PDA

Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin-Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5

SUEDA40
27-03-08, 14:56
arkadaşlar eve sarışın bir hanım geliyo kim biliyormusunuz kadim ezo'ya mürebbiye tutmuş bilinizmi acaba.
merebbiyeninde maşallahı var hoş kadın.

ezo-kadim
27-03-08, 16:35
HEM SERHATIN HEM NURGÜLÜN TIYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM
biraz gec oldu ama benim sucum degil site gazi oluyor onun sucu bir türlü yorum yapamadim simdi her ne kadar tv den izleyemesemde avrupa yayininda yoktu cünkü arkadaslarimin sayesinde netten izledim ve ben bölümü begendim benim hosuma gitti bir tek kadimin pijamalarini sevmedim yakismasmis ,neyse diger yerleri cok begendim kadimle ezoyu ayni evde görmek ve birbirlerine günaydin demeleri bile hos cok tatlilar :img-in_lo:img-in_lo,ayrica fragmana gelince simdidedn mest oldum bile cok hos bir bölüm bizi bekliyor ne dersiniz ,sueda ablacim o hanim yanilmiyorsam deniz pulas umarim yanilmam cok zarif birisi severim kendilerini ,bebegimizde geliyor daha ne olsun dimi ama hic yoktan iyidir zaten seyrettigim 3 dizi var buda onlarin icinde en kiymetlisi sebebi belli demeyim :img-hyste :img-hyste
sevgiyle ve SERHAT'la kalin

Laltul
27-03-08, 16:44
herkese merhabalar,

dizinin son yayınlanan bölümünü gecikmelide olsa izledim,malumunuz kanaldan dolayı ve dizinin içeriğindeki bitakım çalışmalardan dolayı (aslında çalışamamalarından dolayı)izleme şevkim azaldı.bende diziyi geç izledim,pek bişey kaçırmamışım.işte ezo ile kadim anlı şanlı evlenmiş,düğündeki eğlenceden söz etmek istemiyorum sonuçta insanların konumu ne olursa olsun böyle günlerde gönülleri ne istiyorlarsa onları yapmak haklı,ama kadimin ilk sabahlarındaki hareketleri beni bitirdi.birde bu erkekler dizide de olsa hep çocuklar,kadınların karşısında ne hale geliyorlar örnek meryem ile seyfo,bizim seyfo kahvaltı hazırlıyor meryemde elini çabuk tut deyincede çaydanlık falan eli ayağına giriyor kim kız kim erkek belli değil,ezonun hastalığı aslında ciddi,bu durumda benim bildiğim kadarıyla şeker hastalarının hamile kalırsa ki kalmış fragmanda öyle gözüküyor sorunlu hamilelikleri oluyor yani önümüzdeki bölümlerde bunla ilgili hareketli sahneler olabilir,üzülmemesi,yorulmaması vs.bende doktor oldum sanki neyse bu hamilelik süresince ömerin ileriki bölümlerde bir hareketi olmaz umarım çünkü kadimin hayatını kurtardığı zaman ödeştik ama bu iş burda kapanmadı dedi.ezonun bebeği kaybetme riski olabilir böyle bir hikaye yazabilirler.yeni fragmandada deniz pulaş girmiş,ezonun saçları yapılmış sanki aradan çok olmasada bir zaman geçmesi var artık 1 ay mı 2 ay mı göreceğiz.
yeni bölümüde kanalın yayın politikası değişmediği sürece gecikmeli izlemeyi düşünüyorum,reytinglerde durum belli 23.45'te başlamış dizi vallahi çok sevsemde nurgül ve serhatı izleyemem o saatte,en güzeli daha sonra stressiz izlemek bende öyle yaptım.genel olarak son yayınlanan bölümün 73 dakikasının 40 dakikası izlenebilir seviyesindeydi bu benim düşüncem katılmayanlar olabilir saygı duyarım.şimdilik hoşçakalın yorumlarınızı herzaman okuyorum arkadaşalar...

kadim&neşe
28-03-08, 10:09
HEM SERHATIN HEM NURGÜLÜN TIYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM
biraz gec oldu ama benim sucum degil site gazi oluyor onun sucu bir türlü yorum yapamadim simdi her ne kadar tv den izleyemesemde avrupa yayininda yoktu cünkü arkadaslarimin sayesinde netten izledim ve ben bölümü begendim benim hosuma gitti bir tek kadimin pijamalarini sevmedim yakismasmis ,neyse diger yerleri cok begendim kadimle ezoyu ayni evde görmek ve birbirlerine günaydin demeleri bile hos cok tatlilar :img-in_lo:img-in_lo,ayrica fragmana gelince simdidedn mest oldum bile cok hos bir bölüm bizi bekliyor ne dersiniz ,sueda ablacim o hanim yanilmiyorsam deniz pulas umarim yanilmam cok zarif birisi severim kendilerini ,bebegimizde geliyor daha ne olsun dimi ama hic yoktan iyidir zaten seyrettigim 3 dizi var buda onlarin icinde en kiymetlisi sebebi belli demeyim :img-hyste :img-hyste
sevgiyle ve SERHAT'la kalin

zehra ablacım izninle yorumunun altına bi imza atmak istiyorum tam da benim demek istediklerimi yazmışsın ezo ile meryemin bilal ağanın haremine hava atması:img-hyste nur hanımında orda öle şaşkın şaşkın bakması çok komikti yaaa

xxy-erkl
28-03-08, 10:23
herkese günaydııın,

arkadaşlar eve sarışın bir hanım geliyo kim biliyormusunuz kadim ezo'ya mürebbiye tutmuş bilinizmi acaba.
merebbiyeninde maşallahı var hoş kadın.

hımm mürebbiye tuttu demek e tabi artık ezonun saati 50 lira diye bir derdi kalmadı :img-blush demek ezo onun sayesinde bu kadar değişiyor, o zaman senarist bize çok görmesede bir jenerik eşliğinde ezonun değişim günlerini verse.

hadi herkes nerde ? :icon_sorr şu site bakım çalışmasına girmeden :img-hyste laflayalım biraz :img-wink:

gamze_yy
28-03-08, 11:43
55. BÖLÜM

Ezo’nun gazetede gördüğü haber, Kadim’in dünyasına ayak uydurup uyduramayacağı konusundaki endişelerini tetikler. Kadim’le yalnız kaldığı anlarda söz konusu olmayan bu rahatsızlık, üçüncü şahıslar devreye girince ortaya çıkar. Kadim’in üniversite arkadaşlarının yemeğe gelecek olması Ezo’nun tedirginliğini artırır. Kadim ve Ezo Beril ve Cemre’yi evlatlık alma konusundaki işlemleri bitirir. Artık dört kişilik mutlu bir ailedirler. Ancak günlerin geçmesiyle gelecek büyük bir sürpriz, bu mutluluk tablosunu gölgeleyecektir. Meryem Seyfo’yu eve yemeğe davet eder. Bu mutlu akşam yemeğinin davetsiz bir başka misafiri olacaktır. Meryem ve Seyfo Bilal’i karşılarında görünce ne yapacaklardır? Bilal’in karıları ve Nur’un arasında bir gerginlik yaşanır. Bu gerginliğin sonucu olarak Ballı kendisini, Nur’la evliliği konusunda harekete geçmek zorunda hisseder. Öte yandan Ömer İstanbul’da varolma nedenini kaybetmiştir. En iyi yol Antep’e dönmek gibi görünmektedir.

Bu nasıl özet:icon_whis Bebek haberi mutluluk tablosunu mu gölgeliyor şimdi? Sonunda kadimin de etrafında insanlar olduğunu göreceğiz:img-hyste Ömer de gidiyor bu bir rüya olmalı:img-hyste

Özet de güzel fragmanda güzel gorkiiiimmmm:img-hyste

rozi
28-03-08, 11:56
55. BÖLÜM

Bu nasıl özet:icon_whis Bebek haberi mutluluk tablosunu mu gölgeliyor şimdi? Sonunda kadimin de etrafında insanlar olduğunu göreceğiz:img-hyste Ömer de gidiyor bu bir rüya olmalı:img-hyste

bende kormaya başladım dünyanın sonumu geli:img-hyste

Öte yandan Ömer İstanbul’da varolma nedenini kaybetmiştir. En iyi yol Antep’e dönmek gibi görünmektedir:img-hyste

tutmayın beni oynucam allahım bu ne güzel haber böyle:img-hyste

:cheer::cheer::cheer::cheer:

Ofelia
28-03-08, 12:09
sanırım bebek haberi beril ve cemre için hoş bi haber olmayacak.çocuk mantığıyla artık kendilerinin istenmeyeceğini düşünüp evi terk etmek isteyecekler....fragmanda 2 kardeş yollara düşmüş gidiyolardı..kadimle ezo çocukların kaybolduğunu duyunca panikleyeceklerdir.mutluluğu gölgeleyecek durum bu olmalı.

bebek haberi için günler değil aylar geçmesi gerekmez mi?biz zaman mı atlatacaklar diyorduk ama özette günlerin geçmesiyle denmiş.:img-cool2

moirane
28-03-08, 12:11
Bu nasıl özet Bebek haberi mutluluk tablosunu mu gölgeliyor şimdi? Sonunda kadimin de etrafında insanlar olduğunu göreceğiz:img-hyste Ömer de gidiyor bu bir rüya olmalı:img-hyste

bebek mutluluk tablosunu gölgeliyor...şöyle ki fragmanda beril ve cemre'nin yollara düştüklerini gösteriyor. büyük ihtimalle bebeği duyunca evdev kaçacaklar..

demek ömer gidiyor he mi? :bella ay çok üzüldüm :bella nasıl üzüldüm bir bilseniz. :bella kelimelerle anlatmam mümkün değil :bella

demek kadim'in arkadaşları yemeğe gelecekler. umarım ezo'yu aşağılamazlar. her ne kadar kendini geliştirsin desem de bu tarz sahneleri hiç sevmem

Özet de güzel fragmanda güzel gorkiiiimmmm

özet güzel mi??? ben hiç beğenmedim :icon_whis hele fragman...inan ki ikinci kez açıp bakmadım. bilgisayarıma indirdim.öyle duruyor...:icon_whis:icon_whis özet de fragman da berbat:icon_whis bu da demektir ki bölüm harika olacak :) :)

ahesti
28-03-08, 12:14
55. BÖLÜM

Ezo’nun gazetede gördüğü haber, Kadim’in dünyasına ayak uydurup uyduramayacağı konusundaki endişelerini tetikler. Kadim’le yalnız kaldığı anlarda söz konusu olmayan bu rahatsızlık, üçüncü şahıslar devreye girince ortaya çıkar. Kadim’in üniversite arkadaşlarının yemeğe gelecek olması Ezo’nun tedirginliğini artırır. Kadim ve Ezo Beril ve Cemre’yi evlatlık alma konusundaki işlemleri bitirir. Artık dört kişilik mutlu bir ailedirler. Ancak günlerin geçmesiyle gelecek büyük bir sürpriz, bu mutluluk tablosunu gölgeleyecektir. Meryem Seyfo’yu eve yemeğe davet eder. Bu mutlu akşam yemeğinin davetsiz bir başka misafiri olacaktır. Meryem ve Seyfo Bilal’i karşılarında görünce ne yapacaklardır? Bilal’in karıları ve Nur’un arasında bir gerginlik yaşanır. Bu gerginliğin sonucu olarak Ballı kendisini, Nur’la evliliği konusunda harekete geçmek zorunda hisseder. Öte yandan Ömer İstanbul’da varolma nedenini kaybetmiştir. En iyi yol Antep’e dönmek gibi görünmektedir.

bende kormaya başladım dünyanın sonumu geli:img-hyste

Öte yandan Ömer İstanbul’da varolma nedenini kaybetmiştir. En iyi yol Antep’e dönmek gibi görünmektedir:img-hyste

tutmayın beni oynucam allahım bu ne güzel haber böyle:img-hyste

:cheer::cheer::cheer::cheer:

ömer gidiyi ya gelsın dugun alayı tey teybye of anm of bence ömer gıdıyı ya ezoyla kadımde balayı ıcın antepe gıdecekler ufffffffff hanı bunlar parıste evleneceklerdı
ben fragmanda ve özette anladıgım su ezo hamıle kalıyor cok mutlula kızları bıraz ıhmal edıyolar kızlarda yenı bır bebek gelıcegını ögrenınce evden kacıyolar aklıma bısı gelmedı zaten
ya bu sıteye noluyo kardesım ıkı uc gundur cıldırdım baska sıteler gırdım hıc bırsey bu sıtenın yerını tutmutyor

ulkuk
28-03-08, 12:14
Biraz geç oldu ama 54. bölüm yorumum şimdi yapmak istiyorum. Salı günü uyuyakalmışım bire doğru uyandım ve sonunu izledim... Çarşamba günü bilgisayarıma indirip izledim. Fena değildi. Ama beni güldüren düğün sahneleriydi. Çünkü sessiz olduğu için Kadim oynarken (kollarını açmış bir şekilde, her halde dalga geçiyordu. Çünkü Nedim"e birşeyler söylerken rol yapıyor gibi değildi... Kimbilir neler söylüyordu...

İçses= Valla ben düğünümde bile oynamadım. Eee ne yapacaksın ekmek parası... İnsanı ne hale sokuyorlar...:img-tomat

Nurgül Yeşilçay"ında buna benzer bir sahnesi vardı. O sahnede başından aşağı paralar saçılıyordu. Sanırım paraları saçanda gerçek hayatta kardeşi olan kişiydi.. Dizideki Zeynel... Nurgül Yeşilçay"da orada birşeyler söylüyordu... İçses= Dök dök... Elini korkak alıştırma. Nasıl olsa bu paralar senden çıkmıyor...:img-pilot

Elbette 37. bölüme kadar olan bölümler kadar güzel değildi ama nedense ben fazla birşey beklememeyi öğrendiğim için olsa gerek bu bölüm beni tatmin etti. Birtek Kadim bey şu ağzını kapasın azıcık...:img-yes:

Yalnız şu evdeki hizmetçiye birileri uzun birşey versin... Bu havalarda üşütecek garibim. Meryem"in orada hizmetçiyle ilgili söyledikleri inşallah boştur. Birde hizmetçi ile ilgili yanlış anlaşılma çıkarmasınlar karşımıza. Süslü ile de birlikte olsunlarda bizde rahatlayalım. Belki Süslü ona Kılık kıyafet kanunlarından bahseder...:icon_whis Evin hanımına söylesinde alışveriş nereden edilir. Belki Ezo evin hizmetçisinden birkaç tüyo alır....

Meryem"e önceden ne kadar gıcık oluyorsam şimdi o kadar sempatik buluyorum. Yalnız Seyfo"nun ne yapmaya çalıştığını bir türlü anlamadım. Acaba Ömer"lere katılarak Ballı"ya yardım falan mı etmeye çalışıyor. Gizlice içlerine girerek. Yoksa gerçekten de kötü biri mi olmaya çalışıyor. Anlamadım açıkcası...

Fragman beni de meraklandırdı. Sanırım Beril ve Cemre Ezo"nun hamile olduğunu öğrenince kendilerini eskisi gibi sevmeyeceklerini düşünerek kaçacaklar... Özette de anlatılan bu olsa gerek diye düşünüyorum....

Sevgiyle ve Serhatla kalın....

xxy-erkl
28-03-08, 14:42
gamze_yy özet için teşekkürler.

Ezo’nun gazetede gördüğü haber, Kadim’in dünyasına ayak uydurup uyduramayacağı konusundaki endişelerini tetikler.
Yani aslında ezoya kızıyoruz ama kendini onun yerine koyduğun zaman zor beee.:img-tomat

Kadim’le yalnız kaldığı anlarda söz konusu olmayan bu rahatsızlık, üçüncü şahıslar devreye girince ortaya çıkar. Kadim’in üniversite arkadaşlarının yemeğe gelecek olması Ezo’nun tedirginliğini artırır.
Hmm o sarışın hatun kadim in üniversiteden arkadaşı demek, ezoya değişmesi için o yardım edecek uff çok zekiyim :img-hyste

Kadim ve Ezo Beril ve Cemre’yi evlatlık alma konusundaki işlemleri bitirir. Artık dört kişilik mutlu bir ailedirler.

Gel bize katıl bize
Hem oyuna hem soze
Turku soyleyip oy oy :cheer:
Oynayalim loy loy :img-hyste

kadim ve ezo
el ele tutusalim
Halkaya karisalim
Haydi kardes sen de gel
Oynayalim loy loy :img-hyste

Ancak günlerin geçmesiyle gelecek büyük bir sürpriz, bu mutluluk tablosunu gölgeleyecektir.
Yıldızlar döne döne parlar
Şimşekler çaktı mı çakar
Güneş yüzümüzü yakar
Saklanacak bir yer ararım :img-hyste

öhö öhö öhö
Çocukların neden evden kaçtıkları belli oldu kıskanmışlardır.

