Tüm Versiyonu Göster : Genco (Kanal D)
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=42977
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.
İyi Yorumlar
Çakıl
Bölüm Sorumlusu
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
ben Cüneyt işinde kesin tuzak olduğuna az ihtimal veriyorum
senristler Cüneyt'in iyi yüzünü göstermeye çalışacaklar
kesin:icon_whis
Yeni başlık hayırlı olsun. Umarım bu başlıkta Cüneyt'in ölüm haberini öğreniriz. :)
Şimdi sonuçta bu bir dizi. Cüneyt sürekli kötülükler yapan, psikopatın teki olarak gösterildi. Şimdi de Cüneyt'i masum bir bebeğe çevirebilirler. Hatta o kötülüklerden de arındırabilirler senaristler. Ama mevzu ne kadar inandırıcı olacağı. Böyle bir şeyin olması %0diye bir şey yok bence. Olabilir. Her şey olabilir. Yarın Genco kötü bir insan olarak gösterilir. Bu senaristlerin elinde.
Cüneyt'e bakarsak her yaptığının altında bir şeyler arıyoruz, çünkü salt kötü bir karakter olarak gösterildi. Rahmetli Erol Taş bile bu kadar kötü gösterilmedi be! :) Düşününce de Cüneyt'in hiçbir zaman iyilik yapmayacağını, aşık olmayacağını biliyoruz. Ama senaristler ters köşeyi sevdiklerinden böyle bir şeyler yaparlar.
Yani olaya sadece "psikopat" Cüneyt'in gözüyle bakmamak lazım. Olaya bir de senaristlerin gözüyle bakmak lazım. Cüneyt'in gözüyle baktığımızda o öpücükten bile bir şeyler çıkacağını düşünüyorum. Çünkü 38 bölümdür hiçbir iyiliği gösterilmedi.
Senaristlerin gözüyle baktığımda da ters köşe ihtimalini görüyorum. Konu darlığından böyle bir şey yapmaya tenezzül etmiş olabilirler.
Bu arada Selin de umarım Cüneyt'in Özge'yi evine aldığını öğrenir. Bakalım Ejder 2.el Selin'i kabul edecek mi? Neticede Selin, Cüneyt'le birlikte oldu. Umarım kabul etmez.
ooo başlığımız açılmış hayırlı uğurlu olsun hepimize:)
ben cüneytin özgeye aşık olduğuna inandım sanırım :S
çünkü hangi insan resimlerle odayı donatır ki bu kadar da hesap yapmış olamaz cüneyt gelecekle ilgili sonuçta onlar ayrılalı ne kadar oldu??
merakla bekliyorum akşamı
yeni başlık hayırlı olsun:)
dede çıkıyo bu bölüm ortaya..
ama şu cüneyt işinde hala merak içindeyim..bana da sanki gerçekten aşık gibi geliyo yani sonuçta o gece gidiyolarsa cüneytin evine ve o gece o resimleri görüyosa bunu da önceden düşünüp ayarlamış olamaz ama bundan sonra nolcak çok merak ediyorum doğrusu:img-icecr
Aslı Güngör klibini izleyemeyenler klibin linkine profilimden ulaşabilirler.
Bu arada Dilekçim nasıl inanırsın Cüneyt'in Özge'ye aşık olduğuna? Ben bölümü izleyene dek hep aynı kanıdayım: Cüneyt, Özge'yi sevmiyor, bambaşka planları var.
Yeni başlık hayırlı olsun!!!:img-wink:
Anasayfaya hala geçmemiş olmamız çok garip:icon_sorr
Yeni başlık hayırlı olsun. Umarım bu başlıkta Cüneyt'in ölüm haberini öğreniriz. :)
İnşallah öğreniriz.Ölmezse de hapislerde sürünsün.Bide oda hazırlamış o kadar özenle.Özgenin yerinde olsam ben bile inanırdım aşkına.
Neyse akşam yine görüşürüz.
Tekrar var 15.00 tebye
didemfener 22-03-08, 11:51 arkdaşlar itiraf ediyim bende inandım cüntte dilekle aynı görüşteyim..
ne bilim ya ilkdefa inandım cünyte ve kötülükte yapmıcak gibi:)
Slm arkadaşlar.Cüneyt ten herkes gibi nefret eden sinir olan ben yavaş yavaş yumuşuyor muyum ne?Aman Allah'ım...Neyse şaka bir yana bende Cüneyt in Özge ye aşık olduğuna inaniyorum.Yani fragman dan gördüğüm kadarıyla.Ama Cüneyt bu.Bu arada geçen hafta ki özetin sonunda ki şu cümle dikkatimi çekti.''Özge sonradan çok pişman olacağı birşey yapar'' onu anlamadım.Neyse Cüneyt in öpmesi falan inandırıcı geldi.Ah şu senaristler.Dizi başladığından beri sinir krizi geçirmemizi sağlayan CÜNEYT İ MASUM OLARAK GÖSTERİOLAR.Neyse izleyip görücez.Bu arada geçen bölümlerde Özge ilk defa pembe bir bluz giymişti.Cüneyt görünce çok şaşırmıştı.Yani o bölüm Özge yi seviyor galiba die aklımdan geçirmiştim.Neyse akşam görücez.
Bu arada Dilekçim nasıl inanırsın Cüneyt'in Özge'ye aşık olduğuna? Ben bölümü izleyene dek hep aynı kanıdayım: Cüneyt, Özge'yi sevmiyor, bambaşka planları var.
Klip için çok teşekkürler:happy0064Baştan sona ilk defa izledim.Muhteşem ollmuş.Günümüz video kliplerini her alanda geride bırakır.Güzel kurgulanmış:img-wink:
Genconun dedesi dediğimiz adamın geçtiğimiz günlerde bir fotoğrafı eklenmişti foruma!Fragmandaki adam neden o değil:icon_sorranlayamadım.Aslında şimdiki adam daha tecrübeli ve tanıdık.Diziye girmesi olumlu olarak yansır:img-wink:
Genconun dedesi dediğimiz adamın geçtiğimiz günlerde bir fotoğrafı eklenmişti foruma!Fragmandaki adam neden o değil:icon_sorranlayamadım.Aslında şimdiki adam daha tecrübeli ve tanıdık.Diziye girmesi olumlu olarak yansır:img-wink:
Yeni başlığımız açılmış hayırlı ve bol yorumlu mümkünse az (hatta hiç:)) Cüneytli olsun...
aslında o resimdeki adamdı ama sonradan Kuzey Vargın'da karar kılmışlar
Bence hiçte benzemiyor Genco ve Özgeye İlhami Adsal daha çok benziyordu
Neyse Cüneyt konusunda baya bir konuşmuşsunuz Valla fragmana bakılırsa bencede Özgeye aşık ve ayrıldıktan sonra karşılıksız aşk besleyen bir Cüneyt profili göz önüne koymak istemiş senaristler
ecr dediğin gibi senaristlerden her şey beklenir ama bana kalırsa çok mantıksız olmuş
Fragmanı tekrar izledim ve şu Genconun Gülay diye bağımasına bittim:)
Bir şey soracağım İstanbulda oturanlara veya İstanbul'u iyi bilenlere şu Genconun Gülay diye bağırdığı ya da her seferinde Genconun kötü şeyler öğrendiğinde yürüdüğü geçen bölümde de Özgenin Ahmeti beklediği yer Bağdat Caddesi mi? kafama takıldıda:)
Pınarda ikizlerin kavgası sırasında tüm gerçekleri öğreniyor Selin ile Cüneytin gecesini ve Derinin Tibeti sevdiğini
Bu arada fragmanın son kısmında İlke ile dedenin ne alakası var hala anlamış değilim neyse bu akşam her şeyi öğreneceğiz:)
Yeni başlığımız açılmış hayırlı ve bol yorumlu mümkünse az (hatta hiç:)) Cüneytli olsun...
aslında o resimdeki adamdı ama sonradan Kuzey Vargın'da karar kılmışlar
Bence hiçte benzemiyor Genco ve Özgeye İlhami Adsal daha çok benziyordu
Fragmanı tekrar izledim ve şu Genconun Gülay diye bağımasına bittim:)
Bir şey soracağım İstanbulda oturanlara veya İstanbul'u iyi bilenlere şu Genconun Gülay diye bağırdığı ya da her seferinde Genconun kötü şeyler öğrendiğinde yürüdüğü geçen bölümde de Özgenin Ahmeti beklediği yer Bağdat Caddesi mi? kafama takıldıda:)
Gencoya pek benzemiyor ama bence daha çok ses getirecek biri.Aşk Oyunu gibi büyük projede rol aldığından izleyicileri diziye çekebilir.
Genconun haykırışlarına hayranım:img-hysteHer bağırdığında kameraman Genconun etrafında 360 derece dönüyor,Özgede de oluyor bu.Hep aynı cadde de yürüyorlar.İstanbul'da cadde mi kalmadı acaba:img-grin2Üstelik hep aynı banka oturuyorlar.Üniversite de öyle.Çekim yapılan bikaç standart yer var.Bunun dışında izin vermiyorlar galiba,eğitimi aksatmamak için.Hele konferans salonunun girişi ve ordaki koridor yolgeçen hanı gibi.Sabah hepsi birden orda karşılaşıyorlar Genco bi yerden çıkıyor,Pınar bi yerden çıkıyor,İlke biyerden çıkıyor,Tibet bi yerden çıkıyor.Kader onları hep orda buluşturuyor:img-hyste
gosde imza hakkındaki söylemin doğru:img-wink:
keremcem d 22-03-08, 15:18 Slmm millet..
yeni balsigimiz hayirli ugurulu olsunnnn:img-yes::img-yes:
fragmani dün gördüm ve cüneyte uyuz oldum yaa..
ne güzel nefret ediyordu özge cüneytden simdi hersey tersine dne bilir..asik olmaz tabii ama eskisi gibi davranmaz yani iyi davranir:sad53:
GÜL GÜZELİ 22-03-08, 16:41 ohh beee cüneyt konusunda yanlız degilmişim çok sevindimm kapanan başlıkda bi arkadaş(adını unuttum özür dilerim)bana cüneyti nasıl savunursun diziyi başından beri boşuna izlemişsinn diye tepki gösterdi bende ona biraz sert cevap verdim onun içinde özür dilerimm ama sonradan düşününce benmi hata ettim diyodum cüneyt konusunda geçen hafta yoldaydım izleyemedim az önce tekrarını izledim bi yanım haklıyım cüneyt aşık dedi diger yanım ya bi planı varsa dedi kaldım ortada ama düşünüyorumda şuan özge beş parasız ailesi hayatı karman çorman olmuş zavallı bi kız cüneyt neden oyun yapsın özgeye acaba özgenın üstünden gencoyamı oyun oynama derdinde ama o zaman koca odayı ne zaman nasıl resimlerle donattı yıllardır özgeyle yan yana bile gelmiyo yıllardır dedigim özge ahmete aşık oldugundan beri ve selinle beraberdi uff bu konuda kafam çok karıştı en iyisi akşamı beklemek tam anlamıyla kararımızı o zaman verebilcezz sanırım en azından kendi adıma ben vericem..
Şimdi sonuçta bu bir dizi. Cüneyt sürekli kötülükler yapan, psikopatın teki olarak gösterildi. Şimdi de Cüneyt'i masum bir bebeğe çevirebilirler. Hatta o kötülüklerden de arındırabilirler senaristler. Ama mevzu ne kadar inandırıcı olacağı. Böyle bir şeyin olması %0diye bir şey yok bence. Olabilir. Her şey olabilir. Yarın Genco kötü bir insan olarak gösterilir. Bu senaristlerin elinde.
Cüneyt'e bakarsak her yaptığının altında bir şeyler arıyoruz, çünkü salt kötü bir karakter olarak gösterildi. Rahmetli Erol Taş bile bu kadar kötü gösterilmedi be! :) Düşününce de Cüneyt'in hiçbir zaman iyilik yapmayacağını, aşık olmayacağını biliyoruz. Ama senaristler ters köşeyi sevdiklerinden böyle bir şeyler yaparlar.
Yani olaya sadece "psikopat" Cüneyt'in gözüyle bakmamak lazım. Olaya bir de senaristlerin gözüyle bakmak lazım. Cüneyt'in gözüyle baktığımızda o öpücükten bile bir şeyler çıkacağını düşünüyorum. Çünkü 38 bölümdür hiçbir iyiliği gösterilmedi.
Senaristlerin gözüyle baktığımda da ters köşe ihtimalini görüyorum. Konu darlığından böyle bir şey yapmaya tenezzül etmiş olabilirler.
Senin dediğin mantık çerçevesinde düşünürsek , Kurtlar Vadisinde Polatıda vatan hayini yaparlar , ne biliyim bir başka dizide en güvenilir adamıda başta türe sokarlar bu yüzden bu mantık yanlış , senaristler akıllı adamlar böyle bişey yaptıkları taktirde tarih olur bu dizi bunuda biliyorlar yani mantık çerçevesinde ilerlemeleri lazım , mantık dışına çıkıldığı taktirde dizi çekilmez o dizide uzun sürmez yani böyle bişey yapmak kolay değil tamam ters köşeler olabilir ama dediğim gibi mantık çerçevesinde ters köşeler yapabilirler bu mantık dışı olur ve bu işe hiç kalkışmazlar.
13. Bölümü hatırlayın Cüneyt , Özgeye birkez daha ilgi duydu ve Gencodan kafayı yemişti , evt Özgeyi bir kız gözüyle seviyo olabilir ama ona aşık olacak kadar değil 13. bölümde 'de bu girişimi senaristler bize yaptı Cüneyti , Özgeye aşık gibi göstermeye çalıştılar ufakta olsa ama Cüneytin nasıl biri olduğunuda senarisler bize gösterdi Genconun kafa atma sahnesi bu olayı anlatmaya yeter , yani dediğim şu Ahmet ve Özge aşkı varken senaristler bize böyle bir oyun çekmez , çekecek güçleri yok mantığa aykırı ha Cüneyt tek taraflı ilgi duyarsa onu bilemem gerçi onada pek inanmıyorum , Bu arada Özgeyide Ahmet kurtaracak.
merhaba arkadaşlar, yeni başlık hayırlı olsun, tam da zamanında gelmişim..:):)
Benim anlamadığım bu genconun kapanan kaçıncı başlığı ve şöyle bi düşünürsek artık kendini baya kanıtlayan dizilerden. Acaba anasayfaya geçmeyi haketmesi için daha ne yapması lazım..:icon_whis
bu arada yeni bölümü merak içinde mekliyorum, umarım güzel bi bölüm olur..:img-yes:
aslında haklısın 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu ihtimal ama sanmıyorum cüneytin böyle detaylı bir plan yapacağını sonuçta onlar ayrılalı ne kadar oldu...özgenin böyle bi duruma düşeceğini ne bilsin:icon_whis
düşünsene daha bu zamana kadar sevgilim dediği selin i bile evine götürmedi özgeyi götürdü:img-pilot
biraz daha zorlasak cüneyti iyi çıkarcaz nerdeyse:img-hyste:img-hyste
eylemcim hoşgeldin:img-wink: biz hep diyoruz anasayfayı hakettik diye ama sesimizi duyan yok biz söylüyoruz biz dinliyoruz:img-cool2
Bize çektirdiği o kadar işkenceden sonra Cüneyt'e karşı sempati duymam imkansız:icon_sorrAma Özgenin bu kötülüklerden bihaber olması işin boyutunu tamamen değiştiriyor.Cüneyt onun gözünde hala iyi bir insan modeli gibi duruyor.İçkili olduğu için Cüneyte yumuşak davrandığını düşünmüştüm ama maalesef öyle değilmiş.Hala içinde ona karşı ta derinlerde yaşattığı duygular var.Ve Cüneyt bu duyguları alevlendirmek için her yolu deniyor,özellikle hazırladığı odadan etkilenmemek elde değil.
