Tüm Versiyonu Göster : Büyük Buluşma (STV)
http://img53.imageshack.us/img53/9850/1179wq.th.jpg (http://img53.imageshack.us/my.php?image=1179wq.jpg)
HAYATA BİR DE BURADAN BAKIN
Saat zamana, zaman tarihe, tarih hayata yol alırken ve her şey yolunda akıp giderken… Bir gün zaman durur. Tüm ışıklar kararır. Hayatın parlak yüzü aniden solgunlaşır. Artık sırada “en büyük gerçekle” buluşma vardır. Ve hesapla olan o büyük buluşma, herkes için kaçınılmazdır.
http://img155.imageshack.us/img155/8797/4515kj.th.jpg (http://img155.imageshack.us/my.php?image=4515kj.jpg)
Hayat heybesi açılır
Pişmanlıklar dökülür
Kor misali yanılır
Son bir ümit umulur…
Perşembe Günleri saat 19.55 de.. Ayrıca gece yarısından sonra her gece tekrarları var ben sabaha kadar izlesem bıkmıyorum.Büyük Buluşma müdavimleri buraya.
evet çok severek izliyorum insanlara ders verici ve vicdanlarına hitapedici bir yapısı var gerçekten çok ilginç bir yapım
ankaralıkız 11-06-06, 16:26 uykusuz kaldığım gecelerde gerçekten ilaç gibi geliyor ve insanların vicdanına hitabediyor aslında popüler kanallardan birinde yayınlansa gerçekten reytingleri çok yüksek olma potansiyeli var.Müzikleri ve jeneriği de çok hoşuma gidiyor
http://img65.imageshack.us/img65/4403/r24516aq.jpg
http://img65.imageshack.us/img65/3376/r14511ld.jpg
ENSTANTANELER...
gonul_erzen 11-06-06, 23:41 Bir kapı kapanır, diğeri açılır kuşkusuz. Ve oradan hayata bir başka bakılır. Yaşanan anlar, karşımıza çok farklı bir şekilde çıkar. Yanlış bir bakış ya da bir taşın kenara itilmesi, bir sevgi cümlesi, kucaklanan bir serçe yavrusu, herkesin dışladığı bir garibi sarıp sarmalamak yahut birisine sırf çıkar gözeterek yaklaşmak… Bütün bunların oradaki karşılığı, yani hayatın oradaki karşılığı… Hayattayken görülemeyen bir takım şeyleri görmek ve hissedilemeyen bazı şeyleri hissedebilmek, kapının diğer tarafından bakanlar için mümkündür. Merhamet, nefret ya da kıskançlığın oradaki yansıması… BÜYÜK BULUŞMA, hayattaki insanlara, ölümden sonrasının gözüyle, hayatın anlamını ve değerini anlatıyor. Bir anlamda insanın vicdanı ile hesaplaşması… Dilin anlatamadığını vicdanın anlatması… Bu durum karşısında insanların o eşine az rastlanır halleri, dramayı çarpıcı hale getiriyor. Ve belki de hayatın gerçek anlamının fark edilmesine katkıda bulunuyor.
umuttaciri 12-06-06, 15:32 Çok farklı bir yapım insanlara doğruluktan ayrılmamaları gerektiğini çok güzel bir şekilde anlatıyor severek izliyorum birde 5.boyut var tabii ki
Büyük Buluşma”da sorgu meleği rolünde oynayan Ümit Acar’ın (Amil) başından geçen bir olay:
“Alışveriş için girdiğim bir markette, çırak bana, ‘Abi melek rolündeki o adam sen değil misin?’ diye sordu. Evet deyince; ‘Elinizi öpeyim, lütfen gitmeyin bir çayımızı için’ diyerek iltifat etti. Öğrendim ki, çocukta içki, kumar gibi pek çok kötü alışkanlık varmış. Ne zaman ki ‘Büyük Buluşma’yı izlemiş, hayatı tamamen değişmiş ve bütün kötülüklerden kendini soyutlamış. Artık işinde babasına yardım ediyor ve herkes ondan memnun.” Karşılaştığı bu durum Acar’ı epey mutlu etmiş olmalı ki, “Bir insanı kazanmış olmaktan daha mutluluk verici ne olabilir?” diyor.
ilginç di mi:)
benim de hayata bakış açımı değiştirdi diyebilirim. artık kötü bişey yaptığımda hesabını nasıl vercemi düşünüyorum açıkçası
gonul_erzen 12-06-06, 19:15 benim de hayata bakış açımı değiştirdi diyebilirim. artık kötü bişey yaptığımda hesabını nasıl vercemi düşünüyorum açıkçası
biraz abartmıyor musunuz ece hanım? sonuçta bir kurgudan ibaret insanınkendi içinden gelmeli kötülük yapmamak...
Ben Allah la ilgili ders verici dizilere bayilirim zaten nedense..Gorursem izliorum...
http://www.oguzoktay.com/BuyukBulusma2/kosk1.jpg
http://www.oguzoktay.com/BuyukBulusma2/kosk3.jpg
http://www.oguzoktay.com/BuyukBulusma2/amiloguz1.jpg
HERHANGİ BİR B"ÖLÜM"Ü...
HAYATIN GERÇEKLERİ bilerek veya bilmeyerek yaptığımız yanlışların nasıl sonuçlar doğurabildiği vurgulanıyor.yaşamın kısa olduğu yapılan kötülüklerin kişinin yanına kalmadığına değinilmiş.olaylar karşısında daha pozitif düşünmemiz gerektiği anlatılmak isteniyor.
oyuncuları da gayet kaliteli oluyo aslında.geçen bölümlerden birinde "ali sürmeli" de oynamıştı.
oyuncuları da gayet kaliteli oluyo aslında.geçen bölümlerden birinde "ali sürmeli" de oynamıştı.
evet ya hatta malatya daki olayları anlatıyordu.çocuk esirgeme kurumlarındaki şiddet olaylarını
ankaralıkız 13-06-06, 09:51 bence de çok kaliteli Türkiye nin güncel olaylarına değiniyor ve her seferinde izleyicisini memnun ediyor. Diğer dizilerden farkı çok yakışıklı birinin rol almaması büyük olasılıkla. eğer çok yakışıklı bir oyuncu ve bir de manken olsaydı eminim diğer dizilerdeki kadar ilgi görecekti çok yazık
ankaralıkız 13-06-06, 09:55 stv'nin alacakaranlık kuşağıyla, inanç dünyasını bir arada harmanladığı fantastik bir programı. her hafta, değişen oyuncularla, farklı bir konu işleniyor, ama ana tema hep aynı; dinden, imandan çıkan insanların yaşadığı çöküş. sürekli bir gerilim havası yaratılmaya çalışılmış, çalan arka plan müzikleri, kullanılan kamera teknikleri, olayların işleyişi, korku filmlerinde kullanılan klişelerle birebir örtüşüyor. ancak gördüğüm kadarıyla, senaryoyu yazanlar ince mesajlar da( "dört kere üst üste" amatör küme şampiyonluğu yaşayan teknik direktörün yoldan çıkışı ya da çocukların verecekleri isim hakkında kavgaya tutuşan çiftten, din yolundan sapmış annenin, cenk, taylan gibi isimler öneririken, inançlı babanın abdullah isminde diretmesi gibi) vermektedir ki, allah allah dedirtmektedir insana...
gonul_erzen 13-06-06, 09:58 takımını sampiyon yapan adam kutlamak icin "soyle bir kadeh deviriyim" dedigi zaman fonda gerilim muziginin calmaya basladıgı dizi. artık her bakkaldan bira almaya gidisimde heyecanlanıyorum. alsam mı almasam mı
her bölümü "kudret kaleminde ömür mürekebi sona erdi. sonsuza uzanan bu büyük buluşmada kimseye haksızlık yapılmadı zulmedilmedi. verilen güzelliklerse lûtfedildi ihsan edildi." sözleriyle biten dizi. dizi insanın öldükten hemen sonra kendi vicdanı ile yaşadığı bir hesaplaşmayı anlatmaktadır. beyaz elbiseler içindeki şahıs da insanın vicdanını temsil eder. tabi diziyi yapanların "işte ahiret, kabir böyle yerlerdir" iddiasında olmadığı açık. ahireti anlatan kitaplarda yazılı kelimelerle ahiretin ilişkisi nasılsa burada görülenlerle gerçekleri arasındaki ilişki de ancak o kadar olabilir. Bunu bilincibde olarak izlenilmesi gerekiyor bence.
ya bence bu kadar da katı olmamalı sonuçta ben izlediğim kadarıyla başı açık olanlar da cennete gidiyor. bence bütün bölümleri izleyip öyle konuşmalıydın. tabiki allahın bileceği iş ama insanlara en azından derslr veriy ayrıca bence hiç bir propaganda havası yok hissetsem zaten izlemezdim. yayınlandığı kanala bakmayın yönetmen çelik berksoy.
