Tüm Versiyonu Göster : Çat Kapı
Zeynep ve Buket, aynı evde yaşayan iki kız arkadaştır. Üçüncü ev arkadaşları, evden ayrılırken bir parti verirler ve o parti bittikten sonra evlerinde uyuyakalan Yiğit, yeni ev arkadaşkları olacaktır.
Çocukluk arkadaşı olan Zeynep ile Buket, üniversiteye birlikte gelmişler ve okul bittikten sonra da aynı evde yaşamaya başlamışlardır. Vasat geliri olan, yaşama savaşı içinde olan gençler... Zeynep, bir yapı markette çalışan mimardır. Güzel ama gösterişsiz, erkeklerin ilk bakışta etkilenmediği, olgun ve güvenilir bir kızdır. Bu özellikleri nedeniyle Buket ailesi tarafından Zeynep'e teslim edilmiştir.
Buket, iyi niyetli, saf bir kızdır. Kolay etki altında kalan ve kolayca suistimal edilebilecek bir tiptir. Sarışın ve seksi fiziğiyle, erkeklerin ilgisini üzerinde toplayan bir kızdır.
Yiğit ise, üniversite bitirmiş ama aşçılık yapmayı istediği için İstanbul'a gelip kurslarda eğitim almaya çalışan genç bir delikanlıdır. Çok sevimlidir, herkesle çok çabuk kaynaşabilen, bir anda kendini sevdiren bir yapıya sahiptir. Evdeki kızlarla ilişkisi çok dostanedir. Önce biraz flört gibi başlayan ilişki yerini dostluğa bırakacaktır.
Hüsnü Bey ve Perihan Hanım, iki kızın ev sahipleridir. Bu iki emekli çiftin hayatı birbirleriyle didişmekle geçmektedir. Perihan, kocasının seks konusundaki isteksizliğiyle uğraşmakta ve bulduğu her fırsatta kocasını bu nedenle utandırmakta, ona iğneleyici şakalar yapmaktadır. Hüsnü Bey'de karısının bu abartılı tutumunu ciddiye almamakta ve karısından her fırsatta uzak durmaktadır.
Perihan Hanım ne kadar sıcak ve iyi niyetli ise eşi Hüsnü de bir o kadar huysuz ve geçimsiz biridir. Bu yönüyle kiracılarına evi zindan etmektedir. Zeynep ile Buket, Yiğit'i ev arkadaşı olarak aralarına alırken çok tereddüt ederler ve şuna karar verirler. Yiğit'i Hüsnü Bey'e yanlış tanıtacaklardır. Bir erkekle aynı evde oturmalarına asla izin vermeyeceğini bildikleri için, Yiğit'i eşcinsel olarak tanıtırlar. Hüsnü Bey, bu zarasız erke kiracıya izin vermiştir. Yiğit, kendisinin yanlış tanıtılmasına sinirlidir. Ve bazende Hüsnü Bey'in, iğneleyici sözleri rahatsızlığının artmasına neden olacaktır. Ama o evde kızlarla yaşamasının yolu da budur. Bu yanlış anlamalar zaman zaman komik gelişmelere yol açacaktır.
http://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_a.jpghttp://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_b.jpghttp://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_c.jpghttp://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_d.jpghttp://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_e.jpghttp://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_f.jpg
bence de güzel bir sit_com ama o saatte çemberimde gül oya olduğu için izleyemiycem sanırım :(
süper bi komedi harika yaw
8O ben bunu mutlaka islicem 8) 8O 8O 8O 8O 8O
BEn Sevinç Erbulak'ı çooook severim. Hiçbir dizisini kaçırmadım ama Çemberimde Gül Oya 'yı izlediğim için bunu kaçırıyorum :((
çemberim de gül oya olduğu için izleyememiştim ama ertesi gün shownet
ten izledim çok komik bir dizi bu arada ALP KIRŞAN çok tatlı
Gerçekten çok güzel bir dizi umarım tutulur. :mrgreen:
Hoş bir dizi ama Aysun Kayacı HARİÇ....
dizi güzel ama ne yazıkk kii ÇGO vaaar o saatte
http://img208.exs.cx/img208/4388/bild0144to.jpg (http://www.imageshack.us)
yalniz_kurt 22-06-05, 08:26 bu diziyi çok severek izliyorum... herkesede tavsiye ederim :)
umuttaciri 22-06-05, 08:42 Cok güzel bir dizi ama Sevinc Erbulak bu role cok alisamamis gibi görünüyor
yalniz_kurt 22-06-05, 09:10 roller her oyuncunun üstüne oturmuş bence ...
izlerken gülmekten kırılıorum desem yalan olmaz. her oyuncu hakkını verio . hatta oyuncu olmayan aysun kayacı bile .. kendini oynadığı için zorlanmıo bence ....
yoksaa ben aysun u sevmem
ama aten göçer ,metin akpınar ,sevinç erbulak ve alp kırşan a bayılıorum ...
güzel dizi .. keyif için bire bir
yalniz_kurt 22-06-05, 15:42 bende bunu diyorum işte ...
diziyi beğenmeyenleri bir türlü anlamıyorum ...
alp kırşanı yakından gördükten sonra bu diziye bi bakayım dedim ve tek kelimeyle koptum izlerken.herkes çok ii.bu defileli bölüm çok güzeldi...
cook güzel bir dizi!!
alpe ve sevinci bayiliyorum gelcekten cook güzeloynuyorlar.
aslinda hapsi güzel oynuyor.
metin akpinar ve filim icabinda ki kadin harikaaaa.
ama Aysun Kayacı onlar gibi güzel oynuyamiyor.
yalniz_kurt 23-06-05, 13:27 aysun kayacı onlar gibi oynayamasada yinede idare eder ...
Dizi güzelde ama Aysun Kayaci iyi oynuyamiyor bence
yalniz_kurt 23-06-05, 19:38 diğerlerinin iyi olması onu korkutmuyor .....
Ben de bu diziyi her cumartesi severek izliyorum ve hep gülmekten kopuyorum :D Oyuncular çok iyi,özellikle Ayten Gökçer ve Metin Akpinar ikilisi harikaa :)
Alp Kirsan ve Sevinç Erbulak'ida çok begeniyorum ..Aysun Kayaci'ya gelince,kendisini pek sevmem ama rolünü fena yapmiyor ..
duygu_1907 23-06-05, 23:50 dizi harika :)
esprileri çok iyi.alp kırşan çok iyi :)
aysun kayacı pek iyi değil ama oynadığı aptal sarışın rolünü düşünürsek idare eder...yine de keyifle izlediğim dizilerden biri!
aysun kayaci ve fatih aksoy haric hersey yuzde yuz.
sevinç erbulak'a ve yazdığı kitaba hayran olduğum için, ama aynı zamanda çemberimde gül oya'yı seyrettiğim için bu güne kadar hiç izleyemedim. Bu hafta izleyebilicem inşallah.
Alp Kırşanı sadece sevgilisini sevdiğim için severim =)) ırmak ünal kaydadeğer bir sanatçı, sevgilisini ii seçmiştir heralde..
Çok komik ve çok zevkli bir dizi magazin programında sezon sonu için verdikleri kutlamayı seyrettim. Tüm oyuncular yaptıkları işten son derece memnunlar. Bence de öyle olmalı çünkü ortaya çok güzel bir dizi çıkarıyorlar. :) :) :)
sezon finali ne zaman olcak?bileniniz var mı?
alp war yani tabikide gzl bi dizi alp zaten deliii ya eueheuuh dizi çok komik orjinalden çewirme olduu içn tutuo aysun kayacı aslında olması gerekn bi krkter aptal sarışın rolü bi ona uyar bide bi kız daha wardı yaw oda hep öyleydi ama adını unntm yaw ehehuehu
theroseberry 10-07-05, 14:38 çok beğeniyorum bu diziyi.Aysun kayacı da ii kıvırdı bence oyunculuğu...
esmer_kizz_cisem 13-07-05, 22:33 bu dizi cuma gunleri mi oynuyor?
butterfly_10 14-07-05, 08:26 en iyisi yiğit valla.cumartesi geceleri gülmekten kırılıyorum
Cook guzel bir dizi ve de cok da komik jaa... ;) :D
Cok güzel bir dizi ama Sevinc Erbulak bu role cok alisamamis gibi görünüyor
UMUTTACİRİ BENCE SEN NE DEDİĞİNİ BİLMİYORSUN YADA SANATTAN VE OYUNCUDAN ANLAMIYORSUN.DİZİ GÜZEL VE EĞLENCELİ BİR DİZİ ANCAK EĞER SEVİNÇ ERBULAK ROL ALMASAYDI,O DİZİDE BİR HİÇ OLURDU TIPKI BAZI DİZİLERDE SONRADAN AYRILDIĞINDA VE O AYRILDIKTAN SONRA O DİZİLERİN HÜSARANA UĞRADIĞINDAKİ GİBİ..BUNU KABUL EDİN ARTIK!!!!!!
esmer_kizz_cisem 25-07-05, 22:11 bende severek izliyorum"firsatil oldu kadariyla"
cok komik ya ama ben en coook yigit i seviyorum
cok matrak bi rolu war ya ama yasun kayaci da
oyunculukta iyi ya bence gayet iyi rol yapiyo
Cumartesi Saat 22:00 De Başliyo "pelincik"
bence çok komik bi dizi.. aysun kayacı çok ii rol yapıyo bence.. bu kadarını beklemiyodum ondan..