İkisinin tekrar bu kadar samimi görmek benim içimi acıtıyor.Bütün olan yine Ahmetle Gencoya olacak:sad53:
fundapehlivan 22-03-08, 18:57 Merhaba arkadaşlar...
Ben dizinin ilk bölümlerinde sık sık uğrardım buraya zevkle...
Şimdi dayanamadığım için buradayım...
Diziyi hala ilk gün kü gibi zevkle seyrediyor musunuz?
Merakımdan soruyorum:img-yes:
eylemcim hoşgeldin:img-wink: biz hep diyoruz anasayfayı hakettik diye ama sesimizi duyan yok biz söylüyoruz biz dinliyoruz:img-cool2
Hoşbulduk dilekcim :img-wink: bence bişeyler yapmalıyız artık.Genco anasayfaya geçmeyi kesinlikle hakediyor..:happy0064
merhaba Funda ilk ben cvplıyim sorunu, diziyi hala zevkle izliyorum ama ilk günkü gibi olup olmadığını bilemiyorum açıkçası.
Sanırım ilk zamanlar daha hevesliydim :img-yes:
slm arkadaşlar bende bir genco takipcisiyim ama malesef iki bölümdür izlemiyorum.....
dizi nasıldır şimdi özgeye ne oluyor.... genco pınar barışıacaklar mı????
bu bölümde neler olduklarını yazarsanız sevinirim....
Özgeye tek kelimeyle helal olsun diyorum , harbiden Cüneytte o kadar güzel rol yaptıki insanın inanası geliyor Aşık olduğuna belki aşıktır ama bu aşk tek taraflı kalacak ama ben her ne olursa olsun Cüneyte inanmıyorum.
Tibet ve Derin : Tibetin sanki davranışlarında bi değişme var gibime geldi hele "Hayatım" diyince şaşırdım umarım aralarında bişi olur yani
Cüneyt: O konuda çok şaşırdım yani bütün oda özge ile ilgili ama özgenin dedikleri çok doğru bendede saplantılı yani
Özgeye tek kelimeyle helal olsun diyorum , harbiden Cüneytte o kadar güzel rol yaptıki insanın inanası geliyor Aşık olduğuna belki aşıktır ama bu aşk tek taraflı kalacak ama ben her ne olursa olsun Cüneyte inanmıyorum.
Aynen katlıorum sana asıl bende inanır gibi oldumda sonra dedim bu çocuğa asla güven olmaz seviosada tek taraflı kalıcak ewt
Güzel bir bölüm oluyor.Bakalım Özge'nin mahkemedeki ifadesiyle zor durumda kalacak olan Genco'ya dedesi nasıl bir teklif yapacak??
Özgenin bu tavırları , baya bir aşırıya kaçmış ama dizinin devamlılığı için bence gerekli bişey , böyle olması herkez için daha iyi olacaktır. Bu arada Ahmette tutuldu bi gazla ağzına geleni söylüyor birazda Özgeyi düşün be kardeşim tamam düşünüyosun elvette Binnurdan vazgeçeceğin belli elinde sonunda , ama onu eski haline gitirip ayrılmayı düşünüyosun , sonra yine başka bi çılgınlığa kalkışmasın.
Özgenin bu tavırları , baya bir aşırıya kaçmış ama dizinin devamlılığı için bence gerekli bişey , böyle olması herkez için daha iyi olacaktır. Bu arada Ahmette tutuldu bi gazla ağzına geleni söylüyor birazda Özgeyi düşün be kardeşim tamam düşünüyosun elvette Binnurdan vazgeçeceğin belli elinde sonunda , ama onu eski haline gitirip ayrılmayı düşünüyosun , sonra yine başka bi çıkgınlığa kalkışmasın.
Ahmetin durumu herkesten daha zor:icon_sorrBinnuru başından nasıl atacak çok merak ediyorum.Yine ani bir karar verdi ve yüzük falan taktılar ama Ahmetin bu yaptığı tabiki sakin kafayla yaptığı bi iş değildi.Mecbur kaldı denilebilir.Binnurun iyileşmesi Ahmet için en iyisi olacak.Ölseydi vicdan azabı çekecekti.İyileşirse senaristler bi yolunu bulup onları tatlı bir usulle ayırırlar.
derinle tibeti ben de farkettim sadece o 'hayatım' deyişinde değil. sütü alınca elele kaldılar ya tibt orda heyecanlndı gibi geldi bana.. tibet şaşkındı çünkü derin daha rahattı... :) inşlah olur ya sıktı tibet'in pınar saplantısı
dizide yavaş yavaş tüm sırlar çıkıo ortaya
selinin cüneytle yaptığı bişey yani aama derinde fena söledi orda
derinin tibete olan sevgisini pınar öğrendi ama tepkisi yerndeydi sanırım acaba merak ediorum ilerde tibet derin arasında bir aşk olursa pınar ne tepki veriri
Genconun mahkemesi ben hapse giricek sanıodum yani korkmuştum pınarın dedikleri o kdr güzeldiki ben ayrı olmalarına ciddenn üzülüyorum
özge bir an suçludur diycek die korkmuştum nedense ama çok iyi yaptı
ve ilkenin öğrenmesi bence pek iyi olmadı zaten ben size bi tüyo vermiştim yani dizide gene kötü bulutlar hakim olucak gibi
Özge çok çabuk ve pişman olabileceği adımlar atıyor.Sanki içine başka biri girdi:img-pilotGerçekleri dinlemeden kafasında tasarladığı şekilde insanları yargılıyor,hem de çok hassas bir dönemde.Duruşmaya da niye geldiyse pek anlayamadım , o konuşmayı dışarıda yüzlerine karşı da yapabilirdi.
Cüneyt zaten ne tarafta olduğunu hep belli diyor.Bide iftira atıyorlar Gencoya.Ben Genconun gözle taciz yaptığını hiç görmedim,nereden çıkarıyorlarsa.
Genconun dedesi tam zamanında ortaya çıktı:img-wink:Gencoya destek olacak sağlam birine ihtiyaç vardı,hızır gibi yetişti:img-yes:Genconun bileği yere gelmez artık:img-wink:
Bölümün sonu hiçte şok olmadı valla
Biz biliyorduk bunu kaç bölüm önceden tahmin etmiştik:)
ama niye İlkeye söylüyor bunu anlamadım git torununa söyle
hep Genco mu sır saklayacak artık ondanda saklanan bir sır var ortada:)
Pınar'ın kardeşleri hakkında her şeyi öğrenmesine sevindim
Birde mahkemede Özgenin gerçekleri söylemesine
Özge gereken cevabı Cüneyte verdi , Özge nin şahitlik yapacağını biliyordum ve öylede oldu sonuçta abisi onu her zaman seviyor , Dedede çıktı sonunda konuyu bi hayli geliştirecektir , Olan yine Ahmete oldu bu bölümdede.
fundapehlivan 22-03-08, 21:13 Gerçekten yazmadan edemeyeceğim...
İlk başlarda heyecanla genco için tv. karşısına geçtiğim için...
Gerçekten ben feci şekilde bayıldım bu diziden...
1. Cüneytin gerçek yüzünün asla ortaya çıkmaması...
2. Genconun Özgeye saçma sebeplerle abisi olduğunu bir türlü itiraf etmemesi... Bunun gereksiz uzaması...
3. Ahmet ve Özgenin arasına soktukları bu intihar... Bu kadar basit klasik ayırma yöntemi bulmuşlar. Kutlamak lazım, baya düşünmüşlerdir herhalde bunu bulmak için...
4. genco hapisteyken şu yalancı aile meselesi vardı... Pınar gencoya sen yanılmışsın galiba gerçek ailesi gibilerdi dedi oysa o aile piyano çalan bir oğullarının olduğunu da söylemişti, normal de pınarın bunu da gencoya söyleyip onların "sizin" aileniz olacağını düşüneceğim neredeyse demesi lazımdı... genconun orada ki saçma inadı, sevdiği kız yalvarıyor affet diye nasıl aşksa artık... İnsan aşkının üzülmesine inanır mı, neden affetmez anlamış değilim...
5. Özgenin her bulduğu fırsatta gencoyu silmeye çalışması...
6. Diziyi babam seyrediyor sonunda beni çağırdı, gerçekten merak etmiştim genconun peşindekini?? Sonunda dedesi çıktı:img-hyste
Nedense bunu gencoya değil ilkeye söylüyor!! Yine başka bir sır! Neden yahu, genconun karşısına çık de ki anneni silmiştim çok üzgünüm ama artık sana kucak açmak istiyorum de! Ama eminim bu kadar yavaş ilerleyen bir dizi de genconun dedesini öğrenmesi bir 20 bölüm sürer...
Sakın yanlış anlamayın, ben bunları eski bir genco'cu olarak yazdım.
Amacım kötülemek de değil, tepki çekmek de değil... Saygısızlık olarak da algılamayın...
Sadece yazmadan duramadım...
İçimde fazla tuttum şöyle bir içimi boşaltmak istedim...
Sizce de bu yazdıklarım doğru değil mi, sıkılmıyor musunuz çok merak ediyorum.
Haa, bir de... İki de bir Genco şoka girdiğinde sürekli kamerayı garipçe sallayıp etrafı bulanık göstermiyorlar mı...
Etkilenelim diye yapıyorlar herhalde ama ben etkileneceğim varsa da etkilenemiyorum...
funda ben senin soruna cvp vererek başlayım yorumuma...zevkle izliyorum bende diziyi bir gün bile bırakmayı aklımdan geçirmedim ama ilk bölümlerin tadı bir başkaydı o kesin.
bölüme gelince...
cüneytin hisleri bence gerçek bakışlarıyla hal ve hareketlerinden belli ama ne olursa olsun yaptıklarını affettirmez neyseki özge de kanmadı buna cüneyt meselesi kapandı.ama özgeyi diğer konuda yani abisi ve pınar konusunda eleştiricem.yaptığı şımarıklıktan başka bir şey değil.genconunda haklı sebepleri vardı açıklamamakta özgenin yaşayacağı ruhsal çöküntüyü düşünüyordu.zaten saklamayacaktı ki zamanını bekliyordu sadece.:icon_whis
genco ve pınar a gelince sinir oldum resmen.genco pes edince buyurun pınar da pes etti.ne yapsak soğuk su mu içsek bitti mi kesin...:img-cool2
tibet ve derin e gelince sanki tibette de bi kıpırdanmalar oldu sanki :) hadi inşşş...pınar tepkili ama zamanla alışsın cnm :)
ohh be dedemiz de çıktı sonunda ilke öğrendi gerçeği şimdi gencoyu sıkıştıracak destek alması konusunda bana kalırsa...:icon_whis
pınarlar da okulun olduğu mahalleye kesin taşınır şenlikli olacak bence :) alışmaları daha doğrusu figen hanımın alışması baya olaylı olacak kanımca:icon_whis
çok da heyecanlı bir son olmamakla beraber gelecek haftayı da merakla bekliyorum hani:)
ya son sahne komiğime gitti dede genco haricinde mahkemede öbür torunununda yaşadığını öğrendi ama ne tepki ne bişey suratını bile göstermediler o an daha komiği yardımcısını gösterdiler:img-hystebi tutturmuş genco torunum genco torunum özge kod adlı gülay neyin peki:img-hyste:img-hyste:img-hyste
senemazra walla aklımdan çıkmış sen söyledin şimdi bölüm sonuna doğru o nokta benim de komiğime gitti...
genco kızının oğluda özgeyi çarşıdan mı aldılar :) :)
sonra gencoyu takip ettiriyorda neden özgeyi takip ettirmiyor ilginç yani...
senemazra walla aklımdan çıkmış sen söyledin şimdi bölüm sonuna doğru o nokta benim de komiğime gitti...
genco kızının oğluda özgeyi çarşıdan mı aldılar :) :)
sonra gencoyu takip ettiriyorda neden özgeyi takip ettirmiyor ilginç yani...
Çok garip bi durum gerçekten.Bu adam Gülayın yaşamadığını zannediyorsa neden gerçeği öğrenince hiç tepki göstermedi,hep aynı yüz ifadesiyle bakıyordu.Gülayın yaşadığını biliyorsa Gencoya uyguladığı yakın markajı ona neden uygulamadı.Bu sorunun üzerine gidilebilir:img-hyste
tekrar soruyorum İstanbulda oturanlara veya İstanbul'u iyi bilenlere şu Genconun Gülay diye bağırdığı ya da her seferinde Genconun kötü şeyler öğrendiğinde yürüdüğü geçen bölümde de Özgenin Ahmeti beklediği yer Bağdat Caddesi mi? Kafama takıldıda:)
En güzel teşhisi (hatta bizim koyamadığımızı) bu bölüm Cüneyte Özge koydu
Saplantılı Sapık:)
Cüneytin niyetide anlaşılmış oldu ya da benim Tarkanla konuşmasından anladığım kadarıyla niyeti Özgenin Genconun aleyhine şahitlik etmesiymiş
yani Gencoyu tekrar hapise attırmak:icon_whis
Ama amacına ulaşamadı:)
Çok garip bi durum gerçekten.Bu adam Gülayın yaşamadığını zannediyorsa neden gerçeği öğrenince hiç tepki göstermedi,hep aynı yüz ifadesiyle bakıyordu.Gülayın yaşadığını biliyorsa Gencoya uyguladığı yakın markajı ona neden uygulamadı.Bu sorunun üzerine gidilebilir:img-hyste
özge gelip de gerçekleri açıklayınca adamın yüzündeki tek tepki tek kaşını kaldırarak hafif bir gülümseme oldu:icon_whis
tamam takip meselesini geçtim insan hiç mi şok olmaz hadi onu da geçtim ilkeye de mi bişi sormaz:icon_whis
Senaristlere yazacak hikayede pek kalmadı.Herşey su yüzüne çıktı.Cüneyt dışında:icon_sorrHem dizi hemde senaristler bu şekilde bence 1 sezon daha kaldıramaz.Böyle devam etmesindense tadında kalması çok daha makul olacaktır.
Kanal D dizinin devam etmesini istiyor olabilir,çünkü Genco hep en çok reklam alan 2 diziden biri oluyor.Geçen hafta da Asi den kıl payı farkla geride kalarak kanal dnin 2. dizisi oldu.Umarım bu başarı hep sürer:img-wink:
Bu bölümde ben o adamı çok merak etmiştim.Kim çıkıcak diye amcası falan mı diye düşündüm sonra tanırdı falan dedim.. Dedesi çıktı adam..
Özge en başta hiç kimsem yok eski ailemden diyordu ama ilk abisi çıktı sonra da dedesi.. Tabi dedesini önce bi Genco öğrensin de Özge'ye de söyler..
GÜL GÜZELİ 22-03-08, 22:34 Senaristlere yazacak hikayede pek kalmadı.Herşey su yüzüne çıktı.Cüneyt dışında:icon_sorrHem dizi hemde senaristler bu şekilde bence 1 sezon daha kaldıramaz.Böyle devam etmesindense tadında kalması çok daha makul olacaktır.