SAHRA_IRMAK 13-06-06, 18:58 bence bu dızı dını karalıyo tamam ıyı bı seyler anlatıyo ama sacma cunku oradakı beyaz kıyafetlı adam haşa Allah mı yoksa sorgu melegı mı? cunku benım bıldıgım bızı sorgu meleklerı sorguya cekecek.aynı zamanda bu fılmı yayınlıyanlar nerden bılıyo ötekı dunyada ne oldugunu bı bolmunu seyrettım de kız olur olmez hemen sorguya cekılıyo bı defa insan gomulur sonra cenaze dagılır insan yanlız kalınca sorguya cekılır hemen olur olmez soruya cekılmez.
yaw sahra ırmak sanki ölüp dirilmiş gibi anlatıosun kim bilebilir kimin nasıl sorguya alınacağını kaldıki zaten ömür mürekkebi tükendi diyor amil. hepimiz biliyoruz insanın ölür ölmez sorguya alınmadığını ancak oranın zaman kavramı biliyosundur çok farklı yani binlerce yıl bir dakika da geçiyor diye biliyorum. yani bunlar çok derin şeyler fazla kurcalamakla da bir sonuç alınmaz.
bu dizinin de zaten gerçekle birebirlik gibi bir alakası yok bana da ilk başta öyle gelmişti ama seyrettikçe anladımki tek amaç insanlara yol göstermek birgün gelip yaptıklarımızın hesabının verileceğini hatırlatmak. üstelik senaryo danışmanlarına dikkat edersen sanırım bir de ilahiyat profesörü var. yani kendi kafalarına göre yazmıyorlar senaryoyu.
bence çok enteresan bi dizi zaten aykırı olduğu için bu kadar ilgi çekiyor. izlemeyenler belki önyargılı davranabir ama ben her bölümde biraz daha etkisine kapılıyorum
TELE - BAROMETRE
15 HAZİRAN 2006 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SOHRET (FINAL) [NET] ATV 8,10 22,80
2 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 7,10 22,20
3 SOHRET [NET] ATV 6,10 18,90
4 ISVEC-PARAGUAY [NET] K1 5,00 15,70
5 HACI [NET] SHOW 4,80 18,10
6 CHARLIE''NIN MELEKLERI ''TAM GAZ'' (Y.S) [N KAND 4,50 14,10
7 BUYUK BULUSMA [NET] STV 4,10 12,50
8 IKISI BIR ARADA [NET] STAR 4,00 11,40
9 BUYUK TEKLIF [NET]
işte reyting işte büyük buluşma yüzlerce programı geri de bırakıp çarşamba gününün yedincisi büyük buluşma...
Aslında kuzenimin her gece izledigi bir program olması sebebiyle ister istemez göz ve kulak misafiri oluyorum.
daha onceleri sır kapısı'nı ve sırlar dünyası'nı da ilgiyle izliyordum. bu programlardan bir farkı yok. tek farkı ak sakallı dede ve sisli bir ortam eklenmiş.
olay şu; şimdi bir iyi karakter var bir de kötü. iyiler kaybediyor kötüler kazanıyor. sonunda iyi kaybettiği gibi kötü de kaybediyor, yani ölüyor. ölünce bir yere gidiyor (o sisli ortam ve ak sakallı dedenin yanı). biz oraya sorgu sual yeri diyoruz ya da benim tahminimce sorgu sual yeri. ak sakallı dedemiz (dabbe'deki komser) kötü karakteri bir güzel sorguya cekiyor.
ilginç olanı bundan sonrası; kötü karakter dediğimiz kişi -ortamında etkisiyle- bir pişman bir pişman sormayın gitsin. zaten ikinci bir şans isteyip tekrar dünya'ya dönmek istediğini vurguluyor ki hiç inandırıcı olmuyor. ak sakallı dede ise bunun mümkün olmadıgını, ancak bundan sonra gideceği yer (cennet ya da cehennem) için bu pişmanlıkların fayda edeceğini söylüyor. öyle oluyor böyle oluyor işte.
bu programı da heralde hasan karacadag yapıyor. dabbe'de oynayan tüm oyuncular başrollerde. özellikle ak sakallı dede.
ankaralıkız 20-06-06, 20:18 eleştirileri çok saçma buluyorum bu dizinini belli bir kitlesi var ve her ne olursa olsun o kitelesini asla kaybetmiyor. bunu da reytinglerden anlıyoruz. ahiret hayatını dört dörtlük anlatan bir yapım tabiki yoktur. olamaz da. bütün bunları baştan kabullenip de seyretmen daha mantıklı bence
SAHRA_IRMAK 22-06-06, 20:56 Dusunceme Katilmiyabilirsiniz Bu Benim Dusuncem Siz Bayilarak Seyredebilirsiniz Ama Ben Sacma Buluiyorum
http://www.zaman.com.tr/2005/09/15/tv.jpg
bu bölüm de büyü ve falın kötülüğü anlatılıyordu...
http://www.zaman.com.tr/2005/12/15/tv.jpg
http://www.oguzoktay.com/BuyukBulusma2/oguzbb1.jpg
yaptığımız hiç bir kötülük cezasız kalmaz. bu dizi işte bunu hatırlatıyor
enformelyeşil 23-06-06, 15:54 resimler için çok sağol vanilia. bu dizinin resimleri ve müziği nedense hiç bir yer yok. oysa müziği özellikle de gerçekten çok etkileyici. sanırım bora ebeoğlu yapıyor. o kadar süredir devam etmesine rağmen internette bu dizi ile ilgili bir şey bulmak çok zor. seyredilmiyo desem bütün tanıdıklarım seyrediyorlar reytingler de çok iyi. anlamadım valla.
bende severek izliyorum yaptigin herseyin hesabini vereceksin bunu cok guzel isliyo yani 4/4luk muslumanim herseyimi yaparim diyenin bile mutlaka ter dokecegi konulari oluyo yani ne ogreniyomusuz herseyin sorusu var cevap hazirlamak lazim :)
Bu da ayni besinci boyut gibi bisey hem oyuncular cok ii oynuolar hem ibret alioruss bazi seylerden, din dersleri falan izlemeye deger, tawsiye edilir :img-nyam:
bugünkü bölümde iki kardeş isveç ten geliyo üvey anneannelerinin yapmadıkları kamıyor. ufak çocuğun ayağı sakatlanıyor, anne babalarını iftirayla birbirinden ayırıolar.nerden buluyorlar böyle ilginç ve güsel hikayeleri anlamıyorum helal olsun gerçekten. en sewdiğim de hiç bişeyin cezasız kalmaması. bunu düşündükçe ve gerçek hayatta karşılaştıklarımla birleştirince içim rahatlıyor.
böyle bir diziyi nasıl saçma bulursunuz anlayamıyorum
bu dizi bizim ahirette nelerle karşılaşacağımızı çok güzel anlatıyor
bu dünyada yaptıklarımızın kesinlikle cezasız kalmayacağını anlatıyor
bence bu diziye saçma diyenler saçmalıyor!!!!
elif nağme 01-07-06, 22:59 okuyorum ve insanların saygısızlığına inanamıyorum. saçmalık diyenler insanların fikirlerine hürmet gösteremeyecek kadar saçmaladılar bence. olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz. beğenmeyebilirsiniz, size hitapta etmeyebilir. Ancak bunu ifade ederken seçtiğimiz kelimelere dikkat lütfen. hem diziyi hazırlayanlar hem de severek izleyenler içinbiraz daha dikkat:img-hi:
saliha meryem 08-07-06, 07:42 okuyorum ve insanların saygısızlığına inanamıyorum. saçmalık diyenler insanların fikirlerine hürmet gösteremeyecek kadar saçmaladılar bence. olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz. beğenmeyebilirsiniz, size hitapta etmeyebilir. Ancak bunu ifade ederken seçtiğimiz kelimelere dikkat lütfen. hem diziyi hazırlayanlar hem de severek izleyenler içinbiraz daha dikkat:img-hi:
bencede sana katılıyorum ama o şaçma diyenler gerçeklerden kaçıyor.ama er yada geç yuzleşecek
bize gerçekleri yansıtan hayatta iken yaptıklarımızın yanımıza ya iyi ya da kötü kalacağını belirten güzel bi dizi
SAHRA_IRMAK 09-07-06, 11:25 böyle bir diziyi nasıl saçma bulursunuz anlayamıyorum
arkadaslar dızının neresın sacma buldugumu anlamamısınız abuk sabuk yorumlar yapıyosunuz ben o beyaz kıyafetlı adamı ve sorduklarını sacma buluyorum fıkrım aynı hasa allah mı kı o adam bızı sorguya cekıyo falan yanı adam gorunmesı sadece ses olsa tamam.
