Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi (Arşiv 13)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

pas.si.on79
23-03-08, 14:40
Demir kendine güvenmeyen asiyi değil ,asiye duyduğu aşkı için süheylaya laf ettirmemeli.Belki böyle bir durum oluşmamış olabilir asinin sözlerinden sonra böyle bir durum olacaksa asinin beklentisi herkese karşı aşkını cesurca savunacak cesareti olsun istiyor.Defnenin kulağına bak sevdiğin adam herkese karşı aşkınızı savunuyor vs gibi bir şey dedi asininde demirden beklediği bu ona olan aşkını söylesin ve bu aşkına sahip çıksın.O zaman Asiden de destek gelecektir.

Not:Sudecim yorumun çok güzel olmuş..

Tamam da karşılığını görmeden nasıl destek gelecek.. Defne Kerime her zaman sevdiğini söyledi.Hep Onun yanında olduğunu söyledi.. Asi HAnım Demire söyledi mi.. Diyeceksin Kerim sevdiğini söyledi.. Ama Defneden o elektriği almazsa Kerim de der miydi.. Demir güzel şeyler söylerken anlamamazlıktan geleceğine ya da dedim ya belki de o da seni ister sonra ama yeterince cesur olan birini.. deseydi.. Yani bu kelimede bile hem kendini söylemeyo hem de aşkını itiraf ediyor.. Ve de cesur olmasını istiyor..

YOkk böyle Demir i savunmak çok güzel ya.. Siz de Asiyi .. (tabi Asi güzel yapınca güzel yaptı derim.Demir de kötü yapınca kötü yaptı derim.)

Ama benim çıkmam lazım. Demiri umarım emanet edeceğim birileri vardır. :img-hyste

hüznün geceleri
23-03-08, 14:42
şimdi demir asinin neden o sözleri söylediğini niçin resmi ve tokayı ateşe attığını o an öğrenemezse nolur ?

belki sorar neden böle diyosun die asi de ne demek istediğimi çok iyi biliyosun falan der anlatmazsa demirin kafası çok karışır sürekli asinin neden öle dediğini düşünür

herhalde diğer gün yine görüşürler asi de anlatır belki senetin aslan da olduğunu demir ben vermedim der asi ilk başta inanmaz herhalde demir koşarak teyzesinin yanında gider ve kavga çıkar süheyla başka planlar yapmaya çalışır ve aslana yeni fikirler verir

22.bölümün başını merak ediyorum demir kesin neden onları dediğini anlayamıcak inşallah gerçekler ortaya çıkar da demir teyzesinin ne olduğunu anlar

birbirlerini kırmakda başkalarından hep fitil alıyorlar
birazda kendilerini birbirlerine anlatmak için fitil alsalar.
ama onlara örnek olacak tek bir şahız bile yok
defne kerim zaten onların sayesinde ayaktalar.
dizidekilerin hepsi işte onlara kötü örnek:img-hysteaslında dizide kötü olan yoktu.

*ASİ* yok yav bizim Nail beyde güzel müzik yapar.
ben memnunum.:happy0064

CicimBenim
23-03-08, 14:44
Ben bugun izledim bu bolumu ve sira yorumlarima geldi ;)

Guzel bi bolumdu, herseyden biraz vardi.

Defne ve Kerim... Kerim'in Defne'yi ailesine desteklemesi cok hostu, sahip cikti ama Defne ise birsey demedi, bunu dogal olarak karisiliyorum ama cunku onun durumda olan bir cok kiz ayni tepkiyi gosterirdi. Tum bolum oyle huzunlu gezinip durdu, hic birseye el kaldirmadi ama sanirim bolumun sonunda biraz da olsa kendine geldi. Bence ikisinin sorunlari daha yeni basliyor. Bir kac bolum sonra Ihsan ve Neriman yumsarlar ama sorunlarda orda baslar gibime geliyor. Cemal aga, Neriman ve Suheyla cok karisicaklar bu belli, haliyle ister istemez evliliklerine yansiyacak. Sorunlari daha yeni basliyor galiba.

Suheyla gittikce gozume batiyor. Oglunu yenmenin yolu bu sanki. Boyle giderse Ihsan'in dedigi gibi herseyi kaybedecektir. Sadece kendini ve oglunu dusunuyor oldu, sanki Demir ve Melek yokmus gibi. Bence Suheyla Ihsan'in Aslan'i bilmedigini biliyor ama Ihsan'in babasina inanmis oldugunu hazmedemiyor ve bunun acisini Aslan'in ofkesi kullanarak faydalaniyor, bide oglunun sevgisinin yenmis oldugunu saniyor. Demir'e hic dusunmeden hareket ediyorsun gibi laf etmis bu bolum, oysa dusunmeden hareket eden kendisidir. Ofkesi Ihsan icindir, ailesini karistirmanin alemi yok.

Aslan bastan beri gozumde dusuktu. Kafasi cok karisik. Ihsani aslinda seviyor, bir babadan once insanligini seviyordu. Suheyla aklini karistirmasaydi belki baba sevgisinide gorecekti. Suheyla gibi o yillarin acisini sadece Ihsan'dan degil, tum ailesinden aliyor yazik. Ciftligi elinden alarak ne olacak? Anasi, teyzesi o ciftlikte en acili yillarini yasmislar o ciftlikten sana ne fayda gelirki? Hem seni buyuten ana ve baba buna izinmi verecek saniyon? Ne Kozcuogullari iscin, Okkes ve Fatma ciftlik sahibi olacak oylemi? Kendini kandirmaya devam et. Okkes ve Fatma cok sadiklar boyle birseyi beklemem ama egerki olursa yuh derim baska birsey demem. Ayrica, Fatma ana buna ne dicek? Aileni Suheyla icin sattinmi? Aslan'in dusuncesi 'Dusmanin dusmani, dostumdur'!

Asi bolumun basinda cok hakliydi, takdir ettim. Eger Demir basindan beri acik olsaydi, gizli sirlar olmasaydi Asi hic bir zaman ondan suphe etmezdi, asla. Aslan'in en son oyununu ogrendiginde cilgina doner Asi tokayi ve resimi atese atar. Bazilariniz bunu hata olarak gormussunuz. Bilemiyorum. Ihsan ciftligi zaten kaybedecek noktaya gelmisti. Demir senetleri almasaydi, ciftlik elden giderdi. Demir'in gelmesi gecmisteki yaralara tuz basti evet ama bi de dusunuyorum ki gelmesi onlari kurtardi. Asi'ye 'hislerimden emin degilim' dedigi an Asi'nin guvenini kaybetmisti Demir aslinda. O yuzden duyduklarini ve gorduklerini dinlemeden kabul ediyor, dogal.

Sonucta, aralarinda birsey oldugunu ikisi de biliyor. Asi Demir'in kendisine asik oldugunu biliyor, cok emin ama acik acik konusmadigina kiziyor. Asi gibi biri acik laflar ister, ustu kapali degil. Demir ise acik konusmuyor ve ben bunu anlamis degilim cunku o da kendisi Asi'nin kendisini sevdigini biliyor.. peki neden acikca sana asigim demiyor. Neden boyle kelime oyunlari oynaniliyor? Korkuyormu? Cesaretsizmi? Nedir anlamis degilim. Bu arada, teyzesina hala intikamdan bahseden Demir'e cok kiziyorum. O aile yeterki kadar dagilmisken hala intikam dusunmek ne kadar kotu, ozellikle Demir'in. Acikca, korkmadan, cekinmeden intikam falan yok artik dese!! Iste bu yuzden Asi'nin ondan uzat durmasini destekliyorum ta ki eminin olana kadar. Demir kendisiyle yuzlesmesi gerekiyor yoksa gercekten kaybedecek icini aydinlatani.

Bu son olay gercektende kopma noktasina gelmis. Tahminim, bir kac bolum boyle devam eder. Ikisni bir araya getirecek sey Ziya ve kiz kardesi olacaktir.

Demir artik teyzesine karsi cikmasi lazim. Bu senet olayini Asi'denmi baskasindanmi ogrenir bilemiyorum ama ogrendiginde teyzesine hesap sormasini bekliyorum. Teyzesinin umrunda olacagini sanmiyorum ama boyle devam ederse Demir alsin Meleki gitsin o ciftlikten. Boyle yaparak Asi'ye dogru adam atar ama kalirsa daha da uzaklasir.

yasamakguzel88
23-03-08, 22:31
yine forum zede olduk bugün:) alıştık artık bu foruma... valalhi günler çabukmu geçiyor ne..yan pazartesi sonra yeniden fragman...inşallah birkaç bölüme dolu dolu aşk sahneleri izleriz..ama ben bu diziyi yazan senaristi düşündükçe çok gerilcegiimizi hissediyorum..yazmış oldugu diger dizileri düşünürsek..allah hepimize asi dizisi yayınlandıgı sürece bol bol sabır versin:)

medsul
23-03-08, 22:35
yaşamakgüzel tiyolar için cok sagol:) offf ne kadar uzun yaw..oku oku bitmedi:)
benı en cok rahatsız eden şşey aslın şirkette söz sahimi olması ve demire cok zarar vermesı..sanirim beklediğimiz şey olacak..

YONCA_ÇINAR
23-03-08, 22:36
demir asiye gül alsın :img-in_lo

Ayol sende bir hoşsun haa...:img-hyste
Demir Asiye niye gül alsın ki.Asi teker teker yolup Demirin yüzüne atması için mi niyee :img-hyste:img-hyste

GermanLady14
23-03-08, 22:39
Tüyo gelmis, yazi acayip uzun oldugu icin + türkcemde kit fazla cözemedim...
Ama Asi - Demir Cephesi yine heycanlacakmis buna sevindim, Süheyla'yada "oooh" olsun...
O baskalarini incitmek isterken kendide incilecekmis! :happy0064
"Gülme komsuna, gelir basina" demisler dimi... :D

GermanLady14
23-03-08, 22:41
Ayol sende bir hoşsun haa...:img-hyste
Demir Asiye niye gül alsın ki.Asi teker teker yolup Demirin yüzüne atması için mi niyee :img-hyste:img-hyste

Asi, Defne'ye gelen Gül'leri sevmisti, kendisi icinde Toplansa bi buket gül, cok hoslanir...
Ama dediginde dogru, asi'nin asiligi tutarsa, güllere yazik olur sonucta tokalar gibi...

YONCA_ÇINAR
23-03-08, 22:41
Tüyo için teşekkürler :)

Gerçekten heyecanlı bir bölüm olacağa benziyor...
Demir bakalım ne yapacak tilkimizle çok merak içindeyim..:)

bu ikilin özel olması demektir..aslında demirde asinin vesikalık resmi vardı ve demir asi için 1-0 öndeydi..sonra demir asiye toka alarak bu skorda beraberlik sağlamıştır..daha sonra ist.çekilen resimlerle ikili bu sefer karşılıklı olarak 2-2 skorla beraberdir,yani eşitlerdi

Bakıyorumda herkes rakamlara uyum sağlamış.. :img-in_lo Artık tüyo gelirken bile rakamlar var içinde :img-tomat

YONCA_ÇINAR
23-03-08, 22:43
Asi, Defne'ye gelen Gül'leri sevmisti, kendisi icinde Toplansa bi buket gül, cok hoslanir...
Ama dediginde dogru, asi'nin asiligi tutarsa, güllere yazik olur sonucta tokalar gibi...

Tabikide hoşlanır kim hoşlanmaz ki :img-in_lo
Bana gelse hele hele veren kişi Demir olsa ahh ahh :img-blush

Ama Asinin Asiliği tutarsa yolmaktan ziyade gülleri Demire bir güzel yedirir...:img-hyste Afiyet bal şeker,gani gani yağ olsun :img-hyste:img-hyste

yasamakguzel88
23-03-08, 22:44
ilettigim o çok uzun yazıdan dolayı verdigim göz yorgunlugu sebebiyle hepinizden beni bağışlamanızı diliyorum:( çok detay degil ama aklınızda bir fikir oluşturur umarım..:img-in_lo

GermanLady14
23-03-08, 22:46
ilettigim o çok uzun yazıdan dolayı verdigim göz yorgunlugu sebebiyle hepinizden beni bağışlamanızı diliyorum:( çok detay degil ama aklınızda bir fikir oluşturur umarım..:img-in_lo

Vallah ben bi solukda okudum, zati dört gözle bekliyordum...
Dedigin gibi fikir olusturmamiza yardimci oluryor, böyle yorgunluga can kurban... :good:
Cok tesekkürler...

Neslihan17
23-03-08, 22:47
Nesliha17, tüyolarını dört gözle bekliyorummm. Salı gününden önce verebilirsen çook mutlu olurum. Salı sabahı doğumum var. En az 4-5 gün uğrayamam buraya ya.

Canım kesinlikle ben de diyodum Salı günü birşey var diye.. Sonra frg aklıma geldi sustum.

Fundacığım canım benim bir de tabi yaşamakgüzel arkadaşımız bakın kendimiz için birşey istiyorsak namerdim:) kesinlikle camdankalp için istiyorum...Doğum kolay olsun.
Tüyo öğrenip İyi şeyleri lütfen yazın..

Size selam eder, Forum için yaptıklarınız için sonsuz minnettar kalırız.

yaşamakgüzel (Fatma'ydı sanırım adı) sağolsun uzuuuuun ama somut olmayan bilgiler getirmiş. getirdiği bilgiler bölüme umutla bakmamı sağladı. gerçi ben yine umutluydum. bunu bi maniyle dile getirmiştim ama bilgiler umudumu arttırdı. 21. bölümün sonu kötü olsa da..22 de güzel şeyler olacağını düşünüyorum. özellikle Balââââââ :) konusunda yanılmamışım. Balââââ'nın olumlu gelişmelere neden olabileceğini tahmin ediyordum. Asi'nin adım atmasını sağlayacaktır. ayrıca pişmanlık da yaşacayaktır. o tarak hala gözümün önünde, unuttum sanmasın :)

benim tüyo günüm yarın, yani pazartesi :) ama bazen aksaklık olup, geç kalabiliyor. bekleyiverin gari :) passioncum seni seviyorum haberin ola :D

yasamakguzel88
23-03-08, 22:50
evet adım fatma:) ben çogu zaman detay bilgi vermiyorum..bu konuda uzamn funda..ona saygım sonsuz...sadece bölüm hakkında genel bir fikir oluşturuyorum..birde fragman çıktıktan sonra bana geleni size iletiyorum okadar..umut olmadan yaşanmaz zaten fundacım:) insanın umudu bittigi an hayattan tüm beklentileride bitmiş demektir...

asicik
23-03-08, 22:52
Tüyo için teşekkürler :)

Gerçekten heyecanlı bir bölüm olacağa benziyor...
Demir bakalım ne yapacak tilkimizle çok merak içindeyim..:)

bu ikilin özel olması demektir..aslında demirde asinin vesikalık resmi vardı ve demir asi için 1-0 öndeydi..sonra demir asiye toka alarak bu skorda beraberlik sağlamıştır..daha sonra ist.çekilen resimlerle ikili bu sefer karşılıklı olarak 2-2 skorla beraberdir,yani eşitlerdi

Bakıyorumda herkes rakamlara uyum sağlamış.. :img-in_lo Artık tüyo gelirken bile rakamlar var içinde :img-tomat

okudum okudum okudum....bitmek bilmedi...dün gece bi mani yazmistim tüyo istiyorum diye...diyorum benim kalbim temiz diye..ne istesem veriyor allah:icon_whis......ben istedim bir göz allah verdi iki göz..bir kerede yoncam senin icin aksamin bir vakti sesli fragman istemistim...$Ip diye damlamisti..

neyse tüyoya gelelim......ne uzun tüyoydu ....masallah masallah...allah bozmasin diyorum.:good:
saol fatmacim..:img-wink:.

