Tüm Versiyonu Göster : Gülben Ergen
canangulben
15-04-08, 18:21
http://img138.imageshack.us/img138/8260/erdgnnnnn2gw0.jpg
http://img170.imageshack.us/img170/8429/erdgnnnnnbn1.jpg
Canancım çalışmaların çok güzel :) Sağol :)
Bu akşam Gülben abla kanal 1'de nereden nereye programında!
Amaaa ben ben izleyemeyeceğim :icon_sorr:icon_sorr Kanal 1 yok burdaaa:icon_sorr. Umarım program çekilirde bende izliyebilirim...
Duyuru yapıyorum :img-hyste
Emirrr senden program özeti bekliyorum janjanikom :img-in_lo
Mirooo sendende resim canım :img-in_lo
Fazla istedim ama, katlanın artık bana bu günlük :)
merve_erencik
15-04-08, 19:05
haber verdiğin için saol canım
=)
prenses canlı yayında değil mi akşam..önceden çekilmemiştir program inşallah..canlı canlı daha heyecanlı=))
Merveciimm programın çekimleri geçen perşembe günü yapıldı.
Canlı yayın değil yanii...
Ama olsun yinede Gülben Ergen'li bir gece olucakkk :)
Müzik Piyasası Yeni çıkan Albümlerle Birlikte Eski Hareketli Günlerine Geri Döndü.. Peki Siz Yeni çıkan Albümlerden En çok Hangisini Beğendiniz?
Demet Akalın - Mucize
%10
gülben Ergen - Aşk Hiç Bitmez
%57
ibrahim Tatlıses - Neden
%2
Teoman - Söz Müzik Teoman
%2
Enbe Orkestrası
%2
Pınar Aylin - Aslolan Ben
%0
Yıldız Tilbe - Güzel
%1
Tarkan - Metamorfoz
%24
Ajda Pekkan - The Best Of Ajda Pekkan
%0
Nükhet Duru - En Iyilerle Nükhet Duru
%0
Ayşe Hatun önal - Sonunda
%1
canancımm ellerine sağlık canımm =)çook güzel olmuşlarr:img-wink:
bu gece kanal 1 deyizzzz:happy0064
Bu akşam Gülben abla kanal 1'de nereden nereye programında!
Amaaa ben ben izleyemeyeceğim :icon_sorr:icon_sorr Kanal 1 yok burdaaa:icon_sorr. Umarım program çekilirde bende izliyebilirim...
Duyuru yapıyorum :img-hyste
Emirrr senden program özeti bekliyorum janjanikom :img-in_lo
Mirooo sendende resim canım :img-in_lo
ooooollllduuuu başkaaaaaa :img-hyste
bakarız o anki ruh halime bağlı :img-hyste tamam tamam seni kırcağıma mironun başını kırayım.. :img-hyste ... elimden geldiğince anlatırım =))
heeeyyy milleeeetttt..:)
müjdemi isterim...
Albüm tirajı tam belli değil ama albüm 4 günde 70 , 1 haftada 100 bine yakın satış elde etmiş:):) :happy0064
wikipedia.org sitesinden öğrendim:):)
albümü süper gidiyooorrrr:) :happy0064
Arkadaşlar az önce söylediğim sitede wikipedia.org sitesinde bu bilgiler yer alıyor..Biyografisini okudum Güğlben Ergenin tüm bilgiler doğru..bir abartı,eksiklik yok yani..Rakamlarda doğrudur eminim..Ki ablada açıklamıştı:)buyruuunnnn:)
Yıl Albüm Satış
1995 Merhaba 70.000
1999 Kör Aşık 150.000
2002 Sade ve Sadece 400.000
2004 Uçacaksın 650.000
2005 9+1 (Fıkır Fıkır) 250.000 ,
2006 Gülben Ergen 270.000 ,
2008 Aşk Hiç Bitmez 1 haftada 100 bine yakın tiraja ulaştı..
heeeyyy milleeeetttt..:)
müjdemi isterim...
Albüm tirajı tam belli değil ama albüm 4 günde 70 , 1 haftada 100 bine yakın satış elde etmiş:):) :happy0064
wikipedia.org sitesinden öğrendim:):)
albümü süper gidiyooorrrr:) :happy0064
ay ne güzel çok saol bu albüm satılmıcakta hangi albüm satılıcak:happy0064:happy0064
bakarız o anki ruh halime bağlı :img-hyste tamam tamam seni kırcağıma mironun başını kırayım.. :img-hyste ... elimden geldiğince anlatırım =))
Deliii :img-hyste:img-hyste
Mironun başından ne istiyosun :img-hyste
Bana sadece programdan özet anlat yeter :img-hyste Kimsenin başını kırma :img-hyste
Haber içinde sağol.
Eğer doğruysa yani 1 haftada 100 bine yakın satış elde ettiyse, bu süperr bi haber :):)
Biyografi
Gülben Ergen (d. 25 Ağustos 1972, İstanbul- Erenköy) Türk popüler müzik sanatçısı, eski manken, sinema ve dizi oyuncusu.
25 Ağustos 1972'de İstanbul'da doğdu. Erenköy Kız Lisesi'nde ortaokulu, Kadıköy Ticaret Lisesi'nde liseyi bitirdi. 1987 yılında daha henüz 16 yaşına basmışken Hürriyet Gazetesi'nin düzenlediği Sinema Yıldızı Yarışması'nda ikinci seçildi ve 20 yılı aşkın devam eden kariyerine mankenlikle başladı. Yarışmayı ikinci sınıfındayken kazanınca gelen teklifleri kabul edemedi ama okulu bitirir bitirmez önce mankenliğe, ardından da oyunculuk ve şarkıcılık kariyerine başladı.
1988'de başrolünü Kenan Kalav'la paylaştığı, Kartal Tibet’in yönettiği ilk sinema filmi "Deniz Yıldızı" oldu. Daha sonra bu filmi 1988 yapımı Bülent Ersoy ve İsmet Özhan’la başrolde olduğu Samim Değer filmi ‘’Biz Ayrılamayız’’(Mine rolünde) izledi. Cüneyt Arkın ile Av (1989),Serdar Gökhan ve Eşref Kolçak’la birlikte ise ‘’Kanun Savaşçıları’’ (1989) adlı filmlerle başarısını iyice kanıtladı. 1990’da Orhan Kemal’in ünlü eserini TRT ekranına taşıyan ve büyük beğeni toplayan ‘’Hanımın Çiftliği’’ adlı filmde Gülben Ergen;Erol Taş,İlknur Bozkurt ve Fikret Hakan’la birlikte rol aldı. 1991’de Osman Seden’in senaryosunu yazıp yönettiği ve Halide Edip Adıvar’ın eserinden uyarlanan ‘’Yolpalas Cinayeti’’, 1991’de ise yine Osman Seden imzalı ‘’İki Kız Kardeş’’ adlı filmlerde Aydan Şener ile birlikte kamera karşısına geçti. Daha sonra da 1992'de Levent Özdilek ile İşgal Altında filminde başrol oynadı.
Gülben Ergen 1994 yılında İbrahim Tatlıses'in "Haydi Söyle" klibinde ve "Fırat" dizisinde kamera karşısına geçti. "Fırat" dizisi başladığı sıralarda 1995'te ilk albümü "Merhaba"yı piyasaya sürdü. Bu albüme yer alan "Yaramaz", "Aşkta Kural Tanımam", "Sana Sana" ve "Boşvere Boşvere" şarkıları ile oldukça beğenildi ve ilk albümünde başarıyı yakaladı. 1997'de Huysuz Virjin'le Bostancı Gösteri Merkezi'nde "Castra Castra Şov"u sahneye koydu. Daha sonra "Gümbür Gümbür Gülbence" adlı sabah programı ile birlikte hayran kitlesini iyice arttıran Gülben Ergen’in atladığı önemli basamaklardan birisi de Kadir İnanır ile başrollerini paylaştığı "Marziye" dizisi oldu.Marziye karakterini canlandıran Gülben Ergen,1998-2000 yılları boyunca televizyon izleyicisini ekranlara kilitlemeyi başardı. Marziye, TGRT'nin reytinglerde 1 numara olan ilk ve tek tv dizisiydi. 1999 yılında Avşa Film Festivali,"En İyi Kadın Oyuncu Ödülü" başta olmak üzere birçok ödüle layık görülen Gülben Ergen,1999’da ikinci albümü "Kör Aşık" albümünü piyasaya sürdü. Ergen, bu albümde Kim Ne Derse Desin, Kurşuni, Kanıma Dokunuyor, Kör Aşık gibi hitlere imza attı ve Türk Sanat Müziğinin gözde eserlerinden "Gel Gönlümü" isimli şarkıyı pop versiyonda seslendirdi.
2000 yılında Kenan Işık ile birlikte "Dadı" adlı sitcom dizide rol alan Gülben Ergen,Melek isimli bir dadıyı canlandırdığı bu komedi dizisinde başarısını gösterdi ve tüm Türkiye'nin büyük beğenisini kazandı. Bu dizi ile Magazin Gazetecileri Derneği , 9. Altın Objektif Ödülleri’nde 2000 yılının En İyi Kadın TV Yıldızı Ödülü’ne layık görüldü aynı zamanda Altın Kelebek, 2000 yılının En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü’nün de sahibi oldu. Ayrıca Dadı dizisi, Türkiye'de çekilmiş ilk sitcom dizidir.
2001 yılında genel yayın yönetmenliğini üstlendiği Gülbence adlı haftalık kadın dergisini çıkarmaya başladı. 2002 yılında "Sade ve Sadece" adlı albümüyle dinleyenleriyle üçüncü kez buluştu,bu albüm 400 binlik satış ile o yılın en çok satan albümlerinden biri oldu, çıktığı yıla damgasını vurmayı başardı ve albümün çıkış şarkısı Abayı Yaktım, 2002 Kral Tv Video Müzik Ödülleri de dahil olmak üzere birçok ödül töreninde Yılın Şarkısı ve Yılın Bestesi dallarında adaylar arasında yer alıp, ödül kazanmayı başardı. Gülben Ergen'in, albümle aynı adı taşıyan şarkısına çektiği klip, Avrupa'da yayınlanan "MTV Turkey Top 5 Chart" listesinde 32 ve 35'inci haftalarda 1 numara ve Abayı Yaktım şarkısı üstüste 2 hafta 1 numara oldu. Daha sonra Ali Sürmeli,Yasemin Kozanoğlu ve Deniz Türkali ile birlikte başrollerini paylaştığı "Hürrem Sultan" dizisini çekti.
2004 yılında Mydonose Showland’da sergilediği muhteşem şovlarla "Uçacaksın" adı dördüncü albümünü tüm Türkiye’ye tanıttı ve bu albüm 700 bine yakın tiraj yakalayarak büyük bir başarı elde etti ve o yılın en çok satan ilk 3 albümü arasında yer aldı. Alümde yer alan Kandıramazsın Beni, Uçacaksın ve Küt şarkıları hit olmayı başardı. Özellikle Kandıramazsın Beni slogan haline gelip, aylarca listelerde 1 numara olmayı başarıp, 2004 yılına damgasını vurdu. Kral Tv Video Müzik Ödülleri, Süper Fm, İstanbul Fm, Best Fm, Kadir Has ve Fatih Üniversiteleri gibi birçok ödül töreni ve anketlerde en iyi albüm, yılın şarkısı, yılın şarkıcısı dallarında ödüller aldı. Eylül 2004'de Mustafa Erdoğan ile evlenen Gülben Ergen, 2005 yazında "9+1 Fıkır Fıkır" adlı beşinci albümünü çıkardı. Daha sonra 2006 yılında "Gönül" isimli diziyle hayranlarıyla buluştu. 2006'nın yaz aylarında kendi adını taşıyan son albümü "Gülben Ergen"i çıkardı. Ergen, 6.albümünde, ilk albümünden bu yana çalıştığı Sezen Aksu,Şehrazat,Metin Özülkü’nün yanı sıra Yıldız Tilbe,Nazan Öncel,Fettah Can,Mete Özgencil,Zinfira Aliskizi gibi ünlü bestecilerin şarkılarını seslendirdi."Yalnızlık", "Olta" ve "Lay La Lay Lalay" şarkıları ile 2006 yazına damgasını vurmayı başardı. 18 Ocak 2007 günü "Atlas" isimli bebeğini dünyaya getirdi.Gülben Ergen ve Mustafa Eroğan çifti,yakınları ve hayranları tarafından hastaneye gönderilecek çiçekler yerine,Tema Vakfı aracılığıyla başlanan fidanlarla gerçekleşen ’'Atlas Bebek Ormanı’’nı oluşturdu.
