Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/6

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

sultansss
05-02-07, 18:31
bakın işte bu özette de felaketlerin haberi verilmiş,yok valla ne derlerse desinler ben inanmam levent ve ela'nın ayrılma ihtimaline,bir tek eski eşi çıkarsa bir müddet ayrı kalabilirler ... levent ve ela her şeyi göğüsleyip tüm hastaneye karşı aşlarını sürdürecekler..yine dizi mutlu son ile bitecek...

ama bu gelen esrarengiz telefon levent'e ise işte o zaman ayvayı yedik,kesin eski eşi,abowwwwww

fırtına_
05-02-07, 18:32
ayy bu ne özet böyle
ayrıca bütün hastane nasıl levent ela ilişkisini konuşuyor anlamadım
gestapo bütün hastaneye söyliyicek değil yaa

elifile
05-02-07, 18:33
İnanmıyorum.... Sonunda çok teşekkürler madame. Vay vay vay bu bölüm Levent-Ela için baya önemli bir bölüm olacak gibi. Acaba Suat-Zenan ne yapacaklar. Ufff çok merak ettim gel artık perşembe.

BERNA
05-02-07, 18:33
Bolum ozeti dogru basliga yani asagidaki linke tasinmistir.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14127

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

nynm
05-02-07, 18:34
ya özeti okudumda şu sorunun cevabını çookk merak ediyorum
bütün hastane nasıl öğrendi ? ya lütfen leventle elayı uzaklaştırmasınlar

gzd_gzd
05-02-07, 18:35
özet gelmişş oley :):

demek ki fragmanı da bugün görebilces

we ayrıntılı yorumum da az sonra..burda olcakk ;)

<EyD@
05-02-07, 18:35
ozet geldı hele sukurde bu ozetme sorular dızınımı bellı degıl???
bu bolum bayagı ela levent uzerıne kurulmus..

esrarengız telefoon bn buraya takıldım kımden gelıyor bu telefon leventın eskı karısındanmı ??ayrıca ela ve levent ıcın hıc bırsey eskısı gıbı olamaycakta ne demek oluyor???

kaderle ela kavga etmıyordur bence...fıkır ayrılıgıdır sadece..

bu bolum cok dramatık sahneler ızlıyecegız gene..:(

prenses19
05-02-07, 18:37
ayy özet geldşi oleyy ya inanmıyorum çok heyecanlandım şimdi

birazdan okuyup sizi aydınlatıcam 1-2hassta konusunda onlar greysden çünkü

ve sanırım o lanet kadın geliyoo ve telefonlar bu bölümden başlıyo

deniz123
05-02-07, 18:37
ya inanmıyorum resmen felaket habercisi bu son cümle ya Gecenin yarısında gelen esrarengiz telefon… Ela ve Levent için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. ya yoksa karısı mı arıyo inanamıyorum üfff ya tam ilk cümlelerde sevinmiştim son cümle beni bitirdi resmen..

fırtına_
05-02-07, 18:39
ya ben şu telefona pek takılmadım büyük ihtimal karısıdır ki gelmesin ibekliyorduk zaten
ama şu bütün hastane elayla leventi nasıl konuşuyor anlamadım bunlar bütün hastaninn önünde biz birbirimizi seviyoruz diye falan bağırıyor mu acaba

didou_didem
05-02-07, 18:39
özet gelmiş arkadaşlar gözümüz aydın...özetin başları çok güzel bizimkilerin arası gayet iyi..ama esrarengiz telefon...sanırım şu levent'in karısından geliyor..

prenses19
05-02-07, 18:43
ya inanmıyorum resmen felaket habercisi bu son cümle ya Gecenin yarısında gelen esrarengiz telefon… Ela ve Levent için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. ya yoksa karısı mı arıyo inanamıyorum üfff ya tam ilk cümlelerde sevinmiştim son cümle beni bitirdi resmen..