ve baska bir konuya atliyorum....bak yoncam...gene belli oldu benim kalbimin temiz oldugu...daha dogrusu ikimiz kalbi temiz...bi futbol muhabbeti baslattik....her yerden top, skor ve rakkam yagiyor:img-hyste:img-hyste tüyoyu okuyordum...elimde cay vardi...gülüyorum derken..cay dökülüyordu nerdeyse:img-hyste:img-hyste

hüsnanur
23-03-08, 23:00
valla tüyo fena degil ama bana pek iyi bir bölüm olmicak gibi gelyiro
yani bence gonca meselesinden sonra güzel asi ve demir sahneleri izleriz gibi gelyior

yasamakguzel88
23-03-08, 23:01
bu arada camdankalp arkadaşımız salı günü dogum yapıcakmış..allah analı babalı büyütsün şimdiden bebeginizi:) funda bak sakın yarın bekletme..allah korusun gözleri yolda kalır vallahi ablacıgımızın:)

pas.si.on79
23-03-08, 23:02
merhabalar,,
site gitmeden önce bimkolik Demiri bana emanet etmişti. Sitede aman dedi Demiri ezdirme..:) ben okumalarım bitsin geliyorum. Ben de gider ayak birşey yazdım ama gitmemişde olabilir neyse.. Sanırım Sitede Demiri çizmeye izin vermedi. çünkü geldiğimde bakıyım Demir çizilmiş dedim site yerinde yoktu.

site açılmayınca ben de kitap okuyum dedim. yatmadan da bir bakıyım dedim.Ben gittim site açılmış.Tüyo gelmiş..

yaşamakgüzel(Fatma) cığım teşekkürler.. Upuzuun görünce çok sevindim.
Yalnız sanırım dediğin gibi genel ve ortaya karışık olmuş.. önceki bölümler ağırlıkta.İzlediğimiz.. Aşıklarımız da zaten bir küs bir barışık.. YAlnız son eklediğin tüyo da yani 4 çocuk olupta Asinin cevap vermemesi.. Acaba 22 de cevap verecek mi.. Yoksa daha sonraları mı verecek... :img-hyste

Not:Fundacığım sevgiler canım benim.

yasamakguzel88
23-03-08, 23:05
valla tüyo fena degil ama bana pek iyi bir bölüm olmicak gibi gelyiro
yani bence gonca meselesinden sonra güzel asi ve demir sahneleri izleriz gibi gelyior

hüsnanur iyi yada kötü bizim beklentilerimize göre degilmi..mesela bu bölüm içinde çok boş bir bölüm densede ben son sahneye kadar izlemekten çok büyük keyif aldım...sadece tek dilegim aradaki gerilimi çok hat safhada tutmamaları..yoksa son olaydan sonra hepimiz biliyoruzki bir anda asi demir aralarını düzeltemezler:img-yes:

GermanLady14
23-03-08, 23:07
Hmmm, son Tüyo'da belki söyle bi durum olabilir...
Asi, Senet'in Aslana verilmesinden Demir'in haberi olmadigini ögrenir, ve onla konusmaya calisir flean, Demir fazla takmaz, sonra Bölüm icinde Asi birden pat diye kac cocuk istedigini belirtir ve Demir bunu disdan göstermesede cevaba cok sevinir felan... :D :D :D

Dogum yapacak Ablaya'da simdiden gecmis olsun, Allah anali babali büyütsün insallah!

YONCA_ÇINAR
23-03-08, 23:12
okudum okudum okudum....bitmek bilmedi...dün gece bi mani yazmistim tüyo istiyorum diye...diyorum benim kalbim temiz diye..ne istesem veriyor allah:icon_whis......ben istedim bir göz allah verdi iki göz..bir kerede yoncam senin icin aksamin bir vakti sesli fragman istemistim...$Ip diye damlamisti..

neyse tüyoya gelelim......ne uzun tüyoydu ....masallah masallah...allah bozmasin diyorum.:good:
saol fatmacim..:img-wink:.

ve baska bir konuya atliyorum....bak yoncam...gene belli oldu benim kalbimin temiz oldugu...daha dogrusu ikimiz kalbi temiz...bi futbol muhabbeti baslattik....her yerden top, skor ve rakkam yagiyor:img-hyste:img-hyste tüyoyu okuyordum...elimde cay vardi...gülüyorum derken..cay dökülüyordu nerdeyse:img-hyste:img-hyste

Kalbi temiz insan... :)

Hafta içi ne olur Demir Asi barışma sahnesi istede şu hengabeden kurtulalım...
Yoksa bana gene gelecekler.Bak tersim kötüdür ona göre.Asiye bile benzemem bu konuda haberin ola...:img-hyste

Şu tilki Demir sahnesine takıldım.Acaba nasıl bir ortam olacak.
Demir bu çocuk yaramaz.Ona göre mi diyecek.

Asi bu durumda tabi sanane diyecek o ayrı tabi :img-hyste

Yada Demir Tilkiyi o kızla beraberken Goncaya veya Asiye mi göstercek ???

Görecez...bye

pas.si.on79
23-03-08, 23:14
hüsnanur iyi yada kötü bizim beklentilerimize göre degilmi..mesela bu bölüm içinde çok boş bir bölüm densede ben son sahneye kadar izlemekten çok büyük keyif aldım...sadece tek dilegim aradaki gerilimi çok hat safhada tutmamaları..yoksa son olaydan sonra hepimiz biliyoruzki bir anda asi demir aralarını düzeltemezler:img-yes:

zaten dizi olmasının en büyük keyfi de bu.. Sinema filmi değil ki bir oturuşta izleyip mutlu sonla bitirelim.. Her hafta dediğin gibi çok fazla germeden,merak uyandıran ki (haftası beklensin) hoş bir dizi olması..

Tabi ki hüzünleri,aşkları,mutlulukları,öfkeleri izleyeceğiz.

Ben sonu da sevdim.. Ama Keşke Asi o tokayla fotoyu atmasaydı.. Ya da attığına pişman olup, kurtarmaya çalışsaydı. (kurtaramazdı da hani çaba olayı) YA da Demire ya senin yüzünden attım bunu nasıl yaptım dese bu bile benim için yeterli olur. En azından bir anlık öfkesinden yaptığını Demir anlar.. Sonra ne diyecekse desin senet mi diyecek Bala mı diyecek..

asicik
23-03-08, 23:16
Hmmm, son Tüyo'da belki söyle bi durum olabilir...
Asi, Senet'in Aslana verilmesinden Demir'in haberi olmadigini ögrenir, ve onla konusmaya calisir flean, Demir fazla takmaz, sonra Bölüm icinde Asi birden pat diye kac cocuk istedigini belirtir ve Demir bunu disdan göstermesede cevaba cok sevinir felan... :D :D :D

!

:img-hyste:img-hystey
süper bir fikir..:img-hyste

Demir Asiyi biraz süründürecek....süründürecek ....süründürecek (tamam abartmiyorum!!:icon_whis)...
Asi pisman olacak...cooook pisman olacak fevri davrandigi icin..
Demir yüz vermeyecek.....sonra Asi cildiracak...aynen Demir suriyeden döndügünde yüz vermedi diye cildirdiya ondan....:icon_whis sonra pat diye kac cocuk istedigini söyleyecek...

simdi bu cocuk sayisini söylemeseydi, bi 14. bölüm sonu yasariz diyordum ben ama ...ama asi cocuk sayisini söylerse garibim orda öylece kalacagi icin...kizi biraz zor öper...:img-hyste

aasiii
23-03-08, 23:17
iyi geceler asi forumu.
tüm gün,kimbilir neler neler kacırdım dedim...gece bitmeden foruma bakmak istedim.ama cok sey kacırmamısım:icon_whis(site ucustaymıs zaten:))

neyse..
bu sabah bi kabusla uyandım:img-cool2
SÜHEYLA..ASLAN..

Süheyla,Aslan'a oda yapacakmıs evinde.Mobilyalar hakkında ona danısıyor..Aslan ''sizin düzeninizi bozmayım.böyle idare ederiz,zaten geceleri pek eve gelmem ben.'' diyor..Süheyla''nasıl istersen ama yine de bi odan olsun ki,geldiğinde rahat et.'' diyor..
melek-defne sahnesine geciyorum:img-pilot

melek araba kullanıyor:img-cool2.yanında defne..arka koltukta ben:)(ne sıfatla ordayım bilmem:))
benim solumdaki kapı kapalı,ama aralık gibi duruyor.''melek bu kapı bozuk mu.tam kapanmıyor mu ?'' diyorum. ''ya,bu arabayı ikinci el aldık zaten.ona ragmen taksitlerini ödeyemiyoruz.aslan geldikten sonra bu hallere düştük.''
ben dumur oluyorum...sonra...''melike kalk kahvaltıya cabuk:D''
:img-tomat

YONCA_ÇINAR
23-03-08, 23:22

Demir Asiyi biraz süründürecek....süründürecek ....süründürecek (tamam abartmiyorum!!:icon_whis)...
Demir yüz vermeyecek.....sonra Asi cildiracak...aynen Demir suriyeden döndügünde yüz vermedi diye cildirdiya ondan....:icon_whis sonra pat diye kac cocuk istedigini söyleyecek...

simdi bu cocuk sayisini söylemeseydi, bi 14. bölüm sonu yasariz diyordum ben ama ...ama asi cocuk sayisini söylerse garibim orda öylece kalacagi icin...kizi biraz zor öper...:img-hyste

not: bi cocuk sayisi muhabbeti acildi..bari bende söyleyeyimde kurtulayim..ben aslinda gelecek zamanda (bu uzak gelecek oluyor) 2 cocuk isterdim...kararimi degistirdim..4 tane istiyorum:img-hyste niye acaba...
Camdankalbe simdiden allah anali babali büyütsün diyorum..

Şimdi sürünme olaylarında sonra Asi pat diye diyecek diyorsunuz...Öylemi bakalım ne çıkar bundan. :img-hyste

Evet sağ kanattan gelen Demir Asiyi gördü pas versem mi diye düşündü düşündü düşündü.Ama aklına ateş başı olayı geldi.Bu şey oluyor.Asinin geçen maçta attığı gol.Yani Demir atacakken onun attığı gol :img-hyste..

Vaz geçti pası atmaktan....

Ama Demirrrrrrrrrr pası att bak 4 çocuk istiyorum b en ne olurr :img-in_lo (Kabul eridi asi tıpkı tokanın incilerinin eridiği gibi :img-hyste ).Birini evlenmeden yaparız... :img-hyste

Asiii (o muhteşem gülüşü :img-in_lo )...Al orta yaptım ama bu sefer gol yapma.Top kalecide kalsın yazık yediğim golleri daha unutamadım :img-hyste

znr
23-03-08, 23:23
iyi geceler asi forumu.
tüm gün,kimbilir neler neler kacırdım dedim...gece bitmeden foruma bakmak istedim.ama cok sey kacırmamısım:(site ucustaymıs zaten:))

neyse..
bu sabah bi kabusla uyandım
SÜHEYLA..ASLAN..

Süheyla,Aslan'a oda yapacakmıs evinde.Mobilyalar hakkında ona danısıyor..Aslan ''sizin düzeninizi bozmayım.böyle idare ederiz,zaten geceleri pek eve gelmem ben.'' diyor..Süheyla''nasıl istersen ama yine de bi odan olsun ki,geldiğinde rahat et.'' diyor..
melek-defne sahnesine geciyorum:img-pilot

melek araba kullanıyor:img-cool2.yanında defne..arka koltukta ben:)(ne sıfatla ordayım bilmem)
benim solumdaki kapı kapalı,ama aralık gibi duruyor.''melek bu kapı bozuk mu.tam kapanmıyor mu ?'' diyorum. ''ya,bu arabayı ikinci el aldık zaten.ona ragmen taksitlerini ödeyemiyoruz.aslan geldikten sonra bu hallere düştük.''

Melike'cim alemsin ya... Nerden görürsün böyle rüyaları... :)

Sen işi ilerletmişsin farklı şeyleri görüyorsun... Ben izlediğim sahneleri görmekle yetiniyorum... :)

Yahu nasıl etkilerdiler bizi... Şu Süheyla'yı varya...

Tam geçte olsa iki satır yorum yazayım dedim site gitti... Şimdi çıkmam lazım... Ama ısrarcıyım... Geçte olsa yazılacak bu yorum... :img-pilot :)

pas.si.on79
23-03-08, 23:24
:img-hyste:img-hystey

not: bi cocuk sayisi muhabbeti acildi..bari bende söyleyeyimde kurtulayim..ben aslinda gelecek zamanda (bu uzak gelecek oluyor) 2 cocuk isterdim...kararimi degistirdim..4 tane istiyorum:img-hyste niye acaba...
Camdankalbe simdiden allah anali babali büyütsün diyorum..

Kesinlikle böyle olacaktır.Canım Asi haketti ama.. SOn haraketinden dolayı.. Ama Demir tabiki dayanamayacak .

Zaten bence İhsan bile bunun SÜheylanın altından kalktığını anlayacak.Demir yapsa bu zamana kadar yapardı.Melek zaten Melek.. Geriye kalan ve ilk başta düşünülen tek kinci Süheyla kalıyor..

Artık İhsan bile anladığına göre Asi de anlarherhalde. :) öğrenir herhalde..

Acaba bu senet parasını Demir kendi mi ödeyecek.. :) ya da Cemal Ağa mı ödeyecek.SAnki senetle ilgili düşünülmeyen bir destek geliyor demişti yanlış hatırlamıyorsam.

Arkadaşlar bir de son soru.. Acaba BAla 22 de gidecek mi?

asicik
23-03-08, 23:27
Kalbi temiz insan...

Hafta içi ne olur Demir Asi barışma sahnesi istede şu hengabeden kurtulalım...
Yoksa bana gene gelecekler.Bak tersim kötüdür ona göre.Asiye bile benzemem bu konuda haberin ola...:img-hyste

Şu tilki Demir sahnesine takıldım.Acaba nasıl bir ortam olacak.
Demir bu çocuk yaramaz.Ona göre mi diyecek.
Asi bu durumda tabi sanane diyecek o ayrı tabi :img-hyste
Yada Demir Tilkiyi o kızla beraberken Goncaya veya Asiye mi göstercek ???

Görecez...

Kalbi temiz insan 2.....canim sen de iste....seninde istedigin olur...benim nedensen olur olmadik seyler isteyince gercek oluyor:icon_whis...senin o istedigin stoklarda kalmadi..sezon sonuna üretim ancak yetisir...:img-hyste

Tersin kötüdür biliyorum...Bi ara sesli fragmanla zor yatistirdim sinirlerini..bilmemmi:icon_whis

Tilki diyorsun...hangi tilki...su ziyami?? ay onun neresi tilki yahu..adam odun (bu kelimeyi bu forumda kullandigim icin herkesten özür diliyorum...ama o $ahisa yakisan daha güzel bir kelime bulamadim:icon_whis)...ama birde su varki, bizim gonca tam saftirik....allahim bu kiz hic mi erkek görmemis...
nasil halledecek demir...korkma zor olmaz onun icin...ama nasil olacagini bilemicem:icon_whis

iyi geceler asi forumu.

melek araba kullanıyor:img-cool2.yanında defne..arka koltukta ben:)(ne sıfatla ordayım bilmem:))

ah canim...sendemi??...bana da geliyorlar arada böyle....gecer korkma gecer...en gec bir dahaki sezonda gecer..

HIGHLIFE
23-03-08, 23:29
Yasamakguzel tuyo icin tesekkurler guzel bir yorum olmus.. Ayrica baska bir sitede Demir'in senedi Aslan'dan alip Asi'ye verecegini okudum. Tabi Asi bir o kadar mahcup, ama Demir'de biraz tavir yapacakmis. Bu konuda bir fikrin var mi?

YONCA_ÇINAR
23-03-08, 23:30
Arkadaşlar bir de son soru.. Acaba BAla 22 de gidecek mi?

