PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tatlı İntikam (Dame Chocolate) [TNT]

Sayfalar : 1 2 [3] 4

cerosh_87
17-08-08, 17:35
:img-hyste:img-hyste Benim komiğime giden bir şey de Rozita Bruce ile 1 gün önce beraber olmuş ertesi gün doktora gidiyor,bu ne acele böyle,hele doktor bebeğin cinsiyetini,kalp atışlarını söyleyince şok oldum meğerse bebiş 1 aylıkmış Rozi daha önce hamile kalmış gerçi 1 aylıkken nasıl cinsiyeti anlaşılıyor o da ayrı mesele:) Deboraha ben de sinir oldum ama Bruceu takdir ettim,Deborahı istemedi,bence Bruce Deborah hasta diye evlenicek aklıma başka bir şey gelmiyor,Fabian da kendini acıların çocuğu yaptı,Grace çocuğunu düşürdü sanırım,çünkü kanaması oldu.

arkadaşlar rozita 1 aylık hamile değil yaa bruce we rozita daha bruce rozitanın wioleta oldunu sandığı zamanlar birlikte olmuştu.hatta bob un ewine gelmişlerdi samanthanın hapisten kaçtını duyduklarında ozamn birlikte olmuşlardı.samantha grace i fabrikada sıkıştırmıştı hane sonra merdiwenlerden düşmüştü hastaneye kaldırmışlardı bruce u aramışlardı hastaneye gitmeleri için ozamn bruce ordan ayrıldında rosita da fabianı arayıp beni burdan al diyip gitmişti bob un ewinden ozamn hamile kaldı o zaten çiçekleri wermeye gelmeden önce rosita banyodayken içinde bebeği hissediodu o gece bruce gelince tekrar birlikte oldular sadece okadr 1 gece de olmadı yane bu iş
:img-wink:

gülbeşeker
17-08-08, 18:15
arkadaşlar rozita 1 aylık hamile değil yaa bruce we rozita daha bruce rozitanın wioleta oldunu sandığı zamanlar birlikte olmuştu.hatta bob un ewine gelmişlerdi samanthanın hapisten kaçtını duyduklarında ozamn birlikte olmuşlardı.samantha grace i fabrikada sıkıştırmıştı hane sonra merdiwenlerden düşmüştü hastaneye kaldırmışlardı bruce u aramışlardı hastaneye gitmeleri için ozamn bruce ordan ayrıldında rosita da fabianı arayıp beni burdan al diyip gitmişti bob un ewinden ozamn hamile kaldı o zaten çiçekleri wermeye gelmeden önce rosita banyodayken içinde bebeği hissediodu o gece bruce gelince tekrar birlikte oldular sadece okadr 1 gece de olmadı yane bu iş

Evet canım bir gece öncesinde hamile kalmadığını biliyorum ,daha önce beraber olmuşlar ve o zaman hamile kalmış,ama doktor yanlış duymadıysam 1 aylık dedi sanırım,ve 1 aylık bir bebeğin cinsiyetinin belli olması bana komik geldi :)Bir de Rozita bir gece önce hamile kaldığını sanıyordu ya da öyle olmasını arzu ediyordu ama önceden hamile kalmış,haberi yokmuş...
Bundan sonrası da önemli,Fabianın sevgilisi Angel tarafından yanlışlıkla öldürüldü,şimdi Fabian ve Rozita iyice yakınlaşırlar,Deborah gıcık ,sinir oluyorum...

tatlı intikam
17-08-08, 18:19
ama o olayın ardından da ne kadar sure geçti ki dizinin her bölümünü bir gün sayarsak aşağı yukarı bir ay üstelik dizide de bir aylık demişlerdi. ayrıca ben bruce un violetayı zorla helikopterle bir yere götürdüğü zaman olduğunu sanıyodum.çok kafam karıştı ya...:img-cray:kusura bakma gülbeşeker ben yazarken yazmışsın aynı şey oldu:)

gülbeşeker
17-08-08, 18:43
ama o olayın ardından da ne kadar sure geçti ki dizinin her bölümünü bir gün sayarsak aşağı yukarı bir ay üstelik dizide de bir aylık demişlerdi. ayrıca ben bruce un violetayı zorla helikopterle bir yere götürdüğü zaman olduğunu sanıyodum.çok kafam karıştı ya...:img-cray:kusura bakma gülbeşeker ben yazarken yazmışsın aynı şey oldu:)

Önemli değil canım:img-wink: Ben bu diziyi iki-üç haftadır izliyorum da bir şeyi merak ettim de Bruce wioletayı zorla bir yere götürdü demişsin de bu kaçıncı bölümdü,yoksa wioleta derken Rozitayı mı kastettin ?Ve Bruce ve Wioletanın en son beraber oldukları bölüm kaçıncı bölümdü,ama bu sondan bir öncekini soruyorum,hamile kaldığı bölüm nette var mıdır?

aslı_sz
17-08-08, 19:08
ya arkiler bebiş olayını geçelim de önümüzde çok ciddi sorunlar war..okullar açılıyo...bence okulu olmayanlar ya da sabahçı olanlar diziyi kaydedip bize izleme olanağı sağlamalılar....bizim okulda kantinde tv war ama herkesin içinde dame chocolate yi isleyemeyeceğime göre..:img-hyste
ya bu çoğumuzun sorunu..topic çok yavaş ilerlio ama nolur bi kaçınız bu olayı ciddiye alın...ispnayolcadan da anladığım yok zaten:icon_sorr..bi de çok hızlı konuşuolar..nese yardım........:kahve

_rosita_
17-08-08, 21:58
ya arkiler bebiş olayını geçelim de önümüzde çok ciddi sorunlar war..okullar açılıyo...bence okulu olmayanlar ya da sabahçı olanlar diziyi kaydedip bize izleme olanağı sağlamalılar....bizim okulda kantinde tv war ama herkesin içinde dame chocolate yi isleyemeyeceğime göre..:img-hyste
ya bu çoğumuzun sorunu..topic çok yavaş ilerlio ama nolur bi kaçınız bu olayı ciddiye alın...ispnayolcadan da anladığım yok zaten:icon_sorr..bi de çok hızlı konuşuolar..nese yardım........:kahve

kesinlikle katılıyorum ben liseye gidiyorum ve 13:oo te okulda oluyorum,hesapladığıma göre okullar açılana kadar dizi ancak 140. bölüme kadar gelebilecek ve 10 bölümü kaçırmak istemiyorum(ayrıca en heyecanlı bölümler)bu konuda yapılabilecek bir şey yok mu tnt ye mesaj atmıştım günde 2 bölüm birden verinler diye ama hala cevap yok:icon_sorr

cerosh_87
18-08-08, 20:24
Evet canım bir gece öncesinde hamile kalmadığını biliyorum ,daha önce beraber olmuşlar ve o zaman hamile kalmış,ama doktor yanlış duymadıysam 1 aylık dedi sanırım,ve 1 aylık bir bebeğin cinsiyetinin belli olması bana komik geldi :)Bir de Rozita bir gece önce hamile kaldığını sanıyordu ya da öyle olmasını arzu ediyordu ama önceden hamile kalmış,haberi yokmuş...
Bundan sonrası da önemli,Fabianın sevgilisi Angel tarafından yanlışlıkla öldürüldü,şimdi Fabian ve Rozita iyice yakınlaşırlar,Deborah gıcık ,sinir oluyorum...

ayy aman hamile kaldı işte beraber oldukları gecelerin birinde ne önemi warki pembe dizi değilmi onlar 15 günlk bebeklerin bile cinsiyetini belirlerler:img-hyste kaldıki 1 aylık demiş doktor we cinsiyeti söledi 1 aylık dediğini ben duyamadım ama bi oğlun olucak dediğini duydum o ara tw bozulmuştu:img-hyste ewet ben izledim ilerki bölümleride rozita sanırım fabiana ewet dicek we sewgili olucaklar bruce ta onları duycak konuşurlarken yarınki bölümde izliycez sanırım bunları deborah tahlil sonuçlarını öğrenicek falan ayy gerçekten çok heycanlı olucak artık bundan sonraki bölümler. okullar başladığında da ben size anlatırım son 10 bölümü merak etmeyin aslında benm pc de önceden uydu takılıydı we kayıt yapabiliodum ama şimdi yok olsaydı kesin kayt edip size yollardım:(

aslı_sz
18-08-08, 21:10
allah tan sabahçıyım zaten okul zamanı diziyi yemek yerken izliyodum o yüzden izliyebilirim yaşasın:happy0064

ya eğer yapabilirsen bizim için(öğlen de okulda olanlar için)diziyi kaydeder misn?
bu uyuz tnt belki yayınlamaz iki bölüm birden....ay inşallah tekrar yayınlanır..reytingler iidr heralde d mi?:img-pilot

melike_carlos
19-08-08, 14:05
ya eğer yapabilirsen bizim için(öğlen de okulda olanlar için)diziyi kaydeder misn?
bu uyuz tnt belki yayınlamaz iki bölüm birden....ay inşallah tekrar yayınlanır..reytingler iidr heralde d mi?:img-pilot

malesef cnm ama istersen hergün dizinin özetini yazarım kusura bakma herkes bnm kadar sanslı olmuyo bide biz okuldan baya erken cıkıyoruz o yüzden rahatça izleyebiliyorum okul zamanı diziyi:img-wink:

_rosita_
19-08-08, 14:11
şu TNT nin telefon numarası falan yok mu olmazsa aramayı düşünüyorum..:kahve
ve de sadece ses kaydı yapamaz mısınız biz bölümlerini izlerken videonun sesini kapatır ses kaydını açarız..:img-tomat

€ssra
19-08-08, 18:04
bikaç haftadır giremedim arkadaşlar yeni bir iki arkadaş katılmş hoşgeldiniz:img-wink:.ya bugün rozitaya sinir oldum.fabianla öle konuşurken bruce onu duydu.ama rozitanın söylediklerini kim duysa yanlış anlar yani.çok abartıo.bruce deborayı reddedio.bu gidip fabiana sarılıo.fabianı umutlandırıo.çok saçma.belkide hamile oldunu öğrenince fabiandan zannetcek bruce

_rosita_
19-08-08, 18:14
bikaç haftadır giremedim arkadaşlar yeni bir iki arkadaş katılmş hoşgeldiniz:img-wink:.ya bugün rozitaya sinir oldum.fabianla öle konuşurken bruce onu duydu.ama rozitanın söylediklerini kim duysa yanlış anlar yani.çok abartıo.bruce deborayı reddedio.bu gidip fabiana sarılıo.fabianı umutlandırıo.çok saçma.belkide hamile oldunu öğrenince fabiandan zannetcek bruce

evet ya ben de fabian a sinir oldum bırak git,sonra rosita da onun dibinden ayrılmıyor:icon_evil bu arada bruce un da hala rosita ya deli olduğunu öğrenmiş olduk:happy0064

melike_carlos
19-08-08, 20:09
arkadaşlar cook şaşırcanızı biliyorum sıkı durun aslında Mauricio Ochmann yani namı değer fabyanı dizi başlamadan önce bruce karakteri olarak seçmişler fakat başka bir dizide oynadığı için bunun yerine carlosu:img-in_lo geçirmişler

melike_carlos
19-08-08, 20:12
bu da çook ilginç Başlangıçta Rosita'nın Angel Perez'e aşık olması düşünülmüş, ancak asıl senaryoda Angel Perez bir katil ve kötü bir adam olarak resmedilmiştir.
İlk başta Bruce karakterini canlandıracak olan Mauricio Ochmann, Marina adlı diziden ayrıldıktan sonra Fabián Duque rolüyle Dame Chocolate adlı diziye dahil edilmiş ve avukat Mauricio'nun oğlunu canlandırmış(biliyosunuz):icon_whis

melike_carlos
19-08-08, 20:15
bulduğum sitede ilginç bilgiler yeri de var bazılarını biliyoruz ama olsun...
1..Dizide erkek başrol oyuncusu Carlos Ponce'nin şarkıcı olduğunu ve dizinin açılış müziği olan "dame dame chocolate" şarkısını seslendirdiğini biliyormuydunuz?

2..Dizide kadın başrol oyuncusu Genesis Rodríguez'in Venezüellalı ünlü şarkıcı Jose Luis Rodriguez'in kızı olduğunu biliyormuydunuz?

3..Dizide sürekli gösterilen "Chocolate Supremo" fabrikasının Miami'deki binasının ön yüzü cam olan alan bir plaza olduğunu biliyormuydunuz? (dizide farklı bir şubesi yada binanın arka yüzü gösterilmektedir.)

4..Dizide Ligia karakterini canlandıran Jessica Pacheco'nun profesyonel bir dansçı olduğunu biliyormuydunuz?

5..Dizide Juan karakterini canlandıran Héctor Suárez'in Meksika'nın efsane komedyeni olduğunu biliyormuydunuz?

6..Dizide Samantha ve Débora Porter karakterini canlandıran Karla Monroig'in kısa boyuna rağmen profesyonel manken olduğunu biliyormuydunuz?

7..Dizide Betsy karakterini canlandıran Zuleyka Rivera'nın 2006 Dünya Güzeli olduğunu biliyormuydunuz?

melike_carlos
19-08-08, 20:18
bu son arkadaşlar walla
dizi 5 mart 5 ekim 2007 tarihleri arasında yayınlanmışş ayrıca dame chocolatenin 13 sa özetini içeren dvd si var bye

tatlı intikam
19-08-08, 21:16
meraba nasıl kayıt edildiğini bilsem kesin yapardım ama bizde tv den başka bi alet yok ki:(:img-cray:ben de tnt ye mesaj atmıştım öncelerde ama kimseye cevap verdikleri yok.::(daha önce yazmıştım melike_carlos un yazdığı sitede bir iki oyuncu değişikliği kararı da var angelin yerine falan...umarım bittikten sonra bir daha özet verebilecek normal türk kanallarında yayınlanır.:img-wink:bu arada son on bölümü izleyemeyenlere konuşmalarına kadar not tuttuğumdan yazarım........bye

melike_carlos
20-08-08, 14:38
betsy bruce un ilk aşkıymış onlar nasıl ayrıldılar ki bi de bu betsy ne zaman çıktı ki dizi de başlarda heralde izlemediğim için dizinin başını göremedim soruma cvp verirseniz sevinirim arkadaşlar:img-wink:

_rosita_
20-08-08, 14:54
bugünki bölüm hakkında yorumlarınız neler ,ben sadece bruce a yuh diyorum rosita yı dizide ne kadar erkek varsa hepsine yakıştırdı yani:icon_sorr
peki hangi bölümde barışacaklar rosita'yla bruce :kahve

gülbeşeker
20-08-08, 15:34
bugünki bölüm hakkında yorumlarınız neler ,ben sadece bruce a yuh diyorum rosita yı dizide ne kadar erkek varsa hepsine yakıştırdı yani:icon_sorr
peki hangi bölümde barışacaklar rosita'yla bruce :kahve

Bruce gerçekten abarttı ama Rozita da sütten çıkma ak kaşık değil,Fabianla el ele kol kola sarılmalar,yok sana ihtiyacım var,hiçbir erkek kalbimin bu kadar derinlğine inmedi gibi abuk subuk söylemleri var.Bruce da bunları duyunca kıskançlıktan deliye döndü,kim olsa yanlış anlar.Bir de Rozita diyor ki,Bruce beni önemsemiyor,o yüzden gitti Fabianla kavga etti,kıskandığı her halinden belli...Bruceun Deborah ile neden evleneceği ortaya çıktı,hasta olduğu için...

