PDA

Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmza/Özel Çalışmalara Yorumlar

iremm
26-10-05, 02:22
ayyy harikasin canimm

TELEVİZYON
02-11-05, 10:00
Müge Sen Bunlari Aklinda Nasil Tutuyorsun Yoksa Filmin Senaryosunu Sen Mi Yasziyorsun :d :d :d :d :d

Müge
02-11-05, 21:08
beğendiğim replikleri kağıda yazıyorum o kadar.. ;)

TELEVİZYON
03-11-05, 16:39
beğendiğim replikleri kağıda yazıyorum o kadar.. ;)

SADECE BANA ŞOK GEÇİRMEK KALDI MÜGECİM ALLAH ALLAH YOKSA DİZİYİ CD-YE FALANMI ÇEKİYORSUN ŞAŞIRDIM YANİ DEMEK SEN BELALI BALDIZ DİZİSİNİ BU KADARMI SEVİYORSUN :D

HELAL OLSUN SANA

iremm
03-11-05, 23:14
e yani onun siki bir hayrani oldugu belli olmuyo mu harikasin mugecim yani burada belali baldiz icin en cok ugrasan sensin helal olsun canim

Müge
04-11-05, 20:51
e yani onun siki bir hayrani oldugu belli olmuyo mu harikasin mugecim yani burada belali baldiz icin en cok ugrasan sensin helal olsun canim
Çok teşekkür ederim irem'cim her halimden belli oluyor dimi SIKI fanı olduğum dizinin..İlerde daha repliklerle karşınızda olacağım ;) .

Medea
08-11-05, 22:06
Mügecim emeğin takdire şayan ama bir de şu replikleri aralarından cümle çıkartarak değil de tam yazsan:) İlk defa okuyanlar ve unutmuş ama hatırlamak için buraya bakanlar için biraz daha ayrıntılı ve düzgün yazmak gerek sanıyorum ki arkadaşım.Yani;parantez içinde o repliğin söylenmesine neden olan olayı yazıp kavranmasına yardımcı olmak işe yarayabilir.

Medea
09-11-05, 00:38
Sanırım şu cümleden söz ediyorsun medeacım :p
Timuçin –Gösteriyim bu mor bu da ötesi.(faruğun gömleğini gösterir)
hemen düzeltim... ;)
aralarda cümle çıkartarak değil aslında o anda aklımda kalan replikleri direk kağıta yazıyorum hepsini yazmaya kalksam oooo diziyi izleyemem medeacım :D

Ay Müge öldüreceksin beni sen:)) İlla ki ayrıntılı yazacağım sana,yani az yaz öz yaz vurucu olanları tercih et kendince demek istedim.En komik olanı seç bence içlerinden yaz nasıl olur? sevgiler Mügem:)

Medea
12-05-06, 02:40
Anıl sende de bayağı bir yetenek varmış yani.Atv sonunda bizi senarist de yapıyor ya helal olsun:)

anil16
12-05-06, 02:42
Sagol,Medeacim.Evet yeni bolum vermiyorlar bari biz yapalim senaryo falan. :)

Müge
12-05-06, 02:49
Elleerine sağlık anıl'cım gerçekten ben de şasırdım tıpkısının aynısı olmuş..:)

anil16
12-05-06, 02:59
Cok tessekur ederim,arkadaslarim.Elimden ne kadar geldiyse yaptim ve komik laflar bulmaya calistim.Senaryo yazmasini severim ben.SIkIlinca hobilerimden biridir. :) :P

Medea
13-05-06, 17:23
Ya bu arada sorucam sorucam unutuyorum anıl,Okan bey diye birini nerden çıkardın sen Faruk diş hekimi değil mi kendi muayanehanesi var:)

anil16
13-05-06, 22:19
Eyvah..illaha bi aptallik yapicam ya.Ben unuttum gercekten kendi muayanehanesi oldugunu.Ben simdi hemen simdi degistirir senaryoyu ve boyle yapiyim..Faruk Okan beyle is birligi yapip yeni bir muayanehane acsinlar o zaman.

