Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi - (Arşiv 12)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
pas.si.on79 10-03-08, 16:51 Ben demiştim passioncuğum, Demir bir kere söylese bülbül kesilecek inşallah..:img-icecr
Çözse o geçmişin kelepçelerini yüreğinden.. söküp atabilse..
Yalnızca kadın ve adam olmayı başarabilseler...:icon_sorr
Off..bu laflar eski yaralarımı depreştirdi..
Ben de yudum yudum içerek keyfine varmak istiyorum yeterki arada boğazımıza birşey takılmasın.
Devamlı Demir'i anlatan yazılar yazdığım için, herşeyi hoş göreceğim anlamı çıkarılmasın diye..
...Demir Asi dışında başka bir kadına Asi'ye baktığı gibi bakarsa..
...Demir Asi dışında herhangi bir dişiyle, iş ilişkisinin dışında bir ilişkiye girerse...
...Asiyi başka bir kadınla ( kendi isteğiyle, yanlış anlamalar değil)kıskandırmaya kalkarsa...
...Sevgisizlik haricinde bir nedenle, bu ilişkiye arkasını dönüp giderse..
...Bu aşkı yaşayacak cesareti gösteremezse...
Demir'i çizeceğime tüm forumun huzurunda and içerim..
Hatta çizmekle kalmayıp, parçalara ayırıp Asi nehrindeki balıklara yem yapacağıma söz veririm..
Sorun zaten burada sevgili Funda..Bizimkiler hatalı değil ki..
Onlar bu yasağı kendileri koydular..
Bence ikisi de hazır değil. Ve ikiside bunu bilecek kadar farkındalar durumlarının. Asi ' babama kızıyorum ' diyor ama Demir, çok güzel bir tespitte bulunuyor..' hayır, Asi..Sen aslında teyzeme kızıyorsun'..
Çok doğru..Asinin dili babam dese de, içinden 'Süheyla gelmeseydi tüm bunlar olmayacaktı' diye geçiriyor..Her zaman için kendi canının yerine başkasına sorumluluğu yüklemek istemek çok doğal bir insan davranışı..
Arkasından Demir ' Baban da masum değil' diyerek İhsanı affedemediğini bir güzel belirtiyor..
Şimdi nasıl bir ilişki kurmayı hayal edebilir bu ikisi..
Birinin canı kadar sevdiği babası diğerinde nefret uyandırıyor, Diğerinin anne diye bildiği teyzesi onda nefret uyandırıyor.. Aklı başında herkesi bu kadar karanlık görünen gelecek ürkütür..Hayat şartları ikisini de gözü kara bir şekilde doludizgin bir aşka dalmayacak kadar olgunlaştırmış..
Hani bazı insanlar aşka kapılıp hiç olmayacak tiplerle evlenirler..O kusurlar, ya da geçmiş önemsiz gibi gelir ama sonradan birbir içinden tepmeye başladığında sevdiğini bambaşka sebeplerden kırarlar, sevdalarınıda tüketirler ya..
İşte Demir Asi ile bunları yaşamak istemiyor..
Ama bu aşka sırtını dönüp gidecek cesareti de bulamıyor..
Zor Demirimin işi çok zor..
Muhtac olduğu gücü inşallah senaristler verecekler..
Tabiiki o gün düğün bayram yapacağız.:happy0064
.Fazla beklemek hepimizi yoruyor..
Benim korkum erken gelen itirafla, ilerde yaşayacağım olumsuzluklar..
Yüreklerinde kuşku olmadan birleşmelerini tercih ediyorum..
ama Demir de taş değil..Asi karşısında daha ne kadar dayanabilir..
Canım aynen katılıyorum.Bu maddene hepsine ayrı ayrı katılıyorum. ÇÜnkü onlar bu olayları deneme yanılma yöntemiyle çözmeye çalışıyorlar.. ÜStünden gelmeye çalışıyorlar..Bu yüzden Demire de zaman tanımak lazım. Her ikisi de aşkları bunları geçmişi olumsuzları taşıyacak mı..Onlara bakacaklar..
Demir'e kızmışken bir sahne var ki yazmadan geçemeyeceğim. Rica ediyorum tekrar izleyin...:img-hyste
Her seferinde güldürüyor beni...
Asi, üzerini değiştirmek için izin isteyip odasın açıkıyor... Demir'de Asi'nin ardından bakakalıyor... Allah aşkına o bakışlar nedir öyle...
Murat Yıldırım'a, şöyle karma bakışlar fırlat biz çekelim uygun yerlere yapıştırırız demişler sanki... O da döne döne, kafasını çevire çevire ve değişik anlamlar yükleye yükleye bakıyor....
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ama ben ne mana da baktı halen anlamış değilim...
Aslında bu Demir'in suçu değil biliyorum da ama olsun Demir'e maledeyim dedim...:icon_whis
...Demir Asi dışında herhangi bir dişiyle, iş ilişkisinin dışında bir ilişkiye girerse...
...Asiyi başka bir kadınla ( kendi isteğiyle, yanlış anlamalar değil)kıskandırmaya kalkarsa...
Hatta çizmekle kalmayıp, parçalara ayırıp Asi nehrindeki balıklara yem yapacağıma söz veririm..
Amanınnnn....ay ayay.....oy oy oy.......
ne ettin gülüm koliğim bimim sen ya....:img-hyste ama haklısın sebepler mantıklı.......haklısın çok.........Güzel yorum ...:good:
pas.si.on79 10-03-08, 17:07 Demir'e kızmışken bir sahne var ki yazmadan geçemeyeceğim. Rica ediyorum tekrar izleyin...:img-hyste
Asi, üzerini değiştirmek için izin isteyip odasın açıkıyor... Demir'de Asi'nin ardından bakakalıyor... Allah aşkına o bakışlar nedir öyle...
Murat Yıldırım'a, şöyle karma bakışlar fırlat biz çekelim uygun yerlere yapıştırırız demişler sanki... O da döne döne, kafasını çevire çevire ve değişik anlamlar yükleye yükleye bakıyor....
Aslında bu Demir'in suçu değil biliyorum da ama olsun Demir'e maledeyim dedim...:icon_whis
Valla baktım.Ricanı kıramadım:img-hyste sevgili duar,tekrar izledim.
Orda Balanın söylediğini Demir duyuyor.. Ama bozuntuya vermemeye çalışıyor.Belki içinden inş.Asi vazgeçer diyordur. Ama büyük bir ihtimalle düşünceli..Acaba ne giyecek..ÇÜnkü Asinin giyim tarzını biliyor.. Bu olmazsa bunun benzeri olacak.. O kahverengiydi yeşilidi giyip gelecek(mesala yani)
Böyle bir şeyi beklemiyor ki.. O yüzden daldı..Acaba Asiyi zor durumda mı bıraktım.. diye düşünüyor.. Yoksa nerden bilsin Defnenin öyle bir kıyafeti koyacağını.. HEm valizini biliyorsunuz.. Gündüz iş görüşmesine gittiği kıyafeti bu .. Acaba gece biriyle çıkarım diye kıyafet almış olamaz herhalde. diye düşünüyor..
Ya da ASi öyle bir kıyafet giysin ki gözlerimi kamaştırsın.. Biz bunu deriz..Ama Demir Onun her halini seviyor..
Bence tuhaflık yok..HOş bir andı..
Bir de Asunun mesajını okuyunca hatırladım. SÜrekli Demir elini dudağına götürüyor siz hatırlamıyor musunuz o zaman..Söylemekten daha fazla duygularını ifade ediş..:)
15.bölümden beri o huy var Demir'de..gözden kaçacak gibi değil...ya biz o hareketine çok fazla anlam yüklüyoruz aslında hiç o an gelmiyor aklına sıkıntıdan elini nereye koyacağını bilemiyor:)..ya da tamda yüklendiğimiz anlam olduğu için bu eylemi sürekli yapıyor:)..ne olursa olsun o hareketinin bana çağrıştırdığı 15.bölümde kerim ile arabada giderken yaptığı eylemi ve anlamı hatırlatıyor....
duygular ifade ediliyor dile getirilmeden..kızgınsa üzgünse sinirli ise bu hareketlerine yansıyor...nasıl olduğunu anlıyorlar ama yaşadığı acının büyüklüğünden bihaberler...Demir de Asi de onu başkalarının yanında dizginlemeyi iyi biliyorlar...
kumralim19 10-03-08, 17:10 asi herzamanki gibi asiligini yapip.... otelden yalniz ayrilmak isteyecek.... ama demir asinin ona neden kizdigini pek anlayamiyacakmis gibime geliyor.... ve kadere bakinki... bavullar karisiyor .. demirde asiyi arayip durumu bildiriyor... aside otele geri dönmek zorunda kaliyor.... asi ben nekadar kacmaya calissamda kader bizi hep bir araya getiriyor diye düsünmüstür... gerci o kizginlikla pek birsey düsünemez ya... neyse.....
devaminda ise otelin müdürü asi ve demiri karsisina alir.. demir ve asi mahcuptur...
müdür: koskoca yetiskin insanlarsiniz... kahvalti salonunu ne hale getirmissiniz
asi: tek basimiza yapmadikki
müdür: daha kötü ya herkezi de kendinize alet etmissiniz....
demir: kusura bakmayin..
müdür: besbelli birbirinize asiksiniz... birakin bu sacmaliklari birbirinize acilin... forumdakilerde rahat etsin.... bizde....
:img-hyste :img-hyste
Demir'e kızmışken bir sahne var ki yazmadan geçemeyeceğim. Rica ediyorum tekrar izleyin...:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Çok güldüm çook, hatta yerlere yattım diyebilirim.
Yosun kokusunun etkisi bende hala devam ediyor, çıkmak zorunda olmasam şimdi o bakışların anlamını anlatan çok güzel şeyler yazardım... :img-hyste Aslında bu yorumdan sonra kelimeler kifayetsiz kalacak ama olsun, deneyebilirdim... :img-hyste
Karma bakışlar fırlat, biz uygun yerlere yapıştırırız haa... :img-hyste :img-hyste
Yani, bu hafta Demir'e bulaşmamayım diyorum. Zorluyorsunuz beni...:img-wink:
Adam bu güne kadar açılmadı açılmadı gitti o aşktan anlamayan barmene açıldı. Repliklerine de bakın; "Sizin üzerinizden akıyor" aman ne etkileyici... Demir'de bilmiyordu zaten...:icon_whis Adam elindeki işi bile bırakmadan konuşuyor üstelik, bizim viski sarhoşu Demir'imizle....
Ya adam (barmen oluıyor bu) eğil bi... gözünün içine bak, öyle de ne diyeceksen...
Demir de, özüsözü bir, gerçek kahraman Kerim varken gidiyor bu adamın yanında dile geliyor...:img-yes: Yok ya bu Demir akıllanmaz...
:img-tomat:img-tomat
repliği boşver..Demir biliyorda ne oluyor..içip içip duruyor...Barmen söylemese tam gaz içmeye devam...Barmen söyledi Demir'in bildiğini Demir de bi ayaklandı..yürü be Demir...kim tutar seni:img-hyste..demeye geldi ama diyemeden Demir aklıma geldi..kim tutacak yine kendi kendini tutacak...
Valla baktım.Ricanı kıramadım:img-hyste sevgili duar,tekrar izledim.
Orda Balanın söylediğini Demir duyuyor.. Ama bozuntuya vermemeye çalışıyor.Belki içinden inş.Asi vazgeçer diyordur. Ama büyük bir ihtimalle düşünceli..Acaba ne giyecek..ÇÜnkü Asinin giyim tarzını biliyor.. Bu olmazsa bunun benzeri olacak.. O kahverengiydi yeşilidi giyip gelecek(mesala yani)
Böyle bir şeyi beklemiyor ki.. O yüzden daldı..Acaba Asiyi zor durumda mı bıraktım.. diye düşünüyor.. Yoksa nerden bilsin Defnenin öyle bir kıyafeti koyacağını.. HEm valizini biliyorsunuz.. Gündüz iş görüşmesine gittiği kıyafeti bu .. Acaba gece biriyle çıkarım diye kıyafet almış olamaz herhalde. diye düşünüyor..
Ya da ASi öyle bir kıyafet giysin ki gözlerimi kamaştırsın.. Biz bunu deriz..Ama Demir Onun her halini seviyor..
Bence tuhaflık yok..HOş bir andı..
:good:
Vallah Demir çok şanslı diyorum... Başka da bir şey demiyorum...:img-hyste
O bakışa bile bunca anlam yükleyen kadınlarla işi kolay...:img-wink:
Ben de nedense "acaba şöyle mi baksam yok yok sağdan sağdan bakınca daha anlamlı oluyor, yok ya dik dik bakayım da daha tutkulu olsun" çelişkileri gördüm Murat Yıldırım'ın bakışlarında...
Ve ne zaman izlesem kahkahalarla gülüyorum...:img-hyste
Bana göre Demir hatalı. Asi Demir'i anlamaya, dinlemeye, konuşmaya çalıştı. Demir çoğunlukla sessiz kalmayı tercih etti. Bakalım bu hafta demir ne yapacak. Birde barda barmen her tarafınızdan aşk akıyor deyince hızla kalktı, barmenin anlamasından rahatsız oldu gibi. Demir kendini gizlemeye çok alışmış nasıl Asi'ye seni seviyorum diyecek, duygularını dile dökecek ki. Kolayına kaçacak yine sessiz Asi'yi izlemeye devam edecek. Hiç istemesemde 3.kişi yada Asi'nin bir şekilde Antakya'yı terk etmesi şart oldu. Belki o zaman Demir'in dilinin bağı çözülür derdini direk anlatır Asi'ye.
arkadaşlar, demirin derdi sadece aşkı olsa, dediğinize hak veririm... demirin bu aşkı kabullenmesi, sahip çıkması, normal şartlar altında sana bana laf bile düşürmeden yapabileceği bir şeydir.
amaaa...
aması var işte...
kimse annesinin ölümüne sebep olmuş, teyzesini karnında bebeği ile ortada bırakıp, ele güne rezil etmiş, açlığa mahkum etmiş bir adamın kızına aşık olmayı istemez değil mi..
önce iğneyi kendimize, sonra çuvaldızı demire batırmaya kalkışalım..
asi için de çok zor bu aşkı kabullenmek, sahiplenmek...
bu aşkın önce demir ve asi tarafından kabullenilmesi için biraz zamana, biraz da aklı başında, güngörmüş birilerinin desteğine ihtiyaç var :img-yes::img-yes:
15.bölümden beri o huy var Demir'de..gözden kaçmayacak gibi değil...ya biz o hareketine çok fazla anlam yüklüyoruz aslında hiç o an gelmiyor aklına sıkıntıdan elini nereye koyacağını bilemiyor:)..ya da tamda yüklendiğimiz anlam olduğu için bu eylemi sürekli yapıyor:)..ne olursa olsun o hareketinin bana çağrıştırdığı 15.bölümde kerim ile arabada giderken yaptığı eylemi ve anlamı hatırlatıyor....
duygular ifade ediliyor dile getirilmeden..kızgınsa üzgünse sinirli ise bu hareketlerine yansıyor...nasıl olduğunu anlıyorlar ama yaşadığı acının büyüklüğünden bihaberler...Demir de Asi de onu başkalarının yanında dizginlemeyi iyi biliyorlar...
evet aynen...15. bölümden önce yapmiyordu o hareketi...yeni huy edindi:img-yes: ...nasil edinmesin ki...:img-wink:
biz fazla anlam yüklemiyoruz bence...... yani o hareket herkese 15.bölümü cagristiriyor...demirde bunu bilerek yapiyor...her ne yapacagini bilemediginden demekki 15. bölümdakiler alina geliyor,..
gelmese sasardim....garbimin elini bölümün nerdeyse her sahndesinde bir kere dudaklarina geliyor:img-hyste...
ee bilirsiniz demir birseyi huy edindimi birakmak bilmiyor...bi aralarda asinin belinden tutmayi huy edinmisti (hatta uzun bir aradan sonra bu bölüm tekrar eli asinin beline degdi...korkuyordum cocuga birsey olacak diye....kac bölüm oldu asinin belini tutamadi diye:img-hyste)...
yani onun gibi birsey..asiyi öpmeyi huy edinmek isitiyor ama olmuyor...:img-hyste.dokunma yasagi...:img-hystebu ihtiyaci gidermek icin dudagina dokunuyor....
