Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv 18)
Dünkü bölümden pek tat alamadım,zaten reytinglerde de selena bizi geçmiş.:icon_sorr
Ama gene de izlenmeye değerdi tabi.:icon_whis
Pınar'ın hayali çok güzeldi.Romeo Genco-Juliet Pınar:love05:Bu uzun bir süre hayal olarak kalacak,Genco ile Pınar'ın arasında aileler varken biraz zor kavuşurlar.Haydar dede de Genco'nun aşk hayatına el attı.Aklınca İlke ile arasını yapacak,boşuna ümitlesin İlke Hanım.Genco'nun gözü Pınar'dan başkasını görmez.:img-pilot
Özge'nin değişimi açıkça görülüyor.Herkesi kırıyor,en çok da abisini.Kendine gelmesi lazım.Haydar dedenin yanında kaldığından beri onun huylarını almış sanki.
Sakin ile Tarkan paraları buldular,hatta yemeye başladılar.Ama Cüneyt bu işin üstüne düştü,napar eder çözer.Paraları onlara yedirmez.:img-grin2
Cüneyt'in Özge ile yakınlaşmasını istemiyorum.:img-fie:Cüneyt elindekinin kıymetini bilmiyor.Onu gerçekten seven bir Selin vardı.Biraz paranın peşinde koşmayı bırakıp Selinle ilgilense keşke.:img-yes:
Ejder de bunalımda,kendini içkiye verdi.Bir yandan haline acıyorum;ama keşke mebus kızına aşık olmasaydı.:img-grin2
CicimBenim
18-05-08, 20:15
Bu dizi sacmaladi, izleyesim bile gelmiyor artik. Pinar ve Genco hic bir zaman gercekten beraber olmadilar ve surekli aralarina girenler oldu... Pinar ise guven konusunda defalarca Genco'nun kalbini kirdi, Tibet, Ilke derken aralari yeteri kadar acildi simdi ustune iki ailenin ofkesi ve dusmanligi girdi. Pinarada kizmiyor degilim, Ozge'yi cok uzdu gecen bolum! Haketmedi bunu
Necatinin yaptiklari unutuldu!
Cuneyt herzamanki gibi isine icinden cikmayi beceriyor, kotuler birsey olmuyor ve ben gercekten bundan sykyldym! Yeter artik su seytan'in gercek yuzu ciksin ortaya artik ya!! Fenalik geldi
Tibet ise gittikce sapitiyor! Ilkin cok hoslaniyordum ondan ama yeter ya, sevmiyorsa sevmiyor zorlami guzellik olacak! Gicik tipki Ilke hanim efendi gibi!
Neden ailenin reisi Pinar oldu? Kos kocaman anasi varken!! Neden yuk hep Pinarin uzerinde!
Dedeniz deli! Ilke olurmu yani! Kendiliginden unutamadi senin yardiminlami unutacak Pinari! Bu milletin akli nerden kaldi ya! Genco bence Ilke'ye sans tanicak, bu sanki olacakmis gibi geliyor bana!
Ozge desen yolunu kaybetmis gibi, biran once kendine gelsin! Ya herkes biran once kendine gelsin! Dizi gittikce batiyor gozumde yetti artik ya sinir oldum
kim ne derse desin bu dizi gönlümde yer tutan bir kaç diziden biri hala bi sonraki haftayı sabırsızlıkla bekliyorum. evet reytingler düşebilir senaryo sıkışabilir bazı oyuncular diziden ayrılabilir ama hala bi çekicilik var dizede. herşeyden öte diğer dizilerden farklı bi konusu var. o yüzden bitirilsin filan diyenlere söylemek istediğim izlemek istemiyorsanız izlemezseniz. izlemediğiniz dizi hakkında boş yorumlar yazmayınız. diziyi izleyenlere haksızlık etmeyin sadece bukadar.
sanırım başlıktakilerin haberi yok
cumartesi Var Mısın Yok Musun'a milli takım katıldı ve ben dahil -ki o yarışmayı sevmem-çoğu insan yarışmayı izlemiştir bu çok normal A milli takımı 40 yılda bir bile böyle bir ortamda göremezdik ki çok güzel bir yarışma da oldu
Selena zaten bir kaç haftadır esrarengiz bir şekilde bizi geçiyor dün de kuzenim figürandı dizide o uğurlu gelmiştir:img-hyste
Menekşe İle Halil'de bitecek izleyici biraz ona bakmıştır
ve yaz geldi
kısaca reytingler normal ama elbette senaryoda bir saçmalama var
eski Genco ile alakası olmayan bir dizi izlediğimiz
dün bölüme çok az baktım
biraz da tekrar izledim Cevdet Pınar'a eziyet çektiriyor iyi olmuş
Özge trip yapıyordu Cüneyt'te sinsilik peşinde filan hep alışılagelmiş hikaye hep aynı ve hep aynı derece sıkıcı
yeni bölümün özetini gördüm yine ortalık karışıyor tibet madem genconun dedesine karşı saldırıya geçti eee haydar haşmetli durur mu karşı saldırıya geçti kan dökülmese bari yalnız tibet yaptıklarının bedelini ağır ödeyecek çünkü burnunu çok fazla sokmaya başladı bu olaya eee bizde bir söz vardır herkes bilir burnunu fazla sokma büyük işlere yoksa zararlı çıkarsın bu söz bence tibetin başına gelecekleri çok iyi anlatıyor cüneyte zaten bir şey demiyorum Allah'a havale ediyorum bir insan bu kadar iki yüzlü,sahtekar ve daha neler neler anlatmaya kelimeler yetmez onu.Genconun özgeyle barışması iyi hoşta insanı artık eleştiri noktasına getirdiler bir bölüm önce küs dargın oluyorlar affetmiyor özge şimdi nasıl oluyorda barışıyor anlamış değilim ilkede bu sırada boşuna ümitlenmesin genco için havada bulut sen gencoyu unut ilke:) Tüm olumsuzluklara,yaşanan bu kötü olaylara rağmen Genco hep pınarı sevecektir ve asla sevgisinden vazgeçeceğini sanmam...Tarkanla Sakinin paraları yerken karşısına kimin çıkacağını merak ettim açıkçası cüneytte olabilir ya da tanımadığımız birileri çıkacak yine ortaya bakalım. Özge-Ahmet arasındaki ilişkide bakalım neler olacak artık alıştık her hafta ayrı telden çalıyor ikiside bu hafta neler olacak görecez.Bu diziyi ilk başladığı günden beri Genco yani Alpay Kemal için izliyorum onun oyunculuğu her ne olursa olsun diziyi ayakta tutuyor diğer oyuncularında tabi ama genco kadar değil...
aslanbey09
20-05-08, 15:59
genconu dedesi gwncoyu ilke ile evledirmeye kararlı
cüno para peşinde
özgeye gelince o biraz şımardı galiba
keremcem d
20-05-08, 16:42
Özet gelmis..Genco nihayet Özgeye kendini affetiriyor.. :img-wink:Tibetin verdigi ses kayitlari ortaligi fena karistiriyor.. Genco tabii dedesinin yapmadigina inaniyor ve dedesini savunuyor.. Pinarda tabii cildiriyor..
Derinle tibet yakinlasiyormus..ben hala anliyamadim simdi tibet derini mi seviyor yoksa pinari mi.. bence hala pinari seviyor..ama derinede ister istemez ümit veriyor..
Fragman yarin cikar:img-wink:
lütfen Genco pinari daha sevmesinnnn................. sevecekse de pinar Genco ya davrandigi herseyi pisman olsun, fazla aci ceksin..........
lütfen Gencoya yeni biri bulunsun, güzel olsun da, pinar hanim kiskansin..
didemfener
20-05-08, 17:19
bölüm git gide karışıyor bence..
bence daha iyi oldu gencoyla pınarın ayrılması :D:D
ilkecim bu duruma sevinir bence sakinle tarkanın karşısına ejder çıkar bence..
derinde sonunda yakınlaşıyomuş tibete..:):)
Smallville18
20-05-08, 23:49
bölüm git gide karışıyor bence..
bence daha iyi oldu gencoyla pınarın ayrılması :D:D
ilkecim bu duruma sevinir bence sakinle tarkanın karşısına ejder çıkar bence..
derinde sonunda yakınlaşıyomuş tibete..:):)
derin tibete hep yakın zaten yakın derine yakın olmayan tibet:)
ejderin çıkacağını sanmam o birsüre daha selin yüzünden bitkisel hayatta kalır.
cüneytir o.
her bölümde artık aynı konuşmaların geçmesinden sıkıldım herkes akıl hastası gibi davranıyor sürekli aynı şeyler tekrarlanıyor.
Öss çalışmaları nedeniyle televizyona pek takılamıyorum ama son haftalarda Gencoda meydana gelen büyük değişimlerden dolayı hiç izlemiyorum,merakta etmiyorum.Forum mezarlık gibi.Kimseler girmiyor.Umarım diziye yeni bir taze kan bulurlar:icon_sorr
CicimBenim
21-05-08, 20:32
Genco ve Pınar’ın tekrar bir araya gelmesi artık imkansızdır. <--- PFFTT! Ne secma bir cumle, bu uzun zaman once belliydi cunki!!! Bu ask coktan imkansiz oldu, tekrarlayip durmasinlar sinir oluyorum!! Hasmet dede gicik oldu bu aralar ama umarim Tibete dersini verir!
romantik_17
22-05-08, 14:13
Kanal d nin sitesinde fragmanı gördüm.
Pınar cüneyte kardeşimi tehdit etmişsin.Seni öldürürüm diyor.
Cüneyt eh bıktım ikinizden de bea .Diyor pınarı itiyor.Tabi kahraman genco geliyor.Elleri kavrıyor cüneytin o kadar uzun boylu değil diyor.:img-hyste
Özge gencoya bir daha elime silah almıcam diyor.Sözünü dinlicem.Söz veriyorum diyor.
Tibet derini öpüyor.
Ve son sahnede tibet kelimelerin bittiği yerdeyiz vur diyor gencoya.Ardından tibet vuruyor gencoya.
Kanal d nin sitesinde fragmanı gördüm.
Pınar cüneyte kardeşimi tehdit etmişsin.Seni öldürürüm diyor.
Cüneyt eh bıktım ikinizden de bea .Diyor pınarı itiyor.Tabi kahraman genco geliyor.Elleri kavrıyor cüneytin o kadar uzun boylu değil diyor.:img-hyste
Özge gencoya bir daha elime silah almıcam diyor.Sözünü dinlicem.Söz veriyorum diyor.
Tibet derini öpüyor.
Ve son sahnede tibet kelimelerin bittiği yerdeyiz vur diyor gencoya.Ardından tibet vuruyor gencoya.
saoL cnm anLattığın İçin!
OoOOoOh Canıma Deysin!
Cüneyt Çoktan İyi Bi Dayağı Haketti!
Onu Gebertsin Genco :)
Ama Genco iLe Tibet nie Kavga Ettiki:icon_sorr
keremcem d
22-05-08, 19:56
anlattigin icin cook sagol..
Demek Tibet derini öpüyor.. Özgenin gencoyla barismasina sevindim.. arrtik genconun sözünüde dinler .. iyi oldu barismalari.. ahmetde simdi evlilik konusunu acar artik:img-wink::img-wink:
Tibet sınırlarını fazla zorlamaya başladı artık iyi bir derse ihtiyacı var onun bunuda ya haydar haşmetli yapacak ya da genco gereken dersi verecek tibete bir daha araya kaynak olmasın cüneytinde artık defterinin dürülmesi lazım.
keremcem d
23-05-08, 16:19
Tibet sınırlarını fazla zorlamaya başladı artık iyi bir derse ihtiyacı var onun bunuda ya haydar haşmetli yapacak ya da genco gereken dersi verecek tibete bir daha araya kaynak olmasın cüneytinde artık defterinin dürülmesi lazım.
ayneeennn.. artik cüneytin foyalarinin ortaya cikmasi gerek.. saten en anlamsiz buldugumda cüneytin hala özgeyi kendiisne cekme cabalari..:img-hyste
Tibetde gercektende güc savasina girdi gencoyla..genocnun öyle bir derdi yok kendi söyleyip kendi yapiyor tibetin..
Fragman ilk defa güzel , haliyle bölümde güzel olur kanımca , Özge ile Ahmetin kırda koşuşturmaları çok güzeldi , Tibet çirkefleşiyor yine , Cüneyt ise Gencodan salonda yemişti bi kafa herhalde ondan bidaha istiyor , bakalım fena bölüme benzemiyor , ha birde Tibetin Derini öpüşü var hadi hayırlısı.
keremcem d
24-05-08, 18:34
Slm millet..
Fragmani gördüm ama yarisini sadece..
Tibetin derini öpmesine cook sasirdim..Tibet Pinari sevmiyor mu?? yani her hareketinden belli oluyor pinari sevdigini simdi derini öpmesine cok sasirdim..
Slm millet..
Fragmani gördüm ama yarisini sadece..
Tibetin derini öpmesine cook sasirdim..Tibet Pinari sevmiyor mu?? yani her hareketinden belli oluyor pinari sevdigini simdi derini öpmesine cok sasirdim..
Tibet seviyor iyi hoşda , artık Pınarın onu sevmediğini kabullendi , dayanamayıp Derini öptü , tabiyki onu Pınar kadar sevemez ve sevmeyecektirde ama yinede böyle bişeyin olacağı belliydi , Tibet sonradan pişman olurmu bilmem ama Derinle uzun vadede bişeyin olacağını sanmıyorum yinede belli olmaz senarisler bu aralar çok leylalar.
keremcem d
24-05-08, 18:51
Tibet seviyor iyi hoşda , artık Pınarın onu sevmediğini kabullendi , dayanamayıp Derini öptü , tabiyki onu Pınar kadar sevemez ve sevmeyecektirde ama yinede böyle bişeyin olacağı belliydi , Tibet sonradan pişman olurmu bilmem ama Derinle uzun vadede bişeyin olacağını sanmıyorum yinede belli olmaz senarisler bu aralar çok leylalar.
Ayneeen neyse saten anlicaz pisman olup olmiyacagini.. aksama az kaldi.. ama dedigin gibi Tibet pinari sevdigi kadar hic kimseyi sevmez.. Hatta hala seviyor pinari..
Ahmetle Özgede cook tatliydilarrr.. hele ahmetin özgenin pesinden kosarken düsmesi:img-hyste:img-hystebakalim evlenme teklifi edecek mi.. özgenin cevapi ne olucak...
Bölüm bu sefer güzeldi , akıcıydı zaten fragmandan bunuda anlamıştım , yani sürekli aksiyon olduğu için herhangi bir yerde sıkılma lüksümüz olmadığını düşünüyorum , mantık olarak fazla bir gelişme olmasada yinede gelişmelerin temelinin atıldığını söyleyebilirim.
Bu bölümde epeydir özlediğim ve beklediğim Özge Ahmet sahneleri o kadar güzel ve tatlıydıki , gözümü kırpmadan o sahneleri izledim diyebilirim , heleki Özgenin Erik yerkenki Ahmetle konuşması çok güzeldi yav , Hazal Kaya güzelliğiyle bir kez daha başımızı döndürdü resmen , birde o koşuşturmaları var tabi , Ahmetin yuvarlanışı felan birde yüzüğü düşürdü , kaybetti Muhalla hanımla Binnurun bu planı tutacak gibi , ama Ahmetin şunu demesi lazım bence ben evlenme teklif edecem ama zamanı gelince dese onlarında planları suya düşmüş olacak , ama bu gidişle Ahmet biraz zor teklif eder en azından nişan yada işin adını koyma aşamasına gelebilse yüzükler takılsa Özge kabul eder.
