Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin-Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 2 3 4 [5]

elyz
10-05-08, 22:28
ben beni anlayanların olduğunu biliyorum sen anlama çokta mühim değil...sen sanatçıya sevgini,onun hissettikleri umurumda değil diye tanımlıyosan eksik kalsın senin sanatçıya sevginde saygında...
ben ne yazmışım sen ne anlamışsın?

""serhata sevgimi-saygımı tarif edebilirmiyim bilemyrm,ama sanatçı kimliğini benim gözümde kaybetmediği sürece(ki bu işine olan saygısıyla doğru orantılıdır) kendisini severim-sayarım."".bak hele ki bu cümlene ne diyeceğimi bilmiyorum(!) ...

gerçekten sen sanatçıların , onlara duyduğun sevgi ve saygıyı yitirmek
istemeyecekleri özel birisin...
gerçekten(!)...::king:

sprıng
11-05-08, 00:02
hatırlıyorumda baharcığımın işi vardı ve bölümü izledikten sonra foruma gelemiyecek diye çok üzülüyordu.çünkü burası bizi o kadar büyüsü içine almıştıki buraya gelmeden, burayı okumadan yatamıyorduk.ve tabi sabah ilk iş gelip sayfalar dolusu yazılanları okumaktı.40 sayfa, 50 sayfa birikmiş, bunları okumak zor geliyormuydu, hayır.aksine okumak çok zevkliydi.

yasminciğim okurken çok duygulandım , geçmiş gözümün önünden geçti, neler yaşadık , ne güzel hatıralarımız var, nasıl da unutmamışsın canım ya , içime dert olmuştu arkadaşımda kalmam gerekiyordu , benimse düşündüğüm diziyi seyredemiyeceğim daha kötüsü forumda olamıyacağımı bilmekti, hatta yanıma kağıt ve kalem almıştım, muhakkak ne yapar eder seyrederim sonra da yorumu mu kağıda yazıp eve dönünce nete geçiririm diye düşünmüştüm, son andaki gelişmeler eve dönme ihtimalini doğurunca yıldırım hızıyla kendimi bir eve atışım var ki, dünya hız rekorunu kırmıştım.:img-hyste
forumdaki sayfalar dolusu yorumu okurken ders gibi not aldığımı hatırlıyorum , cevap yazarken atlamayayım diye, :img-hyste

bize misafir geldiğinde çayları daha bitmese bile üstüne üstüne dolduruyordum bir an önce içip gitsinler diye:img-hystebelki çok ayıp biliyorum ama dizi insanı o kadar etkisine alıyorduki misafir varken izliyemiyeceğin için bunları düşünüyordun:)aksine bizimde hep dizi olduğu gün misafir gelirdi.azmı teselli ettiniz beni:)

sizin misafirler de eg yayın günlerini takip edip sanki özellikle o akşam geliyorlardı, hatta yayın saati değiştiğinde bile büyük başarıyla aynı günü yakalama başarısı gösteriyorlardı, senin misafirlere nasıl güzel çay ikram ettiğini hatırlamamak mümkün mü,:img-hyste

bana sorsanızki "dizinin bu hale geleceğini bilsen izlermiydin?"

evet izlerdim, hemde hiç tereddüt etmeden.çünkü izlemesem ne bu güzel anıları yaşamış olurdum, nede bu güzel arkadaşlıkları kurmuş olurdum.

arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum.yeniden serhatlı güzel bir projeyle, yeniden bu güzel anıları yaşamak dileğiyle...

bende hiç tereddit etmezdim, yaşadıklarımız bizim en değerli hazinemiz, yeni başlangıçlarda buluşmak üzere,sizleri seviyorum,:happy0064

zynpyst
11-05-08, 00:34
Arakadaslar su yorumlari okusa Serhat ne dusunurdu onu dusundum sonra dedimki kendi sitesine bakmayan yogun birinin bu forumda ne isi var deyince icim rahatladi herkez kendi dusuncesinde ozgur yorumu kendince elestirisin ama kendi fikrini yazarak yoksa uslubsuz demisti birzamanlar bana biri bu yorumlari gorse ne dusunurdu onu dusundum biran ne kadar kirici bir ortam oldu ama su varki boyle seyleri biribirine yazan kisilerin birbirlerine kirilcagini sanmam ama yinede ne serhatciya nede ezodaki o kaliteli oyunculari takip eden sizlere yakismayan tavirlar bunla bence kanimca kendinize gelin yada uzatmayin cunku saygisizlik bahseden karsisina saygisizlikta bulunuyor kisi saygisizlik yaptigi santci varsa bunu o sanatci gormuyor ama yorumlari arkadas okuyor ve agir sozler itaf ediliyor herken kendi bilir saygisini haklisiniz o zaman sen niye yazdin diceksin ama uzatmanizdan rahatsiz oldum dilarim bitirmisisnizde benim mesajimda degersiz kalir sevgi saygi cercevesinde nurgullu ve serhatli nice projerlerle kalmak dilegiyle guzel sohbetler guzel paylasimlar arkadaslar artik dizide kalmadi ama:love05::love05::love05: sevgi sevgi en guzel seydi ilk once sevmelisinki saygi gosterisin sevmiyorsan bence hicbirsey gostermemeliyiz tepkisiz kalmak en iyisi eger hataliysam belirttin ama kirici olmadan yada olun nasil olsa serbest vurusa gecmissiniz

sprıng
11-05-08, 00:58
umarım açıklayıcı olmuştur.

senin yazıların çok açıklayıcı ve bilgilendirici oluyor zaten rockkbr çok teşekkürler :img-hyste:img-hyste

ayrıca ''kendisi dizi bittiği için gayet memnun...ve bence sizde memnun olmalısınız artık'' demişsin.
serhat dizi bittiği için memnun olabilir belki,ama ben diilim.
hani vardı ya kadim in bi cümlesi:ne hata yaparsan yap,affedebilecek kdr çok seviyorum..
ben bu söze inanıyorum.(her alanda..)
bu diziyi hatalarına rağmen seviyrm ve bitmesinden memnun değilim.ki bence yapımcılar da memnun olmamış ki başka başka planlar yapıyolar.umarım başarılı olurlar.serhat memnun olmamaya devam edebilir ve onun ne hissettiği beni ilgilendirmez.ben onun bulunduğu her sanatın takipçisiyim,izledğme bakarım.sanatçının,işinden ne hissettiğine diil.

