş olurlar.
Şendullar mı? :img-hyste
Emot ağzını burnunu dağıtırım ha.Panik atak hastası arkadaşlarına böyle şakalar yapma.Biletine de sahip çık.
Aysa bence de çok sıcak davranır.Zaten Eda abla Laçin Hanım’ın çok sıcakkanlı birisi olduğunu söylemişti.Cansel’den daha samimi davranmış hatta.Aynı zaman da Turgay Aydın da çok samimiydi demişti.
Babam İstanbul’a gelmeme izin verdi.Konuştuk bugün.Ama arkadaşımın annesi de bizimle gelecek dedim.Halbuki öyle bir şey yok.Aman çaktırma dedim arkadaşa.Kıvrandım artık konuşurken.Pinokyo gibi burnum uzayacak. :img-hyste Halam gelsin dedim.Yarın onu arayacağım.Umarım gelir.Yoksa annem gelecek bizimle.Onunla rahat edemeyiz.Zaten 1 mayısta gitmek istediğimiz için endişeli.Başınıza bir iş gelir diyor.
Kanka geliyor musun izin aldın mı sonunda ?:img-in_loBEn seni karşılıcam,ben bütün yalan haklarımı kullandım.:img-hysteBütün gün seninim.:img-wink:
Sen benden mavi gözlü Laço istemiştin değil mi??Bıyır
http://img150.yukle.tc/thumbs/7536aa.jpg (http://img150.yukle.tc/image.php?id=7536aa.jpg)+http://img150.yukle.tc/thumbs/7575aa_1.jpg (http://img150.yukle.tc/image.php?id=7575aa_1.jpg)+http://img150.yukle.tc/thumbs/7440aa_2.jpg (http://img150.yukle.tc/image.php?id=7440aa_2.jpg)+http://img150.yukle.tc/thumbs/2548aa_3.jpg (http://img150.yukle.tc/image.php?id=2548aa_3.jpg)
Umarım beğenirsiniz.:img-blush
Evet Fulya geliyorum kanımca. :happy0064 Ay yarın Şenay Hanım'ı arayayım. :img-in_lo
Bütün gün benim misin? :img-hyste Coşarız kızım. :happy0064
Evet mavi gözlü çalışma istemiştim.Oy çok teşekkür ederim. :img-in_lo Laçin Hanımla çarpan yüreğine sağlık.:img-hyste
Evet Fulya geliyorum kanımca. :happy0064 Ay yarın Şenay Hanım'ı arayayım. :img-in_lo
Bütün gün benim misin? :img-hyste Coşarız kızım. :happy0064
Evet mavi gözlü çalışma istemiştim.Oy çok teşekkür ederim. :img-in_lo Laçin Hanımla çarpan yüreğine sağlık.:img-hyste
Olleeeyyy çok sevindim kızzzz.:img-in_loAnam bende arıcam,oyun için.:img-in_lo
Çoşalım kardeşim,en güzel.
Rica ederim hayatım.:love05:BEğendin mi?:img-blush
ayy zarfın içine baktım bi an boş gibi geldi, ödüm koptu..
korkma sünem:img-hyste
ayy demek geliyosun..
yalnız benim kötü bi haberim var, benim dersim saat 1deymiş 3te bitiyo, siz kaça kadar kalırsınız.. ben size sonradan katılırım bi ara.. 1 saat falan görüşürüz belki..
rüya-kabus
28-04-08, 23:50
Kanka geliyor musun izin aldın mı sonunda ?:img-in_loBEn seni karşılıcam,ben bütün yalan haklarımı kullandım.:img-hysteBütün gün seninim.:img-wink:
Sen benden mavi gözlü Laço istemiştin değil mi??Bıyır
http://img150.yukle.tc/thumbs/7536aa.jpg (http://img150.yukle.tc/image.php?id=7536aa.jpg)+http://img150.yukle.tc/thumbs/7575aa_1.jpg (http://img150.yukle.tc/image.php?id=7575aa_1.jpg)+http://img150.yukle.tc/thumbs/7440aa_2.jpg (http://img150.yukle.tc/image.php?id=7440aa_2.jpg)+http://img150.yukle.tc/thumbs/2548aa_3.jpg (http://img150.yukle.tc/image.php?id=2548aa_3.jpg)
Umarım beğenirsiniz.:img-blush
ay bunlar ne kadar güzel olmuş
eline sağlık
ne benmi demişim manyak diye:icon_whis
cık cık cık kendime hiç yakıştıramadım:img-tomat
sünem abla İstanbulamı gidiyorsun?
e bir ara burayada gel
yada İstanbula giderken bir yerde dur banada uğra
durmazsada (neyle geliyorsan) şoför beye söyle ben bir Rüyaya uğrayıp gelicem de o seni bırakır:img-hyste
şu video ne oldu ıcaba:icon_whis
rüya-kabus
29-04-08, 00:04
bide şu göremediğiniz/göremediğim
çalışmayı gine ekliyorum inşallah bu sefer gözükür
http://http://img253.imageshack.us/img253/6695/modaiconusivimet3.png
rüya-kabus
29-04-08, 00:12
ya inanmıyorum gine gözükmüyor:img-cray:
bendemi bir problem var yoksa bilgisayardamı?anlamadım
emotçum fikrimi gerçekleştirdiğin için teşekkürler
emeğine laço ile çarpan yüreğine sağlık:img-hyste
gelelim acımasızca zeki gürsoy kadınları fikrimi eleştirenlere.
benim bildiğim dullar kızlık soyadını kullanıyor.onun için gürsoy dedim
ama gönlümde sevoda defnede karayel olarak yaşıyor:img-cray:
gelelim gürsoy soyadının bozulduğuna
gürsoy olunmaz doğulur arkadaşlar:img-hyste onun için sonradan olma gürsoylarla alakam olmaz.imzamda yeri hiç olmaz.zaten kendisinde dişimin kovuğunu dolduracak kadar bile zeka kırıntısına rastlanmadı.