Ayol niye gidiyor Bala anlamadım.Ne istiyonuz Allahın garibinden :icon_whis
Ne güzel dolaşıyor şöyle orda burda olur ne güzel araba tepelerinde olur olmadık insanların karşısına çıkıyor. :img-hyste
Ben seviyorum Balayı...:)

Ee geçmişte Kenan olayımız var onu hatırlarsak bu Balanın gidişi onunkisi gibi olur.Yani daha var gitmez... :) Gitmesinde :img-tomat

aasiii
23-03-08, 23:31
[QUOTE=znr;6448343]Melike'cim alemsin ya... Nerden görürsün böyle rüyaları... :)

Sen işi ilerletmişsin farklı şeyleri görüyorsun... Ben izlediğim sahneleri görmekle yetiniyorum... :)

canım yakında tüyolar benim rüyalardan gelirse şaşma:img-hyste
çıkar gördüklerim genelde dogruya dogru:img-hyste

ah canim...sendemi??...bana da geliyorlar arada böyle....gecer korkma gecer...en gec bir dahaki sezonda gecer..

canm gecse iyi olacak.
asi-demir neyse de süho nerden cıktı ya:img-tomat
bir de baska sitede anket olayı vardı annem uyandırdıgında,''o anketi anneannem yapmadı'' demişim.:img-hystene alaka ben de bilmiyorum ama bayagı güldük.annem de ben de(=

YONCA_ÇINAR
23-03-08, 23:32
Kalbi temiz insan 2.....canim sen de iste....seninde istedigin olur...benim nedensen olur olmadik seyler isteyince gercek oluyor:icon_whis...senin o istedigin stoklarda kalmadi..sezon sonuna üretim ancak yetisir...:img-hyste

Tersin kötüdür biliyorum...Bi ara sesli fragmanla zor yatistirdim sinirlerini..bilmemmi:icon_whis

Tilki diyorsun...hangi tilki...su ziyami?? ay onun neresi tilki yahu..adam odun (bu kelimeyi bu forumda kullandigim icin herkesten özür diliyorum...ama o $ahisa yakisan daha güzel bir kelime bulamadim:icon_whis)...ama birde su varki, bizim gonca tam saftirik....allahim bu kiz hic mi erkek görmemis...
nasil halledecek demir...korkma zor olmaz onun icin...ama nasil olacagini bilemicem:icon_whis

Valla canım odun dedin bunu bayağı önceden Demirim içn kullanıyorlardı.Demir odunluktan terfi etti... :img-hyste

Gonca hiç erkek görmemiş mi...
Görmüşte..Böyle tilki görmemiş iki ayaklı olanından :img-hyste:img-hyste

asicik
23-03-08, 23:41
simdi Demir onca güzel laf etti....karsisinda tas olsa erirdi o laflardan sonra...ucurum gibi bakan falan.....sonra kur yapti.:img-in_lo..güllerin ardindan muzip muzip bakti.....kendine güvenen bir tavirla anladim, istiyorsun dedi....

eeeee bu kiz hic mi hoslanmadi...hic mi etkilenmedi...hic mi yani...hic mi??? insan biraz gülümserdi...gül sahnesinde olsun gülümseseydi...nede olsa o aslinda seven biri...hic mi etkilenmedi yahu...
o zaman bize ne oluyor..:icon_whis

yani Asi nasil atti o tokayi atese...hic mi kiymadi yahu...hani degerliydi...
Seven biri yaparmi bunu...Asi yaparmi bunu??? yada Senaristlerimiz abartiyormu herseyi...

benimkiler geldi gene....kusura bakmayin:img-tomat

yasamakguzel88
23-03-08, 23:46
Seven biri yaparmi bunu...Asi yaparmi bunu??? yada Senaristlerimiz abartiyormu herseyi...

canım bu senaristler daha o kadar çok abartcakki:) tokayı mumla arayacagız bence.... resmin telafisi var .asi muhakkak yenisini tab etiriri..ama toka gitti vallhi..ama ilk daha güzeldi:) kutusu filanda çok şıktı:img-yes:

HIGHLIFE
23-03-08, 23:49
simdi Demir onca güzel laf etti....karsisinda tas olsa erirdi o laflardan sonra...ucurum gibi bakan falan.....sonra kur yapti.:img-in_lo..güllerin ardindan muzip muzip bakti.....kendine güvenen bir tavirla anladim, istiyorsun dedi....

eeeee bu kiz hic mi hoslanmadi...hic mi etkilenmedi...hic mi yani...hic mi??? insan biraz gülümserdi...gül sahnesinde olsun gülümseseydi...nede olsa o aslinda seven biri...hic mi etkilenmedi yahu...
o zaman bize ne oluyor..:icon_whis

benimkiler geldi gene....kusura bakmayin:img-tomat

Bence senaristler ozellikle Asi'yi bu kivama getirdiler, bundan sonraki bolumlerde yani tum yanlis anlamalar cozumlenince artik Asi'nin nasil Demir'in gonlunu almaya calisacagini zevkle izleyecegiz.. O kadar gururlu ki bunu da yine kendine has uslupla yapacaktir.. Bizde zevkle izleriz..

asicik
23-03-08, 23:53
canım bu senaristler daha o kadar çok abartcakki:) tokayı mumla arayacagız bence.... resmin telafisi var .asi muhakkak yenisini tab etiriri..ama toka gitti vallhi..ama ilk daha güzeldi:) kutusu filanda çok şıktı:img-yes:

daha fazlami abartacaklar...???:sad53: halimi düsünmek bile istemiyorum o zaman...yoncayla beraber futbol vazgecip, sumo güresi, buz hokeyi (sopalari baya saglammis duyduklarima göre:img-hyste), yagli güres , amerikan futbolu.(önündekini ez gec..tam bizimkilere göre:img-hyste)....yani ne varsa o konulara atlariz herhalde...:img-hyste

toka falan istemiyorum zaten ben artik...almasin demir toka falan..bi o hallediyor tokayi bi Asi...tokaya yazik yahu....
hediyeden anlamiyor bunlar....ilk kavgada yakiyorlar, kiriyorlar...yanmayan kirilmayan hediye lazim bunlara.....
ne olabilir....???:icon_whis
orasini sonra düsünürüz...benim uykum geldi....sacmalamaya her an baslayabilir..hatta basladim bile..

herkese iyi geceler...bye

bimkolik
24-03-08, 00:20
bimkolik yorumun harika... icimden gecen herseyi yazmissin... ellerine klavyene saglik... yani demirin hic mi iyi yanlari yok... demir asinin kötü huylarini bile güzel sözlerle süslesin... asi hanim ise demirin hic bir güzel huyunu görmesin....
.
Çok teşekkürederim kumralım..Asi de görüyor görüyor Demirin iyi huylarını ama ne güzel demiş babanelerdn biri nağmeliyor diye..:img-hyste
Yoksa otel kapısının eşiğinde yere yatıp neden gelmiyor diye kıvranırmıydı?

Sevgili Bimkolik

Önce Asu sonra sen... Bu denli güzel yorum mu olur? Bir 'Demir'ci olarak amuda kalkarak alkışlıyorum:img-hyste. Nasıl olacaksa...Tüm hissettiklerimi fevkaladenin fevkinde ifade etmişsin. Yüreğine sağlık... Rahatlattın beni ve diğer Demircileri...
Aman amuda kalkma sen bize lazımsın canım. Siz rahatlayın diye yazıyorum ..
Yoksa Demiri anlatmaya ne hacet..mal ortada..altının değerini sarraf anlar..

bimkolik aynen katılıyorum sana.. bu sözlerden sonra nasıl oluyoda hala o sertliğini ve inatçılığını koruyabiliyor hayret . ama aslında asinin sözleride doğruydu su bir gercekki demir geçmişi her hatırlattıklarında asiden uzaklaşıyordu bu gel gitlerde asiyi bu hale getirmiş olmalı. ama asinin sözleri demirin askından hemen vazgeçmemesi gerektiini söylüyordu. tabi anlayana = )
demirin işi zorr aslında asininde
Asi de bir gün Demiri anlayacak, Demir de Asiyi..Tartışa tartışa öğrenecekler ..
Yeterki yüreklerindeki sevgi tükenmesin..

bimkolik bi konu ancak bu kadar şahane yorumlanırdı kutluyorum...arkandayız..ama..
ben asiyi anlıyorum,bala yalınayak adamın odasından çıktı yaa!!kralı gelse yemez yani şu durumu ve tabii asi nin sonuna kadar hakkı var ki demir bi türlü açık açık seni seviyorum demedi..sonra biraz zorlamada geri çekildiğide asikar!!e bu kız nasıl güvensin di mi??
Bak işte Bala konusunda sonuna kadar Asinin yanındayım..Azbile yaptı Demire..
O odadan elinde ayakkabılarla çıkan birini görüp de hayra yoracak kadın düşünemiyorum. ama Asi bana açıklama yapmak zorunda değilsin diyerek kestirip attı. Aslında bırak biraz daha açıklasın adam, hem sen rahatla hem o..

Çözüm falan yok. Demir'in aklı şefin spesiyali kadar karışık. Teyzesine de doğru ve net cevaplar vermiyor. Kaçak güreşiyor onunla da aynı Asi'ye yaptığı gibi...
Duarcığım, yaralarını deşeyim..Bana göre ,
Demirin aklı çok net..fikri çok net..kalbi çok net..:img-hyste
Evlenme teklifi etti daha ne yapsın?

Ohh yağlarım eridi valla.Bunların hepsini Demir demiş gibi okudum.:Ellerine sağlık :
Ha Demir ha ben ne fark eder ki:img-hyste

Hiç bir şey istemiyorum ben...itiraf,öpücük vs değil....Şu oğlan kıza bir sarılsa öyle kalsalar suskunca....hiç konuşmadan....bitecek her şey....Bimkolik :img-hysteuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu luyacağız ozaman ...ah ozaman bir gelseB]
Ne uuuuuuuuuuuuuu çekeceğim o zaman var ya..Yeterki o sahneler gelsin..
Şu Demirin muhtaç olduğu sıcaklığı Asi den bir göreyim..:img-yes:

Sevgili bimkolikçiğim, aslında ben anlıyorum Demir Paşa'yı... Adam İstanbul'da bir bakışıyla istemediği kadar kadını peşine takarken, bu Antakyalı Pantere bir türlü ulaşamıyor...:img-hyste:

Üstelik tüm benleriyle, çizgileriyle, kaş üstü yarasıyla karşına dikilmiş filozof kırması haliyle ilanı aşk ediyor bizimkinde tık yok...

Ben böyle kadınları seviyorum ne yapayım... Ne istediğini ve istemediğini bilebilmek bir marifettir. Bir de hormonlara göre yaşam vardır ki hep kandırıkçılık yapar o hormonlar...
:
Aslında ben de seviyorum böyle kadınları..Asi ye de hak veriyorum ne yapsın garip..Masum masum tarlalarda dağ taş dere tepe gezerken Demir gibi biri göktaşı misali düşüveriyor tarlanın orta yerine..hatta sana hayat öpücüğü veriyor...ekmeğe abdestini yapsan daha iyi..böyle bir karizmanın karşısında çarpılmayanı allah çarpar...Daha önce aşk tecrübesi olmamış biri için Demir fazla komplike...Üstelik ailesinin en bunalımlı günlerinde bir de aşk hayatı
karışıveriyor kızın..Metabolizması iyi dayandı iki cephede birden savaşmaya..
Aşk, üstelik Demir gibi, insanın beynini yoran bir adamla aşk yaşamak hiç kolay değil... Asinin güçlü duruşlarını hep takdir etim.. Ama bunun dozajı çok önemli..Güçlü olacağım derken sana sevgiyle bakan gözü ayırt edemeyecek hale gelmemesi gerek..Sevgi ile uzatılmış ele düşman eli muamelesi yapmaması gerek..Bu hassas çizgiye çok dikkat etmesi lazım aksi takdirde güçlü Asi olur itici Asi..

merhabalar,,
site gitmeden önce bimkolik Demiri bana emanet etmişti. Sitede aman dedi Demiri ezdirme..:) ben okumalarım bitsin geliyorum. Ben de gider ayak birşey yazdım ama gitmemişde olabilir neyse.. Sanırım Sitede Demiri çizmeye izin vermedi. çünkü geldiğimde bakıyım Demir çizilmiş dedim site yerinde yoktu.
.

Emanete iyi bakmışsın passionum, sitede sana yardımcı olmuş..çok teşekkürler..

newat
24-03-08, 06:29
Asinin güçlü duruşlarını hep takdir etim.. Ama bunun dozajı çok önemli..Güçlü olacağım derken sana sevgiyle bakan gözü ayırt edemeyecek hale gelmemesi gerek..Sevgi ile uzatılmış ele düşman eli muamelesi yapmaması gerek..Bu hassas çizgiye çok dikkat etmesi lazım aksi takdirde güçlü Asi olur itici Asi..

Bimkolikciğim gene rep atıp kaçacaktım ama.Profilime yazdıkların gözümün önüne geldi.Sevdiklerime hayır demekten hiç hoşlanmam.:img-in_lo
Sıla dizisini inatla seyretmeye devam ettiğimi biliyorsun.Asiyi netten izliyorum.
Tv'den izlemek gibi olmuyor.Sıla bittiğinde tv'den izleyeceğim.:img-yes:

Ben Asi'nin gerçek ortaya çıktıktan sonra Aslan'a yakın davranmasını beklerdim.
Asi ve Aslan arasındaki ilişki diğer kızkardeşlerden farklıydı.Bu konuda Asi'nin Aslan ile konuşmasını beklerdim.Aksine nüfusa alma olayında babasının yavaş olmasını haklı görüyor olmasına şaşırdım.Onlar yavaş hareket ederken Meleğin gösterdiği yakınlık Aslan'ı yumuşattı ve Süheyla'nın yanında yer almaya başladı.

İhsan tüm aileyi toplayıp konuştumu?Yoksa konuşmadanmı iki aileyi bir araya topladıda küçük kız soyadı konusunu açtı.Ben o yemek masasında Asi'nin Aslan'ın peşinden gidip konuşmasını beklerdim.
Belki babasını paylaşmak istemiyor şokta.Ama Süheyla'da Meleğin annesi sayılır.
Oda paylaşmak istemeyebilir ama Aslan'ı kazanmak için çaba sarfediyor.
Dışlanma duygusu kötü bir duygudur.Aslan Kozcuoğlu çiftliğinde bu durumu yaşıyor.Asi'de Melek gibi davranabilseydi Aslan belkide bu kadar çabuk Süheyla'nın yanında yer almayacaktı.Bu güne kadar görmediği para Aslan'a neler yaptıracak çok merak ediyorum.

İhsan Beyin Aslan'ı iş toplantısına götürmesinede hiç anlam veremedim.Dangul dungul konuşan Aslan'ı iş toplantısına götürmenin ne gereği vardı.Öncesık sık ikili olarak yemeğe çıkmalıki Aslan'la olan uçurumu kapatabilsin.:img-yes:

Netten izlediğim için yanlış yorumlarda bulunabilirim.Bu nedenle kusuruma bakmazsanız sevinirim.
Herkese sevgiler.:img-in_lo

meline
24-03-08, 07:44
Saflar/taraflar belirginleşiyor...

