Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/5

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

<EyD@
01-02-07, 21:40
Hayır Cnm AnLatmak İstediğim Tam da SevgiLiLer Günü BöLümünde Bunu BekLemiyorum
Ama iLerki BöLümLerde Tabikide BekLiyorum :)

ah aslında sevgililler gununde olacak boyle varya off tamam costugumun resmıdır:D:D
ah boyle kırımızı guller falan verırı kadere burak abım oy oy super ya:D:D

mili_gkhnözen1905
evet yaa çok erken bitti,yarım saatimizi çaldılar resmenn,fragman we özette olduğu halde bölümde gösterilmeyen yerleri izlemek istiyoruz bizz!!;)

aynen ya fragmanda özette var bazi seyler ama
dizide yok ne garip yaa neden yaptilarsa artik ama hic sasmadim
benim dizimdede kesmislerdi...

hayatimsan...-sevgilier günü olayi
2 hafta sonra carsamba olcakya dizi oda 14 subat carsambaya denk geliyor
onun icin özel senaryo yazarlarmi onu konusuyorduk;)

tatlı_cadı624
oh oh oh
oy oy oy

olun arkadasım olun
beraber corbalar yapalım
sonra abıme tostlar yapalım

blenderlar alalım
abımı doyuralım
tatlılar yapalım mutlu edelım onu

ama nasıl doktor ya nasıl da kendınden emın oy oy oy

grı gomlek suat abım ve ben!:img-hyste
ahhh canım kübracım tabi yaparız tabi siz beni böyle besleme gibi bir kenara atmayın yeterki msj yazıyom kimsenin gördüğü yok
neyse canım benim annemin tarhanası meşhurdur bizim aile bu yemek konusunda ustadır ben alırım annemin tarhanalarından bir güzel tarhana yaparız suat abimize tabi zenanada yapalım yazık hasta kız sıcak bir çorba iyi gelir gerçi suat abimiz çorbayı kendi eliyle içirirse zenan hemen iyileşir emme olsun

hayatimsan...
ay yemek konusu acilmisken ela nekadar bozuldu dimi levent yumurta kirdigini bile görmedim derken!
bide ilk gördügünde yinemi dedi ya ben bittim:img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064

KARAMAY
vallahı ozette boyle bır konu vardı
ama bolumde yoktu
bızde tam olarak anlamıs degılız arkadasım

kızz buuu nee bu ne biçim avatar.... :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Allah seni iyi etsin ... bi uyrayım napıyonuz sağmısınız dedim ama .. belli daha kendinize gelemmişsinizz... Ben hala o asansorun içinde Leventin Elanın elini zorla tuttugu sahnede kaldım ... bide Leventin arabanın içinde Elayı aradagı .. bide ameliyat... bide ameliyattan sonra hastayı ziyaretlerinde... ayyy daraldımmmm. tüm Levent Ela sahnelerinde kaldım...

ÇINAR kurtar beniiii ... Mavinin yanında benide kurtar .... hadi kosmerimmmm

kasırgamelek
01-02-07, 21:41
bısı sorcam aklıma geldı
yaw ayse nerde ne ara taburcu oldu cocuk ya
ınsan bır kırpıstırmadan gosterır cocuk bırden kayboldu yaw

suat abım grı gomlek ve ben!:img-hyste
:img-hyste :img-hyste kızım bitirdin beni:img-hyste valla suat abi sen ve gri dömlek olay budur işte:img-hyste :img-hyste
evet o kızıhiç göstermediler belki sonraki bölümde gösterirler:img-yes: ama gösterseler iyi olur yoksa birazcık kopuk olur kız öldü gibi.

vanessa19
01-02-07, 21:41
ahhh canım kübracım tabi yaparız tabi siz beni böyle besleme gibi bir kenara atmayın yeterki msj yazıyom kimsenin gördüğü yok
neyse canım benim annemin tarhanası meşhurdur bizim aile bu yemek konusunda ustadır ben alırım annemin tarhanalarından bir güzel tarhana yaparız suat abimize tabi zenanada yapalım yazık hasta kız sıcak bir çorba iyi gelir gerçi suat abimiz çorbayı kendi eliyle içirirse zenan hemen iyileşir emme olsun

ay adınız neydı unuttum ben ozur dılerım

hep bırlıkte kazan pısırelım bız olurmu abıme
grı gomlegıyle o hos durusuyla
abı ben steteskobuna bır kez dokunabılırmıyım nolurrrrrrrrrrrrrrrr
olurmu acaba
cok merak edıyorum baska ne almaya gıdıcekler
hanı kolay bısı olsun google dan bulayım:img-hyste :img-hyste

denos
01-02-07, 21:42
kusura bakmayın!!arkadaşlar!:img-in_lo:img-in_lo
suat zenana muayene olduğunu ve hastane çıkışında suat zenana seni eve bırakayım derken ikisini de kaçırdım. bi zahmet olursa repliğini de yazarmısınız?? arkadaşlar lütfen!!

<EyD@
01-02-07, 21:43
:happy0064 evet hoş olur gerçekten burağa karşı özel bi ilgim yok özel ilgilerimin hepsi levente:img-in_lo ama hiç bişi demeden elini filan tutsalar birbirlerinin oda olur ama ikiside inatçı keçiler:img-hyste birbirlerine numara yapmaktan başka bişi yapmıyolar ki:img-yes:
birde son sahnede elanın mor kazağı ne kadar güzeldi:img-yes:

ıkısıde ınatcı degıl sadece kader ınatcı burak ukala:D:Donun ukalalıgını kırcam bn cok guzel..

ahh burak abım bırdese senı sevıyorum bıterım olurum yaa:D:D

vanessa19
01-02-07, 21:43
kızz buuu nee bu ne biçim avatar.... :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Allah seni iyi etsin ... bi uyrayım napıyonuz sağmısınız dedim ama .. belli daha kendinize gelemmişsinizz... Ben hala o asansorun içinde Leventin Elanın elini zorla tuttugu sahnede kaldım ... bide Leventin arabanın içinde Elayı aradagı .. bide ameliyat... bide ameliyattan sonra hastayı ziyaretlerinde... ayyy daraldımmmm. tüm Levent Ela sahnelerinde kaldım...

ÇINAR kurtar beniiii ... Mavinin yanında benide kurtar .... hadi kosmerimmmm
aaaaaa nerdesınız yaw nasıl ama avatarım su an 20 msj geldı sen delımısın dıye grı gomlek bulamadım ıcım cıktı
gıtmeyın kalın
mavı ve cınarı da cagırın beraber corba ıcerler kazanla yapıyoruz:img-hyste

KARAMAY
01-02-07, 21:44
ay yemek konusu acilmisken ela nekadar bozuldu dimi levent yumurta kirdigini bile görmedim derken!
bide ilk gördügünde yinemi dedi ya ben bittim:img-hyste :happy0064 :img-hyste :happy0064

Öldüm o sahnede yaaa ... bi yandan ha ağladım ağlıycam birdennnnn gülme krızı tuttu....

bu dizi beni mahvetti yaaaa...

dengesiz oldum çıktım gülerken ağladım ağlarken güldüm... dengesizleştim....

ayshe_yeshil
01-02-07, 21:45
bısı sorcam aklıma geldı
yaw ayse nerde ne ara taburcu oldu cocuk ya
ınsan bır kırpıstırmadan gosterır cocuk bırden kayboldu yaw

suat abım grı gomlek ve ben!:img-hyste

hmmmm güzel soru
valla kayboldu kız belki geçen hafta artık tedaviyi kabullendiği için bi son olarak düşünmüşlerdir

ama benim kasteddiğim
kız dediğim eceydi yani o bikaç bölüm kalır en fazla demek istemiştim

evet kübra sut ve gri gömlerk...:img-hyste

vanessa19
01-02-07, 21:45
:img-hyste :img-hyste bence dışarda kavga edicekler suat başka kadınlara baktı diye zenan kızıcak:img-hyste

aaa abım bakmaz yok yaw
abım oyle bır hale gelıyorkı sankı zenanın pesınden
kosuyor yaw ılaclarla fılan
ah abım asık oluyorsun

grı gomlek ıkı dugme fora cool boy:img-hyste

<EyD@
01-02-07, 21:46
ben cıkıyorum artık..ıyı costum burda bıraz sakınleseyım kendımle basbasa kalayım:D:D

ruyamda burak abımı gorcem:D:Donu cok sevıyorum ya cnm bnmmm butun hastane karsı olsun umrumda degıl ben senın hep yanımda olucammm:D:D

mili_gkhnözen1905
01-02-07, 21:46
ya madame 2 hafta daha persembe olucak demisti
fragmanda halen KV 8 subat persembe olarak geciyor..
eger kesinse fragmani yapsinlar reklamini yapsinlar yaa
dizinin su saate alindi diye kimsenin haberi olmicak yoksa...

<EyD@
01-02-07, 21:48

allahım tam cıkıcam su cumleye bak ya koptumm:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

kubra ne dıyım bn sana ya:D:D

bızı delırttı bu doktorlar.:D
burak abımı bır kez sıvıl gordum sımsıyah akısını dolamıstı boynuna ah cok tatlıydı yaa buragım cnm bnmmm:D:D

ezgi su
01-02-07, 21:49
aaa abım bakmaz yok yaw
abım oyle bır hale gelıyorkı sankı zenanın pesınden
kosuyor yaw ılaclarla fılan
ah abım asık oluyorsun

evet ya suat yapmaz öyle seyler.
o ancak bana ve zenan bkabilir:):):)
tamam banada bakmasin sadece zenana baksin.
dimi canim yapmaz o bizim abimiz askina sadiktir.

kubilay92
01-02-07, 21:50
Ya ..Ben bu Bölümü izleyemedim...Tekrarini nezaman izleyebilirim?
kanalın sitesine gelir en geç pzr-ptesi. ama tvde ne zmn olduğunu bilmiyorum belki bi gün önce geeç saatte olabilir.ay ben bi daha izlemek istiyorum zaten bazı bölümlerini kaçrdım annem önüme geçip durdu. aaaaaaaaaa

<EyD@
ahahhaahha nasıl ama ıyı geceler arkadasım ruyanda tuhaf abını gorursunuz ınsallah

grı gomlekkkkkkkkkkkk ..............damarlarım.......grı gomlek...................:img-hyste

ya yazmayın soyle ya cıkamıyorum bır turlu
:img-hyste :img-hyste aha gene koptum...:img-hyste :img-hyste

gorucem ıns abımı ruyamda onun bır once yatıyorum ben:D

tatlı_cadı624
ay adınız neydı unuttum ben ozur dılerım

hep bırlıkte kazan pısırelım bız olurmu abıme
grı gomlegıyle o hos durusuyla
abı ben steteskobuna bır kez dokunabılırmıyım nolurrrrrrrrrrrrrrrr
olurmu acaba
cok merak edıyorum baska ne almaya gıdıcekler
hanı kolay bısı olsun google dan bulayım:img-hyste :img-hyste
canım adım Nida unutulması kolay bir isim babam nerden bulduysa artık
neyse canım şu suat abi gri gömlek ve ben diyonda şu araya benide sıkıştırsan ne olur ya
valla bu suat abim beni bir bölümde kendine bağladı yani bana önceden soğuk görüyordum abim maşallah bugün aşk için baya bir adım attı sıra zenanda
ya şu blender alma sahneside çook havada kaldı ya off
off
bir hafta nasıl geçecek acep

vanessa19
evet ya suat yapmaz öyle seyler.
o ancak bana ve zenan bkabilir:):):)
tamam banada bakmasin sadece zenana baksin.
dimi canim yapmaz o bizim abimiz askina sadiktir.
yok abım yapmaz
yapacak olsa o kadar beklemez
suat abımden bahsedıyoruz dedıgı dedık abımın malum

oy oy oy
grı gomlek bennnnnnnnnnnnnnn damarlarım suat abımmmmmm:img-hyste

RODYA
yarın 20 de tekrarı varmış arkadaşlar.

arkadaşalr dizimiz hala perşembe günü. yani haftaya da perşembe 20 de.madame söyledi. en az 3 hafta günümüz aynı. ve belkide hep perşembede kalabiliriz.:img-wink:

<EyD@
01-02-07, 21:51
yardimlariniz icin sagollllunnn hemen indiricem yarin cok sagolun pöffff nasil bi bölüm kacirmisim :icon_sorr
arkadasım yarın saat 8de dızının tekrarı varmıs galıba..oyle yazıldı ama bılmıyorum genede tam olarak..

ayshe_yeshil
01-02-07, 21:52
ahahhaahha nasıl ama ıyı geceler arkadasım ruyanda tuhaf abını gorursunuz ınsallah

grı gomlekkkkkkkkkkkk ..............damarlarım.......grı gomlek...................:img-hyste

aman yarabbi bi gri gömlek açık kalan 2 düğme kızın sebebi oldu:img-hyste :img-hyste

tuhaf abi dediğinde burak heralde allah iiliğini versin vallahaa

bende hasana sarayım en iisii
fırça saçlım yaaa:img-hyste :img-hyste

mili_gkhnözen1905
01-02-07, 21:52
burasi costu yaa böyle devam
anasayfa yakinda bizimdir:good:
herkese iyi geceler cikmam lazim
bugün süper bir gündü yaa cok eglendim vallahi
ben bu diziyi cok seviyorum ciftleri harika dizi harika
oyuncular süper müzikleri sahane daha ne olsun..
bu arada rüyanizda
kübra-suat(gri gömlekli halini)
deniz-levent (bende dahilim)
ceyda-buragi görürsünüz insaallah:)
bye bye

ezgi su
01-02-07, 21:53
yok abım yapmaz
yapacak olsa o kadar beklemez
suat abımden bahsedıyoruz dedıgı dedık abımın malum

oy oy oy
grı gomlek bennnnnnnnnnnnnnn damarlarım suat abımmmmmm:img-hyste
evet canim yapmaz.
yav ben sana benide yerlestir dedim o araya.
sen hala gri gömlek suat abim ben ve damarlarim diyorsun kiziyorum ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):)

angels18
cok güzeldi bu bölümde sonu bir harikaydı elanın uzatmamasına cok sevindim beklemiyordum acıkcası ama oda kalbinin sesini dinledi bakalım haftaya neler olacak zenan ve suatda cok tatlıydı yaa kacamak bakısları cok güzeldi suatın zenanla ilgilenmesi daha bir güzeldi off off bayıldım resmen

vanessa19
aman yarabbi bi gri gömlek açık kalan 2 düğme kızın sebebi oldu:img-hyste :img-hyste

tuhaf abi dediğinde burak heralde allah iiliğini versin vallahaa

bende hasana sarayım en iisii
fırça saçlım yaaa:img-hyste :img-hyste

ay abımı beyaz gomleksız gordum hemde bu kadar cool bır halde

uctum tabıkı

tuhaf abı ceydanın abısı o burak cıdden tuhaf cocuk kalbı var ama bıraz mıdesınde

grı gomlek .................kanım..........damarlar.......... kalp...................:img-hyste

mili_gkhnözen1905
ya gine soruyorum da kim dedi yani iki hafta daha persembe diye???
yaw ben hic anlamiiiiiiiiim........

ya madame nickli biri vardi tüyo filan veriyordu
hepside dogru cikmisti zaten
diger forumda kaldi yazisi 2 hafta daha persembe
9.bölümdede karisi gelcek yazmis...

