Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin-Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

mause
17-03-08, 00:01
Arkadaşlar diğer başlık 1250 mesajı doldurduğu için kilitlenmiştir. Bu başlıktan devam ediniz. Ancak lütfen önce uyarılarımı okuyunuz.

Forum kurallarına göre;

1- Tek cümlelik, tamamı renkli ve/veya koyu(b) mesaj yazmak yasaktır.

2- Oyuncularla ilgili dizi dışı yorumlarınızı lütfen oyuncu başlığına yazınız.

3- Forum kurallarıyla veya yöneticilerle ilgili sorunuz/sorununuz varsa lütfen bize özel mesajla ulaşınız. Forum başlıkları tartışma yeri değildir.

4- Mesaj sayılarındaki eksilmeler uzun zamandır geri dönüşümde
bekleyen kural dışı mesajların ve teşekkür tarzı mesajların silinmesi sonucunda oluşmuştur. Lütfen biraz daha objektif bakmaya çalışınız bizlere de. Bu başlık karşılıklı sohbet yeri değildir. Adı üstünde bölüm yorumları başlığıdır. Ve kapsamı da bellidir. Başlıkla ilgilisi olmayan yorumlar elbetteki silinecektir.

5- Mesajlarınızda kullandığınız üsluba ve kelimelere dikkat ediniz.

6- Spoiler tuşu diziyle ilgili tüyo vermek içindir. Gereksiz yere kullanmakta ısrar edenler ceza alacaklardır.

Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=45857

mause
Bölüm Sorumlusu

xKubrax
17-03-08, 00:10
Refiye_nur acik soylim hayatimda cevapladigim en zor anket oldu, cok ince dusunmussun aklina saglik.. :)

1-) Ezonun simdiye kadar korkularini son iki bölüme gelesiye kadar duymamistik ondan , korkulari olan bir kadin nasil davranmali sizce ?
Cok basit Ezo'nun tersi, yani Ezo nasil davraniyorsa 180 derece donmusu olmali, yani kaba saba olmamali, karsisindakine anlayisli davranmali, ilimli yaklasmali, cat pat gum karsisindakini kapmamali, en iyi ornek gecen bolumden olur herhalde, bi yuzugu kaybetti diye evlenecegi kisiyle 2 gun gorusup konusmadi, Kadim ne kadar hosgorulu davrandi ama o Kadimi yine bi hayvana benzeterek telefonu kapadi vs vs. Yani diyorumki Ezo olmamali!!

2-) Kadiminde korkulari oldugunu biliyoruz baslardan beri , peki o simdi güvenebilecegi ihanete ugramayacagi bir kadin buldu... peki o nasil davranmali?
Ya aslinda Kadim gerektigi gibi davraniyor, tek bi hatasi var oda Ezo'nun uzerine cok fazla dusmesi ve supriz uzerine surpriz yapmasi, egerki karsisindaki kadin hakkeden birisi olsa o zaman eyvallah, ama maalesef Ezo Kadim'in yaptiklarini hakketmiyor..
Genel olarak dusunursek, ve Ezo'nun yerinde gayet anlayisli, ilimli, sicak birisi olmus olsa o zaman Kadim'in simdiki hali gibi davranmali (fazla siritmadan)
Ama eger Ezo ve Kadim olarak dusunursek tek cevap - eski mendebur Kadim gibi davranmali..!

3-) Hepimiz biryerlerden degisik kültürlerden geldik , peki hepimiz geldigimiz yeri unutup mutlaka sevdigimiz kisiler icin degisirmiyiz, degisebilirmiyiz?
Bu sorunun net bi cevabi olamaz, yani evet yada hayirlik bi soru degil..
Insan ozunu tabikide unutamaz, ayrica unutmamalida ama her seferinde ortaya olur olmaz yerlerde dokulmemeli, ornekse Ezo'nun Antep dugunu istemesi..
Istiyebilir tabi, en dogal hakki ama karsisindaki kisiyi unutmamali, taninmis, bilinmis, cevresi olan bi kisi.. Kalkipta "ben oyle bi dugun istemiyorum, kir dugunu olsun" dermisin, karsindakini hice sayarcasina.? Cok yanlis bi davranisti bence, cok!

4-) Ezonun gelecekle ilgili korkulari neden Kadimde yok?
Aslinda bence Kadim'dede var bazi korkular, ama o Ezo gibi pisirip pisirip tekrar ortaya sermiyor, aksine hic bahsetmiyor cunki Ezo'yu uzmek, incitmekten korkuyor, yanlis anlasilmaktan korkuyor.. Belkide artik sinamak istemiyor, ve Ezo'ya ciddi anlamda guveniyor..
Ama Ezo tam tersi eskiden hayatinda olan bi kac olumsuzlugu unutmamakta israr ediyor, ustelik her defasinda ayni seyi tekrarliyor, ve Kadim'in uzerine fazlasiyla yukleniyor.. Mesela su lafi cok soyledi: "yanliz kalmak istemiyorum, bi daha ayni seyleri yasamak istemiyorum", bunun yerine "sensiz kalmak istemiyorum Kadim, seni cok seviyorum" dese, suan biz Ezo hakkinda bunlari yaziyor olmazdik, aksine ovgu uzerine ovgu yagdiriyor olurduk belkide..

5-) Asik bir erkek nasil olmali?
Kisa ve oz: Kadim gibi! tabi karsisindakide Ezo gibi olmamali..

6-) Asik bir kadin nasil olmali?
Kisa ve oz: Ezo gibi olmamali.. Karisindaki Kadim gibi bi insansa dovucek gibi konusmamali, eger gercekten asiksa, askini, sevgisini sevdigi kisiye belli etmeli, sanki dusmaniymis gibi sacma sapan konusup, hayvanlara benzetmemeli.. Ve eger oyle davranicaksa karsisindakinde peygamber sabri olmamali!

7-) Ben kendimdende yola cikarak : Erkekler genelde ilgilendigi kadinla Evlenesiye kadar farkli evlendikden sonra farkli olmuyorlarmi?
Kendimden yola cikamicam, ama tanidiklarimdan ve sahit olduklarimdan yola cikarsam evet, bence evlilik aski bitiriyor geriye sadece saygi kaliyor, evlendikten once baska, evlendikten sonra bambaska biri olabiliyor erkekler..

8-) Sevdigini bulmus onunda kendini sevdigini ögrenmis bir erkek daha mendebur davranirmi?
Davranmamli, Kadim gibi davranmali.. Ama eger karsisindaki Ezo gibi .... (benzetme bulamiyorum artik) davraniyorsa o zaman 30'lu bolumlerdeki gibi mendebur davranmali..

9-) Kendimizi Ezonun yerine koyup düsündügümüzde kendimizden sevdigimiz icin ne kadar ödün veririz, bize uymayan ( bu bir dügün hazirligida olsa ) kabul edermiyiz?
Dusunmeye bile gerek gormuyorum verirdim.. Karsimdaki Kadim gibi sevgi dolu, sadece benim icin atan bi yuregi varsa, inanilmaz bi aska sahipse o zaman sevdigim herseyden odun verirdim, bir dugun nedirki?

10-) Bir cok dizi var bunlarin hangisi 4-5 bölüm sonra cizgisini degistirmedi?
Ben cok dizi izliyen birisiyim ama maalesef cogu kisi icin efsane olmus dizileri izlemedim ornekse CGO, Gulbeyaz, Ikinci Bahar.. Ama benim icin efsane olmus, ve bana gore cizgisini degistirmeyen tek bi dizi var oda Hirsiz Polis..

Dipnot: Ilk defa bu kadar uzun surdu anket cevaplamam, tebrikler refiye_nur :)

glance
17-03-08, 00:17
Yeni başlığımız açılmış.. Hayırlı uğurlu olsun..
*Esra_Yalın* dizinin yeni gününü haber verdiğin için teşekkürler.. Salı günü.. Demekki televizyon başında dizi başlasın diye gene Varmısın Yokmusunun bitmesini bekleyeceğiz.. Salı günü, yok pazartesi, yok yok cuma hadi bir daha salı.. Sıkıldım artık.. Bir karar verselerde bizde ona göre izlesek.. İki haftada bir gün değiştirilmezki pes yani..
Bu arada bence Eylül ve Nedim sahneleri çok gereksiz.. Süreyya'nın gelmesine gerek yoktu.. Dizide o kadar sebepsiz kaybolan karakter varki.. Süreyya gelmesede olurdu..

ezo-kadim
17-03-08, 00:19
bunca yazdiklarimin arkada kalmasini istemedim

sevgili glance ve mjesec [/B]bende sizdenim bacim benide araniza alin bende begendim ne yalan söyleyim bende beklentisiz izledim ve cok hosuma gitti bence iyiydi aksam forum yoktu yazamadim ama icimde kalmasin dedim ben begendim bastan baslayim en iyisi
1.kadimin evlilik teklifine ezonun tepkisi tam ezo gibiydi kadim zaten cok sey beklemiyor ezodan sizde beklemezseniz tadi daha iyi cikar
ezo:kimse baga bu güne kadar bu kadar önem vermedi bilinmi?
kadim:hakediyorsun ama daha fazlasini hakediyorsun acsana
ezo:daktin sende cevize ha ,bu ne
kadim :bana ömrümün sonuna kadargülüsünü izlememe izin verirmisin,benimle evlenirmisin ezo heh hemen cevap vermek zorunda degilsin
ezo:demek ondan bu kadar üstüne düsiydin bu cevizin sen te cocuklarin yanindaykenmi koydun bunu kafaya nerden gelir insanin aklina ceviz,baya ugrasmissin ha
kadim :benimle evlenirmisin ezo
ezo:sen bunu bi al,sen bir kadinin kalbine dokunmayi eyi bilin,korumayi,kollamayieyi bilin,seymeyide bilin,ben unuttum sanidim sevmeyi,bidaha kimseyi sevemem sanidim,sen sadece sevmin sevmeyi bidaha bidaha ögterininsana ,hec öyle filmelrdeki gibim uzatmiyak,sakizgibim uzatmiyak aha yüzük aha parmam seni sevim gadim evet evlenirim
kadim:seni seviyorum ezo
ezo:seni sevim gadim
gayet hostu özellikle ezo konusurken kadimin duygulu bakislari süperdi
ömerin adamlarinin halayida cok sekerdi agam bu arabanin sahibi toprak herhal Antepin hamamlari diyi
ezo:simdi biz evleniyik hemi
kadim :hi hi evet
ezo:hala rüya gibi sankim biri dürtikleyecek ezo ezo deye kalkiverecem gibi
kadim :hani ilk karsilastigimiz gün vardiya hatirladinmi?fotografini cektim diye öldürecektin beniiste o günden beri benimde rüyam bu o günden berirüyalarimi hayallerimide sen süslüyordun,ne zaman yapalim dügünü
ezo:bilmem sen bilirsin
kadim :olurmu canim ikimizin dügünü bu
ezo:eyi tez elden yapalim o zaman
kadim :cumartesi olurmu
ezo:ne bu cumartesimi
kadim :he ,hem sakiz gibi uzatmamis oluruz ne dersin
ezo sapur supur kadimi yanaklarindan öpüp kacti eve cok tatliydi cadi ,sonunda kadiminde sivesi bozuldu ve ezoya he dedi meryem:nerde kaldin
ezo:hic e sen ne idin
meryem :otirim konustunmu kadim beyle o vermis demi ömer abiye kani ay niye demirse ben verdim deye asil adam ondan demidir sende hala givrandiripdur adami pesinde ezom saga deyim saga dinlesene birgün birakacak adam pesinde kosmaktan ,anam o ne nerden buldun bunu
ezo:kadim evlenme teklif etti
meryem:ay gocaman valla kimbilir kac paradir
ezo:yav saga ne kizim kac parasindan onun anlami omu?
meryem :neyse ne vay be demek kabul ettin ha hic beklemezdim senden ha
ezo:niye
meryem:ay sanki bilmiyim seni ezom bide niyeki diye sorin yok acik düsinim,yok sen beni benzinlikte ,yok bilmem ne sakiz gibi uzatin sen onu ha kafana dasmi düstü ne
ezo:deli
meryem:e dügün ne zaman
ezo:gülerek bu cumartesi
meryem:ne anam sen iyice gemiyi agiza almisin ha bu ne hiz valla alnina gün dogmus ha koca Kadim Avsar aga garisi olun kiz,söyle dillere destan bi dügün yapariz hemi
ezo:hic dügünde dernekte degilim meryem onca zaman sonra na suramda sIkIsmis kalmis kalbim kus olmus böyle bakiyimya gadimin yüzüne elim ayagim kesili
meryem:nurlu canim sifati(seytan kulagina kursun yaptiya cok tatliydi cadi)masallahi var
ezo:ben ölür giderim diyidim bi basima ölür giderim bida kimseye evimin eri diyemem derdim bu yürek burda sevdasiz atassiz kurur gider bi dahada kimseye seni sevim diyemeden kara topraga giderim deyidim
meryem :ah ezom ah kiyamam sana

seyfoyuda hain yaptilarya en cok oraya bozuldum ne geregi vardiki oysaki seyfoya balli agam sag kolu gibi güveniyordu ne güzel bir insandan nasil bir hain yaratacaklar seyredip görecegiz
meryemle mehmet ustanin atismalari sekerdi ,bide sana bulalim kiz kurusu dediya
zekinin mutfaktaki kutsal usta takliti cok güzeldi ,iyi ögrenmis zeki durmuyor ama demekki adi gibiymis ,kutsal ustaninda dönüsüne sevindim bir karakterin daha yok olmasini istemezdim
ayrica süreyyayida özlemisim yav iyiki geldi
balli aganin ezonun evlenecegini duyunca yüz sekline dikkat ettinizmi cok bozuldu acaba ezoyu seviyormuydu kendince bizmi cakmadik

ezo:hosgeldin
kadim :hosbulduk
kadim:usta ezoya biriki saat izin verirmisin
ezo:niye
kadim:gelinlikciye
ezo:gelinlikmi giyecem
kadim:istemezmisin
meryem:aman niye istemeyecek ne olacak fistanlami gelin olacan
gelinlikciye gelirler ordaki diyaloglar cok tatliydi
ezo:bizim köyün kizlarinin yarisi ayni gelinligi kiralardi,kim giyecek ondan sonra kumas yetmemis gibi
ezo:a delinin zoruna bak be sabredem dedim sabredem dedim ana burama kadar geldi senmi giyecen gardasim ben giyecem ,ben nasil istisem öyle olacak
cemal:vermiyorum sana gelinlik melinlik sinerji meselesi,elektrik meselesi
ezo:belli sende gacak var zaten
cemal:hadi güle güle bana bak senin burcun ne
ezo:kova
cemal:hah anlamistim zaten köylümüdür nedir

valla ben diyaloglarda cok güldüm ,birde ezo nur ve meryemin göbek atmalarinda beni tutmayin dedim ,süslüde ayri bi mesele o degilde bir ege bir antep sivesi derken ben kendi konusmami unutacagim bu gidisle olsun zenginlik bu galiba sive zengini Türkiyem
en son bölümdede ömerin her zamanki gibi münasebetsiz mesaji yetti kadimin okuyunca yüzünün degismesi ve ezonunda ben garin sayilirim deyip elinden telefonu alisina bittim hah dedim ömer ölümlerden ölüm begen ezo sana yapacagini bilir bekleyip gözelim
ne olursa olsun gemiyi e son ben terk edecegim galiba sevgiyle ve SERHAT'la kalin byebye :img-tomat :img-tomat bye

