Tüm Versiyonu Göster : 1.Sezon Yorumları (TNT)
Arkadaşlar dizi artık TNT kanalında da yayınlandığı için dizinin 1. sezonu ve ötesi spoiler kuralı dahiline giriyor. Ricam bundan sonra eklenen yorumların ve resimlerin spoiler kodu içine alınması.
Teşekkürler.
Dizi her salı saat 20'de TNT kanalında.
Spoiler kuralını bilmeyenler buradan (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=31979) öğrenebilir.
uzun zamandan beri bu diziyi izlemek istiyordum.Sonunda tnt veriyor.:happy0064 bu akşamki bölümü izledim ve tahmin ettiğim gibi çok beğendim.başrollerle birlikte dizinin konusu da güzel.:img-yes:
tekrrını izledim yine süperdi ya yine olsa yine izlerim beni bu bölümde en etkileyen anne ve sevgilinin yanışıdır:(
çok meraklandım şimdi...
ikinci bölümü izledim güzeldi ama bence ilk bölüm daha güzeldi yani burda canavarın ölümü kolay oldu bence
beğendiğim sahnelerden biri:
dean:babamızı bulacağız
sam:evet ama arabayı ben kullanacağım
dean da anahtarı sam e attı:D:D
mia y miguel 12-03-08, 21:15 izledigim en ıyı dızılerden bırı tnt acıldıgından berı sureklı nerdeyse tnt ızlıyorum ve supernaturalı cok begendım gerılımı seven bırı oldugumdan umarım sonuna kadar gıder
Dean özel ilgi alanım haline geldi:img-blushDizi de güzelmiş tabi :good:
Ya Dünn Bölümm tekrarını fazla izleyemedimm...Birazz özetleyebilirmisinzz???
ormana Gittilerr Sonraa Bişilerr olduu Hailey ve Jensen arasındaa Bişilerr olDu Gibi geldii Basna tabii sonunu izleyemedimm içinn Bilemiycem...
Hailey'in Hİç işey almamışsınız öylece gelmişsinin demesinden sonraa Jensenin M&Ms paketini çıkartıp aldık demesii Cokk Güzeldiii:D:D
lilly_rush 19-03-08, 11:25 Dün akşam büyük bir heyecanla izledim. bi ara nasıl kaptırdıysam kendimi, lavabodaki su çocuğu çekince korkudan hem yerimden sıçradım hemde çığlık attım. gerilimi yüksek. bundan sonra sıkı takipçisiyim..:img-yes::good:
babalarını bulana kadar oldukça fazla vakayı çözecekler sanırım.:icon_whis
bana denk geldi yeni izlemeye başladım tnt yoktu yeni buldum :D
şu an kaç bölüm oldu yaw başlayalı? :icon_sorr bide sadece bi kez mi tekrar veriyolar ?aklımda çok soru var biri bni aydınlatsın :D ilk bölümü de kaçırdım kıza özet geçebilcek olan var mı?:img-blush
jensenmaniac 21-03-08, 09:29 bana denk geldi yeni izlemeye başladım tnt yoktu yeni buldum :D
şu an kaç bölüm oldu yaw başlayalı? :icon_sorr bide sadece bi kez mi tekrar veriyolar ?aklımda çok soru var biri bni aydınlatsın :D ilk bölümü de kaçırdım kıza özet geçebilcek olan var mı?:img-blush
geçen yayınlanan bölümü 3. bölümüydü
açık konuşmak gerekirse ilk bölümler sıkıcı biraz(yane ben dier sezonlara oranla sıkıcı buluyorum) ama konu oturdukça çok eğlenceli bi hale gelio
bu arada cnm dizinin konusunu şöle bi okursan anlarsın
ztn bütün bölmler birbirinden bağımsız
yane bi bölümü kaçırsan diğer bölüme geçtiğinden pek fazla bi kaybın olmaz(jensen dışında:img-hyste)
kısa özete gelicek olursak bu iki kardeş, daha sammy(jared)kçkken annelerini şeytani bi güce kurban veriolar
bunlar büyüdükçe sam okumak için californiaya yerleşio
dean ise(jensen) babasına bakıo onun emirlerine uyuyo
babaları av seyahatine çıkıp geri dönmiyince dean çareyi sam e gidip yardım istemekte buluo
ve hikaye başlıo
pek fazla bi kayıbın yok Neslicim:img-yes:
lilly_rush 22-03-08, 08:54 ana sayfaya gelmiş, hayırlı olsun..
artık aramak zorunda kalmayacağım, ne güzel..
salı günü yeni bölümü izledim ama tekrarını da izlesem fan olmayacak.. acaba tam saatini bilen var mı??
jensenmaniac 22-03-08, 08:59 ana sayfaya gelmiş, hayırlı olsun..
artık aramak zorunda kalmayacağım, ne güzel..
salı günü yeni bölümü izledim ama tekrarını da izlesem fan olmayacak.. acaba tam saatini bilen var mı??
salı güleri yeni bölüm 20.00 de tekrarları cumartesi günleri 23.45 te:img-wink:
bni aydunlattığın için çok saol ebrarcım bgnden itibaren izlemeye çalışçam off bi kere mi tekrar veriyolar ya cnbce ne güzl 10 kere tekrar veriyo dizilerini kaçırmak mümkün diğil :D bu da öyle yapsa =)
oo sayfanın buraya taşınması iyi olmuşş hayırlı olsunn bakalımm...
Gecenn haftakii bölümü cokk fazla izleyememiştimm:(:(
Bu Bölümünn Fragmanına baktım ucakk kazasıı Flnn varr neler olacakk acabaa ckk merakk içindeyimm:D
oo sayfanın buraya taşınması iyi olmuşş hayırlı olsunn bakalımm...
Gecenn haftakii bölümü cokk fazla izleyememiştimm:(:(
Bu Bölümünn Fragmanına baktım ucakk kazasıı Flnn varr neler olacakk acabaa ckk merakk içindeyimm:D
bu bölümün fragmanını bende izledim hayalet,uçak kazası filan güzel bir bölüme benziyor
ayy sonunda izleyebildim çok güzel bi dizi =)
yalnız o çocuklu kadına gıcık oldum utanmadan çocuğun yanında jenseni öptü gıcık :hıh
haftaya olan bölüm çok güzele bnziyo biraz tırsacaz anlaşılan :D
jaredle jensen çoook tatlı :img-in_lo
bu bölümde güzeldi ama fazla heyecanlı değildi bence
dizimizin buraya taşınmasına sevindim:D
bugün tekrarı var izlemek isteyenlere duyurulur
bu bölümde güzeldi ama fazla heyecanlı değildi bence
dizimizin buraya taşınmasına sevindim:D
bugün tekrarı var izlemek isteyenlere duyurulur
tekrarı kaçta cnm? bn sadece cmrtesi die biliyodum tekrarı bide şey sorucam salı günleri gece kuşağında tekrar fln vermiyolar mı? öyle yapsalar bana daha çok uyucak =(
yayın akışına baktım ben bugun tekrarı yok heralde dün için söyledi arkadaşş..!!
yokmuymuş bugün tekrarı ya ben o zaman yanlış gördüm valla kusura bakmayın arkadaşlar:D
yokmuymuş bugün tekrarı ya ben o zaman yanlış gördüm valla kusura bakmayın arkadaşlar:D
olsaydı cok iyi olcaktı bende heyecanlandım varmış diye ama yokmuşşş:sad53::sad53:2hafatadır bakamıyorum zaten baya Fransızz kaldımm olaylardan
bu konu ne zaman açıldı yaa ben daha yeni görüyorum :) :happy0064
lilly_rush 26-03-08, 07:07 dün akşam izlerken uyuyakaldım...:icon_sorr tekrarı ne zaman acaba? :icon_whis
istedikleri kimliklere bürünüyorlar, iyiki başları belaya girmiyor..
dün akşam izlerken uyuyakaldım...:icon_sorr tekrarı ne zaman acaba? :icon_whis
istedikleri kimliklere bürünüyorlar, iyiki başları belaya girmiyor..
canım cumartesi günü saat 23:45 civarı galiba
dünkü bölümde süperdi ya onları tvde izlemek ayrı bir zevk:D
dean ın uçak korkusu varmış:)
süper bir dizi ilk bölümünde bu yana izliyorum ben hiç sıkılmıyorum dünde süperdi kardeşler bombalar ben abiye hayranım tatlı biri ama dizi daha tatlı hep böyle gitsin bir de ilk bölümden çok korkmuştum o yanma sahnesi annelerinin bi de o araba oalyı bi kız arabaya bindiği gençleri öldüryo evine giremiyodu meğer çocuklarını boğmuş evde süperdi ya
bu hafta ki bölümde çok güzeldi adamın gözlerden tırstım ''cristo ''diyince nasıl baktı öyle :D onun dışında tabi ki sam ve dean çok tatlıydı takım elbiselerle ve de uçakta =)
ay çok sevdim bn bu diziyi :D
Gizem~AsiYıllar 27-03-08, 10:30 çok güzel bir dizi çok sevdim.sadece bu hafta ve geçen hafta verilen iki bölümünü izledim.TNT de kaç bölümdür var?
bilen var mı?:img-wink:
mia y miguel 28-03-08, 10:47 çok güzel bir dizi çok sevdim.sadece bu hafta ve geçen hafta verilen iki bölümünü izledim.TNT de kaç bölümdür var?
bilen var mı?:img-wink:
ya benım bıldıgım kadarıyla bu 4 sanırım ılk bolum sam ın sevgılısının oldugu
2. bolum ormandakı
3.bolum goldekı hayalet
4.bolum ucaktakı ruh
evet
tnt de yayınlanmasıyla bende merak ettiğim bir diziyi izleme şansı buldum 4 bölümde olağanüstüydü
Gizem~AsiYıllar 29-03-08, 09:30 ya benım bıldıgım kadarıyla bu 4 sanırım ılk bolum sam ın sevgılısının oldugu
2. bolum ormandakı
3.bolum goldekı hayalet
4.bolum ucaktakı ruh
evet
ilk iki bölümü kaçırmışım desenize neyse bundan sonrakileri kaçırmıycam.:happy0064:happy0064
Arkadaşlar önümüzdeki hafta yayınlancak olan bölüm kaçınçı bölüm acaba
geçen hafta kaçırdım :icon_sorr
Arkadaşlar önümüzdeki hafta yayınlancak olan bölüm kaçınçı bölüm acaba
geçen hafta kaçırdım :icon_sorr
önümüzdeki hafta beşinci bölüm yayınlanacak
eğer kaçırdıysan bu akşam tnt de tekrarı var sanırım 23:45 te ben izlemiştim ama yine izleyeceğim:D
İlk bölümünün bir kısmı hariç kaçırmadan izlediğim bir dizi Supernatural.Uzun zamandır merak ettiğim bir diziydi zaten TNT'de verilmesiyle birlikte izlemeye başladım.Fantastik öyküleri seviyor olmam diziyi sevmemin en büyük sebebi.Her bölümde bir olay çözüyor olmaları zaten çoğu yabancı dizinin alıştığımız bir yönü.Her ne kadar çözdükleri olaylar diğer dizilere oranla normal şeyler olmasa da.:icon_whisSam ve Dean'in kardeş olmaları olaya farklı bir hava katıyor.Özellikle Dean'e çok güldüğümü söylemeliyim.:)Bir de arabasına bayılıyorum ne muhteşem birşeydir o öyle.Sam'e kullandırtmamasını anlayabiliyorum yani.:img-hysteHak vermemek elde değil.:img-icecr
Son bölümde özellikle çok sevdiğim bir sahne vardı.Babalarının telefonuna arayanlara Dean'i bulmaları için mesaj bırakmasıydı.Özellikle o sahnede Sam'in gözlerinin dolması çok güzeldi.:img-yes:
Çok merak ettiğim diziyi TNT'de izleyebildiğime çok seviniyorum.
Sam ve Dean çok tatlılar. Ama en çok Dean'i beğeniyorum ben :) Sam daha bir çocuk gibi.
Bir dizinin her hafta korkutabileceğine ihtimal vermezdim ama gerçekten de gerildiğim çok yer olmuştur.
Beni en çok meraklandıran konu Sam'in annesinin ve kız arkadaşının başına gelen olay. Bu olay tesadüf olamaz. İkisi de Sam ile ilişkili diye düşünyorum.