Kanal D dizinin devam etmesini istiyor olabilir,çünkü Genco hep en çok reklam alan 2 diziden biri oluyor.Geçen hafta da Asi den kıl payı farkla geride kalarak kanal dnin 2. dizisi oldu.Umarım bu başarı hep sürer:img-wink:
haklısın canım pek bişey kalmadı meşur dedemiz bilee günyüzünde artık şimdiden sonra geri kalan:
Necatinin yaptıklarının bedelini ödemesi
Genco özge kardeşliginin genco pınar aşkının ahmet özge aşkının kısacası bu dörtlünün rahine oturması
Cüneyte her ne olucaksa onun olması
selin ejder aşkının olup olmayacagı belli olması
ve meşur dedemizle torunların kaynaşması kalıyoo bildigim kadarıylaa
ha bide dizimizin bahtsız aşıkları derin tibet ilke cevdet bey gibi aşk madurlarımızın birer aşka kavuşması
sanırımm bu sezon veda edicezz GENCOYA neyse bölüm yorumuma geçiyim bari yoksa terlik topuna tutulcammm:img-wink::img-wink:
Haklısınız Özgeyi hiç sallamıyo adam , bu konuda diğer bölümde aydınlanır büyük ihtimalle , herhalde bu Dede olayı senaryoya sonradan ve alel acele eklendiği için böyle eksikler ve hatalar oluyor yapacak bişey yok , senarislerin biraz daha fazla ilgi göstermelerini istiyoruz.
tekrar soruyorum İstanbulda oturanlara veya İstanbul'u iyi bilenlere şu Genconun Gülay diye bağırdığı ya da her seferinde Genconun kötü şeyler öğrendiğinde yürüdüğü geçen bölümde de Özgenin Ahmeti beklediği yer Bağdat Caddesi mi? Kafama takıldıda:)
En güzel teşhisi (hatta bizim koyamadığımızı) bu bölüm Cüneyte Özge koydu
Saplantılı Sapık:)
Cüneytin niyetide anlaşılmış oldu ya da benim Tarkanla konuşmasından anladığım kadarıyla niyeti Özgenin Genconun aleyhine şahitlik etmesiymiş
yani Gencoyu tekrar hapise attırmak:icon_whis
Ama amacına ulaşamadı:)
evet canım benim bağdat caddesi orası, hatta genconun karşıdan karşıya geçtği yer suadiye zara mağazası, zaten genconun çekimleri yapılırken pınarların eski evi de bağdat caddesi yakın bi yerdeydi rastgeliyodum ben arada sırada :img-icecr
ya son sahne komiğime gitti dede genco haricinde mahkemede öbür torunununda yaşadığını öğrendi ama ne tepki ne bişey suratını bile göstermediler o an daha komiği yardımcısını gösterdiler:img-hystebi tutturmuş genco torunum genco torunum özge kod adlı gülay neyin peki:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Aaa bu benim hiç aklıma gelmemişti
Dedede tutturmuş bir tek Genco diye onuda gazete ilanından görmüş zaten
ama nasıl tanımış hani kızının izini sürmeyi bırakmıştı torununun Genco Erkaya olduğunu nerden öğrenmiş(Özgeyi söylemiyorum bile:)) ya da ben bir yerlerimi kaçırdım
Pınar,annesi ve Derinin durumu biraz değişik aslında.Fİlmlerde olur ya,yeni bir sayfa açtım kendime kendi emeğimle kazanıp yerim diye.O devirler geride kaldı artık.Bunlar parayı nerden bulurlar merak ediyorum.Hiç kimseden yardım kabul etmiyorlar,bi gelirleri yok.Bu bölüm orada burada gidip geldiler.İstanbul gibi ev kirasının ateş pahası olduğu bir yerde ev tutmaları,kötü evleri beğenmemeleri bana mantıksız geldi,üstelik hiç eşyaları yokken:img-hyste
yalnız öyle bir şey vardı ki
mahkeme sahnesinde Genco yargılanmıyorda Genco-Pınar aşkı yargılanıyor:img-hyste
çok komikti ya
evet canım benim bağdat caddesi orası, hatta genconun karşıdan karşıya geçtği yer suadiye zara mağazası, zaten genconun çekimleri yapılırken pınarların eski evi de bağdat caddesi yakın bi yerdeydi rastgeliyodum ben arada sırada :img-icecr
Çok sağol cevabın için hep benzetiyordum demek Bağdat Caddesiymiş:)
bundan sonra gittiğimde daha dikkatli bakacağım belki Genco veya Özgeye rastlarım
yine kötü birşey öğrenirseler oraya giderler:) kamerada etraflarında döner
Ahmette gitmişti Özgeden ayrıldığında aynı yerde karşıdan karşıya geçmişti geçerkende Kalp kalbe karşı çalmıştı şimdi hatırladım:)
yalnız öyle bir şey vardı ki
mahkeme sahnesinde Genco yargılanmıyorda Genco-Pınar aşkı yargılanıyor:img-hyste
çok komikti ya
Mahkemede ki tüm konuşmalar tüm söz almalar fasa fisoydu:img-grin2Hiçbir konuşmanın hukuki bir değeri yoktu.Ama formalite icabı mıdır nedir konuştular işte?Özellikle Pınar Genco hakkında konuştuktan sonra ilkenin tavrı çok komikti:img-hysteHiç takmazmış gibi Pınarı,içinden hıhh dedi.Dede zaten kurulmuş arkaya olan biteni seyrediyor,Genco hakkında atılıp tutulanları dinliyor.Özgenin mahkeme salonuna girişi ayrı bi dert.Girer girmez konuşmaya başlıyor.Ejder ve Ahmetin Gencoyu övmeleri,Başak ve Cino nun Gencoyu yerin dibine geçirmeleri,Cevdet Beyin akılalmaz saf halleri:img-hysteGerçek bi hakim koysak karşılarına gülmekten kırılır heralde:img-hyste
GÜL GÜZELİ 22-03-08, 22:54 ya bu bölümde en begendigimm özge ve ahmetin taksideki sahnesiydi özge çok güzel konuştu beni unutmak için o kızın hayatına girmicektinn bu rus rületini sen başlattın ya billur yada bizim aşkımız feda olucak en iyisi bizim kendimizi feda etmemizz artık görüşmeyelim ahmet gibi bişeydi yanlışsam özür ama çok güzeldi yaaa:) ha bide genconun pınarı pınarın gencoyu özgeye savunmaları süperdi..
aslanbey09 22-03-08, 23:48 yaa yıllar sonra ortaya çıkan zengin dede aynen eski türk filmlerigibi
ayrıca o kızı ahmedin başına annesi sardı ahmet ahmettede suç var ama hepside onun suçu degil ben ahmetle özgenin ayrılmayacaklarına inanıyorum
okızda iyleşecektir
Aslında Ahmetin bu duruma düşmesinin ilk müsebbibi Gencodur , kardeşimden ayrıl felan bunu Özgede bilmiyo bilse iyicene nefret eder Gencodan , söylese Ahmet , Genco senden uzak durmamı istedi felan diye yani söylemezde bu açığa çıksa , Genco hemen bağladı zaten Annen ile Özge arasında bi seçim yapmam lazım felan diye , her kaynana , gelin arasında tartışma olur , Genconun büyük kaprisi Ahmetide bitirdi malesef.
Oo_esmer_kiz_Oo 23-03-08, 00:14 walla bu bolum guzeldi ama bende mahkeme de soylenenler ile ilgili cogu kisiyle ayni fikirdeyim neydi ya o oyle ask konusuldu
ama derin in soyledikleri ve selinin soyledikleri pinarin yaninda cok iyi oldu hem pinar kucuk kardesinin ne oldugunu ogrendi ve de derinin tibeti sevdigini ehh artik pinar asla yakinlasmaz tibetle bu iyiydi iste
ve tibet ve derin baya guzel bakisti ya bu bolum sanki yemekte ve o sut sahnesinde zaten pinarda sasirdi fln onlari ole gorunce.
ahmet ozge ahh ahh :( o ne konusmaydi ya oyle
cuno ya ise hayret kaldim dogrusu bunun arkasindan bi is cikmasa bari
ajder de zavalim kiralik ev icin kendini parcaliyor bi bilseki selin gelmicek; ama bende gelicek pinarlarla cunku pinar tehdit fln eder cuno konusunda
pinar gencoo hala ayni
ve dedemiz anlamiyorum ya niye gencoyla degilde o ilkeyle konustu ya hayret bi sey
Gercektende o mahkeme sahnesi neydi oyle :) Hadi Pinar konusurken tamam dedik ama Ozgede ayni sekilde devam etti.
Figene sasirdim. Bu kadar buyuk tepki vermez diye dusunmustum.
Genconun dedeside konusmak icin en uygun kisiyi secmis. Ilkeden baska birini bulamadimi konusmak icin :img-wink:
Cuneyt sasirtti. Bu kadar resmi cekip daha onceden bunlari planlamis olamaz demi ? Her yer Ozgenin resmidi. Eger buda Cuneytin oyunlarindan biriyse...
İzlerken bunaldım, sıkıldım, daraldım. Bu kadar sıkıcı bir bölüm beklemiyordum.
Sonunda 2-3 bölüm önce gizemleştirilen [ve her nasılsa 2-3 bölüm önceden dede olduğunu öğrendiğimiz] kişinin gerçek kimliği ortaya çıktı.
Dizide sır kalmadı yani. Artık ellerindeki konuları uzatmaktan başka çareleri yok. Bir de gelecek sezon devam edecekmiş dizi. Konu kalmadı ki anlatacak. Böyle dizilerin ömrü en fazla 20 bölümdür. Ondan sonra başlarlar sıkmaya. Gelecek sezon neler yazacaklarını çok merak ediyorum.
Neyse bölüme gelelim. Öncelikle dizinin sonu hiç heyecanlı değildi. Üstelik orada kişinin Genco'nun dedesi olduğu söyletiliyor. Ama belki de erkenden öğrendiğimiz için ben de pek heyecan yaratmadı.
Herhalde bu dede mevzusunu 5-7 bölüm uzatırlar. Zaten adam, Genco'ya dedesi olduğunu söylemeye niyeti yok. Böylelikle diziyi biraz daha uzatırlar. Ama bu uzatma sıkmaktan başka bir işe yaramayacak.
İkide bir Ahmet'le Özge'nin, Genco'yla Pınar'ın aralarını bozmalarına ise çok kızgınım. Zaten dizide iki güzel çift vardı. Haydi Genco-Pınar'a ne halt ederseniz edin, ama bırakın şu Ahmet-Özge ikilisini. Üstelik çok saçma nedenden ayrıldılar. Onların da barışması bir 5 bölüm sürer.
Cüneyt'in Özge'ye aşık olmadığı apaçık ortada. Hatta önce Tarkan'la konuşurken Özge'yi şahitlik yapmaması için kullanacağını sanmıştım. Ama olmadı, kullanmadı. Ama ne yaparlarsa yapsınlar hayatta Cüneyt'in Özge'yi sevdiğine inanmayacağım.
Bu arada mahkeme sahnesi çok saçmaydı. Adamlar Genco'yu savunmak veya savunmamak için mi geldiler, yoksa dert yanmak, içlerini dökmek için mi? Bu da dizinin süresinin uzaması için yapılan bir şeydi. Ama gerçekten izlerken sıkıldım.
Ayrıca her bölümde ya Özge'yi, ya da Genco'yu sokakta dolaştırıp bağırtmaları da hiç hoş olmuyor. Bir de görüntünün ağırlaşması da kullanıla kullanıla sıkmaya başladı. Daha yenilikçi olmaları lazım.
Özge'ye de her fırsatta "sizi sildim, sizi unuttum, sizi umursamıyorum" gibi cümleler kurdurtmaları da bölümün diğer sıkan noktasıydı. Şimdi Özge ve Genco'yu da barıştırmaları bir 5 bölüm sürer.
Bu bölüm çok sıkıldım hakikaten. Bölümde hiçbir hareketlilik yoktu. Çok sıkıcıydı. Eğer konuları böyle uzatırlarsa olacağı bu. Seyirci tv başında uyuyakalacak.
Aslında Ahmetin bu duruma düşmesinin ilk müsebbibi Gencodur , kardeşimden ayrıl felan bunu Özgede bilmiyo bilse iyicene nefret eder Gencodan , söylese Ahmet , Genco senden uzak durmamı istedi felan diye yani söylemezde bu açığa çıksa , Genco hemen bağladı zaten Annen ile Özge arasında bi seçim yapmam lazım felan diye , her kaynana , gelin arasında tartışma olur , Genconun büyük kaprisi Ahmetide bitirdi malesef.
bunu da öğrense zaten abi katili olur
herşey Genco yüzünden
Özge kızmakta haklı
kıvanckerocu 23-03-08, 11:26 bu bölümü sonuna kadar izleyemedim..ama izlediğim kadarıyla senaristler özgeyi batırdı...deli gibi oldu özge...tavrları hareketleri fln...
en beğendiğim sahneler genconun ve pıanrın sahneleriydi...artık özge ahmetin barışamsını istiyorum...binnur ortadan kalksın bu ne böyle ya...
ama pınar ve genco replikleri oalyları güzeldi...
didemfener 23-03-08, 12:06 reytngler ii ama
ben bu bölümü izleyemedim ya nedense..:)çok saçma geldi bu bölüm ama sizin dediğiniz gibi saçmamış:):D ama tekrarında izliyim yorumları yazarım
reytngler ii ama
ben bu bölümü izleyemedim ya nedense..:)çok saçma geldi bu bölüm ama sizin dediğiniz gibi saçmamış:):D ama tekrarında izliyim yorumları yazarım
Didemcim bırak, izleme. Özetten bütün açıklarını kapatırsın ne de olsa. Zaman kaybı resmen bu bölümdü. Yerine kitap okusaydım daha mutlu olur, sıkılmazdım.
Cancım, valla sana katılıyorum maalesef. Özge, eğer Ahmet'le ayrılmasının altında Genco'nun parmağı olduğunu öğrenirse artık hiç affetmez onu. Umarım senaristler bunu düşünmezler, unuturlar. Çünkü düşündükleri herşeyi yazıyorlar, sonra sinirimizi bozuyorlar.
dünkü bölümü açıkcasıı öyle heyecanla ya da merakla fln izleyemediim.. en azından eskii tAdı yoktu.. Güzel gidiyordu herşey bir anda mahvettiler..
Pınar'ın mahkemedekii konuşmaları neydii öyle.. derdini hakime mi yoksa Gencoya mı anlatıyor belli değildi.. Mahkeme sahnesii açıkcasıı çok garip geldii bana..
didemfener 23-03-08, 12:24 Didemcim bırak, izleme. Özetten bütün açıklarını kapatırsın ne de olsa. Zaman kaybı resmen bu bölümdü. Yerine kitap okusaydım daha mutlu olur, sıkılmazdım.