xxy-erkl
17-03-08, 09:45
Refiye_nur anket için teşekkürler…

1-) Ezonun simdiye kadar korkularini son iki bölüme gelesiye kadar duymamistik ondan , korkulari olan bir kadin nasil davranmali sizce ?
Önce güvenmeyi öğrenmeli sonra sevecen,anlayışlı ve fedakar olmalı ama maalesefe bunların hiçbiri ezo da yok.
2-) Kadiminde korkulari oldugunu biliyoruz baslardan beri , peki o simdi güvenebilecegi ihanete ugramayacagi bir kadin buldu... peki o nasil davranmali?
kadim ezoya güzel bir örnek, kadim korkularını geri plana atıp sevgisini sahipleniyor olması gerektiği gibi davranıyor.
3-) Hepimiz biryerlerden degisik kültürlerden geldik , peki hepimiz geldigimiz yeri unutup mutlaka sevdigimiz kisiler icin degisirmiyiz, degisebilirmiyiz?
Ben değişmezdim, neysem oyum beni böyle kabul etmeli edemiyorsa zaten sorun var demektir. Bu yüzden ezonun da değişmesini istemiyorum.
Kadimin de korkuları var ama kadimin görevi 2 kişilik ezoya ondan ve aşkından korkmaması gerektiğini öğretmeye çalışırken kendi korkularını geriye çekiyor.
Eşim gibi…:img-in_lo Kadim gibi…:icon_whis
Ezo gibi olmasında…;)
7-) Ben kendimdende yola cikarak : Erkekler genelde ilgilendigi kadinla Evlenesiye kadar farkli evlendikden sonra farkli olmuyorlarmi?
Evlenmek çıkmak gibi değil (bende evliyim) hayatı paylaşıyorsun bir anda herşeyin o oluyor evlendikten sonra aradaki aşk bitiyor yerini sevgiye, saygıya,bağlığa hatta alışkanlığa belki hiç bitmeyecek arkadaşlığa bırakıyor öyle bir sevgi ki allah vergisi hiçbir şeyle ölçemiyorsunuz, hiçbirşeye benzetemiyorsunuz sevgili dönemindeki aşktan sevgiden çok daha yoğun çok daha sıcak ve çok farklı bir duygu. :img-yes:
Kişilik farklılıkları sonradan çıkabiliyor tabi bir anda aynı hayatı yaşamaya başlıyorsunuz birbirinizin bilmediği yeni huylarını keşfedebiliyorsunuz önemli olan anlayışlı olabilmek onun farklı bir huyu çıkabildiği gibi sizinde çıkabilir önemli olan anlayışlı olabilmek.:img-wink:
Bu cevap biraz uzun olsu kusura bakmayın.:icon_whis
8-) sevdigini bulmus onunda kendini sevdigini ögrenmis bir erkek daha mendebur davranirmi?
Kişi ve karaktere gore bu davranış değişebilir tabi ama genelde Hayır…
9-) Kendimizi Ezonun yerine koyup düsündügümüzde kendimizden sevdigimiz icin ne kadar ödün veririz, bize uymayan ( bu bir dügün hazirligida olsa ) kabul edermiyiz?
Etmezdim o zaman sahte olacaktı içime sinmeyecekti belki keşke diyecektim evlendiğiniz günü önemsemelisiniz çünkü cidden en mutlu gününüz oluyor. Bence ezo doğrusunu yaptı dürüst oldu kadimin istediği gibi olsaydı ezonun içine sinmeyecekti mutlu olmayacaktı yani yine suratsız bir ezo izlerdik oysa ezo evleneceği için çok mutlu ben bu bölümde gelinlik provasındaki hallerinide yadırgamadım artık birini sevemeyeceğini düşürken bir baktıki aşık olmuş (geç oldu ama) sevdiği adamla evlenecek.:img-tomat
10-) bir cok dizi var bunlarin hangisi 4-5 bölüm sonra cizgisini degistirmedi?
Genelde diziler birbirine benzediği için isim veremem ama çoğu değişti.

Bazı cevaplarım uzun oldu okuyan okumayan herkese teşekkürler, Refiye_nur bacım, çok kazık yerlerden sormuşsun be parmaklarına sağlık.:good:

xxy-erkl
17-03-08, 09:48
bu arada dizinin günü yine değişmiş 80 günde devri alem oldu şimdi madem salı olmuş yarın akşam izleriz o zaman dimi yani haftaya atmazlar off bu ne yaaa bıktım vallahi.

Ofelia
17-03-08, 10:01
show tv sitesinde "23:00" ezo gelin ""tekrar"" yazıyor..bu hafta yeni bölüm yok.

iyice çivisini çıkarttılar zaten..madem yine salıya alacaktınız ne diye oynadınız günüyle saatiyle?birde pişkince salı 22:30 diye veriyorlar reklamı,sanki 23:00den önce ""başlayamayacağını ""bilmiyoruz..seyirciyi aptal yerine koyuyorlar,saygı yok..dizi değil derdim şu yapılanlara katlanamıyorum..kanal bi taraftan,ekip bi taraftan.:mad72:

h23
17-03-08, 10:05
sevgili refiye_nur bu hafta izlemedim ama olabildiince genel düşüncelerimle, ayrıca arkadaşlarımın anlattıklarına istinaden cevaplamaya çalısayım

yalnızlık korkusunu sıksık ima ediyordu zaten, 30lu bölümlerde yalnız duracam güclüyüm demesinin aksine son zamanlarda birden bire -sadece sözde!- bir korku hasıl oldu ezo hanım'da. sadece sözde diyorum cunku yalnız kalmaktan korkan etrafında ki insanları ürkütmekten kacırtmaktan korkar, fekat ezo hanım da bu olay aksi istikamette ne yazıkki..

adam bi ölçüyü tutturamadı ki, diğerinde aşırı güvensiz bunda ise aşırı güvenli, belki bir yerde gecmişte yaptıgı hatayı telafi etmeye calısıyor ama şu var: emre 'den kıskanan kadim nasıl oluyor da eski kocasından kıskanmıyor, bu guven duygusundan cok öte bi olay. SEVEN KISKANIR, bence kadimin ezo'ya bilhassa ömer konusunda bu kadar guvenmesi doğru değil.. 51.de miydi, seni biliyorum acıklama yapmana gerek yok deyip duruyordu. fitil etti beni yav :img-blush

insanın taviz vereceği şeyler vardır veremeyeceği şeyler vardır. daha önemlisi iki tarafta karsılıklı fedakarlıkta bulunmalı, bu tek taraflı olursa enayilik olur-afedersiniz- ne yazıkki dizimizde ezoyu kendine uyduracagına kadim ağa :img-hyste-yakında olur demedi demeyin- ezo ya uyuyor..

bu sanırım diziyle ilgili geciyorum..

hiç de kadim gibi değil kubra, ballı gibi olmalı :img-hyste.
ya insan ne kadar severse sevsin, hayatındaki diğer insanları yok sayamaz. kadim aşık evet ama bu gidip de kutsal ustayı kardeşini görmezden gelmesini gerektirmez.. biraz denge ve ölçü lütfen. aşık olunca insan boya küpüne batmıs gibin bir anda değişmesi kabul edilebilir sey değil.

benim gibi :img-hyste değil tabiyki ballıcılıktan değil ama dizide aşkı en güzel yansıtan işte gercek bir kadın denilecek kişi nur hanım-hiç kıskanmıyorum :img-tomat - hatta meryem bile daha aşık oynuyor ezo'dan. dizide ezo-kadim aşkı dısında herkesin aşkı süper. ama ezo-kadime noluyorsa ,nanılmaz itici geliyor bana.

evlilikte aşk mı mantık mı dediklerinde, evlenene kadar aşk evlendikten sonra mantık oluyor ne yazıkki, o zmn da iş işten gecmiş oluyor. erkekler sanırım biraz daha cocuksu oluyor, evliliği de bazen gecici heves gibi algılıyorlar. bunu diziye baglamak gerekirse :icon_whis şahsen ben eskiden ezo-kadimin evli hallerini kadimin o huysuz mendebur haliyle evde ne güzel fırtınalar koparacıgını izlemek ve zevkten 4 köşe olmak istiyordm, şimdi ise sinir krizi gecirmeyeyim diye mumkunse evlenmeden ölsün:sad53:

8-) Sevdigini bulmus onunda kendini sevdigini ögrenmis bir erkek daha mendebur davranirmi?
ya onun kendisini sevdigini nerden biliyor ki?, kadim sanırım bu hafta duymus ezodan sevdigini, dogru durust kadın ne isteiğini belli etmiyor ki, kadim nasıl bu kdr cabuk eriyik hale dönüştü anlamıs değilim..

ya cok asırı zıt değilse kabul ederim, oğlan gidip de kilise düğünü yapalım derse ona höh derim artık :img-hyste

hayatımın yegane tek izledğim dizisi oldugundan yorum yapamıyacam.. ama gordugum kadarıyla dizi olayı cok sacma, zaten bu sozu sarfettigim gun ezo belasına bulasmıstım da :img-hyste gercekten uzun süre korumaları da zor zaten ya. ya bagımsız konular aynı kişiler olacak, yada aynı ekip 10 hafta da bir baska bir diziyle karsımıza cıkacak..

anket soruları supermiş çok dolmuşum bende bunu farkettim :img-hyste

rozi
17-03-08, 10:29
show tv sitesinde "23:00" ezo gelin ""tekrar"" yazıyor..bu hafta yeni bölüm yok.

iyice çivisini çıkarttılar zaten..madem yine salıya alacaktınız ne diye oynadınız günüyle saatiyle?birde pişkince salı 22:30 diye veriyorlar reklamı,sanki 23:00den önce ""başlayamayacağını ""bilmiyoruz..seyirciyi aptal yerine koyuyorlar,saygı yok..dizi değil derdim şu yapılanlara katlanamıyorum..kanal bi taraftan,ekip bi taraftan.:mad72:

aslında fragman çıkmayınca anlamıştım:img-blush
ve hiç şaşırmadın nedense kızlar bence kanalda akılandı oda bitirmek istiyor diziyi:img-blush
valla zaten hiç üzülmedim eskiden olsa başlamıştı bombardıman sanırım yaşlandık:icon_whis
canlarım haber verdiğiniz için teşkkürler:img-in_lo bu forum resmen haber ajansı gibi bizden hızlısı yok:img-clapp

editt: kardeşim hoşgelmişsen avatarımdaki hayın bakışlı yufka yürekli karanlıklar prensi guy gisbuneyi nası buldun :img-in_lo
şu anda macarıstanda en kısa zamanda rozi harekatını başlatıp ele geçirmeyi pilanlim:img-hyste

Laltul
17-03-08, 10:39
arkadaşlar kanalın yayın akışında tekrarı yazıyor ama şimdi yarın yeni bölüm ezo gelin diye

alt yazı çıktı bilginize fragman yok özet yok,2-3 hafta sonra bütün diziler eski yerine geldi ne yaptılar şimdi madem böyle olacaktı niye değiştirdiniz dizileri tuhaf bir yönetim anlayışı.

yarın yeni bölümü var ezo gelinin kanalın alt yazısında çıktı.

rozi
17-03-08, 10:47
arkadaşlar kanalın yayın akışında tekrarı yazıyor ama şimdi yarın yeni bölüm ezo gelin diye

alt yazı çıktı bilginize fragman yok özet yok,2-3 hafta sonra bütün diziler eski yerine geldi ne yaptılar şimdi madem böyle olacaktı niye değiştirdiniz dizileri tuhaf bir yönetim anlayışı.

yarın yeni bölümü var ezo gelinin kanalın alt yazısında çıktı.

ay deli olcam şimdi biri bu kanalı uynadırsın:img-hyste
acep kanal yeni varisemi verildi diye düşünüyorum bu kişi en fazla 5 6 yaşlarında olmalıki ancak böyle acemi bir yönetim kullansın:icon_whis

yorum yok verirlerse bakarım vermezlerse takmam yatarım:icon_whis

rozi
17-03-08, 10:56
verirlerse yatarım, vermezlerse guvenle tv'yi acıpizleyebilirim :icon_whis

:img-hyste:img-hyste

sen ve tv in en şanlı egoflarsınız:img-hyste:img-hyste:img-hyste

kanal bile emin değil baksana:icon_whis vereyimmi vermeyimmi yaw vermeyim bir hafta daha beklesinler,yok ama yazık zaten dizi berbet vereyim,** acunuda düşünmem lazım gece yarısına kadar kanal senin dedim yok yok vermeyim,ya yine ayaklanma çıkarsa vereyim,ama o zamanda kötü diye ayaklanırlar ayıplı mal öne konurmu yok vermeyim,ya ezo kanalı basıp beni ezerse yok yok hayatım söz konusu vereyim ben:img-hyste

Laltul
17-03-08, 11:24
fragmanı şimdi yayınlandı.
fakat yarısını gördüm sesli değildi,ezo ile kadim kır düğünü yapıyorlar iki çocukta ezonun gelinliğini tutuyor kalabalık bir davetli vardı,ballıda nura düğün sırasında evlenme teklifi etti oda kabul etti yüzük taktı,ezo kadim dans ettiler mutluydular ömeri görmedim zaten tamamını izlemedim fragmanın...

gamze_yy
17-03-08, 11:25
Ben çok duygusalım galiba ya. Fragmanı görünce fena oldum:img-cray: Her ne kadar dizi sarpa sarsa da evlendiklerini görmek dokundu:img-cray: Fragmandaki müzik acayipti yalnız:img-hyste Bir de fragmanda ömer yoktu:) Tubaya güzel haber. Ağam nur hanıma düğünde evlenme teklif ediyor. Nur hanımın sevinci izlenmeye değer. Son anda yarın yeni bölüm vermeye karar verdiler galiba:img-pilot

Bir de kına gecesi vardı.Kızlar yine döktürüyorlar. Dizi sayesinde epey eğlendiler:img-hyste Erkeklerde bekarlığa veda partisi yapıyorlardı:img-hyste

Edit: Derya bu edit sana:) İnanmayacaksın ama kadimin damatlığı rüyamda gördüğüm gibiydi:)

rozi
17-03-08, 11:34
fragmanı şimdi yayınlandı.
fakat yarısını gördüm sesli değildi,ezo ile kadim kır düğünü yapıyorlar iki çocukta ezonun gelinliğini tutuyor kalabalık bir davetli vardı,ballıda nura düğün sırasında evlenme teklifi etti oda kabul etti yüzük taktı,ezo kadim dans ettiler mutluydular ömeri görmedim zaten tamamını izlemedim fragmanın...

kır düğünümü bu havadamı:bırr:bırr

allahım sen bizlere kadım kulunu takim içerisine hatta gömleğin altınada olur kazakla görmeyi nasıp et amimmmm:img-help:

hatta hiç sevmem ama latına yün fanila giymesine bilem razıyım:img-hyste

rozi
17-03-08, 11:38
Ben çok duygusalım galiba ya. Fragmanı görünce fena oldum:img-cray: Her ne kadar dizi sarpa sarsa da evlendiklerini görmek dokundu:img-cray: Fragmandaki müzik acayipti yalnız:img-hyste Bir de fragmanda ömer yoktu:) Tubaya güzel haber. Ağam nur hanıma düğünde evlenme teklif ediyor. Nur hanımın sevinci izlenmeye değer. Son anda yarın yeni bölüm vermeye karar verdiler galiba:img-pilot

Bir de kına gecesi vardı.Kızlar yine döktürüyorlar. Dizi sayesinde epey eğlendiler:img-hyste

gamza hiç girme araya canım sicilin çok karanlık:icon_whis hep süper diye yıkıyorsun ortalığı sonu hüsran oluyor:img-hyste

neyse dimek güzel bir müzik vardı işte bunu sevdim:img-blush ben kesim körükle evlenir bunlar diyordum sonrada kadim atlar atını terkisine kötürü ezoyu dağ evine:icon_whis

şimdi bizim şöle bağırmamız lazım demi doğal olarak:icon_whis

bimkolik yetişşşşşş:img-hyste

gamze_yy
17-03-08, 11:42
gamza hiç girme araya canım sicilin çok karanlık:icon_whis hep süper diye yıkıyorsun ortalığı sonu hüsran oluyor:img-hyste

neyse dimek güzel bir müzik vardı işte bunu sevdim:img-blush ben kesim körükle evlenir bunlar diyordum sonrada kadim atlar atını terkisine kötürü ezoyu dağ evine

şimdi bizim şöle bağırmamız lazım demi doğal olarak:icon_whis

bimkolik yetişşşşşş:img-hyste

Ne yapayım rozi fragmanlar güzel bölümlerde iş yok:img-hyste Ama cidden çok duygulandım:img-cray:.Bu kadar şeker olmak zorunda mı bu ikisi:icon_whis

Fragmandaki müzik konusunda yanlış anlaşılma olmasın. Yarısında acayip bir türkü vardı. İbrahim Tatlıses tarzı:img-hyste Diğer yarısı beyaz giyme toz olurdu:)

Sadece fragmanları izleyeceğim bundan sonra. Fragmanları izlersem diziden soğumam:img-hyste

Düğün otelin bahçesinde oluyor. 32. bölümde ezonun servis yaptığı ve kadimi kıskandığı bahçede:img-cray:

uzak88
17-03-08, 11:55
bende fragmanı gördüm ama ne yazık ki yandan izledim evde yemekli misafirler vardı bide onlara çaktırmadan izledim ama bişe anlamadım sinir oldum ya sabahtan beri bekle izlemek için şansa bak yaa ama çok tatlılardı gördügüm kadarıyla ensonunda dans ediyorlardı birbirlerine bakarak offf bekleki çıksın şimdi

rozi
17-03-08, 11:55
Ne yapayım rozi fragmanlar güzel bölümlerde iş yok:img-hyste Ama cidden çok duygulandım:img-cray:.Bu kadar şeker olmak zorunda mı bu ikisi:icon_whis

Fragmandaki müzik konusunda yanlış anlaşılma olmasın. Yarısında acayip bir türkü vardı. İbrahim Tatlıses tarzı:img-hyste Diğer yarısı beyaz giyme toz olurdu:)

Sadece fragmanları izleyeceğim bundan sonra. Fragmanları izlersem diziden soğumam:img-hyste

Düğün otelin bahçesinde oluyor. 32. bölümde ezonun servis yaptığı ve kadimi kıskandığı bahçede:img-cray:

allah seni nası biliyorsa öyle yapsın bende müzik değince neler düşündüm:img-hyste
çok kötüsün beni boş hayalere gark ettin:img-hyste
demek otelin bahçesi donmazlar umarım soğuktan:icon_whis

şeker kısmına gelince ne olduysa o şeker hallerinden oldu bize:icon_whis

editt:yalnız müzik konusunda çok piss hayal kırıklığına uğradım:img-hyste

rockbr
17-03-08, 12:04
düğünümüz vaar.ay çk mutluym.
show tv sana çok kırgınım ama bu jestinden dolayı seni seviyruuuumm:img-hyste
saat 22.30 yarınmış ya,spr!!