Sena_Dulce 30-03-08, 12:08 ben salı izleyemdiğim bölümü niihayet dün gece izledimm:D
bölüm süperdi...
dean ve sam'in takım giydikleri bölümlere hastayım...
dean'in mimiklere bayılıyorum çok uyuz ama çok da şeker bi karakter...
sam bebeksi ve zeki olaylara bakış açısı dean gb aceleci değil en azından...
gerçek hayatta jensen ve jared'in iyi bi dostluğu olduğunu görmek güzel...
supernatural'i yayınlaryarak tnt beni video zahmetinden kurtardı valla:D
mia y miguel 31-03-08, 08:40 İlk bölümünün bir kısmı hariç kaçırmadan izlediğim bir dizi Supernatural.Uzun zamandır merak ettiğim bir diziydi zaten TNT'de verilmesiyle birlikte izlemeye başladım.Fantastik öyküleri seviyor olmam diziyi sevmemin en büyük sebebi.Her bölümde bir olay çözüyor olmaları zaten çoğu yabancı dizinin alıştığımız bir yönü.Her ne kadar çözdükleri olaylar diğer dizilere oranla normal şeyler olmasa da.:icon_whisSam ve Dean'in kardeş olmaları olaya farklı bir hava katıyor.Özellikle Dean'e çok güldüğümü söylemeliyim.:)Bir de arabasına bayılıyorum ne muhteşem birşeydir o öyle.Sam'e kullandırtmamasını anlayabiliyorum yani.:img-hysteHak vermemek elde değil.:img-icecr
Son bölümde özellikle çok sevdiğim bir sahne vardı.Babalarının telefonuna arayanlara Dean'i bulmaları için mesaj bırakmasıydı.Özellikle o sahnede Sam'in gözlerinin dolması çok güzeldi.:img-yes:
bende fantastık dızı fılm ne bulsam ızledıgım ıcın bu dızının her bolumunu ne zaman verseler ızlıyorum ıster tekrar ıster yenı bolum olsun
bende dean e bayılıyorum cunku benı cok gulduruyo gele o ırı gozlerını kocaman acınca cok tatlı oluyo
bende sam ın annesıne ve kızarkadasına ne oldugunu cok merak edıyorum umarım her bolumu boyle guzel olur cunku sımdıye kadar benı hıc sıkmadı
summ_roberts 31-03-08, 16:40 geçen haftaki bölüm birinci sezonda bayıldıklarımdandı özellikle dean'in uçak korkusu çook tatlıydı :D
ayrıca yarınki bölümde tek kelimeyle süperötesi ben ilk izlediğimde kendimi çok kaptırmıştım,izleyince hak vericeksiniz :)
mia y miguel 01-04-08, 11:30 geçen haftaki bölüm birinci sezonda bayıldıklarımdandı özellikle dean'in uçak korkusu çook tatlıydı :D
ayrıca yarınki bölümde tek kelimeyle süperötesi ben ilk izlediğimde kendimi çok kaptırmıştım,izleyince hak vericeksiniz :)
valla ben sımdıden kendımı kaptırdım ılerıkı bolumlerde ne olur hıc bılemıycem ama gercekten ıyı bır dızı bence
Gizem~AsiYıllar 01-04-08, 17:59 sam'in kız arkadaşının başına ne geldi?o bölümü bilmiyorum kaçırdım.biraz anlatır mısınız?(zahmet olmazsa) bu akşam supernatural var çok heyecanlıyım.:happy0064:happy0064
hayat ve ben 01-04-08, 19:04 Millet şimdi izledim.....
Kanlı mary....Anamm walla odaya gitcektim bi anda ürktüm......
İçeriye koşarak geri döndüm...sakın gülmeyin napayım onlarda iyi oynamasaydılar....
Amma Paris hiltona benziyor muyum?...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
beni bitirdi.....:img-hyste
Çok değişik bişi.....ya hele o kızın babasını görünce attığı çığlık....
Bence çok hoş bi bölümdü....
İyi yorumlarr....:good:
bu akşam yine heyacen veren bir bölümdü yine soluksuz izledik blood mary bölümünü
çok güzel bi bölümdü =)
ara sıra tırstı :D mary aynı halkada ki samaraya benziyodu yaw özellikle de aynadan çıkışı :D sam ve dean'e bişey olacak sandım bi an onun dışında paris hilton esprisi,ondan sonracığıma deanın bn buranın sahibinin oğluyum sonra da evlatlık fln demesi vs. güzeldi :D
sam de çok datluydu arabadan sevgilisine bakarken fln...=) (güzel kızmış o da )
lilly_rush 02-04-08, 08:17 en ürkütücü bölümlerden biriydi. sesini de açtım, korka korka izledim..:img-hyste
Dean çok komikti "paris hiltona benzemiş miyim" dediğinde çok güldüm..:img-hyste
bir korku filmini hatırlattı bana aynanın içinden çıkan kız...ana konu oldukça farklıydı tabi..
keşke her akşam olsa, hazır cesaretimi toplamışken bol bol izlerdim..:img-yes:
Sena_Dulce 02-04-08, 09:21 ya ben salı akşamları izlediğim bölümleri genelde
gece takrarında tekrar izliom
hele dün akşamki bölümde süperdi...
gece tekrarını korka korka izlerim artık
ya böle bi diziyi topluma kazandırdığı:D için tnt çok tanks::D:D
maryi başta halkadaki kıza benzettiim saçlar falan açmış kızı:D
mia y miguel 02-04-08, 12:00 herkes gıbı bende bayıldım gece sureklı kendı kendıme bloody mary dıyıp dıyıp durdum nedense
deanın parı hılton espırısıne cok guldum haklı ama sam ın de bıraz gulmesını ısterım cok haklı ama oncekı bolumlerde bı kere gormustum sanırım
bıde sam kız arkadasının olecegını gormus ruyasında belkıde gercekten onu yanlız bırakmayabılırdı dıye dusunuyorum
hayat ve ben 02-04-08, 13:32 herkes gıbı bende bayıldım gece sureklı kendı kendıme bloody mary dıyıp dıyıp durdum nedense
deanın parı hılton espırısıne cok guldum haklı ama sam ın de bıraz gulmesını ısterım cok haklı ama oncekı bolumlerde bı kere gormustum sanırım
bıde sam kız arkadasının olecegını gormus ruyasında belkıde gercekten onu yanlız bırakmayabılırdı dıye dusunuyorum
aslında bana da biraz öyle geliyo....keşke yanlız bırakmasaydı....:icon_sorr
mia y miguel 02-04-08, 14:01 aslında bana da biraz öyle geliyo....keşke yanlız bırakmasaydı....:icon_sorr
yanı dusunuyorum da sen bazı seylerı bılıyosun yasamıssın sureklı aynı ruyayı goruyomus belkı onuda yanlarına alabılırlerdı ne bılıyım ama kız arkadasının olmesıne bıraz da goz yummus gıbı ama yakında onunda sırrı cıkar nasıl olsa ve gercekten cok guzel kızmıs
Gizem~AsiYıllar 03-04-08, 12:14 (biraz geç oldu)bu bölüm gerçekten güzeldi.
cesedi görmek için adama para veriyolardı ya.orası da komikti.sam parayı veriyo.dean "onu ben kazanmıştım" diyo.sam: "ama kumarda kazandın?"dean, "ne olmuş?" diyo burası da güzeldi.
acaba sam'in dean den sakladığı nedir?:icon_whis
bana biri sam'in sevgilisinin başına neler geldi anlatabilir mi?:icon_whis
Bölümü saatinde izleyemediğim için gece tekrarını izlemek zorunda kaldım zaten fazlasıyla ürkütücü bir bölümdü gece izleyince etkisi daha da büyük oldu benim açımdan.:icon_whisŞimdiye kadar yayınlanan en ilginç bölümdü bana göre ayna meselesi insanın içini tuhaf yapıyor."Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary" denmesi hele daha da sinir bozucuydu.:img-hyste
Jessica'nın ölümüyle ilgili biraz daha ipucu edinmeye başladık ilk bölümün büyük bir kısmını izleyemediğim için pek bir bilgim yoktu.
acaba sam'in dean den sakladığı nedir?:icon_whis
Sam Jessica'nın öldüğünü o ölmeden önce rüyalarında görüyormuş ama gerçekleşebileceğini düşünmemiş. "Bloody Mary" de ona bunun hesabını sordu.:img-wink:
Dean polislerle görüşmeye çıktığı sahnede çok gerildim Sam orada "Bloody Mary"le tek başına kaldı tabiî biliyoruz birşey olmayacağını ama yine de heyecanlı bir sahneydi.Dean'in arkadan çıkıp aynaya demiri indirmesi bir ohhh çekmeme sebep oldu.:img-hysteTabiî orada bitmedi "Bloody Mary"nin kırılan aynadan fırlaması Halka'daki televizyondan çıkma sahnesinden farkı yoktu.:img-hysteŞimdi gülüyorum aslında ama bayağı gerildim izlerken neyse ki Dean'in üstün zekası sayesinde kendi kendini yok etti zavallı.:img-hyste
Bu bölümde yine Dean'e çok güldüm özellikle Sam kamerayla çekim yaparken "Paris Hilton'a benziyor muyum?" dediği yerde.:img-hyste:img-hyste
Şu sıralar büyük zevk alarak izlediğim dizilerden biri Supernatural kesinlikle.:good:Bir sonraki bölümü merakla bekliyorum.
bu bölümde deanin hareketleri ve sözleri müthişti
sam :neden uyumam izin verdin
dean:çünkü ben iyi bir ağabeyim...
:img-hyste
bloody maryden sam'i kurtarması sonra aynayı yansıtması ... mükemmeldi...şimdiye kadar beni en çok ürküten bölümdü ..sonunda samin söylemeyip jessicayı yeniden görmeside artık same yani bir aşk gerek düşüncemi doğruladı
doğaüstü kardeşler yine olağanüstüydü...:happy0064
Sena_Dulce 06-04-08, 10:04 gece tekrarını izledim valla korkudan öldüm...
bu bölüm süperdi cidden dean tek aşkım bnm sam çok bbebeksi ya
ağlaması süper hele...gözlerinden kan akınca ben tam tırtım gece izleyince bilsen bile tırsıyosun...supernaturalll farkı işte:D
gece tekrarını izledim valla korkudan öldüm...
bu bölüm süperdi cidden dean tek aşkım bnm sam çok bbebeksi ya
ağlaması süper hele...gözlerinden kan akınca ben tam tırtım gece izleyince bilsen bile tırsıyosun...supernaturalll farkı işte:D
evet canım sana katılıyorum bende salı günü gece izlemiştim dünde baktım tekrarına her ne kadar gerçek olmasada insan tırsıyor kanlı mary den:D
son sahne çok güzeldi çok duygu yüklüydü bence sam in sevgilisini görmesi:icon_cry:
dean ın mimikleri konuşması hareketleri süperdi sam de öyle charlie ye davranışı yok iyiydi bence:img-wink:
mia y miguel 06-04-08, 18:05 ay dean e ne oluyo oyle ya ay cok kotu oldum resımlere bakarken anlasılan gerılımle bır bolum daha bızı beklıyor sonu yıne ıyı bıterse problem degıl
mia y miguel 06-04-08, 18:45 mıllet sımdı tnt nın resmı ınternet sıtesındeydım ızlemek ısteyenler blody mary tekrarını yarın gece saat 02:00 de varmıs benden soylemesı ben tekrar ızlıycem sahsen :img-wink:
bende başına bitimm bu bölümdee
Morga gitiler ödev için girmemiz gerek flnn dediler sonraa adam izin vermedii DEanda Samin arkasına gecti Agzına indiricem gibi bişiler söyledii:d
Sonra Samin pokjerde kazandıgı paraları verince ama onlar bnmm hakkımdı dediii:D
Sonraa Sam Video çekereken nasıll paris hiltona benziyormuyum demesinee tamamen koptm zatennn:D
Yinee perfectii JensenCiğimmm:DD
yine dehşet verici ürpertici bir bölümdü bundan sonra tekrar larınıda izleyecem
her bölümdeki kızlarınn''Hoş Tipler ama' Demeleride olmassa olmazlar arasınaa Girdii:D
güzel dizi ama o kadar korkutucu bi yanı yok bence
yalnız bunların gelir kaynakları nedir sürekli yolculuk halindeler benzin falan nasıl alıyolar aileden zenginler heralde
güzel dizi ama o kadar korkutucu bi yanı yok bence
yalnız bunların gelir kaynakları nedir sürekli yolculuk halindeler benzin falan nasıl alıyolar aileden zenginler heralde
yok cnm sahte kredi kartı kullanıyorlar bildiğim kadarıyla:D
Sena_Dulce 07-04-08, 10:16 her bölümdeki kızlarınn''Hoş Tipler ama' Demeleride olmassa olmazlar arasınaa Girdii:D
ay aynen ya her kız arkalarından şöle bir süzüyor soonrada hoş tiplermiş:D
hadi lennn vallahi dizi mizi ama kıskanıom ben:img-hyste
bende sahte kredi kartlarıyla işi götürüyolar die bilyom...:img-hyste
cin fikirli dean saolsun...:img-cool2
mia y miguel 07-04-08, 11:26 ay aynen ya her kız arkalarından şöle bir süzüyor soonrada hoş tiplermiş:D
hadi lennn vallahi dizi mizi ama kıskanıom ben:img-hyste
bende sahte kredi kartlarıyla işi götürüyolar die bilyom...:img-hyste
cin fikirli dean saolsun...:img-cool2
zaten ben ılk bolumde dean den hersey beklenır demıstım sam de nekadar aklı basında aaaa derken sam de kapıları acar gordum eee yuh dedım bu kadar zıt olamalarına ragmen bu kadar mı huyları ceker bırbırıne dedım
ama dean ın harbı bı kıvrak zekası var
arkadslar dızının konusu ne bende ızlıyım barı guzelse
Sena_Dulce 07-04-08, 18:00 arkadslar dızının konusu ne bende ızlıyım barı guzelse
valla konusu anlat anlat bitmez ama
2 kardeşin çevrelerinde meydana gelen doğaüstü olayların silsilesini içermekte:img-wink:
bence mutlaka izle;salı saat 20:00 de TNT de çok güzel bir dizi
sıkılmazsın yaniiii:img-wink:
ark. bende bu diziyi izliorum
gerçekten çok güzel ve kaliteli bir dizi:img-wink:
ben şu ana kadar 3 sezonuda izledim
eğer 1.sezonda böyle yorumlar geliyosa
3.sezonda sizleri düşünemiorum
çünkü gerçekten gittikçe daha da
güzelleşio dizi:good::img-wink:
mia y miguel 07-04-08, 19:13 ark. bende bu diziyi izliorum
gerçekten çok güzel ve kaliteli bir dizi:img-wink:
ben şu ana kadar 3 sezonuda izledim
eğer 1.sezonda böyle yorumlar geliyosa
3.sezonda sizleri düşünemiorum
çünkü gerçekten gittikçe daha da
güzelleşio dizi:good::img-wink:
ya zaten bellı
ben bayılıyorum bu kardeslere
ama ben en cok o ormandakı bolumu begendım nedense
hayat ve ben 08-04-08, 13:04 WINCHESTER MELEKLERİ...
Bugün yeni bölüm warrr.....
Bakalım neler olcak.....
