Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin-Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5

bukalemun
25-04-08, 14:12
son bir bölüm kaldı galiba .59 da bitiyo dendi,ucu açık bir şekilde bitiricekler büyük ihtimal,
bu arada dizideki karakterlerin haklı haksızlığı tartışılıyo bana bu biraz saçma geldi bu dizide artık en son tartışılacak şey bu,bu kadar tutarsız bir senaryo görmedim ben
bir bölüm önce kötü olan karakter bir bölüm sonra melek gibi oluyo( nedim:))
ya da tam tersi iyiler canavara dönüşüyo( elçin)
birinci dereceden önemli karakterler ertesi bölüm nedenszi yok oluyo kimse onları artık tanımıyo
mutasyon 38 den sonra başladı zaten hele şimdiki halini büyük bir ciddiyetle tartışmak ...değmez gerçekten:img-pilot
ne kadimin ne ezonun tutulacak sevilecek bir yanı pek kalmadı(şimdiki haliyle) bana göre yine de eskilerin hatırına sadece ezo-kadim sahnelerine bakıyorum
bir de deniz pulaş varki tam evlere şenlik bir oyunculuk gerçekten bu senaryoda nurgül serhat ahmet mümtaz döktürebiliyomuş meğer bunu deniz hanım sayesinde daha yii gördüm. karakterler karakter olmaktan çıksa da artık ne kadar kötü görünsede böyle senaryoda bile iyi oyuncu yetenek farkediliyo,:icon_whis
bir de deniz pulaş çok mu çökmüş ya da 40larında mı bilmiyorum uzun zamandır onu görmediğim için de olabilir ,:img-tomat

angel_timuçin
25-04-08, 15:50
ahh ahhh umutlar bir güzel sulardaa
59da bitiyosa 1 bölüm evet :img-cray:
tadında bitmesi gibi bişe söz kunusu degil yanii. ama nasıl bir bitme olur hiçbir fikriii yok
ezo o kadar kıskandı kadimi.
bide aralarındaa tartışma çıktııı offff offf
mutlu son nasıl olcakkkk hrç bilmiyorumm:icon_sorr

rockbr
25-04-08, 15:51
:img-icecraaay bayılcm şimdi,ben foruma gelmeyeli çok mu oldu ne bu böyle,sayfalar uçmş gidiyo.neyse rastgele okudum bazılarını,bitanesine takıldım,daha doğrusu katıldım diym: .. çünkü Ömer kötü bir karakter değil,odun ve mankafa sadece...troestdemiş,lagülay arkdşm,kesinlikle haklısın..

özeti okudum(allahtan çok geride değildi:img-grin2)
beğenmedm tabiki,çnkü ztn bölümler içaçıcı değil.geçen bölüm çok ağladım,bu bölüm ağlamam umarım.(ama sanmyrm,ezonun %10 yaşama şansı var diyodu fragmanda:icon_sorr)

bide kadime atılan tokatı birileri hoşgördü galiba..SUEDA40 tepki vermş.yazısını inceleyemiyrm şun acelem var ama.tepkisinde haklı.tokata tokatla cvp vermesi gerekmiyodu.hele ki pastanenin önünde(herkesin ortasında,dışarda!).üzüldm,hoşgörülmemeli(normal şartlarda) ama kadim in tokatının yannda hafif kalır.kadim daha haklıydı belki ama karşısındaki kadın hamileydi,yapmamalıydı.ezonun attığı tokat terbiyesizceydi,usulsüzceydi daha doğrusu.tokatın usulü mü olur demeyin.bence kötü de olsa her hareketin bi adabı vardır.

başkaa,,reytinglere bozuldm biraz,neyse geçelim,ilgili alanda değiliz(modum beni döfer)

başkaa,,
heh! kadime yardım eden şahsiyeti merak ettm.sevilay olsa öyle soru işaretiyle bi cümle kurmazlardı herhal.ballı olabilir mi:icon_whis

bukalemun,hayatım deniz pulaş için bişeyler söylemişsin(katılıyorum:img-hyste:img-tomat)

ımm,bide sevilay dobra mı diye bi soru var..bence değil:img-grin2 rolünden dolayı kendisini hem seviyrm hem de ondan nefret ediyrm(kadime asılıyo terbiyesüz:img-cray:)
neyse,dobra değil çnkü hep iğneleyici knşuyo.dobra olmak ezmek demek değildir.kibarca kendi doğrularını söylemektir,bazense objektif olabilmektir.örneğin geçen bölümdeydi sanırım.birlikte pastanede sohbet ederlerken,
sevilay:sen kadim in hep ikiz kardşi olmasını istedğni biliyomuydun
ezo:hee dün öğrendm
sevilay:aa doğru ya,sizin öyle uzun bi geçmişinz de olmadı dimi,olsun cnm yavaş yavaş sen de tanırsın kadimi.kadim öyle kendini hemen açmaz.öğrenirsin..
gibi bi muhabbet olmuştu(valla cümleler bunlara yakın bişeylerdi:icon_whis)
velhasıl,bu bence dobralık değil,açıkça iğnelemektir.

anam benm kafam karştı.ztn acele acele yazıyrm.sanırım derdimi azcıkım anlattm.:img-blush

yasemin özdemir
25-04-08, 18:11
:img-icecraaay bayılcm şimdi,ben foruma gelmeyeli çok mu oldu ne bu böyle,sayfalar uçmş gidiyo.neyse rastgele okudum bazılarını,bitanesine takıldım,daha doğrusu katıldım diym: .. çünkü Ömer kötü bir karakter değil,odun ve mankafa sadece...troestdemiş,lagülay arkdşm,kesinlikle haklısın..

özeti okudum(allahtan çok geride değildi:img-grin2)
beğenmedm tabiki,çnkü ztn bölümler içaçıcı değil.geçen bölüm çok ağladım,bu bölüm ağlamam umarım.(ama sanmyrm,ezonun %10 yaşama şansı var diyodu fragmanda:icon_sorr)

bide kadime atılan tokatı birileri hoşgördü galiba..SUEDA40 tepki vermş.yazısını inceleyemiyrm şun acelem var ama.tepkisinde haklı.tokata tokatla cvp vermesi gerekmiyodu.hele ki pastanenin önünde(herkesin ortasında,dışarda!).üzüldm,hoşgörülmemeli(normal şartlarda) ama kadim in tokatının yannda hafif kalır.kadim daha haklıydı belki ama karşısındaki kadın hamileydi,yapmamalıydı.ezonun attığı tokat terbiyesizceydi,usulsüzceydi daha doğrusu.tokatın usulü mü olur demeyin.bence kötü de olsa her hareketin bi adabı vardır.

başkaa,,reytinglere bozuldm biraz,neyse geçelim,ilgili alanda değiliz(modum beni döfer)

başkaa,,
heh! kadime yardım eden şahsiyeti merak ettm.sevilay olsa öyle soru işaretiyle bi cümle kurmazlardı herhal.ballı olabilir mi:icon_whis

bukalemun,hayatım deniz pulaş için bişeyler söylemişsin(katılıyorum:img-hyste:img-tomat)

ımm,bide sevilay dobra mı diye bi soru var..bence değil:img-grin2 rolünden dolayı kendisini hem seviyrm hem de ondan nefret ediyrm(kadime asılıyo terbiyesüz:img-cray:)
neyse,dobra değil çnkü hep iğneleyici knşuyo.dobra olmak ezmek demek değildir.kibarca kendi doğrularını söylemektir,bazense objektif olabilmektir.örneğin geçen bölümdeydi sanırım.birlikte pastanede sohbet ederlerken,
sevilay:sen kadim in hep ikiz kardşi olmasını istedğni biliyomuydun
ezo:hee dün öğrendm
sevilay:aa doğru ya,sizin öyle uzun bi geçmişinz de olmadı dimi,olsun cnm yavaş yavaş sen de tanırsın kadimi.kadim öyle kendini hemen açmaz.öğrenirsin..
gibi bi muhabbet olmuştu(valla cümleler bunlara yakın bişeylerdi:icon_whis)
velhasıl,bu bence dobralık değil,açıkça iğnelemektir.

anam benm kafam karştı.ztn acele acele yazıyrm.sanırım derdimi azcıkım anlattm.:img-blush

ömer konusunda aynen katılıyorum
ezo'nun tokatında da şuanlık katılıyorum diyelim çünkü daha yeni bölümü izlemedik hangi konuda attığı konusunda bir bilgimiz yok.belki sevilayla öyle görünce tokat atıyordur.çünkü her kıskanan kadın kocasını öyle görünce genelde tokat atar.herneyse.
sevilay bence de hiç ama hiç dobra değil
ben dobra olanları severim ama sevilayın yaptığı tam bir yermek-iğnelemek

yasemin özdemir
25-04-08, 18:16
son bir bölüm kaldı galiba .59 da bitiyo dendi,ucu açık bir şekilde bitiricekler büyük ihtimal,
bu arada dizideki karakterlerin haklı haksızlığı tartışılıyo bana bu biraz saçma geldi bu dizide artık en son tartışılacak şey bu,bu kadar tutarsız bir senaryo görmedim ben
bir bölüm önce kötü olan karakter bir bölüm sonra melek gibi oluyo( nedim:))
ya da tam tersi iyiler canavara dönüşüyo( elçin)
birinci dereceden önemli karakterler ertesi bölüm nedenszi yok oluyo kimse onları artık tanımıyo
mutasyon 38 den sonra başladı zaten hele şimdiki halini büyük bir ciddiyetle tartışmak ...değmez gerçekten:img-pilot
ne kadimin ne ezonun tutulacak sevilecek bir yanı pek kalmadı(şimdiki haliyle) bana göre yine de eskilerin hatırına sadece ezo-kadim sahnelerine bakıyorum
bir de deniz pulaş varki tam evlere şenlik bir oyunculuk gerçekten bu senaryoda nurgül serhat ahmet mümtaz döktürebiliyomuş meğer bunu deniz hanım sayesinde daha yii gördüm. karakterler karakter olmaktan çıksa da artık ne kadar kötü görünsede böyle senaryoda bile iyi oyuncu yetenek farkediliyo,:icon_whis
bir de deniz pulaş çok mu çökmüş ya da 40larında mı bilmiyorum uzun zamandır onu görmediğim için de olabilir ,:img-tomat

off cidden ya
ne tutarsız bir seneryo-senarist anlayışı
59. bitmesi kadar saçma bir şey olamaz
58.bölümde onca olay olacak ve diğer bölümde hepsi düzelicek miki
ne kadar saçma bir şey
ayrıca
iyilerin --> canavara
kötülerin --> meleğe
dönüşmesi çok saçma

ezo ve kadimin iyi halleriyle hatırlamak istiyorummm

Ofelia
25-04-08, 22:11
57.bölüm ezo'dan seçmeler
kadim ezo'yu teselli etmeye çalışır,toparlanmalısın der,
ezo'nun cevabı:"ne için toparlanayım?kim için?bi çocuğum vardı o da daha karnımda bırakıp getti beni.:icon_mad:
(ona sarılan teselli etmeye çalışan kadim de kim ki?onun için mi toparlanacak onun için mi yaşayacak ezo?buna rağmen kadim "ben hep yanındayım "der)

kadim ısrarla işin ciddiyetini anlatır,beni hiç mi düşünmüyosun der ben sensiz yaşayamam der,saçının teline zarar gelse benim canım acır der (ya da bunun gibi şeyler)
ezo'nun cevabı:çocuglarının gatilimi olacan?:img-swoon

kadimle ezo yataktadır.kadim ezo'ya çok gerginsin,biraz rahatlarmısın lütfen der..
ezo'nun cevabı:nasıl rahatlayacam?herşey üstüme üstüme geliyii.
(kadimin attığı tokat ta bu durumda haklımı oluyo yani?herşey üst üste gelince insan madem gergin oluyo)

havuz başında ezo'nun kıskançlık triplerine katlanıp anna ile sevilayla ilgili ynlış anladığını açıklamaya çalışan kadim ezo ya sorar:ya bana hiç mi güvenmiyosun?
ezo'nun cevabı:valla kime güveneceğimi şaşırdım ben![/I]:mad72:
(bu kadar şeyden sonra hala bunu söyleybiliyo ya,daha kadim napsın?ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.hadi bunu hamilelik durumundan görmezden gelelim)

herşey üst üste gelmiştir.,ezo bi yandan ömer bi yandan,otelini ömere kaptırma sorunu,bebeğini kaybetme,birde üstüne haciz haberi sabrının snırındaki kadim kendini içkiye vurmuş ,ezo'ya duyduğu güvenin (güven en önemli şeydi kadim için.)söylediği yalan yüzünden yıkılması ile neler olduğunu anlamaya çalışması arasında gidip gelirken ezo'ya sorar neden yalan söyledin bana?beni çiğneyip ömere yalvardın öyle mi?(burası çok önemli çünkü ömere karşı zayıf ve çaresiz duruma düşmüş gururlu bir adamın karısı onu bu hale düşüren eski kocasına yapmaması için yalvarıyor ve kadimi bir kez daha ömer karşısında zayıf düşürüyor.)
ezo'nun cevabı:ee yeter bee!niye gittim ben?ne demeye çalışıyon ?ben evladımı kaybetmişim benim derdim bana yetiyi bide senle mi uğraşcam.hem gittimse gittim sana ne,sana hesap mı verecem?:img-fear2:mad72:

ne denir şimdi?ben yuh dedim..bencilliğin ve kabalığın dibine vurdu bu bölüm ezo.kaybetiği bebekleri için sanki sadece onunmuş kadimin de evladı değilmiş gibi"benim" evladım diyen, tek kendini dertli görüp yanıbaşındaki güyaaa sevdiği adama senlemi uğraşcam benim derdim bana yetiyo diyen --ki madem öyle gitmeseydin madem uğraşmak istemiyosun--bencil ötesi bi karakter yaptılar ezo'yu.
karşısındaki adam ömer olsa tamam ,ama kadim gibi bi adama bunlar söylenirmiydi?kadim benim hayatım senin hayatındır derken ezo sadece benim hayatım diyor.

geriye kalan 2 bölüm de acı çeken bir adamın çırpınışlarını izleyeceğiz yüreğimiz kaldırırsa.ezo kadimi affetmeyecek.(öyle görünüyor fragmandan belli ..bi bölümde de herşey değişmeyeceğine göre ki ben başka bişeyden korkuyorum esasında ama yazıya dökmek istemiyorum)bu masal mutlu bitmeyecek.:mad72:

bana kalsa ,
şu cümlelere dikkat:kadim anna'ya soruyor:"hiç herşeye yeniden başlamak istedin mi?bütün dertleri bırakıp herşeye sıfırdan başlamak".

kadim otelin borcunu ödesin.517 'Ye geri dönsün.sıfırdan yepyeni bi hayata başlasın,herşeyden her dertten uzak olsun..elinde fotoğraf makinasıyla düşüp yollara yeni bir çift gözün arkasında dokunabileceği ruhu arasın.işte bu benim mutlu sonum...:good:

aslında biz mutlu sonumuzu 38 de yapmıştık.ezo ve kadimi hep o halleriyle de hatırlayabilirim.böylece ezo'da ilk zamanlarda ki gibi kalır gözümde hiç değişmemiş olur.:img-wink:

not: kalan bölümleri sadece performans izlemek için izleyeceğim.geçen bölümde ki gibi.
SERHAT TUTUMLUER ve NURGÜL YEŞİLÇAY çok başarılı çok yetenekli oyuncular..güzelde yakışmışlardı.ama kıymetleri bilinmedi ne kanal ne de yapımcı tarafından.ikisine de başarılar diliyorum bundan sonra ki projelerinde.kendilerini izlemeye devam edeceğiz.ve elbette tüm oyuncular içinde aynı dileklerim geçerli.
yolları açık olsun.
herkese sevgiler..

ab-ı çeşm
26-04-08, 00:55
Yukarıda bir arkadaş kadın erkek eşitiliği demiş Ezo tokat yerken kızıyordunuz. Şimdi nerdesiniz? Eşitlik çok göreceli bir kavram. Eşitliği en çok savunan ülkelerde bile spor müsabakaları yapılırken kadınlar ayrı erkekler ayrı yarışır. Çünkü şekilde de gördüğünüz gibi biri vururken yeri öpersiniz diğeri vururken ancak yüzünüzü tutarsınız ki biri merhametsizlik öbürü saygısızlık ama bu diziden saygı kalkalı çok oldu. Aslında akla uygunluk kalkalı çok oldu. Bir bölüm bakıyorsunuz oteller zincirinden bahsediliyor diğer bölüm üç kuruşa sıkışılıyor. Kim hangi huydaydı unuttuk . Gelen gideni fazla fazla arattı. Ama haksızlık etmeyeyim Ömer değişmedi hazır para düşkünü,olsun da kimden nerden geldiği önemli değil düşünceli, biraz akılsız (yazılan karekter için söylüyorum) aynı devam ediyor. İlkler dizisi ya bence son bölümde de söylenene göre 1 bölüm sonra oluyor Ezonun çocuğu doğar ve doğar doğmaz doktora bir tokat çakar siz benim için nasıl doğamaz dediniz ? Kime çekecek?

st-papatya
26-04-08, 08:26
Günaydın arkadaşlar...

