Tüm Versiyonu Göster : Genco (Kanal D)

Sayfalar : 1 [2] 3 4

kıvanckerocu
13-04-08, 17:37
:img-hyste:img-hystebakarsin pinarda artik genconun yaninda bir is bulur:img-hyste:img-hystebencede önce kabul etmicek ama özge yüzünden kabul edecek..
aynen cnm yani ejderi ebnde cok seviyorum.. hatta resimlerini bulim hemen calisma yapicam..sevdigini ortada birakmadi.. selin-ejder sahnelerini iple cektim..
bu arada pinarin is görüsmesine gittigu adam ayneen cok tipdi..gül gül öldüm ya.. nota niye lazim ki demez mi.. saten hemen anladim bu adama pinar asilacak dedim.hehe.. :img-hyste
sibel yoktu bu bölüm ama :img-cray:

cnm ejderin resimleri multi bölümünde yok mu?çalışma yaparsın bnde kullanırım bnde bikaç tane ejder-selinb var ama eski:img-wink:
evt sibelin anneside yoktu..bide binnurda çok az vardı ve saçmaydı onun sahneleri bnce...

keremcem d
13-04-08, 17:40
cnm ejderin resimleri multi bölümünde yok mu?çalışma yaparsın bnde kullanırım bnde bikaç tane ejder-selinb var ama eski:img-wink:
evt sibelin anneside yoktu..bide binnurda çok az vardı ve saçmaydı onun sahneleri bnce...

cnm buldum su an yapiyorum birazdan koyucam:img-wink::img-wink:
ayneen binnurun sahneleri bencede cok sacmaydi.. yani deniz kenarina gitti umarim intihar fln etmez..

Ring
13-04-08, 17:47
Bu dizide yer yer çoğu kişi kayboluyor , geçen bir Semih çıktı çok kısa o kadar böyle kişiler çok önemli dizi için dizinin kalitesini aşırı derecede yükseltiyor.

Özge ,Ahmet olayı ise en güzel sahne dediğim gibi Özgenin kapıyı açıp bırakın o benim abimin arkadaşı demesi ve kıyafetin güzül olup olmayışını sormasıydı resmen bayıldım o sahnelere helal olsun valla.

Bu bölümde tesadüf üstüne tesadüfler yaşandı haklısıznız birde Sefa Muhtarda hiç yoktu bölümde bu bölüm zaten çiflikte geçti yarısı diğer yarısıda Pınarın evinin önünde geçti Tibeti bile 1 dakka anca görebiliyoruz , dizinin daha fazla okula kayması gerekiyor okul sahnelerini özledim valla.

Pınarın iş için gittiği adam harbi komik bir tipdi Kurtlar Vadisindeki Abdülhey karakterine benzettim ben ilk başta ama konuşmaları felan çok komikti gırtlak varken ne gerek var notaya felan adamda harbi çok hızlıymış yani hemen elini tutmalar felan adam very fast yav.:icon_whis

azizoz
13-04-08, 18:13
evet çk haklısın...tibet-kerem-semih-sibel-cevdet-asu-berkay hiç yoktu..onlar bnm için çok öenmli ve izlememde büyük etkenler..umarım diğer bölümlerde olurlar...

Ben onları izlerken çok eğleniyordum.Yan rollerde olmalarına rağmen bölüm boyunca onların pozitif enerjileriyle doluyordu içim.Ayrı bir renk katıyorlardı.
Asuyla Berkayın diyalogları ve birbirlerine olan bakışmaları çok komikti:img-cray:
Ama doya doya izleyemedik onları.Toplasan 2-3 bölüm bikaç sahnede.
Semihti galiba moruk diyen.Önüne gelene moruk diyen:img-hysteyanındaki Keremde terbiyeli ve komik bir çocuk.Mahalleye ilk geldiklerinde bizi çok güldürmüşlerdi.
Başak ve İlayda gibi tipler eksik olsunlar,hiç sevmem onlar gibi açıksözlü kötü tipleri.
Dizi ekibine de hak vermek lazım.O oyuncular bir bölümde toru topu en fazla 2 sahnede görev alıyorlar.Onun için kendi işlerini,programlarını aksatmamak adına belkide diziye gelemiyorlar.Mali yönüde var tabi bunun.Ne kadar çok farklı yüz okadar çok masraf:img-pilot

cann2366
13-04-08, 18:44
Semihti galiba moruk diyen.Önüne gelene moruk diyen:img-hysteyanındaki Keremde terbiyeli ve komik bir çocuk.Mahalleye ilk geldiklerinde bizi çok güldürmüşlerdi.

tam tersi:img-hyste
moruk diyen Kerem,efendi olan Semih
gerçi aman aman efendi sayılmaz Semih de ama ağırbaşlı işte:img-icecr

asksinsen
13-04-08, 21:06
evet bu hafta sibel yoktu gerçekten ya...
ahmetle-özgeye çok üzülüom ya..Hep o gıcık kız yüzünden sinir şeyy....

genoyla pınarda öyle..İlke yapıştı gencoya sinir..öf yaa...
kavuşturun şu aşıkları bee...:)

dizi bu hafta gene güzeldi...:):) :happy0064

Oo_esmer_kiz_Oo
13-04-08, 21:12
bu bolum guzeldi ama sanki cok bos gibiydi
ilke genco pinar uclusu den basliyalim
ilke genco opusurken pinar gordum ama hemen gencoyle konustu benim bildigim pinar inat veya gencoda uzak dururdu ama konustu ve cok iyi yapti.
veyine ilke genco bir sey olmamis gibi konusabiliyorlar pek bi sogukluk goremedim ben.
ve pinar ilkeye yardim eeti iyi mi yapti bilemiyorum ???

ahmet ozgee :love05: ahh en tatli ciftimiz onlardi ozge nasil da birakin onu fln dedi ve albisesini gosterip guzel olmus mu dedi
tek begendiyim sahne zaten onlari sahnesiydi
bide genco ozge yataktaki sahneleri + patates kesme sahnesi :img-hyste

Ring
13-04-08, 21:19

Kerem ve Semih harbidende süperdi ya başlarda , hayran kalmamak elde değil heleki Kerem süperdi valla , bence Semih çok efendi birisiydi Genconun Cüneyte kafa attığı olay öncesi Özgeyi felan savunması ben hiç bir yamuğunu ve saygısızlığını görmedim Semihin Sadece Cüneyte tip tip bakıyordu sinirleniyordu onu çünkü Selinden hoşlanıyordu , Semih ve Keremi en kısa zamanda görmek istiyoruz bu dizide diziye çok büyük enerji katan insanlar bunlar eksiklikleri çok belli oluyor muhabbetlerini özledik yav.:img-wink:

cann2366
13-04-08, 21:29
Kerem ve Semih harbidende süperdi ya başlarda , hayran kalmamak elde değil heleki Kerem süperdi valla , bence Semih çok efendi birisiydi Genconun Cüneyte kafa attığı olay öncesi Özgeyi felan savunması ben hiç bir yamuğunu ve saygısızlığını görmedim Semihin Sadece Cüneyte tip tip bakıyordu sinirleniyordu onu çünkü Selinden hoşlanıyordu , Semih ve Keremi en kısa zamanda görmek istiyoruz bu dizide diziye çok büyük enerji katan insanlar bunlar eksiklikleri çok belli oluyor muhabbetlerini özledik yav.:img-wink:

Semih Selin'i çok çabuk unuttu hemen vazgeçti ben o yüzden kızdım ona:icon_whiso kadar inanmıştık tüm forum bu aşka ama nerdee

keremcem d
14-04-08, 14:15
Slm millet..
ayneen bende size hak veriyorum..
yani semih-kerimi fln bence daha cok gösterseler..-hep bir iki bölüm kayboluyolar..arada bir gözüküyolar..ama bence kerim-semih-asu-berkay fln renk katiyor diziye:img-wink:

azizoz
14-04-08, 15:42

Demek ters söylemişim:img-hysteOlabilir tabi,genelde isimlerini kullanarak hitap etmiyorlar onlar...Zaten ne zamandır yoktular...İnsanlık hali işte:hıh:img-grin2Unutmuşum isimlerini...
Keremin saçı manyak bişi...Kıvırcık çok güzel görünüyor,bi ara Sibelle takılıyor gibiydi o da.Ama nedense hiç göremiyoruz artık onları:img-cray:
Dizinin onlara çok ihtiyacı var.Bir an önce bekliyoruz:happy0064

aslanbey09
15-04-08, 02:02
necati tam düşündügümü yaptı malları satım kaçaçak
cüneytin palanları tutmadı
ama ben en çok seline acıdımayrrıca genconunda dedesi ile barışacagına inanıyorum

keremcem d
15-04-08, 13:56
slm millet..
oo özet baya heyecanliymis..
binnurun özge ve ahmetle konusacagini cok merak ettim..tabii büyük birde adim atmis oldu cünkü KONUSUYOR.:img-wink:insallah istedigimiz gibi özgeyle ahmete siz birbinizi cok seviyorsunuz fln der.:img-wink:

ejderle selinde yakinlasiyormus..ejdere cook sevindim.,.
necatide bakaalim kaca bilecek mi yurt disina..

ozgeozdem
15-04-08, 17:38
kerem'in: "naber moruk?" diyişini özledim valla:D:D
bu arada ejder girince araya semih'in selin aşkını da semih'i de ortadan kaldırdılar:(

güzel bir bölüm gibi geliyo özete göre:D
binnur herhalde özge ve ahmet'e aralarına girmek istemediğini devam etmelerini fln istiycek..ahmet ve özge şaşırdığına göre..

genco da geceleri pınar'ı dinlemeye gider artık:P

selin-ejder yakınlaşması da oluyo; daha ne olsun:D

ilke yine sinisiliğine devam edicek gibi görünüyo:@
pınar'ların parya sıkışmasına bile sevinmiştir eminim..

balzac
15-04-08, 18:32
Daha önce başka bir dizimle çakışdığı için izleyemiyordum.Reklam aralarında takip ediyordum.Genco'yu 5-6 bölümdür izliyorum.
Cüneyt'i gördüm,dikkatimi çekti.Çok güzel bir diziymiş.
Cüneyt'i beğeniyorum.Kötü bir karakteri çok iyi oynuyor.Selinle Cüneyt'i çok yakıştırıyorum.Herkes değişebilir,nasıl Ejder kötü biriyken iyi oldu.Aynısı Cüneyt için de geçerli,keşke Selin'e aşık olsa ve aşk onu da değiştirse.
Ejder-Selin çok uyumsuz bir çift.
Cüneyt-Selin:good::good::good:

medos14
15-04-08, 18:38
ben sana katilmiyorum........ cüneyt ve Selin kesin
bir birlerine yakis miyorlar, oysa Ejder ve Selin kesin
uyumlu bir cift.... bu benim fikrim, tabiki senin fikrine de saygi duyorum...

keremcem d
15-04-08, 18:49
kerem'in: "naber moruk?" diyişini özledim valla:D:D
bu arada ejder girince araya semih'in selin aşkını da semih'i de ortadan kaldırdılar:(

güzel bir bölüm gibi geliyo özete göre:D
binnur herhalde özge ve ahmet'e aralarına girmek istemediğini devam etmelerini fln istiycek..ahmet ve özge şaşırdığına göre..

genco da geceleri pınar'ı dinlemeye gider artık:P

selin-ejder yakınlaşması da oluyo; daha ne olsun:D

ilke yine sinisiliğine devam edicek gibi görünüyo:@
pınar'ların parya sıkışmasına bile sevinmiştir eminim..
ayneeenn bende özledim onlari..sonra birde sibelle kerimin muhabbetini özledim..teacher cok komik oluyordu..ben sibelle kerim birbirine ask olur saniyordum ama olmadi..
bu bölümde ortalikta yoklar semih-kerim fln galiba..
aynen semihin aski seline karsi noldu :img-wink:

Bencede ejder selin:img-wink:

didemfener
15-04-08, 18:50
ya ben geldim:):)
geçeiken yorumuumu yapıyım bence geçen bölüm süperdi şahsen benim için öle
ölümüne ilke genco:)

Smallville18
16-04-08, 00:50
nihayet
herşey sonuçlanmaya başlıyor.
ejder ve selin yakınlaşıyor özge ve ahmet yine sevgili olabilcek.
necati yurt dışına çıkamıcak.
bu bölmüde bunların sonuçlanacağı kesin.
geriye kalanlar ise pınar genco aşkının imkansızlığı nedeni ise dedesinin necatiden dolayı tüm aileye olan öfkesi.
tibet ve derin yakınlaşması
genco dedesinin teklifini büyük olasılıkla pınar ve ailesine yardım etmek için kabul edicek.

ve gelelim belkide dizi bitse bile sonuçlanması yılan hikayesine dönen cüneytin
her işten sıyrılmasına merak eidyorum nasıl ve ne şekilde ortaya çıkacak tüm yaptıkları.

didemfener
16-04-08, 13:27
özet yine karmakarışık:) hermzanki gibi
ilkecim neler yapıcak daha bakalım bütün herşeyi lehine çevirmeye çalışcak bütün kozlarnı oynıcak:):)
bence binnur ahmetin mutluluğu için özgyle araalrından çıkıcak
selinde ejdri sevicek:)

azizoz
16-04-08, 16:25
Cüneyt'i gördüm,dikkatimi çekti.Çok güzel bir diziymiş.
Cüneyt'i beğeniyorum.Kötü bir karakteri çok iyi oynuyor.Selinle Cüneyt'i çok yakıştırıyorum.Herkes değişebilir,nasıl Ejder kötü biriyken iyi oldu.Aynısı Cüneyt için de geçerli,keşke Selin'e aşık olsa ve aşk onu da değiştirse.
Ejder-Selin çok uyumsuz bir çift.
Cüneyt-Selin:good::good::good:

Dizideki herkes değişebilir ama Cüneyt asla:img-pirat---->>>:img-fullm
Ejder örneğini veriyorsun ama Ejderin içinde potansiyel vardı,yani kalbi temizdi.Cüneytin damarlarında ise sürekli kirli kan dolaşıyor:img-hysteEn iki odacıklısından:cheer: Bu yüzden bu değişim için önce beyin sonra kalp ameliyatı yapılması şart...

ve gelelim belkide dizi bitse bile sonuçlanması yılan hikayesine dönen cüneytin
her işten sıyrılmasına merak eidyorum nasıl ve ne şekilde ortaya çıkacak tüm yaptıkları.

