PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kanbolat Görkem Aslan

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6

rbd88
19-05-08, 16:16
Görkemi Mahir rolüyle izlemeyenler için videolardan izlemelerini tavsiye ederim:img-wink:

bence Ali&Asinin yakışmasından çok Görkem&Tuba çok hoş duruyolar yan yana ikisini başka bi dizide birlikte görmek çok isterim...

pamuk_melek
19-05-08, 16:45
Mahir Çayan'ın bi sevgilisi vardı ama onn ismi defne değildi:img-wink: üstelik defne tuba kadar güzelmiki :P
asi&demir olacak snnda :love05:
Ali rolünü pk sefmiorum :img-wink:
Görkem aşırı yakışıklı deil ama ttlı :img-wink:
sahram klibin çok gsl :img-in_lo:img-in_lo

_menekşe_
19-05-08, 16:47
Yorumlar icin cok tsk ederim saolun.. :)

Buarada izlemeyenler hemen nickimin üzerine tiklayip "saHra_ kullanicisinin web sitesi" yerine tiklayip klibi izleyebilirler.. iyi seyirler..

Buarada _menekse_ `cim araniza alin benide ne demek sen zaten aramizdasin hala farketmemis olman cok ayip :)
Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.. ee herkez gün gectikce farki ve kaliteyi görüyor tabi.. :)

Hekimoglu böyle calismalarda tanidigim en iyi isimdir ayrica.. yani gördügünüz gibi herkezi sasirtmayi nasilda basardi. Walla böyle özel calismalarda bekleriz Ali Bey.. olmaz mi? buarada resim ekleyen arkadaslarinda ellerine saglik.. Hs`yi cok slk takip etmiyorum ama Mahir karakterini gördügümü hatirliyorum. Ay kahve rengi sacta yakisiyomus be.. :)

teşekkürler sahra'cım

adım burcu:img-in_lo

arkadaşlar görkem şimdi asi'de oynuyor

hatırla sevgilide kaç bölüm oynadı bir bilgisi olan var mı...

izlemek istiyorum..malum site açılınca:img-icecr

pamuk_melek
19-05-08, 16:48
teşekkürler sahra'cım

adım burcu:img-in_lo

arkadaşlar görkem şimdi asi'de oynuyor

hatırla sevgilide kaç bölüm oynadı bir bilgisi olan var mı...

izlemek istiyorum..malum site açılınca:img-icecr

3 YA DA 4 OLMASI GEREKİO JNM BEN DE MAHİR İ ÇOK SEFMİŞTİM :img-in_lo:img-in_lo

rozalinda53
19-05-08, 16:57
sahra_ klibini izledim süper ya çok hoş olmuş eee görkem gibi yakışıklı bi oyuncu olursa klip kötü olamaz heralde ellerine sağlık.

görkemin avartar çalışmalarını yaparsanız sevinirim

_menekşe_
19-05-08, 16:59
3 YA DA 4 OLMASI GEREKİO JNM BEN DE MAHİR İ ÇOK SEFMİŞTİM :img-in_lo:img-in_lo
şey bi de kaçıncı bölümlerde oynadı..çok merak ettim de
sahra_ klibini izledim süper ya çok hoş olmuş eee görkem gibi yakışıklı bi oyuncu olursa klip kötü olamaz heralde ellerine sağlık.

görkemin avartar çalışmalarını yaparsanız sevinirim

cnm geri sayfalarda var:img-blush

cumaya az kaldı....demire çok sinirliyim çokk:img-pirat

umarım ali karşılığını verir:img-tomat

noisynoisy
19-05-08, 17:16
şey bi de kaçıncı bölümlerde oynadı..çok merak ettim de

cnm geri sayfalarda var:img-blush

cumaya az kaldı....demire çok sinirliyim çokk:img-pirat

umarım ali karşılığını verir:img-tomat

34. bölüm de ilk göründüğü sahne, 35. bölüm de tek bir cümle,49. bölüm de asıl giriş, 57 de de diziye veda etti yanlış hatırlamıyorsam. daha önce yazılmıştı bunlar. istersen bir de geçmiş yazıları oku:img-wink:

saHra_
19-05-08, 17:26
Formumuzda kactane photoshop ustasi var ama bakin biri beni duyuyormu.. Belize Yurt-Lady`m ve Funda.. size söylüyorum bi kulak verin bana :img-hyste

Neyse ustalarimizin calisma yapacagi yok ben acemi halime sivadim kollarimi bir calisma yaptim.. begenirsiniz insallah..

http://img205.imageshack.us/img205/6760/grkemtubadg0.jpg

ayşenurr
19-05-08, 17:58
MarilynMonroe ,sinem,hekimoglu64,aysem,jojoo,rbd88,belize,sahra tüm
paylaşımlarınız için teşekkürler,hepsi çok güzel olmuş.ellerinize,emeğinize
sağlık.:img-wink:
Sahra klibi izleyebildim.çok güzel olmuş,emeğine sağlık:img-wink:
videoyu izledim,Tuba ile Görkem birbirlerine çok yakışıyorlar.Tuba çok güzel
Görkem yakışıklı vede karizmatik uyumlu çift olmuşlar:good:

modest2000
19-05-08, 18:08
merhaba arkadaşlar, bu sayfayı yeni gördüm ve gözüm gönlüm açıldı doğrusu:happy0064ne kadar güzel çalışmalar hazırlamışsınız, elinize sağlık:img-wink:

modest2000
19-05-08, 18:13
bu arada görkem asi dizisinde lütfen arasıra spor giyinsin ve siyah-gri ağırlıklı kostümlerden kaçınsın.ata binme sahnesindeki kostümü yakışmıştı mesela.:img-wink: o kadar fransa'da kalmış ali karakteri.buna uygun ve daha zevkli giyinsin:img-wink:

funda2
19-05-08, 18:15
http://img129.imageshack.us/img129/1266/kanbolatgorkemaslanqx3.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=kanbolatgorkemaslanqx3.jpg)

hekimoglu64
19-05-08, 18:15
güzel yorumlariniz icin cok tskler
arkadaslar sahracim calsiman cok güzel

http://i32.tinypic.com/2yvkz6a.jpg

belize22
19-05-08, 18:31
Öncelikle herkesin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramanı Kutlarım!
Biz gençler Atamızın izini sürmeye devam edeceğiz..

Bakıyorum başlığımız şenlenmiş, yeni arkadaşlar gelmiş, yepyeni çalışmalar yapılmış, birbirinden güzel yorumlar yapılmış. Hepinizin ellerine sağlık.:img-wink:

Sahracım, klibini izledim.Yine herzaman ki gibi çok güzel bir klip. Özellikle Asi'nin atıyla geçmesi ve Ali'nin o güzel gözleriyle ona bakması görülmeye değerdi.:img-in_lo Emeğine sağlık. Hep böyle devam et. Ayrıca benim çalışma yapmama gerek yok sen zaten en güzelini yapmışsın..:love05:

Rbd88'cim, HS resimleri için çok teşekkürler. Ellerine sağlık.:img-wink: Zamanım olsa bende HS'de oynadığı bölümlerden resimler çekmek istiyorum. HS'de oynadığı bölümlerden de resimlerimiz olması gerek, arşiv yapmış oluruz.:D

MarylinMonroe, funda2, hekimoglu64, aysem_, jojoo, ayşenurr
Bütün çalışmalar için çok teşekkürler. Hepinizin ellerine ve kollarına sağlık.:img-wink:

rozalinda53
19-05-08, 18:40
adam yürüyen karizma ya kendinden çok emin bir hali var öylede olsun yani

çok etkilendim farklı bir aurası var kimseye benzemiyor yani

aside yer alır sürekli bizde görürüz eksik kalmayız diye düşünüyorum

funda2
19-05-08, 19:28
http://img91.imageshack.us/img91/3814/kanbolatgorkemaslan1yr7.jpg

saHra_
19-05-08, 19:58
Arkadaslar dizinin gidsiatina göre tahminlerde bulunup konusuyosunuz tekrar bir uyari almak istemeyiz degil mi? :)

Funda`cim calisman harika olmus.. cok bekledim Funda`cim bir calisma yapsin diye ama degdi walla.. Senden ricam daha cok Kanbolat Görkem calismasi yapman. Ellerine sagLik cnm iyiki burdasin ya :)

noisynoisy
19-05-08, 20:00
arkadaşlar daha önce moderatör arkadaşlarımızın sayfamızda yaptığı uyarı dikkatinizi çekmemiş olabilir. bu sayfa oyuncu sayfası olduğundan asi ile ilgili yorum ve dileklerimizi yazmamız yasak. lütfen bunlara dikkat edelim yoksa sayfamız kapanabilir. bunu hiçbirinizin istediğini sanmam;)
yorumlarımıza biraz daha dikkat edersek hepimizin için daha huzurlu ve güzel sayfalarla ilerler bu forum.
sevgiler...

Yurt-Lady
19-05-08, 20:01
Merhaba arkadaslar..

Baslik baya ilerlemis..
Fundacim ve Sahram ozel calismalariniza bittim ellerinize saglik :img-wink:

belize22
19-05-08, 20:49
Benden küçük bir çalışma..:img-in_lo

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Ozel%20Calismalar/kgorkem1.jpg

funda2
19-05-08, 20:58
Arkadaslar dizinin gidsiatina göre tahminlerde bulunup konusuyosunuz tekrar bir uyari almak istemeyiz degil mi? :)

Funda`cim calisman harika olmus.. cok bekledim Funda`cim bir calisma yapsin diye ama degdi walla.. Senden ricam daha cok Kanbolat Görkem calismasi yapman. Ellerine sagLik cnm iyiki burdasin ya :)

Canim benim cok tesekkur ederim. Bir degil iki calisma yaptim. Keske daha cok resmi olsa, dizi disindan tabiki...Bende aranizda olmaktan cok mutluyum...

funda2
19-05-08, 21:01
Yurt Lady ve Asia cok tesekkur ederim yorumlariniz icin...

belize22 calisman cok guzel olmus ellerine saglik. Cok guzel guluyor, helede gozleri kara kara....:img-in_lo

deryadil
19-05-08, 21:03
Canim benim cok tesekkur ederim. Bir degil iki calisma yaptim. Keske daha cok resmi olsa, dizi disindan tabiki...Bende aranizda olmaktan cok mutluyum...

Fundacım ben de çok beğendim çalışmanı. Yeni filmi yayınlanınca sanırım daha çok resmi olacak. Ah biraz daha ünlense de bizim de elimizde daha çok fotoğrafı olsa. Resmini mi yapsak diyorum:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Sahracım senin de videon bir harikaydı. Kanbolat gerçekten çok iyi oyuncu. Tiyatro kökenli olduğu hemen belli oluyor. Değişik rollere çok iyi bölünüyor. Umarım zamanla daha da iyi olacak.:happy0064

rbd88
19-05-08, 21:06
bütün çalışmalar çok güzel olmuş arkadaşlar ekleyenlerin ellerine sağlık:happy0064

ben klibi bi türlü izleyemedim ama bi ara zaman bulup izlicem çok merak ediorum anlatılanlara göre süper bişey olmuş içinde hem Görkem var hemde diğer kliplerine bakarsam saHra_ arkadaşımın bununda süper olması normal tabii:img-wink:

belize22cim bende aslında bi çok HSden foto var bi arkadaşım saolsun çekiodu ama haftasonu dışında çok zaman bulamıorum ekliyim yinede sen çekersen çok iyi olur onları çünkü üşenmeden her kareyi çekiosun bendekiler o kadar fazla değil:icon_whis

rbd88
19-05-08, 21:09
Fundacım ben de çok beğendim çalışmanı. Yeni filmi yayınlanınca sanırım daha çok resmi olacak. Ah biraz daha ünlense de bizim de elimizde daha çok fotoğrafı olsa. Resmini mi yapsak diyorum:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Sahracım senin de videon bir harikaydı. Kanbolat gerçekten çok iyi oyuncu. Tiyatro kökenli olduğu hemen belli oluyor. Değişik rollere çok iyi bölünüyor. Umarım zamanla daha da iyi olacak.:happy0064

keşke elimizde onun hakkında daha çok bilgi olsa ve daha çok resim tabii artık peşine düşüp ben çekicem İstanbula tam anlamıyla bi gelsin:img-hyste

Görkem gerçekten çok iyi bi oyuncu ve duyduğuma göre zaten Hacettepede okuduğu sırada kendi bölümünün en iyilerindenmiş:img-wink:

ayşenurr
19-05-08, 21:17
http://img161.imageshack.us/img161/7056/collage480dh7.jpg

belize cnm çalışman çok güzel olmuş.emeğine sağlık:img-wink:
funda çalışmaların güzel olmuş.emeğine sağlık.:img-wink:

asia
19-05-08, 21:26
sahracım dün gece daha doğrusu bu sabah diyeyim, klibi izledim. valla klibe takılmaktan yorumlarımı yazamadım, kusuruma bakma:img-blush
çok güzel olmuş. şarkı seçimi asiacım-ablacımdan ,görüntüler senden, görüntü verme işi görkemden olunca sentez muhteşem:img-wink: edit çok iyi olmuş bunu da belirtmeden geçmeyeyim.

bu arada yeni eklenen çalışmalar için de teşekkürü bir borç bilirim. herkesin ellerine sağlık.

asiacın ablacın.. çok çok teşekkürler eder sevgili noisynoisyim...:img-in_lo

Sahra bu işin kompetanı canım...
p ne maharettir...
izleyen arkadaşlar... bilmesek, ikisinin arasında bir şey var sanacağız diyorlar...
öyle duygulu bakmışlar ki bravo...
tek kelimeyle hemde..

fundacım... rica ederim.. çok güzeldi..:good:

rbd88
19-05-08, 21:36
Doktor zaten bana yürüyüş tavsiye etti ama antakyaya kadden yürüyemiycem fotoğrafını çekmek için:img-hyste:img-hysteYoksa netsem çocukken antakya'yı çok sevmiştim, geçmiştik içinden. Hemi de yeni evlilere hediye neyim götürürdüm. Belkim Görkem bana ata binmeyi öğretir:img-hyste:img-hyste Ben bu konuyu bi düşüneyim. :img-in_lo
edit:amaniin asia sayfayı görünütülüyomuş ben kaçıyım:icon_whis

biz buraya geri dönmesini bekleyelim İstanbula geldiğinde bol bol yürürüz peşinden o nereye biz oraya:img-wink:
o zaman bi sürü yeni resim olmuş olur elimizde:img-in_lo

bi arkadaş Görkemin grup sayfasın da Beyaz Şova katılsın falan demiş ay ne güzel olurdu dimi bizde forum olarak izlemeye giderdik:img-wink:

Yurt-Lady
19-05-08, 21:40
Selincim calismana bittim ellerine saglikk

Aysenurr seninkide super olmuss ellerine saglik :img-wink:

ayşenurr
19-05-08, 21:51
Selincim calismana bittim ellerine saglikk

Aysenurr seninkide super olmuss ellerine saglik :img-wink:

beğenmene sevindim.güzel yorumun içim sağol cnm:img-wink:

funda2
19-05-08, 22:02
Kizlar, valla hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim.Gercekten cok zarif ve cok sicaksiniz. Iyiki Sahra´cim sayesinde sizleri tanidim, iyiki aranizdayim. Cok guzel burasi. Hep birlikte daha ne calismalar yapacagiz, neler neler...