Hadi iyi seyirler....
yine süpper bi bölümdü o gıcık ''şekil değiştiren''e uyuz oldum deanin kılığını girip kızı öpmeye çalıştı :hıh same de vurdu pisluhk .....deanin ''komşuu köpeğide piskopatlaşmış'' demesi komikti :D
Oyy bu bölüm şekil değiştiren yaratık halinde de olsa Dean Sam dövüşü çok manyaktı.Ateşler içinde izledim:img-blushAy aklıma geldi şimdi de...Sıcak mı oldu burası ne:)
hayat ve ben 09-04-08, 07:27 Dünkü bölümm süpperdi yine...:good:
Anam o kılık değiştiren gıcık nasılda dean yerine geçip kıza saldırdı....
Sapıqqqq herif....:hıh:hıh:hıh....
Hele same vurdu yaaa...
Tvye girip yolcaktım onu......:img-hyste:img-hyste
Ayyy sonunda kardeşime dedim yine bi espri patlatcaklar diye....
Deann nasılda üzüldü cenazesini görmicek diye....:img-hyste:img-hyste
Ayyy çok tatlıydılar yine....
jensenmaniac 09-04-08, 08:06 bu bölümü bilgisayarda en az 10 kere seyretmeme rağmen akşam otrdum yine seyrettm
ama deanin (shapeshifter olan deeanin) o deriden çıkmasını göstermediler:icon_sorr
gerçi çok iğrençti ama bi yandanda hoştu:img-wink:
bnce şmdiye kdr yayınlanan(1.sezonda)en sıkı bölm bu bölmdü:img-icecr
dünkü bölüm süperdi ya kötü dean da çok iyiydi bence ilk sahnede polislere bi bakışı vardı ya bittim resmen:D
sam de bu bölümde süperdi valla nasıl anladı kardeşi olmadığını hemen öyle bakalım önümüzdeki hafta neler olacak
Dünkü bölümm süpperdi yine...:good:
Anam o kılık değiştiren gıcık nasılda dean yerine geçip kıza saldırdı....
Sapıqqqq herif....:hıh
Hele same vurdu yaaa...
Tvye girip yolcaktım onu......
Ayyy sonunda kardeşime dedim yine bi espri patlatcaklar diye....
Deann nasılda üzüldü cenazesini görmicek diye....
Ayyy çok tatlıydılar yine....
Ben bu dizinin hastası oldum ya,,Dean Sam süperr :img-in_lo:img-in_lo
Dünkü bölümle ilgili bütün söylediklerine katılıyorum arkadaşım,
sapık işte nolcak :img-hyste:img-hyste
Sonunda arabada birbirleriyle konuştukları sahne harika :img-blush:img-blush
Ayrıca Deanın esprilerine bayılıyorum,acaba izleyen arkadaşlar bi sonraki bölümde neler olucağını biraz anlatabilirler mi ? :img-cool2:img-cool2
Edit: Bu bölümden bir sürü resim çektim,bugün yarın eklerim :img-wink:
isterseniz şu kısa özetlerimden birini yapiim hmn
bu blmn adı "kanca adam".
bu blmde kanca adam diim daa fazla açıklamiim heycanı kalmaz kanca adam edbsizlik yapan kızları öldürüo.bizimkilerde bu işe bi son wermeye çalışıolar.
fazla açıklamiim dedim izleyince heycanı kaçmasın die:img-wink:
jensenmaniac 09-04-08, 13:33 isterseniz şu kısa özetlerimden birini yapiim hmn
bu blmn adı "kanca adam".
bu blmde kanca adam diim daa fazla açıklamiim heycanı kalmaz kanca adam edbsizlik yapan kızları öldürüo.bizimkilerde bu işe bi son wermeye çalışıolar.
fazla açıklamiim dedim izleyince heycanı kaçmasın die:img-wink:
ne güzel annatmışsın cnm :img-wink:
ayrıcana bakmadan geçmeyinn
yine kardeşlerimiz bu adamın hakkından herzaman olduğu gbi gelmektedirlerr ve sam uzun bi aradan sora bi kızla öpüşmektedirr:icon_whis
Gizem~AsiYıllar 09-04-08, 18:20 dünkü bölüm süperdi.sam ve dean çok iyi performans sergilediler.yine espriler vardı bu bölümde de.
sam ve dean bağlıyken dean dedi ki:yakışlı olanı seçmiş dedi. bir de sonda cenazesine gidememiş:img-hyste:img-hyste:img-hyste
sam ile deanin kılığında olan çok iyi dövüştüler.sam de bayağı iyi dövüşüyormuş.acaba dean ile kötü dean dövüşseydi, ne olurdu?
bu bölümü bilgisayarda en az 10 kere seyretmeme rağmen akşam otrdum yine seyrettm
ama deanin (shapeshifter olan deeanin) o deriden çıkmasını göstermediler:icon_sorr
gerçi çok iğrençti ama bi yandanda hoştu:img-wink:
bnce şmdiye kdr yayınlanan(1.sezonda)en sıkı bölm bu bölmdü:img-icecr
kız evet bnde onu dicektim sn jensenn başlığına bazı resimler eklemiştin kanlı manlı :D o sahne heralde şekil değiştirmesydi ama göstermediler =(
sam ve dean bağlıyken dean dedi ki:yakışlı olanı seçmiş dedi. bir de sonda cenazesine gidememiş:img-hyste:
Kesinlikle haklıydı ama :img-hyste shapeshipter işi biliyor,en yakışıklı olanını seçti gerçekten.
Bölümün en güzel yeri aslında Dean'in umursamaz biri gibi gözükmesine rağmen içindeki duyguların shapeshipter aracılığıyla Sam'e anlattığı yerdi.
Gizem~AsiYıllar 13-04-08, 17:59 dün gece tekrarı vardı yine izledim.çok güzel bu dizi yaw.:good::good:sıradaki bölümün adı ne bilen var mı?
jensenmaniac 13-04-08, 18:05 dün gece tekrarı vardı yine izledim.çok güzel bu dizi yaw.:good::good:sıradaki bölümün adı ne bilen var mı?
sıradaki bölümün adı HookMan(kanca Adam)cnm
oda çok güzel bi bölüm
dizi yavaş yavaş en güzel bölmlere doğru gidio:happy0064
hayat ve ben 14-04-08, 11:44 Ben bu dizinin hastası oldum ya,,Dean Sam süperr :img-in_lo:img-in_lo
Dünkü bölümle ilgili bütün söylediklerine katılıyorum arkadaşım,
sapık işte nolcak :img-hyste:img-hyste
Sonunda arabada birbirleriyle konuştukları sahne harika :img-blush:img-blush
Ayrıca Deanın esprilerine bayılıyorum,acaba izleyen arkadaşlar bi sonraki bölümde neler olucağını biraz anlatabilirler mi ? :img-cool2:img-cool2
Edit: Bu bölümden bir sürü resim çektim,bugün yarın eklerim :img-wink:
ahhh cnm arkadaşım benimm ayneeen dimi......sapıqqq...
gerçekten yaa hep sonda süpper espriler patlatıyoo çoook şeker dimi....:img-in_lo
Şekerler,bugün bizim günümüz,bugün Dean+Sam tatlılığını görücez.:img-in_lo:img-in_lo
Ay bide kanca adam var tabi,bakalım neler olcak az kaldı :img-hyste:img-hyste Edit;avatarım nasıl?? bakışlar :love05:
jensenmaniac 15-04-08, 17:03 Şekerler,bugün bizim günümüz,bugün Dean+Sam tatlılığını görücez.:img-in_lo:img-in_lo
Ay bide kanca adam var tabi,bakalım neler olcak az kaldı :img-hyste:img-hyste Edit;avatarım nasıl?? bakışlar :love05:
spr ya dmi bugun SUPERNATURAL günü(her bölümünü seyrettima ama oturup yine seyredicem)
ayrıca cnm avatarına bttm:img-wink:(tabe avatardaki insan dean olunca):img-in_lo
spr ya dmi bugun SUPERNATURAL günü(her bölümünü seyrettima ama oturup yine seyredicem)
ayrıca cnm avatarına bttm.tabe avatardaki insan dean olunca)
Sağol canım,seninkide harika.:love05::img-in_lo
Bu arada bugünkü bölüm acayip güzeldi. Sam'e üzüldüm,yaralandı :img-tomat
ama Dean kurtardı sayılır,zaten hep belalı yerleri o seçiyo.:icon_whis
Süper kahraman Dean ,:happy0064:happy0064
Yalnız bu bölümdeki hikaye,acayipti ya,Kanca adam çok beğendim :img-hyste:img-hyste
Bu arada dizi gerçekten çok güzel olmaya başladıda.Benim anlamadığım bi konu var,polisler her olayı bu iki kardeşin çözdüklerini biliyolarda niye izin vermiyolar,en azından onlardan daha iyi çalışıyolar :img-hyste:img-hyste
Gelelim en sonuna ;
Dean: Biraz daha kalabilirdik :img-hyste:img-in_lo
güzel bi bölümdü ama kanca biraz saçma geldi bana :icon_whis (sanki diğerleri çok normalmiş gibi:D) ama yine de güzeldi o kıza gıcık hemen yapıştı same :hıh
dean çok datluydu tabi ki polislere o bnmkardeşim hey kardeş fln diye bağırması süperdi ya koptum :img-hyste bide yazık mezar kazarken bi dahakine güzel kızn evini bn gözetlicem diyo :D (kızda güzel olsa bari :icon_whis )
Gizem~AsiYıllar 16-04-08, 11:08 bu bölümde dean sürekli sam'e laf soktu o da hiç cevap vermedi.örneğin;bir partideydiler.dean "bu kolej olayı harika sen hep kütüphanede falan ders çalışıyosundur değil mi "dedi.sam " evet "dedi.dean" inek"dedi.mezarda deanin söyledikleriyine komikti.polislere de samle ilgili şeyler söyledi falan neyse.komikti oralar.:img-hyste:img-hyste
sam kızı ne güzel korudu bayıldım.:img-blushyaralanmasına üzüldüm.çok zekiymiş bu sam.Olayı o çözdü sayılır.araştırmada filan.ya da deanin o rahibin mezarını yakması fakat kancayı hatırlatanın sam olması bunu gösteriyo zaten.kolyeyi de o çözdü.Bu bölümde iki kardeşte süperdi.dean gelip hem kardeşini hem kızı kurtardı.:img-wink::img-in_lohep de dean kurtarıyo .başlangıcı sam bitirişi dean yapıyo:happy0064:happy0064.:img-wink:bu arada sam ne kadar da çok seviyormuş jessicayı o kıza karşılık vermeyi kesti hemen sadık samm.:img-icecr
neyse süper bir bölümdü gelecek bölüm böcekli birşey.bakalım bu olayı nasıl çözecekler.?:icon_whis
fırtınAyse 16-04-08, 12:32 ilk olarak dün izledim tnt de göterileceği ilk bölümünü izlemeyi iple çekiyodum ama yazılalar engelledi; kıscası harika bi dizi tam bana göre (zaten jensen ackles nerdeyse ben ordayım)
bir soru: ileriki bölümlerini internetten izledim dean`ın sağ yüzük parmağında yüzük vardı; keyif için mi [ :) ] yoksa nişanlı falan mı [ :( ] ?
iki soru: bu kardeşlerin gerçek mesleği nedir aceba?????
bir rica: jensen ackles imzası yapılabilir mi? (bolca ama sadece jensen)
:)
ilk olarak dün izledim tnt de göterileceği ilk bölümünü izlemeyi iple çekiyodum ama yazılalar engelledi; kıscası harika bi dizi tam bana göre (zaten jensen ackles nerdeyse ben ordayım)
bir soru: ileriki bölümlerini internetten izledim dean`ın sağ yüzük parmağında yüzük vardı; keyif için mi [ :) ] yoksa nişanlı falan mı [ :( ] ?
birinci soru:bildiğim kadarıyla nişanlanmadı canım
ikincisi:olanüstü durumlarla ilgileniyorlar
üçüncüsü:olabilir canım:D
dünkü bölüm süperdi ya jenim harikaydı jared de öyle
bu bölümde çok duygusaldı sam kancalı adamı değilde başka bir efsaneyi biliyorum ben:D
ışığı yakmadığına memnun musun sözüde gerçek efsaneler filminden alınmış:D
ilk olarak dün izledim tnt de göterileceği ilk bölümünü izlemeyi iple çekiyodum ama yazılalar engelledi; kıscası harika bi dizi tam bana göre (zaten jensen ackles nerdeyse ben ordayım)
bu soruyu bide ben yanitliim
bir soru: o yüzük dean'in parmağında 3 sezondur war hiç çıkarmıo :)
iki soru: sezondan sezona deişio ama bütün sezonlarda olan tek mesele zen_nure'nin dediği gbi olağanüstü drumlar
bir rica: yorum yok çnkü ypmasını bilmiorum :)
fırtınAyse 17-04-08, 12:18 ************************************************** *********************************
cevaplarınıziçin teşekkür ederim :)
ikinci soru sordum çünkü; bir yerde FBI lar bi başka yerde doktor :img-heh:
ceqenilleqal 17-04-08, 16:09 yine çok güsel bir bölümdü.dean ve samin replikleri süper ötesiydi her zamanki gibi özellikle deanin'' bidaha ki sefere güsel kızın evini ben gözetlicem'' demesi...
çok şeker ikiside her eve lazım bunlardan :D
bu dizidede her bölüm bondun kızları misali kızlar var
Dün aksam İzledim tekrarıı..
Yine Abimizz Dean Süperdiii
Sammyi saf gibi gösterip polisten yırtmaları cok güzeldii..:)
arkadaşlar aranızda yeniyim ben..
ama bu diziye bayılıyorum özellikle dean la sam in konuşmaları süperrr
çok çok güzel bir dizi...
dean ı çok seviyorm ben ya=)
son bölümde kız hemen yapıştı same uyuz=)
ama bölüm çok güzeldi..
bol bol dean sam diyoloğu vardı=)
arkadaşlar ben de aranızda yeniyim.
diziyi izliyordum ama buraya yazmamıştım.
dean ı ben de çok seviyorum ve sam i de seviyorum ama dean daha komiik:)
Arkadaşlar bende yeni üye oldum diziyi biraz inteneten izliyordum dean ve sam süperler umarım kanal devamını getirir bye
hayat ve ben 21-04-08, 12:04 Arkadaşlar bende yeni üye oldum diziyi biraz inteneten izliyordum dean ve sam süperler umarım kanal devamını getirir bye
Hoş geldin cnm.....