Bu cok buyuk bir hata..nasil fark etmedim. :P

anil16
13-05-06, 22:24
Degistirdim simdi.Lutfen baska yanlisliklar varsa bana soylermisiniz? Boyle aptallik varken bende bir suru hata yaparim. :)

anil16
13-05-06, 22:41
Senaryon cok hos olmus,dizi_tiryacim.Sendende seneryo gelmek beni sevindirdi ben tek olmak istemiyordum insallah burasi obur uyelerin ve bizim senaryomuzlarlan dolar. :)

anil16
13-05-06, 22:45
ve bu arada bu senaryomdan sonra hemen baska bir senaryo yazicam simdiden yazmaya basladim bile.Bu ilk senaryomu bitirince begenirseniz onuda paylasirim sizlerlern.Oda Faruk ve Okan beyin actigi yeni muayanehanesiy'le ilgili olucak acilis falan yeni aklima geldi ve senin sayende,Medeacim.Yaptigim hatayi bildirdin bana.:)

Arzu'nun yapmasi icin bir suru muzurluklar hazirladim. :img-heh:

anil16
28-05-06, 11:43
Arkadaslar ben iki senaryo daha yazdim.Ozetlerini veriyim siz hangisini isterseniz onu secin ve buraya yazarim.:)

Senaryo 2-Dilek bir yemek yarismasina katilacaktir ve bir cikolatali pasta yapicaktir ama Arzu cikolata sosun icine Dilek'in haberi olmadan bir paket tuz doker.Dilek bu sosu kekin icine koymadan,Arzu onu durdurabilcekmi? Canli yayinda rezil olucaklarmi? Hepsi bu ikinci senaryomda.

Senaryo 3-Yeni misafirleri,Fatma hanim yemeye gelecektir ama Arzu bu kadindan cok korkar cunku onu bir piskopat katil zanleder.Yemekte,Fatma hanim Arzu'nun beyaz inci odulunu calar.Arzu,Dilek ve Faruk'a Fatma hanim'in bir piskopat oldugunu kanitliyabilicekmi? Odulunu nasil geri alicak? Fatma hanimin buyuk sirri nedir? Hepsi bu ucuncu senaryomda.

:)

Medea
29-05-06, 02:30
Anıl sendeki heves senaristler ve yapımcıda olsaydı yaşamıştık:)

anil16
29-05-06, 05:01
Evet vallaha ben cok hevesliyim onlardan.Okulu bitiriyimde yapimci yada senarist olayim. :img-grin2

Medea
12-06-06, 17:49
Anıl ve dizi_tirya, valla süpersiniz.Sizin içinize sitkom kaçmış:)))

dizi_tirya
12-06-06, 17:52
Anıl ve dizi_tirya, valla süpersiniz.Sizin içinize sitkom kaçmış:)))

tşk ederim medea.

müge başlıkta bölüm yorumları değil senaryo yorumları yazıyor.ayrıca karışıklık olmasın emeğe saygı açısından açtım bu başlığı..sevgiler...

anıl gerçekten süper...!

Müge
12-06-06, 19:59
müge başlıkta bölüm yorumları değil senaryo yorumları yazıyor.ayrıca karışıklık olmasın emeğe saygı açısından açtım bu başlığı..sevgiler...
Evet canım ben ilk okuyusumda yanlış anladım Medea uyarmasaydı biraz geç anlardım.Haklısın emeğe saygı...
Anıl ve dizi_tirya süpersiniz gerçektende ellerinize sağlık;)

anil16
12-06-06, 22:01
Tesekkurler Medea,Muge,dizi_tirya'cim seninkinide cok guzel ve komik.

