Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/4

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

vanessa19
24-01-07, 20:45
Evet çocuklara kötü örnek oluyor diye diziyi geç başlatmayacaklarmıydı. Tekrarı bile çok kötü örnek olmuştu show tv en iyi saat 22 de vadiyi oynatsın 20'dede bizim dizi oynasın işte

hem mukemmel prım yaparlar yanı bana oyle gelıyor
vallahı gerceklerı kabul ederız
kurtlar bır
bızım doktorlar ıkı olur
ha unutmadan bakalım kurtlar vadısı ne kadar surebılecek
bu sefer de ızın alınabılecek mı
bende cok ızledım cok da severım ama mazısı kotu bır dızı mımlı bır dızı
belkı de gun gelır devran doner doktorlar bırıncı olur

tuuuba
24-01-07, 20:46
witch19
kesinlikle yanılmıyorsun hatta yüzde yüz haklısın
yani bi dizi için bu kadar seyirciden olmayı göze alamazlar bence...

vanessa19
24-01-07, 20:49
witch19
kesinlikle yanılmıyorsun hatta yüzde yüz haklısın
yani bi dizi için bu kadar seyirciden olmayı göze alamazlar bence...

vallahı show a hıc guvenmedıgım cok anlar oldu
sızlere bır olayı anlatmak ıstıyorum
sımdı guz yangınının oldugu donemdı dızı onceden reytıng alamıyordu ama vardı sonra ıkı hafta ılk 10 a hatta 5 e gırdı ama bızım akıllı showtv dızıyı yayından kaldırdı
vallahı kanal bır dızıyle donecekse boyle yapımlar yapıp bızı ne kıtlıyorsun tv ye yahu dımı ama:img-hyste

guilty
24-01-07, 20:51
Yani başladığından beri dizi iyi rating alıyor yani gününü değiştirip ellerine ne geçicek anlamıyorum. Witch19 arkadaşımızında dediği gibi iyi de prim yaparlar yani.

sümbüle
24-01-07, 20:53
şu ana kadar hep yazılanları okudum. aklıma gelen bişeyi yazmak istiyorum. suat levente rakibiz dedi şimdi zenan dsuatle çıkarsa elayla zenan düşman olabilir yani belki

devedikeni
24-01-07, 20:56
arkadaşlar bence çarşambaya alınsa iyi olur ben her ne kadar hiç sevmesemde kurtlar vadisi önemli bi rakip ve muhtemelen birincilik gidecek ama çarşamba biraz boş bi gün sanırım böylece birinciliği koruruz fragmanı izledimde zenan bankta otururken elinde akmak var suat yanına gelirken elleri boş ama bi sonraki sahnede bankta zenana bakarken bişey yiyormuş gibi hafif ağzını oynatıyor sanırım zenanın elindeki sandviçi yiyor

ezgi su
24-01-07, 20:58
insallah diziyi cumartesiye alirlar.
persembe günleri diye izliyemiyordum zaten artik izleme firsati bulurum en azindan.
en iyisi cumartesi yapsinlar:):):)

prenses19
24-01-07, 21:01
insallah diziyi cumartesiye alirlar.
persembe günleri diye izliyemiyordum zaten artik izleme firsati bulurum en azindan.
en iyisi cumartesi yapsinlar:):):)

canım hoşgeldin
bence günü hiç değişmesin sonuçta böyle gündeğişimleri bi dizinin izleyicisini çok etkiler
inş hep böyle kaLIR:img-wink:

prenses19
24-01-07, 21:04
Ama haksızlık etme kadın kendi yuttu o zinciri
işin sonunda hapis var
yakalınırsa hırsızlıktan içeri gircek ... özette "tarihinde böyle hırsızklık görülmedi " derken bundan bahsediyolarrr ...

izledikçe son sahnede hala içim gidiyooo ...

yaa bende gecenın bi vaktı boğazın bi yerinde bi bankta tek başıma (hiç önemli değil birinin olup olmaması) oturup güzelim manzara eşliğinde İstanbul boğazını ve denize sansıyan ışıkları izlemek istiyorummm... bu diziler çok kötü örnek oluyor canım ......

VALLAHA CANIM SORMA ankara da deniz de yok artık banyoya girerim küveti ya da leğeni doldururum kendi kendime benzetmeye çalışırım:img-hyste

ben yine dağıttım belli biliyosunuz son 24 saate girdiğimde sapıtıyorum ben

elifile
24-01-07, 21:04
Yaaa allah korusun gününü değiştirmesinler. Bir dizinin gününün değişmesi reytingi olumsuz etkileyebilir. Ama değiştireceklerse de çarşambaya almasınlar. Düşünsenize çarşambaya alınırsa bir yanda avrupa yakası bir yanda yaprak dökümü ile rakip olacak ki bu iki dizinin reytinglerinin ne kadar iyi olduğunu biliyoruz. Alınacaksa fazla dizi olmayan bir güne alsınlar diyeceğim ama maşallah her gün her kanalda dizi oluyor:D

ezgi su
24-01-07, 21:05
canım hoşgeldin
bence günü hiç değişmesin sonuçta böyle gündeğişimleri bi dizinin izleyicisini çok etkiler

hosbulduk prensesim de biz senin pembis pembis yazilarina alismisiz.böyle siyah bir tuaf oldu.
canim evet haklisin öyle olunca izleyici kaybediyorlar ama ne yapim bende persembe günleri kaybolan yillari izliyorum ondan cumartesiye alinmasini istedim.
zaten alinmazsa bende artik mecburen bölümleri indirip izlicem.
tabi bulabilirsem:):):)

sedaguel
24-01-07, 21:09
yaaaa su 4.cü bölümde gözlerimi kapatsam diye sarki calmisti..
ama leventle elanin konusmadigi yer o sarki nerde var bilen varmi????ß
daha öncede sormustum ama kimseden ses seda yok!!!!!!!

mili_gkhnözen1905
24-01-07, 21:10
canım hoşgeldin

merhaba arkadaslar daha bismillah ne olduki forum acilali
1000 mesaj olmus hemen yaa bravo valla:happy0064
bencede hic günü degismesin kalsin gününde daha iyi hem seyirci kaybetmezler..alincagi gün hangi günse birakip izlerlermi doktorlari
sanmiyorum ondan kalsin gününde insallah yani:)

KARAMAY
24-01-07, 21:10
VALLAHA CANIM SORMA ankara da deniz de yok artık banyoya girerim küveti ya da leğeni doldururum kendi kendime benzetmeye çalışırım:img-hyste

ben yine dağıttım belli biliyosunuz son 24 saate girdiğimde sapıtıyorum ben

aaaa öyle deme ama sizinkiler memleketinizde deniz var diye deniz kuvvetleri koymuşlar ...( tuz gölünü unutma ... ) Herhalde genliç parkını deniz sandılar ... keza mubarek yer askeriye gibi üç konutanlıgın birleştiği yer sende ordan nasiplenebilirsin...

Ayrıca çokk ama çokk bahtsızsınızz Ayse kucakta Ela kucakta ... bilmiyorum artık ... size o kucakta yer kalmadı... :img-hyste :img-hyste :img-hyste

can alıcı 2 resim daha eklenmiştir.. alınla saç arasına konan öpücüğün resimleri... :happy0064 :happy0064 :happy0064

( bu bir espiridir deniz kuvvetlerinin neden orda oldugunu biliyorum )

prenses19
24-01-07, 21:12
hosbulduk prensesim de biz senin pembis pembis yazilarina alismisiz.böyle siyah bir tuaf oldu.
canim evet haklisin öyle olunca izleyici kaybediyorlar ama ne yapim bende persembe günleri kaybolan yillari izliyorum ondan cumartesiye alinmasini istedim.
zaten alinmazsa bende artik mecburen bölümleri indirip izlicem.
tabi bulabilirsem:):):)

canım benim yorum kısmında yazamıyorum burasının uyarılmasını da istemiyorum benim yüzümden sen iste ben yine pembiş pembiş yazarım:img-wink:

bu arada canım showun sitesinde bölümler var ordan izleyebilirsin görüntü çok iyi değil ama idare eder

ezgi su
24-01-07, 21:14
canım benim yorum kısmında yazamıyorum burasının uyarılmasını da istemiyorum benim yüzümden sen iste ben yine pembiş pembiş yazarım:img-wink:

bu arada canım showun sitesinde bölümler var ordan izleyebilirsin görüntü çok iyi değil ama idare eder

tamam canim
tesekkür ederim bilgilendirdigin icin.
ben daha izliyemedim ama su zenan ve suat(emin degilim) ikilisi acayip hosuma gitti.
tesedüfen denk geldim o ikisinin sahnesiydi bende izlemeye karar verdim diziyi ama günü cok kötü oldu.izledigim diger diziyle cakisiyordu.
ee artik shovdan izlerim.

prenses19
24-01-07, 21:15
aaaa öyle deme ama sizinkiler memleketinizde deniz var diye deniz kuvvetleri koymuşlar ...( tuz gölünü unutma ... ) Herhalde genliç parkını deniz sandılar ... keza mubarek yer askeriye gibi üç konutanlıgın birleştiği yer sende ordan nasiplenebilirsin...

Ayrıca çokk ama çokk bahtsızsınızz Ayse kucakta Ela kucakta ... bilmiyorum artık ... size o kucakta yer kalmadı... :img-hyste :img-hyste :img-hyste

can alıcı 2 resim daha eklenmiştir.. alınla saç arasına konan öpücüğün resimleri... :happy0064 :happy0064 :happy0064

( bu bir espiridir deniz kuvvetlerinin neden orda oldugunu biliyorum )

canım kuru burası yaa bırak şimdi komutaNLIKLARI ne işime yarar onlar oturduğum yerde arka tarafta MİT ama bak yine bi yararı yook güvenlik dışında :img-wink:

yaa zaten biz ayşe insin o kucaktan ona da razıyız ela kalsın bize yeter ısrarla artık şu kız iyileşsin diyorum :img-hyste

prenses19
24-01-07, 21:18
KARAMAY resim zaten muhteşem ama

DİKKAT KALBİ OLANLAR BAKMASIN BUNA

işte pek belli olmasada Leventin Elanın saçları ile anlı arasında öptüğü sahne
Leventeki bakışlara surat ifadesine dikkat

bu yazıyı okıudum koptum burda :img-hyste

tatlı_cadı624
24-01-07, 21:26
Sesli fragmanı izledim sonunda
suat zenana biz aslında birbirimize çok benziyoruz dedi
sonra da ela levente sarılıp ağladı bana sıkı sıkı sarıl beni sakın bırakma diye
sonra leventte seni asla bırakmam dedi ya
şu an kriz geçiriyorum nolur beni asm'ye yetiştirin yoksa yarına kalmaz kalpten giderim ya
ya tv yi bi açtım sesli fragman bende kardeşimde deli gibi babama bağırdık baba kanalı değiştirme diye adam korkudan yanlış düğmeye bastı ama son anda yetiştik
babam böle durumlarda benim krizlerime alıştıda kardeşimden beklemiyodu ki kardeşim erkek oluyo çocuğu sayenizde 2 günde alıştırdım diziye iyimi ya
neyse şimdiden sölim valla sesli fragman olaydı ben ambulans çağırcam şimdi krizlere girdim kriz masasına başvurmaya gidiyorum yani.....:)

prenses19
24-01-07, 21:28
sonra da ela levente sarılıp ağladı bana sıkı sıkı sarıl beni sakın bırakma diye
şu an kriz geçiriyorum nolur beni asm'ye yetiştirin yoksa yarına kalmaz kalpten giderim ya
ya tv yi bi açtım sesli fragman bende kardeşimde deli gibi babama bağırdık baba kanalı değiştirme diye adam korkudan yanlış düğmeye bastı ama son anda yetiştik
babam böle durumlarda benim krizlerime alıştıda kardeşimden beklemiyodu ki kardeşim erkek oluyo çocuğu sayenizde 2 günde alıştırdım diziye iyimi ya
neyse şimdiden sölim valla sesli fragman olaydı ben ambulans çağırcam şimdi krizlere girdim kriz masasına başvurmaya gidiyorum yani.....:)

ayyyyyyyyyy neeeee diyosun sen bak çıldırdım burda sesli fregman mı adamlar son saatlerin golünü attılar işte bak çıldırdım burda ben izleyemezsem asıl o zaman siz beni asm ne yetiştirin derim

KARAMAY
canım kuru burası yaa bırak şimdi komutaNLIKLARI ne işime yarar onlar oturduğum yerde arka tarafta MİT ama bak yine bi yararı yook güvenlik dışında :img-wink:

yaa zaten biz ayşe insin o kucaktan ona da razıyız ela kalsın bize yeter ısrarla artık şu kız iyileşsin diyorum :img-hyste

Yaw bende komtanlıklarla ilgili bişey demiyorum hani öyle mekanlar var onlardan nasiplen diyommm

Ayşe'nın bakışları pek hayra alamet değil valla fragman bişeye bakıyor çok şaşırmış sanki şok geçiriyor gibi .. anlamadım ... Ayrıca Leventin onu başka bi hastaneden aldıktan sonra kafa tası filimleri çekiliyor Ayşeye .. bu bölüm Leventin işi gücü Ayşe yanii
hakkaten bi kere iyileşse artık bu kız
onun yüzünden Elayla ilgilenemiyor...