Onur Aykutlu'dan bir mesaj geldi. (Ezo Gelin set fotoğraflarını çeken arkadaş bir ara foruma da üye olmuştu)

İstanbul Fotoğraf buluşmaları adı altında 27 Nisan Pazar günü Saat: 16:30 da, Taksim Mephisto kitabevinde fotoğraf slayt gösterisi olacakmış.

Gösterim "sette hayat" adı altında yer alacak. yaklaşık 20 dk kadar sürecek slayt gösterisi ve devamında Ezogelin dizisinden birkaç oyuncununda katılacağı sohbet olacakmış.

Katılmak isteyenler için haber vereyim dedim.:img-wink:

ftm_bahar
26-04-08, 09:07
ay inşallah ezoyla kadim tekrar birleşirler.yine eskisi gibi didişirler ezo damper dükkanı açar.bir sürü tornavida araba traktör doğurur hastalanınca traktörü canı cicisi tornavida oğluyla tedavi eder inşallah bize senaryoyu yazanlar o günleri gösteririler

rockbr
26-04-08, 09:46
ofelia cnm.. sanırım seni seviyorum:img-tomat
o yazının altına,müsadenle kendi imzamı da sıkıştırıvercem:img-wink:
aşık oldum o yazıya ben,ne güzel de ifade etmişsin.bölümden alıntılar tam oturmş yerine:good:

benm son bölümüm acıklı diyodum ama seninki daha da acıklı.herşeyin başa dönmesi beni çok ağlatır.ama ikisinin de ölmesi gayet klasik bi son(klişe değil,klasik..)

başkaa,(aa unutmadan) st-papatya tekrar tşkkürler haber için..(dedğm gibi,ben serhatın geliceğni pek sanmyrm)

ımm,bide şu '59.bölüm son' diye yazılmş.doğru mu gerçkten:icon_sorrne diym ki,üzüldüm..:icon_sorr

önümüzdeki bölümlerde merak ettiğim:kadim bu borcu nasıl ödicek??ballı da bi okdr daha para varmıdır ki(olsa da bu ihtimal biraz düşük..neyse ben saçmalyorum galiba..)

bide..ezo gerçekten çok hatalı.çok merak ediyorum,acaba hatasını anlicak mı,yoksa cidden senaristler ezoyu böyle delirmş-değişmş-iticileşmş durumda bırakıcaklamı.. benm tek dileğim saçma bi son olmasın.eski ezoyu kadimi gösterip öyle bitirsinler.normal bi hayatları olduğnu,mutlu olduklarını görelim...
ya aslnda bana en mantıklı gelen..
zaman atlamaları.. kısa sürede düzelcek olaylar diil ki bunlar.yaralar çabuk kapanmaz snçta.son bölüme kdr olayları toparlasalar,herşey bi düzene girse.snra da zaman bi kaç sene geçmş olsa ve biz çocuklarını fln görsek.(ay bi dk bu çok hoşuma gitti..:img-icecr)
hatta iki defa zaman atlasalar(yine herşey düzeldikten snra..) bi kaç ay geçse ve ezonun hamile olduğunu öğrensek,snra aradan 2 yıl kdr geçse ve bebiş görsek.hatta bebişi geçtim.anne baba diyen bi ufaklık olsa:happy0064ay ne mutlu olurum biliyomusnz:img-cray::img-in_lo(:img-hyste)

angel_timuçin
26-04-08, 10:09
bence ezoda en güzel sahneler kadimli sahneler hele ilk geldiği gün bayılmıştım ben resmen . komik ve hüzünlü bir hikayeyle başladı ezo ve kadim aşkı....:love05:
tanışmaları falan çok güzeldiii.

şimdii ise. araya ömer denen kişilik girdi. tamam ezo eskiden evliydi ama şimdii geri dönecek ömere diye bişe yoookk
kadimin davranışlarını ben haklı buluyorummmm
herşeyi yerinde yapıyooo haklı bencee...
ezonun baş kaldırışlarına anlam veremiyoooo
en önemlisi annadan kıskanıyoooo hamilelikte olur böleee şeyler :icon_sorr

Dont Slap
26-04-08, 19:43
arkadaşlar şu anda ezo gelini eski bölümlerini izliyorum yani işte ezo ile kadim evlenmeden önce kadimin ezoya aşkını itiraf etmeden önceki bölümlerini izliyorumda çok güzeldi bu bölümler ya iple çekiyordum öbür haftayı ama şimdi o tatlar kalmadı ne güzeldi ezo ile kadim sürekli tatlı tatlı atışırlardı ama şimdi nerde o bölümler kadim ezonun patronu olduğu bölümler süperdi yaa üfff yaaaa neden şimdi öyle bölümler yok üf ya bazen diyorum keşke ezo ile kadim evlenmeseydi ama öylede olmazdı tabiki ne biliyim o bölümlerini özleyince böyle konuşuyorum işte.

ezo gelinin finalinde inşallah ezoyu öldürüp bitirmezler lütfen böyle bişey olmasın bence final bölümünde şöyle yapabilirler işte 1 yıl sonra gibi yazarlar zaman atlatırlar diye düşünüyorum çünkü 1 bölümde herşey olup bitemez.

yasemin özdemir
26-04-08, 20:40
ezo gelinin finalinde inşallah ezoyu öldürüp bitirmezler lütfen böyle bişey olmasın bence final bölümünde şöyle yapabilirler işte 1 yıl sonra gibi yazarlar zaman atlatırlar diye düşünüyorum çünkü 1 bölümde herşey olup bitemez.

evet bence de yani

ya önceden de demiştim zati ezo'yu öldürürlerde bir çocuk felan sadece doğacağında oda kadime kalır diye bir düşüncem vardı ama inşallah beni yanıltırlar

çünkü çok ama çok saçma olur

eğer zamanda ilerleme olacaksa çok güzel bir ilerleme olması tercihimdir

okyanus_perisi
27-04-08, 01:19
merhaba sevgili egof kardeşlerim foruma bi bakim dedim belki sesli fragman haberi vardır die ama nerdee:icon_sorr
bu gün pazar inşallah 2.fragman gelir gözümüz yollarda kaldı.bisoru daha diğer fragman dönüyomu yani ezo kesin yayınlanacak dimi?ayy sabahın bu saatinde baska nasıl saçmalanır bilmiyim :img-tomat
bu arada foruma uğramayan egoflar nirdesinizzzz.ezo 59 da bitiyimiş.duydunizmi.:img-swoon:hıh

demet_g
27-04-08, 12:39
ben geldim kimsecikler yok hekes nereye kayboldu böyle
yine duygusal bir bölüm bizi bekliyor ezo'nun tokata tokatla karşılığı
kadim'in çaresiz halleri canım ya
(ki bu tablo içimi acıtıyor) ezo'nun doğurursa
karşı karşıya kalacağı ölüm riski
ezocum canım tamam hamilesin ama
bir insan herşeyide bu kadar yanlış anlamaz ki
yönetmenim ve
yapımcım sizde şöyle güzel bir final çekseniz mutlu bir son ama:love05:
simge*deniz arkadşımında temennisi gerçekleşse çok bişey istemiyoruzki 2
yıldır devam eden bir dizi bunu hakediyor duydunuz dimi:img-pilot

lois
27-04-08, 14:25
ilahi demet dizi bitti yani izleyenler olarak bizim kafamızda düşüncemizde hatta ruhumuzda bitti. bazıları defneyi ekip otele geldikleri ve bidaha gittiğimde yani gidersem ... li cümleyle bitirdi. bense sus gorkiyim..li cümle ile bitirdim. gerçi en çok merakla fıtık olarak izlediğim hatta gerçek anlamda izlediğim tek bölüm 57 idi. ondada beklentimi karşılayacak kadar aksiyon olmadı. oyunculuk namına evet harikalar ancak 58 i izlemek için neden bulamıyorum ben kendi adıma. sadece nunumun gül yüzünü göreyim o kadar yeter bana. kadim nasıl tokat atar dedik senarist kadim böyle atar ama ezo boş durmaz o da böylesini atar dedi sağolsun. bitmişti ama bitmenin ötesine geçti.
bu saatten sonra nasıl bir mutlu final olabilirki. hiç sanmıyorum öyle bişey olsun. olsa bile sen inanabilecekmisin? adam karısına güvenini kaybetti kadın zaten acayip bi karakter (nunum değil ezo) güven diye inlerken kocasının güvenini kırıyor üstelik adamın mazisini bile bile. bunların üstüne kadına tokat. malumunuz hiç tasvip etmedik. yalan tabiiki çok kötü ama şiddetten kötümü bilemiyorum. böylesine bi durumda kalmadığım için yorum yapmak abesle iştigalden öte gitmez. hadi herşey hale yola girdi bu kez dan ezodan tokat gerçi bunun nedeninide bölümü izlemeden bilemeyiz ama kadimin tokatı kadar merak edeceğimi yada haklı bulacağımı ( haklı buluyor olmam onaylamam anlamına gelmez tokat atacağına elindeki bardağı şişeyi yere fırlatabilirdi) sanmıyorum. velhasıl kelam ben tabiiki sonuna dek izlemeye devam edeceğim ama eski fikrim gibi yani dizi den ziyade oyuncuları görmek için. izlemekten ziyade bakacağım. nunumun gözlerini göreyim bu arada serhat beyin sesi çok hoş onu dinleyeyim yeter (hani gidişat icabı kıkırdamayla sırıtma arası o gülme sesini çıkarmayacağını bildiğimden mutluyum zaten)

rockbr
27-04-08, 18:49
arkdşlar finalin çekilip çekilmiceğ belli diil diye bişey yokki:blink:
çekimler bitti zati..
yani ya çekildi ya çekilmedi.izleyip görücez.59 da bitmesi de bence mümkün diil.hem dizinin gidişatı için(ama tabi toparlamak da mümkün,bilemicem) hem de ztn 59 da bitcek diye bişey söylenmedi.60 veya 65 diye biliyoruz.show tv nin devredilme olaylarından dolayı da 60 diye tahmin ediyoruz.(ben yanlş biliyosam siz düzeltin..)

neyse tabi ben bitmemesinden yanayım.bitene kdr da izlicem.

lois,,''(hani gidişat icabı kıkırdamayla sırıtma arası o gülme sesini çıkarmayacağını bildiğimden mutluyum zaten)'' cümlesine bayıldım:img-hystesanırım bu durumdan yakınan bi yazı daha okumuştum.onu da muhtemelen sen yazmıştın.
komik olan,abim de aynı şeyleri söylüyo.ne biçim gülüyo bu adam,bütün karizması bitiyo gülerken diyo:img-hyste(ay ölcem gülmekten:img-hyste)
aslına bakarsan gerçekten de komik bi gülüşü var.ama ben bayılıyorum o gülüşe:img-tomat:img-hysteo güldükçe ben de gülüyorum.hihihi diyo dimi:img-hyste:img-hyste

ya hala fragman yok.çıkarsa bimkolik kaçırmasa bari:kahve

st-papatya
27-04-08, 21:55
Günaydın arkadaşlar...

Onur Aykutlu'dan bir mesaj geldi. (Ezo Gelin set fotoğraflarını çeken arkadaş bir ara foruma da üye olmuştu)

İstanbul Fotoğraf buluşmaları adı altında 27 Nisan Pazar günü Saat: 16:30 da, Taksim Mephisto kitabevinde fotoğraf slayt gösterisi olacakmış.

Gösterim "sette hayat" adı altında yer alacak. yaklaşık 20 dk kadar sürecek slayt gösterisi ve devamında Ezogelin dizisinden birkaç oyuncununda katılacağı sohbet olacakmış.

Katılmak isteyenler için haber vereyim dedim.:img-wink:

İyi geceler arkadaşlar,
Serhat Tutumler başlığına eklediğim yazımı burayada koyuyorum....

Bugün Onur Aykutlu'nun fotoğraf gösterimine gittim. Oyunculardan sadece Nesrin Aktağ vardı. (Nur Hanım yani) Önce Onur Aykutlu'nun ''Oğlum İçin ve Sinekli Bakkal'' dizilerinin set fotoğrafları müzik eşliğinde gösterildi. Daha sonra Ezo Gelin set fotoğrafları yine müzik eşliğinde gösterildi. Arkadaşlar bu arada dizinin çekimleri bitmiş. Son iki bölüm kalmış. Final çekimi maalesef olmamış. Hatta final için dizi ekibi bavulları toplamış ve Antep'e gidecekken hatta set ekibinden bazıları Antep'e gitmişler sanırım, Show Tv'den gelen bir telefonla herkes bavulları geri boşaltmış. Yardımcı yönetmende oradaydı. İşin zorluklarından, avantajlarından ve dezavantajlarından bahsedildi. Nesrin Hanım dizi bittiği için üzgün ayrıca ShowTv'ye de kırgındı. Hatta final çekilmesi için Show'a mail atın telefon açın filan dedi. Ama fotoğraf gösterimini izleyen bir arkadaşta bu dizi için herkesin elinden geldiğini yaptığını Show'a ve ilgili yerlere mail atıldığını ama önemsenmediğini söyledi. Arkadaşlar hani diyorsuz ya karakterler çok değişti, oyuncular hala nasıl böyle bir dizide devam ediyorlar diye benim set arkası fotolardan anladığım kadarı ile ve Nesrin Hanımında daha sonra doğruladığı ekibin birbirine karşı çok anlayışlı olması, set arkasında bir aile ortamı oluşturmuş olmaları.. yani set ortamı çok keyifli bir ortammış, ışıkçısından makyözüne herkes çok iyi anlaşıyormuş ve dizi bittiği içinde çok üzülmüşler...Nersin Hanım çok şekerdi. Bundan sonrası için kendisine başarılar dilediğimde elimi çok içtenlikle sıktı ve gözleri parlıyordu. Yolu açık olsun hepsi çok değerli oyunculardı. Herkes dağılıp tam çıkıyorduk ki Nihan Okutucu geldi. (Meryem) Kendisi ile konuşma imkanım olmadı...

Ezo Gelin set fotolarına gelince....
30. Bölümden başladı tabii ki.. Çok güzel kareler vardı. Bizim görmediğimiz. Hele Serhat Bey'in bir iki fotosu vardı çok güzeldi. Yazsam mı tam bilemedim ama Ezo Gelin sanırım pek iyi bir şekilde sonlanmayacak arkadaşlar...Set fotolarının birkaç tanesinde maalesef Kadim bir hastane odasında ve Ezo başında ağlarken görülüyordu.. ((

***merve***
27-04-08, 22:28
ezo ölcek o zmn ....
yaa 6 mayısta bitio o zmn ki bence show uzatmalara oynıcak bu hafta yeniyi verir haftaya vermes ztn 12 mayıs olcak hay ratingi çok kötü olmaan dizi şurda 7 -8 bölüm daa sabredemedilermi garipp ..
ben size diim şu finalle alakalı ya show gene fikir değiştircek ...
yada 59. bölüm final tadında kötü bitcek ... :(

sprıng
27-04-08, 22:51
benim Taksime gitme ihtimalim hiç yoktu bu hafta, fakat son anda çıkan bir değişiklikte ordaydım, ve Mephisto'ya uğradım , Onur Aykutlu'nun "Sette Hayat " adlı fotoğraf slayt gösterisine katıldım, 30.bölümden itibaren gösterilen fotoğraflarla film şeridi gibi baştan yaşadım Ezo Gelini, final çekilmeyeceğini ve 59.bölümün bu görevi göreceğini öğrenip ilgili fotoğrafları da görünce aslında üzülmedim desem yalan olur, seyretmeye başlarken beklediğimizle , final diye bize sunulan çok farklıydı , fakat herşeye rağmen Ezo Gelin'le ilgili olarak orda bulunan tüm kişiler çok şeker ve pozitiftiler, çok memnun oldum onlarla aynı ortamı paylaştığım ve paylaşımlarını dinlediğim için,

evremadyes
28-04-08, 07:50
Nesrin Hanım dizi bittiği için üzgün ayrıca ShowTv'ye de kırgındı. Hatta final çekilmesi için Show'a mail atın telefon açın filan dedi. Ama fotoğraf gösterimini izleyen bir arkadaşta bu dizi için herkesin elinden geldiğini yaptığını Show'a ve ilgili yerlere mail atıldığını ama önemsenmediğini söyledi. ((

evt evt o bendim:happy0064
en öndeydim nesrin hanımda ön tarafa geçince rahat konuşabilme imkanı buldum:img-icecrdediği gibi zaten herkesin bunu yaptığnı söyledim..diziyle ilgili genel düşünceleride anlatmaya çalıştım..dizinin bu halde olmasına rağmen sırf oyuncuların emekleri için izleyenler olduğunu ve bi yerlerde onların emeklerine saygı duyanların olduğunu belirtmeye çalıştım..bunları duyduğunu da çok sevindi:img-wink:

rockbr
28-04-08, 09:14
tam hazırlanmak için duşa girdim ki misafirler eve ayak bastı.maalesef salonu fethettiler.saolsunlar evden çıkışımın önüne de kocaman bi sur çektiler:img-cray:
gösterime gidemedm:icon_sorr
çok üzüldm nihan okutucu yu nesrin akdağ ı göremedğme(hele ki nihan ı:icon_sorr)
iki bölüm kalmş derken..58 ve 59 dan mı bahsediliyo??şu işe bakın.finalsiz bıraktılar bizi öyle mi..çok yazık:icon_sorr