_rosita_
20-08-08, 17:57
evet de deborah ölmeden önce bruce la ayrılacaklar çünkü ilerki bölümlerde fabianla deborah havaalanında karşılaşıyorlar..
ama deborah hasta bile olsa bruce un onunla evlenmesi saçmalık hem rosita yı seviyor hem debora yla evleniyor nasıl iş bu:img-pilot

beren_okan
21-08-08, 14:15
Bruce gerçekten abarttı ama Rozita da sütten çıkma ak kaşık değil,Fabianla el ele kol kola sarılmalar,yok sana ihtiyacım var,hiçbir erkek kalbimin bu kadar derinlğine inmedi gibi abuk subuk söylemleri var.Bruce da bunları duyunca kıskançlıktan deliye döndü,kim olsa yanlış anlar.Bir de Rozita diyor ki,Bruce beni önemsemiyor,o yüzden gitti Fabianla kavga etti,kıskandığı her halinden belli...Bruceun Deborah ile neden evleneceği ortaya çıktı,hasta olduğu için...

evett yhaa süper haklısınnn ama bruce da abarttı dizide erkek kalamdı bi bahçıvan kaldı onun dışında akraba olmayan herkesle yakıştırdı gerçi bahçıvanlada akrabalar ama sonuçtaa oda fazla ileri gitti bide bobada söledii çocuk da yanlış anladı ama hamile oldunu lorenzoya söliyince çok güzel oldu yhaa:D

_rosita_
21-08-08, 14:36
arkadaşlar sizden 1 dakikanızı bile almayacak birşey istiyebilir miyim:img-blush
bugün bu mesajı okuyan herkes TNT'ye girip tatlı intikamı 2 bölüm halinde yayınlamaları için mesaj yollayabilir mi???umarım çok şey istememişimdir.Arkadaşlar 1 dakikanızı bile almaz:img-cray:

bugünki bölüme gelirsek pis fabian'ın öyle konuşmasına sinir oldum sanki rosita onunla evlenicek de yok daha neler:img-hyste bruce da umarım en kısa zamanda rosita'nın hamile olduğu öğrenir(tabii fabiandan sanmamak şartıyla:img-wink:)

S3T3NAY
21-08-08, 16:00
bu diziyi izliyorum ama buraya yazma fırsatım olmamıştı Bruce a yuh dedim bu bölümde resmen gitti Deborah ın kollarına bırakıverdi kendini:dito
Deborahla evlenecekmiş okuyunca şaşırdım desem yalan olur böyle olacağı belliydi...
bir kaç soru sormak istiyorum bilen varsa bana yardımcı olabir mi?
*Deborah ölecek mi?
*Bruce ile evlenirse Rosita ya ne olacak?
*Hangi bölümde Rosita ve Bruce birleşecek?
yardımcı olursanız çok sevinirim:img-icecr

_rosita_
21-08-08, 17:30
ilerki bölümlerden bazılarını izledim ispanyolca olduğu için anlamıyorum tabii ama sanırım debora ölüyor,bruce debora'yla evlenince rositayla noluyor bilmiyorum ve de bruce ve rosita yanılmıyorsam 145. bölümde birleşiyorlar..:img-wink:

_rosita_
22-08-08, 14:02
evvet bugünki yorumları alalım..Ben kısaca sersem Lorenzo diyorum ve pis Fabian kıza sırnaştıkça sırnaşıyor...

ve de bu başlığın ilk sayfalarında dame chocolate gifleri vardı onları nerden buldunuz ya da siz yaptıysanız rica etsem bir kaç tane daha yapabilir misiniz final bölümünden falan ya da nasıl isterseniz..

tatlı intikam
22-08-08, 15:31
lorenzoya sinir oldum yaa neymiş deborayı bruce un kollarına atan kendi değil rozitaymış. bruce un zamanında söylediği yalanları ne çabuk unuttu ama. hele grace in yalanları::....çocuğu duyunca hemen nasıl döndü rozitanın tarafına ama.bence julıa ricardoya gidicek çocuğu ver beni al diyecek gibime geliyor. gerilerde birisi deborayla fabianın birleşiceğini söylemişti şimdi de debora ölecek deniliyor gerçek ne çok merak ettim?acaba çikolata fabrikası mı kursak ne yapsak yakında Türkiye de senaryo benzerliğiyle çekilebilir belki dame chocolate ama onu da yüzüne gözüne bulaştırırlar..:)):happy0064bye

_rosita_
22-08-08, 15:33
lorenzoya sinir oldum yaa neymiş deborayı bruce un kollarına atan kendi değil rozitaymış. bruce un zamanında söylediği yalanları ne çabuk unuttu ama. hele grace in yalanları::....çocuğu duyunca hemen nasıl döndü rozitanın tarafına ama.bence julıa ricardoya gidicek çocuğu ver beni al diyecek gibime geliyor. gerilerde birisi deborayla fabianın birleşiceğini söylemişti şimdi de debora ölecek deniliyor gerçek ne çok merak ettim?acaba çikolata fabrikası mı kursak ne yapsak yakında Türkiye de senaryo benzerliğiyle çekilebilir belki dame chocolate ama onu da yüzüne gözüne bulaştırırlar..:)):happy0064bye

aynen ya lorenzo artistlik yapıp duruyor sinir oluyorum ona..peki bruce rositanın hamile olduğunu hangi bölümde öğreniyor:img-pilot

tatlı intikam
22-08-08, 15:36
aynen ya lorenzo artistlik yapıp duruyor sinir oluyorum ona..peki bruce rositanın hamile olduğunu hangi bölümde öğreniyor:img-pilot

ben de bilmiyorum ama yakındaysa bruce rozitaya inanmayacak demektir çünkü deborayla ayrılırdı veya uzaktaysa deborayla bruceun ayrılma sebebi çocuk olmalı:good:

melike_carlos
23-08-08, 18:45
arkadaşlar carlos ponce yle yapıan bir ropartaj buldum soruları türkiyeden ing. olarak göndermişler.. okudum süperr
:happy0064:love05:

_rosita_
25-08-08, 11:46
bu başlığın ilk sayfalarında dame chocolate gifleri vardı onları nerden buldunuz ya da siz yaptıysanız rica etsem bir kaç tane daha yapabilir misiniz final bölümünden falan ya da nasıl isterseniz:img-blush:img-wink:

eLa_29
25-08-08, 15:46
deboşla bruce evlendı hemde nıkahta elvis vardı yuhh en çokta azusenaya (yazılışını bılmıorm :D) acıyorm yazık kıza yha neyse o angel ne aptal bı adam yha pis sahtekar rositada hala onun ne mal olduğunu göremedı

_rosita_
25-08-08, 16:16
deboşla bruce evlendı hemde nıkahta elvis vardı yuhh en çokta azusenaya (yazılışını bılmıorm :D) acıyorm yazık kıza yha neyse o angel ne aptal bı adam yha pis sahtekar rositada hala onun ne mal olduğunu göremedı

evet ya rosita tam bir saf..bruce'la debora'ya da gıcık oldum resmen..bruce ta diyo ya yok tek aşkım yok bilmem ne tam saçmalık yanii:img-cray:

beren_okan
25-08-08, 18:49
evet ya rosita tam bir saf..bruce'la debora'ya da gıcık oldum resmen..bruce ta diyo ya yok tek aşkım yok bilmem ne tam saçmalık yanii:img-cray:
rosita bence saf diil tam bi aptal eskiden yaptıklarını unuttu angelin onu halayaında tutabiliyo o bişy diil sırf meksikaya gitti die yapmadığını bırakamdı yha başkasını yollasaydı madem ne kadar çıkarcı oldunu bilioo herkes uyarıo ama birini bile kaldeye almıo bence bruce a gelince adam gidip evlenmekle haklı bende sevdiğim kişiyi ölegörsem bende yalnış anlardım el ele kol kola

tatlı intikam
26-08-08, 14:15
rozita yıkıldı ya yazık kıza bruce çok endişeli baktı rozitaya galiba yakınlaşma sebebi olacak tüm bunlar ileride eh be rozita söyle artık hamile olduğunu bruce a da evlendi diye kendini adam sanmasın hatasını anlasın angel bence gracei öldürmek için kaçırmadı çocuğu aldırmaya gidiyor gibime geldi.sonunda rozitanın gözleri angel konusunda biraz da olsa açıldı buna da şükür yani.:)hayret bu bölümde azusenayı dert etmekle geçirmediler..julia da çok zor durumda ama diosdado iyi ki de eski halindeki gibi tepki vermeden önce ricardonun onu zorlamış olabileceğini düşündü...:img-pilot

_rosita_
26-08-08, 14:45
rosita bayıldığında bruce'un ona bakışı çok hoşuma gitti..1-2 bölüm sonra yakınlaşırlar bence o kadar çok nefret etmezler birbirlerinden..bruce pişman olacak..diostado'ların işleri de karışacak gibi..:img-wink:

eLa_29
26-08-08, 19:26
ay bgnkü bölümün sonu cok qsldi yha yrnki bölümü sabırsızlıkla beklıorm cok heycanlı yrnkı bölümde bence bruce rositanın hamile olduğunu öğrencek ama kendısındn olduğunu öğrenebılse lorensoyada aferım bu bölüm gözüme qirdi brucen deboşla evlenmesıne tepkı gösterdı angel köpeğide greysı arabaya bındırdı napck acaba ayyy bruce sinirlenınce ayrı bi yakışıklı oluo bakışları fln çok etkıleyıcı yha :img-in_lo

_rosita_
26-08-08, 20:03
ay bgnkü bölümün sonu cok qsldi yha yrnki bölümü sabırsızlıkla beklıorm cok heycanlı yrnkı bölümde bence bruce rositanın hamile olduğunu öğrencek ama kendısındn olduğunu öğrenebılse lorensoyada aferım bu bölüm gözüme qirdi brucen deboşla evlenmesıne tepkı gösterdı angel köpeğide greysı arabaya bındırdı napck acaba ayyy bruce sinirlenınce ayrı bi yakışıklı oluo bakışları fln çok etkıleyıcı yha :img-in_lo
:img-hyste yakışıklı tabii,bence de bebeği öğrenirse fabian'dan falan sanacak ya da daha öğrenmeyecek..ama ona karşı yumuşayacağı kesin..:img-blush

eLa_29
27-08-08, 14:15
inanmıorum yha bruce rositaya karşı çok acımasız davranıo numaradan bayıldığını falan düşündü acayip uyus oldum yha araları biras olsn düzelck derken rosita bruce karşı hırslandı

_rosita_
27-08-08, 14:39
inanmıorum yha bruce rositaya karşı çok acımasız davranıo numaradan bayıldığını falan düşündü acayip uyus oldum yha araları biras olsn düzelck derken rosita bruce karşı hırslandı

evet ya çok üzüldüm rosita'ya..bruce'a iyiki tokat attı haketmişti çünkü..debora'ya da aferin yani rosita'yı savundu..

eLa_29
27-08-08, 15:10
evet ya çok üzüldüm rosita'ya..bruce'a iyiki tokat attı haketmişti çünkü..debora'ya da aferin yani rosita'yı savundu..

bencede yuh dıorum angel ne aptal bı herif yha bu kadarda olmas ne olursa olsn greys de kötü olabılır ama çocuğu düşürmek için ordn aşağı kadını itti ALLAHM yha

evincan14
27-08-08, 16:36
ya dizinin dünkü bölümünde ne oldu ya izleyemedim yazarmısınız :img-wink:

_rosita_
28-08-08, 14:00
ya salak debora nolucak..bayılma numarasıymış..bruce'un onu sevdiğini sanıyor..sersem..bruce da fabian'a niye inanmıyorsa..ben rosita'nın yerinde olsam debora'yı güzelce benzetirdim..:icon_whis

eLa_29
28-08-08, 14:15
aynen yha cok gıcık oldum deboraya sanki 2 yıllık aşıklarmş qibi yok hayatm yok aşkm salakk rositanın yerınde olsam bende aynısı apardm yazık yha karnındakı bebeğin babası baska bı kadınla ewli düşünmesı cok kötü bu arada angel şarkıcıymşş çok şaşırdmm http://tr.netlog.com/clan/carlosponce/blog/blogID=532662

_rosita_
28-08-08, 14:28
aynen yha cok gıcık oldum deboraya sanki 2 yıllık aşıklarmş qibi yok hayatm yok aşkm salakk rositanın yerınde olsam bende aynısı apardm yazık yha karnındakı bebeğin babası baska bı kadınla ewli düşünmesı cok kötü bu arada angel şarkıcıymşş çok şaşırdmm http://tr.netlog.com/clan/carlosponce/blog/blogID=532662

evet okumuştum:img-wink: yalnız buraya sadece senle ben yorum yazıyoruz diğerleri nerde yaaa:icon_whis:img-cray:

tatlı intikam
28-08-08, 16:57
ya salak debora nolucak..bayılma numarasıymış..bruce'un onu sevdiğini sanıyor..sersem..bruce da fabian'a niye inanmıyorsa..ben rosita'nın yerinde olsam debora'yı güzelce benzetirdim..:icon_whis

bence fabian ın içinde bir tarafı seviniyor bruceun evlenmesine. çünkü dikkatinizi çektiyse bruce fabian a rozita seninle sevgili dediğinde fabian bunu hiç de inkar edemedi!fabian ilk başta bruce u oynayacakmış bunu biliyorduk ama rolün verilmemesinin sebebi uyuşturucu kullandığını bir programda açıklamasıymış.

tatlı intikam
28-08-08, 17:00
evet okumuştum:img-wink: yalnız buraya sadece senle ben yorum yazıyoruz diğerleri nerde yaaa:icon_whis:img-cray:

gerçekten de herkes nerede eskiden bir kalabalık vardı neşeliydi diziyi sevenler izlemiyor mu ki artık bir sürü yeni üye geldi hepiniz neredesiniz:((:img-cray::icon_sorr

ezgi94
28-08-08, 18:47
bruce violetanın rosita olduğunu öğrendiği zamanlar aferin oğlum faln diodum da abarttı artık yeter her şeyionun kötülüğü için yaptığını düşünüyo bence bruce da paronaya şizofreni var:icon_whis
bu arada fabian gerçek hayatta uyuşturucu mu kullanıyormuş aaaa çok şaşırdım:img-swoon

_ASUDE_
28-08-08, 19:34
vayyy angel in şarkıcı olduğunu biliyodum ama sesinin bu kadar güzell oduğunu bilmiyodum...harika bi sesi var çooooooooook beğendimm:)

*||Khotan||*
28-08-08, 19:56
ahh khotan ahhh aşıgımm sanaaaaa:love05::img-blush:love05::img-blush:img-in_lo

gülbeşeker
29-08-08, 02:13
bence fabian ın içinde bir tarafı seviniyor bruceun evlenmesine. çünkü dikkatinizi çektiyse bruce fabian a rozita seninle sevgili dediğinde fabian bunu hiç de inkar edemedi!fabian ilk başta bruce u oynayacakmış bunu biliyorduk ama rolün verilmemesinin sebebi uyuşturucu kullandığını bir programda açıklamasıymış.

Bruceu oynamaması isabet olmuş,Carlos bu role çok yakışmış,ayrııca o çok sevimli fakat Fabian için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim,ben de onun Marina adlı dizide oynadığı için bu dizideki başrolü elinden kaçırdığını bir yerde okumuştum.

_rosita_
29-08-08, 13:58
rosita iyice delirdi ya..fabian'la akşam yemeğiymiş..yok malikaneye yerleşmesiymiş...bruce öğrenirse deliye dönecek

tatlı intikam
29-08-08, 15:04
Bruceu oynamaması isabet olmuş,Carlos bu role çok yakışmış,ayrııca o çok sevimli fakat Fabian için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim,ben de onun Marina adlı dizide oynadığı için bu dizideki başrolü elinden kaçırdığını bir yerde okumuştum.

ilk başta ben de öyle okumuştum ama vkipdi de ekleme yapılmış oranın yalancısıyım:)

tatlı intikam
29-08-08, 15:08
rosita iyice delirdi ya..fabian'la akşam yemeğiymiş..yok malikaneye yerleşmesiymiş...bruce öğrenirse deliye dönecek

bence de ilk başta rozitaya hak veriyordum ama abarttı rozita da. bir yere kadar. fabian fabian neymiş be..bir de dizinin şu özelliğini çok seviyorum bir çok konunun içinde hiç biri atlanmadan işleniyor tnt mesajlara cevap vermiyor hiç denemenize gerek yok:)

medsul
29-08-08, 15:21
dizi acaba hangi kanald ve ne zaman yayınlanıyor...:)
güzel bir diziye benziyor..saatı uygun olursa izlemeyi düşünüyyorum:)

eLa_29
29-08-08, 15:35
dizi tnt 'de yayınlanıyor saat tam 13:00 da başLıo snracıma 15 dakika qecıo reklama qırıo daha snra 13:45 de bi reklam oluo :D snra tamm 13:55 de bitio çok çabuk bitio ama yha ayrıca ne öle rosita fabıan malikanede kalck fln dıo cok sasırdım rositada fabıandn ne istioki ark. fln mı olmak angele uyus oldum pis brucen ceketıne göz dikti ALLAHM yha greysın ona aldıkları yetmedı :D

_rosita_
29-08-08, 18:28
dizi tnt 'de yayınlanıyor saat tam 13:00 da başLıo snracıma 15 dakika qecıo reklama qırıo daha snra 13:45 de bi reklam oluo :D snra tamm 13:55 de bitio çok çabuk bitio ama yha ayrıca ne öle rosita fabıan malikanede kalck fln dıo cok sasırdım rositada fabıandn ne istioki ark. fln mı olmak angele uyus oldum pis brucen ceketıne göz dikti ALLAHM yha greysın ona aldıkları yetmedı :D
hayır olurda ceketi giyseydi ve bruce görseydi neler olurdu düşünemiyorum..