Yhaaa ben bu bölümü izleyemedim....
Yorumlarınızı çok kıskandım....
Amaa ne edem....Önümüzdeki bölüm yorumum süpper olcek.....:good:
jensenmaniac 21-04-08, 16:23 Hoş geldin cnm.....
Yhaaa ben bu bölümü izleyemedim....
Yorumlarınızı çok kıskandım....
Amaa ne edem....Önümüzdeki bölüm yorumum süpper olcek.....:good:
olsun cnm werirler ztn yazın tekrarını
ayrıcana gelicek bölüm çok komik
konu olarak güzel diil ama espiriler fln harika
hele jensenin bi sahnesi (duşta) biticeksnz :img-hyste:img-hyste
ya ben salı günleri izleyemiyorum cumartesileri tekrarını izliyorum. deanin sahnelerini şimdiden merak ettim doğrusu:)
bu bölümün konusu güzel değil derken neyi kastettin heyecanlı falan değil mi, yoksa saçma bi konu mu?
jensenmaniac 21-04-08, 16:57 Aaaaaaa aaaa......
Cinayetler hayaletler gidiyo yerine Periler mi geliyo.........
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Yaaa bence türkiye de böyle bi dizi olsa güzel olur.....
Da oyuncu olarak kimler olur bilmem...:icon_whis
walla türkler bu diziiyide taklit ederlerse yuh derim artık
bizimkiler şehir şehir
kayseri bursa ankara fln
gidip van gölü canavarını fln avlıolarmış manyak olur assında ha
bari gidiyim senaryo bölümüne yazıyım supernaturalin türkçe uyarlamasını:img-hyste
hayat ve ben 21-04-08, 17:01 walla türkler bu diziiyide taklit ederlerse yuh derim artık
bizimkiler şehir şehir
kayseri bursa ankara fln
gidip van gölü canavarını fln avlıolarmış manyak olur assında ha
bari gidiyim senaryo bölümüne yazıyım supernaturalin türkçe uyarlamasını:img-hyste
Anamm yazz wallllaaa süpper olurr....
Hele bide van gölü canavarını unttma.....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Emmeee kapkaç filan da ekle ülkenin halini belirtelim....
Olmazsaa selenayı çağırırız......
Weyaaa çobanı çağırırız.....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ama gerçekten Dean ve Sam ı kimlere oynatırlardı acep.....:img-in_lo
ebrarcım valla iyi olur ya ne güzel tam bi komedi:D
gelecek bölüm hiç güzel değil ya böcekler falan var nasıl bakacağım acaba
hayat ve ben 22-04-08, 11:59 ebrarcım valla iyi olur ya ne güzel tam bi komedi:D
gelecek bölüm hiç güzel değil ya böcekler falan var nasıl bakacağım acaba
Allaa böcek mi....
Yaa ben böceklerden korkmamdan tiksinirim biraz....ama bişi olmazzz.......
Komşunun çocugunu gönderirimm..elinde terliği böcekleri kovalıyo her gün.....iki şekerle hallederim.....:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Türkiyede bu dizi yapılamazz acayipp Derecedee Saçmaa olurr bencee...
dünkü bölüm yine çok güzeldi fazla aksiyon yoktu ama jenimi gördüm ya o bile yeter:D
genellikle sam kurbanlarla iletişim kuruyor dean ı hiç görmedim şimdiye kadar onuda görürüz inşallah
dünkü bölüm yine çok güzeldi fazla aksiyon yoktu ama jenimi gördüm ya o bile yeter:D
genellikle sam kurbanlarla iletişim kuruyor dean ı hiç görmedim şimdiye kadar onuda görürüz inşallah
senin dediklerine aynen katılıyorum. deanin sahneleri çok komikti. kardeşine tatlım deyince sam in suratının hali süperdi:good:
duş sahnesi gerçekten de harikaymış:img-hyste
bu bölümde sam in babasıyla olan sorunları da hallolmuş oldu. yoksa hala devam edecek mi?:icon_whis
bu arada arkadaşlar tnt yakında d-smarta geçiyormuş ben de başka bi forumdan duydum. d-smart ı olanlar varsa çok şanslı. eğer normal tv kanalından izleyen varsa bir daha tntyi izleyemiyecek:(
fırtınAyse 23-04-08, 10:30 merhabalar
harika bi bölümdü, gerçi yarısını izlememe izin verdi kanal ama (bozuldu da ) bana o da yetti
sam`in hastalığı söylediğinde dean`ın bi "HA" diyişi vardı koptum :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya da duş sahnesi de süperdi :img-hyste
sam`in dean`ı kıskanışlarıda çok hoştu
ve ayrıca dean ile sam`in evi tutarken "biz kardeşiz demeleri" veya tekrar açıklama yapıldıktan sonra dean`ın sam`e "tamam tatlım sen hallet" demesi muhteşemdi :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
kızılderilinin olayı anlatırken dean`ın yüzü çok hoştu :img-hyste
ondan sonra kanal gitti zaten :img-cray: :img-cray:
bi soru: sam mi daha biyük?????
bye
Hayır Cnm Büyükk Olann Dean..:D
Zaten SürekliABilikk Taslıypp DuruyorrYa SAfsın Koleylisin Bİkmiyorsun flnn..
Gecen Bölümde parti vardı orda Dean*Kolejde BÖyle şeyler oldugunu bılseydim gelirdim gibi bişiy söylemişti cok hoştuu:D
bu bölüm pek aksiyon yoktu ama komikti kızılderili adam dean'a sen yalancısın sam'ise sen yalan söylemiyorsun dean suratı çok kötö oldu :img-hyste:img-hyste
güzel bi bölümdü tabi ki bzm yauşuhlular gene çok tatlıydı :D
deanin banyoda ki hali ve bunları eşcinsel sanmaları fln süperdi :D
Sena_Dulce 23-04-08, 17:55 ya 2 haftadır izleyemiyorum deli olucam
tekrralarınıda kaçıryom ama bu haftaki bölüm asla elimden kaçamz:D:D
bu haftaki bölümün adı neydi acaba bilen var mı ingilizcesini istorum ama türkçede kabulüm:img-hyste
bu haftaki bölümün adı neydi acaba bilen var mı ingilizcesini istorum ama türkçede kabulüm:img-hyste
Bu haftaki bölümün adı Bugs
Bu bölümde gerçekten de arılarla uğraşmış oyuncular. Arılar gerçekten de ısırmış. Bir arı ilk önce Jensen'ı ısırmış bu yüzden Jared ona çok gülmüş. Jared'in oturduğu yerde de arı varmış. Arı, Jared'in poposunu ısırmış. Gülme komşuna gelir başına bu oluyor galiba. :img-hyste
Dün akşamki bölüm çok güzeldi en çokta kızılderili adamın ''dean'a sen yalancısın sam'a ise sen yalan söylemiyorsun.'' deyişi çok komikti bide dean'ın suratı çok fena oldu :img-hyste bide tabi tercih konusu vardı oda ayrı komikti aksiyon pek fazla olmasa bu bölümde yine de süperdi:happy0064
bu arada önümüzdeki hafta çıkacak bölümle ilgili bilgileriniz var mı ?
jensenmaniac 23-04-08, 21:54 bu arada önümüzdeki hafta çıkacak bölümle ilgili bilgileriniz var mı ?
önümüzdeki bölüm güzel ya eski evlerine fln gidiolar artık konu yavaş yava oturmaya başlıo
bu bölümde bence kızılderili sahnesi çokta komik değildi kızılderili adamın beyazların onlara yaptığı şeyleri duyunca şahsen çok üzüldüm çünkü gerçektende olmuş olay bunlar yani amerikalılar yerli halka öyle zülum etmişler bence vermek istediğim mesajda olabilir o sahnede
Gizem~AsiYıllar 24-04-08, 16:56 bu bölüm pek aksiyon yoktu ama komikti kızılderili adam dean'a sen yalancısın sam'ise sen yalan söylemiyorsun dean suratı çok kötö oldu :img-hyste:img-hyste
aynen ben de bayıldım oraya.bir de herkes sam ile deani eş cinsel sandı ya.dean hiç bozuntuya vermeden tatlım falan dedi:img-hyste:img-hyste:img-hystesam ne diyeceğini bilemedi.:img-hysteçok komikti.samin babası hakkındakileri öğrenmesi çok iyi oldu.gözleri falan doldu :img-cray:çok hoşuma gitti bu bölüm.
Gizem~AsiYıllar 24-04-08, 16:58 bu bölümde bence kızılderili sahnesi çokta komik değildi kızılderili adamın beyazların onlara yaptığı şeyleri duyunca şahsen çok üzüldüm çünkü gerçektende olmuş olay bunlar yani amerikalılar yerli halka öyle zülum etmişler bence vermek istediğim mesajda olabilir o sahnede
ben de anlattıklarına üzüldüm zaten orası komik değildi.komik olan kızılderili olan adamın dean'e olan tavrıydı.sen yalancısın! yalancısın! konuşturtmadı bir türlü çocuğu.
yeni bölümde samin kız arkadaşını falan da göstericekler mi?dizi bittiğinde hemen reklamlerını veriyorlar ya.orda kızı da gördüm acaba Jessicanın ölümü falan ortaya çıkıcak mı bir bilgisi olan var mı?
güzel bi bölümdü tabi ki bzm yauşuhlular gene çok tatlıydı :D
deanin banyoda ki hali ve bunları eşcinsel sanmaları fln süperdi :D
Evet yaaa Deannn :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Çok tatlıydı , bu arada Sam'ın babasıyla ilgili söyledikleri çok güzeldi gerçekten .:img-blush
Aralarını yine Dean düzeltti :love05::love05:
YA haftaya ne olucağını gösterdi ama,ben hiç anlamadım yaa :img-tomat
turk_u_az2006 26-04-08, 19:21 :img-hysteilk defa tnt kanalında izledim gerçi fazlada izleyemedim bir iki bölüm izledim ama gerçekten güzel bir dizi hafta sonu tekrarları varmış artık sınavlarım bitti izlerim :img-hyste:happy0064:img-hyste:happy0064:img-hyste
tekrar saatini değişmesii üzerinee bölümm başını biraz kaçırsamdaa güzeldii:D
Böceklerr iğrençtiii:s
Dean cnmm elindekii şeyii böceklerr sıkıyımm derkenn bayabii kötüü olduu..
Sonudaa cokk dokunaklıydı..!!
1.09 Home
Yazan: Eric Kripke
Yönetmen: Ken Girotti
İlk Gösterim Tarihi: 15.11.2005
Sam eski eviyle alakalı kabus görünce oraya geri dönmeye karar verirler. Vardıklarında oraya yeni bir aile taşındığını öğrenirler. Bu aile tam da Sam’in rüyasında gördüğü ailedir.
Konuk Oyuncular: Jeffrey Dean Morgan (John Winchester)
Jerry Rector (Joe –tesisatçı-), Don Thompson (Bay Guenther), Jamie Schwanebeck (Richie), Haili Page Philippe (Sarry), Samantha Smith (Mary Winchester), Kristin Richardson (Jenny), Loretta Devine (Missouri Moseley)
Bölümden Notlar:
• Loretta Devine (Missouri Moseley) Jared ve Jensen için ‘’Bu çocuklar çok kötü. Neler yapabileceklerini asla bilemezsiniz. Ve bu yüzden gözlerinizi ikisinden de ayırmamanız gerekir’’ diye şaka yapmaktadır.
Gizem~AsiYıllar 29-04-08, 15:51 bu akşamki bölümde sanırım sam ve deanin annesi öldüren güçlerin peşinde olucaklar.:img-tomat:img-tomatçok güzel bir bölüm olacağı kesin.:good:bu arada hep rüya gören de sam oluyo.ilginç:icon_whis
Gizem~AsiYıllar 29-04-08, 19:34 çok güzel bölümdü bence şimdiye kadar verilen bölümlerin en iyisiydi.missouri denilen medyum da komikti deane demediğini bırakmadı."o küçükken şapşal görünüyordu.- masama ayaklarını koyma - buraları temizle - bir de deanin elinde olan elektronik algılayıcıyı görünce amatör falan dedi deanin yüzü şekilden şekile girdi bu bölümde.:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste::img-hyste"deanin sami kurtarması falan çok güzeldi.en sondaki kurtarmayı annelerine borçluyuz tabii.samin çok güçlü yetenekleri varmış WOWWW:happy0064 neler acaba?samle dean bu bölümde yine çok tatlıydılar.:img-blushdeanin babasına çağrı bırakması orda gözlerinin yaşarması filan çok hoştu.Dean en çok babasına bağlı Sam de en çok annesine :img-icecrbabaları da artık karşılarına çıksın yazık çocuklara (tabii ki dean daha çok istiyo)
çok merak ettiğim bir şey daha var?anneleri neden sam den özür diledi ki?:icon_whis:icon_whis:icon_whis
şuana kadar verilen en iyi bölümlerden biriyidi ah yavrum herkez Dean'a bağrıyor:love05: Dean ve Sam'in babalarını bulma çabaları zor valla işleri zor :icon_sorr
emin olun bi daha ki bölüm daha güzel
bi daha ki bölümün adı Asylum
içeriine girmiorum heycanı kaçmasın:img-wink:
Bu bölümde bir şey çözülür sanmıştım ama sadece Sam ve Dean'in annesinin ruhunun o evde dolaştığını öğrenmiş olduk. Tabi şeytanın da orada olduğunu öğrenmiş olduk.