:happy0064:happy0064:happy0064:img-icecr:img-icecr

Ö.Dilek
17-03-08, 12:09
şimdi fragmanı izledim gamze dediğin gibi onları öyle görmek benide duygulandırdı :icon_sorr (ne kadar bekledim bu günü)

kadim'ede erkekler bekarlığa veda gecesi yapıyorlar galiba. gene bizim kızlar döktürüyor.
ballı ağanın evlenme teklifine nur hanımın sevinci görülmeye değer

52. bölümü beğenmesem de gene heyecanlandım ve gene merakla yarını bekliyorum...:img-wink:

ben akıllanmam vallah akıllanmam:img-tomat

Ofelia
17-03-08, 12:14
fragman resimlerini ekliyorum az sonraa.

fragman güzeldi..bende duygulandım ne yalan söyleyeyim...:icon_sorrçok şeker görünüyorlardı..hava güzel güneşli açık havada bir kır düğünü..ballı ile kadim de çok güzel görünüyolardı..ballı kadimin omzuna vuruyor oynayarak yürüyolar evin koridorunda..erkekler bi evde toplanmış..kadim,ballı,süslü,zeynel,baklavacı ve bi sürü birileri vardı..
bayanlar da kına gecesinde,göbek atyolardı..müzik geçen bölümde ömerin adamlarının oynadığı entep türküsü..sonrada kadim ve ezo düğün bhçesinde yürürken beyaz giyme çalıyordu..ballı nura evlenme teklif ediyor herkesin önünde..nurla sarılıyolar..nur çok tatlıydı o sahnede..
ömer yoktu..hani düğün günü vuracaktı kadimi..ve hani düğün 54.bölümde olacktı.bu durumda bölümün sonunda ömerin düğünü basmasını seyredebiliriz:img-blush

xxy-erkl
17-03-08, 12:26
şimdi fragmanı izledim gamze dediğin gibi onları öyle görmek benide duygulandırdı :icon_sorr (ne kadar bekledim bu günü)

kadim'ede erkekler bekarlığa veda gecesi yapıyorlar galiba. gene bizim kızlar döktürüyor.
ballı ağanın evlenme teklifine nur hanımın sevinci görülmeye değer

52. bölümü beğenmesem de gene heyecanlandım ve gene merakla yarını bekliyorum...:img-wink:

ben akıllanmam vallah akıllanmam:img-tomat

Ö.Dilek sadece sen değil hiç birimiz akıllanmıyoruz ki o kadar yerden yere vuruyoz yinede vazgeçemiyoz işte, ben daha fragmanı izlemedim ama anlattıklarınızdan sonra çok merak ettim ve heyecanlandım umarım bu bölüm 30'lu bölümlerin hatırına güzel olur çünkü evlenmelerini çok bekledik çok hayal ettik :happy0064

xxy-erkl
17-03-08, 12:30
:img-fie:arkadaslar ezo salı yani yarın 22.30 da mı
cevaplayın fragman mı çıktı.bu nehız ne oluyor ben kimim:img-swoon

Evet yarın akşam 22:30 da fragman çıkmış ezo ve kadim evleniyorlarmış ezo ya kına gecesi kadime de bekarlığa veda partisi yapıyorlarmış fragman resimlerine bakabilirsin.

Ofelia resimler için teşekkür ederim.

tutkum
17-03-08, 12:47
Açıkcası uzun zamandır elim varıp yazamamıştım izliyordum ama boş boş... Çünkü bunları hak ettiğimize inanmıyordum ama şimdi fragman resimlerine bakınca bi heycanlandım... Düğünümüz var... İzlenmeye değmez mi...:img-in_lo
Gerçi son anda silahını doğrultmuş bi ömer görüceğimi düşünsemde karamsatlığa kapılmıycam... saygılarımla...

zynpyst
17-03-08, 13:17
arkadaslar size can ve kan gelmis cok ise yaramis bu dugun hala umutlariniz mi kalmis bir kosede ne??ve rozi yine yorumlarda dokturmussun siz cok yasayin emi ben hic diziden sogumadan bu gune geldim kanal hakkindaki yorumlariniz harika kanalin ne yapmak istedigi belli degil bu islerden sorumlu olan ya ayik kafayla gezmiyor yada Bakirkoyun yerlisi (aman yanlis anlasilma olmasin) mecazi anlamda kullandim Bakiykoyluler ustune alinmasin ben resimler icin arkdasima sonsuz tessekkurler ediyorum bide fragmani gorsek super olacak ohh be sonunda bitti ezonun korkulari:icon_whis

moirane
17-03-08, 13:38
yarın akşam için farklı kaynaklardan farklı biligiler...

showtv'nin resmi sitesi...
23:00 Yerli Dizi Ezo Gelin-TEKRAR

ekolay tv sayfası

23:00 Hayatımın Çalımı

showtv ekranları

22.30 yeni bölüm fragmanları

hangisine inanacağınızı siz seçin. aslında bir oyun bile oynayabiliriz. hadi bakalım en iyi tahmini yapan kazanır....:icon_evil :icon_evil

sahracı
17-03-08, 13:56
fragman defalarca döndü kesin olarak yarın saat 22.30 da arkadaşlar..onalr eriyor muradına bakalım biz çıkıcakmıyız kerevetine (bu kerevet de ne demekse) tam hayalim yahu insaf kır düğünü yapmışlar bide benim hayalimdi o:img-cray::img-cray:ballı ağa da nur'a evlenme teklifi ediyor bence çok güzel bi an yakaldı bravo valla..

zynpyst
17-03-08, 13:59
nasil sinirlendiysem artik boyle bir mail cektim show tv kendimi zor tuttum bu tutmus halim anlayin daha otesini iste arkadasla okucaklarini bile sanmiyorum yaa hadi neyse belki bir cocugun eline gecerde abilerine gosteriri maile :img-pilot:img-pilot:img-pilot

sikayetim guzelim dizimiz ezonun akibeti icin nasil bir kanal anlayisina sahipsiniz izleyicisi oldugunu bilginiz bir diziyi gunden gune ne hale getirdiniz gununu degistirmeler vermiyeceginiz saatte saatini gostermeler izleyiciyi ne olarak dusunuyorsunuz cok merak ediyorum buna bebekler bile aldanmaz gene gun degisimine ugratmissiniz bunuda sindirecegiz bir sekilde ama fragmani yarin diye veripte yayin akisina tekrari diye yaziyorsunuz nasil bir is anlayisiniz var isleri cocluk cocugami teslim ediyorsunuz dicem yok cocuklar bile daha iyi yapar bu isi size cekilmis bolumleri yayinlamakmi zor geliyor anlamiyorum onca zahmet cekilip dizi cekilir oturdugu yerden ne bahenleri varsa hicbiri kabul edilemez diziyi yayinlamazlar nasil bir is anlayisiniz var sizin nasil bir kanalsinzi sinirlemizi iyice laka ettiniz tebrikler benki asla boyle mail cekmezdim son havadisleri arkadaslardan alinca tutamadim kendimi ne diyeyim dedim diyecegimi okucaginiz bile sanmadan gonderiyorum mailimi

Laltul
17-03-08, 16:38
diziyinin bölümünü izlemeden önyargılı olmak istemiyorum ama
fragmanı şimdi bir daha izleme şansım oldu.
bizim ezo istanbullu olamadı ama kadim antepli oldu,
etrafında doğru düzgün bi adam yok tuhaf hareketler içindeler
bizim kadimde evleniyor ya umurunda değil,birde ammada oynama meraklısıylarmış
hemde ne oyun sanki görende ilk evlilik zanneder,
tabiki film bile olsa insanın sevdiğiyle beraber hayatlarını birleştirme kararı
onun verdiği mutlulukla içi içine sığamama durumlarını ve bu duyguların
getirdiği heyecanı,ama bizim ezo ve tayfası oynuyorlar şıkır şıkır,bu kır düğünü iyi güzelde neresi böyle havaimi
askılı incecik bir gelinlikle nasıl duruyor öyle ezo üşümüyormu kadime
zaten gerek yok karlı havada bile önü açık takım elbiseyle dolaşıyordu.
ballı için o da sosyetik oldu,nedenide bizim ballı adamlarının önünde
bile nur hanıma çok fazla yakın ilgi göstermez ama maşallah herkesin
içinde simokinli haliyle nura evlenme teklifi ediyor sarılıyorlar.
kanalın internet sayfasında yarın için ezo gelin tekrar vardı,onuda
düzeltmişler ezo gelin yazmışlar.ama özet yine yok,bende yarın saat
23.30 verileciğini düşündüğüm için karayılanı izleyeceğim,tabi saatinde
yayınlarlarsa eş zamanlı izlerim,yine absürdlükler olacağını tahmin ederek 80 dakika diziyi çekemeyeceğim...

xxy-erkl
17-03-08, 16:45
:img-cool2Ömer’in Kadim’e gönderdiği mesajla öfkesi kabaran Ezo, Ömer’e gidip hesap sormak istese de Kadim buna izin vermez ve Ömer’le kendisinin ilgileneceğini söyler.
Kocan sayılır sözünü dinle.:img-hyste

Kadim, Ömer tehlikesini bertaraf edebilecek midir?
Hayır o işi ezodan kimse yapamaz lütfen :img-hyste

Ezo’nun evleneceğini duyan Ömer ve Kadı Kadim’i ortadan kaldırma planları kurarlar.
Önce böğürmek için ses tellerini açar sonra saçma sapan klasik bi sebep bulurlar. :img-beee:

Kadim ve Ezo düğün hazırlıkları yaparken Ömer düğüne engel olmak için planlar kurmaktadır. Ömer bu amacına ulaşabilecek midir?
Ezo kendini feda edecektir nayır nolamaz nömer, gadim saga kanını verdi klasik :img-swoon

Ezo’nun düğünü için Nur da seferber olur. Ballı ve Nur’un evinde Ezo’nun kınagecesi düzenlenir.
Vay anam vay şenlik var.:bella

Ballı ise bir sürpriz peşindedir.
Süprizi biliyoruz. Geç kaldın özetçi geeççç.:img-grin2

Cemre ve Beril’i kendi çocukları gibi sahiplenen Ezo onları kına gecesinde görünce çok sevinir.
Evlat edinceklermiş ya yol yapıyor senarist işte.

Cemre ve Beril’in Ezo’nun hayatındaki yeri gittikçe artmaktadır. Ezo’nun çocuk sevgisi ve özleminin altında özel bir neden mi vardır? B
en çocuğu olmuyor diye biliyim ama senarist bu napıcak belli olmaz.:icon_whis

Düğün telaşı devam etmektedir. Ezo ve Kadim oturacakları evi seçerler.
Kadimcimin ezosuna layık bir ev seçmiştir, yarısı sarayhane yarısı fakirhane. :img-hyste

Bu yeni evde, Süslü çok etkileneceği biriyle karşılaşır.
Hizmetçiyle herhal.

Meryem bir yandan Ezo’nun düğün hazırlıklarına yardım ederken bir yandan Seyfo’yla aşkları son hızla ilerlemektedir.
Bunlar ne zaman aşık oldu yaw.:img-sorry

Ancak hiç beklemediği biriyle karşılaşınca, Meryem’in tadı kaçacaktır.
Dr emrenin yanındaki çocuk kimdi o gelmiş olmasın yada ali hortlamış, pas.
bye

pelinsu canım özet için teşekkürler, bu özetçi yaptı gene yapacağını...:img-beee:

h23
17-03-08, 16:55
pelinsu özet için teşekkurler canım :img-wink:

53. BÖLÜM
Ömer’in Kadim’e gönderdiği mesajla öfkesi kabaran Ezo, Ömer’e gidip hesap sormak istese de Kadim buna izin vermez ve Ömer’le kendisinin ilgileneceğini söyler. Kadim, Ömer tehlikesini bertaraf edebilecek midir?
Ezo’nun evleneceğini duyan Ömer ve Kadı Kadim’i ortadan kaldırma planları kurarlar. Kadim ve Ezo düğün hazırlıkları yaparken Ömer düğüne engel olmak için planlar kurmaktadır. Ömer bu amacına ulaşabilecek midir? Ezo’nun düğünü için Nur da seferber olur. Ballı ve Nur’un evinde Ezo’nun kınagecesi düzenlenir. Ballı ise bir sürpriz peşindedir. Cemre ve Beril’i kendi çocukları gibi sahiplenen Ezo onları kına gecesinde görünce çok sevinir. Cemre ve Beril’in Ezo’nun hayatındaki yeri gittikçe artmaktadır. Ezo’nun çocuk sevgisi ve özleminin altında özel bir neden mi vardır? Düğün telaşı devam etmektedir. Ezo ve Kadim oturacakları evi seçerler. Bu yeni evde, Süslü çok etkileneceği biriyle karşılaşır. Meryem bir yandan Ezo’nun düğün hazırlıklarına yardım ederken bir yandan Seyfo’yla aşkları son hızla ilerlemektedir. Ancak hiç beklemediği biriyle karşılaşınca, Meryem’in tadı kaçacaktır.

meryem-süslü aşkını mı baslatacaklar bu seferde :happy0064. meryem-seyfo aşkı nasıl son gaz ilerler, düğün nasıl bu kdr cabuk olur :img-cool2. süslünün resmi varmı bir yerde hala göremedim kendisini merak etmedim değil :icon_whis
ezonun cocuk sevgisinin altındaki sebep ne ola ki :img-pilot
off ya izlesen bi dert izlemesen bi dert hadi bakalım guzel bi bölüm olsun ne diyelim.. :img-blush

püliton
17-03-08, 17:18
meryemin şaşıracağı olay antepten ağasının gelmesi(ilk sezondan izleyenler hatırlar mustafa avkıran).

gelen gelene gelen diziye demiri atıyoyo bi dahada çıkaramıyo

bi o eksikti meryem in başına çorabı seyfo örecekti şimdi ağası geşdiğine göre çorabı o örer artık
bide seyfo meryem aşkı devam edecekmiş nasıl olacaksa seyfo nun ihanetinden sonra ballı ağa bu sefer kesin kes meryemeği elazığ a postalar

not: sayfamız öğle darmaduman olduki artık reklamda almıyoruz :icon_sorr:img-cray::img-cray:

xKubrax
17-03-08, 17:30
Fragmani henuz izlemedim ama eli kulagindadir, bimkolik yine imdadimiza yetisme yolunda :img-in_lo

Gamze'cim Rozi'ninde dedigi gibi guzel fragmanlarin sonu hep husran olmustur, tek dilegim yarinki bolum bu fragman kadar guzel olsun, cunki ben uzun zaman sonra ilk defa ciddi anlamda heyecanlandim bu dizi icin..

Once ozeti bi yorumliyalim.. Gazetede cikan kisa ozet'ten resmen tiksinmistim, ama bu ozet gozume pekte kotu gozukmedi, fragman heyecaninindan kaynaklaniyor sanirim.. Anladigim tek bisey var dizi yenileniyor, yeni konular, yeni oyuncular katiliyor, yani istenildigi gibi dizi bitmiyor aksine tam gaz devam ediyor, sevinsemmi uzulsemmi bilemedim simdi :icon_whis

Ömer’in Kadim’e gönderdiği mesajla öfkesi kabaran Ezo, Ömer’e gidip hesap sormak istese de Kadim buna izin vermez ve Ömer’le kendisinin ilgileneceğini söyler. Kadim, Ömer tehlikesini bertaraf edebilecek midir?
Ve Ezo kabul ediyor oylemi? Eger oyleyse dizimizde buyuk gelismeler mevcut, Kadim bisey diyor ve Ezo tamam diyor, dunyanin sonumu geliyor ne :img-hyste
Kadim tehlikeyi bertaraf edebilicekmidir sorusuna yanitimda edemicektir, cunki gecen bolumde Omer'in askini cok feci hissettim, yani Kadimin bi lafinda tamam, cekiliyorum size mutluluklar dicekse buyuk askina yaziklar olsun.. Diceksiniz Kubra tarafmi degistiriyor, hayir sadece bu dizide gormeyi ozledigim gercekciligi bi nebze olsun bari Omer tarafindan gorelim istiyorum..