ünsal kızı olarak kaldı o benim gözümde.ot kardeşi ile birlikte en büyük düşmanım ünsal kızları.birgün ahmette anlayacak harunda ünsal kızlarının ne olduğunu:)ama dizi bu sezon biteceğine göre biz göremeyeceğiz bunu:img-hyste
bide şu göremediğiniz/göremediğim
çalışmayı gine ekliyorum inşallah bu sefer gözükür
cnm yanlış ekliyosun sanırım ben linki araç çubuğuna doğru yapıştırıp gördüm.. iştee bu göremeyenler için..ellerine sağlık:good:
sinotçum rica ederim..
http://img253.imageshack.us/img253/6695/modaiconusivimet3.png
büyük olduğu için böyle koyuyorum..:good:
Ya Fulya yardım et.Aradığında beni de söyle.Çok heyecanlanırım şimdi.Beğendim tabi ki. :img-blush
Emot vallahi ağzını burnunu dağıtırım senin. :hıh Ben panik atak hastasıyım.Bağa bu tarz şakalar yapma.5'e kadar dururuz herhalde.O zaman Fulya sen karşılayacaksın bizi.Bak ortada kalmayalım. :img-hyste Sana güveniyorum tamam mı?
Rüya evet İstanbul’a geliyorum.Kızım sizin oraya nasıl geleyim ben? :img-hyste
Adaş seni acımasızca eleştirenler mi var?Kim ki ya onlar? :icon_whis Bizim dullar kızlık soyadlarını kullanmıyorlar.Sevim hala Karayel bi defa. :hıh Bence de o dediğini asla göremezsin bu dizide. :icon_whis
Emot çalışmayı düzeltip eklediğin için sağ ol.
Rüya süper olmuş bu.Senden daha çok çalışma bekliyorum.Kopuyorum senin çalışmalarına.Replikler süper oluyor.Moda iconu… :img-hyste
laçin_manya
29-04-08, 12:51
çalışmalar süper elinizelaçinle çarpan yüreklerinize sağlık :img-hyste
sünem demek gidiyon istanbula gözün aydın
bu arada duydunuz mu 'T' hanım yeni bi projeye başlıyomuş kanal d'de kaç hafta sürecek acaba :img-hyste
Neye yardım edeyim bebişim?:icon_whisO da senin benim gibi bi insan,onunda kolunu kessen fışıttt diye kan akar.:img-hyste(Aysa'dan ve Şenot'dan alıntı.:img-hyste)Söylerim bebişim sen merak etme,ama önce sen ara.:img-wink:
Tamam bebişim,ben planı mı yaptım.:img-wink:O gün sizleyim,bütün gün seninim.:img-hyste
Bitiyatro da yakınmış,benim aklımda nedense Etiler diye kalmış.Madem istiyorsun orayada giderük,olmadı başka bi yerlere daha giderük.:img-hysteAnladın sen onu.:img-wink:
Hadi şansına Laço'yu da görüyormuşuz.:img-in_loBak o zaman iyice unutulmaz bi gün olur.:img-in_lo
Sünem demek gidiyon istanbula gözün aydın
Kulakların Manisa...ahahaha :img-hyste
Teşekkür ederim bebeğim.Evet o projeyi biliyorum.Yağmur gözlümüz Özge Özberk'imiz oynayacak.Ayrıca senarist Çağan Irmak.O yüzden diğer dizilere benzemeyeceğini düşünüyorum.Aynı ÇGO gibi. :good:
Fulya bizimkiler evden gitse arayacağım. :) Hala arayamadım.
Anladım ben onu. :img-hyste Evet Bitiyatro'ya da gitmek istiyorum.En azından binasını görmüş olurum.Merak ediyorum orayı. :img-blush
Keşke görsek ama hiç sanmam.O gün provası var mıdır acaba? :img-in_lo
Fulya bizimkiler evden gitse arayacağım. :) Hala arayamadım.
Anladım ben onu. :img-hyste Evet Bitiyatro'ya da gitmek istiyorum.En azından binasını görmüş olurum.Merak ediyorum orayı. :img-blush
Keşke görsek ama hiç sanmam.O gün provası var mıdır acaba? :img-in_lo
Ben evde yalnızım,senden sonra arıcam işte.:img-wink:
Tamam bebişim götürürüm,yerini bilmiyorum ama buluruz,Beyoğlu'ndaymış.
Şans bu belli mi olur,belki senin şansına görürüz.:D
Kızım bunlar gitmiyor evden.Ay arayamadım kadını. :img-hyste
Elbet buluruz yerini. :img-wink: İnşallah kaybolmayız. :img-hyste
Ben pek şanslı değilimdir ama. :img-cray:
rüya-kabus
29-04-08, 16:31
cnm yanlış ekliyosun sanırım ben linki araç çubuğuna doğru yapıştırıp gördüm.. iştee bu göremeyenler için..ellerine sağlık:good:
sinotçum rica ederim..
http://img253.imageshack.us/img253/6695/modaiconusivimet3.png
büyük olduğu için böyle koyuyorum..:good:
çok teşekkür ederim eklediğin için:happy0064
gelirsin gelirsin:img-wink:
gerçi buraya gelmen için biraz uzatman lazım yolu ama:img-hyste
http://img145.yukle.tc/images/3862Untiftled-3.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img145.yukle.tc/images/6609Untitled-2.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img145.yukle.tc/images/4154Untitled-1.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img145.yukle.tc/images/6824Untitled-3.jpg (http://www.yukle.tc)
laçin_manya
29-04-08, 18:36
fulya ben bu mavi gözleri beğenmedim pek yav çok yakışmamış bence hele 3.sü çok garip çıkmış :icon_whis ama olsun yinede eline sağlık
neyse sünemcim dizi başlayınca görürüz diğer dizilere benzeyip benzemeyeceğini
aysa-17310
29-04-08, 19:11
İnsana en çok yakışan tabii ki kendi göz rengi. Ama ben çalışmaları beğendim ellerine sağlık Fulyacım.:good:
Ooo planlar yapılmış bakıyorum yaa:icon_whis Ne güzel ben de size katılmayı çok isterdim.:img-blush:icon_sorr Umarım her şey beklediğinizden daha da güzel olur. BiTiyatro'ya gidin, maillerden tanırlar sizi zaten.:img-hyste Beyoğlu'nda fazla dolaşmayın.:icon_whis
O projeyi ben de gördüm geçen akşam. Özge yiğavrum ve Çağan var.:img-in_lo T Hanım M Hanım anlamam.:img-hyste
Sinem gözün Aydın kulakların Manisa mı? O benim esprim, sana yedirmem. Taktım sağa. Reşit Sinem.:icon_shad
sünemi garanti tanırlar zaten..
ben yakıştırıyorum mavi rengi laçine, beyaz tenli olduğu için.. çalışmalar çok güzel olmuş fulyacım, ellerine sağlık..
