Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi (Arşiv 13)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

hüznün geceleri
22-03-08, 14:42
bir at kaç yıl yaşar, asinin en vaz geçilmezi at mıymış hayatında,
başka değerli bişeyi yokmuymuş .......
elmayla armutu karıştırıyorsunuz arkadaşlar,
yeryüzünde kaç insan vardır, sırf aşık olduğu için çoğumuza göre bir servet olan alacağından vazgeçen...
demir olmasaydı, yada demirin aşkı olmasaydı, asi ve ailesi batmıştı...
ne yapmalıydı demir aşkını anlatmak için " tefeciden senetlerinizi kurtardım, buyrun alın, para falan vermeniz de gerekmez" deseydi o zaman haa çocuk esaslı aşık mı diyecektiniz..:img-pilot

umarım bende anlaşılır olmuşumdur..

kız yine ne güzel yazdın öyle.
haklısın ama.inan kendimden kokuyorum yakında beni demire aşık edersin diye:img-icecr
artık at bahane olmamalı aşklarına.zaten değilde.eğer öyle olsaydı Asi buse kondurmazdı demire dimi

meline
22-03-08, 14:44
Nedense ,,aşık olmakla kahramanlığı birbirine çok yakıştırıp,, bu iki kavramı geçirgenleştirme eğilimindeyiz galiba...

Aşık olduğu kız için süpermenlikler yapan erkek karakterler yaratmaya ve onları izlemeye bayılıyoruz...

Kimse sönük, kendi halinde, yalnızca kendi aşkına sahip çıkma telaşında olan erkek karakterleri aramıyor...izlediğim en son bu tip aşk Truvalı Helen ile Paris'inkiydi...

İş böyle olunca da kahramanlık gösterileriyle ilanı aşk kavramları karıştırılıyor..bi kız için maceralara atılmak demek onu ne kadar çok sevdiğini ilan etmek demek oluyor...

Alternatif izleyicilerin beklentileri pek düşünülemiyor..Erkeklik egoları yüksek,,maço tip karakterlerden hoşlanan bayan izleyicileri hedef alan bu diziler gerçeklikten uzaklaşıp izleyenleri bir tür hayal alemine yolculuğa çıkartıyor...var mı böyle erkekler??nerede bulunurlar??

Kadın karakterler ise daha gerçekçi çiziliyor...belki de o yüzden izleyenler tarafından daha çok eleştiriliyorlar..burnunun dikine, doğru bildiğinin üstüne giden, güçlü kadınlar ile kahraman erkekleri izliyoruz böylece...Asıl aşk mücadelelerine soyunanlar da genelde yan karakterler oluyor..Defne ile Kerim gibi misal..

Kahraman Demir iş başındaydı yine bu bölüm..Bir süredir Gonca'nın sapığı Ziya'yı uzaktan uzaktan izleyip analiz eden Demir,,iş yemeği arası Bala illetiyle mücadele ederken bi yandan da Ziya operasyonunu takipteyken bunlar meşgul etti zihnimi...

Demir ,, yine ,, yeni ,, yeniden kahraman.......

gulucuk
22-03-08, 14:48
son olarak asiye yüklenmeyin ya

bahaneniz gelmiş

bu bölum hem asi hemde demir iyiydi.boşverin didişmediklerinde veya böyle davranmadıklarında sorun var demektir

size iyi sohbetler

tuba-ece
22-03-08, 14:55
bir at kaç yıl yaşar, asinin en vaz geçilmezi at mıymış hayatında,
başka değerli bişeyi yokmuymuş .......
elmayla armutu karıştırıyorsunuz arkadaşlar,
yeryüzünde kaç insan vardır, sırf aşık olduğu için çoğumuza göre bir servet olan alacağından vazgeçen...
demir olmasaydı, yada demirin aşkı olmasaydı, asi ve ailesi batmıştı...
ne yapmalıydı demir aşkını anlatmak için " tefeciden senetlerinizi kurtardım, buyrun alın, para falan vermeniz de gerekmez" deseydi o zaman haa çocuk esaslı aşık mı diyecektiniz..:img-pilot

umarım bende anlaşılır olmuşumdur..

yok ben anlaşılır olamamışımki

demir asilerin herkülu degil ki zaten
demir olsaydı olmasaydı şu olurdu bu olurdu diye yorum yapmayacagım.ama anlasacagımıza hala umudum var

benim anlattıgımda buydu sebeb olup düzelttigini kimse inkar etmiyo evet asiler batmıştı ama suheyla ve gecmişte yasanlar olmasa acıga çıkmasa cemal aga mutlaka birşeyler yapardı.kısaca demir esaslı aşık olmak üzeredir belkide olmuştur bir bakayım

umarım bu kez anlaşılır olmuşumdur

qsawe
22-03-08, 15:04
21.Bölüm

"Ben, nasıl birisiyle evlenmek istediğimi çok iyi biliyorum Asi.... o kızın gözleri uçurum gibi, dikine bakmalı.... gözleri ile bütün dünyaya meydan okumalı...saçlarının arasından rüzgar geçmeli....yüzü tarlalarda kavrulmuş olmalı güneşten....atının üstünde gururla oturmalı.....çamurların arasında prenses gibi dolaşmalı.... küstahlığı erdem gibi taşımalı.....kimseye botun eğmemeli... bana bile....bütün bunlara rağmen, gözleri sevgi dolu olmalı......böyle bir kız tanıyor musun......işte böyle bir kızla evlenirim Asi......tabiii.... O'da beni isterse......."

"Öyle bir tarif ediyorsun ki, sanki O'nu, bulmuş gibisin... o zaman, neden, bana anlatıyorsun?Niye gidip kendisine sormuyorsun?":icon_whis

"Sence, sormalı mıyım?"

"Bilmem... İstanbul'da, bana ait kararları bile senin verdiğin düşünülürse, fikrimi sorman garibime gitti....sen karar ver....":good:

"Afedersin..unutalım gitsin" :icon_sorr

"Biliyor musun, aramızdaki fark şu...sen, nasıl biri ile evlenmek istediğini çok iyi biliyorsun, ben de, nasıl biriyle evlenmek istemediğimi... bu ikisi aynı şey değil...duymak ister misin?....Öfkesinin esiri olan,geçmişte yaşananların intikamı için hiçbir engel tanımayan,........"

"Başka!!!"

"Neler düşündüğünü... neler hissettiğini anlatmaktan çekinen.... bu yüzden, insanlarla arasına kocaman mesafeler koyan...elindeki herşeyden sıkılan.... erişemediği herşeyi isteyen........"

"Ben, böyle biri miyim?":icon_sorr

"Daha bitirmedim..... hem seni tarif ettiğimi nereden çıkardın?..:icon_whis.....kendinden fazlasıyla emin olan, aşkını cesaretle savunamayan,engeller karşısında geri çekilen ve evlilik teklifini yüreklice, açık açık yapamayan biriyle asla evlenmek istemem.....":icon_whis

Demir'in cümlelerinin sonuna doğru, Asi'nin yumuşak bakışları sertleşti..... vücut dili kavgaya hazırlanmaya başladığı belli etti. Zaten, olumlu bir yanıt beklemiyordum ama, anlamamış gibi yapmasına şaşırdım.... Devamında, Demir'in daha açık konuşmasını istediğini anladık zaten.... ama, Demir, Asi'nin verdiği yanıtlardan, kendisinin istenmediğini düşündü..... Afedersin, unutalım gitsin dedi..:icon_sorr.. Unutmak mı? evlenme teklifini.... her ne kadar açık ve net bir soru olmasa da, sevildiğinden emin olan bir kadının duya bileceği en romantik tekliflerden biriydi.... İşte sorun burada zaten... sevildiğinden emin kadına, romantik gelir.... kafasında, soru işaretleri olan, sevdiği erkeğin etrafında 2 kadının daha olduğunu bilen biri, bu sözleri, üstü kapalı olarak algılar.....:img-yes:

Demir'in unutalım lafı da ağır bir laf..... Asi, bu cümleden sonra gereken tepkiyi verdi.... çünkü gerçekte, kırılmasını ya da kendisini bırakmasını değil, daha açık ve net olmasını istiyordu.... Üstelik, nasıl bir erkek istemediğini de biliyordu ve saydı......

VAVVV..... bu ne yahu ... bu nasıl bir bombardıman..... araya kocaman mesafe bile konsa, bu bombalar yetişir duvarlara..... Asi, ne yaptın.... nasıl saydın döktün bu kadar lafı..... neyse, bir kısmında haklısın.... haksız olduklarından başlıyalım.....

"elindeki herşeyden sıkılan.... erişemediği herşeyi isteyen"....... bu iki cümle sırıtıyor.... maymun iştahlı ... oyuncağından sıkılıp başka oyuncağa geçen, yaptığı el işini yarım bırakıp başka örgüye başlayan..... bir ara marangozluk yapayıp derken ğeşinden balıkçılığa özenen insanlara maymun iştahlı deriz.... işte bu nedenle ilk cümle sırıtıyor..... erişemediği herşeyi isteyen.... ne bu? herşey.... çok geniş kapsamlı bir kelimedir, ve bu cümleyle Demir arasında uymamıştır.......

"aşkını cesaretle savunamayan,engeller karşısında geri çekilen ve evlilik teklifini yüreklice, açık açık yapamayan biriyle asla evlenmek istemem....." Bu cümleye bayıldımmm. Gerçekten, tüm sayılanların içinde, bundan sonrası için umut vaad eden cümleler bunlar.... geçmiş dert, ama Demir o kısmı aşıyor, çok büyük aşama kaydetti... önemli olan gelecekse, hareketlerin gelecekteki doğruluğu daha öne çıkar.... İşte bu cümle ile, Asi Demir'e yol gösterdi.... beni istiyorsan, aşkının arkasında dur, beni ve aşkımızı savun, sonra yine evlenme teklif et.... işte o zaman kabul edeceğim.....

Size, ufacık bir anı..... 16 yıl kadar önce, eşim ile henüz çıktığımız zamanlar ( çıkmak da ne demekse... nereye çıkılıyorsa... anladınız işte neyse ) , telefonda konuşuyoruz.... laf nerden geldi ise, kurufasulyeden bahsediyoruz..... :D 2 yıldır çıkan birisi olarak, o güne kadar nasıl olmuşta kurufasulyeden bahsetmemişisiz anlamadım ama, öyle işte.... ..... bana "sen kurufasulye pişirmeyi bilir misin?" dedi.... yahu ben cin miyim neyim.... bendeki yanıt..." sana kurufasulye mi pişirmemi istiyorsun?" oldu..... evet yanıtını aldım..... sonra birdaha bizim aramızda evlenme teklifi olmadı..... hiç gerek duymadık.... hiç romantik olmayan bir konuşmada, evlenmek istediğimize karar verdik.....:good:( Ahh Anıl'cım.. senin yüzünden ilk YY sayfasında anlatmıştım bunu...)

Bazen, çok açık net anlatmaya gerek duymadan da derdimizi karşımızdakine aktarırız... ama iletişimin birinci kuralı, açık, net ve anlaşılır cümleler ile konuşmak ve soru sorarak yanlış anlamaları yok etmektir( belkide eşimin evlenmek gibi niyeti yoktu :img-hyste hiç sormadım ki.... ). Asi, bunu istiyor. Kalbi ile mantığı arasında çekinceleri var.... duydukları, çok sevildiğini söylerken, gördükleri kafasını karıştırıyor.... Bu karışıklığı yok edecek kişi Demir.... O'da bunu yapacak.... :img-yes:

YONCA_ÇINAR
22-03-08, 15:05
21.Bölüm Yorumum...

20.Bölümden kısa bir geçit yazayım.

Bu Asi gelinliği denerken bile çizmelerini çıkarmamış.Ama nişanda siyah topuklu ayakkabı giyinmişti,demek ki istese olabilir.

Kerimde damat tıraşı olmamış.Tamam acele ile oldu ama insan bunu unuturmu canım.

Bölümün repliği.

Topu Karşı Tarafa At ve Kurtul.

Buna gelicem ama daha önceden başlayalım.

--Kimseye boyun eğmemeli bana bile.Böyle birini tanıyormusun,öyle bir kızla evlenirim işte.

--Niye gidip kendisine sormuyorsun.

Hell Allahım yaa insan anlamamak için bu kadar çok direnir mi ya.Yok yok Asi bunu kesin inadına yapıyor.

--Sormalımıym.

Sorsan ne olacak alırsın cevabını otursun karşıya.Hatta bir gol bile yemiş olursun.

--Sen karar ver.

O karar verse ne olacak.Sanki evlenirim mi dicek yok.

--Afedersin unutalım gitsin.

Bencede unut Demir Asiden sana yar olmaz.

--Bense nasıl birisiyle evlenmiyeceğimi biliyorum.
*
*
*

Asi aldığı pas karşısında topu kaleye attı.Hemde tam doksana çaktı bu repliklerle beraber.Demirle Asi aynı takımda olmasına rağmen Asi Demire karşı 1-0 önde.:img-hyste

--Ben böyle birimiyim.

Asi görmek istediği gibi görüyor Demiri.Başka bir açıklaması yok bunun.Kendi bildiğini okuyor okumayada devam edecek gibi zaten.

Bu bölüm yada bu maç bayağı birbirine girdi,karıştı.Forvetler,defanslar,kaleciler hepsi birbirine girdi.Ee olacağıda buydu hocasız maça çıkarsan hüsrana uğrarsın işte.:img-hyste

Ceylan

Ben bu kızı seviyorum.Hatta annesini maç boyunca harika karşıladı hiç geçit vermedi.Nerimanda Ceyalın bir türlü geçemedi.Yazık bunların rövanşıda bir dahaki maça kaldı.

Defne/Kerim...

Kerime üzülmüyorum ama Defne çok canı acıyor.Birşey değil anneside aklına girdi,korkum çekip gidecek olması.Her ne kadar birbirlerini çok sevselerde Defne sanki anne lafından çıkamaz gibi geliyor bana.Umarım yanılırım.Zaten diyeceğinide dedi Nerimana Neriman daha boş durmaz.

Cemal Ağa Asiye sabah erkenden burada ol dedi.

Madem Asi erkenden gene oraya gelecek eve gitmesine ne gerek var.Dursun kardeşinin yanında.En azından Defne evde ona yakın olan birinin olduğunu hissederdi.

Sabah...

Puf böreğiymiş ve Asi yapmamış.Asinin yaptığı yemek varmıdır diye şimdi ben soruyorum.:img-icecr

--Buna neden inanmak istemiyorsun.

Asi kendi kafasındakilerle yaşamaya alışmış birisi.Ne desen nafile ona.Ona göre o öyle ona göre o doğru.Gerisi boş.

Evet bölümün repliğine geldik.

--TOPU KARŞI TARAFA AT VE KURTUL...

Valla o akdar güldüm ki anlatamam.Hafta boyunca topu bir otarafa bir bu tarafa at sen çık bölümde topla karşılaş olacak işmiydi bu.Acaba içimzde bir casus mu var.:img-hyste Yada bu dizi ekibinden birileri gelip buraları okuyor.Yoksa bu kadar tesadüf olmaz herhalde. :img-hyste

--Bu ortam bırakılır mı kovsanız gitmem.

Valla Demirim seni oradan kovacak tek kişi var oda Asi.Oda onu yapmazdı herhalde.

Ev bakmaları...

--Sen kaç çocuk istiyorsun...

Sanki evlenmeye karar verdiler de,aralarındaki sorunları hallettiler de sıra çocuk meselasine geldi.Hadi konuşma sırasında sorarsın ee sende söyle bari kaç çocuk istediğinide bilelim.Şimdi sormazdık birbirimize Demir kaç tane istiyor diye.

Birde anlamadığım şey.Bunlar evi silip süpürmeden yerleştiler.Pis pis oturacaklar gariplerim.

Leyla-Demir konuşması...

--Kerimle sen aynısın...

Şincik Leyla tosladı.Ama nasıl tosladı.?Demirden ona geldiğini sandığı pasa topa havalandı ama başka bir oyuncuda havalanınca kafa kafaya geldiler ve çok kötü bir şekilde tosladılar.:img-hyste (Diğer kişiyi diğer bölümlerde anlarız.) Doğal olarak geçici bir rahatsızlıkla burun buruna kalmış oldu.Ama kolay atlattı.Ben daha bir acıklı sahneler beklerdim.

Birde geçen bölümden anlamadım birşeyde bu bölümde karşıma çıktı.Asiyle Demirin foto işi.Asi yanında Demir varken niye elin adamına fotoğraf makinesini verdi çeksin diye. Yanında Demir var ver ona çeksin de sende sorunla karşılaşma.. Yok yok bunlarda akıl yok.Öğrenmeleri lazım daha bebekler.:img-hyste

Elimde bir fotoğraf o şimdi burada olmalı.

Her ikisindede fotoğraf düşünceler aynı.Ama icraat yok.Yazuk yaww :img-hyste

Arslan...

--İhsan Beyle hesaplaşma zamanı geldi.

Bu Arslan yakında şirketin başına geçerse hiç şaşmam.Bu durumda Demir resti çekecek o ayrı tabi.Zaten şimdiden başladı kendini geride tutmaya.Yakında hiç birşey yapmayacak.

Bala...

Ben bu kızı seviyorum yaa.Hemde çok,hatta Leyladan daha çok.Gerçi biraz sinsi,saman altından su yürüten cinsten ama olsun.Bizi bu çıkmazdan kurtaracak tek kişi o.Asiyle karşılaşmasıda kötü oldu.Asi tarafından tabi.