mili_gkhnözen1905
yaa yakında bu da kapanır ama biz hala ana sayfaya geçemedik bi de tabii hergün bi 20dk kapanması var buranın biliyosunuz

canım biran evvel yarın olsa da izlesem artık yaaa zaten imzandaki olay yüzünden yeterince moralim bozuk azcık kendime gelirim

sanirim bu ilk olur canim acildigi günün ertesine yeni forum;)
evet bide onlar olmassa kac kere deniliyor ama yok kimse görmüyor mesaji heralde...
evet canim yaa biran evvel gelse bari biraz mutlu olurum belki degil cok olurum aslinda o güzel sahneleri izleyince kendime gelirim...
bu dizide olmasa artik en yapardim bilmem...
yaa fragmandaki en güzel sahne son sahneler ya bittim oraya resmen
leventin elayi alnindan öptügü elanin o güzel gülümsemesi cok hostu:img-in_lo

tatlı_cadı624
24-01-07, 21:31
arkiler söyleyeyim şimdiden
suat-zenan ilişkisinde ilk adım suat2tan geliyor galiba
ve bi arkimiz bu hırsızlık olayı ile birşey demiştiya doğru galiba böle altın gibi ama tuhaf bi zincir çıktı ameliyatta
zenan ve suatın banktaki sahnesinde koptum ben ya.....:)
ayyyy elim ayağım titriyo ben uyuyamam bütün gece
ama elanın ağlaması beni bitirdi ben babasına sarılıyo sandım bi baktım ana levent beni bırakma diye ağlıyodu yasomuz
bizim karizma doktorda bırakmam dedi ama görcez gelecek bölümlerde ya
ben kriz halindeyim saçmalarsam kusuruma bakmayın olurmu arkiler...:)

mili_gkhnözen1905
24-01-07, 21:34

ayyyy süper o zaman yaaaa bayilcam simdi
cabuk gelsin su yarin yaaaa ne kaldiki
ama o aksam gecmek bilmiyorya en kötüsü o
izlerken kendimi düsünemiyorum bile yaa
sagol canim anlattigin icin;)

tatlı_cadı624
24-01-07, 21:37
ayyyy süper o zaman yaaaa bayilcam simdi
cabuk gelsin su yarin yaaaa ne kaldiki
ama o aksam gecmek bilmiyorya en kötüsü o
izlerken kendimi düsünemiyorum bile yaa
sagol canim anlattigin icin;)
ya canım sen beni o an görseydin babam annem kardeşim aile saadeti kurmuş tv zaplıyoduk anaaa ne göreyim sesli fragman babam yerinden hopluyodu bağırmamdan babamdan iyi bi azar işittim ama deydi yani olay bi bölüm olay
ama varya yaso ağlıyodu ya beni bitirdi yani ağlaması öle böle değil
levente sığınmış güzel kızımız en güvenilir limana
tabi o liman bizden izinde aldığına göre.....:)

gzd_gzd
24-01-07, 21:42

nee sesli fragman mıı,aman tanrıım!! yaa bn de grmek istiyorum amaa:icon_sorr

ayrıca suat da ne güsel teşhislerde bulunmuş yaa,gerçekten birbirlerne çok benziyolrar hehe:img-wink:

ela-levent repliklerini okuynca ztn inanılmas heycanlandm şimdiden,tamamını duyunca ne halde olurum bilemiyorum:img-in_lo

vanessa19
24-01-07, 21:43
vallahı kuzen kafamı yedı gıt candan oteye bak dıye cok nadır ızlerım de neyse o da gıcık ettı
fragmanı gordum benım cıftımı de gordum ohhhhhhhhhhhhhhhh
ıcım hos oldu dun bır bugun ıkı
havam yerınde alaturka oldum oynamadan duramam
kafam karıstı dılım dolastı bu aksam benımlesın
hayatta bırakmam:)
hımmdırdıhımmmhımmmdımıdım:):)

prenses19
24-01-07, 21:44
arkiler söyleyeyim şimdiden
suat-zenan ilişkisinde ilk adım suat2tan geliyor galiba
ve bi arkimiz bu hırsızlık olayı ile birşey demiştiya doğru galiba böle altın gibi ama tuhaf bi zincir çıktı ameliyatta
zenan ve suatın banktaki sahnesinde koptum ben ya.....:)
ayyyy elim ayağım titriyo ben uyuyamam bütün gece
ama elanın ağlaması beni bitirdi ben babasına sarılıyo sandım bi baktım ana levent beni bırakma diye ağlıyodu yasomuz
bizim karizma doktorda bırakmam dedi ama görcez gelecek bölümlerde ya
ben kriz halindeyim saçmalarsam kusuruma bakmayın olurmu arkiler...:)

tam yatma vakti olacak işmiydi bu yaa ben şimdş yatamamki uykum kaçtı demek ela ağlayarak levent e sarılıyo kıyamam beni bırakma diyo ooooff offfff
zaten dağılmıştım daha beter oldum şimdi

KARAMAY
24-01-07, 21:45
KARAMAY resim zaten muhteşem ama

DİKKAT KALBİ OLANLAR BAKMASIN BUNA

işte pek belli olmasada Leventin Elanın saçları ile anlı arasında öptüğü sahne
Leventeki bakışlara surat ifadesine dikkat

bu yazıyı okıudum koptum burda :img-hyste

ni yaaa
tamam o kadar etkili bi sahne olmayabilir . ben Levent karakterini çoookk sevenler için dedim... yoksa daha iyilerini gördüm ben ... bakınız Timuçin Esen...

neyse efendimm

sahnenin genelini daha çok merak ediyorum ben
Elanın oraya gelişinden başlayarak her saniyeyi...
inşallah havada bırakmazlar doğum günündeki malum olaydan sonra yönetmen bilmem kim yazısı çıkmaz inşallah ... yani son nefese kadar konuşma istiyorum sözcükler kurulan cümleler havada kalmaz umarım

denizkizi55
24-01-07, 21:48
Normal fragmani görebilmek icin bin dereden su getirdim sesli fragmani hic göremem herhalde:) Bende o sans ne gezeeeer:img-pilot ..Tamda cikiyordum bende yorumu okudum hehe..Yarin aksam olmuyor ya bir türlü...

Dizinin ilerki bölümlerini düsünüyorumda bence ela ile levent sahnelerini doya doya izleyelim anlasilan cok uzun bir süre böyle sahneler olmayabilir...:icon_sorr

tatlı_cadı624
24-01-07, 21:53
valla bana bu sefer ela ve levent sahneleri çok olur gibi geldi
şimdi gideceksin sevgilinin kollarında ağlayacaksın ondan sonra battaniye altında ona sarılacaksın aradada sohbet felan olursa bizi idare eder gerçi ben onları 24 saat izlesem gene doyamam neyse ben yatmaya çalışayım bu sahneleri gördükten sonra nasıl yatılırsa zati sabahçıyım hem bizim sınıftakiler saat 8 de yatmıştır daha gidip fragmanı anlatcam benim daha çooook işim var ya
hadi size iyi geceler.....bye

prenses19
24-01-07, 21:57
ni yaaa
tamam o kadar etkili bi sahne olmayabilir . ben Levent karakterini çoookk sevenler için dedim... yoksa daha iyilerini gördüm ben ... bakınız Timuçin Esen...

neyse efendimm

sahnenin genelini daha çok merak ediyorum ben
Elanın oraya gelişinden başlayarak her saniyeyi...
inşallah havada bırakmazlar doğum günündeki malum olaydan sonra yönetmen bilmem kim yazısı çıkmaz inşallah ... yani son nefese kadar konuşma istiyorum sözcükler kurulan cümleler havada kalmaz umarım

yok canım onun için demedim benim için mesela yeterli bi sahne:img-wink:

ben de çok merak ediyorum mesela bize hastane çıkışını sonrada hop diye tekneyi gösterip elayla levent o halde hiç olmaz söyliyim yani ayrıntılı istiyorum her sahneyi olmuyo böyle

mesela ben doğum günü sahnesinden sonrasının devamını beklerim tam olarak daha neler olacağını ama bunlar kesin diğer bölümü sabahtan başlatırlar ya da başka sahneden ama bu bölümdeki bu sahne böyle olmamalı
çıldırtmasınlar beni:img-hyste

no_doubt
24-01-07, 22:05
Bu diziye bayılıyorum. Fragmanı izleme fırsatı bulamadım. Forumda yazılanlardan neler olucağını anlamaya çalıştım ve yarını sabırsızlıkla çekmeye başladım. Ela Levent aşkını bolca izleriz umarım bu hafta. Suat- Zenan ikilisinide unutmamak lazım tabi. Geçen hafta onunda sinyallerini vermişlerdi. Birbirlerine gerçekten yakışıyorlar onlarda. İkiside hırslılar. Beraber olsalar tam süper olacak :img-hyste

KARAMAY
24-01-07, 22:09

Ela : bana sıkı sıkı sarıl beni sakın bırakma
levent: seni asla bırakmam

gelde kalpten gitme ...

reklamlar girdi bakalım şans banada gülücekmi?

suat harika bi tespit tebrik ederimm valla

tatlı_cadı624
24-01-07, 22:12
ya çıkıyom dedim yine çıkamadım ya arkadşlar
burakla kader barışıyo galiba çünkü burak kadere birşeyler içelim felan dedi galiba heyecandan tam anlayamadım ki
neyse ben yine size iyi geceler diyeyim yatakta dönüp durmadan uyuyabilirsem sabah erken kalkar yazarım bişeyler
hadi :bye

tatlı_cadı624
24-01-07, 22:17
çıktıııı
ya süper ben gidiyorum galiba
karamay umarım izleyebilmişsindir
burakın derdini de öğrendik o adam burağın babası değil
adam kazada karısını ve çocuğunu kaybetti burakta ona kızdı
vveeeeeee asıl olay burak'ın kardeşi ölmüşşşşşşşşş
yazık ya canım benim üzülüdm şimdi iyi mi?
hasan da ameliyatta nasıldı o gazlı bezin orda ne işi ver dedi ya
şaştı kaldı garibim

bence zenanda haldun bey bulun bana o adamı dediğinde aradı buldu o da suat çıktı zenan da bu sırrı sakladı galiba yani başka ne olabilirki
suatta bu yüzden zenana yakın davrandı gibime geliyo

KARAMAY
24-01-07, 22:18
şimdi kalpten gidebilirim yaa

bu fragman başka başka fragman

Burak'ın babası adam
Burak tebrik ederim karını ve çocugunu öldürdün diyor. burda kardeşinden bahsediyor çünkü bi sahnede karder kardeşin öldüğünde kaç yaşındaydın diyor..

havluı mevzusu ise haldun bey bu havlunun 5 yıllık oldugunu 5 yıl öncesinden kaldıgını söylüyor ..

durun yaa hepsi gitti aklımdan

sonra başka bi sahnede

Levent ve haldun bey hani filmlere bakarken..

bir sorun var ama nerde bulamıyorum diyor sinirli sinirli ... Ayşeden bahsediyor..

Sonra Kader Burak'a seninle kahve içicek kadar yakınlaştıgımızımı sanıyosun diyor ( tam olarak hatırlamıyorum net olarak )
Burak'ta : hayır ama kahve içerken yakınlaşabiliriz diyor. ( sanırım )

Ela ağlayarak Levente sarılıyor ( ayaktalar burda ) ( sıkı sıkı sarılıyor )
ağlayarak beni sakın bırakma sakın falan diyor .
Levent : bırakmam diyor.

suat zenan benzeme öncesi bişey diyor . bizi birbirimize yakınlaştıranmı diyor bişey diyo ama anlamadım ..tekrar yakalarsam net yazarım

gzd_gzd
24-01-07, 22:23
Ela : bana sıkı sıkı sarıl beni sakın bırakma
levent: seni asla bırakmam

gelde kalpten gitme ...

reklamlar girdi bakalım şans banada gülücekmi?

suat harika bi tespit tebrik ederimm valla
ya böyle güzel bi replik olabilir mii ,bu replikleri duyarak yrn akşama kadar nasıl bekliyebilirim ki ben şimdii??

ela-levent çook tatlılar çook:)

gzd_gzd
24-01-07, 22:25
çıktıııı
yazık ya canım benim üzülüdm şimdi iyi mi?
hasan da ameliyatta nasıldı o gazlı bezin orda ne işi ver dedi ya
şaştı kaldı garibim

bence zenanda haldun bey bulun bana o adamı dediğinde aradı buldu o da suat çıktı zenan da bu sırrı sakladı galiba yani başka ne olabilirki
suatta bu yüzden zenana yakın davrandı gibime geliyo
ya ben yine kaçırdıım üff :( neden bu kdr geç saattee yayınlıyolar ki,tüm gün tv başnda bekledm halbuki

gerçi sayenzde izlemiş kdr oldum,teşekkrler ;)

tatlı_cadı624
24-01-07, 22:27
şimdi kalpten gidebilirim yaa

bu fragman başka başka fragman

Burak'ın babası adam
Burak tebrik ederim karını ve çocugunu öldürdün diyor. burda kardeşinden bahsediyor çünkü bi sahnede karder kardeşin öldüğünde kaç yaşındaydın diyor..

havluı mevzusu ise haldun bey bu havlunun 5 yıllık oldugunu 5 yıl öncesinden kaldıgını söylüyor ..

durun yaa hepsi gitti aklımdan

sonra başka bi sahnede

Levent ve haldun bey hani filmlere bakarken..

bir sorun var ama nerde bulamıyorum diyor sinirli sinirli ... Ayşeden bahsediyor..

Sonra Kader Burak'a seninle kahve içicek kadar yakınlaştıgımızımı sanıyosun diyor ( tam olarak hatırlamıyorum net olarak )
Burak'ta : hayır ama kahve içerken yakınlaşabiliriz diyor. ( sanırım )

Ela ağlayarak Levente sarılıyor ( ayaktalar burda ) ( sıkı sıkı sarılıyor )
ağlayarak beni sakın bırakma sakın falan diyor .
Levent : bırakmam diyor.

suat zenan benzeme öncesi bişey diyor . bizi birbirimize yakınlaştıranmı diyor bişey diyo ama anlamadım ..tekrar yakalarsam net yazarım
karamay o adam karısı ve çocuğunu kazada kaybedince öldürdün diye kızıyor sanırım kardeşini kaybetmiş ve o aklına geliyor
bence o havluyu suat unuttu haldun da bunu yapanı bulun diyince zenan gözlerine girmek için arıyo buluyo ve suatın yaptığını görüyo ama onu ele vermiyo
bence böyle başka türlü ne olabilirki

KARAMAY
24-01-07, 22:28
çıktıııı

izledim izledim izlemem mi ...
o adam buragın babası canımm ( bence tabi ) vakti zamanında bi kaza oluyor işte orda adam hem karısının hemde oğlunun ölümüne neden oluyor sanırım sonrada herhalde kendini sokaklara salıp kaçıyor.