Mart 2008'de son albümü Aşk Hiç Bitmez'i çıkardı. Albüm kısa sürede büyük başarı yakaladı, 1 haftada 100 bin'e yakın satış rakamı elde etti. Albümün ilk video klibi "Sürpriz" adlı şarkısına çekildi.
Gülben Ergen
Gerçek İsmi Gülben Ergen
Doğum 25 Ağustos 1972
Doğum Yeri İstanbul
Kökeni Türk
Müzik türü Pop
Uğraş(lar)ı Şarkıcı, Eski Manken, Dizi ve Sinema Oyuncusu
Aktif Yılları 1987 ve günümüz
Müzik Şirketi Seyhan Müzik (2004, 2005, 2006, 2008)
Universal-Neşe Müzik (2002)
Emi-Kent (1999)
Elenor Müzik (1995)
Sinema Filmleri
Biz Ayrılamayız (1988)
Deniz Yıldızı (1988)
Av (1989)
Dizileri
Hanımın Çiftliği (1990)
Kanun Savaşçıları (1991)
Yolpalas Cinayeti (1991)
İşgal Altında (1992)
İki Kız Kardeş (1994-1995)
Fırat (1994)
Marziye (1998-2000)
Dadı (2000-2002)
Hürrem Sultan (2002-2003)
Gönül (2006)
sitedki biyografide doğru..bir abartı,eksiklik,yanlışlık yok bilfdiğim kadarıyla...
sizler ne dionuz:)
Deliii :img-hyste:img-hyste
Mironun başından ne istiyosun :img-hyste
Bana sadece programdan özet anlat yeter :img-hyste Kimsenin başını kırma :img-hyste
Haber içinde sağol.
Eğer doğruysa yani 1 haftada 100 bine yakın satış elde ettiyse, bu süperr bi haber :):)
şüphenmi vardı satamazmı yani..Ne demek istiyorsun..
biz radyo desteksiz satıyoruz dikkatini çekerim gizemciiimm:):) anlatabildimmi..Anlayan anladı.moyn got:) :img-hyste
ya ablada açıklamıoki tirajı öff:)
tabiki canlı olması çok önemli değil...önemli olan prensesşn olması..evet gizem haklısın fanlar mail atmıştı yayın için..ama programın kanalının sitesinde program canlı diyor..nese ya=)
korsana,mp3'e ve her şeye rağmen satışlar harika=)
tabiki canlı olması çok önemli değil...önemli olan prensesşn olması..evet gizem haklısın fanlar mail atmıştı yayın için..ama programın kanalının sitesinde program canlı diyor..nese ya=)
korsana,mp3'e ve her şeye rağmen satışlar harika=)
program yokum bu akşam şimdi..noldu ben anlamadım ya...:img-cray:
şüphenmi vardı satamazmı yani..Ne demek istiyorsun..
biz radyo desteksiz satıyoruz dikkatini çekerim gizemciiimm:):) anlatabildimmi..Anlayan anladı.moyn got:) :img-hyste
ya ablada açıklamıoki tirajı öff:)
Yokkkk şüphem yoktu :)
Çünkü belli bu albüm aldı başını gidiyoooo :)
Gülben Ergen'in radyo desteğine hiç ama hiç ihtiyacı yok, amaa ben her radyoda sık sık duyuyorum Gülben Ergen'in yeni şarkılarını ...
Bu yıl bütün ödülleri Gülben Ergen alıcak inşallah :)
Biyografi için sağol janjanikom :)
program yokum bu akşam şimdi..noldu ben anlamadım ya...:img-cray:
Var be varrrr :) Ağlama :img-hyste.Ağlaması gereken biri varsa oda benim :icon_sorr Izliyemiyicem
Sadece çekimler geçen perşembe günü yapıldı.
program var ama canlı yayın değil..:img-hyste
evet bütün ödüller PRENSESİM=)))
canangulben
15-04-08, 20:56
canancımm ellerine sağlık canımm =)çook güzel olmuşlarr:img-wink:
bu gece kanal 1 deyizzzz:happy0064
tşk edrmmm:img-wink:
tşk edrm :img-wink: bu arada imzandaki resmleri bana atman mümkünmüü :D
Ya bari ben burda yokken rahat dur ya aaaa manyak :hıh Ben de kulaklarım niye çınlıyor diyorum :) Valla ben senin kafanı birgün kırcam ya dur bakalım:img-tomat:img-hyste
Albüm satışları da çok güzel :)
Ekledikleriniz için sağolun :) Süpersiniz...
Kanal 1'den fotoğraf çekeceğim ben Gizemciğim :)
Var be varrrr :) Ağlama :img-hyste.Ağlaması gereken biri varsa oda benim :icon_sorr Izliyemiyicem
Sadece çekimler geçen perşembe günü yapıldı.
dövseydin :hıh:hıh :)
sen böle sert ıkarsın hee sadece fotolarla yetinirsin artık...
çekimler eklenen kdrda çatlarsın..anlatmıcam özet fln..bnm gibi özet anlatanda bulamazsın bilesin:)benle ii geçinmeye bak:)
miro sende sus..aaa taktın bana kafayı ya..Habire bişi sölüon , laf sokuon yeter bi susss...:)
Ayrıca gizem ben hiç rastlayamıom şarkılarına gülben ergenin..powerturk,istanbul fm ve kral fm de rastlıom sadece..ötekileri geziom ama yoklar :icon_sorr
Emir sana cevap vermiyorum :hıh
Ben radyolarda rastlıyorum valla :) SlowTurk bile çalmayız dedi ama en çok çıkan şarkılardan birisi YA ÖLÜMSÜN YA DÜĞÜN orda :)
Emir sana cevap vermiyorum :hıh
Ben radyolarda rastlıyorum valla :) SlowTurk bile çalmayız dedi ama en çok çıkan şarkılardan birisi YA ÖLÜMSÜN YA DÜĞÜN orda :)
aaaaaaaaaaa...
bunlar bana inat olsun diyemi gıcıkı çalıyorlar ya..deli oluyorum...öf möf puff ...
powerturk tv ve kraltvdede bugün toplamda 5-6 kez sürprizi dinlediiimmm :happy0064
Albüm satışı 200 bini buldumu acaba..
bu arada size bir haber..
Bursadaki DR mağazısında Gülben Ergen in cdsi hiç kalmamış , kaseti ise 4 tane kalmış...:) :happy0064
satışlarda bir numarayız arkiler emin olun..
dr.com.tr bence sadece merkezi net alarak sıralama yapıyor.. :)
Bu yıl tüm ödülelr bizim inşallah..:)
ayrıca boğaziçi üniversitesi ödülelrinide unutmayalım:)
powerturk.tv deki oylamayıda...
miro sende kes...Konuşma bana bi kerede sataşlma yaa..ne zmn baksam dedikodumu yağmışsın...öff:)
Arkadaşlar az önce söylediğim sitede wikipedia.org sitesinde bu bilgiler yer alıyor..Biyografisini okudum Güğlben Ergenin tüm bilgiler doğru..bir abartı,eksiklik yok yani..Rakamlarda doğrudur eminim..Ki ablada açıklamıştı:)buyruuunnnn:)
Yıl Albüm Satış
1995 Merhaba 70.000
1999 Kör Aşık 150.000
2002 Sade ve Sadece 400.000
2004 Uçacaksın 650.000
2005 9+1 (Fıkır Fıkır) 250.000 ,
2006 Gülben Ergen 270.000 ,
2008 Aşk Hiç Bitmez 1 haftada 100 bine yakın tiraja ulaştı..
oo emirr saolll böyle kırk yılda bir işe yarıyosun işte:img-hyste(şakaa hee)
tek isteğim bu albümün 'gülben ergen' albümünden daha fazla traş yakalaması! çünkü daha iyi seviyede daha pop! korsana rağmen 200 trajını aşarsaa ablamızı çok sevinderecek!
Şu satışları toptan öğrenebileceğimiz bir yer olsa bari :):) Emir arada gidip sayıyor ama gerçi :D
Emir sana cevap yok yine :hıh
oo emirr saolll böyle kırk yılda bir işe yarıyosun işte:img-hyste(şakaa hee)
tek isteğim bu albümün 'gülben ergen' albümünden daha fazla traş yakalaması! çünkü daha iyi seviyede daha pop! korsana rağmen 200 trajını aşarsaa ablamızı çok sevinderecek!
bana laf sokacağına gitte türkçe çalış... :img-hyste
traş değil TİRAJ cahiiilll:) :img-hyste
40 yılda bir hee...
eh siz artık unutun kızm özet fln benden..çekimlerde sitelere eklenen kadar izleyemediğinizde çatlarsınız meraktan..Bölük pörçük özetlerlşede idare edersiniz :hıh
miroı sana gelince..senle polemiğe girmicem uğşrama hiç...Seni kırcağıma kafanı kırayım:) :img-hyste
gelincik1992
15-04-08, 22:19
traş değil TİRAJ cahiiilll:) :img-hyste
40 yılda bir hee...
eh siz artık unutun kızm özet fln benden..çekimlerde sitelere eklenen kadar izleyemediğinizde çatlarsınız meraktan..Bölük pörçük özetlerlşede idare edersiniz :hıh
miroı sana gelince..senle polemiğe girmicem uğşrama hiç...Seni kırcağıma kafanı kırayım:) :img-hyste
yapma ya bende sana güveniyodum ben izleyemiceym ama emir anlatir diyordum. Lütfen benim hatrim icin anlat ama halöa yok dersen bari özelden yaz lütfenn.
dövseydin :hıh:hıh :)
sen böle sert ıkarsın hee sadece fotolarla yetinirsin artık...
çekimler eklenen kdrda çatlarsın..anlatmıcam özet fln..bnm gibi özet anlatanda bulamazsın bilesin:)benle ii geçinmeye bak:)
miro sende sus..aaa taktın bana kafayı ya..Habire bişi sölüon , laf sokuon yeter bi susss...:)
Ayrıca gizem ben hiç rastlayamıom şarkılarına gülben ergenin..powerturk,istanbul fm ve kral fm de rastlıom sadece..ötekileri geziom ama yoklar :icon_sorr
Emir ama sen beni tehtit ediyosun anlatmam diye :icon_sorr
Hiç hoş değil bu yaptığın :img-hyste Iyikide iyi bi özetçisin haa :img-beee:
Ayrıca evet SlowTurk sık sık YA ÖLÜMSÜN YA DÜĞÜN'ü ve MILAT'ı çalıyor
Ondan sonra Radyo Pink, Best Fm, Radyo D, Radyo Tatlıses ve hatta en çok tepki gösteren Super Fm bile sık sık çalıyor şarkıları :)
Feyzam inşallah canım inşallah bu albüm 200 tirajını geçicek, geçmelii bu albüm çok daha büyük tirajlara layık !!!
Canancım resimleri sana özelden yolluyorum :)
bakarız sana anlatırım merak etme:)
ama benle iyi geçnimemeye özen gösteren kişilere isimleri lazım diil feyza ve gizem isim sölemiyorum :) :img-hyste onlara yook anlatmıcam.. :hıh
inadım inat..mironun bölük pörçük anlattıklarıyla yetinirler..iki gün sonrada öekimler eklenir olur biter.o güne kdr böle çatlarlar yok arıtk izleme havası onlara :hıh..
miro snaada mefaülü mefaülü kafeülü höt :)
Emir ama sen beni tehtit ediyosun anlatmam diye :icon_sorr
Hiç hoş değil bu yaptığın :img-hyste Iyikide iyi bi özetçisin haa :img-beee:
Ayrıca evet SlowTurk sık sık YA ÖLÜMSÜN YA DÜĞÜN'ü ve MILAT'ı çalıyor
Ondan sonra Radyo Pink, Best Fm, Radyo D, Radyo Tatlıses ve hatta en çok tepki gösteren Super Fm bile sık sık çalıyor şarkıları :)
Feyzam inşallah canım inşallah bu albüm 200 tirajını geçicek, geçmelii bu albüm çok daha büyük tirajlara layık !!!