_hasibe_
01-02-07, 21:54
yarın 20 de tekrarı varmış arkadaşlar.

arkadaşalr dizimiz hala perşembe günü. yani haftaya da perşembe 20 de.madame söyledi. en az 3 hafta günümüz aynı. ve belkide hep perşembede kalabiliriz.:img-wink:
Hmm Demekki En Az 3 Hafta Perşembe İzLiycez...
Ben Bu Hafta Çarşamba Günü oLur Diye Düşünüyordum Ama...
Rodya'cım Dediğin Gibi BeLkide Hep Perşembe İzLeriz YetkiLiLerden Bir açıkLama GeLmedi Çünkü :)

vanessa19
01-02-07, 21:55
evet canim yapmaz.
yav ben sana benide yerlestir dedim o araya.
sen hala gri gömlek suat abim ben ve damarlarim diyorsun kiziyorum ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):)

yok arkadasım o gomlek herkese yeter
hem unutmuyorum da degıstırdım bakın yazdıklarımı
abım sankı lıselı asıklar gıbı ya cok hos

hem sert olmaya calısıyor hem yumusak ıkılemde kaldı

grııııııııı.gomlekkkkkkkkkkkkkk grııııııııııııııııııı:img-hyste

ezgi su
01-02-07, 21:55
Rodya'cım Dediğin Gibi BeLkide Hep Perşembe İzLeriz YetkiLiLerden Bir açıkLama GeLmedi Çünkü :)
persembe olmasin ya.
ben persembe günleri izliyemiyorum diziyi.
mesela bugünde izliyemedim sinir oldum.hep sonradan izlemek zorunda kaliyorum.keske cumartesi yapsalar dizinin gününü

ezgi su
01-02-07, 21:57
yok arkadasım o gomlek herkese yeter
hem unutmuyorum da degıstırdım bakın yazdıklarımı
abım sankı lıselı asıklar gıbı ya cok hos

hem sert olmaya calısıyor hem yumusak ıkılemde kaldı

grııııııııı.gomlekkkkkkkkkkkkkk grııııııııııııııııııı:img-hyste
ben onun o liseli asik hallerini yerim.sapittim ben ya yine.
zaten suat ve zenan söz konusu olunca sapitiyorum.
neyse sunlar bir itiraf etselerde asklarini bende kurtulsam.
gri gömlek suat abin ve sennnn:img-hyste :img-hyste :img-hyste

tatlı_cadı624
ya şimdi saçma bir şeye girmek gibi olacak ama başlığın başındada yazmıştım merak ettim baktım sanırım bu bizim 9.başlığımız artık ana sayfaya geçsek yani diymi ama
ya kübracım ben ne yazcam msjlarımın sonuna bulamadım suat abimle alakalı birşey sen bul bana söyle bende onu her msjımın sonuna ekleyeyim

gzd_gzd
aa süper yaa en az 3 hafta perşembe izlemek mütişş olur we inşallah hep perşembede kalıır hiçç değiişmez günümüzz ;);)

hayatimsan...
01-02-07, 21:58
ya bide suat asansörde arkasini dönüp zenani görünce benimle gel dedi ya ben koptu resmen!
zenan da zavallim ne oluyor diye korktu kesin yüz ifadesinden belliydi...:img-hyste

ya bence gelecek bölüm söyle olur:
yine sabahtan gösterirler bogazi sonra elanin evini sonra iste levent evden cikiyor ikiside birbirilerine acayip bakiyor, levent gitmek istemiyor, ela leventi kapidan geciriyor bir birilerine sarildiklari yere kadar...

L: görüsürüz
E: görüsürüz

o anda da nöbetci olan hasan ve kader gelip leventi görüyor!
tabi kader elanin leventi kullanarak yükselmek istedigini düsünüyor!
fikretin inadina levent ve elada askini savunuyor fikret elaya yükleniyor!
sonra bi iki bölüm böyle .................
ela dayanamiyor ayriliyor....

bu son kismini bilmem ama gerisinden nerdeyse böyle olacagindan eminim!:happy0064

vanessa19
01-02-07, 21:59
ya şimdi saçma bir şeye girmek gibi olacak ama başlığın başındada yazmıştım merak ettim baktım sanırım bu bizim 9.başlığımız artık ana sayfaya geçsek yani diymi ama
ya kübracım ben ne yazcam msjlarımın sonuna bulamadım suat abimle alakalı birşey sen bul bana söyle bende onu her msjımın sonuna ekleyeyim

yok arkadasım sızde gomlegı yazın farketmez abım herkesın abısı herkesın ooooooooo ,hepımıze yeter abımız bızım
gomlegıyle,durusuyla,steteskobuyla,bakısıyla hepımızın abısı o :img-wink:

prenses19
01-02-07, 22:00
cnm bır arkadas ozet ıstıyorda kubra zenanı suatı yazdı bn kaderı buragı sende leventlşe elayı yazarsın dedım:D:Danlat anlat bıtmez gerci ama okadar kısa yazdıma sasırdım bnde ya:D
hıı yazayım o zaman yalnız benim ki yaz yaz bitmez

o sahneden sonra direk sabaha geçtiler zaten ela çok sinirli falan

sonra leventle karşılaştı ela leventi gördü yolunu çevirdi levent de yine mi dedi peşinden koştu tabi nereye falan dedi bu da söyledi
öyle de yanlış yöne gidiyosun dedi ela durdu işte gestapo günlerdir elayla konuşmuyomuş levent sevinmelisin falan dedi levent bunu konuşarajk halledebiliriz dedi ela da işte tabi senin kaybedecek bişeyin yok durumlarındaydı işte bi süre görüşömesek iyi olur dedi levent de ayrılmak mı istiyosun dedi ela da olabilir offf bilmiyorum işte dedi gitti
LEVENT O MUHTEŞEM BAKIŞI ATTI GÜLÜMSEDİ neyse bakışa gülüşe girmeyeyim çıkamam

sonra hastranın odasındaydılar levent hasyanın sorumluluğunu elaya verdi gestapo delirdi leventle konuştu falan

hasta ameliyat olmak istemiyomuş ela DA hastayı ikna etmesi için leventten yardım istedi o sırada gestapo bunları konuşurken gördü izliyodu onları levent gestapoyu gördü sert davrandı elaya
eğer o istemiyosa biz bşey yapamayız falan diye tersledi ela şaşkın şaşkın gitti

sonra ela hastayı ikna etti leventle gestapo odadaydı ela girdi ikna ettiğini söyledi levent elaya baktı o zaman gidip gerekeni yapalım dedi tabii gestapo izliyo onları

ameliyatta adam bütün huysuzluklarıma rağmen bana katlanan güzel kız nerde dedi ela gitti burdayım dedi işte senin orda ameliyatı izlemen gerekmiyo mu dedi ela da benim görevim burda sizi iyi hissetirmek dedi levent karşınızdaki güzel kıza odaklanın ve rahatlayın dedi

ameliyattan çıkışta levent elaya ameliyatta çok iyiydin seninle gurur duydum dedi ela nedense ben duyamıyorum dedi gitti

bunlar ameliyat ettikleri hastanın odasındaydılar işte hasta levente ela için evlenmeden önce iyice bi öğren huyunu suyunu yemek yaPMASINI BİLİRMİ FALAN DİYE DEDİ LEVENT de daha bi yumurta kırdığını görmedim dedi ela zaten ona ters davrandığı için kızgındı o da leventi tersledi gitti

ela hastanenin en güzel yeri var ya ordaydı levent geldi yaptığın yemeklerden zehirlensem bile yine de yanında olmak isterim dedi sonra işte ben sadece orda seni gestapoya karşı korumak istedim falan dedi ela da beni korursan haksız yere de kızmak zorunda kalmazsın ikisini de yapma dedi işte levent de tamam bunu beraber aşıcaz dedi ela da ben başarıcam dedi işte levent buna ne ben ne de kalbin izin verir dedi ela da bu kadar emin olma dedi

eve dönüyolardı ela asansör bekliyodu levent geldi o sırada gestapo geldi tabi hallerini gör asansör gelince ela direk içeri daldı en son gestapo girdi levent arkada elanın elini tuttu ela çekmeye çalıştı bırakmadı sonra kapı açıldı falan ela fırladı gitti

eve geldi tlfnda leventin adına baktı o sırada tlfnu çaldı levent tabi bu heyecanlandı açtı işte ylfnla konuştular ama hallerini gör levent sensiz yapamıyorum falan dedi ela bişey demedi senin de aynuısını söylemen gerekmiyomuydu dedi ela gerek var mı dedi iyi o zaman kapıyı aç ddi ela bi açtı levent orda işte levent geldi bu aşk için her şeyi yaparım gerekirse hastaneden ayrılırım gerekirse tüm dünyaya savaşırım ytabi bu aşkın içinde sen de varsan dedi SENİ SONSUZA KADAR BEKLERİM dedi kararını hemen verme dedi sonra arkasını döndü gidiyodu ela seslendi SONSUZLUK ÇOK UZUN BEN O KADAR BEKLEYEMEM DEDİ sarıldı ona

bittiiiiiiiiiii

vallaha canlarım benden bu kadarrr
karışıklıklar olabilir durumuma mazur görün

ne sonsuzluğu ben kara kara düşünüyorum haftaya kadar nasıl beklicem diye :img-hyste

burrcu
01-02-07, 22:00
gri gömlek muhambbetiniz geçekten harika arkadaşalar :Datlayamayacağım gereçekten de bağrı açık bi gri gömlek suat abimize karizma eklemişti hani

gzd_gzd
01-02-07, 22:01
yok arkadasım sızde gomlegı yazın farketmez abım herkesın abısı herkesın ooooooooo ,hepımıze yeter abımız bızım
gomlegıyle,durusuyla,steteskobuyla,bakısıyla hepımızın abısı o :img-wink:
hehe :D süpersn yaa,hepimisin abisi,üstelikk çok da yardımsever bi abi,nasıl da ilaçlarını werdi zenana, bi de dedi ya dinlen falan diye, zenanı nasıl da düşünüyo suat abimis yaa :D

ezgi su
01-02-07, 22:02
yav birsey sorucam ben persembeleri diziyi izliyemiyorum.bugün yine izliyemedim ondan bir kac sorum olucak.
levent ve ela ayrilmadimi?
bide gestaponun levente söyledigi seylere levent nasil bir tepki verdi?

vanessa19
01-02-07, 22:02
gri gömlek muhambbetiniz geçekten harika arkadaşalar :Datlayamayacağım gereçekten de bağrı açık bi gri gömlek suat abimize karizma eklemişti hani

au au au au aua

adamı bır anda sıvıl gorunce hep bırlıkte costuk tabıkı

onu kenanken fanılayla gormustum ama bu baska

ay ıkı dugmeyı de acmıs usuyecek abım

zenan hasta etmeden hasta olacak

hem abımın kendı ses tonu

auau auuauauauuaauau
grı grı grı grı grı grı grı gomlekkkkkkkkkkkk:img-hyste

kubilay92
01-02-07, 22:03
bölüm tekrarı yarın 20:00de show tvde,we showun sitesne de en geç pazara eklenirr ;)
saolasın hayatımı kurtardın kaçırsaydım heralde keçileri de kaçırırdım.
arkadaşlar bişe daha sorcam bu dizileri nerden indiriyoruz benim bayaa bi dizi açığım var da

şimdi artık seni koklar yalnızlığım seni arar seni sorar sevda çiçeği..

ezgi su
hehe :D süpersn yaa,hepimisin abisi,üstelikk çok da yardımsever bi abi,nasıl da ilaçlarını werdi zenana, bi de dedi ya dinlen falan diye, zenanı nasıl da düşünüyo suat abimis yaa :D
eeee tabi düsünecek.o düsünmesinde bizmi düsünelim.
valla raziyim suat beni düsünsün ben zenani düsünürüm.
saka bir yanada cok tatlilar ya.helede zenan suati gördügünde böyle tuaf tuaf bir bakisi var ben bitiyorum o bakislara ya

prenses19
cok güzeldi bu bölümde sonu bir harikaydı elanın uzatmamasına cok sevindim beklemiyordum acıkcası ama oda kalbinin sesini dinledi bakalım haftaya neler olacak zenan ve suatda cok tatlıydı yaa kacamak bakısları cok güzeldi suatın zenanla ilgilenmesi daha bir güzeldi off off bayıldım resmen
canım lütfen yani lecentin karşısoında kim dsurabilir
o yakışıklılık
karizmatiklik
hele o gamzeleri zaten gestapo da sulandı uyuz oldum

heralde uzatmıcak elada

ayy zaten güya özet yazacaktım ne özeti destan mübarek :img-hyste

vanessa19
01-02-07, 22:05
o yakışıklılık
karizmatiklik

heralde uzatmıcak elada

hehhehe

ya cıdden dıyorum ya bırını bulsunlar serı katıl levent avukat olsa onu ıpten alır

hatta beraat ettırır

aslında leventle pazarlık yapmaya gıdeceksın bedava alırsın malı :img-hyste

grııııııııııııııı gomlekk k :img-hyste

ezgi su
01-02-07, 22:05
o yakışıklılık
karizmatiklik

heralde uzatmıcak elada

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ay gestapo leventemi sulandi.
inanmiyorum benmi yanlis anladim yoksa.
ay deniz nasil sulandi yani birsey falanmi dedi allah askina yazsana.
ay karnima sancilar girdi gülmekten

KARAMAY
01-02-07, 22:06
aaaaaa nerdesınız yaw nasıl ama avatarım su an 20 msj geldı sen delımısın dıye grı gomlek bulamadım ıcım cıktı
gıtmeyın kalın
mavı ve cınarı da cagırın beraber corba ıcerler kazanla yapıyoruz:img-hyste

demiyim demiyim yazmıyım diyorum asma tutamadım yine kendimi ..

gri değildi o gömlek kirli açık maviydii ...