O sahnede kesin polisli kovalamaca olmalı,Cüneytin suçu kanıtlandıktan sonra uzun süren bir takip türk polisinin yanında FBI ve Mossaddan da istihbarat alınmalı.Helikopter destekli operasyonda olabilir:img-hyste

Gelelim özete,fena diil:img-wink:Güzel yönleride var kötü yönleride.Binnurun ne yaptığını merak ettim.Genconunda malları kabul etmesi gerekiyordu:good:

Oo_esmer_kiz_Oo
16-04-08, 16:55
ya ozet guzel ama beni binnur cok endiselendiriyor
ins bu sefer bi akilsizlik yapmaz, gecen seferden tecrubeli oldugu icin kafam karisti cekip gidebilir mesela hic donmemek uzere :icon_sorr o zaman ahmet ozge iliskisini cok merak ediyorum iste ins en kisa zamanda onlarida opusuk koklasirkene goruruz yaa :love05::img-cray:

Cansu*
16-04-08, 19:30
fragman daha demin çıktı

başta genco ve pınarı gösterdi mutluydular bez bağladıkları ağacın yanındaydılar ayrılmayız artık falan diyolardı

binnur karakedi olmak istemiyorum deyip yüzüğü verdi ahmete

necati kaza geçiriyo

ejder ve selin biraradalar selin iyi ki seni tanıdım dio

cüneyte necatinin adamı vuruyo

genconun dedesi galiba necatinin malını mülkünü alıyo

gosde_
16-04-08, 20:00
Fragmanı şimdi izledim

Başta ki mutlu Genco Pınar sahneleri bence hayal
Pınar İlke yüzünden Genco'ya kızmışken biraz zor izleriz böyle güzel sahneler:icon_whis

Binnur sonunda(!) konuştu ve aklıda başına gelmiş
sevenlerin arasında karakedi olmak istemem diyor bundan sonra Özge ve Ahmet'i mutlu görsek keşke

Selin sonunda anladı Ejder'in kıymetini:)

Aaa bu arada bizim dizide Fatih Ürek oynamış Pınar da onun arkasında piyanist şantör olmuş:img-hyste

azizoz
16-04-08, 20:29
Fragmanı şimdi izledim
Aaa bu arada bizim dizide Fatih Ürek oynamış Pınar da onun arkasında piyanist şantör olmuş:img-hyste

Fatih Ürek mi oynamış dizide?Aman Allah'ım.Ne günlere kaldık:D

Yüklense de bende izlesem şu fragmanı.Merak ettim şimdi:icon_whis

GENCO_29
16-04-08, 20:56
fragmanı bende gördüm baştaki pınar genco görüntüleri banada sanki hayal gibi geldi ama çok güzel bir bölüm geliyor bu sırada harbiden dizide bir fatih ürek eksikti o da geldi ya tamam olduk en sevmediğim şahıslardan teki dizimizde ya başka ne diyeyim...

ela_levent_
17-04-08, 02:05
ya özet nerde ben bulamadım
biri söyleyebilir mi lütfeenn

keremcem d
17-04-08, 12:42
:img-hyste:img-hystefragman cikmis..fatih ürek dizide oynamis.:img-hyste:img-hyste
nihayet binnur yapmasi gerekeni yapti.. ohh özgede ahmetde mutlu olucak:img-wink:
necatide kaza geciriyormus.. yani yurt disina kacma hayal olucak..
ejderle selininde arasi iyi:img-wink:

fragmani ben görmedim ama cok meraklandim..

didemfener
17-04-08, 13:53
hadi ya fragmanın başını kaçırdım fatihmi oynamış bir o eksikti:D:D
ne rolde acaba ne saçma:)

ozgeozdem
17-04-08, 15:06
pınar gece piyano çalma işine başlıyor ya pınar piyano çalıyor; fatih ürek de şarkı söylüyor..ama pınar'ı görmeniz lazım kıpkırmızı ruju sürmüş kırmızı bi elbise saçlar da bi tuhaf çok komik olmuş ya pınar'ın en iğrenç hali olsa gerek..bana göre öyle yani..

selin de ejder'in değerini anlamaya başladı sanırım..yazık ejdere bi 8-10 kişi fln saldırıyodu yüzü gözü morarıyodu sonra:(
selin'in de bu kahküllü saçlarına bayıldım yaşı daha büyük gösterse de çok yakışıyor..

genco-pınar hayal sahnesi var sanırım genco papyonlu damatlık gibi bişi giymiş; pınar da beyaz bi elbise..

binnur da aranızda kara kedi olmak istemem dedi; yüzüğü çıkardı verdi ahmet'in eline helal olsun binnur!!:D:D

gosde_
17-04-08, 15:10
hadi ya fragmanın başını kaçırdım fatihmi oynamış bir o eksikti:D:D
ne rolde acaba ne saçma:)
Fatih Ürek rolünde:img-hyste:img-hyste
bencede dediğiniz gibi çok saçma olmuş
özette yazdığı gibi Pınar geceleri piyanist şantörlüğü yapacak
solist olarakta Fatih Ürek'i layık görmüşler

Ne bu ya senaristlerin Pınar karakterini sevmiyorlar mı anlamadım
Önce aşkından ayırırlar(kaçıncı ayırışlar:icon_whis) sonra iş görüşmesine gider iş görüşmesinde ki adamı anladınız siz:) şimdide Fatih Ürek'in arkasında org çalar

Bu arada biraz önce kanalları gezerken passaparolada Faik Hazal ve Enis'in olduğu bölümün tekrarına rastladım
Faik ve Hazal elendiler Enis hiç beklemediği bir şekilde finale kaldı ve para kazandı:)

gosde_
17-04-08, 15:14
pınar gece piyano çalma işine başlıyor ya pınar piyano çalıyor; fatih ürek de şarkı söylüyor..ama pınar'ı görmeniz lazım kıpkırmızı ruju sürmüş kırmızı bi elbise saçlar da bi tuhaf çok komik olmuş ya pınar'ın en iğrenç hali olsa gerek..bana göre öyle yani..

genco-pınar hayal sahnesi var sanırım genco papyonlu damatlık gibi bişi giymiş; pınar da beyaz bi elbise..
Dediğin gibi Pınar çok kötü olmuş o sahnede ordaki kırmızılar hiç yakışmamış

İki tane hayal sahnesi olacak sanırım
1.si şu ağaçlık bir yer(Pınar'ın ordaki haline bayıldım kırmızı bir bant takmış saçına)
2.side dediğin gibi güzel giyimliler ve piyano başındalar

keşke hayal olmasa o sahneler ama artık alıştık Genco'nun fragmandaki güzel sahnelerin dizide hayal çıkmasına:img-pilot

Fener Bahçe
17-04-08, 15:20
bu hafta güzel bölüm olacak galiba özellikle özge ahmet için artık onları birarada görsek yakınlaşsalar artık pek yakınlaşma olmadı bir ara olacaktı ahmedin annesi evi basmıştı.

fatih yürek ne iş yakışmamış ya

keremcem d
17-04-08, 17:20
Slm millet..
Aynen bu bölüm cok heyecanli olucak..
ejderle selin sahnesini en cok merak ediyorum..
Pinar bakalim isinde mutlu olucak mi..
o ilk sahneler kesin hayaldi.. cok kesin..

didemfener
17-04-08, 18:26
ya bu frgmanı çok merak ettim ama bir gün kaldı:D
inş görürüm frgmnı çok gülücem orda yaa:D:D

ceren durul
17-04-08, 19:54
ya bu frgmanı çok merak ettim ama bir gün kaldı:D
inş görürüm frgmnı çok gülücem orda yaa:D:D

ama fragman cikti bile ---
41 fragman ....

didemfener
18-04-08, 12:27
dizimize bir gün kaldı:) ama ben dahalen anLamdım ne işi var fatiğin ya taktım orasını:D
haha başka birisini bulamamışlar

azizoz
18-04-08, 12:58
Bu arada biraz önce kanalları gezerken passaparolada Faik Hazal ve Enis'in olduğu bölümün tekrarına rastladım
Faik ve Hazal elendiler Enis hiç beklemediği bir şekilde finale kaldı ve para kazandı:)

Adamın dini imanı para:img-hysteYarışmada bile kazanmış ha.O zaman senaristleri suçlamamak lazım.Kazanmak onun doğasında var:img-hyste

dizimize bir gün kaldı:) ama ben dahalen anLamdım ne işi var fatiğin ya taktım orasını:D
haha başka birisini bulamamışlar

Ben dikkat çekmek amacıyla oynattıklarını düşünüyorum.Daha doğrusu onu sahnede yakalamışlardır Pınarı arkasına oturtmuşlardır:img-hysteyoksa kim uğraşacak Fatih Ürekle.
Haydi lili lili:img-hyste

didemfener
18-04-08, 14:00
Adamın dini imanı para:img-hysteYarışmada bile kazanmış ha.O zaman senaristleri suçlamamak lazım.Kazanmak onun doğasında var:img-hyste

Ben dikkat çekmek amacıyla oynattıklarını düşünüyorum.Daha doğrusu onu sahnede yakalamışlardır Pınarı arkasına oturtmuşlardır:img-hysteyoksa kim uğraşacak Fatih Ürekle.

haha ne komik ya ben fragmanı izleyince onu görmedim ama:)
çok merak ettim:):img-hyste

azizoz
18-04-08, 14:07
haha ne komik ya ben fragmanı izleyince onu görmedim ama:)
çok merak ettim:):img-hyste

fragman video bölümünün 3 veya 4. sayfasındaydı.İzlemek istiyorsan eğer.

Merak edilecek bişey yok aslında.Fatih Ürek yine her zamanki gibi boşaltmış boyaları üstüne tabi Pınarda boşaltmış baya yüzüne.Kıpkırmızı olmuş Pınar.
Görülmeye değer fazla birşey yok yani.Basit bir sahne sadece:img-pilot

gosde_
18-04-08, 14:38

Ben hiç o açıdan yormamıştım para kazanmasını adamın doğasında var kazanmak:img-hyste

Ay ben o şarkıyı duymak istemiyorum haydi lili liliyi söylermiş arkasında Pınar'da çalar artık:)
Bende anlamadım Didem niye onu oynattılar Taverna şarkıcısı diyince o gelmiyor ki ilk akla:)

didemfener
18-04-08, 14:40
Ben hiç o açıdan yormamıştım para kazanmasını adamın doğasında var kazanmak:img-hyste

Ay ben o şarkıyı duymak istemiyorum haydi lili liliyi söylermiş arkasında Pınar'da çalar artık:)
Bende anlamadım Didem niye onu oynattılar Taverna şarkıcısı diyince o gelmiyor ki ilk akla:)

ama çok komik yaa fatih ürkle ne alaka dizi bence artık herkesi sokarlar diziye:)
dikkat çekmek için ama çektiler dikkatleri:):img-hyste

Ring
18-04-08, 14:50
Oh be sonunda Ahmet ile Özgenin önündeki engeller kalkıyor , ama Özge tabi hemen işi pişirmez nazını yapacaktır bence , ama olsun Binnur aradan çıktığı iyi oldu ama şimdi Binnur karakteri ne olacak onu merak ediyorum diziden tamamen silinecekmi yoksa yeni biri içinmi düşünülüyor bakalım.

Selin ve Ejder sonunda yakınlaşıyor , zaten hep böyle kavga olduğu zaman böyle erkeklere acırlar yanaşırlar bayanlar bu hep böyle olmuştur ve sonundada Selin yaralarını sarıyor ejderin.

Necati sonunda Cüneytin gerçek yüzünü anlamış ama iş işten geçecekmi bakalım , Necati kaza mı yapacak sonunda olabilir ama ölüpte diziden ayrılmasını istemem , Genco dizisinin sağlam karakterlerindendir kendileri.

keremcem d
18-04-08, 16:11
:img-hyste:img-hystecok yasayin arkilerim siz..
ayneen cüneytin dogasinda var para kazanmak..
yalniz benim anlamadigim necati cüneyte cok güvenirken nolduda bir anda güvenmeyi verdi..kesin anladi necoda cünonun para düskünü oldugunu..

*sma*
18-04-08, 16:14
arkadaşlar bn çok şanslıyım genconun çekimlerini izleyebiliyorum....hazal kaya çok güzel ve çok alçak gönüllü selen seyven çok havalı

suee
18-04-08, 16:40
slm millet nabersiniz :)
özlemişim forumu yahu:)

fragmanı izledim özeti de okudum...
fatih ürekli sahneye şaşırmadım açıkçası pınarın piyanist şantör olacağı yazıyordu özette:img-wink:

genco-pınar sahneleri çok hoştu:love05: ama eminim hepsi hayaldir:img-tomat

ejder-selin yakınlaşmasına sevindim...:img-wink:

necati de kaza yapıcak belliki bakalım ona ne olacak:icon_whis

keremcem d
18-04-08, 17:50
Dilekcigimmmm hosgeldinn cnmmm..
cook özledik seniii:img-wink::img-wink:
aynen kesin genco pinar sahneleri hayaldir..
selin ejdere bende cook cook sevindim hehe:img-wink:

azizoz
19-04-08, 07:54
:img-hyste:img-hystecok yasayin arkilerim siz..
ayneen cüneytin dogasinda var para kazanmak..
yalniz benim anlamadigim necati cüneyte cok güvenirken nolduda bir anda güvenmeyi verdi..kesin anladi necoda cünonun para düskünü oldugunu..

Orasını bende anlamadım.Necati zaten Cüneytten geçen bölüm biraz şüphelenmişti.Ama bu kadar sinirlendiğine göre Cüneyt kesin açık verdi ya da Selin Cüneytten duyduklarını babasına anlattı.
Burhandı galiba fragmanda Cinonun sırtına sopa geçiren.

Ben repliklere çok takarım kafayı.Mesela Binnur fragmanda aranızda karakedi olmak istemem diyordu.Bu ifade biraz tuhaf veya abes gelmiyor mu size?Onun yerine sizin aranıza girmek istemem diyemez miydi?Ben bir dizide bu tip ifadelere karşıyım aslında.

didemfener
19-04-08, 11:06
diziye saatler var
fragmanı tam olarak izledim:)
bence karışık biraz fragman nerden nereye gitti konular bundan sonra neler gelcek acaba frgmnda en önmlisi ilkeyi görmedim
dediğim gibi binnur dediğimi yaptı aralarından çıktı özgyle ahmetin çok sevsede
ejderle selinde yakınlaşıyor:)

azizoz
19-04-08, 12:22
Oh be sonunda Ahmet ile Özgenin önündeki engeller kalkıyor , ama Özge tabi hemen işi pişirmez nazını yapacaktır bence , ama olsun Binnur aradan çıktığı iyi oldu ama şimdi Binnur karakteri ne olacak onu merak ediyorum diziden tamamen silinecekmi yoksa yeni biri içinmi düşünülüyor bakalım.
Necati sonunda Cüneytin gerçek yüzünü anlamış ama iş işten geçecekmi bakalım , Necati kaza mı yapacak sonunda olabilir ama ölüpte diziden ayrılmasını istemem , Genco dizisinin sağlam karakterlerindendir kendileri.

Özgeyle Ahmetin önü açılsında da naz maz sorun değil.Elbetteki Özge ve Ahmet birbirilerine koşup sarılmayacaklar,eskisi gibi Ahmet Özgeyi kıvamına getirecek ve sonra kendini affettirecek.Ben onu değilde Ahmetin annesini merak ediyorum:img-hysteTam Özgeyi başından atmışken yine karşısına gelecek.Acaba tavrı ne olacak:img-pilot

Necati malum başka dizide de oynadığı için ölebilir.Açıkçası sevinirim bu işe.O kadar suçlandı ki artık ölsünde senaristlerin onun hakkındaki suçlayıcı diyaloglarından kurtuluruz:img-wink:

keremcem d
19-04-08, 14:55
Orasını bende anlamadım.Necati zaten Cüneytten geçen bölüm biraz şüphelenmişti.Ama bu kadar sinirlendiğine göre Cüneyt kesin açık verdi ya da Selin Cüneytten duyduklarını babasına anlattı.
Burhandı galiba fragmanda Cinonun sırtına sopa geçiren.