Canancım resimleri sana özelden yolluyorum :)
delirtmeyin beni yaaaa...
ben nd rastlamıom of...
ne 200 inşallah bu albüm 300 bin tirajı geçecek inşallah....:)
ablaya mail atalım hadi albüm tirajı için...
gizem seni tehdit etmom tammı..doğruları sölüom.hala laf sokuon.ayrıca ben özet yaptığım içnimi sen benle ii geçion puuu.. :hıh :img-cray::img-cray:
gelincik1992
15-04-08, 22:26
bakarız sana anlatırım merak etme:)
ama benle iyi geçnimemeye özen gösteren kişilere isimleri lazım diil feyza ve gizem isim sölemiyorum :) :img-hyste onlara yook anlatmıcam.. :hıh
inadım inat..mironun bölük pörçük anlattıklarıyla yetinirler..iki gün sonrada öekimler eklenir olur biter.o güne kdr böle çatlarlar yok arıtk izleme havası onlara :hıh..
miro snaada mefaülü mefaülü kafeülü höt :)
cok sagol emir. Acaba nasil bir program olacak cok merak ediyorum.
traş değil TİRAJ cahiiilll :img-hyste
40 yılda bir hee...
eh siz artık unutun kızm özet fln benden..çekimlerde sitelere eklenen kadar izleyemediğinizde çatlarsınız meraktan..Bölük pörçük özetlerlşede idare edersiniz
miroı sana gelince..senle polemiğe girmicem uğşrama hiç...Seni kırcağıma kafanı kırayım :img-hyste
:img-hyste cahil dediğin ben birtek türkçeden full çıkartıyorum sen önce kendinee bakk emir bey..hızlı yazıyorum ben klavyede yazarken pcye bakmıyorum bile o yüzden oluyo o yanlışlarr çok biliyomuş gibi konuşma bide!
özetleri anlatmak senin işinn tamam mıı yok öylee kaytırmak kişisel değerlerini katamasın iş ile duyguları karıştırma emir sen profesyonelsinn tamam mı:img-hyste
şaka bi yana emir bu konuda uyarıldık biliyorsun şu sohbet işini fazla abartmasak:img-blushen azından ablayla ilgili resim yorum yada haber sonrası karıştırsak sohbeti arayaa:img-blushödüm kopuyor başlık yine kilitlenip uzun süre açılmıycak diyee:img-blush
bide bir ricaaaa lütfenn 'teşekkür ederim' yada 'bencede' 'saol' beyenmene sevindim'..... ve benzeri gibi cümleler yazıp göndermeyelim!tek kelime ve tek cümle yasak!lütfen dikkatli olalaımm:img-blush
not:programın başlamasına 35 dakka filan kaldıı:img-wink:
cok sagol emir. Acaba nasil bir program olacak cok merak ediyorum.
aa herşeyide benden beklemeyin ama...:)
bilmomki bende mrk edom:)
adı neydi bu arada:) unuttum :img-cray: :icon_sorr ayıp olsdu glba..:)
feyzalara kal geldi..laf bulamadılar banaq böle kal geytirdim :img-hyste
:img-hyste cahil dediğin ben birtek türkçeden full çıkartıyorum sen önce kendinee bakk emir bey..hızlı yazıyorum ben klavyede yazarken pcye bakmıyorum bile o yüzden oluyo o yanlışlarr çok biliyomuş gibi konuşma bide!
özetleri anlatmak senin işinn tamam mıı yok öylee kaytırmak kişisel değerlerini katamasın iş ile duyguları karıştırma emir sen profesyonelsinn tamam mı:img-hyste
şaka bi yana emir bu konuda uyarıldık biliyorsun şu sohbet işini fazla abartmasak:img-blushen azından ablayla ilgili resim yorum yada haber sonrası karıştırsak sohbeti arayaa:img-blushödüm kopuyor başlık yine kilitlenip uzun süre açılmıycak diyee:img-blush
bide bir ricaaaa lütfenn 'teşekkür ederim' yada 'bencede' 'saol' beyenmene sevindim'..... ve benzeri gibi cümleler yazıp göndermeyelim!tek kelime ve tek cümle yasak!lütfen dikkatli olalaımm:img-blush
not:programın başlamasına 35 dakka filan kaldıı:img-wink:
öööööööfffffff destan yazmışsın..bişi olmaz.ç.bizi banlarlar anca..abla yok ortalarda ama napalım..
hem sen sadece türkçedenmi full yapon aferin kıs:)
bi tek onamı çalışıon yoksa :) :img-hyste ben sevmem türkçeyi bana laf yetiştiremezsini siz tammıııı..miro ii bilir beni..sor inanmazsan :img-hyste
gelincik1992
15-04-08, 22:31
aa herşeyide benden beklemeyin ama...:)
bilmomki bende mrk edom:)
adı neydi bu arada:) unuttum :img-cray: :icon_sorr ayıp olsdu glba..:)
feyzalara kal geldi..laf bulamadılar banaq böle kal geytirdim :img-hyste
Benim adim Serap. Ben almanyada yasadim icin izeleyemiyeceyim tabbi netten bulursam o basak ama senin analtmanda bir baska keyifli oluyor.
ben bir bakim bakalim netten canli izleniyor mu ozaman sizede haber veririm.
delirtmeyin beni yaaaa...
ben nd rastlamıom of...
ne 200 inşallah bu albüm 300 bin tirajı geçecek inşallah....:)
ablaya mail atalım hadi albüm tirajı için...
gizem seni tehdit etmom tammı..doğruları sölüom.hala laf sokuon.ayrıca ben özet yaptığım içnimi sen benle ii geçion puuu.. :hıh :img-cray::img-cray:
Aşk olsun Emir ya :( öyle mi düşünüyosun..Ne alaka...
Sen ne yaparsan yap, biz seninle iyi geçiniyoruzzzz..Güzel bestelerini bile çıtımızı çıkartmadan dinliyoruz Miray'la :img-hyste
Tamam Gülben ablaya hepimiz mail atalım ve tirajı soralım...Birimize mutlaka cevap gelicektir :)
Bir resiim :)
http://img178.imageshack.us/img178/5353/15nsobdat6.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=15nsobdat6.jpg)
emir bana kal gelmez:img-wink:ben 'başak'burcuyum! her zaman verecek bir cevabım vardır! gülben abladan pay biçç:img-hystebu dediklerimde cidiyim bişey olmaz diyip geçmee o zamanlarda bişey olmaz demiştiniz... çokmu zor emir ya dikkat etmek!iyce chat sandın burayı:img-hystemirayy bişey de şu koca bebeğeee ya... hadii çalışmaa yap miray canım sıkıldıı...bende resim ekliyimm...belkide program başlayana kadar kapanır başlıkk:img-hyste
:love05:
gelincik1992
15-04-08, 22:36
Arkadaslar bir link buldum ben kanal 1 lazim oldu zaman hep ordan izlerdim ama simdi trt1 den baskasini göstermiyor delirecem. neyse Allahtan Emir var.
http://img412.imageshack.us/img412/6930/fan10bigdt8.jpg (http://imageshack.us)
emir bana kal gelmez:img-wink:ben 'başak'burcuyum! her zaman verecek bir cevabım vardır! gülben abladan pay biçç:img-hystebu dediklerimde cidiyim bişey olmaz diyip geçmee o zamanlarda bişey olmaz demiştiniz... çokmu zor emir ya dikkat etmek!iyce chat sandın burayı:img-hystemirayy bişey de şu koca bebeğeee ya... hadii çalışmaa yap miray canım sıkıldıı...bende resim ekliyimm...belkide program başlayana kadar kapanır başlıkk:img-hyste
:love05:
bana diyo kendi konuşuyor.dingesiz..Başak burcuymuş :hıh
bende ikizlerim bilirsin ikizleri dimi şeker:)
delirtme beni bak...
gizoş sana gelinceee...
hyr öyle düşünmüyorum..sen dedin:) şaka yapıom ya..Aşkolsun hmnde herşeyi ters anlayın zaten..kız milleti işte..
al feyzayı vur miroya..
gizem çektırma seni kayırıyom çokm u belli ettim ne :img-hyste
miro evet hadi çalışma yap.bak feyza teyzenin canı sıkılmış.büyüklerini kırma :img-hyste
gelincik1992
15-04-08, 22:49
Evet ikizlerde az buz degil ben kendimden biliyorum. Baska burcuda az degil ama emir unutma yinede temkinli ol.
Evet ikizlerde az buz degil ben kendimden biliyorum. Baska burcuda az degil ama emir unutma yinede temkinli ol.
aman serap boşver :)
Gülben Ergen laf sölerse bana kal gelir oda heyecandan :img-hyste
Aşk Hiç Bitmez ile programa başladı:)
kısa bir biyograifsi anlatıldı..:)
Podyumda olduğu bir fotosunu göstetrdiler..Biyografide uçacaksının nakarıtını çaldılar..
Sonra Gülser Teyzeyle röportaj yaptılar.Atlası çok seviyormuş..Ablaların onun oturduğu semte ,taşınmasını istiyormuş..
Gülşben Ergen çocukluğunda çok ilgi istermiş.Ders yaparken bile Gğülser teyze yannda olsun istermiş..Gülser teyze sürekli okula gidermiş.Abla öğretmenlerinden hep daha iyi daha iyi denmesini beklermiş.Mustafayı çok seviyorum.Çok iyi bir aileye gelin gitti.Çok rahatım onun için..
sonra Manevi anneannesini gösterdiler..röporotaj gene..ablanın üstünde çok emeği varmış..Oda aynı şekilde söyledi.Gülben çok ilgili isterdi.Çok güzel bir çocuktu.Çok zekiydi dedi..
sonra manevi babası çıktı..Ablayla ilşgili 5-6 tane fotolar getirdi..Ablayı çok başarılı bukluyormuş..Ç:ok sahiplenmiş.Ablanın ilk zmnlarda mkaksimde sahnede olduğu zmnlarda giydiği bir kıyafete kızmış suratına bakmamış.Peçeteye not yazıp yollamış ablaya:)Abla korkudan 2 şarkıyı eksik okumuş:)Özel bir geceymiş...
şimdi reklamda:)
devamında görüşrüz..:)AZ SONRA :img-hyste
cyprus_hsn
16-04-08, 00:34
Program süper ya. Seray'ın konuk olması, manevi babası Kemal beyin gelmesi, Erdem hocanın, Haldun Ustanın, Gülser teyzenin ve manevi anneannesinin mesajları ve benim için en önemlisi Niran Ünsalımmm. İnanılmaz sevindim. Yorumuna, sesine, şarkılarına hastayım o kadının. Tek kelimeyle müthiş. Umarım Gülben Ergen'inde dediği gibi ortak bir projede görmek nasip olur ikisini.
Herşey mükemmel gidiyor. Mutlaka arşivimizde bulunması gereken bir program. :kahve
seray sever geldi..atlas doğduğu zaman ablamızın yanındaymış hep.serya hn atlası çok seviyomuş.ınu görüdğüm zaman tvden içeri giresim geliyor,albenisi çok yüklsek bi çocuk dedi.. dadı dönemini anlattılar..Gülbendne bşakası DADI olamaazdı Türkiyede dedi..sonra Albümü çok beğenmiş seray sever..
Haldn Dormen röpü vardı.oda çok beğeniyorum gülberni.çok çalışkan ve disiplinli dedi.beni çok şaşaırtmıştı dedi..Gülben senle çalışmak istiyorum dedi..
Erdem Siyavuşgilde telden gülbenle çalıştığımız zamanlar oldu dedi..Onu çok seviyorum.En sevdiğim öğrencilerimden biridir dedi..
Taşkın Sabah:Gülbenin sağı solu belli olmaz..gece 3 , 4 hep arar..çok yorucudur..Ama çalışmaktan en zevk aldığım sanatçıdır kensisi dedi..
Sonra stüsyoya Nişran ünsal gedli:) O zman şarkısna süper bir düet yaptılar çıplak sesle..Niran ünsal bu albümde yonca bahçesi ve o zmn ı çok beğenmiş en çok..Gülben 2006 albümünde yalnızlık eşinden ayrıldığ zaman denk gelmiş.Tüm yaz dinlerken ağlamış..Bir araya gelmeleiri imkansızmış ama 13 gün sonra lay lalay zamanında bir araya gelmişler...
