Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi (Arşiv 13)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

kumralim19
21-03-08, 13:22
Demir'in tepkisini bilemeyeceğim ama, eşimin tepkisini yaza bilirim.

İlk evlendiğimiz yıldı.... TV de bir spiker haberleri okuyor.... çok güzel saçları var ama kısacık....eşime,

"Saçlarımı böyle kestireyim mi?" dedim...
"Tekrar bu haline ne kadar zamanda gelir" dedi....
"4-5 yıl sürer" dedim....

"İyi, 5 yıl sonra görüşelim " dedi....:icon_whis

Bilmem anlata bildim mi? :img-hyste yani uzun saçı seven erkeklerdense Demir, çok üzülür.... yok, illa kısacık olsun, sağa sola savrulmasın diyenlerdense.... memnun bile olur.... hatta kesilen saçları perukçuya satıp, o parayı sermaye bile yapabilir:img-hyste

demir acaba asiyle görüsmeden yasayabilirmi... bu durumda mecbur saclarinin uzamasini caresiz bir sekilde bekler :img-wink: hem beyimiz okadar sene teyzesini cektiyse...... :img-hyste bu durumada katlanir elbet......

gülbeyaz76 asi saclarini kestirmesinde... demir onun o bitli saclarini bile zevkle kasimak ister :img-hyste

CicimBenim
21-03-08, 13:24
İkili neredeyse birbirinden tamamen kopma noktasına gelir... biz yaklasma beklerken geri adim atiliyor. Ben bunalmaya basliyorum artik. Ne zaman gerceklesek bu?! Asi'de su inadi bi biraksa rahatlicam. Yeter artik kac bolum oldu hala bir tik yok. Bir an once beraber olsunlar yoksa dayanamicam, yeter artik!

deren1970
21-03-08, 13:25
Öncelikle Sevgili Camdan Kalp şimdiden hayırlı doğumlar, inşallah bu akşamki bölümü izlediğinde doğum sancın tutmaz da:img-hyste (bu arada bir önceki kaçırmadan seyrettiğin dizi Beyaz gelincik sanırım, nikinden öyle çıkardım da:img-wink: özledim dizimi:icon_sorr)

Gelelim Sevgili Duar'a:img-wink: Duarcığım bu erkeklerin saç muhabbeti bir dizide kalmadı ki, sende çok iyi bilirsin, o saçların birde koklanmasına ne demeli:img-wink: adamların aşklarını göstermede en büyük silahları sevdiğinin saçı, eminiz artık bundan. 4-5 dizide saç muhabbeti baş köşeye oturduğundan
:img-hyste

Elaaya
21-03-08, 13:27
İkili neredeyse birbirinden tamamen kopma noktasına gelir... biz yaklasma beklerken geri adim atiliyor. Ben bunalmaya basliyorum artik. Ne zaman gerceklesek bu?! Asi'de su inadi bi biraksa rahatlicam. Yeter artik kac bolum oldu hala bir tik yok. Bir an once beraber olsunlar yoksa dayanamicam, yeter artik!

:img-hyste:img-hysteCanım ya...kıyamam....geçen hafta grip idim...Sevgili Essi biliyor....kafama vurdu resmen geçen hafta karamsarlık.....tam hastalık geçti bu özeti ve frengmanı gördüm yeniden mi hasta oluyorum dedim...ama bünyem alıştı 2 gün öncesi gibi değilim....virüse alıştım sanırım ...:img-hyste:img-hystene yapalım...geçiş bölümü yine.....izleyelim....az kaldı ya sabır arkadaşçım...ben dayanıyorum sende dayan....yoksa böle giderse otobüs kaldıracağım ,hatta uçak(fobisi olanın yanına bir Demir bedava) ...seti basacağız...merak etme sen....:img-hyste

asicik
21-03-08, 13:29
sögütcüm sen istersinde hüznün geceleri yazmazmi...ama dur birde ben deneyeyim...:img-hyste

gözler merkep gibi:img-hyste (bimkoligim ... allah senden razi olsun..)
boy pos dalyan gibi
tamda bizim kecinin tipi
kesecekler yakinda gecmisin ipini

tamam tamam simdiki daha güzel

kim bu kara cocuk
geldi antakyaya, icinde gizli bir kutucuk
a$ki tatti yagmurun altinda soguk soguk
icti a$k $arabindan oluk oluk
icinde var bi burukluk
gözler konusuyor ama dilinde var bi tutukluluk
ama eninde sonunda var asi ile mutluluk

:img-hyste:img-hysteay ne hallere düstüm
hüznün geceleri bizi iyi egitmis valla forumda..baksaniz ben bile becerdim...her ne kadar berbat olsada...en iyisi hüznün geceleri sen devam et bu manilere...:img-hyste

ebrumm
21-03-08, 13:29
herkese selamlar...
hüznün gecelerı yazdıgın maniler süper ınan şu stresın ıcınde kahkahalar atmama neden oldu:img-hyste devamını da beklıyorum...
sesli frangmanı hala izleyemedım ama yapılan yorumlardan izlemıs kadar oldum..
akşamı nasıl edicem dıye kara kara düşünuyorum..

ama resımlerden anlasılıyor ki(asi nın elınde pasta demırın elınde çicek) su sofradan gecen dolma muhabetıne benzıycek:img-hyste umarım yanılmam dedıgım gıbı seslı frangmanı ızleyemedım daha :D

bırde içimdekı ses şöyle diyor nerıman hanı leylayı bozmuştu ya çiftlıgı küçümserken aynısını bala'ya da yapsın:img-hyste mimarlık havasını yerle bir etsın onu ancak nerıman haklar çünkü:img-hyste
(kötlük damarlarım kabardı sanırım:img-hyste)

redroses
21-03-08, 13:32
kız bak valla gebertecem seni haaa :dito:img-hyste
la niye raşitizmli diyosunuz benim dalyan gibi demirime...:icon_twisallah övmüşde yaratmış onu bikerem....maşallah de bakiim çabucak ...hem parmakları da gayett kibar, dolma falanda değil..çabuk....çabbuuukkk benim demirimi öven bi mani yaz, valla ist. gelirsem fena edecem seni, çabuk diyooom alooooo :img-hyste:img-hyste

Söğüt'cüm katılıyorum sana... Hem o dolma parmaklı sahne sahilde elleri soğuktan üşümüş olan ellerdi... Tarığı Asi'min saçına takarkenki zerafeti unutmamalı....

Yaw adamın heryerinde karizma akıyor... Dolma falan fark etmez yiyesi geliyor insan....

hüznün geceleri tarafından gönderildi

dolma parmak,raşitizm bacak (Raşitizm konusunuda aştık sanıyorum.. Antakya'ya gideli bol bol güneş alıyor....)
burnu desen havalı yatak
uzasa saçlar tarak çıkmyacak
damatlık ona çok yakışacak (bak buna katılıyorum... Demir'ime damatlık pek yakışacak...)

yasamakguzel88
21-03-08, 13:32
İnanılmaz güldüm ya, Allah da seni güldürsün ne diyeyim. :img-hyste
Benim 4 günüm var doğum için. Bekliyoruz. Doğum tarihini bile Asi'e göre ayarladım desem, ne dersiniz bana?:img-blush

Eşim, pek iyi şeyler söylemiyor da.

Tüm fragman, sanki tek günü gösteriyor. Koskaca 90 dakika tek günü içermez herhalde.

vallahi ben inanırım asiye göre ayarladıgını dogum tarihini..benimde dil kursum vardı saati cuma akşamı asiye denk geliyor diye istemedim..annem bilse neden istemedigimi valalhi canıma okurlar:) asi bağımlılık haline geldi..tabi bu forumda:happy0064

ecemsi
21-03-08, 13:38
asicik,ebruum sağolun.biraz sitresden uzak duralım diye böyle yapıyorum işte

geçmişde yaşananları alevlendiriyor içteki köz
gelecek geçmişden öz
bitmiyor problemler çöz çöz
sen Balanın saçlarını çöz
senin için direneceğim aileme söz

:img-hyste:img-hyste sen balanın saçlarını çöz:img-hyste balaın saçları çözülecek gibi değil valla:D
harika olmuş sevgili hüznün geceleri
ellerine sağlık:) güldürdün beni:D

HIGHLIFE
21-03-08, 13:39
Dizimizin baslamasina saatler kala,
Bizim forumda heyecan cikti tavana,
Dokturuyor yine huznun geceleri,
Sayesinde bizde olduk forumun sairi :img-hyste

Camdankalpinsallah kolay bir dogum olur, Allah saglikla kucaginiza bebeginizi almak nasip eder! Sevgiler

life_prenses
21-03-08, 13:39
Dudaklarında sakladığm aşkı görmeni diledim,
Bil ki ben gidersem o aşkı sana mühürleyip gideceğim,
Sustum...
Susmanın günah olduğu bir zamanda susmayı öğreneceğim
Sustum...
Gözlerim sana anlatır sandım ama diyemedi iki kelimeyi dudaklarım...
Sustum...
Sandım ki görürsün gözlerimdeki tutkunu...
Ellerine gitti saçlarım,
Yumuşacıktılar...
Sahi nasıl böyle alıp götürüyordu
Bir tutam saç beni başka bir diyara...?
Islak gözlerini çektim içime ve derin bir nefesle hapsettim seni: "gözlerime"
Sar beni... Saramazsanda eğer bırak gideyim...
Ya da hayır bırakma...
İzin ver: sende kalayım...
-Life-

Demir için bir şeyler yazmaya çalıştım işte:img-blush Herkes deniyor bende deniyeyim dedim:img-in_lo Bu arada CamdanKalp Allah analı babalı büyütsün:img-wink:

kumralim19
21-03-08, 13:43
asi ve demir sarilma sahnesi olan fragmani kimse görmemis.... birtek herhalde yüksek dozda... görünenin arkasina bakma istedigi olan arkadaslar görmüs :img-hyste

artik ilerde demir ve asi sarilirlarsa iste bu sarilma sahnesini diyorduk derler :img-hyste de ben inanmam......

camdankalp... allah bir nefeste kurtarsin ( öyle derler) ..... allah sana hayirli saglikli bir bebek nasip etsin... allah anali babali büyütmeyi nasip etsin.. bebegin cinsiyeti bellimi merak ettim

simdi bu resim meseleside benim aklimi kurcaliyor... yani bu resimci nasil biri ki her önüne gelene resim veriyor.... ihsan resimleri tap ettirmemistir.. cünkü asiye tap ettirince banada göster dedi.. bu durumda asi verdi resimciye filmi.... ama resimci babasina vermekte bir sakinca görmüyor... hatta süheylayada bir tane veriyor.... ilginc... yani asi ihsanin kizi dige demirde süheylanin yigeni diye... o resim onlara verilmemeliydi... ama anlasilan antakyada bu isler böyle.....

ZEMFIRA
21-03-08, 13:44
Aman kek yok. Çay yok...Kovacağım bu kızları...:icon_sorr

Bari neşemizi bulalım bir parça..

Şu gelinlik seçme sahnesinde Demir'in Asi'nin saçlarına dokunmak için yanıp tutuşmasını izlerken acaba Asi saçlarını kestirse DEmir ne yapardı sorusu zihnime takılı kaldı....

Böyle bir durumda Demir'in nasılda delireceğini düşünmek bu hafta beni en çok mutlu eden anlar oldu....:icon_whis

Sizce Demir nasıl tepki verir bu duruma????:img-wink:

Demir işte o zaman Asi'nin ruh halinin ne derece harap durumda olduğunu anlar... :img-yes:

Malum, kadınlar en çok sıkıntılıyken saç modellerinde radikal değişiklikler yaparlar... :img-yes:

Aklıma evlendikten sonra, saçlarımı ilk kez kısacık kestirişim geldi.. :img-hyste Eşimin o kadar kısa kestreceğimden haberi yoktu; hoş benim de yoktu... :img-hyste

Eve gelince eşim uzun süre şoku atlatamamıştı... :img-hyste Ara ara bana gizli gizli bakarken yakalıyordum onu... "Nooldu, bir şey mi var?" diyordum, "evde sanki başka biri dolaşıyormuş gibi geliyor, alışamadım henüz, biraz bana zaman ver " demişti... :img-hyste

Şimdi her türlü renk ve boy denemelerine alışmış durumda... :img-hyste

Demir'in çok büyük tepki vereceğini sanmıyorum. Hatta belki bu yeni halini daha çok da sevebilir...

Onun derdi, bence, Asi'ye dokunmak... :img-icecr Saçları uzun olsa da olmasa da...

ecemsi
21-03-08, 13:44
bu forumda herkes edebiyattan anlıyor yahu:)
ne güzel şiirler maniler çıkıyor öyle zevkle okuyorum hepsini bazılarına gülüyorum :)

dizimiizn başlamasına 6 saatcik kalmışken özete hiç aldırış etmiyor ve asinin o resimi ve tokayı yakmayacağını düşünüp kendimi avutuyorum:img-yes:

pas.si.on79
21-03-08, 13:46
Gülbeyazım,Asicik,Hüznün geceleri.sögüt valla süpersiniz... Gülmekten öldüreceksiniz beni..HAyır iş arasında burda pek hoş karşılanmıyor.Kikirdemem.. :img-hyste elinize sağlık..Sayenizde keyfim yerinde..:happy0064

İnanılmaz güldüm ya, Allah da seni güldürsün ne diyeyim. :img-hyste
Benim 4 günüm var doğum için. Bekliyoruz. Doğum tarihini bile Asi'e göre ayarladım desem, ne dersiniz bana?:img-blush

Eşim, pek iyi şeyler söylemiyor da.

Tüm fragman, sanki tek günü gösteriyor. Koskaca 90 dakika tek günü içermez herhalde.

Canım ne deyim sana..Öncelikle allah sana sağlıklı eli yüzü düzgün,ailesine vatana millete hayırlı işi gücü yerinde uzun ömürlü bir evlat versin.Kız olursa Asi kızımız gibi güzel erkek olursa Demir oğlumuz gibi yakışıklı olsun..

Normal doğum değil sanırım.. SAna da sağlıklı bir doğum diliyorum. Allah sana da bebeğini kucağına mutlulukla ve gururla alıp uzun ömürde büyütmek nasip etsin ..Pazartesi günü mü doğum.. .

hüznün geceleri
21-03-08, 13:49
Gülbeyazım,Asicik,Hüznün geceleri.sögüt valla süpersiniz... Gülmekten öldüreceksiniz beni..HAyır iş arasında burda pek hoş karşılanmıyor.Kikirdemem.. :img-hyste elinize sağlık..Sayenizde keyfim yerinde..:happy0064

Canım ne deyim sana..Öncelikle allah sana sağlıklı eli yüzü düzgün,ailesine vatana millete hayırlı işi gücü yerinde uzun ömürlü bir evlat versin.Kız olursa Asi kızımız gibi güzel erkek olursa Demir oğlumuz gibi yakışıklı olsun..

Normal doğum değil sanırım.. SAna da sağlıklı bir doğum diliyorum. Allah sana da bebeğini kucağına mutlulukla ve gururla alıp uzun ömürde büyütmek nasip etsin ..Pazartesi günü mü doğum.. .

Allah hepimizin güldüren yüzünü soldurmasın.