Ben repliklere çok takarım kafayı.Mesela Binnur fragmanda aranızda karakedi olmak istemem diyordu.Bu ifade biraz tuhaf veya abes gelmiyor mu size?Onun yerine sizin aranıza girmek istemem diyemez miydi?Ben bir dizide bu tip ifadelere karşıyım aslında.

ayneeen cünonun kafasina sopayi geciriyor..demek ki cüno bu bölüm necatiyi sinir edicek birsey yada bir acik verecek..

o dedigin replikde hakklisin binnur öyle dese daha güzel olurdu ama öyle yada böyle sonunda ahmetle özge mutlu olucak ya.. hehe :img-wink:

Ring
19-04-08, 16:17
Özgeyle Ahmetin önü açılsında da naz maz sorun değil.Elbetteki Özge ve Ahmet birbirilerine koşup sarılmayacaklar,eskisi gibi Ahmet Özgeyi kıvamına getirecek ve sonra kendini affettirecek.Ben onu değilde Ahmetin annesini merak ediyorum:img-hysteTam Özgeyi başından atmışken yine karşısına gelecek.Acaba tavrı ne olacak:img-pilot

Bu saaten sonra Ahmetin Annesinin bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum , bu kadar olay olmuş bunun üstüne artık sorun çıkaracağını sanmıyorum , yine ufak tefek dokundurmalar yapar ama dediğim gibi en zevkli olacak sahneler Özge ve Ahmetin birbirlerine yapacakları naz olacaktır , bizde bu sahneleri heyecanla bekliyoruz bakalım.:)

azizoz
19-04-08, 16:24
Bu saaten sonra Ahmetin Annesinin bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum , bu kadar olay olmuş bunun üstüne artık sorun çıkaracağını sanmıyorum , yine ufak tefek dokundurmalar yapar ama dediğim gibi en zevkli olacak sahneler Özge ve Ahmetin birbirlerine yapacakları naz olacaktır , bizde bu sahneleri heyecanla bekliyoruz bakalım.:)

Umarım öyle olur.Hastanede Binnurun yanındayken de yumuşadığının sinyallerini vermişti.Bakalım nolacak.Geçen bölüm yoktu.Bu bölüm çıkacağı da şüpheli.

Özgeyle Ahmetin işi kolay artık.Özge abisine gelir Ahmette hemen alt katta zaten.Bir mesaj şipşak aşağıda buluşun:img-hyste

azizoz
19-04-08, 19:08
Bölüm güzel başladı.Herşey çok güzel gidiyor.Semihi görünce ne kadar mutlu olduğumu anlatamam:img-wink:Özlemişim o yumuşak,kibar sesini:img-hysteKeşke diğerlerini de görebilsek...
Selin ve Ejderin bakışmaları ve konuşmaları güzeldi.Ejder dayak yer yemez polis sireninin ötmesinde koptum:img-hysteAdamlar 2 sopa vurdu polisler aman demeden gördüler:img-grin2Helal olsun polislere...
Binnurun söylediği laflardan da hiçbirşey anlamadım aynı zamanda da irkildim.Hani böyle kişilerin söyledikleri hep gerçek olurmuş ya bende bundan korkuyorum:img-cray:Özgeyle Ahmetin ayrılığına dayanamıyorum zaten.

girls
19-04-08, 19:12
nihayet günküğü okuyor merak ediyorum ne yazıyor günlükte....
o evlenme felan ise genconun annesi ile babasıdır..... bende sanmıştım ilke genco ile pınarın evlendiğini görmüştüm...

genconun annesinin okuduğu günlüğü genco ile pınarın aşkına benziyor ama inş.. sonu ayrılık olmaz gerçi şimdi ayrılmışlar amama bunlara dayanamazşlar yine beraber olacaklar...

suee
19-04-08, 19:40
iyi akşamlar forum bu akşam birkaç tane de olsa yorum yazma zamanım var :)

şu ana kadar bölümü beğendim.

binnur ne kadar iddalı konuştu öyle.kesin haklı çıkıcam der gibi.beklemezdim ondan böyle bir davranış şaşırttı beni.görücez binnur hanım..:img-banne
sana inat çok mutlu olurlar inşşş:img-pilot

genconun günlüğü okurken pınarı düşünmesi çok hoşuma gitti.çok şekerler ya:img-blushama ikisi de inat barışsınlar artık yeter:img-cray:

bir de piyano odasındaki sahnede genco pınarın çalışacağı yerin kartını gördü sanırım inş o akşam gider oraya kolundan tutar çıkarır ordan:icon_whis

azizoz
19-04-08, 20:03
iyi akşamlar forum bu akşam birkaç tane de olsa yorum yazma zamanım var :)

şu ana kadar bölümü beğendim.

binnur ne kadar iddalı konuştu öyle.kesin haklı çıkıcam der gibi.beklemezdim ondan böyle bir davranış şaşırttı beni.görücez binnur hanım..:img-banne
sana inat çok mutlu olurlar inşşş:img-pilot

genconun günlüğü okurken pınarı düşünmesi çok hoşuma gitti.çok şekerler ya:img-blushama ikisi de inat barışsınlar artık yeter:img-cray:

bir de piyano odasındaki sahnede genco pınarın çalışacağı yerin kartını gördü sanırım inş o akşam gider oraya kolundan tutar çıkarır ordan:icon_whis

Foruma hoşgeldin!

Anladığım kadarıyla Binnura sinirlenmişsin.Kız iyilik mi yaptı kötülük mü belli değil*Ben pek anlam veremedim bu konuşmasına.Özgeyi görünce hadi gidelim demesine de uyuz oldum.Şimdi bıraktı Ahmeti ama bu gidişle yine rahat yüzü vermeyecek,öyle görülüyor.
Haydar Haşmetlinin Hayali Gencoya vuruşu harikaydı:img-hysteHerşeyi Pınar ve Gencoya uyarlamışlar.

Genco şarkının yazdığı kağıdın köşesiinegözünü iliştirdi.Birşeyler görmüş olmalı ki bu kesin çalacağı adrestir ve Genco oraya gidecektir.

suee
19-04-08, 20:17
Foruma hoşgeldin!

Anladığım kadarıyla Binnura sinirlenmişsin.Kız iyilik mi yaptı kötülük mü belli değil*Ben pek anlam veremedim bu konuşmasına.Özgeyi görünce hadi gidelim demesine de uyuz oldum.Şimdi bıraktı Ahmeti ama bu gidişle yine rahat yüzü vermeyecek,öyle görülüyor.
Haydar Haşmetlinin Hayali Gencoya vuruşu harikaydı:img-hysteHerşeyi Pınar ve Gencoya uyarlamışlar.

Genco şarkının yazdığı kağıdın köşesiinegözünü iliştirdi.Birşeyler görmüş olmalı ki bu kesin çalacağı adrestir ve Genco oraya gidecektir.

hoşbuldukbye

sinirlendim walla...mutluluklar diledi güya:icon_whis
walla güzel uyarlama olmuş ben çok beğendim.genco o tokat sahnesini hayal ettikten sonra dedesine gitmekten vazgeçer mi diye düşündüm ama neyseki olmadı böyle birşey.

umarım genco gider oraya:icon_whis

artı ben ilkeye de acayip sinir oldum..gönül dedi yol saçlarını:img-gun::img-gun:

bu arada binnur haklı çıkacak mı ne Allah korusun:dito habire tartışıyorlar ya hadi hayırlısı:icon_whis

hadiii buyrun necati kazayı yaptı bakalım ne olcak

azizoz
19-04-08, 20:22
Allah'ım Genconun içine bile bu aptal şarkıyı sokabildiler ya inanamıyorum artık:img-hysteNotayla bile çekilmiyor,notasız hiç çekilmiyormuş.Gerçekten çok iğrençti.
Hele bölüm bittikten sonra Cüneyt ve Ejderin Fatih Ürekle konuştukları ve gülüştükleri sahneleri gösterdiler inanamadım:img-cray:

suee
19-04-08, 20:22
hihii ohh ya neyseki geldi genco:happy0064:happy0064
bu olay hayırlara vesile olur inşallah:)

ilkeye sinirim hala geçmedi yalnız:img-tomat
gencodan övgüleri de aldı ne kadar düşüncelisin bilmem ne:fighting2:fighting2

inş bu oyunu bozulur:mad72:

azizoz
19-04-08, 20:28
hihii ohh ya neyseki geldi genco:happy0064:happy0064
bu olay hayırlara vesile olur inşallah:)

ilkeye sinirim hala geçmedi yalnız:img-tomat
gencodan övgüleri de aldınne kadar düşüncelisin bilmem ne:fighting2:fighting2

inş bu oyunu bozulur:mad72:

İlke şu an dizide Cüneytten bile daha uyuz olduğum karakter:icon_sorrOlup olmadık her yerde karşımıza çıkıyor.Dünya onun etrafında dönüyor sanki:hıh
Gencoyla Pınar mevzusu yeterince uzamıştı zaten bu hiç iyi olmadı.

gosde_
19-04-08, 20:29
Elalem ne derse desin...:img-hyste

Son sahnede koptum:) ee Fatih Ürek olurda Hadi Hadi olmaz mı:img-hyste
Pınar çal(ama)ma çabası süperdi yani hemende konuklara açıklama yapıyor Suat bey piyanistimiz klasik eğitim gördüğü için yeni şarkıları bilmiyor:img-hyste

azizoz
19-04-08, 20:35
Elalem ne derse desin...:img-hyste

Son sahnede koptum:) ee Fatih Ürek olurda Hadi Hadi olmaz mı:img-hyste
Pınar çal(ama)ma çabası süperdi yani hemende konuklara açıklama yapıyor Suat bey piyanistimiz klasik eğitim gördüğü için yeni şarkıları bilmiyor:img-hyste

Adamın albümünde başka şarkı yok ki...:img-hyste
Mecburen bunu isteyeceklerdi.Ne kafa bulunur ama bu şarkıyla.Fatih Ürekin ne kadar basit yerlerde çaldığını görmüş olduk:img-hystePınar bildiği 5-6 şarkıyla nasıl oraya piyanist olarak işe alındı anlamış değilim.Onu işe alan adam her türlü riski göze almış demektir.

Takıldığım bir diğer nokta şu:Marka söylemeyeyim Necatinin dillere destan x...5 i Nasıl oluyorda Cüneytin basit arabasından sıyrılamıyor.O cip 150.000 ytlden pahalı ama dizide bi iş görmüyor.

#Ayçiçeği#
19-04-08, 20:35
bende izledim bölümü sonu süperdi yani genco geldi iyi ki
fatih ürek'te çok komikti hadi hadi şarkısını söylerken
pınar da çalamıyor :img-hyste

acaba genco pınarı oradan çıkarıcak mı???

şu binnur'a bende sinir oldum
neymiş eninde sonunda ahmet ona döncekmiş
birde kesin kesin konuşuo :img-tomat

genconun annesinin günlüğünü okurken pınarı düşünmesi süperdii
o hayaller hayalde olsa romantikti yani :img-in_lo
ama barışsınlar artık olmuo böyle :icon_sorr

necati de kaza yaptı bakalım görücez ölmüş mü
yoksa yaşıyor mu???

yeni bölümü şimdiden merak etmeye başladım valla :img-pilot

suee
19-04-08, 20:38
İlke şu an dizide Cüneytten bile daha uyuz olduğum karakter:icon_sorrOlup olmadık her yerde karşımıza çıkıyor.Dünya onun etrafında dönüyor sanki:hıh
Gencoyla Pınar mevzusu yeterince uzamıştı zaten bu hiç iyi olmadı.

aynen benimde acayip sinir oldum..zaten çekemiyordum daha da bir çekilmez oldu:icon_whis

genco-pınar ayrılığı için yeterince sebep var bir de onun entrikalarını izliyoruz:img-tomat

Ring
19-04-08, 20:39
Ahmet , Özge sahnelerine güzel doyduk bu bölümde çok sevindim bu olaya. Meyhanedeki konuşmaları olsun tartışmaları olsun çok güzeldi , Ahmetinde yemek yapıyor felan diyip Özgeyi kızdırması eski günleri hatırlattı , Binnurunda ne çevirdiği aslında basit aralarını karıştırmaya çalışıyor bakalım bu aşkın önüne geçebilecekmi ben hiç sanmıyorum. Ejder ve Selin sahneleride güzeldi Selin bu kadar iyi birisini seviyor ama aşık olabilirmi bilemem tabi onu ama Ejderin içi yanıyor o belli. Necatide ölmez bence , Cüneytte nasıl kurtuldu ordan bi anda ilginç , birde Genconun evinde otururken okulda çalan piyano sesini nasıl duyuyor saçmalık. Son sahnedede Fatih Ürek çok komikti Pınar herhalde uzayda yaşıyor o şarkıyı nasıl bilmezsin sen ya saçma olmuş orası , Allahtan bölüm boyunca Ahmet ile Özge sahnelerini doya doya izlettirdi senarisler bize eskisi gibi olmasada yinede böyle sahneleri istiyoruz 1 numaram Özge , Ahmet.:good:

#Ayçiçeği#
19-04-08, 20:46
aynen benimde acayip sinir oldum..zaten çekemiyordum daha da bir çekilmez oldu:icon_whis

genco-pınar ayrılığı için yeterince sebep var bir de onun entrikalarını izliyoruz:img-tomat

katılıyorum canım genco&pınarın ayrı olması normal
hala sorunlar çözülmedi :img-yes:

ama inşallah yakında barışcaklar pek sanmıyorum ama :icon_whis

awakening
19-04-08, 20:47
selamlar uzun bi süredir siteye yazı yazmıyordum. bu haftaki bölüm bir kaç bölümdür olan üfflerimi püfflleremi bitirdi gayet güzeldi. kim ne derse desin
genco - pınar. genconun pınarı eve bıraktıktan sonraki bakışlar heleki son sahne gerçekten çok güzel benim için bu sahneler. insan sevginin değerini daha bi iyi anlıyor. o yüzden herkese söylemek istediğim sevginizin değerini bilin. aslında çok ders veriyor bana göre zaten sırf bu dersler ve sevdiğim için diziyi koştura koştura hiç kaçırmadan izliyorum...

azizoz
19-04-08, 20:48
Ahmet , Özge sahnelerine güzel doyduk bu bölümde çok sevindim bu olaya. Meyhanedeki konuşmaları olsun tartışmaları olsun çok güzeldi , Ahmetinde yemek yapıyor felan diyip Özgeyi kızdırması eski günleri hatırlattı , Binnurunda ne çevirdiği aslında basit aralarını karıştırmaya çalışıyor bakalım bu aşkın önüne geçebilecekmi ben hiç sanmıyorum. Ejder ve Selin sahneleride güzeldi Selin bu kadar iyi birisini seviyor ama aşık olabilirmi bilemem tabi onu ama Ejderin içi yanıyor o belli. Necatide ölmez bence , Cüneytte nasıl kurtuldu ordan bi anda ilginç , birde Genconun evinde otururken okulda çalan piyano sesini nasıl duyuyor saçmalık. Son sahnedede Fatih Ürek çok komikti Pınar herhalde uzayda yaşıyor o şarkıyı nasıl bilmezsin sen ya saçma olmuş orası , Allahtan bölüm boyunca Ahmet ile Özge sahnelerini doya doya izlettirdi senarisler bize eskisi gibi olmasada yinede böyle sahneleri istiyoruz 1 numaram Özge , Ahmet.:good:

Dediğin gibi Ahmet-Özge sahneleri çok fazlaydı fakat Binnurun konuşmaları ikisini de tedirgin etti.Özge bile Ahmet ile arasındaki ilişkiyi sorgulamaya başladı.