Bala antenleri dikmiş evi seyire başlamıştı.Ee mimar nede olsa evin dizaynına bakacak.Şurası şöyle burası böyle.Yemek sırasındada gözlerini dikmişti.Hiç ayırmadan hemde ama pek pas alamadı Demirden.PAssız bir maç geçirdi Bala.:img-hyste

Neriman...

Garibim bu maç çok gole mahruzz kaldı.Önce Ceylan sonra İhsan yazuk gol yağmuruna tuttular kadını.Garibim hiç birine de karşı koyamadı.:img-hyste

Cemal Ağa...

Aslında pek birşey yazmicam gözümden kaçmayan bir şeyi yazacam sadece.Sarmaşıka ne dedi.5 kere değil 1001 kere.
Acaba diyorum bir sataşma mı vardı.Niye 5000 değilde 1001 çok merak ettim açıkçası. :img-tomat Cemal ağayıda seviyorum.Ama bir daha ki maç daha atak olmasını diliyorum.

Son sahne...

Resimle,fotoğraf duruyo.Eee meşhur kazağımız nerelerde.Onu da yakaydı ya.

--Çıkın gidin hayatımdan.

Sanki Demir ve ailesi sadece Asinin hayatında.Herkesin hayatında birileri var.Diğerleri gıkını çıkarmıyor Asiye ne oldu anlamadım.

--Ne fotoğrafta ne de hayatımda...

Bu mudur.Asi bu ne bekleniyorduki sanki.Herseferinde Asi aynı şeyi yapıyor.Yapmayada devam edecek.Alıştım ben artık.Dinlemeden etmeden,duyduğu şeyle bağır çağır köpür.İnsanları asmayı kesmeyi alışkanlık haline getirdi.Hep kendi bildiğiyle,kendi düşüncesiyle,ona göre doğru olduğunu düşündüğü şeyle davrandı,söyledi bağırdı çağırıdı.Ama her seferinde de hata yaptı.Yapmayada devam etti bu söylediklerinden sonra.Git sıkıyorsa Süheylaya de.Demir yanında herseferinde Demire bağı çağır.Sanki olup bitenlerin suçlusu Demir.Ohh ne ala memleket. :hıh

Demir...

Valla Demirin yerinde olsam.Asinin burnunun sürtünmesi için elimden geleni yapardım.Haketti çünkü bunu.Demir Asiye ne kadar yakınlaşmaya çalışsa her seferinde Asi bir sorunla çıktı karşısına.Asinin aklı başına gelecek ama bakalım ne zaman.

Uzun lafın kısası.Bu maçta hüsrana uğradık.Asi Demirle aynı takımda olmasına rağmen Demire karşı 2-0 önde..

qsawe
22-03-08, 15:06
Ceylan'ın ağlayarak gelmesi, sonraki tepkileri çok çok abartılıydı, delimserek bir kız çocuğu izledim.... Neriman gibi bir kadının evinde bağırış çağırış hiç noksan olmaz ki... bu neyin korkusu bu kadar.... hadi çocukluğuna verelim.... tekne kazıntısıymış ya.... zaten bir Defne bir de Ceylan pek nazlı büyütülmüş.....:icon_whis

Bu arada, günlerdir sayfaya Küçük Emrah tiplemesi yazanlar.... kulağınızı çınlattım.... Demir'in, Asi'nin gidişinden sonraki hali tam Boynu Bükükler görüntüsüydü....:D

Defne'nin ağlamaları, anne ve babasına sitemi yerindeydi de, babasının ve annesinin tepkileri komikti.... Hamile bıraktığı için evlenen İhsan ile, evlenmeden hamile kalan Neriman'ın tencere dibin kara seninki benden kara hallerine aldırmadan, resmi nikah ile evlenmiş 25 yaşındaki kıza laf söylemeleri çok komikti.:D... Neriman, nikahın iptalini ister demiştim, ama ben Cemal ağanın evindeki sahneden sonra beklemiştim o cümleyi... yok, bu cadı kaynana, hemen dedi... ya nikahı iptal edin, ya da boşanın... olur, sana göre hareket edecek insanlar.... sen istedin olacak, sen istemedin olmayacak..... sen kimsin Neriman?.... cesaretini toplayıp, kocanın karşısına geçip olanı biteni bile soramamış, elindekini kaybedeceğin korkusu ile, kime neye nezaman sataşacağını bilemeyen birisin... boş bir insansın.... önce hareketi yapıp, sonra sonuçlarını düşünüyorsun.... :icon_evil

Defne'nin, üzülmesini, anlayış beklemesini anlıyorum... bugüne kadar hiç sorun yaratmamış, hiç ana konu olmamış bir kızın, bir anda, anne ve babasını karşısına alması, onların sırt çevirdiğini görmesi çok acı birşey... ama, sen bir şahsiyetsin Defne.... 25 yaşında, üniversite bitirmiş, bir genç bayansın.... ayaklarının üstünde duracak cesareti de göstermelisin.... ömrümüzü, anne babamıza göre düzenleyemeyiz.... fikirlerini alabiliriz ama, son kararlar bize ait olmalı.... şahsiyetsiz kişiliksiz birer insan müsveddesi mi olacağız, yoksa, hatasıyla sevabıyla kararlarımızın arkasında mı duracağız, buna biz karar vermeliyiz. Büyümek böyle birşey..... 18 yaşında, ev sorumluluğunu üstüne almış bir kişi ile, 30 yaşına kadar anne babasının her dediğini yapmış bir kişinin, hayata bakışı da, hayatta tek başına kaldığında ayakta kalma başarısıda çok farklıdır. :img-yes:

Defne, ayakta kalabilecek mi? bu bölüm bir cümlesi hariç bana pek ümit vermedi.... ama, benim bildiğim Defne, acil durumlarda, soğukkanlı ve sağduyulu olabiliyor.... Asi ile yaşanan daha önceki birkaç olayda, abla olduğunu göstermişti.... bakalım, 22 ve sonrasında neler başaracak Defne....:icon_whis

Birde, aile büyüklerinin "hakkımı helal etmem" tehditleri çok mide bulandırıcı oluyor..... aynı şeyi karşı tarafta der.... hak tek taraflı değildir ki.... benim bu yazdıklarımı okuyan arkadaşlarımın, gözleri ve vakitleri için, üstümde hakları var.... aynı benim okuduğum diğer yazıları yazanlardan hakkım olduğu gibi.... asla tek taraflı yaşayamayız.... böyle klişe laflarda sadece tehdit amaçlı kullanılır.... kavgada bağıran da, bu tehditi savuranda genelde haksız taraftır.... sesini yükselten insanların ana gayesi, karşısındaki sindirerek haklı konuma geçmektir... yüksek ses, haksızlıkla doğru orantılıdır.....

İhsan, Neriman'ı sakinleştirmeye uğraşıyor.... Neriman'ın cümlesini ben anlamadım anlayan var mı? " şimdi anne baba olamazsak, sonra neler olacak tahmin bile edemezsin" bu ne yahu... ne yapacaksın.... neyin tehdidi bu....yahu bu kadını 1 anlıyorsam 10 anlamıyorum.... tuhaf yaratık....:icon_whis

Asi, Ceylan'ın kötü olmasından bahsedince, hepsi dışarı fırlıyor... Neriman, cırıl cırıl bir sesla bağırmaya devam ediyor.... belkide en güzel yanıtı en küçük kızından alıyor " ben herşeyi anlıyorum...annelik her sabah başıma dikilip hadi okula demekle olmuyor"..... "ne çabuk anne oldun" mu demişti birisine.... bir de kendi anneliğini sorgulasın bakalım.... sabahın köründe kokoş giyinip hadi okula, staja dedikten sonra, mutfağa inmek demek değilmiş ha!!!!! eeee boşuna dememişler çocuktan al haberi... bir anda, ne olduğunu şaşırtırlar adama....:img-hyste

Büyük olarak saygısızlık etmemek için gerekeni yapan Kerim ve Defne, hala inatla bu işi bitirmeye uğraşan baba ve anne muhabbeti dinliyor....

Bu arada, Asi, Defne'ye destek veriyor..." sevdiğin adam yanında, bak O'na, yeterince cesur" .... :) birisi yok ki yajkınlarda, Asi taş attı diyeyim.... içinden geçeni döktü sadece :)

Süheyla, nikaha tepkili, sorumlu olarak Demir'i görüyor... "beni nasıl ezip geçersiniz" ne yapacaktın, bilezik mi takacaktın..:img-hyste.. yoksa engel olmak için tehdit mi savuracaktın.... Aslan'ın olduğu ortamda, teyzesinin kendisine, bu tarzda hesap sormasına kızan Demir, "bunu kendi aramızda konuşsak daha iyi olmaz mıydı" diyerek, Aslan'ı henüz aileden saymadığını belli etti.... elbet bunu Aslan ve Süheyla'da çok iyi anladı... Odasına çekilen Demir, arkasında olumsuz düşüncelerle dolu Süheyla'yı bıraktı...

qsawe
22-03-08, 15:08
İhsan, Asi'ye hesap sormak isterken, Asi, kafası dik yanıtları ile şaşkınlık yarattı.... Neriman, bu kızı ile zaten başa çıkamıyor.... öyle olunca odadan çıkıyor.:img-yes:.... İhsan, Asi'yi kimseyi düşünmeyen bencil birisi olarak değerlendiriyor.... pesssss... ah be yavrucum, hadi bu ne idüğü belirsiz cümleden sonra baba sözü dinle ve bencil ol... sadece kendini düşün... kimseye aldırma.... bakalım nasıl oluyormuş...:img-wink:. tek derdin kendin olduğunda, mutluluk ne kadar kolay geliyormuş.... ama, yapamazsın.... birçok evladın yapamayacağı gibi.... aileler silinip atılamaz.... taki bardak taşana kadar.... kimbilir bu cümle ilerde birgün gerçek olur.... bardak taşar ve Asi............. tamam sustum... o zamana çok var

"Dedemin size yaptığının aynısını Defne'ye yapmaya hakkınız yok".... istenmeyen evlilik.... bu mu? iyide, Cemal ağa yalvarmamış mı İhsan'a evlen diye... Yusuf ağa mı birşey yapmış acaba? benim yine anlamadığım bir cümle oldu bu.... sanırım ilk anladığım hali doğru... İhsan, evlensin diye yalvarılan ama istenmeyen damat.... gerçekler acıdır İhsan.... kızında olsa, gerçeği söyleme hakkı vardır.... ve bu acı ile yaşamak da senin kaderindir.... ne de olsa,hayatının Aslan ile ilgili kısmı için kimseye hesap da vermiyorsun, açıklama da yapmıyorsun... sizden önceydi deyip geçiştiriyorsun.... devam et İhsan.... daha beter batağa saplanıyorsun...devam et.... tek dayanağın kızındı.....

Defne ile Kerim, Demir'in çifliğine geldiklerinde karşılaştıkları manzara buz dağı gibiydi.... kardeşlerin kutlaması bile ortamı ıstımadı.... hele Süheyla'nın tavrı yine berbattı....Aslan, kız kardeşine destek verince çok hoşuma gitti..... ( bu çocuğa çoğu zaman kızıyorum ama, özü kötü değil.... kötü muamele gördüğüne inanınca kötülük yapmak isteyen biri:icon_sorr)

Asi, Defne'ye valiz hazırladı, çiftliğe giderken annesi ile karşılaştı.... Neriman, "ben ne yaptım" diyor,ama, hala haklı görüyor kendisini...Asi, Demir'in çifliğine gittiğinde, soğuk manzarayı görünce, Defne'yi alıp çıkmak istedi... Demir'in başıyla onaylaması yaptıkları herşeye destek vermesi, bazı olayların başlangıcıydı bence.:img-wink:...Aslan, dışarda da yardımcı olmak istedi.... Kerim'i görünce, "Kocası geldi, bana müsade" demesi, eğer Kerim gelmemiş olsaydı, gereken herşeyde yardımcı olacağının gösteriyordu... bu çocuk kız kardeşleri ile hep iyiydi zaten.... gerçi, sosyal konumu çok değişti...şimdiden sonra neler yapacak bakalım...

Demir'in, Kerim'e verdiği destek, arkasında olması, içerdeki kafa sallamasından sonra, tavrının netleşeceğini gösteriyordu.....destek vermek.... kendi aşkını savunmak.... bağlantıyı böyle kuruyorum... beni yanıltmazlar değil mi.... kim olacak SENARİSTLER.... süre bitti yandı senaristler....:D

Cemal ağanın desteği... evini açması... olayları hafifletmeye çabalaması.... hin cin ve kurt dede ince hesaplar peşinde....

Defne'nin üzgün hali ile Kerim'in, müşvik hali hoş bir görüntüydü....

Cemal ağanın, "Şimdi Defne'nin yüzünü güldürelim, o benim ilk göz ağrım....gerisini sonra düşünürüz " hımmm dede ince işlerin peşinde.... bu işi halleden dede, diğer işe sıra geldiğinde, ne kızını ne damadını ne Süheyla'yı dinlemeyecek.... Bu arada, birkaç bölüm önce, dedesi ile çatır çatır kavga eden Asi ile, dün akşamki sıcacık sarılan Asi arasındaki fark, dedenin yapısındaki değişimin aile tarafından olumsuz olarak algılanmadığını gösteriyordu... gerçek bir kavga ve ardından gelen kırgınlık bu kadar kolay unutulmaz.... :good:

Ertesi sabah için davet edilen Asi .....

Sabahın köründe, körkütük gelen Aslan.... İhsan'a dikleniyor.... İhsan, yine elinde var olanı paylaşmanın derdinde.... "Baba oğul olmak öyle iki günde olmuyor...biraz sabret....senin benden beklentin ne? aramızdaki mesafeyi aşmak için ne yapa biliriz?" ( bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir.... İhsan bu bölüm de bu iki doğruyu gösterdi... biri bu cümlesiydi ) ve Aslan'dan gelen yanıt.... İhsan, inandıramıyorsun insanları .... sorunu kendinde ara..... Süheyla'nın ve Aslan'ın gerçek tavrı bu inanmazlıktan.... Aslan'ın cümle süperdi..." şekilden şekile giriyorsun".... evet ne yapacağını bilemiyor... her kararı tek başına vermek için çabalarsa olacağı bu.....

Melek ile Leyla gül kesiyor.... süpermen Demir, ağır oldu bunlar diyor.... demek ki o kadar da süpermen değilmiş..alt tarafı 20-25 gül.... bu çocuk kondisyon yapmalı, ağırlık falan kaldırmalı.....:icon_whis

Neriman, kızların tafralarına meydan okuyor ama, bu arada Asi, Fatma hanımın yaptığı puf böreklerini Defne'ye götürüyor.... Dün yoğunluktan yanıt yazamadığım mesajlar vardı... bu mesajlarda, 'keki' Asi yapmıştır, Neriman Fatma hanımdan iş istemez artık denmişti.... Fatma, o evin bir çalışanı, sapla saman birbirine karışmamalı.... emir vererek iş yaptırmıyordu Neriman.... hakkını yemem, Fatma'ya hep aile ferdi gibi davranıyordu.... sıcak bir ilişkileri var.....bu sıcaklıktan dolayı , sitem etmeye başladı... "puf böreğiydi di mi o.... böyle doldurmuştun.... Defne'ye yaptın di mi? Asi de götürüyor".... ve Fatma'dan gecenin müthiş sözü....."Postaya mı verseydim"...:img-hyste Allahım bu kadın az konuşuyor ama süper konuşuyor..... o kadar çok güldüm ki bu lafa....

qsawe
22-03-08, 15:10
Nasılda denk geldiler..... bu rastlaşmalara bayılıyorum...Cemal ağanın kapısı... ve tam o anda iki taraftan birden gelen Demir ile Asi.....

Güllere bakan Asi'ye açıklama.... çiftliğin yakınındaki seradan..... kim toplamışsa ellerine sağlık.... "Melek, Leyla, ben... üçümüz birlikte yaptık.... ortaklığımız başarılı oldu o zaman, sevindim......"

Bu Demir, bazen saf mı oluyor..... yoksa, damara basma anını iyi mi buluyor şaşırıyorum..... tabii ki ikincisi, saf olduğunu hiç düşünmedim.... Asi'nin içinin rahatlaması için konuyu açmaya uğraşıyor.... aldığı tepkiden de, hala kafasında Leyla sorununun olduğunu anlayıp açıklamaya koyuluyor....

"Asi..... senin gibi, zeki birinin, meseleyi bu kadar büyütmesi çok tuhaf...."

"Hangi mesleyi?ben birşey söylemedim"

"Birbirimize numara yapmayalım.... Leyla'dan bahsettiğimi biliyorsun"

"Leyla, mükemmel bir kız , insan ondan ancak övgü ile söz edebilir"

"Asi, yeter yapma bunu, o benim kardeşimden farksız..... buna neden inanmak istemiyorsun"

"Neden inandırıcı olamadığını biraz düşün bakalım"

"Bence asıl senin düşünmen lazım"

"Tabi topu karşı tarafa at ve kurtul...kendini eleştirmek çok zor farkındayım....ama bir yerden başlaman lazım....belki klendini benim yerime koyarak, olaylara benim gözümle bakarak başlayabilirsin"

"Senin gözünle bakmam... bakamam... çünkü yanlış görüyorlar"

"Dün kendini açıkça ortaya koymuştun"

"Neydi anımsatırmısın"

"Mesela kendinden fazla emin olman"

"Evet birde ne vardı, elindekinden hemen sıkılan, ele geçiremediği her şeyi isteyen... bu senin görmek istediğin Demir... sanki böyle olursam haklı çıkıp mutlu olacaksın... baştan sona yanlış... çocuk gibisin Asi...hem yanlış anlıyorsun.... üstüne birde inat ediyorsun...."