Söğüt bi senin için
hem çok sempatik
hem çok delikanlı
her bakışıyla kalbimizi çaldı(benim değil ama)
her sözüyle yüreklerimizi okşadı(benim değil)
yav pek olmadı

camdan kalp Allah analı babalı büyütsün.tüm güzellikler sizin olsun

CamdanKalp
21-03-08, 13:50
Öncelikle Sevgili Camdan Kalp şimdiden hayırlı doğumlar, inşallah bu akşamki bölümü izlediğinde doğum sancın tutmaz da:img-hyste (bu arada bir önceki kaçırmadan seyrettiğin dizi Beyaz gelincik sanırım, nikinden öyle çıkardım da:img-wink: özledim dizimi:icon_sorr)

Gelelim Sevgili Duar'a:img-wink: Duarcığım bu erkeklerin saç muhabbeti bir dizide kalmadı ki, sende çok iyi bilirsin, o saçların birde koklanmasına ne demeli:img-wink: adamların aşklarını göstermede en büyük silahları sevdiğinin saçı, eminiz artık bundan. 4-5 dizide saç muhabbeti baş köşeye oturduğundan

Çok doğru, ben bu formu BG ile tanıdım ve üye oldum. Her dönem sadece 1 dizim olur benim. Geçen sene BG'den sonra bir daha TMC dizisi izlemicem demiştim. Beni sinir etmişlerdi. Bu sene de Asi. Umarım, Asi'nin gidişatını bozmazlar, korkuyorum çünki.

Not : Bebekle ilgili dilekler için tekrar teşekkürler.

YONCA_ÇINAR
21-03-08, 13:50
Herkese selmalar.Yeni başlık açılmış hayırlı olsun :)

Bakıyorumda maça alışanlar var.Mod (Alexia) arkadaşlardan da Demirin kafasına top atanlar olmuş.Bir bakıma doğru olabilirler.Ama bence Demir kaleye geçtiği sırada Asiden çok kötü bir gol yedi.. :img-hyste:img-hyste

Artık asicik le biz rövanşı bekliyoruz.. :img-hyste

Elaaya
21-03-08, 13:51
Allah hepimize iyilikler versin....vatanımıza ,milletimize kötü gün göstermesin....
Bebekler doğuyor büyüyor....Asi ile Demir ile onlarıda büyütürüz biz burda inşallah.....

Saç deyince aklıma geldi....hani şehirde saçlarını savurmuştu Asi ,Demir'in yüzüne gelmişti.....tamam şimdi oldu....baktıki bu kızın saçlar çok dağınık...çat pat çarpıyo suratına Demir'in ....:img-hysteoğlan ne yapsın zapdetmek için toka aldııııııııı.....şimdi buldum....yakında file falan da alır.....hatta yazmayıda çıkarır ortaya ....:img-wink::img-hyste

duar
21-03-08, 13:52
Asi'nin kekine laf edip duruyoruz da acaba Demir'in yaptığı bir yemek var mıdır???

Özel bir tarifi ya da özellikle yemekten hoşlandığı bir yemek... Viski içmeye bayıldığını anladık da... Yemeklerden neyi sever???

Asi'ye kendi elleriyle yemek yapması gerekse nasıl bir menü tercih eder acaba????:icon_whis:icon_whis

nisan2
21-03-08, 13:55
Selamlar,
Birkaç gündür yorumlarınızı okumaktan yazmaya ancak sıra geldi.
Son yazdığımda annelik ile ilgili duyguları rezerve almakla birlikte Süheyla'yı olayları körüklemesi açısından eleştirmiştim.
Dün itibarıyla REZERVİMİ kaldırdım.:img-hyste. Ama hemen ekleyeyim Neriman için kullandığım ÇİNGENEVARİ yakıştırmasının hala arkasındayım.:img-yes:

''Süheyla Hanım bu ne şiddet, bu celal !!!! Tamam anladık büyük haksızlığa uğradın arkandaydık da, yazık değil mi Demir'e , onu taraf olmaya zorlaman, çalışarak elde ettiklerini bir çırpıda psikopat oğlun Aslan'ın ellerine vermen???'''

Geçmişte bütün olanlar Süheyla yüzünden yaşanmış, Süheyla evin oğluyla birlikte olmasaymış Demir , annesi çiftlikten atılmayacak, anne intihar etmeyecekmiş. Yani Süheyla'nın yaşadıklarının cezasını kendisiyle birlikte Demir ve ailesi çekmiş. Çocukları alıp büyütmesi güzel de ( aksi zaten olamazdı)içindeki intikam duygularının ablasının ölümünden çok kendi yaşadıklarıyla ilgili olduğu apaçık ortada. Zaten Demir ve Melek'i mecburiyetten büyüttüğü, aslında onları çocukları gibi görmediği Aslan'a söylediği 'benim senden başka hiç kimsem yok 'cümlesiyle açığa çıktı. Bundan sonra Süheyla'yı hoş görmek mümkün değil.

Benim Demir'den beklentim teyzesine rest çekmesi, Asi'den beklentimse babasının da hatalı olduğunu kabullenip Demir'i suçlamaktan vazgeçmesi. Yoksa olan iki aşıkla birlikte bizlere olacak :img-hyste . Hep beraber burda paralanıp duracağız :img-hyste.

Mirasla, senetle ilgili çok güzel yorumlar yapılmış, keşke senaristler buraya bakıp biraz fikir alsalar.:img-yes:

Ama arkadaşlar dokunmayın Demir' ime , kepçe kulakları, raşitik bacakları, veee dokunmayın Asi'me, postijle çoğaltılıp taşıyamaz hale getirilmiş( keşke doğal halinde bıraksalar) saçları, paralanmış çizmeleri, bir gün elime geçerse Antakya'nın orta yerinde büyük zevkle yakacağım :img-hyste o çirkin mantosuna rağmen ONLARI ÇOK SEVİYORUM, tabii ki sizleri de
sevgiler

nasildelioldum
Benim çok beğendiğim bir aşk tarifi;
Sizde beğenirsiniz umarım:img-yes:

Gerçek AŞK, daima kişisel yarar duygusundan vazgeçme temeli üzerinde yükselir.

AŞK karşılıklı oturup birbirinin gözünün içine bakmak değil,el ele verip ileride aynı noktaya bakmak ve gene el ele o noktaya doğru ilerlemektir.

AŞK,yanındakinin bir şeyler yapma hakkını teslim etmektir,saygıdır.

AŞK zaaflarımızın olduğunu ortaya çıkarır,kabullenmektir.

AŞK korumaktır, sorumluluktur.

AŞK sizi kucaklayan kolların gittikçe daha çok sarılmasıdır,mutluluktur.

AŞK kocaman yatağın üçte birine sığmaktır yakınlıktır.

AŞK uyandığınızda rüyanızı yanınızda bulmanızdır.düşlerin gerçek olmasıdır.

AŞK tanıdığını zannettiğin insanın yeni yanlarını keşfetmektir tazeliktir.

AŞK asla anlatılmayacak özel bir hikayedir.

Hiç kimse uzun süre evli kalmadıkça gerçek aşkın ne olduğunu anlayamaz...!

hüznün geceleri
söğüt buda senin için olsun mu
yav benden bir göz istedin ben verdim iki göz:img-hyste

demden Asiye
gül vereyimmi dedim istemedin
kalbim sende kalsın dedim geri çevirdin
evleneceğim kızın özelliklerini söyledim,sana ima ettim annen gibi çemkirdin
ben beklerim,içimde yanan senin ateşin için

asicik
21-03-08, 13:56
ya canlarim mani keyfini bölüyorum ama...yoncamda gelmisken...yani spikerimizde gelmisken...bi mac yapsak diyorum...
bu aksamki macin kadrosunu tamamladim...buyrun...

ARKADASLAR; TAKIMIMIZIN TEKNIK KADROSUNU KURDUM:::BUYRUN MACA:::YY TAKIMINDAN YENI TRANSFER ETTIGIMIZ TEKNIK DIREKTÖR ASU ABLA HAFTAYA PAZARTESIDEN ITIBAREN GÖREVINE BASLAYACAKTIR::BU BÖLÜMÜN KADROSUNU KURMAKTA BANA KALDI:(korkmayin canim..o kadar da kötü olmadi)

Öncelikle Teknik Kadorya bir göz atalim...

Teknik Kadro:Takımın yönetiminden ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaktan sorumlu kişilerdir.
Teknik Direktör: Asu Abla (pazartesiden itibaren görevine baslayacaktir...)
yardımcı antrenör: cave77
antrenörler: böcük ablam , passion79

kaleci antrenörü: ARANIYOR:::KALECI ANTRENÖRÜ ARANIYOR:::AMA BEKLEYIN::DAHA OYUNCU KADORSUNU ACIKLAYAYIM:::ONDAN SONRA KARAR VERIN BENCE:icon_whis.....sögüt , redroses, kumralim19ve sude9 ...canlarim siz bi el atsaniz su ise...kurtarsaniz bizim kaleyi...biliyorum en zor is size düstü ama....ne olur yahu...kalecimiz cok berbat biri...sonra aciklayacam...ama bi düsünün bu teklifi....ne diyoruz...hersey Asi icin...bir antrenör yetmez bizim kaleciye.:icon_whis..

sağlık personeli: nasildelioldum (nickinde tam saglik personel ‘ e uydu..)...alperim, tarcin, SEZIN, hellosunshine, alevalev_25, zeynep_su...sizlerinin senaryolari canimizi kurtariyor desem yerinde olacak...ha birde sahra var...hani klip ay pardon bandaj yapan:img-hyste..

gerekli ise tercüman:evet bize gerekli hemde acilen:img-hyste..Anda(o güzel mektublarin icin...oyuncularin tercümancisisin sen...) Gülbeyaz76...hareketleri, konusmalari, mimikleri senin gibi tercüman edeni nerde buluruz biz...sende....kadrodasin...fazla mal göz cikarmaz diyerekten...iki farkli tercüman var bizim kadroda..

kameramanlar:
karsi taikimin ilk yari sahasindaki kameraman: aasiii (Melikecim yani)...neden mi??? ...Demir forvet oyuncusu...eee en iyi nerden görebilirsin Demiri ...tabikide karsi takimin ilk yari sahasindan...güzel güzel pozisyonlari cek, bu konuda zaten ustasin (M.Y forumunda döktürüyorsun valla)

bizim takimin sahasinin kameramani...: Elaaya....sana öyle bir pozisyon verdimki...Süheyla tam karsinda, cek cekebildigin kadar (bu kelimenin manasini hangi tarafa cekmek isterseniz cekin, kulak cekme, sac cekme, cekme cekiştirme)...kadindan süpheleniyordun...var bu kadinda birseyler diye...güzel güzel gözetlemen icin kameraman oldun...yani kendim bu kadinin ne yapmak istedigi bilmek istedigimden falan degil...sirf sen dün aksam bu kadinda var birseyler dedin diye...kendim icin birsey istiyorsam namerdim...Artik elimizden kacamaz Süheyla..pesinde Elaayacim var...

büyük acIdan ceken kameralar olurya..adini bilmiyorum...o kameramanda Funda...en son haberler onda...nede olsa...herseyi ondan ögreniyoruz...yani nerden nasil bir pozisyon oldu...$Ip burda...

birde ara sira oyun degişikligini bildiren bir ses gelirya sahaya...bazen gollerden sonra falan...iste onun da adini bilmiyorum ama o da yasamakgüzel88 arkadasimiz...senden de az haberler gelmiyor foruma...

Futbol dört hakemin yönetiminde ve gözetiminde oynanır.
Oyunu orta hakem yönetir ve verdiği kararları kesin olarak uygular: Nese Cehiz
Taç çizgisi üzerinde her yarı saha için bir yardımcı hakem olmak üzere toplam iki yardımcı hakem vardır. Bunlar çapraz olarak yer alırla: Gül Dirican ve Pinar Ordu

Dördüncü hakem oyunu gözler, oyuncu giriş çıkışlarını kontrol eder ve herhangi bir sakatlık durumunda orta hekemin yerini alır: Asicik yani ben...simdi sen niye hakem oluyorsun diyeceksiniz belki..ben de bilmiyorum...benim bu üc degerli sahsiyetin (senaristlerimizin) arasinda ne isim var....annnneeeee...korktum...ama biz, yani ben ve yonca bu yola hakem ve spiker olarak basladik,...devam etmek istedim...orijinalligi bozulmasin diyerekten....yani bana kadar bu forumda hakem olabilecek potansiyelde arkadaslar var ama ne yapalim böyle basladik bir kere...allah sonumuzu hayir etsin...

Ve ve ve.........vede Spikerimiz: Sevgili Yonca...senin gibi spikere can feda be...mac baslasinda seninle yorumlara baslariz gene...

Demirin menejeri: Bimkolik.(sen bimkolik ben demirkolik:img-hyste)..senden baska kim Demiri anlayabilirki....anlayana sivrisinek saz, Asi’ye davul zurna az diyorsunya....

Asinin menejeri: hüznün geceleri....seni tutkulu bir Tuba Büyüküstün hayrani gördüm...(kim hayran olmaz bu yetenege!)...kiymetlin olur ya hani kendisi.....senden iyi kimse anlayamaz Asiyi...gel oyuncumuzun menejeri ol

Ve tabikide tribün sakinleri....yani Asi forumu

not: unuttuklarim varsa kusura bakmayin..ancak bu kadarini yapabildim

YONCA_ÇINAR
Asi'nin kekine laf edip duruyoruz da acaba Demir'in yaptığı bir yemek var mıdır???

Özel bir tarifi ya da özellikle yemekten hoşlandığı bir yemek... Viski içmeye bayıldığını anladık da... Yemeklerden neyi sever???

Asi'ye kendi elleriyle yemek yapması gerekse nasıl bir menü tercih eder acaba????:icon_whis:icon_whis

Ahh ahh bu bana birisini hatırlattı.. Ne yaptın sen ühühühü :icon_sorr :sad53:

Şimdi Asi mi yaptı o keki :icon_whis Belki başkası yapmıştır o getiriyordur. :)

Demire gelirse onun favori yemeği Asi.Tarifini isterseniz.

Bir kara kaş
Bir uzun saç
Bir çizme,bot.
Bir kemer.
Bir uzun hırka
Bir uzun etek.

Ne kadar güzel dimi.Yemede yanında yattt :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Afiyet bal şeker olsun..

Foruma bebek geliyor ha.Allah analı babalı büyütsün. :)

GULBEYAZ76

Aklı varsa spagetti yapmaz melinos ve lüleyi çağrıştırır.:img-hyste
Balıkda pişirmez :img-wink:ömrünce balık ve balıkçı görmek istemez.:img-hyste
Tatlı olarak prensesi tercih eder.:img-in_lo

pas.si.on79
21-03-08, 13:58

ilahi duar:img-hyste insanın aklına neler getirdin..
Demir in o yönünü işte Asi ortaya çıkaracak..Neler sevdiğini sormuyor ki.. öğrenelim.. YA da yapmıyor ki görelim.. Biz de izleyeceğiz..