Çat kapıya eklenen yeni karakter yani yeni komşu çok güzel oldu.
süper dizi metin akpınar super komik adamın tipine bakınca gulmem gelio falan yani.bide elif senin dediin gibi yeni tasınan da cok komik
bence çok komik bir dizi ama aysun kayacı çok güzel oynayamıyo.
ama metin akpınar (doğal olarak) benim karnımın ağrımasına neden oluyo bu kadar komik olunmaz ya...
ya bu dizi hangi günler yayınlanıyo bi de saat kaçta baslıo tam olarak bilen varsa cok sevınırım soylersenız herkese saygılar...
elif öztürk 06-08-05, 20:51 cumartesi günü saat 21 30 yada 23 de başlıyo
ama bugun yok heralde ben de o yuzden sordum acaba gununumu degıstırdıler dıye ben de yakaladıgım zamanlar ızlıyorum cok guzel bı dızı neyse yıne de tesekkur ederım...
Bu dizi benimde çok hoşuma gidiyo.süper bi komedi
Hehehe....Cok guzel ve komikdeeee......metin akpinar super oyunuyor ve uteki oyuncular da iyi ama sarsin olan cok kicik :D ...
BLaCK-PiNK 25-08-05, 09:56 Bence iyi bir dizi..Diğer manken-oyuncular gibi diil aysun kayacı.. Diğerlerine göre çok daha iyi..
metin akpınarla ayten gökçeri anlatmaya gerek bile yok zaten..
Bence iyi bir dizi..Diğer manken-oyuncular gibi diil aysun kayacı.. Diğerlerine göre çok daha iyi..
metin akpınarla ayten gökçeri anlatmaya gerek bile yok zaten..
yaaaa metin akpinara bayiliyorum hele o sesini degistirip cimri hareketleri bayiliyorum!
ayten gökcerde cok süper bir oyuncu!
yalniz yigit bence yakismamis diziye, daha yakisikli birisi gelmeliydi!
Çat Kapı gelen sürpriz güzelhttp://www.hurriyetim.com.tr/images/trs.gifhttp://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,212210,00.jpg Aysun Kayacı, Sevinç Erbulak, Ayten Gökçer, Metin Akpınar ve Alp Kırşan’ın başrolleri üstlendiği ‘Çat Kapı’ dizisinde sürpriz gelişmeler oluyor. Rol gereği Kayacı ve Erbulak’ın ev arkadaşları olan, ama ev sahiplerine (Metin Akpınar) bu durumu kabullendirebilmek için kendisini kadın olarak tanıtan Kırşan, sonunda daha da inandırıcı olmak uğruna kadın kılığına girdi. Saatlerce süren makyajı, peruğu ve dekolte elbisesiyle tanınmayacak derecede değişen genç oyuncu, bu gelişmeyle Aysun Kayacı’dan sonra dizinin ikinci seksi güzeli haline geldi! Önceki gün sürpriz görüntüsüyle ilk kez kameraların karşısına geçen Alp Kırşan’ın esprileri ve tarzı, ekip arkadaşlarını kahkahaya boğdu.
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~6@nvid~627336,00.asp
ben bu diziyi izliyorum.bazen çok geyik geliyor ama ilk izleyişinizden sonra o kadar takılmıyorsunuz...ayten gökçer in cinsellik konkan esprileri bazen çok yaratıcı olabiliyor:) zevkli dizi ama biraz durağan kaçıyor bazen...
SON DAKIKA !!!
Arkadaslar su an aldigim bir habere göre SHOW TV yeni yayin döneminde CATKAPI dizisi icin MEDYAPIMLA Anlasma imzalamadi !
Gerekce olarak dizi yogunlugu gösterildi.Büyük ihtimalle bu sezon Cat Kapi baska bir kanalda devam edecek.Gelismeleri yazmaya devam edicem.Umarim baska bir kanalda yayinlanir.COK KÖTÜ YA :(
nisan_kerem 12-09-05, 02:36 Gerçekten Yapilabilecek En Iyi Sit-com Lardan Biri Genç Oyunculardan Alp Kirşan çok Başarili Tabii Sevinç Erbulak Da...
Çat Kapı bitti Haberiniz Olsun.. Showtv Dizinin Görüntülerini Çoktan Eski Diziler Rafına Kaldırmış Bile..
isabet olmuş bence aysun kayacı o kadar itici geliyordu ki artık
Arkadaslar ;
Show TV nin CATKAPI yi yayindan kaldirdigini yazmistim.Ve simdi bir müjde..
Catkapinin yeni bölümlerinin cekimleri gecen hafta tekrar basladi.Dizi yeni bölümleri ile cok yakinda ekranlara geri dönüyor...
Kanal D diziyi transfer etmek icin MEDYAPIM a teklif götürdü.
Simdilik Hangi kanalda olacagi belli degil , ama YAKINDA yeniden ekranlarda !!!
EL DESDİCADO 18-09-05, 15:54 Kanal D Med Yapimin Dizisi Aşk Oyununu Atv Ye Kaptirdi .şimdi Demek Med Yapimin Dizisi çat Kapiyi Transfer Ediyor.ilginç Bir Durum.neyse Ben Devam Etmesine Sevindim.denk Gelince Izlenilebilecek,eğlendirici Bir Diziydi.bu Arada Masal Team Sen Med Yapimin Diğer Bir Sit-com Projesi ,aşiğim Sanaydi Adi Galiba. Ondan Haber Versene. Haluk Bilginer Babayi Görmek Için Sabirsizlaniyorum
aa demek geri dönüyor neyse sevenler vardır ama ben izlemem diğer oyuculara rağmen aysun kayacı yüzünden
Arkadaslar ;
Diziye yeni bir isim giriyor ! Ünlü Sarkici Ercan Saatci dizisinin yeni bölümlerinde yeni bir karakter olarak karsimiza cikacak !
Ayrica MEDYAPIM Dogan grubu ile anlasti.
Yani dizi ya Star TV de yada Kanal D de ekrana dönüyor hadi hayirlisi :)
Arkadaslar Yeni Bölüm BU AKSAM Saat 22:00 de !!! Az önce fragmani izledim muhtesem bir komedi bizi bekliyor.
http://img221.imageshack.us/img221/1069/cp6vn.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/1459/152307001de.jpg
http://img221.imageshack.us/img221/2452/152307063aw.jpg
izlemem diyen ben bu diziyi dün akşam izledim ve çoook güldüm cengiz küçükayvaz vardı konuk oyuncumu bilmiyorum ama kuzen rolünde başarılıydı ercan saatçi biraz battı gözüme ne işi var onun orda dedim başka birini bulamamışlar daha iyi yapabilecek birini
ratinglerde zaten dün akşam
5/11/2005 15:04
"TOTAL" GRUBU
1-Büyük Yalan Atv...7.70 rating, 29.20 share...
2-Çat Kapı Show Tv... 6.60 rating, 22.90 share...
3-Yabancı Damat Kanal D... 6.60 rating, 20.00 share...
4-Emret Komutanım (tkr) Show Tv ...6.50 rating, 35.90 share...
AB” GRUBU
1-Yabancı Damat Kanal D... 6.10 rating, 25.60 share...
2-Çat Kapı Show Tv... 6.10 rating, 24.50 share...
3-Yine de Aşığım Atv... 5.50 rating, 21.30 share...
4-Hayat Bilgisi Show Tv... 5.20 rating, 22.30 share...
gayet iyiydi tabi ıhlamurlar altında nın olmaması da bunda bir etken
EL DESDİCADO 06-11-05, 23:18 show tv diziyi yayından kaldırdı,kaldıracak derken yeniden kıymete biniyor galiba bu dizi.ama son bölümü gerçekten çok komikti
valla ben alpi cok seviyorum cok basarili ve cat kapinin raytingleride süperr bence baska raytingi olmayan bir dizi cikarsinlar ama cat kapi bence kesinlikle devam etmesi LAZIM
bu hafta yine cok komikti ya gülmekten noldu
avrilcansu 14-11-05, 18:33 ya bende .çok sevyom bu diziyi acaip komik yaaaw kırılyommm
arkadaşlar!!buraya çatkapı ile ilgili yorumlarınızı yaparsanız sevınırım
EL DESDİCADO 16-11-05, 14:33 arkadaşım bu dizinin zaten bir başlığı var. görmedin mi?
hiç izlemedim ama fragmanlardan komik oldugu belli oluyor
ratingler
1 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,60 28,30
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,80 28,00
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 8,70 23,80
4 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 7,90 21,20
5 CAT KAPI. [NET] SHOW 7,00 20,30
total
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,50 24,00
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,20 22,80
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,30 21,20
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,10 25,10
5 CAT KAPI. [NET] SHOW 7,00 20,30
AAA Desdi ve Sisley burda(ymış). Ben de bu diziyi çok seviyorum. Metin Akpınar, Ayten Gökçer gibi iki ustanın oyunculuklarını konuşturdukları bir komedi dizisi. Tabi genç oyuncuları ise es geçmemek lazım. Onlar da gayet iyi. Aysun Kayacı bile iyi oynuyor. Ercan Saatçi ise zamanla oyunculuğa alışmaya başladı. Yanlız neden bu dizinin devamlı günü değişiyor, cumartesi başladı, bir süre devam etti, pazara geçti, bir bölüm sonra cuma yayınlanmaya başladı. Artık böyle devam etse iyi olur...
http://img182.imageshack.us/img182/2623/at2pc.jpg
bende bayılıomm bu disiye yaa ösellikle alp'ee çokk süper rol yapıoo mimikleri falan müthişş manyax bi çocuk yaa...içinisde aysun u beğenmeyen çokk war ama o da ii aslında...sevinç zatii iii...metin akpınar la ayten gökçer e de bayılıom çok tatlılar..ercan saatçide rolünü yakıştırmışş we haliyle muhteşem bi sitcom çıkmışş ortaya..inşallah yayından kaldırmaslar.
arkadaşlar bide ricam olcak çat kapı resmi bulursanıs koyar mısınız???? ya da çat kapı fotolarını nerden bulcamıı biliomusunus ???
wallah özlemcim gene doğru dio ;) aslında o hep doğru dio :) ama gerçekten aysun kayacı'da çok güsel rol yapıo ben çok beğeniom ;)
çok komikk bir dizi gülmekten kırılıyorum aysun kayacı çok güzel rol yapıyor alp kırşanda çok iyi rol yapıyor bu hafta gene çok komikti
çat kapı bu gece yoktu. ne zaman ptesine alındı ki?
evet Çat Kapı pazartesine alındı.yani bu akşam iyi seyirler :p
ck super dızı resmen komedı yaa=) cuk oturmus oyuncularda puhahaha=) gusel bı komedı ortaya cıkmıss!
tutmadı filan demişlerdi ama yayınlanıyo hala
Çooooooook tatlı bi dizi yaaaaaaaaaaaaaaaa..........................