Cancım, valla sana katılıyorum maalesef. Özge, eğer Ahmet'le ayrılmasının altında Genco'nun parmağı olduğunu öğrenirse artık hiç affetmez onu. Umarım senaristler bunu düşünmezler, unuturlar. Çünkü düşündükleri herşeyi yazıyorlar, sonra sinirimizi bozuyorlar.
ozaman canım buna bir çare bulmaları lazım gerçekten ben her bölümünü byük bir zevkle izlerken ne olduysa izleme şevkim kırıldı:(bunun nedeni saçamlayan bölmler böle giderse daha çk izleyici kaybedicek::(
en üzüldüğüm alpayı izleyemem oldu :(
ama izlediysen şu sorduğum sorulara cvp veririmisin.
alpayın dedesinin durumu :)
sonra cünyttin o davranışları yalanmışmı:)
batiperlin 23-03-08, 12:27 Dünki bölüm bnce güzeldi ama genco bir türlü kardeşine gerçegi anlatamadı
orasına biraz sinir oldum pınarla genco durumunu bende pek sevmedim o mahkeme
sahnesi bazı kısımları güzel ev sevdigim sahne ise son kısımdı genconun dedesi
Olan kişi süperdi o sahne bakalım haftaya neler olacak
İzleyen herkes sıkıldığına göre senaryoda büyük sıkıntı var demektir.Olaylar karınca hızıyla ilerliyor:img-pilotHep acıklı,hüzünlü,kötü sahneler;mutsuz,umutsuz yüz ifadeleri:icon_sorrBıktım artık.Son bölümde Cevdet Beyden başka adam gibi gülen,hayat dolu birini görmedim:img-hysteMahkemede bile yaptı yapacağını:img-wink:
nezaman pinar ve genco barisacaklar...... bunlar küstükleri zaman cok üzün süre sürüyor, ben onlarin hep mutlu görmek istiyorum, cünkü gercekten o aski bana hisete biliyorlar....
didemfener 23-03-08, 13:58 İzleyen herkes sıkıldığına göre senaryoda büyük sıkıntı var demektir.Olaylar karınca hızıyla ilerliyor:img-pilotHep acıklı,hüzünlü,kötü sahneler;mutsuz,umutsuz yüz ifadeleri:icon_sorrBıktım artık.Son bölümde Cevdet Beyden başka adam gibi gülen,hayat dolu birini görmedim:img-hysteMahkemede bile yaptı yapacağını:img-wink:
hehe valla izlemdim için sana yorumumu yapamıcam ama
gerçkten sıktı artık alpay olmasına rağmen :D:D
duymasınlar:P
keremcem d 23-03-08, 14:00 Slm millet..dünki bölüm güzeldi ama özgeye sinir oldum..genco konusalim diye götürüyor sahil kanarina özgeyi ama genco degil özge konusup duruyor..gencoda bir anlatamadi gercekleri..abillik taslama lafinada uyuz oldum özgenin.:sad53:.neyse ki hic olmazsa cüneytle düsündüklerimiz olmadi..cüneyt acaba harbidende seviyor mu özgeyi ya kafam karisti.. ejderim gene süperdi bayiliyorum ejdere :img-yes::img-yes:
hehe valla izlemdim için sana yorumumu yapamıcam ama
gerçkten sıktı artık alpay olmasına rağmen :D:D
duymasınlar:P
Korkmana gerek yok.En kral Genco fanını getir,o bile sıkılmıştır.Senaristler büyük bir uçurumun eşiğinde şu anda.İzleyicileri kızdıracak her türlü hamleyi yapıyorlar.Arada bir gelen komik,duygu dolu sahneler için izliyoruz aslında diziyi:img-pilot
didemfener 23-03-08, 14:09 Korkmana gerek yok.En kral Genco fanını getir,o bile sıkılmıştır.Senaristler büyük bir uçurumun eşiğinde şu anda.İzleyicileri kızdıracak her türlü hamleyi yapıyorlar.Arada bir gelen komik,duygu dolu sahneler için izliyoruz aslında diziyi:img-pilot
yok ya bence bu dkar güsel giderken izliyeciyi bıktırmaya çalışyıolar
ee baktılar tutuluyor bizde devam ediyoruz die düşünmüşlerdir..
aslında nasıl bitirebiliriz die şimdi düşünüyolardır çok saçmaladılar
tamm özge afettsin gencoyu sonra bitsin dizi..:)
diğeriyle olmasın yane:):icon_whis:img-icecr
yok ya bence bu dkar güsel giderken izliyeciyi bıktırmaya çalışyıolar
ee baktılar tutuluyor bizde devam ediyoruz die düşünmüşlerdir..
aslında nasıl bitirebiliriz die şimdi düşünüyolardır çok saçmaladılar
tamm özge afettsin gencoyu sonra bitsin dizi..:)
diğeriyle olmasın yane:):icon_whis:img-icecr
Özgenin Gencoyu affetmesiyle iş bitmiyor ki...Affedeceği daha çok insan var:img-hysteGenco-Pınar birleşecek tekrar,tibet-Derin,Ejder-Selin(Ejder o kızın neresine aşık oldu pek anlamıyorum,alsın onu da dövsün iyice,akıllandırsın:img-hyste)ve daha türetilebilecek aşklar gerçek olacak...
Cüneyt'in durumunu ben de çözemedim Didem. Önce Tarkan'la şahitlik konusunda konuşuyorlardı. Özge'nin şahitlik yapmayacağını falan belirtmişti. Ben o an Cüneyt, Özge'yi şahitlik yapmasın diye kandırmaya çalışıyor sandım. Ama senaristler bu işi uzatmayınca yanıldım haliyle. Ama asla onu sevdiğine inanmıyorum. Sonraki bölümler çıkar kokusu.
Bu bölümde dede beyefendiler geldi, ama Genco'ya dedesi olduğunu söylemedi. Sadece onu dünyaca ünlü (?) bir piyanist şantör yapabileceğine dair sözler sarfetti. Genco da kabul etmedi zaten. Sonra İlke'ye Genco'nun dedesi olduğunu söyledi. :img-wink:
Eğer gelecek bölüm bir şeyler olmazsa bir-iki bölüm izlemeyi bırakırım. Yorumlardan ve sonraki haftalarda yayınlanan özetlerden açığımı kapatırım. Böylelikle hem saçmalayan bir diziyi izleyip sıkılmamış olurum.:img-yes:
Özgenin Gencoyu affetmesiyle iş bitmiyor ki...Affedeceği daha çok insan varGenco-Pınar birleşecek tekrar,tibet-Derin,Ejder-Selin(Ejder o kızın neresine aşık oldu pek anlamıyorum,alsın onu da dövsün iyice,akıllandırsın)ve daha türetilebilecek aşklar gerçek olacak...
Ejder bakalım Selin'i kabul edecek mi? Ben olsam kabul etmezdim. Silerdim anında. Sonuçta Selin gidip Cüneyt'le beraber olmuş. Acaba Ejder bunu bile bile kabul eder mi onu?
didemfener 23-03-08, 14:18 Özgenin Gencoyu affetmesiyle iş bitmiyor ki...Affedeceği daha çok insan var:img-hysteGenco-Pınar birleşecek tekrar,tibet-Derin,Ejder-Selin(Ejder o kızın neresine aşık oldu pek anlamıyorum,alsın onu da dövsün iyice,akıllandırsın:img-hyste)ve daha türetilebilecek aşklar gerçek olacak...
ya ben gencoyla pınarı atladım..:)
benim için öenmli olan özge ,ahmet genco ve ilke:)
gerisi boş benim için:):D ya tekrar sölüyorum hr seferinde sölüyorum ama ben ce genco iki mutluluğu yakalayamıcak ya kardeşinden olucak yada pınardan:icon_whis
didemfener 23-03-08, 14:20 Cüneyt'in durumunu ben de çözemedim Didem. Önce Tarkan'la şahitlik konusunda konuşuyorlardı. Özge'nin şahitlik yapmayacağını falan belirtmişti. Ben o an Cüneyt, Özge'yi şahitlik yapmasın diye kandırmaya çalışıyor sandım. Ama senaristler bu işi uzatmayınca yanıldım haliyle. Ama asla onu sevdiğine inanmıyorum. Sonraki bölümler çıkar kokusu.
Bu bölümde dede beyefendiler geldi, ama Genco'ya dedesi olduğunu söylemedi. Sadece onu dünyaca ünlü (?) bir piyanist şantör yapabileceğine dair sözler sarfetti. Genco da kabul etmedi zaten. Sonra İlke'ye Genco'nun dedesi olduğunu söyledi. :img-wink:
Eğer gelecek bölüm bir şeyler olmazsa bir-iki bölüm izlemeyi bırakırım. Yorumlardan ve sonraki haftalarda yayınlanan özetlerden açığımı kapatırım. Böylelikle hem saçmalayan bir diziyi izleyip sıkılmamış olurum.:img-yes:
saol canım ilkecmde bu durum karşısında şaşırmıştır büyük ihtimalle:img-hyste:img-hyste ilkemi tanıyorum ya:):D genco bence teklifini kabul etmemkle yanlış yapmış ozamn ne diyim :icon_sorr
KirmiziGul 23-03-08, 14:22 Reytingler guzel gelmis, bukadar iyi gelecegini beklemiyordum dogrusu. Bu bolum hic heyecan yoktu, Ozge'nin okadar degismesi beni baya sasirtti, yani ne var Genco ailenin katilini soylemediyse? Bildinde iyimi oldu? Cokmu sevindin? Abin kendi kardesinin hayatini karartmak istemedi sadece, suc'mu bu?
Pis Cuneyt guya Ozgeye asikmis [yoksa gercekten asikmi??:img-cool2], yani ben bile inaniyordum dun Ozgeye gercekten asik olduguna, yani o kapiyi kilitlemeler, resimler, felan, baya sasirtti bu oglan beni. Bide o anahtar isinde satmis bizim Tarkan Ejder'i, bende dedim bu Cuneyt nasil akilli boyle,,hemen anladi oyun oldugunu, sandigim kadar akilli degilmis:icon_whis.
Su Genconun yol ortasinda Ozge!!/Gulay!! diye bagirmasina gicik oluyorum artik, bide ekrani salliyorlar, tam sinir oluyorum, insanin basi donuyo durduk yerde. Bidaha olmasin lutfen.
Derinle Tibet cok tatliydilar gercekten, derinde biraz umutlandi...
Digeceklerimi unuttum, buraya yorum yazmakta oldugumu unutup baska seylere dalmistim, onun icin aklima gelmiyor artik yazacaklarim.
Simdi Ozge'yle Genco baristilar diyelim, Gencoda ogrendi dedesini, sonrada Ozge yienbaska bi mektupla dedesini ogrenirse.. bana niye anlatmadin,,hani aramizda sir kalmamisti??? diye kuserler yine Gencoyla:img-hyste. boylece dizimiz 10 bolum daha uzamis olur demi yani:img-wink:.
Neyse,,dedigim gibi yazacak bisey bulamiyorum malesef...
Kendinize iyi bakin Gencocularbye
ya arkadaslar söyleyen oldu mi bilmiyorum.ama söylemessen icimde kalir. ya genco bir kac bölüm önce özge ile konusurken demisti ya bizim ikimizim gözleri dedemize benziyormus diye. ikisininde gözleri yesil.ama dedeleri olacak o beyfendinin gözleri mavi! ya ben bu isten bisey anlamadim. eger anlayan varsa lütfen izah etsin.
ayrica özge gecen bölümün finalinde makjaci cok abartiliydi. ne hikmetse bu bölümde dudagi kirmizi degildi ve gözleride o kadar asiri bosanmis degildi. ve dut biri sarhos iken cüneytin evinden cikarken masallahi vardi.
anladiysam arap olayimmmmmmmm
Söylediklerinde hep haklısın.Öyle bir diziler furyasında yaşıyoruz ki gerçek hayatla uyarlanamayacak,mantık hatalarıyla dolu,izleyiciyi yanıltmaya yönelik yapılan hilelerle gizlenmiş açıkçası sıkıntı verici,hayalperest...
Böyle küçük hatalar hep oluyor,daha doğrusu özen gösterilmiyor.Genco dizisinde herkesin giyebildiği standart kıyafetler var ve teknik ekip kıyafetlerde revizyona hiç gitmiyor.Gencoya D&G tişört ve ispanyol paça kot giydirsek mesela nasıl olur:img-hyste
Söylediklerinde hep haklısın.Öyle bir diziler furyasında yaşıyoruz ki gerçek hayatla uyarlanamayacak,mantık hatalarıyla dolu,izleyiciyi yanıltmaya yönelik yapılan hilelerle gizlenmiş açıkçası sıkıntı verici,hayalperest...
Böyle küçük hatalar hep oluyor,daha doğrusu özen gösterilmiyor.Genco dizisinde herkesin giyebildiği standart kıyafetler var ve teknik ekip kıyafetlerde revizyona hiç gitmiyor.Gencoya D&G tişört ve ispanyol paça kot giydirsek mesela nasıl olur:img-hyste
hahaha ispanyol paca kot ha??? süper olur dermisim...:img-hyste:img-hyste
ya kaliteli dizlerde böyle hatalar olmamali.sonucta izleyicinin gözünden bisey kacmiyor.yani bu resmen izleyicigi salak yerine koymak gibi bisey. :icon_sorr
keremcem d 23-03-08, 14:35 ya ben gencoyla pınarı atladım..:)
benim için öenmli olan özge ,ahmet genco ve ilke:)
gerisi boş benim için:):D ya tekrar sölüyorum hr seferinde sölüyorum ama ben ce genco iki mutluluğu yakalayamıcak ya kardeşinden olucak yada pınardan:icon_whis
Ayneeenn saten tüm bölüm boyunca özge askin icin beni sattin dedi durdu.. eger bastan anlatsaydilar herseyi o zaman böyle yapmazdi özge..ama bence ileride özge gencoyu aff edince pinarla askinida onaylicaktir..cünkü simdiye kadar gencoyla pinar ayrildiginda hep barismasi icin ahmetle birseyler yapan özgeydi..bekliyp görücez:img-yes::img-yes:
didemfener 23-03-08, 14:36 Söylediklerinde hep haklısın.Öyle bir diziler furyasında yaşıyoruz ki gerçek hayatla uyarlanamayacak,mantık hatalarıyla dolu,izleyiciyi yanıltmaya yönelik yapılan hilelerle gizlenmiş açıkçası sıkıntı verici,hayalperest...
ne alaka şimdi bu kıyafetle genconun:img-cool2 olsa bile o saaaten sonra gencoyu izlemyi bırakırım:img-hyste:img-hyste ewet mantık hatsıda geçen bölümde vardır yanlış hatırlamıyorsam pınar mı ahmeti armıştı ahmetmi pınarı bilmem ama birinci arayışında 0534 lü numarydı sonra 0535 oldu bir anda:img-hyste:img-hyste
didemfener 23-03-08, 14:39 Ayneeenn saten tüm bölüm boyunca özge askin icin beni sattin dedi durdu.. eger bastan anlatsaydilar herseyi o zaman böyle yapmazdi özge..ama bence ileride özge gencoyu aff edince pinarla askinida onaylicaktir..cünkü simdiye kadar gencoyla pinar ayrildiginda hep barismasi icin ahmetle birseyler yapan özgeydi..bekliyp görücez:img-yes::img-yes:
fatmacım gifini çok beğendim:)ilkecim aşkta kaybetse bile birşeylerde kazancaktır eminim :img-wink: özge ewt istiyor ama yine engel çıkar bence bu dizi sanki engeller üstüne kurulu :) ama gencoyla pınarın arasına giren her engel beni mutlu ediyor nedense:img-hyste:happy0064
Bölüm o kadarda abartılacak kadar sıkıcı değildi heleki ilk iki reklama kadar gözümü kırpmadan heyecanla izledim sonlara doğru hafif yavaşladı.
İkinci olarak atladığınız bi konu var , Özge orda nededi hani aramızda sır kalmayacak diye söz vermiştik birbirimize işte Özgenin siniride bu yüzden hala ondan bişeylerin saklanması bide bu yönden düşünün.
