Tüm Versiyonu Göster : 1.Sezon Yorumları (TNT)
süper bölümdü yaaa.o aile ne biçimdi bee insan avlamaktan zevk alıyorlarr iğrançti yaa.ama denaın cesaretine hayranımmmm.bide kendisine ailenin yüz karası demesi çok komikti...sonunda samın sölediği söz süperdi.....:img-hyste:img-hyste
ay bide aklıma gelmişken yazıyım o kız acayip uyuzdu
hele de bıçağı deanin gözüne doğru tuttuğu sırada çocuğun gözünü çıkaracaydı ya o gözlerden mahrum edecekti bizi :img-cray:
cnm aslında Dean kimseyi öldrmedi.1.sezon 6. bölmde shapeshifter(şekil değiştiren) die bi yaratık wardı.Deanin kılığına girip birsürü cinayet suçunu ona yükledi en sonunda shapeshifterı Dean yakaladı öldrdü.kayıtlara Dean Winchester öldü die geçti ama ölen şekil değiştirendi
Ben tamamen unutmuşum bu kısmı.Hatırlamaya çalışıyorum ne zaman cinayetle suçlanmıştı diye.Muhtemelen "avladıkları" birşeyi cinayet olarak geçmişlerdir diye düşünüyordum.
Sammy de de ne numaralar varmış,Dean gelmeden hakladı diğerlerini:)
Reklamda gördüm sam'in eski yol arkadası vardı bu bölümde o kızı ilk gördüğümde hiç sevmemiştim kız şeytan çıktıı yaa:icon_sorr adamların kanını falan içiyordu :S :icon_sorr bu bölümde tekrar cıktı ortaya acaba n'olcak bu kız sam'le dean'a nasıl yaklaşacak olaylar ne yönde gelişecek çok merak ediyorum doğrusu..:icon_whis
güzel bölümdü ben ilk kez babalarını görmüş oldum böylece. ama birbirlerinden neden ayrıldıklarını anlamadım en çok sam'e üzüldüm babasını bırakmak istemedi. babasıda izin vermelisin falan deyince ne kötü oldu öyle. galiba araları kötüymüş nedendir bilmiyorum tabii..
Dean'e gelince Sami bırakmak istemiyor onu çok iyi anlıyorum ama Sam'i de anlamak gerek. gerçi bu işin içinden çıkılmaz ama bir yol bulursada çıkması lazım. Dean bebişim çok üzülecek ama kardeşini bayağı bir seviyor. duygusal görünmek istemesede en duygusalları o olsa gerek..
Dün akşamki bölüm süperdi merak ediyordum acaba nasıl karşılaşacaklar diye tekrar sam'le Meg.... Meg'in gerçektende planı kötüymüş sam'le dean'ın babalarını tuzaga düşürmek için sam'le dean'a kullandı sinir oldum ona... Kız camdan uctu yine bişey olmadı pes artık...
Dean'a gelince dean bu bölümde yine komikti sam dean'a bişeyler ögrendin mi ? dedi dean'da aa tabi ögrenmez miyim ben bu konuda mükemmelim gibisinden bişeyler söledi :img-hyste
kızın tel: no'sunu aldım diyince cok güldüm:img-hyste:.. Sonra sam'in meg'i görmesi :P tabi sam hemen kuşkulandı meg'i görünce:img-pilot ya meg'in dean'a söyledikleri: hey dostum agzını kapa falan :img-hyste dean neye ugradıgını şaşırdı :img-hyste sonra sam'in megden şüphelenip meg'in peşine düşmesi sonra gölgeleri dean'la sam'in üztüne salması çok fena bi sahneydi sam'in yüzü kanlar içinde kaldı Dean'nında öle:icon_sorr: sonra babalarının gelmesi ogullarıyla duygusal konuşmaları :img-cray: sam babasına biraz uzak duruyordu ama sonradan onlarda kucaklaştılar babanın evlatlarına bakışları gözlerinin dolması duygusallıkla yüklüydü :img-cray: vebu bölümde çocuklarını korumak isteyen bir babayı gördük =) dean'da ailenin hiç bir üyesinin ayrılmasını istemiyor bu yüzden sam'i de gittiği her yere sürüklüyor nedenide ileride tekrar bi aile olabilmek için =) aslında dean her ne kadar sert ve umursamız gibi görünsede ailenin duygu yüklü çocugu o her şeyi içinde basıtırıyor ve koruyucu bir kişiliğe sahip:love05:
Merak ediyorum dogrusu meg'in dizinin diğer bölümlerinde de olup olmayacagını camdan uctu sapasağlam duruyordu daha bitmemiştir o iblis kızın yapacakları :img-lock:bakalım haftaya n'olcak:icon_whis
Gizem~AsiYıllar
18-06-08, 16:26
çok süper bir bölümdü.çok beğendiğim bölümlerden kesinlikle.dean ile same bu bölümde bayıldım.yüzleri kanlı olsa bile hala yağuşukluydular.:img-blush
sam bu olaylar bittikten sonra okula dönmeyi istemesi deani bir hayli üzdü dean yeniden bir aile olmak istiyorum dedi.o sahneye bayıldım.deanin yine komik davranışları vardı.kızın telefonunu almışsındır dedi sam o da evet dedi gösterdi sonradan.:img-hystemeg deane nasıl davrandı öyle çok şaşırdı dean.sam megi camdan izlediğinde bir kadının gelip sapık demesine çok güldüm.:img-hystemeg sam ile deani tuzağa düşürünce meg same sulandı.dean de hemen kendinize bir oda bulun diye söylendi.:img-hystesonrasında yine deanin şöyle demesi hoştu.bir dahakine böyle çılgın kızlara aşık olma demesi süperdi neyse.bu kızı parçalıycam ya:icon_evilgelelim güzelim ve duygusal karşılaşmaya.babalarıyla karşılaşmalarına çok sevindim.tam o sırada meg yaptı yapıcağını gerçi.babasına o gölgeler saldırdı.sam hemen akıllıca bir şey düşünüp ortamı aydınlattı.babalarından ayrılma sahnesine gerçekten üzüldüm.:icon_sorrbu daha çok sorun olacağa benziyor.
güzel bi bölümdü =)
eet kanlı olsalarda yauşuhlulardı :)
o meg denen kıza acayip uyuz oldum sinir şey :hıh
ay neydi beee bölümmmm
sperdii yaa
DEANIN ve SAM bayıldım ya espiriler süperdiii.hele dktr kızdan bahsederken dövmesni sölemesi samın telefon numarasını aldın dimi demesi süperdiiii:img-hyste:img-hyste samın meg ile karşılaşması megin deana karşı davranışı hiç hoş deildi uyuz şey nese samın megi takip etmesi kadının ona sapık demesi sonra dean ve samın meg ile karşılaşması megin onu takip ettiğini giyinirken onu izledini sölemesi dean bu duyunca ki bakışı:love05:megde maşallah samı becerecekti nese ki dean birşeyler yaptı :img-hyste:img-hystekurtuldular derken tekrar çıktı ölmedi yaaaaa nese babaları çok şekerdi be onunda gamzeleri vardııı :love05::love05:süperdddi bölümmmmmm
Merak ediyorum dogrusu Meg'in dizinin diğer bölümlerinde de olup olmayacagını camdan uctu sapasağlam duruyordu daha bitmemiştir o iblis kızın yapacakları...bakalım haftaya n'olcak:icon_whis
Bence de...Öldü gibi gösterilince çok şaşırdım,rolü bu kadar olamaz diye ki,değilmiş...
Zaten babalarının görünmesi ile kaybolması bir olacaktı az daha...TNT de sinir etti,haftaya ne olacağını da göstermedi:hıh
Dean babasına daha çok benziyormuş bu arada,Sam pek benzemiyor :icon_shad
bencede süper bir bölümdü dean yine sprdi:img-hyste o sarı gıza gıcık kaptım çok yalaka bişiydi:img-hyste babalarıyla karşılaşmaları çok duygusaldı:img-cray:herzaman ki gibi müthişlerdi:img-wink:
çok süper bir bölümdü wınchester kardeşler karşılaştıkları en zor düşmanla geldiler meg gerçekten ruhları kontrol edebiliyorsa
ilerde
daha büyük bir tehdit olabilir
bu arada wınchesterların babalarınıda görebildim
herşeyiyle mükemmel bir dizi
Dünkü bölüm gerçekten harikaymışş :kahve
Soluksuz izledim resmen,ya o sarışın cadalozu ilk gördüğümde anlamıştım ne manyak bişeymiş o,nerden düştü hala ölmedi...:img-hyste:img-hyste
Dean&Sam konuşması harikaydı bide babasıyla olun çok duygusaldı :img-cray::img-cray:
Dean harika,yalnız o şeytan nasıl yaptı öyle ya yüzleri çok kötü oldu kıyamam:img-cray::img-cray:
Haftaya ne olucağını gösterdi dün,ailesini katleden bi çiftçi galiba,
bu sarı cadalozdan bile daha zor falan dedi fragmanda,bekleyip görücez :icon_whis
ooof ne bölümddü :happy0064
süperdi gülmekten öldüm yaaa:img-hyste:img-hyste
dean ve samın birbirine yaptığı şakalar süperdi yaaaa:img-hyste:img-hyste
bu arada o işaretler neydi bee bu bölüm gülmekten valla korkamadımm :img-hyste:img-hyste
Yafz kızlar rp yapmaya tırstım hehe:img-hyste:img-hysteFııışşş Dean2im yine tam formunda.Bide özellikle sonunda koptum.LA'den arayan Sam'miş:)Arabanın arkasına balık koyan da Dean'miş:img-hyste:img-hyste:love05:Süperdi ya:happy0064
bölümü çok güzeldi şakalar harikaydı ya en baştakine çok güldüm:img-hystebide sam'in dean'in şişesine yapıştırıcı sürmesi güzeldi.ben bölümü izlerken bi gülüyorum bi baltalı adam tak diye çıkıyo tırsıyorum.bidahaki bölümü sabırsızlıkla beklicem
süper bir blümdü :) hele espriler çok komiktii :D biri bişi yapıyo diğeri geri kalmıyo:) :img-icecr evi yakmak ii fikirdi :D son bölümdeki espriler güzeldi :img-icecr koptum ya bayılıyorum esprilerine :D o gülen adam (ipi çekildiğinde) müthiş komikti :D ordaki replikler...