Ezo’nun evleneceğini duyan Ömer ve Kadı Kadim’i ortadan kaldırma planları kurarlar.
Iyi ne guzel, derslerine iyi calissinlar ama sonra bi aksilik maksilik cikarda kaldiramazlar ortadan, ornekse kliselenmis bisey izliyebiliriz, yani "o senin hayatini kurtardi, sana kan veren Kadim Omer, canini kurtaran adamin canimi alican, vicdanin nasil izin vericek?" gibi laflar duyabiliriz..

Kadim ve Ezo düğün hazırlıkları yaparken Ömer düğüne engel olmak için planlar kurmaktadır. Ömer bu amacına ulaşabilecek midir?
Sanmiyorum yine elleri bogrunde kalicak ve Ezo'sunun imzayi atmasini izlicek..

Ezo’nun düğünü için Nur da seferber olur. Ballı ve Nur’un evinde Ezo’nun kınagecesi düzenlenir.
Yazik hep baskalari icin seferber oluyor zati bu Nur, insallah bi gun kendi dugunu icinde seferber olur.. Kinagecesimi oyy senlik var :bella

Biliyoruz, gec kaldin ozetci amca, fragmanci senden once davrandi..

Cemre ve Beril’i kendi çocukları gibi sahiplenen Ezo onları kına gecesinde görünce çok sevinir.
Cemre ve Beril’in Ezo’nun hayatındaki yeri gittikçe artmaktadır. Ezo’nun çocuk sevgisi ve özleminin altında özel bir neden mi vardır?
Evlat edincek tamam, ama su ozel sebep ne olabilir? Bende ilk sezonu izliyen birisi olarak kisir konusunun islendigini hatirlamiyorum, insallah su ozel sebep bu olmaz :img-fear2

Ezo'nun kabul etmesine sevindim, malum gecen bolumde Kadimin ne evinden bahsettigini bile anliyamicak kadar mesguldu hanimefendi, hem ne evi oldugunu anlamis hemde kabul etmis, hakikatten gelisme var bu kadinda :dance:

Cok guzel, Kadim ve Ezo aski bitti simdi Suslu'nun askini izlicez :img-huh:

Meryem bir yandan Ezo’nun düğün hazırlıklarına yardım ederken bir yandan Seyfo’yla aşkları son hızla ilerlemektedir.
Pardon :img-fear2 Meryem ne zaman asik oldu Seyfoya, daha dogrusu ne zaman bisey basladiki hizli bi sekilde ilerliyor.. Tuhaf :icon_roll
Oyy Bilal aga donuyor, hemde kumalariyla beraber :img-swoon Kor istedi bir goz Allah istedi iki goz misali.. Ben cok severdim Bilal aga'yi, hem Ezo'yada asikti :dance:
Istermisiniz Kadim Ezo'yu Bilal'den, Ezo'da Kadim'i su Suslu'nun etkilendigi kizdan kiskansin, evlendikleri an baslassa su kiskanclik guzel olmazmi :img-heh:

Billush
17-03-08, 17:50
Dizi yol geçen hanına döndü zaten.Setin kapısında "yol geçen hanı" filan mı yazıyor acaba diye merak etmeye başladım...
Fragmanı izledim.Aslında güzeldi bence ama yine de umutlu değilim.Umutlu olup hayal kırıklığı yaşamaya o kadar alıştım ki artık...Tahminimce ortalama bir bölüm izleyeceğiz ve bölüm de klişe bir şekilde son bulacak.
Ömer'in son sahnede düğünü basmasını ama tetiğe dokunmamasını tam öyle çok gerilimli(!) heyecan dolu(!) anda bölümün son bulmasını bizim de heyecanla(!) haftayı beklemeye başlayacağımızı düşünmekteyim...
Açıkçası çok umutlu değilim yani :)

*Esra_Yalın*
17-03-08, 17:59
önemli dğeil arkadaşlar
az önce fragmanı izledim çok güzeldi...ama çok üzüleceğiz sonunda bence... :(
ahh ballının aklına gelsede şu Ömerin peşine falan adam taksa ama nerde başka zmn gelir aklına düğün varya gelmez işte
inşallah fragmanda gördüğümüz şekilde olur
bu arada Ballı da durdu durdu tam düğün günü evlenme teklif etti...neyse hadi hayırlısı bi evlilik daha göreceğiz demekki
umarım istediğimz gibi geçen bi bölüm olur :good:

mjesec
17-03-08, 18:05
refiyecim sağol ya kusura bakma gece malum kapalıydı cevaplayamadım..

30 larda korkusuz güçlü kadın imajı demişsin H23 evet ama unutma dizinin evveliyatı da var. aslında ezonun tüm kütlüklerinin nedeni yavaş yavaş ortaya dökülüyor diyorum ben. dr emreye dediklerini hatırlayalım. ben o kadar çok büyük sevdimki artık o boşluğu dolduracak büyüklükte bişey yok (tam olarak böle olmasada bu anlamdaydı) bence senaristte burdan yakalamaya çalışıyor konuyu..evet korkan bi kadın kendini korur.ve eğer güçlüyüm desede gücü yetmiyorsa saldırgan ve aksi olur.

evet o kadimde kaybetmiş hayatında. hemde en sevidiği kişiyi en sevdiği kişiye karşı. güvenememiş. güvenmek istiyor. bir yuva istiyor (elçin anneye demişti daha ezo olayı yokken) genel hayata vurursak olayı bir yaralıyı en iyi diğer yaralı anlar birbirleinin yaralarını sararlar. ezo ve kadim de bu durmda. güvenmeyi öğreniyorlar ezonun dediği gibi tekrar sevmeyi öğreniyorlar. bu durumd kadim tekrar kaybetmemek için sabır emek ilgi göstemeli ki öyle yapıyor..ancak sırtmasın çok ya ne o he he hee sürekli...

kimse kimse için değişmez. aa ben sevdiğim için çok taviz veririm falan demekle olmaz..bi ilişkide mutlaka baskın taraf vardır. bu baskın taraf belli olana dek kişiler baskın çıkmaya çalışır ya da geri planda izler..ama rayına otturmuş bi ilişkide hekes farkına varmadan bu tavizleri verir. şimdi ezo nura entep düğünü olsaydı keşke dedi ama bunu kadimden istemeyeceğini onun da bir çevresi olduğunu söyledi. buraları es geçip eleştri yapmak olmaz bence. ki nitekim kadime entep düğünü yapalım da demedi.. dediği ben bu kadar şatafat istemiyorum ikimizin çevresi farklı tamam sen böyle gördün ama benim çevremde bu kadarını kaldıramaz yani aslında istediği orta yol yoksa entep entep diye dinlerdik....

kadimin korkuları en baştan ortadaydı. kır evinde ezo duydu bunları..ikisine dair korkulardan bahsediyorrsan kadim ezodan utanmıyor (BKZ dr emrenin partideki halleri ve kadimin ezo ya yaklaşımı ve mesleği hakkında soruyu cevaplarken ezodan emin bakışı)ayrıca kadim bu bölümde bunu çok güzel ifade etti. ben beni sevecek deli gibi seveceğim gerçek birini istiyorum

kadim gibi ama sırıtmayanı

bu kişiye göre değişir. hayatta başına çok gelenle bi<zim gibi bişey görmeyen arasında fark olur..
biz seveni seviyorsak hemen karşılık veririz. ama ezo gibisi korkar. temkinli olur kaçar belki...

ya annem babamdan örnekle evet herkes değişir iş alana kadar....

hayır. çünkü o artık ruhani bir boyutta melaikelik sıfatına geçer..

şüpheci olurum. sevsem de içimde bi kenarda bi yara olur. değişmek kolay ama bu tamammen kendin oölmaktan çıkmak olmamalı. kendini inkar olmamalı.. ezo sadece şatafatlı düğünde kendi çevresinin ortama ayak uyduramayacağını dile getirdi ki burda düğünde rezalet çıkması kadimin küçük düşme ihtimali de var..sonuçta uçurum iki taraf arası.. ezo o burnu büyük tiplerle karşı karşıya kaldı cevabını verdi ( şu şal mevzuu hani elin temizmiydi..)ama herkes veremeyebilir

Gulbeyaz, Ikinci Bahar.. gülbeyaz kısa dönemdi konu saptırılmadı ikinci baharda diziler 90 dk değildi yani kısa dönem sayılır...bu şartlarda bu günlerde çekilse o iki dizide cılkından çıkabilirdi..unutmayalım süperbaba şehnaz tango bile su koyuverdi ya...

refiye tekrar sağol...

kadim&neşe
17-03-08, 18:14
aman allahım bi okula gittim geldiğimde neler olmuş da ben kaçırmışım:sad53: en önemliside fragman:icon_sorr tamam ben akşama görürüm ama nasıl sabredicem işte onu bilmiyorum:icon_whis ofeliacım fragman resimleri için çok teşekkürler yani sende olmasan göremicektik:img-wink: tabi fragmanı görene kadar:img-hyste

mjesec
17-03-08, 18:30
fragman çok güzel entepin hamamları müziği eşliğinde kına gecesi var. yaparlar mı diye yazmıştım yaptılar şaşırmadım...bekarlığa veda partisi var ama komik buldum çünkü ezo yüzünden ballıyla ortaklığı bozan kadim nasıl oluyor onunla kutluyor:img-hyste acep tekrar ortak mı olacaklar...

y senaristi öldürmek istiyorum. ya ezoya aşık kim var yoksa topladı psikopat mıdır nedir allah aşkına. bu kadimi ömer aöldürmeyecek bu meryemin bol karılı abisi vuracak bu gidişle. ay umarım düğün için gelmemiştir. ömer evet kadimi vurmaya çalışaçak ama ezopses duruma el koyacak...nayır nolamaz ben gadimi seviyim anladın mı onu seviyim seni istemim.. senb beni bırakırken düşüneceğdin..o sana kan verdi kurtardı .. ya sen napin. vuracaksan önce beni vur...der ve gadimin önüne atlar bu ve bunun türevi birkaç kelam bekliyorum.

belliki kır evinde düğün ..ee o aralar hava sıcktı biraz üşümemiştir ezopses..

bu arada lütfen çok rica ediyorum arkadaşlar dikkat edin gadim palto giydi ya...şu süslünün ağzından yüzük çıktığı bölümde gadim kaşe palto giymişti...

ömer düğünün sonunda gadimi vurmayacak . hani kızlar otele düğün çekimi için gitmişti gece 11 de denmiş.. ya işte evlendiler.. hemen eve geçecek değiller ya otelde kalmışlardır balayı suiti falan :img-cool2:img-blush ordada küçük bi kutlama yaptılarsa kendilerine bilemiyorum artık..

heşeye rağmen çok tatlılardı.. özellikle nur...

xKubrax
17-03-08, 18:42
Oyy izledim valla ne denilirki, cok guzel hazirlanmis bi fragman, hazirliyanin ellerine saglik.. Iki farkli muzik, birbirinden guzel sahneler.. Uzun bi yorum yapmak isterdim ama gerek gormuyorum, fragmani izliyenlerin cogu zaten benim gibi dusunucek eminim, gercekten Gamze hakliymissin, cok eglenceli ama ayni zamanda cok duygulandirici bi fragman olmus.. Tekrarliyorum, ne olur bolumde fragman kadar guzel olsun, n'olur n'olue n'olur :img-in_lo:img-in_lo

Not: bimkolik her ne kadar aramizda fazla olmassanda, hala hizir gibi imdadimiza yetisiyorsun, saol varol canim! :img-yes:

Not2: Nese linki veremem malum, ama nasil izliyebilicegin hakkinda bilgi verebilirim, vidilivodolu'dan Ezo Gelin 53 yaz zaten cikar karsina :good:

mjesec
17-03-08, 19:01
---öncelikle ağamdan bu bekarlığa veda partisinde dansöz bekliyorum...yakışır ağama...:img-hyste
---kızlar ağamın evindeyse bu parti nerde yapılıyor acep.merak ettim:img-pilot
---eylülde fena kıvırmıyor bi maşallah da ona.:happy0064
---bu beyaz giyme türküsünün ardından ömer böğürtüsü duymak kaderimiz galiba. bari başka müzik seçseydiniz..
---iyiki 400 kişilik düğün istemedi ezopses. o kadar figüran nerden çıkardı..
---ben senaristi vurmaya gidiyorum. ya bu bol karılı ağa tipi niye geldi şimdi:img-tomat
---senaristimiz affetmem için tek yol: madem ilk sezon ilk bölümlere bu kadar takılmış şöyle romantik güzel bir düğün sonrası görüntü izletsin bize ömerle ezopsesteki gibi
--- yok vazgeçtim o kadar da değil. şöyle romantik bakışlar belki ezo ilk kez içer hafif sarhoş olur bastıılmış kadınsal duygularını açığa çıkarır ve söyle candan derinden bi sevig sözü duyarız...

not: bunların hiçbiri olmayacak biliyorum ama umut dünyası

ezo-kadim
17-03-08, 19:09
fargmani seyrettim antik hayaller sayesinde süpedi bayildim inanin balli agam kadime bekarliga veda partisi yapiyordu kadimin oynadiginida görecekmiyiz acaba ,yok oynamasin masallah kizlar bi döktürüyor yine bendemi katilsaydim ne gelinlik cok yakismis ezomuza kadimede dagmatlik umarim ömerin sacmaliklariyla bitmez su dügün bi imzayi görseydik hayirlisiyla dans ediyorlar kizlar hadi gözümüz aydin tabiki bekleyenler icin diyorum sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye :happy0064 :happy0064

refiye nur
17-03-08, 19:33
öncelikle Anketimi cevapalyan herkese tesekkürler
rozicigim sanada cevapladigini biliyorum karisiklik olup silinmis.

fragmani izledim güzel neseli bir fragman , umarim diyorumki biz ters köse olup ömeri sonunda görmeyiz senaristler bu sefer bu hainligi bize yapmasinlar , bence ömer icin imzanin bir önemi yok önemli olan Kadimin Ezoya el degirmemesi ......

bimkolik
17-03-08, 19:40
valla ben de senin gibi hala göremedim bimkolik yetiş bacımmmm ya şu fragmanı bi görsem:sad53:

editttt:kübracım nireye yüklenmiş bi linki versene noluuuuurrrrrr

Ya arkadaşlar ben bu siteye ekledim ama kendim bile seyredemiyorum. ama siz egoflar bulmuşsunuz sevindim..
Herşeye rağmen onları öyl e görmek çok hoşuma gitti.
Pariste balayı olacağına göre, düğünde Ömerden gelecek tehlike yok gibi..
Not: sevgili gamzeye çok teşekkürler fragmanın çıktığını haber verdi ve hemen çektim..

mjesec
17-03-08, 20:17
ya anlamıyorum niye kadim ölsün diziden çıksın diyorsunuz...ama iyi ama kötü bi şekilde ben güzel bir final istiyorum bu finali güzel kılacak en büyük iki etmende serhat tutumluer ve nurgül yeşilçayın varlığıdır. inşallahg senaristimiz bu yola başvurmaz.