ama bız bızı kımın sorguya cekecegını bıle bılmezken o fılmı yonetenler beyaz kıyafetlı adamı koymuslar oraya mılletı sorguya cekıyo boyle sacmalık mı olur (ben dızının bıze ogrettıklerı konusunda sızınle hemcınsım)ama maden boyle bı dızı cekılıyo o zaman mantıklı olacak bıraz bı kulu bı kul sorguya cekıyo resmen sadece ses olsa tamam ama sorguluyan da bı ınsan.bende bu sahneye mantıklı dıyenın mantıklı bırı oldugunu dusunmuyorum
arkadaslar dızının neresın sacma buldugumu anlamamısınız abuk sabuk yorumlar yapıyosunuz ben o beyaz kıyafetlı adamı ve sorduklarını sacma buluyorum fıkrım aynı hasa allah mı kı o adam bızı sorguya cekıyo falan yanı adam gorunmesı sadece ses olsa tamam.
ama bız bızı kımın sorguya cekecegını bıle bılmezken o fılmı yonetenler beyaz kıyafetlı adamı koymuslar oraya mılletı sorguya cekıyo boyle sacmalık mı olur (ben dızının bıze ogrettıklerı konusunda sızınle hemcınsım)ama maden boyle bı dızı cekılıyo o zaman mantıklı olacak bıraz bı kulu bı kul sorguya cekıyo resmen sadece ses olsa tamam ama sorguluyan da bı ınsan.bende bu sahneye mantıklı dıyenın mantıklı bırı oldugunu dusunmuyorum
eğer bi kişi seyrediyor ve kendine bir ders çıkarıyor yapmakta olduğu hatalı bir davranışı bırakıyorsa dizi amacına ulaşmıştır.. ne kadar şekilci insanlar var ya nereden bileceğiz tabiki de bizi sorgulayan kişiyi. ama Kitap ta yazılanlar tarafından yola çıkılarak benzer çekimler yapılmaya çalışılyor. üstelik din bilimcileri danışmanlığında senaryo hazırlanıyr. lütfen şekilciliği bırakalım biraz da nasıl yararlı diziler senaryolar yapılır ona kafa yoralım. saçma bulmakta tabiki özgür herkes ama saçma sapan bulunacak başka yapımlar varken ben bu dizi yargılanıyorsa önyargı derim...
arkadaşım zaten dünyada nasıl yaparlarsa yapsınlar hiç bişeyi benzetemezler buda sadece bir senaryo ve oynuyorlar ...ama o zaman gelicek ve insanları sorguya çekecek ola meleklerde vardır..bu bir gerçek bütün kitaplarda yazar fakat melkelerin hiçbir şekle benzediği bilinmiyor...insana yada başka varlıklara o yüzden o kısmında ki düşüncelerin doğru olabilir fakat buda sonuçta belki kaç kişiye ibret veriyor günümüzde böyle şeylere ihtiyaç var..bence gayet doğal bir dizi...
umuttaciri 10-07-06, 18:32 İzlemeyenleri boşverin ya çokta önemli değil onlar lay lom lay lom dizileri saçmalıkları izlesinler oysa bu dizi her ne kadar oradaki sorgu sahneleri gerçekle alakalı olmasada insanlara doğru yoldan ayrılmamaları gerektiğini anlatan ibret veren bir dizi bence herkes izlesin ve insanların iş işten geçtikten sonra nasıl perişan olduğunu görsün ve ona göre hareket etsin diye yapılmış bir dizi
__kiraz--- 11-07-06, 13:17 aşk filmlerinin bu kadar arttığı bi ortamda bazen izliyoruum....çunku herşey aşkmıdır yaa..
:img-elvis
Yazdiklarini okudumda birseyi aciklliga kavusturmak istedim biz insaniz ve orda sorguya ceken adam bizim vicdanimiz yani aslinda biz orda sadece vicdanimizla bogusuyoruz diyebiliriz arkadaslariminda dedigi gibi Kuran-i Kerimde yazilanlar kadariyle yapiliyor zaten.. neyse senin fikirlerine karsi ciktigim icin degil bende bildigimi senle paylasmak istedigim icin soyledim bunu..
saygilarimla..
saliha meryem 13-07-06, 16:26 Yazdiklarini okudumda birseyi aciklliga kavusturmak istedim biz insaniz ve orda sorguya ceken adam bizim vicdanimiz yani aslinda biz orda sadece vicdanimizla bogusuyoruz diyebiliriz arkadaslariminda dedigi gibi Kuran-i Kerimde yazilanlar kadariyle yapiliyor zaten.. neyse senin fikirlerine karsi ciktigim icin degil bende bildigimi senle paylasmak istedigim icin soyledim bunu..
saygilarimla..
sahra ırmakcım bak selma çok guzel soylemış onun soledıklerıne bır bır katılıyorum.canım sen anlayamamıssın ordakı amacı.dedıgı gıbı selmann ordakı aslında bızım vıcdan aynamız.yanı bızım vıcdanımız bızı sorguya cekıyo....ok mı canım
saliha meryem 13-07-06, 16:28 arkadaşlar lutfen bıraz daha sakın olalım.ınsanlara fıkırlermı nefret ettırmek yerıne onları kabul ettırmeye calışalım.
tesekkurler...
sahra ırmak ın da ustune fazla gıtmeyelım olayı ona anlatalım en dogrusu bu bence...
bu arada büyük buluşma bu aksam var.izlemek ısteyenlere duyurulur...
herkesin fikri kendinedir ama burdakii cogu arkadasa katiliyorum turkiyede medya diyince suan sadece ask dizileri filimleri magazinde bile kim kiminle nerede bence hayat ask degildir cogu insanin hayatinda askdan onemli seyler vardir veee bu dizide ustune basa basa yaziyorum
bu yapimda asil amacda insanlarin bir gun gelip yaptiklari herseyden dolayi hesaba cekileceklerii burdaki bir uyemiz cok fazla zmana sahislara cok fazla takiliyo halbuki bu dizinin amaci oldukden sonra mutlaka bir mahkemeyi kubra olucagini yansitiyor
arkadaslar dizide hemen olup sorguya cekilmiyolar zaten,
guya dunya bitmis ahiret zamani, sonra yasananlar onunden film gibi geciyor,
zaten gercekdede yani kuranda yaziyor,
ahiret zamani hayatimiz film gibi gosterelicek,hirsizlikmi yaptin ayni o ani sana ispat icin resim, yada film gibi onune gelcekmis.
saygilar.
bu başlığın açılması çok iyi olmuş diziyle ilgili düşüncelerim bence süper insana alınması gereken dersleri öğretiyor arkadaşlar saat kaçta büyük buluşma
ceyda deniz 19-07-06, 14:37 arkadaslar dizide hemen olup sorguya cekilmiyolar zaten,
guya dunya bitmis ahiret zamani, sonra yasananlar onunden film gibi geciyor,
zaten gercekdede yani kuranda yaziyor,
ahiret zamani hayatimiz film gibi gosterelicek,hirsizlikmi yaptin ayni o ani sana ispat icin resim, yada film gibi onune gelcekmis.
saygilar.
evet dünya hayatının herkez için bittiğini söylüyor vede doğrusu çok ibret verici hikayeler var rast gelirsem ve o saatte dizilerimden biri yoksa mutlaka izliyorum.bu diziyi izlemeye başladığımdan beri birisine bir şey söylerken bile kalbini kırarmıyım veya bir şey yaparken acaba günaha girermiyim diye düşünmekten kendimi alamıyorum bu dizi insanlara sadece bu dünyanın olmadığını eğer hata yaparsak bedelini öteki dünyada ödeyeceğimizi gösteriyorki bizim halkımız böyle şeyleri sever
Meryemce90 27-07-06, 20:54 evet dizi ibret dolu ama hic birimiz bilemeyiz ahiret zamani nasil gececek diye güzel bi dizi yani bize göstermek istiyorlar nasil olur eger böyle yaparsan diye ama yinede bilemeyiz tabii ki allah belki o anda affete bilir yada cok sevab yaptigin halde günah in az olup yinede allah onu agir yere sokar ve seni cehenneme de sokabilir bunu anlatmaya calisiyorum ama yinede iyi bisey insanlar anlasinki bize ölüm ne kadar yakin diye....