Burak akrabaları yanında yada zengin bi ailenın yanında evlatlık büyüyor ..
işte durum bu Burak'ın hikayeside bu ...

Nasıl yazdım ama ... :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Elanın ağlaması iç acıtıydı o kadarcık şeyde bile kötü oldum haa
güzel ağlıyo bu kız canım :img-hyste

sedosshh
24-01-07, 22:31
o adam buragın babası canımm ( bence tabi ) vakti zamanında bi kaza oluyor işte orda adam hem karısının hemde oğlunun ölümüne neden oluyor sanırım sonrada herhalde kendini sokaklara salıp kaçıyor.

Nasıl yazdım ama ...

gerçekten güzel.. çok inandırıcı ve gerçekci. bencede öle olur yaa..
kader onunda birnewi kimsesiz olduğunu anlayınca etkilenir ondan işte öle ilerier aralarındaki yakınlık bence

sizce????:D

gzd_gzd
24-01-07, 22:34

Nasıl yazdım ama ... :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Elanın ağlaması iç acıtıydı o kadarcık şeyde bile kötü oldum haa
güzel ağlıyo bu kız canım :img-hyste
yaa ben izlemedm şimdi o adam burakın babası mı babası değil mi ?? "bence" demişsn ya ondan srdm;)

ama eğer senn anlattın gibi bi hikayesi warsa gerçekten yazıkk yaa,burakı da sevmiyorum falan ama,bu durumunun altnda çok acı bişiler war..belli:(

madame
25-01-07, 00:07
yaa ben izlemedm şimdi o adam burakın babası mı babası değil mi ?? "bence" demişsn ya ondan srdm;)

ama eğer senn anlattın gibi bi hikayesi warsa gerçekten yazıkk yaa,burakı da sevmiyorum falan ama,bu durumunun altnda çok acı bişiler war..belli:(

Bence kendi babası değil. Hastaneye gelen birileri olabilir. Kendihayaıtla benzetmiş olabilir. Ya Ela Levent sahnesi yine mi az yoksa bana mı öyle geliyor

sedosshh
25-01-07, 00:47
Bence kendi babası değil. Hastaneye gelen birileri olabilir. Kendihayaıtla benzetmiş olabilir. Ya Ela Levent sahnesi yine mi az yoksa bana mı öyle geliyor

eet kendi babası olmayabilir ama burakla ilgili bazı gerçekleri örencez kesin sonuşta. dediim gibi oda birnewi kimsesizdir ve kader onu kendine yakın hisseder bence böle olur..
yok ama yaa bence az olmaz ela-lewent sahneleri hastaneden çıkmaları sahile gitmeleri battaniyeye sarılmaları elanın ağlaması flnn var baya...
ama kesin dizi yine orada biter.. araya reklam koyarlar bitincede saniye geçmeden dizi biter

KARAMAY
25-01-07, 01:00
DÜZELTİYORUM ARKADAŞLARR...

KESİNLİKLE BABASI DEĞİL ..

hiç bişeyi değil trafik kazasında gelen kaza zedeler. Kazayı yapan adam . Adamın karısı ve çocugu ölüyor... ve kazanın sorumlusu adam ..

Burak : Kendinle gurur duyabilirsin karını ve çocugunu öldürdün diyor . Resimlerde bi sahne var zaten Leven ve Burak acilde birilerine müdahale ediyor. birinin yanında elektro şok aleti var ...

Bide bişe dikkatimi çekti son sahne Ela :bana sıkı sıkı sarıl Bİ DAHA benı sakın bırakma ..
diyor

Bismillah bu nedemek şimdi .... nasıl yaniii :img-help: :img-help:

Suat Zenana sana bişey söylemem lazım diyoya ... Zenandaki ifade harika :img-hyste :img-hyste ben böyle dumur bi ifade görmedim

sedosshh
25-01-07, 01:23
KARAMAY kesinlikle babası deil diosun. iide nie kızsınki o zmn bu kadar adama? sonuçta burak hiçbirşeyi umursamayan biri. duygularını yıllar önce kaybetmiş denio. demekki bu adamla bi bağlantısı varki adama nu kadar kızıyo..
ama tabi ana geçmişini hatırlatmışta olabilir tabi bunuda düşünmek lazım

KARAMAY
25-01-07, 01:29
KARAMAY kesinlikle babası deil diosun. iide nie kızsınki o zmn bu kadar adama? sonuçta burak hiçbirşeyi umursamayan biri. duygularını yıllar önce kaybetmiş denio. demekki bu adamla bi bağlantısı varki adama nu kadar kızıyo..
ama tabi ana geçmişini hatırlatmışta olabilir tabi bunuda düşünmek lazım

işte olay orda başlıyor Burak bey amcanmızın geçmişinde trafik kazasıyla ilgili bişey var ve yine kendi babası tarafından olan bi olay .. ve yaşadıkları depreşiyor adamın ... yaşadıkalrını yeniden yaşıyor ve biz orda aslında geçmşite yaşadıgı büyük acıyı görüyoruz .. Belki kardeşinin ölümü bu yüzden
hatta belki değil kesin ..
büyük ihtimalle adam alkollu olabilir.. ve kaza nedeni olabilir belkide geçmişte biz kaza ve yine alkol vardır işin içinde..

tatlı_cadı624
25-01-07, 06:56
hepinize günaydınlarrrr
bugün süpperim valla dizimiz var akşama
fragmanı da izledim ya artık bu beni akşama kadar idare eder gerçi forum sessiz ama olsun
ben yinede bomba gibiyim

hadi ama daha kalkmadınız mı uykucular......:)
hadi bakayım eller klavyeye.....

sumisali
25-01-07, 07:00
hepinize günaydınlarrrr
bugün süpperim valla dizimiz var akşama
fragmanı da izledim ya artık bu beni akşama kadar idare eder gerçi forum sessiz ama olsun
ben yinede bomba gibiyim

hadi ama daha kalkmadınız mı uykucular......:)
hadi bakayım eller klavyeye.....

günadyınlar arkadaşlar.......
evet dizimize saatler kaldı........
neler olucak bu akşam görücez....

ben en çok bizim ela ile leventi bekliyorum...
ha ayrıca birde suat elayı savunucakmışya onuda merak ediyorum ya........

sumisali
25-01-07, 07:26
Hıhııı!! En az 10 kere fragmanı izledim :D
İZlemedim izlemedim sonunda patladım :D
Süpermiş yav :D
Bu arda hepinize günaydınlar :D

süper tabi arkadaşım.
bu bölümde çok heyecanlanıcaz o kesin.
fragmanı bende bol bol izledim sonunda.....

fragman başında ela nasıl koşuyor perişan olmuş kız ya........

dizicibonus
25-01-07, 07:30
Sumisali arkadaşım başta ben senin adını öğrensem?
(Ben simge :D)

YAlnız ben fragmanda zenanın dosya aama sahnesini göremedim ama resimlerde var ?

sumisali
25-01-07, 07:34
Sumisali arkadaşım başta ben senin adını öğrensem?
(Ben simge :D)

YAlnız ben fragmanda zenanın dosya aama sahnesini göremedim ama resimlerde var ?

bende ayşin arkadaşım............
fragman çok hızlı geçiyor arkadaşım görmemen çok normal...
anlayabilmek için ağır çekimde izlemek lazım.......

ya bu arada nerde bu forum halkı........

GüLpArE_YeŞiM
25-01-07, 07:43
zenan ve suat bu bölümde en çok merak ettiğim çiftlerden biti evet fragman çok karışık bişey anlayamadım heywecanla bekliyorum diziyi aşk sevgi intikam çok heyecanlı can kaybı hepsi bu dizide harikaaaa

tatlı_cadı624
25-01-07, 07:49
Neslicim sana katılmakla birlikte uyarmak istiyorum lütefen tek cümlelik msjlar yazmayalım forum kapanıyor yoksa
bencede bu bölüm aşk yoğunluklu ama burakın hayat hikayesi beni merak içine soktu
ayrıca da son sahnede elanın ağlayarak levente sarılması beni bitirdi
koptum ben orda...:)

sumisali
25-01-07, 07:53
Neslicim sana katılmakla birlikte uyarmak istiyorum lütefen tek cümlelik msjlar yazmayalım forum kapanıyor yoksa
bencede bu bölüm aşk yoğunluklu ama burakın hayat hikayesi beni merak içine soktu
ayrıca da son sahnede elanın ağlayarak levente sarılması beni bitirdi
koptum ben orda...:)

evet arkadaşlar yazmayalım tek cümlelik mesajlar.........

fragmanda koptuk o sahnede:...........ya izlerken ne yapacağız....
burak fragmanda bir sahnede kaderin arkasında duruyor ve gülüyor kaderde önden gidiyor oda sırıtıyor bu kız hoşlanmayamı başladı.........

aysem_
25-01-07, 07:58
arkadaşlar günaydın hepinize...ben dün gece sesli fragman gördüm. Sizlerde görmüşsünüz zaten...sanırım sesli fragman hazırlandığı için dün diğer fragmanı doğru dürüst vermediler...
aranızda görmeyenler varsa;
kader; seninle berşeyler içecek kadar yakınlaşmadık burak; belki bir şeyler içirken yakınlaşırız....
ameliyatta: hasan; aa gazlı bez.. haldun: bunun sorumlusu kimse bana bulun...
Burak adama eldivenlerini fırlatıp: çocukların senin yüzünden öldü!
kader burağa: kardeşin sen kaç yaşındayken öldü?

suat bankta: suat ; sana bişey söylemeliyim
Zenan: ne
Suat: biz birbirimize benziyoruz

Ela ,Levent'e sıkıca sarılmış hüngür hürgür ağlıyor
ela: nalor sarılma bırakma ... bırakma beni ; gibi bişeyler söylüyor ama çok ağlıyor ya canım benim...
levent : tamam bırıkmicam seni....

sumisali
25-01-07, 08:01
arkadaşlar günaydın hepinize...ben dün gece sesli fragman gördüm. Sizlerde görmüşsünüz zaten...sanırım sesli fragman hazırlandığı için dün diğer fragmanı doğru dürüst vermediler...
kader; seninle berşeyler içecek kadar yakınlaşmadık burak; belki bir şeyler içirken yakınlaşırız....
Burak adama eldivenlerini fırlatıp: çocukların senin yazanden öldü!
kader burağa: kardeşin sen kaç yaşındaykem öldü?

ela: nalor sarılma bırakma ... bırakma beni ; gibi bişeyler söylüyor ama çok ağlıyor ya canım benim...

günaydın canım ya....
ne ara verdiler sesli fragmanı...
deme ya neler oluyor öyle......
ela neden o kadar ağlıyor..
ya ben sessiz olanı anca dün akşam gördüm bunu göremeden izlerim diziyi heralde......

ay leventtede helal olsun bırakmıcam snei he.........:) süper ....teşekkürler canım paylaştığın için.......

.::DOST::.
25-01-07, 08:06
[QUOTE=aysem_;2169141]arkadaşlar günaydın hepinize...ben dün gece sesli fragman gördüm. Sizlerde görmüşsünüz zaten...sanırım sesli fragman hazırlandığı için dün diğer fragmanı doğru dürüst vermediler...

levent : tamam bırıkmicam seni....[/QUOTE

ne şanslısın arkadaşım ben daha ikikere sarstladım.ve fragmandan hiç birşey anlyamadım çok hızlı geçiyorlar.siz böyle anlatınca daha ii anlaşılıyor...

tatlı_cadı624
25-01-07, 08:06

bende dün kanalları zaplarken gördüm sesli fragmanı babamın yanında kriz geçiriyodum bağırmışım heyecandan
bütün gece yatakta dönüp durdum yarın ne olcak felan diye
akşama kadar nasıl dayancam bilmem valla...:)

aysem_
25-01-07, 08:19
arkadaşlar ben de sesli fragmanı çok geç gördüm gece 12'den sonra falandı.. ...yarın... yazısı geldi dur bi bakayım tekrar dikkatli izleyeyim derken,,, sesli girmişler fragmanı...

evet arkadaşlar ya Ela 'nın öyle bir ağlayışı vardı ki içim parçalandı ... Herhalde kötü bi gün geçirdi. Levent'le sıkı sıkı sarılmışlardı ... sanırım fragmandaki tek değişiklik de buydu...