BEGUMCE
17-03-08, 20:36
iyi geceler. ben uzun süredir bu forumu başlarda merak ve istekle sonradan dehşetle izliyorum. ne dir bu kadar katı tutumlar. niye bu kin dolu yazılar özellikle nurgül yeşilçaya karşı. serhat tutmluer fanatiğsiniz anladık bende hayranım ona ama olmaz ki. yazılarınızda hiç beğeni yok. üşenmden her yazınızı okudum ama sağduyulu yazmıyorsunuz. dizi bitecek demişsiniz 65. bölümde.. belliki sağlam tüyolar var. demin mjsec adlı arkadaş yazmış kadim niye ölsün diye. evet niye ölsün. ölmesi bu kadar gerekliyse onun için diziyi izliyorsanız izlemeyin. bırakın 12 bölüm daha bizim gibi hayranları ekranda görsün onu.

sprıng
17-03-08, 21:36
vay yeni sayfamız açılmış hayırlı uğurlu olsun, :img-icecr Kadimle Ezo'da evlenip yeni bir hayata geçiyorlar, onlarda hayatlarında beyaz bir sayfa açmış oldular değilmi, nasıl bağlantı kurdum değil mi :img-hyste

Show Tv yayın günü ve saati hakkında karar verememiş mi hala,

1.numaralı yönetici :Cuma günkü berbat bölümün etkisi daha geçmemiştir, yeni bölüm vermeyelim bence

2.numaralı yönetici: bence verelim evleniyorlar en azından sinirleri yatışır

1.numaralı yönetici: sinirleri yatışır diyorsunda, acunu unutuyorsun, gece 23.30sarktığı an yayın gene sinirlerini bozulacak

2.numaralı yönetici: tekrar verelim öyleyse, haftaya söyleriz acun çok uzatmaz programı , düğün var deriz ,

1.numaralı yönetici: bu seferde gene bir hafta ara verdik diye kızarlarsa, acun filan önemli değil beklerdik biz derlerse,

2.numaralı yönetici: offf karar verelim artık ,yeni bölümü yayınlayalım öyleyse,

1.numaralı yönetici: ya cuma günkü bölüm çok kötüydü, yeni bölüm görmek istemiyorum derlerse,beklesek mi,

2.numaralı yönetici: beklesek mi , beklesek mi, sarımlasak mı, sarımlamasak mı,
ne bu böyle, amma korkuyorsun sende bunlardan,

1.numaralı yönetici: sen gelen mailleri, ve edilen telefonları bilmiyorsun, zaten şimdiden paparayı yedik, gene salı gününe döndük diye, gün içinde devamlı kulaklarım çınlıyor valla,

2.numaralı yönetici: her durumda bizi anacaklar nasılsa, yayınlayalım kurtulalım,acuna da söyle bize sövdürmesin gece vakti

1.numaralı yönetici: tamam yeni bölümü yayınlayalım, yok yayınlamasak mı, yok yayınlayalım,

2.numaralı yönetici: yayınlama kararı alalım, ruh halimize göre gerekirse değişiklik yaparız,

1.numaralı yönetici: öyleyse hava güneşli olursa yayınlayalım, yağmur yağarsa yayınlamayalım,

2.numaralı yönetici: çok güzel fikir, oh be üstümden yük kalktı, ne güzel şey karar verebilmek

:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Edit: o ne fragmandır öyle, eridim likit haldeyim, beni bir şişeye doldurabilirsiniz, devre tamiri yapmalıyım,

glance
17-03-08, 21:43
Fragmanı izledim.. Bimkolik çok teşekkür ederim canım..
pelınsu özet için teşekkürler..
Güzel bir bölüm olacakmış gibi görünüyor ama bölüm sonrası hayal kırıklığına uğramamak için beklenti içine girmeyeceğim..

Fragmanda Ezoyla Kadim çok güzel görünüyorlar.. Nur'un Ball ağa'nın evlilik teklifine verdiği tepki gerçekten görülmeye değer :) Nasılda yüzü gülüyor..
Kına gecesinde gene bizim kızlar döktürüyor..

Seyfo'nun bir anda Ballı'nın düşmanı olmasına söyleyecek söz bulamıyorum..
Özetten anlaşıldığı üzere Ömer kalasını bölüm içerisinde bol bol göreceğiz.. Bari düğünün sonunda, başında ve ya ortasında Ömer kalasını görmeyelim.. Off.. Bu adamdan bahsedince içim daralıyor.. Bir an önce Ömer kalasının geldiği yere gitmesini diliyorum..

sprıng
17-03-08, 22:11
iyi geceler. ben uzun süredir bu forumu başlarda merak ve istekle sonradan dehşetle izliyorum. ne dir bu kadar katı tutumlar. niye bu kin dolu yazılar özellikle nurgül yeşilçaya karşı. serhat tutmluer fanatiğsiniz anladık bende hayranım ona ama olmaz ki. yazılarınızda hiç beğeni yok. üşenmden her yazınızı okudum ama sağduyulu yazmıyorsunuz. dizi bitecek demişsiniz 65. bölümde.. belliki sağlam tüyolar var. demin mjsec adlı arkadaş yazmış kadim niye ölsün diye. evet niye ölsün. ölmesi bu kadar gerekliyse onun için diziyi izliyorsanız izlemeyin. bırakın 12 bölüm daha bizim gibi hayranları ekranda görsün onu.

sevgili begüm, herşeyden önce hoşgeldin koğuşa, isterdik ki, eski neşeli günlerde döşeği at, bizle gül oyna, tabii geçmişimizi bilmediğin için dehşetle açılmış gözlerle seyretmen normal olabilir, çünkü yazdığımız yazıların derinlikleri ve gerçek manalarını deşifre edemeyebilirsin, herşeyden önce buranın ismi Ezo gelin koğuşu, bunu iyi belirleyelim, yani ne Nurgül hanımın ne de Serhat beyin sayfası değil, burada konuşulan konular Ezo gelin bölüm yorumları üstünedir, ve konuşulan karakterler Ezo , Kadim ve diğer karakterlerdir, yapılan eleştireler temelde en son hem yönetmen hem senarist olan Onur beyin karakterler üzerinde yaptığı mutasyon eleştirileridir ki, Ezo ve Kadimin yaşadığı değişim en ağırı olmuştur, örnekle açıklama yapacak olursak,
evlenme teklifine böyle mi cevap verilir derken, eleştirilen Ezo karakteridir, Nurgül hanım değil,
gene Kadim bu bölüm herşeye güldü , derken eleştirilen Kadim karakteridir, Serhat bey değil,

ayrıca arkadaşım fan kelimesini ben kabul edemiyorum kendi adıma, biz Ezo ve Kadim severleriz demek daha çok hoşuma gidiyor,

biz yeri gelir över yeri geler kızarız, fakat Ezo ve Kadimden vazgeçemeyiz, hiçbir oyuncuya da oyunculuğu ile ilgili bir eleştiri getirmeyiz, arada ufak nüanslar olabilir o da doğaldır, gerçek sevgi gerektiğinde eleştirmesini de bilmektir, yoksa diğer kör bir sevgi olur ki, karanlıkta yolunu bulmak çok zordur,

Edit: gene aklıma fragman geldi, nasılda mutlu görünüyorlardı, gözlerini içi gülüyordu valla, ağamda smokini çekmiş, Nur hanıma evlenme teklif ediyor, Meryem desen Seyfoya haşır neşir, bu Ömer nereden başını uzatacak merak ediyorum,

biodleju
17-03-08, 22:26
Oldu canım.. Sen istersinde biz yapmaz mıyız..
Sen iste yeterki biz küresel ısınmaya bile dur deriz evelallah..
Sen yeterki izle, poh pohla, alkış tut, sana, enayi, önüne ne konsa izler muamelesi yapan kanal, yapımcı ve diğer envayi çeşit set ekibine destek ol, biz çenemizi tutarız..
Bundan kolay ne var ki..
Sen nasıl ağzı olan konuşuyor modunda det beğenmiyorsan yorumunu da al git diyorsan ben de istediğim oyuncu hakkında istediğimi söylerim. Onları göklere sığdıramayan da bendim yerden yere vuran da benim.
Biz diziyi amanda çok güzeldi şu sahne iyiydi derken kimsenin gıkı çıkmıyor beğenmediğimizde birileri (ki niyeyse hep ya iki ya üç mesajlık tipler oluyorlar) çıkıp ahlak bekçisi kesilip onlarda insan niye bu kadar aşağılıyorsunuz onları diye fırça atıyor Yok kardeşim yok bu diziyi izleyip göklere çıkardığımda nasıl kimse gıkını çıkarmıyorsa şimdi eleştirip hatta yerden yere vuruyorsam da(kendi adıma bu hakkı kendimde buluyorum) kimse bir şey diyemez.

Klavye benim zevk benim kelimeler benim, Keyfime göre dizerim kelimelerimi yaparım yorumumu.
Fanatiklikse de fanatiklik kime ne.. Kim karışır benim özgür irademle yazdığım eleştirilerime.. Yeter artık ya sabrında bir ölçüsü var..

Bu arada ey dünya sakın küresel ısınma uydunu da al git bu galaksiden derler yoksa sana da..

Ofelia
17-03-08, 23:03
Pardon canim anlamadim, Cuma'mi?
Oy yinemi degisti, hani yarindi :img-hyste

hayır bir yanlış anlama olmuş sanırım..fragman dönüyor..salı günü yani yarın yeni bölüm.:img-yes:
birde fragmanda yanlışmı gördüm,kadimede kına yakılıyor galiba..nur'un tepsiyle geldiği sahnede sanki kadimi gördüm..:icon_conf

pelin-ce
17-03-08, 23:04
Pardon canim anlamadim, Cuma'mi?
Oy yinemi degisti, hani yarindi :img-hyste

Valla sürekli dönen tanıtımlarda bu gösteriliyor ama tabi kanalın insiyatifi her an herşey olabilir...
Sonuç olarak Ezo Gelin kanalın gezici dizisi gün gün geziyoruz:img-hyste

Bimkolik canım fragman için çok teşekkürler...
İki haftadır dizide herkes döktürüyor bu düğün ne zaman ve nasıl sonuçlanacak bilemiyorum:img-tomat

xKubrax
17-03-08, 23:17
Tanıtım dediğim hani şu ekranın sol alt köşesinde çıkan ufak reklamları varya orda Cuma gününü gösteriyor hatta bu akşam 5-6 defa verdiler bu tanıtımı ve hiç birinde Salı günü görünmüyordu...:icon_whis:icon_whis

Harika :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ay yemin ediyorum bu dizinin basina gelen pismis tavugun basina gelmemistir.. Cuma yarin ama dizi varmi yokmu belli degil! Benim bildigim kadariyla fragman bugun 100 defa gosterilmistir ve Cuma 22:30 olarak.. Ama tanitim hakkinda bi bilgim yoktu, simdi sayende oldu tesekkurler :img-pilot

Simdi benim bi diger bildigim ise sabah guncellesmemisti e-kolay ve showtv birinde tekrar digerindeyse baska bisey geciyordu ama oglen yeni bolum diye guncellesti, ve durmadan yeni bolum yarin diyer fragman verildi..

Yani simdi tanitimami guvenelim, bu diger bilgileremi?

okyanus_perisi
18-03-08, 00:00
bu nasıl iştir yaaa dizi yi erken veriolar diye bu sabah seviniyodum bi durdum fragmanı göremedim die üzüldüm sonra fragmanı izledim havaya uçtum.simdide zaman ı belli deil diosunuz bu yaşta kafayı yememe sebep olan bir travma geçiriyorum ben daha çok gencim :icon_cry::img-fie::not_i::img-swoon
(ben bu dizi yi izleyen yada izlemeye çalışan topluluğun sesi )

zynpyst
18-03-08, 03:07
harika bir bolum hele dokturmeleri bana cok dogal geldi kizlar arasinda yapilan kinada boyle olur zaten cok dogal yapmislar ve oyuncularimizi tebrik ediyorum bize kir dugununu yansitmak adina havalr soguk diyorsunuz yaa o sogukta bahar havasi yansitmaya calismislar daha cok takdir ettim :happy0064:happy0064 dilerim show tv de takdir ederim :img-pilot:img-pilot

fragman icin bimkolik arkadasima sonsuz tessekkurler:img-icecr:img-icecr cok keyif vericiydi

mjesec
18-03-08, 06:54
bence ömer gadimi düğün eğlencesinde vurmayacak bunlar eve ya da otele geçerler düğün sonrası..zaten ömerin derdi evlenmemeleri değil gadimin ezoya el sürmemesi ya artık eğlence sonrasında o kafasını çıkarıp vuracak kadimi..:not_i::img-swoon

rozi
18-03-08, 09:08
canlarım:img-in_lo

hepinize günaydınlar kocamannn:img-in_lo

evet güzel bir fragman sizleri kendinize getirmiş yorumları görünce çok sevindim bidenelerim:img-in_lo

dilerim bölümde fragmanı kadar güzel olur,şimdi incelemeye başlıyorum derhal
yalnız bölüm rasimlerini göremiyorum biriniz ömer silah doğrultmuş dedi, düğündemi onu açıklarmısınız canlarım:img-in_lo

ve yorumları okurken biodleju- sprıng sitem kar tavırları yazıları dikkatimi çekti değişen hava şartları bizide etkilemiş sebebi belli ancak:img-blush

her şey bitiğinde yetişmemle ünlü olan ben merak içindeyim yağmur koğuşu bastımı:img-hyste
bastı ise neden yerler kuru:img-hyste
yoksam süper modumuz koğuş sular altında kalmadan önlemmi aldı:img-hyste

demek istediğim belli fırtına çıktımı çıkmadımı çıktıysa forum kuralarına göre modlarımız gerekeni yapmış, olan bana olmuş merakımla kaldım burda ne nedir ne değildir:img-hyste

pelınsu
18-03-08, 09:09
fragman için bimkolik çok teşekkürler :good:

Ömer’in Kadim’e gönderdiği mesajla öfkesi kabaran Ezo, Ömer’e gidip hesap sormak istese de Kadim buna izin vermez ve Ömer’le kendisinin ilgileneceğini söyler.
oyyy keşke ezoya bıraksaydın kadim sen anlamassın ömerin dilinden (biz bilem anlamıyoz:img-hyste) ezo onun hakkından gelirdi kesin

Ağam bilem onun hakkından gelemedi kadim den bunu beklemek biraz imkansız geliyiii:icon_sorr

Kadının tek planı öldürmektir adam başka bişeyden anlamıyoo direk silahına sarılıyoo:img-hyste

yapma ömer kardeş uzun zamandır beklediğimiz düğün oluyoo bırak evlensinler ve dizinin biran önce sonuna gelek :icon_sorr sen engel olcan dizi uzayacak yazık biza yavv:img-hyste

kızlar gelinlik seciminde öyle oynadıysalar kınayı hiç düşünemiyorum artık sabbaha kadar dansss olayına girerler :dance: şenlik var yine oyoyyy

anam anam en sonunda ağamda sürpriz yumurta kadim gibin sürpriz işine giriyoo :img-hyste neyseki onun süprizlerini anlayacak nuru var
yakışır ağama

çoçukları daha ikikere gördü. Özetci kardeş nediyin sen hangi arada kendi çoçuğu gibin sahiplendi yavvv

Cemre ve Beril’in Ezo’nun hayatındaki yeri gittikçe artmaktadır. Ezo’nun çocuk sevgisi ve özleminin altında özel bir neden mi vardır?
Şimdik çoçuğu olmuyo ondan dicem ama daha önceki gelen haberlerde sorunlu bir hamilelik geçirecek denmişti hangine inansam bilemedim
bekliyip görecez artık

517 de oturacaklar diye beklerken demek artık onlarında normal biri evi olacak
Kadim 517 ye Ezoda her bölüm ev değiştirmeye alışmıştı kendi evlerine alışmalarını zor olacaktır kesin:img-hyste

Anam anam bi süslünün aşkı eksikti oda oluyooo
Kadim-Ezo
Ballı-Nur
Kutsal Usta-Elçin Hn.
Nedim-Eylül
Meryem-yok vazgeçtim yazmaktan meryemin aşkları çok fazla nede olsa:img-hyste

hmmm özetçi yine abartı olayına girmiş aşk meryem seyfo ilerleme galiba ben bu bölümleri kaçırdım yada özetçinin aşk anlayışı farklı:img-hyste

meryemin tadını kaçırmak biraz zordur nede olsa delüüüüüü :img-hyste

fragman güzel özet karışık izlemekten korkuyorum bakalım neler olcak

rozi
18-03-08, 09:23
53. BÖLÜM
Ömer’in Kadim’e gönderdiği mesajla öfkesi kabaran Ezo, Ömer’e gidip hesap sormak istese de Kadim buna izin vermez ve Ömer’le kendisinin ilgileneceğini söyler.
yok ben ezonun ilgilenmesini tercih ederim hakından o gelir ancak:icon_whis

bu dizi bitince en çok seni özlicem özetçi baya hırsımızı alıyorduk senden sensiz bir hayat düşünemiyorum:img-hyste
cevap hayır

dime ya bu adamda amma pilancı oldu buluyor her hafta bişey kalas:icon_whis

Kadim ve Ezo düğün hazırlıkları yaparken Ömer düğüne engel olmak için planlar kurmaktadır.

dur bi kopayım:img-hyste

şimdi gelelim evrenin en büyük sırrına tavukmu yumurtadan çıktı yumurtamı tavuktan
şimdi, özetin ilk satırında ömer kadı kadımı ofsayta düşürüyor, kadımı mefta oluyor birilerinin şimdi kadı ve ömere kadim mefta olunca doğal olarak ezonun ölü bir adamla evlenemeyeceğini açıklaması lazım, özetçi huuu ne yazdığını bi bak gülüm ölem siye gurbanın olam:img-hyste