"Boşuna tartışıyoruz"

Bu ne uzun bir dialogmuş... yaz yaz bitmedi....Asi'nin zeki bir kız olduğunu dile getiren Demir, aynı zamanda neden inat ettiğini de sorguluyor.... Demir, Leyla konusunda dümdüz.... hıç ıvır kıvır bir laf etmiyor.... Asi'nin inanmamasının nedeni, sevgiden emin olmaması neden ikna edemediğini düşün Demir.... "Seni seviyorum" demeni bekleyen bir kız var karşında.... geçen hafta bölüm yorumlarında elaaya'nın bir tanımı vardı... Demir'in saydıklarınında ben binlerce Seni Seviyorum duydum demişti.... bende duydum ama, Asi duymamış... hala adlı adınca söylenmesini istiyor.... eee zevk meselesi.... duysun bakalım... onu duyduktan sonra ne diyecek.... yine bulur kızacak birşey.... bu ikili, kızmak için mazereti kendisi de yaratıyor nasılsa.....:D

asicik ve yonca çınar.... çok maç muhabbeti yaptınız... Asi, topu attın dedi... aklıma ilk siz geldiniz.... cümlelerin yarısını kaçırmışım gülerken.... :D

Hatta kaçırdıklarımın içinde, benim ilk başlarda yazdığım haksız bulduğum cümleler varmış.... Demir sadece bu iki cümleye itiraz etti... ilk izlediğimde fark edemediğim olayı yazarken algılayınca, kendi bir beğendim bir beğendim anlatamam... eşim zor yakaladı havalandım uçuyordum.... tamam abarttım... canım abartmak istedi.... megolomanlık kötü bir huy olsada hepimizde vardır....:img-yes:

Bundan sonraki dialogları kısa keseyim....

Demir, tartışmayı uzatmamak için konuyu değiştiriyor.... şeffaf kapaklı kutunun içinde ne olduğunu soruyor..... ( doktor gidecekler Demir'i ilave ettim.... hadi forumdakiler, küçücük ekrandan, resimlerden büyüteçlerle çözmeye uğraştı.... Demir 40 cm mesafedeki şeffaf kapaklı kutudan görmedi ... doktor şart oldu....:icon_whis)

Hadi buyrun burdan yakın.... Asi'nin yanıt....

"Fatma abla"............hönk......... yahu cümle böyle mi başlar..(.sonra benim gibi saflar, Fatma abla o kutunun içine nasıl sığdı diye düşünür.:D)....... hadi başladı..... Fatma abla dan sonra 3 saniyelik es mi verilir..... sonrasında Defne'ye yolladı..... "Fatma abla, Defne'ye börek yolladı".... es mes olmaz... susulmaz.... yok bu replikleri yazanda , bunu çeken de bunu yönetende bu konularda tuhaf kardeşim.... gereken yerde es konur.....

Asi, kapıya kadar gidip, Demir'in gelmediğini görünce yine dayanamadı..."Gelmiyor musun?"

Demir'in, çiçekleri gösterip " istiyor musun?.." dediğinde, "Hayır " yanıtını alacağını biliyordu.... kendi yanıtı hazırdı..."Anladım istiyorsun... o zaman gelirim" ben de anladım bunlar çok güzel laf cambazlığı yapıyorlar....

Soru gelmiyormusun..... yanıt çiçek gösterip istiyormusun.... istenilip istenilmediği sorulan çiçek değil..... kendisi..... hayır denilen çiçek mi? şimdilik evet.... didişin didişin çok keyifli oluyor....Bu arada gül güzel kokuyordu galiba.... ( Ah ah YY den ceza-cansum.... bak burada ne bol gül vardı :( )

Bu arada, 2. kahkayı bastığım sahne geldi...:img-hyste... Cemal ağa, börek sarıyor.... Allahım, Neriman ve babası..... ceketle iş yapmak bu ailenin geleneği imiş.... o böreklerin tüm peyniri akacak... kızgın yağda çatır çatır sıçrayacak ve pişirenin sağını solunu yakacak..... aman ha , sakın ateşe koymayın onları....:img-tomat

Kerim'in cebi çalıyor.... berbat bir konuşma....."Tamam Bâlâ ... Bâlâ tamammmmm ....." bu ne rezil bir muhabbet.... bu kız, iş yapılan firmanın elemanı mı, yoksa sahibi mi.... her halukarda, bu kadar terslenerek konuşmak için karşı taraftan arsızca birşey gelmesi lazım...Bu kıza ifrit olmaya devam ediyorum..... o saçlarını düzeltmesi yetmez kökünden kazısınki ben elime doladığım gibi bir duvardan öbürüne çarpmayayım..:dito... ufff çok mu kızdım yine... neyse sakin oluyorum ve dövmeme kararı alıyorum... tamam sorun yok...:icon_whis

Defne, siniri bozukken puf böreği yiyor ve sakinleşiyor bunu anladık... transa geçip, masada tek bir börek kalmayıncaya kadar yedi.....kimseyede vermedi... meğer ilacı buymuş....

"Demir iyisin valla işi gücü bıraktın kahvaltıya oturuyorsun.. iyi valla"

"Bu ortam bırakılır mı, kovsanız gitmem" hangi ortam Demir... Asi'nin karşısındaki sandalye mi... sevdiğinin az ötende olduğunu bildiğin konak mı.... yoksa, içinde Asi'nin olduğu herhangi bir yer mi?.... Demir'in bu sözüne gözleri gülerek bakan Asi....

ŞİMDİİİİİ... o böreklerden en az 6 tane vardı..... kerim elini uazttığında 3 tane kalmıştı.... Demir elini uzatırken 5 tane vardı..... sakladıkları var dı da Defne azaldığını görür üzülür diye takviye mi yaptılar.... yoksa, nasılsa bu forumcular fark etmez götürelim mi çaktırmadan dediler..... o iki böreği kim yedi.... çıksın ortaya... sofa

Defne masadayken kimse elini böreğe uzatamazmış.... Asi'nin açıklamasına, Demir'in yanıtı "Senin fikrin olmasın... sen öyle dediysen öyle kalmıştır" yani inatçısın Asi, diyor...sabit fikirlisin.... arada bir bak bakalım değişim olmuş mu diyor..... hadi deneyin, alın birer parça börek.... bakalım Defne, masanın üstüne fırlayıp, tabağınızdan geri mi alıyor... yoksa kendi hakkını yemekle mi yetiniyor....:img-wink:

YONCA_ÇINAR
22-03-08, 15:13
malzeme bol evet....eh birazda (birazmi??:img-tomat) senin sayende ...:img-yes:

simdi kadroyu niye ben kurdum...canim bizim teknik direktör haftaya i$ ba$i yapacak....eee bölüme ay pardon:img-hyste maca az kaldi...birinin halletmesi gerekiyor....
öbür takimin teknik direktörü, yani Tomris Giritlioglu desen ...onun isi basindan askin...antrenörler (yani yönetmen) desen onlarda öyle...is basa düstü...:img-hyste

canim ihsana gelince...adami bosa koydum dolmadi, doluya koydum almadi...aslan ile ayni takimda olmasi mümkün degil...mecbur bizim takimda...orta saha olaylarini biliyorsun....kaleci yapim dedim...belki aslan babasina biraz acir dedim..belkim sühonun a$kI depre$iverir...bi torpil gecer ihsana dedim..ama kendim bile inanmadim:img-tomat

Ama dedigin gibi Ihsan bu Sühoya torpil gecerse gösterecem kirmiz kartimi...ho$ böyle bir yetkim yok ama neyse:icon_whis

Bak gördünmü.Hocamız işe erken başlasaydı bu maçta hüsrana uğramamış oalcaktık.Asi aldığı topları hep gol yaptı Demire karşı ne olacak şimdi.. :img-tomat

qsawe
22-03-08, 15:14
Melek, Süheyla'ya çaktırmadan laf sokuyor "Gidecek yerleri mi kaldı, Cemal ağanın konağındalar" Yavaş atın tekmesi pek olur.....

Kerim ev tutmak istediğini söylerken Demir, Asi'ye seslenip, ev işini biz halledelim diyor... kardeşlerin, birbirlerinin nasıl bir evde oturmak istediğini bilmesi mümkün müdür...bence değildir ama, hadi olsun bakalım.... :icon_whis

Demir, giderken, "ben ofise gidiyorum, işim bitince ararım, gider ev bakarız ...sen, telefonumu bekle.... " Asi'den önce ben içimden emredersin demiştim... baktım Asi dışından demiş bile :img-hyste

İçerde ise, Cemal ağa, Neriman'ı keklemekle meşgul..... Neriman'da babasının kulak zarını patlatmakla..... Kerim şaştı kaldı Cemal ağanın numarasına....

İhsan, fotoğrafçıda.... Beyazıt'daki Çınar altından bahsediyor..... Üniversite yıllarımızın anılarına dalıp gidiyoruz.... iyide, beni daldığım o yıllardan ne çıkartıyor........ 30 yıl lafı... Allahım bu senaristler günah çıkartır gibi..... 4 yıl Hukuk okusa.... 26 yıl kalır geriye..... tamam, bu bölümdeki bazı saçmalıklarınıza laf etmeyeceğim.... bu 30 yıl lafı kısa süreli af çıkarttı size yine....

Mesela, kızının banyo için verdiği resmi babaya teslim eden fotoğrafçıya laf etmeyeceğim.... adam işgüzar, yoksa bizim senraistler öyle kötü bir şey yazmazlar....:icon_whis

Yine bir mucizevi rastlantı.... Süheyla İhsan'ı görür....( bu sahnedeki kıyafet, Süheyla'yı 10 kilo şişman gösteriyordu.... ya çekimde ,ya kılıkta sorun vardı)

Süheyla İhsan'a, Kerim-Defne evliliğine nasıl onay verdiniz derken İhsan, çocukların üzülmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiriyor.... Hadi İhsan yine doğru gösterdin saati.... bir kere daha mı takdir etmiştim ben bu adamı bu bölüm... sanırım ilerde var yine bir sahnesi....Süheyla, İhsan'ın Aslan'ı özellikle yokluk içinde büyüttüğüne inanıyor..... aksini kabul etmiyor.... "Hiç değişmemişsin, korktuğun için O'na da sahip çıkmamışsın".... inanmıyor, inandırmaya çabalamak yerine, İhsan " bulduğunu da kaybedeceksin" diyor.... doğru ama, tehditvari bir cümle....

Fotoğrafçı, elinde bayrak gibi salladığı resimlerle çıkıyor kapıya..... 2 tane basmış... fragman tahminimde yazmıştım... adam okumuş :D tahminim tutsun diye de 2 tane basmış .... Süheyla'nın cümlesi.... "Bunlar İstanbul'da beraber miymiş?".... ne olacak.... sizden izin mi alacaklar..... İsterlerse, istedikleri yere birlikte gide bilirler.... Biri 24 diğeri 31 yaşında .... kararlarını danışmak zorunda değiller... saygılarından yaptıkları bazı şeyleri, mecburiyet gibi algılamak, Türk ebeveynlerinin en büyük hatasıdır.:icon_sorr

Kerim, ev bakmak için planlar yaparken, Demir'den uzak durmaya çabalayan Asi'nin, "Ben seninle gelirim" demesine, Demir'den kıvrak bir çalım..." Kerim, Defne'nin zevkini bilir, sen benimle gel".... Tabii yine burada, ev bakmak için neden bu kadar acele edildiğini anlamış değilim... Cemal ağanın yanında kalmak istemiyorsanız, gidin bir otele... hem balayı yapmış olursunuz, hem kendinizi toparlar ev bakarsınız.....

Tabii, bu olayın ardından bize gösterilecek çok güzel sahneler, hemen akabinde sevimsiz anlar yaratılacak... sorun bu.............

Honda araba çıktı ortaya... Süheyla'daymış.... 31 EY 910 ( biri merak edip sorup duruyordu.. yonca çınar sen miydin :icon_whis)

Evi gezerken didişmeleri yine hoştu...yahu biri , bu kıza İstanbul'un bu kadar kötü olmadığını anlatsın... benim evimden müthiş bir manzara gözüküyor..... kuş uçuşu 20 km. kadar.... Gebze'yi Yalova'yı gören evime Asi ve Demir'i yemeğe davet edeceğim.... ( başka bir amacım yok vallahi... sırf kız gökyüzünü rahat görsün diye :icon_whis yoksa aralarını düzeltmeye uğraşmak gibi bir amacım yok... ne halleri varsa görsünler)

Çocuk odası muhabbeti süperdi... kreş mi açıcaklar... Kerim 4 çocuk istiyor.... sen kaç çocuk istiyorsun..... duymamazlıktan gelen Asi....bu tepkisizliğe kırılan Demir.... kapıyı çalan Süheyla.....

Süheyla'nın, İhsan'ı ve Kozcuoğlu ailesini suçlayan cümlelerine, sakin bir yanıt geldi Demir'den "Ben bize yapılanları unutmadım...Herşeyin yerini, zamanını KİŞİSİNİ doğru seçmek zorundayız.... herkesi suçlayamayız":good: işte gecenin cümlesi bu.....

" Senin aklındakileri biliyorum Demir.... düşündüğün şeyin olması imkansız.... kafanı topla artık, tarafını seç."...... ne biliyorsun Süheyla, bir erkeğin, bir bayanı beğendiğini, sevdiğini, birlikte olmak istediğini mi? Yoksa, senin kininden nasibini almak üzere olan bir ailenin kızını kabul edemediğin mi, bildiğin.... Düşündüğün şeyin olması imkansız.... neden, sen istemiyorsun diye mi? ne hakkın var bunu söylemeye.... annelik yaptım deme bana... ilk bölümden beri, seni savunsam da, hep TEYZE olduğunu söyledim... asla sıcak bir ilişkiniz olmamış yeğenlerinle.... eee ne bekliyorsun.... tüm ömürlerini sevgisiz geçirmelerini mi?

Belki sen, çocuklara rahat bakabilmek için, Mahmut ile evlenmiş olabilirsin, ama, bunu sorumluluğu paylaşmak için yaptığın da ortada... ayrıca, hala bir rahmet okumadığın ve mezarını hiç ziyaret etmediğin o kocan, senden çok daha sıcaktı yeğenlerine karşı...... İşte bu soğukluk, bu sevgisizlik ve bu son sarf ettiğin cümle, Demir'i senden kopartmaya başlıyor.... tarafını seç..... 3 yaşındaki çocuklara sorarlar, "anneni mi yoksa babanı mı daha çok seviyorsun* diye.... bunu soranda alacağı yanıtı marifet gibi yetiştirir... arada kalan çocuk ikisini de dese bile, baslı gelir... yok yok birini daha çok seviyorsundur..... " İkisinden de nefret ediyorum" diyen bir çocuk duymadım.... ama yeni nesilden bekliyorum... çünkü bu kadar sığ yetişmiyorlar.... herkese farklı bir sevgi beslemeleri gerektiğini, bunu da içlerinde yaşatmaları gerektiğini biliyorlar.....

Asi, gelince İhsan ile Süheyla'nın görüşmüş olduğunu anlıyorlar... soyadı konuşması, ve Asi'nin " babam ne yapsın, oğlumu kazanıcam derken, tüm ailesini kaybetmeyi göze mi alsın" cümlesi, babasını affetmeye, en azından anlamaya başladığının göstergesi.... elbette bir de, Demir'e karşı savunma ihtiyacı.......

Neriman, Cemal ağanın konağında, babasının ne yaptığını anlayınca çocuk gibi kimsem kalmadı benim diyor.... Cemal ağa, parmaktan yüzük almakla o iş bitmez diyor..... sonrasında dumur oldum bu sahnenin......

Bir annenin, kızı ile yapacağı en saçma muhabbetti sanırım.... "yorgunsundur, zifaf gecendi kolay mı.... ilkinde birşey anlamazsın".... eee olsaydı, nasıl oldu anlat mı diyecektin... bu nasıl manyak bir muhabbetti... Eğer, bu kız, 17-18 yaşında, okumamış, kapalı bir ortamda yetişmiş birisi olsaydı, hadi evlilik öncesi bazı şeyleri oturun konuşun... ama, Defne üniversite mezunu.... yani biyoloji dersi aldı....:img-wink:.... tabii amaç burada, birşey olmadı denmesini sağlamak.... nikahın iptaline gidecek ya konu.... ama, Defne, biz evlendik diyerek şimdilik bu konuyu kapattı....:good:

qsawe
22-03-08, 15:16
Kerim evi beğendi.... tuttu....

Süheyla avulat ile konuştu... nüfusa alma işlemlerini başlatın diyor... mesele yokmuş... ( hukukçu arkadaşlar, sizin mezuniyetten sonra çıkan yasalar olmuş haberiniz yok.... bakın ne kolay, alan razı veren razı.... iş bitiyor.... ya da, özerk bir cumhuriyet ile yönetilen Antakya diye bir yer, bizim, Türkiye sınırları içinde sandığımız ama sadece isim benzerliği olan... işte o ülkede yasalar farklı mı? karmaşa bundan mı?)