Tibet olayına gelecek olursak bu bölümde baya bir Tibet sahnesiyle karşı karşıya geldik diyebilirim , Derini öpmesi felan fragmanda'da görmüştük ama ben sevdiğine inananlardanım , bu ilk olarak Tibetin evine geldiklerinde başlamıştı sütü düktüklerinde felan , bir kıvılcım vardı hem Tibet artık Pınarı işinden bir hayli sıkılmış belli , Derin varken bende olsam pek Pınara bakmam ne yalan söyliyim.
Genco ise yine sağdan sola sürekli koşuşturuyor , Pınara yaklaşmaya çalışıyor , son sahnede Pınar ne şart koşacak merak ettim aklıma şimdilik bişey gelmiyor ama gelince yazacağım , birde Selinin Ejderi berbere götürme sahnesi çok güzeldi , Ejder eskiye oranla birazdaha kendine geldi ama ne zamana kadar acaba , birde bu bölümde Necatiyi göremedik Pars'da işleri yoğun galiba. Özgenin Gencodan özürdileme olayıda biraz aceleye getirilmiş pek inandırıcı bir sahne olmadı.
Dediğim gibi bölümün en güzel sahneleri Özge ve Ahmet sahneleriydi , Genconun sınıftaki öğrencilere verdiği dersde güzeldi ilk defa öğüt verip kafa şişirmedi Allahtan öğrencileri akıllandıracak işlere kalkıştı , bölümün bitişini yine pek sevmedim ama Geçen haftakinden yine iyi sayılır , dizi bu bölümde biraz daha atağa kalktı diyebilirim , inşallah bu atağa kalkış reytinglerede yansır , dizinin devamlılığı için bu bölüm iyidi ama bunu sürekli sürdürmesi lazım.
pelin_aslı
24-05-08, 22:33
Bu akşamki bölüm gerçekten çok güzeldi.Özellikle Ahmet'le Özge sahneleri çok hoştu.Ama olan Ahmet'e oldu bir türlü teklif edemedi.Tibet bu bölüm çok sertti,hırs yaptı.Umarım Derin'e
söylediklerinde samimidir.İlke genco'ya haklı bir tepki gösterdi ama bu aşkın sonu nereye varacak tahmin edemiyorum.Pınar da eski yeteneğine Genco sayesinde kavuşacaktır bakalım şartı ne olacak pınarın
ceren durul
24-05-08, 22:50
Arkadaslar gelecek sene Genco devam ediyor.
Ben buna acikcasi sasirdim. Hani bu dizi en fazla ne kadar devam edebilir ki ?
1 sene daha dayanacagini acikca sanmiyorum.
GÜL GÜZELİ
24-05-08, 22:54
Nerden duydun canım bunu:icon_whis ya bende bitcek diye bekliyodum dizi uzadıkça saçmalamaya başladı genco pnar aşkı diye bişey kalmadı dizide ejderle selin ahmet özge olmasa aşk unutulucak nerdeyse ya devam etmesin bence tadında bitsinki bizde tadında hatırlayalım:img-wink:
Bu bölüm gerçekten çok güzeldi.:good:
Genco-Pınar da her yerde karşılaştılar.Sanki Genco gölge gibi Pınar'ı izliyor,onu her yerde koruyor.Pınar,Genco'nun piyano konusunda yardımına kabul edecek de şartı ne acaba?
Cevdet Bey de iyice çeklimez biri oldu,Pınar'ı köle gibi çalıştırıyor.Sibel gitti diye acısını kızdan çıkartıyor.Resmen düşene bir de o tekme atıyor.Pınar eskisi gibi zengin olsaydı çok farklı davranırdı:img-yes:
Ahmet-Özge sahneleri çok güzeldi.Ahmet'in işi zor.Evlilik teklifini nasıl yapacak,daha doğrusu yapabilecek mi?Özge bir konuşturmadı çocuğu.Erik ağacına doğru koşuşu nasıldı öyle.Ahmet de zavallım gitti yüzük.Bir tane daha yüzük aldı.Bu pırlanta yüzükler pahalı değil mi?Ahmet bu gidişle Özge'ye evlenme teklif edeyim derken iflas edecek.:img-hyste
Özge'nin güneş gözlüğü de çok havalıydı,yakışmış.:icon_shad
Selin-Cüneyt;Pınar iyi haşladı Cüneyt'i.Cüneyt-Selin ilişkisi de galiba tamamen bitti:icon_sorr.Selin artık kanmaz ona.Cüneyt zaten sevmiyor.Oysa ben onları çok yakıştırıyordum.:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Selin,Ejder'e gitti.Saç,sakal düzelince fena olmadı Ejder ;ama ben onları yakıştırmıyorum.
Favori çiftlerim Genco-Pınar,Cüneyt-Selin,Tibet-Derin ,Ahmet-Özge.Şu an 2 de 2.
Tibet-Derin:Umarım Tibet söylediklerinde ciddidir,gerçekten Pınar'ı unutmuş,Derin'e karşı 1 şeyler hissediyordur.Derin nasıl da mutlu oldu.Bir de kızardı,annesi de dedi ya niye kızardın?:love05::img-in_lo
Sakin ile Tarkan'ın da suları ısındı artık.Göstere göstere para harcıyorlar.Spa'ya gitmeler falan.Bayağı bayağı sosyete girecek bunlar.:king:Ama Cüneyt çözer değirmenin suyunu.
Nerden duydun canım bunu:icon_whis ya bende bitcek diye bekliyodum dizi uzadıkça saçmalamaya başladı genco pnar aşkı diye bişey kalmadı dizide ejderle selin ahmet özge olmasa aşk unutulucak nerdeyse ya devam etmesin bence tadında bitsinki bizde tadında hatırlayalım:img-wink:
Dizi hem yazın hemde diğer sezon'da devam edecek , her ne kadar senaryo sıkışsada yinede bir çıkar yol bulunur diye düşünüyorum , bu bölümle beraber çıkışa geçse iyi olur , bir bölüm sıkıcı diğer bölüm güzel olmaz inşallah bu bölümdeki artış diğer bölümede yansır , sezon finali diye bişey olmayacağı için 5 bölümlük durgunluk mantıklı sayılabilir ama belki 15 gün felan ara verebilirler yaz sezonundaki bölümler başlamadan.
aslanbey09
25-05-08, 20:07
Dizi hem yazın hemde diğer sezon'da devam edecek , her ne kadar senaryo sıkışsada yinede bir çıkar yol bulunur diye düşünüyorum , bu bölümle beraber çıkışa geçse iyi olur , bir bölüm sıkıcı diğer bölüm güzel olmaz inşallah bu bölümdeki artış diğer bölümede yansır , sezon finali diye bişey olmayacağı için 5 bölümlük durgunluk mantıklı sayılabilir ama belki 15 gün felan ara verebilirler yaz sezonundaki bölümler başlamadan.
ara vememeleri güzel ama oyuncular için yorucu olur sürekli çekim bölüm
bu bölüme gelince genco ile özgenin barışması güzel şimdi sıra pınarda
ahmet evlenme teklifini yapamadı bu gidişle yapacak gibi görünmüyor
diger kız adını hep unutuyorum yazık boşuna ahmeti bekliyor
Smallville18
25-05-08, 21:02
bölüm güzeldi diğer bölüme nazaran.
fakat forumdan kaç kişi festivalde genco yerine pınarın çöalmasıın istiyorki.
genconun piyano çalmasıın istiyenlerdenim uzun süredir ne piyana çalıyor ne kahramanlık yapıyor hiç bir atraksiyonu yok genconun.
bu bölümde de tibete karşılık vermedi formdan düşüyor genco.
kendini toparlaması lazım pınarın aklı havada zaten ne yapacağını bilmiyor.
bu bölümden tek karlı çıkan cüneyti paranın kokusunu aldı.
karafirtina
25-05-08, 21:18
yahu bu dizinin bitmesine bolum kaldi deniliyordu 4 hafta once ama hala bitmedi...ben surekli bakiyorum gencoylapinar noldu diye ama hala bitmedi...anlaamdim ben ya sezonfinalinemi girecek bu dizi diye sorucagim ama OSOLOS yazin devam edicegini soyledi...peki yaz sonumu bitecek
Gümüş Hastası
25-05-08, 21:24
Arkadaşlar haftaya sezon finali mi var?
Çünkü Euro 2008 in başlamasıyla birlikte diziler teker teker tatile çıkacak ondan dolayı soruyorum...
Dünki bölüm çok güzeldi. Özellikle de Ahmet-Özge ve Selin-Ejder sahneleri. Dizinin şirin aşıkları oldu bu iki aşk. Özge-Ahmet baştan beri öyleydi yanlarına bir de Selin-Ejder katılınca daha da renkli oldu dizi.
Dizinin devam edecek olmasına sevindim. Açıkcası bu sezon sonunda Final bekliyordum ama demek ki Kanal D reytinglerden memnun. Tabi Genco'nun çok reklam almasının da bunda etkisi var tabi. Senaristlerin bundan sonra daha titiz olmaları lazım. Genco-Pınar aşkından artık herkes umudu kesti. Birleşseler de kimsenin pek umrunda olacağını sanmıyorum. Bakalım ne gibi konulara değinecekler.
bölüm güzeldi diğer bölüme nazaran.
fakat forumdan kaç kişi festivalde genco yerine pınarın çöalmasıın istiyorki.
Festivale öğrencilerden biri katılmak zorunda , yani haliyle Genco katılamaz onu kastetdiysen.
Genco bir yaz dizisi olduğu için yazın devam edecek , Euro 2008 var tabi benim düşüncem 15 gün felan ara verirler sonra Haziranın sonlarına doğru yaz sezonu başlar gibime geliyor.
Festivale öğrencilerden biri katılmak zorunda öyle mi nerden çıktı bu acaba böyle bir zorunluluk yok arkadaşım muhsin bey,ilke bile genconun çalmasnı bekliyordu genco kendisi söyledi festivalde pınarın çalmaya hakkı var diye yoksa genco çıksa çalsa hiç kimsede bir şey diyemezdi gencoyu o okula o konuma getiren piyanodaki üstün yeteneğiydi okulun yabancı ortaklarının gözüne giren pınar değildi herhalde gencoydu bende gencodan beklerdim çalmasını pınarın bu halini gördükten sonra hele tamamen genco diyordum ama genco pınarı zor da olsa eski havasına döndürecek ilk bölümlere doğru nostaljik bir yolculuk yapabiliriz bu sırada her ne kadar pınar hanım sert,gururlu,inatçı olsada gencoya karşı ister istemez tekrar bir yakınlaşma olacaktır.
Smallville18
26-05-08, 23:49
İLK 100 PROGRAM / AB
24 MAYIS 2008 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 EUROVISION SARKI YARISMASI FINALI [NET] TRT1 12,00 36,40
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 6,30 19,70
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 4,30 12,10
4 GENCO [NET] KAND 4,00 13,70
5 SELENA [NET] ATV 4,00 13,40
6 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 3,20 9,10
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,10 16,20
8 EUROVISION''A DOGRU TRT1 2,90 8,60
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,60 13,70
10 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 2,50 8,20
.
43 GENCO (TKR) [NET] KAND 1,00 10,20
İLK 100 PROGRAM / TOTAL
24 MAYIS 2008 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,10 21,80
2 EUROVISION SARKI YARISMASI FINALI [NET] TRT1 6,90 23,10
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,00 15,20
4 SELENA [NET] ATV 4,50 14,50
5 GENCO [NET] KAND 4,30 14,20
6 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 3,80 11,70
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,10 17,80
8 TATLI BELA ''FADIME'' [NET] STAR 3,10 9,60
9 MAHMUT TUNCER SHOW [NET] KAN7 2,70 7,90
10 MUCIZELER GECESI [NET] K1 2,70 7,70
.
42 GENCO (TKR) [NET] KAND 1,20 10,90
Kaynak:uçankuş
reytingler görüldüğü gibi süper ötesi :img-hyste
bide üstüne üstük diziyi devam ettirmeye çalışıyorlar reytingler dahada düşecek ve dizi final yapamadan ya da dandik bir final yaparak ekrana veda edicek.
yazık çok yazık:img-cray:..
keremcem d
29-05-08, 17:11
Slmm millet..
bilgisayar bozuldugu icin kac gündür giremedim..
daha okiyamadim bölüm özetiini..
heme ama önce bir bölüm yorumumu yapim..
ahmetle özgeli sahneler süüüperdi saten..
Tibetin hala ne hissetigini aliyamadim..gercekte seviyor mu derini yoksa pinarin dedigi gibimi.. ama kesin yani pinari hala seviyor..
Ejderimmmmm cook seviyorum yaa.. cok dadlüydüü gene..
Veee Binnura gene sinir oldum:img-wink:
Oo_esmer_kiz_Oo
29-05-08, 23:11
yaa inanmiyorum fragman hala cikmadimi ya nedir bu artik utanmasalar fragmani cuma gunu vericekler ki durum bunu gosteriyor
eskiden ne guzel carsamba gunu izlerdik ama simdi hala hic bir ses yok :img-cray:
valla fragmanıda gördüm nasıl bir fragmandı o öyle genco sonunda tibete patladı spor salonunda yakaladı bir vurdu tibet yerlerde burnundan kan gelmeye başladı ve artık bundan sonra karşında dedem değil ben varım dedi tibete, Ahmet sonunda özgeye evlenme teklif etti.Olaylar iyice çığrından çıkıyor valla bekleyip görelim.
keremcem d
31-05-08, 14:04
valla fragmanıda gördüm nasıl bir fragmandı o öyle genco sonunda tibete patladı spor salonunda yakaladı bir vurdu tibet yerlerde burnundan kan gelmeye başladı ve artık bundan sonra karşında dedem değil ben varım dedi tibete, Ahmet sonunda özgeye evlenme teklif etti.Olaylar iyice çığrından çıkıyor valla bekleyip görelim.
Ben göremedim fragmani ama artik genco iyi yapti. tibet hak etti bunu bence.. genco ugrasmak istemedikce tibet genconun üstüne gidiyordu..
bakalim özge ne dicek ahmete.. bence hayir der.. okulum var hazir degilim fln der..ama ahmet ne dicek onu cok merak ediyorum..
bugünn genco var:happy0064
Ben göremedim fragmani ama artik genco iyi yapti. tibet hak etti bunu bence.. genco ugrasmak istemedikce tibet genconun üstüne gidiyordu..
bakalim özge ne dicek ahmete.. bence hayir der.. okulum var hazir degilim fln der..ama ahmet ne dicek onu cok merak ediyorum..
bugünn genco var:happy0064
Bncede çok iyi yaptı. Genconun karşılık vermediğini görünce Tibet çok ileri gitmişti artık. Meydanı boş buldu tabi
Genco benim yerime bi iki daha pataklasa Tibeti züper olar :happy0064
Bncede kesin hyr der zaten evet dese bile önlerine kesin enqeller çıkar başta mualla ve pasaklı binnur :(:(
Selinle Ejder çok züperler yhaa renk katıyolar diziye :D:D Bu bölmde gelişme oluyomuş ztn :happy0064 Şu şeker surat da olmasa züpr olcak ama nerdeee :icon_whis
Genco Pinara iyiki ''Genco hoca'' dedirdi.....
bu ara da ya Pinar genco ile barissin, yada Genco yeni bir sevgili bulsun....
cünkü gercekten artik BAYDILAR INSANI, HEP KÜS, SANKI NE ANLIYOLARSA...
batuhan_gumus
31-05-08, 21:17
slm bu dizi
ne zaman final yapcak veya sezon finali yapcak bilen varmı
sorumu cevaplarsanız sevinirimbye
öncelikke özür heycandan dolayı tek cümlelik bi msg yazmış bulunmaktayız.
dediğim gibi dizi 2 haftadır çıkışını sürdüyor. fakat bu haftaki süper ötesiydi çekimlerde de gözle görülür gelişmeler vardı. demek istediğim diziden düşen kalite git gide geri gelmeye başladı hadi hayırlısı
Pınar-Genco ne kadar ayrı kalmaya çalışsalar da olmuyor,bir şekilde biraradalar.Genco hoca,Pınar öğrenci.troest
Genco sınıfındaki öğrencilere iyi ders verdi.Küçük çocuk nasıl da her parçayı çalıyor,hem de sadece yeteneğiyle.Genco dediklerinde haklıydı.Bu iş sadece eğitimle değil,yürekle ve yetenekle oluyor.:img-yes::img-ok:
Pınar'a da sert çıktı,derse geç girdiğinde.Bence onu diğer öğrenciler Pınar'a torpil yaptığını düşünmesin diye yaptı.