Allahım yaa bunu da benmi söyliycem . :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Merkayıda söylerdimde Reklama giriyo işte...

not : Doz aşımını halt yemiş,, benim şuanki halimin yanında....
aaahh çınar ahh , ahh maviii,, ahhh levent,,, aaahhh ela
ayy kalbimmm

ALLAHIM SANA GELİYORUMMMM..

gzd_gzd
01-02-07, 22:08
walla cnmm ölee,resmen sulandı gestapo leventee :(:( siniirr oldum walla ben dee,bi de dedi ya gamzelerinize hayran herkes diee !!

prenses19
01-02-07, 22:09
hehhehe

ya cıdden dıyorum ya bırını bulsunlar serı katıl levent avukat olsa onu ıpten alır

hatta beraat ettırır

aslında leventle pazarlık yapmaya gıdeceksın bedava alırsın malı :img-hyste

grııııııııııııııı gomlekk k :img-hyste
canımişte budur adam da ne arasan var
,
ister istemezi bakıyosun zaten farkında olmadan teslim olmuşsun

elinde değil yani

ahh ela kızım bence sen leventi kapat biyere kimseye gösterme hatta sen kendini de kapat

belli oldu gestaponun derdi adama çoktan göz koymuş :img-hyste

AHHH LEVENT AHHHHH HELE O GAMZELERR

vanessa19
01-02-07, 22:09
demiyim demiyim yazmıyım diyorum asma tutamadım yine kendimi ..

gri değildi o gömlek kirli açık maviydii ...

Allahım yaa bunu da benmi söyliycem . :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Merkayıda söylerdimde Reklama giriyo işte...

not : Doz aşımını halt yemiş,, benim şuanki halimin yanında....
aaahh çınar ahh , ahh maviii,, ahhh levent,,, aaahhh ela
ayy kalbimmm

ALLAHIM SANA GELİYORUMMMM..

ben boyle goruyorum belkı olamazmı ıllakı benı bozun dımı yanı
ben grı gordum pembe de dıyebılırım yanı ..........................

küstüm ıste gıdıyorum ben

suat abım GRI GOMLEK ve ben

prenses19
01-02-07, 22:10
CANIMBAK KOCAMAN ÖZET YAZDIM SİZE

bana göre levente bakan her göz sulanıyo

yok çok başarılı yakışıklı bi cerrahmış kadınlar özellikle o güzel gamzelerine bayılıyomuş sonu da elaya bağladı al sana işte daha ne olsun

kasırgamelek
01-02-07, 22:12
süper bi sorum olcak bu suat doktor her hafta gri yada kirli mavi renkte gömlek giymicek kii bi hafta siyah bi hafta pembe:img-hyste o yüzden bu gömleğide öyle büyütmeyin öle sıradan bi gömlek:img-hyste yoksa her hafta ne renk giyerse o renk gömlekmi alcaksınız erkek olsanız giyersiniz ama:img-hyste :img-hyste

prenses19
01-02-07, 22:13
walla cnmm ölee,resmen sulandı gestapo leventee :(:( siniirr oldum walla ben dee,bi de dedi ya gamzelerinize hayran herkes diee !!
kadın laf arasında da söylüyo yani kadınlar o gamzelere bayılıyo olabilir diye inanmıyorum yaa bunun sonunu bi de elaya bağladı

AYYYY O GAMZELER VAR YAAAAA

hayatimsan...
01-02-07, 22:15
wallah sizin sohbetinize doyum olmaz ben kactim size gri gri gri gri gri gömleginizle iyi geceler :img-hyste :img-hyste

aaaaaaa deniz cok güzel bisi bulmussun evet bende leventin karsisinda eriiim ve evet bizimde karisinda eriyecegimiz biri ciksa karsimiza ne olur sanki dimi!
ne diyyordum ha deniz süper bisi buldun gel bizde

AH O GAMZELER AH AHHHHHHHHHHHH:img-hyste :img-hyste

prenses19
01-02-07, 22:15
Öldüm o sahnede yaaa ... bi yandan ha ağladım ağlıycam birdennnnn gülme krızı tuttu....

bu dizi beni mahvetti yaaaa...

dengesiz oldum çıktım gülerken ağladım ağlarken güldüm... dengesizleştim....
KARAMAY annem dedi sen sapıttın reklam girdi elanın o hali geldi aklıma bi de sarılma sahnesi

ben başladım gülmeye ama nasıl durup dururken gülüyorum

annemler falan bakıyo

dedim ela kızım sen bu adamla baş edebilir misin hiç yok zaten ben olsam istemem de baş etmek falan :img-hyste

prenses19
01-02-07, 22:17
arkadaslar sizden bi ricam daha olucak :img-blush acaba bana SON SAHNEDE olanlari dermisiniz cünkü be cogu zaman SON SAHNEYI merak ediyorum:D hehe
DİLANCIM bak biraz geriye git izlemeyenker için bütün ela llevent sahnelerini bi sayfa anlattım

KIYMETİMİ BİLİN

AHH O GAMZELER AHHHHHHHHH

tatlı_cadı624
01-02-07, 22:18
kübracım bizim gri gömlek kirli açık mavi gömlekmiş
olsun canım yinede
suat abim-ben-kübra-kirli açık mavi gömlekkk

gzd_gzd
01-02-07, 22:21
wallah sizin sohbetinize doyum olmaz ben kactim size gri gri gri gri gri gömleginizle iyi geceler :img-hyste :img-hyste

aaaaaaa deniz cok güzel bisi bulmussun evet bende leventin karsisinda eriiim ve evet bizimde karisinda eriyecegimiz biri ciksa karsimiza ne olur sanki dimi!
ne diyyordum ha deniz süper bisi buldun gel bizde

AH O GAMZELER AH AHHHHHHHHHHHH:img-hyste :img-hyste
cnmm iyi gecelerr,rüyanda doktorlar görr :):)

wee bende DİİORUmmm

AH O GAMZELER AHHH!!;);)

prenses19
01-02-07, 22:23
kübracım bizim gri gömlek kirli açık mavi gömlekmiş
olsun canım yinede
suat abim-ben-kübra-kirli açık mavi gömlekkk
CANIM AMA BİZ DE NE HAYALLER KURMUŞTUK ORA İÇİN güya suat üstünü değiştiriyodu zenan giriyodu içeri falan

biz gerçekten sapıtmışız ne üst değiştirmesi üstelik kız zaten içerdeymiş

AHH O GAMZELER AHHHHHHH

sedosshh
01-02-07, 22:24
arkadaslar sizden bi ricam daha olucak :img-blush acaba bana SON SAHNEDE olanlari dermisiniz cünkü be cogu zaman SON SAHNEYI merak ediyorum:D hehe

hemen cnm, söliim ben:Dşimdik lewent gitti eanın ewinin önüne, elada o sırada yeni girmişti ewe. oturmuştu telefonuna bakıodu lewenti arasammı aramasam mı die düşünüodu o sırada tel çaldı arayan lewent. sora işte napıosun fln konuştular. dedi sensiz zaman geçmio her anımı senle geçirmek istiorum gibi bişi dedi lewent.ela bişi demedi. lewent ''eee burda bende öle istiorum demen gerekmiomuydu'' dedi. el '' söylememe gerek varmı dedi'' sra lewent '' ozmn aç kapıyı dedi. ela gitti açtı lewent karşısında:D sora lewent işte dedi senn için ben herşeydem vazgeçebilirim. işimden bile dedi. seni sonsuza kadar bekleyebilirim dedi. sora döndü gidiodu tam o sırada ela ''lewent'' dedi. yanına gitti '' ben o kadar bekleyemem'' dedi sonsuz çok uzak.:D soraaa sarıldılar birbirlerine :D orda dizi bitti:(baya yazdım heee:D ayrıntılı ayrıntılı:D

sevgi sihirbazı
KARAMAY annem dedi sen sapıttın reklam girdi elanın o hali geldi aklıma bi de sarılma sahnesi

ben başladım gülmeye ama nasıl durup dururken gülüyorum

annemler falan bakıyo

dedim ela kızım sen bu adamla baş edebilir misin hiç yok zaten ben olsam istemem de baş etmek falan :img-hyste
ben hala gülüyorum ya kapattım kendimi odaya .bi tuhaf oldum bu blm ben.yani bi mutluyum ki anlatamam.suat ve zenan çok tatlılardı nzsılda düşünüyor zenanı.ilçlarını falan getiriyor.ilacını içmediğini tahmin ettim falan.bu arada bizim kızında baya hoşuna gitti bu durum suatla kouşurken gözlerinin içi parlıyordu.hani ninesini anlatırken falan kirazlar çiçek açtığında doğmuş dedi ya bayıldım oraya.ya bide şu zenan ve suat repliklerini ekleseniz ben daha çok mutlu olucam

prenses19
cnmm iyi gecelerr,rüyanda doktorlar görr :):)

wee bende DİİORUmmm

AH O GAMZELER AHHH!!;);)
ARKADASLAR NE OLUYO ONLAR BENİM GAMZELERİM YAAA YAPMAYIN BÖYLE
zaten delirmişim daha beter etmeyin beni burda :img-hyste

AHH O GAMZELER AHHHHHHH

tatlı_cadı624
DİLANCIM bak biraz geriye git izlemeyenker için bütün ela llevent sahnelerini bi sayfa anlattım

KIYMETİMİ BİLİN

AHH O GAMZELER AHHHHHHHHH
ah denizim ah sen benden beter olmuşun canım ayyy ben kendi halime şükredeyim canım benim o gamzeler beni de yakar seni yakar tüm dünyayı yakar offf off benim sonum çok kötü ya
suat abi....gri gömlek....blender....zenan...ela...levent....
offffff offfffffff ben bittim yaa

prenses19
01-02-07, 22:26
hemen cnm, söliim ben:Dşimdik lewent gitti eanın ewinin önüne, elada o sırada yeni girmişti ewe. oturmuştu telefonuna bakıodu lewenti arasammı aramasam mı die düşünüodu o sırada tel çaldı arayan lewent. sora işte napıosun fln konuştular. dedi sensiz zaman geçmio her anımı senle geçirmek istiorum gibi bişi dedi lewent.ela bişi demedi. lewent ''eee burda bende öle istiorum demen gerekmiomuydu'' dedi. el '' söylememe gerek varmı dedi'' sra lewent '' ozmn aç kapıyı dedi. ela gitti açtı lewent karşısında:D sora lewent işte dedi senn için ben herşeydem vazgeçebilirim. işimden bile dedi. seni sonsuza kadar bekleyebilirim dedi. sora döndü gidiodu tam o sırada ela ''lewent'' dedi. yanına gitti '' ben o kadar bekleyemem'' dedi sonsuz çok uzak.:D soraaa sarıldılar birbirlerine :D orda dizi bitti:(baya yazdım heee:D ayrıntılı ayrıntılı:D
seda canım ben de bittim burda
artık bi coşmuşum anlatamam artık
kendimi kasmaktan karnıma ağrılar girdi
anacım sen ayrıntı görmemişsin ben az önce tesadüfen kendi yazdığımı gördüm sapıtmışım yaa:img-hyste

tatlı_cadı624
01-02-07, 22:28
canım ben orda zenanın gülmesine şaşırdım yani kaç bölüm oldu ama
yani zenanı bu bölümde nerde görsek hep gülüyodu aşk yaradı kıza
suat abime hiç bir şey diyemiyom tek kelimeyle süperdi

suat abim-ben-kübra-kirli açık mavi gömlek

prenses19
ah denizim ah sen benden beter olmuşun canım ayyy ben kendi halime şükredeyim canım benim o gamzeler beni de yakar seni yakar tüm dünyayı yakar offf off benim sonum çok kötü ya
sen ne diyosun

ben hala leventin etki alanından çıkamadım

normalde de hep ordayım

ama bu sefer fazla çekti beni kendine

şiddetli sarsılmalar var bende ne yapıcam bilmiyorum

hatta arkdslar yasaklamayı falan düşünüyolar toparlanamıyorum diye :img-hyste

sedosshh
seda canım ben de bittim burda
artık bi coşmuşum anlatamam artık
kendimi kasmaktan karnıma ağrılar girdi
anacım sen ayrıntı görmemişsin ben az önce tesadüfen kendi yazdığımı gördüm sapıtmışım yaa:img-hyste

eee olsun denizim o kadar da.....:D bak burda uykulu uykulu bile yine fena yazmadım:D eeee şee tabe ben o sırada komalık duruma geldiğim için bazı sahneler gözümden kaçmış olabilir:D

sevgi sihirbazı
01-02-07, 22:31
ya fark ettiniz mi bilmiyorum ama burakta bu blm ii toparladı.ecenin bacağı kesildikten sonra yanına gidip hiç birşey olmamış gibi davranması çok güzeldi,kaderde iyi işletti onu bu arada.asansörde levent elanın elini tuttu ya.hani elanın çekmesine rağmen bırakmadı.sonra bizim gestapo bir öksürdü allahım hemen ellerini çekmişler.hay allahım ya dedim kadın tam da öksürecek zamanı buldu.bi tut içinde dimi.iki dk sonra ne yapıyosan yap.ama bir rahat dur be kadın

gzd_gzd
ARKADASLAR NE OLUYO ONLAR BENİM GAMZELERİM YAAA YAPMAYIN BÖYLE
zaten delirmişim daha beter etmeyin beni burda :img-hyste