Aslan, şirkete geliyor.... Süheyla nüfusa geçirme işlemlerinin başladığını söylüyor.... işlemler biter bitmez , herşeye ortak olacakmış Aslan... olacak elbette.. ama, bundan sonraki cümle..." sen O'nun tek oğlusun, o çiftlik senin olmalı" olur canım, hukuk devleti değildi zaten bu ülke.... kız evlatlara mal yok... miras düşmez falan.... yani bu hukuki hatalar çok arttı....:icon_evil

Leyla, Demir ile konuşmak istiyor..... Demir, bu sefer Asi'nin dediklerinin doğru olduğunu anlayıp, direk lafını söylüyor....( bu arada, çanta sandalyenin arkasına asılıyor.... Allahım kapkaç da yok Antakya'da.... ben kesin taşınıyorum)..... "İkinizde benim kardeşim gibisiniz"... işte bu.... lafı dolandırmadan, direk.... Bâlâ'nın geleceğini öğrenmek canını sıktı.... Leyla, Asi'ye hafiften sitem ederek masadan kalktı.... dışarı çıktı...3 damla göz yaşı döktü..... :icon_whis

Demir, Aşiyan'ı anımsadı... elinde resim.... sanki az önce, bir bayana, ben seni sevmiyorum, seni kardeşim gibi görüyorum diyen o değil.... bu konuşmadan zerrece etkilenmemiş Demir... kesip attı olayı ve büyütmedi kafasında..... şimdi Demir'e bir bayan olarak kızsam mı diye düşünüyorum.... sonra bir sahne geliyor ki, iyiki kızmamışım diyorum.....

Kerim'i arayıp, " sakın, Asi'nin yanında,Bâlâ adını telaffuz etme " diyor........ sonra Bala'yı arıyor.... Bala'nın sulusepken tavrı devam ediyor... yemek yemeliymiş önce, aç... gözlü... aç karınlı....Demir, 2. öğlen yemeğine hazırlanıyor.... porsiyonlar küçüktür inşallah.... gerçi birileri zayıflamış mı ne demişti, belki de gerçekten zayıfladı Demir, sırf toparlansın diye, 2 kere yemek yedirmek için senaristler bir oyun yapmıştır....

Aslan ile Süheyla, çiftliğin senedini konuşuyorlar.... o senet evdeki kasadaymış demek ki... çantadan çıktı çünkü..... vadesi geçmiş.... işleme konmamış.... sanki Süheyla, çiftlik işleri ile ilgili anlaşmayı bilmiyor.... Aslan'a , Demir'in Asi'ye olan ilgisinden bahsediyor... Aslan, o ilgiyi çokkkk uzun zamandır biliyor zaten.... ama, artık abi ya, kışkırtmaya yönelik cümleler kuruluyor.....Bu yapılan hareketin.... yenilir, yutulur, kabul edilir, mantığa oturtulur hiç bir tarafı yok.......:icon_evil

Koridorda karşılaşan dörtlü..... Demir'e marifetlerini anlatıyor Süheyla... nüfusa geçirmek için işlemler başladım... ki hakkıdır, yapmasına engel olan bir durum yoktur.... ama sonraki cümle...."şirkette söz sahibi olacak" yuhhhhhh pessssss bir yuhhhhhh daha... yok kesmedi.. yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hah biraz rahatladım.... yahu bu nedir... bu nasıl bir saçmalıktır... bunu ancak lafın gelişi söylenmişse kabul ederim... Eskilerin bir lafı vardır," Elifi görse, öndere sanır" .. yani hiç birşeyden anlamaz......... eee ne yapacak Aslan... söz sahibiyim... aaa bu iş % 30 kâr mı ettirecek... yok girmeyelim % 5 kâr neyimize yetmiyor.... der mi der.....yavaş yavaş işi öğreteceklermiş.... tabii holding sahibi olmak ve holding yönetmek için, hızlandırılmış kurslar var.... 5 seansta, hızlı holding yönetimi.... bugün kurs yarın yönetim kururlu başkanlığı....:img-hyste

Yahu, hiç mi şirkette çalışan tanıdığı yok bunları yazanların.... Bu kadar parası olan bir holding, Aslan'ın bildiği ve yönetebileceği bir iş kurar... misal mandıracılıktan anlıyorsa, süt ürünleri ile ilgili alın bir fabrika.... onun başına geçirin... yönetmekse orayı da yönetir... 2 tanede işi bilen yönetici yardımcısı... hem aynı dili konuşurlar hem de bildikleri işi yaparlar...

Hani daha önce, Demir'e Leyla ile yaptığı konuşmadan sonra kızsam mı demiş ve vazgeçmiştim ya.... işte iyiki vazgeçmişim dediğim sanhe geldi..... Leyla ile Demir, Bala ile lokantanın önünde buluşacaklar.... Leyla, Demir'in yediği yemek ile dalga geçip oh olsun sana, şimdide kebap ye diyor.... ben aç kaldım zaten diyor... yeseydim mideme otururdu diyor...... bu kız aşık mı? ..... kimse bana ama ağladı falan demesin.... ağlamak aşk ispatı olsaydı, Asi aşık değil derdik.... Demir için ağlamadı henüz.... hep başka sebeplerle ağladı.... Leyla 3 damla yaş ile, içinde var olduğunu sandığı şeyi söktü ve attı.... oyuncağını kaybetmiş çocuk gibi demiştim.... artık oyuncak ile oynayacak yaşı geçtiğini anladı.... şimdi ufka baksın artık... orada güzel şeyler vardır....

Bu arada, Bala nihayet iş ortamına uygun giyinmiş.... bu bile bir gelişme...:img-hyste

Kerim'in, Bala saklama çalışmaları çok başarılıydı....

Neriman, anne olma yolunda ilerliyor... kızını okulda dinlemeye geldi....

İhsan, boyacı tutmuş... ökkeş gerek duymuyor....

Yemekde iş konuşuluyor... Leyla..... Bala dedi durdu yemek boyunca....... Bu arada, kahkaha seslerinden dikkatini çeken masaya bakan Demir, Ziya'yı başka bir bayanla gördü.....Bala, bu arada kendisisni eve davet ettirdi....

Ceylan sayesinde ÖFKE yi dinledik.....

Kerim ile Asi eşyaları yerleştirirken, Defne hastalıklı gibi bir kenarda oturuyordu.... bu haller hiçççç hoşuma gitmedi.............bu ne yahu, yeni gelin yeni ev, yeni eşya.... bu ne tepkisizlik....

Tepkiyi, Asi giderken "gitmee" diyerek verdi.... korkuyormuş... evlenmeseydin o zaman.... hayret birşey yahu...istemem yan cebime koy.....:icon_whis

Cemal ağa, evde traş olurken hafiyesi ile muhabbette... İhsan'a bir iş teklif edilecekmiş... adil biri aranıyormuş... çok maaş vereceklermiş....

Asi, çiftliğe gitmek için minübüs beklerken, Demir arıyor.... ev durumunu konuşuyorlar..... yanında Bala var.... diyemiyor ki çiftliğe gidiyorum ama yanımda belalı biri var.... Asi, kızıyor tabii... ama, Cemal ağamız sarnaşığına dolanmadan önce torununu eve bırakmayı kabul ediyor.....

Ah yine bayıldığım rastlantılardan biri...... bu Antakya küçük mü ne.... benim gidip hemen görmem lazım.... her yol Demir'e ya da Asi'ye çıkıyor.... hep rastlaşıyorlar.....:D

Bala'nın rahatlığı, el sallaması derken Demir'in mor hali pek bir tatlıydı..... hatta mor mürdüme kadar döndü.....:icon_whis

Neriman ile İhsan'ın evdeki tartışması "Bardağın boş tarafını görmesi" ile ilgili lafları...

Cemal ağanın, Asi-İhsan tartışmasını deşmesi....

Asi'ye, Demir hakkında soru sorması... Asi'nin gerçekleri anlatması... sonrada aynı şekilde hesap sorması " Bu fotoğrafın aynısı Süheyla hanımın elindeydi...nasıl eline geçti" eee İhsan, hesap sorarken hesap verir hale böyle gelirsin işte....:img-yes:

Asi hala "siz " diyor.... eeee kızgınsan siz kelimesi çok etkili olur... heleki samimi olduğun birisine siz dersen o samimiyet bir anda yok olur... araya mesafe girer...(Demirrrrr... duy bu dediklerimi.... birisine siz desen bi zahmet... aaa bu yazı buraya nerden karışmış :icon_whis)

Aslan'ın gelmesi ve "bizim evde yat zıbar partisi var" demesi 3. kahkahamın olduğu sahneydi..... bu bölüm epey gülmüşüm... Aslan'ı da yanına alıp toplantıya baba oğul olarak gitmek istemesi....İhsan'ın bu bölümde takdir ettiğim san sahnesiydi sanırım.... ilerde çıkarsa kendimi düzeltirim....Aslan, ..... kafası karıştı..... daha kendisine uygun bir ortama davet edildi....

Ceylan'ın bu bölümde şımarıklıkları diz boyuymuş....en küçüğü kan kırmızı.... evin küçükleri böyle oluyor demekki:img-tomat

Aslan'a sıkı sıkı tembihlerde bulunan Fatma.... rahat bırak diyen Ökkeş....

Sarmaşığını dinleyen Cemal ağa..... Ayva çiçek açmış..... eee ne olmuş.... yaz mı gelecekmiş... gelecek tabi... mevsimlerden gelmeyen olur mu.... sırasıyla... bir bu kıza oynamayı da öğretsin... ( ısınamadım.... sevemedim... garipsedim.... sevmedimmmmmmm):img-tomat

Alexia
22-03-08, 15:17
Süheyla'nın Demir'le, Melek'le, Kerim ve Leyla ile olan ilişkilerinden, hatta biraz daha geriye gidersek, Mahmut beyle olan ilişkisinden benim tek çıkardığım sonuç; Süheyla'nın hiçte, sevgi dolu bir kadın olmadığıdır.
Her ne kadar, yetiştirdiği çocukları kendisini sık sık övse de, (tabi bu o çocukların doğru dürüst bir anne figürünü görmemelerinden de kaynaklanabilir), Süheyla bir insanı karşılıksız sevecek bir tip gibi gelmiyor bana.
Belki İhsan'ı sevmiştir ama İhsan'dan sonra kimseyi sevmediği aşikar.
Sözde çok sevdiği yeğeni Demir'i bile, Aslancığını bulunca, siliverdi. Sürekli Demir'e laf sokmalar, ne yapması gerektiğini söylemeler...
Aslan tam Süheyla'ya uygun bir oğul, Süheyla oğlunu doldurur, Aslan da gider Kozcuoğlusavar olarak, Kozcuoğullarına patlar.
Ama Aslan bile bir yerde annesine "yeter,dur" der. Çünkü zarar vermek istediği kişiler, Süheyla için dış kapının mandalı olsa da, Aslan'ın kardeşleri.
Aslan, 21. bölümde Asi ve Defne'ye karşı, bir abi gibi davranmaya çalıştı, ama kızkardeşleri onun abiliğini istemediklerini gösterdiler.
Eğer kızkardeşleri (4üde) Aslan'a Melek'in Aslan'a davrandığının yarısı kadar iyi davranırlarsa, Aslan'ı kötü taraftan iyi tarafa çekmek daha kolay olur:img-hyste
Malum Aslan birilerine abilik yapmaya, birilerini korumaya çok meraklı:img-yes:

qsawe
22-03-08, 15:21
Çiftlikte, yemek.... kendisini zorla davet ettirmiş Bala, soğuk ortamdan rahatsız oluyor.... vah vah vah... pışpışlıycaklar mı seni.... otur zıkkımlan, sonrada çek git... :img-tomat

Defne, vajinismus olmuş sanırım... doktordan randevu alacağım.... yok ben bu forumun, dizinin sağlık sorunları ile uğraşmaktan, iş yapamaz olucam..... Kerim anlayışlı bir eş.... zaten yumuşak huylu olduğunu biliyorduk, 2. gecelerinde emin olduk.... :icon_whis

Suspus bir ortamda, berbat bir havada kahve içerlerken, Demir, "önemli bir telefon görüşmesi yapmam gerekiyor" diyor... önemli telefon Asi'ye açılıyor.... ama, Asi, telefonu açmıyor.... kızdı.... kıskandı... yalan söylüyor sandı......:icon_sorr

İhsan ve Aslan masada.... görev teklifi var İhsan'a... Aslan'ın tepkisi aşırı... gereksiz ve yersiz.... ama bu Aslan....

Cemal, sarmaşığa sarılmış... konağa hanım yapmanın derdinde... Neriman..... konak da gidiyor Neriman...........

Aslan, İhsan'ı duşarda bekliyor, çiftliğe beraber dönüyorlar.....

Asi, bahçede yanan ateşe kadar yürüyor....

Bala, çitflikten ayrılıyor...."sen bırakmayacaksın yani"... şoförün mü? Leyla....... aferin kız sana....." İyi geceler Bala Hanım"......tüm yemekde Bala diyen Leyla, mesafesini koydu.... bu işi bir Demir yapamıyor.... pessssss.......:icon_evil

Asi, ateşin başında düşünürken İhsan'lar geliyor... demir ağaçardından Asi'yi izliyor.... izlenen Asi, eve kaçıyor..... bu sefer ateşe bakarak düşünme sırası Demir'e geliyor.... bu sıra 22. bölümde, Neriman, Gonca ; Ceylan olarak devam edecek.....:img-hyste

Asi, evden resim ve tarağı alıp tam çıkarken.... abisi ile babasının konuşmasına tanık oluyor..... senet.... artık benim dediğim olacak..... Süheyla Melek ve Demir'in yüreğine su serpilecek..........bu cümleyi duyan Asi, ne düşünür.... senet bu çocuğun eline nasıl geçti.... iş anlaşması yaptığımız Demir gibi biri, bize haber vermeden senedi, Aslan'a vermez... başkası vermiştir der mi? o sinirle o öfkeyle.. hatta öncesindeki Bala kıskançlığı ile doğru düşünür mü? hayır... Asi azize değil... hata yapar.... ilk defa sorgulamadan karar vermiş olması, hep hatalı olacağı anlamına gelmediğine göre..... Asi, o senetle ilgili yaptığı hatayı anladığında, Demir'in yanına gidecek.... gereken özürü dileyecek..... bence, çok güzel bitti bölüm.... hatasız kul olmaz..... bu sefer Asi hata yaptı.... Demir affetmez mi.... Demir affeder... hatta belkide küsmez bile... hemen o gece durum anlaşılır.... ama, istediğim durumun hemen anlaşılması değil.... en azından 1- 2 gün geçsin üstünden.... önce Bala olayının gerçeğini anlasın Asi.... hatta mümkün ise Leyla ile konuşsun... Demir'in Leyla'yı istemediğini anlasın.... Bala'nın kendi çapında debelendiğini ama, karşılık bulmadığını bilsin..... sonra senet olayının doğrusunu öğrensin.... hepsi için bir kerede ve güzel bir özür dilesin.... hatta kuru kuruya "özür dilerim " demesin... biraz da o eyleme geçsin.... Fazla naz aşık usandırır durumu olmasın.... naza çekmesin kendisini Demir.... ( bir Naz var zaten çektiğim bir de naza çekenlerle uğraşamam mıydı repliğimiz YY ciler)

HIMMMMMMMMMMM son sahne yanan tarak ve fotoğraf..... bu dizideki skor eşitlemelere bayılıyorum..... Tarak telef etme de durum Demir 1- Asi 1 oldu ( dün kısacık yorumumda da yazmıştım) ayrıca, 2. tarağı beğenmemiştim yanması iyi oldu.....:icon_whis 3. tarak ikili tarafından beraber alınacak..... üstelik tek değil çift alınacak.... o kadar saça tek tarak olmaz..... fotoğrafın yanması hiç dert değil..... negatif işgüzar fotoğrafçıda sanırım... kaç kisi 1 adet fotoğraf çektirdiği filmi banyo ettirir acaba.... bak buna da takıldım şimdi.... neyse devam edeyim... tabi burada yanan nesnelerin ne olduğu önemli değil... önemli olan neden yakıldığı.....:icon_sorr

Asi, Demir'in senedi vermesinden dolayı yakıyor.... ama, zaten Asi yakmaya niyetliymiş.... neden almış onları evden.... Demir'i gördüğü için kızan, Bala'ya olan kıskançlığı ile gözü dönen Asi, Bala'yı anımsatan o tarak ve resmi yok etmek istedi.... Çünkü odasından çıkan kadını, arabada da yanında gördü:.... daha önce kendisine açıklama yapmış olması, doğru söylediği anlamına gelmez.... işte Asi zaten bu ruh hali ile geldi o ateşin başına... senet son damla oldu.... ama, soru soran Demir'e açıklama yapmadı.... sadece kendi kararını uyguladı..... Bala konusunu açıklamaya çalışmasını engelledi "kiminle ne yaptığın umurumda değil..... yalan dı... kedi fare gibi oynadın.....bu fotoğrafta yerin yok.... ne fotoğrafta ne de hayatımda"....dedi Asi.... tüm üzüntüsü ile.... evet asıl şimdi iş Demir'e düşüyor..... hani bölüm başında Asi bazı özellikler saymıştı...:img-wink:

son söyledikleri

"kendinden fazlasıyla emin olan, aşkını cesaretle savunamayan,engeller karşısında geri çekilen ve evlilik teklifini yüreklice, açık açık yapamayan biriyle asla evlenmek istemem....."

Bu sefer engel Asi'nin ta kendisi Demir.... geri çelilecek misin.... yoksa savaşacak mısın?

Evet, gerçekten top sende..............................:img-yes:

Evet bu bölümde bitti.... bugün iyice geç kaldım.... çünkü elektriklerimiz gitti.... sonra da çok güzel havada, yazının içinde bahsettiğim manzarayı izleyerek terasta kahve keyfi yaptım.... vicdan azabı çeksem de, bu yazıların devamı için eşimi kızdırmamam gerekiyor.... :icon_whis yoksa haftaya yorum yapamayacaktım :D

Okuyanlara teşekkürler.... hakkınızı helal edin... vaktinizi aldım....