merak ettm acaba antepte nasıl bi final düşünmüşlerdi.
veee ve en önemlisi,kadiiiim:img-cray::img-cray:kuzum benm dengesiz kuşum(:img-hyste) nolmuş hastanedemiymş:img-cray:noldu acaba.kesin ömer vurmuştur.spring in senaryosu azıcık ucundan tutuyo sankim:icon_sorrkadim hastanede ve ezo başında ağlıyo.
aaay bayılcm şimdi.ezo mu ölüyo kadim mi ölüyo noluyo anlmıyrm ki.hani %10 du ezonun yaşama şansı.kadime noluyo o zaman.ikisi de mi ölcek:img-cray:
senaristim yönetmenim:img-cray:ortada bi insan bırakın isterseniz,he..?:img-cray:

kadim&neşe
28-04-08, 09:23
tam hazırlanmak için duşa girdim ki misafirler eve ayak bastı.maalesef salonu fethettiler.saolsunlar evden çıkışımın önüne de kocaman bi sur çektiler:img-cray:
gösterime gidemedm:icon_sorr
çok üzüldm nihan okutucu yu nesrin akdağ ı göremedğme(hele ki nihan ı:icon_sorr)
iki bölüm kalmş derken..58 ve 59 dan mı bahsediliyo??şu işe bakın.finalsiz bıraktılar bizi öyle mi..çok yazık:icon_sorr

merak ettm acaba antepte nasıl bi final düşünmüşlerdi.
veee ve en önemlisi,kadiiiim:img-cray::img-cray:kuzum benm dengesiz kuşum(:img-hyste) nolmuş hastanedemiymş:img-cray:noldu acaba.kesin ömer vurmuştur.spring in senaryosu azıcık ucundan tutuyo sankim:icon_sorrkadim hastanede ve ezo başında ağlıyo.
aaay bayılcm şimdi.ezo mu ölüyo kadim mi ölüyo noluyo anlmıyrm ki.hani %10 du ezonun yaşama şansı.kadime noluyo o zaman.ikisi de mi ölcek:img-cray:
senaristim yönetmenim:img-cray:ortada bi insan bırakın isterseniz,he..?:img-cray:

oyyy benim kafam iyice karıştı yaaa heleki rockbrın mesajından sonra

(özelliklede koyu olan yerinde) offfff offfff nedir bizim bu çilemiz istediğimiz bir

finaldi onu bile çok gördü bize bu kanal olmadı acunda bol para var ezo gelinin

yayın hakkını acun alsın kendisine bir acun tv kursun yarışmadan sıkıldıkçada

ezo gelini göstersin(baya bi uçuk hayal oldu benimki)

ulkuk
28-04-08, 12:05
Yazıklar olsun diyorum.... Yani koskoca 27 bölümü biz ne için izledik.. Sonu olmayan bir dizi için mi? Ben sadece yazıklar olsun diyorum... En azından yapımcı firma çekilen bölümlere final sahnesi eklese de öyle verse kanala... En azından sanatçılara, emeğe ve tabiki bizlere saygılarını bu şekilde gösterseler...

Ben kanala uzunnnnn bir yazı yazdım. Sabah forumda haberi öğrenir öğrenmez sinirle birşeyler yazdım ve yolladım.. Valla herkese tavsiye ederim. En azından enayi bir izleyici olmadığımızı anlasınlar..

Açıkcası kalan bölümleri izlemeyi düşünmüyorum. Ne için izleyeyim ki.. Sonu olmayan ve sinirimi bozacak bir bölüm için mi.... Hiç sanmıyorum. :img-tomat

Sevgiyle ve Serhatla Kalın.

lagülay
28-04-08, 14:06
Geç saatte yayınlanmasına karşın ve yeni bölümü izleyeceğiz derken son dakika golü atıp tekrarının yayınlanmasına ve çok fazla mantık hataları yapmalarına karşın büyük bir sabırla bugüne kadar hepimiz seyreden ve dizimizi kesinlikle bırakmayan arkadaşlar bu kadar çabamızın ve sabrımızın bir mükafatı olmalı mutlu sonla biten bir finali hakkediyoruz.... bizler kadar hakkeden kimsenin olacağını zannetmiyorum bu yüzden hepimizin show tv mesaj mı tlf mu veya faks mı neyle olursa olsun final istediğimizi toplu halde bildirirsek bizi dikkate alırlar mı en azından denemiş olmazmıyız siz nederseniz arkadaşlar.... Aynı günde gönderirsek belki dikkatlerini çekebiliriz mesela Salı günü ezo gelin'in yayınlanacağı gün ben yarın mail göndereceğim sizlerin de katılmanızı beklerim...

sahracı
28-04-08, 14:29
kanalı remsen kınıyorum..yapılan muamele çok ayıp okadar insana ve evrilen emeğe akrşı..kanalalrın bu tutumu hiçbir zmana değişmiycek..hep çıakrlar önde olucak..inşallah daha iyi projelerde görürüz bundan sonra herkesi..

rockbr
28-04-08, 14:32
Geç saatte yayınlanmasına karşın ve yeni bölümü izleyeceğiz derken son dakika golü atıp tekrarının yayınlanmasına ve çok fazla mantık hataları yapmalarına karşın büyük bir sabırla bugüne kadar hepimiz seyreden ve dizimizi kesinlikle bırakmayan arkadaşlar bu kadar çabamızın ve sabrımızın bir mükafatı olmalı mutlu sonla biten bir finali hakkediyoruz.... bizler kadar hakkeden kimsenin olacağını zannetmiyorum bu yüzden hepimizin show tv mesaj mı tlf mu veya faks mı neyle olursa olsun final istediğimizi toplu halde bildirirsek bizi dikkate alırlar mı en azından denemiş olmazmıyız siz nederseniz arkadaşlar.... Aynı günde gönderirsek belki dikkatlerini çekebiliriz mesela Salı günü ezo gelin'in yayınlanacağı gün ben yarın mail göndereceğim sizlerin de katılmanızı beklerim...

zaman bulabilirsem yarın atarım cnm.güzl fikir(ki daha önce işe yaramş bi uygulama)
biz gerçekten de finali hakediyoruz.bakalım görücez..ben varım yani,herkesin de desteğini bekleriz,dimi..tüm egoflar..(eski yeni farketmez:img-wink:)

kadim&neşe(neşecim) hayatım,açıkçası benm de kafam karışık(he buarada sdce kübra diyebilirsin:img-wink:)
yapımcılarımız ve show tv bizi yüzüstü bırakmak üzere:icon_sorr nesrin hanım ın(onur aykutlunun gösterimi sonrasında) söyledklerine göre final çekilmemş ve son iki bölüm kalmş dizinin bitmesine.ama bizim istek ve uğraşlarımızla(mail,telefon fax vs.den bahsediyo) bir final çekilebilirmş(bu sdce nesrin hanımın görüşü tabi).bununla birlikte daha önce çekilmesi planlanan final bölümünde antepten sahneler varmş,yani final için oraya gitmşler,ama çekim iptal olunca geri dönülmş.snç olarak önümüzde çekilen sdce iki bölüm var,finalimiz yok..:icon_sorr

hadi bakalım parmaklar klawyeye,show tv ye hücum.ben mailden ziyade ararım yarın knşurum.

he bide neşecim sanırım kadimin hastalanma olayına takıldın.gösterimde diziden resimler varmş.bi resimde kadim hastanede yatıyo,ezo da onun başında ağlıyomş sanırım.onu diyorum ben de,noluyoruz ezo ölcek derken kadim niye hastanede diye meraklandım.ve eminim bunu herkes merak ediyo.

oy ben kafayı yicem,az kaldı:img-cray:

angel_timuçin
28-04-08, 14:41
yarın bi gelse tam süper olucakkk hava soguk dizi bitmek üzere ne kadar içim daraldı
bazı şeyler var ezo dogumda ölücek veya kadime bişeler olucak olmasın yaa ben üzülürümmm mutlu son olması lazımm nur hanım öle dedii belkide buraya gelecegini hesap edemedii :icon_whis
olamazmı yaniii

refiye nur
28-04-08, 15:11
selam arkadaslar uzun zamandir birseyler yazayim diyorum ama bir türlüde icimden gelmiyor.....
2 sezondan beri baktigim dizinin bu hale sokulmasi acikcasi üzüyor beni ....yilbasindan beri yok yayinlanacak, yok kaldirilacak , yok günü degisecek .......ne kadar üzmüsüz kendimizi ...ayrica senaryonun sapitmasi , karakterlerin cizgisinden saptirilmasi ne kadar cok seye katlanmisiz bunca zaman.....ve sonuc olarak bir finali fazla gördüler bize.....bunda show tvnin payi oldugu kadar yapim sirketininde sucu var enazindan bir kisa bir final cekip 59. bölüme montajlayabilirlerdi hemen bitti denildi diye birakilirmi ?.....tek kendileri maddi zarar görmesin diye .....yazik baska denilecek birsey yok.....:icon_sorr

lois
28-04-08, 17:19
yazık olmuş demeyeceğim ama ayıp olduğu kesin. ayıp çünkü benim gibi bir sürü dizi izleyen insanlar için çok da önemli olmayan fakat sadece tek dizi izleyebilen daha doğrusu tv izleyemeyen ama bu kadar kaliteli bir oyuncu kadrosunu görmek umuduyla tek bu diziyi izleyen insanlara ayıptır yapılan. dünyada herşey karşılıklıdır. sevmek, sevilmek, nefret etmek, saygı duymak... bir tv kanalı kaldıki işi insanlara sahip olamadıkları mutluluğu ne bileyim elde edemedikleri bazı şeyleri, hayal dünyalarında canlandırmaya vermeye çalışmaktır. bu durumda kanal işini yapmadığı için AYIP etmekte dolayısıyla bizlerden karşılığıda izlenmemek olmaktadır. kanalımıza iyi iflaslar dilerken siz sadık ezo izleyicilerine malesef derin bir geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. çok kıymetli oyuncularımızın ezo faciasını kafamızdan silmek için bir kaç farklı projede yer aldıktan sonra aynı kadro ile ama daha sıkı bir altyapı ve kanal altında çok daha güzel bir yapımla karşımıza çıkmasını diliyorum. ya ben nunuma serhatı çok yakıştırdım. a.mümtaz taylana kurşun yarasından beri zaten hastaydım. nihan ve nesrin hanımları yeni tanıdım ama bayıldım. ali düşenkalkar zaten tartışılmaz ( osmanlı cumhuriyeti adlı filmde göreceğim için mutluyum) kaçıp kendini kurtaran suzan aksoy, özgür özbek vs vs ben bu kadroya hayran kaldım. iyi cast yapılmıştı. kıymetleri bilinmedi demeyeceğim biz bildik yeter.
şimdi diyosunuz ki kadim gidici ezo yine acılarda. acıların kadınıydı öyle kalmaya mahkum oldu yani. ben nunumu ağlarken görmekten bıktım. bir an evvel güldüğü projeleri bekliyorum

Dont Slap
28-04-08, 18:42
Set fotolarının birkaç tanesinde maalesef Kadim bir hastane odasında ve Ezo başında ağlarken görülüyordu.. ((
arkadaşlar kadim mi ölüyor yok yalan deyin lütfen çok kötü bişey bu ya ezo bu hayata hep ağlamak için mi geldi ya bu ömer mi yaptı birşey üff ya acaba kadime ne oldu?

Ofelia
29-04-08, 14:18
final dedikleri 59.bölüm arkadaşlar.yani önümüzdeki hafta.
aslında gerçek final 65.bölüm de olacaktı ,59.bölüm final olarak çekilmemiş..ama emin olun 59.bölümde final gibi olacak !

forum artık bomboş..herkes terk_i diyar etmiş.dizi ilk başladığı yerden çok uzakta, tıpkı ilk heyecanla buraları dolduran ezo gelin izleyicileri gibi..nam-ı diğer egof'lar.

30.bölümde ezo ile kadimin ilk karşılaştıkları sahneyi yeniden izledim de,o zaman daha da iyi anladım,herşeyin ne kadar da değiştiğini.en güzel sahneler mazide kalmış.

benim için,anlat istanbul filmindeki gibi masallardan oluşan bir diziydi ezo gelin ..
köprüde karşılaşan 2 inatçı keçi öyküsü gibi,daracık bi kaldırımda karşılaşmışlardı ezo ve kadim.ne komik ne de güzellerdi.."güzeell,sabaha kadar bekleyelim burda böyle"
tatlı didişmelerle başlayan bir aşk...........
sonra külkedisi masalındaki gibi bir balo salonunun merdivenlerinde çarpıştı ezo ve kadim.ezo değişmiş bir prenses gibi olmuştu.aman gece yarısı kabağa dönüşmesin herşey derken ,ezo kabağa dönüşüverdi sezonun yarısı bile gelmeden.

şimdi hem dizinin finalsiz apar topar bitirileceği hemde forumun terkedilmiş virane şu durumuna bakınca, insan üzülmeden edemiyor.bir başladığımız güne bakın birde şimdiye........

lois
29-04-08, 16:43
ya Onur beyin sergisi ( gösterimi desem kararsız kaldım) ordaki konuşmalar resimler geldim baktım burdaki yorumlar...yorumsuz kalmak bile yorum haline geliyor... (en azından şunu söyleyeyim yazılarınızdan burdaki bazı yazı sahiplerinin kim olduğunu şeklen görmüş oldum.:img-wink:) dont slap resme göre kadim gidici ama ben eski röplara göre yorum yapmak istiyorum. sonuçta o röplar çekim zamanı yapıldı serhatın aralarının düzeleceğine dair imaları vardı. belki kaza geçirirler hastaneye kaldırırlar ezo da kadimi kaybetme korkusundan bazı şeyleri anlar vs vs vs. bu arada çok kalamadım. tipimi de tarif edeyim belki hatırlarsın. 163 cm boy. uçları kızıl ( dip geldi ) dalgalı omuzda saçlar krem bi hırka içine gömlek vardı.

rockbr
29-04-08, 17:57
valla arkdşlar mailim sanırım kaileye alınmadı:img-cray:
tirbiyesüz show tv:img-cray:

neysem 59 son dedik,barışıyolar dedik,finalimiz yok dedik.ve kaldı bir hafta.
ztn moralim bozuk,bu akşam bi de kadim in ezonun acısını izlerim dökerim içimi ağlarım.sonraki hafta da dizi bitti diye matem yapar karalar bağlarım.oh ne güzel..

ah yönetmenim senaristim,ah show tv'm,aaah ah kadim..:icon_sorr

refiye nur
29-04-08, 18:36
valla arkdşlar mailim sanırım kaileye alınmadı:img-cray:
tirbiyesüz show tv:img-cray:

neysem 59 son dedik,barışıyolar dedik,finalimiz yok dedik.ve kaldı bir hafta.
ztn moralim bozuk,bu akşam bi de kadim in ezonun acısını izlerim dökerim içimi ağlarım.sonraki hafta da dizi bitti diye matem yapar karalar bağlarım.oh ne güzel..

ah yönetmenim senaristim,ah show tv'm,aaah ah kadim..:icon_sorr

patatesleri unutma arkadasim kafa agrisina iyi geliyormus.......:icon_whis
herkez bir senaryo yaziyo final icin simdi kadime birsey oluyomu olmuyomu...eger söylendigi gibi 61 e kadar cekilmisse o 4 bölümün montaji olur belkide sadece barismalarini falan görürüz finalde....

feharet
29-04-08, 21:27
arkadaşlar,

onur bey'in slayt gösterimindeydim bende. ve söylediğini hiç dinlememiş gelen arkadaşlarımız.

şuna benzer bir cümle kullanmıştır.

"bir final çekildi, ardından diğer finalde antepte çekilecekti, ancak dizinin sonlandırılmasından dolayı antep iptal edilince ilk çekilen final olarak kullanılacak" demişti.

kadimin hastanede olduğu kareler yavaş yavaş geçiyordu, ezo elini tutuyordu, sonra ağlıyordu (yanlış hatırlamıyosam) bence kadim ölecek, belkide sonra ezo antebe donecek cocugu dogururkende orda o olecektı, belki ikinci ana finalde buydu.

duzeltmek ıstıyorum dızının bır fınalı var.

Ofelia
29-04-08, 21:57
neden 2 final çekilsin ki?mantıksız..dizi bu aşamaya gelince çekilen bölüm için final denilecektir elbette.ne demesini bekliyordunuz?ama şu doğru :dizinin bir finali olması yani.59.bölüm final havasında olacaktır zaten kadim de ölünce.

st-papatya
29-04-08, 21:59
arkadaşlar,

onur bey'in slayt gösterimindeydim bende. ve söylediğini hiç dinlememiş gelen arkadaşlarımız.

şuna benzer bir cümle kullanmıştır.

"bir final çekildi, ardından diğer finalde antepte çekilecekti, ancak dizinin sonlandırılmasından dolayı antep iptal edilince ilk çekilen final olarak kullanılacak" demişti.

kadimin hastanede olduğu kareler yavaş yavaş geçiyordu, ezo elini tutuyordu, sonra ağlıyordu (yanlış hatırlamıyosam) bence kadim ölecek, belkide sonra ezo antebe donecek cocugu dogururkende orda o olecektı, belki ikinci ana finalde buydu.

duzeltmek ıstıyorum dızının bır fınalı var.