Ahmet de en sonunda teklifini etti.Özge'nin surat ifadesine bakarak kabul etmeyeceğini düşünüyorum.Seni seviyorum;ama evliliğe hazır değilim falan diyebilir.Biz dizide mutlu sonlar,evlilikler görmek isteriz;ama Özge daha üniversitede okuyor.Evlenmek istemezse haklıdır.Ben de üniversitede okuyorum,okul bitmeden değil evlilik,nişan bile istemem.:img-yes:
Tibet-Derin de yeni bir aşka yelken açtılar.:love01:
Derin zaten aşıktı,Tibet de bence bir şeyler hissetmeye başladı.Yani Pınar'ı kıskandırmak için falan değildir.
Cüneyt de bayağı şüphelendi Sakin ile Tarkan'dan.Onlar da çok abarttılar,birdenbire zengin olduklarına kim inanır.Bir de Nişantaşından alışverişler,lüks kafelerde kokteyl içmeler,geçen hafta da spa'ya gitmişlerdi:king::king:.Kendi kendilerini ele verecekler.
Cüneyt-Selin'den umudu kestim.Artık Selin-Ejder'le yakınlaşıyor.:icon_sorr
Ama Figen Hanım varken zor o iş.Figen Hanım Cüneyt'i seviyor,ama Ejder için mahalle serserisi,suratı kirli çocukla ne işi var Selin'in gibi laflar etti.
Ejder,madem bu kadar seviyor,tarzını değiştirsin,spor giyinse,sakallarını kesse,saçlarına şekil yapsa hiç fena olmaz,öyle mahalle kabadayısına kimse kızını vermez.:img-grin2
Bu bölümde beni mutlu eden 2 olay oldu.
Birincisi Özge ve Ahmet'in ilişkisine Genco'nun dedesinin de onay vermesi
İkincisi Ejder'in Selin'le yakınlaşmasıydı
keremcem d
01-06-08, 12:05
Slmm millettt..
ayneenn benide mutlu eden en coook ejderle selinin yakinlasmasi..hele selin ejdere kücük pembe domuz almis ya gül gül öldüm ya.. cook tatlilarrr:img-wink:annesinin böyle tepki gösterecegini hic beklemezdim..cok sasirdim..bir yandan hakkli sagda solda duyduklari ama genede ön yargiyla yaklasti ejdere.. halbuki ejder hep yardim ediyor onlara.. sinir oldum biraz:img-wink:
ahmetle özgede cook tatliydilar..bakalim özgenin cevapi nolucak..ahmet iyi yapti binnura..ohh yaa.. sinir oluyorum binnura..
gencoda ögrencilerine iyi ders verdi.. pinarlada ögrenci ögretmen ilisikisi basladi hadi bakalim:img-wink:
çaresizlik
01-06-08, 12:22
Bu bölümde beni mutlu eden 2 olay oldu.
Birincisi Özge ve Ahmet'in ilişkisine Genco'nun dedesinin de onay vermesi
İkincisi Ejder'in Selin'le yakınlaşmasıydı
tibet durmadan planlar yapıp duruyor şimdide selin'e aşık oldum diyor.bana pek doğru gibi gelmiyor durmadan gencoyla uğraşıp duruyor
pınarla genco bakalım öğrenci öğretmen planları nekadar sürecek
gerçi pınarın annesi buruma pek sıcak bakmıyor ama
bakalım sezon finali ne zaman olacak bilen varmı arkadaşlar
tibet durmadan planlar yapıp duruyor şimdide selin'e aşık oldum diyor.bana pek doğru gibi gelmiyor durmadan gencoyla uğraşıp duruyor
pınarla genco bakalım öğrenci öğretmen planları nekadar sürecek
gerçi pınarın annesi buruma pek sıcak bakmıyor ama
bakalım sezon finali ne zaman olacak bilen varmı arkadaşlar
Tibet'in aşık olduğu Derin değil miydi ? :img-help: :D
Tibet zaten karışık duygular içinde...
Pınarla Genco arasındaki bu resmiyet fazla sürmez gibime geliyor :D
sezon finalini bilmiyorum ne zaman :img-help:
Smallville18
01-06-08, 12:41
dizi çok komik bir hal aldı.daha önceki bölümde cüneyt seline gel beni özgeyle barıştır sonra dedesinin çifliğine gidelim parala alıp gelelim diye bir sohbet dönmüştü ona heryerimle güldüm:) bu bölümdede özge kaç seferdir ben hemen evlenmicem dünyayı gezicem diyordu şimdi hoppidik ahmetlemi evlencek.ahmet ve özge ikisi çok farklı evlenseler bile ahmet taksici özge atraksiyonu seven birisi hemen boşanırlar.ama sonsuza kadar evlenmedikleri taktirde aşk yaşayabilirler.ahmet eve gelcen karıcım ben geldim hani ortada ne sofra var ne özge:) özege o disko senin bu disko benim geziyor...
mantıklı düşünelim biraz:D
pınarda genco aşkıda iyice baydı zaten ten teması yok:D genco sanki seri sapık:D cüneytin tarkandan parayı alması biraz zor iş.belkide genconun dedesini karıştırır olaya parayı öyle alır ahanda geconun dededi bu adamları tuttu kazayı yaptırttırdı diyip:)
tibetin genco ve dedesine karşı yapabileceği birşey yok gencoyu dövemez gücü yetmez:img-hyste dedesinede parası yetmez güle güle sana tibet:)
ben finale kesinlikle tibet pınar nişanını bekliyorum inş olur:img-wink:
KirmiziGul
01-06-08, 15:03
Bolum baya guzeldi, son yayinlanmis olan bolumlerden daha guzeldi sanki.
Baya bi gelismeler oldu.
Su Tibet'ide anlayamadim biturlu, simdi bizim b oglan Derin'e gercekten asikmi? Yoksa o aileye daha yakin olmak icinmi yapiyor? Yoksa Pinara inat'mi yapiyor?
Bakalim Ahmet'te teklifini etti, ama bu Ozge kabul etmezse Ahmet yikilir, yani zge hemen hayir demez belki, ama okumam gerek, simdi evliligi dsunemem gibisinden bisey der, Binnur'un dedigi cikar. Yada belki sezon finalinde Ahmetle Ozgeyi evlendiririz, Ozgemizi siyah gelinligin icinde:img-hyste (o sahne cok guzeldi ''buraya gelinlik bakmayami geldik??'')
Pinarin annesine sinir oldum, herseye kizip duruyor, Pinar onlar icin elinden geleni yapiyor, o Pinara catmaktan baska bisey bilmiyor.
Bide su gercek ortaya ciksada bizde rahatlasak, gerci ortaya cikacak gibi degil, Tarkan'in agzindan laf alinmaz ki, alsa alsa Cuneyt alir, oda Haydar dede'nin sucsuzlugunu ortaya cikarmaz zaten.
Neyse, haftayada boyle guzel bir bolum izleyebilmek dilegiyle,
Selametle,,
Fener Bahçe
02-06-08, 09:19
özgeninde hoşuna gitmedi değil
gelinlikten evlilikten açılınca
bence evlenecekler şimdi olmassa bile sonra
sinayali verildi
aslanbey09
03-06-08, 15:27
evet ahmetin ayakları yere basmadı ama evlilik geçikecek galiba
ama işleri zor olan aiıl pınarla genco gibi görünüyor
keremcem d
03-06-08, 15:58
Özet cikmis:img-wink::img-wink:selinle ejder gizli gzli flört ediyormus.. cook sevindim cok seviyorum ikisini..
Ilke gene yapmis yapacagini.. bakalim nolucak..bu arada cok sasirdim nasil yani gencoyla pinar gene birlesiyolar.. bu bölüüm cook heyecanli olucak
Festivale öğrencilerden biri katılmak zorunda öyle mi nerden çıktı bu acaba böyle bir zorunluluk yok arkadaşım muhsin bey,ilke bile genconun çalmasnı bekliyordu genco kendisi söyledi festivalde pınarın çalmaya hakkı var diye yoksa genco çıksa çalsa hiç kimsede bir şey diyemezdi gencoyu o okula o konuma getiren piyanodaki üstün yeteneğiydi okulun yabancı ortaklarının gözüne giren pınar değildi herhalde gencoydu bende gencodan beklerdim çalmasını pınarın bu halini gördükten sonra hele tamamen genco diyordum ama genco pınarı zor da olsa eski havasına döndürecek ilk bölümlere doğru nostaljik bir yolculuk yapabiliriz bu sırada her ne kadar pınar hanım sert,gururlu,inatçı olsada gencoya karşı ister istemez tekrar bir yakınlaşma olacaktır.
Hocalar arası bir yarışma değil bu , o zaman bir okul dünyanın en iyi piyanistini hoca olarak gösterir ona çaldırtır , yok böyle bişey herhalde İlke yada Genconun çalma durumu olsa onlar çalar , böyle bir durumda İlke kendisi çalmak varken Pınara çaldırtırmı diziyi biraz daha dikkatli izlemeni tavsiye ederim.
aa bu ilkede yani cok oluyor :kahve neyse özete göre genco sinirleniyormus, bildirir artik haddini :icon_whis selin ve ejder dahada yakinlasiyormus :img-in_lo bende sevindim :img-wink: ejder ve selin bence dizinin en seker ciftlerinden :img-wink:
keremcem d
04-06-08, 18:15
aa bu ilkede yani cok oluyor :kahve neyse özete göre genco sinirleniyormus, bildirir artik haddini :icon_whis selin ve ejder dahada yakinlasiyormus :img-in_lo bende sevindim :img-wink: ejder ve selin bence dizinin en seker ciftlerinden :img-wink:
ayneen bende sleinle ejderi cook cook seviyorumm..cook tatlilar..
fragman bugün cikar.. bakalim neler olucak..
Bu bölüm baya heyecanli.
Oo_esmer_kiz_Oo
04-06-08, 23:58
fragman daha cikmamis anlasilan neden kac haftadir carsamba gunleri cikmiyor anlamiyorum, yada cikiyor ama turkiyede malum site kapali oldugu icinmi yorum yapilmiyor anlamadim burda (yurt disinda) maleseff cikmiyor :s
anca nete dusunce hemen izliyebiliyorum(z)
fragmanı izledim ama genco pınar barışıo mu anlamadım
ahmet yüzüğü verio özgeye günü birlik ilişki için beni oyalama bundan sonra ben yokum dio
sonra genco ve pınarı gösterioo
tarkan kırmızı lüks bir araba almış
cüneyt dio ki sizin işiniz bitti necati öttü dio
tarkanda akıllı tabii necati kim dio
cüneyt olayları seline anlatıo selin kim almıış diyince o otaparkçı serseri almış dio he bide senin sapsal aşığın dio
sonra binnur gslleşmiş ahmetin yanına gidio
sonuda pınar bırakma beni dio gencoda ne olursa olsun bırakmıycam dioo içinden mi dışından mı söylüyorlar anlamadım
tüm foruma selam :)
uzun zamandır gencoyu izleyemiyordum maalesef derslerim sebebiyle.
ama fragmana denk geldim ne kadar özlediğimi farkettim gencoyu:img-cray:bu hafta izlemeyi düşünüyorum:img-wink:
fragman genco-pınar açısından çok güzeldi.sahneler çok hoşuma gitti.inş barışır favori çiftim:img-in_lo
ahmetle özgeye üzüldüm ya cadı binnur tarz yapmış tanıyamadım :img-hyste ahmet gözünü alamadı yani:icon_whisbinnurun kehaneti çıkmaz umarım şimdilik özge ahmet cephesinde ayrılık var:icon_sorr
GÜL GÜZELİ
05-06-08, 14:01
tüm foruma selam :)
uzun zamandır gencoyu izleyemiyordum maalesef derslerim sebebiyle.
ama fragmana denk geldim ne kadar özlediğimi farkettim gencoyu:img-cray:bu hafta izlemeyi düşünüyorum:img-wink:
fragman genco-pınar açısından çok güzeldi.sahneler çok hoşuma gitti.inş barışır favori çiftim:img-in_lo
ahmetle özgeye üzüldüm ya cadı binnur tarz yapmış tanıyamadım :img-hyste ahmet gözünü alamadı yani:icon_whisbinnurun kehaneti çıkmaz umarım şimdilik özge ahmet cephesinde ayrılık var:icon_sorr
canım malesef binnur cadısının kehaneti çıkıcak gibi baksana dedikleri oluyo ahmet ve özge hep kavga ediyo evlilik teklifide fiyasko oluyoo bu gidişle ahmet evlenir binnurla aman zaten gelecekleri yoktu bi kere ruhen farklılar biri deli ruhlu biri kabadayı ruhlu geçinemezdi hem özge genconun kardeşi ahmetde genconun en can arkadaşı şimdiye kadar çok güzeldiler ahmetle özge ama sonu olucak bi arkadaşlıkları yokmuşş..
ben asıl ejderle seline üzüldümm selin o cüneyt denen gıcıga inanırsa ejderle kesin kavga edicek ve flörtleri yarım kalıcak uff:icon_sorr ya selin gidip ejderle konuşsun ögrendiklerini ki ejderde şüpelensinn genconun dedesi haklansın ama selin ejderden şüpelenipde kırmasın ya ne olur:img-cray:
canım malesef binnur cadısının kehaneti çıkıcak gibi baksana dedikleri oluyo ahmet ve özge hep kavga ediyo evlilik teklifide fiyasko oluyoo bu gidişle ahmet evlenir binnurla aman zaten gelecekleri yoktu bi kere ruhen farklılar biri deli ruhlu biri kabadayı ruhlu geçinemezdi hem özge genconun kardeşi ahmetde genconun en can arkadaşı şimdiye kadar çok güzeldiler ahmetle özge ama sonu olucak bi arkadaşlıkları yokmuşş..
ben asıl ejderle seline üzüldümm selin o cüneyt denen gıcıga inanırsa ejderle kesin kavga edicek ve flörtleri yarım kalıcak uff:icon_sorr ya selin gidip ejderle konuşsun ögrendiklerini ki ejderde şüpelensinn genconun dedesi haklansın ama selin ejderden şüpelenipde kırmasın ya ne olur:img-cray:
keşke senaristler evlilik meselesini çıkarmasalardı.özgeyle ahmetin evlenmesi inandırıcı olmazdı belki ama en azından sevgili olarak kalmaları sağlanabilirdi diye düşünüyorum.
selinin sayamadım kaç oldu sütten dili yandı:icon_whisartık cüneyte kolay kolay güvenmez.ejder selinin gözünde yerini sabitledi bence.tabi uzun süredir izlemediğim için diziyi olan olayların çoğunu bilemiyorum duyduklarımdan bende bu düşünceler oluştu.:img-wink:
edit:fragmanı izlemek isteyenler kanal d nin sitesinde bulabilirler.