aynen canım yaa deli oldum yaa bırak kendisini onun olabileceği bir cümle bile felaket nerden çıktı bu başıma yaa off deliricem şimdi

ve en kötüsü ne ela en bğüyük sırrını leventle paylaşıyo

hayy adı anılmaması gereken kadının başına ela kadar dicem olmıcak bi sumo güreşçisi kadar taş düşsün

arkadaslar işte nasıl öğreniliyo ben de bilmiyorum sadece gestapo bi yerde sen bu hastanede şuanda bi tek grip virüsü mü yayılıyo sanıyosun dedikodu daha hızlı yayılır diyo

nynm
05-02-07, 18:44
aynen canım yaa deli oldum yaa bırak kendisini onun olabileceği bir cümle bile felaket nerden çıktı bu başıma yaa off deliricem şimdi

ve en kötüsü ne ela en bğüyük sırrını leventle paylaşıyo

hayy adı anılmaması gereken kadının başına ela kadar dicem olmıcak bi sumo güreşçisi kadar taş düşsün

sumo güreşçisine gerek yok cnm ben sete gidip o kadının kabusu olucam zaten sen hiç merak etme
ya ben hala anlayamadım bütün millet nasıl öğreniyo leventle elayı :icon_sorr

gzd_gzd
05-02-07, 18:44
ayrıntılı yorumumm:)
7. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Levent Ela artık birlikteler… Ela aşkının arkasında… Gestapo’nun tüm zorlamalarına karşı asla yılmıyor.
oley oley hatta olleyy !! zaten sonsuzluk çok uzun o kadar bekliyemez ela;) aşkının ğeşinde durcak tabi yılmicak ;)

Levent Ela için bir sürpriz hazırlamakta… Kader’e göre Levent Ela’ya evlenme teklif edecek. Ama beklenen yemek bir türlü gerçekleşmez…

yoksa evlenme teklifi tüyosu burdan mı geldi ? ama bir türlü gerçekleşmez diyo,yemeğe neden bi türlü çıkamıyolar,ayrıca kader nerden biliyo elayla leventin ilişkisini anlamadımm:icon_whis
Bir anne evladı için neleri göze almaz ki? 9 aylık hamile kadın ölümü pahasına bebeğini dünyaya getirir. Anne bebeğin vedası herkesi göz yaşlarına boğar…
ya yine ağlicaz bu bölümdee,çok hüzünlü bi sahne olcak heralde anneyle bebeğin vedası:sad53:

Diğer yanda bir baba istemeden de olsa oğlunu uçurumun kenarına getiriyor. Genç bir futbol yıldızının çaresizliği!
uçurumun kenarı derken mecazı anlamda heralde,bi kaza falan oluyo sanırım,yaa baya bi dram war bu bölümdee:icon_sorr

Küçük bir kızın hayatı Levent’in ellerinde… Ameliyatta Levent’i bekleyen kötü sürpriz…
hangi küçük kız? ayşe mi yoksa yaa yine,tüm küçük kız hastalar da leventi buluyor,ayrıca kötü süpriz ne ki,levent üzülmesn ya kıyamam ben onaa

Kader’le Ela’yı karşı karşıya getiren olay ne?

bu gündüz bahsedilen,greysde de olan tartışma heralde,walla daha dvdlerde 5. bölümdeyim,bi an evvel 7. bölümü izleyip, bu perşembe günkü bölüm hakknda aydınlanmak istiyorum;)
Birlikte olamayan sevgililer ölümü seçiyor. Aşkla yaşam arasındaki ince sınır.
bu bölüm baya baya dram war yaa,ağlamaktan gözlermzde yaş kalmicak heralde,hiç dayanamam ben böyle aşk hikayelerne