Cüneytin depodan nasıl çıktığına değinmek istemiyorum?Elindeki tahtayla demiri deldi heralde:img-hysteAçıkçası Cüneyt mevzularına kafayı takmıyorum artık.Mantık bulamıyorum çünkü.Ona özel bir felsefe oluşturmak lazım:img-hyste
Cüneyt felsefesi.Cüneyt bir hiççidir.Ona göre varlık yoktur.Varsada bilinemez,bilinse de sorgulanamaz.Onun için para vardır ki bu bir ideadır.Aslında o hep idealar(hayal)aleminde yaşamaktadır:img-hyste

aylnaslm
19-04-08, 20:50
selam..
bayadır izlemiyodum gencoyu:icon_sorr
bugün bi kısmını izledim,özlemişim valla:D

ben de binnura çok sinir oldum.yani öyle pasif bi kızın o şekilde kesin konuşması saçma olmuş..

pınarın şarkıyı çalamadıgndaki mimikleri çok şekerdi:img-icecr
genconun da bakışına koptum:Dallaah kahretsin der gbi baktı ne alakaysa:)

cüneyt necati olaylarına hiç girmiyorum artık,ama araba sahnesini çok hoş çekmişler..

neler olcak bakalım yeni bölümde:icon_whishaftaya da kesin izlemeyi düşünüyorum:)

bu arada ben ejdere bayıldım yaa:img-in_loacayip tatlı..selinle de pek yakışıyolar:img-icecr

suee
19-04-08, 20:50
katılıyorum canım genco&pınarın ayrı olması normal
hala sorunlar çözülmedi :img-yes:

ama inşallah yakında barışcaklar pek sanmıyorum ama :icon_whis

evet de bu kadar da uzun olmasın ayrılıkları güzelim aşka yazık:img-cray:
birbirlerine ne kaa özlemle bakıyorlar:img-cray:

umarım barışırlar...diğer sorunlar bir çözülse bir barışsalar sonra ilke ne yaparsa yapsın ayıramaz onları:good:

bu akşamlık benden bu kadar maalesef dersler beni bekler...herkese iyi geceler kendinize iyi bakın forumbye

gosde_
19-04-08, 20:52
Neyse bu komik sondan sonra bölüm yorumumu yapayım:)

Öncelikle kafama takılan en saçma şey Cüneyt bir tahta ile nasıl demir kapıyı açıp kaçabildi vay be çocukta ki güce bakın siz

Ejder ve Selin sahneleri güzeldi
Selin artık anladı Ejder'in kıymetini ama Ejder onu sahiplenemiyor artık başkasınınsın diyip durdu:icon_sorr

Özge'nin birkaç bölüm önceki asi tavrından eser yoktu:icon_whis
Abisine istediğini yaptırdı e iyide oldu birde beni ağlattın gıcık demesi yok mu ay çok şekerdi:)

Bu bölüm tam bir Türk filmi havasındaydı
Önce Genco annesinin günlüğünü okuyup olanları kendilerine uyarlayıp hayal etmesi çok hoştu daha sonrada tabii ki Özge'nin de dediği gibi tam bir Türk filmi "Nalan ben seni hiç sevmedim" bayıldım o sahneye

Gelelim Binnur konusuna
Binnur'un bu bölümde konuşabildiğini(!) gördük nihayet gerçi konuştuda ne oldu:img-pilot bizimkilerin iyice aklını karıştırdı
bölümün başlarında Binnur eve geldiğinde Ahmet'in Binnur'a bağırması ve rest çekmesi hoşuma gitti "sen konuşmassan bende konuşmam"
Binnur'un Özge ve Ahmet'e dediklerini Özge gibi bende anlamış değilim kız zaten çok kullanıyor evlenilecek kız eğlenilecek kız lafını 40 kere bir şey söylenince olurmuş ya ona mı inanıyor ne:img-pilot

Binnur'un marifetleri bu bölüm ne kadar da çok konuşuldu
Önce Ahmet'e küçükken(!) yaptığı süs, Özge'ye yaptığı hediye toka, kendine yaptığı kolye daha sonrada yemekler aa yeter Ahmet Özgeyi seviyor işte bir yemeğemi kanacak:)

Neyse dahada devam ederim...

#Ayçiçeği#
19-04-08, 20:54
evet de bu kadar da uzun olmasın ayrılıkları güzelim aşka yazık:img-cray:
birbirlerine ne kaa özlemle bakıyorlar:img-cray:

umarım barışırlar...diğer sorunlar bir çözülse bir barışsalar sonra ilke ne yaparsa yapsın ayıramaz onları:good:

bu akşamlık benden bu kadar maalesef dersler beni bekler...herkese iyi geceler kendinize iyi bakın forumbye

haklısın aslında bende üzülüyorum yaa barışmalarını çok isiyorum tabi
ilke zaten ne yapsa bu kadar büyük bir aşkı bitiremez

sana da iyi geceler canım bye

azizoz
19-04-08, 20:58
Bu bölüm tam bir Türk filmi havasındaydı
Önce Genco annesinin günlüğünü okuyup olanları kendilerine uyarlayıp hayal etmesi çok hoştu daha sonrada tabii ki Özge'nin de dediği gibi tam bir Türk filmi "Nalan ben seni hiç sevmedim" bayıldım o sahneye

Binnur'un marifetleri bu bölüm ne kadar da çok konuşuldu
Önce Ahmet'e küçükken(!) yaptığı süs, Özge'ye yaptığı hediye toka, kendine yaptığı kolye daha sonrada yemekler aa yeter Ahmet Özgeyi seviyor işte bir yemeğemi kanacak:)

Özgenin Nalan tiplemesine bittim yerlere yattım:img-hysteBu bölümde çok fazla hayal ve geçmişten alınan parçalar vardı.Ben Binnurun yaptığı el işlerini nereye bağlayacaklar diye düşünüyordum.Meğer Pınargilin evde muhabbeti olcakmış ki ben hiç anlam veremedim.O haldeyken annesiyle Pınarlara hoşgeldine gidiyorlar.Pes artık.

gosde_
19-04-08, 21:06
Cüneyt felsefesi.Cüneyt bir hiççidir.Ona göre varlık yoktur.Varsada bilinemez,bilinse de sorgulanamaz.Onun için para vardır ki bu bir ideadır.Aslında o hep idealar(hayal)aleminde yaşamaktadır:img-hyste
:img-hysteKatılıyorum onun özel bir felsefesi var asla yenilmiyor ve kaybetmiyor odağı para
Felsefem zayıf olmasına karşın Cüneytin ki bambaşka

Bir arkadaşın da yazdığı gibi bende Genconun Pınar'ın piyano çalışını evinden nasıl duyduğunu anlamış değilim

sonuç olarak bölüm güzeldi ama çok hata vardı

azizoz
19-04-08, 21:10
Bir arkadaşın da yazdığı gibi bende Genconun Pınar'ın piyano çalışını evinden nasıl duyduğunu anlamış değilim

sonuç olarak bölüm güzeldi ama çok hata vardı

Genco Pınarın piyano çaldığını aslında duymadı , hissetti.Bende sizin gibi düşündüm başta ama böyle birşey imkansız ve çok saçma.Genco tamda günlüğü okuyup hayaller ediyorken böyle kalp kalbe karşıdır dediler heralde senaristler.bölümde hata çoktu tabi çıkarmasını bilene:img-wink:

Ring
19-04-08, 21:25
Genco Pınarın piyano çaldığını aslında duymadı , hissetti.Bende sizin gibi düşündüm başta ama böyle birşey imkansız ve çok saçma.Genco tamda günlüğü okuyup hayaller ediyorken böyle kalp kalbe karşıdır dediler heralde senaristler.bölümde hata çoktu tabi çıkarmasını bilene:img-wink:

Evet aslında biraz daha mantıklı düşününce , hissedip gitmesi mantıklı geliyor zaten duyma ihtimali yok yani onun için kalp kalbe karşıdır olayı mantıklı geldi banada şimdi. Ama Cüneytin olayı saçmaydı yani insan bari demir bişeyle vurur kapıyada daha inandırıcı olur.

tarik_naz
19-04-08, 22:47
Selamlar.
Bayadır yorum yazmıyordum dizi hakkında. Ama her hafta kaçırmadan izlemeye devam ediyorum Genco'yu. Baştan başladık bir kere, yarı yolda bırakmak olmaz. Ama bence yavaş yavaş finali hazırlasalar iyi olur gibime geliyor. Çünkü işlenecek, anlatılacak konu bulamıyolar artık. Sahneleri uzattıkça uzatıyorlar ve bu doğal olarak sıkıyor milleti. Gerçi Cumartesi günü için bu reytinglerle dizi seneye de devam eder gibi ( Misal ; Gümüş & Fırtına ). Ama dediğim gibi konu tükendi artık.
-Binnur niye kesin konuştu?
-Necati'ye ne olacak?
-Cüneyt daha ne pislikler yapacak?
-Haşmet Dede ne planlar yapacak? la dizi devam etmez.

İlerde
-Tam Özge-Ahmet ilişkisi yoluna girdi derken, Binnur "hamileyim" deyip çıkagelir.
-Necati ölür, diziden ayırlır.
-Cüneyt bu sefer de Derin'e asılır.
-Haşmet, Genco ve Pınar'ı bir araya getirtmez. Bu kadar basit:)

Neyse, birazdan bölüm hakkında konuşmak gerekilirse;
Durağan bir bölümdü. Gündelik hayat devam ediyor dizide. Ama dizide koptuğum 3 sahne vardı.
1- Özge'nin eski Türk filmi taklidi yapması,
2-Pınar'ın bakkalda parası yetmeyince "Devlete taş atarak" "PİRİNÇ KALSIN" demesi :)
3- Fatih Ürek - İbrahim Tatlıses polemiğinin diziye yansıması :) "Hadi Hadi". Ve bunun ceremesini de Pınar'ın çekmesi.

İki noktaya değinmek gerekirse; Binnur, kesin plan yapmıştır ve bu kadar kesin konuşmuştur. Zaten Ahmetler'e götürdüğü yemekler bunun bir parçası. İlerde daha uçuk oyunlar oynayabilir. Cüneyt'in kaçması ise bence normal. Çünkü kapının üst kısmındaki demirler çok inceydi ve odada bi dünya eşya vardı. Kırması fazla zaman almamıştır ama yine de 5-10 saniye gösterebilirlerdi o sahneyi... Bir de Genco'nun piyano sesini duyması var tabi. İmkansız olan şeyi senaristler bari repliklerle Genco'ya " Hissetim, geldim" dedirterek açıklık getirebilirlerdi. hatalı bir sahne olmuş orası.

Bakalım haftaya neler olacak. Yeni evlerinde Genco ve Özge ne kadar kalabilecekler? Necati ölecek mi? Galiba akıllarda soru işareti bırakan konular sadece bunlar..

İyi geceler.

aslanbey09
19-04-08, 23:23
bana bu bölümde genco ile dedesi ilerde barışacak gibi geldi
ahmetle özge yeni bir sayfa açtılar inşallah iyi gider bu blümün son sahnesi ilginçti fatih ürek pınar ve genco
birde ejdere çok acıyorum be çocuk bir türlü mutlulugu yakalayamıyor

kıvanckerocu
20-04-08, 05:31
uzun zamandan sonra en beğendeğim bölüm buydu:happy0064dizide düzelmeler oldu..çok sevindim...
öncelikle genconun günlüğü okudğu sahnelerde pınarı hayal etmesi süperdi...pınarın kıyafetleri falan çk tatlıydı Türk filmi havası vardı:img-in_lo
Özgenin abisine iyi davranması,birlikte dedelerinin yanına taşınma kararı vermeleri iyi oldu ben zaten bunu istiyordum.
binnura sinir oldum.Hem aralarından çekiliyo hem de siz zaten ayrılacaksınız diyo..Ama ahmetle özge çok mutlu olacak:good:
selin-ejder sahnelerinin hepsi mükemmeldi...selin anladı artık ejderin değerini ama ejder sen başkasınınsın diyo tabi dleikanlı adam olmadı selinin bebek işi...
fatih ürekli sahneye koptum..piyanistimiz son derece iyi okullarda klasik müzik öğrendiği için yeni şarkıları bilmiyor:img-hysteorda genco geldi ve bakıştılar:img-cray:
ilke yine gıcıklığını yaptı pınara genconun dedesiyle oturacağını söyledi pes diyorum bu kadar mı fitnelik olur!!!!
özgenin nalan taklidi süperdi:img-hyste
ve cüneyt...necati sen sağol cnm en azından birkaç bölüm kimseyle uğraşamaycak....
ayrıca derin ve tibet arasındaki ilişki süper tibet büyüdn sen derin dedi...tibetin derinle mutlu olabileceğini düşünüyorum...

N.Şaşmazfan
20-04-08, 08:33
en beğendiğim bölümlerden biriydi.özellikle genconun günlüğü okuyup hayaller kurmasını beğendim.hayalleri çok güzeldi.özge-ahmet ilişkisi hala tam düzelmedi.ama hiç yoktan iyidir.genco pınarı o yerde gördü.acaba yeni bölümde neler olacak.

didemfener
20-04-08, 10:26
dizi çok güseLdi reytngler nasıL acaba:)::)
ilkenin yemeye katıLması heyşer süperdi ne diyebilrim

asksinsen
20-04-08, 10:45
süper bi bölümdüüüü:):)
Sadece binnura sinir oldum gıcık kız ya...
Özge Ahmeti , Ahmet Özgeyi bırakmıcak işte sana inat :img-hyste

Dünkü bölüm çook başarılıydı..Reytinglerde gene ilk3 e girer büyük ihtimalle...

Güℓαу
20-04-08, 11:02
Ya ben birşey sormak istiyorum.Genco bittiğinde bir şarkı çalıyor sensiz gecen günlerimi dieydi sanırım.Dünde çalmıştı.O şarkıyı nasıl bulabilirim adı ne?Şimdiden sağolun:)

Ring
20-04-08, 11:29
Ya ben birşey sormak istiyorum.Genco bittiğinde bir şarkı çalıyor sensiz gecen günlerimi dieydi sanırım.Dünde çalmıştı.O şarkıyı nasıl bulabilirim adı ne?Şimdiden sağolun:)

Youtube'den Genco bitiş jeneriği diye araştırırsan bulabilirsin.

Ben bir konuda senarislerin hakkını vermek istiyorum , evet bahsettiğim konu Binnurun Ahmete olan bu aşkı yani intahar edecek derecede olan aşkının sebebini bir hayli tartışmıştık işte bu kız bi görüşte nasıl bu kadar bağlanabiliyor felan diye , meğersem işin içinde daha öncede olan olaylar varmış bir flasback ile Binnurun okul çağlarındaki hali ve Ahmete taa o zamanlardan beri aşık olması , bu gereken bir sahneydi benim açımdan en azından saçmalaık denecek şeyi kaldırdılar ortadan, Binnurunda okullu tip çok komikti o ayrı mevzu tabi:img-hyste neyse senaristler bu olayı atlamadıkları için bir teşekkürü hakettiler.

azizoz
20-04-08, 11:42
Ben bir konuda senarislerin hakkını vermek istiyorum , evet bahsettiğim konu Binnurun Ahmete olan bu aşkı yani intahar edecek derecede olan aşkının sebebini bir hayli tartışmıştık işte bu kız bi görüşte nasıl bu kadar bağlanabiliyor felan diye , meğersem işin içinde daha öncede olan olaylar varmış bir flasback ile Binnurun okul çağlarındaki hali ve Ahmete taa o zamanlardan beri aşık olması , bu gereken bir sahneydi benim açımdan en azından saçmalaık denecek şeyi kaldırdılar ortadan, Binnurunda okullu tip çok komikti o ayrı mevzu tabi:img-hyste neyse senaristler bu olayı atlamadıkları için bir teşekkürü hakettiler.