haftaya ruh avcısı falan varmış nolcak acep..:)
Gizem~AsiYıllar
25-06-08, 13:27
yaw süper bir bölümdü dean ile samin birbirleriyle şakalaşmaları süperdi.ilkini dean başlattı tabii.o çok komikti.sonra samin müzik olayı.deanin kaşıntı tozu.sonra samin yapıştırıcı olayı.dean orda çok komikti yaw bunu yapmış olamazsın diyodu.cehennem evine gittiklerinde de elimde deri kalmadı bee :img-hystedemesi hoştu.çakma dedektiflerde komikti.en son onlara da şaka yaptılar bu hoştu.bu sefer ki olay bambaşkaydı süperdi yaw.internet yüzünden neler oldu.
gelecek bölümde ruhları emen bir cadı mı varmış ne?üstelik dean ve samin geçmişine ait birşeymiş çok merak ettim.sabırsızlıkla bekliyorum.onlarla ilgili olunca daha bir güzel oluyor yaw.
dün süperdi gerçekten yha birirlerine yaptıkları şakalar çok gldrdü beni:img-hystesamn arabadaki mzk olayı sonra deann kaşıntı tozu yazık same nası kaşınıodu :)daha sonra dean kuklanın gülmesiyle çok eğlenioduki birden şişe eline yapıştı bide bunu yapmış olamassın dedi orda samn mimikler fln süperdi cidden :img-hyste hele samle deann 2 adama yaptıkları şakalar sperdi :)
bu bölm beni şaşırttı o kdr insan inandı die varolmuş :/
Dean'in gülüşü o kuklanın gülüşüne o kadar benziyordu ki bence onu çalıştırmasına gerek bile yoktu:img-hyste
Neydi o şakaları öyle çocuk gibi,hele Sam düşüne düşüne yapıştırıcıyı şişeye sürmek mi geldi aklına bak Dean kompozisyonunu ayarlayıp resmini bile çekti:D En komiği kaşıkla olandı bence.
dün akşamki bölüm de dean'in şakaları çok komikti sam uyurken nasılda sam'in agzına plastik kaşıgı koyup sonra resmini cekti koptum gülmekten:img-hyste samde bozuldu haha cok komikti diyo :img-hyste sonra dean'in sam'in pantolununa kaşıntı tozunu dökmesi sam sabuna alerjim galiba var diyodu kaşınıp duruyodu dean bişey mi var dedi samde hiçbişey yok dedi ahaha:img-hyste dean de arkasına bakarak gülüyodu sam dean'ın güldğünü görünce sen yaptın dimi dedi ;sonra samde öcünü aldı tabi sam'in yapıştırdıgı şişe dean'in elinde kaldı sonra dean'ın elimde deri kalmadı demesi :D daha sonrada arabadaki müzik olayı :img-hyste komik bi bölümdü.
Bölüm sonunda da sam LA'dan arayan bendim dedi dean'inde arabaya kokmuş balık koydugunu söylemesi :img-hyste
Gelecek bölümde de büyücü bir kadından bahsediliyor bu cadı ruhları emiyormuş ve bu bölümde dean yıllar önce Shtriga da karşılaştıgı bi çocukluk anısını hatırlayacakmış. ( Tercüme ettim de bi yerden eğer yanlışsa affola.! )
ahh ahh 1. sezonun bölümlerini özledim hariakydıı bende artık tnt de izeleyerk 3. tekrarımı yapıyorum :) 4. sezon inş harika bölümlero lur
bu bölüm biraz duygulandırdı beni yha:img-cray:
Dean^Me yazık yha bi hatası yüzünden çok üzülmüş babası öyle bağırmasaydı keşke daha çocukto o zmn :icon_sorr
Sam sonunda Deann neden babasının söznden çıkmadığını öğrendi ve tabi bzde öğrenmiş olduk
Dean gerçekten ii bi abi olmuş Same kendi yemedi mısr gevreğini Same verdi gerçi biraz önüne fırlattı ama olsun :icon_whis
yaşlı kadının ters haç meselesi cidden komikti yha:)
ama kadının Deane ilk bakışı hiç tekin değildi şüphelenmekte haklıydı :good:
küçük çocuğun adı sanırım Micheal dı Samn en sonda söylediği gerçekten doğruydu artk hep karanlıkta bişeyler olduğunu hatırlıycak :/
Micheal Deann küçüklüğüne benziyodu o da kardeşi içn çok uğraşıodu
Deane kardeşin içn herşeyi yaparmısın dediğinde Dean evt herşeyi dedi
Samle sanki aralarında bi soğukluk vardı ama bundan sonra olmıycaktr:happy0064
Michealın Dean oda isterken söyledkleri sperdi resmen gay dedi :img-hyste
komik çocuk xD
yine harika bir bölümdü bu dizinin bence farklı oluşu oyuncu performans ile ön plana çıkması
dean in geerçektende sam e değer verdiğini gördüm çok fedaker bi abi
cadıyı öldürmeleri çok iyi oldu böylece rövanşıda almış oldular
bakalım gelecek bölüm neler olacak
Gizem~AsiYıllar
02-07-08, 01:13
çok duygulsal bir bölümdü.çocuk dean ve çocuk olan sam çok tatlıydılarçbu arada onların hastaneye giderken takım elbise giymeleri de süper olmuş çok yağuşuklu olmuşlardı.:img-blusho sam deane güzel birşey söyledi şuan hatıramıyorum seni anlıyorum flan mı diyodu neyse dean dedi ki hemen beni öldür.:img-hysteçok komik bu yaw.küçük michealin kardeşi için yaptığı süperdi.onun dean ile konuşması süperdi.
micheal:kardeşin için her şeyi yapar mısın?
Dean:evet yaparım (arkada sam duygulanır)
micheal:ben de yaparım.
Süperdi.
şu gevrek olayı da güzeldi.dean hiç yememiş ama verdiğine kızsa da verdi son kalanı da.sam da çok tatlıydı hediyesini de sana veriyim mi gibi birşey söyledi.
hep de sam düşüyor tehlikelere yazık yaw same:img-blushdeane da tabee:img-wink:
çok duygulsal bir bölümdü.çocuk dean ve çocuk olan sam çok tatlıydılarçbu arada onların hastaneye giderken takım elbise giymeleri de süper olmuş çok yağuşuklu olmuşlardı.:img-blusho sam deane güzel birşey söyledi şuan hatıramıyorum seni anlıyorum flan mı diyodu neyse dean dedi ki hemen beni öldür.:img-hysteçok komik bu yaw.küçük michealin kardeşi için yaptığı süperdi.onun dean ile konuşması süperdi.
micheal:kardeşin için her şeyi yapar mısın?
Dean:evet yaparım (arkada sam duygulanır)
micheal:ben de yaparım.
Süperdi.
şu gevrek olayı da güzeldi.dean hiç yememiş ama verdiğine kızsa da verdi son kalanı da.sam da çok tatlıydı hediyesini de sana veriyim mi gibi birşey söyledi.
hep de sam düşüyor tehlikelere yazık yaw same:img-blushdeane da tabee:img-wink:
cnm sanırım orda Sam özür dilerim Dean dedi o da ne içn dedi Samde babamn sözünden çıkmamanla ilgili söyledklerim içn üzgünüm Dean dedi o da tanrım beni hemen öldür dedi :img-wink:
süper bie bölümdü dean'e çok üzükldüm bu bölüm. kardeşini çok seviyor ya onun için herşeyi yapıyor. bende özür sahnesindeki dean'e bittim çok komikti..
