Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 12)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
Herkes nerede..Gerçi görünüyorsunuzda kimsenin sesi çıkmıyor sanırım.
Çünkü herkes ikinci sesli fragmanı bekliyor..Yarın dizimiz var.. Mevcut fragmanı izle izle doyamıyorum. harika..
.
Şimdi passioncuğum, son 24 saatin trans durumları mevcut..
Hani şu Demirin arkadan gelip şirin mi şirin elleriyle Asinin gözlerini kapaması var ya:img-nyam::img-nyam:
Bir de Asi gelinliği giydikten sonraki hali var ya..:img-in_lo
Ben o sahnelerde tutuklu kaldım..Hiç kurtulmak istemiyorum.:img-hyste
bende ne izledim nede okudum.. ama en kısa zamanda kitabı bulup okumayı düşünüyorummm:)
En kısa zamanda okumanı tavsiye ederim. Ben üç günde bitirmişim...yaklaşı 400 sayfa (ben bile şaşırdım kendime).
Tüm gün evdeydim.... Çünkü, hastaydım... ama, önemli birşey değildi... sadece evde, az kullanıldığını düşünen bir yer, benim kendisini sık ziyaret etmemi istedi....:icon_whis
..
Geçmiş olsun dikkat et kendine sen foruma lazımsın... Biliyorsun sen forumun hakimisin.. Bak annelik konusuna son noktayı koymuşsun....:happy0064
Bir kişi ne zaman anne olur diye düşünüyorum akşamdan beri... O kadar okudun öğrenmetmediler mi diyebilirsiniz de ben onu kast etmiyorum. Sosyal olgu olarak anne ne zaman olunur...
Mesela ben bu tarz sıfatları kendime çok zor yakıştırırım. Evlendikten bir haftasonra bir cafeye oturduk . Eşim lavaboya gitti. Garson geldi. Ben çay istedim kendime, eşim içinde sipariş vermem lazım. Fakat kendisi versin istiyorum. Garsona, sonra gelmesini söyleyeceğim ama bir an tıkandım. " Bir çay istiyorum, arkadaş da gelince sipariş verecek dedim." :img-hyste 1 hafta önce evlendiğim kişiye eşim demek tuhaf geldi. Her ne kadar kurallar çercevesinde eşim, kocam da olsa teleffuz o kadar kolay olmadı.
Yine oğlum yeni doğmuştu. Oğlanın doktorunu aradım. Kendimi tanıtacağım. ismimi söyledim. Bebeğin de adını söyleyip aramdaki yakınlığı belirtmem lazım. ........'nın annesiyim demek öyle zor geldi ki. Sesimi tanıyamadım...:img-hyste
Bunları neden anlattım...:icon_whis yani bazı statülerin kazanılması bir anda olmuyor sanki... Doğuran kadına anne dense de , sosyal açıdan her doğuran kadın doğurduğu anda anne oluyor mu acaba???:img-wink:
Annelik kavramı ne zaman başlıyor hamile kalınca mı??? doğum gerçekleşince mi???
Bence annelik bir süreç... Hamilelikle başlayıp ölene kadar süren bir süreç... Ölene kadar öğrenilen bir süreç... O sebeple Neriman'ın Süheyla'ya söylediği " sen ne zaman anne oldun" sözü yerinde bir sözdür bana göre... Anne olmak doğrumakla olmuyor. Çocuk zorla bile alınsa anneden annelik başka bir şey... Ateşlenen çocuğun başında nöbet tutmadan, yemek yemeyen çocuk için dertlenmeden, emzirirken ayakta uykuya dalmadan, büyüdükçe büyüyen dertelere çözüm bulmak için kırk dereden su getirmeden annelik olmuyor galiba... O sebeple Neriman Fatma'nın yanında yer alarak Fatman'ın emeğine saygı göstermeye çalışması en güzeli olmuş...:img-yes:
Süheyla'nın durumu elbetteki çok zor. Ama olan olmuş. Şu anda en doğru çözüme bakmak lazım. Sorumlu bir anne olarak, anne olmayı öğrenmek lazım...
Çocuğumu benden çaldılar artık herşey benim hakkım anlayışı bu aşamada kimseye yarar sağlamaz. Ortada bir kriz var bu krizin en iyi şekilde yönetilmesi ve herkes açısından en az zararla atlatılacak çareler bulunması gerek... aklı başında, görmüş geçirmiş Süheyla'ya da çıplak duygularla değil. Eğlileştirilmiş duygularla hareket etmek yakışacaktır diyorum...:good:
yasamakguzel88 13-03-08, 21:22 Bir kişi ne zaman anne olur diye düşünüyorum akşamdan beri... O kadar okudun öğrenmetmediler mi diyebilirsiniz de ben onu kast etmiyorum. Sosyal olgu olarak anne ne zaman olunur...
Mesela ben bu tarz sıfatları kendime çok zor yakıştırırım. Evlendikten bir haftasonra bir cafeye oturduk . Eşim lavaboya gitti. Garson geldi Ben çay istedim kendime eşim içinde sipariş vermem lazım. Fakat kendisi vresin istiyorum. Garsona sonra gelmesini söyleyeceğim ama bir an tıkandım. " Bir çay istiyorum arkadaş da gelince sipariş verecek dedim." 1 hafta önce evlendiğim kişiye eşim demek tuhaf geldi. Her ne kadar kurllar çercevesinde eşim, kocam'da olsa teleffuz o kadar kolay olmadı.
Yine oğlum yeni doğmuştu. Oğlanın doktorunu aradım. Kendimi tanıtacağım. ismimi söyledim. Bebeğin de adını söyleyip aramdaki yakınlığı belirtmem lazım. ........'nın annesiyim demek öyle zor geldi ki. Sesimi tanıyamadım...
çok haklısın insanın çeşitli geçiş dönemlerine alışması pek kolay olmuyor..hem beynen hem kalben..anlattıklarında bunun önemli bir kanıtı..düşünsene bir hafta önce bir çocugun yoktu hayatın uzun seneler böyleydi ama bir günde degişti..insan çabuk kabullenemez.. fatmanında böyle o 20 küsür senedir oglum diye bildigi birinin olmadıgını ögrendi aslan içinde geçerli bir günde birbirlerini annelik ve evlatlık vasfından çıkartamazlarkii.yada hemen diger annesini benimseyemez..böyle şeyler zamanla olur.. ben süheylaya üzülmüyor degilim o da çok haklı aama sadece izledigi yol çok yalnış:(
[COLOR="PaleTurquoise"]ben daha önce aşk ve guru ne filmini nede kitabımı okumak nasip olmuştu..
şimdi netten izliyecem...birazcıık doldunda takılmadan izlemek istiyorum:)
bende o zaman kadar annemi izlerim....:)
gerci görüntü kalitesi iyi degil ama hep aklımdaydı izlemek şimci izliyecem[/COLOR
Merhabalar,
Tanışmıyoruz ama bana yardımcı olursan sevinirim...Netten aşk ve gururu izlicem demiştin de...nasıl bulabilirim bana öm den bilgi verebilirmisin?
ben daha önce aşk ve guru ne filmini nede kitabımı okumak nasip olmuştu..
şimdi netten izliyecem...birazcıık doldunda takılmadan izlemek istiyorum:)
bende o zaman kadar annemi izlerim....:)
gerci görüntü kalitesi iyi degil ama hep aklımdaydı izlemek şimci izliyecem
Gurur ve Önyargı söz konusu olunca kendimi tutamadım...Kitabını bundan birkaç yıl önce orijinalinden okudum ve Jane Austen'e hayran kaldım. Düşünün ki bu roman 1700'lerin sonunda yazılmış ve bugün de zevkle okunuyor, kullanılan dili anlamama problemi olmuyor ve yazarı hala ülkesinin en popülerleri arasındaki yerini koruyor. Bizde bırakın 200 sene öncesini, 15-20 sene önceki romanları/yazarları kimse okumuyor. Her şeyi o denli çabuk tüketiyoruz ki...Galiba milletçe balık hafızalıyız...
Filme gelince, sanırım Matthew Macfadyen&Keira Knightley'in oynadığı versiyon. 40-50 kere izledim, abartmıyorum.Bir arkadaşımız Demiromisinden sözetmişti ya o hesap;sıkıldıkça birkaç doz iyi geliyor. Ayrıca gayet başarılı bir uyarlama.
Her ikisi de önerilir.
kumralim19 13-03-08, 22:02 iyi aksamlar.....
burdanda asu ablaya gecmis olsun dileklerimi iletiyorum..... rahatsizim biraz.. ama yinede bir gayret yorumlarinizi okudum..... gercekten asu ablanin dedigi gibi rahatsizken bile...girip yorumlari okuyoruz.... bagimlilik yapti bu forum
neyse bende su balali fragmani merak ediyorum...neresini merak ediyorum bilmiyorumda.... böyle basit bir kadin karakter neden yazilir .... birsey dikkatimi cekti sizinlede paylasayim... erkek senaristler genellikle .. tabi benim baktigim dizilerde digerlerini bilmem... kadin karakterlerini hakli cikarirlar... sürünen taraf herzaman erkek tarafi olur... bayan senaristlerde dizilerde kadinlara laf attirirlar.... simdi burda yazilmaz... yani neden bizim senaristler bala gibi basit bir karakteri yazdilar bilmiyorum.... bildigim tek sey var bu karakterden hoslanmadim......
neyse gelelim süheyla, fatma ve aslan cepesine bunlar birbirleriyle catisirlarken... bakiniz ihsan beye nekadar rahat... nerimana aciklama yapmiyor.. neriman herseyin farkinda.. yani ihsan neden bir aciklama yapsinki degilmi.. gerek yok.... cemal agada gercekleri anlatip ... ihsani bu zor durumdan kurtardi.... ihsan bir erkek evladim var edasiyla dolana dolana neyapmaya calisiyor derseniz.. bilemiyorum.. bu ihsani cözemiyorum.....
Lütfen arkadaşlar 3. fragman falan demeyin artık...:icon_whis
Ne kaldı zaten geriye???:img-wink:
İki fragman bile çok... Bir sürü sahneyle ilgili tüyomuz var zaten. Üstelik yalan yanlış da özet var elimiz de. Daha ne istiyorsunuz???
Sonra Cuma akşamı hiç şaşmadan, kalkıyorum tvnin başından...Ağzımda buruk bir tat. Üstelik Montajçı fragmancının kullandığı sahneleri kullanmıyor... Hayal kırıklığı derken, izlediklerimden değil izlemediklerimden (bu da nasıl oluyorsa) şaşkına dönüyorum vallah...:img-cool2
Senaristler de bunu üzerine durun biz bunları şaşırtalım diye saçmalardan seçmeler yazıp, tüm ezberi bozuyorlar...
:img-hyste
Lütfen arkadaşlar 3. fragman falan demeyin artık...:icon_whis
Ne kaldı zaten geriye???:img-wink:
İki fragman bile çok... Bir sürü sahneyle ilgili tüyomuz var zaten. Üstelik yalan yanlış da özet var elimiz de. Daha ne istiyorsunuz???
Sonra Cuma akşamı hiç şaşmadan, kalkıyorum tvnin başından...Ağzımda buruk bir tat. Üstelik Montajçı fragmancının kullandığı sahneleri kullanmıyor... Hayal kırıklığı derken, izlediklerimden değil izlemediklerimden (bu da nasıl oluyorsa) şaşkına dönüyorum vallah...:img-cool2
Senaristler de bunu üzerine durun biz bunları şaşırtalım diye saçmalardan seçmeler yazıp, tüm ezberi bozuyorlar...
:img-hyste :img-hyste
Çarşamba günü fragman ve özet çıktıktan sonra bir mesaj hazırlamış ama göndermemiştim. Dayanamayıp onu yazıyorum:
Off ki ne offf....
Fragmanı izliyorum geriliyorum...
Özeti okuyorum daha da geriliyorum....
Demir, Asi’nin İstanbul’da geçireceği birkaç saati bile değerlendirmesinden yanadır. Asi’yi İstanbul’un güzellikleriyle tanıştırır. Ama aralarına giren kıskançlık engeli birlikte güzel vakit geçirmelerini engeller.
Bala’yı İstanbul’un güzelliği olarak algılıyorsa özetçimiz, :img-blush vallahi pes derim…
Böyle bir klişeyi bize tekrar yaşattıkları için senaristlerimize ve ilgili tüm sorumlulara da teessüflerimi sunuyorum…. :img-yes:
Asi ve Demir, Kerim ve Defne’nin mutluluğu için ellerinden geleni yapacaklardır. Hem de ailelerini karşılarına alma pahasına. Asi ve Demir başkalarının mutluluğu için bu kadar çabalarlarken acaba kendi mutlulukları için bir şey yapacaklar mıdır?
Biz de aynen bunu merak ediyorduk bu aralar... Özetçimiz resmen forumdan kopya çekiyor...
Asi, Demir’den uzaklaşırken Demir duygularını haykıracak noktaya gelmiştir.
O Nokta’ya gelmiş olabilir de... Biz ne zaman haykıracağını merak ediyoruz... :img-hyste Beni artık o nokta kesmiyor... Çünkü o “nokta”lar sonradan “anlık” oluveriyor...
Sonuç istiyorum ben sonuç... :happy0064
Sanki tam o "nokta"da Yönetmen: Cevdet Mercan yazısını görecekmişiz gibi geliyor.
Özetçi ve fragmancının oyununa da gelmemek lazım... Sakin olmak lazım, olumlu düşünmek lazım... olumlu, olumlu.... :img-hyste
iyi aksamlar.....
neyse gelelim süheyla, fatma ve aslan cepesine bunlar birbirleriyle catisirlarken... bakiniz ihsan beye nekadar rahat... nerimana aciklama yapmiyor.. neriman herseyin farkinda.. yani ihsan neden bir aciklama yapsinki degilmi.. gerek yok.... cemal agada gercekleri anlatip ... ihsani bu zor durumdan kurtardi.... ihsan bir erkek evladim var edasiyla dolana dolana neyapmaya calisiyor derseniz.. bilemiyorum.. bu ihsani cözemiyorum.....
Sevgili Kumralım19 (ismini bilmiyorum :icon_sorr) sanada geçmiş olsun... Foruma nazar mı değdi arkadaşlar..(Tabi değer siteye her girdiğimde 70 kişinin altında kullanıcı olduğunu görmüyorum) Aman dikkat edin... Şurda sayılı saatler kaldı bölümün başlamasına... Güzel yorumlarınızda mahrum bırakmayın bizleri..
İhsan konusunda haklısın olayların, hataların başlangıcı İhsan ama adam gayet rahat dolaşıyor... Kimseye hiç birşey açıklamıyor... Gerçekleri bile Cemal dede anlattı....(Bu arada Kurt dedenin fragmandaki pijamalı haline bayıldım... Dedem akşamdan fazla demlenmiş galiba:img-hyste:img-hyste)
İhsan tamam ilk duyduğunda bir şok yaşadı bir iki gün samanlıktan çıkmadı... Ama yangın sonrası hiçbirşey olmamış gibi etrafta dolanmaya başladı...Bu kadar da rahatlık olmazki...
Bence Neriman önce İhsandan hesap sormalı... Çözümü hemen Defne ve Kerim'i ayırmakta bulmamalı...
Kerim ve Defne bence bir süre evlendiklerini kimseye söylemeyecekler.. Defne buna annesinin hazır olmadığını düşünecektir... Bir süre gizli karı-koca hayatı yaşayacaklardır... Olsun en azından Kerim yürekli çocukmuş... Bastı nikahı aldı kızı...:happy0064 Demir hadi sıra sende göster bakalım yüreğini, sen böyle bakmaya devam edersen bir arpa boyu yol alamayacaksın...