GÜL GÜZELİ
05-06-08, 14:19
keşke senaristler evlilik meselesini çıkarmasalardı.özgeyle ahmetin evlenmesi inandırıcı olmazdı belki ama en azından sevgili olarak kalmaları sağlanabilirdi diye düşünüyorum.
selinin sayamadım kaç oldu sütten dili yandı:icon_whisartık cüneyte kolay kolay güvenmez.ejder selinin gözünde yerini sabitledi bence.tabi uzun süredir izlemediğim için diziyi olan olayların çoğunu bilemiyorum duyduklarımdan bende bu düşünceler oluştu.:img-wink:
edit:fragmanı izlemek isteyenler kanal d nin sitesinde bulabilirler.
evet bencede evlilik çok gereksizdi ahmet bi zamanlar kankasından çekindigi için aşkını içinde bile zor yaşarken şimdi rahat rahat evlilik düşünüyo bu aşkı çok basitleştirdiler ya:icon_whis
selinse umarım dedigin gibi akıllanmıştır izlemeysen bilmiyosundur selin ejderle bayagı ilerledi çok sıcak bi ilişkileri var artık herkezden gizli flörte başlıcaklar önümüzdeki bölüm tabii cüneyt gıcıgı bozmazsa:icon_whis
evet bencede evlilik çok gereksizdi ahmet bi zamanlar kankasından çekindigi için aşkını içinde bile zor yaşarken şimdi rahat rahat evlilik düşünüyo bu aşkı çok basitleştirdiler ya:icon_whis
selinse umarım dedigin gibi akıllanmıştır izlemeysen bilmiyosundur selin ejderle bayagı ilerledi çok sıcak bi ilişkileri var artık herkezden gizli flörte başlıcaklar önümüzdeki bölüm tabii cüneyt gıcıgı bozmazsa:icon_whis
işte evlilik hayata bakışla ilgili birşey.özge gibi birine gel evlenelim dersen tabiki kabul etmez.ama ahmetin evliliği düşünmesi doğal hem yaş itibariyle hemde hayata bakış itibariyle.bakalım nasıl toparlayacaklar ya da dağınık mı kalacak bilemiyorum:icon_whis
hmm ii sevindim ejder zaten hakediyordu mutlu olmayı selini sevmiyorum ama ejderin mutlu olması önemli:img-wink:
GÜL GÜZELİ
05-06-08, 15:12
işte evlilik hayata bakışla ilgili birşey.özge gibi birine gel evlenelim dersen tabiki kabul etmez.ama ahmetin evliliği düşünmesi doğal hem yaş itibariyle hemde hayata bakış itibariyle.bakalım nasıl toparlayacaklar ya da dağınık mı kalacak bilemiyorum:icon_whis
hmm ii sevindim ejder zaten hakediyordu mutlu olmayı selini sevmiyorum ama ejderin mutlu olması önemli:img-wink:
evet işde demek istedigimde buydu Ahmetin hayata bakışı farklı bi kere babası öldügünden beri evin reisi konumunda anne kardeş ev sorumluluklar onu çılgın zamanlarını yaşatmamış yani deli dolu bi gençligi olmamış o yüzden herşeye ciddi bakıyo özgeyse daha deli dolu çaglarında herşeyden önce bar gecelerini filan seven bi tip yani bişileri ciddi düşünücek konumda degil hayat kavgasıda vermiyo nasıl verilir bilmiyo gerçek annesi ve babası öldügünde küçükmüş o zaman bişiler ögrenmesi beklenemez ama sonra şuanki anne babasıyla yaşamaya başlamış ama gayet rahat bi şekilde sıkkıntı sorun sorumluluk olmadan şimdide öyle o yüzden ikisinin dünyaya aynı bakması beklenemez ahmet yaşından önce büyümüş bi insan özgeyse daha büyümemiş küçük bi kız çocugu:img-wink:
evet ejderle selin için bende çok mutluyum inş hiç bozulmazlar:img-in_lo
gencoyu izliyodum ama daha ennce buraya hiç yorum yapmadım fragmanıda gördüm özetide okudum özete ve fragmana göre genco ve pınar için biraz umutlanabiliriz ama hayalde olabilir umutlarımız. ahmetin evlenme teklifine gelince evt çok frklılar binnurda anneside bnu biliyodu zaten evlenme fikrini o sokmadımı ahmetin kafasına yoksa ahmetin annesi özgeyi kaul edicek biri deildi bu binnur ve annesinin bi oyunuydu özgenin kabul etmiyceğini biliyolardı iş birliği yaptılar. evlenme teklifi etmesini sagladılar. tabi ahmet gururlu çoçuk bunu biliyolar böylece ahmet özgeyi bırakır diye düşündüler ve ayırdılar sevenleri sora binnur güzeleşti annesi vah vah eder şimdi üzülmüş gibi yapar oğlunun durumuna sonra bi şekilde ahmetin kafasına binnuru sokmayı başarırlar bu nasıl bi anne anlamıyorum elin kızıyla iş birliği yapıp oğlunun üzüntüsüne neden oluyo binnur da melek yüzlü bi şeytanı oynuyo sözde yaralarını sarıcam hesabı .......... ahmet ve özge ayrılıyo umarım pınar ve genco birleşir selin ve ejder konusunda yorum yapmıyorum çünkü selini hç sevmiyorum ama ejder için umarım mutlu olurlar. tipete diycek söz bile bulamıyorum herşeyi parayla halletmeye çalışan pisliğin biri
bu arada arkadaşlar fragmanda çalan müzik çok gsl
şarkının aıdnı bilen varsa söylebilir mi?
keremcem d
05-06-08, 16:40
Slm millet...
fragman cikmis ben göremedim..
demek ahmetle özge ayrilyior..özgenin olumsuz cevap verecgini hepmiz biliyorduk.. simdi binnur hemen harekete gecti..hersey binnurun isteidgi gibi oluyor..
bende selinle ejdere üzüldüm.. insallah selin inanmaz cüneyte,.. yani aslinda inanmamasi gerekir yani.. bakalim nolucak..
gencoyla pinara cook sevindim:img-wink:
genco yu çok merak ediyorum haftaya sezon finali olabilir zaten bende ona üzülüyorum ya çokk güzeldi cümartesi günlerine özel en sevdiğim bölümlerdendi arkadaşlar peki siz genco yu seviyormusunuz benim için harika bir dizi bence
keremcem d
07-06-08, 18:41
evett bügün nihayet yeni bölümü izliyecegiz..
bugün tabii macda var.. yani reytingleride etkilicek..iyiki ayni saatde degil yoksa bakamazdim gencoya:img-wink:tabii mac kacmaz..
Ben fragmani görmedim ama bu binnura iyice sinir olmaya basladim.. byölesini ilk defa gördüm yani..istemiyorum acik acik diyor ahmet hala elinde sonunda benim olucaksin biz evlenicegiz..offf:img-cray:haftaya sezon finaline girer herhalde..
didemfener
07-06-08, 18:47
uzun zamndn beri buraya yorum yapmıyorum..
fragmanı gördüm..
en dikkat çekcii yanı binnurun değişmesiydi bence..:)
bence çok güsel olmuşş:)
bu arada arkadaşlar fragmanda çalan müzik çok gsl
şarkının aıdnı bilen varsa söylebilir mi?
Fragmanda çalan şarkı Oya Bora ikilisinin Sevmek Zamanı (Biz dünyayı çok sevdik...) adlı şarkısı.
Ben bu bölüm için tek kelime diorum SÜPER ÖTESİ
şahsen son sahneye dondum yemin ederim
ama ne yalan söyliyim oley diyer uçtum havaya
en güsel bölümdü benim için bu bölüm =)
TisdaleLove
07-06-08, 23:26
Valla bu bölümü çok beğendim..Ne yalan söyliyim Pınar ve Genco'yu yanyana görmeyi özlemişim :D Ayrıca son sahneye çok şaşırdım valla haftayaki bölümü çok merak ediyorum..Umarım yine sorunlar çıkıp da ayrılmazlar :D
GÜL GÜZELİ
07-06-08, 23:27
ya az önce izledigim neydi? rüyamı görüyorum yoksa genco ve pınar kendilerini aşmanın sınırınamı geldiler:D ohaa filan oldum yani barışır barışmaz son noktaya geliceklerini hiç düşünmemiştim gerçi beklendik bişeydi ne kadar seviyeli olurlarsa olsunlar eninde sonunda birbirlerinin çekimine girip kaybolucaklardı ama böyle aniden olunca şokladım ama çok begendim çok romantıkti bu bölüm genco pınar aşkı başladıgından beri en romantigiydi sanırım:)
ejderle selinde güzeldi sueecim korktugum gibi olmadı kavga filan etmediler ama flört ediyomuş gibide degillerdi her zamanki gibiydiler tabii eskisi gibi buzhane halinde degiller tabiki ama ne biliyim ya kararsız kaldım..
ahmetle özgeye bişey diyemicem baydılar artık bi sorumluluk sahibi maço digeri aklı bi karış havada şımarık yani ne olcak sonları bilmem..
çok uzun zamandır izleyemiyodum gencoyu..
ama fragman çok ilgimi çekti bu hafta izledim.tam da günün de izlemişim valla:)ayy acayip özlemişim onları böyle görmeyi,fragmanlardan takip ediyodum o nası soğukluktu öyle..nese bu bölüm çok güzeldii:img-in_lo
dizi ne zaman bitiyo bilen var mı tam olarak??:icon_whis
sema-barış
07-06-08, 23:33
slm millet bu ne bölümdü yaa:good:bayıldım ben,tek kelimeyle süperdi.genco ve pınarı beraber görmeyi çok özlemişim doya doya izledim.bazı sahneler abartılı ve açmaydı ama olsun o bile bana yeter.:happy0064
bölümün en güzel sahnesi son sahneydi hala şoktayım hiç beklemiyodum dogrusu ama iyi oldu oleyyyyyyy bee oleyyy:happy0064
haftaya kadar nasıl bekliycem ben yaa dayanamam nasıl sabredecim.eminim bu hafta geçmez neyse yarın netten birkez daha izliycem bu bölümü.
şimdilik bu kadar yarın bi yorum daha yazarım bölüm sanrası gazla bu kadar yazıyorum herkese iyi akşamlar hoşçakalınbye
çok uzun zamandır izleyemiyodum gencoyu..
ama fragman çok ilgimi çekti bu hafta izledim.tam da günün de izlemişim valla:)ayy acayip özlemişim onları böyle görmeyi,fragmanlardan takip ediyodum o nası soğukluktu öyle..nese bu bölüm çok güzeldii:img-in_lo
dizi ne zaman bitiyo bilen var mı tam olarak??:icon_whis
cnm benim setten aldığım habere göre yazında devam edio
gelecek sezon devam edermi belli deil
cidden bende çok özlemişim genco+pınarı
ama böyle bi sahne hiç düşünmemiştim
cidden ppınar hamile kalırsa ooo süper olur :happy0064
ben koptum biriniz bağlasın beni :img-hyste
GÜL GÜZELİ
07-06-08, 23:40
Ya bi de ileriki bölümlerde Pınar hamile kalırmış..SeLin gibi falan aldırma olayları..Ohhooo :D
pınarın hamile kalma ihtimali benımde aklıma geldi ama aldırıcagını sanmıyorum selin işe yaramaz kendine bile hayrı olmayan para manyagı bi adamdan hamile kalmıştı yani dogursa bile bi babası olmucaktı ayrıca selin anne olabilicek bi ergenlikde degil çocuk daha yaptıgı şeyden belli zaten ama pınar çok olgun belli bi erdeme ulaşmış ne yaptıgını bilen ve çok güzel iyi bi anne olabilicek biri gencoda harika bi baba olur bence çünkü o cüneyt gibi vurdum duymaz sorumluluk nedir bilmeyen igrenç bi insan degil eminim pınar hamile kaldıgında bebegi olucagı için sevinicektir hee pınarı bebegi aldırmaya ortada olan sorunlar itebilir belki gencoya söylemez bile direk aldırmak ister ama genco bi şekilde ögrenip ona engel olur belki gizliden evlenirler bile:img-in_lo ama diger türlü pınarda gencoda kıymaz bebeklerine düşerse bilemem yada pınar az önce dedigim gibi ortada olan sorunlar nedeniyle aklından geçirebilir böyle bişeyi ama asla isteyerek vazgeçmezler bebeklerinden..ya ikiside çok duygusal insanlar bi kere mantıklarıyla degil hisleriyle hareket ediyolarr bu son sahnede oldugu gibi inş pınar hamile kalır gizliden evlenirler filan süper olur ehehe:happy0064:happy0064
cnm benim setten aldığım habere göre yazında devam edio
gelecek sezon devam edermi belli deil
cidden bende çok özlemişim genco+pınarı
ama böyle bi sahne hiç düşünmemiştim
cidden ppınar hamile kalırsa ooo süper olur :happy0064
ben koptum biriniz bağlasın beni :img-hyste
bu bölümden sora kop ztn :D:D
ailelerin kabullenmesinin yolu bu olmalı bence gizlice evlensinler bebek fln da olursa kimse itiraz edip küs kalamaz gibi geliyo.ztn ahmet evlilikten bahsettiğinde pınar zevkten 4 köşe oldu :D
yaa bikaç bölüm önce dizi bi an önce bitsin diye düşünüyodum ama bu yazı gencosuz düşünemiyorum :P bölümün heyecanından olsagerek :D
bu bölümden sora kop ztn :D:D
ailelerin kabullenmesinin yolu bu olmalı bence gizlice evlensinler bebek fln da olursa kimse itiraz edip küs kalamaz gibi geliyo.ztn ahmet evlilikten bahsettiğinde pınar zevkten 4 köşe oldu :D
yaa bikaç bölüm önce dizi bi an önce bitsin diye düşünüyodum ama bu yazı gencosuz düşünemiyorum :P bölümün heyecanından olsagerek :D
:happy0064 kopuorum :img-hyste tutamıorum :happy0064
eee seeve seve olmazsa zorla olur bu işler şimdi kabullenmesinlerde görelim aileler :img-pilot
benide acaip heycan bastı:img-tomat
umarım kötü bişiler olmz:kahve
didemfener
08-06-08, 00:30
bölüm güseldi :D ben beğedim şahsenn..:):)
ama sonu çok şey bitti..:):)
binnurda ne güselolmuş öle canım ya
:happy0064 kopuorum :img-hyste tutamıorum :happy0064
eee seeve seve olmazsa zorla olur bu işler şimdi kabullenmesinlerde görelim aileler :img-pilot
benide acaip heycan bastı:img-tomat
umarım kötü bişiler olmz:kahve
senaristler yine mutluluklrını gölgelendircek bişeler bulur bence:icon_whis
ya şu iki çift aynı anda mutlu olamıcakmıı:img-pilottam bunlar barışıyo özgeyle ahmet küsüyolar bişe oluyo mutlaka..
bu bölüm genel anlamda çok eğlencelydi tarkanın araba sahnesine fln bittim ztn:img-icecr
binnuru da acayip değiştirmişler gerçi o eski haliyle de kendine pek güveniyodu ama:icon_whis
bu bolumden sonra artık pınaR hamıle kalır yanı genceyoda soylemez belkı tıbetle evlenır
yok daha neler o zmn o diziyi hayatta izlemem yani
aman Allah korusunnnn
benim kesin bu konularda tüyo almam lazım varya
ama bugün çekimdeydim ben sanki gelecek bölüm kopukluk oluyo:img-cray:
slm!