.......**********.............*****************... .......*
genelde izleyemiyorum ama gördüğümde keyif alıyorum. bence hoş bir dizi.
tadı kaçtı amaaaa............................................ ............
yaaa muhtesem bi dizii kesnlkle alp kırşannn suphersnn =))vhe aysun kayacııyı pek sfmesem de gzl rol yapmısh
Komik Birdizi Gercekten Bende Arada Sirada Izlerim...
ya bu dizi cok güzeldi ve ben ayrica aysun kayai yi cok begeniyorum rolü cok iyi oynuyor insana rol ancak bukadar yakisir yaniii ama dizi yok buaralar! BITTIMI??????????????????????? ve bi ricam daha olacak diziden resimler varsa eklerseniz sevinirimm :img-meeti
gidecek yerim mi var diyecek sözüm mü var bunu eller anlamaz sana ihtiyacım var
hasret pazartesi 20:00 kanal d de
yaaa çok komik bir diziydi keske bitmeseydi yaaaa
http://img232.imageshack.us/img232/3894/catkapi6af.png (http://imageshack.us)
esmer_kizz_cisem 26-03-06, 19:30 ya acayip komik birt dizitdi yaww bn aysun kayaciyi cok begeniyorum ya rolunu super ii oynuyordu izlerken baya bir guluyordun
ya acayip komik birt dizitdi yaww bn aysun kayaciyi cok begeniyorum ya rolunu super ii oynuyordu izlerken baya bir guluyordun
aynen sana katiliyorum süper bi dizidi ratinglerde cok kötü degildi ama aysun yönetmenle ask yasadiya bitincede dizi bitti cok sacma ama neyse aysunun yeni bi projesi var Haluk bilginerle ordada aptal sarisin rolünde orda gülleriz artik devamm hehe :icon_ange
Evet cok guzel bi diziyidi burda america'da ben orijinali "threes company" hep seyrediyorum ve cat kapi da guzeldi.
MeRvE_1903 30-04-06, 00:57 bu dizinin bitmesine cok üzüldüm cok seviyordum
Ya vallaha inanamiyorum.Cat Kapi ekrana geri donuyor.Saat bugun 22.00'da.Kacirmayin!
Gercekten bu buyuk bir mucize.Ratignleri dusuk oldugu icin kaldirildi ama geri geldi simdi.Bu ne isti anlamadim..
Ama bu guzel bir haber sevindim. :)
deniz yıldızı 28-05-06, 07:53 evet ya dizi bitmwedi bu aksam var yeni bölümüyle cok sasırdım ve gerçkten mutlu oldum.ne yapmaya calısıyolar kestiremiyorum ama ne yaptılarsa ii yaptılar inş bidaha kaldırmazlar
Dizinin kıştan kalma gibi bir görütünsü var..
Dikkat ettiyseniz dizide oyuncular kalın kazaklarla dolaşıyorlar.. Ki. istanbulda kışlık szeona veda etmek üzere.. en azından tişört olabilirdi.. kesin yayınlanmadıkları bir bölüm bu ..
Ellerindeki kalan bolumleri yayinlicaklar belli.Ratingleride iyi olursa insallah yenilerini cekerler.
bence cok güzel bir dizi, bütün bölümlerine baktim!:img-grin2 gercekten coook komik ve yigit rolünü(yane kelebek) cok iyi oynuyor:img-grin2
burchincik 28-05-06, 13:06 dün yeni bölümü görünce şaşırdım dizi epey dir piyasada yokttu inş tekrar başlamıştır.....................
benim icin fark ettmez eski veya yeni ben izlicem cok komikk bir dizi ve ayrica pazar günleri tv´de hic birsey yok! iyigi bugün var!
dizi yeniden başlamış şu anda show da gördüm yeni bölüm... tekrar başlamış hayırlı olsun...
çat kapı yeniden mi başladı gerçekten yoksa ellerinde kalan yayınlanmayan bölümleri filan mı veriyorlar
Seyrediyorum cok guzel ve komik bu bolum.:img-grin2
Ya vallaha inanamiyorum.Cat Kapi ekrana geri donuyor.Saat bugun 22.00'da.Kacirmayin!
Gercekten bu buyuk bir mucize.Ratignleri dusuk oldugu icin kaldirildi ama geri geldi simdi.Bu ne isti anlamadim..
Ama bu guzel bir haber sevindim. :)
yeni bölüm mü çekiyorlar yoksa yayınlamamdıklarını mı gösteriyolar
omuz omuza da da böyle olmuştu
ama umarı yeni bölümdür:img-sorry
Ellerindekileri yayinliyolar.INsallah ratingleri yuksekse yenileri cekerler.Bugunku bolum kis sezonunda cekilmisti.
Ellerindeki kalan bolumleri yayinlicaklar belli.Ratingleride iyi olursa insallah yenilerini cekerler.
Sebebi her ne ise bu yapılan çok saçma ve saygısızca birşey.Hem izleyene hem emek verenlere.Nedir bu yani?Ucuzluktan birşey alıp da kenara koymak sonra da bir yer gelince giymek gibi bir şey mi?Yani şimdi yayınlamak istemiyoruz diyip yayından kaldırmak sonra da "aa bizim elimizde yayınlanmayan bölümler vardı dur şunları yayınlayalım şimdi zamanı" demek gibi bir şey mi??İyice dağıttılar artık kanallar bu da güzel bir örneği.Ellerinde kaldıysa yayınlasalardı ne bu saçmalık ya.Yeni bölümler gelecekse eğer yani çekmeye devam edeceklerse de o ayrı bir abukluk olacaktır.Bunca zamandan sonra ne alaka?
Ya gercekten cocuk oyununa donustu bu kanalarin terbiyesizligi.Onlar ne zaman isterlerse yayinliyorlar keyifleri yerinde olunca.Gercekten nedir bu? Eski bolumleri bence ayip bir sey.Ben dizinin bitis yazilarini sonuna kadar bekledim ve sonunda (2005) yazdi yani bu bolum te gecen sene cekilmis bu cok salakca bir sey.
AB Grubu
1 TURKIYE-ESTONYA [NET] KAND 7,60 28,80
2 POP STAR (FINALE DOGRU) [NET] STAR 6,10 21,90
3 POP STAR (PERFORMANS) [NET] STAR 5,60 18,60
4 IBO SHOW-6 ATV 5,10 20,00
5 POP STAR (FINAL) STAR 4,40 22,60
6 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 4,40 14,40
7 CAT KAPI. [NET] SHOW 4,30 15,10
TOTAL
1 TURKIYE-ESTONYA [NET] KAND 7,40 26,60
2 IBO SHOW-5 [NET] ATV 6,10 17,70
3 IBO SHOW (OZEL) ATV 5,50 17,20
4 EVRENIN ASKERLERI ''GERI DONUS'' (Y.S) [NE KAND 5,30 18,00
5 IBO SHOW-6 ATV 5,20 19,70
6 POP STAR (FINALE DOGRU) [NET] STAR 5,00 16,00
7 IBO SHOW (EXTRA) [NET] ATV 4,90 17,10
8 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 4,70 14,00
9 POP STAR (PERFORMANS) [NET] STAR 4,70 13,80
10 IBO SHOW-4 [NET] ATV 4,60 14,00
11 CAT KAPI. [NET] SHOW 3,90 12,20
Bu ratingleri daha oncekinden bile daha dusuk.Boyle giderse Cat Kapi'ya yine veda edebiliriz.:icon_cry:
Hiç de üzülmem açıkçası..böyle yayın politikasına fazla bile bu ratingler.Zaten Metin Akpınar ve Ayten Gökçer olmasa hiçbirşey etmez bu dizi.