O değil bizi burda sinir küpü yapacaksın... En sonunda biz forum ahalisi olarak seti basıp bütün replikleri baştan yazıcaz...Sonrada onlar ermiş muradına olacak...:happy0064
Gurur ve Önyargı söz konusu olunca kendimi tutamadım...Kitabını bundan birkaç yıl önce orijinalinden okudum ve Jane Austen'e hayran kaldım. Düşünün ki bu roman 1700'lerin sonunda yazılmış ve bugün de zevkle okunuyor, kullanılan dili anlamama problemi olmuyor ve yazarı hala ülkesinin en popülerleri arasındaki yerini koruyor. Bizde bırakın 200 sene öncesini, 15-20 sene önceki romanları/yazarları kimse okumuyor. Her şeyi o denli çabuk tüketiyoruz ki...Galiba milletçe balık hafızalıyız...
Filme gelince, sanırım Matthew Macfadyen&Keira Knightley'in oynadığı versiyon. 40-50 kere izledim, abartmıyorum.Bir arkadaşımız Demiromisinden sözetmişti ya o hesap;sıkıldıkça birkaç doz iyi geliyor. Ayrıca gayet başarılı bir uyarlama.
Her ikisi de önerilir.
Demiromisin den söz eden bendim sevgili sinefil..
Ben de kitabı orjinalinden okumuş biri olarak, ilk defa bir filmin kitaptaki duygulara bu kadar yaklaşabildiğini gördüm. Müthiş bir uyarlamaydı..atrıca oyuncular da son derece başarılıydı. Benim içinde arşivden çıkarıp çıkarıp izlediğim, gerekli doza ihtiyacım olduğunda seyretmekten bıkmadığım bir film..
Fakat ben artık bu saatten sonra bizim dizimizde benzerlikler aranmasına, karşılaştırma yapılmasına karşıyım. Bana göre Asi bambaşka bir yöne gidiyor.
Hatta filme benzemesi söz konusu olursa burada sabırsızlanan arkadaşlar kurdeşen dökerler..
Ben de kitabı orjinalinden okumuş biri olarak, ilk defa bir filmin kitaptaki duygulara bu kadar yaklaşabildiğini gördüm. Müthiş bir uyarlamaydı..atrıca oyuncular da son derece başarılıydı. Benim içinde arşivden çıkarıp çıkarıp izlediğim, gerekli doza ihtiyacım olduğunda seyretmekten bıkmadığım bir film..
Fakat ben artık bu saatten sonra bizim dizimizde benzerlikler aranmasına, karşılaştırma yapılmasına karşıyım. Bana göre Asi bambaşka bir yöne gidiyor.
Hatta filme benzemesi söz konusu olursa burada sabırsızlanan arkadaşlar kurdeşen dökerler..
Filmi izlemedim ama kitabını okudum...Dediğin gibi kitapla filmimiz konu olarak yön değiştirdi...Kitaptaki olaylar aynen alınmaması daha iyi ama en azından sonu aynı olsun....(çok şey istemiyorum ki)
Bu arada Demiromisin günde kaç defa alıyorsun. Bu aralar banada lazım...
herkese mrb arkadasalr yorumlarınız şimdi okudum herkes hastaymış geçmiş olsun diyorum acaba forumdan birbirimize mi geçti bu hastalık:) bende çok kötü grip olmuşum foruma girmeden duramıyorum gerçekten kumralım19 arkadsımın dediği gibi bağımlılık yaptı bu forum
neyse diziye az kaldı fragmanı devamlı gösteriyorlar sanki ilk defa izlemiş gibi heyecanla izliyorum fragmanı(deli miyim acaba ben)her karesini de ezbere biliyorum hala daha yeni bişeyler bulabilir miyim diye bakıyorum kafayı yedim ben iyice hastalıkta üstüne geldi şuurumu kaybettim sanırım:)
oyuncak bulut 13-03-08, 23:17 arkadaşlar malum video paylaşım sitesi 1850. defa kapatıldı yine yüce adaletimiz tarafından. nerde izleyeceğiz şimdi fragmanları falan :(
Bu arada Demiromisin günde kaç defa alıyorsun. Bu aralar banada lazım...
Doktor bana, sabah öğle akşam yemeklerden sonra iki doz Demiromisin verdi. :img-hyste
Ama ben sana yardımcı olayım.. Ezcanede çok çeşidi var bunların ama en tesirlileri şunlar::img-hyste
Şimdi ben sabahları 4.levent İstasyonunda bankta gülen Demiromisin'i..
Öğlen yemeğinden sonra sahilde Asi ile ata binen Demiromisin'i.
Akşam da 'Böyle mi tuttu belinden..':img-yes:diyen Demiromisin'i, alıyorum.:img-yes:
Ama hiç yan etkisi yok .İhtiyaç duydukça dozu arttırabilirsin..:img-hyste
Ben fazla alınca kafayı buluyorum da..Ondan 6 tanecik alıyorum..:img-hyste
NoT: Asucum, geçmiş olsun..Sana da yolluyorum buradan iki doz..Gör bak bişeyciğin kalmaz..:img-hyste
Not 2: Bu arada Demirin itiraf denmelerine tüyolardan yola çıkarak atış serbest demiştik değil mi passioncuğum..
Ben kadının kemerli, şallı, çizmeli aynı zamnda küstah olanını severim:img-hyste
pas.si.on79 13-03-08, 23:31 Evet bimkolikçiğim haklısın hiçbir yan etkisi olmuyor.. Bana bugün gönderdiğin yılda bir tane de alınması gereken gözleri ışıl ışıl bakan Demiromisin gayet iyi geldi.HErkese tavsiye ederim.
Yalnız böyle mi tuttu belinden Demiromisin ni dikkat edin.. Onun biraz yan etkisi oluyor.
Not 2: Bu arada Demirin itiraf denmelerine tüyolardan yola çıkarak atış serbest demiştik değil mi passioncuğum..
Ben kadının kemerli, şallı, çizmeli aynı zamnda küstah olanını severim:img-hyste
Aynı zamanda da ahırdan çıkıp doğum günü partisine üstünü değiştirmeden gidip; elini yüzünü yıkamadığı halde sabundan altın çıkaracak kadar şanslı olanı da severim.
Evet bimkolikçiğim haklısın hiçbir yan etkisi olmuyor.. Bana bugün gönderdiğin yılda bir tane de alınması gereken gözleri ışıl ışıl bakan Demiromisin gayet iyi geldi.HErkese tavsiye ederim.
Yalnız böyle mi tuttu belinden Demiromisin ni dikkat edin.. Onun biraz yan etkisi oluyor.
Evet birazcık var insan öyle belinden tutacak öyle gözlerine bakacak birini arıyor..
Bir tane daha öyle bakan esas adamım vardı benim iki oldu Allah sonumu/zu hayretsin..Evde kaldığımızın resmidir :img-hyste :img-hyste
Benim Demirosin listemde ilave olarak cenaze için gittikleri zaman sabah beraber güneşin doğuöu izledikleri sahne...
Güneş iyiliğe ve GÜZELLİĞE doğsun :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Evet birazcık var insan öyle belinden tutacak öyle gözlerine bakacak birini arıyor..
Bir tane daha öyle bakan esas adamım vardı benim iki oldu Allah sonumu/zu hayretsin..Evde kaldığımızın resmidir :img-hyste :img-hyste
Benim Demirosin listemde ilave olarak cenaze için gittikleri zaman sabah beraber güneşin doğuöu izledikleri sahne...
Güneş iyiliğe ve GÜZELLİĞE doğsun :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Bir sahne de benden o zaman sahilde ata bindikleri ve Demirin Asinin elini usulca okşaması...
Bi tane daha geldi aklıma :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo Demirin elinin yaralandığında Asinin pansuman yapması ...
Evet bimkolikçiğim haklısın hiçbir yan etkisi olmuyor.. Bana bugün gönderdiğin yılda bir tane de alınması gereken gözleri ışıl ışıl bakan Demiromisin gayet iyi geldi.HErkese tavsiye ederim.
Aynı zamanda da ahırdan çıkıp doğum günü partisine üstünü değiştirmeden gidip; elini yüzünü yıkamadığı halde sabundan altın çıkaracak kadar şanslı olanı da severim.
Böyle mi baktı gözlerine... tam şat etkisi yapıyor..tık ve tık..
böyle kim bakabilir Demirim..damardan morfin olsa bu kadar olur..
Aaa evet altınımız ne oldu?
Bir sahne de benden o zaman sahilde ata bindikleri ve Demirin Asinin elini usulca okşaması...
Bi tane daha geldi aklıma :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo Demirin elinin yaralandığında Asinin pansuman yapması ...
Ata binen Demiromisin öğle yemeğindeydi sycamorecuğum, iyi oku yukarıyı.. Ama pansuman yapılan Demiromisin iyi hatırlatma, o da akşamüstü dozu olsun seni mi kıracağız..:img-hyste
Sahnelere devam o zaman ;)
Tokat sahnesi :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Balıkçının mahvettiği sahne :img-in_lo
1.Dolma Muhaberesi :img-hyste :img-hyste :img-hyste
pas.si.on79 14-03-08, 00:02 Sahnelere devam o zaman ;)
Tokat sahnesi :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Balıkçının mahvettiği sahne :img-in_lo
1.Dolma Muhaberesi :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bak onu unutmamak lazım.
Bugün söylemesi ayıp evde yaprak sarması vardı. Ben tabağa koyarken o sahne aklıma geldi.Güldüm. bizimkiler ne oldu. dedi.Bİr de misafirimiz vardı. Hiiç dedim. ama gerçekten Demir bunları tek tek koyman gerekmiyormuydu aklıma gelince tek tek koydum
Bimkolikçiğim bu an için 1 tane yeter mi..
-------
Bir de arkadaşlar yarın Ankara yağmurluymuş.Akşam üzeri de yağmur yağdı. Acaba diyorum bizimkiler İstanbula gitmesinler Ankaraya gelsinler.. :) Ya da yağmur İstanbuldan sonra Ankaraya geliyor.ONlar da İstanbuldan sonra Ankaraya gelseler acaba aşkları için olumlu bir gelişme olur mu..:img-hyste
----
ben böyle saçmaladığıma göre Demiromisinin dozunu artırsam mı acaba...
bak onu unutmamak lazım.
Bugün söylemesi ayıp evde yaprak sarması vardı. Ben tabağa koyarken o sahne aklıma geldi.Güldüm. bizimkiler ne oldu. dedi.Bİr de misafirimiz vardı. Hiiç dedim. ama gerçekten Demir bunları tek tek koyman gerekmiyormuydu aklıma gelince tek tek koydum
Bimkolikçiğim bu an için 1 tane yeter mi..
Ya işte insan keyif aldığı diizden aklında kalan sahnelr olunca herşey onları çağrıştırmaya başlıyor...Eskiden kalma alışkanlığıdır kağıt helva; deri mont ;bana çok şey çağrıştırır..Şimdi bunlara Yaprak sarması ;toka;Demir'in şalı gördüğümde birşeyler çağrıştırıyor :img-blush:img-blush:img-blush
Size doyum olmaz ama ben yatayımartık..Hepinize iyi geceler bye
-------
Bir de arkadaşlar yarın Ankara yağmurluymuş.Akşam üzeri de yağmur yağdı. Acaba diyorum bizimkiler İstanbula gitmesinler Ankaraya gelsinler.. :) Ya da yağmur İstanbuldan sonra Ankaraya geliyor.ONlar da İstanbuldan sonra Ankaraya gelseler acaba aşkları için olumlu bir gelişme olur mu..:img-hyste
----
ben böyle saçmaladığıma göre Demiromisinin dozunu artırsam mı acaba...
canm bursa şu an yağmurlu..kırmızı sokak lambalarının aydınlattıgı caddeler tam asi-demir'e göre:)buraya bekliyorum acilen:img-in_lo
demiromisinin dozunu fazla kacırınca bana yan etki yapıyor.cevremde asi'yi bilmeyenler ya da repliklerini ezberlemeyenler:) benim anormal oldugumu düşünecekler diye korkuyorum:img-hyste
annem:kızım güzel durmuş mu bu burda(rafa yerleştirdiğim fincan için)..görüntüye bakmıyorsun hiç.!!
ben:annecim.ben görünenin ardına bakarım.:img-in_lo
iyi geceler..Allah'ım hepimizin aklına mukayyet olsun:)
Ya işte insan keyif aldığı diizden aklında kalan sahnelr olunca herşey onları çağrıştırmaya başlıyor...Eskiden kalma alışkanlığıdır kağıt helva; deri mont ;bana çok şey çağrıştırır..Şimdi bunlara Yaprak sarması ;toka;Demir'in şalı gördüğümde birşeyler çağrıştırıyor :img-blush:img-blush:img-blush
Size doyum olmaz ama ben yatayımartık..Hepinize iyi geceler bye
Ahh ahhh..eski yaraları deşme şimdi..
Hazır almışız dozumuzu..
Beni kesmedi ben iki doz daha ' Böyle mi tuttu belinden' alayım..:img-hyste
Sonra da yatayımbye
Demirli geceleriniz daim olsun ...:img-yes:
Not: Sevgili Çakıl, Alexia, İpekaziz ve Sultancığım. Değerli modlarım, eski bir forum üyesi olarak bu yazdıklarımın bölüm yorumuyla ilgisi olmadığını biliyorum ve çok özür dilerim:icon_sorr Bu akşam dozu biraz kaçırdık galiba, sabah sileceğime söz veriyorum..:img-yes:
Bir kişi ne zaman anne olur diye düşünüyorum akşamdan beri... O kadar okudun öğrenmetmediler mi diyebilirsiniz de ben onu kast etmiyorum. Sosyal olgu olarak anne ne zaman olunur...
Mesela ben bu tarz sıfatları kendime çok zor yakıştırırım. Evlendikten bir haftasonra bir cafeye oturduk . Eşim lavaboya gitti. Garson geldi. Ben çay istedim kendime, eşim içinde sipariş vermem lazım. Fakat kendisi versin istiyorum. Garsona, sonra gelmesini söyleyeceğim ama bir an tıkandım. " Bir çay istiyorum, arkadaş da gelince sipariş verecek dedim." :img-hyste 1 hafta önce evlendiğim kişiye eşim demek tuhaf geldi. Her ne kadar kurallar çercevesinde eşim, kocam da olsa teleffuz o kadar kolay olmadı.
Yine oğlum yeni doğmuştu. Oğlanın doktorunu aradım. Kendimi tanıtacağım. ismimi söyledim. Bebeğin de adını söyleyip aramdaki yakınlığı belirtmem lazım. ........'nın annesiyim demek öyle zor geldi ki. Sesimi tanıyamadım...:img-hyste
Bunları neden anlattım...:icon_whis yani bazı statülerin kazanılması bir anda olmuyor sanki... Doğuran kadına anne dense de , sosyal açıdan her doğuran kadın doğurduğu anda anne oluyor mu acaba???:img-wink:
Annelik kavramı ne zaman başlıyor hamile kalınca mı??? doğum gerçekleşince mi???
Bence annelik bir süreç... Hamilelikle başlayıp ölene kadar süren bir süreç... Ölene kadar öğrenilen bir süreç... O sebeple Neriman'ın Süheyla'ya söylediği " sen ne zaman anne oldun" sözü yerinde bir sözdür bana göre... Anne olmak doğrumakla olmuyor. Çocuk zorla bile alınsa anneden annelik başka bir şey... Ateşlenen çocuğun başında nöbet tutmadan, yemek yemeyen çocuk için dertlenmeden, emzirirken ayakta uykuya dalmadan, büyüdükçe büyüyen dertelere çözüm bulmak için kırk dereden su getirmeden annelik olmuyor galiba... O sebeple Neriman Fatma'nın yanında yer alarak Fatman'ın emeğine saygı göstermeye çalışması en güzeli olmuş...:img-yes:
Süheyla'nın durumu elbetteki çok zor. Ama olan olmuş. Şu anda en doğru çözüme bakmak lazım. Sorumlu bir anne olarak, anne olmayı öğrenmek lazım...