Gizem~AsiYıllar aslında o zaman ben de bir şey anlamamıştım. Hatta şuan diziyi ABD ile aynı zamanda takip ediyorum ama galiba hala anlamadım. :img-hyste
Ama bu durum benim suçum mu biliyorum. Belki dizide daha tam verilmemiştir.
Yalnız şunu ekleyeyim istersen bakarsın. :img-wink:
3. sezonda Sam, annesinin arkadaşlarının ve akrabalarının farklı kazalar sonucu öldüğünü (!) öğreniyor. Ayrıca Sam ''o geceye'' dönüyor. Şeytan, annesi ve küçük Sam. Annesi, şeytana, ''Sen'' diyor. Yani onu tanıyor. Ve sonra şeytan annesini duvara sürüyor ve öldürüyor. İşte bunların devamı açıklanmadı ama şu belli ki annesi bir şeyler biliyormuş başta. Galiba bu yüzden özür diliyor.
ard, kesinlikle katılıyorum. Asylum, gözlerimi sürekli kapatmama sebep olan bir bölümdü.
jensenmaniac 29-04-08, 21:01 Bu bölümde bir şey çözülür sanmıştım ama sadece Sam ve Dean'in annesinin ruhunun o evde dolaştığını öğrenmiş olduk. Tabi şeytanın da orada olduğunu öğrenmiş olduk.
Gizem~AsiYıllar aslında o zaman ben de bir şey anlamamıştım. Hatta şuan diziyi ABD ile aynı zamanda takip ediyorum ama galiba hala anlamadım. :img-hyste
Ama bu durum benim suçum mu biliyorum. Belki dizide daha tam verilmemiştir.
Yalnız şunu ekleyeyim istersen bakarsın. :img-wink:
3. sezonda Sam, annesinin arkadaşlarının ve akrabalarının farklı kazalar sonucu öldüğünü (!) öğreniyor. Ayrıca Sam ''o geceye'' dönüyor. Şeytan, annesi ve küçük Sam. Annesi, şeytana, ''Sen'' diyor. Yani onu tanıyor. Ve sonra şeytan annesini duvara sürüyor ve öldürüyor. İşte bunların devamı açıklanmadı ama şu belli ki annesi bir şeyler biliyormuş başta. Galiba bu yüzden özür diliyor.
ard, kesinlikle katılıyorum. Asylum, gözlerimi sürekli kapatmama sebep olan bir bölümdü.
bnce annesinin özür dilemesinin sebebi bişeyler bilmesi ve bildiği şeylerin kendisine ve çevresine verdiği zarralar yüzünden özür dilior olablr
ayrıca aklıma bişey daha geldi belkim seni küççük yaşta anasız bıraktım diede özr dilio olblr :icon_whis(biliorum çok attım)
ama jessicaya gelen zarralardan kendini suçluyor olblr ve samin hayatını berbat ettiği içinde özr dilemiş olblr
kısacası herşey için özr dilemiş olbr:icon_sorr
Gizem~AsiYıllar 29-04-08, 21:18 gelecek bölüm bundan daha mı güzelmiş merak ettim şimdi dizi bittiğinde gelecek bölümün fragmanını veriyor bu sefer bakmayı unuttum tüh!:icon_whis
süper bi bölümde dean ve sam çok datlulardı özellikle de dean çok şekerdi yazık herkes ona kızıyo =)
kadın bide bana küfretme dediğinde yüzü çok tatlıydı:img-icecr
babası da tipsüzmüş hiç oğullarına bnzemiyi :icon_whis
fırtınAyse 01-05-08, 11:28 merhabalar :img-wink:
çok güzel bi bi bölümdü
adranalin ve özlem doluydu :img-cray:
gelecek bölümde süpermiş
sam`in çizdikleri çok güzeldi, yeni bi medyum var galiba
dean`ciğim sam`e kolejli diyo ama asıl kolejli o olcak böyle giderse, sam hiç de hafife alınıcak biri değil :)
dean`ın ağlayışı, utanışı çok hoştu kırıldım :img-hyste :img-hyste
peki bu kardeşlerin evi yok mu? hep geziyolar :img-in_lo
artık bi aile imzası yapılsa diyorum, becerikli arkadaşlara duyurulur :icon_whis
bye
mia y miguel 01-05-08, 14:16 merhabalar :img-wink:
çok güzel bi bi bölümdü
adranalin ve özlem doluydu :img-cray:
gelecek bölümde süpermiş
sam`in çizdikleri çok güzeldi, yeni bi medyum var galiba
dean`ciğim sam`e kolejli diyo ama asıl kolejli o olcak böyle giderse, sam hiç de hafife alınıcak biri değil :)
dean`ın ağlayışı, utanışı çok hoştu kırıldım :img-hyste :img-hyste
peki bu kardeşlerin evi yok mu? hep geziyolar :img-in_lo
artık bi aile imzası yapılsa diyorum, becerikli arkadaşlara duyurulur :icon_whis
bye
bende ıstıyorum cok soyleyelım umarım yaparlar aıle ımzasını
dean yıne cok sekerdı ama sanırım daha cok sam odaklıydı
bıde sam e senı kucagımda ben cıkardım dıyısı o kımsa bıttım ben ya cok tatlılardı ama dıger bolumde sam neden dean ı vuruyor ıcıne gırse bıle ben vuramazdım
daha önce shiny arkadaşımız yapmıştı imzayı ama yeniden isterseniz ben yapabilirim
dean her zamanki gibi süperdi ama bu bölümde sam de çok iyidi bence dean ı ilk kez ağlarken gördüm
sonunda babaları göründü
yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla super bi bölümmüş ama ben izleyemedim bazı dış etkenler vardı da:(
neyse ben de yarın izleyeceğim artık:)
daha önce shiny arkadaşımız yapmıştı imzayı ama yeniden isterseniz ben yapabilirim
dean her zamanki gibi süperdi ama bu bölümde sam de çok iyidi bence dean ı ilk kez ağlarken gördüm
sonunda babaları göründü
eet eet kübracım imza yaparsan çok ii olur:happy0064
bidaha ki bölüm daha güzel ark.lar
not:biraz gerilimli bi bölüm
Hasta oldum bu diziye yha.Sam ve Dean kardeşler çok tatlılar..Ama Dean favorim:img-blush Bu bölümde Dean'ın ağladığını gördüğümde içim bi cız etti =( Birde Asylum adlı bölümün özeti varsa biri bama ö.m. ile yollayabilir mi?(Ben bulamadım da)
1x10 Asylum
Yazan: Richard Hatem
Yönetmen: Guy Norman Bee
İlk Gösterim Tarihi: 22.11.2005
Sam ve Dean geçmişi kötü olan gizemli bir akıl hastanesini araştırmaya başlarlar. Hastanedeki şeytani güç Sam'in kontrolünü kaybetmesine ve Dean'e saldırmasına yol açar.
Konuk Oyuncular: Nicole LaPlaca (Hasta/Hayalet), Leif Bridgman (Hasta/Hayalet), Nancy Bell ( Kadın Hasta/Hayalet ), John Gray (II) (), Karly Warkentin ( Kelly’nin Eşi), Peter Benson (II) (Walter Kelly), Tom Pickett (Danny Gunderson), Nicholas D'Agosto (Gavin), Brooke Nevin (Kat), Norman Armour (Dr. Sanford Ellicott), James Purcell (Dr. James Ellicott)
Bölümde Çalan Müzik:
‘’Hey You’’ Bachman Turner Overdrive
yaşasın bgn izleyebilicez supernaturalı =)
bu haftaki güzel bölüme bnziyi bn şey sorucaktım bn normald ssat sekiz de izliyomda bugün izleyemeyebilirim gece tekrarı kaçta?
chuckla çakışmasında :D
yaşasın bgn izleyebilicez supernaturalı =)
bu haftaki güzel bölüme bnziyi bn şey sorucaktım bn normald ssat sekiz de izliyomda bugün izleyemeyebilirim gece tekrarı kaçta?
chuckla çakışmasında :D
evet bugün yeni bölüm var:happy0064
canım tekrarı gece 2 de bende gece izliyorum yayınlandığı sattte izleyemediğim için
Sena_Dulce 06-05-08, 20:20 heyyt be bölüm süperdiiii yine:)
ya dean ve sam süperdi her zamnki gb
dean'in yüksek tel üstünden atlayıiına eridiim resmen yaaa:love05:
çok hoş bir açıdan gösterdilerr:img-blush
hele bölüm sonu hönk bittiii sammye üzülüyoduk sonunda bir baba sesi duyması iii oldu:img-cray:
lilly_rush 07-05-08, 06:49 annecim diye diye izledim :img-hyste ne meraklı bu gençler hayalet görmeye geliyorlar :icon_whis
en tırstığım konudur bakımevlerinde, huzurevlerinde, yetimhanelerde yapılan işkenceler. c.c.'in de böyle bir bölümü vardı...
ama asıl süpriz en beğendiğim "kahraman"ın konuk oyuncu olmasıydı... çok sevindim:happy0064:happy0064
Gizem~AsiYıllar 07-05-08, 14:30 çok güzel bir bölümdü harikaydı.:img-icecrkeyifle izledim hiç bitmesin dedim ama bitti:icon_whissam acaba dean ile ilgili doktora ne dedi?orayı göstermediler.:icon_whissami etkisi altına almasına kızdım ama orası çok güzeldi.bu bölüm çok etkileyiciydi.sam e bodruma inmesini söyleyen hayaletti değil mi?bir de sam ve deanin babası onların oraya gitmesini istiyo fakat neden ortaya çıkmıyo:icon_whis
Güzel bi bolümdü aca doktora ne söyledi sürekli dean eleştirmsi beni biraz kızdırıyor :icon_evil bazen çocuk gibi davranıyor kız ve cocuk hayalet göreceklermiş tam gördüler hayaletleri allahtan bizimkiler ordaydı sam silah kulanmayı bilen varmı diye sordu kız ben biliyorum dedi sonra kız şurdan bi çıkalım senden ayrılacam dedi bittim :img-hyste güzel ve hoş bölümdü :good:
çok güzeldi dean sam sahneleri yine bitirdi beni hele samin deani vurmadan önceki konuşmaları dean çok üzüldü cnm ya :(:( harika bi bölmdü sonunda samin baba ben şoka girdimm zaten meraktan ölüyorum süper bir bölümdüüü
çok güzeldi dediğiniz gibi ama benim beklediğim kaar korkunç değildi yani reklamlarda öyle bir veriyorlar ki çok korkunç aman aman ama hiç korkmadım
dizi başlarken kendi kendime korkma sakın nasıl olsa gerçek değil diyordum:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ama asıl süpriz en beğendiğim "kahraman"ın konuk oyuncu olmasıydı... çok sevindim:happy0064:happy0064
canım konuk oyuncu olan hangisiydi kahramanın yani:D
lilly_rush 08-05-08, 12:45 canım konuk oyuncu olan hangisiydi kahramanın yani:D
West vardı. ben kendisini taaa cold case'ten hatırlıyorum,çok beğenmiştim..:good:
nasıl korkmadın bu bölümde daha ne kadar korkunç olabilirdi ki...:img-tomat
hayatımda korku filmi izlemezdim bu dizi sayesinde alışmaya başladım...:img-wink:
tmmm küçük harflerle yzıomm
şimdi yeni bölümm süperddi yaa:happy0064
sam deanı vurdu yaaa çok korktum yaaa deanı bir şey olaca dieee.:img-cray::img-cray::img-cray:
deanım ne güzel yatıodu dizi bitmeden ben onu yerimmm yaa:img-blush:love05:
samın babası aradaı ne olacak acepp:img-blush
mia y miguel 13-05-08, 14:35 Güzel bi bolümdü aca doktora ne söyledi sürekli dean eleştirmsi beni biraz kızdırıyor :icon_evil bazen çocuk gibi davranıyor kız ve cocuk hayalet göreceklermiş tam gördüler hayaletleri allahtan bizimkiler ordaydı sam silah kulanmayı bilen varmı diye sordu kız ben biliyorum dedi sonra kız şurdan bi çıkalım senden ayrılacam dedi bittim :img-hyste güzel ve hoş bölümdü :good:
evet ya koleje gıden super bır kız arkadası olan oydu hayallerını gerceklestırdı daha neden dean ı okadar kıskanıyor babasıyla ılıskısınden oturu ne olacaktı ya ne beklıyodu ayrıca samı herdefasında zor durumdan kurtarıyor tamam sam de kurtarıyor ama dean kardesıne gozu gıbı bakıyo dıkkat edersenız hepte ıclerıne bısey gırınce dean ınanmıyor ama dogru sanırım ama sam dusunuyodu acaba gercekten boyle mı hısseıyor dıye bılemem ama bana garıp gelıyor sam
Wow wow wow nasıl bi bölümdü yaa :kahve
Acayip güzeldi,hele Deann :img-in_lo
Başta Sam hata yaptı,sen niye abini yalnız bırakıyosun çocuğum,
ruhlar,korkuluklar kapar :img-hyste
Az kalsın,ölüyodu Dean :icon_sorr
Bu arada Dean'ın restaratta ''şimdi kardeşim olsa o yavru köpek bakışıyla bakar ve sizi inandırırdı '' :img-hyste yerim ben onun kardeşini :img-icecr
Bu bölüm heyecanlı olduğu kadarıyla gerçekten harika Dean halleri gördük :img-blush
Sam: Araba çaldım
Dean: işte benim adamım :img-hyste
Sonun da Sam sarıl bana :img-hyste
Ya ben Sam'in karşılaştığı şu sarışın bayanı görünce daha anlamıştım,iyi birşey olmadığını,sonunda naptı o ya,bişey anlamadım :img-help:
Ayrıca haftaya ne olucağını gösterdi ya,
Dean hastahanede ve 1 ay ömrü var diyolar,gözlerinin altı çökmüş,ya Dean'a bişey olmasın :img-cray:
Benden bu bölümlük bu kadar :img-hyste
jensenmaniac 13-05-08, 19:26 bu bölümden bi kaç haber weiriyim bari:kahve
ordaki saırışın(uzun saçlı olan)
jensenin o zmnki gerçek sevgilisiydi:dito
o jensenin suratına silahı wuran adam gerçekten sette vurmuş yannışıkla:img-hyste
bide bidahaki bölm çok gzl ya:img-in_lo
Wow wow wow nasıl bi bölümdü yaa :kahve
Bu arada Dean'ın restaratta ''şimdi kardeşim olsa o yavru köpek bakışıyla bakar ve sizi inandırırdı '' :img-hyste yerim ben onun kardeşini :img-icecr
Bu bölüm heyecanlı olduğu kadarıyla gerçekten harika Dean halleri gördük :img-blush
Ya ben Sam'in karşılaştığı şu sarışın bayanı görünce daha anlamıştım,iyi birşey olmadığını,sonunda naptı o ya,bişey anlamadım :img-help:
Dean hastahanede ve 1 ay ömrü var diyolar,gözlerinin altı çökmüş,ya Dean'a bişey olmasın :img-cray:
Aynen katılıyorum sarışın kıza gelince sam'i etkilemeya çalıştı ama olmadı annelerinin ve jessica'nın ölümüyle ilgili olabilir
Gizem~AsiYıllar 13-05-08, 20:31 Wow wow wow nasıl bi bölümdü yaa :kahve
dean in esprileri falan çok güzeldi gerçekten.sarışın kıza bak demek sami öldürmeye çalışacaktı.bu bölümde dean ile samin telefondaki konuşmaları çok güzeldi.çok duygusaldı.bu arada babalarının hali neydi öyle kir içindeydi.gelecek bölüm çok heyecanlı olacağı benziyor bölümler ilerledikçe dizinin güzelliği kat kat artıyor.sarışın o kız o kaseye dokunarak baba mı dedi?deli mi o kız yawww.o kasabadaki insanlarda ne manyaktı öyle.çok garip düşünceleri vardı
Gizem~AsiYıllar 13-05-08, 20:36 bu bölümden bi kaç haber weiriyim bari:kahve
ordaki saırışın(uzun saçlı olan)
jensenin o zmnki gerçek sevgilisiydi:dito
o jensenin suratına silahı wuran adam gerçekten sette vurmuş yannışıkla:img-hyste
bide bidahaki bölm çok gzl ya:img-in_lo
hadi canım gerçekten mi?uzun saçlı kız Jensenin sevgilisi miydi?dizide de ikisi birlikte gidiyodu az kalsın :img-swoonsam kurtarmasa:img-blush
görüyor musun ebrar jensenin suratına silahla vurulmasını değil diğer konu daha ilgimi çekti.:D
lilly_rush 14-05-08, 07:11 jensenmaniac tekrar hoşgeldin...:happy0064
ilk kadın kurbanla birlikte çığlık attım. yine çok korkunçtu.. ama Dean çok tatlıydı... bi Onda gülüyorum, sürekli gerilim arasında:img-icecr
çok kızdım Em'in ailesine bu nasıl bir inanış ya? insan göz göre göre yeğenini kurban eder mi? ama iyi oldu sonunda ikisini aldı korkuluk... başka ilelerin çocuklarını kurban ettiler çok kızdım çok...