Bütün hastane Ela ve Levent ilişkisini konuşurken, Zenan ve Suat arasında neler oluyor?
bi dakka...bütün hastane ela levent ilişkisini mi konuşuyor???? nasıl yani yaa,kim söylüyo yoksa getapo mu? yoksa millet anlıyor bişeyler de dedikodu mu yapıyor oof off,ayrıca zenanla suat arasında da çok güzel şeyler olcak bence o sırada ;)

Ela en büyük sırrını Levent’le paylaşıyor. Gecenin yarısında gelen esrarengiz telefon… Ela ve Levent için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

ve bunu biliyorduk zaten,ela babasını levente söyliceki,leventin karısı daha bi kaç bölüm gelmiceğine göre o telefon da büyük ihtimalle babasıyla ilgili bişey olcak,we bu yüzden levente söylemek zorunda kalcak heralde

bu bölüm biraz karamsar olcak gibi yaa:icon_sorr

buket16
05-02-07, 18:45
ya ufff özet diye bekledik durduk gele gele kötü bir telefon haberi geldi:( karısı mı geliyo yani şimdi ya....:(tam da ela herşeyini leventle paylaşmış,ona tamamen bağlanmış ve gestapoyu bile karşısına almışken...ama bu bize yapılır mı ya:(

mirank
05-02-07, 18:46
Ya özet Gelmiş Iyi Hoşta Benim Anlamadiğim şey Bütün Hastahane Nasil Onlari Konuşuyor? Zenan Anlatmiş Plmasin? Oh Valla Ela Gümbürtüye Gidiyo Zenana Kiyidi Köşede Yakinlaşiyor Veya çikiyor Bilmiyorum Artik. Ayric Gestapo Niye Elanini üzerine Gitmeye Devam Ediyor Ki Hayret Birşey. Bana Kalirsa Elayla Kader Levent Yüzünden Karşi Karşiya Gelebilirle çünkü Kader Elayla Hasanin Arasini Yapmaya çalişiyordu. Ayrica Leventin Yapmaya çaliştiği Süprizi Kader Evlenme Teklifi Olarak Düşünüyor Demek Ki Kader De öğreniyor. Levent Elanin Babasini öğreniyor Olmali. Ya Bir şeyi çok Merak Ettim Levent Niye Süprizini Yapamiyor Acaba? Ve Gelen Bir Telefon Her şeyi Değiştiriyormuş. Aha Leventin Karisi Bu. Hiç Bir şey Eskisi Gibi Olmayacakmiş üzgünüm Ama Bu Bence Yüzde Yüz Leventin Karisi..

nynm
05-02-07, 18:46
ya özette geldiğine göre frangmanı görürüz artık görenler olursa hemen buraya
yazsınlar lütfen

buket16
05-02-07, 18:47
arkadaslar işte nasıl öğreniliyo ben de bilmiyorum sadece gestapo bi yerde sen bu hastanede şuanda bi tek grip virüsü mü yayılıyo sanıyosun dedikodu daha hızlı yayılır diyo

e denizcim gelen tüyolarda yok muydu kaderle hasanın ela ve leventi göreceği zaten?ela da artık gestapoyu sallamıyorsa herkesin öğrenmesi gayet kolay olacak demek ki....ama haldun öğreniyor mu o zaman ya,ben onu anlamadım...yani öğrense karısı muhabbetini biliyo,elaya söyler ama...

ya özette geldiğine göre frangmanı görürüz artık görenler olursa hemen buraya
yazsınlar lütfen

fragman acı hayatın son reklam arasında veriliyor,saat 10,30 gibi falan...her hafta öyle,umarım bu hafta biraz daha önce koyarlar,yoksa ölcez burda forumcak meraktan...:P

<EyD@
05-02-07, 18:51
gozdecm sen boyle yazınca dahada anladımkı cok aglıcaz cok dramatık karamsar gozyasılı bır bolum olacak..
burak abım gene o sevımlı ukalalıklarıyla guldudurur belkı bızı:D:D

buket16
05-02-07, 18:52
ayrıntılı yorumumm:)
7. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Levent Ela artık birlikteler… Ela aşkının arkasında… Gestapo’nun tüm zorlamalarına karşı asla yılmıyor.
oley oley hatta olleyy !! zaten sonsuzluk çok uzun o kadar bekliyemez ela;) aşkının ğeşinde durcak tabi yılmicak ;)