Son olarakta diziden sıkılan veya izlerken bıkan baya bir arkadaş var sanırım , yorumları gördükce , bu arkadaşlara eğer harbiden sıkılıyorsanız , kumandanızın herhangi bir sayı numarasına basarak bu sıkılmadan kurtulabilirsiniz.
yok arkadaşlar ya dizi seneye sürmez
sürecekse senaristler birşeyler düşünüyor olmalı
didemfener 25-03-08, 13:48 özet çok güsel ya..
selinin hastanede öğrendiği tek şey hamile olmasıdır.:):D ohh ii ldu ona şimdi görsün cünytini evlencekmi :D:D
haydar ise iş başında artık necatinin peşini bırakmaz:D
keremcem d 25-03-08, 19:56 fatmacım gifini çok beğendim:)ilkecim aşkta kaybetse bile birşeylerde kazancaktır eminim :img-wink: özge ewt istiyor ama yine engel çıkar bence bu dizi sanki engeller üstüne kurulu :) ama gencoyla pınarın arasına giren her engel beni mutlu ediyor nedense:img-hyste:happy0064
:img-hyste:img-hysteAyneeeenn bir engel cikmazsa bende sasiriyorum.. gözüm hep bir engel ariyor duruyor bölüm
boyunca o hale geldim artik:happy0064
Ilkeyede tibetede cok aciyorum ben..aslinda cok iyi kisiler ama karsiliksiz ask.. dedigin gibi kesin birseylerde kazanacaktir..
:img-hyste:img-hystebu arada iki gündür basliga mesaj atmaya calisiyorum nihayet yollada..:img-hyste
Evt Selin hamile galiba , Özge Binnur konuşmasını merak ediyorum , Ejderede helal valla başarmış sonunda taşınma işini , Bizim Dedede Necatinin peşine düşmüş hadi hayırlısı.
fairy_dreams 25-03-08, 22:10 dizide bütün aşklar birbirine girdi. güzel bir aşkı dizinin içine sokamamışlar. herkes birbirini seviyor kavuşamıyor... Gencoyla pınarı izlesek keşke ama nerde....
evet kesinlikle hastanede başka bişey öğrenemez kesin hamiledir selin. cüneyti evlenmeye zorlar kesin. Cüneytin ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum evi daha önceden özgenin resimleriyle doldurmuş. ona kıyafetler almış vermiyceğini bile bile... sonra da seline ümitli konuşuyor ama sanki evdeyken özgeyi kaybetmek istemiyordu. Bizim bildiğimiz cüneyt, seline yaptığını yapmaya çalışırdı ama özgeye böyle birşeyi yapmadı.
evet evet Selin hamile
ne diyelim oh olsun
ama Selin'in bu durumu Özge ve Cüneyt arasındaki yakınlaşma olursa onu imkansızlaştırır
Binnur vazgeçse şu Ahmet'ten:icon_sorr
Necati köşeye sıkışıyor hadi bakalım:happy0064
evt bügün fragman günü. akşamı sabırsızlıkla bekliyorum. bir kaç bölüm daha genco-pinar ahmet-özge ayrılığını izlicez gibi gelen özetlerden sonra.
keremcem d 26-03-08, 10:56 Oooo bu bölüm baya heyecanli olucak..
selin hamile kesin.. aynen bende sizin gibi pek fazla üzülmedim.. nede olsa yaptigindan pisman degildi..bakalim nolucak acaba cüneyt napcak duyunca..
Vallah genconun dedesinin necatinin pesine düsmesi iyi oldu..:img-yes::img-yes:
Özgenin ahmetdende ,gencdanda vazgecmesi kötü oldu ya..
genco ne yapip edip ikna etsin özgeyi artik barissinlar.. sadece bir bölüm kardesligin tadini cikara bildiler.. sonra engel üstüne engel..
Cüneyt bir düğmeye basar , o resimler bi anda Selinin resimlerine döner , o yapar yine numarasını.:img-hyste
Ondan beklerim ben:img-hysteEli uzundur kendisinin.Her türlü yasa dışı işi itinayla halleder.
Selinin uyanma vakti geldi artık.Kaç bölümdür saçma sapan tavırlar yapıyordu şimdi biraz ah vah etsin.Cüneyt ona istediği gibi davranmaz artık:img-pilot
keremcem d 27-03-08, 11:09 Slm millet..
ooo fragmani gördüm.. ohh bu bölüm özge birazda daha durulmus..hic olmazsa esip gürlemiyodur..en azindan fragmanda:img-yes::img-yes:
Offf genconun dedesi napcak öyle ya.. kesin genco durdurur..
ejderijmde ögrenecek selinin hamile oldugunu..garibim ya:sad53:
didemfener 27-03-08, 11:20 frgmnı izledim şimdi baştan aşağıya bir yorum yazyım:D:D
bencce selinle ejder evelencek ne olursa olsun o çocuğı sahiplencek:)
ilkecim iyi birşey yapmış ama sonunu düşünememiş:)
arkadaşlar ahmetin sesi sizede farklı gelmedimi fragmanda...bir çıkış yolu bulamıyorum yolumu kaybettim dio ya bana farklı geldi de..
alttan reklamını gördüm ama fragmanı izleyemedim
ahmet'in sesi mi değişmiş
yapmasınlar yahu:icon_whis
didemfener 28-03-08, 11:31 ya bana ahmetin sesi değişik gelmedi..
bence bu saaten sonra değiştirmezLer..:)
keremcem d 28-03-08, 11:39 Banada ahmetin sesi degisik gelmedi..
son bir güncük kaldi dizimize..:happy0064
Binnur biran önce ilesse.. özge binnurla konusmaya gidecekmis ..öyle yaziyor özeti..en merak ettigim sahne:img-yes:
Ahmetin , yani Orhan Şimşeğin sesi bizzat kendi gerçek sesidir bunu ilk başta söyliyim , ikinci olarak banada sesi garip geldi fragmanda ama ses kayması yada bi incelme yada üzülme anında söylemiştir , Orhan Şimşeğin gerçek sesi olduğu için herhangi bir değişme söz konusu olamaz.
Fragmanı henüz izledim.En çokta Ejderin durumuna üzüldüm.Selinin hamile olduğunu öğrenince çok kötü oldu.İçten içe yıkıldı resmen:icon_sorrHiç beklemediği bi şeydi:img-tomat
aslanbey09 28-03-08, 23:48 Fragmanı henüz izledim.En çokta Ejderin durumuna üzüldüm.Selinin hamile olduğunu öğrenince çok kötü oldu.İçten içe yıkıldı resmen:icon_sorrHiç beklemediği bi şeydi:img-tomat
bende ejderin durumunu gördüm ama ejder gerekirse selinio haliylede kabul eder çünkü gerçekten seviyor kızı
bu arada genconun dedesi necatiyi vuruyor keşke bir ölüm olmasa adamcagız tam torunlarını buldu derken hapse girmesin
bende ejderin durumunu gördüm ama ejder gerekirse selinio haliylede kabul eder çünkü gerçekten seviyor kızı
bu arada genconun dedesi necatiyi vuruyor keşke bir ölüm olmasa adamcagız tam torunlarını buldu derken hapse girmesin
Genconun dedesi diziye daha yeni girdi.Belki bikaç bölümlüğüne anlaşma yaptılar Kuzey Vargınla,belki dizi bitene kadar.İlkeye gerçeği söylediğine göre dizide kalıcı olacaktır sanırım.
Fragmanda silah sesi duyuluyor ama kimin nereye ateş ettiği gösterilmiyor.Demekki beklenmedik biri beklenmedik birini vuruyor:img-gun::img-hysteHep öyle oluyor diğer dizilerde ama bakacaz:img-elvisBizim senaristler bir başka:img-grin2
Silah sesinden sonra Cüneyt kafasını çeviriyor,bu demek oluyor ki Cüneyt yine pislik peşinde ya da yine olayda etkin rol oynayacak:icon_sorr
Bugün Selen Seyven'in Resmi Sitesinin yöneticileri olarak sete gittik ve selene sürpriz bir doğum günü yaptık..
Selenin çekimi vardı biz okulun önünde beklioduk ve settekilerle konuşup her şeyi ayarladık sonra herkes içeri girdi setteki yardımcılar bizi içeri aldı biz merdivenleri çıktık sonra mumları yaktık tabi selen hepsinden habersiz kostüm odasında oturuo.. sonra biz içeri iyiki doğdun selen diyerek girdik ve selen çok şaşırdı ve çok sevindi sonra mumları üfledik.. dilek tuttu tabi baya bekledi dileği bulmak için.. sonra her zaman beraber olmayı diledi bizde amin dedik sonra hepimize sımsıkı sarıldı ve o kadar mutluyduki o kadar sevinçliydi ki anlatamayız.. sonra pastayı kesmeye başladık önce selen kendi kesmeye çalıştı sonra biz devam ettik ve pasta servisini yaptık..sonra diğer oyuncular geldi..hazal,mine,melis ve deniz,ve tabiki eniştemiz.. :)
biz dedikki eniştemizde gelsin.. o sırada eniştemizin az işi vardı ve hemen ardından gelip bize katıldı..o anlar,dakikalar çok güzeldi..pasta yerken oturduk,konuştuk,güldük...
herşeyi yaşadık hep birlikte..bir sürü resim çekildik..o güzel anları sabitleştirdik dönüp geriye baktığımızda yüzümüzde tebessümler belirsin diye..daha sonra dışarı çıktık beraber...ordada bir sürü resim çekildik..Selen Duygunun bantını çok beğendi..tabiki hemen çıkarıp hemen verdi..istemedi baya bi almam dedi ama neyseki sonunda ikna edebildik..sonra Selende ona yüzüğünü verdi..almak istemedi direttik ama ısrr etti..Duygu aldı sonra sana bi hatıra olarak dedi..ve verdi...her birimiz eniştemizle selenin ortasına geçip resim çekildi...ikiside o kadar sıcak ve samimiler ki..inanın tek yapmacık yanları bile olmadı bize karşı..sanki seneler öncesinden tanışmış gibiydik...işte o sıcaklığı aldık onlardan..ve daha sonra eniştemiz ve selenimiz arabaya binip gittiler..bizde el salladık ve bu kadar güzel günü noktaladık hepbirlikte...
ve daha sonra ikizlerle ve hazalla resim çekildik..ardından hepsine teşekkür edip veda ettik..
anlatılamayacak kadar güzel bir gündü
Ve Selen Seyven Dün Resmi Sitesine Girip 11 Adet Mesaj Atmıştır Bilgininize
Selen Artık DiziFilm Sitesine Girmiycektir Bilginiz Olsun
Arkadaslar size birsey söyleyeyim mi : ÖZGEDEN NEFRET EDIYORUM!!
ANTI ÖZGEE!!!
Özgeye çok yüklenmemek lazım bence , Ahmetten ayırdığını bile anlamış bu konuda Genco harbidende suçlu , ama şu kıskandırma konusu Özgenin küçüklüğüne verelim , ama Özgeyede hak veriyorum ben , ne kadar uzatsada yinede haklı tarafı çok.
Özgeye çok yüklenmemek lazım bence , Ahmetten ayırdığını bile anlamış bu konuda Genco harbidende suçlu , ama şu kıskandırma konusu Özgenin küçüklüğüne verelim , ama Özgeyede hak veriyorum ben , ne kadar uzatsada yinede haklı tarafı çok.
acikcasi ben hakli hic birsey göremiyorum onda..Ahmetle Genco sayesinde tanisti, Genco yüzünden ayrildi diyelim ki ben onun yüzünden oldugunu düsünmüyorum..Ayrica kiskandirmak filan hakikatten sacmalik..Ben ondan kücük olarak bile sacma buluyorum..Kücüklügüne vermeyi dogru bulmuyorum Özge hep kendini düsünüyor,gencoyu düsünmüyor bile..Ne diyor hanim efendi "sendne öncede yasiyordum senden sonrada yasarim" Peki ya genco?Tabii gencoyu düsünen yok..O senden önce nasil zorluklar icinde yasiyorsa senden sonrada öyle olacak ama nafile..hanim efendi asilesti..Peh..
Ahmetle , Gneco sayesinde tanışmadı zaten taksiye bine bine tanışma orda oldu.
Bölümme gelince , Özgenin kıskandırma olayı güzeldi , Cüneyti iyi kandırdı , Genco çıldırdı tabi haklı ama , Özgenin kanında var Ahmetede zamanında neler çektirmişti.
Özge , Ahmet konuşmasıda yine kötü geçti araları günden güne kopuyor ve Özge aşkını yitiriyor Ahmete karşı , Ahmette maşallah gün alımına bile evet dedi bu işin sonu kötü.
Binnur ve Özgenin konuşmalarıda çok acıydı , Binnurun nefret gözleri belli oluyordu , Özgede ne yapsın yazık.
Son sahnedede Genco yetişir Necatiye bişey olmadan.
Ahh Ahh 15 bölüm ne güzeldi ya şimdi aklıma geldi Özgenin , Ahmeti ilk kıskanmaya başladığı bölüm pehh.
Bu bölüm Cüneyt resmen melek kesildi başımıza iyilik meleği
Önce tilkinin nasıl bir hayvan olduğunu bilmediğini söyledi sonrada karıncayı bile incitmezmiş ava nasıl çıkarmış:img-cool2 Melek melek...
Son sahnede Genco yetişecek ve kurtaracak Necatiyi zaten özettede hayatı Genco’nun ellerindedir diye bir cümle vardı
Ejdere acıdım o benim aşkım sevdalım diyor sonrada hamile olduğunu öğreniyor:icon_sorr
Cevdete çok güldüm öncelikle bölümün başında Genconun evinde Gencoya ikide bir Gencocum demesi ve Muhsin beyin sözüne karışması çok komikti:img-hyste
sonrada İsmetle kavgası:) mumlu davetiye süperdi:img-hyste
yakında(inş.) cüneyt'in gerçek yüzü açığa çıkar gibime geliyor; selin'in hamile olduğunu öğrenince evlenceğini düşünmüyorum nedense, aslında izin fln alıd evlenmek için ama son anda ortada bırakıverir selin'i..yani anlaşılan daha epey var aslında gerçeklerin ortaya çıkmasına:S:S ve ben bundan çok sıkıldım artık hiç bi dizide bir alçaklık bu kadar uzun süre gizli kalmadı:@
necati'yi öldürmez tabii ki genco'nun dedesi yetişirler..
özge'ye çok kızmıyorum ben; genco konusunu biraz uzatıyor sadece o biras saçma geliyor ama ahmet binnur konusunda haklı..cüneyt'i de kullanmasını iyi biliyor:P
neco da yaptı yine yapacağına pınar'ı işten çıkarttırdı:( genco'yla da her an yanyanalar sözde ayrıldılar yani:):)
binnur'u da çok beğeniyorum ya duru bi güzelliği var kızın:) ona da yazıık ama özge-ahmet forever:D:D
keremcem d 29-03-08, 21:31 :img-hyste:img-hysteHilalll ayneeenn bende senin düsündügün gibi düsünüyorum..yani bende özgenin:senden önce yasiyordum sensizde yasarim lafina uyuz oluyorum . bende hep tvye karsi gencoda sensiz yasiyordu diyorum:img-hyste:img-hyste
Bu bölüm süüperdi.. binnur bence iyilesince ahmetden kendi istegiyle ayrilir.. gerci gelinlik fln cizmis ama hic olmazsa kendi istegiyle ayrilir diye hayal ediyorum..
Necatinin iside zor.. hadi bakalim simdi senden daha güclü biri cikti karsina bakalim simdi ne yapacaksin..