Çocuğumu benden çaldılar artık herşey benim hakkım anlayışı bu aşamada kimseye yarar sağlamaz. Ortada bir kriz var bu krizin en iyi şekilde yönetilmesi ve herkes açısından en az zararla atlatılacak çareler bulunması gerek... aklı başında, görmüş geçirmiş Süheyla'ya da çıplak duygularla değil. Eğlileştirilmiş duygularla hareket etmek yakışacaktır diyorum...:good:
Günaydın arkadaşlar;
Yazdıklarında son derece haklısın.Annelik doğurmakla otomatikman kazanılmış bir hak değil.Görüyoruz etrafımızda çeşit çeşit anne var.
Süheyla ve Fatma'nın Aslan'a duyduğu sevginin aynı olamayacağını düşünüyorum ben.
Süheyla daha düne kadar sapık gözüyle bakıyordu Aslan'a oğlu olduğunu öğrendiği anda bütün düşünceleri değişti oğlu olduğu için sevmeye başladı.
yasamakguzel88 14-03-08, 06:34 herkese günaydın:) derse kaçmadan bir yazmi dedi..bugün artık asi günümüz vallahi bir hafta çok çabuk geçti bu sefer..... hepinizin gününün güzel geçmesi dileklerimle....görüşürüz arkadaşalrbye
herkese günaydın:) derse kaçmadan bir yazmi dedi..bugün artık asi günümüz vallahi bir hafta çok çabuk geçti bu sefer..... hepinizin gününün güzel geçmesi dileklerimle....görüşürüz arkadaşalrbye
Günaydın forumdaşlarım...
Bugün büyük gün.. Ben her cuma olduğu gibi Asi bitince izlemeye doyamadığımdan nete birilerinin atmasını bekliyorum.. Tekrar izlesem bile ilk defa izliyormuş gibi heyecanlanıyorum...
Malum sitemiz gene mahkeme kararı ile durdurulmuş..:img-cray: Şimdiden dert oldu bana...
Yaşamakgüzel arkadaşım nickin tam senin karakterine uymuş... Sabah sabah okula gitmeden bu enerjiyi nerden buluyorsun... (maşallah diyeyim foruma bu aralar nazar değmeye başladı herkes hasta)
Ben akşam Bimkoliğin tavsiyesi üzerine yatmadan önce aldığım Demirosilin sayesinde bu sabah yüzümde bir gülümseme ile kalktım...(normalde sabahları suratım hiç çekilmez)
İşyerindeki bütün arkadaşlarım sayemde Asi izlemeye başladılar. Sabahtan laf atmalar başladı "hadi bakalım akşam Demir'le randevun var" diyorlar... Cuma akşamları mesai kalmamak için çok kez cumartesi işe gelmez zorunda kaldım... Ama olsun dizimiz için değer..
GULBEYAZ76 14-03-08, 07:35 Günaydın.:img-wink:
Ben bu akşam %80 diziyi izleyemiyecem.Cuma gelse diye iple çektim ama akşamdan izlemek kısmet değilmiş.Taziye ziyaretine gitmem lazım kendim orda aklım Aside kalacak.Sabaha kadar netten uzakta olacam.Malum siteye erişim engellendi.Yarın sabah fıldır fıldır bölüm kaydı arayacam.
Çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.:img-wink:
Duar'cım,
Çok zor sorular soruyorsun... Ben çok severim zor soruları ama bazen cevabını bilsen bile söylemek de zor olabiliyor...
Dün gece, bu sorunun cevabını düşündüm hep… Gerçekten bir kadın ne zaman kendini anne olarak hisseder? Ben ne zaman hissetmiştim? Arkadaşlarım, çevremdekiler?
Ve, bu konudaki tecrübe ve gözlemlerimi paylaşmak istedim:
Benim gözlemlerime göre, bir kere anne olmak için yaratılmış kadınlar gerçekten var. Gerçekten çocukları çok seviyorlar, anne olmak için can atıyorlar. Annelik hayalleri kurmuşlar, cocuğu doğunca ne yapacağını biliyorlar... Tüm senaryolar hazır yani... Çok da doğal apıyorlar bunu, rol yaptıklarını düşünmüyorum. Gerçekten anne olmaktan son derece mutlular ve imkanları olduğu adette çocuk sahibi de olabilirler...
2. Grup, biraz eğitim ve iş hayatının içinde yüksek tempoya alışmış insanlar. Bunlar biraz da sorgulayıcı... Acaba diyorlar, neden diyorlar, mantıksız diyorlar...
Onlar hamileliklerinde başlıyorlar sorgulamaya... İlk tekme duyulana kadar hamilelik inandırıcı da olamıyor zaten... İlk tekmeden sonra da ben nasıl bir anne olacağım, acaba olacak mıyım soruları başlıyor. Doğum anına kadar da sürüyor bu. Doğduktan sonra da, ilk ay, tepkilerin olmadığı, gülücüklerin olmadığı, doğru yapıp yapadığınızı bilmediğiniz bir dönemdir. Onun için çabalarsınız, bağlılık da oluşur ama, anneniz kadar anne hissedemezsiniz... Taki birtakım sorunlar,hastalıklar olana kadar. Kaybetme korkusu ilk başladığı anda annelik başlıyor galiba... Çevremdeki tüm tanıdıklarımda gözlemledim bunu. Babalık zaten daha da zor bir durum... Anne en azından karnında taşıyor, onu doğmadan da yaşıyor, ama babalar hakkaten neler hissedeceğini de merak ederek, tanışıyorlar bebekle... Ve onlar da öğreniyorlar baba olmayı...
Bir de hamileliğinde, bebeğini kaybetme endişesi taşıyanlar var... Yani yukarıda bahsettiğim korkuları, daha doğmadan yaşayanlar...
Ailemin çok zor bir dönemine rastladı hamileliğim... Hastaneler, doktorlar... Ve bebeğim doğmadan 2 gün önce, çok ağır bir travma yaşadık... Ben bebeğime bir şey olacak, onu kaybedeceğim endişesiyle, yasımı yaşayamadım. Bir de onu kaybedersem ne yapardım öyle değil mi? İkisinin birden kaybına nasıl dayanabilirdim? O dönem o kadar çok şey düşündüm ve yaşadım ki, bunları detaylandırarak kimseyi üzmek te istemiyorum. Ama hayatımın en acı deneyimi olduğunu söyleyebilirim.
Süheyla’nın ablası öldüğünde, onu nehirden çıkardıkları sahne vardı ya... Hamile, yanında da iki çocuk... Dimdik, oklava yutmuş gibi... Ağlamıyor hiç, sanki kendinde değil, transa geçmiş gibi... O hali, benim doğumdan 2 gün önceki halimi hatırlattı... Ağlayamayan, güçlü olarak ailesine destek olmaya çalışan, en çok da bebeğine bir şey olmasından korkan beni...
Süheyla bir anne... O ablasını kaybettiğinde hem kendi bebeğine endişe ederek, hem de 2 yeğenine sahip çıkarak anne olmuş...
Doğumunda da, bırak kaybetme düşüncesini yaşamayı, gerçekten bebeğini kaybetmiş ve kahrolmuş...
Neriman kendi açısından haklı. Normal bir hamilelik dönemi geçiren insanlar, anneliği zamanla öğrenebilirler ve Neriman’da böyle yaşadığı için bu soruyu sormakta –kendince- haklı olabilir...
Ama daha hamileliğinde bebeğini kaybetme düşüncesiyle karşı karşıya kalanlar, daha bebekleri doğmadan gerçekten anne olabiliyorlar. O yüzden, sorunun sorulduğu kişi Süheyla olduğu için soru yanlış oluyor. :img-yes:
İnsan olmanın halleri kalıplara sığmıyor işte...
Ama son paragrafına çok katılıyorum... Bunların kimseye faydası yok, bunlar yalnızca anlama çabaları...
Krizi en mantıklı şekilde atlatacak çareler üretmek gerekiyor... :img-yes:
KırmızıBeyaz 14-03-08, 08:42 Günaydın.:img-wink:
Ben bu akşam %80 diziyi izleyemiyecem.Cuma gelse diye iple çektim ama akşamdan izlemek kısmet değilmiş.Taziye ziyaretine gitmem lazım kendim orda aklım Aside kalacak.Sabaha kadar netten uzakta olacam.Malum siteye erişim engellendi.Yarın sabah fıldır fıldır bölüm kaydı arayacam.
Çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.:img-wink:
bu akşam bende izleyemeyeceğim, yarın da bütün gün dışarıda olacağım için üç gündür dua ediyorum pazar günü tekrarını yayınlasınlar diye :) malum siteye eklenmez ama onun diğer sitesine eklenebilir, hani arama motoru da olana :)
annelik hissi bir meseledir..hissetmezsen tabiki anne olunmaz..
bir çok kadın var doğurup sokağa bırakan..
bazı kadınlar (ve erkekler de tabii) ancak emek verdikçe, zaman harcadıkça evladın ne olduğunu öğrenir..o sevgiyi zamanla kazanır..
ama bazıları vardırki o bebek karnında geliştikçe ona çok sıkı bağlarla bağlanır..sever..kabul eder..o bebeği canından değerli sayar..bu gibi şeyler birazda aile terbiyesinden gelen kazanımlardır..
sırf adı evli olsun diye evlenilmişse, sırf çocuğu var desinler diye eş ve anne olunmuşsa, o zaman o çocuğu benimsemek, sevmek zaman alır tabiii..
:img-yes:
yetiştiği ailenin çocuğa bakışı, genç anne baba adaylarına bir öğretidir..
süheyla belki yıllardır o çocuğu hayalinde rüyalarında sevmiş, büyütmüştür..kalbi o çocuğun sevgisi ile dolu dolu gelmiştir bu günlere..içinde annelik ateşi, evlat sevgisi olmasa niçin çoktan ölmüş olduğunu sandığı bir bebeğin mezarını arasınki..
mahmut bey, hiç görmediği bir bebeği niçin aramış olsunki yıllarca..
çok mu umurunda olurdu yıllarca o bebeği aramak..
kimin hatrına, süheylanın hatrına aramış..neden ..çünki süheylanın o bebeğe bütün kalbi ile bağlı olduğunu anlamış adam..
yoksa sırf yeşillik olsun diye aramaya kalkışmamıştır değil mi...:img-yes::img-yes:
mia y miguel 14-03-08, 08:59 gunaydın arkadaslar
bısey sorcam sureklı aklımda salı gunu sans eserı asagı kucuk olarak asının gununu gosterdıklerınde balayla demır arasında bı yakınlasma oldugunu gosterdıler bı daha o sahneyı gostermedıler degılmı
gunaydın arkadaslar
bısey sorcam sureklı aklımda salı gunu sans eserı asagı kucuk olarak asının gununu gosterdıklerınde balayla demır arasında bı yakınlasma oldugunu gosterdıler bı daha o sahneyı gostermedıler degılmı
hayır arkadaşım gözstermediler o küçük sahnede küçük bir fragman verildi o kadr..muhtemelen demir sonra balayı odasından çıkarıodur..biranlık demir kendini kaybetmiş ama hemn aklı başına gelmiş ileri gitmeden böyle olcaktır tahminen..
bugün asi günü lütfen bu akşam
1)misafir gelmesin
2)zırt bırt telefon çalmasın
3)işten erken çıkayım diziden önce birz keyif yapayım
4)asi-demir sahnessi çok olsun
5)defne ve kerimi hemn gelinlik ve damatlık içinde görelim tam onlar gelirken falan bitmesin..
bu akşam bende izleyemeyeceğim, yarın da bütün gün dışarıda olacağım için üç gündür dua ediyorum pazar günü tekrarını yayınlasınlar diye :) malum siteye eklenmez ama onun diğer sitesine eklenebilir, hani arama motoru da olana :)
Kanal D nin sitesinde yayın akışına baktım.Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki pazar 14:20 de ASİ tekrar var.Umarım değiştirmezler.....:happy0064
merhabalar ,
Asi, Demir’den uzaklaşırken Demir duygularını haykıracak noktaya gelmiştir.Özetin bu cümlesini pek bi sevdim...
Demirciğim artık aşkına sahip çıkacak, itiraf edecek :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064.:love04:
bir dizi vardı .."AYRILSAKTA BERABERİZ"...bizimkilerin aşkı da aynen öyle oldu..:good::good:
Buldum... Neslhan17’nin tüyosundaki uçurum’un ne olduğunu buldum..
Demir Asi’nin nesini uçurum olarak tanımlaya bilir?
Bence uçuruma yuvarlamak... olmalı tabir..
“Bir sözü ile insanı uçuruma yuvarlaya bilen , yine bir sözü ile, bakışı ile seni oradan çekip alabilen bir kadın”
Bence tanımlama böyle olmalı..
Asi ağaç altında o ünlü söylemini yaptığında biz Demir’in uçurumdan yuvarlandığını görmedik mi?
Şimdi Demir o uçurumun dibinde yukarı çıkmayı bekliyor.
gecen hafta sonu arsuzday dım ve orada nikah sahnesinin cekimleri vardı ve evet tahmin ettiğiniz gibi bizim nişanlılar gizlice evleniyorlar ne yapsınlar aileler kabul etmeyince baska care kalmadı
pas.si.on79 14-03-08, 09:23 GÜNAYDINLAR....
Öncelikle herkesi sağlıklı,mutlu,huzurlu günler diliyorum. Özellikle Demir e ve Asiye.:) SAnırım şuan bazılarımız
-akşama sehpa urgan ve bilumum kesici alet hazırlığı yapıyordur.
-Dizinin çok aşıkları da son 10 saate kalmanın transına geçmiş haldedir.
-DAha sakinlerimizde pembe gözlüklerinin camlarını temizliyordır.
- bazılarımız heyecanla bir an önce diziyi izlemek için sabırlanarak akşam olmasını bekliyordır ki bunların her ne kadar başka işleri olsa da akılları Asi dizisindedir.
Ben sonuncuya dahilim.
İşleri olupta izleyemecekler arkadaşlara ne deyim üzüldüm..
Annelik doğurmak mıdır bakmak mıdır sorusunun cevabı kişilere ve şartlara göre değişir.Ki bizim hikayemizde bu soruları tartışmak gereksizdir diye düşünüyorum.ÇÜnkü bazı hikayeler vardır, gerçekten her iki tarafta karar vermekte zorlanır.. Kaldı ki burda verilmesi gereken bir karar yok..
Burda yapılması gereken ZEmfira arkadaşımızın bir yazısı vardı.(şuan bulamadım.Kim ne yapması gerektiği) TÜm taraflar da bu şekilde düşünmek zorundadır ve o şekilde haraket etmek durumunda olmalılar.. Ama bazı hikayelerde böyleyken başka hikayelerde de -yani bu hikayede de -durumlar öyle gitmemektedir. Anlayışı,hoşgörüşü bir kenara bırakıp ve en sevdiklerimizi kaybetmemek veya kazanmak uğruna aslında Onları incitir,Onun psikolojisini bozar.
Neriman başlı başına bu bölüm kadınsal kıskançlıklarına yenilmiştir.Çokta ileri gitmiştir.HEm DEfne Kerim ilişkisine karışmış.HEm de başka birine Annelik sorgusunda bulunmuştur.