Meryem Seyfo’yu eve yemeğe davet eder. Bu mutlu akşam yemeğinin davetsiz bir başka misafiri olacaktır. Meryem ve Seyfo Bilal’i karşılarında görünce ne yapacaklardır?
ne olcek dayak yicekler yine olmadı özetçi fragmanda belli zaten.:img-swoon

Bilal’in karıları ve Nur’un arasında bir gerginlik yaşanır. Bu gerginliğin sonucu olarak Ballı kendisini, Nur’la evliliği konusunda harekete geçmek zorunda hisseder.
Aman bu ballı da napcak belli değil nura evlenme teklif etti hala nazlaniy dombili tavuk nura saldırmasaydı daha beklicektik yani.:icon_shad

Öte yandan Ömer İstanbul’da varolma nedenini kaybetmiştir. En iyi yol Antep’e dönmek gibi görünmektedir.
Ohh bee inşallah

Artık kendimi serbest hissediyorum, :bella
Büyük kederden çok yakında kurtuluyorum, :bella
Gel meyhaneci çok neşeli bir kaset koy, :bella
Kendimden geçersesine oynamak istiyorum :bella

ıhı ıhı bugün biraz cıvıy verdim emme idare ediverin gari.

hadi gızlar nerdesiniz ya.

rozi
28-03-08, 15:11
canlarım selanlar sevgiler:img-in_lo

özet için gamze:img-in_lo ve SUEDA40:img-in_lo ablama teşekkürler
düşler sokağı eşliğinde ilk özet yorıumlarına başlayalım:img-in_lo

55. BÖLÜM Ezo’nun gazetede gördüğü haber, Kadim’in dünyasına ayak uydurup uyduramayacağı konusundaki endişelerini tetikler

bu kısım ilgili çekti çünkü zaman olayı var bu bana dizini çok ilerlemeyeceğini düşündürdü olmaz her halde demi:icon_whis

Kadim’le yalnız kaldığı anlarda söz konusu olmayan bu rahatsızlık, üçüncü şahıslar devreye girince ortaya çıkar.

buna şaşırmadım kadim ezodan daha falza köylü usulu oldu yakında hiç farkaları kalmıcak ne diyin:img-hyste

Kadim’in üniversite arkadaşlarının yemeğe gelecek olması Ezo’nun tedirginliğini artırır.

valla canlarım buna sevindi bıtım artık ezo ve çevresinden yaw çok şükür:img-icecr

bu arada şarkı süper evrencim ve güzel eşine gelsin:img-in_lo

Kadim ve Ezo Beril ve Cemre’yi evlatlık alma konusundaki işlemleri bitirir. Artık dört kişilik mutlu bir ailedirler.

anam ne zaman oldu bu benim niye haberim yok harbiden baya büyük aile oldular,bende kızlar neden bebeği kıskandılar diyordum helal olsun:good:

Ancak günlerin geçmesiyle gelecek büyük bir sürpriz, bu mutluluk tablosunu gölgeleyecektir.

kardeş kıskançlığı geçer atlatırlar:icon_whis

Meryem Seyfo’yu eve yemeğe davet eder. Bu mutlu akşam yemeğinin davetsiz bir başka misafiri olacaktır. Meryem ve Seyfo Bilal’i karşılarında görünce ne yapacaklardır?

eşşek sudan gelene kadar dayak yicekler:img-hyste

Bilal’in karıları ve Nur’un arasında bir gerginlik yaşanır.

bitli kendini bişey sana köy gülleri ne olcak nujr hanim nasıl davrandı onlara yaptıklarına bak:hıh

izlinizle en sevdiğim kısmı ayrı yorumlamak isterim canlarım kısa bir ara

rozi
28-03-08, 15:30
Bu gerginliğin sonucu olarak Ballı kendisini, Nur’la evliliği konusunda harekete geçmek zorunda hisseder.

çok şükür ağam oyy yine düğün var bu sefer oynucam:img-blush

Öte yandan Ömer İstanbul’da varolma nedenini kaybetmiştir

oyy ne kadar dertliym off off ömer nasıl kaybettin varolma nedenini bu nasıl söz ya ben ben ne olucam, sensiz bu istanbula nasıl katlanıcam hiç düşümezmisin salı akşamları rozi azına geleni kime söyleyecek, kime bektua edicek,hırsını kimden çıkarıcak:icon_sorr her salı seninle hayat başka oluyordu öyle anlar yaşadımkı seninle, elime ne geçirdiysem atmadımmı, orman bakanlığını kapılarını aşındırmadımmı, kalas nüfüsunun önü alınsın diye aile pilanlama kurumuda sabahlamadımmı, neler yaptım senin için bumu sön sözon yokmu hala varolma sebebin seni bilemem ama sen benim varolma sebebimsin:img-hyste:img-hyste

En iyi yol Antep’e dönmek gibi görünmektedir.

ve şimdi gidiyorsun arkanda kocaman bir sevgi seli, bırakıyorsun bizlere, ah ömer yakıp da yıkıp da terki diyar eyliyorsun tıpkı seyit gibi,:icon_sorr oysa ne hayallerim vardı senin için ne pilanlar ne yorumlar,artık hiç bir değerleri yok sensiz ömer sensiz bu frumun bile anlamı yok, gidiyorsun oysaki ben ilk bölümlerde bu kalas kazık çaktı kıyamete kadar kalır diyordum,:icon_sorr bu kadar çobuk pes edeceğini aynalı bir hanım evladına yenileceğini ne bileydim,oysa biz sana kadimi vurma görevini bile verdik dedik ki, ömer kadimi melek yapsın o bu gezegene fazla,ömer bizim filintamız kalasımız olsun,ama sen bu yüce mevkiyi bile istemedin benim yerim ormanım dedin:img-cray: bıraktım bizi koca şehirde medeniyetin dikenli kollarına şimdi gidiyorsun:icon_sorr yolun açık olsun ömer seni asla unutmayacağım senin için yaptığım tüm pilanları senin gibi gelecek bir başka kötü adama hazırlayacağım,ama biliyorum bir ömer daha gelmez:img-hyste

yolun açık olsun ömer gidişin olsun dönüşün olmasın:img-hyste

glance
28-03-08, 21:10
Biraz geç oldu ama bölüm hakkındaki düşüncelerimi söyleyeyim.. Bu bölümü beğendim.. Çok güzel değildi ama çok kötüde değildi.. Kadim'in düğünde oynadığı sahneleri bende beğendim.. Banada sanki rol yapmıyormuş gibi geldi..
Bu arada Bilal ve haramını hiç sevmedim geldikleri yere en kısa sürede dönmelerini diliyorum..
Bir öpücük gene göremedik.. Bize kısmet olmayacak bu gidişle..
Kadim'in Ezo'nun konuşmasını taklit etmeside çok tatlıydı.. :img-in_lo

Fragman güzel görünüyor.. Yeni bölümü çok merak ediyorum.. İşallah izleyebilirim.. (malesef vizelerim var) Bence zaman atlaması olacak yani olması gerekiyor.. Daha yeni doktora gittiler.. Yanlış hatırlamıyorsam doktor olmaz dememişti ama tedavi uygulanmalıydı.. Ne çabuk oluyor çocukları..

Meryemi gerçekten sevmeye başladım.. Hala Seyfo'nun iyi mi yoksa kötü mü olduğunu anlayamadım.. Dilerim artık Meryem mutlu olur..

gamze_yy özet için teşekkürler canım..
Hazır başlamışken özet hakkında da yorum yapayım..
Kadim’in üniversite arkadaşlarının yemeğe gelecek olması Ezo’nun tedirginliğini artırır
Eee nihayet yani.. Kadim'in arkadaşları olması gerektiğini anlamışlar..

Bebek geliyor.. Allah analı babalı büyütsün :) Fragmanda Ezo'nun karnını tutup bakması ve Kadim'in duyduğunda verdiği tepki çok hoş görülüyor..

Öte yandan Ömer İstanbul’da varolma nedenini kaybetmiştir. En iyi yol Antep’e dönmek gibi görünmektedir.
Allahım yanlış mı okuyorum yoksa? Gözlerime inanamıyorum.. Nihayet :bella:bella

Ofelia
28-03-08, 21:48
sesli fragman verildi...görüntüler aynı ama sesliydi..çoookkk güzeldi..kadimin kitap okuyuşu sesliydi fragman boyunca..ve okuduğu cümleler ...süperdi...şiir gibi..üstelik serhat'ın sesnden..bu bölüm çok güzel olacağa benziyor..aman tahtalara vuralım..birde bebek haberini alınca kadimin şaşkınlığı ses tonunda da çok hoştu..kahkahası da öyle:))

kadim&neşe
28-03-08, 21:57
Bu gerginliğin sonucu olarak Ballı kendisini, Nur’la evliliği konusunda harekete geçmek zorunda hisseder.

çok şükür ağam oyy yine düğün var bu sefer oynucam:img-blush

Öte yandan Ömer İstanbul’da varolma nedenini kaybetmiştir

oyy ne kadar dertliym off off ömer nasıl kaybettin varolma nedenini bu nasıl söz ya ben ben ne olucam, sensiz bu istanbula nasıl katlanıcam hiç düşümezmisin salı akşamları rozi azına geleni kime söyleyecek, kime bektua edicek,hırsını kimden çıkarıcak:icon_sorr her salı seninle hayat başka oluyordu öyle anlar yaşadımkı seninle, elime ne geçirdiysem atmadımmı, orman bakanlığını kapılarını aşındırmadımmı, kalas nüfüsunun önü alınsın diye aile pilanlama kurumuda sabahlamadımmı, neler yaptım senin için bumu sön sözon yokmu hala varolma sebebin seni bilemem ama sen benim varolma sebebimsin:img-hyste:img-hyste

En iyi yol Antep’e dönmek gibi görünmektedir.

ve şimdi gidiyorsun arkanda kocaman bir sevgi seli, bırakıyorsun bizlere, ah ömer yakıp da yıkıp da terki diyar eyliyorsun tıpkı seyit gibi,:icon_sorr oysa ne hayallerim vardı senin için ne pilanlar ne yorumlar,artık hiç bir değerleri yok sensiz ömer sensiz bu frumun bile anlamı yok, gidiyorsun oysaki ben ilk bölümlerde bu kalas kazık çaktı kıyamete kadar kalır diyordum,:icon_sorr bu kadar çobuk pes edeceğini aynalı bir hanım evladına yenileceğini ne bileydim,oysa biz sana kadimi vurma görevini bile verdik dedik ki, ömer kadimi melek yapsın o bu gezegene fazla,ömer bizim filintamız kalasımız olsun,ama sen bu yüce mevkiyi bile istemedin benim yerim ormanım dedin:img-cray: bıraktım bizi koca şehirde medeniyetin dikenli kollarına şimdi gidiyorsun:icon_sorr yolun açık olsun ömer seni asla unutmayacağım senin için yaptığım tüm pilanları senin gibi gelecek bir başka kötü adama hazırlayacağım,ama biliyorum bir ömer daha gelmez

yolun açık olsun ömer gidişin olsun dönüşün olmasın:img-hyste

bu yoruma imzamı atabilrim demi rozican seninde dediğin gibi biz artık kime ağzımıza geleni sölicez:icon_sorr buldum bilal ağa ve haremine

bölümde en beğendiğim sahne kadimin ezonun konuşmasını taklit ettiği yerdi çok şeker olmuştu yaaa:img-in_lo:img-blush

Ofelia
28-03-08, 23:07
sesli fragman verildi...görüntüler aynı ama sesliydi..çoookkk güzeldi..kadimin kitap okuyuşu sesliydi fragman boyunca..ve okuduğu cümleler ...süperdi...şiir gibi..üstelik serhat'ın sesnden..bu bölüm çok güzel olacağa benziyor..aman tahtalara vuralım..birde bebek haberini alınca kadimin şaşkınlığı ses tonunda da çok hoştu..kahkahası da öyle:))

bunların dışında meryem bilal ağa'ya seyfoya saldırıca bırak onu seyfoyla evlenicez diyor..bilalin karılarından o toplu olan nur'un üzerine yürüyor ve senin ne olduğunu biliyoruz diyor ve daha ağır bişeyler daha söylüyor..nur ağlıyor ballı nura sarılıyor..sonra ballı evlendirme dairesinin önünde binaya bakıyor elinde oğlunun fotoğrafı galiba bi fotoğraf var..ağlamaklı..gerisini biliyosunuzdur zaten deniz pulaş var..sanırım kadimin arkadaşı olarak gelecek özete göre yorumlarsam.kadimin şaşkınlığı çok güzeldi ama birde kahkaha koyveriyor ki:)
hiç değilse bu hafta erken başlasa bari..gerçekten sadece salı günleri uzuyor yarışma garip ama gerçek..:img-cool2

Billush
28-03-08, 23:15
Özet yorumu yapıyım bari,uzun zaman oldu özet yorumu yapmayalı :)

Ezo’nun gazetede gördüğü haber, Kadim’in dünyasına ayak uydurup uyduramayacağı konusundaki endişelerini tetikler
Bu Ezo açısından bi ilerle fark ettiniz mi?Kadim'le ilgili bi konuda endişe duyuyor,inşallah bu endişeleri onu bazı konularda kendini geliştirmeye iter :)

Kadim’le yalnız kaldığı anlarda söz konusu olmayan bu rahatsızlık, üçüncü şahıslar devreye girince ortaya çıkar.
Hep öyle olur zaten...Lütfen saçma salak probleler çıkmasın diyorum başka bir şey demiyorum...

Kadim’in üniversite arkadaşlarının yemeğe gelecek olması Ezo’nun tedirginliğini artırır.
Hadi bakalı hayırlısı...

Umarım birkaç dakika bu mutlu aile tablosunu görebiliriz,en azından Kadim'le Ezo'yu görsem yeter :img-hyste

Bu süpriz bebek mi yoksa başka bir şey mi diye düşüneceğim ama bebektir herhalde.Kızlar kendilerinin ikinci plan filan atılacağını mı düşünüyorlar yani?Ondan mı iki kardeş yalnız yürüyordu fragmanda acaba?
Çok saçma ama,sonuçta koruyu aile olmuşlar Ezo'yla Kadim onlara,toptan evlat edinmediler ki bi gün elbet kızların annesi içeriden çıkacak ve kızlar ona gidecek Ezo'yla Kadim'in de hayatları devam edecek...
Aman ben de ne deştim çocuk onlar yav.Beril ne kadar bilmiş olsa da çocuk :img-pilot

Seyfo Bilal Ağa'ya bir güzel girişecek :img-pilot

Bilal’in karıları ve Nur’un arasında bir gerginlik yaşanır. Bu gerginliğin sonucu olarak Ballı kendisini, Nur’la evliliği konusunda harekete geçmek zorunda hisseder.
Aman sevmedim o kadınları zaten: hıh Kendilerini beğenmişler ne olacak...
Ballı Ağa'dan bir atak bekliyordum artık demek Bilal Ağa'nın karıları sebep olacak :)

Öte yandan Ömer İstanbul’da varolma nedenini kaybetmiştir.En iyi yol Antep’e dönmek gibi görünmektedir.
Aman n'olur git!Yalvarırım git!Lütfen git!Yeter ki git! :D
Ay Ömer gidiyor galiba bu bir rüya olmalı :happy0064

Sağ ol Gamze özet için.Ben de gorkiimm :img-hyste

aisha_nena
29-03-08, 03:32
arkadaşlar size harika tüyolarla geldim.
öncelikle bu bölüm hakkında öğrendiklerime inanamıyacaksınız.ezo hamile falan değil sadece yanlış alarm çünkü ezonun hamile kalması imkansız.nedeni çok basit ezo doğurarak değil bölünerek çoğalıyor(kaynak kesin dedi).ezonun kadimin arkadaşlarının gelişiyle ilgili endişeleri boşa çıkacak çünkü gelen misafirlerin hepsi ona hayran kalacak.nedeni çok basit.bayan misafirlere şipşak kahve ve baklava yapmayı,erkek misafirlere ise tır tamir etmeyi öğretecek.gelen misafirlerde yeni keşfettikleri bu canlıya hayran kalacaklar(kaynak kesin dedi).