kış sabahı
25-01-07, 08:38
herkes fragmanı görmş bi ben göremedm yaa ne olck acaba bu akşm suat-zenan,ela-levent ve kader-burak ikililerin arasında hatta kader burak ı affedeck mi çok merak ediyorm ?? hemn akşm olsa da izlesk

aysem_
25-01-07, 08:43
canım bitek sen değilsin ben de göremedim çıldırıcam burda yaaa ben de görmek itiyorum banane yaaa ayy ela ağlıyomuş kıyamam ben ona offfff

günaydın deniz..
canım hala göremdin mi sen şu fragmanı... şimdi seseli fragman çıktı işallah bunu görürsün... :img-yes:
ya canım evet ela'nın Levent'e öyle bi sarılışı ağlayışı var ki valla dediğim gibi içim parçalandı... :icon_cry:

tatlı_cadı624
25-01-07, 08:43
canım bitek sen değilsin ben de göremedim çıldırıcam burda yaaa ben de görmek itiyorum banane yaaa ayy ela ağlıyomuş kıyamam ben ona offfff
ya canım ben geç saatte babamla tv zaplıyodum bi baktım ela ağlıyo
aayy canım benim ya kim ne yaptı sana diyince babam benle dalga geçti ya
ben valla o an aha dedim bence babasına sarılıyo beni bırakma felan diyince bi baktım levent hem çok romantik hem çok üzücüydü ama çok şirinlerdi bence sen tvden kalkmada dizi başlamadan yakalamaya çalış fragmanı
harika ötesi çünkü denizcim

tatlı_cadı624
25-01-07, 08:46
günaydın deniz..
canım hala göremdin mi sen şu fragmanı... şimdi seseli fragman çıktı işallah bunu görürsün... :img-yes:
ya canım evet ela'nın Levent'e öyle bi sarılışı ağlayışı var ki valla dediğim gibi içim parçalandı... :icon_cry:
ya evet hepimizin içi parçalandı
benim anlamadığım birşey vardı
ela levente beni bi daha sakın bırakma sarıl bana dedi galiba yani aklımda öyle kaldı eğer böle dediyse bu ''bi daha'' kelimesi ne anlama geliyorki

elifile
25-01-07, 08:47
Arkadaşlar sesli fragman çok güzeldi yaaaa... Özellikle Zenan ve Suat'ın konuşmasının olduğu bölüm. Suat'ın biz birbirimize çok benziyoruz dediği zaman Zenan'ın aldığı yüz ifadesi harikaydı:D

prenses19
25-01-07, 08:48
günaydın deniz..

canım sana da günaydın yaa notmal fregmanı zaten zor izledim bi de sesli çıkmış çıldırdım burda dün gece ayy bak ela da nasıl ağlıyomuş levent güzel teselli ediyomuydu bari

tatlı_cadı624
25-01-07, 08:50
Arkadaşlar sesli fragman çok güzeldi yaaaa... Özellikle Zenan ve Suat'ın konuşmasının olduğu bölüm. Suat'ın biz birbirimize çok benziyoruz dediği zaman Zenan'ın aldığı yüz ifadesi harikaydı:D
ben ilk izlediğimde o sahnede koptum yani
ilk fragmanda dedim acaba ne diyo suat bizim kız böle bakakaldı meğer
biz birbirimize çok benziyoruz diyomuş valla çok yakışıyorlar

o.c_girl
25-01-07, 08:52
herkes fragmanı görmş bi ben göremedm yaa ne olck acaba bu akşm suat-zenan,ela-levent ve kader-burak ikililerin arasında hatta kader burak ı affedeck mi çok merak ediyorm ?? hemn akşm olsa da izlesk

bende izleyemedim yaa arkdşlar biraz anlattı ama mrktan çatlıcam keşke hemen akşam olsa .....

bu arada arkların anlattına göre suat elayı savuncakmış levent nerde yahuuu

aysem_
25-01-07, 08:55
arkadaslar sinirimden oturup ağlıcam size az önceki sahneyi anlatayım da

içeri gittim tv de showu çevirdim ekranda fregman biterken yeşil olarak doktorlar yazıyo ya o tabi ben nasıl bağırmışım allah kahretsin diye
bu nasıl bi şans yaaa çıldırıcam :(

ay canım şimdi aynı fragmanı izledik demek ki... merak etme bugün defalarca döner artık illa ki görürsün.

arkadaşlar şimdi fragmandan diğer aklımda kalanlar;
Haldun: bu (bezle ilgili) beş yıl önceki ameliyatta konmuş. Bana hemen o ameliyatı yapını bulun,,

Levent Ayşe ile ilgii Haldun'la konuşuyor... Levent:hiç bir problem yok ama lanet olsun ne olduğunu bulamıyorum (yani bu na benzer bişey söylüyordu)

digğer yazımla birleşince tamamı bu kadar.. yani benim aklımda kalanlar....

prenses19
25-01-07, 09:00
bende izleyemedim yaa arkdşlar biraz anlattı ama mrktan çatlıcam keşke hemen akşam olsa .....

bu arada arkların anlattına göre suat elayı savuncakmış levent nerde yahuuu

vallaha canım ben de dün aynı şeyi söyledim levent in davranışlarını çok merak ediyorum öncelikle

yanında mı olacak yoksa yine ayşeyle mi birlikte arkdslar bu kız bu bölüm de düzelmezse vallaha çok fena olacak yeter ne bu yaaa böyle bi iyileştiremediler ben gidip olaya müdahale etmek zorunda kalıcam :img-hyste

bostepeli
25-01-07, 09:10
slm arkadaşlar ben geldim ya ben bu showun ne yapmaya çalıştığını anlamdım durdu durdu 2.fragmanı sesli dizinin yayıınlanacağı güne saatler kala koydu hakikaten şaşkın bu kanal yakalamaya çalışıyorum çekicem fragmanda şu hastada gazlı bez unutulmuş 5yıl önceki ameliyatta halldun levente bunun sorumlusunu bul diyo ya burak şu kaza geçiren ailenin babasına karını ve oğlunu öldürdün diye kızıyodu kadere bahsediyo kardeşini kaybetmiş muhtemelen böyle bi kazada şimdi çok üzüldüm ya suatın şu zenanla bank sahnesinde koptum:img-hyste ya zenana sana bir şey diyecem diyo zenan başka bişe zannediyo aslında birbirimize benziyoruz dedi evet doğru tespit ve şu ela levent tekne sahnesinin öncesi garibim ela ağlayarak levente bana sıkı sıkı sarıl bırakma levente seni bırakmıycam diyo allahım bayıldım o sahneye heycan bastı beni

vanessa19
25-01-07, 09:14
herkese slmmmmmmm
cadınız geldı:)
bısı dıyımde gulun bu show adamı hem güldürür hem öldürür gece saat 3 fılan sankı bomba patlamıs gıbı en az 5 kere verdıler sesslı sessız hepsını dur durak bılmeden vallahı korktum heheh cok hostu yanı
suat abım fazla kaptırdı galıba kendını :)

aysem_
25-01-07, 09:14
vallaha canım ben de dün aynı şeyi söyledim levent in davranışlarını çok merak ediyorum öncelikle

yanında mı olacak yoksa yine ayşeyle mi birlikte arkdslar bu kız bu bölüm de düzelmezse vallaha çok fena olacak yeter ne bu yaaa böyle bi iyileştiremediler ben gidip olaya müdahale etmek zorunda kalıcam :img-hyste

valla canım Levent'in maaşallahı var hem Ayşe ili ilgilenecek hem de Ela'yla birlikte olacak gibi görünüyor. Levent'te hızın gibi herkese yetişiyor...

Davranışları bizi memnun edecek gibi görünüyor... :good:

sevgi sihirbazı
25-01-07, 09:15

slm millet!denizcim hala görmedin mi sesli fragmanı ya .kızım kalma tv nin başından benden dost tavsiyesi.dün de yazdım ama yine yazıyorum hst deki hırsızlık olayı bence söle gelişecek:kadın kolyeyi yakalnmamak için yutacak ameliyattada bizimkiler çıkaracak.okumayan ve merak edenler için anlatayım dedim ve günün şarkısı::Bu gün bayram erken kalkın doktorlar delileri.izleyin sesli fragmanı !!sözler benim nasıl ama.bu arada denizcim sen giderken benide al .müdahale sırasında yardım ederim

KARAMAY
25-01-07, 09:17
Ela Neden beni bırakma derken Bİ DAHA kelimesini kullanıyorr...

lafın gelişi böyle bişey söylenirmii...

yoksa lafın altında bişeyler aramamız lazımmı..

yine inciğini cinciğini çıkardık fragman maşallah
atladıgımız bişey kalmadı sanırım....

o.c_girl
25-01-07, 09:19

bencede cnm çok haklısın
bu levent kfayı ayşeye takmış insan azıcıkta ela ile ilgilenir dimi yanii yazık kız bide bu bölümde babası ile ilgili kötü haberler alcakmış yahu levent git şu kızı teselli et önce peşinden koştun o kadar şimdi yalnız bırakmak yakışmaz sana cnmm

aysem_
25-01-07, 09:21

canım orda ela "bi daha" mı diyor?
hiç dikkat etmemiştim bir daha izlediğinmde iyice bakayım bari...
bi daha, diyorsa acaba neden diyor belki Levent Ayşe fazla mı ilgilendi. Gerçi ayşe O'nin hastası vede Levent'in onunla ilgilenmesi normal..
merak ettim şimdi ya...

bostepeli
25-01-07, 09:22

evet iyi yakaladım hakikaten belkide şu ayşeyla sürekli ilgilene ilgilene şu hastanın enfeksiyon kapması olayında yalnız kaldı ela levent ayşeyle mesgul belki bu olaydan geç haberi oldu valla şu ayşe iyileşse iyi olur levent diğer hastalarınıda ihmal ediyo yani deliriyorum özellikle hastası olan ela:img-hyste

o.c_girl

bence levent ayşeyle ilgilenmekten ela nın yanında fazla olamıcak ama sonradan aklı başına gelip elayı teselli etcek bu yüzden ela bidaha kelimesini kullanmış olabilir tabiki lafın gelişi değildir bu ''bi daha'':img-yes:

vanessa19
millet galiba dr levent evliymiş dizide öyle bir dedikodu var ve ela öğrenecekmiş

aman dıyım bu konuya gırmeyın
once ben cosuyorum levent e demedık bırakmıyorum
ısın ıcınden cıkamıyoruz
aman dıyım aman:img-hyste

prenses19
slm millet!denizcim hala görmedin mi sesli fragmanı ya .kızım kalma tv nin başından benden dost tavsiyesi.dün de yazdım ama yine yazıyorum hst deki hırsızlık olayı bence söle gelişecek:kadın kolyeyi yakalnmamak için yutacak ameliyattada bizimkiler çıkaracak.okumayan ve merak edenler için anlatayım dedim ve günün şarkısı::Bu gün bayram erken kalkın doktorlar delileri.izleyin sesli fragmanı !!sözler benim nasıl ama.bu arada denizcim sen giderken benide al .müdahale sırasında yardım ederim

olur canım önce ankdakileri toplarız i,zmire uğrar seni alırım bi gaziantepe uğramamız gerekiyo ordan biri vardı ama hatırlamıyorum

bu arada ben ayşeye müdahale edecem derken ben burda gidecem levent bana bakmak zorunda kalacak
sormayın yaa birazdan da çıkmam gerekiyo anneme laf anlatamıyorum bi de zaten canımsıkkın azar işitiyorum neymiş akşama zaten izlicekmişim

sevgi sihirbazı
25-01-07, 09:25

aslında bu sahne için herkes zenan çok soğuk diyordu .ama kız sadece şaşkındı. düşünsenize asistanlar uzmanlarından çok çekinir.suatta onlara karşı çok soğuktu.kız böle duyunca şok oldu.ama o 5 yıllık havlunun geçmişini bulunca baya ii olcak araları.demek zenan suata yardım etmek için o dosyaları kurcalıyormuş

prenses19
25-01-07, 09:27
aslında bu sahne için herkes zenan çok soğuk diyordu .ama kız sadece şaşkındı. düşünsenize asistanlar uzmanlarından çok çekinir.suatta onlara karşı çok soğuktu.kız böle duyunca şok oldu.ama o 5 yıllık havlunun geçmişini bulunca baya ii olcak araları.demek zenan suata yardım etmek için o dosyaları kurcalıyormuş

arkadaslar bişey sorucam o konuşma sahnesi bankta oturdukları yer mi zenan otururken suat geliyo yanına falan orda mı oluyo

vanessa19
25-01-07, 09:27
olur canım önce ankdakileri toplarız i,zmire uğrar seni alırım bi gaziantepe uğramamız gerekiyo ordan biri vardı ama hatırlamıyorum

bu arada ben ayşeye müdahale edecem derken ben burda gidecem levent bana bakmak zorunda kalacak
sormayın yaa birazdan da çıkmam gerekiyo anneme laf anlatamıyorum bi de zaten canımsıkkın azar işitiyorum neymiş akşama zaten izlicekmişim

denız arkadasım nereye gıdıyoruz ben de gelıyorum arkadasım
ankaralı cok kız var kımı yolmaya gıdıyoruz
hepımızde guzel kavga ederız haaaaaaaaaaaaaaaaaa
leventın karısını yolcaz dımı :img-hyste :img-pilot

doktorlardelisi
25-01-07, 09:28
arkadaşlar fragmanı izledim çok güzeldi ya ama o küçük kıza ne oluyo doktor haldun neye kızıyo öle orasını anlamadım ayrıca zenan ve suat bölümü çok güzel olacağa benziyo

vanessa19
arkadaslar bişey sorucam o konuşma sahnesi bankta oturdukları yer mi zenan otururken suat geliyo yanına falan orda mı oluyo

zenan otururken benım saskın abıcım yanına gıdıyor
zenan da sankı boru gelmıs gıbı davranıyor saolsun
yaw ınsan bır toparlanır
nezaket dıye bır sey var ZENAN HANIM OLMUYO BOYLE:img-hyste

bostepeli
ya bu kanal paso gösterdi şu sesli fragmanı beklediğim zaman göstermiyo hakikaten delirtti beni kanal ama bu bölüm süper olacak 5 yıl önce yapılan ameliyat olay yandı suat ama pek umursamıycak, şu enfeksiyon olayında eladaysa hata leventen çok hasan destekçisi olacak bence levent çok meşgul şu mucize ayşeyla ilgili olsun yoksa ben gidip kızı iyileştireceğim ela ne kadar çaresizdi levente sarılırken aman bu sahneleri gördümya bide akşam olsa:img-pilot