benim içim rahat değil şimdi, eg koğuşunda "hepimiz birimiz birimiz hepimiz için" kaidesi geçerliyse, bir kişi dahi memnun değilse onu memnun etmek asli görevimiz,:img-hyste hem sonra sanatçılar niçin var değil mi, kendi duygularının ve hissettiklerinin önemi yok , :img-hyste onların asli görevi bizi memnun etmek, zaten bu hisli modeller kısa devre yapıyor:img-hyste işte bu sebebiyetle, bunların hissiz modellerinden üretmek ve kullanmakta yarar var , :img-hyste hayatta herşeyden önemli olan takipçidir, sanatçılar takipçiler içindir, dünyaya geliş nedenleri, yıllarca verilen emek sadece takipçiler memnun kalsın diyedir, :img-hyste:img-hyste lütfen yaptığınız işe kendi duygularınızı karıştırmayın,:img-hyste takipçiler için sizin ne hissettiğiniz öenmli değildir, onların ne hissettiği önemlidir:img-hyste

Edit: Eğer son beş bölüm Antepte devam etseydi, neler olurdu canlandırdınızmı hayalinizde, düşünün Kadim ölmemiş ve İstanbul bize yaramadı deyip terki diyar edip dönmüşler Ezonun memleketine, yani Antepe, Kadim oteli devretmiş, kendini toprağa vermiş, defneye boy boy kardeşler gelmiş, Ezo %10şansı iyi değerlendirip doğum yapmış, bebesinin peşinde koşturuyor,Ballı bakkal dükkanı açmış Seyfoyla ortak işletiyor,Nur ve Meryem tuhafiyeci dükkanı açmışlar, kendilerini dantel ve oyaya vermişler, Bilal Ağa 6.cı hanımı almak için gün sayıyor, Ömer huşuya varıp Ezo ve Kadimin oğlunun kirvesi olmuş, rüyamı neyin bu yok kabus olmalı uyandırın beni:img-hyste:img-hyste

***merve***
11-05-08, 05:59
öncelikle hepinise meraba arkaaşlar...
şimdi öncelikle rating muhabbetine değinmek istiorum ...
ezo gelin ratingleri kdr dengesiz bi rating sistemini hiçbi dizide görmedim ...
2. oluo pat haftaya 23. oluo böle garip bi durum war ...
ama genel olarak bakılırsa bu hafta nerdeyse 12 de başlamasına ramen genede ab totalmi hatırlayamadım birinde 9. olmuş ...
yanii o kdr kötü rating alan bi dizi diil ...
show tvnin daa berbat ratingli dizileri var...
dizinin bitimi muhtmel dengesizlikler bence bilmiorum katılrısınız katılmassınız ..
şu atv fln olayı gleinirse şuna değinmek isterim...
hani 1.5 ay içinde 2 ayrı kanalda 2 final yapan dizi...
tv tarihinde bi ilk yaşatır dendi yaa ..
belki atv onu alır bi sezon daa sürdürürmüşş :)
valla atv mail diilde...
bi şekilde nurgülle serhatı bi projede görmek istediimizi belirtmek için biyerlere ulaşssak daa bi güsel olur sanki ...

kadim&neşe
11-05-08, 09:27
yasmincim canum herşeyi ne kadarda güzel anlatmışsın ben aranıza sonradan katıldım ama iyiki de katılmışım hele o fragman nöbetleri yok mu hani sen bi keresinde gecenin bi yarısında cepten nete girmiş ve fragmanın çıktığını öğrenmiştim.ee tabi ben dururmuyum,gözüme uyku girermi sabaha kadarçıktım yataktan sessizce salona yürüyorum.sessiz gidiyorumki beni görüpde gecenin bu saatinde sırf fragmanı görmek için kalktığımı anlayıp deli sanmasınlar

sessiz adımlarla odaya varmış ve fragmanı bekleyip izlemiştim.sıra dönüşe gelmişti ve ben sessiz adımlarla yine ilerliyorum.ama ne olurmuş, sakınan göze çöp batarmış.ayağımın halıya takılmasıyla hoppppp ben yeri öpüyorum
herkes fıralmıştı yataktan noluyor diyeama benim yalanım hazırdı, su içmeye kalkmıştım.ama bu yalan sayılmazdı dimi, sadece beyaz bir yalancıke napıyım gecenin bu saatinde fragman izlemeyemi kalktım diyim o deliliği bi keresinde ben de yapmıştım ama Allah'tan yakalanmadım:img-pilot gerçi o zaman ben fragmanı görmüştüm ama yarısından itibaren görmüştüm dedim bi siteye girim belki fragman konmuştur ama nafile yok konmamıştı mecburen bende paşa paşa yatağıma geri döndüm:img-hyste

hele o ezo gelinciler grubu yok mu dizinin ertesi gününde hemen gruba gelir diziyi analiz ederdik hele o reklamlar yok mu:img-hyste rozinin,tubanın,pelinin,zehranın,hülyanın(unuttuğu m varsa affedin:img-tomat) o güzel programları unutulmazdı o günleri çok özlicez(z):img-cray:

rockbr
11-05-08, 10:47
Arakadaslar su yorumlari okusa Serhat ne dusunurdu onu dusundum sonra dedimki kendi sitesine bakmayan yogun birinin bu forumda ne isi var deyince icim rahatladi herkez kendi dusuncesinde ozgur yorumu kendince elestirisin ama kendi fikrini yazarak yoksa uslubsuz demisti birzamanlar bana biri bu yorumlari gorse ne dusunurdu onu dusundum biran ne kadar kirici bir ortam oldu ama su varki boyle seyleri biribirine yazan kisilerin birbirlerine kirilcagini sanmam ama yinede ne serhatciya nede ezodaki o kaliteli oyunculari takip eden sizlere yakismayan tavirlar bunla bence kanimca kendinize gelin yada uzatmayin cunku saygisizlik bahseden karsisina saygisizlikta bulunuyor kisi saygisizlik yaptigi santci varsa bunu o sanatci gormuyor ama yorumlari arkadas okuyor ve agir sozler itaf ediliyor herken kendi bilir saygisini haklisiniz o zaman sen niye yazdin diceksin ama uzatmanizdan rahatsiz oldum dilarim bitirmisisnizde benim mesajimda degersiz kalir sevgi saygi cercevesinde nurgullu ve serhatli nice projerlerle kalmak dilegiyle guzel sohbetler guzel paylasimlar arkadaslar artik dizide kalmadi ama:love05::love05::love05: sevgi sevgi en guzel seydi ilk once sevmelisinki saygi gosterisin sevmiyorsan bence hicbirsey gostermemeliyiz tepkisiz kalmak en iyisi eger hataliysam belirttin ama kirici olmadan yada olun nasil olsa serbest vurusa gecmissiniz