o kısa saçlı kız iblisin yardımcısı falan herhalde? oda berbat, inşallah Sam Ona kapılıp gitmez...
çok iyi bi bölümdü :img-wink:
dean ve sammynin replikleri harikaydı...
''yavru köpek bakışı'' ,''hadi sarıl bana '' ,''araba çalldım '' vs. :)
ebrar bilgiler için de saol bebişim zati o kızı hiç gözüm tutmamıştı :hıh
jensene de yazık dimek gerçekten vurmuşlar zati kapıyı açıp darbeyi yediğinde kendini öyle bi attı ki yere :)
canlarım bölüm süperdi
sam ile deanın kavgası
samın araba çalması deanı kurtarması
bayıldımmmmmmmm:happy0064:happy0064:happy0064
dünkü bölüm bence şuana kadar ki en iyi bölümdü.
sam ve dean ı anlatmaya gerek yok onlar her zaman süperler:D
yalnız sam in tanıştığı kız var ya o birdaha bölümlerde olacak mı acaba?
jensenmaniac 14-05-08, 16:33 dünkü bölüm bence şuana kadar ki en iyi bölümdü.
sam ve dean ı anlatmaya gerek yok onlar her zaman süperler:D
yalnız sam in tanıştığı kız var ya o birdaha bölümlerde olacak mı acaba?
olmazmı Kübracım
o cadı neler açcak bzmkilerin başına
ne oluyosa onn yüzünden oluyo zaten
enaamm efkarlandım:img-cray:
ceqenilleqal 14-05-08, 17:03 Wow wow wow nasıl bi bölümdü yaa :kahve
Acayip güzeldi,hele Deann
Ayrıca haftaya ne olucağını gösterdi ya
Benden bu bölümlük bu kadar
tam diyeceklerimi özetlemişsin.
ek olarak deanin en baştaki görüntüleri süperdi..omuzlar falan o ne tatlılık ya..:img-in_loiçim gitti:img-hyste
olmazmı Kübracım
o cadı neler açcak bzmkilerin başına
ne oluyosa onn yüzünden oluyo zaten
enaamm efkarlandım:img-cray:
ne oldu ya
belliydi kızn tipinden
ne olur bir şey yapmaz işallahh yaa:img-cray::img-cray:
edaaydemir 15-05-08, 11:28 arkadaşlar bu dizi benim için tam bir hayal kırıklığı ben baba whinchester için yaptırmışdım bu diziyi amamalesef yüzünü görmekde nasip olmadı pek toplam 2 sezonda 3. sezonda hiç yok zannedersem..
şu cadı diye bahsettiğiniz sarı şey iblis çıkacak sanırım tam vakıf olamadım konuya sıkıldığımım için izlememiştim ama dediğiniz gibi bu kızla başetmeleri çok güç olacak zor günler bakliyor sam ve deani...
gelcek bölümün fragmanını yeni gördüm dean hastalanıyo kıyamam ona ya :img-cray:
hastayken bile bi datlu ya =)
fırtınAyse 18-05-08, 14:48 gelcek bölümün fragmanını yeni gördüm dean hastalanıyo kıyamam ona ya :img-cray:
hastayken bile bi datlu ya =)
yaa evet seslendiren "bir ay ömrü kaldı" diyodu
içm nasıl burkuldu anlatamam :img-cray:
bugün kü bölüm yine harikaydı
ölüm meleği ni gerçekten farklı yansıtmışlar
sonunda kara büyüyü yapan o kötü kadın ölmesine gerçekten sevindim bir de layla nın iyileşmesi
Evet bu bölümde güzeldi dean hastanedeyken same artık bi umut olmadığını söylemişti ama aferin seme seni kurtaracam bak gör dedi layla bildim kadarıyla kurtulamadı hala hastaydı :img-cray:
jensenmaniac 20-05-08, 20:45 Evet bu bölümde güzeldi dean hastanedeyken same artık bi umut olmadığını söylemişti ama aferin seme seni kurtaracam bak gör dedi layla bildim kadarıyla kurtulamadı hala hastaydı :img-cray:
eet cnm layla kurtulamadı
ahh ahh keşke şimdiki bölmlerdede sam deane werdiği sözleri tutabilse
enaam aklıma son bölm geldi içiö acıdı yne:img-cray:
eet cnm layla kurtulamadı
ahh ahh keşke şimdiki bölmlerdede sam deane werdiği sözleri tutabilse
enaam aklıma son bölm geldi içiö acıdı yne:img-cray:
son bölümde aştı onlar kendini hakkaten insanın akılına gelince ne bölümdü diyor :kahve
lilly_rush 21-05-08, 08:09 aslında dün akşamki bölümün tamamını izleyemediğim için buraya bakmayacaktım ama dayanamadım.:img-icecr
Dean o hasta haliyle bile ne kadar komikti. sonunda iyi olması güzeldi.
haftasonu tekrarını yakalayıp muhakkak izleyeceğim.:img-wink:
sezon finaline çok var mı?
Sena_Dulce 21-05-08, 09:45 bölüm mükemmeldiii
dean'e bir kez daha aşık oldum hasta hali bile pek çekiciydiiiii:)
sam de az çakal değil haniii laylayı nasıl da oyuna getirdiii:D
iyi ettti ama son sahnede insan bir yakınlaşma beklio ama iştee kader kısmett
dean beni bekliyoo diziye bir girim bnmle olcakkk:D:D
Gizem~AsiYıllar 21-05-08, 13:45 bu bölüm çok güzeldi.dean e çok üzüldüm 1 ay ömrü kaldı filan.sam onu zorla o adamın olduğu yere götürdü.istemiyodu falan ama kızı gördü(laylayı)180 derece döndü.çocuk.:img-hystesue ann denilen kötü bir inanca sahipti yaptıkları da kötüydü fakat deani kurtardı yine de.:kahvegerçi sonra öldürmeye çalıştı cadıı. neyse azrail ne tipsizdi yaw.deani az daha öldürecekti.kahraman oldu sam deani kurtardı.:happy0064dean hastanedeyken sam ile konuşması çok hoştu duygusal bir konuşma yaptılar.samin gözleri doldu filan.:img-cray:orası çok hoştu yine keyifli bir bölümdü.:img-icecr
bölüm süperdi arkadaşlarrrrrrr fragmanı gördüğümde çok üzülmüştüm deanın 1 ay ömrü kaldı falan diodu yıkıldım :img-cray::img-cray:ama daha sonra kurtuldu dean:happy0064 ama layla kurtulamadıı ona üzüldüm birazzzz:icon_sorr.bu arada hemen kızı görünce döndü yanii...
hastalığını unuttu.:kahve:icon_whis
bölüm harikaydı o azrailde neydi beee.kardeşim korkttu yaaaa:icon_sorr
deanın hastanedeki hali çok komikti yaa.:img-hyste:happy0064
neydi o öle azrail ya gerçekten de ürkütücüydü :S :img-fear2
http://img118.imageshack.us/img118/1797/l88bafb81e2b46d57d6d4dfxd2.gif (http://imageshack.us)
]bu film süper ya:) kanlı mary bölümünde tntde keşfettim. o günden bu yana hep izlemeye başladım. baş bölümlerini kaçırmısım ama önemli değil hikakyeyi biliyorum.
ya bu filmin her bölümünde özet verilse? buraya çok ayrıntılı olmasa da bölümle ilgili bilgi verilebilirmi? daha önce veriliyordu ama artık yok. ben arıyorum ama bulamıyorum hiçbir yerde... yoksa türkçe özet yokmu sitelerde?
özetleri bilenler buraya koyabilir ya da bana sitenin adını verebilirlerimi acaba.? :img-wink:
lilly_rush 26-05-08, 14:52 yarın akşama izleyemeyeceğim. tekrarları ne zamandı? bu hafta yakalayamadım sanki? cuma yoktu? yoksa cumartesi miydi?:icon_whis
yarın akşama izleyemeyeceğim. tekrarları ne zamandı? bu hafta yakalayamadım sanki? cuma yoktu? yoksa cumartesi miydi?:icon_whis
cumartesi günleri 23.00 sıraları :)
tntnin sitesinden bakabilirsin;)
bn de diziyi izliorum ama bu bşlığa msj atmamıştım tntde ilk sezondaym ama dzi baya sardı beni:)açıkçası uzun zamndr bi dizinn gününü böyle sabrsızca bekliorum tvden
Gizem~AsiYıllar 27-05-08, 20:17 süper bir bölümdü bu akşamki de.deanin sevgilisi onu terk etmiş yazık yaw deane ama nasıl kavga ediyorar.:img-hystesonrası malum:love05:sam de çok tatlıydı.onlara bakıp gülüyordu.dean orda kızı öpüyo sam ordan hıhıh diyo dean parmağını uzatıyo çok komikti yaw.:img-hystebol bol dean ve sevgilisini gördük bu bölümde.pikap olayı güzeldi.dean yine komikti.yıkık kilisenin orda araba üstüne geldiğinde çok korkmuştu.sam de bundan emin değildim dediğinde yazık nasılda şok olmuştu onu öldürücem demişti.çok güzeldi analayacağınız.:happy0064
bu bölüm çok güzeldi ve eylenceliydi vay demek bizim dean'nın sevdiği bir kız varmış sam ise hazine bulmuş gibi habire dean'nın üzerine üzerine gitti dean ve cassi öpüşürken :love09: sam kikirdiyordu gülmekten oldüm :img-hyste
lilly_rush 28-05-08, 07:08 hiçç güleceğim yoktu, Dean'ın espirilerine güleyim derken kanalın yaptığı daha komikti. Cessie ve Dean'ın sahnesini ne kadar güzel kestiler...:img-hyste:img-hyste
diğer bölümlere oranlara daha az korkunçtu... aslında arada Dean'ın espirileri Sam'in mimikleri olmasa çok ciddi bir dizi olurdu. böyle çok eğlenceli, daha izlenilir kılıyor...:good:
Sam'in emin olmadığı halde Dean'ı kilise topraklarında bekletmesi ve akabinde gelişen diyaloga çok güldüm... Dean'ın "onu öldüreceğim" demesi...
aslında buraya replikleride yazabilsek ne güzel olurdu? yapabilir miyiz acaba?
Bu arada Dean'ın Cessieyle her sahnesinde aklıma hep jensenmaniac geldi.. :img-hyste:img-hyste
sezon finaline kaç bölüm kaldı???
jensenmaniac 28-05-08, 10:04 hiçç güleceğim yoktu, Dean'ın espirilerine güleyim derken kanalın yaptığı daha komikti. Cessie ve Dean'ın sahnesini ne kadar güzel kestiler...:img-hyste:img-hyste
diğer bölümlere oranlara daha az korkunçtu... aslında arada Dean'ın espirileri Sam'in mimikleri olmasa çok ciddi bir dizi olurdu. böyle çok eğlenceli, daha izlenilir kılıyor...:good:
Sam'in emin olmadığı halde Dean'ı kilise topraklarında bekletmesi ve akabinde gelişen diyaloga çok güldüm... Dean'ın "onu öldüreceğim" demesi...
aslında buraya replikleride yazabilsek ne güzel olurdu? yapabilir miyiz acaba?