YAlnız o hali gerçekten nasıl olur.. Asi için yemek yapan bir Demir...

kardelen2086
21-03-08, 13:58

demir in yaptığı yemek var mı bilmiyorum ama hoşlandığı yemek yaprak sarması olabilir mi acaba?bana çok güzel sahneler hatırlatıyor da kendisi....:img-hyste

söğüt
21-03-08, 13:59
özetin vermiş olduğu sitrese hayır
söğütcüm bu nasıl

kızarmış yanak dokunaklı dudak
güzelliğin kalbimi temizliyor pak pak
endişelendiriyorum seni benim kafa oynak
en iyisi sen benim yakışıklılığıma bak

tüüüüü....allah ıslah eyleye seni....ben bişicikler dememm..,:dito
alıp gidecem demiri, o zaman göreceksin gününü..artık göremediğin demire hasret manileri dizersin...:icon_evil:icon_evil
al sana ...al sana...al sanaaa :img-tomat:img-tomat:img-tomat
topla bu domatesleri de hamarat bacın asi ile ateş yakar, demirin aldığı tarağı ve resmide atar kendinize salça kaynatırsınız.... icon_evil:icon_evil

deren1970
21-03-08, 13:59
Sevgili Duar

Bakyorumda son mesajların hep yemek üzerine, hayırdır? Hele ki keke bir takmışsın ki bende o zaman çikolatalı kek istiyorum, olsa şöyle ılık sıcaklıkta bir kek.

Kağnı bilgisayar yazıyorum ,simge koyamıyorum, varmış diye okuyun efendim. Bakalım asi kız yemek yapmayı biliyor mu, Defneyi bile mutfağa sokmamış incili kadın Neriman, Asiyi mi sokacak, Asi dağ bayır gezmesinde hem, mutfak onu bayarmış.

Keşke mesela Defne-Kerim'in evinde olsalar, onlar gelene kadar biz yiyecek birşeyler hazırlıyalım deseler, acaba Demir'in yaptığı salata nasıl olur? der mişim, öyle sahneyi hayalinize bırakıyorum.

hüznün geceleri
21-03-08, 14:01
Asu,anda leyla
yorumlarıyla hayat verir fanlara
tahammülleri yoktur aşırılıklara
hatayı söylerler üstüne basa basa

sude9,söğüt,sonayt
ne güzeldir söyleşileri
ses getirten sözleri
çermiğe gererler beni
ama onlar demirci

yasamakguzel88
21-03-08, 14:04
forumun neşesi yine yerinde anlaşılan:) hüznün geceleri maniler süper valalhi.... kutluyorum seni....
asicik kadroyu oluşturmuşsun...maça ne zaman çıkıyoruz...onuda söylersen çok sevinicem..ona göre hepimiz ısınalım birazcık, ham kalmayalım yani maç öncesi:happy0064:img-hyste

duar
21-03-08, 14:05
Sevgili Duar

Bakyorumda son mesajların hep yemek üzerine, hayırdır? Hele ki keke bir takmışsın ki bende o zaman çikolatalı kek istiyorum, olsa şöyle ılık sıcaklıkta bir kek.

Kağnı bilgisayar yazıyorum ,simge koyamıyorum, varmış diye okuyun efendim. Bakalım asi kız yemek yapmayı biliyor mu, Defneyi bile mutfağa sokmamış incili kadın Neriman, Asiyi mi sokacak, Asi dağ bayır gezmesinde hem, mutfak onu bayarmış.

Keşke mesela Defne-Kerim'in evinde olsalar, onlar gelene kadar biz yiyecek birşeyler hazırlıyalım deseler, acaba Demir'in yaptığı salata nasıl olur? der mişim, öyle sahneyi hayalinize bırakıyorum.

Kek mesajlarını yazdığımda açtım. Aslında artık aç da değilim ama nedense aklım yemekte...:icon_whis Bir tavuk göğsü ısmarlasam kendime...:img-wink:

Neyse efendim gelelim Asi ve Demir'in bir mutfakta yemek yapmaya çalışmalarına. Öncelikle mutfağın en fazla 3 m2 olması şartını koşuyorum. İkisi mutfağa girsinler ama çarpışmadan birlikte çalışamasınlar.

Fakat ikisini mutfakta yemek yaparken hayatl edemiyorum. İlk düşünce kırıntılarından sonra yangın çıkıyor mutfakta...:img-hyste:img-hyste

Aman siz de amma fesatsınız. İkisi de sakar ondan. Ocak'taki tencereye çarpmıştır birinin eli...:img-in_lo:img-in_lo:img-icecr:img-icecr

:img-tomat:img-tomat

hüznün geceleri
21-03-08, 14:05
tüüüüü....allah ıslah eyleye seni....ben bişicikler dememm..,:dito
alıp gidecem demiri, o zaman göreceksin gününü..artık göremediğin demire hasret manileri dizersin...:icon_evil:icon_evil
al sana ...al sana...al sanaaa :img-tomat:img-tomat:img-tomat
topla bu domatesleri de hamarat bacın asi ile ateş yakar, demirin aldığı tarağı ve resmide atar kendinize salça kaynatırsınız.... icon_evil:icon_evil

genemi beğendiremedim yahu.ötekinidemi beğenmedin he:img-hyste

Funda,Fatma tüyo ajansı
hepimiz içindir çabaları
hak ediyorlar repden fazlasını
tüyoyla dolsun kasaları
buda işin şakası

yusuf ağaya buda
yusuf ağa sen ne cabbarsın
milleti birbirine düşürdün çok gaddarsın
para ve iftiradan başkasını tanımazsın
yattığın yerde huzur bulamayasın

Elaaya
21-03-08, 14:07
bizim takimin sahasinin kameramani...: Elaaya....sana öyle bir pozisyon verdimki...Süheyla tam karsinda, cek cekebildigin kadar (bu kelimenin manasini hangi tarafa cekmek isterseniz cekin, kulak cekme, sac cekme, cekme cekiştirme)...kadindan süpheleniyordun...var bu kadinda birseyler diye...güzel güzel gözetlemen icin kameraman oldun...yani kendim bu kadinin ne yapmak istedigi bilmek istedigimden falan degil...sirf sen dün aksam bu kadinda var birseyler dedin diye...kendim icin birsey istiyorsam namerdim...Artik elimizden kacamaz Süheyla..pesinde Elaayacim var...

Allah senin iyiliğini versin emi....:img-hysteçok güldüm senide güldürsün....:img-hyste

Tamam hayatım.....Süheyla düştü elime bir kere ....hücrelerine kadar çekeceğim sen merak etme.....bu kadroyla biz neler çekeriz neler?....:img-hysteHücre çekimi,kan tahlili,düz çekim,profil çekimi,etek boyu,göz kırışıklığı,hiç bir şeyi kaçırmam sen meraklanma......

Sen deki hayır İhsan'ın bu işle hiç bir ilgisi yok ,ondan sonra Osmanlı tokatını patlat.....dağ bayır gez,ondan sonra Aslan'ı sal üzerine....parmak izini bile sürerim ben sen meraklanma....:img-hyste:img-hyste

aasiii
21-03-08, 14:09
kameramanlar:
karsi taikimin ilk yari sahasindaki kameraman: aasiii (Melikecim yani)...neden mi??? ...Demir forvet oyuncusu...eee en iyi nerden görebilirsin Demiri ...tabikide karsi takimin ilk yari sahasindan...güzel güzel pozisyonlari cek, bu konuda zaten ustasin (M.Y forumunda döktürüyorsun valla)

:img-hyste:img-hyste
ayşe'cim tuttum ben bu kameramanlık olayını.yalnız o zaman topu ve diğer oyuncuları göremezsiniz.zira paso gözlerini cekerim demir'imin:img-in_lo:img-in_lo

Taç çizgisi üzerinde her yarı saha için bir yardımcı hakem olmak üzere toplam iki yardımcı hakem vardır. Bunlar çapraz olarak yer alırla: Gül Dirican ve Pinar Ordu

Dördüncü hakem oyunu gözler, oyuncu giriş çıkışlarını kontrol eder ve herhangi bir sakatlık durumunda orta hekemin yerini alır: Asicik yani ben...simdi sen niye hakem oluyorsun diyeceksiniz belki..ben de bilmiyorum...benim bu üc degerli sahsiyetin (senaristlerimizin) arasinda ne isim var....annnneeeee...korktum...

:img-hyste:img-hyste
çoook cesur gördüm seni :butch:

Ve ve ve.........vede Spikerimiz: Sevgili Yonca...senin gibi spikere can feda be...mac baslasinda seninle yorumlara baslariz gene...

:happy0064:happy0064

cok güzel olmuş ayşe'cim.nasıl güldüm bi bilsen:)
eline ,çenene sağlık:img-icecr

yasamakguzel88
21-03-08, 14:11
genemi beğendiremedim yahu.ötekinidemi beğenmedin he:img-hyste

Funda,Fatma tüyo ajansı
hepimiz içindir çabaları
hak ediyorlar repden fazlasını
tüyoyla dolsun kasaları
buda işin şakası

yusuf ağaya buda
yusuf ağa sen ne cabbarsın
milleti birbirine düşürdün çok gaddarsın
para ve iftiradan başkasını tanımazsın
yattığın yerde huzur bulamayasın

canım güldürdün beni:) sen çok yaşa vallahi...kasalarımız tüyoyla dolsun demekk.ben bunun yerine başka bir temennide bulunayım olmaz mı:) kasalarımız asi ve demirin aşkıyla dolsun:happy0064

SEZİNN
21-03-08, 14:12
ya canlarim mani keyfini bölüyorum ama...yoncamda gelmisken...yani spikerimizde gelmisken...bi mac yapsak diyorum...

ARKADASLAR; TAKIMIMIZIN TEKNIK KADROSUNU KURDUM:::BUYRUN MACA:::YY TAKIMINDAN YENI TRANSFER ETTIGIMIZ TEKNIK DIREKTÖR ASU ABLA HAFTAYA PAZARTESIDEN ITIBAREN GÖREVINE BASLAYACAKTIR::BU BÖLÜMÜN KADROSUNU KURMAKTA BANA KALDI:(korkmayin canim..o kadar da kötü olmadi)

Teknik Kadro:Takımın yönetiminden ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaktan sorumlu kişilerdir.

kaleci antrenörü: ARANIYOR:::KALECI ANTRENÖRÜ ARANIYOR:::AMA BEKLEYIN::DAHA OYUNCU KADORSUNU ACIKLAYAYIM:::ONDAN SONRA KARAR VERIN BENCE:icon_whis.....sögüt , redroses, kumralim19ve sude9 ...canlarim siz bi el atsaniz su ise...kurtarsaniz bizim kaleyi...biliyorum en zor is size düstü ama....ne olur yahu...kalecimiz cok berbat biri...sonra aciklayacam...ama bi düsünün bu teklifi....ne diyoruz...hersey Asi icin...bir antrenör yetmez bizim kaleciye.:icon_whis..

sağlık personeli: nasildelioldum (nickinde tam saglik personel ‘ e uydu..)...alperim, tarcin, SEZIN, hellosunshine, alevalev_25, zeynep_su...sizlerinin senaryolari canimizi kurtariyor desem yerinde olacak...ha birde sahra var...hani klip ay pardon bandaj yapan:img-hyste..

gerekli ise tercüman:evet bize gerekli hemde acilen:img-hyste..Anda(o güzel mektublarin icin...oyuncularin tercümancisisin sen...) Gülbeyaz76...hareketleri, konusmalari, mimikleri senin gibi tercüman edeni nerde buluruz biz...sende....kadrodasin...fazla mal göz cikarmaz diyerekten...iki farkli tercüman var bizim kadroda..

kameramanlar:

büyük acIdan ceken kameralar olurya..adini bilmiyorum...o kameramanda Funda...en son haberler onda...nede olsa...herseyi ondan ögreniyoruz...yani nerden nasil bir pozisyon oldu...$Ip burda...

birde ara sira oyun degişikligini bildiren bir ses gelirya sahaya...bazen gollerden sonra falan...iste onun da adini bilmiyorum ama o da yasamakgüzel88 arkadasimiz...senden de az haberler gelmiyor foruma...

Dördüncü hakem oyunu gözler, oyuncu giriş çıkışlarını kontrol eder ve herhangi bir sakatlık durumunda orta hekemin yerini alır: Asicik yani ben...simdi sen niye hakem oluyorsun diyeceksiniz belki..ben de bilmiyorum...benim bu üc degerli sahsiyetin (senaristlerimizin) arasinda ne isim var....annnneeeee...korktum...ama biz, yani ben ve yonca bu yola hakem ve spiker olarak basladik,...devam etmek istedim...orijinalligi bozulmasin diyerekten....yani bana kadar bu forumda hakem olabilecek potansiyelde arkadaslar var ama ne yapalim böyle basladik bir kere...allah sonumuzu hayir etsin...

Demirin menejeri: Bimkolik.(sen bimkolik ben demirkolik:img-hyste)..senden baska kim Demiri anlayabilirki....anlayana sivrisinek saz, Asi’ye davul zurna az diyorsunya....

Asinin menejeri: hüznün geceleri....seni tutkulu bir Tuba Büyüküstün hayrani gördüm...(kim hayran olmaz bu yetenege!)...kiymetlin olur ya hani kendisi.....senden iyi kimse anlayamaz Asiyi...gel oyuncumuzun menejeri ol

karsı takım oyuncularıda şöyle olsun

leyla,bala,kenan,nida,aslan,süheyla,neriman,ihsan, ,cemal ağa,sarmasık 10 kişi oldu ama cemal ağa 2 kişiye bedel :img-hyste:img-hyste

asicik
21-03-08, 14:14
karsı takım oyuncularıda şöyle olsun

leyla,bala,kenan,nida,aslan,süheyla,neriman,ihsan, ,cemal ağa,sarmasık 10 kişi oldu ama cemal ağa 2 kişiye bedel :img-hyste:img-hyste

daha dur canim....daha teknik kadroyu hazmedemedikl..ama bekle oyuncu kadrosuda gelecek...sabir sabir.....:img-hyste

YONCA_ÇINAR
21-03-08, 14:14

ARKADASLAR; TAKIMIMIZIN TEKNIK KADROSUNU KURDUM:::BUYRUN MACA:::YY TAKIMINDAN YENI TRANSFER ETTIGIMIZ TEKNIK DIREKTÖR ASU ABLA HAFTAYA PAZARTESIDEN ITIBAREN GÖREVINE BASLAYACAKTIR::BU BÖLÜMÜN KADROSUNU KURMAKTA BANA KALDI: (korkmayin canim..o kadar da kötü olmadi)

Ahh canım benişm sen ne ettin.Ahh koptum gülmekten resmen :img-hyste

kaleci antrenörü: ARANIYOR:::KALECI ANTRENÖRÜ ARANIYOR:::AMA BEKLEYIN:: DAHA OYUNCU KADORSUNU ACIKLAYAYIM::: ONDAN SONRA KARAR VERIN BENCE....sögüt , redroses, kumralim19ve sude9 ...canlarim siz bi el atsaniz su ise...kurtarsaniz bizim kaleyi...biliyorum en zor is size düstü ama....ne olur yahu...kalecimiz cok berbat biri...sonra aciklayacam...ama bi düsünün bu teklifi....ne diyoruz...hersey Asi icin...bir antrenör yetmez bizim kaleciye.:..