Atlas niran hnın hayranım şarksını çok seviyomuş..O şarkıyla tüm kapuskaları atlasa yedirebiliriz dedi:)
şimdi program reklamda..
devamı AZ SONRA:)
Fettah Can çıktı:)Yalnızlık şarkısını söylediler canlı canlı:)Fettah albümün çok güzel ve özel olduğunu söyledi.
Yonca Bahçes için Gülben aba:Bu şarkıyı alabilenler çok iyi kalplilerdir dedi..
Ali Saydam röpünde.: Gülben çok iyi kriz yönetebiliyor ama çok iyi kriz yaratabiliyor..Markacıklarla laf dalaşına girmesine karşıyım dedi..Çok iyi bir marka.Pıopüler kültür içni önemli bir marka dedi..Çok çalışkan ve başarılı dedi..Hişç bir sanatçının yapmadığınuı yaptı,büyük şirketlerin bile yapmadığını yapıp aratırmalar yaptırdı kendi için dedi..
Nihat Odabaşı geldi.Çok güzel anılar anlattı..Gülbenalbayal telde konuuşolarmış.Birden tel kesilmişş.Nihat beyin tel şarjı bitmiş.Gülben ERgenin asistanı aramış iimisiniz diye.Gülben abla heyecan yapmış geceliklerle nihat beyin evine gitmiş.Polislere,Mustafa beyede haber vermiş:):)Çok güzel anılar anlattı..
Sonra bir masal anlatıldı..PRENSES...Kral fm in anketinden mehmet(gezegen) bey PRENSES diyorlar gülbene dedi..Saantçıların kenilerine taktıkları laakplar değil halkın uygun gördüğü lakaplar değerlidir,kalıcıdır dedi..
Reklama girdi gene:)Devamı az sonra:)
TÜRKİYE'NİN PRENSESİ GÜLBEN...
cyprus_hsn
16-04-08, 01:57
Bülent ablanı unutmuşsun emir :D O da çok güzel şeyler söyledi Gülben Ergen için. Sesini çok geliştirdiğini, sahneye çok yakıştığını, çok hırslı olduğunu söyledi ve çekmiş oldukları Biz Ayrılamayız filminden bahsetti.
Aynı şekilde Orhan Gencebayda...
Güzel bir programdı :good:
program bitti..
son olarak Gülben Ergenin kayınpederi ve kayınvalidesi geldi..
belçim erdoğan röpü vardı: Gülben olağanüstü bir anne..Bir progrmaa çıkacaktım bir gece önce onlardaydık ne giyim diye düşünüyorum..Yukarı çıkardı beni.Tahmin edersinizki kocaman bir giyim odası var.ordan bir elbise verdi ayrıca ogün dğm günmdü.Bu yaşgün hediyen bu arada dedi..Ertesi gün altıan çorap bulamadığım için giymedim dedi.Gülben aradı kızdı bana dedi:)
Musataf Erdoğan röpü: Eşimi çok seviyorum..Doğum sürecini çok ciddiye aldı.Atlas bey kendi istediği zaman dünyaya geldi.Normal doğum yapması beni çok etkiledi dedi..Gülben bnm için çok özel dedi..
Bülent Ersoy röpü: Gülben bnm manevi kızım gibidir.Gülben bana 17 yaşındas gedli.İlk sahnesini benle aldı.İlk filmini benle yaptı.Çok azimli ve hırslı bir çocuktur.Bunun içn çok başarılı oldu.Her dediğimi uyguladı..Şimdi tam bir ses sanatçısı..Çok iyi etğiti kendini ve olabileceğinin en iyisi oldu..Tam amansayıla sesi oturdu ve çok başarılı bir sanaytçı dedi.Çok talı bir çocuğu , ve çok saygılı ıbie eşi var. dedi..
Yalın röpü: En ışıklı anne..Beni aradı bi albüm önceki hazırlığında..Şarkı istedi.çBende elimde olanı gitarla okudum.Odfa tele kaydedlim dedi.tamam dedi.Ertesi gün msj geldi şarkıyı beğendim diye bende hayırlı olsun dedim..Onu daha çok başarılı işlerde gförmek istiyoruz dedi.Hep böyle en ışıklı anne olarak kal.. dedi..
işte bugünkü program.aklımda kaldığınca programı izlettim size:) ŞArkı söylemedi abla..Şimdi gelin modundayım.Kayınpederimin ve kayınvalidemin karşısında şarkı söyleyeme bunu işstmee dedi :)
bu kadar:):):)
TÜRKİYE'NİN PRENSESİ GÜLBEN...
Bülent ablanı unutmuşsun emir :D O da çok güzel şeyler söyledi Gülben Ergen için. Sesini çok geliştirdiğini, sahneye çok yakıştığını, çok hırslı olduğunu söyledi ve çekmiş oldukları Biz Ayrılamayız filminden bahsetti.
Aynı şekilde Orhan Gencebayda...
Güzel bir programdı :good:
ABARTMA İSTERSEN AAA..
herşeyi bendne beklemeyin cnm:) :img-hystenerlerdesin sen hem bakim.yoksun uzun zmndır?
gizem,serap bakın sizin için anlattım.kıymetimi bilin hee:):):):img-hyste
cyprus_hsn
16-04-08, 02:25
ABARTMA İSTERSEN AAA..
herşeyi bendne beklemeyin cnm:) :img-hystenerlerdesin sen hem bakim.yoksun uzun zmndır?
gizem,serap bakın sizin için anlattım.kıymetimi bilin hee:):):):img-hyste
Vizelerim başladııı, nerde olucam :img-cray:
Sen koskoca Bülent Ersoy'u pas geç, sonra da abartma de :D
Duymasın diva artık napar bilemiyorum :D
Şaka bir yana ama onun fikirleri hakikaten Gülben Ergen için çok önemli ve değerli, yıllardır bu piyasanın içerisinde ve işinde duayen olmuş bir isim nasıl olsa :good:
Sayfada emeği geçen herkese çok teşekkürler ayrıca, baştan yazmayı unuttum.
Bu arada Gülben Ergen saçlarını koyulaştırdı sanki yine, Troya gösterisinde daha sarıydı gibime geldi.
Emir janjanikom süpersin, şahanesin, muhteşemsin, bitanesiiin :)
( amma iltifat ettim :img-hyste ) Gerçekten çok sağol özetler için :) Özetçim benim :img-hyste
Hasan sende sağol Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay'ın yorumlarını anlattığın için :)
Program belli süper geçmiş !
Umarım GEFC çekmiştir programı :img-in_lo Bu programı izliyemezsem çokkk üzülürüm :img-cray:
gelincik1992
16-04-08, 09:37
[QUOTE=asksinsen;6664353]ABARTMA İSTERSEN AAA..
gizem,serap bakın sizin için anlattım.kıymetimi bilin hee:):):):img-hyste[/QUOT
Gercekten cok sagol Emir. Bende izleyemesem cok üzülürüm malum sitede cok kisa bir video buldum ama o beni dahada meraklandirdi.
Ben GEFC ye yüklenirse yinede izelyemem üye olmadim icin o yüzden malum siteyede yüklenir mi acaba ayni sekilde deryali günleride izleyememistim.
duman gozlum
16-04-08, 10:13
öncelikle sayfada emeği gecenlere cok teşekkurlerr hersey mukemmel başlık super ilerliyor.
Dünkü programı bende iledim ve fazla net olmasa da baya fotoğraf çektim onları paylaşıcam sizlerle birazdan arkadaşlar.GEFC her zamanki gibi ordaydı.inşallah aralarından veya tv başında izleyenlerden cekenler olmuşturda izleyemeyenler izler bizde bir kez daha izleriz :) programda en guldugum yer tabi ki nihat odabasının geldiği zamandı.Öyla komik anılar anlattıki karnıma ağrılar girdi izlerken gülben abla da öyle yerlere yattı zaten :):):)
sunucu nihatla gülbenin dostluğundan bahsetti.Nİhatta söle bir anı anlattı.Gülbenle telefonda konusuyoruz.Gülben havaalanında ucaga binip bi cekim için çine gitmek uzere.Ben arıyorum gulbeni
Nihat:gulben nbr nasılsın
Gülben:ii nihat ucaga binip cine gidicem sen nasılsın
Nİhat:benim biraz moralim bozuk sana ii yolculuklar deyip telefonu kapatırlarmış.Nihat calışmaya devam edermiş aradan 10 dk gecmezmiş bilgisayar ekrenının sol tarafında bir karaltı gorurmuş.Koykuyla arkasına bi donermiş.Gülben ergen :) senin ne işin var burda? Seni görmeden gidemezdim :):)
işte bole bu anı cok hosuma gitmişti.
duman gozlum
16-04-08, 10:14
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8493.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8494.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8496.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8497.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8499.jpg
duman gozlum
16-04-08, 10:28
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8500.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8501.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8502.jpg
Manevi babası :):)
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8504.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8507.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8508.jpg
duman gozlum
16-04-08, 10:32
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8509.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8510.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8511.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8512.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8513.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8514.jpg
duman gozlum
16-04-08, 10:34
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8516.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8517.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8518.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8519.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8520.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8523.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8524.jpg
duman gozlum
16-04-08, 10:36
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8525.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8526.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8527.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8530.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8531.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8532.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8533.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8534.jpg
duman gözlüm fotolar için sağol:)
zaten ogramda çok net değildi böyle buzlu gibiydi fotolar.dert etme yine bile net...
süpersin:)
izleyemeyenler buyrun işte foto , işte özet :)
mirkelamın işte bu kapı işte buda sapı şarkısı gibi oldu:) :img-hyste
gelincik1992
16-04-08, 10:41
duman gözlüm fotolar için sağol:)
zaten ogramda çok net değildi böyle buzlu gibiydi fotolar.dert etme yine bile net...
süpersin:)
izleyemeyenler buyrun işte foto , işte özet :)
mirkelamın işte bu kapı işte buda sapı şarkısı gibi oldu:) :img-hyste
Evet bunlar resimler bide üstüne muhtesem bir özet var ama beni bunlar sahsen dahada meraklandiriyor yani ben videodan da izlemek istiyorum ama bunun icin bir kac gün beklemem lazim. duman gözlüm cok sagol resimler icin.
Vizelerim başladııı, nerde olucam :img-cray:
Sen koskoca Bülent Ersoy'u pas geç, sonra da abartma de :D
Duymasın diva artık napar bilemiyorum :D
Şaka bir yana ama onun fikirleri hakikaten Gülben Ergen için çok önemli ve değerli, yıllardır bu piyasanın içerisinde ve işinde duayen olmuş bir isim nasıl olsa :good:
Sayfada emeği geçen herkese çok teşekkürler ayrıca, baştan yazmayı unuttum.
Bu arada Gülben Ergen saçlarını koyulaştırdı sanki yine, Troya gösterisinde daha sarıydı gibime geldi.
aman ne bilim ben bee..sevmiom o sanatçıyı..itici ve çok yapay geliyor bana...Güzel yorumlar yaptı.Ne kadar sansasyonel olsada sanattan ve sanatçıdanb iyi anlıyor geröekten bu yüzden yortumları önemli sonrada yazdıkya delirtme beni aloooooooooo....
neyse..:)
Program süperdii..
Bundan sonra gülben ergen'e gülben veya gülben ergen demiyoruz..
"TÜRKİYE'NİN PRENSESİ GÜLBEN.." diyoruz..kralfm in gezegen arkadaştan böyler bir sonuç çıkmış..ona göre:)
Evet bunlar resimler bide üstüne muhtesem bir özet var ama beni bunlar sahsen dahada meraklandiriyor yani ben videodan da izlemek istiyorum ama bunun icin bir kac gün beklemem lazim. duman gözlüm cok sagol resimler icin.
puuu serap..program reklama girdi herşeyi naklen anlattım..Maç anlatır gibi..beğenmion bidee..
tamam bitti sonnndu bu..yok size özet flen artık YOOOOKKK...:hıh
gelincik1992
16-04-08, 10:46
puuu serap..program reklama girdi herşeyi naklen anlattım..Maç anlatır gibi..beğenmion bidee..
tamam bitti sonnndu bu..yok size özet flen artık YOOOOKKK...:hıh
öyle birsey demedim ben Emir tam tersine Özet o kadar güzel ki izlegemedime üzüldüm ve videoda izlemek istiyorum demek istemistim. Feyzayla Miraydan SIKILDIN herhalde benle ugrasmak istiyorsun sen ama tavsiye etmem cünkü ikimizde ikizleriz.