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Çok güldüm çook, hatta yerlere yattım diyebilirim.
Yosun kokusunun etkisi bende hala devam ediyor, çıkmak zorunda olmasam şimdi o bakışların anlamını anlatan çok güzel şeyler yazardım... :img-hyste Aslında bu yorumdan sonra kelimeler kifayetsiz kalacak ama olsun, deneyebilirdim... :img-hyste
Karma bakışlar fırlat, biz uygun yerlere yapıştırırız haa... :img-hyste :img-hyste
Aslına asıl kızgın olduğum montajcı ne yapıp edip, lafı ona getirmek istiyorum...
Vakit bulduğunuzda saça tarak takma sahnesini izlemenizi tavsiye ediyorum. Bu kadar mı kötü yapıştırlır o bakışlar ya....:icon_whis
Ama güzel sahne yani şu bakakalma sahnesi... Aklından geçenleri düşündükçe daha çok gülüyorum ama olsun...:img-hyste
Yosun kokulu yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım... :img-wink:
Arkadaşlar,
Son kez rica ediyorum, bundan böyle mesajları doğru başlığa taşımak yerine direk sileceğim.
Senaryolarınızı ve repliklerinizi, Senaryolar başlığına yazınız.
Senaryo Yorumlarınızı, Asi Dizisi - Yorumlar (Haberler, İzlenme Oranları, Replikler, Senaryolar) başlığına yazınız.
Bölüm Yorumları sayfalarına, şiir ve şarkı sözleri yazmayınız.
Çok uzun mesajların tümünü alıntılamayınız.
Bir mesajı alıntılayıp, "evet arkadaşım ben de sana katılıyorum, çok doğru düşünüyorsun" gibi tek cümlelik mesajlar yazmayınız.
Uyarılarımı dikkate alacağınızı umuyorum.
Alexia
oyuncak bulut 10-03-08, 17:29 benim aklıma bi de şu geldi hani valizler karışıcak falan die bi haber geldi ya asi valizin içini açsa aa bu benim valizim değil belki sahibine ulaşabilirim die kıyafetlerin ceplerine falan baksa ve kendi resmini bulsa içinde güzel olur dimi:)
süper fikir :good: ama ben de passion'a katılıyorum, bence de resim cüzdanında duruyordur Demir'in.. giymeyip valize koyduğu gömleğinin cebinde bırakmaz benim bildiğim Demir Asi'sinin resmini :)
YONCA_ÇINAR 10-03-08, 17:38 acaba diyorum ki en başta asi uzak durmalıyız bu aşk imkansız falan demeseydi araları daha iyi olabilirmiydi diyorum ama en köke inince de ilk demir bu geçmişi öğrenince asiden uzak durmaya karar vermişti asi de ee tabi doğal olarak aksini ileri sürmedi uzak durmalıyız dedi
hata şimdi kimde
Selam canlarım :)
Valla o kadar hastayım ki yorum bile yapacak halim yok şöyle ucu ucuna az okim dedim
Şimdi şekerim kimde hata.???
Hatadan ziyade her ikiside böyle olması gerektiği düşündüğü çok açık ee bu durumda ben kimsede hata göremiyorum.:icon_whis
İlk başlarda Demir olmaz demişti ama bunu neden dediği çok bellii.Belki öyle birşey olmasaydı ve böyle demeseydi herşeye rağmen beraber olabileceklermiydi?
Ve sonra Asi gerçeği öğrendikten sonra Demire ha verdiği halde o da yok dedi olamz felan filan.Her ikiside kafası aynı :img-tomat al birini vur ötekine. :img-tomat
Bu karmaşıklıktan nasıl çıkacaklar bilmiorum...
Gelen tüyoda hoş bir tüyo ama gene inatlık var ortada nereye kadar sürecek bu iantlık bilmiyorum.
Bu balamıdır nedir onunla birşey söylemek istiyorum.Bu kız yakından antakyaya gelir.
Bir Leylamız eksikti şimdide balamız çıktı :img-hyste
Birşey değil Asinin bir rakibi vardı şimdi iki oldu doğal olarak Leylayada rakip çıkmış oldu artık Leyla bu işe bir el atar :img-hyste:img-hyste
yasamakguzel88 10-03-08, 17:39 evet valizler karışcakta bakalım asi ile demirnkimi karışcak.. belkide asi ile bir başkasınınki karışır:)hem demir resmi cebindemi taşıyorki
YONCA_ÇINAR 10-03-08, 17:46 benim aklıma bi de şu geldi hani valizler karışıcak falan die bi haber geldi ya asi valizin içini açsa aa bu benim valizim değil belki sahibine ulaşabilirim die kıyafetlerin ceplerine falan baksa ve kendi resmini bulsa içinde güzel olur dimi:)
Öyle değilde şöyle olsa daha iyi olur sanki.
Açsa baksa bavulu anlasa Demirin olduğunu alsa kazağını gömleğini artık neyi varsa
oyyyyyyyyyyyyy mis gibin kokuyooo :img-hyste
bir daha koklasa
Demirin acaba parfümünün adı neee :img-tomat toka karşılığı bende boş kalmak istemem bende bir hediye alırım belki :img-hyste
Bencede cüzdanında taşıyordur resmi :img-yes:
pas.si.on79 10-03-08, 17:53 evet valizler karışcakta bakalım asi ile demirnkimi karışcak.. belkide asi ile bir başkasınınki karışır:)hem demir resmi cebindemi taşıyorki
Amanın .... :icon_whis eğer Asiyle başkasının valizi karışırsa.. 3.şahıs girme ihtimali olabilir.. DAha bunları bir görmeden..NEyse yerin kulağı vardır.Sustum..
YArın fragman günümüz umarım güzel sahneler vardır. Özellikle otel sahnesinin çok çabuk bitmesini istemiyorum. Ahh senaristlerimiz ....
Sevgili duar.. yani ne deyim sana..:img-hyste DEmir i
kolay anlayan kadınlar sınıfına girdim ya.. siz kısaca DKAK diyebilirsiniz.. :)
Bu arada SEvgili modumuz Alexia,
bazen replik yazılıyor ba sayfaya ekleniyor ama bir şöyle birşey var. Arkadaşların tahminleri, isteklerini replik halinde yazınca daha anlaşılır oluyor. YAni bunun paragraf olarak değil de böyle yazılması bölüm yorumlarını bir nebze giriyor..
Ama tabi bu kural ihlaline mazeret değil.Emir büyükelden.. :) özür diler teşekkür ederiz.. YAni Asi dizisini izliyoruz diye teşekkürü ve özürü unuttuk sanmayınız.
Arkadaşlar şöyle bir düşündüm de bizim aşıklar geçmiş yüzünden ayrı kalıyorlar.Geçmişte ne yaşanmış bir kız bir erkeğe aşık olmuş ve hamile kalmış. Onlar bazı yanlış anlamalar yüzünden ayrı kalmışlar. Asi ve Demirin bu olayda ne suçları olabilir ki.Geçmişin yükünü bunlar mı çekecek. peki bu aşıklar kavuşamazsa aynı durum ortaya çıkmayacak mı? Birileri geçmişte mutsuz olmuş Bunlarda gelecekte onlar yüzünden mutsuz olacaklar . Ben diyorum ki Asi ile Demir bu geçmiş işinden vazgeçip geleceğe bakmalılar. Aslan parayı rahat rahat harcamaya başladı bile .Süheyla ile de görüşüyor.Neriman da boşanmadı. Bizimkiler daha neyin geçmişi için üzülüp aşklarını doyasıya yaşamıyorlar anlamiş değilim. ARtık başka bahane bulmalılar . Sadece bölüm sayısını uzatmak için senaristler geçmişe takılı kalmamalılar. Başka konu bulmalılar bizim aşıkları ayıracak veya birleştirecek. 20. . bölüm oldu halen geçmiş diyorlar. Atık biz geleceğe bakalım.
Asi neye kızıyor babasına anlamış değilim. İhsanbeyin bile çocuktan haberi yokken Asiye geçmişte ben bir kızla ilişki yaşamıştım kızım mı desin.onları anlatsın Tabiki iyi anlaşıyor olabilirler ama herşeyide anlatacak hali yokya.
yasamakguzel88 10-03-08, 18:03 Amanın .... :icon_whis eğer Asiyle başkasının valizi karışırsa.. 3.şahıs girme ihtimali olabilir.. DAha bunları bir görmeden..NEyse yerin kulağı vardır.Sustum..
YArın fragman günümüz umarım güzel sahneler vardır. Özellikle otel sahnesinin çok çabuk bitmesini istemiyorum. Ahh senaristlerimiz ....
Sevgili duar.. yani ne deyim sana..:img-hyste DEmir i
kolay anlayan kadınlar sınıfına girdim ya.. siz kısaca DKAK diyebilirsiniz.. :)
Bu arada SEvgili modumuz Alexia,
bazen replik yazılıyor ba sayfaya ekleniyor ama bir şöyle birşey var. Arkadaşların tahminleri, isteklerini replik halinde yazınca daha anlaşılır oluyor. YAni bunun paragraf olarak değil de böyle yazılması bölüm yorumlarını bir nebze giriyor..
Ama tabi bu kural ihlaline mazeret değil.Emir büyükelden.. :) özür diler teşekkür ederiz.. YAni Asi dizisini izliyoruz diye teşekkürü ve özürü unuttuk sanmayınız.
canımcım ya 3. şahıs olarak düşünüp yazmammıştım ben.. bu arada o kahvalatı sahnesini ve valiz karışmasını siteye aktaran bendim ama emin olmadıgım için tüyolar kısmına yazmamıştım,biri tüyolar bölümüne eklemiş sonra bende detay ekledim ayakta filan tartışıyorlar diye çekimlerde arkadaşım görmüş çünkü.. ne diyim umarım dogru çıkarda sizi yanıltmış olmam.. ama tekrar söylüyorum geceyle ilgili bir fikrim. .demir odaya gelir mi gelmezmi:img-in_lo
Sonunda yorumlari okuyabildim... Gunduz yorumlari da ayri bir keyifli oluyor... Okuldayken cok sey kaciriyorum... Keyifle okudugum yorumlar cogunluktaydi... Ama guzel yorumlari icin Asu abla, pas.si.on79, Elaaya, duar, bimkolik ve ayri olarak mektubu icin Anda'ya (birkac kisi daha vardi ama) ozellikle tesekkur ederim... Su ortami gercekten egleceli hale getiriyorsunuz...
Fragman merakim saatler ilerledikce artiyor... Iyiki yarin bilgisayar basindayim, erken gelirse kacirmam...
Aklim hala koridorda durup kalan Demir'de 102 nolu odanin kapisi Demir gibi biri tarafindan calinmaktan mutluluk duyacaktir... Abarttim mi ne... :) Neyse kapi onemsemesede ben sevinecegim... :) Butun umuduma ragmen icimdeki ses hayir calmayak deyip duruyor... Bekleyelim bakalim...
Gidip bitmek bilmeyen cizimleri tamamlamak zorundayim... Bugun tekrar ugrarim insallah... Herkese iyi yorumlar... :)
Hatta çizmekle kalmayıp, parçalara ayırıp Asi nehrindeki balıklara yem yapacağıma söz veririm..:
Zaten bunları yaparsa nerede aşk hikayesi...
Bunlar gerçekten olursa bende çızıktırmak konusunda sana destek vereceğine söz veriyorum..
Hemde izci sözü......
Valla istemem öyle 40 asırlık 3.şahıs hikayelerinin tekrarını izlemeyi
Asi ve demir birbirleri olmadan yapamayacaklarını anlasınlar ve mümkünse birlikte bütün bu olumsuzluklarla savaşsınlar onların yeteri kadar dertleri ,inatları ve kavgaları var yani bunları yaşamak için 3. şahıslara ihtiyaçları yok.
Arkadaşlar şöyle bir düşündüm de bizim aşıklar geçmiş yüzünden ayrı kalıyorlar.Geçmişte ne yaşanmış bir kız bir erkeğe aşık olmuş ve hamile kalmış. Onlar bazı yanlış anlamalar yüzünden ayrı kalmışlar. Asi ve Demirin bu olayda ne suçları olabilir ki.Geçmişin yükünü bunlar mı çekecek. peki bu aşıklar kavuşamazsa aynı durum ortaya çıkmayacak mı? Birileri geçmişte mutsuz olmuş Bunlarda gelecekte onlar yüzünden mutsuz olacaklar . Ben diyorum ki Asi ile Demir bu geçmiş işinden vazgeçip geleceğe bakmalılar. Aslan parayı rahat rahat harcamaya başladı bile .Süheyla ile de görüşüyor.Neriman da boşanmadı. Bizimkiler daha neyin geçmişi için üzülüp aşklarını doyasıya yaşamıyorlar anlamiş değilim. ARtık başka bahane bulmalılar . Sadece bölüm sayısını uzatmak için senaristler geçmişe takılı kalmamalılar. Başka konu bulmalılar bizim aşıkları ayıracak veya birleştirecek. 20. . bölüm oldu halen geçmiş diyorlar. Atık biz geleceğe bakalım.
Asi neye kızıyor babasına anlamış değilim. İhsanbeyin bile çocuktan haberi yokken Asiye geçmişte ben bir kızla ilişki yaşamıştım kızım mı desin.onları anlatsın Tabiki iyi anlaşıyor olabilirler ama herşeyide anlatacak hali yokya.
sana tamamen katiliyorum ama sanki bir ilerleme mi gördük ne? yani asini suan hep birbirimizden uzak kalmamiz lazim degilmi diyip durmasi demirden itiraf bekledigi icin gibi geldi bana. demirde birsey diyemiyor ama yakinlastilar baya. demir birsey demesede belli ediyor. aside bunu zaten tokanin degeri cok dediginde söyledi ve demire hic karsi gelmeden gösterdi. bence biraz ilerleme var sanki ama anca bu bölüm oldu. sadece itiraf edemiyorlar. sonra itiraf edilir ve tekrar ayriliklar yasanir. bence itiraftan hemen sonra 3 sahis veya itifain sebebide 3 sahis ola bilir. bence de uzatmasinlar artik.
sadece_ozge 10-03-08, 18:49 DIZıyı takıp ediyorum. ama nolcka ne bıtcek cokmerak edıyorum cuNKU GERCEKTENDEN SIRLARIN ACIKCA SOYLEndiği tek dızı dıyebılırız dımı. hersey acıkca ortaya kondu masallah. ama guzle guzel. hele asi bu bölümde cok guzeldi. sırtı hele:)
ama sasrdım yanı ılk kez sehre gelıyorum havasındydı yanı bu kız unıversıte okumadımı. cahılde degıl. yanı ıstanbulda ne var ne yok bılmezmi diyede dşünmeden edemdım.ama murat yanı demır o bambaska ıste. bu dızı sadece onun ıcın bıle ızlenır yanı:)
Ve Asi'nin Demir'e mektubu
Gözlerimi gözlerine, yüreğimi avuçlarının arasına bırakıyor ve “uzak durmalıyız” diyorum. Sadece dudaklarım diyor aslında “uzak durmamız gerek”. Gözlerin yüreğime takılıyor. Görüyorsun nasıl çırpındığını. Görüyorum çektiğin acıyı. Yüreğinden yükselen isyanı duyuyorum. Bekliyorum. “Olmaz. Ben senden uzakta yaşayamam.” demeni umud ederek nefesimi tutuyorum. Gözlerine rağmen, yüreğine rağmen hiçbirşey demiyorsun. Bana bir zamanlar nefesinle yeniden hayat veren sen bu sefer nefesini esirgiyorsun. Bir insan nefes almadan ne kadar yaşayabilir ki? Ölüyorum.
