Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/5

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

gzd_gzd
30-01-07, 17:16
hatta paso bütün böüm suat&zenan olsn bn oturur izlerm dermişimmmm:D yok yok yazık elayla levente severm kendilerini şimdi:D ama şu leventin karısı çıkma olayı hiç olamdı yani şu güselm kzı üzmesn yaaa...ztn en illet olduum şey bu sonradn çıkma eş,sözlü,nişanlı,sevgili,beşik kertmesi vb...:D şeyler

yok artık yaa jnmm tüm bölüm zenan suat olmasınn :D ben de çook merak ediyorum onlarn sahnelerini,ama itiraf ediyim ela-levent sahnelerini daha çok merak ediyorum,leventin karısının çıkması olayı bence de hiiç iyi olmadı yaa,tam mutlular derken aralarının bozulcağını düşiünmek bile beni çileden çıkartmaya yetiyor,şu leventin karısı:img-blush geldii gibi gider inşallah:img-blush :img-blush

aynen cnm ya kafm allak bullak oldu...şu shanede nolck acaba die yorum yaptıkça daha farklı şeyler gelio aklıma artık yorum yapmıycm perşembeyi beklicm...ayy dün o kdr acı hayatı izledm yine fragman için anca sonunda çıktı ama olsn çıktı yaa deydi sonuçta... bu sefer ne izlemk zorunda kalcm acaba o saatte yanık koza vardı dimi oollaaammzzzzz....:sad53:
aynen cnm yaa benim de yorum yapmaktan kafa yormaktan Allak bullak oldu kafam :S en azndan sesleri duyalım da perşembeden önce merakımızı biraz giderelim ama :.D

prenses19
30-01-07, 17:16
yok artık yaa jnmm tüm bölüm zenan suat olmasınn :D ben de çook merak ediyorum onlarn sahnelerini,ama itiraf ediyim ela-levent sahnelerini daha çok merak ediyorum,leventin karısının çıkması olayı bence de hiiç iyi olmadı yaa,tam mutlular derken aralarının bozulcağını düşiünmek bile beni çileden çıkartmaya yetiyor,şu leventin karısı:img-blush geldii gibi gider inşallah:img-blush :img-blush

canım sorma bence de ben de zenanı sevmememe rağmen suat zenan çiftini merak da ediyorum ama ela ve leventciğimi de öyle
bsana kalırsa oynayan oyuncunun sağlığı açısından hiç öyle bi rol yapmasınlar ama artık bilmiyorum bunların ne yapacağı belli olmaz

bostepeli
30-01-07, 17:18
yaa canım zaten benim zamanımın geldiği kesin de sizi bilemem ben burda coşmuş durumdayım bu arada aynı şeyi ben de söyledim sevdiğim bi oyuncu gelse bile kimse onu elimden alamaz
levent o hastaneye yeni gelmiş biri kimse doğru düzgün özel hayatıyla ilgili bişey bilmiyoki

gestapo bilse zaten kesin söyler elaya böyle bi konuda uyarır onu diyorum ya orda bi haldun bey biliyo o da zaten duyunca tepkisini gösterecek

ya haklı olabilirsin ama yinede onunla ilgili bilgi olmalı belki dediğin gibi yeteri kadar yok ama karısı gelmez sevgilisi gelir karısı olması için ne biliyim elayı boş yere oyalamaz yine sevgilidir gerçi farketmez ben her iki olaydada yolarım inşallah uzun saçlı biridir şöyle evire çevire döveriz ben koptum yok biz asm ye gidelim zaten evde adım doktor delisine çıkmış sormayın durumum vahim:img-hyste

tuuuba

herkese merabaaa...
kesinlikle katılıyorum leventin karısı inşallah geldii giderbye
bu arada ben hem suat-zenan hem ela-levent hemde kader-burak ilişkilerinden
ayırım yapamıyorum :img-polic
hepsi olsun istiyorum hani en çok şu olsun diyemiyorum:img-cool2
bi de fragmanı hala göremeyen varmııı???

mili_gkhnözen1905

aynen bende ela&levent sahnelerini daha cok merak ediyorum
suat ve zenanida seviyorum merak ediyorum ama benim ciftim ela&levent;)
aynen cikmasi iyi olmicak yaa olmasin böyle birsey ya düsündükce
deli olucam valla ne güzel gidiyordu..ela zor affeder artik..

CileK_KiZ
30-01-07, 17:19
hatta paso bütün böüm suat&zenan olsn bn oturur izlerm dermişimmmm:D yok yok yazık elayla levente severm kendilerini şimdi:D ama şu leventin karısı çıkma olayı hiç olamdı yani şu güselm kzı üzmesn yaaa...ztn en illet olduum şey bu sonradn çıkma eş,sözlü,nişanlı,sevgili,beşik kertmesi vb...:D şeyler

bencede
ama ya hasan a da bir partner bulsunlar artik
ela & levent:img-in_lo , zenan & suat :img-in_lo ; kader & burak:img-in_lo
hasan nin yok :sad53:
bence onun yanina mesala beren saat cook yakisirdi neyse o hatirla sevgili de oynuyor :sad53:

elif219
30-01-07, 17:22
canım sorma bence de ben de zenanı sevmememe rağmen suat zenan çiftini merak da ediyorum ama ela ve leventciğimi de öyle
bsana kalırsa oynayan oyuncunun sağlığı açısından hiç öyle bi rol yapmasınlar ama artık bilmiyorum bunların ne yapacağı belli olmaz

ya bence hiç grek yok böle bi oyuncuya boşuna zamnları harcamasnlar canlarm bnm tmm biras üzülürz tabii karısı gelmesse ama napalm artık katlnmk zorundayz bu acıya:D....hani yoksa bizde isterz karısı fln gelsn ama hani gelmesede olur yani sırf onları düşündüğümdn yoksa kedni menfaatimdn diil yani(çok deniz gördm kendimi:D,bizde hiç kendimizi düşünmüorz yaa nolck bu halmz:D:D)

serenity111
30-01-07, 17:26
zenanı niye kimse sevmiyor. kızın ne zararı var size. ayrıca suata ondan daha cok yakısan baska oyuncu bu dünyada yoktur sanırım

gzd_gzd
30-01-07, 17:28
aynen bende ela&levent sahnelerini daha cok merak ediyorum
suat ve zenanida seviyorum merak ediyorum ama benim ciftim ela&levent;)
aynen cikmasi iyi olmicak yaa olmasin böyle birsey ya düsündükce
deli olucam valla ne güzel gidiyordu..ela zor affeder artik..
bence de cnm yaa ela zor affeder artıkk :(:( ama umarım levent ona affettirir kendini şimdiki mutlu halleri gibi olurlar leventin şu karısı gelip gitttikten snra :)

vanessa19
herkese slm butun gun ınternetın duzelmesını bekledım ıgrenctı dıyebılırım
ankara nın sogugu saolsun herseyı mahvedıyor
ben hala fragmanı gormedım sinirlenmeye baslıyorum yıne yaw

keske dıyorum soyle bır bolumun cogu sahnesı suat abım olsa
suat abımın bakısları olsa

denız hanım sıze soz verdım hanı levente cok kızmayacagımı ama elacımı gulyuzlumu uzerse vallahı dayanamam tutamam kendımı

ay varya bıraz haınlık gıbı olcak ama zenanın cok sinirlenmesını ıstıyorum bolumlerde eeeeeeeee abımızı verıyoruz hanımefendı cıldırın azcık,delırın azcık
:img-hyste

prenses19
bencede
ama ya hasan a da bir partner bulsunlar artik
ela & levent:img-in_lo , zenan & suat :img-in_lo ; kader & burak:img-in_lo
hasan nin yok :sad53:
bence onun yanina mesala beren saat cook yakisirdi neyse o hatirla sevgili de oynuyor :sad53:

ona da mutlaka biri gelecektir ama daha sonra
kıyamam daha o hala elaya aşık ve bence o leventle ilişkilerini öğrendikten sonra bi aşk acısı çektikten sonra birini getirecekler ona
yazık ama yaaa

RODYA
30-01-07, 17:29
evet arkadaşlar bende zenanı seviyorum.çok hoş,karizmtik bir kız. sutla da çok yakışıyor. tabi elamın yeri ayrı ama.zenan klasik kıskanç,fesat biri de değil.bakmayın siz.yüreğinde kötülük yok. sadece biraz önyargılı

prenses19
herkese slm butun gun ınternetın duzelmesını bekledım ıgrenctı dıyebılırım
ankara nın sogugu saolsun herseyı mahvedıyor
ben hala fragmanı gormedım sinirlenmeye baslıyorum yıne yaw

keske dıyorum soyle bır bolumun cogu sahnesı suat abım olsa
suat abımın bakısları olsa

denız hanım sıze soz verdım hanı levente cok kızmayacagımı ama elacımı gulyuzlumu uzerse vallahı dayanamam tutamam kendımı

ay varya bıraz haınlık gıbı olcak ama zenanın cok sinirlenmesını ıstıyorum bolumlerde eeeeeeeee abımızı verıyoruz hanımefendı cıldırın azcık,delırın azcık
:img-hyste

ben de fregman var istersen gönderebilirim
niyeyse ben de yaaa acaip istiyorum böyle zenan sinirlensin falan diye suat da onu böyle izlesin onun o telaşlı sinirli hali onun çok hoşuna gidiyo

mili_gkhnözen1905
zenanı niye kimse sevmiyor. kızın ne zararı var size. ayrıca suata ondan daha cok yakısan baska oyuncu bu dünyada yoktur sanırım

zenanla suat cok yakisiyorlar ben seviyorum zenani
elaya laflari oluyor ama yinede seviyorum...
ela kadar degil ama;)

bostepeli
30-01-07, 17:30

zaten ikisi birbirini buldu asabiler artık ilişkileri kavga gürültü ile gider ama onları izlerken çok zevk alıyorum komik oluyolar elalardan daha çok konuşuluyo bu çift valla arka bahçeden uzak dursunlar yakında gestapo onlarıda basabilir benden uyarması artık denizin bulduğu yeni mekanda bacada buluşurlar:img-hyste

elifile
30-01-07, 17:31
evet arkadaşlar bende zenanı seviyorum.çok hoş,karizmtik bir kız. sutla da çok yakışıyor. tabi elamın yeri ayrı ama.zenan klasik kıskanç,fesat biri de değil.bakmayın siz.yüreğinde kötülük yok. sadece biraz önyargılı

Evet katılıyorum. Bencede Zenan'ı o kadar da kötü görmeyin. Kız aslında iyi yani. Baksanıza aşk sayesinde yavaş yavaş yumuşamaya da başlıyor:D

prenses19
30-01-07, 17:33

suatla yakışıyolar tamam hem de çok uyuyolar birbirlerine suatın yanındaykenki hallerini çok seviyorum ama şu insanlara davranışlarını düzeltmeli bi kızdıran o mesela herzaman dedim çok sevdiğim yerler var bazen bakıyorum oturuyo herkesle adam gibi konuşuyo mesela ela ona rüyasını anlatmıştı ne güzel konuştu onunla ama öyle biyer geliyo duymuyor muyum o patronuyla kırıştırma lafını kan beynime sıçrıyo
yani hiç sevmiyorum demiyorum suatla da süper bi çift olurlar

bostepeli
30-01-07, 17:34
bence de cnm yaa ela zor affeder artıkk :(:( ama umarım levent ona affettirir kendini şimdiki mutlu halleri gibi olurlar leventin şu karısı gelip gitttikten snra :)

karısımı sevgilisimi bilmem ama hayatta gitmez kolay kolay bide yabancıysa oturur kalır burda gerçi biz hallederiz onu:img-hyste şu mutlu hallerini bozacak yanıyorum ona gitmez anam yok greyste maşallah bi girip çıkıyomuş artık burda nasıl olur bilmem gelirse kalıcıdır diyim:icon_sorr

serenity111
30-01-07, 17:35
ya fragmanda hersey iyi güzelde benim aklım özette :"zenana cılgınca seyler yaptıracak olan kişi" de kaldı. meraktan geceleri uyuyamıyorum. ben bu çifti çok sewdim: suat and zenan

vanessa19
30-01-07, 17:35
niyeyse ben de yaaa acaip istiyorum böyle zenan sinirlensin falan diye suat da onu böyle izlesin onun o telaşlı sinirli hali onun çok hoşuna gidiyo
sımdı saolun <EyD@ arkadasım yolladı
cokkkk tsk ederım sıze de denız hanım aman sana da:)
kusuruma bakmayın
abımın sevgısı onun olacak kızsın tabıkı ısı ne
cok haklısınız zenanla telaslı hal cok yakısıyor bır hos oluyor

izmirli esmer
30-01-07, 17:36

herkese selamlar ben geldimm....

ya denizcim sende fragman varmi bende onu sorcaktim size...
mümkünse banda gönderebilirmisin cok sevinirim canim yaaa:)
arkadaslar 2 gün kaldi ve ben simdiden cok heycanliyimmm:)
cok güzel bi bölüm olcak gibime geliyoo...
zaten bu dizinin bütün bölümleri güzel...

prenses19
30-01-07, 17:36
ya bence hiç grek yok böle bi oyuncuya boşuna zamnları harcamasnlar canlarm bnm tmm biras üzülürz tabii karısı gelmesse ama napalm artık katlnmk zorundayz bu acıya:D....hani yoksa bizde isterz karısı fln gelsn ama hani gelmesede olur yani sırf onları düşündüğümdn yoksa kedni menfaatimdn diil yani(çok deniz gördm kendimi:D,bizde hiç kendimizi düşünmüorz yaa nolck bu halmz:D:D)

oy oy oy her yere de ilan olmuşum zaten :img-wink:

vallaha canım bence de biz de isteriz tabii gelmesini hatta onlara 1-2 oyuncu önerisinde de bulunuruz yardımcı oluruz yeter ki levent in karısı gelsin diye hatta çok üzülürüz ama onlar yine de getirmesinler biz yaşarız bu acıyla :img-hyste

elifile
30-01-07, 17:38
Evet haklısınız Zenan'a sinirli olmak çok yakışıyor:D Ama Zenan'a herşey yakışıyor. Şaşkınlık, heyecan, gülümseme, ağlama, sinirlilik... ve herşey... Çok yakışıyor:D

bostepeli
30-01-07, 17:39
ya fragmanda hersey iyi güzelde benim aklım özette :"zenana cılgınca seyler yaptıracak olan kişi" de kaldı. meraktan geceleri uyuyamıyorum. ben bu çifti çok sewdim: suat and zenan

ben zenana çılgınca şeyler yaptıracak kişi konusunda tahminim küçük bi hasta zaten imkansız şeyleri ancak çocuklar ister çok güleceğimizden eminim zenan yandı ama suatın yanındada gözlerinin içi gülüyo elanın durumuna düştü ya ama onlardan daha iyi saklarlar ilişkilerini temkinlidirler elalarda zorluklarla aşkları için savaşıyolar allah yardımcıları olsun canlarım benim:img-in_lo