Demir'ciler sağa, Asi'ciler sola, Demir&Asiciler ortaya...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Ne demişler: Bitaraf olan bertaraf olur...

ben aşktan tarafım..onu yaşayan bugün Asi&Demir olur,, Mavi&Çınar olur,, X&Y olur fark etmez..kişilere takılmıyorum..kim hakkıyla yaşıyor, yaşatıyorsa ondan tarafım:img-yes:

En büyük aşk başka büyüğü yok......:happy0064

not: bertaraf olmaktan kurtulabildim mi acep...:icon_whis

sude9
25-03-08, 13:37
site gelmiş:)))..ileri derecede bağımlılık yaptı olmayınca bu muhabbetin eksikliğini çok hissediyorum...Cemal ağa ve sırnaşık sarmaşık için neler neler geçtiydi aklımdan yazamadan site gitti:img-hysteiçimde kaldı yazmazsam duramam:img-hyste

ayva çiçek açmış yazmı gelecek
gönül bu sevdadan vazmı geçecek..

of offf yandan yandan:bella:bella

mutfak önlüğü giymiş sigara böreği saran Cemal ağa in İhsan'a kuyu kazan Cemal ağa out
sabah akşam aynı şarkıyı söyleyip dinleyen cemal ağa in süheyla peşindeki cemal ağa out...
çapkın kral forever:img-hyste

fena çarptı cemal ağa...hayır alışıkta değiliz bu hallerine...arada bir iki kuyu kazma icraatı olması lazımdı ama yok..ihsan'ın gösterildiği adaylık için belki düşünebilir birşeyler ama son bir kaç zamandır yok....ne ettiyse sarmaşık hatun etti...:img-hystebizim kurt dedenin 1001 sayısına merakı,konağının bahçesine sarmaşık dikme sevdası ,kadınım ol deme tutkuları varmış ta haberimiz yokmuş:img-hystehepsi gün yüzüne çıktı..o sarmaşık konakta dal verip konağın her yanını sararmı acep:img-hyste....suyunu güneşini ayarlar çapkın kral o sarmaşık değil konağı tüm antakyayı sarar...:img-hyste..Neriman..beğenmezmisin madam'ı....kadın sessiz sedasız baş etmesi kolaydı bu sarmaşık ile ne edecen bakalım:img-hyste

edit: Demir'in şu istanbul mevzusuna bir an önce çare bulması lazım..Antakya'ya yerleşti nasılsa artık orda diye biz kalan istanbul'luları boş bırakmasın..ad çıktı dokuza inmiyor sekize..Demir el at şu işe...memleketimin insanı vışş bu istanbullular hep böyle imiş demek baksana diziye bilem konu olmuş demesinler:img-hyste

-Cansu91-
25-03-08, 13:44
Selamlar, uzun süredir girmeye çalışıyorum foruma ama bir türlü açılmıyor. Neyse, ben yine kapanmadan yazayım birşeyler.

22.Bölüm Fragmanının çıkmasına saatler kaldı ,oradan da anlaşılacağı gibi senet meselesini kendi aramızda çözebiliriz.Senet meselesinin çabuk çözüme kavuşturulacağını düşünüyorum .Zaten ,bir kişi aracı olup halledecekmiş bu olayı.Haydi hayırlısı:img-icecr

Bala olayına gelince ,Asinin çok kızdığını biliyorum ,bu kızgınlığı da senet olayıyıla arttı. Sonra da resimi de tarağı da attı bundan çok büyük pişmanlık duycakmış. Bir zahmet duysun ama değil mi, Demircağız bir sürü güzel laf etti, ama Bala cadısını atlatamadı işte ,olsun Asiye yine de kızamıyorum ,Demire de,çok kötü bir zamana denk geldi o senet olayını duyması ,neyse çözüme kavuşturulur. Ben bu bölümde Bala'nın İstanbulda Demirle arasında geçenlerden sonra Asi dediğini söylemesini istiyorum Asiye.:img-yes: Artık demesi gerektiğini düşünüyorum ,evet Asi-Demir aşkı çok zor koşullarda başlayacak ,ama bunun da belli bir aşaması var ,o aşamanın hemen geçmesini ve başlamasını istiyorum. Ben çok sabırlıyım ,Sıla dizisinden çok çektim. Kader ortaklarım bilir,Hala da çekiyorum .Onun için Bala'nın söylemesi gerekir ,Demirin Ziya meselesine biran önce Zorlaşmadan olay el atması gerekir.V dahaları..

Edit:Sarılma Sahnesinin olması için ben dua ediyorum.
Bu akşamki fragmanda inşallah göreceğim ,olmazsa da ne yapalım ileride çok görücez değil:img-hyste

Neslihan17
25-03-08, 14:07
Camdankalp'ti sanırım, onun için tüyoları salıdan önce almıştım ama maalesef site paylaşmama izin vermedi :) haberler pek de iyi değil. tüyoları vermeden önce uyarayım. yine Aslan ve Süheyla'yla geçecek olan bir bölüm.

Aslan ele geçirdiği senedi kullanıyor. Kozcuoğullarına çiftliği hemen boşaltmalarını söylüyor. daha sonra da çiftliği boşaltmaları için mahkeme emri geliyor. Demir ve Kerim, kararından dönmesi için Aslan'la konuşuyor ancak Aslan'ın kararından dönmeye niyeti yok. Süheyla da Aslan'ı destekliyor. Asi, senedi Demir'in vermediğini öğreniyor. bölüm içerisinde Asi ve Demir konuşmalarına şahit olacağız. olumlu mu olumsuz mu, bunu izlerken görelim. bölüm sonu yine kötü bitebilir. kendinizi hazırlayın.

e.L_a
25-03-08, 14:20
Camdankalp'ti sanırım, onun için tüyoları salıdan önce almıştım ama maalesef site paylaşmama izin vermedi :) haberler pek de iyi değil. tüyoları vermeden önce uyarayım. yine Aslan ve Süheyla'yla geçecek olan bir bölüm.

Aslan ele geçirdiği senedi kullanıyor. Kozcuoğullarına çiftliği hemen boşaltmalarını söylüyor. daha sonra da çiftliği boşaltmaları için mahkeme emri geliyor. Demir ve Kerim, kararından dönmesi için Aslan'la konuşuyor ancak Aslan'ın kararından dönmeye niyeti yok. Süheyla da Aslan'ı destekliyor. Asi, senedi Demir'in vermediğini öğreniyor. bölüm içerisinde Asi ve Demir konuşmalarına şahit olacağız. olumlu mu olumsuz mu, bunu izlerken görelim. bölüm sonu yine kötü bitebilir. kendinizi hazırlayın.

çok sağol funda ya alıştık zaten ama biraz şaşırtsınlar artık bizi bu durum can sıkıcı oluyor biraz kaç bölümdür aslan ve süheyla dolu bi dizi olay izliyoruz vee umarım asi demir açısından hepimiz biliyoruz en başta olumsuz olsada sonrada olumlu olur inşallah yani artık fragman ve özeti bekliyelimde belki onlardanda ek bişeyler çıkartabiliriz
buarada umarım artık çokta sorun yaşanmaz sitede eksikliği çok belli oluyoda :D:D:D

Sımarık Cadı
25-03-08, 14:20
funda tüyo için teşekkürler...=)

demek yine bolca aslanlı&süheylalı bi bölüm...=)asinin senetleri demirin wermediğini öğrenmesii güzell demir hala insanlık ediyoda bide aslanı wazgeçirmeye calısıyo...:P:P

aslanda süheylayla aynı genlerden nede olsaa...intikam intikam intikam...başka bişi bilmiyo...

inşallah asi demirden özürdiler özürdilemese bile pişmanlığını dile getirmeli en azından...yaa uff bölüm sonu niye kötü olabilirkiii...artık ne kaldıı kawga ediceklerii...:D:D:D

hüsnanur
25-03-08, 14:21

tüyo icin tskler
valla sinir olyuorum ya
hep aslan süheyla ne bu ya
zaten ben emindim yine güzel bir bölüm olmicana
napalim bekleriz bizde :(

Cansu*
25-03-08, 14:40

aslan keşke biraz daha bekleseydin malum cebin mebin ısınıyomuş ısıtıcıya gerek kalmazdı ama:)

mahkeme emri ise boşaltmak zorudalar dimi?demir ve kerim konuşuyolarsa iş baya bi ciddiye binmiş demektir süheyla da tabi destek vericek kozcuoğullarını o çiftlikten çıkarınca eline ne geçicek anlamıyorum

acaba asi senedi demirin vermediğini nasıl öğrenicek merak ediyorum demirden özür dileme gibisinden bi teşebbüse kalkar mı?

tabi canım biz alıştık artık bu aralar kötü bitiyo

darko
25-03-08, 14:41

neslihan17 tüyo için teşekkürler
bu bölüm gene süho-aslan ağırlıklı bir bölüm olacak desene.en azından tüyonun bir kısmı hoşuma gitti asi hanım demirin senedi aslana vermediğini öğreniyor :happy0064 demir biraz naz yapsın yüz vermesin asiye.inşallah sarılma sahnesi vardır bu bölümde.:img-in_lo asi sarılsın demire öyle özür dilesin kuru kuru sadece özür dilemesin.
şu süho ve minik aslanından da kimseye sıra kalmıyor bir başladılar intikam intikam diye bitmek bilmedi yeter artık daha fazla demir ve asi sahnesi istiyoruz.valla süho ve aslanı göstermesinler cemal ağa ve sarmaşık hanımada razıyım.en azından insanda bir gülümseme yaratıyolar.
şu son sahneler iyi bitse olmaz mı ya hep kötü hep kötü alıştık zaten kötü bitmesine.benim merak ettiğin ne olacak ki kötü bitecek düşün düşün verem olacam yakında.inşallah bu kötü son asi ve demir için değildir belki gonca olabilir.
siteden de bir çıktın mı bir daha giremiyorsun dün sabahtan beri girmeye çalışıyorum yok.:img-tomat

e.L_a
25-03-08, 14:44
arkadaşlaarr fragmanı izledim şimdi euro d de tüyodan sonra çok iyi geldi :img-yes: hemen anlatıyım en iyisi
hatırladklarım tabii en başta asi ve demirin son sahnesiyle başlıyor o son sözleri tekrar söylüyo ve diyoki demir git artık burdan sonraa demir teyzesinn yanına gidiyor aslanında sesi var arada diyorki aslında senden tek bi çöp bile kabul etmezdim ama
sonra ihsanla konuşuyolar sen oğluna soyadını bile vermekten çekindin bedelini ödüyceksin gibisinden
sonra demir aslanın yakasına yapışıyo bi yerde ondan aside yapma diyo ama bundan öncede görüntüde değilde demir asiye diyoki senin yüzündeki bu öfkeyi güvensizliği silcem ben sabredicem falan diyor
vee en sondada diyoki asiye ellerin ellimdeydi bunları artık bırakabilirmiyiz eskisi gibi bişey diyor :happy0064 sonrada ihsanla bir sahnede ona elini uzatıyo benim hakkımda yanıldığınızı size kanıtlıycam diye bişey diyo sonra bi bakıyoruz etrafları kalabalık hatta asi ve dedesi bile var asidede bi tebessüm :img-wink:
bunlardan önce biyerdede ihsanla asiyi gösteriyolar ellerinde imzalanmış bişey evlerinden çıkmaları için olsa gerek
unutmadan neriman bitti artık seninle sürüklenmekten bıktım diyor ihsana
bidee sarmaşığı cemal ağanın evine girerken gösteriyolar

umarım düzgün yazabilmişimdir ama görmek lazım arkadaşlar çok güzel görünüyoduyaa :img-yes:

nurgl05
25-03-08, 14:47
Ya benim anlamadigim bi durum war...

Süheyla sirf intikam icin gidip senetleri aslana weriyo... dogrumu?- dogru..!

simdi de tüya da ögreniyorz ki, Demir aslani vazgecirmeye calisiyo...
ya neden calisiyoki, dikilsin karsina Desinki : " o seneti ben kendi calisitigim parayla aldim... Sana noluyo. Adamsan seneti bana geri wer! öyle gelip hazira konuyosun... " yani bunu söylemye hakki war bence... süheyla senetleri werdi ama senetler icin imzayi atan we parayi basan DEMIR! kozcuogllularina "CIFTLIKTEN CIK" deme hakki yok... Yanlissam düzeltin...

sude9
25-03-08, 14:48

teşekkürler Funda...

Süheyla'nın yarattığı canavarın kendisine döneceği zamanı merakla bekliyorum...yoksa bu kadının iflah olacağı yok..Demir'e büyük iş düşüyor..yazık paşama..olayda suçu olmadığını mı ispata çalışsın,teyzesi ve Aslan'a mı engel olmaya ...madem süpermeniz o halde çözecek bu işleri başka yolu yok,hem top Demir de :)....Asi'nin gerçeği bu bölüm öğrenecek olması çok iyi..sorunlardan biri giderilir en azından..Demir Süheyla'ya dur demeli artık..bunu yapmanın vakti geldi de geçiyor..

edit:sarılma eylemimiz başka bölüme kaldı anlaşılan:(..çok uzamasa bari:img-in_lo

sonsuznur_mine
25-03-08, 15:14
22.bölüm fragmanı euro d de yayınlındı hemde sesli fragmandı demir asiye elim elime değdi diyordu.
fragmanın sonunda demir ihsan bey tokalaşmak için elini uzattı ama ihsan bey koluna dokunarak uzaklaşınca fragman bitti. asi demire senetle aslan babamdan öç alıyor dedi birde demir asiye tekrar güvenini kazanacığım gibi bir şeyler söyledi

boyle bı sey duydum fragmanı çıktı dıye ama kesın doğru değıl kendı gozelrımle gormedım ınsallah doğrudur sızlerlepaylasmak ıstedım...

Neslihan17
25-03-08, 15:32
tüyolara ekleme yapayım..unutmuşum yazmayı :)

Neriman çiftliği terkediyor ve Cemal Ağa'nın konağa gidiyor. ancak Asi, babasıyla çiftlikte kalıyor. Cemal Ağa Sarmaşık'ı evine getiriyor.

qsawe
25-03-08, 15:37
nurgl05

Ve senet konusunda bilgisi olmayan diğer arkadaşlar....

Senetlerin, ön yüzünde, borçlu ve alacaklı yerleri belirtilmiştir. Borçlu bir veya birden fazla kişi olabilir.

Alacaklı, senedin arka tarafına, adını soyadını dilerse adres ve telefonunu yazıp imzalar yani, ciro eder.

Ciro edilmiş bir senet, ortada bırakılır ise, eline alan senet üstünde hak sahibidir. Senedi çaldıran ya da, kaybeden, dava açmalı ve senedin tahsilini durdurmalıdır. Bu durumda, borçlu tarafın, aynı borcu, asıl alacaklıya ödeme yükümlülüğü devam eder. Tabii bu bir ispat gerektirir.Bu kısmı hukukçu arkadaşlar açıklar.

Eğer, senet imzaladınız, vadesinde borcunuzu aldınız ve senet artık sizin elinizde ise, ilk yapılmasını tavsiye edeceğimiz şey, imzanınız olduğu kısmı imza yok olacak şekilde yırtmanızdır....Aksi halde, ödemiş olsanız bile, belli süreçte eline bu senedi geçiren kişiler alacaklı konuma geçebilir.

Dizide de, bu el değişimi resmi yollarla yapılmadığı için, yani tefeciden senet alındığı için, senet en son kimin elinde ise alacaklı o.... Aslında, Demir iptal davası açabilir, ama, bu durumda senedi aldığı kişinin yaptığı iş ortaya çıkacağından, farklı tehlikeler yaşanabilir...

Demir'in buradaki kabahati, ki buna kabahat demek ne kadar doğrudur bilemem, senedi evde ( sanırım evde ki kasada ...çekmecede tutacak değildir) bulundurmasıdır. Teyzesinin böyle birşey yapacağını tahmin etmeyeceği ortada....