Not: Yeni filmi ne zaman vizyona giriyormus, ve filmin ismini bilen varmi acaba?

rbd88
19-05-08, 22:07
Kizlar, valla hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim.Gercekten cok zarif ve cok sicaksiniz. Iyiki Sahra´cim sayesinde sizleri tanidim, iyiki aranizdayim. Cok guzel burasi. Hep birlikte daha ne calismalar yapacagiz, neler neler...

Not: Yeni filmi ne zaman vizyona giriyormus, ve filmin ismini bilen varmi acaba?

Yeni filminin adı "Hayatın Tuzu":img-wink:
ama yanlış anımsamıosam önümüzdeki sene yani 2009 Mart ayında gösterime girecekmiş:img-cray:

funda2
19-05-08, 22:14
Yeni filminin adı "Hayatın Tuzu":img-wink:
ama yanlış anımsamıosam önümüzdeki sene yani 2009 Mart ayında gösterime girecekmiş:img-cray:

Demeyin yahu...Nasil bekliyecegiz?:img-cray:

rbd88
19-05-08, 22:17
"Hayatın Tuzu"
22 Nisan 2008 Salı 17:16
Hem sıradan ama bir o kadar sıradışı hayatlar. Gizemin peşinde koşan insanlar...
Yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu’nun yaptığı, senaryosu Ender Özkahraman’a ait "Hayatın Tuzu" filminin çekimleri Bitlis’te devam ediyor.

Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla hayata geçen filme; Bitlis Valiliği, Bitlis Belediyesi ve yöre halkı da katkı sağlıyor.

Filmin çekimlerinin Nisan ayı sonunda tamamlanması ve 2009’un Mart ayında vizyona girmesi planlanıyor.

BİR ANNENİN HİKAYESİ

Başlıca rollerini Levent Ülgen, Güzin Çorağan, Görkem Kanbolat, Şener Kökkaya, Erol Demiröz, Bülent Düzgünoğlu, Asiye Dinçsoy, Nihal Yalçın, Müfit Aytekin ve Nedim Salman’ın paylaştığı film; bir anne, dört çocuğu ve onları çevreleyen yaşamı konu alıyor. Bitlis şehri ise her haliyle bu hikâyede önemli bir rol oynuyor.

HAYATIN TA KENDİSİ

Medine (Güzin Çorağan), altmışlı yaşlarına merdiven dayamış dul bir kadındır. Artık birer yetişkin olan çocukları ise hala annelerinden kopamamıştır. Kırklı yaşlarındaki Şehsuvar (Levent Ülgen) Bitlis’in tarihi camilerinden birinde imam olarak çalışmaktadır. Ortanca oğlu Sırrı (Bülent Düzgünoğlu) tütün fabrikasında, meşhur Bitlis sigarasının üretildiği bölümde çalışmakta ve mutsuz olduğu bu hayattan kurtuluşu kendi işini kurma hayallerinde bulmaktadır. İstanbul’da korsan CD satarak hayatta kalmaya çalışan ve işleri kötü giden küçük oğlan Harun (Görkem Kanbolat) bir süre için Bitlis’e gelmiştir. En küçük çocuk Meryem (Asiye Dinçsoy) ise üniversiteli olabilmek için uzun süreden beri dershaneye giden yıllanmış bir ÖSS hazırlık öğrencisidir.

GİZEMİN PEŞİNDEN KOŞUYORLAR

Medine’nin dertleştiği tek komşusu Süheyla, Harun’un eski aşkıdır ve mutsuz bir evliliği vardır. İki kadın, ortak tutkuları olan çiçek yetiştirmek için ilginç bir yöntem uygular. Şehsuvar, altı yaşında ölen ve hiç fotoğrafı bulunmayan bir kız çocuğunun yaşlı dedesi için çocuğa çok benzeyen bir suret aramaktayken, çalıştığı tarihi caminin onarımında bir sır ortaya çıkar. Sırrı, fabrikadaki işini aksatmak pahasına dükkan ararken, gizemli bir yer keşfeder. Harun elinde kalan CD’leri Bitlis’te satmaya çalışır. Bu arada kaçakçılık için şehre gelen yabancılar, kahvehanelerde haber okuyan eski ve yeni kuşak seyyar haberciler, fabrikada üretilen Bitlis sigaralarının üzerine yazılmış gizemli mesajların sahibi, belediye mezbahasında kesimden kaçan yaralı bir inek ve peşindeki görevliler eşliğinde boğucu ama bir o kadar da sıra dışı bir yaşamdır asıl izlediğimiz.

Engebeli yapısıyla tepelerin arasında sıkışıp kalmış Bitlis şehri, tüm bu insanları cendereye almış gibidir.
Alıntıdır!

haberdende anlaşılacağı gibi beklemek zorundayız ama nasıl bekliyeceğimi bende bilmiorum:img-cray:

Pamir
19-05-08, 22:21
Demeyin yahu...Nasil bekliyecegiz?:img-cray:

biz de aynı dertten yakınıyorduk.. üstelik daha aside oynayacağını da bilmiyorduk o zamanlar.... neyse şimdi aside görebiliyoruz.. asi'de oynamasaydı ne yapardık bilmiyorum!!

belize22
19-05-08, 22:28
Sohbetin arasinda bir kaç çalışma..:img-wink:

Benim çok beğendiğim sahnelerden bir çalışma yaptım. Tuncel Kurtiz'in mimikleri süper gerçekten. Görkem orda kesinlikle heyecanlanmıştır ustanın karşısında..:img-blush

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/cemalali1.jpg http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/cemalali2.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/cemalali3.jpg

ayşenurr
19-05-08, 22:41
Görkem,Tuncel Kurtiz gibi usta oyuncunun karşısında heyecanlanıyordur.
bu dizide senelerini oyunculuğa vermiş,değerli usta oyuncular var.Görkem
diziye katıldı daha iyi oldu.usta oyuncularla beraber,kendisi için çok
büyük avantaj.:img-wink:

Pamir
19-05-08, 22:43
nur sürer, çetin tekindor, tuncer kurtiz le beraber oynamak onun için gerçekten büyük avanta.. zaten yetenekli başarılı bir oyuncu onların yanında iyice pişeceğine eminim!!!

deryadil
19-05-08, 23:26
nur sürer, çetin tekindor, tuncer kurtiz le beraber oynamak onun için gerçekten büyük avanta.. zaten yetenekli başarılı bir oyuncu onların yanında iyice pişeceğine eminim!!!

Bence de onun iin büyük şans. Zaten onun için dizide uzun süre kalmasını istiyorum. Gelişsin de memleketimiz ve dünya iyi bir oyuncu kazansın diye:img-wink:

_menekşe_
20-05-08, 01:00
hepinize iyi geceler arkadaşlar:img-in_lo

asia ablamın dediği gibi buranın sıcak ortamından etkilenmek kolay değil...

asia ablam farkımızı yeterincene ortaya koymuş..

önemli olan başlık kapatmak değil..baktırmaktır...

bu arada bir sinema projesi gelmiş...:img-blush

görkem'in oyunculuğu bu proje ile göz doldurtacaktır...

mart mı daha bir seneye yakın var..ama olsun:img-cray::icon_sorr

asia
20-05-08, 01:09
hepinize iyi geceler arkadaşlar:img-in_lo

asia ablamın dediği gibi buranın sıcak ortamından etkilenmek kolay değil...

asia ablam farkımızı yeterincene ortaya koymuş..

önemli olan başlık kapatmak değil..baktırmaktır...

bu arada bir sinema projesi gelmiş...:img-blush

görkem'in oyunculuğu bu proje ile göz doldurtacaktır...

mart mı daha bir seneye yakın var..ama olsun:img-cray::icon_sorr
Teşekkür ederim canım..
maksat ne kadar çok tanıtabiliriz..
Türk izleyicisi.. bizim kitlemiz..
hak edenlere de verir gereken değeri değil mi?
Dizimizin tekrarı var, izlemek isteyenler unutmasın..

hoşçakalın şimdilik..

deryadil
20-05-08, 01:50
Teşekkür ederim canım..
maksat ne kadar çok tanıtabiliriz..
Türk izleyicisi.. bizim kitlemiz..
hak edenlere de verir gereken değeri değil mi?
Dizimizin tekrarı var, izlemek isteyenler unutmasın..

hoşçakalın şimdilik..

Aman tanrım unutmuşum dizinin tekrarını. Neyse baktım da gördüm yakışıklımı Kanbolat çok farklı, blunduğu her sahneye canlılık veriyor. Sesine katılyorum bşraz daha çalışmalı. Neyse yanında ustaları çok...

TriandafiLis
20-05-08, 02:37
Çok tatlı yahu.. İnsanın içini ısıtıyor gülüşü.. Canım... Hatırla Sevgili'de, ilk göründüğü sahne, Maltepe'ye getirildiği sahne ve kaçıştan sonra kaldıkları evde Ziya ve Ulaş ile masada oturdukları sahnede gülümsedi... Hepsi aklımda, çok güzeli her anı... Bir gülüş ancak bu kadar ısıtabilir insanın içini... Çok başarılı, çok büyük bir oyuncu olacak; inanıyorum. Zaten görüyorum ki şimdiden çok başarılı yerlere yazdırıyor adını.

Başlıkta emeği geçen herkese çok teşekkürler, müthiş olmuş.
Bundan sonra takip etmeye ve desteklemeye çalışacağım. (:

saHra_
20-05-08, 03:53
Ayni resimlerden bir calisa daha yaptim.. taktim ben Görkem`in bu resmine ama napiyim cok güzel bakmis cokta güzel cikmis yani haksizmiyim?

http://img211.imageshack.us/img211/3739/aliasi2zelcalismanz0.jpg

belize22
20-05-08, 04:44
Sahracım, çalışman yine çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.;)

Benimde gecenin bu saatinde çalışma yapmak geldi..:icon_whis

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/aliuygurhhhh1.jpg http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/aliuygurhhhh2.jpg http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/aliuygurhhhh3.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/aliuygurhhhh4.jpg

asia
20-05-08, 05:17
Sahram..
Belizecim..
ellerinize sağlık.. gece gece döktürülmüş...

triandafilis; hoşgeldiniz sizde...

sevgiyle..

ada-1903
20-05-08, 07:06
Gorkemin yeni projesinin olmasi cok guzel haber!
Ve ailemizin buyumesi dahada guzel haber! :)
Resimler, ve gordugum Belize22,Funda2,YurtLady,sahra_ klip icinde
MarylinMonroe, funda2, hekimoglu64, aysem_, jojoo, ayşenurr,Rbd8
calismalar icin elinize saglik! harika gozukuyor hepsi! :img-in_lo
buda benden
http://i299.photobucket.com/albums/mm295/besiktasli/ali2.jpg

yasemin özdemir
20-05-08, 09:08
(7)

http://www.resimupload.us/out.php?i=32664_7.jpg
-
http://www.resimupload.us/out.php?i=32663_6.jpg
-
http://www.resimupload.us/out.php?i=32662_5.jpg
-
http://www.resimupload.us/out.php?i=32661_4.jpg
-
http://www.resimupload.us/out.php?i=32660_3.jpg
-
http://www.resimupload.us/out.php?i=32659_2.jpg
-
http://www.resimupload.us/out.php?i=32658_1.jpg

Yurt-Lady
20-05-08, 10:02
yasemin özdemir imzalarin muhtessem ellerine saglik :img-wink:

ada-1903 seninkide super olmuss ellerine saglik

Selincim imzalarin ve avatarlarin harikaa ellerine saglik cnm

Sahram yeni video calisman ve ozel calisman super olmuss ellerine saglik

rbd88
20-05-08, 10:27
Belize22,asia,saHra_,ada-1903,yasemin özdemir yeni çalışmalar için çok teşekkürler ellerinize sağlık

dün gece Asinin tekrarı vardı oturdum saat 3e kadar onu izledim yine Görkeme hayran kaldım :img-in_lo

sevgili asia sanırım görüntülenme rakamlarını koymuşsun başlığa teşekkürler bu kadar kısa zamanda çok kişinin ilgisini çekti Görkem özelliklede kaliteli insanların umarım bu kalite hep devam eder ve onun işlerini iyi yönde etkiler...

angel_timuçin
20-05-08, 11:17
merhaba arkadaşlar
ben asiyi izlemesemde
ali karakterini çoook sevdiimm
abimiz çok yakışıklı hoş yaniii
imzalar ve avatarlar süper. hemen bir kanbolat görkem arslan imzası çaldım hemen :img-in_lo

edit:imzam yoncaya hitafen :img-hyste

zer
20-05-08, 11:25
merhaba millet kaç gündür uğrayamadım maşall
başlığımız ne güzel ilelemiş, yeni arkadaşlar gelmiş oh oh
çok sevindim valla hoş geldiniz. başlığımız yeni açıldığında çok yavaş ilerliyordu
ama kısa sürede insanların Görkem'in ayrıcalığını fark edip geleceklerinden emindim. şimdi başlığı böyle dolu dolu görünce inanılmaz mutlu oldum. yorumların hepsini okudum imzalar ve resimler çok güzel arkadaşlar yaptığınız imzalardan birini kullanmak isterim izninizle.

rbd88
20-05-08, 11:54
çok sevindim valla hoş geldiniz. başlığımız yeni açıldığında çok yavaş ilerliyordu
ama kısa sürede insanların Görkem'in ayrıcalığını fark edip geleceklerinden emindim. şimdi başlığı böyle dolu dolu görünce inanılmaz mutlu oldum. yorumların hepsini okudum imzalar ve resimler çok güzel arkadaşlar yaptığınız imzalardan birini kullanmak isterim izninizle.

sevgili zer çok haklısın Gamze arkadaşım başlığı ilk açtığında çok az kişiydik burda sayfa çok yavaş ilerliodu bi kaç kişi zar zor konu bulup konuşuoduk(arada siyasi olaylara bile girioduk) ama Asi dizisiyle birlikte Görkem severlerin sayısı çok arttı bununla birlikte çalışmalar resimler arttı valla ben çok mutlu oluorum her girdiğimde sayfayı ilerlemiş güzel çalışmalarla dolmuş bulunca:img-wink:

deryadil
20-05-08, 12:08
Belize22,asia,saHra_,ada-1903,yasemin özdemir yeni çalışmalar için çok teşekkürler ellerinize sağlık

dün gece Asinin tekrarı vardı oturdum saat 3e kadar onu izledim yine Görkeme hayran kaldım :img-in_lo

sevgili asia sanırım görüntülenme rakamlarını koymuşsun başlığa teşekkürler bu kadar kısa zamanda çok kişinin ilgisini çekti Görkem özelliklede kaliteli insanların umarım bu kalite hep devam eder ve onun işlerini iyi yönde etkiler...

Arkadaşlar aynen çalışmalarınız çok güzel. Dün ben de diziyi izledim tabi saat üçe kadar, Sahra'nın klipleri, sizlerin çalışmaları sayesinde adeta her karesini hafızama kaydetmişim Görkem'li sahnelerin. Benim için bir oyunucuyu be kadar yakndan izlemek bir ilk.

ama kısa sürede insanların Görkem'in ayrıcalığını fark edip geleceklerinden emindim. şimdi başlığı böyle dolu dolu görünce inanılmaz mutlu oldum. yorumların hepsini okudum imzalar ve resimler çok güzel arkadaşlar yaptığınız imzalardan birini kullanmak isterim izninizle....