cerosh_87
29-08-08, 19:42
slm arkadaşlar uzun bi süre yazamadım ya nete giremedim pek.off bruce un yaptıklarına da sinir oluorum rozitanın yaptıklarınada ayhh bruce herşeyi çok abartıo yaa gerçekten.bruce debora ölücek die ewlendi yaa son günlerini onu mutlu etmek için.yarınki bölümde bruce la rosita aynı lokantada karşılaşacaklar bruce çok bozulcak.ayy şuan 133.bölümü izliorum da fabrikanın çikolata yapılan kısmı yanıo yane rositanın gizli tarifi attığı kazandan dumanlar çıkıo uyuz grace in işi garanti tam anlayamıorum konuşulanları çünkü.bu bölümü izleyemicem için netten izliorum da oyüzden yazıorum size de.ricardoyada kıl oluorum ayy sinir herif julia nın peşine adam talmış cins diostadoyla görüşüomu görüşmüomu die we çocuğu hala wermedi gıcık:img-tomat

gülbeşeker
29-08-08, 19:49
ilk başta ben de öyle okumuştum ama vkipdi de ekleme yapılmış oranın yalancısıyım:)

Ben de orda okumuştum sanırım,demek ekleme yapılmış:)Neyse Fabianı da onu canlandıran oyuncuyu da sevmiyorum ,Bruceun yanında pasif kalıyor.Neyse ,ben Deborahın ölüp ölmeyeceğini merak ediyorum,hepsi sinir bunların ,Rozita ,Bruce, Deborah ,Fabian muhteşem dörtlü:img-hyste:img-hyste

ezgi94
29-08-08, 23:43
evet bunların hepsi sinir bunlar olayı iyice abarttı diyen tüm arklara hak veriyorum olmaz ki böyle şey yani empati kuruyorum ben olsam yapar mıyım yapmam yani her neyse sonuçta bu olaylar sayesinde dizi nerdeyse 150 bölüm sürmüş uzatmak için ellerinden geleni yapıolar

Usagi&Mamoru
30-08-08, 13:41
arkadaşlar şehir dışında olduğum için son dört bölümü izleyemedim biri bana son dört bölümde olan önemli olayları anlatabilir mi?

tatlı intikam
30-08-08, 16:09
arkadaşlar şehir dışında olduğum için son dört bölümü izleyemedim biri bana son dört bölümde olan önemli olayları anlatabilir mi?
127. bölüm:::::::::::::
luiz rudy nin peruğu yandığından sahneye çıktı.maria rozitaya grace in angelden hamile olduğunu söyledi.rozita çocuğunun sorumluluğunu al diye fırçaladı angeli.julia gizlice evine gitti ricardo gelince bebek ner de dedi ricardo benimle olursan söylerim dedi.angel çocuğu kabul etmeyeceğimi baştan söylemiştim dedi.diosdado julia nın nerde olduğunu arıyor.dulce rozitaya efsaneyi öğrendim ama siz brucela çokı uzaksınız dedi.bruce ve debora geldi lorenzonun evine biz evlendik dedi . grace çok sevindi deborayla içeri geçti. lorenzobruce a beraber olduğun ve seni seven bir kadının sorumluluğunu taşıyacağını sanmıştım dedi. bruce bağırdı çağırdı bir sürü sevgilisi olan kızı mı diye lorenzo o bir tek seni dsevdi dedi.rozita fabrikada marta dan debora ve bruce un las vegasa gittiğini öğrendi.grace ve lorenzo bahçedeyken fıskiyeler çalışmaya başladı. lorenzo bakmaya gidince angel geldi grace i kaçırdı bir uçurumun kenarına götürdü seni atıp bebeğin düşmesini sağlıcam dedi grace hafızanın yerinde olduğunu çaktırdı çocuk zaten düştü dedi ama angel inanmadı.diosdado julia nın evine gitti ricardo ve julia yatakta ricardo tehdit ederek diosdado yu sevmediğini söyletti.toplantı salonu rozita maur. fabi. var debora ve bruce kol kola geldi.rozita kararı kabul ediyorum deborann da kararını biliyorsunuzdur dedi bruce elbette eşim benden hiç bir şey saklamaz dedi rozita kalakaldı sonra imzalar atıldı rozita bruce a hüzünlü hüzünlü baktı şampanyalar geldi rozita hamile olduğundan içmeyecekelinde bardak bruce karımın şerefine deyince bardak düştü rozita bayıldı bruce bakakaldı ve bitti...
128. bölüm:::::::
diosdado gidince julia bebeği bırak dedi ricardo bırakmıcam dedi ama çocuğu göstericek.rozita nefes alamıyord bruce o iş öyle yapılmaz dedi boynunu yatırdı burnunu dinledi nefes alıyor dedi ve rozita uyandı.bruce deboraya yalan yaptı üzerimdeki etkisini ölçmek için yaptı dedi debora hayır rozita öyle bir şey yapmaz dedi savundu.matilde jortencia ddan bu evi tek başıma idare etmem çok zor eulaila yı eve alabilir miyiz dedi jortencia olur tabii dedi.lorenzo grace i malikanede arıyor herkes seferber.mouricio deboranın avukatına bu evlilik hisseler için bir plandı dedi.joce nin bacağı kopmuş.rozita bebeğim mutsuz olmasın diye her yeri çikolata ile donatmanı istiyorum dedi fabian a fabian getirtti çıktı rozita yererken bruce geldi bana büyü mü yapıyorsun dedi sonra rozita neden buraya geldin dedi. bruce lorenzo ya seninle yatmak için odana geldiğimi söylemişsin dedi. bir ...... gibi bana oydağını niye söylemedin dedi. rozita müthiş bir tokat attı bruce yalan mı bir erkek istiyorum dememiş miydin dedi rozita hayır ben seni istiyorum demiştim dedi vurmaya çalıştı bruce tuttu ellerini. rıozita hadi bana vur intikam için evlendiğin karın görsün senin nasıl biri olduğunu dedidebora sementa nın mezarına gitti yakında yanına gelicem sayende bruce la evlendim falan dedi.bitti....
129. bölüm::::::::rozita beni bir daha aşağılama dedi istersen ...... olduğumu düşün ama artık aramızda bana hayatını kalbini sevgini ver yok sadece çikolata ver var ddedi eşyalarını da al dedi eğildi çekmeceye bruce rozita nın ekchuah işaretini gördü tam duygulandı dokunacaktı rozita doğruldu bruce da eşyalarını almadan gitti.grace angeli cebindeki bahçivan makasıyla bıçakladı bacağından kaçtı tıra bindi azucar da indi luiz in grace in at diye verdiği kıyafetlerini sakladığını öğrendi rudy le tanıştı bir çekişme bir kıskançlık rudy de:)mathias komadan çıktı polis ligyaya geçen bölümde genelde böyle durumlarda eski kocalar suçlu olur dedi aklına kurt düşürdü.fabian ve bruce hisse olayı yüzünden yine kavga etti.ligya malikaneye geldi diosdado dan julia olayını öğrendi julia daha önce sen ve ben için yaptığı gibi şimdi de çocuğumuz için kendini feda ediyor dedi ama diosdadonun keçi inadını bir türlü kıramadı.
debora marta ya julia yı ara şirkete gelsin dedi .mauricio bruce la fabianı ayırdı debora geldi mouricio ve bruce a ben hisselerimi rozitaya deveredersem %50 %50 olur dedi .(bu arada julia juan dedios u gördü) o çekim hatalarındaki rudy nin bruce u görünceki hali yaşandı:))bruce luiz arayınca azucara geldi öyle oldu rudy hastası oldu bruce un:)debora rozitanın yanına geldi. bayılma numarası yaptığını ve bruce aa karşı olan hislerini biliyorum dedi ve bitti....
130. bölüm::::::::::::::
rozita deborayı yumuşattı ben sizin yolunuza çıkmayacağım diye.deborah kendi hisselerimi sana veriyorum dedi rozita bu önemli değil ama kontrat 1 yıl değil 5 yıl almalı dedi fabrikanın güvenliği için debora bruce kızacak ama tamam dedi.rozita sen çok iyi birisisin dedi deboraya debora çıktı julia geldikovuldum heralde dedi debora tabi ki hayır dedi sana samantha nın pozisyonunu veriyorum dedi rozita ya sordular o da kabul etti julia rozita ya olnlardan haberin yok mu dedi rozita nelerden dedi tam ricardo olayını anlatacaktı fabian rozitayı önemli diye götürdü.bruce annesini evine götürdü.diosdado ligyayla azucara geldi rudy diosdadoya da hayran oldu.ricardo bebeğin fotosunu çekti azucarın kapısına bıraktı.dulce rozitanın bayıldığını öğrendi 2. bayılışı üstelik iştahı da baya açıldı yoksa rozita hamile mi dedi fabiana fabian kıvırdı debora ve bruce evlenmiş onu duyunca bayıldı dedi .rozita matilde ye bruce un eşyalarını topla ve ver ona odamı da eski odama taşı dedi.jortencia ve carmen Aman Tanrım dükkanını açtı. mourucio eve geldi dulce ye jortencia yı sordu dulce aşık olduğunu anladı seni seni der gibi baktı sonra mou. dükkana gitti elinde çiçek jortencia çok sevindi. azusena joce gilin eve gitti babasıyla konuşurken asker geldi joce bulundu ve kısa sürede evine dönecek dedi çok sevindiler..grace babanın da böyle bir evi vardı dedi bru ce yoksa hafızan geri mi geldi dedi grace kıvırdı kesik kesik bazı şyler görüyorum diye deboraq da eve geldi bruce a kontratın 5 yıla çıktığını söyledi bruce çok kızdı rozita yı aşağıladı grace bunları duyunca çok sevindi.matilde eşyaları topladı götürürken angel ceketin birini benim olsun diye aldı matilde almaya çalışırken fabian geldi tam ceketi aldı rozita geldi fabian ceketini almaya çalışıyordu dedi angel inkar etti. fabianı fırçaladı rozita fabian artık bu evde ve bu odada kalacak dedi angel mor oldu ve bitti......bye:img-wink::good:

_ASUDE_
30-08-08, 18:33
arkadaşlar pazartesi günü kaçıncı bölüm bilen varsa yazabilir mi?

tatlı intikam
30-08-08, 19:07
126. bölümdü:)

Usagi&Mamoru
30-08-08, 20:38
127. bölüm:::::::::::::
luiz rudy nin peruğu yandığından sahneye çıktı.maria rozitaya grace in angelden hamile olduğunu söyledi.rozita çocuğunun sorumluluğunu al diye fırçaladı angeli.julia gizlice evine gitti ricardo gelince bebek ner de dedi ricardo benimle olursan söylerim dedi.angel çocuğu kabul etmeyeceğimi baştan söylemiştim dedi.diosdado julia nın nerde olduğunu arıyor.dulce rozitaya efsaneyi öğrendim ama siz brucela çokı uzaksınız dedi.bruce ve debora geldi lorenzonun evine biz evlendik dedi . grace çok sevindi deborayla içeri geçti. lorenzobruce a beraber olduğun ve seni seven bir kadının sorumluluğunu taşıyacağını sanmıştım dedi. bruce bağırdı çağırdı bir sürü sevgilisi olan kızı mı diye lorenzo o bir tek seni dsevdi dedi.rozita fabrikada marta dan debora ve bruce un las vegasa gittiğini öğrendi.grace ve lorenzo bahçedeyken fıskiyeler çalışmaya başladı. lorenzo bakmaya gidince angel geldi grace i kaçırdı bir uçurumun kenarına götürdü seni atıp bebeğin düşmesini sağlıcam dedi grace hafızanın yerinde olduğunu çaktırdı çocuk zaten düştü dedi ama angel inanmadı.diosdado julia nın evine gitti ricardo ve julia yatakta ricardo tehdit ederek diosdado yu sevmediğini söyletti.toplantı salonu rozita maur. fabi. var debora ve bruce kol kola geldi.rozita kararı kabul ediyorum deborann da kararını biliyorsunuzdur dedi bruce elbette eşim benden hiç bir şey saklamaz dedi rozita kalakaldı sonra imzalar atıldı rozita bruce a hüzünlü hüzünlü baktı şampanyalar geldi rozita hamile olduğundan içmeyecekelinde bardak bruce karımın şerefine deyince bardak düştü rozita bayıldı bruce bakakaldı ve bitti...
128. bölüm:::::::
diosdado gidince julia bebeği bırak dedi ricardo bırakmıcam dedi ama çocuğu göstericek.rozita nefes alamıyord bruce o iş öyle yapılmaz dedi boynunu yatırdı burnunu dinledi nefes alıyor dedi ve rozita uyandı.bruce deboraya yalan yaptı üzerimdeki etkisini ölçmek için yaptı dedi debora hayır rozita öyle bir şey yapmaz dedi savundu.matilde jortencia ddan bu evi tek başıma idare etmem çok zor eulaila yı eve alabilir miyiz dedi jortencia olur tabii dedi.lorenzo grace i malikanede arıyor herkes seferber.mouricio deboranın avukatına bu evlilik hisseler için bir plandı dedi.joce nin bacağı kopmuş.rozita bebeğim mutsuz olmasın diye her yeri çikolata ile donatmanı istiyorum dedi fabian a fabian getirtti çıktı rozita yererken bruce geldi bana büyü mü yapıyorsun dedi sonra rozita neden buraya geldin dedi. bruce lorenzo ya seninle yatmak için odana geldiğimi söylemişsin dedi. bir ...... gibi bana oydağını niye söylemedin dedi. rozita müthiş bir tokat attı bruce yalan mı bir erkek istiyorum dememiş miydin dedi rozita hayır ben seni istiyorum demiştim dedi vurmaya çalıştı bruce tuttu ellerini. rıozita hadi bana vur intikam için evlendiğin karın görsün senin nasıl biri olduğunu dedidebora sementa nın mezarına gitti yakında yanına gelicem sayende bruce la evlendim falan dedi.bitti....
129. bölüm::::::::rozita beni bir daha aşağılama dedi istersen ...... olduğumu düşün ama artık aramızda bana hayatını kalbini sevgini ver yok sadece çikolata ver var ddedi eşyalarını da al dedi eğildi çekmeceye bruce rozita nın ekchuah işaretini gördü tam duygulandı dokunacaktı rozita doğruldu bruce da eşyalarını almadan gitti.grace angeli cebindeki bahçivan makasıyla bıçakladı bacağından kaçtı tıra bindi azucar da indi luiz in grace in at diye verdiği kıyafetlerini sakladığını öğrendi rudy le tanıştı bir çekişme bir kıskançlık rudy de:)mathias komadan çıktı polis ligyaya geçen bölümde genelde böyle durumlarda eski kocalar suçlu olur dedi aklına kurt düşürdü.fabian ve bruce hisse olayı yüzünden yine kavga etti.ligya malikaneye geldi diosdado dan julia olayını öğrendi julia daha önce sen ve ben için yaptığı gibi şimdi de çocuğumuz için kendini feda ediyor dedi ama diosdadonun keçi inadını bir türlü kıramadı.
debora marta ya julia yı ara şirkete gelsin dedi .mauricio bruce la fabianı ayırdı debora geldi mouricio ve bruce a ben hisselerimi rozitaya deveredersem %50 %50 olur dedi .(bu arada julia juan dedios u gördü) o çekim hatalarındaki rudy nin bruce u görünceki hali yaşandı:))bruce luiz arayınca azucara geldi öyle oldu rudy hastası oldu bruce un:)debora rozitanın yanına geldi. bayılma numarası yaptığını ve bruce aa karşı olan hislerini biliyorum dedi ve bitti....
130. bölüm::::::::::::::
rozita deborayı yumuşattı ben sizin yolunuza çıkmayacağım diye.deborah kendi hisselerimi sana veriyorum dedi rozita bu önemli değil ama kontrat 1 yıl değil 5 yıl almalı dedi fabrikanın güvenliği için debora bruce kızacak ama tamam dedi.rozita sen çok iyi birisisin dedi deboraya debora çıktı julia geldikovuldum heralde dedi debora tabi ki hayır dedi sana samantha nın pozisyonunu veriyorum dedi rozita ya sordular o da kabul etti julia rozita ya olnlardan haberin yok mu dedi rozita nelerden dedi tam ricardo olayını anlatacaktı fabian rozitayı önemli diye götürdü.bruce annesini evine götürdü.diosdado ligyayla azucara geldi rudy diosdadoya da hayran oldu.ricardo bebeğin fotosunu çekti azucarın kapısına bıraktı.dulce rozitanın bayıldığını öğrendi 2. bayılışı üstelik iştahı da baya açıldı yoksa rozita hamile mi dedi fabiana fabian kıvırdı debora ve bruce evlenmiş onu duyunca bayıldı dedi .rozita matilde ye bruce un eşyalarını topla ve ver ona odamı da eski odama taşı dedi.jortencia ve carmen Aman Tanrım dükkanını açtı. mourucio eve geldi dulce ye jortencia yı sordu dulce aşık olduğunu anladı seni seni der gibi baktı sonra mou. dükkana gitti elinde çiçek jortencia çok sevindi. azusena joce gilin eve gitti babasıyla konuşurken asker geldi joce bulundu ve kısa sürede evine dönecek dedi çok sevindiler..grace babanın da böyle bir evi vardı dedi bru ce yoksa hafızan geri mi geldi dedi grace kıvırdı kesik kesik bazı şyler görüyorum diye deboraq da eve geldi bruce a kontratın 5 yıla çıktığını söyledi bruce çok kızdı rozita yı aşağıladı grace bunları duyunca çok sevindi.matilde eşyaları topladı götürürken angel ceketin birini benim olsun diye aldı matilde almaya çalışırken fabian geldi tam ceketi aldı rozita geldi fabian ceketini almaya çalışıyordu dedi angel inkar etti. fabianı fırçaladı rozita fabian artık bu evde ve bu odada kalacak dedi angel mor oldu ve bitti......bye:img-wink::good:

çok saol canım bene meraktan ölüyordum çok teşekkür ederim gerçekten:img-wink:

gfernylety90
31-08-08, 02:28

cnm 1 eylül olan pzrt. günü 131. blümü izliycez:img-wink:

tatlı intikam
31-08-08, 11:27
126. bölümdü:)

kusura bakma ben geçen pazartesi anlamıştım:img-blush

muneca
31-08-08, 21:37
yaa bn de şeer dışında olduğum için son 5 bölümü izleyemedim..çok çooook saolsun tatlı intikam 127 den itibareni yazmışş..çook sevindim..:happy0064 yaa bi de rica etsem 126. bölümü ayrıntılıca yazar mısınız bi o eksik kaldı bnde ??şimdiden çoook saolun :love05:

bloom_zeyno
01-09-08, 13:39
akadaşlar 3 gündür bizim tv.tnt yi çekmiyor.bugünde seyredemiyeceğim sizden ricam bugünkü bölümü izlerseniz bizimle paylaşmanız...şimdiden teşekkürler...:happy0064

eLa_29
01-09-08, 14:10
ay angel gercektn öküz yha tavşanın ne günahı vardı pislik havuzda boğdu yuh fabıan ne diye malikanede kalıcaksa onada bı anlam veremedim yemekte karşılaşmaları güzel oldu bence rosita pek kendini bozmadı ama bruce acayip bozuldu

tatlı intikam
01-09-08, 14:31
yaa bn de şeer dışında olduğum için son 5 bölümü izleyemedim..çok çooook saolsun tatlı intikam 127 den itibareni yazmışş..çook sevindim..:happy0064 yaa bi de rica etsem 126. bölümü ayrıntılıca yazar mısınız bi o eksik kaldı bnde ??şimdiden çoook saolun :love05:

126. bölüm::::::::
bob ligya dan bebeğe olanları öğrendi. rudy nin peruğu fırında yanınca sahneye çıkacak birini arıyor.grace dulceye seni bütün kalbimle affediyorum evimizi almanıza rağmen dedi dulce sinirlendi.rozita ve angel karşılaştı rozita sınırlarını bilmelisin dedi angel sen de öyle fabianla gezmeler falan dedi. dulce lorenzoya efsaneyi sordu neymiş diye.bruce ve debora nikah memuruna gitti debora elvis paketi istedi yani nikahta elvis kılıklı biri olacak.lorenzo rozita ve bruce un çocuğu gizli tarifi devam ettirecek dedi dulce ama bul olamaz ikisi çok uzaklar dedi.rozita ben seninim aşkım diyor hala.birden perdeler havalanmaya başladı rüzgar galiba işaret.mauricio uyandı olayı fabiana sen birinin önüne çıktın ve senni öldürmeye kalktılar dedi ve de bu angel dedi fabiana.fabian da öyle düşünüyor artık.lorenzo bruce ve rozitanın yolundan çekilmeliyiz dedi dulce ye.azusena jocenin bacağım diye sızlanışını duydu yığıldı yere.mouricio sana zamanında angelin ne kadar tehlikeli olabileceğini söylemiştim dedi.ardından hortencia yı gördün mü dedi.fabian sen ona aşıksın dedi mau da güldü. rozita ve azusena dertleşti zamanında kim eniyi çikolatayı yapacak yarışması yaparlarmış hep rozita kazanırmış.bruce ve debora elvis eşliğinde evlendi. odalarına gittiler yatağa yattılar. rozita da odasında durduk yere ağlamaya başladı hissetti galiba.debora bu yeni lösemi lekesi dedi her gün daha da artıyor dedi.bruce bunları kafana takma dedi seviştiler ve bitti...:img-wink::good:

tatlı intikam
01-09-08, 14:53
akadaşlar 3 gündür bizim tv.tnt yi çekmiyor.bugünde seyredemiyeceğim sizden ricam bugünkü bölümü izlerseniz bizimle paylaşmanız...şimdiden teşekkürler...:happy0064
131. bölüm::::::::::::
joce nin babası azusenaya hazırlıklı olmalıyız belki de yaralanmıştır dedi.mau ve jorten. öpüştü.fabian sinirlendi o adinin önünde oda senin dediği için ama rozita ısrar edince gönlü de olunca kabul etti evde kalmayı.grace yalnız kalınca deboraya söz verdiğin gibi beni fabrikaya götürecek misin dedi kızın kanına işledi iyice.angel sinirinden dışarı çıktı bahçeye saksıları kırdı ardından maria geldi angel gözü önünde tavşanı tuttu elini ıssırdı tavşan süs havuzunda boğdu:img-cray:.maria ya senin de sonun böyle olur dedi çeneni tutmazsan.lorenzo bruceun evine geldi gracein eşyalarını getirdi bruce gil içeri geçince lorenzo sen kaybolmadın angelle gittin dedi grace inkar etti lorenzo gracein küpesini cebinden çıkardı angelin arabasında ne işi var bunun dedi ne zamandır bizi kandırıyorsun hafızam kayboldu diye dedi.dulce rozitaya göbeğin çıktı iştahın da açıldı dedi rozita hemen kıvırdı diyete başlamam lazım dedi.rozita bruce u kalbimden atmak için eşyaları yetmez dedi evi de satmayı düşünüyorum dedi.jortencia bakakldı mauricio yoksa başkası mı var dedi carmen ve anekleto geldi 4 ü de bakakaldı.mauricio evet yardım için gelmiştim ama jortencia yardım için birilerini bulmuş dedi anekletoya bakarak ve gitti.fabian ve angel karşılştı fabianda bir hava. angele elindeki kan ne dedi angel sanane dedi.rozita aşğı indi kol kola çıktılar yemeğe bruce deb. grac. bob da yemeğe gitti oturdular şans işte rozitalar da aynı restorana geldiler. bruceun boğazından lokma geçmedi çok sinirlendi fabian la onu öyle görünce rozita da boğula boğula yemek yedi.bruce kalktı tuvalette çıkarmış eve gittiler yalnız kalmışken bob sen rozita virüsünü kapmışsın dedi bruce inkar etti bob hala ona aşıkısn dedi bruce ekchuah işaretini anlattı sonra rozita da buişareti görünce duygularım canlanıyor dayanamıyorum dokunmak istiyorum dedi geçenlerde kavga ederken rozitayla yine o işareti gördüm ve dokunmaya çalıştım dedi.dulce juan a bana bir işaret gönder dedi rozita benden saklasa da hamile olduğunu biliyorum dedi.azusena girdi içeri sevinçle joce bulunmuş dedi.maria ya angelin odasına girecekti ya da rozitanın odasına girecekti ama vazgeçti eulaila ile karşılaştı eulaila angel zamanında bana yapmadığını bırakmadı ondan uzak dur dedi.lorenzo tütsü yakıp juana dulce haklıymış grace enbaşından beri yalan söylüyormuş dedi rozita ve fabian da eve geldi fabian eşyalarını toplamak ve bu gece kalmak için kendi evine gitti angel gittiğini görünce rozitanın odasına baktı.carmen gidince anekleto jortencia y benimle evlenir misin dedi jort. ağlamaya başladı.angel merdivenle rozitanın odasına çıktı tam ekchuah işaretine dokunacaktı dulce kalbinde bir şeyler hissetti rozita diye odasına koştu angel dokunmadan kapının arkasına saklandı. dulce iyi olduğunu görünce sevindi rozita da rüyasında bruce diye sayıkladı gülerek dulce pencereye baktı merdiveni gördü ve bitti...:good::img-wink:

_rosita_
01-09-08, 19:00
bugünkü bölüm de bruce a üzüldüm doğrusu..rosita da ya da kızdım çok yüz veriyor fabian a..angel in tavşanla olan sahneleri de beni çok güldürdü doğrusu :img-hyste

_ASUDE_
01-09-08, 19:29
cnm 1 eylül olan pzrt. günü 131. blümü izliycez:img-wink:

ewet onu sormuştumm tşk ederimm:)

cerosh_87
02-09-08, 00:12
ya angel tam bi embesil yaa rozitaya olan sinirini gitti tawşandan çıkardı sinir şey. ohh nihayet lorenzonun da gözleri açıldı artık grace in hafızasını geri kazandığını we ona yalan sölediğini biliyo süper oldu ama hala grace i çok sewio allahm öle bi insan nasıl sewilr yaa sinir kadın:img-tomat zaten rozitaya bisürü kötülkler yapıcak angelle bir olup yine. ya ben de perşembe we cuma günü izleyemeyebilirim 134 we 135.bölümler yayınlandığında yine özet olarak yazarmısınz :img-cray:

_rosita_
02-09-08, 10:23
yaa arkadaşlar böyle her günün özetini kısa kısa yapabilecek biri var mı?Ben önümüzdeki haftadan itibaren izleyemeyeceğim :img-cray:

eLa_29
02-09-08, 16:04
yha ouf ewt okullar acıLınca bende isliyemicm isLiyenLr özet yazarLar artık

tatlı intikam
02-09-08, 18:09
meraba carlos la yapılan röpörtajın olduğu sitede dizinin dvd sinin çıkarılmasından bahsediliyor talep olursa yapacak olan kişiler yazmış bakarsanız...:good:

_rosita_
02-09-08, 19:59
bugünkü bölümü dönersek ben bruce yeniden aşık oldum resmen rosita'nın ona yaptıklarından sonra bile yine de onun üzülmesini istemiyor..dikkat ettiyseniz rosita'nın tavşanı ölü görmesini istemedi :img-in_lo

_ASUDE_
02-09-08, 20:43
ewet ya bruce ne kadar ince düşünceli biri...rosita nın kesinlikle tavşanı görmesini istemedi "fabian bırakma" dedi cnm ya...araları ne zaman düzelecek acaba...bruce debora ile ewliyken barışacaklar sanırım öyle mi?barışmalarını sabırsızlıkla bekliyorumm:)

_rosita_
02-09-08, 22:55
ewet ya bruce ne kadar ince düşünceli biri...rosita nın kesinlikle tavşanı görmesini istemedi "fabian bırakma" dedi cnm ya...araları ne zaman düzelecek acaba...bruce debora ile ewliyken barışacaklar sanırım öyle mi?barışmalarını sabırsızlıkla bekliyorumm:)
ilerki bölümlere bakılırsa 145. bölümde bruce rositanın yanına çöküp salya sümük ağlıyor herhalde orada barışıyorlar :img-blush

_rosita_
03-09-08, 14:52
bruce hayatımın aşkı ya..rosita ya tavşanı kesin o aldı sevinsin diye:img-in_lo

_ASUDE_
03-09-08, 15:23
benimde aklıma ilk bruce geldi ama angel e olabilir...rosita yı üzmek için göndermiş olabilir;)

eLa_29
03-09-08, 18:21
bence bruce aldı onu mmutlu etmek için ama o olmayadabilir angel uyuzudr beLki :S

tatlı intikam
03-09-08, 19:07
benimde aklıma ilk bruce geldi ama angel e olabilir...rosita yı üzmek için göndermiş olabilir;)
angel almış olamaz çünkü rozita tavşanı bulduğu sıralarda angel grace le konuşuyordu galiba konuşmak denirse. bruce arabasına binmişti tavşanı gömerlerken yoldan almış olabilir o sırada bilemeyiz ama tabi..
bruce çok düşünceli ya:img-blush. rozita nın gracele asansöre binme olayı da çok komikti rozita delirdir ne yapsa yeridir dedi binemedi.:)artık deborayı da kısa hayatından bezdirdi rozita. odasına girdi deboranıın, debora bıkkın bıkkın yine ne oldu demesi komiğime gitti..:img-pilot

nataliaya
04-09-08, 02:19
arkadaşlar hepinize selam malesef konuya yabancıyım ama nette mauricio ochmann diye arama yaparken karşıma çıktı bu dizi hem siteye üyeyim hemde bişeyden haberim yok ne kadar üzücü:img-cray:gerçi anladıgım kadarıyla baş rolde o yok ama olsun:icon_whisbilgi verirseniz çok sevinirim bide dizi hala devam ediyormu ediyorsa kaçınca bölümde bide tnt de oynuyodu dimi:icon_sorr

tatlı intikam
04-09-08, 11:01
arkadaşlar hepinize selam malesef konuya yabancıyım ama nette mauricio ochmann diye arama yaparken karşıma çıktı bu dizi hem siteye üyeyim hemde bişeyden haberim yok ne kadar üzücü:img-cray:gerçi anladıgım kadarıyla baş rolde o yok ama olsun:icon_whisbilgi verirseniz çok sevinirim bide dizi hala devam ediyormu ediyorsa kaçınca bölümde bide tnt de oynuyodu dimi:icon_sorr
dizi tnt de oynuyor 13:00 da hafta içi her gün bugün 134. bölümü yayınlanacak 150. bölüm son. mauricio ochmann dizide fabian duque adıyla oynuyor. asıl senaryoda başrol onundu ama uyuşturucu kullandığını açıklayınca verilmedi bırakınca fabian rolüne geçti. şu an başrol rozitanın abarttığı bir erkek arkadaş durumunda yalaka tavırlarıyla ( cıvık olarak değil rozita hala bruce u sevdiği halde sevgili olmaya çalışan. rozitanın bruce tan hamile kaldığını öğrenince ben sana dokunamam deyip aradan 1-2 hafta geçince aynı evde kalmaya hatta rozitaya çocuğunun babası olabilirim diyen biri kıvamında)başrol bruce u ve bizi deli eden biri konumunda. (bruce: rozitanın hamile kaldığı ve deli gibi sevdiği ama bazı olaylar sonucu birbirinden nefret eden intikam almaya çalışan ama bu durumda bile rozitanın ölen tavşanını görüp üzülmesini istemeyen bir hikaye...):good:

eLa_29
04-09-08, 17:11
her gün intihar eden tavşan haberi almıyorum heralde :D eheheh cok komiğime qitti angelin bunu söylemesi

nataliaya
04-09-08, 18:18
tatlı intikam çok teşekkürler cnm peki yeni bir dizimi bu çünkü mauricio biliyosunuzdur belki victoria dizisindede oynuyodu ve başrollerden birindeydi bence çok saçma uyuşturucu kullandıgı için başrolü ona vermemeleri:icon_whis adam sonuçta iyi bir oyuncu önemli olan nasıl oynadıgı işini aksatmamasıdır.tekrar teşekkürler.:happy0064

muneca
04-09-08, 19:13
ayyyyyyy bruce çooooook tatlı yaaa..hala rositayı sevdiği nası da belli mal rosita bi anlamıo zaten julia bile yanlış düşünüosun dio..deboracık da sonunda çileden çıktı bugün.ben bruce kaza yapacak sandım o takip sırasında çünkü spoiler ların birinde öle diodu sanki..debora ya da üzülüorum ii biri aslında..angel in bazı esprileri komik cidden..
yaa ama bnm mrk ettiğim tavşanı rozişe kim aldı? fabian deil angel diil bruce mu sizce?kim bu yaf?:icon_sorr
buarada 126. bölüm özeti için tatlı intikam a tşkler..brz geç oldu ama..:img-blush