Bu bölüm duygu ağırlıklıydı dean sam'e iyi bir abi olmuş korumuş kollamış küçükken onu evde tek bırakıp gitmesi sonra ruh emicinin gelmesi sonra babasınınn dean'a kızması dean'ında sonradan babasının sözünden hiç çıkmamasına neden olmuş yazıkk yaffff:img-cray: mısır gevreği olansahne çok güzeldi sam yemek isteyince dean tabaktakini döküp kendi payını verdi üstelik dean henüz hiç yememiş ama sam de sende hediyesini al olur mu dedi cnm ya çocuk işte:love05: sonra sahnelerden bi tanesinde sam'in bi sözü vardı seni anlıyorum dean falan dedi dean tanrım beni öldür dedi:img-hyste
Bide çok güldüğüm bi bölüm yaşlı kadın oturur dean de yaşlı kadına yavaşça bakmaya çalıştıgı yerdi kadın aniden bi döndü dean korkudan duvara yapıştı bide kadın demez mi gözlerim açık uyuyodum koptum resmen gülmektenn :img-hyste sonra şu duvardaki haçı düz döndürün dedi ya bu kadından şüphelenmekte haklı dean :img-hyste dean fena korktu ama sam de dalga geçiyor sonra tabii gözlerim açık uyuyordum falan diyo deanda kadını az daha öldürecektim dedi:img-hyste
Micheal'da dean gibi kendisini kardeşini korumakla mesul tutan bi çocuk yaptıgı hatalardan dolayı dean gibi kendini sorumlu tutuyor micheal kardeşi için fedarlık yaptı neyseki dean sam ve micheal işbirliyle kötü cadıdan kurtuldular =)
süper bir bölümdü gene... en güzeli deanın flasbackleriydi... dean o zamanlar sam içn çok fedakarlık yapmış.. Çok iyi bir abi ... Birbirilerine çok yakısıyolar dean-sam.. tam bi abi kardeş görünümü.. ya acaba ilerki bölümlerdede böyle zamanda geriye dönüş görecekmiyiz??? inşallah görürüz..
ya aslında benim bişi aklımı karıştırdı, dean o canavarı gördüüğünde tam silahıyla onu vurcakken babası onu itti kendi vurmaya çalıştı yaratık kaçtı.. Oysa dean vuracaktı zaten hatta kesin yok olurdu öyle.. zaman kaybı yaşandı.. Babası niye öyle yaptıki.... ha birde.. kadeşini yanlız bırakmasa bile o yaratık gelecekti zaten...anlayan beri gelsin:) ve bana da anlatsn :img-wink:
bu arada önümüzdeki bölüm çok maceralı ve güzele benziyor. Tabloyu alan ölüyo sanırım, onun içindeki adamı nası öldürcekler acaba..
bişi düşünüyorumda nası lost 1.sezon bitince ara verdiler sp bitince de ara vericeklerdir :img-cray:
süper bi bölümdü yine =)
deanın repliklerine hiç girmiyoru artık hepsi birbirinden süper :img-hyste
yaşlı kadının yanındaki halleri süperdi ya koptum
ve deane çok acıdım yazık babası kızmış ona :icon_sorr
ya aslında benim bişi aklımı karıştırdı, dean o canavarı gördüüğünde tam silahıyla onu vurcakken babası onu itti kendi vurmaya çalıştı yaratık kaçtı.. Oysa dean vuracaktı zaten hatta kesin yok olurdu öyle.. zaman kaybı yaşandı.. Babası niye öyle yaptıki.... ha birde.. kadeşini yanlız bırakmasa bile o yaratık gelecekti zaten...anlayan beri gelsin:) ve bana da anlatsn :img-wink:
Bence,babası Sam'e zarar verebileceğinden korktu.Sonuçta o da küçük bir çocuk,ateş ettiğinde bir aksilik olabilirdi.Benim kafamı karıştıransa babaları o "şey"in geleceğini biliyor muydu?Yani onu ararken çocukları yalnız bıraktığında o canavar da kardeşlerin yanına mı geldi???Tekrarı izlemek lazım.
çok güzel ve duygusal bir bölümdü
dean in kardeşini çok sevdiğini ve onu her zaman koruduğunu biliyorduk dean in babasıyla olan ilişkisini yönlendiren yaşamından bir kesim izledik
benim asıl dikkatimi çeken sam ve babası arasındaki ilişki babasının sam i çok sevdiği ona sarılmasından ve ona zarar gelebileceği korkusundan belli nolduda sonradan bozuldu
ben hep annelerinin ölümünden babalarının sam i sorumlu tutup mesafeli davrandığını düşünmüştüm
benim asıl dikkatimi çeken sam ve babası arasındaki ilişki babasının sam i çok sevdiği ona sarılmasından ve ona zarar gelebileceği korkusundan belli nolduda sonradan bozuldu
Sam kendi yoluna gitmek istediği için olabilir.Nitekim aynısını Dean yapmak istese de babasından çekindiği için yapmamıştır bence,korkmak anlamında değil de bu bölümde de dediği gibi babasının tekrar güvenini kazanmak istiyordu.
Hatırlarsanız önceki bölümlerde Sam Dean'a babasının yapmalarını istedikleri şey körü körüne kabullenmesini anlamadığını söylediğinde Dean "buna iyi evlat olmak" deyip kestirip atmıştı.Aslında o da bunun doğru olmadığını biliyordu.Bu yönden,babasıyla yüzleşme yönünden Sam Dean'e göre daha cesurdu bence.
Gizem~AsiYıllar
03-07-08, 11:32
arkadaşlar TNT Supernatural in 2.sezonunu da vericek mi?inşallah verir tabii.:icon_whis
Bence,babası Sam'e zarar verebileceğinden korktu.Sonuçta o da küçük bir çocuk,ateş ettiğinde bir aksilik olabilirdi.Benim kafamı karıştıransa babaları o "şey"in geleceğini biliyor muydu?Yani onu ararken çocukları yalnız bıraktığında o canavar da kardeşlerin yanına mı geldi???Tekrarı izlemek lazım.
mantıklı tabi, ama ne biliyim dean o sıralarda olgunlaşmış birr çocuk hata yapması saçma olurdu tabi, olabilirdide .. bnce bbası biliyodu o yaratığın geleceğini o yüzden eve gitti onu gördü falan...
mantıklı tabi, ama ne biliyim dean o sıralarda olgunlaşmış bir çocuk hata yapması saçma olurdu tabi, olabilirdide ..
Olgunlaşmış bir çocuktu ama yine de kardeşini yalnız bıraktı...
Dean hali çok masumdu :icon_sorr kendini çok suşlu hisediyordu küçüken olanlardan
dolayı :icon_sorr sam bazen o kadar aptal olabiliyorki ilde bişey arayor biraz dinlese :img-tomat
babası dean'a barması sinirime dokundu sonuçta o sadece bi çocuk güzel bir bölümdü :good:
arkadaşlar TNT Supernatural in 2.sezonunu da vericek mi?inşallah verir tabii.:icon_whis
Benim hiç bir bilgim yok bu konuda umarım verir. 2 sezonu yayınlanacagına dair bilgisi olan var mı gerçekten arkadaşlar? ben verilir diye düşünüyorum 1. sezonu yayınlayıpta yarıda bırakmak biraz saçma olur :fighting2
Bence yayınlarlar ama umarım sezon arası vermezler:( Zaten normalde 4.sezona başlayacaklarmış biz hala ilkini bitiremedik :D
jensenmaniac
04-07-08, 00:45
Bence yayınlarlar ama umarım sezon arası vermezler:( Zaten normalde 4.sezona başlayacaklarmış biz hala ilkini bitiremedik :D
Bence yayınlar ama Tnt para sıkıntısı çekiomuş losta harcanan paralar yüzünden...ah bide saçma sapan diziler almasaydı daha ii olurdu...eğer yayınlamazsa çok izleyici kayberder
BellatrixBlack
04-07-08, 01:33
Bence Dean (ismi sanırım Mİcheal'dı)çocuğu yem olarak kullanmayı tasarlarken şunu düşünüyordu.
Babası cadıyı biliyorsa(bence biliyodu)Sam ve Dean'ı tek başlarına bırakmazdı.O da Sam'i yem olarak kullanıp cadıyı yakalamayı planlıyor olabilirdi.:img-wink:
Benim hiç bir bilgim yok bu konuda umarım verir. 2 sezonu yayınlanacagına dair bilgisi olan var mı gerçekten arkadaşlar? ben verilir diye düşünüyorum 1. sezonu yayınlayıpta yarıda bırakmak biraz saçma olur :fighting2
bende aynısını lost için düşünüyodum ama ara verildi supernatural için de ara vericekler görün bak... çünkü bütün dizilerine ara verdi tnt..
JeNsEn AckLes
04-07-08, 18:00
Ya ara verirlerse bu saatten sonra saçma olur..Vermesinler biz onları bıkmadan izleriz.
Bu arada umarım 4. sezon da gelir
Ara vereceklerse bari ilk sezonu tekrar etseler.Ona da razıyım :(
JeNsEn AckLes
05-07-08, 18:11
Süper bu akşam tekrarı var.İkinci tekrar.Bir salı günü oynadfığından gece yarısı 2'de tekrar veriliyor birde bugün..