Fatma'cım, çok teşekkürler.... :img-wink:

Not: Umarım server değişimi sorunlarımızı giderir.... Siteye girmek, Asi ile Demir'in bir araya gelmesinden güç olmaya başladı....

sude9
25-03-08, 15:38
tüyolara ekleme yapayım..unutmuşum yazmayı :)

Neriman çiftliği terkediyor ve Cemal Ağa'nın konağa gidiyor. ancak Asi, babasıyla çiftlikte kalıyor. Cemal Ağa Sarmaşık'ı evine getiriyor.

sarmaşık geliyor demek..kurt dede sözünü tuttu..o sarmaşığı konağın bakçesine dikecek..

fragmanı anlatrtığınız için teşekkürler

biliyorsunuz ki tüp bitti,artık her eve alamıyoruz tüpü :)..şu fragmanları diğer malum yere koysanız çok çok iyi olur...:img-yes:

Sımarık Cadı
25-03-08, 16:26
e.L_a fragmanı cok güzel anlatmışsınn saol cnm...=)

anlaşılan demir asiye tawır yapabilecekken yine aşkının peşinde...asinin söyledikleri işe yaramış nası bi erkekle ewlenmek istemiyorumda anlattıkları iyi gelmişş demire...:D:Dasi&demir açısından olumlu bi bölüm olucak anlaşılan...demir asinin kendisine güwenmediğinin farkında...söyledikleride cok yerinde...en önemliside ihsana elini uzatabiliyo hala herşeye rağmen o kopamadığı geçmişlerine rağmenn...neden sırff asi için...asinin güwenini kazanabilmek için...süheylada böyle yaptığı sürece demirin tarafı bellidir artık...=)

bu çiftlikten cıkma mewzusuda nerimani kopma noktasına getiriyo demekki...sarmaşıkta ewde...:D:Doyy oyy oyy...=)

tabii bu durum ihsanla asiyi yeniden yakınlaştırıcaktırr...demirin ellerin ellerimde dediği kısmı fazla anlayamadım ama heralde öpüşme sahnesinden bahsediyo olabilir...:D:D

Sımarık Cadı
25-03-08, 16:39
izledim fragmanı...=)

asi cook sinirli ''demir burdan git artık''diyo yazık cocukcağıza...:D:D
demir ''o çiftliğin bu şekilde el deiştirmesine izin wermicem''diyo...aslanla neriman herzamanki gibi bağrış çağrışş...:D:D

bizim dede sarmaşığı görüyoo nası mutlu nası...=):D:D

demir asiye ''ama ben pes etmicem güwensizliği,hayal kırıklığını silicem...''diyoo...=)

yine demir asiye ''ellerin ellerimdeydi hep böyle kalamazmıyız öfkemizden kurtulalım artık asi hepimiz cok yıprandık'' diyo...=)

demir aslanı döwücekken asi ''yapma demir''diyo...=)

sonra demir ihsana ''hakkımda yanıldığınızı anlicaksınız''derken ihsan demiri kolundan tutuyo...bizim dedede asiye kaş göz fln yapıyo...:D:D

böylee yanii diğer arkadaslarımızın anlattığı gibi...güzell bi fragman...=)

tuba-ece
25-03-08, 16:48
şükür kovusturana

fundacım yasamakguzel88 cook tesekkurler tüyolar için biliyordum iyi seylere neden olacagını bu taka ve foto olayının aferin demire bek bir daha sevdim asi haklı olarak verdi tepkilerini ve sende onu anlayışla karşılayıp yanında oldugun için artık sana güven sorunuda duymaz

sürekli bebekten öz edildi gerek burada gerekte son bölümde onun için yazmadan geçemedim

aşkım beşimiz olucakmış

cokmuşya

asii demiri arar.onlar henuz aşkım falan diye konuşmadıkları için olaylar şöyle gelişir

demiiiir [asinin demirr söyleyisini çok seviyorum hem sevgi hem kızgınlık hem sitem hersey var tubayıda tebrik etmek gerek

asii.......demiiirr beşimiz olucakmış
demir....allaaahhh süper süper
asii......ya tabi süper süper benim ne yapacagım önemli degil ben nasıl ata binecegim nasıl tarlada hayvanlarımla ugraşacagım ya nasıl doguracagım en iyiysi dogurmayacagım

asi heryerde her konuda asi

ama asicim iyi düşün beşiz yani

hazal_90
25-03-08, 16:50
herkese merhabalar arkadaşlar!!

kabus gibi bi 2 gün geçirdimi 2 gündür giremiyorum siteye.. en son pazartesi sabahı sağolsun yasamakguzel cimin o uzuun tüyosunu okudum ondan sonra bir daha siteye giremedim.. forum forum gezdim valla :( :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr ağlama modundaydım artık tam ama ancak şimdi girebildim.. sizler girebildiniz mi ya?? yoksa bu bana mı oldu sadece??!!

fragmanı izledim ve beğendim açıkcası.. çok güzel bi bölüm olacak gibi duruyor..

neyse şimdi giremediğim zamanı telafi etmek amaçlı hızlıca bi göz gezdireyim yazdıklarınıza..

sude9
25-03-08, 18:55
siteye bi haller oldu..hadi hayırlısı..yeniden gitmeden ekleyeyim:)

ellerin ellerimdeydi,hep böyle kalamazmı...

Demir....mest etti şu fragmanda beni..işte beklediğimiz Demir..helal olsun be paşam..aşka böyle sahip çıkılır işte...kenara çekilmek,sinmek yok..niyet ettin mi işin sonunu getireceksin..ne olursa olsun...Asi de karşılık verecek muhakkak..Demir böyle işe koyulmuşken onu yarı yolda bırakmayacak...şahane bir bölüm geliyor..sarılma eylemi ertelend,i diye düşünüyordum ama bu fragmandan sonra çokta fazla ertelenmedi diye görüyorum şimdi...bunlar sarılana kadar yazacağım bu sözleri...:)dede'nin de Asi'ye bakışları var..Demir ile aradaki durumu daha da anlaşılır hale geliyor hepsi için anlaşılan:)

honeymoon
25-03-08, 19:06
ay bu site yüzünden sinir hastası oldum giremeyince bi sinir bir sinir annem korkmaya başladı benden :icon_whis

fragmanı gördüüm Demir in ellerin ellerime değdi... konuşması gittikçe kısılıyor acaba tepkisinden mi korkuyor asinin :icon_whis
Son kısım İhsanın şu temsilicilik toplantısı olsa gerek.. İhsan kenara çekip ne diyecek çok merak ediyorum (kızımın peşini bırak:img-pilot)
Bu arada sesli fragmanı izlerken ayy sesli fragman ne zaman çıkar diye kendi kendime konuşup sesli olduğunu farketmek de ilginç tabi :blink:
Bu demek oluyorki ikinci bir sesli fragman gelicek yani inşalla:icon_whis

Anda
25-03-08, 19:07
Şükür kavuşturana :) Fazla uzatmadan hemen ekliyorum Demir'in mektubunu... eğer site yine gitmezse biraz sonra da Asi'nin mektubunu ekleyeceğim... İşte

Demir'in mektubu

Bütün cesaretimi toplamış ve sana “evlenmek istediğim kız sensin” demiştim. Belki senin beklediğin şekilde değil. Belki senin istediğin sözcükleri kullanarak değil. Ama kendimce ve bütün kalbimle... Ruhumu aydınlatan, beni karanlıklardan çekip çıkartan, kinle akan bir nehrin akışını tam tersine çevirip sevgiye yönelten ve mutsuzluğa erişmesine engel olup mutluluğa dökülmesine neden olan seni anlatmıştım sana. Bendeki seni.... Bakışına hayran olduğum gözlerini kaçırmıştın önce benden. Ben sende beni benden alanları sayarken yavaş yavaş bakmaya başlamıştın sonra. Yine dik, yine gururla... ama tam da sevgiyle bakmalarını beklerken kaçırmıştın yine gözlerini.... Kendim için çok büyük bir adım atmıştım sana doğru. Tek beklediğim senin de bana doğru bir adım atman, giderek yıkılmaya başlayan cesaretimi yeniden ayağa kaldırmandı. “Ona sormalı mıyım sence?” diyerek senden cesaret almak için çırpınan yüreğime elini uzatsaydın, tek bir söz söyleseydin, sadece “sor” deseydin seni o gece alıp götürürdüm kinden, nefretten, geçmişten uzağa... ama.... Bana seni kollarımın arasına bir daha bırakmamacasına almam için fırsat tanımadın. Ben attığım o kendimce büyük ve cesur adımdan sonra senden gelecek bir yardım eline muhtaç beklerken beni orda, söylenmiş kelimelerimin boşlukta yankılanan ezici sessizliğiyle başbaşa bıraktın.

Hakkımda söylediklerin... beni bu kadar iyi tanımışken nasıl olur da ele geçiremediğim herşeyi istediğimi ve elimdekilerden çabuk sıkıldığımı düşünebilirsin? Nasıl olur da beni bu kadar iyi tanımana ve duygularımı açıkça ifade etmekten korktuğumu bilmene rağmen evlenme teklifini açıkça söyleyemeyen biriyle evlenmek istemediğini söylersin?

Ben hiç aşık olmadım Asi. Ve sen bu hiç aşık olmamış adamdan aşkını haykırmasını istiyorsun. Şimdiye kadar kendini başkalarından hep esirgemiş olan benden duygularımı açıkça ifade etmemi bekliyorsun. Biliyorum beklediğin, istediğin sana açık açık “Seni seviyorum. Kocan olmak istiyorum. Karım olmanı istiyorum. Çocuklarımın annesi olmanı istiyorum” demem. Peki ama söylediklerimden, yaptıklarımdan hele de gözlerinde gönüllü olarak tutuklu kalan gözlerimden seni her halinle sevdiğimi, seni sevmekten gurur duyduğumu anlamıyor musun Asi? O hiç korkmadan dimdik baktığın gözlerimde sana duyduğum aşkı görmüyor musun? Sana seni sevdiğimi senin istediğin şekilde söylememiş olmam, seni sevmediğim anlamına gelmez ki....

Defne’yle Kerim’i bizim çiftlikten alıp götürmeden önce bana bakıp ne düşündüğümü öğrenmek isteyecek ve benden onay alınca rahatlayacak kadar bana güvenen ve inanan sen, neden seni sevdiğime güvenmiyor, sana olan aşkımın gücüne inanmıyorsun? Kerim’le Defne için yaptıklarımızı bir kere daha düşün Asi. Belki o zaman başkaları için bunları yapan birisinin kendi aşkı için çok daha fazlasını yapabileceğini de anlarsın.

Sen benim karanlık gecelerimin çoban yıldızısın Asi. Kurak yüreğime yağan bahar yağmurum, fırtınada çıkan gökkuşağımsın. Ben seni herşeyden vazgeçecek kadar çok seviyorum. Ve biliyorum ki sen de bütün söylediklerine rağmen beni seviyorsun. Çünkü benimle inatlaşmaktan, didişmekten vazgeçmiyorsun. Bu inadın sendeki yerimi hala koruduğumun en güzel kanıtı. Artık çok iyi biliyorum ki sen benimle inatlaşmaya devam ettikçe, bazen beni kızdırmak için sustuğunda bile, ikimiz için hala bir umut olacak. Tıpkı Kerim’le Defne’ye ev bakarken sana sorduğum “Sen kaç çocuk istiyorsun?” sorusuna cevap vermeyip susuşun gibi... O susuşta bile bana yönelik bir sitem olduğu gibi.... Sen böyle yaptıkça sevdiğim bileceğim ki hala yanımdasın. O zaman geçmişin aşkımıza gölge düşürmemesi için savaşma gücüm olacak. Nefes almaya devam etmek için bir nedenim olacak. Ben, sen beni görmezden geldiğin gün nefes almaktan vazgeçeceğim.

Bâlâ için ne desen haklıydın. Davranışları kuşkuya yer bırakmayacak kadar..... çirkindi... Yine de otelde olanlardan sonra bir daha deneyeceğini hiç düşünmemiştim. Yanılmışım. Geldiğini sana söylemeliydim biliyorum. Ama öylesine hazırlıksız yakalanmıştım ki.... Bunu da öğrenirsen zaten gergin olan ilişkimizin daha da çıkmaza gireceğinden korktum. Şimdi olanları düşününce “keşke söyleseydim ve bugünkü karşılaşma yaşandığında gözlerinde beliren o kırgınlığı görmeseydim” diyorum ama biliyorum, geç kaldım...

Leyla konusunda ise .... Adının her geçişinde böylesine sinirlenmene ve imalarda bulunmana anlam veremiyordum. Benim kardeş gözüyle baktığım birisinden şüphelenmen bana anlamsız geliyordu. Ama gördüm ki yine sen haklıydın. Hep derlerdi de inanmazdım; seven bir kadın etraflarındaki diğer kadınların sevdiği erkek hakkındaki hislerini anlarmış. Erkek farkına varmasa da seven kadının gözünden kaçmazmış sevdiğine yönelen duygular. Bilemedim. Hoş nasıl bilebilirdim... ben daha önce hiç sevmedim ve sevilmedim ki Asi’m. Sevdanın yazılı olmayan kurallarını ben seninle öğreniyorum.... Tıpkı bu toprakların gizli kurallarını da öğrettiğin gibi...

Ben bu gece sana gelmiştim. Çekine çekine. Karşılaşacağım olası fırtınadan korkarak. Ama gelmeli ve neler olduğunu anlatmalıydım. Telefonumu açmayacak kadar kırgın olduğunu anladıktan sonra benden uzak durmana dayanmama imkan var mıydı? Gözlerine bakacak cesareti toplamam zaman aldığından değildi gecikmem. İçine düştüğüm durumdan kurtulmam vakit aldığındandı. Ve inan sana gelirken hala cesaretim yoktu yüzüne bakmaya. Arabada bana bakan gözlerin bir an olsun gitmezken gözlerimin önünden ve içimden durmadan “aptalsın sen oğlum, aptal, aptal” diye kendime kızarken, aklımda kendimi sana affettirmek için söyleyebileceğim tek bir kelime bile yokken ve sadece sevgime güvenerek karşına çıkmaya hazırlanırken.... Beni gördüğün anda yüzünde beliren ifadenin ve tek bir kelime bile söylemeden çekip gidişinin şokunu da atamamışken henüz üzerimden... Alevlerin arasına attın beni... Ama neden?

Sana, seni tarif ettiğim o gece bana söylediklerin miydi nedeni? Kerim’le Defne’ye ev bakarken arkamızdan gelip taraf seçmemi söyleyen teyzemin seviyesizliği miydi? Bâlâ kabusuyla bir kere daha hem de sırf benim yüreksizliğim yüzünden hiç beklemediğin bir anda ve çok çirkin bir şekilde karşı karşıya kalman mıydı? Hayır. Olamaz. Bunların hiçbiri gözlerinde gördüğüm bu öfkenin ve yıkılmışlığın nedeni olamaz. Başka bir şey var? Yıkılmana ne sebep oldu Asi’m. Bizden vazgeçmene ne neden oldu?

Söyle, söyle ki bu seferki engelin ne olduğunu, neyle savaşmam gerektiğini bileyim. Söyle ki onu da ortadan kaldırayım. Söyle Asi. Lütfen söyle. Nedenini bilmediğim ama benden kaynaklanmadığına kesinlikle emin olduğum bu öfkeyle fotoğrafımızı, sana verdiğim o “çok değerli hediyeyi” hepsini at ateşe istersen... hayatında yerim olmadığını kanıtlamak için yak hepsini.... nafile olduğunu, onları ateşe atarak benden, bizden kurtulamayacağını sen de biliyorsun. Benden kurtulmak için yerinden söküp kalbini bile atsan ateşe; yanıp kül olmasını, küllerinin rüzgarla savrulmasını da seyretsen, biliyorsun ki ben her rüzgar estiğinde yine tenini okşuyor olacağım.