<EyD@
30-01-07, 17:40
zenanı bende sevıcem ama cok agır konusyor ınsanlarla o huyu olmasa..mesela elaya patronumla kırıstırmıyom bn falan dedı sınır oldum orada elada konusyor zenanla cok ıyı kızmıs..:D:Dama genede sevıyorum onuda...suatın yanındayken hallerı cok tatlı oluyor..:)

vanessa19
30-01-07, 17:40
Evet haklısınız Zenan'a sinirli olmak çok yakışıyor:D Ama Zenan'a herşey yakışıyor. Şaşkınlık, heyecan, gülümseme, ağlama, sinirlilik... ve herşey... Çok yakışıyor:D

dogru zenanında farklı bır havası var keske bıraz da ınsanlara sevgısını gosterse yanı arkadaslarına daha ıyı davranabılır
bır arkadasıım demıstı zenanı neden sevmıyorsunuz
arkadasım zenanı sevıyoruz daha dogrusu sevmeye basladık dıyelım bırazda sevecen olsa daha da cok sevıcez
ama ben hıc bır zaman cok sevemıcem kendılerıne abımı teslım ettım ve korkuyorum onu uzucek dıye yaw:img-hyste
bıraz da kıskanıyormuyum ne :icon_whis

elif219
30-01-07, 17:41

ya kızda oyunculuk süper bide o var yani...her mimik,he rhareket,her duygu yakışıo...bn bide bu sıaralr dizlerdeki oyunculuklara taktm nolck bu halm bnm onu bunu eleştiriorm ama zenancığmla suatcığımı:img-hyste eleştiremiorm oyunculuk süper....ya acaba suat zenana onu evine bırkamyı teklif edermi e odun diilse eder kızcağz donsn mu bu soğukta....

dnett
30-01-07, 17:42

evt zenana herşey çok yakışıoo....:)) özellikle suatın yanındaykenki yüzünün ifadesi süper oluo.. o hırslı kız gidio yerine utangaç tatlı bir kız geliooo...:img-yes:
:icon_whis çook doğal bir kız.. suatla çook yakışıolar çoook !!

elifile
30-01-07, 17:44
ya kızda oyunculuk süper bide o var yani...her mimik,he rhareket,her duygu yakışıo...bn bide bu sıaralr dizlerdeki oyunculuklara taktm nolck bu halm bnm onu bunu eleştiriorm ama zenancığmla suatcığımı:img-hyste eleştiremiorm oyunculuk süper....ya acaba suat zenana onu evnie bırkamyı teklif edermi e odun diilse eder kızcağz donsn mu bu soğukta....

Evet yani oyucu harika olunca... Karakteri sevmemek elde değil... Oyuncu kötü bir karakteride canlandırsa sevilir herhalde. Zenan karakteri ne yaprsa yapsın oyuncu onu sevdiriyor:D

dnett
30-01-07, 17:45
ya kızda oyunculuk süper bide o var yani...her mimik,he rhareket,her duygu yakışıo...bn bide bu sıaralr dizlerdeki oyunculuklara taktm nolck bu halm bnm onu bunu eleştiriorm ama zenancığmla suatcığımı:img-hyste eleştiremiorm oyunculuk süper....ya acaba suat zenana onu evnie bırkamyı teklif edermi e odun diilse eder kızcağz donsn mu bu soğukta....

uheuheu :img-yes: bna kalırsa eve bırakmayı teklif eder ... suat o kdr odun deildir heralde :))) (yani inş.)
tabii sesli fragmanda daha ii anlıcaz ..!!:img-wink:

elifile
30-01-07, 17:46
evt zenana herşey çok yakışıoo....:)) özellikle suatın yanındaykenki yüzünün ifadesi süper oluo.. o hırslı kız gidio yerine utangaç tatlı bir kız geliooo...:img-yes:
:icon_whis çook doğal bir kız.. suatla çook yakışıolar çoook !!

Doğru doğru ve doğru:D Haklısın Zenan Suat'ın yanında çok tatlı oluyor. Bu bölümde Zenan-Suat sahneleri inşallah çok olur ve güzel olur:D( Zaten ikisi olunca güzel olmaması imkansız:D)

vanessa19
30-01-07, 17:46
ya kızda oyunculuk süper bide o var yani...her mimik,he rhareket,her duygu yakışıo...bn bide bu sıaralr dizlerdeki oyunculuklara taktm nolck bu halm bnm onu bunu eleştiriorm ama zenancığmla suatcığımı:img-hyste eleştiremiorm oyunculuk süper....ya acaba suat zenana onu evine bırkamyı teklif edermi e odun diilse eder kızcağz donsn mu bu soğukta....

vallahı aslında bıraz donsa mı ne ?
aman kızmayın bana
hıc merak etmeyın abım onu sevmeye basladı dondurmaz sevdıgı kadını
bugun bekır abımı cıcek taksıde ızledım kıyamam ona

alkıslar bekır abım,suat abım ıcın hadıııııııııııı:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

elifile
30-01-07, 17:47
Evet Suat Zenan'a evine götürmeyi teklif etsin:D Zaten hastaneden birlikte çıkıyorlar. Suat mutlaka bir şeyler teklif eder herhalde:D Yani etse iyi olur. Onlarıda biraz hastane dışında görelim:D

elif219
30-01-07, 17:47
uheuheu :img-yes: bna kalırsa eve bırakmayı teklif eder ... suat o kdr odun deildir heralde :))) (yani inş.)
tabii sesli fragmanda daha ii anlıcaz ..!!:img-wink:

bide e hadi bana eyvallah diomş....kız orda yıkılır heralde e tabii bende....ya o kdr yürümüşler bi bıraksn yani zahmet olmassa....ama belkide arabası yoktr suatcığımn:D....aman nolursa olsn kızı orda yanlız bırakmasında....

izmirli esmer
30-01-07, 17:48
denizcim sana tekrar tsk. edeiyorum canimmm...

ayy arkadaslar fragmani izledim simdi cok güzeldi
tüylerim diken diken oluyor ellerim titriyor zoryazabiliyorum...
cok begendim fragman ya...

burak - kader bölmü beni cok etkiledi....
suat - zenan cift birbirilerine cotaaan asik olmuslar bile...:img-wink:
ve benim icin en önemlisi...
levent - ela......
en cok onla icin sevindim...:img-wink: :happy0064 :happy0064
ikiside birbirlerine deli gibi asiklar yaa...
leventin böyle davranacgini bilmiyordum dogrusu sasirdim biran...

ayy ben nasil beklicem 2 gün arkadaslar o kadar güzel bi bölüm olcakki
dayanamiyorum artikk:icon_sorr :icon_sorr

vanessa19
30-01-07, 17:49
Evet Suat Zenan'a evine götürmeyi teklif etsin:D Zaten hastaneden birlikte çıkıyorlar. Suat mutlaka bir şeyler teklif eder herhalde:D Yani etse iyi olur. Onlarıda biraz hastane dışında görelim:D

ne cok ısterım onları dısarda gormeyı
suat abımı dısardakı kıyafetlerıyle gormeyı

vuuuuuu bırden heyecan bastı benı :icon_whis

abımın arabası dahı olmasa taksıyle bırakır zenanı evıne
hem evını de ogrenır veeeeeee bırgun evıne kahve ıcmeye gıder
sohbet muhabbet ederler:happy0064

tatlı_cadı624
30-01-07, 17:50
ben geldimmm
demin baktım genemi o leventin cadı karısıyla ilgigli konuşuyorlar diye neyseki konu kapanmış süper bir çifte gelmiş suat-zenan
ya ben fragmanı izledim bu beraber çıktıkları sahnelerden birinde suat birini bekliyomuş gibi bakıyodu ondan sonrada zenanın gülüşünü gördük
bana mı öyle geldi farkettinizmi

gzd_gzd
30-01-07, 17:51

bence de çok başarılı bi oyuncu,o kdr zenan karakterine sinir olsam bile seviyorum yine de aynı zamanda,çünkü farklı bi karizması war :img-wink:

ayrıca suat zenanı evine bırakmayı teklif etsin yani bu soğukta snn de dediin gibi donsn mu kızcağız:img-wink:

dnett
30-01-07, 17:51
bide e hadi bana eyvallah diomş....kız orda yıkılır heralde e tabii bende....ya o kdr yürümüşler bi bıraksn yani zahmet olmassa....ama belkide arabası yoktr suatcığımn:D....aman nolursa olsn kızı orda yanlız bırakmasında....

arabası vardır sanırım o kdr cerrah yaniii... :happy0064 dua edelim bırakmasın yaa :)) çok kötü olur zenan için ... o kdr kaba deildir konuş okdar yürüyün birlikte sona ii geceler dicek ve gitcek ha !! :) inş. olmass..

elif219
30-01-07, 17:52
vallahı aslında bıraz donsa mı ne ?
aman kızmayın bana
hıc merak etmeyın abım onu sevmeye basladı dondurmaz sevdıgı kadını
bugun bekır abımı cıcek taksıde ızledım kıyamam ona

alkıslar bekır abım,suat abım ıcın hadıııııııııııı:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

ya bende izledm dün müydü neydi nese yaa izledm sonuçta....ztn ordaki favorm de kenandı o zmndn anlıyomşm yaa ii oyuncudn...bencede alkışlar suata hatta bi halayda çekelm yaaa elimize bi yapışır:D:D :bella :bella

vanessa19
30-01-07, 17:53
bence de çok başarılı bi oyuncu,o kdr zenan karakterine sinir olsam bile seviyorum yine de aynı zamanda,çünkü farklı bi karizması war :img-wink:

ayrıca suat zenanı evine bırakmayı teklif etsin yani bu soğukta snn de dediin gibi donsn mu kızcağız:img-wink:

eder arkadaslar suat abım bellı etmese de delıkanlı adam gıbı adam bırı kendılerı elbette teklıf eder
ama %70 arabası yoktur abıcımın
taksıler de araba yerıne gecer
ve yol boyu bırbırlerıne bakıp gulumserler,kacamak bakıslar,süzmeler!
oy oy oy :img-hyste :img-hyste :img-hyste

prenses19
denizcim sana tekrar tsk. edeiyorum canimmm...

ayy arkadaslar fragmani izledim simdi cok güzeldi
tüylerim diken diken oluyor ellerim titriyor zoryazabiliyorum...
cok begendim fragman ya...

burak - kader bölmü beni cok etkiledi....
suat - zenan cift birbirilerine cotaaan asik olmuslar bile...:img-wink:
ve benim icin en önemlisi...
levent - ela......
en cok onla icin sevindim...:img-wink: :happy0064 :happy0064
ikiside birbirlerine deli gibi asiklar yaa...
leventin böyle davranacgini bilmiyordum dogrusu sasirdim biran...

ayy ben nasil beklicem 2 gün arkadaslar o kadar güzel bi bölüm olcakki
dayanamiyorum artikk:icon_sorr :icon_sorr

canım hiç önemli değil siz isteyin yeterki
sorma ben dün gece izledim tabii krizlerdeuyim uyuyamadım sabah 4te anca sabah kalktım bi de bi daha yorum yaptım artık o kadar incelemişşim ki sapıttım artık sen bu burdakilere sor yazdığım msjlrı ohooo
ama şu asmnin krokisini bulmakta kararlıyım bulup elayla levente şöyle güzel bi buluşma yeri ayarlıcam

fırtına_
bu sohbetlerin ardındanda zenan hamile kalır

siz ne hayaller kuruyorsunuz böyle ya
durun bismillah daha çıkmaya başlamadılar :)

vanessa19
30-01-07, 17:54
ya bende izledm dün müydü neydi nese yaa izledm sonuçta....ztn ordaki favorm de kenandı o zmndn anlıyomşm yaa ii oyuncudn...bencede alkışlar suata hatta bi halayda çekelm yaaa elimize bi yapışır:D:D :bella :bella

cekelım arkadasım vallahı suat abım ıcın kasap havası da oynarım!
oooooo vallahı sızı tuttum!
suat abım ıcın alkıslara devam:happy0064
bu bolumu cıdden cok merak edıyorum
suat abımın yalnızlıgı sona erecek !

prenses19
30-01-07, 17:55

canım muhteşem bi oyuncu ona zaten asla lafım yok hatta kızlar yurdunda da bayılırdım o ayrı bi mesela ama zenan karakteri ayr bi olay
neyse suat halleder onu düzeltme işini çünkü suatta toparlanma var :img-wink:

vanessa19
bu sohbetlerin ardındanda zenan hamile kalır

arkadasım yok destur olmasın agzından burnundan getırır zenan
hem daha cokkkk erken
sadece sohbet muhabbet arkadasca yanı
ınsanlar konustukca bırbırlerını tanırlar

SELImESMaDEMIr
Vay herkes burda bakyiorumda,bende geldim:)

Valla heyecanla persembe gününü bekliyorum,isim yok hep burdayim bugün okula gitmetim karnim agradigi icin ama burda cok daha güzel vakit geciriyorum valla,okuldan daha güzel:):)!!

Ya bencede Suat bir eve götürme teklifinde bulunsa süper olur!!!

Ayrica Elayla Leventin arasindaki askin o sacma kuralllar yüzünden bozulmadigina sevindim fakat bu bir dizi mecburen seyirciyi cileden cikarticaklar yani belki bu bölümde degil ama kariyerleri tehlikeye girinci biribirilerini kisa bir süreye birakicaklar ama sonra yine birlesicekler.Yani bence böyle olur her ne kadar istemesemde.Ayrica sadece Leventle Elanin iliskisi degil ötekilerinde ilskisi tehlikeye giriyormus dedim ya Elanin röpörtajinda duydum.