AHH O GAMZELER AHHHHHHH
yaa deniiz,biras da bana wer o gamzelerdenn,ben de istiyorum walla :):)

bu arada imzana bayıldım,leventsel komadasın demekk :D:D

umarıım dememin bi sakıncası yoktur ama kendimi alıkoyamıorm:)

AH O GAMZELER AHHH ;);)

prenses19
eee olsun denizim o kadar da.....:D bak burda uykulu uykulu bile yine fena yazmadım:D eeee şee tabe ben o sırada komalık duruma geldiğim için bazı sahneler gözümden kaçmış olabilir:D
canım vallaha zaten KARAMAY gelmiş yazmış deniz şuanda komaya girmiştir diye yani gerçekten durumum felaket düşün artık halimi

ben zaten çıkamadım ki komadan

buket diyo imza konusunda her bölümde kendini geliştiriyosun :img-hyste

benim bi suçum yok işte

AHH O GAMZELER AHHHHH

tatlı_cadı624
01-02-07, 22:33
sen ne diyosun

ben hala leventin etki alanından çıkamadım

normalde de hep ordayım

ama bu sefer fazla çekti beni kendine

şiddetli sarsılmalar var bende ne yapıcam bilmiyorum

hatta arkdslar yasaklamayı falan düşünüyolar toparlanamıyorum diye :img-hyste
denizim canım biz artık umutsuz vakayıda aşmışız leventsiz olmuyo
ya valla billa ya hiçbir dizi hiçbir kahraman beni kendine bu kadar bağlamadı yani bu adamda ayrı bir çekicilik var yani adamında çekim alanı o kadar genişki sarmış bütün memleketi bu çekim alanına girmek kolayda çıkmak çoooook zor olacak gibi

sevgi sihirbazı
canım ben orda zenanın gülmesine şaşırdım yani kaç bölüm oldu ama
yani zenanı bu bölümde nerde görsek hep gülüyodu aşk yaradı kıza
suat abime hiç bir şey diyemiyom tek kelimeyle süperdi

canım aslında bende şaşırmadım değil.bizim o havalı suat zenanın peşinden koşacak ilacını falan verecek,kapılarda bekleyiprobot almaya gidecek.vay be dedim ey aşk ne hale getirdin bunları.ama bence sağlam ilerliyolar.umarım hiç ayrılmazlar çok tatlılar yaaa:img-yes:

prenses19
KARAMAY farkında mısın bilmiyorum burayı da çıldırttım

ama ne yapayım yani dayanamıyorum

gözdecim anlıyoırum halini ama o gamzeler benim vallaha gestapo bile alamaz yani düşün o derecedeyim ben

sapıttım gözüm hiçbişey görmüyo

AHH O GAMZELER AHHHHHH

prenses19
01-02-07, 22:36
denizim canım biz artık umutsuz vakayıda aşmışız leventsiz olmuyo
ya valla billa ya hiçbir dizi hiçbir kahraman beni kendine bu kadar bağlamadı yani bu adamda ayrı bir çekicilik var yani adamında çekim alanı o kadar genişki sarmış bütün memleketi bu çekim alanına girmek kolayda çıkmak çoooook zor olacak gibi

CANIM ZATEN SORMA ben sapıttımm beter durumdayım
hayır bişey değil size de bulaştırdım

ayy çok fenayım sabaha kadar uyuyamam artık

yalnız cidden ben kendimi fazla mı kastım ne karnıma ağrılar girdi :img-hyste

AHH O GAMELER AHHH

gamzeler-deniz -levent

ayyyy bundan güzel bi 4lü gördünüz mü hiç :img-hyste

sedosshh
01-02-07, 22:39
ama şimdi burağı kimse sewmiyomu yaaa...:( ama oda ii yaaa... tabi bu bölümde hakkında düşündüklerinize bişe diemicem tabi hak weririmde ama iii yaaaa:Dsewiorum ben onu:D düzelcek oa inş.:D dimi ceyda:D

prenses19
01-02-07, 22:40
ya fark ettiniz mi bilmiyorum ama burakta bu blm ii toparladı.ecenin bacağı kesildikten sonra yanına gidip hiç birşey olmamış gibi davranması çok güzeldi,kaderde iyi işletti onu bu arada.asansörde levent elanın elini tuttu ya.hani elanın çekmesine rağmen bırakmadı.sonra bizim gestapo bir öksürdü allahım hemen ellerini çekmişler.hay allahım ya dedim kadın tam da öksürecek zamanı buldu.bi tut içinde dimi.iki dk sonra ne yapıyosan yap.ama bir rahat dur be kadın

yaa sorma orda dedim burak canım işte budur süpersin

yaa burak işte adam olacak da dur bakalım

zaten kader hakettiği cvbı verdi numara yaptığı sahnede biz de ne romantik yerler bekliyoduk ama kaşındı işte
aHHH MEHMET o rolü başkası oynıcaktı yerin dibine sokmuştum valllaha

ama o son sahnede burak ın konuşması içtenliği odadan çıkarken hasanın minnettar bakışları süperdi

tatlı_cadı624
01-02-07, 22:41
ya canım yemin ederim benim tansiyonum çıktı ya
hele dizi bittikten sonra ciddi ciddi kalbim sıkıştı
valla babam korkuda ölüyodu adam kzım kalp krizi geçiriyo diye
banada zaten sen her bölümden sonra böyle olacaksan sana dizi mizi yok dedi
bende valla baba izletmezsen beni hiiiç kurtaramazsın dedim
ya valla bu dizi bizim sebebimiz olacak bu gidişle

ah levent ahh yaktın beni

sevgi sihirbazı
01-02-07, 22:42
ama şimdi burağı kimse sewmiyomu yaaa...:( ama oda ii yaaa... tabi bu bölümde hakkında düşündüklerinize bişe diemicem tabi hak weririmde ama iii yaaaa:Dsewiorum ben onu:D düzelcek oa inş.:D dimi ceyda:D
olur mu canım ben bazen gıcık bulsamda seviyorum onu.bugün ecenin moralini nasıl düzeltti ama.bide her gördüğü kıza asılmasa daha çok sevecem ama asıl kazanova o

prenses19
01-02-07, 22:44
ayy o gestapo var yaa

kesin anlamıştır onun arkasında da gözü vardır

kadın koridorları arşınlıyodu bi köşede görsem de sıkıştırsam diye ela ile levent i

hiç bi yerden anlamasa kesin asansörün kapısından yansıyodur o da izliyodur

AH O GAMZELER AHHHH

tatlı_cadı624
01-02-07, 22:44
canım burağıda seviyom ama o daha gözüme girmek için elemeleri geçmeli şu playboyluğunu,askıntılığını ve bencilliğini atsın bak nasıl giriyo gözüme

sevgi sihirbazı
01-02-07, 22:47
yaa sorma orda dedim burak canım işte budur süpersin

yaa burak işte adam olacak da dur bakalım

zaten kader hakettiği cvbı verdi numara yaptığı sahnede biz de ne romantik yerler bekliyoduk ama kaşındı işte
aHHH MEHMET o rolü başkası oynıcaktı yerin dibine sokmuştum valllaha

ama o son sahnede burak ın konuşması içtenliği odadan çıkarken hasanın minnettar bakışları süperdi
ya aslında bende romantik bir sahne bekledim ama neyse daha burak ve kader ilşkisine var gibi.burak bugün elaya bile asıldı.kader de az değilmiş hani nasılda işletti burağı.şok oldu çocuk.ben bile gerçek sandım.ya ben hani bir kız vardı ya babası ameliyat olmak istemeyen :ben orda nasıl ağladım kız ağlıyo ben ağlıyorum kumandamıda aldım elime.ela kendini buldu o kızda .o anda o kızı ela kadar anlayan biri bence olamazdı.

gzd_gzd
KARAMAY farkında mısın bilmiyorum burayı da çıldırttım

ama ne yapayım yani dayanamıyorum

gözdecim anlıyoırum halini ama o gamzeler benim vallaha gestapo bile alamaz yani düşün o derecedeyim ben

sapıttım gözüm hiçbişey görmüyo

AHH O GAMZELER AHHHHHH

tamam jnmm ben seni levent we gamzeleriile başbaşa bırakiim en iisi:img-in_lo

bak bu sefer sonnda yazmadım bşii gamzelerle ilgilii:img-hyste :icon_whis

sedosshh
olur mu canım ben bazen gıcık bulsamda seviyorum onu.bugün ecenin moralini nasıl düzeltti ama.bide her gördüğü kıza asılmasa daha çok sevecem ama asıl kazanova o

olsun olsun düzelir:D yani inşallah:D yoksa gitcem ben çok gzel düzeltcem onu:D ewt ece için yaptığı çok gzldi ama yinede düşündürüo beni valla hasanla barışmak için mi yaptı fln die. burak bu sonuçta

prenses19
VALLAHA MERAK ETMEYİN BURAK DA ADAM OLACAK aslında orda da normal konuştu ama sonuna şımarıklık kısmını ekleyince iş çığrından çıktı

ama önce de söyledim eceyle sahnesi muhteşemdi o bakışı şirinliği içtenliği falan bayıldım

bu arada mehmet süper bayılmış

tabi ben de o sırada leventciğime bayılmıştım

YAA BURCU NERDESİN ACİL Bİ LEVENTSEL VAKASIYIM

ASMYE GİTMEM LAZIM

AH O GAMZELER AHHH

prenses19
01-02-07, 22:50
tamam jnmm ben seni levent we gamzeleriile başbaşa bırakiim en iisi:img-in_lo

bak bu sefer sonnda yazmadım bşii gamzelerle ilgilii:img-hyste :icon_whis
AYY CANIM BEN COŞMUŞUM ZATEN tutabilene aşk olsun

levent ne hallere düşürdün beni yaktın beni hem de nasıl

BEN YANMIŞIM
BEN YANMIŞIM
YANMIŞIM :img-hyste

AHH O GAMZELER AHHHHH

sevgi sihirbazı
ayy o gestapo var yaa

kesin anlamıştır onun arkasında da gözü vardır

kadın koridorları arşınlıyodu bi köşede görsem de sıkıştırsam diye ela ile levent i

hiç bi yerden anlamasa kesin asansörün kapısından yansıyodur o da izliyodur

AH O GAMZELER AHHHH
ayrıcalıkmış ,hst kuralıymış hayır anlamıyorum ne olur kızın elini tutsa.gestapo işte maksat gıcıklık olsun .kadın heryerden çıkıyor ya asansöre bile nasıl atladı öle.bide öksürüyo.gitti romantizm ya !!!!!!bu kadın evliyse eminim kocası çok çekiyordur

sedosshh
canım burağıda seviyom ama o daha gözüme girmek için elemeleri geçmeli şu playboyluğunu,askıntılığını ve bencilliğini atsın bak nasıl giriyo gözüme

valla bm için farketmez birini düzeltse bile kaç kişini gönlünde taht kurar o:Dyanlız kutside diziyle baya gündeme geldi şahsen ben hiç sewmezdim onu ama şimdi çokkk sewiyorummfarklı bişey: AAHHHH O BAKIŞLAR AHHHH:D

prenses19
01-02-07, 22:52
ya aslında bende romantik bir sahne bekledim ama neyse daha burak ve kader ilşkisine var gibi.burak bugün elaya bile asıldı.kader de az değilmiş hani nasılda işletti burağı.şok oldu çocuk.ben bile gerçek sandım.ya ben hani bir kız vardı ya babası ameliyat olmak istemeyen :ben orda nasıl ağladım kız ağlıyo ben ağlıyorum kumandamıda aldım elime.ela kendini buldu o kızda .o anda o kızı ela kadar anlayan biri bence olamazdı.
SORMA YAA BÖYLE OLDUĞUMA BAKMAYIN NASIL AĞLIYORUM

bi de ela üzülüyo ya hani gözleri doluyo

o orda ağloıyo ben burda hem de hıçkıra hçkıra

diyorum bi yandan levent gelse de gözyaşlarımı silse -tabi bi yandan o da aklımdan çıkmıyo

durum vahim ben de yanii

AHH O GAMZELER AHHHH

sevgi sihirbazı
01-02-07, 22:53
olsun olsun düzelir:D yani inşallah:D yoksa gitcem ben çok gzel düzeltcem onu:D ewt ece için yaptığı çok gzldi ama yinede düşündürüo beni valla hasanla barışmak için mi yaptı fln die. burak bu sonuçta
yok ya bence hasan için yapmadı.hasanı normalde pek umursamıyor zaten .artık allah tarafından iyi halinemi geldi bilemicem ama yaptığı çok süperdi.hasanda garibim ameliyat öncesinde nasıl konuştu ama.sen tek bacaklada dans edersin diye.vay be ne iyi arkadaşlarmış.her insanın böle dostu olmalı bence

prenses19
01-02-07, 22:55
TAM DOKTORLAR BAŞLADI TABİ BEN SON SES VE PÜR DİKKAT

odaya annem geldi bişey dedi benim el hava ses bile çıkmıyo

zaten diyorum ya her hafta ayrınbi rekor

göz kırpmama rekoru

annem geldi ne desin yengenler geliyo tam başlıcak ama

tabi ben hiç istifimi bozmuyorum kapıyo açmam
çok doğal bişey söylüyomuş gibi tabi ev koptu
yok dedi şaka yaptım :)

sedosshh
01-02-07, 22:56
yok ya bence hasan için yapmadı.hasanı normalde pek umursamıyor zaten .artık allah tarafından iyi halinemi geldi bilemicem ama yaptığı çok süperdi.hasanda garibim ameliyat öncesinde nasıl konuştu ama.sen tek bacaklada dans edersin diye.vay be ne iyi arkadaşlarmış.her insanın böle dostu olmalı bence

arzu bence heryerde hasn gib biri olmalı.. onun varlığı yeter:Decede çok güçlü kızmış ben o hikayenin gerçek olduğuna eminim böle insanlar varr...