Ahh cnm benim tek tek yazmışsın bizim başımız dahaaa yere gelmez.Aman hep gol atacaz bu kadryola diğer taraf yandı sahayı onlara zindan edecez :img-hyste

sağlık personeli: nasildelioldum (nickinde tam saglik personel ‘ e uydu..)...alperim, tarcin, SEZIN, hellosunshine, alevalev_25, zeynep_su...sizlerinin senaryolari canimizi kurtariyor desem yerinde olacak...ha birde sahra var...hani klip ay pardon bandaj yapan..

Vaşşş burda tanıdıklar var.Amanin ne maç olacak aman ne bölüm olack bu akşam.Oyy oyy bütün ekip ekrar başına aman maçaaa :img-hyste

gerekli ise tercüman: evet bize gerekli hemde acilen..Anda ( o güzel mektublarin icin...oyuncularin tercümancisisin sen...) Gülbeyaz76...hareketleri, konusmalari, mimikleri senin gibi tercüman edeni nerde buluruz biz...sende....kadrodasin...fazla mal göz cikarmaz diyerekten...iki farkli tercüman var bizim kadroda..

:good:

kameramanlar:

Amanin Melikem de var ama sanki ona biraz torpil geçtin gibi geliyor.:icon_whis Gerçi o çekecek bana yakın görüntü gelecek. En yakından ben görecem ama o canlı canlı görecek. :hıh

Aboww Süho kimin ellerine kaldı.Yandı Süho kaç kaçabilirse şimdi kadın bari adam gibi oynasa firikik vermese maç boyunca :img-hyste

Şu büyük açıdan çeken benim yanımdaki oluyor dimi.İşine karışmak gibi olmasında mümkünse Demiri çek boşver sen maçı :img-hyste

Ayy ben iyiki bu futbol işini başlattım.Hayatta sırtımız yere gelmeyecek.
Oyy hakemler sağlam öyle görünüyor.

Ayy bu ben oluyorum.Beni en sona sakladın az daha yazsaydın yaa ben.Şunu şöyle dicek bunu böyle diyecek die :img-hyste

Demirin menejeri: Bimkolik.(sen bimkolik ben demirkolik)..senden baska kim Demiri anlayabilirki....anlayana sivrisinek saz, Asi’ye davul zurna az diyorsunya....

Oyy menajerler hepsinden harikaydı ama.Helal olsun sana :img-hyste

Evet maça gelmeyen foruma bir daha uğramasın :happy0064

RebeCa
21-03-08, 14:15
camdan kalp,

Allah analı babalı büyütsün.

Asicik ellerıen saglık muteşem olmuş takım

Arkadaşlar senaryo yazanlar nerde beklıyoruz .
Az zaman kala vakit de geçmıyor.

asii replıklerın çok güzel devamını beklıyoruz.

hüznün geceleri
21-03-08, 14:15
canım güldürdün beni:) sen çok yaşa vallahi...kasalarımız tüyoyla dolsun demekk.ben bunun yerine başka bir temennide bulunayım olmaz mı:) kasalarımız asi ve demirin aşkıyla dolsun:happy0064

nasıl istersen
ismin Fatmaydı dimi.yanlış yazmadım inşallah

buda nerimana gelsin

konuşabildiği tek dil haykırış
teyzem oynatır seni karış karış
herşeyi kötüye yorma sen yap bir barış
yapamazsanda senin aklın bir karış

SEZİNN
21-03-08, 14:18
daha dur canim....daha teknik kadroyu hazmedemedikl..ama bekle oyuncu kadrosuda gelecek...sabir sabir.....:img-hyste

asi&demir sevgili olacak sabır..o öyle olacak sabır..sabır tası olsa catlardı :img-hyste:img-hyste

neyse senin gül hatrına bekliycem :img-hyste

sude9
21-03-08, 14:23

duar canım...soruların Demir üzerinden gidiyor...neye yorsam şimdi:)

gülbeyaz'ın tavsiyelerini dinlese Demir alır başını gider

yemek yapmasından ziyade yemek yapamaması hallerini düşünüyorumda onlar daha şirin ve sevimli geliyor gözüme..

Asi'ye sen hiçbirşeye dokunma der Asi de Demir'i izlemeye koyulur
benim paşa kendini süpermen bildiğinden aynı anda bir kaç çeşiti bir arada yapmaya heveslenir...ama bu iş süpermenliğe benzememektedir:img-hyste..domatesi keserken suyu yüzüne sıçrasın...kaynamaya koyduğu yemek kapağı kapalı olduğundan ses çıkarta çıkarta çıkarta taşsın,ona el atacam diyen demir önünde ki malzemenin yarısını yere bocaetsin...aklında tühh karizma gitti düşüncesi daim olsun,kızarsın:img-hyste..asi ye bakış atmaya çalışırken yanında bardak sürahi tabak ne varsa hepsini yerle bir etsin tencere kapağına hücum etsin ama kapağıda elinden bir taraflara fırlatsın..o esnada telefon çalsın yağlı elleri ile açsın telefonu,masaya koyacağına tencerede fokurdayan kapağını fırlattığı yemeğin içine atsın...bu iş olmayacak asi desin pes etsin:img-hysteAsi de sıcacık gülümsesin hadi yemeği dışarıda yiyeceğiz desin...mutfağı tadilat için gerekli yerlerle hemen irtibata geçsin

redroses
21-03-08, 14:26
Aklı varsa spagetti yapmaz melinos ve lüleyi çağrıştırır.:img-hyste
Balıkda pişirmez :img-wink:ömrünce balık ve balıkçı görmek istemez.:img-hyste
Tatlı olarak prensesi tercih eder.:img-in_lo

Valla bana göre pırasa yemeği (bala'nın saçlarını yolcak ya boşa gitmesin)

Ama ben Asi'nin çok güzel merdane kullandığını düşünüyorum... Kapı arkasında merdaneyle bekler durur...

kaleci antrenörü: ARANIYOR:::KALECI ANTRENÖRÜ ARANIYOR:::AMA BEKLEYIN:: DAHA OYUNCU KADORSUNU ACIKLAYAYIM::: ONDAN SONRA KARAR VERIN BENCE....sögüt , redroses, kumralim19ve sude9 ...canlarim siz bi el atsaniz su ise...kurtarsaniz bizim kaleyi...biliyorum en zor is size düstü ama....ne olur yahu...kalecimiz cok berbat biri...sonra aciklayacam...ama bi düsünün bu teklifi....ne diyoruz...hersey Asi icin...bir antrenör yetmez bizim kaleciye.:

Canım biz kaleyi koruruz sen merak etme... Kale sakatta zati... İhsan kaleyiboş buldukça gol atmış durmuş... en son beş çocuğu vardı dimi...:icon_whisAt at nereye kadar... :img-banne en kötü ihtimalle İhsan'ı oyundan atarız... biz geçeriz kaleye :img-hyste

qsawe
21-03-08, 14:28

Gayet güzel olmuş kadro hayatım.... taktik de uyarsa, bu akşam ki , 0-0 a razı maç tan, 3 puan çıkartmak mümkün....:good:

Asi ve Demir cephesinden olan arkadaşlar, takım ruhu ile oynarsa, son dakika golü ile maçı alırız.... unutmayalım maç 90 dakika... top yuvarlak.... ( dizi de 90 dakika.... bu ne müthiş bir uyum )

Hadi göreyim sizi....... Pazartesi iş başındayım.... beni galibiyetle bekleyin..... ( havaya girdim... milli takımın da başına geçer miyim.... maaşı gayet iyi de :img-hyste )

Cansu*
21-03-08, 14:29
başlık kapanmış üstelik 20 sayfada ilerlemiş maşallah:)

gazetede tekrar gördüm de demir asinin kekini mi almaya çalışıyo yoksa eline çiçekleri vermeye mi çalışıyo anlamadım çünkü elini tutuyo:)

evet fragmandaki tüm sahnelerde asi ve demir de aynı kıyafetler var 1 bölüm 1 günde geçmez herhalde en son akşam bitmişti sabah olur o zaman akşam asi bağırırken ya da sabah olur sonra başka şeyler o zaman biter:)

SEZİNN
21-03-08, 14:30
şakır şakır yağmur yağacak
arada kar bulutlar bomba atacak
biri kaçacak diğeri kovalayacak
en kötü zamanlarda çöp çatan el koyacak

sen yagmur dedin aklıma bir sey geldi..bugün acayip yağmur vardı burda..ben sırılsıklam oldum..okuldan geliyorum aklıma Asi geldi..Bunların yagmur altındaki sahneleri(ztn ne varsa yagmurda oluyo :))..Basladım gülmeye babamın yanına gittim neden böyle gülüyosun dedi Asi icin desem beni direk bakırköye götürcek ben hiçç dedim ama bu dizi beni bozdu kafayı yeme noktasına geldim yazılıda bile konuyu degil sorsalar Asinin bölümleri yazıcam :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Herkes benim gibi mi acaba :img-hyste

asicik
21-03-08, 14:31
BIZIM TAKIM:::
KALECI -----------Ihsan
DEFANS----------Melek ve Kerim
ORTA SAHA-
Kanatlarda -----Cemal Aga ve Fatma
Ortada-----Defne
FORVET Asi ve Demir

KARSI TAKIM
KALECI: ------------Gecmis
DEFANS:-----------Bala ve Leyla (yani bunlar bizim takimin Asi ve Demire defans yapacaklar)
ORTA SAHA
Kanatlarda------Özetci ve Fragmanci
Ortada ----------Neriman
FORVET: --------------Süheyla ve Aslan

Orta sahada bir Neriman - Defne karsilasmasi bekliyorum
Dedemiz gene bir yerlere pas verecektir...orta (sahayi) karistirabilir... yanliz Defne ve Kerime yardim ettigi icin bizim takimda..
Ihsan niye bizim takimda...adami süho ve nerimanla ayni takima koyamadim..malum sühoya pas vermesi yasak:img-hyste...hem orta sahada önceki maclarda kendi kalesine gol atmis..kaleci yaptim...
peki melek neden defansta???? Aslani ancak o durdurabilir.:img-yes:..
Leylani bir direge toslamasi muhtemelen bu macda olacak..:img-hyste

spikerimiz???? pozisyon tahminler bekliyorum..

RebeCa
21-03-08, 14:32
Gayet güzel olmuş kadro hayatım.... taktik de uyarsa, bu akşam ki , 0-0 a razı maç tan, 3 puan çıkartmak mümkün....:good:

Asi ve Demir cephesinden olan arkadaşlar, takım ruhu ile oynarsa, son dakika golü ile maçı alırız.... unutmayalım maç 90 dakika... top yuvarlak.... ( dizi de 90 dakika.... bu ne müthiş bir uyum )

Hadi göreyim sizi....... Pazartesi iş başındayım.... beni galibiyetle bekleyin..... ( havaya girdim... milli takımın da başına geçer miyim.... maaşı gayet iyi de :img-hyste )

Canım Asu'cum senın teknik direktörküğünde, her maçı alırız biz evvel allah.
Ne de olsa eskı bir yy cisın.

Not:herzaman yardıma hazırım biliyorsun.:img-wink:

lalin
21-03-08, 14:33
Asi kızımız ateş kurup yakacak toplarken tilki Demir de onu izler..

Asi tarak, resimleri ateşe atmak için getirir ama uzun uzun bakar .ama ateşe atamaz Asicik..Demir de hınzır ateşe atmadığını görünce kendince sevinir ve gurur duyar Asi ve Asi'nin duygularıyla...:img-yes::img-yes:

işte öylecene şık bir sahne işte....:img-yes:

Asi ne tarağı nede resmi ateşe atmaya gönlü elvermeyecek:img-hyste
Demir onun her halini seviyor Asi ne yapsa Demir onunla gurur duyacak
aşkın gözü kör..Demir aşk adamı:good:
Asi de naz yapmasın fazla naz aşık uyandırır:img-hyste:happy0064

qsawe
21-03-08, 14:38
Asu,anda leyla

sude9,söğüt,sonayt
ne güzeldir söyleşileri
ses getirten sözleri
çermiğe gererler beni
ama onlar demirci

Bugün, forum ahalisinin, konu olma günü.... müthiş olmuş .... hem de çok doğru :D:D:D:D

Yoğun bir cuma , yine geriden geliyorum :)

-Cansu91-
21-03-08, 14:39
K.Bakmayın yazamadım yeni başlık vatana millete hayırlı olsun:img-icecr

Bu bölümü dört gözle bekliyorum biran önce saatler 8'i gösterse de bakalım şu diziye. Neden bu kadar heyecanlıyım (bu bölümde de pek birşey yokmuş ama ) diye kendime soruyorum nedenini bir türlü bulamıyordum dün geceden beri..Fragmanın son kısmı olsa gerek ;Asi demire çıkın gidin artık hayatımdan diyor .Orada acaba ,Demir Asiyi çeker yine öper mi:img-in_lo Çünkü 14.bölümün sonunda da ikisi bir hışımla bir kavgayla öpüşmüşlerdi. Açıkçası orada merak ediyorum Demirin tepkisini Bakalım neler olucak:img-grin2

Sesli Fragmanda en çok sevdiğim sahne:
Demir:İstiyor Musun?:img-in_lo
Asi:Hayır:img-hyste

:good:
Asi-Demir kek sahnesi bence şöyledir,
Asi ,Kardeşine kek yapmış götürüyor. Demir de Hayırlı olsun'a elinde çiçekle gidiyor. Yolları çakışıyor ve ortaya bu dialoglar ortaya çıkıyor. Demir ne yapar eder Asi ile birlike gider Defnelere diye düşünüyorum.. Haydi bakalım İnşallah:img-grin2

Edit Büdüt: Asi ,eflatuna çalan uzun kabanıyla aynı kırmızı başlıklı kıza benzemiş. Bir de şapkasını taksa tam süper olucak. Yanlız çizmelerden kılpayı kaçırıyor:img-grin2 Bu kırmızı başlıklı kıza bir beyaz atlı prens lazım değil mi :img-grin2 Sahi Demirin beyaz atı var mıydı:img-haha:

hüznün geceleri
21-03-08, 14:47
Bugün, forum ahalisinin, konu olma günü.... müthiş olmuş .... hem de çok doğru :D:D:D:D

Yoğun bir cuma , yine geriden geliyorum :)

Asu abla geriden gel ama gelmemezlik etme.:img-yes:

buda kerimle defneye olsun.ben bittim artık yoruldum.bu son bugünlük
ön açıklama yapayımçibiş kerim çibiş defne

ibişle çibiş
bilmiyorlar evlilik ne iş
rızasız evlenirlerse diyen olur fiiş
anlamadım bu ne iş
olacağı bu çibiş oturursa meriş meriş

defne artık boş durmasın.sıkıldım onun o avereliğinden

bego
21-03-08, 14:47
Daha önce Bego yazmıştı...

DNA testi yapılsa da Aslan Yusuf Ağa'dan da olsa, İhsandan da olsa, sonuç % 99 çıkarmış. :img-yes:

Yani yok İhsan değil, Yusuf ağa demek mümkün olmuyormuş, İhsan Yusuf Ağa'nın oğlu olduğu için...

Bego'cum, buralarda mısın, yanlış hatırlıyor olmayayım...