Sağol zer hoşbuldul. İzledik gördük geldik işte.:img-wink: Dayanamadık çekiciliğine. Bir de sağolsun arkadaşlar çalışmalarıyla iyice gözümüzün içine sokuyorlar yakışıklılığını. Direnmek imkansız:img-hyste:img-hyste:img-hyste

rbd88
20-05-08, 12:16
Gerçekten çok iyimiş ya. Bu kadar az görünmesine rağmen ekranda. Hatırla sevgiliden önce herhangi bir rolü yoktu di mi. AA bak ben de profilini görüntüleyim:img-hyste:img-hyste

HSden önce bazı dizilerde oynamış ama çok az bi kaç sahnede
Çemberimde Gül Oya bunlardan bi tanesi:img-wink:
Kırık Kanatlardada oynadığını duydum ÇGOdaki halini izledim ama KKda izleyemedim çünkü hangi sahnede oynadığını bilmiorum:icon_whis

_menekşe_
20-05-08, 12:25
Sağol zer hoşbuldul. İzledik gördük geldik işte.:img-wink: Dayanamadık çekiciliğine. Bir de sağolsun arkadaşlar çalışmalarıyla iyice gözümüzün içine sokuyorlar yakışıklılığını. Direnmek imkansız:img-hyste:img-hyste:img-hyste

deryadil'cim hoşgeldin..ben burcu...

bu yeni oluşan ailenin sıcaklığından kurtulmak imkansız değil:img-blush

tabi buna görkem'in karizmasını katarsak...burada olmaman imkansız:img-icecr

Belize22,asia,saHra_,ada-1903,yasemin özdemir çalışmalar için saolun....:good:

MarilynMonroe
20-05-08, 13:47
Aviler..:good:
http://img207.imageshack.us/img207/7955/56421261lk4.png +http://img501.imageshack.us/img501/317/tgrfehw2.png

http://img207.imageshack.us/img207/5342/tyujoplki3.png +http://img501.imageshack.us/img501/1281/yujklyx0.png +http://img501.imageshack.us/img501/9180/kjhytrewrp8.png

http://img207.imageshack.us/img207/3948/fghjkyv1.png +http://img207.imageshack.us/img207/8510/87999414lz9.png

http://img216.imageshack.us/img216/851/ooooag7.png +http://img214.imageshack.us/img214/5733/ewsrdtfyguhjoklertyhujoc9.png +http://img214.imageshack.us/img214/8316/fghjklir6.png

MarilynMonroe
20-05-08, 13:49
Devam;:img-wink:
http://img214.imageshack.us/img214/7954/asdfrgtyhjuklogz9.png +http://img214.imageshack.us/img214/47/ouytrfdsf5.png +http://img204.imageshack.us/img204/8434/12517283pv2.png

http://img204.imageshack.us/img204/8889/edrfgthjklgk3.png +http://img219.imageshack.us/img219/9137/rtyukoluh4.png +http://img529.imageshack.us/img529/7827/wsedrftgyhujksy6.png

http://img225.imageshack.us/img225/1992/64343re3w2wwjd7.png +http://img219.imageshack.us/img219/1020/wertyuph9.png +http://img529.imageshack.us/img529/7598/sdfghjkkx0.png

MarilynMonroe
20-05-08, 13:51
Bunlarda son..:good:
http://img212.imageshack.us/img212/5431/rtrtrexj2.png +http://img522.imageshack.us/img522/6590/yutreou5.png +http://img223.imageshack.us/img223/5567/ujythtgrfrdsjf6.png

http://img223.imageshack.us/img223/3035/kjmhngfytgrfmu5.png +http://img522.imageshack.us/img522/9416/juhytgrfewfrdpj3.png +http://img212.imageshack.us/img212/4272/16970874ud8.png

http://img223.imageshack.us/img223/5892/utyrteryrtereiu4.png +http://img212.imageshack.us/img212/2546/24123565kj3.png +http://img522.imageshack.us/img522/7186/yutrkq1.png +http://img223.imageshack.us/img223/2413/treddf7.png

angel_timuçin
20-05-08, 13:52
MarilynMonroe; avatarlar süper olmuş
bakışlarda süper yaniiiii..
çok hoş
:img-blush:img-blush:img-blush:img-blush
sayfasını böle hızlı ve güzel olması süper. herkesin ellerine saglıkkk:img-wink:

deryadil
20-05-08, 13:58
deryadil'cim hoşgeldin..ben burcu...

bu yeni oluşan ailenin sıcaklığından kurtulmak imkansız değil:img-blush

tabi buna görkem'in karizmasını katarsak...burada olmaman imkansız:img-icecr

Belize22,asia,saHra_,ada-1903,yasemin özdemir çalışmalar için saolun....:good:

Merhaba Burcucum çok sağolun. Bne de senin gibi düşünüyorum. Şimdi biyografilere baktım da Kanbolatımız göremedim. Nasıl açılıyorsa biriniz yapabilir mi. Çünküm df de bu büyük bir eksiktir kanımca:img-hyste:img-hyste
MarilynMonreo avatarlar çok güzel. Eline sağlık.

asia
20-05-08, 14:22
Marilyn Monroe canım..
çalışmalarınız ne kadar güzel olmuş...
ellerinize sağlık devamı beklenmekte.. teşekükrler..:good:

rbd88 canım, ben çalışma yapmadım.. sen o bilgi için bile teşekkür etmişsin...
rica ederim.. merakla baktım diğer başlıklara.. keşke daha çoğu gelse elimizden..
teşekkür ederim..

Deryadilcim.. ben biografi mi? yazmışım?..:img-wink:

birazda ekşi sözlük ve benzerlerinden iki üç yorum arkadaşlar..

hatırla sevgili'nin 57. bölüm fotoğraflarında kızıldere ve orada katledilenleri nasıl da benzer canlandırdıklarını görüp lanet okuyan, bütün sabah kızıldere'yi dinleyerek gözyaşı döken insanları etkilemiş şahsiyet. onun bedeninde mahir yeniden can bulmuş gibi geliyor insana, sanki dizide onun öldüğünü görmesem, mahir hala yaşıyormuş gibi devam edebileceğim, en son bıraktığım yerde donup kalacak tarihin içinde...

bahtın da yüzün kadar güzel olsun. mahir'i canlandırmak kolay değil, hele de bunu sevdirerek yapabilmek hiç değil, beceremeseydin hepimizin nefretini kazanabilirdin.. teşekkür ediyoruz.

uludağ sözlük;

hatırla sevgili dizisinde mahir çayan'ı canlandıran, hacettepe üniversitesi devlet konservatuarı bölümü mezunu oyuncu.

süper yetenek, ben bu kadarını beklemiyordum diziye girdiğinde.

sanırım bu yorumlar çoğalacaktır her paylaşım platforumunda.. bir iki tane de, üslubu çok hoş olmayan vardı.. almadık onları doğal olarak..
espirili ifadelerle yazılsa da, bizim gibi düşünenler az değil..

iklimmm
20-05-08, 15:57
çok tatlı biriya imzalar avatarlar hepsi süper,arkadaşlar senaryo yazıyoruz ve senaryomuzda görkem abide olcak,ve tuğba ablada olcak,eğer okumak isterseniz başlığımızın adı hep aynı düşler,, cuma günü yeni bölümü eklicez ve ozaman görkem abinin adı geçcek görkemcilere duyrulur:)

MarilynMonroe
20-05-08, 16:58
Ali ve Demir karakterlerinin kıyaslanması neysede,en korktuğum şey Murat Yıldırım ve Görkem'in kıyaslanması idi..Ne olur arkadaşlar böyle kıyaslamalara girmeyelim,bir kez daha söyluyorum her oyuncu değerlidir,oynadığı karakterlerede turlu guzellikler katar..Bu başlıkta Demir yada Murat Yıldırım sever arkadaşlarla tartışma ortamı olmaması en buyuk temennım,Asia dostumun vurguladığı gibi fanatizm katmayalım sevgiye,iki taraf olarakda hoşgörulu olalım ne olur..

Ayrıca sevgili dawson'S creek buraya dizi yorumu yazmak yasak,modlar kaç kere uyardı,istersen yorumlarını,dizi yorumları kısmına yaz çünkü bir mod görurse silinir o mesajların,emeğine,yazdığına yazık olur..

Avilerime yorum yapan arkadaşlarıma da çok teşekkur ederim,gerçekten yaparken çok eğlendim,Görkem'in her sahnesi ayrı bir zevkliydi bu bölüm:good:

bunlarda noisy dostumun çok sevdiği o "gunaydın" sahnesinden,bir insan bu kadar mı guzel gulumser:img-blush
http://img527.imageshack.us/img527/449/ferfefefefnp5.png +http://img527.imageshack.us/img527/1277/15631383mg7.png +http://img212.imageshack.us/img212/3313/fffferferfefsk2.png

http://img225.imageshack.us/img225/5800/70709038xx3.png +http://img522.imageshack.us/img522/3462/ghjkltyhuopue3.png +http://img509.imageshack.us/img509/2996/ghjklzk0.png

MarilynMonroe
20-05-08, 17:00
Devamı;:good:
http://img527.imageshack.us/img527/9546/opuytrwm1.png +http://img527.imageshack.us/img527/8039/asiblm29029rf6.png +http://img212.imageshack.us/img212/8802/jmhytrgewsy0.png

http://img364.imageshack.us/img364/4833/fdsadfdtk7.png +http://img364.imageshack.us/img364/5406/dsfsdfsdfsdfap1.png +http://img509.imageshack.us/img509/4044/pouyda8.png

bye

asia
20-05-08, 17:13
Ali ve Demir karakterlerinin kıyaslanması neysede,en korktuğum şey Murat Yıldırım ve Görkem'in kıyaslanması idi..Ne olur arkadaşlar böyle kıyaslamalara girmeyelim,bir kez daha söyluyorum her oyuncu değerlidir,oynadığı karakterlerede turlu guzellikler katar..Bu başlıkta Demir yada Murat Yıldırım sever arkadaşlarla tartışma ortamı olmaması en buyuk temennım,Asia dostumun vurguladığı gibi fanatizm katmayalım sevgiye,iki taraf olarakda hoşgörulu olalım ne olur..

Canım; ne kadar haklısın..
ben hoşluk olur, sayfaların hızla ilerlemesinin başarıyla orantısı vardır, yaklaşımını güderek zaten onları ekledim..

aslında Murat Yıldırım başlığının altını çizmemeliydim belkide..
farkında olmadan bi taraf tutma sanırım bu..:img-blush

yine de, oyuncunun karakteri hakkında bile yapılacak yorumlar sayılı olacak..
değişiklik olur düşüncesiyle yazdım onları..
açıkçası hoşuma gitti bu kadar çok görüntülenme..
ve ekledim..:img-wink:

herhangi bir art niyet, diğer oyuncuları kışkırtma maksadı asla yok..
herkes anladı sanırım..
aksi olsaydı..
iğneleyici mesajlar yazıp, bölüm yorumlarında, ya da başka sayfalarda var olurduk biz değil mi?
ama tarzımız böyle değil..

hassasiyetlerimiz aynı sevgili Marily Monroe arkadaşım..:img-wink:

deryadil
20-05-08, 17:20

Ayrıca sevgili dawson'S creek buraya dizi yorumu yazmak yasak,modlar kaç kere uyardı,istersen yorumlarını,dizi yorumları kısmına yaz çünkü bir mod görurse silinir o mesajların,emeğine,yazdığına yazık olur..

Avilerime yorum yapan arkadaşlarıma da çok teşekkur ederim,gerçekten yaparken çok eğlendim,Görkem'in her sahnesi ayrı bir zevkliydi bu bölüm:good:

bunlarda noisy dostumun çok sevdiği o "gunaydın" sahnesinden,bir
insan bu kadar mı guzel gulumser:img-blush

Çok haklısın MM, sonuçta oyuncular kendilerine verilen rolleri oynuyorlar. Biz de evet beğendik Görkem'i, onda bir ışık gördük. İyi olmasını istiyoruz, daha fazla projede, önemli rollerde görmeyi arzuluyoruz. Bu dizide ustalarla çalıştığı için onun adına seviniyoruz daha da gelişecek diye. Tabi ki bütün rol arkadaşları birbirlerinin gelişimine katkıda bulunacaklar. Şimdi Görkem'i Murat Yıldırım'la kıyaslamak her ikisine de haksızlık ve beraberce kotardıkları şu andaki projelerine zarar verir. Tabi rollerde canlandırdıkları karakterleri sevebilir veya yerebiliriz onun da yeri asi forumu zaten.Hepimiz kaybederiz diye düşünüyorum sanatçıların karşılaştırılmasını yaparsak.
Günaydın sahnesindeki gülümsemesi beni de gülümsetti, çok tatlı bir gülüşü var.:img-in_lo:img-in_lo

asia
20-05-08, 18:01
Çok haklısın MM, sonuçta oyuncular kendilerine verilen rolleri oynuyorlar. Biz de evet beğendik Görkem'i, onda bir ışık gördük. İyi olmasını istiyoruz, daha fazla projede, önemli rollerde görmeyi arzuluyoruz. Bu dizide ustalarla çalıştığı için onun adına seviniyoruz daha da gelişecek diye. Tabi ki bütün rol arkadaşları birbirlerinin gelişimine katkıda bulunacaklar. Şimdi Görkem'i Murat Yıldırım'la kıyaslamak her ikisine de haksızlık ve beraberce kotardıkları şu andaki projelerine zarar verir. Tabi rollerde canlandırdıkları karakterleri sevebilir veya yerebiliriz onun da yeri asi forumu zaten.Hepimiz kaybederiz diye düşünüyorum sanatçıların karşılaştırılmasını yaparsak.
Günaydın sahnesindeki gülümsemesi beni de gülümsetti, çok tatlı bir gülüşü var.:img-in_lo:img-in_lo
Evet..
deryadilim..:love05:
zaten..
böyle olmasa bu sayfanın tek kelimesinde yer almaz insanlar..
farklı bir ışık, rol kabiliyeti.. yer aldığı yapımların kalitesine inanç.. v.s. bu nedenlerle kendi adıma buradayım.. buradayız hepimiz..

mesela dün akşam fark ettiğim şeyler var tekrarı izlerken Ali karakterine dair;

bir iki yerde eleştirmiştim..
Çetin Tekindor'un olduğu sahnede..
biraz tutuk, ustayla oynamak zor demiştik..
ama, dikkat ettim de, oradaki repliklerde problem var gibi..
sanki birbirini tamamlayan cümleler yok gibi..
Çetin Tekindor: yani İskenderun'u feth ettiniz desene?
dediğinde..
Görkem için iki kelime bile replik yok..
mecburen, bakakalmış..
o arada da iki söz olsaydı.. ''evet öyle oldu sanırım.. '' deseydi mesela, o sahne boş geçmeyecekti eminim..
benim eleştirdiğim yerde tam o bölümdü..
yani iki cümle sarf ediyor Çetin bey peş peşe ve o arada görüntü Görkem'in üzerine dönüyor..
belki de söz yoksa.. durumu ifade edebilecek jestler işin içine girebilirdi..
neyse o kadar kusur kadı kızında da olur değil mi forumdaşlarım..

