Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/5
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
ya bencede diğer asistanlarda bir eş değişimi olmaz örneğin zenan suattan başka kimle olabilir ki hiç kimseyle,kaderde öyle bi hasan var oda onun yakın arkadaşı oda sadece burakla olabilir bence bu elayla ilgili bi partner değişimidir eğer leventin karısı çıkarsa o leventi unutmak için başkasına yönelir belki uf ya ne kötü oldu bu durum daha biz onları güzel sahnelerini göremedik ki doğru düzgün..
aysıncım halkımız nedense ayrılıgı acıyı daha cok sevıyor ya:(bir ayrılıp bır barıstırmazlar bence...bır ayrılcaklar taa nezaman barıscaklar kımbılır:(
kımse doyamadıkı daha ızlemeye..:(
elıf zenanın buraga asık oldugunu dusunemıyorum ya koparım resmen:D:D:D
zenan burak:D:D:D:D
ya işte saçmalığıda burda cnm....neymş efendm partnerler değişiomş böle bişi var mı yaa....hadi tmm elayle levent ayrıldı ama ela tutupta suata mı gidick ya da burağa mı....yok ya bu ne entrika ne komedi bu resmn aşkn suistimal edilmesi olur....senaristlerdn böle bişey beklmezdm açıkçası daha yaratıcı fikirler beklerdm:img-cool2 ...
ya bencede diğer asistanlarda bir eş değişimi olmaz örneğin zenan suattan başka kimle olabilir ki hiç kimseyle,kaderde öyle bi hasan var oda onun yakın arkadaşı oda sadece burakla olabilir bence bu elayla ilgili bi partner değişimidir eğer leventin karısı çıkarsa o leventi unutmak için başkasına yönelir belki uf ya ne kötü oldu bu durum daha biz onları güzel sahnelerini göremedik ki doğru düzgün..
vallahı ela&levent ıkılısının fazla sahnesını gorduk yınede de ,cıdden suat&zenan ıle ılgılı hıcbısı gormedık
partner degısımı yapacagınıza baska olaylarla dızıyı sarssanıza
gestapoya ask bulun
kadını soyle seksı hale getırın
hasana bırını bulun
hastanede yangın cıksın
yanı askları karmancorman edıp bızı cıldırtmayın
lutfen yaw:img-help:
partner falan değişemez izin vermiyorum :) :) ya şaka bi yana bence şuan oluşmuş olan partnerler değişmemeli hepsi çok uyuyo birbirlerine..
ya rakadaşlar bence partner değişimi falan olmayacak....
herhalde Yasemin,
Ela ve Levent'in ayrılıp başkalarıyla bir süre ilişki kurabileceğini ima etti.
mesela ;olursa Kader henüz Burağa aşık değil belki Levent'e aşık olur...
ya rakadaşlar bence partner değişimi falan olmayacak....
herhalde Yasemin,
Ela ve Levent'in ayrılıp başkalarıyla bir süre ilişki kurabileceğini ima etti.
mesela ;olursa Kader henüz Burağa aşık değil belki Levent'e aşık olur...
aman arkadasım kımse benım cıftıme dokunmasında
dun yazdıklarımı okuyorum ehueheuehue kutsı ıcın uykucu demısım ehehheh:img-hyste dogru soylemısım sankı sarkı soylemıyordu da nınnı cıgırıyordu
bu arada kutsının eskı halının resımlerı varmıs ınternette sımdı daha ıyı kesınlıkle
aysun kayacının eskı halıne bakmayın korkarsınız
estetık saheserı kendılerı
ya işte saçmalığıda burda cnm....neymş efendm partnerler değişiomş böle bişi var mı yaa....hadi tmm elayle levent ayrıldı ama ela tutupta suata mı gidick ya da burağa mı....yok ya bu ne entrika ne komedi bu resmn aşkn suistimal edilmesi olur....senaristlerdn böle bişey beklmezdm açıkçası daha yaratıcı fikirler beklerdm:img-cool2 ...
ya bence partner degımı derken yasemın abla baska bırsey demek ıstedı...yanı ben oyle dusunuyorum..oyle buragın zenana asık olması suatın elaya asık olması oyle olmıcak bence...daha baska bırsey olacak...
senarıstler ılgınc bır sey tasarlamıs kafalarında sacmalayacaklarını dusunmuyorum...oyle olsa yasemın abla rahatsız oldugunu soylerdı...
vallahı ela&levent ıkılısının fazla sahnesını gorduk yınede de ,cıdden suat&zenan ıle ılgılı hıcbısı gormedık
partner degısımı yapacagınıza baska olaylarla dızıyı sarssanıza
gestapoya ask bulun
kadını soyle seksı hale getırın
hasana bırını bulun
hastanede yangın cıksın
yanı askları karmancorman edıp bızı cıldırtmayın
lutfen yaw:img-help: ya bence benim dediğim gibi olur yani sadece ela leventte değişiklik olur tabi olmaması temennim ama diğerlerinde olamaz yani zenan&suat mesela başka kimle olabilir zenan la burak olucak değil ya..
ya bence benim dediğim gibi olur yani sadece ela leventte değişiklik olur tabi olmaması temennim ama diğerlerinde olamaz yani zenan&suat mesela başka kimle olabilir zenan la burak olucak değil ya..
yanı ıkı tas gıbı gorunen hırsla yasayan ınsan ancak beraber olabılırler
ama ınsan ılk duyunca turlu ıyı kotu senaryolar yazabılır
ben aslında suat abımı kımseye yakıstırmıyorum ya hadı neyse
zenana abım ıkı numara buyuk ama olsun yalnız kalmamasından ıyıdır:img-hyste
dun yazdıklarımı okuyorum ehueheuehue kutsı ıcın uykucu demısım ehehheh:img-hyste dogru soylemısım sankı sarkı soylemıyordu da nınnı cıgırıyordu
bu arada kutsının eskı halının resımlerı varmıs ınternette sımdı daha ıyı kesınlıkle
cnm merak etme kımse suat zenana dokınmıcak kader ve burak abımede dokunmıcak..:D:D
ne olcaksa ela levent arasında olacak gıbıme gelıyor benım ela leventcıler yandı budrumda...
en fazla ela levent bır ayrılık yasar...hastaneye baska bır doktor gelır soyle yakısıklı:Delayla ıyı anlasırlar sonra doktor asık olur bunu gıbı bırsey olur bence..
SELImESMaDEMIr 01-02-07, 11:49 selamin aleyküm:)
Ya biraz önce geldim okuldan yemeyimi yedim...simdi burdayim:)
Sonra yine okula gitmem gerekiyor:(
Ya bugün büyük gün dizimiz var acayip heyecanliyim:)
cnm merak etme kımse suat zenana dokınmıcak kader ve burak abımede dokunmıcak..:D:D
ne olcaksa ela levent arasında olacak gıbıme gelıyor benım ela leventcıler yandı budrumda...
en fazla ela levent bır ayrılık yasar...hastaneye baska bır doktor gelır soyle yakısıklı:Delayla ıyı anlasırlar sonra doktor asık olur bunu gıbı bırsey olur bence..
askları cok cabuk oldu demekkı yıkımları da cok cabuk olacak
elanın cok zarar gormesını ıstemem acıkcası
bısı sorcam orjınalde partner degısımı fılan varmıydı acaba
bılen bırı bısı dıyebılırmı
Yasemin Ergene'ninRop.unu Okudum
Baya Bir İpucu Vermiş...
Bence eLa Levent'ten AyrıLacak,Ama Partner Değişimi NasıL oLur BiLemiyorum!!!
Ya nerden çıktı bu artner değişimi bu partnererin her biri birbirine çok uyumluydu.Of ya hep bu gestoponun yüzünden ne olurdu sanki biraz daha geç gelseydi arka bahçeye :dito :img-cray:
AbLam İzLemiş OrjinaLini,Bn Hiç İzLemedim
Ama AnLadıgım KadarıyLa Levent RoLünü Oynayan Karakterin Eski Eşi,iLerki BöLümLerde Ortaya Çıkıyormuş...
yıkımları cok cabuk olmaz cnm...hastaneye yenı glen dokotrla ela cok ıyı anlasır doktor unu tesselı eder ela ona acılır falan fılan...leventte kopurur buarada:D:D
yıkımları cok cabuk olmaz cnm...hastaneye yenı glen dokotrla ela cok ıyı anlasır doktor unu tesselı eder ela ona acılır falan fılan...leventte kopurur buarada:D:D
levent cıldırır vallahı
hem ıyı olur da cıldırsın bıraz acıkcası herseyı onceden elaya soylemelıydı
oyle guya onemlı seylermıs gıbı bruksel lahanası&brokolı yı sevmedıgını anlatsın
hayatındakı hersey dursun ela sonradan ogrensın
nolur ıste boyle olur
denizkizi55 01-02-07, 11:55 Ya nerden çıktı bu artner değişimi bu partnererin her biri birbirine çok uyumluydu.Of ya hep bu gestoponun yüzünden ne olurdu sanki biraz daha geç gelseydi arka bahçeye :dito :img-cray:
Valla yaa..Telefonda konusacagi tuttu fikret hanim'in..
Hasibecim evet karisi cikiyormus grey'ste ama burda olmamasini diliyorum..Ela karakterinin böyle birseyi kolay kolay hazmedebilecegini sanmiyorum ayriyeten levent'te gözümden düser..MAdem evlisin resmi olarak ozaman neden baska kizlara asiliyorsun enteresan yani..
Zaten karisi ciktiktan sonra aralari iyi aciliyormus levent karisina dönüyormus falan..Yani bin dere'den su getiriliyor..Ben okadar dayanamam hastahanelik olurum..Hic sevmem böyle uzun ve büyük bir sorunla baslayan ayriliklari zatttii:D
ne uykucusu, Kübra yaaaaa ben kaçırmışım valla;)
ya Kutsi çok güzel şarkı söyler . Harika da bi sesi var.. Herkesin harcı değildir öyle canlı canlı 2 saat şarkı söylemek de sen Kutsi'nin dünkü proğramının diyorsun yoksa aaaa anlamadım valla :) :)
ya ben konuyu anlamadım 70. sayfalara gelmiş yaaa ne partner değişimi bir anlatabilirmi yaa
levent cıldırır vallahı
hem ıyı olur da cıldırsın bıraz acıkcası herseyı onceden elaya soylemelıydı
oyle guya onemlı seylermıs gıbı bruksel lahanası&brokolı yı sevmedıgını anlatsın
hayatındakı hersey dursun ela sonradan ogrensın
nolur ıste boyle olur
aslında komık bıle olur cok...ela aldırmıyormus gıbı durur levent cıldırır..:D artık dayanamaz levent elanın kapısına dayanır sonrada barısırlar belı gene..:)
yasemın ablamızın dedıklerını hemen kotu yorumlamayalım bence...
ne uykucusu, Kübra yaaaaa ben kaçırmışım valla;)
ya Kutsi çok güzel şarkı söyler . Harika da bi sesi var.. Herkesin harcı değildir öyle canlı canlı 2 saat şarkı söylemek de sen Kutsi'nin dünkü proğramının diyorsun yoksa aaaa anlamadım valla :) :)
aman takılıyorum arkadasım:)sesı Allah ıcın ıyıdır kendılerının
ama programda bazen kendınden gecmıs gıbı,zorakı bırı cıkarmıs kutsıyı oraya:)
kraldakı programı pek begendıgım soylenemez ama onu canlı canlı baska bır
yerde dınledım:)performansı ıyı
sımdı dızıden fırsat da bulamaz albumde yapamaz ne mezunu kutsı,bılen varmı
bı de oyuncu kocları varmı bunların acaba
ne cok soru sordum yaw:)
Valla yaa..Telefonda konusacagi tuttu fikret hanim'in..
Hasibecim evet karisi cikiyormus grey'ste ama burda olmamasini diliyorum..Ela karakterinin böyle birseyi kolay kolay hazmedebilecegini sanmiyorum ayriyeten levent'te gözümden düser..MAdem evlisin resmi olarak ozaman neden baska kizlara asiliyorsun enteresan yani..
Zaten karisi ciktiktan sonra aralari iyi aciliyormus levent karisina dönüyormus falan..Yani bin dere'den su getiriliyor..Ben okadar dayanamam hastahanelik olurum..Hic sevmem böyle uzun ve büyük bir sorunla baslayan ayriliklari zatttii:D
SöyLedikLerine Harfiyen KatıLıyorum Canım
Madem EvLisin Neden AsıLıosun
Ama Bnce DoktorLr'da oLmaz,oLursa da eLa Bunu KaLdıracak Birisi DeğiL biLmiyorum NeLer oLacagını...