Ne olursa olsun Binnurun yaşadıkları geride kalmış,şimdi böyle dallanıp budaklandırması normal değil.Ayrıca flashback hiç güzel değildi.Yani teknik yönden.Binnurun okul çağındaki haliyle şimdiki halinin bir farkı yoktu neredeyse.Üniformayı giymiş olmuş bitmiş:img-hysteÜniformada üstünde öyle garip durmuş ki...
Bu kız belliki bişeyler planlamış.Yoksa böyle işimi yaparım havamı da atarım tavrına girmezdi.Binnur gibi sakin içine kapanık bir kişiliğin böyle sözler sarfetmesi dehşet verici:king:Zaten çok konuşandan değil az konuşandan korkacaksın.Herşeyi içlerinde yaşarlar öyleleri.

awakening
20-04-08, 13:15
aklıma takıldı yazim dedim son 2 bölümdür cevdet bey sibel sahneleri hiç yoktu. onların yerine ejder ile selin almışa benziyor

didemfener
20-04-08, 13:26
reytnglerde 2ci oLmuşuz güsel hermzanki gibiyiz:):)
bencede bende sibel cevdet sahneleri istiyorum:)

fairy_dreams
20-04-08, 13:36
binnur, ikiniz birbirinizden çok farklısınz aranızda kavga eksik olmaz dedi doğruydu aslına ama kavga yine kendisi yüzünden çıkıyor bence planı bu. yani yemek getirmesi kahveye davet etmesi bu konuşulduğunda özgeyle ahmet yine kavga etti. onun yapmak istediği bu arada kavga çıkartmak. yoksa ikisi eskiden az kavga ediyorlardı. ama her binnurun yaptığı bişeyden bahsedilince şimdi kavgalar başlıyor. evet sibelle cevdete ne oldu yaw 2 haftadır yoklar. binnur ortaya çıktı onlar yerine. yorumları okumadım bilmiyorum yazan varmıydı ama benim binnur hakkında ki görüşlerim bu.

didemfener
20-04-08, 13:41
bence binnurla alakası yok özgeyle ahmet hertürlü kavga etmek için herşey bulabiliyo:) ama tabi binnurda var ama suçu onu üstüne atamayız

gosde_
20-04-08, 14:14
Binnur'un yapacaklarını göreceğiz önümüzde ki bölümlerde
zaten göreceğimizde bölümün başında Binnur deniz kenarındayken kendi kendine ben ölmedim Ahmet gibi bir cümle söylemişti
Bence Özge ve Ahmet'in içlerine kurt ,mutluluklarına gölge düşürmek için söylemiş olabilir o kendinden emin cümleleri:icon_whis

fairy_dreams
20-04-08, 14:17
binnur; bence içten içten bozmaya çalışcak özgeyle ahmet aşkını :( ama en sonunda ayrılsalarda birgün yinede birleşecekler buda dedesi sayesinde olabilir diye düşünüyorum.

balzac
20-04-08, 14:57
Güzel 1 bölümdü,reytingler iyi yine.
Fatih Ürek solist,piyanist şantör Pınar :img-hyste
Hadi hadi hadi:img-hyste:img-hyste:img-hysteÇok komik sahnelerdi.Bir de Pınar nasıl olur da böyle sanatsal bir şarkıyı bilmez:img-hysteBir çalamadı.,
Genco,Pınar'ı görünce nasıl baktı öyle.Sen bu hallere düşecek kız mıydın,der gibi.

İlke de yine gıcıklığı üstündeydi.Pınar'ı dersten zor geçirir.Genco'nun mahalleye veda yemeğine de geldi,sanki davet edilmiş gibi.

Necati'ye de umarım bir şey olmaz.
Cüneyt'e de hayret ettim,nasıl da çıktı ordan,bari gösterselerdi nasıl kurtulduğunu.Cüneyt'imin kafasına bir de sopayla vurdular.Keşke adam olsa da Selinle evlense.:img-wink:Selin ona aşık,Ejder istediği kadar iyi davransın ,Ejder'e karşı bir şeyler hissedebilir;ama kalbi Cüneyt'in.:good:

Binnur da güya aradan çekildi,söyleyeceğini söyledi.Ahmet eninde sonunda kendisiyle evlenecekmiş.Özgeyle mutlu olamazmış.Sanki müneccim.

azizoz
20-04-08, 15:30
Cüneytin depodan nasıl çıktığına takıldık hepimiz!Aslında deponun arka planda gördüğüme göre Cüneytin ardında kalan bölümden ışık geliyordu,yani pencere gibi birşey vardı orada.Ben fazla takılmayacağım bu konuya.Ben Burhana takılacağım.Necati ona sıkı sıkı tembih etti,bitir işini diye.Burhan ne yaptı depoya götürdü bi sopa vurdu oldu bitti.Gerçekten çok saçma.
Burhan gibi profesyonel bir kötünün Cüneytin elini ve ağzını bağlamadan oradan uzaklaşması doğru değil,ayrıca öyle depomu olurmuş.İçi boş olan bir yer bulamadılar mı acaba:img-wink:Cüneytin eline çakı versen yine delerdi o demiri:img-hyste

Sibel ve Cevdet Bey,Sibelin annesi ve birçok kişi çıkmıyor 2 bölümdür.Yani dizi vasat bir döngü içinde.Kimler var sayayım bakıyım.
1)Genco,2)Pınar,3)İlke,4)Tibet,5)Ahmet,6)Özge,7)De rin,8)Selin,9)Ejder,10)Tarkan,11)Cüneyt,12)Necati, 13)Burhan,14)Sefa Abi,15)Figen,16)Özgenin annesi,17)Binnur,18)Binnurun annesi,19)Haydar dede,20)Dedenin kankisi,21)Semih,22)Ahmetin duraktan meslektaşı,23)Üniversite Yöneticisi ve FATİH ÜREK:klme
:img-hyste

Son bölümlerde sürekli ana karakterler üzerinde çalışıyorlar.Yan rollerdeki oyunculara yeterli ilginin gösterilmediğini düşünüyorum.Ana karakterler üzerinde yazılacak senaryo kalmadı,bari yan rollerin üzerine gidilsin.Dizi biraz nefes alır ve rahatlar:good:

didemfener
20-04-08, 15:39
Cüneytin depodan nasıl çıktığına takıldık hepimiz!Aslında deponun arka planda gördüğüme göre Cüneytin ardında kalan bölümden ışık geliyordu,yani pencere gibi birşey vardı orada.Ben fazla takılmayacağım bu konuya.Ben Burhana takılacağım.Necati ona sıkı sıkı tembih etti,bitir işini diye.Burhan ne yaptı depoya götürdü bi sopa vurdu oldu bitti.Gerçekten çok saçma.
Burhan gibi profesyonel bir kötünün Cüneytin elini ve ağzını bağlamadan oradan uzaklaşması doğru değil,ayrıca öyle depomu olurmuş.İçi boş olan bir yer bulamadılar mı acaba:img-wink:Cüneytin eline çakı versen yine delerdi o demiri:img-hyste

Sibel ve Cevdet Bey,Sibelin annesi ve birçok kişi çıkmıyor 2 bölümdür.Yani dizi vasat bir döngü içinde.Kimler var sayayım bakıyım.
1)Genco,2)Pınar,3)İlke,4)Tibet,5)Ahmet,6)Özge,7)De rin,8)Selin,9)Ejder,10)Tarkan,11)Cüneyt,12)Necati, 13)Burhan,14)Sefa Abi,15)Figen,16)Özgenin annesi,17)Binnur,18)Binnurun annesi,19)Haydar dede,20)Dedenin kankisi,21)Semih,22)Ahmetin duraktan meslektaşı,23)Üniversite Yöneticisi ve FATİH ÜREK:klme

Son bölümlerde sürekli ana karakterler üzerinde çalışıyorlar.Yan rollerdeki oyunculara yeterli ilginin gösterilmediğini düşünüyorum.Ana karakterler üzerinde yazılacak senaryo kalmadı,bari yan rollerin üzerine gidilsin.Dizi biraz nefes alır ve rahatlar:good:

son dediğine bende katıLıyorum hep ana karaketerler
msela iLkeye daha çok göstersinler bence binnurda iLke gibi kzLarını kullanıcak:)

#Ayçiçeği#
20-04-08, 15:54
msela iLkeye daha çok göstersinler bence binnurda iLke gibi kzLarını kullanıcak:)

haklısınız valla eskiden okulda keremin cevdet beyin sahneleri vardı
hatta asunun flnda vardı şimdi hiç yok nerdeyse :icon_sorr

galiba öyle valla binnur da ilke gibi aşıkları ayırmaya çalışıcak :)

didemfener
20-04-08, 16:06
ewt yağmur öle:)bakalım iLke gibi akıllı çıkıcKmı
bnce fazla etkisi olmaz ama

azizoz
20-04-08, 16:18

Aman ha:img-fie:Sözümü geri alıyorum:img-hysteİlke görmek isteyeceğim en son kişi.Cüneyte bile katlanırım ama ona katlanamam.Bir de kalkmış Pınarın okul taksitlerini erteletiyor.Bundan İlkeye ne acaba?Ne zaman Pınar ve kardeşleriyle ilgili bir mevzu olsa o odada İlke de oluyor.Taksitleri erteletti de eline ne geçti acaba?Ne kadar içten pazarlıklı biri.Aklı sıra bunu başka yerlerde koz olarak kullanacak:img-lock:

didemfener
20-04-08, 16:31
:img-hysteAman ha:img-fie:Sözümü geri alıyorum:img-hysteİlke görmek isteyeceğim en son kişi.Cüneyte bile katlanırım ama ona katlanamam.Bir de kalkmış Pınarın okul taksitlerini erteletiyor.Bundan İlkeye ne acaba?Ne zaman Pınar ve kardeşleriyle ilgili bir mevzu olsa o odada İlke de oluyor.Taksitleri erteletti de eline ne geçti acaba?Ne kadar içten pazarlıklı biri.Aklı sıra bunu başka yerlerde koz olarak kullanacak:img-lock:

sözünü geri alamazsın söz ağızdan çıktı bir kere:):img-hyste ama erteletmesinin sebebi gencounun gözüne girmesi olması lazım:)
iLke cünytten daha iyidir en azından ilke sadece pınara zarar veriyo:img-pilot

#Ayçiçeği#
20-04-08, 16:37

sözünü geri alamazsın söz ağızdan çıktı bir kere:):img-hyste ama erteletmesinin sebebi gencounun gözüne girmesi olması lazım:)

evet söz ağızdan çıktı mı geri alınmaz :icon_whis
doğru valla ilkenin taksitleri ertelemesinin sebebi bu olabilir

ilkenin cüneytten daha ii olduğunu söyleyemicem
pınar kadar gencoyu da üzüyor sonuçta onlar birbirine aşık
aşıkları ayırmak günahtır :img-yes:

azizoz
20-04-08, 16:39

Peki öyle olsun:img-hysteBir daha böyle açık vermiycem:img-grin2
İlkenin Genconun gözüne girmesi imkansız artık.Hala neyin savaşını veriyorsa:img-cray:
İlkenin daha kötü olması şu yönden,o hissettiği herşeyi Pınara açık açık söyleyebiliyor.hele bir lafı var hiç unutmam.İşte kazandım,aşkta da kazanazağımtroestO biraz zor işte:img-black

didemfener
20-04-08, 16:40
evet söz ağızdan çıktı mı geri alınmaz :icon_whis
doğru valla ilkenin taksitleri ertelemesinin sebebi bu olabilir

ilkenin cüneytten daha ii olduğunu söyleyemicem
pınar kadar gencoyu da üzüyor sonuçta onlar birbirine aşık
aşıkları ayırmak günahtır :img-yes:

yok yağmurcum ya ilke dha ii cünyt hem kendine hem başkalarına zarr veriyo:)aynı pskopt gibi:img-hyste:img-hysteilkecim zatece aşkın peşinde

#Ayçiçeği#
20-04-08, 16:42
yok yağmurcum ya ilke dha ii cünyt hem kendine hem başkalarına zarr veriyo:)aynı pskopt gibi:img-hyste:img-hysteilkecim zatece aşkın peşinde

aslında cüneytin herkese zarar verdiği doğru ama
pek amacına ulaştığını söyleyemem :icon_whis

ilke aşkın peşinde değil tamam gencoya aşık
ama genco pınara aşık bunu bile bile hala peşinden koşuo
bırakmadı gitti çocuğun peşini

didemfener
20-04-08, 16:42
Peki öyle olsun:img-hysteBir daha böyle açık vermiycem:img-grin2
İlkenin Genconun gözüne girmesi imkansız artık.Hala neyin savaşını veriyorsa:img-cray:
İlkenin daha kötü olması şu yönden,o hissettiği herşeyi Pınara açık açık söyleyebiliyor.hele bir lafı var hiç unutmam.İşte kazandım,aşkta da kazanazağımtroestO biraz zor işte:img-black

sen öyle san hıh:img-hyste ama ilke kaybetmicektir yeniden diriLir :D pınarla gencoyu ayırır:) bn tanıyorum iLkeyi:D

didemfener
20-04-08, 16:44
aslında cüneytin herkese zarar verdiği doğru ama
pek amacına ulaştığını söyleyemem :icon_whis

ilke aşkın peşinde değil tamam gencoya aşık
ama genco pınara aşık bunu bile bile hala peşinden koşuo
bırakmadı gitti çocuğun peşini

aa olmuyo böle 2 ye tek:) tek tek geLin:)

ilke amacına ulaşır zorda olsa.cünyt nuri alço modeli:):img-hyste

azizoz
20-04-08, 16:45
sen öyle san hıh:img-hyste ama ilke kaybetmicektir yeniden diriLir :D pınarla gencoyu ayırır:) bn tanıyorum iLkeyi:D

Senin o söylediğin ancak Türk filmlerinde olur:img-hyste
Çağdaş senaristler artık dizileri kötü sonla bitirmiyorlar.İlkeye de başkasını buluruz artık.Dünya büyük:cheer:

#Ayçiçeği#
20-04-08, 16:45
aa olmuyo böle 2 ye tek:) tek tek geLin:)

ilke amacına ulaşır zorda olsa.cünyt nuri alço modeli:):img-hyste

ilkenin amacına ulaşcağını sanmıyorum
genco&pınarın aşkı çook büyüktür hiç kimse engel olamaz
bazı ayrılıkları olsada yine barışır onlar :)

didemfener
20-04-08, 16:46
Çağdaş senaristler artık dizileri kötü sonla bitirmiyorlar.İlkeye de başkasını buluruz artık.Dünya büyük:cheer:

buda ilk olur mesela köü bitirsinler:)
ya ben çok istiyorum iLkeyle gencoyu neden acaba:img-hyste:img-hyste
bu sorunun cvbını kimse bulamamıştır:D

#Ayçiçeği#
20-04-08, 16:47

katılıyorum canım çok ii söyledin valla
bizde mutlu sonla bitmesini istiyoruz
ilke zaten başka birine aşık olcak gibi gelio bana :icon_whis

didemfener
20-04-08, 16:49
katılıyorum canım çok ii söyledin valla
bizde mutlu sonla bitmesini istiyoruz
ilke zaten başka birine aşık olcak gibi gelio bana :icon_whis

yok oLamaz :) olmaması lazım ya ama iLke her yaptığının arkasnda inş en yakın zamnda sete gidip tüyo almam lazm:love05:

azizoz
20-04-08, 16:50
buda ilk olur mesela köü bitirsinler:)
ya ben çok istiyorum iLkeyle gencoyu neden acaba:img-hyste:img-hyste
bu sorunun cvbını kimse bulamamıştır:D

En başta Genco ve İlke kişilik olarak hiç uyuşmuyorlar.İkisini beraber hayal bile edemiyorum:icon_rollDizinin sonu İlkenin zaferiyle biterse ben kahrolurum.Öyle birşey yapacaklarını hiç sanmıyorum.

didemfener
20-04-08, 16:51
En başta Genco ve İlke kişilik olarak hiç uyuşmuyorlar.İkisini beraber hayal bile edemiyorum:icon_rollDizinin sonu İlkenin zaferiyle biterse ben kahrolurum.Öyle birşey yapacaklarını hiç sanmıyorum.

ya olursa :):) sonunda iLke pınara dönüp ben sana demiştim derse:D:D
çok gülerim ya:):)

azizoz
20-04-08, 16:56
ya olursa :):) sonunda iLke pınara dönüp ben sana demiştim derse:D:D
çok gülerim ya:):)

Bak sen bile inanmıyorsun söylediklerine:img-pipe1Genconun gönlü olmadıktan sonra Keremcemin tabiriyle Adriana Limayı getir genco yine kabul etmez.Çünkü Genco Pınarı seviyor.Kendide söyleyip duruyor ben Pınara deliler gibi aşığım diye.