Bugün son yarim saatini izleyemedim malum maci izledim (izlemez olaydim:icon_sorr)
eger biri neler oludugunu anlatirsa cok sevinirim?
ben son sahneyi anlatabiliirm
son sahnede genco eski evindeydi zil çaldı ve pınar geld
genco çok şaşırdı sonra karşı karşıya geldiler el ele tutuştular
sonra biraz yürüdüler birbirlerine döndüler sonracık orda azcık öpüştüler
sonra genco ışığı kapadı cama doğru gittiler böyle baktılar birbirlerine
sonra gene öpüşmeye başladılar işte bu sefer baya yani sonracıma genco pınarın hırksını çıkardı sonra işte tam götürüodu dizi bitti yani süperdi barıştılar :happy0064
ben son sahneyi anlatabiliirm
son sahnede genco eski evindeydi zil çaldı ve pınar geld
genco çok şaşırdı sonra karşı karşıya geldiler el ele tutuştular
sonra biraz yürüdüler birbirlerine döndüler sonracık orda azcık öpüştüler
sonra genco ışığı kapadı cama doğru gittiler böyle baktılar birbirlerine
sonra gene öpüşmeye başladılar işte bu sefer baya yani sonracıma genco pınarın hırksını çıkardı sonra işte tam götürüodu dizi bitti yani süperdi barıştılar :happy0064
vay neler olmus ya cok sasirdim. Pinar niye gitti genconun evine?
Aman Pinarin annesi duymasin:) kiyameti koparir...
Anlattigin icin cok tskler...
CicimBenim
08-06-08, 10:30
Arkadaslar, bu sahne ruya olmasin?
Bana tuhaf geldi cunku Genco evliliksiz yapmaz... Pinar Genco ile bir kac aksam kalmisti ve Pinar yanimda yatabilirsin demisti... Genco'da bunu baska bir sekilde hayak ediyorum gibi birsey demisti, yani evlendigimizde demek istedi herhalde. Ne degisti simdi? Ve Pinar bundan pisman olup gene geri cekilecekmi?
Sezon finali degildi demi?
Arkadaslar, bu sahne ruya olmasin?
Bana tuhaf geldi cunku Genco evliliksiz yapmaz... Pinar Genco ile bir kac aksam kalmisti ve Pinar yanimda yatabilirsin demisti... Genco'da bunu baska bir sekilde hayak ediyorum gibi birsey demisti, yani evlendigimizde demek istedi herhalde. Ne degisti simdi? Ve Pinar bundan pisman olup gene geri cekilecekmi?
Sezon finali degildi demi?
umarım rüya değildir
yok canım sezon finali deil yapmıcaklar öyle bişi zaten
çok güzel bir bölümdü özellikle de genco ve pınar için (:
Ahmet' üzüldüm açıkcası.. Çocuk böyle bir şey beklemiyordu (:
Genco Tibet'e de iyi vurdu :D
Son sahne eğer hayal falan değilse belkide genco ile pınarın bir başlayan bir biten kısa süreli ilişkilerine bence son noktayı koyacak gece olacak inşallah rüya değildir o sahne eğer gerçekse muhteşem bir şey olacak dizi başladığından beri böyle bir sahneyi bekliyordum açıkçası sonunda gördük ya biraz geç olsada bakalım gelecek hafta neler olacak...
Genco&Pınar Forever
Ahmet&Özge Not Forever:(
Dün akşam gencoyu izledim genelde bakarım bir işim yoksa konulara hakimim yani
Ve pınar ve genco için cok sevindim :happy0064
tabi rüya felen yada hayal felen değilse:icon_whis
cok hoş ve cok güzel bi bölüm sonuydu Şarkı cuk diye oturmuştu Annem bile ne kadar hoş olmuş sonu dedi:happy0064:good:
ee sonunda kazanan yine aşk oldu:love05:
İlke beni cıldırtıyo bir insan bu kadarmı gıcık olur cok cok belli ediyo gencoyo olan aşkını tüm okul anladı
Pınarın kazanmaması için nerdese kıza kumpas düzenliyecekti:img-tomat
Tarkan ve Ejderin oynaması cok komikti Seline kaç kurtul ordan dedim valla:img-hyste:img-hyste
Özge ve Ahmet acısından kötü bir bölümdü özgede ahmet gibi birini bulmuş kaçırıyo haberi yook:good:
galiba gördüğümüz o son sahne rüya değil
cünki
Özettin onunda şöyle bir cümle varmış yeni fark ettim
Aileler arasındaki savaşa rağmen, Pınar ve Genco arasında sürpriz bir gelişme yaşanır.
budur heralde zaten finali yaklaşmış heralde
benim tahminim Ailerinden habersiz evlenecekler buda büyük bomba final olur herkese
haftaya görcegiz
galiba gördüğümüz o son sahne rüya değil
cünki
Özettin onunda şöyle bir cümle varmış yeni fark ettim
Aileler arasındaki savaşa rağmen, Pınar ve Genco arasında sürpriz bir gelişme yaşanır.
budur heralde zaten finali yaklaşmış heralde
benim tahminim Ailerinden habersiz evlenecekler buda büyük bomba final olur herkese
haftaya görcegiz
Bence evlendiler bile galiba baksana hatırlarsanız bi yakınlaşmada yine böle Genco evlenmeden olmaz dergibiydi birde Ahmet evlilik lafı filan edince Pınar nasıl heyecan yaptı Eğer son sahne rüya değilse tabi ama tahminim evlendiklerini gösteriyor
Sezon finali olmayacak dediğiniz gibi ama muhteşem bir finalle sonlandıracaklarını düşünüyorum ama ne zaman yaparlar bilemeyiz yazın devam edecekte gelecek sezona nasıl giriş yaparlar bilemiyorum valla bana kalsa devam etsin derim tabiki biz genco ve pınarı her türlü izlemeye razıyız ama özellikle Gencoyu sonuna kadar izlerim...
keremcem d
08-06-08, 17:27
Slm millet..
dün bölümün son sahnesine bakamadim mac balsadigi icin..simdi yazdiklarinizi okudum ve sok oldum..
Bölüm güüzeldi.. özelikklede gencoyla pinarin barisma sahnesi.. sarki konusmalari fln hepsi süüperdi.. gencoyla pinar baristi bu seferde özge ile ahmet ayrildi.. Ya cook üzüldüm ya.. Binnurla ahmetin annesine saten sinir oldum.. Bu arada pinarin annesinede acayipp sinir oldum ya.. ejderi ne kadar taniyosun ki öyle seyler diyorsun.. hep hep birsey oldugunda ejder hep yardim etti size simdi yaptigina bak..
gülbeşeker
08-06-08, 18:33
Mrb arkadaşlar,Genconun dünkü bölümü bence oldukça güzeldi.Eğer son sahne gerçekse Pınarın hamile kalması an meselesi.Özgeye gelince Ahmeti çok üzdü ama umarım bir şekilde kendini affettirir.Genco ve Özgenin dedesi de ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef...
Bu arada dizi gelecek sezon devam edecek mi acaba?
keremcem d
08-06-08, 18:47
Mrb arkadaşlar,Genconun dünkü bölümü bence oldukça güzeldi.Eğer son sahne gerçekse Pınarın hamile kalması an meselesi.Özgeye gelince Ahmeti çok üzdü ama umarım bir şekilde kendini affettirir.Genco ve Özgenin dedesi de ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef...
Bu arada dizi gelecek sezon devam edecek mi acaba?
aynen bende bunu merak ediyorum..yani gercektende dizi gelecek sezon devam edecek mi diye.. cünkü hazal kaya basligina bir haber eklenmis.. orada genconun haziran ortasinda bitecegi yaziyor.. yani gelecek sezon devam etmicekmis.. bilmiyorum ya kafam karisti..
Oo_esmer_kiz_Oo
08-06-08, 18:58
dunki bolum gercekten cok guzeldi ama sadece pinar ve genco acisindan ama ahmet ozge :icon_sorr off ozge yaa sinir etti beni dun aksam off ama haydar dede ne yapmak istiyor anlamadi ya ozgenin balkondaki konusmasinimi yanlis anladi yoksa ahmeti mi sinamak istiyor anliyamadim yani herseyi maf ediyor :s
bu hazirandabiticek haberi şaşırttı beni
çünkü selen bana yazında devam edicek dedi
ama sanırımm kararları değişti eğer selenle bu konuda konuşursam sizide bilgilendirirm
dizi bitmesin yazında izlemek istiyoruuzzzz :happy0064
Bu hafta çok sevindim:)GENCO-PINAR barıştı:):happy0064
Genconun dedesine deli oldum gene ya..Ahmete ne biçim teklif yaptı öyle..Hele İlke sırf pınara engel olmak için onay vermiyor sinir şey...
Ahmetle-özge tartışmasına üzüldüm...
Bu haftaki blm çok başarılıydı:)
Bu haftakii bölüm çok hoşuma gitti.. Pınar-Genco sahnelerii çok güzeldi.. Pınar'a ne kadar kızsam da yine de güzeldi.. Müzikler fln uyumluydu.. Özge-Ahmet tartışmasıı iyi olmadıı ama Özge'de biraz abartıyor sanki.. Binnur'un yapmaya çalıştıklarıı da anlaşılıyor gibi ama hadii hayırlısı..
yani sonunda senarisler duydu sesimi, hep burda genconun yeni sevgili bulmasini istiyordum, cünkü pinar hic hak etmiyordu genconun sevgisini, eger pinar ile yakin zamanda barismazlarsa....... ama dünkü bölüm pinar ve genconun sahneleri güzeldi, helede en son sahneyi merak ediyorum, acaba ne olacak??
ii akşamlar arkadaslar dizinin son sahnesinden gifler yaptım başlığa koydum isteyen olursa kullansın =)
gelecek bölümde inş bu bölüm kdr güsel olur
yani bu mutluluğun üstüne kötğ bişey çekemeyiz
Smallville18
09-06-08, 12:59
son sahne rüya gibiydi diyelim:img-hyste
genconun pınarla beraber olucaksa bunu evlendikten sonra istediğini biliyoruz:)
sonuçta rüyasında ufak bir kaçamak yapabilir.gerçekse pınar kesinlikle hamile kalcak:D
karışık bir bölümdü özgenin ahmetle evlenmesi imkansız belki diğer kıza kaptırmamak için ahmeti evlenirki bu saçma olur.özgenin hayalleri belliydi evlenmek istemiyor dünyayı sevdiği kişiyle dolaşmak istiyor.dedesini niyetide belli özge evde yemek yapsın ahmet taksiye çıksın istemiyor.
bu evlilik nasıl yürürki???
dedesi ahmeti sınıyorda olabilir ama torununun rahatını düşünmesi ahmeti düşünmemesi demek:D
keremcem d
09-06-08, 16:23
bu hazirandabiticek haberi şaşırttı beni
çünkü selen bana yazında devam edicek dedi
ama sanırımm kararları değişti eğer selenle bu konuda konuşursam sizide bilgilendirirm
Cnm vallah süüüper olur.. bende sok oldum haberi okuyunca.. dizi gelecek sezonda devam edicek diye biliyordum..sen sorduktan sonra bizede haber verirsin..
Özet cikti mi???Bu arada bakalim ahmetle özgenin arasi nasil oucak. bu seferde pinarla genco baristi ahmetle özge ayrildi :X
aslanbey09
09-06-08, 16:36
Genconun dedesine deli oldum gene ya..Ahmete ne biçim teklif yaptı öyle..Hele İlke sırf pınara engel olmak için onay vermiyor sinir şey...
evet haklısın sırf pınarı istemediyi için ilkeyi kabul ediyor dede
özge dikkat etmeli yoksa ahmeti binnura kaptıracak sonra binnur dahil herkez mutsuz olacak
çaresizlik
09-06-08, 19:39
ya gencoda bitiyormuş bi kaç bölüm sonra bende sezon finali olur falan diyodum ama bitiyormuş.haziran ayının ortasında bitecekmiş :img-cray::img-cray:
Ne zamandır buraya yorum yazmıyorum ama süerkli takip ediyorum Gencoyu
Yazmamın sebebi ise
Bu bölümü çok beğenmiş olmam :)(:
Genco ve Pınarın barışmasına ne kadar sevindim anlatamam.Çünkü çok uzatmışlardı bu meseleyi.Yine dayanamayıp barıştılar:img-blush
Pınarın Genconun evine geldiği sahneyi izleyemedim:img-cray:Off ama giflere bakılırsa süper bi sahneymiş(ve süper bi gece :img-blush)
Acaba Pınar hamile kalırmı?
Keşke kalsa:img-in_loAma bunu aileleri duyarsa büyük büyük hatta çok büyük bi kıyamet kopar:img-cray:
Off nasıl izleyemem o sahneyi ya:img-cray:
izleyebileceğim bi yer biliyomusunuz?
#Ayçiçeği#
10-06-08, 01:27
bende ne zamandır buraya uğrayamadım sonunda gelebildim
geçenki bölüm de genco&pınarın barışmasına bende çok sevindim
sonunda barıştılar ya :img-in_lo
bence pınar hamile kalabilir de aileleri öğrenir o zaman kötü olur yani :img-cray:
şu aileleri de barışsa tam olucak
yeni bölümü iple çekiyorum şimdiden meraklandım :)
genco bitiyor mu dediniz sezon finaline girmicek mi ya??
inşallah bitmez :icon_sorr
Oo_esmer_kiz_Oo
10-06-08, 01:29
ozet gelmis nihayet,
ahmet sonunda anliyorya o binnur denen kizin niyetini ohhh yani sonunda ama cekip gitmesi olmadi ya hem gencoda terslicek galiba ikna etse etse ozge bulursa gidip ikna eder bence
genco ve pinar demek o muhtesem sahne ruya degilmis :img-in_lo
ama neden genco iliskileri ni annesine aciklamasini istiyor anlamadim ya olaylar daha da karisin diyemi zaten necati beyde de iyilesme var galiba off
keremcem d
10-06-08, 15:50
Slmm millet..
özet gelmis:img-wink:ooo cook heycanli.. demek ki son sahne rüya degildir.. necatide iyilesiyor sanirim.. ahmetle özge hala ayni.. ama ahmetin binnurla annesinin konustuklarini duymasina cook sevindim..ohh nihayet herseyi anlicak binnurla annesinin neler yaptigini..
kırıkkanatlar
10-06-08, 22:22
Genco bitiyor mu?
Hakkında bu sezon final yapacağı konuşulan Genco dizisinin yapımcıları, devam kararı aldı. Böylece Genco'nun tiryakileri; önümüzdeki sezon da Genco ile Pınar, Ahmet ve Özge'nin aşkında nelerin olacağını büyük bir merak ve keyifle izleyebilecek...
arkadaşlar bu haberi buldum :img-wink: inş bitmez yaa gencosuz naparız biz
Oo_esmer_kiz_Oo
10-06-08, 22:53
ortada daha kesin bir bilgi yok galiba bitip bitmiyecegine dayir...
bitmesini istemem ama bitmese daha cok sacmalamasindan korkuyorum ama herseyi tadinda birakmakta fayda var yinede galina...
ama ins. bitmez
çaresizlik
11-06-08, 00:10
evet özetler gelmiş demekki rüya değilmiş genco pınara annesine herşeyi anlatması için baskı uyguluyormuş anlamadım gitti.necatinin hastalığında değişiklik olmuş kesin iyileşmeye başlamıştır neyse ya dizimiz en azındanmutlu bitsin
Smallville18
11-06-08, 01:48
dizi bitsin artık eğer devam ederse ben izlemem:)
bu yüzden bitirsinler.
devam etmesi için olayların uzaması gerek buda herşeyi berbat eder.
didemfener
11-06-08, 13:08
dizi bence bitsin buraya kdar getirmeleri büyük şans zatn.
ama olsa yazın ben izlerim tabikide..:):)
ama bitirmleri Lazım..
keremcem d
11-06-08, 17:05
arkadaslar ana saydada haber cikmis arkasimizda eklemis.. genco bitmicekmis.. gelecek sezon devam edecekmis.. bende izlerim yani devam ederse ama bitsin cünkü cok uzar ve konular iyice alak bulak olur..
ama bitmicek:img-wink:
Ana sayfada haber var diziler hakkinda...