Neslihan17
25-03-08, 19:23

Demir....mest etti şu fragmanda beni..işte beklediğimiz Demir..helal olsun be paşam..aşka böyle sahip çıkılır işte...kenara çekilmek,sinmek yok..niyet ettin mi işin sonunu getireceksin..ne olursa olsun...Asi de karşılık verecek muhakkak..Demir böyle işe koyulmuşken onu yarı yolda bırakmayacak...şahane bir bölüm geliyor..sarılma eylemi ertelend,i diye düşünüyordum ama bu fragmandan sonra çokta fazla ertelenmedi diye görüyorum şimdi...bunlar sarılana kadar yazacağım bu sözleri...:)dede'nin de Asi'ye bakışları var..Demir ile aradaki durumu daha da anlaşılır hale geliyor hepsi için anlaşılan:)

benim de beklediğim Demir buydu işte :good: cesaret diye ben buna derim. Süheyla'ya da, Aslan' a da Demir'in kim olduğunu gösterecek. Asi'yi de tekrar kazanacak. evlilik teklifinin arkasında duracak. yürü be Demir, kim tutar seni :)

Asi'ye gelince..hala o tarağı attığı için pişman olacağını düşünüyorum. ama Demir'in cesaretinden sonra artık onun da adım atma vakti gelmiştir. Cemal Ağa'nın, Asi'ye bakışları çok hoş. sanırım Asi'yle Demir arasında bir şeyler olduğunu seziyor. Cemal Ağa sana ihtiyacımız var :)

Cansu*
25-03-08, 19:31
nihayet yavaş ta olsa girebildim

gelelim fragmana

başında asi git artık burdan diyince demir gidiyo üzüldüm orda kim bilir nasıl üzülmüştür demir

süheyla tam zamanıdır dio neriman valla iyi dio sen kimsin ki kozcuoğullarını çiftlikten kovucaksın

demir nasıl da aslanı sıkıştırıyo asi de bırak yapma dio aferin demirime

demir asiye ellerim ellerindeydi hep böyle kalsak o güvensizliği silicemdio çok güzel

senet ya da mahkeme kararı herhalde ihsan beyin eline geçiyo ki asiye gösteriyo

en sonda ihsan bey demirle konuşmak için bi yere götürüyo herhalde demirin sölediği beni tanıcaksınız gibisinden lafı da belki ihsana diyodur

ihsan ve asi eski bi yerdeler ya bakıyolar etrafa neresi acaba orası

cemal ağa kaç göz hareketi yapıyo bişey sezdi herhalde

demirin bu adımlarına karşılık inşallah asi de bi adım atar

kamera arkası görüntülerde asi fotoğrafçının öünden arabaya biniyo ve ziya ile bikaç kişi gonca da olabilir masada yemek yiyolar

wonderful
25-03-08, 19:35
ohh delirmek üzereydim...

aslında fragman çok güzel.ama gelen tüyolar birbirini tutmuyor...(tüyoları veren arkadaşlar suçlamıyorum yanlış anlaşılmasın!!)bu yüzdende aklım karıştı.ben tüyoları bilmesem şu an havalara uçuyor olurdum.ama ne yazık ki tüyolar var.yani diyorsunuz ki demir-asi açısında doğru düzgün bir gelişme yok.bazıları da olumlu diyo kafan karıştı funda bana yardım et!!üstü kapalı konuşma!!:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

sinem*
25-03-08, 19:38

Bence de helal..Asinin lafları boşa gitmemiş :) Demirden herkesin beklentiside bu yöndeydi demirde ondan umulanı yatı ve dört elle sarıldı yılmayacağını söyledi :) Muhteşemdi valla :img-blush

Dededen hiçbir şey kaçmıyor asiye göz kırpması demire aralarında olan bir şeyden olsa gerek ya da sarmaşığa göz kırptı fragmancı asiy kırpmış gibi gösterdi :hıh

Bu bölüm güzel şeyler olacak gibi sonu nasıl biterse bitsin diğer bölümde güzel olur :)

Fundacım tüyo içinde teşekkürler

pas.si.on79
25-03-08, 19:39
Şükür ki şükür kavuşturana...

Siteye gireme sonra da şifreyi kabul etmedi bir türlü giremedim.. Sonunda..

yazdıklarınızı okuyamadım.Ama fragmanı izledim. Az önce tv de sesli izledim.

Asi kız bizi delirteceğe benziyor.Ama ne yapalım.. Bakacağız artık. ZAten biz deli olduğumuz için etkilemez..

Sevgili Fundamıza tüyolar için teşekkürler.. Valla bir hiç girilmiyordu ilk bulduğu fırsatta tüyoyı eklemiş. Okudum sonra yine sitenin yerinde yerler esiyordu.
Fundacığım çok sorumlu habercisin.. :img-wink:

Ve sanırım bugün Camdankalp'in bebeği Ayşe Gökçe'miz yeni umutlarla hayata katılıyor. Ona hoşgeldin diyorum. Görmüyordur şuan ama olsun..
------

Fragmanı sevdim bakalım Asi neler yapacak..DEmir kırıldı..Kırıldığını göstermekte hakkıdır...

İHsan Demir in kolundan tutuyor orasını anlamadım. Yani iyi amaçlı mı kötü amaçlı mı.. Acaba ihsan Demire "Evlat bizim bütün işlerimize karışıorsun,iyi niyetlisin ama yeter bu kadar" tarzında birşey söylerse İhsana gıcık olurum.

Onun dışında sanki bir yerde Asi yaptıklarından çok pişmandı.

Demir de her ne kadar kırılsa da Asiden uzak kalmak Onu bin kat daha yıkıyordu. Ayrıca güvenmemesi ve Asinin öfkesine yenilmesinin acısını yaşadığını her halinden belliydi.. Bu durum onu çok etkilemiş.. Nerdeyse Asiden çok etkilenmiş diyorum..Tabi fragmana göre bu.. Diziyi izleyince böyle düşünür müyüm belli olmaz.. :)

Demir in elim eline değdi,öfkemizi birlikte yenelim demesi ... Arkadaşlar daha desin.. Demir sen elinden geleni yapıyorsun. Sen hiç üzülme.. Asi zaten seni kaybetceğini anlasın ani bir dönüş yapar.. :)

[B]Bir de arkadaşlar eski bölümleri izledim.

1-Kenan ın köprüyü beğenmemesi ve rezalet bulmasından sonra Demir Ve Kerim in arabadan inişleri harikaymış be..:) Vay bee Ben dedim atacaklar Kenanı orada:)

2-Demir in Kerime, değil mi Asi Kenan a gülümsedi demesi Demir Beyimizin kıskanç hali..

3-ihsan Nerimana Nasıl bir damat istediğini söylüyor:Asiyi koruyacak kollayacak birine adam gibi adamı damat olarak görürürüm demesi..

4-İhsan Süheyla ile ilk konuşmasında bir anlık hata.. dedi..Burda sanıyorum ki Defne İHsanın kızı..

5-İkinci bölümde de Defne Demir ile ilgili..gözlerinde hüzün var.. demesi.. Herkes Demir i tanıdı da bir Asi tanıyamadı..Yani Demir in o yönünü..

Neyse yazdıklarınızı okuyum

hazal_90
25-03-08, 19:41
herkese merhaba arakadaşlar..

en sın yazdığımdan beri gene uçtu site giriş yapamadım off ya :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr ne zamana kadar bu böyle sürecek çok merak ediyorum açıkcası :( :(

fragmanı az evel izledim bende eurod de yayınlanan ve kanald de yayınlanan fragmanlar arasında küçük farklılıklar var ama önemli şeyler değil sanırım :img-icecr

evet fragman böyle çok güzel gibi duruyo ama tüyolar çok karıştırdı beni.. bölümü böyle çok çok beklentiyle beklememek en iyisi olacak sanırım :icon_whis:img-yes:

eğer uzuun bir süre yazamazsam anlayın ki gene giremiyorum siteye :(

hazal_90
25-03-08, 19:49
Şükür ki şükür kavuşturana...

Siteye gireme sonra da şifreyi kabul etmedi bir türlü giremedim.. Sonunda..

yazdıklarınızı okuyamadım.Ama fragmanı izledim. Az önce tv de sesli izledim.

Asi kız bizi delirteceğe benziyor.Ama ne yapalım.. Bakacağız artık. ZAten biz deli olduğumuz için etkilemez..

Sevgili Fundamıza tüyolar için teşekkürler.. Valla bir hiç girilmiyordu ilk bulduğu fırsatta tüyoyı eklemiş. Okudum sonra yine sitenin yerinde yerler esiyordu.
Fundacığım senin gibi sorumlu habercisin.. :img-wink:

Ve sanırım bugün Camdankalp'in bebeği Ayşe Gökçe'miz yeni umutlarla hayata katılıyor. Ona hoşgeldin diyorum. Görmüyordur şuan ama olsun.. ------

Fragmanı sevdim bakalım Asi neler yapacak..DEmir kırıldı..Kırıldığını göstermekte hakkıdır...

İHsan Demir in kolundan tutuyor orasını anlamadım. Yani iyi amaçlı mı kötü amaçlı mı.. Acaba ihsan Demire "Evlat bizim bütün işlerimize karışıorsun,iyi niyetlisin ama yeter bu kadar" tarzında birşey söylerse İhsana gıcık olurum.

Onun dışında sanki bir yerde Asi yaptıklarından çok pişmandı.

Demir de her ne kadar kırılsa da Asiden uzak kalmak Onu bin kat daha yıkıyordu. Ayrıca güvenmemesi ve Asinin öfkesine yenilmesinin acısını yaşadığını her halinden belliydi.. Bu durum onu çok etkilemiş.. Nerdeyse Asiden çok etkilenmiş diyorum..Tabi fragmana göre bu.. Diziyi izleyince böyle düşünür müyüm belli olmaz.. :)

Demir in elim eline değdi,öfkemizi birlikte yenelim demesi ... Arkadaşlar daha desin.. Demir sen elinden geleni yapıyorsun. Sen hiç üzülme.. Asi zaten seni kaybetceğini anlasın ani bir dönüş yapar.. :)

evet gerçekten site uçmadan önce copy paste yapmıştım tüyoların i kısmını, dünden beri açıp açıp okuyorum :img-hyste napayım ya valla bu akşam sesli fragmanda gelmeseydi artık ne yapardım bilmiyorum.. site yok zaten :( :(

camdankalp bebeğinin adını Ayşe Gökçe mi koymuş? çok güzel bi isim inşallah uzun sağlıklı huzurlu mutlu analı babalı bi hayat geçirir.. :good:

sana katılıyorum ama evet bencede ihsan büyük bi ihtimalle öyle birşey diyecek çünkü gelen tüyodada asi-demir birlikteliğine ihsanın pek hoş bakmadığını biliyoruz..

yalnız demiri cidden çok çok takdir ettim.. asiye ne kadar kırılmış olsa bile olayları öyle bırakmadı.. senedi almak için, aslanın karşısına çıktı -ki orda hayret etttimi valla asinin ses tonu çok yumuşaktı.. yada ciyak ciyak bağırmasının dışında bana değişik gelmişde olablir :img-hyste

Cansu*
25-03-08, 19:49
herkese merhaba arakadaşlar..

en sın yazdığımdan beri gene uçtu site giriş yapamadım off ya :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr ne zamana kadar bu böyle sürecek çok merak ediyorum açıkcası :( :(

fragmanı az evel izledim bende eurod de yayınlanan ve kanald de yayınlanan fragmanlar arasında küçük farklılıklar var ama önemli şeyler değil sanırım :img-icecr

evet fragman böyle çok güzel gibi duruyo ama tüyolar çok karıştırdı beni.. bölümü böyle çok çok beklentiyle beklememek en iyisi olacak sanırım :icon_whis:img-yes:

eğer uzuun bir süre yazamazsam anlayın ki gene giremiyorum siteye :(

evet tüyolardan sonra fragmanı izleyince ben de umutlandım çünkü demir her türlü vazgeçmemiş gurur yapmamış bana güvenmedin sormadan seneti benim verdiğimi düşündün dememiş ve aşkına sım sıkı sarılmış inşallah şu senet işini de halleder o zaman anlarlar onun nasıl biri olduğunu demir aslanı sıkıştırırken asi de orda olduğuna göre dertleşmişlerdir demir elin elimdeydi falan oralarda demiştir belki

yarın 2.fragman çıkar belki özetten de bişeyler anlarız resimlerde gelir umarım

site sorunu inşallah kısa zamanda halledilir bitmez bi bakımmış valla

hazal_90
25-03-08, 19:56
evet tüyolardan sonra fragmanı izleyince ben de umutlandım çünkü demir her türlü vazgeçmemiş gurur yapmamış bana güvenmedin sormadan seneti benim verdiğimi düşündün dememiş ve aşkına sım sıkı sarılmış inşallah şu senet işini de halleder o zaman anlarlar onun nasıl biri olduğunu demir aslanı sıkıştırırken asi de orda olduğuna göre dertleşmişlerdir demir elin elimdeydi falan oralarda demiştir belki

ya canım bence şöyle birşey olacak demir bunların hiçbirisine demiyecek, önce senet işini halledip herkese nasıl biri olduğunu gösterecek, ardındanda kırgınlığını dile getirecek.. çünkü demirin asinin "hayatımdan çık" sözünden sonra sanki hiçbirşey olmamış gibi devam etmesini düşünemiyorum bile.. demirin asla yapmayacağı bir davranış bence..

bu arada daha bugünden sesli fragman çıktığına göre ya 2 tane sesli fragmanımız olacak- ki şiddetle tercihimdir :happy0064:happy0064:img-hyste:good::good: yada 2.fragman sessiz gelecek..

elif15
25-03-08, 19:56

ya ben anlıamadım fundacım ya.. fragmanda demir ve asi nin arası düzelecek gibi görünüo.. böle demir açık açık sölüo elin elime değdi böle kalalaım fln dio.. ama şimdi sen böle diince kafam iice karıştı.. demir onları söleyince asi ters tepki verioda ondan mı.. yoksa tam araları düzelioken.. yine bambaşka bi entrikamı ortaya çıkıo.. ayyh kafam iice karıştı..

tuğbay
25-03-08, 19:58
Arkadaşlar fragmanı nerden izleyebilirim :icon_sorr , Tüyo veren arkadaşlara teşekkür ediyorum pek vaktim olmasada en azından son yazılanlara bakmaya çalışıyorum ...........

Cansu*
25-03-08, 20:00
ya canım bence şöyle birşey olacak demir bunların hiçbirisine demiyecek, önce senet işini halledip herkese nasıl biri olduğunu gösterecek, ardındanda kırgınlığını dile getirecek.. çünkü demirin asinin "hayatımdan çık" sözünden sonra sanki hiçbirşey olmamış gibi devam etmesini düşünemiyorum bile.. demirin asla yapmayacağı bir davranış bence..

bu arada daha bugünden sesli fragman çıktığına göre ya 2 tane sesli fragmanımız olacak- ki şiddetle tercihimdir :happy0064:happy0064:img-hyste:good::good: yada 2.fragman sessiz gelecek..

Ellerime Ellerin değdi Hep böyle kalamazmıyız dio sonradan yapmaz bence :img-in_lo

2.fragman çıkarsa büyük ihtimal sesli olur

pas.si.on79
25-03-08, 20:07

site sorunu inşallah kısa zamanda halledilir bitmez bi bakımmış valla

Elim elime değdi,hep böyle kalamaz mıyız?Öfkemizden kurtulalım Asi..Hepimiz çok yıprandık..

İşte burdan sonra Asi Hanımın Demire sarılması düşer..Yok sarılmazsa .... diyecek söz bulamıyorum.Bundan büyük anlayış olur mu.. Bir adım gel Asi.. Yoksa sana:img-tomat:img-tomat:img-tomat:img-tomat

hazal_90
25-03-08, 20:07
Ellerime Ellerin değdi Hep böyle kalamazmıyız dio sonradan yapmaz bence :img-in_lo

2.fragman çıkarsa büyük ihtimal sesli olur

bence işte o olaylar tam demir'in masumiyetini ispat etmeye çalıştı zamanlarda.. birde hani bi sahnede asi ve ihsan bi yerden geçiyor koridor gibi, demirin yüzü var bi yerde de ?? nasıl bi alaka olabilir ki??