Ömer bu amacına ulaşabilecek midir?

allahım sabah sabah piyangodanmı çıktı bu adam ne demek ulaşabilecekmidir
kadimi öldürdüğünü düğünden önce fark ederse belki:img-hyste

ay bu özet sinirlerimi bozdu daha fazla dayanamızcam, kısa bir ara yoksam özetçinin sonu fena:img-hyste

rozi
18-03-08, 09:45
yok yok bu gün tuaflık var herkesi bahar arifesi çarpmış nere gitsem şok şok şok:img-hyste

gelem özete bakalım ne kadar tahamül edicem:icon_whis

oyy açılın kadınlar göbek atacak ne deöişlerdi düğünümüzde pynamayan önümüzde ağlasın valla onlar göbek atarken durursam ne olam:icon_whis
çok güzel kına gecesi genelde dizilerde pek olmaz sanrım baya döktürecekler:img-blush

sen koca on bölüm dur gel bu zamanı bul yaw ağam bi işide düzgün yapasan ne olur, zaten gardaşımı almadın gırgınam sana:img-hyste
not:gardaşım on kütü mendil yolda kargoya vermişem, tez gelecek, bu akşam 20 de stok yapmışam, gardaşım ama dikkat et muharrem amcanım damı sağlam değel fazla ıslatma adam boğulması:img-hyste

bak şimdi ahanda yazım onları kına gecesine çağıran ezo değile bende ne olam:icon_whis
bu özetçi hep böyle yapı bende sevinirimde çoluk çocuk ne gerek var o saate

Cemre ve Beril’in Ezo’nun hayatındaki yeri gittikçe artmaktadır.

evet bilim kadımı yaşlanınca vermeyi bilem teklif etti daha ne olsun:img-hyste

Ezo’nun çocuk sevgisi ve özleminin altında özel bir neden mi vardır?

ahanda koptum daha dayanamıcam:img-hyste

bu cümleyi kurduğuna göre sende var biraz:img-hyste

ne olabilir acep kadın canım katıl filanmı çocuklar elma ile kandıran kurtmu yok ben duram bu adam beni deli etcek:img-hyste

anladım ben bu gün anormal olan benim sdabah yamurlu bir havada erken kalkıp bu kadar gülüyorsam bende var bişey:img-hyste

püliton
18-03-08, 10:19
fragman banada güzel göründü hele ballı ağaya bittim koridorda oynamalar falan çoşmuş yani :img-blush:img-blush

düğün güzel olacak tabi sahneleri güzel işledilerse kadim ve ezo dans ediyorlar nihayet :happy0064:happy0064 bu demektirki nikah kıyıldı :happy0064:happy0064 ömer kalası düğünü basamadı yani inşallah istihbaratı çökesice

ballı nura evlenme teklifinde bulunuyor canım ya ne kadarda mutlu bizim biricik leydimiz nur hanım evlilik teklifi geç oldu ama güzel oldu :happy0064:happy0064

not: modum mouse m canım benim nolur beni kaynar sularda yıkama bak şeffaflaştım görünmüyorum yazık değilmi bana ha :sad53::sad53::sad53:

xxy-erkl
18-03-08, 10:46
bu nasıl kına gecesi ya kutsal ustadan zeynele kadar herkes orda kına gecesi kadınlar arasında olmazmı kardeşim :img-tomat yoksa kadimede mi kına yakıyorlar :icon_whis

hımm evet evet nur kına tepsisini kadimle ezonun başından geçiriyor ezo iki gözü iki çeşme kadimin ağzı kulaklarında muradına erdi tabi.
Meryemin ağası gelmiş hoş gelmiş onun canına okur artık, ballı ağa da çok mutlu herkes mutlu umarım bizde mutlu oluruz.

Nurla meryeminde amma dökülecek kurtları varmış hepsi dökülmüştür ne oynamışlar yaa. :bella

Ve işte düğün başlıyor....ezo ve kadim ne şirin ne mutlu olmuşlar duygulandım valla onları böyle görmek için neler çektik :icon_cry: hamile olsam erken doğururdum valla.

eveet ömer ağa görünmüyor demekki gerdek gecesi için planları var yatağın altından yada dolabın içinden çıkacak herhalde utanmaz :img-hyste

hadi herkes nerde eğlenelim biraz ya.

rozi
18-03-08, 11:28
Düğün telaşı devam etmektedir.

hım düğünmü vardı :img-hyste
valla kızmayın sevim işte ne etçen her yadığı elimizde kalsada sevim:img-hyste

Ezo ve Kadim oturacakları evi seçerler..

ohh eğer son dakika gölü olmazsa ezo kadimiin bir dediğinede evet dicek:
dilerim güzel bir evdir çok pahalı değildir yoksam belli her hafta değişiyor:icon_whis

allah davul etsin sonrada mesüt bahtiyar etsin tez gitsin:icon_whis

oyy ne diyin adam sen ne zaman aşık oldu ki son hıza geçtiler bunlar:img-hyste
sanırım bizler körüz yada bu adam herkesi birini bulmak çabasıda olan bir çöp çatan
anladım durumu o kadar araba çalışmaları meğer başka amaç taşıyormuş ne diyelim gitti seyfo:img-hyste

Ancak hiç beklemediği biriyle karşılaşınca, Meryem’in tadı kaçacaktır

inan bana bizim kadar şaşıramazsın her ne kadar gaipten sesler bizi hazırlasada şoke olduk:icon_whis meryem halt etmiş bizim yanımızda acaba gelecek bölüm fatma küçük bebesi ve tüm köyüde gelirmi merak içindeyim:icon_whis

son olaraktan canım sana bu şarkım:img-in_lo

allah beli versin allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin yar:img-in_lo hayatımı sen maf ettin acımadın neler çektim, kader senine kör etsin sanırım böyle idi arabeskle aram yoktur:icon_whis

şimdi canlarım malum düğün var de hayde halaya lellelelelelele:img-hyste

papatya363
18-03-08, 12:41
fragmanı izledim.hoş bi fragman ama hoş diye hemen yelkenleri suya indirecek değilim.zira ne fragmanlar gördük ama içi boş...

meryemin abisinin diziye geri döndüğünü gördüm.meryemin çekeceği var anlaşılan.seyiti gönderipde zorla parasını aldırtmıştı.bilal ağa bunların acısını kötü çıkarır.niye diziye geri girdiğinide anlamış değilim.sanırım artık dizide pek bi konu kalmadığı için yeni yeni konular açmaya çalışıyorlar.süslüyede bi sevgili buldular.buda bölüme yeni konular katmak ve diziyi 65. bölüme kadar doldurmak için seçilen başka bi yöntem.

kadim bu bölüm gene 32 dişi görünür şekilde gezecek anlaşılan ama bu sefer bişe demicem.sonuçta evleniyor, en mutlu günü.tabikide gülecek.zaten bu son gülmeleri.evlendikten sonra ezonun nasıl bi yaratık olduğunu anlayacak ve gülmesi için bi sebebi kalmayacak:img-hyste

ah kadim burada o kadar egof var sen gittin ezoya yar oldun.bileydik kaba saba ve damper seviysin bizde damper olurduk:img-hyste

zamanında ne suç işledinde allah sana ezoyla evlenme cezasını verdi.bundan sonra kadime hiç olumsuz yorum yazmıcam.zaten ezoyla evlenerek bi tekme yedi bi tekmede ben atmıyım dimi:img-hyste

ezoyla bi ömür nasıl geçirecek bilmiyorum.bi ömürü geçtim bi kaç gün geçirmeye dayanabilsin alnından öperim ben onu.bende öpmek için yer arıyom ha:img-hyste

nurgül şu diziyi bitmeden zatüre olmamayı başarırsa helal olsun ona.her ne kadar hava güneşliysede insan o halde üşür.valla acıdım bak şimdi.

dizi iyiki yazın devam etmeyecek.bunlar kış günü yaz kıyafetleri giydiriyosalar yaz gelincede yazlıkları rafa kaldırıp kışlıkları dışarı çıkarırlar:img-hyste

kına gecesi olacağını pek düşünmüyordum.o yüzden görünce şaşırdım.bizim kızlar gene iyi döktürüyor.bu arada eylülde pek bi güzel oynuyor.

fragmanda en beğendiğim yer ballının kadimin yanında olan sahnesi.nasılda oynaya oynaya giriyor içeri.orada çok tatlı görünüyor.vallla insanlara kendini çok güzel sevdiriyor.gerek oyunculuğuyla gerek hareketleriyle ve mimikleriyle.

BALLI AĞA NUMBER ONE :good::good:

okyanus_perisi
18-03-08, 12:48
aklıma geldi show tv yi kutlamak gerek sesli fragman dan da kurtuldular.direk diziyi yayınlıyolar.kına gecesinde ne gözel döktürüyolar bide ezo yu görseydik şöyle :dance: ne güzel olurdu dimi yaa:img-hyste

Dreamlike
18-03-08, 13:31
Bugün zamanım vardı ve hazırlanmış Ezo-Kadim kliplerini izledim.(Yurtdışında olduğum için malum site açık , özellikle -PARPALY- çok güzel hazırlamış.) Bir kere daha içim acıdı ve üzüldüm.Nereden nereye derler ya , o zamanlar oyuncular nasıl zevkle çalışmışlar , ne güzel şeyler ortaya çıkarmışlar ve oyunculuklarını konuşturmuşlar.
Bir de şimdi geldiği nokta senarist gitti rüya bitti , karabasan başladı.Acaba Oya Yüce yarattığı güzelliklerin bu hale geldiğini görünce içi sızlıyor mu merak ediyorum.Türk dizi tarihinde belki de en iyilerinin arasına girebilecekken , şimdi özellikle bu son ekiple en kötülerinin arasına girmeyi başardı.Keşke 41. bölümdeki ilanı-aşk tan sonra final olsaydı , bizde ne güzel diziydi diye hatırlasaydık ve nasıl bitirdiler diye hayıflansaydık.
Neyse evlenmeleri istediğimiz bir şeydi en azından bunu güzel çekmiş olsunlar da biraz ferahlayalım.Bir de ne güzel dalganızı geçiyorsunuz çok eğleniyorum yazdıklarınızla , Ezo gibi diyeyim 'ben fazla ciddiye alıyım , böyle şeyler yazmayı beceremiyim , inşallah sıkılmazsınız benden ' oldu mu arkadaşlar.

Not : Bunları hepimiz biliyoruz aslında ama yazmak istedim.Çünkü ben hep dizi bitsin diyorum ya aslında bu geldiği hali görmeye dayanamıyorum.Hele Serhat ı çok seviyorum ve onu hakettiği gibi hep iyi işlerde görmek ve iyi eleştiriler alsın istiyorum.Neyse keşkelerin faydası yok , önümüze bakalım ve bir an önce bu dizi bitsin de daha iyi projelerde izleyelim.

deryadil
18-03-08, 14:02
sevgili begüm, herşeyden önce hoşgeldin koğuşa, isterdik ki, eski neşeli günlerde döşeği at, bizle gül oyna, tabii geçmişimizi bilmediğin için dehşetle açılmış gözlerle seyretmen normal olabilir, çünkü yazdığımız yazıların derinlikleri ve gerçek manalarını deşifre edemeyebilirsin, herşeyden önce buranın ismi Ezo gelin koğuşu, bunu iyi belirleyelim, yani ne Nurgül hanımın ne de Serhat beyin sayfası değil, burada konuşulan konular Ezo gelin bölüm yorumları üstünedir, ve konuşulan karakterler Ezo , Kadim ve diğer karakterlerdir, yapılan eleştireler temelde en son hem yönetmen hem senarist olan Onur beyin karakterler üzerinde yaptığı mutasyon eleştirileridir ki, Ezo ve Kadimin yaşadığı değişim en ağırı olmuştur, örnekle açıklama yapacak olursak,
evlenme teklifine böyle mi cevap verilir derken, eleştirilen Ezo karakteridir, Nurgül hanım değil,
gene Kadim bu bölüm herşeye güldü , derken eleştirilen Kadim karakteridir, Serhat bey değil,

ayrıca arkadaşım fan kelimesini ben kabul edemiyorum kendi adıma, biz Ezo ve Kadim severleriz demek daha çok hoşuma gidiyor,

biz yeri gelir över yeri geler kızarız, fakat Ezo ve Kadimden vazgeçemeyiz, hiçbir oyuncuya da oyunculuğu ile ilgili bir eleştiri getirmeyiz, arada ufak nüanslar olabilir o da doğaldır, gerçek sevgi gerektiğinde eleştirmesini de bilmektir, yoksa diğer kör bir sevgi olur ki, karanlıkta yolunu bulmak çok zordur,

Edit: gene aklıma fragman geldi, nasılda mutlu görünüyorlardı, gözlerini içi gülüyordu valla, ağamda smokini çekmiş, Nur hanıma evlenme teklif ediyor, Meryem desen Seyfoya haşır neşir, bu Ömer nereden başını uzatacak merak ediyorum,

Yav ben itiraf edeyim, Nurgül Yeşilçay'ı da eleştiriyorum, yakıştıramıyorum Ezo'yu canlandırışına daha önce de söyledim açıkça ben daha çok Nurgül'ü görüyorum Ezo'yu göremiyorum. Tabi kendisi dışında nedenler vardır ama hakikaten buradaki oyununu hiç beğenmiyorum. Tabi bekliyorum şimdi bazı arkadaşlardan domatesleri:img-tomat

Fragmanı yarısından tam düğün sahnesi başladığında seyrettim, hoştı gerçekten. Ama herkes gibi ben de Nurla afedersin aş23 üm ama Ballı'ya bayıldım.

hazalgul
18-03-08, 22:50
dizi bu aksam baslamayacakmiydi anlamadim fragmande bugun tarihi var ama cika cika yola cikanlar cikti ben bu isi anlamadim gitti ne yapmak istediklerini bir turlu anlamadim oysa ne kadar mutluydum bugun neden bizim dizimize yapiyorlar anladim her hafta gun degistiriyorlar merym degil ama yakinda biz elaziga gidecez bunlarin yuzunden gunleri sapittik simdi ne zaman koyacaklar bakalim dizimizi:sad53:

chissil
18-03-08, 23:12
sizde farkettiniz mi bilmiyorum ancak bu bölüm sanki dizinin son bölümü gibi..kutsal usta & cemre dubai yolcusu,nedim son kez düğün için gelip yurtdışına gidecek,meryem abisinin yanına yerleşecek..
gerçi yeni oyuncular ve yeni konular geliyor ama bilmiyorum..yalnız tek bildiğim bişey var ki bence ezo'nun konuşması düzelmeli..eski bölümlerde ki kendini yenileme öğrenme isteği geri dönmeli.

chissil
18-03-08, 23:25
banada sanki öyle geldi ama sanmam konu açmaya çalışıyorlar baksana bilal ağa bile geldi belki de eskiye dönmeye çalışıyorlar ezoyu bence yeni hizmetçisi düzeltecek gibi geliyor nasıl şeker biri ve oldukça güzel ezo nasıl kıskandı :happy0064

umarım dediğin gibi olur.aslında güzel bağlamalar olmuyor değil ezo kendi soğukluğunu çocuğu olmamasına bağladı..bence süslü karakteri renkli ve eğlenceli..anna oldukça güzel..çocuklar süper..bilal ağa ilk sezon için beni kendinden en nefret ettiren kişiydi malum cin ali'yi(meryem'in kocası) öldürtmüştü(gördüğüm en iyi çiftlerden biri onlardı ilk sezonu izleyen ne demek istediğimi anlar sanırım :img-in_lo)onun katılması ayrı bir hareket olacaktır.
belki de bazı karakterlerin çıkıp yenilerin gelmesi bu sezon başında olduğu gibi koğuşumuzu ve dizimizi canlandırır..

xxy-erkl
18-03-08, 23:37
seyfo kedi olalı bi fare tuttu biraz klişe oldu ama olsun eski bölümleri düşündükçe süper gidyo valla tırnak kalmadı resmen yaa çok heyecanlandım kadı kadimi vurmadan ömer yetişebilecek mi acaba ? Tam ballıya yakışır evlenme teklifiydi bravo iyiydi :happy0064

chissil
18-03-08, 23:50
ben ilk bölüme öyle arada bir bakardım ama kim kimin nesi biliyodum tabi. Meryemle ali'nin aşkı başkaydı ya ama aliyle yaşadıklarından sonra seyfo yakışmıyo yanına...

bili ağa ve haremi de süper diyalogları çok komikti.

aslında meryem ve seyfo da çok eğlenceliler ama ali başkaydı..ondan sonra seyfo çok yavan geliyor bana da ne yalan söyleyim.