hayatım ben sana cevap veriym.önce haklı oldğnu belirtiym,sorun olmasın.
olayı kapattım ztn,uzatan da ben değildim.
tek bi cümleyi yanlş anlayıp,olayı saygı sevgi konusuna kadr getiren biri için ne söyleyebilirim ki.oysa yazdğm cümle çok açık ve netti.neden yanlş anlayıp sert çıktı anlamıyrm.önemli de diil ztn,sdce ortamı bunalttı.
şu saygısızlık konusunda ne demek istedğmi anlayan anlamıştır.artık açıklama yapmak istemiyrm.senin de serhata saygımı anlayabildiğini umuyorum.
benim düşüncem bu.kimse katılmak zorunda diil.uzatan niye uzatıyo bilemiyrm.ayrıca kendi bilir artık sustum ben,konunun özünde bi olay yok çünkü.

baharcım espri mi iğneleme mi tam şıftırtamadım ama neyse:img-icecrgelen de senden gelsin ne diym.en azından insancıl bi tutumun var.
ayrıca o editli olan kısmı okumak çok kötü bi histi,kabus gibi:img-hyste
aklıma gelmedi diil ama işte..

haber olayı da yalan oldğna göre,daha doğrusu ümitler yokoldğna göre ben de 30-37 arasını izlemeye başlayabilirim..
ve ikinci kez veda edebilirim..
giderayak foruma sıkıntı verip sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın arkdşlar.kendi görüşlerimi yazmaktan başka hiçbişey yapmadğmı görmüşsünüzdür umarım.egofluk güzeldi,siz daha da güzeldiniz,hele ki bazılarınızın yeri ayrı(uykularımı kaçıran papatyacım:kahve,kendisini nedense apayrı sevdiğim kadim&neşe,telif hakkı isteyerek beni ortada bırakan springcim:img-icecr,bidenecik modum:img-blush,şahane repliklerle gülmekten öldüren hayalperdesi:img-icecr,çalışmalarıyla şenlendiren hüzenlendiren sueda:love05:.. ve adını sayamadğm canımcıklarım:img-cray:) ay çok duygulandım.. (:
öpüyorum hepinizi,1,5-2 ay kadar yokum,sonrasında serhatın nurgülün forumlara mutlaka uğrarım.
neydi bi arkdş her mesajn sonunda derdi: sevgiyle,serhatla kalın:bye

kadim&neşe
11-05-08, 11:06
hayatım ben sana cevap veriym.önce haklı oldğnu belirtiym,sorun olmasın.
olayı kapattım ztn,uzatan da ben değildim.
tek bi cümleyi yanlş anlayıp,olayı saygı sevgi konusuna kadr getiren biri için ne söyleyebilirim ki.oysa yazdğm cümle çok açık ve netti.neden yanlş anlayıp sert çıktı anlamıyrm.önemli de diil ztn,sdce ortamı bunalttı.
şu saygısızlık konusunda ne demek istedğmi anlayan anlamıştır.artık açıklama yapmak istemiyrm.senin de serhata saygımı anlayabildiğini umuyorum.
benim düşüncem bu.kimse katılmak zorunda diil.uzatan niye uzatıyo bilemiyrm.ayrıca kendi bilir artık sustum ben,konunun özünde bi olay yok çünkü.

baharcım espri mi iğneleme mi tam şıftırtamadım ama neyse:img-icecrgelen de senden gelsin ne diym.en azından insancıl bi tutumun var.

haber olayı da yalan oldğna göre,daha doğrusu ümitler yokoldğna göre ben de 30-37 arasını izlemeye başlayabilirim..
ve ikinci kez veda edebilirim..
giderayak foruma sıkıntı verip sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın arkdşlar.kendi görüşlerimi yazmaktan başka hiçbişey yapmadğmı görmüşsünüzdür umarım.egofluk güzeldi,siz daha da güzeldiniz,hele ki bazılarınızın yeri ayrı(uykularımı kaçıran papatyacım:kahve,kendisini nedense apayrı sevdiğim kadim&neşe,telif hakkı isteyerek beni ortada bırakan springcim:img-icecr,bidenecik modum:img-blush,şahane repliklerle gülmekten öldüren hayalperdesi:img-icecr,çalışmalarıyla şenlendiren hüzenlendiren sueda:love05:.. ve adını sayamadğm canımcıklarım:img-cray:) ay çok duygulandım.. (:
öpüyorum hepinizi,1,5-2 ay kadar yokum,sonrasında serhatın nurgülün forumlara mutlaka uğrarım.
neydi bi arkdş her mesajn sonunda derdi: sevgiyle,serhatla kalın:bye

canımcım kübracım seninde benim kalbimde özel bir odan var:img-hyste bunu bil ayrıca 1.5,2 ay nire kayboluyorsun bak bu kaybolman dizideki kaybolmalara benzemesin:img-hyste tamam mı te o kaa

ayrıca canımcım senin ne demek istediğini ben(iz) anladık kafana takma:img-pilot

sprıng
11-05-08, 11:30
telif hakkı isteyerek beni ortada bırakan springcim:img-icecr,

rockbr rica ederim , ben bu koğuşta sadece sizin mutluluğunuz için çırpınan bir sprıngım sadece, :icon_whis yazını okuyup sanatçıların hisli modellerinden memnun olmadığını görünce çok üzüldüm ve seni mutlu edebilmek adına bunların keşke hissiz modellerinden de yaratsalar diye bir tez yaratmak istedim,tek istediğim sizlerin yüzlerinin gülmesi ne isterim başka, :img-hyste

koğuşumuzda sizler gibi kesin ifadelerle kendini anlatabilen , sevgi ve saygı içerisinde olan böyle güzel insanlar oldukça :img-wink::img-icecr ben sizlerin mutluluğu için çalışmaya devam edeceğim:img-hyste

h23
11-05-08, 23:18
neredeyse bi haftada bir başlığı kapatıyorduk.yazacak o kadar çok güzel şeyimiz vardıki.bizi susturabilmek ne mümkündü:)

sonra kendi kurduğumuz ezogelinciler grubumuz ve orada yaşadıklarımız nasıl unutulur.kendi kanalımızı kurmuştuk.biz birer egofuz ve kanalımızın ismide bu olmalıydı:)

tubamın ballı ağa ile yaptığı şaka programları ne kadar güzeldi.
rozim yazdığı kadın programlarını okurken karnıma ağrılar giriyordu.
.......
sonra tubayla rozinin senaryolarda atışmaları.mantıkla rozinin maceraları, dizideki karakterleri kurtarma çabaları ve rozinin mantığa kaptırdığı dolmalar:img-hyste

kanalımızın reklamları bile vardı.tuba, pelin ve haticenin yaptığı reklamları okurken artık gülmekten nefesim kesiliyordu:)

hülya ablamın her akşam bize bir film anlatması ne kadarda güzeldi.herkes gruba toplandığında ve ben nete giremediğimde ne kadar üzülüyordum o güzel sohbeti kaçıracağım diye.