küçük kızların evden kaçma sebebide öğrenildi tarafımdan.nedeni çok basit.asal sayılara hayranlığı bilinen ezoyu 4 kişilik bir aile olma durumu rahatsız etmektedir.beril ve cemrenin kombinasyonlarını hesaplayan ezo her koşulda kadimin payınada eşit sayıda çocuğun düştüğünü görünce hemen eylem planını uygulamaya koymuş ve 3üz doğurmaya karar vermiştir.bu sayede etkisiz eleman haline geleceklerini düşünen kızlar bu kadar ince bir planın mimarı olan ezoyla yaşayamayacaklarına karar vermişlerdir.(kaynak kesin dedi)

meryemin seyfoyu yemeğe davet etmeside tamamen eylemlerle ilgilidir.nedeni çok basit.kocakıran meryem bir taşla 3 kuş vurmaya niyetlidir.kendine normal süsü vererek önce seyfoyu etkiilemiş bilalin üzerine salmıştır.bilal den seyfo sayesinde kurtulunca seyfoya gerçek yüzünü göstermiş medusanın laneti misali seyfoyu taşa çevirmiştir.meryemin taş atıp düşürdüğü üçüncü kuş ise çılgın yengelerdir.sığınacak kimsesi olmayan mazlum!!! yengeleri baklavacıda çalıştıracaktır(kaynak kesin dedi).

gelelim ömere varoluş nedenini kaybeden ömer hümanist bir yaşam biçimini benimseyip kendini sevgi kelebekliğine adayacaktır.ilerleyen bölümlerde antepe heykelinin dikileceği haberleri ezo ve kadim e ulaşacaktır(kaynak kesin dedi).

ballı ağa hakkında kaynak tek bişey dedi''onu allaha havale ediyorum.bunca zamandır bir harekete geçemedi.aylar önce evlenme teklif etti,ezo o zaman çekirdekti şimdi o bile kendi kabilesini kuracak bu adamda hala tık yok dedi'''h23ün yokluğundan istifade daha neler dedi ama ben söylemeyem yinede

edit: arkadaşlar kaynaklar genellikle açıklanmaz biliyorum.ama sizler için bu kuralı bozuyorum.bir kenara yazmanızı öneririm

kaynak yapımı:bir cezve, 1 şeker, 2 kaşık kahve ,1 fincan su ,beyaz temiz bir fincan takımı.iyi bir falcı.benim falımda bunlar çıktı kendime çok güveniyorum bu konuda.bugüne kadar bakıpta tutturduğum olmadı.bundan çok ümitliyim muhteşem tüyolarımın kaynağını açıklamaktan gurur duyarım:img-hyste:img-hyste

rockbr
29-03-08, 17:20
ooooff:icon_cry:sesli fragmanı ben de istiyorum:img-help:

özeti hiiiç mi hiç beğenmedm.ruhum daralıyo okurken(hipotezlerimize göre bölüm güzel olacak:))

bence de ezo nun hamilelik olayı fos çıkıcak:img-tomat bnce doğru olsa bebek faln gösterirlerdi:img-tomat

şu zaman atlama olayı da kafamı karıştırdı.yani bilemiyorum şuan bişey gelmiyo aklıma ama ters bişeyler var sanki:icon_sorr

yaaaaaaa:img-cray::img-cray:ben sesli fragmanı istiyorum.kadim in sevinç çığlıklarını istiyorum.oooff,allahım ceza mı bu bana ya:icon_sorr:img-cray:

Laltul
29-03-08, 18:48
ezo ile kadimin mutluluklarına gölge düşecekmiş,özette öyle deniliyor,fragmandada nedenini ezo söylüyor,karnımdaki bebek yüzünden,çocukların evden kaçması mutluluklarını gölge düşürüyor gibi gözüküyor...

sahracı
29-03-08, 19:07
ezo resmen evrim geçirmiş..saç giyim bu bölümde baştan aşağı değişiyor ve artık resmen istanbullu bir ezo var karşımızda..zaman atlatıyolar gibi geldi bana ezonun değişimi ve hamile olması bi bölümde olucak şey değil çünkü..

*Esra_Yalın*
29-03-08, 19:38
az önce sesli fragmanı izledim
kadim ne kadar mutluyduu ya :) ezo süper olmuş birde konuşmasını değiştrsin tam kadime yakışır bir hanım olacak :)
bu dizi nolur böyle güzel devam etsin ama ERken saatte olsun yaaa

laziko
29-03-08, 19:55
herkesin yorumunu görünce dayanamadım.ezo hamile ve bu durumda kadim çok mutlu :icon_cry: berille cemreye gelince kızlar ezoya daha fazla katlanamadılar.bebekte ortaya çıkınca (zeki kızlar tabi) herkes bebeği kıskandığımızı düşüncek en azından bi bahanemiz var diyip kaçıyolar.meryemin allah yardımcısı olsun.başka bişe diyemicem:img-hyste ballı ağada evleniyo sonunda.çok sevindim:happy0064 nur hanıma gelince bilal ağanın karılarıyla bu zamana kadar tartışmaması inanılmazdı zaten:img-hyste ömerde gidiyo.tek umudum oydu.artık kadimle ezoyu kim ayırcak :icon_cry: artık tek umudum şu gazetecilerin bi bomba daha patlatması ve ezonun buna dayanamayarak kadimi terketmesi :img-hyste bye

papatya363
30-03-08, 16:46
selamlar forumun bideneleri, gülleriii

ne zaman bişeyler yazmak için siteye girmek istesem siteye ulaşamıyorum.ulaşabildiğim zamanlardada bişeyler yazamadan site tekrardan gidiyor.deli etti beni deli...

bu yüzden bölüm yorumu falan yapamadım.dahada yapılmaz artık.şurda diziye ne kaldı:)

ama şunu söylemeden geçemicem.kadimin halay çekmesi ve oynaması beni resmen bitirdi.maşallah beceremediği bişede yok.

ama yapımcıya tesüflerimi iletiyorum.düğünü dolduracağız diye o kadar figuran bulacağınıza bizi niden çağırmadınız?:img-hyste

sanırım ezonun ve kadimin can güvenliğini korumak açısından çağırmadılar.

şöyleki;

biz o düğüne gitseydik ortada ezo falan kalmazdı.hele ezel'le hümeyra'nın elinden nasıl kurtulurdu bilemiyorum:img-hyste

e kadimde kalmazdı ortalıkda.biz hepimiz yok halayda ben onun yanında olucam, yok ben olucam diyerekten ne kol, ne baş, nede ayak bırakırdık.düğünden sonrada artık ezo parçalarını toplardı:img-hyste

bak şimdi bunları düşününce yapımcıya hak verdim:)

bu arada kızlar ne kadar az yorum yapmışsınız.nerelerdesiniz, nerelere kayboldunuz?bakın elimizde süper bi fragman var.bu fragman eskiden elimizde olsaydı bu forum yıkılıyo olurdu.ah eski günler ah diyerekten ben fragmanı yorumuma başlıyayım.

mazallah site falan gider, sonra yazdıklarımla baş başa kalırım.günlük yazar gibi:img-hyste

sesli fragmanı izleme şansım oldu.2 kerecik görebildim tv de.

37. bölüme kadar olan fragmanlardan sonra ilk defa fragmanı bu kadar çok sevdim.başka sevdiğim fragmanlarda oldu ama bu fragmanı onlardan daha çok beğendim.bu fragman başka bi güzel:img-in_lo:img-in_lo

fragmandaki sahneler o kadar sıcak, o kadar samimi, o kadar güzel ve o kadar inandırıcıki...

uzun bi aradan sonra ilk defa bölümü heyecanla beklemeye başladım.roziminde dediği gibi artık bu dizi bizim için heyecan vermeyen bi dizi haline gelmişdi.sıradan, sırf bu zamana kadar izlemiş olduğumuz için baktığımız, buradaki o eski güzel muhabbetlerin hatırına kopamadığımız, kurulan arkadaşlıkların ve bu forumun bize yaşattıkları güzel şeyler hatrına izlediğimiz, oyuncuların hatırına katlandığımız bi dizi haline gelmişdi.ve tabi birazda merak var.

nede olsa bu zamana kadar az kafa patlatmadık dizi hakkında.insan, zamanını büyük bir kısmını burada geçirdiği, üzerinde saatlerce konuştuğu bi diziyi sanki hiç izlememiş, hiç onunla ilgili yorumlar yapmamış gibi yola devam edemez heralde dimi?:)yani bence öyle.

hımm nerde kalmıştım.

başlamamışımki daha sahneleri yorumlamaya.bide nerede kalmışım diyorum:img-hyste

fragman yorumu az sonra:img-wink:

papatya363
30-03-08, 17:13
şimdi ilk sahneyle başlıyayım.yalnız şimdiden söyliyeyim.yazacaklarım uzun olacak.uzun zamandır yazmadığım için kireçleme yapmış parmaklarım.acısını çıkarıcam:img-hyste

fragman ilk sahnesiyle güzel olduğunu hemen belli ediyor.kadim ezoya kitap okuyor.çok sevimli ve güzel bir sahne.hele sesli fragmanda kadimin kitap okuyuşunu duyuyoruz.o etkileyici ses tonuyla nasıl güzel okuyor.ah bu ezo ne şanslı böyle.serhat sana kitap okusun ve sen ona sarılarak dinle:img-in_lo:img-in_lo

sırada meryemin dayak yediği sahne var.bi bu dizi kalmışdı kadına dayak atılmayan.oda oldu sonunda.şu bilal ağa ve karılarını hiç sevmiyorum.geçen bölüm o kadar çok göründülerki dahada sinir olmaya başladım.o ne öyle sürekli karılarını aşağılayıp ezen bir adam ve ona laf yetiştiren, süreklki anlamsız bi biçimde gülen ve kendine yapılan iyiliği bile kötü bişeymiş gibi düşünen fesat tipler.

acilen diziden çıkmalarını istiyorum.bi zaten zaten ömer vakası yetti.bide saçma sapan bilal ağa ve karılarının sahnelerinimi çekeceğiz.ömere bile tahammül ettim ama bunlara tahammül edemiyorum.bu söylediklerim oyuncuların şahsına değil, oynadıkları karakterleredir.aman yanlış anlaşılmasın.

ömer kadıya para fırlatıyor.araları epey bi gerildi.ömerede antep yolları göründü.zaten ezoda evlendi.artık dizide olmasına sebep hiç birşey yok.o kadıya fırlattığı paraların içinden bi bilet parası alsın ve hemen çuf çuf...

eğer arkasından su döken olursa alnının çatından fururum onu, ona göre:img-hyste

bak bak dombili baykuşa.nur'un üzerine yürüyor.daha dün bir bugün iki.hemen horozlanmaya başlamışlar.ballının evinde kalmaları çok saçma bi durumdu.bu olaydan sonra e giderler artık.inş. köylerine geri dönerler.

ya o bu değilde bu kadın nuru silindir gibi ezer mazallah o kilolarıyla:img-hyste

berille cemre evden kaçıyorlar.hepimizin tahmin ettiği gibi bebek meselesi galiba.

oyy ballı ağam ağlıyor.kıyamam ben ona.ağlamasın, o hep gülsün.hele şu hehe diye sesli gülmesi varya bitiriyo insanı.ballı eskiden ne kadar matraktı, şimdi duruldu.eski ballyı istiyorum.WANTED BALLI:img-hyste

ve ve ve işte ezo hanım yeni imajıyla görünüyor.

valla ezoyu o tülbentiyle, o elbiseleriyle, o saç şekliyle ve o konuşma şekliyle görmekten o kadar çok sıkılmıştımki bu haliyle görünce ne kadar çok sevindim anlatamam.artık kadimle olan sahnelerinde giyimi ve konuşması iğreti durmayacak.buda bizim o sahnelerden daha büyük zevk almamızı sağlayacak.o güzelim sahneler o dan dun konuşması ve haraketleriyle bozulmayacak.
ezonun konuşmasını fragmanda duymuyoruz ama umuyorumki oda değişmiştir.değişmiştir dimi?:icon_whis

saç şekli ve rengi güzel olmuş.e giyimide güzel.bazı şeyler yavaş yavaş rayına oturmaya başladı sanki.

ezo aynanın karşısında sevinçten ağlıyor.e tabi bu çok güzel bişe.helede hamile kalman çok küçük bir ihtimalse ve sen hamile kalabilmişsen sevinmesinde ne yapsın.

devamı var

papatya363
30-03-08, 17:39
ay kadim şimdi babamı olacak:)tez elden bebeği doğurtupda şöyle kadimle bebeğinin karşılıklı sahnelerini izlesek -ki ben 2 bölüm sonra izleyeceğimizi düşünüyorum.hani arkalarından atlı koşturuyorya:img-hyste

dizinin sonuna kadar bu bebeğin doğumunu, sünnetini, askerliğini, evliliğini, sonra onun bebelerini(yani kadimin tırunlarını:img-hyste) görmessek bende bilal ağanın o dombilik karısı olayım:img-hyste

kadim baba olacağını öğreniyor:happy0064:happy0064

bu sahne gerçekten görülmeye değer.kadim nasılda seviniyor öyle.değimi yerindeyse havalarda uçuyor ve tabi ezoyuda havalarda uçuruyor.hele sevinçten bi kahkası atması varki:img-hyste

bu sahnede az biraz duygulandım sanki

yani ne bileyim ezonun hamile oluşu, kadimin baba olacağını öğrenmesi.bunlar müthiş duygular bence.tabi anne olmadığım için çok fazla anlıyamam ama anlıyabildiğim kadarı bile beni duygulandırdı.canınızdan bir parça dünyaya gelecek.o seninle sevdiğin kişinin bir parçası olacak.ikinizin bir parçası.

işte bu yüzden hafiften duygulandım.gerçi müziğinde biraz etkisi olmadı değil hani:) e bide sahne çok gerçekci ve inandırıcı olmuşki bana bunları hissettirebilmiş.

kadimin üniversite arkadaşları geliyor.allahım sonunda kadiminde arkadaşlarını göreceğiz.artık ezonunkilerden bıkkınlık gelmişdi.o yüzden bu süper oldu.hem üniversite arkadaşları dediğine göre kesin o zamanda yaşadıkları anıları anlatırlar ve bizde kadimin üniversite yıllarında nasıl biri olduğunu görürüz.acep uçuk birimiydi:img-hystesanmıyorum ama

ezoyla kadim daha şimdiden bebelerini sevmeye başladılar.ikiside ellerini bir araya getirmiş bebeişlerini seviyorlar.oy oy kadimin kucağında bi bebeiş ne kadar güzel olacak.süper yakışacağına eminim(umarım gerçek hayattada babalık duygusunu tadar) aslında bunu roziye sormak lazım.rozicim kadim nasıl bi babaydı?:img-hyste hani rüyanda baban olmuşduya:)

ben bebişin erkek olmasını istiyorum.ben genelde hep kız olmasını isterim ama bu sefer erkek olmasını istiyorum.junior kadim görmek istiyorum.

ay şimdi bu ezonun aşermelerinide izleriz.gecenin bi körü ezo kadimi kaldırıp kim bilir neler isteyecek.gerçi yaz geldiya pek sorun olmaz.her türlü meyve var şimdi:)

gene devamı var...

papatya363
30-03-08, 18:01
meryem fragmanda gözünü tutuyor.acep gözümüm morardı kızın:img-hysteseyfoyla epey yakınlaştılar.sesli fragmandada bilal ağayla seyfo kavga ederken meryem bilal ağaya biz evleneceğiz diyor.yani ufukta yeni evlilikler var.ah yandı seyfo yandı...