HERKESE KEYİFLİ GÜZEL SAKİN DİZİ KEYFİ DİLİYORUM.KENDİMİ İŞE VERECEĞİM YİNE YOKSA ZAMAN GEÇMEZ..
wyandOtte arkadaşımızın isteklerini başta kendime olmak üzere herkes için diliyorum.
bugün asi günü lütfen bu akşam
1)misafir gelmesin
2)zırt bırt telefon çalmasın
3)işten erken çıkayım diziden önce birz keyif yapayım
4)asi-demir sahnessi çok olsun
5)defne ve kerimi hemn gelinlik ve damatlık içinde görelim tam onlar gelirken falan bitmesin..
Neslihan17 arkadaşım,
Uçurum mu demiş,
:icon_whis:icon_whis
Olsun Asi ıçurumun kıyısında öylecene manzaraya dalsın,ruhsal yorgunluk çekerken,Demir gelir veee duygularını haykırır..herşeyde bir hayır vardır...:img-yes:
Ya da Asi aracıyla giderken kaza yapar, Allah korusun uçuruma yuvarlanır,Acil servis Demir hızır yetişir...Ama Hatay'da uçurumluk neresi vardı..benim bildiğim Hatay'da yükselti yoktu....var mıydı yoksa?:img-tomat
Merhabalar
Bugün ASİ günü o nedenle daha şimdiden heyecanlıyım. :happy0064:happy0064Sesli fragman çok daha hoşuma gitti. Demir'in Asi'nin gözlerini kapaması ve Asi'ye bakışları yine süperdi. Murat Yıldırım bence AŞK sahnelerinin vazgeçilmez bir oyuncusu. O kadar anlamlı o kadar güzel bakıyor ki. Bence o bakış saheneleri daha uzun olabilir. Ama artık bakışlarındaki anlamı kelimelere dökmesini de bekliyorum.:img-yes::img-yes:
ASİ'ye gelinlik çok yakışmış. Bence o sahneler harika. Dizilerde 3. şahısları sevmiyorum. Bala çok itici Kenan'ı da aynı şekilde itici bulurdum. Leyla sanki kendisini kabullendirdi. Aslan'ın Süheyla'nın yanında ve Kozcuğullarına düşman bir şekilde yapabilecekleirni düşünmek dahi istemiyorum.:icon_whis
Süheyla-Demir ikilisine bir de Aslan eklenirse tam olurlar. Şimdi 3'lü intikam planları mı yapacaklar. Ama bence Demir şimdiden yerini Aslana terk etti. O çok kötü aşık durumda. Artık teyzesinin intikam hırsına kapılabileceğini zannetmiyorum.
ÖZETİN SON CÜMLESİNİ MERAKLA BEKLİYORUM. UMARIM ABARTILMAMIŞTIR.
Bende Asi basladiginda butun sokaklar bosalsin istiyorum.. Herkes Asi seyretsin istiyorum.. Ama maalesef hala dizimizden haberdar olmayan veya basini kacirdigi icin seyretmek istemeyen insanlar var.. Ben elimden geldigince tanidiklarima ozet gecmeye calisiyorum ki herkes benimle ayni anda diziyi seyretsin.. Bu aksam yemek daveti aldim gitmezsem ayip olur. :sad53: Bizden kiymetli mi diye alinacaklar biliyorum. Offf cok sikintiliyim yaa , diger siteye guveniyordum gelince bakarim diye ! Simdi suratim bir kasik yemekte soylenir dururum.
En cok Asi'nin gelinlikli sahnesini merak ediyorum... Birde otelde o gecenin ertesi Demir'in Asi'nin gonlunu nasil almaya calisacagini :img-in_lo
Merhabalar
Bugün ASİ günü o nedenle daha şimdiden heyecanlıyım. :happy0064:happy0064Sesli fragman çok daha hoşuma gitti. Demir'in Asi'nin gözlerini kapaması ve Asi'ye bakışları yine süperdi. Murat Yıldırım bence AŞK sahnelerinin vazgeçilmez bir oyuncusu. O kadar anlamlı o kadar güzel bakıyor ki. Bence o bakış saheneleri daha uzun olabilir. Ama artık bakışlarındaki anlamı kelimelere dökmesini de bekliyorum.:img-yes::img-yes:
ASİ'ye gelinlik çok yakışmış. Bence o sahneler harika. Dizilerde 3. şahısları sevmiyorum. Bala çok itici Kenan'ı da aynı şekilde itici bulurdum. Leyla sanki kendisini kabullendirdi. Aslan'ın Süheyla'nın yanında ve Kozcuğullarına düşman bir şekilde yapabilecekleirni düşünmek dahi istemiyorum.:icon_whis
Süheyla-Demir ikilisine bir de Aslan eklenirse tam olurlar. Şimdi 3'lü intikam planları mı yapacaklar. Ama bence Demir şimdiden yerini Aslana terk etti. O çok kötü aşık durumda. Artık teyzesinin intikam hırsına kapılabileceğini zannetmiyorum.
ÖZETİN SON CÜMLESİNİ MERAKLA BEKLİYORUM. UMARIM ABARTILMAMIŞTIR.Steellacım,
Murat Yıldırım bence de aşk sahnelerinde çok başarılı,az önce resimler kısmına baktım ellerri ne kaa güzel..Erkek eli için :good::good:
Stellacım diyorsunki sadece bakmasın, kelimelerle döksün duygularını....bence de canımm....:img-yes:
Asi'ye de gelinlik çok yakışmış..SU gibi..:good:
Aslan efendi şimdiden bocaladı...:icon_whis
Özetin son cümlesini ben de çok bekliyorum Steellacım...:img-wink::img-wink:
Steellacım,
Murat Yıldırım bence de aşk sahnelerinde çok başarılı,az önce resimler kısmına baktım ellerri ne kaa güzel..Erkek eli için :good::good:
Stellacım diyorsunki sadece bakmasın, kelimelerle döksün duygularını....bence de canımm....:img-yes:
Sonaycım
Murat Yıldırım'ı hem bakışlar açısından hem de ses tonlaması açısından aşk sanhelerinin vazgeçilmez oyuncusu olarak görüyorum.:img-yes::img-yes: Gerçekten sesini de çok iyi ayarlıyor. O nedenle şimdi onun ağzından dökülecek kelimeleri merakla bekliyorum. :happy0064:happy0064Tuba da çok başarılı. Rolünün hakkını verdiğini düşünüyorum. O şu anda duygularını bastıyormuş, Demir'e belli etmemek için elinden geleni yapıyormuş gibi davransa da onun da ne kadar aşık olduğunu görebiliyorum. Yani bu iki oyuncu da hislerini kelimelere dökmeden seyirciye geçirebiliyorlar. Hiç bir şey yapmacık değil, soğukluk, donukluk, gerginlik, bu işi rol gereği yapıyorlarmış havası yok. Bence bu AŞK onun için bu kadar etkiliyor. Sanki gerçek gibi.
Umarım diizinin büyüsü ve başarısı sonuna kadar devam eder, karekterler erozyona uğpratılmaz, senaryo rayından çıkmaz. Aynı tadla final bölümünü de izleriz.
KırmızıBeyaz 14-03-08, 10:00 Kanal D nin sitesinde yayın akışına baktım.Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki pazar 14:20 de ASİ tekrar var.Umarım değiştirmezler.....:happy0064
gerçekten mii, valla harika bir haber verdin teşekkürler :) dün baktığımda yayın akışında sadece yerli dizi yazıyordu, inşallah değiştirmezler de tv. den rahat rahat izleriz tekrarını :happy0064
dizimizde herşey oldukça çabuk ilerliyor ben onun için nikahın bugün kıyılacağını, Defne ile Kerim'in gelinlik ve damatlık içinde görüleceğini ve ailelerin bunu hemen akabinde öğreneceklerini düşünüyorum.. ama Ceylan'ın anne diye çığlık atmasının sebebinin bu olacağını sanmıyorum sanki yine Aslan ile ilgili birşey gibi geliyor bana.. neyse bakalım akşama az kaldı siz bu akşam bende kısmetse pazar günü öğreneceğim :) aslında akşam anneme de anlattırabilirim ama izleyene kadar heyecanım kaçmasın istiyorum :)
selamlarbye
Steellacım,
Sevgili Sonay ablacım;
Sana katılmamak ne mümkün.Bir zamanlar Sıla dizisi için de böyle övüne övüne yazardık.Baktık olmadı buralara geldik.Çok da iyi ettik.Hala izliyorum neden belli,sonuç belli.Ama artık tek kişi için izlemekten çok yoruldum;Ve O'na gelen iftiralardan da.Herşeyde bir nasip vardır,Bugun sizler gibi ben de çok heyecanlıyım.
Murat Yıldırım'a gelince kesinlikle katılıyorum.Oldukça zeki birisi,aklını çok güzel kullanıyor.Zaten Matematik-Fenci olduğu çok belli.Oyunculuğunu çok beğeniyorum.Aynı Akif gibi gözleriyle herşeyi anlatabiliyor.Tuba ile çok güzel bir partner oldular diyebilirim.Umarım denilen gibi özetin son kısmında Demir Aşkını haykırır da;biz de derin bir nefes alırız.Lütfen son sahneyi kesmesinler,devamının gelmesini ben bir hafta daha bekleyemem.
Aslan Never;
Asi-Demir Forever:happy0064
Tuba-Murat Forever.
Sevgili Bimkolik
Birbirimizi tanımasak ta forum sayesinde benzer duyguları paylaştığımızı bilmek ne güzel...
Benim de bu aralar Demiromisin'e ihtiyacım var ancak burada stoklar tükenmiş.Evde mi yapsam acaba?Reçetesi nasıldı? Bir ölçek Asi ekstresi,iki ölçek Demir şurubu,eser miktarda Neriman,Süheyla,İhsan vs özü...:img-hyste.
Akşama iyi seyirler herkese, hadi rasgele...
hüznün geceleri 14-03-08, 10:27 annelik hissi bir meseledir..hissetmezsen tabiki anne olunmaz..
bir çok kadın var doğurup sokağa bırakan..
bazı kadınlar (ve erkekler de tabii) ancak emek verdikçe, zaman harcadıkça evladın ne olduğunu öğrenir..o sevgiyi zamanla kazanır..
ama bazıları vardırki o bebek karnında geliştikçe ona çok sıkı bağlarla bağlanır..sever..kabul eder..o bebeği canından değerli sayar..bu gibi şeyler birazda aile terbiyesinden gelen kazanımlardır..
sırf adı evli olsun diye evlenilmişse, sırf çocuğu var desinler diye eş ve anne olunmuşsa, o zaman o çocuğu benimsemek, sevmek zaman alır tabiii..
:img-yes:
yetiştiği ailenin çocuğa bakışı, genç anne baba adaylarına bir öğretidir..
süheyla belki yıllardır o çocuğu hayalinde rüyalarında sevmiş, büyütmüştür..kalbi o çocuğun sevgisi ile dolu dolu gelmiştir bu günlere..içinde annelik ateşi, evlat sevgisi olmasa niçin çoktan ölmüş olduğunu sandığı bir bebeğin mezarını arasınki..
mahmut bey, hiç görmediği bir bebeği niçin aramış olsunki yıllarca..
çok mu umurunda olurdu yıllarca o bebeği aramak..
kimin hatrına, süheylanın hatrına aramış..neden ..çünki süheylanın o bebeğe bütün kalbi ile bağlı olduğunu anlamış adam..
yoksa sırf yeşillik olsun diye aramaya kalkışmamıştır değil mi...:img-yes::img-yes:
senin yorumları okuma yorum kolik yaptı beni:img-yes:
yine ne güzel anlatmışsın öyle:happy0064
bu hafta bakalım süheyla teyzem nasıl yapacak.fatma,neriman celallenirken nasıl sabır gösterecek.
inşallah şimdiye kadar gösterdiği sabrı bundan sonrası içinde gösterir.
fatmaya karşı nasıl davranışda bulunacak.bu aslan için çok önemli.bir nebzede onu daha iyi tanıyacak anlayacak.
bu hafta Asi kadar süheyla da çok güzel.
kırmızılı kırmızılı çok çok alımlı göstermiş
görülen o ki forumdaşların bazıları akşam aldıkları demiromisinin etkisinde fazla kalmış,teee nerelere kadar uzanmışlar....ben depoladım demiromisini hepsini bu akşama sakladım..:)...özellikle gelinlik sahnesine...bu arada satıcıdan çok yakışmışsınız birbirinize,bi yastıkta kocarsınız inşallah tarzında sözler bekliyorum:)..saçak altındaki hanım teyze nişanlamıştı satıcı teyze de eversin...duyacakları söz ile yüzlerini acayip merak ediyorum..umarım buna benzer bir sahne vardır...
hüznün geceleri 14-03-08, 10:40 Bende Asi basladiginda butun sokaklar bosalsin istiyorum.. Herkes Asi seyretsin istiyorum.. Ama maalesef hala dizimizden haberdar olmayan veya basini kacirdigi icin seyretmek istemeyen insanlar var.. Ben elimden geldigince tanidiklarima ozet gecmeye calisiyorum ki herkes benimle ayni anda diziyi seyretsin.. Bu aksam yemek daveti aldim gitmezsem ayip olur. :sad53: Bizden kiymetli mi diye alinacaklar biliyorum. Offf cok sikintiliyim yaa , diger siteye guveniyordum gelince bakarim diye ! Simdi suratim bir kasik yemekte soylenir dururum.
En cok Asi'nin gelinlikli sahnesini merak ediyorum... Birde otelde o gecenin ertesi Demir'in Asi'nin gonlunu nasil almaya calisacagini :img-in_lo
bu dizi 3 yaşındaki çocuk tarafından izlenip oyuncak bebeklerinin adı Asi oluyorsa varsın başkaları izlemesin.:img-wink:
dayım bile Asi için yolculuğunu,işini ayarlıyorsa varsın başkaları izlemesin
bazı kesimlerde senaristlerden korkuyor.
zamanında çok şey yaşattılar.
Merhaba arkadaşlar,
Kısa bir süre önce bu forumu keşfettim ama geçen sürede tam bir müptelası oldum.Yorumlarınızı büyük bir zevkle okuyorum, bazılarınızın yazıları inanın küçük birer edebiyat eseri niteliğinde.
Asi dizisini hiç kaçırmadan, çok severek izliyorum. Bence diziyi izleyenler dizide yaşananları bir de sizlerin yorumlarını okuyarak değerlendirseler olaylara hiç düşünmedikleri bakış açısından bakacak, oyuncuları farklı değerlendirecek , farklı şeyler hissedecekler.:img-yes:
Birkaç arkadaşın isimlerini özellikle yazmak istiyorum.
Anda : Demir'in Asi'ye , Asi'nin Demir'e mektupları muhteşemdi, yenilerini dört gözle bekliyorum...
Zemfira: Yorumların inanılmaz güzel, hele Aşiyan'daki fotoğraf sahnesi ile ilgili olanı, yeni yorumlarından bizi mahrum etme olur mu?
Duar, söğüt, bimkolik çok güzel yorumlar yapıyorsunuz lütfen devam
Neslihan 17 ve yaşamakgüzel 88, bizleri hem biraz meraktan kurtaran hem de merakımızın artıran tüyolarınız için çok teşekkürler.
Neslihan 17 tüyolar için seni üzenlere aldırma, Antakya'lılar Asi ile yatıp Asi ile kalkıyorlarmış, şehirde her sohbet bununla ilgiliymiş, dolayısıyla spekülasyon çıkması çok doğal, sakın aldırma.