sevgi sihirbazı
01-02-07, 22:56
SORMA YAA BÖYLE OLDUĞUMA BAKMAYIN NASIL AĞLIYORUM

bi de ela üzülüyo ya hani gözleri doluyo

o orda ağloıyo ben burda hem de hıçkıra hçkıra

diyorum bi yandan levent gelse de gözyaşlarımı silse -tabi bi yandan o da aklımdan çıkmıyo

durum vahim ben de yanii

AHH O GAMZELER AHHHH
şimdi ben normalde bir erzak çantası yapıyorum bu dizi için suyumdan kahveme tatlımdan meyvama kadar .hayatta kalkmıyorum yerimden ya reklamlar biterde ben bir sahne kaçırırsam ölürüm o zaman .artık yanıma mendilde alıcam ya baya duygusal ama bir o kadarda güzeldi blm

prenses19
01-02-07, 22:59
ayrıcalıkmış ,hst kuralıymış hayır anlamıyorum ne olur kızın elini tutsa.gestapo işte maksat gıcıklık olsun .kadın heryerden çıkıyor ya asansöre bile nasıl atladı öle.bide öksürüyo.gitti romantizm ya !!!!!!bu kadın evliyse eminim kocası çok çekiyordur
yaa canım sorma delirdim burda

zaten kıyamam elanın yüreği ağzında yüzündeki ifadeden belli

heyecandan ölüyo
ne düşüneceğini şaşırdı

o sırada levent elini tuttu ona mı heyecanlansın yoksa

gestapo hadi dönerse görürse ona mı:img-hyste

zaten levent onun bu hallerine bayılıyo hem onun için yaptı

hem de gestapoya inat ama çok tatlılar yaaa

AHH O GAMZELER AHHHH

gzd_gzd
şimdi ben normalde bir erzak çantası yapıyorum bu dizi için suyumdan kahveme tatlımdan meyvama kadar .hayatta kalkmıyorum yerimden ya reklamlar biterde ben bir sahne kaçırırsam ölürüm o zaman .artık yanıma mendilde alıcam ya baya duygusal ama bir o kadarda güzeldi blm
evet yaa,aldım herşeyimi yanma ben de kapandım odama dizi bitene kadar orda kaldm walla eğer biri odama girse bölüm sırasnda eminim ki çook kötü şeyler olabilirdi ;)

sedosshh
arkadaşlar bütün hayalleri suya düştü.... bir nedenden dolayı asm'ye gidemiorumm... artık hastalanmaktan başka çarem kalmadı:( artık ewde çıplak ayakla fln geziorum ki çabuk çabuk hastalaniim... gelen varmı benle?

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:01
arzu bence heryerde hasn gib biri olmalı.. onun varlığı yeter:Decede çok güçlü kızmış ben o hikayenin gerçek olduğuna eminim böle insanlar varr...
bencede seda kesin vardır.ya bazen diyorumki canım sıkıldı ,bu neden böle falan.bide bakıyorumki benim derdim dert mi ya!ecede inandı ama başaracağına.zor bir karardı.ben bu kadar kolay karar veremezdim herhalde kendimi ecenin yerine koyuyorumda allah yardım etsin vallahi.benim çok arkadaşım var ama sadece hasan gibi tek bir dostum var iyikide varr.

sedosshh
01-02-07, 23:01
evet yaa,aldım herşeyimi yanma ben de kapandım odama dizi bitene kadar orda kaldm walla eğer biri odama girse bölüm sırasnda eminim ki çook kötü şeyler olabilirdi ;)

sen ne diosun yaa kardeşim girdi sus dedim susmadı tam o sırada da reklam girmişti ztn o sinirle bir kawga ettim kii.................her an dizim yasaklanabilir:(:(:(

prenses19
01-02-07, 23:02
ARZU ben nasıl oluyorum biliyomusun

denedim onu hiçbişey yiyemiyorum

diziye öyle bi odaklanmışım ki (LEVENTE OLMASIN )neyse

bian diyorum yutkunmayı unutucam yok zaten bu gidişle nefes almayı unutucam tam olucak :img-hyste

levent gelir suni teneffüs yapar artık

yok ben cidden sapıttım ne yazdığımı bilmiyorum artık

AHH O GAMZELER AHHH

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:03
arkadaşlar bütün hayalleri suya düştü.... bir nedenden dolayı asm'ye gidemiorumm... artık hastalanmaktan başka çarem kalmadı:( artık ewde çıplak ayakla fln geziorum ki çabuk çabuk hastalaniim... gelen varmı benle?
seda bende soğuk su falan içiyorum.birazda ince giyinirsem tamamdır.hemen hasta olurum .bende gelicem beni almayı unutmayın.gerçi biraz uzağım ama uçakla45 dk da orayım

prenses19
01-02-07, 23:04
OLMAZ MI YAA OLMAZ MI ben gelmez miyim
böyle şeyleri sormayın bile

offff bu asm niye ankda değil bak adı da a harfiyle başlıyo neden ya neden

yok ben sapıttım allah aşkına bağlantıya bak :img-hyste

sedosshh
01-02-07, 23:04

bian diyorum yutkunmayı unutucam yok zaten bu gidişle nefes almayı unutucam tam olucak :img-hyste

AHH O GAMZELER AHHH

denizcim yavaş yavaş... sakin ol...... derin nefes all..............:D alıştıriim kendimi çok pis doktor olasım geldi:D

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:06

AHH O GAMZELER AHHH
yanıma neden su alıyorum sandın ki sen .daha önce kaç kere boğuldum anlatamam.sadece çekirdek almam oda çok ses yapıyor canım konsantre olamıyor insan

sedosshh
01-02-07, 23:07
seda bende soğuk su falan içiyorum.birazda ince giyinirsem tamamdır.hemen hasta olurum .bende gelicem beni almayı unutmayın.gerçi biraz uzağım ama uçakla45 dk da orayım

aahh ahhh arzucumm ben normalde 15 dakikada gidibilirim amaa.... götüren yokki:( tek nsl gitcem daha ben küçüğüm:D:D ama yani elimden gelen herşeyi yapıom ya götürcekler yada götürcekler:D

gzd_gzd
01-02-07, 23:07

cnm ben gelirim walla seninle seve seve,ne zaman yola çıkalım dersen hazır olurum, yeterki asmye gidelim walla yaa;);)

prenses19
01-02-07, 23:09
denizcim yavaş yavaş... sakin ol...... derin nefes all..............:D alıştıriim kendimi çok pis doktor olasım geldi:D
SEDA CANIM vallaha bana ne oldu bilmiyorum cidden karnım ağrıyo

çok mun kastım bugun kendimi nedir

yaa senin çoktan oraya damlamış olman gerekiyodu inanamıyorum

vallaha milletin beni bir kandırma ççlışmaları var orda okuyan arkdsların

deniz sen gel yeter ki biz seni asmye götürücez söz

tabi ben seve seve de annem bırakır mı

yok ben dicem allah aşkına levent HACETTEPEYE tıp fakültesine konferans falan yap

yaa tıpla kampüslerimiz ayrı ama olsun

bizi,m okulda neden ist yolunda olmaz ki

gider eskişehir yolunda olur offf yaaa

AHH O GAMZELER AHHH

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:10
aahh ahhh arzucumm ben normalde 15 dakikada gidibilirim amaa.... götüren yokki:( tek nsl gitcem daha ben küçüğüm:D:D ama yani elimden gelen herşeyi yapıom ya götürcekler yada götürcekler:D
nasıl yani şekerim kaç yaşındasın ki sen ?bu hastaneye hem bu kadar yakın hamde bu kadar uzksın ha bari arada arkadaşa gidiyorum diye çıkıp çekimlere gitsen .benimde verdiğim akla bak ya...sapıttım işte

tatlı_cadı624
canım hikaye gerçek zaten ve o kızın dansını izledim gerçekten çok güzeldi ben o kızı izledikten sonra yaşadığımın farkına vardım
bu bölümde
Aşkın Gücü
Azmin Gücü
Dostluğun Gücü ve
Yaşamın Gücü Kazandı
Hayatta Kazanmakta Kaybetmekte Vardır.
Hayat çektiğin acılara rağmen ayakta durduğunu göstermek için çıktığın bir sahnedir.Bazen acılara,şanssızlığa,ayrılığa ve yaşanan diğer tüm kötülüklere
yenilip inersin o sahneden boynun eğik...
Kaybeden sen olmuşsundur ve bunu değiştiremezsin.
Bazen herşeye karşı göğüs gerip ayakta kalırsın.O sahne artık senindir.Çünkü sen yenilmeyip ayakta kalmışsındır.İşte bunu görenlerde seni ayakta alkışlar.
O zaman sen kazanmışsındır...
Ama bence kazananlar kaybetmeyide kazanmayıda tatmış olanlardır.

ayyy şair oldum çıktım iyi mi yani valla billa ben bu sözü kendim yazdım nasıl olmuş:)
bu dizi beni daha ne kılıklara sokacak acaba

sedosshh
cnm ben gelirim walla seninle seve seve,ne zaman yola çıkalım dersen hazır olurum, yeterki asmye gidelim walla yaa;);)

deli olcam varyaaa..... insan hastalanmak için bu kadar uraşırmı yaaaa....eet böle forumca toplanıp gidelim bizz gözdecim:D hep destek tam destek:D

prenses19
01-02-07, 23:11
yanıma neden su alıyorum sandın ki sen .daha önce kaç kere boğuldum anlatamam.sadece çekirdek almam oda çok ses yapıyor canım konsantre olamıyor insan
CANIM OHOOO ben bi defa su içiyorum
hararet bastı leventi görünce

sormayın birden ekranda gözüktü benim boğazımda kaldıbi püskürtmüşüm

konuşmaları duyucam diye öksüremiyorum da

yokbişey değil levent sevdasına gidi,cem offfff

AHH O GAMZELER AHHHH

sedosshh
01-02-07, 23:13
nasıl yani şekerim kaç yaşındasın ki sen ?bu hastaneye hem bu kadar yakın hamde bu kadar uzksın ha bari arada arkadaşa gidiyorum diye çıkıp çekimlere gitsen .benimde verdiğim akla bak ya...sapıttım işte

15 yaşındayım cnm ama hastane gebzede biz ist tuzlada oturuoruz ama tuzla istnin bir ucu gebzede kocaelinin. hem gitmek için yinede araba lazım yani ............... e bende kullanamam

prenses19
01-02-07, 23:14
küçüğüm derken kaç yaşındasın ki

ben büyüğüm de ne oluyo

gerçi orda olsam mutlaka bi yolunu bulurdum gitmek için

millet bana diyo deniz nasıl bi sevgidir bu böyle adam senin yazdıklarını gelse bi okusa elayı bırakır seni alır vallaha

yok dillere destan oldum sitede ama ne yapayım ya haksız mıyım

AHH O GAMZELER AHHHH

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:15
tamam işte ekip toplanıyor yavaş yavaş.Sen ,ben,deniz ,seda.burcu,kübra eeeeoldu işte ekip bide hastalık bulur sızarız hastanenin içine sonra bir yandan suatı bi yandanda leventi ararız.gestapoyu gören kaçsın o kadın kırmızı alarm

tatlı_cadı624
01-02-07, 23:17
bakıyorum asmye gitme durumları tekrar kendini gösteriyo
arkadaşlar sakin olalım bence asmye gidersek orayı yıkar geçeriz ondan sonra adamlar çekim yapacak yer bulamazlar değilmi
ek olarak bu söylediklerime ben bile inanmıyorum yani
ee kim alacak beni
valla giderken beni almazsanız darılırım ona göre
ya bu leventin karısı hangi bölümde geliyodu unutum kafa kalmadı ki bende

prenses19
01-02-07, 23:20
bakıyorum asmye gitme durumları tekrar kendini gösteriyo
arkadaşlar sakin olalım bence asmye gidersek orayı yıkar geçeriz ondan sonra adamlar çekim yapacak yer bulamazlar değilmi
ek olarak bu söylediklerime ben bile inanmıyorum yani
ee kim alacak beni
valla giderken beni almazsanız darılırım ona göre
ya bu leventin karısı hangi bölümde geliyodu unutum kafa kalmadı ki bende

yaa canım bak yine oldu mu bu
ben bugun coşmuşum
o kadını yine çıkardınız

yaa orda 9 da geliyo

gelmez olasıca

AHH O GAMZELER AHHHH

tatlı_cadı624
01-02-07, 23:20
arkadaşlar bence bu gestapo olayını garantiye almak için birimiz gestapoyu bulup oyalasın sonra bizde hastaneyi alt üst eder buluruz leventi-suatı
hadi hiç olmazsa bizim mübarek koltuğa uzanırız elbet bi tanesi gelir değilmi ama

gzd_gzd
01-02-07, 23:22
tamam işte ekip toplanıyor yavaş yavaş.Sen ,ben,deniz ,seda.burcu,kübra eeeeoldu işte ekip bide hastalık bulur sızarız hastanenin içine sonra bir yandan suatı bi yandanda leventi ararız.gestapoyu gören kaçsın o kadın kırmızı alarm

evett cnm sızarız hastanenin içine oley:happy0064

we tabi gestapodan kaçmamız gerekiyo,hatta biz de alalım şu hastanedekilerin kullandığı çağrı cihazlarndan,gestapoyu gören haber werir diğerlerine,özellikle levent için gelmiş olanlar daha dikkat etmeliyiz gestapo bu walla bizi de kıskanırrr:img-blush :img-blush :img-hyste

ebruli1903
keske hayatta levent´in ela´yi sevdigi gibi yürekten asklar,gercek asklar olsa ..