Bu bölümde benim için en anlamlı sahne(gerçi hepsi anlamlı ama)cadı Sam e saldırdığında Dean kurtarıp "İyi misin?kardeşim" dedi ya süper bir sözdü..
lost la supernatural aynı deyıl tnt ıcın bırının yayın hakları kendısınde dıyerının baska bı kanala ayıt lostu ıstesede veremezdı supernatural ole deyıl ama sole bı durum var malumunuz grev gelıyo yıne ve kanallar yenı doneme dızı bırakmak ıcın (ornek cnbce da sezonu bıtmemıs er eylule bıraktı ) ara vermesı muhtemel buda dogal sonucta tnt yenı bı kanal ve elnıdekı cogu dızının yayın hakkı dıgıturkte yenı dızı almaya kalksalar bıle grev engel olur
lost la supernatural aynı deyıl tnt ıcın bırının yayın hakları kendısınde dıyerının baska bı kanala ayıt lostu ıstesede veremezdı supernatural ole deyıl ama sole bı durum var malumunuz grev gelıyo yıne ve kanallar yenı doneme dızı bırakmak ıcın (ornek cnbce da sezonu bıtmemıs er eylule bıraktı ) ara vermesı muhtemel buda dogal sonucta tnt yenı bı kanal ve elnıdekı cogu dızının yayın hakkı dıgıturkte yenı dızı almaya kalksalar bıle grev engel olur
yani supernatural ara vermicek diyosun?
yani supernatural ara vermicek diyosun?
bu soruyu 2 gun once sorsan vermıcek derdım :img-grin2ama grev sagolsun :img-tomat kanalın elınde bolum olması gerek eylule kadar ara verırler kesın superın 4.sezonu da tehlıkede zatı su an grev yuzunden :img-pilot
jensenmaniac
07-07-08, 00:50
bu soruyu 2 gun once sorsan vermıcek derdım :img-grin2ama grev sagolsun :img-tomat kanalın elınde bolum olması gerek eylule kadar ara verırler kesın superın 4.sezonu da tehlıkede zatı su an grev yuzunden :img-pilot
bn grev bitti zannediodum...zaten o grev yüzünden 3.sezon çok az sürdü....haberim yokta yeni bi grevmi çıktı Allah Alla:)
Ama tnt nin en byk silahlarından biriydi ve hedefine ulaştı die düşünüorum en çok izlenen dizileri arasında super...bnce kesin yayınlar...yayaınlamazsa çok tepki alır
slm arkadaslar :img-wink:
bu diziyi arada bir izlerdim ama bi müddet sonra anladımki bağımlısı olmusum cok güzel bi dizi konusu tam bana hitap ediyorr :D (yani sevdiğim tür)
hiç bitmesin bu dizi :D
_!REm_JARED_
07-07-08, 13:40
slm arkadaslar :img-wink:
bu diziyi arada bir izlerdim ama bi müddet sonra anladımki bağımlısı olmusum cok güzel bi dizi konusu tam bana hitap ediyorr :D (yani sevdiğim tür)
hiç bitmesin bu dizi :D
aramıza hoşgeldin :)
ya internette türkçe altyaızılı izlemek mümkünmü? yani sezonları izlyeceğimiiz bi site varmı?
_!REm_JARED_
08-07-08, 21:46
suanda izlediğim en komik bölümünü izliyorum :img-hyste
dean taktı sami evlendircem die yaa kızda güzel olsa bari :img-hyste
baya gizemli bir bölündü dü
yine heyecan tavan yaptı
küçük kızın usturalı katil olacağı aklıma gelmezdi sanırım dean sam e jessıcanın acısını unutturmaya çabalıyor
geleçek bölüm neler olacak bakalım
_!REm_JARED_
08-07-08, 22:55
evt yhaa kıızın katil olacağını tahmin etmezdim cok sasırdım :)
bn grev bitti zannediodum...zaten o grev yüzünden 3.sezon çok az sürdü....haberim yokta yeni bi grevmi çıktı Allah Alla:)
Ama tnt nin en byk silahlarından biriydi ve hedefine ulaştı die düşünüorum en çok izlenen dizileri arasında super...bnce kesin yayınlar...yayaınlamazsa çok tepki alır
bunların sendıkası bıtmıyokı sımdıde oyuncular:img-tomat bırı bıtıyo bırı baslıyo pes dedım artık yayınlar ama bence eylule ara verıcek hatta emınım:img-pilot
dünkü bölüm süperdi:good:
dean same sürekli bi kız ayarlama peşinde
tabi abi yüreği dayanamıo:img-hyste
tablodaki baba die düşünürken katil bacak kadar kız çıktı yha :icon_whis
gerçek anne- babalarınıda öldürmüş zaten sorunlu bi tip
Dean sarah(galiba sarahtı kızın ismi) eve girmek isteynce yani cesaret gösterince
Sam evlen bu kızla dedi orda koptum:img-hyste
sam evlensin o kızla bn sevdim kızı :)
_!REm_JARED_
09-07-08, 12:40
Dean sarah(galiba sarahtı kızın ismi) eve girmek isteynce yani cesaret gösterince
Sam evlen bu kızla dedi orda koptum:img-hyste
aynen :img-hyste :img-hyste
çok iyi bi bölümdüü
katil hayelet el kadar kızçıktı boş yere babanın günahını almışık :)
deanın replikleri yine harikaydı :
-da vinci şifresinden bahsedrken hala filmini bekliyorum demesi
-sam ,bu kızla evlen
-ve son sahnelerde bi teşekkürü çok görün demesi :) çook tatlı ya :img-in_lo
hepinize katılıyorum çok güzel ve komik bir bölümdü:) küçük kızın katil olcağı aklıma gelmemişti! deanın esprileri süperdi
hele same evlen bu kızla deyişi , ordaki mimikleri el işaretleri daha da komikti:D elimni uzatarak evlen bu kızla! deyişi :D :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
önmüüzdeki bölümde vampir var sanıırm bi silah buluyolar geçnmişle alakalı heralde..
harika bölümdü toblonunda ayrı bi laneti varmış ben babanın katil olduğunu düşünürken meğerse katil usturalı küçük kızmış :S toblodada baba küçük kıza bakarak onu işatet ediyormuş meğese:S neyseki kurtuldu bizimkiler:happy0064
dean'nın replikleri çok güzeldi evlen bu kızla falan demesi :img-hyste sonra bölüm sonunda bana bi teşekkürü bile çok görün demesi:img-hyste
Önümüzdeki hafta bakalım çıkıcak olan Dead Man's Blood nasıl bir bölüm ben biraz araştırdım vampirlerden falan bahsediyordu merakla bekliyorum şimdi önümüzdeki haftayı...:happy0064
dun akşamki bölüme bayıldımm:D
Bölümünn kahramanı Deandı hiç kuşkusuz Sonundada kendisinin söyledigi gibi Bebegii ben yaktım ama...:P
Ve sürekli Same bu kızla cık bu kızla evlen gibi baskıı yapmasıı komiktii:D
Acıkcası ben cıkızı begenmedim nevardı bukadar baskı yapacak
Boşuboşunada Berber adamı yaktılar....
sonunda Deanın bölüme damgasını vuran sözü'işte benımm oğluuuM:D:D
jenseNatural
09-07-08, 22:36
evet güzel bir bölümdü :img-wink: özellikle "ben bebği yakıp, bütün işi yapııim " falan demesi bayaa komikti.. teşekkür istio deancik napsın
fэяģίĺíсĩоù§
12-07-08, 12:36
slm arkadaşlar bu diziyi izlemeye başlayalı çok oldu ama dizi filmden yorumlara yeni katılmaya başladım herkese merhaba:img-wink:
_!REm_JARED_
12-07-08, 13:22
slm aramıza hoşgeldin :)
JeNsEn AckLes
12-07-08, 16:50
Sam ve Sarah Evelyn adındaki kadının evine bakmaya gittiler ya Dean tutup müzik açıp dinliyor:img-hysteSam de dönüp bakıyor ne süper bölümdü ya..
_!REm_JARED_
12-07-08, 16:53
Sam ve Sarah Evelyn adındaki kadının evine bakmaya gittiler ya Dean tutup müzik açıp dinliyor:img-hysteSam de dönüp bakıyor ne süper bölümdü ya..
evt yhaa kırılmıştım o sahnede :img-hyste sam in bakış süperdi ama :img-hyste
JeNsEn AckLes
12-07-08, 17:26
evt yhaa kırılmıştım o sahnede :img-hyste sam in bakış süperdi ama :img-hyste
İlk kez açık arttırmaya geldiklerinde Sarah geldiğinde Dean kanape yiyor ya Sarah biraz daha kanepe getirim mi diye sorunca Hayır böyle iyi demesi
Koptum resmen:img-hyste:img-hyste
_!REm_JARED_
12-07-08, 17:33
İlk kez açık arttırmaya geldiklerinde Sarah geldiğinde Dean kanape yiyor ya Sarah biraz daha kanepe getirim mi diye sorunca Hayır böyle iyi demesi
Koptum resmen:img-hyste:img-hyste
aynen yha cok komikti sarahla konusurken bile hala ağzında lokmalar vardıya kırıldım yhaaa :img-hyste :img-hyste
bu Dean alem cocukk yaa:Do kanepe-şampanya bölümünde bende koptm
Hele bu bölümdee fenaa Dağıtmıştıı Dean beY:D
İlk başta kılzarı tavlarkenki halide cok komiktii Sam cagırınca gitmek istemedi bile:P
JeNsEn AckLes
12-07-08, 18:13
Sarah'nın babası geldi ya adama dşyor şampanya getir diye adam bakıyor Sam dönüp diyorya o garson değilo Dean diye Dean sallamıyor adfamı süperdi ya:)
Gizem~AsiYıllar
12-07-08, 18:29
süper bir bölümdü.dean yine çok komikti sam kızı uyarıyo gelemezsin diye filan kız ısrar edip kapı çekip çıkıyo dean hemen evlen o kızla diyo süperdi.:img-hystedeanin same kız ayarlamaya çalışması süperdi.genel olarak herşeyiyle beğendim bölümü.anlatmama bile gerek yok.dizinin 1.sezonu bittiğinde 2.sezonu vermiyecek mi şimdi?versin yaw.biz supernaturalsiz ne yaparız.