Kendimi senden uzakta nefes almaya alıştırmaya çalışırken yanıbaşımda beliriveriyorsun. Çocukluğunun masum sıcaklığıyla ısıtıp canlandırıyorsun yokluğunda soğuktan donmak üzere olan kalbimi. Yeniden canlanıp umut filizleri yeşertiyorum özenerek.
Yaşadığım zor anlarda sana sığınıyor, senden yardım istiyorum. Hiç düşünmeden koşuyorsun yanıma. Benim için hiç sevmediğin bir adamın hayatından endişe ediyorsun, görüyorum. Ondan sonra sana doğrultulan tüfeğe gözünü kırpmadan bakıyorsun. “Ben geçmişle savaşmaya hazırlanıyorum bu tüfek de ne ki?” dercesine... Yanımda olmak, bana desteğinle güç vermek istiyorsun. Ama korkularım baskın çıkıyor. Artık senin için de korkuyorum. Babama yöneltilen bu öfkenin sana da zarar vermesini kaldıramayacağımı biliyor, ama sana söyleyemiyorum. Yanımda olmak istiyorsun. Ama sana gelebilecek bir zararı önlemek için kaçıyorum senden... tıpkı senin gibi...
İçimde kopan fırtınaları bildiğin için yanıma gelmiyorsun. Biliyorum. Caddenin ötesinden ve bir camın arkasından da baksan bana, hissediyorum benim için duyduğun endişeyi. Daha da fazla acıyor canım. Babamın hatası yüzünden, sen de acı çekiyorsun. Ben kendi acımla başa çıkmaya çalışırken bir de senin acı çektiğini görmeye dayanamıyorum.
Gıptayla bakıyorum çay bahçesinde elele gözgöze oturan Defne’yle Kerim’e. “Bizim böyle mutlu olma şansımız olmayacak” diye geçiyor aklımdan. Daha da büyüyor korkularım. Yanımda olmana ne kadar çok ihtiyacım olduğunu farkediyor ve utanıyorum kendimden.
Herşeyden uzaklaşmak için İstanbul’a gitmeye gönüllü oluyorum. Ama izin vermiyorsun. Biliyorsun çünkü herşeyden, senden, bizden kaçmaya çalıştığımı. Yine yanıbaşımda beliriyorsun. Uçak korkuma bir an için bile gülmeyip korkumu geçirmeye, beni rahatlatmaya çalışıyorsun. Ve her zamanki gibi başarıyorsun. Daha uçaktayken bütün İstanbul programımı ayarlıyor, gerekli düzenlemeleri yaparak bu seyahatin benim için sorunsuz bir şekilde geçmesini sağlamaya çalışıyorsun. Aynı gayretini otelde de gösteriyor ve bana daha iyi bir oda verilmesini sağlıyorsun. Benim yerime asansörü çağırıyor, kendini kahvaltıya davet ettiriyorsun. Benimle odaya kadar çıkıp odanın uygunluğunu ve benim memnuniyetimi görmek istiyorsun. Yanında şirkete götürüyor, günümü kolaylaştıracak önlemleri alıyor, telefonumun daima açık olmasını çünkü beni arayacağını aksi takdirde merak edeceğini söylüyorsun. Kaybolduğumda benimle dalga geçmeden yanıma koşuyor, beni gitmek istediğim yere götürüyor, şu sıralarda hiç de sevmediğini bildiğim babamın verdiği görevi yerine getirmeme yardımcı oluyorsun. Benimle konuşup geçmişe duyduğum öfkeyi azaltmaya çalışıyorsun. Bütün bunları benim için yapıyor ama ben “uzak durmamız gerek” dediğimde, yine ve hala, ağzını açıp tek kelime etmiyorsun. Ne onaylıyor ne de karşı çıkıyorsun. Ben orda içimde fırtınalar koparak senden gelecek bir cevabı beklerken... sadece susuyor, susuyorsun.
Sonra? Sonra .....
“Evet uzak durmamızı söyledin ama ben bu akşam seninle yemek yemek istiyorum” diyorsun....
“Geç kaldım, ama ne olur kızma bana” diyorsun...
“Arkadaşlarımdan ve anlaşma yaptığım kişilerden kurtulamıyorum, sen de yanımda ol” diyorsun....
“Ne giydiğin değil, önemli olan sensin” diyorsun....
“Çok güzel görünüyorsun, ama nedeni elbise değil sensin”....
“Sana aldığım bu hediyeyi takar mısın?”.....
“Bunun benzerini almış ama sana verememiştim. Bunu onun yerine kabul eder misin?” diyorsun. Sanki bana “O geceden devam edelim mi?” diye soruyorsun...
Tarağı saçıma taktığında gördüğünden memnun ama bunu belli ettiğin için utanan gülümsemeni saklamaya çalışıyorsun.
Göz kamaştırdığımı söylüyorsun,
Bütün ilgini üstümde topluyor, herkesin ortasında bana dokunuyor “o benim” diyorsun etraftakilere.....
Bütün bunları yapıyorsun Demir ve ayağımı yerden kesecek kadar özel olan bütün bu sözler ve davranışlar yüzünden ben sadece korkuyorum....hem de çok korkuyorum. Çünkü bütün bu yaptıklarına rağmen “O sabah söylediklerimde ciddi değildim. Aniydi ama anlık değildi. Ben sahilde kaldığımız yerden devam etmek istiyorum. Senden uzak olmak istemiyorum. Buna dayanamam, anlamıyor musun?” demiyorsun. Ya demiyor, ya da diyemiyorsun. O yüzden söylediğin bütün o güzel sözlere kapılıp gidemiyorum. Gözlerine tıpkı senin benimkilere baktığın gibi bakamıyorum. “Daha önce de bakmıştı böyle ama sonra bakamadı, gözlerini senden kaçırdı” diyor beynimde bir ses... “Ama nedeni vardı, öğrendikleri yüzünden bana acı çektirmek istmediği için yaptı” diyor kalbim.... “O zaman niye şimdi sana o sözlerini yalanlayacak bir tek cümle söylemiyor?” diye soruyor beynim bunun üzerine.... “Baksana hareketleriyle anlatmaya çalışıyor işte sevgisini bana” diye savunuyor seni kalbim yeniden..... “Seni öptükten sonra yanağını, sahilde de elini okşuyordu o zamanlar, hatırlıyorsun değil mi?” diye soruyor beynim bu sefer.... ve acımasızca ilave ediyor “sonrasında da anlıktı demişti, bunu da hatırlıyor musun?” dayanamıyor kalbim “bana gel dedi” diyor “elini uzattı ve bana gel dedi” “ evet diyor yine beynim, tıpkı sahilde ata bindirmek için dediği gibi... hani sonrasında sana.....” yeter artık diyor kalbim, yeter, yeter, yeter.....
Ben yoruldum Demir. Çok yoruldum. Suskunluğundan, uzak durma konusundaki fikrime karşı çıkmamandan, buna rağmen hep yanımda olup bana hep yanımda olacakmışsın duygusunu yaşatmandan ve en kötüsü her an yeniden uzaklaşacağın korkusuyla yaşamaktan çok yoruldum... dermanı kalmadı kalbimin... ruhumun ışığı sönüyor giderek .... giderek uzaklaşıyor ümitlerim.... sonsuz bir karanlıkta tek başıma kaybolmak üzereyim.... ne olur izin verme.... nefesim olmaktan vazgeçme...
evett herkese merhaba öncelikle!! uzun zamandır uğrayamıyordum malum okul sınavlar derken ama tabii asiyi kaçırmadım bu yoğunlukta :img-icecr
çok yorum yapamıcam şu an ama değinmek istediğim nokta şu ki demirin söylediği çok anlamlıydı "yakınlaşsam uzaklaşıyor, uzaklaşsam yaknlaşıyor." bence durumlarını özetleyen en kısa ve en anlamlı cümle bu.. bu da onların aşkını imkansız kılan noktadan biri bence :img-pilot:icon_whis
Selam canlarım
Valla o kadar hastayım ki yorum bile yapacak halim yok şöyle ucu ucuna az okim dedim
Bu balamıdır nedir onunla birşey söylemek istiyorum.Bu kız yakından antakyaya gelir.
Bir Leylamız eksikti şimdide balamız çıktı
Birşey değil Asinin bir rakibi vardı şimdi iki oldu doğal olarak Leylayada rakip çıkmış oldu artık Leyla bu işe bir el atar
canim ilk önce: GECMIS OLSUN!!!!!!!!!!!!!
bak sen sordu....pat burdayim...seni kiracagima kafami kirarim daha iyi...:img-hyste
bu arada artik bir yetmiyor senden iki tane alinti yaptim..
Neyse gelelim Belamiza ay pardon Balamiza (bu kiza bu ismi kim koydu, nerden buldu, nasil bir ruh halindeydi koyarken cok merak ediyorum:img-hyste) ...
canim o kizin Antakyaya gelme ihtimali yüksek...hatirlarsan Demir kerim ve leyla cadisi cakisirken Antakya sehir projesinden bahsettiler...Demir cok iyi olmasi gerkiyor bu projenin dedi...eee belamizda ay pardon :img-hystebalamizda cok yetenekliymis bu konuda...bu yüzden onu tutmuslar...yani kiz antakyaya dadanmasi mümkün...hatta kesin gibi...
yani buyrun cenaze namazina....
leyla yi dersen...birak onu artik...Aslan varken Demire mi bakacak:img-hyste...bulmus bal gibi cocugu ...uysal mi uysal, romantik mi romantik...daha ne ister leyla...domuz avina bile cikarlar:img-hyste
Öyle değilde şöyle olsa daha iyi olur sanki.
Açsa baksa bavulu anlasa Demirin olduğunu alsa kazağını gömleğini artık neyi varsa
oyyyyyyyyyyyyy mis gibin kokuyooo
bir daha koklasa
Demirin acaba parfümünün adı neee :img-tomat toka karşılığı bende boş kalmak istemem bende bir hediye alırım belki
Bencede cüzdanında taşıyordur resmi
oyyyy oyyyy ne güzel olur...mis mis onun elbiseleri (ben nerden biliyorum ya:icon_whis:icon_whis???????????????)
güzel soru acaba ne parfümü kullaniyor....tütün kolanyasi tercih ediyordur belkide...:img-hyste (bu bana:img-tomat)
o resim cüzdaninda olabilir...ama o cantadan cikarsa....:happy0064:img-blush vay anam vay...güzel sahneler olusur...
[Ben yoruldum Demir. Çok yoruldum. Suskunluğundan, uzak durma konusundaki fikrime karşı çıkmamandan, buna rağmen hep yanımda olup bana hep yanımda olacakmışsın duygusunu yaşatmandan ve en kötüsü her an yeniden uzaklaşacağın korkusuyla yaşamaktan çok yoruldum... dermanı kalmadı kalbimin... ruhumun ışığı sönüyor giderek .... giderek uzaklaşıyor ümitlerim.... sonsuz bir karanlıkta tek başıma kaybolmak üzereyim.... ne olur izin verme.... nefesim olmaktan vazgeçme...[/I]
Anda'cım..... Nefesim olmaktan vazgeçme çok sevdim bu cümleyi....
Her iki tarafta, kendi ikilemlerini, son radde de yaşıyor. Umut ışığını görseler, o ışığa gidecekler ama, ne yazık ki geçmişin karanlığı, geleceğin aydınlığını örtüyor.... Şunlara ışığı gösterecek bu kadar mektup yazdın.... iki dakika şu foruma girseler çözecekler her şeyi.....
yasamakguzel88 10-03-08, 19:27 ANDA
Gözlerimi gözlerine, yüreğimi avuçlarının arasına bırakıyor ve “uzak durmalıyız” diyorum. Sadece dudaklarım diyor aslında “uzak durmamız gerek”. Gözlerin yüreğime takılıyor. Görüyorsun nasıl çırpındığını. Görüyorum çektiğin acıyı. Yüreğinden yükselen isyanı duyuyorum. Bekliyorum. “Olmaz. Ben senden uzakta yaşayamam.” demeni umud ederek nefesimi tutuyorum. Gözlerine rağmen, yüreğine rağmen hiçbirşey demiyorsun. Bana bir zamanlar nefesinle yeniden hayat veren sen bu sefer nefesini esirgiyorsun. Bir insan nefes almadan ne kadar yaşayabilir ki? Ölüyorum.
Dermanı kalmadı kalbimin... ruhumun ışığı sönüyor giderek .... giderek uzaklaşıyor ümitlerim.... sonsuz bir karanlıkta tek başıma kaybolmak üzereyim.... ne olur izin verme.... nefesim olmaktan vazgeçme...
Andacım bu nasıl sözler böyle... bİR gün içinde bu harika 2 mektup ağır geldi bünyeme.. ne denilirki.. bir aşkı bundan daha güzel hangi dokunuş ifade edebilir:) ellerine sağlık canım:happy0064
YONCA_ÇINAR 10-03-08, 19:35 canim ilk önce: GECMIS OLSUN!!!!!!!!!!!!!
bak sen sordu....pat burdayim...seni kiracagima kafami kirarim daha iyi
bu arada artik bir yetmiyor senden iki tane alinti yaptim..
Neyse gelelim Belamiza ay pardon Balamiza (bu kiza bu ismi kim koydu, nerden buldu, nasil bir ruh halindeydi koyarken cok merak ediyorum:img-hyste) ...
canim o kizin Antakyaya gelme ihtimali yüksek...hatirlarsan Demir kerim ve leyla cadisi cakisirken Antakya sehir projesinden bahsettiler...Demir cok iyi olmasi gerkiyor bu projenin dedi...eee belamizda ay pardon balamizda cok yetenekliymis bu konuda...bu yüzden onu tutmuslar...yani kiz antakyaya dadanmasi mümkün...hatta kesin gibi...
yani buyrun cenaze namazina....
leyla yi dersen...birak onu artik...Aslan varken Demire mi bakacak bulmus bal gibi cocugu ...uysal mi uysal, romantik mi romantik...daha ne ister leyla...domuz avina bile cikarlar
Öncelikle saol canım :)
Bela bak bu hoşuma gitti Belaa :img-hyste
bu kızın adı aslına bakarsan benden çıktı ben verdim bu fikri senaristlere :img-hyste başka şey diyemedim bu adı koyun dedim ne vardı demirle asiyi birlikte görelim diyememekte :img-tomat
Şimdi bu kız antakyaya gelecek hem fikiriz peki sana bir soru
Asi bu elbisenin bir benzerinide orada giyermi bakarsın gene yemeğe giderler Aside bulunmak zorunda kalır :icon_whis
Gerçi orası Antakya normalde Asi değil Balanın oraya ayak uydurması lazım yani çizme,mont, giyinmesi lazım :img-hyste
Arslanla Leylaya gelince neden olmasın inşallah olur
oyyyy oyyyy ne güzel olur...mis mis onun elbiseleri (ben nerden biliyorum ya??????????????)
güzel soru acaba ne parfümü kullaniyor....tütün kolanyasi tercih ediyordur belkide...: (bu bana:img-tomat)
o resim cüzdaninda olabilir...ama o cantadan cikarsa....vay anam vay...güzel sahneler olusur...