Genco devam edicekmis...kesin karar!
Genco bitiyor mu?
Hakkında bu sezon final yapacağı konuşulan Genco dizisinin yapımcıları, devam kararı aldı. Böylece Genco'nun tiryakileri; önümüzdeki sezon da Genco ile Pınar, Ahmet ve Özge'nin aşkında nelerin olacağını büyük bir merak ve keyifle izleyebilecek...
Bölüm gerçekten herkezin dediği gibi harikaydı , hem sıkmadan izletti kendini hemde öyle gelişmeler olduki , insanın dudağı uçakladı resmen heleki son sahne ona birazdan geleceğim , ilk başta biraz Özge ve Ahmetten konuşmak gerekirse.
Ahmet herşeyi açıkca söyledi bide üstüne üstelik Dededen azar işitti olmaz böyle bişey , sonda Dedeye iyi şeklini koydu ama yinede böyle bişeyi haketmiyordu , Özge tarafından bakarsakta Ahmeti çok sevdiği belli bunu hal ve hareketlerinden çok güzel yansıtıyor , hem oyunculuğu için hemde dizi içindeki inandırıcılığı için Hazal Kayayı ayrı bir tebrik etmek lazım bence. Binnur zaten çok güzel kızdı şimdi güzel olmuş ne diyim ama Ahmetinde dediği gibi nerdeyse tongaya düşüyodu , ama bu gelişmeler sürdükce Ahmet Binnura doğru kayacaktır , ama Özgeninde Ahmeti kolay kolay bırakmaya niyeti olmadığı ap açık ortada , bu ikilinin işi iyicene karıştı valla , Özgenin evin terasında Ahmetin aramasını yani telefonu açmasını beklerkenki yaptığı jest ve mimikler gerçekten süper ötesiydi.
Tarkandan bahsedecek olursak güzel bir oyunla paraları kumardan kazandığını söyledi ve Cüneytte tabi yemedi bunu , bu konu yavaş yavaş gelişip budaklanıyor çok hızlı bir sonuca ulaşacağını sanmıyorum ama ulaşıncada Genconun suçu felan kalmayacak , şuanda kim için kalmayacak derseniz Pınar zaten affetti , Pınarın Annesi için denebilir. Selin o son sahnede sırf paraların yerini öğrenmek için Ejderi kullanması çok acımasızcaydı ve Selin ile Cüneytin kantinin önünde konuşmalarından sanki Selinin Cüneyte bir ilgisi var gibi duruyordu hala , ama Selinin son lafı süperdi sevdiği kız sana paçavra kadar değer vermiyor.:happy0064
Genco ve Pınar konusuna gelirsek , baştaki konuşmaları çok şahaneydi bir o laf sokuyor bir o laf sokuyor ve yürüyorlar ve sonunda artık dayanamayıp aşklarını itiraf ettiler , Pınar başından beri baya bir sertti ve bu zamana kadar inandığı adama bir anda inanmamazlık etmesi garipti Allahtan egolarından biran olsun vazgeçip muttuluğu seçti ve tekrardan bir birleşme oldu , bu birleşme uzun sürermi sürmezmi bilinmez ama , uzun sürmesini istemedikleri an yapacakları şey belli Pınarın Annesini devreye sokarak işi bitirirler zaten şu sıralar dizideki en sinirli karakter Figen karakteri olarak göze çarpıyor.
Birde şu son sahne var dimi neydüğü belirsiz sahne , acaba rüyamı yoksa başka bişeymi , şimdi Pınar yarışmaya katılmaya hak kazandı , bu bakımdan gerçek olma olasılığı var sahnenin , bende fikrimi gerçek olarak söylüyorum ama yinede hiç belli olmaz.
ceren durul
11-06-08, 19:06
Genconun yeni fragmani ne zaman cikar.
Bence Genco yazin´da sürsün ve ondan sonra bitsin.
Konular uzamadan, abartirmadan süper olur
Haziranın son haftası dizi bitiyor
baklım final nasıL olcak?
dün çalıştığım yere İLKE geldi kendisine dizi bitecek mi diye sordum bana son iki bölüm dedi zaten konuda tıkandı ama başka kanala geçme imkanı var dedi ama belli değilmiş bakalım görecez
mrh arkadaşlar ben gencoyu ilk başladığında hiç kaçırmadan izliyodum fakat nerdeyse son 10 bölümünü falan izlemedim. son bölümüde tesadüfen izledim çok beğendim.bu haftaki bölümü çok merak ediyorum.fragman çıktımı acaba?bir bilginiz varmı?
aşk_ve_grur
12-06-08, 15:22
herkese slm
fragmanı gördümm genco ile pınar bi evdeler yatakta oturuyolar pınarın üstünde genconun gömleği var sanrım bi oyun oynuyolar çünkü yatakta kartlar var pınar "yine aşkımızı saklıcaz göğsümüzü gere gere syleyemicez falan diyo" sonra özge ahmete "evleneyeceksek birbirimizi sevmekten demi vazgeçicez diyo" ahmet te "evet" diyo genconun dededisinin ahmete yaptığı teklifi genco ve özge öğreniyo özge bunudamı yaptın dede diyo sonra pınarla gencoyu gösteriyolra işte
ama gencon ve pınarın bulundukları ev genconun ev değil sanırım başka bi yer yer yatağı falan var yani genconun evine benzemiyo neresi acaba merak ettim
ama güzel bi bölüm bizi bekliyoo bol bol pınar ve genco aşkını görücez
bak şimdi aklıma geldi bide pınarın annesi ikizleirn adını unuttum onu tibetle telefonda konuşurken duyuyo ve kız tibete aşkım diyo yani annesi öğreniyo aralarındaki şeyi
keremcem d
12-06-08, 17:27
Slmm millett..
aşk_ve_grur fragmani anlatiigin icin coook sagol..
ben göremedim hala fragmani--
Demek pinarin annesi ögreniyor derinle tibetin ilisikisini.. cok kötü bir tepki verecek kesinlikle.. karsi cikar herhalde..
Demek bol bol genco pinar sahnesi görücez:img-wink:
aşk_gurur orası bence genconun evinin balkonu ama o kartları anlamadım
genco bitiyor mu, bitmiyor mu?
Genco 51.bölümde sezon finali yapmaktadır
Ve gelecek sezon devam edicektir belki kanald'de değilde Satar tvde etme olasığılı vardır
ne mutluki bize dizimiz seneyede bizle
didemfener
13-06-08, 00:09
burçak olamaz ya olamaz..
sezon finalimi..
bide satda devam etme şeyi var inş değişmez kanal yaa:)
saol canım söyledğin için:)
keremcem d
13-06-08, 16:55
Slmmm millet..
insallah kanali degismez.. demek 51. bölüm final yapicak..
bakalim nasil olucak final..kesin cok heyecanli olucak..:img-wink:
Fragman yine harika , baya bir gelişme oluyor bölüm'de sonunda dizinin senaryosunu biraz da olsa toparladılar , birde yazın devam etmeyecek olması bence daha iyi oldu benim açımdan , böylelikle senaryo daha düzgün bir şekilde şekillenir , hemde senarisler için bir dinlenme sonucu ortaya çıkar. Bölümde Derin ve Tibet aşkını öğreniyor Figen burdan kopacak iş , Özge ise Ahmetin peşinden koşmaya devam Özge akıllanacakmı acaba , Ahmetinde bu hemen evlenme şeyi biraz fazla hızlı oldu bence , Genco ve Pınar uzun zamandır yaşayamadıkları mutluluğu nihayet yaşamaya başladılar , güzel bir fragman güzel bir özet Necatide'de şok bir gelişme olacakmış hadi hayırlısı bakalım.
49. Bölümün fragmanında çalan şarkının ismini bilen varsa , yazarsa sevinirim.
ferhat gocer- biri bana gelsin
Genco 51.bölümde sezon finali yapmaktadır
Ve gelecek sezon devam edicektir belki kanald'de değilde Satar tvde etme olasığılı vardır
ne mutluki bize dizimiz seneyede bizle
bişi daha ekliycem ama dizinin final yapıpp bitme ihtimalide vadır
herşey şuan kanala bağlı
candost-um
14-06-08, 01:27
çok uzadı ya dizi bene 70 bölümden fazla olmamalı çünkü dizilerde 40.bölümden sonra bi bozulma oluyor.senaryolar felanilk başlardaki kadar heycenlı olmuyor.
çok uzadı ya dizi bene 70 bölümden fazla olmamalı çünkü dizilerde 40.bölümden sonra bi bozulma oluyor.senaryolar felanilk başlardaki kadar heycenlı olmuyor.
katılıyorum arkadaşım görüşüne ama bazen düşüşe geçtiği sırada çok güzel bir senaryoyla ilerliyor dizi...
genco dizisini izlerken yine keyif alıyorum... tabi başkalarını bilemem...
En son 1 ay önce yazmışım başlığa o derece yani
Bence 51. bölümde bitmeli Genco dizisi
gelecek sezon devam etmeyi kaldıramaz ve kanal da değiştirirse gelecek sezon 3-4 bölüm yayınlanır ve yayından kalkar
50 küsür bölüm yayınlanacak bir diziye de yayından kaldırılma yakışır mı yani
adam gibi bitirsinler diziyi sezon finali değil de final olsun 51.bölüm
bakalım nasıl olacak
Oo star'a gecen her dizi bitiyor.
Bence hiç geçmesin.
keremcem d
14-06-08, 17:52
gelecek sezon devam etmeyi kaldıramaz ve kanal da değiştirirse gelecek sezon 3-4 bölüm yayınlanır ve yayından kalkar
bakalım nasıl olacak
Ayneeen.. bnecede gelecek sezon devam etmesin..cook seviyorum genco dizizini ama konular cok fazla sapmaya baslar eger gelecek sezonda devam ederse.. hala bakiyorum keyifde aliyorum ama gelecek sezon nasil olur bilmemem.. becede fnial olmali.
genco dızısını ccookk sevıorum ama gercekten ana konusundan cok sapmaya başladıı bı garıp oldu.derın le tıbet selınle de ejder cok yakısıolar we bırlıkte cok tatlılar bence.cuneytten de nefret edıorum yaa.:D
sweeneytodd
14-06-08, 22:53
cok ii bir diziydi ama sanki sonlara dogru biraz sacmalamalar oldu gibi geliyor bana ama baklaım belki duzelir bir umut:img-wink:
ozgur_elif1
14-06-08, 23:20
yaa bu bolmde bir sarki wardii.. ahmet bole sahilin ordaydi adi ne o srakinin bilen warsa yazsnn lutfennnnnn!! tskler simdiden
ben bu bölümden hiç bir tat almadım nedense
sanki televizyon kapalıda ben boş ekranı izlemişim gibi oldum :s
Ağlak bir bölümdü. Özellikle de Özge açısından. Ahmet bırakıp gitti, ağladı. Ahmet herşeyden kaçıp gitti iyice perişan oldu kız. Yazık valla. Başrolleri mutlu edeceklerine Ahmet ile Özge'yi etselerdi olmazmıydı. En çok sevdiğim çift onlardı. İkisi de çok iyi oyunculuklar sergiliyorlar.
Diğer ağlayan güzelimiz de Selin'di. Ejder sert çıkınca dayanamadı ağladı kız, Cüneyt'in baskısına dayanamadı.
Kısacası güzeller ağlayınca bölüm de ağlak oluyor:)
Sezon finaline ya da temelli sona 2 bölüm kaldı. Genco ile Pınar'ı kavuşturdular. Necati konuşacak kıvama geldi. Selin-Ejder mutlu oldu. Derin-Tibet'i annesi öğrendi. Bi de Özge ve Ahmet'i mutlu edip öyle final yapsalar harika olur. Açıkcası finalde beklediğim tek olay bu...
yaa bu bolmde bir sarki wardii.. ahmet bole sahilin ordaydi adi ne o srakinin bilen warsa yazsnn lutfennnnnn!! tskler simdiden
seksendört-azap :img-wink:
Oo_esmer_kiz_Oo
15-06-08, 01:08
walla bu bolum ne cok guzeldi nede kotuyduu ama pinar genco acisinda cok uzeldi ama senaritler ne yapmaya calisiyor anlamis degilim ben simdide ahmetmi kaza gecirdi aceba ??? off
güzel bi bölüm deildi sıkıldım izlerken..
özge&ahmet ilişkisi bayılttı beni durup dururken ahmetin aklına evlilik sokmalar fln çok gereksizdi,ahmetin annesiyle binnur katlanılamaz hale geldi ztn..
yani daha fazla uzatmaya gerek yok bence de,hele kanal değişirse hiç izlenmez.adam gibi bi final yapıp bitmeli yani,gerçi yazın izlemek için ii olabilirdi ama senaryo şimdikinden de kötü hale gelcek o yüzden uzatmazlar daha fazla umarım..
batuhan_gumus
15-06-08, 10:31
Genco dizisi
ne zaman bir final yapacak bilen varmı?
ben eskiden bayılarak izlerdim ama 2 aYdır bakmıyorum
çünki çok ama çok sıktı
KirmiziGul
15-06-08, 13:02
Bence guzel bolumdu, gecen haftaki gibi olamasada.
SIkIldIgIm sahneler sadece Pinar'in annesinin Genco'yu yine kotulemeye basladigi sahnelerdi, diger sahneleri begendim.
Genco & Pinar baristilar, Ozge & Ahmet ayriliyorlar, ama bakalim, zaman neyi gosterir, senaristler neyi gosterir, su ayriliklari fazla uzun surmese bari.
Genco'nun ogrencilerine 'kendini cal' dedigi sahnede cok guldum, piyano'nun ardina gecen 'evet, sanirim bu benim' diyerek kalkiyordu, koptum orda, vay be, kendilerini notalarda buluyorlar, neyse neyse, belki olabiliyordur, simdi kimsenin hakkina girmeyelim.
Ahmet umarim bisey yapmamistir, ama bende isterim soyle 4 dugun olsun, Pinar& Genco, Ahmet&Ozge, Selin& Ejder ve Derin&Tibet, bu arada Pinar'in annesiyle babasinin nikahinida tazeleriz, tamdan olur:img-hyste .
Bakalim, daha neler olacak.
Haa, bide bizim Tarkan, Ejder [az kalsin Ajdar yaziyordum:img-hyste] ile arabadayken baya bi yeminler etti, beni bile inandiriyordu az daha, iyi ornek olmadin ama tarkan abicim, olmasin bidaha, birsuru yeminler ettin herkezin uzerine be.
Gorusuruzbye
Genco dizisi
ne zaman bir final yapacak bilen varmı?
ben eskiden bayılarak izlerdim ama 2 aYdır bakmıyorum
çünki çok ama çok sıktı
51.Bölümde ya final yada sezon finalı yapıcak cnm:kahve
GÜL GÜZELİ
15-06-08, 14:51
güzel bi bölüm deildi sıkıldım izlerken..