Merhaba feharet,

Ben yanlış anladığımı farz ediyorum o zaman. Öyle ise sevgili Nesrin Akdağ neden gelenlere ''Show Tv'ye mail atın final çekimi için'' dedi. Hatta yine gelenlerden bir arkadaşımız, iki sezondur devam eden bir dizi finali hak ediyor dendiğinde kendiside onayladı. Yineliyorum ben yanlış anlamış olabilirim ama konuşulanlardan anldığım son bölümün bir final düşünülerek çekilmediğidir. Umarım yanılıyordumdur bunca zamandır geç saatlerde yayınlanmasına, dizide ki bir sürü tutarsızlığa rağmen yine de büyük bir sabırla izleyenleri en azından bu açıdan mutlu etsin...

refiye nur
29-04-08, 22:01
neden 2 final çekilsin ki?mantıksız..dizi bu aşamaya gelince çekilen bölüm için final denilecektir elbette.ne demesini bekliyordunuz?ama şu doğru :59.bölüm final havasında olacaktır zaten kadim de ölünce.

ben bu finali hic begenmedim ....:img-cray:
dizileri biraz normal hayatin disina cikabilmek icin bakiyoruz onun icinde mutlu sonu görmek isterdim ...

deryadil
29-04-08, 22:04
Yav bu nasıl bir bölüm, iyice arabesk.:img-cray: Ya ne komik ya. Herhalde Kadim'İn de beyninde ur vardır da o yüzden bööle bi tuhaf olmuştur. Senaryodaki her türlü saçmalığa uygun düzeltme senaryolar yazılır:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Tam şimdi Ezo nun dediği gibi, paşa gönülleri bilir ne ederse etsinler, bizden geçti artık bu dizi:kahve

chissil
29-04-08, 23:30
az önce fragman verildi..bahsedilen hastane sahnesi de vardı..tahminimce baya duygusal bir bölüm bizi bekliyor..ancak benim dikkatimi çeken şey final yazmaması idi..yanlış biliyorsam düzeltin 59 final olmayacak mıydı?acaba ratinge göre uzatma kararı mı aldılar eğer öyleyse de ben yarın ratinglerden pek umutlu değilim sonuçta 23:30'da başlayan bir dizi ne kadar rating alabilir ki...

hazalgul
29-04-08, 23:34
bölüm icin ne diyelim bilemiyorum ezo bu kadar kaba olmak zorundamisin adam senin yüzünden ne hale geldi yeni bölüm fragmani verdiler offffffffff yaaaaaaaa lütfen kadimm ölmesin simdiden cok kötü oldum haftaya kesin cok aglarim ben:img-cray:biz bunu haketmedik lütfen mutlu bir sonla bitirsinler diziyi kadimmm lütfen ölme:img-cray::img-cray:

chissil
29-04-08, 23:38
bu arada bugün show tv'ye mail attım umarım okurlar..umarım duygularımı iyi ifade edebilmişimdir..ben gerçekten buradaki tüm arkadaşlarımın,eskiden burayı çoşturan egofların diziyi izleyen,izlemeyi bırakan herkesin iyi ya da kötü bir finali hakettiğini düşünüyorum..o nedenle de hepimizin tepkisini vermesi gerektiğini düşünüyorum..

ezo gelin dizisini başladığı ilk günden beri severek izliyorum..ancak son 4-5 aydır ne izlediğim diziden birşey anladım ne de her zaman alabildiğim keyfi alabildim.bunun sebeplerine gelince saymakla bitmez ama özellikle show tv'nin yayın politikasının yanlışlığı buna sebep oldu diyebilirim.önce saati 8 iken 10'a alındı tam alıştık derken saati yavaş yavaş 10'u geçmeye başladı öyle ki bazı günler 11'i geçerek başladığı oldu..haklı olarak biz seyirciler olarak isyan ettik bizim isyanımız dizinin başlama saatine iken show tv dizinin gününü değiştirdi..bu değişim ratinglere olumlu yönde yansımamasına rağmen biz sadık izleyicileri yine de dizimizden vazgeçmedik..bu kararlı halimiz etkili olmuş olmalı ki show tv tekrar eski günümüze aldı dizimizi..haliyle bu ratinglere de olumlu yönde yansıdı..1 ay boyunca dizimizin yayınlanmamasına,fragmanların az yayınlanmasına,gününün devamlı değişmesine,yayınlandığı günlerde de hayli geç başlamasına rağmen ratinglerde 4.olmayı başardı!
anlattığım bu süreç biz izleyiciler için oldukça zorluydu sonuçta rating nedeniyle birçok sevdiğimiz diziden vazgeçmek ZORUNDA BIRAKILMIŞKEN aynı şeyi ezo gelin için yaşayabilme ihtimali bile çok üzücüydü.ancak biliyorduk ki bizim sonumuzda yakındı çünkü devamlı günü,saati değişiyordu ve malesef dizilerin yayından kaldırılırken atılan adımlar hep aynıydı ve biz de bu konuda tecrübeliydik!işte bu tecrübenin getirdiği korku ile ne izlediğimiz diziden birşey anlayabildik ne de zevk alabildik.ama yine de dizimizin yanında olduk..bugün 58.bölüm yayınlanacak haftaya ise 59..devamı yok..malesef final bölümü bile çekilmedi..sizce biz izleyiciler ve 58-59 bölüm emek veren oyuncular 3-4 bölümde biten dizilerle aynı kefeye konmayı hakediyorlar mı??siz hakettiklerini düşünüyorsanız bu bizim değil sizin ayıbınızdır,adınızın büyüklüğünü taşıyamadığınızın göstergesidir!
lütfen bu dizinin kaç oyuncu,kaç senarist,kaç gün eskittiğini ancak herşeye rağmen biz sadık izleyicilerinin yine de dizimizin yanında olduğumuzu unutmayın!unutmayın ki hakettiğimiz finali kendinize yakıştırdığınız gün ve saatte yayınlayın!!!

floraaa
29-04-08, 23:41
İzlediğim bölümle ilgili yorumlarımı daha sonraya bırakıp sadece fragman hakkında yorum yapmak istiyorum.:icon_whis

Allah'ım fragmandaki sahne beni ne kadar üzdüyse de:img-cray: en azından bir tesellim oldu.Eğer gözlerim yanlış görmediyse zaman atlaması var dizide çünkü ezo'nun karnını büyümüş gördüm ben.Hiç olmazsa bu süre boyunca Ezo ve Kadim mutlu yaşamışlardır diye umut ediyorum.Ezo da sanki daha bir bakımlı görünüyordu.:img-wink:

İnşallah süpriz bir final yaparak bizi şaşırırlar.Nasıl olsa bugüne kadar biz bu dizide hep ters köşe olmadık mı?:icon_sorr

Sevgiyle ve hoşçakalın...bye

okyanus_perisi
29-04-08, 23:42
ay bu nasıl bölüm diyecek tim ki yarı yolda döndüm ezo gadime sarıliyi herşey yolunda hoop gadim gaza geçiriyi.bu nedir ya.ay ballı ağam kadime mi ağlıyi yoksam off off bu nasıl bölüm bu nasıl fragman soriyim size
bi de bende tuhaf bir şey farkettim yazarken bile güliyim:img-hyste
ezo kadime o tokatı attı bide o acı ses geldi ya benim aklıma gelen ilk şey serhat tutumluerin karısı oldu.acaba izledimi.nasıl tepki verdi ay bayılacam şimdi:img-hyste:img-pilot

Ofelia
29-04-08, 23:45
hiç bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum.bunca bölüm izledim ama bugün gerçekten çok sıkıldım.reklam arası ezo-kadim izlemekten de,ezo kadim sahnelerinde ezo'nun tuhaf tavırlarından da,kabalıklarından da,soğukluğundan da,bilal'den de,karılarından da,mesudeden de,ömer'dende,anna'dan da,ismail'den de,çiçekten de böcekten de ne varsa ...

ezo'dan inciler devam etmekte:ömer kadimi bitirecem diyo ezo hanım hayrını gör yiyin birbirinizi diyo. o yetmiyo şeytan görsün yüzünü diyo..ama tabii kümesemi giriyon tilkiden sonra bunlar tuhaf karşılanmamalı değil mi?
birde kırıştırma lafı var ki:mad72:tokatı da attı,belayı verdirdi daha ne olsun?ne istiniz?ben böyle bi karakter görmedim görmekte istemiyorum.Allah korusun!!!aşk meşk yok ki ezo'dan yana,bide mutlu final bekleyenler var.yapmayın nolursunuz!!

chissil
29-04-08, 23:46
bölüm icin ne diyelim bilemiyorum ezo bu kadar kaba olmak zorundamisin adam senin yüzünden ne hale geldi yeni bölüm fragmani verdiler offffffffff yaaaaaaaa lütfen kadimm ölmesin simdiden cok kötü oldum haftaya kesin cok aglarim ben:img-cray:biz bunu haketmedik lütfen mutlu bir sonla bitirsinler diziyi kadimmm lütfen ölme:img-cray::img-cray:

belki haklısın ezo kaba ancak bişey soracağım sence kadim üzgün,pişman hallerini ezo'ya ne kadar yansıttı?kapısına gidip ağlamak sence yeterli mi?yanlışsam düzelt lütfen ama 1 kere meryem'in kapısına gelmek dışında kendini affettirmek,pişmanlığını göstermek adına ne yaptı?ezo ve meryem doktora gittikten sonra meryem aradığı için gitti ezo'nun yanına bu da ikinciydi..gerçekten bu kadar üzgünse neden kendini ifade etmeyi denemedi?evet ezo inatçı kadim'i dinlememekte direniyor ancak kendini dinletmenin ne zamandan beri tek yolu yüz yüze konuşmak?mektup yazıp pekala duygularını anlatabilirdi..kaldı ki ezo'nun kıskançlığı bu kadar artmışken sevilayı kendinden en azından bu dönemde uzak tutamaz mıydı?

okyanus_perisi
29-04-08, 23:46
bu arada yazmayı unuttum final felan yok ortada olsa yazarlardı final yahut da son bölüm diye.ayrıca çekimlerin bittiği kesindi dimi.e ortada final bölümü de çekildi denilio.o zaman 60 da final olcak.
:love05:

okyanus_perisi
29-04-08, 23:53
ofelia yazdıkların mantıklı ama biliyorsun ki bu dizide mantık işe yaramıyor.saçmalandığını dizi oyuncuları bile farkında ama nepcen işte merak.acaba nasıl bir saçmalıkla bitecek diye.
ayrıca ezo son bölümde yapıştırdı bela lafını kadim yeni bölümde belayı buluyor.ne laf ettin be ezom bee vay:img-cray::icon_sorr
bide çok oluyom ama o seyfo ile meryem bitirdi beni.seyfonun eylüle bakışı meryemin onu görüşü.lafları saymsı.ayrıyetten dizi bitiyi ama ballı ile nur evlilik işi hala yok.süslüde gitti.bütçe baya kötüleşmiş dizinin vay be:img-pilot

pelin-ce
30-04-08, 00:23
Son noktaya gelirken,
Ayrılık, pişmanlık, kaza affetmek, ölüm derken...
Gecenin yarısında dizimizden çıkaracağımız tek ders:
ÜZÜLMEK İSTEMİYORSAN ASLA BEDDUA ETME!!!
(Tabi pişman olmayacaksak!!!)
Son nokta...
Dünden bu güne
Nereden nereye geldi
EZO GELİN

Fragmanı izlemek isteyenler için...
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4795

chissil
30-04-08, 00:24
ofelia yazdıkların mantıklı ama biliyorsun ki bu dizide mantık işe yaramıyor.saçmalandığını dizi oyuncuları bile farkında ama nepcen işte merak.acaba nasıl bir saçmalıkla bitecek diye.
ayrıca ezo son bölümde yapıştırdı bela lafını kadim yeni bölümde belayı buluyor.ne laf ettin be ezom bee vay:img-cray::icon_sorr
bide çok oluyom ama o seyfo ile meryem bitirdi beni.seyfonun eylüle bakışı meryemin onu görüşü.lafları saymsı.ayrıyetten dizi bitiyi ama ballı ile nur evlilik işi hala yok.süslüde gitti.bütçe baya kötüleşmiş dizinin vay be:img-pilot

bazen kızgınlık anıyla hepimiz de diyoruz kötü şeyler bu nedenle kızamıyorum ezo'ya..açıkçası ben de çok sinirlendiğimde bu tip şeyler söyledim sonra çok pişman oldum ama o ayrı :img-in_lo
belki ezo'ya daha az kızmamda ki nedense hissettiğini anlayabilmemdir..sonuçta kadim'e tokat attığı içine sinmeyip eve gittiğinde gördüğü manzara pek hoş değildi..açıkçası ben de eşimi öyle bir pozisyonda görsem hele de kıskandığım bi kadınla ben de dayanamayıp ağır şeyler söyleyebilirdim..her zaman görünen ve yaşanan aynı olmuyor malesef..
ancak bu tip şeyler bence bizlere hoş gelmiyor çünkü diziler de biraz masal tadı da arıyoruz..gün içerisinde her birimizin öyle sıkıntıları,sorunları oluyor ki diziler de bari yapamadıklarımız,yaşayamadıklarımızı izleyelim istiyoruz..böyle bir durumda belki hangimiz karşılaşsak allah belanı versin diyebilecekken(allah korusun) dizi de kapıyı çekip çıkmasını bekliyoruz..

ben dizi kahramanı olmayan bir bayan olarak ezo'nun penceresinden bakıyorum..sevdiğim biri var kendimden çok sevdiğim hayattaki en büyük şansım dediğim..onun herşeyden çok istediği de bir bebek var ortada..ve ne mutlu ki bana hamileyim ancak bir sorun var ki doğurursam ölme riskim var..anne olmadığım için bilmiyorum ama annemden duyduğum kendi canını verebilecek kadar fedakar olan tek varlık anne..bu anlamda bebeğimi hissettiğim ilk an canıma canımı vermeye hazır olurdum sanırım..diğer yandan tepkilerini bazı zamanlar çok sert bulsam da hamile halimde kocama kendimce (yanlış bir yolla dahi olsa) yardım etmeye çalıştığım bir iş sonucu tokat yesem ben de bu kadar kolay affedemezdim..gerçi şu da var kadim kendini affettirme anlamında pek birşey yapmadı..kapısına gidip özür dilerim seni seviyorum demek benim için de yeterli olmazdı..sevilay'a bile pişmanlığını daha net bir biçimde ifade etti eğer ezo'ya da bu kadar güzel anlatsaydı bence ezo da affederdi.son sahne içinse sanırım ben elime aldığım ilk şeyi fırlatır ortamı terkederdim..sonuçta her fırsatta eski duygusal ilişkilerini anlatan çok kıskandığım bir kadın var ortada..o kadını evimde iç çamaşırı ile şömine karşısında eşimle içki içerken görsem bir derece iken eşimin üzerine eğilmiş durumdayken görsem neler derim düşünmek bile istemem..yalnız eşimin vay haline,neler yaparım siz düşünün panter emel olabilirim o derece :img-wink:

bu arada çok konuştum ama bence süslü geri gelecektir sonuçta giden karakterlerin bir daha adı anılmadı..nedim,elçin anne,kutsal usta vb..bence süslü gitseydi işten ayrıldı denir,kesilip atılırdı diğerlerinde yapıldığı gibi..