yinede, bunca ilgiyi üzerinde toplamayı başarmak sadece fiziksel düzgünlükle olmaz..
kesinlikle iyi oyunculuk diyorum..:good:

zercim..:img-in_lo rica ederim karşılıklı düşüncelerimiz..

belize22
20-05-08, 18:11
Gülüşü çok güzel.:img-in_lo

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/gorkiii1.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/gorkiii2.jpg

noisynoisy
20-05-08, 18:18
biraz geç geldim bugün:img-blush
yorumların hepsini okudum. hepsini buraya alıntılayamayacağım ama teker teker çok değerli. marilynmonroe, asia ,zer, deryadil yorumlarınıza katılmamak mümkün değil. görkem in sayfasının bu kadar dolu yorumları olması sanırım onun adına da çok güzel. fanatiklikten uzak objektif bir hayran kitlesi. takdir eden ve aynı zamanda da eleştirebilen. daha önceleri tabii ki sayfalar bu kadar ilerlemiyordu. doğaldır. aramıza yeni arkadaşlar katıldıkça onların da katkılarıyla bu sayfalar hızla ilerleme kaydetti. hepsi teker teker hoşgelmiş.

benim de korkumu marilyn arkadaşım dile getirmiş. oyuncu kıyaslaması. bunu kendi sohbet ortamlarımızda eminim hepimiz yapıyoruzdur. ama burası özel bir platform değil. ve her oyuncunun da kendine ait bir beğenen kitlesi vardır. kendine ait bir değeri de elbette olacaktır. önemli olan, burada, hayranı olunan oyuncuyu objektifliği elden bırakmadan, fanatizme kaymadan ve oynadığı diğer oyunculara laf atmadan takdir edebilmektir.

bu sayfaların bu kadar güzel yorumlarla dolu olmasının sebebi budur.

kendi naçizane düşüncelerimi dillendirdikten sonra geleyim çalışmalara.:img-wink: arkadaşlar hepinizin tek tek ellerine ve emeğine sağlık. bu güzel çalışmaları bir arada görmek çok güzel. göz zevkimizi okşadığını da itiraf edeyim:) marilyncim o günaydın sahnesi için ne kadar teşekkür etsem az;)
hepinize sevgiler...

deryadil
20-05-08, 18:37
Evet..
deryadilim..:love05:
zaten..
böyle olmasa bu sayfanın tek kelimesinde yer almaz insanlar..
farklı bir ışık, rol kabiliyeti.. yer aldığı yapımların kalitesine inanç.. v.s. bu nedenlerle kendi adıma buradayım.. buradayız hepimiz..

mesela dün akşam fark ettiğim şeyler var tekrarı izlerken Ali karakterine dair;

bir iki yerde eleştirmiştim..
Çetin Tekindor'un olduğu sahnede..
biraz tutuk, ustayla oynamak zor demiştik..
ama, dikkat ettim de, oradaki repliklerde problem var gibi..
sanki birbirini tamamlayan cümleler yok gibi..
Çetin Tekindor: yani İskenderun'u feth ettiniz desene?
dediğinde..
Görkem için iki kelime bile replik yok..
mecburen, bakakalmış..
o arada da iki söz olsaydı.. ''evet öyle oldu sanırım.. '' deseydi mesela, o sahne boş geçmeyecekti eminim..
benim eleştirdiğim yerde tam o bölümdü..
yani iki cümle sarf ediyor Çetin bey peş peşe ve o arada görüntü Görkem'in üzerine dönüyor..
belki de söz yoksa.. durumu ifade edebilecek jestler işin içine girebilirdi..
neyse o kadar kusur kadı kızında da olur değil mi forumdaşlarım..

yinede, bunca ilgiyi üzerinde toplamayı başarmak sadece fiziksel düzgünlükle olmaz..
kesinlikle iyi oyunculuk diyorum..:good:

zercim..:img-in_lo rica ederim karşılıklı düşüncelerimiz..

Yakışıklı falan diyoruz da tabi hoş gerçekten ama o ışık olmadan olmaz. Bir şey var, sevimli, samimi, ve her kalıba girişi. Aşık bir adamı da, dava adamını da, komik bir adamı da hiç sakil olmadan oynuyor. Bazen geçişler çok hızlı oluyor, bir an ciddi, sonra bakıyorsunuz takılıyor, sonra kibar bir genç adam, derken soğuk bir işadamı. Tabi ki eğitimlerinde bunları öğreniyorlar, hacettepe nin de çok iyi olduğunu duyuyorum konservatuar olarak ama yine de kendisinin yeteneği ve çabası olmasa olmaz. İyi ki bu mesleği seçmiş, iyi ki kendisinin görebileceğimiz projelere dahil olmuş. Bir yıldız ya doğdu ya yakında doğacak:good:
edit: asiacım o replik konusunu ben de kaçırmışım, gerçekten o yüzden tuhaf bir durum olmuş. Biraz da sesini ayarlasa çok daha iyi olacak.:img-wink:

puna
20-05-08, 18:47
Karizmatik bi adam hoşuma gitti rol yeteneği de var.Ben ilk aside gördüm ama beğendim gerçekten çok karizmatik :)

belize22
20-05-08, 19:19
Bir çalışma daha..

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Ozel%20Calismalar/kga8888copy.jpg

Görkem hep gülsün..:icon_whis

Pamir
20-05-08, 19:43
murat yıldırım dizinin başrol oyuncusu... elbetteki belli bir hayran kitlesi var... ekranlarda da çok yeni değil....
kanbolat görkem arslan ise yeni yeni adını duyurmaya başlayan bir oyuncu.. üstelik de gerçekten oyunculuğu keşfedilmeye değer bir insan... adını yeni duyurmaya başladığı için murat yıldırım da ona göre biraz daha eski olduğu için arkadaşımız onunla kıyaslama yapmış... fanatizm , kötüniyet yok yani!! ayrıca aynı dizide oynadıkları için bir de kabul edin birçok murat yıldırımcıların aşırı tepkisi olduğu için arkadaşımız onu belitmiş...
altını çizmesinin nedeni aynı dizide oynuyor olmaları ve murat yıldırımın görkem arslana göre daha eski olmasındandır....
murat yıldırımın başlığını bilemem ama bu forumda kimsenin başını döndürme gibi bir niyetimiz yok... daha önce de söyledim kendi aramızda takılıyoruz... görkem arslanın oyunculuğunu tartışıyoruz... kimseyi geçme gibi de bir derdimz yok.. bizim istediğimiz görkem arslan gibi bir oyuncunun tanınması ve hakettiği yere gelmesidir... onun dışında bu sayfaya kaç kişi gelmiş kimin hayranı daha fazla önemli değil... görkem sevenlerin başımızın üstünde yeri var o ayrı..:good:

öZCaNci_03
20-05-08, 19:52
benim yaptigim imzalar;D

Yakisiklim:D:D

http://img180.imageshack.us/img180/6775/aliwn6.jpg

http://img297.imageshack.us/img297/7506/ali2lw6.jpg

http://img100.imageshack.us/img100/1537/ali3tt8.jpg

belize22
20-05-08, 20:03
Bu çalışmayı artık yeni başlığımıza ekleriz demi? :img-wink:

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Ozel%20Calismalar/gorkembaslik1.jpg

Yeni gelen arkadaşlar için küçük bir hoşgeldiniz mesajı..

gurbetci
20-05-08, 20:25
Sevgili Arkadaslar,
forumda huzurun bozulmamasi adina bazi mesajlar silinmistir.Bu basliga yazilan bazi polemik baslatici mesajlara karsilik vermemenizi ,sikayet butonu ile bu durumu bize bildirmenizi rica ediyorum.

Saygilar
Gurbetci
Bölüm Sorumlusu

deryadil
20-05-08, 20:30
Bu çalışmayı artık yeni başlığımıza ekleriz demi? :img-wink:

Yeni gelen arkadaşlar için küçük bir hoşgeldiniz mesajı..

Belizecim bu ne güzel çalışmadır böyle. O çiçeğin yanında ne kadar güzel, ne kadar sevgi dolu, umut vadeden bir fotoğraf.Nereden aldın, hatırla sevgiliden mi?
not: Nickinin Belize adlı ülke ilen bir ilgisi var mı. Oradan bir arkadaşım vardı merak ettim.

asia
20-05-08, 20:31
Asiacım ne kadar güzel sözler bunlar. Yunus Emre'mle ne de güzel sonlandırmışsın. Bu forumda bir araya geldiğimiz için çok mutluyum, gerçekten kendisi özel olmalı ki, onu sevenler de bu kadar özel:img-in_lo (kendimi de övdüm farkındaysanız çok utandım:icon_sorr):img-wink:

Bende öyle canım benim..
halbu ki.. ne gibi renklilikler olabilir, nereden? nasıl bir tanıtım hamlesi daha bulunur amacımız hepimizin değil mi?..
faydamız dokunsun mantığıyla herşey..
sizlerle asıl güzel tüm paylaşımlar..

işte bu:good: ayrıca değerli düşürlerin sözlerine de yer vererek forumun kalitesini de ortaya koyduğun için teşekkürler... bence cevabımız bu olmalı herkese.... anlaşalım bu tarz tartışma yaratıcı yorumlar yazıldığında senin yazdığın gibi dşünürlerin sözleriyle cevabımızı verelim... bize yakışan da budur!!!:img-wink:

Pamircim..:img-in_lo
sağolasın.. ne çok destek verdin.. anlatmak istediğimizin.. kora kor kavgalara girşmek olmadığını çok güzel idrak etmişsin..
sağol canım..

ada-1903 canım.. sana da teşekkür ederim..

''Belizecim'' bu mesajım sana..:love05:
gruba da yazmıştım..
Bizim karakterimiz Fransa'dan geldi bilindiği üzere...
senin çalışmalarında çok çok güzel..
şu slogan cümleyle..
bi çalışma yapabilirmisin..wallapaper filan..
ne dersin? olabilir mi? ben çok beğendim.. bu nostaljik tatdaki, duygulu cümleyi..

si tu savais combien je t'aime.. "seni ne kadar sevdiğimi bilseydin eğer.."

Asi ile ikisi de olabilir.. ne dersin.. merak ediyorum fikirlerinizi?..:img-wink:

ıslak ıslak
20-05-08, 21:29
İlk önce şöyle bir vayy demek istiyorum izninizle..! Başlık almış başını yürümüş sizlerin sayesinde.. Emeği geçen, güzel yorumlarıyla katkıda bulunan tüm yeni ve eski arkadaşlara öncelikle teşekkür ediyorum..:img-wink:
Vee yine şunu belirtmek isterim ki buradaki arkadaşların yorumlarını okumak özellikle keyif veriyor insana, hani belki bu biraz Görkem'den de kaynaklanıyor olabilir hakkını yemeyelim, ayrı bir havası, tarzının olduğu muhakkak ve baktığımda hayran kitlesini oluşturan ''bizler'' genelde öyle lay lay lom yorumlardan ziyade gayet akılcı, eleştirel yorumlar yapmaktayız.. Başlıbaşına bu bile başlığın ne kadar keyif verici olduğunun göstergesi, ne diyelim aman nazar değmesin..:img-wink:

Bu arada özet, fragman ikilisinden herhangi biri hakkında bilgisi olan var mı..? Sanıyorum bu saatlerde çıkmış oluyordu ama..

eirene
20-05-08, 22:27
fragmani izledim ben..asi dizisinin fan sitesindeki forumda var, ama hangi fan sitesi hatirlayamadim su anda:) ya ben asiyi izlemiyorum aslinda, sirf gorkem aslan oynadigi icin takip etmeye basladim.. itiraf etmeliyim ki onu hatirla sevgilide izlemeyi daha cok seviyordum..sanirim role ve diziye alisinca o eski tadi da alirim..yoksa gorkemin oyunculuguna diyecek bir lafim yok:))

Yurt-Lady
20-05-08, 22:37
Merhaba arkadaslar..
Gelmeyeli kac sayfa ilerlemissiniz aman nazar degmesin :img-wink:
yasemin özdemir beni aile imzalarina yazarsan cok sevinirim :img-wink:

saHra_
20-05-08, 23:31
Way caninaa!! Bu ne berekettir böyle masallah Allah bozmasin :img-hyste
asia`m benim ne güzel sözler yazmissin öyle.. kac zamandir hep anlatmaya calsitigimiz seyi birkac cümlelik sözlerle nekadar dogru ifade etmissin..
iste asia budur ya.. bu forum bu yüzden cok sansli diyorum baskada birsey demiyorum. Her foruma lazim cinsten bir üye ve her artiste lazim cinsten bir hayransin asia`cim. Ve herkeze lazim cinsten bir dostsun elbetteki :)

Belize`cim calismalarin mükemmel olmus.. nihayet ustalarimiz özel calismalarada el atti sonunda.. yani söyle bilgisayarimizin masaüstünü güzellestirecek calismalar istedim durdum günlerdir.. sonunda bu eksigimizde kapandi ohh..

ayrica MarilynMonroe ve özcanci calismalariniz harika.. ellerinize gönlünüze saglik..

Ayrica sanirim forumda yine sert rüzgarlar esmis.. anlamadim bu insanlari bukadar hissetlendirecek ne var ortada:)
Fena yaralari var sanirsam :img-hyste
Neyse tartisma yaratacak türden bir msj olmadan yorumum ben kapatayim konuyu.. ama son olarak söylemek istedigim;
Burasi Görkem`in basligi.. dizi basligi degil.. yani dolayisiyla Ali diye bir kisinin basligida degil.. zira Ali`nin gercek bir karakter olmadigini da düsünürsek..
insanlar neden kendilerini bukadar kaybedecek düzeyde kaptirirlar karakterlere hic anlamam.. Bir Demir Ali savasi baslamak üzere nerdeyse.. hatta bana kalirsa onlarin cephesinde bir baslangic olmus bile.. gercek kisilerle hayali kisileri karistirmayalim lütfen. Bizler herseyden evvel bir Kanbolat Görkem Arslan hayraniyiz.. ve ne Murat`a nede bir baska oyuncuya karsi bir nefret duygusu veya bir savas gerektiricek duygular beslemiyoruz. Saniyorumki Görkem hayrani olmakla birlikte birde Ali hayrani olmamiz onlarin gözünde bizi dizideki gibi Demir`le yada Murat`la rekabet eden kisiler konumuna sokuyor. Dizideki gibi bizide kötü adamlar mi ilan ediyorlar acaba :img-hyste
Daha neler görücez Allahim.. :img-hyste

belize22
21-05-08, 00:23
Belizecim bu ne güzel çalışmadır böyle. O çiçeğin yanında ne kadar güzel, ne kadar sevgi dolu, umut vadeden bir fotoğraf.Nereden aldın, hatırla sevgiliden mi?
not: Nickinin Belize adlı ülke ilen bir ilgisi var mı. Oradan bir arkadaşım vardı merak ettim.

Canım çok sağol.;) O fotoğraf Hayatın Tuzu filminden kamera arkası fotoğraflarından biri.

Orijinalini paylaşıyorum...