artık her sabah kahvaltı hazırla, ev işi, ütü yap.bulaşık yıka, çamaşır as.bide bebek oldumu seyfo olur mefta:img-hyste
ballı ağamda evleniyor.evlensin tabi, geç bile kaldı.ezodan ne kadar önce evlenme teklifi aldı.aha ezo hamile bile kaldı, daha nurla ballı evlenecek:)

oy beni bitiren son sahneye geldim nihayetinde.kıskançlıktan çatladım, çatladım, çatladım.gece gözüme uykular girmedi:img-hyste

bu senariste vur diyoruz o öldürüyor resmen.oy bunları öpüştürseydiniz bu kadar kıskanmazdım.o nasıl bakış öyle kadim:img-in_lo:img-in_lo

kız seni yerim gibi bakıyor:img-hyste

ezoda tamam ye der gibi bakıyor:img-hyste

biz bütün egoflar tümden mefta olacağız.bu senarist kökümüzü kurutmak istiyor.sakın bu oyuna gelmeyin.o sahnede gözlerinizi kapatın ve sakın açmayın.azıcık göz ucuyla bakabilirsiniz.yada parmaklarınızı yüzünüze kapadıktan sonra azıcık aralarından bakabilirsiniz.e bu kadarcıkda bakmassanız meraktan ölürsünüz:img-hyste

eğer o sahnede öpücük bekleyenler varsa bakın şimdidedn söyliyeyeim boşuna beklemeyin.gerdek gecesi bile öpüştürmüyorsalar şimdi hiç öpüştürmezler.demekki kesin yasak var bi taraftan ama hangi taraftan:icon_whis

oy sonunda bitti fragman yorumu, gözünüzaydın.uzun yazdım farkındayım ama kaç gündür acayip birikdi.dahada uzatacaktımda parmaklarım yoruldu.üstelik bu 2. yazışım.dün akşam oturdum ve bu kadar uzun yazdım.sonra nemi oldu? korktuğum başıma geldi ve site ben yazana kadar mefta oldu.benim yazdıklarımda uçtu gitti.ama şimdi başardım hepsini yazıp gönderdim.bi aksilip olupda silinmese bari:img-hyste

he son bişe daha

hani biz hep diyoruzya artık dizide inandırıcılık kalmadı.işte bu fragmanın her sahnesi bana o kadar güzel ve inandırıcı geldiki içimde yeniden umutlar yeşermeye başladı.

fragmanda bulunan her sahne çok güzel ve inandırıcı.kadimin kitap okuması ve ezonun ona sarılışı.ezonun hamile olduğunu anlayıp aynanın karşısında sevinçten ağlaması( yalnızezoyu ayna karşısında görünce ben korkuyorum.malum aynayla yaptığı muhabbetler pek güzel olmuyor:img-hyste) kadime baba olacağını söylediği sahne ve kadimin sevinci, ezonun karnını tutup okşaması ve en son sahne.yani o can alıcı sahne...

ne dersiniz kızlar dizi bu bölümden sonra u dönüşü yaparda bundan sonraki bölümleri çok beğenerek ve yeniden heyecanla izlermiyiz?umarım izleriz.
bu kadar güzel sahneler varken umarım kötü bi bölüm izlemeyiz.

kadim&neşe
30-03-08, 19:19
yasmincim izninle yorumunun altına bi imza çaktırıverem mi:img-wink: ezoyla kadim daha şimdiden bebelerini sevmeye başladılar.ikiside ellerini bir araya getirmiş bebeişlerini seviyorlar.oy oy kadimin kucağında bi bebeiş ne kadar güzel olacak.süper yakışacağına eminim(umarım gerçek hayattada babalık duygusunu tadar) aslında bunu roziye sormak lazım.rozicim kadim nasıl bi babaydı? hani rüyanda baban olmuşduyakız sen ne yaptın rozi şimdi seni parçalar bence hiç ardına bakmadan kaç:img-hyste
dizinin sonuna kadar bu bebeğin doğumunu, sünnetini, askerliğini, evliliğini, sonra onun bebelerini(yani kadimin tırunlarını) görmessek bende bilal ağanın o dombilik karısı olayımyasmincim bu dediğinde emin misin bak sonra pişman olmayasın artık her sabah kahvaltı hazırla, ev işi, ütü yap.bulaşık yıka, çamaşır as.bide bebek oldumu seyfo olur mefta bu lafın çok doğru gitti seyfo:img-hyste bu senariste vur diyoruz o öldürüyor resmen.oy bunları öpüştürseydiniz bu kadar kıskanmazdım.o nasıl bakış öyle kadim

kız seni yerim gibi bakıyor

ezoda tamam ye der gibi bakıyoroyyyy oyyy ne de güzel demişsin ellerine sağlık ezo aynanın karşısında sevinçten ağlıyor.e tabi bu çok güzel bişe.helede hamile kalman çok küçük bir ihtimalse ve sen hamile kalabilmişsen sevinmesinde ne yapsın. ahh ahh nasıl bi duygu acaba sevdiceğinin bebişini doğurmak aklıma bişi geldi hani kadim arzu ile beraber onun çocuğunu aldırmaya gittiğinde orda bi bebiş vardı ve annesi onu kendine çevirdiğinde hep kadime bakıyodu bunu söylemeseydim içimde kalırdı kesin:img-hyste ne dersiniz kızlar dizi bu bölümden sonra u dönüşü yaparda bundan sonraki bölümleri çok beğenerek ve yeniden heyecanla izlermiyiz?umarım izleriz.
bu kadar güzel sahneler varken umarım kötü bi bölüm izlemeyiz. bu dileğine bende katılıyorum umarım gerçekleşir

lagülay
31-03-08, 10:18
Son 4 bölümdür hala beğenmiyenler varsa geçinmeye gönülleri yok derim... Ben çok beğendim doğrusu hele son fragmandan gördüğüm kadar 55.bölüm çok daha güzel olacağına benziyor...

Benim tahminim Kadim'in arkadaşları yemeğe gelicekler ya Ezo bence o yemekde çok üzülecek.

Kadim ve Ezo'nun bebek yüzünden sevinçli ve mutlu halleri çok güzel hele kadim'in ezo'ya kitap okuması çok daha güzel. Hemen aklıma Sahra'daki Mithat'ın Sahra'ya masal anlatma sahnesi geldi ortada mithat'ın oğlu ......

Ben de bebek erkek olsun diyorum... bu 2.bir kadim olsun diye değil valla. Evde nasıl olsa Cemre ile Beril diye 2 kız var birde Ezo, Kadim tek kaldı bu haksızlık en azından kadim kadınlar karşısında tek kalmaz....

Üzüldüm bir tarafsa, Meryem ve Seyfo Meryem sonunda mutlu olacak muradına erecek kız dedim... Seyfo'yu kötü yaptılar bu kızın hiç kaderi yok ya..... Ümidim Seyfo'nun aklı başına gelip herkezden yaptıklarından dolayı af dilemesi ve şu kadı ile Ballı ağa'nın onun affetmesi dileğim o ama Kadı karakteri affedici bir tip değil pek de ümitli değilim Meryem gene tek başına kalıcak... çok üzücü....

Birde artık Otel sahneleri olmayacak sanırım.. ben mutfak sahnelerini çok seviyordum... Zeki ve Kutsal Usta'yı şimdiden özledim.... Pek çoğunuz sevmesede Nedim ve Eylül ilişkisi ne oldu bunu bari havada bırakmasalar eğer diziden ayrıldılarsa bari onlardan söz etseler de unutmasak bu Kutsal Usta ile Zeki için de geçerli...

Salı nasıl gelicek ya sanki 5 dakika sonra dizimiz başlıyacak gibi her aklıma geldiğimde heyecanlanıyorum.... beni bu kadar meraklandıran ve heyecanlandıran bir dizi görmedim hala nedenini çözemedim... başka dizilerde seyrediyorum. Gerçekten çok iyi diziler ama Ezo Gelin herzaman benim için bir numara hatta o berbat bölümler varken bile öyledi.....

kadim&neşe
31-03-08, 11:00
Son 4 bölümdür hala beğenmiyenler varsa geçinmeye gönülleri yok derim... Ben çok beğendim doğrusu hele son fragmandan gördüğüm kadar 55.bölüm çok daha güzel olacağına benziyor...

Benim tahminim Kadim'in arkadaşları yemeğe gelicekler ya Ezo bence o yemekde çok üzülecek.

Kadim ve Ezo'nun bebek yüzünden sevinçli ve mutlu halleri çok güzel hele kadim'in ezo'ya kitap okuması çok daha güzel. Hemen aklıma Sahra'daki Mithat'ın Sahra'ya masal anlatma sahnesi geldi ortada mithat'ın oğlu ......

Ben de bebek erkek olsun diyorum... bu 2.bir kadim olsun diye değil valla. Evde nasıl olsa Cemre ile Beril diye 2 kız var birde Ezo, Kadim tek kaldı bu haksızlık en azından kadim kadınlar karşısında tek kalmaz....

Üzüldüm bir tarafsa, Meryem ve Seyfo Meryem sonunda mutlu olacak muradına erecek kız dedim... Seyfo'yu kötü yaptılar bu kızın hiç kaderi yok ya..... Ümidim Seyfo'nun aklı başına gelip herkezden yaptıklarından dolayı af dilemesi ve şu kadı ile Ballı ağa'nın onun affetmesi dileğim o ama Kadı karakteri affedici bir tip değil pek de ümitli değilim Meryem gene tek başına kalıcak... çok üzücü....

Birde artık Otel sahneleri olmayacak sanırım.. ben mutfak sahnelerini çok seviyordum... Zeki ve Kutsal Usta'yı şimdiden özledim.... Pek çoğunuz sevmesede Nedim ve Eylül ilişkisi ne oldu bunu bari havada bırakmasalar eğer diziden ayrıldılarsa bari onlardan söz etseler de unutmasak bu Kutsal Usta ile Zeki için de geçerli...

Salı nasıl gelicek ya sanki 5 dakika sonra dizimiz başlıyacak gibi her aklıma geldiğimde heyecanlanıyorum.... beni bu kadar meraklandıran ve heyecanlandıran bir dizi görmedim hala nedenini çözemedim... başka dizilerde seyrediyorum. Gerçekten çok iyi diziler ama Ezo Gelin herzaman benim için bir numara hatta o berbat bölümler varken bile öyledi.....

lagülay bende seninle aynı düşüncelerdeyim ayrıca şu çocuk konusunda da çok haklısın Evde nasıl olsa Cemre ile Beril diye 2 kız var birde Ezo, Kadim tek kaldı bu haksızlık en azından kadim kadınlar karşısında tek kalmaz.... canım benim 3 kız değil 4 kız annayı(yani hizmetçiyi:icon_whis)unutmuşsun süslü var ama bi işe yaramıyo(araba kullanmak ve annaya asılmaktan başka:img-hyste) erkek olursa huyu kadime çeksin gadime değil doğacak erkek çocuk kadim gibi höt höt olsun kızların karşısında ezilmesin:icon_sorr ya da çekecekse damper ezoya çeksin kökten çözüm:img-hyste Birde artık Otel sahneleri olmayacak sanırım.. ben mutfak sahnelerini çok seviyordum... Zeki ve Kutsal Usta'yı şimdiden özledim.... dediğin gibi otel sahnelerinin bende çok özlicem hele ki kutsal usta-zeki diyaloglarını:icon_sorr locadan bakanlar hemen aşağı hemen aşağı:img-pilot:img-tomat

Laltul
31-03-08, 16:58
ofelia böyle iki önemli oyuncunun böyle bir projede harcanmaları kötü oldu,aslında senaryodaki tutarlılık devam etseydi tabiki mantık düzeyinde,kanalın diziye sahip çıkmaması ve yayınlamamak için verdiği mücadele olmasaydı bizler bu sayfalarda çok güzel şeyler yazardık ve yorumlar yazan insanlarla neşeli yazılar yazar eğlenirdik.
mesela yarın yeni bölüm var 2 bölümdür diziyi gecikmeli izliyorum bu benim tercihim stres yok çok güzel sadece iki gün sonra izliyorum.bu benim hem kanala hemde bu dizinin yapım ekibine bir tepkim,zaten dizinin fragmanı sürekli dönüyor saat olarakta 22.30 diye bir yazı var ama ben yayın saatinin 23.15 olduğunu biliyorum.o saate kadar ha başladı başlayacak diye strese girmeye gerek yok,bende o saatte yayınlnan bir dönem dizisini izliyorum.yinede gecikmelide olsa diziyi izleyeceğim,nurgüle ve serhata değer...

!ReMmM
31-03-08, 17:51
öncelikle herkese merhaba...
uzun bir aradan sonra ezogelin baslığına yorum yapıyorum. tüm ezozedeler gibi eski çoşkuyu çok arkalarda bırakmış bulunmakla birlikte diziyi izlemeyi asla bırakmadım.
ama yasadığım hayalkırıklığıyle böyle "gerçek" oyuncuların harcandığı bir yapımdan bahsederken kuracagım olumsuz, negativ cümlelerle kimsenin canını sıkmak istemedim. o yüzdende uzun süredir baslığa çok az ugruyorum.
ama son izlediğimiz bölümdeki olaylar beni yeniden bu baslığa sürükledi:)
hep aşık kadim-soğuk ezo izlemekten yakınılıyordu. son bölümde ezonun ilk sabahlarında uyuyan kadimi izleyişi ve ilk sabhlarını yasayışları gerçektende harikaydı:img-in_lo
birde düğünde kadimin bir göbek atışı vardı ki..off off:img-icecr:)
kadime çizgili pijamadan daha çok yakısacak esofmanlar vardır ama her güzel şeyin bir kusuru olmalı mutlaka deyip konuyu hemen kapıyorum:icon_whis
süslüyse diziye iyiki dahil olmuş diyorum.
ama o meryemin abisi ve eşlerinin tez zamanda diziden uzaklaştırılması taraftarıyım..yani taraftarıydım.. taki sesli fragmanı izleyene kadar.. o etrafında garip espriler dönen abi sayesinde seyfoyla meryemi baş göz edicez..ee abi bir işe yaradıgına göre artık gitmesinde bir engel yok..hele o kadınların dialogları bana çok eğreti geldi.

sonuç olarak abi ve eşleri dışında dizimiz güzel gidiyor denilebilir. hele şimdide kadimin babalık sevincini izlicez. degmeyin keyfime:img-in_lo

NOT: serhat beyin baslığında rastladım ofelia yazmış. altın kelebek ödüllerinde en iyi yerli dizi diye bir kategoride var. belkide ezogelinimize bir ödül kazandırabiliriz. burayada yazıldı mı bilmiyorum ama ben eklemek istedim http://www.hurriyet.com.tr/altinkelebek
ofelia'yada haber verdiği için sonsuz tesekkürler..

rockbr
31-03-08, 17:56
ofelia böyle iki önemli oyuncunun böyle bir projede harcanmaları kötü oldu,aslında senaryodaki tutarlılık devam etseydi tabiki mantık düzeyinde,kanalın diziye sahip çıkmaması ve yayınlamamak için verdiği mücadele olmasaydı bizler bu sayfalarda çok güzel şeyler yazardık ve yorumlar yazan insanlarla neşeli yazılar yazar eğlenirdik.
mesela yarın yeni bölüm var 2 bölümdür diziyi gecikmeli izliyorum bu benim tercihim stres yok çok güzel sadece iki gün sonra izliyorum.bu benim hem kanala hemde bu dizinin yapım ekibine bir tepkim,zaten dizinin fragmanı sürekli dönüyor saat olarakta 22.30 diye bir yazı var ama ben yayın saatinin 23.15 olduğunu biliyorum.o saate kadar ha başladı başlayacak diye strese girmeye gerek yok,bende o saatte yayınlnan bir dönem dizisini izliyorum.yinede gecikmelide olsa diziyi izleyeceğim,nurgüle ve serhata değer...

oy oyy,allahım bana da nasib et bu tip davranışları,nolur ya:icon_sorrben de o saatte izlemek istemiyorum.sonradan rahat rahat izlemek daha cazip,hem de kanala tepki olur ne güzel.ama yapamıyorum,olmuyo,dayanamıyorum:icon_sorrah bu nurgül-serhat ikilisi cezbediyo beni:img-in_lo

fragmanı hala izleyemedim:img-cool2
yani izledim de o sayılmaz:img-pilot
kadim in kahkahasına bayıldım,o ne şekerliktir öle:img-in_lo:img-icecr
bide ezo nun ayna karşısında ağlayışı çok etkileyiciydi..

vee benim de isteklerim var,yada rica yada öneri,ne olursa işte:icon_whis
nedim-eylül aşkının harcanmamasını,
otel sahnelerinin yeniden canlanmasını(ezo kadim iş gereği falan gitsinler ne bilim,hiç umudum yok ama istiyorum yinede..)
kadim in geçmişinden birilerinin getirilmesini(üniversite arkadaşlarıyla başladılar ama ben anne babasının daha önemli ve etkili olucağnı düşünüyorum..)
kadim in artık bu aşırı mutluluk havalarından çıkmasını(ve anlaşıldığı üzre bu adam sıkıntıya girmediği sürece höt höt hallerine dönmüyo,oyüzden acilen başına bin türlü dert açılmalı:img-tomat)tmm azcık sıkıntı olsa da olur:icon_whis

önemle rica ediyorum,istiyorum,tavsiye ediyorum(artık siz ne derseniz)

senaristim yönetmenim bitanelerim,duyun burayı,please..:img-pilot

ezo-kadim
31-03-08, 19:02
Allah'im nihayet site acildi yorum yaziyorum gitmiyor catladim resmen umudumu kesmistim kac gündür bi girdim acilmis site yorumlar cok güzel begeniler dile getirilmis bende bu bölümü cok begenmistim ama fargmani görünce dilim tutuldu cok hosuma gitti ayrica daha önceden yaptigim yorumlar tek tek eklenmeden kayboldularya ona üzülüyorum gecti ama olsun SERHAT'in ve NURGÜL'ün tiyatrolar gününü kutluyorum bütün güzellikler gözleri gibi olsun ikisininde isil isil simdilik sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

papatya363
01-04-08, 00:24
dün o kadar yorum yazdım sayfa canlansın diye ama pek işe yaramamış gibi.kızlar neredesiniz?hepten forum sakinleşti.bikaç kişiden başka yazan kimse yok.

fragmana ben sadece 2 kere rastlıyabildim.oda 2 gün önce falandı.daha sonra hiç rastlıyamadım.acaba gününümü değiştiler diye aklımdan geçmiyo değil.belkide kanal tamamen boşverdi diziyi.

fragmanı gören var mı?

herneyse ya .artık bunları düşünmekten sıkıldım.sürekli aynı şeylere maruz kalıyoruz.en iyisi boşvermek.

dikkat ettimde epeydir forumda anket yapılmıyor.en iyisi ben bi anket hazırlıyayım.sayfalar azıcık şenlensin.bi düşüneyim nasıl bi anket yapsam.hıh buldum evet başlıyorum.