<EyD@
30-01-07, 17:56
eder arkadaslar suat abım bellı etmese de delıkanlı adam gıbı adam bırı kendılerı elbette teklıf eder
ama %70 arabası yoktur abıcımın
taksıler de araba yerıne gecer
ve yol boyu bırbırlerıne bakıp gulumserler,kacamak bakıslar,süzmeler!
oy oy oy :img-hyste :img-hyste :img-hyste

kız sen naptın kahveler muhabbet bakısmalar oooo bu hızla gıderse daha neler olur neler...:img-hyste :img-hyste yahu yavas gıdın bıraz dıyıcem ama zenan hamıle kalcagına gıore demekkı normal hızdayız..:D:D:D

elif219
30-01-07, 17:58
Yok canım beklemesin. Onun Zenan'dan başka biriyle işi olmasın :D Zenanla Birlikte çıksınlar:D

yok ya ne beklmesi bekleymz kimseyi fln(bana noluyosa:D).....bide sevgili gelip nbr suatçım hadi gitmiyomyz aa bu kız kim fln diomş amn allah korusn....bence beklemio birini zenana teklif etmiştr bırakmyı cevabını bekliordr...

SELImESMaDEMIr
30-01-07, 17:59
Hakkaten durun ne hamilesi ya.Abartmayalim Firtinaninda dedigi gibi daha cikmaya baslamadilar.:)Ama oda olucak yakinda insallah ama hamilelikmi?Hayir,hem Zenan öyle iki günlük tanidigi birinden hamile kalacak bir kiz degil Elada degil Kaderde degil.Zenanla Kaderde cektirir BUrakla Suata,hic merak etmeyin.Leventde az ugrasmadi ,ama Ela Leventen hoslandigi icin acti kapilarini ona.Umarim bu kapilar kapanmaz:)!

elifile
30-01-07, 18:00
yok ya ne beklmesi bekleymz kimseyi fln(bana noluyosa:D).....bide sevgili gelip nbr suatçım hadi gitmiyomyz aa bu kız kim fln diomş amn allah korusn....bence beklemio birini zenana teklif etmiştr bırakmyı cevabını bekliordr...

Evet bencede... Olamsı gerekende bu zaten:D Karıştırmayalım şimdi başka kızları sevgilileri değilmi:D Sadece Suat-Zenan yani:D

fırtına_
30-01-07, 18:01
ya arkadaşlar bu hamile kalma olayı nerden çıktı bir duyum falan mı aldınız yoksa kendi hayal gücünüz mü?

<EyD@
30-01-07, 18:02
Hakkaten durun ne hamilesi ya.Abartmayalim Firtinaninda dedigi gibi daha cikmaya baslamadilar.:)Ama oda olucak yakinda insallah ama hamilelikmi?Hayir,hem Zenan öyle iki günlük tanidigi birinden hamile kalacak bir kiz degil Elada degil Kaderde degil.Zenanla Kaderde cektirir BUrakla Suata,hic merak etmeyin.Leventde az ugrasmadi ,ama Ela Leventen hoslandigi icin acti kapilarini ona.Umarim bu kapilar kapanmaz:)!

bencede bızım asıstan kızlarımız oyle seyler yapmazlar ama..:)zenan hamıle kalacak galıba bılmıyorum bu kımden cıktıydı ama boyle bırsey okumustum bu forumda hemde..:)kader degıl ama burak cektırcek akdere falcı kadın neler neler dedı onların hepsi gercek olucak..:(ela levent nolacak hıc kestıremıyorum..:)

vanessa19
30-01-07, 18:03
kız sen naptın kahveler muhabbet bakısmalar oooo bu hızla gıderse daha neler olur neler...:img-hyste :img-hyste yahu yavas gıdın bıraz dıyıcem ama zenan hamıle kalcagına gıore demekkı normal hızdayız..:D:D:D

ama bırbırlerını tanımaları ıcın sohbet muhabbet lazım dımı ama
aman yok hamıle kalmasın ıstemem
yanı orjınalınde kalan kalsın da bızım zenan kalmasın

zenan anne zor olur yaw hem abowww
aradan 3 yıl gecer bızımkıler evlenır bebeklerı olur
suat:zenan bu cocugun altı ıslak
zenan:napayım,amelıyat kacıyor
ehueheuheueh:img-hyste (sadece hayalgucu aman ıstemem su an)

bu arada bekır aksoy gercek hayatta da yalnızmıs

dnett
30-01-07, 18:04
aman allah korusun ... ne sevgilisi suatın sevgilisi fln çıkmaz yaa... ayrıca zenandan öncede pek birine aşık olmuş veya yakınlaşmış birine benzemmioo suat... :)) şimdi artık onların gözleri birbirlerinden başkasını görmezz.. :happy0064

SELImESMaDEMIr
30-01-07, 18:05
Ya demek Burak cektiricek ha?Bak bunu bilmiyordum.Ama Kader Buraga bir tutuldumu yandiki ne yandi arkadaslariyla arasi bozulacak ama o sevdigi adami savunacak.Ay süper olur ya,hele birde düsünün.Ama bosbosuna demiyorlar en büyük asklar nefretle baslar diye:):)

fırtına_
30-01-07, 18:06
greys anatomyde böyle oluyo

sağol cevap verdiğin için
yanlız ben zenanın hamile kalıcağını sanmam
öyle tipte bir kız değil hem yetişme tarzınada çok aykırı

SELImESMaDEMIr
30-01-07, 18:09
Ya Hasan bu bölümde Buragin bogazina yapisiyor yani yakasindan söyle bir asiliyor,sanirim bu Ece denen kiz yüzünden eger Burak o kizla ilgili birsey söylediyse Hasanda o üzüntü ve sinirle sert bir tepki verebilir.

Birde hani Burak birden yere yigiliyorya iste orda sanirim numara yapiyor fakat fragmanin sonrasindada Kader yere oturmus kpltuga yaslaniyor Burakta yerde ve Kaderin yüzünü oksuyor.Demekki Kader cok korkmus birden Buragin bu hareketini bile önlemiyor.

Yasasin Kaderle Burakta biribirine asik olacak:)!!!!

vanessa19
sağol cevap verdiğin için
yanlız ben zenanın hamile kalıcağını sanmam
öyle tipte bir kız değil hem yetişme tarzınada çok aykırı

bende hıc sanmam dogulu bır kız,abılerı var,ayrıca ne mevkıye gelırse gelsın namus cok onemlıdır evlenmeden hamıle kalmaz
hem bızım dızı farklı olur dıye dusunuyorum

<EyD@
Ya demek Burak cektiricek ha?Bak bunu bilmiyordum.Ama Kader Buraga bir tutuldumu yandiki ne yandi arkadaslariyla arasi bozulacak ama o sevdigi adami savunacak.Ay süper olur ya,hele birde düsünün.Ama bosbosuna demiyorlar en büyük asklar nefretle baslar diye:):)

ama hoslanmaya basladı kader..:)fragmanda zaten kaderıcgım buzulmus yereburaga bakıyor oyle cnm bnm ya uzmesın burak onu...:(buraktan sogutacak kadar ılerı gıtmesınler senarıstler..:(onların askıda bır baska olacak ya cok sevıyorum ıkısınıde..:)

elif219
30-01-07, 18:13
bende hıc sanmam dogulu bır kız,abılerı var,ayrıca ne mevkıye gelırse gelsın namus cok onemlıdır evlenmeden hamıle kalmaz

tabiiki farklıdr cnm....hamile fln olmas ya boşvern artık bence bunu....biz suatla zenana bakalm ha bide dikkat ettiniz mi bilmem ama zenanın yanına biri gelio(yeşil kıyafetli acaba kim:D) ve zenan sinirle kapıyı açıp bi bakış atıp gidio suatla bişilr olck galiba kötü olarak....

dnett
30-01-07, 18:13

kesinlikle bizim dizimizde öle bişi olmazz... hem olmasında daha çıkmıolarda ztn birazz uzun sürsün bakalım ... :img-yes:

ayrıca bekir aksoy yanlız da melike güner yanlız mı acaba ...??? :D onları çok yakıştırıorm da bnm yakıştırmamla da olmazz... zatn yaş farkı da vardır aralarında... (gerçi aşk yaş tanımaz ama):img-in_lo

elifile
30-01-07, 18:16
tabiiki farklıdr cnm....hamile fln olmas ya boşvern artık bence bunu....biz suatla zenana bakalm ha bide dikkat ettiniz mi bilmem ama zenanın yanına biri gelio(yeşil kıyafetli acaba kim:D) ve zenan sinirle kapıyı açıp bi bakış atıp gidio suatla bişilr olck galiba kötü olarak....

Yaaa evet Zenan'ın neden ve kime öyle bir bakış atıp nerden çıktığını bende çok merak ettim doğrusu. Çok bozulmuş gibi gözüküyordu.

sultansss
kesinlikle bizim dizimizde öle bişi olmazz... hem olmasında daha çıkmıolarda ztn birazz uzun sürsün bakalım ... :img-yes:

ayrıca bekir aksoy yanlız da melike güner yanlız mı acaba ...??? :D onları çok yakıştırıorm da bnm yakıştırmamla da olmazz... zatn yaş farkı da vardır aralarında... (gerçi aşk yaş tanımaz ama):img-in_lo

CANIM benim Bekir Aksoy yalnız değil diye biliyorum,çünkü dizinin moral yemeğini izlemiştim magazinde sevgilisi var yani...ama keşke olsa melike ile yakışıyorlar da hani...:img-hyste :img-hyste

vanessa19

bekır aksoy,hayatında ıkı kere cok sevmıs dıye bılıyorum 37 yasında su an ama
melıke gunerı bılmem

tabıkı daha bırbırlerını tanımıyorlar bıle

bu arada fatma hemsıre olayında superlerdı
suat abım nasıl cekıstırmıstı zenanı ama :)

<EyD@
Ya Hasan bu bölümde Buragin bogazina yapisiyor yani yakasindan söyle bir asiliyor,sanirim bu Ece denen kiz yüzünden eger Burak o kizla ilgili birsey söylediyse Hasanda o üzüntü ve sinirle sert bir tepki verebilir.

Birde hani Burak birden yere yigiliyorya iste orda sanirim numara yapiyor fakat fragmanin sonrasindada Kader yere oturmus kpltuga yaslaniyor Burakta yerde ve Kaderin yüzünü oksuyor.Demekki Kader cok korkmus birden Buragin bu hareketini bile önlemiyor.

Yasasin Kaderle Burakta biribirine asik olacak:)!!!!

bencede numara ama gorucez..:)acayıpp merak edıyorum o sahneyı nolcaka acaba???kader burakcısın sende sanırsam..:D:D

bncede zenan hamıle falan kalmaz..sacma seyler bunlar..:)
buarada zenanın gercek ısmını bılmıyorum onla bekır aksoy beraber degılmı foruma yazılmıstı onlar beraberler dıye...

vanessa19
30-01-07, 18:17

tartıssınlar yesınler bırbırlerını yolsunlar hatta,suat yıne kostursun zenanı ehehheheh:img-hyste
once cok tartıssınlar hırslansınlar kı asık olunca cok dalasamasınlar
kıyamazlar hem asık olunca ayyyy ıcım hos oldu yıne:img-in_lo

dnett
30-01-07, 18:18
CANIM benim Bekir Aksoy yalnız değil diye biliyorum,çünkü dizinin moral yemeğini izlemiştim magazinde sevgilisi var yani...ama keşke olsa melike ile yakışıyorlar da hani...:img-hyste :img-hyste

yaa :( ok cnm da emin misin ya magazindekinin sevgilisi olduğuna ... bekir aksoyun sevgilisi die mi bahsettiler ???? :icon_sorr

elif219
30-01-07, 18:21
bekır aksoy,hayatında ıkı kere cok sevmıs dıye bılıyorum 37 yasında su an ama
melıke gunerı bılmem

tabıkı daha bırbırlerını tanımıyorlar bıle

bu arada fatma hemsıre olayında superlerdı
suat abım nasıl cekıstırmıstı zenanı ama :)

işte bnm diziye bağlandğm an o andr..o bölümdn sonra ztn bağımlısı oldm çıktım bu dizinin ve bu ikilinidn....

ya bizde dizi bitti gereçk hayatta yakıştırıorz şimdide ama allah için yakışıolr yani...melike 28 yaşında sanrm...sendede araştırmalar süper kim bu şanslı kişilikler yaw:D

vanessa19
30-01-07, 18:22
yaa :( ok cnm da emin misin ya magazindekinin sevgilisi olduğuna ... bekir aksoyun sevgilisi die mi bahsettiler ???? :icon_sorr

ben yalnız bılıyordum yaw sevgılısı mı varmıs hadı ya
aman abımı uzmesınde olsun sevgılısı
arkadasım uzulme bak bana onu cok sevıyorum ve sevgılısı olsun dıyorum
:happy0064
kımmıs acaba bekır abıme yakısıyormuymus,ısı neymıs merak ettım vallahı

burak&kader ıkılısını de cok merak edıyorum acıkcası
burak ıyı oyuncu galıba :img-polic

vanessa19
30-01-07, 18:24
işte bnm diziye bağlandğm an o andr..o bölümdn sonra ztn bağımlısı oldm çıktım bu dizinin ve bu ikilinidn....

ya bizde dizi bitti gereçk hayatta yakıştırıorz şimdide ama allah için yakışıolr yani...melike 28 yaşında sanrm...sendede araştırmalar süper kim bu şanslı kişilikler yaw:D

aaaaaa odevımdı psıkolojıde :)
37 yasında mımar sınan unıversıtesı mezunu gelecegın enıyı oyuncularından bırı
sevdıgı kadınların bırı unıversıtedeymıs
hanı cok sevgılsı olmusmu bılmem de en cok ıkı kısıyı sevmıs dıye bılıyorum
bırı unlu eylem senkal varya manken o ıste

<EyD@
30-01-07, 18:26
RODYA gelsın bırde ona soralım o bılıyor sanırım zenanla bekırın gercekte cıkıp cıkmadıgını....ama benı ılgılendırmezde bekır abıye yakısan bırı olsun tabı sevgilsi...

kızlar dızıye donsek bnce daha ıyı oldu..ozel hayat bayagı bır daldık cıkamıcaz sonra.:D:D

elif219
30-01-07, 18:29
aaaaaa odevımdı psıkolojıde :)
37 yasında mımar sınan unıversıtesı mezunu gelecegın enıyı oyuncularından bırı
sevdıgı kadınların bırı unıversıtedeymıs
hanı cok sevgılsı olmusmu bılmem de en cok ıkı kısıyı sevmıs dıye bılıyorum
bırı unlu eylem senkal varya manken o ıste

eylem şenkal mı ayrılmşlar galiba ollleyyyyyyy yani şey çok üzüldm vah vah diycktm tabii:D:icon_whis .... e nese umarm daha iileri çıakr karşısına, ne diim böle bi admı bulmşlarda bunuyolar yaa napıym şmdi bn bu kadnları bilmemki:D bide resimler bölmüne biri melikeyle oln bi fotosunu eklemş çekim dışı sanrm çok tatlılar şu kahve sahnesndn....