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n623036393_787921_2010.jpg

Belize ismine gelince evet Belize diye bir ülke var. Ben zaten google'da bu ismi bulunca hemen kullanmak istedim hem kulağa hoş geldi hemde o ülke'nin resimlerini görünce çok hoşuma gitti. Genelde başka ülkeler hakkında bilgi edinmek hoşuma gidiyor. Ama malesef orda yaşamıyorum keşke öyle bir durum olsaydı.;)

belize22
21-05-08, 00:30
Bimkolik'e çok teşekkürler..

http://i158.photobucket.com/albums/t83/bimkolik/asifrg30/bscap001.jpg
http://i158.photobucket.com/albums/t83/bimkolik/asifrg30/bscap003.jpg
http://i158.photobucket.com/albums/t83/bimkolik/asifrg30/bscap004.jpg
http://i158.photobucket.com/albums/t83/bimkolik/asifrg30/bscap009.jpg

belize22
21-05-08, 00:31
Bimkolik'e çok teşekkürler..:img-wink:

http://i158.photobucket.com/albums/t83/bimkolik/asifrg30/bscap026.jpg
http://i158.photobucket.com/albums/t83/bimkolik/asifrg30/bscap027.jpg
http://i158.photobucket.com/albums/t83/bimkolik/asifrg30/bscap028.jpg

belize22
21-05-08, 01:33
Bunları da yapayım dedim..:)

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Ozel%20Calismalar/gorkembaslik2.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Ozel%20Calismalar/gorkembaslik3.jpg

belize22
21-05-08, 01:56
Bu belizle ilgili benim ilginç bir anım var, herkese ülkelerini soruyorlardı katıldığım kursta, tabi hepsi bildiğimiz ülkeler, zavallı arkideş her gelen hocaya söylüyodu, beliz diye, ama her sefer hoca analamayarak soruyordu ve tekrar ediyordu. Bir süre sonra koro halinde söylemeye başladık arkadaşa destek olmak için. Umarım bir gün gidersin, ben de gitmek istedim şimdi.

Neyse asıl konumuza dönersek süper fotoğraflar hayran oldum. Bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Avatar olarak kullanabilir miyim? Sanırım filmi çok seveceğim. Sadece fotoğraflar bile çok şey anlatıyor. Çekimler bitlis'te sürüyormuş öyle mi. Acaba görkem gidip geliyor mu durmadan.

Belize diye bir ülkenin olduğunu bilen kişi azdır tabi arkadaşın hep zorluk çekmiş.:D

Avatar olarak kullanabilirsin tabi ben yine orijinal fotoğraflarını eklerim. Bu resimler daha önceden eklenmişti galiba ama yeni arkadaşlar görmemiş olabilir.

Bildiğim kadarıyla filmin çekimleri bitmiş.:icon_whis

belize22
21-05-08, 01:58
'Hayatın Tuzu' adlı filmden kamera arkası resimleri..

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n711132913_558177_9384.jpg
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n623036393_823419_1259.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n6230363938581436880qo9.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n6230363938581425677hn5.jpg

belize22
21-05-08, 02:00
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n7011489914767136103ikw8.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n623036393_788647_7766.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n623036393_823420_2058.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n711132913_578699_9447.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n711132913_558195_3415.jpg

asia
Belizecim...
ellerine emeklerine sağlık...
çalışmalar çok güzel olmuş...

slogan cümlemizi de kullanacakmışsın..
şimdiden teşekkürler ederiz...

evet, fragmandaı izledim bende..
baya çok Ali Asi sahnesi var olacakmış..
merakla bekliyorum.. o evlilik teklfi nasıl yapılacak?
hani hep, zengin çocuk Asi'nin gözünü boyuyor parasıyla diyorlar ya...
o duyguları görecekmiyiz bakalım..
Ali karakterini bize, keyfe keder Asi'ye tutulan bir karakter olarak vermediklerine göre..
aşkından eminim ben karakterin.. ama acı çekmesi kuvvetle muhtemel...

deryadil
Belize diye bir ülkenin olduğunu bilen kişi azdır tabi arkadaşın hep zorluk çekmiş.:D

Avatar olarak kullanabilirsin tabi ben yine orijinal fotoğraflarını eklerim. Bu resimler daha önceden eklenmişti galiba ama yeni arkadaşlar görmemiş olabilir.

Bildiğim kadarıyla filmin çekimleri bitmiş.:icon_whis

Çok teşekkür ederim avatar için. Çocuklar gibi şen oldum.:happy0064:happy0064Gerçi en çok o kayalıkların üstündeki fotoğrafı beğendim de avatarda pek görünmez dedim. Harika bir şey. İnsanın uçası geliyor, yalnız biraz yüksek galibam:img-hyste:img-hyste Onun için bir iyilikler düşüneceğim. Büyütülürse netlik kayıp mı olur. Bu fotoğrafçılığı bir izleyici olarak çok seviyorum ama bilgi konusunda çok kısırım.

deryadil
21-05-08, 02:32
Beliz bu fimin fotoğraflarını internet ortamından mı buldun (bu arada her beliz deyişimde arkadaşımı hatırlıyor ve mutlu oluyorum). Çok harika filmin fotoğrafları, kim bilir daha ne kareler var. Keşke sergisi açılsa.

noisynoisy
21-05-08, 02:44
arkadaşlar kısa bir bilgi vereyim hemen;)
hayatın tuzu adlı filmin çekimleri nisanın son haftası bitti. bildiğim kadarıyla film çekimleri bitince antakyaya geçiş yapıldı, asi dizisi için. filmin çekimleri de yaklaşık 1 ay sürmüş. mart 2009 da sinemalara gelecek demiş yönetmeni.

belizecim çalışmalar çok güzel olmuş insan karar veremez hangisini kullansak diye. ellerine sağlık

saHra_
21-05-08, 02:51
http://img238.imageshack.us/img238/2503/n107296927836365990yo1.th.jpg (http://img238.imageshack.us/my.php?image=n107296927836365990yo1.jpg)

http://img238.imageshack.us/img238/3681/n107296927836364687gy1.th.jpg (http://img238.imageshack.us/my.php?image=n107296927836364687gy1.jpg)

saHra_
21-05-08, 02:58
http://img169.imageshack.us/img169/5775/n6478321994323711835ds6.th.jpg (http://img169.imageshack.us/my.php?image=n6478321994323711835ds6.jpg) http://img169.imageshack.us/img169/6912/n6478321994323701568wm5.th.jpg (http://img169.imageshack.us/my.php?image=n6478321994323701568wm5.jpg) http://img166.imageshack.us/img166/4655/n6478321994323691327kj8.th.jpg (http://img166.imageshack.us/my.php?image=n6478321994323691327kj8.jpg)

deryadil
21-05-08, 02:59
Malesef sizler gibi resimlerle katkım olamıyor bu sayfaya. Ben de bakın ne buldum. Bunu daha önce duymamıştım. Film bundan mı esinlenmiş acaba?

Hayatın Tuzu

--------------------------------------------------------------------------------

Hintli yaşlı bir usta, çırağının sürekli şikayet etmesinden bıkmıştır. Bir gün çırağını tuz almaya gönderir. Hayatındaki her şeyden mutsuz olan çırak, döndüğünde yaşlı usta, ona bir avuç tuzu bir bardak suya atıp içmesini söyler. Çırak yaşlı adamın söylediğini yapar ama içer içmez ağzındakileri tükürmeye başlar. ``Tadı nasıl?`` diye soran yaşlı adama öfkeyle ``Acı!`` diye cevap verir. Usta çırağını kolundan tutar ve dışarı götürür.Sessizce az ilerideki gölün kıyısına oturur ve bu kez de bir avuç tuzu göle atıp, gölden su içmesini söyler. Söyleneni yapan çırak ağzının kenarından akan suyu koluyla silerken, usta aynı soruyu sorar: ``Tadı nasıl?`` , ``Ferahlatıcı`` diye cevap verir genç çırak. `Tuzun tadını aldın mı?`` diye sorar yaşlı adam, ``Hayır`` diye cevaplar çırağı.Bunun üzerine yaşlı adam, suyun üzerinde diz çökmüş çırağının yanına oturur ve şöyle der: ``Yaşamdaki acılar tuz gibidir , ne azdır, ne de çok. Acının miktarı hep aynıdır. Ancak bu acının şiddeti, neyin içine konduğuna bağlıdır.Acın olduğunda yapman gereken tek şey acı veren şeyle ilgili hislerini genişletmektir. Onun için sende artık bardak olmayı bırak göl olmaya çalış.

saHra_
21-05-08, 03:03
Buarada daha önce eklenmismiydi bilmiyorum ama ben yeni görüyorum bu röportaji ve görmeyenler icin tekrar eklemek istedim..

Hatırla Sevgili dizisinin önemli karakterlerinden biriydi Mahir Çayan. Ne sinema filminde ne de herhangi bir karede görmemiz hiç mümkün olmadı Çayan’ı. Ama popüler bir dizinin içinde birden karşımıza çıkıverdi... O dönemi yaşayanları bir yandan duygulandırırken bir yandan da popüler kültür içinde olması, süreci yaşayan kişilerce eleştirildi... Gençlerin ilgisi ise azımsanmayacak boyuttaydı. Mahir Çayan rolünü üstlenen Kanbolat Görkem Aslan, “Büyük bir sorumluluktu Mahir Çayan’ı oynamak” diyor. Mahir imajını incitmemek için ise epey uğraşmış... Kızıldere katliamının da yer aldığı dizide “İçimde ondan bize miras yaşam belirtilerini bulana dek Mahir’i anlamaya çalıştım...” diyen Kanbolat Görkem Aslan’la bir araya geldik. Dönemi ve o dönemin gençliğe neler kattığını konuştuk...

Mahir Çayan rolünü nasıl kabul ettiniz? Ve bu role hazırlanış sürecini anlatabilir misiniz?
Tesadüfi oldu biraz Mahir’le buluşmamız. Meslektaş dostlarımdan biriyle ‘Hatırla Sevgili’ üzerine muhabbet ederken, Mahir Çayan arandığından bahsetti. Duyduğum an Mahir’i canlandırabilme ihtimali beni müthiş heyecanlandırdı. Çünkü herhangi bir dizide yazılan hayali bir karakter için değildi bekleme hali. Mahir Çayan’dı söz konusu olan, yani bambaşka ve büyük bir sorumluluk, bir oyuncunun ender yaşayabileceği bir tecrübe. Çalışmaya hemen başlamayacağım için hazırlanmak için yeterli vaktim oldu. Döneme dair okumalar yaptım, o dönemi yaşamış insanlarla vakit geçirip o ruh halini anlamaya özen gösterdim. Bildiğim ya da bildiğimi düşündüğüm Mahir’i daha iyi tanımaya çalıştım, ona dair yazılmış söylenmiş ne varsa, onun yazdıklarını söylemlerini o günün koşulları dahilinde kendimce analiz ettim. Karakterinin derinliklerine inmeye, onu anlamaya uğraştım, içimde ondan bize miras yaşam belirtilerini bulana dek sürdü tüm bunlar...

Bu sürece hazırlanırken sizi en çok çarpan neydi?
Beni en çok çarpan şey ‘inanç’ tanımlamalarımızın ne kadar sığ olduğunu görmek oldu, gerçek anlamda inanmışlığın ve adanmışlığın ne olduğunu, On’ların yaşadıkları üzerinden yeniden öğrendim ve defalarca tekrar ettim kendime...

Mahir Çayan gibi bir karakteri oynayarak aslında birtakım eleştirileri de göğüslediniz. Bu, size nasıl yansıdı?
İşin heyecanıyla başlarda bunun çok farkında değildim aslında. Zaman geçtikçe, Mahir içimde şekillendikçe ve izleyici tepkileri gelmeye başlayınca sorumluluğumun büyüklüğü bazen beni tedirgin etti fakat hiç ürkütmedi aksine bu sorumlulukla daha fazla mesai harcadım, tedirginliğimin üstesinden gelip bunu layıkıyla yerine getirmeye; bunu yaparken de insanların kafasındaki Mahir imajını incitmemeye çabaladım.

Mahir Çayan’la ilgili kitaplar okurken ve sonrasında okuduklarınızdan yola çıkarak onu canlandırdığınızda ne gibi hatalar gördünüz? Yani okunan ve oynanan arasındaki fark neydi?
‘Hayır hiçbir hata görmedim’ desem sanırım bu pek ikna edici olmaz. Muhakkak es geçtiğim ya da kendimce yanlış yorumladığım anlar olmuştur. Fakat bu, benim anladığım ve inandığım haliyle bende yeniden vücut bulmuş, benim içimdeki Mahir imajı. Herkesin kafasında bu farklı olabilir, herkes kendi istediğini görmek isteyebilir, bunu göremediğinde kızabilir. Şöyle bir gerçekte var televizyona yapılan bir iş ve maalesef inceltmek durumunda kalıyorsunuz bazı şeyleri, böyle olunca diyaloglar da değiştirilebiliyor, haliyle oyun performanslarımızda bundan etkileniyor.

Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan gibi iki önemli karakter popüler kültürün içinde... Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bu durumun yadırgandığını, ciddi eleştirildiğini biliyorum bilhassa dönemi yaşamış ve mücadelenin içinde yer almış kişiler tarafından. Bu da çok normal. Fakat ben o kadar mesafeli durmuyorum, belki popüler kültürün zaptettiği bir dönemde gençlik yıllarımı yaşamış ve hala yaşıyor olmamdandır. Çünkü bu dizi popüler kültürle yoğrulan genç beyinlere geçmişe dair bir çentik atmayı başarmıştır. Farkında olmadan, bilmeden yaşadıkları yakın geçmişimize dair bir merak ve ilgi uyandırdı. Birtakım fikirlerini, hissiyatlarını değiştirtti. Bir anlamaya çalışma hali, yeniden belki ilk defa etüd etme ihtiyacı doğurdu gençlik üzerinde.

Yakın çevreniz Mahir Çayan’ı oynamanıza karşı nasıl tepkiler verdi?
Bir kısmını ayırırsak büyük çoğunluğunu işin popüleritesi ilgilendiriyordu. “Bizim mahallenin çocuğu televizyona çıkacak” hali biraz. Mahir’i oynuyor olmak sonrasında ilgilendirdi insanları. Ama bir zaman sonra mahallenin çocuğu gitmiş Mahir gelmişti...

* * *
Kızıldere yarasını iyileştirmemiz gerek
Yüzleşemediğimiz sürece Kızıldere yarası kanamaya devam edecek, yüzleşsek bile izi kalacak, bize hep acı ve utanç verecek... Çekimler boyunca en zorlandığım sahneler Kızıldere sahneleriydi. Olup bitenler karşısında seyirci kalma halini ise bir türlü anlayamadım. Bu yarayı iyileştirmemiz gerek yoksa yeni yaralara gebeyiz. Bunun sorumluluğu bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin çünkü...

Bİrgün Gazetesi
Gülşen İşleri

asia
21-05-08, 03:07
Sahracım ve belizecim.. resimler için teşekkür ederiz...:love05:

Sahram eklediğin röpörtaj içinde tabii..:good:

Deryadilcim...:img-wink:
konusu kısaca şöyle canım... bak buda benden sana..:img-wink:

Medine (Güzin Çorağan), altmışlı yaşlarına merdiven dayamış dul bir kadındır. Artık birer yetişkin olan çocukları ise hala annelerinden kopamamıştır. Kırklı yaşlarındaki Şehsuvar (Levent Ülgen) Bitlis'in tarihi camilerinden birinde imam olarak çalışmaktadır. Ortanca oğlu Sırrı (Bülent Düzgünoğlu) tütün fabrikasında, meşhur Bitlis sigarasının üretildiği bölümde çalışmakta ve mutsuz olduğu bu hayattan kurtuluşu kendi işini kurma hayallerinde bulmaktadır. İstanbul'da korsan CD satarak hayatta kalmaya çalışan ve işleri kötü giden küçük oğlan Harun (Görkem Kanbolat) bir süre için Bitlis'e gelmiştir. En küçük çocuk Meryem (Asiye Dinçsoy) ise üniversiteli olabilmek için uzun süreden beri dershaneye giden yıllanmış bir ÖSS hazırlık öğrencisidir.