Yine HyecanLı bölümLr BekLiyor Bizi :)
ya ben konuyu anlamadım 70. sayfalara gelmiş yaaa ne partner değişimi bir anlatabilirmi yaa
canım 3-4 sayfa geride Yasemin Ergene'nin bugün yayınlanan bir röportajı var orda Ela ve Levent'in ayrılacağını söylemiş. P
artner değişimi olacak, demiş......
bizda pek bişey anlamdık kuruyoruz işte........
hayatimsan... 01-02-07, 12:03 ya arkadaslar önce slm!
ya bence böyle olur...
kader burakla tam sevgili degil yani hoslansada bence sevgili oluncada hastahanede yeni birini tanir kaderona yavasa yavas yakinlasir ve asik olur
elada hasanla en fazla bi gece kecirir (ki buna ben inanmiyorum!)
ve levent karisina gider tabi gelirse
burakta baska bi zaman leventin karisiyla öyle karisiiiir sonra ela levent yine olur!
yani greys de böyle oldu...:img-hyste
SELImESMaDEMIr 01-02-07, 12:06 Ya bence Greysin fikrini calmis olabilirler ama senaryoda ayni olacak diye birsey yok ama eger Levent karisina dönerse yanlis bir karakter tanittilar demektir bize!:(Bence Levent Elayi asla birakmaz ve Zenan Suattan bu kadar kisa süre icinde hamile kalmaz!
Ya lütven su sacma is cikmasin ama bence zaten olmaz cünkü onlar hastanenin kurallari yüzünden bir süre ayri kalacaklar Greyse sanirim ayni hastanedeki doktorrlar biribirine asik olamaz diye bir kural yoktu!
Arkadaslar hepinize iyi yorumlar benim cikmam lazim hepinizi cok öpüyorum..
aman takılıyorum arkadasım:)sesı Allah ıcın ıyıdır kendılerının
ama programda bazen kendınden gecmıs gıbı,zorakı bırı cıkarmıs kutsıyı oraya:)
kraldakı programı pek begendıgım soylenemez ama onu canlı canlı baska bır
yerde dınledım:)performansı ıyı
sımdı dızıden fırsat da bulamaz albumde yapamaz ne mezunu kutsı,bılen varmı
bı de oyuncu kocları varmı bunların acaba
ne cok soru sordum yaw:)
Ya zaten Kutsi iki haftadır Program yapmıyor.. Geçen hafta ve bu hafta tekrar yayın yapıldı da... Herhalda çekimler yoğun gidiyor canım....
Kutsi, üniverstede İç mimarlık okumuş...........ama müzik için bitirmemiş yarım bırakmış okulu...
oyuncu koçluğundan , hiç haberim yok ama belki Gestapo rolündeki bayan yardımcı oluyordur çünkü daha önceden oyuncu koçluğu yapmış duya duydum....
su greysedekı olayları anlatmayın yav...ıcım bır tuhaf oluyor...senarıstlerımız greyse benzetmezler bızım dızımızı..
burak abımle kadere doklkunmayında:D:Donlar harıka bır ask yasayacak bunu bozanı mahvederım:D:D:D:D
SöyLedikLerine Harfiyen KatıLıyorum Canım
Madem EvLisin Neden AsıLıosun
Ama Bnce DoktorLr'da oLmaz,oLursa da eLa Bunu KaLdıracak Birisi DeğiL biLmiyorum NeLer oLacagını...
Yine HyecanLı bölümLr BekLiyor Bizi :)
oh oh bende ıste buna kızıyorum leventın herseyı harfıen anlatması lazımdı bu
gerekıyordu ama hep sustu,ela kaldıramaz hıc kımse kaldıramaz hatta abow
zenanın basına gelseydı bır guzel kafasını da kırardı .:img-hyste
suat abım boyle bısı yapmaz ya!:happy0064
ya arkadaslar önce slm!
ya bence böyle olur...
kader burakla tam sevgili degil yani hoslansada bence sevgili oluncada hastahanede yeni birini tanir kaderona yavasa yavas yakinlasir ve asik olur
elada hasanla en fazla bi gece kecirir (ki buna ben inanmiyorum!)
ve levent karisina gider tabi gelirse
burakta baska bi zaman leventin karisiyla öyle karisiiiir sonra ela levent yine olur!
yani greys de böyle oldu...:img-hyste
ya umarıım böle olmas bizim dizide,biraz orjinal olsn ya bizim senaristlerr,kaderle burak sevgili olsnlar we aayrılmasınlarr,elayla levent ayrılmasnlarr,suatla zenan da daa fazla yakınlaşıp sevgili olsnlar bi de hasancım da birini bulsnn
elayla hasanın bi gece geçirceini zannetmiorm we hayal edemiorm yaa :s
Ya zaten Kutsi iki haftadır Program yapmıyor.. Geçen hafta ve bu hafta tekrar yayın yapıldı da... Herhalda çekimler yoğun gidiyor canım....
Kutsi, üniverstede İç mimarlık okumuş...........ama müzik için bitirmemiş yarım bırakmış okulu...
oyuncu koçluğundan , hiç haberim yok ama belki Gestapo rolündeki bayan yardımcı oluyordur çünkü daha önceden oyuncu koçluğu yapmış duya duydum....
gestapo oyuncu kocu onu demıyorum oyuncu olmayanlar yardım alıyorlar mı dıye dıyorum
kutsı bıtırseymıs keske hem okullu olurmus hemde sarkıcı,soz yazarı
bence o programı bıtırsın daha farklı seyler deneyebılır hem artık onu kıtleler
bılıyor
bence eLa Levent'in Evli oldugunu Öğrenince Onun Yüzüne BiLe Bakmaz,ÖyLe Bir Karakter DeğiL Ama...
Her An Hrsey oLabiLir!!!
hmmm okudum röportajı ama partnerlerin yer değiştirmesi nasıl oluo onu anlamadım belki ela hep levente yardım ediyo artık ameliyatalrda suata daha çok yardım edecektir gibi bişeylerde olabilir çünkü ela levente aşıkken başka bir kişyle birlikte olması çok saçma olur izleyici izlemez diziyi bence belki gestapo elayı artık suat a falan weri ne bileyim işte öle bişeyler
ayy çok heyecanlıyım bugün saat 8 de doktorlar var oleyyyy sonunda bugünlere geldik :happy0064 :img-hyste kafayı yemekten kurtulcammmmmm:img-hyste :img-pilot ama bakalım saat 8 e gelene kadar nasıl dayancam:img-hyste :happy0064 :happy0064
gestapo oyuncu kocu onu demıyorum oyuncu olmayanlar yardım alıyorlar mı dıye dıyorum
kutsı bıtırseymıs keske hem okullu olurmus hemde sarkıcı,soz yazarı
bence o programı bıtırsın daha farklı seyler deneyebılır hem artık onu kıtleler
bılıyor
canım bende diyorum ki belki Gestapo oyunculukta yeni olanlara yardım ediyordur çekim aralarında...
Ya bence Kutsi bu yoğunlukla programa vakit ayıramaz zaten... Kasetini soırdun mu hatırlamıyorum ama çıkcak sanırım Şubat ortalarına doğru.. emin değilim...
Suat ve Haldun şu anda bir tiyatro oyunun da birlikte oynuyorlarmış. Geçen gün oyunun afişini gördüm... İligilenenlere de söylemiş olayım....
canım bende diyorum ki belki Gestapo oyunculukta yeni olanlara yardım ediyordur çekim aralarında...
Ya bence Kutsi bu yoğunlukla programa vakit ayıramaz zaten... Kasetini soırdun mu hatırlamıyorum ama çıkcak sanırım Şubat ortalarına doğru.. emin değilim...
Suat ve Haldun şu anda bir tiyatro oyunun da birlikte oynuyorlarmış. Geçen gün oyunun afişini gördüm... İligilenenlere de söylemiş olayım....
onlar o oyun ıcın cok ugrastılar da bu kadar karısık donemde nasıl olacak
bılmıyorum
cuneyt turel&bekır aksoy vallahı Ankara da olsa onkere gıderım ama nerde
ıstanbulda
Kutsı nın bu albumunu dınlıcem oncekı hıc de fena degıldı
**ER_Mania** 01-02-07, 12:19 Ya bence Greysin fikrini calmis olabilirler ama senaryoda ayni olacak diye birsey yok ama eger Levent karisina dönerse yanlis bir karakter tanittilar demektir bize!:(Bence Levent Elayi asla birakmaz ve Zenan Suattan bu kadar kisa süre icinde hamile kalmaz!
Ya lütven su sacma is cikmasin ama bence zaten olmaz cünkü onlar hastanenin kurallari yüzünden bir süre ayri kalacaklar Greyse sanirim ayni hastanedeki doktorrlar biribirine asik olamaz diye bir kural yoktu!
Arkadaslar hepinize iyi yorumlar benim cikmam lazim hepinizi cok öpüyorum..
Arkadaşım, senaryonun da aynı olduğuna emin olabilirsin.
İnanmıyosan ABC'nin sitesinden bölüm özetlerini okuyabilirsin. Birebir aynısııı! Seçilen hastalara kadar.
yasemin ablayla konuşuyorum şu anda hiç bir tüyo wermiyo yaaa ela hasan gibi şeyler demedim diyo partnerler değişecek diyo off aysemin abla ya nolu biraz daha söylesen bişeyler
bence eLa Levent'in Evli oldugunu Öğrenince Onun Yüzüne BiLe Bakmaz,ÖyLe Bir Karakter DeğiL Ama...
Her An Hrsey oLabiLir!!!
bencede bakmasın!ela gıbı bır kızı nasıl kandırırsın ah levent ah keske benı yanıltsaydın
ama nerde yıne haklı cıktım yıne haklı cıktım:img-hyste
hmmm okudum röportajı ama partnerlerin yer değiştirmesi nasıl oluo onu anlamadım belki ela hep levente yardım ediyo artık ameliyatalrda suata daha çok yardım edecektir gibi bişeylerde olabilir çünkü ela levente aşıkken başka bir kişyle birlikte olması çok saçma olur izleyici izlemez diziyi bence belki gestapo elayı artık suat a falan weri ne bileyim işte öle bişeyler
tam aklımdan geçeni yazmışsın canım ya....
Senin dede dediğin gibi belki asistanlar arası bi değişim olabilir.
Mesela Zenan Suat'a aşık olmamak için uzak durmak isteyebilir, Levent'le de Ela ayrılırsa böyle bi değişim olabilir...
ayy çok heyecanlıyım bugün saat 8 de doktorlar var oleyyyy sonunda bugünlere geldik :happy0064 :img-hyste kafayı yemekten kurtulcammmmmm:img-hyste :img-pilot ama bakalım saat 8 e gelene kadar nasıl dayancam:img-hyste :happy0064 :happy0064
bnde çok heyecanlıyım duygu bu bölüm her zmnki gibi çok harika olacak:happy0064 :img-wink: :good:
yasemin ablayla konuşuyorum şu anda hiç bir tüyo wermiyo yaaa ela hasan gibi şeyler demedim diyo partnerler değişecek diyo off aysemin abla ya nolu biraz daha söylesen bişeyler
yasemın ergeneyle mı konusuyorsunuz cıdden bısıler soylese,bı de bızım
forumdan bahsetsenıze,bızı bılseler yanı
bende bekır abımle gorusmek ıstıyorum cok ıstıyorum
ah bızım forumu bılse ne ıyı olur
denizkizi55 01-02-07, 12:22 oh oh bende ıste buna kızıyorum leventın herseyı harfıen anlatması lazımdı bu
gerekıyordu ama hep sustu,ela kaldıramaz hıc kımse kaldıramaz hatta abow
zenanın basına gelseydı bır guzel kafasını da kırardı .:img-hyste
suat abım boyle bısı yapmaz ya!:happy0064
haha:img-hyste :img-hyste tam zenan'a yakisir bir hareket olurdu:) Ama suat ile zenan'in arasinda böyle bir sorun hayatta ortaya cikmaz...Cünkü onlar birbirlerine cok benziyorlar:)
Hele birde onlarin arasini yapsaydik hayirlisiyla..Onlar sag biz selamet :img-pilot
Her An Hrsey oLabiLir!!!
ya başta öyle yapar ama sonra affeder yani levent ona affettirir kendni bence,ela da anlıyodur we bliyodur leventin onu ne kadar sevdiğini,hem belki leventin karısı değil de eski karısı gelir...:sad53:
gercekten yasemın ablaylamı konusuyorsun???cok guzel ya forum hakkında bırseyler soylermısınız acaba yada 5 dk mısafır olarak bajkabılırmı foruma???
bende mehmet abımı cok sevıyorum..:D:D:Donuda ıletırsenız:D
handeozbek 01-02-07, 12:23 show tv'nin sitesinde doktorların ilk bölüm özetinde yani tanıtım özetinde son paragraf benim kafamı çok karıştırdı orada ne demek istemiş anlamadım.
yasemin abla dediki siz yabancı diziye göre hareket edip yorum yapıyosunuz aynısı olmıcak onun dedi inş. leventin karısı çıkmaz
gercekten yasemın ablaylamı konusuyorsun???cok guzel ya forum hakkında bırseyler soylermısınız acaba yada 5 dk mısafır olarak bajkabılırmı foruma???
bende mehmet abımı cok sevıyorum..:D:D:Donuda ıletırsenız:D
bekır abımı cok sevıyorum cıdden buraya baksa ne guzel olurdu
yasemın hanımmmmmmmmm soylesenız burda bır kubracık var bekır aksoyu cokkkkk sevıyorum cokkkkk sevıyorummmmmmmmmmmmmmmm
dızıyı cok sevıyoruz
ama ben bekır abımı cok sevıyorum cok sevıyorummmm:happy0064
onlar o oyun ıcın cok ugrastılar da bu kadar karısık donemde nasıl olacak
bılmıyorum
cuneyt turel&bekır aksoy vallahı Ankara da olsa onkere gıderım ama nerde
ıstanbulda
Kutsı nın bu albumunu dınlıcem oncekı hıc de fena degıldı
Evet canım Kuksi 'nin şarkıları gerçekten güzel.. Şu meşhir video paylaşım sitesinde yeni albümündeki bi şarkıyı bile dinleyebilirsin konser çekimi ama ..istersen link atarım....
canım oyun istanbul'da ama nerde hiç bilmiyorum. Bi küçük gazete ilanında gördüm. Biraz araştırırm... Bulursama zaten söylerim sana...