sabah 7,30'da kalkıcam uzun zamandan sonra sünem sayesinde..
beyoğlu işinden çok tırsıyorum zaten, inşallah bişey olmaz..
akşam 9'a kadar nete girmezsek bilinki 1 mayıs gazisi olduk..
ya inanmıyorum özgeyle çağanın projesimi var.. canselde oynasın yaa:img-in_lo
adı ne projenin ben duymadım hiç:bilmim
Fulya eline saglık.Calışmaların harika olmuş.Birde ben yapsam doğru düzgün göz rengi değiştirmeyi:img-blush
Sayfalar dolmuş taşmış yine:)
slm laçin sakinleri ben geldim nasılsınız bakalım uzun zamandır diziyi ve laçini takip edemiyorum diziden geçtim laçini ösledim ve tabi sizleride
fulya ellerine sağlık bence yakışmış mavi laço ya ee güzele ne yakışmaz değilmi
:img-in_lo
Rüya bayağı bir yol uzar.Sen sıranı bekle canım.
Oy Fulya mavi gözlü çalışmalar çok güzel olmuş.Laçin Hanımla çarpan yüreğine sağlık. :img-hyste
Pelin niye beğenmedin sirseri?Bence gayet güzel olmuş.
Aysa kanka senin de gelmeni çok isterdim.
Neden senin esprin olsun canım?Herkes söyleyebilir.Zaten sen taktın bana.Her yerde bana reşit Sinem deyip durma.
Emot niye beni garanti tanırlar canım?
Ben de 6’da kalkacağım.Ne var bunda?Ben senelerdir erken kalıyorum.Alışkınım yani.
Kızım ortalığı karıştırma.Babam da akşam seni ecel çağırıyor galiba dedi.Tırstım iyice.Hakkınızı helal edin.:img-hyste
Özge’nin başlığına bak.Elim Sende galiba projenin adı.
Hoş geldin İrem.
Sunay bir tanem seni çok özlüyorum. :img-in_lo İnan eksikliğini hissediyorum.Telefonla görüşüyor olsak da özlüyorum seni.Diziyi ben de takip etmiyorum.Çok şey kaybetmiyorsun yani.Takma sen bunu.
sunay hoşgeldin, çok sevindim seni gördüğüme..
sünem, ileri bey'le aran iyi ya ondan garanti tanırlar:img-hyste
ya 2 gündür annem ağzımdan laf almaya çalışıyo zaten, gitmemden korkuyo..bide aksi gibi haberler taksim'de olabilecekleri anlatıyo..
hakkaten hakkınızı helal edin..
bakarım şimdi özgenin başlığına..
De get :img-hyste Keşke tanısalar ama malesef öyle bir şey olmaz. :icon_whis
Evet ya haberlerde hep 1 mayısı gösteriyorlar. :hıh Babam bu sene de geçen seneki gibi olacak diyor. :hıh
Hakkınızı helal ediyor musunuz? :img-hyste
Sunay gitmedin değil mi? :img-cray:
Helal Olsun :img-cray:
Sünem gitmeden önce şu videoyu yollasaydın sonra bide 1 Mayıstan sonra yollayamazsan hani Allah korusun birşey olursa :img-hyste
şenay_fatoş_20 (ay canım adın neydi?)
Mavi gözlü Laço resimleri ve çalışmaların harika emeğine sağlık bayıldım :img-in_lo
Sunay hoşegldin ama gitmişsin seninle bir türlü yanışamadık:)
ya inanmıyorum özgeyle çağanın projesimi var.. canselde oynasın yaa:img-in_lo
adı ne projenin ben duymadım hiç:bilmim
Yol Arkadaşım :img-wink:
Ben de sana hakkımı helal ediyorum Nül. :img-hyste Beni hep komik olarak hatırlayın. :img-hyste Tübe tübe... :icon_whis
Neeey?Göndermiyorum ulen videomu. :hıh Kızlardan alırsın.Zaten nette sorun var.
Fulya canım onun adı. :img-wink:
Sunay niye gittin? :img-cray:
Aslında projenin adı Elim Sende'ydi ama sonra Yol Arkadaşım olarak değiştirdiler. :bilmim Fragmanı da çıkmış.
Nül sen hani çalışma yapacaktın? :icon_whis
Tamam ya başkasından alırım zaten videonun içeriği ne çok merak ettim? :img-hyste
Şiddet Korku? :img-hyste +7?:img-hyste
Haa doğru Elim Sende diye birşey vardı sahi.
Fulya demek ok artık unutmam (dermişim:))
Çalışma yapacam yapacam inşallah bu akşam :img-wink:
(Laptopun ablamın elinden alabilirsem :icon_whis)
Ne şiddeti yahu?İçinde benim olduğum videoda şiddet ne arasın? :hıh
Çalışma istiyorum bana ne. :hıh Yapacaksın o ka. :hıh
1 mayıs anısına da artık çalışmalar yaparsınız. :img-hyste
Gif için Meltem'e teşekkürler.Ben yaptırmadım. :hıh
http://i290.photobucket.com/albums/ll263/meltem_cnsl2/hs62gif7.gif
Sunay,gitmişsin ama hoşgeldin canım.:love05:
Ben yokken bayağı dedikodum yapılmış bakıyorum.:icon_whisAyy hakikaten ya bencede hakkınızı helal edin.Yasak diyorlar ama o zaman daha çok olay çıkacak.:img-cool2
Sünem,ben iyice tırsmaya başladım.Bugün haberlerde de hep Taksim'i gösterdi,başımıza bi iş gelmesin.Beyoğlu'da pek tekin değil,Taksim'de olay olursa oraya kaçacaklar nasılsa.Anamm iyica tırstım ben,kimliklerinizi almayı unutmayın.:img-cool2
Çalışmalar için rica ederim arkadaşlar,beğendiyseniz problem yok demektir.:icon_whis
Sünem,gifi eklediğin için sana yaptığı için Meltem'e teşekkürler.:img-in_lo
Sünem:img-blush
Şenot'dan haber yok değil mi?:hıh
tugce_lacin
29-04-08, 21:08
iii aksamlaar herkeseee:img-hi:
kimseckler var mı:icon_whis
yaaa yrnn laçn ceylanın oyununu izlemeye gidoorumm :img-in_lo umarım görüşebilrz emine abla yaa :/ çok istoorumm:icon_sorr duaa edin lütfen (:
Fulya felaket habercisi gibisin. :img-hyste Kızım sen demedin mi Bitiyatro Taksim'de diye.Zaten erken saatte gideriz.Bir şey olmaz.Kimliğimi tabi ki yanıma alacağım.Merak etme sen.