Ve diğer arkadaşlar , hepinizin yorumları muhteşem, hepinize kendi adıma teşekkürler,
Şimdilik sadece sizlerle ilgili düşünce ve duygularımı yazdım ama bir süre sonra aşka gelip ben de yorumlara başlayabilirim.:img-yes:
Hepinize sevgiler.
bu dizi 3 yaşındaki çocuk tarafından izlenip oyuncak bebeklerinin adı Asi oluyorsa varsın başkaları izlemesin.:img-wink:
dayım bile Asi için yolculuğunu,işini ayarlıyorsa varsın başkaları izlemesin
bazı kesimlerde senaristlerden korkuyor.
zamanında çok şey yaşattılar.
Arkadaşlar merhaba
Görüyorum ki,bu akşam diziyi izleyemeyecek olan arkadaşlar var.Malum sıtede kapalı olunca zor oluyor .Zira bende gecen hafat bır yemek davetındeydım ve yarım yamalak ızleyebıldım.
Bır fikrim var kanal d ye maıl atalım her pazar Asii'n tekrarını versın.
Aklima bir sey geldi..
Fragmanlarda Bela hanimi hic görmedik..
Ekranin alt tarafindaki kücük fragmani görenlerden duyduk..
Ben diyorum ki belki de Bala olayi o kadar önemli degil. :good:
Bence o aksam gelmiyor Bala otele. Ertesi gün ayrilmadan evvel belki imzalanmasi gereken önemli bir dokumanlar var ve iste senaryo bu ya, kuryeyle, DHL yle falan yollanamaz Antakya'ya Bala hanim acele otele gelip Demir'in imzasini aliyor.. Yani bu gündüz Demir ayikken ve otelden cikmadan az önce oluyor diyorum.. :img-wink:
Ne dersiniz? Alttaki kücük fragmani görenler. Gecemiydi gündümüydü. Kiyafetler aynimiydi farklimiydi.. Hatirlayaniniz var mi ?
Neslihan17 14-03-08, 10:59 Buldum... Neslhan17’nin tüyosundaki uçurum’un ne olduğunu buldum..
Demir Asi’nin nesini uçurum olarak tanımlaya bilir?
Bence uçuruma yuvarlamak... olmalı tabir..
“Bir sözü ile insanı uçuruma yuvarlaya bilen , yine bir sözü ile, bakışı ile seni oradan çekip alabilen bir kadın”
Bence tanımlama böyle olmalı..
Asi ağaç altında o ünlü söylemini yaptığında biz Demir’in uçurumdan yuvarlandığını görmedik mi?
Şimdi Demir o uçurumun dibinde yukarı çıkmayı bekliyor.
dooootttt yanlış cevap :) Demir'in cümlelerinde uçurum ve küstah kelimeleri geçiyor. Asi'nin cümlelerinde ise "hırs" geçiyor. bak daha önce Asi'nin cümlesi hakkında ipucu vermemiştim, kıymetimi bilin :D özetcinin "Demir duygularını haykıracak reddeye gelmiştir" sözü..dediğim sahne. Demir aradığı kadını anlatırken Asi'yi tarif edecek, Asi de kendini tarif ettiğini anlayıp lafı sokacak. :img-cool2 tabi Demir'i tarif edip yapıcak o işi :)
hüznün geceleri 14-03-08, 10:59 Arkadaşlar merhaba
Görüyorum ki,bu akşam diziyi izleyemeyecek olan arkadaşlar var.Malum sıtede kapalı olunca zor oluyor .Zira bende gecen hafat bır yemek davetındeydım ve yarım yamalak ızleyebıldım.
Bır fikrim var kanal d ye maıl atalım her pazar Asii'n tekrarını versın.
kanal d bizi dinlemez.
ne kadar mail atın ne kadar yazı atın olmuyor
bir kaç haftada arada böyle tekrar veriyor.
dizinin gidişatı çok iyi
onlar der''biz tekrarlarını yayınlarsak gününde izlemezler''
asıl önemli olan günündeki reytingler
arkadaşlar İstanbulda çekim olacağı doğrumu?
bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.çünkü çok önemli benim için.şansımı zorlayacağım
birbirlerini tarif etme işi oldukça çekişmeli geçecek anlaşılan:)....ama şahene olacağına şüphe yok..bunlar usul usul konuşur sonra bir bakmışlar konuşma hararetlenmiş,şiddetlenmiş:)..Asi lafı cuk diye oturtacağına göre:)..anacım seviyrum böyle sahneleri...
hüznün geceleri 14-03-08, 11:11 birbirlerini tarif etme işi oldukça çekişmeli geçecek anlaşılan:)....ama şahene olacağına şüphe yok..bunlar usul usul konuşur sonra bir bakmışlar konuşma hararetlenmiş,şiddetlenmiş:)..Asi lafı cuk diye oturtacağına göre:)..anacım seviyrum böyle sahneleri...
kim sevmez ki!
bugün her açıdan bize bayram niyetinde mutluluk yaşatacaklar.:img-hyste
aşklarından çok didikleşmeleri güzel
bunu ikiside çok güzel yapıyor.
hadda bütün oyuncular
nisan2
Foruma geç katılanlardan biri olarak hoşgeldiniz diyorum ve yazdıklarınıza tümüyle katılıyorum; ben de yazılanlardan/yazanlardan etkilendim ve 'aşağıdan yukarıya' terfi ettirdim kendimi.Arkasından yorumlar da geliyor haliyle...
Sevgiler
pas.si.on79 14-03-08, 11:17 dooootttt yanlış cevap :) Demir'in cümlelerinde uçurum ve küstah kelimeleri geçiyor. Asi'nin cümlelerinde ise "hırs" geçiyor. bak daha önce Asi'nin cümlesi hakkında ipucu vermemiştim, kıymetimi bilin :D özetcinin "Demir duygularını haykıracak reddeye gelmiştir" sözü..dediğim sahne. Demir aradığı kadını anlatırken Asi'yi tarif edecek, Asi de kendini tarif ettiğini anlayıp lafı sokacak. :img-cool2 tabi Demir'i tarif edip yapıcak o işi :)
:img-hyste dooot :img-hyste
Demir aradığı kadını anlatırken Asiyi tarif edecek,Asi de kendini tarif etitğini anlayıp lafı sokacak demişsin de..Şimdi kafam karıştı..Asi Leylayı tarif ettiğini sanmamış mıydı.. BEn yanlış mı anlamışım o zaman..Yoksa ilk başta LEyla ama geniş tariften sonra kendini mi tarif ettiğini anladı.
Kız milleti böyle işte..:img-hyste İLlaki olayların üzerinden geçirirken veya geniş tarif ettirirken erkekleri şekilden şekile koyacaklar..
Ancak o an çok güzel olur.. :happy0064:img-in_lo
NOT:Stella yorumların çok güzel. :good::happy0064
BİR AY SONRA (13 NİSAN) MURAT YILDIRIM IN DOĞUM GÜNÜYMÜŞ.. BUNU DA HATIRLATIYIM..
Sımarık Cadı 14-03-08, 11:29 sonunda geldii cuma...=)bugün asi günümüzz...bununda güzelliğiyle sınawa girmeden önce gelip sizlerin yorumlarını okuyayım dedim...=)
sınawa daha bi moralli giriyorum...:D:D
demek asiyle demir birbirini tarif edicekk...=)ama demirr asiyi tarif ederken ''küstah'' we ''uçurum'' kelimelerini nası bi cümlede kullanıcak merak ediyorum...=)özelliklede ''küstah''...=)
asinin gelinliği giydiği demirinde ona hayran hayran baktığı sahneyi cokk merak ediyorum..=):img-in_lo:img-in_lo
neyse sizlere iyi yorumlar arkadaşlarr...=)
Neslihan17 14-03-08, 11:33 :img-hyste dooot :img-hyste
Demir aradığı kadını anlatırken Asiyi tarif edecek,Asi de kendini tarif etitğini anlayıp lafı sokacak demişsin de..Şimdi kafam karıştı..Asi Leylayı tarif ettiğini sanmamış mıydı.. BEn yanlış mı anlamışım o zaman..Yoksa ilk başta LEyla ama geniş tariften sonra kendini mi tarif ettiğini anladı.
Kız milleti böyle işte..:img-hyste İLlaki olayların üzerinden geçirirken veya geniş tarif ettirirken erkekleri şekilden şekile koyacaklar..
Ancak o an çok güzel olur.. :happy0064:img-in_lo
NOT:Stella yorumların çok güzel. :good::happy0064
BİR AY SONRA (13 NİSAN) MURAT YILDIRIM IN DOĞUM GÜNÜYMÜŞ.. BUNU DA HATIRLATIYIM..
doootttt yanlış anlamışsın :) Asi ve Demir, bi yanlış anlaşılma üzerine yapıcaklar o konuşmayı. öncesinde Asi, Demir'in Leyla'yı istediğini zannedecek. yani Demir "benim istediğim kadın, Leyla gibi olmamalı" türünden bi konuşma yapacak. (bu Demir'in sözleri değil yanlış anlaşılmasın) yaparken Asi'yi anlatıcak. Asi de kendini tarif ettiğini anlayıp hem istemediği erkeği anlatıcak hem de konuyu yine kendilerine getirmiş olacak. daha önceden yaptığı gibi. bir cümle her şeyi anlatıcak yani :good:
Tüm asi Ailesine Merhabalar
Dün gece kanald de bir film oynayacaktı Conderallinin Mandolini ismi yanlış yazmış olabilirim şimdiden özür dilerim, işte o film tanıtımından bir iki dakika gösterilirken, bir replik verildi ki çok hoşuma gitti:img-yes:
AŞK GÖZLERDE BAŞLAR, GÖZLERDE BİTER:img-in_lo Tabi bunu duyan ben direkt Asi-Demir aşkına trans oldum:img-in_lo
Şimdi ne güzel ortak aldığımız ilaç var ama durumu vahim olanlar Demir'in doğduğu evdeki Asiye bakışı ile otel odasındaki kapı açılışındaki sahneleride extra alabilirmiş:img-hyste (ben öyle yapıyorum mesela:img-wink:)
Bu arada Ceylanın bağırışındaki tahminim hala geçerli, bence Aslan ya kamyonete zayiat verecek, parçalama dereceside değişir (o anki ruh haline bağlı paşanın:img-hyste) yada başka bir makinaya zarar verecek
doootttt yanlış anlamışsın :) Asi ve Demir, bi yanlış anlaşılma üzerine yapıcaklar o konuşmayı. öncesinde Asi, Demir'in Leyla'yı istediğini zannedecek. yani Demir "benim istediğim kadın, Leyla gibi olmamalı" türünden bi konuşma yapacak. (bu Demir'in sözleri değil yanlış anlaşılmasın) yaparken Asi'yi anlatıcak. Asi de kendini tarif ettiğini anlayıp hem istemediği erkeği anlatıcak hem de konuyu yine kendilerine getirmiş olacak. daha önceden yaptığı gibi. bir cümle her şeyi anlatıcak yani :good:
oy oy oy..,
istemediği erkek demek..
bu konu hayli derinleşmeye başladı:)
bakan ve kaçan erkek istemem bakan ve sahip çıkanı isterim dermiş:img-hyste
iyi güzel de, Asi neden durduk yerde Demir in leyla yı istediğini sanacak. Bu Leyla da ne zaman Asi kıskandırılacak ortaya çıkıveriyor. Ben seviyorum aslında Leyla yı. Demir i seviyorsa bile bunu kendi içinde yaşıyor. Çiftlik evinde bile ortalıklarda pek görünmüyor. Yangın da bile herkes koşturup gelmişti. O yoktu. Demir i seviyor ise onun peşinden yangın yerine gitmesi gerekmez mi idi? Çok dingin bir sevdası var bu kızın.
Neslihan17 14-03-08, 11:45 iyi güzel de, Asi neden durduk yerde Demir in leyla yı istediğini sanacak. Bu Leyla da ne zaman Asi kıskandırılacak ortaya çıkıveriyor. Ben seviyorum aslında Leyla yı. Demir i seviyorsa bile bunu kendi içinde yaşıyor. Çiftlik evinde bile ortalıklarda pek görünmüyor. Yangın da bile herkes koşturup gelmişti. O yoktu. Demir i seviyor ise onun peşinden yangın yerine gitmesi gerekmez mi idi? Çok dingin bir sevdası var bu kızın.
valla onu, ben de sizlerle birlikte izleyeceğim. Demir ve Leyla arasında ne geçecek bilmiyorum. bana gelen bilgiler o yönde. belki nikahta bir şeyler olur, Asi de kıskanır, konuyu Leyla'yı getirir. sonra Demir anlatmaya başlar.:img-wink:
edit: dediğim sahne bölümün final sahnesi.
Demir Asi'nin resmini alıp komidisinin üstüne koydu o resim hep orda duracak bu aşikar e peki Demir'ciğim hiç düşünmüyormu resim görülürse ne derler diye :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Bide bide Asi Demir'i hırsızlıkla suçlamasın "resmimi çalmışsın "diye ahh ahh :img-blush :img-blush :img-blush
Demir Asi'nin resmini alıp komidisinin üstüne koydu o resim hep orda duracak bu aşikar e peki Demir'ciğim hiç düşünmüyormu resim görülürse ne derler diye :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
Bide bide Asi Demir'i hırsızlıkla suçlamasın "resmimi çalmışsın "diye ahh ahh :img-blush :img-blush :img-blush
resim var altın var kırmızı yemeni var..süheyla şu oğlanın odasını bir toparlayayım dese elini attığı yerde Asi'ye ait birşey çıkacak:)
sahi sorayım diyordum fırsat bulamadım..aklıma gelmişken sorayım..gelinliği giyen asi'nin ayağında çizme yoktur değil mi:img-hyste:img-hyste..elimde değil giydiği kıyafetin altında çizme arıyor gözlerim:img-hyste
herşey bir yana . 15.bölüm havasında bir gelişme bekliyor yüreğim. ve ben hala demirin duydukları teyzesinin yaşadıkları ve ihsanın yaptıkları hatta ve hatta asinin onu affetmesini bile düşünerek diyorumki demir asiye bir özür borçlu.
bir anlıktı lafının karmaşık açıklamalarla telafisi olmaz. bu bir genç kız kalbi için unutulmaz bir cümledir. ben demirden bir tatlı rövanş bekliyorum hala daha:img-in_lo
sahi sorayım diyordum fırsat bulamadım..aklıma gelmişken sorayım..gelinliği giyen asi'nin ayağında çizme yoktur değil mi:img-hyste:img-hyste..elimde değil giydiği kıyafetin altında çizme arıyor gözlerim:img-hyste[/QUOTE]
Canım var çizme var olmaz olur mu:img-hyste iyice fragmana dikkat et yine muhteşem çizmeler ayağında Asi kızın
Fettan'cığım ama olmuyor resim sahnesini öyle imalı imalı anlatman:img-in_lo zaten o sahnelerdeyiz, kurtulamıyoruz birde Aside görünce öyle sahne:img-in_lo
resim var altın var kırmızı yemeni var..süheyla şu oğlanın odasını bir toparlayayım dese elini attığı yerde Asi'ye ait birşey çıkacak:)
sahi sorayım diyordum fırsat bulamadım..aklıma gelmişken sorayım..gelinliği giyen asi'nin ayağında çizme yoktur değil mi:img-hyste:img-hyste..elimde değil giydiği kıyafetin altında çizme arıyor gözlerim:img-hyste
Malesef var canım ben öyle gördüm ;)
Süheyla'nın gözü şimdi hiç birşeyi görmez..