Bunlar nasıl çekimlerden fırsat bulacaklar da oyunu oynayacaklar valla Allah yardımcıları olsun... Dublajlarını da kendilerin yapıyor...
haha:img-hyste :img-hyste tam zenan'a yakisir bir hareket olurdu:) Ama suat ile zenan'in arasinda böyle bir sorun hayatta ortaya cikmaz...Cünkü onlar birbirlerine cok benziyorlar:)
Hele birde onlarin arasini yapsaydik hayirlisiyla..Onlar sag biz selamet :img-pilot
zenanın elınde zor alırız hatta..bir kafa krmayla bırakmaz zenan onu:img-hyste
arası olcak onların....suat abı yapar kendı aralarını:img-hyste onlarıda bır everelımde ay bır hasancık kaldı ya...:D:Dhepde aklıma glıyor..:D
Evet canım Kuksi 'nin şarkıları gerçekten güzel.. Şu meşhir video paylaşım sitesinde yeni albümündeki bi şarkıyı bile dinleyebilirsin konser çekimi ama ..istersen link atarım....
canım oyun istanbul'da ama nerde hiç bilmiyorum. Bi küçük gazete ilanında gördüm. Biraz araştırırm... Bulursama zaten söylerim sana...
Bunlar nasıl çekimlerden fırsat bulacaklar da oyunu oynayacaklar valla Allah yardımcıları olsun... Dublajlarını da kendilerin yapıyor...
kutsı cok buyuk bır sans yakaladı ınsallah cok ıyı degerlendırır
oynadıgı dızı persembe bırıncısı yanı ve artık onu yapım sırketlerı de tanıyor
tsk ederım yollarsanız ıyı olur cok saolun:)
bekır abımı cok sevıyorum cıdden buraya baksa ne guzel olurdu
yasemın hanımmmmmmmmm soylesenız burda bır kubracık var bekır aksoyu cokkkkk sevıyorum cokkkkk sevıyorummmmmmmmmmmmmmmm
dızıyı cok sevıyoruz
ama ben bekır abımı cok sevıyorum cok sevıyorummmm:happy0064
bende mehmet abımı cok sevıyorumm::D:D:D
emmax cnmm yasemın ablaya soyle 5dk dızıfılme gırsın bır okusun yazdıklarımızı...ufakda bır tuyo verse hanı cok guzel olur:D:D
andromeasiren 01-02-07, 12:28 Yaaa Grey'anatomy den arak bi dizi ama şuana kadar konular neredeyde aynı gitsede devamını aynı yapmazlar yani Leventin karısı falan çıkmaz bence hele zenan hamile asla olmazz..ya onların yaşantısında normal ama türkiyede garip karşılancak yani bide zenanın doğudan geldiği düşünülürsee:icon_whis
zenanın elınde zor alırız hatta..bir kafa krmayla bırakmaz zenan onu:img-hyste
arası olcak onların....suat abı yapar kendı aralarını:img-hyste onlarıda bır everelımde ay bır hasancık kaldı ya...:D:Dhepde aklıma glıyor..:D
o zaman bende yolarım zenanı suat abımı dovenı bende doverım abıme kımse dokunamaz
ama ters bır hareket yaparsa aldatma gıbı zenana gerek kalmaz ben doverımmm
ama kıyamam kı dovemem abımı
hem onların araları cok ıyı olacak cok saglam olacak
yasemin ablaya site linkini werdim giricekmiş rica ettim peki tatlım dedi girio siteye ama msj yazamaz herhalde üye adımlamı girseki
denizkizi55 01-02-07, 12:30 zenanın elınde zor alırız hatta..bir kafa krmayla bırakmaz zenan onu:img-hyste
Dur dur daha kader ve burak'in arasinida yapamadik..Ates bacayi sardi gerci ama resmi olarak birsey baslatamadik..:D
Bu bölüm ümitliyim onlardaad birseyler baslayacak gibi ama hayirlisi..Gec olsun güc olmasin degilmi ama..
Hasan ela'dan uzak dursunda ona buluruz elbet helal süt emmis birisini:D:D Uzak dursun derken yani kendi üzülmesin diye diyorum karsiliksiz ask zor olur:D En iyisi girdiig yoldan ciksin ne geregi var simdi 3üncü 4üncü sahislara:img-pilot
ya başta öyle yapar ama sonra affeder yani levent ona affettirir kendni bence,ela da anlıyodur we bliyodur leventin onu ne kadar sevdiğini,hem belki leventin karısı değil de eski karısı gelir...:sad53:
İnşallah Eski Karısı Gelir Hala Evli Olmasınlar Yoksa HastaneLik oLucam Yanii :)
yasemin ablaya site linkini werdim giricekmiş rica ettim peki tatlım dedi girio siteye ama msj yazamaz herhalde üye adımlamı girseki
olsun bızı bılsın de yeter bıze yanı
vallahı bızım onları nasıl sevdıgımızı gorseler daha da hırslanırlar
bekır abı sızı cokkkk sevıyorum cok sevıyorum cok sevıyorum
doktorları cok sevıyoruz bız
yasemin abla dediki siz yabancı diziye göre hareket edip yorum yapıyosunuz aynısı olmıcak onun dedi inş. leventin karısı çıkmaz
uumarım aynısı olmas leventin karısı gelmez yaa,gelmesinn!! :(:(
o zaman bende yolarım zenanı suat abımı dovenı bende doverım abıme kımse dokunamaz
ama ters bır hareket yaparsa aldatma gıbı zenana gerek kalmaz ben doverımmm
ama kıyamam kı dovemem abımı
hem onların araları cok ıyı olacak cok saglam olacak
ıste ya bu cnm:D:Dabıce sevmek boyle bırsey ıste:D:D
haha senıde dusunemıyorum zenanın ustune atlamıssın.:D:Dzenan senıde alteder yanı cok guclu goruyorum ben o bayanı:DD
yasemın abla gırcekmıs ha cok sevındım...sagol emmax:happy0064
arkadaşlar ben şimdi çıkış yapıyorum yasemin abla benim üye adımla girecek inanm azlarsa çom züülürüm sen bir bilgi wer dedi ben şimdi çıkış yapıyorum size yasemin ablayla ii sohbetler isterseni i.p adresine bakabikirsiniz farklı olackatır çünkü ben şimdi çıkıyorum
Dur dur daha kader ve burak'in arasinida yapamadik..Ates bacayi sardi gerci ama resmi olarak birsey baslatamadik..:D
Bu bölüm ümitliyim onlardaad birseyler baslayacak gibi ama hayirlisi..Gec olsun güc olmasin degilmi ama..
Hasan ela'dan uzak dursunda ona buluruz elbet helal süt emmis birisini:D:D Uzak dursun derken yani kendi üzülmesin diye diyorum karsiliksiz ask zor olur:D En iyisi girdiig yoldan ciksin ne geregi var simdi 3üncü 4üncü sahislara:img-pilot
Evet Her Zamanki Gibi Sana KtıLıyorum
3.ve 4. ŞhısLra Hiç Lüzum Yok,BöyLe Çok GüzeL...
Hasan'a HeLaL Sütü Emmiş Birisini BuLaLım,Gerisi koLay :)
handeozbek 01-02-07, 12:32 bu vereceğim linkte son paragrafa dikkat. Çok kafamı karıştırdı ne demek istiyorlar anlamadım
http://www.showtvnet.com/dizi/doktorlar/index.shtml (http://http://www.showtvnet.com/dizi/doktorlar/index.shtml)
ıste ya bu cnm:D:Dabıce sevmek boyle bırsey ıste:D:D
haha senıde dusunemıyorum zenanın ustune atlamıssın.:D:Dzenan senıde alteder yanı cok guclu goruyorum ben o bayanı:DD
yasemın abla gırcekmıs ha cok sevındım...sagol emmax:happy0064
yok arkadasım suat abımı dovucem zenanı degıl
vallahı zenan hepımızı devırır abow o herkesı yok eder
yasemın hanım gırse barı foruma
sızınle ıkımızı dese ne hos olur
bekır abı sızı cok sevıyorum!
arkadaşlar ben şimdi çıkış yapıyorum yasemin abla benim üye adımla girecek inanm azlarsa çom züülürüm sen bir bilgi wer dedi ben şimdi çıkış yapıyorum size yasemin ablayla ii sohbetler isterseni i.p adresine bakabikirsiniz farklı olackatır çünkü ben şimdi çıkıyorum
aa ne güzell yasemin ergene mi gircek şimdi senin yerine :):)
çok teşekkrler walla emmax,hem sana hem yasemin ablaya ;);)
meraba arkadaşlar ben yasemin ergene tatlı hayranımın ricası üzerine giriş yaptım sorularınızı cevaplayabilirim
Ela’nın büyük yüzleşmesi…
Ela’yı Levent’le yakalayan Gestapo Ela’yı nasıl cezalandıracak? Yoksa Ela baskılara dayanamayarak aşkına veda mı edecek?
Suat ve Zenan arasındaki yakınlaşma giderek kendini daha fazla hissettirmekte…
Bu arada Hasan’ı hastanede sürpriz bir konuk beklemektedir… Hepimizin hayatını tehdit eden kapkaççıların bu seferki kurbanı Ece’dir! . Bu olayda en çok Hasan neden kendini suçlamaktadır?
Bağdat caddesi yine trajik bir kazaya sahne olur. Babasının arabasını kaçıran genç, yaptıklarının bedelini çok ağır ödeyecektir.
Parkinson hastası yaşlı adamı şok eden gerçek ne? Kader herkesi hayrete düşüren bir müdahaleyle, hastasının hayatını kurtarıyor.
Ela için hayat yeterince zor geçerken Levent’in kötü davranışları onu alt üst eder. Levent’i böyle davranmaya iten neden ne?
Burak Kader’i etkilemeye çalışırken, kendi tuzağına düşüyor.
Zenan’dan çılgınca şeyler isteyen ve hayır diyemediği kişi kim?