keske;cinar´in mavi´yi sevdigi gibi asklar olsa ...

vs. dizilerden cok örnekler var ama umarim bizde yasariz .. keske !

sevgi sihirbazı
CANIM OHOOO ben bi defa su içiyorum
hararet bastı leventi görünce

sormayın birden ekranda gözüktü benim boğazımda kaldıbi püskürtmüşüm

konuşmaları duyucam diye öksüremiyorum da

yokbişey değil levent sevdasına gidi,cem offfff

AHH O GAMZELER AHHHH
şimdi malum benim kumanda olayını bilmeyen yoktur ama bilmeenler için genede anlatayım:evde herkesde bir kanal değiştirme merakı almış gidiyor.bende çözüm olarak kumandaya ip takıp boynuma asmayı buldum ama nerde ip asacak yer yok çaresiz bantladım bacağıma .ya ben komşulara haber salıyorum hastayım uyucam diye.millet bize geliyo,allahım bir konuşma bir bağırış anlatamam.çay faslı derken kaynıyor dizi.ben telefonumu bile kapıyorum o dereceyim yani

tatlı_cadı624
01-02-07, 23:23
yaa canım bak yine oldu mu bu
ben bugun coşmuşum
o kadını yine çıkardınız

yaa orda 9 da geliyo

gelmez olasıca

AHH O GAMZELER AHHHH
e ne yapayım canım kadının geldiği bölümü bileyim ki ona göre kendime cephane hazırlaycam oklava,tava,tencere vs.
tabi bide yolmak için o cadolozu sinir toplayıp turbo moduna geçmem lazım
hazırlıklı olmak için yani
ya canım beraber yolarız dimi o kadını
top gibi ben sana atarım sen bana:)

sedosshh
01-02-07, 23:25
ya ben bişi sorcam şu fıs fıs imaile noldu??? konuştunuz mu o konuyu???son anda senaryoda fln bi deişşiklik fln mı oldu acaba

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:27
evett cnm sızarız hastanenin içine oley:happy0064

we tabi gestapodan kaçmamız gerekiyo,hatta biz de alalım şu hastanedekilerin kullandığı çağrı cihazlarndan,gestapoyu gören haber werir diğerlerine,özellikle levent için gelmiş olanlar daha dikkat etmeliyiz gestapo bu walla bizi de kıskanırrr:img-blush :img-blush :img-hyste
hay aklınla bin yaşa gözdecimçağrı cihazı ii fikir.ayy ben hayatta yaklaşmam gestapoya .ya acaba onuda sevip sadece aramıza o kadını görmek için gelmek isteyen var mıdır.tamam bende seviyorum onu ama bazen de deli ediyor canım beni ayrıca zamanlamasıda kötü .en olmaz sahnelerde çıkıyor hep.bkz:asansör sahnesi

tatlı_cadı624
01-02-07, 23:27
ya belkide o fıs fıs ismail 7.bölümdedir oluyo bazen
bi defa özette o ayşenin iyileşmediğini araya sıkıştırdılar ama o bölümde değil diğer bölümde izledik bazen oluyo özette böyle şeyler

sedosshh
01-02-07, 23:30
ya belkide o 7.bölümdedir oluyo bazen
bi defa özette o ayşenin iyileşmediğini araya sıkıştırdılar ama o bölümde değil diğer bölümde izledik bazen oluyo özette böyle şeyler

galiba bu bnm sorumun cwbıydı saol cnm:D hmmm yani var fıs fıs ismailli sahneler..ama fragmandada gösterdiler??? orda nie gösterdiler?

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:30
ya ben bişi sorcam şu fıs fıs imaile noldu??? konuştunuz mu o konuyu???son anda senaryoda fln bi deişşiklik fln mı oldu acaba
evet seda ya iyi hatırlattın vallahi.galiba fazla özet yayınladılar.çıkmadı bu blmde .senaryoda fragmandan sonra değişiklik yapmazlar kesin fazla özetti

prenses19
01-02-07, 23:32
e ne yapayım canım kadının geldiği bölümü bileyim ki ona göre kendime cephane hazırlaycam oklava,tava,tencere vs.
tabi bide yolmak için o cadolozu sinir toplayıp turbo moduna geçmem lazım
hazırlıklı olmak için yani
ya canım beraber yolarız dimi o kadını
top gibi ben sana atarım sen bana:)
ayy canım bende hiç gerek yok öyle şeylere

sinir toplama falan

lafı geçtiğinde kan beyinime sıçrıyo

yolmaz mıyız ben vallaha son olarak onu hastanenin çatısından atıcam intihar süsü vericem :img-hyste

prenses19
01-02-07, 23:34
vallaha sedacım öyle bi kapılmışım ki ben onu hiççç hatırlamadım
aklıma bile gelmedi evet yaaa

özet fazla fregman fazlaaa

tabi benim aklımdan uçtu bunlarr

benim bi suçum yook ki hepsi leventin suçu işte

AHH O GAMZELER AHHHH

prenses19
01-02-07, 23:35
hay aklınla bin yaşa gözdecimçağrı cihazı ii fikir.ayy ben hayatta yaklaşmam gestapoya .ya acaba onuda sevip sadece aramıza o kadını görmek için gelmek isteyen var mıdır.tamam bende seviyorum onu ama bazen de deli ediyor canım beni ayrıca zamanlamasıda kötü .en olmaz sahnelerde çıkıyor hep.bkz:asansör sahnesi
VALLAHA ben gestapoyu severdim

ama bu gidişle elanın babasının yanına kapatıcam bütün aşıklar rahat edicek

o diğerlerini görmezki

taktı bizimkilere bi kere off yaaa

AHH O GAMZELER AHHH

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:37
ayy canım bende hiç gerek yok öyle şeylere

sinir toplama falan

lafı geçtiğinde kan beyinime sıçrıyo

yolmaz mıyız ben vallaha son olarak onu hastanenin çatısından atıcam intihar süsü vericem :img-hyste
inanmıyorum sana deniz.planı yapmışsın bide kılıf uydurmuşsun çok hoşsun ya intihar süsü demek:img-yes: .ya ben aslında bu gelecek kadını pek suçlu bulmuyorum .sonuçta levent istemezse birşey geçmez aralarında.yani kilit nokta levent olayı o çözer bence.bu arada eğer levent yolunu şaşırırda karısına giderse kübra onu kesin öldürür benden uyarı

o.c_girl
01-02-07, 23:38
ama bu leventte hiç rahat durmuyoki

yani resmen gestapo gel bize kız dio

onun yanında elanın elini fln tutuoo

prenses19
01-02-07, 23:38
evet oluyor bazen böyle şeyler.bu arada millet herkes gidiyor birer birer.form dağıldı baya bir sessiz oldu.
CANIM ben burdayım yaaa

burdayı da ne oldu bilmiyoruım çok felaket karnım ağrıyo

nedense

zaten o aansör sahnesi ayy elax çekiyo elini levent bırakmıyo getapo öksürüyo

dedim boğulasın emi severim de onu ama delirtti beni

elanın son hızla kaçışı falan

AŞK İŞTE ENGEL TANIMIYO GESTAPOYU BİLE :img-hyste

AHH O GAMZELER AHHHH

yalnız bu sefer ki ahlama acıdan olabilir

prenses19
01-02-07, 23:40
ama bu leventte hiç rahat durmuyoki

yani resmen gestapo gel bize kız dio

onun yanında elanın elini fln tutuoo
ama ne yapsın seviyo yaa

dayanamıyo ondan uzak kalmaya

yadsak olan şeyler daha çok istenilirmiş

ayy bi de ela çekiyo elini o bırakmıyo yaa

dedim gestapoyu boşver şimdi kapı açılırmış herkes görürmüş rüyadaki gibi:img-hyste

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:41
VALLAHA ben gestapoyu severdim

ama bu gidişle elanın babasının yanına kapatıcam bütün aşıklar rahat edicek

o diğerlerini görmezki

taktı bizimkilere bi kere off yaaa

AHH O GAMZELER AHHH
canım bu kadın ordaki hastalarıda delirtir.bi rahat durmuyoki.kaçar ordan bak o zaman sen bizimkilerden alacağı inntikama.benim daha iyi bir fakrim var hazır sen şu malum kadını çatıdan atarken bunuda bir atsan .elin değmişken toptan kurtuluruz

prenses19
01-02-07, 23:43
inanmıyorum sana deniz.planı yapmışsın bide kılıf uydurmuşsun çok hoşsun ya intihar süsü demek:img-yes: .ya ben aslında bu gelecek kadını pek suçlu bulmuyorum .sonuçta levent istemezse birşey geçmez aralarında.yani kilit nokta levent olayı o çözer bence.bu arada eğer levent yolunu şaşırırda karısına giderse kübra onu kesin öldürür benden uyarı
canım yapmaz mıyım zaten o kadının en ufak bi yılışıklığında bitti o

yapmasın kardeşim banane

ayy bi de levent karşılık verince var yaa eğer ki öyle bi hata yaparsa bi yakınlaşsın vallaha o da yandı levent sevgisi flan dinlemem yakarımm

ikisini de diri diri gömerim aynı yere

tabii sevgili eski karısı tanınmıcak hale gelir öyle bi biçerim yani onu

tabi leventi daha estetik biçerim ayrıcalığı olsun :img-hyste

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:44
ama ne yapsın seviyo yaa

dayanamıyo ondan uzak kalmaya

yadsak olan şeyler daha çok istenilirmiş

ayy bi de ela çekiyo elini o bırakmıyo yaa

dedim gestapoyu boşver şimdi kapı açılırmış herkes görürmüş rüyadaki gibi:img-hyste
evet yasaklar zaten delinmek içindir.kim bu kadar kuralcı yaşar ki.bakın suat bile dayanamıyor atrık kurallardan bananeder gibi adam rahat yani.sahiden asansör bir açılırmış ela ve levent öpüşüürken umarım haldun bey orda olmazadam direk şok olur

prenses19
01-02-07, 23:45
canım bu kadın ordaki hastalarıda delirtir.bi rahat durmuyoki.kaçar ordan bak o zaman sen bizimkilerden alacağı inntikama.benim daha iyi bir fakrim var hazır sen şu malum kadını çatıdan atarken bunuda bir atsan .elin değmişken toptan kurtuluruz
vallaha bilemem bakarsın ayağı kayıverir düşmüş

hani o da leventin karısını ikna etmeye çalışırken intihar etme diye :img-hyste

yaa bu arada ben cidden kötüyüm karnı ağrıyo yaa

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:46
canım yapmaz mıyım zaten o kadının en ufak bi yılışıklığında bitti o

yapmasın kardeşim banane

ayy bi de levent karşılık verince var yaa eğer ki öyle bi hata yaparsa bi yakınlaşsın vallaha o da yandı levent sevgisi flan dinlemem yakarımm

ikisini de diri diri gömerim aynı yere

tabii sevgili eski karısı tanınmıcak hale gelir öyle bi biçerim yani onu

tabi leventi daha estetik biçerim ayrıcalığı olsun :img-hyste
canım benim bence sana kalmadan kübra onu çoktan öldürmüş olur.haklı çıkacak ya sonuçta.değmeyin onun keyfine bu arada nerde o ya ben mi kaçırdım

prenses19
01-02-07, 23:47
evet yasaklar zaten delinmek içindir.kim bu kadar kuralcı yaşar ki.bakın suat bile dayanamıyor atrık kurallardan bananeder gibi adam rahat yani.sahiden asansör bir açılırmış ela ve levent öpüşüürken umarım haldun bey orda olmazadam direk şok olur
canım haldun bey sonra görüyo onları

ama ne çare ateş bacayoı çoktan sarmış

kim olsa sarmaz mı

adam bi bakıyo resmen eritiyo ortalığı

bi gülümsüyo ela zaten stop oluyo

onu yanında eli ayağı birbirine giriyo

ne yapacağını şaşırıyo

TLFNDA BİLE HALLERİNİ GÖRDÜN :img-hyste

AHH O GAMZELER AHHH

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:49
vallaha bilemem bakarsın ayağı kayıverir düşmüş

hani o da leventin karısını ikna etmeye çalışırken intihar etme diye :img-hyste

yaa bu arada ben cidden kötüyüm karnı ağrıyo yaa
canım senin bu karın ağrın psikolojik olmasın .ama yinede bir ağrı kesici al bence daha kötü olma.bu arada gestapoda gitti.onund kılıfı hazır.canım demek leventin karısını kurtarcakmış ha .böyle olur işte .eline sağlık denizcim