Bu bölümde genconun o kadar malı kabul etmemesi gururlu davranması bile buna bir delildir.Sonradan zorla kabul eder gibi oldu.

didemfener
20-04-08, 16:58
Bak sen bile inanmıyorsun söylediklerine:img-pipe1Genconun gönlü olmadıktan sonra Keremcemin tabiriyle Adriana Limayı getir genco yine kabul etmez.Çünkü Genco Pınarı seviyor.Kendide söyleyip duruyor ben Pınara deliler gibi aşığım diye.

Bu bölümde genconun o kadar malı kabul etmemesi gururlu davranması bile buna bir delildir.Sonradan zorla kabul eder gibi oldu.

:):) yok ben inanıyorumda seni inandırmya çalşıyorum
dizi bu sonuçta herşey olur ama gencoyla olmasa bile güsel bir aşk yaşar iLkede derki genco ben sevdim seni ama anlamadn ben kendi yolmu çizdim desin:):)

azizoz
20-04-08, 17:00
:):) yok ben inanıyorumda seni inandırmya çalşıyorum
dizi bu sonuçta herşey olur ama gencoyla olmasa bile güsel bir aşk yaşar iLkede derki genco ben sevdim seni ama anlamadn ben kendi yolmu çizdim desin:):)

Beni inandırmaya çalışma,çünkü bende Genco gibi dediğim dedik bir tipimdir:img-hyste
Orası öyle olacak zaten.gencoda derki o zaman HERKES KENDİ YOLUNA:dance:Allah mesut etsin İlke,darısı benim başıma:img-hyste

didemfener
20-04-08, 17:05
Beni inandırmaya çalışma,çünkü bende Genco gibi dediğim dedik bir tipimdir:img-hyste
Orası öyle olacak zaten.gencoda derki o zaman HERKES KENDİ YOLUNA:dance:Allah mesut etsin İlke,darısı benim başıma:img-hyste

valla ne olursa olsun ben ilkenin mutlu olmasına yanayım
o mutlu olsunda:)

#Ayçiçeği#
20-04-08, 17:08
valla ne olursa olsun ben ilkenin mutlu olmasına yanayım
o mutlu olsunda:)

ilke genconun peşinde dolandığı sürece mutlu olamaz
anca başka birine aşık olursa olur valla
benden söylemesi :icon_whis

didemfener
20-04-08, 17:13
tmm yağmur ya:)
alın pınar szin oLsun:) ben iLkeyi seviyom zaten): bn ona sevgili bulurum

#Ayçiçeği#
20-04-08, 17:17

sonunda pes ettin yani :)
tamam sen ilkeye bulursun birisini :icon_whis

azizoz
20-04-08, 17:23

Sevgiliyi sakın uzakta arama:img-hysteCinodan ona harika yar olur.İkisininde hayattan beklentileri aynı.Kafasına koyduklarını yapmak.Müthiş ikili olurlar ittifak olurlarsa kimse durduramaz onları.Mahalleliye hayatı zindan ederler:img-hyste

didemfener
20-04-08, 17:25
Sevgiliyi sakın uzakta arama:img-hysteCinodan ona harika yar olur.İkisininde hayattan beklentileri aynı.Kafasına koyduklarını yapmak.Müthiş ikili olurlar ittifak olurlarsa kimse durduramaz onları.Mahalleliye hayatı zindan ederler:img-hyste

yok ben istemem iLkede istemez kesin gözü nerye bakıyor:)genco gibi birisi onu kabul etmeyince cünytlemi sevgili olcak senin sölediğin cünyt galbia dimi?

#Ayçiçeği#
20-04-08, 17:41
yok ben istemem iLkede istemez kesin gözü nerye bakıyor:)genco gibi birisi onu kabul etmeyince cünytlemi sevgili olcak senin sölediğin cünyt galbia dimi?

evet cino cüneytin kısaltılmışı zaten :)

bence de ilke bu psikopatla mı birlikte olcak
yok cino olmaz
ama belki tibet olabilir :icon_whis

Ring
20-04-08, 17:45
Baya bir tartışmışınız bu olayı , ben İlkeye birisini buldum Tarkan:img-hyste bence çok iyi anlaşırlar , İlke yemek yapar otoparka getirir felan evet evet bunlar beraber olsunlar güzel uyum sağlarlar.:img-hyste

azizoz
20-04-08, 18:50
Baya bir tartışmışınız bu olayı , ben İlkeye birisini buldum Tarkan:img-hyste bence çok iyi anlaşırlar , İlke yemek yapar otoparka getirir felan evet evet bunlar beraber olsunlar güzel uyum sağlarlar.:img-hyste

İlkeye alternatif çok.Tarkan fena fikir değil ama İlke Gencodan umduğunu bulamazsa mahalle de kalacağını sanmıyorum.Çünkü o Genco ve Pınarı elele görürse kıskançlığından çatlar:img-hysteBu yüzden kendine kısmet bulup aradan çekilsin ve gözden ırak bir yere gitsin.
Genco da çiftlik evine gidiyor.Kankasından ve Pınardan çok uzakta olacak artık.

keremcem d
20-04-08, 19:43
Slmmm millet..
dünki bölüm güzeldi.. yaw binnur nasil öyle konsutu bend eözge gibi sok oldum..bana geri döneceksin seni hep beklicem fln.. kesin aklinda birseyler var.. ama nihayetinde özgeyle ahmetimiz mutlu oldu ya hehe.. nasilda takside birbirlerine öyle bakiyolar.
ejderimeeeee en cok acidim yaa.. hem seviyor hemde artik olmaz diyor.. hakklida tabii bir yandan.. nasilda dayak yedi..yaw ejder fanatigi oldum diyebiliriz:img-wink::img-wink:
son sahneleri kacirdim malesef:img-cray:

#Ayçiçeği#
20-04-08, 21:52
Slmmm millet..
dünki bölüm güzeldi.. yaw binnur nasil öyle konsutu bend eözge gibi sok oldum..bana geri döneceksin seni hep beklicem fln.. kesin aklinda birseyler var.. ama nihayetinde özgeyle ahmetimiz mutlu oldu ya hehe.. nasilda takside birbirlerine öyle bakiyolar.
ejderimeeeee en cok acidim yaa.. hem seviyor hemde artik olmaz diyor.. hakklida tabii bir yandan.. nasilda dayak yedi..yaw ejder fanatigi oldum diyebiliriz:img-wink::img-wink:
son sahneleri kacirdim malesef:img-cray:

son sahneler çok komikti zaten
fotoğrafçı varya hani muhtar o akşam gencoyla özgeyi çiftliğe uğurlucaz diye bir meyhanede toplandılar hatta ilkede geldi sonradan
ama çiftliğe uğurlıcaklarına pınarın çalıştığı yere uğurladılar valla :img-hyste
yani bir baktık genco pınarın yanında barda
aynı masada özge&ahmet kalmış kavga ediyolar :img-hyste

buralara çok güldüm valla :)

keremcem d
21-04-08, 14:38
son sahneler çok komikti zaten
fotoğrafçı varya hani muhtar o akşam gencoyla özgeyi çiftliğe uğurlucaz diye bir meyhanede toplandılar hatta ilkede geldi sonradan
ama çiftliğe uğurlıcaklarına pınarın çalıştığı yere uğurladılar valla :img-hyste
yani bir baktık genco pınarın yanında barda
aynı masada özge&ahmet kalmış kavga ediyolar :img-hyste

buralara çok güldüm valla :)

:img-hyste:img-hystesimdi bende baktim..ayneeenn özgeyle ahmet bir anda yalniz kaliyor masada.. gencoda pinarin calistigi yere gidiyor.. yani kesin yardim edicek genco pinara ..:img-wink:dogru ya adressi görmüstü pinarin kagitlarinin arasinda..muhtar fln bir anda nerde onu bende anlamadim:img-hyste:img-hyste
Binnur bence ahmetle özgenin arasindan cikmadi.. yani öyle seyler dediki bence ahmetin hayatindan kolay kolay cikmaz..

#Ayçiçeği#
21-04-08, 15:03
:img-hyste:img-hystesimdi bende baktim..ayneeenn özgeyle ahmet bir anda yalniz kaliyor masada.. gencoda pinarin calistigi yere gidiyor.. yani kesin yardim edicek genco pinara ..:img-wink:dogru ya adressi görmüstü pinarin kagitlarinin arasinda..muhtar fln bir anda nerde onu bende anlamadim:img-hyste:img-hyste
Binnur bence ahmetle özgenin arasindan cikmadi.. yani öyle seyler dediki bence ahmetin hayatindan kolay kolay cikmaz..

baktığın iyi olmuş gülmekten çatlamışsın :img-hyste
evet genco kağıtlardan adresi görmüştü o yüzden gitti zaten ama muhtar,ilke fln bir anda kayboldular :img-hyste

valla genco bence pınarı oradan çıkarıcak böyle bilmediği barlarda çalışmasına izin verir mi hiç :icon_whis

binnur'un ahmet&özgeye yapcağı var ama ne olduğu belli değil
bir de aranızda kara kedi olmak istemem diyo
besbelli kadar kedi yani :img-yes:

Oo_esmer_kiz_Oo
21-04-08, 15:20
ya oncelikle bu bolum superdi ama benim kafama bir sey takildi

binnur aceba büyü falan yapmis olabilirmi hani ozgeye hediye verdi ya bide onun aynisi kendinde vardi bilmiyorum ama o konusmalar ve o hediye ama pek iyi hatta hic iyi gelmedi aklimada baska bir sey gelmedi cunku cok kesin konustu

ozge ahmet cok tatlilardi ya hele arbadaki bakismalari superdi ve son olarak kavgalari ama o bile tatliydi yaw :img-hyste
bakalim genco dedesinin necatiye yaptiklarini ogrenince nasil tepki vericek
pinar genco ne olucak
tibel derin neler bekliyor onlar ama artik tibet bey de yola gelmeye basladi neydi o arabadaki konusmalari oyle :img-in_lo
cuneyte pes diyorum baskada bir sey diyemiyorum
tibet selin ise ayri bir tac verdi bana bu bolum ya

keremcem d
21-04-08, 15:32
baktığın iyi olmuş gülmekten çatlamışsın :img-hyste
evet genco kağıtlardan adresi görmüştü o yüzden gitti zaten ama muhtar,ilke fln bir anda kayboldular :img-hyste

valla genco bence pınarı oradan çıkarıcak böyle bilmediği barlarda çalışmasına izin verir mi hiç :icon_whis

binnur'un ahmet&özgeye yapcağı var ama ne olduğu belli değil
bir de aranızda kara kedi olmak istemem diyo
besbelli kadar kedi yani :img-yes:
:img-hyste:img-hyste:img-hysteayneeeenn hala kara kedi olmak istemiyorum diyor ya.. yani bide ertesi günü yemek yapip ahmete götürmüs ya.. daha nolsun yani..:img-hyste
bencede genco cikarir pinari ordan.. pinar insallah iyi bir is bulur ya..

azizoz
21-04-08, 15:43
Fatih Ürek dizide galiba geçici olmayacak:img-hyste
Çıkan habere göre Fatih Ürek Genco dizisinde Suat rolünde oyunculuğa başladı şeklinde bir ibare var.Yani bu rol kısa ve geçici bir rol olmayabilir.Bikaç bölüm daha katlanmak zorunda kalabiliriz:img-hyste

G_ezgi_S
21-04-08, 15:52
Vayy ne zamandır giremiyordum.Harika bir bölümdü.Ama artık yeter yaa Pınar ile Genco barışık 2-3 bölüm geçmiyor.Artık bi barışsalar iyi olur. Genco'nun anne ve babasının aşkı, Genco'yla Pınar'ın aşkına ne kadar benziyormuş.Zengin kız babası fakir olan gence kızını vermek istemez.:img-cray:Genco'nun günlüğü okurken Pınar ve kendini hayal ettiği sahneler çook güzeldi:good:

Artık azıcık da olsa Binnur'dan da kurtulduk. Ahmet'le Özge yaşaşın aşklarını doya doya:love05: Selin'le Ejder çok tatlıydı bu bölümde. Ejder artık çok zor diyor ama gönlüne söz geçiremeyecek. Selin hanım da artık anladı kimin gerçekten kendini sevdiğini.