Böyle ambulans şoförü görmediniz! Halil; söz konusu hastalar olunca gözü hiçbir şey görmeyen biridir o. Ela ve Levent ilişkisinde kazanan ne olacak… Aşk mı yoksa kurallar mı?:happy0064 :happy0064 :happy0064
meraba arkadaşlar ben yasemin ergene tatlı hayranımın ricası üzerine giriş yaptım sorularınızı cevaplayabilirim
hosgeldınızzzzzzzzzzzzz
bekır abıme de soylesenız nete gırse onu ben ve hepımız cok sevıyorum
onu 10 yıldır takıp edıyorum
gonlumun 4 prensınden bırı
lutfen ona dıyın
bekır abı sızı cok sevıyorum!!!!!!!!
merhaba Yasemin (tabbi ben hala inanamıyorum eğer sensen çok teşşekkürler geldiğin için)
sorum şudur ki Dizinin yayın saati ve günü hdeğişecek mi bunu çok merak ediyorum(z)?....
cnm burak o:D kendı ısını halleder hemen .:D:D:Donun ısı kolay.. bır gunde kaderı asık ettı kendısıne..onların yakındır elele tutusup gozgoze bakısmaları:D:D:D
hassancık yazık ya tek kaldı..cok uzuluyorum durumuna..
söylerim canım
nolur buraya bır gırsın onunla konusmak cok ısterım onu cok sevıyorum
suat karakterını de cok begenıyorum
onun herhalını cok sevıyorum
yazdıklarımızı okusa
ay heyecanlandım vallahı
bekır abı sızı cok sevıyorummmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
merhaba yasemin hanım :) dizide gerçekten çok başarılısınız, ,öncelikle ben kutsiyi çok beğeniyorum ona onu çok sevdiğimi söyleyebilirseniz beni çok mutlu edersiniz,sorum da; dizinin günü ve saati değişcek mi ?
söylerim canım ama girermi bilmem
merhaba yasemın ablacım..:)sizi burada gormekten cok mutluyuz..:)aslında pekde ınanamıyorum ama sensen eger gırıs yaptıgınız ıcın cok tskler..
dizinin yayın gunu degısecekmı acaba???eger degısırse bunun raytınglere yansımasından korkmuyormu dızı ekıbı acaba??
söylerim canım ama girermi bilmem
sız soyleyın yeter bılsın yeter yanı
konusmasakta olur cıdden yanı
sızı de cok sevıyorum burdakı herkes bılır bende sıkı bır elacıyım
ıkınızı de cok begenıyorum
hatta leventle cok ugrasırım mılletı costururum fılan
sıze zarar verıcek dıye dusundugum ıcın baya ugrasırım leventle
:img-hyste
şuan bir değişiklik yok ama ileride olabilir ama hiç korkmuyoruz dimdik ayaktayız:img-wink: ve inanmıyorsan sen bilirsin tatlım
şuan bir değişiklik yok ama ileride olabilir ama hiç korkmuyoruz dimdik ayaktayız:img-wink: ve inanmıyorsan sen bilirsin tatlım
vallahı ben sız olursunuz dıye dusunuyorum
ılerıde de olmasın ya bız
bu saatınızden cok mennunuz
gec saatte olunca aılelerle problem olacak
sızsenız bızım dusuncelerımızı ıletırsınız dımı
bız sızlerı cok sevdık bu bızım kacıncı baslıgımız bır bılsenız oooooo
degılsenız de olsun ben zaten sureklı bagırıyorum bekır abı dıye :img-hyste
bu cvb banamıydı yasemın abla??yok ınanıyorum aslında..sızın kendıfan sıtenızdede ne kadar sıcak ve yakın oldugunuzu bılıyorum ama boyle bırden gırıs yapınca sasırdık bıraz...ondan yanı..
yanıtınızda bızı rahtalttı cok yasemın abla...gun degısıklıgı bır cok dızi ıcın hıcde ıyı olmadıda bızde endıselendık bıraz...
Emmax arkadasim yasemin ergene'yim diyorsun bunu acikliyorsun ama neden yasin 15 diye yaziyorsun?
canım Yasemin emmax arkadaşın nick' i ile buraya yazıyor... Siteye üyeliği olmadığı için
Ayrıca Kübra ,,, Söylerim dedi ya daha ne ısrar edip duruyon delirttin beni burda.... :img-hyste
ben inanıyorum size, sizin kendi sitenizde yazıdklarınızı da okudum ve ne kdr sıcak biri olduğunuzu da biliyorum ,we cevabınız için çok tşeekkrler umarım(z) değişmez günü
canım Yasemin emmax arkadaşın nick' i ile buraya yazıyor... Siteye üyeliği olmadığı için
Ayrıca Kübra ,,, Söylerim dedi ya daha ne ısrar edip duruyon delirttin beni burda.... :img-hyste
askolsun ya küstüm ıste
neyse yasemın hanım bız sızsınızdır dıye dusunuyoruz
ve de sevgımızı ıletırsınız dıye dusunuyorum
ınsallah dızımız cok uzun surer
sızlerı cok begenıyoruz
ınsallah levent elayı cok uzmez
suat&zenan cok hos bır cıft olur
ben sustum abarttım dedıler abartıyım nolcakkı neyse
ben onu yuregımle sevıyorum
bekır aksoy sızı cok sevıyorum
ve sustum buyrun arkadaslar
bende sizi çok seviyorum canlarım sorunuz varmı?yoksa çıkıyorum çok yoğunum bir daha gireceğimi sanmıyorum sadece kendi wep sitemle ilgileniyorum oraya beklerim:)
Ela ve Levent ilişkisinde kazanan ne olacak… Aşk mı yoksa kurallar mı?
Son Paragraf Bu...
Bence Bu BöLümde AyrıLma Söz Konusu oLmaz Ama iLeriki BöümLeri BiLemiyciim :D
tabiki her dizide olduğu gibi aşk ön planda olacak ama krallarda araya giricek
bende sizi çok seviyorum canlarım sorunuz varmı?yoksa çıkıyorum çok yoğunum bir daha gireceğimi sanmıyorum sadece kendi wep sitemle ilgileniyorum oraya beklerim:)
en guzel basarılar sızın olsun
nazarlardan rabbım hepınızı(en cok bekır aksoyu:))korusun
tskler saolun
denizkizi55 01-02-07, 12:57 canım Yasemin emmax arkadaşın nick' i ile buraya yazıyor... Siteye üyeliği olmadığı için
Tamam cnm sagol simdi anlamis bulunmaktayim ama o üye yasemin ergene'ye bu kada yakin midir ki sifresini falan verme firsati buldu ..
Ayriyeten bence zaten yasemin'in buradar bir hesabi vardir yani bircok ünlü'nün varmis..Ask OYunu zamanin'dada cok giriyormus dizifilm'e ..
Inanasim gelmiyor cünkü bircok baslikta böyle seyler yapiliyor ve yapildi..
Kimse üzerine alinmasin yinede ama bilemiyorum iste..
'Yasemin' hanim kendi basliginiza neden ugramiyorsunuz gelmisken ihmal etmeyin isterseniz..Siz 'doktorlar'dan ibaret degilsinizki
yasemin abla sizi ve kutsi yi çok beğeniyorum oyunculuğunuza diyecek bişi yok.... çok harikasınız SİZİ ÇOK SEVİYORUM!!!!:happy0064 :img-yes:
bende inanıyorum size ama böyle birden bire sizi karşımızda görünce şaşırdık biraz ama sizi çok seviyorummmmmmmmmmmm inanın bana hayatımınn her köşesinde sizin resimleriniz var ... :D
sitenize resmi sitenize tabiki yakın zamanda gelmeyi düşünüyor musunuz?sevgili bluenight(nalan)ile haber göndercek misiniz?
kolay gelsin...
sevgi sihirbazı 01-02-07, 12:59 bende sizi çok seviyorum canlarım sorunuz varmı?yoksa çıkıyorum çok yoğunum bir daha gireceğimi sanmıyorum sadece kendi wep sitemle ilgileniyorum oraya beklerim:)
slm millet ben geldim tamda zamanında gelmişim .slm yasemin abla:benim bir sorum olacak.dizide bir asistansınızve uzmanınızla ilişkiniz var.biz bundan çok mutluyuz ama hastanedeki diğer asistan ve dr lar öğrenince neler olacak ?haldun bey mesela hastaneden uzaklaştırılma söz konusu olur mu?
Resimleri eklemeyi bitirdim geldimm...
Noluyo burda bakam ...
witch19 bu kız yine Levente yükleniyor dimii... Taş düşecek başına Levent kadar... ..
Kübracım Ben Suatın gömleğinin bikaç düğmesi demiştim ama .. gömlek tümden açıkmış bee...
Bide Zenanın kırmızı küpeleri var tabiii... Olay şu hastene çıkışı konuşma ve o muayene aynı gün değil bunu anladık ...
mutlaka giricezz merak etmeyin ..:img-yes:
sizide kutsiyide çok beğenerek izliyoruz :img-wink:
özellikle ben sizin büyük bi fanınızım kutsininde bi konserine gitmiştim
röpörtajlarınızdan sizi takib ediyoruz mutlaka diğer set arkadaşlarınızıda buraya bekliyoruz:happy0064
tabi bize ayırıcak vaktiniz olursa herzaman bekliyoruz :good:
sizi çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk seviorum :):img-in_lo
uzaklaştırma söz konusu olmaz çünkü aşkın önüne kimse geçemez:)
izmirli esmer 01-02-07, 13:03 arkadaslar ne oluyor ya burda hic bisey anlayamadim...
biri gelmis ben yasemin ergeneyim diyor yaa....
sahsen ben cok seviyorum yasemin ablayi
ama burdaki kisiye hic inanmiyorum dogrusu??:img-pilot
AMA BU KISI YASEMIN ABLAYSA:
YASEMIN ABLACIM SENI COK SEVIYORUM
derdim.....
Noluyo burda bakam ...
witch19 bu kız yine Levente yükleniyor dimii... Taş düşecek başına Levent kadar... ..
Kübracım Ben Suatın gömleğinin bikaç düğmesi demiştim ama .. gömlek tümden açıkmış bee...
Bide Zenanın kırmızı küpeleri var tabiii... Olay şu hastene çıkışı konuşma ve o muayene aynı gün değil bunu anladık ...
sızde benle az ugrasmıyorsunuz hanı
galıba yasemın hanım burda yanı galıba hanı ben ınanıyorum
bekır aksoyu cok sevdıgımı soyledım
vallahı leventle cok ugrasmayı sevıyorum napayım:img-hyste
sitenize resmi sitenize tabiki yakın zamanda gelmeyi düşünüyor musunuz?sevgili bluenight(nalan)ile haber göndercek misiniz?
kolay gelsin...
bu soruma özellikle cevap istiyorum..lütfen...
Noluyo burda bakam ...
cnm yasemin ergene burdaydı...
kendi veb sitesiyle ilgileniyormuş buraya fazla gelemiyomuş
hepimizi çok sediğini söyledi sanırım çıktı şuan...
cnm yasemin ergene burdaydı...
kendi veb sitesiyle ilgileniyormuş buraya fazla gelemiyomuş
hepimizi çok sediğini söyledi sanırım çıktı şuan...
bencede cıktı galıba
ınsallah cok daha ıyı olurlar
ve buraya sık sık gelırler
keske hepsı (bekır aksoy)gelse:)
çıkmadım canım burdayım:)bu arada nalanla ne haber yollayacağım anlamadım tekrarlarmısın
sevgi sihirbazı 01-02-07, 13:08 uzaklaştırma söz konusu olmaz çünkü aşkın önüne kimse geçemez:)
ayyyyy çok sevindim yani sevindik.peki bize bu zenan ve suat aşkı için bir kaç ipucu verirmisiniz.zenan sizinle baya uğraştı onu neler bekliyor bu aşkta
çıkmadım canım burdayım:)bu arada nalanla ne haber yollayacağım anlamadım tekrarlarmısın
web sitenize kısa zamanda bir ziyaret yapmayı düşünüyor musunuz diye sormuştum...biraz karışık yazmışım gerçekten.ama sözün özü bu
sevgi sihirbazı 01-02-07, 13:13 ayyyyy çok sevindim yani sevindik.peki bize bu zenan ve suat aşkı için bir kaç ipucu verirmisiniz.zenan sizinle baya uğraştı onu neler bekliyor bu aşkta
bu arada birşey daha öğrenmek istiyorum:malum dizilerde hiç bir sır gizli kalmaz açıklanır.babanızın yani nihat beyin durumu ne zaman ortaya çıkacak.ve tepkiler nasıl olacak haldun beyin mesela
o zaman bir soruda ben soriim
ela-levent aşkı çabuk başladığı için ayrılıklarda çabuk mu başlıycak?
ve gerçekten sizin dizi setinizi çok merak ediyorum biraz anlatırmısınız?
show tv-ana haberde dizi başlamadan önce dizi setini izlemiştik ve ben gerçekten çok şaşırmıştım
yani dizide böyle sert bi adam yani levent sette çok sempatikti...
ama sizde diziyle ilgili çok derine iniyosunuz:)
monalisa454 01-02-07, 13:16 ama sizde diziyle ilgili çok derine iniyosunuz:)
peki en azından leventin karısı çıkcak deniliyor bu doğru mu onunla ilgil bir ipucu verebilir misiniz?:icon_whis
sızde benle az ugrasmıyorsunuz hanı
galıba yasemın hanım burda yanı galıba hanı ben ınanıyorum
bekır aksoyu cok sevdıgımı soyledım
vallahı leventle cok ugrasmayı sevıyorum napayım:img-hyste
aaa zeytin yağa bak üste çık sen hemen ...
gün olur devran döner Suat abinde haya yapcak nasılsa ....