Medine’nin dertleştiği tek komşusu Süheyla, Harun’un eski aşkıdır ve mutsuz bir evliliği vardır. İki kadın, ortak tutkuları olan çiçek yetiştirmek için ilginç bir yöntem uygular. Şehsuvar, altı yaşında ölen ve hiç fotoğrafı bulunmayan bir kız çocuğunun yaşlı dedesi için çocuğa çok benzeyen bir suret aramaktayken, çalıştığı tarihi caminin onarımında bir sır ortaya çıkar. Sırrı, fabrikadaki işini aksatmak pahasına dükkan ararken, gizemli bir yer keşfeder. Harun elinde kalan CDleri Bitlis'te satmaya çalışır. Bu arada kaçakçılık için şehre gelen yabancılar, kahvehanelerde haber okuyan eski ve yeni kuşak seyyar haberciler, fabrikada üretilen Bitlis sigaralarının üzerine yazılmış gizemli mesajların sahibi, belediye mezbahasında kesimden kaçan yaralı bir inek ve peşindeki görevliler eşliğinde boğucu ama bir o kadar da sıra dışı bir yaşamdır asıl izlediğimiz.
Engebeli yapısıyla tepelerin arasında sıkışıp kalmış Bitlis şehri, tüm bu insanları cendereye almıştır..

MarilynMonroe
21-05-08, 03:30
Arkadaşlar Resimlerden çoğunu görmuştum ama arada daha yeni görduklerim var,çok sağolun eklediğiniz için,filmi bende sabırsızlıkla bekliyorum,asiacım çok sağol içerik için:good:

saHra_cım evet vardı bu ropörtaj hatta söyleyebilirmki ben kendi adıma bu ropörtajı okuduktan sonra daha da çok ilgilendim Görkem'le,tamda hayal ettiğim gibi bilinçli ve ne yaptığının farkında,gerçekten sanatçı bir insan olduğunu sezdim,devamıda geldi,şimdi burdayım..:img-wink:

Beni, Mahir Çayan'ı oynamış biri olarak hayal kırıklığına uğratmadı,onu Mahir olarak izleyince hissettiğim tum şeylerin,gerçek hayattada boş olmadığını farkettim bu ropörtajla..Keşke daha da çok bakış açısını öğrenebildiğimiz ropörtajlar verse,dahası bu ropörtajı yapan gazete'ye bakınca,kimbilir Hatırla Sevgili'de nice populer ismin arasından ancak Birgun,farketti Mahir Çayan olmuş Kanbolat'ı diye düşündüm ve gazetelere kızdım..Yada tam tersi Görkem bilinçli olarak Birgun gazetesine vermek istedi bu ropörtajı:good: kimbilir.. :)

Yinede paylaşımın için sağol,ne zaman görsem her defasında tekrar okurum bu ropörtajı,şimdide öyle yaptım,bence Görkem'i Mahir Çayan olarak izleyemeyen arkadaşlar,video sitelerinden izlemeye çalışsınlar,doruklarda bir performansı vardı o rolde..:good:

herkese iyi sabahlar:love05:

_menekşe_
21-05-08, 03:34
hepinize iyi sabahlar arkadaşlar:img-wink:

belize'cim çalışmaların süper olmuş ellerine sağlık:good:

sahra'cım bilgiler için teşekkürler...okuduğum iyi oldu:img-wink:

asia abla'cım filmin öyküsü için teşekkürler....ellerine sağlık....

Edit:Sahra'cım resimler için saol:img-blush

asia
21-05-08, 03:59
Arkadaşlar Resimlerden çoğunu görmuştum ama arada daha yeni görduklerim var,çok sağolun eklediğiniz için,filmi bende sabırsızlıkla bekliyorum,asiacım çok sağol içerik için:good:

saHra_cım evet vardı bu ropörtaj hatta söyleyebilirmki ben kendi adıma bu ropörtajı okuduktan sonra daha da çok ilgilendim Görkem'le,tamda hayal ettiğim gibi bilinçli ve ne yaptığının farkında,gerçekten sanatçı bir insan olduğunu sezdim,devamıda geldi,şimdi burdayım..:img-wink:

Beni, Mahir Çayan'ı oynamış biri olarak hayal kırıklığına uğratmadı,onu Mahir olarak izleyince hissettiğim tum şeylerin,gerçek hayattada boş olmadığını farkettim bu ropörtajla..Keşke daha da çok bakış açısını öğrenebildiğimiz ropörtajlar verse,dahası bu ropörtajı yapan gazete'ye bakınca,kimbilir Hatırla Sevgili'de nice populer ismin arasından ancak Birgun,farketti Mahir Çayan olmuş Kanbolat'ı diye düşündüm ve gazetelere kızdım..Yada tam tersi Görkem bilinçli olarak Birgun gazetesine vermek istedi bu ropörtajı:good: kimbilir.. :)

Yinede paylaşımın için sağol,ne zaman görsem her defasında tekrar okurum bu ropörtajı,şimdide öyle yaptım,bence Görkem'i Mahir Çayan olarak izleyemeyen arkadaşlar,video sitelerinden izlemeye çalışsınlar,doruklarda bir performansı vardı o rolde..:good:

herkese iyi sabahlar:love05:
Marilycim..
çok mersi..
katılıyorum sana..

Salt Asi rolüyle ekranlarda daha çok görünüyor olması değil...
Hatırla Sevgili deki oyunculuğuyla kendisini sevdirdi oyuncu diye düşünüyorum..

kolay kotarılamayacak bir karakterin rolünü.. hakkıyla vermiş değil mi?
demek ki olay bitmiştir..

kaldıki, Hatırla Sevgili'nin anasayfaya geçmesi için hazırlanılan metni bizzat ben yazdım..
ilk günden beri kaçırmadan izlediğimi söyleyebilirim..
oyunculuğu adına Görkem Aslan'ı kutlamaktan başka bir şey düşünmüyorum...

ne güzel dile getirmişsin..

aysem_
21-05-08, 09:47
http://img215.imageshack.us/img215/4682/60883829nu1.png (http://imageshack.us)

http://img228.imageshack.us/img228/5016/kopyas2tch6.png (http://imageshack.us)

http://img58.imageshack.us/img58/4265/kopyas4tyh8.png (http://imageshack.us)

http://img58.imageshack.us/img58/8707/kopyastgi5.png (http://imageshack.us)

alıntı değil

belize22
21-05-08, 10:32
Günaydın Sevgili Forumdaşlarım..:img-wink:

Çalışmalarıma yorum yapan ve rep atan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.:love05:

Bakıyorum yine o konu açılmış, ama biz gereken açıklamaları yaptık. Fazla uzatmaya gerek yok. Biz Görkem ile ilgili yorumlara devam edelim.:img-wink:

Bu arada dikkatimi çeken birşey var. Başlığımızın adında bir değişiklik görüyorum; Arslan yerine Aslan yazılmış.;) Büyük bir olasılıkla soyadı Aslan galiba çünkü Asi'nin jeneriğini verdiklerinde oyuncuların isimlerini gösterirler. Orda da Aslan diye yazılmış. Dizide yazılan soyad doğrudur herhalde.:icon_whis

aysem_, imzaların çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.:img-wink:

zer
21-05-08, 11:30
günaydın arkadaşlar inanın hızınıza yetişemiyorum ya beni
işimden gücümden ediyorsunuz :img-icecr ama aramızda kalsın
bu durumdan hiç şikayetçi değilim. anladığım kadarıyla asia arakadaşımızın eklediği tablo yanlış analaşılmalara neden olmuş. Ben hiç girmeyeyim oraya zira, bizim burda tartışmamız gereken çok daha önemli mevzular var. Espiri amaçlı konulmuş birşeye karşı bu kadar ciddiye alınıp yorumlanmasınıda bi mana veremedim.

.

öncelikle belize'ya özel bir teşekür göndermek istiyorum yaptığın çalışmalar için harİkalar hepsi. ve diğer arkadaşlarada tabiki.

dün ilk defa fragmanı görebildim tesadüfen, ve eyvah eyvah dedim Ali'im
çok kızmış herşeyin bedeli var dersinden yola çıkarak aşık olduğu kadın için
bedel ödemeyede, bedel ödetmeyede hazır birini göreceğiz galiba.
ee hayat böyle kimse kimseye istediklerini altın tepside sunmuyor ama
önemli olan çamura bulanmadan yapmasıdır. Umarım Ali'mize de
böyle bir yol seçtirirler

sanırım bu bölümden sonra işler daha da karışacak ve tabi daha çok heyecan
gelecek. ah ah o tekne gezisinde olmak vardı şimdi demek geldi içimden onları öyle teknede görünce. yahu biri bizide kurtarsa şu 9 6 yollarında masalar da sıkışmış hayatlardan :icon_sorr:icon_sorr

deryadil
21-05-08, 11:46
Herkese. Dün ben çıktım sonra biraz gerginlik olmuş. Neyse sanırım (umarım) herkes derdini anlatabildi ve sorun çözümlendi. Dün zaten bu konudaki görüşlerimi yazmıştım.

Ben hala filmdeki fotoğrafların etkisindeyim, hayır tanıdığım falan olsa gidip gizlice seyredeceğim montajı yapılamamış da olsa:img-hyste:img-hyste

Cumaya az kaldı. İşler iyice kızıştı ve rayından çıkıyor gibi.
dün ilk defa fragmanı görebildim tesadüfen, ve eyvah eyvah dedim Ali'im
çok kızmış herşeyin bedeli var dersinden yola çıkarak aşık olduğu kadın için
bedel ödemeyede, bedel ödetmeyede hazır birini göreceğiz galiba.
ee hayat böyle kimse kimseye istediklerini altın tepside sunmuyor ama
önemli olan çamura bulanmadan yapmasıdır. Umarım Ali'mize de
böyle bir yol seçtirirler

Ben de bütün kalbimle iyi bir yol çizmelerini diliyorum, ama kötü br karakterse de ne gam, Kanbolat bunun altınan kalkacaktır

Bu arada dikkatimi çeken birşey var. Başlığımızın adında bir değişiklik görüyorum; Arslan yerine Aslan yazılmış. Büyük bir olasılıkla soyadı Aslan galiba çünkü Asi'nin jeneriğini verdiklerinde oyuncuların isimlerini gösterirler. Orda da Aslan diye yazılmış. Dizide yazılan soyad doğrudur herhalde.

Ben hala emin değilim, çünkü dernekte arslan yazıyordu başka bir arslan soyadlı kişi daha vardı, akrabasıdır herhalde dedim:img-hyste:img-hysteAman ne araştırma, ne faaliyet kendime inanamıyorum:img-wink:

Neyse bazı arkadaşlar da hatırla sevgilide arslan yazdığını hatırlıyorlar. Gerçi hafıza_i beşer nisyan ile maluldür diycem . Ama Beliz cim haklısın bence de şu işin bir doğrusunu öğrenelim.

Pamir
21-05-08, 12:04
çetin tekindor ve tuncel kutiz'in yanında sönük kalmıştır tabi ama onun için büyük avantaj kendisini geliştirmesi için...daha yeni yeni ekranlarda görüyoruz...şimdiden güzel bir performans sergiliyor ileride aranan bir jön olacakatır...
hs.deki performansını izlememen büyük şanssızlık diziciasi çünkü orda çok iyiydi... mahir çayan'ı canlandırmak herkese nasip olmaz görkem alnının akıyla çıktı o projden.. o performansı ile ilgili de tek bir olumsuz eleştiri görmedim... mahir çayan'dan sonra ali karakteri bize de biraz sönük geldi (karakter olarak basit bir karakter çünkü) ama ona da alışacağız... ama bana rolunu gayet rahat yapıyor gibi geldi... bazı göze batan şeyler de senaryonun dengesizliğinden kaynaklanıyordu bana göre!

aysem_
21-05-08, 12:55
Merhaba arkadaşlar...
öncelikle valla formun daha doğrusu Görkem'in sayfasının böyle üst sıralarda olmasına çok sevindim...
Zaten Görkem'i Hatırla'dan bilen bilir ama orda her ne kadar Mahir Çayan'ın oynasada pek ön planda değildi ama Asi'ye gelerek diziye renk kattığını düşünüyorum..
Bu arada benim biydiğim Görkem hem çok iyi bir oyuncudur hemde yetenekli bir tiyatro yönetmenidir. Etrafındakilerin kendisine hocam, diye hitap ettiğini okumuştum bir yerde....

bu arada şunu söylemeliyim ki Kendisi Hatırla da oynarken acaba orjinal sesi mi yoksa dublaj mı diye merak ediyordum.
Sesinin kendi sesi olmasına bayıldım çünkü harika bir ses tonu var. Bir de ilk zamanlad kendisini pek bir zayıflamış görmüştüm hatta abrtmış diye düşünmüştüm ama geçen ata binerken giydiği kıyafetten de gördüm ki zayıflaması hayırlı olmuş maaşallah....

emosss
21-05-08, 13:11
ne zamandır giricem diyorum görkemin sayfasına bi türlü kısmet olmadı..
Asi de oynayacak olmasına çok sevinmiştim daha fazla izleme imkanı blurum diye ama uzun zamandır izleyemiyorum diziyi.. ama görkemin oyunculuğu açısından iyi bi proje olduğunu düşünüyorum..
deryadil arkadaşada katılıyorum.. hatırla sevgilide mahir çayan gibi bi karakterden sonra böyle bi rolü üstlenmesi üstelik bu kadar kısa sürede gerçekten büyük cesaret..
benim bi isteğim olucak :img-blush hsde mahirin öldüğü yerden kaliteli resimler varsa elinizde ekleyebilirmisiniz..

defne_gürsoy
21-05-08, 13:15
Fragmanda 1 kez gözükmüş Görki:hıh

http://i305.photobucket.com/albums/nn228/wwwsinedizicomforum/Animation2-16.gif

--

http://i262.photobucket.com/albums/ii88/cilek03/yeni2/ali.jpg

http://i262.photobucket.com/albums/ii88/cilek03/yeni2/ali3.jpg http://i262.photobucket.com/albums/ii88/cilek03/yeni2/ali4.jpg

Alıntı

defne_gürsoy
21-05-08, 13:16
http://i262.photobucket.com/albums/ii88/cilek03/yeni2/asiali.jpg

http://i262.photobucket.com/albums/ii88/cilek03/yeni2/asiali3.jpg http://i262.photobucket.com/albums/ii88/cilek03/yeni2/asiali4.jpg

Alıntı

defne_gürsoy
21-05-08, 13:18
http://i262.photobucket.com/albums/ii88/cilek03/1-7.jpg

http://i262.photobucket.com/albums/ii88/cilek03/2-7.jpg

Alıntı
--
Bazıları bozuyo ama Ali'miz gene ışıldıyo:icon_whis
--
Belize22 çalışmalar süpermiş:img-wink:

saHra_
21-05-08, 13:24
defne_gürsoy ve belize`cim calismalariniz harika.. evet Görkem`in o resmini bende cok sevdim cok güzel gercekten. Ellerinize sagLik arkadaslar..

emosss
21-05-08, 13:42
noisynoisy hoşbuldum -bazı gereksiz şahsiyetlere rağmen hoş-
çok teşekür ederim istediğimin fazlasını buldum..
belize22,defne_gürsoy resim ve çalışmalar için teşekkürler,çok güzel hepsi..

defne_gürsoy
21-05-08, 13:42
http://www.resimupload.us/out.php?i=32664_7.jpg

http://www.resimupload.us/out.php?i=32661_4.jpg

Alıntı

ehlocan
21-05-08, 13:44
Arkadaşlar mesajlarda yazdığınız kelimelere lütfen dikkat ediniz...Her tartışmada her sorunda sitede online olamıyoruz bziler online olana kadar konu çok başka boyuta geçiyor...Üstelik hiç bir üyenin bir başka üyeyi sayfalardan kovmak gibi bir hakkıda yok...Aranızda bir sorun varsa bunu özel mesaj yolu ile saygı çerçevesinde hallediniz..İki kişi arasındaki söz düellosu diğer üyeleri rahatsız ediyor...Konuyu uzatanlar ceza alacaklardır bilginize...