AB Grubu
1 TURKIYE-ESTONYA [NET] KAND 7,60 28,80
2 POP STAR (FINALE DOGRU) [NET] STAR 6,10 21,90
3 POP STAR (PERFORMANS) [NET] STAR 5,60 18,60
4 IBO SHOW-6 ATV 5,10 20,00
5 POP STAR (FINAL) STAR 4,40 22,60
6 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 4,40 14,40
7 CAT KAPI. [NET] SHOW 4,30 15,10
TOTAL
1 TURKIYE-ESTONYA [NET] KAND 7,40 26,60
2 IBO SHOW-5 [NET] ATV 6,10 17,70
3 IBO SHOW (OZEL) ATV 5,50 17,20
4 EVRENIN ASKERLERI ''GERI DONUS'' (Y.S) [NE KAND 5,30 18,00
5 IBO SHOW-6 ATV 5,20 19,70
6 POP STAR (FINALE DOGRU) [NET] STAR 5,00 16,00
7 IBO SHOW (EXTRA) [NET] ATV 4,90 17,10
8 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 4,70 14,00
9 POP STAR (PERFORMANS) [NET] STAR 4,70 13,80
10 IBO SHOW-4 [NET] ATV 4,60 14,00
11 CAT KAPI. [NET] SHOW 3,90 12,20
Bu ratingleri daha oncekinden bile daha dusuk.Boyle giderse Cat Kapi'ya yine veda edebiliriz.:icon_cry:
bu reytinglere ne bakıyosunuz...
maçı at (hep maç olmaz ya) popstarları birleştir... AB de 4. olmuş
maçı at popstarları birleştir iboshow u birleştir... genel de 5. olmuş
kanald ve atv nin reyting oyunu ... çok izlenen programları 2-3 parça olarak veriolar dier kanalların sırası düşsün diye
Artık neye bakılacağını şaşırdık zaten..ratinglerde iyi derken birden başka bir sorun çıkıp dizi kalkabiliyor o kadar bıçak sırtı bir durum ki.Ben, belalı baldıza yapılanlardan sonra buna haydi haydı yaparlar diyorum.
Şimdi bu dizi bittimi yoksa bitmedimi ?Nedir bu televizyonların dengesizliği??
burchincik 01-06-06, 05:22 diziyi bitti zannederken yeni bölüm koydular benim kafam karıştı inş bu güzel ve komik diziyi bitirmezler..........
Allah allah bu kanallarin ne yaptiklari belli degil..dizi yine ortalikta yok iki haftadir.O kadarmiydi yani? Geri getirmeye deydimi? Ne salak su kanallarin yaptiklari.
yüzyılın en iyi sitcom'uydu Arkadaşlar dizi hala gösterimde gözüküyo eğer dizi kaldırılır da tekrarları verilirse mutlaka izleyin çünkü dizi 34 bölüm çekildi ve 32si yayınlandı kalan 2si tekrarlara artık
Arkadaşlar Bombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
1,5 Aydan Sonra
çatkapi 33.bölüm 12 Temmuz çarşamba 22:30'da Yeni Bölüm!
Mutlaka Izleyin
Kesinlikle Izleyin
Sonunda yani.Bi var bi yok bi var bi yok.Kanallara snir oluyorum.Iple cekiyorum 33. bolumu.
Bu dizinin cekimleri bitti.Bi kac hafta sonra son bolumu yayinlanip biter heralde.Toplam kac bolum cekilmis bilen varmi?
Sonunda yani.Bi var bi yok bi var bi yok.Kanallara snir oluyorum.Iple cekiyorum 33. bolumu.
Bu dizinin cekimleri bitti.Bi kac hafta sonra son bolumu yayinlanip biter heralde.Toplam kac bolum cekilmis bilen varmi?
toplam 34 bölüm çekildi ve ben bir üyeden okudum bütün bu bölümler 2005de çekilmiş yani çekimler aylar önce bitti
£vanescence 09-07-06, 13:53 Bitmeseydi keşke neden bittiki yaa!!!
helesükür yeni bölümü verebildir, ama sonra yine 2 ay sonra verirler :icon_evil gercekten copk yazik oldu bu diziye
walla gününü bi türlü takip edemediğim için izleyemeiyorum
vallaha bu dizi ayni belali baldiz gibi.Iki sitcomda medyapimdan ve iki dizide 35 bolumu var.Ama ikisinede bayiliyorum bu sezon medyapim basarili diziler yaptilar tebrikler onlara.
olacak iş değil okadar reklam yaptılar çarşamba diye de hangi arada karar aldılar da gene yayınlamadılar anlamıyorum
arkadaşlar çatkapı 18 temmuz çarşamba diye gözüküyo umarım yine karar değiştirmezler! Ama bu defa da maki yok makinin yerine vermişler
millet çatkapı yeni bölüm yarın 20.30da özlmediniz mi İlginç tarafı 20.30da başlicak 21.30da bitecek ????
bende fragmani gördüm, yine cok güzel bir bölüme benziyor!ama show tvye sinir oldum ya, diziyi yildi bir gösteriyorlar ve onun yüzünden baska dizilerin saatide degisiyor!
diziyi izlemedim ama bugün yeni bölüm var diye yazıyor 20.30 da sitede eski diziler bölümünde bu baslık tasınmalı
ya arkadaşlar nerdesiniz Önceki sayfalarda çatkapıyla ilgili yüzlerce mesaj var ama şimdi hiç bir eski çat kapı fanını göremiyorum Bu dizi en son 28 mayısda yayınlandı hiç mi özlemediniz
diziyi izlemedim ama bugün yeni bölüm var diye yazıyor 20.30 da sitede eski diziler bölümünde bu baslık tasınmalı
katılıyorum çatkapı kanalın kendi sitesinde aylardır gösterimde diye gözküyo bence burda da gündemdekiler konusuna taşınmalı
superisicik 19-07-06, 18:18 ya ben bu dizii çk sevrdm ama son bir kaç bölümdür izleyemiyorum ya şu show tvninde yaptığı çok komik bi yayınlıolar bi kaldırıyolar makininde öle oldu çat kapınında ya kaldırın ya da yayınlayın bi karar verin yani acayip sinirlerimiz bozuluor ama
MeRvE_1903 19-07-06, 19:26 ya bu dizi bitmemistiydi bugün yeni bölümü varmis favori dizilerimdem
su an oynuyo arkadaslar. :)
ne yazikkik freddie arkadasimiz dedigi gibi 34 bolum cekilmisse haftaya biticek ozaman. :(
ya dikkat ettiniz mi diziyi yarım verdiler Her hafta 2 ayrı konu işleniyordu bu hafta birini verdiler O kadar ay süründürdüler, şimdi yayınladılar oh derken bu defa da böle bişe yaptılar İlla ki birşey yapacak showtv, yani bizim gıcığımıza bir terslik yapmak zorundalar artık
Reklam da vermediler Bu arada bi sonraki bölüm eylül de verilirmiş!!!
Aslında Ayten Gökçerli,Metin Akpınarlı kadrosuyla çok güzel bir diziydi.İkiside çok başarılı,tecrübelerini belli eden oyuncular.Sevinç Erbulak zaten ödüllü tiyatrocu,Alp Kırşan da çok başarılıydı.Beni en çok şaşırtan Aysun Kayacı oldu.Kendisinden daha kötü bir performans bekliyordum ama hiç de fena değildi.Aptal sarışın olmak ona yakışmış.Eğlenceli,keyifli bir diziydi.Ama bir sürü saçma-sapan dizi birkaç sezon devam ederken bu diziyi çabucak bitirdiler.Zaten gününü değiştirdiler,saatini değiştirdiler,Show tv bir karar veremedi,takip etmek de zor oldu.
Yazık ediyorlar böyle dizilere...:fighting2
katılıyorum.ama aysun kayacı da o kadar iyi sayılmazdı.
çatkapı yaRIN 20:30 yeni bölüm (çarşamba verilen 33.bölümün şimdi 2.kısmı verilecek) Yazık ya diziyi paramparça rezil kepaze ettiler Parça pinçik veriyolar diziyi Bu çarşamba verilecek 34.bölüm yine 2ye bölüncek ve 1.hikaye verilcek
Ya bu ne isdir anlamadim? Niye parca parca veriyolar? Daha cok ve uzun sursun diyemi? O zaman son cekilen bolum 34'du ve onu iki bolume ayirlarsa 36. bolumu final bolumu o zaman.
ShowTV gordugum en aptal bi kanal.Hic bi diziye iyi davranmiyorlar ya.
bu akşam çatkapı 34.bölüm yeni bölüm 20:30da tüm verilecek kesilmeden Dün yayınlanması gereken 33.bölümünün 2.kısmı ise yarın 20:30da verilecek
Bellİ OlmaZ AmA HabirE YayıN AkışI DeğişyoR:fighting2
terazi_burcu 25-07-06, 14:11 ya süper komik bi dizi tüm oyuncular süper özellikle de buket çok komik şimdiye kadar izlediğim en iyi komedi dizisi ama avrupa yakasından sonra çok yazık ediyolar bu diziye insan hiç olmazsa bu iyi kadronun hatrına yayınlar be çok yazık valla
İkiaile_fan 25-07-06, 16:16 Yayınlandığı zamanda hiç bir bölümünü kaçırmadan izliyordum ama show tv neden böyle bir şey yaptı anlamadım geçen sene diziyi kaldırdılar şimdide yeni bölümleri veriyorlar ne kadar saçma
Bugunku bolum guzeldi ben keyif aldim.Ama pek yarima kesilmis gibi gelmedi bana.Iki bolum bir arada verdiler. :)
ya geçenlerde yeni bölümü mü werildi?ben mi yanlış okudum?
evet, dün aksam yeni bölüm verdiler. aslinda yeni bölüm degildi, ama o bölümü yayinlamamislardi. dünki bölüm belki gecen sendedendir.
ne zaman yayınlanıyo hiç belli olmuyoki anlamadım bende
evet, dün aksam yeni bölüm verdiler. aslinda yeni bölüm degildi, ama o bölümü yayinlamamislardi. dünki bölüm belki gecen sendedendir.
