Tüm Versiyonu Göster : Genco (Kanal D)
Özge tam benim tahmin ettiğim cevabı verdi seline babası hakkında bu konuda gerçekten takdir ettim özgeyi valla helal olsun.Tibette iyi karıştırıyor valla ortalığı cüneyt yetmedi şimdide bu çıktı başımıza gerçekler ortaya çıkınca (ne zaman çıkar bilemeyiz gerçi ama artık senaristlerin insafına kalmış) genconun ve dedesinin suçsuz olduğu ortaya çıkacak gerçi genconun zaten suçu yok ya.Genconun çiftlikteyken yeni notalar melodiler ve eserler mırıldandığını gördüm umarım onları piyanoda çalar da bizde güzel güzel dinleriz.
Genelde güzel bir bölümdü gelecek hafta neler olacak göreceğiz 44.bölümü bekliyorum sabırsızlıkla şimdiden:)
Pınar'ın ailesinden gerçekten sıkıldım.. Selin-Derin kendilerini ne kadar haklı görüyorlar şaşıyorum.. Bütün olayda Genco sorumluymuş gibi davranıyorlar.. ne olsa ondan biliyor aslında hiçbirinde Genco suçlu değil.. Şimdii babasıı hakkında gerçeği öğrenince ne yapıcakalr merak ediyorum.. Pınar'a gelince açıkcası artık onun Genco ile birlikte olmasını fln istemiyorum.. Genco'nun sevgisini haketmiyor.. Ahmet-Özge aşkı da artık bir düzene girse iyi olucak.. Mesela Binnur'un yok olmasıı gibi.. =))
#Ayçiçeği# 04-05-08, 09:19 dün akşamki bölüm bence fena değildi yani güzel bir bölüm sayıır
genconun yeni melodiler yazması fln çok hoşuma gitti
onları pınara yazdı sanırım :img-in_lo
bu bölümde en çok tibet ve ilkeye gıcık oldum :mad72:
tibet pınara söylemeden yapıyor yapacağını suçsuz insanı gecenin o vakti hapise götürmek ne demek ya birde herkes pınar yaptı sanıyor :icon_sorr
ilkede çiftikte gencoya yakın olup durdu özge bile git diyo gitmio ki kız
genco da başıma bela oldun dedi hala peşinde ya :mad72:
şu binnur'a da sinir oldum yemeği unutmuşta bilmem neymişte
sanki ahmetin karısı da evine girio gıcık
ejder&selin süperdi desem yeridir
ejder başladı şimdiden hayaller görmeye :love05:
yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum :)
bakalım reytingler nasıl gelcek??
uzun bi aradan sonra dün akşam tekrar izledim diziyi ve ne kadar özlediğimi farkettim...
yazın buraya baya gelirdim aslında:)
özgem yaa hiç değişmemiş...seline yapıştırdı hemen cevabo:img-in_lo
selin&ejder çok şekerlerdii:love05:
binnuru boğasım geldi ya gıcık kızzz...(tibet+ilke bide dede)
aa ilkeyi gencoya beğenmiş pehhh genco-pınarı tek geçerim:)
ama nasıl çarpıyodu az daha pınara çok kötü oldum yaaa....:img-cray:
bnce dizinin reytnglri düşmeden acilen bitirmeleri lazım olaylar tekrarlanıyo vr uzatılıyo ..bu bölüm çok sıkıldım ben nedense ilkecime alışmışım kötülüklerne.:D
dediğim gibi genco dedesini ezmedi ezebilirmi ya:D:D
Dizinin reytingleri düşeceği kadar düştü zaten.Kanal D'nin reytingleri en düşük 2-3 dizisi arasındayız.Ve ben bunda hiçbir anormallik görmüyorum.Çünkü izlediğim son 10 bölümde giderek herşey itici gelmeye başladı bana.Başrol oyuncularını izlerken bile sıkılıyorum.Burda suçu oyunculara bulmuyorum.
Herşey senaristlerin başının altından çıkıyortroestYazılabilecek en saçma senaryoları yazıyorlar,basit kurgulamalar yapıyorlar,dizide herşey bir zincir halinde işliyor.Birinin başına gelen olay dizideki herkesi etkiliyor ve ben buna sinir oluyorum.Dizide gerçek hayatla büyük bir uyumsuzluk hakim.Özellikle İstanbulun en kalabalık semtlerinin birinden bir çiftlik evine geçişi ben çok garipsiyorum.Hiçbir oyuncunun kendine özgü bir dünyası yok.Herşey söyleşiler içinde geçiyor,kimse işini yapmıyor,okuluna giden yok,işine giden yok.Yasadışı işler yapmak zaten çocuk oyuncağı.Yani senaristler herşeyi canları nasıl isterse öyle yapıyorlar,pişmiş aşa su katıyorlar.Bende kendilerine buradan başarılar diliyorum ama bu kafayla önleri açık olur mu bilemiyorum:icon_sorrYazdıkları senaryolar amatörler için bile çok basit kalır...
bence dünkü bölüm güzeldi
özgenin ahmeti kiskanmasi
ahetin binnura bidaha gelme demesi
yani süperdi
ama ilke ve tibet cok giciklar
ilkenin sinsice özgeye yaklasmasi felann
KirmiziGul 04-05-08, 14:57 Dunki bolum baya guzeldi, biraz durgun basladi, ama sonradan duzeldi.
Tabiki Cuneyt yine herzamanki gibi sinir bozucuydu, ama Tibet'tende bikmaya basladim artik, ne bu ya, adam Pinar'i elde edemeyecegini biliyor, daha hala Genco'nun pesinde, Haydar dede'yi sadece Genco'nun dedesi oldugu icin bu kadar sucluyor, degilse iyice arastirmadan boyle bisey yapmazdi.
Bende burdaki herkes gibi Ilke'den nefret ederdim onceden, ama sanki dunki bolum'de onu biraz sevmeye basladim, bilmiyorum belki Pinar'a dun gicik oldugum icindir, ama elinden geleni yapmaya calisiyor onlar icin, Haydar dede'de Genco'ylan onun arasini yapmaya calisiyor Pinari unutturmak icin.
Sonu'nu cok begendim, Genco & Pinar'in nasil bir durumda olduklarini iyi gosterdiler, bundan sonra iki aile'de bir arada duramaz, hep kavga hep kavga olur. Etkileyiciydi yaa,
sol taraf: Genco, Ozge, Ahmet, Ilke
sag taraf: Ejder, Selin, Pinar
Pinarla Genconun o caresiz bakislari, Karsi karsiya kaldi iki asik...
Neyse, biz Haydar dede'mize bisey olmasin diye dua edelim, tekrar diyorum, insallah adam kalp'ten gitmez.
Binnur'da aldi bu bolum agzinin payini, bidaha gelmez umarim. Ozge & Ahmet'in disaridaki kavgalarindan sonra Binnur'un sozleri ikisininde aklillarina gelipte arayi duzeltmeye, Binnuru hakli cikartmamaya ugrasmalari guzeldi. Ikisinide cok seviyorum ya, Selin'le Ejder'de oyle, :img-in_lo .
Neyse, bakalim insallah haftaya daha guzel bir bolum izleriz, isi daha'da uzatmasalar iyi olur, zaten Tarkan parayi yemeye baslayacak, adam rahat nasil olsa, [bide ben bu Cuneytin bahsettigi kamyoncumu nedir, orasini anlamadim, Necatiye carpan kamyonmuydu?Cuneyt kendisimi uyduruyor?].
Kendinize iyi bakin.:good:
keremcem d 04-05-08, 17:07 Dünki bölüm gzldi..
Bende pinarin ailesini anlamiyorum..yani necati bile bile onca masum insanin hayatiyla oynadi.. Ona gelince bu kadar büyük bir tepki gösterilmedi ama genconun dedesi böyle büyük bir tepki gördü..halbuki daha ortada hiiiiiiccc birsey yok yaa..
sadece tüm mal varligini satin aldigi icin mi..
Bence Özge iyi yapti..
Gelelim binnur..sinir oldum ya..lafdan anlamiyor..bagriyorsun anlamaz..özgeyle ahmetin basina iyice bela oldu..
Ilkeyle tibet saten ayniydi..yanlis sunu demeden gecemicem ilkenin kiyafetine bayildimmm yaa..cok yakismis:img-wink:
ejder selin sahneleri favorimm:img-wink:
Tibete sinir oldum ya...
Ne yapmaya çalışıyor,ne kanıtlamaya çalışıyor..Sanki Pınar ona geri dçncek hayret bişey..
Binnura deli oldum...Gıcık kızya..Ahmet ve Özgenin arasına girmek için elinden geleni yapıyor :img-tomat :img-tomat
Selin-Derin ikiside babaları çok masummuş gibi genco ve genconun ailesine yüklenior..Kendi babaları çok masumya sanki.Ama özge iyi laf yapıştırdı seline bravo valla... :img-tomat
İlkeye bişey demiyorum artık..Her dk genconun peşinde..
İlke,Tibet,Selin en sinir olduğum karakterler ÖZELLikLE TİBET...
didemfener 05-05-08, 13:55 özeti okudum özet için saoL cnm.
pınarLa genco ayrılmış ama gnco onu bırakmaz hele böyle kötü bir günlerinde..
genco hermzan neLer yapabiLceğini gösterir..
sonunda necati cezasını buldum sırada cünyt var..
o para bakalım ne olcak?
keremcem d 05-05-08, 14:01 Özet gene kasramsar..en sinir oldugum cümle ise en sondaki cümel..cüneytin ejdere santaj yapmasi.. yani bunu bile kullaniyor ya cüneyt artik dicek söz yok.. necati cezasini buldu sira simdi cüneytde.. ama cüneytin cezasi ejderin elinden olsun.. tüm foyalarini ortaya cikarsin ejder hapise girsin cünooo..
Genco hepki gibi kolluyor gencoyu:img-wink:
Bölüm fazla hareketli değildi.
Özet gelmiş,neyseki hastane bölümlerinden kurtuluyoruz.
Pınar'ın annesi,Derin,Selin ve Tibet,Genco'nun üstüne çok gittiler.Her şeyi Necati yaptı,suç Genco'ya kaldı.Pınarla aşklarını aileleri bitirdi.
Necati felçli kalacakmış,ailenin yükünü Pınar çekecek,neyseki Genco var,o yardım eder.
Binnur da güya Özge ile Ahmet'i rahat bırakacaktı,ama ne bu ya karısı gibi sürekli evde.Ahmet'in gözüne girmek için yemek,ütü,temizlik yapıyor.İçten içten Ahmet-Özge ilişkisini bozuyor.
Sonunda Cüneyt de Selin'in bebek aldırdığını öğrendi.Özette yazana göre bunu şantaj olarak kullanacakmış.Cüneyt'i severim,ama bu davranışı yakıştıramadım.Sonuçta bebek kendindendi.Ayrıca Ejder'e niye şantaj yapıyor ki?
Selin,Ejder'i insan olarak çok seviyor.Ama şu bir gerçek ki hala Cüneyt'i seviyor.
Ejder'i yanağından öptü,ertesi günde bundan bir anlam çıkarma dedi .
Bende diziye karşı bir antipati oluşmaya başladı.Senaryo hiçbir şekilde zevk vermiyor bana.İzlemek zorunda olduğum için izliyormuşum hissi var içimde.Gelecek bölümde öyle olacak görünene bakılırsa...
GenCo_PeLinSu 05-05-08, 17:16 Gittiğimde Genco dizisi anasayfada değildi geldim yine değil bence çoğu diziden daha çok hak ediyor anasayfayı neyse...
Bence ileriki bölümlerde Selin ve Ejder arasında birşey olması kaçınılmaz... :img-wink:
Umarımda olur zaten...
#Ayçiçeği# 05-05-08, 17:36 özeti bende okudum şimdi ama o kadar kötü bir bölüme benzemiyor
en azından genco&pınar sahnesi olabilicek geçen bölüm hiç genco&pınar sahnesi yoktu :icon_sorr
cüneyte gıcık oldum zaten birde ejder'i tehdit edio ya utanmaz :mad72:
birde necatinin felç olması hiç iii olmadı aslında cezasını çekio diyebiliriz ama
genco&pınarın barışmasını zorlaştırıo yaw :img-cray:
genco&pınar ayrılmış dio ama genco pınarın peşinde
neler olcağını merak ediyorum :)
ama senaryo gerçekten kötü gidiyor yinede düzeltirler ilerde yaw
senaristlerimiz iii çalışıyorlardır :kahve
Smallville18 06-05-08, 09:26 senaritsler inş. 50. bölümde diziyi bititirler.gına geldi artık..
cüneytin dizinin başından beri yaptığı kötülükler cezasını hala bulmadı.olaylar lastik gibi uzamaya devam ediyor ve böyle oldukça hiçkimse mutlu olamaz.
bu bölümdede hiçbirşey sonuçlanmayacak belki cüneyti izleyen biri tarafından olaylar çözülebilir bu aralarda hiç kimse ondan şüphelenmiyorki:img-hyste
ya da cüneyt ve tarkan arasında anlaşmazlık çıkar sakin gidip herşeyi ejdere anlatır.cünyt paranın hepsini isticektir bu kaçınılmaz kazaylada hiç bir ilgisi yok zaten yurt dışına parayıda alıp kaçış planları yapabilir.
gencoda pınarın peşinde aval aval dolaşıcak hiçbirşey umrumda değil pınarın dışında.bu gelişen olaylar yüzünden dedesine inş. bişey olmaz..
keremcem d 06-05-08, 14:46 Ayneeenn cüneytin foyalarinin ortaya cikmamasina bende sinir oluyorum..bende dizinin bitmesini istemiyorum aslinda ama olaylarin bu kadar cikmaza girecegine bencede fazla uzatmadan bitirsinler..ama gelecek sezonda devam edicekmis..
onetreehill 06-05-08, 23:50 Gittiğimde Genco dizisi anasayfada değildi geldim yine değil bence çoğu diziden daha çok hak ediyor anasayfayı neyse...
Bence ileriki bölümlerde Selin ve Ejder arasında birşey olması kaçınılmaz... :img-wink:
Umarımda olur zaten...
bence dee hakedıyo anasayfayı genco..ama bu bölum pınar a cok sınır oldumm genco bıle onun babasının olaylarını ortaya cıkarmamıstı o gıttı dedesını şikayet ettii hep tibet in yuzunden gıcık tibet:icon_evil
ben tam bir genco hayranıyım çünkü sevdiğim tüm oyuncular nerdeyse orda.Neyse necatinin kaza geçirmesiyle ailesi yıkıldı ona hiç mi hiç üzülmüyorum çünkü hakketti sadece ailesine üzülüyorum ayrıca tibette bi fırsatını bulup pınara yaklaşmayı ihmal etmiyor hala anlamadı sanırsam ejder ve selinin birlikteliği güzel ilerliyor sırlar açığa çıktı zaten cüneyt çok tatlı aslında ama karakteri çok kötü.özge ve ahmete diyecek lafım yok böyle mutlu devam etsinler hazala silah tutmak yakışmış ahmete sulanan kızda uyuzun teki çok masum görünüyo ama nedeni zaten BeLLi
aslanbey09 07-05-08, 16:15 ben tam bir genco hayranıyım çünkü sevdiğim tüm oyuncular nerdeyse orda.Neyse necatinin kaza geçirmesiyle ailesi yıkıldı ona hiç mi hiç üzülmüyorum çünkü hakketti sadece ailesine üzülüyorum ayrıca tibette bi fırsatını bulup pınara yaklaşmayı ihmal etmiyor hala anlamadı sanırsam ejder ve selinin birlikteliği güzel ilerliyor sırlar açığa çıktı zaten cüneyt çok tatlı aslında ama karakteri çok kötü.özge ve ahmete diyecek lafım yok böyle mutlu devam etsinler hazala silah tutmak yakışmış ahmete sulanan kızda uyuzun teki çok masum görünüyo ama nedeni zaten BeLLi
cüneytim tatlılıgını rolü öldürüyor o 2000li yılların nuri alçosu bence
benim en çok sevidigim şeygenco ile dedesini yakınlaşması
ejderle selin ne olur sonunu çıkaramıyorum inşallah iyi olur
(:..SeFkAt..:) 07-05-08, 17:28 Dizinin 2. Sezonda devam ediceği kesin gibi ...