Cansu*
25-03-08, 20:15
replikler böle bişeydi hatırlatmak için gözümüzün önünde olsun

demir; o çifliğin bu şekilde el değiştirmesine izin vermicem
aslan; senden çöp bile istemezdim
süheyla; şimdi zamanıdır
aslan; ama soyadını bile vermeyen baba bedelini ödemeli
neriman; ne zaman bizi kapının önüne koyacak adam oluverdin
asi; aslan şuan elindeki senetle babamdan öç alıyo
demir; buna asla izin vermicem asi merak etme
demir; aslaann!
asi; demir bırak yapma
demir; ama ben pes etmicem güvensizliğin bakışlarındaki bu hayal kırıklığı silicem
neriman; bitti artık ihsan senin peşinden artık sürüklenemem
demir; ellerin ellerimdeydi hep böyle kalamazmıyız öfkemizden kurtulalım artık asi hepimiz çok yıprandık
demir; hakkımda yanıldığınızı anlıcaksınız

yasamakguzel88
25-03-08, 21:15
allahım siteye girmek ne kadar zor birşeymiş..günlerdir kurdeşen döktüm valalhi:) neyse sonunda kavuştuk..fragmanımızda çıktı..tüyoları bilmesem o fragmandan iyi birşeyler umardım ama zor... malesef yine iç karartıcı bir bölüm..şu aslanla süheylayı asiye atmayı teklif ediyorum..kabul eden var mı..bu kadarda olamz..aslandaki bu acele ne....nereye koşturuyor ki bu böyle.. hemen çiftligi boşalttırmalar filan...ama ben demirin buna kolay kolay izin vercegini sanmıyorum..o çifliktne öyle kolay çıkamazlar..artı kbişeyler düzelsin vallahi çatlıyorum izlerken..lütfen ya birileri şu senaristleri uyarsın..böyle giderse yakında izleyici kaybedicek..diziye yeni heycanalr katması lazım...

bu arada anda mektubunu okudum..fondada mükemmel bir parça vardı..alıp götürdü yazdıkların beni başka yerlere..elerine sağlık .... asu ablacım teşekkür etmişsin..ne demek..ben pek bişey yapmıyorum fundaya göre..o daha detaylı tüyolar veriyor size...

medsul
25-03-08, 21:16
hele şükür site acıldı:) off ne oluyor bu siteye :icon_sorr
tam yazıyorum yolluyacam bir bakıyorum site yok..:icon_sorr
yazdiklarımda boşuna gidiyor...neyse ne yazsam ne okusam artık kardir:)

sonunda beklediğim demir izliyeceğim için cok mutluyum neydı öyle fragmandaki
sözleri hayran kadıldım ve helal demir iişte budur sahip cık aşkına:happy0064 gerci asi sanki karşilik vermiyecekmiş gibi ama:icon_sorr
demire gercekten cok şaşirdim:img-pilot yanı asiye söyledikleri ıhsan beyle konuşması elini uzatması felan hiçç beklemiyordum...
funda tiyolar için cok sagol:good: demek asi&demir accısından iyi şeyler olmuyacak ...ama heralde bu son sahnede ıhsan ne diyecekse belkide ondan kötü biter..ne diyecek acaba ıhsan...
demir helal olsun sana kocum...yürü kim tutar senı....:happy0064

duar
25-03-08, 21:19
Bu hafta henüz izlediğimiz bölümü hazmedemeden gelen fragman ve tüyolara gıcık olduğumu belirterek. Ben 21. bölümüme geri dönüyorum.

Sevgili FEL!ADE, bu mesajın arada kalsın istemedim. Benim de Asi hayalim buna çok yakın hatta Asi'yle ilgili birbirimizden habersiz aynı hobiyi düşünmüş olmanın şaşkınlığını yaşıyorum hala... Bir dizi izledik bir olduk ya da birdik de bu dizi de bulduk birbirimizi ... Yumurta mı civcivden civciv mi yumurtadan çıkar sorunsalına benziyor bu da...:img-wink:

Evet sevgili forumdaşlarım, acilen Asi'ye ciddi bir iş, kariyer istiyoruz. Asi öyle bir noktaya geldi ki artık güzel kız, lafını esirgemeyen ve zeki kız olmakta ileri gitmesi gerekiyor.

Hem neden bu kıza bir hobi yazmamış ki senaristlerimiz...Demir'in dahil olamadığı, olmak için yanıp tutuştuğu bir hobi... En kötüsü günlük falan tutsun... Duygularını açık seçik paylaştığı o kalbi kadar temiz sayfaları olsun. İç ses taleplerini de karşılar hem bu...

Bu aralar doğum günü olsa da Defne hediye etse ona... Ben yanında değilim, en azından bu sayfalar sana yarenlik etsin dese mesela...

Asi'yi aşk savaşlarında (bala ve Leyla'ya karşı) eşit konuma getirmelerini bekliyorum. Asi'de direkt üretime katılsın. Çiftliklerden kurtulsun bir süreliğine. Zaten ortada çiftlik falan da kalmayacak...:img-wink:

bu bölümde güc dengelerinin degis tokus edildigine dair ipuclari verildi.
ciftlik sahipleri ve ciftlikte yasayanlarin konumlari ve aritmetigi iyice karismaya basliyor.

Asi bence ve umarim Cemal Aga ile calismali.
Demir'e cektigi resten sonra babasinin yaninda figüranlik usulü calisacagina büyük islerle sevgili Dedesinin yaninda yer almali.
Demir ve Bala ve hatta Süheyla tarafindaki zorunlu ortakliklara karsi güclü bir ASi gerek.
yani ya ask ya is diyorum.,
madem aska ara veriliyor, bare Asi kizimiz söyle bir yükselsin derim :)

bu bölümün en iyisi cogu zaman oldugu gibi Ihsandi ...
benim en gözde karekterim olarak onu sectim.
Asi'nin Ihsan dayanagi olmayinca iyice yikildigini görüyorum;
tutunacak dali, idolü babasinin yeni cözüm yollarini göremiyor daha cok aci cekiyor.
Süheyla'ya bakarken bu kadin icin mi diyordu sanki,..
yine pembemsi, gri, keskin bir bölümdü.
zaten yeterince yüz göz olmuslardi, biraz kariyerlerine yönelsinler degil mi :icon_whis:img-tomat

medsul
25-03-08, 21:23
fragmanda demir gercekten cok üzgun görunuyordu...resmen aşk acısı cekiyor kötü oldum vallaa...aside üzgun ama sanki demiri redt edecek gibi geldi ..ama bunu niye yapar bilmem..
suheyla desen zaten nefret ediyorum bu kadından...demir artık herkese kim oldugunu göstersın yettii artık canım...
aslan desen nede olsa suhonun oglu....

tarcin
25-03-08, 21:28
Fragman muhteşem görünüyor ama tüyo biraz iç karartıcı.
Ben yinede Asi ve Demir'in bu bölüm çok yol kat edeceğine inanıyorum. Demir'in o sözlerine Asi kayıtsız kalamaz. Kalmayacaktırda . Bu bölüm Demir'in gerçekten çabaladığını göreceğiz. Ne yapabilir Aslan'ın elinden senetleri alabilir mi bilmiyorum. Ama konuşmaları ile Asi'nin gözüne gireceği kesin. En çok da okadar insan arasında İhsan'a elini uzatmasına bayıldım. Red edilme olasılığına rağmen . Bunu Asi için yapıyor. Farkındaysanız Asi'nin yüzünde hafif bir gülümseme var.Dede herşeyi anlamış göz kırpıyor. bu ne durum gibi..Bunlar Asi için çok önemli.. Ancak ben İhsan'ın Demir'i red edeceğini düşünüyorum. Bu da tabiiki ikilimiz için sorun demek. Ama bence onlar bu bölüm dönülmez noktaya gelmiş olacaklar.

redroses
25-03-08, 21:35
allahım siteye girmek ne kadar zor birşeymiş..günlerdir kurdeşen döktüm valalhi:) neyse sonunda kavuştuk..fragmanımızda çıktı..tüyoları bilmesem o fragmandan iyi birşeyler umardım ama zor... malesef yine iç karartıcı bir bölüm..şu aslanla süheylayı asiye atmayı teklif ediyorum..kabul eden var mı..bu kadarda olamz..aslandaki bu acele ne....nereye koşturuyor ki bu böyle.. hemen çiftligi boşalttırmalar filan...ama ben demirin buna kolay kolay izin vercegini sanmıyorum..o çifliktne öyle kolay çıkamazlar..artı kbişeyler düzelsin vallahi çatlıyorum izlerken..lütfen ya birileri şu senaristleri uyarsın..böyle giderse yakında izleyici kaybedicek..diziye yeni heycanalr katması lazım...

Ya bu site hakikaten bağımlılık yaptı... Bir tarafım hep eksik gibiydi...Ben sizlerin yorumlarını çok özlemişim....Ne geçmek bilmeyen iki günmüş.. Off Off....

Canım aslan ve süheyla'yı asi nehrinden atarken haber verde yanlışlıkla kurtarmaya çalışan falan olursa engelleyelim..

Demir'imiz beklediğimiz hamleyi yapmış. Aşkına sahip çıkmış.. Daha ne yapsın. Bundan sonrası Asi'ye kalıyor... Neriman anlaşılan baba evine dönüyor... Ama koca evi cici anne evinden daha iyidir. Bunu yaşayarak öğrencek... Şimdi Neriman Sarmaşık hanıma annemi diyecek...

Cemal ağa sanırım Asi ve Demir arasında geçenleri anladı... Aşık adamın halinden ancak aşık olan anlarmış.. Kurt dedem de sırılsıklam aşık...:happy0064

Not: Anda abla'cım mektubunu henüz okuyamadım... Biliyosun sen mektup yazınca forum kendi kendini imha ediyor... Ben ne olur ne olmaz diye bilgisayarıma kopyaladım... Ama her zamanki gibi en duygusal yerden vurmuşsundur...

Not 2: Camdankalp sanırım bebeğin dünyaya geldi yada gelmek üzeredir.. Evet Asi ailesi ilk meyvesini verdi...:happy0064 Aramıza hoş geldin bebek...:happy0064:happy0064

yasamakguzel88
25-03-08, 21:40
Canım aslan ve süheyla'yı asi nehrinden atarken haber verde yanlışlıkla kurtarmaya çalışan falan olursa engelleyelim..

Not 2: Camdankalp sanırım bebeğin dünyaya geldi yada gelmek üzeredir.. Evet Asi ailesi ilk meyvesini verdi...:happy0064 Aramıza hoş geldin bebek...:happy0064:happy0064

veririm canm kurtaran olursa onuda atcam asiye.zaten..evet camdan kalp dogum yapıysan eger allah analı babalı büyütsün bebegini...:happy0064

Elaaya
25-03-08, 21:41
Günlerden sonra siteye kavuştuk...şükür...umarım kısa sürmez...:img-yes:bu sevinç.....

Camdankalp bugun dü malum....ona çok büyük geçmişler olsun...Ayşe Gökçe bebeğe de hoş geldinler olsun....dilerim hep gülerek ,sağlıkla ve çok mutlu büyüsün....Ailesine ,vatanına huzur ve esenlik getirsin.........

frengman tüyolara rağmen güzel ......:good:geçen bölüm içinde önyargılıydık ama güzeldi....bu bölümde güzel gibi.....aşk istiyoruz evet daha doğrusu aşk varda aşıkları birlikte istiyoruz...son demleri sanırım...kavuşma yollarını aralayacaklar gibi.....:happy0064ne yapalım olsun....bence bölüm güzel olacak........Demir'in ellerin ellerimde dediği sahnede (dudakları başka bir şey anlatsa da)gözlerinin dolu olması ve Asi nin de gözlerde yaşla onu dinlemesine hüzünlendim.....canım ya......Demir ,vazgeçmeyecektir demiştim....Demir cim sana helal olsun be kuzum.....:good:

duar
25-03-08, 21:51
Fragman sorusu:

Demir'in , Aslana kızarak yakasından tuttuğu sahnede Demir acaba neden tek elini kullanıyor???

O yakadan tutma hareketi, erkekler daha iyibilir,:img-wink: iki elle yapılmaz mı??? Acaba Demir'in diğer eli yaralı mı???

medsul
25-03-08, 21:58
duar ebımde izlerken dikkatımı cekti :)
ama eli yarali degildir..demir aslan kim ben onu tek elimle hallederim demiştir heralde:):)
izlerken bir garip durdugu kesin....
camdankalp sanırım bu gun dogum yapacakdi...allah anali babali buyutsun bahtida kendiside güzel olur inaşallah:):)

[duygu]
25-03-08, 21:59
Fragman sorusu:

Demir'in , Aslana kızarak yakasından tuttuğu sahnede Demir acaba neden tek elini kullanıyor???

O yakadan tutma hareketi, erkekler daha iyibilir,:img-wink: iki elle yapılmaz mı??? Acaba Demir'in diğer eli yaralı mı???

demirim okadar guclu ki bir eli yeter:img-in_lo:)

fragman super hele asi ve demir sahneleri :img-in_lo cuma biran once gelse :img-in_lo

benim anlamadigimda neden aslan hic demire saldirmiyo babasina bile saldiran adam :icon_whis

sude9
25-03-08, 21:59
Bence de helal..Asinin lafları boşa gitmemiş :) Demirden herkesin beklentiside bu yöndeydi demirde ondan umulanı yatı ve dört elle sarıldı yılmayacağını söyledi :) Muhteşemdi valla :img-blush

Dededen hiçbir şey kaçmıyor asiye göz kırpması demire aralarında olan bir şeyden olsa gerek ya da sarmaşığa göz kırptı fragmancı asiy kırpmış gibi gösterdi :hıh

Bu bölüm güzel şeyler olacak gibi sonu nasıl biterse bitsin diğer bölümde güzel olur :)

Fundacım tüyo içinde teşekkürler

benim de beklediğim Demir buydu işte :good: cesaret diye ben buna derim. Süheyla'ya da, Aslan' a da Demir'in kim olduğunu gösterecek. Asi'yi de tekrar kazanacak. evlilik teklifinin arkasında duracak. yürü be Demir, kim tutar seni :)

Asi'ye gelince..hala o tarağı attığı için pişman olacağını düşünüyorum. ama Demir'in cesaretinden sonra artık onun da adım atma vakti gelmiştir. Cemal Ağa'nın, Asi'ye bakışları çok hoş. sanırım Asi'yle Demir arasında bir şeyler olduğunu seziyor. Cemal Ağa sana ihtiyacımız var :)

kesinlikle...aranılan kan buydu işte,icraat buydu işte:good:
artık gerisi gelir...Süheyla-İhsan-Neriman vızgelir...

Asi tarağın acısını çekecek buna ne şüphe..üzerine düşeni yapar artık...yapmalıda..yapacaktır da..aksini düşünmüyorum bile...

kurt dede,çapkın kral...elinden gözünden birşey kaçsaydı dişimi kırardım:img-hystesarmaşık bile kaçmamış elinden...

yalnız İhsan Demir'in elini sıkmadı ona sinir oldum..çıkıp gene konuş kenarda ama şu eli sık be İhsan..Neriman da yetti artık deme raddesine gelmiş...ortam bırakılır mı Süheyla ya a akılsız Neriman

edit: ben ellerim elindeydi algıladım

redroses
25-03-08, 22:00
Fragman sorusu:

Baktım ama anlayamadım.. Diğer elinde bişeyde yok. Hani Aslan'ı durdurmaya çalıştı desem o da değil sanırım..

Bu arada Demir'in camdan Asi'ye baktığı yer Demir'in doğduğu yer mi? Sanki İhsan ve Asi ara sokaklarda dolanıyormuş gibi geldi..

yasamakguzel88
25-03-08, 22:03
Baktım ama anlayamadım.. Diğer elinde bişeyde yok. Hani Aslan'ı durdurmaya çalıştı desem o da değil sanırım..

Bu arada Demir'in camdan Asi'ye baktığı yer Demir'in doğduğu yer mi? Sanki İhsan ve Asi ara sokaklarda dolanıyormuş gibi geldi..

banada öyle geldi canım..yada yazılan senaryolardan çok etkilendik..sürekli demirin dogdugu ev geçiyor diye..ama ara sokaklardan asi-ihsan geçerken asi döndü baktı..orası sanki o evdi..

nilece
25-03-08, 22:03
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,

Üç gündür foruma giremiyordum ,çok sinirlendim ,ne bu 116 bin bakımımı ..

Sayfalar dolmuş taşmış,fragman gelmiş..Hepimizin beklediği gibi Demir aşkına cesaretle sahip çkıyor ve Asi'nin güvenini kazanmak adına,teyzesine ve aslan kaynaklı sorunun karşısına dikiliyor..Beklenen ve olması gereken de buydu zaten..Asi cephesinde,güvenin oluşması için gereken malzeme Demir'in elinde mevcut..Demirimizde bu fırsatı sonuna kadar kullanıp,bu iştende alnının akıyla çıkacak..Tabii karşısında algılama özürlü bir kız dururken,ne kadar inandırıcı olur orasını Asi bilir..Bizim keçi kızımız bu son hamleyide,diğerleri gibi yoksaymaz ve bir teşekkürü çok görmez umarım..

Haftasonu şehir dışındaydım ve 3-4 kez okumak amaçlı girebildim..Dolayısıyla yorum yazamadım..Ancak her zamanki gibi,detaylı ve mükemmel yorumlarını bizlerle paylaşan arkadaşların ellerine ve yüreklerine sağlık..

Asu,Bimkolik,Duar,farandaway,Mhrimah,passion ve isimlerini yazamadığım diğer arkadaşlar,unuttuklarım affetsin..Okumak çok keyifliydi..