Bu arada Dean'ın Cessieyle her sahnesinde aklıma hep jensenmaniac geldi.. :img-hyste:img-hyste
sezon finaline kaç bölüm kaldı???
cnm yorumuna bittim replikler yazaılır nie yazılmasın
kız nie aklına bn geldm bnimi çağrıştırıolar:icon_whis
assında kesmediler dean ve casienin sahnesini o kadardı o sahne fazla uzun tutamammışlar:img-hyste
ben olsam daha neler çekerdim o sahnede ama anam yapmiilerki bni yönetmen :kahve
ayrıcana zenci bi kadın diil sarışın bi kadın oynatırdım,reytingler tavan yapardı:img-hyste
sezon finaline 8 bölm kaldı:img-wink:
Dün akşamki bölüm süperdi eski sevgilisi deanı terk etmiş yazık dean'a ,sam de hiç rahat bırakmadı dean'ı :img-hyste sürekli bir şeyler sordu kız hakkında :img-hyste pikap olayıda iyidi...Ama en çok sam'in dean'a kilise topraklarında beklemesini çünkü kilise topragının kutsal oldugunu eger kilise topragında beklerse belkide kurtulacagını söylemesi çok komikti bide dean'n surat ifadesi çok komikti tabi dean: ( maybe ) belki mi ? deyince koptum orada:img-hyste:img-hyste başlı başına süperdi bu bölüm yine ama unutmayacagım bir yeri varki oda sam'in dean'a kilise topraklarında olursan belki kurtulursun diye düşündüm derken rahat tavırlarıydı dean'ı çıldırttı bu belki sözü :img-hyste:img-hyste
Bu arada gelecek haftaki bölümnün adı Nightmare mi ?
lilly_rush 28-05-08, 12:04 cnm yorumuna bittim replikler yazaılır nie yazılmasın
kız nie aklına bn geldm bnimi çağrıştırıolar:icon_whis
assında kesmediler dean ve casienin sahnesini o kadardı o sahne fazla uzun tutamammışlar:img-hyste
ben olsam daha neler çekerdim o sahnede ama anam yapmiilerki bni yönetmen :kahve
ayrıcana zenci bi kadın diil sarışın bi kadın oynatırdım,reytingler tavan yapardı:img-hyste
sezon finaline 8 bölm kaldı:img-wink:
tabi sen geliceksin, kullanıcı adından dolayı sanırım. sıkı bir jensen hayranı olunca...açıkçası ben beklemiyordum. hani olay oraya gelene kadar geçmişte kalmış falan diyordum ama öyle olmamış meğer... ayrılabilmeleri daha da şaşırıtıcı sonunda biri dikiş tutturdu diye düşünmüştüm oysa... her bölümde değişik kızlar görmek yoruyor beni...:img-in_lo:img-hyste bu arada Cessie'yi oynayan bayanı bi yerden hatırlıyorum ama bulamadım...:icon_whis
gerçi sen önden takip ettiğin için az çok olacakları bildiğinden temkinli olabilirsin ben "hadi canım" dedim... o sahnede gözünü kappattın mı diye merak ettim ama sonra düşününce orda da göz kapatılır mı jensen ne var ne yok sergilemişken...:img-hyste:img-hyste
sonunda kanal gözüme girmeye başladı. zira dizilere gereken önem verilmiyor kanımca...:img-pilot
bu arada Cessie'yi oynayan bayanı bi yerden hatırlıyorum ama bulamadım...:icon_whis
Cessie, Dean'in eski kız arkadaşıydı dimi? The 4400 dizisinde Isabelle'i oynuyordu. :img-wink:
lilly_rush 28-05-08, 13:51 Cessie, Dean'in eski kız arkadaşıydı dimi? The 4400 dizisinde Isabelle'i oynuyordu. :img-wink:
evet bende diyorum nerden biliyorum diye... sinir şey:img-tomat orda da Shawn'ı üzmüştü...:icon_sorr
artık izleye izleye oyuncuları karıştırmaya başladım...:img-pilot teşekkürler sudem...:happy0064
sanıım dean ve cassienn sahnesi keslmiş daha önceden izlmemeştm ama o sahne daha uzun die bliorum bn :)
dier bölmlere göre korkunç deildi bu bölmde aşk vardı:)
samn mimikleri harkaydı dean ve cassie konuşurkenki hali gerçketen mkmmeldi :)
casiie ve dean öpüşürken samn ökşürüşü vs herşey sprdi Jaredm yaparda kötümü olur :)
bölüm süperrddiii yaa bu bölüm aşk vardıı:love05::happy0064
amaaaa dean ile casiie hiç yakışmıo yaaaaaaaa:icon_sorr
sammın o hareketlerri çok şekerdddi yaaaaaaaa :img-blush:happy0064
bu bölüm güzelddiii sam ve deanın diğer bölü
mdeki macrası ne olcak bakalımm..
bölüm süperdi gerçekten...
evet bencede o sahne kesildi. çünkü biranda geçip gitti bende şaşırdım.. amann bildiğimiz şey nolcak kestikleri ii oldu çünkü o sırada annem namaz kılıyodu biranda geçmesine çok sevinmiştim:D
arkadaslar bölümleri bilenler bizi bu sahnelerde uyarabilirlermi? mesela haftaya dean&cassie bölümleri varmı? arasında ne olduğu (abartılı bişi ise ya da küçük işte:P ) söyleyebilirmisiniz bizde önlem alalım:)))
bu arada özetleri merak ediyorum ya kimse bulamıyor heralde bir yerden.. bir ara veriliyodu kısa özetler ...
jensenmaniac 28-05-08, 14:26 bölüm süperdi gerçekten...
evet bencede o sahne kesildi. çünkü biranda geçip gitti bende şaşırdım.. amann bildiğimiz şey nolcak kestikleri ii oldu çünkü o sırada annem namaz kılıyodu biranda geçmesine çok sevinmiştim:D
arkadaslar bölümleri bilenler bizi bu sahnelerde uyarabilirlermi? mesela haftaya dean&cassie bölümleri varmı? arasında ne olduğu (abartılı bişi ise ya da küçük işte:P ) söyleyebilirmisiniz bizde önlem alalım:)))
bu arada özetleri merak ediyorum ya kimse bulamıyor heralde bir yerden.. bir ara veriliyodu kısa özetler ...
cassie bidaha gözkmüo yok yane:icon_whis
o sahneyi kesmedklerine eminm
bi kaç kez izlemişliğim war:icon_whis
bnce size az gelmiştir:img-icecr
cassie bidaha gözkmüo yok yane:icon_whis
o sahneyi kesmedklerine eminm
bi kaç kez izlemişliğim war:icon_whis
bnce size az gelmiştir:img-icecr
nası yok ? son anlarında seni tekrar göreceğim demişti dean. ama cassie de ondan önce biribrimize uygun değilizmi ne demişti.. ne ikiyüzlü kız bu ya! ilk önce böyle de sonra öpüş hiç bişi anlamadım. sözünü ben mi yanlıs anladım yoksa:icon_sorr
jensenmaniac 28-05-08, 14:31 Dün akşamki bölüm süperdi eski sevgilisi deanı terk etmiş yazık dean'a ,sam de hiç rahat bırakmadı dean'ı :img-hyste sürekli bir şeyler sordu kız hakkında :img-hyste pikap olayıda iyidi...Ama en çok sam'in dean'a kilise topraklarında beklemesini çünkü kilise topragının kutsal oldugunu eger kilise topragında beklerse belkide kurtulacagını söylemesi çok komikti bide dean'n surat ifadesi çok komikti tabi dean: ( maybe ) belki mi ? deyince koptum orada:img-hyste:img-hyste başlı başına süperdi bu bölüm yine ama unutmayacagım bir yeri varki oda sam'in dean'a kilise topraklarında olursan belki kurtulursun diye düşündüm derken rahat tavırlarıydı dean'ı çıldırttı bu belki sözü :img-hyste:img-hyste
Bu arada gelecek haftaki bölümnün adı Nightmare mi ?
eet gelecek bölmn adı nightmare ve bu sezonun en ama en güzel bölmü bnmde superin en sevdiğim bölmü:good:
jensenmaniac 28-05-08, 14:32 nası yok ? son anlarında seni tekrar göreceğim demişti dean. ama cassie de ondan önce biribrimize uygun değilizmi ne demişti.. ne ikiyüzlü kız bu ya! ilk önce böyle de sonra öpüş hiç bişi anlamadım. sözünü ben mi yanlıs anladım yoksa:icon_sorr
doru anlamışsın aam 3 sezonuda seyrettm cassienin üsütünden en az 10 kız geçio
deani bi kız kesmez:img-hyste
ebrarcım o sahne yani dean ve cassi daha uzundu kesimişler emin olabilirsin çünkü benim arakadaşımda vardı o bölüm ordan biliyorum :img-in_lo
jensenmaniac 28-05-08, 16:17 ebrarcım o sahne yani dean ve cassi daha uzundu kesimişler emin olabilirsin çünkü benim arakadaşımda vardı o bölüm ordan biliyorum :img-in_lo
hade beah öle sahne kesilrmi:icon_whis
deanin o kusursuz sırtını görmek her vatan evladının boynunun borcudur
zaten cassie karısı görnmüodu ii olmuş:img-hyste:img-hyste
kanal ilk açıldığındada hiç bi tirbiyesiz sahneyi kesmiodu
öpüşme sahnelerinide keser yakında bunnar:icon_whis
ben o sahneyi izlediğimde azım açık kaldı desem yeridir dean ve cassi ve sam bide bir kız vardı adı kılma gelmiyor hakktan çok cesur sahneydiler yakında oda olacak bu gidişle :img-pilot
jensenmaniac 28-05-08, 16:23 ben o sahneyi izlediğimde azım açık kaldı desem yeridir dean ve cassi ve sam bide bir kız vardı adı kılma gelmiyor hakktan çok cesur sahneydiler yakında oda olacak bu gidişle :img-pilot
spoilerda yazıyımda sorun oluyo kanımca
walla deanin sahnesi yine azdı fazla diilde saminki bildiğin ahlaksız filmdi ya oha demiştim içimden:img-hyste çok fenaydı bide yaptığını dese kız çiroz bişeydi:img-hyste:img-hyste
ebrarcım o sahne yani dean ve cassi daha uzundu kesimişler emin olabilirsin çünkü benim arakadaşımda vardı o bölüm ordan biliyorum :img-in_lo
hehe evet kesmişler o sahneyi bende daha önceden izlediğim için fark ettim kesilince....:img-tomat:img-blush
eet gelecek bölmn adı nightmare ve bu sezonun en ama en güzel bölmü bnmde superin en sevdiğim bölmü:good:
sağol canım gelecek hafta o zaman sam'in kabuslarını izlicez demektir.
Bakalım olaylar nasıl gelisecek:happy0064:icon_whis
doru anlamışsın aam 3 sezonuda seyrettm cassienin üsütünden en az 10 kız geçio
deani bi kız kesmez:img-hyste
demek cassie den sonrada var hee hiç şaşırmadım hehe:img-hyste
lilly_rush 29-05-08, 10:45 açıkçası iki adamın maceralarını izlemekte pek bi keyifli oluyormuş. böyle bir türk dizisi olsa izlenmedi. hemen aşk olurdu, hastalık, çoluk çocuk falan.. halbuki bunda kalıcı bir aşk bile yok, her bölümde başka bir kız var ama her zaman bu kadar cesur sahneler olmuyor...:img-icecr
bunun sebebi sadece oyuncuların yakışıklı olması mı yoksa dizinin konusu ve kurgusu da ilgi çekiyor mu merak ettim şimdi??:icon_whis
bence her ikisi de ki benim hayatta izlemem dediğim türden bir dizi, özellikle korkunç olsun diye karanlıkta izliyorum bide...:img-hyste:good:
açıkçası iki adamın maceralarını izlemekte pek bi keyifli oluyormuş. böyle bir türk dizisi olsa izlenmedi. hemen aşk olurdu, hastalık, çoluk çocuk falan.. halbuki bunda kalıcı bir aşk bile yok, her bölümde başka bir kız var ama her zaman bu kadar cesur sahneler olmuyor...:img-icecr
bunun sebebi sadece oyuncuların yakışıklı olması mı yoksa dizinin konusu ve kurgusu da ilgi çekiyor mu merak ettim şimdi??:icon_whis
bence her ikisi de ki benim hayatta izlemem dediğim türden bir dizi, özellikle korkunç olsun diye karanlıkta izliyorum bide...:img-hyste:good:
Bizim Türk dizilerinde hemen işi bağlarlar bide bu kültürle ilgili bişey bizim toplumumuzda aile yapısı önemli bir kuruluş onlarda malesef aile dedikleri şey cok zayıf... Bide yakışıklı olmalarınında etkisi var tabi bunda hemde hiç yadsınamayacak kadar :img-wink: konusu da zaten doğa üstü olaylar olunca insanlar merak ediyor tabi zaten insanoğlu hep merak etmiştir doğa üstü şeyleri... lilly_rush karanlıkta izlemende güzelmiş bende arada bir izliyom hehe daha bir atraksiyonlu oluyor :img-hyste :img-pilot
kanal ilk açıldığındada hiç bi tirbiyesiz sahneyi kesmiodu
öpüşme sahnelerinide keser yakında bunnar:icon_whis
lostta sawyer ile bir kadın vardı 8.bölümün başıydı(başında ayıp bir sahne vardı,kadının kocasıyla iş yapıyodu hani dolandırıcaklardı, çocuğu görünce james-sawyer vazgeçti işten) baş kısmını kesmişlerdi, gecen haftalardada kesmişlerdi tabide, bende heralde ayıp diye kestiler dedim belki haftaya kesmezler diye ummustum ama... :(
jensenmaniac 30-05-08, 07:51 açıkçası iki adamın maceralarını izlemekte pek bi keyifli oluyormuş. böyle bir türk dizisi olsa izlenmedi. hemen aşk olurdu, hastalık, çoluk çocuk falan.. halbuki bunda kalıcı bir aşk bile yok, her bölümde başka bir kız var ama her zaman bu kadar cesur sahneler olmuyor...:img-icecr
ya herkese korkunç gelioda nie bana korkunç gelmio:img-icecr
acaba sorun bndemiki??:icon_whis
şahsen izlerken böle sanki pembe dizi seyrediomuşum gibi oluyo(abart)
ama bnce sam ve dean kardeş diilde ortak fln olsalardı tutmazdı bu dizi
onnarın o dialogları şahsen bnm izlememin yegane temeli:img-hyste
Sena_Dulce 30-05-08, 18:05 bu haftaki bölüm de yakıyordu hanii
dean formundaydıı her zamn ki gibi:D
sam de az değilmiş hani çapkın bunlar yaa...