Hayır haber yok.Yarın arar herhalde.
Tuğçe ben varım bebeğim. bye
Emot sahip çık kıza.İkiniz anlaşın.Anladınız siz onu. :icon_whis İnşallah kulise dalabilirsiniz. :img-hyste
Fulya felaket habercisi gibisin. :img-hyste Kızım sen demedin mi Bitiyatro Taksim'de diye.Zaten erken saatte gideriz.Bir şey olmaz.Kimliğimi tabi ki yanıma alacağım.Merak etme sen.
Hayır haber yok.Yarın arar herhalde.
Tuğçe ben varım bebeğim. bye
Emot sahip çık kıza.İkiniz anlaşın.Anladınız siz onu. :icon_whis İnşallah kulise dalabilirsiniz. :img-hyste
Ne yapayım kızım,haberlerde biber gazı falan dediler.İyice tırstım onların yüzünden.:img-pilotAcaba yanımıza gaz maskesi falan alsak mı?:img-hyste
Tamam ben uyarımı yapayımda,sonra karakollara düşmeyelim.:img-hyste
Param olsa bende giderdim yarın.:icon_sorr
Olsa şaşardım.:hıh
tugce_lacin
29-04-08, 21:16
yaa sen kaç yaşndaydn :icon_whis abla mı diim ne diim açısından sordum :) anlaşırız bence yaa niye anlaşmayalm kii sonuçtaa en büük ortak yönümüz laçnseverz:img-in_lo vallaa uuraşmadıım kdr uuraşcam kullanmadıım kdr kullancam bu çeneyi :)
Aynı haberi ben de izledim.Bir de sakın gözlerinizi ovuşturmayın dediler. :img-hyste Tamam sen getir maskeleri yanında. :img-hyste
Adrese yanlış bakmadın değil mi?Boşu boşuna Taksim'e gitmiş olmayalım. :img-hyste
Arar kanka merak etme. :img-wink:
Tuğçe bana mı sordun canım yaşımı? :bilmim 18 yaşındayım. :img-wink:
Kullanın bütün numaralarınızı.Hadi bakalım görelim sizi. :img-hyste
tugce_lacin
29-04-08, 21:22
o zmn sinem dememde bi sakınca yoktur umarm:blink: bu arada size de kolay gelsin :) yaa müsaitsen gümüşteki resimlerini koyabilr misin
İstediğini diyebilirsin bebeğim. :img-wink:
Çok resim var ama.Hepsini mi istiyorsun? :bilmim
Alıntı
http://img519.imageshack.us/img519/9400/s1kf1.png+http://img73.imageshack.us/img73/6521/88374507xw0.png+http://img73.imageshack.us/img73/4268/44888083vd4.png+http://img528.imageshack.us/img528/1661/s4lq9.png
Aynı haberi ben de izledim.Bir de sakın gözlerinizi ovuşturmayın dediler. :img-hyste Tamam sen getir maskeleri yanında. :img-hyste
Adrese yanlış bakmadın değil mi?Boşu boşuna Taksim'e gitmiş olmayalım. :img-hyste
Arar kanka merak etme. :img-wink:
Tuğçe bana mı sordun canım yaşımı? :bilmim 18 yaşındayım. :img-wink:
Kullanın bütün numaralarınızı.Hadi bakalım görelim sizi. :img-hyste
He ben gözlerinizi ovuşturmayın kısmını kaçırmışım.:DaTamam sabah sizi almak için Eminönü'ne gitmek zorundayım,ordan kaparım üç tane.:img-hyste
Eminim,hayatım.Hatta dediğim yerede yakın büyük ihtimalle.:icon_whisBen haritaya da bakarım birazdan.:D
Bakalım görcez.:icon_whis
tugce_lacin
29-04-08, 21:30
mümkünse evet :/ fdklgjfdopgrıogrdıjgdfkmjgklfdjgdspğgısdıougsdougo ısdugdjgdoısg :)
Fulya valla ben haberi dikkatlice izledim. :img-hyste Hatta izlerken yanımda babam da vardı. :icon_whis
Kapıver sen 3 tane maske. :img-hyste 3 değil kız 4.Arkadaşımı da unutma. :img-icecr
Haritaya mı bakacaksın? :img-hyste İyice öğren şu tiyatronun yerini.
Görürsün. :img-wink:
Tuğçe o ne ya?Türkçe mi o yazdığın? :img-hyste O zaman azar azar eklerim.Hepsini birden eklemem mümkün değil. :img-wink:
tugce_lacin
29-04-08, 21:35
yaaa tek cümle olayını aşmaya çalıştım :) ama bi işe yaramamış yine tek satır yazmşm :icon_whis hangi tiyatronun yerini istiosunn
Ben dikkatlice izleyemedim,o sırada tıkınıyordum.:img-hyste
Tamam kaparım hacı,ay ben arkadaşını değil Emot'u unutttummm.:img-pilotAnam çok özür dilerim.:love05:Tamam maskeler 4 oldu,varmı arttıran?:img-hyste
Bakıcam tabi,yanımda üç genç kız 1 Mayıs'ta bilmediğim sokaklara dalamam kısıra bakmayın.:img-hyste
Tuğçe,:img-pilot:img-pilotgerçekten o ne öyle yahu?
Valla tecrübelerime bakarsak bu akşam aramazsa yarın arayacağını sanmıyorum.:icon_whisNeyse bekleyelim ve görelim.:D
Tuğçe tek satıra çözümün bu mu? :img-hyste
Bitiyatro'nun yerinden bahsediyoruz.
Emot'u mu unuttun? :img-hyste
Doğru söylüyorsun.Sen iyice araştır yerini.
Ben de tecrübelerime dayanarak söylüyorum. :img-wink:
CD'den resimleri aktarıyorum.Bayağı resim varmış yahu. :icon_whis
tugce_lacin
29-04-08, 21:46
:):) aaa bende açık adresi var onun burdan yazabilr miyim yoksa o da mı yasak:img-pilot tmm ben beklerm (:
Sitesinde adresi yazıyor zaten.