Sen nerden biliyorsun :img-cool2
ne tütünü ne kolonyası has muhlis (Öylemiydi yahu)Hacı şakirle yıkanıyor demir ve kıyafetleri yada yumoş :img-hyste
bak aklıma birşey geldi.Bölümle ilgili birşeye çok güldüm ben bölümü yapamamıştım bari yazayım hatırladıklarımı
Cemal ağa ne dedii Asiler onlara gidince
Ne güzel kokular yayılmaya başladı :img-hyste
Evet Asi içeri girince ne güzel kokular yayıldı saman koyun ahır kokusu :img-hyste:
Birde sana birşey demiştim bakim yaptınmı daha doğrusu iyi baktınmı
DEMİRİN ASİYİ OTELE BIRAKTIĞI ARABANIN PLAKASI Ne????
Demir'e kızmışken bir sahne var ki yazmadan geçemeyeceğim. Rica ediyorum tekrar izleyin
:img-hyste
Aslında bu Demir'in suçu değil biliyorum da ama olsun Demir'e maledeyim dedim
Duar sen beni öldüreceksin..ben ne yazarsam yazayım feyzullah misali::img-cray:
Şimdi oradaki bakışları açıklayayım..
Hani Demir Asi'ye toka aldı ya..!!
Bir kere daha alıp vermeye fırsat bulamamıştı ya..!!
Bu seferde tam başbaşa kalıp vermeye hazırlanıyorken, o parazitler geldi ya..!!
Oradaki bakışlar: 'Ne yapacağım..ben şimdi bu tokayı ne ara, uygun bir fırsatını bulup da vereceğim, bunları atlatıp nasıl yanına giderim ' düşünceleri kafasından geçerken ki beyin hummasına uğramış bakışları bikerem..:img-yes:Bilmem anlatabildim mi?::hıh
Şimdi bana bankta Asi'ye şimdiye kadar gördüğüm en şirin bakışla
'Şimdi söyle bakalım, nereye gitmek istiyorsun' diyen bakışı da beğenmedim, de de..Ben de burada kendimi jiletyeyim.::img-help:
Doktor bana yemeklerden sonra, sabah öğle akşam iki doz Demiromisin verdi..:img-hyste
İç bak, faydasın göreceksin.. hani eski dostuz HP den ondan şey ettirdim..:img-hyste
Ay ben bu akşamki dozumu unuttum..gidip iki doz bankta gülen Demiromisin alıp geleyim..:img-hyste
Gitmeden Demir forever demezsem çatlarım:img-punk::img-punk:
Not: Asi forumunu.. sizleri..çok sevdiğimi söylemiş miydim?
Ya her geçen gün forumumuzun daha da güzelleştiğini.?:love05:
Not 2: Bir de Asi'nin odasının kapısında o bahsettiğin emniyet kilidinden var.. Yani öyle kapı aralığında gecelikle bir sahne olabilir..
Not 3: Andacığım ..Asi'nin mektubu:img-clapp
Öncelikle saol canım
Bela bak bu hoşuma gitti Belaa
bu kızın adı aslına bakarsan benden çıktı ben verdim bu fikri senaristlere başka şey diyemedim bu adı koyun dedim ne vardı demirle asiyi birlikte görelim diyememekte
Şimdi bu kız antakyaya gelecek hem fikiriz peki sana bir soru
Asi bu elbisenin bir benzerinide orada giyermi bakarsın gene yemeğe giderler Aside bulunmak zorunda kalır
Gerçi orası Antakya normalde Asi değil Balanın oraya ayak uydurması lazım yani çizme,mont, giyinmesi lazım
Arslanla Leylaya gelince neden olmasın inşallah olur
Sen nerden biliyorsun
ne tütünü ne kolonyası has muhlis (Öylemiydi yahu)Hacı şakirle yıkanıyor demir ve kıyafetleri yada yumoş
bak aklıma birşey geldi.Bölümle ilgili birşeye çok güldüm ben bölümü yapamamıştım bari yazayım hatırladıklarımı
Cemal ağa ne dedii Asiler onlara gidince
Ne güzel kokular yayılmaya başladı
Evet Asi içeri girince ne güzel kokular yayıldı saman koyun ahır kokusu
Birde sana birşey demiştim bakim yaptınmı daha doğrusu iyi baktınmı
DEMİRİN ASİYİ OTELE BIRAKTIĞI ARABANIN PLAKASI Ne????
Demek o ismi sen koydun....aslinda dogru...kiza tam uymus...kulagimi her ne kadar tirmalasada uymus:good:
valla Bala cizme mont falan giyermi bilmiyorum ama...Asinin o kizi camura bulayacagi kesin...yani kötü niyetle degil canim...maksat kiz antakyaya alissin:img-hyste
Asi Antakyada öyle bir elbise giyermi??? güzel soru...Cemal Aga "deyyyyuuusss" diyerek ortami basmassa belki olabilir (buna ben bile inanmadim ama neyse:icon_whis)
has muhlis (öylemiydi ya)---- halis mulis...kalip kalip haci sakir evet...:img-hyste
Cemal aganin evinin birden güzel kokmasinin sebebine birsey diyemicegim...Asinin (saman, koyun..), Defnenin ve Neriman hanimin kokularinin karismini düsünemiyorum:icon_whis
Demirin plakasi....tüh ya kacirdim gene..
valla bi TI gördüm ama bilemiyorum...birde 6 ve 7 vardi ama valla o an demirin gözlerindeydim..
not: benden bugünlük bu kadar...amma cok ikon kullanmissin yahu...benim ikonlarima yer kalmadi...
Sevgili Anda Yazdığın mektupu çok beğendim,ellerine sağlık.Neşe ve hüzünle okudum mektubunu,böyle bir tutku var işte:good:
Asi ile Demir son sahnede kavuşamayacak anlaşılan,Vallahi artık deliricem.Kaç bölüm oldu daha taze aşıklarımız aşk adına pek adım gösteremediler.Sadece gözler konuştu.Bu bölümde Demirin İmzamda söylediği lafları mest olur gibi izledim.Neden hep Zor olanı ister İnsan.... Ve garsonun ona verdiği karşılık sonrasında hemen gidip yukarı çıkması Tamamdır dememe yetti.Ama olaylar öyle olmadı,Bir Demirin bakışıyla sonlandırdılar.Ben Cuma gününden beri rüyalar görüyorum ikisinin olduğu rüyalar.Ne kadar etkilenmişim bu bölümden siz anlayın artık.Ve tüyolarda ise Direkt Demirin odasına girileceği yazılmış.Bu çok kötü bir haber.Kahvaltı sofrasındaki tatsızlık da nesi;Ondan Asi hemen valizini toplayıp gidecek herhalde..Çok karıştı Kafam..:img-tomat
Gonca'yı da çok merak ediyorum..
Umarım aşırı alkolun etkisinde kapılıp da Yabancı Damatta da kötü karakteri Canlandıran İhsan'ın tuzağına düşmez..
Demir ve Asi'nin bakışlarında tutuklu kaldım demeden geçemeyeceğim..:img-hyste
Benden Bu tutkulu Aşıklara;Deniz Seki'nin bir parçası :img-in_lo
''
Zor olanı seviyor insan her defa
Gerçeği bende sahtesi dilde gizli
Kalbe yenik düşen aşk kelimesinin
Üzüleni ben üzeniyse kalpte gizli
Biliyorum kolay değil
Hayat buysa gerçek nedir
Ağlamaya alıştırdın
Ölüm bize masal gelir
Çok zor bunu inan anlatamam
Çok zor
Gerçeğiyle yüzleşince yoksun
Aynalara baka baka
Kendini kendine şikayet ediyorsun
Delirir gibi
Biliyorum kolay deðil
Hayat buysa gerçek nedir
Ağlamaya alıştırdın
Ölüm bize masal gelir ''
............................................
hellosunshine 10-03-08, 20:31 Anda.. Yüreğine sağlık.. Gerçekten çok ama çok güzel olmuş.. :happy0064
Aralarındaki aşk ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi heralde.. Bizim senaristler biraz senden bir şeyler alsalar ne güzel olur..:img-in_lo
Ben yoruldum Demir. Çok yoruldum. Suskunluğundan, uzak durma konusundaki fikrime karşı çıkmamandan, buna rağmen hep yanımda olup bana hep yanımda olacakmışsın duygusunu yaşatmandan ve en kötüsü her an yeniden uzaklaşacağın korkusuyla yaşamaktan çok yoruldum... dermanı kalmadı kalbimin... ruhumun ışığı sönüyor giderek .... giderek uzaklaşıyor ümitlerim.... sonsuz bir karanlıkta tek başıma kaybolmak üzereyim.... ne olur izin verme.... nefesim olmaktan vazgeçme...[/I]
Yüreğine sağlık..Çok güzel... Şimdi eve girdim ve son sayfayı açtığımda senin mektubu gördüm ve en sona bırakıyım şöyle rahat rahat okuyım dedim...Çünkü öyle güzel yazyorsun ki bu duyguların anlatımı aceleye getirilmez...
Ayrılmak zorundayım...
Tekrar görüşmek üzere...
Neslihan17 10-03-08, 20:40 20. bölüm tüyoları;
Kerim ve Süheyla kozcuoğlu çiftliğine gidecekler. ama gittiklerine pişman olacaklar. Fatma Süheyla'ya "oğlumdan uzak dur" diyecek. Süheyla da "oğlum için her şeyi yaparım" gibi bir şeyler söyleyecek. Fatma ve Süheyla konuşurken Neriman görecek. yanlarına gidip, Kerim'e yüzüğü verip "bu iş burda bitmiştir" diyecek. bunun üzerine Defne ve Kerim gizlice nikah yapmaya karar verecekler ve Defne bunu Asi'yle paylaşacak. Kerimle Defne evleniyorlar yani. Asi - Demir cephesine gelirsek..Asi bu bölüm Demir'in Leyla'yı istediğini zannedecek. bunun üzerine 20. bölüm finalinde bi konuşma yapacaklar. çok ileriye gitmeyecek şekilde itiraflar gelecek. güzel replikler var. onlar da süpriz olsun.
bu arada tüyo verdiğim için özellikle Antakyalılar tarafından Antakya'da dedikodular başlamış. hoş olmayan şeyler. "neslihan adında biri, bölümü aynen yazıyor" denilmiş. eğer bunun da dedikodusu yapılacaksa tek kelime yazmam bundan sonra. insanlar bu kadar mı fesat hale geldi yaw.
not: tüyoları başka sitelere kesinlikle taşımayınız.
20 bölüm tüyoları;
Kerim ve Süheyla kozcuoğlu çiftliğine gidecekler. ama gittiklerine pişman olacaklar. Fatma Süheyla'ya "oğlumdan uzak dur" diyecek. Süheyla da "oğlum için her şeyi yaparım" gibi bir şeyler söyleyecek. Fatma ve Süheyla konuşurken Neriman görecek. yanlarına gidip, Kerim'e yüzüğü verip "bu iş burda bitmiştir" diyecek. bunun üzerine Defne ve Kerim gizlice nikah yapmaya karar verecekler ve Defne bunu Asi'yle paylaşacak. Kerimle Defne evleniyorlar yani. Asi - Demir cephesine gelirsek..Asi bu bölüm Demir'in Leyla'yı istediğini zannedecek. bunun üzerine 20. bölüm finalinde bi konuşma yapacaklar. çok ileriye gitmeyecek şekilde itiraflar gelecek. güzel replikler var. onlar da süpriz olsun.
bu arada tüyo verdiğim için özellikle Antakyalılar tarafından Antakya'da dedikodular başlamış. hoş olmayan şeyler. "neslihan adında biri, bölümü aynen yazıyor" denilmiş. eğer bunun da dedikodusu yapılacaksa tek kelime yazmam bundan sonra. insanlar bu kadar mı fesat hale geldi yaw.
Tüyolar için teşekkürler canım:img-wink::good:...yapılan dedikodular içinse koca bir PESSSS diyorum...ayıp ya çok ayıp...bu kadar düşmüş demek ki bu insanlar...ne geçiyor ki ellerine yani...kıskançlık,haset kötü duygulardır ve eninde sonunda insanın kendisine zarar verir,kendileri zarar görecekler dedikleri laflardan ötürü...boşver güzelim salla gitsin
20 bölüm tüyoları;
fundacım süper süper süper süpersinn ne diim ya.. o söylenenlere hiç aldırma sen.. sen sadece bizi umutlandırıo ve daha da heycanlandırıyosun o kadar... bölümü aynen anlattığın falan da yok.. çok teşekkürler tüyolar için..
tekrar söylüyorum.. söylenen boş laflara kulak asma..
20 bölüm tüyoları;
Çok teşekkürler sevgili Funda..Herşeye rağmen paylaştığın için..
Süper haberler bunlar..
Sonunda Demirin dili çözülüyor bak...:img-icecr
Gel Cuma Gell...:img-yes:
Ağustos Böcüğü 10-03-08, 20:50 20 bölüm tüyoları;
Teşekkürler güzelim..Hızır gibisin..
Ne yani şimdi bunlar itiraflarını ufak yollu yapacaklar diyon ben bu avatar ve imzayı boşuna mı yaptırdım..Tühh.:)
Feda olsun beaaaaa..
Bu arada bu vesileyle emeği geçen her iki arkadaşımada buradan selam eyliyor teşekkür ediyorum..
Not : Takma kafana canımcım..Kıskanç onlar..Ne demişler "İt ürür kervan yürür"..Yürü be Fundam kim tutar seni..
yasamakguzel88 10-03-08, 20:50 fundacım çok teşekkrler.. dün sana bu tüyoyu sordugumda bilmiyorum demiştin ..demek ki ögrendin ve dogrulugundan emin olup taşıdın çok teşekkürler..
skenderunda cumartesi günü arsuzda asi dizisinin çekimi vardı arsuzda defne ile kerimin nikahı yapıldı. asi demir leyla kerim defne kaçıp bu nikahı gizli yapıyorlardı, yani bu bölümü çekildi..
bende bu şekilde duymuştum..neyse dogrulugundan emin olmuş olduk:)
'Şimdi söyle bakalım, nereye gitmek istiyorsun' diyen bakışı da beğenmedim, de de..Ben de burada kendimi jiletyeyim.::img-help:
bence de asi ve demirin en tatlı bakışları o banktaydı söle bakalım nereye gitmek istiyosun sanki bi çocuğa dermiş gibi sonra da aşiyana gidicektim güzeldi
gerçekten de asi forumunu bende çok seviyorum bağımlılık yaptı bizde herhalde kardeşim de diyoki izlediklerini oraya yazıpta ne öğreniyosun gel de anlat şimdi:):)
funda'ciğim verdiğin tiyolar için cok sagol:good:
sen kafanı hiç takma degmez yanı bu sacmalikları düşünmene hem tiyo vermenın ne gibi sakıncası var anlamişda degilim...boş ver :)
aslında neriman&suheyla karşşilaşmasını bende cok merak ediyordum demekki defne6kerim başini yakacak...ama dogrusu defnenın aileden gizli evlenmesine cok şaşşirdim..:img-pilot vayy beee aşklarına ne güzelde sahip cıkıyorlar helal valllaa:happy0064
asi&demir cephesınde asının halen leyla konusunu kafasına takmasına garipsedim sanki son bölümlerde aralarında bir şey olmadiğini hissetmiş gibiydi...
ama yinede net bir itiraf olmuyacakmiş:icon_sorr
demekki asi yine leylayı kıskanacak(asinin dakkaa başi demiri kıskanmasınada sinir oluyorum yaw..) demirde böyle bir şey olmadiğini söylerken orada aşkınıda birazcık itiraf edecekler neyseki iyi bir şeye vesile olacak..
sadece ne olacakda asi böyle bir hisse kapılacak..:icon_whis
20 bölüm tüyoları;
kerim ve süheyla defne ile ilgili bi iş için mi gidiyolar acaba herhalde öle demekki nerimanda yüzüğü verimce malum tüyo gerçek oluyo şu iskenderunda gizli nikah şeyi
asi nden demirin leylayı istediğini zannedicek allah allah çok tuhaf
itiraflar varsa tamam gerçekleri öğrensinlerde
belkide 15.bölüm gibi olur..birazcık kıskanclık vee sonunda aşıkların itirafı...
ama ne kadarda olacak onu merak ediyorum ..yine tam bir itiraf olmuyacak galiba
yanı yine sevdiklerini tam net itiraf etmiyecekler
herne olacaksa ertesi gun iyne arkadaş olarak takılmasınlarda....
funda'ciğim verdiğin tiyolar için cok sagol:good:
sen kafanı hiç takma degmez yanı bu sacmalikları düşünmene hem tiyo vermenın ne gibi sakıncası var anlamişda degilim...boş ver :)
aslında neriman&suheyla karşşilaşmasını bende cok merak ediyordum demekki defne6kerim başini yakacak...ama dogrusu defnenın aileden gizli evlenmesine cok şaşşirdim..:img-pilot vayy beee aşklarına ne güzelde sahip cıkıyorlar helal valllaa:happy0064
asi&demir cephesınde asının halen leyla konusunu kafasına takmasına garipsedim sanki son bölümlerde aralarında bir şey olmadiğini hissetmiş gibiydi...
ama yinede net bir itiraf olmuyacakmiş:icon_sorr
demekki asi yine leylayı kıskanacak(asinin dakkaa başi demiri kıskanmasınada sinir oluyorum yaw..) demirde böyle bir şey olmadiğini söylerken orada aşkınıda birazcık itiraf edecekler neyseki iyi bir şeye vesile olacak..
sadece ne olacakda asi böyle bir hisse kapılacak..:icon_whis
Leyla,Asi ile Demir'in arasında birşey olabileceğini sezip belki arabozuculuk yapmıştır.Ya da Asi'nin tepkisini ölçmek için Demir'e şaka yapmış olabülü,Yanağına buse kondurmuş olabülü:img-hyste
Asi Bu,Nerede savurganlık yapıp Asi olacağı belli olmaz.Şu son sahnede artık birisinden birisi çıkıp desin ben seni seviyorum diye bu mesele çok uzadı ama dayanamayacam artık:img-in_lo
Neslihan17 teşekkürler her zamanki tüyoların için.