Dünkü bölüm eskiden çekilip yeni yayınlandı Sonuçta yeni bölüm Ayrıca ben baktım dizinin sonunda 2006 yazıyodu ama 2006 olsa bile yılın ilk aylarında çekilmiştir bu bölüm Bakınsanıza kışlık giyinmişlerdi yani çekimler şuanda yok
Ayrıca bildiğim kadarıyla dizi 34 bölüm çekildi ama neden reklamda son yerine yeni bölüm dendi anlamadım
ne zaman yayınlanıyo hiç belli olmuyoki anlamadım bende
yayın zamanı hiç belli diil 2-3 aya bir yayınlanıyo 2006 ocak ayından beri bu dizi daha 3 bölüm yayınlandı Biri ocağın son haftası diğeri 28 mayıs ve 3.sü de dün Çok iyi takip et yoksa kaçırırsın
buarada reytingler süper tümde 6. ABde 7.olmuş
o zaman daha yokmu? bu hafta sondu yani?
Bence boyle bittiyse bu canim diziye yazik oldu.Guzel bir mutlu sonla bitirebilirlerdi normal bolum sonu gibi bitirmeleri guzel olmadi. :(
[QUOTE=orkuunya gerçekten harika bi dizi . hele hele yiğitin davranışları harikaa yaaaa değil mi arkadaşlarrr
:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
arkadaşlar eğer yayın akışı değişmezse haftaya hem salı hem çarşamba hem de perşembe çatkapı var!!! Bu arada dizi 34 bölüm demiştim yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim Ama iyi ki 34 bölüm değilmiş yahooooo :)
Öncelikle merhaba bu dizi kaç bölüm çekilmiş ...Haberi olan varmı?Ne zaman bitecek...
Vallaha bildigimiz kadariyla dizi bitti cunku 34 bolum cekilmis diye biliyoruz ve 34. bolum bu hafta yayinlandi bile.Ama "final" diye yazmadi.Bakalim haftaya ne olucak.Yoksa haftaya bitti demek.Buyuk ihtimal bitti ama.Cekimler falanda bitmis.
Bence bi sezon daha surebilirdi.Boyle guzel dizileri baldiz ve catkapi diziler 1 sezonluk surdu ve bu iyi bisey degil. :(
Bir kac resim..
http://showtvnet.com/dizi/images/catkapi/top.jpg
http://showtvnet.com/dizi/images/catkapi/06_a.jpg
http://showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_a.jpg
http://showtvnet.com/dizi/images/catkapi/oy_02.jpg
http://showtvnet.com/dizi/images/catkapi/oy_03.jpg
http://showtvnet.com/dizi/images/catkapi/oy_01.jpg
resimlerin devami...
http://showtvnet.com/dizi/images/catkapi/oy_05.jpg
http://showtvnet.com/dizi/images/catkapi/oy_06.jpg
http://showtvnet.com/dizi/images/catkapi/oy_04.jpg
http://showtvnet.com/dizi/images/catkapi/100x71.jpg
bencede çok güzel bi diziydi yani her bölüm birbirinden komik oluyo oyuncularda çok iyi ercan saatçi çok komik oynuyo yani güzel oynuyo anlamında
salı günkü 35.bölüm 5.olmuş süper acaba dünkü 33.bölüm kaçıncı oldu
Ratingler bence bi sitcom icin gayet iyi.Bence bir sezon daha devam edebilirdi ama neyse...Iste rating sonuclari...
A/B
1 AĞUSTOS 2006 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 B36 TORSHAVN-FENERBAHCE [NET] KAND 6,20 26,90
2 KILL BILL 2 (Y.S) [NET] SHOW 4,40 20,30
3 FIRTINA. [NET] KAND 4,40 19,70
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,80 26,50
5 CAT KAPI. [NET] SHOW 3,30 14,10
TOTAL
1 AĞUSTOS 2006 SALI
1 B36 TORSHAVN-FENERBAHCE [NET] KAND 5,70 22,80
2 SIRLAR DUNYASI (OZEL) STV 5,10 19,60
3 FIRTINA. [NET] KAND 4,30 19,40
4 KILL BILL 2 (Y.S) [NET] SHOW 4,00 19,00
5 CAT KAPI. [NET] SHOW 3,30 12,90
A/B
2 AĞUSTOS 2006 ÇARŞAMBA
1 SARI SICAK (EKSTRA) [NET] ATV 4,20 21,10
2 SARI SICAK-1 ATV 3,80 21,20
3 SAHTE PRENSES [NET] SHOW 3,80 18,90
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,40 26,40
5 SARI SICAK-2 ATV 3,10 20,70
6 SARI SICAK [NET] ATV 3,10 15,00
7 EVRENIN ASKERLERI ''GERI DONUS'' (Y.S) [NE KAND 3,00 16,20
8 SARI SICAK (OZEL) [NET] ATV 3,00 14,90
9 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 2,80 14,20
10 CAT KAPI. [NET] SHOW 2,70 13,70
TOTAL
2 AĞUSTOS 2006 ÇARŞAMBA
1 SAHTE PRENSES [NET] SHOW 4,00 15,90
2 SARI SICAK (EKSTRA) [NET] ATV 3,60 16,40
3 MEKTUP (TV FILMI) [NET] STV 3,60 16,00
4 EN SON BABALAR DUYAR [NET] STAR 3,50 15,70
5 EVRENIN ASKERLERI ''GERI DONUS'' (Y.S) [NE KAND 3,40 16,40
6 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 3,30 12,90
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,20 12,90
8 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 3,10 13,90
9 RENKLI HAYATLAR.(EXCLUSIVE) [NET] STAR 3,00 12,30
10 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,90 24,20
11 SARI SICAK-1 ATV 2,90 15,10
12 SARI SICAK (OZEL) [NET] ATV 2,90 12,30
13 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,80 17,60
14 CENNET MAHALLESI (TKR)-OPT [NET] SHOW 2,70 23,50
15 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,60 17,60
16 SEVDA CICEGI (TKR) [NET] SHOW 2,50 21,90
17 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,50 15,40
18 CAT KAPI. [NET] SHOW 2,50 11,10
Bence yeni bolumun ratignleri cok super.Hele iki grubda 5. olmasi cok buyuk basari.Dunkude iyi bir tekrar olmasina ragmen.
34 bolum cekildi demistin,freddie.Ama galiba daha cok var.Insallah vardir bitmesini hic istemiyorum.
anıl 16 arkadaşım ben de 34 bölüm saniyodum ama değilmiş çok sevindim zaten bu konuyla ilgili özür diledim ayrıca çarşamba günkü bölüm tekrar değildi hani 2-3 hafta önce 33.bölüm yarım verilmişti ya bu da onun kalan yarısıydı Ratinginin Düşük olmasının sebebi yarımsaat sürmesiydi yani salı günü 35. çarşamba 33. verildi
barbizeynep 04-08-06, 15:38 bu dizide favorim...
dizinin ercan saatçi ve dmc tarafından yapılan jenerik müziği
http://**********.de/files/28187089/_atkap_.mp3.html
Insallah Eylul'e kadar falan devam eder.40 bolumu olsa bile yeter.Cok sevindim sadece 34 bolumu olmamasina.
Bu arada bolumlerden resimler....
1. BOLUM
http://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/01_a.jpg
http://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/01_b.jpg
http://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/01_c.jpg
http://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_f.jpg
http://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_a.jpg
http://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_b.jpg
http://www.showtvnet.com/dizi/images/catkapi/00_c.jpg
arkadaşlar bomba gibi haberlerim var aysun kayacı 20temmuz 2006 tempo dergisine yaptığı röportajda çatkapı için 9 yeni bölüm çektiklerini belirtmiş
Linke tıklayıp haberi okuyun
http://www.yehhu.com/haberdetay.asp?id=757
Eğer hesaplarım doğruysa izleyeceğimiz 8 yeni bölüm var Alın artık şu diziyi gündemdekilere
salı 20:45de 36.bölüm (yeni bölüm) son bölümler artık bilin değerini
oh cok sevindim buna ya.Cok sahol freddie.Bomba gibi haber vallaha.
Bu cok iyi butun yaz izlicez o zaman. :)
OLeeeyy!!!
bayılıorm bu diziye muhteşem yaa
yaaa gerçekten çok süper bi dizi.
gerçi ben dizide alp kırşan oynuyo diye izliom o ayrı.
!!!cakkıdı!!! 05-08-06, 18:33 Evet gzll bi dizi
Komik yani gzll matrak bişiy işte :img-haha:
süper yaa ne güsel islicez yeni bölümlerinii
purple_princess 06-08-06, 13:28 oleyy yaaa yeni bölümlerr gelioo...bütün oyuncular çokk ttli en ttlisi hüsnü bey....:img-grin2
Yeni 9 bölüm nedeniyle Gündemdeki Diziler başlığına taşınmıştır..
Bilgilerinize
Bölüm Sorumlusu
Pinkzone
Oh ne guzel...gundemdeki dizi forumundayiz sonunda.
Ya insallah su 9 bolumden sonra devam eder ya.Ratingleri bence gayet iyi bit sitcom'a gore.