Ejder garibimde ögrendi selinin hamile oldugunu:sad53:
aslanbey09 29-03-08, 23:21 anlaşıldı ki genconun dedesi kimseyi vurmamışama dizinin son sahnesinde silahı necatinin kafaya dayadı sizce vuracakmı?
bence hayır son anda genco yetişecektir
bu arada özgenin cüneyte karşı agbeyine sahip çıkmasıda güzeldi
N.Şaşmazfan 30-03-08, 07:41 gencoyla pınarın durumu çok üzücü.özgeyle ahmetin de.özgeyle binnurun sahnesinde çok duygulandım.bir de genco ilkeye dedesini anlatırken onun gözlerindeki kızgınlığı gördüm...
bu bölümü izlemedim
çok soğumaya başladım gencodan ben ya
bundan sonra sadece Hazal Kaya'yı görebilmek (itiraf ediyorum dizinin ikinci sezon devam etmesine -belli değil ama- Hazal'ı görücem diye sevinmeye başladım tutturmuş İtalya diye:icon_whis):img-hyste
birde Orhan Şimşek'in oyunculuğu ve Özge-Ahmet çifti ve Cansın Özyosun için
eskiden dizimiz çok güzeldi ya
dün çok azını izledim
İlke ve dede konuşmalarını filan
slm herkese bölüm sonrası gelmeyi isterdim ama öss korkum ağır bastı:icon_sorr:icon_sorr ders çalışıyordum anlayacağınız:icon_whis
cancım sana bi haber:) genco yazın devam ediyor(bakarsın özlediğimiz gencoyu yazın buluruz) ama gelecek sezona kalır mı bilemiyorum:img-wink:açıkçası yazın devam edecek olması beni sevindirdi...çoookk geride bıraktığımız temmuz ağustos aylarındaki heyecanımı düşünüyorum gencoyla ilgili özlüyorum işte o günleri...
bu bölüm pek de bişi olmadı aslında...önceki haftanın devamı gibi birşeydi ne özgede bi değişiklik var ne binnur da ne de gencoyla pınar aşkında:icon_sorr
yazık ettiler güzelim aşka senaristler toparlansın lütfen:img-cool2
özgeye de iice sinir oldum hani:img-cool2genco kendi haline bıraksın en iyisi elbet bir gün kendi gelir:icon_whis
dede de hiç kanun fln dinlemeden dayadı tabancayı necatiye oldu mu şimdi:img-pilottam derebeyi:img-pilot
Dün yayınlanan bölümü sıkılmadan izledim :)
Genco dedesini öğrenmiş oldu. Bakalım bu iyi olacak mı?
Yalnız dedesi de süper. Necati' nin başına silahı dayayışı çok güzeldi :)
Vursunda dünya bir pislikten kurtulsun.
kıvanckerocu 30-03-08, 11:24 [QUOTE=suee;6472828]slm herkese bölüm sonrası gelmeyi isterdim ama öss korkum ağır bastı:ders çalışıyordum anlayacağınız
cancım sana bi haber:) genco yazın devam ediyor(bakarsın özlediğimiz gencoyu yazın buluruz) ama gelecek sezona kalır mı bilemiyorum:img-wink:açıkçası yazın devam edecek olması beni sevindirdi...çoookk geride bıraktığımız temmuz ağustos aylarındaki heyecanımı düşünüyorum gencoyla ilgili özlüyorum işte o günleri...
bu bölüm pek de bişi olmadı aslında...önceki haftanın devamı gibi birşeydi ne özgede bi değişiklik var ne binnur da ne de gencoyla pınar aşkında
yazık ettiler güzelim aşka senaristler toparlansın lütfen
özgeye de iice sinir oldum hani:genco kendi haline bıraksın en iyisi elbet bir gün kendi gelir:
dede de hiç kanun fln dinlemeden dayadı tabancayı necatiye oldu mu şimdi:img-pilottam derebeyi:
bnce bu bölüm geçen haftaya göre gayet iyiydi...en azından sıkılmadım..özge artık çok saçamaldı nefret ediyorum....hareketleri çok anlamsız...abisinden nasıl bu akdar koaly vazgeçebiliyo anlamdım:(
ahmet-özge aşkı çıkmaza girdi..tamam onu bıraktım orda ama genco ve pıanr barışsın bncede mutluluğu ahkediyolar...ejderi çok tebrik ediyorum valla gencoyla kardşe gibi oldu cnm bnm:img-in_lo
reytinglerdede 2.olmuşuz...dizi yazında devam edecekmiş çok sevindim...umarım düzelerek de3vam eder...
gdemirdiken 30-03-08, 11:39 Bu bölüm gayet güzeldi. Reytinglerden de anlaşılacağı gibi.Ama şu Var Mısın Yok Musun?'u geçemiyoruz ya sinir oluyorum. İnşallah bir gün geçmek nasip olur. Neyse Özge'nin sergilediği aşırı davranışlar bana da biraz fazla geldi. Genco'yu süründürmeye çalışıyor.Ama bence Genco akışına bırakmalı Özge ne yaparsa yapsın. Hatta Özge abim abim diye Genco'nun peşinden koşmalı..:img-wink:
Dizinin sonu gerçekten çok heyecanlı bitti gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyorum. Ama dedenin Necati'yi vuracağını sanmam çünkü kesin Genco yetişecek. Asıl merak ettiğim Genco dedesine nasıl bir tavır sergileyecek?
Akşamki bölüm fena değildi:img-wink:
Genconun dedesi diziyi renklendirdi.Adamın evine bittim resmen.O nasıl bir evdir öyle,duvarda yok yayla gibi.Her yer yemyesil cennet gibiydi:img-icecr
Özgenin ve Ahmetin durumu nolacak bilinmez ama daha fazla sürmesin bu ayrılık.Özgeye üzülmüyorum ama Ahmete çok üzülüyorum:icon_sorrÖzgenin dün Genco ve Cüneyte yaşattığı duygular görülmeye değerdi:img-hysteArabaya inadına binmesi,Gencoyla tanımadığı bir insan gibi konuşması,taksiden inince Cüneyti bir çırpıda satması:img-hystegerçekten çok eğlenceliydi.Genconun gözleri üzüntüden kızarmıştı.Kaç bölümdür öyle gözleri.Dikkatimi çekiyor.
Selinin kantinde Ejdere yaptığı tavırı yedirecekler bi kaç bölüm sonra ona.Ortalıkta salına salına dolaşmayı,birilerini savunup durmayı,ahkam kesmeyi görecek o:img-banne
keremcem d 30-03-08, 15:57 Slm millet..
reytingler gene süper gelmis..:img-yes:
Aynen bencede genco özgeyi kendi haline biraksin.. sonra anlar özge gencoyu elbet birgün..aslinda keske genco karsisina alsa özgeyi güzelceee konussa özgede susup dinlese..:img-yes:
simdi bide dedesini ögrendi genco..insallah özgeye gidip kendi anlatir dedelerinin oldugunu.. baskasindan ögrenmesin,,
KirmiziGul 30-03-08, 16:32 Bu bolum gecen haftaki bolumden baya bi guzeldi sukur. SIkIlmadan izledim.
Dede'miz guzel becerdi isini, ama oldurmeden Genco ''Dede yapma'' diye bagirir herhalde. Bu arada Cuneytin gozu'nude korkutmus oldu dede amca.
Yazik Ejder sucsuz yere bide hemsireden azar isitti, Genco dunyasina yeni bir Cuneyt geliyor maalesef. Ama Ejder Selin icin herseyi yapar.
Pinar'in neden Tibete Derin konsunda kizdigini anlamiyorum, birak Derinde biraz mutlu olsun canim.
Ozge herseye ragmen abisine tozkondurmuyor, sadece abisini cezalandirmaya calisiyor kendi kafasina gore.
Bkalim artik, Genco ogrendi dedesini, Ozge nezaman ogrenecek:icon_whis, insallah hemen ogrenirde, ordanda bi tatsizlik cikmaz.
Cevdet bey bu bolum yine superdi,,Supurmen:img-hyste. Bide Sibel sahneleri felan:img-icecr.
Nyese,,insallah dizi boyle devam eder, bu arada reytinglerde guzel gelmis.
Gorusmek uzerebye
raytingler yine herzamanki gibi super, ya benim anlamadigim
bu dizi neden hala gundemdeki dizilerde de ana sayfada degil :S..
Neyse, gencom yine harikaydi ya sibel yikti ortaligi yine
1 hafta nasil gececek hic bilmyiroum yaa :( off
(:..SeFkAt..:) 30-03-08, 17:51 raytingler yine herzamanki gibi super, ya benim anlamadigim
Neyse, gencom yine harikaydi ya sibel yikti ortaligi yine
1 hafta nasil gececek hic bilmyiroum yaa :( off
Aynen 38. BÖlüme Geldik...
Bence Bu durumun değerlendirilmesi gerek yöneticilerce...
Bazı diziler 20. Bölümde Anasayfaya taşınıyor...
Tamam sürekli bir dizi olduğu belli oluyor diyeceksiniz ama...
Genco da daha Yaz Sezonunda devam edecek ve BÜyük ihtimalle Ratingler Böyle giderse 2. Sezonda da...
Neyse bölüm yorumuma gelicem...
Genco&Pınar Taksideyken acayip derecede duygulandım...
Ağladım hatta :icon_sorr
Artık barışsınlar yahu olmuyor böyle onları ayrı gayrı görmek :sad53:
Necati sanırırım ölmeyecek ama...
Genco ve Pınar Yetişecekler :icon_whis
raytingler yine herzamanki gibi super, ya benim anlamadigim
Bu sorunun cevabını bizde bilmiyoruz.Bize karşı uygulanan bir çifte standart değildir umarım.Çünkü MiH bizden daha az reyting alıyor ve anasayfada.Daha birçok örneği var.Bu saatten sonra alınması çok geç kalınmış bir karar olur.
Cevdet bey bu bolum yine superdi,,Supurmen:img-hyste. Bide Sibel sahneleri felan:img-icecr.
Dizideki en istikrarlı karakter Cevdet Bey:img-wink:İlk gördüğümüzde neyse şimdi de o.Performansından hiçbirşey kaybetmiyor.Bizi sürekli eğlendiren Sibelle o var.Yakında onlarda da bi hareket olabilir.Cevdet Bey alt yapıyı oluşturuyor şu anda:img-hyste
keremcem d 30-03-08, 20:09 Slm millet..
ana sayfaya neden gecmedigimizi bende hic anlamiyorum..
reytingler süper,38.bölüme gelmisiz,bide burda tek cümlelik mesaj ve sohbet icerikli mesaj yazmamaya calisiyoruz ama hala burdayiz.. Bitek dizi hakkinda sohbet ediyoruz o kadar..özel mesaj flnde attik ama cevap hep ayni:sad53:
Bu arada cevdet bey gercektende süüper..sibele birlesince gül gül ölüyorum..benim anlamadigim ama sibelde mi cevdet beyi seviyor??
Genco guzel dizilerden birisi. Ama dizide bastan beri Smallville havasi var Genco-Clark, Pinar-Lana, Tibet-Lex gibi sanki...Birazda Genco ya surekli Superman imasi yaparak bu pekistiriyorlar..Bana oyle geldi...
Oo_esmer_kiz_Oo 31-03-08, 14:51 selamlar ozet eldi ekledim
ama pek begenmedim bn bu ozeti yaa :s
tek sevindigim selin galiba cunoyun gercek yuzunu gorecek ozge sayesinde
zavalim ozgemde binnura yardim icin cirpiniyormus :S
gencom pinar ayni off
Uzun zmndır giremiyodum foruma drslerden dolayı. Çok özlemişim :D
Genco kalbine karşı gelemez falan diyo acaba barışıyolarmıkii?İNş öyledir yha uzamıştı artık barışsınlar yaa
ÖZge yazık kendini suçlu hissediyo. Ama Binnurda çok kötü bakıyodu ÖZgeye ya. Özge ona bişey yapmadı ki :(
Bu olaydan sonra dededi de Pınarı istemez kesin :( Ama mantıklıca düşününce Pınarın ne suçu var. Babasını günahının bedelini o mu ödüyo :(
keremcem d 31-03-08, 15:40 ooo özet gelmis..bende simdi gördüm..
Özgenin binnuru ziyarete gitmesi,iyilesmesi icin elinden geleni yapmasi süüper..
Gencoda kalbine söz geciriyormus..süüüper olur ya barisalar:happy0064
Selin gercekle yüklesecekmis özge sayesinde..cok merak ettim nasil..
didemfener 31-03-08, 15:43 özet yine hermzanki gibi karmakarışık..
yine pınarLa genconun arasında yine sorun:D:D:D üzüLdüğümü söylemem:D:D
selin bence özgeden seni kandırıyor dicektir seLin buna inanmıcaktır ama sonunda görücek gerçekleri
özet yine hermzanki gibi karmakarışık..
yine pınarLa genconun arasında yine sorun:D:D:D üzüLdüğümü söylemem:D:D
selin bence özgeden seni kandırıyor dicektir seLin buna inanmıcaktır ama sonunda görücek gerçekleri
Ben artık Genco ve Pınar arasındaki sorunlara üzülmüyorum:icon_whishiç bitmiyorki:img-yes:O yüzden tüm izleyiciler gibi bende Özge-Ahmete odaklandım.Tüm umudumuz onlar artık:happy0064
Selin öyle bir karakter ki zaten.Açıklayacak cümle bulamıyorum:img-hysteİnanmaması gereken şeylere inanan,inanması gereken şeylere inanmayan burnu dik,saf vs...Kesin Özgenin söylediklerini inkar eder.O konuda haklısın:good:Ama Özgeyle konuştuktan hemen sonra içine kurt düşeceğinden Cüneytin peşine düşer ve gerçeği öğrenir.Sonrada tıpış tıpış annesinin yanına:img-hyste
didemfener 31-03-08, 16:07 Ben artık Genco ve Pınar arasındaki sorunlara üzülmüyorum:icon_whishiç bitmiyorki:img-yes:O yüzden tüm izleyiciler gibi bende Özge-Ahmete odaklandım.Tüm umudumuz onlar artık:happy0064
Selin öyle bir karakter ki zaten.Açıklayacak cümle bulamıyorum:img-hysteİnanmaması gereken şeylere inanan,inanması gereken şeylere inanmayan burnu dik,saf vs...Kesin Özgenin söylediklerini inkar eder.O konuda haklısın:good:Ama Özgeyle konuştuktan hemen sonra içine kurt düşeceğinden Cüneytin peşine düşer ve gerçeği öğrenir.Sonrada tıpış tıpış annesinin yanına:img-hyste
ve sonunda kendisini suçlar nasıL inanırım bide çocuk var tabi
ejder bunu kabullenecek kadar çok seviyor bn ejderin yerinde olsam kendi şeyiyLe ortada bırakırım ozamn anlar ejderi..:img-hyste:img-hyste
ben zaten dizinin birinci bölümünden itibaren pınarLa genconun arasındaki ilişkisinde sevinemiyorum:img-cool2
eh iştlik bir bölüm
sürekli Genco İlke'ye ateş püskürüyor sıkıldım yahu:img-hyste
didemfener 31-03-08, 16:09 eh iştlik bir bölüm
sürekli Genco İlke'ye ateş püskürüyor sıkıldım yahu:img-hyste
can zaten o hep ilkeye ateş püskürür ben bu konuda gencoya çok kızıyorum:icon_whisgıcık şey..