Ratingler oldukça iyi çünkü...
Eğer senaristler diziyi daha çekici bir hale getirirse...
Replikleri daha iyi olursa
ve Genco ve Pınar'ın aşkını bu kadar imkansız yapmaya devam etmezlerse...
2. sezon kesin devam eder dizi...
Ama işte zaman göstericek herşeyi :)
İnşallah düzelir ...
Necati'nin zaten sakat kalcağını biliyordum(k)
Şimdi de Pınar ve Ailesi Fakir
Genco ve Ailesi Zengin oldu :)
İyice türk filmine döndü aslında...
Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı:img-hyste
didemfener 07-05-08, 17:30 Dizinin 2. Sezonda devam ediceği kesin gibi ...
İnşallah düzelir ...
Necati'nin zaten sakat kalcağını biliyordum(k)
Şimdi de Pınar ve Ailesi Fakir
Genco ve Ailesi Zengin oldu :)
İyice türk filmine döndü aslında...
Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı:img-hyste
evt şefkat ya artık eski türk fiLminden hiç bir farkı yok..
bencede bende sana katılıyorum artık şu replikleri düzeltsinLer yoksa reytngler elden gidicek böyle güsLken
Dizinin 2. Sezonda devam ediceği kesin gibi ...
İnşallah düzelir ...
Dizinin reytingleri çokta iyi değil aslında.Geçen hafta dizinin ne kadar büyük yara aldığını gördük.A/b statüsünde 4,60 tı galiba reyting.Bi önceki hafta ise 5,30'du.Her reyting 500.000 kişiye tekabül ediyorsa 1 haftada 350.000 kişilik azalma dizideki istikrarsızlığı ortaya çıkarıyor.Çoğu zaman böyle oluyor.Bu reytingler Gencoya hiç yakışmıyor kanımca.Keşke reytingleri ellerinde tutabilecek kadar güzel yazabilseler senaryoyu...
pelin_aslı 07-05-08, 18:26 Genco ve pınarın aşkını imkansız bir aşk haline getirdi senaristler.Şimdi tüm gerçekler ortaya çıksada onlar nasıl barışır bilmiyorum.Bu arada ilke ve tibet pusuda bekliyor hala vazgeçmiyorlar haksızda sayılmazlar.Ejder ve selinde çok yakışıyorlardı ama ejderin selinin hamileliğini ağzından kaçırması kötü oldu.Özge ve Ahmet de kavga etmeyip birbirlerinin kıymetini anlasınlar binnura meydan bırakmasınlar
Oo_esmer_kiz_Oo 07-05-08, 21:49 bugun fragman gunu ama cikmamis galiba ben goremedim zaten kanald avupa vermiyor yada ben goremiyorum :icon_whis
goren varsa anlarsin ya netede bulamadim
keremcem d 08-05-08, 14:23 Dün fragman cikmaliydi cikmamis mi??
bugün cikar kesin:img-wink::img-wink:
bencede artik senaristlerin degisik birsey yapmasi gerekir..eski türk filimlerindeki gibi aynen..O kadar cok sey olduki artik pinarla genconun bir araya gelmesi imkansiz..
KirmiziGul 08-05-08, 16:27 Fragmani tv'de gordum.
Necati uyanmisti sanirsam, eve'de gelmis gibi hatirliyorum, ama daha hala hastanede'de olabilir, orasina fazla dikkat etmedim.
Pinar, herseyin ustesinden gelecem felan diyordu, Genco'da Pinar'i kirmadan ona yardim etmek icin herseyi yapacam gibi biseyler diyordu.
Fazla dogru durus birsey hatirlamiyorum ama, aklimda kalanlar; , Ozge & Selin kantinde yine tartisiyorlar, sonra Ozge Selin'i karnindan itiyor, Selin'de karnindan rahatsiz tabi, 'ah! diye bagiriyor, ( sanirim) 'abla, kanamam' gibi birsey diyordu, ardindan Pinar 'Ozge?' diyordu.
Cuneyt yine Selin'le beraber, Ajdar Selin'e , 'yine bu sari ciyan'a inanmiyorsun demi' gibi bisey diyordu, Cuneyte saldiracakti.
Baskada bisey hatirlayamiyorum :img-blush.
Oo_esmer_kiz_Oo 08-05-08, 16:33 Fragmani tv'de gordum.
Necati uyanmisti sanirsam, eve'de gelmis gibi hatirliyorum, ama daha hala hastanede'de olabilir, orasina fazla dikkat etmedim.
Pinar, herseyin ustesinden gelecem felan diyordu, Genco'da Pinar'i kirmadan ona yardim etmek icin herseyi yapacam gibi biseyler diyordu.
Fazla dogru durus birsey hatirlamiyorum ama, aklimda kalanlar; , Ozge & Selin kantinde yine tartisiyorlar, sonra Ozge Selin'i karnindan itiyor, Selin'de karnindan rahatsiz tabi, 'ah! diye bagiriyor, ( sanirim) 'abla, kanamam' gibi birsey diyordu, ardindan Pinar 'Ozge?' diyordu.
Cuneyt yine Selin'le beraber, Ajdar Selin'e , 'yine bu sari ciyan'a inanmiyorsun demi' gibi bisey diyordu, Cuneyte saldiracakti.
Baskada bisey hatirlayamiyorum :img-blush.
anlatigin icin cok tskler ya yine selin cuno beraber desen
pinar hanim yine kendi kafasina gore davranacak bu belli
ozge selin tartismasi daha uzayacak gibi
of bakalim neler olucak daha
çaresizlik 08-05-08, 17:12 evet necati hastaneden çıkıyormuş felçli ve konuşamıyormuş aile tüm suçlu olarak genconun ailesini sorumlu tutuyormuş özeti ekleyeyim arkadaşalr okuyun
necatinin sakat kalcağını biliodum ztn evede dönceğini
ama bu kdr karışıklık oclağını bilmioduk
sanırım diziyi uzatsınlar die çıkmaza sokuolar
didemfener 08-05-08, 17:39 necatinin sakat kalcağını biliodum ztn evede dönceğini
ama bu kdr karışıklık oclağını bilmioduk
sanırım diziyi uzatsınlar die çıkmaza sokuolar
aa burçak biliyordun vee bana sölemedin:D:D:D
valla işler çok karıştı bence bir an önce önlem almaları lazım
aa burçak biliyordun vee bana sölemedin:D:D:D
valla işler çok karıştı bence bir an önce önlem almaları lazım
aaa söylemedimmi tüh msnde görmemişimdir seni :img-pilot
bence dizi iyice karışcak bizide deli edicekler tvde:img-cray:
didemfener 08-05-08, 17:49 aaa söylemedimmi tüh msnde görmemişimdir seni :img-pilot
bence dizi iyice karışcak bizide deli edicekler tvde:img-cray:
burçakk onlar karıştırsın:):) reytngler düşerse arkadan bakarlar:D:D:D
gencodan haber ve bana daha ne olcak soğuk adam:img-hyste
fragman geldi nihayet ama hep ağlamaklı
sadece genco ve pınarı gösteriyo genco adım adım izliyo pınarı
keremcem d 09-05-08, 14:32 oo fragman cikmis..
Hemen sundu diyp sarki su siralar en cooook dinledigim sarki..84 azap:happy0064süüper ya..
fragmanda sadece genco ve pinar shaneleri vardi..daha dogrusu genonun pinari uzaktan nasil kolladigini göstertiler..
Didemm konulmus malum siteye:img-wink:
Fragmanı izlemedim ve merak ettiğimide söyleyemeyeceğim.Anlattıklarınızdan hep şikayet,hep eleştiri cümleleri okudum.Dizideki senaryo sıkıntısı umarım diziyi sekteye uğratmaz.Dizi karanlık bir yokuşta sürükleniyor şu anda...
Google'ın video kısmında sanırım 2.fragmanı koymuşlar. Biraz önce onu izledim. Grup 84'ün Azap şarkısı eşliğinde. Çok güzel bir fragman olmuş. Pınar ve Genco var sadece fragmanda. Pınar farklı farklı işlerde çalışırken Genco gerçekten azap çekiyor. Fragman müziği ve fragman son derece uyumlu olmuş..
fragmanı gördüm ve çok beğendim çok etkileyici olmuş gerçekten
çok etkilendim :img-in_lo
bidaha bidaha izliyommbye
Valla ben bir tanesini izledim ama 1. mi 2. mi bilemeyeceğim.Grup 84 ün şarkısı çalıyordu.Pınar masalara çiçeklerden yerleştiriyordu.Gencoda camın dışından Pınarı izliyordu ve çok düşünceli bir hali vardı.Hep Genco ve Pınar vardı yani.Başka kimseyi görmedim.
Bölüm biraz değişikti bence , yani bölüm içerisinde Allahtan eski tiplere dair Cevdet Beyi ve Ahmetin Annesi görme imkanımız oldu , Sibel ise diziyi bıraktı sanırım yada daha uzun bir süre gözükmeyecek , bu bölümde'de Semihide görmek güzel oldu bölüme gelirsek.
Bu bölümde en çok gözüme çarpan şey Hazal Kayanın güzelliği oldu , Ahmetin araba sürmeyi öğrettiği sahnede Hazal Kayanın güzelliği başımızı döndürdü diyebilirim , arabada çıkan muska şaşırtıcıydı ilk başta Binnur dedim ama o değilde Ahmetin Annesi çıkacak bence gelir gelmez işe koyulmuş hemen , aslında Binnurda çok güzel bir kız onunda hakkını vermek lazım ama Özge kadar olamaz hem Özgenin sadece güzelliği değil bu asi tavırlarıda ayrı bir güzel sürekli put gibi bir insanla zaman geçirmek olmaz dimi , hayatın her döneminde aksiyon eylence ara insan tabiyki belli düzeyde. Özgenin Annesine yaptığı harekeler biraz ayıp oldu onları tamamen silip atması çok yanlış zaten Tameride göremiyoruz kaç zamandır bu dizideki koyboluşlar zaten fazlasıyla canımızı sıkmaya başladı Allahtan bugün eski karakterlerin birazı döndüde biraz rahatlamış olduk. Özge hırçın evet okulda yaptığıda aslında normaldi , ikizlerin sürekli laf atması Özgeyi çıldırttı , Pınar zaten akıl almaz bir şekilde değişti Özgeye karşı , onun zamanında karşısına çıkamayan sen değilmiydin utancından şimdi ne olduda üste çıktın heleki Dedesinin yapıp yapmadığı belli değil , hem yapsa bile Özgenin ne suçu var bu işte işte bu yüzden mantıksız hareketlere devam etmekte Pınar.
Genco Dedesinin hakimiyetinin başına geçti , baksanıza gazinodaki adama bile paralar veriyor sağ solda adamlar tutup Pınarı gözetliyor , Genco bu işlere hep yok yok dedi ama bir şekilde işlere giriyor , aynı arabayı ilk başta nasıl kabul etmedi ve şimdi arabayla fink atıyor. Birazda İlkeyi konuşacak olursak geçen haftaki bölümde çok güzel aşk konuşması ve yardımlarını görmüştük , aynen bu bölümde'de yardımını esirgemedi hem Özgeden hemde Pınardan , evet başta çok kötülükler yaptı İlke ama aklı başına gelmiş gibi görünüyor şimdilik , birde Haydar Haşmetlinin bu kızı Gencoya Gelin olarak görmek istemesi söz konusu işler ilerde karışabilir.
Ejder konusu ise senaristlerin oyununa geldi Ejder normalde ağzından kaçırmaz böyle bişeyi hatta ağzından kaçırmayı bırak direk söyledi. Yani olmaz aslında'da oldu bikere diyelim , Cüneyt tabiyki bütün sinsiliğiyle paranın yerini öğrenmeye çalışıyor , Selinide kafaladı yüzüne iyi yedi façayı akıllanır diyecem ama o akıllanmaz artık , Necati'ye gelince bu bölümde felçli rolünü iyi yaptı ileriye dönük bir düzelme olurmu onu bilemem ama senaristler Burhan karakterini öldürdüklerine göre Necatiyi uzun bir süre düzletmeye niyetleri yok gibi ama ilerde düzelmesini bende isterim şahsen , onun bu yatışı kötülüklerini bile özletiyor adama.
Pınarın yeni işi biraz komik olmuş , Sibelin yerine geçti bu yüzdende Sibelin dönme şansı iyicene azalmış oldu malesef , bunuda Genco halleddi bir şekilde halledeceği belliydi zaten ama bu Pınarın kötü tohumu Özgeye karşı ne kadar devm eder bunu bilemeyeceğim ama zaman geçtikce kendini soğutuyor benden forever Özge yani ne yaparsa yaparsa değil haklı olduğunu düşündüğüm için forever.
Son sahnede ise , tokat olayını hiç beklemiyodum , fragmanda dedim o son sahneyi neden gösterirler acaba , işte silah patladı birimi yaralanacak dedim ilk başta meyersem altından bu çıkacakmış , Genco tokat atacak biri değil heleki bunca zamandan sonra kardeşini bulmuşken , buda senaristlerin bir oyunu diyorum , ama Özgenin çok üstüne gidildi bu bölümde bu son tokat işleri iyicene karıştıracak , diğer bölümde bakalım Genco nasıl affettirecek kendisini , o tokattan sonra benim tanıdığım Özge kolay kolay affetmez hizaya gelmez.
Bu bölümde Özge ve Ahmet sahneleri güzeldi diziyi en büyük izleme sebebim olan sahneler diyim kısacası , araba sürmeyi öğrettiği sahnede güzeldi , Ahmetin bağırıp çağırmaları güzeldi , aralarında bir bağ var ama hep uzuk tutuluyor gibi senaristler biraz daha aşk ve sevgiyi bu iki karakterde yaşatmaları lazım tıpkı 15'ci bölümde olduğu gibi.
Smallville18 10-05-08, 21:47 olayları lastik gibi uzatmaya devam ediyorlar bu dizi seneyede devam edicekte büyük olasılıkla Tibet & Pınar nişanıyla final yapar.tabi hiçbirşey sonuçlanmayacak bir şekilde.necatide iyi oynuyor:D hiç yormuyor kendini.
o şekildeki bir hastanın iyileşmesi bir mucizeye bağlı umarım iyileştireceklerse mümkün olabilecek bir şekilde yansıtsınlar...
tarkan ve sakinin paranın yerini kaybedecekleri belliydi artık tibet bulur kaçar yurt dışına.pınarında genconun dedesini suçlu bulması ve gencoya kaşrı tavır alması normal asıl sorun olaylar sonuçlanınca genconun yüzüne nasıl bakacak.
dizinin devam edilebilirliği açısından pınar ve tibetin nişanlanması şart.
yoksa olayların lastik gibi uzayacağı belli seneye reytingide düşerse hikaye yarım yamalak biter,keserler diziyi.
salı günü yeterince reyting alamadığı için cumartesiye alındı yoksa dizinin büyük bir izleyici kitlesi yok.tek temennim herşeyin bir an önce sonuçlanması:good:
Oo_esmer_kiz_Oo 10-05-08, 22:10 bolum yine cok guzeldi diyebilirim
genconun ozgeye vurmasini ne kadar icime sindiremesemde beni soke eti genconun o tavri
benim dedigim sey buyu ciktimine sok oldu wallahi arabada oyle bir sey cikinca bende kesin binnur dedim ama mualla hanim yani ehmetin anesi bu ara ufurukciye gitmisti belki o zaman yaptirmis olabilir yani bize o zaman gostermediler ama benim icimdeki ses binnur diyor nedense :icon_whis
sibelin diziden ayrilmasina cok uzuldum ya onun ayri bi yeri vardi dizide :img-hyste sibel cevdet sahnelerini ozlicegim galiba
cuneyt ise pes geciyorum ama seline acidim ya
pinar genco hersey daha da karisti artik neler olucagini keestiremiyorum
necatiye ise pek uzldum sayilmaz yani, yaptigini buldu sonunda
Smallville18 11-05-08, 12:10 selena geçmiş gencoyu demekki başka bir gün olsa genco şöyle -3-4 dizinin aynı saatte yayınlandığı bir günde genconun izleme oranı dahada düşecek.
gerçi ilk bölümden itibaren takip etmeyen birisi can sıkıntısından bile olsa izlicek birşey yok diye gencoyu açıpta izlemez gencoda ilk bölümde seyirci sayısı neyde şuanda o ne eksik ne fazla..
keremcem d 11-05-08, 14:51 Ooo reytingler iyi gelmis..
ya acayip sasirdim genco özgeye tokat atinca..sooke oldum ya.. ama özgenin annesine öyle davranmasi,hic arayip sormamasi gercektende kötü oldu ya.. sanki unutmus gibi..sonra gidip özür flnde demedi aramadi bile..