_rosita_
04-09-08, 19:59
evet bugünkü bölüm...bruce arabayla deboranın peşinden giderken aferin rosita demesi beni sinirlendirdi rositanın ne suçu var...angelin tavşanı sahiplenmesi de ayrı bir olay...rosita tam da angel çok duygusal biri derken angelin psikopat düşünceler içinde olması beni çok güldürdü...
asıl meseleye gelirsek DİZİYİ OKULLAR AÇILINCA İZLEME İMKANI OLACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN BURAYA KISA ÖZETLERİNİ YAZIN Kİ BİZ İZLEYEMEYENLER DE BİRAZ MUTLU OLSUN:img-cray:

tatlı intikam
04-09-08, 23:25
evet bugünkü bölüm...bruce arabayla deboranın peşinden giderken aferin rosita demesi beni sinirlendirdi rositanın ne suçu var...angelin tavşanı sahiplenmesi de ayrı bir olay...rosita tam da angel çok duygusal biri derken angelin psikopat düşünceler içinde olması beni çok güldürdü...
asıl meseleye gelirsek DİZİYİ OKULLAR AÇILINCA İZLEME İMKANI OLACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN BURAYA KISA ÖZETLERİNİ YAZIN Kİ BİZ İZLEYEMEYENLER DE BİRAZ MUTLU OLSUN:img-cray:

merak etmeyin kesinlikle yazacağım elimde imkan olsa ses kaydı yapmayı düşünüyorum ama yok.:img-cray:

tatlı intikam
04-09-08, 23:27
her gün intihar eden tavşan haberi almıyorum heralde :D eheheh cok komiğime qitti angelin bunu söylemesi

oraya ben de çok gülmüştüm adamın zekasına hayranım her durumdan nasıl sıyrılıyor yılan gibi:)bu arada enkarnasyonu angelin öldürdüğünü lorenzo dışında kimse bilmiyor o mesele öyle kapanacak mı ya??:img-cray:

tatlı intikam
04-09-08, 23:29
tatlı intikam çok teşekkürler cnm peki yeni bir dizimi bu çünkü mauricio biliyosunuzdur belki victoria dizisindede oynuyodu ve başrollerden birindeydi bence çok saçma uyuşturucu kullandıgı için başrolü ona vermemeleri:icon_whis adam sonuçta iyi bir oyuncu önemli olan nasıl oynadıgı işini aksatmamasıdır.tekrar teşekkürler.:happy0064

dizi 2007 yılında çekilmeye başlanmış yani buraya göre yeni oraya göre de yeni sayılır ama başrole yakışmazdı mauricio ochmann anladığım kadarıyla iki dizide birden oynadı mı diye sordun ama dame chocolate ye çok sonralardan girdi mauriciol..bye

*CHOCOLATE*
05-09-08, 14:55
MERHABA ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ GELDİM VE DAME CHOCOLATE'NİN ÇOK SIKI TAKİPÇİLERİNDEN BİRİYİM. DİZİYİ 5. YA DA 6. BÖLÜMÜNDEN BERİ İZLİYORUM. EĞER BANA SORMAK İSTEDİĞİNİZ, DİZİYLE İLGİLİ MERAK ETTİKLERİNİZ VARSA SÖYLEYEBİLİRİM. UMARIM ARANIZA GİRMEM UZUN SÜRMEZ. :good:

BU ARADA ROSITA VE BRUCE İKİLİSİNDEN YANAYIM :love05:

İYİ FORUMLAR!

_rosita_
05-09-08, 15:43
MERHABA ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ GELDİM VE DAME CHOCOLATE'NİN ÇOK SIKI TAKİPÇİLERİNDEN BİRİYİM. DİZİYİ 5. YA DA 6. BÖLÜMÜNDEN BERİ İZLİYORUM. EĞER BANA SORMAK İSTEDİĞİNİZ, DİZİYLE İLGİLİ MERAK ETTİKLERİNİZ VARSA SÖYLEYEBİLİRİM. UMARIM ARANIZA GİRMEM UZUN SÜRMEZ. :good:

BU ARADA ROSITA VE BRUCE İKİLİSİNDEN YANAYIM :love05:

İYİ FORUMLAR!

aramıza hoşgeldin canım :love05:
tabii ki hepimiz rosita ve bruce ikilisinden yanayız :happy0064

eLa_29
05-09-08, 16:00
yha angel çk gıcık uyus ama bazen gözüme çok tatlı gözüküo :img-blush

nataliaya
05-09-08, 16:46
dizi 2007 yılında çekilmeye başlanmış yani buraya göre yeni oraya göre de yeni sayılır ama başrole yakışmazdı mauricio ochmann anladığım kadarıyla iki dizide birden oynadı mı diye sordun ama dame chocolate ye çok sonralardan girdi mauriciol..bye
saol cnm ama iki dizide birdenmi oynadı diye sormadım hani sen demiştinya mauricio uyuşturucu kullandıgını itiraf edince başrolü ona vermekten vazgeçtiler diye bende victoria dizisindede başrollerden birinde oynuyodu ama kimse uyuşturucu kullanıyo diye onu rolünden uzaklaştırmadı sonuçta adam işini yapıyodu aksatmıyodu onu söylemek istedim yani bana uyuşturucu yüzünden başrolü ona vermemeleri saçma geldi.bide cnm başrole yakışırmıydı dizide onu bilemem inan diziyi hiç izleyemedim:img-cray:

tatlı intikam
05-09-08, 17:18
meraba bu benim ilk dizi üzerine katıldığım forumum o yüzden bilmiyorum dizi bittikten sonra foruma ne olacak??kapanma ihtimali var mı?:img-cray:

_rosita_
05-09-08, 20:45
meraba bu benim ilk dizi üzerine katıldığım forumum o yüzden bilmiyorum dizi bittikten sonra foruma ne olacak??kapanma ihtimali var mı?:img-cray:

dizi bittikten sonra da devam eder umarım

nataliaya
06-09-08, 02:38

canım başlıgın kapanıp kapanmaması sizin elinizde siz konuşmaya yorum yapmaya diziyle ilgili caplar yada resimler eklemeye devam ederseniz tabikide kapanmaz.:good:

iou
06-09-08, 07:57
Arkadaşlar merhaba,
biz dün son bölümün dublajını yaptık ve dizi artık bitti. sanırım iki hafta içinde yanınlamış olacak final bölümü.
biz keyifle çalıştık 150 bölümü de.
son bölüm benim sesimle başlayacak ve kamera arkası görüntüleriyle bitecek. umarım tnt kamera arkasını yayınlar çünkü çok güzel çekim hataları var. bruce un ne kadar muzip bir adam olduğunu göreceksiniz, her ne kadar evli barklı 4 çocuk sahibi biri olsa da.

rudy ve bruce un görüntüsü bence en iyisi.

iyi seyirler ve teşekkürler

muneca
06-09-08, 13:27
ya dizi şaka maka bitio yavaş yavaş yaaa =((( ben bitince ağlarım kesin çok alışmıştım bu diziye haftasonlarını bile sırf dizim yok die sevmiodum :img-cray:

_ASUDE_
06-09-08, 13:52
Arkadaşlar merhaba,
biz dün son bölümün dublajını yaptık ve dizi artık bitti. sanırım iki hafta içinde yanınlamış olacak final bölümü.
biz keyifle çalıştık 150 bölümü de.
son bölüm benim sesimle başlayacak ve kamera arkası görüntüleriyle bitecek. umarım tnt kamera arkasını yayınlar çünkü çok güzel çekim hataları var. bruce un ne kadar muzip bir adam olduğunu göreceksiniz, her ne kadar evli barklı 4 çocuk sahibi biri olsa da.

rudy ve bruce un görüntüsü bence en iyisi.

iyi seyirler ve teşekkürler

sanırım siz rosita nın dublajını yapıyosunuz öyle mi?

*CHOCOLATE*
06-09-08, 15:49
sanırım siz rosita nın dublajını yapıyosunuz öyle mi?

Cnm yanlış hatırlamıyorsam doktor bob'un dublajını yapıyordu. Bi kaç sayfa öncesine bakarsan orda yazıyo. Umarım hafızam beni yanıltmıyordur. :img-wink:

tatlı intikam
06-09-08, 17:22
ya dizi şaka maka bitio yavaş yavaş yaaa =((( ben bitince ağlarım kesin çok alışmıştım bu diziye haftasonlarını bile sırf dizim yok die sevmiodum :img-cray:

ya evet sevilen diziler hiç bitmese:) şimdi hayatımda bir boşluk oluşacak okuldan gelince neyi heyecanla beklicem:img-cray:neyi not tutucam keşke aynı kadroyla yeni bir dizi çekilse.tnt 13 00 a ne koyacak acaba? zaten okulların açılması bir dert bu ayrı bir dert bari yeni güzel bir dizi bulanlar yeni başlamış yazsa da onu izlesek:icon_sorr

tatlı intikam
06-09-08, 17:24
Cnm yanlış hatırlamıyorsam doktor bob'un dublajını yapıyordu. Bi kaç sayfa öncesine bakarsan orda yazıyo. Umarım hafızam beni yanıltmıyordur. :img-wink:

hafızan doğruyu söylüyor:) doktor bob u seslendiren kişi "iou"

iou
06-09-08, 21:15
evet O benim

tatlı intikam
06-09-08, 21:20
merhaba "iou" dizileri filmleri seslendirmek zor olmuyor mu bir de seslendirilen şeyin dilini bilmeniz gerekmiyor değil mi?:)

nataliaya
07-09-08, 00:47
valla ben ''iou'' degilim ama cevap vermek istedim bildigim kadarıyla tabikide seslendirdiginiz dizi hangi dildeyse illa o dili bilmeniz gerekmiyor seslendiren kişinin yada kişilerin önüne türkçe tercümanları konuyor ordan okuyup konuşuyosunuz sizde. hatta bildigim kadarıyla zaten sessiz izliyorsunuz dudak hareketlerine dikkat ederek tercüme ediyosunuz.iou öle dimi.yani benim bildigim kadarıyla öle.:icon_whis

*CHOCOLATE*
07-09-08, 12:23
Arkadaslar. Ya ses kaydi falan yapamazmisiniz? Ya da direk kaydetseniz. olmaz mı? En gzl blmleri kaçırıyoruz ya :img-cray:

Ne olur? bi yol bulun. Ya da çok geniş özetini yazın. :img-cray:

Bn izleyemicem çatlarım ya... :icon_sorr

Ne olur :img-blush

aviş_gizem
07-09-08, 12:56
ne zamandır giremiodm başlığa baya ilerlemiş 2 hafta kalmasına üzüldm çünkü çok alışmıştm:img-cray:
sonunu biliorm ama nesee:icon_whis
yinede merak tbi:D

iou
07-09-08, 17:08
sessiz bir odanın içinde mikrofon önünüzde, tv karşınızda, kulaklık kulağınızda elinizde çeviriyle dublaj yapıyoruz. ses duymadan dublaj çok çok zor olur ve bir rolu sessizken konuşmak çok zor olur, imkansıza yakın. ayrıca ses varken sessiz bir göüntüye dublaj gereksiz de olur.
zor ama zevkli bir iş...

nataliaya
07-09-08, 18:06
sessiz bir odanın içinde mikrofon önünüzde, tv karşınızda, kulaklık kulağınızda elinizde çeviriyle dublaj yapıyoruz. ses duymadan dublaj çok çok zor olur ve bir rolu sessizken konuşmak çok zor olur, imkansıza yakın. ayrıca ses varken sessiz bir göüntüye dublaj gereksiz de olur.
zor ama zevkli bir iş...
canım zaten yaptıgın iş yinede çok zor.tebrik ediyorum seni ama dedigin gibi zevklidir heralde yani işini seviyosan zaten zevk alırsın bu her iş için geçerlidir bu arada bende ögrenmiş oldum yanlış cvplandırmışım arkadaşı sessiz degilmiş:img-wink:

cerosh_87
07-09-08, 18:13
arkadaşlar yaa 134 we 136.bölümleri kaçırdım ben yane 4eylül perşembe we 5 eylül cuma günkü bölümleri onları özet olarak yazarmısınz nolarrr:(

cerosh_87
07-09-08, 18:15
ayy 136 demişim yaa 135 dicektim hehe:)

tatlı intikam
07-09-08, 21:22
zor ama zevkli bir iş...
teşekkür ederim verdiğin bilgi için gerçekten çok zora benziyor ama bizim için izlemesi kolay:) yani anladığım kadarıyla siz ispanyolcasını hiç duymuyorsunuz. peki sahnede yankı değişik bir ses olayı falan varsa ne yapıyorsunuz?ben de çok soru sordum:)

eLa_29
08-09-08, 07:35
offf yha bgndn itibaren artık isleyemicm :( izleyenler cok iyi takip etsin ltvn hiç bi ayrıntıyı kaçrmadn anlatırlar artık offfffffffff yha :img-sorry

ece queen
08-09-08, 11:31
Arkadaşlar 4 ve 5 eylüldeki böümleri izleyenler anlatablir mii??

tatlı intikam
08-09-08, 14:46
Dulce Joce yle konuşmak istedi ama azusena istemedi.rozita yine angeli savunuyor.anekleto jortencia ya beni mau. ile mi aldatıyorsun dedi jort. güzel konuş ban bayanım dedi.angel tavşanı fabianın aldığını düşündü.bob rozita her şeyle ilgilendi dedi bruce bu iş kazana çiçek atıp büyü yapmakla olmaz heralde uğraşacak dedi.lorenzo rozita ya etrafında tehlikeli biri var angel dediğ onu biran önce kovmalısın dedi.
rozita olmaz o çok iyi biri dedi lorenzo ama senin ve karnındaki bebeğin için onu kovmalısın dedi dulce ne bebeği dedi.rozita ağlamaya başladı jortencia halamın hamile olduğunu öğrenince çok üzülmüştün babasız büyüyeceği için dedi sonra zırladı zırladı ve bruce tan dedi dulce çok sevindi hepimizin dört gözle beklediği çocuk dedi. rozita şaştı ve sevindi.jort. ama evine her seferinde acıyıp o kızı alıyorsun dedi (eulaila)rozita yine angeli savunurken fabian geldi bu kadar kişi böyle düşünüyosa biraz doğruluk payı aranır dedi.lorenzo tavşanını angel öldürdü dedi ama rozita bunu da kabul etmedi.Maria Angel'e tavşan olayını onun yaptığını itiraf ettirmeye çalıştıklarını söyledi.Debora Bruceye fabrikadaki patlama olayında graceden şüphelendiğini söyledi.Bruce "bence tek suçlu ROZİTA" dedi.grace bruceye ninni söyledi.. Rozita ve Fabian Marianın yanına gitti.maria bir çocuğu olduğunu söyledi.rozita bebeğin kimden diye sorunca kocamdan diyerek geçiştirdi.daha sonrada kocasını onu terk ettiğini söyledi.Maria ağlamaya başladı.Rozita Fabiana başbaşa konuşmak için odadan dışarı çıkmasını söyledi.Rozita çocuğunu görmen için elimden geleni yaparım dedi.Maria çok sevindi.Ama yine de ağzından laf alamadı.julıa samantha'nın ilaçlarını buldu.eline aldı biraz.Ricardo geldi.Çocuğu vereceğini söyledi.julıa ricardodan su istedi ve o görmeden hapları içti.Lorenzo Angele bu son şansın, seni bu evden göndereceğim dedi.angel çok sinirlendi.lorenzo bahçede mumları yakmış dua ederken angel arkasından tam bıçağı saplayacaktı ki üstünde birden ışık oluştu ve kolu tutuldu.lorenzo bıçağı fırlattı.Kaderi asla değiştiremezsin dedi.gidip juan a teşekkür etti.anecleto açılışta maurıcıoyu görunce delirdi.orkestra ile şarkı söyledi jort.a...jort teşekkür etti.maurucıo çok kıskandı.angel kolum donuyor diyip sıcak suya tuttu.sonra da yanıyor diye matildeden buz istedi.eulaila şaştı kaldı.rozita açılışta bile angeli savunuyor.diosdado da açılışa geldi.dulce juliayı sordu.dio. ayrıldık ricardoya döndü dedi.ondan sonra mau. ve anek. sözlü tartışırken jort. geldi.ikisi de aynı anda içki alırmısın dedi.jort. birine tekila birine bira getir dedi.gittiler ve getirdiler. siz için dedi.ikisi de birbirine bakarak tepeye diktiler.BİTTİ...........bye:good:

eLa_29
08-09-08, 17:01
Dulce Joce yle konuşmak istedi ama azusena istemedi.rozita yine angeli savunuyor.anekleto jortencia ya beni mau. ile mi aldatıyorsun dedi jort. güzel konuş ban bayanım dedi.angel tavşanı fabianın aldığını düşündü.bob rozita her şeyle ilgilendi dedi bruce bu iş kazana çiçek atıp büyü yapmakla olmaz heralde uğraşacak dedi.lorenzo rozita ya etrafında tehlikeli biri var angel dediğ onu biran önce kovmalısın dedi.
rozita olmaz o çok iyi biri dedi lorenzo ama senin ve karnındaki bebeğin için onu kovmalısın dedi dulce ne bebeği dedi.rozita ağlamaya başladı jortencia halamın hamile olduğunu öğrenince çok üzülmüştün babasız büyüyeceği için dedi sonra zırladı zırladı ve bruce tan dedi dulce çok sevindi hepimizin dört gözle beklediği çocuk dedi. rozita şaştı ve sevindi.jort. ama evine her seferinde acıyıp o kızı alıyorsun dedi (eulaila)rozita yine angeli savunurken fabian geldi bu kadar kişi böyle düşünüyosa biraz doğruluk payı aranır dedi.lorenzo tavşanını angel öldürdü dedi ama rozita bunu da kabul etmedi.Maria Angel'e tavşan olayını onun yaptığını itiraf ettirmeye çalıştıklarını söyledi.Debora Bruceye fabrikadaki patlama olayında graceden şüphelendiğini söyledi.Bruce "bence tek suçlu ROZİTA" dedi.grace bruceye ninni söyledi.. Rozita ve Fabian Marianın yanına gitti.maria bir çocuğu olduğunu söyledi.rozita bebeğin kimden diye sorunca kocamdan diyerek geçiştirdi.daha sonrada kocasını onu terk ettiğini söyledi.Maria ağlamaya başladı.Rozita Fabiana başbaşa konuşmak için odadan dışarı çıkmasını söyledi.Rozita çocuğunu görmen için elimden geleni yaparım dedi.Maria çok sevindi.Ama yine de ağzından laf alamadı.julıa samantha'nın ilaçlarını buldu.eline aldı biraz.Ricardo geldi.Çocuğu vereceğini söyledi.julıa ricardodan su istedi ve o görmeden hapları içti.Lorenzo Angele bu son şansın, seni bu evden göndereceğim dedi.angel çok sinirlendi.lorenzo bahçede mumları yakmış dua ederken angel arkasından tam bıçağı saplayacaktı ki üstünde birden ışık oluştu ve kolu tutuldu.lorenzo bıçağı fırlattı.Kaderi asla değiştiremezsin dedi.gidip juan a teşekkür etti.anecleto açılışta maurıcıoyu görunce delirdi.orkestra ile şarkı söyledi jort.a...jort teşekkür etti.maurucıo çok kıskandı.angel kolum donuyor diyip sıcak suya tuttu.sonra da yanıyor diye matildeden buz istedi.eulaila şaştı kaldı.rozita açılışta bile angeli savunuyor.diosdado da açılışa geldi.dulce juliayı sordu.dio. ayrıldık ricardoya döndü dedi.ondan sonra mau. ve anek. sözlü tartışırken jort. geldi.ikisi de aynı anda içki alırmısın dedi.jort. birine tekila birine bira getir dedi.gittiler ve getirdiler. siz için dedi.ikisi de birbirine bakarak tepeye diktiler.BİTTİ...........bye:good:

çok saol izlemiş kadar oldm rositaya şaşıorum angelın ne mal olduğunu bı türlü görmüoo :@

muneca
08-09-08, 21:03
bu bölümde öle pek bişi yoktu yaaa...öle geçiştirme bi bölüm gibiydiii..:kahve

iou
08-09-08, 21:51
teşekkür ederim verdiğin bilgi için gerçekten çok zora benziyor ama bizim için izlemesi kolay:) yani anladığım kadarıyla siz ispanyolcasını hiç duymuyorsunuz. peki sahnede yankı değişik bir ses olayı falan varsa ne yapıyorsunuz?ben de çok soru sordum:)

ispanyolcasını dinliyoruz. her neyi seslendirseniz orjinalini dinlersiniz. bazı teknik şeylerle sesler üzerinde oynanabilir. duruma göre.
bu dizi geldi geçti, yakında başka bir kanalda yenisi başlayacak bakalım ne olacak

iyi seyirler

tatlı intikam
08-09-08, 23:05
ispanyolcasını dinliyoruz. her neyi seslendirseniz orjinalini dinlersiniz. bazı teknik şeylerle sesler üzerinde oynanabilir. duruma göre.
bu dizi geldi geçti, yakında başka bir kanalda yenisi başlayacak bakalım ne olacak

iyi seyirler

yeni dizi yayınlanınca söylerseniz sevinirim aynı dublaj grubuyla olursa:)

tatlı intikam
08-09-08, 23:07
bu bölümde öle pek bişi yoktu yaaa...öle geçiştirme bi bölüm gibiydiii..:kahve

bence de çok önemsiz konular işlendi angelin kolu dışında. amaç hikaye uzasın biz mutlu olalım:):img-pilot

*CHOCOLATE*
09-09-08, 12:44
Geçiştirme bi blm bile olsa bn çok mrk ediyorum. Ya cep tel. da mı çekemezsiniz?
Nese özeti yazan arkadaşa çok tşk ederim. Spr bi blmmüş. Hep yazarsan çok mutlu olurum. :icon_sorr

muneca
09-09-08, 18:46
Geçiştirme bi blm bile olsa bn çok mrk ediyorum. Ya cep tel. da mı çekemezsiniz?
Nese özeti yazan arkadaşa çok tşk ederim. Spr bi blmmüş. Hep yazarsan çok mutlu olurum. :icon_sorr

ya ben geçiştirme bi bölüm derken özeti bile yazılmaya değmeyecek bi bölüm demek istemedim ki ben..buarada chocolate imzan çok güzelmişşş..ayrıca orda rozitanın bakışına da bittiö yani ne güzel bakmış..istediği zmn baya güzel olabilio bu rozişş..

eee bugünün yorumları nerde?ama buarası giderek sessizleşio..dizi bitinceki halini düşünemiorummmm:icon_sorr:img-cray:

!karbeyaZ!
09-09-08, 18:53
iou demek seslendirme bitti.. benim favorim her zaman ricardo, azucena ve julia olmuştur.. başka kanalda yeni bir dizi başlayacak demişsiniz acaba bize biraz bilgi verebilir misiniz bu konuda ??

çok saol izlemiş kadar oldm rositaya şaşıorum angelın ne mal olduğunu bı türlü görmüoo :@

sonuçta angel böyle birisii herkese kendini ispatlamak zorunda değil.. kötü karakter olmasa iyilerle bu dizi yürür müydü sanki :img-pilot brucea ne demeli pekii:img-tomat onca şeye rağmen rositaya inanmadı :img-tomat bide üstüne üstük rosita beni aldattı deyip durdu :img-pilot bruce angelden çok daha ezik bi karakter... tabi bu da benim fikrim :img-pilot

tatlı intikam
10-09-08, 00:11
özeti yarın yazmak zorundayım 137. bölümü dersanem vardı gerçekten forum sessizleşiyor gitgide bitince umarım kapanmaz:img-cray:

muneca
10-09-08, 00:25
ya bugün ne güzel dulce tam sölüoduuu...zort die roziş girdi içeri..pofff..şu bayılma sahnesi yarınki bölümde olcak sanırım..bakalımmmm..
ya siz de şu hortensia(nası yazılıosa artık) ya gıcık olmuo musunuz affedersiniz de kadın aç gibi 2 adamla birden..belki de gerçekten geçmişinden gelen bi sevgiye açlık var onda ama yine de ayıp yaniii..bi de demio mu marisyoya kalbim 2 adamı sevecek kadar geniş olamaz mı diee.. tööbee..töbeee..

muneca
10-09-08, 00:32
özeti yarın yazmak zorundayım 137. bölümü dersanem vardı gerçekten forum sessizleşiyor gitgide bitince umarım kapanmaz:img-cray:
ya tatlı intikam hiç olmazsa 2miz hergün bölüm yorumları yapalım ve izleyemeyenler için bölüm özetleri yapalım yaa..sessiz olmasın burası bölee..:img-cray:

_ASUDE_
10-09-08, 16:05
ya bu rositayla bruce un barışmasını çk istiyorum...artık çk uzadı biraz olsun yakınlaşma olsun...amaa 143. bölüme biraz bakmıştım o zaman araları çk iyiydi...bruce rosita nın hamile olduğunu kimden öğrenecek acaba...ya bide bi video izlerken rosita aynı bu mavi kıyafetiyleydi ligia nın bebeği bulunuyodu rositay ile bruce ta herkesle birlikte aynı ewdelrdi snra rosita arada bi bruce anlamlı anlamlı bakıyodu bruce ta ona öyle bakıyodu neden acaba? barışmaları çk yakın sanırımm:) bu arada yarın kaçıncı bölüm...bn yine karıştırdımm

eLa_29
10-09-08, 18:05
ouf ouf izleymeiorm hiç kimsemi bi videoya cekemıo yha cok merak edıorm helede o barışma sahnesini göremessem çatlarmm :img-sorry

ekaelif
10-09-08, 18:31
mıllet ben bugun ızleyemedım bırısı bana anlatırmı hergun ızlyıodumda=(((

*CHOCOLATE*
10-09-08, 20:16
Ya 138. bölümü biri anlatabilir mi acaba? Hani her gün geniş özet yazcaktınız? :img-cray:

Neler konuşuldu bayılma sahnesinde ne oldu? Hadi ya... :img-cray:

Rosi - Bruce ikilisi ne durumda?... (:love04:)

Debora - Bruce ne durumda?... (:mad72:)

Hadi yazın neler oldu?... Neler konuşuldu akşam oldu sizden tık yok merek ediyorum. :img-cray:
Cnm arkidaşlarım :img-cray:

*CHOCOLATE*
10-09-08, 20:54
ya tatlı intikam hiç olmazsa 2miz hergün bölüm yorumları yapalım ve izleyemeyenler için bölüm özetleri yapalım yaa..sessiz olmasın burası bölee..:img-cray:

Bnce de yorumlar yapın hadi :img-cray: Ağlatmayın beni meraktan çatlatmayın beni... :img-icecr

ZeYnEp_B
10-09-08, 21:10
merhaba arkadaşlar bu forumu takip ediyordum ama yazmıyordum ama diziyi izleyemeyenler için biraz özet geçiyim dedim sanırım dün ve bugünün özeti yok 2 gündür olanlar kısaca dulce bruce gerçekleri söylemeye gitti son anda rozita onu engelledi. bruce deboraya dulcenin oraya rozitanın erdemlerinden bahsetmek ve onda bir kadının erkeğine verebileceği en büyük hediyenin olduğunu söylediğini söyledi debora durumu biraz çaktı.fabrikada bruce ile rozita tartışıyorlardı sonra rozita karışımı yapmak için asansördeyken bayılıyorken bruce onu yakaladı sonra angel geldi bruce onunla ilgilenmenin ona düşmadiğini söyledi kucağından rozitayı aldı.:D debora fabrikadaki doktara bruce un başının döndüğünü ve midesinin bulandığını onu kontrol etmesin söyledi doktorda ona bazı erkeklerin eşleri hamile olduğunda eşleri gibi hissettiklerini söledi bruce deboranın hamile olmadğını kendisinde bir virüsün olduğunu söledi doktorda muayenede öle bişe olmadığını söledi bruce da rozitanın zırt pırt bayıldığını ona bu virüsü onun bulaştırdığını söledi.sonra rozita angele hamile olduğunu söledi angel çok sinirlendi kendini ihanete uğramış hissettiğini söledi. fabrikayı yakmaya kalktı grace onu durdurdu birlikte intikam almalarını söledi.bruce doktordan çıkarken fabian ile karşılaştı rozitayı sordu.sonra rozita elinde çikolata angeli ararken rozita ile karşılaştı rozitaya angelin nerde olduğunu bilmem ama fabian seni arıyordu dedi sonra yine ona iki yüzlü olduğunu söyledi ve fabrikanın her yerini çikolata ile doldurduğunu onun yüzünden çikolatadan nefret ettiini söledi. rozitada zavallı çikolatanın ne suçu olduğunu hem patlıyana kadar yiyebileceğini söledi senin odana koymam dedi arkasını dönüp gitti ve bruce işareti gördü ona baktı.debora rozita hamile ise aradan çekileceğini söledi kendi kendine ve gerçekleri öğrenmek için dulcenin yanına gitti.

tatlı intikam
10-09-08, 22:04
Ya 138. bölümü biri anlatabilir mi acaba? Hani her gün geniş özet yazcaktınız? :img-cray:

Neler konuşuldu bayılma sahnesinde ne oldu? Hadi ya... :img-cray:

Rosi - Bruce ikilisi ne durumda?... (:love04:)

Debora - Bruce ne durumda?... (:mad72:)

Hadi yazın neler oldu?... Neler konuşuldu akşam oldu sizden tık yok merek ediyorum. :img-cray:
Cnm arkidaşlarım :img-cray:

eveet başlayalım
137. bölüm:::::::::::
rozita julia ile konuşucam ayrılma olayına izin veremem dedi.azusena jocenin bacağının koptuğunu söyledi bilmeyenlere julia sofrada diosdadoyu düşünürken hıkık dedi bayıldı ricardo deemek hiçbnişeyi hissetmemek için ilaç içtin dedi ama ben intihar etti sanmıştım.grace debora dan luizi işe almasını istedi o da elbette dedi debo. samanthayı hatırlıyo musun dedi grace hayır dedi kaçtı biraz ama sen ona çok acı çektirdin dedi biraz intikam dolu baktı.dulce düzelmesi gereken şeyi yapıcam gidip brucea hamile olduğunu söylicem dedi rozita yalvarıyor arkasından gitmne diye ange arabasına bindirdi fabvrikaya götürüyor dulceyi rozita da arkasından.grace ben kötülük yapamam ki sana kim söylediyse yalan söylemiştir dedi.lorenzo maria dan dulcenin odasına bi sepet çiçek götür dedi maria sen büyücü müsün angelin koluna da bişeyler yaptın dedi lorenzo eğer gerçekten büyücü olsam ilkk işim angeli buradan uzaklaştırmak olurdu dedi.diosdado rudy e yalvardı lütfen bunu yap tuvaletleri temizlerim her şeyi yaparım dedi rudy dayanamadı ağladı sarıldı senin koca vücudunun içinde koca bir kalp olduğu belliydi dedi.bruce martaya niye fabrikada patlama olduğunu bana söylemedin dedi martqaa bayan rosita bay bruce rahatsız edilmek istemiyor dedi dedi.dulce geldi rosita hakkında konuşucam dedi brucea karımı takdim ediyim dedi bruce dulce sizin mutluluğunuz başkasının mutsuzluğuysa bu evlilik doğru değil dedi.ricardo aradı azucarı polis hemen yer tespit sistemini devreye soktu ricardo bebeği rudy nin almasınhı istedi rudy bayıldı.hortencia joceyle konuşmak için gitti. joce ben artık onu sevmiyorum fallan dedi başta sonra yumuşadı o daha iyilerine layık ben yarım bir adaamım bir erkek bile sayılmam dedi hortencia keşke onun seni nasıl büyük bir aşk ve umutla beklediğini nasıl acılar çektiğini görseydin dedi.dulce bir odaya gitti bruce la bruce a o masum kızı ne çabuk unuttun o senii hala seviyor hala aynı kız ve aranızda asla kirlenmeyecek bir bağ var sana tatlı tatlı prensim deyişini ne çabuk unuttun dedi. bruce sürekli çeleremedi bu sefer biraz dinlemek zorunda kaldı.bruce:evet o çok masum bir kızdı ama torununuz bana ihanet etti ve bana intikam nefretini püskürttü vb. şeyler deidi hem o fabianı seviyor dedi dulcehayır rositada bir kadının erkeğine verebileceği en güzel şey var dedi bruce malı anlamadı o senden senden ...dedi ve rosita içeri daldı lütfen nsöyleme dedi vazgeçmeyince maya dilinde bu bana azap verir falan dedi vazgeçti dulce bruce bunları cadı görmüş gibi izliyor:) fabian da deli gibi rositayı arıyor. dulce her şey yoluna girsin istemiştim dedi rosita bunun için çok geç dedi bruce ne deyince seni ilgilendirmez dedi.bruce dulceye beni aldattığını ve aramızdaki herşeyin bittiğini söyle dedi rozita bak artık herşey için çok geç dedi dulce evet kızım haklıymışsın bruce kalbinin kapısını içeriden kilitlemiş dedi bruce sbenim bi kalbim yok torununuz onu paramparça etti dedi.luiz işe başladı.rozita dulceyle yalnız kalınca bana mecbur olduğu için dönmemeli dedi debora bruce un yanına geldi ne konuştunuz dedi bruce amadolar bir numaralı duygu sömürüsü taktiğini uyguladı rosita şöyle iyi böyle erdemli bir de utanmadan rozitada bana verebileceği en değerli şeyin olduğunu söyledi dedi debora anladı ve şaştı kaldı....bitti..arkadaşlar özeti okuduktan sonra internetten izlerseniz çok daha iyi olur bence. bir de tnt nin formatında hiçbir görüntü ses kaydedilemez yazıyor dava edilebilinir görüntü çekilirse!:icon_sorr
138. bölüm:::::::::::::::::::::::
debora bu lorenzonun söylediği şey olmalı o çacuk eninde sonunda dünyaya gelecek dedi.fabian olayları anlamaya çaılşışıyor.rozita ve bruce üretim bölümünde tatışıoyr.:bruce patlama sırasında fabrikada sen vardın ddeid rosita grace vardı yabancı olarak dedibruce niye bana haber vermedin patlamayı dedi rozita o güze4l balayınızı bölemedim dedi bruce mutluluğum fabrikadan bin kat daha önemli dedi rozita fabrikayı kendim de idare edebilirim dedi (angel gizlice bunları dinlio)bruce fabrikada tavşanı kim aldı diye tepinerek mi dedi rozita tavşanı angel almış dedi bruce güldü demek o almış sence o böyle bir nezaketi gösterir mi dedi rozita havalı havalı o aldı diyo.tam rozita giderken bruce kolunu tuttu bana erdemli, iyi kız rolü yapma dedi rozita kazana çıkan asansöre bindi bruce hemen kaç dedi giderken rozita bayıldı anekleto bayan rozita düşüyor dedi (sanki anekleto tutamıo yanında bağırıyor bruce a)bruce hemen koştu çıkıp kucağına aldı götürüken angel ver onu bana dedi bruce elbette zaten umrumda değil dedi angel rozitayı oturttu bruce gitti debora bu sırada bob a bruceun kusma durumunu söylüyodu bob kuada sendromu olabilir dedi debora hamileyse aynı belirtiler bruce ta da oluşuyo gibi bişey. deboş ben hamile değilim dedi.rozita ayıldı.diosdadogil plan yapıyo parayı da bulamadılar diosdado dövüşte aldığı parayı jort. a dükkan için vermiş rozitadan isticekler diosdado fabrikayta geldi girişte juliayla gözgöze geldi arkasını döndü julia asansöre bindi tam kapısı kapandı ricardonun ajanları geldi takibe iyi ki yan yana yakalamadı. ve iştee!!! azusena bahçede joce yi düşünürken lorenzonun kolundaki ekchuah işaretini gördü hemen yanına geldi lorenzo sakladı ama nafile azuş bakabilir miyim dedi baktı ama bu sadece bizim aile büyüklerimizde olmuyor muydu dedi lorenzo kem etti küm etti BEN DULCE VE JUAN IN ÜVEY KARDEŞİYİM dedi!sonra malikaneye geçtiler dulce yoksa söyledin mi dedi lorenzo hayır o gördü dedi azusena ailemizde böyle sırların olmaması gerektiğini sanıyordum dedi dulce evet daha bir çok sır var ve bunların açıklanma vakti de çok yakın dedi.( yani büyük sırları bizden de saklıyorlar:) ) bob bruce u kontrol etti bruce kuada sendromundan bahsetti bruce fırçeladı bob u sonra bruce debora hamile değil bence bu virüs rositada da var dedi o da benim gibi. fabrikaya bulaştırmadan bi çare bulman lazım dedi gülerek:)fabian revire girdi bruce a rozitayı sordu bruce git başka yerde ara dedi.angel hastaneye götürme konusunda ısrar edince rozitaya rosita ben hamileyim dedi angel yıkıldı bana bunu nasıl yaparsın bana dokunma ölsem de bunları duymasam ddei bi de ağladı. odadan çıktı bana bunu yaptıysan bunun cezasını çekeceksin dedi sana gerçekten değer vermiştim dedi üretim bölümüne koştu grace görünce arkasından gitti angel benzini bir odaya döktü grace sakin sakin buna gerek yok intikam meze gibi soğukken güzeldir rositanın süründüğünü görürsen intikamdan zevk alırsın birlik olup ondan intikam alalım dedi odalarına gittiler (grace rozitanın hamile olduyğunu öğrendiğinden angelin sinirli olduğunu biliyo mu bilmiyorum yarın öğrenicem artık)ayaküstü yerlerde süründüler grace malı hala angelle yatıyo inanamıyorum!bruce rozitanın yanına gitti fabian seni arıyor dedi ardından çikolata yiyip durma fabrikadaki tepsileri de kaldırttır dedi rozita fabrika benimse istediğim kadar çikolata yerim dedi bruce a ikram ettibruce sayende ondan da nefrety ettim dedi rozita benim yüzümden bu masum çikolatadan nefret etme dedi iyi o zaman odsandaki çikoltaları kaldırıyım dedi bruceun odasına giderken ekchuah işareti göründü bruce yine bakakaldı.debora hamilelik konusunu kesinleştirmek için malikaneye gitti içeri girme konusunda tereddüt etti eğer hamileyse aralarından çekilip dünyanın bir ucuna gidicem dedi gerçeklerle yüzleşme zamanı diyip girdi içeri dulce nin aşağı inmesini bekliyor.kimbilir samantha buralara bruce için kaç kere gelmiş oturmuştur dedi içinden.hayatımın son anlarınıuzaklarda huzurlu geçiricem bruceu sevdiğimin tek kanıtı ondan vazgeçmem olacak dedi ve bitti:::::......yarın dersanem var akşama doğru yazabileceğim herkese selamlar..çok üzgünüm heralde bu yılın en mutsuz günleri dame chocolate bitiyor:img-cray:

ünall
10-09-08, 22:11
dizi bugunde cok guzeldı ben lorenzonun hep rozitanın babası cıkar dıyordum ama brucenın cıktı yanı sımdı lorenzo naıl oluyorda grevele oluyor benım kafam karıtı ııce:D dizide en cok fabianı sevıyorum sevımlı ya kızlardanda ortensıya:D

tatlı intikam
10-09-08, 22:15
arkadaşlar belki de dizi bittikten sonra ispanyolca üzerine durabiliriz bende programı var 6 dil.hani bruceun röpörtajının olduğu site vardı ya yeni şeyler eklenmiş bruce un amerikan futbolu yapması dağcılık yapması ligya ve eulaila nın tatili jortencia nın küçüklüğü, çocukları ve kocası... tipiyle, yaşıyla kocası yanında babası gibi duruyor:)dublaj yapanların resimlerine baktım geçmişte iou site vermişti ya angeli seslendiren kişiyi görmeniz lazım türk filmlerindeki başroller gibi. hayalimde seslendirenlerin de tipini az çok benzetince gerçeğine şoka uğradım alakasız tipler:))

ünall
10-09-08, 22:18
arkadaşlar belki de dizi bittikten sonra ispanyolca üzerine durabiliriz bende programı var 6 dil.hani bruceun röpörtajının olduğu site vardı ya yeni şeyler eklenmiş bruce un amerikan futbolu yapması dağcılık yapması ligya ve eulaila nın tatili jortencia nın küçüklüğü, çocukları ve kocası... tipiyle, yaşıyla kocası yanında babası gibi duruyor:)dublaj yapanların resimlerine baktım geçmişte iou site vermişti ya angeli seslendiren kişiyi görmeniz lazım türk filmlerindeki başroller gibi. hayalimde seslendirenlerin de tipini az çok benzetince gerçeğine şoka uğradım alakasız tipler:))

ya ben cok ıstıyorum zaten bu senede kursa baslrım herhalde daha tam bellı degıl ama sende ne varsa paylasabılrmısın??

tatlı intikam
10-09-08, 22:19
dizi bugunde cok guzeldı ben lorenzonun hep rozitanın babası cıkar dıyordum ama brucenın cıktı yanı sımdı lorenzo naıl oluyorda grevele oluyor benım kafam karıtı ııce:D dizide en cok fabianı sevıyorum sevımlı ya kızlardanda ortensıya:D

grevele:grace demek istedin heralde gençken grace i çok beğeniyordu ve oldu işte lorenzonun bunu saklamsaının sebebi juanın ve dulce nin üvey kardeşi olması utanmış juandan sonuçta grace juanın üvey kızı.:)138. bölümde bir de şey oldu lorenzo juanın resmine bakıp gerçekler yavaş yavaş orrtaya çıkıyor hep bu zamanı beklemiştim ömrümde ama şimdi çok korkuyorum ya bruce benden nefret ederse babası olduğumu öğrenirse dedi.bye

tatlı intikam
10-09-08, 22:21
ya ben cok ıstıyorum zaten bu senede kursa baslrım herhalde daha tam bellı degıl ama sende ne varsa paylasabılrmısın??

bende cd si var yollama falan hiç anlamıyorum ama msn den bilgisayardaki şeyi gönderebilir miyim ki öyle olursa hemen yapıyım?
:good:

ünall
10-09-08, 22:22
yok hepsnı ızledım ben bugunde ama gracenın juanın uvey kızı ooldugunu bılmıyordum ana neymıs ya sımdık tam oturdu taslar cok saol:D

muneca
10-09-08, 22:27
angel bu bölümde nası sinirlendi yaaa..bu bilmio muydu en azından tahmin de mi etmiodu bruce ile rozişin birlikte olduklarını.. bnce de bruce tepki gösterir lorenzonun babası olduunu öğrenince?ya bi dk şimdi rozişle bruce uzaktan akraba oluolar di mi? grace de yine angelle birleşme peşinde..o yerdeki halleri neydi öle..cık cık cık..o yaştaki bi kadına hiç yakışıo mu..:icon_whis
deboş da öğrenecek herhalde hamilelik olayını..ama bırakcam eer öğrenirsem dio ki brz isp. videolara baktım deboş hala bruce la..ozmn dulce söylemeye de bilir.
ayy bruce da çıkan hastalık da çoook komik yaaa..hadi bilen babalar da oluo sahiplenme hissine bağlı olarak ama bruce bilmio ki o nası oluo anlamadım:kahve
ama yine de bu çok romantik bi hastalıkmış bnce:img-in_lo
vay be demek yrn 139. bölümü izliycez ozmn haftaya değil ondan soraki hafta bitiooo..üzülüorum yaaa:img-cray:
ya buarada dublaj yapanların resimleri nerde bn de bakmak istiorum daa..özellikle bruce u ve julia yı seslendirene..???:img-pilot

tatlı intikam
10-09-08, 22:32
yok hepsnı ızledım ben bugunde ama gracenın juanın uvey kızı ooldugunu bılmıyordum ana neymıs ya sımdık tam oturdu taslar cok saol:D

önemli deil gerilerde bir arkadaş da soruyordu soy ağacını hemen yapıvereyim:) dulce juan kardeşler babaları ölünce lorenzonun babasıyla evlendi anneleri yani üvey kardeş oldular.gracein de annesi ve babası vardı babası ölünce juanla evlendi ve lorenzoyu da bahçivan adı altında ekchuah çiçekleri için yanında amerikaya getirdi.dulce nin de çocukları vardı diosdado ve jortencia. jortencia da evlendi azusena doğdu ayrıldılar.anladığım kadarıyla dulcenin bir kızı daha vardı ve rozitanın annesi o'yduama öldü dolayısıyla diosdado rozitanın dayısı ve azusena diosdadonun yiğeni rozitanın kuzeni.grace bruce un kocasından olduğunu sanıyordu ama aynı gün lorenzoyla yattı lorenzop hislerine ve 9 dolunaya(dokuz ay)inanarak böyle diyor dolayısıyla seçilmişin çocuğu bruce ve seçilmiş rozita birleşince çocuk da seçilmiş.

tatlı intikam
10-09-08, 22:35
angel bu bölümde nası sinirlendi yaaa..bu bilmio muydu en azından tahmin de mi etmiodu bruce ile rozişin birlikte olduklarını.. bnce de bruce tepki gösterir lorenzonun babası olduunu öğrenince?ya bi dk şimdi rozişle bruce uzaktan akraba oluolar di mi? grace de yine angelle birleşme peşinde..o yerdeki halleri neydi öle..cık cık cık..o yaştaki bi kadına hiç yakışıo mu..:icon_whis
deboş da öğrenecek herhalde hamilelik olayını..ama bırakcam eer öğrenirsem dio ki brz isp. videolara baktım deboş hala bruce la..ozmn dulce söylemeye de bilir.
ayy bruce da çıkan hastalık da çoook komik yaaa..hadi bilen babalar da oluo sahiplenme hissine bağlı olarak ama bruce bilmio ki o nası oluo anlamadım:kahve
ama yine de bu çok romantik bi hastalıkmış bnce:img-in_lo
vay be demek yrn 139. bölümü izliycez ozmn haftaya değil ondan soraki hafta bitiooo..üzülüorum yaaa:img-cray:
ya buarada dublaj yapanların resimleri nerde bn de bakmak istiorum daa..özellikle bruce u ve julia yı seslendirene..???:img-pilot

tüm seslendirenler yok ama yani o gruba katılmamışlar bazıları sayfa 15 teydi heralde iou sağolsun iki site vermiş ikisine de bak:good:

ünall
10-09-08, 22:41
önemli deil gerilerde bir arkadaş da soruyordu soy ağacını hemen yapıvereyim:) dulce juan kardeşler babaları ölünce lorenzonun babasıyla evlendi anneleri yani üvey kardeş oldular.gracein de annesi ve babası vardı babası ölünce juanla evlendi ve lorenzoyu da bahçivan adı altında ekchuah çiçekleri için yanında amerikaya getirdi.dulce nin de çocukları vardı diosdado ve jortencia. jortencia da evlendi azusena doğdu ayrıldılar.anladığım kadarıyla dulcenin bir kızı daha vardı ve rozitanın annesi o'yduama öldü dolayısıyla diosdado rozitanın dayısı ve azusena diosdadonun yiğeni rozitanın kuzeni.grace bruce un kocasından olduğunu sanıyordu ama aynı gün lorenzoyla yattı lorenzop hislerine ve 9 dolunaya(dokuz ay)inanarak böyle diyor dolayısıyla seçilmişin çocuğu bruce ve seçilmiş rozita birleşince çocuk da seçilmiş.

cok sagoll ya bayagı karıskmıs :D

muneca
11-09-08, 01:56
tüm seslendirenler yok ama yani o gruba katılmamışlar bazıları sayfa 15 teydi heralde iou sağolsun iki site vermiş ikisine de bak:good:

eet cnm gördüm ama o facebook da bi grupla bi fan club orda nerde seslendirenler var isimleri ve resimleri?grubun üyelerinden mi bulucam?ama seslendirenlerin isimlerini bilmiorum ki?:img-cray:

*CHOCOLATE*
11-09-08, 09:58
eveet başlayalım
137. bölüm:::::::::::
rozita julia ile konuşucam ayrılma olayına izin veremem dedi.azusena jocenin bacağının koptuğunu söyledi bilmeyenlere julia sofrada diosdadoyu düşünürken hıkık dedi bayıldı ricardo deemek hiçbnişeyi hissetmemek için ilaç içtin dedi ama ben intihar etti sanmıştım.grace debora dan luizi işe almasını istedi o da elbette dedi debo. samanthayı hatırlıyo musun dedi grace hayır dedi kaçtı biraz ama sen ona çok acı çektirdin dedi biraz intikam dolu baktı.dulce düzelmesi gereken şeyi yapıcam gidip brucea hamile olduğunu söylicem dedi rozita yalvarıyor arkasından gitmne diye ange arabasına bindirdi fabvrikaya götürüyor dulceyi rozita da arkasından.grace ben kötülük yapamam ki sana kim söylediyse yalan söylemiştir dedi.lorenzo maria dan dulcenin odasına bi sepet çiçek götür dedi maria sen büyücü müsün angelin koluna da bişeyler yaptın dedi lorenzo eğer gerçekten büyücü olsam ilkk işim angeli buradan uzaklaştırmak olurdu dedi.diosdado rudy e yalvardı lütfen bunu yap tuvaletleri temizlerim her şeyi yaparım dedi rudy dayanamadı ağladı sarıldı senin koca vücudunun içinde koca bir kalp olduğu belliydi dedi.bruce martaya niye fabrikada patlama olduğunu bana söylemedin dedi martqaa bayan rosita bay bruce rahatsız edilmek istemiyor dedi dedi.dulce geldi rosita hakkında konuşucam dedi brucea karımı takdim ediyim dedi bruce dulce sizin mutluluğunuz başkasının mutsuzluğuysa bu evlilik doğru değil dedi.ricardo aradı azucarı polis hemen yer tespit sistemini devreye soktu ricardo bebeği rudy nin almasınhı istedi rudy bayıldı.hortencia joceyle konuşmak için gitti. joce ben artık onu sevmiyorum fallan dedi başta sonra yumuşadı o daha iyilerine layık ben yarım bir adaamım bir erkek bile sayılmam dedi hortencia keşke onun seni nasıl büyük bir aşk ve umutla beklediğini nasıl acılar çektiğini görseydin dedi.dulce bir odaya gitti bruce la bruce a o masum kızı ne çabuk unuttun o senii hala seviyor hala aynı kız ve aranızda asla kirlenmeyecek bir bağ var sana tatlı tatlı prensim deyişini ne çabuk unuttun dedi. bruce sürekli çeleremedi bu sefer biraz dinlemek zorunda kaldı.bruce:evet o çok masum bir kızdı ama torununuz bana ihanet etti ve bana intikam nefretini püskürttü vb. şeyler deidi hem o fabianı seviyor dedi dulcehayır rositada bir kadının erkeğine verebileceği en güzel şey var dedi bruce malı anlamadı o senden senden ...dedi ve rosita içeri daldı lütfen nsöyleme dedi vazgeçmeyince maya dilinde bu bana azap verir falan dedi vazgeçti dulce bruce bunları cadı görmüş gibi izliyor:) fabian da deli gibi rositayı arıyor. dulce her şey yoluna girsin istemiştim dedi rosita bunun için çok geç dedi bruce ne deyince seni ilgilendirmez dedi.bruce dulceye beni aldattığını ve aramızdaki herşeyin bittiğini söyle dedi rozita bak artık herşey için çok geç dedi dulce evet kızım haklıymışsın bruce kalbinin kapısını içeriden kilitlemiş dedi bruce sbenim bi kalbim yok torununuz onu paramparça etti dedi.luiz işe başladı.rozita dulceyle yalnız kalınca bana mecbur olduğu için dönmemeli dedi debora bruce un yanına geldi ne konuştunuz dedi bruce amadolar bir numaralı duygu sömürüsü taktiğini uyguladı rosita şöyle iyi böyle erdemli bir de utanmadan rozitada bana verebileceği en değerli şeyin olduğunu söyledi dedi debora anladı ve şaştı kaldı....bitti..arkadaşlar özeti okuduktan sonra internetten izlerseniz çok daha iyi olur bence. bir de tnt nin formatında hiçbir görüntü ses kaydedilemez yazıyor dava edilebilinir görüntü çekilirse!:icon_sorr
138. bölüm:::::::::::::::::::::::
debora bu lorenzonun söylediği şey olmalı o çacuk eninde sonunda dünyaya gelecek dedi.fabian olayları anlamaya çaılşışıyor.rozita ve bruce üretim bölümünde tatışıoyr.:bruce patlama sırasında fabrikada sen vardın ddeid rosita grace vardı yabancı olarak dedibruce niye bana haber vermedin patlamayı dedi rozita o güze4l balayınızı bölemedim dedi bruce mutluluğum fabrikadan bin kat daha önemli dedi rozita fabrikayı kendim de idare edebilirim dedi (angel gizlice bunları dinlio)bruce fabrikada tavşanı kim aldı diye tepinerek mi dedi rozita tavşanı angel almış dedi bruce güldü demek o almış sence o böyle bir nezaketi gösterir mi dedi rozita havalı havalı o aldı diyo.tam rozita giderken bruce kolunu tuttu bana erdemli, iyi kız rolü yapma dedi rozita kazana çıkan asansöre bindi bruce hemen kaç dedi giderken rozita bayıldı anekleto bayan rozita düşüyor dedi (sanki anekleto tutamıo yanında bağırıyor bruce a)bruce hemen koştu çıkıp kucağına aldı götürüken angel ver onu bana dedi bruce elbette zaten umrumda değil dedi angel rozitayı oturttu bruce gitti debora bu sırada bob a bruceun kusma durumunu söylüyodu bob kuada sendromu olabilir dedi debora hamileyse aynı belirtiler bruce ta da oluşuyo gibi bişey. deboş ben hamile değilim dedi.rozita ayıldı.diosdadogil plan yapıyo parayı da bulamadılar diosdado dövüşte aldığı parayı jort. a dükkan için vermiş rozitadan isticekler diosdado fabrikayta geldi girişte juliayla gözgöze geldi arkasını döndü julia asansöre bindi tam kapısı kapandı ricardonun ajanları geldi takibe iyi ki yan yana yakalamadı. ve iştee!!! azusena bahçede joce yi düşünürken lorenzonun kolundaki ekchuah işaretini gördü hemen yanına geldi lorenzo sakladı ama nafile azuş bakabilir miyim dedi baktı ama bu sadece bizim aile büyüklerimizde olmuyor muydu dedi lorenzo kem etti küm etti BEN DULCE VE JUAN IN ÜVEY KARDEŞİYİM dedi!sonra malikaneye geçtiler dulce yoksa söyledin mi dedi lorenzo hayır o gördü dedi azusena ailemizde böyle sırların olmaması gerektiğini sanıyordum dedi dulce evet daha bir çok sır var ve bunların açıklanma vakti de çok yakın dedi.( yani büyük sırları bizden de saklıyorlar:) ) bob bruce u kontrol etti bruce kuada sendromundan bahsetti bruce fırçeladı bob u sonra bruce debora hamile değil bence bu virüs rositada da var dedi o da benim gibi. fabrikaya bulaştırmadan bi çare bulman lazım dedi gülerek:)fabian revire girdi bruce a rozitayı sordu bruce git başka yerde ara dedi.angel hastaneye götürme konusunda ısrar edince rozitaya rosita ben hamileyim dedi angel yıkıldı bana bunu nasıl yaparsın bana dokunma ölsem de bunları duymasam ddei bi de ağladı. odadan çıktı bana bunu yaptıysan bunun cezasını çekeceksin dedi sana gerçekten değer vermiştim dedi üretim bölümüne koştu grace görünce arkasından gitti angel benzini bir odaya döktü grace sakin sakin buna gerek yok intikam meze gibi soğukken güzeldir rositanın süründüğünü görürsen intikamdan zevk alırsın birlik olup ondan intikam alalım dedi odalarına gittiler (grace rozitanın hamile olduyğunu öğrendiğinden angelin sinirli olduğunu biliyo mu bilmiyorum yarın öğrenicem artık)ayaküstü yerlerde süründüler grace malı hala angelle yatıyo inanamıyorum!bruce rozitanın yanına gitti fabian seni arıyor dedi ardından çikolata yiyip durma fabrikadaki tepsileri de kaldırttır dedi rozita fabrika benimse istediğim kadar çikolata yerim dedi bruce a ikram ettibruce sayende ondan da nefrety ettim dedi rozita benim yüzümden bu masum çikolatadan nefret etme dedi iyi o zaman odsandaki çikoltaları kaldırıyım dedi bruceun odasına giderken ekchuah işareti göründü bruce yine bakakaldı.debora hamilelik konusunu kesinleştirmek için malikaneye gitti içeri girme konusunda tereddüt etti eğer hamileyse aralarından çekilip dünyanın bir ucuna gidicem dedi gerçeklerle yüzleşme zamanı diyip girdi içeri dulce nin aşağı inmesini bekliyor.kimbilir samantha buralara bruce için kaç kere gelmiş oturmuştur dedi içinden.hayatımın son anlarınıuzaklarda huzurlu geçiricem bruceu sevdiğimin tek kanıtı ondan vazgeçmem olacak dedi ve bitti:::::......yarın dersanem var akşama doğru yazabileceğim herkese selamlar..çok üzgünüm heralde bu yılın en mutsuz günleri dame chocolate bitiyor:img-cray:

Bitanemsin ya 137. blmde tatildi izledim. Ama 138 gibi önemli bi blmü kaçırmıştım. Çok ayrımtılı anlatmışın. Cnm çok sağol. :happy0064

tatlı intikam
11-09-08, 14:44
eet cnm gördüm ama o facebook da bi grupla bi fan club orda nerde seslendirenler var isimleri ve resimleri?grubun üyelerinden mi bulucam?ama seslendirenlerin isimlerini bilmiorum ki?:img-cray:

muneca 15. sayfadaki iki adresin 1. sine gir.sayfa açılınca sağ üstte rosita ve bruce un resmi var hemen altında görevliler yazıyor işte onlara tıkla:good:

muneca
11-09-08, 15:40
muneca 15. sayfadaki iki adresin 1. sine gir.sayfa açılınca sağ üstte rosita ve bruce un resmi var hemen altında görevliler yazıyor işte onlara tıkla:good:
gördüm cnm gördüm çoğu 'akla kara' dan anlaşılan..bnm de düşündüğümden farklılar biraz açıkcası..

bugün dizide de öğrendi deborah bebeği..yazık ya bn bugün üzüldüm deborah a nası ağladı..bruce da ilahi hala rozişi düşünüo.gitme sen tek başına adamlarla pazarlığa fln dio :img-wink: galiba bob anlıyacak rozişin hamile olduunu..e artık ve bruce da sölesin bi zahmet..ya acaba kim söliycek bruce?bob mu fabian mı?başka biri mi?145. bölümün ispanyolcasını brz izledim..çok heyecanlı bi bölüm gibi:happy0064

tatlı intikam
11-09-08, 16:50
Bitanemsin ya 137. blmde tatildi izledim. Ama 138 gibi önemli bi blmü kaçırmıştım. Çok ayrımtılı anlatmışın. Cnm çok sağol. :happy0064
önemli değil :img-wink:bugün erken yazabiliyorum dersanem olduğunu söylemiştim dolmuşa bindim parayı unutmuşum inebilir miyim dedim adam biraz yavaşladı durmadı aşağı adımımı attım ve ayağım dolanıp sırt üstü düştüm başım döndü yoldan geçiyim dedim arabanın dikiz aynası sıyırdı üst üste olunca her şey gitmiyim dedim ve buradayım yanibye
139.bölüm:::::::::::::::::
bruce deborayı arıyor.grace angele onu yavaş yavaş acı çektirerek öldürelim diyor.dulce aşağı indi debora o gün rositayla ilgili konuştunuz ve ben lorenzonun bahsettiği efsaneyi duyunca... dulce şaşırdı.neler anlattı dedi debora bruce ve rozitanın ruhlarının bir olduğunu söyledi
dedi.iyi bir kız olduğun için ve daha çok acı çekmeni istemediğim için sana gerçekleri söylicem: rosita bruce tan hamile dedi debora yıkıldı ağlamaya başladı dulce bunu üzülmeni istediğimden söylemedim dedi debora biliyorum dedi.diosdado rozitanın yanına geldi sarıldılar diosdado durumu anlattı rosita para arıcak.bob ligyayı aradı bebeği sordu.rosita bruce un odasına daldı.bruce kaprisini çekemem dedi rosita şimdilik herşeyi unutalım dedi ve para istedi bruce paraların sana yetmedi mi dedi sonra da senin işlerin için fabrikayı zor durumda bırakamam dedi ve rosita tamam bende bu işi kendim hallederim dedi bozuldu biraz.angel fabiana seni bişey sanmıştım ama rosita sana da kalmamış dedi sonrada rosita nın hamile olduğundan haberin yok mu dedi.bu sırada julia diosdado yu gizlice izledi bruce diosdadoyu gördü merabalaştılar nasılsın derken diosdado çok teşekkür ederim dedi bruce niçin dedi dios. parayı verdiğin için dedi bruce o para senin için miydi dedi diosdado evet çocuğum kaçırıldı o yüzden dedi bruce şaştı kaldı rosita maou. yoluyla halletti parayı çekle dios.nun yanına geldi bruce parayı çocuk için istediğini bilmiyordum kendi çocuğum için de yapardım dedi rosita ben kendi aile sorunlarımı kendim hallederim dedi bruce kaldı öyle.ama diosdado hala bruce verdi sanıyo.bruce bir de rositayı düşündü o adamlarda sakın yüzyüze görüşmeyin dedi angel grace e işbirliğine varım dedi.bob bruce a rositada başdönmesi dışında bir belirti gördün mü dedi bruce niye sordun dedi.marta bobun yanına geldi başım ağrıyo diye bob martaya rositada bir tuhaflık sezdin mi dedi marta evet sürekli bayılıyor bir de çikolata yiyip duruyor iştahı baya açıldı dedi çıkınca bob yoksa rosita farkında olmadan hamile mi dedi.lorenzo eski resimlere bakıp siyah beyaz anılarını hatırladı çocuğun brucetaki tiple alakası bile yoktu ve daha önce bruce un küçüklüğünü göstermişlerdi ama bu değildi. dulce lorenzoyla bruceun oğlu olması konusunu konuştu dulce söyle diye biraz gaz verdi.rosita ve diosdado azucara gitti rosita rudyle tanıştı ama rudy rositaya çok güzelsin dedi aşık olmuş gibiydi.bruce juliayla konuşmak istedi julia çocuğun kaçırılması olayını anlattı.peki niye ricardoya geri döndün dedi.hülya:) diostado ve ligya mutlu olsun diye yaptım dedi.bir insanı seversen onun için herşeyi yapabilirsin dedi.bruce biraz etkilendi.sonra lorenzo fabrikaya geldi.grace ile karşılaştı.lorenzo gerçekleri bruceye anlatacağım dedi.grace ne gerçeğini dedi.lorenzo onun öz oğlum olduğunu dedi. ve bitti........:good:.....bye...

*CHOCOLATE*
11-09-08, 17:29
önemli değil :img-wink:bugün erken yazabiliyorum dersanem olduğunu söylemiştim dolmuşa bindim parayı unutmuşum inebilir miyim dedim adam biraz yavaşladı durmadı aşağı adımımı attım ve ayağım dolanıp sırt üstü düştüm başım döndü yoldan geçiyim dedim arabanın dikiz aynası sıyırdı üst üste olunca her şey gitmiyim dedim ve buradayım yanibye
139.bölüm:::::::::::::::::
bruce deborayı arıyor.grace angele onu yavaş yavaş acı çektirerek öldürelim diyor.dulce aşağı indi debora o gün rositayla ilgili konuştunuz ve ben lorenzonun bahsettiği efsaneyi duyunca... dulce şaşırdı.neler anlattı dedi debora bruce ve rozitanın ruhlarının bir olduğunu söyledi
dedi.iyi bir kız olduğun için ve daha çok acı çekmeni istemediğim için sana gerçekleri söylicem: rosita bruce tan hamile dedi debora yıkıldı ağlamaya başladı dulce bunu üzülmeni istediğimden söylemedim dedi debora biliyorum dedi.diosdado rozitanın yanına geldi sarıldılar diosdado durumu anlattı rosita para arıcak.bob ligyayı aradı bebeği sordu.rosita bruce un odasına daldı.bruce kaprisini çekemem dedi rosita şimdilik herşeyi unutalım dedi ve para istedi bruce paraların sana yetmedi mi dedi sonra da senin işlerin için fabrikayı zor durumda bırakamam dedi ve rosita tamam bende bu işi kendim hallederim dedi bozuldu biraz.angel fabiana seni bişey sanmıştım ama rosita sana da kalmamış dedi sonrada rosita nın hamile olduğundan haberin yok mu dedi.bu sırada julia diosdado yu gizlice izledi bruce diosdadoyu gördü merabalaştılar nasılsın derken diosdado çok teşekkür ederim dedi bruce niçin dedi dios. parayı verdiğin için dedi bruce o para senin için miydi dedi diosdado evet çocuğum kaçırıldı o yüzden dedi bruce şaştı kaldı rosita maou. yoluyla halletti parayı çekle dios.nun yanına geldi bruce parayı çocuk için istediğini bilmiyordum kendi çocuğum için de yapardım dedi rosita ben kendi aile sorunlarımı kendim hallederim dedi bruce kaldı öyle.ama diosdado hala bruce verdi sanıyo.bruce bir de rositayı düşündü o adamlarda sakın yüzyüze görüşmeyin dedi angel grace e işbirliğine varım dedi.bob bruce a rositada başdönmesi dışında bir belirti gördün mü dedi bruce niye sordun dedi.marta bobun yanına geldi başım ağrıyo diye bob martaya rositada bir tuhaflık sezdin mi dedi marta evet sürekli bayılıyor bir de çikolata yiyip duruyor iştahı baya açıldı dedi çıkınca bob yoksa rosita farkında olmadan hamile mi dedi.lorenzo eski resimlere bakıp siyah beyaz anılarını hatırladı çocuğun brucetaki tiple alakası bile yoktu ve daha önce bruce un küçüklüğünü göstermişlerdi ama bu değildi. dulce lorenzoyla bruceun oğlu olması konusunu konuştu dulce söyle diye biraz gaz verdi.rosita ve diosdado azucara gitti rosita rudyle tanıştı ama rudy rositaya çok güzelsin dedi aşık olmuş gibiydi.bruce juliayla konuşmak istedi julia çocuğun kaçırılması olayını anlattı.peki niye ricardoya geri döndün dedi.hülya:) diostado ve ligya mutlu olsun diye yaptım dedi.bir insanı seversen onun için herşeyi yapabilirsin dedi.bruce biraz etkilendi.sonra lorenzo fabrikaya geldi.grace ile karşılaştı.lorenzo gerçekleri bruceye anlatacağım dedi.grace ne gerçeğini dedi.lorenzo onun öz oğlum olduğunu dedi. ve bitti........:good:.....bye...

Cnm yine muhteşemsi