Acaba Aslan Süheyla'nın evine yerleşirmi :icon_whis
Yerleşirse Ökkeş Fatma Sevinç ne olacak :icon_whis
Kozcuoğlu çiftliğinde kalmaya devam mı edecekler.:icon_whis
pas.si.on79 14-03-08, 12:08 [
Dün gece kanald de bir film oynayacaktı Conderallinin Mandolini ismi yanlış yazmış olabilirim şimdiden özür dilerim, işte o film tanıtımından bir iki dakika gösterilirken, bir replik verildi ki çok hoşuma gitti:img-yes:
AŞK GÖZLERDE BAŞLAR, GÖZLERDE BİTER:img-in_lo Tabi bunu duyan ben direkt Asi-Demir aşkına trans oldum:img-in_lo
Sevgili deren1970 dün dediğin yere denk geldim. HAtta yarın forumda yazıyım da forumdaki arkadaşlarımıza ithaf olsun demiştim.Unutmuşum.
Nasıl da anlatıyor değil mi .. AŞK GÖZLERDE BAŞLAR,GÖZLERDE BİTER...
edit: dediğim sahne bölümün final sahnesi.
Fundacığım canım biz gidişle çok dooooooot luyacağız..Özellikle akşam.. İŞte istemediğim;final sahnesinde olmasıydı.Ama ne yapalım.Kalbi olanlar izlemesin diyecem de nerde..BEnim heyecan şimdiden başladı..
Canım yok.. 19 ncu bölümde SAbah Asinin Demiri arayıp çağırdığında foto yoktu.... Demir Onu almıştır, cüzdanındadır..
Sevgili Funda daha öncede söylediğim gibi tüyoları bize dozunda veriyorsun... (Kim nederse desin sen tüyolarını eksik etme bizden) Aralarında geçen konuşmayı bildiğin halde bize sadece ipucu vererek beyin fırtınası yaptırıyorsun.. Bak verdiğin iki kelimeden ne replikler yazıldı... Bence önemli olanda bu filmi izlerken bak burda tamda bunu söylecekler demiyoruz... Acaba ne söyleyecekler diye bekliyoruz..
Asi akıllı bir kız Demir'İn kimi tarif ettiğini hemen anlar tabi.. Ama kız kısmı ağır olur diye belli etmemiştir....
Daha önce verilen tüyolarda Demir'in aşiyanda çekilen resme baktığı söylenmişti.. Yoksa bizim esas oğlan annesinin resmini araştırıp bulduğu gibi gene emektar fotoğrafçıyı mı devreye soktu...:icon_whis
[
Canım yok.. 19 ncu bölümde SAbah Asinin Demiri arayıp çağırdığında foto yoktu.... Demir Onu almıştır, cüzdanındadır..
Ben dikkat etmemişim o esnada demek...Asi bir şekilde fark etse Demir'de resmi olduğunu iyi olur...
Fragmanda inanırmısın direk Asinin ayaklarına doğru baktım .Kimse fark etmemiş sanırım özellikle Gülbeyaz dikkat ederdi .Malesef ki Asi'nin ayağında çizmeleri var çok bariz bir şekilde görülüyor.
Biz bile herhangi bir yere kıyafet almaya gittiğimizde üzerimize giydiğimiz kıyafetin nasıl durduğunu mağazada bulunan ayakkabı , terlik gibi şeylerle deneriz.Kıyafet topuklularla nasıl duruyor diye .Nasıl olmuşta bu gelinlikçide terlik ayakkabı yok .Koskoca çizmelerle gelinlikmi denenirmiş ..
tüüüü allah seni ne diyem emi ben de ciddi ciddi okuyorum :img-hyste:img-hyste
demir keşke o çizmeleri de bi şekilde ele geçirse ve saklasa...hatta hiç bulunmaması için gömse ...
1-kırmızı yemeni
2-altın
3-resim
4- çizme :img-hyste
tüüüü allah seni ne diyem emi ben de ciddi ciddi okuyorum :img-hyste:img-hyste
demir keşke o çizmeleri de bi şekilde ele geçirse ve saklasa...hatta hiç bulunmaması için gömse ...
1-kırmızı yemeni
2-altın
3-resim
aa canımcım çok ciddi ciddi yazıyorum:img-hyste...oku tabi ciddi ciddi:img-hyste
ben baktım ayaklara anlamadım birşey..sahneyi de durdurup bakmadım..önceden yaptım bu işi kar var dedim bölüme bi baktım karın zerresi yok:img-hyste:img-hysteo yüzden bu işten vazgeçtim..sağolsun deren,fettan ve benim aydınlattı beni...
çizmeler bir çare lazım ama ne...:)
defne ile ayak numaraları aynıdır belki o vesile ile alsın ayakkabı da sonra giyiversin:)
Demir o çizmeleri saklar inan ki..durumu önemli değil asi değsin yeterli:img-hyste
GULBEYAZ76 14-03-08, 12:21 Fragmanda inanırmısın direk Asinin ayaklarına doğru baktım .Kimse fark etmemiş sanırım özellikle Gülbeyaz dikkat ederdi .Malesef ki Asi'nin ayağında çizmeleri var çok bariz bir şekilde görülüyor.
Gözümden kaçtı sanma siyah çizmeler ayağında.:img-wink:Zaten çizme ile doğduğuna kanaat getirdiğimden yazmadım.:img-wink:
Onu çizmesiz görsem yazık ayaklarından üşütecek diye düşünmekten gözüme uyku girmeyecek.:img-hyste
Fragmanda inanırmısın direk Asinin ayaklarına doğru baktım .Kimse fark etmemiş sanırım özellikle Gülbeyaz dikkat ederdi .Malesef ki Asi'nin ayağında çizmeleri var çok bariz bir şekilde görülüyor.
Biz bile herhangi bir yere kıyafet almaya gittiğimizde üzerimize giydiğimiz kıyafetin nasıl durduğunu mağazada bulunan ayakkabı , terlik gibi şeylerle deneriz.Kıyafet topuklularla nasıl duruyor diye .Nasıl olmuşta bu gelinlikçide terlik ayakkabı yok .Koskoca çizmelerle gelinlikmi denenirmiş ..
Valla ne yalan söyleyeyim bende ayağımda catlerimle denemiştim gelinliğimi.O anın heyacanı ile hiç dikkat etmemişim ama sonra cd den izleyince ne kadar komik görünmüştü gözüme.Zaten Asi'yi öyle eteklerini kaldırmış alttanda çizmeler görününce kendi halim gelmişti aklıma.
aa canımcım çok ciddi ciddi yazıyorum:img-hyste...oku tabi ciddi ciddi:img-hyste
ben baktım ayaklara anlamadım birşey..sahneyi de durdurup bakmadım..önceden yaptım bu işi kar var dedim bölüme bi baktım karın zerresi yok:img-hyste:img-hysteo yüzden bu işten vazgeçtim..sağolsun deren,fettan ve benim aydınlattı beni...
çizmeler bir çare lazım ama ne...:)
defne ile ayak numaraları aynıdır belki o vesile ile alsın ayakkabı da sonra giyiversin:)
Demir o çizmeleri saklar inan ki..durumu önemli değil asi değsin yeterli:img-hyste
Ayakkabı denemek için çizmeleri çıkaran Asİ'nin ayak bileklerine Demir nasıl bakar acaba :img-hyste :img-hyste
Nişanda gözü Asi'yi görmedi. olanlar yüzünden ...
Geçen bölüm gözlerini gözlerinden , omuz askısından alamadı bir türlü nasip olmadı görmek :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ayakkabı denemek için çizmeleri çıkaran Asİ'nin ayak bileklerine Demir nasıl bakar acaba :img-hyste :img-hyste
Nişanda gözü Asi'yi görmedi. olanlar yüzünden ...
Geçen bölüm gözlerini gözlerinden , omuz askısından alamadı bir türlü nasip olmadı görmek :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bak doğru diyorsun..o bakışları da görmek lazım
ayaklarını görmedi kızın,,kal gelir kesinlikle...bu alışveriş bahanesi ile görünmeyenlere de vakıf olacak demir..ama aynı gün içinde bu kadar şok fazla gelir paşama..alıştıra alıştıra yapılması daha uygun:img-hyste:img-hyste
pas.si.on79 14-03-08, 12:27 tüüüü allah seni ne diyem emi ben de ciddi ciddi okuyorum :img-hyste:img-hyste
1-kırmızı yemeni
2-altın
3-resim
bak bu sefer benim aklıma gelmedi.O kadar da izledim. Demir o kadar güzel bakıyordu ki..TAbi Asi de.:ONların bakışlarını izlemedim.HEr defasında.. Demir çizmeyi de saklar da yer bulamaz saklamaya.. ONdan almıyor.:img-hyste
AMa malum site yasaklı.KAnalın sitesindeki de o gözlerini kapattığı yer yoktu..Sizler izleyebiliyor musunuz.Öm yazarsanız sevinirim.
...
Demir Asinin kapısına geliyor..O kadar heyecanlı ki.. Çok güzel yansıtmış..
----
Bir de fotolar arasında ASi bir Demir in solunda diğerinde sağında oturuyor.Gerçekten bu bölüm çok heyecanlı..
Bende her zaman olduğu gibi önce ayaklara bakıyorum...Dost başa düşman ayağa derlermiş ama Asi'me o gözlerle hayatta bakamam...O sahneye bakarken senaristleri düşündüğümü farz edersek düşman olduğum kesindir..
Çizmeleri görünce artık yorum yapmıyım dedim.... Ama çizmeleri gömme konusunda hemfikirim.... Neyse bu hafta çizme haricinde nişandaki kıyafetinin altındaki topuklu ayakkabılarını da göreceğiz...:happy0064
Sımarık Cadı 14-03-08, 12:34 ayaklarına bakmak aklıma bile gelmedi walla...=) siz herşeye nasıda dikkat ediyosunuzz...=):D:D
yine çizmemi warr...hemde gelinliğin altına...yanii tabii o an ayağına giyicek başka bişi bulamaz belki ama en azından cıkarsaydı...nolur biraz yere bassa ... yaa şimdi fragmanı bidaha izlim dedim acılmıyo...artık beklicem akşama kadarr o çizmelerii görmeyii...:img-hyste:img-hyste
GULBEYAZ76 15-03-08, 09:00 Şükür kavuşturana ne oluyor bu siteye.Nazar değdi yada biri bizi aradan çıkarmak istiyor.Sabah şimdi kaç sayfa ilerlemiştir nasıl okuyacam derken birde ne göreyim site yok.
Feci hastalık oldu kendimi nefessiz kalmış gibi hissettim.
Sonunda site açıldı.
Valla dünkü bölüm yine herzamanki gibi çok güzeldi çok beğendim özelliklede final sahnesi muhteşemdi.Replikler okadar güzeldi ki bundan daha güzel aşk itirafı olamazdı herhalde,sonunda aşkını haykırdı demir hemde muhteşem bir şekilde bakalım bizim deli ve kıskanç kız ne cevap verecek çok merak ediyorum.
hellosunshine 15-03-08, 09:03 Şükür kavuşturana ne oluyor bu siteye.Nazar değdi yada biri bizi aradan çıkarmak istiyor.Sabah şimdi kaç sayfa ilerlemiştir nasıl okuyacam derken birde ne göreyim site yok.
Cidden ya.. Dün akşamdan beri başındayım ama açılmadı gitti bir türlü.. Kafayı yiyecektim nerdeyse.. Şimdi uyandığım gibi geldim başına, açılmış şükür..:happy0064
Bu bölümü sitede kaldıramadı anlaşılan..:img-grin2
günyadın forumdaşlarım..
sonunda site açıldı offf deli oldum ya..dün bence güzel bir bölümdü..sinirlendiğim hüzünlendiğim romantik olan sahnelerde öutlu olduğum ve finali yine cuk oturan bölümdü..
ilk önce dün akşamın bence yıldızları defne ve kerimdii.böle bir karar almak çok zor ama onalrın aşkı o kadar saf duruki herşeyi beraber hallederler tabi burada kerime çok iş düşüyor defneye çok destek çıkması lazım..defneye gelinlik acayip yakışmış umduğumdan daha fazla göz kamaştırdı resmen çok beğendim..
neriman a gelinece ona hak veriyorum sinirlenmesi süheyla ile karşılaşmamam isteemesi çok normal kızamadım ama keşke sinirini defne ve kerimden çıkarmasaydı onalrın suçu yokki..
gelelelim cemal ağaya bu adama bayılıyorum hiçbir insana bu kadar tatlı huysuz olamaz ya herşeyi nasılda karıştırdı aasiyei nasılda kandırdı cemal ağa ayakta alkışlancak adamsın sevenler kavuştu sayende tabi zor günler geçircekler ama olsun..
gelelim asi ve demrimize..demir akşam yine kıvamındaydı o bakışı bitiro beni ya..
nikah hazırlığı bpyunca sanki demirde ahh keşke asi ile benim nikahım olsa havasındaydy çok şekerdi..o gelinlik sahneside güzeldi demrile inatlaşmalrı demrirn gözünü kapatması ve kadına asinin beğendiğini seçtimresi iyi işti..
ve son sahne demir açtı ağzını kurbanmı kessek ne :img-hyste
sonunda dolaylıda olsa tamamen aşkını itiraf etti hemde evlenmek istediğini bile sölemiş oldu resmen:good: asi ne dicek buna karşı çok merak ediorum..
bu bölüm beni sinir eden sühoydu fatmaya çok saygızı davrandı..birde kerime sölediklerine uyuz oldum..hele aslanı dahada ihasana düşman etmek istemesi tek kelime ile beni akşam fitil etti..
Şükür kavuşturana ne oluyor bu siteye.Nazar değdi yada biri bizi aradan çıkarmak istiyor.Sabah şimdi kaç sayfa ilerlemiştir nasıl okuyacam derken birde ne göreyim site yok.
Günaydın,
Aslında benim de aklıma gelmiyor değil bir takım "komplo teorileri" ... Baksana artık siteyi göremediğimiz zamanlar değil görebildiğimiz zamanlar parmakla sayılır oldu ...
Şikayetçiyim bu siteden. Birkaç gün önce mail attım, cevap yok;halbuki hemen cevaplandırılacaktır ibaresi vardı.
Ben de komplo kokusu alıyorum...:) Neler oluyor bir bilen var mı?
günaydıııınnn sonunda site açıldı.:happy0064
dnkü bölüm bence çok güzeldi ben özellikle sonunu çok beğendim...
acaba asi ne cevap verir...
1) gitmem lazım der..
2) sadece bakışmalar olur
3) defneyle kerim bi sinir evden çıkarlar defne koşup asiye sarılır
cumayı zor bekliyeceğim
GULBEYAZ76 15-03-08, 09:12 30 küsür yaşına geldim hala bir gelinlikçi benim kim olduğumu bilmez,ben onların telefonu nu bilmem,en özel 3 gelinliği bile ayırtamam bunlar birde başka şehirde bu kadar söz sahibiler pes.
Mekanı ayarlayan Leyla onun dışında kimse ne mekanı ne de sahibini biliyor.Menü hakkında Demirle görüşüyorlar Demir ne ara kendini tanıttı dahası Leyla görünmez mi oldu direk Demirle konuşuluyor.
Hadi nikah acil oldu mekan sahibi 5-6 kişilik bir organizasyon yapamıyor mu?Çiçekleri dizmek Leyla ve Asiye kalıyor?
Her zaman Leylaya mesafeli olan Demir ne zaman Leylasız yüzük seçemiyecek duruma geldi?Bir de tutmuş Leylaya nikah organizasyonu için teşekkür ediyor Leyla Meleğimi evlendirdi kendi kardeşini evlendirdi.
Telefonda Bala diye hitap ediyor resmiyet bir şişe şarapla yerle bir olmuş.Yuhhh artık kadının o tavrından sonra sınır koyacağına çanak tutuyor.