YONCA_ÇINAR
22-03-08, 15:26
asicik ve yonca çınar.... çok maç muhabbeti yaptınız... Asi, topu attın dedi... aklıma ilk siz geldiniz.... cümlelerin yarısını kaçırmışım gülerken.... :D

Hatta kaçırdıklarımın içinde, benim ilk başlarda yazdığım haksız bulduğum cümleler varmış.... Demir sadece bu iki cümleye itiraz etti... ilk izlediğimde fark edemediğim olayı yazarken algılayınca, kendi bir beğendim bir beğendim anlatamam... eşim zor yakaladı havalandım uçuyordum.... tamam abarttım... canım abartmak istedi.... megolomanlık kötü bir huy olsada hepimizde vardır....:img-yes:

Vallaa abla ben çok güldüm.Repliği duyunca...Erdik galiba yada yorumda dediğim gibi burda casus var.Dizi ekinibden birileri var yada.Bilmiyorum.
SEn hafta boyunca konuş bölümde karşına çıksın insan ister istemez gülüyor. :img-hyste

bu arada ratingler harika gelmiş ben birincilik beklemiyordum açıkçası :img-tomat

tuba-ece
22-03-08, 15:35
Çiftlikte, yemek.... kendisini zorla davet ettirmiş Bala, soğuk ortamdan rahatsız oluyor.... vah vah vah... pışpışlıycaklar mı seni.... otur zıkkımlan, sonrada çek git... :img-tomat

Defne, vajinismus olmuş sanırım... doktordan randevu alacağım.... yok ben bu forumun, dizinin sağlık sorunları ile uğraşmaktan, iş yapamaz olucam..... Kerim anlayışlı bir eş.... zaten yumuşak huylu olduğunu biliyorduk, 2. gecelerinde emin olduk.... :icon_whis

Suspus bir ortamda, berbat bir havada kahve içerlerken, Demir, "önemli bir telefon görüşmesi yapmam gerekiyor" diyor... önemli telefon Asi'ye açılıyor.... ama, Asi, telefonu açmıyor.... kızdı.... kıskandı... yalan söylüyor sandı......:icon_sorr

İhsan ve Aslan masada.... görev teklifi var İhsan'a... Aslan'ın tepkisi aşırı... gereksiz ve yersiz.... ama bu Aslan....

Cemal, sarmaşığa sarılmış... konağa hanım yapmanın derdinde... Neriman..... konak da gidiyor Neriman...........

Aslan, İhsan'ı duşarda bekliyor, çiftliğe beraber dönüyorlar.....

Asi, bahçede yanan ateşe kadar yürüyor....

Bala, çitflikten ayrılıyor...."sen bırakmayacaksın yani"... şoförün mü? Leyla....... aferin kız sana....." İyi geceler Bala Hanım"......tüm yemekde Bala diyen Leyla, mesafesini koydu.... bu işi bir Demir yapamıyor.... pessssss.......:icon_evil

Asi, ateşin başında düşünürken İhsan'lar geliyor... demir ağaçardından Asi'yi izliyor.... izlenen Asi, eve kaçıyor..... bu sefer ateşe bakarak düşünme sırası Demir'e geliyor.... bu sıra 22. bölümde, Neriman, Gonca ; Ceylan olarak devam edecek.....:img-hyste

Asi, evden resim ve tarağı alıp tam çıkarken.... abisi ile babasının konuşmasına tanık oluyor..... senet.... artık benim dediğim olacak..... Süheyla Melek ve Demir'in yüreğine su serpilecek..........bu cümleyi duyan Asi, ne düşünür.... senet bu çocuğun eline nasıl geçti.... iş anlaşması yaptığımız Demir gibi biri, bize haber vermeden senedi, Aslan'a vermez... başkası vermiştir der mi? o sinirle o öfkeyle.. hatta öncesindeki Bala kıskançlığı ile doğru düşünür mü? hayır... Asi azize değil... hata yapar.... ilk defa sorgulamadan karar vermiş olması, hep hatalı olacağı anlamına gelmediğine göre..... Asi, o senetle ilgili yaptığı hatayı anladığında, Demir'in yanına gidecek.... gereken özürü dileyecek..... bence, çok güzel bitti bölüm.... hatasız kul olmaz..... bu sefer Asi hata yaptı.... Demir affetmez mi.... Demir affeder... hatta belkide küsmez bile... hemen o gece durum anlaşılır.... ama, istediğim durumun hemen anlaşılması değil.... en azından 1- 2 gün geçsin üstünden.... önce Bala olayının gerçeğini anlasın Asi.... hatta mümkün ise Leyla ile konuşsun... Demir'in Leyla'yı istemediğini anlasın.... Bala'nın kendi çapında debelendiğini ama, karşılık bulmadığını bilsin..... sonra senet olayının doğrusunu öğrensin.... hepsi için bir kerede ve güzel bir özür dilesin.... hatta kuru kuruya "özür dilerim " demesin... biraz da o eyleme geçsin.... Fazla naz aşık usandırır durumu olmasın.... naza çekmesin kendisini Demir.... ( bir Naz var zaten çektiğim bir de naza çekenlerle uğraşamam mıydı repliğimiz YY ciler)

HIMMMMMMMMMMM son sahne yanan tarak ve fotoğraf..... bu dizideki skor eşitlemelere bayılıyorum..... Tarak telef etme de durum Demir 1- Asi 1 oldu ( dün kısacık yorumumda da yazmıştım) ayrıca, 2. tarağı beğenmemiştim yanması iyi oldu.....:icon_whis 3. tarak ikili tarafından beraber alınacak..... üstelik tek değil çift alınacak.... o kadar saça tek tarak olmaz..... fotoğrafın yanması hiç dert değil..... negatif işgüzar fotoğrafçıda sanırım... kaç kisi 1 adet fotoğraf çektirdiği filmi banyo ettirir acaba.... bak buna da takıldım şimdi.... neyse devam edeyim... tabi burada yanan nesnelerin ne olduğu önemli değil... önemli olan neden yakıldığı.....:icon_sorr

Asi, Demir'in senedi vermesinden dolayı yakıyor.... ama, zaten Asi yakmaya niyetliymiş.... neden almış onları evden.... Demir'i gördüğü için kızan, Bala'ya olan kıskançlığı ile gözü dönen Asi, Bala'yı anımsatan o tarak ve resmi yok etmek istedi.... Çünkü odasından çıkan kadını, arabada da yanında gördü:.... daha önce kendisine açıklama yapmış olması, doğru söylediği anlamına gelmez.... işte Asi zaten bu ruh hali ile geldi o ateşin başına... senet son damla oldu.... ama, soru soran Demir'e açıklama yapmadı.... sadece kendi kararını uyguladı..... Bala konusunu açıklamaya çalışmasını engelledi "kiminle ne yaptığın umurumda değil..... yalan dı... kedi fare gibi oynadın.....bu fotoğrafta yerin yok.... ne fotoğrafta ne de hayatımda"....dedi Asi.... tüm üzüntüsü ile.... evet asıl şimdi iş Demir'e düşüyor..... hani bölüm başında Asi bazı özellikler saymıştı...:img-wink:

son söyledikleri

"kendinden fazlasıyla emin olan, aşkını cesaretle savunamayan,engeller karşısında geri çekilen ve evlilik teklifini yüreklice, açık açık yapamayan biriyle asla evlenmek istemem....."

Bu sefer engel Asi'nin ta kendisi Demir.... geri çelilecek misin.... yoksa savaşacak mısın?

Evet, gerçekten top sende..............................:img-yes:

Evet bu bölümde bitti.... bugün iyice geç kaldım.... çünkü elektriklerimiz gitti.... sonra da çok güzel havada, yazının içinde bahsettiğim manzarayı izleyerek terasta kahve keyfi yaptım.... vicdan azabı çeksem de, bu yazıların devamı için eşimi kızdırmamam gerekiyor.... :icon_whis yoksa haftaya yorum yapamayacaktım :D

asucum ellerine yüregine saglık yine muhtesemsin

bende bazı seyleri kendimce yazıyorum ıfade eksikliklerimmi yoksa senin o muhtesem anlatışınlarmı yok bende bilmiyorum ama aynı çerçeveden bakabilmek güzel bende üzülmedim aksine sevindim son sahne için mesala

_songülöden_
22-03-08, 15:35
Dünkü bölüm çok güzeldi.Asi ile Demir çok güzeldiler ama sonu kötü bitti ya.Hep o Süheyla yüzünden gerçi o olmasa yine bişey olurdu.Ben en çok hoşuma giden yerler puf böreği ve sofradaki halleriydi.En çokda ev bakarlarken Süheylanın gelip Demir'e o fotoğrafı vermesi zavallı Demir dün ne konuşuyoduk şimdi ne haldeyiz demesi içim cız etti valla.Ya senaristlere sesleniyorum şu çocuklar artık birbirine aşklarını itiraf etsinler:img-yes:

tuba-ece
22-03-08, 15:37
aslında sönük bir bölum bekliyordum ama yanılmısım.neyse dün arkadaşım aradı anneannesiyle oturuyo aksam için bize gelirmisin dedi .bölümden umutsuz olsamda asiyi izlerken kimseleri konusturmuyorum telev. nun önunden 1 saniye bile kimse gecemez reklamlar bile izlenir kurallarım oldugu için gitmek istemedim ama kabul etmek zorunda kaldım .neyse asıl mevzuya gelelim anneanneyle dizinin özetinin bile saniyesi kaçırmadan izlerken telefonum çaldı sinirle açtım ben konusurken anneanne sonsez aynen şunu söyleyerek bagırıyordu bla bla ve demirin otel sahnesinde

BIRAK KIZ ONU O ASİNİN

önce kendine biseymi oldu diye korku sonrada kahkalar sardı tüm odayı cok güldüm ya ee bunun devamındada cok güzel bir bölum izleyince deymeyin keyfime.zamanım olmadıgı için bölum yorumumu sonraya saklıyorum

ama tubayı çetin t. muratı tuncel k. yanı kısaca tüm emegi gecenleri kutlarım oyunculuklarıyla herseyiyle çok güzel bir bölumdü esprı ise espiri ask sa ask kavgaysa kavga

ama toka ve foto konusunda üzülmeyenlerdenim çünkü iyi seylere vesile olucak.asi demire güven konusunu aşıcak mesala demir asiye herseyi anlatacak tüm yasananları vs

kimse kimseden özür dilemesin sadece birbirlerini sevdiklerini itiraf etsinler.çünkü herkes kendince haklı

süpermiş sevdim anne anneanneyi

evet bırak kız onu o asının

imza yapılası sözler

asicik
22-03-08, 15:41
[B]--
[B][COLOR="red"]--TOPU KARŞI TARAFA AT VE KURTUL...

Valla o akdar güldüm ki anlatamam.Hafta boyunca topu bir otarafa bir bu tarafa at sen çık bölümde topla karşılaş olacak işmiydi bu.Acaba içimzde bir casus mu var.:img-hyste Yada bu dizi ekibinden birileri gelip buraları okuyor.Yoksa bu kadar tesadüf olmaz herhalde. :img-hyste

Bu mudur.Asi bu ne bekleniyorduki sanki.Herseferinde Asi aynı şeyi yapıyor.Yapmayada devam edecek.Alıştım ben artık.Dinlemeden etmeden,duyduğu şeyle bağır çağır köpür.İnsanları asmayı kesmeyi alışkanlık haline getirdi.Hep kendi bildiğiyle,kendi düşüncesiyle,ona göre doğru olduğunu düşündüğü şeyle davrandı,söyledi bağırdı çağırıdı.Ama her seferinde de hata yaptı.Yapmayada devam etti bu söylediklerinden sonra.Git sıkıyorsa Süheylaya de.Demir yanında herseferinde Demire bağı çağır.Sanki olup bitenlerin suçlusu Demir.Ohh ne ala memleket. :hıh

Demir...

Valla Demirin yerinde olsam.Asinin burnunun sürtünmesi için elimden geleni yapardım.Haketti çünkü bunu.Demir Asiye ne kadar yakınlaşmaya çalışsa her seferinde Asi bir sorunla çıktı karşısına.Asinin aklı başına gelecek ama bakalım ne zaman.

Uzun lafın kısası.Bu maçta hüsrana uğradık.Asi Demirle aynı takımda olmasına rağmen Demire karşı 2-0 önde..

Ahhh yoncammmm ahhhh.....

TOPU KARŞI TARAFA AT VE KURTUL:img-hyste:img-hyste

bu cümleyi duyduktan sonra o sahne benim icin orda bitmisti...sonra ne oldu hic bilmiyorum...güzelim gül sahnesi pisi pisine gitti valla:img-hyste...
Asi bunu söyledi....ben yerlerdeyim:img-hyste...bi ciglik atmisimki sorma...kardesim bana bakti..niye gülüyor bu catlak diye...abla niye gülüyorsun diyor...top....top....top dedi...sende duydunmu dedim...ama o anlamadi tabi...iyice kafayi siyirdigimi düsünüyorl...ama gec simdi onu...
bi güldüm bi güldüm sorma...acaba dizi ekibinden birileri bizim fikirleri mi a$Iriyor:icon_whis

dur bu yetmedi...birde bi ara Ihsan "Cinarin altinda..." dedi....aklima gene sen geldin...aklima sen gelince.. gene aklima top geldi...sonra zaten benimkilerde geldi...:img-hyste

Son sahneye söylediklerinin hepsine katiliyorum...anlamadan, dinlemeden...of of..daha cok cekecek demir...hic olmazsa pat diye net net söylesin duygularini diyorum..belki aside kendine gelir....
ama benim düsüncem...Demir ataga gececek..hani 2-0 maglup ya...Demir Asiyi pesinden süründürecek...pas vermeyecek...yani hem futbol manasinda pas hemde öbür manada:icon_whis pas vermeyecekkk
soruyorsunya asinin aklina ne zaman basina gelecek diye..iste bu paslari alamayinca ataga kendisi gecer kanimca..

yasamakguzel88
22-03-08, 15:42
asu ablacım ellerine sağlık..tek bir cümlesini atlamadan okudum..valalhi harikasın..en ufak detay kaçmamış yine gözünden..bu arada eşinle olan evlilik teklifi olayınıza bayıldım...senin gibiler azdır valalhi şu dünyada..bu kadar pozitif olaylara pembe gözlükleriyle bakan..sende görünenin arkasına bakanlardansın..vallahi ne denilir..iyiki varsın ve iyiki bu foruma yazıyorsun:) sayende bölüm hakkında aklımda tek bir soru işareti kalmıyor...:happy0064

YONCA_ÇINAR
22-03-08, 15:51
Ahhh yoncammmm ahhhh.....

TOPU KARŞI TARAFA AT VE KURTUL:img-hyste

bu cümleyi duyduktan sonra o sahne benim icin orda bitmisti...sonra ne oldu hic bilmiyorum...güzelim gül sahnesi pisi pisine gitti valla:img-hyste...
Asi bunu söyledi....ben yerlerdeyim:img-hyste...bi ciglik atmisimki sorma...kardesim bana bakti..niye gülüyor bu catlak diye...abla niye gülüyorsun diyor...top....top....top dedi...sende duydunmu dedim...ama o anlamadi tabi...iyice kafayi siyirdigimi düsünüyorl...ama gec simdi onu...
bi güldüm bi güldüm sorma...acaba dizi ekibinden birileri bizim fikirleri mi a$Iriyor:

dur bu yetmedi...birde bi ara Ihsan "Cinarin altinda..." dedi....aklima gene sen geldin...aklima sen gelince.. gene aklima top geldi...sonra zaten benimkilerde geldi...:img-hyste

Son sahneye söylediklerinin hepsine katiliyorum...anlamadan, dinlemeden...of of..daha cok cekecek demir...hic olmazsa pat diye net net söylesin duygularini diyorum..belki aside kendine gelir....
ama benim düsüncem...Demir ataga gececek..hani 2-0 maglup ya...Demir Asiyi pesinden süründürecek...pas vermeyecek...yani hem futbol manasinda pas hemde öbür manada:icon_whis pas vermeyecekkk
soruyorsunya asinin aklina ne zaman basina gelecek diye..iste bu paslari alamayinca ataga kendisi gecer kanimca..

ahh cnm bende senin gibi.Bizim evde bütün tvlerde Asi izleniyor ama ben her seferinde kendi odamdaki tvde izliyom.Demirn içine rahat düşebilmek için :img-hyste:img-hyste REpliği duyunca bastım kahkahayı yanımda kardeşim pc de ne gülüyon bee dedi bana seninkisi gibi.Yok birşey işine bak dedim.Asi top dedi ona güldüm ne güzel topmuş :img-hyste:

Off Hp zamanı zaten aklı gitmişti bir ara geri gelir gibi oldu şimdi gene gitti yazuk yaw ablama dedi bana :img-hyste

Bak işte bende onu diyorum.fikirlerimizi bir daha kimseye demiyelim.Bak ne güzel malzemelerimiz avrmış.Bizden iyi senarist olur :icon_whis (Gerçi ben yazıyorum ama neyse)

Çınar Altında bana hiç deme onu bir ara eskilere daldım geldim ama geldiğime pişman oldum.Gol yemiştik zaten birde sonradan ikinciyi yedik :img-hyste

Şimdi Demir bence topla kendi başına oynamaya başlayacak.Asiye daha pas maz yok.Ne me lazım Asi gol kralı olur Demiri tahtından eder. :img-hyste

cemotara
22-03-08, 15:52
Dünkü bölüm yine çok güzeldi asi-demir kavgalarına ve atışmalarına bayılıyorum.Keşke hep böyle didişseler çok keyifli oluyor izlemesi.