1.ezo hamilemi, yoksa yanlış alarm mı?

2.eğer hamileyse bebek kız mı olacak erkek mi?siz ne olmasını istersiniz?

3.bebek bir tanemi olacak?yoksa ikiz, üçüz, dödüz, beşiz, altız, yediz, sekiz, dokuz mu olacak?yani kısacası ezo bir düzineyi tamamlayana kadar bebe doğurur mu?:img-hyste

4.bebeğin damper olma olasılığı nedir?:img-hyste

5.bebeğin erken doğma olasılığı nedir?erken derken 7 aylık falan değil, 2-3 aylıkken falan :img-hyste

6.sizce bebeğin ezo gibi özel güçleri olacak mı?mesela 3 aylıkken konuşmaya başlayıp, 5 aylıkken yürür mü?vede 1 yaşındayken tepsi tepsi baklava açmaya başlar mı?:img-hyste

7.9 ay sonrayı hesap edersek doğum aralığa geliyor.bu kışın ortasında sizce ezo ne aşeripde kadimi kapı kapı aratacak?

8.kadim bu zor istekler karşısında sizce nasıl bulmaya çalışır ezonun aşerdiği şeyleri?

9.bebek ezoyamı benzer kadime mi?

10.bebek doğuştan antep şivesiyle konuşmaya başlar mı?eğer başlarsa bizim buna yüreğimiz dayanır mı?:img-hyste

11.son olaraktan kadimle ezonun bebeğinin isminin ne olmasını istersiniz?defne ve deniz hariç.2. bi isim olarak yada göbek ismi olarak.

........AVŞAR?

bu kadar soru yeter heralde.

sorular biraz uçuk oldu.e sorular uçuk olunca cevaplarıda uçuk olur dimi

hadi azıcık uçun bakalım:img-hyste

edit:bu mesajı akşam yazmıştım ama internet bağlantımda sorun olduğu için gönderemedim.o yüzden şimdi gönderiyorum.yani gecenin bi yarısı oturup anket hazırlamadım:img-hyste

HEPİNİZE KOLAY GELSİN...

aisha_nena
01-04-08, 01:03

yanlış alarm diye ümit ediyorum.hırçın aşık nazları çok fenaydı hamilelikte hiç çekilmez

bu duruma yönetmen karar verecek.ama benim fikrimce kız kararsız kaldım erkekte olabilir ezo bu yapmışken bir kız bir erkek te yapabilir.işi şansa bırakmaz

3.bebek bir tanemi olacak?yoksa ikiz, üçüz, dödüz, beşiz, altız, yediz, sekiz, dokuz mu olacak?yani kısacası ezo bir düzineyi tamamlayana kadar bebe doğurur mu?

düşünmesi bile korkunç heryerde minicik ezolar.

4.bebeğin damper olma olasılığı nedir?

çok yüksek ve hatta %1000(bu oran bile az olabilir):img-hyste

5.bebeğin erken doğma olasılığı nedir?erken derken 7 aylık falan değil, 2-3 aylıkken falan

arkadaşım sen yine çok demişsin 2-3 ay demekle ben gelecek bölümde bekliyorum çocuğun gelişimi için 4 hafta yeterlidir:img-hyste hemen doğurur bence

6.sizce bebeğin ezo gibi özel güçleri olacak mı?mesela 3 aylıkken konuşmaya başlayıp, 5 aylıkken yürür mü?vede 1 yaşındayken tepsi tepsi baklava açmaya başlar mı?

şüphenmi var aşkolsun:img-hyste

7.9 ay sonrayı hesap edersek doğum aralığa geliyor.bu kışın ortasında sizce ezo ne aşeripde kadimi kapı kapı aratacak?

belli olmaz belki venüs turbu mars elması issteyecek nerden biliyoruz ezo bu ne yapacağı ne aşereceği hiç belli olmaz:good:

8.kadim bu zor istekler karşısında sizce nasıl bulmaya çalışır ezonun aşerdiği şeyleri?

önce özür diler sonra nasaya başvurup uzaya yolculuk yapar ve uzaydan gülerek dönüp biricik eşine aşerdiği şeyleri verir.ama ezo o sırada merkür asma bahçelerinden üzüm ister:img-hyste

bana benzesin belki biraz aklı başında bişey olurda ailesine yol gösterir:img-hyste

10.bebek doğuştan antep şivesiyle konuşmaya başlar mı?eğer başlarsa bizim buna yüreğimiz dayanır mı?

olabilir.ınga yerine gadimm babacım agu yerine ana elemi der.o bölüm sonunda acilde yer bulmak zorlaşabilir:img-hyste

11.son olaraktan kadimle ezonun bebeğinin isminin ne olmasını istersiniz?defne ve deniz hariç.2. bi isim olarak yada göbek ismi olarak.

çok uzun süre düşündüm bu soruyu yanıtlamak hiçte kolay olmadı ama bir cevapta vermek gerek.günler süren araştırmalar sonucunda ancak 2 isim bulabildim .ezo büyük ihtimal ikiz doğuracağından bana göre en uygun isimler ezel ve mehmet bu isimleri bulmak içün çok uğraştım inanın:img-hyste

edit: yahu nerdesiniz siz bakem.baharmı çarptı sizi.ben ne zorluklarla geliyorum buraya ama sayfalar olduğu yerde sayıyor.ikinci bir emre kadar tüm işler askıya alınmıştır.forumdan önemli ne olabilirki ayıp ayıp.tüm izinleri kaldırdım .:img-hystehadi gelinde eski günlere dönsün burası :sad53:

zynpyst
01-04-08, 06:08
eğer o sahnede öpücük bekleyenler varsa bakın şimdidedn söyliyeyeim boşuna beklemeyin.gerdek gecesi bile öpüştürmüyorsalar şimdi hiç öpüştürmezler.demekki kesin yasak var bi taraftan ama hangi taraftan:icon_whis

.

arkdasim bence yasak degil nurgul`un kendince aldigi bir karar bu galiba benim 6.hissim ve bide mantigim bunu soyluyor ewlendikten sonra cunku opusme sahnesi cekmedi nurgul hanim hatta omer`le olan ewliliginde bile ilk gecelerinde golge seklinde birseyler gosterdiler yani goz yanilmasi yaptilar yani bu durumu size hatirlatmam ne kadar guzel oldu bilmiyorum ama sirf kadimin bir iki ataginin basarisizligindan sonra merak edip ilk bolume bakmistim tahminim dogru cikmisti serhatinda kurali oldugunu yada yasagi oldugunu sanmiyorum son filmini goze alirsak ama sinemada belki yokturda kurallari herkezin izleye bilcegi bir dizide olma iktimalide var buda ayri bir tez ama onceki dizisinde ufakta olsa bir sahne cekmisti ama su varki gereksiz sahneler cekecek biri oldugunuda sanmiyorum (aman yanlis anlasilmasin ezoyla kadimin opusmesi gereksiz bir sahne demedim son serhat hakkindaki yorumumda) benim icin sahsen olsada olur olmasada olur sonucta bu bir dizi ve hep basindan beri boyle bakamaya calistim ve o sebebten hic bir zaman olumsuzluklari gormedim gorsemde umursamadim cunku hala zevk aliyordum oyuncularin oyunculuklarindan sadece sanatcilarin boyle kararlarina cok taktirle karsiliyor ve daha bir cok gozumde buyutuyorum tabi bu benim acizane dusuncem:img-blush

bu arada papatya arkdasim fragmana bu yorumsa senin bolum yorumunda tutana ask olsun:img-hyste:img-hyste

xxy-erkl
01-04-08, 10:18
Hamile.:img-yes:
1 Erkek 1 Kız :img-wink:
3.bebek bir tanemi olacak?yoksa ikiz, üçüz, dödüz, beşiz, altız, yediz, sekiz, dokuz mu olacak?yani kısacası ezo bir düzineyi tamamlayana kadar bebe doğurur mu?
ikiz.
Hayırrrrrrrrrrrr olmasın lütfen tanrım olmasın lütfeennnnn.
5.bebeğin erken doğma olasılığı nedir?erken derken 7 aylık falan değil, 2-3 aylıkken falan
Dizinin bitmesine 3 ay kaldığına gore 3 ayda doğurur hatta yaşına basar hatta evlenir.:icon_whis
6.sizce bebeğin ezo gibi özel güçleri olacak mı?mesela 3 aylıkken konuşmaya başlayıp, 5 aylıkken yürür mü?vede 1 yaşındayken tepsi tepsi baklava açmaya başlar mı?
olur mu olur.
Bilmem, ezo bu napıcak belli olmaz ama entresan bi şey bulur iğde falan gibi.
Önce özür diler sonra bu istekler için eve bi hizmetçi daha alır.:img-hyste
erkek ezoya kız kadime benzesinde kadın erkek ilişkisi normale dönsün.:img-hyste
10.bebek doğuştan antep şivesiyle konuşmaya başlar mı?eğer başlarsa bizim buna yüreğimiz dayanır mı?
kadim buna izin vermez evde bir köylü güzeli yeter.:img-hyste
elçin, recep (pardon kadimin babası hakkı mıydı, ahmet miydi yoksa recep miydi ) :img-hyste
Elçin AVŞAR?
Recep AVŞAR yada Melek AVŞAR (sen benim meleğimsin demişti ya) :img-blush

papatya363 anket için teşekkürler canım.

Hadi kızlar akşama dizi var canlanın roziciğim nerelerdesin canım.

rozi
01-04-08, 10:22
canlarım:img-in_logünaydınlar forumu açıyorum,biraz azar işitmişiz burayı ihmal ediyoruz diye,bende payıma düşeni aldım geldim,papatyam canım anket için çok teşekkürler:img-in_lo

he şimdi ne diyim bilmim canım bir bebe bu kadar erken gelmez, o insan değildir o zaman,ama biliyorumki her türlü doğa üstü olaya tanıklık eden bizler yine bir mucize ile karşı karşıya kalıcaz:img-pilot

erkek olsun kızlardan soğdum nedense hem ezo tarafından büyütülecek olması göz önüne alınmalı canlarım,bir canlandırma yapın anlarsınız he yaptınızmı ben bişey demim daha:icon_whis

ikisini önceden gönderdi bununla üçüz oluyor canım valla ne bereketli kadın kadime bile fazla ezo:img-blush

allah iyiliğini versin emi:img-hyste
bu soruya bir uzman görüşü katalım anne damperse baba emme ise bu durumda doğan çocuk ne olur
michael schumacher: valla böyle br durumla daha önce karşılaşmadık emme bence babasını aşırı pozitif olması annenişn aşırı negatif olması bebek üzerinde baya etkili olur tahminen yeni model bir porsche
dime yaw:icon_whis

yok canım o kadar beklemezler gelecek hafta tamamdır bu iş ezo gibi jetix birine yakışırmı ka beklemek:img-grin2

izninle buna uçma clark kent gibi hızlı koşma arada bir görünmez olma,ve süper karızma da ekleyelim kadim karızması gadım değil:icon_whis

gazi antepde ne varsa onu ve o mevsim bulunamayan her şeyi ister,

emir ve görüşlerinize hazırım komutanım amuda da kalkammı

yüzde 90 ezoya benzicek ahanda yazdım:img-blush

10.bebek doğuştan antep şivesiyle konuşmaya başlar mı?eğer başlarsa bizim
buna yüreğimiz dayanır mı?

nenanın görüşlerine aynen katılıyorum elazıda görüşürüz canlarım 517 benim ha:img-hyste

11.son olaraktan kadimle ezonun bebeğinin isminin ne olmasını istersiniz?
defne ve deniz hariç.2. bi isim olarak yada göbek ismi olarak.

ama şimdi bu zor bir soru, ne olsun
kız olursaki olmayacak rozi avşar süper olurdu
erkek olursaki o zaman benim daha önce verdiğim isim olcak
eğer erkek olursa ona süper karızma bir isim buldum Guy Gisborne avşar:img-in_lo

canım o ka belliki gece hazırladığın, işte karşılık olarak uykulu sabah cevapları sana teşekkürler canım

lagülay
01-04-08, 11:02

Hamile.

Kesin Erkek olmalı....

Çok da abartınız ya zaten Hamile kalmasında sorunu var. 1.doğursunda onlara yeter de artar...

Siz Ezo'ya Damper yaptınız ama o yanlış anlaşıldı arkadaşlar Ezo kesinlikle Damper değil. sadece kendini korumak için Damper gibi davranıyordu yani bebek damper olma olasılığı hiç yoktur.nokta.

5.bebeğin erken doğma olasılığı nedir?erken derken 7 aylık falan değil, 2-3 aylıkken falan...

Bazı arkadaşlar daha önce Ezo'nun hamile kalacağını ve hamileliğinde bazı sorunlar yaşayacağı tüyoları vermişti... bence bebek erken doğacak 7 veya 8 aylıkken tabi sebebi hamileliğinin sorunlu olması ve kesin ezo'ya bir şey olacak ya yüksek biryerden düşecek, ya araba kazası olacak yada büyük ihtimal bir kaza kurşununa uğracak gibi geliyor bakam görem...

Ben gerçekçiyim arkadaşlar öyle bir şey olmayacağı kesin ama şundan eminim çok zeki ve becerikli bir çocuk olacağı garanti..

Ezo sadece acıya karşı naz yapıyor.. onun dışında naz yaptığını hiç görmedim. bence aşerse bile bunu Kadim'e söylermi bilmiyorum.. Kadim'e aldırtacağına Süslü'ye aldırttır gibi geliyor Süslü'nün bilmediği görmediği yer yurt şey yok yok... Kadim'i bu yüzden üzmez gibi geliyor..

Böyle bir şey olmayacağı söyledim ama olursa diyelim... Türkiye'yi değil Dünyayı ayağı kaldırtıp özel uçaklarla bulup burdurtup getirir valla ne olacakkki koca Kadim Avşar dünyada en çok istediği şey baba olmaktı dünyayı ayağa kaldırmış çok mu ya....

Erkek olacağı için Kadim'e benzer....

ben gerçekciyim Annesi antep şivesiyle konuşursa bebeğin antep şivesiyle konuşması bence normal ama bence bu çocuk bir değil birçok şive ve dilde konuşacağına eminim... evde Süslü gibi zat olduğu sürece ne beklenebilir ki...