Levent Ela için bir sürpriz hazırlamakta… Kader’e göre Levent Ela’ya evlenme teklif edecek. Ama beklenen yemek bir türlü gerçekleşmez…

yoksa evlenme teklifi tüyosu burdan mı geldi ? ama bir türlü gerçekleşmez diyo,yemeğe neden bi türlü çıkamıyolar,ayrıca kader nerden biliyo elayla leventin ilişkisini anlamadımm:icon_whis
Bir anne evladı için neleri göze almaz ki? 9 aylık hamile kadın ölümü pahasına bebeğini dünyaya getirir. Anne bebeğin vedası herkesi göz yaşlarına boğar…
ya yine ağlicaz bu bölümdee,çok hüzünlü bi sahne olcak heralde anneyle bebeğin vedası:sad53:

Diğer yanda bir baba istemeden de olsa oğlunu uçurumun kenarına getiriyor. Genç bir futbol yıldızının çaresizliği!
uçurumun kenarı derken mecazı anlamda heralde,bi kaza falan oluyo sanırım,yaa baya bi dram war bu bölümdee:icon_sorr

Küçük bir kızın hayatı Levent’in ellerinde… Ameliyatta Levent’i bekleyen kötü sürpriz…
hangi küçük kız? ayşe mi yoksa yaa yine,tüm küçük kız hastalar da leventi buluyor,ayrıca kötü süpriz ne ki,levent üzülmesn ya kıyamam ben onaa

bu gündüz bahsedilen,greysde de olan tartışma heralde,walla daha dvdlerde 5. bölümdeyim,bi an evvel 7. bölümü izleyip, bu perşembe günkü bölüm hakknda aydınlanmak istiyorum;)
bu bölüm baya baya dram war yaa,ağlamaktan gözlermzde yaş kalmicak heralde,hiç dayanamam ben böyle aşk hikayelerne

Bütün hastane Ela ve Levent ilişkisini konuşurken, Zenan ve Suat arasında neler oluyor?
bi dakka...bütün hastane ela levent ilişkisini mi konuşuyor???? nasıl yani yaa,kim söylüyo yoksa getapo mu? yoksa millet anlıyor bişeyler de dedikodu mu yapıyor oof off,ayrıca zenanla suat arasında da çok güzel şeyler olcak bence o sırada ;)

Ela en büyük sırrını Levent’le paylaşıyor. Gecenin yarısında gelen esrarengiz telefon… Ela ve Levent için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

ve bunu biliyorduk zaten,ela babasını levente söyliceki,leventin karısı daha bi kaç bölüm gelmiceğine göre o telefon da büyük ihtimalle babasıyla ilgili bişey olcak,we bu yüzden levente söylemek zorunda kalcak heralde

bu bölüm biraz karamsar olcak gibi yaa:icon_sorr

gözdecim 7. bölümde olacak olan o ela ve kader çatışması eğer greysteki gibi olacaksa gayet eğlenceli olacak merak etme,o kadar da karamsar değil yani:P

gzd_gzd
05-02-07, 18:55
gozdecm sen boyle yazınca dahada anladımkı cok aglıcaz cok dramatık karamsar gozyasılı bır bolum olacak..
burak abım gene o sevımlı ukalalıklarıyla guldudurur belkı bızı:D:D

ya ceydacım sen de burak diyince bi daha dikkat ettim de,özette burak we hasanla ilgili bi hikaye yokk:icon_sorr

onları az mı görcez acaba ya?yoksa özet mi çok kısa,ya da heralde bu bölümde hastalara biraz daha ağırlık verilcek ;)