!!!ZANESSA!!!
12-07-08, 23:52
ya ewt süperdi bölüm
sonuna gıcık oldummm
sam kızı öptü yaw
bütün hayallerim yıkıldı ama rol
nasıl olsa
ya dean süperdi evlen o kızla falan diyo
ya bide eve gircekken aşk şarkısı açıyo
sen git ben hallederim
sam'in orda çok komik bi ifadesi vardı ya bayıldımmm:img-hyste
Gizem~AsiYıllar
13-07-08, 12:19
tekrarını yine izledim süperdi gerçekten.gelecek bölümde annesini öldüren şeyle savaşıcaklar sanırım.bunun içinde özel bir silah gerekiyormuş galiba.babasını da gördüm fragandao da oynuyor olabilir bu bölümde.
dün tesadüfen başka bir kanalda Jared padaleckiyi gördüm (mumya evi diye bir film) açtığıma pişman oldum.jaredi bal mumu yapıyordu adam.canlı canlı.kıpırdayamıyordu.çok kötüydü yaw.
JeNsEn AckLes
14-07-08, 18:15
Bu yarınki bölmümü çok dikkatli izlemeliyiz.1.Sezonun finaliyle alakalı bir bölüm.Off ya 22.bölümde bitecek..
bişe sormak istiyorum okuduklarımdana naldığım kdr dizinin 2.sezonu verilmeyecek mi ama neden güzel bi dizi hemide izleniyorum ben her salı izliyorum sabırsızlanıyorum diğer haftalar içinde net mi şimdi verilmeyeceği nerden duyuldu bana verilir gibi geliyo 4 sezon sürmüş dizi bu lost kadarda seviliyo
jensenmaniac
15-07-08, 16:10
bişe sormak istiyorum okuduklarımdana naldığım kdr dizinin 2.sezonu verilmeyecek mi ama neden güzel bi dizi hemide izleniyorum ben her salı izliyorum sabırsızlanıyorum diğer haftalar içinde net mi şimdi verilmeyeceği nerden duyuldu bana verilir gibi geliyo 4 sezon sürmüş dizi bu lost kadarda seviliyo
Kesin bişey yok werilip werilmiyceine dair...Bende kulaktan duyma haberlerle geldm buraya yazdım ama büyük ihtimalle werirler çünkü gerçekten kanala çok büyük bi katkısı oldu
JeNsEn AckLes
15-07-08, 16:43
Evet ya kanal için çok avantajlı Jensenin hayranı çok:img-in_lo
İzleyeni de çok tabii..
Bence Supernatural in büyük katkısı olmuştur kanala..
zehirli___kız
15-07-08, 17:01
Bugünki bölümde 2o.bölümü weriyo diye biliyorum..
22.bölümde 1 sezonu bitircez..
Yok 1.sezon bitsin TNT'de 2.sezonu vericek bu yaz..:)
arkadaşlar bu dzi hangi günler kaçta oynuyor söyler misiniz?
ZeynepFlack
15-07-08, 18:59
arkadaşlar bu dzi hangi günler kaçta oynuyor söyler misiniz?
salı günü 8'de yeni bölüm, cumartesi gece 11'de tekrar... bye
zeynep nurdan
15-07-08, 19:31
bence çok süper bir dizi salı günlerini hep beklediğim ve izlemekten gerçekten zevk aldığım bir dizi:img-wink:
yine harika bir bölümdü
sammy nın babasına silah hakkında ki ısrarlı soruları
aile içinde yaşanan tartışmalar ve wampirler çok ilginç bir konuydu
bu arda diğer avcılardanda birin görmüş olduk haftaya sabırsızlanıyorum yeni bölüm içn
lilly_rush
16-07-08, 09:56
uzun zamandır yazmıyor da olsam halaaa ilgiyle izliyorum bu diziyi. dün akşam ki bölüm korkunç değil ama heyecanlıydı. Dean her zaman ki gibi komikti. hele o vampir kadın onu yakaladığı zaman "ilk buluşmada bu kadar samimi olmam aslında" demesi çok güldürdü beni.
valla şu yaz sezonunda izlenecek nadir dizilerden biri, kışa kadar bitmesin...
Gizem~AsiYıllar
16-07-08, 15:48
dünkü bölüm süperdi yine zaten bu dizinin kötü bir bölümü olamaz.sam ve babası kavga ederken deane çok acıdım.onları ayırmaya çalışıyor ama onu dinlemiyorlardı.neyse ki bu sorunu çözdüler.
peki artık babalarıyla mı çalışacaklar?
gelecek bölümde de meg onların sevdiği herkesi öldürüyordu.bakalım neler olacak gelecek bölüm çok heycanlı gibi görünüyor.
zehirli___kız
16-07-08, 16:14
Süper bölümlerden biriydi yine..
Artık babalarıyla çalışırlar dıye umuyorum..
Dean'n Ama poponu kurtardık deyişine bittim yha:):)
Artık 2.sezona yaklaştık mı ne :D Dün 2o.bölümdü
Haftaya 21.. 22.... fln :D 2.sezona geçices inş.
heyecanlı bi bölümdü ...Sam ve John winchesterin tartışmalarını tanık olduk sam neyin nereden geldiğini bilmek isteyen bi evlat ve babasının işleri tek başına yürütmesini istemedi dean ise babasını bir şeyler bildiği için henüz tam açıklama yapmadıgını vurguluyodu taki sam'in canına tak edip babasıyla tartışıncaya kadar neyseki john winchester açıklamasını yapana dek.
Dean bu bölümde sam'le babasının tartışmaları arasında kaldı neyseki halloldu sorunları benim aklım bi silah vardı ona takıldı her türlü doğaüstü varlıkları öldürüyor demişti john Wichester o silahı karısını öldüren iblis için mi kullanacak acaba merak ediyorum doğrusu o eski tabacada daha önceden 13. mermi varmış ve 6' sı kullanılmış 1 tanesinide john Wichester kullandı vampiri öldürmek için sonuçta tabancada 6 mermi kaldı acaba bu silah diğer bölümlerde de ortaya çıkacak mı yoksa diğer sezonlarda kullanıldı mı merak ediyorum ???
Bundan sonraki bölümlerde de john Wichester görücüz sanırım baba ve oğulları olarak bakalım nasıl olacak :kahve
Sam'e çok hak veriyorum ama babasınada o kadar çok yüklenmemesi gerekiyordu ya. bencede güzel bir bölümdü. ilişkiler hakkında daha ayrıntılı fikrim oldu.
çok güzel bir bölümdü... keşke bütün vampirleri öldürseydiler... :)) babaları silahı aldı bakalım nolcak...
bu arada beraber çalışma fikri çok güzeldi kabul etti john w. çok güzel oldu böyle oh onları hep beraber izlemek güzel olcak:)
ama tabi sadece 2 bölümlük. 2.sezonda tekrar ayrılabilirler... belli olmaz.. :(
_!REm_JARED_
16-07-08, 20:06
Tek kelimeyle muhteşem bi bölümdü. babaların aralarına katılması süper oldu :img-wink:
BellatrixBlack
16-07-08, 22:23
Sevmiyorum babalarını nedense:icon_whis
Ama gelecek bölümü acayip bekliyorum:img-icecr
Meg de gelecekmiş:kahve
Bu arada aile imzası var mı?Bende yapmak istiyorum bi tane:img-wink:
Sevmiyorum babalarını nedense:icon_whis
Bende :icon_whis Ama yinede aralarına katılması iyi oldu. :good:
Sena_Dulce
18-07-08, 21:35
uzun zmandır buralar uğramamışrım:)
artık baya izleyicimz olmuş çok sevindirici jensen-jared ikilisini sitemize beklerizz....
artık sezon finali geldi her sezon ayrı bir gzüel tabi
en azından bu dizide kaçırdığınız bölümdeçok da fazla birşey kaybetmiyorsunuz
diğer dizler gb değil...
ben babalarını şahsım adına seviyorum adamın farklı bir cazibesi var:D:D
JeNsEn AckLes
19-07-08, 16:13
Bende sseviyorum babalarını bazı mimikleri Dean'ınkine çok benziyor..