burcucum bize tiyatro hakkında bilgiler veriyordu.son güncel haberleri koyuyordu.

zehracım talk show yapıyordu.programına serhatı davet etmişti.sırayla telefon açıp serhata sorular soruyorduk.ay bana serhat iltifat etmiştide kaç gün kendime gelememiştim

herkese selamlar, öncelikle yasmincim yazın cok guzel ve de benim kaldıramayacagım duzeyde duygusal olmus:img-cray::img-cray:
ancak 2 mesajda adımın 3 kez geçmiş olması da ibretlik. her taşın altından cıkıyorum maşallah. tum saydıgın gunler ve arkadaslar herkes hersey cok cok güzeldi, tek güzel olmayan şey diziydi biz onu bile güzelleştiriyorduk. hayatamın en uc davranısıydı belki ama sanki bu gruptaki herkes yıllardır bunu arıyormuş gibiydik bu kadar denk gelebilir ancak. Pelinsunun cok güzel bi özeti var bu konuda: "Hacı hacıyı Mekkede, deli deliyi dakkada" aynen oyleydik.
bizi baglayan her ne kdr birkaç tel ve de bir monitor birkaç router hub vs.. olsa da (fazla teknik detaya girmiyiym :img-hyste) sanki beraber yer içer gibiydik, her anımızdan haberdardık. A kişisi nerde bugun su işi var, senin şu iş ne oldu diye uzayan konusmalar... o kadar samimi ve sıcaktık ki aradaki cam ekran yokmus gibiydik.. bi kere hiç unutmuyorum akşam işim 6 gibi bitmişti ve ben eve 10 gibi gitmiştim meğer eve gitmeyi unutmustum üşüyünce bi kafamı kaldırdım ki aboo ben hala işyerindeyim :img-hyste yemek yemeyi unutuyordum yav burası sayesinde.. ev arkadaslarım bana şizofreni muamelesi yapıyorlardı. program yetiştirmem lazım ne programı EGOF TV'de şaka programı :img-hyste bana deli gibi bakışları hala aklımda ki bıraktıgım izlenimi şimdi ne yapsam da silemiyorum cok derin izler bıraktım :img-hyste sabaha kdr kahkaha seslerimden uyuyamıyorlardı yazık evark.cagızlarım.
diğer onemli nokta da bu dizi sayesinde anne ve yüğen avcısı olmustum, herşey rozinin anasıyla basladı sonra pelinsunun yiğeni derken msn deki ark.lar resim koymaya cesaret edemez oldular :img-hyste
kısacası hepinizi cok cok seviyorum, bu kadder(deryadili anmadan olmaz) mükemmel insanı bi araya getiren show tv yapımcılarına ve bu sitenin yapımcılarına ve tabi burdaki tum dostlarıma sonsuz teşekkurler,
diziler biter baki kalan dostluktur umarım bizimki de boyle dostluklardan olur :love05:

lagülay
12-05-08, 10:00
merhaba arkadaşlar,

2 haftadır bu dizi yüzünden hastayım bütün yazdıklarınıza katılıyorum sizlerden alıntı yapamıyorum hepinizinkini yapmam gerekir yoksa hemen hemen bütün arkadaşlarımızın yazdıklarının altına imzamı atıyorum....

Pek tahmin etmiyordum ama ufakda olsa küçük bir umut besliyordum güzel bir final yaparlar diye ama yapmadılar hele o ezo ve Kadim sahnelerinde çalan müzik varya sizi bilmem ama beni deli ediyordu karnıma ağrılar giriyordu bu yüzden bilmem 2 haftadır hastayım arkadaşlar ve 10 gün oluyor herhalde foruma bile giremedim... bu gün biraz daha iyiyim.. girdim...

Hepinize hoşçakalın demek istiyorum... ezo gelin kadar tutkuyla bağlanacak bir dizi olursa belki orada tekrar karşılaşırız inşaallah.... sevgiyle sağlıcakla kalın hepiniz....

papatya363
12-05-08, 10:48
tubacım çok saol.herkesi duygu seline kaptırmışım.aslında bende yazarken çok duygulandım ama yüzümdede hep bi gülümseme vardı.her yazdığım anıyı sanki o anda yeniden yaşadım:)

ballı ağa ile yaptığın şakalar inanılmaz güzel ve komikti.o tatlı atışmalar, senin ona bozulman.en küçük bir iltifatta bile 32 dişinin görünmesi:img-hyste

her taşın altından sen çıkıyordun ama biz bundan çok memnunduk:img-hyste

msn çorbalarınıda ilk sen çıkarmıştın.aman allahım neydi o öyle.kim yazıyo, niye yazıyo, ne yazıyo, neden yazıyo:img-hyste:img-hyste

inek binekse ineğe binek, inek binek değilse inekten inek:img-hyste

kim bindiye gitti inek:img-hyste

cinali binaliye niye izin verdi ineğe binsin diye

ineğe bindikmiki indik

inek nerde, dağa niye kaçmış, havuzamı atalım, havuzda ne işi var, 3 musluğuda açalım boğulsun:img-hyste:img-hyste

ama inek patlar, inek suyu kaç saate içip patlar:img-hyste

inek üşeniyo dağa cıkıp sonra havuza inmeye.dedik en iyisi dağı getirelim havuza:img-hyste