Zemfiracım biraz geç oldu ama evet diye yanıt vermek istiyorum.İhsan ve Yusuf ortak genleri olduğu için bebeğin kozcuoğlundan olduğu anlaşılabilir sadece.
Ben geçen hafta da İhsan DNA testi yaptırsın diye yazmıştım,eğer bebek kozcuoğlu değilse ortaya çıksın diye(Bu arad Süheyla'nın senden başkasının eli değmedi sözünü de unutmadım ama bu kadar nefret etmesi ne bileyim sanki başka şeyler varmış gibi geliyor)

YONCA_ÇINAR
21-03-08, 14:49
BIZIM TAKIM:::
KALECI -----------Ihsan
DEFANS----------Melek ve Kerim
ORTA SAHA-
Kanatlarda -----Cemal Aga ve Fatma
Ortada-----Defne
FORVET Asi ve Demir

KARSI TAKIM
KALECI: ------------Gecmis
DEFANS:-----------Bala ve Leyla (yani bunlar bizim takimin Asi ve Demire defans yapacaklar)
ORTA SAHA
Kanatlarda------Özetci ve Fragmanci
Ortada ----------Neriman
FORVET: --------------Süheyla ve Aslan

Orta sahada bir Neriman - Defne karsilasmasi bekliyorum

Dedemiz gene bir yerlere pas verecektir...orta (sahayi) karistirabilir... yanliz Defne ve Kerime yardim ettigi icin bizim takimda..

Ihsan niye bizim takimda...adami süho ve nerimanla ayni takima koyamadim..malum sühoya pas vermesi yasak...hem orta sahada önceki maclarda kendi kalesine gol atmis..kaleci yaptim...

peki melek neden defansta???? Aslani ancak o durdurabilir.
Leylani bir direge toslamasi muhtemelen bu macda olacak..
spikerimiz???? pozisyon tahminler bekliyorum..

Anam yok yok bizde ii malzeme var :img-hyste

Şimdi pozisyon diyorsunda.Sen hakemsin niye kadroyu sen açıklıyorsun.Hani bunların yardımcı anterenörleri uçtumu yoksa dışarda birşeyler anlatırken top kafasına geldide beyin kanaması mı geçirdi :img-hyste

İhsnaı kaleci yapmışsın.Bu adam kendi kalesine nasıl gol attı.:icon_whis Olay olay gines rekorlar kitabına adını yazdıracak bir oyuncumuz var.Kendi kalesine gola atan kaleci. :img-hyste

Defansımız mükemmel.Melek tam yerini bulmuş.Kızımızın elindede sorun avr zaten.Muhtemel bir el kazası yaşamayız :icon_sorr

Kantlarımız havalanamış yakında uçuşa çıkacaz hazır olun.ama konamamız bişr ihtimal :img-hyste

Ortada Defne garibim yeterince ortada kaldı.Yazuk eczükk ilerlese diyorum.Belki orta sahadan gol atar :img-hyste

Aboww forvetlerimiz hepsinden harika.Ama bir ihtimal şey de olabilir.Bunlar iki inat aynı topa koşuyorlar.

Durr Demir ben vuracam
Hadi ordan bee ben önce geldim ben vuracam
Ya sen git Balayı kolla.Yada yemeğe çıkar belki karnı acıkmıştır.
Bana ne baladan yaa bırak şunu gol yapim :img-hyste

Amaninn karşı takımın kalecisi çok boylu poslu bir okadada kalıplı.Ne yapsak acab.Nasıl bu geçmiştten top geçecek.Yanı Asiyle Demir.Ama birlikte olurlarsa bu dev geçmişte önünde diz çöker

KArşının defansı pek cılız kaldı.Yani bizimkiler çok zorlanmicaklar.Kolay bir maç olacağa benziyor

Kanatları çok uyuz.Kendi çevrelerinde hatırı sayılır birileri ama biz asi forumcusu olarak pek onları takmıyoruz.KAnatlarda boş yani :img-hyste

Neriman ortada.KAdının sesi yetecek gibime geliyor.Bir cırlarsa bütün oyuncular onu da geçtim.Bütün seyirciler söneceğe benziyor.Ama spiker susmaz :img-hyste

Bak ama forvetlerinde çok iş var.Hele bu durumda birlik oldular.Yandık diyebiliriz.Hele de kalemizde İhsan acaba bu İhsan Sühoya bir torpil geçermi. :img-tomat

Halimiz hal değil

asicik
21-03-08, 15:00

Şimdi pozisyon diyorsunda.Sen hakemsin niye kadroyu sen açıklıyorsun.Hani bunların yardımcı anterenörleri uçtumu yoksa dışarda birşeyler anlatırken top kafasına geldide beyin kanaması mı geçirdi :img-hyste

İhsnaı kaleci yapmışsın.Bu adam kendi kalesine nasıl gol attı.:icon_whis Olay olay gines rekorlar kitabına adını yazdıracak bir oyuncumuz var.Kendi kalesine gola atan kaleci. :img-hyste

Bak ama forvetlerinde çok iş var.Hele bu durumda birlik oldular.Yandık diyebiliriz.Hele de kalemizde İhsan acaba bu İhsan Sühoya bir torpil geçermi. :img-tomat

Halimiz hal değil

malzeme bol evet....eh birazda (birazmi??:img-tomat) senin sayende ...:img-yes:

simdi kadroyu niye ben kurdum...canim bizim teknik direktör haftaya i$ ba$i yapacak....eee bölüme ay pardon:img-hyste maca az kaldi...birinin halletmesi gerekiyor....
öbür takimin teknik direktörü, yani Tomris Giritlioglu desen ...onun isi basindan askin...antrenörler (yani yönetmen) desen onlarda öyle...is basa düstü...:img-hyste

canim ihsana gelince...adami bosa koydum dolmadi, doluya koydum almadi...aslan ile ayni takimda olmasi mümkün degil...mecbur bizim takimda...orta saha olaylarini biliyorsun....kaleci yapim dedim...belki aslan babasina biraz acir dedim..belkim sühonun a$kI depre$iverir...bi torpil gecer ihsana dedim..ama kendim bile inanmadim:img-tomat

Ama dedigin gibi Ihsan bu Sühoya torpil gecerse gösterecem kirmiz kartimi...ho$ böyle bir yetkim yok ama neyse:icon_whis

hüznün geceleri
21-03-08, 15:01
bu hafta
ihsan bey kabasakal olması
demir temel reis olmasın
neriman hep safinaz olsun

neyse ben kaçtım.herkese şimdiden hayırlı akşamlar.
dizi için iyi seyirler

qsawe
21-03-08, 15:03

Halimiz hal değil

Şimdi... bu hafta yardımcı antrönerlerde yoğun.... sınavlar, hafta kapamalar falan.... asicik idare ediyor sağolsun bizi....

İhsan konusunda, aynı çekincelere sahibiz. Bu adam, her an maçı satabilir. Bu durumda, yabancı bir kaleci transfer edelim derim.... forum elemanları oyuncu olmuyor ama, istisnalarda kaideyi bozmaz.... unutulmayan arkadaşı takıma transfer edelim... kendisinin fragmancı ve özetçi ile de özel bir husumeti var( ayrıca bu kadar bayanın yanında bir de bey olsun) .... bir maçta, topa çıkıyorum diye fragmancıya, girişir...sarı kart görür.... sonra da, özetçiye girişir 2. sarı karttan kırmızı kart görür.... en fazla 1 maç ceza alır.... ( o kadar federasyonda forsumuz olsun :icon_whis MHK ya da lafı onlar geçirsin... ) hiç olmazsa, forumun tüm hıncını da almış olur.... biz de bu arada İhsan ile yine idare ederiz.... olur da yine şike yapmasından şüphelenirsek, kendisini süresiz, ahır temizlemeye göndeririz....

Bu arada yetiştim size.... ama nasıl çalışıp, ne süratle okuduğumu bir ben biliyorum....:img-hyste

sinefil
21-03-08, 15:09
Asu,anda leyla

sude9,söğüt,sonayt
ne güzeldir söyleşileri
ses getirten sözleri
çermiğe gererler beni
ama onlar demirci

Dizifilm.com Asi Forumu Gittigidiyor.com'a dönüşmeden göndereyim mesajımı. Veritabanı hatası çıkmaya başladı,ben korkuyorum Asi yayın saati yaklaştıkca...

Sevgili Özkuş manileri döktürüyorsun peşpeşe. Nasıl bir yetenektir bu:happy0064

Yüreğine,klavyene sağlık.

tarcin
21-03-08, 15:12
Sesli Fragmanda en çok sevdiğim sahne:
Demir:İstiyor Musun?:img-in_lo
Asi:Hayır:img-hyste

::

Bu replikler her nekadar kek sahnesinde gibi duruyorsada fragancımız karıştırmayı, başını sonunu kesmeyi seviyor.
Belkide replik şöyledir
D: Hayatından çıkmamı gerçekten istiyormusun?
A: Hayır

qsawe
21-03-08, 15:18
Bu replikler her nekadar kek sahnesinde gibi duruyorsada fragancımız karıştırmayı, başını sonunu kesmeyi seviyor.
Belkide replik şöyledir

Benim, onyüzbinmilyon adet pembe gözlüğümden biri yok ... diyorum ki nerde.... meğer tarçında unutmuşum.....:icon_whis

Bu ne güzel bir umut..... çok çok çok tuttum.:good:

Fener Bahçe
21-03-08, 15:19
D:istiyormusun
A:hayır
D:yarışmandaki süre dolar ve zil çalar dıttt ozaman hakkını kaybettin
A:Nayır Nolamaz
D:eh bidahakine der ve kazanan bala olur ve çiçekleri o meşhur gülümsemesi ile alır
A:kızgın kıskanç bir halde demire bakar demirde ona o meşhur bakşlarını fırlatır ona

yasamakguzel88
21-03-08, 15:19
Belkide replik şöyledir

tarçıncın canım ama seslide o çiçekli sahnede söyledi ztaen bu replikleri:) aside döndü ve hayır dedii... yani fragmancı yanıltmamıştır ama kafamı kurcalayan hep kıyafetler aynı..tek birgünümü izleyecegiz bu bölümde ..of son 3.5 saat..artık iyisiyle kötüsüyle izlemek istiyorum:icon_sorr

GULBEYAZ76
21-03-08, 15:26
D:İstiyormusun?:img-in_lo
A:Hayır.
D:Neden?:img-in_lo
A:Ben geçmişten kaçtıkça peşimden geliyor.
D:Ne geçmişi alt tarafı gül.:img-in_lo
A:Güller geçmişin gübresi ile yetişmiştir ben bulaşmıyım.:sad53:
D:Hay ben böyle geçmişe ne diyim.:img-hyste

sude9
21-03-08, 15:27
tarçıncın canım ama seslide o çiçekli sahnede söyledi ztaen bu replikleri:) aside döndü ve hayır dedii... yani fragmancı yanıltmamıştır ama kafamı kurcalayan hep kıyafetler aynı..tek birgünümü izleyecegiz bu bölümde ..of son 3.5 saat..artık iyisiyle kötüsüyle izlemek istiyorum:icon_sorr

Asi'nin nişan sünnet dışında giydiği kıyafetler bir elin parmağını geçmiyor,giydimi de onu üst üste bir kaç gün giyiyor..demir desen ya siyah ya gri..bu nedenle kıyafetlerine bakarak şu şunun önündedir şu şunun akabindedir diye kafa yormayı uzun süre önce bıraktım:)..hadi Asi maddi sıkıntılar çekiyor alışverişe para veremiyor Demir ne diye aynı şeyleri giyiyor..sevdiğim giyemez iken yen, kıyafetler alıp giymek bana haram mı diyor ne:img-hyste(çooook yakışıyor bu renkler Demir'e o da ayrı mevzu:img-blush)...Asi de üzerinde ki ilginç paltoyu çıkardı koydu kenara daha ne isteyeyim..hazır ataş yakılmışken onu da atsın çıkarsın aradan:)..

yasamakguzel88
21-03-08, 15:30
şimdiden bütün asi forumuna iyi seyirler dileyelim..forum çünkü yine ha gitti ha gidecek:) çok yavaşladı çünkü..diziden sonrada açılmaz artık 2 haftadır alıştık bu duruma..ama açılırsa hemen burdayım:) o muhteşem yorumlarınızı okumak için....

yasamakguzel88
21-03-08, 15:36
bu arada o gül uzattıgı sahneyi tekrar izledim..allahım murat çok başarılı..o mimikler filan süper oturmuş yerine çok begendim daah izlemeden bile..hele asi :) nasıl öyle havala hayır diyor..... yerim ben bunları ya..:happy0064

sinefil
21-03-08, 15:36
Resimlerdeki tüm sahnelerde, Asi ve Demir'in kıyafetleri aynı. Hepsi aynı gün herhalde.
Asi'nin aynı kıyafeti bir hafta üstünden çıkarmaması normalde, malum tarlaya da bara da aynı kıyafetle giden bir insandır kendisi, ama Demir aynı gömlekle iki gün gezmez.
Asi ve Demir o gün içinde 40 kez karşılacaklar herhalde.
Kerim'le birlikte, iki çiftliğin arasındaki yolda yürüyorlar.
Benim kurabiye sandığım ama resimleri gördükten sonra börek olduğuna kanaat getirdiğim, börekli güllü sahnede karşılaşıyorlar.
Demir'in Süheyla ile de konuştuğu, neresi olduğunu çözemediğim bol kapılı mekanda birlikteler.
Gece de stalker moduna bürünmüş Demir'in, ağaç arkasından önce Asi'yi kestiği sahne var. Bu sahnenin devamında da, Demir stalker.lıktan vazgeçerek, Asi'nin yanına giderek günlük fırçasını yediği fragmanın son sahnesi var.

Demir 'Stalker' modunda ha...güzel benzetme... Bir arkadaş da Aslan için 'Terminatör' demişti.HS'ciler de Rüyayı 'Chucky' yapmışlardı.Ben de bundan sonra Süheylaya Lady Macbeth Süheyla diyeceğim. Uygundur sanırım ya da başka fikri olan var mı?

tarcin
21-03-08, 15:37
:icon_sorrşimdiden bütün asi forumuna iyi seyirler dileyelim..forum çünkü yine ha gitti ha gidecek:) çok yavaşladı çünkü..diziden sonrada açılmaz artık 2 haftadır alıştık bu duruma..ama açılırsa hemen burdayım:) o muhteşem yorumlarınızı okumak için....

Ciddi olarak Cuma akşamları forumu biz mi kitliyoruz diye düşünmeye başladım.
Saat 10,30 itibariyle en az 100 kişi oluyoruz

kumralim19
21-03-08, 15:39

hersey asi icinse seve seve varim tabiki...asicim teklifini kabul ediyorum... redroses de kabul etmis.. suan iki kisiyiz herhalde.. bizim takim bellide.. karsi takimi yazmadin herhalde.. forum yavas oldugu icin ve sürekli kapandigi icin zar zor yaziyorum..... kaleci ihsanmiydi... himmmm o adamdan bir halt olmaz derim ben...... okadar kaleci antrenörünü dinlermi o gamli baykus.. gerci benimle bas etmek biraz zor ben adam ederim onu..... bana güvenebilirsiniz :img-hyste

bu arada gecmis olsun dilekleriniz icin cok cok cok tesekkür ederim.. iyiyim simdi.. bugün tek derdim... asiyi izlemek... bu forumda bugün kapanacak gibi.. zar zor yaziyorum neyse ben ciktim... herkeze iyi seyirler.....