Hemde Sena'nın dediği adamda farklı bir çekicilik var.Adamın gerçek adı da Dean :img-hyste
Hemde Sena'nın dediği adamda farklı bir çekicilik var.Adamın gerçek adı da Dean :img-hyste
ahaha evet adamın gerçek adı Jeffrey Dean Morganmış :D:D
_!REm_JARED_
19-07-08, 20:13
bugün tekrarı var 4. izleyişim olcak ama değer :)
bugün tekrarı var 4. izleyişim olcak ama değer :)
evet zaten iyi izleyememiştim cumartesi günleri tekrarının olması çok iyi =)) bu arada kızlar ben _rainbow_ fakat bu kardeşimin üyeliği ayın 26'sına kadar yokum :(( .....neyse iyi yorumlar herkese..
mia y miguel
19-07-08, 23:02
valla bende sevıyorum ayrıca adamın acayıp bır karızması var yada bana oyle gelıyor bılemıyorum
ayrıca da sam ve dean ın yanında hıcte babaları gıbı durmuyor ayrıca en sonkı bolumde deanın o "ıste gene baslıyor " demesı
samın de sankı bılmıyomus gıbı "ne " demesı koparttı benı ya
ama o kız vampır kız gene cıkar bıyerlerden ılerıkı bolumlerde bence
Dün tekrar izledim.
Dean'da sonunda babasına baş kaldırır gibi oldu. Aferin ona. :)
"Peki o üniversite fonuna n'oldu?"
"Cephanelik için harcadım"
Bu diyaloga koptum. :img-hyste
Dün tekrar izledim.
Dean'da sonunda babasına baş kaldırır gibi oldu. Aferin ona. :)
"Peki o üniversite fonuna n'oldu?"
"Cephanelik için harcadım"
Bu diyaloga koptum. :img-hyste
ben de koptum bu sahneye:img-hyste
ilk bölümlerinden itibaren izlemeye çalışıyorum güzel bir dizi:good:
benim favorum dean ama çok tatlı ya:img-blush
kardeşine göre babasına biraz daha ılımlı davranıyo son sahneler dışında
evet tekrarları güzel oluyo bazen izleyemediğim bölümleri kaçırmamış oluyorum:P
aslı_robert
21-07-08, 15:54
Bu bölümü kaçırdığım için cumartesi gecesi izledim.Bölüm çok güzeldi.Babalarının ayrı bi havası var.Çok hoş bir adam.Dean'i de takdir ettim Sam kadar sert çıkmadı babasına.Aralarını bulmaya çalıştı.Aferin ona.Babalarının kalacak olması da beni çok sevindirdi.3'ü birlikte daha güçlü olacaklar...Yeni bölümü sabısızlıkla bekliyorum...
çok güzel bir bölümdü diyemeyeceğim... bu sefer iş yarım kaldı. meg dean'e babaları ölmüş gibi konustu ama sanıyorumki daha öldürmediler işkence yapmışlardır.. tnt final bölümünün fragmanını vermedi..neden acaba.
bu arada sam 1 kurşunu boşa harcadı, iblis ölmedi :( neyse hemende ölemezdi zaten..
john hiç düsünemedi megin yanında birisinin olacağını, o adamda megi vurduğunda anlamıştım silahı test ettiğini. john iyi kaçtı kutsal su iyi fikirdi ama arabasının lastiği mi patlamıstı anlamadım.. sonra yakalandı ya:(( final bölümünü çook merak ediyorum.... inş kötü bitmez:(
bendeki laf kötü bitecek büyük ihtimal , ama ölen olmaz heralde
ya arkadaslar kötü haber..
tntnin yayın akışına baktım haftaya finalı veriyo ama ondan sonraki hafta film var. yani lost gibi bunada ara veriyolar:(((((
bu arada finali salı akşamı izleyen izlesin cumartesiye tekrarı yok vermiyolar....
JeNsEn AckLes
23-07-08, 15:41
Ya bu bölümün sonunda Meg babalarını bir daha göremeyeceklerini söyledi ama yalan.Finalde Dean ve Sam Meg i yakalayıp içinde zebaniyi çıkarip babalarının yerini öğreniyolar..
Ama 1.sezonun tekrarını verseler ne kadar güzel olurdu.
zehirli___kız
23-07-08, 15:56
Ya bu bölümün sonunda Meg babalarını bir daha göremeyeceklerini söyledi ama yalan.Finalde Dean ve Sam Meg i yakalayıp içinde zebaniyi çıkarip babalarının yerini öğreniyolar..
Ama 1.sezonun tekrarını verseler ne kadar güzel olurdu.
Evet yha..:img-cray:
Bide bittimi 22.bölümde bitmesi lazımdı anlamadm....
To be Contined yazdı :icon_whis
Her bölümden sonra hftaya ne olcağınıda verirdi onuda wrmedi..:img-cray:
Bölüm süperdi ama..Meg'i gördüüm zman anladm pislük olduunu :img-hyste:img-hyste ..İnş. herşey düzelir..
JeNsEn AckLes
23-07-08, 17:17
Evet yha..:img-cray:
Bide bittimi 22.bölümde bitmesi lazımdı anlamadm....
To be Contined yazdı :icon_whis
Her bölümden sonra hftaya ne olcağınıda verirdi onuda wrmedi..:img-cray:
Bölüm süperdi ama..Meg'i gördüüm zman anladm pislük olduunu :img-hyste:img-hyste ..İnş. herşey düzelir..
Sezon finali olduğundan göstermediler heralde.To be Countined neden yazdı onu bende anlamadım of bitmesi yha.:img-cray:
İlk bölümünden beri izliyorum. Yazacağım yazacağım, artık dayanamıyorum yazıyorum: Derler ya anasına bak kızını al... Bunların babasına bak, baba, oğullar, hepsini al:)
mia y miguel
23-07-08, 21:46
İlk bölümünden beri izliyorum. Yazacağım yazacağım, artık dayanamıyorum yazıyorum: Derler ya anasına bak kızını al... Bunların babasına bak, baba, oğullar, hepsini al:)
katılıyorum valla babalarıda cok karızma hepsını al supermıs ya
sımdı haftaya sezon fınalı demı bende 2 yada 1 bolum kaldı dıye bılıyodum haftaya ozaman sezon fınalı
bence babalarını kurtarırlar da ama olmesıyle sezon fınalı daha saglam olur gıbı gelıyo ama olmesın ya
ve ayrıca samın bır kursunu oyle bosa harcaması sınır oldum acıkcası her attıklarını vururlardı ama neyse
mia y miguel
23-07-08, 21:51
ayrıca dean ın sen ve babam benım herseyımsınız seklındekı sozu koptum orda hele o gozyasları dean nekadar ucuk bır tıp olsada aılesı soz konusu oldugunda tam bır abı :img-cray:
bıde sam ın orda dean e saldırmasına da bozuldum jess ın olmesıne annesının olmesıne uzulmemıs sankı onemsemıyomus gıbı laflar soylemesıne de kızdım acıkcası ama cok ıyı ıkısde ya ıkısınıde sevıyorum
dean 4. sezonda oldumu ya zebanı olma falan dedıler ama
dün yine harika bir bölümdü
meg yine ortaya çıktı bide yanında başka bir kötüyle
zebaniyi öldüğremediler wınceshter kardeşler bu arda zebaninin yanan evdeki görüntüsü çol cool du
john wınchester öldümü tüm bunları geleçek bölümde alaçagız zannedersen haftaya final
Gizem~AsiYıllar
23-07-08, 23:28
yaw süper bir bölümdü.çok beğendim.aile mücadelesi diye işte ben buna derim.sam o iblisi vurdu yaw ama yokoldu yoksa açırdı mı atışı neyse.aileyi kurtardılar.ayrıca Rosy adı kız ismi değil mi ben o çocuğun da erkek olacağını sanmıştım.neyse.meg gıcık bir de işlerini yaparken dalga geçiyor.haftaya sezon finali ise bir dahaki hafta yok demektir.
bu bölümün en başında çalan şarkı neydi?kim söylüyo.güzel bir şarkıydı bilen varsa söylesin!
şimdi 2.sezonu verilmiycek mi?:icon_sorr:img-cray:
jensenmaniac
24-07-08, 00:11
yaw süper bir bölümdü.çok beğendim.aile mücadelesi diye işte ben buna derim.sam o iblisi vurdu yaw ama yokoldu yoksa açırdı mı atışı neyse.aileyi kurtardılar.ayrıca Rosy adı kız ismi değil mi ben o çocuğun da erkek olacağını sanmıştım.neyse.meg gıcık bir de işlerini yaparken dalga geçiyor.haftaya sezon finali ise bir dahaki hafta yok demektir.
bu bölümün en başında çalan şarkı neydi?kim söylüyo.güzel bir şarkıydı bilen varsa söylesin!