sevgi sihirbazı
25-01-07, 09:29

atnen canım akşam izliceksin orda ne yapıyosun diyo ya .o zaman akşam izleme demez mi!zaten her gün showda izliyomuşum sen delirdin diyo galiba haklı ya başka benim gibi belirtileri olan var mı yoksa sadece ben mi böleyim

sevgi sihirbazı
25-01-07, 09:32
denız arkadasım nereye gıdıyoruz ben de gelıyorum arkadasım
ankaralı cok kız var kımı yolmaya gıdıyoruz
hepımızde guzel kavga ederız haaaaaaaaaaaaaaaaaa
leventın karısını yolcaz dımı :img-hyste :img-pilot

canım deniz bizi toplaya toplaya asm ye götürecek yolunacak olanlar asm de başka gelen var mı nereye uğrayalım almak için::good:

bostepeli
25-01-07, 09:32

evet bencede ve bu konuyu ğrenmiş olmanın korkusu var yüz ifadesinde gerçekten büyük bi hata zenanın ordaki psikolojisi çok kötü suatta bi güzel diyoki aslında birbirimize çok benziyoruz ilk adımları o atıyo düştünmü zenan elanın durumuna ay bu sahneleri çok merak ediyorum zenanın şaşkın halleri çok komik ya:img-hyste zenan olayı öğrendiğinde heralde koruyacak suatı bu suatın ona olan hislerini artıracak gibi aşk başlamış haberleri yok:img-in_lo

tatlı_cadı624
25-01-07, 09:33
arkadaşlar harika bir tespit
yani levent ayşe yüzünden bizim kızı iyice ihmal etti
bu enfeksiyon olayında o adam bizim elayı üzünce levent yanında olmadı galiba
belkide bu ağlama olayı küçük bir tartışmadan sonra olmuştur ela ağlamıştır leventte kıyamayıp sarılmıştır
ayyyy bende denizcim gibi 24 saate girince sapıtıyorum iyisimi ben susayım

bostepeli
25-01-07, 09:36
belkide bu ağlama olayı küçük bir tartışmadan sonra olmuştur ela ağlamıştır leventte kıyamayıp sarılmıştır

aslında o sahneye dikkat ettiyseniz ela leventte koşup sarılıyo gibiöyle gördüm gibi heralde levent ayşeyle çok meşguldu ve elayla bu konuda ufak bi tartışma olmuştur bide babası teknenin olduğu yerde sarılıyolar ama ela gerçekten çok kötü durumdaydı:icon_sorr

sevgi sihirbazı
25-01-07, 09:38
evet bencede ve bu konuyu ğrenmiş olmanın korkusu var yüz ifadesinde gerçekten büyük bi hata zenanın ordaki psikolojisi çok kötü suatta bi güzel diyoki aslında birbirimize çok benziyoruz ilk adımları o atıyo düştünmü zenan elanın durumuna ay bu sahneleri çok merak ediyorum zenanın şaşkın halleri çok komik ya:img-hyste zenan olayı öğrendiğinde heralde koruyacak suatı bu suatın ona olan hislerini artıracak gibi aşk başlamış haberleri yok:img-in_lo

ben o 4 blm de gördüğüm bakışlarda şok oldum suat abimiz sanki ilk kez bu kadar sevecen bu kadar duyarlı ve bu kadar güzel bakıyodu.umarım onunda bir teknesi vardır.limanlara sığınmak iyi oluyo dimi.zenan dilerim öyle çok aşık olursun ki elaya ettiğin laflardan dolayı çok pişman olursun nasıl beddua ama dua gibi

vanessa19
25-01-07, 09:38
soyle dusunuyorum
levent cok yogun bır gun gecırdı elayla bırbırlerını goremedıler
bızım ela duygusal kız
vallahı leventte cok gorduk sayılmaz!!!!!
kız bı de canım ya babasına fılan uzuluyor zaten ılgıye ıhtıyacı var
levente sarılıyor benı sakın bırakma dıyor
kızın hayatı baya zor
alzheımer bır baba hıc de kolay degıl!!!!!!!

prenses19
25-01-07, 09:40

canım sen benim dün geceki hallerimi görseydin ben de böyle son 24saatte ayrı oluyorum üstüne bi de sesli fregman haberi geldi daha da sapıttım bakalım sonum ne olacak :img-hyste

bostepeli
25-01-07, 09:41

deniz anlaşılan durumun bendende vahim bende dünden beri abimden azar işitiyorum yakındır benimde gitmem asm artık bizi ancak orası paklar diziyle ilgili yazdıkça heyecanım artıyo akşama diziyi görürsem iyi bi kv bukadr merak etmiştim bide bu dizi bende kendimden şüphelenmeye başladım ben şarkımı buldum, oynatmaya az kaldı doktorum nerde bi yakışıklı yüzünden çıldıracağım levent yüzünden:img-hyste

bostepeli
25-01-07, 09:46
ben o 4 blm de gördüğüm bakışlarda şok oldum suat abimiz sanki ilk kez bu kadar sevecen bu kadar duyarlı ve bu kadar güzel bakıyodu.umarım onunda bir teknesi vardır.limanlara sığınmak iyi oluyo dimi.zenan dilerim öyle çok aşık olursun ki elaya ettiğin laflardan dolayı çok pişman olursun nasıl beddua ama dua gibi

ordaki bakışlar muhteşemdi ikiside kitlenmişti birbirlerinin gözlerine bunların aşklarını hakikaten merak ediyorum bakalım suatın nesi var leventin teknesi e artık onuda bi cafesi vardır levente boyna hadi bişeler içelim deyip duruyodu artık zenanla cafede falan buluşurlar:img-hyste aşk adamı bu hale sokuyomuş çok sert olan birini bile yumuşatma gücüne sahip:img-yes:

vanessa19
25-01-07, 09:48
Bugünüm sensiz geçti
Cehennemde bir asırdı sanki
Gözlerim iflas etti
Çığrından çıktı gözyaşlarım

Hani herseyindim bensiz sen yoktun
Ayrılmazdık ya
Gül dudaklım sihir gözlüm dön

Karabulutları sensizliğin
Çöküyor üstüme yavaş yavaş
Çiçeğimin renkleri bir bir soluyor
Sensiz günlerde pembeler nerde

Yanarım ben sensizliğime
Doyamam senin sevgine
Bağlarim kopar uçarım gökyüzüne

Umutlar gelip geçer
Mutluluklar bir an söner
Sensizlik canım ölümden beter

Kenan Doğulu : Bugünüm Sensiz Geçti

benden suat abıme
zenan kıymetını bıl abımın karısmam
cok ınsanı yolucam sende kaynama arada:):)

sevgi sihirbazı
25-01-07, 09:53

sakın susma canım tespitin bence doğru.sanırım babası yüzünden baya bir sorun yaşıyor üstünede leventle tartışmışsa yazık yıkılmıştır.yıkılmış görünüyor zaten.ya ben mi anlamıyorum biri bana anlatabilir mi:levent bu kıza çarpmadı sadece görünce para veriyor diye neden kendini bu kadar suçluyor.aklıma birşey geldi:acaba leventin kerısından bir çocuğu olabilir mi???yani ölmüş yada doğmadan düşmüş falan .sanki katbettiği çocuğunu onda bulmuş gibi. aman neyse saçmaladım galiba

sevgi sihirbazı
25-01-07, 09:58
ordaki bakışlar muhteşemdi ikiside kitlenmişti birbirlerinin gözlerine bunların aşklarını hakikaten merak ediyorum bakalım suatın nesi var leventin teknesi e artık onuda bi cafesi vardır levente boyna hadi bişeler içelim deyip duruyodu artık zenanla cafede falan buluşurlar:img-hyste aşk adamı bu hale sokuyomuş çok sert olan birini bile yumuşatma gücüne sahip:img-yes:

canım bunların ikiside adeta buz dağı sertlik ne kelime.ama ikiside sert oldukları için ve suatın değimile birbirlerine benzedikleri için biraz zorlanırlar sanki.bu arada buzullar eriyor onlar mı erimicek.suat ve zenan sayesinde daha çok eğleneceğiz benden sölemesi.bide beraber ameliyata girseler

KARAMAY
25-01-07, 09:58
herkes ayşe güzünden diyo yani bu bi daha olayına

yaa bu arada yeni fragmanda Ela ve Levent hastanede yanyana yürüyorlar.. aynı zamanda konuşuyorlar... ama yüz ifadeleri pek hayra elamet değil ..

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:00
sakın susma canım tespitin bence doğru.sanırım babası yüzünden baya bir sorun yaşıyor üstünede leventle tartışmışsa yazık yıkılmıştır.yıkılmış görünüyor zaten.ya ben mi anlamıyorum biri bana anlatabilir mi:levent bu kıza çarpmadı sadece görünce para veriyor diye neden kendini bu kadar suçluyor.aklıma birşey geldi:acaba leventin kerısından bir çocuğu olabilir mi???yani ölmüş yada doğmadan düşmüş falan .sanki katbettiği çocuğunu onda bulmuş gibi. aman neyse saçmaladım galiba

yok yok tamam kendi tezimi kendim çürüttüm eğer böyle bir olay olsaydı bize çoktan anlatırlardı.burda böle olmuştu.siz daha görceniz diye.ama ne yapayım heyecandan sapıttım herhalde bu arada nerdesiniz sessizleşti buraları

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:03
herkes ayşe güzünden diyo yani bu bi daha olayına

yaa bu arada yeni fragmanda Ela ve Levent hastanede yanyana yürüyorlar.. aynı zamanda konuşuyorlar... ama yüz ifadeleri pek hayra elamet değil ..

ona bende dikkat ettim sanki tartışmışlar yada çok önemli bir konuda konuşuyolarmış gibiydi.ama benim dikkat ettiğim başka birşey daha var.sanki ayşe bi hastaya elekro şok yapıldığını görüyor va şaşırıyor.gözleri falan çok şaşırmış gibiydi.ondan konuşamıyor olabilir mi.

bostepeli
25-01-07, 10:04
canım bunların ikiside adeta buz dağı sertlik ne kelime.ama ikiside sert oldukları için ve suatın değimile birbirlerine benzedikleri için biraz zorlanırlar sanki.bu arada buzullar eriyor onlar mı erimicek.suat ve zenan sayesinde daha çok eğleneceğiz benden sölemesi.bide beraber ameliyata girseler

hakikaten zenan suat sahneleri çok komik olucak şimdi laf sokmalarda başlar birbirlerine valla elaların ilişkiside böyle başlasaydı çok saradı şimdi zenan suat dediğin gibi beraber ameliyata girdiklerinde hastaya acıyorum sinirli ikiside mazallah olan hastaya olur çok eğlenicez çok:img-hyste

elifile
25-01-07, 10:07
Suat ve Zenan arasındaki buzlar yavaş yavaş eriyor. İkisinin de önlerinde çok kalın duvarları var gibi gözüküyorlarda ama aşk sayesinde bu kalın duvarları kırmaya başladılar. Hadi hayırlısı :D

Bu arada herkes Ayşe'yi neden suçluyor. Levent, Ayşeyle neden o kadar çok ilgileniyor bilmiyorum ama sonuçta Ayşe onun hastası ve ilgilenmek zorunda. Eğer Ela bunun için tafra alacaksa doktorluğun ne kadar zor bir meslek olduğunu daha anlamamış demektir.

bostepeli
25-01-07, 10:08
ona bende dikkat ettim sanki tartışmışlar yada çok önemli bir konuda konuşuyolarmış gibiydi.ama benim dikkat ettiğim başka birşey daha var.sanki ayşe bi hastaya elekro şok yapıldığını görüyor va şaşırıyor.gözleri falan çok şaşırmış gibiydi.ondan konuşamıyor olabilir mi.

evet benimde dikkatimi çekti yanındaki hastaya elektro şok veriliyo kız nasıl korkulu gözlerle bakıyodu heralde götürüldüğü diğer hastahanede buna şahid oluyo leventte onu o hastahaneden alıyomuş hani taşıdığı sahne var ayşeyi buraya bu yazılmıştıda ordan bunu çıkardım gerçekten kötü bi sahne:icon_sorr

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:09
ay allahım hakim olamıyorum parmaklarıma.galiba tek ben yazıyorum bu ara.şu kader meselesine gelince:burağa sorular sorduğuna göre siniri geçmiş gibi.hele şu birşeyler içelim dediğinde dedim ki tamam kaderde ilk elektrilenme burda olur ama bakalım kader kabul edecek mi.burak çok tatlıydı sorarkenve kaderde onun bu kardeş kaybetme olayını öğrenince gider belkide .orda kader burağa geçmişiyle ilgili soru sorar burak cevaplar bizde bu hikayayi öğreniriz böylece.hem hikayeyi hemde bu ukalalığın sebebini

vanessa19
25-01-07, 10:12
leventte duygusallık yok dıyorum vallahı yanımdakıler dahı dunden berı bana kızıyorlar bende acıklık getıreyım barı,adam normalde duygusal cunku ayse ıcın bu kadar ugrasmazdı babası bır alem sankı yatan kızı degıl gıbı davranıyordu
BEN HALA SORUMUN YANITINI ALAMADIM DUN SORMUSTUM ARKADASLAR YA AYSE O HASTANEDEN NASIL CIKABILDI??????
neyse vallahı ask konusuna gelınce tamam ela yı etkılemek bısıler yaptı ama levent te benım anlamadıgım hıssettıgım bısıler var askları cok kolay mı oldukı ben anlamlandıramıyorum hanı bılmıyorum
vallahı levent ın amuda fılan kalkması lazım galıba:)
leventı sevmedıgımı vallahı sagır sultan duydu
hatta leventcıler benı yakında yerler
levent hakkında ıyı bısıler ancak esının geldıgı zamankı tavırlarından soylerım yoksa bende ıyı dusunce zor olusacak gıbı goruluyor
suat a gelınce eeeeeeeee tek cumle vardır:AŞK SEN NELERE KADİRSİN:)
adam daha sımdıden degısmeye basladı ınsallah zenan odun gıbı davranmaz hanı o da asık olcak da ama once sendeleyecek
vallahı ben zenandan korkarım bu delı sımdı suatın kosturmalarının acısını cıkarmaya calısabılır bıle