Elaaya
21-03-08, 15:40
Demir 'Stalker' modunda ha...güzel benzetme... Bir arkadaş da Aslan için 'Terminatör' demişti.HS'ciler de Rüyayı 'Chucky' yapmışlardı.Ben de bundan sonra Süheylaya Lady Macbeth Süheyla diyeceğim. Uygundur sanırım ya da başka fikri olan var mı?

:img-hyste:img-hysteSabah kızım cd izledi 'Heidi' 'yi ..........
odasını toplarken Bayan Rotermayer tiplemesine gözüm ilişti.....Bizim Süheyla gibi takım üstünde....topuz aynı........höötttt.höt..........al dedim Süheyla.....
Aaaaaadelheidddddd..........diye bir bağırdı.........kızıma dedim ben çıkıyorum sen izle..........bir Süheyla daha kaldıramayacam.........:img-hyste:img-hyste

Alexia
21-03-08, 15:44
Asi’nin elindeki de kek Sevgili Alexia… fotoğrafları büyüterek baktım:img-pilot… hatta kekin tarifini Melek’ten almış sanki… Asi’nin keki de, Melek’in kekinin tıpkısının aynısı… hani şu Aslan parçasının bıçak saplayarak tadına baktığı kek var ya hah işte o kek:img-hyste… kek sanki kuru üzümlüymüş gibi geldi bana:img-hyste:img-hyste….

Sevgili ayşe ıraz,
Bendeki de ne gözse, keki kekten başka herşeye benzettim.
Önce kurabiye sandım, sonra da börek.
Kek kutusunun içindeki her neyse, kek olmak için fazla biçimsiz gibi gelmişti bana:img-blush

pas.si.on79
21-03-08, 15:46
Belkide replik şöyledir

canım bence de çok güzel olurdu ama.. Kesinlikle o kekli güllü sahnenin hayır ı.. Çünkü kesin ve net söylüyor.. Yoksa öyle bir soruya fragmandaki gibi net bir şekilde hayır demez gibi geliyor.keşke öyle olsaydı..

Ama şu gerçek ki..Demir keşke Ona HAyatından çıkmamı gerçekten istiyor musun diye sorsa... Ayy bu kız evet der mi acaba.:icon_whis.Valla kesinlike HAYIR der diyemiyorum.

Arkadaşlar.... site yine yavaşlamış..Olaki diziye kadar ve gün içerisinde diziden sonra tekrar yazamazsam herkese iyi seyirler diliyorum.

Sakın pempe gözlüklerinizi takmayı unutmayın.. HEr karakteri anlamaya çalışın.. :img-hyste Ayy yalnız SÜheylayı anlayan beri gelsin.... İhsanı anlamak bir ömür sürer.. HAyat niye kirlenir.. :) neyse ben kaçtım..

Site yetkililerimize derim ki..Lütfen bizi diziden sonra duygu ve düşüncelerimizi paylaşmamız için lütfen ama lütfen sitemizi iyi bakın.Açsa doyurun susuzsa su verin.. Ama onsuz bırakmayın bizi... Çünkü dizifilm.com u çok seviyoruz.Ve izleyince dizifilm.com a ihtiyacımız oluyor..

Tabi bu arada arkadaşlar DEmiri asmak yok.. çizmek yok.. ZAten bir deri bir kemik kaldı.Asi aşkından.. Yoksa çizerseniz yine BAla gelir onları analiz etmeye.. bye

yasamakguzel88
21-03-08, 15:51
Sakın pempe gözlüklerinizi takmayı unutmayın.. HEr karakteri anlamaya çalışın.. :img-hyste Ayy yalnız SÜheylayı anlayan beri gelsin.... İhsanı anlamak bir ömür sürer.. HAyat niye kirlenir.. :)

Site yetkililerimizden derim ki..Lütfen bizi diziden sonra duygu ve düşüncelerimizi paylaşmamız için lütfen ama lütfen sitemizi iyi bakın.Açsa doyurun susuz su verin.. Ama onsuz bırakmayın bizi... Çünkü dizifilm.com u çok seviyoruz.Ve izleyince dizifilm.com a ihtiyacamız oluyor..

Tabi bu arada arkadaşlar DEmiri asmak yok.. çizmek yok.. ZAten bir deri bir kemik kaldı.Asi aşkından.. Yoksa çizerseniz yine BAla gelir onları analiz etmeye.. bye

canım yazdıklarına bende katılıyorum..dizi bittikten sonra foruma ihtiyaç duyuyorum..demirin bu aralar çizilcek pek bir şeyi yok..allah için asinin peşinde kuyruk gibi hiç ayrılmıyor..pembe gözlüklerimi takmayı deneyecegim..herkesi anlayacagım ama bir kişi hariç..SÜHEYLA.... onu asla ve asla anlayamıyorum baştan beri antipatim vardı şu son bölümlerde iyice arttıt..oglunu yeni bulmuş bir anneye yakışmayacak davranışlar sergiliyor..bu bölüm bu yüzden çok sinir olucagımı biliyorum...:img-in_lo

Alexia
21-03-08, 15:51

Eskiden Asi dizisinin stalker.ı Aslan'dı. Gece gündüz, olmadık anda insanların peşinde gezer, karşılarına çıkardı. Ama Kozcuoğlu olduğunu öğrendikten sonra tarz değiştirdi. Artık kimseyi takip etmiyor, en fazla domuz avına çıkıp babacığını avlamaya kalkıyor:img-gun:
Aslan'ın misyonunu ise Demir üstlendi, tenhalarda Asi'yi özetliyor:img-pilot

hüznün geceleri
21-03-08, 16:02
Asi'nin nişan sünnet dışında giydiği kıyafetler bir elin parmağını geçmiyor,giydimi de onu üst üste bir kaç gün giyiyor..demir desen ya siyah ya gri..bu nedenle kıyafetlerine bakarak şu şunun önündedir şu şunun akabindedir diye kafa yormayı uzun süre önce bıraktım:)..hadi Asi maddi sıkıntılar çekiyor alışverişe para veremiyor Demir ne diye aynı şeyleri giyiyor..sevdiğim giyemez iken yen, kıyafetler alıp giymek bana haram mı diyor ne:img-hyste(çooook yakışıyor bu renkler Demir'e o da ayrı mevzu:img-blush)...Asi de üzerinde ki ilginç paltoyu çıkardı koydu kenara daha ne isteyeyim..hazır ataş yakılmışken onu da atsın çıkarsın aradan:)..

hadi Asi maddi sıkıntılar çekiyor alışverişe para veremiyor Demir ne diye aynı şeyleri giyiyor..sevdiğim giyemez iken yen, kıyafetler alıp giymek bana haram mı diyor
ay çok hoşsun.yav onunda mallar elinden çıkıyor.o kadarcıkda zengin değil.
senin bu sözünden sonra deme bi manide yazacam ama söğütden korkuyorum:img-yes:neyse

süheyla demire foto yu fırlatıyor ya ofof o ne güzel öyle fırtlatmaca.kadının tavrı çok hoşuma gitti.
yav ben bu sitesiz 5 dak uzak duramıyorum.yine geldim

sude9
21-03-08, 16:03
İhsan'ı savunanlar(bende dahil)..elimiz boş kaldı..sağolsun senaristelrin son dakika golünün çok çok büyük etkisi var ama olan oldu..ihsan elde kaldı..süheyla'yı baştan beri sevmeyen sevemeyenler(tabi ki liste başında ben)...bu kadın zaten başından beri böyleydi,şimdi elindeki fırsatlarla geçici süre yattığı uykudan uyandı kaldığı yerden devam ediyor üstelik şiddetini arttırarak diyoruz...

bir de bu düşüncelerin tersinde olanlar vardı..yani süheyla'yı sevenler...şimdi onlarda elleri böğürlerinde kaldı..İhsan zaten ellerinde çoktan kalmıştı:)

istisnaslar bu genellemenin dışında tabi:)

neticede İhsan dan ve Süheyla dan ne köy olur ne kasaba...öfke ve intikamdan gözü dönmüş Süheyla yerine yine de tercihim işe yaramaz ,sadece susup etrafta volta atmayı bilen İhsan.....bunlar birbirini yesin..birbirleri ile uğraşmaktan asi ve demir'e el atacak mecalleri dermanları kalmasın...

tuba-ece
21-03-08, 16:04
tek kelimeyle süpersiniz yorumlar cok cok güzel ne takımda nede diger faaliyetlerde yokuz tamam cok sık gelemiyoruz ama olmazki arada bizide alın takıma yoksa siz bizi begenmiyormusunuz

mesela beni bırakın su bonoscugu gol olarak kaleye göndereyim gitsin

bu bölüm güzel olucak iyi düsünüp iyiyi cagıralım zügürt tesellisi oldu biraz ama olsun

tüm forumu bu kadar güzellestiren arkadaslarım ellerinize yüreginize saglık supersınız

GULBEYAZ76
21-03-08, 16:06
Süheyla Leylanın Demire açılmasından haberdar olacak mı?Olursa ne tepki verecek?Leyla pirince giderken bulgurdan olabilir.Yeğenine aşık olan kişiyi Süheyla oğluna hayatta almaz.

redroses
21-03-08, 16:13
Sakın pempe gözlüklerinizi takmayı unutmayın.. HEr karakteri anlamaya çalışın.. :img-hyste Ayy yalnız SÜheylayı anlayan beri gelsin.... İhsanı anlamak bir ömür sürer.. HAyat niye kirlenir.. :) neyse ben kaçtım..

Site yetkililerimize derim ki..Lütfen bizi diziden sonra duygu ve düşüncelerimizi paylaşmamız için lütfen ama lütfen sitemizi iyi bakın.Açsa doyurun susuzsa su verin.. Ama onsuz bırakmayın bizi... Çünkü dizifilm.com u çok seviyoruz.Ve izleyince dizifilm.com a ihtiyacımız oluyor..

Yaa ben PEMBE GÖZLÜKLERİMİ:img-cool2kaybetmişim.. Asu Abla'cım senin şu onyüzbinmilyon tane olan gözlüklerden birini ödünç verirmisin... :icon_sorr

Bu hafta fazlası ile ihtiyacım olacak... Ama Süheyla'yı anlamak için onun gibi olmak lazım.. Benim bünyem bunu kaldırmaz...

Demir'imi çizmek yok.. Adamın yüzünde yeterince çizgi var...(Bla Bla öle dedi)

Yeni replikler istemiyorum;

Bla: Aaa Demir İstanbul'dan döneli yüzündeki çizgiler artmış...
Demir: Öylemi? hiç fark etmemişim....

Ben Demir'imin yara ve benlerinde tutuklu kaldım....

SİTE YETKİLİLERİ EN AZINDAN BUGÜN FORUMUMUZA İYİ BAKIN... BAKIN BİZ İYİ BAKIYORUZ... HERGÜN BİRŞEYLER YAZARAK BESLİYORUZ... HİÇ EKSİK BIRAKMIYORUZ BURALARI...ASİ AİLESİ HATRINA DUYUN SESİMİZİ !!!

sude9
21-03-08, 16:13
Süheyla Leylanın Demire açılmasından haberdar olacak mı?Olursa ne tepki verecek?Leyla pirince giderken bulgurdan olabilir.Yeğenine aşık olan kişiyi Süheyla oğluna hayatta almaz.

oyyy oyy derin mevzu:img-hyste:img-hyste
aslan leyla forever diyorum başka bir şey demiyorum..:img-hyste
Süheyla'yı çizik ile doldurdum zaten birde bu büyük aşkın önüne geçerse çizikle kalmam seti basar çiziği bizzat atarım:img-hyste...

kız yaralı aşk acısı çekiyor oğlan doğuştan yaralı gam çekip duruyor ..gün birlik olma günü,güğn dayanışma ve yardımlaşma günü..:img-hyste:img-hyste

sevdiğim cicili bicili giyinemiyor
ayakları cizmelerden mantarlaşıyor
onu görünce benimde kalayım gidiyor
özkuşum...mani süper olmuş:good::img-hyste

Cansu*
21-03-08, 16:18
asi demirin ona verdiği kazağı ne yaptı acaba geri vermiştir belki de bize göstermediler

demirin asinin dosyasından aldığı resim bu bölüm ortaya çıkar belki

hüznün geceleri
21-03-08, 16:19
oyyy oyy derin mevzu:img-hyste:img-hyste
aslan leyla forever diyorum başka bir şey demiyorum..:img-hyste
Süheyla'yı çizik ile doldurdum zaten birde bu büyük aşkın önüne geçerse çizikle kalmam seti basar çiziği bizzat atarım:img-hyste...

kız yaralı aşk acısı çekiyor oğlan doğuştan yaralı gam çekip duruyor ..gün birlik olma günü,güğn dayanışma ve yardımlaşma günü..:img-hyste:img-hyste

özkuşum...mani süper olmuş:good::img-hyste

korka korka yazdım.hadda bi satırınıda yazamadım.sağol
3 saatimiz kaldı.bakalım onca pöfkürüşlerimize ne girip ne çıkacak.
bu hafta kim artı eksik alacak
süheylayamı çok kızılacak ihsanamı yoksa Asiyemi.

patasana dilek
21-03-08, 16:21

yeğeni için evleneceği kişiyi seçebiliyor
ama oğluna gelince emimin aslanın istediği kişiyi kör de olsa çolakta olsa:icon_whis onunla evlenmesine izin verir

Elaaya
21-03-08, 16:22
Demircim'i zaten beğeniyorum......Tuba'ya zaten laf yok...kesinlikle tek laf yok... mükemmel bir güzellik zaten....Ama geçen bölüm nikah sahnesinden Demir koyu renk gömlek koyu renk ceketle ne ka hoş olmişşşşşş.....banamı öyle geldi bilmiyorum....o nikah sahnesinde imza atarken ayrı bir asalet aktı üzerinden.....:good:

qsawe
21-03-08, 16:23
Benim, o onyüzbinmilyon pembe gözlüğümden, isteyen istediği zaman, istediği kadar, bana sormadan alabilir.