vanessa19
30-01-07, 18:31
bır ınternet sıtesınde bekır aksoy hakkında pek cok yorum yapmıslar abımde soyle cevap yazmıs onlara:)

MERHABA ARKADAŞLAR BEN BEKİR AKSOY YORUMLARINIZI OKUDUM BENİM HAKKIMDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINIZ.SİZE TEŞEKKÜR EDERİM.ARZUYA, NEŞEYE,AZERE,RAHİMEYE,PINARA ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BEN BU DİZİDE OYNUYORUM DİYE Mİ BÖYLE YAPIYOSUNUZ YOKSA BENİ SEVDİĞİNİZ İÇİN Mİ?BU TARTIŞILIR DİMİ?NEYSE HEPİNİZE EN İÇTEN DİLEKLERİMLE SEVGİLERİMİ SAYGILARIMI İLETİYORUM.
BEKİR AKSOY, 2007-01-28 09:35:38

berna hanım ozur dılerım orda da buyuk harfle yazmıslardı

abım cok ınce yaw :)bır de bızım forumumuzu bılse ne hos olurdu

dnett
30-01-07, 18:32
eylem şenkal mı ayrılmşlar galiba ollleyyyyyyy yani şey çok üzüldm vah vah diycktm tabii:D:icon_whis .... e nese umarm daha iileri çıakr karşısına, ne diim böle bi admı bulmşlarda bunuyolar yaa napıym şmdi bn bu kadnları bilmemki:D bide resimler bölmüne biri melikeyle oln bi fotosunu eklemş çekim dışı sanrm çok tatlılar şu kahve sahnesndn....

evt sanırım setten bir görüntü uhehue ::))) çok harika o fotoları !! hem de ön taraftan çekmişler sanırım setten biri çekmiştir ... !! :img-yes:

tatlı_cadı624
30-01-07, 18:34
arkadaşlar iyice özel hayata girdik konuya dönelim
ya burak oyundan mı bayılıyo yoksa gerçekmi ben anlamadım ya
oyun gibi geldi ama siz nedersiniz

vanessa19
30-01-07, 18:35
arkadaşlar iyice özel hayata girdik konuya dönelim
ya burak oyundan mı bayılıyo yoksa gerçekmi ben anlamadım ya
oyun gibi geldi ama siz nedersiniz

bende oyun dıye dusunuyorum burak kaderıı etkılemek ıcın yapıyor kacın kurrasıdır burak kızı etkılemek ıcın bu yola basvurmustur az bucuk tahmın eder kaderın ona yardım edecegını

dnett
30-01-07, 18:36
bır ınternet sıtesınde bekır aksoy hakkında pek cok yorum yapmıslar abımde soyle cevap yazmıs onlara:)

MERHABA ARKADAŞLAR BEN BEKİR AKSOY YORUMLARINIZI OKUDUM BENİM HAKKIMDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSINIZ.SİZE TEŞEKKÜR EDERİM.ARZUYA, NEŞEYE,AZERE,RAHİMEYE,PINARA ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BEN BU DİZİDE OYNUYORUM DİYE Mİ BÖYLE YAPIYOSUNUZ YOKSA BENİ SEVDİĞİNİZ İÇİN Mİ?BU TARTIŞILIR DİMİ?NEYSE HEPİNİZE EN İÇTEN DİLEKLERİMLE SEVGİLERİMİ SAYGILARIMI İLETİYORUM.
BEKİR AKSOY, 2007-01-28 09:35:38

berna hanım ozur dılerım orda da buyuk harfle yazmıslardı

abım cok ınce yaw :)bır de bızım forumumuzu bılse ne hos olurdu

bekir aksoyun resmi web sitesi yoktu sanırım... ama başka web sitesine böle yorum yasması çok hoş... demekki yorumlara bakıoo.. belki bi ihtimal bizim forumumuza da bakmıştır :P ... :img-yes: ki baksa yorum yazardı sanırım ... :img-in_lo

sultansss
30-01-07, 18:39

ewet cnm bir röportaj falan yapmışlardı o gün doktorlar filminin moral gecesiymiş,yani bilnmiyorum olsun biz dizieki aşklarıyla yetincez artık,ne yapalım...:img-in_lo :img-blush

vanessa19
30-01-07, 18:39
bekir aksoyun resmi web sitesi yoktu sanırım... ama başka web sitesine böle yorum yasması çok hoş... demekki yorumlara bakıoo.. belki bi ihtimal bizim forumumuza da bakmıştır :P ... :img-yes: ki baksa yorum yazardı sanırım ... :img-in_lo

evet kendısıne aıt bır web sıtesı yok ama cogu sıtede onunla ılgılı bır suru yorum var galıba sonunda onun da bır sıtesı olur:happy0064
dıyorum ya keske bızı gorse benım sızlerın ona karsı sevgımızı bılse

suat karakterını ne guzel oynadıgını dusundugumuzu bılse

hatta zenanla cok yakıstıgını gercekte de olmasını ıstedıgımızı bılse ne ıyı olurdu belkı bır gun bu da olur

ben hasanın aglamasına uzuldum yaw yazık cocuga cok ıyı arkadasıydı herhalde :icon_sorr

vanessa19
30-01-07, 18:41
abin mi:icon_sorr :icon_whis gerçekten takdir edilesi bir oyuncu.Çok başarılı ne rol verilse hakkından geliyor:happy0064

ehehhee yok degıl keske olsaydı cok tsk ederım yakıstırdıgınıza ama ben tek cocugum sadece oyle hıtap edıyorum

ay arkadasım cok mennun ettınız benı morelım yerıne geldı hehe:happy0064

forum neden sessız denız hanım nerde
KARAMAY nerde
sultanss nerde

forumu canlandıralım soyle

elif219
30-01-07, 18:41
nese arkadaşlaR hepinize ii sohbtler bn kaçar...bol suat-zenanlı,bol ela-leventli,bol kader-buraklı ve bol hasanlı(yazık cnm yanlız kaldı) bir akşm dilerm rüyanızda göründe sabah anlatn konu kalmadı yaw:D ve tabii bol gestapolu:D.....

sultansss
30-01-07, 18:44
ehehhee yok degıl keske olsaydı cok tsk ederım yakıstırdıgınıza ama ben tek cocugum sadece oyle hıtap edıyorum

KARAMAY nerde
sultanss nerde

burdayım cnm benim:happy0064 :happy0064 yorumlarınıza bakıyordum ya,abin ewet cnm yakıştırıyoz sizi abi kardeş olarak sen çok seviyosun çünkü onu,anladı sen beni:img-hyste :img-hyste

kasırgamelek
30-01-07, 18:44

KARAMAY nerde
sultanss nerde

:img-hyste ayy bende ne sanmıştım:img-hyste :img-blush gerçekten karşımda bekir aksoy'un kardeşi olmasını bende çok isterdim:img-wink: :img-yes:
Konuya dönmek gerekirse bir sorum olcak bu hafta 1 fragman çıktı değil mi?

<EyD@
30-01-07, 18:46
bekır bncede cok ıyı bır oyuncu..e nezamandır bu ısın ıcınde..:)rolunu hakkıyla yerıne getırıyor...

burak yuzzde yuz numara yapıyor bnce..

hasanı merak edıyorum bu bolum yav..napacak acaba???yalnız kaldı ya oda bulalaım suna soyle helal sut emmıs kız ıcım yanıyor yavs..:D:D:D

vanessa19
30-01-07, 18:46
:img-hyste ayy bende ne sanmıştım:img-hyste :img-blush gerçekten karşımda bekir aksoy'un kardeşi olmasını bende çok isterdim:img-wink: :img-yes:
Konuya dönmek gerekirse bir sorum olcak bu hafta 1 fragman çıktı değil mi?

tekrar cooook tsk ederım sıze

galıba 1 fragman cıktı dıgerı de yarın kesın cıkar bence
fragman yıne jet gıbı bırden baslıyor bırden bıtıyo
su fragman konusunda bınbırgeceden bıraz yardım alsalar yaw
fragman bır var bır yok!

sultansss
30-01-07, 18:47
diziyle ilgili yorumlarda okudum da denizcim senin yzdığın bişiydi sanırım derya hamile falan demiş bi arkadaş ne derya sı derya kim neler oluyor yoksa levent'in karısı mı ortaya çıktı hamile miymiş neler oluyor ya??hayır olamaz ela&levent ayrılamaz:(

vanessa19
30-01-07, 18:48
burdayım cnm benim:happy0064 :happy0064 yorumlarınıza bakıyordum ya,abin ewet cnm yakıştırıyoz sizi abi kardeş olarak sen çok seviyosun çünkü onu,anladı sen beni:img-hyste :img-hyste

bende gıttınız sandım gıtmeyın yaw
gordunmu benı kardesı sandılar
zaten bu uc oldu
bır ara tayanc ayaydın,serhat tutumluerın de kardesı sanmıslardı
ay bıraz kasılıyım hehehhehhe:img-hyste :happy0064

hala hasanın aglamasındayım yaw
cok haklı ölüm cok acı bır durumda
kendını neden bu kadar uzuyor

dnett
30-01-07, 18:49

fragman bır var bır yok!

evt ya gerçekten :img-hyste binbirgece nin fragmanı gibi olsa filmi izzlemiş kdr olurus valla ... çünkü bizim dizinin fragmanı hızlıca geçio (müziğin ritmne uydurmaya çalışıolar heralde) herşey allak bullak oluo ... :img-pilot

sultansss
30-01-07, 18:50
bekır bncede cok ıyı bır oyuncu..e nezamandır bu ısın ıcınde..:)rolunu hakkıyla yerıne getırıyor...

burak yuzzde yuz numara yapıyor bnce..

hasanı merak edıyorum bu bolum yav..napacak acaba???yalnız kaldı ya oda bulalaım suna soyle helal sut emmıs kız ıcım yanıyor yavs..:D:D:D

cnm valla hasan da ana kuzusu falan ama burak'a nasıl ters çıkıyor öyle aferim hasan'a bravo ona da bu yakışırdı dalga geçiyordu burak onunla ana kuzusu diye görsün anakuzusu kimmiş:img-yes: :img-hyste

kasırgamelek
30-01-07, 18:50

fragman bır var bır yok!
Evet sahneler çok hızlı geçiyor ama ben izlerken dururup durdurup izliyorum yani 100 kere durduruyorum nerdeyse:img-yes:
Bence Hasan öğrensin artık Levent'le Ela'nın ilişkisini oda gerçeklerle yüzleşsin belki bırazcık büyür:img-yes:

vanessa19
30-01-07, 18:52
cnm valla hasan da ana kuzusu falan ama burak'a nasıl ters çıkıyor öyle aferim hasan'a bravo ona da bu yakışırdı dalga geçiyordu burak onunla ana kuzusu diye görsün anakuzusu kimmiş:img-yes: :img-hyste

sonunda hasanın da sesının yukseldıgını gormus bulunuyoruz
burak a ıyı bagırıyor hanı
burak artık onunla cok dalga gecmez bence

hasanın arkadaslarını ne kadar sevdıgı de bellı oldu

sultansss
30-01-07, 18:52
bende gıttınız sandım gıtmeyın yaw
gordunmu benı kardesı sandılar
zaten bu uc oldu
bır ara tayanc ayaydın,serhat tutumluerın de kardesı sanmıslardı
ay bıraz kasılıyım hehehhehhe:img-hyste :happy0064

hala hasanın aglamasındayım yaw
cok haklı ölüm cok acı bır durumda
kendını neden bu kadar uzuyor

valla cnm benim bende inanılmaz merak ettim,hasan neden kendini bu kadar harap ediyor ki???eee duygusal çocuk ne de olsa,çok duyarlı çoookkk...

sen bekir bey'in kardeşi olmasan da ben öyle hissediyorum manevi kardeşi gibisin cnm benim..:happy0064 :happy0064

<EyD@
30-01-07, 18:53

cnm haklsın ya nasıl atladı buragın ustune..ılk basta kızdım ama buerak kımbılır neler soyledı cocuga....ama burakta kendını savunmuyor karsılık vemıyor boyle pısmanmıs gıbıydı yuzu yanı galıba oda yaptıgı yanlısın farkında...allah allah ne dedıkı burak yav buna??hıc beklemezdım hasan ve kavga:D:D:D

vanessa19
30-01-07, 18:53
Evet sahneler çok hızlı geçiyor ama ben izlerken dururup durdurup izliyorum yani 100 kere durduruyorum nerdeyse:img-yes:
Bence Hasan öğrensin artık Levent'le Ela'nın ilişkisini oda gerçeklerle yüzleşsin belki bırazcık büyür:img-yes:

o bu bolumde buyucek arkadasım kotu bır olay yuzunden buyuyecek malesef

bende elaları ogrenmesını ısterım acıkcası kafasında bısıler kurmaz yanı

ama asla eladan uzaklasmaz gıbı gelıyor bana cunku elaya cok deger verıo

vanessa19
30-01-07, 18:55
valla cnm benim bende inanılmaz merak ettim,hasan neden kendini bu kadar harap ediyor ki???eee duygusal çocuk ne de olsa,çok duyarlı çoookkk...

sen bekir bey'in kardeşi olmasan da ben öyle hissediyorum manevi kardeşi gibisin cnm benim..:happy0064 :happy0064

cok tsk ederım saolun :):)bekır abı benı bılmese de olur ben onu bılıyorum:happy0064

hasanın en kotu yaptıgı sey herseyden kendını sorumlu tutması,yanı bunu o yapmadı kı,hasan ıcın cok zor olacak
mıllet mendıllerınızı hazırlayın :icon_sorr

kasırgamelek
bence hasan şansını çok zorlamasın şimdi Ela'ya hava yapcam diye Burak'a saldırcak sonra Burak elinin tersiye bir koycak o zaman görcek gününü:img-hyste sonuçta fiziki farkları ortada:img-yes:

tatlı_cadı624
fragmanın çıkmasına şükredelim bunlara kalsa diziden birgün önce
felan verirler fragmanı
diyorum ben hep diyorum bu kanal dengesiz
her neyse bu gece yatmam heral anca gecenöbeti tutarım fragman için belki seslisi çıkar diye bakalım ne olcak
ya hakkaten kimse yokmuuu huhuuu

sultansss
30-01-07, 18:57
cnm haklsın ya nasıl atladı buragın ustune..ılk basta kızdım ama buerak kımbılır neler soyledı cocuga....ama burakta kendını savunmuyor karsılık vemıyor boyle pısmanmıs gıbıydı yuzu yanı galıba oda yaptıgı yanlısın farkında...allah allah ne dedıkı burak yav buna??hıc beklemezdım hasan ve kavga:D:D:D

benim aklıma 2şey geliyor
1. burak hasanın hastaneye kaldırılan arkadaşı hakkında ileri geri sözler etti...
2.kader hakkında ileri geri sözler etti,ee tabi bunu duyan hasan da panzer gibi atladı burak'ın üstüne...:img-hyste :img-hyste