Ofelia
30-04-08, 01:00
ya ben bayagıdır ızlemıyordum fakat anlattıklarınızı duyunca baya sasırdım o sevgı dolu ezo nasıl boyle kaba birine dönüşebildi...
kadimede anlam veremiyorum
eskiden ask vardı sımdı ok gıbı...
cok deqısmıs haller...
yoooooo aşk var arkadaşım.kadimin aşkı ikisinede yetiyo, ezo zahmet edip boşa kendini hırpalamıyo hepsi bu..
ezoyu bu hale çevirenler adam gibi oturupta ilk bölümleri izleselerdi anlarlardı ne kadar saçmaladıklarını.
ezo ile kadimin ilk karşılaştıkları sahne aklıma geldikçe daha da artıyo tepkim.
bir masal ancak bu kadar kabusa döndürülebilirdi.helal olsun..ve öncelikle barış bey'e burdan selam olsun!
ben ezo ve kadimi hep ilk halleri gibi hatırlamak istiyorum.ilk karşılaştıkları o kaldırımda ,517 de hatırlamak.
ve otelin aşçı yamağı ile mendebur kadimin tatlı didişmeleriyle hatırlamak...

son bir kez de şunu yazmadan geçemeyeceğim:mail yolluyorsunuz hala çabalıyorsunuz.lütfen umutlarınızı beklentilerinizi çalmalarına izin vermeyin.kalan 2 bölüm yayınlanacakmış sadece.yani kaldı 1 bölüm.
60.final bölümü ise bir ihtimal .dizi zaten gecenin bi yarısına atılıyor..kanalın tavrı ortada.yapımcının tavrı ortada. al birini vur ötekine.farketmiyor..
son olarak:
tesellim; artık gece yarılarına kadar beklemek zorunda kalmayacağım.
dizi ha başladı başlayacak diye kendimi harap etmeyeceğim.
show tv'yi açmak zorunda kalmayacağım.
boşa giden emeklere üzülmeyeceğim.
herkese sevgiler

edit:refiye nur imzan çok manidar tebrik ederim.:good:dünden bugüne hey gidi hey!!

xdenizx
30-04-08, 05:11
dizi genel itibariyle güzeldi ama şu bilal ağa nın karıları ve de ezo nun hareketleri çok can sıkıcıydı ya ben düşünüyorumda hangi seven vede aşık kadın kocasıyla ona aşık bir kadına ne halleri varsa görsünler ,ne yaparsa yapsınlar diyebilir gerçekten ezonun aşkı hiç inandırıcı değil ha daha sonrada gelmiş allah belanızı versin diyosun oldu mu şimdi hani izin vermiştin istediklerini yapabiliyorlardı ne olursa olsun kocasına sahipçıkmalıydı onu o sarışının eline bırakmamalıydı ama ben önümüzdeki bölümden umutluyum ilk defa kadim için birşey yapıyor ezo,ağlıyordu:img-cray: onun için hiç alışkın olmadığım bir durum ayrıca kadimin öleceğini de hiç düşünmüyorum

SUEDA40
30-04-08, 07:13
bundan sonra izlesek ne izlemesek ne izleyiyoruzda ne oluyo.
ezo paylaşılamayan kadın.ne kadınmış yahu elçe aşığız seviyim diyenler ayaklarına kapanıp yalvari.birde yetmiyormuşmuş gibi küfür misali konuşmalarla karşısındaki yere batırıp batırıp çıkarıyor.bu dizinin yegane galibi ezo.
kadim diziye yardımcı erkek olarak gelmiş ha babam ezoya yalvarıyo,bu kadarda aciz olunmaz bunun adına sevgi deyin aşk deyin.
sevgide aşkda tek taraflı olmaz burada iki erkek 1 kadın erkekler seviyo kadın onlara eziyet ediyo.
ezo dayı kesildi birde seviley için söyledikleri hiç yakıştıramıyorum.hem sevilay istanbul kültürüyle büyümüş geçmişte kadimle paylaştıkları iyi kötü paylaşımları var.ama ezo ne erkeğine ne yar ne yardımcı oluyor elbette sevilay yardımcı olacak nihayetinde oda insan.ezo kendini düşünüp bencilliğin alasını yapıyor.
n.y bundan sonra hiç bir projesini izlemeyeceğim resmen iğrendim.
serhat beyde yalvarma makinası olmuş bu dizi artılarını eksiye çevirdi,bundan sonra onu izlemek içinde düşüneceğim acaba diye?
bölümün en berbatları:kadim,ballı
en iyileri ömer ve ezo gerçekten muhteşemler
beyaz krizantem: sadakat kucağında kadim efendi kaza geçiriyor iyi etmişler nasıl olsa paçavra ettiler artık o yataktan kalkmasın ezoya yalvarmasın
kendini düşünmüyorsa izleyicisini düşünsün.
hiç hatırlamak istimediğim bir dizi ezo gelin

kadim&neşe
30-04-08, 09:07
kübracım sen fragmanı doğru okumuşsun bu sefer allah belanızı versin diyor bölüm için ise yorum yapmicam

fragmanın son sahnesinde resmen gözümden yaşlar:img-cray: geldi o derece yani ahhh kadim ahhh tamam ezo ile barışmışsın çiceğinide almışsın yemeğe gideceksiniz ya ne demeye çiceği gözünün içine sokupta karşıdan gelen arabalar görmezsin:img-cray:

_Jade_
30-04-08, 11:17
dünkü bölüm için artık sadece 1 bölüm kalmışken niye böyle oldu, ezo niye böyle dedi, kadim niye böyle davrandı? diye sormıycam....Zaten her sahnede Ömer ve bilal vardı, arada da kadimin ezo için çırpınışları, sevilayın durdurma girşimleri..Buarada bizim bildiğimiz Kadim Berrak'la büyük aşk yaşadı(ya da kadim öyle sanıyodu) şimdi sanki sevilayla öyle büyük bi aşk yaşamış gibi gösteriliyor...gerçi artık bu saatten sonra hiç bişey garip gelmiyor...
Haftalık olağan kaybolan karakterlerde sıra Süslü'ye gelmiş bu hafta..Ben son bölümde görüneceğini hiç sanmıyorm...

Bölümü bi kenara bırakıp fragmana geleyim ben...Ezonun ağlayarak Kadime sarıldığı sahne çok etkileyici olmuş..Fragmanda bile bukadar etkilendiysek bölümün o sahnesi çok hoş olcaktır diye düşünüyorum...
Bence final çekilmedi, fragmandan anladığım kadarıyla Kadim öldü mü ölmedi mi diye biz merakla beklerken Ezo da ''Ölme!!..'' derken bölüm bitcek...Artık herkes kendi finalini oluşturcak...'Tarih tekerrürden ibaret' demişler, Erkekler Ağlamaz daki sonla benzer bi son bekliyorum ben malesef :img-cray: :img-cray: Keşke Ezonun Kadime sarıldığı sahnede kesseler, bitirseler..en azından güzel bi son olurdu...

***merve***
30-04-08, 11:30
ofelia şurda kesinlikle aynıyız veya bizim düşünen arkaaşlar varsa şuana kdrki en kötü ezo gelin bölümüydü....
ztn evlendirdiler heycan gitti kutsal usta nedim, elçin anne, otel, eski ortamda herşei mafettiler ....
kadim çiçekten kaza yapmıo arkaaşım o esatın admalı üstüne araba sürüolar galiba çünkü ballı bi yere gidip hepsini öldürüo gibi gördüm ben....
bide şu dikkatimi çekti şu zmna kdr edin ezo gelin fragmanın 2 sahne öncesi fln bölümün bitim sahnesi oluo o ezonun çırpındığı yer kadimin ölüm haberi
olmasın ama ya :(

Dont Slap
30-04-08, 12:04
off ömer yine yaptı yapacağını vay ömer vay ya kadimi öldürüyo ya bu nasıl bir adam ya sen kendini ne sanıyorsun esatın adamlarını kadimin arabasının üstüne salıyor herhalde ve kadimde kaza yapıyor ezo öğrenmesin diye sinsice bir plan hesapta kadim kaza yaptı yani diyer bi deyişli kaza süsü vermeye çalışıyor ben bu ömerin var ya üff kalas ne olcak sanki ezo geri döncekde.

chissil
30-04-08, 12:33
az önce pastel yapımı aradım ve merak ettiklerimizi sordum..
öncelikle dizi yapımcı firma kararı ile değil show tv'nin kararı ile bitiriliyormuş.biliyorsunuz show tv içerisinde birçok görev değişikliği gerçekleşti..yeni gelen görevlilerin prensip kararları nedeniyle bazı diziler için bitirilme kararı alınmış bunlardan biri de ezo gelin'miş..şu anda dizimiz finalsiz olarak 59.bölüm ile bitirilecekmiş..final çekilme ihtimali yetkili kişilerin kararı ile netleşecekmiş ki bu konuda bize çok iş düşüyor sanırım..
yapımcı firma da bu konuda oldukça üzgün..tüm imkanlarını kullanarak bizlere final izletmek istiyorlar ancak ortada kesin birşey yok..dediğim gibi biraz onların biraz bizim çabalarımıza bağlı final izleyebilmek..lütfen 1 dakikamızı ayırıp 1 mail atalım show tv'ye..
bu arada pastel yapıma eleştirilerimizi de ilettim..devamlı çıkan oyuncular ve bir daha onlardan bahsedilmemesinden tutun da oya hanım'ın ayrılmasına kadar..oya hanım ile olan sorunlarını söylemesinin etik olmayacağını söyledi..yanlış anlamış olabilirim ancak senaryoya müdahele ettiklerini (senaryo beğenilmediğinde tekrar yazıldığını değiştirildiğini kısaca senaryo yazımının zorlu bir süreç olduğunu söyledi konuştuğum beyefendi) ve oya hanım'ın bundan rahatsız olduğunu bu nedenle de ayrıldığını düşünüyorum..
elçin anne'den,nedim'den,kutsal usta'dan kısaca bir anda kaybolan karakterlerden ve karakterlerdeki sivri değişimlerinde bizler üzerindeki olumsuz etkilerinden bahsettim..kısaca burada ne eleştirdiysek söyledim bizlerden de bahsettim..
kanal d duyumu almıştık ya onun doğru olmadığını da söyledim..bir de serhat tutumluer ve nurgül yeşilçay'ın çok uyumlu olduğunu ileride tekrar bir araya gelecek bir senaryo olmasını umduğumu söyledim..
aklıma gelenler şimdilik bu kadar..iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ancak bildiklerimizden fazlasını öğrenemedim..
not:ofelia teşekkür ederim senden cesaret almasaydım aramayabilirdim :img-blush

Ofelia
30-04-08, 12:41
sevgili chissil seni cesaretlendirmek için yazmamıştım aslında.mesajımda özellikle beklentilerinizi,umutlarınızı çalmalarına izin vermeyin derken kanalında yapımcınında tavrı ortada boşa çabalıyorsunuz demek istedim.ama illaki bişeyler yapmak istiyorsan sadece kanal değil yapımcıda da bitiyor iş dedim.yanlış anlaşılmış olmak istemem.çünkü ben bu konuda kanala mail atmak gibi bi girişimde bulunmayacağım..bitirilme kararı kanalın doğru, final çekmeme kararı kime ait peki?şimdi kime sorsanız topu başkasına atacaktır .benim bildiklerim farklı.
yine de sizler özgür iradenizle istediğinizi yapabilirsiniz.gelen reytinglerdende anlaşılıyor ki geç saate rağmen vefa ile izlemeye devam edenler var .istediğiniz bir finalse onuda görmek hakkınızdır tabii.kolay gelsin..

chissil
30-04-08, 12:54
sevgili chissil seni cesaretlendirmek için yazmamıştım aslında.mesajımda özellikle beklentilerinizi,umutlarınızı çalmalarına izin vermeyin derken kanalında yapımcınında tavrı ortada boşa çabalıyorsunuz demek istedim.ama illaki bişeyler yapmak istiyorsan sadece kanal değil yapımcıda da bitiyor iş dedim.yanlış anlaşılmış olmak istemem.çünkü ben bu konuda kanala mail atmak gibi bi girişimde bulunmayacağım.benim bildiklerim farklı..yine de sizler özgür iradenizle istediğinizi yapabilirsiniz.gelen reytinglerdende anlaşılıyor ki geç saate rağmen vefa ile izlemeye devam edenler var .istediğiniz bir finalse onuda görmek hakkınızdır tabii.kolay gelsin..

benim için destekleyici olan zaten kimsenin umutlarımızı çalmalarına izin vermeyin demeniz olmutşu :img-blush
sonuçta kendi adıma elimden gelen herşeyi yapmak istedim..daha önce elimden gelen herşeyi yapmama rağmen hiçbir şey elde edememiş bir izleyici olarak(gözyaşı çetesi & erkekler ağlamaz) ben de ne yaparsam yapayım birşey elde edemeyeceğimden emindim..hala da eminim..ancak siz kimsenin umutlarınızı çalmasına izin vermeyin dediniz..ben de öyle yaptım..bu anlamda sizin desteğinizi yok sayamam :img-in_lo

Dont Slap
30-04-08, 13:07
arkadaşlar ama bu nasıl dizi ya biz kadimin iyileştiğini veya ne olacağını nerden anlıcaz bu aşk böyle biter mi ya ilerde mutlu mesut çocuklarıyla güzel yaşadıklarını göremicez mi ya üfff yaaaa

Ofelia
30-04-08, 13:33
benim için destekleyici olan zaten kimsenin umutlarımızı çalmalarına izin vermeyin demeniz olmutşu :img-blush
sonuçta kendi adıma elimden gelen herşeyi yapmak istedim..
sevgili chissil öyle yazmamın nedeni,bir arkadaşın,sergide onur bey 2 final çekecektik ilkini çektik,2.antepte çekilcekti ama olmadı ilk çekilen final yayınlanacak dedi,diye yazmasıydı.sizleri bir final beklentisi ve umudu içine sokmak istemelerineydi tepkim.çünkü biliyordum ki,59.bölüm final değildi.dizi 65.bölüme kadar gidecekti.şimdi şu son durumda 60.final bölümüyse muallakta..sizde yazmışsınız yapımcı ,yetkili birimler karar verecek demiş.neden birilerinin kararına kalıyor?2 sezon oynamış,bunca şeye rağmen hala izleniyor ve yüzde 18 lerde share alıyorsa,diğer diziler yüzde 9 larda share ile kalırken ezo gelinin bitirilmesi mantıklımı?( senaryoyu düşününce mantıklı !!)tabii onların yapımcısı belli.neden pastel yapımda ağırlığını koyamadı?kanalın umuru değil,yapımcının umuru değil,bu durumda iş size düşüyor diye ,sizlerin umudu ve beklentilerinizi çalmış olmuyorlar mı?ama yineliyorum;bunca zaman büyük bir sabır gösterip izlemiş izleyicileri elbette bir finali hakediyor..bana sadece sizlere kolay gelsin demek düşer.
kolay gelsin.
sevgiler

Dont Slap
30-04-08, 13:34
arkadaşlar lütfen herkes mail atsın.Şu ana kadar ezo gelin dizisini çok eleştirdik amacından saptı yan karakterlerle diziyi sadeleştirdiler gerçekten bazılarımız bu yönden haklı ama ben şu ana kadar bütün bölümlerini izledim.Uykusuz kaldım ama sonuna kadar izledim bu yüzden bi güzel final istiyorum bu benim hakkım pardon özür dilerim bu hepimizin hakkı o kadar ezo gelini izledik sonuçta bir diziyi ya da başka birşey izlerken izlediğiniz neyse kötü bir olay olduğunda bazılarımız şöyle der aman nasıl olsa barışırlar deriz ve dizinin sonunu güzel bir şekilde hayal ederiz bu nedenle EZO GELİN DİZİSİNİNDE FİNALİ OLMALIDIR.

angel_timuçin
30-04-08, 13:36
ezoyu bekle bekle bir hal aldım resmen saat gece 23:30 ne demek yaw alla alla 01:30dada bitti yanii
resmen başka program diziyi katlediyooo
isyanlardayımmm
gelelim yorumaa
resmen diziyle agladım kadiim ahh ahhh seni seviyom canımmm
ne çektin sen böleee yaaa :img-cray:
acıdımmm resmen ezoda kadima karşı çok katı hele tokat atması resmenfeciydi
ömer ahh ömer
resmen gıcık yaaa gıcık işte
kadime karşı ama gıcık işte neler yapıyooo sevmiyoruz seni ömer :img-tomat
sevilay ne sen ettin bakem resmen kadime sulanıyoo alla alllaa
ezoda yanlış anlayıncaaa :img-cray: olnlar oldu yaw...
ama flagman öldüüüm ben olamaz böle bişe kadim ne olur ölmee
baktım aaaa barıştılar mutlu oldum ama kadim kaza yapıyo ki ömer var ucunda hastanede kıyamam ben onaa :img-cray::img-cray::img-cray:
bitmesin dizii yaaa :img-cray::img-cray:
ne olur...

ahesti
30-04-08, 14:10
ömer ezonun hamile oldugunu bılmıyormu?
gercekten ömer mı yaptırdı kazayı sankı kadım elındekı cıcekler yuzunden onunu goremedı gıbıme geldıde
ballı aga heyyyt be hepsını sıldı supurdu
sonunda otele noldugu ortaya cıktıda ömer nasıl aldı hısselerı

papatya363
30-04-08, 14:23
aslında birşeyler yazmayı düşünmüyordum ama dayanamadım gene.

diziyi hala inatla izlemekteyim.ne kadar geç satte yayınlanıyor olursa olsun, finalinin olmadığını bildiğim halde hala sonunu getirmeye çalışıyorum.gerçi dizinin bir sonuda yokya o ayrı mesele.

gece durup kendi kendime "kızım sen delimisin bu saatte oturmuş dizi izliyorsun, üstelik bu kadar eleştirdiğin halde.ama sonra bi kez daha farkına vardımki tek nedeni serhat.sırf onu oyunculuğunu izlemek için izliyorum.

fragmanı gece izledim.çok duygusal bir fragman olmuş.yalnız gece gece gözümden akan yaşlara mani olamadım.hem dizinin geldiği bu hale, hem bi finalinin bile olmamasına hemde kadimin geçirdiği kaza ve ezoyla yaşadıklarına...