Bak 158 resim aktardım.Hepsini birden koyamam ona göre.
http://img501.imageshack.us/img501/6544/6jy8tc0fv6.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=6jy8tc0fv6.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/7509/29ch1ws9ic2.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=29ch1ws9ic2.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/6545/34oe0ae4jj6.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=34oe0ae4jj6.jpg)
http://img230.imageshack.us/img230/3175/52fragmanresimleri54urlar1.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=52fragmanresimleri54urlar1.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/5699/54kd4qj7mz5.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=54kd4qj7mz5.jpg) http://img508.imageshack.us/img508/959/52fragmanresimleri61kvfwx0.th.jpg (http://img508.imageshack.us/my.php?image=52fragmanresimleri61kvfwx0.jpg)
Tuğçe tek satıra çözümün bu mu? :img-hyste
Bitiyatro'nun yerinden bahsediyoruz.
Emot'u mu unuttun? :img-hyste
Doğru söylüyorsun.Sen iyice araştır yerini.
Ben de tecrübelerime dayanarak söylüyorum. :img-wink:
CD'den resimleri aktarıyorum.Bayağı resim varmış yahu. :icon_whis
Emot'u tam olarak unutmadım.:img-pilotYani ilk başta gelemicem dedi ya aklımda öyle kalmış ya.:icon_sorr
Tamam canım araştırırım.Büyük ihtimal tahmin ettiğim yerdedir ama olsun biz kendimizi garantiye alalım.:D
Bu sefer yanılmayı ne kadar çok istediğimi bilemessin bebişim :D
Sünem,ya bende Gümüş'ten hiç resim yok.O cd'leri kopyalasan bana getirsen olmamı kuşum?:icon_whis
fulyot ben unutulacak kızmıyım bee:img-tomat
üff babamda eylemlere izin vermiyolarki diyo.. ama şimdi inadına bir sürü eylem olur..bizdeki şansa bak ya, 1 mayısta taksimde..
sünem tamam ben kollarım tuğçeyi..:img-wink:
fulya biz senle eminönünde buluşalım o zaman haydarpaşaya birlikte geçelim..
tugce_lacin
29-04-08, 21:59
Allaah'ımm :) ağlarken şebek gbi çıkmş yirim yiriimm:img-in_lo şmdiki hali daha güzel. teşekkür ederim cnm
Arşivlik kız olmak ne zor iş ya. :img-icecr
Evet Fulya işi sağlama alalım. :img-wink:
CD'leri mi kopyalayayım?Sadece Gümüş resimlerini mi?Sende diğer resimlerde pek yok diye biliyordum.
Neeey?Şebek mi? :hıh
http://img230.imageshack.us/img230/3276/1301kc3qq9.th.png (http://img230.imageshack.us/my.php?image=1301kc3qq9.png) http://img508.imageshack.us/img508/2685/1302zu0fy7.th.png (http://img508.imageshack.us/my.php?image=1302zu0fy7.png) http://img501.imageshack.us/img501/6771/06143537eu2yn1mw7.th.png (http://img501.imageshack.us/my.php?image=06143537eu2yn1mw7.png) (Burada kime bakıyor acaba? :icon_whis )
http://img225.imageshack.us/img225/4771/07134807zs2ok4mf4.th.png (http://img225.imageshack.us/my.php?image=07134807zs2ok4mf4.png) http://img501.imageshack.us/img501/6113/16234823vs3my9au5.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=16234823vs3my9au5.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/7947/16234926rd5cx8ly3.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=16234926rd5cx8ly3.jpg)
sünem sağol resimler için, bu diziyi izlerken hiç ilgimi çekmemişti laçin..
tuğçe digital fotoğraf makinan varmı:icon_sorr
Sünem Abla eklediklerin için tşk.:good:
Arşivlik kız olmak çok zordur heralde:)
Emotttt,çok özür dilerim.:love05:Gerçekten ilk başta gelemicem dedin ya aklımda öyle kaldı.:icon_sorr
Alalım.:img-icecr
Evet olmaz mı?:icon_whisHadi be hacı seninde bi gün bağa işin düşer.Sadece Gümüş resimlerini istiyorum.
Şebekk miiii?Duymamış olayım,hatta olalım.:icon_whis
Sünem,resimler için teşekkürler.:img-in_lo
Olur Emooşş'um.Bana uyar,ben zaten Eminönü'nden sonra nasıl gideceğimi bilmiyordum.:img-hyste
tugce_lacin
29-04-08, 22:05
saol emine ablacm kendimii göcck bi kız kimiin hissettm:img-blush yaa bende istoorum o kopyalardaan :img-huh:
tugce_lacin
29-04-08, 22:08
ama şebek kötü bişe diil kiii çok tatlı dimek sevmli dimek yerm onu dimek:img-in_lo kameram var şu eski fotoğraf makinelernden var ve bi de telefon var :/ sende de mi yok
ama şebek kötü bişe diil kiii çok tatlı dimek sevmli dimek yerm onu dimek:img-in_lo kameram var şu eski fotoğraf makinelernden var ve bi de telefon var :/ sende de mi yok
canım fotoğraf makinası işi son anda yattı malesef:img-cray:
benimde telefonum var ama kalitesi çok iyi değil..
sen kameranı getir o zaman:img-wink:
Emot bana izlemek nasip olmadı. :icon_whis
Birinden bul makine.Vallahi ağzını burnunu dağıtırım. :hıh Babanın telefonunu al ya da.
İrem gerçekten zor. :kahve
Tamam Fulya getiririm. :img-wink: Gerçi resimleri buraya koyacağım.