Valla genelde kırsal kesim erkek çocuğa babanın adı veya dede adı konur. ben Kadim'in babasının ismini koyarlar gibi geliyor ama o ismi koymasalar daha çok sevinirim. Ben kendi oğullarıma bile bir isim koymak için 9 ay düşünüp bulamadık da nufüs cüzdanını çıkartmak zorunda kaldığımızda zar zor bir isim vermiştik... Şimdi Kadim'in oğluna bir isim bulmak benden paso sizlere bırakıyorum arkadaşlar...

kadim&neşe
01-04-08, 11:11

inşallah hamiledir de ikiside bu sevinci doya doya yaşar:img-angel

valla ben erkek olmasını isterim neden çünkü kadimin evde ezilmesini istememem evdeki kızlar;ezo,beril,cemre eee kadim tek kaldı :img-tomat

aslında güzel olur yaa kalabalık ve mutlu bir aile tablosu minik minik kadim ve ezolar(minik ezolar damper olmasında:img-hyste)

kanı 0Rh(-) olursa çekmez(yani kadimin kan grubundan)yok eğer ezonun kan grubundan olursa bilemem artık:icon_whis

arkadaşım sen yine çok demişsin 2-3 ay demekle ben gelecek bölümde bekliyorum çocuğun gelişimi için 4 hafta yeterlidir:img-hyste hemen doğurur benceben ezle katılıyorum

başlar canım başlar:img-angel yürümek ve baklava açmak ne kelime araba bile sürer kadim gibi:img-in_lo

hiç düşünmek bile istemiyorum:img-fear2

bence kadim önceden hamile olan bayanlarla konuşur onların isteklerini öğrenir tabi bu bir önlem malum ezonun ne isteyeceği belli olmaz

bana ve kadime benzesin

yok bence ona konuşmayı kadim öğretir malum şimdiden kitap okur da konuşması düzgün olur(inşallah)

bence elif ve serhat olsun:img-in_lo

papatya363
01-04-08, 11:53
iyiki yapmışım anketi.bakın sabah sabah gülmekten öliyim:img-hyste

valla beklediğimdende güzel cevaplar gelmeye başladı.süpersiniz:good:

yok valla rozicim akşam yazmıştım.sence gece yazsam bu kadar aklı selim bi anket hazırlıyabilirmiydim:img-hyste

zeynepcim zaten öpücükten falan biz umudumuzu kesdik.ben artık istemiyorum.evlenmeden önce daha cazip geliyordu:img-hyste

ay öpücük dedimde gördüğüm rüya aklıma geldi.bi rüya gördümkü sormayın.acayip komikti.anlatsammıki azıcık +18 e kaçıyor ama azıcık:img-hyste

Lavenia
01-04-08, 13:13
öpücük olmayınca benim aklıma hep şey geliyor.
bir kere kardeşim anlatmıştı nurgül bi pragrama katılacakmış serhat da ekranların en yakışıklı-iyi yada-jönüyle oynuyorum dersin gibilerinden birşey söylemiş(garip bi durum nie öyle desin ama) nurgül de yok hayır en iyi niyetlisi derim gibi bir muhabbet olmuş sanırım.kardeşim de tam hatırlamıyor ama nurgül bi programında anlatmış.tabi nurgül fanları daha iyi bilir.
işte bunu duyduktan sonra nurgülün serhatı hep sevmediğini düşünürüm.ondan birşeyler koymuş olabilir.serhat için hani evlendi ondan diycem ama son filminde pek yasak yokmuş sanırım:img-in_lo izlemedim hiç bilmiyorum..ama şu var ki ben ezonun gözlerimde aşk görmemişim ne zamandır dudaklarında öpücük görsem ne olur:icon_sorr

gamze_yy
01-04-08, 13:21
anketi cevaplayayım da klavyemin pası silinsin.O da ne demekse:img-hyste Papatyacım hayran kaldım yorumlarına. Ben artık iyice yaşlandım yazamıyorum öyle şeyler.Helal olsun ne diyeyim. Anket için de çok sağol. Sorular süper:)

Ezo teşhisi koymuş aksini iddia etmek haddimize mi düşmüş.

2 evlatlık kız olduğuna göre doğacak olan erkek olacaktır.O bebek bunu düşünüp öyle doğar biliyorum. Bana göre kız veya erkek farketmez. Ezoya mümkün olduğunca az benzesin yeter:) Gülüşü de babasına benzemesin çok rica ediyorum. Kemal Sunalın sürekli güldüğü filmdeki gibi olacak diye korkuyorum:img-hyste

Tekiz olur da karakteri kaç tane olur bilemiyorum. Annesinin yanında antep şivesiyle babasının yanında normal konuşacak diye korkuyorum.

Ne yazık ki olasılık full. Kendisinden çıkmayanları bile kendine benzeten ezo kendinden çıkanı napmaz:img-hyste Bir de dizinin adı ezo gelin başka birşey olsa ezoya benzemez derdim ama:)

Dizi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bu bebek yaşamayacak. Erken gelenler erken gidiyor mağlesef. Asmalı konakta olduğu gibi.

Ezo kendi karnındayken çocuğa tuhaf şeyler anlatacağı için çocuk askere gidene kadar kendine gelemez.Kendine geldiğindeyse Allah kerim:img-hyste

Antepte ne varsa ister. Maksat yemek değil antep:icon_whis

Antep 1-2 Antep 1-2 dışarıda yolcu kalmasın:img-hyste

Daha öncede dedim dizinin adı ezo gelin. Bu bebek de ezodan bir ufak numune. İllaki benzer. Kadime sırıtması dışında herşeyi benzeyebilir.

Anteple normal konuşma arasında acayip bir dili olur.
Benim düşündüğüm isimler ezoya ters gelir. O kendi köyünden ebesinin,anasının, babasının ismini koyar. Tek bildiğim şey kadimin bu konuda her konuda olduğu gibi gıkının çıkmayacağı.

Yine de isim önerisi yapayım.Helin avşar,hülya avşar desem:img-tomat En güzeli Ceylan Avşar. Hem ezo tarafına hem bizim tarafa uygun.

EDİT: DIŞARIDAN BAKINCA FORUMU 44 KİŞİ GÖRÜNTÜLÜYOR YAZIYOR GORKİMMMMMMMMMM:img-hyste
54 OLDU:img-hyste
Son durum: 60 oldu.

Edit: Bu kaçıncı edit oldu. Bahar doğum gününmüş. Kutlu olsun canım.

Laltul
01-04-08, 13:49
Lavenia; öpücük olmayınca benim aklıma hep şey geliyor.
bir kere kardeşim anlatmıştı nurgül bi pragrama katılacakmış serhat da ekranların en yakışıklı-iyi yada-jönüyle oynuyorum dersin gibilerinden birşey söylemiş(garip bi durum nie öyle desin ama) nurgül de yok hayır en iyi niyetlisi derim gibi bir muhabbet olmuş sanırım.kardeşim de tam hatırlamıyor ama nurgül bi programında anlatmış.tabi nurgül fanları daha iyi bilir.
işte bunu duyduktan sonra nurgülün serhatı hep sevmediğini düşünürüm.ondan birşeyler koymuş olabilir.serhat için hani evlendi ondan diycem ama son filminde pek yasak yokmuş sanırım:img-in_lo izlemedim hiç bilmiyorum..ama şu var ki ben ezonun gözlerimde aşk görmemişim ne zamandır dudaklarında öpücük görsem ne olur:icon_sorr

şimdi o şöyle olmuş,serhat ile nurgül sette arkadaş olmuşlar,zaten cem özer,nurgül,serhatın resimlerini gördük,aralarında problem olduğunu sanmıyorum eğleniyorlar,o pogramda deryalı günlerdi nurgül katıldı,derya baykal serhatı çok beğeniyormuş o arada da serhat nurgülün programda olacağını biliyormuş,oraya gidince türkiyenin en yakışıklı aktörüyle çalışıyorum de demiş nurgüle,nurgülde en yakışıklı değilde en yeteneklilerinden biriyle desem olurmu demiş,serhatda o da olur demiş.onu söyledi,bu da iyi arkadaş olduklarını gösterir ki bu programda yayınlananı çok oldu o zaman ezo gelinin kaçıncı bölümüydü bilmem ama yani daha başlarda böyleyseler şimdi aradan zaman geçti daha birbirlerini tanıyorlardır.
birde şu dizide öpme meselesine gelirsek,böyle bir senaryoda olmasada olur,bana göre böylesi daha iyi çünkü bu senaryoda bu olayda heder olur.nurgülde serhatta gerek olmadığını düşündükleri için öpüşmüyorlar,zaten bakışlar,dokunuşlar,birbirlerine ettikleri sözler eğer güzel olursa öpüşmeden daha güzel ve etkileyici sahneler olur.illa öpüşmek gerekmiyor,yoksa evli olmaları etken değil tanıdığımız nurgül en iyisini yapar televizyon sinema farketmez çekineceği biey yok.
yada şu olabilir,nurgül biraz titiz demeyeyim de biraz dikkat eder olmuş hayatında bazı şeylere,malumunuz ülkemizde sanatçıların sigorta olayı pek yok,çok az kısım hayatlarını garanti altına almış ve öyle bir dünyada yaşıyoruz ki,hergün değişik hastalık türü çıkıyor bu korkutucu bir durum mesela özel şirketlerde insanlarda sağlık raporları istiyorlar ama bu sektörde böyle bişey yok,nurgülde o yüzden sadece sinema filminde bu tür sahnelerde gerekliyse oynama kararı almıştır,ben ne sanatçılar biliyorum bir yerde karşılaştıkları zaman yanakla bile öpüşmeyen,neyse bu filmde gerekli olursa görürüz böyle bir sahneyi bana kalırsa yine söylüyorum böyle bir senaryoyla çok gerekli değil...

pelınsu
01-04-08, 14:22
Papatyacım öncelikle güzel yorumların için tebrik ediyorum Anket süper olmuş eline sağlık canım :good:

Ezo bu test yapmasına bilem gerek yok karnına bi dokunuşla anlamıştır hamileliğini:img-hyste

Benim için kız yada oğlan farketmez, aslında Ezo içinde farketmez nede olsa sonuç olarak kızda olsa onu erkek gibi yetiştirir

Oyyy eline oklava almadan 15 tepsi baklava acan birinden kaç çoçuk olur bilemiyim yada sölemeye korkuyom :img-hyste
Ezo gibi höt höt bir sürü bebe mi yoksa kadim gibi süpriz yumurta kıvamında devamlı gülen bebeler mi tabikii hiç biri :img-hyste

Gülen Kadimden olma Damper Ezodan doğma bebişin damperin ağırlığı ile Damper Bebe olması çok yüksek :img-hyste

dizi normal olmadığı için ezo bu bebeği 1 günde bilem doğurur ondan herşeyi beklerim valla ama bide kadime kızarsa kıskançlık falan olayları olursa kesin doğurmaz içinde tutar

Ağırlıklı olarak Ezoya benziyeceğini düşündüğüm için kesin özel güçlere sahip olur Kadim zaten işle falan ilgilenmiyo bebek doğduğu gibi otelin başına geçip işlerle ilgilenebilir:img-hyste

Ezo herşeye aşerebilir kadimde onu bulup getirebilecek potansiyel var nede olsa adam etrafında pervane aşermeden bile herşeyi yığar önüne Sürpriz yumurta Kadim:img-hyste

evin yanına Antep Alışveriş merkezi kurar kesin :img-hyste

cevap 4.sorudakinin aysını :icon_whis

Bebek kendine has bir şive bulacaktır antep&ist.karışımı bişey olur kesin. Anası gibin farlı bir bebe olmak için elinden geleni yapacağına inanıyom :icon_whis

Herşeyde olduğu gibi bu konudada söz hakkı Ezoda olacaktır.

Baharcım (sprıng) Doğum Günün Kutlu Olsun Canım Nice Senelere :love01:

rozi
01-04-08, 15:09
ezo gelinin ardından yıl 2070:icon_whis

nerden nereye dimek isterim sevgili egoflarım, öncelikle sevgili modlarıma moruk egoflar başlığını açtıkları için sonsuz teşekkürler:img-hyste

evet canlarım yılardır bekliyoruz yillardır final bekliyoruz ancak bir türlü bitmiyor, bu dizi sonunu göremeden ölicem diye korkuyorum,ezo nerdeyse türkiye nüfusunu sırtladı her 3 kişiden biri ezonun soyundan gelmekte ortalık damperlerden geçilmiyor:img-hyste

ya kadim adam yanında tabutu ile gezmeye başladı kefenden başka bişey giymez oldu takımları bile özledim,ama hala ne bir buse ne bir yakınlaşma ama 52 çocuk tıb bile açıklayamıyor:img-hyste
eyy gidi filinta kadim alaydın bizden birini böylemi olurdu hey hey
ama güzel gözlerin hala içimi yakmakta hala yakışıklısın ehh boşuna evde kalmadım kız kurusu olmadım ben, sayende evde kalan egoflar ödülü her yıl benim oluyor buda bişeydir:img-in_lo

hele meryem ona ne demeli ben dediydim bu kız evlenemez diye kız resmen soykırım yapıyor, seyfodan sonra 150 koca eskitti bunların 30 ballı vurdu 15 kaza sonucu gitti biri meryemi durdurmalı yıllardır avrupa insan haklarım mahkemesini kapısını aşındırdım, onlar bile çaresiz ehh erkek sayısı çok olduğundan korkuyorlar kesin:icon_whis

ballı ve nur hanima ne dimeli yıllar oldu evlenme teklif edeli hala tık yok her hafta bir engel çıkıyor 90 kez denediler bunlardan 40 ezonun doğum yapmasına denk geldi, diğer 50 de ezonun torunlarının doğumuna denk geldi, bu sefer kesin diyolar ama yemem defne kızımının karnı burnunda bu seferde o doğurur kesin:img-hyste

ahh birde ömer varkı deşme yaramı, ne kadar umutluyduk onun gideceğinden ne kadar sevinmiştik,ezonun yarım bıraktığı baklava işlerini devrallınca adam ezonda dahada yükseldi paraya para demiyor,beni en çok üzende hala ezonun peşinde olması, kadim ölsün diye gün sayıyor,yanından imamı ayırmaz oldu yıldırım nıkahı için moruk kalas:img-hyste

evet canlarım bunca yıldır sizlerleyim,çok uzun yılar geçirdik birlikte çok güzel anlarımız oldu,ahh gençlik diyorum ama çok geç anneme dediydim ben sılanın bittiğini göremicem kahrımdan ölücem derdim, sıla biteli türkiye bu işgalden kurtulalı yılar oluyor,ama ezo hala bitmiyor yıllardır bir türlü 65. bölüme gelmiyor,sizlerden ayrılmak olmasa işin ucunda hepsini temizler oynıcak kimse bırakmazdım, hep sizin hatrınız için canlarım, benden bu kadar egoflar arasında yaşayan en yaşlı egof olarak en büyük ezo zede olarak hepinizi öperim canlarım:img-in_lo

bu arda 64. bölüm fıragmanın gördüm kadim kalp krızı geçiriyordu allahım sana şükürler olsun ölecek galiba inşallah:img-hyste

canlarım güzellerim aklıma şaka gelmedi bnde böyle bişey yazdım maksat biraz neşe:img-blush

bu arada papatyam yeni yıl senaryosunu son bölümünü eklemiş çok şükür yarabbi:img-hyste

1.nisanınız kutlu olsun

rockbr
01-04-08, 15:53
önce şu öpüşme olayına dokunmadan edemicim.öpüşmeye gerek var mı yok mu bilemem,yani yorumsuzum diyelim.ama nurgül veya serhat ın öpüşmemek gibi kuralları olduğunu sanmıyorum.serhat ın filmini biliyoruz oldukça cesur sahneler var,nurgül belki evlendikten snra böyle bi karar almış olabilir(son dönemdeki filmlerini izlemedm,iğreti gelin i biliyorum o çekilirken evlimiydi emin değilim)
hepsinden öte şu var ki(yani benim asıl karşı olduğum düşünce..)nurgül ün serhat tan haz etmemesi ve bu sebepten böyle sahnelere girmemesi(çok saçma..)eğer bi anlaşamama haz etmeme durumu olsa bu sadce öpüşme sahnelerinde değil tüm sahneler için geçerli olur ki bu da ikisinden birinin bu projeden ayrılmasını gerektirir.ne demek yani ben serhatı hiç seviyrm özel hayatta,o yüzdn onunla öpüşme sahnesine girmem!!bi kere burda serhata sapık muamelesi yapmış olur.bu da bilindiği üzre çooook çok saçma bişey.bence(ve muhtemelen böyle..) öpüşmenin olmaması sdce senaryo gereği.senarist yazsaydı,yada yönetmen gerekli görseydi onlar da oynardı.biliyoruz ki her ikisi de profesyonel insanlar..:img-wink::good:

gelelim anketimize,,papatya cım tşkkrler gece gece uğraşıp bizi eğlendirdiğin için:img-wink:

yannış alar'ı'm:img-pilotyada doğru ama o bebek doğmaz gibi geliyi

2.eğer hamileyse bebek kız mı olacak erkek mi?siz ne olmasını istersiniz?kız olmasın,kadim i erkek babası olarak görmek istiyorum,yakışır mendebur kadim e..