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:14
evet benimde dikkatimi çekti yanındaki hastaya elektro şok veriliyo kız nasıl korkulu gözlerle bakıyodu heralde götürüldüğü diğer hastahanede buna şahid oluyo leventte onu o hastahaneden alıyomuş hani taşıdığı sahne var ayşeyi buraya bu yazılmıştıda ordan bunu çıkardım gerçekten kötü bi sahne:icon_sorr

ya kızın başka hastaneye gönderildiğini nerden biliyoruz.yani levent kızın durumu kötü olunca emara götürüyor olabilr.hem babasına dedi ya kızın iyileşmeden götürürsen parayı ödersin diye leventte kızı iyi olmadan gönder miceğine göre.daha tam çıkaramadım ama karılar ve duvarlar asm ninkilere çok benziyodu kızda bu elekto şok olayına bakarken oturuyodu sanki ve yanında olmuyodu sanırım bir pencereden görüyordu

bostepeli
25-01-07, 10:17
leventte duygusallık yok dıyorum vallahı yanımdakıler dahı dunden berı bana kızıyorlar bende acıklık getıreyım barı,adam normalde duygusal cunku ayse ıcın bu kadar ugrasmazdı babası bır alem sankı yatan kızı degıl gıbı davranıyordu
BEN HALA SORUMUN YANITINI ALAMADIM DUN SORMUSTUM ARKADASLAR YA AYSE O HASTANEDEN NASIL CIKABILDI??????
neyse vallahı ask konusuna gelınce tamam ela yı etkılemek bısıler yaptı ama levent te benım anlamadıgım hıssettıgım bısıler var askları cok kolay mı oldukı ben anlamlandıramıyorum hanı bılmıyorum
levent hakkında ıyı bısıler ancak esının geldıgı zamankı tavırlarından soylerım yoksa bende ıyı dusunce zor olusacak gıbı goruluyor
adam daha sımdıden degısmeye basladı ınsallah zenan odun gıbı davranmaz hanı o da asık olcak da ama once sendeleyecek
vallahı ben zenandan korkarım bu delı sımdı suatın kosturmalarının acısını cıkarmaya calısabılır bıle

nasıl yani ayşeyi ne bakımdan soruyosun maddi açıdanmı nasıl öıkarıldı yoksa başka bi hastahaneye götürülmesimi böyle bişe vardıda anlamadım sorunu biraz daha net sor ben dün görmedim sorunu levent ve ela aşkaları zaten zor olacağı belliydi ama leventin hayatını bilmiyoruz ama elanın hayatı bayabi karışık bekalım leventin hayatı nasıldır bunu çok merak ediyorum:img-pilot

sarp_manyagi
25-01-07, 10:18
ya fragmanı izledim süperdi zenan-suat arasında kıvılcımlar oluşmuştu şimdi açılcaklar gibi gözüküo birbirlerine inş. öle olurrr

vanessa19
25-01-07, 10:18
nasıl yani ayşeyi ne bakımdan soruyosun maddi açıdanmı nasıl öıkarıldı yoksa başka bi hastahaneye götürülmesimi böyle bişe vardıda anlamadım sorunu biraz daha net sor ben dün görmedim sorunu levent ve ela aşkaları zaten zor olacağı belliydi ama leventin hayatını bilmiyoruz ama elanın hayatı bayabi karışık bekalım leventin hayatı nasıldır bunu çok merak ediyorum:img-pilot

sunu soruyorum yanı leventın ıznı olmadan bu kız tam ıyılesmeden o hastaneden nasıl cıkabılır kı levent kör degıldır herhalde onceden duyardı bılırdı ızın vermezdı cıkmasına
yoksa ıyılestı de hastalıgı bır daha mı nuksettı sorum bu:img-help:

bostepeli
25-01-07, 10:20
ya kızın başka hastaneye gönderildiğini nerden biliyoruz.yani levent kızın durumu kötü olunca emara götürüyor olabilr.hem babasına dedi ya kızın iyileşmeden götürürsen parayı ödersin diye leventte kızı iyi olmadan gönder miceğine göre.daha tam çıkaramadım ama karılar ve duvarlar asm ninkilere çok benziyodu kızda bu elekto şok olayına bakarken oturuyodu sanki ve yanında olmuyodu sanırım bir pencereden görüyordu

ya ben böle bişe okumuştum ordan çıkardım olabilir dediğin evet kız camdan görüyodu belli ama emara gider gibi bi hali yoktu levent kızı kucağına aldığında kızın annesi bi garip bakıyodu levent kızı zorla götürüyo gibi geldi bana fragmandan bunu çıkardım izleyip görücez belli olmaz ayşede o baba varken kız daha çok çile çeker

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:21

ya kız hst den kaçmış olabilir mi babasını yanında kalmak istemiyosa kaçmıştır öle babam olsa bende kaçardım.leventte kaçtığını anlayınca onu hst civarında bulmuş ve tekrar hst ye getirmiş olabilir.bu arada ayşe bi yerde kaderle konuşuyordu galiba acaba ne konuştularr

bostepeli
25-01-07, 10:23
sunu soruyorum yanı leventın ıznı olmadan bu kız tam ıyılesmeden o hastaneden nasıl cıkabılır kı levent kör degıldır herhalde onceden duyardı bılırdı ızın vermezdı cıkmasına
yoksa ıyılestı de hastalıgı bır daha mı nuksettı sorum bu:img-help:

heeeee diyorumya ayşede o baba varken herşey olur aslında düşündükçe saçma ama ya kaçırdıysa kızı aklıma bu geliyo e levent kızı niye zoraki kuçaklamış gibi duruyodu fragmanda izleyip görücez ne biliyim artık senaryolar yazmaya başladım durumum vahim yani ben asm gidiyorum hakkımda hayırlısı artık sizden levente slm sölerim:img-hyste

vanessa19
25-01-07, 10:27
heeeee diyorumya ayşede o baba varken herşey olur aslında düşündükçe saçma ama ya kaçırdıysa kızı aklıma bu geliyo e levent kızı niye zoraki kuçaklamış gibi duruyodu fragmanda izleyip görücez ne biliyim artık senaryolar yazmaya başladım durumum vahim yani ben asm gidiyorum hakkımda hayırlısı artık sizden levente slm sölerim:img-hyste

sız bı de benı gorsenız ıcımden neler kuruyorum
mesela
suat:ne oturuyorsun burda
zenan:ne ıstıyorsunuz
suat:bısey ıstemıyorum ne yapıyosun
zenan:yemek denılen seyı:img-hyste
suat hemen kendıne gelır ırkılır
suat:ne yıyorsun
zenan:bıskuvı
zenan cok sasırır:img-fie:
suat bıskuvıden bır tane alır
zenan daha da sasırır uzatmamıstır bıle(böööööö)
suat:aslında varya cok benzıyoruz bırbırımıze
suat yıne bıskuvıye uzanır
zenan daha da sasırır paketı uzatır
zenan:sanmıyorum
suat:hatta cok
der ve gozlerıyle bırbırlerının ıclerıne akarlar

ayyyyyyyyy ıcım hos oldu :happy0064 :happy0064

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:30

yani şimdi o adam kızını kaçıracak bide başka hastaneye götürecek ha çok gülerim vallahi.adam kızını çalışsın diye sokaklara salmış.hatta levente bide hasta kardeşi var getireyim onada bakın dedi ya öle olsa kaç aydır o kızını götürürdü.bence bir odadan çıkıyordu kız baygındı ve sanırım kötü birşey oldu hastanesye bence asm ydi.kapı ve duvarlar aynıydı.kız bence ayıkken kaçtı levent onu buldu hst geri getirdi(kız bu elekro sahnesinide muhtemelen kaçarken gördü)yatağa yatırdı sonrada kız fenalaştı.oda kucağında bi yerlere götürüyor nasıl oldu ama ii olmuş mu

bostepeli
25-01-07, 10:33
ya bende bi hoş oluyorum güzel yazdın senryoyu o sahneyi çok merak ediyorum zenan suat ya budizi bağımlılık yapar diye başlamadan ekrana yazmalı çok seviyorum kura kura bi hal oldum kafamda hayal ediyorum sahneleri şu nasıl olur burda ne der bizi o ekibe almalılar set görevlisi olmaya razıyım yeterki ekibe yakın olıyım ya akşam olsa diye sabırsızlanıyorum he çatlıycam şimdi

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:35
sız bı de benı gorsenız ıcımden neler kuruyorum
mesela
suat:ne oturuyorsun burda
zenan:ne ıstıyorsunuz
suat:bısey ıstemıyorum ne yapıyosun
zenan:yemek denılen seyı:img-hyste
suat hemen kendıne gelır ırkılır
suat:ne yıyorsun
zenan:bıskuvı
zenan cok sasırır:img-fie:
suat bıskuvıden bır tane alır
zenan daha da sasırır uzatmamıstır bıle(böööööö)
suat:aslında varya cok benzıyoruz bırbırımıze
suat yıne bıskuvıye uzanır
zenan daha da sasırır paketı uzatır
zenan:sanmıyorum
suat:hatta cok
der ve gozlerıyle bırbırlerının ıclerıne akarlar

ayyyyyyyyy ıcım hos oldu :happy0064 :happy0064

suat bence çok tatlı ne kadar kızsada sinirli olsada yüzünde hep muzip bir gülümseme var insanın içini bi hoş eden.bende bir hoş oldum şimdiden zenan ne yapsın .bu arada nasıl dayanıcam akşama kadar en iyisi yine doktorları izlemekkk allahtan show koyuyorda özledikçe bakıyoruz.vallahi tek taktir ettiğim yönü bu

bostepeli
25-01-07, 10:37
yani şimdi o adam kızını kaçıracak bide başka hastaneye götürecek ha çok gülerim vallahi.adam kızını çalışsın diye sokaklara salmış.hatta levente bide hasta kardeşi var getireyim onada bakın dedi ya öle olsa kaç aydır o kızını götürürdü.bence bir odadan çıkıyordu kız baygındı ve sanırım kötü birşey oldu hastanesye bence asm ydi.kapı ve duvarlar aynıydı.kız bence ayıkken kaçtı levent onu buldu hst geri getirdi(kız bu elekro sahnesinide muhtemelen kaçarken gördü)yatağa yatırdı sonrada kız fenalaştı.oda kucağında bi yerlere götürüyor nasıl oldu ama ii olmuş mu

canım çözdün he sahneyi helal olsun çok mantıklı dediklerin ya harcanıyosun burda senaryo ekibine katılmalısın:good: evet ya kızı kapıda yakalamış olabilir hastahane kıyafetleriyleydi levent diyimi evet doğru tespit acaba kızın annesi hastahanede işe başlıycakmı levent kocasına bişeler yaparız demişti iş için bakalım ya diziyi izlesek bayılıciğim he şimdi:happy0064

vanessa19
25-01-07, 10:38
ya bende bi hoş oluyorum güzel yazdın senryoyu o sahneyi çok merak ediyorum zenan suat ya budizi bağımlılık yapar diye başlamadan ekrana yazmalı çok seviyorum kura kura bi hal oldum kafamda hayal ediyorum sahneleri şu nasıl olur burda ne der bizi o ekibe almalılar set görevlisi olmaya razıyım yeterki ekibe yakın olıyım ya akşam olsa diye sabırsızlanıyorum he çatlıycam şimdi

suat:dr.zenan
zenan:efendım
suat:kalp kardıyosu
zenan:tamamdır sabah cekıldı
suat:tahlıller
zenan:yapılacak hastayı..........
araya gırer suat abım hıc susmuyorkı:img-hyste
suat:bu amelıyatı ıstıyorsun dımı
zenan:evet
suat:hızlan o zaman
zenan:sız tahlıl deme......
suat:kelıme yarısına gırme
zenan:tamam
suat:dr.zenan
zenan:efendımmmmm:img-hyste
suat:sana bırbırımıze benzıyoruz demıstım
zenan kafa allak bullak kosmaya baslar
suat abım ıse arkasından ıc gecırır:img-hyste :happy0064

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:38

ay sorma canım çaycı falan lazımsa bende gelirim ya bu arada ben biraz önce kafamda kurarken gülmüşüm annem sen iyice kafayı yedin dedi ben biran önce gideyim en iyisi asm ye .gitmeden olmıcak benim hastalığımın ilacı orda burcu geliyor musun

vanessa19
25-01-07, 10:41
suat bence çok tatlı ne kadar kızsada sinirli olsada yüzünde hep muzip bir gülümseme var insanın içini bi hoş eden.bende bir hoş oldum şimdiden zenan ne yapsın .bu arada nasıl dayanıcam akşama kadar en iyisi yine doktorları izlemekkk allahtan show koyuyorda özledikçe bakıyoruz.vallahi tek taktir ettiğim yönü bu

vallahı ben bunları yaza yaza daha da kendımı costuruyorum
ama bekır aksoy u cok sevıyorum
aslında zenan a suat abım cok fazla bıle neyse :kahve :img-punk:

zenan daha cok sendeleyecek cokkkkkkkkk :img-hyste

bostepeli
25-01-07, 10:44
ay sorma canım çaycı falan lazımsa bende gelirim ya bu arada ben biraz önce kafamda kurarken gülmüşüm annem sen iyice kafayı yedin dedi ben biran önce gideyim en iyisi asm ye .gitmeden olmıcak benim hastalığımın ilacı orda burcu geliyor musun

beni almazsan ahım kalır arzu denizide alırız artık bizi asm paklar çaycı iyi fikir bende bende kablo falan tutarım yeterki yakın olıyım kızım bizim halimiz harap bağımlısı olduk dizinin allah sonumuzu haıy etsin bende abimden annemden aynı şeyi duyuyorum kafayı yedin diyolar ne olacak bu halimiz peki 5.bölümü beklemden 6.bölümü merak ettim bu bölümü az buçuk çözdük saçmalama saffasına geldim ben:img-hyste