saçma buluyorum bende ama benm düşüncem bu tabi...kötü bi yapım bence
Dusunceme Katilmiyabilirsiniz Bu Benim Dusuncem Siz Bayilarak Seyredebilirsiniz Ama Ben Sacma Buluiyorum
ben tamamını saçma bulmasam da şunu saçma buluyorum:Kimin Cennet'e gidip gitmeyeceğini Allah'tan başka kimse bilemez...
gün batımı 31-08-06, 07:45 biraz abartmıyor musunuz ece hanım? sonuçta bir kurgudan ibaret insanınkendi içinden gelmeli kötülük yapmamak...
cnm arkşm ama her insan istemeyerek birine kötülükte yapabilir.ama her yaptığımız kötülüğün hesabını verecezz bunu unutmaa
büyük buluşma dizsini fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum..çok kaliteli bir yapım..ders çıkartılacak bir sürü konular işleniyor..
saçma buluyorum bende ama benm düşüncem bu tabi...kötü bi yapım bence
Eğer seni herkes seviyorsa bir sorun var, eğer herkes senden nefret ediyorsa yine bir sorun vardır...
tabiii ki herkes sevmiyecek, e bide tabi insanlar korkuyor ileride karşılaşabilecekleri ihtimali hayatı boyunca kendisine birşekilde söylenmiş birisi gözüyle sonun bir demosunu yada benzerini görünce etkilenecektir.. iki ihtimal var ya pişman olacaktır yaptıklarından yada var gücüyle inkar edecektir..
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
yapacak bişey yok.. anlayış lütfen arkadaşlar... Moderatör ablanın dediği gibi polemiğe hiç gerek yok..
Bana kalırsa dizi güzel insanların yaptıkları yanlışları belki biraz abartarak gösteriyor gibi geliyor ama o bize göre öyle geliyor bence.. yani bizim davranışlarımızın başka boyutlarda algılanış şekli başka oluyor... yani genelde bölümlerdeki insanlar hep kendilerini normal zannediyorlar uyanık zannediyorlar ama ne kadar büyük bir hata içinde olduklarını o son durakta görüyor anlıyorlar ama iş işten geçmiş oluyor..
izleyiciye faydası:
eğer inanıyorsa bir kişi böyle bir sonla karşılaşma ihtimali için bile kendine çeki düzen verir..
eğer inanmıyorsa zaten bu forumda işi ne değil mi:img-yes: haaaa isterse gelsin Yağmurdan Sonra forumuna inançla inançsızlık nasıl bişeymiş görsün derim..:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
ben tamamını saçma bulmasam da şunu saçma buluyorum:Kimin Cennet'e gidip gitmeyeceğini Allah'tan başka kimse bilemez...
FAKAT yanlış anladığınız bir nokta var herhalde, dizide dikkat ettiyseniz Amil'in hep söylediği bir söz var "ben vicdan aynasıyım" yani herkesin kaçırdığı en önemli nokta bu zannediliyor ki orası "sen şuraya sen şuraya denilen yer" öyle değil orası insan öldükten hemen sonraki hali..
yani şöyle ki; insan öldükten hemen sonra ruh-beden ilişkisinden dolayı öldüğünün farkına varamıyor bazen ve bazende inanamıyor.. ama zamanla anladıkça kendi vicdanında hayatta yaptığı şeyler canlanıyor ve vicdanında tartıyor meseleleri.. yani filimdeki kısım insanın kendi vicdanında olabilecek ihtimaller.. yoksa (yanılıyorsam düzeltin dizi müdavimi arkadaşlar) mahşer yeri değil, kitapların sağdan veya soldan verildiği yer değil vede terazinin sağ kefesiyle sol kefesinin karşılaştırıldığı yer de değil.. o gösterilenler insanın kendi vicdanının sesi yani kendi vicdanına göre kitap sağ eline yada sol eline geliyor.. ve dahi cennet kapısı yada cehennem kapısından içeri giriyor gibi gözüküyor...
yani asıl hesabın başlangıç kısmı bu..
Insanlari ölümü algilamalari ne kadar da zormus,... Ölümü hatirlatan bir dizi... herkesin hesap verecegini hatirlatiyor...
Hazirmisiniz Büyük bulusmaya....
Vicdan aynasından kimse kaçamaz
Büyük Buluşma'nın bugünkü bölümünde, kızının günahına ortak olan bir annenin yaşadıkları ekrana geliyor. Evlenmek vaadiyle kandırılan Şermin, Sedat'la bir ilişki yaşayarak namusunu kirletmiştir.
Sedat'ın kendisini terk etmesiyle bir anda ortada kalan genç kız derdini annesine açar. Kızından duyduklarıyla şok olan Handan, kocasının tepkisinden korkmaktadır. Samanyolu / 19.45
paçiii_melos 14-12-06, 11:09 Dünün reytingleri
....
16 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,20 11,40
17 SPOR GUNDEMI KAND 4,10 10,90
18 BUYUK BULUSMA [NET] STV 4,10 10,10
19 ASK OLSUN [NET] SHOW 3,90 16,30
20 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 3,90 11,10
HEDEF KİTLE : A/B
13 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA
....
28 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 2,40 7,80
29 BUYUK BULUSMA [NET] STV 2,20 5,80
30 MEMLEKET HIKAYELERI [NET] KAN7 1,90 5,20
hüzün çiçeği 14-12-06, 21:37 çok güzel ve ibret verici insanın ölmeden önce kendisiyle hesaplaştıran bir dizi.. ve gerçekten bende bir çok olumsuz yönümü bu dizi sayesinde düzeltim. Allah razı olsun bu dizi yi yapanlardan ..
cok güzel bir dizi bizim dinimizde ne günah ne haram herşey cok güzel yansıtıyorlar ben seğredebildikce seğrediyorum ve cok zevk alıyorum. Dinimizi güzel yansıtıyorlar.
TELE - BAROMETRE
20 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 10,30 25,00
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 10,10 24,70
3 KARAGUMRUK YANIYOR [NET] STAR 6,40 15,40
4 CANDAN OTE [NET] STAR 6,20 17,90
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,10 17,60
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,80 16,70
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,30 18,40
8 YANIK KOZA [NET] SHOW 5,20 14,70
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,00 14,50
10 HABER SAATI [NET] KAN7 4,80 14,70
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,80 13,90
12 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 4,40 13,10
13 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 4,30 13,00
14 SPOR GUNDEMI KAND 4,30 11,70
15 BUYUK BULUSMA [NET] STV 4,30 11,00
TELE - BAROMETRE
20 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 14,40 37,50
2 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,60 30,30
3 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 5,80 18,00
4 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 5,40 17,10
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,00 17,40
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,90 17,30
7 CANDAN OTE [NET] STAR 4,90 14,90
8 ZOOM [NET] STAR 4,60 26,30
9 YANIK KOZA [NET] SHOW 4,50 13,30
10 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 4,30 18,80
11 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,30 14,10
12 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,20 14,80
13 SPOR GUNDEMI KAND 4,10 13,30
14 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,00 14,30
15 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,90 17,00
16 KARAGUMRUK YANIYOR [NET] STAR 3,40 8,80
17 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,20 26,50
18 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,20 10,50
19 HAYATIN ICINDEN . STAR 2,70 10,80
20 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 2,70 8,50
21 HABER SAATI [NET] KAN7 2,60 10,00
22 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 2,50 20,40
23 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,40 18,00
24 ASK OLSUN [NET] SHOW 2,40 12,40
25 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,30 5,90
26 DOBRA DOBRA [NET] KAND 2,20 23,50
27 BUYUK BULUSMA [NET] STV 2,10 5,80
Kaynak: www.ucankus.com
TELE - BAROMETRE
27 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 10,40 24,50
2 AVRUPA YAKASI (TKR) [NET] ATV 7,60 17,80
3 KARAGUMRUK YANIYOR [NET] STAR 6,80 16,00
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,60 17,70
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,20 16,40
6 CANDAN OTE [NET] STAR 5,90 15,20
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,70 14,90
8 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,50 18,20
9 HABER SAATI [NET] KAN7 5,40 15,40
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 14,10
11 YANIK KOZA [NET] SHOW 5,20 13,30
12 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 4,90 11,40
13 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,70 15,80
14 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 4,60 12,00
15 SELENA (TKR) [NET] ATV 4,30 23,10