Binnur hala ahmetin pesinde..yani ahmet ne yapti ne söylediyse bu kiz ahmetin pesini birakmaz..
Ejdere hepki gibi bayildim..nasil kesti cünonun yüzünü pohaha..yaglarim eridi yani gülmekten öldüm..aferin ejder süüpersin.. gene mutsuz ejder ya.. :img-cray:
eski yüzleri görmek gzl oldu ama sibel nirdee??:img-cray:
aslanbey09 12-05-08, 00:34 sibel almanyaya gidecekmiş
bu bölümde genconun dedesinin özgenin annesine davranışı hiç hoşuma gitmedi
özgede havalara girdi biraz genconun tokadı iyi oldu
ejder cünonun yüzünü kesti ama yine başaramadı hep üzülen taraf olyor
öte yandan tarkan ve sakinmiydi o çoçugun adı paraları hangi agaçın altında oldugunu bulamamaları çok komikti:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
necatide belasını güzel buldu eee ne demişler allahın tokadı yokmuş....
cimcime_7297 12-05-08, 07:48 artık çok fazla beğenmiyorum gencoyu nedense....
çok saçma yerlere uzandı yani...
en çokta şu ikizlere sinir oluyorum gencoya yükleniyorlar babamızı bu hale sen getirdin diye....iyi de genco ve özgenin ailesi onların babası yüzünden öldü...bu insanlar ne kadar bencil ya....anlayamıyorum artık insanları....eden bulur necatide buldu kızları ve eşide bunu görse iyi olacak....
bu arada ilke de çok zararsız olmaya başladı bu aralar neden acaba...iyi birisi olmaya mı karar verdi anlamadım....özgeye pınardan daha yakın olmaya başladı şaşırıyorum...
Güzel bölümdü.
Genco adeta bir gölge gibi Pınar'ı izledi.Mahallede,çalıştığı barda hep adamları vardı.Pınar'ın tekrardan okula dönmesi de Genco sayesinde oldu.Ama Pınar'ın ailesinden hakaret yiyen yine o oldu.Dedesinin suçsuzluğu ispatlanana kadar Genco-Pınar birlikteliği imkansız gibi.
Özge de dedesinin yanında kaldığından beri değişti.Annesine karşı tavrı hiç hoş değildi.Ayrıca ikizlere de kendine yakışmayacak şekilde davrandı.Genco gibi bir adama tokat atttırdıysa oturup bir düşünsün Özge.
Ahmet'in annesi de iş başında yine.Muskalar falan koymuş.Sibel'in geri gelmemesi ve sözlenmesi çok saçma.Cevdet beyle yakışıyorlardı.Belki de Pınar'a okulda bir işi verecekler ya ondan diziden çıkarmışlardır.
Favori çiftim Cüneyt-Selin birarada.Fragmana bakınca Cüneyt bu bölüm olmayacak sandım,neyseki vardı.Ejder'e sinirlendim.Cüneyt'in yüzünü çizdi.Neyse bundan sonra yine Cüneyt-Selinli sahneler olacak,biraz zorlamayla olsa da biraradalar.
Selam millet!!
Eski başlığıma bir uğrayayım, hem de aşağılarda gezinen başlığı yukarı çıkarayım dedim.
Daha önce de söylediğim gibi artık Genco'yu izlemiyorum:icon_sorr Senaryo eskisi kadar çekmiyor beni.
Neyse en son reklamlardan falan gördüğümde dedesi hapse mapse mi girecekti. Yok Pınar- Genco'dan Genco Pınar'dan vazgeçmişti.. Bilmem artık:img-wink:
Ahmet'le Özge'nin arası nasıl??
İlke ne etti??
Tibet'e noldu??
Derin???
(Ne çok şey varmış soracak??)
Ahmet'in annesi de iş başında yine.Muskalar falan koymuş.Sibel'in geri gelmemesi ve sözlenmesi çok saçma.Cevdet beyle yakışıyorlardı.Belki de Pınar'a okulda bir işi verecekler ya ondan diziden çıkarmışlardır.
Pınar işe girecek diye çıkarıldığını düşünmüyorum , bence kendisi çıkmak istedi yada uzun bir süre ara verecekte olabilir , hemen ayarlarlar nişan bozulur tak Sibel gelir hiç belli olmaz tamamen ayrıldığını düşünmüyorum.
Okulda son bölümde Semihi artık görmeye başladık ama Kerem yok evet bizim kıvırcık Kerem halen yok adam bir kayboldu bidaha gören yok , sesi olsun hareketleri olsun Moruk diyişi olsun çok renk katıyordu diziye , Semihin yanında yeni yeni tipler türemiş onları seyirciye alıştırmaya çalışıyorlar ama Keremin yerini tutamazlar inşallah biran önce döner diziye.
Özge konusuna gelince , evet Annesine çok ayıp etti bu konuda haklısınız hatta Haydar Haşmetlide zırt pırt sözünü kesip laf sokmaya çalıştı Annesine ama Özgenin biraz daha mantıklı olması lazım , zaten Taner piyasada yok o da diziyimi bıraktı nedir o yüzden Özge evinede dönemiyor ve böyle sürtüşmeler oluyor , karakterlerin bir anda 360 dönmelerinin büyük sebebide aslında bu yok olan karakterdir.
Genconun özgeye attığı tokat belki özgede meydana gelen değişime biraz olsun dur der çünkü çiftliğe geldiğinden beri özge eski kimliğini kaybetti tüfekle devamlı ateş etmesi genconun buna karşı çıkmasına rağmen yinede devam etmesi ayrıca sözleri çok iğneleyici olmaya başladı özgenin ve genco artık dayanamadı bende beklemiyordum o tokatı ama artık gencoda patladı sabırda bir yere kadar kardeşim nedir bu ya ellerin dert görmesin Genco:) belki bu tokatın özgeye bazı şeylerin değişmesi gerektiğini öğretir.
Smallville18 13-05-08, 13:31 dizi kısaca tepe taklak oldu:img-hyste
ilk bölümü hatırlayalım gencodan hoşlanan pınar onun bir temizlikçi olduğuun öğrenince nasılda gencoyu küçümsedi.tabi sonra aklı başına geldi.
şimdi olaylar tam tersine döndü.genco zengin oldu pınar alın teriyle nasıl para kazanılır onu öğreniyor.dizide mantık dışı olaylarda olmuyor değil.
son bölümde cüneyt ve tarkan konuşurken cüneyt tarkana oayları anlatıyordu tarkanda birden aha gitti demek paralar genconun dedesi aldı diye atıldı halbuki cünyt arabadaki paranın kaybolduğunu tarkana sölememişti cüneytin kesin şüphelenmesi gerekirdi ama olmadı belki sonra jetonu düşer.
bu bölümde genconun dedesi mahkemede suçsuzluğunu ispat etmekte zorlancak.hadi akzayla ilgisi olmasa bile adamın birine silah göstermek bile en az 6 aydan başlıyorki dedesi necatinin kafasına silahı dayadı:img-hyste
dedesi büyük olasılıkla hapse gircek ve belkide ölücek olan yine gencoya olcak.tibet ve pınarın nişanlandığı günü heycanla bekliyorum genco ancak böyle bir olay paklar ve aklının başına getirir..
arkadaşlar bir şey sorucam.ahmetin kardeşi sibelle annesi nerdeler yoklar kaç bölümdür:icon_whis
arkadaşlar bir şey sorucam.ahmetin kardeşi sibelle annesi nerdeler yoklar kaç bölümdür:icon_whis
Son bölümü izlemedin galiba sen , Ahmetin Annesi son bölümde geldi fakat Sibel daha uzun bir süre dizide olmayacak sanırım , ya uzun bir ara verdi yada ayrıldı.
Genconun attığı tokata gelirsek , bir kere mantık dışı olay şurda Genconun jest ve mimikleri o kadar normaldiki bırakın tokat atmayı , Özgeye orda sarılsaydı bile normal karşılardım , yani insan biraz tipini değiştirir adam bi anda tokat attı ben o sahneyi hiç sevmedim Alpay Atalan jest ve mimiklerine biraz daha hakim olsun böyle sahnelerde , şimdi işin dizi boyutuna geçecek olursak Özge bu tokadı kolay kolay kaldıramayacak bu kesin , ya soluğu Ahmetin yanında alır yada çiflikten ayrılır Annesinin yanında kalır bir süre , Benim düşüncem Annesinin yanına gidip kafa dinleyip düşünecektir.
keremcem d 13-05-08, 14:31 Özet gelmis..
cüneytin gene özgeyle barismanin yollarini aramasina anlam veremedim..yani öyle bir sansi yok bence.. bunca olandan sonra..
Tarkanla sakin nihayet paranin yerini bulmuslar.. biran önce genconun dedesinin sucsuz oldugunun ortaya cikmasini istiyorum.. yoksa daha cok büyür olaylar saten büyümüs büyüyecegi kadar..
Özet gelmis..
cüneytin gene özgeyle barismanin yollarini aramasina anlam veremedim..yani öyle bir sansi yok bence.. bunca olandan sonra..
Tarkanla sakin nihayet paranin yerini bulmuslar.. biran önce genconun dedesinin sucsuz oldugunun ortaya cikmasini istiyorum.. yoksa daha cok büyür olaylar saten büyümüs büyüyecegi kadar..
bence iyice kötüleşicek çünkü dizi yazında devam edio yani bu demektirki baya bi böyle izliycez
bu arada bi arkadas demiş kerem nerde yok dizide die ben bu hafta sonu setteyken onuda gördüm gelmişti sanırım gelecek bölüm oda var dizide
Özetde o kadar şey varki , yani bölüm boyunca sürekli bişeyler oluyor , Tarkan ile Sakinin paraları bulacakları belliydi bu şaşırtıcı değilde , Genco Özgeye kendisini affettirmek için Pınarla ne gibi bir olay olacak o anlamsız geldi , Cüneyt tabiyki Özgeye yanaşmaya çalışacak neden çünkü her zaman Özge kötü durumdayken Cüneyt yanına yanaşıyor buda yapacağı diğer taktiklerden biri. Haydar Haşmetlide işi iyicene büyütmüş İlkeyi , Gencoya everecek gibi , Okulda ise Pınarla dalga geçmeleri normal yani bu beklendik bişey , Cevdet Bey'de haliyle Gencoya bunca zamandır çalışırken nasıl çektirttiyse Pınarada aynı şeyleri yapacakdır huyunda var adamın ama olsun komik oluyor o sahneler , bide Sibel artık yok Cevdet Bey önüne gelene çatacakdır.
Burçak saol verdiğin bilgi için Kerem karakteri çok özletti kendini , biran önce dizide onu görmek sevindirecektir herkezi , Moruk diyişini bekliyorum Tibete bakalım 45'ci bölümde Kerem karakterini görebilecekmiyiz , olmadı 46'da kesin görelim artık.
bişi deil cnm ama sanırım 45te var kerem çünkü o gün 45 çekiliodu
bu arada 45.bölümde herzaman ki gibi bir hayel sahnesi var pınarın canlandırdığı artık onla yetinicez güsel bişi olarak =)
keremcem d 13-05-08, 15:34 bence iyice kötüleşicek çünkü dizi yazında devam edio yani bu demektirki baya bi böyle izliycez
bu arada bi arkadas demiş kerem nerde yok dizide die ben bu hafta sonu setteyken onuda gördüm gelmişti sanırım gelecek bölüm oda var dizide
ooo süüüper keremi bende cok özlemistim..
aynen bu hafta bir hayal sahnesi var bende demin gördüm resimlerini.. saten artik pinarla gencoyu anca hayal sahnelerinde mutlu görürüz..
ben 44 bölümü o gün izkeyememiştim daha yeni izliom bişi dikkatimi çekti
genconun artk cep tlfnu var =)
özetin maşallahı var..Yine hareketli bi bölüm bizi bekliyor galiba..:)Geçen haftaki bölümde çok güzeldi..
Genocların suçsuz olduğunun prtaya çıkmasını istiyorum artık..Yeter çıksın..Suçlular rahat rahat geziyor , Suçsuzlar suçluymuş gibi baskı altında..
hadi hayırlısı:)
keremcem d 14-05-08, 19:40 ben 44 bölümü o gün izkeyememiştim daha yeni izliom bişi dikkatimi çekti
genconun artk cep tlfnu var =)
Aaaa inanmam.. nasil oldu ya..inan hiic dikkatimi cekmemis..nasil farketmedim onu ya..ee artik cep telefonu olsun..hem is adami oldu hem arabasi var sükürler olsun artik herkes gencoya ulasabilecek..
arkadaslar size kötü bi haberim var artık sibel cevdet sahneleri olmıycak sibeli canlandıran mine dizi tamamen bırakmış =(
Oo_esmer_kiz_Oo 14-05-08, 21:48 arkadaslar size kötü bi haberim var artık sibel cevdet sahneleri olmıycak sibeli canlandıran mine dizi tamamen bırakmış =(
tahmin etmistik ama ben sahsen cok uzuldum ya ahmetimi evin icinde bi tek o anliyordu:icon_sorr ve ben sibel cevdet sahnelerini
ve tabikide sibel ve mualla hanimin sahnelerini ozlicem ya
edit: ya fragman cikmadi dimi ya :icon_sorr
keremcem d 15-05-08, 10:29 arkadaslar size kötü bi haberim var artık sibel cevdet sahneleri olmıycak sibeli canlandıran mine dizi tamamen bırakmış =(
Inanmiyorum yaa.. sibelsiz olmaz.. en cok güldügüm sahneler hep sibelleydi... gerci hepimiz anlamistik gelmeyince.. almanyaya gönderdiler dizide sibeliii:img-cray:
aaa niye birakti yaa :S Sibel diziyi biraz neselendiriyordu
off yaa :( Kuzucum gitmesinnn
onetreehill 15-05-08, 12:16 bencede yaa sibel çok tatlı bi kızdı bu arada arkadaslar bi ara haziran gecesındede oynuoduya mine bıçakcı(sibel) o zamanlar işyerine gelmişti hiç havalı degıldii bıze sıkı sıkı sarılmıstı sohbet etmıstikk çok şekerdi yaa üzüldüm ayrılmasına:img-cray: özellikle ses tonu çok guzel...:img-wink:
didemfener 15-05-08, 12:28 burçak :D:D allahım ya olamaz sibelüm çıkmış:D
bak bunda sölemedin banaa:Q
keremcem d 15-05-08, 15:26 siteye konulmus fragman...