özellikle ezonun kadime sarılıp ağlamasına ve kadimin o anki yüz ifadesi, üzüntüsü çok etkiledi.gerçekten ayrılığın ne kadar acı verdirdiğini hissettirdi.bidaha ezoya kavuşamayacağı korkusu ve çektiği acı.ezoda bu sefer gerçekten acı çekiyor gibi görünüyordu.o bakışı va ağlaması bana bunları hissettirdi.

kadimi öyle kaza yapmış görünce hey gidi hey bi 30'lu bölümlere bak bide şimdiki senaryonun aldığı hale bak diye düşündüm.

az önce bi kaç kez daha izledim fragmanı ve gene gözümden yaşlar akdı, halada akıyor.biraz duygusal bir insanım.bazen kendime engel olamıyorum, akıyor öyle.

her ne kadar diziyi artık bitsinde nasıl biterse bitsin desemde fragmanı izleyince anladımki kötü bi sonla bitmesini istemiyorum.yani kadim ölmesin.barışsınlar ve bitsin.eğer bi final çekileceksede epey bir zaman atlaması yapsınlar.ezonun bebeği ölmemiş olsun.çocuklarıyla falan güzelce vakit geçirirken ne biliyim piknikteyken veya o bizim çok istediğimiz defne ağacının oradayken falan çekilse güzel bi final yapılsa süper olur.en azından sonu güzel bitmişdi diye hatırlarız.

fragmana final yazmadıkları için hala final çekilme umudu var demekdir.karar aşamasındadırlar ve bu yüzden şimdilik final yazma gereği duymamışdırlar.ilerki bi kaç günde belli olur artık...

bu arada bu senarist ve yönetmen ne kadar felaket senaryoları yazmayı seviyorlar bunu anladım.resmen felaket abideleri gibiler.

dün geldi hemen evlendirdi, bugün ezo hamile kaldı, yarın hamileliklerinde sorun çıkdı, ertesi gün dayak attırdı, bi sonraki gün kıskançlık krizlerine sokdu ve şimdide trafik kazası geçirttiriyor.heralde bi sonraki aşamada ölüm olacak.daha ileriside yok zaten.

bende süslünün haftaya görüneceğini sanmıyorum.zekide yok ortalarda.çıkaracakdınız daha niye zaman atlamasından sonra gösterdiniz.

harbi kaç tane oldu bu diziden çıkan oyuncu

doktor emre, selim, elçin anne, arzu, nedim, kutsal usta, baklavacı, zeki, mahalleli, osman abi, süreyya, bide seyit vardı.gerçi o senaryo gereği çıkdı ama olsun dizide bir sürü kayıp olmuş.

peki bunların yerine kim girdi.

ömer ve tayfası , bilal ağa ve karıları, mesude, berrak, esat ağa, süslü, anna, annanın kocası, sevilay ve yanında bi arkadaşı daha vardı ama ne hikmetse iyi gün dostuymuş.kadimin kötü günlerinde yanında göremedik.e sevilay lazımya.kıskançlık yaratacaklarya öbürünün işi kalmadı hemen çıkardılar.

vesselam sonuç olarak hep güzel karakterler çıkmış, yerinede sinir bozucu karakterler girmiş.

herkesin dediği gibi NEREDEN NEREYE...

***merve***
30-04-08, 17:04
yaaa çok karışık işelr yok madem 59 son ezo bebeini sağlıklı bi şekilde dünyay getirsin kadimi affetsin ikisi güsel evlerinde bebeklerin başında birbirlerini sevdiklerini söleyip öpüşsünler ve veda etsinler bitti gitti yani ...
ztn bu hafta bitmese maksimum 6 bölüm war en azından 6 bölüm önce bittine bu kdr üzülmeyelim...

Gümüş Hastası
30-04-08, 17:20
Böyle dev bir yapım bu kadar çabuk bitirilemez.

Geçmişte aldığı reytingler uğruna kanal devam ettiriyordu ama böyle aniden bitirilme kararının çıkması gerçektende çok üzücü.

Fragmandan anladığım kadarıyla dizi mutsuz bir sonla bitecek. Kanal finalsiz bitirme işini Ezo Gelin'in son aylarda aldığı reytingden daha da yüksek reyting alan Fikrimin İnce Gülü dizisine de yapmıştı. Galiba Ezo Gelin'de finalsiz bitecek.

Yarışma kurbanı diziler arasına katılması gerçektende çok üzücü. Böyle dev bir yapım bu kadar erken bitirilemez. Aylardır reytingleri böyleydi ama sanıyorsam kanalın yönetiminin değişmesiyle birlikte dizinin reytingleri beğenilmez oldu. En azından eski yönetim dizinin eskiden aldığı reytingler hatırına diziyi devam ettiriyordu.

Ama artık yarışma fazla olmaya başladı. Bence artık yarışmanın yapımcısının programı için kesin bir zaman koyması lazım. Çünkü bu şekilde yaparak pek çok kişinin ekmek yediği yapımların yayından kalkmasına neden oluyor.

Artık bir tek şans var. O da kanalın diziye en azından sezon sonuna kadar sabrederek sezon sonunda final yapması. Yemin dizisi de reytinglerden dolayı değil artık bitmesi gerektiği için bu sezonun ortasında yani mayısın 11'inde bitiyor. Ezo Gelin'de en azından finale kadar yaşanacak olayların daha da hızlı geliştiği bir kaç bölüm daha çekilerek ve final yapılarak ekranlara veda edebilir.

Kanal eğer politikasını değiştirmezse pek çok izleyicisini daha kaybedecek.

xdenizx
30-04-08, 17:42
fragmanda birşey gözüme çarptı da kadimin kaza yaptığı sahnede kadimin kolunun üzerinde başka bir el var acaba kimin kaza yaptığında yalnız değil miydi yoksa ben mi yanlış gördüm:icon_sorr

sprıng
30-04-08, 17:59
evet nerden nereye geldik, başlarken neler bizi karşılamıştı, şimdi ise neler uğurluyor,

herşey bir çift gözle başladı denmişti ya, işte o bir çift gözü çeken gözler kapatılıyor, zaten kötü olan senaryo felaketler sinsilesinin son halkası Kadimin avuclarımız arasından çekip alınmak istenmesidir, final olmadığı gibi mutlu bir 59.bölüm sonu bile göremeyeceğiz, ben sanki Deja Vu yaşıyor gibi hissediyorum, bize layık görülen bu son çok tanıdık, yüreğimiz bir kere daha buruk veda ediyoruz ,

bu manasız bölümleri seyretmemim tek sebebi varsa o da Serhat beyin oyunculuğu içindi, Kadimin olduğu anları yakalamaksa ayrı bir çaba gerektirdi, diğer sahnelere bakma gereği bile duymadım, Sinir sistemim muhteşem diyologları kaldıracak kadar kuvvetli değildi,

Fragmanı görünce yüreğimin ezildiğini hissettim, Onur bey sağolsun gene geçmişle bağı kurmayı ihmal etmemiş,herhalde öbür taraftan Berrak haber gönderdi Onur beye, Kadimi Öbür tarafa göndermek için çok gayret içinde gördüm kendisini,

bu kadar arabesk arayış içinde neden olunduğunu anlamam mümkün değil, neden illa acı ve ölüm olmalı, hayatta zaten yeterince olan bu iki unsurdan en azından hayal dünyamıza misafir ettiğimiz ve çok sevdiğimiz karakterler nasibini almasaydı, biz onları hep güzel hatırlasaydık, mutlu insanlar yazabilmek çok mu zor, mutluluğun tarifini yapamıyorlarsa şayet , eğer içlerinde mutluluk ve aşka dair bir kırıntı kalmamışsa ben kendi adıma yardıma her zaman hazırım, yüreğimdekileri onlarla paylaşmaya,

üzgünüm, 30. bölümde sokakta tesadüfen karşılaşan ve Kadimin ,

"Hah güzel, sabaha kadar duralım burda"

demesiyle bizi çok güzel bir yolculuğa çıkaran bu masal maalesef

"niye yalan söylüyorsun bana "

kabusuna çevirdi,

ben onları ilk halleriyle hatırlamak isterken beynimin içinde Kadimin hastane odasında hareketsiz yattığı resmi nasıl sileceğim, hep güzel anıların arasına karışacak bu görüntü maalesef ve yüreğim bilecek,

hüzünlü bir veda bizimki, hep hissedilecek içimizde,

lois
30-04-08, 18:21
öncelikle onur beyin sergisindeki konuşmaların yanlış anlaşılabilmiş olmasına şaşırdım. kaldıki ben fazla kalmamama rağmen final çekilmediğini çekilmek istendiğini ama çektirilmediğini anladım. neyse geçmiş gitmiş...

bölüm ve 59 bölüm için ne denilebilir bilmiyorum. ama bi arkadaşın nurgülün oynadığı hiç birşeyi izlemem tiksindim tarzı kurduğu cümleyi çok afedersiniz ama hakaret olarak algılıyorum. sonuçta diziyi o yazmadı . bir rol oynadı. ezo o değildi. yani kadime tokat attıran yada atan o değildi. anlamsız bi düşünce gibi geldi. ne yani bende kadim hamile bir kadına tokat attı diye serhat beyi protestomu edeyim. abesle iştigal.

kadim gidici gibi duruyor. eğer ölecekse 60. bölümü istemenin çok anlamı yok bence. zaten gece 1.30 da biten bir dizide kaç kişi acaba ballı-nur, yada seyfo-meryem evlendimi diye diziyi izler ki. izler ama çok az kişi. gerçi ben kadim ölsede 65 v3 gitsede dizi nunu hatrına izlerim.

eğer kadim ölürse ve bu kaza kaza değilde cinayetse o zaman 60. bölümün anlamı olabilir. he bu arada ezo kadimi kimin öldürttüğünü öğrenir alır eline silahı bulur adamı çeker vurur. zaten bi bu kaldı sanırım yapmadığı.

neyse bu bölümde bilmem neden ben her sahnede gülmekten bihal oldum. hele o sevilayın üstünü çıkarırken" rahatsız olmazsın dimi canım. aman zaten görmediğin şey mi?" cümlesinde ben karnımı tuta tuta gülerken annem dürtüyordu beni . kızım manyakmısın sabah işe gidicen 7 de servis alaca git yat eğlenme şu saçmalıka diye.

allah belanı versin cümlesinde bu kez çuvallamadık ama bu söz çok ağır oldu ya. adam gayet giyinik. erotik bi pozdada yakalamadın. ne diye o lafı ettin. bak işte o hastanelerde sen baş ucunda yat artık. peki kara topraklara girince nerde yatıcan.

umarım zaman aşımı vardır barışmalarından sonra ve ezo o bebeği doğrabilir. yani bari o kalsın elinde hayata dair.

meden
30-04-08, 18:47
evet nerden nereye geldik, başlarken neler bizi karşılamıştı, şimdi ise neler uğurluyor,

herşey bir çift gözle başladı denmişti ya, işte o bir çift gözü çeken gözler kapatılıyor, zaten kötü olan senaryo felaketler sinsilesinin son halkası Kadimin avuclarımız arasından çekip alınmak istenmesidir, final olmadığı gibi mutlu bir 59.bölüm sonu bile göremeyeceğiz, ben sanki Deja Vu yaşıyor gibi hissediyorum, bize layık görülen bu son çok tanıdık, yüreğimiz bir kere daha buruk veda ediyoruz ,

bu manasız bölümleri seyretmemim tek sebebi varsa o da Serhat beyin oyunculuğu içindi, Kadimin olduğu anları yakalamaksa ayrı bir çaba gerektirdi, diğer sahnelere bakma gereği bile duymadım, Sinir sistemim muhteşem diyologları kaldıracak kadar kuvvetli değildi,

Fragmanı görünce yüreğimin ezildiğini hissettim, Onur bey sağolsun gene geçmişle bağı kurmayı ihmal etmemiş,herhalde öbür taraftan Berrak haber gönderdi Onur beye, Kadimi Öbür tarafa göndermek için çok gayret içinde gördüm kendisini,

bu kadar arabesk arayış içinde neden olunduğunu anlamam mümkün değil, neden illa acı ve ölüm olmalı, hayatta zaten yeterince olan bu iki unsurdan en azından hayal dünyamıza misafir ettiğimiz ve çok sevdiğimiz karakterler nasibini almasaydı, biz onları hep güzel hatırlasaydık, mutlu insanlar yazabilmek çok mu zor, mutluluğun tarifini yapamıyorlarsa şayet , eğer içlerinde mutluluk ve aşka dair bir kırıntı kalmamışsa ben kendi adıma yardıma her zaman hazırım, yüreğimdekileri onlarla paylaşmaya,

kabusuna çevirdi,

ben onları ilk halleriyle hatırlamak isterken beynimin içinde Kadimin hastane odasında hareketsiz yattığı resmi nasıl sileceğim, hep güzel anıların arasına karışacak bu görüntü maalesef ve yüreğim bilecek,

Canım Spring..hiç yazma isteğim olmadan ama yine de buradan kopmadan sessizce takip ediyorum ama mesajın beni gözyaşlarına boğdu inan...Ancak bu kadar duygulu anlatılabilirdi:img-cray:...yüreğine sağlık canım...sağol...
ve gerçekten fragmanı görünce de yine inanılmaz üzüldüm aynı yoğunlukta...Kadim can, Murat misali yatıyor!! Serhat Beyi ekranda izlemenin bedeli hep bu sahnemi olacak....E.A. da kırık kalan kalplerimize aynı hüzün dalgaları mı layık görülüyor...Söylenecek herşey söylenmiş aslında sayfalar dolusu...anlayana çok şeyler anlatan...30.bölümdeki Kadim ve Ezo artık geri gelmeyecek ne yazık ki...Birileri çok kötü tepe üstü düşürdü bizleri.....Onlara dönüşü umarım çok acılı olur!...
ne yazık ki 59.bölüm bizlere çok acı gelecek.... çok.....

hepiniz sağlıcakla kalın....sevgiler.....

ezo-kadim
30-04-08, 19:28

kabusuna çevirdi,

güzel baharim yine o kadar güzel yazmisinki bayildim dediklerine harfiyen katiliyorum ,ben malesef netten takip ediyorum malum avrupa yayininda hala 56 bölüm yayinlandi söyle agiz tadiyla bi tokat sahnesine bile bakamadim ama olan olaylar diziyi nereye sürükledi ben cok üzgünüm ama ne olursa olsun diziyi her kosulda seyretmeye calisan biriyim hic pes etmedim hep iyi olur dedim ama sonuca bakin dizilerin bitirilme karari verileince bas karakterlerden birinin illaki ölmesimi gerekli niye mutlu son yazilmazki bircok arkadasimin dedigi gibi zaten hayat o kadar zalimki insanlara karsi,birakin dizilerde mutlu olalim sevelim sevilelim,ask dorukta yasansin,ama malasef hayatta bu yokmu diye dayatiyorlar bize varda, burda bari olmasin ,bu bölüme gelince Kadimin kahrolmasi benide kahretti Ezoda aman ne deyimki adam keske elim kirilsaydida yapmasaydim laflarina karsilik atti tokatini ne oldu ben cok üzüldüm sende üzül mantigi tamamda bu böyle olmazki özür dilemesini bilmeyen kendinden ötesini sevemez derler kadim özürünü defalarca diledi ama kabul etmek söyle dursun adamin yüzüne bile bakmadi sonrada Allah belanizi versin diye cikismasi cok sacma öyleyse sahip cik sevgine sevdigine ,ama fargmani görünce ne kadar üzüldüm hemen Erkekler Aglamaz aklima geldi ve Kadimin hareketsiz bedeni yatiyor ne aci bir tablo ezonun aglamasi sizlamasi burda o kadar boski biz insanlar olarak elimizdeki hicbirseyin kiymetini kaybetmeyince bilmiyoruz,oysaki kaybetmeden sahip olduklarimiza sIkI sIkI sarilsak kaybetmemek icin elimizden geleni yapsak daha iyi degilmi,umarim iyi bir final yaparlar bircok dostumun dedigi gibi zaman atlar ve cocuklariyla mesut mutlu bir son yasatirlar bize artik su ömerde coooook olduki bogasim geliyor adam birkac bölüm diye girdi yilan gibi cöreklenip kaldi ,oysaki ben ezo -kadimi hep böyle :love05::love05:görmek isterdim bütün degerler bir yana sevgi daha üstün diye mesaj vermelerini beklerdim ama olmadi bakalim son nasil olacak daha ne bekliyorsam onuda bilmiyorumya neyse cok uzattim sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

kadim&neşe
30-04-08, 19:31
ya daha demin fragmana baktımda ballı ağa temizlik yaparken arkasındaki kişiyi ben seyfoya benzettim belki de apodur

yasemin özdemir
30-04-08, 20:19
bir program yüzünden dizimize saat kaçlerde izliyoruz
bir de program anlı olsa neyse

dizide Kadim e çok üzüldüm
nasıl acı çekiyordu garibim

sevilay pis sevilay
bir de güzel olsa içim yanmıyacak

ezo benim tatlı meleğim
(çok hoş kadınsın.....)
kadim'e ''al biraz da sen abart) deyipte şırakkk diye yokatı yapıştırması kötüydü aslına bakarsanız

kadim ve ballı ağa bu bölümde kelleci oldular biri esatı boğazlıyor diğeri ömeri

mesude ne cazgır bir şey çıktı öyle terbiyesiz
diğer kadınlarda jocasını dövemeyince nura sataşıyorlar kıskançlar

------

yeni bölüm reklamı bir hoşuma gitti bir gitmedi
ne güzel barışıyorlar
neden kadime kaza yaptırıyorsunuz ayıp ayıp

edit: sprıng'in sözleri çok hoşuma gitti.ağzına sağlık

xKubrax
30-04-08, 20:35
Cok gec oldu belki ama dun itibari ile 'bi zamanlar favori dizim olan Ezo Gelin'i birakmis bulunuyorum, gelicek bolum final ama bu iskenceyi daha fazla cekmeye takaatim kalmadi.. Umarim Kanal D filan almaya kalkmaz bu diziyi basinda patlar mazallah.. Sonunda herkes kurtuluyor bu iskence tadindaki diziden, sukurler olsun.. :icon_whis

Fragmani izledim, Kadim kaza gecirmis tuh tuh cok uzuldum, keske 20 bolum once yapsaydi o kazayida boyle berbat bi senaryoda yer almasaydi.. Kariyerinde olmamasi gereken bi projeydi Ezo Gelin, neyseki oda cikmak istedigi bu diziden kurtuldu, bundan sonraki projelerinde basarilar basta onun olmak uzere diger tum oyuncularin.. Ezo Gelin gibi bi dizide, pastel gibi bi yapimda ve Show TV gibi bi kanalda, bi daha yer almamalarini tum kalbimle diliyorum.. bye

elek
30-04-08, 20:52
59. bölüm final bölümüdür. kadim ölüyor.:img-cray::img-cray::img-cray:

Ofelia
30-04-08, 20:57
59.bölüm "final" miş gibi yapılacak bölümdür (!)
:img-banne

pelin-ce
30-04-08, 21:07
Dizinin gidişatına uygun bir son gerçekleşecek demekki senaristin kalemine çok teşekkürler...
Ama bu kadar sinirsel durum bize fazla gelir biraz daha eğlenelim...