16 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 4,20 12,30
17 BUYUK BULUSMA [NET] STV 3,90 9,60
TELE - BAROMETRE
27 ARALIK 2006 ÇARŞAMBA
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 13,40 35,70
2 AVRUPA YAKASI (TKR) [NET] ATV 8,90 23,20
3 KIRIK KANATLAR [NET] KAND 6,70 18,50
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,30 20,00
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 18,70
6 CANDAN OTE [NET] STAR 5,70 15,40
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,00 21,60
8 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 5,00 15,40
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,80 15,30
10 YANIK KOZA [NET] SHOW 4,70 12,80
11 SPOR GUNDEMI KAND 4,10 12,70
12 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,00 17,30
13 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,80 11,70
14 KARAGUMRUK YANIYOR [NET] STAR 3,80 10,00
15 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,70 12,00
16 ZOOM [NET] STAR 3,30 17,60
17 HAYATIN ICINDEN . STAR 3,20 12,10
18 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,10 23,40
19 ABBAS GUCLU ILE GENC BAKIS [NET] KAND 3,10 22,50
20 SELENA (TKR) [NET] ATV 2,90 20,40
21 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 2,90 9,00
22 HABER SAATI [NET] KAN7 2,80 10,00
23 MACOLAR [NET] SHOW 2,80 7,70
24 HABER OZEL [NET] SHOW 2,50 12,00
25 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 2,40 16,60
26 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 2,40 15,90
27 FLASH HABER BULTENI [NET] FLAS 2,40 7,50
28 KANAL 1 ANA HABER BULTENI K1 2,30 7,00
29 MUMYA DONUYOR (Y.S) [NET] TGRT 2,30 6,80
30 FIRTINA (TKR) [NET] KAND 2,10 16,10
31 COCUKLAR DUYMASIN (TKR) [NET] ATV 2,10 15,60
32 STAR SPOR STAR 2,10 6,50
33 DERYA GIBI [NET] SHOW 2,00 15,80
34 ASK OLSUN [NET] SHOW 2,00 14,70
35 GUNUN ICINDEN SHOW 1,90 7,30
36 DOBRA DOBRA [NET] KAND 1,80 15,70
37 SAMANYOLU ANA HABER BULTENI STV 1,70 5,80
38 GUN ARASI HABERLERI KAND 1,60 13,60
39 DISNEY''IN TENEFFUS ZILI (OGLE) TRT1 1,60 8,50
40 DISNEY KIM POSSIBLE (OGLE) TRT1 1,60 7,60
41 GULDUREN GORUNTULER TRT1 1,60 7,20
42 SPORDA BUGUN STV 1,60 4,90
43 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 1,60 4,10
44 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 1,50 7,60
45 ZAMANIN TANIGI [NET] TRT1 1,50 4,20
46 BUYUK BULUSMA [NET] STV 1,50 4,20
Kaynak: www.ucankus.com
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/bbulusma92blm02.jpg
(http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/bbulusma92blm02.jpg)
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/bbulusma92blm01.jpg (http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/bbulusma92blm01.jpg)
BÜYÜK BULUŞMA
Ağalık hayali yüzünden kendini tüketti
Başrolünde Yusuf Sezgin’in oynadığı Büyük Buluşma, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Ferah Kapısı bu kez, mal hırsı yüzünden kendini tüketen Sadri için açılıyor. Evlilik çağına gelen Pembe’ye, köyün ağalarından biri olan Ayvaz talip olmuştur. Ancak Pembe’nin gönlü Sadri’dedir. Bir çiftlikte kâhyalık yapan Sadri, Pembe’ye biraz daha sabretmesini, biraz daha para biriktirerek toprak alacağını söyler. Ancak Sadri’nin önceliği Pembe değildir. Gözünü mal hırsı ve ağalık tutkusu bürüyen Sadri, köye kendisini ispat etmenin ve saygı duyulan bir adam olmanın derdine düşmüştür. Sadri’yi bekleyen Pembe’nin evlenmemek için ürettiği bahaneler giderek sınırı zorlamaya başlar. Sadri ise işi toprak sahibi olmak için deli bir kızla evlenmeye kadar götürür. Sadri’nin evlendiğini öğrenen Pembe, Ayvaz Ağa ile evlenmek zorunda kalır. Ağalık hayaliyle yanlışa sürüklenen Sadri, şimdi Ferah Kapısı’nda vicdanıyla yüzleşecektir.
sizinle bir duydugumu paylasmak istedim
bir gun stv nin arabasi Kazakistanda giderken polis durdurmus ve stv calisanlari neden durdurulduklarini sormus polis:yahu sizin yuzunuzden artik rusvet alamiyoruz demis ve buyuk bulusma dizisinin kendilerini cok etkiledigini anlatmis.....(kazakistanmiydi tam hatirlamiyorum diyer orta asya cum.biride olabilr) stv ye bu guzel yapimindan dolayi tesekur ediyorum
paçiii_melos 11-01-07, 10:57 TELE - BAROMETRE
10 OCAK 2007 ÇARŞAMBA
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 11,30 26,80
2 BESIKTAS-GALATASARAY [NET] KAND 10,00 23,80
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,90 18,80
4 CANDAN OTE [NET] STAR 6,50 17,50
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,40 18,00
6 KARAGUMRUK YANIYOR [NET] STAR 6,30 15,30
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,80 16,40
8 HABER SAATI [NET] KAN7 5,00 14,60
9 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 4,90 29,60
10 YANIK KOZA [NET] SHOW 4,90 11,70
11 BUYUK BULUSMA [NET] STV 4,60 11,40
10 OCAK 2007 ÇARŞAMBA
1 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 15,80 37,40
2 BESIKTAS-GALATASARAY [NET] KAND 9,90 23,40
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,10 20,30
4 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 6,60 19,50
5 YANIK KOZA [NET] SHOW 6,40 15,20
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,30 18,80
7 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 6,10 42,70
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,60 16,50
9 CANDAN OTE [NET] STAR 5,20 13,50
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,10 14,80
11 SPOR GUNDEMI KAND 4,70 12,20
12 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,60 17,50
13 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,50 12,50
14 ZOOM [NET] STAR 4,30 22,70
15 HAYATIN ICINDEN . STAR 4,00 13,60
16 GUNUN ICINDEN SHOW 3,90 13,00
17 YAPRAK DOKUMU (OZEL) [NET] KAND 3,70 14,90
18 DOBRA DOBRA [NET] KAND 3,60 35,50
19 MACOLAR [NET] SHOW 3,60 9,40
20 KARAGUMRUK YANIYOR [NET] STAR 3,20 7,90
21 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 3,10 14,60
22 DERYALI GUNLER [NET] SHOW 2,80 21,30
23 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 2,70 7,50
24 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 2,60 18,70
25 HABER SAATI [NET] KAN7 2,60 8,10
26 YALANCI YARIM (TKR) [NET] STAR 2,50 12,30
27 GUN ARASI HABERLERI KAND 2,40 18,50
28 ALTINCI HIS (Y.S) [NET] TRT1 2,40 6,00
29 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 2,20 6,20
30 KANAL 1 ANA HABER BULTENI K1 2,20 6,00
31 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 2,10 15,80
32 ASK MELEGIM [NET] KAND 2,10 8,40
33 BUYUK BULUSMA [NET] STV 2,10 5,20
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/bbulusma93blm01.jpg (http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/bbulusma93blm01.jpg)
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/bbulusma93blm02.jpg (http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/bbulusma93blm02.jpg)
http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/bbulusma93blm03.jpg (http://i121.photobucket.com/albums/o222/edasenekt/bbulusma93blm03.jpg)
başarısnından kalitesini belli ediyor.yalnı sormak istediğim bişey var.ali sürmeli kaçıncı bölümde_bölümlerde oynadı? bildi verirseniz çok sevinrim. ben yalnızca birinin başına rastgeldim, oda evden çıkmaz zorunda olduğum için bakamadım:'/
COk ibret dolucu bir hikayeleri var, herkez olunce yaptiklarimizin
hesabini verecek, AMa baska bir program ciksaydi acik sacik olan
Kesin rayting kirardi Nysh buna da sukredelim.. Bence 12nin icine
girmesi lazim
-Saruhan Hünel- 05-02-07, 11:41 COk ibret dolucu bir hikayeleri var, herkez olunce yaptiklarimizin
hesabini verecek, AMa baska bir program ciksaydi acik sacik olan
Kesin rayting kirardi Nysh buna da sukredelim.. Bence 12nin icine
girmesi lazim
Son derece haklısın arkadaşım... İnsanlarımız ibret verici hikayeleri değil de açık saçık filmleri tercih ediyorlar...
kesinlikle katılıyorum .Çünkü bu buluşma er ya da geç olacak!Ayrıca bir önceki mesajımda yanıldığımı anlattığınız için teşekkür ederim ;)
çok güzel bir dizi...her bölüm ayrı oyuncular ayrı hikayeler...formda yer almıyor sanıyordum varmış.az önce izledim ve çok duygulandım...ercan yazgan çok beğendim emeği geçen herkesi kutlarım....