Offf isler iyice karisiyor ya..simdi genconun dedesi ve ilke el elle verip gencoyu pinarin unutmasini saglmaya calisacaklar..
su okulun iki kizi pinari iyice sinir ediyolardi...
gencoda okulda ise baslyiordur..piano ögretmeni..
Sibel karakterinin tamamen ayrılması çok üzücü bir haber , ayriyettende dizi içinde büyük kayıp diyebilirim , hem şirinliğiyle hem güzel oyunculuğuyla çok renk katıyordu diziye , heleki Ahmetle didişmeleri ve Annesiyle didişmeleri felan çok kötü olmuş bu yav , neden ayrıldığıyla ilgili kesin olay ne acaba , kendi işleri yüzündenmi yoksa parada anlaşamama felanmı , kötü oldu bu.:img-cray:
Fragmana gelirsek Genconun okulda çalışması acayip ilk başta o kadar olmaz olmaz diyip sonradan bu işe girişmesi saçma olmuş bence , artık Genco olmaz olmaz dediği şeyleri sürekli yapıyor araba örneği gibi , Cüneyt işi abartmış iyicene parayı alabilmek için her yolu deniyor , birde Selinin okuduğu şu mektup var orda kimi işaret etti Necati merak ettim , Özge ise Pınarı iyicene kafadan silecek gibi , tokadın sorumlusu tam anlamıyla Pınar olmasada büyük etkisi var tabi Genconun sinirlenmesinde , Haydar Haşmetlide İlke ile Genconun aralarını yapmaya ant içmiş.
Sibelin ayrılacağını tahmin ediyordum.Çünkü o dizideki sürekli olan karakterlerden biriydi ve aniden ortadan kayboluverdi.Bunu duyunca şaşırmadım ama çok üzüldüm:img-cray:
arkadaşlar bakın size birşey söyliyeyim ben gencoyu başından beri izlerim ama son belki 3 haftadır izleyemiyorum baya bir garipleşti çünki her nedense senaristler eski yazdıklarını unutmaya başladılar şöyleki şimdi özge daha abisini bilmediği bölümlerde özgenin annesi genconun abisi olduğunu öğrenmiş gencoyla konuşmaya gelmişti ve konuşmuşlardı sonra ne olduysa özgenin annesi sanki gencoyla daha önce konuşmamış gibi davranmaya başladı yani oda bir kaç kişi hariç sonradan öğrendi nasıl olduysa senaryo değişti yani anliyacağınız,buna benzer bir senaryo değişikliği daha varki pınarın zaten burslu olduğu böyleliklede okuldan atılacak parasal anlamda hiçbirşeyin olmadığı ama ne olduysa gene pınarın burslu olduğu unutuldu çok ilginç değilmi
bence çok geçmeden artık genco adlı dizinin bitmesi kanısındayım
tiyatrocu_kiz 17-05-08, 20:03 Bence hala harika...
Gittikçe daha çok bağlanıyorum bu diziye... En sevdiğim kalemin ( William shakespeare) en sevdiğim eseri ( Romeo & Julıet ) ne benziyor... Ve ben oyunculardanda, senaristlerdende, tarif edilemez bi haz alıyorum ...
Bölüm çok durgundu , sahneler hep atlaya atlaya ilerledi uzun sayılacak bir sahne yoktu diyebilirim , çok konu işlendi ama o kadar fazla gelişme olduğunuda söyleyemem , Özge haliyle Abisine tiribini yaptı Genco pişman oldu bu duruma ama yapmaması lazımdı yinede , Özge gitti Ahmete çattı yani Özge eskiden 'de böyleydi pek değiştiğini söyleyemem ama şimdi bir mutlu yada sevinçli anını görmek imkansız , sürekli sert bir tavrı var , tamamıyla haksız demiyorum sonuçta Pınar ve Kardeşleri o kadar üstüne geldiler haksız yere bu konularda Özgeyi tamamıyla anlıyorum ama yinede sinirli tavrından bir türlü vazgeçemiyor , ama her ne olursa olsun yine çok tatlı. :D
Muhalla hanımında Muska işi harbiden sıktı , Binnurda aynı şekilde ya kardeşim Ahmet sevmeyecek seni işte ne yaparsan yap senle sevmedenmi evlenmesini istiyorsun anlamıyorumki , durumlar başka olsa birini sevmiyor durumda olsa hadi neyse diyeceğim ama , şimdi senle beraber olması için bişeyler yapıyorsun ama sonra bunun acısını çekeceğini aklın almıyor ilginç.
Genco okulda okutman oldu ve şimdi okul sahneleri daha bir önem kazındı bence , en az 5 bölümdür okulu nerdeyse hiç göremiyorduk ama artık uzun bir süre okul sahnelerini göreceğiz , dizi yazında devam edeceği için okul sahneleri bir hayli uzun olacaktır.
Cüneytin yine Özgeye yaklaşması sıktı artık , gerçi Özge umursamıyor Allahtan ilk başta Genco gördüğü zaman bunun ağzını burnunu kırara sanmıştım ama olmadı ikinci kez Ahmet yapacak bu sefer bu işi dedimama o da olmadı , sonra Ahmetin Özgeye fırcası güzeldi ama Özgede dururmu hemen Binnura bağladı olayı.
İlkenin son bölümde Özge için geldim yalanını hiç yakıştıramadım , Özge iyicene yakın oldu İlkeye hatta son iki bölümdür İlke düzeliyor diyorduk ama son kısımda yaptığı kurnazlıkla yine gözümden düştü , Pınar desen sadece susup dinlemekle yetiniyor Gencoya yapılan kötülükleri , yani Genco uzun bir süre tek başına mücadele edecektir. Birde Tibet olayı var Tibet yine kötüleşti diyebiliriz uzun bir süre normale döndü bu aşkı kabul etti diyorduk ama yine aynı tas aynı hamam olayına döndü , herkezin bir sevdiği var ona kilitlenip kalıyor dizide.
Bu bölümde uzun zamandan beri görüklemeyen Kerem gözüktü sonunda , onu dizide görmek çok büyük kefiyti benim adıma , okul bölümleri daha uzun olacakğı için Kerem karakteri çuk oturuyor , Genco Pınarı uyurken yakaladı bu tip sahneler çok oldu dizide piyano başında'da uyurken bir çok sahne vardı hatırlayacağınız gibi , Tibet o esnada yine çoştu köpürdü Allahtan bu sefer Genconun ağzından bir karşı cevap çıktı sus pus kalmadı ama daha aktif olması lazım. Birde Cevdet Bey var adam tam pisikopatlaştı iyicene Allahtan Muhsin Bey tavrını koyduda artık fazla uğraşamaz Pınarla ümit ediyorum , hatırlıyorumda Gencoya neler çektirmişti adam yav , yani Genco gibi biri bile dayanamadı o adama tuvalette patlamıştı , anca Sibele bişey diyemiyodu oda malüm niye diyemediği.
Ejder olayıda harbiden iyi yansıtıldı bölüme , adam ne açı çekti öyle ya , Selin 'de ağladı evde ama yinede o sözleri Ejdere söylememesi lazımdı adam harbi iyi çarpıldı ama , Takan ve Sakin parayı buldular bu işi Tarkanın yaptığı ne kadar saklanacak onu bilemiyorumda , baya bir uzun süreceği belli , çünkü bu olay açığa çıkacağı zaman , Pınar suçunu anlayıp barışma yoluna gidecek ve işler bi bakıma senaristlerin istemediği düzeye gelecektir.
Birde dizinin bitişlerine gıcık olmaya başladım kaç bölümdür , hep sanki dizi normal rayında ilerliyormuş gibi bitiyor bu baya bir sıkmaya başladı , bir uyduruk mektup okundu Tibet geldi seyircinin bildiği şeyleri söyledi , tak dizi bitti yani öbür hafta ne olacak gibi bir heves bırakmıyolar malesef adamda.
yaa vallah biktim artik, senaristlere sesleniyorum lütfen baristirin, baristirmiyorsaniz da Genco ya yeni bir sevgili istiyorum............. ama ilke olmasin bu kisi.....
tiyatrocu_kiz 17-05-08, 21:31 Nolmuş buraya yaaa. Ben gitmişim iş bitmiş :S
Önceden olsa bu gece bu başlık kapanmıştı ....
herkese iyi akşamlar...
ben diziyi başından beri takip ediyorum ama son 3-4 bölümünü izlemiyorum..çünkü iyice saçmalıyorlar..yani artık izlemek için bir neden bulamıyorum..tabiki izleyenlerede saygım sonsuz...senaryo o kadar iç içe girdiki artık bir zevk alamıyorum ve izlemiyorum malesef:img-cray: senaryo ters köşe oldu resmen..eski bölümleri çok özledim..
romantik_17 17-05-08, 23:17 Dizinin suyunu çıkardılar artık...
Uzatalım diye böle bir yola başvurdular.
Helal olsun senaristlere bravo size...
KirmiziGul 18-05-08, 09:28 Bu bolum yine baya bi durgundu aslinda. Fazla birsey olmadi bile.
Millet Ozge'ye degistigini soyluyor, Genco Pinar kovalamaca oynuyorlar, Tibet'de arkalarindan kosuyor, Necati daha hala oyle yatiyor, Cuneyt yine sinsi planlarinin pesinde milleti (Ozge & Selin'i) birbirine dusuruyor, Genco kardesiyle barismaya calisiyor, ama Ozge 'cok degistigi icin'(?) yine herzamanki gibi basliyor 'sen benim abim felan degilsin, oyle olsaydin bana en bastan soylerdin abim oldugunu' demeye, Ajdar Selin pesinde ask acisi cekiyor, Derin Tibet'e ablasini unutamadigi icin kiziyor, Haydar dede Genco'yla Ilke'nin arasini yapmaya calisiyor, ogrenciler Ozge sadece Selin'i itti diye 'Ozge degisti-Grubu'na girmis durumdalar, Binnur Ahmet pesinde, Mualla hanim Binnur+muska pesinde... Allahim ne bu yaa.
Bi an once duzeltmeleri lazim bu diziyi.
Ben Ozge'nin 'cok degistigine' inanmiyorum, neresi degisti kizin ya? Zaten bastan beri o oyle degilmiydi? Ozgenin bir yumusak tarafi var, bide cok sert tarafi, onca zaman gorememisler, simdimi goruyorlar onun sert tarafini. Yazik kiza, ne yapsa yaranamiyor.
Off, kurtarin su diziyi, kurtariiin.
[Pinarin hayal sahnesi komikti, ama Pinarla Genco cok guzellerdi, ona bisey diyemeyecem]
bye
arkadaslar
su anda GENCO'nun tekrarını verıyorlar
Haberınız olsun:img-wink:
herkese iyi akşamlar...
ben diziyi başından beri takip ediyorum ama son 3-4 bölümünü izlemiyorum..çünkü iyice saçmalıyorlar..yani artık izlemek için bir neden bulamıyorum..tabiki izleyenlerede saygım sonsuz...senaryo o kadar iç içe girdiki artık bir zevk alamıyorum ve izlemiyorum malesef:img-cray: senaryo ters köşe oldu resmen..eski bölümleri çok özledim..
gzn ve romantik_17 eleştirilerinizde çok haklısınız...
Artık diziyi izlemek için herhangi bir nedenim yok.Zaten 2 haftadır izlemiyorum.İzlersemde bana haz verdiği için değil,izlemek zorundaymışımda o yüzden izliyormuşum gibi bir his uyandırıyor...Bu foruma en sık uğrayanlardan biri olan ben artık uğramaz oldum.
Bize kulak ver Kanal D ve bu sezon bitir bu diziyi.Dün yarışma karşısında nasıl bir hezimete uğrandığı reytinglerde görülüyor.Bomboş bir Cumartesi gününde bile 5 reyting almakla yetinen Genco dün hayal kırıklığı yaşattı.Demek haftaiçi birgünde yayınlansa yayından kaldırılacak.Bu senaryoyla giderse Cumartesi gününde bile tutunamaz ama Kanal D ne hikmetse tolerans gösteriyor.Bu konuda kanala şaşıyorum.Haftaiçi tümgünler prime time da rekorlar kıran ve 4 günü birinci kapatan kanal cumartesi prime time de fark yiyor.
Genconun bu hale gelmesine neden olan herkese bravo...Dizideki kalite öyle bir düştü ki fanları bile eski günleri mumla arıyor:img-cray:
didemfener 18-05-08, 12:02 dilek valla öle oldu canım ya.:D
sende unuttun bizi tabi.
ben dün izlemedim gencoyu ve yorum yapamıcam ve reytngler ne alamede acaba
(:..SeFkAt..:) 18-05-08, 12:37 Çok yazık çok dizi mahvoldu resmen...
Ratingleri ekledim multimedia bölümüne...
Çok şaşırdım açıkçası gözle görülür bir oranda düşüş var...
Bir de şu İlke'yi Genco'ya yamama çalışmalarına sinir oluyorum doğrusu...
İnşallah en yakın zamanda bu durum düzelir...
Böyle devam ederse bu dizi yazında devam edemicek gibi:img-wink:
Smallville18 18-05-08, 13:20 berbat bir bölümdü.en çok pınarın hırslanması güldürüyor beni:img-hyste
dünyaca ünlü bir piyanist olucakmış hayali ancak genco superman gibi uçarsa gerçekleşir.tibetin aşkı hastalık derecesinde cünetyinde akıl hastanesinden kaçmış olabileceğini düşünmeye başladım.olaylar senaristlerede saçma geliyorki özge ve cüneyti tekrardan yakınlaştırmıyorlar.cüneytin tek düşündüğü şey özge ile arkadaş olup dedesine ziyarete gitmek ve evi arayıp taramakki bukadar saçma birşey olmaz.olaylar boşuna gelişiyor su bölümden itibaren dizinin final yapması gerekir çünkü reytingler iyice düşecek herşey açıklansın ve dizi final yaptın...
yazın ve ya seneye uzarsa ohooo olaylar iyice saçma bir hal alır.
bu bölümde anlaşıldıki genco ve pınar artık birlikte olamayacak.ancak dedesi ölürse genconun.
pınar ve tibetin nişanlanmasını bekliyorum ve gencoylada ilke nişanlanır bu şekilde devam eder al gülüm ver gülüm.
keremcem d 18-05-08, 14:11 ya gercektende illa bir diziyi uzatip insanlarin bikmasini mi istiyorlar..bir kerede tadinda bitsin bir dizi..
Özgenin ha bire su abim degilsin tavirlarina tüm bölüm boyunca sinir oldum.. yani istemiyerek vurdu sonra konusmak istedi genco ama illa sen konusmakla cözmezsin bir kere daha mi vurcaksin boahhh sinir oldum ya:img-in_lo:img-blush:icon_sorr
Saten ilke ve dedesi ayri bir olay..Tibet desen satennn .. arastirmalar fln yapiyor tutturmus güc savasi..kim daha güclü görücez..
Sonra cüneyt saten baska olay..binnura hic gelmiyorum bile..
Tek sevdigimm ejderrrr:img-wink:oda mutsuz:img-cray:
ya gercektende illa bir diziyi uzatip insanlarin bikmasini mi istiyorlar..bir kerede tadinda bitsin bir dizi..
Özgenin ha bire su abim degilsin tavirlarina tüm bölüm boyunca sinir oldum.. yani istemiyerek vurdu sonra konusmak istedi genco ama illa sen konusmakla cözmezsin bir kere daha mi vurcaksin boahhh sinir oldum ya:img-in_lo:img-blush:icon_sorr
Saten ilke ve dedesi ayri bir olay..Tibet desen satennn .. arastirmalar fln yapiyor tutturmus güc savasi..kim daha güclü görücez..
Sonra cüneyt saten baska olay..binnura hic gelmiyorum bile..