Gözlerinizle görmediğiniz hiç bir gerçeğe gerçek demeyinn.. Hiç bişey göründüğü gibi değildir aslında...
Ana paranoyaya bağladım iyimi...
sevgi sihirbazı 01-02-07, 13:18 bencede cıktı galıba
ınsallah cok daha ıyı olurlar
ve buraya sık sık gelırler
keske hepsı (bekır aksoy)gelse:)
şimdi canım kübracım:sence hepsimi gelsin yoksa sadece bekir aksoy mu gelsin.gerçi cevabı ikimizde biliyoruz ama önce bekir aksoy gelsin dimi
şimdi canım kübracım:sence hepsimi gelsin yoksa sadece bekir aksoy mu gelsin.gerçi cevabı ikimizde biliyoruz ama önce bekir aksoy gelsin dimi
canım arkadasım hepsı gelsın de once bekır aksoy gelebılır dımı
ama ben dıgerlerını de cok sevıyorum
sevmesem bunları yazmam dımı canım arkadasım :happy0064
adanali esmer 01-02-07, 13:20 merhabaarkadaslar duyduguma ve okuduguma göre suan burda yasemin ergene yani ablamiz varmis gercekten dogru mu bu yaaa .. eger öyleyse hos geldin forumumuza ablacim
bu aksamki bölümü cok merak ediyorum burak-kader
zenan-suat
ve en önemlisi ela-levent ilisikisini cok merak ediyorum bakalim neler olacak ayriliyorlar mis diye duydum , yasemin abla dogru mu?
ama sizde diziyle ilgili çok derine iniyosunuz:)
tamam o zaman sadece ela-levent arasında çok fazla ayrılık yaşanıcakmı ?
bunu söylerseniz çok sevinirim...
andromeasiren 01-02-07, 13:22 evet bende leventin karısının çıkıp çımayacağını merak ediyorum
sevgi sihirbazı 01-02-07, 13:23 peki en azından leventin karısı çıkcak deniliyor bu doğru mu onunla ilgil bir ipucu verebilir misiniz?:icon_whis
aslında bu konuda çok konuştuk biz ama yinede şunu bilmek istiyoruz.karısı çıkacak mı,çıkacaksa ela ne yapacak bide bidiziyle senaryonun aynı olduğu söyleniyor.değişiklik yapılacak mı senaryoda.cevaplarsanız sevinirim
web sitenize kısa zamanda bir ziyaret yapmayı düşünüyor musunuz diye sormuştum...biraz karışık yazmışım gerçekten.ama sözün özü bu
yasemın abla arkadasın sorusunu bende cok merak ettım...gırmeyı dusunuyormusunuz yakın bır zamanda..??
monalisa454 01-02-07, 13:26 galiba gitti yasemin abla alt tarafta emmax diye isim yazıyor ama daha cevap vermiyor hani dizinin derinlerine iniyorsunuz dedi ya çok mu bunalttık yaww acaba... :icon_sorr Gitti galiba yaw ...tühh be bari leventin karısını öğrenebilseydik
yaw sımdı gercekten yasemın ergenemıydı
ılgınctı hanı neyse olsa da olmasada bız dızımızden konusalım
aman da az kalmıs oh hhhh sonunda
canım arkadasım hepsı gelsın de once bekır aksoy gelebılır dımı
ama ben dıgerlerını de cok sevıyorum
sevmesem bunları yazmam dımı canım arkadasım :happy0064
sen çokmu seviosun bekir aksoy u
üzülme cnm belki oda gelir buralara bigün
ne güzel bak bende melike güner gelsin istiyorum ikisini birlikte setten alırız bigün :D
sen çokmu seviosun bekir aksoy u
üzülme cnm belki oda gelir buralara bigün
ne güzel bak bende melike güner gelsin istiyorum ikisini birlikte setten alırız bigün :D
gelse de olur gelmese de olur vallahı ben yıne cok severım:happy0064
melıke guner de ıyı oyuncuymus gormus
olduk onceden ben sadece
reklamlardan bılırdım
didou_didem 01-02-07, 13:32 Merhaba arkadaşlar!!!
yazılanlardan anladığım kadarıyla Yasemin burdaymış...burda olmasına çok sevindim yaa canım benim birtane o..
diziye çok az kaldı merakla bekliyorum
ya arkadaşlar gelen yaseminse bakın dizi günü hakkında tam bişey söylemedi bu konuda bize bişey söylenmedi dedi, olabilir dedi.............
demek ki günü ve saati değişebilir.
OOOF ya sinir oldum şu showtv'ye
ne oldu arkadaşlar yasemin abla siteye mi geldi hayatta inanmam ay yoksa ciddi ciddi siteye mi geldi ne dedi tüyo verdi mi?tüyo verdiyse lütfen biri hepsini baştan yazsın lütfen...
galiba gitti yasemin abla alt tarafta emmax diye isim yazıyor ama daha cevap vermiyor hani dizinin derinlerine iniyorsunuz dedi ya çok mu bunalttık yaww acaba...:icon_sorr Gitti galiba yaw ...tühh be bari leventin karısını öğrenebilseydik
hakkaten keşke hep bir ağızdan sormasaydık şu leventin karısını bende mrrk ediodum of yaaa keşke çıkmasaydı ben ona bayılıyorum ve iki dakika önce burdaydı ama biz onu kaçırdıkkkkkkkkkkk :icon_sorr
((--NeSli--)) 01-02-07, 13:35 ARKADASLAR BEN BU HABERİ OKUDUM VE DE ŞOK OLDUMM....yASEMİN ERGENENİN VATAN GAZETESİNDE RÖPORTAJI VAR VE RÖPORTAJINDAKİ ÖNEMLİ BİR YERİ SİZE YAZMAK İSTİYORUMM....
---------------------------------
Ela ve Levent öpüşürken yakalandı.Şimdi ne olacakk???
Ela,bölüm şefi Levent ile bir aşk yaşıyor.Fakat geçen bölüm yakalandı.''şefi torpil mi yapıyor?'' söylentileri çıkmaması için aşkını bile gözardı edebilir.
Yoksa Ela ile Leventin aşkı bitecek mi???
Birkaç hafta sonra Levent ile Elanın aşkları bitebilir.Çünkü beklenmedik birtakım hadiseler olucak.
Şu anda yaşanan aşklara kanmayın diyosunuz o zman....
Evet....İlerleyen bölümlerde ilişkiler çarpıştırılabilir.Partnerler yer
değiştirebilir.
---------------------
Arkadaslar bu yazıyı okuduktan sonra lütfen bi yorumda bulunun.
KAYNAK:VATAN GAZETESİ TV EKİ....
(Yasemin ergenenin röportajından bi kısım...)
Ben üzüldümmm yaaa yakışıyolardı:(:(
monalisa454 01-02-07, 13:36 ya arkadaşlar gelen yaseminse bakın dizi günü hakkında tam bişey söylemedi bu konuda bize bişey söylenmedi dedi, olabilir dedi.............
demek ki günü ve saati değişebilir.
OOOF ya sinir oldum şu showtv'ye
o olduğuna inanmak istiyorum ama ....
eğer yasemin olsaydı en azından dizinin gününün değişip değişmeyeceği konusunda bilgisinin olması gerekmez miydi? tammm.... belki dizinin derinlerine girmek istemeyebilir ama bu tarih konusunn bilirdi diye düşünüyorummm
arkadaslar tekrar selam..
ben yasemın ablamı gercekten cok sevıyorum ama o olduguna ınanamadım gercekten..yanı o degıldır dıye dusunuyorum..verdıgı cevaplar yasemın ablamın vercegı turde degıldı gibi geldı bana..tabı emın degılım genede yanı oysa onu uzmek kırmakda ıstemıyorum...ve fan sıtesıne gırıp ulasıcam ona...
zaten bırseyde ogrenemedık bır tek kubra sanslı eger yasemın ablamsa o bekır bıyı cok sevdıgını soylıcek ona..:D:D
biz bence unutalım bunu ve dızı yorumlaramızza gerı donelım
ve yasemın abla gercekten sensen ozur dılıreım ama sen olduguna ınanamıyorum ıste...ve an sıtenden sana ulasmaya calısıcam mutlaka...
sevgi sihirbazı 01-02-07, 13:39 galiba gitti yasemin abla alt tarafta emmax diye isim yazıyor ama daha cevap vermiyor hani dizinin derinlerine iniyorsunuz dedi ya çok mu bunalttık yaww acaba... :icon_sorr Gitti galiba yaw ...tühh be bari leventin karısını öğrenebilseydik
evet millet galiba kaçırdık yasemin ablayı.üstelik leventle ilgili birşeylerde öğrenemedik.karamay haklımı yoksa biz bi hayale mi inandık
evet millet galiba kaçırdık yasemin ablayı.üstelik leventle ilgili birşeylerde öğrenemedik.karamay haklımı yoksa biz bi hayale mi inandık
olsun hayale ınanalım bosverın
bız varız ya burdayız ya
hayaller de olsun arada bosverın :happy0064
evett hiç bi şey öğrenemeden kaçırdık malesef :( ya da sevgili karamay ın dediği gibi bi hayale inanmış da olabiliriz,belki bi kaç tüyo werseydi bize daha çok inanabilirdik ona aslnda....:img-blush
burcin_kaplan 01-02-07, 13:41 ARKADASLAR BEN BU HABERİ OKUDUM VE DE ŞOK OLDUMM....yASEMİN ERGENENİN VATAN GAZETESİNDE RÖPORTAJI VAR VE RÖPORTAJINDAKİ ÖNEMLİ BİR YERİ SİZE YAZMAK İSTİYORUMM....
Ela,bölüm şefi Levent ile bir aşk yaşıyor.Fakat geçen bölüm yakalandı.''şefi torpil mi yapıyor?'' söylentileri çıkmaması için aşkını bile gözardı edebilir.
Birkaç hafta sonra Levent ile Elanın aşkları bitebilir.Çünkü beklenmedik birtakım hadiseler olucak.
değiştirebilir.
---------------------
galiba dizide bazı yerleri bilmiyorsun şidmi yazıcaklarım tiyo olarak geçebilir ondan beyaz yazıyorum...isteyen okusun...
ileriki bölümlerde leventin ewli olduğu açığa çıkıcak greys anatomiden bildiklerimi söylüyorum şuan..Yok işte o yabancı dizide böle oldu burda öle olmaz diyorsanız kendinizi avutrusunuz çünkü şuana kadar hepsi aynı gidiyor yani büyük ihtimalle levent ewli çıkıcak...eş değişikliği kısmı içinde demek istediği galiba leventin karısı yani o istanbula dönücek we bunlarla aynı hastanede çalışmaya başlayacak .. bide ela ve hasan arasında bi olay geçicek onu anlatmayayım daha war oralara...
((--NeSli--)) 01-02-07, 13:43 galiba dizide bazı yerleri bilmiyorsun şidmi yazıcaklarım tiyo olarak geçebilir ondan beyaz yazıyorum...isteyen okusun...
ileriki bölümlerde leventin ewli olduğu açığa çıkıcak greys anatomiden bildiklerimi söylüyorum şuan..Yok işte o yabancı dizide böle oldu burda öle olmaz diyorsanız kendinizi avutrusunuz çünkü şuana kadar hepsi aynı gidiyor yani büyük ihtimalle levent ewli çıkıcak...eş değişikliği kısmı içinde demek istediği galiba leventin karısı yani o istanbula dönücek we bunlarla aynı hastanede çalışmaya başlayacak .. bide ela ve hasan arasında bi olay geçicek onu anlatmayayım daha war oralara...
yok cnm biliyorum bende o olayları ama sizinle bu yazıyı paylaşmak istedim...Bugünün gazetesinde yazıyodu.Yasemin ablanında kastettiği sey o olsa gerek.....Yoksa ayrılmasınlarr tabiki...:):)
sevgi sihirbazı 01-02-07, 13:44 ARKADASLAR BEN BU HABERİ OKUDUM VE DE ŞOK OLDUMM....yASEMİN ERGENENİN VATAN GAZETESİNDE RÖPORTAJI VAR VE RÖPORTAJINDAKİ ÖNEMLİ BİR YERİ SİZE YAZMAK İSTİYORUMM....
değiştirebilir.