SAHRA_IRMAK 21-04-07, 12:54 böyle bir diziyi nasıl saçma bulursunuz anlayamıyorum
ama dogru duzgun anlatılmıyo.aynı zamanda da sana eger obur dunyada nelerle karsılasacagını bu dısı anlatıyorsa ben senın ımanından şüpe ederım.
cunku bu senın gerceklerı bılmedıgını gosterır
arkadaşım zaten dünyada nasıl yaparlarsa yapsınlar hiç bişeyi benzetemezler buda sadece bir senaryo ve oynuyorlar ...ama o zaman gelicek ve insanları sorguya çekecek ola meleklerde vardır..bu bir gerçek bütün kitaplarda yazar fakat melkelerin hiçbir şekle benzediği bilinmiyor...insana yada başka varlıklara o yüzden o kısmında ki düşüncelerin doğru olabilir fakat buda sonuçta belki kaç kişiye ibret veriyor günümüzde böyle şeylere ihtiyaç var..bence gayet doğal bir dizi...
iyi o zaman cennet ve cehennemı de yapsınlar nasıl olsa ıbret vermek amaclı sacmalamayın arkadaslar ıbret vermek ıcın sorgu maeleklerının yerıne adsamın tekını dıkmısler oraya...aynı zamanda ıbret almak ıstıyen varsa bu sacma fılmın yerıne gıdıp Kuran-I Kerım'ın mealının okusun
Yazdiklarini okudumda birseyi aciklliga kavusturmak istedim biz insaniz ve orda sorguya ceken adam bizim vicdanimiz yani aslinda biz orda sadece vicdanimizla bogusuyoruz diyebiliriz arkadaslariminda dedigi gibi Kuran-i Kerimde yazilanlar kadariyle yapiliyor zaten.. neyse senin fikirlerine karsi ciktigim icin degil bende bildigimi senle paylasmak istedigim icin soyledim bunu..
saygilarimla..
1.bısı obur dunyada vıcdanımıs degıl sorgu meleklerı sorguya cekecek
2.Kuran-ı Kerım ıle fılm arasında da hıc bı baglantı yok(ben kura-ı kerımde hıc oyle bı sahne okumadım
Bence gayet yararli bi yapim ama tabi bazen abartmamak lazim.
ibretlik olaylarda var, insan bunlardan hep ders cikarmasi gerek.
Ordaki beyaz kiyafetli adam sadece simbolik olarak konulmustur, yani iste bu adam melek ayni ahirettede böyle olacak demiyorlar, olaylari ancak böyle yansitabiliyorlar, o kadar abartmayalim vee yapimin iyi yönlerine bakalim.
(bu yazima bir kisi cikipda senin imanin tam degil yada buna benzer birseyler demesin lütfen !!!! )
dün (25 nisan carsamba) büyük buluşmada aydan burhanı cok begendiğimi ve senaryonun ne kadar klişe olursa olsun etkileyici vurgulandıgını belirtmek isterim :img-yes: yaa bu arada o avukat mesut u oynayan cocuk kimdiii bilen varsa yardımcı olsun lütfeeennnnn:img-in_lo
SAHRA_IRMAK arkadaşım..
öncelikle bu konuda bu şekilde duyarlılık gösterdiğin için teşekkür ederim kendi adıma..
çünkü insanlar o hale geldi kii(ben de dahilimdir belki)
böyle bir projeye sadece saçma sapan bir şey diyip küçümseyip geçiyorlar...
ama gerçekten birşeylerin yanlış olduğunu düşünüp sorgulayıp değil...
keşke herkes senin gibi duyarlı olsaa...
ben bu yapım iyi-kötü yönünde birşey söylemek istemiyorum
ama özellikle gençlerr nedense bu konularda tavırlı olup
bazı şeyleri tamamen hayatlarından çıkarmaya başladılar gibi geliyo bana..
ben de 18 yaşındayım..
ve çevredekilerden görüyorum biraz bişilerr..
büyük buluşma belki kanlları dolaşırken de olsa insanların gözünün takılıp bi ölümüü-sorguyu aklına getirmesine sebep oluyordur..
umarım öyledir yanii..
çünkü aydın dediğimiz insanlarınn..
mezardaki..her nefis ölümü tadacaktır..ayetini ordan çıkartmak için..
kendilerince kampanya yaptıklarını biliyoruzz..
ayrıca bu başlık bence eleştirilerle dolup taşmalıydı...
ben saçma bişi görürsem eleştiririm yani..
ama o şekilde davranan çok az insan var sanırımm:icon_sorr
çok güzel bir yapım
ama belli kesimce farklı algılanabiliyor
ama bazen çok sert olabiliyor
bazen öyle şeyler yaşanıyo ki gerçek olsa napardım diye düşünüyosun
bu arada zamanında ATV bi kopyasını yaptı ama tutmadı
Allah bilir oturup kendileri izlemişlerdir:)
SAHRA_IRMAK 26-05-07, 19:14 SAHRA_IRMAK arkadaşım..
öncelikle bu konuda bu şekilde duyarlılık gösterdiğin için teşekkür ederim kendi adıma..
çünkü insanlar o hale geldi kii(ben de dahilimdir belki)
böyle bir projeye sadece saçma sapan bir şey diyip küçümseyip geçiyorlar...
ama gerçekten birşeylerin yanlış olduğunu düşünüp sorgulayıp değil...
keşke herkes senin gibi duyarlı olsaa...
ben bu yapım iyi-kötü yönünde birşey söylemek istemiyorum
ama özellikle gençlerr nedense bu konularda tavırlı olup
bazı şeyleri tamamen hayatlarından çıkarmaya başladılar gibi geliyo bana..
ben de 18 yaşındayım..
ve çevredekilerden görüyorum biraz bişilerr..
büyük buluşma belki kanlları dolaşırken de olsa insanların gözünün takılıp bi ölümüü-sorguyu aklına getirmesine sebep oluyordur..
umarım öyledir yanii..
çünkü aydın dediğimiz insanlarınn..
mezardaki..her nefis ölümü tadacaktır..ayetini ordan çıkartmak için..
kendilerince kampanya yaptıklarını biliyoruzz..
ayrıca bu başlık bence eleştirilerle dolup taşmalıydı...
ben saçma bişi görürsem eleştiririm yani..
ama o şekilde davranan çok az insan var sanırımm:icon_sorr
ay hayatım asıl keske herkes senın gıbı dusunse keske...ama o kadar bu konu hakkında bılgısı olmayan kısı varkı ve bu konu o kadar yanlıs bı sekılde anlatılıyoı kı .. benım sorunum anlattıgı sey degıl bunu anlamıyom basıları..ben o anlatılanların 3-5katını daha ayrıntılı bı sekılde bılıyorum zaten onemlı olanbılmyeyen kısı ayanlıs anlıyo ben yınede ısrarcıyım kararlıyım o beyaz kıyafet adam orada butun anlatılamak ıstenenı bosuyo ve bıran once kaldırılmalı...bıde bellı bı kesım derken ne demk ıstenıldıgını anlamadım ben bırı acıklık getırsın lutfen
kac yil oldu buna halen devam ediyor vaybe iste bu kanal dizilere sahip cikiyor diger kanallar gibi degil kac yil oldu bileniniz varmi aranizda
~*~NaR-ı GüL~*~ 30-09-07, 19:39 Bence cok güzel ve ibret verici bir dizi...tabikide hic kimse kimin cennete kimin cehenneme gidecegini bilemez ama dikkat ederseniz dizideki karakterlerin cogu gercek hayatta var olan kisiler...ayrica dizideki kötü adam rolündeki sahis pat diye cehenneme atilmiyor...cehenneme gitmesine sebep olan dünyadayken yapip ettikleri oluyor...iyi insan rolündeki kisi icinde öyle...iyi birseyler yaptiysa...kul hakki yemediyse...harama el uzatmadiysa mükafati cennet oluyor...zaten bu Kuran-i Kerimde de yaziyor...iyilik yapanlar, kul hakki yemeyenler harama el uzatmayanlar cennete gider...aksini yapanlar ise cezalandirilacaktir...
Dizi "ölümden sonra amille karsilasacaksiniz!" demiyor..."Ölümden sonra sorgu sual vardir!" diyor...yani su mesaji vermek istiyor..."Ölüm gelmeden kendinizi hesaba cekin" dizinin jenerik müzigindede denildigi gibi.. "Emr-i Hak vaki olmadan dönde seyret kendi hayatini"...bu yüzden bu kadar acimasiz olmayalim arkadaslar...bu gibi yapimlarin bizlere vermek istedigi mesajlari dogru algilayalim ve o emsajlarin bize ne anlatmak istedigini iyice düsünelim...
~*~NaR-ı GüL~*~ 30-09-07, 19:47 Bence gayet yararli bi yapim ama tabi bazen abartmamak lazim.
ibretlik olaylarda var, insan bunlardan hep ders cikarmasi gerek.