Tek sevdigimm ejderrrr:img-wink:oda mutsuz:img-cray:
Senaristler kendilerini lostun senaristlerinden sandılar herhalde.Nasıl olsa elimizde bir kitle var,ne yazarsak yazalım onlar izler diyorlar.Kusura bakmasınlarda yazdıkları senaryolardan hiç birşey olmaz.
İsterseniz yeni bir imza yapalım.Eski Gencoyu istiyoruz diye:img-pilotBelki sesimize gelirler...
keremcem d 18-05-08, 14:35 Senaristler kendilerini lostun senaristlerinden sandılar herhalde.Nasıl olsa elimizde bir kitle var,ne yazarsak yazalım onlar izler diyorlar.Kusura bakmasınlarda yazdıkları senaryolardan hiç birşey olmaz.
İsterseniz yeni bir imza yapalım.Eski Gencoyu istiyoruz diye:img-pilotBelki sesimize gelirler...
ayneen cnm...ama saten hep bu problm var,..bir dizinin suyunu cikartiyolar.. ileride genco aklimiza gelince hep cok uzamisdi fln dicek halbuki tadinda biraksalar ahh ahh ne güzeldi gencomuz fln deriz yani..:img-wink:
Yani ben genconun tek bir bölümünü bile kacirmak istemiyordum eskiden..simdi arada baska kanallara basiyorum yani..
Dünkü bölümden pek tat alamadım,zaten reytinglerde de selena bizi geçmiş.:icon_sorr
Ama gene de izlenmeye değerdi tabi.:icon_whis
Pınar'ın hayali çok güzeldi.Romeo Genco-Juliet Pınar:love05:Bu uzun bir süre hayal olarak kalacak,Genco ile Pınar'ın arasında aileler varken biraz zor kavuşurlar.Haydar dede de Genco'nun aşk hayatına el attı.Aklınca İlke ile arasını yapacak,boşuna ümitlesin İlke Hanım.Genco'nun gözü Pınar'dan başkasını görmez.:img-pilot
Özge'nin değişimi açıkça görülüyor.Herkesi kırıyor,en çok da abisini.Kendine gelmesi lazım.Haydar dedenin yanında kaldığından beri onun huylarını almış sanki.
Sakin ile Tarkan paraları buldular,hatta yemeye başladılar.Ama Cüneyt bu işin üstüne düştü,napar eder çözer.Paraları onlara yedirmez.:img-grin2
Cüneyt'in Özge ile yakınlaşmasını istemiyorum.:img-fie:Cüneyt elindekinin kıymetini bilmiyor.Onu gerçekten seven bir Selin vardı.Biraz paranın peşinde koşmayı bırakıp Selinle ilgilense keşke.:img-yes:
Ejder de bunalımda,kendini içkiye verdi.Bir yandan haline acıyorum;ama keşke mebus kızına aşık olmasaydı.:img-grin2
CicimBenim 18-05-08, 18:15 Bu dizi sacmaladi, izleyesim bile gelmiyor artik. Pinar ve Genco hic bir zaman gercekten beraber olmadilar ve surekli aralarina girenler oldu... Pinar ise guven konusunda defalarca Genco'nun kalbini kirdi, Tibet, Ilke derken aralari yeteri kadar acildi simdi ustune iki ailenin ofkesi ve dusmanligi girdi. Pinarada kizmiyor degilim, Ozge'yi cok uzdu gecen bolum! Haketmedi bunu
Necatinin yaptiklari unutuldu!
Cuneyt herzamanki gibi isine icinden cikmayi beceriyor, kotuler birsey olmuyor ve ben gercekten bundan sykyldym! Yeter artik su seytan'in gercek yuzu ciksin ortaya artik ya!! Fenalik geldi
Tibet ise gittikce sapitiyor! Ilkin cok hoslaniyordum ondan ama yeter ya, sevmiyorsa sevmiyor zorlami guzellik olacak! Gicik tipki Ilke hanim efendi gibi!
Neden ailenin reisi Pinar oldu? Kos kocaman anasi varken!! Neden yuk hep Pinarin uzerinde!
Dedeniz deli! Ilke olurmu yani! Kendiliginden unutamadi senin yardiminlami unutacak Pinari! Bu milletin akli nerden kaldi ya! Genco bence Ilke'ye sans tanicak, bu sanki olacakmis gibi geliyor bana!
Ozge desen yolunu kaybetmis gibi, biran once kendine gelsin! Ya herkes biran once kendine gelsin! Dizi gittikce batiyor gozumde yetti artik ya sinir oldum
kim ne derse desin bu dizi gönlümde yer tutan bir kaç diziden biri hala bi sonraki haftayı sabırsızlıkla bekliyorum. evet reytingler düşebilir senaryo sıkışabilir bazı oyuncular diziden ayrılabilir ama hala bi çekicilik var dizede. herşeyden öte diğer dizilerden farklı bi konusu var. o yüzden bitirilsin filan diyenlere söylemek istediğim izlemek istemiyorsanız izlemezseniz. izlemediğiniz dizi hakkında boş yorumlar yazmayınız. diziyi izleyenlere haksızlık etmeyin sadece bukadar.
sanırım başlıktakilerin haberi yok
cumartesi Var Mısın Yok Musun'a milli takım katıldı ve ben dahil -ki o yarışmayı sevmem-çoğu insan yarışmayı izlemiştir bu çok normal A milli takımı 40 yılda bir bile böyle bir ortamda göremezdik ki çok güzel bir yarışma da oldu
Selena zaten bir kaç haftadır esrarengiz bir şekilde bizi geçiyor dün de kuzenim figürandı dizide o uğurlu gelmiştir:img-hyste
Menekşe İle Halil'de bitecek izleyici biraz ona bakmıştır
ve yaz geldi
kısaca reytingler normal ama elbette senaryoda bir saçmalama var
eski Genco ile alakası olmayan bir dizi izlediğimiz
dün bölüme çok az baktım
biraz da tekrar izledim Cevdet Pınar'a eziyet çektiriyor iyi olmuş
Özge trip yapıyordu Cüneyt'te sinsilik peşinde filan hep alışılagelmiş hikaye hep aynı ve hep aynı derece sıkıcı
yeni bölümün özetini gördüm yine ortalık karışıyor tibet madem genconun dedesine karşı saldırıya geçti eee haydar haşmetli durur mu karşı saldırıya geçti kan dökülmese bari yalnız tibet yaptıklarının bedelini ağır ödeyecek çünkü burnunu çok fazla sokmaya başladı bu olaya eee bizde bir söz vardır herkes bilir burnunu fazla sokma büyük işlere yoksa zararlı çıkarsın bu söz bence tibetin başına gelecekleri çok iyi anlatıyor cüneyte zaten bir şey demiyorum Allah'a havale ediyorum bir insan bu kadar iki yüzlü,sahtekar ve daha neler neler anlatmaya kelimeler yetmez onu.Genconun özgeyle barışması iyi hoşta insanı artık eleştiri noktasına getirdiler bir bölüm önce küs dargın oluyorlar affetmiyor özge şimdi nasıl oluyorda barışıyor anlamış değilim ilkede bu sırada boşuna ümitlenmesin genco için havada bulut sen gencoyu unut ilke:) Tüm olumsuzluklara,yaşanan bu kötü olaylara rağmen Genco hep pınarı sevecektir ve asla sevgisinden vazgeçeceğini sanmam...Tarkanla Sakinin paraları yerken karşısına kimin çıkacağını merak ettim açıkçası cüneytte olabilir ya da tanımadığımız birileri çıkacak yine ortaya bakalım. Özge-Ahmet arasındaki ilişkide bakalım neler olacak artık alıştık her hafta ayrı telden çalıyor ikiside bu hafta neler olacak görecez.Bu diziyi ilk başladığı günden beri Genco yani Alpay Kemal için izliyorum onun oyunculuğu her ne olursa olsun diziyi ayakta tutuyor diğer oyuncularında tabi ama genco kadar değil...
aslanbey09 20-05-08, 13:59 genconu dedesi gwncoyu ilke ile evledirmeye kararlı
cüno para peşinde
özgeye gelince o biraz şımardı galiba
keremcem d 20-05-08, 14:42 Özet gelmis..Genco nihayet Özgeye kendini affetiriyor.. :img-wink:Tibetin verdigi ses kayitlari ortaligi fena karistiriyor.. Genco tabii dedesinin yapmadigina inaniyor ve dedesini savunuyor.. Pinarda tabii cildiriyor..
Derinle tibet yakinlasiyormus..ben hala anliyamadim simdi tibet derini mi seviyor yoksa pinari mi.. bence hala pinari seviyor..ama derinede ister istemez ümit veriyor..
Fragman yarin cikar:img-wink:
lütfen Genco pinari daha sevmesinnnn................. sevecekse de pinar Genco ya davrandigi herseyi pisman olsun, fazla aci ceksin..........
lütfen Gencoya yeni biri bulunsun, güzel olsun da, pinar hanim kiskansin..
didemfener 20-05-08, 15:19 bölüm git gide karışıyor bence..
bence daha iyi oldu gencoyla pınarın ayrılması :D:D
ilkecim bu duruma sevinir bence sakinle tarkanın karşısına ejder çıkar bence..
derinde sonunda yakınlaşıyomuş tibete..:):)
Smallville18 20-05-08, 21:49 bölüm git gide karışıyor bence..
bence daha iyi oldu gencoyla pınarın ayrılması :D:D
ilkecim bu duruma sevinir bence sakinle tarkanın karşısına ejder çıkar bence..
derinde sonunda yakınlaşıyomuş tibete..:):)
derin tibete hep yakın zaten yakın derine yakın olmayan tibet:)
ejderin çıkacağını sanmam o birsüre daha selin yüzünden bitkisel hayatta kalır.
cüneytir o.
her bölümde artık aynı konuşmaların geçmesinden sıkıldım herkes akıl hastası gibi davranıyor sürekli aynı şeyler tekrarlanıyor.
Öss çalışmaları nedeniyle televizyona pek takılamıyorum ama son haftalarda Gencoda meydana gelen büyük değişimlerden dolayı hiç izlemiyorum,merakta etmiyorum.Forum mezarlık gibi.Kimseler girmiyor.Umarım diziye yeni bir taze kan bulurlar:icon_sorr
CicimBenim 21-05-08, 18:32 Genco ve Pınar’ın tekrar bir araya gelmesi artık imkansızdır. <--- PFFTT! Ne secma bir cumle, bu uzun zaman once belliydi cunki!!! Bu ask coktan imkansiz oldu, tekrarlayip durmasinlar sinir oluyorum!! Hasmet dede gicik oldu bu aralar ama umarim Tibete dersini verir!
romantik_17 22-05-08, 12:13 Kanal d nin sitesinde fragmanı gördüm.
Pınar cüneyte kardeşimi tehdit etmişsin.Seni öldürürüm diyor.
Cüneyt eh bıktım ikinizden de bea .Diyor pınarı itiyor.Tabi kahraman genco geliyor.Elleri kavrıyor cüneytin o kadar uzun boylu değil diyor.:img-hyste
Özge gencoya bir daha elime silah almıcam diyor.Sözünü dinlicem.Söz veriyorum diyor.
Tibet derini öpüyor.
Ve son sahnede tibet kelimelerin bittiği yerdeyiz vur diyor gencoya.Ardından tibet vuruyor gencoya.
Kanal d nin sitesinde fragmanı gördüm.
Pınar cüneyte kardeşimi tehdit etmişsin.Seni öldürürüm diyor.
Cüneyt eh bıktım ikinizden de bea .Diyor pınarı itiyor.Tabi kahraman genco geliyor.Elleri kavrıyor cüneytin o kadar uzun boylu değil diyor.:img-hyste
Özge gencoya bir daha elime silah almıcam diyor.Sözünü dinlicem.Söz veriyorum diyor.
Tibet derini öpüyor.
Ve son sahnede tibet kelimelerin bittiği yerdeyiz vur diyor gencoya.Ardından tibet vuruyor gencoya.
saoL cnm anLattığın İçin!
OoOOoOh Canıma Deysin!
Cüneyt Çoktan İyi Bi Dayağı Haketti!
Onu Gebertsin Genco :)
Ama Genco iLe Tibet nie Kavga Ettiki:icon_sorr
keremcem d 22-05-08, 17:56 anlattigin icin cook sagol..
Demek Tibet derini öpüyor.. Özgenin gencoyla barismasina sevindim.. arrtik genconun sözünüde dinler .. iyi oldu barismalari.. ahmetde simdi evlilik konusunu acar artik:img-wink::img-wink:
Tibet sınırlarını fazla zorlamaya başladı artık iyi bir derse ihtiyacı var onun bunuda ya haydar haşmetli yapacak ya da genco gereken dersi verecek tibete bir daha araya kaynak olmasın cüneytinde artık defterinin dürülmesi lazım.
keremcem d 23-05-08, 14:19 Tibet sınırlarını fazla zorlamaya başladı artık iyi bir derse ihtiyacı var onun bunuda ya haydar haşmetli yapacak ya da genco gereken dersi verecek tibete bir daha araya kaynak olmasın cüneytinde artık defterinin dürülmesi lazım.
ayneeennn.. artik cüneytin foyalarinin ortaya cikmasi gerek.. saten en anlamsiz buldugumda cüneytin hala özgeyi kendiisne cekme cabalari..:img-hyste
Tibetde gercektende güc savasina girdi gencoyla..genocnun öyle bir derdi yok kendi söyleyip kendi yapiyor tibetin..
Fragman ilk defa güzel , haliyle bölümde güzel olur kanımca , Özge ile Ahmetin kırda koşuşturmaları çok güzeldi , Tibet çirkefleşiyor yine , Cüneyt ise Gencodan salonda yemişti bi kafa herhalde ondan bidaha istiyor , bakalım fena bölüme benzemiyor , ha birde Tibetin Derini öpüşü var hadi hayırlısı.
keremcem d 24-05-08, 16:34 Slm millet..
Fragmani gördüm ama yarisini sadece..
Tibetin derini öpmesine cook sasirdim..Tibet Pinari sevmiyor mu?? yani her hareketinden belli oluyor pinari sevdigini simdi derini öpmesine cok sasirdim..
Slm millet..
Fragmani gördüm ama yarisini sadece..
Tibetin derini öpmesine cook sasirdim..Tibet Pinari sevmiyor mu?? yani her hareketinden belli oluyor pinari sevdigini simdi derini öpmesine cok sasirdim..
Tibet seviyor iyi hoşda , artık Pınarın onu sevmediğini kabullendi , dayanamayıp Derini öptü , tabiyki onu Pınar kadar sevemez ve sevmeyecektirde ama yinede böyle bişeyin olacağı belliydi , Tibet sonradan pişman olurmu bilmem ama Derinle uzun vadede bişeyin olacağını sanmıyorum yinede belli olmaz senarisler bu aralar çok leylalar.
keremcem d 24-05-08, 16:51 Tibet seviyor iyi hoşda , artık Pınarın onu sevmediğini kabullendi , dayanamayıp Derini öptü , tabiyki onu Pınar kadar sevemez ve sevmeyecektirde ama yinede böyle bişeyin olacağı belliydi , Tibet sonradan pişman olurmu bilmem ama Derinle uzun vadede bişeyin olacağını sanmıyorum yinede belli olmaz senarisler bu aralar çok leylalar.
Ayneeen neyse saten anlicaz pisman olup olmiyacagini.. aksama az kaldi.. ama dedigin gibi Tibet pinari sevdigi kadar hic kimseyi sevmez.. Hatta hala seviyor pinari..
Ahmetle Özgede cook tatliydilarrr.. hele ahmetin özgenin pesinden kosarken düsmesi:img-hyste:img-hystebakalim evlenme teklifi edecek mi.. özgenin cevapi ne olucak...
Bölüm bu sefer güzeldi , akıcıydı zaten fragmandan bunuda anlamıştım , yani sürekli aksiyon olduğu için herhangi bir yerde sıkılma lüksümüz olmadığını düşünüyorum , mantık olarak fazla bir gelişme olmasada yinede gelişmelerin temelinin atıldığını söyleyebilirim.