öyle birsey demedim ben Emir tam tersine Özet o kadar güzel ki izlegemedime üzüldüm ve videoda izlemek istiyorum demek istemistim. Feyzayla Miraydan SIKILDIN herhalde benle ugrasmak istiyorsun sen ama tavsiye etmem cünkü ikimizde ikizleriz.
hyr sıkılmadım onlardan..
şu an yoklar burda o yüzden...konuşma çok fazla..canm sataşmak istiyo sataşmçam delirtme beni bak..yopk işte öçzet fln..sern gel beğenme bidde öle demek iatemedim yokya..olmaz öyle şey..Miroyuda geçtin be..Miro senden geveze varyaa..hele feyza eyvah artık...İkisi bi araya geldimi yandık...Geveze miro bide bana geveze diyo puuu...
gelincik1992
16-04-08, 10:55
hyr sıkılmadım onlardan..
şu an yoklar burda o yüzden...konuşma çok fazla..canm sataşmak istiyo sataşmçam delirtme beni bak..yopk işte öçzet fln..sern gel beğenme bidde öle demek iatemedim yokya..olmaz öyle şey..Miroyuda geçtin be..Miro senden geveze varyaa..hele feyza eyvah artık...İkisi bi araya geldimi yandık...Geveze miro bide bana geveze diyo puuu...
Bide satasmak istemiyorum diyorsun senin satasmaman buysa satasman nasildir kim bilir. O yüzden sana uymuycam bundan sonra yaptin calismalara yorum yaparim yoksa konusmam baksana bir dokunduk bin ahhh istim. Bence Mirayla Feyzanin arkasindanda konusma yerin kulagi vardir.
duman gozlum
16-04-08, 10:57
gelincik1992,asksınsen begenmenize sevindim arkadaşlar devamı gelicek resimlerin
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8539.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8540.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8541.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8542.jpg
duman gozlum
16-04-08, 11:00
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8543.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8544.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8545.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8547.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8548.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8550.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8551.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8552.jpg
duman gözlüm çok sağol fotolar içni ya..süperler hepsiii:) :happy0064
muhteşem gidiyorsun:)devamı nirdeeee:):)
serap bak berni delirtme ne dedim ben şimdi sana amma alıngansın..mirya demediğimi bırakmıyorum bişi demiyo son olay hariç..kalpten gidiyodu az kalsın.accık daha dayansaydım gidiyodu :img-hyste :happy0064 töbe töbeeee...
tamam seni kırcağıma mironun başının feyzanın kafasını kırarım :) :img-hyste
duman gozlum
16-04-08, 11:02
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8553.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8555.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8556.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8557.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8559.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8560.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8561.jpg
duman gozlum
16-04-08, 11:05
bişey değil cnm adın ne bu arada ben duygu :)
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8536.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8537.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8538.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8564.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8565.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8567.jpg
duman gozlum
16-04-08, 11:07
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8568.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8569.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8570.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8571.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8572.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8573.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8574.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8575.jpg
gelincik1992
16-04-08, 11:07
sagol duman gözlüm benim adim serap, yani serap diye bilirsin öbür türlü uygrasma. Kayinvalidesi ve kayinpederinin oldu bölümleride cektinmi acba cektigsen ekleye bilirmisin lütfen?
duman gozlum
16-04-08, 11:09
sagol duman gözlüm benim adim serap, yani serap diye bilirsin öbür türlü uygrasma. Kayinvalidesi ve kayinpederinin oldu bölümleride cektinmi acba cektigsen ekleye bilirmisin lütfen?
bende duygu serap sende bana duygu diebilirsin.Çektim cnm sırayla hepsini ekliyorum :) bayagı resim var elimde :)
duman gozlum
16-04-08, 11:13
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8576.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8577.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8578.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8579.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8580.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8581.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8582.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8584.jpg
Duygucum süpersiin :) Resimler için çokkk sağol :)
Gülben Ergen'in kıyafetide çok hoş, çok yakışmış:)
Serap sende alınma Emir'e onun ne varsa dilinde :) Yoksa çok temiz kalplidir bizim janjanikomuzzz :)
duman gozlum
16-04-08, 11:18
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8590.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8586.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8585.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8588.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8587.jpg
Yonca bahçesini soyluyordu burda :)
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8591.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8593.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8594.jpg
duman gozlum
16-04-08, 11:23
GülbeniM adın gizem sanırım yanlış hatırlamıyorsam begenmenize cok sevindim :) devamı geliyor resimlerin :)
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8595.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8596.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8597.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8599.jpg
duman gozlum
16-04-08, 11:26
Prensesimize yapılan masalın resimleri :)
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8600.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8602.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8603.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8604.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8605.jpg
DEVAMI BİRAZDAN GELİCEK ARKADAŞLAR :)
duyguuuu nihat odabaşını geçtin bune bu resimler böle bol bol..ohhh:) :happy0064süpersin sağol:)
gizemcim sağol ama o dilinde var ne varsa dedinya kırdın beni..sizi görende sivridilli,geveze sancak beni..
sana noldu serap kal geldi dimii:):)
:happy0064
miro benden geveze ona bilşi demonuz..yokya şimdi gelince delircek geneee :happy0064
gelincik1992
16-04-08, 11:45
Arkadaslar birsey diyecegim bilmem dikkat ettinizmi ama Gülben Ergenin gece haftaki Troya gösterisinde parmaginda alyansi yokmuyu yoksa bana mi öyle geldii.
duman gozlum
16-04-08, 11:46
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8608.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8609.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8611.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8613.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8615.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8616.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8617.jpg
duman gozlum
16-04-08, 11:49
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8620.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8621.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8622.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8623.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8625.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8626.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8627.jpg
Prensimizin dadısı :):)
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8630.jpg
duman gozlum
16-04-08, 11:54
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8632.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8633.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8635.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8636.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8637.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8642.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8643.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8644.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8645.jpg
duman gozlum
16-04-08, 11:56
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8646.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8647.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8650.jpg
Eltimiz Belçim Erdoğan
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8659.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8660.jpg
gelincik1992
16-04-08, 11:56
Benim bu Programi bulup izlemem sart oldu vallahi nerden bula bilirim acaba. Tekrar sagol Duyugu. Ayse Özgününde katildini bilmiyordum Programa özete o yazmiyordu.
duman gozlum
16-04-08, 12:01
Benim bu Programi bulup izlemem sart oldu vallahi nerden bula bilirim acaba. Tekrar sagol Duyugu. Ayse Özgününde katildini bilmiyordum Programa özete o yazmiyordu.
bişey değil cnm.
şimdide Küçük prensimiz Atlas için yapılan vetereden goruntuler :)
Yanlış hatırlamıyorsam fonda benim annem güzel annem şarkısı calıyordu :)
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8661.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8662.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8663.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8665.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8667.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8669.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8670.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8671.jpg
bu ne demek şimdi..Özette yazmıyordu bana b taşmı geldi ne...:)
aaa ama tamam unutmuşum özür..
Ayşe Özgün geldi..Çok kalmadı zaten..Gülbenin çok hırslı,çalışkan olduğunu söyledi.Merhaba isimli ilk albümüyle ayşe hn ın programına katılmış abla.Ayşe hn da gülben ergendeki ışığı farketmiş ve destek olmak istemiş..Birde ablanın peynir yemediğini öğrenince daha iyi anlaşmışlar..çünkü ayşe hnda sevmezmiş peynir..
Hatta Gülben ablaların bahçesinde peynir tenekeleri gömülüymüş bahçelerişnde :img-hyste mustafa erdoğan sabhaları ordan laıp yermiş :img-hyste
bu kdr...:)
duman gozlum
16-04-08, 12:04
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8673.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8674.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8675.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8676.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8677.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8678.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8679.jpg
gelincik1992
16-04-08, 12:05
bu ne demek şimdi..Özette yazmıyordu bana b taşmı geldi ne...:)
aaa ama tamam unutmuşum özür..
Ayşe Özgün geldi..Çok kalmadı zaten..Gülbenin çok hırslı,çalışkan olduğunu söyledi.Merhaba isimli ilk albümüyle ayşe hn ın programına katılmış abla.Ayşe hn da gülben ergendeki ışığı farketmiş ve destek olmak istemiş..Birde ablanın peynir yemediğini öğrenince daha iyi anlaşmışlar..çünkü ayşe hnda sevmezmiş peynir..
Hatta Gülben ablaların bahçesinde peynir tenekeleri gömülüymüş bahçelerişnde :img-hyste mustafa erdoğan sabhaları ordan laıp yermiş :img-hyste
bu kdr...:)
sagol emircim iyi düsün bakalim unutun baska birsey varmi hepsi teker teke cikiyor sonra.
duman gozlum
16-04-08, 12:08
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8680.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8681.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8682.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8683.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8684.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8685.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8686.jpg
duman gozlum
16-04-08, 12:10
şimdi de eniştemiz mustafa erdoğan :)
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8688.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8692.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8694.jpg
http://i227.photobucket.com/albums/dd186/duman_gozlum/duman%20gozlum/100_8696.jpg
Resimler bu kadar arkadaşlar inşallah hoşunuza gider resimler :)
gelincik1992
16-04-08, 12:11
Gitmezmi dugucum sagol. Ame resimler beni dahada meraklandirdi vallahi
mutlaka izlememde lazim benim bu programi yoksa catliycam.
duman gozlum
16-04-08, 12:13
Gitmezmi dugucum sagol. Ame resimler beni dahada meraklandirdi vallahi
mutlaka izlememde lazim benim bu programi yoksa catliycam.
merak etme cnm GEFC dan biri en kısa zamanda maalum siteye ekler programı sende izlersin ordan
sağol duygu fotolar içn...:)
serap kalitemi bozdurma bana şimdi aa...
aklımda kalanları canlı canlı anlattım hayret bişi..:hıh
tmmbe yok size özet fln.bitti bu sfr ciddiyim..mironun bölük pörçük özetleriyle yetinirsiniz :hıh
duman gozlum
16-04-08, 12:21
tmmbe yok size özet fln.bitti bu sfr ciddiyim..mironun bölük pörçük özetleriyle yetinirsiniz :hıh
bişey değil emir.Kızdırdın emiri gördün mu serap şimdi kim özet yazıcak :)
gelincik1992
16-04-08, 12:22
olsun nasil olsa sonra bir yerlerden bulup izliyoruz Emir sen dert etme.:img-hyste Kayinvalidesi ve Kayinpederiyle cok iyi anlasti her halinden belli oluyor vallahi. Kayinpederinin göz rengine bittim cok güzeller masallah.
gelincik1992
16-04-08, 12:24
bişey değil emir.Kızdırdın emiri gördün mu serap şimdi kim özet yazıcak :)
ay sen onun öyle dedine bakma duygu o yazer hem o beni kizdirirken birsey yoktu ama.
senle polemike girmicem serap...
ben kızdırmıyorum seni..sen kızdırıosun beni :)
sor bakim gizeme miroya ne zmn kızdırmışım onları..benim hiç öle bi huyum yoktur dimi miro gizem...
:) :img-hyste
gelincik1992
16-04-08, 12:30
senle polemike girmicem serap...
ben kızdırmıyorum seni..sen kızdırıosun beni :)
sor bakim gizeme miroya ne zmn kızdırmışım onları..benim hiç öle bi huyum yoktur dimi miro gizem...
:) :img-hyste
önce sen beni yanlis anlayip satasdin unutma istersen ay her neyse bosver. Ben bu programi en kisa zamanda nasil bula bilirim onu düsünüyorum.
gelincik1992
16-04-08, 12:32
Tekrar sagol duygu bu kiyani unutmiycam en kisa zamanda bunu telafi ederim gibi bir his var icimde. Bu Cuma Gökhan Özen bizim buraya konser geliyor Resim ceke bilirsem bende Gökhanin sayfasina ekliycem söz.
duygu dellirdim=)atlas görse dili dili derdi heralde..çok saol canım emeğin için=))
harika bi programdı=)
seray severin ve niran ünsalın programa gelmesine çok sevindim=)
resimler harika..prenesin hiç görmediğim resimlerini görmüş oldum..her zaman ki gibi çok şıktı..ayakkabıları müthişti..
video bulursam bir kez daha izlemek için sabırsızlanıyorum çok=)
cyprus_hsn
16-04-08, 13:39
Duygucum, çok teşekkürler fotolar için. Çok güzel görünüyordu akşam :)
gelincik1992
16-04-08, 14:14
Arkadaslar Ucacaksin zamaninda GEFC ye üye olmaya calismistim ama olmamisti simdi tekrar deniycem insallah olur.
merve_erencik
16-04-08, 14:43
DEMET İLE GÜLBEN ESKİ KANKİLERMİŞ!..