Ordaki beyaz kiyafetli adam sadece simbolik olarak konulmustur, yani iste bu adam melek ayni ahirettede böyle olacak demiyorlar, olaylari ancak böyle yansitabiliyorlar, o kadar abartmayalim vee yapimin iyi yönlerine bakalim.
(bu yazima bir kisi cikipda senin imanin tam degil yada buna benzer birseyler demesin lütfen !!!! )
Katilliyorum arkadasim...dizideki amil sadece bir sembol...yo hic kimse kimsenin imani hakkinda yorum yapamaz yapmamali...o Allah ile kul arasinda olan bir mevzu...her kim ne yaparsa kendine yapar...iyiligide kötülügüde...ancak herkesin fikrine görüsüne saygi duymak gerekir...hic kimse kimseyi kücük görmemeli incitmemeli...
aliyeaynalar 30-09-07, 21:30 http://img232.imageshack.us/img232/1783/30232616vm6.png
http://img227.imageshack.us/img227/4599/30232617ax3.png
http://img218.imageshack.us/img218/174/302326171uj0.png
http://img221.imageshack.us/img221/4635/30232618lr2.png
http://img154.imageshack.us/img154/9521/302326181bb6.png
http://img230.imageshack.us/img230/8107/30232619qy6.png
http://img232.imageshack.us/img232/6585/302326191kx1.png
http://img221.imageshack.us/img221/7610/302326192og5.png
http://img229.imageshack.us/img229/1551/30232620kr1.png
http://img222.imageshack.us/img222/1483/302326201wh0.png
aliyeaynalar 30-09-07, 21:53 http://img228.imageshack.us/img228/3696/302326202bw3.png
http://img221.imageshack.us/img221/344/302326203wa2.png
http://img229.imageshack.us/img229/7071/30232621mq4.png
http://img232.imageshack.us/img232/2719/302326211qf1.png
http://img230.imageshack.us/img230/5837/302326212wn1.png
http://img221.imageshack.us/img221/3189/302326213cy7.png
http://img233.imageshack.us/img233/973/302326214sn6.png
http://img222.imageshack.us/img222/6065/30232622sc5.png
http://img229.imageshack.us/img229/6430/302326221wt3.png
http://img221.imageshack.us/img221/4194/302326222au1.png
bişey sorucam.bu bölümdeki damattın adı neydi?emret komutanımda da oynuyordu
aliyeaynalar 01-10-07, 14:13 http://img258.imageshack.us/img258/39/302326234qm8.png
http://img409.imageshack.us/img409/8531/30232624ra1.png
http://img64.imageshack.us/img64/7687/302326241uw7.png
http://img258.imageshack.us/img258/4409/302326242gt6.png
http://img248.imageshack.us/img248/7597/302326243fk3.png
http://img209.imageshack.us/img209/7066/302326244cg5.png
http://img64.imageshack.us/img64/8899/30232625gg9.png
http://img409.imageshack.us/img409/6207/302326251vg2.png
http://img117.imageshack.us/img117/4876/302326252mv0.png
http://img510.imageshack.us/img510/7464/302326253st7.png
aliyeaynalar 01-10-07, 14:43 http://img103.imageshack.us/img103/3930/302326261ul2.png
http://img212.imageshack.us/img212/701/302326262ay1.png
http://img73.imageshack.us/img73/425/302326263vg2.png
http://img248.imageshack.us/img248/3319/302326264eo3.png
http://img73.imageshack.us/img73/860/302326265oa8.png
http://img337.imageshack.us/img337/8690/30232627ss0.png
http://img127.imageshack.us/img127/3582/302326271oo5.png
http://img212.imageshack.us/img212/9206/302326272gy1.png
http://img103.imageshack.us/img103/5641/302326273ql0.png
http://img73.imageshack.us/img73/1700/30232626vr8.png
aliyeaynalar 01-10-07, 15:36 http://img204.imageshack.us/img204/3770/302326274fa4.png
http://img212.imageshack.us/img212/203/30232628gi0.png
http://img236.imageshack.us/img236/9382/302326281uu9.png
http://img164.imageshack.us/img164/5559/302326282nz2.png
http://img111.imageshack.us/img111/9606/302326283nw2.png
http://img236.imageshack.us/img236/2148/302326284rw6.png
http://img204.imageshack.us/img204/3953/302326291jn8.png
http://img111.imageshack.us/img111/1094/302326292bh3.png
http://img68.imageshack.us/img68/3585/302326293lb9.png
aliyeaynalar 01-10-07, 16:19 http://img127.imageshack.us/img127/2084/302326294lk8.png
http://img76.imageshack.us/img76/6313/30232630ct2.png
http://img212.imageshack.us/img212/175/302326301ix6.png
http://img76.imageshack.us/img76/729/302326302qk3.png
http://img69.imageshack.us/img69/9518/302326303kd4.png
http://img127.imageshack.us/img127/9467/302326304kv7.png
http://img127.imageshack.us/img127/2262/30232631mv3.png
http://img409.imageshack.us/img409/5880/302326311oy1.png
http://img409.imageshack.us/img409/4617/302326312hj1.png
http://img208.imageshack.us/img208/7293/302326313yh8.png
öncelikle fotograflar için cok saol harika fotograflar ama Suat karakterini oynayan cocuk kimdi onun da tekli ya da net yakın plan fotoları yok mu paylaşırsan seviniriz :img-wink:
boncuk-girl 02-10-07, 18:21 bişey sorucam.bu bölümdeki damattın adı neydi?emret komutanımda da oynuyordu
aliyeaynalar resimler için çok saol
cnm ismi ruhi yapıcı büyük buluşmadaki ismi ise ersindi
bu bölüm çok güzeldi ya
bencede harika bi bölümdü yayınlanan bölümler içinde en dikkat cekici bölümlerden biriydi iyi bi konu işlemişlerdi gayet başarılıydı ama suat karakterini oynayan çocugun kim oldugu hakkında bilgi ve fotograf istiyoruz yakın plan ve net özellikle. eklerseniz paylaşırsanız seviniriz:img-blush
STV'nin en sevmediğim dizisi büyük buluşma ilk sezon harikaydı işte bu tam benlik bi dizi demiştim ama 2. senesinde bozmaya başladı hep aynı hikayeler hep aynı senaryo artık bıktırdı beni diziden insanların cennetemi cehennmemi gideceğini artık filmin başından anlar olduk hiç bi heyecan hiç bi etkileyici yanı kalmadı. bence bu dizi bu sezon bitirilmeliydi.
stv'nin diğer tüm dizilerini cok seviyorum ve bayramdan sonrada başlayacak yeni dizilerini izleyeceğim.....
BÜYÜK BULUŞMA *Yeni Bölüm*
Babasız büyüyenleri en iyi o anlayabilirdi.
http://img232.imageshack.us/img232/8229/bbulusma121blm02oo6.jpg
Kaçınılmaz randevu Büyük Buluşma, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Başrolünü Yusuf Sezgin’in üstlendiği dizde bu hafta babasını bir türlü affedemeyen Sezen öğretmenin Ferah Kapısı’na uzanan hikayesi anlatılıyor. Babası tarafından yıllar önce terk edilen Sezen, her türlü zorluğa göğüs germiş ve eğitimini tamamlayarak öğretmen olmuştur. Sınıfındaki bir öğrencinin ailesini depremde kaybettiğini öğrenince ona yardım eli uzatır. Bu süreç onu, ailesiz büyüyen sokak çocuklarına hayatını adayacağı hayırlı bir noktaya götürür. Fakat nefret ettiği babası yıllar sonra tekrar karşısına çıkacaktır.
http://img151.imageshack.us/img151/6341/bbulusma121blm01gt9.jpg
Yapımcı
Mustafa Kartal
Yönetmen
Metin Çamurcu
Yayın Günü ve Saati
24 Ekim Çarşamba 19:50
aliyeaynalar 23-10-07, 00:20 STV'nin en sevmediğim dizisi büyük buluşma ilk sezon harikaydı işte bu tam benlik bi dizi demiştim ama 2. senesinde bozmaya başladı hep aynı hikayeler hep aynı senaryo artık bıktırdı beni diziden insanların cennetemi cehennmemi gideceğini artık filmin başından anlar olduk hiç bi heyecan hiç bi etkileyici yanı kalmadı. bence bu dizi bu sezon bitirilmeliydi.
stv'nin diğer tüm dizilerini cok seviyorum ve bayramdan sonrada başlayacak yeni dizilerini izleyeceğim.....seninle pek aynı fikirde değilim çünkü,
dizi amil karakteri değişince yani yusuf sezgin gelince güzelleşti.
ondan önceki bölümleri ne biliym basitti sanki...
seninle pek aynı fikirde değilim çünkü,
dizi amil karakteri değişince yani yusuf sezgin gelince güzelleşti.
ondan önceki bölümleri ne biliym basitti sanki...