---------------------
aslında açıkça belirtmesede leventin karısının geleceği kesinleşti galiba bide şu partner değişikliği işleri karıştırabilir hasan olursa bu partner yazık acırım ona ela onu duygularıyla oynamış olur
arkadaslar ben geldiiimmm
neler oluyo ne var ne yok
yoksa kabusum gerçek mi oluyo
burcin_kaplan 01-02-07, 13:46 yok cnm biliyorum bende o olayları ama sizinle bu yazıyı paylaşmak istedim...Bugünün gazetesinde yazıyodu.Yasemin ablanında kastettiği sey o olsa gerek.....Yoksa ayrılmasınlarr tabiki...:):)
:)
bu arada dizi hangi güne geçicekmiş bunun hakkında bi bilgi geldi mi?
aynı günde kalıyor mu yoksa?
ARKADASLAR BEN BU HABERİ OKUDUM VE DE ŞOK OLDUMM....yASEMİN ERGENENİN VATAN GAZETESİNDE RÖPORTAJI VAR VE RÖPORTAJINDAKİ ÖNEMLİ BİR YERİ SİZE YAZMAK İSTİYORUMM....
değiştirebilir.
---------------------
sabahtan beri bu röportajı konuşuyoruz zaten canım ya.... Nedir ne değildir diye didik didik ettik roportajı......
neyse arkadaşlar artık belli olacak zaten..... gelecek hafta KV'nin raitingine göre dizinin gün ve saati belli olacak diye düşünüyorum.
yani haftaya Doktorlar ve KV arka arakya yayına girecek bir kaç hafta böyle
olacak ve KV eskisi gibi çok yüksek raiting alırsa perşembeyi KV gecesi
yapacaklar. Doktorların günü değişecek...
Benim tahminim bu tutar mı bilmem....
Neler bekledik bunu da bekleriz...
ya deniz galba yasemin ergene siteye girmiş falan diyolar ama bende tam bilmiyorum biri bizede anlatır mı neler olduğunu...bide yasemin ergenenin bi röpörtajı kondu moralim 0 a indi ya şey diyo ileriki bölümlerde levent ela ayrılabilir bazı olaylar olucak diyo bide şimdiki partnerlere bakmayın bunlar değişebilir diyodu röpörtajda..
sevgi sihirbazı 01-02-07, 13:47 ne oldu arkadaşlar yasemin abla siteye mi geldi hayatta inanmam ay yoksa ciddi ciddi siteye mi geldi ne dedi tüyo verdi mi?tüyo verdiyse lütfen biri hepsini baştan yazsın lütfen...
canım sakin ol tüyo falan vermedi.sadece soru sorun cevaplayım dedi sorduk bizde ama bu seferde derine inmeyin dedi vallahi yasemin ablamıydı bilmem ama biz fena kandık gibi
yasemin abla gelmiş ha kaçırdık tüh yine girer inş ben röportajı baştan sona kadar okudum partnerler değişiyomuş buda leventin karısının geleceğinin göstergesi oldu
hoşgeldin denizcim :)
ya walla yaseminin röportajına göre sanırım bişiler ,kötü bişiler olcak :( saç baş yolmak için her an hazırlıklı olalım derim ben :):)
((--NeSli--)) 01-02-07, 13:49 :)
bu arada dizi hangi güne geçicekmiş bunun hakkında bi bilgi geldi mi?
aynı günde kalıyor mu yoksa?
onun hakkında bisey yazmıyodu arkadasım yaa...Bayağı aradım ama:(:(
onun hakkında bisey yazmıyodu arkadasım yaa...Bayağı aradım ama:(:(
siteye gelip yasemin ergene olduğunu söyleyen kişi bize bizim de bildiğimiz şeyleri söyledi zaten,şu anda perşembe de ama ilerde ne olcağı belli olmaz:( kesin bi şey yok yani dizinin günü we saattile ilgili
slm arkadaşlar ben geldm yasemin ergene gelmş diye duydm yaw inanmayn böle şeylere o olsaydı hiç diilse bir-iki tüyo verirdi dimi ama...bide kadının işi gücü yok mu bide bu saatte buraya gelick....biz dizimize dönelm ee saatler kaldı heycan var mı heycan:D??
canım sakin ol tüyo falan vermedi.sadece soru sorun cevaplayım dedi sorduk bizde ama bu seferde derine inmeyin dedi vallahi yasemin ablamıydı bilmem ama biz fena kandık gibi
ya o olduğu kesin mi yani her ben yaseminim diyene inanılmaz dimi sonuçta kandırılmış olabiliriz...bence inanmayın...
İnanmayın arkadaşalr hiç bi hayale inanmayın...
yapmayın hangi sorunuz netlik zamandıı... daha doğrusu sordugunuz en ufak soru bile cevaplanmadıkii ... Maşallah hepsi havada...
haa kendini hayal dünyasında hissetmek isteyen inansın bişey diyemem ,
diziye dönelim ...
bu kadar çabuk ayrılık olmaz ... henüz onların aşkları oturmadı... yani şu saatte ayrılsalar birbirlerine aşık olduklarına inanmam ben açıkçası... önce onların aşklarına daha çok inanmalıyımki .. sonrası olsun bende..
onun için bu yazıdakilere daha çok var derim bennn...
((--NeSli--)) 01-02-07, 13:51 arkadaslar röportajı okuduğum znm bende yasırdım ama yasemin abla ela gönlünü başka birine kaptırabilir filn yazmışşş:(:()Bu kötü bisey aama askları bitmez yaaa:(:(
cnm hosgeldın...yasemının ropunu okudunmu??orda cıftler partner degıstırcek falan demıs forum bıraz karıstı...
artı temın yasemın abla geldı bn ınanmıyorum o olduguna gercı ama....ama zaten bır tuyo falan vermedı..
cnm leventın karısı dıye baslama bak sakınnn:D:D:Dzaten dızıye 5 saat falan kalmıs ıyıyce cosarsın sen:D:D
narkotikos 01-02-07, 13:52 benim anladığım kadarıyla henüz bir değişiklik yok gününde.aslında keşke türk kanallarda cnbc e gibi gece 12den snra o günün dizilerinin tekrarını verseler.ben hep kaçırıyorum dizileri.
hoşgeldin denizcim :)
ya walla yaseminin röportajına göre sanırım bişiler ,kötü bişiler olcak :( saç baş yolmak için her an hazırlıklı olalım derim ben :):)
vallaha canım heran hazırım o duruma
ama yasonun anlatımından hiç iyi şeyler olmayacağı belli vallaha onlar bunu yaparsa ben de o kadının kabusu olurum
kimse elimden alamaz ona göre
serenity111 01-02-07, 13:53 arkadaslar dün showda aysun kayacı yarın 7. bölümü cekicez falan demişti yani yasemin ergenenin simdi sette olması lazım o yasemin ergene olamaz
arkadaslar dün showda aysun kayacı yarın 7. bölümü cekicez falan demişti yani yasemin ergenenin simdi sette olması lazım o yasemin ergene olamaz
bosverın oydu veya degıldı
bız dızımızı sevıyormuyuz sevıyoruz
acıkcası bızımle alay edıldıyse de edenın sorunudur nıckını bılıyoruz :img-wink:
bız yazdık yazacagımızı
mesela ben yıne costum suat abı dıye :img-hyste
cnm hosgeldın...yasemının ropunu okudunmu??orda cıftler partner degıstırcek falan demıs forum bıraz karıstı...
artı temın yasemın abla geldı bn ınanmıyorum o olduguna gercı ama....ama zaten bır tuyo falan vermedı..
cnm leventın karısı dıye baslama bak sakınnn:D:D:Dzaten dızıye 5 saat falan kalmıs ıyıyce cosarsın sen:D:D
yaa coştum bile röportajı okuyunca ceyda çıldırıcam burda yaa
bi de ilerde o kadının burakla arası olacaĞI İHTİMALİ İYİCE DELİRTTİ BENİ, ayy ne güzel girmiştim siteye
bak nasıl canım sıkıldı ben o kadını yolar parçalar keser biçerim
tanın mıcak hale gelir
partnerler değişiyo olayında sakın ela hasan yapmasınlar çocuğa yazık olmasın
didou_didem 01-02-07, 13:57 Arkadaşlar olabilir Yasemin kendi sitesine de giriyor fırsat buldukça..fırsat bulmuştur boş vakti vardır girmiştir..
röpotajı bende okudum valla işler iyice karışacak gibi..
arkadaslar dün showda aysun kayacı yarın 7. bölümü cekicez falan demişti yani yasemin ergenenin simdi sette olması lazım o yasemin ergene olamaz
degıldı zaten cnm o...bn yasemın ablamı azcık ucundan tanıyorsam onun vercegı turde cvblar degıldı onlar...
((--NeSli--)) 01-02-07, 13:58 arkadaslar amacım szii üzmek değildi..Eğer sizi üzdüysem özür dilerim:(:(
denilene göre yasemin ergene mi gelmiş
arkadaslar röportajı okudunuz zaten çekimler zır geçiyo sürekli çalışıyolar o kısacık dinlenme anında da burayla uğraşabileceğini sanmıyorum zaten her hafyta bölümleri yetiştirmekte zorlanıyolarmış diye duydum
ahh ben olacaktım bakın nasıl çat diye ortaya çıkardı o mu değil mi
bu arada o olsa tatmin edici cvplar verirdi herşeye inanmayın bence
burası çok işlek bi forum herkes olabilir
degıldı zaten cnm o...bn yasemın ablamı azcık ucundan tanıyorsam onun vercegı turde cvblar degıldı onlar...
aman bosverın ceyda :)
bız dızımıze donelım hem dımı
konumuz hala roportaj mı
yaw ne kafa karıstıran seydı o
denız ;nerde bıcıyosun bende gelıyım
ama leventı de bıcıcez:img-hyste
arkadaslar amacım szii üzmek değildi..Eğer sizi üzdüysem özür dilerim:(:(
neslicim ne oluyo ne üzmesi ben ne kaçırdım bilmediğim başka ne oldu
arkadaslar amacım szii üzmek değildi..Eğer sizi üzdüysem özür dilerim:(:(
aaaaaa uzmemıssınızdır anlamadım ya
aranızda neslı ye uzulen var mı
bakın yok uzulmedık arkadasım
konu neydı :img-hyste
hem bosverın bız butunuz yaw
denilene göre yasemin ergene mi gelmiş
arkadaslar röportajı okudunuz zaten çekimler zır geçiyo sürekli çalışıyolar o kısacık dinlenme anında da burayla uğraşabileceğini sanmıyorum zaten her hafyta bölümleri yetiştirmekte zorlanıyolarmış diye duydum
keşke biraz daha erken gelseedin Denizcimm weya o biraz daha geç gelseydi yaa :):):)
cevapları bana da hiç tatmin edici gelmedi walla,röportajnda bu kadar tüyo wren kişi forumda niye hiç tüyo wermesn de bize bi de derine iniyoruz diye kızsın ki :s garip walla :s:S
yaa coştum bile röportajı okuyunca ceyda çıldırıcam burda yaa
bi de ilerde o kadının burakla arası olacaĞI İHTİMALİ İYİCE DELİRTTİ BENİ, ayy ne güzel girmiştim siteye
bak nasıl canım sıkıldı ben o kadını yolar parçalar keser biçerim
tanın mıcak hale gelir
partnerler değişiyo olayında sakın ela hasan yapmasınlar çocuğa yazık olmasın
guzelım bır durr:D
bak partnerler degıscek falan bence zenan buraga asık olcak suat elaya asık olcak bu sekılde olmıcak..daha farklı bırsey olacak..ve olan elayla levente olacak bnce..dıger cıftlerımız rahat..:Den fazla ela levent ayrılcak hastaneye baska bır doktor gelıcek elaya asık olcak leentte kıskancak bıraz butur seyler olur..
ve leventın karısı yokkk...atın su dusunceyı kafanızdan ya...olmıcak karısı falan onun...karısı olsa bıle buraga sulanamaz hıc cunku burak kaderı sevıyor onu aldatmaz artı kadının haddını bıdırır bır guzel:D
konumuz hala roportaj mı
canım leventi biçme olayını askıya aldım
kadına davranışlarına göre karar vericem
tabi onu daha estetik biçerim o da onun ayrıcalığı olsun artık:img-hyste
hayatimsan... 01-02-07, 14:01 arkadaslar iki sey söyliyecegim birincisi:
bencede o yasemin ergene degildi!
bizede bikere böyle birsey oldu ihlamurlarin sayfasinda baska sitede gya bülent inal msnini verdi kac kere konusduk felan yalan atmis biri!
yani sacma hem verdigi cevaplari biz hepimiz bilmiyormuyuz allah askina???
ikincisi:
ben su greysi birdaha bastan sona okudum!
6. bölümde ne buldum dersiniz??