Sadece, yanan nesneler hakkıında, Asi'ye çok kızgınım, ve umarım Demir'de azda olsa kızzgın kalır..Nelere sevinir bu adam,nelere üzülür,anlasın Asi ve pişmanlığını iliklerinde hissetsin..

Böyle pire(aslan ve süho) için,yorgan yakmaması gerektiğini anlasın ,artık yeter..
Nedir bu çocuğun kozcuoğullarından çektiği,kim kimden,neyin intikamını alıyor..
Üzülen Demir,kırılan Demir,yanlış anlaşılan ,arada kalan yine Demir..

Karnım aç ,kuyruğum dik tavırları baydı artık..

Gurur ne aç karnını, nede aç kalbini doyurmaz..

Enaz Demir kadar, Asi'de kaçak dövüşüyor..Niye ilk adımı o atmıyor,bu adam daha ne yapsın ,sabır taşı olsa çatlar...

Ayrılık yaman kelime,

Benzetmek azdır ölüme,

Kim uğrarsa bu zulüme,

Gündüzü olurmuş gece,

Tatmadan aşkın adını,

Duydum acı feryadını,

Dilimin zevki adını,

Sayıklarım hece hece..
Zeki Müren...

medsul
25-03-08, 22:04

bana son sahnedeki yer gibi geldi buyuuk ıhtımalle ıhsana teklif edilen işle ilgili bir kutlama yada onunla ilgili bir şey...bence orda görüyor asi demiri

Elaaya
25-03-08, 22:06

Canım banada öyle geldi.....doğduğu ev gibi yani....kapıdan yola çıkıyoruz sanırım....evin kapısı aralık ya ...sanki Demir'in büyüdüğü ev gibi.....:img-in_lo

D-U-Y-G-U
25-03-08, 22:06
Sevgili Neslihan17 tüyo icin cok tesekkür ederim

ayrica sevgili Anda insan bu kadar güzel yazarmi mektup ya. Her seferinde bi baska güzel yaziyorsun lütfen mektuplarina ara verme her zaman
posta bekleriz. Ellerine ve yüregine saglik!!!!

Sevgili arkadaslar yorumlarini düzenli takip ediyorum ama kendim hic dogru düzgün yorum yazmiyorum cünkü türkcem maalesef cok kötü oldugundan.

Hepinize cok cok tsk ediyorum bu güzel yorumlariniz icin.
Ellerinize ve yüreginize saglik. Bu forumu sizler o kadar güzel yapiyorsunuz.
Tekrar tekrar coooooooooooooook sag olun.

Iyi yorumlar

redroses
25-03-08, 22:15
Canım banada öyle geldi.....doğru ev gibi yani....kapıdan yola çıkıyoruz sanırım....evin kapısı aralık ya ...sanki Demir'in büyüdüğü ev gibi.....:img-in_lo

Kontrol etmek için 19. bölüm'ü sarma yeme sahnesinden itibaren izledim (valla kontrol etmek için izledim yoksa onların yağmur altındaki didişmelerine falan bakmadım...:img-blush).. İhsan ve Asi'nin geçtiği sokaktaki duvar orası.. Duvarın rengine kadar baktım.. Eğer yanılırsam Asu Abla'nın göz doktoruna kesin gidicem... Bu sefer kaytarmıcam...:img-hyste

serçe_n
25-03-08, 22:17
ii geceler...
fragmanı izleyemedim eklendimi ? nereden izleyebilirim

yasamakguzel88
25-03-08, 22:18
Kontrol etmek için 19. bölüm'ü sarma yeme sahnesinden itibaren izledim (valla kontrol etmek için izledim yoksa onların yağmur altındaki didişmelerine falan bakmadım...:img-blush).. İhsan ve Asi'nin geçtiği sokaktaki duvar orası.. Duvarın rengine kadar baktım.. Eğer yanılırsam Asu Abla'nın göz doktoruna kesin gidicem... Bu sefer kaytarmıcam...:img-hyste

canım umarım dogru çıkar bu kez....ama banada öyle geldi..yazık sonunda bide gözünden olmak varya:happy0064

sinefil
25-03-08, 23:27
Site kurdeşen etti beni. Server'lar değişip sorunlar ortadan kalktı mı ben hala şüpheliyim.:hıh .

Tüyolar için Funda'ya tesekkurler...

Sevgili Anda mektubun herzamanki gibi çok güzel...

Sesli fragmanı netten izledim. İyi bir fragman çözücü olmamama karşın hoşuma giden sahneler olacağını sanıyorum zira Demirimiz inisyatifi ele almış ve Süheylaya karşı çıkış yapıyor gibi.Cemal Ağadedemizden yine keyifli sahneler izleyeceğiz sanırım tabii Nerimanın bağırtıları eşliğinde :) Bekleyelim görelim...

Bu arada camdankalbi tekrar kutluyorum, güle güle büyütsün bebeğini :happy0064

İyi geceler...

aasiii
25-03-08, 23:33
sırf AYŞE GÖKÇE BEBEK için yazıyorum ucuna yorum da sıkıştırmak gerek şimdi..:icon_whis
Gelmiş olman gerekir.. hoşgeldin bebek..:happy0064(benim de senden tam 1 yaş büyük olan bir yegenim var:img-blush)İnşallah hayatta her zaman mutlu olursunuz...sağlıkla,sevgiyle,huzurla büyüyün.minik kalplerinizde kine yer olmasın hiçbir zaman..herkesi sevin ve değer görün inşallah..

Annemize de geçmiş olsun ,hayırlı olsun,Allah tekrarını nasip etsin diyorum:)(böyle mi denir.neyse,ben böyle diyorum:))

fragmana gelince...çok güzel ama öyle hüzünleniyorum ki,tekrar izlemeye çekiniyorum.nedir o bakışlar Ya Rabbim.rüya gibi:img-in_lo:img-in_loAsi'nin dolu dolu gözleri..Demir'in ses tonu..(ben o sözü şöyle anladım:ellerin ellerimdeydi.)sen zaten hiç bir zaman kaçmadın aşktan :)
ihsan'la neler oluyor çok mrak ettim dogrusu..bir de ,cemal aganın manalı bakısı acep nedendir?yoksa birşey mi hissetti:icon_whisşunları da kavustur be dede:Dne amaçla olursa olsun söz kızmayacagım:img-hyste

iyi gecelerbye

tarcin
25-03-08, 23:34
Canım banada öyle geldi.....doğru ev gibi yani....kapıdan yola çıkıyoruz sanırım....evin kapısı aralık ya ...sanki Demir'in büyüdüğü ev gibi.....:img-in_lo

Asi'nin kapı aralığından baktığı yer var sanıyorum orası Demir'in evi. Ayrıca sanki babası ile de o ara sokaklarda dolaşırken yine evi görüyor. Sanki camdan Demir2bakıyor gibi oralar biraz karışık.
Ama anlaşılan herkesin aklına o ev gelmiş. Ben fragmanı görmeden bir senaryo başlamıştım.site kapalı diye yollayamamıştım birazdan yollayacağım. oradada Demir'i o evde düşünmüştüm.
Sanıyorum hepimiz Demir'in kaçıp kendini toparlamak için saklanacağı yer olarak orayı düşündük. O ev Demir'in hayatındaki en önemli iki kadınla anılarının olduğu tek yer. Annesi ve Asi... Onlardan destek almak için oraya gitmiş olmalı.

Bu arada Demir ellerim ellerindeydi diyor. Bu elimi tut ve bırakma birbirimize destek olalım demek oluyor her halde. Bu arada bunlar ne zaman el ele oldular ki..

ayşe ıraz
26-03-08, 00:24

Elaaya'cım evet haklısın orası kesinlikle Demir'in doğduğu ev:img-yes: Demir pencereden bakarken yan taraftan antika dolapların silueti görünüyor... evin sokak kapısı da aynı zaten:img-yes:...

Geçen bölümün fragmanında kek&puf böreği ayırımını yapamamıştım ama bu hafta bana kesinlikle güvenebilirsiniz... Asi&Demir hatırına Göz Doktoruna gittim... bi güzel tedavimi oldum geldim arkadaşlar:img-hyste...
Görme yeteneğim bayağı bi çoğaldı kekler, börekler vız gelir bana artık:img-hyste:img-hyste ... Ha bu arada Demir Adam'da tedavi için göz doktorundaydı Asu'cum:):img-in_lo

Minicik elleri, minicik ayakları,
Minicik dudakları, yumuk yumuk gözleri…
Yumuşacık bebek kokulu teninle…
Ne güzelsindir sen şimdi:img-blush….
İyi ki doğdun Ayşe Gökçe bebek…
Kelebekler gibi uçmalısın… hep doğru bildiğine:img-in_lo:img-in_lo…

tarcin
26-03-08, 05:08
Herkese Günaydın

Bu senet yanlış hatırlamıyorsam İhsan'ın tefeciden aldığı borcun senedi.
Çiftlik bankaya ipotekli.
Şimdi ben anlamadım. Nasıl Aslan senet karşılığında çiftliği alabiliyor.. Yada çiftliği boşaltın diyor. Olsa olsa senet karşılığı parayı istiyebilir.
Yine bir mantık hatası mı geliyor.?

yasamakguzel88
26-03-08, 05:58
herkese günaydın...hepiniz için iyi birgün olur umarım..site kapanmadan ufak birşey yazmak istedim 22. bölüm hakkında...
gerginlikle başlayan bir bölüm ama sonrasında kimin düşman kimin dost olduğu anlaşılınca,kime iyi kime kötü davranılacağı ortaya çıkıyor bu bölümde.. :img-yes:

redroses
26-03-08, 06:20
Asi'nin kapı aralığından baktığı yer var sanıyorum orası Demir'in evi. Ayrıca sanki babası ile de o ara sokaklarda dolaşırken yine evi görüyor. Sanki camdan Demir2bakıyor gibi oralar biraz karışık.
Ama anlaşılan herkesin aklına o ev gelmiş.

Günaydın,

Tarcin'cim fragmandaki camdan bakan sahnenin Demir'in evi olup olmadığını anlamak için 19. bölümü tekrar izledim. Kesinlikle o ev... (Tavsiye ederim o bölümleri izlemek bana çok iyi geldi:img-icecr)

Şimdi Gülbeyaz'a soralım;

DEMİR O EVE NEDEN GİTTİ;

(Birkaç şık benden gelsin.. Gülbeyaz gibi yazamasamda idare edin artık :img-yes:)

*** Asi'de kalan kazağı alıp emaneti yerine bırakmaya gitti...Zira Asi bir öfke anında onu da yakabilir :img-hyste

***Bala beni orda bulamaz düşüncesiyle saklanmaya gitti...:img-hyste:img-hyste

Şaka bir yana Demir sanırım teyzesiyle tartıştıktan sonra sığınacak liman olarak orayı buldu sanırım...Demir'cim senin her limanda bir bekleyenin var...

Özellikle İzmir limanında ben bekliyor olucam.. Demir yeterki gelsin ben bir ömür boyu beklerim...:img-blush Zerrin'cim istersen beraber
bekleriz..

[B]Bir de arkadaşlar eski bölümleri izledim.

1-Kenan ın köprüyü beğenmemesi ve rezalet bulmasından sonra Demir Ve Kerim in arabadan inişleri harikaymış be..:) Vay bee Ben dedim atacaklar Kenanı orada:)

Hafize'cim köprü sahnesi dedin de aklıma geldi.. Bizim lüle gibi Bââââğğlâââ da mimar ya.. Diyorum ki;

Mimar kızımız köprünün üstünden geçerken dursa köprüyü incelemeye başlasa... O anda hani tesadüfen Asi ordan geçse.. Hatta yanında Leyla da olabilir.. (Hani o da Bala'ya sinir olmaya başladı ya) Demir ve Kerim'in Kenan'a yaptıklarının aynısını Asi Bala'ya yapsa diyorum...Bala'ya gözdağı verse... Bala'da korkudan bülbül gibi ötse (yok yok ondan olsa olsa karga olur.. :img-hyste) Demir zaten sana aşık dese.....Nasıl olur ama....:icon_whis(Tamam tamam sabah sabah pembe gözlüklerimi çıkarmayı unutmuşum...Akşam fragmana bakarken takmıştım da:img-blush)

RebeCa
26-03-08, 07:12
Fragmanı bir kez seyrettim,yorumları okumadan hazır forum yerındeyken ekliyorum yorumumu.

---------------------
Selamlar Asi forumdaşlarım,

Ben bu bölümde çok eğlendım ve güldüm.Geçelim yorumuma

Cemal Ağa:
Bir adam hem kötü hem tatlı olabilir mi ben kızamıyorum (sanırım burda Tuncel Kurtiz'in muhteşem oyunculuğunun payı var)bu adama ya.
Kadın ismi Sarmaşıkk.Kadın dediğin insanı sarmaşık gibi sarmalı.Tab iya Cemal Ağa o kadın bak sonra senın başına ne dertler saracak.

Leyla:
Leyla Hanım nam-ı diğer muhasip hanım.Kockoca şirkette bağlantılar yapıyor.Macaristan(yanlış hatılamıyorsam) ile ilgili bır projede aktıf rol alıyor.Gel gör ki gözünün ünündeki aşıkları göremıyor.Dahası bu kızın kafası nasıl çalışıyor onu anlamıyorum.Zira rakamlarla uğraşmaktan kafa durudu herhalde.
Ne dıyor Demıre'e
_Demır sen ne dedın o gun Kerım’ın duğun gunu pek anlyamadım . Ay ben senın anlayışına kurban olurum :)
(Demir köfteyi çakıyor)

Sonrada ne dıyor duygusal bır anımda soledıklerımın ası tarafından soylenmesınıde yadırgadım (bunun gıbı bırseydı)
Ne dıyeyım demeseydın kızım.

Süheyla:Valla ben bu kadının anne oldugundan süphelıyım bu ne hırs kin ofke ıntikam.Aslan’ın sevgisini kazanacagına, nefretını aşılıyor.Bir de bu kadının saçları çok komik 1 bölümde hiç beyaz yok dıger ıkı bölumde 3 yada 4 tane beyaz çıkıyor.Sanat yönetmeninden rica ediyorum please dikkat.

İhsan:Pes pes pes .Baba ile kızın arasındakı ilişkı herazaman özeldır.
sankı bu adam hiç aşık olmamış bır de kızına kızm burda kal dıyor .kızı ise baba ne olur burdan gulerek çıkayım dıyor.
anlaşılan İhsan bey için sadece Asi özel.Diğer kızlar’ın eli kanasa adam aldırmayacak

Kerım:İnsanlık için kesınlıkle kopyalamak lazım.Bu ne sevgi bu ne anlayış.Tebrikler.

Gelelım aşıklarımıza ,
Araba sahnesınde Demırı'ın bakışı kelımenın tam anlamı ıle muhtesemdı.
Anlamı:Eyvah şimdı ayvayı yedık.Zaten aramız limoni gelde ayıkla pirincin taşını.

Asının bakışı:Demek bu yüzden eve bırakmayı teklıf etmedın.

Ve yakalandıktan sonra demır kendınde degıldı aklında hep Ası vardı.
Bala topu devamlı taça attı yemekte.
Laf Baladan açılmışken bala mı balya mı bela mı konuk oyuncu.
Jenerıkte adı yazıyordu Canan Guven.
Bakalım kaçıncı bölumde çıkacak

Asu,Passion79,Karainci: hatılarmısınız yy de kaçıncı bölumde gırdı kaçıncıda çıakacak hesapları yapardık
Burdada bence Bala 25 te çıkar dızıden.

Gelelım son sahneye ,
No comment
Relax relax relax.

Sevgiler,

----------------

Biraz sonra görüşmek üzere

HIGHLIFE
26-03-08, 07:23
Gunaydin arkadaslar! Bazilarimiz eski bolumlere bakmis galiba.. Inanin bende gecen aksam 2. ve 3. bolumlere baktim tekrar.. Orada artik Asi'nin Demir'in ciftliginde calistigi duyuluyor ve Aslan sinirli sinirli Okkesle k