:img-hysteben herşeyi bekliyorum,10 tane bile olabilüü.çünküm biliyik ezo normal deel:img-pilothatta 5 i kadime 5 i ezoya benzer tam olur

%80 diyorum.çnkü kadim de daha fazla normal kalamaz.ben ezo ya benziiim diye sinyal vermeye başladı bile..

ooo bak işte o da kuvvetli bi ihtimal.ezo bu doğrur mu doğurur yani.kadim in de acelesi var zati.hem 10 tane çocuk öyle 9 ay beklemez.ikinci ay birincisi üçüncü ay ikincisi faln....beyle beyle 10 tanesi 9 ayda fln çıkar işte.ay ne bilem kafm karıştı:img-hyste

başlar! bu soruyu sorman bile hata(yani diğererine okdr cevap verdkten snra bu dedklerin tabikü de doğal.):img-pilot

ezo:gadiim
kadim:efendim ezo
ezo:hayde bağa gamyon alak
kadim:hayırdır neden,mercedesi beğenmedin mi
ezo:yok o deel de,yani işte aşeriyim ya,hatta mümkünse bozuk olsun gamyon,benm onu tamir edesim var,ne diyin
kadim:tmm cnm tmm sen nasıl istersen(hasbinallaaah)
:img-tomat:img-hyste

bulur cnm okdr da diil.ztn ezonun canı ne çeker ki,gamyon damper oklava baklava neyin işte.hem ztn gadim onları hazırda bulunduruyodur:img-icecr

3 le 4 ün cevabını okusana bi..

şimcik 10 tane olduğuna göre demekki kadime benzeyenler normal ezoya benzeyenler de(yani bizi katil edicek olanlar) entep şivesiyle knşur.artık biz ekran başında noluruz bilmiyrm

melek..(sen benim meleğimsin,canımdan uçurduğum meleğim..:happy0064)

ufff,çok yazdım,elim ağrıdı

bukalemun
01-04-08, 16:59
Lavenia; öpücük olmayınca benim aklıma hep şey geliyor.

şimdi o şöyle olmuş,serhat ile nurgül sette arkadaş olmuşlar,zaten cem özer,nurgül,serhatın resimlerini gördük,aralarında problem olduğunu sanmıyorum eğleniyorlar,o pogramda deryalı günlerdi nurgül katıldı,derya baykal serhatı çok beğeniyormuş o arada da serhat nurgülün programda olacağını biliyormuş,oraya gidince türkiyenin en yakışıklı aktörüyle çalışıyorum de demiş nurgüle,nurgülde en yakışıklı değilde en yeteneklilerinden biriyle desem olurmu demiş,serhatda o da olur demiş.onu söyledi,bu da iyi arkadaş olduklarını gösterir ki bu programda yayınlananı çok oldu o zaman ezo gelinin kaçıncı bölümüydü bilmem ama yani daha başlarda böyleyseler şimdi aradan zaman geçti daha birbirlerini tanıyorlardır.
birde şu dizide öpme meselesine gelirsek,böyle bir senaryoda olmasada olur,bana göre böylesi daha iyi çünkü bu senaryoda bu olayda heder olur.nurgülde serhatta gerek olmadığını düşündükleri için öpüşmüyorlar,zaten bakışlar,dokunuşlar,birbirlerine ettikleri sözler eğer güzel olursa öpüşmeden daha güzel ve etkileyici sahneler olur.illa öpüşmek gerekmiyor,yoksa evli olmaları etken değil tanıdığımız nurgül en iyisini yapar televizyon sinema farketmez çekineceği biey yok.
yada şu olabilir,nurgül biraz titiz demeyeyim de biraz dikkat eder olmuş hayatında bazı şeylere,malumunuz ülkemizde sanatçıların sigorta olayı pek yok,çok az kısım hayatlarını garanti altına almış ve öyle bir dünyada yaşıyoruz ki,hergün değişik hastalık türü çıkıyor bu korkutucu bir durum mesela özel şirketlerde insanlarda sağlık raporları istiyorlar ama bu sektörde böyle bişey yok,nurgülde o yüzden sadece sinema filminde bu tür sahnelerde gerekliyse oynama kararı almıştır,ben ne sanatçılar biliyorum bir yerde karşılaştıkları zaman yanakla bile öpüşmeyen,neyse bu filmde gerekli olursa görürüz böyle bir sahneyi bana kalırsa yine söylüyorum böyle bir senaryoyla çok gerekli değil...

slmlar
diziyle alkalı pek birşey yazamıyorum ama takip ediyorum
nurgülü sayan seven takipeden biri olarak yazmak istedim
nurgül deryalı günlere geldiğinde serhat dan konu açılınca çok tv izlememesine rağmen sahra... (tam sayarken diğerlerini derya hanım başka bir konuya dalmıştı çok iyi hatırlıyorum kalmıştı nurgül de öylece:) )da serhatı izlediği söylemeye çalışmıştı :D
bir de o an onları izleidklerini serhatın ona " tükiyenin en yakışıklı jönüyle çalışıyorum" demesini istediğini tabi bunu muzurca aralarında şaka konusu gibi söylemişti ,nurgülde yine herzamanki muzurluğuyla " en yeteneklilerinden biriyle desem olmaz mı??" dediğini,en sonunda anlaştıklarını...yanlış yazmak istemiyorum ama muzip bir şekilde anlatmıştı bunu,aralarındaki konuşmaları anlatır gibi değildi,4 ay önceydi sanırım
laltul doğru tahminetmişsin nurgül 5 n 1 k ya geldiğinde öyle kuralları olmadını yönetmene projeye inanıyosa o sahne o konuyu anlatmak için gerçekten gerekliyse oynayacağını söylemişti
eğreti gelin çekilirken nurgül 3 aylık hamileydi:icon_whis
yaşamın kıyısında bir kızla öpüşme sahnesi vardı yabancı eleştirmenlerden biri sinema tarihinine en tutkulu öpüşmesi lan etmişti ,o hikayede o tutkuyu iki kız arasındaki en kısa o şekilde verebilirlerdi,) dizide zaman uzun o aşkı çok başka şekillerde verebilirler senaryoda yada tutkuyu yada herneyse ama sinema 2 saatlik bir olay orada bir çok şeyi en kısa yolla anlatmak için öpüşme sahneleri gerekli olabiliyo yada daha fazlası,bunu dizilerde kulanan yapımcılar ratingten başka birşey için kullanmıyo. binbirgecedeki sahneler ne kadar gereksiz,oluyo da ne oluyo, o aşk geçiyo mu:icon_whis seyirciye,iyi senaryoda iyi oyuncuların yapamayacağı şey yok öpüşmeden de o aşkı çok rahat verebilirler ama ne zaman daha gerçekçi diziler yazılır ne zaman o sahnlere emanet zorlama giib durmaz çok doğal durur ozaman onlarda oynarken "kullanılıyomuyuz" gibi düşünmeden o sahnelerde oynarlar:img-wink:

bu senaryoda da öyle bi sahne olayın gerçekçilik kısmı yeterince boşaltıldığı için başka şeylere sebep olabilir bu da oyuncular için pek iyi olmaz bence:icon_whis
bye

laziko
01-04-08, 16:59
-her ne kadar yanlış alarm olmasını istesemde hamile galiba :icon_sorr ama bi şeyi kırk kere söylersek olurmuşya bende hamile değil desem olurmu acaba? olucağını bilsem değil kırk, kırk bin kere söylerim.hatta şimdi başlıyorum söylemeye:img-hyste

-ben bu azimle bugünün sonuna kadar kırk bini tamamlarım.bu soruyu geçiyorum o yüzden:img-hyste

-ezo bu zamana kadar olmadığı için acısını çıkarmak ister ve düzineyi tamamlar.sonrada babaları ömerle futbol oynarlar artık.(hala sayıyorum. kadimden olmıycak o yüzden:img-hyste )

-%100 tabiki.ömer ve ezonun çocukları sonuçta.başka ne olabilirki

-şimdiii. önce kadimle ayrılcaklar sonra hemen ömerle evlencek.hesaplarıma göre haftaya olan bölümde doğar.dizi çok çabuk ilerliyo nede olsa bu saydıklarım bi bölümde gerçekleşir:img-hyste

-başlamazmı yaa.ezo bu .öyle yetiştirirki çocuğu.bırakın baklavayı kamyonu tamir bile eder bir yaşında:img-hyste

-bu soruyu ömeri kapı kapı aratacak diye alıyorum.(az kaldı sayıyorum biticek:img-hyste ) valla ezo bu.en olmadık şeyi aşerir tabiki :)

-(yine ömer olarak alıyorum soruyu.) ömer dersini aldı süründü.ne yapar eder oda gerekirse özel güçlerini kullanır (aynı ezoyu hemen bulduğu gibi) bulur onları.:img-hyste

-ömere :img-hyste

-başlar.bizimde yüreğimiz dayanır.sonuçta ezoyla ömerin çocuğu.zaten onlar antepe gider evlenince.bütün sorun böylece çözülmüş olur:img-hyste

-çok düşündüm.uygun bi isim bulamadım.seçim onların olsun:img-hyste

Laltul
01-04-08, 17:17
bukelamun bende senin yazdıklarına katılıyorum,mesela ben 4 tane dizi izliyorum bunların içinde bu sene en güzeli elveda rumeli ve orada geçen bir aşk okadar güzel anlatılıyorki doğru düzgün bir dokunma bile yok ama sözler bakışlar insanı öyle duygulandırıyor ve içini sızlatıyorki,binbir gece ve vs.dizilerde herkes izliyor yapmacık duyguların boş olduğu işte sevgilim derken bile inandırıcı olunmayan,öpüşme sahnelerinde gerçek bir sevgi aşk görünmeyen çok dizi var.asmalı konak bu anlamda gerçek bir fenomen oldu.iki sevgili nasıl sever birbirini tutkulu bazen canlarını acıtacak şekilde ama hep seven bize onu gösterdiler,çoğu dizi filmlerinde karı koca ilişkisini bile yansıtan yok olması gereken,ezo gelinde evet öpüşme sahnesi yok,ama beraber uyudukları zaman birbirlerine sarılmaları,gözlerinin içinin bile gülmesi bu bile yeterli,daha ne olsun zaten ezo gelinin umarım geri kalan bölümlerini iyi çekerlerde seyirciyi bir nebzede olsa sevindirirler ama şu durumda bu sahnenin gerekli olduğunu düşünmüyorum.olsada çok önemli değil...

rockbr
01-04-08, 18:36
slmlar
diziyle alkalı pek birşey yazamıyorum ama takip ediyorum
nurgülü sayan seven takipeden biri olarak yazmak istedim
nurgül deryalı günlere geldiğinde serhat dan konu açılınca çok tv izlememesine rağmen sahra... (tam sayarken diğerlerini derya hanım başka bir konuya dalmıştı çok iyi hatırlıyorum kalmıştı nurgül de öylece:) )da serhatı izlediği söylemeye çalışmıştı :D
bir de o an onları izleidklerini serhatın ona " tükiyenin en yakışıklı jönüyle çalışıyorum" demesini istediğini tabi bunu muzurca aralarında şaka konusu gibi söylemişti ,nurgülde yine herzamanki muzurluğuyla " en yeteneklilerinden biriyle desem olmaz mı??" dediğini,en sonunda anlaştıklarını...yanlış yazmak istemiyorum ama muzip bir şekilde anlatmıştı bunu,aralarındaki konuşmaları anlatır gibi değildi,4 ay önceydi sanırım
laltul doğru tahminetmişsin nurgül 5 n 1 k ya geldiğinde öyle kuralları olmadını yönetmene projeye inanıyosa o sahne o konuyu anlatmak için gerçekten gerekliyse oynayacağını söylemişti
eğreti gelin çekilirken nurgül 3 aylık hamileydi:icon_whis
yaşamın kıyısında bir kızla öpüşme sahnesi vardı yabancı eleştirmenlerden biri sinema tarihinine en tutkulu öpüşmesi lan etmişti ,o hikayede o tutkuyu iki kız arasındaki en kısa o şekilde verebilirlerdi,) dizide zaman uzun o aşkı çok başka şekillerde verebilirler senaryoda yada tutkuyu yada herneyse ama sinema 2 saatlik bir olay orada bir çok şeyi en kısa yolla anlatmak için öpüşme sahneleri gerekli olabiliyo yada daha fazlası,bunu dizilerde kulanan yapımcılar ratingten başka birşey için kullanmıyo. binbirgecedeki sahneler ne kadar gereksiz,oluyo da ne oluyo, o aşk geçiyo mu seyirciye,iyi senaryoda iyi oyuncuların yapamayacağı şey yok öpüşmeden de o aşkı çok rahat verebilirler ama ne zaman daha gerçekçi diziler yazılır ne zaman o sahnlere emanet zorlama giib durmaz çok doğal durur ozaman onlarda oynarken "kullanılıyomuyuz" gibi düşünmeden o sahnelerde oynarlar
bu senaryoda da öyle bi sahne olayın gerçekçilik kısmı yeterince boşaltıldığı için başka şeylere sebep olabilir bu da oyuncular için pek iyi olmaz bence
bye

heh işte bu.maşallah ne hafıza var hepsini hatırlıyosun.ben de izledim ama sorsanız tık yok:icon_whis
müsadenle altına imzamı atıp,üstüne başka bişey söylemenin gerek olmadığını da vurgulamak istiyorum..(vay be demek orda hamileydi,helal olsun..)

ikinci kez fragmanı izledim,çok mutluyum.bi an önce yeni bölümü izlemek istiyorum.allahım nolur çabucak akşam olsun:img-in_lo
ömer cidden gdici galiba,ne güzl bi sahne gözüme çarptı.evt evt kesin gidiyo:happy0064: (inş inş inş ....:icon_whis)

bide serhatın dudağndaki yara hala geçmemiş.azcık zamanım olsa gidip öğütlicem böyle böyle yap geçiyo dicem ya.mithatta vardı muratta vardı kadimde de var,canıma tak etti artık:img-cool2(:img-hyste)

edittt:yeni rakibimizin haberini aldınız mı.elveda derken salı 22.15 e alınmış..:img-cool2:img-cool2

Laltul
01-04-08, 18:55
dizide bu akşam ne olduğunu yarın sizlerden öğrenme şansım olacak,yorumlarınızı bekliyorum.ben izlemeyeceğim,tamamen etki tepki meselesi malum kanal 22.30 diyor ama yayın saati 23.15 olacağı için o saate kadar beklemeyeceğim,geç izlerim stressiz izlerim...

okyanus_perisi
01-04-08, 18:57
sevgili egoflar yorumlar harika anketler süper
rockbr -7.9 ay sonrayı hesap edersek doğum aralığa geliyor.bu kışın ortasında sizce ezo ne aşeripde kadimi kapı kapı aratacak?
ezo:gadiim
kadim:efendim ezo
ezo:hayde bağa gamyon alak
kadim:hayırdır neden,mercedesi beğenmedin mi
ezo:yok o deel de,yani işte aşeriyim ya,hatta mümkünse bozuk olsun gamyon,benm onu tamir edesim var,ne diyin
kadim:tmm cnm tmm sen nasıl istersen(hasbinallaaah)
yorumuna bayıldım söylmem gerek :happy0064
ayrıca rozicim senin 2070 yılı şakasıda harika olmuş ellerine sağlık ben yorumları diziyi izlerken yapıorum çünkü gerçekten aklım da kalmıo.süüüpeerr siniz arkdaslar :good::img-pilot

ozzlem_zenan
01-04-08, 19:31
ayyy rozi cidden harika olmuş 2070 , ellerine sağlık cnm :good:
her ne kadar uzaktan takip etsem de koğuşumuzun her gelişmesini takip ediyorum, ama gözlerimden yaş geldi, hiçbir şaka bu kadar güldüremezdi beni valla :img-hyste
bu arada bende bu gece izlemeyi düşünmüyorum ezo gelin i, çünkü yine var mısın yok musun başlayana kadar 22,30 diye gösterecekler, program başlayınca da 23,10 diye yazıcaklar, boşuna sinir krizi geçirmeye gerek yok. bide dikkatimi çeken birşey var, sadece ezo gelin oynadığı akşamlar 23,10 larda bitiyo bu program. bu kadarına da pes yani :img-cool2

rozi
01-04-08, 20:44
canlarım:icon_sorr

size dizeler yazması gerken parmaklarım virüs taramadan etkisiz hale geldi:icon_sorr
tam 45 bin virüs temizledim hala bitmedi:icon_sorr

işimizn başına dönmeden bir hatır soram kaka acun yine sahneye çıkmış:icon_whis

dizimizin saatini işgal ediyor kim bilir belki bu akşam hiç bitmez:icon_sorr

canlarım yine sabaha karşı izlicez yineden üzülmeyin monte cristo Kontu filminden bir dize:icon_sorr