Levent Elanin evinde kaliyormus ondan sonra izy ve george yani hasan ve kader onu evden cikarken görüyormus ertesi sabah!
ayrica bide ela levente nezaman gecmisi ile birsey sorsa susuyormus kacamak cevaplar veriyormus ve durgunlasiyormus!!!
bence bu yazanlar greysdeydi!
ve orda bu bizim 6. bölüme kadar olan hersey vardi sirf baska konulardan onlari yapmislardi yada degisik kisiliklerle yapmislardi!
yani bunu benzer birsey cika bilir bence!
ya valla röpörtaj moralimi baya bozdu bence eş değişme olayı sadece ela leventte olur yani eğer ki leventin eşi gelirse (ki gelmesin kendi can güvenliği için) ela ondan ayrılır unutmak içinde belki hasanla çıkar o zamnda hasana baya bi yazık olur çünkü onlar zorda olsa tekrar birleşirler ben seyretmedim ama sanırım greystede birleşiyolarmış sonunda..diğerlerinde bi değişiklik olucağını sanmam zenan&suat,kader&burak devam eder belki burakta sonlarda bi değişme olur oda kendi zıpırlığından dolayı olur olursa..
sevgi sihirbazı 01-02-07, 14:03 denilene göre yasemin ergene mi gelmiş
canım hg.ya aslında birkaç soru sorduk ama yanıtları okumuşsundur.baktım cvplar tatminkar değil inanmadım bende ama yaso olmadığının ortaya çıkmasını baya isterdim bu arada leventin karısı geliyor deniz biz bu yolma planını ne zaman yapacazzzz
dizicibonus 01-02-07, 14:03 Arkadaşlar çok ilginç bir soruyla giriş yapıorum.
Fragmanda suat zenanı niye muayne ediyor?
(Yine ablamın müthiş yorumu;onu görünce kalbinin ne kadar attığını merak ettiği için muayne ediomuş :) )
hayatimsan... 01-02-07, 14:03 millet emmax üyesi yine girdi!
dizicibonus 01-02-07, 14:04 Hayatimsan kim o emmax kötü birimi?
konumuz hala roportaj mı
yok cnm takmıyorum ben hıc..
ay su ropuda unutun bır :D.
leventı denız bıcıcek valla sana sıra gelırmı bılemem:D:D.D
ay dızıye 5 saat kaldı...:D:Dburak abımı gorcem:D:D
arkadaslar iki sey söyliyecegim birincisi:
bencede o yasemin ergene degildi!
bizede bikere böyle birsey oldu ihlamurlarin sayfasinda baska sitede gya bülent inal msnini verdi kac kere konusduk felan yalan atmis biri!
yani sacma hem verdigi cevaplari biz hepimiz bilmiyormuyuz allah askina???
ikincisi:
ben su greysi birdaha bastan sona okudum!
6. bölümde ne buldum dersiniz??
Levent Elanin evinde kaliyormus ondan sonra izy ve george yani hasan ve kader onu evden cikarken görüyormus ertesi sabah!
ayrica bide ela levente nezaman gecmisi ile birsey sorsa susuyormus kacamak cevaplar veriyormus ve durgunlasiyormus!!!
bence bu yazanlar greysdeydi!
ve orda bu bizim 6. bölüme kadar olan hersey vardi sirf baska konulardan onlari yapmislardi yada degisik kisiliklerle yapmislardi!
yani bunu benzer birsey cika bilir bence!
yapsınlar kendı sevıyelerı bellı olur
amannnn gecelım bosverın
kımse de takmasın unutalım bosverın
yazdıklarınız cıdden bunlar oluyormu hımmm ılgınc baya
((--NeSli--)) 01-02-07, 14:04 yok arkadaslar röportajı yazdım diye belki sizi üzmüş olabileceğimi düşündüm...O yüzden özür diledimm..:(
keşke biraz daha erken gelseedin Denizcimm weya o biraz daha geç gelseydi yaa :):):)
cevapları bana da hiç tatmin edici gelmedi walla,röportajnda bu kadar tüyo wren kişi forumda niye hiç tüyo wermesn de bize bi de derine iniyoruz diye kızsın ki :s garip walla :s:S
sorma canım takıldım şimdi yaaa kahretsin işte bende ki de şans
ama onla konuşurken burda bulunmak isterdim
bi defa yaso röportaj sırasında yakalanacaklarını bile söylemişti böyle bi tüyoyu veren kişi neden bişeyler söylemekten çekinsin ufak da olsa bişeyler söylerdi bence
ama daha tam konuşmalara bakamadım bakınca fikrimi söylicem size
merhaba arkadaşlar yasemin abla çekim için hazırlık yapmaya gitmiş msndende çıktı size öncelikle şunu söyleyeyim bir çoğunuz yaseminin girdiğine inanmadı bende ilk konuştuğumda yasemin olduğuna inanmamıştım daha sonra resmi siteden bir kaç kişyle temasa geçip gerçekten yasemin olduğunu öğrendim o kadar çok ısrar ettim ki yasemin dayanamayıp girdi siteye isterseniz adminlerden rica edin i.p adreslerine bakın fark olduğunu göreceksinz hala inanmıyorsanız msn adresini werebilirm kızacağını sanmıyorum eğer hala inanmazsanız ben gerçekten hata yapmışım yasemin ablayı çağırmakla ama gerçekten yasemindi o. ayrıca bana demişti inanmazlarsa çok üzülürüm diye ama ben çok ısrar ettim isterseniz bundan sonra siteyede girmem
yok cnm takmıyorum ben hıc..
ay su ropuda unutun bır :D.
leventı denız bıcıcek valla sana sıra gelırmı bılemem:D:D.D
ay dızıye 5 saat kaldı...:D:Dburak abımı gorcem:D:D
sızde ıyı fansınız hanı benım gıbı bravo :happy0064
bırbırımızden anlarız
vallahı roportajı artık dusunmuyorum
bakalım neler olacak oh az kaldı :happy0064
heheh 1 hafta dedik artik geri sayim basladi. :D Yine
kiracak ortaligi bu dizi. Insallah doktor bisey soylemezde
milletin azina sakiz olmaz!! :img-hyste
Zenan ve SUat artik asklarini anlatsinlar birbirine :img-blush
niye bu kadar üzülüyonuz anlamadımki zaten bildiğimiz şeyler..
eninde sonunda o adı batasıca kadın gelicek ...
ama bu Ela levent ilişkisi oturmadan gelirse... saçma olur inanmam ben bunların birbirini sevdiğine..
hem yazıda birkaç hafta diyor .. ne kadar sonra belli değil .. üzmeyin sıkmayın canınızı daha güzel günler var.. önce bi sevinelim hakkaten inanalım sonrası yalan......
yok arkadaslar röportajı yazdım diye belki sizi üzmüş olabileceğimi düşündüm...O yüzden özür diledimm..:(
hayır aman sakın boyle seyler dusunmeyın bızlerı bılgılendırıyorsunuz
cok tsk ederız sızlere
hem sızı cok sevıyoruz kırılmayız bız:happy0064 :happy0064 :happy0064
guzelım bır durr:D
bak partnerler degıscek falan bence zenan buraga asık olcak suat elaya asık olcak bu sekılde olmıcak..daha farklı bırsey olacak..ve olan elayla levente olacak bnce..dıger cıftlerımız rahat..:Den fazla ela levent ayrılcak hastaneye baska bır doktor gelıcek elaya asık olcak leentte kıskancak bıraz butur seyler olur..
ve leventın karısı yokkk...atın su dusunceyı kafanızdan ya...olmıcak karısı falan onun...karısı olsa bıle buraga sulanamaz hıc cunku burak kaderı sevıyor onu aldatmaz artı kadının haddını bıdırır bır guzel:D
canım sorma çıldırdım burda
bunlar beni delirtecek hayır orda kadın alexle ilişki yaşıyomuş beni sallamaz alex ama burak ı mehmet oynuyo istemiyorum kadını ne levent in ne de burak ın yanında görmek
hayret bişey şurda saatler kalmış delirttiler beni burda
yok arkadaslar röportajı yazdım diye belki sizi üzmüş olabileceğimi düşündüm...O yüzden özür diledimm..:(
yok cnm yaa röportajı sen yazmadan önce de görmüştük biz,ona üzüldükk önce :D:D
şaka bi yana dizi bu olacağı warsa senaryoda warsa izleriz görürüz,sıkma sen canını, bizi üzmedin;)
dizicibonus 01-02-07, 14:09 Ya bi fikir geldi aklıma acaba suat öyle arkasını dönüo ya fragmanda.Arkasını döner dönmez zenanı bayılmış görüo ayılınca kalkıo muayne edio :P
(Ay saçmaladım)
hayatimsan... 01-02-07, 14:09 evet kübracigim yazdiklarim aynen öyle olmustu bence bizim dizidede öyle olur yani cogu noktasi!
zaten duyduguma göre bu yapimcilar anlasma yapmis 8. bölüme kadar 13 sahne sanirim böyledi ayni olacakmis sade baska konulardan kisiliklerden yani!
ama emin degilim yani ben öyle duydum!
Ya bi fikir geldi aklıma acaba suat öyle arkasını dönüo ya fragmanda.Arkasını döner dönmez zenanı bayılmış görüo ayılınca kalkıo muayne edio :P
(Ay saçmaladım)
yok sacmalamıyorsunuz
anlatın daha hos oluyor
suat abı bızı de muayene etsene
hadı bız senı gorunce zaten dumur olucaz da:img-hyste
((--NeSli--)) 01-02-07, 14:10 hayır aman sakın boyle seyler dusunmeyın bızlerı bılgılendırıyorsunuz
cok tsk ederız sızlere
hem sızı cok sevıyoruz kırılmayız bız:happy0064 :happy0064 :happy0064
ben tesekkür ederimm anlayışlı olduğunuz için:):)Bu arada emmax arkadasım sen yalnıs anladın biz seni yasemin abla sandık....Ama yasemin ablanın tabiki tekrar siteye girmesini isteriz....Yalnıs anlama....:):)
canım hg.ya aslında birkaç soru sorduk ama yanıtları okumuşsundur.baktım cvplar tatminkar değil inanmadım bende ama yaso olmadığının ortaya çıkmasını baya isterdim bu arada leventin karısı geliyor deniz biz bu yolma planını ne zaman yapacazzzz
canım ben de plan falan yok vazgeçtim o işlerden
kadına direk dalıcam olacağı bu
off bana leventin karısı demeyin yaaaa
bak yine cani tarafım uyaNIYO olmuyo böyle benim 1-2ela levent sahnesi izleyip kendime gelmem lazım
dur ben şu fregmanı 5012.kez izleyeyim de kendime gelirim belki
evet kübracigim yazdiklarim aynen öyle olmustu bence bizim dizidede öyle olur yani cogu noktasi!
zaten duyduguma göre bu yapimcilar anlasma yapmis 8. bölüme kadar 13 sahne sanirim böyledi ayni olacakmis sade baska konulardan kisiliklerden yani!
ama emin degilim yani ben öyle duydum!
anladım canım arkadasım cok saolun
boyle yazın bılgılendırın bızlerı
neslı ,sız yazın ıyı kotu ne olursa olsun onceden bılırız
ona gore yorum yazarız dımı :img-yes:
merhaba arkadaşlar yasemin abla çekim için hazırlık yapmaya gitmiş msndende çıktı size öncelikle şunu söyleyeyim bir çoğunuz yaseminin girdiğine inanmadı bende ilk konuştuğumda yasemin olduğuna inanmamıştım daha sonra resmi siteden bir kaç kişyle temasa geçip gerçekten yasemin olduğunu öğrendim o kadar çok ısrar ettim ki yasemin dayanamayıp girdi siteye isterseniz adminlerden rica edin i.p adreslerine bakın fark olduğunu göreceksinz hala inanmıyorsanız msn adresini werebilirm kızacağını sanmıyorum eğer hala inanmazsanız ben gerçekten hata yapmışım yasemin ablayı çağırmakla ama gerçekten yasemindi o. ayrıca bana demişti inanmazlarsa çok üzülürüm diye ama ben çok ısrar ettim isterseniz bundan sonra siteyede girmem
arkadaşlar hala inanmıyormusunuz bir cevap yazın inanmıyorsanız üyeliğimi sildireceğim
sevgi sihirbazı 01-02-07, 14:11 millet emmax üyesi yine girdi!
ya sizce niye hala bir yazı yazmıyor bu emmax nicli arkadaş.sanırım bizi kandırdığını düşünüyor.olmadı ama bu basit numarayı yemedik.bence en azından şaka yaptım desin susmasınn
sızde ıyı fansınız hanı benım gıbı bravo :happy0064
bırbırımızden anlarız
vallahı roportajı artık dusunmuyorum
bakalım neler olacak oh az kaldı :happy0064
aslında bukadar ıyı bır fanı olmak ıstemezdım ama oldum ıste..