Keşke senin gibiler her zaman,her dizide olabilse.Gerçekten çok sağol.:good:
istanbulda yaşananlardan dolayı zaten asi demire kızgın üstüne üstlük bi de aynı arabayla geliyor bi de leyla-demir sahnesini(kesin leyladan kaynaklanan bi yanlış anlaşılma demir yapmaz öle şeyler at sahnesi gibi mesela ) yanlış anlayınca aralarında bişey var sanıyo ve malum sahneler yaşanıyo güzel olucak bu bölüm inşallah
hellosunshine 10-03-08, 21:01 Funda çok sağol tüyolar için.. :img-grin2
20. bölümün sonunda ufak itiraflar ve güzel replikler var demişsin.. Sonunda yavaş yavaş da olsa açılıcaklar demek ki hadi hayırlısı.. Cuma nasıl beklenir bu merakla bilmiyorum.. Tekrar çok sağol..:img-grin2
20 bölüm tüyoları;
:happy0064 Teşekkürler Fundacım..Harika haber getirdin...İcraat var önümüzdeki bölüm...Gözümüz aydın...:img-hyste
Dedikodulara aldırma Fundacım...Onları kim yönlendirmişse,yanlış yönlendirmiş...Bölümü aynen yazdığın nerde görülmüş...:img-yes:
Dedikodu yapana...:img-tomat
20 bölüm tüyoları;
[B]not: tüyoları başka sitelere kesinlikle taşımayınız.
Funda tüyolar için çok teşekkürler.. Demek Antakya'da senden bahsedilir olmuş... Bak onlar bile öğrenmiş senin sağlam tüyo getirdiğini... Sende olmasan halimiz nicedir.. Demek bizim Demir oğlanın gözlerindeki aşk sözlere dökülmeye başlamış...
Asi Leyla'yı kıskanmasın yakında Aslan'a gelin gelecek.. Sonra Gelin&Görümce anlaşmazlığı çıkmasın... Ama bu kıskançlık aşklarını dile getirecekse benden Leyla'ya kocaman bir AFERİN.. Kız geldi geleli bir işe yaradı en sonunda...(Aslan'a ciciler almıştı onu saymazsak)
Kerim ve Defne'nin nikahına çok sevindim. Biz Gonca'nın nikahını beklerken bizim güleç aşıklar erken davranmış... Neriman Hanımın bu nikahı öğrendiğindeki tepkisini çok merak ediyorum.... (Çeyiz falanda vermez Defne'ye)
Funda'cım tüyolar için tekrar teşekkürler... Verdiğin tüyolar aramızda.....
Duar sen beni öldüreceksin..ben ne yazarsam yazayım feyzullah misali::
Şimdi oradaki bakışları açıklayayım..
Hani Demir Asi'ye toka aldı ya..!!
Bir kere daha alıp vermeye fırsat bulamamıştı ya..!!
Bu seferde tam başbaşa kalıp vermeye hazırlanıyorken, o parazitler geldi ya..!!
Oradaki bakışlar: 'Ne yapacağım..ben şimdi bu tokayı ne ara, uygun bir fırsatını bulup da vereceğim, bunları atlatıp nasıl yanına giderim ' düşünceleri kafasından geçerken ki beyin hummasına uğramış bakışları bikerem..:img-yes:Bilmem anlatabildim mi?
'Şimdi söyle bakalım, nereye gitmek istiyorsun' diyen bakışı da beğenmedim, de de..Ben de burada kendimi jiletyeyim.:
Doktor bana yemeklerden sonra, sabah öğle akşam iki doz Demiromisin verdi..
İç bak, faydasın göreceksin.. hani eski dostuz HP den ondan şey ettirdim..
Ay ben bu akşamki dozumu unuttum..gidip iki doz bankta gülen Demiromisin alıp geleyim..
Ya her geçen gün forumumuzun daha da güzelleştiğini.?
Not 2: Bir de Asi'nin odasının kapısında o bahsettiğin emniyet kilidinden var.. Yani öyle kapı aralığında gecelikle bir sahne olabilir..
Not 3: Andacığım ..Asi'nin mektubu
Bayılıyorum bu Demir'in bakışı analizlerinize....:img-wink:
Belki de sırf bunları okumak içindir tüm çabam...:icon_whis
Laf aramızda, Demir'in bakışlarına genel olarak laf söyleyemem... Gerçekten acil tedavi gerektirir cinsten...:img-hyste:img-hyste
Ammavelakin bu hafta sanki bir parça aceleye gelmiş. Bununda kabahatlisi Demir değil tabi canım.... :img-yes: Olsa olsa Murat Yıldırımdır en çok da montajcıdır..:img-beee:
Geçen haftaki Demir bakışları nerde bu haftakiler nerde...:blush:
İç gıcıklayan bakışlar gitti prospektüslü bakışlar geldi.:img-hyste
Şimdi gidip şu bankta ki bakışları bir daha izleyeyim. HP ve Çınar hatırına özel olarak yorumlayayım...:img-wink:
Not: Bu bölüm emniyet kilitine takılı kaldım... hayırlısı...
Not2: kendi ikonlarına yer açmak amacıyla seninkileri sildim... Kusura bakma...
Funda..........karnım ağrıdı gülmekten......:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Of of offf ay katılıcam....... kızım bu Antakya'nın dedikodu çarkı facia....
Önce Süheyla..... kuaförde enine boyuna ve çaprazlamasına çekiştirildi........
Sonra Neriman.......eh O'da hemşehrileri tarafından , boyundan uzatıldı... eni yeterince geniş.....
Sıra sana gelmiş ablam...... Senin boy uzun.... eyvah eyvah seni enine çekiştiriyorlar.... kilo alacaksın.....:img-hyste
Hayatım.... üç beş kendini bilmez densize göre hayatını yaşamayacaksın.... bu tüm yaşamın için geçerli.... "kim ne der " dersen, Onların istediği gibi yaşarsın.... Kimin ne diyeceği değil, seni neyin mutlu edeceği önemli.... sen buraya küçücük tüyolar yazıyorsun.... bizler, o küçücük tüyolardan, çok büyük mutluluklar yaşıyoruz....Bizden aldığın, mutluluk duaları, seni de mutlu etmeli.... yok ben bundan memnun değilim dersen, yazmayacağım artık dersen, seni anlarım.... tüm karar elbette her zaman sana ait... ama, kararın ne olursa olsun bizler senin arkandayız....
Sevgimizi biliyorsun ama, yazmaktan zarar gelmez..... seni seviyorum....
20. bölüm tüyoları;
Teşekkürler funda...
Süheyla-Fatma karşılaşması..yazık ya..okuyunca bile tuhaf oldum,sahne ne edecek kimbilir:(
ah Neriman..geçen bölüm aklındaki olumsuzluğu silmemişmiydin..şimdi nerden çıktı bu yüzüğü atma meselesi...yoksa sakinliğini bizmi yanlış anladık
Kerim-defne....ihsan ve Neriman'a ağır gelecek ama iş olacağına varır...omuz omuza sahiplenmişler aşklarına..helal olsun...Asi'ye söyler Defne..o halde nikah kıyılacak ama herkes evinde oturacak..kimsenin birşeyden haberi olmayacak..böyle mi olacak acaba?
Demir'in leyla'yı istediğini sanacak..neden böyle bir zan..buna neden olacak ne olmuş olabilir..yanlış anlama..bariz sinir bozucu..ama işemi yaramış ne...ileri gitmeyecek derecede itiraflar,iletişim...:good:..
Leyla,Asi ile Demir'in arasında birşey olabileceğini sezip belki arabozuculuk yapmıştır.Ya da Asi'nin tepkisini ölçmek için Demir'e şaka yapmış olabülü,Yanağına buse kondurmuş olabülü:img-hyste
Asi Bu,Nerede savurganlık yapıp Asi olacağı belli olmaz.Şu son sahnede artık birisinden birisi çıkıp desin ben seni seviyorum diye bu mesele çok uzadı ama dayanamayacam artık:img-in_lo
Neslihan17 teşekkürler her zamanki tüyoların için.
Keşke senin gibiler her zaman,her dizide olabilse.Gerçekten çok sağol.:good:
aslan&leyla sahnerlerinden sonra leylanın nedense artık demir için birşeyler yapacağini düşünmüyorum..belkide asi bizim bonus kafaya zaten cok kızgın..
birde üstüne leyla olayı girince iyice cileden cıkacaktır..ama buna leylenın neden olacağini özellikle bir şeyler yapacağini sanmıyorum...
20. bölüm tüyoları;
Arkadaşım verdiğin tüyolar için çok teşekkürler. Kim ne derse desin sen sakın aldırma. Bizi mutlu ediyorsun.Her zaman haberlerini dört gözle bekliyorum. Hatta ben her siteye girdiğimde Neslihan 17 var mı diye bakıyorum. Tüyo yazarsın diye umutla bekliyorum.
Bu arada Asi ile Demirin az da olsa birbirlerine aşklarını itiraf edeceklerine çok sevindim. Artık lütfen aşkları başlasın bizde güzel aşk ve duygu dolu sahneler izleyelim.
20 bölüm tüyoları;
cok teşekkürler Funda:happy0064
defneyle kerim için çok sevindim ve ne kadar ailelerden habersiz evlilikleri onaylamasam da onları da kendilerince haklı buluyorum ayrıca cemal ağa da arkalarında olacaktır diye düsünüyorum böylece nerimana nikahtan sonra pek laf düşmez.
sonunda bizimkiler de aşklarını itiraf edecekler demek ki ama bunun bi sonuc doğurmayacağını, aralarına yine bir sürü sorun gireceğini düşünüyorum. bu yüzden cok sevinemedim acıkcası ama yine buna da şükür ki güzel replikler duyacağız belki Asi de şüphe etmez artık Demirden ve su Bala da aralarına kolay kolay giremez.
kerimin durumu bile bile niye süheylayla ciftliğe gittiğini anlayamadım, zaten zar zor ikna ettiler nerimanı niye durumu gözüne sokar gibi süheylayla gider ki ciftliğe? yani süheyla gidecekse de kerim niye peşine takılıyor ki melek gitseydi onun yerine ya da leyla olabilirdi.
süheyla keske fatmaya bu sekilde yaklasmasaydı, oğlunu elinden alacak gibi görünmeseydi fatmanın gözüne böylece fatma da daha olumlu davranabilirdi ona karsı ama tabi ne olursa olsun fatmanın da süheylaya oğlumdan uzak dur deme hakkı yok, sonucta süheyla da cocugunu bilerek ellere vermedi ve simdi de hem oglunu sevme hakkı var hem de durumu iyi, aslan için de bu cok iyi bir gelecek anlamına geliyor keşke fatma da bunu görebilse süheyla ile el ele olup aslana annelik edebilseler beraberce.
neriman kendince ne kadar haklı olsa da defne ve kerime bunu yapmaya hakkı yok sonucta süheyla ile sürekli bir arada bulunmaları gerekmiyor, bir kez de düğünde aynı ortamda olurlar sonrasında da bir daha görüşmezler ama işte neriman böyle göremiyor henüz olayın üzerinden zaman gecmediğinden olsa gerek.
unutulmayan 11-03-08, 00:00 Sevgili Funda ;
Çok az girebiliyorum şu aralar okumaya bile zamanım yok forumu ama şunu bilmenide isterim ki milletin ne dediği umurunda olmamalı doğru bildiğin neyse yapmalısın.. Kararına saygım sonsuz şunuda bilmeni isterim ki yorumunu okuduğum tüyolarının %100 de %100'e yakın doğru olan, okumakdan keyif aldığım çok nadir kişilerden birisisin..
Kararın ne olursa olsun sonuna kadar arkandayız ve destekciniz..
Emeklerin inkar edilmez gerçekden şahsım adına sana teşekkürü borç bilirim..:good:
Sevgili qsawe ninde dediği gibi maşallah dedikodu kazanı antakyada kaynamaya devam ediyor..:img-yes: Buna malzeme olman seni hiç yıldırmasın vermiş olduğun bölümle ilgili minik tüyolar zate dizinin tadını kaçırmadan vermiş olduğun şeyler..
Çok kısa zamanda ana sayfa yerini alan bölümümüze sen ve çok değerli yorumcularımızın emekleri inan tartışılmaz bile..:img-wink: Kader birliği yapmış küçük şeylerden mutlu olmasını bilen insanlardanız bizler..
Vermiş olduğun tüyoları başka sitelerde paylaşan kendileri duymuş gibi senden aldığı şeyleri başka yerlere götürüpde yayınlayan emek hırsızlarına diyecek çok söz bulamıyorum..:icon_sorr
İnşallah onlar fragmancı ve özetciden beter olurlar :img-hyste
FarAndAway 11-03-08, 00:24 Geç kalmış 19. bölüm yorumuma daha fazla gecikmeden başlayayım.
Kesinlikle karar verdim Asi’nin senaristleri fırsat değerlendirmeyi bilmiyorlar. Senaristlerin ellerindeki malzemeyi iyi kullanmaları gerekir. Öyle ki o malzemeyi iyi kullanırken yeni malzemeler çıkarmalılar kendilerine. Güzelim İstanbul sahneleri daha iyi kullanılabilirdi? Ne fırsatlar değerlendirilebilirdi? O kadar çok keşke dedim ki bu bölümde... Mesela Demir’in sadece o toplantı için gittiği vurgulanıp Asi görüşmesini yaptıktan sonra günü beraber değerlendirebilirlerdi. Asi İstiklal’de gezerken yanında tur rehberi olarak Demir olabilirdi. Asi’nin gözleri yeni yerler görmenin verdiği heyecan ve mutlulukla parlarken Demir’inki bu mutluluğu ona yaşatan kişi olmanın verdiği sevinç ile ışıldayabilirdi.