özge&ahmet ilişkisi bayılttı beni durup dururken ahmetin aklına evlilik sokmalar fln çok gereksizdi,ahmetin annesiyle binnur katlanılamaz hale geldi ztn..
yani daha fazla uzatmaya gerek yok bence de,hele kanal değişirse hiç izlenmez.adam gibi bi final yapıp bitmeli yani,gerçi yazın izlemek için ii olabilirdi ama senaryo şimdikinden de kötü hale gelcek o yüzden uzatmazlar daha fazla umarım..
beynimi okumuşsun resmen ahmet özge ilişkisi benide baydı hele evlilik mevzusu..ya Ahmetin geri kafalılıgına inanamıyorum yani yok annem 18 yaşındaymış evlendiginde yok beni 18 yaşında dogurmuş bu ne geri kafalılık ya annenin zamanında annen hayallerinden gençliginden vazgeçip evlendiyse sonundada iki çocukla dul başına kaldıysa zavallı özge napsın yani devirler degişti ama ahmet yeni devire ayak saglayamıyo belli yani ejder bile sokak serseri diye anılırken ondan mantıklı düşünüyo ya tamam ahmet sevdigi insanla evlenip sevdigi tarafından baba olmak istiyo bu en dogal hakkı herkez sevdigiyle evlenmeyi sevdiginden çocuk sahibi olmayı ister ama bunun için iki tarafda hazır olmalı enrivakiyle olucak işmi resmen çocuk gibi davranıyo ahmet anlamıyo özgeyi bence özge çok haklı evlenip çocuk çocuga katılmadan önce gençliginin tadını çıkarmalı hayellerini gerçekleştirmeli ki evlendiginde keşke yapsaydım şimdi çok pişmanım diye kıvranmasın kız haklı ya daha 18 yaşında ne acelesi varki şimdiden çoluk çocuk koca kayrı çeksin tamam ahmet sevdigi insan ama sevdigi diyede daha şimdiden gençligini heba edemezki ya en azından 20li yaşlarda olsa neyse daha 18 yaşında üstelik moderen çagda yaşayan bi genç kız Ahmet sanki istanbulda büyümemiş köylerde başlık parası için kızlarını sevmedikleri adamlarla evlendiren cahil babalar gibi davranıyo Allahdan sibel ilk aşkını buldu evlenmeye karar verdi yoksa onunda çekecegi vardı ahmetden neyse lafın kısası burda haklı olan özge ve inş ahmeti kaybetmemek için gençliginden hayellerinden vazgeçmez bence ahmet hatalı oldugunu anlayıp sık bogaz etmekden vazgeçsin özgeyi yazık kıza ya daha abisinin küçük kardeşi o ne evliligi ne hali..
selam canlarım...
yine foruma girmeyeli uzun bir zaman oldu biliyorum:icon_whis...aslında sitede olmama rağmen hiç uğramadım çünkü diğer nickle burada tanınmıyorum...ama bugün dedim bi gireyim bakayım neler oluyor aşiretimde...sizleride çok özledim zaten:img-in_lo...buraya uzun zamandır yazmama rağmen hiçbir bölümü kaçırmadan izledim...ve içimde bir sürü dizimiz hakkında söyleyecek konular oluştu...neyse dünkü bölümden bahsetmek istiyorum öncelikle:kahve...
ahmet beni şoka uğrattı...ortaya bir evlilik konusu çıkardı...özgeyi ve benim gibi düşünen kişileri acayip üzdü:icon_sorr...ahmet'in böyle bir konuda diretmesi ve özge'yi annesinin yaşadıklarını anlatması kısacası akıl alır gibi değil..benim bildiğim ahmet diğer mahalledeki erkeklere nazaran daha akıllıca düşünen ve geriliğe karşı bir adam...işte böyle düşündüğüm adam sırf evlenmiyor diye sevdiğe kıza ve kendisine acı çektiriyor ve yetmiyor gibi herkesi arkasına bakmadan terk ediyor çok şaşırttı ahmet çok...bölüm sonunda gencoya gelen telefonunda hiç hayırlı olmadığı genconun yüzünden okunuyordu zaten:icon_sorr...aklıma iki şık geliyor ya intihar etti yada kaza geçirdi...umarım ahmetimize kötü birşey olmaz nede olsa bizim zeytin gözlümüz o:img-blush...genco demişken genco ve pınar aşkına değinmeden olurmu...genco ve pınarın barışmasına çok sevindim...bari onları birlikte görelim demiştim...bu kadar engel ve zorluğa karşılık yine birlikte olmaları aşklarının ne kadar büyük olduğunu ispatlamış oldu...genco ve pınar sahneleri gerçekten çok hoş ve güzeldi:img-in_lo...
diğer önemli aşka gelelim...ejder ve selin:img-in_lo...amanın ben bu çifte bayılıyorum...o kadar şirin ve sempatiklerki anlatamam...ejder'in mutasyon geçirmiş hali zaten süper:img-hyste...adam iyilik meleği oldu çıktı karşımıza:img-hyste...hiç fena olmadı ama:img-wink:...selindede aşk kıpırtıları başladığına göre ne diyelim artık hayırlısı...
neyse galiba yine ben roman yazdım eee dedim ya uzun zaman girmeyince hasret kalıyorum yorum yazmaya...hepinizi çok çok öpüyorum...
sevgiyle kaıln aşiretimbye...
keremcem d
15-06-08, 18:47
slm millet dünki bölüm güzeldi..
ayenen size katiliyorum..ahmet yani bencede anlayisla karsilamaliydi özgenin henüz daha evlenmemek istememesini.. daha özge kac yasinda ki.. hazir degilim dedi ahmet hala beni sevseydi evlenirdin.. alakasi yok ya.. bende buna sinirlendim..
Gencoyla özge sahneleri süüüperdi.. coook dadlülarr:img-wink:
:img-hyste:img-hystededesinin verdigi yüzügü pinara verdi genco.. dedesi bir görse :img-hystebakalim necati bence yakinda düzelir ve tarkanin paralari caldigini söyler.. sate cüneyt yakin takipte tarkani..:img-hyste:img-hyste
Ejderle selin saten süüüperdi.. cook seviyorum favori ciftim benim..cook dadlüler.. :img-wink:
Genco_Ask hooosgeldin cnm:img-wink:
Uzun zaman sonra bende tekrarda yazıyım dedım..:)
Izlerken cok skıldım dogrusu..en cok skıldıgım sahne Ahmet&Özge sahneleriydi...
Ahmetın tavrını anlamıyorum..Özgenın daha yaşı kac olgun bır seklde karsılamalıydı daha evlılık dusunmek ıcın cok kucuk bı yaşta..:)
Hem evlenme teklıfını kabul etmedi die sefmedıgı mı cıkıyor ortaya ?
Hangi caga yasıyorus Allah aşkına annesıne bensemeye mı calıstı ne bu cocuk anlam veremıyorum..:img-pilot
Hakkaten beynını yıkıyorlar Özgeye cok hak verıyorum..:icon_whis
Geri kafalılık yapmamalıydı ama yaptı ne denılebır kı saygı gostermelıydı..sonucta evlılık olmadanda pekala aşk yasanabılır..:good:
Genco&Pınar sahnelerıne bayıldım..:img-in_lo tekrardan kavustular delı asıklar hadı bakalım..:img-tomat
Annesıne bır turlu solıyemıyor zaten..o kdr cok tepkılı kı bakalım bu ısın sonu nereye varıcak...
Genco'nun ogrencılerıyle ıletısımı cok hoşuma gıdıyor..:) ogrencılerı bastan şöle böle dıe dusunsede sonradan hocalarının fıkırlerını dogru karsılamayı ogrendıler sonunda..:)
Kımsenın yapamıyacagı bısı yoktur...:img-blush bunuda genco sayesınde cogu kısı ogrenıyor..;)
aslanbey09
16-06-08, 16:22
ben ahmetin nereye kayboldugunu merak ediyorum
bu arada tarkan o yalanlaı nasıl uydurdu bilmem
ama necati canlanıyor bakım neler olacak
gdemirdiken
17-06-08, 15:33
50. Bölüm özetini eklemiş bulunmaktayım.
Yine bol aksiyonlu bir bölüm bizi bekliyor. Acaba Ahmet'e ne oluyor? En çok onu merak ediyorum...
keremcem d
17-06-08, 19:13
Oo özet gene kariisk..
Haydar ögreniyor genco ve pinarin tekrar birlikte olmasini.. özgenin karari ne cok merak ettim.. bence kesinlikle ahmetin evlilik teklifini kabul edecek. yoksa baska ne olabilir ki.. bakalim figenin aldigi yeni kararlar neymis..
figenin yeni aldığı kararlar kızlarını uzaklaştırmak olabilir. ya da bir şekilde yasaklar getirecektir.
ancak bu yasaklar pınar&genco aşkını etkilemesin lütfen. sürekli ayrılıp tekrar barışmalarından fenalık geldi. bir şekilde herşeye karşı dirençli olmaları ve aşklarını korumaları gerektiğine inanıyorum..
haydar haşmetli'nin de öğrenmesi kötü olmuş tabii. ilke ile bir olup gencoyu zor durumda bırakıcaklar. ama belirttiğim gibi onların bunlara boyun eğmemesi gerekiyor.
necati konuşmaya başlayınca herşey gün yüzüne çıkacak elbet. ve bu durumda figen ve haydar haşmetli çok pişman olacaklar...
ahmetin nerede olduğunu bende çok merak ediyorum.
özgenin vereceği kararda ahmetin evlenme teklifini kabul etmek olacaktır. ama bu durumda ahmet kabul edermi acaba?
beynimi okumuşsun resmen ahmet özge ilişkisi benide baydı hele evlilik mevzusu..ya Ahmetin geri kafalılıgına inanamıyorum yani yok annem 18 yaşındaymış evlendiginde yok beni 18 yaşında dogurmuş bu ne geri kafalılık ya annenin zamanında annen hayallerinden gençliginden vazgeçip evlendiyse sonundada iki çocukla dul başına kaldıysa zavallı özge napsın yani devirler degişti ama ahmet yeni devire ayak saglayamıyo belli yani ejder bile sokak serseri diye anılırken ondan mantıklı düşünüyo ya tamam ahmet sevdigi insanla evlenip sevdigi tarafından baba olmak istiyo bu en dogal hakkı herkez sevdigiyle evlenmeyi sevdiginden çocuk sahibi olmayı ister ama bunun için iki tarafda hazır olmalı enrivakiyle olucak işmi resmen çocuk gibi davranıyo ahmet anlamıyo özgeyi bence özge çok haklı evlenip çocuk çocuga katılmadan önce gençliginin tadını çıkarmalı hayellerini gerçekleştirmeli ki evlendiginde keşke yapsaydım şimdi çok pişmanım diye kıvranmasın kız haklı ya daha 18 yaşında ne acelesi varki şimdiden çoluk çocuk koca kayrı çeksin tamam ahmet sevdigi insan ama sevdigi diyede daha şimdiden gençligini heba edemezki ya en azından 20li yaşlarda olsa neyse daha 18 yaşında üstelik moderen çagda yaşayan bi genç kız Ahmet sanki istanbulda büyümemiş köylerde başlık parası için kızlarını sevmedikleri adamlarla evlendiren cahil babalar gibi davranıyo Allahdan sibel ilk aşkını buldu evlenmeye karar verdi yoksa onunda çekecegi vardı ahmetden neyse lafın kısası burda haklı olan özge ve inş ahmeti kaybetmemek için gençliginden hayellerinden vazgeçmez bence ahmet hatalı oldugunu anlayıp sık bogaz etmekden vazgeçsin özgeyi yazık kıza ya daha abisinin küçük kardeşi o ne evliligi ne hali..
evet ya annesinin 18 yaşında evlenmesi veya ahmeti doğurması fln çok hoş ve gerekli bi şeymiş gibi ahmetin özgeden de bunu beklemesi çok anlamsız gerçekten.tamam ahmet özgeyle farklı şeyler düşünüyo olabilir ama böyle bi konuda özgeden bu yaşta evlenmesini beklemesi ona göre çok gerikafalılık..özgenin de dediği gibi yani her şey bi imzaya fln bakmıyo tamam ahmet ondan bunu bekliyo olabilir ama özgenin sevgisinden şüphe mi etmesi gerekiyo bu yüzden..
yani bu şekilde düşünüyosa gitsin binnurla evlensin o zmn.sırf evlenmiyolar diye ayrılmaları daha bi felaket nolcak yani evlenmicek kimseyle hayatı boyunca özgeye uzaktan mı bakcak..
ayrıca annesi de çok meraklıysa binnura gitsin onunla yaşasın yani çocuğun aklına fln girmeye çalışıyo.harbiden senaryo hiç çekilmiyo artık bu kdr abartmalarına da gerek yok bnce..
özeti yeni okudum..
özge şimdi evlenmeye mi karar veriyo acaba:icon_whisama özge böyle bişe yapcak bi kız deil bence yani yapmamalı..merak ettim valla ama herkesi heyecanlandırdığına göre öyle oluyo..
pınarın annesi de fazlasıyla abartıyo her şeyi birden kocasına pek bi düşkünleşti adamın yapmadığı pislik kalmadı bi kaza geçirdi diye herkes kölesi olcak nerdeyse..
pınarla genco yine ayrılcaklar mı ki:icon_whisher barışmalarında nolursa olsun ayrılmayalım diyolar ama işte..
acaba diziyi çok mu kötülüyorum diyorum ama bazen çok saçmalıyolar ya :)
tabi entrika olmasa konu da olmaz ama tadında bırakabilseler keşke:img-icecr
dişi einstein
19-06-08, 17:52
Öncelikle herkese merhaba.Bu sene bir tek izlediğim dizi Genco idi. Hem yoğunluktan hem de başladığım işi yarım bırakmama olayından dolayı diziyi izledim ve izlemeye de devam ediyorum.Gittiği yere kadar varım yani.Artık dizide konu yerine karakterler ağırlıkta.Hoşuma giden çift olan Ahmet ve Özge de hala favori çiftim.Şimdi bazı yorumlara baktım da birkaç yorum ben ekleyeyim dedim.:kahve
Özge ile Ahmet in son durumunda iki tarafı da haklı buluyorum.Sadece iki tarafın da anlaşamama hususları devam ediyor.Özge öncelikle kendini ifade edemiyor.Anladım yaşı küçük olduğu için böyle şeyleri düşünmek istemiyor.Büyük bir ihtimalle ilerde fikirleri değişir.İnsanoğlu bu. En değişken fikirleri bu yaşta yaşıyor.Ama Ahmet e karşı bu kadar açık olsaydı eminim Ahmet daha iyi anlayabilirdi.Ahmet kaç gündür bu teklif için uğraşıyor.Yapmadığı şey kalmadı.Özge ile çocuk oldu.Aslında biraz farkına varabilirdi Özge nin tutumlarından.Yolda erik ağacı görüp işini gücünü unutup onun peşinden gitmesi, o da yetmedi Ahmet i peşinden sürüklemesi,onunla da yetinmeyip kendini kovalatması sonra da Ahmet e kızması Özge nin değişken tutumlarının bir parçası.Ahmet de gidiyor Özge ye evlenme teklifi ediyor.Ahmet Özge yi anlamamış bunca zaman.Geçen bölüm de Özge ye bunu dile getirmişti zaten.Ben Ahmet e kızmıyorum.Sonuna kadar haklıdır düşüncelerinde.Öyle yetişmiş.Öyle görmüş.Öyle bilmiş.Ahmet i herhalde kimse düşünemez iki sene sonra Özge ile birlikte dünya turu yaptığını.Yani Ahmet sert görünüşlü biri belki ama dünya tatlısı da bir insan.Gidip Özge ye baskı yapacak gibi gözükmüyor.Hatta evlendiklerinde bile baskın tarafın Özge olacağını düşünüyorum.Hatırlasanıza Ahmet ile denzi kenarında konuştuklarında Ahmet çok istersen beraber gideriz Latin Amerika ya iki hafta kadar demişti.Tamam Özgenin hayalini tam karşılamıyor ama yine de istediği şeyler için çırpınıyor Ahmet.İkide bir annesini örnek vermesi belki yanlış bir yol Özge yi ikna etme konusunda.Evet bir cahillik var belki bu sözlerde ama yine Ahmet in tam olarak söylediği şey bu değil tabii.Onda da bir ifade kısırlığı var.
Özge nin ağaç altındaki düşüncelerini onaylamıyorum ama saygı duyuyorum.Herkesin kendi düşüncesidir.Ama Ahmet in bunu anlayacağını da sanmıyorum.Yani anlamaz.Bunu doğru düzgün karşılayamaz.Özge ona Ahmet bunun için çok erken.Biraz zamana ihtiyacım var.Sonra konuşuruz bunları dese belki Ahmet bu kadar öfkelenmezdi.