papatya363
12-05-08, 10:49
havuzu dağamı getirsek.ama inek inmek ister:img-hyste

he bide iyi geceler münevver:img-hyste

oy gülmekten gözlerimden yaşlar akıyor, daha yazamıyorum:img-hyste

pelincimin dediği çok doğru "hacı hacıyı mekkede, deli deliyi dakkada":img-hyste

tam bize uygun bir söz.birbirimizi bulmamızla içimizde aslında bizim bile bilmediğimiz ama birbirimizi bulunca farkettiğimiz deliliği ortaya çıkardık.iyikide çıkarmışız:)

artık annem kızıyordu sen ne yapıyorsun bu pc nin başında bu kadar.niye gülüyosun kendi kendine.
anne bütün deliler toplandık uçuyoruzda diyemiyorum:img-hyste

yemekmi oda neydiki:img-hyste zaten zayıf olan ben bu yüzden iyice zayıflamıştım:img-hyste

kendini iş yerinde unutacak kadar kaptırmıştın.tubacım üşümesen heralde sabaha kadar farkedemiyecektin kendini iş yerinde unuttuğunu:img-hyste

ev arkilerinin sana bakışlarını her fırsatta dile getiriyordun.ben seni yakında evden atarlar diye düşünüyordum.iyi atmadılar seni evden:img-hyste

bende bu kadar deliyi bir araya toplayan, içimizdeki deliliği dışa vurmamızı sağlayanlara teşekkür ediyorum.bu dizi olmasaydı ne kadar deli olduğumun farkına bile varamıyacaktım:img-hyste

papatya363
12-05-08, 11:00
sizin misafirler de eg yayın günlerini takip edip sanki özellikle o akşam geliyorlardı, hatta yayın saati değiştiğinde bile büyük başarıyla aynı günü yakalama başarısı gösteriyorlardı, senin misafirlere nasıl güzel çay ikram ettiğini hatırlamamak mümkün mü,:img-hyste

aynen öyle oluyordu cnm.sürekli salı günleri geliyorlardı.dizinin saati değiştiğinde tek iyi yanı misafirler olmayacak diyordum ama ne mümkün.sanki gününü değiştiğini anlamışlar gibi o günüde buldular:img-hyste

bi gün annemle oturuyorum,.ezogelin başlayacak bekliyoruz.sonra anneme dönüp dedimki

ee anne misafiler nerde kaldı
annem:hangi misafirler?:icon_whis
ben:ezogelini izlememe taş koyacak olan davetsiz misafirler:img-hyste

aynen böyle bir diyalog geçmişti.gülmeye başlamıştıkki ne oldu dersiniz.tabiki kapı çaldı ve misafir:img-hyste:img-hyste

zamanlamaya bakarmısınız:icon_whis

şimdi güldüğüme bakmayın o zaman çok tuhaf olmuştum.güleyim mi ağlayım mı bilememiştim:img-hyste

ay keşke sonraki bölümlerde bu kadar güzel olsaydıda yine misafirler ezogelini izlememe taş koysaydılar.misafirleri bilem özledim yahu...:)

sprıng
12-05-08, 22:04
Güzel koğuşumun güzel insanları, bu kadar özel paylaşımlar çok az insana nasip olur diye düşünüyorum, :love05: bu koğuş çatısı altında ne güzel günler ve geceler yaşadık,:img-meeti bende tubacığım gibi diyorum ki Kadim Ezo bahane dostluklar şahane , :happy0064 yok Kadim bahane olmasında Ezo olabilir, :img-hyste , kıyamam ben Kadime, :king: başka çatıların altında tekrar buluşmak üzere inşallah, sevgiyle daim kalın ,:img-clapp

sizleri seviyorum:icon_redf

kadim&neşe
13-05-08, 08:39
bende bu duygu yoğunluğuna katkı yapmak istiyorum:img-cray:(sanki tutan var:img-hyste) son zamanlardı forumu canlı tutmak için msn toplantılarında artık anket soruları hazırlıyorduk:img-icecr hiç unutmam bir keresinde 51.bölüm için anket hazırlıyorduk(bunlar zehra abla,hümeyra,münevver,samiye,kübra gamze) ondan sonra biraz olsun forum canlanmıştı o zamanlar forumu canlı tutmanın yolu anketten geçiyordu:img-hyste(ya acaba son bir kere anket mi yapsak:img-icecr)gruptayken haydi kızlar foruma kampanyası:img-hysteaz mı yaptık bu kampanyada en çok rozinin emeği geçti hakkını yemeyeyim

bizim bu forumda toplanmamızı ve kalıcı arkadaşlıklar kurmamızı sağlayan show tv,pastel yapım ve o eşsiz güzellikteki oyunculuklarıyla bizi kendilerine bağlayan
serhat tutumluer
nurgül yeşilçay
ahmet mümtaz taylan
nesrin akdağ
nihan okutucu
özgür özberk
cemre özer
ali düşenkalkar
suzan aksoy
tuğtekin yeşilçay
mustafa avkıran
erkan sever
ve unuttuğum tüm oyuncular
ayrıca değinmeden geçemicem bizi bu diziye o güzel senaryolarıyla dizinin müptelası haline getiren oya yüce ve yazı grubuna ve müzikleri ile bizi mest eden bolahenk grubuna sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum dostluklarımızın baki kalması dileğiyle sevgiyle ve serhat'la kalın

destur
13-05-08, 12:44
dizi final yapmış. üzücü bişekilde bitti ben hala devam edecek sanmıştım. son zamanlarda sanki dizi eski tadına yaklaşıyordu ama ömrü yetmedi.

rozi
13-05-08, 15:16
canlarım:img-in_lo
sizleri çokkkkkkkk özledim:img-cray:

dizimiz bitti üzerinden günler geçti ama ben daha anca gelebildim:icon_sorr
nerdeyse yıllıklar bile yazılmaya başlamış:img-cray:

öncelikle diziye gelirsek o kadar izten söylenmişki kadim öldü dizide ne yalan söyleyim üzüldüm:img-cray:
canım malummu oldu ne öleceği bu bölüm her gördüğümde içim gitti :img-cray:

tek tesellim ezodan ömerden kurtulması oldu hiç değilse diğer tarafta huzur bulacak :img-cray:

canlarım bende burdaki güzel arkadaşlık için bişeyler yazmak isterdim papatyam gibi ama zamanım kısıtlı başka güne kaldı tek söyleye bileceğim hepinizi çok seviyorum çok:img-in_lo

mesaj yazan hatırımı soran arkadaşlarımada teşekkür ederim, cevap yazamıcam ne yazıkkı pc çok ağır:icon_sorr hepinizi inmanın çok özledim en kısa zamanda tekrar kavuşmak dileğiyle hepinizi öptüm canlarım:img-in_lo

kadim&neşe
14-05-08, 08:29
evet arkadaşlar size son bir anket yapıyorum eski yeni tüm arkadaşlar lütfen cevaplayın:icon_ange

1)eğer yayınlansaydı 60. bölümde neler olurdu?(lütfen cevaplayın)

2)60.bölümde kadimi senaristler öldürecek miydi?