Bu bölümde epeydir özlediğim ve beklediğim Özge Ahmet sahneleri o kadar güzel ve tatlıydıki , gözümü kırpmadan o sahneleri izledim diyebilirim , heleki Özgenin Erik yerkenki Ahmetle konuşması çok güzeldi yav , Hazal Kaya güzelliğiyle bir kez daha başımızı döndürdü resmen , birde o koşuşturmaları var tabi , Ahmetin yuvarlanışı felan birde yüzüğü düşürdü , kaybetti Muhalla hanımla Binnurun bu planı tutacak gibi , ama Ahmetin şunu demesi lazım bence ben evlenme teklif edecem ama zamanı gelince dese onlarında planları suya düşmüş olacak , ama bu gidişle Ahmet biraz zor teklif eder en azından nişan yada işin adını koyma aşamasına gelebilse yüzükler takılsa Özge kabul eder.
Tibet olayına gelecek olursak bu bölümde baya bir Tibet sahnesiyle karşı karşıya geldik diyebilirim , Derini öpmesi felan fragmanda'da görmüştük ama ben sevdiğine inananlardanım , bu ilk olarak Tibetin evine geldiklerinde başlamıştı sütü düktüklerinde felan , bir kıvılcım vardı hem Tibet artık Pınarı işinden bir hayli sıkılmış belli , Derin varken bende olsam pek Pınara bakmam ne yalan söyliyim.
Genco ise yine sağdan sola sürekli koşuşturuyor , Pınara yaklaşmaya çalışıyor , son sahnede Pınar ne şart koşacak merak ettim aklıma şimdilik bişey gelmiyor ama gelince yazacağım , birde Selinin Ejderi berbere götürme sahnesi çok güzeldi , Ejder eskiye oranla birazdaha kendine geldi ama ne zamana kadar acaba , birde bu bölümde Necatiyi göremedik Pars'da işleri yoğun galiba. Özgenin Gencodan özürdileme olayıda biraz aceleye getirilmiş pek inandırıcı bir sahne olmadı.
Dediğim gibi bölümün en güzel sahneleri Özge ve Ahmet sahneleriydi , Genconun sınıftaki öğrencilere verdiği dersde güzeldi ilk defa öğüt verip kafa şişirmedi Allahtan öğrencileri akıllandıracak işlere kalkıştı , bölümün bitişini yine pek sevmedim ama Geçen haftakinden yine iyi sayılır , dizi bu bölümde biraz daha atağa kalktı diyebilirim , inşallah bu atağa kalkış reytinglerede yansır , dizinin devamlılığı için bu bölüm iyidi ama bunu sürekli sürdürmesi lazım.
pelin_aslı 24-05-08, 20:33 Bu akşamki bölüm gerçekten çok güzeldi.Özellikle Ahmet'le Özge sahneleri çok hoştu.Ama olan Ahmet'e oldu bir türlü teklif edemedi.Tibet bu bölüm çok sertti,hırs yaptı.Umarım Derin'e
söylediklerinde samimidir.İlke genco'ya haklı bir tepki gösterdi ama bu aşkın sonu nereye varacak tahmin edemiyorum.Pınar da eski yeteneğine Genco sayesinde kavuşacaktır bakalım şartı ne olacak pınarın
ceren durul 24-05-08, 20:50 Arkadaslar gelecek sene Genco devam ediyor.
Ben buna acikcasi sasirdim. Hani bu dizi en fazla ne kadar devam edebilir ki ?
1 sene daha dayanacagini acikca sanmiyorum.
GÜL GÜZELİ 24-05-08, 20:54 Nerden duydun canım bunu:icon_whis ya bende bitcek diye bekliyodum dizi uzadıkça saçmalamaya başladı genco pnar aşkı diye bişey kalmadı dizide ejderle selin ahmet özge olmasa aşk unutulucak nerdeyse ya devam etmesin bence tadında bitsinki bizde tadında hatırlayalım:img-wink:
Bu bölüm gerçekten çok güzeldi.:good:
Genco-Pınar da her yerde karşılaştılar.Sanki Genco gölge gibi Pınar'ı izliyor,onu her yerde koruyor.Pınar,Genco'nun piyano konusunda yardımına kabul edecek de şartı ne acaba?
Cevdet Bey de iyice çeklimez biri oldu,Pınar'ı köle gibi çalıştırıyor.Sibel gitti diye acısını kızdan çıkartıyor.Resmen düşene bir de o tekme atıyor.Pınar eskisi gibi zengin olsaydı çok farklı davranırdı:img-yes:
Ahmet-Özge sahneleri çok güzeldi.Ahmet'in işi zor.Evlilik teklifini nasıl yapacak,daha doğrusu yapabilecek mi?Özge bir konuşturmadı çocuğu.Erik ağacına doğru koşuşu nasıldı öyle.Ahmet de zavallım gitti yüzük.Bir tane daha yüzük aldı.Bu pırlanta yüzükler pahalı değil mi?Ahmet bu gidişle Özge'ye evlenme teklif edeyim derken iflas edecek.:img-hyste
Özge'nin güneş gözlüğü de çok havalıydı,yakışmış.:icon_shad
Selin-Cüneyt;Pınar iyi haşladı Cüneyt'i.Cüneyt-Selin ilişkisi de galiba tamamen bitti:icon_sorr.Selin artık kanmaz ona.Cüneyt zaten sevmiyor.Oysa ben onları çok yakıştırıyordum.:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Selin,Ejder'e gitti.Saç,sakal düzelince fena olmadı Ejder ;ama ben onları yakıştırmıyorum.
Favori çiftlerim Genco-Pınar,Cüneyt-Selin,Tibet-Derin ,Ahmet-Özge.Şu an 2 de 2.
Tibet-Derin:Umarım Tibet söylediklerinde ciddidir,gerçekten Pınar'ı unutmuş,Derin'e karşı 1 şeyler hissediyordur.Derin nasıl da mutlu oldu.Bir de kızardı,annesi de dedi ya niye kızardın?:love05::img-in_lo
Sakin ile Tarkan'ın da suları ısındı artık.Göstere göstere para harcıyorlar.Spa'ya gitmeler falan.Bayağı bayağı sosyete girecek bunlar.:king:Ama Cüneyt çözer değirmenin suyunu.
Nerden duydun canım bunu:icon_whis ya bende bitcek diye bekliyodum dizi uzadıkça saçmalamaya başladı genco pnar aşkı diye bişey kalmadı dizide ejderle selin ahmet özge olmasa aşk unutulucak nerdeyse ya devam etmesin bence tadında bitsinki bizde tadında hatırlayalım:img-wink:
Dizi hem yazın hemde diğer sezon'da devam edecek , her ne kadar senaryo sıkışsada yinede bir çıkar yol bulunur diye düşünüyorum , bu bölümle beraber çıkışa geçse iyi olur , bir bölüm sıkıcı diğer bölüm güzel olmaz inşallah bu bölümdeki artış diğer bölümede yansır , sezon finali diye bişey olmayacağı için 5 bölümlük durgunluk mantıklı sayılabilir ama belki 15 gün felan ara verebilirler yaz sezonundaki bölümler başlamadan.
aslanbey09 25-05-08, 18:07 Dizi hem yazın hemde diğer sezon'da devam edecek , her ne kadar senaryo sıkışsada yinede bir çıkar yol bulunur diye düşünüyorum , bu bölümle beraber çıkışa geçse iyi olur , bir bölüm sıkıcı diğer bölüm güzel olmaz inşallah bu bölümdeki artış diğer bölümede yansır , sezon finali diye bişey olmayacağı için 5 bölümlük durgunluk mantıklı sayılabilir ama belki 15 gün felan ara verebilirler yaz sezonundaki bölümler başlamadan.
ara vememeleri güzel ama oyuncular için yorucu olur sürekli çekim bölüm
bu bölüme gelince genco ile özgenin barışması güzel şimdi sıra pınarda
ahmet evlenme teklifini yapamadı bu gidişle yapacak gibi görünmüyor
diger kız adını hep unutuyorum yazık boşuna ahmeti bekliyor
Smallville18 25-05-08, 19:02 bölüm güzeldi diğer bölüme nazaran.
fakat forumdan kaç kişi festivalde genco yerine pınarın çöalmasıın istiyorki.
genconun piyano çalmasıın istiyenlerdenim uzun süredir ne piyana çalıyor ne kahramanlık yapıyor hiç bir atraksiyonu yok genconun.
bu bölümde de tibete karşılık vermedi formdan düşüyor genco.
kendini toparlaması lazım pınarın aklı havada zaten ne yapacağını bilmiyor.
bu bölümden tek karlı çıkan cüneyti paranın kokusunu aldı.
karafirtina 25-05-08, 19:18 yahu bu dizinin bitmesine bolum kaldi deniliyordu 4 hafta once ama hala bitmedi...ben surekli bakiyorum gencoylapinar noldu diye ama hala bitmedi...anlaamdim ben ya sezonfinalinemi girecek bu dizi diye sorucagim ama OSOLOS yazin devam edicegini soyledi...peki yaz sonumu bitecek
Gümüş Hastası 25-05-08, 19:24 Arkadaşlar haftaya sezon finali mi var?
Çünkü Euro 2008 in başlamasıyla birlikte diziler teker teker tatile çıkacak ondan dolayı soruyorum...
Dünki bölüm çok güzeldi. Özellikle de Ahmet-Özge ve Selin-Ejder sahneleri. Dizinin şirin aşıkları oldu bu iki aşk. Özge-Ahmet baştan beri öyleydi yanlarına bir de Selin-Ejder katılınca daha da renkli oldu dizi.
Dizinin devam edecek olmasına sevindim. Açıkcası bu sezon sonunda Final bekliyordum ama demek ki Kanal D reytinglerden memnun. Tabi Genco'nun çok reklam almasının da bunda etkisi var tabi. Senaristlerin bundan sonra daha titiz olmaları lazım. Genco-Pınar aşkından artık herkes umudu kesti. Birleşseler de kimsenin pek umrunda olacağını sanmıyorum. Bakalım ne gibi konulara değinecekler.
bölüm güzeldi diğer bölüme nazaran.
fakat forumdan kaç kişi festivalde genco yerine pınarın çöalmasıın istiyorki.
Festivale öğrencilerden biri katılmak zorunda , yani haliyle Genco katılamaz onu kastetdiysen.
Genco bir yaz dizisi olduğu için yazın devam edecek , Euro 2008 var tabi benim düşüncem 15 gün felan ara verirler sonra Haziranın sonlarına doğru yaz sezonu başlar gibime geliyor.
Festivale öğrencilerden biri katılmak zorunda öyle mi nerden çıktı bu acaba böyle bir zorunluluk yok arkadaşım muhsin bey,ilke bile genconun çalmasnı bekliyordu genco kendisi söyledi festivalde pınarın çalmaya hakkı var diye yoksa genco çıksa çalsa hiç kimsede bir şey diyemezdi gencoyu o okula o konuma getiren piyanodaki üstün yeteneğiydi okulun yabancı ortaklarının gözüne giren pınar değildi herhalde gencoydu bende gencodan beklerdim çalmasını pınarın bu halini gördükten sonra hele tamamen genco diyordum ama genco pınarı zor da olsa eski havasına döndürecek ilk bölümlere doğru nostaljik bir yolculuk yapabiliriz bu sırada her ne kadar pınar hanım sert,gururlu,inatçı olsada gencoya karşı ister istemez tekrar bir yakınlaşma olacaktır.
Smallville18 26-05-08, 21:49 İLK 100 PROGRAM / AB
24 MAYIS 2008 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 EUROVISION SARKI YARISMASI FINALI [NET] TRT1 12,00 36,40
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,30 19,70
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 4,30 12,10
4 GENCO [NET] KAND 4,00 13,70
5 SELENA [NET] ATV 4,00 13,40
6 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 3,20 9,10
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,10 16,20
8 EUROVISION''A DOGRU TRT1 2,90 8,60
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,60 13,70
10 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 2,50 8,20
.
43 GENCO (TKR) [NET] KAND 1,00 10,20
İLK 100 PROGRAM / TOTAL
24 MAYIS 2008 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,10 21,80
2 EUROVISION SARKI YARISMASI FINALI [NET] TRT1 6,90 23,10
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,00 15,20
4 SELENA [NET] ATV 4,50 14,50
5 GENCO [NET] KAND 4,30 14,20
6 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 3,80 11,70
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,10 17,80
8 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 3,10 9,60
9 MAHMUT TUNCER SHOW [NET] KAN7 2,70 7,90
10 MUCIZELER GECESI [NET] K1 2,70 7,70
.
42 GENCO (TKR) [NET] KAND 1,20 10,90
Kaynak:uçankuş
reytingler görüldüğü gibi süper ötesi :img-hyste
bide üstüne üstük diziyi devam ettirmeye çalışıyorlar reytingler dahada düşecek ve dizi final yapamadan ya da dandik bir final yaparak ekrana veda edicek.
yazık çok yazık:img-cray:..
keremcem d 29-05-08, 15:11 Slmm millet..
bilgisayar bozuldugu icin kac gündür giremedim..
daha okiyamadim bölüm özetiini..
heme ama önce bir bölüm yorumumu yapim..
ahmetle özgeli sahneler süüüperdi saten..
Tibetin hala ne hissetigini aliyamadim..gercekte seviyor mu derini yoksa pinarin dedigi gibimi.. ama kesin yani pinari hala seviyor..
Ejderimmmmm cook seviyorum yaa.. cok dadlüydüü gene..
Veee Binnura gene sinir oldum:img-wink:
Oo_esmer_kiz_Oo 29-05-08, 21:11 yaa inanmiyorum fragman hala cikmadimi ya nedir bu artik utanmasalar fragmani cuma gunu vericekler ki durum bunu gosteriyor
eskiden ne guzel carsamba gunu izlerdik ama simdi hala hic bir ses yok :img-cray:
valla fragmanıda gördüm nasıl bir fragmandı o öyle genco sonunda tibete patladı spor salonunda yakaladı bir vurdu tibet yerlerde burnundan kan gelmeye başladı ve artık bundan sonra karşında dedem değil ben varım dedi tibete, Ahmet sonunda özgeye evlenme teklif etti.Olaylar iyice çığrından çıkıyor valla bekleyip görelim.
keremcem d 31-05-08, 12:04 valla fragmanıda gördüm nasıl bir fragmandı o öyle genco sonunda tibete patladı spor salonunda yakaladı bir vurdu tibet yerlerde burnundan kan gelmeye başladı ve artık bundan sonra karşında dedem değil ben varım dedi tibete, Ahmet sonunda özgeye evlenme teklif etti.Olaylar iyice çığrından çıkıyor valla bekleyip görelim.