Umarım sizi biraz gülümsetebilir...

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4813

chissil
30-04-08, 21:21

ben öldüğünü sanmıyorum..bugün yapımcı firma ile görüştüğümde final bölümünü çekip yayınlatmak için uğraştıklarını söyledi..dediğiniz gibi kadim ölse başka finale gerek olmazdı..en azından bence..

ab-ı çeşm
30-04-08, 23:28
Hiç bir dizide (hani amiyane tabirdir) esas oğlan esas kız bu kadar batırılmamıştır. İkisininde zeka seviyesi sıfıra düşürüldü. Birisi habire kendisini ayartmaya çalışan kadınla beraber. İlk defa aylardır ilk defa bu yapışık bayan sebebiyle Ezo'yu haklı gördüm. Yaptıkları abartılı gelmedi. (Sadece o konuda) Ezo ölsemde doğrurum saçmalığında.Bu fedakarlık değil düpedüz vicdansızlıktır. Hangi çocuk dünyaya annesiz gelmek ister üstelik seçme şansı varken. Bu devirde böylesi bir aptallık olabilir mi? Bu dizide olabilir. Sonu illa ki ölümle bitecekse daha akla uygunu yok mudur? Bilal ağa ve hanımlarınına bayağı fazla bir vakit vermelerine rağmen elimden geldiğince atladım. Pastel film kalan seyircilerinide o seyrettiğimiz 8 bölüme borçlu. Büyük ümitlerle tekrar dönecek diye beklediğimiz ama dönmeyen akıllı, zeki, hırslı ama yerinde terbiyeli insanlar için seyrettik biz ailece. Fragmana bakınca başka bir bölüm beklentim kalmadı. Tekrar bir final çekerlermiş. İşin içine Bilal ağa girdiğine göre evvelden beri Ezo'yu isterdi ona 4. hanım olarak verirler kesin çekecekleri finalde. Ben bir mail atmayı düşündüm show tv' ye. Ama şimdiye kadar attığım maillerle verdiğim rahatsızlık için. Çünkü onlar bölümleri bizden evvel görüyorlar ve hiç bir düzelme olmadığına göre neden bir 5 bölüm daha sabretsinler. Ben saatini daha erkene almaları için sizler gibi mail atmıştım ama seyirci kaybı bence saatten çok senaryoyla ilgili. Oyuncular (derken Antep' ten gelen facialardan bahsetmiyorum)sonuç olarak başarılı olduklarını aldıkları başka ödüllerle gösteriyorlar. Ama onların emeklerine bizim saatlerimize ve beklentilerimize yazık oldu.

Dont Slap
01-05-08, 11:03
o zaman bari 59.bölüm final olsun ama bari lütfen kadime ne olduğunu göstersinler artık ölcek mi adam ezo ne yapıcak yoksa kadim ölmicek hayatlarına güzel bi şekilde mi devam etcekler ve bide şu var ezo hamileydi doğurursa yüzde 90 ölme ihtimali var ne biçim bu diziya hadi kadimi geçtim o zaman ezo ne yapıcak çocuğu doğurucakmı yoksa doğurmayacak mı üff ya lütfen bu bölüm bu soruların hepsinin cevabı olsun.

papatya363
01-05-08, 11:06
herşey bir çift gözle başladı denmişti ya, işte o bir çift gözü çeken gözler kapatılıyor

baharcım bu yazdığın cümleyi okuyunca yüreğim sızladı ve her zaman olduğu gibi gene gözyaşlarımı tutamadım.of neden bu kadar duygusalım ya...

o kadar doğru ve güzel yazmışsınki denilecek başka hiç bir şey yok.

bugün biraz eski bölümlerden izleyip bu son yaşananları bi nebzede olsa unutayım dedim.çünkü sürekli fragman beynimin içinde dönüyor.bu son bölümleri unutmak istiyorum ama ne mümkün.izleyince insan daha bi kötü oluyor.

başladım 30. bölümden izlemeye ama önceden izlerken yüzümde gülümsemeyle izliyordum şu an ise onları her izlediğimde hep bu kötü son geliyor aklıma.o güzel sahneleri izlerken kadimin bu masalın sonunun mutsuz biteceğini bilmek o güzel sahneleri gölgeliyor.açıkcası daha fazla izliyemedim ve izlemeyi bırakdım.

elek arkadaşımızın verdiği habere ben inanıyorum.çünkü daha önce verdiği haberler hep doğru çıktı.ömer geri dönüyor dedi doğru çıktı.ezo evleniyor dedi doğru çıktı.ezo sorunlu bir hamilelik geçirecek dedi buda doğru çıktı.o yüzden verdiği habere neredeyse %100 inanıyorum.

zaten son belirlenmiş.kadim ölecek.bu durumda final olarak 60. bölümün çekilmesine gerek kalmadı.ben belki bi bölüm daha uzatılırsa mutlu bir sonla biter diye düşünüyordum ama eğer uzatılırsa sadece ezonun ölümünü falan izliyeceğimizi düşünüyorum.

onur bey bunumu bize reva gördünüz.bu kadar zaman diziyi izlemeyi bırakmamış izleyicilere böyle kötü bir sonumu reva gördünüz.hiçmi haketmedik mutlu bir sonu.bu kadar arabeskleşmeye ne gerek vardı.

romantik komedi olarak başlayan dizimiz dram olarak bitiyor.bitebileceği en kötü sonla bitiyor.hafızalarımızdada hep bi acı son olarak kalacak.unutmak istesekde unutamıyacağız.

her şey bir çift gözle başladı denmişti ya, işte o bir çift gözü çeken gözler kapatılıyor

lois
01-05-08, 11:27
58. bölümde ezodan şiddet karşıtı birçok söz işittikten adından tüm bunlara rağmen kadime tokatı bastıktan sonra, üstelik kadimin öleceğinide öğrendikten sonra final çakilsede bu finali ben gibi 3-5 kişi izler o da nunu hayranı falansa yada ilk sezondan beri izliyorsa. öncelikle serhatseverler izlemeyecektir. çekilsede herhalde onur tan ve ekibi mühtiş bir final organize etmiştir.

mesela kadimi kaybeden ezo zaten ömer kadimin varına yoğuna el koyduğundan ne yaparım istanbulda diye antepe döner. fragmandan anladığım ballı evini kaybediyor olmalı ki bilal ve karıları taşınıyor. bu durumda onlarda antepe döner. ee blalfde 4. karı kontenjanı açık. ezoyu bi başına ortalarda kalmasın diye alır. ezo kadimi kaybetti onun acısı varken bebe ölmez o %10 ihtimal olur. ezo bilali hale yola sokar. bir maçodan kelebek yaratır. bebeğin adı kadim olur. ömeri beklediği gibi yolda bu kez kadimi bekler. ama .....

kadimin cenasinin gösteilmesi gerekir finalde. ee herkes diziden çıktığına göre elçin, arzu, kutsal, feraye, osman, süslü, en önemlisi nedim krakterlerinin 5 dk da olsa gelmesi gerekir ki ardına bakmadan haklı olarak kaçan bu insanlar diziyi son kez toplamak için gelmezler. yani kadim ölür öldüğü ile kalır. aa unutmadan sosyal içerikli bir mesaj daha vermek için kadimin organları falan bağışlanabilir. ama en acilinden kalbinin ezoya nakledilmesi en uygun olanıdır.

velhasıl kelam ben kadim ölmesine rağmen dizi uzatılırsa izerim çünkü hala nunum var. keşke böyle olmasaydı. birkaç arkadaş birbirlerine sarıldıkları o sahneyi final gibi gösterseydi demiş yani katılmamak elde değil. inandırıcı olmasa bile mutlu bir son olurdu.

rockbr
01-05-08, 12:51
yok valla,ben okdr sayfayı okuyamam:kahve

arada bazı yorumlar var katıldğm ama kim ne yazmş şimdi hatırlamyrm kusura bakmayın.oyüzden direkt bölüm yorumuna geçiyrm..

bölüm gayet sıradandı.sıkılmadım ama ne biliym öyle akılda kalıcı pek sahne yoktu.
benm dikkatimi çekenler..
ezonun tokatı usulsüzdü(bunu daha önce de söylemştm sanrm) herkesin ortasında olcak iş deil!
aynı sahnede kadim in kendini bi kez daha kontrol edemeyip ''geliceksin!'' diye sert çıkması,hatta kolundan çekmesi beni çok rhtsız etti.daha sakin olmasını beklerdim.

nur un ballı ya fazla sert çıktığı kanısındaym,ballı yı hiç anlamıyomş gibi davrandı.yazık ballı ya hiç haketmedi bence.

seyfonun o göz ucuyla eylüle bakışı yok mu,sinir oldum.ztn ballı ya da kazık atmştı.bence seyfodan adam olmaz.aşk bile yola getirmediyse..

ve iki kaybımız daha var,süslü ve (adı neydi ezoyla çalışan eylüle aşık olan tombul çocuk,unuttum).ikisini de kaybettk..

bilal ve kadınlarının konusuna dokunmuyorum,berbat sahnelerdi.(herzamanki gibi..)hayatmda okdr çirkef,banal,basit,patavatsız.. ne diym ki,öyle kadın görmedm ben hayatmda,üçü de birbirinden beter.neyse geçiyrm..

sanırım çok dua ettim(sevilay gitmesin diye:img-hyste) dualarım kabul oldu:img-tomatsevilay kadime dert ezo ya sıkıntı.en sonunda kadime açıldı(sarışın yelloz!) öldürmek istedm o anda.yok neymş kadim onu öyle ztn görmşmüş! rhtsız olmazmışmış! yok cnm,gerçkten mi.sanki adam hala sevgilin yani,cesaretin bukdrı.bide ezoyu aşşağlamıyo mu,o kısa saçlarını tek tek..:icon_whis

bide bişey dikkatimi çekti,kadimin eski sevgilileri hep sarışınmış:img-icecrama ezo esmer sayılır(nurgül çakma esmer biliyosunuz,aslnda özünde sarışındır).neyse geçiyrm,pek önemli diil..:icon_whis

ömer den nefret ediyorum.bu bölüm itibariyle gözümden tamamen düştü.sicili baştan sona simsiyah.odun ama iyi kalpli ömer gitti hala odun ama kötü ömer geldi.ben eskisini geri istiyorum:img-tomat

ve fragman..
ezonun kadime sarılma sahnesi yok mu,bayıldım,bayıldım:img-in_loçoook çok güzl bi sahne,izlemek için sabırsızlanıyorum.
hele ki ezonun ağlaması,sarılmadan önce birbirlerine bakışları.ezo sarıldğnda kadim in yüzündeki huzur-mutluluk karışımı ifade:img-in_lo..

ve sonrası..çok üzüldüm,kadim ağır yaralı,ezo perişan.hem de kadim elinde kasımpatılarla ezoya gelirken.. mahfoldum görünce.bu bölüm çok ağlicam,hiç şüphem yok,yine evdekilerin diline düşcem(ooof of..)

bi arkdş zaman atlanmş olabilir demş.katılıyrm.olabilir.ezonun diğer bebeği kurtulmş gibiydi.yani öyle bi hava vardı ezoda.muhtemelen bi tedavi gördü ve düzeldi.bilemiyrm ama zaman atlatılması yüksek bi ihtimal gibi geliyo bana.

kadim ölüyor demiş bi arkdş.sanırım ağlamak istiyorum.yazık kadimime kıymayın,yda ezosuyla birlikte ölsün(ay yok olmaz) yada kimse ölmesin,ben seviyrm onları.illa biri ölsün derseniz ömer ölsün,ztn neye yarıyoki.ooof of,kadiiiiiim:img-cray:

bide unutmadan,ballı ağam bidenem bi kaç temizlik yapıyodu fragmanda.sanırım esat mazi oluyor.çok mutluyum bu konuda.oteli de ömerden alıp kadimle tekrar birlik olursa daha bi mutlu olucam.bari son günlerini sıkıntıyla geçirmesin adam(ne diyorum ben ya,kadim ölmicek,hayır böyle bişey yok:img-cray:)
ztb muhtemelen herşey düzelir zaman atlanır snra da kadim kaza yapar.devamında ya kadim ölür(aman aman) yada düzelir herkes mutlu mesut son bölümü izlemş oluruz.
hadi bakalım show tv,şaşırt bizi doğru düzgün final izleyelim.tabi bu 59 değil 612 yada 65 olsun(pek sanmyrm ama...)

uff çok mu yazdm.. (:

edit:dayanamadm,yazıcam (: serhat dizide çok kilolu,herkes farketmiştir.göbek ve gıdık yapmş bol bol.ama allahtan geçen gün programda kiloları vermş filinta gibiydi maşallah (((: cnm benm,arada ucunu kaçırsa da bakıyo kendine.şirin şey.. (=

chissil
01-05-08, 13:38
benim içinde tek sebep Serhat Bey'in oyunculuğuydu bahar'cım.bunu açık açıkta söylerim çünkü epeydir diziden zevk alınacak bişey kalmamıştı.hele ki son yayınlanan bölümde gerçekten kadim'in olduğu sahneleri yakalamak için ekran karşısında çektiğim sıkıntının tarifi yoktur herhalde.o kadar gereksiz sahne vardı ki..ezo'nun çıldırtan sahnelerine hiç girmiyorum bile.önceki mesajlarımda yeterince yazdım çünkü.hatta bu sayfalarda o kadar çok yazıldı ki bu durum;"anlayana sivri sinek saz ,anlamayana davul zurna az "oldu.sonuçta artık bunlarında bi önemi kalmadı.dizi bitiyor...bitmeseydide ,kadimin 59'da öleceğini bildiğimden benim için zaten 59.bölüm final bölümü olacaktı.o nedenle ,
60.bölümü hiç beklemedim,beklemeyeceğimde.:hıh

sevgili chissil ,finalin çekileceğini düşünmüyorum ben.
çekilsede zaten kadim olmayacak..!buna emin olabilirsin.:icon_sorr

dün pastel yapımdan sonra show tv'yi de aradım önümüzdeki günlerde finalin yapılıp yayınlanacağı söylendi..
ben kadim'in son sahnede erkekler ağlamaz da olduğu gibi(adamın kaderi ne acayip yahu :img-cray:) kalbinin durup herkesin şok halinde bulunduğu durumda biteceğini düşünüyorum..ama bilmiyorum..
final çekilir mi,yayınlanır mı bilmiyorum ancak türk dizilerini artık izlemeyeceğim sanıyorum..dersimi artık almış olmalıydım :img-tomat

sahracı
01-05-08, 13:42
demek ki yine bir belirsizlik var ortada..sergide 59. bölümün son olucağı ve finalin çekilmiyceği söylenmiş ama bi yandan da kanalın son bölümü çekmeye çalıştığı gibi birşey söylenmiş...bu belirsizlik insanı yoruyor ve üzüyor keşke şuraya gelip iki satır açıklama yapma zahmetini gösterseler..madem takip ediliyoruz bu karmaşayı çekmemize nasıl göz yumuyolar anlamıyorum..iyi kötü bi cevap beklemek hakkımız bence..umarım kadim ölmez ve adam gibi bi finalle diziyi bitirirler...ama hepimizi derinden yaralayan bi yapım oldu ezo gelin çok büyük umutlarla başlayan zevkle izlenen bi diziyi bu hale getirdikleri için kimler sorumluysa bundan feci derecede kınıyorum..

angel_timuçin
01-05-08, 14:05

olamaz ama yaa olamaz ne biçim anlayış bu kardeşim
sadece isyanlardayımmm
şu kadim ve ezo gül yzü görmeyecek mii ?????:img-cray::img-cray:

Dont Slap
01-05-08, 17:15
arkadaşlar ben şöyle düşünüyorum tabi bu benim kendi düşüncem çok küçük bir ihtimal ama belki şöyle olabilir işte bir kaç ay yada sene geçiricekler ve ondan sonra işte alt yazıda şöyle oldu atıyorum işte kadim ölmedi ve bir oğulları oldu işte sonra dizide olan gelişmeleri alt yazıda yazarlar diye düşünüyorum çok küçük bir ihtimal ama ben öyle düşünüyorum.

sprıng
01-05-08, 19:08
baharcım bu yazdığın cümleyi okuyunca yüreğim sızladı ve her zaman olduğu gibi gene gözyaşlarımı tutamadım.of neden bu kadar duygusalım ya...

o kadar doğru ve güzel yazmışsınki denilecek başka hiç bir şey yok.

bugün biraz eski bölümlerden izleyip bu son yaşananları bi nebzede olsa unutayım dedim.çünkü sürekli fragman beynimin içinde dönüyor.bu son bölümleri unutmak istiyorum ama ne mümkün.izleyince insan daha bi kötü oluyor.