Sevgili yonca_çınar;Asi ile söylediklerine katılımıyorum tamam asi son sahnede baya kızgındı ama senin dediğin gibi bir karakter değil yani asi 21 bölümdür sadece son bölümde dinlemeden etmeden esip gürledi ve yargıladı ve hata yaptı ki bana göre çokta büyük hata değildi yani asi bundan önceki tüm bölümlerde hep demiri anlamaya çalışan kişi yani devamlı olarak sanki başından beri asi hep esip gürlemiş demiri asıp kesmiş ve yine hata yapmış gibi söylemşşin ama ben öyle bir sahne görmedim sadece bu son bölümde.Tamam asi ye kızgınsınız vede demircisiniz ama asiyede haksızlık bu çünkü 20 bölümdür demiri hep anlama çalıştı tüm demirin davranışlarına rağmen.
son olarak asinin üzerine çok gidildiğini düşünüyorum.Demir bunların daha kötülerini yapmıştı ama bukadar eleştirdiğinizi görmemiştim.Amam yinede sizin düşünceleriniz saygı duyuyorum.
[B]Birde demirde bu geçmiş varken asi hep haksız olarak görülecek demir de hep haklı olmasa bile anlayışlı karşılanmaya devam edecek gibi ama yinede forumu okumak çok güzel ve keyifli:happy0064

aşkaaşık
22-03-08, 15:56

:good:Çok güzeldi eline sağlık .. Neriman hakındaki yorumlara katılmasamda .. çok yerinde güzel tespitlerdi ...Sizin terasın manzarasınıda merak ettim .özendirdiniz :img-yes: Yy formundada okumuştum kurufasulye anınızı .. burda tekrar paylaşmanız ayrı bir keyif verdi

:good:sevgiyle kalın . :img-in_lo

asicik
22-03-08, 16:03
ahh cnm bende senin gibi.Bizim evde bütün tvlerde Asi izleniyor ama ben her seferinde kendi odamdaki tvde izliyom.Demirn içine rahat düşebilmek için :img-hyste REpliği duyunca bastım kahkahayı yanımda kardeşim pc de ne gülüyon bee dedi bana seninkisi gibi.Yok birşey işine bak dedim.Asi top dedi ona güldüm ne güzel topmuş :img-hyste:
[B]

Bak işte bende onu diyorum.fikirlerimizi bir daha kimseye demiyelim.Bak ne güzel malzemelerimiz avrmış.Bizden iyi senarist olur :icon_whis (Gerçi ben yazıyorum ama neyse)

ilk basta yazdigin varya...korkuyorum...senle bende var birsey...valla bak...ayni sahne bizim evdede ...annemler icerde izliyor:img-wink:...ben ise kendi odamda...eee kardesler zatne ayni tepkiyi vermis...:icon_whis
forumda ne diyorsak, dizide karsimiza cikiyor..yok yok canim biz ermisiz....:img-hyste:img-hyste...

simdi benim merak ettigim...teknik kadro sen, ben, ve asu abla o sahnede gülme krizlerine girmis...kadronun geri kalanlari nerdeeee??:icon_whis acaba onlara ne oldu???:img-hyste
yani hadi sen ve ben diyorum..her gün futbol futbol alistikda..öbürkiler ne halde??:img-hyste

sen maca uzuuun uzuun yorum yapmissin...ne de olsa spikersin...hakem olarak seni kutluyorum hic birsey kacirmamissin....
ha birde sana sözüm vardi bak geliyor...
Demirin arabasinin plakasi...ay pardon ya...forma numarasi:img-hyste31FN445
ay yetmedimi canim....buyur sühonunkinide yazdim bi kenara...31EY310

not: allah sonumu hayir etsin...diyorum..bu goller fazla geldi bana...taktik uygulamamiz gerekiyor...:img-hyste

Sımarık Cadı
22-03-08, 16:04
asu abla yorumunu büyük bi keyifle okudum...harikasın...=)

okurken aklımdaki soru işaretlerinin biçoğu siliniyo...ayrıca replikleri yazıyosun yaa okumak güzel oluyo...=)

life_prenses
22-03-08, 16:08
ASU ABLA;
"Dedemin size yaptığının aynısını Defne'ye yapmaya hakkınız yok".... istenmeyen evlilik.... bu mu? iyide, Cemal ağa yalvarmamış mı İhsan'a evlen diye... Yusuf ağa mı birşey yapmış acaba? benim yine anlamadığım bir cümle oldu bu.... sanırım ilk anladığım hali doğru... İhsan, evlensin diye yalvarılan ama istenmeyen damat.... gerçekler acıdır İhsan.... kızında olsa, gerçeği söyleme hakkı vardır.... ve bu acı ile yaşamak da senin kaderindir.... ne de olsa,hayatının Aslan ile ilgili kısmı için kimseye hesap da vermiyorsun, açıklama da yapmıyorsun... sizden önceydi deyip geçiştiriyorsun.... devam et İhsan.... daha beter batağa saplanıyorsun...devam et.... tek dayanağın kızındı.....

Demişsin bence burada Asi'nin kasdettiği Yusuf Ağa'nın Süheyla ve İhsan'a onay vermemesiydi.

Birde Ceylan için aşırı tepki vermiş çocukluğuna bağlayalım demişsin ama bence Ceylan'ın tepkisi oldukça yerindeydi... Nerden mi biliyorum? Biliyorum işte... Ben orada Ceylan'a gerçekten üzüldüm.

Bu iki nokta hariç her zamanki gibi sana katılıyorum ve ellerine sağlık diyorum canım ablam:) Yanlış anlama sakın bu iki noktada birazcık ayrı düşünmüşüz sanırım:) Bu arada FASULYE olayı çok güzelmiş:)

aasiii
22-03-08, 16:10
simdi benim merak ettigim...teknik kadro sen, ben, ve asu abla o sahnede gülme krizlerine girmis...kadronun geri kalanlari nerdeeee??:icon_whis acaba onlara ne oldu???:img-hyste
yani hadi sen ve ben diyorum..her gün futbol futbol alistikda..öbürkiler ne halde??:img-hyste

bendeniz ,kameraman:Ddemir'in gözlerini ve mimiklerini kaydediyordum hafızama top mop duyamadım:img-hyste
kaşları yay gibi gözleri ok,
okçuluga baslıyorum futbola karnım tok:img-pilot:img-tomat:img-tomat:img-tomat

asicik
22-03-08, 16:16
bendeniz ,kameraman:Ddemir'in gözlerini ve mimiklerini kaydediyordum hafızama top mop duyamadım:img-hyste

ah melikecim...
canim aslinda en iyisini yapmissin....bari iyicene kaydettinmi?? Yayinlada bari bizimde gözümüz gönlümüz acilsin....
zaten maci kaybettik....yoncamin halleri icler acisi..ben desen nasil oyun yönettim onu bile anlamadim...Asi verdi veristirdi golleri...$a$I oluyordum az daha topu izleyecem derken...Asi mübarek fi$ek gibi siraladi laflari, ay yani golleri:img-hyste

demek okculuga basliyorsun...canim o zaman gec bakim tribüne...Ni$an al...ha aldinmi...yönelt bakim oku kar$iki kale...Gecmis kaleciye...ha tamam mi...at canim oku...ha tamamdir..simdi ayni seyi sühoya yap..aferin...tamamdir...canim cok saol...:img-hyste:img-hyste

aasiii
22-03-08, 16:24
demek okculuga basliyorsun...canim o zaman gec bakim tribüne...Ni$an al...ha aldinmi...yönelt bakim oku kar$iki kale...Gecmis kaleciye...ha tamam mi...at canim oku...ha tamamdir..simdi ayni seyi sühoya yap..aferin...tamamdir...canim cok saol...:img-hyste:img-hyste

:img-hyste:img-hyste
ben önce o masadaki puf böreklerinden demir'ime bir yudum vermeyenleri ok yagmuruna tutacagım.içim gitti yaa:icon_sorrbi de özenmişim ki sormayın gitsin.
canım hem puf böreği hem de üzümlü kek istiyor:img-hyste

iyisi mi mutfaga gitmek vee ,
:img-pilot asi'ye,
:img-tomat cemal ağaya,
:img-tomat kerime :img-pilot
baska kim vardı o masada :img-tomat
bye

GULBEYAZ76
22-03-08, 16:29
Puf böğreyi abartılmıştı.:img-wink:Yuh yani Defne 8 tane olduğunu düşündüğüm böreği neresine yedi.:img-hysteFatma yılda 1 kere falan yapsın bu böğreyi.:img-hyste
Kıtlıktan çıkmış gibi one haldi öyle.:img-hyste

*ASİ*
22-03-08, 16:31
ark. bnce diziye bir erkek oyuncu katılmalı asiye aşık biri ki demirde aşkını açık açık itifaf etsin sürekli asi demiri kıskanıyo birazda demir asiyi kıskansın ve harekete geçsin asininde dediği gibi aşkının arkasında dursun

Cansu*
22-03-08, 16:50
bir de asi ateşin başına gelmişti oturuyodu demir de onu izledi babasıyla konuşmalarını duydu herhalde asi karar vermişti toka ve resmi yakmaya aslanında demir ve meleğin yüreğine su serpilmiştir dediğini duyunca da tuz biber oldu demir de ateşin başındaymış ne tesadüf:)asi baştan beri yalandın diyince demirin kendisini gerçekten sevmediğini ima etti dimi?şimdi demir hem seneti kendisinin vermediğini ve onu gerçekten sevdiğini açıklaması lazım bunun için önce teyzesiyle konuşmalı artık bi dur demesi gerekiyo

ark. bnce diziye bir erkek oyuncu katılmalı asiye aşık biri ki demirde aşkını açık açık itifaf etsin sürekli asi demiri kıskanıyo birazda demir asiyi kıskansın ve harekete geçsin asininde dediği gibi aşkının arkasında dursun

yok canım bence daha gelmesin vakti var o işin olaylar bu kadar karışmışken boşverelim onu:img-yes:

YONCA_ÇINAR
22-03-08, 16:56
ilk basta yazdigin varya...korkuyorum...senle bende var birsey...valla bak...ayni sahne bizim evdede ...annemler icerde izliyor:img-wink:...ben ise kendi odamda...eee kardesler zatne ayni tepkiyi vermis...:icon_whis
forumda ne diyorsak, dizide karsimiza cikiyor..yok yok canim biz ermisiz....:img-hyste:

simdi benim merak ettigim...teknik kadro sen, ben, ve asu abla o sahnede gülme krizlerine girmis...kadronun geri kalanlari nerdeeee?? acaba onlara ne oldu???:img-hyste

sen maca uzuuun uzuun yorum yapmissin...ne de olsa spikersin...hakem olarak seni kutluyorum hic birsey kacirmamissin....
ha birde sana sözüm vardi bak geliyor...
Demirin arabasinin plakasi...ay pardon ya...forma numarasi:img-hyste31FN445
ay yetmedimi canim....buyur sühonunkinide yazdim bi kenara...31EY310

not: allah sonumu hayir etsin...diyorum..bu goller fazla geldi bana...taktik uygulamamiz gerekiyor...:

Erdik mi :img-hyste:img-hyste yok canm daha neler sana öyle geliyor :icon_whis

Şimdi anladığım kadarıyla kadromuzda eksikler var.En azından maç yani bölüm sonunda kimse yok :img-tomat Şimdibazıları Asinin asiliğiyle bazıları Demirin bakışlarıyla uğraşırken burayı unuttular. :img-hyste Ee onlara da hak vermek lazım işleri çok ama çok zor.

Vay vayyy plakalara bakılmış alkışlıyorum seni :happy0064

TUBASİ
22-03-08, 16:58

Bence üçüncü kişiyi ilişkileri başladıkları zamana saklıyorlar..Ben birilerinin bişeyin etkisinde olmadan birbirlerine duygularını itiraf etsinler istiyorum..Klişe olmaktan kaçınalım bu konuda..

Asu Abla senin bu yorumların bölüm hazmı için birebir..Bakıpta göremediklerimizi yine harika aktarmışsın..

Puf böreğine gelince..Ben de demin kendime yaptım..Canım çekti:img-nyam: Belki ilerde Asi bunu hatırlarda kendi elleriyle yapar Demire..O zaman daha afiiyetli olur o börek..

MİHRİMAH
22-03-08, 16:58
Öncelikle herkese iyi akşamlar. o güzel gözleriniz her zaman parlasın .

sabah başladım yorumlarımı yazmaya ama elektrik kesintisi ve yiğenlerimden dolayı bu saati buldu maalesef yorumlarımı yazmam.

Bu bölüm gerçekten güzeldi ilk sahnede biraz üzülsemde biraz canım acısa da sonradan toparlandım ve birde özellikle ASU YA sesleniyorum sen beni çok etkiliyorsun haberin olsun .

Ne olacak bu durum .

İlk sahne için çok olumsuz düşünürken bu konu ile ilgili yazılanları okuduğumda yine fikrim değişmemişti taki

Asu’nun dün akşam yazısını okuyana kadar .

Dedim ki Asu da böyle düşündüğüne göre biraz daha yumuşadım bunun için Asu ya gerçekten teşekkür ediyorum .

Çünkü o sahnede bilemiyorum eminim herkes de böyledir bu dizi de sanki o olayları ben yaşıyorum onlar acı çektiğinde bende çekiyorum onlar mutlu olduklarında bende mutlu oluyorum aslında beklide bu kadar etkilenmem doğru değildir.

İlk sahnede üzülmemdeki tek sebep asinin demiri suçlar gibi konuşmasıydı .asi sözlerinin başına sen nasıl biriyle evlenmek istediğini söyledin bende nasıl biriyle evlenmek istemediğimi söyleyeyim şeklinde değilde olumlu bir cümle kurup işte benimde evlenmek istediğim kişi şöyle olmalı diyebilirdi.

neler düşündüğünü neler hissettiğini anlatmaktan çekinen;

evet bunlar için bi şey demiyorum tabiki endişelerini dile getirmeliydi kafasındaki soru işaretlerini herhalde sevdiği adama sıralayacaktı başka kime söylecekti bunları içindemi tutmalıydı hayır.

Asi şu konuda haklı demir asiyi sevmesi noktasında sevdasından emin ama bunu dile getirme konusunda biraz yavaş ve zor olabiliyor .

Duygularını dile getirmekte zorlanıyor ben bunu normal karşılıyorum aslında günü ve zamanı geldiğinde demirde duygularını daha net daha cesurca açıklayacaktır.

İnsanlarla arasına kocaman mesafeler koyan ;

evet demir böyle biri ama bunu da asi ile birlikte aşacak ve değişecek sevda ve sevdiğin insan kişinin kendisini değiştirmesine mutlaka etken olacaktır.

Elindeki her şeyden sıkılan ,ele geçiremediği her şeyi isteyen ;

Bu cümlelere anlam veremedim ve sonunda şuna karar verdim bence asi bu cümleleri gerçekten inandığı için dile getirmedi. Çünkü bu cümleler demiri hiç tarif etmiyor ve bence bunu aside biliyor bunu zaten demirde sabah asiye söyledi işte sabah ki o sahnede demir biraz asiye bu düşüncelerinin doğru olmadığını sadece asinin buna kendisinin inanmak istediğini söyledi ya işte orda biraz rahatladım .

Yani demirin kendini orda anlatması dile getirmesi güzeldi.

YONCA_ÇINAR
22-03-08, 16:59
bendeniz ,kameraman:D demir'in gözlerini ve mimiklerini kaydediyordum hafızama top mop duyamadım:img-hyste

Bak ben demedim mi.Birisinin möhümm işleri var.
Demirin kaşları yaymış gözleri ok.
Kızımız yakında okçuluk için başvuracak.Belki olimpiyatalara bilem katılır... :img-tomat

EDİT: Daha doğrusu sor soracam... :) :D

İlerleyen bölümlerde bir kazak yakma sahnesiyle karşı karşıya kalırmıyız.Malum kazak hala Aside :img-in_lo

MİHRİMAH
22-03-08, 17:01
Kendinden fazlası ile emin olan;

evet demir öyle ama tabi ki aside öyle bu nedenle zaten çatışıyorlar .bizde bu nedenle ikisini de çok seviyoruz .
engeller karşısında geri çekilen ,

bunun ben çok kötü bir özellik olduğunu düşünmüyorum demir her zaman çok tedbirli davranan bir insan kendini geri çekip düşünerek hareket eden bir insan .yani bunun bir hata olarak gösterilmesi ne kadar doğru bilemiyorum .
ama artık şöyle düşünüyorum demekki asi böyle düşünüyor ve bunuda sevdiği adama dile getirmesi çok normal .ee demirde bunu bilsinde ona göre hareket etsin .

gelelim evlenme teklifini yüreklice yapamamasına işte bu konu ise yine yüreğime bir yumruk gibi oturdu o güzel sözlerdense demek ki demir sadece şunu dese daha iyiydi asi benimle evlenirmisin bu kadar mı yani bu daha mı iyi olacaktı benim için hayır bir erkek karşısındaki kadını anca bu kadar yüceltebilir bu kadar güzel sevdasını dile getirebilirdi ve bence benimle evlenirmisin kelimelerinden bin katlı daha güzeldi. Yani bu isterse dolaylı olsun güzeldi.

Beni acıtan demir cesaretini topladı ve sevdiği kadına gerçekten güzel kelimeler kurdu bu cümlelerin üzerine inanın asiden de demir için bir iki güzel kelime duymak isterdim .
Bu ilk sahneden sonra ise en sonunda şu karara vardım ne olursa olsun asi orda ne hissettiyse onu sevdiği adama karşı söyledi ne kadar doğru ne kadar iyi tarif etti bilemiyorum bu konuşmalardan sonra demirin orda söylediklerine pişman olması ize üzücüydü .

Ee adam zaten zor konuşuyor konuşacağınada pişman oldu .

Orda demirin teklif etsemmi diye asiye sorması ise bence olmadı tabi buda demirin yine asinin tepkisinden nasıl korktuğunu bize gösterdi.