Şarap klozete neden döküldü?:img-hysteŞişede durduğu gibi durmaz ya klozet kafayı bulursa.:img-hysteYoksa taşları parlatmak dezenfekte etmek gibi bir marifeti mi var?:img-hyste
Bunlar gözüme batanlar olumlu olanlar sonra gelecek.bye
Şikayetçiyim bu siteden. Birkaç gün önce mail attım, cevap yok;halbuki hemen cevaplandırılacaktır ibaresi vardı.
Ben de komplo kokusu alıyorum...:) Neler oluyor bir bilen var mı?
:img-hyste KOMPLO ha olabilir bak bu hım kim neden yapıyo acaba:img-hyste yoksa bunu yapan balamı asi-demir hakkında güzel şeyler yazmamımızımı kaldıramıcak yada süheyla olabilir...malum dün akşam kötü hanım rolündeydi epey..oğluyla ihsana bir olacaklar ya belki bizim siteyide çökertirler..demir asi istediğimiz için:happy0064
inanamıyorum ya sonunda site açıldı ayy ne kötüymüş sitenin açılmaması
gelelim bölüm yorumuna ben bu bölümü çok beğendim özellikle son sahnedeki repliklere bittim fundanın dediği kadar varmış replikler harikaydı :happy0064
cemal ağa bu bölüm kopardı beni ne çapkınmış bizim kurt dedede haberimiz yokmuş , nikah fikrini vermeside çok hoşuma gitti şahsen
demirin bu bölüm asiye sözleri harikaydı,asiye gelinlik gerçekten çok yakıştı demri ondan gözünü alamadı ki çocuk laf etsin bu bölüm asiye büyülendi resmen
son sahnede demirin evleneceği kızı tarif etmesi yani asiyi tarih etmesi harikaydı replikler çok özenle seçilmiş çok belliydi bu nedenle senaristleri kutluyorum
balaya sinir oldum ne fırsatçı şey ya ama demir nasıl asi dedi ohh olsun ona bu bölüm bir yandan bala bir yandan leyla beni sinir ettiler..
demir son sahnede asi'ye neler söyledi yazabilirmisiniz:img-blush
ortam çok gürültülüydü duyamadım:icon_sorr
Neslihan17 15-03-08, 09:16 günaydın millet, yarı sağlam bi forumla birlikte yine toplanacağız sanırım :)
bölümü pek beğenmedim. sona gelene kadar çok sıkıcıydı, kurgu hatalarına devam edilmiş. ama 25 yıl düzeltilmesi yapıldı bu da bölümün artısı oldu heralde..
ayrıntılara inelim biraz..Demir'i asmayacağım. adımız küfürbaza çıkmasın yine :D görünen köy klavuz istemiyor zaten :) neyse..her ne kadar Demir'e kızgın olsam da oteldeki haline bayıldım. ilk defa gerçekten aşık olduğunu hissettim. Bala'yı Asi zannetmesine kızayım mı, sevineyim mi anlamadım. Asi'ye yorum yapmak bile gereksiz. son haftalar Asi show izliyoruz :) oteldeki tavırları mükkemmeldi. ayrıca Bala'yı o odadan çıkarken görmesine rağmen son derece sakindi en azından Demir'i dinliyordu. (ben olsam dinlemem)
Bala'ya dönmek istiyorum. forumda denildiği kadar da iğrenç bi kadın değilmiş. Demir'in "Asi" demesiyle birlikte kendini çekti. bu Bala'nın bela olacağını zannetmiyorum aksine Antakya'ya geldiğinde Asi ve Demir'i yakınlaştıran bi bayan olacak diye düşünüyorum. yani Bala'nın Asi'ye "Demir sana sırılsıklam aşık" demesini bekliyorum.
bu bölüm Kerim ve Defne'ye bayıldım. Kerim her zamanki gibi rüzgar gibi esti. karşısına herkesi alabildi. onun cesareti Defne'ye de bulaşıyor. helal olsun valla ne diyelim. Asi'nin seçtiği gelinlik Asi'den çok Defne'ye yakıştı. hayranlıkla izledim. bu kadar güzel bi çift olabilirdi ancak.
bu bölümde herkes hatalıydı. herkes baş belası gibiydi. Süheyla hatalı, İhsan hatalı, Neriman hatalı, Aslan hatalı..saymakla bitmez. kısacası herkes bencildi.
batuhan_gumus 15-03-08, 09:17 oh be sonun da girebildim:)
dünki bölüm cok güzeldi ya
genel olarak aslana yönelmis bir bölümdü ** a
güzeldi
asi ve demir sahnelerine koptum ya:happy0064
asi cok masumdu yine ya bu bölümde
defne ve kerim evlendi cok hostu ya:img-blush
ama defne nin annesi ve babasi karsi cikti
benim bundan sonra bir kizim yok dedi ya cok üzüldüm orda:icon_sorr
bala mi pala mi ne o mkiza gicik oldumm yaa:img-pilot
VAR MI BUZ GİBİ SOĞUK SU İÇÇEEEEENNNNN...............:img-hyst:img-hyste:happy0064
oh be ..arkadaşlar artık bu itiraf üzerine, buz gibi bir bardak soğuk su iyi gider dimii..içimiz ferahlar...
demir yavrum o nasıl bir aşk itirafıdır, o nasıl bir evlenme teklifidir, ilk defa sende gördüm...işte demir farkı, hem asiciğin yüreğine soğuk sular serpti, hem evlenme teklifinde bulundu...:happy0064
mystery_ksk 15-03-08, 09:19 Herkese günaydın,Akşamki bölümde Nerimana sinir oldum.Zaten dizi başladığından beri ona ısınamamıştım dün yaptıkları iyice nefret etmeme neden oldu.Nasıl bu kadar bencil olabiliyor anlamıyorum.Defnenin parmağından yüzüğü çıkartması büyük bir bencillikti.Onların düşüncelerini hiçe saydı resmen.Neyseki Cemal ağa olaya el attı.Kerimle Defneyi kavuşturdu bu arada bizde güzel Asi Demir sahneleri izleyebildik.Asinin gelinliği giydiği sahne Demirin ona bakışları çok güzeldi.(tabi asinin ayağındaki çizmeler hariç).Tüm bu olup birtenler içinde kuşkusuz son sahne muhteşemdi.Asi Demire ne cevap verecek sabırsızlıkla bekliyorum.Gel cuma gel.
GULBEYAZ76 15-03-08, 09:19 Kara üzüm habbesi le le le canım
Kurt Cemal şarkıyı 7 kez yatakta dinlemiş 8.telefonda yanlış kişiye dinletildi.Ben orda koptum İhsanın halleri çok komikti.Sarmaşık hanımmış.:img-hyste
Cemalin mesajları için Goncanın azar işitmesi de ayrıca komikti.Adam telefonun sesini de kısamıyor.:img-hyste
Günaydın arkadaşlar..
Sonunda site düzeldi:D:D
Dün süpper bir bölüm izledik,Asi&Demir bakışmaları,kıskançlıkları,Asi'nin Demir'e laf sokmaları,Demir'in çabaları herşey harikaydı:DÖzellikle son sahne hepimizin beklediği bir sahneydi..Demir'in duygularını Asi'ye bu şekilde açıklaması cok anlamlıydı..Gözlerinin içine bakarak onun hakkındaki düşüncelerini söyledi cok romantikti..:DO sözleri bir daha hatırlatmak istiyorum;o kızın gözleri uçurum gibi dikine bakmalı..gözleriyle bütün dünyaya meydan okumalı..saçlarının arasından rüzgar geçmeli.yüzü tarlalarda kavrulmuş olmalı güneşten..atın üstünde gururla oturmalı çamurların arasında prenses gibi dolaşmalı..küstahlığı erdem gibi taşımalı..kimseye boyun eğmemeli bana bile..bütün bunlara rağmen gözleri sevgi dolu olmalı
Asimin gelinlik giydiği sahnede harikaydı bakışları süpperdi.:D
Bu bölüm en çok Cemal Ağa'ya güldüm:D:DÇok tatlıydı..:img-hysteHasta olmasına ragmen yine de ortalığı karıştırmayı başardı:D
Aslan'a gelince ne yaptığını bilmiyor..İhsan Ağa'ya karşı cepe aldı Süheyla'yla bakalım ortalık iyice karıştı...
Defne ve Kerim'e gelince evlenmelerine cok sevindim..Onların geçmişten dolayı zarar görmesini istemiyordum..Cok iyi oldu evlenmeleri ama ailesi affedecek mi bilmiyorum Neriman Hanım cok sert konuştu..Bir şekilde düzelir..
Kısacası cok güzel bir bölümdü..Reytingler cok iyi gelicek yine...
Neydi yaa site dünden beri açılmadı sinir oldum resmen neyse şimdi buradayız önemli olanda bu =)
Dünkü bölüm için ne desem azdır çok güzel bir bölümdü asi demir sahnelerine bayıldım gelinlik seçme ve dizinin son sahnesi süperdi
Demirin asiye aşkını itirafı muhteşemdi evlenmek istediğini bile söyledi resmen şimdi top aside inşallah beklediğimiz cümleleri asidende duyabiliriz
Dünkü bölümde Neriman hanıma ve süheylaya çok kızdım Neriman hanım çok fevri davrandı defne için yanlış bi karar verdi yüzükleri çıkarmaktan neyin nesiydi orda defne ve kerime çok üzüldüm ama sonucu güzel oldu onların sayesinde asimiz gelinlik giydi demir yine ona hayran kaldı çok güzeldi
Süheylaya gelinci tek kelimeyle yangına körükle gidiyor cemal ağanın dediği gibi fitili almış aslan bidaha durmaz...
herkese hayırlı sabahlar.
şükür kavuşturana Allahım ne oluyor bu siteye ya bir haftadır hem çok yavaş girmek ne mümkün ve dün gece ise tamamen yoktu .
site olmayınca bir boşluk oluştu bende .
tabi uzun yomumumu yapacağım daha sonra ama dün akşamki bölüm güzeldi gerçekten helede ilk ve son sahneleri çok güzeldi.
demirimiz bi konuştu ve mükemmel konuştu gerçekten .
o kapıya gelipte durmalar içeri girememeler ve arkada yere çökmüş asimiz için ne mektuplar yazılır.o demirin son sözlerine ne mersiyeler yazılır ve o sözlere şimdi andacım ne mektuplar yazar.
patasana dilek 15-03-08, 09:20 demir son sahnede asi'ye neler söyledi yazabilirmisiniz:img-blush
ortam çok gürültülüydü duyamadım:icon_sorr
gözleri uçurum gibi dikine bakmalı
atın üstünde gururla duran
çamurların içinde prenses gibi görünen
küstahlığı erdem gibi taşıyan
bana bile boyun eğmeyen
yüzü güneşten kavrulmuş
ama herşeyden önemlisi gözleri sevgiyle bakan bir kadın
söyle asi sen böyle bir kadını tanıyormusun
yanılmıyorsam sözler böyleydi
patasana dilek 15-03-08, 09:25 buraları duydum teşekkür ederim bundan sonra neler dedi:img-blush
bundan sonra yanılmıyorsam birşey denilmedi birbirlerine baktılar burda bitti top aside:icon_whis
gelelim defneye : :happy0064
defnenin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir..
annesinin bencil hareketi, defneyi ne kadar zor duruma soktu..bundan sonra ayrılığı nasıl düşünebilir ki defne..hemde kerimle aralarında bir sorun yokken..
dünyanın en güzel gelini oldu defne..:happy0064
o gelinlik aside oldukça sıradan görünürken, defnenin üzerinde süper durdu..
kerimle defne harika bir çift oldular..çok yakıştılar birbirlerine..
nerimanın ve sünepe ötesi ihsanın defne ile kerime hakaret etmeye ne hakları vardı..hele terbiyesiz ihsanın o evlenme cüzdanını fırlatır gibi atmasına ben çok üzüldüm.. defne gibi bir evlada bunu mu layık görmüş..
gerçi ihsan olsa olsa şam babası olur..bunu gördük anladık..
yıllar önce cahilliği ile yaptığı kabahati şimdi bu yaşında olgunlukla karşılayamıyor..utanmıyorda...
:img-cool2:img-pilot
Bala'ya dönmek istiyorum. forumda denildiği kadar da iğrenç bi kadın değilmiş. Demir'in "Asi" demesiyle birlikte kendini çekti. bu Bala'nın bela olacağını zannetmiyorum aksine Antakya'ya geldiğinde Asi ve Demir'i yakınlaştıran bi bayan olacak diye düşünüyorum. yani Bala'nın Asi'ye "Demir sana sırılsıklam aşık" demesini bekliyorum.
neslihan sana katılıyorum demir bala yı asi zannetdi va asi deyince bala kendini geri çekti ben bu hareketi beklemiyordum ama güzel bi davranışta bulundu
leylanın dediğğine göre bala yakın zamanda antakyada bulunacakmış asi yine balayı kıskanabilir ve balada asiye demir sana çok aşık felan diyebilir yani temennimiz bu yönde
Bu bölüm gerçekten çok güzeldi demir-asi ikilisini izlemek çok keyifli tabi kurt dedeyide unutmamak gerekir onu da çok seviyorum.
Asinin hal ve tavırlarınıda çok beğeniyorum bu bölümde çok kıskandı demiri herdefasında hem bakışlarıyla hemde sözleriyle belli edip durdu.Uçaktaki hali yine çok tatlıydı.
valla artık demir-asi aşkı başlasın artık.Asi demire 21, bölümde ne yapacaksa yapsın ama artık 21. bölümde aşk başlasın onları birlikte görmek istiyorum.
Birde asi yine iki grupta da birinci geldi büyük ihtimalle çünkü kanal d hem ab de hemde totalde açıkara önde gelmiş genel reytinglerde
GULBEYAZ76 15-03-08, 09:27 Geçen damat kayınpeder toprağından mı olur demiştim.Akşam Demir güneşte kavrulmuş tene hayranlığını dile getirdi İhsanda Süheylanın tarladan kavruk tenle gelmesini beklermiş.
Bala'yı ben çok sevdim....
Kapıdan girer girmez en vurucu cümleyi söyleyi verdi. "İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOKTUR, ne kadar istediğine bağlı" Misyonunu tamamladı Bala kızımız... :icon_whis
Üstelik Demir'i kendine getirdi. Demir'in, Asi diye sayıklamasına, durumunun zorluğunu idrak etmesine sebep oldu. Elleri ve dilleri dert görmesin Bala Hanımımızın. Gitmesi gerektiğini anlayabilecek biriymiş....
Klozete dökülen şaraba acıdım...:icon_sorr
Gelelim genel izlenimlere. Diziyi izlerken kendimi forumda gibi hissettim. Repliklerdeki imalardan çok, bize benzemişlerdi.Herkesin hayata bakışından ,sevdiklerinden, duygularından oluşan değer yargılarıyla durumu değerlendirmesi bana çok hoş geldi. Asi farklı bir pencere, Demri farklı, Kerim de daha farklı...
Bir an için forumda biz atışıyoruz gibi hissetim... Çok doğal ve güzeldi...
Süheyla'nın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Kadının kalbi kinle kaplanmış. Sevgisiz diyorum da kızıyorsunuz ama sevgisiz. Oğlunu bile sevmiyor. Sevse ona sevgiyi aşılardı. Ne kadar kötü de olsa İhsan onun babası ...Ama Süheyla geçmişten alacağı intikamı onunda omuzlarına yüklüyor. Bunca geç kalmışlık da bu intikama ayıracak vakti olacak galiba... Başka düşündüğü var mı ki???
Leyla yanlızlıktan Asi'ye açılmaya başladı. Bu kızın acil ilgi ve şevkate ihtiyacı var...