Ben göremedim fragmani ama artik genco iyi yapti. tibet hak etti bunu bence.. genco ugrasmak istemedikce tibet genconun üstüne gidiyordu..
bakalim özge ne dicek ahmete.. bence hayir der.. okulum var hazir degilim fln der..ama ahmet ne dicek onu cok merak ediyorum..
bugünn genco var:happy0064
Ben göremedim fragmani ama artik genco iyi yapti. tibet hak etti bunu bence.. genco ugrasmak istemedikce tibet genconun üstüne gidiyordu..
bakalim özge ne dicek ahmete.. bence hayir der.. okulum var hazir degilim fln der..ama ahmet ne dicek onu cok merak ediyorum..
bugünn genco var:happy0064
Bncede çok iyi yaptı. Genconun karşılık vermediğini görünce Tibet çok ileri gitmişti artık. Meydanı boş buldu tabi
Genco benim yerime bi iki daha pataklasa Tibeti züper olar :happy0064
Bncede kesin hyr der zaten evet dese bile önlerine kesin enqeller çıkar başta mualla ve pasaklı binnur :(:(
Selinle Ejder çok züperler yhaa renk katıyolar diziye :D:D Bu bölmde gelişme oluyomuş ztn :happy0064 Şu şeker surat da olmasa züpr olcak ama nerdeee :icon_whis
Genco Pinara iyiki ''Genco hoca'' dedirdi.....
bu ara da ya Pinar genco ile barissin, yada Genco yeni bir sevgili bulsun....
cünkü gercekten artik BAYDILAR INSANI, HEP KÜS, SANKI NE ANLIYOLARSA...
batuhan_gumus 31-05-08, 19:17 slm bu dizi
ne zaman final yapcak veya sezon finali yapcak bilen varmı
sorumu cevaplarsanız sevinirimbye
öncelikke özür heycandan dolayı tek cümlelik bi msg yazmış bulunmaktayız.
dediğim gibi dizi 2 haftadır çıkışını sürdüyor. fakat bu haftaki süper ötesiydi çekimlerde de gözle görülür gelişmeler vardı. demek istediğim diziden düşen kalite git gide geri gelmeye başladı hadi hayırlısı
Pınar-Genco ne kadar ayrı kalmaya çalışsalar da olmuyor,bir şekilde biraradalar.Genco hoca,Pınar öğrenci.troest
Genco sınıfındaki öğrencilere iyi ders verdi.Küçük çocuk nasıl da her parçayı çalıyor,hem de sadece yeteneğiyle.Genco dediklerinde haklıydı.Bu iş sadece eğitimle değil,yürekle ve yetenekle oluyor.:img-yes::img-ok:
Pınar'a da sert çıktı,derse geç girdiğinde.Bence onu diğer öğrenciler Pınar'a torpil yaptığını düşünmesin diye yaptı.
Ahmet de en sonunda teklifini etti.Özge'nin surat ifadesine bakarak kabul etmeyeceğini düşünüyorum.Seni seviyorum;ama evliliğe hazır değilim falan diyebilir.Biz dizide mutlu sonlar,evlilikler görmek isteriz;ama Özge daha üniversitede okuyor.Evlenmek istemezse haklıdır.Ben de üniversitede okuyorum,okul bitmeden değil evlilik,nişan bile istemem.:img-yes:
Tibet-Derin de yeni bir aşka yelken açtılar.:love01:
Derin zaten aşıktı,Tibet de bence bir şeyler hissetmeye başladı.Yani Pınar'ı kıskandırmak için falan değildir.
Cüneyt de bayağı şüphelendi Sakin ile Tarkan'dan.Onlar da çok abarttılar,birdenbire zengin olduklarına kim inanır.Bir de Nişantaşından alışverişler,lüks kafelerde kokteyl içmeler,geçen hafta da spa'ya gitmişlerdi:king::king:.Kendi kendilerini ele verecekler.
Cüneyt-Selin'den umudu kestim.Artık Selin-Ejder'le yakınlaşıyor.:icon_sorr
Ama Figen Hanım varken zor o iş.Figen Hanım Cüneyt'i seviyor,ama Ejder için mahalle serserisi,suratı kirli çocukla ne işi var Selin'in gibi laflar etti.
Ejder,madem bu kadar seviyor,tarzını değiştirsin,spor giyinse,sakallarını kesse,saçlarına şekil yapsa hiç fena olmaz,öyle mahalle kabadayısına kimse kızını vermez.:img-grin2
Bu bölümde beni mutlu eden 2 olay oldu.
Birincisi Özge ve Ahmet'in ilişkisine Genco'nun dedesinin de onay vermesi
İkincisi Ejder'in Selin'le yakınlaşmasıydı
keremcem d 01-06-08, 10:05 Slmm millettt..
ayneenn benide mutlu eden en coook ejderle selinin yakinlasmasi..hele selin ejdere kücük pembe domuz almis ya gül gül öldüm ya.. cook tatlilarrr:img-wink:annesinin böyle tepki gösterecegini hic beklemezdim..cok sasirdim..bir yandan hakkli sagda solda duyduklari ama genede ön yargiyla yaklasti ejdere.. halbuki ejder hep yardim ediyor onlara.. sinir oldum biraz:img-wink:
ahmetle özgede cook tatliydilar..bakalim özgenin cevapi nolucak..ahmet iyi yapti binnura..ohh yaa.. sinir oluyorum binnura..
gencoda ögrencilerine iyi ders verdi.. pinarlada ögrenci ögretmen ilisikisi basladi hadi bakalim:img-wink:
çaresizlik 01-06-08, 10:22 Bu bölümde beni mutlu eden 2 olay oldu.
Birincisi Özge ve Ahmet'in ilişkisine Genco'nun dedesinin de onay vermesi
İkincisi Ejder'in Selin'le yakınlaşmasıydı
tibet durmadan planlar yapıp duruyor şimdide selin'e aşık oldum diyor.bana pek doğru gibi gelmiyor durmadan gencoyla uğraşıp duruyor
pınarla genco bakalım öğrenci öğretmen planları nekadar sürecek
gerçi pınarın annesi buruma pek sıcak bakmıyor ama
bakalım sezon finali ne zaman olacak bilen varmı arkadaşlar
tibet durmadan planlar yapıp duruyor şimdide selin'e aşık oldum diyor.bana pek doğru gibi gelmiyor durmadan gencoyla uğraşıp duruyor
pınarla genco bakalım öğrenci öğretmen planları nekadar sürecek
gerçi pınarın annesi buruma pek sıcak bakmıyor ama
bakalım sezon finali ne zaman olacak bilen varmı arkadaşlar
Tibet'in aşık olduğu Derin değil miydi ? :img-help: :D
Tibet zaten karışık duygular içinde...
Pınarla Genco arasındaki bu resmiyet fazla sürmez gibime geliyor :D
sezon finalini bilmiyorum ne zaman :img-help:
Smallville18 01-06-08, 10:41 dizi çok komik bir hal aldı.daha önceki bölümde cüneyt seline gel beni özgeyle barıştır sonra dedesinin çifliğine gidelim parala alıp gelelim diye bir sohbet dönmüştü ona heryerimle güldüm:) bu bölümdede özge kaç seferdir ben hemen evlenmicem dünyayı gezicem diyordu şimdi hoppidik ahmetlemi evlencek.ahmet ve özge ikisi çok farklı evlenseler bile ahmet taksici özge atraksiyonu seven birisi hemen boşanırlar.ama sonsuza kadar evlenmedikleri taktirde aşk yaşayabilirler.ahmet eve gelcen karıcım ben geldim hani ortada ne sofra var ne özge:) özege o disko senin bu disko benim geziyor...
mantıklı düşünelim biraz:D
pınarda genco aşkıda iyice baydı zaten ten teması yok:D genco sanki seri sapık:D cüneytin tarkandan parayı alması biraz zor iş.belkide genconun dedesini karıştırır olaya parayı öyle alır ahanda geconun dededi bu adamları tuttu kazayı yaptırttırdı diyip:)
tibetin genco ve dedesine karşı yapabileceği birşey yok gencoyu dövemez gücü yetmez:img-hyste dedesinede parası yetmez güle güle sana tibet:)
ben finale kesinlikle tibet pınar nişanını bekliyorum inş olur:img-wink:
KirmiziGul 01-06-08, 13:03 Bolum baya guzeldi, son yayinlanmis olan bolumlerden daha guzeldi sanki.
Baya bi gelismeler oldu.
Su Tibet'ide anlayamadim biturlu, simdi bizim b oglan Derin'e gercekten asikmi? Yoksa o aileye daha yakin olmak icinmi yapiyor? Yoksa Pinara inat'mi yapiyor?
Bakalim Ahmet'te teklifini etti, ama bu Ozge kabul etmezse Ahmet yikilir, yani zge hemen hayir demez belki, ama okumam gerek, simdi evliligi dsunemem gibisinden bisey der, Binnur'un dedigi cikar. Yada belki sezon finalinde Ahmetle Ozgeyi evlendiririz, Ozgemizi siyah gelinligin icinde:img-hyste (o sahne cok guzeldi ''buraya gelinlik bakmayami geldik??'')
Pinarin annesine sinir oldum, herseye kizip duruyor, Pinar onlar icin elinden geleni yapiyor, o Pinara catmaktan baska bisey bilmiyor.
Bide su gercek ortaya ciksada bizde rahatlasak, gerci ortaya cikacak gibi degil, Tarkan'in agzindan laf alinmaz ki, alsa alsa Cuneyt alir, oda Haydar dede'nin sucsuzlugunu ortaya cikarmaz zaten.
Neyse, haftayada boyle guzel bir bolum izleyebilmek dilegiyle,
Selametle,,
Fener Bahçe 02-06-08, 07:19 özgeninde hoşuna gitmedi değil
gelinlikten evlilikten açılınca
bence evlenecekler şimdi olmassa bile sonra
sinayali verildi
aslanbey09 03-06-08, 13:27 evet ahmetin ayakları yere basmadı ama evlilik geçikecek galiba
ama işleri zor olan aiıl pınarla genco gibi görünüyor
keremcem d 03-06-08, 13:58 Özet cikmis:img-wink::img-wink:selinle ejder gizli gzli flört ediyormus.. cook sevindim cok seviyorum ikisini..
Ilke gene yapmis yapacagini.. bakalim nolucak..bu arada cok sasirdim nasil yani gencoyla pinar gene birlesiyolar.. bu bölüüm cook heyecanli olucak
Festivale öğrencilerden biri katılmak zorunda öyle mi nerden çıktı bu acaba böyle bir zorunluluk yok arkadaşım muhsin bey,ilke bile genconun çalmasnı bekliyordu genco kendisi söyledi festivalde pınarın çalmaya hakkı var diye yoksa genco çıksa çalsa hiç kimsede bir şey diyemezdi gencoyu o okula o konuma getiren piyanodaki üstün yeteneğiydi okulun yabancı ortaklarının gözüne giren pınar değildi herhalde gencoydu bende gencodan beklerdim çalmasını pınarın bu halini gördükten sonra hele tamamen genco diyordum ama genco pınarı zor da olsa eski havasına döndürecek ilk bölümlere doğru nostaljik bir yolculuk yapabiliriz bu sırada her ne kadar pınar hanım sert,gururlu,inatçı olsada gencoya karşı ister istemez tekrar bir yakınlaşma olacaktır.
Hocalar arası bir yarışma değil bu , o zaman bir okul dünyanın en iyi piyanistini hoca olarak gösterir ona çaldırtır , yok böyle bişey herhalde İlke yada Genconun çalma durumu olsa onlar çalar , böyle bir durumda İlke kendisi çalmak varken Pınara çaldırtırmı diziyi biraz daha dikkatli izlemeni tavsiye ederim.
aa bu ilkede yani cok oluyor :kahve neyse özete göre genco sinirleniyormus, bildirir artik haddini :icon_whis selin ve ejder dahada yakinlasiyormus :img-in_lo bende sevindim :img-wink: ejder ve selin bence dizinin en seker ciftlerinden :img-wink:
keremcem d 04-06-08, 16:15 aa bu ilkede yani cok oluyor :kahve neyse özete göre genco sinirleniyormus, bildirir artik haddini :icon_whis selin ve ejder dahada yakinlasiyormus :img-in_lo bende sevindim :img-wink: ejder ve selin bence dizinin en seker ciftlerinden :img-wink:
ayneen bende sleinle ejderi cook cook seviyorumm..cook tatlilar..
fragman bugün cikar.. bakalim neler olucak..
Bu bölüm baya heyecanli.
Oo_esmer_kiz_Oo 04-06-08, 21:58 fragman daha cikmamis anlasilan neden kac haftadir carsamba gunleri cikmiyor anlamiyorum, yada cikiyor ama turkiyede malum site kapali oldugu icinmi yorum yapilmiyor anlamadim burda (yurt disinda) maleseff cikmiyor :s
anca nete dusunce hemen izliyebiliyorum(z)
fragmanı izledim ama genco pınar barışıo mu anlamadım
ahmet yüzüğü verio özgeye günü birlik ilişki için beni oyalama bundan sonra ben yokum dio
sonra genco ve pınarı gösterioo
tarkan kırmızı lüks bir araba almış
cüneyt dio ki sizin işiniz bitti necati öttü dio
tarkanda akıllı tabii necati kim dio
cüneyt olayları seline anlatıo selin kim almıış diyince o otaparkçı serseri almış dio he bide senin sapsal aşığın dio
sonra binnur gslleşmiş ahmetin yanına gidio
sonuda pınar bırakma beni dio gencoda ne olursa olsun bırakmıycam dioo içinden mi dışından mı söylüyorlar anlamadım
tüm foruma selam :)
uzun zamandır gencoyu izleyemiyordum maalesef derslerim sebebiyle.
ama fragmana denk geldim ne kadar özlediğimi farkettim gencoyu:img-cray:bu hafta izlemeyi düşünüyorum:img-wink:
fragman genco-pınar açısından çok güzeldi.sahneler çok hoşuma gitti.inş barışır favori çiftim:img-in_lo
ahmetle özgeye üzüldüm ya cadı binnur tarz yapmış tanıyamadım :img-hyste ahmet gözünü alamadı yani:icon_whisbinnurun kehaneti çıkmaz umarım şimdilik özge ahmet cephesinde ayrılık var:icon_sorr
GÜL GÜZELİ 05-06-08, 12:01 tüm foruma selam :)
uzun zamandır gencoyu izleyemiyordum maalesef derslerim sebebiyle.
ama fragmana denk geldim ne kadar özlediğimi farkettim gencoyu:img-cray:bu hafta izlemeyi düşünüyorum:img-wink:
fragman genco-pınar açısından çok güzeldi.sahneler çok hoşuma gitti.inş barışır favori çiftim:img-in_lo
ahmetle özgeye üzüldüm ya cadı binnur tarz yapmış tanıyamadım :img-hyste ahmet gözünü alamadı yani:icon_whisbinnurun kehaneti çıkmaz umarım şimdilik özge ahmet cephesinde ayrılık var:icon_sorr
canım malesef binnur cadısının kehaneti çıkıcak gibi baksana dedikleri oluyo ahmet ve özge hep kavga ediyo evlilik teklifide fiyasko oluyoo bu gidişle ahmet evlenir binnurla aman zaten gelecekleri yoktu bi kere ruhen farklılar biri deli ruhlu biri kabadayı ruhlu geçinemezdi hem özge genconun kardeşi ahmetde genconun en can arkadaşı şimdiye kadar çok güzeldiler ahmetle özge ama sonu olucak bi arkadaşlıkları yokmuşş..
ben asıl ejderle seline üzüldümm selin o cüneyt denen gıcıga inanırsa ejderle kesin kavga edicek ve flörtleri yarım kalıcak uff:icon_sorr ya selin gidip ejderle konuşsun ögrendiklerini ki ejderde şüpelensinn genconun dedesi haklansın ama selin ejderden şüpelenipde kırmasın ya ne olur:img-cray:
canım malesef binnur cadısının kehaneti çıkıcak gibi baksana dedikleri oluyo ahmet ve özge hep kavga ediyo evlilik teklifide fiyasko oluyoo bu gidişle ahmet evlenir binnurla aman zaten gelecekleri yoktu bi kere ruhen farklılar biri deli ruhlu biri kabadayı ruhlu geçinemezdi hem özge genconun kardeşi ahmetde genconun en can arkadaşı şimdiye kadar çok güzeldiler ahmetle özge ama sonu olucak bi arkadaşlıkları yokmuşş..
ben asıl ejderle seline üzüldümm selin o cüneyt denen gıcıga inanırsa ejderle kesin kavga edicek ve flörtleri yarım kalıcak uff:icon_sorr ya selin gidip ejderle konuşsun ögrendiklerini ki ejderde şüpelensinn genconun dedesi haklansın ama selin ejderden şüpelenipde kırmasın ya ne olur:img-cray:
keşke senaristler evlilik meselesini çıkarmasalardı.özgeyle ahmetin evlenmesi inandırıcı olmazdı belki ama en azından sevgili olarak kalmaları sağlanabilirdi diye düşünüyorum.
selinin sayamadım kaç oldu sütten dili yandı:icon_whisartık cüneyte kolay kolay güvenmez.ejder selinin gözünde yerini sabitledi bence.tabi uzun süredir izlemediğim için diziyi olan olayların çoğunu bilemiyorum duyduklarımdan bende bu düşünceler oluştu.:img-wink:
edit:fragmanı izlemek isteyenler kanal d nin sitesinde bulabilirler.