Tanrı adalati sağlıcak:img-in_lo

acun bu sana pühh acun hıncal acun uluç acun:img-hyste

papatya363
01-04-08, 20:49
asıl ben teşekkür ederim bitanelerim.o kadar güzel cevaplar vermişsinizki hepsi birbirinden komik ve güzel.artık uç noktaya vardık, sınırları zorluyoruz:img-hyste

ayrıca yorumumu beğenen arkadaşlarada teşekkür ediyorum.bu kadar beğenildiğini bilmiyordum.arada bi öyle esiyo işte.siz isteyin ben sayfa sayfa yazarım.sanki şimdi sayfa sayfa yazmıyorumda:img-hyste

yav yazmak bişe değilde şu parmaklarım bu yaşta titremeye başladı çok yazmaktan.yazmayıncada kireçleniyor.bi ortasını bulamadım:img-hyste

bu arada papatyam yeni yıl senaryosunu son bölümünü eklemiş çok şükür yarabbi:img-hyste

rozim biliyorum sen bir meleksin
bizi güldürmek için gönderildin
biliyorum sen bir meleksin
bizi (gülmekten) öldürmek için gönderildin:img-hyste:img-hyste

niredende aklına geldi 2070 yılını yazmak:)

süper yazmışsın.hele şu 52 çocuğu duyunca hönkk oldum.

tıb bile açıklayamıyormuş:img-hyste e nasıl açıklasınlarki dünyada böyle bişe görülmedi şimdiye dek.dünyayı bırakın diğer gezegenlerde bile görülmedi.açıklıyamaları çok doğal yani:)

demek senaryonun devamını ekliyebildim sonunda.dime yav o kadar geçmi?:img-hyste

aslında senaryonun devamını yazmayı düşünmüyordum.demekki artık dizide izlenecek hal kalmayınca, heyecanı gidince vede yaşlandığım için kendimi senaryolara vurdum.ve ilk iş olarakta yarım olan senaryomu tamamlamaya karar verdim.eğer senaryonun devamını bekleyenler varsa müjde.2070 yılında senaryonun devamını okuyabileceksiniz.fazla bişe kalmamış yani:img-hyste

yav ben ne diyorum hem dizide 52 çocuk doğacak, hemide heyecanı kalmayacak.olur mu hiç:img-hyste

papatya363
01-04-08, 20:58
anketi cevaplayayım da klavyemin pası silinsin.O da ne demekse:img-hyste Papatyacım hayran kaldım yorumlarına. Ben artık iyice yaşlandım yazamıyorum öyle şeyler.Helal olsun ne diyeyim. Anket için de çok sağol. Sorular süper:)

duyda inanma:img-hyste

gamzem sende yaşlandım diyosan bu forum ne yapsın.en kısa yazısı bile ezonun okuduğu tekerlemeden uzun olan, yazdığında okumaktan gözlerimizi ağırtan sen, şimci yaşlandım yazamıyorum diyosun.hakkaten duyda inanma:img-hyste

sen şimdiden böyleysen 2070 yılında artık senin yorumlarında sadece bi nokta falan göreceğiz heralde:img-hyste

öyle yaşlandım diyip kenara çekilmek yok.bu hafta bölüm yorumunda seninle yarışa giriyorum.sen mi daha çok yazıcan ben mi?(ver gazı, ver gazı:img-hyste)

bu arada yarışmada gene özet verdiler.şu neşeminde içine ettiler.ağız tadıyla bi yorum bile yapamıyorum.hemen şu gıcık kanal turp sıktı.

bi gün şu yarışmayı basıp bütün kutulara saldırıcam.hepsini tek tek açıcam.alın size kutu, alın size para, alın size egofların geldiği son nokta.nihahahahaha:img-hyste

ahh papatya ahhhh
nolaydı senaryoları sen yazaydın
ıcımıze sınerek ızlerdık su dızıyı
2070 ne kı 3070 e kadar ızlerıdık hemıde :img-hyste

ah canım yazdırsalar gece gündüz uyumayıp yazacamda nirde o günler.yav para falanda istemiyorum, hatta üstüne para bilem verebilirim:)

3070'de neki canı.sizde bana yardımcı olursunuz 4070'i bile buluruz biz.

4070'i buluruz bulmasınada izleyecek izleyici bulabilirmiyiz orası muamma:img-hyste

edüt medüt:bu gülme ikonunu benden çok kullanan varmıdır acaba:img-hyste

rozi
01-04-08, 21:17
asıl ben teşekkür ederim bitanelerim.o kadar güzel cevaplar vermişsinizki hepsi birbirinden komik ve güzel.artık uç noktaya vardık, sınırları zorluyoruz:img-hyste

rozim biliyorum sen bir meleksin
bizi güldürmek için gönderildin
biliyorum sen bir meleksin
bizi (gülmekten) öldürmek için gönderildin:img-hyste:img-hyste

niredende aklına geldi 2070 yılını yazmak:)

süper yazmışsın.hele şu 52 çocuğu duyunca hönkk oldum.

:img-hyste:img-hyste

canım senin neşen bize yansıdı valla hiç pes etmiyorsun hiç bişey moralini bozamıyor darısı başımıza:img-in_lo

yorumların ve yazıların çok güzeldi foruma hareket geldi:img-icecr

ama acub senide zorlamaya başlamış adını duymak bile yetti, bana neden bize üvey evlat muamelesi yapılıyor her hafta gece yarısı izlemek zorundamıyız:icon_sorr büyük ihtimal yine sonunu getiremicem dizinin çok yorgunum:icon_sorr

dilerim güzel bir bölüm olur canlarım frragman süperdi bölümde bu sefer fragman gibi olsun lütfen:img-in_lo

şakamı beğenen canlarım teker teker teşekkür etmek isterdim ancak çıkmak zorundayım, artık yarın hepinize teşekkür ederim:img-in_lo

trzm
01-04-08, 21:19
rozicim
bu ne kadar harika bir senaryo böyle :img-hyste :img-hyste
demek moruk egoflar haaa :img-hyste :img-hyste
52 çocuklu tıbbın açıklayamadığı çift ve 150 koca eskiten meryem :img-hyste :img-hyste
bir türlü evlenemeyen ballı ve nur hanım ve sıla işgalinden kurtulan türkiye :img-hyste :img-hyste
ben ezoyu izlemeyi bırakalı çok oldu ama sen yazsan bu dizi kesin reyting rekorları kırar yapımcılar paraya para demezdi :img-hyste
bizde her bölümü zevkle seyrederdik

okyanus_perisi
01-04-08, 23:22
ama sarhoş halleri hele alış veriş yaptığı yerdeki kızı terslemesi harikaydııı.işte mendeburun karısı damper eezoooo.
iki ay geçti hemen üff ilk sinyal de geldi mide bulantısı.bu arada 518 de hoş espiriydi unutmadan başka başka
hııııı mutfak ekibi pastaneye dönmüş kutsal ustada gitmiş.üüüüffff:icon_sorr
ya biri beni durdursun yaaaaaaaaaaa:img-tomat

papatya363
01-04-08, 23:27
of ya ezonun şivesi değişmemiş.bütün hayallerim yıkıldı.oysa ne kadarda emindim değiştiğine:icon_cry::icon_cry:

ayrıca şu 518 espirisi neydi kaçırdım ben

okyanus_perisi
01-04-08, 23:52
kadim ezo için kahvaltı hazırlamış yatağa getirmiş ezo da bu da 518 hemi gibi bi espiri yaptı (galiba böyledi):img-hyste
ayyy dizi ne olmuş böyle mutasyona uğramış herkez mutlu:img-pilot
demeden geçemiyecem ezo güzel giyinmeye başlamış dimi:img-blush

karamursel
02-04-08, 00:16
ıezodan ıncıler ızlıyoruz ohhh ıyı oturtuyo lafları

kadıme bak nasılda sevındı haberı alınca
ama bu nurgul gercekten hamıle gıbı
karnı kocaman ya ıkızlerde buyuk gorunuyo osman nejata kardesmı gelıyo ne

sprıng
02-04-08, 00:33
güzel arkadaşlarım uzun zamandır foruma yazmıyordum doğumgünümü kutlayan mesajlarınızı görmek beni duygulandırdı, hepinize çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum:love05:

her ne kadar artık Ezo ve Kadimi seyretmesemde, forumdan havadisleri almaya devam ediyorum, eh bebe de geliyormuş, hadi bakalım hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin diyorum.:klme

ulkuk
02-04-08, 00:45
Ben bu bölümü hiç sıkılmadan izledim. Evet hızlı geçişler vardı. Çıkan oyuncular vardı... Örneğin Kadim"in kardeşi de ayrılmış diziden. Şimdi Eylül"e yeni talip çıkmış. Boş bırakmamışlar...

Beni şimdilik en çok korkutan kişi Anna... Bu kadında bir gariplik vardı. Kadim ve Ezo"ya bakışları hiç hoş değildi. Ezo"nun daha öncede midesinin bulandığını kızlar söyleyince suratı değişti... Sanki bir planı var. Acaba Kadim"i ayartmaya mı çalışıyor. Ezo ile Kadim"in arasını açacak gibi görünüyor.

İnşallah Ezo ve Kadim"in bebeklerinin başına birşey gelmez.

Not= Bazı arkadaşlar (tabi bende bu gruptayım) Kadim"in aptal aptal gülmesine takmıştı... Bu bölümde bunu hiç görmedim. Buna da çok memnun oldum. Sanki yorumlar okunmuş gibi...:icon_whis

***merve***
02-04-08, 00:52
hislerimi paylaşcam bilmiorum size de öle geldimi...
ama biliosunuz hep dizi bitince yeni bölümün fragmanı verilirdi...
bugün vermediler bu neye işaret edio haftaya "final" gibi geldi bana umarım yanılıorumdur ama bence yanılmıorum galiba =)...
sizcede öölemi arkaşlar yaa :(

saraygözlüm
02-04-08, 00:52
izlemeyi bırakmıştım aslında ama bu bölüm büyük kısmını izlerken buldum kendimi
nurgül ve serhat'ı çok yakıştırıyorum,
göz uyumları,sinerjileri çok güzel de onlar dışındada bu dizide herşey doğa kanunlarına ters ve iğreti
neyse nurgülün yeni saçları asmalı konaktaki halini hatırlattı( bu kesim çok yakışıyo ona)eskisi gibi hala çok güzel su gibi,çıtı pıtı,her zamanki gibi çok duru oyunculuğu da senaryoya rağmen
serhatla nurgülü bir sinema filminde görürmüyüz bilmem ama ben çok isterim,bu dizi beni kesmiyo:icon_whis
herkese iyi geceler,iyi sohpetler

okyanus_perisi
02-04-08, 00:57
ben dizinin biteceğini sanmıyorum sadece avrupa da pazar günü veriliyor ya acba onu dengelemek için olabilir mi hani ikisi de aynı gün olsun fragman lar die üüüüffff
kafam karıştı.
bu arada yazmayı unuttum eylül e aşık olan zekinin hali ne olacak acaba gerçekten aşık mı?bu arada ben hala sow dayım bir umut belki fragman verilir die:img-blush

papatya363
02-04-08, 01:05
gözlerimden uyku akıyor.o yüzden aklımda hiçbirşey yok.kafamı toparlayamıyorum.

ya şu en çok merak ettiğim sahneyi göremedim.şu fragmandaki son sahneyi.

1. reklamdan sonra ilk 10 dakikasını izliyemedim.sanırım o ara verdiler.bende bekliyorumki o sahneyi verecekler diye.

diziden yana tek aklımda kalan şey şu;

dizi resmen çorba olmuş.hemde en karışığından.

bütün oyuncularda teker teker gidiyor.

başta suzan aksoy gitti, peşine özgür özberk, ali düşenkalkar, selahattin uluerguvan

bakalım sıra kimde?

hepinize iyi geceler yarın yorumlarla görüşürüz.

ayrıca kızlar korkmayın.bu dizi kolay kolay bitmez.bu zamana kadar bitmediyse şimdiden sonrada bitmez.

zaten bitsede benim için no problem

***merve***
02-04-08, 01:05
Arkadaşım aynı duyguya nedense bende kapıldım.

kapılmamk mümkün diil hem herşey artık yerli yerince oturdu hemde rating malum geçen hafta berbat geldi uzatmazlar bence....
ayrıca da şu yeni dizi benimde kafamı karıştırmadı diil gerçishowun dizileri hep bitti için bu diziye boş gün çoktur ama içimdeki his ezonun yerne olcak gibi gelio

xKubrax
02-04-08, 01:09
Dizilerde monoton bi evlilik hayati izlemek en sevmedigim seydir, maalesef bu bi zamanlar favori olan dizimin basina geldi.. Ne zamandir yorum yapmiyorum, gecen bolumu ve bu bolumu ben begendimi soiyliyemicem, dizide heyecan namina bisey kalmadi bu neyse, ama bu bolumde neyse diyemedigim sacmaliklar vardi..
1. Eylul ve Zeki ne alaka?
2. Balli Nurdan vazgecme asamasinda..
3. Nedim ve Kutsal cikmis, Kutsal belliydi tamamda Kadimin tek aile ferdide yok oldu..
4. Hamile kalamicak olan Ezo 2 ay sonra hamile kaldi, gercekten tipa akil sir ermiyor..
5. Bilal aga sayesinde bu dizi genel izleyici yerine 13+ olmali, nede olsa siddet iceren hareketlerde bulunuyor..
6. Omer gitti, yerine o fettan kadin girdi..
7. Fragmandaki son sahnenin devami yoktu..

Yani uzun lafin kisasi yine bi fragman faciasi oldu bu bolum, fragman harika bolum ise resmen fos cikti..

DipNot: Biri final'mi dedi, hazir fragmanda cikmamis gun degisimindense final tercihimdir..

ezo-kadim
02-04-08, 01:12
dizi nihayet sona erdi avrupa yayininda yoktu ama netten izleme imkanim oldu bölüm harikaydi okadar cok anlatilacak yeri varki nerden baslasam bilemiyorum ,ama bastan baslarsak kadimle ezonun sömone basindaki dans etmeye calismalari,ayni evde uyanmalari ve kahvaltiyi odasina getirmesi cok güzeldi ,518 espirisi nasilda dogallar öyle kadim yine bütün romantikligiyle ezonun üstüne egilmesi süperdi ama ezoda kendi capinda katkida bulundu ben bayildim ,sevilayi hic sevmedim gicik biri kadim önceden nasil flört etmis o kokosla anlamadim ,ama ezo bu altinda kalirmi nasilda agzinin payini verdi peh bu ezo canim benim ama kadime kizdim burda daha önceden iliskisi oldugu birini evine niye cagirirki sonrada gergin ortamdi dedi ne yani ezo boynunami sarilsaydi kizin yine ezo iyidi ben olsam bogardim galiba ,seyfoyla meryeme bayildim iyiki evlenecegim dedi yoksa su salak abisine dayanamiyorum öyle güzel insanlari cikarip diziden böyle abuk sabuk birini kadroya katmalari cok kötü hem abisine bilale hemde kadinlara sinir oldum tek sevmedigim sey orasiydi,annaya gelince saf gibi görünüyor ama uyanik aslinda gözü yükseklerde duruyor havali birsey,hem kocasini hem süslüyü kullaniyor yani bende ulluk arkadasima katiliyorum ,ama dizinin en güzel yani kadimin ezoyu hamile oldugunu söylediginde kaldirirken kahkahasina bayildim ,ve basini ezonun karnina dayayip bebegim demesi kasirga insanlarini seyreden varsa bilir cemrenin hamile oldugunu duyudugunda ayni öyle diz cöküp bebegim demisti cok tatli ya babalik cok yakisiyor yakin zamanda gercek hayattada bekliyoruz ,balli agam beni öldürdü bu gece o nasil bir duygulu anlatimdir nasil bir sevgidir recep seni niye antepe götürmeyip istanbula göndüm bilinmi sevdigin kadinla ayni sehirde nefes alman icin dediya :img-cray::img-cray: öldürdün beni agam öyle olacagi belliydi zaten ama simdi ne olacak nur ben kapatma degilim dedi burdan anlasiliyorki nur hanimda diziden gidici ne dersiniz insallah yanilirim ama diziden cikarsada üzülürüm tek sevindirici yani bu aksamin nihayet ömer gidiyor aman ne hos cok üzüldüm yahu:happy0064:happy0064 ama kizlarda evden ciktilar orda bitti fragmanda yayinlamadilar hadin hayirlisi kisacasi ben bu bölüme bayildim arkadaslar nice iyi bölümlere sevgiyle ve SERHAT'la kalin

***merve***
02-04-08, 01:19
herşeyin cevabı show tvyi aramak....
yrn yapmayı düşünüorum açıkçası...
ayrıca showun yayın akışlarına bakt