Podyumlardan sahneye geçen Gülben Ergen ile Demet Akalın, bir zamanlar sıkı arkadaştı. Fikir alıp verirler, birbirlerini desteklerlerdi. Şarkıcılık aralarını açtı. Herkesin ayakta kalma mücadelesi verdiği acımasız sahne ve plak dünyası iki eski arkadaşın arasını açtı. İmalı sözler, eleştiri boyutlarını aştı, kırıcı bir rekabet yaşandı. Her şey unutuldu derken aynı anda, aynı şirketten çıkan albümlerle ortalık yeniden kıvılcımlandı.
Her ikisi de 1972 doğumlu. Aynı dönemde podyuma çıktılar, oradan da sahneye geçtiler. Kader birliği etmiş gibiydiler ama bu benzerlik beraberinde sıkı bir rekabet getirdi. Birlikte adımların atıldığı ilk günler, naif birer gençlik anısı olarak hatıra defterlerinde kaldı. Şarkıcılıkla birlikte kıyasıya bir yarış başladı. Birçok defilede aynı podyumu paylaşan, adeta kanka olan Ergen ile Akalın şarkıcılık serüvenine yelken açtıktan sonra sık sık birbirlerine laf sokar, iğneler oldu
http://micro.kucukresim.com/uploads/demet-gulben-es62dfa.jpg (http://www.kucukresim.com)
halimecimbom
16-04-08, 14:49
arkadaşlar bunları tuce verdi ve eklememi söyledi kendisi banlıda:icon_sorr
http://img130.yehhe.com/thumbs/65171.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=65171.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/23841_1.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=23841_1.jpg)
http://img130.yehhe.com/thumbs/77571_2.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=77571_2.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/79251_3.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=79251_3.jpg)
halimecimbom
16-04-08, 14:50
http://img130.yehhe.com/thumbs/88241_6.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=88241_6.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/31371_7.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=31371_7.jpg)
http://img130.yehhe.com/thumbs/50191_8.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=50191_8.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/12161_9.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=12161_9.jpg)
http://img130.yehhe.com/thumbs/4151_10.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=4151_10.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/40661_11.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=40661_11.jpg)
http://img130.yehhe.com/thumbs/59221_12.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=59221_12.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/52931_13.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=52931_13.jpg)
halimecimbom
16-04-08, 14:52
http://img130.yehhe.com/thumbs/61991_30.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=61991_30.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/18651_31.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=18651_31.jpg)
http://img130.yehhe.com/thumbs/10161_32.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=10161_32.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/14821_33.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=14821_33.jpg)
http://img130.yehhe.com/thumbs/24461_34.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=24461_34.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/15661_35.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=15661_35.jpg)
halimecimbom
16-04-08, 14:54
http://img130.yehhe.com/thumbs/81401_36.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=81401_36.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/29981_37.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=29981_37.jpg)
http://img130.yehhe.com/thumbs/22221_38.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=22221_38.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/59531_39.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=59531_39.jpg)
http://img130.yehhe.com/thumbs/94281_40.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=94281_40.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/1111_41.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=1111_41.jpg)
halimecimbom
16-04-08, 14:55
http://img130.yehhe.com/thumbs/54021_42.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=54021_42.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/98151_43.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=98151_43.jpg)
http://img130.yehhe.com/thumbs/15611_44.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=15611_44.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/38371_45.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=38371_45.jpg)
http://img130.yehhe.com/thumbs/82521_46.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=82521_46.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/81281_47.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=81281_47.jpg)
halimecimbom
16-04-08, 14:57
http://img130.yehhe.com/thumbs/39471_48.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=39471_48.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/80871_49.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=80871_49.jpg)+http://img130.yehhe.com/thumbs/36321_50.jpg (http://img130.yehhe.com/image.php?id=36321_50.jpg)
resimler çok güzel elinize sağlık
dün ablamız gene muhteşemdi nihat abinin fanı oldum bende artık çok tatlı ya ablamızla çok güçlü bir dostluğu var allah bozmasın
nazım amca çok şekerdi pek bir espirili çok harikaydı dün gecem renklendi ablamlan bu günüm iyi geçer artık
halimecimbom
16-04-08, 15:38
http://img129.yehhe.com/thumbs/24801.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=24801.jpg)+http://img129.yehhe.com/thumbs/26681_1.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=26681_1.jpg)
http://img129.yehhe.com/thumbs/94211_2.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=94211_2.jpg)+http://img129.yehhe.com/thumbs/26721_3.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=26721_3.jpg)
http://img129.yehhe.com/thumbs/40191_4.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=40191_4.jpg)+http://img129.yehhe.com/thumbs/76011_5.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=76011_5.jpg)
halimecimbom
16-04-08, 15:40
http://img129.yehhe.com/thumbs/8351_6.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=8351_6.jpg)+http://img129.yehhe.com/thumbs/1331_7.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=1331_7.jpg)
http://img129.yehhe.com/thumbs/40161_8.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=40161_8.jpg)+http://img129.yehhe.com/thumbs/80211_9.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=80211_9.jpg)+http://img129.yehhe.com/thumbs/88581_10.jpg (http://img129.yehhe.com/image.php?id=88581_10.jpg)
Ben geldiiimmmm oh beee! Dünden beri netim koptu bağlanamadım :( Kaç sayfa geçmiş böyle, elinize sağlık. Resimler süper :) Ben de bir ton çektim he bir de canlı canlıdan sürprizim var :) Yakaladım gece Atlas ve Gülben Ergeni Canlı Canlı'da ekleyceğim hepsini :)
Dün gece süperdi Gülben Hanım, şık ve zarifti :) Program da süperdi ama yine Nihat Odabaşı'lı bölümler favorim:img-hyste
Bu arada kaç sayfa geçmiş ben girmeyeli sayamadım ama her sayfada en az 3 Emir yorumu var hepsinde benim adım geçiyor! Pes valla ne azimdir bu ya! Geveze demiş, bölüm pörçük anlatır demiş. Demiş de demiş :hıh Ama ben cevap vermiyorum, kulvarım farklı :img-hyste Üzerimden reklam yapma Emir :hıh
Önce Atlas'ımı ekleyim :) Çok şekerdi. Tatil dönüşü çekmişler havaalanında. Hülya Avşar'lı turnuva haberini sordular Gülben'e, tatildeydim filan dedi. Gelecek yıl olur mu dediler. "İnşallah" dedi :)
http://img517.imageshack.us/img517/5338/lv350jc9.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/5338/lv350jc9.6943e26056.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=lv350jc9.png)
http://img394.imageshack.us/img394/8839/lv349zh2.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/8758/lv353uf8.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/552/lv358zo5.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/552/lv358zo5.c01022b4a6.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=lv358zo5.png)
http://img517.imageshack.us/img517/745/lv359wc1.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/745/lv359wc1.0d59f5eb70.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=lv359wc1.png)
http://img394.imageshack.us/img394/9311/lv364fb3.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/4492/lv365do1.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/4492/lv365do1.379f2aa917.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=lv365do1.png)
http://img394.imageshack.us/img394/2972/lv366at4.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/7418/lv369cs9.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/7418/lv369cs9.c7b18c46c3.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=lv369cs9.png)
http://img517.imageshack.us/img517/4442/lv371oe8.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/4442/lv371oe8.654d041f14.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=lv371oe8.png)
http://img394.imageshack.us/img394/3949/lv375fs8.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/6392/lv381fx0.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/8841/lv383xm5.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/8841/lv383xm5.68628b797c.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=lv383xm5.png)
http://img394.imageshack.us/img394/2320/lv387tw2.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2025/lv389ea6.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2025/lv389ea6.7edbf0e0c7.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=lv389ea6.png)
Nereden Nereye:
http://img394.imageshack.us/img394/320/neredennereyelr6.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/6494/neredennereye1bg2.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/140/neredennereye2tr6.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/2537/neredennereye3ot6.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/2954/neredennereye4bk5.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/7292/neredennereye5ts1.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/7292/neredennereye5ts1.ead1c2bcf9.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye5ts1.png)
http://img394.imageshack.us/img394/717/neredennereye6oh6.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/2775/neredennereye7ad8.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/4511/neredennereye8te8.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/6641/neredennereye9vb6.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/9282/neredennereye10su7.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/2433/neredennereye11vc3.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/1560/neredennereye12xg2.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/715/neredennereye13jp5.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/715/neredennereye13jp5.f3a7ebda55.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye13jp5.png)
http://img517.imageshack.us/img517/2102/neredennereye14hg5.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2102/neredennereye14hg5.b2c21fbc26.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye14hg5.png)
http://img517.imageshack.us/img517/2153/neredennereye15iy5.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2153/neredennereye15iy5.1492473a24.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye15iy5.png)
http://img394.imageshack.us/img394/6569/neredennereye16bo8.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/4138/neredennereye17in3.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/4138/neredennereye17in3.f7262bdf9b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye17in3.png)
http://img517.imageshack.us/img517/5808/neredennereye18bg5.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/5808/neredennereye18bg5.765566c5a5.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye18bg5.png)
http://img394.imageshack.us/img394/168/neredennereye19mn4.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/8899/neredennereye20ez1.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/1641/neredennereye21iz4.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/9315/neredennereye22zr9.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/9286/neredennereye23wy9.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/9286/neredennereye23wy9.8df6c4dfc9.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye23wy9.png)
http://img517.imageshack.us/img517/6343/neredennereye24ut2.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/6343/neredennereye24ut2.78839c296c.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye24ut2.png)
http://img517.imageshack.us/img517/858/neredennereye25da9.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/858/neredennereye25da9.9b6b2af962.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye25da9.png)
http://img517.imageshack.us/img517/10/neredennereye26xj6.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/10/neredennereye26xj6.2df0c8dc32.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye26xj6.png)
http://img394.imageshack.us/img394/7160/neredennereye27vs5.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/396/neredennereye28qb4.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/1880/neredennereye29rg8.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/5382/neredennereye30ew2.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/5382/neredennereye30ew2.41e072d0de.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye30ew2.png)
http://img394.imageshack.us/img394/6393/neredennereye31jf7.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/2562/neredennereye32tu2.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/2686/neredennereye33bl4.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/2324/neredennereye34ky9.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/6633/neredennereye35jy6.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/8597/neredennereye36li2.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2882/neredennereye37xh9.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2882/neredennereye37xh9.5ae5de8770.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye37xh9.png)
http://img394.imageshack.us/img394/1552/neredennereye38kp0.png (http://imageshack.us)
duman gozlum
16-04-08, 18:47
Serapcım bana ve diğer gökhan fanları arkadaşlarıma bole bi iyilik yaparsan cok mutlu edersin bizi :) Ayrıca ablamın fotolarını eklemek bnm için bir zevkti cunku bende GEFC denim.Yani bende ablamın fanlarındanım :):)
Mervecim ve hasancım beğenmenize sevindim resimleri :)
Mervecim haber için teşekkurler
halimecimbom adın halime sanırım cnm.Tuğçeme cektiği için sana da eklediği için cok teşekkurler :)
miraycım cnm canlı canlıda atlas ve prenses cok şeker gozukuyorlar.Canlı canlı resimleri için ve nereden nereye resimleri için cok teşekkurler.