3)kadim yaşasa bile ezo yaşayabilecek miydi(%10'luk yaşama ihtimali gerçekleşir mi?)

4)ezo yaşasa bile bebek yaşar mıydı?

5)seyfonun anası gelecek miydi?

6)ballı ağa ile nur barışacak mıydı?

7)düğünler olacak mıydı?

8)zeki ve süslü bulunabilecek miydi?

9)ömer gidecek miydi?

10)kadıya ne olacaktı?

11)dizi mutlu sonla biter miydi?

12)annaya ne olacaktı?

13)sevilay cadısının yeni planları ne olacaktı?

sorduğum sorular size zor gelebilir ama lütfen cevaplayın:icon_ange

edüüüütt:bu sorular bana bile zor geldi siz cevaplayın ben sonra cevaplayacağım:img-heh::img-dirol:icon_whis

zynpyst
14-05-08, 11:21
Benim fikrim daha oncede belirttigim gibi kadim olmicekti yani devaminda doktorlara azda olsa bir mudahale yapacaklarini ve devaminda kadim yasiyacagini dusunenlerdenim yani bende mutlu biten bir dizi var son kalan bolumlerde hersey duzelmeye calisilcakti zaten son 59 toparlamaya calismislardi vs.. ama show gazabina ugrayinca boyle oldu neyse uzatmayayim cevabim buu:img-wink:

birinci soruda cevabim var galiba:img-wink:

3)kadim yaşasa bile ezo yaşayabilecek miydi(%10'luk yaşama ihtimali
gerçekleşir mi?)
Yurt disindan gelecek olan doktor da bence bu yuzdelik degisecekti yani dizi o kadarda sacmalamadan bu olaya guzel bir son verecekti artik ne derece guzel olurdu e bilemem artik :img-hyste:img-hyste

yasamasa bile sonrdan hamile kalcak ve bir cocukla son bulcakti dizi uctum galiba:img-pilot:img-pilot

bilmiyim bu konuyu hic dusunmemistim bir meryem seven olaraktan dusunmem gerekti ama dusunmedim dogrusu gelirdi diyem barii:img-pilot

ballinin adim atmasini bekliyordu zaten nur oda seyfoya nuru alda getirde kahvesini icelim dedi son bolumde barisacaklardi yani:img-wink:

7)düğünler olacak mıydı?

bilmemkine acep olumuydu son bes bolum yayinlansaydi olurdu galiba :img-blush

eger terki diyar etmediyseler diziyi yani obur oyuncularimiz gibi bulunurdu galiba belkide ayni yerdediler :img-hyste

9)ömer gidecek miydi?

gidermiydi bilemem ama berrak hanimla birseyler olurdu yada ben oyle istiyorum galiba

10)kadıya ne olacaktı?

ballinin tarafindami olurdu acep???

bunca cevabim ona isaret ama bu benim istetiklerimden ziyade galiba ama yok bu kadar sacma bitmicegi kesindi yani

12)annaya ne olacaktı?

bence isine devam etcekti ama kiminle olacakti ounu bilmiyorum dogrusu

o son sahnesinde kendini cok guzel anlatti bence devaminda sadece arkadasligina devam etcekti

ayy ne umutlarim varmis benim bu cevaplar 400 mesajimin kutlamasi olsun bakalim okuyan ne dusunecek biliyorum bu kiz fazla ucmus fazla umutlu diyecek ama dogru ben son sahneye kadar hep umutluydum dizi eski tadina doncek umudu tasimasamda sonucta atisan bir cift sona kadar beklemeyemezdik ben o sebebten baya sursun acilmasinlar biribirlerine diye cok istemistim ama hayalim guzel bir sahneyle 41 bolumde bitti ve sorunlar basladi neyse dizim bitti ve hala hicbir dizi sarmiyor beni konular degilde oyuncular galiba sarmiyor beni :img-cray:

ezo-kadim
14-05-08, 12:44
evet arkadaşlar size son bir anket yapıyorum eski yeni tüm arkadaşlar lütfen cevaplayın:icon_ange

eger yayinlansaydi benim istedigim tabiki kadimin komadan cikmasi olurdu tek istedigim buydu ama senaristler nasil kiydilar ki o güzel gözlerin kapanmasina ben cok etkisinde kaldim hala kabus görüyorum Allah uzun ömür versin gercek gibi beni etkiledi

kendisinin diziden cikacagini biliyoruz ama mademki bu kadar sacmaliklara katlandi sonundada devam edip en azindan mutlu bir sonla bitirmelerini isterdim

3)kadim yaşasa bile ezo yaşayabilecek miydi(%10'luk yaşama ihtimali gerçekleşir mi?)

o yasardi o damper ezo bilminizmi ,hem kötülere birsey olmazmis saka bir yana o bas karekterdi yasatirlardi merak etmeyin siz

bebeginde yasamasini isterdim ama isteselerdi hersey ellerindeydi ,kadim onun icin ta nerelerden doktor getirdiyordu her ne kadar sevilayi sevmesemde ,onun tanidigi bir dpktor geliyordu yani yasayabilirdi en azindan yusuf dogabilirdi

gelecekti aksi mendebur biri olacakti ve meryemide kücümseyecekti ama olsun en azindan meryemle seyfoyu mutlu görecektik nasil olsa annesi memlekete dönerdi ,dönerdi dimi?

barisirdi nur balliyi cok seviyor olur ufak tefek küslükler bu asklarini güclendirir,ama ballida cok pisman yaptigindan bence olumlu sonuc alinabilirdi

7)düğünler olacak mıydı?

keske en son bölümde dügünlerle halaylarla kapatsalardi hastane odasinda kadim gitme ,gitme den daha iyi olurdu ,balli-nur ve seyfo-meryem dügününü görmek isterdim ne yalan söyleyim

yok anam sen bilmiyonmu ,burasi mustur yolu yokustur giden gelmiyor acep ne istir aslinda bu sarki sanki önceden ezo dizisini görüpte yazilmis gibi ,aman yanlis anlasilmasin bu türkünün anlami cokj büyük ama ben sadece gülün diye yazdim ,yoksa türkülerimiz miraslarimizdir