Çünkü demir hiçbir bayana bu sözleri yada buna daha yakın sözleri dile getirmemiş ve karşılığında alacağı cevaptan bu kadar korkmamıştır .

Ve orda asini demire sen gelme demesi ise ayrı bir olaydı zaten orda asi okadar laf söyledi demir yinede asi ile birlikte içeri gidecekti ona destek olmak için ve işte orda demirin bu hareketi bile asi ona ne söylerse söylesin demirin artık asiyi bırakmayacağını bize göstermiştir.

Zaten bunun sabah kahvaltıdada demir dile getirdi kovsanızda gitmem diye demir sevdasından ve duygularından çok emindi her zaman böyleydi. İlk asiyi gördüğü andan beri her şeyi onun için yapıyor olmasıda bunun ispatıdır demirin tek hatası bunu dile getirmekte zorlanmasıdır .

İlk sahne hakkında amma yazdım çünkü gerçekten çok etkilendim .tv karşısında olmaz dedim olamaz ama neyse sonra kendime geldim .şimdi diğer sahnelere geçebilirim .

YONCA_ÇINAR
22-03-08, 17:03
ah melikecim...
canim aslinda en iyisini yapmissin....bari iyicene kaydettinmi?? Yayinlada bari bizimde gözümüz gönlümüz acilsin....
zaten maci kaybettik....yoncamin halleri icler acisi..ben desen nasil oyun yönettim onu bile anlamadim...Asi verdi veristirdi golleri...$a$I oluyordum az daha topu izleyecem derken...Asi mübarek fi$ek gibi siraladi laflari, ay yani golleri:img-hyste

Ayy koptum ben gene :img-hyste:img-hyste

Melikem okçulukta ne yakışır ha....

Ama o sanki geçmiş kaleciden değilde.Demireden başlar gibime geliyor neden mi??

Hani şu oku atıp karşısındakinin kalbine nişanlayan melekler varya. :img-hyste
Onun gibi birşey yaparsa bu durumdan kendine pay çıkarırsa hiç şaşmam.:img-hyste Malum kendisi attığını vuran cinsten :img-hyste:img-hyste

MİHRİMAH
22-03-08, 17:05
Geceden sonraki ilk sabah gördümki demir bile benim etkilendiğim kadar etkilenmemiş asinin söylediklerinden yada asinin bile söylediği sözlere inanmadığını bildiği için bu kadar rahattı beklide .

yine demirin orda asiye yaklaşımı şunu göstermiştirki artık asi demire ne söylerse söylesin demir asiyi bırakmayacaktır.

Sabah ikiside o kadar tatlıydılarki yine çok güzeldiler .nasılda birbirlerinden ayrı kalamıyorlar.
Demir elinde çiceklerle çok hoştu çok etkileyici idi.

Orda yaşanan ikinci sarma olayı yine çok komikti. Aside yine vermedi kekten bunların böyle didişmeleri çok yi oluyor moral buluyorum .ilk başta demirin içinde kalmışki gece asinin dedikleri için hemen açıklama yapıyor çünkü konuşmaları yarım kalmıştı .asi ben öyle birimiyim elindeki her şeyden sıkılan ,ele geçiremediği her şeyi isteyen buna sen kendin inanmak istiyorsun ben böyle biri değilim .vallahi sanırım aside bunları söyleyerek sanki demirin kötü özellikleri var ben bundan uzak durmalıyım gibi bir şeyler mi yapmaya çalıştı çok anlamadım .

Neyse sonra demir baktıki baş edemeyecek keke saldırmakta buldu çareyi.
En çok beğendiğim sahnelerden biri

demir ;istiyormusun

asi: hayır

demir; ozaman istiyorsun

harikaydı bu nasıl replikler böyle çok hoştu insanın içine mutluluk dolduruyor.

Asi ;işte kendinden emin olma derken bundan bahsediyordum .

Demir;gülüyor

Ee tabi adam kendinden emin olacak yok ki onun gibisi ve sende kendinden eminsin tıpkı demir gibi çünkü sende farklısın ve teksin işte bu nedenle zaten demir ve asi oldunuz bu nedenle birbirinizi buldunuz sizde bunu biliyorsunuz zaten.

Bu sahneler ikisinin birbirlerini bu kadar zamanda nasılda iyi tanıdıklarını gösteriyor.

Kahvaltı masası ise ayrı bir güzeldi maşallah bunların ikisi artık cemal ağadan da çekinmiyorlar bu ne rahatlık birbirlerine laf söylemeler.
Asinin bi bakışı ile demirin keki bırakması oo bunlar bakışları ile anlaşıyorlar.

Bu bakışları ile anlaşma sahnesini en iyisi ise asi akşam defneyi demirlerinden evinden almaya gittiğinde yaşadık .

Gece çok zor bir konuşma yapmalarına rağmen asi orda yine sevdiği adamın gözlerinin içine bakıyor ve ondan onay alıyor .bu sahne bile onların ne kadar uyum içinde olduklarını gösteriyordu bu sahnede asini davranışı için onu yürekten tebrik ediyorum çok iyi düşünülmüş bir sahne çok ufak ama çok önemli bir detaydı bence.
Ve kahvaltıdan sonra demir asiyi çağırıyor ve asiye söylüyorda söylüyor ben gelir seni alırım eve bakarız ve asi hemen lafı yapıştırıyor emredersiniz işte en harika sahnelerden biri daha orda demir kesin gülmüştür keşke demirin yüzünü görebilseydik.

YONCA_ÇINAR
22-03-08, 17:06

Aslına bakarsanız öyle olabilir :icon_whis

Daha doğrusu.Balanın yerine bir erkek gelebilirdi.Bu gelen kişi mimar erkek Çınar olabilir mesela adı :icon_sorr Asiyi gördüğü andan itibaren aşık olurdu.Demirde onu işten atardı :img-hyste

Zaten elimizde Demire aşık bir oyuncu vardı ikincisine gerek yoktu.Ama dediğim gibi gelen kişi erkek olsaydı daha makbule geçebilirdi :)

MİHRİMAH
22-03-08, 17:08
Sabah ihsan bey ve Süheyla hanım fotoğrafı görünce Allah yandık dedim şimdi çıkacak 2. Fırtına öyle korktum ki ve Süheyla hanım bir hışımla demirleri takip etti ve kadın hiç çekinmeden eve girdi bu ne hırs böyle demire söylediği sözler ise hiç hoş değildi gerçekten ve yine o sahnede demir asilliğini ortaya koydu ve teyzesine karşı gerçekten çok sabırlı davrandı bir kez daha helal olsun dedim.

Nasıl bir sabır var bu demirde nasıl bir erdemdir bu böyle orda başkası olsa hemen teyzesine ani bir tepki verip yanlış şeyler söyleyebilirdi ama demir yine sakindi düşünmeden tartmadan konuşmak istemiyordu .

Demir aynı erdemi Süheyla hanım aslanda artık şirkette söz sahibi dediği zamanda da yine korudu fevri davranmıyor ve çok iyi ediyor .herşeyi önce gerçekten iyi düşümek lazım demirin en çok sevdiğim özelliği bu .doğru tepkiler verip doğru adımlar atmak gerekiyor .

Asinin babasına fotoğraf olayında gösterdiği tepki gerçekten çok yerindeydi. Asinin açıklamaları ne kadar güzeldi öyle aferin ona ve babasına söylediği dedemin sana yaptığını sende şimdi yapıyorsun dedi ya ihsan ne diyeceğini bilemedi.

Yalnız asi ve babası arasında bu gerginlik hiç bu kadar artmamıştı asi hala babasına karşı çok sert bunların oturup güzel bir konuşmaları lazım bu gerginliğin dahada artmaması gerekiyor.

Gelelim ev bakma sahnelerine gerçekten çok güzel sahnelerdi aside demirde çok tatlıydılar .

Bu ne güzellik böyle ikisinin orda evin boyasından konuşmaları evin odaları yüzünden yaptıkları tatlı atışmalar mükemmel ötesiydi.

Hele demir ne tatlıydı öyle sen kaç çocuk istersin asiden ses yok .Acaba 4. Çocuk gerçekten kerimin istediğimi yoksa demir mi istiyor bu çocukları eğer demir istiyorsa o zaman OOO bu çocuklara bakma konusunda bizde yardımcı oluruz akşam hafizecim yazmıştı demir 4 çocuk istiyorsa bizde kendimizi çocuk bakmaya hazırlasak iyi olur diye.

Demir ve asinin ordaki bu çocuk muhabbeti ikilimizin aslında çok yol katettiklerini gösteriyor .ikisininde bu ilişkinin boyutu konusunda neler düşündüklerini bu şekilde yansıtmaları çok hoştu.

Tabi Süheyla oraya gelene kadar her şey iyidi .

Görünüyorki demir ve Süheyla arasındaki gerginlikte gün geçtikçe artacak .asi ve babası arasında olan gerginlik gibi demir de yakında Süheyla hanıma resti çekecektir.

Bu arada demirin aslana mesafeli durması ise çok yerinde bir hareket her zamanki demir hiçbir zaman kişilere kolay yaklaşmayan ve mesafeler koyan demir .

MİHRİMAH
22-03-08, 17:12
Defneye geleyim bu bölüm hiç üzülmediğim kadar üzüldüm defneye işte bende bundan bahsediyordum .

Sevda demek bir hışımla aniden iyi düşünmeden verilen kararlar değildir .ne olursa olsun önce kendinden önce sevdiğini düşüneceksin sevdiğin kadın acaba ailesinden habersiz evlendiğinde sonrasında bu kadının hali ne olur.

Öyle üzüldümki genç bir kızın ev eşyalarını böyle bir durumda seçmesi böyle isteksiz olması sanki defne için o eşyaların hiç anlamı yoktu halbuki hayır hiç öyle değildi.

Kendi evini asi ve demir beğendi eşyaları başkaları aldı böylemi olacaktı bir insan sevdiğini böyle bir duruma düşürürmü.

Defne için çok önemli olan evden beyaz gelinlikle telli duvaklı çıkmak kendi evini dizmek her şey her şey onun için çok tatsız oldu nasıl iyi olsunki annesi ile çok kötü konuşmalar yapmıştı.

Annesi ile arası bozukken bunlar bile önemini yitirmişti .

İşte bundan bahsediyorum anne ve baba onayı olmadan yapılan her şey o kadar anlamsız okadar önemini yitiriyorduki bunu defne bize bir kez daha gösterdi.

Zaten böyle bir durumda defneden beklemiyordum hiçbir şey olmamış her şey normal miş gibi gülerek gidip evinin eşyasını seçmesini .

Neriman hanımın yaptığı hareketleri kesinlikle onaylamıyorum ama aile fertlerinin yapmış olduğu bir yanlışa başka bir yanlışla karşılık vermek olayları ancak daha kötü bir boyuta sürükler.

Canım defne için inşallah her şey zamanla düzelecek ama geride annesi ile öpüşürek gülerek gelinlikle evinden çıkamayışı her zaman aklında kalacak bunda tabiki Neriman hanımın da payı oldukça büyük .

Beklide Neriman hanım yavaş yavaş yumuşarsa defne yine gelinlik giyinip evinden yine küçük bir kutlama yapılabilir.inşallah olur .

Aslanın süheylaya çok sevdiğinden yaklaştığını hiç düşünmüyorum .aslan babasının canını acıtmak için yapıyor bunun maalesef ve ne yazıkki Süheyla ahnımda oğlnu kullanıyor ne kadar üzücü bir anne oğul ilişkisi .süheyla teyzem oğlunu buldun daha ne istiyorsun neden uğraşıyorsun ihsan ile bırak şu ihsanın peşinide oğlun ile kaybettiğin zamanı telefi etmeye çalışsana .

Neden anlamıyorumki ihsana karşı ilk antakyaya geldiğinde bile sende olmayan bu öfke .

Acaba geçmişte yarıda kalmış yaşanamamış bir aşk için olabilirmi bu .çünkü bir insan karşısındaki kişiye karşı sevgisini bitirmiş olsaydı ona bu kadar tepkili olamazdı .

Onu bir kenera bırakır önemsemez ve sadece oğlunu düşünürdü ama hayır Süheyla hanım bir anne gibi değil bir kadın gibi, davranıyor ve hala ihsana karşı öfke duyuyor bu öfkenin sebebi sadece ihsanın oğlunu kabul etmemesi olamaz .

Çünkü bir kadın bir anne bu tür bir durumda oğlunu helede buldu ise artık onun için baba oğlunu kabul etmiş etmemiş önemli değildir oğlu önemli olmalıdır onun için ama Süheyla böyle davranmıyor.

Ah Süheyla vazgeçsen şu davranışlarından dönsen şu yanlış yolundan çok geç olmadan bulduğun oğlunu tamamen kaybetmeden yıllardır sana destek olan demiri kaybetmeden .

Ve ah Neriman sende gittiğin yanlış yolu anlasanda dönsen bir an önce yaşatmasan artık bu kötü acı günleri bütün çocuklarına .dirayetli olup kocana destek olsan ve çocuklarının başında sağlam ve sakin dursan .toplayın artık ikinizde kendinizi sizin çocuklarınız var .önce onları düşünmelisiniz.

MİHRİMAH
22-03-08, 17:17
Ve bala hanımın antakyaya gelmesi demirinde bu yüzden yaşadığı zor saatler.

Ah canım demirim sen ne yapacaksın bu bala hanıma neden yeterince sert davranmıyorsun ne yani illa senmi yemeğe götürmeliydin götürmeseydin ne olurdu iş anlaşmasımı bozulurdu .

Demirin masada leylaya olan kardeşce duygularından bahsetmesi çok iyi oldu asiden aldığı gaz ile demirin bu durumu açıklığa çıkarması iyi oldu .

Leyla gelipte demire demir sen evlenmek istediğinden bahsetmiştin ne demek istedin deyince bizim zeki demir hemen anladı asinin boşuna konuşmadığını ve anında olayı çözerek bitirdi işi. Gerekli olanı söyledi leylaya anlarsa tabi .

Demirin buradaki tutumu leylaya yaklaşımı mesafesi yine çok iyidi onu gerçekten kırmak istemiyordu ama karşılıksız seven insanlar maalesefki acı çekerler .

Ve demirin masada kaldığı yerde bi tanesi sevdiği kadının resmini çıkarıp düşünmesi çok iyiydi .artık demir bu resmide görüldüğü gibi yanından ayırmıyor neyseki demirde var bu resimden .

Demirin kerimi arayıp sakın asiye balanın isminden bile telafuz etme demesi asinin bu konuda ne kadar hassas olduğunu anlamış olduğunu gördük ve tabiki asinin yine balayı görüpte sinirlenmesini istemiyor vallahi yine dayamazdı asini sinirli hallerine .

Bunun için çok da çaba harcadı canım bala arabada yanında öyle korkuyorki asi onları görecek diye çok tatlıydı burada murat beyde o kadar güzel oynamışki maşallah ve arabada bala varken merak edip yine asiyi arıyor bu ise balanın hiç önemli olmadığını gösteriyor yani balanın yanında arayarak kendisinin asi ile ilgilendiğini balanın ise hiç umrunda olmadığı göstermiştir balaya.

Ve ne tesadüftür ki arabalar yan yana duruyor ve asi demiri görüyor demirin yüzü müthiş bitti bittin dedim demir sen bittin .

Bence demirde içinden bunu dedi de biz duymadık .

Demirin gerek dışarıdaki yemekte gerekse evdeki yemekte balanın yüzüne bile bakmaması hiç ilgilenmesi çok iyi oldu bunlar demirden zaten beklenen tutumlar. Yalnız bu bala neden eve yemeğe kaldı bu ne hız maşallah .

Ve sonunda demir sürekli aklında olan asiyi arıyor tabi telefona yanıt yok .ah ah asi inanki düşündüğün gibi değil.

Ne yapsın demir iş adamı işin başında olan kişi ee bi iş için imza attılar bu tür olayları yaşamak zorunda kalabiliyor demir gibi birinin yanında etrafında onun peşinde olacak kadınlar hep olacaktır.

Ve demir ve Leyla balayı yolcularken bala bi tarafa Leyla bi tarafa bi baktım iki kadın bi tarafa demir sevdiği kadının tarafına doğru yöneldi çok hoş bir sahneydi.

Veee demir artık asilerin evin önünden ayrılamaz oldu .inanın öyle adam artık ordan ayrılamıyor.

Önce babası ile görüyor asiyi yaklaşamıyor asi kızgındır diye gidemiyorda yanına ama ordanda gidemiyor .

Bu arada asi içerde iken kutuyu açıp resmi aldı ya eline ben nasıl aman asi ne olur yırtma ne olur bi şey yapma diyip durdum öyle için gittiki resme bi şey olacak diye neyse önce bi şey olmadı .

siyah-beyaz
22-03-08, 17:24
Şu evlenme teklifi etmeyi anlamadım.Demir'in böyle bir niyeti olduğunu ve yapamadığını nerden anladı Asi?Evlenme teklifi etmezden önce yaşanması gereken şeyler olur.Bunlar ne yaşadılar ki?Flört filan mı ettiler de ben görmedim?

hazal_90
22-03-08, 17:26
*ASİ* tarafından gönderildi

öncelikle herkese merhaba arkadaşlar!! dün akşam ve bu sabah yorumlarımı yazamadım ama doğal olarak tabi coşmuş buraları önce hepsini teker teker okumam lazımm :P ama ASİcime cevap veriyim istedim :img-icecr

bence 3. bi kişiye gerek yok artık çünkü bariz bi şekilde demir söyledi söyliceğini asiye.. aşık olduğu gün gibi ortada.. aside bence "bende aşkına sahip çıkamayan biriyle olamam.." derken demire karşı olan hislerinden bahsediyordu.. zaten iletişimsizleri diz boyu olmuş bide 3.ye gerek yok diye düşünüyorum.. :img-icecr:img-yes:

MİHRİMAH
22-03-08, 17:26
Ve asi orda demirin kendini izlediğini anladı kalktı gitti resmi getirip demire verecekti ama o berbat konuşmayı duyunca işler değişti dellendi adeta asi.