Sonra o fotoğraf sahnesi ( Bu sahneyi anlamlandıramadım. Ne anlatılmak istendi? Demir’in gitmekle kalmak arası kararsızlığıyla ve en son gitmeye karar vermişken yakalanmasıyla aşklarına da bir gönderme mi yapıldı? Yani Demir'in o fotoğraftaki gitme-kalma arasındaki durumu aşklarındaki arafta kalma halini mi simgeliyordu? Eğer öyleyse güzel bir anlatım ama maalesef böyle sembolik anlatımların, göndermelerin her kesimin izlediği bir dizide herkes tarafından anlaşılması biraz güçtür. ) ... Asi ilk önce fotoğraf makinesini Demir’e verip babasına göstermek üzere bir tane çektirebilirdi. Ardından Demir ya da Asi’nin teklifiyle birlikte bir fotoğraf çektiremezler miydi? Madem aramızda birşey olması imkansız en azından elimizde elle tutulur bir anı kalsın diyebilirlerdi. Sonra gelelim Asi’nin odasına ilk girdiği sahneye... Asi’nin yüzünde güller açıyor, Demir’e manzaranın güzelliğinden bahsediyor. Ben o sahnede Demir’in Asi’nin yanına gelmesini ve manzarayı seyreden Asi’ye bakıp “Evet çok güzel” demesini beklerdim. Asi’nin yüzünü çevirdiğinde o vurgun yemiş aşık adam bakışlarıyla Demir’i görmesini ve Demir’in “asıl güzel olan sensin” demek istediğini anlamasını isterdim. Devamında birşey olmasını da beklemiyorum. Birbirlerinden uzak durmalarının imkansız olduğu gerçeğiyle bir kez daha karşılaşmış iki aşık görmek yeterdi bana. Bir anlık bocalamaları yeterli olurdu.
Gece gidilen o garip ortam da bir başka “keşke” deme nedenim oldu. Demir’cim bulmuşsun Asi’yi İstanbul’da yanında. Bir daha nerede bulacaksın bu fırsatı? Tüm gece sizin. Şık bir restorantta yapılacak ciddi bir kutlama yemeği olsa anlardım ama gittikleri yeri görünce Demir’in kolaylıkla sıyrılabileceği gayriciddi bir kutlama (!) olduğunu gördük. Hadi adamları atlatamadın. Ama kız bir kuğu gibi karşında duruyor ve o haliyle aslında bir bara değil şık bir restoranta götürülmeyi beklediği de belli. Çünkü Demir Asi’ye öyle bir izlenim verdi Asi sorduğunda. Madem öyle birkaç dakika için git, sonra da al Asi’yi yemeğe götür. Sen kızı aç karına içmeye götürdün. Oldu mu şimdi? Yanlış anlamayın Demir, Asi diyorum ama buradaki tüm serzenişlerim aslında senaristleredir. O güzelim kıyafet o berbat ortamda harcandı. Halbuki o akşamı şık bir yerde yemek yiyerek, sonra gece arabalarını boğaz kenarına çekip denizi seyrederek geçirebilirlerdi. Asi “hayır” demezdi. Zaten Asi, birlikte yemek yiyelim diyen Demir’e “birbirimizden uzak durmamız lazım” dediğinde Demir’in “ama bu acil bir durum” açıklamasına hemen güzel bir gülümseme ile cevap vermişti. Bu acil durumu daha güzel kullanabilirlerdi. Neyse aslında daha çok sayarım ama burada kesiyorum bu keşke listesini.
Bir şikayetimde sahnelerin kopuk olması. Sahne geçişlerine özen gösterilmiyor. Bu kimin suçu? Yönetmenin mi, montaj yapanların mı? Açıkçası yönetmenin de sahneleri alelacele, detaylara önem vermeden çektiği hissine kapılıyorum bazen. Sahne sonlandırılması sorunu da var. Kim sorumlu bundan bilmiyorum ama bazı sahnelerin sonlandırılması hiç özenli yapılmıyor. Sahnelerin de bir giriş-gelişme ve sonucu olmalı. Araya başka karakterlerin sahnelerinin girmesi nedeniyle bazen bir sahne bölüm bölüm gösterilebilir. Kastettiğim örneğin Asi-Demir uçakta, Asi-Demir gece klübünde gibi bir bütün olarak sahneler. Neyse bu konuyu daha sonra yazarım. Yoksa bölüm yorumuna yer kalmayacak. Ama son şikayetimi de dile getirmeden geçmeyeceğim bölüm yorumuna. Replikler... Repliklere özen gösterilsin artık lütfen. Böyle bir diziye bu kadar basit replikler olmuyor. Bir de replik konusunda biraz daha cömert olurlarsa sevineceğim.
Şimdi gelelim 19. bölüme... Uzun uzadıya yorum yapmayacağım. 3 gündür foruma giremiyorum. Kaç sayfa yazılmış diye baktım. Maşallahı var yine forumun :) Henüz yorumları okumadım maalesef hepsini okuyabileceğimi de sanmıyorum ama eminim bir çok şey yazılıp çizilmiştir. Bunun için sadece beğendiğim sahnelere değineceğim. Fakat öncelikle belirteyim bu bölümde Asi-Demir ikilisinde en çok Asi’yi beğendim. Bakışlar, gülümsemeler, herşey çok güzeldi.
Beğendiğim Asi-Demir sahnelerine geçmeden evvel dikkatimi çeken ve hoşuma giden bir Leyla-Demir sahnesi var. Leyla Neriman’ın Defne ve Kerim’in evliliklerine artık sıcak bakmadığını anlatırken Demir’in yüzünün asılması ve moralinin bozulması. Defne ve Kerim’i istemeyen Asi ve Demir’i hiç istemez. Demir bunu düşünüyor ve morali bozuluyor. Zorluklara ( Ben imkansızlık demiyorum. Bir kere bu yola baş koysalar aşılır hepsi ) bir zorluk daha ekleniyor. Şimdi neden bu sahne hoşuna gitti? Zavallı acı çekiyor. Sadist misin diyebilirsiniz. Bu sahne hoşuma gitti çünkü Demir Neriman Hn. kabul etmez, bize daha çok sorun çıkarır diye düşünüyorsa demek ki bizim bilmediğimiz iç dünyasında kendisini Asi ile birlikte hayal ediyor. Birlikte, sözlü, nişanlı, evli... E aşık adam, hayallerine de yasak yok ya, tabii hayal edecek diyebilirsiniz. Ama bunu tahmin etmek başka bilmek anlamak başka. Bu nedenle sevdim o sahneyi.
En beğendiğim Asi-Demir sahneleri... Asi’nin kemerini Demir’in takması... Uçağa ilk bindiğimde ben de kemeri Asi’nin uğraştığı tarafa takmaya çalışmıştım ilk önce. Ama ikinci denememi doğru tarafa yapacaktım ki ablam elinden almıştı ( Vallahi ben Asi gibi uğraşıp durmadım ). Ablam takmıştı benim kemeri de. İzlerken “Ah dedim onun kemerini Demir takar...” ama devamını getiremedim çünkü ablam “Eee...” dedi ben de “Benimkini de ablam. İkimiz de çok şanslıyız.” diye devam etmek durumunda kaldım.:) Fakat Demir ne güzel öyle yavaş yavaş, düzelte düzelte taktı kemeri. Biraz daha Asi’ye o kadar yakın olabilmek, biraz daha ellerini Asi’ye o derece yakın, dokunacak kadar yakın tutabilmek için daha ne kadar uzatırdı ona bıraksalar acaba? Otele ilk gelişleri... Asi’nin otelin odalarının manzarasını bilen Demir’e söyledikleri ve anında Demir’in açıklama yapması. Demir çok fena diyoruz ya işte bu fenalığın kendini göstermesi ve Asi kahvaltı salonuna bakmaya gider gitmez, kendine oda ayırtması. Orada Demir’in Asi gider gitmez resepsiyondaki adama dönüşü, ses tonundaki “ben gizli bir iş yapıyorum” değişikliği çok hoştu. Sonra asansör sahnesi ve bakışlar... Asansörden inerken Demir’in elini Asi’nin beline koyması. Demir hep yapıyor bunu zaten. Bir zaafı da Asi’nin ince beline karşı. Fırsatı kaçırdığını şimdiye kadar hiç görmedim. Asi de alıştı, yadırgamıyor. Ama buradaki elini beline koyma aynı zamanda bir centilmenlik ifadesiydi. Centilmen beyefendiler eşlik ettikleri hanımefendileri onların bilmedikleri bir ortamda yönlendirirken veya sadece yanındaki kadının önemini işaret etmek için ellerini yanlarındaki kadının hafifçe sırtına ya da beline koyar ya Demir de öyle yaptı. Asi odasına girdikten sonra Asi’nin odayı beğenmesi, manzarayı seyredişi ve tepkisi ve Demir’in yüzünde gülümseme, gözlerinde Asi’nin gözlerindekine benzer bir parıltı ile Asi’yi seyredişi de çok güzeldi. Fakat Demir bu bölümde fazlaca centilmendi. Asi’nin odasına ayak basmadı ve o sahnenin devamına dair hayallerimi suya düşürdü. Neyse başka zamana artık...
Asi’nin kaybolması ve 1. Levent yerine 4. Levent’te inmesi, Demir’i araması ve Demir’in Asi’nin yanına gelmesi... Asi telefonda konuşurken hala hata yapmadığını ispat etmek istiyor “Bana Levent dediler. 1. Levent demediler” diyor. İlla ki ispatlayacak hatanın onda olmadığını. Yoksa kaybolur mu Asi hiç İstanbul’da? Bundan sonra Demir Asi’nin yanına geliyor, banka oturuyor ve yüzünde kocaman bir gülümsemeyle “Söyle bakalım nereye gidecektin?” diye soruyor. Asi biraz mahcup, biraz çocuksu bir edayla “Aşiyan’a” diyor. İşte bu sahneye bayıldım. O sahnedeki karşılıklı bakışlara, ses tonlarına, Demir’in yüzünde gülümseme ile hafif başını eğip Asi’ye bakarak konuşmasına, Asi’nin çocuksu ve inatçı ama kendi başına gidemeyeceğini anladığı için bayrağı indirmiş bir şekilde cevap vermesine, sonra yine birbirlerine bakmalarına bayıldım.
Demir’in Asi’yi otele bırakması da beğendiğim bir sahneydi. Demir birlikte yemek yiyelim diyor, Asi aslında söylediğine inanmadığı çok belli bir ses tonuyla birbirlerinden uzak durmaları gerektiğini hatırlatıyor. Demir acil bir durumla karşı karşıya olduklarını söylüyor ve Asi gülümsüyor. Bu sahneyi sevme nedenim aslında Demir’den bir ışık görse Asi’nin aşkına sahip çıkmaktan korkmayacağını bana hissettirmesi. Sadece bu sahnede de değil aynı şey boğaz kenarındaki çay bahçesinde konuşmalarında da vardı. Asi sanki hep bir işaret bekliyor gibi. Dudaklarından dökülen kelimelerle gözlerinin Demir’in gözlerinde aradıkları çok farklı. Asi’nin Demir’den bir ışık görürse aşkına sahip çıkacağını düşünüyorum. Ama Demir’den bir ışık, bir işaret, bir güven bekliyor bu konuda bence. İlk bırakıp giden Demir’di, aşklarına ilk imkansızlığı sokan. Yanlış anlaşılmasın Demir’in haklılığını/ haksızlığını tartışmıyorum şu anda. Sadece Demir “ne olursa olsun geçmişte yaşananlar aramızda olanları etkilemez” tavrını koysaydı en baştan ne olurdu diye düşünüyorum. Asi belki de imkansız olarak görmeyecekti aşklarını. Asi zaten daha olayları öğrenmeden geçmiş kaynaklı bir sebeple bırakıldığından şüphelendi. Olanları öğrenince de Demir’in aşklarını imkansız olarak gördüğünü ve o nedenle ondan uzaklaştığını anladı. Hak verdi, Demir’i suçlamadı ama Asi’nin de aşklarını imkansız olarak görmesine biraz da bu neden oldu. Demir bu aşkı ortada yetim bırakmazsa eminim Asi de öksüz bırakmayacak. Hadi Demir aşkını sahipsiz bırakma. Aşkınız gün gibi ortada, aşikar ama yok gibi davranıyorsunuz. Hadi git sahiplen aşkını. Emin ol Asi de sahiplenecektir.
Gelelim meşhur toka sahnesine... Kapı açılır, Demir karşısında kuğu gibi, peri kızı gibi bir Asi görür. Nutku tutulur, konuşamaz. Asi bunu farklı yorumlar. Kötü olmuş, keşke Defne’yi dinlemeseydimle başlayan pişmanlık cümleleri kurarken Demir beğenisini en sonunda sözlere döker. Asi de anında elbisenin güzelliğinden, Defne’nin elbiseyi boşuna koymadığından bahseder ( Defne’nin bavula koyduğu elbise yarım kollu değil miydi bu arada? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Ya da Asi'nin bahsettiği son anda tıkılan elbise başka bir elbise mi? ). Demir sonunda “güzel olan elbise değil sensin” der ve neyin/kimin güzel olduğu ile ilgili tartışmaya son verir. Bilmiyorum belki ben böyle hissettim sadece ( henüz okuyamadım yorumları ) ama bu sahnede Demir’in bakışları, ses tonu bildiğimiz etkileyiciliğinde değilmiş gibi geldi bana fakat sahneyi sevdim. Tabii severim biliyorum ki daha Asi’nin saçına tarak/toka takıcaz. Yalnız Demir gerçekten bu bölümde fazlaca centilmendi. Asi’nin odasına girmek için izin istedi, öyle girdi odaya. Şimdi Demir’in evvelini bilmesem ne kadar centilmen adam diyeceğim ama biz Demir’i biliriz. Daha evvel centilmenlik falan dinlemeden Asi’nin olduğu her yere destursuz girdiğini biliyoruz. Dedesinin evinde kızın yatak odasına dalmışlığı, Asi çiftlikte yalnızken kızın yanıbaşında belirmişliği var. Haliyle insan düşünüyor. Ne oldu da Demir böyle centilmen kesildi? Acaba diyorum Demir Asi’yi korumak için geldi ya İstanbul’a... Hani acaba geçen bölümde eski evinde ikisi yalnızken Asi’nin ıslak boynunu görmesinin ona hissettirdikleri ve düşündürdüklerinden sonra Asi’yi kendisinden de koruması gerektiğine falan mı karar verdi? Demirciğim öyleyse korkma sakın. Sen Asi'nin saçının teline bile zarar veremezsin ki... Neyse gelelim o tarağın/tokanın takılışına... Demir zayıf noktası, zaafı olan saçlara onların güzelliğini taçlandırmak için aldığı tokayı Asi’nin izniyle ve isteği ile kendi elleriyle taktı. Demir’in tokayı takışını sevdim. Yavaş yavaş... Hem özenli ve dikkatli hem de anın tadını çıkarır gibi... Gerçi orada Asi’nin saçlarını hafifçe parmağıyla, parmak uçlarıyla okşamasını bekledim ama dedim ya Demir fazlaca centilmendi bu bölümde. Toka saçına takıldıktan sonra Asi’nin dönüp Demir’e verdiği gülümseme de çok güzeldi.