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:51

kim olsa sarmaz mı

ne yapacağını şaşırıyo

AHH O GAMZELER AHHH
sorma ya admın ses tonu bile ikna edici.hani bide sonsuza kadar beklerim dedi ya ayyyyyyyy dedim ya sahiden seviyor bu kızı.hastaneyi bırakırım demesiyse bayağı cesurcaydı

prenses19
01-02-07, 23:53
canım senin bu karın ağrın psikolojik olmasın .ama yinede bir ağrı kesici al bence daha kötü olma.bu arada gestapoda gitti.onund kılıfı hazır.canım demek leventin karısını kurtarcakmış ha .böyle olur işte .eline sağlık denizcim
vallaha canımm ben bişey yapmıyorum ayağı kayıveriyo

vallaha o kadın yerden kalkar yanıma gelir de yapışır yakama ben biliyorum:img-hyste

vallaha kendi bilir bi daha ayağı kayıverir sonra

bu ara bilmiyorum ki yaa hani levent gelip muayene etsin diye bilinç altımın yaptığı bişey de olabilir

ama samıyorum

prenses19
01-02-07, 23:56
sorma ya admın ses tonu bile ikna edici.hani bide sonsuza kadar beklerim dedi ya ayyyyyyyy dedim ya sahiden seviyor bu kızı.hastaneyi bırakırım demesiyse bayağı cesurcaydı
evet yaa düşün ki adam bu hastane için yurt dışında parlak bi kariyeri bile reddetmiş

ama ela için bu aşk için gerekirse hastaneden ayrılırım dedi

zaten o sözler aklımdan çıkmıyo

SENİ SONSUZA KADAR BEKLERİM

SONSUZLUK ÇOK UZUN BEN O KADAR BEKLEYEMEM

ayyy kulaklarımda çınlıyo hala:img-hyste

AHH O GAMZELER AHHHH

sevgi sihirbazı
01-02-07, 23:57

kim olsa sarmaz mı

ne yapacağını şaşırıyo

AHH O GAMZELER AHHH
ya deniz şimdi bunlarhst dede sevgili gibi davranırlarsa gestapo neler yapar bu kıza :3 ay ameliyata sokmam dedi ya bence kesin saklıcaklar.levent gene korumak için kötü davranır gestaponun yanında. ama baştan anlaşsınlar sonra kız niye bana kızdı diye alınıyor

burcu_yağmur
01-02-07, 23:57
suat ve zenan sahnelerini keyifle izliyorum şu suat başka ya bayılıyorum adama of haftayı sabırsızlıkla bekliyorum

prenses19
02-02-07, 00:01
ya deniz şimdi bunlarhst dede sevgili gibi davranırlarsa gestapo neler yapar bu kıza :3 ay ameliyata sokmam dedi ya bence kesin saklıcaklar.levent gene korumak için kötü davranır gestaponun yanında. ama baştan anlaşsınlar sonra kız niye bana kızdı diye alınıyor
VALLAHA CANI gestapo bu bölümde olmadığına göre gelecek bölümde elanın canına okucak

verdiği hastaların dosyaların istediği rönrgenlerinn haddi hesabı olmıcak

üstüne bi de zenan iyice ağırlaşıcak
dicek onun hastalarının sorumluluğu da sen de

kıyamam yazık kıza

sedosshh
02-02-07, 00:02
ya arkadaşlar bu soruyu sormak için baya bi geç olcak ama bugün yaso buraya gelidim???:D

prenses19
02-02-07, 00:06
ya arkadaşlar bu soruyu sormak için baya bi geç olcak ama bugün yaso buraya gelidim???:D
canım vallaha bilmiyorum yaso girmiş ama o mu değil mi belli değil

çok kısa kalmış

ben de çok şaşırdım zaten :img-wink:

sedosshh
02-02-07, 00:08
canım vallaha bilmiyorum yaso girmiş ama o mu değil mi belli değil

çok kısa kalmış

ben de çok şaşırdım zaten :img-wink:

ama bence o diildir yaa. çünkü dün aysun bi programda diodu 7. bölümü çekioruz die. çok yoğunlar onlar...

prenses19
02-02-07, 00:10
CANLARIM ben gidiyorum ne oldu anlamadım cidden karnım ağrıyo

ama gitmeden önce söylemeden edemicem

O NASIL BAKIŞTI ÖYLE
O NASIL GÜLÜMSEYİŞTİ
O NASIL ELİNİ TUTUP DA BIRAKMAYIŞTI
O NASIL SONSUZA KADAR BEKLERİM DEYİŞTİ
O NASIL SARILIŞTI

YOK ARKDSLAR BU BÖYLE OLMUYO
BENİM BU LİSTE BİTMEZ SAYMAYA BAŞLARSAM

BANA LEVENTLİ RÜYALAR

size de tatlı rüyalar
hepinizi çok çok öpüyorum
beni bu halde çektiniz sağolun ama ben hala düzelmedim

her hafta daha beter oluyorum

ve son söz diyorum

AHH O GAMZELER AHHH

sedosshh
02-02-07, 00:14
şuan varya bi ''seni kalbimden atmak mı'' bi ''gözlerimi kapatsam'' dinliorum......
uçtum uçtumm. yokum ben bayaaaaa biii arkadaşalr:D
seni kalbimden atmak mı? yooooooooooooooooookkkkk sana sewgim kendimden çokk

arkadaşlar bende gidiorummm..
arzucum ve dierleri ii geceelr ve ii yorumlar size:D banda lewentli elalı suatlı zenanlı kaderli buraklı gestapolu haldunlu veeee hasanlıı rüyalar:D ( unuttuğum var mı??:D )

6123m
02-02-07, 06:26
arkdaslar sonunda Muzıgı Buldm :) coq mutluyum Dun gceden Berı Ytamadım Bır turlu muzıgı Bulcam dıye

ayrıca dünkü bölüm sprdi ama Agladım Gene Eceyı Görunce Ora dısınca Coq guzeldi

su dr.fikretin Kaprıslerı Coq cnmı Sıktı aRtıq :(

Ama gne Kesın reytng 1.siyiz:) %99.99

KARAMAY
02-02-07, 07:02
Evet ....
Dün akşamın gazilerinden biride bendimm...

Ahh Levent ahh Yaktın beni....

Ahh Çınar ahhh bitirdin beniii....

neyse efendim hala kendime geldiğim söylenemez ..ciddi ciddi hafıza kaybı yaşıyorum... şöyle bi düşünüyorum noldu diyee... yok ama yok...

Tek bişey .. tek bişey ... Bu özeti yazanı Allah bildiği gibi yapsın...

Ela yı ağlatan Levent değilmiş ... :happy0064 :happy0064 :happy0064

Ela yı güldüren yine Leventmiş :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Wayy wayy Suat bey sen neymişsin senn...

Zenan ve ninesinin muhabbeti çok güzeldi yaaa süperdi..

Hele hele Fikret hanım ... Mikropların ve sen hastalarımdan uzak dur dediyaaa... yıkıldım resmen yaaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

çok seviyorum ben bu kadını ....

dün akşam oturdum yazdıklarınızı okuyup bişeyler yazarım dedim ama nerdee. yazdıklarınızı okudukça daha beter olup dayanamayıp yattım..

Aklıma geldikçe yazarım artıkk.. hazır kimse yokken ..

yaseminergeneci
02-02-07, 07:10
öncelikle yeni başlığımız hayırlı olsun diyerekten süper bir bölüm olduğunu söylemeliyim ela'nın pizzzasında gözüm kaldı walla yemedi :) neyse hasan ın arkadaşı eceye çok üzüldüm veya herkes üzülmüştür zaten birde elanın parkinson hastasını ikna etmesinde kendi babasını görmesi gibi bir izlenim yarattı bende süperdi bu bölüm açıkçası gestapoya da hak veriyorum açıkçası yası hayranı olarak yasoya kızabilir ama haklı çünküm herkese eşit davranılası gerek

KARAMAY
02-02-07, 07:35
Ahh Burak ahhh

Sen niye böylesin yaaa... Tam tamam işte şimdi diyorum ... yok olmuyo...
Ne zaman adam olcanda biz görücezz... Hep bi umudum vardı ... Buark aslında sadece bizimkilerin içinde öyle davranıyor... Diğer arkadaşlarıyla konuşmalarında aslında sıradan sınırları olan normal bir insan diyodum... takii .. o doktor tıplemesinin D'sini bile taşımayan figüranların yanındaki konuşmalara kadar ....

Bi ara elektirik kablosu dedi ... reklam girdii ... içimden aaa dedim çocuk hakkaten çarpılıyor... yazık yaa günahını aldık dedim... Ama nireeeee .. Nerdeee....

Kader ablada az değilmiş hani haaa...

Ahhh Haldun Üstad.... Yine döktürdün resmen ... Sana bişey demek bizim ne haddimize ... o nasıl ses yaaa .. o nasıl bir vurgulama ... o nasıl bir tonlama...

gzd_gzd
02-02-07, 07:45
Ahh Burak ahhh

Sen niye böylesin yaaa... Tam tamam işte şimdi diyorum ... yok olmuyo...
Ne zaman adam olcanda biz görücezz... Hep bi umudum vardı ... Buark aslında sadece bizimkilerin içinde öyle davranıyor... Diğer arkadaşlarıyla konuşmalarında aslında sıradan sınırları olan normal bir insan diyodum... takii .. o doktor tıplemesinin D'sini bile taşımayan figüranların yanındaki konuşmalara kadar ....

Bi ara elektirik kablosu dedi ... reklam girdii ... içimden aaa dedim çocuk hakkaten çarpılıyor... yazık yaa günahını aldık dedim... Ama nireeeee .. Nerdeee....

Kader ablada az değilmiş hani haaa...

Ahhh Haldun Üstad.... Yine döktürdün resmen ... Sana bişey demek bizim ne haddimize ... o nasıl ses yaaa .. o nasıl bir vurgulama ... o nasıl bir tonlama...

elektirik kablosuna değdikten snra reklam girince ben de bi ara gerçekten çarpıldı zannettim,ama kötü bir şakaymış,kader nasıl korktu cnm yaa,ama iyi werdi dersini walla,yani oh olsn buraka we bi an evvel burak adam olsunn

haldun beyin sesi çoook güzel yaa,saatlerce dinliyebilirim walla konuşmasını,hasanla çok güzel konuştu o cam kenarında

-Rengin-
02-02-07, 07:50
arkadaşlar 2 müziği de bana özel mesajla ve ya msnden gönderir misiniz lütfen yardım edin geçende istmeiştim ama mp3 çalmadı..
yardımlarınızı bekliyorum....
tşkler...

ayrıca dünkü bölüm harikaydı
ya bi arkadaşımızın belirttiği gibi o bakışlar filan ...harika ötesiydi.....
aşk oyunu kadar diyemem aşk oyunu üzerini bi dizi tanımıyorum ama aşk oyunundan aldığım zevki bu dizidede tattım....
hele var ya elini tutuşuu asansörde filn...
sonsuza kadar bekleme isteyişi...
ilk zamanlar kutsiyi yakıştırmamıştım ama.....şimdi:):)çook yakışıyorlar....

anil16
02-02-07, 07:50
Gittikce guzellesiyo dizi ya...ask sahnelerine bayiliyorum.Herkezin bi ask sahnesi var artik.Cok super gidiyo dizi.

Burak cok kotu yapti ama cok guldum.Nasil kandirdi onu.Cok kendini beyenmis ya...bencil hareketlerine cok guluyorum. :img-hyste

Kader'de nazci biraz ela gibi.2 bolume kalmaz onlarda cikmaya baslar ve opusurler falan insallah. :img-wink:

Levent cok komikti o yumurta olayinda.Cok guldum.Bi yumurta bile yapamiyo dedi. :img-hyste

Son sahne herzamanki gbi muhtesemdi.Sarilmalari acayip romantikti. :img-in_lo

Hele asonsorde levente koptum...gestaponun yanindalar ve inadina elanin elini tuttu biseyde diyemedi ela. :img-hyste :good: :img-in_lo

vanessa19
02-02-07, 07:52
Burakı aslında hastanenın ıcınde bır psıkıyatrıstın bakması gerekıyor belkı dengesını bulmasını saglarlar yanı ıyı mı olsam kotu mu olsam dıye kafasını fazla yormamıs olur

partner degsıımı gıbı tuhaf bısı vardı bence degısecek tek bırılerı olur burak kader ela gıbı gorunuor bana

leventın duygularından hala emın degılım tamam su an eladan cok hoslanıor belkı de sevıyordur ama ılerıkı bolumlerde olacaklar ıcın cok da bısı demek ıstemıyorum

yagmur atacan aglamayı bıraz ogrenmelı bence pek begenmedım yanı bunu yasemın ergeneden ders alsın kız kaybedıyor kendını yuzu hafıf pembelesıyor gozlerı hafıf kızarık

bı de ben melıke gunerın yerınde olsam elmacık kemıklerımı one cıkaran bır allık kullanırdım zıra yanakları cokuk kalıyor ve burnu cok byuk gorunuyor

ben gomlegımı grı gordum mavı de olabılır kırmızıda
gozlerımde astıgmat var belkı olabılır degılmı
gomlek gordum ya adamımı 4prensımden bırını oyle coool gordum ya bu bana yeter sıyah gomlek de olabılır

ay ben onu smokın ıcınde de gormustum yaw

bekır aksoy canımsın vallahı :happy0064

yaren-ekin
02-02-07, 07:54
Tek kelimeyle dizi süperdiii...

Birde hasan la dalga geçtim o kadar çocuk hızlı çıkktı ya:img-hyste :img-hyste Neyse onun dışındaki son sahne hala ama hala gözümünnn önünde ona nasıl sarılıştır o nasıl gülüştür allahım bittim o an süperdi ya kelimelere bile gerek duymuyorum:img-wink:

vanessa19
02-02-07, 07:55
elektirik kablosuna değdikten snra reklam girince ben de bi ara gerçekten çarpıldı zannettim,ama kötü bir şakaymış,kader nasıl korktu cnm yaa,ama iyi werdi dersini walla,yani oh olsn buraka we bi an evvel burak adam olsunn

haldun beyin sesi çoook güzel yaa,saatlerce dinliyebilirim walla konuşmasını,hasanla çok güzel konuştu o cam kenarında

bırbırlerıyle dalga gecıyorlar vallahı

ama kaderın cok zekı oldugunu gorduk tıpkı ela gıbı

haldun beyın sesı bende var gulbeyaz zamanında ytb de de var arada ızleyebılırsınız gulbeyaz yazıp:good:

aysem_
02-02-07, 08:01
günaydın arkadaşlar hapenize .... günaydın Burcu, Kübracım........
ya akşamdan beri nesılsınız bakimm..?

dünkü bölümü nasıl anlatsam bilemiyorum ki hala atkesindeyim...