Sevgiler
Ehlocan

belize22
21-05-08, 14:05
Deryadil'cim için ekliyorum..:D

Resim için Babyblue arkadaşa çok teşekkürler.:img-wink:

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Asi/16298093em1.jpg

_menekşe_
21-05-08, 14:08
yöneticilerimize teşekkür ediyorum...hak yerini buldu:img-yes:

belize'cim resim için saol....

belize'cim yine döktürmüşsün...hemen bir tanesini kaptım..umarım kızmazsın:img-icecr

defne_gürsoy'cum alıntılar için saol....

ve görkem'i savunan herkese teşekkürler...

ben sustum..susmak en büyük asalettir....:img-wink:

emosss'cum hoşgeldin...kargaşa arasında göremedim:icon_sorr

deryadil
21-05-08, 14:20
Emoss cum canım ya bak kargaşaya daldık, malum buralar pek bir hareketli bu sabah sana hoşgeldin dememişim. Hoşgelmişsin sefalar getirmişsin. Asiam hoş geldin datlım, teşekkür ederiz her bi şey için:)

Belize sağol tatlım hemen kaydettim. Dizi ilerledikçe daha da çok fotoğraf olacak. Antakya ya tur var mıydı, ben fotoğraf makinemle bir kaç günlüğüne uzasam.:img-in_lo

zer
21-05-08, 14:26
yahu gene ne olmuş burada, yani bir dakika ayrılmaya gelmiyor
her döndüğümde bir ekşın görüyorum:img-tomat sevgili arkadaşlarım
zaman zaman böyle bilerek ve istiyerek aramıza girip bizi gereksiz polemikler yaratarak kızdırmaya çalışanlar olacaktır.amma ve lakin biz boş verelim onlarıda, kendi işimize bakalım. aslında şurda olanlar bile Görkem'in nasıl bir hızla gelip var olan düzeni bozduğunu görebiliyoruz. bu her yerde böyledir kimse kurulu düzenin bozulmasını istemez gelenlere tepki verilir .

hele rakibiniz gelir gelmez ortalığı toz duman edip akılları baştan alan
biriyse mazallah tııız zamanda sürüle fermanı çıkartılmaya koşulur ee ferman padişahınsa dağlarda bizimdir ne yapalım yani:happy0064:happy0064

GermanLady14
21-05-08, 14:28
Selin'in, yani belize22'nin, istegi üzere...
INsallah olmustur... ;)

http://i194.photobucket.com/albums/z6/KQueen16/Yeni/Unbenannt-5-1.jpg

http://i194.photobucket.com/albums/z6/KQueen16/Yeni/Unbenannt-4-1.jpg

http://i194.photobucket.com/albums/z6/KQueen16/Yeni/Unbenannt-3-2.jpg

http://i194.photobucket.com/albums/z6/KQueen16/Yeni/Unbenannt-2-1.jpg

http://i194.photobucket.com/albums/z6/KQueen16/Yeni/Unbenannt-1-5.jpg

defne_gürsoy
21-05-08, 14:30
GermanLady14 çalışmalar süper(:
Ayın 29undan sonra bende kullanabilirmiyim??:icon_whis:img-hyste

belize22
21-05-08, 14:38
Esracım (GermanLady14),güzelim benim, ne demek inşallah olmuştur, bal gibi olmuş işte!:happy0064 Ellerine kollarına sağlık canım. Ali'ye slogan bile bulmuşun: Mimik ustamızı harcamayalım! Süper ötesi olmuş gerçekten hemen bir tanesini kullanıcam. Çok sağol.:love05:

Edit: Bu arada senden daha fazla çalışmalar bekliyorum Photohop Ustam benim.:love05:

deryadil
21-05-08, 14:38
german lady imzalar hakikatten çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Senin imzana da bayıldım. Harika görünyorlardı o sahnede. Dizinin en güzel sahnelerinden biriydi bence.
Yalnız bu arada ne olacak benim halim bilmem, artık biraz işlerime yoğunlaşmam lazım, aman hayat ne sıkıcı ya, şurada mutlu mesut oturmak varken. Görkem de ne Görkem miş ama...

saHra_
21-05-08, 14:41
Sakinlestim geldim.. Emoss`um ya evet kapildik bir deli rüzgara göremedik walla geldigini yani ama seninde zamanlaman müthismis tebrik ederim :)
Hosgelmissin cnm..

Buarada arada kaynadi tekrar yazayim Belize`cim calismalarin cok güzel olmus cnm ya ellerine saglik..

GermanLady`im o ne calismalar öyle ya gözümüz gönlümüz acildi iyice.. ne hos ne güzel olmus seninde ellerine sagLik cnm.. ayrica seni burda görmek ne güzel.. ya sen burdamiydin daha önce? Yeni mi geldin? :img-hyste
neyse.. hosgelmissin sende cnm ya..
ve birde gözümden kacmadi yazmis bir arkadasimiz.. Görkem`imimize Hocam mi diyorlarmis.. :)
Oy yakisir abimize ya.. Hocaam !! :)

noisynoisy
21-05-08, 14:45
arkadaşlar,herkes teker teker hoşgelmiş.
çalışmalar çok güzel. belizecim ve germanlady14 ellerinize sağlık.
defne gürsoy sana da alınıtlar için teşekkürler. sayfa ne güzel olmuş böyle. huzurlu, sakin. görkem çalışmalarının devamını bekleriz;)

asia
21-05-08, 14:45
hele rakibiniz gelir gelmez ortalığı toz duman edip akılları baştan alan
biriyse mazallah tııız zamanda sürüle fermanı çıkartılmaya koşulur ee ferman padişahınsa dağlarda bizimdir ne yapalım yani:happy0064:happy0064

sevgili zercim..:img-in_lo
yine çok isabetli bi tesbit...

bakın ne demiş usta İsmet Özel..
çok anlamlı buldum ben..

Aynı Adam..

Tozludur saçlarım, saçlarımdan
devrilmiş sarayların dumanları savrulur
yüzüm yanıktır
yüreğime bir karanfil sokuludur
ve partizanca darbelerin dünyaya ilen şavkı
benim göğsüme göğsüme vurup durur.
Ben dünyaya doğru yürümekle meşhurum
bahar da sürgülenir içime katranlar da
hem koşarak yarattığım sevgiler vardır
hem körlenmiş sevgilerin acısıyla koştururum.
Beni sular
kocaman taşları parçalayarak hatırlıyor dağlarda
ve beni hatırlatıyor çeltik tarlalarında aynı sular
umutlu sakinlikleri
lohusalıklarıyla.

Ben dünyaya doğru yürümekle meşhurum
kökten dallara yürüyen sular gibi
yürürüm kömür ocaklarına, çapalanan tütüne
yürürüm hüzün ve ağrılar çarelenir
dağların esmer ve yaban telaşından kurtula diye
torna tezgahlarında demir.

Yürürüm çünkü ölümdür yürünülmeyen
yürürüm yürüyüşümdür yeryüzünün halleri
kanla dolar pazuları tarladakinin
hızar gürültüsü içinde türkülenir bir öteki
gökleri göğsümden aşırtarak yürürüm
yağlı kasketimin kıyısında nar çiçekleri.

Aynı adam Ekim günlerinden beri gümbür gümbür gelirim
teneke damların üstüne safi sinirden doğan güneş
portakallar fırlatarak parlıyor benim adımlarımla
anladım neden yorgunluk
gülümserlik getiriyor insana
hayatın bana başat
bana avrat oluşunu öğrendim
işçiler bunu kurşunlanarak öğrendi
on beşinde bir arkadaş
inancını savunurken yargıca
anladı bulana durula akmakta olan şeyi.

Yürüyorum
azarlanıyorum fışkıran başaklarla
iki bomba gibi taşıyorum koltuğumdaki bir çift somunu
hurdahaş bir sancıyla geçiyorum badem çiçekleri altından
gözlerim nemli değil.
gözlerim namlu.

(1968)

İsmet Özel..

gözlerim nemli değil!..
gözlerim namlu!..:good:

Germanlady... canım çalışmaların çok hoş olmuş.. ellerine sağlık...:good:

GermanLady14
21-05-08, 14:52
Yorumlar icin cok tesekkürler...
Yok anacim, Selin Istedi diye yaptim bisiler...
Baktim Mimikler süper, dedim bi kac tanede ekstradan yapayim...
Zati Asi öldürdü beni!! :img-cray::img-cray::img-cray:

Ben böyle arada bi aklima estikce yaparim bisiler...

MarilynMonroe
21-05-08, 15:22
Neler olmuş yahu..Dun gittiğimde uzayacağını seziyordum,öylede olmuş ama şimdi tertemiz sayfamız çok şükür..Yorumlarda,çalışmalarda öyle zevkliki..

belize22 vallahi yeteneğine şapka çıkarmak lazım ,tek resimden bu kadar guzel çalışmalar yapmak herkesin harcı değil..:img-wink:

defne_gürsoy ve aysem_ ekledikleriniz çok guzel,çok sağolun arkadaşlar,ayrıca yorumlarınızda öyle,okumak bir zevkti,sizi daha da çok burda görmek isteri(z)m..:good:

GermanLady14 sende öyle,gerçekten çok yeteneklisiniz,insan çalışmalara bak bak bitiremiyor:happy0064ellerinize sağlık arkadaşlar,başlığı daha da guzelleştiriyorsunuz valla:love05:

asia ne guzel olmuşta,uğramış,gelmişsin bu başlığa(aramıza),senin yorumlarınla tanışmışız..Mukemmel bir şiir..yorumlarının,eklediklerinin başlığı ne kadar guzelleştirdiğini söylememe gerek bile yok..

zer dostum seni,yorumlarını görmek ne kadar guzel oldu anlatamam,diyorum ya şu hayat meşguliyetleri,sorumluluklarıda olmasa,hep görsek seni,o değerli,zevkli yorumlarını:good:ayrıca tespitlerine katılmamak elde değil:)

dawson'S creek tespitlerin çok doğru dostum,bizde bunu uzunca tartışmıştık kötu adam olacağını duyunca,daha önce dediğim gibi klişelere bulanmadan kötu adam olacaksa amenna,ben Görkem'i kötu adam roluylede zevkle izlerim,zaten kötu adam rolleri çok zevklidir,hem oyuncu için,,hemde guzel oynanınca seyirci için..Bu yuzden ondaki potansiyelide gördum:img-hysteklişeye batırmayacaklarsa olsun bence..:good:

Ayrıca zevkli yorumları içinde ayrı bir teşekkur etmek isterim,başlıktaki tum arkadaşlara,iyiki burdasınız...:good::img-in_lo

edit;Yeni gelen dostlara hoşgeldiniz demeyi unutmuşum ne olur kusura bakmayın,hepiniz hoşgeldiniz:img-wink::img-in_lo

_menekşe_
21-05-08, 15:34
Esra'cım ellerine sağlık....Gerçekten süper olmuşlar:good:

Bir kaç gün sonra bende kullanabilir miyim..İzninle(::img-wink:

asia ablacım..o eşsiz yorumların ve şiirlerinle hayat veriyorsun başlığa...ellerine yüreğine sağlık....:love05:

bu arada şunu söylemek istiyorum.. "iyi meyve veren ağaç her zaman taşlanır..:img-icecr"

Mimik ustamızı harcamayalım...:img-blush

belize22
21-05-08, 15:41
Yorumlar icin cok tesekkürler...
Yok anacim, Selin Istedi diye yaptim bisiler...
Baktim Mimikler süper, dedim bi kac tanede ekstradan yapayim...
Zati Asi öldürdü beni!! :img-cray::img-cray::img-cray:

Ben böyle arada bi aklima estikce yaparim bisiler...