9)ömer gidecek miydi?

gitmezdi o kalas ama belki berrakla evlenebilirdi kadin güzel ,alimli keske berragida alip gitseydi kalas tekrar diyim

10)kadıya ne olacaktı?

bilmem onu hic düsünmedim ama oda kendi basina bir adam iste ,belki polat begenir yanina alirdi

bitmedi ama eger devam etseydi belki diyorum ve ben hep öyle umut edecegim

12)annaya ne olacaktı?

annada belki zamanla kocasi ismaille barisir ve mutlulugu yakalayabilirdi ,gerci kadinin gözü yükseklerdeya ,ezo onunla evli oldugunu ögrenip onlarada el atardi kesin

gicik kadina gelince bence kadim onu hayatindan cikarirdi baktiki iliskisine cok zarar veriyor ve evliligi onun yüzünden zarar görüyor en dogrusu eskiden oldugu gibi unutmak olacakti,sevilay bos durmaz bu arada ama olsun kadim istemezse hicbirsey yapamazdi.

sorduğum sorular size zor gelebilir ama lütfen cevaplayın:icon_ange

edüüüütt:bu sorular bana bile zor geldi siz cevaplayın ben sonra cevaplayacağım:img-heh::img-dirol:icon_whis

nesecim canim sorularin icin tesekkür ederim nacizane kabul edin olurmu burda bulunan herkesi cok seviyorum varsa kirdiklarim hakkinizi helal edin sizleri tanimaktan ve burda olmaktan cok mutlu oldum bir kis boyunca aci tatli bir cok seye imza attik beraberce cogunuz benden kücüktü ama beyinler öyle bir noktada birlestiki sizleri tanimaktan onur ve gurur duydum iyiki varsiniz varliginiz güc veriyor hepinizi öpüyorum sevgiyle ve SERHAT'la kalin daha iyi projelerde bulusmak üzere bu bir veda yazisi degil ama icimden geldi simdilik hoscalakim öptüm tekrarbye bye

ezo-kadim
16-05-08, 20:51
kimseler kalmamis burda ve arsiv bölümüne atilmisiz bile oysaki neler yasamistik neler halimiz böylemi olacakti show tv yi tutarsiz yayinciligindan dolayi kiniyorum bütün sevdiklerim nerdesiniz :img-cray::img-cray::img-cray:

kadim&neşe
17-05-08, 08:17
kimseler kalmamis burda ve arsiv bölümüne atilmisiz bile oysaki neler yasamistik neler halimiz böylemi olacakti show tv yi tutarsiz yayinciligindan dolayi kiniyorum bütün sevdiklerim nerdesiniz :img-cray::img-cray::img-cray:

canım ben burdayım ve de her zaman forumda olucam Lale Selin sana inanıyorum. İnşallah Atv de yayınlanır. valla bizde inanmak istiyoruz ama bence bu haber sadece dedikodudan ibaretti:img-cray:

aysi
18-05-08, 15:03
Slm dostlar ben uzun suredir diziyi izlemedim daha dogrusu Ezoya katlanmadigim icin izlemiyordum.Sonunda diziyi bittirmisler ustunede Kadimi öldürmusler:img-cray:

Ben burda forumda cok guzel arkadasliklar edindim ve cok guzel paylasimlarimiz oldu.Onun icin show tv ve pastel yapima cok teserkurler en azinda sizlerle yolumu kesistiridigi icin.Umarim bir baska yapimda yeniden sizlerle karsilasiirim :img-wink:Herkese iyi zamanlar bye

anil16
20-05-08, 07:38
Ezom ve Kadim FOREVER demekten baska hicbirsey diyemiyorum ve tatli anilari hatirlayip, huzunlenerek. :)

Nihayet ShowTurkte'de verildi vee MUHTESEM dedikleri finali izledim.:kahve
Bisey demeye gerek yok. Tek kelim DEHSETT. :icon_whis
Cok agladim son sahnedee.
Hele Ezo Kadim'le tatli anilarini hatirladigi sahne. Orasi tam finalmis gibi hissettirdi. :(
Ama nolurdu kalbi durmasaydi.
Elini kipirdasaydi ve olmedigini gorseydik. Boyle bitseydi. Ama cok gec artik. Dizimize veda eeettik. :img-cray:

Su an 30'uncu bolumleri izliyorum kisim kisim. O zamanlar dizi'nin muzigi bile ne kadar hosmuss yaa. Tam bir romantik komediydi. :img-in_lo
Tatli-sicak efsanemizi kirlettiler. Helal olsun. :icon_whis

Her neyse. Ben Ezomu-Nurgulumu 2 senedir kacirmadan izliyorum bu dizide. Tadi kacmis olsa bile sonuna kadar direndin, izledim.

Ve bundan sonra acisyla tatlisiyla bana huzur veren efsane dizimiz'in her anisi hafizam'da sonsuza kalicak, sinlinmicek. :img-in_lo :img-icecr

Nunumu ve Serhat'i yeniden birlikte gormek dilegiyle. Ins. Ekranlar'in gelmis, gecmis en uyumlu cifti cok ozlenicekler. :img-cray:

Forever EZO-KADIM! :img-in_lo =))

(Burasinida teee asaglarda arsivde gorunce icim burkuldu.) :icon_sorr

lorelai13
23-05-08, 15:51
demek kadim öldü...

ikinci sezona çok hoş bir giriş yapmış, o güzelim dizi, o bakışlar, o laflar, abartısız espriler bölye bir saçmalığa mı bağlandı yani...

eskiden heyecanla,merakla izlediğim, izlerken ağzım kulaklarmda dolaştığım bu güzelim diziyi mahvettikleri için uzun süredir izlemesem de gerçekten çok üzüldüm...

benim gözümde bu dizi finalini kadim ezoya ilanı aşk ettiğinde yapmıştır...
benim aklımda hep o tatlı çift olarak kalacaklar...

yazık ettiler güzelim dizimize...

ezo-kadim
11-06-08, 21:45
oy oy sabah sabah ezo gelin türküsünü duyunca ne duygulandim megerse ne kadar özlemisim ben hakkaten kizlari cok özledim ne güzel atisiyorduk ,ne güzel anlasiyorduk ama ortam cok güzeldi nerelerdesiniz canlar ses verin ben cok özledim hic degilse serhatin sayfasina gelinde görüselim olmazmi sevgiyle ve serhatla kalin :img-cray: :img-cray: :img-cray:

asia
29-06-08, 04:06
Upuuuzunnn bir aradan sonra merhaba..