can ya bu ilkecimisin durumu ne oLcak..:)
ve sonunda kendisini suçlar nasıL inanırım bide çocuk var tabi
ejder bunu kabullenecek kadar çok seviyor bn ejderin yerinde olsam kendi şeyiyLe ortada bırakırım ozamn anlar ejderi..:img-hyste:img-hyste
ben zaten dizinin birinci bölümünden itibaren pınarLa genconun arasındaki ilişkisinde sevinemiyorum:img-cool2
Ejder ortada bırakmaz,direk alır:img-hysteO kadar çok seviyor çünkü:img-in_loBen olsam aşkımdan vazgeçerdim:img-wink:Ne de olsa doğacak olan çocuk Cüneytin:img-hysteO da dolandırıcı olur mazallah:img-hysteBaşına bela alırsın,zaptedemezsin.
didemfener 31-03-08, 16:13 Ejder ortada bırakmaz,direk alır:img-hysteO kadar çok seviyor çünkü:img-in_loBen olsam aşkımdan vazgeçerdim:img-wink:Ne de olsa doğacak olan çocuk Cüneytin:img-hysteO da dolandırıcı olur mazallah:img-hysteBaşına bela alırsın,zaptedemezsin.
haha orası kesin zaten hemen alır
seLine yaranmak için neler yapıyor... ama seLin ilk başta kendi hatasını çekmesi Lazım :img-icecr:img-icecrsürünsünnn
haha orası kesin zaten hemen alır
seLine yaranmak için neler yapıyor... ama seLin ilk başta kendi hatasını çekmesi Lazım :img-icecr:img-icecrsürünsünnn
İnşallah Ejder onu sürüm sürüm süründürür...Tamam ben seni böylede kabul ederim demez.Derse hata yapar.Bıraksın iyi olacak hastanın doktoru ayağına gelsin:img-hyste
Özgenin Binnura psikolojik destek sağlaması çok iyi aynı zamanda çok enteresan bir durum...Genellikle ilişkilerde 3. kişi olduğunda kanlı bıçaklı olur herkes.Ama burada tam tersi.Özgeyi takdir etmek lazım:img-wink:
didemfener 31-03-08, 16:24 ewet süründürsün özgeyede çok kızdım ben olsam hiç görüşmem bile
özgede herşeyi kaldırıyo bravo ona:Dbana göre diiL
Pınarın gerçeği bilmesini kaldıramıyo,sevdiğini elinden alan kızın durumunu kaldırabiliyor,ona yardım ediyor.Ahmette diyodur bu Özge ne yapmaya çalışıyor diye:img-pilot
can zaten o hep ilkeye ateş püskürür ben bu konuda gencoya çok kızıyorum:icon_whisgıcık şey..
can ya bu ilkecimisin durumu ne oLcak..:)
evet Didem ya
bende Genco'ya bu yüzden çok kızıyorum
ya adam herşeyde İlke'ye saldırıyor
İlke'nin hali harap yani
o ilkede herşeye maydanoz nerden girdiyse diziye. genco tam pınarla konuşuyor yakınlaşıyor ilke dan oraya ışınlanıyor. pınarda gıcık bi kız ama ilke daha beter. zaten ben ahmetlen özge için izliyorum diziyi. o uyanık hatun da nikah kıyana kadar açmayacak çenesini.sinir şey
(:..SeFkAt..:) 31-03-08, 16:57 Selen'in söylediğine göre 39. bölümde Pınar ile Genco Barışıcak gibi olucaklarmış...
Ama yine barışamayacaklarmış :icon_sorr
Bir an önce barışsınlar ya onların aşkından mahrum kalmak istemiyorum ben şahsen :icon_sorr
Özge ile Ahmet'in de Durumu hiç parlak değil...
Dizi iyice AYrılanlar Sokağına döndü yahu :sad53:
didemfener 31-03-08, 16:57 evet Didem ya
bende Genco'ya bu yüzden çok kızıyorum
ya adam herşeyde İlke'ye saldırıyor
İlke'nin hali harap yani
şimdi çok sinirlendim ama neyse can cvp vermye dğmez.. :)anladın sen beni:)
gnconunn ne yapmak istemdiğini anlmadım zaten:img-hyste
DILEKMERSIN 31-03-08, 17:42 pınar gencodan vazgeçemiyor bence genco yetişecek necatiye birşey olmıcak acaba özge seline ne gibi bir yardım edecek ?????
şimdi çok sinirlendim ama neyse can cvp vermye dğmez.. :)anladın sen beni:)
gnconunn ne yapmak istemdiğini anlmadım zaten:img-hyste
anladım anladım
boşver dediğin gibi değmez
Genco kum torbası yaptı yani İlke'yi
isyan mı başlatsak napsak
o ilkede herşeye maydanoz nerden girdiyse diziye. genco tam pınarla konuşuyor yakınlaşıyor ilke dan oraya ışınlanıyor. pınarda gıcık bi kız ama ilke daha beter. zaten ben ahmetlen özge için izliyorum diziyi. o uyanık hatun da nikah kıyana kadar açmayacak çenesini.sinir şey
O kadar güzel yorumlamışsınki helal olsun diyorum.:good: , Aynen bu İlke karakteri diziye nerden dahil olduysa yani bu kadar itici bir karakter , bu kadar sorumsuz , kötü bir karakter olamaz boğ öldür tipli bir karakter , Aynen dediğin gibi bu dizi halen yayındaysa Özge ve Ahmet birlikteliğinin bu kadar güzel yansıtıldığı içindir , o Binnurda dediğin gibi numaracının biri 2 günlük birine aşık olmuşun intahar ediyorsun hadi canım ordan , dediğin gibi nikaha kadar konuşmaz , üçkağıtçı.
keremcem d 01-04-08, 14:32 :img-hyste:img-hysteyorumlar süüperr:img-yes:
ya bu bölüm saten barisamaz gencoyla pinar..
aslinda gencoyla pinarin barismasi kolay ama ben özgeyle ahmetin durumunu hic iyi görmüyorum.bu gidisle ahmet nikah masasina oturacak.. binnur vazgecer dedik ama hic vazgececekmis gibi bir hali yok.. resimlerde kendini ve ahmeti nikah masasindan fln cizmis..bakalim..
selinde nihayet uyanacak.. ejder kesin dediginiz gibi selini kabul eder öyle
Oo_esmer_kiz_Oo 01-04-08, 15:53 :img-hyste:img-hysteyorumlar süüperr:img-yes:
ya bu bölüm saten barisamaz gencoyla pinar..
aslinda gencoyla pinarin barismasi kolay ama ben özgeyle ahmetin durumunu hic iyi görmüyorum.bu gidisle ahmet nikah masasina oturacak.. binnur vazgecer dedik ama hic vazgececekmis gibi bir hali yok.. resimlerde kendini ve ahmeti nikah masasindan fln cizmis..bakalim..
selinde nihayet uyanacak.. ejder kesin dediginiz gibi selini kabul eder öyle
off evet ya ozge ahmet durumu cok vahim
binnur da pes etmiyorr, anlamiyorrr ahmetin onu sevmedigini illa bir sey olucakda o zaman kafasina dank edecek
ama belki ozgenin binnura yardim etmesi fln binnuru vazgectiri bu kara sevdadan belli olmazz :)
genco pinar onlarin barismasina daha cok var simdide dedemizz cikti :) bakalim nereye kadar
ama belki ozgenin binnura yardim etmesi fln binnuru vazgectiri bu kara sevdadan belli olmazz :)
Valla çok zor Binnurun bu sevdadan vaz geçmesi , intahar etmiş biri sonuçta vazgeçmemek için yapılabilecek en büyük şeyi yapmış , artık pes etmez.
Özge iyiliğinden Binnura yardım ediyor , Binnur bunu anlamaz hiç zannedmiyorum , Ejderde bakalım elinden geleni yapmaya çalışıyor , Gencoda her bölümde İlkeye ateş püskürmekten iflağı kurudu.
keremcem d 02-04-08, 15:01 off evet ya ozge ahmet durumu cok vahim
binnur da pes etmiyorr, anlamiyorrr ahmetin onu sevmedigini illa bir sey olucakda o zaman kafasina dank edecek
genco pinar onlarin barismasina daha cok var simdide dedemizz cikti :) bakalim nereye kadar
:img-hyste:img-hysteayneeenn bakalim ileriki bölümlerde ne engeler cikacak.:img-hystededemiz cikti bu seferde baska bir akraba cikar..
Binnur bencede vazgecerse özge sayesinde vazgecer...öyle iyi davranmasindan fln etkilene bilir.. ama ahmetin istemiyorum,baskasini seviyorum demesine ragmen hala ahmetle evlenmek istemesine ben cok sasirdim..istemiyor bir türlü anlamadi..
DILEKMERSIN 02-04-08, 20:30 39.bölüm fragmanı yayınlandı genco dede diyip necatiye birşey yapmıcak o anda özge selini cüneytin evine götürüyor ve özgenin resimlerini görüp tokat atıyor necatide mal varlığını büyük ihtimalle cüneytin üstüne yapacak ilke gencoya sana aşığım diyecek pınar ile genco beraberler yalnış görmediysem güzel bir bölüm olacak iyi akşamlar
bende sonuna yetiştim ilke ben sana aşığım filan die bağrınıodu
sanırım güsel bi bölüm olcak
Oo_esmer_kiz_Oo 02-04-08, 21:09 ayy fragman yayonlanmis :) of super yyaa ins hemen nete duser de izleriz
sonunda genco ilkenin kendi agzinda duyacak ha onu sevdigini en merak etigim sahnelerden biri bi digeri ise selin ozge muhabeti olucak sonunda ogrenecek sselin hanim cunoyun niyetini ama ne fayda off
pinar genco barismis :icon_whis
ozge ahmet ayri
off
fragmanı izledim... dede necatiye ''senin yüzünden torunlarım bana dede demedi'' diyordu... sonra da '' seni öldürmüyorum ama hayatını herşeyini elinden alacağım'' diyordu..
sonrasında genco ve pınar'ın sarıldığını gördüm arkada tv'de necatinin görüntüsünün üzerinde şok şok yazıyordu ve pınar gördü!!!
cüneyt necatiye '' milletvekili dokunulmazlığınız kalkabilir ama tüm malvarlığınızı kaybetmemenizin bir yolu var.. başkasının üzerine devredebilirsiniz dedi ''
selin cüneyt'in resimli odasındaydı... özgenin resimlerini falan gördü ''bunu bana nasıl yaparsın '' dedi bastı tokatı!!
son olarak da genco ilke'ye bağırıyordu '' senden nefret etmem için mi uğraşıyorsun bu kadar?'' diyordu.. ilke de ''sana aşığım '' diye bağırdı...
bu kadar...
Oo_esmer_kiz_Oo 02-04-08, 21:32 fragmani siteye ekledim arkadaslar :)
buyrun linki : http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links
baya heyecanli olucak yine off hersey karisiyor :icon_whis
KirmiziGul 02-04-08, 21:41 ^^Fragmani ekledigin icin tesekkur ederim:img-wink:.
Oh olsun, Necati bey amca'mizin ustune kara bulutlar [=ak sakalli dede'ler:img-icecr] indi, aman cok uzuldum cok.
Genco & Pinar barisiyorlar sanirsam, ama o mendil baglamalari hosuma gitmedi, insallah dilek milek tutmaya gitmezler, millet zaten batil inanclarla dolu, bide bu cikmasin yine.
Selin Cuneytin Ozge-odasi'ni goruyor, ve guzel bi Osmanli patlatiyor Cuneyt'e:img-icecr. Ahmet & Binnur ortalikta yok.
Ilke hanimda askini itiraf ediyor sukur, al iste Genco bey, Pinar haklimiymis, haksizmiymis??
Hadi size simdiden iyi seyirlerbye
keremcem d 03-04-08, 16:26 :happy0064:happy0064oooo süüüper bir bölüm bizi bekliyor..nihayet selin cüneytin gercek yüzünü anlicakk.. ohh tokatida yapistiracak.. vallah nasil güldüm anlatamam tvnin karsisinda :img-hyste:img-hyste
Ilkede askini itiraf ediyor.. gencoda artik ilkenin neden pinara böyle davrandigini anlar.. pinar hakkliymis der..
Gencoyla pinar sahneleride süüperdi..
necatide galiba mal varligini cüneyte devredecek elinden alinmasin diye:img-hyste:img-hyste
keremcem d 03-04-08, 17:30 evety selin için artık en iyisi....genco-pınar süperrr
bakalim simdi napicak..bide hamile..
fragmanda ahmetde binnurda yoktu ortalikta..
onlarinda artik problemi cözülse..binnur iyilesse..
Ask_Korsani 03-04-08, 17:40 ya arkadaslar yanlis anlamayin ... ama sizcede bu aralar her dizide ayni konu islenmiyomu... örnegin genco ve vazgec gönlüm... iki dizidede bi kötü anne var oglunu ayirmak istiyo kizdan... ve oglanlar baskalariyla nisanli sonra atiyolar... kizlar intihara tessebüs ediyolar... ne bilim ben gencoyu severek izliyom ama bence senaristler biraz daha farkli seyler yazmali... ( belkide biri birinden kopya cekiyo ) :D neyse kib
ya arkadaslar yanlis anlamayin ... ama sizcede bu aralar her dizide ayni konu islenmiyomu... örnegin genco ve vazgec gönlüm... iki dizidede bi kötü anne var oglunu ayirmak istiyo kizdan... ve oglanlar baskalariyla nisanli sonra atiyolar... kizlar intihara tessebüs ediyolar... ne bilim ben gencoyu severek izliyom ama bence senaristler biraz daha farkli seyler yazmali... ( belkide biri birinden kopya cekiyo ) :D neyse kib
Genco daha eski bir dizi
hem Genco'da bir değil birçok konu da var
ama tabii ki dizilerde kullanılan klişeler dizimizde bol miktarda mevcut
didemfener 03-04-08, 20:57 fragman çok güseL tek merak ettiğim yer iLkecimin söyLemiş olduğu şey..
ve genco ne dicek acaba büyüük ihtimaL olmaz dicek benm pınarı sevdiğimi biLe BiLe söyLeyezmsin der..:(
OOo....
Fragmanı izledikten sonra her yönden sevindim:img-wink:Cüneytin zengin olacağına bile:img-hysteBu sefer kesin yakayı ele verecek.Selinde öğreniyor gerçeği.Babasına anlatırsa ortam kaymak gibi olacak:img-grin2İyiler kazanmaya başlayacak.Gencoyla Pınar yine barıştılar.Fragmana bakılacak olursa bir daha ayrılmayacakları hissediliyor.
İlkeyle Genco ne hakkında konuşuyorlardı da laf o noktaya geldi acaba:icon_whisGenco İlkeye dedesini kışkırttığı için kızmıştır,yada kendine dedesi hakkında bişey anlatmadığı için.Belki Pınarında bi etkisi olabilir:img-pilot
didemfener 04-04-08, 12:42 OOo....
Fragmanı izledikten sonra her yönden sevindim:img-wink:Cüneytin zengin olacağına bile:img-hysteBu sefer kesin yakayı ele verecek.Selinde öğreniyor gerçeği.Babasına anlatırsa ortam kaymak gibi olacak:img-grin2İyiler kazanmaya başlayacak.Gencoyla Pınar yine barıştılar.Fragmana bakılacak olursa bir daha ayrılmayacakları hissediliyor.