şimdi 2.sezonu verilmiycek mi?:icon_sorr:img-cray:
yanlış hatırlamıorsam KANSAS CARRY ON MY WAYVARD SON.....
sarkı kansas carry on my wayward ısmı arkadaslar bende ole bılıyorum
çok güzel bölümdü
baştaki şarkı hakkaten güzeldi =)
meg yine ortaya çıktı :hıh
bide bi sahnede babaları ''dean yuva kursun istiyorum '' dedi nedense bn bi acayip oldum :)
aslı_robert
25-07-08, 15:30
Bu bölüm çok duygusaldı.John oğullarının mutlu ve normal bir hayatlarının olmasını istemekte çok haklı bence.Aile özlemini çekmemelerini istiyor.Meg gene gıcıklığını yaptı.Ve Colt'un sahte olduğunu anladılar.John'un o pisliklerin eline düşmesine çok üzüldüm.Acaba sezon finalinde neler olacak????Bu arada dizi bittiğinde Supernatural'ı her salı olarak göstermelerine şaşırdım.2. sezonu da mı vermeyi düşünüyolar ya da 1. sezonun tekrarlarını mı verecekler??
zehirli___kız
25-07-08, 17:04
Bu bölüm çok duygusaldı.John oğullarının mutlu ve normal bir hayatlarının olmasını istemekte çok haklı bence.Aile özlemini çekmemelerini istiyor.Meg gene gıcıklığını yaptı.Ve Colt'un sahte olduğunu anladılar.John'un o pisliklerin eline düşmesine çok üzüldüm.Acaba sezon finalinde neler olacak????Bu arada dizi bittiğinde Supernatural'ı her salı olarak göstermelerine şaşırdım.2. sezonu da mı vermeyi düşünüyolar ya da 1. sezonun tekrarlarını mı verecekler??
Valla cnm tekrarını wrmezler hrhalde..
Dewam edermi onuda blmıyoruz..:icon_sorr
İnş. eder ..Ama belirli bir zamandan sonra
2.sezondan devam eder..:img-icecr
bişe sormak hangi bölümdü hatırlayamıyorum dean hasta olup babasının ortaya çıktığı hatırlayan varsa söyleyebilir mi kalbi falan duruyodu ben o bölümü izleyemedim onu arıyorum yardımcı olur musunuz
JeNsEn AckLes
26-07-08, 16:39
bişe sormak hangi bölümdü hatırlayamıyorum dean hasta olup babasının ortaya çıktığı hatırlayan varsa söyleyebilir mi kalbi falan duruyodu ben o bölümü izleyemedim onu arıyorum yardımcı olur musunuz
Tam anlayamadım canım Dean hayalet avlarken sudan yansıyan şey yüzünden hastalanıyordu o bölüm mü?1 aylık ömrü kalıyordu.Eğer o bölümse kaçıncı olduğunu hatırlayamıyorum ama araştırırım.
zehirli___kız
26-07-08, 16:47
1.sezondan bir bölüm wrdı..Acaba onumu dıyosun :icon_whis
Dean hstahanede fln Sam araştırma ypıo bir club gibi bir yer war..
Adam kör flan birini iyileştirirken biri ölüyo..O mu cnm ? :img-icecr
jensenmaniac
26-07-08, 18:13
bahsetiğin bölüm 1.sezon 12. bölüm FAİTH
ama Sam babalarını arıyodu fakat babaları gelmiodu cnm=)
_!REm_JARED_
27-07-08, 06:58
off cok duygusal bi bölümdü :( john un megin eline düşmesine sinir oldum ..bakalım diğer bölümde ne olcak :)
hacivatiye
27-07-08, 23:51
ben diziyi yeni izlemeye başladım. son 3-4 bölümünü falan.
sanırım babaları diziye yeni katıldı bu durumda pek de bir şey kaçırdığım söylenemez herhalde.
john gerçekten çok karizmatik.:img-blush
meg çocukların yakışıklılığını kimden aldığı belli oluyor derken haklıydı.:img-wink:
salı günü sezon finali varmış inş. tnt yayına ara vermez ne gerek var ki ara vermeye dizi zaten gelmiş kaçıncı sezona.:icon_whis
iblis johnun içine girecek sanırım dean ve sama tuzak kuracaklar.:icon_sorr
bir de iblisten bahsederken annemi ve jessi öldürdü dediler.
jess kim? bir kardeşleri daha mı vardı acaba??
Bu bölümü izleyememiştim taki düne kadar gerçekten iyidi.Meg yine çıktı ortaya ve Colt'u istedi hiç şaşmadım :kahve john ise colt'un bi benzerini yaptırdı fakat işe yaramadı meg'in iblis arkadaşı fake oldugunu meg'in üstünde silahı kullanarak ispatladı:img-tomat fakat meg ölmedi...
doğrusu merak ediyorum meg'in sonunu :icon_whis
sonra diğer bi ailenin iblisten kurtulması çok iyidi fakat sam iblisi vuramadıgı için çok üzüldü.:img-cray: bölümün sonunda ise Meg'in babanız artık yok gibisinden bi söz etti dean ve sam'in suratlarındaki ifade çok kötüydü acaba john Winchester'e neler oldu ?..
Bakalım bizi nasıl bir sezon finali bekliyor.!!!
hacivatiye'cim Jess kim diye sormuşsun Jess yani jessica sam'in iblis tarafından öldürülen kız arkadaşı...
zehirli___kız
28-07-08, 14:44
ben diziyi yeni izlemeye başladım. son 3-4 bölümünü falan.
sanırım babaları diziye yeni katıldı bu durumda pek de bir şey kaçırdığım söylenemez herhalde.
john gerçekten çok karizmatik.:img-blush
meg çocukların yakışıklılığını kimden aldığı belli oluyor derken haklıydı.:img-wink:
salı günü sezon finali varmış inş. tnt yayına ara vermez ne gerek var ki ara vermeye dizi zaten gelmiş kaçıncı sezona.:icon_whis
iblis johnun içine girecek sanırım dean ve sama tuzak kuracaklar.:icon_sorr
bir de iblisten bahsederken annemi ve jessi öldürdü dediler.
jess kim? bir kardeşleri daha mı vardı acaba??
Yok cnm Jess Sam'in sewgilisiydi..
1.sezonun başlarında öldü Jess'te..
wlla ara werir TNT Lost'ta werdiğine göre..:icon_sorr
spn'ada werir :icon_sorr
evet cnm kesinlikle ara vericekler zaten vermeseler ''sezon finali'' diye geçmezler o kadar reklamlarda ....
Ben de yeni izlemeye başladım:) ARkadaşımdaydım o izleyince ben de izledim:) İyi ki izlemişim çok sevdim:)
Bu haftada sezon finali olucakmış:( Babası öldümü acaba:S
Ben de yeni izlemeye başladım:) ARkadaşımdaydım o izleyince ben de izledim:) İyi ki izlemişim çok sevdim:)
Bu haftada sezon finali olucakmış:( Babası öldümü acaba:S
Hayır cnm babası ölmedi büyük ihtimal çünkü reklamlarda sezon finalini gösterdiler ve babaları demon olmuş bi şekildeydi. :S :icon_sorr
JeNsEn AckLes
28-07-08, 22:56
Babası ölmicek ya olmaz 2.sezondan resimlerini gördüm ben ölmüyor sanırım büyük ihtimalle.2 sezonda ağır yaralılar ilk bölmümünde.Tnt de 2. sezonu verir büyük ihtimalle
aslı_robert
29-07-08, 21:23
Çok heyecanlı bi bölümdü ya.En başları kaçırdım ama:icon_sorr.Dean'in Meg'i öldürme sahnesi çok gergindi.Sam bunu yapmak istemiyor gibiydi.Bence iblis Meg'den çıktıktan sonra Dean onu çok sıkıştırdı.Bi açıdan haklıydı ama Meg kurtulabilirdi.John'un ruhu içinden iblisin çıkmasına çok şaşırdım ben.Hepsinin olduğu ve ağladığı sahne beni de ağlattı.Merakla bekliyoruz 2. sezonu valla.
!!!ZANESSA!!!
29-07-08, 21:36
ya off
bölümün başını yakalayamadım
sona doğru yetiştim
ama gece 2'de tekrarı var
ayrıca 2.sezonun 1.bölümünde john
dean yaşasın diye ölücekmiş :img-cray:
_!REm_JARED_
29-07-08, 21:36
yaaa böle bitmemeliydii :(
cok heycanlıydı..mege üzüldüğüme inanamıyorum :) ama cok üzüldüm ...
araba kazasında sanırım bişi olmuyo ama o tır carpıncada bi garip oldum :S
2. sezon seni bekliyoruuum :):)...
aslı_robert
29-07-08, 21:40
yaaa böle bitmemeliydii :(
cok heycanlıydı..mege üzüldüğüme inanamıyorum :) ama cok üzüldüm ...
araba kazasında sanırım bişi olmuyo ama o tır carpıncada bi garip oldum :S
2. sezon seni bekliyoruuum :):)...
Ben de Meg'e üzüldüğüme inanamadım.Araba kazasını görünce aklımdan ilk geçen John ile Dean oldu.Dan zaten yaralı John'u da çok seviyorum.Nolcak halleri dedim.
Sana katılıyorum 2. sezon gelse de kurtulsak.
fırtınAyse
29-07-08, 22:15
ben geldim, iyi geceler :img-wink:
çok heyecanlı bi bölümdü :kahve
dean`ımda ne kadar akılllı lduğunu bi kere daha gösterdi :happy0064 canımmm
sam de çok güzel şeytan çıkardı (sanki daha önce böyle bi şey gördümde :D
galiba john yaşıyo; çünkü ben malum sşte açıkken ikinci sezonda görmüştüm sanki :img-blush
neyse bu işi usta(ları)(sı)na bırakmak lazım (ebrar
güzel bi sezon finaliydi :img-wink:
her sahnesi heyecanlı.......
dean süperdi bu bölümde babaları da öyle özellikle son sahnelere doğru hayran kaldım:img-blush ben de tahmin etmemiştim johnun içinde iblisin olduğunu iyiki dena farketti........
ya 2.sezon çabuk başlasa çok merak ediyorum kaza sonrası ne olacak?
bi de mümkünse tnt 1.sezonu ilk bölümden itibaren yayınlasa ne güzel olur......