Nedense bilmiyorum frağmanda bu sahneyi izlediğim zzaman asiye çok kızıp tepki göstermiştim ama izlerken hiç öyle kızmadım ilk sahnede asiye daha çok kızdım.son sahnede kızmamamın nedeninide çok iyi biliyorum

Çünkü demirde kızmayacak .

çünkü demirde asiye kırılmayacak .

onlar birbirlerine daha ne toka alırlar daha ne güzel birlikte resim çekilirler.

canım demirim geldi nasılda hemen asiye açıklama yapıyor ee evet yapacaktı zaten ne işi var başka kadının demirin arabasında .demir bunların açıklamasını yaperken bi baktı ki asi öyle parlamışki o da anlamadı asini neden bu kadar kızgın olduğunu ama şunu anladı bu kızgınlığının sebebi kesinlikle sadece bala değil.ve sadece dinlemeye devam etti dinledi dinledi. çünkü orda şu anda zaten asiye artık bi şeyde söylese farketmeyecekti çünkü asi kendinde değildi. bu sözleri söylerken.

demirde biliyor asinin bunları gerçekten hissederek söylemediğini tıpkı kendisinin asiye bu anlıktı demesinin gerçek duyguları olmadığı gibi .

Asi çok kızdı evet düşünmeden hareket etti ama en çok sevdiğine geldi bağırdı insan böyle yaparmış zaten asi şuanda her şeyi demire bağlıyor çünkü asinin artık merkezi demir.

Her şeyde her zaman aklında demir olduğu için direk demirin üstüne gitti.

Zaten insanlar kötü olaylarda acısını en sevdiğinden çıkarırmış.

Çünkü sevdiğinin kendisini anlayacağını ona destek olacağını bilirmiş. Bu son sahne ve asinin dedikleri beni hiç kızdırmadı sadece çok üzdü içim acıdı asi o resim ve tokayı attığı an ateşe ah asi dedim ne yaptın asi. Canlarım benim bizimkiler bu duruma nasıl geldiler dedim .

İnanıyorum kesinlikle demir bundan sonra asi ne derse desin onun bırakmayacak asla onu yalnız bırakmayacak .çünkü onlar birbirlerine ne kadar kızsalarda ne kadar ağır konuşsalarda yürekleri bakışları davranışları gerçeği onlara söylüyor onlar artık birbirlerine öyle bağlandılarki ne olursa olsun ayrılamazlar. Onları artık bırakın geçmiş gelecekten gelecek darbeler bile yıkamayacak .çünkü onlar birbirlerinin varlığından güç alıp yaşıyorlar nefes alıyorlar bu da onlara çok güç veriyor.

yine bütün bu bölüm boyunca demirin asini karşısında sakin sabırlı duruşu ise harikaydı benim demirim bu işte .

Demir son sahnede kesinlikle asinin neden böyle davrandığını anlamaya çalışacaktır .çünkü asi sebepsiz yere biliyorki böyle bağırmaz .nasıl demir asiye anlıktı dediğinde asi ile demir ayrı duramadılar yine öyle olacaktır .bu olay onları daha da yakınlaştıracaktır.
ve bunu sebebini öğrendiğinde de artık Süheyla hanımla karşılaşma sırası demirde dir.

Çünkü demir bu bölüm süheylaya karşı hemen tepki göstermedi beklemeyi tercih etti her zamanki gibi düşünüyor demir şu anda .süheyla ile restleşmesi yakındır.

Ve bir detay daha ah Süheyla sen nasıl olurda o senedi demirime ait senedi verirsin aslana bu hakkı kendinde nasıl görürsün bunu demire sordunmu soramaz bu cesaret,i yokki biliyor demirin cevabını .

Evet gelecek bölüm demir Süheyla restleşmesine gebedir.

Yalnız bi küçük not daha Süheyla hanım demirden çeniyor .çünkü demir gece evde aslan varken bunları kendi aramızda konuşsak dediğinde demire bi şey diyemedi.

Süheylanın bu ısrarlı tutumunun yanlış tutumunun demir sayesinde inşallah çok uzun sürmeyeceğini düşünüyorum demir şu an da aslan meseleinden kendini uzak tutuyor demir işin içine girerse Süheyla kendine gelir gibi geliyor.

Of arkadaşlar ne çok yazacak şey varmış .şimdi dün geceden okuyordum kaldığım yerden yazılarınızı okumaya devam edeceğim inşallah çok sayfam yoktur.yoksa hep geriden gelmek zorunda kalacağım.

asicik
22-03-08, 17:31
:img-hysteŞimdi anladığım kadarıyla kadromuzda eksikler var.En azından maç yani bölüm sonunda kimse yok :img-tomat Şimdibazıları Asinin asiliğiyle bazıları Demirin bakışlarıyla uğraşırken burayı unuttular. :img-hyste Ee onlara da hak vermek lazım işleri çok ama çok zor.

Vay vayyy plakalara bakılmış alkışlıyorum seni :happy0064

aynen ya..nerde bu kadro...gelsinler...baksinlar...biz nerde hata yaptik...kadro eksikmiydi:icon_whis..yanlismiydi:icon_whis..yoksa sorun kimdeydide biz bu kadar büyük bir maglubiyet yasadik....
Allahdan haftaya kadroyu ben kurmayacam...:img-tomat allah muhafaza bir maglubiyet daha:img-tomat dayanamam artik heralde..

ah birde unutmadan söyleyeyim..kadro da Esi arkadasimizda vardi, sonradan ekledim...Demirin malzeme tasiyicisi....canim arkadasim gel sen sahaya...malzeme icin falan degil...bizzat oyuncumuzun cöküntüsünü kaldirmak icin...garibim öyle kala kaldi orda...:img-hyste

plakalar dimi:D:img-cool2

qsawe
22-03-08, 17:31
Acilen Demir Kerim dertleşmesi izlemek istiyorum.

Demir geçsin Kerim'in karşısına koysun rakısını, Öyle şefin spesiyali falan olmaz. Adama akllı bir yemek tercihi olsun. Hiç sevmem öyle ortaya karışıkları... net olacaksın be adam. Seçtiği yemekten belli aklı karşık bu Demiri'in. Neyse konumuz bu değil. :icon_whis

Efendim koysun rakısını, çiğ köftesini, acılı kebabını, acılı acılı anlatsın yüreğindekileri, Kerim de Asi'yi anlatsın Demir'e... Dışardan bakan bir göz olsun... Asi'nin sağlamlığından onlara verdiği destekten bahsetsin. Asi'nin Demir'e olan ihtiaycını söylesin. ne bileyim iş de doldursun Demir'i. Demir dolduruşa gelsin. Gitsin dayansın Asi'nin camına, kapısına...:img-in_lo

Yoksa iş başa düşecek...:img-wink:

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

"Asiiiii , lütfen çıkarmısın dışarı leynnnnnnn... hıck" diyen bir Demir geliyor ancak gözümün önüne.....

Kerim dertli, Demir dertli... dertli iken ne içsen iki kat fazla çarpar.... valla bunların sonu kötü olur.....

Arkadaşlar, 37. sayfadayım..... ancak başlayabildim okumaya.... bugün bitmez bu sayfalar :icon_sorr

YONCA_ÇINAR
22-03-08, 17:36
aynen ya..nerde bu kadro...gelsinler...baksinlar...biz nerde hata yaptik...kadro eksikmiydi:..yanlismiydi:icon_whis..yoksa sorun kimdeydide biz bu kadar büyük bir maglubiyet yasadik....
Allahdan haftaya kadroyu ben kurmayacam...allah muhafaza bir maglubiyet daha:img-tomat dayanamam artik heralde..

ah birde unutmadan söyleyeyim..kadro da Esi arkadasimizda vardi, sonradan ekledim...Demirin malzeme tasiyicisi....canim arkadasim gel sen sahaya...malzeme icin falan degil...bizzat oyuncumuzun cöküntüsünü kaldirmak icin...garibim öyle kala kaldi orda...:img-hyste

plakalar dimi:D:img-cool2

Şekerim ne yapalım YENİLE YENİLE YENMEYİDE ÖĞRENİRİZ :img-hyste:img-hyste

Şimdi canım benim sen üzülme.Her zman yenecez diye birşey yok.Bu sefer karşı taraf kontre atak atak oynadı (öylemiydi yahu) Harika defans yaptılar hiç top vermediler bize.Doğal olarak golu buldular sonunda.Ee gelne golun ardında sonra Demir molada karnına birşey alamadı.Aç çıktı sahaya.Bakınız Asi puf böreğini vermedi :img-yes: Ee doğal olarak önce gol yee sonra karnın acıksın ama birşey yiyeme olacağı buydu yenildik :img-hyste

gerçek_aşk86
22-03-08, 17:37
Gelen tüyolardan dolayı bu bölümü kafamda o kadar olumsuz kurmuştumki beklediğimden çok daha iyi buldum..Birde bu dizide diğer dizilerde olmayan bir şey var.. Asi&Demir’e tutkulu aşk sahneleri de yakışıyor,sevimli romantik komedi tarzı sahnelerde..Her çifte yakışmaz bu genelde yapay durur ama bu çiftten her daim elektirik alıyorum..

Sevgili qsawe geniş kapsamlı bölüm yorumuna bayıldım..Bende beğendiğim sahnelerle ilgili yorum yazmayı düşünüyordum gerek kalmadı senin yorumunun altına imzamı atıyorum..

Yinede bölümle ilgili hoşuma giden taraflara kısaca değineyim;

Bütün karakterlere eşit oranda sahneler yazılması,karakterlerin son zamanlarda daha fazla dış mekanlarda vakit geçirmesi,insan içine çıkmaları,Antakya’nın gösterilmesi..vs

Asi&Demir bütün sahneleri didişirken,kur yaparken...Daha önceki sarma sahnesi gibi bu güllü-börekli sahnede de çok tatlılardı..Bunlar hayatın içinde olan normal davranışlar genelde dizilerde ayrıntı olarak görülür ve esas çiftlerden esirgenir bu tür sevimli sahneler hele de tür dramaysa illa acı çekerek bakacaklar esas çiftler,yüzleri gülmeyecek,kur yapamayacaklar birbirlerine...Bizim dizimiz gerçek hayatı tüm sıcaklığıyla yansıtıyor..Çok güzeldi o sahne..

Demir:İstiyor musun?
Asi:Hayır..
Demir:Anladım,istiyorsun:img-haha:

Çok şirindi Asi’ye kur yapması..Sonra kahvaltıdaki halleri..Ev bakmadaki halleri;

Demir:Burası çocuk odası olabilir.
Asi:Ne yapacaklar?Kreş mi açacaklar bu kocaman odada?burası oturma odası için çok uygun.
Demir: Kerim en az 4 çocuk istiyor.
Asi: O zaman sizin çiftliğe yerleşsinler,daha rahat olur.sen deburaya yerleşirsin.
Demir:Sen kaç çocuk istiyorsun?:img-in_lo

Çok doğal,hoş sahneler..Beğendim…Bu tür sahneler yazılmaya devam etsin..

Madem bölüm yorumu yazmadım bari bundan sonraki bölümlerle ilgili beklentilerimi, isteklerimi yazayım…

*Asi&Demir çiftine hayatın içinde olan ,bir çiftin yaşayabileceği sevimli romantik sahneler yazılmaya devam edilsin..
Canım türkü dedin de aklıma Murat'ın eski dizisi Fırtına geldi.. Orda özel bir gece hazırlamıştı evlenme teklif etmek için ve Zeynebim türküsünü söylemişti... Murat'ın sesi fena değil aslında Oyy Asiye Asiye türküsü söyleyebilir...
Şöyle bir şey olabilir arabada Demir ve Asi bir yere gidiyorlardır..Araları bozuktur..Ortama sessizlik hakimdir..Demir radyoyu açar..Oy Asiye Asiye çalıyordur..Demir türküye eşlik edip Oy Asiye Asiye diyip mırıldanmaya başlar ve Asi'ye dönüp muzip bir bakış atar..Asi de onun bu şirin haline kayıtsız kalmayıp güzel gülümsemesini ondan esirgemez..Aralarındaki tatsızlık da bu şekilde bitmiş olur..

*Aşık bir çiftin yaşayabileceği tutkulu sahneler yazılmaya devam edilsin mümkünse:img-pilot aşk dizisi izliyoruz di mi ama ‘’Böyle mi tuttu belinden,böyle mi baktı gözlerine’’ ay ne tutkulu sahneydi:img-in_losonra öpüşme sonrası halleri..Tabi şu an kıskançlık sırası Asi de..O da Demir’e çemkirmesin sürekli Demir gibi tutkulu sahnelerle belli etsin kıskandığını..

Mesela Asi ile Demir kıskançlıkla ilgili ateşli bir tartışma sonrası dip dibelerken..Asi’nin gözlerinden ateş fışkırırken ..Demirde,bizde Asi'nin gözlerindeki nefreti görüp bu aşktan umudu kesmişken tam o anda Asi Demir’i tutkuyla öpse:love04: hemen ardından ’’O da böyle mi öptü seni’’ diyip çekip gitse Demir şok..Ekran başında biz şok..Sonra gece yatmadan önce Asi dudağını elleyerek bunları düşünüp ‘’Nasıl yaptım ben bunu’’ diyip utansa:img-blush sonrasında ekranda Demir’i görsek O da Asi gibi dudağını ellerken zevkten dört köşe olmuş halde olsa..:img-in_lo

* Aşklarını kabullensinler..Gizli buluşmalar olsun.
*Demir teyzesinin, Asi babasının yanında onlara fark ettirmeden aşık bakışlar fırlatsınlar birbirlerine.
*Kavgalar etsinler.Demir kendini affettirmek ya da açıklama yapmak için sabahı bekleyemeyip artık yalnızca Asi'ye ait olan odanın balkonuna tırmansın.Olmadı Asi balkona çıksın beklemediği halde Demir’i balkonun önünde bulsun..Bakışsınlar..Demir güzel sesiyle serenat yapsın:img-haha:(Balkon sahnesi illaki istiyorum Romeo&Juliet’ime:love04:)
*Bu üstü kapalı evlilik teklifi orjinaldi hoştu da Demir’den daha açık bir teklif görmek istiyorum..Evlenirler..Evlenemezler o ayrı..Güzel,açık,net bir teklif istiyorum..

Altının şu anda Demirde olmasından dolayı mutluyum.Her ne kadar uğursuz bir altın gibi görünsede ilerde bir gün romantik sahnelere vesile olabilir..

Mesela Demir'in tek taş bir yüzükle değilde bu altınla evlilik teklifi ettiğini düşünsenize çok değişik olur

(Demir Asi'yi belinden tutarak Asi nehrine götürür)

Asi:Buraya neden geldik?
Demir:İlkleri bu nehirle yaşadım ben Asi..İlk acım,ilk aşkım..En değerli varlığımı,annemi bu nehir yüzünden kaybettim...Çok acılar çektim..Yıllar sonra kaderim yine beni buraya sürükledi..Hayatımın aşkıyla,seninle tanışmam bu nehir sayesinde oldu..Seni ilk defa burada öptüm:img-blush İlk defa burada sarıldım..İlk kaybediş korkusunu burada yaşadım :icon_sorrBirine dokunmak onun ruhuna dokunmaktır demiştin..Sana dokunduğum an bedenim,ruhum,tüm benliğime işledin.Senden ayrı kaldığım günlerde bunu daha iyi anladım..Yaşadığım hiçbir acı sensizlik kadar dayanılmaz değildi bu yüzden(cebinden altını çıkarır) bunu almanı istiyorum adını aldığın bu nehir gibi kaderim sensin.Birlikte olmamızı engelleyen,bize acı veren geçmişimi hayatımdan çıkarıyorum,geleceğim sana ait Asi'm,benimle evlenir misin?:img-in_lo

Bunu daha önceki yorumlarımdan birinde yazmıştım..Tabi senaristlerden bunun çok daha iyisini görmeyi umut ediyorum.

Aslında daha çok şey istiyorumda bu güzel çifte bakalım senaristlerimiz ne kadarını yazacaklar..

HIGHLIFE
22-03-08, 17:38
"Asi, yeter yapma bunu, o benim kardeşimden farksız..... buna neden inanmak istemiyorsun"

"Neden inandırıcı olamadığını biraz düşün bakalım"

"Bence asıl senin düşünmen lazım"

"Tabi topu karşı tarafa at ve kurtul...kendini eleştirmek çok zor farkındayım....ama bir yerden başlaman lazım....belki klendini benim yerime koyarak, olaylara benim gözümle bakarak başlayabilirsin"

"Senin gözünle bakmam... bakamam... çünkü yanlış görüyorlar"

"Dün kendini açıkça ortaya koymuştun"

"Neydi anımsatırmısın"

"Mesela kendinden fazla emin olman"
"Evet birde ne vardı, elindekinden hemen sıkılan, ele geçiremediği her şeyi isteyen... bu senin görmek istediğin Demir... sanki böyle olursam haklı çıkıp mutlu olacaksın... baştan sona yanlış... çocuk gibisin Asi...hem yanlış anlıyorsun.... üstüne birde inat ediyorsun...."

"Boşuna tartışıyoruz"[/B]

Arkadasim hazir repligi buraya yazmisken sizlere sormak isterim. Su koyu renk yaptigim satiri Asi'nin soylemesini anlamadim? ''Dun kendini acikca ortaya koymus