eski forumumuzda bizim tayfa tarafından, güzel diye tabir edilen bölümleri irdelemiş, yorumlar yazmış.. o kafilenin heyecanını tatmış biri olarak..
sevgili Filinta'mızın doğum günü olduğunu fark ettim..
belki de en çok buraya yakışacaktı ona doğum günü tebriği yazmak..

bir arada olmaktan mutlu olduğum teker teker isim yazamayacağım( hak geçmesin:img-wink:) arkadaşlarım hepinize sevgiler..

ve Filinta'm.. iyi ki, doğdun..:love05:

kadim&neşe
08-07-08, 11:27
ezo gelini hala bende çok özlüyorum ve eksikliğini hissediyorum hani hep oluyodu ya bir hafta veya bir ay yeni bölümü beklemelerimiz ben hala yeni bölümü öyle bekliyorum bir daha yeni bölümün gelmeyeceğini bile bile bekliyorum işte serhatı bir kez daha görmek ümidi ile

nevanur
12-07-08, 12:05
Kızlar bende burdayım.
Ezo Gelin in tekrarları Cumartesi leri saat 19:45 de Showmax de 1. bölümden başladı. Bugün 26. bölüm var. Kadim e 4 bölüm kaldı yani. Haberiniz olsun...

kadim&neşe
13-07-08, 11:45
Kızlar bende burdayım.
Ezo Gelin in tekrarları Cumartesi leri saat 19:45 de Showmax de 1. bölümden başladı. Bugün 26. bölüm var. Kadim e 4 bölüm kaldı yani. Haberiniz olsun...

nevanurcum haber için sağol ve bende show türkte başlayan ezo gelinle ilgili haber vermeye gelmiştim desene kalp kalbe karşıymış

siz değerli egoflara bir haberim var umarım bu haberimle mutlu olursunuz show türk'te ezo gelinin eski bölümleri yayınlanıyo ve dünde 11.bölümü oynadı yani serhatlı bölümlere 18 bölüm kaldı galiba yani tam olarak bilmiyorum ama her akşam oynuyo ben cuma akşamı ve dün(yani cumartesi)akşam izledim ezo gelin show türkte türkiye saati ile gece 12:00 civarlarında başlıyo ve yaptığım hesaplamalara göre bu ayın 30'unda ya da 31'inde serhatlı bölümlere geçiyoruz haberin olsun:))))))

nevanur
13-07-08, 16:32
Gerçekten kalp kalbe karşıymış canım benim.Ama ben Kadimli bölümlere daha yakınım naber... Bende showturk yok... Ben max da izliyorum. Bu Cumartesi 26. bölüm yayınlandı...

kadim&neşe
26-07-08, 15:53
Gerçekten kalp kalbe karşıymış canım benim.Ama ben Kadimli bölümlere daha yakınım naber... Bende showturk yok... Ben max da izliyorum. Bu Cumartesi 26. bölüm yayınlandı...

canım sende show türk yok bende de show max idare ediyoruz işte

bu arada ezo gelin galiba cuma ve cumartesi var yayın günlerini tam olarak çözemedim(ne de olsa show tv'nin alt kanalı:icon_whis)dün akşam(tarih verim de anlaşılır olsun)25 temmuz 2008 cuma akşamı 23.bölüm yayınlandı haberiniz olsun

edit:yayın akışına baktım da haftanın yedi günüde varmış ama ben neden görmüyosam başladığını haftanın her gününe yarışma koymuşlar insan yarışmalardan bir yerde bıkıyo onu izlemektense ben uyumayı tercih ediyorum:img-hyste

ezo-kadim
03-08-08, 13:44
ezo ve kadimi özleyenler belli bende bunlardanim en azindan tekrarina bakiyorum buda kaniti galiba haberler icin tesekkür ederim dostlarim ezo gelini cokkk özledim coooooooooooook ama caresizim keske elimde olsada kaldigi yerden mantikli bir bicimde baslatabilseydim ama imkansiz
ne demisler
düslerde sevdim seni söyleyemedim
sessiz öptüm nefesini söyleyemedim
dimi ama daha söylenecek cok sey vardi ama söyletmediler kanal utansin ,senarist beceriksizligine yansin neyse ben susuyorum sevgiyle ve SERHAT'la kalin :img-cray: :img-cray:

anil16
12-08-08, 05:11
Tekrarlarina kacirmadan bakiyorumm! :happy0064
Ilk bolumlerine bakmadim, Ezo'nun Istanbul'a gitmesini bekledim cunki benim favori bolumlerim Kadim'li olanlar tabikide. :img-icecr

Su an 38. bolumemi ne geldi. Istanbul'daki ilk bolumler ne guzeldi...tanismalari, hotel sahneleri falan. Sonra iyice civigini cikarttilar dizi'nin, adam gibi FINAL bile olmadi. :img-in_lo

Favorim yabanci kiz Debbie ile alisveris merkezini gittikleri bolum. :img-hyste
EZO yuruyen merdivenlere ilk defa bindi, tokezliyodu. :img-hyste
Hehe Tatli Ezom yaa... :img-in_lo

Diziyi degilde, Ezo karakterini cok ozluyorum.
Nede olsa NURGUL oynuyordu...Nurgul FARKI // herzaman oynadiga karakterleri'ne kendi yeteneklerini'de katip, yapmasi gerektiginden'de fazlasini yapiyor her projede. :img-in_lo

~~EZO & KADIM aski unutulmaz~~ :good:

kadim&neşe
13-08-08, 12:22
dün ezonun kadime açıldığı bölümü izledim ama başını yakalayamadım bu kötüydü işte ne kadar şanslıyım bundan birkaç bölüm önce de debbynin gitmeden önceki son bölümü izlemiştim tüm kayıpları bir arada yakalama fırsatım oldu anlayacağınız

kayıp listesi(:img-hyste):doktor emre,selim,doktor ismail hakkı,feray,süreyya,seyit,zeki,kutsal usta,nedim,elçin anne ve bu liste böyle uzayıp gider

kadimin o eflatun gömlekli hallerini bile çok özlemişim hele o aşık olduğu kişiye hayran hayran bakışı yok mu işte o hali beni derinden yaralıyor