Of upload sitesi çok yavaş. :hıh
http://img225.imageshack.us/img225/4933/21143858pj0dk0ze1.th.png (http://img225.imageshack.us/my.php?image=21143858pj0dk0ze1.png) http://img501.imageshack.us/img501/396/031341446jroa4al1.th.png (http://img501.imageshack.us/my.php?image=031341446jroa4al1.png) http://img501.imageshack.us/img501/9862/031341500bkhd5bw2.th.png (http://img501.imageshack.us/my.php?image=031341500bkhd5bw2.png)
http://img225.imageshack.us/img225/2162/031342177gwxb0cq9.th.png (http://img225.imageshack.us/my.php?image=031342177gwxb0cq9.png) http://img501.imageshack.us/img501/8418/88337820xm5bf0.th.png (http://img501.imageshack.us/my.php?image=88337820xm5bf0.png) http://img501.imageshack.us/img501/9421/96925673ni6vr4.th.png (http://img501.imageshack.us/my.php?image=96925673ni6vr4.png)
http://img501.imageshack.us/img501/8186/102038554uimd3ab4.th.png (http://img501.imageshack.us/my.php?image=102038554uimd3ab4.png) http://img501.imageshack.us/img501/994/102053266tilf8xm2.th.png (http://img501.imageshack.us/my.php?image=102053266tilf8xm2.png) http://img225.imageshack.us/img225/1088/09052007101712ae8ly3.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=09052007101712ae8ly3.jpg)
http://img501.imageshack.us/img501/5415/09052007101827zf9od5.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=09052007101827zf9od5.jpg) http://img225.imageshack.us/img225/241/09052007104946gp4rp4.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=09052007104946gp4rp4.jpg) http://img396.imageshack.us/img396/7053/bscap0299tx7kt7.th.jpg (http://img396.imageshack.us/my.php?image=bscap0299tx7kt7.jpg)
http://img225.imageshack.us/img225/7408/bscap0300eg0db3.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=bscap0300eg0db3.jpg) http://img225.imageshack.us/img225/4827/c1pdog4ae7.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=c1pdog4ae7.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/1041/dsc019041jtgn9vr3.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=dsc019041jtgn9vr3.jpg)
Sunem ben hic gormediydim Gumusdeki fotolarini cok sagol ekledigin icin hemen araklama isine basladim :img-icecr
http://img219.imageshack.us/img219/2940/redlaco1aq1.jpg (http://imageshack.us) http://img501.imageshack.us/img501/5750/redlaco2hy1.jpg (http://imageshack.us) http://img219.imageshack.us/img219/756/redlaco3ve1.jpg (http://imageshack.us)
http://img501.imageshack.us/img501/2336/redlaco4tn4.jpg (http://imageshack.us)
Arakla Nül. :img-icecr Çalışmalar için teşekkürler. :love05:
http://img225.imageshack.us/img225/2549/dsc019104khsb5ca5.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=dsc019104khsb5ca5.jpg) http://img229.imageshack.us/img229/3849/dsc019190ypiv5js2.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=dsc019190ypiv5js2.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/3505/dsc019156rrld4re3.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=dsc019156rrld4re3.jpg)
http://img229.imageshack.us/img229/6738/glpt4sm8.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=glpt4sm8.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/2659/glsn2um8qy1.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=glsn2um8qy1.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/5175/glsn3uq5dm7.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=glsn3uq5dm7.jpg)
http://img501.imageshack.us/img501/3917/glsnrl1kd7.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=glsnrl1kd7.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/4533/gmsb350111rnrn6tc4.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=gmsb350111rnrn6tc4.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/6595/gmsb351030vwen0yp3.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=gmsb351030vwen0yp3.jpg)
http://img501.imageshack.us/img501/1681/gulsumlevent1rp4mc6.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=gulsumlevent1rp4mc6.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/4814/gulsumlevent2zv4ha9.th.jpg http://img501.imageshack.us/img501/4282/gulsumlevent4pn9fu1.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=gulsumlevent4pn9fu1.jpg) (Bu kare çok hoş :img-blush )
Gelinlikli bölümü bulabilir misiniz acaba?Fulya,Emot siz bu işleri bilirsiniz.Gelinlikli yalnız bu resmi var.Tek yakından olanı yok. :icon_sorr
http://img113.imageshack.us/img113/3570/gumus3bolumxvid2hat7jh9.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=gumus3bolumxvid2hat7jh9.jpg) http://img113.imageshack.us/img113/6631/gumus5226htdj6gd3.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=gumus5226htdj6gd3.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/2107/gvel25utas7cp4.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=gvel25utas7cp4.jpg)
http://img501.imageshack.us/img501/2663/gvel112edpp8fz2.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=gvel112edpp8fz2.jpg) http://img113.imageshack.us/img113/7193/h0nhfq9nl8.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=h0nhfq9nl8.jpg) http://img113.imageshack.us/img113/7089/hh1rgtu3ik0.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=hh1rgtu3ik0.jpg)
Sünem,resimler için teşekkürler.:img-in_loValla ben Laço'yu Gümüş'te tanıdım,onun için orada ki halleri benim çok hoşuma gidiyor.:img-in_lo
Valla ben Laço'yu izlemek için Gümüş'ün bölümlerini aramıştım ama bulamamıştım.:icon_sorr
Ben hiç izlemediğim için bir şey diyemeyeceğim. :bilmim
Yazın bakmıştım hangi bölümde giydiğine.36. bölüm diye hatırlıyorum ama atıyor da olabilirim. :img-hyste Kanal D'nin sitesinde yazıyordur.Bir bakıversen hacım. :img-blush
http://img113.imageshack.us/img113/4550/jenerik109vjoy1le9.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=jenerik109vjoy1le9.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/23/kanaldjanuary04201829xtqa7.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=kanaldjanuary04201829xtqa7.jpg) http://img127.imageshack.us/img127/4306/normalgumus523nt9wj7.th.jpg (http://img127.imageshack.us/my.php?image=normalgumus523nt9wj7.jpg)
Tamam hacım en kısa zamanda araştırırım.
Valla aslında oynadığı karakter ne bileyim böyle biraz ezik bi karakterdi ama Laço o ka güzel oynuyordu ki,o karekteri bile sevdim.
Emot
Perşembe günü napıyoruz,buluşuyor muyuz?Yoksa zaten Haydarpaşa'da bulur muyuz birbirimizi?
Fulya tarzım değil bu yapım. :icon_whis Hiç merak edip bakmadım.Dizide kimlerin oynadığını bile bilmiyordum o derece yani. :img-hyste
Rabia'cığımın(Rabish) çektiği resimlere sıra geldi. :love05:
http://img501.imageshack.us/img501/8380/msoft101ej0.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=msoft101ej0.jpg) http://img229.imageshack.us/img229/8000/msoft102jr2.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=msoft102jr2.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/1896/msoft121js3.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=msoft121js3.jpg)
http://img229.imageshack.us/img229/546/msoft122uv4.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=msoft122uv4.jpg) http://img127.imageshack.us/img127/3246/msoft131he1.th.jpg (http://img127.imageshack.us/my.php?image=msoft131he1.jpg) http://img127.imageshack.us/img127/7310/msoft132mb0.th.jpg (http://img127.imageshack.us/my.php?image=msoft132mb0.jpg)
sünem sağol resimler için..
nül ellerine sağlık canım..