FarAndAway 11-03-08, 00:26 Bar sahnelerini, Bala denen mimarı ve Demir’in arkadaşlarını (!) atlamak istiyorum şimdilik. Direkt sona geçiyorum. Asi barı terkedip gitti, Demir de arkasından geldi. Asi başını kapıya yasladığında hissettiği acı yüzüne yansımıştı. Kimbilir neler düşündü, neler hissetti? Demir'i kıskandı Bala denen garip mimar hanımdan ama tek neden bu da değildi. Çaresizliklerini vurgulayıp durdular bölüm boyunca. En çok da Asi aksi bir cevap almak ister gibi birbirlerinden uzak durmaları gerektiğini söyleyip durdu 2 bölümdür. Bu kadar uzak durma ve çaresizlik ile ilgili konuşma üzerine Asi barda, o kendisine yabancı ortamda oraya gitmesinin tek nedeninin de onu yalnız bıraktığını sanınca çekti gitti. Sevdiği adamı sahiplenememe, gel dediğinde "ben onun yanında ne olarak, neyi olarak bulunuyorum" diye sorgulama ve "birbirimizden uzak durmalıyız" düşüncesine en sonunda sevdiği adamın da inanıp buna göre hareket etmesi korkusu, kaybetme korkusu, kıskançlık... Asi bunların hepsinin toplamı bir nedenle gitti. Demir Asi’nin neden gittiğini tahmin etmiştir kısmen. En azından kıskandığını anlamış olabilir. Zaten Asi duygularını maskeleme gereği duymuyor. Kıskanıyorsa açıkça belli ediyor. Leyla söz konusu olduğunda hep böyle yaptı. Demir de anladı. Mesele Demir'in Asi'nin yanına gidip gitmeyeceğinde... Şu ana kadar Demir Asi’nin kıskanmasını gerektirecek bir yanlış anlama olmamasına hep özen gösterdi. Asi’ye küsmüşken ve öfkeliyken bile... Demir Asi'nin kıskandığını anlamışsa o yanlış anlamasın diye yanına gider mi? En azından otelde olduğunu belli eder mi? Ortada bir yanlış anlama olur mu? Olursa Demir bunu hemen düzeltir mi ? Bunu bu hafta göreceğiz. Demir o gözünün ve gönlünün kaldığı odaya giderse ne için gider? Barmenin sözlerini dinleyip aşkına sahip çıkmaya mı karar verir? Acaba Asi bir şekilde Demir’in otele dönüp dönmediğini kontrol eder mi ( malum Demir’in otele dönüp dönmediğini öğrenmezse içi içini yiyecektir )? Maalesef bunlar için de beklemek zorundayız. Bence Demir Asi'nin odasının kapısını çalmalı. En azından "Neden aniden gittin? İyi misin? Ne yaptığını merak ettim" demek için çalmalı... Ama ben beklentilerimi minumumda tutuyorum. Böylesi daha iyi.
Demir’in fragmanda söylediği sözlerle ilgili o kadar uç tahminler yaptım ama en akla gelmesi gereken seçenek aklıma gelmedi. Aşkolsun bana... Demir nedir efendim? Demir aşıktır. Aşık adam sevdiğine kavuşamıyorsa ne yapar? İçer... Aşk ateşini söndüreceğini sanır alkolün ama daha da alevlendirir içtiği her yudum. Ah ah bu sahneler bana hiç yabancı değilken ben nasıl oldu da Demir’in elinde içki ile bu sözleri söylediğini tahmin edemedim. Sarhoş aşık adam sahneleri önemlidir. Gerçi Demir sarhoş değildi, sarhoş olacak kadar içmedi bence ama olsun. Bu tür sahneler iyi kullanılmalıdır. Umarım senaristler Demir’e güzel sahneler yazarlar ( Ayrıca Demir'in eline viski yerine rakı versinler. Rakının daha çok yakışacağını düşünüyorum. Aşık bir adam ve rakı sofrası ... Aşık bir adama rakının neler yapabileceğini bilenler bilir. Aşık adamı sevdiği kızın karşısına nasıl gecenin bir yarısı çıkardığını, onu kendine kelepçeleyip götürmesine neden olduğunu... ahh ahhh... :icon_sorr ). O zaman eminim Demir de aşk sarhoşu olan aşığın üstüne bir de içmekten sarhoş olmuş halini bize çok güzel yansıtır. Farkındaysanız sahneler dedim, çünkü bu gidişle bence Demir daha çok içer. Bir kere aşk ateşiyle aldı alkolü eline. Ateş yaktıkça, dayanılmaz hale geldikçe Demir de aşkını imkansız diye görmeye devam ettikçe daha çok sarılır içki şişelerine.
Biraz da diğer sahnelerden bahsedeyim. Asi ve Demir’e çok yer ayırdım ama Asi-Demir sahneleri dışında çok sevdiğim sahneler oldu bu bölümde. Mesela en sonunda evin diğer iki kızının da birşeyleri sorgulaması. Önce Ceylan ve sonra Gonca sorular sormaya başladığında ve Aslan’ın üvey abileri olduğunu öğrendiğinde en sonunda dedim. Eksik bir şey daha tamamlandı o sahneyle. Neriman’ın kızlarıyla başbaşa yaptığı konuşma ve sonrasında babasıyla olan sohbeti de güzeldi. Neriman-Cemal Ağa konuşmalarına bakarsanız aslında Neriman’ın babasıyla kimseyle konuşamadığı şeyleri konuşabildiğini, içini rahatça döktüğünü görüyorsunuz. Neriman ve Cemal ağa arasındaki de yakın bir baba-kız ilişkisi. Aynı zamanda birbirlerinin arkadaşı ve sırdaşılar. Cemal Ağa demişken Kurt Dedecim pavyonda şarkıcı hanıma attığın bakışlar neydi öyle? Yaktın kavurdun ortalığı vallahi. :)
Defne ve Kerim’i seviyorum. Hem bir çift olarak hem de diğer özellikleriyle... İkisinin birbiriyle iletişimi, herşeyi paylaşmaları, anlatmaları çok güzel. Diziyi izlerken onlara ait sahnelerde içimi huzur kaplıyor, gülümseyerek izliyorum onları. Üstelik diğer görevlerini de başarıyla yerine getiriyorlar. Kerim bir arkadaş olarak Demir’e Asi ile ilgili bir çok bilgi, ipucu, tüyo, destek veriyor ve onu dürtüyor çoğu konuda. Asi ve Defne gelmişler, Asi’nin canı sıkkınmış. Asi İstanbul’a gidiyormuş, ilk gidişiymiş, Defne endişeliymiş bunun için. Gerçekten çok tatlısın Kerim. Ve tabii Defne... Hem iyi bir evlat hem de iyi bir abla... Annesine desteği, İstanbul’a tek başına gidecek kardeşi için endişelenişi, bu endişesini yansıtışı çok güzeldi.
Bu bölümde Neriman için üzüldüm, Süheyla için sevindim. Neriman’ın gittiği evde yaşadıkları çok üzücüydü. Neriman’ı gittikçe daha çok seviyorum. En azından görünenden ibaret olmadığını, görünenin ardında güçlü bir kadın olduğunu gösteriyor Neriman artık. Süheyla için de sevindim. Çünkü en azından artık Aslan onu dinliyor. Ve görüyoruz ki Aslan artık o bir başına kalmış, çaresiz işçi kızı görüyor ve onun suçsuzluğunu kabul etmeye başlıyor. Suçsuzluğunu kabul ettikçe ona karşı yumuşuyor. Bunu da ilk önce fiziksel bir benzerliklerini kabul etmekle başladı. Bu Süheyla ile kan bağlarının da kabulu demekti.
Bu bölümde daha iyi anladım ki ben Aslan’dan pek hoşlanmıyorum. Sevmiyorum diyemem ama seviyorum da diyemiyorum Aslan için. Aslan’ın karakteri beni rahatsız ediyor. Bunun kesinlikle ilk bölümlerde gösterilen Aslan ile ilgisi yok. Tamamen Asi’ye ve Cevriye’ye olan davranışlarını yok sayarak söylüyorum bunu. Aslan’dan hoşlanmıyorum çünkü Aslan hayatta kendisini iyi hissetmek için sürekli birşeylere öfke duyması gereken bir karaktere sahip. Kendi eksikleri için birilerini, birşeyleri suçlamalı. Sadece Ökkeş ve Fatma’nın çocuğuyken bu öfkesini herşeye öfke ve kızgınlıkla yaklaşarak gösteriyordu. Güçlü değildi biliyordu, fakir bir ailenin çocuğu olarak doğmuştu. Bunun için de kimseyi suçlayamıyordu. Ama çoğunlukla gücü elinde bulunduranlara öfkeliydi. Zenginlere öfkeliydi. Kendi sahip olduklarından üstün şeylere sahip olduğunu düşündüğü herkese kızıyordu. Hatta kardeşiyle kavgaları bile bu sebepleydi daha çok. Sevinç eğitimliydi çünkü. Ama şimdi herşey değişti. Artık Aslan’ın öfkeli olması için elinde iyi bir sebep ve de iyi bir hedef var. Artık o da güçlü olabilir. Bunu da yavaş yavaş hissetmeye başladı. Leyla ile oynamasından ve onu boş yere oyalamasından belli bu. Açıkçası o sahneler Leyla’yı sevmesem bile hoşuma gitmedi. Aslan yavaş yavaş güçlendiğinin farkına varıyor. Artık öfkesinin haklı bir sebebi de var. Bu nedenle de istediğini yapmaya hakkı olduğunu düşünüyor. İhsan’a daha çok çektirebilir Aslan ve maalesef Demir’e de. İşte bu sebeplerle Asi’nin Aslan’ı uyardığı sahne çok hoşuma gitti. Babasına küs olabilir ama o hala onun çok sevdiği babası. Aslan’ın onu daha fazla ezmeye çalışmasına, hakaret etmesine izin veremezdi. Sen çok ileri gidiyorsun, sınırları zorluyorsun diyerek Aslan’a “Duracağın yeri bil. Babam sahipsiz değil” mesajını verdi ve benden kocaman bir aferin aldı. Aslan belki ileride değişir. O zaman fikrim değişir elbette. Ama şu an için bazı karelerde beni rahatsız edebilen, huzursuz edebilen bir karakter. Tabii bu durum haklı yanlarını, doğru hareketlerini görmemi engellemiyor. Bakalım ileride Aslan nasıl değişecek? Umarım o çok sevdiği öfkesine değil onu İhsan’ı kurtarmaya iten, bu bölümde Süheyla’yı da dinlemesini sağlayan, Melek’i kıramamasına neden olan özelliklerine sarılır.
Fragman günü geldi çattı. Acaba fragmanda sorularımızın kaçı yanıtlanacak? Ya da yanıtlanmak şöyle dursun sorularımız artacak mı? Merakla beklemekteyim.
oyuncak bulut 11-03-08, 05:44 Sevgili Funda,
Tüyolar için ne kadar teşekkür etsek azdır diye düşünüyorum.. Asu Hanım'ın dediği gibi Antakya'yı hiç bilmiyormuşuz meğerse ya, bu kadar hızlı bir dedikodu çarkı hiçbir şehirde yoktur herhalde.. Oksijen beyinleri fazla açınca böyle oluyor demek :) Lütfen hiç takma kafana, salla gitsin kim ne derse desin.. Senin bunları yazma mecburiyetin yok sonuçta buraya ama gelip bizle paylaşıyorsun bizi mutlu edip günümüze neşe katıyorsun :) çok teşekkürler tekrar canım.. benim günümün güzel başlamasını sağladın, iyi ki erken uyanmışım diye düşünüyorum şu anda onun için de çok teşekkür ederim sana.. Tabii tüyoların içeriğinin de katkısı büyük ;)
Tüyoların kendisine gelirseeeeek... Eh Neriman sen hakettin bunu diyorum. Daha dün acaba Kerim-Defne düğünü ne zaman olur herhalde sezon finaline kalır diye düşünüyordum o yüzden şu an baya dumur olmuş durumdayım :icon_whis Ama bence de iyi yapıyorlar.. Kız tarafının babası İhsan zaten robota dönüşmüş durumda, şu sıralar aklındaki en son şeydir sanırım Defne-Kerim ilişkisi.. Annesi Neriman ise tam tersi, kafasında sürekli bu konuyu evirip çeviriyor hele de Defne'i Kerim'le konuşurken görünce kan beynine sıçrıyor.. Erkek tarafının vekili Süheyla'nınsa İhsan'dan aşağı kalır tarafı yok, varsa yoksa Aslan.. Aslan aşağı Aslan yukarı.. Bu kadın sadece tek bir şeye odaklanabiliyor bence.. Beyin düzeneği o şekilde tasarlanmış :)
Eh iyi o zaman valla ben sevindim Kerim-Defne adına.. Ailelerinin onayını almadan evlenmelerine rağmen bir zorluk yaşayacaklarını da sanmıyorum ekonomik anlamda.. Ne de olsa damadın hali vakti yerinde, koskoca Depar Holding'in ortağı. :)
Asi'yle Demir de nikah şahidi olurlar herhalde diye düşünmekteyim. Acaba Leyla'yla Melek'e söylenecek mi? Melek'e söylerler büyük ihtimal..
Yalnız bu nikah Asiye Kozcuoğlu'nda yeni "bizim ilişkimiz imkansız" gel-gitlerine yol açacak diye korkmaktayım. Annesi Defne'yle Kerim'e bile bu tepkiyi verdikten sonra kendi ilişkisini çok hoş karşılamayacağını anlamıştır artık iyice.. Neyse ilişkileri başlasın da hele bi hayırlısıyla :)
Bi de forumdaki "Demir anca bakıyor, artık bir şeyleri söylemesi lazım" diyen arkadaşlar haklı çıktı, Asi de sizin gibi düşünüyormuş demek ki :) Sadece bakması, onu görünce dibinin düşmesi, yanından ayrılmaması, saçlara takılan tokalar, Suriye seyahatleri, yangına atlamalar açıkça söylenen kelimeler olmadan bir şey anlatmıyormuş Asi'ye :) Ama Asi de baya kıskançmış valla, geçen bölüm Bala'yı kıskanmakta yerden göğeeee kadar haklıydı kabul ama Leyla-Demir tarafında sular bayadır durgundu. Acaba nolacak da Asi yanlış anlayacak? Demir'e sulananlar da bitmiyor canım her bölüm başka biri valla.. Asi somut bir şeyler duymayı istemekte haklı biraz da..
Hadi bakalım itiraflar üstü kapalı olsa da gelsin biz razıyız :)
oyuncak bulut 11-03-08, 05:51 nikah sahneler Arsuz'da çekilmiş şimdi gördüm ve inanılmaz sevindim :happy0064:happy0064:happy0064 Asi-Demir konuşması da büyük ihtimal sahilde olacakmış diye yazılmış tüyolar bölümüne.. Demek ki çok güzel görüntüler izleyeceğiz, Arsuz inanılmaz güzeldir, nikahın orda olması isabet olmuş :) Deniz kenarı da Asi'yle Demir'e iyi geldiğine göre bekle bizi Arsuz diyorum ben :img-cool2
yasamakguzel88 11-03-08, 06:33 nikah sahneler Arsuz'da çekilmiş şimdi gördüm ve inanılmaz sevindim :happy0064:happy0064:happy0064 Asi-Demir konuşması da büyük ihtimal sahilde olacakmış diye yazılmış tüyolar bölümüne.. Demek ki çok güzel görüntüler izleyeceğiz, Arsuz inanılmaz güzeldir, nikahın orda olması isabet olmuş :) Deniz kenarı da Asi'yle Demir'e iyi geldiğine göre bekle bizi Arsuz diyorum ben :img-cool2
herkese günaydın.. gün iyiliklerin güzellikleri üstüne dogsun....evet arsuzda çekilmiş canım.. çok mükemmel bir yermiş..gören arkaadaşımız öyle demişti bana.. ben itiraf sahnelerinde gelicek cümleleri çok merak ediyorum..demirin barmene itiraf ettigi tarzdan birşeyler olsun ki hepimizi tam can evinden vursun derim... benim bildigim kadarıyla nikahta leylada var ama bakalım izleyip görücez..