Neyse devam etmesede insallah bu guzel diziye cok guzel ve mutlu bir son vermislerdir. :)
cat kapi sonunda gündemdeki diziler basligina geldini cok sevindim.:img-grin2 arkadaslar cat kapinin daha yayinlanmamis kac bölümü kaldi?yada devam cekiliyormu?:img-help:
burcu_yağmur 07-08-06, 12:21 çat kapı çok güzel dizii bayılıyorum ya çok komik bir diz seve seve izliyorumm
cat kapi sonunda gündemdeki diziler basligina geldini cok sevindim.:img-grin2 arkadaslar cat kapinin daha yayinlanmamis kac bölümü kaldi?yada devam cekiliyormu?:img-help:
artık çekilmiyo bundan sonra çekileceğini sanmıyorum çünkü alp kırşan gitti zaten aysun kayacının da yeni projeerim var diyo bu yayınlanacak olan 9 bölüm de zaten fatih aksoyla aysun kayacı ayrıldıktan sonra çekilmiş o da anlaşma gereği Zaten fatih aksoy ayrılsak bile dizi devam edecek demişti görüyoruz devamını! hesaplarıma göre 8 bölüm daha izlicez ama emin değlim 3 hafta sonra biterse de en çok ben ağlarım Buarada salı günleri aksamadan devam ediyo ve ratingler süper 5.oluyo biara bayağı düşmüştü ama eskiden de böle iyi rating yapardı eski günlerine geri döndü Showu aradım kadının ağzından kelpetenle bile laf alamadım Kaç bölüm kaldığını bilemem falan dedi Ben de ozaman kalan bölümleri yayınlayın siz de kurtulun biz de zırt pırt kaldırıyosunuz dedim Medyapımdaki kadında bişe bilmio kadın "kendi tahminimce 1-2bölüm kaldı heralde ama hiç bilmiyorum" dedi! Nese yarın showda buluşalım 20:45de :))))))
dilara_acemicadı 07-08-06, 16:54 yaaa çatkapı mükemmel komik bi dizi yaa helde alp kırşan kelebek vede uç uç çok ttalı yaaaaaaaaaaa:D:D:D:D
tanıdığım herkes beni alp kırşana benzetiyor uzun boylu ve incecik olması yüz hatları mimikleri ifadeleri falan aslında dikkatli bakınca bayağı benzediğimi farkettim ama ben en çok ercan saatçiyi seviorum
İkiaile_fan 07-08-06, 21:14 Nasıl yani çatkapı yeniden çekilmeye mi başlanıyo yoksa show tv elinde kalan bölümlerimi yayınlıyor?:img-grin2
abdullah_54 07-08-06, 23:20 alp kırşan ümit milli de yaw çatkapıyla ne alakası olur bu günden sonra
adanali esmer 08-08-06, 09:14 ya zeynep ve buket cok iyi ev arkadaslari ama buketin safligi beniöldürüyor ya cok saf bir kiz ve salak ama ginede eglendiriyor hatta kendisi gercek hayattada biraz safmis salak gibiymis. yigit te cok komik biri bence iyi oyuncular var bu dizide ilk basta dizi tutmustu sonra bir seyler oldu dizi bitti ve yeniden basladi eh showtvnin yapisi bu hep böyle yapiyorlar zaten
çat kapı acayip komik ve oyuncular süper izlemeyenler izlesin :img-polic
Nasıl yani çatkapı yeniden çekilmeye mi başlanıyo yoksa show tv elinde kalan bölümlerimi yayınlıyor?:img-grin2
yok canım ne yeniden çekilmesi 2 ay önce falan bitti çekimler sadece anlaşma gereği 9 tane yeni bölüm çekildi biliosunuz anlaşmaya uyulmayınca uymayan herkimse (oyuncu-yapımcı veya kanal) tazminat ödüyo Dolayısıyla Showtv şuan da kalan bölümleri yayınlamış oluyo Ama ençok üzüldüğüm de fatih aksoyun ayrılsak bile devam edecek demiş olması Bakınsanıza sadece anlaşmalı bölümleri çekti Bundan sonra devam etmez çünkü kadro dağildı
ya millet çatkapının fragmanı neden dönmüyo sadece alttan buakşam yeni bölüm 20:45de diyo ve alltaki küçük görüntüde de eski bölümün görüntüsü var
fragmanı gören oldu mu
adanali esmer 08-08-06, 13:02 valla ben görmedim zaten show tv dizilerinin kiymetini bilmiyor en güzel diziler onda ama kiymetbilmiyorlar sahip cikmiyorlar destek yok
valla ben görmedim zaten show tv dizilerinin kiymetini bilmiyor en güzel diziler onda ama kiymetbilmiyorlar sahip cikmiyorlar destek yok
ya ben gördüm reklamı işin acayibi ben 2 gün önce görmüştüm aslında reklamı ama izlediğimi unutmuşum yani fragmanı dönüyor Bişe dikkatimi çekti reklamda yeni bölüm yazıyodu ama bazı görübtüler eski Mesela bukat "bu mutlu aile tablosunu biz çizdik" diyo ben bunu geçen çarşamba izledim Ama gerisi yeni
Haklısın show tv dizilerinin kıymetini bilmiyor ama çatkapı için yine de hakkını yemiyelim çünkü bence çatkapı için çok şans tanıdı ve destek veriyo show tv gibi bir kanal! Ama sonuçta dizimiz rating veya kanal kurbanı değil yapımcı beyefendinın aşkları yüzünden bitti
Hic saygi gostermiyolar Cat Kapiya gicik oluyorum.Butun sitcom dizilerine boyle yapiyolar.Nesi var sitcom dizilerin? Turkiyede cok sitcom lazim hep drama hep drama..yeter artik biraz gulelim.
Bu diziyi bitirmek buyuk haksizlik bence.Devam etmeli. :)
birazdan 36.bölüm geliyo yalnız bişi sorcam ben sadece resimlerin linklerini gösterebiliorum siz linklere tıklayıp kendiniz kaydediyosunuz resimleri Peki kendi mesajın içinde resimleri görüntülü olarak nası gösterebilirim
freddie,mesajlarina nasil resim koyabiliyorsun.Bunumu soruyorsun? Sorun buysa ben anlatmaya calisiyim.
Resim koymak icin... [IMG] resmin linki buraya yazicaksi [IMG]
ikisinin arasina yani ortasina koyucaksin.Insallah anlatabildim. :)
dilara_acemicadı 08-08-06, 19:48 süper bi bölümdü ** çok çabuk geçtiiiiii ya
evet biraz önce çatkapının resimlerini çektim ve onu link olarak değil mesajımın içinde göstermek istiyorum yardım için teşekkürler
dilara_acemicadı 08-08-06, 19:58 çok güzel bir bolümdüüüüüüüüü bayıldımmm ama çok kısa sürdü yaa:(:(:(:(
http://img330.imageshack.us/img330/9143/36blm10fc2.jpg (http://imageshack.us)
http://img348.imageshack.us/img348/1412/36blm11py5.jpg (http://imageshack.us)
http://img184.imageshack.us/img184/175/36blm12lt7.jpg (http://imageshack.us)
http://img194.imageshack.us/img194/121/36blm13oy9.jpg (http://imageshack.us)
http://img194.imageshack.us/img194/9976/36blm14bv7.jpg (http://imageshack.us)
http://img250.imageshack.us/img250/4715/36blm01cg3.jpg (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/7751/36blm15kq1.jpg (http://imageshack.us)
http://img450.imageshack.us/img450/3185/36blm16iu1.jpg (http://imageshack.us)
http://img19.imageshack.us/img19/8416/36blm17gc3.jpg (http://imageshack.us)
http://img450.imageshack.us/img450/879/36blm18zh1.jpg (http://imageshack.us)
http://img19.imageshack.us/img19/1361/36blm19tm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img395.imageshack.us/img395/3240/36blm20iz8.jpg (http://imageshack.us)
ya bu bölümde ercan saatçi yoktu jeneriği izleyen oldu mu adı geçyo muydu:(
terazi_burcu 09-08-06, 06:58 Ay yine çok güzeldi.Sadece 9 bölüm mü kalmış tüh neyse ne diyelim buna da şükür ya böyle reytingler yine yüksek olursa yeni sezonda tekrar çekmezler mi hiç mi umut yok?:icon_cry:
Ay yine çok güzeldi.Sadece 9 bölüm mü kalmış tüh neyse ne diyelim buna da şükür ya böyle reytingler yine yüksek olursa yeni sezonda tekrar çekmezler mi hiç mi umut yok?:icon_cry:
yok ama şükredelim showtv yayından kaldırmıyor Ayrıca bu 9 bölüm diziyi bititmek için çekildi Umarım son bölüm çok güzel olmuştur
İLK AŞKIM_MERVE 09-08-06, 11:17 zeynep çok tatlı yaaa
haklısın...gerçekten çok şeker...ben çok seviyorum...
AYRICA YİĞİT ilede ÇOOOOOOOOOOOOOOK YAKIŞIYORLAR...keşke çıksalar...
ya ratingler iyi degil pek ya...anlamadim niye millet gulmek istemiyorlar? Ufff...bence devam edemez cunky ratingleri super degil. :( :(
HEDEF KİTLE : A/B
8 AĞUSTOS 2006 SALI
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 5,10 23,50
2 SON UTUCU (ISINMA) [NET] STAR 4,20 18,40
3 FIRTINA. [NET] KAND 3,50 17,00
4 SAHTE PRENSES [NET] SHOW 3,50 15,80
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,40 21,80
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,30 23,60
7 MUFETTIS GADGET (Y.S) [NET] STAR 2,90 15,20
8 ORYANTAL STAR (TKR) [NET] ATV 2,90 14,80
9 ORYANTAL STAR (FINAL) [NET] ATV 2,70 12,90
10 ORYANTAL STAR (VEDA) [NET] ATV 2,70 12,40
11 SON UTUCU (PRESS) [NET] STAR 2,60 11,90
12 SON UTUCU (ASKI) [NET] STAR 2,50 12,70
13 CAT KAPI. [NET] SHOW 2,50 12,50
TOTAL
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 6,00 24,80
2 FIRTINA. [NET] KAND 5,10 20,60
3 SAHTE PRENSES [NET] SHOW 4,40 17,50
4 MUFETTIS GADGET (Y.S) [NET] STAR 3,70 16,80
5 SON UTUCU (ISINMA) [NET] STAR 3,60 14,00
6 CENNET MAHALLESI (TKR)-OPT [NET] SHOW 3,30 26,50
7 ORYANTAL STAR (VEDA) [NET] ATV 3,20 11,90
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,00 18,70
9 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,90 23,70
10 ORYANTAL STAR (TKR) [NET] ATV 2,90 12,20
11 ORYANTAL STAR (FINAL) [NET] ATV 2,80 10,70
12 SAHTE PRENSES (TKR) [NET] SHOW 2,70 22,70
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,70 18,90
14 SIRLAR DUNYASI (OZEL) [NET] STV 2,70 10,60
15 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,60 16,60
16 CAT KAPI. [NET] SHOW 2,60 10,70
te 13. ve 16. olmus.bu bir yeni bolum icin iyi degil.gecen hafta 5. olmustu ne guzel.ne oldu boyle bilmem.