+bu sezon dikkatimi cekti... birah daha efektler artmis... sualler biraz daha zorlasmis.. yüzlesme güclestirilmis...
artik defterin eline alinma durumuna göre bile rahmet daha cok vurgulanmaya baslanmis... dikkatli izlendiginde bu sefer tesiri dahada bir farkli oluyor...
Ferah Kapısı, kader birliği etmiş iki mühendis için açılıyor.
Kaçınılmaz randevu Büyük Buluşma, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizide bu hafta, çok önemli bir proje üzerinde çalışan iki mühendisin Ferah Kapısı’na uzanan hikayeleri anlatılıyor. Vedat ve Halil, yıllardır kader birliği etmiş iki mühendistir. Üzerinde çalıştıkları proje sonuca çok yaklaşmıştır ve Türkiye’nin prestiji açısından çok önemlidir. Ne var ki projenin başındaki isim olan Vedat, başarılarıyla takdir toplarken Halil hep ikinci planda kalmaktadır. Üstelik özel hayatları da Halil’in kıskançlığını arttıracak sebeplerle doludur. Vedat ve ailesi bir bebek beklerken Halil, aynı günlerde, karısının hiçbir zaman çocuk sahibi olamayacağını öğrenmiştir. Vedat’ı her geçen gün daha da kıskanan Halil, sonunda tüm bu durumları avantaja çevirecek fırsatı yakalar. Vedat’ın kan davalıları vardır ve her yerde onu aramaktadırlar. Ferah Kapısı bu kez, Vedat ve Halil için açılacaktır.
Yapımcı
Mustafa Kartal
Yönetmen
Metin Çamurcu
Yayın Günü ve Saati
31 Ekim Çarşamba 19:50
Eski bir bombacının Büyük Buluşma’sı...
Başrolünü Yusuf Sezgin’in oynadığı Büyük Buluşma, yeni bölümüyle ekrana geliyor. Kazım teröristler için çalışan bir bombacıyken, hatalarından pişman olmuş ve örgütten kaçmıştır. Kendisine yeni bir hayat kurmuş, ailesinden bile eski kimliğini gizlemiştir. Fakat geçmişi peşini bırakmaz. Son zamanlarda üst üste başarısız eylemler geçiren örgüt üyeleri, bomba işinde çok iyi olan Kazım’ın yerini bulmuştur. Ondan tıkır tıkır işleyecek, tahrip gücü yüksek bir bomba yapmasını isterler. Yeni bir bomba yapmayı reddeden Kazım, kızının kaçırılmasıyla zor duruma düşer. Artık önünde iki seçenek vardır: Ya kızını kaybetmeyi göze alacak veya onlarca masum insanın ölümüyle sonuçlanabilecek bombayı hazırlayacaktır. Ferah Kapısı’nda vicdanıyla yüzleşen Kazım’ı nasıl bir hesap bekleyecektir?
Yapımcı
Mustafa Kartal
Yönetmen
Metin Çamurcu
Yayın Günü ve Saati
07 Kasım Çarşamba 19:50
SAHRA_IRMAK 25-11-07, 17:24 arkadaslar anlasılmayan bıse var hala :ben faydalı bıse degıl demıyorumkı aksıne hıc bıse bılmıyen bırı ıcın faydalı denecek kadar ıyı bı program ama boyle onemlı bı dızı yapılıyosa ayrıntılarada dıkkta edılmelı sıradan bı fılmde bıle mantık hataları bulunuyo ve o hatalar duzeltılıyoken bu fılmde bu buyuk hatanında duseltılmesı gerekıyo bende bunu o yusden dıle getırdm..bu sayfada yorumlar yasılsın dıye var.... kımse kusura bakmasın ama dınle ılgılı fılm yapılıyo yanlıs bılgılendırebılecek hıc bı purus olmamalı sısın de dedıgınıs gıbı ınsanlar dın konusunda zaten bılgısısler bı de boyle programlar...ıyıce yanlıs bılgılenmeye neden oluo.
alinti:
iyi o zaman cennet ve cehennemı de yapsınlar nasıl olsa ıbret vermek amaclı sacmalamayın arkadaslar ıbret vermek ıcın sorgu maeleklerının yerıne adsamın tekını dıkmısler oraya...aynı zamanda ıbret almak ıstıyen varsa bu sacma fılmın yerıne gıdıp Kuran-I Kerım'ın mealının okusun
arkadaslar bu konusmalar çok sacma yapmayin lutfen yaa bu programda sadece bazi mesajlar bazi yollardan verilmeye calisiliyo ve bence bu mesajlarin sahipleri bunlari pek agla aliyolar bunun için bu konular hakkinda tartismak yakismio gerçekten
bu dizide yarismaya katilan biri oynamisti bi kiz yarismanin adini getiremedim gözleri güzel bir kizdi gerci seyretmedim ama iste oynadigini biliyorum ama ne zaman oynadi bilmiyorum baya oldu herhalde adini gercekten hatirliyamadim bir arastirayim en iyisi belki aklima gelir
ya çok güzelde bu büyük buluşma önceden izliodum
artık izlemiorum psikolojik olarak etkilio beni yaa
her yaptıım şeyi sorgular olmuştum bi ara yapmak
istediklerimi yapamıodum
aliyeaynalar 10-04-08, 23:31 Para için bir kadını yüzüstü bırakmıştı.
Büyük bir işadamı olan Erdal, yıllar önce birlikte olduğu Yasemin’i bazı vaatlerle kandırmıştır. Erdal, Yasemin’i karnında bebeği olduğu halde terk edip zengin bir kadınla evlenir. Evlendiği kadından bir kızı olan Erdal, eşinin ölmesi üzerine büyük bir servetin de sahibi olur. Erdal’ın kızı Zeynep, babasının kimseyle evlenmesini istemezken Erdal iş arkadaşı Ayla ile evlilik planları yapmaktadır. Erdal, bir gün aniden kalp krizi geçirince şoförü Haşim ve Ayla ile ilgili bazı gerçekleri öğrenecektir. Hayatı boyunca paranın peşinde koşan Erdal, mal varlığı yüzünden bir tuzağa düşürülmek üzeredir. Erdal’ı Ferah Kapısı’nda nasıl bir son bekleyecektir
Hürremsultan 11-04-08, 10:35 Arkadaslar ben büyük bulusmanin bir bölümünü ariyorum icinde Yildiz Cagri Atiksoy´un oldugu bölüm bu acaba yardimci olabilirmisiniz??
--sumeyra-- 14-05-08, 14:10 Kocasının emekli parasına göz dikmişti.
Büyük Buluşma’nın bu haftaki konusu şöyle:
Perihan, öğretmenlik yapan eşi İbrahim ile kırk yıllık evlidir. Perihan’ın bitmek bilmeyen istekleri ve huzur bozucu konuşmaları İbrahim’i usandırmıştır. Perihan, borcunu henüz ödeyebildikleri evin tapusunu kendi üzerine yaptırırken, kızı Zuhal’in yuvasının da dağılmasına sebep olur.
Öğrencileri tarafından çok sevilen İbrahim öğretmen, eşinin yaptıklarına dayanamayarak evi terk eder. Hayatında paradan başka hiçbir şeye önem vermeyen Perihan, eşi İbrahim’in hasta olduğunu ve az bir ömrü kaldığını öğrenince yeni bir plan yapar. Planın amacı ise, öldükten sonra İbrahim’e yüklü miktarda emekli parası verilecek olmasıdır. Perihan’ı Ferah Kapısı’nda nasıl bir son bekleyecektir?
aliyeaynalar 13-06-08, 19:02 Nihayet Büyük Buluşmada Cenk Sözeriyi görebildik :happy0064
http://img171.imageshack.us/img171/4387/13195734vk2.th.png (http://img171.imageshack.us/my.php?image=13195734vk2.png)
aliyeaynalar 13-06-08, 19:57 http://img374.imageshack.us/img374/6735/1tmpxw4.jpghttp://img367.imageshack.us/img367/7193/2tmpjs2.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/6454/3tmpnx3.jpghttp://img367.imageshack.us/img367/2710/4tmprv9.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/5791/5tmpmn9.jpghttp://img518.imageshack.us/img518/866/6tmpfo7.jpg
http://img259.imageshack.us/img259/2201/7tmpjj6.jpghttp://img518.imageshack.us/img518/2402/8tmpgu0.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/9756/9tmpat1.jpg
|
|