dean'i romantik görmeyeli baya olmuştu ama hatun da iş yoktu
çünkü ben yoktum ya:D:D
neyse dizi son hız ilerliyor iş gittikçe daha da heyecanlanıyor...
iyi ki SN tnt yayınlandı da herkes böyle bir diziye kavuştu...:)
ya herkese korkunç gelioda nie bana korkunç gelmio:img-icecr
acaba sorun bndemiki??:icon_whis
şahsen izlerken böle sanki pembe dizi seyrediomuşum gibi oluyo(abart)
ama bnce sam ve dean kardeş diilde ortak fln olsalardı tutmazdı bu dizi
onnarın o dialogları şahsen bnm izlememin yegane temeli:img-hyste
bana da fazla korkunç gelmiyo. bunun sebebi dizinin korkunc bi dizi olmaması değil, benim korkunc dizilere/filmlere esprili bir yönden bakmış olmam:) dalga geçiyorum yaratıklarla..
jensenmaniac 31-05-08, 09:51 bana da fazla korkunç gelmiyo. bunun sebebi dizinin korkunc bi dizi olmaması değil, benim korkunc dizilere/filmlere esprili bir yönden bakmış olmam:) dalga geçiyorum yaratıklarla..
aynen ya bnde öle
''bu ne ya,,bundamı korkcam ay tipe bak'' gibi saçma tabirler kullanarak kendime yenik olmuyorum
ama korkan arkadaşlarada sözüm yok
walla helal olsun korkmak bzn önemli bişey
bnm o duygularım körelmiş kanımca:icon_whis
aynen ya bnde öle
''bu ne ya,,bundamı korkcam ay tipe bak'' gibi saçma tabirler kullanarak kendime yenik olmuyorum
ama korkan arkadaşlarada sözüm yok
walla helal olsun korkmak bzn önemli bişey
bnm o duygularım körelmiş kanımca:icon_whis
aynen bende yorumlar yaparım , oğlum koşsana sende bi salaksın yapmayacaktın o kadar dedim sana al işte yicek işte seni sen hakettin flan diyorm:D
dün anaconda filminde gıcık bi herif vardı vurup duruyodu gruptakileri bi çiçek için salak bende, ulen anaconda nerdesin be gel de ye şunu bizde kurtulalım demiştim:D
ya varya timsahlardan yılanlardan korkmuyorum, bi dizideki kediden korktum!! :img-hyste biranda zıplayınca ödüm koptu! hani aniden ortaya çıkarlar ya... hayret bişi ya:D ben de bi garibim yani....:img-hyste
Route 666'n korkulacak bi yanı yoktu. Zaten benimde pek korktugumda söylenemez :img-pilot heyacanlı olsun diye bazen ortam hazırlamaya çalışıyorum evdekilerde izlesinler diye :D diziyi benden başka izleyen yokta evde pffff =//
bu diziyi seviyorum
sam ve dean in her ortama uyum sağlamalırı harika yalanın biri bin para :img-pilot:img-pilot:img-pilot
sam ve dean in birbirlerini çok seviyorlar ve bunu değişik yöntemlerle birbirlerine göstermeliri seyircilere çok güzel yansıltılıyor dizin en sevdiğim yönü bu her bölüm mutlaka bir şekilde vurgulanıyor
fırtınAyse 04-06-08, 10:29 slm
dünkü bölüm süperdi ya
merdivenlerden çkarken, sam 5 çıkıyosa dean 3 çıkıyodu :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
dean yine cesurdu :love05:
kadının önüne geçerken olsun, sam`e cesaret verirken olsun (( "karanlık olan sensin" bu hariç (( :img-hyste :img-hyste ))
sam`in güçleride giderek katlanıyo, süper bi çocuk açıkçası öyle güçlerim olsu isterim :img-blush
bye
bölüm güzeldi artık sam'in yavaş yavaş yaetenekleri ortaya çıkıyor dean bazen dalga geçiyor ama aslında onu çok seviyor ona bişey olacak diyi aklı gidiyor ah dean ah:icon_sorr
Gizem~AsiYıllar 04-06-08, 12:21 mükemmel bir bölüm olmuş.samin dolabın içindeyken deanin öldüğünü görmesi ve hemen o yeni gücünü gerçekleştirmesi çokhoştu vay be.deani kurtardı bir nevi kahraman sam ama dean de kahraman kadından önce ölmek istediğini filan söyledi.ve kardeşini hep koruyo.bu çok güzel.sam ile maxin ortak yanları ne kadar çoktu.demek ki başkalarına da oluyormuş bu.hep aynı şekilde.nedir bu çocukların çektiği.maxe çok acıdım yaw.samin duygu atmosferi süperdi.samin böyle güçleri var süperde.peki deanin yok mu o herşeyi normal karşılıyo.ona da böyle birşey olsun bakalım ne yapıcak.?
bu arada 1.sezon ne zaman bitiyo.?
süper bi bölümdüüü:)
samın dolabın içindeki hali süperdi:))
ya ne biliyim bana biraz samin basını tutması, harry pottera özenilmiş gibi geldi. hani harry de yarası acığında tutuyo görüyo falanya.. aynı saminki gibi..
amcanın başına geleceğini biliyodum salak o pencereden çekil, ne pencereyle uğrasıyosun basını kıstırcan diodum:) ilkinde olmadı ama sonra oldu..
yanlız ne yere bakan yürek yakan aileymiş.. yuh yuh yuhhh!
herneyse fragmanı gösterdiler. insan avcısı aile var haftaya. deanı yaralıyolar yaaaaa:( son gösterilen an dizinin bitiş zamanına yakın bir an oluyor. son an da samle dean bişeye bakıyorlardı orada bitcek heralde:))
bu arada 1.sezon ne zaman bitiyo.?
.) her hafta soruyorsunuz genel bilgide var zaten; ben yinede koyayım.
1x14 Nightmare
1x15 The Benders
1x16 Shadow
1x17 Hell House
1x18 Something Wicked
1x19 Provenance
1x20 Dead Man's Blood
1x21 Salvation
1x22 Devil's Trap
bu arada haftaya olan bölüm the benders in fragmanını izledim tnt kinden biraz daha farklı ama kısa sürüyor, herneyse deani sandalyeye oturtmuşlardı hesap soruolardı sanki ya dean bağırıyodu sinirliydi, sam dalıyodu kapıdan içeri onun gibi bişielr:)
Harika bi bölümdü ;) sam'in psişik güçleri yavas yavas ortaya çıkmaya başladı :img-pilot sam kabusunda dean'ın öldüğünü görünce bir anda nasılda dolabın önündekini kaldırdı :D ben bi an sam'in kabusu oldugunu anlamadım; dean'ın max'e kadını öldürmen için ilk önce beni öldürmen gerekir dediğinde nasılda dean' a ateş etti max ,şok oldum orada Allahtan sam'in kabusuymuşta sam yetişti kurtardı dean'ı :happy0064 bide rahip kıyafetleriye çok sekerlerdi :img-icecr hele dean'ın ve sam'in max'ın evine rahip kıyafetleriyle giderken tam sam'in kapıyı çalarken bu rezilliğide mi yapıcaktık gibisinden bi sözü vardı çok güldüm orada ((yok mu dean hep onun başının altında cıkıyo bunlar)) :img-hyste(( iyikide cıkıyo hee :img-wink: ))bide sam'in dean'a hiç korkmuyor musun birgün benimde max gibi olmamda deyince dean sana hiç bişey olmaz cünkü ben varım falan dedi canım ya ne kadar fedakar bi abi hep sami koruyor:)... Max'a gelince üzüldüm onun için cocuklugunda ailesinden hiç de hoş olmayan davranışlar görmüş ruhunda da baya bi yaralanma olmuş bu yüzden :( sam'lede ortak yanları var.Max'ın kendisini öldürmesi ise hiç hiç iyi olmadı diye düşünüyorum sam ve max psişik güçlerini kullanarak birbirlerine yardımcı olabilirlderdi diye düşündüm ve annelerini öldüren şeyin ne oldugunu bulabilirlerdi ama senarist değilimki sözüm dinlensin :img-hyste neyse valla cok begendim bu bölümü süperdi on numaraydı:img-wink:
ben max ölmeden önce ''alla alla eğer böyle olcaksa max de diziye girecek heralde girmek zorunda aynı sorunu var, devam etmesi lazım ilerki bölümlerde görücez heralde'' diye düşünürken... kendini öldürünce bu iddiam bitti:)
süper bi bölümdü yaaaa..bayıldımm.:happy0064.samın rüyasında gördüğü şeylerrrr daha sonra maxın olağanüstü güçleri olmasıı samın deanın ölümünü görmesiii beni ilk korkuttu :icon_sorr ama daha sonra sam dolabın önündekini kaldırdıı...ay sonunda samın da olağanüstü güçleri ortaya çıktı bakıyorum:icon_whis.maxın kendini vurması çok kötüydü ama genede süper bir bölümdüüü:happy0064:img-wink:
son 2 bölümü izledim ben bu dizide sizce ilk 12 bölümü izlememiş olan biri olaraktan bu diziyi anlama şansım ne kadardır. yani izlesem mi izlemesem mi karar veremedim. ama izlediğim 2 bölümü de çok beğendim
Gizem~AsiYıllar 05-06-08, 08:18 son 2 bölümü izledim ben bu dizide sizce ilk 12 bölümü izlememiş olan biri olaraktan bu diziyi anlama şansım ne kadardır. yani izlesem mi izlemesem mi karar veremedim. ama izlediğim 2 bölümü de çok beğendim
anlarsın canım niye anlamayasın ki.her bölüm konu değişiyor zaten.sen izle izle birşey olmaz.sormak istediğin bir soru olursa sorabilirsin o şekilde daha iyi olur.:img-icecr
Gizem~AsiYıllar 07-06-08, 16:45 deanin sürekli bir çıkar peşinde olması yok mu öldürüyo beni yaw.:img-hyste:img-hystesamin önceden birşeyleri görmesinden faydalanmak istiyo.las vegasa gidelim falan diyo.:img-hystedean ne kadar çok seviyo oyun oynamayı yaw.
jensenmania bize bu bölüm hakkında bilgi verebilirmisin:):img-wink:
jensenmaniac 07-06-08, 20:03 jensenmania bize bu bölüm hakkında bilgi verebilirmisin:):img-wink:
Tabe canemm:img-wink:
Supernatural:1/15 The Benders
bu bölümde Sam ve Dean kardeşler avlanmaktan çok avlanacaklar
spoiler almak istemeyenler için
Sam birden bire ortadan yok olur Dean onu bulmak için bayan bi polisle Samin izini sürerler ve Winchester kardeşlerin bu seferki karşılaştıkları olay hiçte doğaüstü bi olay diil tamamen psikopat bir ailenin yaptıkalrını ortaya çıkartmaktır....çok zevkli bi bölüm bnce kardeşlerin yine harika kardeşlik bağlarını görebileceğimiz bi bölüm(allam ya cümlelerime bak nası bi insana dönüştüm
tşklerr:) :img-wink:
youtubede izlemiştim fragmanını bişiler anladım deani bi sandalyeye oturtmuşlardı , hatta deana vuruyolardı , bi kız vardı gıcık oldum! gotik gibiydi be
tabi öncesinde tnt vermişti biraz. insan avcıları falan demiştiya.. off bişi olmucak biliyorumda bu bölüm zevkli olur inş yani üzmez bizi dimi:))
the benders ne demek?:img-wink:
the benders ne demek?:img-wink:
canım benim bildiğim kadarıyla bender'Alem' demek ama The bender(s) Alemciler demiş....:icon_sorr sanırım bu bölümde insan avcılarının uğraşlarından bahsetmiş olabilir The Benders derken böyle bi kanıya vardım bilen arkadaşlar varsa söyleyebilirler mi ?? :img-pilot
jensenmaniac 09-06-08, 14:39 the benders ne demek?:img-wink:
canım benim bildiğim kadarıyla bender'Alem' demek ama The bender(s) Alemciler demiş....:icon_sorr sanırım bu bölümde insan avcılarının uğraşlarından bahsetmiş olabilir The Benders derken böyle bi kanıya vardım bilen arkadaşlar varsa söyleyebilirler mi ?? :img-pilot
canlarım The Benders alemciler demek doğru ama dizide özel isim
kişilerin soy ismi:img-wink:(emin ddilim ama yannışta hatrlıyor olabilirim:icon_sorr)
canlarım The Benders alemciler demek doğru ama dizide özel isim
kişilerin soy ismi:img-wink:(emin ddilim ama yannışta hatrlıyor olabilirim:icon_sorr)
evet canım haklı olabilirsin.... Ben bu bölümü izlemediğim için isim hakkında fikir yürüttüm sadece :img-wink: bende diyorum ne garip bölüm adı avlanmaktan bahsediyor ama |