Sen her zaman yap be güzelim. Senin ellerinden çıkan çalışmalar her zaman mükemmeldir. Tekrar sağol canım.:love05:

Yine bir çalışma.. (Ben şimdi her resimden çalışma yapıyorum, kafayı yedim galiba..:img-hyste)

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Ozel%20Calismalar/gorkembaslik5.jpg

defne_gürsoy
21-05-08, 15:45
Belize banner süper ötesi olmuş:img-blush:icon_whis
Buarada başlıktan sürekli msj sayısı eksiliyor:icon_sorr
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/gorkiii1.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/gorkiii2.jpg

Eklendiyse kusura bakmayın:img-wink:Belize'den çünkü:img-wink:

sanemtuba
21-05-08, 15:48
ben sevdim sütçü Aliyi yani Görkemi:)demirden daha yakışıklı ve karizmatik.ses tonu bakışları tam karizma:img-in_lo

defne_gürsoy
21-05-08, 15:48
Alıntı..!..

http://img230.imageshack.us/img230/5256/unbenannt1yf4.png

Herkes Anti-Ali imzaları yapmış ya:hıh

emosss
21-05-08, 15:49
teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldum..
hakkaten kötü zamanlama konusunda üstüme tanımıyorum, tam zamanında gelmişim..
ee tabi o kargaşada arada kaynamam çok normal..
asia ablacım sanada teşekkürler, mesaj uçmuş arada ama ben aldım hoşgeldin mesajını:love05:
senin başlıkta olduğun ne kadar belli oluyo,şiir için çok teşekkürler..
çalışmalar çok güzel ellerinize sağlık, belize tarzına hayran kaldım..
adım emine bu arada

defne_gürsoy
21-05-08, 15:50
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/asi1-jjjcopy.jpg http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/asi2-jjjcopy.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/asi-jjjcopy.jpg

Alıntı

defne_gürsoy
21-05-08, 15:55
http://img263.imageshack.us/img263/2258/asiil1.jpg

Alıntı..!..

defne_gürsoy
21-05-08, 15:57
http://img411.imageshack.us/img411/8844/asialiimzado7.png

http://img411.imageshack.us/img411/7854/asialiimza1pj5.png

Alıntı..!..

aysem_
21-05-08, 15:59
arkadaşlar az önce fragmana baktım da bence asi ile Ali'nin atla kırlarda dolaştığı sahne çok güzel olacağa benziyor ...
yani kanbolat bazen gerçekten yakışıklı çıkabiliyor (zaten öyle de)
geçen bölümde vardı öyle resilmeri buraya eklenmiş.
bir.... asi ile etrafı izlediği
bir de melekle ilk konuştukları sahnedeydi yanılmıyorsam. Gerçekten çok hoş çıkmış zaten tüm imzalarda o resimler var... benimkinde de...

oyunculuğuna gelince 28. bölüm ben bayağı tutuk bulmuştum. ama zamanla ekibe alışmış çünkü geçen bölüm oyunculuk adına çok çok iyiydi....

defne_gürsoy
21-05-08, 15:59
http://img513.imageshack.us/img513/4507/51060706ai9.png

http://img411.imageshack.us/img411/2843/aliasidemirae4.png

http://img59.imageshack.us/img59/9828/28812202ww1.png

Alıntı..!..

defne_gürsoy
21-05-08, 16:01
http://i89.photobucket.com/albums/k218/bahar_ozsen/Untitled-123a.jpg

http://i89.photobucket.com/albums/k218/bahar_ozsen/Untitled-123b.jpg

Alıntı..!..

belize22
21-05-08, 16:02
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz resimde ki malesef Görkem değilmiş. MARE'cim bana demin özel mesaj attı. Herkesden özür dilerim. :img-cray:

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Kanbolat%20Gorkem%20Arslan/Hayatin%20Tuzu/n711132913_558148_8605.jpg

Yaptığım çalışmaları silmem gerekir yoksa herkes Görkem'in olduğunu sanıcak.:icon_whis

greaciaco
21-05-08, 16:06
Herkese selam yine costurmussunuz forumu elinize saglik.
aysem_ imzalar harika olmus.
Sahra_ ekledigin roportaj ve hayatin tuzu filmi resimlerden dolayi cok tskler gorkem gercekten guzel konusmus.
belize22 seninde ekledigin imzalar ve resimler icin cok tskler hepsi cok guzel sayende forum bos kalmiyor.
asia ekledigin hayatin tuzu filminin konusu icin tskler burda vizyona girerse izlemeye giderim artik.

Burada dizi ozetini yeni okudum ve gozlerime inanamadim ali nerdeyse butun ozette geciyor kisa surede asi dizisini fet etti bravo.

defne_gürsoy
21-05-08, 16:06
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/hdbdb1.jpg http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/hdbdb2.jpg

http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/hdbdb4.jpg http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Avatar-Imza/hdbdb5.jpg

Alıntı..!..
Belize'den

defne_gürsoy
21-05-08, 16:09
Ayy o Görki diilmimiş:img-hysteAman arkadan benziyo bırah kalsın Belize:icon_whisçoh hoş foto:icon_whis

http://www.resimupload.us/out.php?i=31609_al.jpg

http://www.resimupload.us/out.php?i=31610_al1.jpg

http://www.resimupload.us/out.php?i=31615_kanbolat.jpg

http://www.resimupload.us/out.php?i=31616_kanbolat1.jpg

Alıntı..!..

deryadil
21-05-08, 16:19
Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz resimde ki malesef Görkem değilmiş. MARE'cim bana demin özel mesaj attı. Herkesden özür dilerim. :img-cray:

Yaptığım çalışmaları silmem gerekir yoksa herkes Görkem'in olduğunu sanıcak.:icon_whis

Belizcim yazdığım mesaj silinmiş, gerçi düzeltmiştim yanlışlıkla yine rsmi alıntılamışım. Neyse benim imzam da yanlış olmasın ama fotoğrafı çok beğendim, eğer senin için zor olmazsa bana imza yapabilir misin.
Görkem'in bütün çalışmaları harika oluyor, izlemek çok zevkli, hepinizin ellerine sağlık. Böylece hasretimiz biraz diniyor.:img-wink:

_menekşe_
21-05-08, 16:20
Arkadaşlar çeşitli sitelerden Görki'ye yorumlar...:kahve

1-)Hacettepe üniversitesi mezunu tiyatrocu, hatırla sevgili dizisinin Mahir Cayanı...Ama benim için, sürekli sözü edilen ''Görkem abi''...Dizinin en yakışıklısı diyorlar onun için, bıyıksız halini merak ediyorum....

2-)Hatırla Sevgili dizisinin uzun arayışlardan sonra bulunan Mahir Cayan'ı... Mahir'i kimin oynayacağını düşünürken galiba en önce yakışıklı olmasına odaklanılmış, öyle sanıyoruz...Yine de iyi olmuş, başarılı...

3-)Hatırla Sevgili'nin 57. bölüm fotoğraflarında kızıldere ve orada katledilenleri nasıl da benzer canlandırdıklarını görüp lanet okuyan, bütün sabah kızıldere'yi dinleyerek gözyaşı döken insanları etkilemiş şahsiyet...Onun bedeninde Mahir yeniden can bulmuş gibi geliyor insana, sanki dizide onun öldüğünü görmesem, Mahir hala yaşıyormuş gibi devam edebileceğim, en son bıraktığım yerde donup kalacak tarihin içinde...

Bahtın da yüzün kadar güzel olsun....Mahir'i canlandırmak kolay değil, hele de bunu sevdirerek yapabilmek hiç değil, beceremeseydin hepimizin nefretini kazanabilirdin.. teşekkür ediyoruz...

4-)Sadece güzel bir yüzden ibaret olmayıp, rolünün hakkını sonuna kadar vermiş kişi....

Deniz Gezmiş'i canlandıran arkadaşa* yardımını esirgemeyip o ölü balık bakışlarından kurtarsa güzel olurdu hani, ilkokul müsameresi seviyesinde canlandırılan Deniz Gezmiş izlemezdik biz de....

ayrıca yüzü ve oyunculuğu gibi adı da güzel bu adamın*....

5-)Kendisini tanıdığımız Mahir çayan rolüne düşünceleriyle de yakışan, bu zor görevin altından bu kadar başarıyla nasıl çıktığını birgün gazetesi'ne verdiği röportajdan görüp kendisini daha çok takdir ettiğimiz, onu hiç görmemiş olanların gözleri önüne getirdiği canlı, konuşan, gülen, çay içen Mahir imgeleri için müteşekkir olduğumuz oyuncu. haftalardır bir röportaj, bir yorum, bir konuşma görsek de neler düşünüyor öğrensek diye bekliyordum, mahir'in ondaki yerini, yaptığı şeyin ona ne ifade ettiğini öğrenmek için yanıp tutuşuyordum......

6-)Asi dizisine hızlı giriş yapmış,"kendi sesi mi değil mi?" tartışmalarına son vermiş oyuncu...Nam-i değer sütçü ali. asi senaristlerinin elinde harcanmamasını dileriz...

_menekşe_
21-05-08, 17:04
http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_16-1.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/16-1.jpg) http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_13-3.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/13-3.jpg) http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_12-2.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/12-2.jpg) http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_7-15.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/7-15.jpg)

http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_6-14.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/6-14.jpg) http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_6-1.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/6-1.jpg) http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_5-1.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/5-1.jpg) http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_3-15.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/3-15.jpg)

http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_3-1.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/3-1.jpg) http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_2-15.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/2-15.jpg) http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_1-6.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/1-6.jpg) http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/th_1-1.jpg (http://i246.photobucket.com/albums/gg82/yasokutsi/1-1.jpg)

Devamı gelicek(:

Şimdlik bunları bulabildim P:

TriandafiLis
21-05-08, 17:11
Sözlük ve benzeri sitelerdeki yorumları okudum ve Görkem'in fanı dahi olmaktan gurur duydum.. Tek kelimeyle müthiş. =)

Çalışmalara ve imzalara bayıldım, harikasınız(=

zer
21-05-08, 17:31
vay vay asia'cığım o ne güzel şiirdir öyle, yani bir şiir mayyağı olarak
nasıl olurda bu şiiri ve İsmet ÖZEL'li es geçmişim, tanıyamamışım huy bana.
kendimi fana halde cazalandıracağım :icon_whis ayrıca bu hengamede, gelen arkadaşlarımıza bi hoşgeldin dememişim kusura bakmayın neolur iyiki geldiniz
iyiki burdasınız.

arkadaşlar bugün dünya süt günü, o yüzden bize taş atan arkadaşlara
birer bardak süt ikram edeyim diyorum. Korkmayın sütler ALİ UYGUR şirketinden
afiyet olsun.

rbd88
21-05-08, 17:42
bir gün başlığa girmedim biraz ortam gerilmiş sanırım bu konulara girmek istemiorum ama onlar ne derse desin ne yaparsa yapsın Biz Aliciyiz en önemlisi "Biz Görkemciyiz":img-wink:

bütün çalışmalar resimler çok güzeller herkese çok teşekkürler :happy0064

Asinin yeni bölüm fragmanını gördüm işler biraz karışıo gibi ama ben en çok tekne sahnesine odaklanmışım özellikle bu sıcak günlerde deniz tekne ve Görkemi görünce dayanamıo insan "ah o teknede bende olsaydım" dedim içimden:img-icecr

rbd88
21-05-08, 17:52
http://img229.imageshack.us/img229/8665/hatrlasevgili570810001yj8.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/3073/hatrlasevgili570830001cy5.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/6391/hatrlasevgili570850002hv5.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/5708/hatrlasevgili570870001gr7.jpg
http://img55.imageshack.us/img55/7844/hatrlasevgili570890001zd6.jpg
Alıntıdır!

rbd88
21-05-08, 17:56
http://img55.imageshack.us/img55/5278/hatrlasevgili572380001sa7.jpg
http://img55.imageshack.us/img55/9659/hatrlasevgili572450001hj5.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/7079/hatrlasevgili572450004vq5.jpg
http://img55.imageshack.us/img55/8313/hatrlasevgili572480001vi5.jpg
Alıntıdır!

rbd88
21-05-08, 18:00
http://img229.imageshack.us/img229/4250/hatrlasevgili573780001vz4.jpg
http://img55.imageshack.us/img55/2531/hatrlasevgili573790001xu1.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/1694/hatrlasevgili573810001li4.jpg
Alıntıdır!

rbd88
21-05-08, 18:08
http://img339.imageshack.us/img339/7434/hatrlasevgili574170001bh4.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/1600/hatrlasevgili574170002ji6.jpg
http://img388.imageshack.us/img388/9295/hatrlasevgili574170003sy4.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/6189/vlcsnap278066bt5.png
http://img388.imageshack.us/img388/4127/hatrlasevgili574400001tr8.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/7544/hatrlasevgili574400002cp8.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/8955/hatrlasevgili574400005bm3.jpg
Alıntıdır!

ZARPANDİT
21-05-08, 18:13
rbd88 resimler için tesekkurler..ne kadar kotu bir sahneydi keske yasanmamıs olsaydı ama ne yazık ki...görkem muhtesem bir oyuncu bu arada..

rbd88
21-05-08, 18:14
http://img55.imageshack.us/img55/4898/hatrlasevgili573560001mh5.jpg
Bu fotoyu çok beğeniorum:img-in_lo

rbd88
21-05-08, 18:18
rbd88 resimler için tesekkurler..ne kadar kotu bir sahneydi keske yasanmamıs olsaydı ama ne yazık ki...görkem muhtesem bir oyuncu bu arada..

bişey değil:img-wink:
ewet keşke bunlar yaşanmasaydı Mahir abim ölmemiş olsaydı ama yapacak bişey yok bunlar yaşandı ve Görkem Mahir Çayanı canlandırdı ve rolünün hakkını çok iyi verdi Mahir Çayan onda yeniden vücut buldu sanki bunun için aslında Görkeme ne kadar teşekkür etsem az...

GermanLady14
21-05-08, 18:20
Takinti yapiyo bu sahis resmen!! :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Selin Allah seni :icon_whis...
Isteyen tabiki kullana bilir, sormaniza hic gerek yok, fakat baska Site'lere izinsiz eklemeyin lütfen... ;)

http://i194.photobucket.com/albums/z6/KQueen16/Yeni/ghf.jpg

http://i194.photobucket.com/albums/z6/KQueen16/Yeni/xcvnt-1.jpg

belize22
21-05-08, 18:20
Rbd88'cim, resimler için çok sağol. İzlediğimde canımı acıtan bir sahneydi.:icon_sorr

_menekşe_, Asi resimleri için çok teşekkürler.:img-wink:

zercim, bence sütleri o arkadaşlara vermeyelim. Biz aramızda paylaşalım ne dersin?:img-hyste Bir bardak 'ALİ UYGUR' sütü alabilir miyim lütfen.. :D

asia
21-05-08, 18:23
emosscum.. canım tekrar hoşgeldin...
baya olaylı bi gün oldu

başlığın bir farkı var gerçekten.. çok gözde sayfalar yani...
hani neredeyse borsada değerlendirmeye gireceğiz..:img-wink:
oyuncumuzun kıymeti belli arkadaşlar..
bunca tepki boşu boşuna patlamıyor..:good:
güzel sözlerine teşekkür ederim..

greciaco.. çok mersi arkadaşım...
rica ederim.. elimizden gelirse, seferber ederiz..

menekşecim.. eklediğin Görkem Aslan yorumları için teşekkürler sanada canım..

zercim..
İsmet Özel'in devrimci ruhla yazdığı pek çok böyle güzel şiiri var..
tavsiye ederim..
özellikle son dizeler müthiş..

belize22
21-05-08, 18:27
Takinti yapiyo bu sahis resmen!! :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Selin Allah seni :icon_whis...
Isteyen tabiki kullana bilir, sormaniza hic gerek yok, fakat baska Site'lere izinsiz eklemeyin lütfen... ;)

Esracığım, sen takılmaya devam et. Sorun yok.:D
Ellerine sağlık canım. Herzaman ki gibi çalışmaların yine çok güzel..;)

Önemli not: Şu an 11 üye ve 5 misafir konuyu görüntülüyor.:D

_menekşe_
21-05-08, 18:28
belize'cim(sanırım adın selin) ben burcu cnm:img-wink:

rbd88 cnm resimler için teşekkürler....İzlemesemde izlemiş gibi oldum....:icon_sorr

GermanLady14(esra'cım) imzalar için saol....Gerçekler çok güzeller:love05:

asia ablam.....başlığa senin şiirlerin de hayat veriyor...devamını bekliyorum:img-yes:

emoss'cum baya gergin bir gündü bugün....tekrar hoşgeldin...:img-wink:

saHra_
21-05-08, 18:33
rbd88 cnm resimler ne güzel.. nekadar yakisikli cikmis yine bu resimlerde Görkem`imiz.. Allah nazalardan saklasin :)
Bide yassi burun diyorlar ya neresi yassi yada neresi yamukmus hani ben göremiyorum :img-hyste

Suanki dizisinde saclarinin beyaz olmasi ona ayri bir cekicilik katiyor bence.. ama su resimlere bakiyorumda kahvede pek yakisiyomus hani..
yani her rengide layigiyla tasiyabiliyormus demekki gördügümüz gibi..

Her oyuncunun,egitimli yada egitimsiz yildizinin parladigi bir dönem gercektende varmis. Tabiki bircok kisi Mahir karakteriyle tanidi onu ancak Ali karakteriyle bu sayiyi yani hayr