!!!ZANESSA!!!
29-07-08, 22:36
güzel bi sezon finaliydi :img-wink:
her sahnesi heyecanlı.......
dean süperdi bu bölümde babaları da öyle özellikle son sahnelere doğru hayran kaldım:img-blush ben de tahmin etmemiştim johnun içinde iblisin olduğunu iyiki dena farketti........
ya 2.sezon çabuk başlasa çok merak ediyorum kaza sonrası ne olacak?
bi de mümkünse tnt 1.sezonu ilk bölümden itibaren yayınlasa ne güzel olur......
ewt cnm ya keşke yayınlasa
bide kesinleşse şu 2. sezon tam olucak inş. çabuk kesinleşir
ya ama verirler heralde Jared ve Jesen hayranı çok
yani buda demektirki izleyende çok
ben yanlızca 2.sezonun başını biliyorum John dean ölmesin diye
ölücek
aslı_robert
29-07-08, 23:07
Çok fedakar bi baba John ya.Oğlunun canı için kendini feda ediyo.Helal ona...
lilly_rush
30-07-08, 08:57
çok heyecanlı bir bölümdü.
aslında merak ettiğim kazada ölmeseler bile o iblisin elinden nasıl kurtulacaklar?
ama tahmin etmiştim o adamda bir terslik olduğunu onlar çıkarken arkalarından bakışını görünce farkettiydim.
Dean da çok zeki nasıl anladı babası olmadığını, keşke vursaydı o zaman, oyalanınca az kalsın kendi canından olacaktı.
şok edici bir sonla bitti, umarım yeni sezon için çok beklemeyiz..
İkiye kadar bekledim. :kahve
O nasıl bir sezon finaliydi öyle. :img-pilot
Dean'a harbi aferin. Ee tanıyor babasını. Sam bir an inanmaz gibi geldi ama inandı Dean'a.
John'da çok fedakar gerçekten. Oğulları için kendini hiçe saydı. Ama John'da sevmediğim birşey var. Ne bilmiyorum. :icon_whis
O araba kazasını hiç tahmin etmemiştim doğrusu.
Gell gell ikincii sezoonn :img-icecr
zehirli___kız
30-07-08, 11:20
Süper bölümdü yıne...
Dean'ın sonunda anlamasına çok
sewindim ama sonu kötü bitti yıne..:(:(:(
O adamın oyle birşey yapıcağına inanıyodum zaten belliydi..
Sözlerinden flan Meg'inde iiçinden şeytanı çıkarınca çok sewindim..
2.sezonu bekliyorum sabırsızlıkla..:D:D
çok etkileyici ve merak uyandıran bir sezon finaliyi final dediğin böyle olur
john nun içindeki iblis ortaya çıkınca o sarı gözler beni çok etkiledi. john çok güçlü bir adam belki iblisin içine girmesine engel olamadı ama denn i öldürürken iblisi bir anlığına kontrol altına almayı başarıp sam in silahı almasını sağladı. hayatını iblisi yok edmeye o kadar çok adamışki kendisiyle beraber iblisi öldürmesini istedi sam den ama oğulları kıyamadı bencede böğle olması gerekiyordu kala kala tek kurşun kaldı ellerinde
finalde bir şey daha öğrendik iblis pisişik çocukların peşinde
ama en son kazayı beklemiyordum doğrusu hastaneye gidip iyileşirler diye düşünmüştüm birden komyon çarpınca yerimden fırlamışım
ikinci sezona geri sayım başladı gitti yarım gün
iyi bi sezon finaliydi etkileyici ve merak uyandırıcı oldu sonu... Ve dean'ın ne kadar akıllı oldugunuda görmüş olduk babasını gerçekten çok iyi tanıyor. Demon'un babası olmadıgını hemen anladı:img-wink:
Bunlardan önce Meg konusunda şaşırdım. Meg meğerse özünde bi insanmış.. Meg'in içindeki iblis çıkınca hali çok kötü oldu ... Kanlar içindeydi :S ... Dean'ın istekgi üzre meg'de o kötü ibilsten kurtulmuş oldu.Dean Sam'le konuşurken bu yaptıklarından dolayı hiç bir şey hissetmemiş olması dean'ı endişelendirdi.
Bölüm sonunda John Winchester'in içindeki iblisten sonsuza dek kurtulmak için kendi ölümünü bile göze alması sonra John'un Sam'e vur beni derken Dean'ın defalarca vurgulayarak yapma sam demesi hüzünlüydü:img-cray: Sonuçta iblis kaçtı fakat Winchester ailesini rahat bırakmayacak gibi görünüyor ((Tabi pişik güçleri olan çocukarı ve ailelerini...)) ve fark ettiyseniz 2. sezonda Bobby'de göreceğiz bölümün başında göstermişlerdi ve çokta tecrübeli birine benziyor.!( Anlaşılan Winchecter ailesini yardımcısı olcak.)
Bakalım Winchester ailemiz kazadan nasıl kurtulacak onları kimler kurtaracak merakla bekliyorum!!!
Sezon finali çok güzeldi dean aferin babasına iblis girdiğini anladı
ordaki konuşmaları çok etkiliyci dean'ı çok kötü yaraladı
bakalım ikinci sezonda neler olacak o sezon daha güzel olduğunu söylerler
Gizem~AsiYıllar
30-07-08, 14:53
mükemmel bir sezon finaliydi.çok büyük bir keyifle izledim.ben babasının içine iblis girdiğini anlamıştım fakat annelerini öldürenin gireceğini düşünmemiştim.yaw çok merak ettim şimdi.bunların ikisi de duvara yapışmış bir şekilde dururken sam bunları neden yaptığını sorduğunda cevap için çok heyecanlandım fakat dean araya girdi.sam için başka planlarım var demişti iblis acaba o planlar ne?demek iblis samin psişik güçleri olduğunu biliyor birazda hafiften dalga geçti onunla.neyse.
deane çok acıdım yaw.iblis en çok onun üstüne düştü.ailenin sana ihtiyacı yok falan.bir de deani öldürmeye çalışırken dean babasına yalvarıyordu lütfen baba beni öldürmesine izin verme diye.ben korktum gerçi deanin kalbini mi çıkarıyo kemiklerini mi kırıyo.vay be süper finaldi.o arabanın çarğması kötü oldu.şimdi ne olucak acaba çok merak ediyorum.
İKİNCİ SEZON GELSİNNNN
hacivatiye
10-08-08, 00:49
arkadaşlar ikinci sezon ne zaman başlayacak?
bir fikri olan var mı? tnt iki haftadır konser verip duruyor ne gerek var ki?
güzelce verin biz de izleyelim.
dizi zaten normalde 4.sezonda değil mi? ne olacak yani verseler.
mia y miguel
11-08-08, 12:12
gercekten bı haberı olan varsa bıseyler yazsın 2. sezon buyuk ıhtımalle eylul de baslar
ama ben salı gunlerını bı seyler eksık ne acaba aaa supernatural seklınde gecırıyorum ya baslasın artık
bnce büyük ihtimalle eylülde başlatıcaklar 2. sezonu verirlerse
keşke hiç ara vermeselerdi 2 sezondan devam etselerdi
sezon finalini harika bitirdiler gerisini görmek içn sabırsızlanıorm
bnce büyük ihtimalle eylülde başlatıcaklar 2. sezonu verirlerse
keşke hiç ara vermeselerdi 2 sezondan devam etselerdi
sezon finalini harika bitirdiler gerisini görmek içn sabırsızlanıorm
sezon finalini meraklandırarak bitirdiler harikaydı gerçekten . Eylülde başlarsa çok iyi olur diğer dizilerlede birlikte başlamış olur tamda dizi sezonu açılmışken harika olur tabi bu TNT nin kararı umarım en yakın zamanda başlar dizimiz tekrardan .:img-wink:
az önce tntnin sitesinden yayın akışına baktım 2 eylül salı gününde supernatural yazıyor ama 2. sezonmudur yoksa lostta olduğu gibi 1.sezonun tekrarınımı verirler bilemiyorum
az önce tntnin sitesinden yayın akışına baktım 2 eylül salı gününde supernatural yazıyor ama 2. sezonmudur yoksa lostta olduğu gibi 1.sezonun tekrarınımı verirler bilemiyorum
ben henüz bakamadım ama eylül'de başlar umarım =)) :img-wink:
umarım 2. sezondur
başlamasını artk dört gözle bekliyorum:img-pilot
2.sezonu verecekler:happy0064 Görüntüler ilk sezondandı ama 2.sezon olarak veriyorlar reklamı
reklamını gördüm bende akşam üzeri 2 eylülde 2. sezon başlıyor :happy0064
hatta reklamı görünce havalara uçtum yaşasın 2. sezon başlıyor diye vermezler diye çok korkmuştum çünkü umarım 2. sezonda da 1. sezon kadar güzel bölümler vardır sabırsızlıkla bekliyorum :)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.