Redroses, yanıt tamam mı canım... ( bu arada bir mesajında Bediha demiştin galiba adını.... doğru mu anımsıyorum)

Bu akşam, maç münasebeti ile, başka odada izleyeceğimden, bölüm arası yorumlara katılamayacağım... bölüm sonu, site olur mu bilemiyorum ama, olursa ben varım :img-wink:

GULBEYAZ76
21-03-08, 16:27
yeğeni için evleneceği kişiyi seçebiliyor
ama oğluna gelince emimin aslanın istediği kişiyi kör de olsa çolakta olsa:icon_whis onunla evlenmesine izin verir

Bence oğlu konusunda daha seçici olur.:img-wink:Malum oğlu civarın gözde bekarlarından.:img-hysteHer gören yolunu değiştiriyor gözleri kamaşıyor bakamıyorlar.:img-hysteTahsil,zeka,yakışıklılık,kariyer,girişimcilik ne ararsan var hobisi ise ava çıkmak.:img-hysteBu delikanlıya öyle kolay kolay kimseyi beğenemez Süheyla.:img-hyste

medsul
21-03-08, 20:18
şükürler olsun site acıldı..offf yaa ne oluyor bu siteyede tamda zamanı:icon_sorr
helal olsun sana asim ben boşuna sevmiyorum bu kızı:happy0064
söylediklerinin herkelimesını katılıyorum...cok haklı kız cok haklı tekrar helal olsun diyorum..bakalim suheylaya ne cevap verecek...
gerci hiç ama hiç ümidim yok:icon_sorr

Fener Bahçe
21-03-08, 20:22
süho ihsan neriman hiç hoş davranış sergilemediler.

dede sahip çıktı helal olsun.

kerim defne çok mutsuzlar ama düzelecektir.

asi demir yine süperler

bahçede gülleri toplayıp demire verdiklerinde çok ağır oldu tamam derken gülleri dizerken çok tatlıydı

pasta gül sahnesi pasta yerken süperlerdi

asi sevdiğine sahip çıkması cesur olması demir bence ileride bunu yapacak

fotolar iişi iyice karıştırdı

bakalım nasıl aşka olacak aralarında bunca fırtına varken ortada

medsul
21-03-08, 20:23
offf ...offff...demir artık net birşeyler yap allah aşkına....
ayy daraliyorum ....vallaaa.....hep aynı sözler sıkıldım ama......
artık net bir şeyler olsun artık aşkları için savaşsınlar artık birbirlerini sevdiklerini söylesınler artık herkesı karşilarına alsınlar....
demir.ıhsan bahane CEMAL AGA şahane...

asicik
21-03-08, 20:26
allahim...sükürler olsun forum kendine geldi..

oy oy oy o gül sahnesindeki demirmiydi arkadaslar....icine kim kacmis bu demirin...o ne $irinliktir ya rabbim....oy oy oy yesinler...
ilk bölümdeki demir nerde.... bu bölümdeki demir nerde????:icon_whis:img-icecr:img-icecr
cok $irindi coooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr:img-icecr

medsul
21-03-08, 20:34
ayyy yazık demire etekleri tutuşmaya başladı:):):)
ee tabi biliyor başina gelecekleri....sende artık seviyorum senı de bitsın yahu bu söylemek bu kdar zormuyaaa

Fener Bahçe
21-03-08, 20:37
leylaya üzüldüm

leyla demire dugusal bir anımda teşke söylemesiydi dedi demirde fotoyu çıkarıp asile o resmi çekindiği yeri düşündü

bence ileri bölümlerde demir sahip çıkacak ve gonca olayıda var ve asi tekrar güvenecek bence

asi bala ve leyla adını duyunca yüzündeki ifade çok hoş oluyor

demir sahip çık aşkına cesur ol kerim gibi

zaten asi kerimi örnek gösterdi kerim gibi ol

tarcin
21-03-08, 20:39
Çok tatlıydılar. Her sahnede suratımdan gülümseme eksik olmadı. Paçaları tutuşmuş Demir, Naza çeken Asi muhteşemlerdi. Ayrıca Cemal Ağa'nın kahvaltı sofrasındaki 4'lü muhteşemdi. Kim demiş bu bölüme içi boş diye. Kim bilir neler göreceğiz. Simdi Asi Bala'yı kıskanacak tekrar.. Muhteşem.

hellosunshine
21-03-08, 20:39
Bala ne zaman Bayla oldu yahu..:img-grin2 Leylayla kafiyeli olsun istedi heralde bizim senaristler.. Demir zede kızlarımızın arasında uyum sağlamaya çalışıyorlar heralde..:img-grin2 Oldu olucak Asi de Asya ya da Ayla olsun..:img-hyste

Bölüm güzel gidiyor gibi.. O ilk sahneyi ve güllerin olduğu sahneyi çok beğendim.. Didişirken çok seviyorum ben bunları ya..:img-grin2 Asi yine laflıyor Demir'i.. Demir Bey'in de soruları bir alem yahu.. Sen kaç çocuk istersinmiş.. Dolaylı anlatımda üstüne yok vallahi..:img-hyste

Fener Bahçe
21-03-08, 20:40
sühonun firene basması lazım yanlış yapıyor duvara toslarsa bir gün hiç şaşırmam çok ileri gitti

ihsan nerimanda öyle tabi arslanda

asi yi tebrik etmek lazım açık açık söyleydi sahip çık cesur ol vs vs

medsul
21-03-08, 20:47
bu suheylaa kendini ne sanıyor allah aşkına...nasıl olurda demirin kurdugu emeğini verdiği şirkete ne cabuk ortak yapıyor bu kesınlikle demire kerime cok buyuk bir saygısızlık...
gercek yüzünü gösterdi herkesi...sinir zaten hiç sevmedım bu kadını....
acaba asi demire kızma nedenı umarım sadece bala meselesi degildir...

medsul
21-03-08, 20:49
herkes formda sorun oldugu sanıyor olmali halan ortalarda kimsecikler yok..
demir artık aşkına sahip cık sahip cık sahip cıkkkk...

tarcin
21-03-08, 21:03
Demir aşkına sahip çıkacak. Asi'nin senet den haberi olmayacak. Sadece Bala'yı kıskandığı için Demir'e bağıracak. Ve Demir artık açık yüreklilikle sevdiğini söyleyecek.

hellosunshine
21-03-08, 21:05
Gonca olayından evvel güven oluşmalı. İçime böyle sinecek

Katılıyorum.. Minnetten doğan bir güven olmamalı bu.. Sadece aşklarına dair oluşmalı bu güven.. Şu son sahneden bir şeyler bekliyorum.. Asi'nin sözlerinden sonra Demir umarım o güveni sağlayabilicek şeyler söyler.. Asi de az gaza getirmiyor hani.. Baya uğraştı söylesin diye.. Demir'in orda unutalım gitsin demesi iyi olmadı yine.. Bu gelgitler Aside güvenin oluşmasını engelliyor.. Üstüne bir de Bla eklenince iş iyiden iyiye çıkmaza giriyor.. Son sahne Demir'den kesin ve kararlı bir atak bekliyorum..

Fener Bahçe
21-03-08, 21:05
bu olaylar arasında güven yavaş yavaş oluşacaktır.

tabi gonca olayıda etken olacak

resim toka yakacak yada yakamayacak ve bağıracak kızgın kıskanç leyla yı kısakaınıyo ve bala ortya çıktı şimdi ve bala demirlede görünce olanlar olacak

* defne *
21-03-08, 21:06
duydunuz mu bizim başa bela bala bağlaa olmuş :) neden değiştirme gereği duydular acaba ?

süheylaya olan kızgınlığım öfkeye ve nefrete dönüştü..bi insan nasıl bu kadar kinci ve gaddar olabilir?

asi & demir sahneleri çok güzeldi..:img-in_lo ama bakalım şimdi neler olucak..

dilosh
21-03-08, 21:07
Demir aşkına sahip çıkacak. Asi'nin senet den haberi olmayacak. Sadece Bala'yı kıskandığı için Demir'e bağıracak. Ve Demir artık açık yüreklilikle sevdiğini söyleyecek.

İnş..

İlk sahnede Asi Demir'e baya okkalı bi cevap verdi .. Bu kadarını beklemiyodum açıkçası :D

çiçek sahnesinde çok tatlıydılar..böyle atışmalarına bayılıyorum ..

Demir bu blüm gülümsediği kadar toplam bölümlerde gülümsememiştir heralde:D Bâlayla yakalandığı anda yüz ifadesi çok tatlıydı :D

Süheyla bu hırsla kötü toslıcak..

Leylayada çok üzüldüm..:icon_sorr

Fener Bahçe
21-03-08, 21:08
güven cesurluk sahip çıkma yavaş yavaş olacak hemen olursa daha yeni bir dizi 2. sezonda devam edeceğine göre ileriki bölümlerde olacak çünkü bu konular üzerinde çok duruldu

Fener Bahçe
21-03-08, 21:12
çıtır çerez sahnede dedenin keyfi yerinde

teşke bizmkilerde böyle mutlu olsa tabi arada bir didişseler tabi

CamdanKalp
21-03-08, 21:25
Şoktayımmm.
Bu nasıl bir son? Birşey anlayan var mı?
Burdan sonra nasıl toparlanır ya?
Gitti güzelim toka..

Fener Bahçe
21-03-08, 21:25
çok kötü bitti aside ne olduğunu anlamadan patlıyor

gerçeği öğrenince ne yapacak merak ediyorum

asicik
21-03-08, 21:26
:sad53:ne diyeyim ben...:icon_whis:sad53:
vatana millete hayirli olsun...ilk tokayi demir mahvetti, ikinicisinide asi yakti....bu ciftin bu tokalara garezi var..

garibim demir son sahnede bir de birsey anlasaydi bu kadar efkarlanmayacaktim....

asi de ne asiymis...yahu..esti de esti bu bölümm

* defne *
21-03-08, 21:27
inanamıyorum, herşey aklıma gelirdi de Asi'nin bir anda duyduklarına hiç sorgulamadan inanıp, Demir'i hayatından çıkarmaya çalışacağı asla aklıma gelmezdi..

Fener Bahçe
21-03-08, 21:28
:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Şu bambini gerçekten organik mi acaba????:icon_whis

:img-icecr:img-icecr

organik değil gerçek dokun anlarsın

dedede dokunurmuş aaaa gerçek ben organik sanmıştım

life_prenses
Asi son sahnede hiç beklemediğimiz bir şey yaptı... Yapması gerekiyor muydu? Bilmiyorum.. Sanırım fazlasıyla öfkeliydi ama hesap sormalıydı. Birden bire bütün hayatından attı Demir'i. Özetçi sanırım ilk kez doğru bir şey yazdı. Demir, Gonca'yı kurtarırsa eğer Mr. Darcy gibi o zaman Asi'nin tepkileri değişecek bence. Tek bununla kalacağını da sanmıyorum Demir'in. O senette yok olacak ortadan. Ama Asi bölüm başında bence oldukça haklıydı. Demir korkakça davrandı
İyi geceler herkese,
Life...

NOT: Gerçi nasıl iyi geçer böyle bir bölüm sonrası bilmiyorum ama:(

Kerodelisi
Asi hep Demire kızıyor her seferinde de Demir suçsuz oluyor bir ilerlerme olmadı bu bölümde ya anlamadım hiç birşey ama ben Tuba fanı olduğum için pekte kızamıorum Tubama ne yapsa olur yakışır ama karışık bir bölümdü bu

deniz123
21-03-08, 21:29
asi sonunda patladı ama hata yaptı hiç dinlemeden yine yargısız infaz yaptı düşünüyorumda belkide dinlememesinin nedeni bala konusunda demirin yalan söylediğini düşünmesidir oysa demir yalan söylememişti gerçektende çiftliğe gidiyordu sadece asiyş üzmemek ve kızdırmamak için balanın geliceğini söylemedi o kadar
aslan benim dediğim gibi daha çok baş ağrıtır o bu gidişle şimdi senette elinde ya ihsanı iyice süründürür demirin bu duruma müdahale etmesi gerekir ve edicektirde ancak bu müdahala süheylayla tartışmasına yol açıcaktır eminim..

angels18
Demir:asi kiminle evlenmeyeceğini söylerken ben böyle birisi miyim dedi ya asıl demir ukalalığı çok iyi taşıyor nedense bu adama kızamıyorum ya çok tatlı güllerin arasında bir böcek ne de yakışırmış öyle hiç bu kadar yakışıklı böcek de görmemiştimJ güller yakışıyor eline çok açık sözlü bu adam ya
Gülleri koklaması asi’ye uzatması ayy çok güzel atışıyorlar yakışıyor da bu ikisine asi gülleri defneye uzatırken belirtmeden de edemedi melek Leyla ve benden diye illaki söyleyecek hepsinin isimlerini puf böreğini de yiyemedi yazık yahu ne cemal ağa nede asi yedirmedi böreği kerimin de demirin de elleri boşta kaldı resmenJ bu demir ne akıllı ya gelinliği beraber aldılar düğünüde beraber yaptılar şimdi de evi beraber düzenleyecekler ne akıllı asi’sinden uzak kalamıyor nedenseJ dedim ya demir’in açık sözlülüğüne hayranım asi ile ev bakmaya gitti ama yine rahat durmadılar atışıp durdular bu Süheyla beni deli edecek cidden ama demir cuk diye oturttu lafı da Süheyla ağır konuştu yine geçmiş yine ihsan Süheyla ilişkisi ve yine tartışma ayy bir araya gelemeyecek mi bu ikisi konuşmayı isteyen demirmiş bende Leyla sandım gerçi o zemin hazırladı herşeyi anlattı bütün yanlış anlamaları çok da iyi oldu ama kız asi’yi öne sürdü balanın adı bâlâ’mış ayrıca 1 bölüm kızın adını yanlış söylediler demek ki çok da önemli değilJde ne bileyim garibime gitti ismi değişince bâlâ nın gözlüğü tutuşunu gördünüz mü sanki podyumda yürüyor ayyy bu kadın ne yapsa bana batar diken olunca insan:9birde yemek yemek istiyor tarihi şehirde demir hakketen zor kurtulacak asi’nin elinden ziya’ya bak sen nasılda eğleniyordu öyle
Bâlâ hanım boşuna konuştu yemek boynuca demir’in dinlediği bile yoktu
Suçun yokken suçlanmak diye buna denir süheylanın yaptığı şeyin bedelini yine demir ödedi offf araları fena açıldı nasıl düzelecek şimdi

Asi:nasılda tarif etti evlenmeyeceği adamı ayy ne tatlı atışıyorlar böyle ihsan’a ve Neriman’a çıkıştı iyi de oldu yoksa defne daha çok üzülecekti böreği asi yapmamış tutturamadınız yani ayyy Leyla adını duyunca nasıl da sinirleniyor eee Leyla’nın aklını karıştıran asiydi şimdi neden kızıyor ki demir’e böyle davranması ne kadar doğru tartışılır olan puf böreğine olacaktı arada ama masa da yine yedirmedi demir’e demirin eli uzanık kaldı öyle ben eline vurur diye aklımdan geçirirken vurmadı hayret Demir ile ev seçmeye bile gitti eşya ne seçtiler ki insan biraz olsun gösterir kerim nasıl atladı üstüne öyle görmesin diye orada görmedi ama kötü yerde demirin arabasında gördü hangisi daha iyiydi acaba diye düşünüyorum keşke restoranta girerken görseydi nasılda utandı defneden çıktı gitti öyleJ kaçarcasına hem de
Durakta beklerken demir’e kızdı insan bir sorar diye acaba sorsaydı tamam dermiydi şok oldu canım görünce bâlâ hanım pişkin pişkin o kız değilmiydi demez mi sinir oldum ya tesadüfler tesadüfler bu bölüm ne kadar çok adı geçti ve bir sürü tesadüf yaşandı kötü olarak demirin tlfnunu açmadı ama aşkına karşılık vermiyor yahu o ateş neden yakıldı bişey anlamadım kimi ısıtmak için yakıldı o ateş??
Hesabını demir’den sordu inanamıyorum olan resme ve tarağa oldu ateş onun için mi yakılmıştı yaniL sonu kötü bitti tarak ve resim ateşte cayır cayır yanıyor of offf nasıl düzelir arları şimdi