ballı ağa ve haremi aslında hep böyleydi..
fragman çıktı...
düğün devam ediyor kadim ve ezo dans ettiler..sonra duvağını açtı kadim..sonra ömer ellerini yüzüyle kapamış ağlıyordu.
en son ve en vurucu darbe gazetede kadim avşar köylü güzeliyle evlendi yazıyordu..kadim ve ezo moralleri bozuk gazeteye bakıyorlardı...

xxy-erkl
18-03-08, 23:51
Ömer yetişiyor demek ezo ve kadim dans ediyorlar sonra gerdeğe giriyorlar :img-in_lo ezo birilerine evini gezdiriyor arziyeler sanırım ömer ve kadı kavga ediyorlar sonra gazetede manşet "Kadim avşar köylü güzeli ile evlendi".:icon_whis

gizgoz
18-03-08, 23:52
Allahım ya bu nasıl bir bölümdü ya.Gelecek haftanın fragmanını gördüm allahtanda içim rahatladı.Her bölüm ayrı bir keyifli oluyor.Umarım bundan sonra mutlu tablolar görürüz dizide.Nasıl bekliycem haftaya kadar bilmiyorum...Ne olur çabuk geçsin günler:D

deryadil
18-03-08, 23:54
son zamanlarda seyrettiğim en eli yüzü düzgün bölümlerdendi. Ballı Nur ve Meryem Seyfo hoşlar. Kadim le Ezo da düğünde güzeldi. Bazı tuhaflıklar var ama artık onları görmiycez.

okyanus_perisi
18-03-08, 23:58
bölüm harika fragman harika forum kitlenmemiş:img-fear2 harika savunu başımıza taş yağacak.:img-hyste
ayy öldüm bittim:img-dirol ben bu ballıya biraz daha uzatsaydı hikaye ezo msanın üstüne çıkp bağıracak tı yeetteerr diye şayet ben olsam öyle yapardım.:img-blush
ezom çok tatliydin yaaa.hele yeni fragman da görüldüğü üzere ewlilik daha bi güzelleştirmiş.:icon_whis ayyyy daha ne yazcağımı şaşırdım nese şimdilik bukadar yeter inşallah yarın kapanmaz forum.
bimkolik biliyorum çok oluyoz ama bizim şu yeni fragman işini:img-blush:img-help:

ezo-kadim
19-03-08, 00:04
Allah avrupa yayinina vermeyenleri kahretsin protesto ediyorum egerki zeynebim netten link yollamasaydi büyük bir bölümü kaciracaktim zaten yarisi gittide bu e bicim istir ya ama bu bölüme bayildim cok hyecanli yerde bitti ama olsun hemende fargmani gördümya ne güzel ikisinede birsey olmamis insallah kadi ile ömer ölüde bizde kurtuluruz canlarim ya nasilda yakistilar öyle süperdiler süper :happy0064 :happy0064 :happy0064 sevgiyle ve serhatla kalin bye :good: bye :good:

chissil
19-03-08, 00:06
son zamanlarda seyrettiğim en eli yüzü düzgün bölümlerdendi. Ballı Nur ve Meryem Seyfo hoşlar. Kadim le Ezo da düğünde güzeldi. Bazı tuhaflıklar var ama artık onları görmiycez.

o kadar kusur hepimizde olur anlayışlı ol ablası ;)
şaka bi yana bu bölümde benim en çok hoşuma giden şeyin düğünle beraber dizide eski defterlerin kapanıp yenilerin açılacağını görmem oldu.ezo'nun kendini geliştirmesi sezon başından beri gündemdeyken hep ileriye atılmıştı yeni fragmanla beraber ileri tarihin geldiğini anlıyorum.umarım yanılmıyorumdur :img-blush

zynpyst
19-03-08, 00:16
yeni bolum costurmus dilerim calismlarda cosarsiniz resim eklemde de hadi bakalim bence en guzel bolumdu cunku ezo harikaydi kadim harikaydi cocuk hakkindaki konusmlar omerin seyfodan ogrendigi gercek ve o guzel dudunceleri ewet sen bu degilsin omer ilk defa biryerde sevdim seni balli harikaydi kadim bizi unuttunuz demesi ben harikaliklari saydim zaten netten bulanik gordum o bile bu hale getirdi direk tvden buyuk ekranda izlemek ne hale getircekti kim bilir bunlar beni dusundu diyorum moralimi dik tutuyorum eger akil edipte netten bakmasaydim baska seyler derdim onuda foruma yazamazdim neyse ben oyuncularimizi tebrik ediyorum harikaydilar balli konusunu fazal acmiyorum acarsam boguluruz neydi oo bee!!! kadim yaninda cerez kaldi ben hep destek tam destek cunku ne olursa olsun onlar harika oyuncular bu arada seyoyu sevmeyemi basladim nee:happy0064:happy0064:img-pilot:img-pilot

hayal perdesi
19-03-08, 00:18
Selamlar... Vurucu bir bölümdü, her ne kadar bazen sıkıldığım yerler olsa da Ezo ve Kadim çok güzellerdi... Ballı'nın Nur'a evlenme teklif edişi, Nur'un tepkisi; işte aşk dedim ya, ne kadar duygusallardı...

Meryem'le Seyfo da çok hoşlardı... Seyfo'muzu hain yapanlar utansın ama sonunda Kadim'imi kurtardı ya Ömer'le konuşarak... Seyfom seni çok seviyim ben ya...

Düğün çok güzeldi, ortam, kırlar, çiçekler, böcekler ve böyle hoş bir mekanda Kadim'le Ezo... Kına gecesinde çok güldüm, çalan şarkı çok ilginçti : "Bir elinde sarımsak, sarım sarım sarılsak..." Çok komik geldi, daha hoş bir şarkı, türkü bulabilirlerdi... Ama her şeye rağmen kına gecesi de çok güzeldi, çok duygulandım...

Bölüm öyle bir bitti ki eğer fragmanı görmeseydim çatlardım şimdi ne olacak diye... Allah'tan dansa devam ve ardından gerdek... Fragmanda, tam göstermediler ama sanki Kadim Ezo'yu yanağından öpmüş gibi geldi. Galiba biz bu dizide birbirine âşık bir çiftin öpüşmelerini göremeyeceğiz. Oysa Ömer'le bile öpüşme sahnesi vardı. Galiba Cem Özer hakikaten Serhat Tutumluer'i kıskandı... Yine de merakla bekliyorum, ilk sezondaki gibi bir sahne en azından... Bize birbirlerine kavuştuklarını:img-blush ima eden bir sahne...

O gazete haberine de sinir oldum... Başlığın altında "Avşar oteller zincirinin sahibi Kadim Avşar, ani bir kararla otelinin mutfağında çalışan aşçı yamağıyla evlendi. Düğüne silahla (galiba silah yazıyordu tam anlayamadım) girmeye çalışan bir postacı yaka paça dışarı atıldı:img-hyste. Şimdi bu evliliğin nasıl sonuçlanacağı..." gibi bir şeyler yazıyordu. Gerçekten Ezo için ne kadar üzücü bir durumdur, tabi Kadim için de... Canım benim ilk defa onu aldatmayacak, güvenebileceği, çok sevdiği gerçek bir insan buldu... Ama işte insanlar bunu nereden anlasın, insanlar ne kadar şekilci...

Ben beğendim bu bölümü ve gelecek bölümü büyük bir merakla bekliyorum... İnşallah güzel bir bölüm olur... Bu arada Allah'tan fragmana yine türkü koymamışlar... Sayelerinde türkülerden de soğuyacağım... Şimdilik görüşmek üzere canlarım...

papatya363
19-03-08, 00:19
oo site düzelmiş.tam yatıyordum bi bakayım napıyo bizim egoflar dedim.malum saat çok geç oldu.

gördüğüm kadarıyla bölüm beğenilmiş.bende beğendim.daha güzel olabilirmiydi?evet olabilirdi ama bunada şükür.bu gözler öyle bölümler izlediki şimdi bu bölümü beğenmesse kör olur mazallah:img-hyste

bu gece vakti uzun uzun yorum yazacak halim yok.zaten sizinde okuyacak haliniz yokdur eminimki:img-hyste

fragmanı bende gördüm.haftaya düğün kaldığı yerden devam ediyor.ben düğün kısa kesilecek diye üzülmüştüm.bi doya doya seyredemedik diye düşünürken fragmanda düğünün devam ettiğini görünce sevindim.

neyse şimdilik bu kadar yorum yeter.hepinizi öpüyorum egoflar iyi geceler.rüyanızda kadimle ezonun düğününün devamını görün...ama gerdeğe kadar gitmeyin:img-hyste

papatya363
19-03-08, 00:29
O gazete haberine de sinir oldum... Başlığın altında "Avşar oteller zincirinin sahibi Kadim Avşar, ani bir kararla otelinin mutfağında çalışan aşçı yamağıyla evlendi. Düğüne silahla (galiba silah yazıyordu tam anlayamadım) girmeye çalışan bir postacı yaka paça dışarı atıldı:img-hyste. Şimdi bu evliliğin nasıl sonuçlanacağı..." gibi bir şeyler yazıyordu. Gerçekten Ezo için ne kadar üzücü bir durumdur, tabi Kadim için de... Canım benim ilk defa onu aldatmayacak, güvenebileceği, çok sevdiği gerçek bir insan buldu... Ama işte insanlar bunu nereden anlasın, insanlar ne kadar şekilci...

münevvercim sen o iki saniye arasında bu kadar yazıyı nasıl okuyabildin cnm:img-hyste:img-hyste

ben bi tek başlığı gördüm o kadar.valla helal olsun sana.

bu arada şaka yapmıyosun dimi:img-hyste yani gerçekten böylemi yazıyordu?

ayrıca şunuda söyliyim ezonun kına gecesinde giydiği kıyafeti çok beğendim:)vede meryemin ezonun düğününde giydiği kıyafeti.

ya bide ben kına gecesi sahnelerinin birazını kaçırdım.umarım yarın bölüm hemen eklenir...

glance
19-03-08, 00:30
Beklenti içine girmediğimdenmi bilinmez ama ben bölümü çok beğendim.. Uzun zamandan beri ilk defa heyecanlanarak bir bölüm izledim..

Ezoyla Kadim çok tatlı görünüyorlardı.. Ezonun soğuk davranmasını çocuğunun olamamasına bağlaması güzeldi.. En azından artık bir sebebimiz var.. Böylece artık o kadar soğuk davranırken bir anda nasıl böyle oldu diye düşünmeyeceğim..
Ezo'nun Kadim'in eve aldığı yardımcıyı (ismini hatırlayamadım) kıskanmasıda güzeldi :)

Ballı ağa konuşurken Ezo ve Kadim'in sıkılarak Ballıyı dinledikleri sahneye bittim.. İkisinde de off Ballı bir an önce konuşmasını bitirsede evlensek artık bakışı vardı :img-hyste Bu sahneye çok güldüm..

Kutsal usta ve Eylül'ün Dubai'ye gidip gitmeyeceğini çok merak ediyorum.. Açıkçası diziden ayrılacak bile olsalar Nedimle Eylül ilişkisini böyle bitireceklerini düşünmüyorum..

Fragmanı malesef kaçırdım.. Off.. Hep böyle oluyor ya.. Bimkolik canım tek umudum sensin kaydedebildin mi?

chissil
19-03-08, 00:33
Selamlar... Vurucu bir bölümdü, her ne kadar bazen sıkıldığım yerler olsa da Ezo ve Kadim çok güzellerdi... Ballı'nın Nur'a evlenme teklif edişi, Nur'un tepkisi; işte aşk dedim ya, ne kadar duygusallardı...

Meryem'le Seyfo da çok hoşlardı... Seyfo'muzu hain yapanlar utansın ama sonunda Kadim'imi kurtardı ya Ömer'le konuşarak... Seyfom seni çok seviyim ben ya...

Düğün çok güzeldi, ortam, kırlar, çiçekler, böcekler ve böyle hoş bir mekanda Kadim'le Ezo... Kına gecesinde çok güldüm, çalan şarkı çok ilginçti : "Bir elinde sarımsak, sarım sarım sarılsak..." Çok komik geldi, daha hoş bir şarkı, türkü bulabilirlerdi...

Bölüm öyle bir bitti ki eğer fragmanı görmeseydim çatlardım şimdi ne olacak diye... Allah'tan dansa devam ve ardından gerdek... Fragmanda, tam göstermediler ama sanki Kadim Ezo'yu yanağından öpmüş gibi geldi. Galiba biz bu dizide birbirine âşık bir çiftin öpüşmelerini göremeyeceğiz. Oysa Ömer'le bile öpüşme sahnesi vardı. Galiba Cem Özer hakikaten Serhat Tutumluer'i kıskandı... Yine de merakla bekliyorum, ilk sezondaki gibi bir sahne en azından... Bize birbirlerine kavuştuklarını:img-blush ima eden bir sahne...

Ben beğendim bu bölümü ve gelecek bölümü büyük bir merakla bekliyorum... İnşallah güzel bir bölüm olur... Bu arada Allah'tan fragmana yine türkü koymamışlar... Sayelerinde türkülerden de soğuyacağım... Şimdilik görüşmek üzere canlarım...

müsadenle yorumlarının altına imzamı atmak istiyorum.bir de seni tebrik etmek :happy0064 bu alkış senin için..niye dersen o garip türkünün sözlerini hatırlayıp bir de buraya düzgün biçimde yazmak her baba yiğidin harcı değildir ;) ne yalan söyleyim tiksindim dinlerken..keşke dedim hele hele antepli çalsaydı hem kızların danslarıyla da daha uyumluydu o şarkı :img-blush
bu arada türkü konusunda sana katılıyorum dizi de öyle türküler çalıyor ki hiç türkü bilmesem ne berbat bişeymiş bu müzik kim nasıl dinlesin derdim :img-blush
bence gazete haberi süper oldu.ezo kendini başka türlü geliştirmezdi.bu haber soğuk duş etkisi yapıp kendine çeki düzen vermesine sebep olacaktır.ben ezo'nun karakterinin değişmesinden yana değilim ancak ne yalan söyleyim daha hanım hanımcık,daha zarif olup konuşmasını düzeltmesine hayır demem :img-pilot

püliton
19-03-08, 00:37
bende bölümü beğendim arkadaşlar yok şunları vardı yok bunları vardı diye morelimi bozmayın nolur :sad53: :sad53:

ballı çok yakışıklıydı düğünde tam karizma olmuş kadim onun yanında sönük kaldı nediim doğruya doğru :good::good:

bide ballının çok zeki olduğunu öğrendik şip şak nasıl yaptı zeka küpünü :img-hyste:img-hyste verdi süslüye al oyuncağını :img-hyste:img-hyste

kına gesini basmaları meryemin bahşiş istemesi çok güzeldi ben merak ediyordum ne kadar bahşiş verecek kadim diye memet usta araya girdi :dito:dito

hele kadimin kocaman altını ezonun eline koyuşu ne olduğu belirsis nişan yüzüğünden sonra altını gözümüze soktular :img-hyste:img-hyste

***merve***
19-03-08, 00:48
arkadaşlar ben ratinglerden korkuorum valla malum çok geç başladı e bide paso gün deiştiği için
ama evlilik fln olduu için insanlar meraktan islemiş olabilir
sizce nası olur ratingler??

püliton
19-03-08, 00:48
meryem le seyfonun çeşme başı konuşmaları bakışmaları çok hoştu :img-in_lo:img-in_lo
seyfonun meryemin yanından ayrılırken yürüyüşüne bittim eller arkadan bağlanmış hafif kambur yokuş yukarı yürüyüş geleceğin ağası heyt be :img-hyste:img-hyste

meryemin yengeleri ayrı alem çekirdek yemelere herşeye kılıf bulmaları kadime kambur dediler :img-hyste:img-hyste bunlar ezoya ziyarete gelirler evin altına üstüne getiriler :img-hyste:img-hyste

püliton
19-03-08, 00:52
arkadaşlar ben ratinglerden korkuorum valla malum çok geç başladı e bide paso gün deiştiği için
ama evlilik fln olduu için insanlar meraktan islemiş olabilir
sizce nası olur ratingler??