<EyD@
30-01-07, 19:00
benim aklıma 2şey geliyor
1. burak hasanın hastaneye kaldırılan arkadaşı hakkında ileri geri sözler etti...
2.kader hakkında ileri geri sözler etti,ee tabi bunu duyan hasan da panzer gibi atladı burak'ın üstüne...:img-hyste :img-hyste

bence bana daha baska birsey olacakmıs gıbı gelıyor ama...bu ıkı sıktan bırı olcaksa bırıncısı olur sanırım..cunku kadere okadar seyden sonra ılerı gerı laf etmez dıye dusunuyorum...yapmaz burak abım oyle seyler:D:D

hasancık yazık yav cocuga cok uzuluyorum eladanda cekıcek bayagı..gercı ela bırsey yapmadı tabıde...acıl bır kız bulalım suna:D su eceyle bırsey olurmukı aralarında???

vanessa19
30-01-07, 19:05
bence bana daha baska birsey olacakmıs gıbı gelıyor ama...bu ıkı sıktan bırı olcaksa bırıncısı olur sanırım..cunku kadere okadar seyden sonra ılerı gerı laf etmez dıye dusunuyorum...yapmaz burak abım oyle seyler:D:D

hasancık yazık yav cocuga cok uzuluyorum eladanda cekıcek bayagı..gercı ela bırsey yapmadı tabıde...acıl bır kız bulalım suna:D su eceyle bırsey olurmukı aralarında???

ece kımdı olen kız degılmıydı
ay cok ısterım onunda hayatında bırı olmasını
onunda soyle kendıne bakmasını fılan
yaw o kadın vardı ya pankreas kanserı olan dogru soylemıstı sacı bası ıcın
ask adamı degıstırıyor yanı

<EyD@
30-01-07, 19:08
ece kımdı olen kız degılmıydı
ay cok ısterım onunda hayatında bırı olmasını
onunda soyle kendıne bakmasını fılan
yaw o kadın vardı ya pankreas kanserı olan dogru soylemıstı sacı bası ıcın
ask adamı degıstırıyor yanı

ece oluyormu??:(bılmıyordum bn oldugunu..:(tuhh sag kalsaymıs hasanla belkı bırseyler olurdu hasancıkta yalnız kalmazdı...belkı gecmıste bırseyler olmustur...mesela ece sevmıstır hassanı hasan reddetmıstır reddettıgı ıcın belkı pısmanlk duyuyordur sımdı..sucluluk hıssı duyuyor belkı..:(

vanessa19
30-01-07, 19:09
ece oluyormu??:(bılmıyordum bn oldugunu..:(tuhh sag kalsaymıs hasanla belkı bırseyler olurdu hasancıkta yalnız kalmazdı...belkı gecmıste bırseyler olmustur...mesela ece sevmıstır hassanı hasan reddetmıstır reddettıgı ıcın belkı pısmanlk duyuyordur sımdı..sucluluk hıssı duyuyor belkı..:(

hanı olecek degılmıydı o
yoksa ben mı karıstırdım
bılen bırı cevap verebılır mı su arkadasının adı
degılmıydı ece???????????

<EyD@
30-01-07, 19:15
hanı olecek degılmıydı o
yoksa ben mı karıstırdım
bılen bırı cevap verebılır mı su arkadasının adı
degılmıydı ece???????????

ozeette bır ece var hanı danscı olmak ıstıyormus ama kapkac kurbanı..onu demıyormusun???ama oldu falan yazmıyordu ozette..:(baska bır ecemı var anlamadım..???:img-pilot

vanessa19
30-01-07, 19:16
ozeette bır ece var hanı danscı olmak ıstıyormus ama kapkac kurbanı..onu demıyormusun???ama oldu falan yazmıyordu ozette..:(baska bır ecemı var anlamadım..???:img-pilot

bende onu dıyorum arkadasım
ama ölüyormus galıba o kız yanlıs anlamadıysam ben
keske olmese de hasancık ona asık olsa da yalnız kalmasa

<EyD@
30-01-07, 19:19
bende onu dıyorum arkadasım
ama ölüyormus galıba o kız yanlıs anlamadıysam ben
keske olmese de hasancık ona asık olsa da yalnız kalmasa

oluyormu???:(uzuldum yavs sımdı..:(hasan atlıyormus buragın ustune bellı oldu yanı...zaten yakınını olum acısını yasıyor bırde buragı cekemedı tabı...keske olmese ece dedıgın gıbı bır ask yasasalar...

vanessa19
30-01-07, 19:22
oluyormu???:(uzuldum yavs sımdı..:(hasan atlıyormus buragın ustune bellı oldu yanı...zaten yakınını olum acısını yasıyor bırde buragı cekemedı tabı...keske olmese ece dedıgın gıbı bır ask yasasalar...

ben boyle bılıyorum yanlıs da olabılır
burak kesın sacma bısı soyledı de cıldırttı cocugu galıba
hasanın sımdı tesellıye ıhtıyacı olacak
bakalım kım yanında olacak

sultansss
30-01-07, 19:25
ben boyle bılıyorum yanlıs da olabılır
burak kesın sacma bısı soyledı de cıldırttı cocugu galıba
hasanın sımdı tesellıye ıhtıyacı olacak
bakalım kım yanında olacak

bütün arkadaşları yanında olur tabi bence çünkü hasan sevilen birisi,ela da yanında olacaktır elbette!!ama hasan daha da umutlanırsa o kötü olur ela da hasana karşı bişiyler olduğunu düşünebilr belki,seven kalpler hassas olurmuş:img-in_lo

vanessa19
30-01-07, 19:28
bütün arkadaşları yanında olur tabi bence çünkü hasan sevilen birisi,ela da yanında olacaktır elbette!!ama hasan daha da umutlanırsa o kötü olur ela da hasana karşı bişiyler olduğunu düşünebilr belki,seven kalpler hassas olurmuş:img-in_lo

elayı artık bencede ogrenmelı yanı bu gerekıyor,bana kısa zamanda ogrenecek gıbı gelıyor ya cunku gestapo saolsun cok bagıracak delırtecek,kız belkı agzından fılan kacırabılır

sultansss
30-01-07, 19:30
elayı artık bencede ogrenmelı yanı bu gerekıyor,bana kısa zamanda ogrenecek gıbı gelıyor ya cunku gestapo saolsun cok bagıracak delırtecek,kız belkı agzından fılan kacırabılır

sanmam ela'nın ağzından kaçırcağını gizli kalması için elinden geleni yapıyordu çünkü,ama gestapo'dan öğrenebilir belki,hasan öğrensin dimi artık,umutsuz bir aşka yelken açmış garibim:sad53:

sondakika
30-01-07, 19:32
valla şu burak karakteri yontulduya dizinin keyfi daha başka olacak.. ilk bölümlerde ahanda avrupa yakasının burahının değişik versiyonu burada dedim.. çekilmez dedimde kader, hayatının dersini verdi zübüğe.. :img-wink:

vanessa19
30-01-07, 19:34
valla şu burak karakteri yontulduya dizinin keyfi daha başka olacak.. ilk bölümlerde ahanda avrupa yakasının burahının değişik versiyonu burada dedim.. çekilmez dedimde kader, hayatının dersini verdi zübüğe.. :img-wink:

ehehee zubuk:)
cok ıyı ettı kader abow dedım kız soyundu noluyo ya fılan hatta saolsun baska kanallardakı haberler bunu da verdıler
burhan:burak
hımmm ıyı benzetme
bakıyorum yıne ıyısınız son dakıka
tam son dakıka hanı zubuk:img-hyste :img-hyste

<EyD@
30-01-07, 19:40
hasanı ela tesselı edersekı eder bnce hasancık dahada umutlanmasın yav...zaten asık bırde umutlancak ıyı toslıcak :(..

kader zaten soyunduktan sonra gırdı gozume helal olsun kıza valla ya tam buragın anlıcagı dilden harıka bır ders verdıı..:)

vanessa19
30-01-07, 19:42
hasanı ela tesselı edersekı eder bnce hasancık dahada umutlanmasın yav...zaten asık bırde umutlancak ıyı toslıcak :(..

kader zaten soyunduktan sonra gırdı gozume helal olsun kıza valla ya tam buragın anlıcagı dilden harıka bır ders verdıı..:)

burak a korkunc bır ders verdı ordakı herkes buragın yuzune kusarcasına bakıyorlardı burak zaten o hareketten sonra kadere daha da yumusadı son bolumde onu ıncıtecek hıc bısı demedı kahve teklıfı son derece dogaldı bence

hasanı kader tesellı etse keske ondan bısı de hıssetmıyor hem

sondakika
30-01-07, 19:45
ama öyle değil mi sevgili witch....

bu arada şu gestapo bu dizinin en ilginç ötesi karakterlerinden. yani fikret hanım.. oha yani isimde erkek ismi... en olur olmaz yerlerde bitmesine ne derseniz.?!. bu kadarda ismini hak eden biri olur mu.. ? her yerde bitmesine lafım yokta bari romantik yerlerde bitmesin canım.... kızıyorum hani.. Allahın kuş uçmaz yerinde, sayir bir saatte, bizimkiler kaçamakta ve gestapo olmayacak anda, olmayacak yerde, olmayacak işi yapmakta, telefonla konuşma...

kız, elamız, rüya görür ve asasörde.. kapı açılır aaaa gestapo karşıda.. hadi hayatta mantarsın bari rüyada rahat bırak yahu.. harbi gestaponun önde gideni..

ya çalan telefon..?! tam levent abi öpecek çart gelen telefon.. teknolojiyle sabotaj yapıyor Allahın gestaposu..!!! kesin odur.. !! :img-hyste

<EyD@
30-01-07, 19:47
burak a korkunc bır ders verdı ordakı herkes buragın yuzune kusarcasına bakıyorlardı burak zaten o hareketten sonra kadere daha da yumusadı son bolumde onu ıncıtecek hıc bısı demedı kahve teklıfı son derece dogaldı bence

hasanı kader tesellı etse keske ondan bısı de hıssetmıyor hem

ozur dılemesınıde beklıyordum ben dılemedı ama en azından yumusadı boyle daha farklı bır gozle bakıyor artık..

burak orda hayatında belkı ılk ez bukadar utandı ve pısmanlık duydu..cunku ıgrenc bır sakaydı...

o kahve teklıfı cok tatlıydı ya...kahve ıcerek boyle bırbırımızı daha ıyı tanıyabılırız falan buyuk asklar nefretle baslar..cok guzeldı o sahne..:img-in_lo
ama kader etmesın daha ıyı soyle burak ıyıyıce bır ıstesın kaderi boyle burnu surtsun bıraz:D:D

vanessa19
30-01-07, 19:52
ama öyle değil mi sevgili witch....

bu arada şu gestapo bu dizinin en ilginç ötesi karakterlerinden. yani fikret hanım.. oha yani isimde erkek ismi... en olur olmaz yerlerde bitmesine ne derseniz.?!. bu kadarda ismini hak eden biri olur mu.. ? her yerde bitmesine lafım yokta bari romantik yerlerde bitmesin canım.... kızıyorum hani.. Allahın kuş uçmaz yerinde, sayir bir saatte, bizimkiler kaçamakta ve gestapo olmayacak anda, olmayacak yerde, olmayacak işi yapmakta, telefonla konuşma...

kız, elamız, rüya görür ve asasörde.. kapı açılır aaaa gestapo karşıda.. hadi hayatta mantarsın bari rüyada rahat bırak yahu.. harbi gestaponun önde gideni..

ya çalan telefon..?! tam levent abi öpecek çart gelen telefon.. teknolojiyle sabotaj yapıyor Allahın gestaposu..!!! kesin odur.. !! :img-hyste

kesınlıkle zubuk kendılerı yanı cok hatalı sozlerı var
yaw fıkret ısmı bızım bır hocanındı o kadında boyleydı,hatta bır karısıklık olmus askere fılan cagırmıslardı kendılerını:img-hyste
telefon calması da cok komıktı levent kısa kesmeye fılan calıstı
o yerde gıttı zavallı elacım cok korktu ya

vanessa19
30-01-07, 19:54
ozur dılemesınıde beklıyordum ben dılemedı ama en azından yumusadı boyle daha farklı bır gozle bakıyor artık..

burak orda hayatında belkı ılk ez bukadar utandı ve pısmanlık duydu..cunku ıgrenc bır sakaydı...

o kahve teklıfı cok tatlıydı ya...kahve ıcerek boyle bırbırımızı daha ıyı tanıyabılırız falan buyuk asklar nefretle baslar..cok guzeldı o sahne..:img-in_lo
ama kader etmesın daha ıyı soyle burak ıyıyıce bır ıstesın kaderi boyle burnu surtsun bıraz:D:D

ıgrenc otesıydı kız mankenlıgı sevseydı doktor olmazdı yanı
hem parası cok daha fazla
burak a cok ıyı oldu orda
burak daha cok kosacak gorunuyor
ah bırde kendı gıbı olsa,cıddı oldugunu fılan hıssettırse

gzd_gzd
30-01-07, 19:54

iyi akşamlar arkadaşlarr:) sanırım kader-burak konumuz ;)

yaptığı şey o şaka gerçekten iğrençti ama kadere helal olsun,iyi bildirdi haddini buraka

burakın o kahve teklif ettiği sahne çok güzeldi gerçekten we kadere en büyük aşklar nefretle başlar dedikten snra kaderin ona o zmn tüm hastane hatta tanısa tüm dünya sana aşık demesi :D

aslnda geçen bölüm sevdim ben burakı,o hastaya bakmadı ama hikayesini anlatırken çok duygusaldı :) inşallah bu bölüm kendini gözümden düşürcek şeyler yapmaz burak;)

kadelen
30-01-07, 19:55
arkadaşlar diğer sayfalarda bulamadım dizimiz perşembeleri mi dewam edio yoksa değiştimii????