Özete bakılırsa Özge kararını değiştirecek gibi.Özge kaybettiklerini anlayan biri.Dokuz yıl önce ailesini kaybetmiş Özge.Bu yüzden kaybetme acısı yaşamak istemiyor bir daha.Ahmet e bile sevgisini onu kaybettiğini hissettiği anda anladı-Asu olayında- Ağbisinin dedesinin sevgisini yitirmemek için çok uğraşıyor Özge. Şimdi bu kararı vermesinde de bu etkili olacak:Ahmet i kaybetmemek.Belki şu an için yanlış yapıyor.Mutlu olamayacak şimdiki gibi.Hayallerini gerçekleştiremeyecek.Belki de ilersi hiç de sandığı gibi olmayacak.Ama şu anda yapacak başka birşey olduğunu görmüyorum.Ahmet i ikna etmek zor olacak çünkü.Bu evlilik kararı şu anda sağlam temellere dayanmıyor bu belli.İlerde sağlamlaşır mı orasını zaman gösterecek.
Genco nun da bu konuda tarafsız davranmasını takdir ettim doğrusu.Önceki Özge-Ahmet sorunlarına bakacak olursak böyle bir davranış beklemiyordum.Keşke zamanında böyle düşünseydin Genco diyorum.Belki herşey farklı olurdu.
Ve son olarak birşey eklemek istiyorum.Genco nun dedesine bir türlü alışamadım.Genco dizisinin havasını bozduğunu söylemek istiyorum.Dizi benim için 38.bölümde bitti yani kısacası.Neyse yine de devam ediyoruz izlemeye...:img-wink:Herkese iyi seyirler ve iyi yorumlar...
Fener Bahçe
20-06-08, 09:47
fragman çok güzeldi
özge ahmet selin ejder için
özge kabul etti 2 de suyu içinde sarılıyorlardı cüneyt tuzağa duşmış selin ejder dans ediyor öpüşecekelr gibi
herkez öğreniyor pınar genco kıyamey kopuyor ve seçim yapılması bekleniyor ve özgeyi istemeye gidiyorlar
aşk_ve_grur
20-06-08, 11:17
fragman çok güzeldi
özge ahmet selin ejder için
özge kabul etti 2 de suyu içinde sarılıyorlardı cüneyt tuzağa duşmış selin ejder dans ediyor öpüşecekelr gibi
herkez öğreniyor pınar genco kıyamey kopuyor ve seçim yapılması bekleniyor ve özgeyi istemeye gidiyorlar
anlatımın için tşkler
güzel ve kötü bi bölüm olacak desenize
özge-ahmet selin-ejder harika genco-pınar karışık
ufff ya iki bölüm mutluluk 10 bölüm sinir stres nedir bu yaaaa anlmadım
umarım pınar ve genco ne olursa olsun birbirlerinin seçerler yani yaşanan onca şeye o geceye rağmen bi daha ayrılırlarsa yuhhhhhhhhhh dicem ya bu senarstler ne istiyolar onlara engel olarak anlamadım
yani diziden soğuyorum resmen zaten pınarla genco ayrıken izleidm diziyi fragmanlardan takip ettim çnkü sıktı artık her mutulukta bi engel nedir bu ya
yok babası yok anası yok tibet yok ilke yok özge yok dedesi yok bilmem ne
yuhhh be yani aşk iki kişilikten çıktı mahallece yaşanan bi aşka döndü hatta oyuna yarışa aynen şöyle oldu
hadi bakalım pınarla genco tekrar birlikte çok plan yapın millet bunları ayırmalıyızz oley plan başarılır ayrıldılar
aradan 3 bölüm geçer
tekrar birliktelik tekrar ahali toplanır bi plan daha :happy0064
resm byle oldu dizi ben sıktı yani yeterrr artık
bide bence dizi artık bitmeli çnkü acayip saçmalamaya başladılar
bakalım nasıl olacak
Ben de en az senin kadar yazmadım başlığa. Valla artık diziyi izleyecek ne heyecan kaldı, ne de başlığa girip yorum yazacak istek.
Dizide bozulmayan, evrimleşmeyen karakter kaldı mı yahu? Bunu çok merak ediyorum. Dizi saçmaladıkça saçmalıyor. Gelecek sezon devam etmesi tam bir hayal kırıklığı olur. Sanırım onca yayınlanacak dizi arasında Can'ın da dediği gibi 3-4 bölüm yayınlanıp kaldırılır.
Acaba bizim senariste bundan sonra kim hikayesini emanet eder? Adam hiç yazamıyor. Sadece boş kağıda birşeyler karalıyor. Senaristlik sıfır Hakan Bey'de.
Bir de 5 senaristi var dizinin. Adam akıllı birşey yazamıyorlar. 5'i de doğru dürüst 1 senarist etmez.
Dizinin geldiği konum harbiden içler acısı. Genco-Pınar'ı o kadar ayırdılar ki artık aşkları yapmacık olmaya başladı. Onlar son bölümlerde gözlerinin içlerine bakarken gözlerini oymak istedim bir an.:img-hyste O kadar nefret ettiriyorlar senaristler bu aşktan.
Özge-Ahmet ilişkisi de uçuruma doğru gidiyor. Adamların el attıkları her aşk bozuluyor yahu. Ahmet'e de evlenme teklifi ettirdiler ya artık naparlarsa yapsınlar şaşırmam. Kız daha 18 yaşında be! Ayrıca Ahmet'in annesini örnek vermesi de senaristlerin ne kadar yaratıcı olduklarını görmüş olduk.
Kısacası bu ilişki de yapmacıklaştı.
Filiz Hanım da bir evrim geçirdi. Valla kaşla göz arasında iyi evrimleştirdiler karakteri. Eski bölümlerde Filiz, kocasının ne denli iğrenç bir insan olduğunu öğrendiğinde evden ayrılmıştı. Genco'nun, Özge'nin yüzüne bakamamıştı. Kocası da kaza geçirdiğindeyse herşeyi unuttu, kocasını birden melekleştirdi. Resmen komedi. Sonra boyları ondan uzun olan kızlarına yasaklar koymaya başladı.:img-hyste Genco'nun yüzüne utancından bakamazken şimdi kininden bakamıyor.
Kocasının bu duruma düşmesine üzülmesinde haklı ama kocasının yaptıklarını da unutmamalı. Genco'yu da bu kazayla suçlamamalıydı (dolaylı olarak). Neticede daha hiçbir şey belli değil. Kin gütmek kolay aslında.
Velhasıl Filiz Hanım da bayağı değişti.
Cüneyt karakteri de herhalde bozulmayan tek karakter. İlk bölümden beri şerefsizliklerine devam ediyor adam. Ama bunu da abarttılar artık. Her taşın altından onun çıkması da hiç hoş olmuyor.
Sözün özü dizide bozulmayan, evrimleşmeyen karakter kalmadı. Artık diziyi doğru dürüst izlemiyorum bile. Arada bir açıp bakıyorum. Dizinin hiçbir tadı kalmadı. İkide bir Ferhat Göçer'den bir şarkı koyup flashbacklerle geçmişi göstermeleri de klişeleşti. Bu da beni sıkan diğer bir durum. Geçen bölüm sanırım 2 kere koydular şarkıyı. Bu durum senaristlerin konu bulmakta ne kadar zor durumda kaldıklarının en açık ifadelerinden birisi. Sırf süreyi doldurmak, klişe sahneler yazmamak için (oysa bu yaptıkları da klişe bir durum) iki de bir Genco-Pınar, Ahmet-Özge, Selin-Ejder klipleri yapıyorlar.
51-52.bölümlerde final yapması aslında iyi olur. Ama artık bu saatten sonra diziyi 2 sezon daha yayınlasalar da birşey olmaz. Neticede senaryo iyice bayağılaştı, klişeleşti. 25.bölümde bitirselerdi o zaman iyi olurdu, derdim ama şimdi bitse de olur bitmese de.
Neticede dizi benim için çoktan bitti. Artık başlığa da pek uğrayacağımı sanmıyorum. Bir başka başlıklarda görüşmek üzere, bye.
ceren durul
20-06-08, 13:08
Fragmani ben arastirdim bulamadim.
Eger malum sitelerde varsa bana bi zahmet ö.m gönderirseniz
acayip sevinirim.
Cok merak ediyorum bu bölüm ne olacak diye.
Finale kac bölüm kaldi ?
Bakalim olaylar nasil gelisecek ?
Özge Ahmete acaba ne yaniti veriyor ?
Fragmani ben arastirdim bulamadim.
Eger malum sitelerde varsa bana bi zahmet ö.m gönderirseniz
acayip sevinirim.
Cok merak ediyorum bu bölüm ne olacak diye.
Finale kac bölüm kaldi ?
Bakalim olaylar nasil gelisecek ?
Özge Ahmete acaba ne yaniti veriyor ?
Kanald nin sitesinde var canım
yine pınarla gencoya karaver ya pınar ya biz diyolar
aynı şeyi pınar içinde söylüyolar ya genco ya ailen diye
yine ayrılıkmı var şimdi ne sinir bir bölüm birleşip bir bölüm mecburi ayrılıkmı yaşşıyacak bunlar
bu dizi hep böylemi ilerliyecek
keremcem d
20-06-08, 16:31
Slmmm millet..
fragman süüüpermis..demek özge kabul ediyor evlenme teklifini..
benim cok merak ettim ahmetin annesi nasil oludada özgeyi istemeye gitti:img-hyste:img-hystekesin ahmet zorladi..
Ejderle selin icinde cooook sevindim..
pinarla genco bakalim napicaklar:img-wink:
*elvedaderken*
20-06-08, 17:28
selamlar gencoyu kaçırmadan izıyorum ama buraya hiç girmedım fragmanı bende izledım özge ahmetın evlenme teklifini kabul edıyor çok şaşırdımm.... ama sevındım:happy0064:happy0064
pınar ve gencoyu da sanırım herkes öğrendi çok sevıyorum bu çifti:happy0064:happy0064:happy0064
TisdaleLove
20-06-08, 23:00
Fragmanı bende izledim..
Öncelikle Özge ahmet'in teklifini kabul ediyor buna sevindim..
Ejder'le selin ikiliside ii =)
Ama Figen gerçekten kendisiyle çelşiyor..Birden kocasını melek yaptı..Sinir oldum yha..
Fragmanda izlediim kadarıyla pınar ve gencoyu yine seçime zorluyorlar eğer bu bölümde tekrar ayrılırlarsa gerçekten tam saçmalayacaklar..Bence Genco dizisi senaristlerini çıkarp Lost'un senaristlerini almalı ..Böylece artık klişe ayrıl-barışlardan kurtulurz :D :D
keremcem d
21-06-08, 12:15
Bende gördüm fragmani..
coook heyecanli bir bölüm bizi bekliyor.. gencoyla pinar ne yapicak cok merak ettim..keske ikiside evi terk etse.. süüüüper olurdu:happy0064
ahmet-özge,ejder-selin sahneleri cook güüzel:img-wink:
didemfener
21-06-08, 13:02
fragman yine feci he..
.bakalım neler yapcak gencoyla pınar..
birtarfdan genconun dedesi birtarfdan pınarın annesi baskı altındalar..
en güsel şey ahmetle özgenin olayı:D
Bugünkü bölum de gercekten heyecanlıı..asla olmazz dıen ozgenın ahmetın teklıfını kabul etmesıne cok sasırdım ama bır o kadar da sevındım dogrusu.sevenler ayrılmasınn:img-blushejderle selın her samankı gıbı cok tatlılarr.cuneytın vurulmasına uzuldum dıemıııcem cunku yeterı kadar arandı yanı.aıleler ne gıcıık yaa gene ayrılıga zorluorlar genco we pınarı bu haksızlık:(pınarın annesı de bı anda nasıll bu kadar nefret doldu anlamadım kocası hastalanana kadarr seytandı her turlu numarayı yapıodu hastalandı melek oldu kabak genconun başına patladııı
Süper ötesi bir bölümdü , Hazal Kayanın yine mükemmel güzelliği ve oyunculuğu vardı bölümde , Ahmet haklı ama Özgenin orda dediği bir laf var ben daha 18 yaşındayım , Ahmetin gaza gelip evlenme teklif etmesi biraz fazla oldu ama , Özgede çok acı çekiyor ama yine aralarındaki bu ilişki çok değişik bir hal aldı ve çok güzelleşti , eskisi kadar olamaz onu biliyoruz ama yinede bu değişiklik çok iyi oldu bence. Genco ve Pınar aşklarını güzel yaşıyolar , Ejder ve Selinde aştı olayı iyicene orda Selinin ağlaması çok gerçekciydi oyunculuğunun iyiliğine veriyorum ve tebrik ediyorum , Ahmetinde Annesine ve Binnura bağırması sırasında çok güzel rol yaptı nede olsa Genco dizisinde kendi sesiyle oynayan nadir adamlardan biri. Tarkan ise harbi iyi kıvırdı iyi yalan söyledi normalde ağzından kaçırırdı ama dizinin devamlılığı içinde bu sırrın saklanması lazım biraz daha. Son sahnede Ahmet nerelere gitti bilinmez ama Özge nin her hali ağlayışı bile olsa çok tatlı.:love05:
Fragman dehşet diyebilirim , Özgeyle Ahmetin denizdeki halleri süper ya , Özge teklifi kabul ediyor vay anasını gerçekten çok sevdiğini zaten biliyorduk ama tabiyki şartları olacak Özgenin okul bittikten sonra felan gibi , Genco Pınar olayıda iyicene kavga son haddeye ulaştı , Cüneytte vuruluyo ama nedemişler kötüye bişey olmaz.
özge daha üniversite öğrencisi.... 18 yaşında henüz... ahmet beyin onu böyle bir tercihe zorlaması hiç hoş değildi... bazılarınız aşk kazandı diyor ama bana göre ahmet'in zorbalığı kazandı!!! kız ona seni sevmiyorum demedi... ya da evlanmeyi hiç düşünmüyorum demedi.. zamanı gelince olacak dedi.... hiç hoş değildi bence.. ahmet resmen gözümden düştü!! nasıl zorlar böyle ya!!! sağlıklı bir evlilik mi olacak böyle gencecik yaşta??? ahmet'in zorlaması ve ahmet'i kaybetmekten korkan özge'nin teklifi kabul etmesi bana aşkın kazandığı izlenimini bırakmadı hiç.... onlar açısından final mutlu bire birliktelik şeklinde ileriye dönük planlarını konuşmaları şeklinde gerçekleşse daha güzel olurdu... her aşk hikayesi için mutlu son illa evlilik mi???
ejder&selin çiftini burda destekleyenleri gördüğümde, olabilir dendiğinde deli misiniz diyordum ne alaka?? hele selin!!!!! ama şimdi bakınca ve onların öyküsünün gelişimini görünce en sağlam ve güzel aşk diyorum... bu dizide bana aşkı gösteren tek çift onlar!!!!
pınar'ın annesi kendiyle çelişiyor demişsiniz ya!!! e necati yatalak oldu ihale ona kaldı.. pınar&genco önünde bir aile engeli olmadan olur mu?? biri yerini dolduracaktı mutlaka...
derin&tibet'e ne oldu bu arada?? onlar hakkında bir gelişme var mı??
son olarak bu dizi benim için selin&ejder den ibarettir.. bayılıyorum onlara...
özge daha üniversite öğrencisi.... 18 yaşında henüz... ahmet beyin onu böyle bir tercihe zorlaması hiç hoş değildi... bazılarınız aşk kazandı diyor ama bana göre ahmet'in zorbalığı