çok moralim bozuldu şu makina işine yaa..
fulya..
bilmemki aslında ben karşıya sık geçiyorum ama hiç haydar paşada inmedim..eminönü-kadıköy yapıyorum direk.. benim için farketmez,sen nasıl istersen öyle yapalım.. ben bi arkadaşıma sorayım ama haydarpaşaya giden vapuru..
Emot halledersiniz bir şekilde.Babanın telefonunu neden almıyorsun?
http://img501.imageshack.us/img501/2711/msoft142ra1.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=msoft142ra1.jpg) http://img229.imageshack.us/img229/5481/msoft152ok8.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=msoft152ok8.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/548/msoft161gm7.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=msoft161gm7.jpg)
http://img501.imageshack.us/img501/7960/msoft162yl3.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=msoft162yl3.jpg) http://img229.imageshack.us/img229/7754/msoft171eu6.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=msoft171eu6.jpg) http://img127.imageshack.us/img127/1007/msoft172qf1.th.jpg (http://img127.imageshack.us/my.php?image=msoft172qf1.jpg)
Tuğçe gittin mi sirseri? :hıh İnsan haber verir.Yine bayağı resim ekledim.
http://img238.imageshack.us/img238/1328/msoft181cu4.th.jpg (http://img238.imageshack.us/my.php?image=msoft181cu4.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/9650/msoft182xk9.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=msoft182xk9.jpg) http://img238.imageshack.us/img238/8805/msoft191sx1.th.jpg (http://img238.imageshack.us/my.php?image=msoft191sx1.jpg)
http://img501.imageshack.us/img501/8076/msoft192xp5.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=msoft192xp5.jpg) http://img238.imageshack.us/img238/4221/msoft1101cc6.th.jpg (http://img238.imageshack.us/my.php?image=msoft1101cc6.jpg) http://img127.imageshack.us/img127/6333/msoft1102vm4.th.jpg (http://img127.imageshack.us/my.php?image=msoft1102vm4.jpg)
bu resimler içinde sağol..
onunkide ahım şahım değilki, değiştirdi telini,şimdikinin mp'si çok yüksek değil..
ben aydana falan sorarım gelinklikli bölümü..
ceren banlanmış ya, 1 aylığına.. ne ayak.. zaten yakında beni banlarlar diyodu..
Artık çalışma yaparsın. :icon_whis :img-hyste
Arkadaşlarının hiçbirinde mi yok kamera? :icon_sorr
Aydan kesin bilir. :img-wink:
Neeeey?1 aylığına mı?Ne yapmış ki?
http://img501.imageshack.us/img501/6092/msoft1111zm4.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=msoft1111zm4.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/1881/msoft1112sc7.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=msoft1112sc7.jpg) http://img127.imageshack.us/img127/8781/msoft1122cf5.th.jpg (http://img127.imageshack.us/my.php?image=msoft1122cf5.jpg)
http://img501.imageshack.us/img501/6062/msoft1123ii6.th.jpg (http://img501.imageshack.us/my.php?image=msoft1123ii6.jpg) http://img501.imageshack.us/img501/4184/msoft1132zw9.th.jpg http://img127.imageshack.us/img127/451/msoft1133ji3.th.jpg (http://img127.imageshack.us/my.php?image=msoft1133ji3.jpg) (Moda kokonası :img-hyste )
birinin ablası aldı, tekirdağa okuluna giderken diğerininkide onda değilmiş aksi gibi herkes birine vermiş..
balkondaki sahnelerden yaparım.. artık benim telefona kaldım yine..:img-cray::img-cray:
gerçi tuğçenin kamerası varmış onlada çekeriz bişeyler artık..
bende bilmiyorum nedenini..üstelik 1 kişi değil grup halinde..tartışmamı ne olmuş.. gamzede banlanmış..
Of şansa bak ya. :icon_sorr Neyse elimizdekilerle idare edeceğiz artık.
Diğer sahnelerden de yap sirseri. :icon_whis
Gamze de mi?Başka kim banlanmış?
http://img509.imageshack.us/img509/2529/msoft1142lv9.th.jpg (http://img509.imageshack.us/my.php?image=msoft1142lv9.jpg) http://img509.imageshack.us/img509/5651/msoft1143mb2.th.jpg (http://img509.imageshack.us/my.php?image=msoft1143mb2.jpg) http://img509.imageshack.us/img509/136/msoft1152su5.th.jpg (http://img509.imageshack.us/my.php?image=msoft1152su5.jpg)
tugce_lacin
29-04-08, 23:22
yok yok burdayım tahre bakıodum perş. sınavm var yrn akşam çalışamııcaama göre şmdiden hazırlanıorum:/ valla ben kamrea telefon ne varsa toplıcam :) yeter ki girebilelim
Tabi Tuğçe önemli olan kulise girebilmek.Dua ediyorum sizin için.En az sizin kadar heyecanlıyım inan. :img-in_lo
http://img84.imageshack.us/img84/9838/msoft1153nt4.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=msoft1153nt4.jpg) http://img91.imageshack.us/img91/2162/msoft1162nm7.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1162nm7.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/6396/msoft1172ec8.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1172ec8.jpg)
http://img210.imageshack.us/img210/6796/msoft1173bl7.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1173bl7.jpg) http://img91.imageshack.us/img91/2691/msoft1182dh7.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1182dh7.jpg) http://img91.imageshack.us/img91/4898/msoft1183it6.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1183it6.jpg)
http://img210.imageshack.us/img210/2060/msoft1192ye1.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1192ye1.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/3889/msoft1193pw3.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1193pw3.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/8156/msoft1202im1.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1202im1.jpg)
http://img206.imageshack.us/img206/4553/msoft1203ue5.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1203ue5.jpg) http://img138.imageshack.us/img138/9039/msoft1212kc7.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=msoft1212kc7.jpg) http://img138.imageshack.us/img138/8028/msoft1213xr9.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=msoft1213xr9.jpg)
http://img138.imageshack.us/img138/2927/msoft1222sh8.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=msoft1222sh8.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/8017/msoft1223rd7.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1223rd7.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/5395/msoft1232mb3.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1232mb3.jpg)
http://img210.imageshack.us/img210/6894/msoft1233sl5.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1233sl5.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/1300/msoft1242za0.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1242za0.jpg) http://img91.imageshack.us/img91/5259/msoft1243to8.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1243to8.jpg)
http://img206.imageshack.us/img206/7573/msoft1251wz6.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1251wz6.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/9539/msoft1252dw5.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1252dw5.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/5003/msoft1261qx3.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1261qx3.jpg)
http://img210.imageshack.us/img210/8370/msoft1262xt4.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1262xt4.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/2693/msoft1271gh7.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1271gh7.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/4779/msoft1272vm4.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1272vm4.jpg)
http://img91.imageshack.us/img91/5783/msoft1281ev0.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1281ev0.jpg) http://img91.imageshack.us/img91/1562/msoft1282al2.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1282al2.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/5194/msoft1291le6.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1291le6.jpg)
http://img91.imageshack.us/img91/8430/msoft1292pj5.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1292pj5.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/6641/msoft1301lx1.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1301lx1.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/2434/msoft1302xd5.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1302xd5.jpg)
http://img91.imageshack.us/img91/8619/msoft1311bi9.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1311bi9.jpg) http://img91.imageshack.us/img91/3043/msoft1312ux0.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1312ux0.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/9350/msoft1321ot3.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1321ot3.jpg)
http://img210.imageshack.us/img210/3882/msoft1322sx3.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1322sx3.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/8490/msoft1331yo4.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1331yo4.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/4224/msoft1332eb6.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1332eb6.jpg)
off sünem döktürmüşsün kız..