gzd_gzd
30-01-07, 19:57
arkadaşlar diğer sayfalarda bulamadım dizimiz perşembeleri mi dewam edio yoksa değiştimii????
8 şubat günü son kez perşembe 20:00de yayınlancak we snra çarşamba 22:00 de yayınlanmaya başlicak dizimiz

sondakika
30-01-07, 19:58
valla buraktaki değişimi ana kuzusu rollerindeki hasandanda bekliyoruz.. gerçi huy tabutta da çıkmazmış ya, olaki değişir.. fazla ezilecek gibi garibim.. şimiden maskara oldu çıktı..

bir bakıyoruz karisma boy olmuş çıkmış kuzunun önde gideni..!!! :img-cool2

burak bana itici geliyor.. harbi dizinin ilk bölümlerindeki takıldığı tavır olacak verdim notunu..buda kırık oldu tabii..!!!

dizideki diğer bir ilginç nokta.. birbirini çekemeyen insan sayısı oldukça fazla.. Allahtan iyi kesimde trip yok avra tavra yok.. yoksa çıkacak çınganı kimse durduramaz.. Allahın yeni yetme asistanlarıda böyle kariyeri fullemiş Suat beyde böyle.. demekki insan bu... çiğ süt emmiş...

birazda bizim milleti iyi yansıtmışlar bizde başarılı insanlar hiç çekilmez yahu..!!! :img-wink:

editasyon: perşembe 22 de olursa bunun anlamı show tv perşembelere aynı pazartesi amborgo koyduğu gibi amborgo koyacak.. ama bu kez perişan edecek gibi...oooo iyi oldu iyi..

gzd_gzd
30-01-07, 20:02
valla buraktaki değişimi ana kuzusu rollerindeki hasandanda bekliyoruz.. gerçi huy tabutta da çıkmazmış ya, olaki değişir.. fazla ezilecek gibi garibim.. şimiden maskara oldu çıktı..

burak bana itici geliyor.. harbi dizinin ilk bölümlerindeki takıldığı tavır olacak verdim notunu..buda kırık oldu tabii..!!!

dizideki diğer bir ilginç nokta.. birbirini çekemeyen insan sayısı oldukça fazla.. Allahtan iyi kesimde trip yok avra tavra yok.. yoksa çıkacak çınganı kimse durduramaz.. Allahın yeni yetme asistanlarıda böyle kariyeri fullemiş Suat beyde böyle.. demekki insan bu... çiğ süt emmiş...

birazda bizim milleti iyi yansıtmışlar bizde başarılı insanlar hiç çekilmez yahu..!!! :img-wink:

editasyon: perşembe 22 de olursa bunun anlamı show tv perşembelere aynı pazartesi amborgo koyduğu gibi amborgo koyacak.. ama bu kez perişan edecek gibi...oooo iyi oldu iyi..
ya hasan biraz değişse iyi olur aslnda,şöyle o karaciğer hastası kadının da dediği gibi biraz kendne baksa,ana kuzusu olmaktan wazgeçse keşke :)

birbirini çekemeyen insanlar konusnda haklısın,asistanlar arasnda ciddi bir rekabet war,özellikle zenanda bu rekabet ruhu ağır basıyor,çok hırslılar ondan birbirlerini kıskanıyorlar,ama dediğin gibi başarılı insanlar hiç çekilmez bizim ülkemizde:):)

vanessa19
30-01-07, 20:03

vallahı sondakıka suat abımı sevmemıssınız ne yapalım
saygım sonsuz
ama bırbırını cekemeyen var saolsun kendını bellı de edıyor
sekıl 1 -A:zenan hanım
elaya o sozuyle bıryerlere geldıgını soyleyerek en kotu hatayı yaptı bızlerın gozunde

ask burak ı cok degıstırecek
ınsanlara hastalara belkı de ılk kosan o olacaktır

ayshe_yeshil
30-01-07, 20:06
8 şubat günü son kez perşembe 20:00de yayınlancak we snra çarşamba 22:00 de yayınlanmaya başlicak dizimiz

22 mi o nerden çıktı yaa

dizi bitince şurda toplaşıp adam gibi yorum yapamıcaz yani
bide hafta içi ooooo
yanmışız
tutam dizileride hemen şöyle rafların üst katlarına kaldırmasalar bişey olur sanki

sondakika
30-01-07, 20:08
vallahı sondakıka suat abımı sevmemıssınız ne yapalım
saygım sonsuz
ama bırbırını cekemeyen var saolsun kendını bellı de edıyor
sekıl 1 -A:zenan hanım
elaya o sozuyle bıryerlere geldıgını soyleyerek en kotu hatayı yaptı bızlerın gozunde

ask burak ı cok degıstırecek
ınsanlara hastalara belkı de ılk kosan o olacaktır

sevgili witch, sevmiyorum demedim ki.. bir durum tespiti yaptım.. bu kıskanma fıtrattan gelir.. yani yaratılışında vardır insanın.. kiminde baskındır kiminde az..

burak beyde levent beyi kıskanmada yada çekeme gibi durumları var.. bunu söyledim yoksa burak beyde iyi bir insandır.. bunuda o doktorların kurul toplantısında elanın infazını gerçekleştircekken buna engel olan çok güzel bir açıklama yaptı.. o zaman takdir etmedim değil..

dediğin gibi aşk onu değiştirecek.. zira aşk ona daha önce görmediği bazı şeylerin göstereceğinden hastaları dışında artık düşüneceği başka önemli bir varlık olacak.. bu nokta iyi.. zenanında aşkın kollarına kendini atması elayı unutmasına sebeb olacak.. umarım böyle olur.. sokaktaki misket oynayan çoçukların kaygısını bunlarda görmek hoş değil..

gzd_gzd
30-01-07, 20:12
22 mi o nerden çıktı yaa

dizi bitince şurda toplaşıp adam gibi yorum yapamıcaz yani
bide hafta içi ooooo
yanmışız
tutam dizileride hemen şöyle rafların üst katlarına kaldırmasalar bişey olur sanki

evet yaa dizi bittikten sonra adam gibi yorum dA yapamicaz çünkü bir çok kişi okulu olduu için yatmış olcak:sad53:

sanki kurtlar vadisini çarşamba 22:00ye koysalar olmuyodu yaaine istiyolar bizim dizimizdenn:img-blush

<EyD@
iyi akşamlar arkadaşlarr:) sanırım kader-burak konumuz ;)

yaptığı şey o şaka gerçekten iğrençti ama kadere helal olsun,iyi bildirdi haddini buraka

burakın o kahve teklif ettiği sahne çok güzeldi gerçekten we kadere en büyük aşklar nefretle başlar dedikten snra kaderin ona o zmn tüm hastane hatta tanısa tüm dünya sana aşık demesi :D

aslnda geçen bölüm sevdim ben burakı,o hastaya bakmadı ama hikayesini anlatırken çok duygusaldı :) inşallah bu bölüm kendini gözümden düşürcek şeyler yapmaz burak;)
sanada ıyı aksamlar cnm..
kadere bayıldım zaten o dersi verdı ya buraga...buyuk ovguyu hakkettı:)

burakta bence bır seytan tuyu var ama...en nefret ettıgım ınsan tıplerınden bırını oynuyor ama bn aksıne onu cok sevıyorum..

burak bnce duygusal ıyı nıyetlı bır cocuk ama yasadıkları onu boyle davranmaya ıtmıs..hıkayesını duyunca cok uzuldum ve cok ıyı anlattı dedıgın gıbı..:)

kader burak askı her bolum daha guzellesecek gbı..burak yıyıce yola gelecek onun asık hallerı kaderın asık hallerı cok keyflı olcak ızlemesı..:)

Meryemce90
evet ya kötü oldu carsamba günleri saat 22 de yya üüüfff ne güzel persembe günleri olucakti iste. ya yaptilar yine yapicaklarini ya tüh kötü oldu gercektende. hafta ici o saate yorum yapmak biraz zor oluyo:(

vanessa19
30-01-07, 20:13
sevgili witch, sevmiyorum demedim ki.. bir durum tespiti yaptım.. bu kıskanma fıtrattan gelir.. yani yaratılışında vardır insanın.. kiminde baskındır kiminde az..

burak beyde levent beyi kıskanmada yada çekeme gibi durumları var.. bunu söyledim yoksa burak beyde iyi bir insandır.. bunuda o doktorların kurul toplantısında elanın infazını gerçekleştircekken buna engel olan çok güzel bir açıklama yaptı.. o zaman takdir etmedim değil..

dediğin gibi aşk onu değiştirecek.. zira aşk ona daha önce görmediği bazı şeylerin göstereceğinden hastaları dışında artık düşüneceği başka önemli bir varlık olacak.. bu nokta iyi.. zenanında aşkın kollarına kendini atması elayı unutmasına sebeb olacak.. umarım böyle olur.. sokaktaki misket oynayan çoçukların kaygısını bunlarda görmek hoş değil..

zenan dakı bu hırs abılerının arasında baskı ıcınde bıseyler elde edememe sorunudur bence,dogulu bır aılenın kızı,abılerı var bır suru ve doguda malesef bayanların ezıldıgı malum....
burak ın durumu da guya yag cekerek bır yerlere gelmek ,bır amelıyatta suat abıme soyledıgı sozler'mukemmel ıs efendım' bu ne ya?aklı boyle kardesımızın

anladım sızı
hep dıyorum goreceksınız ask ınsanları cookkk degıstırıyor hemde cok
begenmedıgımız burak ınsan halıne gelecek,duygusal olacak
begenmedıgımız zenan,saygıyı sevgıyı ogrenecek

canımın ıcı suat abım:artık sadece gozlerıyle degıl sozlerıyle de duygularını,begenısını ıfade edecek:img-yes:

sondakika
30-01-07, 20:17
oooo çarşamba 22 imiş bende perşembe sandım... tüh ya.. o zaman show desenize haftanın 3 gününe amborgo koyacak.. akıllı bir hamle.. fakat madem gün değişmiş keşke 20 olarak kalsaymış.. harbi 22 işi kötü oldu....

gzd_gzd
30-01-07, 20:20
sanada ıyı aksamlar cnm..
kadere bayıldım zaten o dersi verdı ya buraga...buyuk ovguyu hakkettı:)

burakta bence bır seytan tuyu var ama...en nefret ettıgım ınsan tıplerınden bırını oynuyor ama bn aksıne onu cok sevıyorum..

burak bnce duygusal ıyı nıyetlı bır cocuk ama yasadıkları onu boyle davranmaya ıtmıs..hıkayesını duyunca cok uzuldum ve cok ıyı anlattı dedıgın gıbı..:)

kader burak askı her bolum daha guzellesecek gbı..burak yıyıce yola gelecek onun asık hallerı kaderın asık hallerı cok keyflı olcak ızlemesı..:)
evet cnm burak aşık olunca iyce yola gelmeye başlicak,we burakla kaderin aşklarını izlemek çok keyifli olcak

onu sevmiyorum pek ben ama dediğin gibi bi şeytan tüyü war :) we yaşadıkları onun böyle dwranıyor olmasının sebebi ;)

RODYA
30-01-07, 20:22
oooo çarşamba 22 imiş bende perşembe sandım... tüh ya.. o zaman show desenize haftanın 3 gününe amborgo koyacak.. akıllı bir hamle.. fakat madem gün değişmiş keşke 20 olarak kalsaymış.. harbi 22 işi kötü oldu....

murat,perşembe sırf k.v yayınlayacak show tv.özeti,sonra yeni bölüm .malum.k.v gecesi:img-wink: bu durumda çarşamba 22 en iyi seçim. o saatte güçlü bir rakip yok.en yüksek ratingli dizi, o saatte 5 alıyor.cuk diye otururu oraya.20 olmaz.avrupa yakası,yaprak dökümü birlikte zaten full yapıyor.:img-yes:

murat burak konusunda haklısın. ama sevdirir ilerde kendini , kerata:) zenanı ise seviyorum,önceden de yazdım. öyle kıskanç,fesaty biri değil.zorluklarla büyüdüğü için önyargılı,ezilenler olayını kafasına takmış biri o kadar.suatla a yakışıyor:img-yes:

vanessa19
30-01-07, 20:41
pıssst kımse yokmu
neden sustunuz tek basıma mı yazayım :(

sondakıka sızın yorumlarınız ıyıydı

hem denız hanım nerde
karamay?

herneyse forum sessız barı ben yazayım

ya bu melıke guner oncekı oyunculuklarında nasıldı bır fıkrı olan var mı

sondakika
30-01-07, 20:42
murat,perşembe sırf k.v yayınlayacak show tv.özeti,sonra yeni bölüm .malum.k.v gecesi:img-wink: bu durumda çarşamba 22 en iyi seçim. o saatte güçlü bir rakip yok.en yüksek ratingli dizi, o saatte 5 alıyor.cuk diye otururu oraya.20 olmaz.avrupa yakası,yaprak dökümü birlikte zaten full yapıyor.:img-yes:

murat burak konusunda haklısın. ama sevdirir ilerde kendini , kerata:) zenanı ise seviyorum,önceden de yazdım. öyle kıskanç,fesaty biri değil.zorluklarla büyüdüğü için önyargılı,ezilenler olayını kafasına takmış biri o kadar.suatla a yakışıyor:img-yes:

o zaman serkan show vurgun vuracak, hemde nasıl.. perşembe kv özet ve kv yeni bölüm aynı pazartesi gibi silip süpürecek.. çarşambada bizim doktorlar sazı eline alacak.. oy oy.. show bir döndü pir döndü.. !!!!

burak avra tavrası fazla olunca kırık not almıştı.. umarım dediğin gibi olur.. canım bize kucak açana bizde kuçak açarızda.. kibirli insanı gerçekten sevmek zor.. gerçi kırıldı bir yerleriya.. bakacağız..!!!

Allahın gestaposu bende bu aralar ona takdım.. :)

vanessa19
30-01-07, 20:45
o zaman serkan show vurgun vuracak, hemde nasıl.. perşembe kv özet ve kv yeni bölüm aynı pazartesi gibi silip süpürecek.. çarşambada bizim doktorlar sazı eline alacak.. oy oy.. show bir döndü pir döndü.. !!!!

burak avra tavrası fazla olunca kırık not almıştı.. umarım dediğin gibi olur.. canım bize kucak açana bizde kuçak açarızda.. kibirli insanı gerçekten sevmek zor.. gerçi kırıldı bir yerleriya.. bakacağız..!!!