ratingler gercekten kötü,ama saten son 9 bölümüde yayinlicaklar. ama sonra devam cekceklerine hic sanmiyorum.
ya ratingler ne kötüsü korkunç kesin başka bişi var Bu hafta çatkapının karşısında hiçbişi yoktu Diğer kanallarda geçen hafta ne varsa bu hafta da o vardı e şimdi noldu Olcak iş değil yaaaa!!!! Tek kusur bu bölümün fragmanı az verildi
ya ratingler iyi degil pek ya...anlamadim niye millet gulmek istemiyorlar? Ufff...bence devam edemez cunky ratingleri super degil. :( :(
HEDEF KİTLE : A/B
8 AĞUSTOS 2006 SALI
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 5,10 23,50
2 SON UTUCU (ISINMA) [NET] STAR 4,20 18,40
3 FIRTINA. [NET] KAND 3,50 17,00
4 SAHTE PRENSES [NET] SHOW 3,50 15,80
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,40 21,80
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,30 23,60
7 MUFETTIS GADGET (Y.S) [NET] STAR 2,90 15,20
8 ORYANTAL STAR (TKR) [NET] ATV 2,90 14,80
9 ORYANTAL STAR (FINAL) [NET] ATV 2,70 12,90
10 ORYANTAL STAR (VEDA) [NET] ATV 2,70 12,40
11 SON UTUCU (PRESS) [NET] STAR 2,60 11,90
12 SON UTUCU (ASKI) [NET] STAR 2,50 12,70
13 CAT KAPI. [NET] SHOW 2,50 12,50
TOTAL
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 6,00 24,80
2 FIRTINA. [NET] KAND 5,10 20,60
3 SAHTE PRENSES [NET] SHOW 4,40 17,50
4 MUFETTIS GADGET (Y.S) [NET] STAR 3,70 16,80
5 SON UTUCU (ISINMA) [NET] STAR 3,60 14,00
6 CENNET MAHALLESI (TKR)-OPT [NET] SHOW 3,30 26,50
7 ORYANTAL STAR (VEDA) [NET] ATV 3,20 11,90
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,00 18,70
9 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,90 23,70
10 ORYANTAL STAR (TKR) [NET] ATV 2,90 12,20
11 ORYANTAL STAR (FINAL) [NET] ATV 2,80 10,70
12 SAHTE PRENSES (TKR) [NET] SHOW 2,70 22,70
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,70 18,90
14 SIRLAR DUNYASI (OZEL) [NET] STV 2,70 10,60
15 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,60 16,60
16 CAT KAPI. [NET] SHOW 2,60 10,70
te 13. ve 16. olmus.bu bir yeni bolum icin iyi degil.gecen hafta 5. olmustu ne guzel.ne oldu boyle bilmem.
ratingler için teşkürler aldığın sitenin adını yazar mısın
ya bencede bu dizi neden izlenmiyo bence çok komik tek sevmediğim aysun kayacı o da komik oluyo bazen ideare ediyo:img-haha:
36. bölüm yayınlandı ama nette hala 34. bölüm var dicektim ama 35 eklenmiş:)))
arkadaşlar bu hafta izlediğimiz 36.bölüm shownette 35.bölüm diye geçiyo yani e ozaman bizim geçen hafta izlediğimiz bölüm kaçıncı oluyo anlamadım Herlade o eskilerden bi bölümdü nese biz de bundan sonra bu sırayla gidelim
çatkapı 36. bölüm yeni bölüm yayın akışında gözüküyo 15 ağustos salı 20:45de showda ohhh buhafta da izlicez artık yayın akışına herhafta korkarak bakıyorum
dün gece rüyamda ne hikmetse ercan saatçiyi gördüm ufuk yıldırımla dostluğunuz nasıl gidiyor dedim O da çok iyi dedi neye hikmettir bilmem ama az önce ercan saatçinin manşet, ufuk yıldırımın da '96 cd'llerini aldım!!! Ama çat kapıyla ilgili bişi sormadım Umarım bugece bidaha görürüm Çünkü izel'le olan eski dostluklarını da merak ediyorum Ben rüyalarımı bölüm bölüm görürüm arkası yarın misali belki bunun da devamı gelir
adanali esmer 12-08-06, 08:32 hayirdir insallah. ya evet arkadaslar fragmani cok az verilmistir kesin ben bilmiyorum ama cat kapiyi cok seviyorum ve bu hafta ben hiiic fragmni görmemistim anlamiyorum ya showtv resmen elindeki en güzel ve kaliteli dizileri elinden kaciriyor adamlar hic ilgilnemiyor ya
Og guzel artik showtv vermemezlik yapmaz insallah bolumleri.Iple cekiyorum sali gunlerini. :)
acaba bu muhtesem diiz nasil bir sonla biticek cok merak ediyorum..
adanali esmer 12-08-06, 09:59 mutlu sonla bitecegi kesin :img-grin2
ben de dizinin son bölümünü merak ediyorum eminim ki dizinin son yayınlanacak bölümü bir son bölüm olacak
cagkan_asn 12-08-06, 23:40 walla ne yalan söliim mütiş bi dizi işin içinde alp de oluncaaa:img-kiss:
ayprensesi10 13-08-06, 08:07 arkadaşlar avatarları nasıl yapıyorsunuz?
adanali esmer 13-08-06, 08:38 kontrol paneline gir ve avatar düzenleye bas ordan bilgissayarindaki dosyadan bir resim sec ve kaydete bas
cagkan_asn 13-08-06, 12:10 sizcede öledir dimi?? yane espiriler özellikle alp orda yaa
arkadaslar biliomusunuz bu dizide bi american yapimindan alinmis yani dierleri qibi konusu hazir alinip islenmis dier bazi diziler qibi ama tabiki bizimki daha quzel:img-grin2
evet ben yazdım sanıyodum ama dizi three's compony'den uyarlanmış Diziyi izlemedim ama Nese size şunu söliyim biz geçen sene erkek sinek diye bir titaro oynunda oynadık Ve eserin konusu çatkapının 1.bölümünün nerdeyse aynısı Oyunun yazarı pervin... Hatırlayamadım ama three's compony'den bayağı araklamış Nese size bir kötü haber Bu hafta çatkapı YOK!!!
Evet bu three's company uyarlamasi.siz daha ince bilmiyomuydunuz? Ben threes company'i hergun izliyorum burda cok guzel bir dizi.O biraz daha komik sanki ama bizimkilerde cok muhtesem uyarlama yapmislar.
Freddie,ciddi olmassin ya.yokmu??? showtv yapti yapacagini yine demi? Bu hafta yoksa artik hic geri gelmez beklemiyelim.Gicik oluyorum su kanallara ya. :(
cagkan_asn 15-08-06, 01:35 yaa bu dizi züper komik nie yok kaldırıolarmı acep yoksa maç falanmı war???
arkadaşlar lütfen kaldırılma lafını kullnmayalım ağlayasım geliyo bilmiorum bu hafta yok:( ben artık her verilmeyişinde showu aramaktan utanıyorum buyrun numarası verim lütfen sorun nedicekler acaba 02123550101 ya da mail atalım ben 5-10 atne attım
evt yha bence çok güzel bir dizi hatta hergün yayınlanması gerikiyo fln :)
yok vala karar değiştirdim ne utanıcam yarın aricam showu kendileri utansın yaptıkları bu rezillikten Yayınladığı dizileri en çok show kaldırıyo bu da showun kalitesiz diziler yaptığını gösteriyo (sözüm çat kapıdan dışarı) Ya hiç af yok haftalardır 5.oluyodu geçen hafta 18. oldu diye anında yayını kesiyolar İnanın bana yarın bunların aynısı dicem ki ben lafımı hiç sakınmam çok dobrayımdır
showu aradım bu hafta yayın akışlarında yokmuş önümüzdeki günlerde yayına gircekmiş kaldırmadık diyince ben de ağzımı açmadım Ama ben şahsen bu dizinin 2-3 hafta geçmeden yayınlanacağını sanmıyorum
keşke yayınlansa ya çok seviyorum ben çat kapıyı
Ya biktim su showtv'den.Bende hic gostermicekler.Canlari ne zaman isterse o zaman gosteriyorlar.Cok yanlis bir sey bu.Ayip seyircilere. :(
dün yayınakışına baktım çatkapı haftaya da yok
ya bu haftada yok.Yine kaldirdilar.Iyice cocuk oyununa donustu bu is vallaha.Versinler su kalan 7-8 bolumu bizde kurtulalim beklemekten onlarda.
parlakz güneş 22-08-06, 12:26 gerçekten çok güzel bir dizi sürekli oynuyolar saatiyle neden hiçanlamıyorum.yazık ediyolar diziye..