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:46
canım çözdün he sahneyi helal olsun çok mantıklı dediklerin ya harcanıyosun burda senaryo ekibine katılmalısın:good: evet ya kızı kapıda yakalamış olabilir hastahane kıyafetleriyleydi levent diyimi evet doğru tespit acaba kızın annesi hastahanede işe başlıycakmı levent kocasına bişeler yaparız demişti iş için bakalım ya diziyi izlesek bayılıciğim he şimdi:happy0064

şimdiden hazırlığımı yaptım meyve suyudur koladır falan çiğdem ve cips almıyorum çok ses çıkarıyor diye genelde bu günler sütlü tatlı günüm.apt ye haber saldım erkenden uyucam hastayım diye.amaç kimse gelmesin dizi kaçıyor sonra deprem çantası gibi oldu bu erzaklar küçük bir bavul adeta ama hiç kalkmıyorum yerimden kanalı bile çevirmiyorum reklamlarda kaçar diye.ayyyyy beni bir heyecan sardıki anlatamam çok mutluyum çokkkkkk

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:50
beni almazsan ahım kalır arzu denizide alırız artık bizi asm paklar çaycı iyi fikir bende bende kablo falan tutarım yeterki yakın olıyım kızım bizim halimiz harap bağımlısı olduk dizinin allah sonumuzu haıy etsin bende abimden annemden aynı şeyi duyuyorum kafayı yedin diyolar ne olacak bu halimiz peki 5.bölümü beklemden 6.bölümü merak ettim bu bölümü az buçuk çözdük saçmalama saffasına geldim ben:img-hyste

canım ne demek gel tabi biz ekibe isim bile bulduk prenses ve ajanları.ekibi deniz toplıcak senin içinde konuştuk.onuda alırız dedik.saatleride denizden haber gelince ayarlayıp çıkacaz operasyona yani baskına eee ne demişler baskın basanındır!

bostepeli
25-01-07, 10:51
şimdiden hazırlığımı yaptım meyve suyudur koladır falan çiğdem ve cips almıyorum çok ses çıkarıyor diye genelde bu günler sütlü tatlı günüm.apt ye haber saldım erkenden uyucam hastayım diye.amaç kimse gelmesin dizi kaçıyor sonra deprem çantası gibi oldu bu erzaklar küçük bir bavul adeta ama hiç kalkmıyorum yerimden kanalı bile çevirmiyorum reklamlarda kaçar diye.ayyyyy beni bir heyecan sardıki anlatamam çok mutluyum çokkkkkk

bende pc den izliyorum tv yakalasam çekicem sesli fragmanı zaten boyna verdi kanal şimdi durakladı ben bekliyorum ya ondan reklem var şu fragmanı biraz inceleyelim sesliyi e artık diziyi izleyene kadar bunla yetinicez tatlı yaparsan banada gönder çok severim he ya biz koptuk :img-hyste

sevgi sihirbazı
25-01-07, 10:53

evet burcu bende şimdi 6. blm takıldım hiç tüyoda yok.umarım birkaç tüyo buluruz.yoksa nasıl geçer koskoca bir hafta.gerçi bakalım akşam izleyince didiklicek neler bulucaz kesin bize gene malzeme çıkar bide 6 blm tüyoları gelse... bu arad çok mu şey istedim

bostepeli
25-01-07, 10:54
canım ne demek gel tabi biz ekibe isim bile bulduk prenses ve ajanları.ekibi deniz toplıcak senin içinde konuştuk.onuda alırız dedik.saatleride denizden haber gelince ayarlayıp çıkacaz operasyona yani baskına eee ne demişler baskın basanındır!

olsun canım basalım şu leventin karısı yada sevgilisi çıkarsa ben basarım yolarım kadını diyim evet saatleri ayarlarız bunun içinde ayrı bi operasyon düzenleriz diyimi diziyi bir an önce izlesek iyi olur yoksa halimiz duman:img-hyste

vanessa19
25-01-07, 10:55
bakalım bugun ne ızlenecek
bızım dızımız var ve cok ovulen sohret okulu var
cok ovduler bızı ılgılendırmıyor ama dıyım dedım

suat&zenan ı cok merak edıyorummmmmmmmmmm
vallahı pazardan bu yana ıkısını de cok ozledım
hele bugun bu bolumde benı daha da mutlu edecekler

bostepeli
25-01-07, 10:57
evet burcu bende şimdi 6. blm takıldım hiç tüyoda yok.umarım birkaç tüyo buluruz.yoksa nasıl geçer koskoca bir hafta.gerçi bakalım akşam izleyince didiklicek neler bulucaz kesin bize gene malzeme çıkar bide 6 blm tüyoları gelse... bu arad çok mu şey istedim

hayır az bile evet 6.bölüm tüyoları gelse biz tükettik bu bölümü izleyince biraz daha dediğin gibi didikleriz ama son sahne tekne sahnesi olucak gibi nasıl dayanıcaz ya zenanlar bile daha fazla beraber biraz elalarada fazla yazsınlar kızın başından bela eksik olmuyo bakalım leventim hikayesi ne heralde 6.bölümdede onu görürüz hüç tanımıyoruz doğru dürüst:img-yes:

bostepeli
25-01-07, 10:59
bakalım bugun ne ızlenecek
bızım dızımız var ve cok ovulen sohret okulu var
cok ovduler bızı ılgılendırmıyor ama dıyım dedım

suat&zenan ı cok merak edıyorummmmmmmmmmm
vallahı pazardan bu yana ıkısını de cok ozledım
hele bugun bu bolumde benı daha da mutlu edecekler

dizimizin karşısına binbirgece tekrarını koymuşlar şöhret okulu ilgimi çekti ama reklam arsında bakabilirim neyse bizim dizimiz yine onları sollar yeterki desteğimizi eksik etmeyelim bide ekiptekilerin bizden haberi olsa onlar için çalışıyoruz kıymetimizi bilsinler 1.yapıyoruz onları valla mükafatı haketmedikmi:good:

Asina
witch19 arkadaşım sen de benim kafadansın :) ben de suat fanatiğiyim.bekir aksoyu görmek için çiçek taksiyi izliyorum:D
yalnız arkadaşlar günün dizilerine doktorları yazmamışlar gördünüz mü?

sevgi sihirbazı
bende pc den izliyorum tv yakalasam çekicem sesli fragmanı zaten boyna verdi kanal şimdi durakladı ben bekliyorum ya ondan reklem var şu fragmanı biraz inceleyelim sesliyi e artık diziyi izleyene kadar bunla yetinicez tatlı yaparsan banada gönder çok severim he ya biz koptuk :img-hyste
canım benim tabikide tatlı yollarım ne demek hatta gelde beraber yiyelim diziyide beraber izleriz ne ii olur dimi.ayyy sahiden koptuk kalkamıyorum oturduğum yerden tv sesini açtım çıkarsa gidip fragmanı izlicem bu aradadeniz ne zaman gelir ya bir o yok

bostepeli
25-01-07, 11:03
canım benim tabikide tatlı yollarım ne demek hatta gelde beraber yiyelim diziyide beraber izleriz ne ii olur dimi.ayyy sahiden koptuk kalkamıyorum oturduğum yerden tv sesini açtım çıkarsa gidip fragmanı izlicem bu aradadeniz ne zaman gelir ya bir o yok

valla gelirdim çok sarardı beraber izlemek ya deniz yok evet gelse nerde bu kız:icon_sorr ya pc başında durunca yemek yemeyi unutuyorum ya biz hakikaten koptuk:img-hyste boyna gösterirler şimdi göstermiyo show reklamlarını izleye izleye helak oldum zengin ettik showu he :img-yes:

sevgi sihirbazı
25-01-07, 11:05
hayır az bile evet 6.bölüm tüyoları gelse biz tükettik bu bölümü izleyince biraz daha dediğin gibi didikleriz ama son sahne tekne sahnesi olucak gibi nasıl dayanıcaz ya zenanlar bile daha fazla beraber biraz elalarada fazla yazsınlar kızın başından bela eksik olmuyo bakalım leventim hikayesi ne heralde 6.bölümdede onu görürüz hüç tanımıyoruz doğru dürüst:img-yes:

açıkçası bu leventin hikayesi çok kasıyo beni ya.çok canım sıkılıyo.gelecekse gelsin kim geliyosaaa.geleceği varsa göreceğide var.o zaman saatleri ayarlayıp basarız asm yi.ayy ela çok yıkılır o kadın gelince bide zenan gibi laf sokarsa kadın kimse beni tutamaz direk dalarım orda.suat ve zenansa bence ilişkileri biraz yavaş gidecek normalide bu zaten tadını çıkara çıkara.neydi ela ve levent 3 blm de sevgili oldular biraz kapris biraz kıskançlık göremedik umarım tüm bunları suatlarda görürüzz

bostepeli
25-01-07, 11:06
witch19 arkadaşım sen de benim kafadansın :) ben de suat fanatiğiyim.bekir aksoyu görmek için çiçek taksiyi izliyorum:D

bende suatın rollerini seviyorum iyi oyuncu çiçek takside bi tanem kelimesini çok kullanıyo yakışıyo ona burda canım,hayatım gibi sözler zenana söyleyeceği anı iple çekiyorum aşklarını hakikaten çok merak ediyorum elalarda daha böyle kelimeler söylemediler dimi canım sölesinler güzel oluyo

Niçle
25-01-07, 11:08
ya ewt benimde dikkatimi çekti o.. Niye dizifilmin showa garezleri mi var. yoksayıyorlar bizi :(

tuuuba
25-01-07, 11:08
arkadaşlar süper ilerliyosunuz vallaa:):)
benimde dikkatimi çekti günün dizilerinde doktorlar yok
dün vardı amaa:s
neyse bu aradaa resimler bölümüne iki tane resim ekledim haberiniz olsuunn:):)

sevgi sihirbazı
25-01-07, 11:09
valla gelirdim çok sarardı beraber izlemek ya deniz yok evet gelse nerde bu kız:icon_sorr ya pc başında durunca yemek yemeyi unutuyorum ya biz hakikaten koptuk:img-hyste boyna gösterirler şimdi göstermiyo show reklamlarını izleye izleye helak oldum zengin ettik showu he :img-yes:

vallahi zengin ettik artık bu paralarla dizinin tekif hakkını alır herhalde.deniz dizi mahkemelik yayından kalkabilirmiş dediğinden beri bir buruğum ne yalan söyleyeyim.yemek olayına gelince bana yaradı yemek yemeyince kilo veriyorum ihtiyacımda var vallahi diyet gibi oluyo burda oturmak denizzzzzzzzzz nerdesin tek eksin sen kaldın hadi kızım kaçırma muhabbetii

bostepeli
25-01-07, 11:09
açıkçası bu leventin hikayesi çok kasıyo beni ya.çok canım sıkılıyo.gelecekse gelsin kim geliyosaaa.geleceği varsa göreceğide var.o zaman saatleri ayarlayıp basarız asm yi.ayy ela çok yıkılır o kadın gelince bide zenan gibi laf sokarsa kadın kimse beni tutamaz direk dalarım orda.suat ve zenansa bence ilişkileri biraz yavaş gidecek normalide bu zaten tadını çıkara çıkara.neydi ela ve levent 3 blm de sevgili oldular biraz kapris biraz kıskançlık göremedik umarım tüm bunları suatlarda görürüzz

arzu ben seni tutmıycam sende beni tutma kadına dalıcam yani:img-hyste neyse şaka biyana zenanlarda görücez o sahneleri elalardan geçti gibi ancak araya birileri girince kıskançlıklar başlar ama görelim yani ben leventin elayı kıskanmasından yanayım çok sarar bakalım neler olucak izlesk bi an önce ve ayrıca ansayfa hakkımız yerimizi alsak orda çok sevinicem:good:

dnett
25-01-07, 11:10
slm arkadaşlar az kaldı akşama ... bu bölümü çook merak ediorm en çokta zenanla suatııı fragmanda birbirlerine gülmüolardı nie acaba !! :icon_sorr inşallah zenan suata ters davranmazzz..::icon_sorr

sevgi sihirbazı
25-01-07, 11:12
arkadaşlar süper ilerliyosunuz vallaa:):)
benimde dikkatimi çekti günün dizilerinde doktorlar yok
dün vardı amaa:s
neyse bu aradaa resimler bölümüne iki tane resim ekledim haberiniz olsuunn:):)

canım ona bakarsan dünde bizim dizi akıştaydı ama oynamadı bugünde yok oynıcak.show işte ne bekliyoruz.bu arada hadi hani desteklerinizzzz

bostepeli
25-01-07, 11:14
vallahi zengin ettik artık bu paralarla dizinin tekif hakkını alır herhalde.deniz dizi mahkemelik yayından kalkabilirmiş dediğinden beri bir buruğum ne yalan söyleyeyim.yemek olayına gelince bana yaradı yemek yemeyince kilo veriyorum ihtiyacımda var vallahi diyet gibi oluyo burda oturmak denizzzzzzzzzz nerdesin tek eksin sen kaldın hadi kızım kaçırma muhabbetii

kalkmaz ya adamlar o kadar emek veriyolar ekip öyle ne yapsın etsin kanal telif hakkını alsın zaten reytingleri çok iyi bindiği dali kesmezler heralde çaba sarfetsinler bize yazık bence kalkmaz endişelenmeyin o kadarda değil evet deniz nerdesin ya bak ben çıkınca girersen alınırım her an pc yi abime devredebilirim büyük zorumuz var:img-hyste

elifile
25-01-07, 11:16
Arkadaşlar kötü konuşmayalım kötü olur sonra... Allah korusun ne kalkmasından bahsediyorsunuz. Dizinin reytingleri çok iyi gidiyor ve inşallah böyle devam edecek...