Sonunda Necati kaza yapıyordu. Amaan bişey olmaz o şeytana. Bu arada Pınar iğrenç bir işe girmiş. Pınar gibi birinin Fatih Ürek'e piyanistlik yapması... Genco da gördü.Sevdiği kızı çekip alır oradan. Ne güzeel olur. Zengin de oldu artık.Bişeyler ayarlar Pınar'a.

didemfener
21-04-08, 15:54
Çıkan habere göre Fatih Ürek Genco dizisinde Suat rolünde oyunculuğa başladı şeklinde bir ibare var.Yani bu rol kısa ve geçici bir rol olmayabilir.Bikaç bölüm daha katlanmak zorunda kalabiliriz:img-hyste

ewet bende biryerde okumuştum bölüm böyle gider::)
bence fatih kendi ismini kullasaydı daha inandırıcı olcaktı bence oda renk katmış diziye

keremcem d
21-04-08, 15:55

:img-hyste:img-hystesaten pinar bir is bulana kadar orda calisir..ama iyi bir is buldugu an gider ordan:img-hyste
Bu arada genco annesinin günlügünü okuyup pinarla kendini hayal etmeside cook güzeldi..begendim:img-wink:

azizoz
21-04-08, 16:04
:img-hyste:img-hystesaten pinar bir is bulana kadar orda calisir..ama iyi bir is buldugu an gider ordan:img-hyste
Bu arada genco annesinin günlügünü okuyup pinarla kendini hayal etmeside cook güzeldi..begendim:img-wink:

Pınar böyle giderse orda biraz zor çalışır:img-hysteRepertuarına modern ve herkesin bildiği:img-hysteŞarkıları eklemesi gerek.Yoksa her istek yapıldığında bilmiyorum,nasıl bilmezsin bu şarkıyı,bilmiyorum işte repliklerini fazlaca duyarız:img-hyste

#Ayçiçeği#
21-04-08, 17:28

oooo demek yeni oyuncumuz fatih ürek
valla ne diyim eğer gerçekten böyle olursa pınar bir süre daha orda çalışır

aslında fatih ürek bencede renk katmış diziye :img-wink:

#Ayçiçeği#
21-04-08, 17:31
Pınar böyle giderse orda biraz zor çalışır:img-hysteRepertuarına modern ve herkesin bildiği:img-hysteŞarkıları eklemesi gerek.Yoksa her istek yapıldığında bilmiyorum,nasıl bilmezsin bu şarkıyı,bilmiyorum işte repliklerini fazlaca duyarız:img-hyste

aynen yaa orda çalışmaya devam ederse durmadan bu şarkıyı bilmiyorum repliklerini duyarız :img-hyste
birde orda bir süre daha çalışcak gibi görünüo :)

gosde_
21-04-08, 18:28
ya oncelikle bu bolum superdi ama benim kafama bir sey takildi

binnur aceba büyü falan yapmis olabilirmi hani ozgeye hediye verdi ya bide onun aynisi kendinde vardi bilmiyorum ama o konusmalar ve o hediye ama pek iyi hatta hic iyi gelmedi aklimada baska bir sey gelmedi cunku cok kesin konustu

hmm.. Binnur'un böyle bir niyeti olabilir mi bilmem ama bölüm boyunca kendi elleriyle yaptığı şu toka ve kolye çok gösterildi:)
önümüzdeki bölüm onlara bir anlam yüklerler mi acaba ama öyle büyü falan olsa niye satmaya kalksın doğru ya o yaptıklarını satıyordu şimdi aklıma geldi:)

Vayy yeni karakterimiz Suat bey..:img-hyste

Ben en çok Genco'nun Pınar'a nasıl bir tepki vereceğini merak ediyorum o durumda gördükten sonra
Suat ve Pınar muhteşem ikili olmazlar herhalde dizide:img-hyste

Bu arada özet niye çıkmadı daha pazartesileri çıkmıyormuydu

azizoz
21-04-08, 19:06

Aman Allah korusun:img-cray:Düşünmek isteyeceğim en son şey büyü.Çok pis bir illet.O zaman Ahmet ve Özgeyi büyüden korumak lazım.En iyisi cevşen takmak:img-hyste Binnur gibi bir kız bile neler yapabiliyor gördük?Oysaki ilk gördüğümüzde terbiyeli,görgülü biri zannetmiştim:icon_sorr

Oo_esmer_kiz_Oo
21-04-08, 21:28
evet buyu cok kotu bir sey ama ne bilim benim aklima direk o geldi :icon_sorr
zaten ask adam neler yaptiriyormus ama buyu muyu cok ters ya allah korusun walla ama bakalim zaten anlariz neler oldugunu of
bu aralar ozet neden hep sali gunu geliyor ya eskiden hep pazartesi oglen gibi geliyordu :icon_sorr:icon_whis

Oo_esmer_kiz_Oo
22-04-08, 15:22
ozet geldi arkadaslar bolume ekledim :icon_sorr
ama yine cok kotu bi ozetler karsi karsiyayiz ya
necatinin kazasinda herkezgenco ve dedesini sorumlu tutuyormus
hm cuno yine yalakalik pesinde herzamanki gibi
genco pinara yardim etmek istiyor pinar hayir diyor
of ahmet ozge ile ilgili bir sey yoktu :icon_sorr

gosde_
22-04-08, 15:26
Özet gelmiş..

Necati'nin şüpheli kazası niye Genco'ya yıkılıyor Kesin Cüneyt söylemiştir ondan beklenir birde kendini suçsuz gibi göstermek için ilk o gidiyormuş hastaneye
Kesin Cüneyt yine bu iştende hiçbir şey yapmamış gibi sıyrılır:fighting2 yeter artık ama!
Tibet'in bulduğu önemli bilgileride merak ettim Cüneyt hakkında olsada Tibet çözse bu işi

Kanı kim verecek acaba ummadıkları bir anda deniliyor

Pınar’ın aileside her Neceti'ye bir şey olduğunda Genco'yu suçluyorlar ama yine pişman olacaklar:)

Özette hiç Özge-Ahmet yok (daha önemlisi Binnur yok:))

Oo_esmer_kiz_Oo
22-04-08, 15:41
ozet hic ic acici degil hep ayni seyden bahsediliyor necati necati necati
ins yarin fragmanda degisik bir sey gosterirler necati disinda
hem bn ozge ahmat sahnesi istiyorum ya bu gidislede zor gibi :icon_sorr

keremcem d
22-04-08, 16:29
Slm millet..
Özet cikmis... en cok merak ettigim kani necatiye kim verecek..bence büyük ihtimalle genco.. hehe hep öyle olur ama bence genco veriri kani..
kazada kesin bencede cüneytin payi var.. kesin o yapmsitir.. hemen hastaneyede gitmis..firsatdan istifade seline yaklasmaya calismis.. iyiki selin akillandi artik..:img-wink:

balzac
22-04-08, 17:25
Özet gelmiş.
Necati'nin durumu kritikmiş.
İlk yardıma koşan da Cüneyt.
Cüneyt,Selinle barışmanın yollarını arıyormuş,keşke başarsa.Yeniden başlasalar.
Herkes tabi ilk başta Cüneyt şüphelenebilir;ama o değil bence,Genco'nun dedesi Haydar bey,Necati'nin kaçacağını biliyordu.Engellemek için böyle 1 şey yapmış olabilir.
Ama bunun faturasını Genco'ya kesmesinler.

azizoz
23-04-08, 09:26
Kaza neden Genco ve dedesinin üzerine yıkılıyor yaw:mad72:Senaristlerin saçmalaması bence.Biz dizide birazcık mutluluk ve huzur görmek isterken senaristler bizi o birazcık olan huzurdan da ediyorlar:img-boredAyrıca senaristlerin Cüneyte olan sempatisinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum.Bu kaçıncı oldu artık.Teknoloji o kadar gelişti ki Cüneytin onca suçtan sonra hala tespit edilememesi hiç gerçekçi değil.Dizi onun yüzünden bayağılaştı:img-cray:

Yazısı için Mesut Yara teşekkür ediyorum:img-wink:

didemfener
23-04-08, 09:45
farkındamısın hep oLayLar tekraRLanıyo nedense biLemicem yine gencoya kaLdı bu iş:)

fragmn çıksa ne oLduğunu daha ii anlıcaz

#Ayçiçeği#
23-04-08, 12:39
özeti sonunda okudum gerçektende olaylar hiç iç açıcı değil :icon_sorr
biz genco&pınarı barışsın diye beklerken
bırak barışmayı daha da kötü şeyler oluyor yaw :img-cray:

birde gencoyu suçluyorlar ama bence bu kazayı genconun dedesi haydar yapmış olabilir :img-yes:
ama gencoyu neden suçluyorlar ki
genco dedesinin yaptıklarından habersiz dedesi çok hain biri :mad72:

cüneytin yalakalıklarını bu sefer selin dinlemicekmiş
ejder de var tabi

didem ablanında dediği gibi fragmanı görebilsek daha ii anlıcaz neler olup bittiğini :)

*burçak*
23-04-08, 19:38
fragmanı gördüm ve pek güsel bi bölüm gözükmüo
pınar selenin çocuk olayını öğrenio
necati ölüyo ve tüm suç genconun ve dedesinin üstüne kalıo

HG_GUMUS
23-04-08, 19:41
fragmanı gördüm
selin bebeğini düşürüyor ve pınar bu sayade hamile olduğunu öğreniyor
ejder cüneytin yakasına yapışıyor
haydar bey özgeye nişan dersi veriyor özgenin elinde tüfek yanında da dedesi vardı
herkes gencoyu suçluyor tibet "elimde belgeler var bu işi deden yaptı" fln diyor pınarın annesi bunu duyunca gencoya bağıyor "git burdan" diyor
ve sonra ameliyathane kapısı açılıyor hemşire "başınız sağolsun" diyor pınar "baba!!",figen de "necati!!" diye ağlıyor

GÜL GÜZELİ
23-04-08, 19:49
fragmanı gördüm
selin bebeğini düşürüyor ve pınar bu sayade hamile olduğunu öğreniyor
ejder cüneytin yakasına yapışıyor
haydar bey özgeye nişan dersi veriyor özgenin elinde tüfek yanında da dedesi vardı
herkes gencoyu suçluyor tibet "elimde belgeler var bu işi deden yaptı" fln diyor pınarın annesi bunu duyunca gencoya bağıyor "git burdan" diyor
ve sonra ameliyathane kapısı açılıyor hemşire "başınız sağolsun" diyor pınar "baba!!",figen de "necati!!" diye ağlıyor

ya canımm selin bebegini geçen bölüm aldırmıştı olmayan bebegi nasıl düşürüyo bence başka şekilde ögreniyo pınar bebegi neyse sonuçda ögreniyo yanlız necatinin ölmesine şaşırdım dizide kötü adam kalmadı ne olcak şindi?

#Ayçiçeği#
23-04-08, 21:24
ya canımm selin bebegini geçen bölüm aldırmıştı olmayan bebegi nasıl düşürüyo bence başka şekilde ögreniyo pınar bebegi neyse sonuçda ögreniyo yanlız necatinin ölmesine şaşırdım dizide kötü adam kalmadı ne olcak şindi?

sanırım selin bebeğini aldırmamış yani fragmanı bende gördüm
selin karnını tutuyo bişi oluo işte
hastanedeki hemşire bişi demiş pınarda bebek mi? diyor
ejder'de cinoya ona bişi olursa seni yaşatmam ulen deyip yakasına yapışıyor
sonra özgeye dedesi vuruş öğretiyor

necati olayının gerçeği şu hani ejder'in bir arkadaşı varya sakallı adını unuttum şimdi necatinin yurt dışına giderken aldığı paraları almış
tarkan'a herşeyi gördüm çok kötüydü çok diyor
burda bir iş var işte gerçekleri gören bu adam :img-yes:

necati öldü galiba cidden ama
herkesin gencoyu suçlaması çok kötü oldu yaa :img-cray::icon_sorr

kısacası fragman çok üzücüydü
böyle giderse pınar&genco biraz zor barışır :icon_sorr:img-cray:

Oo_esmer_kiz_Oo
23-04-08, 22:06
off ya ne fragmandi ya :icon_sorr

selin olayina gelirsek bebegi aldirdi ama galiba bir sey oluyor sonra hemsire diyor daha once bebek aldirmis pinarda sokta tabi
ejderimiz cunoya girisiyor seline bir sey olursa yasatmam gibisinden
dedemiz ozgeye tufek kulanmayi ogretiyor galiba ve ozge gencoya soyluyor necatinin hastanede oldugunu ve inanmiyorum necati oluyor

ejderin arkadasi da herseyi goruyor kesin anlaticak herseyi tek sahit o

izlemeyenler icin fragman video bolumune eklenmis

tubi
24-04-08, 07:26
tüm ailesi necatiye cephe almış, nerdeyse onu hapislerde çürütecek kadar ondan uzaklaşmışlar, yaptıklarının cezasını çekecek diye bağırınıp duruyorlar, sonra adam kaza geçirince her koşulda yanlarında olan gencoyu hastaneden kovuyorlar. neden? dedesinin suçlu olduğunu düşündükleri için..

oysa genco necatinin suçlu olduğunu bile bile , ailesini o adamın öldürdüğünü kardeşinden onun yüzünden senelerce uzak kaldığını bile bile hiç kimseye bir şey demiyor hatta hala her koşulda onların yanında oluyor!!

Bence artık epey kaymaya başladı dizi. ne olacak sonra özür mü dileyecekler gencodan? o kovulmadan sonra ben olsam hayatta dönüp bakmam bir daha onlara...

didemfener
24-04-08, 11:24
anam necati ölüyo galiba ya sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
ilke gene yok frgmanda en çok hoşuma gidene jderin davranışı oldu cünyt karşı selini koruması:)

Oo_esmer_kiz_Oo
24-04-08, 15:04
yok bence ölmedı belkı o sırada amelıyathanede baska bır hasta vardı sasırtmacadır ...

evet aslinda baska bir dizide oynamasaydi oyle dusunebilirdim(k)
ama belki 2 dizi birden zor oldugu icin gencodan ayrilmistir
ama ben istemem yani ayrilmasini ne kadar gicik olsamda benim bazen dizideki kotu karakterlere karsi antipatim olur ama cumartesi gunune za kaldi bakalim neler olucak...

keremcem d
24-04-08, 15:11
Slm millet..
fragmani bende gördüm..Offf simdi hemen hersey gene genconun üstüne kaldi..
Ejderle selin sahnelerini simdiden merak ediyorum.. yaw ejder benim favori karekterim oldu ya ahmetle hehe..
Tibetin elindeki belgelerde ne alakaysa.. yani genconun dedesi tüm mal varligini aldi diye kazayi yaptirttanda o mu olmali.. tabii insan öyle düsünüyor..kesin cüno yapmistir..
pINAR da ögrenicek sleinin bebek aldirdigini..

(BuRcUu)
24-04-08, 19:27
Yine olaylar Genco'nun üstüne kaldı.. Ölümden sorumlu tutulacak kişi o.. Pınarla yine arasıı açılıcak.. Tibet zor günlerinde Pınar'a yardım edicek,onun yanında olucak fln filan.. Selin'in bebek aldırdığını öğrenen Pınar'ın tepkisii ne olucak merak ediyorum..

azizoz
25-04-08, 12:31
Necatinin ölmesine üzüldüğümü söyleyemem.Kaç bölüm Necati hakkında sen suçlusun,sen katilsin,masum insanların canına kıydın muhabbeti vardı ve çok sıkmıştı artık böyle iyi oldu.Ama Tibet ne haddineyse belge buldum diyor.Bulduğu belge de alım satım belgesi olsa gerek.Ne cüretle Haydar Beyin katil olduğunu söylüyor ki.Malları ve gayrimenkulleri satın almak adamı nasıl katil yapıyor?Tibetin pis iftirası.Tibette kafasını toplasın artık.Her seferinde başka bir işle karşımıza çıkıyor:icon_sorr

didemfener
25-04-08, 12:36
bence ben öldüğüne inanmıyorum çünkü ne bilim gencodan özür dilemsini bekliyorum ben
selin zaten çocğunu aldırmamışmıydı ? tibette hemen genconun üstüne atlasın zaten hereks birşey olsunda genconun üstüne atlyalım die bekliyo

balzac
25-04-08, 14:18
Necati ölüyor,inanamıyorum.Her ne kadar kötü rolde de olsa iyi bir oyuncuydu.
Şimdi bu kazaya sebep olan Genco'nun dedesi bile olsa Genco'nun ne suçu var.Onu niye suçluyorlar.Şimdi Pınarla olmaları da imkansızlaşıyor.

Selin'in bebeğini aldırdığını ailesinin ne zaman öğreneceğini merak ediyordum.Demek bu bölümde hem de en acı bir durumdayken öğrenecekler.Galiba Selin bayılacak,hemşire daha önce bebeğini kaybetmiş falan derken Pınar şaşırıyor.Ejder de Cüneyt'in üstüne yürüyor.
Bayağı hareketli bir bölüm olacak.