boşver canım kanal düşünmüyor yapımcılar düşünmüyor kafanı yorma nasıl olsa dizi kalkmaz başına bunca gelenden sonra kalkmadıysa bundan sonrada kalkmaz

hem bundan sonra ezo gelin 3 gibi olacak galiba dizi yeni bir boyuta giriyor gibi geldi bana hadi hayırlısı

papatya363
19-03-08, 00:57
hele kadimin kocaman altını ezonun eline koyuşu ne olduğu belirsis nişan yüzüğünden sonra altını gözümüze soktular :img-hyste:img-hyste

oyy oyy işte ben buraları kaçırdım.dimek kadim ezonun eline altın koydu.iyi iyi bu aralar altın fiyatları bayağı yükseldi.kadim altını daha önceden almıştır.epey bi karda yani:img-hyste hayır yani şimci ballıya falan borcu varya ondan ben şettiriyorum:img-hyste düğündee takarlarmı acep?şöyle kadimin yakasından aşağı sıra sıra paralar asıldığını düşündümde, oyy öliyimmmm bennnnn:img-hyste

yarın ilk işim bölümün tekrarını izlemek olacak.hem bi tekrar hemde kaçırdığım yeri izlemiş olurum.tabi hemen eklerlerse...

kübracım senin adına çok üzüldüm.böyle heyecanla bekleyipde diziyi izliyememek epey kötü ve sinir bozucu olsa gerek.neyse üzülme cnm elbet yarın eklenir izlersin.

ya ben yatmaya gidiyodum niye halaa burdayım:sad53::sad53:

ezo-kadim
19-03-08, 00:58
Ben izliyemedim demismiydim? :icon_sorr:icon_sorr

Sansa bakki hic bi siteye eklenmemis :icon_sorr

Nasil izlicem ya? :icon_sorr

kübracim üzülme tatlim bende basina bakamadim herhalde yok dedim sonra bilgisayari bi actim zeynep link atti bende yarisini olsun yakaladim hala avrupa yayinina kiziyorum orda bekleyen halki aptal yerine koydular salak yarismayi bile izledim bi baktim yola cikanlar diye bir program ne bu ya dedim ama ben seni cok iyi anliyorum :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr buda bizi gece 11 e kadar bekleten show tv ye :img-tomat :img-tomat :img-tomat iyi geceler

***merve***
19-03-08, 01:08
boşver canım kanal düşünmüyor yapımcılar düşünmüyor kafanı yorma nasıl olsa dizi kalkmaz başına bunca gelenden sonra kalkmadıysa bundan sonrada kalkmaz

hem bundan sonra ezo gelin 3 gibi olacak galiba dizi yeni bir boyuta giriyor gibi geldi bana hadi hayırlısı

valla doru sölüosun cnmcım bu gidişle bitiş zor galiba en azından her yeni özette 2 bölüm garantimiz var haftaya final yok bu diziyide finalsiz bitirmezler heralde 50 küsür bölümden soora haftaya var bitme kararı alınsa bile öbür haftayada var bu güsel bi haber =)

aisha_nena
19-03-08, 02:09
oyy canlarım benim kaç bölüm aradan sonra izlemekte yorum yapmakta bugüne kısmetmiş.evde kumanda hakimiyeti bende olmadığı için anca reklam aralarında ve sonda izlemek nasip oldu.bu bölümün sonuna kadar ümitlerimi hiç yitirmemiştim ama fragman bütün ümitlerimi tarumar etti:img-hyste son dakikaya kadar bu nikah kıyılamayacak ezo damperliğini gösterecek diye beklediysemde olmadı kadimi kaybettik:icon_cry: neyse fazla üzülüp içlenmiyeceğim çünkü ezo basın tarafından abluka altına alınacak.aynalı körüklü altın sırmalı oynak ezo fakir kız zengin erkek senaryosunun baş hedefi haline gelecek :happy0064:happy0064.gidişat onu gösteriyor.sadece izlediğim kısımlar için yorum yapmam gerekirse güzel bir bölümdü.seyfo meryem diyalogları,ballının son dakika stand up ı,bilal ağanın hanımlarının deyme yorumculara taş çıkartan laflarıı çok güzeldi.ben sadece ezo nun çocuk mevzuuna takıldım.herkesin çocuğu olmak zorunda değil.hem madem böyle bir sağlık sorunun olduğunu düşünüyorsun hayatını birleştirecğin insana bunu yumurta kapıya dayanınca değil daha ilk çocuk yuvasını ziyarete gittiğin gün söylemeliydin. bu da bir çeşit aldatmaca sayılır ki bu damper ezonun dobralığına hiç yakışmadı.kadimde son dakikada karşısındakini kıracak biri olmadığı için ve gayet mantıklı çözümler ürettiği için takdir ettim onu bir kez daha.(yalnız sölemezsem çatlarım nikah kıyılırken kadimin gülümsemesi bana bayram günü istediğine kavuşmuş çocukların gülümsemesini hatırlattı ve hiç hoşuma gitmedi :mad72:).ballının nura verdiği yüzüğünde maşallahı vardı hani gözümüze gözümüze sokuyodu.acep kaç karattı.:img-hyste .düğün organizasyonu gayet güzel ve şıktı yalnız hala kıştan kalma günler yaşadığımız düşünülürse bir kır düğünü için meryemin giysisi pek bir cesurdu.ama onuda anlayabiliyorum sonuçta seyfo var hayatında sıcak basmıştır onuda.şimdilik benden bu kadar.gözden kaçırdıklarımı iyice hatmedip tekrar aranızda olacağım .umarım ben gelene kadar sezon bitmez:img-hyste

hayal perdesi
19-03-08, 02:48
münevvercim sen o iki saniye arasında bu kadar yazıyı nasıl okuyabildin cnm:img-hyste:img-hyste

ben bi tek başlığı gördüm o kadar.valla helal olsun sana.

bu arada şaka yapmıyosun dimi:img-hyste yani gerçekten böylemi yazıyordu?

ayrıca şunuda söyliyim ezonun kına gecesinde giydiği kıyafeti çok beğendim:)vede meryemin ezonun düğününde giydiği kıyafeti.

ya bide ben kına gecesi sahnelerinin birazını kaçırdım.umarım yarın bölüm hemen eklenir...

Yasmincim, şaka yapmıyorum, vallahi aynen öyle yazıyordu... Özellikle "postacı yaka paça dışarı atıldı" cümlesine çok güldüm... Ama haberin içeriği gerçekten Ezo'yu rencide edecek cinsten, Kadim'i de tabi... Bu arada teşekkür ederim (öhöm) ama fragmanı bilgisayara kaydedip o sahneyi durdurdum ve öyle okudum... Yoksa iki saniye içinde okuyabilecek kadar babayiğit değilim:img-grin2

Kıyafetler bence de çok hoştu...
Görüşmek üzere canlarım...

hayal perdesi
19-03-08, 02:59
müsadenle yorumlarının altına imzamı atmak istiyorum.bir de seni tebrik etmek :happy0064 bu alkış senin için..niye dersen o garip türkünün sözlerini hatırlayıp bir de buraya düzgün biçimde yazmak her baba yiğidin harcı değildir ;) ne yalan söyleyim tiksindim dinlerken..keşke dedim hele hele antepli çalsaydı hem kızların danslarıyla da daha uyumluydu o şarkı :img-blush
bu arada türkü konusunda sana katılıyorum dizi de öyle türküler çalıyor ki hiç türkü bilmesem ne berbat bişeymiş bu müzik kim nasıl dinlesin derdim :img-blush
bence gazete haberi süper oldu.ezo kendini başka türlü geliştirmezdi.bu haber soğuk duş etkisi yapıp kendine çeki düzen vermesine sebep olacaktır.ben ezo'nun karakterinin değişmesinden yana değilim ancak ne yalan söyleyim daha hanım hanımcık,daha zarif olup konuşmasını düzeltmesine hayır demem :img-pilot

chissil, ben de o kına gecesinde çalan türküyü duyunca keşke bir Antep türküsü koysalardı da bu garip şeyi duymasaydım dedim. İşin komik tarafı şarkıyı Kadim de duydu, hiç de şaşırmadı yani bu ne biçim müzik diye...
Gerçekten artık türkülerden soğuyacağım...

Gazete haberi inşallah olumlu yönde bir kuvvet uygular Ezo'ya da kendini biraz geliştirir. Elbette karakterinden ödün vermesin, bence de daha zarif, daha kibar olsun... Bir de dışarıdan lise bitirecekti, Kadim onu çalıştıracaktı... Keşke bu konu da işlense... Kadim'in yanına yakışmak için değil tabi, Ezo'nun kendi kendine olan saygısından... Görüşmek üzere canım...

***merve***
19-03-08, 03:19
chissil, ben de o kına gecesinde çalan türküyü duyunca keşke bir Antep türküsü koysalardı da bu garip şeyi duymasaydım dedim. İşin komik tarafı şarkıyı Kadim de duydu, hiç de şaşırmadı yani bu ne biçim müzik diye...
Gerçekten artık türkülerden soğuyacağım...

Gazete haberi inşallah olumlu yönde bir kuvvet uygular Ezo'ya da kendini biraz geliştirir. Elbette karakterinden ödün vermesin, bence de daha zarif, daha kibar olsun... Bir de dışarıdan lise bitirecekti, Kadim onu çalıştıracaktı... Keşke bu konu da işlense... Kadim'in yanına yakışmak için değil tabi, Ezo'nun kendi kendine olan saygısından... Görüşmek üzere canım...

eet cnm katılıorum ezo dediin gibi kendini geliştirse ii olcak...
ama bi röportajda dinlemiştim nurgül yeşilçay şiveyi değiştircektik ,düzelcektik, ama insanlar ezo'yu böle sevdi sevimli duruo die devam ettirme kararı aldık dedi.

püliton
19-03-08, 07:49
avrupa yayınından ezo gelini izleyen arkadaşlar şimdi show türk te verilen ezo gelin fragmanına göre yeni bölüm PAZAR 21.30 yazdı bilginiz olsun

bu arada show un bu yayın anlayışını kınıyorum eğer yurt dışında yaşayan ve izleyen yurtdaşlarımıza değer mermeyeceksen hiç yayınlama daha iyi nedir bu ya ben bile burda sinir oldum.:dito:dito:dito

rozi
19-03-08, 08:23
günaydın canlarım:img-in_lo

hala uyumaktayım:img-lazy: sayılır gözümün önünden yorganlar yastıklar geçmekte

ilk izlenimlerimi ileteyim efendim çünkü daha kendimde değilim.öncelikle avrupa kanalında yayınlanmamasına çok şaşırdım ve üzüldü, eğer şans olmasaydı bende izleyemeyecektim,evdekiler başka sey izliyordu bende diğer odaya gitmiştim acunun bitmesini bekliyordum, iki 500 kalınca bakın diye içere seslendim efendim bu teklif anca yarım saatte sonuçlanır deyip tırnaklarımı yerken, ilahi bir güç tarafından içeri yönlendirildim oda ne annemler adama kızıyor 90ı kabul etti diye şoke oldum:blink: daha teklif gelmeden nasıl oli acep yukardan bana çifte standartmı yapılıyor diyip geçtim karargaha, ve jeton düştü meğer show türkmüş izlediğim:img-hyste allahtan dizi başlamadan yetiştim ve o zaman anladım vermiyceklerini

pardon bu bölüm yorumu olcaktı,acunu izlediğim ortaya çıktı:)

gelem bölüm yorumuna ağam sen bidenesin:img-in_lo o ne güzel evlenme teklifi kadim yanında bebe kaldı, ağam oyy nur çok şanslı kadın vallah kıskandım
gerçektende ballı ağamın teklifine bayıldım çok romantık ve çok duygusaldı ahmet bey yine döktürdü süper oynadı her zamanki gib inişli çıkışlı değil hep üstün hep üstün oldu her zamankı gibi kendisine kocamam bir alkış:img-clapp

ve zerafet timsali nur hanım,allah ezoyada ver deyip her hafta hayranlıkla izlediğimiz biricik hanım efendi yengemiz sizde bir alkış çok duygulandırdın beni:img-clapp ve girdiğini kıyafetler süperdi, kadın çok güzel giyiniyor her bölüm manken gibi maşallah:good:

seyfo ne meryem de harıka bir çift olmuşlar onları izlerken hiç sıkılmadım,meryemi bir gün sevebileceğimi hiç düşünmezdim ama kıza ferna halde kanım ısındı,seyfoya gelince dilerim eski haline döner çünkü o bu kalıbın adamı değil eski seyfoyu istiyorum, dilerim en kısa zamanda evlenirler işleri zor ama bakalım belki umut olur:icon_sorr

kutsal ustama gelince umarım gitmez, onun gibi kibar tatlı bir adam rolü azda olsa dizide olmalı, ben seviyorum ustamı gitmesin eylül gitsin, gıcık kız kanım asla ısınmayacağı kişiler listesinden hiç inmeyecek:mad72:

canlarım güzelerim de hayde gelin yoksam birazdan dalacam hayal alemine, kurtarın beni uyanmak istim çünkü bu aralar guy dan başkası girmi düşüme:img-hyste

rozi
19-03-08, 08:32
bu aradas bölüm hakındaki düşüncem beğendim güzel bir bölümdü ufak tefek kusurları o yüzden görmeyeceğim:img-grin2

müzikleri bende hiç beğenmedim ki o sahneye hele hele antepli çok güzel uyardı olmamış:not_i:

ama kızların oynaması erkek tarafını gelmesi filan güzeldi, hele meryemin mumların parasın ne olcak deyip bahşiş istemesi, bende kadim beyin ne kadar vereceğini beklerken elezığ araya girdi:icon_whis

bu aralar orman bakanlığı çok baskı yapıyor kanallara dizilerde yeşili sevdirin sosyal mesaj verin diye, ama sanırım ezo gelin işi biraz abarmıştı dün gece:icon_whis adamalar nirdeyse düşümde bile rahat bırakmayacaktı, dizi bitti benim aklında hala onlar var, en kısa zamanda ağaç dikicem:img-blush

kelvefodul
19-03-08, 08:33
valla ne diyim bilmiyom, dün akşam kendimi kötü hissediyordum, nasıl olsa tekrarını verirler diye beklemedim. Sabah bi öğrendim ki yeni bölüm verilmiş. Allah kahır, bela :). Herşeye rağmen kaçırmadan seyrediyordum, ilk firem oldu. :sad53: Beğenmediğim bölümleri bile kaçırmadan seyrettimde, tam düğünü kaçırdım ne diyem. Üstelik şu anda çalışmam gerekirken, meraktan girdim sizi okuyom bide. Patron kovcak kesin beni.

rozi
19-03-08, 08:38
valla ne diyim bilmiyom, dün akşam kendimi kötü hissediyordum, nasıl olsa tekrarını verirler diye beklemedim. Sabah bi öğrendim ki yeni bölüm verilmiş. Allah kahır, bela :). Herşeye rağmen kaçırmadan seyrediyordum, ilk firem oldu. :sad53: Beğenmediğim bölümleri bile kaçırmadan seyrettimde, tam düğünü kaçırdım ne diyem. Üstelik şu anda çalışmam gerekirken, meraktan girdim sizi okuyom bide. Patron kovcak kesin beni.

oyy gülüm hoşgeldin yoktun bayadır:img-grin2

ya o resim ne öle tüm uyku perileri kaçtı kendime geldim:img-hyste

marak etmeyesin çok güzel bir bölüm oldu ama sanırım izleyemicen malum site kjapalı ama süperdi kadimle ezonun dansı çalan müzikler

kadı tam kadımı vuracakken bitti, sanırım ezo atlayacak bu arada o siradada ömer kendine hayat veren aynalıya yardıma koşma peşinde, bir yandan anlıcan canım süper ötesi bir yerde bitti, ama sen izleyemedin demi üzülme haftaya kadar bekle, bu seferde pazara almışlar fazla beklemicen iki gün kardasın:img-hyste:img-hyste

canım şaka yapım:img-in_lo kızlarda link varmış gelince atarlar ben hangi site bilmiyorum çünkü:img-grin2

kelvefodul
19-03-08, 08:44
valla çok makbule geçer rozim bee, çaktırmadan izlemeye çalışırım artık. avatarımı beğendiğine sevindim, tam ben di mi? ama ben bölede yakışıklıyım yav, gızlar bayılıyo bana. Bu arada mouse bu mesajı kesin siler, bölümü değilde kendimi övüyom.:img-hyste. İnşallah en kısa zamanda bölümü ve fragmanı izleyebilirim.

rozi
19-03-08, 08:48
valla çok makbule geçer rozim bee, çaktırmadan izlemeye çalışırım artık. avatarımı beğendiğine sevindim, tam ben di mi? ama ben bölede yakışıklıyım yav, gızlar bayılıyo bana. Bu arada mouse bu mesajı kesin siler, bölümü değilde kendimi övüyom.:img-hyste. İnşallah en kısa zamanda bölümü ve fragmanı izleyebilirim.

dur mesajını koruma altına alam:img-hyste

harbiden süper karızma olmuşsın yolda göresem mefta olurum yalnış anlama gülmekten:img-hyste

evet bölüm süperdi özellikle ben t