bostepeli
25-01-07, 11:18
slm arkadaşlar az kaldı akşama ... bu bölümü çook merak ediorm en çokta zenanla suatııı fragmanda birbirlerine gülmüolardı nie acaba !! :icon_sorr inşallah zenan suata ters davranmazzz..::icon_sorr

canım onların ikiside asabi e birazda suratları asık mizaçları öyle belki aşk biraz yumşlatır onları terslemez kız öğrendiği gazlı bez olayının etkisinde bence orda şaşkın ve ürkek bakıyo suat yanına gelince bence ondan:img-wink:

25-01-07, 11:20
arkadaşlar gördüğünüz gibi ben yeni üyeyim ve demincekten beri bakıyorum zenan suat ilişkisinden bahsediyosunuz bence zenan suat ilişkisi ela levet ilişkisi kadar çabuk birbirlerine aşklarını itiraf edemeyecek.çünkü zenan ela ve levent ilişkisini doğru bulmadığı için kendiside böyle birşeyi kabul etmek istemeyecek ama nereye kadar.

elifile
25-01-07, 11:25
Arkadaşlar birden aklıma geldi paylaşmak istedim.
Suat'ın Zenan'a "Dr.Zenan" diye seslenirken ki ses tonu çok hoş oluyor dimi? :D

aysem_

canım valla şimdi bende aynı şeylari düşünüyordum. Dizimiz başladığından beri hep Levent ve Ela'nın aşk sahneleriyle bitti...
sanırım ilk hafta Gülçiçek ölmüştü... diğer haftalar hep Ela -Levent durumuyla bitti bu yüzden sarılma sahnesi dizinin bu akşam finali olacak diye tahmin ediyorum...
ya Ela niye bu kadar ağladı canım ya üzüldüm :( ...

bostepeli
arkadaşlar gördüğünüz gibi ben yeni üyeyim ve demincekten beri bakıyorum zenan suat ilişkisinden bahsediyosunuz bence zenan suat ilişkisi ela levet ilişkisi kadar çabuk birbirlerine aşklarını itiraf edemeyecek.çünkü zenan ela ve levent ilişkisini doğru bulmadığı için kendiside böyle birşeyi kabul etmek istemeyecek ama nereye kadar.

hoşgeldin aramıza evet levent ela ilişkisi gibi değil zenan suatın ilişkisi bencede zor itiraf edcekler ama iyi saklarlar gibi durumlarını onları izlemek sarıcak elalarda pek göremedik ama arzu arkadaşımızın dediği gibi zenan suat ilişkisinde kaprisleri,kıskançlıkları izleriz heralde onlarla avunuruz e elalardada arda bir göürüz kısknaçlık sahnelerini:img-pilot

bostepeli
25-01-07, 11:28
canım valla şimdi bende aynı şeylari düşünüyordum. Dizimiz başladığından beri hep Levent ve Ela'nın aşk sahneleriyle bitti...
sanırım ilk hafta Gülçiçek ölmüştü... diğer haftalar hep Ela -Levent durumuyla bitti bu yüzden sarılma sahnesi dizinin bu akşam finali olacak diye tahmin ediyorum...
ya Ela niye bu kadar ağladı canım ya üzüldüm :( ...

e kız babasıyla boyna başı belada,hastahanede enfeksiyon olayı ne yapsın kız zor durumda kaldı sığınacağı limanda levent çok kötü oldu ela ama levente ne güzel bağrına bastı artık kıza ilgi göstersin sarılma sahnesi son olabilir dediğin gibi of bunu sevmiyorum havada kalıyo ya sahne allahım heyecan bastı:img-in_lo

elif219
25-01-07, 11:30

evet gereçktn öle ama o adamn ses tonu ztn hoş...dizideki sayılı kendi sesini kullananlrdn....ama bu bölm bnce zenandn yine soğuk tavırlar gelir e bide şaşırma var tabii dr.suat gibi asistanlarda tk kelime bile etmeyn,kendini beğenmş,kibirli bi adm gelmş senle konuşuo.....ama yinede olur mu olur bakrsnz zenanda suata karşı bişiler hissedeblr....suatta vr gibi ztn....ya böle şeylerde de hep erkek kızı beklio yaw....

bostepeli
25-01-07, 11:31

evet suatın ses tonu çok etkileyici birazda ürkütüyo sert adamya zenanla baklım halleri ne olacak onların sahneleri çok zevkli olacak zenan komik olmaya başladı çok eğlenicez sahnelerinde hadi ben çıktım fırst bulursam akşama doğru girerim baybye

aysem_
25-01-07, 11:33
e kız babasıyla boyna başı belada,hastahanede enfeksiyon olayı ne yapsın kız zor durumda kaldı sığınacağı limanda levent çok kötü oldu ela ama levente ne güzel bağrına bastı artık kıza ilgi göstersin sarılma sahnesi son olabilir dediğin gibi of bunu sevmiyorum havada kalıyo ya sahne allahım heyecan bastı:img-in_lo

iyi de canım ne güzel işte.... hep böyle aşkla dolu sahnelerde dizimiz final yapıyor... tüm gün hareketli heyecanlı geçiyor sonra aşkla sakinleşiyorlar ;)

sen nasıl bi final istiyorsun
mesela ben finallerden memnunum
ama bazı kişiler daha hareketli finalleri seviyorlar..

25-01-07, 11:37
arkadaşlar fragmanın sonunda ela ve leventin oturduğu yer leventin teknesimi yoksa herhangi bir bankmı

aysem_
25-01-07, 11:42
arkadaşlar fragmanın sonunda ela ve leventin oturduğu yer leventin teknesimi yoksa herhangi bir bankmı

canım deniz kıyısanda oturuyorlar
yani bankata falan değiller.
sanırım teknenin bağlı olduğu iskele olabilir diye tahmin ediyoruz. Sessiz fragmandaki sahnede dikkatli bakarsan rahatça görebilirsin...

bostepeli
25-01-07, 11:45
iyi de canım ne güzel işte.... hep böyle aşkla dolu sahnelerde dizimiz final yapıyor... tüm gün hareketli heyecanlı geçiyor sonra aşkla sakinleşiyorlar ;)

sen nasıl bi final istiyorsun
mesela ben finallerden memnunum
ama bazı kişiler daha hareketli finalleri seviyorlar..

hayatım kısa olmasını istemiyorum az oluyo biraz uzun olsa ela leventin o sahneleri ondan diyorum yoksa sahneler süper canım bişe demiyorum bunada şükür diyorum göstermeselr daha kötü olur tabiki o aman deliririm:img-pilot

dileksu
25-01-07, 11:46

merhaba arkadaslar,uzun zamandir gelemedim sayfaya nasilsiniz.bende bekir aksoyun sesini begeniyorum.herzaman karakterlerde kendi sesini kullanmistir.cok degisik ve güzel ses tonu var bu benim kendi görüsüm.zaten kendisi fizikende hos :img-in_lo :img-wink:
malesef aksam iste olacagim icin izleyemiyecegim ama tekrarini izlerim.oda olmazsa internetten izlerim :img-hyste bir sekilde kacirmam bu güzel dizi yani :good:

aysem_
25-01-07, 11:49
2 saattir show a bakıyom hala fragmanı göremedim.

canım bu fragmanları bekleyince gelmiyor zaten.. :)
ben sabah tv'yi açtım hemen denk geldim. gerçi sesli gragmanı akşam görmüştüm. :img-wink:

bu arada arkadaşlar
tek satırlık mesajlar atmayın . Yazdıklarınız düzenli ve en az 3-4 satırı bulsun. Form düzenini bozmayalım lütfen....

aysem_
25-01-07, 11:54
hayatım kısa olmasını istemiyorum az oluyo biraz uzun olsa ela leventin o sahneleri ondan diyorum yoksa sahneler süper canım bişe demiyorum bunada şükür diyorum göstermeselr daha kötü olur tabiki o aman deliririm:img-pilot

ya dizimiz zaten şu ana kadar hep diğer rakiplerimizden daha kısa sürdü... 10 dk falan erken bitti... bence bu bölümden itibaren uzaması gerek ... izlenme payımız düşük çıkıyor. :img-yes:
ama dediğin gibi kısa bile olsa Ela-Levent romantik sahnelerini izleyince bunada şükür, demek gerek... :img-pilot

bu akşam karşımıza Binbir gece' yi koymuşlar... tekrar ama yine de raitingimizi etkiler mi acaba?, diye içimden geçmiyor değil açıkcası ....

KARAMAY
25-01-07, 11:56
Bu gece varya hepiniz darma dagan olucaksınız..
hem suat zenancılar ençokta levent elacılar ... hee bide burak kader var tabii...

dizi bittiğinde ilk işiniz bi aynaya bakmak olsun ... eger yüzünüzde ağzınıza varan bi gülümse yoksa bende hiç bişey bilmiyorum... :img-hyste :img-hyste

aysem_
25-01-07, 12:01
Bu gece varya hepiniz darma dagan olucaksınız..
hem suat zenancılar ençokta levent elacılar ... hee bide burak kader var tabii...

dizi bittiğinde ilk işiniz bi aynaya bakmak olsun ... eger yüzünüzde ağzınıza varan bi gülümse yoksa bende hiç bişey bilmiyorum... :img-hyste :img-hyste

aaaa sen şimdi ne demek istedin canım ya
olmuyor böyle...
bi açıklasan... ;) benim zaten meraktan sağ tarafım çatladı sende sol tarafımı çatlatacaksın... :)
varsa bi tüyo ver coşkuyu :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yani yoksa dizinin çok güzel bi bölümünün bizi beklediğini söylemeye çalışıyosun da o yazden böyle yazdın....

burcumm
25-01-07, 12:02
Bence zaten ratingler harika,tekrarı bile 1. oldu
İlk bölümde 4. oldu.Bence harika ;) Ve böle devam eder bence :)

KARAMAY
25-01-07, 12:11
aaaa sen şimdi ne demek istedin canım ya
olmuyor böyle...
bi açıklasan... ;) benim zaten meraktan sağ tarafım çatladı sende sol tarafımı çatlatacaksın... :)
varsa bi tüyo ver coşkuyu :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yani yoksa dizinin çok güzel bi bölümünün bizi beklediğini söylemeye çalışıyosun da o yazden böyle yazdın....

tüyooo 6. hiss desek biz ona şimdilik
ama cidden cok güzel bi bölüm ...
zaten belli heyecan son saffada .. şurda saatler kala hala fragman diye dört dönüyoz biri yüklesede bende resimlerini hazırlasam işe gitmeden ....

yaa Ela çok kötü ağlıyodu ben orda kaldımm ... Ayşenın o korkmuş bakışları ... o gözler...

ben şanslılardanım akşam sesli fragmanı5-6 yada daha çok izleyenlerdenim ...

sentimental_pri , ne anladın bilmiyorum ama yazıp çizmeden bi daha anlayarak okumanı tavsiye ederim ....

aysem_
25-01-07, 12:11
Bence zaten ratingler harika,tekrarı bile 1. oldu
İlk bölümde 4. oldu.Bence harika ;) Ve böle devam eder bence :)

canım doğru söylüyorsun...
tabii dizimizin raitingleri ilk haftadan beri gayet güzel bi şekilde devam etti...
ama hani vardır ya insan bir şeyi çok severse O'nunla ilgili hep iyi şeyler diler... benim yaptığımda bu... Yoksa ben Doktorları çok seviyorum ve başarılı olması için dua ediyorum...... :happy0064

senti
25-01-07, 12:13
başladığı haftadan beri reyting şampiyonu olan bi dizinin(hatta tekrarlarının bile)üzerinde fazla konuşmaya gerenk yok sanırım ha kanımca..

didou_didem
25-01-07, 12:17
arkadaşlar şimdi farklı bir fragman seyrettim bu seferki sesliydi..
sonunda yine bittim ben(bana inat mı yapıyorlar anlamadım ki..) ela ağlıyor levent'e sarılmış bana sıkı sıkı sarıl bırakma falan diyor levent'te merak etme seni asla bırakmıyacam diyor..
suat zenan'ın yanında sana birşey söyliyecem diyo zenan evet diyor galiba suat'ta biz birbirimize çok benziyoruz falan diyo çok güzeldi yaa

aysem_
25-01-07, 12:19
tüyooo 6. hiss desek biz ona şimdilik
ama cidden cok güzel bi bölüm ...
zaten belli heyecan son saffada .. şurda saatler kala hala fragman diye dört dönüyoz biri yüklesede bende resimlerini hazırlasam işe gitmeden ....

yaa Ela çok kötü ağlıyodu ben orda kaldımm ... Ayşenın o korkmuş bakışları ... o gözler...

ben şanslılardanım akşam sesli fragmanı5-6 yada daha çok izleyenlerdenim ...

sentimental_pri , ne anladın bilmiyorum ama yazıp çizmeden bi daha anlayarak okumanı tavsiye ederim ....

canım orda Ayşe kalp masajı yapılan bi adama mı bakıyordu anlamadım. Galiba o adam Ayşe'nin babasıydı yada artık fragmanı izlemekten daha doğrusu akşamı beklemekten ben iyice kafamda kurmaya başladım...

resimler için zaten sana ne kadar teşekkür etsek azdır. yani tabii diğer arkadaşlara da. burası yeri değil ama konu açıldı, dayanamadım..

senti
25-01-07, 1