iyi bari tuğçe teçhizatlı (doğru yazdım inş) gelicek..
sünem resimleri ekle ben bi ara toptan alıcam hepsini gümüştekilerden hiç çalışma yapmamışım zaten..
Tuğçe istedi diye ekliyorum.Değerini bilsin. :icon_whis
Doğru yazdın bebeğim. :img-hyste
Hepsini ekleyeceğim zaten.İnat ettim. :)
http://img206.imageshack.us/img206/9946/msoft1341gu2.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1341gu2.jpg)http://img210.imageshack.us/img210/9348/msoft1342sg0.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1342sg0.jpg) http://img91.imageshack.us/img91/3163/msoft1351er7.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1351er7.jpg)
http://img91.imageshack.us/img91/4771/msoft1352mu7.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=msoft1352mu7.jpg) http://img210.imageshack.us/img210/1969/msoft1361si3.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=msoft1361si3.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/1679/msoft1362hr0.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1362hr0.jpg)
evet yani değerini bilsin,ayy ben nasıl tanıcam bu kızı..
artık görevli koltuk numarasını söylerim hangi koltuk diye o gösteriverir..
sünem bugün içinde gelirse siteye, numaramı ver sen bari..
fıstık yeşili çok yakışmış,saçlar falan çok güzel..
Ama çalışma yaparsan üzerine Gümüş yazma. :icon_whis Sadece Laçin Ceylan yaz. :img-blush
Koltuk numarasından tanırsın artık. :) Ya da kırmızı karanfil takın yakanıza. :img-hyste Tamam görürsem numaranı veririm.
Bence de yakışmış yeşil. :img-wink:
http://img138.imageshack.us/img138/2585/msoft1371lj9.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=msoft1371lj9.jpg) http://img143.imageshack.us/img143/6982/msoft1372ba4.th.jpg (http://img143.imageshack.us/my.php?image=msoft1372ba4.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/8784/msoft1381cq0.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1381cq0.jpg)
http://img138.imageshack.us/img138/8712/msoft1391qi0.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=msoft1391qi0.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/394/msoft1392ph1.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1392ph1.jpg) http://img138.imageshack.us/img138/8561/msoft1401re4.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=msoft1401re4.jpg)
http://img138.imageshack.us/img138/2915/msoft1402qd2.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=msoft1402qd2.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/7295/msoft1411hy2.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1411hy2.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/6854/msoft1412hh5.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1412hh5.jpg)
http://img206.imageshack.us/img206/2378/msoft1421qg1.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1421qg1.jpg) http://img84.imageshack.us/img84/200/msoft1422mi8.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=msoft1422mi8.jpg) http://img84.imageshack.us/img84/1311/msoft1431yq9.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=msoft1431yq9.jpg)
ne gümüşü canım,yazmam tabi..
daha laçinin ordaki adını bile bilmiyorum..
aaa bak mor gömlekliden yapmıştım ama çok amatördüm o zamanlar..
bak o mavili sarı kadın, kocasının svgilisiydi,çocuğu vardı ondan,sonra kadın hastalandı çocuğa loco baktı:img-hyste sonra kocasıyla ayrıldığı halde vermedi çocuğu babasına..
Gülsün adı. :img-icecr
Mor değil kız pembe o hırka. :img-hyste
Rabia anlatmıştı resimleri eklerken.Harbiden çok safmış yani. :img-hyste
http://img206.imageshack.us/img206/6923/msoft1432uo8.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1432uo8.jpg) http://img212.imageshack.us/img212/382/msoft1441oy7.th.jpg (http://img212.imageshack.us/my.php?image=msoft1441oy7.jpg) http://img212.imageshack.us/img212/1686/msoft1442ey3.th.jpg (http://img212.imageshack.us/my.php?image=msoft1442ey3.jpg)
http://img212.imageshack.us/img212/9215/msoft145nh2.th.jpg (http://img212.imageshack.us/my.php?image=msoft145nh2.jpg) http://img206.imageshack.us/img206/4408/msoft1451he5.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=msoft1451he5.jpg) http://img84.imageshack.us/img84/8596/msoft1461aj7.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=msoft1461aj7.jpg)
Düzenleme: Hırka yazacağıma kırka yazmışım.Koptum :img-hyste
http://img84.imageshack.us/img84/5482/msoft1462qr1.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=msoft1462qr1.jpg) http://img514.imageshack.us/img514/5596/msoft1471no1.th.jpg (http://img514.imageshack.us/my.php?image=msoft1471no1.jpg) http://img84.imageshack.us/img84/295/msoft1472yf5.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=msoft1472yf5.jpg)
http://img84.imageshack.us/img84/8969/msoft1481ch6.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=msoft1481ch6.jpg) http://img84.imageshack.us/img84/5066/msoft1482up0.th.jpg (http://img84.imageshack.us/my.php?image=msoft1482up0.jpg) http://img514.imageshack.us/img514/5392/msoft149ci0.th.jpg (http://img514.imageshack.us/my.php?image=msoft149ci0.jpg)
Ezgi aradı demin.Yarın trene binmeden