NOT:fundacım BİZ senin NASIL biri OLDUGUNU çok İYİ biliyoruz.LÜTFEN çıkan Dedikodulardan dolayı üzülme... milletin agzı torba degilki büzesin..sen öyle dakika başı tüyo veren biriside degilsin.. güvendigin ve emin oldugun şeylerden özetle bizi bildiriyorsun..çok deteya inmeden..seni birkere daha takdir ettim..çünkü dün bu tüyodan emin degildin .. bende insanalrın aklı karışmasın diye siteye taşımadmıştım. ... sen emin olmuşsun ki iletmişsin:happy0064
yasamakguzel88 11-03-08, 06:37 bu arada arkadaşlar DİZİMİZİN 2 YIL SÜRCEGİ KESİNLEŞTİ.. ..2 YILIN tamamının ANTAKYA DA geçmesi planlanıyormuşşş. HAZİRAN ayındada TATİLE GİRİYORMUŞ EKİP..
bu arada arkadaşlar DİZİMİZİN 2 YIL SÜRCEGİ KESİNLEŞTİ.. ..2 YILIN tamamının ANTAKYA DA geçmesi planlanıyormuşşş. HAZİRAN ayındada TATİLE GİRİYORMUŞ EKİP..
bu çok güzel bir haber çok sevindim demek ki istanbula taşınmayı düşünmüyor ekip ama iyi yapıyorlar belki dizinin büyüsü bozulurdu istanbulda bu habere çok sevindim tşkler arkadasım haber için
GULBEYAZ76 11-03-08, 07:15 Günaydın....:img-wink:
Asi resmi Demirin çekmesini neden istemedi?
*Demir Kenan kadar güzel resim çekemezse depresyona girer diye korktu.:img-hyste
*Demir o kadar çok iyilik yaptı ki bunu isteyecek yüzü kalmadı.:img-hyste
*Demirden sonraki sevgilisine fotoğrafı çekeni açıklamakta zorlanacağı için çektirmedi.:img-hyste
*Aşiyan yollarında Demire seslendi ama sesini duyuramadı.:img-hyste
*Balyoz gibi fotoğraf makinasını taşıyamayıp düşüreceğinden korktu.:img-hyste
:img-tomatHormonsuz olsun.:img-tomat
Günaydın....:img-wink:
ben f şıkkı yani hepsi diyorum:img-hyste:img-hyste
Asinin Demir'e fotograf çektirmemesi için pek çok sebep bulunabilir ama Demir'in durup durup tam flaş patlarken kareden çıkmaya çalışmasını anlamak zor.......:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Ne düşündü acaba ......
a.Neriman Kozcuoğlunun hışmına uğruyacağını
b.Kozcuoğlu ailesinin tarihinde yer almamayı
c.Asinin fotografı ona çektirmemesinin nedenlerini düşündü ve bozuldu (jeton geç düştü.
*Demir Kenan kadar güzel resim çekemezse depresyona girer diye korktu.:
-Demir'e poz vermek zor gelmiştir belki.Utanmştır yazık..::img-blush
*Demir o kadar çok iyilik yaptı ki bunu isteyecek yüzü kalmadı.:
-Gururlu kız tavrını sürdürdü galiba..Sen istediğini söyle ben senden bişey istemiyorum!bye
*Demirden sonraki sevgilisine fotoğrafı çekeni açıklamakta zorlanacağı için çektirmedi.:
-Demir'le yaşadığı o fotoğraf sahnesi aklıa geldiyse;Demir'den sonra da aynı şeyi yaşabileceğini düşünmüştür."Kim çekti?" "Demir":happy0064
-Belkide arkadaşım sana söylüyoru Demir sen duy demek istedi.Yani Demir'in ben çekerim diyeceğini düşündü ama...Demir fotoğrafa böyle bir daldı çıktı.Resimde hareketli çıktı:img-hyste
-Demir o kadar güçsüz mü canıım.Hiç düşünmemiştir süperman ya nede olsa Demir..Al sana domates gülbeyaz =)):img-tomat:img-tomat:img-grin2
GULBEYAZ76 11-03-08, 07:52 Ne düşündü acaba ......
a.Neriman Kozcuoğlunun hışmına uğruyacağını
b.Kozcuoğlu ailesinin tarihinde yer almamayı
c.Asinin fotografı ona çektirmemesinin nedenlerini düşündü ve bozuldu (jeton geç düştü.
Belki de fotoğrafı gören Aslan tarafından ava davet edilmekten korkmuştur.:img-hysteHoş maşallah Aslanı bir çırpıda etkisiz hale getirebiliyor.:img-hyste
Tüyolarda gelmiş hoş gelmiş. 3 fragman iki posta tüyo derken cuma akşamı pek renksiz geçecek galiba...:img-wink:
Sevgili Bimkolik, HP ve Çınar aşkına (şirinler aşkı gibi..:img-icecr) bahsettiğin sahneyi izledim. O sahneyi izlerken psikopat Aslan ve gülmez Süheyla'ya hatta ve hatta en soytarıca dans eden Ziya'ya bile gözüm kaydı... Bir daha o sahneleri görüp, yürek sıkıntıları yaşadım. Kıymetini bil ...:img-kiss:
Gerçekten Demir Beyimiz pek şirinmiş o sahnede... Bakışı gülüşü sevgi dolu... genel ruh haliyle alakası yok... Kendi çöplüğünde öten horoz:img-hyste edasıyla herşeye hakim, her şeyi bilen, etrafına mutluluk saçmaya hazır....
Sonra geliyoruz Aşiyan'a... :icon_whis Sizilerin yorumlarıyla anlam kazanan hatta senaristlerin kendileriyle gurur duymalarına vesile olan sahneye... Demir'in oradaki şahane repliklerine..." Bak şimdi büyüdün kocaman kız oldun. İstanbul'a bile geldin... " (tam olarak böyle değildir ama yaşıma ve bunamama verin) Okul'a gitmek istemeyen çocuğunu ikna etmeye çalışan ebevyn sözlerinden sonra, Asi hanım'ın en bencilinden replikleri geliyor. O zaman mutluydular ne Aslan vardı ne de Teyzen.. :img-swoon
Orda duracaksın Asi hanım. Yanılıyorusun... Aslan da Teyze Süheyla da, senden, annenle babanın aşkından, çok önceleri vardı...Sizin bilmemeniz onların varlığını değiştirmez... Üstelik annenle baban aşiyanda aşk tazelerken, Süheyla ölen çocuğunun yasıyla, anneleri ölmüş iki küçük çocuğun kaprisleriyle uğraşıyordu... Aslan'da kendisine hiç baba gibi davranmayan Ökkeşin gözüne girmeye çalıyordu...:dito
Ama burada araya giren Demir yine patlatıyor repliği "bunlar geçecek yine mutlu olacaklar" Burada benim repliğim var; ana....(Tamer Karadağlı'dan)
Peki bunlar geçip herkes eski hayatlarına dönecekse ve sen buna inanıyorsan bu afra ve tafranın sebebi ruhiyesi nedir???? A filozof kırması Demir....:icon_whis
Günaydın....:img-wink:
*Demir Kenan kadar güzel resim çekemezse depresyona girer diye korktu.:img-hyste
*Demir o kadar çok iyilik yaptı ki bunu isteyecek yüzü kalmadı.:img-hyste
*Demirden sonraki sevgilisine fotoğrafı çekeni açıklamakta zorlanacağı için çektirmedi.:img-hyste
:img-tomatHormonsuz olsun.:img-tomat
bende onu düşündüm şimdi sen yazdın ben orada sandım ki demir ile çekilecekler ama demir yürürken çekildi yani birlikte çekilecekler herhalde onun için başkası çekti diye düşündüm gerçekten neden demir çekmedi ki......:icon_whis:icon_whis
ayrıca tüyolar çok güzel defne ile kerim evleniyor ne güzel gerçi daha bir evleri bile yok ama olsun artık nerede yaşayacaklar bunlar
Bu bölüm tüyoları için fundaya teşekkür ediyorum sen olmasan ben nasıl rahat bir hafta geçiririm bilmiyorum funda harikasın
Şaşırmadım desem yalan olur ben defneden beklemezdim yani defne karakter olarak ailesinin beklentilerini boşa çıkarmamak için kendi umutlarından vazgeçecek bir tip olarak bize lanse edilsede demekki söz konusu mutluluğu olunca herşeyi bir kenara bırakabiliyor o kadar cesaret varmış ne diyim sevindim en azından bu aileden biri mutlu olsun değilmi ki bizim vuslat göreceğimiz yok bari onlar ersin muratlarına ki bu aile zaten yıkıldı yıkılacak yıkıntılar arasından biri kurtulsun bari
Demir asi çifti konuşmasına gelince ben pek umutlu değilim gene aynı teranedir "biz birlikte olamayız uzak durmalıyız"
Herkese Günaydın...
Bugün Sessiz Fragman günümüz.
Sabır ve sağduyu eşliğinde bu sessiz Fragmanın servisini bekliyor olacağız.
Tüyo duayeni arkadaşımıza verdiği tüm sağlam tüyolar için kendisine teşekkür ediyoruz.
GULBEYAZ76 11-03-08, 08:16 Ayrıca tüyolar çok güzel defne ile kerim evleniyor ne güzel gerçi daha bir evleri bile yok ama olsun artık nerede yaşayacaklar bunlar[/FONT]
Sözüm ona Leyla gelmeden önce Kerim kendi için bir ev tutmuştu.:img-wink:O eve ne oldu?Neden hala çiftlikte kalınıyor?Kerim ev sahibi tarafından kapı dışarı mı edildi?Ev hala yerinde duruyor mu?Yoksa öyle bir ev hiçbir zaman yokmuydu?
tüyolar gelmiş:happy0064baya olaylar olcak yine cuma günkü bölümde de
kerimle defnenin nikahını merakla bekliyorum,ve tabi onlar evlendikten sonra ailenin tepkisi ne olur onu da baya merak ediyorum:icon_whis cemal ağa kerimle defneye destek çıkabilir bence,belki o evi onlara alır...:img-yes:
Sözüm ona Leyla gelmeden önce Kerim kendi için bir ev tutmuştu.:img-wink:O eve ne oldu?Neden hala çiftlikte kalınıyor?Kerim ev sahibi tarafından kapı dışarı mı edildi?Ev hala yerinde duruyor mu?Yoksa öyle bir ev hiçbir zaman yokmuydu?
evet hiç göremedik o evi şu baktıkları evi tutacaklar sanırım defne de beğenmişti sanırım orada oturacaklar acaba neriman ile ihsan kızlarını affedermi önemli soru bu sanırım:icon_whis
Tüyo yormumu da yapayım istedim. (allahım bu günleri de mi görecektim...:img-hyste)
Ama ondan önce, Sanırım ülkedeki tarım politakaları gerçekten kötü ki Antakya halkı işi gücü bırakmış bir dizinin tüyolarıyla ilgilenip bir eğlenceliği ciddiye alıp o güzel çenelerini çalıştırıyorlar... Üzerinde tek kelime edilesi bir olay değil... Gülüp geçiyorum. Hatta akşam okuduğumda kahkaha bile attım...:img-wink:
Efendim Defne ve Kerim'in gizli nikah kıyma fikrine bayılsam da bu kadar acele olmasına anlam veremedim. Bu acelenin sebebi nedir diye merak içindeyim...:img-blush
Asi, tüm olanlara, hatta olamayanlara, dilin ucuna gelenlere, gelemeyenlere rağmen hala Demir'in Leyla'yı istediğini sanıyorsa pes diyorum...başka da bir şey demiyorum. Bala'dan Demir'i kıskanmasını anlayabilirim. Bala Demir'in hayatına yeni girdi rahat tavırlarıyla Demir'in ilgisini çekebileceğini düşünebilir. Ammavelakin, Leyla ile Demir'in ilşkisini hala çözememiş bir ASi izlemek istemiyorum ben... Aylardır onları görüyorsun. Demir'in gözü senden başkasını görmüyor hala Leyla konusuna takılıp kalıyorsun daha anlamlı ayrılıklar daha anlamlı sorunlar istiyorum ,bir zahmet...:img-pilot
Bu arada Kerim ve Defne'nin emsal aşkı karşısında bizimkiler ne düşünüyor acaba??? Onlara destek olup, arka çıkıp, yardım ve yataklık edip, kendi aşklarına ise burun kıvıran bu nankör çift için idam sehpamı hazırlıyorum..:icon_evil.
pas.si.on79 11-03-08, 08:30 GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
Dün siteye giremediğimden yazamadım...
19 ncu bölümü tekrar izledim. Arkadaşlar kusura bakmayın belki bana kızacaksınız ama gerçekten Demir in bakışlarını daha objektif hatta daha olumsuz düşünerek izledim. Ve Demire bence çok büyük haksızlık yaptığınızı düşünüyorum. HEr sahnedeki her bakışı,ifadesi gerçekten çok iyi bir performans..
Mesela, Asinin o VURUCU SÖZÜNDEN sonra "siz otel odaları çok iyi biliyorsunuz " vb. ifadesinde Asinin gözünün içine bakarak ama bu durumun da mahçupluğunu yaşayarak durumu açıklarken hali ,
Asinin kahvaltı salonunu gördükten sonra inerken Demir in Onu görünce gözlerindeki ışık ve yüzünden güller açması..nda duygularını belli etmesi,
Asinin "uzak kalmayız"derken ki çaresizliği canının yanması ifadesi,
Asinin Aşiyana giderken kaybolması.. Başlı başına..
Demir in aklının hep Aside olması ... her sahne belliydi.
Ve O kapı açılış..Gözlerindeki o şoku ve ışıltıyı gördüm. Etkilenmesini gördüm.
Toka takarken.. ki hali... Asi çekilmezse o öylece kalacaktı arkadaşlar.. Çok yakınında ama elini sarıp saramıyor. YÜreğine söz geçirmesi lazım.. O sahnede öyle güzel yansıttığı incitmeden ve incinerek tokayı taktı..
YAni arkadaşlar YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME.demişler.. Acaba diyorum siz özellikle mi tersini söylüyorsunuz? Neyse...kızmayın bana.. sonuçta sizde bıraktığı izler farklı olabilir..
Yeni tüyolar gelmiş.. Funda ve yaşamakgüzel88 arkadaşa teşekkür ederim..
Fatma tamam büyütmüş Aslanın üzerine emeği çok geçmiş bir anne.. Ama Onun ne SÜheylaya ne de Aslana karşı böyle bencilce davranmasını doğru bulmuyorum..SÜheyla ya yalan söyleyerek elinden alınmış.Ve yıllardır çocuğundan ayrı yaşamış.Fatma nın Ona karşı daha anlayışlı davranması lazım.Aslan Süheylanın terkedildiğini elinden bebeğinin alınmasına üzülüyor.SÜheylayla konuşmasından gördük. Ayrıca ikisi arasında kaldırarak Fatma Hanım çok zor durumda bırakıyor Asiyi..
NEriman da aslında içini kemiren bu kıskançlık karşısında aslında SÜheylayı görmeye tahammülü olmadığından bu durumla iyice gerilip, Kerime yüzüğü verip nişanı bitirir..
Burda her ne kadar Fatma ve Neriman karakterinin davranışlarını hoş karşılamasamda bunların hikayeleri böyle.. Bu durumda tabiki olabilir.. Bu yüzden beğeniyle izlerim.(Ama ağırlık verilmediği müddetçe keyifle izlerim.Yoksa yine izlerim:img-hyste)
Kerim ve Defne bir aferini daha alıyor. Bu duruma boyun eğmiyor.Ve nikah kıyılıyor.Aman ne güzel.Darısı Asi ve Demir başına..:)
Asi Demir in Leylayla ilgilen |