GÜL GÜZELİ 05-06-08, 12:19 keşke senaristler evlilik meselesini çıkarmasalardı.özgeyle ahmetin evlenmesi inandırıcı olmazdı belki ama en azından sevgili olarak kalmaları sağlanabilirdi diye düşünüyorum.
selinin sayamadım kaç oldu sütten dili yandı:icon_whisartık cüneyte kolay kolay güvenmez.ejder selinin gözünde yerini sabitledi bence.tabi uzun süredir izlemediğim için diziyi olan olayların çoğunu bilemiyorum duyduklarımdan bende bu düşünceler oluştu.:img-wink:
edit:fragmanı izlemek isteyenler kanal d nin sitesinde bulabilirler.
evet bencede evlilik çok gereksizdi ahmet bi zamanlar kankasından çekindigi için aşkını içinde bile zor yaşarken şimdi rahat rahat evlilik düşünüyo bu aşkı çok basitleştirdiler ya:icon_whis
selinse umarım dedigin gibi akıllanmıştır izlemeysen bilmiyosundur selin ejderle bayagı ilerledi çok sıcak bi ilişkileri var artık herkezden gizli flörte başlıcaklar önümüzdeki bölüm tabii cüneyt gıcıgı bozmazsa:icon_whis
evet bencede evlilik çok gereksizdi ahmet bi zamanlar kankasından çekindigi için aşkını içinde bile zor yaşarken şimdi rahat rahat evlilik düşünüyo bu aşkı çok basitleştirdiler ya:icon_whis
selinse umarım dedigin gibi akıllanmıştır izlemeysen bilmiyosundur selin ejderle bayagı ilerledi çok sıcak bi ilişkileri var artık herkezden gizli flörte başlıcaklar önümüzdeki bölüm tabii cüneyt gıcıgı bozmazsa:icon_whis
işte evlilik hayata bakışla ilgili birşey.özge gibi birine gel evlenelim dersen tabiki kabul etmez.ama ahmetin evliliği düşünmesi doğal hem yaş itibariyle hemde hayata bakış itibariyle.bakalım nasıl toparlayacaklar ya da dağınık mı kalacak bilemiyorum:icon_whis
hmm ii sevindim ejder zaten hakediyordu mutlu olmayı selini sevmiyorum ama ejderin mutlu olması önemli:img-wink:
GÜL GÜZELİ 05-06-08, 13:12 işte evlilik hayata bakışla ilgili birşey.özge gibi birine gel evlenelim dersen tabiki kabul etmez.ama ahmetin evliliği düşünmesi doğal hem yaş itibariyle hemde hayata bakış itibariyle.bakalım nasıl toparlayacaklar ya da dağınık mı kalacak bilemiyorum:icon_whis
hmm ii sevindim ejder zaten hakediyordu mutlu olmayı selini sevmiyorum ama ejderin mutlu olması önemli:img-wink:
evet işde demek istedigimde buydu Ahmetin hayata bakışı farklı bi kere babası öldügünden beri evin reisi konumunda anne kardeş ev sorumluluklar onu çılgın zamanlarını yaşatmamış yani deli dolu bi gençligi olmamış o yüzden herşeye ciddi bakıyo özgeyse daha deli dolu çaglarında herşeyden önce bar gecelerini filan seven bi tip yani bişileri ciddi düşünücek konumda degil hayat kavgasıda vermiyo nasıl verilir bilmiyo gerçek annesi ve babası öldügünde küçükmüş o zaman bişiler ögrenmesi beklenemez ama sonra şuanki anne babasıyla yaşamaya başlamış ama gayet rahat bi şekilde sıkkıntı sorun sorumluluk olmadan şimdide öyle o yüzden ikisinin dünyaya aynı bakması beklenemez ahmet yaşından önce büyümüş bi insan özgeyse daha büyümemiş küçük bi kız çocugu:img-wink:
evet ejderle selin için bende çok mutluyum inş hiç bozulmazlar:img-in_lo
gencoyu izliyodum ama daha ennce buraya hiç yorum yapmadım fragmanıda gördüm özetide okudum özete ve fragmana göre genco ve pınar için biraz umutlanabiliriz ama hayalde olabilir umutlarımız. ahmetin evlenme teklifine gelince evt çok frklılar binnurda anneside bnu biliyodu zaten evlenme fikrini o sokmadımı ahmetin kafasına yoksa ahmetin annesi özgeyi kaul edicek biri deildi bu binnur ve annesinin bi oyunuydu özgenin kabul etmiyceğini biliyolardı iş birliği yaptılar. evlenme teklifi etmesini sagladılar. tabi ahmet gururlu çoçuk bunu biliyolar böylece ahmet özgeyi bırakır diye düşündüler ve ayırdılar sevenleri sora binnur güzeleşti annesi vah vah eder şimdi üzülmüş gibi yapar oğlunun durumuna sonra bi şekilde ahmetin kafasına binnuru sokmayı başarırlar bu nasıl bi anne anlamıyorum elin kızıyla iş birliği yapıp oğlunun üzüntüsüne neden oluyo binnur da melek yüzlü bi şeytanı oynuyo sözde yaralarını sarıcam hesabı .......... ahmet ve özge ayrılıyo umarım pınar ve genco birleşir selin ve ejder konusunda yorum yapmıyorum çünkü selini hç sevmiyorum ama ejder için umarım mutlu olurlar. tipete diycek söz bile bulamıyorum herşeyi parayla halletmeye çalışan pisliğin biri
bu arada arkadaşlar fragmanda çalan müzik çok gsl
şarkının aıdnı bilen varsa söylebilir mi?
keremcem d 05-06-08, 14:40 Slm millet...
fragman cikmis ben göremedim..
demek ahmetle özge ayrilyior..özgenin olumsuz cevap verecgini hepmiz biliyorduk.. simdi binnur hemen harekete gecti..hersey binnurun isteidgi gibi oluyor..
bende selinle ejdere üzüldüm.. insallah selin inanmaz cüneyte,.. yani aslinda inanmamasi gerekir yani.. bakalim nolucak..
gencoyla pinara cook sevindim:img-wink:
genco yu çok merak ediyorum haftaya sezon finali olabilir zaten bende ona üzülüyorum ya çokk güzeldi cümartesi günlerine özel en sevdiğim bölümlerdendi arkadaşlar peki siz genco yu seviyormusunuz benim için harika bir dizi bence
keremcem d 07-06-08, 16:41 evett bügün nihayet yeni bölümü izliyecegiz..
bugün tabii macda var.. yani reytingleride etkilicek..iyiki ayni saatde degil yoksa bakamazdim gencoya:img-wink:tabii mac kacmaz..
Ben fragmani görmedim ama bu binnura iyice sinir olmaya basladim.. byölesini ilk defa gördüm yani..istemiyorum acik acik diyor ahmet hala elinde sonunda benim olucaksin biz evlenicegiz..offf:img-cray:haftaya sezon finaline girer herhalde..
didemfener 07-06-08, 16:47 uzun zamndn beri buraya yorum yapmıyorum..
fragmanı gördüm..
en dikkat çekcii yanı binnurun değişmesiydi bence..:)
bence çok güsel olmuşş:)
bu arada arkadaşlar fragmanda çalan müzik çok gsl
şarkının aıdnı bilen varsa söylebilir mi?
Fragmanda çalan şarkı Oya Bora ikilisinin Sevmek Zamanı (Biz dünyayı çok sevdik...) adlı şarkısı.
Ben bu bölüm için tek kelime diorum SÜPER ÖTESİ
şahsen son sahneye dondum yemin ederim
ama ne yalan söyliyim oley diyer uçtum havaya
en güsel bölümdü benim için bu bölüm =)
TisdaleLove 07-06-08, 21:26 Valla bu bölümü çok beğendim..Ne yalan söyliyim Pınar ve Genco'yu yanyana görmeyi özlemişim :D Ayrıca son sahneye çok şaşırdım valla haftayaki bölümü çok merak ediyorum..Umarım yine sorunlar çıkıp da ayrılmazlar :D
GÜL GÜZELİ 07-06-08, 21:27 ya az önce izledigim neydi? rüyamı görüyorum yoksa genco ve pınar kendilerini aşmanın sınırınamı geldiler:D ohaa filan oldum yani barışır barışmaz son noktaya geliceklerini hiç düşünmemiştim gerçi beklendik bişeydi ne kadar seviyeli olurlarsa olsunlar eninde sonunda birbirlerinin çekimine girip kaybolucaklardı ama böyle aniden olunca şokladım ama çok begendim çok romantıkti bu bölüm genco pınar aşkı başladıgından beri en romantigiydi sanırım:)
ejderle selinde güzeldi sueecim korktugum gibi olmadı kavga filan etmediler ama flört ediyomuş gibide degillerdi her zamanki gibiydiler tabii eskisi gibi buzhane halinde degiller tabiki ama ne biliyim ya kararsız kaldım..
ahmetle özgeye bişey diyemicem baydılar artık bi sorumluluk sahibi maço digeri aklı bi karış havada şımarık yani ne olcak sonları bilmem..
çok uzun zamandır izleyemiyodum gencoyu..
ama fragman çok ilgimi çekti bu hafta izledim.tam da günün de izlemişim valla:)ayy acayip özlemişim onları böyle görmeyi,fragmanlardan takip ediyodum o nası soğukluktu öyle..nese bu bölüm çok güzeldii:img-in_lo
dizi ne zaman bitiyo bilen var mı tam olarak??:icon_whis
sema-barış 07-06-08, 21:33 slm millet bu ne bölümdü yaa:good:bayıldım ben,tek kelimeyle süperdi.genco ve pınarı beraber görmeyi çok özlemişim doya doya izledim.bazı sahneler abartılı ve açmaydı ama olsun o bile bana yeter.:happy0064
bölümün en güzel sahnesi son sahneydi hala şoktayım hiç beklemiyodum dogrusu ama iyi oldu oleyyyyyyy bee oleyyy:happy0064
haftaya kadar nasıl bekliycem ben yaa dayanamam nasıl sabredecim.eminim bu hafta geçmez neyse yarın netten birkez daha izliycem bu bölümü.
şimdilik bu kadar yarın bi yorum daha yazarım bölüm sanrası gazla bu kadar yazıyorum herkese iyi akşamlar hoşçakalınbye
çok uzun zamandır izleyemiyodum gencoyu..
ama fragman çok ilgimi çekti bu hafta izledim.tam da günün de izlemişim valla:)ayy acayip özlemişim onları böyle görmeyi,fragmanlardan takip ediyodum o nası soğukluktu öyle..nese bu bölüm çok güzeldii:img-in_lo
dizi ne zaman bitiyo bilen var mı tam olarak??:icon_whis
cnm benim setten aldığım habere göre yazında devam edio
gelecek sezon devam edermi belli deil
cidden bende çok özlemişim genco+pınarı
ama böyle bi sahne hiç düşünmemiştim
cidden ppınar hamile kalırsa ooo süper olur :happy0064
ben koptum biriniz bağlasın beni :img-hyste
GÜL GÜZELİ 07-06-08, 21:40 Ya bi de ileriki bölümlerde Pınar hamile kalırmış..SeLin gibi falan aldırma olayları..Ohhooo :D
pınarın hamile kalma ihtimali benımde aklıma geldi ama aldırıcagını sanmıyorum selin işe yaramaz kendine bile hayrı olmayan para manyagı bi adamdan hamile kalmıştı yani dogursa bile bi babası olmucaktı ayrıca selin anne olabilicek bi ergenlikde degil çocuk daha yaptıgı şeyden belli zaten ama pınar çok olgun belli bi erdeme ulaşmış ne yaptıgını bilen ve çok güzel iyi bi anne olabilicek biri gencoda harika bi baba olur bence çünkü o cüneyt gibi vurdum duymaz sorumluluk nedir bilmeyen igrenç bi insan degil eminim pınar hamile kaldıgında bebegi olucagı için sevinicektir hee pınarı bebegi aldırmaya ortada olan sorunlar itebilir belki gencoya söylemez bile direk aldırmak ister ama genco bi şekilde ögrenip ona engel olur belki gizliden evlenirler bile:img-in_lo ama diger türlü pınarda gencoda kıymaz bebeklerine düşerse bilemem yada pınar az önce dedigim gibi ortada olan sorunlar nedeniyle aklından geçirebilir böyle bişeyi ama asla isteyerek vazgeçmezler bebeklerinden..ya ikiside çok duygusal insanlar bi kere mantıklarıyla degil hisleriyle hareket ediyolarr bu son sahnede oldugu gibi inş pınar hamile kalır gizliden evlenirler filan süper olur ehehe:happy0064:happy0064
cnm benim setten aldığım habere göre yazında devam edio
gelecek sezon devam edermi belli deil
cidden bende çok özlemişim genco+pınarı
ama böyle bi sahne hiç düşünmemiştim
cidden ppınar hamile kalırsa ooo süper olur :happy0064
ben koptum biriniz bağlasın beni :img-hyste
bu bölümden sora kop ztn :D:D
ailelerin kabullenmesinin yolu bu olmalı bence gizlice evlensinler bebek fln da olursa kimse itiraz edip küs kalamaz gibi geliyo.ztn ahmet evlilikten bahsettiğinde pınar zevkten 4 köşe oldu :D
yaa bikaç bölüm önce dizi bi an önce bitsin diye düşünüyodum ama bu yazı gencosuz düşünemiyorum :P bölümün heyecanından olsagerek :D
bu bölümden sora kop ztn :D:D
ailelerin kabullenmesinin yolu bu olmalı bence gizlice evlensinler bebek fln da olursa kimse itiraz edip küs kalamaz gibi geliyo.ztn ahmet evlilikten bahsettiğinde pınar zevkten 4 köşe oldu :D
yaa bikaç bölüm önce dizi bi an önce bitsin diye düşünüyodum ama bu yazı gencosuz düşünemiyorum :P bölümün heyecanından olsagerek :D
:happy0064 kopuorum :img-hyste tutamıorum :happy0064
eee seeve seve olmazsa zorla olur bu işler şimdi kabullenmesinlerde görelim aileler :img-pilot
benide acaip heycan bastı:img-tomat
umarım kötü bişiler olmz:kahve
didemfener 07-06-08, 22:30 bölüm güseldi :D ben beğedim şahsenn..:):)
ama sonu çok şey bitti..:):)
binnurda ne güselolmuş öle canım ya
:happy0064 kopuorum :img-hyste tutamıorum :happy0064
eee seeve seve olmazsa zorla olur bu işler şimdi kabullenmesinlerde görelim aileler :img-pilot
benide acaip heycan bastı:img-tomat
umarım kötü bişiler olmz:kahve
senaristler yine mutluluklrını gölgelendircek bişeler bulur bence:icon_whis
ya şu iki çift aynı anda mutlu olamıcakmıı:img-pilottam bunlar barışıyo özgeyle ahmet küsüyolar bişe oluyo mutlaka..
bu bölüm genel anlamda çok eğlencelydi tarkanın araba sahnesine fln bittim ztn:img-icecr
binnuru da acayip değiştirmişler gerçi o eski haliyle de kendine pek güveniyodu ama:icon_whis
bu bolumden sonra artık pınaR hamıle kalır yanı genceyoda soylemez belkı tıbetle evlenır
|