Önemli değil canım :)
http://img517.imageshack.us/img517/5570/neredennereye39jp8.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/5570/neredennereye39jp8.930b17957a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye39jp8.png)
http://img394.imageshack.us/img394/3369/neredennereye40yw6.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/989/neredennereye41nh4.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/989/neredennereye41nh4.568d6b7238.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye41nh4.png)
http://img517.imageshack.us/img517/9504/neredennereye42cd3.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/9504/neredennereye42cd3.bec2c688d3.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye42cd3.png)
http://img517.imageshack.us/img517/8136/neredennereye43jc2.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/8136/neredennereye43jc2.c6109eb7aa.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye43jc2.png)
http://img394.imageshack.us/img394/316/neredennereye44fq8.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/4036/neredennereye45tf5.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/4958/neredennereye46ot5.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/4958/neredennereye46ot5.c4036220a6.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye46ot5.png)
http://img517.imageshack.us/img517/3020/neredennereye47yh4.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/3020/neredennereye47yh4.7d7111dbe8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye47yh4.png)
http://img394.imageshack.us/img394/9093/neredennereye48rm3.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/5597/neredennereye49fb5.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/8944/neredennereye50at6.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/3048/neredennereye51xm1.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/3048/neredennereye51xm1.8e023784c4.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye51xm1.png)
http://img394.imageshack.us/img394/3716/neredennereye52kw3.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/9973/neredennereye53rm8.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2842/neredennereye54iz4.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2842/neredennereye54iz4.60a56b5fbc.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye54iz4.png)
http://img517.imageshack.us/img517/1662/neredennereye55pn3.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/1662/neredennereye55pn3.0d51a9dd53.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye55pn3.png)
http://img394.imageshack.us/img394/7230/neredennereye56ih6.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/1779/neredennereye57ek0.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/6195/neredennereye58ka5.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/7967/neredennereye59pk8.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/5989/neredennereye60gy7.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/6002/neredennereye61oe3.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/999/neredennereye62ca7.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/2927/neredennereye63ib8.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/492/neredennereye64pn2.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/2462/neredennereye65ny1.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/4346/neredennereye68pv3.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/3482/neredennereye67fp3.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/9947/neredennereye66qj6.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/9947/neredennereye66qj6.d931e61974.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye66qj6.png)
http://img517.imageshack.us/img517/265/neredennereye69wr5.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/265/neredennereye69wr5.8af0b86510.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye69wr5.png)
http://img517.imageshack.us/img517/4345/neredennereye70ib4.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/4345/neredennereye70ib4.21248801b7.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye70ib4.png)
http://img394.imageshack.us/img394/545/neredennereye71fc9.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2913/neredennereye72yf9.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2913/neredennereye72yf9.ea3eefa9ef.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye72yf9.png)
http://img394.imageshack.us/img394/622/neredennereye72jd9.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2576/neredennereye73ta4.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/2576/neredennereye73ta4.bf01af4501.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye73ta4.png)
http://img394.imageshack.us/img394/554/neredennereye74yl4.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/4136/neredennereye75rn2.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/3210/neredennereye76wy3.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/3210/neredennereye76wy3.42fe32f515.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye76wy3.png)
http://img517.imageshack.us/img517/705/neredennereye77qc7.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/705/neredennereye77qc7.80d5606f7e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye77qc7.png)
http://img394.imageshack.us/img394/350/neredennereye78el2.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/5899/neredennereye79jz3.png (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/5899/neredennereye79jz3.0b02e4d8e9.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=neredennereye79jz3.png)
Bittibye
http://i231.photobucket.com/albums/ee134/havin91/Myy/geava.jpg http://i231.photobucket.com/albums/ee134/havin91/Myy/geava1.jpg http://i231.photobucket.com/albums/ee134/havin91/Myy/geava2.jpg http://i231.photobucket.com/albums/ee134/havin91/Myy/geava3.jpg
PAMUK_MELEGIM
16-04-08, 19:18
halimecimbom& houzori(adin galiba merve) Resimler icinnn cokcok tesekurler:)))
havin91 avatarlar süper sağol :)
PAMUK_MELEGIM Miray ben :) Önemli değil..
gelincik1992
16-04-08, 19:37
[QUOTE=duman gozlum;6669140]Serapcım bana ve diğer gökhan fanları arkadaşlarıma bole bi iyilik yaparsan cok mutlu edersin bizi :) Ayrıca ablamın fotolarını eklemek bnm için bir zevkti cunku bende GEFC denim.Yani bende ablamın fanlarındanım :):)
Nedemek canim seve seve yaparim. resimler baktimda Kayinvalidesinin masallahi var vallahi genc kiz gibi. Onlar neler sölyediler gelinleri hakkinda.
Ben geldiiimmmmmm bye Bu ne ya :) Bu ne enerji böyle :) Kaç sayfa birden ilerlemiş :)
Eklenen herşey çok güzellllll, hepinizin emeğine sağlık :good: Süpersinizzz...
Yanlız o tatil dönüşü resimleriii şahaneee :img-in_lo
Çok şekerlar yaa :) Gülben abla sportif haliyle çok güzel görünüyor, hele Atlas Allah'ım acaip şirin ve güzel çıkmış...
Miroşum sağol, sevgi pıtırcığım benim :img-icecr
Sevgi pıtırcığın sevsin senii guduuuvvvvv:img-blush:img-in_lo:love05:
Canımın içi önemli değil :)
Serap'çığım Süheyla Hanım'lar çok güzel konuştular. Gelin değil kızları olarak gördüğünü söylediler. Mustafa Bey'in onlara Gülben Hanım'ı nasıl anlattığını filan söylediler. Onlar eniştenin halinden anlamış aşık olduğunu:img-hyste Sahilde turluyormuş bizim enişte :img-hyste
Süheyla Hanım da telefonda" oğlum seni mutlu eden kimse beni de mutlu ediyor" demiş. Enişte de "O yanımda" diye telefonu Gülben Ergen'e vermiş:img-blush :)
Gülben Hanım, onlarla tanışmaya Mustafa eniştenin işi çıktığı için kendi gitmiş :) Ama hemen kaynaşmışlar :)
PAMUK_MELEGIM
16-04-08, 19:50
havin91 aviieler harika cok tesekurler...
http://img182.imageshack.us/img182/5789/9gfc4.png (http://imageshack.us)
gelincik1992
16-04-08, 20:02
Sevgi pıtırcığın sevsin senii guduuuvvvvv:img-blush:img-in_lo:love05:
Canımın içi önemli değil :)
Serap'çığım Süheyla Hanım'lar çok güzel konuştular. Gelin değil kızları olarak gördüğünü söylediler. Mustafa Bey'in onlara Gülben Hanım'ı nasıl anlattığını filan söylediler. Onlar eniştenin halinden anlamış aşık olduğunu:img-hyste Sahilde turluyormuş bizim enişte :img-hyste
Süheyla Hanım da telefonda" oğlum seni mutlu eden kimse beni de mutlu ediyor" demiş. Enişte de "O yanımda" diye telefonu Gülben Ergen'e vermiş:img-blush :)
Gülben Hanım, onlarla tanışmaya Mustafa eniştenin işi çıktığı için kendi gitmiş :) Ama hemen kaynaşmışlar :)
Sagol Miray anlatin icin. Ne güzel birbirlerini sevdikleri herhalerinden belli zaten.
Ayyy ne güzel demiş Süheyla teyze öylee " oğlum seni mutlu eden kimse beni de mutlu ediyor '' :img-in_lo
Miray hazır anlatmaya başlamışken, Mustafa enişteyide anlatırmısın neler dedi Gülben abla hakkında :)
Bu arada sana yarım yamalak özet yapıyor diyenler görsün (EMIR)
Gayet güzel anlatıyorsun sevgi pıtırcığım :) Valla bu laf sana yakıştı Miroşum :)
PAMUK_MELEGIM imza çok güzel :) Sağol
Mirayyy sendende bu tatil resimlerinden çalışma bekliyorum, bende ne çok istedim senden dimi :img-in_lo
gelincik1992
16-04-08, 20:09
[QUOTE=GülbeniM;6670463]Ayyy ne güzel demiş Süheyla teyze öylee " oğlum seni mutlu eden kimse beni de mutlu ediyor '' :img-in_lo
Miray hazır anlatmaya başlamışken, Mustafa enişteyide anlatırmısın neler dedi Gülben abla hakkında :)
Bu arada sana yarım yamalak özet yapıyor diyenler görsün (EMIR)
Gayet güzel anlatıyorsun sevgi pıtırcığım :) Valla bu laf sana yakıştı Miroşum :)
Bencede duysunlar duy bunlar duy Emir bey.
Gizeemmm enişte de çok güzel konuştu. Sevdiğini filan söyledi tabii. Aynı anda işini ve ailesini çok güzel idare ettirdiğini, norml doğum yapıp, Atlas'ı emzirmesinin çok hoşuna gittiğini söyledi :) Tam hatırlayamıyorum ama şimdi :(
Çalışma yaparım bir ara ben de jujum :)
Bu arada önemli değil :) :) Ben Emir gibi anlatamam benimki bölüm pörçüktür :hıh ama olsun :hıh O nerde sahi, bana laf eden yok. Eksikliğini hissediyorum Emir:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Emir hâlâ yok :D Sağlık durumundan endişe ediyorum :D:D
http://img520.imageshack.us/img520/7232/tgeeeas9.png (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/4883/20055104yh8.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/4530/96353863hq7.jpg
http://img507.imageshack.us/img507/3104/41017130pe6.jpg
http://img507.imageshack.us/img507/2434/69353479og5.jpg
http://img518.imageshack.us/img518/1625/10fq8.jpg
http://img381.imageshack.us/img381/7773/54454481lj1.jpg http://img381.imageshack.us/img381/804/54722818db2.jpg http://img228.imageshack.us/img228/9624/48769490ln8.jpg http://img518.imageshack.us/img518/7181/86066815zw7.jpg http://img512.imageshack.us/img512/3834/33882774ov2.jpg http://img501.imageshack.us/img501/4131/11rt3.jpg http://img259.imageshack.us/img259/5569/12uy2.jpg
Sinemm bayıldım hepsi bir ayrı güzel :) Eline sağlık :)
Gözde Yetgin
16-04-08, 21:50
Herkezee merhabaaaa :)bye
Forumda emeği geçen herkezin ellerine sağlık.
Herşey gerçekten çok süper emeği geçenlere çok çook teşekkür ederim :)
resimler,avatarlar ve imzalar için çok teşekkürler hepsi çok güzel
Çene prostatı olmak böyle birşey işte! İnsanın zorla ağzını bozduracaklar. "Albüm tutmamış" güleyim de boşa gitmesin:img-hyste:img-hyste Vallahi ruhsal bunalımda bu kadın! İyice koptu gidiyor, sonu hayrolsun bari. Belki içinde bir yerlerde iyi niyet kırıntıları kalmıştır:icon_whis Tek temennim o. Bir an evvel iyileşmesi için adak adasam olur mu acaba:img-hyste
Bu arada haber için teşekkürler..
Çene prostatı olmak böyle birşey işte! İnsanın zorla ağzını bozduracaklar. "Albüm tutmamış" güleyim de boşa gitmesin:img-hyste:img-hyste Vallahi ruhsal bunalımda bu kadın! İyice koptu gidiyor, sonu hayrolsun bari. Belki içinde bir yerlerde iyi niyet kırıntıları kalmıştır:icon_whis Tek temennim o. Bir an evvel iyileşmesi için adak adasam olur mu acaba:img-hyste
Bu arada haber için teşekkürler..
önemli değil.
benim anlamadığım şu.
kıskançlık ,çekememezlik ve haset olma duygusu insanlarda olabilir de bu kadar da belli edilmezki kardeşim yaaa.
Gülben astsolistim diyenlerin çok çok önünde giyimiyle tarzıyla herşeyiyle.
arayı hiçbir şekilde kapatamayacağını anlayınca kin kusuyor.
ayrıca Gülben'in tarzını (giyim konusunda) taklit edeceklerin rakipcikleri göründe bakın.
Nişantaşında Canan Yakanın alt kadrosunda bir atölye var..Böyle eski kumaşların,artık kumaşların olduğu..Serene önertim gitsin ordan giyinsin.Gülbenide görürü üst kata çıkarken miyav der...
Hani kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişya..o hesap..
Birde yan tarafında doktor var..İki tane.Biri prostatlara bakıyor biri psikolije..Bir psikoljisini şöyle bir yoklatsaın durum vahim yoksa yazıkk...Canan yaka götürmüş ne dedi acaba canan yakaya..Bu bnm arkadaşıom bendne çook çok çok başarılı.Onun yeri apayrı.Çok seveni var.Albüm satışları en çok satanlar listesinde İLK5 te yer alıyor..Fanları tonlarca mı dedi acaba...Tabi öyle demiştir..Krensinin yokya...