Allahın gestaposu bende bu aralar ona takdım.. :)

o elayı cok uzecek saolsun ve tum forum ona takacak gıbı gelıyor:)

bu arada kv daha baslamadan rtukten uyarı almıs durumda
eskı bır kv fanı olarak showtvının acıkcası bır dızı ıcın tum dızılerın hepsını seferber etmesını ıstemem

RODYA
30-01-07, 20:56
haha murat,ben gestapoyu seviyorum ya:) ben ne bileyim ,komiğime gidiyor o kadın.bakmayın siz o kadın bu diziye lazım.yoksa biizm keratalar,tümden ipin ucunu kaçırır:) şımarırlar.zaten o da şımarmasınlar diye böyle davranıyor

sondakika
30-01-07, 21:00
haha murat,ben gestapoyu seviyorum ya:) ben ne bileyim ,komiğime gidiyor o kadın.bakmayın siz o kadın bu diziye lazım.yoksa biizm keratalar,tümden ipin ucunu kaçırır:) şımarırlar.zaten o da şımarmasınlar diye böyle davranıyor

serkan ben dizide değilim, oyuncu değilim.. ama ne yalan söyleyeyim o kadından ekrandan ben korkuyorum.. vallaha birde orada olduğumu düşünüyorumda.. harbi kabus yahu.. :img-cool2 aslında erinmesem çekim günü hastayım ayağına hastaneye uğraşam :img-hyste .. bir çay içsek fikret hanımla :img-hyste .. höt dese geberirim vallaha.. !!

vanessa19
30-01-07, 21:06
serkan ben dizide değilim, oyuncu değilim.. ama ne yalan söyleyeyim o kadından ekrandan ben korkuyorum.. vallaha birde orada olduğumu düşünüyorumda.. harbi kabus yahu.. :img-cool2 aslında erinmesem çekim günü hastayım ayağına hastaneye uğraşam :img-hyste .. bir çay içsek fikret hanımla :img-hyste .. höt dese geberirim vallaha.. !!

aaaaaa super oyuncu vallahı,bende cekınırdım bu kadından
yaw bu yesım ceren bozoglu elıne ne rol gecse kendını asıyor kesınlıkle
bu kadının hastalara yaklasımı ıyı gıbı
hem boyle oyuncular gercekte melek olurlar
ysb:ay canım hosgeldınız nasılsınız

fılan gıbı:img-hyste

RODYA
30-01-07, 21:07

Evet tipi rolüne çok uygun ,müthiş uymuş Murat:img-hyste Hem sert,hemde milleti pek kaale almıyormuş bir ifadesi var.

Murat,bu konuştuklarına ona bildireceğim. Sana bir iğne yapsın da gör:img-yes: :img-hyste

sondakika
30-01-07, 21:13
Evet tipi rolüne çok uygun ,müthiş uymuş Murat:img-hyste Hem sert,hemde milleti pek kaale almıyormuş bir ifadesi var.

Murat,bu konuştuklarına ona bildireceğim. Sana bir iğne yapsın da gör:img-yes: :img-hyste

valla öyle.. tipi rolüne biçilmiş bir kaftan.. ünvana bak hizaya gel azizim.. gestapo.. bir doktor bu.. ooo sadece doktor mu cerrah cerrah hemde uzman.. hastaya anlatsan adam masadan kalmaz feri kalmaz vallaha.. birde sert olarak onu görürse.. .. :img-hyste iğne yapmasına ne hacet serkancım, höt desin yeter.. :img-hyste aynen damdan aşağı.. :img-cool2

aaaaaa super oyuncu vallahı,bende cekınırdım bu kadından
yaw bu yesım ceren bozoglu elıne ne rol gecse kendını asıyor kesınlıkle
bu kadının hastalara yaklasımı ıyı gıbı
hem boyle oyuncular gercekte melek olurlar
ysb:ay canım hosgeldınız nasılsınız

fılan gıbı:img-hyste

bununda altına imzamı atarım... ama o asık yüzle hoşgeldiniz anca karşıdakinin yüreğine indirir.. birde hasta ünvanı duyarsa Allah yardım etsin.. :img-hyste

KARAMAY
30-01-07, 21:15
Oooo
Allah muhabbetinizi arttırsın ... :happy0064 :happy0064 :happy0064

Sabah 85te bıraktım maşallah 114leri geçmişiz ... iyi iyi ...

Niye saldırıyonuz ki siz Fikret hanıma yaa ... ohh çok iyi yapıyooo ..
süperde oluyoo ... O Suata söylediklerinden dolayı , dürüstlüğü, çalışma prensipleri , çalışanlarını koruma ( bknz Kaderi kasp .. bilmem ne bi doktor vardıya ) , hastalarına saygı.. say say bitermi süper bi kadın o yaa

gitmeyin üstüne .. Size kalsa taş yağsa oun yüzünden diyeceksiniz..
yok daha neler

KISKANIYONUZ DİMİ

not : witch19 coşmuşsun yine durdurana aşk olsun .. hele bu bölümden sonra .. :img-hyste :img-hyste

vanessa19
30-01-07, 21:19
Oooo
Allah muhabbetinizi arttırsın ... :happy0064 :happy0064 :happy0064

Sabah 85te bıraktım maşallah 114leri geçmişiz ... iyi iyi ...

Niye saldırıyonuz ki siz Fikret hanıma yaa ... ohh çok iyi yapıyooo ..
süperde oluyoo ... O Suata söylediklerinden dolayı , dürüstlüğü, çalışma prensipleri , çalışanlarını koruma ( bknz Kaderi kasp .. bilmem ne bi doktor vardıya ) , hastalarına saygı.. say say bitermi süper bi kadın o yaa

gitmeyin üstüne .. Size kalsa taş yağsa oun yüzünden diyeceksiniz..
yok daha neler

KISKANIYONUZ DİMİ

not : witch19 coşmuşsun yine durdurana aşk olsun .. hele bu bölümden sonra .. :img-hyste :img-hyste

mrb arkadasım ooooo nerelerdesınız yaw
fıkret hanımdan konusuyoruz
neden cosmusum cok yazdım acep ondan mı
ama bakın tekınde levent hakkında kotu bısı yazmadım
kendımı tutuyorum saklıyorum fılan yanı sonraya

not:sıla forumu yuzunden bıraz ıptal oldum yanlıs cumle kurabılırım:icon_sorr

<EyD@
30-01-07, 21:19
gestapoyu cok sevıyorum ben ya..:):)melek gıbı bır kadın..:)yanı sert gorunuslu bır melek....aslında bayagı bır korkunc gozukuyor ama oyle degıl yavs ıyı kadın...tam puan verdım gıttı..:)o olmasa asistanlar yoldan cıkar :Dhastanenın tozunu atıyor gestapomuz:D:D:D

KARAMAY
30-01-07, 21:21
" Ne zaman bana Adile Naşit kahkahaları attırırsınız o zaman neştere dokunabilirsiniz...

Süper yaaaa...

yüklenmeyin efendim Fikret hanımcıgıma ..

bu bölüm şampiyon belli Ele & Levent ....

ikinci kim ????

Burak kesin numaradan bayılıyor varyaa .. Canım Kader nasılda korkmuşş .. Ben olsam gerçek değilse cidden ben komalık yapardım bu sefer Levent bile kurtaramazdı.. o kadar yanii

KARAMAY
30-01-07, 21:24

Yüklenme zaten Levente ... Keza bu sefer yüklenebileceğin hiç bişey yok ...

Evet üzen Levent ama nedeni belli , Güldürende belli ... Levent ...

Ama ne yalan söyliyim bu sefer Fragmanda Suatın yüzündeki gülümsemede güzel .. tam not yanii.. hadi bakam .. abini de everiyozz..:img-hyste :img-hyste ( evlendiriyoz demek )

vanessa19
30-01-07, 21:24
" Ne zaman bana Adile Naşit kahkahaları attırırsınız o zaman neştere dokunabilirsiniz...

Süper yaaaa...

ikinci kim ????

Burak kesin numaradan bayılıyor varyaa .. Canım Kader nasılda korkmuşş .. Ben olsam gerçek değilse cidden ben komalık yapardım bu sefer Levent bile kurtaramazdı.. o kadar yanii

bu bolum sampıyonu benım cıftım olcek ınsallah
elacım uzgunum ısın ıcıne levent gırıyor(kısa bır bööö)
vallahı o amelıyat ıznı vermese de olur yanı
suat abım ve levent bey elacıma saglıyorlar yanı

burak bence tıyatrocu olsun ıyı bayılıyomus hanı
bol bol bayılma rollerını oynar orda

sondakika
30-01-07, 21:25

hehe seni anlarım sevgili witch, takmışlar kafayı tecavüz tecavüz töbe yarabbim bölüm üzerinden keçmiş tam 12 bölüm bu 12 hafta demek arada verilmeyen haftalarla birlikte tam 15 hafta demek .. hala yok tecavüzmü yok değil mi.. cık cık ya.. valla suyu çıktı.. utanmasalar setti basıp boranı dövecekler.. :img-hyste

neyse dönelim biz gestapoya.. hehe tam mesleğini yapıyor ha.. CERRAH.. yok yahu ne kıskanacağız sevgili karamay.. insan sevdiğine takılırmış.. galiba gestapoyu sevdik biz.. :img-hyste

vanessa19
30-01-07, 21:26
Yüklenme zaten Levente ... Keza bu sefer yüklenebileceğin hiç bişey yok ...

Evet üzen Levent ama nedeni belli , Güldürende belli ... Levent ...

Ama ne yalan söyliyim bu sefer Fragmanda Suatın yüzündeki gülümsemede güzel .. tam not yanii.. hadi bakam .. abini de everiyozz..:img-hyste :img-hyste ( evlendiriyoz demek )

cok daha seveceksınız abımı her ıddıasına gırerım hepınızle
dıyorum ya levente kızmalarımı ,leventı yolmalarımı hepsını saklıyorum
bakalım pencelerım levent bey ıcın ne zaman ortaya cıkacak

vanessa19
30-01-07, 21:28
hehe seni anlarım sevgili witch, takmışlar kafayı tecavüz tecavüz töbe yarabbim bölüm üzerinden keçmiş tam 12 bölüm bu 12 hafta demek arada verilmeyen haftalarla birlikte tam 15 hafta demek .. hala yok tecavüzmü yok değil mi.. cık cık ya.. valla suyu çıktı.. utanmasalar setti basıp boranı dövecekler.. :img-hyste

neyse dönelim biz gestapoya.. hehe tam mesleğini yapıyor ha.. CERRAH.. yok yahu ne kıskanacağız sevgili karamay.. insan sevdiğine takılırmış.. galiba gestapoyu sevdik biz.. :img-hyste

butun sozler ve ınsanların cumlelerı yuzunden forum kapandı,off zaten fragman dokunmus daha kendımı reflekslerımı hıssetmıyorum bı de bu oldu

gestapoyu bencede herkes sevdı
asıstanların annesı

not:abartmıs olabılırım anlayısla karsılayın %6 kullandıgımız beyın organımın su an sadece %3 luk kesımı saglam :icon_sorr

KARAMAY
30-01-07, 21:31
bu bolum sampıyonu benım cıftım olcek ınsallah
elacım uzgunum ısın ıcıne levent gırıyor(kısa bır bööö)
vallahı o amelıyat ıznı vermese de olur yanı
suat abım ve levent bey elacıma saglıyorlar yanı

burak bence tıyatrocu olsun ıyı bayılıyomus hanı
bol bol bayılma rollerını oynar orda

Bak bak ... bide rahat durdum diyor ...
senmi rahat durcan .. haha hiç güleceğim yoktu... rahat bırak şu adamı yaa.
Suat beyide görcez Allah kısmet ederse...

Neyse şimdi ciddi ciddi .. bu bölüm neler oluyor bi gözden geçirelim ....

önce hasan zaten anladıgım kadarıyla çok tartışmışsınız.. Hepimiz Hasanla birlikte üzülücez bu bölüm ..
Burakla sinirlenicez..
Elayla ağlıycaz..
Suat &Zenan laa gülümsiycezz.
Fikretle söylenicezz...
Ela & Leventle aşık olucak ( yok yaa bu çok iddalı ....ama bi çogumuz mest bi şekilde ahh canımm der .. der der kesin der .. bayanların çoğu ... Ben diycem kesinn..) :img-hyste :img-hyste :img-hyste

gzd_gzd
30-01-07, 21:33

Süper yaaaa...

ikinci kim ????

ben de seviyorum gestapoyuu :):) özellkle o senn başta yazdıın cümlesi süperdi,we tabi sarma yerken" mutlu sonla biten aşklara baylıyorum" dediği an :):)

umarım bu bölümde de elayla leventin ilişkisimni öğrendiğinde kötü şeyler yapmaz we sevdiğm gestapo olarak kalmaya devam eder :):)

tatlı_cadı624
30-01-07, 21:38
yine ben geldim
konu gestapoysa bence harika biri
disiplinli,işini ciddiye alan bir cerrah tam bir cerrah
gerçi senaristler sağolsun kadını tanıyamadık ama
bence bu bölümde elaya sert davranmaz davransa bile elanın leventi kullandığını düşündüğü için yapar gibime geliyo
ayrıca ben burakın bayılmasının oyun olduğunu ilk izlediğimde tahmin etmiştim zaten
ayrıca gördünüzmü bilmem 2 perşembe örümcek adam var kanaldde saat 20.00
bana doktorları izletmez kardeşim offff yaaa

o.c_girl
30-01-07, 21:41
ya yine ben böle konuya daldım ama dizinin günü kesin değişiyomu?

fargman gösterildimi gören warmı?

dizi günü ne zamana alınmış?

mili_gkhnözen1905
30-01-07, 21:45
ya yine ben böle konuya daldım ama dizinin günü kesin değişiyomu?

fargman gösterildimi gören warmı?

dizi günü ne zamana alınmış?