Neriman:iki bölümdür bu kadına sinir oluyorum defneyi nasıl kovdu öyle ya kızın ilk gecesinde bu yapılır mı böyle olursa tabi bişey olmaz nasıl beklenir ki J gonca da iyiydi canım nasılda etkilendi hala daha naptım diye soruyor yahu görmüyor musun be kadın ama yine de anne işte Fatma ile konuşmalarını seviyorum ben birbirlerine güzel paslar veriyorlar ikisi de
Kızı evlenmiş bir tek karı-koca olamadılar diye ayrılın gel benimle diyor nasıl böyle söyler aklım almıyor resmen hem kızını merak ediyor hemde istemiyor madem evlenmişler kabul etmek gerekir uzatmak değil ama goncanın okuluna gitmesi sevmediği halde onunla oturup öğrencilerin arasında kızının sevdiği müziği dinlemesi iyi bir anne olduğunu kanıtlıyor ama neden defneye bu kadar sert davranıyor ki defnenin ona bu kadar ihtiyacı varken
Süheyla:bu kadın beni delirtiyor saçımı başımı yolduruyor resmen elini bile öptürmedi neden böyle yapıyor kendi geçmişlerinin faturasını aşıklara çıkartacaktı böyle yaparsa intikam almayacak mı sanki ihsan ile onlar kavuşamadı bari defne-kerim kavuşsunlar deyip onlara sahip çıkmalıydı ihsan da aynı şekilde ama onlar tam tersini yapıyorlar bu Süheyla delirtecek beni hala daha haberin var diyor ne biçim insandır bu yahu cahildim diyor ihsan işte neden hala daha diretiyor ama ihsan akıllıca konuştu bu bölüm evet onun yüzünden baba-oğul ilişkisi hiç olamayacak fotoğrafçıda karşılaştılar yanan yine asi ile demir oldu araları düzelecekken yine bir engel
Aslan’nın kinini nasıl da besliyor çiftliğin yeni sahibi aslan vay beee ne güzel aslan’ı ihsana düşman yapıyor oğul ile babayı birbirine düşürecek resmen ayrıca aslan’ın dağdan indim şehire havalarını da hiç sevmiyorum görgüsüz gibi davranıyor seneti de aldı asi’nin adını duyunca bir hoş oldu aslan neden öyle oldu ki??
Aslan şirket işlerinden anlar mı ki söz sahibi olsa ne olur ne değişecek yani aslan birden bire işleri mi yürütecek

İhsan:ayy defneye ne söyledi öyle ya bırak babanın evinde kal dedi resmen bu kadarı da olmaz bu çok fazla resmen kocanı defet dedi ya asi’ye düşüncesiz diyen insana bak ayyy nasıl hiddetlendi asi’ye öyle kime kime diye sorup duruyorduk çok yakın baba ile kızın geldiği durum ne acı bişey Ayy bu kadın öldürecek beni suçsuzum diyor işte neden anlamıyor ki asiye söylerken tesadüfe inanmadı ama asi sorduğunda o da tesadüf dedi ne ilginç dimi aslana böyle bir teklif edeceği aklımdan geçmedi ama sonu iyi bitmedi aslanın böyle bişey söyleyeceği belliydi ama inanmıyorum ya seneti ihsana gösterdi asi’de dinledi ayy bu ne tesadüftür böyle ya işleri karıştırdı yine aslan
Kerim-Defne: bölümün en masumları aşklarına sahip çıktılar bu bölüm üzgündü ama hep gülecek artık çok mutlu olacaklar gelinlik ve damatlıklarıyla ortada kaldılar aslan’da bir de tebrik etmez mi teselli ediyor kardeşini aklı sıra neyse ama yatak sahnesi çok güzeldi görüntü güzeldi yani ama sabahı iyi değildi yeni damat börekten yiyemedi karısıyla gezmeye de gidemedi üzüldü birden ama defne de napsın aklı annesinde işte onu da anlamak lazım geçecek bunlar nasılsa anne ile konuşması duygusaldı ayy ne zifaf gecesi ya tık yok tık ama hala daha bişey olmadığı için yararlanmak istiyor nasıl bişeydir bu yahu
Sonunda evlerini de tuttular ben merak ediyorum nasıl bir ev olacak eşyalar nasıl olacak eşyalar güzelmiş görünce o perdemiydi yoksa geçici bir örtü falanmıydı diye düşünürken asi söyleyiverdi ne olduğunu
Bu kerim çok anlayışlı bir koca kesinlikle ne güzel karım benim dedi öyle birde gitar çaldı karısına

Cemal Ağa:ne güzel tavla oynuyordu öyle
Ayyy resmen sigara böreği yapıyor yanlış görmedim dimi ayva çiçek açmış diye diye börek sarıyor kızlar siz böyle güzel şarkı söyleyip börek sarabilir misiniz J Neriman ile iyi konuştu şimdi cemal ağa defnelerden yana acaba aklında bir plan mı var diye düşünmeden edemiyor insan ne bileyim
Bu adam beni güldürebiliyor demek oto parfüm haaaJ eee bu yaşta ne parfümü demesinler diye söyleyemiyor demek ki
Bu ağa çok çapkın ya konağa getirecek resmen sarmaşığı
(hem diziyi seyrettim hemde sahneleri unutmayayım diye yazdım yorumumu şimdi ne olacak demir bu yapılanı nasıl affedecek:icon_sorr ümidim kalmadı resmen bu ikili için araya hep bişeyler çıkıyor )

archeologue
Bu ne şimdi böyle?
İş iyice çığrından çıktı...
Asi sanki tokayı,fotoğrafı yakmakla içindekileri atabilecek...
Bunu nasıl toparlayacaklar cidden merak içerisindeyim!!!

Fener Bahçe
21-03-08, 21:30
asi akıllıdır sühonun yaptığını anlayacak

ve bala ile gerçekelri öğrenecek tir demir asi diye kaçırmıştı ağzından bala söyleyecek bence tabi gonca olayıda var

defne kerim çok şirinlerdi sarılarak uydular

medsul
21-03-08, 21:30
bu bölüm fena degildi ehh işte...:icon_whis
ama sonda neydı öyle şart diye yarıda kestiler...:img-tomat
aslanın bu akşamı yat zıbar deyişi cok komiktii:img-hyste sinir felan ama arada benı cok güldürüyor:) ıhsana enterasansın deyişide güzeldii:img-hyste
bilmiyorum aama son sahnede bir şeyler esksikti sanki be bileyim beyenmedim ben:icon_whis belki bir kez daha izlemem lazım...
birde yahu asi daha nedesın dana nasıl acık konuşsun bu kız demir..
yettı sende artık cesaretini tpola biraz yürekli ol söyle kardeşim sevdiğini acıklama yapmaya gelceğğine:img-yes: sinirlenmeye başliyorum ama..
sanki son sahnede bir an asi "KEŞKE SENI HİÇ SEVMESEYDIM"diyecek sandım..
demir sen söylemeden asi söyliyecek sandım allahtan öyle bir şey olmadı..
demir artık sevdiğini söylesın ama olmuyor böylee:img-tomat

duar
21-03-08, 21:31
Şu dizi de tek tuttuğum karakter var O da İhsan...

Tutarlılıksa tututalılık, sevecenlikse sevecenlik, aklı ve kalbi ayrı düşmememiş tek insan. Beyazıt Meydan'ın bahsederken ki duygusallığıyla yeni bir ortak nokta yarattı aramızda İhsan...:img-in_lo

İyi ki de babasına inanmış da O Süheyla denen sevgisiz kadından kurtulmuş....:img-wink:

elif15
aslında asi nin patlaması doğaldı.. çünkü aslan seneti demir vermiş gibi gösterdi resmen.. asi de öle anladı doğal olarak.. demir asi ye bala konusunda yalan sölemişti.. onun üstüne bi de bu olay olunca..

tokayı ve fotoğrafı yaktı.. bundan sonra herşey nası toparlanır bilemiyorum.. o kül olanlar geri gelirmi..asi o fotoğraf ve tokayla birlikte orda aşkını da yakmak istedi demir le bu güne yaşadıklarını hepsini.. demir e bitti dedi seni istemiyorum artık dedi.. demir in gözleri doluydu dokunsak ağlıcaktı..

valla benimde içim gitti asi fotoyla tokayı ateşe atınca.. ağlıcaktım yani..

bundan sonra herşeyi gonca&ziya ya bağlıorum.. ancak bu şekilde olaylar toparlanır gibime gelio..yani demir ziya yı 2.kez gördü hemde başka bi kızla ve tanıdı ziya yı.. bize işaret yolluolar yani... ilerde bişi olcak die..

bence önümzdeki bölüm asi yine demir e kötüü davranacak yani seneti süheyla nın vrdiğini öğrenmeyecek.. 25.bölüme kadar tüm grçekler su yüzüne çıkacak diye düşünüyorum.. önümüzdeki 1 ya da 2 bölüm bizim için kötü geçebilir ama.. sonra gerçekler ortaya çıkacak ve demri yine hero luk yapıp goncayı kurtaracak bu şekilde asi sölediklerinden pişman olacak.. ancak bu şekilde olabilir..

yoksa bu olanlardan sonra bi araya gelmeleri çok zor..

mine53
çok kısa bir bölüm geldi açıkcası
asinin yaptığını hiç hoş bulmadım.sonuçta kızgın tamam ama o tokayı ve resmi geri iade edebilirdi.ihsan bu bölüm sinirlerimi bozdu nerimana acıdım.aslana gıcık gıcık kaptım(defne ve kerim süperdi)

aasiii
sanki o toka ve fotografla beraber benim kalbimi de attılar ateşe..içim yanıyor :icon_sorr
genel olarak çok güzel bir bölümdü.bir an bile sıkılmadım desem yeridir(babaannem vardı belki bunun da etkisi olmustur:icon_whis) ..ama aşıklarımız için o kadar üzgünm ki..yine de barısmaları müthiş olacak...umutluyum:img-in_lo

ismi yumusamıs odun baaalaaaaa'nın demir'le arabadaki sahnesini kacırdım.inanmıyorum onun şimdilik 32 tane olan dişlerini göremedim.ağlayacagım:icon_sorr:icon_sorr

pas.si.on79
21-03-08, 21:32
:sad53:ne diyeyim ben...:icon_whis:sad53:
vatana millete hayirli olsun...ilk tokayi demir mahvetti, ikinicisinide asi yakti....bu ciftin bu tokalara garezi var..

garibim demir son sahnede bir de birsey anlasaydi bu kadar efkarlanmayacaktim....

asi de ne asiymis...yahu..esti de esti bu bölümm

Bence de Demir son sahnede anlasaydı bari..Ya da Asi senet olayını söyleseydi ondan sonra atsaydı..Tokayı atması hiç iyi olmadı.

Ama Asi oraya Baladan dolayı tokayı ve fotoyu atacaktı.Duydukları da iyice hırslandırdı..DEmek ki Asi HAnım hırslı olmak Demir in yaptığıysa senin yaptıkların nedir? Asi sinirlenmekte kızmakta haklı ama keşke o da ÖFKESİNE KİNİNE HAKİM OLABİLSEYDİ..

Demir de sadece Bala olayından ne diyeceğini bilmez süt dökmüş kedi gibiydi.. SÜheyla dördünü sildi. Aslanı KOzcuoğlusavar yaptı..

snowdrop_skf
inanamıyorum, herşey aklıma gelirdi de Asi'nin bir anda duyduklarına hiç sorgulamadan inanıp, Demir'i hayatından çıkarmaya çalışacağı asla aklıma gelmezdi..

Katılıyorum ve şoktayım. Gerçekten kötüyüm, başlarda çok güzeldi ama sonu nası bitti öyle yaaa!!!!!!!!! 21 bölüm geçti yine başa dönüceğimizi düşünmek korkutucu!!!
Şu anda doğru düzgün düşünemiyorum ilerki bölüm hakkında mantık da yürütemiyorum...
Anlıcanız çok kötüyüm ben yaaa.....

Fener Bahçe
melek eyla ve ben topladık 2 defa söylemese olmaz asiinin damarına damarına basacak

sen kaç çocuk istersin fazla naz aşık usandırır demi ama

61MERVE61
Bolum bekledigimdende gozeldi:):good:
ozelikle bu bolum cemal agaya:img-hystebayildimm:img-hyste,herkezi biraktim cemal aga diyorum artik:img-wink::) benden guzel sariyor vala borekleri:)bide o sarmasik kiz cikti madame da temeli gitti seviyordum o madami ben yaw:)...

neyse ASI-DEMIR-LEYLA-KERIMsahneleri guzeldi begendim,ooy demir:img-in_lo o gul sahnesinde nekadar tatliydi yesinler:img-in_lo..

Son sahne de bizim kiz yine tutamadi kendini zaten kizgindi buda patlamasinin bahanesi oldu:) aslinda seneten daha cok balaya kizdi bizimki:img-yes::

* defne *
21-03-08, 21:33
zaten hastaydım beter oldum, lütfen birisi rahatlatıcı bişeyler söylesin, bişey olmaz onların araları çabuk düzelir, asi demir'e karşı uzun süre öfkeli kalamaz, tüm o gururuna rağmen özür diler, kendini bi şekilde affettirir, desin rahatlayaym..ama yok di mi bunları söylicek birisi ?:icon_sorr

sweetymelis
ya bencede asi gereginden fazla sert davranıyo demire :icon_whis
tmm haksız da sayılmaz ama bu kadar sert davranılmazki o adama yaa :img-in_lo
nasıda sevio :img-in_lo ama o çiçek sahnesi mükemmeldiii :img-icecr :img-in_lo
ama sonunda bnce demir sevdiğini falan sölemez...
bekleip görüciiz :good:

ihlamurdelisi
Herşeye rağmen ben güzel bir bölüm izledim....

Bence Demir olanları duyduktan sonra Asinin tavrına hak verecektir...Önümüzdeki bölüm için aralarının iyi olacagını düşünüyorum...

Ayrıca ilk sahnede demirin neyse unutalım gitsin demeside güven açısından ayrı bir fiyaskoydu....

Bakalım bu bağlamıdır balamıdır herneyse olumlu bişeyler yapsın şu çift için...

Ayrıca o börek sahnesini çok beyendim...Demirin Asiye sen kaç cocuk istiyorsun sorusuda çok hoşuma gitti :D

Hepberaber kahve içerlerken Demirin ofise gitmem lazım demesi üzerine Asinin bakışlar süperdi :D

caykan80
21-03-08, 21:34
demir kerim ve defnenin iyiligini icin önce asiyle birlikte gelinlik baktilar,sonra ev baktilar simdi de onlarin iyiligi icin gerdege girmek kaldi...

bütün bölüm boyunca asiye kerim ve defne icin gerdege girelim mi diyecek diye bekledim..demir kerimi cok seviyor onun icin herseyi yapar ama bir sartla asiyle beraber...

e.L_a
fundacım dediğin gibi senin bugüne kadar savunduğun herşeyi sen sustun birde asiden dinledik orda asi demiri anlatırken demirin ben öyle miyim demesi çok hoştuu :D:D ama sonuçta yine sıfırda sıfır yani yok en başa döndük ama yinede bi derece bile olsa açıkça konuştuklarını gördümya şimdilik bunada şükürr

İLAYDA))
bu bölüm çok güzeldi ama sonu kötü bitti yaw..demir ne olduğunu anlamadı..çünkü hiçbişeyden haberi