Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi (Arşiv 13)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

Steella
01-04-08, 21:06
Steellacığım, Asiye olan evlilik teklifini ve aşk itirafını evet üstü kapalı söyledi ama Asi ne demek istediğini bence gayet iyi anladı. Çünkü karşılık verdi .Vermeseydi anlamadı derdim. Kaldı ki bu kızın adı Asi oldukça akıllı,zeki ve mantıklı birisi. Anlamamasınin mümkünatı yoktur.Onun yaptığı sadece işi inada bindirmektir.Başka da birşey yok.

Ama elbette ki dediğine katılıyorum; Asi eğer anlamak istemezse ,ya da anlamamış numarası yaparsa ,kaldi ki o taraklarda... O zaman demirin söylemesi gerekir açıkça diye düşünüyorum. Ama bunca şeye rağmen, kendisine söylediği bunca güzel söze rağmen ,onu anlamayı reddetmesini ben de anlamıyorum.:img-yes::img-yes: Neyse bakalım; artık bu da gelecek hafta ilk kısımda belli olur.

NOT:Bütün Asi-Demir Yağmur Sahneleri güzel ve aşk dolu olmak zorunda mı:happy0064 Tuba'nın gırtlağından konuşmasını seviyorum,bağırırken ordan geliyor sesi.Canım canım:img-hyste

Cansucum

Sana katılıyorum. :img-yes::img-yes:Tabiki ASİ anlamıştır. Sonuçta Demirin aklından zoru olmadığına göre ASİ için neden bu kadar kendisini parçalıyor, neden sürekli birtakım imalarda bulunuyor, neden çevresinde kendisinden hoşlanan kızları elinin tersiyle itiyor.:img-wink: Ama ASİ açıkça birşeyleri duymak isteyebilir. Yani ben de olsam öyle olmasını isterdim. Aslında duygunun söylenmesinden çok anlatılması da çok önemlidir.

Yoksa insan kolayca söyleyebilir seni seviyorum diye bu öylesine söylenmiş bir söz de olabilir. O söze davranışlarla, sevgiyi yaşatarak hissettirerek anlam yüklemek daha önemlidir ki DEMİR de zaten bunu yapıyor. Bir de çoooook güzel bakıyor. ASİ de hala öpüşme sonrasında yaşadığı şoktan kurtulamadı işi inada bindiriyor.

Böyle giderse bunlar daha uzun süre bağırışıp dururlar. AMA artık sevgili olsunlar.:happy0064:happy0064 ASİ de inadını kırsın.