Zorlama promosyon demişya..Zorlama ortalarda bulunma çabasındasın sereeenn..Zaten unutulup bir kenarı gittin.Unutuldun..Şimdi yoldan birine sorsak serenin albümünden bir şarkı söyleyin diye tek şarkı bu gecenin hatrına..Bu gecenin hatıran suys sereeen...Gülbenden şarkı söyleyin desek seçemelzer o kadar çok hiti varki..64 adet HİT şarkısı var..Tonlarca ödülleri var..
Yazık seren sana yaazııııkk...Kıskançlıktan kör olmuşsun..Gerçekleri göremiyorsun..Görmek istemiyorsun yazıııkk sana...Sus sus sus sussss..Boşa konuşuyorsun..Saçma konuşuyorsun..Sen acaba kadronda ajadarı çalıştırdında hatırlamıyormusun..
Tüm Gülben ergen biyografilerinde şu yazıyor..
Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses in alt kadroısunda maksimde sahne aldı..İsimlere dikkat..
Anladınım acaba:):) :img-hyste
KÖŞE YAZARI(!!!!!!!) Seren..
miroş fotolar için sağol ama bana lkaf atmadan duramıon dimi.bi sus be bi sus... aaa bana laf ata ata bi hjal oldun..
Önemli değil canım :) Evet huyum kurusun sana birşey demeden duramıyorum :D
Bırakın şu kadını ya! Yazık vallahi yazık billahi yazık! Gülben Gülben Gülben.. Başka bildiği yok..
Arkadaşlar Gülben ergen'e prenses lakabı bence olmuyor .ya birşeyler eksik.hiç ısınamadım.
tabiki Gülben ergen sevenleri için prenses ama prensesler hep saf olurlar yani saftirik .ama bizim prensesimiz çok zeki cin gibi maşallah.
prensesler hep güçsüz olur ama bizim prenses çok güçlü maşallah...
prensesler hep savunmasız olur ;bizim prenses kendini çok iyi savunur ama..
prensesler zehirli elmayı yerler ama bizim prenses alimallah o zehirli elmayı cadıya yedirtir aklıyla...
prensesler sonunda hep kazanır ;bizimki de kazanıyor ve kazanacak inşallah..
sonuç itibariyle masallardaki prenseslerle bizim prensesin iki ortak yanı var bence biri güzellik diğeri iyi kalplilik.
ben kendi adıma Yalın'ın ''en ışıklı anne '' lakabını çeviriyorum
ve diyorum ki ''en ışıklı star'' Gülbennnn. bu benim düşüncem ama bence Yalın'ın ki daha güzel.
ela sultan senimi kırcaz..
nasıl imzam :) :happy0064
Gülben Ergen az önce atv binasında Adem Gürses’le yaptığı görüşmeyi tamamladı ve binadan ayrıldı. Anlaşmaya göre Gülben Ergen atv'ye iki program birden hazırlayacak..
ATV ile el sıkışan Gülben Ergen,hafta içi her gün yayınlanacak bir sabah programı hazırlayacak. Sanatçı ayrıca haftada bir gün PT1'de yayınlanacak bir show programı da hazırlayacak. Taraflar programın içerikleri ve bütçeleri konusunda anlaştılar ve az önce imzaları attılar.
kaynak sacitaslan.com
sabah programı hiç hoşuma gitmedi :icon_sorr
ama hayırlı olsun inşallah :happy0064:happy0064
ela sultan senimi kırcaz..
nasıl imzam :) :happy0064
çok güzel olmuş Valla.
çok sağol inceliğin için.
Gülben Ergen az önce atv binasında Adem Gürses’le yaptığı görüşmeyi tamamladı ve binadan ayrıldı. Anlaşmaya göre Gülben Ergen atv'ye iki program birden hazırlayacak..
ATV ile el sıkışan Gülben Ergen,hafta içi her gün yayınlanacak bir sabah programı hazırlayacak. Sanatçı ayrıca haftada bir gün PT1'de yayınlanacak bir show programı da hazırlayacak. Taraflar programın içerikleri ve bütçeleri konusunda anlaştılar ve az önce imzaları attılar.
kaynak sacitaslan.com
sabah programı hiç hoşuma gitmedi :icon_sorr
ama hayırlı olsun inşallah :happy0064:happy0064
aaaaa...
e sabah programı yoktu hani...
nasıl ya..Yalan haberidr büük ihtimalle...
ama talk sohwa sevindim:) :happy0064
sinem çalışmalarr için;
Miray tüm resimler ve çalışmlara için;
Pamuk-meleğim imzan için;
havin91 aviler için;
halimecimbom eklediğin için tuğçe resmleri verdiği için(:
duygu resimler için;
Gizem resim için;
Feyza resim için;
Canan çalışmaların içinn;
ayşenur hoşgelmişsinn...çalışma için ;
veee sayfadaa emeği geçen herkese çok teşekkürler...yapılan çalışmaların hepsii çokk güsell olmuşş...hepisiinii çaldım geneee:img-hyste..umarım gözümden kaçan olmamıştır..olsunn tümm GEFC'e teşekkürler...herkesin emeği geçiyorrr:happy0064
bende resimlerle bişiler yaptım...boşş gelmedim..ancak bukadar becerebildim....
http://img138.imageshack.us/img138/180/glbenner8.jpg + http://img138.imageshack.us/img138/3382/glll222hn4.jpg + http://img138.imageshack.us/img138/8199/jhdjfhdfq8.jpg + http://img138.imageshack.us/img138/5352/kdhkjfhdsjxj5.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/6681/gloooko6.jpg +
http://img143.imageshack.us/img143/9297/jdhfdjhfgdmo2.jpg
Gülben Ablamm çalışıyo..albümüde çıktıı..program hazırlıklarıı varr...niye konuşuyorlar anlamadım..albüm görelim çalışma görelim diğerlerindede...her neyse...:icon_whis
ben sabah programı işini pek istemiyorum aslında ama Gülben ablamızın kararı inşallah oda çok güsell olurr:)
beren-belçim
16-04-08, 23:26
belçimin biricik eltisini ziyaret edeyim dedim...:img-wink:
güll avatar ve imzalar çok güzel olmuş
Miray imza çok güzelllllll :) Sağol bitanemmm
Sinemm çalışmaların hepsi süper :good: Eline sağlık
Gülll çalışmalar çok hoş...Teşekkürler
Sabah programı haberi bence yüzde yüz yalandır.
Gülben Ergen defalarca yapmıycam sabah programı dedi
Istemiyoruzzz sabah programı yapmasın ablamız
:icon_twis:icon_twis:icon_twis
Ve şu basit kadın yine ortaya çıkıp havlamaya başlamış.
Artık kıskançlıktan iyice gözü dönmüş !!!
Şuan onun için içimden geçenleri burada yazmaya kalkarsam, bu başlık kapanır.
O basit kadına acıyorum yaa, kafasını Gülben Ergen’le bozmus ! Yazık !!!
Bir kaşık suda boğabilirim onu...Artık o pis ağzına almasın Gülben Ergen ismini.
avalar izmalar süper.emeğine sağlık:)
gizem miroyu yollayalımda konuşsun o şahısla.Anlaşırlar..:) miro onu parçalarya o bakımdan anlaşırlar diom:) :img-hyste
avalar izmalar süper.emeğine sağlık:)
gizem miroyu yollayalımda konuşsun o şahısla.Anlaşırlar..:) miro onu parçalarya o bakımdan anlaşırlar diom:) :img-hyste
Aaaaa Emir ne demek anlaşırlar :hıh :D tabii parçalarım o ayrıı.. ama sen de gel:img-hyste. Ahh ahh! Nedense Yıldız Tilbenin bir şarkısı geldi aklıma bunu yazarken :D Ben seninn var yaa :D Gıcık kadın ya!
Neyseee;
habere gelince yalandır. Sabah programı işi yoktur bence.
Gülcüğüm imza ve avatarlar süper :) Sağol..
En ışıklı star:happy0064
x.FairyLand.x
17-04-08, 00:14
Merhaba Herkese ben Havin...
Seren Serengil'in yazisina cok sasirdim acikcasi cunku ben bugun yengemle gulben ablanin albumunu almaya cikdik gittigimiz muzik marketinde gulben ablanin albumunu bulamadik neden mi? Cunku hepsi satilmis! Orada birde demet akalinin albumu vardi ki ona yengem bakmadan cikti gitti yani du$unun gulben ablanin albumu satmiyorsa onca yol gulben abla icin gidilecek birde gulben ablanin albumu markete kalmiyacak.. Ustelik biz Yurtdisinda yasiyoruz..Burada oyleyse demek ki turkiyede epeyce satilmis Gulben ablanin albumu...Seren Serengilede sunu diyorum: Kiskanclik bir hastaliktir!!!
uzun zamandir yazmiyorum...
abuk subuk insanlar maalesef heryerde var...ama artik bu çekilmez oldu...
neyse...butun paylasimlariniz için ve emekleriniz hepinize kocaman tessekkurleer arkadaslar :)
cyprus_hsn
17-04-08, 01:22
Vizlerden dolayı eskisi kadar sık giremiyorum, eklenen herşey için çok teşekkürler arkadaşlar. :img-wink:
Bazıları (adını anmam, midem bulanıyor çünkü) unutulmaya yüz tutmuşken yine Gülben Ergen ismi sayesinde anılmaya, konuşulmaya başlamış yine. Hem de o beğenmediği (beğenmemek denirse) , aşağıladığı Gülben Ergen'in ismiyle ! Ne acıdır sevmediğin, nefret ettiğin biriyle ömrü hayatın boyunca anılmak, onsuz kocaman bir hiç olmak. Cidden artık sinirlenmekten öte acıyorum bu kadına ! Çünkü acınası bir halde !
Tutturmuş Gülben Ergen'in tutmayan projesi, dizisi bilmem ne? sen kimsin ? nesin? bunları söyleyebilmek için herhangi bir başarın var mı? hangi dizin reyting rekoru kırdı? hangi şarkıların dillerde? hangi konserin katılım rekoru kırdı? Komik ötesi !
Evet daha bir çok ünlü isim gibi Gülben Ergen'inde tutmayan projeleri vardır. Dadı gibi üzerinden yıllar geçmesine rağmen konuşulan, yayınlandığı dönemde milli maç reytingleri alan, Marziye gibi TGRT kanalını yayın hayatında ilk kez birinciliğe taşıyan, çıkardığı her albümün trajlarından başta MÜYAP olmak üzere bir çok kuruluştan ödüle layık görülen, Bülent Ersoy, Haldun Dormen, Sinan Çetin, Sezen Aksu, Şehrazat, Niran Ünsal ve daha adını sayamadığım mesleklerinde zirvede olan ünlü duayenlerin Gülben Ergen hakkındaki övgüleri ve şimdi yazmaya üşendiğim başarıları varken bırakın tutmayan projeleri de olsun. Bu onun başarısız olduğunu göstermez ki. En azından hiç üretmemekten daha tercih edilir bir durum olsa gerek !
Son albümün tutmadığını da söylemiş :) Bunun satışlardan haberi yok galiba, hırs kıskançlık çekememezlik bunu yemiş bitirmiş ya !
Ayrıca dün akşam ki programı dikkatle izledim, bunun böyle hiddetle cevap vermesini gerektirecek ne bir durum oldu, ne de bir söz söylendi. Zaten eskilerden çok az konuşuldu, ağırlıklı olarak evliliği, dadı, albümü ve atlasla ilgili konular yer aldı programda.
Gülben Ergen, zamanında alt kadrosunda sahneye çıktığını hiç bir zaman inkar etmedi ki. Tam tersine, tam hatırlamıyorum ama 2-3 yıl önceydi sanırım katıldığı bir programda sahneye ilk bu bayan ve emrahla çıktığını söylemişti.
Canlı yayınlarda, ölmesini temenni ettiğin bir insanın senin adını anıp, sana minnet borçlu olduğunu söylemesini beklemek çok ama çok saçma !
Onu sahneye, ben çıkardım, modacısına ben götürdüm, kaset çıkarmasına yardımcı oldum vik vik vik... !!! Şimdi dönde bir bugüne bak , geçmişten medet umma ! Gülben Ergen nerde sen nerde ! Özgür Aras'ın da dediği gibi boynuz kulağı çoktaaaaaaaaaaaaan geçti,
Sen hala gazel okumaya devam et !
cyprus_hsn
17-04-08, 01:40