Demir'in tarif ettiği kişiyi kendime benzettiğimi söylememe gerek yok sanırım...:img-hyste:img-hyste
patasana dilek 15-03-08, 09:32 cemal dede süperdi ya:happy0064
Beyrut Gazinolarının kralı cemal ağa kocadın ne içerdin gripte oldun
hizmetliye seslenmesine kotum ya
"mezardaki anam duydu sesimi sen duymadın"
ihsanın evine girişteki sözü
"başımın içinde dokuztane denizaltı dolaşıyor"
"hasta hasta deliler evine düştüm"
"neriman git duvarları yumrukla git başımdan"
süpersiniz Tuncel Kurtiz:happy0064
pas.si.on79 15-03-08, 09:33 GÜNAYDINLAR HERKESE..DÜN ÇOK GÜZEL BİR BÖLÜM İZLEDİM.
Oyuncularımızın performansları harikaydı..
Demir in kapı önündeki,gelinlik alınırken ve son sahnede performansı müthişti.
O son sözler harika be.. Kim demiş Demir sadece bakıyor diye:img-hyste Aslında çok da içten. Duygularını güzel yansıtması..
ASlanın Melek için kızım sen git seni görünce yumuşuyorum demesi:img-hyste
Cemal Ağanın sarmaşık :) ve hastalık kaprisleri:img-hyste gül gül öldüğüm sahnelerdi.
Kerimin kesin kararı. VE Defneyle evlenişi çok iyiydi. Kimse böyle olsun istemezdi ama...Onlara kalırlarsa zor evlenirlerdii..Zaten Bundan sonra Asi ve Demir üzerinde engel olacaklar...
İhsanın Süheylayı bıraktığı aramadığı sormadığı ve babasına bu şekilde körü körüne inanması demek ki gerçekten Süheylayla zaman geçirmiş diyorum.ONdan şimdilik başkada bahsetmek istemiyorum..
Süheyla allah var Fatma gelince güler yüzlü bir şekilde Onun söylediklerine rağmen gel konuşalım dedi.. Sonra da KErime gitmeyelim "ateşle körükle gitmek demek " böyle birşeymiş dedi.. Neriman da Süheylaya öfkesinden Nişanı bozdu. Biliyor kocasının ne değişken olduğunu gönlü kayar.YOKsa ASlan sonuçta İhsanın oğlu..İhsan ASlanla ilgilense yine kıskanırdı.Aslanı da istemezdi,gerekirse Fatmaları da.. NEriman ın düşüncesi Fatmayla eski şekilde devam etsin.. OLmaz efendim İHsan haberim yoktu diyo du şimdi var.Şimdi niye bu kadar soğuksun..İHsan bu işte.. başka söze lüzum yok.ASlan Süheylaya kızarken bizden uzak dur derken, tamam kendini çok güzel anlattın.Senin yollarını beklerim ne olursa olsun dedin.BAbasına kin beslemek niye.Orda çok kızdım.
Demir Asi
Demir korkuyla kapının önüne geldi.Cesaret edemedi.Asi de açamadı.ASlında açılmaması daha iyi oldu.. Yoksa :img-in_lo
Bala ya DEmir nasıl içeri girdin deyince direk ASucuğum aklıma sen geldin.Biraz tahmin biraz rüşvet..miş:img-hyste
Demir in BAlayı direk kovmamasına kızmadım.Kız direk girdi zaten.EEe Demir de aşıktı. ZAten kapıya Asi geldi sandı..
Sonrası Bala Demir i öyle kötü yakaladı ki yüzündeki izler hüzünleri kim yaptı..TAm Demir in ruhen konuşmaya anlatmaya ihtiyacı olduğu andı.. Ama Demir neyse ki kendini topladı.. Asi yi sayıkladı...Bir de erkekliğe dokunmasın diye "sen buraya gelmemeliydin,kıyafetini hazırlamalıydın, yakınlaşmayı unutalım " dedi.. BAla çıkarken Asiyi gördü..
Asi nasıl lafı güzel oturtuyor öyle... Otel kolidorlarında tanıdık birini gördüm.. DEmirde Asi düşündüğü gibi değil.. YA bu kavgalar kıskançlıklar olacak,olmalı da bence..Hem tartışarak doğruyu buluyorlar.Susup kabullenmek daha mı iyi.DOğruyu öğrenemiyorsun.
Uçak sahnesinde Asi DEmir özellikle kızdığını yanına oturmaması gerektiğini söylediğini düşünsemde;bir ara ASi çok korkmuştu.KEşke yanına gitseydi diye düşündüm. SOnra Demir Asi nin korkusu geçince rahatladı.Gözü üstünde..Kendine güveni gelsin istedi herhalde..
Asi Demir gelinlik sahnesinde tek kelimeyle müthiştiler.. Satıcı bayan beyfendi sizde birşey söyleyin diyor.Demir in nutku tutulmuş..Gözlerimi alamıyorum ki..:img-in_lo
Yalnız Asi bu güzel dedi. DEmir başkasına bu güzel dedi. Acaba Demir Asiyi kızdırmak için mi dedi. ÇÜnkü tekrarında sevdiği gelinliği öne tutmasını istedi.
Leylaya sonunda açıldı..En azından niyeti belli oldu.. Diyorum..
Demir in Asiye sana aldığım tokayı niye takmıyorsun bugün özel bir gündü demesi konuşmak istemek için laf açmaktı.. Çünkü artık Asi sadece sözleriyle değil davranışlarıyla da Demirden uzak kalıyordu.Ve konuşmak istedi. İçeri göndermedi.
Asi bence yanlış kişiye verdin Onu vermeniz gereken otel kolidorlarında geziyordu. Bunun üzerine Demir saçmalama Asi BAla gibi kadınlarla ilgim olamaz.. Asi de Peki Leyla gibilerle mi ilgin olur.. Saçmalama ASi Leyla benim KARDEŞİM... asla böyle birşey olmaz..
Ve o replik.. Harikaydı.YAzamıyorum.Çünkü aynen yazamayacağım için o güzellik bozulsun istemiyorum. Diziyi tekrar izlemek istiyorum:MAlum site umarım düzelir..
bir de Ceylanın Kerim ve DEfne gelince ki o ifadesini anlam veremedim.Senin ablan gelinlik içerisinde ... Tamam ailen kızar falan ama önce ONların o güzellikleriini görüyorsun sadece şaşırman yeterliydi.. O kıza nasıl ifade verdirmişler hayret ettim. Sonuçta Ceylan öyle aile kızmasını falan takmaz.. Daha rahat bir kız.. Kaldı ki senin ablan..
Neriman ve İHsan ın ifadesi şaşkınlığı yerindeydi.
NEYSE.. GÜZEL BİR BÖLÜMDÜ.. HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.
aaahhh vee ahhh cemal ağa..gecenin yıldızı cemal ağa...
allahım oskar ötesi bi ödül icat etsinler ve onu da tuncel kurtize versinler...
oy başım..başım...oyyy..başıma gelenleeerrr :img-hyste:img-hyste
cemal ağa şu ihsan denilen herifi sevmemekte yerden göğe haklıymış..dünki bölümden sonra daha iyi anladım..
ne mıymıntı bi herifmiş bu ihsan..
demekki aslanın cesareti süheylaya çekmiş..:img-yes:
GULBEYAZ76 15-03-08, 09:39 Neriman & İhsan & Süheyla
Nerimanın derdi her ne kadar mal paylaşımı gibi gösterilmek istense de asıl derdi İhsanın Aslanı nüfusuna geçirip kabul etmesi ile Süheylayı da hayatına dahil edeceğini düşünüyor olmasından kaynaklanıyor.
Süheylanın derdi ise İhsanın Aslanı hemen kucaklamadığı nüfusuna almadığı için Aslanı istemediğini dolayısı ile ondan olan bir çocuğu da kabul etmeyerek onu ve aşkını da reddediyor gibi hissediyor.
İhsanı artık benim gözümde hiçbir deterjan aklayamaz.Adamı boğmak istiyorum.Aslanı oğlu kabul etti nüfusuma da alıcam dedi kahvede lokalde duymayan kalmadı beklemek istemesi mantıksız.
bu bölüm o kadar hüzünlü sahne vardı ama cemal ağa ilk defa beni bu kadar güldürdü gerçekten harikaydı pijamalı halleri ile çalan telefonu kapatamaması ile çok harikaydı.tebrik ediyorum tuncel kurtiz dev bir oyuncu olduğunu yine gösterdi.
ve kesinlikle fundaya çok katılıyorum herkes bu bölüm çok bencildi tabi asi ve demir hariç .
bu bölüm hepsi yine çok hatalı idi fatma ,süheyla ,ihsan ve en çok aslan helede neriman. neriman hanıma iki bölümdür hayran olmuştum ama bu bölüm beni yine hayel kırıklığına uğrattı.
demire hiç bir zaman kızamıyorum her hareketi benim için çok anlamlı her hareketinde kesinle önemli şeyler olduğunu düşünüyorum .
bala hanıma karşı gösterdiği davranış konusunda henüz bi karar veremedim.
yani böyle bir insanla iş ilişkisini hemen kesmesini beklerdim evet işi leylaya devretti ama neden kesmiyor ilişkisini madem çok büyük bir iş adamı ve çok zengin yani başka mimar bulamıyormu bunu anlamadım.
ama demir büyük bir iş adamı ve balanın çabalarının boşa olduğunu zaten söyledi onun için önemli değilki bu o sadece işine bakıyor.
cemal ağa'nın bu iyilik perisi hali pek hayra alamet değil... Anladık sevenler birleşsin istiyor da bir türlü iyiniyetine güvenemiyorum onun. Bu bölüm Cemal Ağa'nın bölümüydü. hakkını yemeyelim. İhtiyar kurdumuzun...
Kerimde bombasını patlattı... "AŞK CESARET İSTER." Bizimkilerde olmayan tek şey yani...Senin teyzen yok senin baban repliklerini bıraksalar mutluluk bir el kadar yakın olnalarda...
Asi, Defne'ye "siz çok şanslısınız. Birbirinizi seviyorsunuz. Kerim seni seviyor ve sen bunu BİLİYORSUN." dediğinde içi nekadar açımıştır di mi??? Sevildiğini bilmek güven duymanın en büyük adımı galiba...
Bu arada Cemal Hünel'in vücut dili biraz farklı... Uzun süre yurtdışında kaldığından mıdır nedir... bazı hareketlerini çok sevsem de bazıları oldukça yabancı geliyor. Ama herşeye rağmen çok iyi... Onu izlemeye doyamıyorum... Çocuklar kadar saf, ama olgun bir yetişkin. Kararlı ne istediğini bilen bir adam.. Güzel çizilmiş bir karakter...
Nereden başlasam nasıl anltasam bilemiyorum...
Kahvaltı sabahındanmı
Uçkata zor anlar geçiren Demir'in en az Asi kadar paniklmesinemi
Gelinlik sahnesinemi
Son sahneyemi.
Hepsi çok güzeldi... :img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
Asi'yi çok seviyorum çok net dile getiriyor herşeyi fazla replikleri yok ama neye kızdığını neye sevindiğini anlıyoruz....O kadar net olup Demir'in damarına damarına basması çok iyi olsu bizde son sahneyi izleyebildik... :img-blush:img-blush:img-blush:img-blush
günaydın forumdaş arkadaşlarım:happy0064
sadece tek kelıme ne bölümdü ama!
otel odasındakı demırlı ve bala'lı sahne cok guzeldı bence demırden bır an erkek şevkine yenık düşünecegını sandım ama benı yanıltı:img-blush asi ye söyledıgı gıbı bende tanıyamadım galıba daha onu:img-hyste:img-hyste
gelınlık secme bölumu herkes gıbı benımde encok begendıgım bölumdu...demırden hıc beklemıyordum ben bu gelınlıgı begendım demesını(demır bu bölum benı cok şaşırttı zaten:img-hyste)
suheyla'ya bu bölum ınanılmaz sinir oldum..önceden ona a cırken malesef şimdık acıma yerıne bır kızgınlık aldı..özelıkle fatmayla konusmasıyla... HERSEYDEN AMA HERŞEYDEN ÖNCE SIRF FATMA YA COCUGUNU BÜYÜTTÜĞÜ İÇİN BİR SAYGI DUYMALIYDI..ama suheyla kendısını haklı cıkarmakla meşguldu ki bence haklı cıkaramadı bu durum karşısında...aslanıda bam telınden vurarak kendı tarafına çekmeyı başarabildi..
ıhsan ve nerıman'a gelınce nerımanın tepkılerını yerınde buluyorum..yanı defnenın nişanı atmasını tabıkı onaylamıyorum ama süheyla karsı fatmayı savunmasında son derece haklıydı..lakın nerıman son sahnede dedı ya hanı defne ye artık senın nerıman annen yok dıye bu bana pek ınandırıcı gelmedı..nerıman cocuklarına karşı çok naif bu küskünlüğün çok uzun süreceğini sanmıyorum..
birde yazmadan geçemıyecegım en cok güldüğüm sahne telefondan msj sesi geldıgınde nerımanın içerıden gonca dıye bagırıp,msjın cemal agaya ait olmasıydı:img-hyste:img-hyste
(bu arada cemal aganın defne ve kerım ıcın potansıyel tehlıke oldugunu yazmıstım yanıldım bizimkılerın yanında olmalarına hem şaşırdım hemde sevındım:happy0064)
ve sızın görduklerınız malesef benımde gözumden kaçmadı...gelınlıgın altında gercekten çizme vardı..o degıl asinın düğünündekı kiyafetı defnenın nişandaki nişan kıyafetı degıl mı ben cok benzettım ya da..kostumcüye artık seslenmıyorum gecen hafta o guzel elbıseyı gonderdıgım ıcın cıcek gondermıstım şimdıde domates:img-tomat:img-tomat:img-tomat(üzgunum )
ve son söz annemden:)
BEKLENEN TEKLİF GELDİ SONUNDA!!!!
gerçekten helede ilk ve son sahneleri çok güzeldi.
demirimiz bi konuştu ve mükemmel konuştu gerçekten .
o kapıya gelipte durmalar içeri girememeler ve arkada yere çökmüş asimiz için ne mektuplar yazılır.o demirin son sözlerine ne mersiyeler yazılır ve o sözlere şimdi andacım ne mektuplar yazar.
:) Bu hafta çok çalışmam gerekecek :)
Cümleler daha diziyi izlerken beynimde dolanmaya başladı ... Dizi bittiğinde de "bu hafta fazla mesai şart oldu" demişim :)
İhsan' haksızlık etmeyin arkadaşlar. Size güzel bir ihsan savunması yapardım ama şimdi gidiyorum... :icon_whis
Sadece şunu söyleyeyim. Yapılacak olan işlem öyle kolay bir işlem değil. Uzunca vakit alacak. Herkesin bir miktar kırılmasına neden olacak. Hatta yaşanacak bazı hukuki süreçler, karakterlerin suçlanmasını gerektirecektir. Böyle bugünden yarına nüfus Müd.ne gidilip hallolacak şeyler değil. Bu tür durumlarda bir soluk alıp, hatta yardım alıp doğru hareket etmek lazım... Ayrıca bu işlem sadece İhsan'ın tasarrufunda olan bir şey değil... İhsan istemesede şartları oluşturup, Aslan ihsan'ın nüfusuna geçirilir. Peki ne işe yarar bu nüfus cüzdanı. Aslan ve İhsan arasında gerçek bir baba oğul ilişkisi sağlanamazsa??? Cevabı vereyim, O sehpaya fırlatıp atılan evlilik cüzdanıyla aynı hükmü taşır...
Şe |