Ben seve seve yaziyorum.Daha cok yazarim Baldiz bitince.Dimiz olmicak bari gercek bolummus gibi senaryolari okuruz. :)

anil16
27-06-06, 00:53
Arkadaslar yeni bi senaryom var..siz 2,3 ve bu(4) arasinda secim yapin onu yazayim size. :)

Senaryo 4-Kahraman Ailesi Antalya'ya Tatile giceklerdir.Arzu cok mutludur ama enistesi mutlulugunu,Ajlanin'da gelicegini soyleyince bozar.Arzu cok sinirlidir ve Ajlan'a yolda neler yapar,neler...

Antalya'ya gittiklerinde,Asli ve Arzu,Serdar Ortac'inda orda oldugunu ogrenirler.Arzu ne yapip ne edip,Serdar'in hotel'ini bulur.Ona bir rap sarkisi soylemek cok ister.Bi gece gizlice,killiktan killiga girip onun odasina girmeye calisir.Ve daha baslarina neler gelir,neler..

O arada,Faruk ve Dilek bir Klub'a giderler.Ve orda Faruk,Kareoke yarismasina katilinca ve ondan sonra kazaninca,butun kadinlar pesinden ayrilmazlar ve Dilek'de delirir.

Buda benim en yeni senaryo fikrim.Secimi siz yapin. :)

Medea
27-06-06, 01:08
Anıl benim dört numaralı senaryo hoşuma gitti:)

anil16
27-06-06, 01:12
Tamam Medeacim sagol fikrini paylastigin icin.Bende en cok 4'uncu senaryo'yu yapmak geliyodu icimden zaten.

Bu aksam yazmaya calisicam. :)

anil16
05-07-06, 02:09
Devamini cok seversiniz.Faruk cok komik olucak butun kadinlar pesinde olucak. :P :)

anil16
31-08-06, 01:31
Senaryolarima devam etmek isterim ama forum'a cok kisi girmedigi icin devam etmicem.Isteyen olursa devam ederim tabi. :)

Medea
08-09-06, 02:17
Ah be Anıl vallahi senaryolarını özlemişim:) Zaman zaman fotoğraflara ve görüntülere baktığımda "tamam bitmesi normal bir dizinin ama keşke biraz daha sürseydi" demeden de edemiyorum.

anil16
14-09-06, 05:30
Tatilden dondun demek,Medeacim.Hosgeldin insallah yaz tatilin super gecmistir.Eee yeni sezon basladi herkez ise ve okula.Ah bide baldiz 2. sezon olsaydi vallaha gecen sezon tek eylencem oydu. :) ;)

merlystreep
18-10-06, 23:20
arzunun AJLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN diye bağıması

merlystreep
18-10-06, 23:21
ya replikleri hatırlayanlar yazsın ne olur.ben tutatmıyorum aklımda.

merlystreep
19-10-06, 00:25
Arzu(Fiko'nun eski sevgilisine) :Tabi korkutursun adami.O biyiklarla cikarsan karsina....

Arzu:Abla,sen gercekten fubolcu'ya benzedin.
Dilek:Gercektenmi?
Arzu(Kafasini sallar) :Hani sende o dogal biyik varya...

:img-haha: :img-haha: süpersin anıl. aklına geldikçe yaz olur mu:img-nyam:

merlystreep
19-10-06, 00:38
evet ya diyorum ya bazen espriler iyi olmasa da onu gerçekten içten samimi söyleyince komik olabiliyo. çok güzel ya sağol anıl çok iyi geldi.bende yarın aklmda kalan sevdiğim repliklei yazmayı denicem.:img-grin2

merlystreep
19-10-06, 00:45
Bisey degil Serap. :)

Simdi son bir daha aklima geldi.Onuda yaziyim aklimda kalmasin.

Dilek:Sen fotosentez ne biliyormusunki?
Arzu:Heralde.Bir cesit aganigi-aganigi.

Bu rapci oldugu bolumden.Asli'yi takip ederken. :)

deli ya bu arzu ama seviyorum onu ........bencilliklerine rağmen:img-icecr