canım aynı duygular içinde derbeder durumdayız, bende eski bölümleri seyretmek istediğim de , gözlerimin önüne senaryonun geldiği hal ve Kadimin hastanede hareketsiz yatarken ki durumu geliyor ve yüzümdeki gülümseme kayboluyor,

yüreğimize dokunan bir çift göz giderken , onunla beraber herşeye rağmen inatla 30 bölümdür sürdürülen aşka olan inancımız ve umudumuz da gitti,

her şey bir çift gözle başladı denmişti ya, işte o bir çift gözü çeken gözler kapatılıyor

floraaa
01-05-08, 20:11
Ezo Gelin adlı diziye tatil sonrası ikinci dönemde Serhat Bey’in dahil olmasıyla bir tereddüt yaşamıştım.İlk sezon izlenen bir dizide başrolde başka bir aktör varken acaba nasıl olacak?Serhat Bey sonradan dahil olduğu için acaba bu dizi nasıl olacak diye.Çünkü ilk sezon Ezo Gelin çok farklıydı.:img-yes:

Fakat 30.bölümü izlediğimde dudaklarımda güzel bir tebessüm ve beynimde müthiş güzel sahneler kaldı.Hatta kalmakla kalmadı bu sahneler tekrar tekrar izlemekten beynime kazındı.:img-yes:

Sonra gittikçe bölümler ilerlemeye başladı.Aman Ezo Gelin’i izleyin diyerek çevremdeki arkadaşlarımı etkilemeye başladım.O kadar güzel ilerliyordu ki her bölümü heyecanla beklemeye başladım.Bir büyü bir hastalık olmaya başladı.Bölümleri tekrar tekrar izliyor,hatta gerçek hayatta yaşadığım bazı olaylarda bile dizideki sahneler ve replikler aklıma geliyor tatlı bir tebessümle Ezo ve Kadim’i anımsıyordum.:img-wink:

Dizilerde yaşanan aşkların gerçek hayatta yaşanamayacağını bilen birisi olarak böyle bir aşkı izlemek,bu tatlı didişmeleri izlemek,o sıcak atışmalarda bile gözlerde yaşanan aşkı görmek ruhuma çok iyi geliyordu.Aman bu benim için efsane bir dizi olacak dedim.Bilemezdim ki bu düşüncelerim için çok erken davrandığımı…:icon_sorr

Serhat Bey’i bu projede Nurgül Hn.la buluşturanlarada yürekten teşekkür ettim.Benim için ideal bir çiftdi.EZo ve Kadim. :img-wink:

Bir gün nette dizi ile ilgili araştırma yaparken bu forumu ve bu forumda benim gibi Ezo Gelin dizisi ve bu dizideki büyüyü yaşayan arkadaşlarla tanıştım.Hepimiz buradaki sayfalarda bölüm yorumları ve güzel paylaşımlarda bulunduk.:img-grin2

Sonra ne mi oldu?Rüya gibi başlayan bu dizi kabusa dönüşmeye başladı.İlk zamanlar pollyannacılık yapmaya çalıştım.Evet ilk bölümlerdeki kadar güzel değildi belki ama yinede Ezo ve Kadim aşkına inanıyordum.Fakat çok uzun sürmedi kabus olmaktan çıktı ve son birkaç bölümdürde benim için karabasana dönüştü.:img-fie:

Evet kumanda bendeydi.Ama bu hale gelen diziyi izlesem bir dert izlemesem bir dert düşüncesiyle 58.bölümü izlemek hatasına düştüm.Artık dudaklarımdaki gülümseme acı bir gülümsemeye dönüştü.Ve bir aşk masalı başlayamadan bitti.

Artık benim için dizinin güzel bir finali olması gibi bir beklentim kalmadı.Çünkü bu kadar anlamsız olan bir evlilik güzel bir sonla bitemezdi.Benim bildiğim evlilikte aşktan ziyade eşlerin birbirlerine olan saygıları.Ama görünen o ki bir çift güzel gözle başlayan beni kendisinin büyüsüne kaptıran bir aşk hiç ama hiç yaşanmamış.Ben sadece kendimi kandırmışım.:blink:

Ben bugüne kadar sadece bir hiç izlemişim.Onun için Kadim’in dizinin sonunda ölmesi bile benim için artık hiçbir şey ifade etmiyor.

Yalnız son olarak bişey daha söylemek istiyorum.Özellikle Serhat Bey için düşüncemi belirtmeden edemeyeceğim.Bana göre Serhat Bey Ezo Gelin’de oynamakla hayatının en büyük tecrübesini kazandı.Benim bildiğim bir film çevrilir ve kişi o karaktere bürünür.Her film bir karakter demektir.Bu da sanatçılar için yıllar demektir.Oysa ki dediğim gibi 30 bölüm süren bu dizide oynarak Serhat Bey öncelikle mutsuz mendebur Kadim olarak başladığı dizide aşık Kadim,sırıtan Kadim,özür dileyen Kadim,kardeşine bile tokat atamazken eşine tokat atabilen Kadim,silah çekebilen Kadim…. (atladığım varsa ekleyin lütfen) olarak bitirdi.:icon_sorr

Yazımı Kadim'in bir sözüyle tamamlamak istiyorum.

Diğerleri gibi yine serap görmüşüm. Hayal, yanılgı ,gaflet ne istersen söyle...

rockbr
01-05-08, 21:21
arkdşlar bazen yazılarınızı okurken içim daralıyo(affedin ama söylemezsem içimde kalıcaktı..) haksız da diilsiniz ama cidden ruhum daraldı.hele ki floracım şimdi senin msjını okudum,ağladım ağlicam yani:icon_sorrsanki forumdan cenaze çıkartıyoruz:icon_sorr

neyse aslnda show tv de bişey gördüm az önce onu paylaşmak için geldim.

artık boşuna uğraşmayalım final bölüm 59!
az önce show tv dudaktan kalbe ve pars narkoterör(bu diziyi hiç sevmyrm)ün reklamını verdi.aynen şöyle..:bundan sonra,dudaktan kalbe pazartesi,pars nark.. salı 22:30 da show tv de!!! şok oldum.
önümüzdeki hafta bizim dizi saatinde pars ı vercekler.peki ezo nolcak,anlamadm ben.59 ne zaman verilcek bu durumda..

ayrıntı elde eden olursa beni de aydınlatsın lütfen..

ah show tv ah,ne hallere koydun bizi..(!!)

chissil
01-05-08, 21:23
arkdşlar bazen yazılarınızı okurken içim daralıyo(affedin ama söylemezsem içimde kalıcaktı..) haksız da diilsiniz ama cidden ruhum daraldı.hele ki floracım şimdi senin msjını okudum,ağladım ağlicam yani:icon_sorrsanki forumdan cenaze çıkartıyoruz:icon_sorr

neyse aslnda show tv de bişey gördüm az önce onu paylaşmak için geldim.

artık boşuna uğraşmayalım final bölüm 59!
az önce show tv dudaktan kalbe ve pars narkoterör(bu diziyi hiç sevmyrm)ün reklamını verdi.aynen şöyle..:bundan sonra,dudaktan kalbe pazartesi,pars nark.. salı 22:30 da show tv de!!! şok oldum.
önümüzdeki hafta bizim dizi saatinde pars ı vercekler.peki ezo nolcak,anlamadm ben.59 ne zaman verilcek bu durumda..

ayrıntı elde eden olursa beni de aydınlatsın lütfen..

ah show tv ah,ne hallere koydun bizi..(!!)

aynı şeyi az önce ben de gördüm ve paylaşmak üzere geldim ki sen yazmışsın..bundan sonrası allah büyük diyerek geçecek sanırım..belki final çekilip öyle yayınlanacaktır ya da sınıf dizisine yaptıkları gibi alakasız bir saatte yayınlanacaktır 59.bölüm..

vankedisi
01-05-08, 21:24
Ezo Gelin adlı diziye tatil sonrası ikinci dönemde Serhat Bey’in dahil olmasıyla bir tereddüt yaşamıştım.İlk sezon izlenen bir dizide başrolde başka bir aktör varken acaba nasıl olacak?Serhat Bey sonradan dahil olduğu için acaba bu dizi nasıl olacak diye.Çünkü ilk sezon Ezo Gelin çok farklıydı.:img-yes:

Fakat 30.bölümü izlediğimde dudaklarımda güzel bir tebessüm ve beynimde müthiş güzel sahneler kaldı.Hatta kalmakla kalmadı bu sahneler tekrar tekrar izlemekten beynime kazındı.:img-yes:

Sonra gittikçe bölümler ilerlemeye başladı.Aman Ezo Gelin’i izleyin diyerek çevremdeki arkadaşlarımı etkilemeye başladım.O kadar güzel ilerliyordu ki her bölümü heyecanla beklemeye başladım.Bir büyü bir hastalık olmaya başladı.Bölümleri tekrar tekrar izliyor,hatta gerçek hayatta yaşadığım bazı olaylarda bile dizideki sahneler ve replikler aklıma geliyor tatlı bir tebessümle Ezo ve Kadim’i anımsıyordum.:img-wink:

Dizilerde yaşanan aşkların gerçek hayatta yaşanamayacağını bilen birisi olarak böyle bir aşkı izlemek,bu tatlı didişmeleri izlemek,o sıcak atışmalarda bile gözlerde yaşanan aşkı görmek ruhuma çok iyi geliyordu.Aman bu benim için efsane bir dizi olacak dedim.Bilemezdim ki bu düşüncelerim için çok erken davrandığımı…:icon_sorr

Serhat Bey’i bu projede Nurgül Hn.la buluşturanlarada yürekten teşekkür ettim.Benim için ideal bir çiftdi.EZo ve Kadim. :img-wink:

Bir gün nette dizi ile ilgili araştırma yaparken bu forumu ve bu forumda benim gibi Ezo Gelin dizisi ve bu dizideki büyüyü yaşayan arkadaşlarla tanıştım.Hepimiz buradaki sayfalarda bölüm yorumları ve güzel paylaşımlarda bulunduk.:img-grin2

Sonra ne mi oldu?Rüya gibi başlayan bu dizi kabusa dönüşmeye başladı.İlk zamanlar pollyannacılık yapmaya çalıştım.Evet ilk bölümlerdeki kadar güzel değildi belki ama yinede Ezo ve Kadim aşkına inanıyordum.Fakat çok uzun sürmedi kabus olmaktan çıktı ve son birkaç bölümdürde benim için karabasana dönüştü.:img-fie:

Evet kumanda bendeydi.Ama bu hale gelen diziyi izlesem bir dert izlemesem bir dert düşüncesiyle 58.bölümü izlemek hatasına düştüm.Artık dudaklarımdaki gülümseme acı bir gülümsemeye dönüştü.Ve bir aşk masalı başlayamadan bitti.

Artık benim için dizinin güzel bir finali olması gibi bir beklentim kalmadı.Çünkü bu kadar anlamsız olan bir evlilik güzel bir sonla bitemezdi.Benim bildiğim evlilikte aşktan ziyade eşlerin birbirlerine olan saygıları.Ama görünen o ki bir çift güzel gözle başlayan beni kendisinin büyüsüne kaptıran bir aşk hiç ama hiç yaşanmamış.Ben sadece kendimi kandırmışım.:blink:

Ben bugüne kadar sadece bir hiç izlemişim.Onun için Kadim’in dizinin sonunda ölmesi bile benim için artık hiçbir şey ifade etmiyor.

Yalnız son olarak bişey daha söylemek istiyorum.Özellikle Serhat Bey için düşüncemi belirtmeden edemeyeceğim.Bana göre Serhat Bey Ezo Gelin’de oynamakla hayatının en büyük tecrübesini kazandı.Benim bildiğim bir film çevrilir ve kişi o karaktere bürünür.Her film bir karakter demektir.Bu da sanatçılar için yıllar demektir.Oysa ki dediğim gibi 30 bölüm süren bu dizide oynarak Serhat Bey öncelikle mutsuz mendebur Kadim olarak başladığı dizide aşık Kadim,sırıtan Kadim,özür dileyen Kadim,kardeşine bile tokat atamazken eşine tokat atabilen Kadim,silah çekebilen Kadim…. (atladığım varsa ekleyin lütfen) olarak bitirdi.:icon_sorr

Yazımı Kadim'in bir sözüyle tamamlamak istiyorum.

Diğerleri gibi yine serap görmüşüm. Hayal, yanılgı ,gaflet ne istersen söyle...

canım hülya ablacığım ne kadar da güzel özetlemişsin durumu.iki aya yakındır diziyi izlemiyorum.sadece fragmanlara göz atıyordum.görüyorum da ne hale gelmiş dizi ya.egoflukta bir yere kadar galiba.
yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.

lois
01-05-08, 22:25
son yayınlanacak bölüm 59 diye zaten burada o kadar yazıldı ama hala umutla final bekleyenler vardı.boşuna umutlanmayın demiştim.show tv den de yapımdan da medet ummak anlamsız.bırakın final bölümünü 59.final "miş" gibi yapacakları bölümü dahi yayınlayıp yayınlamamak arasındalar ya da hiç yayınlanmayacaklar.ya da olmadık bir gün ve saatte yayınla "mış" gibi yapacaklar.
yazık o bölüm için oyuncuların sette geçirdikleri saatlere,verdikleri emeklere...

hakkaten yazık emeklerine. inşallah paralarını almışlardır bari bigün biri lafederse böyle rezil projeden ne kazandın diye cevapları tecrübe ve para olur bari

edit: malumunuz cuma reha amcanın programı tutmayınca kaldırdılar ordabi boşluk var. bu bölüm oraya sıkıştırılabilir gibime geliyor. tabi show bu napçağı belli olmaz

elek
01-05-08, 23:37
arkadaşlar bugüne kadar sizlere setten aldığım haberleri ilettim. kısaca şöyle özetlemeye çalışayım. bu dizi 65. bölüme kadar gidecekti ve onur beyin kafasında da mutlu bir final olduğunu çözebiliyorduk. dizinin aldığı ratingler de çok çok başarılı bir iş olduğunu gösteriyordu. (özellikle 2 hafta önce gecenin 01.30 unda biten bir dizinin 4 reklam arasına rağmen 4. olması türkiye rekorudur. bu demektir ki saat 8'de olsaydı belki binbir geceyi geçemezdi ama sonuçları çok çok yakın olurdu.) bütün bunlar bir yana Kadim ise ölmeyecekti. 59'un sonunda ölüyor gibi olacaktı bu doğrudur ama 60. bölümle birlikte kurtulacaktı ve dizi son 5 bölüme girerken Antep'te bir romantik komedi havasına bürünecekti. En azından bizim tahminimiz buydu. Ancak 59. bölümün çekimlerinin bitmesine yakın Show tv'nin kararı ile dizi aniden bitince Onur beyin de keyfi kaçtı. Ek sahne yazılacaktı ve onlar çekilip Ezo Gelin bitecekti. Yapımcılarla uzun süre toplantı yaptılar ve 59 bölüm süren güzel ve başarılı bir işin 2 sayfada final yapmasının doğru olmayacağını düşündüler. En azından seyirciye haksızlık olacaktı. bu sebeple diziyi kaldığı yerde bitirdiler. Herkes kendi finalini yazabilsin diye. Ya da yapımcılarımızın girişimi ile diziye bir başka kanalda devam etmek mümkün. her şey mümkün yani. bir de kısaca 59. bölümü anlatmak gerekirse (eğer kanal yayınlarsa) mendillerinizi hazırlayın.

ab-ı çeşm
02-05-08, 00:26
Ha kanala kızıp bitirdiler diziyi. Yani ağır tahrik varmış kızmışlar öldürmüşler. E iyi güzel de kanala kızıp mı azdırdılar Bilal ağa ve avanesini , kanala kızıp mı yapıştırdılar Ömer'i ,kanala kızıp mı ağırlaştırdılar diyalogları. Yok üzgünüm ama kanal bence bunlar düzelmediği için bitmesini istedi. Bence ne kanal kaybetti ne oyuncular harcadıkları vakit dışında.

Dont Slap
02-05-08, 10:55
arkadaşlar çok şey söyledik show tv ye ve ben halada söylüyorum ezo gelin 11 de yada 11.30 da başladığında bile 10. oluyor ama 8.00 yayınlansa süper reyting alır ben buna inanıyorum belki show tv ezo gelinin final bölümünü yani 59. bölümü 8.00 de yayınlar ve bize güzel bir jest yapar diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz gerçi çok küçük bir ihtimal ama.

melinda
02-05-08, 11:57
merhaba arkadaşlar uzun süredir formu takip ediyorum.bugüne yazmak kısmet oldu biraz önce tv'de salı 22.30 'da pars narkoterör var dediler ezo gelinin akıbetini bilen var mı?

present9805
02-05-08, 12:34
hepimiz biseyler söyledik dizi için hepimiz dizinin devam edilmesini istediğmizi hadi onuda bıraktık siddetle diziye bir final istediğmizi yazıp duruyoruz ancak herhangi bi kanal yok karsımızda show tv var..bizleri bu sezon tam enayi yerine koydular..giden yönetimi elestiriyoduk gelenler daha beter vurdumduymaz cıktılar..bir dizi eğerki show tvnin tüm soğutma cabalarına ragmen gecenin o saatinde kendinden önceki programlardan daha fazla share pa