cnm ben senı anlıyorum suat abı dıyınce:D:Dboyle ne heyecanla ne coskuyla yazıdıgın bılıyorum..:D
ay 5 saattende az kaldı offf heycan abstıı..
neslı cnm uzme kendını bızıde uzmedın ayrıca..greysı hıc ızlememıs bırı olarak benı benı bılgılendırıyorsun..:)
((--NeSli--)) 01-02-07, 14:12 yok cnm yaa röportajı sen yazmadan önce de görmüştük biz,ona üzüldükk önce :D:D
şaka bi yana dizi bu olacağı warsa senaryoda warsa izleriz görürüz,sıkma sen canını, bizi üzmedin;)
tesekkürler....İyişallah bu yazılanların doğruluk payı yoktur diye ümit ediyorumm:):)
ben tesekkür ederimm anlayışlı olduğunuz için:):)Bu arada emmax arkadasım sen yalnıs anladın biz seni yasemin abla sandık....Ama yasemin ablanın tabiki tekrar siteye girmesini isteriz....Yalnıs anlama....:):)
nesli sen de var yaaa
ben de dedim ne oldu acaba yüreğime iniyodu
hayatım ne ilgisi var senle tabi ekliceksin biz de diziyle ilgili haberleri takip edicez kimsenin kızmaya hakkı bile yok ki :img-wink:
((--NeSli--)) 01-02-07, 14:13 aslında bukadar ıyı bır fanı olmak ıstemezdım ama oldum ıste..
cnm ben senı anlıyorum suat abı dıyınce:D:Dboyle ne heyecanla ne coskuyla yazıdıgın bılıyorum..:D
neslı cnm uzme kendını bızıde uzmedın ayrıca..greysı hıc ızlememıs bırı olarak benı benı bılgılendırıyorsun..:)
umarım daha da bilgilendirebilirim...Doğru haberlerle...:):)
aslında bukadar ıyı bır fanı olmak ıstemezdım ama oldum ıste..
hehheeheh korler sagırlar fanlar bırbırlerını agırlar :img-hyste
bööööööööööö:img-hyste
korkunc oldu bu ya neyse az kalınca boyle olur
bende hıc bılmıyorum dızıyı burda ogrendım hatta yazın mıllet bıldıklerınızı yazın:happy0064
arkadaşlar 94. sayfaya bakarsanız susmadığımı göreceksiniz lütfen msjı okuyup bi cwp werin isterseniz yaseminin adresini wereyim kamera açtırın bana açtığı için ben şanslılardan biriyim bende iananmamıştım o olduğuna kameraya kadar cwp bekliyorum
((--NeSli--)) 01-02-07, 14:14 nesli sen de var yaaa
ben de dedim ne oldu acaba yüreğime iniyodu
hayatım ne ilgisi var senle tabi ekliceksin biz de diziyle ilgili haberleri takip edicez kimsenin kızmaya hakkı bile yok ki :img-wink:
sagol denizcim bir an yalnıs bi düşünceye kapıldm ama bi daha öyle bi düşünce aklımın ucundan bile geçmesinnn:):)
arkadaşlar hala inanmıyormusunuz bir cevap yazın inanmıyorsanız üyeliğimi sildireceğim
anlamadim, Kim yasemindi.. Nerdeydi nezaman geldi :S kafam karisti
arkadaşlar 94. sayfaya bakarsanız susmadığımı göreceksiniz lütfen msjı okuyup bi cwp werin isterseniz yaseminin adresini wereyim kamera açtırın bana açtığı için ben şanslılardan biriyim bende iananmamıştım o olduğuna kameraya kadar cwp bekliyorum
ıkılemde kalıyoruz arkadasım yasemın hanım pek bısı yazmadı sorularımıza da acıkcası hanı az da olsa beklerdık
bızlerde bır ınandık bır ınanmadık
uyelıgınızı sıldırmeyın neden kı yanı
canım sorma çıldırdım burda
bunlar beni delirtecek hayır orda kadın alexle ilişki yaşıyomuş beni sallamaz alex ama burak ı mehmet oynuyo istemiyorum kadını ne levent in ne de burak ın yanında görmek
hayret bişey şurda saatler kalmış delirttiler beni burda
cnm ben leventın karısı olayına ınanmıyorum..onun ıcın sakınım suan..:D
ama gunun bırınde oyle bırı cıkarsa buraga asılırsa setı basarım..helekı burakda buna yuz verır kaderle ayrılırsa burak abımıde naparım bılmem artık:D
aslında onlarda suc yokkı bız dırek senarıstlerı bıcelım:D:DBUTUN HERsey onların basının altından cıkıyor.
arkadasım bak
yasemin ablamızsa bizim canımıza minnet ne güzel çok sevinriz
ama sence burdakilerin inanmama ihtimalinin yüksek olması normal değil mi
herhangi biri de bunu yapmış olabilir
yani mantıklı bişekilde insanlar inanamıyo haksız da sayılmayız
yoksa kimsenin seninle derdi yok kişisel olarak :img-wink:
biz onu çok sevdiğimiz için başka birinin gelip de burda onun gibi davranma ihtimaline katlanamıyoruz anlatabildim mi
nesli arkadaşım sen kendini üzme zaten başka bi arkadaş senden önce röpörtajı koymuştu gördük yani hem sen zaten bizi bilgilendirmek için koydun ewt yazılanlar üzücü ama asıl koymasaydın haberimiz olmazdı bide bu açıdan düşün bu arada deniz sakin ol tamam kadının girmesini bizde istemiyoruz merak etme toplanır o karısının girdiği gün gider seti basarız toplu kadın dayanamaz kaçar zaten..:img-hyste
arkadaşlar halamları yurtdışına yolcu etmek sebebiyle fazla bakamadım forumumuza,neler oluyor?yaseminciğimiz siteye mi girdi yoksa,ay nolur hayır diyin yoksa kaçırdığıma çok ama çok üzülcem:(
cnm ben leventın karısı olayına ınanmıyorum..onun ıcın sakınım suan..:D
ama gunun bırınde oyle bırı cıkarsa buraga asılırsa setı basarım..helekı burakda buna yuz verır kaderle ayrılırsa burak abımıde naparım bılmem artık:D
aslında onlarda suc yokkı bız dırek senarıstlerı bıcelım:D:DBUTUN HERsey onların basının altından cıkıyor.
valla maalesef eğer karısı gelirse asılma durumu oluck...hatta daha neler olck da nese:D....ya ztn ordaki burak bizimki gibi diil ya adm böle sürekli kız peşinde koşn biri...
hehheeheh korler sagırlar fanlar bırbırlerını agırlar :img-hyste
bööööööööööö:img-hyste
korkunc oldu bu ya neyse az kalınca boyle olur
bende hıc bılmıyorum dızıyı burda ogrendım hatta yazın mıllet bıldıklerınızı yazın:happy0064
koru sagırı bırak sımdı bırbırımızın nazını cektıgımz oratad ama:D:D:Dherkes aynı kaderı paylasıyor burda..:D
neslıcım sen ne bılıyorsan yaz arkadasım...:Ddızıyı ogrendım sayenızde.D
arkadasım bak
biz onu çok sevdiğimiz için başka birinin gelip de burda onun gibi davranma ihtimaline katlanamıyoruz anlatabildim mi
denız hanımın tum sozlerıne yazdıklarına katılıyorum
ımzamı atıyorum ne dedıyse
onu cok sevıyoruz acıkcası ..........:happy0064
valla maalesef eğer karısı gelirse asılma durumu oluck...hatta daha neler olck da nese:D....ya ztn ordaki burak bizimki gibi diil ya adm böle sürekli kız peşinde koşn biri...
hahaburak farklı yanı ordakınden ha:D:Dtamam daha kız pesınde kosmadı ama sapıklık egılımlerını gorduk yanı:D:D:Dbaska neler olcakkı korkutma benı cnm yaa:S:S
arkadasım bak
dediklerine katılıyorum cnm emmax üyeliğini fln sildirmene gerek yok inanmamamız çok doğal
arkadasım bak
biliyorum inanmama ihtimalinin çok fazla olduğunu yasemin söylemişti inanmazlar inanmamaktada haklılar diye ama ben çok ısrar ettiğim için girmek zorunda kaldı hata benim bir daha çağırmam yasemin ablyı siteye merak etmeyin
hayatimsan... 01-02-07, 14:20 emmax kusura bakma ismini bilmiyorum!
yasemin abla msndemi???
ordaysa bana ozaman lütfen msnini ver bende bi konusayim belki banada acar kamerasini??!!:img-yes:
ıkılemde kalıyoruz arkadasım yasemın hanım pek bısı yazmadı sorularımıza da acıkcası hanı az da olsa beklerdık
bızlerde bır ınandık bır ınanmadık
uyelıgınızı sıldırmeyın neden kı yanı
evet sana katılıyorum,yasemin yasemin olduğunu kanıtlicak hiç bşi demedi ki,ufak da olsa bi tiyo werebilirdi,sorularımıza daha açık cevaplar yazabilirdi :S
nesli arkadaşım sen kendini üzme zaten başka bi arkadaş senden önce röpörtajı koymuştu gördük yani hem sen zaten bizi bilgilendirmek için koydun ewt yazılanlar üzücü ama asıl koymasaydın haberimiz olmazdı bide bu açıdan düşün bu arada deniz sakin ol tamam kadının girmesini bizde istemiyoruz merak etme toplanır o karısının girdiği gün gider seti basarız toplu kadın dayanamaz kaçar zaten..:img-hyste
canım vallaha bilmiyorum
yemin ederim dellendim burda :img-hyste
bi de nasıl keyfim yerindeydi az kaldı diye
neslim bak zaten delirmiş durumdayım beter etme beni
ilerde deseydin ben bu haberi biliyodum ama koymadsım o zaman fena kızardım sana niye paylaşmadım diye
partner değiştiriyolarmış ben sizin yerinizi bi değiştiricem ank ya taşıcam o zaman partner değiştirmek neymiş göreceksiniz:img-hyste
biliyorum inanmama ihtimalinin çok fazla olduğunu yasemin söylemişti inanmazlar inanmamaktada haklılar diye ama ben çok ısrar ettiğim için girmek zorunda kaldı hata benim bir daha çağırmam yasemin ablyı siteye merak etmeyin
yıne yanlıs anladınız
yasemın hanım elbette gelsın sıteye hatta dıgerlerı de gelsın
ama cok bısı demedı yanı
bızde kusku duyduk
neden gelmeyecekmıs kı bızler onu cok sevıyoruz
eger gercekten oysa bazılarımıza msnını verırmısınız acaba
hahaburak farklı yanı ordakınden ha:D:Dtamam daha kız pesınde kosmadı ama sapıklık egılımlerını gorduk yanı:D:D:Dbaska neler olcakkı korkutma benı cnm yaa:S:S
ya bizimki sonradn değişiyo onu demek istedm ama yanlış anladn sanrm....yani ordaki burakla bu kadn arasında bişiler başlıyck da pek seviyeli diil tabii:D...kadn ztn ona buna bakışlr atan bi tip....
evet sana katılıyorum,yasemin yasemin olduğunu kanıtlicak hiç bşi demedi ki,ufak da olsa bi tiyo werebilirdi,sorularımıza daha açık cevaplar yazabilirdi :S
ıste ıkılemde kaldık bırden
bakalım ınsallah odur
gorucez anlıcaz ben yorumumu yazdım
bızler gelsede gelmese de burdayız varız
emmax kusura bakma ismini bilmiyorum!
yasemin abla msndemi???
ordaysa bana ozaman lütfen msnini ver bende bi konusayim belki banada acar kamerasini??!!:img-yes:
yok hayır şimdi msnde değil zaten her zmn giremiyo çekimlern olduğu zamn adresi burdan weremem ö.m yoluyla werebilirm ama lütfen inanın bana
tatlı_cadı624 01-02-07, 14:24 inanmıyorum yasemin ablamı geldi şansıma bak ya
ayrıca emmax arkadaşım bence bu kadar üzülme yani inanmama ihtimali gerçektende yüksekti inananlarda olabilir ama sen bunu kendine sorun etme bence hatta bol bol tavsiye et fırsat buldukça girsin canım
a bide msn adresini bana versene yasemin ablanın
yok hayır şimdi msnde değil zaten her zmn giremiyo çekimlern olduğu zamn adresi burdan weremem ö.m yoluyla werebilirm ama lütfen inanın bana
tamam ö.m yoluyla bazılarımıza verın msn |