İlkeyle Genco ne hakkında konuşuyorlardı da laf o noktaya geldi acaba:icon_whisGenco İlkeye dedesini kışkırttığı için kızmıştır,yada kendine dedesi hakkında bişey anlatmadığı için.Belki Pınarında bi etkisi olabilir:img-pilot
iLke durumu şöyledir..
genco neden böLe birşey yaptın die sorar iLkede senin iyiliğin için demiştir..
ben senden iyiLik istemiyorum demiştir gencoda
iLkede böLe konuşma yapmıştır..:)
iLke durumu şöyledir..
genco neden böLe birşey yaptın die sorar iLkede senin iyiliğin için demiştir..
ben senden iyiLik istemiyorum demiştir gencoda
iLkede böLe konuşma yapmıştır..:)
Genco kızmakta çok haklı:img-wink:Bu kadar önemli bir meseleyi anlatmamanın bir açıklaması olamaz.İlke sanki Genconun ailesinden biriymiş gibi sürekli onun hakkındaki mevzulara dalıyor,etrafında dönüp duruyor.Genco bu feryadında çok haklı:img-wink:
didemfener 04-04-08, 12:54 Genco kızmakta çok haklı:img-wink:Bu kadar önemli bir meseleyi anlatmamanın bir açıklaması olamaz.İlke sanki Genconun ailesinden biriymiş gibi sürekli onun hakkındaki mevzulara dalıyor,etrafında dönüp duruyor.Genco bu feryadında çok haklı:img-wink:
bence haksız ne kadar genco pınarı seviyorsa iLkede okdar seviyor gencoyu:)
ve eskiden beri tnıyo tek avantajı bu pınardan ama genco anlamıyo zaten iLke ağızından kaçırımış oda böle oLsun istemezdi:)
bence haksız ne kadar genco pınarı seviyorsa iLkede okdar seviyor gencoyu:)
ve eskiden beri tnıyo tek avantajı bu pınardan ama genco anlamıyo zaten iLke ağızından kaçırımış oda böle oLsun istemezdi:)
Genco daha önce Pınarın yanında da İlkeye bu tip şiddetli tepkiler vermişti.Genco İlkeden bu kadar fazla bir ilgi,yardım ya da başka birşey istemiyor.Ama ilke kararlı.Mahallede Gencodan başka gözü kimsyi görmüyor.Ben Genconun özel hayatına müdahale ettiğini,vazifesi olmayan şeyler yaptığını düşünüyorum:img-pilot
didemfener 04-04-08, 13:14 Genco daha önce Pınarın yanında da İlkeye bu tip şiddetli tepkiler vermişti.Genco İlkeden bu kadar fazla bir ilgi,yardım ya da başka birşey istemiyor.Ama ilke kararlı.Mahallede Gencodan başka gözü kimsyi görmüyor.Ben Genconun özel hayatına müdahale ettiğini,vazifesi olmayan şeyler yaptığını düşünüyorum:img-pilot
düşünüyorsunda düşün serbertsn:img-hystezaten iLkenin gözü baştan beri gencodaydı şimdi başa dönmek istemiyorum ama genco dedi başka birşey demedi sadece gencoyu çok seviyor ben bu konu hakkında kendisine soru sormuştum ve yaptıkLarının arkasında dedi iLke gerçekten öLe :img-cool2
düşünüyorsunda düşün serbertsn:img-hystezaten iLkenin gözü baştan beri gencodaydı şimdi başa dönmek istemiyorum ama genco dedi başka birşey demedi sadece gencoyu çok seviyor ben bu konu hakkında kendisine soru sormuştum ve yaptıkLarının arkasında dedi iLke gerçekten öLe :img-cool2
Benim kızdığım nokta da bu ya zaten.Madem seviyordun ilk karşılaştığın zaman söyleseydin.Şimdi durup durupta kurulmuş düzenleri alt üst etmenin kime faydası var.Genconun gönlünün başkasında olduğunu biliyor ve yapmadığı kıskançlık kalmadı.Karşılıksız aşk olduğunu kabullensin artık:img-blush
keremcem d 04-04-08, 13:21 Slm millet..
ohh bee nihayet cuma gününe geldik.. yarin bölümümüzü izliyebiliyoruz.. En cok ejderle selini merak ediyorum..
Ilke konusunda ben bilmiyorum aslinda cok tatli biri ama iste gencoyu sevdiginden pinara cok kötü davraniyor..
ama genco-pinar askini istiyorum:img-yes::img-yes:
didemfener 04-04-08, 13:22 Benim kızdığım nokta da bu ya zaten.Madem seviyordun ilk karşılaştığın zaman söyleseydin.Şimdi durup durupta kurulmuş düzenleri alt üst etmenin kime faydası var.Genconun gönlünün başkasında olduğunu biliyor ve yapmadığı kıskançlık kalmadı.Karşılıksız aşk olduğunu kabullensin artık:img-blush
iLk gördüğü yerde aa genco ben seni seviyorum ya demsini mi bekLerdin:)
ama ben bu iLşkinin sonunu merak ediyorum:img-pilot
Slm millet..
ohh bee nihayet cuma gününe geldik.. yarin bölümümüzü izliyebiliyoruz.. En cok ejderle selini merak ediyorum..
Ilke konusunda ben bilmiyorum aslinda cok tatli biri ama iste gencoyu sevdiginden pinara cok kötü davraniyor..
ama genco-pinar askini istiyorum:img-yes::img-yes:
Hoşgeldin:img-wink:
Ejder ve Selin aşkını bende merak ediyorum.Selin acaba Ejderden nasıl özür dileyecek:img-grin2Belki Ejderi kahve içmeye davet eder:img-hyste
Komedi gibi olacak onların durumları:img-blush
şu ejdere ne kadar gıcık kapıyodum şimdi seviyorum iananılmaz. ah ejderde bu aşk varken seline de bebeğede sahip çıkar o. ama necati malını birilerinin üzerine devretme ihtiyacı duycak sanki. bunun damadı olmasın onun işine gelir ya. cüneytte ne yapar eder kesin selinin aklını geri çeler nikahı basar necatinin malına konar o da cezasını bulur. genco da ilkenin kendine eşık olduğunu kabul etmiyodu şimi görücez bakalım pınara inanıp inanmadığını...
cüneytte ne yapar eder kesin selinin aklını geri çeler nikahı basar necatinin malına konar o da cezasını bulur. genco da ilkenin kendine eşık olduğunu kabul etmiyodu şimi görücez bakalım pınara inanıp inanmadığını...
Cüneytten beklenir,para için yapmayacağı şey yok.Evlenir paraları kapar boşar ve kaçar.Selinde ikinci kez kandırılmanın verdiği nefretle bunalıma girer:img-hysteİşi temizlemek Ejderin üzerine kalır.Senaristler bu kafayla bunuda yapar:img-hyste
keremcem d 04-04-08, 14:13 Hoşgeldin:img-wink:
Ejder ve Selin aşkını bende merak ediyorum.Selin acaba Ejderden nasıl özür dileyecek:img-grin2Belki Ejderi kahve içmeye davet eder:img-hyste
Komedi gibi olacak onların durumları:img-blush
hosbulduk cnm:img-wink::img-wink:
ayneeen bende cok merak ediyorum... selin nihayet ejderin hakkli oldugunu anlicak ..
ama ayneen cüneyt ne yapar ne eder celer gene selinin aklini..ama insallah öyle birsey olmaz..
Özge iyi tufaya getirmiş Cüneyti , İlkeninde gerçek yüzünü öğrenecek sonunda Genco , Bölüm baya sağlam , bu arada Necati mal varlığını Tanere verebilir nede olsa kaç yıllık arkadaşlar ve Necatide Özgeyi ben verdim size ne biliyim böyle duygu sömürüsü yaparsa belki olabilir ama Cüneyte verirse ayvayı yedi.
iLk gördüğü yerde aa genco ben seni seviyorum ya demsini mi bekLerdin:)
ama ben bu iLşkinin sonunu merak ediyorum:img-pilot
Tabi ki beklemezdim:img-grin2Benimki lafın gelişi.Yani mahalleye alışıp ayak uydurduğunda söylemesini beklerdim:icon_whis
Senin dediğin gibi aaa Genco:img-blushİnanmıyorum bu sen mi sin Genco,nasılsın Genco,seni seviyorum Genco,sana aşığım Genco!!!diye atlamasını değil:img-hyste
didemfener 04-04-08, 16:58 Tabi ki beklemezdim:img-grin2Benimki lafın gelişi.Yani mahalleye alışıp ayak uydurduğunda söylemesini beklerdim:icon_whis
Senin dediğin gibi aaa Genco:img-blushİnanmıyorum bu sen mi sin Genco,nasılsın Genco,seni seviyorum Genco,sana aşığım Genco!!!diye atlamasını değil:img-hyste
mahaLemi önemli sence gencomu:)
ama sonunda söLedi bakaLım neLer olcak:):)
selin anlıyor gibi görünüyor cüneyt'in gerçek yüzünü ama ben o kadar emin değilim; bir şekilde cüneyt'in kendini haklı çıkartıcağını düşünüyorum:@
gerçi necati buna güvenip mal varlığını üzerine geçirdi mi cüneyt diziden çıkmış dmektir:D:D süper olur aslında.. ama olan selin'e olucak işte:(
genco-pınar açısından iyi bir blüm olucak gibi..genco da ilke'nin kendisine aşık olduğunu öğreniyor oh daha ne olsun..zaten dedesi konusunu hiç açmıycam uzatmaya çalışıyorlar...
Genco kızmakta çok haklı:img-wink:Bu kadar önemli bir meseleyi anlatmamanın bir açıklaması olamaz.İlke sanki Genconun ailesinden biriymiş gibi sürekli onun hakkındaki mevzulara dalıyor,etrafında dönüp duruyor.Genco bu feryadında çok haklı:img-wink:
İlke zaten ailenin bir ferdi gibiymiş
bu yüzden bazı şeylere karışması çok normal
hele birde aşıksa
İlke zaten ailenin bir ferdi gibiymiş
bu yüzden bazı şeylere karışması çok normal
hele birde aşıksa
Yerim onun aşkını... :img-hyste Aşık oldu da boyumu uzadı? Aşık oldu, bir de aileden diye bence bu kadar karışmamalı Genco'ya.
Bakalım bu bölümde aşkını itiraf ettikten sonra neler olacak? Bence Genco yüzüne bakmaz bir daha.
Bu arada Selin'in Cüneyt'in görünmeyen yüzünün bir bölümünü görmesi iyi oldu. Sanırım Selin'i o odaya Özge getiriyor. Nasıl bir hata yaptığının farkında olur umarım. Bakalım Ejder bebeği kabullenecek mi? Tam arabesk.
Yerim onun aşkını... :img-hyste Aşık oldu da boyumu uzadı? Aşık oldu, bir de aileden diye bence bu kadar karışmamalı Genco'ya.
Bakalım bu bölümde aşkını itiraf ettikten sonra neler olacak? Bence Genco yüzüne bakmaz bir daha.
Bu arada Selin'in Cüneyt'in görünmeyen yüzünün bir bölümünü görmesi iyi oldu. Sanırım Selin'i o odaya Özge getiriyor. Nasıl bir hata yaptığının farkında olur umarım. Bakalım Ejder bebeği kabullenecek mi? Tam arabesk.
Ağzına sağlık:img-wink:Nihayet benim gibi düşünen biri çıktı:happy0064İlke Gencoyu yıllardır tanıyabilir,onunla önemli sırlar paylaşmış olabilir ama bu onun dedesiyle bu tip önemli bilgileri paylaşmasını kesinlikle gerektirmezdi.Hazır Pınar-Genco aşkını bitirme imkanı doğmuşken kaçırmayayım dedi ve dedesini Pınarın babasına ve ailesine karşı kışkırttı.Adamın gözünü boyadı Pınar hakkında.
Bu nedenle Genco bir daha onunla muhattap olmasa bile kafidir.Zaten bide cüret edip aşık olduğunu söylüyorsa Genco İlkeye karşı kesinlikle sınır çizecektir ve hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır.Sonra da İlke Genconun peşinde n'olur affet beni Genco diye kıvranır durur:img-pilot
Fragmanda da dilek ağacına mendil bağladıklarına göre Genco-Pınar aşkı bu kez daha sağlam bir zemine oturuyor demektir:good:
bu akşamki bölüm süper gibi:)
pınar'la-Genco yine birbirlerini yaklaşıyorlar:) :happy0064 Araları bozulmasın ya..Devam aşka devaamm..
Pınarın babası cezasını bulacak galba..Cüneytte bunu kullanacak sanırım..
Bu akşamkiş bölüm çok heyecanlı ge.ecek hepmiz için :) :happy0064
didemfener 05-04-08, 15:39 demin tekrarı vardı tekrar izLedim:) bence genco dede dedikten sonra vazgeççek:D
genco kurtarcak necatininin hayatını
zavaLLım ejdere üzüLdüm şimdi
keremcem d 05-04-08, 16:05 demin tekrarı vardı tekrar izLedim:) bence genco dede dedikten sonra vazgeççek:D
genco kurtarcak necatininin hayatını
zavaLLım ejdere üzüLdüm şimdi
ayneeen bende ejdere en cok üzülüyorum..
bence kesin selini ortada birakmamak icin ejder üstüne alir bebegi..:sad53:garibim ya cok seviyorum ejderi..
aZ KALDIIII:img-yes:
Zaman tükendi,diziye çok az kaldı.Bu bölüm herşey bizim lehimize işleyecek gibi görünüyor:img-wink:Ejder yakında Selinden olumlu tepkiler almaya başlayacak:img-yes:Ne zamandır yüzü asık garibimin.Gülmeyi hakedenlerin başında o geliyor bence:img-pilot
isterse bakmasın
İlke'de entrikalara başlar o zaman:img-hyste
isterse bakmasın
İlke'de entrikalara başlar o zaman:img-hyste
Aman Allah korusun:img-fie:
Bu hali ile bile çekilmiyor,O zaman sinir krizleri geçiririm artık:bırrCüneytle zaten kafa yapıları bakımından baya benzerlikleri var:img-hysteÇok çektirir Gencoya valla.Burnundan getirir oğlancağızın:sad53:
didemfener 05-04-08, 18:13 Aman Allah korusun:img-fie:
Bu hali ile bile çekilmiyor,O zaman sinir krizleri geçiririm artık:bırrCüneytle zaten kafa yapıları bakımından baya benzerlikleri var:img-hysteÇok çektirir Gencoya valla.Burnundan getirir oğlancağızın:sad53:
gencoyu eLde ettikten sonra böle entrikaLar yapmaz:):D
emeLine uLaşmış olur iLke:img-in_lo genco
Keşke İlkenin dilini eşşek arısı soksaydı da bunları söylemeseydi:img-hysteAma söylediği daha iyi oldu.Gencodan bir kat daha uzaklaştı.
Pınarı kıskandığı basbaya ortada.Bir de İkisinin mutlu olamayacağı hakkında kendi kafasından kesin hüküm veriyor:img-hysteBende gülmekten kendimi alamıyorum.Bu gidişle entrikalar,Pınarla arasındaki sürtüşmeler baya alevlenecek:icon_whis
didemfener 05-04-08, 18:32 ya ewt ya bende çok üzüLdüm bu yaptığına
artık gencoyLa bir araya gelemicek kendi eLLeriyle yaktı :(
tek cümlelik mesj yazmayaLım arkadaşlar:)
ama ejder çok seviyor inş selinde birşeyLer hissder
Ejdere içim gitti resmen , çok üzüldüm harbiden onunla geldiğini bile unuttu , ah Ejder ah.
Ejderin durumu perişandı.Biraz daha sabrederse h |