Allah aşkına bi söyleyin bana nedir Kutsi'deki bu bakışlar Yarabbim...
Yani Levent beni öldürdü ;)

Nasıl Ela'yı bırakmadı ama . :) İyi ki eve geldi... son sahnedeki konuşmalar çok güzeldi bittim...
Ela 'nın dediği sonsuzluk çok uzun o kadar bekleyemem , lafı Allahım'ım üstümden kamyon geçmişe döndüm bee!!!! ;)

offf Kutsi ya yaktın bizi YAKTINNNNN!!!!!!!

vanessa19
02-02-07, 08:03

Nasıl Ela'yı bırakmadı ama . :) İyi ki eve geldi... son sahnedeki konuşmalar çok güzeldi bittim...
Ela 'nın dediği sonsuzluk çok uzun o kadar bekleyemem , lafı Allahım'ım üstümden kamyon geçmişe döndüm bee!!!! ;)

gunaydın

harbıden adamın gamzelerı guzelmıs
leventın degıl kutsının:img-hyste
levent akıllı kazanova :img-hyste
bızım ela cok duygusal ya
aslında leventın boyle pesınden kosmasını cok sevıyorum ben ıyı ıdman oluyor ılerıkı bolumlerde malum daha cok kosacak

ah suat abı sende bızlerı yaktın

tılsım16
02-02-07, 08:04
cok guzel bır bolumdu ama herseyın cok cabuk ılerlemesı korkutuyor ya bıraz da...

zenan suat mıhtesemdı dızıyı ınternetten tekrar ızlıcem.. o sahnlerı ızle ızle sıkılmaz ınsan.. son sahnede cok guzeldı.. ya hasanı arkadası adı ece mıydı ya ona cok uzuldum.. burakta bırazcık dengesız gıbı adamın davranısları tuutmuyor yaaaa..

sevgi sihirbazı
02-02-07, 08:10
gunaydın

aslında leventın boyle pesınden kosmasını cok sevıyorum ben ıyı ıdman oluyor ılerıkı bolumlerde malum daha cok kosacak

günaydın arkadaşlar:ya kübra o suatın sahneleri neydi öyle hala şoku atamadım üstümden.saf gibi gülüyorum aklıma geldikçe.çok tatlıydı ya nasılda ilgileniyor bizim kızla.bu arada zenanda baya değişti artık o kadar katı değil.sanırım suatın 4.blm de verdiği ders işe yaradı.offffffffffffkapıda bekledi kızı ya .çoştum ben yine

vanessa19
02-02-07, 08:11
günaydın arkadaşlar:ya kübra o suatın sahneleri neydi öyle hala şoku atamadım üstümden.saf gibi gülüyorum aklıma geldikçe.çok tatlıydı ya nasılda ilgileniyor bizim kızla.bu arada zenanda baya değişti artık o kadar katı değil.sanırım suatın 4.blm de verdiği ders işe yaradı.offffffffffffkapıda bekledi kızı ya .çoştum ben yine

vallahı suat abıme bısıler oldu kız ona buyu fılan yaptı koskoca cerrah kızı bekledı yaw evıne bırakması ıcın sonra bakın avatarımdakını aldılar

vallahı benım de aklıma gelınce bulutlara ucuyorum cok da kar var ank ıyıce havalanıyorum

ılaclar gomlek suat abı nıda ben ezgı su forum of of:img-hyste

_S_E_D_A_
02-02-07, 08:13
kızın ayağını kestiler mi(ben yalancı yarimi izliodum o yüzden doktorlara reklamlarda baktım ) kızın ayağını kestiler mi o o çocuğun sevgilisimiydi

vanessa19
02-02-07, 08:13
kızın ayağını kestiler mi

kestıler malesef arkadasım
hepsı cok uzuldu ama kesmek zorunda kaldılar

sevgi sihirbazı
02-02-07, 08:14
bırbırlerıyle dalga gecıyorlar vallahı

ama kaderın cok zekı oldugunu gorduk tıpkı ela gıbı

haldun beyın sesı bende var gulbeyaz zamanında ytb de de var arada ızleyebılırsınız gulbeyaz yazıp:good:
kader zeki olmasının yanında hazır cevap.tabi kız baktı burak kandırmış .nasılda intikamını aldı ama.ya bu arada levent şeker çocuk.bakma bende arada kızıyorum(dizinin ilerleyen blm düşündükçe)ama galiba elayı çok seviyor bu basit bir hoşlanma olamaz.hastaneyi bırakırım dedi ya

gzd_gzd

günaydın cnmm,ne kadar güzeldi yaa o bakışlar walla hala kurtulamadım etkisinden o bakışların we gamzelerinn we o elanın lafı mükemmeldi gerçektenn...sonsuzluk çok uzun o kadar bekleyemem ah ahh:img-in_lo :img-in_lo ,

burcumm
Bence yine harika bi bölümdü =)
Mehmet gözüme çok şirin görünüyo yaa :D Kader ona kızınca ne kadar da üzüldü :(
Hasan da çok üzüldü,ben de onun için çok üzüldüm :D :D Ece yatakta yatarken tek bacağının yarısı yokmuş gibi nasıl yaptılar anlamadım ,çekim hilesi heralde :S

gzd_gzd
02-02-07, 08:15
kızın ayağını kestiler mi(ben yalancı yarimi izliodum o yüzden doktorlara reklamlarda baktım ) kızın ayağını kestiler mi o o çocuğun sevgilisimiydi
evet kızın ayağını malesef kestiler:sad53: kız hasanın sevgilisi değildi,en yakın arkadaşıydı

vanessa19
kader zeki olmasının yanında hazır cevap.tabi kız baktı burak kandırmış .nasılda intikamını aldı ama.ya bu arada levent şeker çocuk.bakma bende arada kızıyorum(dizinin ilerleyen blm düşündükçe)ama galiba elayı çok seviyor bu basit bir hoşlanma olamaz.hastaneyi bırakırım dedi ya

hoslanmanın ılerısı dıyelım o zaman

levente cok temkınlı yaklasıyorum,cunku cok kapalı bırısı

ben sevdıgım guvenecegım ınsana sebzeden meyveden bahsetmem

eger sonsuza kadar beklerım dıyorsan gecmısını anlatmalısındır

levent ıste nolcekkkkkkk:img-hyste

aysem_
gunaydın

kübracım valla aynen katılıyorum ki normalde hiç gamze sevmem ama Kuksi maaşallah diyorum ... anladın sen onu ;)

Suat'da pek bi hızlı cıktı öyle ilaç getirmeler eve bıdkayım demeler maaşallh da Suat'a. Bu hastanenin doktorlarından korkulur... :img-hyste

sevgi sihirbazı
02-02-07, 08:18
hoslanmanın ılerısı dıyelım o zaman

levente cok temkınlı yaklasıyorum,cunku cok kapalı bırısı

ben sevdıgım guvenecegım ınsana sebzeden meyveden bahsetmem

eger sonsuza kadar beklerım dıyorsan gecmısını anlatmalısındır

levent ıste nolcekkkkkkk:img-hyste
ya tamam o brokoli mevzusu işin espirisiydi bence ama dediğin doğru levent kapalı bir kutu gibi hayatıyla ilgili bir bilgi vermiyor.peki suat ne kadar açık onunlada ilgili pek birşey bilmiyoruz

vanessa19
02-02-07, 08:18
kübracım valla aynen katılıyorum ki normalde hiç gamze sevmem ama Kuksi maaşallah diyorum ... anladın sen onu ;)

Suat'da pek bi hızlı cıktı öyle ilaç getirmeler eve bıdkayım demeler maaşallh da Suat'a. Bu hastanenin doktorlarından korkulur... :img-hyste

vallahı korkulur bakalım burak tam anlamıyla asık olunca neler yapacak

cıdden benım kaya gıbı suat abıme noldu yaw abow adam zenan sen yorulma kucagıma alayım senı fılan dıcek dıye ödum koptu

bısıler oldu abıme vah vah duvar gıbı abım hasana benzeyecek duygusal aglamaklı

olsun abıcım beraber aglarız :img-hyste

vanessa19
02-02-07, 08:21
ya tamam o brokoli mevzusu işin espirisiydi bence ama dediğin doğru levent kapalı bir kutu gibi hayatıyla ilgili bir bilgi vermiyor.peki suat ne kadar açık onunlada ilgili pek birşey bilmiyoruz

ama bızımkılerın bır farkı var bızımkıler bırbırlerıyle sevgılı degıller sadece etkılenıyorlar daha

levent masallah kızın pesınde kostu sevgılı oldular

sunu demek ıstıyorum acık olmalıydı elayla hanı cok hızlı oldu araları
pekı sımdı acıklasın anlatsın

hem zenanla suat abım cıkmıyor kı :img-yes:

sevgi sihirbazı

ay sormayın o gamzeler benide bitirdi ya dedim ne hoş bakıyor bu çocuk.o an içimden ona hayır diyen bir kadaın var mıdır diye geçirdim .neyse konuya döneyimsuata bayıldım ben dün .nasılda arkadan ilaçlarını verip içmediğini tahmin ettim dedi.demek zenenı düşündü,ilaçlarını unutacağını.offff offfff

burcumm
Ama sanırım Burak Kader'i aldatıcakmış
Kader çok kötü intikamını alır ama ... :D

vanessa19
02-02-07, 08:23
ay sormayın o gamzeler benide bitirdi ya dedim ne hoş bakıyor bu çocuk.o an içimden ona hayır diyen bir kadaın var mıdır diye geçirdim .neyse konuya döneyimsuata bayıldım ben dün .nasılda arkadan ilaçlarını verip içmediğini tahmin ettim dedi.demek zenenı düşündü,ilaçlarını unutacağını.offff offfff

vallahı abım dun uctu kesın uctu
ılaclar arabayla bırakmalar
beraber blenderlar

ah abı ah ınsallah fazla uzulmezsın:icon_sorr

aysem_
02-02-07, 08:23
günaydın cnmm,ne kadar güzeldi yaa o bakışlar walla hala kurtulamadım etkisinden o bakışların we gamzelerinn we o elanın lafı mükemmeldi gerçektenn...sonsuzluk çok uzun o kadar bekleyemem ah ahh:img-in_lo :img-in_lo ,

aynen canım aynen katılıyorum...

Yine dizimizin finali bizi çok mutlu etti. Dizi finallerinde bizim kadar mutlu olan izleyici var mıdır bilmiyorum...

bu arada bu akşam doktorların tekrarı var galiba dün reklamlarda gördüm

gzd_gzd
02-02-07, 08:25

Yine dizimizin finali bizi çok mutlu etti. Dizi finallerinde bizim kadar mutlu olan izleyici var mıdır bilmiyorum...

evet yaa güsel oluyo böl diziyi ela-levent in en güsel sahnesiyle bitirmeleri ;) bizim kadar dizi finallernde böyle mutlu olan seyirci yoktur walla ya heralde :D:D

cnm evet war tekrarı sanırım saat 20:00de ;)

sevgi sihirbazı
ama bızımkılerın bır farkı var bızımkıler bırbırlerıyle sevgılı degıller sadece etkılenıyorlar daha

levent masallah kızın pesınde kostu sevgılı oldular

sunu demek ıstıyorum acık olmalıydı elayla hanı cok hızlı oldu araları
pekı sımdı acıklasın anlatsın

hem zenanla suat abım cıkmıyor kı :img-yes:
canım bende sana katılıyorum ama dediğim şey o değil suatta hayatıyla ilgili birşeylerden anlatmıyor hiç.levent şimdi açıklamaz bence elayı kaybetmekten korkar.aslında olay ortaya çıkınca kaybedecek ya neyse.bence baştan konuşmalıydı anlatmalıydı.zenan ve suatsa bence 7 blm çıkmaya başlarlar.suat abim maşallah baya hızlı,şimdiden robot bile almaya gitti kızla

burcumm

Evet bugün 20.00'de yazıodu ama ben de anlamadım :S
Tekrarını hemen ertesi gün verirler mi ki ?

vanessa19
02-02-07, 08:27
canım bende sana katılıyorum ama dediğim şey o değil suatta hayatıyla ilgili birşeylerden anlatmıyor hiç.levent şimdi açıklamaz bence elayı kaybetmekten korkar.aslında olay ortaya çıkınca kaybedecek ya neyse.bence baştan konuşmalıydı anlatmalıydı.zenan ve suatsa bence 7 blm çıkmaya başlarlar.suat abim maşallah baya hızlı,şimdiden robot bile almaya gitti kızla

abıme bısıler oldu ya bır ınsan yavas olur kardesım ay cıdden noldu adamıma yaw
demıstım ama ask ınsanı bu hale getırır dıye vah vah daha sımdıden

bır de kıza bakamıyordu onceden sımdı nerdeyse opecek
ama saolsun zenan ve kahve abımı costurdu:img-hyste

KARAMAY
02-02-07, 08:30

Tamam bu bölüm size bir hafta yeter zaten.... pazartesi yada salıya kadar bu bölümün ... daha doğrusu Leventin etkisinden anca kurtuluruz...
Suatçılarda suatın etkisinden...

o gömlek kirli açık parlak maviydi.... hala bunda ısrar ediyorummm... yakışmıştaaa o ne yaa yaka bagır açıkk...

öyle bi muayene esnasında biri girse içeri neler düşünür... mesela ben hiçte iyi şeyler düşünmem doğrusu ..

Not : çok art niyetli buldum bu sabah kendimi....... :img-hyste :img-hyste :img-hyste

elifile
02-02-07, 08:30
Aman Tanrım ne güzel bir bölümdü. Tek kelime ile harikaydı:happy0064 . Her sahnesi çok güzeldi. Sıkılığım ne saçma dediğim hiçbir sahne olmadı.

- Suat'ın Zenan'ı muayene etmesi çok güzeldi. Sonra onunla ilgilenip ilaçlarını getirmesi ise harikaydı. En sonunda ise onu eve götürmeye davet etmesi beni bitirdi:good: . Zenan eve gitmeyeceğim dediğinde biraz bozuldu ama sonra nineme hediye almaya gideceğim dediğinde rahatlayıp derin bir nefes aldı. Sonra titreyen bir sesle istersen bende geleyip demesi ve Zenan'ın çok isterim demesi çok hoştu:happy0064 .