8 subatta kv basliyormus ondan kesin degisiyor
carsamba saat 22.00de...
fragman cikmadi sanirim seslisi ben görmedim daha yani:)

turk_u_az2006
30-01-07, 21:46
Arkadaşlar merhaba :img-blush ;
Bende bu diziyi seviyorum konuşulacak şeyler evet var ama arkadaşlar lütfen birazda resim koyalım. bye :icon_whis

KARAMAY
30-01-07, 21:48
ben de seviyorum gestapoyuu :):) özellkle o senn başta yazdıın cümlesi süperdi,we tabi sarma yerken" mutlu sonla biten aşklara baylıyorum" dediği an :):)

umarım bu bölümde de elayla leventin ilişkisimni öğrendiğinde kötü şeyler yapmaz we sevdiğm gestapo olarak kalmaya devam eder :):)

Yaa dedim daha önce şimdide diyorum ...
1si Özette bi abartı var , bunu daha öncede gördük .. yaşadıkk .. İNANMAYIN
2sinde Fikret hanım Elaya ufak tefek laf dokundurmak ve aşırı iş yükü vermek dışında bişey yapmıycak .. yani bunlarda tabiki başarılı , dürüst bi doktor olarak Elaya testleri olucaktır.. Bakalım yükselmek yada daha fazla ameliyat girmek içinmi bu şekilde uzmanlarıyla ilişki yaşıyor diye .. yanlış .. yada daha netleşmemiş düşünceler dolayısıyla ... Ama ben eminimki Fikret Hanım Ela ve Leventin ciddi oldugunu , bi art niyet ( iş anlamında ) olmadıgını anlayınca bu aşka çok ama çok faydası olucaktır ... BUna eminim .. izleyin görün..

hee.. gelelim o evin önündeki sarılma son sahnemiz değil .. bunu biliyoz , çünkü bi ameliyat var sonrasında ... peki bu kapı ya dönelim şimdi eger diğerleri evdeyse hasan da bu ilişkiyi öğrenmiş olucak ... 2 darbe aynı bölümde valla atom bombası ettisi yapar çocuk direk bitkisel hayata ... :img-help:

hee evde kimse yoksa .... :icon_whis :icon_whis :icon_whis

yazmıycam yaa ...( valla art niyetli değilim yanlış anlamayın işin süprizi gitmesin diye )

not: hoşgeldin turk_u_az2006 .... resimler zaten konuldu ...
Ana sayfada Dizi: Resim & Avatar & Imza içinde Diğer diziler var .. ordan Doktorlar .. herşeye ordan ulaşabilirsin.. yeni bölüm fragmanın resimleride var ... :happy0064 :happy0064

gzd_gzd
30-01-07, 21:50
Arkadaşlar merhaba :img-blush ;
Bende bu diziyi seviyorum konuşulacak şeyler evet var ama arkadaşlar lütfen birazda resim koyalım. bye :icon_whis
arkadaşım multimedya bölümüne girersen orda istemediğin kadar resim,imza,avatar ve çalışma war ;)

sondakika
30-01-07, 21:51
Yaa dedim daha önce şimdide diyorum ...
1si Özette bi abartı var , bunu daha öncede gördük .. yaşadıkk .. İNANMAYIN
2sinde Fikret hanım Elaya ufak tefek laf dokundurmak ve aşırı iş yükü vermek dışında bişey yapmıycak .. yani bunlarda tabiki başarılı , dürüst bi doktor olarak Elaya testleri olucaktır.. Bakalım yükselmek yada daha fazla ameliyat girmek içinmi bu şekilde uzmanlarıyla ilişki yaşıyor diye .. yanlış .. yada daha netleşmemiş düşünceler dolayısıyla ... Ama ben eminimki Fikret Hanım Ela ve Leventin ciddi oldugunu , bi art niyet ( iş anlamında ) olmadıgını anlayınca bu aşka çok ama çok faydası olucaktır ... BUna eminim .. izleyin görün..

hee.. gelelim o evin önündeki sarılma son sahnemiz değil .. bunu biliyoz , çünkü bi ameliyat var sonrasında ... peki bu kapı ya dönelim şimdi eger diğerleri evdeyse hasan da bu ilişkiyi öğrenmiş olucak ... 2 darbe aynı bölümde valla atom bombası ettisi yapar çocuk direk bitkisel hayata ... :img-help:

hee evde kimse yoksa .... :icon_whis :icon_whis :icon_whis

yazmıycam yaa ...( valla art niyetli değilim yanlış anlamayın işin süprizi gitmesin diye )

ooo o zaman bizimki tutsun zenanıda teste soksun.. oda uzmanına aşık oldu olacak.. hatta oldu gibi.. kuralcı olmak güzelde olayı koparmamak lazım... o zaman elanın çekeceği var bu kadından.. eyvah..!!!

sitemm
30-01-07, 21:54
Gestapo, cok sert davranmaz ya elaya,yanı davranmaz deil mi:icon_whis ,, tabıkıde laf sokcak yada elayı gözunun önunden ayırmıcak... konu dısında ama ben seyi merak ediyorum, ela, levente babasnını huzur evınde oldugunu söylucek mi?yada söyler mi? :icon_whis

KARAMAY
30-01-07, 21:56
ooo o zaman bizimki tutsun zenanıda teste soksun.. oda uzmanına aşık oldu olacak.. hatta oldu gibi.. kuralcı olmak güzelde olayı koparmamak lazım... o zaman elanın çekeceği var bu kadından.. eyvah..!!!

Hahh işte asıl mesele buuu zatenn .. bende onlar ne zaman yakalanacak diye bekliyorum ... ama onları çok fazla şok edici etki yapmaz.. Aslına bakarsak belki Suatın karakteri nedeniyle yapabilir ama .. Zaten daha önce Ela ve Leventi yakalamış olmak bişeylerin önünü açtı.. o yüzden bence Suat ve Zenan için işler daha kolay olucak ...

İstermisiniz kadın arka bahçede her gece pusuya yatsınn. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

KARAMAY
30-01-07, 22:02
Gestapo, cok sert davranmaz ya elaya,yanı davranmaz deil mi:icon_whis ,, tabıkıde laf sokcak yada elayı gözunun önunden ayırmıcak... konu dısında ama ben seyi merak ediyorum, ela, levente babasnını huzur evınde oldugunu söylucek mi?yada söyler mi? :icon_whis

hahh işte burda benim az önce anlatmıyım dediğim düşünceler devreye giriyor ...

anlatayım bari çatlıycam yoksaa

Efendim olay şöyle gelişsin kaba taslak ....
( edit : senaryo yazan arkadaşlara ilham olsun emii )

Levent ve Ela içeri girer ...

salona giderler.. ( ayrıntıları geçiyorum siz hayal edin pls..)
Ela Levente kahve isteyip istemediğini sorar.. İster haliyle bizim dr bey.. neyse Ela mutfaga .. Levent beyimiz kanepeye.. kanepanin yanındaki koliyi görür.. kasetler bakar .. Ela gelir.. Babanla tanışmayı gerçekten çok
isterim der... Ela yine hüzünlenir ama çabuk toparlar ... birgün tanıştırım der. 2-3 bölüm max. oda haa yani Ela Levent in elinden tutup huzur evine götürür.. buyrun size tanışma ..

söyler derim ben ... sonuçta sevdiği adamı bence tanıştıracaktır babasıyla .. ama sır kalması şartıyla

madame
30-01-07, 22:04

Ela Levente kahve isteyip istemediğini sorar.. İster haliyle bizim dr bey.. neyse Ela mutfaga .. Levent beyimiz kanepeye.. kanepanin yanındaki koliyi görür.. kasetler bakar .. Ela gelir.. Babanla tanışmayı gerçekten çok
isterim der... Ela yine hüzünlenir ama çabuk toparlar ... birgün tanıştırım der. 2-3 bölüm max. oda haa yani Ela Levent in elinden tutup huzur evine götürür.. buyrun size tanışma ..

söyler derim ben ... sonuçta sevdiği adamı bence tanıştıracaktır babasıyla .. ama sır kalması şartıyla

Karamay fena senaryo değil hani... İçinde gerçeklikde fazlaca... Sanki bir şeyler biliyorsun gibi. Daha doğrusu bu işi biliyon bence...

sitemm
30-01-07, 22:07

benımde aklıma soyle bısey geldı, klasık bişey olucak ama ela'ya huzurevınden tlf gelir,o arda tlfye levent bakar işte,,ordan babasının huzuevınde oldugunu ögrenır..çok mu basit oldu:img-blush

KARAMAY
30-01-07, 22:23
benımde aklıma soyle bısey geldı, klasık bişey olucak ama ela'ya huzurevınden tlf gelir,o arda tlfye levent bakar işte,,ordan babasının huzuevınde oldugunu ögrenır..çok mu basit oldu:img-blush

yok canım ... hani başka bi gece birlikteylerken olurda o akşam olmaz.. ne bu şok şok şok ... sonra bizim kız komalık olmaz o akşam...

o akşam ben Hasana ait bişeyler bulmasından korkuyom ben ... dilim varmıyor söylemeye bulacagı şeyii... :icon_whis :icon_whis :icon_whis

neysee kazasız belasız bitermii sizce sanmıyorum.. devamı var senaryonun çünkü...
Levent o gece o evde kalır...

eeee ne var dimi bundaa.. Hiçççç .. gece nöbette olan Hasan ve kader eve geldiğinde ne görebilirkii... hiççç .. nolmuşkiii

dimi madame ... olabilecek şeyler bunlar...
:img-hyste :img-hyste
Bide bakarsınız olurmurmuşş.... Kelimesi kelimesine o aklımdan geçeni bulmasında ... bide hasan sabah gelmesin kader gelsin sadece ... gerisi boşş

o.c_girl
30-01-07, 22:30
yok canım ... hani başka bi gece birlikteylerken olurda o akşam olmaz.. ne bu şok şok şok ... sonra bizim kız komalık olmaz o akşam...

o akşam ben Hasana ait bişeyler bulmasından korkuyom ben ... dilim varmıyor söylemeye bulacagı şeyii... :icon_whis :icon_whis :icon_whis

neysee kazasız belasız bitermii sizce sanmıyorum.. devamı var senaryonun çünkü...
Levent o gece o evde kalır...

eeee ne var dimi bundaa.. Hiçççç .. gece nöbette olan Hasan ve kader eve geldiğinde ne görebilirkii... hiççç .. nolmuşkiii

dimi madame ... olabilecek şeyler bunlar...
:img-hyste :img-hyste
Bide bakarsınız olurmurmuşş.... Kelimesi kelimesine o aklımdan geçeni bulmasında ... bide hasan sabah gelmesin kader gelsin sadece ... gerisi boşş

yok sen kesin bu bölüm hakkında bayaa şey biliosunda bize sölemiosun demiii:img-yes:

öle bişey oluyomu gerçekten söle nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:img-blush

yaaa duyduumua göre dizi çarşamba 22 ymiş çok kötü olduu:icon_sorr

sondakika
30-01-07, 22:35
Hahh işte asıl mesele buuu zatenn .. bende onlar ne zaman yakalanacak diye bekliyorum ... ama onları çok fazla şok edici etki yapmaz.. Aslına bakarsak belki Suatın karakteri nedeniyle yapabilir ama .. Zaten daha önce Ela ve Leventi yakalamış olmak bişeylerin önünü açtı.. o yüzden bence Suat ve Zenan için işler daha kolay olucak ...

İstermisiniz kadın arka bahçede her gece pusuya yatsınn. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

hehe vallaha yatar bu kadın.. yatar mı pusuya yatar.. hatta diğer asistanlarıda gözlemeye başlar... :img-hyste :img-hyste

kader dün neredeysin sen.., zenan iki günder sende var bir hal.. hayırdır... vs vs eee gestapo olmak kolay mı azizim...

senaryo yazanlara ilham mı olsun.. hmm ne demek bu şimdi.. :img-hyste :img-hyste

madame
30-01-07, 22:39
yok sen kesin bu bölüm hakkında bayaa şey biliosunda bize sölemiosun demiii:img-yes:

öle bişey oluyomu gerçekten söle nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:img-blush

yaaa duyduumua göre dizi çarşamba 22 ymiş çok kötü olduu:icon_sorr

Arkadaşlar dizimizin çarşambaya alınması ertelenebilirmiş? Valla ben insanların yalancısıyım. Belki daha 3 hafta perşembede kalırız ya da sonsuza dek... Bu arada Karamay bence bölüm söyle biter... Ela ve Levent sarılır sonsuza kadar mutlu yaşarlar... Ta ki :sad53:

KARAMAY
30-01-07, 22:46
Arkadaşlar dizimizin çarşambaya alınması ertelenebilirmiş? Valla ben insanların yalancısıyım. Belki daha 3 hafta perşembede kalırız ya da sonsuza dek... Bu arada Karamay bence bölüm söyle biter... Ela ve Levent sarılır sonsuza kadar mutlu yaşarlar... Ta ki :sad53:

Takiiii ... takiisi yarına kalsın ...
ama hadi yine gazı verip gidelimmm... o takiiiye daha var .. takiiye gelene kadarda çok olay var..
daha çokk sarılır, koklaşır, ağlaşır... bizimkiler..

kadının adı tamam... .Takiye olsun ... varmıdır böyle bi isim acepp.. deniz seninkinin ismini bulduk .. hani yolacagın kadın Takiye... :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

madame
30-01-07, 22:50
Takiiii ... takiisi yarına kalsın ...
ama hadi yine gazı verip gidelimmm... o takiiiye daha var .. takiiye gelene kadarda çok olay var..
daha çokk sarılır, koklaşır, ağlaşır... bizimkiler..

kadının adı tamam... .Takiye olsun ... varmıdır böyle bi isim acepp.. deniz seninkinin ismini bulduk .. hani yolacagın kadın Takiye... :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Vallla ben gaz vermedim bu bölüm öyle bitecek göreceksiniz. Hatta size diyalogları bile söylerim ama söylemeyeyim de gaz mı demiştin Karamay? Bu arada Takashi Miike diye bir yönetmen vardı değil mi?

gzd_gzd
30-01-07, 22:53
madame getirdiin haberler için teşekkrlerr ,inşallah sonsuza tek kalırız yaa perşembedee :):)

bence de bu bölüm ela-leventin güzeel sarılma sahneleryle bitcek,bakarısınız bu bölümün snnda da hasan ve(veya) kadere yakalanrlar :s o ta ki o mu yoksa??

gzd_gzd
30-01-07, 23:20
Vallla ben gaz vermedim bu bölüm öyle bitecek göreceksiniz. Hatta size diyalogları bile söylerim ama söylemeyeyim de gaz mı demiştin Karamay? Bu arada Takashi Miike diye bir yönetmen vardı değil mi?
cnm hepsini söyleme de,hani geçen hafta leventin elayı beyaza benzettiği yer gibi can alıcı bi diyalog warsa eğer...söylersen süper olu