Ya ne zaman baslicak tekrar? Bence hic baslamicak cunku bu ShowTV.Hep manyak,aptalca seyler yapiyorlar bu diziye.Bi dogryu duzgun yayinlanmadi bu super dizi.
show bütün sitcomlarına bunu yapıyo mal işte! mal tv
Ya sanki sitcomlara dusmanlar ya.Diger kanallarda boyle yapiyor.Mesela Kanald,ATV.Bit sitcom iki hafta tutulmayinca hemen habersiz kaldiriytorlar.BU SAYGISIZLIK!!!!! O kadar insan emek veriyor zor calisiyolar onlar napiyor:hemen diziyi kaldirip saygizilik yapiyorlar.
Ben acikcasi sitcomlari dram'dan daha cok seviyorum ve her zaman sitcom izlemeyi tercih ediyorum.Drama dizilerinden bikkinlik geldi artik.Biraz gulelim..
Simdiye kadar masallah maedyapim'in sitcomlari hep uzun zurdu 10 bolumden fazla falan mesela catkapi,belali baldiz,dadi gibi.
iyi haber çatkapı buhafta da yok!!! ve 3. haftayı da çatkapısız bitirmiş olduk
okuon yok ama ben gene de söliyim showu aradım kalan bölümler ara ara yayınlanacakmış kesin bir gün olarak düzenli bir periodda devam etmicekmiş kaçırmamak için internet sitesini takip edicez
arkadaşlar çatkapı YENİ BÖLÜM ŞİMDİ SHOWU AÇIN HEMEN hadi çabuk
bu foruma benden başka giren yok ama :) umarım izlemişsinizdir 36.bölümün 1.yarısı verildi 30 dk sürdü İradesiz kanalımız heralde son anda koydu çünkü shrekle uçankuşun arasına sıkıştırmıştı BİRAZDAN RESİMLERİ EKLERİM
http://img165.imageshack.us/img165/5402/36blm1in2.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/4927/36blm2lz6.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/9453/36blm3ca3.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/1236/36blm4kk4.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/2074/36blm5pk1.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/5386/36blm6mc6.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/559/36blm12uc9.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/9880/36blm7yr5.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/2493/36blm8rg3.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/7371/36blm9bl6.jpg (http://imageshack.us)
http://img165.imageshack.us/img165/5093/36blm10ge8.jpg (http://imageshack.us)
http://img395.imageshack.us/img395/4386/36blm11oc7.jpg (http://imageshack.us)
miracle girl 31-08-06, 22:11 ben izledim ya accayip komikti:)
yahu ne zaman verdilerde bitti.hic haberimiz olmadi.Ne guzel yine geri geldi o zaman. :)
Birdenbire yayinlandi.dun bakmistim yayin akisini ve catkapiyi gormemistim.Cok garip ya.Iyi rating alir insallah ama pek sanmam cunku pek kisinin haberi yoktu benim gibi. :icon_cry:
papatyayca 01-09-06, 01:42 yannıs sanırım artık yeni bölüm çekilmes çünkü hem alp ümit millide oynuyo hemde sevinç hamile yaniiii...:icon_cry:
papatyayca 01-09-06, 01:46 ama yeni bölümler önceden çekilmiş...
evet zaten bunu biliyoruz.son 9 bolum cekildi ve bitmisti.simdide elinde kalanlari yayinliyor.Cok ozlicem bu diziyi bitmemeliydi. :(
Sevinc cok hos ya.bugun hey gidi gunlere cikti hamileydi.cok tatli. :)
evet zaten bunu biliyoruz.son 9 bolum cekildi ve bitmisti.simdide elinde kalanlari yayinliyor.Cok ozlicem bu diziyi bitmemeliydi. :(
Sevinc cok hos ya.bugun hey gidi gunlere cikti hamileydi.cok tatli. :)
ya bi saniye dün müjdat gezem mali alabora yok muydu sevinç erbulak ne zaman çıktı ayrıca çatkapı hakkında bişi söledi mi :)
ayrıca arklarım dün izlemeyenler için önceki sayfada resimler var 36.bölüme ait çektm
Ratingler Müthiş!
A/b
1 Shrek 2 (y.s) [net] Show 5,80 21,20
2 Ah Polis Olsam [net] Kand 5,80 20,90
3 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,80 27,50
4 Cat Kapi. [net] Show 4,80 18,00
5 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,50 22,10
6 Mavi Ay Atv 4,50 15,60
7 Mavi Ay-2 Atv 4,00 14,00
8 En Son Babalar Duyar [net] Star 3,80 15,00
9 Ucan Kus (mega) [net] Show 3,50 17,30
10 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 3,20 15,90
Tüm
1 Ah Polis Olsam [net] Kand 6,80 22,40
2 Mavi Ay Atv 5,70 19,40
3 Shrek 2 (y.s) [net] Show 5,70 19,10
4 Mavi Ay-2 Atv 5,50 19,40
5 Mavi Ay-6 Atv 4,40 16,30
6 Hababam Sinifi Tatilde (t.s) [net] Star 4,20 14,40
7 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,00 21,70
8 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 4,00 17,90
9 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,00 17,80
10 En Son Babalar Duyar [net] Star 3,90 15,80
11 Cat Kapi. [net] Show 3,90 14,90
freddie arkadasim,Cennet Mahallesi ekibinden sonra cikmisti yanilmiyorsam.Cok tatliydi ya tam dikkat etmedim ama karni buyumustu biraz galiba.Cok sevimliydi.Yok malesef catkapi hakkinda birsey demedi ne yazikki.
Vay be su ratinglere bakarmisin.Total iyi degil ama 4. olmus ya.Artik bunu showtv gormuyorsa korler.Bidaha kalkmaz yayindan insallah zaten 5-6 bolum falan kaldi. :) ;)
teşekkür ederim bilgilerin için:) ratingler gerçekten süper üstelik REKLAMSIZ habersiz birden vermelerine ve sadece 30 dk sürmesine rağmen
vay be.gercekten reklamsizmi surdu? Ne guzel.Keske izleyebilseydim ya.Bir gun onceden sitelerinde yazmadilarki haberim olsun.Birden bire yayinlandi neyse insallah haftaya... :)
aslinda heo boyle yarim saatlik verseler daha uzun surer ve cok guzel olur.Butun sitcomlara boyle yapsalar hepsi cok uzun yillar surer.Bak Amerikada oyle ve hep uzun yillar suruyor.Bizim turkiyede 2-3 sende fazla surmuyo bazi sitcomlar. :P
vay be.gercekten reklamsizmi surdu? Ne guzel.Keske izleyebilseydim ya.Bir gun onceden sitelerinde yazmadilarki haberim olsun.Birden bire yayinlandi neyse insallah haftaya... :)
aslinda heo boyle yarim saatlik verseler daha uzun surer ve cok guzel olur.Butun sitcomlara boyle yapsalar hepsi cok uzun yillar surer.Bak Amerikada oyle ve hep uzun yillar suruyor.Bizim turkiyede 2-3 sende fazla surmuyo bazi sitcomlar. :P
hem reklamsız sürdü hem de bu perşembe diye reklamı verilmedi son dakikada sıkıştırıverdiler shrekle uçankuşun arasına keşke izleseydin anıl Ben de başladıktan 5dk sonra farkettim ve hemen foruma yazdım hemen açın diye ama malesef artık çatkapı forumu eskisi gibi ziyaret edilmediğinden sadece 1kişi daha izlemiş Evet yabancı sit-comlar yarımsaat sürüo zaten türkiyedeki uyarlama sit-comların 1 bölümü, 2 yarımsaatlik bölümün birleştirilmesiyle oluşuyo
arklar çat kapı bu haftada yok ama siz yine de perşembe günü 22.30da bi bakın belki yine habersiz birden uçankuşdan önce koyuverirler ben zaten showtvnin sms hatırlatmasına üye oldum artık kaçırmam:P
ikiaile_fan 04-09-06, 21:03 şu anda show da çatkapı oynuyor izleyenlere duyurulur.:img-nyam:
Yarins ali aksami gecen haftanin tekrari var galiba.Burda Amerikada ShowTurk'te yarin aksam var.Yeni oldugunu sanmiyorum.Gecen haftanin tekrari olabilir.Iyi oldu izleyememistim.. :)
Ne giciklar ya.Yine yok yayin akisinda.Artik yayin akisinada guvenemiyoruz. :P Insallah vardir yine habersiz.Bu sefer kacirmam.
nası yani yarınakşam bende de showturk var bana da söler misin:)
http://img175.imageshack.us/img175/4589/lv16bmpby5.jpg (http://imageshack.us)
http://img175.imageshack.us/img175/1553/lv19bmpam7.jpg (http://imageshack.us)
http://img175.imageshack.us/img175/7790/lv32bmpzf7.jpg (http://imageshack.us)
http://img175.imageshack.us/img175/3475/lv37bmpxj5.jpg (http://imageshack.us)
ya evet gördüm dün akşam showturk saatiyle 22de verilmiş yalnız anlamadığım tam bir bölüm verilmiş Ama çok saçma diil mi Yenibölümü Showtvden önce showturk veriyor!!!
ama size şiunu sölim yayın günüyle en çok oynan dizi oldu Gerçekten hesapladım da dizinin haftalık yayınlanan yeni bölümlerinin yayınlanmadığı gün kalmamamış Mutlaka günü değişmiş ama en çok cuma cumartesi ve pazar yayınlanmış
MEHMETAKIN 05-09-06, 20:51 Ben bu diziyi seviyorum. Ama show tv diziye çok ayıp ediyor ve büyük hakarette bulunuyor(bence)..
Bi ara kurtlar vadisi nin tekrarları yüzünden ara verildi.. sonra günleri her hafta değiştirildi!!! Bence sit-com klasikleri arasına girebilirdi!! Ama show tv her şeyi mahvetti :icon_evil
|
|