#Ayçiçeği#
25-04-08, 14:26
bence ben öldüğüne inanmıyorum çünkü ne bilim gencodan özür dilemsini bekliyorum ben
selin zaten çocğunu aldırmamışmıydı ? tibette hemen genconun üstüne atlasın zaten hereks birşey olsunda genconun üstüne atlyalım die bekliyo

bencede ölmemiştir necati :img-yes:
eet selin zaten çocuğu aldırdı ve bunu öğreniyo pınarda
tibet'e gıcık oldum zaten tmm genconun dedesi yaptı ama genconun ne suçu var çok kızdım valla birde gelmiş belge gösterio :mad72:

aynen ya herkes yani pınar hariç herkes bişi olunca genconun üstüne atlamak istio valla :icon_sorr

didemfener
25-04-08, 14:31
bencede ölmemiştir necati :img-yes:
eet selin zaten çocuğu aldırdı ve bunu öğreniyo pınarda
tibet'e gıcık oldum zaten tmm genconun dedesi yaptı ama genconun ne suçu var çok kızdım valla birde gelmiş belge gösterio :mad72:

aynen ya herkes yani pınar hariç herkes bişi olunca genconun üstüne atlamak istio valla :icon_sorr

zaten bir suç işlensin ilk akLa geLen genco oLuyor HEP onun üstüne ne var bu gencoda anlamış değilim
iLkemden haber yok:icon_sorr

#Ayçiçeği#
25-04-08, 14:38
zaten bir suç işlensin ilk akLa geLen genco oLuyor HEP onun üstüne ne var bu gencoda anlamış değilim
iLkemden haber yok:icon_sorr

valla yaw herkes de gencoyu suçluo

ilke hiç yoktu fragmanda yaa harbi kayboldu bu kız nerde ki????

didemfener
25-04-08, 14:42
kayboLmaz iLkem yine biryerLerden çıkar..
daha bitmedi yapıcakLarı bence binnur iLkeden ders aLmaLı

not: imzan süpr renktaşım haftasonunu ipLe çekiyorum

#Ayçiçeği#
25-04-08, 15:09
kayboLmaz iLkem yine biryerLerden çıkar..
daha bitmedi yapıcakLarı bence binnur iLkeden ders aLmaLı

not: imzan süpr renktaşım haftasonunu ipLe çekiyorum

doğru valla binnur ilke gibi hain planlar peşinde
yani ilkeden ders alsın dimi :img-yes:

not:imzamı beğenmene sevindim renktaşım hastasonunu bende sabırsızlıkla bekliyorum
inşallah yenicez :)

keremcem d
25-04-08, 15:30
Necatinin ölmesine üzüldüğümü söyleyemem.Kaç bölüm Necati hakkında sen suçlusun,sen katilsin,masum insanların canına kıydın muhabbeti vardı ve çok sıkmıştı artık böyle iyi oldu.Ama Tibet ne haddineyse belge buldum diyor.Bulduğu belge de alım satım belgesi olsa gerek.Ne cüretle Haydar Beyin katil olduğunu söylüyor ki.Malları ve gayrimenkulleri satın almak adamı nasıl katil yapıyor?Tibetin pis iftirası.Tibette kafasını toplasın artık.Her seferinde başka bir işle karşımıza çıkıyor:icon_sorr

Ayneeeeeenn benim kafadansin..yani ne alaka.. her necatinin mal varligini alan necatinin ölümünden sorumlu mu olucak..cook sacma bence.. alakasiz.. daha haydar beyi tanimiyor..tek bildigi genconun dedesi..sonra bide pinarin annesi tibetin yüzünden itip bagriyor gencoya.. tabii oda hakkli kendinde degil.. ama tibete uyuz oldum ya.. bazen bakiyorum derinle iyiler.. yani kesin ilerde olur birsey diyorum bazen bakiyorum pinar hala...

azizoz
25-04-08, 15:31
valla yaw herkes de gencoyu suçluo

ilke hiç yoktu fragmanda yaa harbi kayboldu bu kız nerde ki????

İlke kaybolmaz,fragmanda şans vermemişlerdir ona o kadar.Bu bölümde herkes gencoyu suçlayacak,eee doğal olarak Gencoyu savunmak İlkeye düşecek.Avukatı ya o açıdan:img-hysteFazlaca görecğiz bence onu,örneğin Genco ona dert yanarken...Genellikle Genco bu tip konularda ona düşündüklerini anlatıyor.

#Ayçiçeği#
25-04-08, 17:18
Ayneeeeeenn benim kafadansin..yani ne alaka.. her necatinin mal varligini alan necatinin ölümünden sorumlu mu olucak..cook sacma bence.. alakasiz.. daha haydar beyi tanimiyor..tek bildigi genconun dedesi..sonra bide pinarin annesi tibetin yüzünden itip bagriyor gencoya.. tabii oda hakkli kendinde degil.. ama tibete uyuz oldum ya.. bazen bakiyorum derinle iyiler.. yani kesin ilerde olur birsey diyorum bazen bakiyorum pinar hala...

aynen size katılıyorum valla tibet'e gıcık oldum yaa
ne hakla geliyorda gencoya bunlar dedenin suçlu olduğunu kanıtlayan belgeler diyor
genconun ne suçu varya salak mı ne :mad72:

bencede öyle derinle iyiler ama pınar hala tibet'e yaklaşmaya devam edio desem yeridir :icon_whis

keremcem d
25-04-08, 19:37
aynen size katılıyorum valla tibet'e gıcık oldum yaa
ne hakla geliyorda gencoya bunlar dedenin suçlu olduğunu kanıtlayan belgeler diyor
genconun ne suçu varya salak mı ne :mad72:

bencede öyle derinle iyiler ama pınar hala tibet'e yaklaşmaya devam edio desem yeridir :icon_whis

ya bide pinara demiyor mu galiba beni kizkandin..kizkanacagini bilseydim önceden yapardim.. öyle birsey demisti gecen bölüm nasil uyuz oldum yaaa..
tibete su siralar cok sinir oluyorum..
hele gencoya öyle demesi.. daha kanitlanmis hic birsey yok..hic olmazsa pinarin annesinin önünde deme..

Smallville18
25-04-08, 23:01
necatiye kanı kim verdi acaba gencomu?
eğr gencoysa bu şekilde kötü davranmamaları gerek gencoya beli ilke vermiştir ya da tibet.
hiç beklenmedik birisi diyor.
genconun dedesi olmasında:img-hyste
böyle giderse genco ve pınar mutlu olamayacak.
yazık çok yazık....

asksinsen
25-04-08, 23:06
Tibete sinir oluom ya..
yine karıştırdı ortalığı sinir adam..
Bu haftaki bölüm yine güzele benziyo.hadi hayırlısı:)

azizoz
26-04-08, 11:51
Bugün dizimiz var:img-wink:Kafamda da pek çok soru işareti var.Örneğin Necatiye kim kan verdi.Beklenmedik kişi olsa olsa Cüneyttir:img-hysteÇünkü o yaptıklarının üstünü örtmek için gereken her tülü fedakarlığı yapar.Hem de kan vererek diğerlerinin gözüne gireceğini düşünür.Ama Cüneyt işinde bir sorun var.O kan verirse Necati daha çabuk ölür.Çünkü onun kanı ....:img-hyste

gdemirdiken
26-04-08, 12:47
Fragmanı televizyonda daha yeni izleme fırsatım oldu ve ilk izlediğimde aklıma gelen şey; Necati'yi öldürenin yani öldürtenin Cüneyt olduğudur. Çünkü Tarkan'ın önündeki paralar ve söyledikleri her şeyi gördüm falan diyo... Kesin Cüneyt yaptırttı ayarlamış Tarkan'ı.İş bitince para senin dedi tabi.... Ama Tarkan pişman gibi duruyo...

keremcem d
26-04-08, 15:58
Nihayet bugün dizimiz var:happy0064
ya ayneen tarkan fragmanda agliyodur önündede para fln vardi.. bu bölüm anlicaz herseyi..
yalniz bu arada ayneeen necatiye kani kim vercek acaba..kesin genco:img-wink:

#Ayçiçeği#
26-04-08, 16:13
sonunda cumartesi geldi bu akşam dizimiz var :happy0064
hemde çıkmasına çok az kaldı son 2 saat
ayy şimdiden heyecanlandım valla :icon_whis

bende çok merak ettim şimdi necatiye kanı kim verdi????
genco olabilir bence de :)

tarkan da herşeyi görmüş acaba ne oldu????
bu soruların hepsine cevap gelicek bu akşam ki bölümde

azizoz
26-04-08, 18:33
Ne çabuk reklama giriyor dizi böyle yaw.Daha yeni başlamıştı,Fatih Ürek ve Tibetle ilk reklamı yaptık bile:img-hyste
Fatih Ürek o şarkıyı yine okudu:img-cray:Şarkıyı bilmeyen Pınarın bir anda şarkıyı çalmaya başlamasına anlam veremedim:img-hysteİlham geldi heralde:img-punk:Müziksiz Haydi lili lili:cheer:gerçekten çok iğrençti.Arkadan fon verdilerde düzeldi neyseki.Umarım bu şarkıyı bir daha duymayız:img-hyste
Suat,Pınara çabuk ısındı.Böyle muhabbetler yaptıklarına göre daha çok çalışacaklar...

levoo
26-04-08, 20:19
Genco haksız muamele gördü ve Pınar'ın ailesi bundan pişmanlık duyacaklar.

Bakalım Tarkan'ın yaptığı ne zaman ortaya çıkacak...

azizoz
26-04-08, 20:27
Ejder ve Selin sahneleri mükemmeldi.Özgenin dedesiyle muhabbetleri de görülmeye değerdi.Herşey çok iyi gidiyordu ama ben bölümün sonunda olanların tüm bölümün güzelliğini katlettiğini düşünüyorum.Özellikle Tibetin konuşmaları,Derin ve Figenin Gencoya ani tepkileri çok mantıksızdı.
Genconun dedesinin yaptıklarını duyan Figen sanki bunu yapan Gencoymuş gibi defol git burdan dedi.Kocası şimdi kıymete bindi tabi:icon_sorr
Tibetin adamına söyleyip hemen istediğini öğrenmesi de çok gerçekdışı.Adamına söylüyor,adam direk belge bulup getiriyor.Bu seferlik değil hep böyle.Sanki Haydar Haşmetlinin yaptıkları,satın aldıkları elinin altında.

gosde_
26-04-08, 20:29
Suat'lı sahneler gerçekten komikti:) Aa göz makyajı öyle mi silinir?:img-hyste
Genco Pınar'ın ilham prensi oldu bir anda çaldı şarkıyı tebrikler Pınar'a:)

Necati tahmin ettiğimiz gibi ölmemiş birden hemşire Burhan deyince güldüm resmen kötülere bir şey olmaz

Genco'nun dedesine iftira attılar yazık adama ama sonunda görecekler onun suçsuz olduğunu gerçi nasıl açığa çıkacak Tarkan'ın yaptığı:icon_whis
Belki de Tarkan itiraf eder her şeyi zaten bütün bölüm boyunca çok pişman göründü
+Cüneyt'in bu işte parmağının olmamasına ayrıca çok şaşırdım:)

#Ayçiçeği#
26-04-08, 20:58
bende izledim bölümü izlemeden dururmuyum zaten :icon_whis
genco gelince pınarın hemen şarkıyı çalması süperdii
hala gencoyu sevio genco da pınarı tabi :img-in_lo

necatinin ölmeyeceğini biliyordum zaten
gözdenin dediği gibi kötüler ölmez :img-yes:

ejder&selin sahnelerini çok beğendim
gittikçe yakınlaşıyorlar :D

pınarda anladı sonunda cüneytin yalancı olduğunu

off ya tibet nerden buldu bu belgeleri yaa
genconun dedesinin hiç suçu yok
birde pınara söz vermişti söylemicem diye ama nerdee genco gibi güvenilir değil ki gıcık herkesin içinde söylüo bide çok bilmiş :mad72:

pınar bile inanmadı gencoya :icon_sorr

herşeyi tarkan gördü ama necatiyi öldürmeye çalışan o değil
necatiye kaza yaptıran cüneyt tabiki herkesten saklıo yine gerçeği
bence tarkan cüneytin yaptığını gördü sanırım söylicek gerçeği
parayı aldığına bile pişman olmuş :)

yeni bölümü yine çok merak ediyorum yaw :img-pilot

#Ayçiçeği#
26-04-08, 21:00
Suat'lı sahneler gerçekten komikti:) Aa göz makyajı öyle mi silinir?:img-hyste
Genco Pınar'ın ilham prensi oldu bir anda çaldı şarkıyı tebrikler Pınar'a:)

Necati tahmin ettiğimiz gibi ölmemiş birden hemşire Burhan deyince güldüm resmen kötülere bir şey olmaz

Genco'nun dedesine iftira attılar yazık adama ama sonunda görecekler onun suçsuz olduğunu gerçi nasıl açığa çıkacak Tarkan'ın yaptığı:icon_whis
Belki de Tarkan itiraf eder her şeyi zaten bütün bölüm boyunca çok pişman göründü
+Cüneyt'in bu işte parmağının olmamasına ayrıca çok şaşırdım:)

bu işte cüneytin parmağı var yani necatiyi öldürmeye çalışan cüneyt
tarkan sadece olayı görmüş ve paraları almış sonrada pişman oldu
bu yüzden necatiyi cüneytin öldürmeye çalıştığını söylicek bence :img-yes:

Smallville18
26-04-08, 21:32
bu işte cüneytin parmağı var yani necatiyi öldürmeye çalışan cüneyt
tarkan sadece olayı görmüş ve paraları almış sonrada pişman oldu
bu yüzden necatiyi cüneytin öldürmeye çalıştığını söylicek bence :img-yes:

şaşılacak bir durum ama bu işte cüneytin pek bir ilgisi yok sadece tarkana para lafını açtı geçenki bölmüde oda.bölümün sonlarıın izlediysen tarkan arkadaşı sakine herşeyi bir bir anlatıyor...

sonuçta rahika bir bölümdü biz seyirciler geenconun dedesinin suçsuz olduğunu biliyoruz.bu yüzden gencoya yapılan hakaretlere pekte üzülemey gerek yok.
sonuçta bir sonraki bölümde herkes genconun aykalarına kapancak.
benim düşüncem pınar & genco aşkı olmayacağı bu bölümle kesinlik kazandı.
öte yandan necatinin kesinlikle ölmesi gerekir.yaşaması dizinin gidişatını olumlu yönde etkilemez.
özette necatiye kanı verenin hiçte umulmadık birisi olduğu söyleniyordu.
ve kanı genco verdi amanda ne umulmadık kişi özge olsa ya da ahmet olsa neyse genco bu genco:img-hyste

fairy_dreams
26-04-08, 22:40
sakin şuanda herşeyi bildiği için belki ejdere ağzından kaçırır tarkanın yaptığını. belki de tarkan çok pişandı zaten anlatabilirde herşeyi. fragmanı görene kadar tarkandan hiç şüphelenmemiştim ama fragmanı görüncede cüneytin parmağı var demiştim. şaşırdım o planlamamış bunu. ay bütün bölüm kıvranıp durdu tarkan söylemedi beni deli etti :)

pınarında içinde hırs oldu birden bire başarıcam dedi dedi, sonunda hiç duymadığı parçayı süper çalıverdi :) kulağı çok kuvvetliymiş. fragmanda necatinin öldüğünü zannetmiştim burhan ölmüş meğersem....

pınarın annesi ve derin gencoyu kovdu olanları duyunca ama hatalılardı dedesi öldürmek istiyor olabilir onların gözünde, ama torunu genco hemen kanını verdi necatinin hayatını kurtarmak için. bunu nasıl göz ardı ediyorlar. hatalarını anlıycaklardır. muhakkak da dedesi aklanacak.

ejdere çok acıyorum ya zavallım ona ne kadar ilgi gösteriyor. selinde aşık olsada karışılık verse bari. şuanda onu sadece yakını olarak görüyor.

aslanbey09
26-04-08, 22:50
slm arkadaşlar benim pc ye virüs girmiş bir kaç gün ayrı kaldım herneyse geri döndüm
bu akşam genconun dedesinin aldıgı arabayı kullanması dedeasine ısındıgının işareti yalız necatinin durumu bir müddet haydar hasmetlinin üzerine kalacak gibi
öte yandan tarkanın cüneyt