sultansss
05-02-07, 18:57
kurtlar vadisini perşembe 21:30'da diye gösterdiler yaaa.dizi yine mi kısa sürecek tam keyfine vardım diyorum bir de bakıyorum ki dizi bitmiş,off ya bu kadar kısa sürmesin ama...:(:(

gzd_gzd
gözdecim 7. bölümde olacak olan o ela ve kader çatışması eğer greysteki gibi olacaksa gayet eğlenceli olacak merak etme,o kadar da karamsar değil yani:P

aa gerçekten mi? iyi o zaman ya,teşekkrler buketcim walla içim aydınlandı sayende ;)

prenses19
arkadslar ben de bi açıklama yapayım[B]

7. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

işte budur diyorum başka bişey demiyorum ela aşkından vazgeçmiyo gestapo ne kadar uığraşsa da seviyolar işte daha ne olsun ama bakın zorlamalar diyo işte elanın canına okuma yerleri orda saklı

vallaha canlarım belki de evlenme teklifi tüyosu burdandır
kadeerle hasan öğrendikten sonra oluyodur belki burası beklenen yemeğe gelince belki o sırada acil bi hasta gelir ya da levent plan yapıyodur o yemek gerçekleşemeden tahmin ettiğimiz başbelası

vallaha bu mesele şu sanırım eğer tahmin ettiğim gibiyse kadın kanser çıkıyo ona tedavi olursa bebeğini kaybedeceğini söylüyolar yani 2seçeneği var ya bebeği ya hayatı kadın başta tedaviyi kabul ediyo sonra vazgeçiyo bebeğini tercih ediyo

valllaha canlasrım bence bu şöyle bı benim fikrim oğlanın sağlığı için futbolu bırakmasını gerektiren bi rahatsızlığı var ama babası istemiyo bunun olmasını

arkadaslar işte anestezi olayı bu olay 2yaşındaki bi kızın ameliyatında oluyo

yine bi hasta olayı olucak heralde bi de kader duyunca çok tepki göstericek ela sen ne yapıyosun dicek

vallaha belli ki bu bölümde çok ağlıcaz

nasıl oluyo bilmiyoru ama işte ben sadece gestaponun o sözlerini biliyorum

Ela en büyük sırrını Levent’le paylaşıyor.

işte babasıyla leventin tanışma anı

Gecenin yarısında gelen esrarengiz telefon… Ela ve Levent için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

işte arkadaslar benim bittiğim andır kadın zaten gelmeden önce bütün gün bunu arıyo sanırımbizde de buna taa gece yarısında başlıcak gelemez olasın inş uçağın düşsün bişey olsun yoksa ben düşürecem diğer yolculara yazık olacak

offffffffff ki ne offf

buket16
05-02-07, 18:59
aa gerçekten mi? iyi o zaman ya,teşekkrler buketcim walla içim aydınlandı sayende ;)

ben yarım yamalak izledim de meraktan,az da olsa biliyorum neler olabileceğini:)ama sen daha şanslısın valla,ben de en kısa zamanda edineceğim o dvdlerden:)bu arada gerçekten hiç burak ve hasan adı geçmiyor özette,garip aslında...suat ve zenandan bile çok az bahsetmişler...

<EyD@
05-02-07, 19:02
ya ceydacım sen de burak diyince bi daha dikkat ettim de,özette burak we hasanla ilgili bi hikaye yokk:icon_sorr

onları az mı görcez acaba ya?yoksa özet mi çok kısa,ya da heralde bu bölümde hastalara biraz daha ağırlık verilcek ;)

evt ya neden yok hıc burakla hasan???zaten rollerı fazla degıl az bu haftada ıyıyıce azaltacaklar sanırım az olan rollerını..:(off az gostermeseler barı ya fıguranmı onlar??:(
kader burak ılıskısınde bu haftada bır gelısme yok hıc sanırım:icon_sorr

sırf ela levent ve ıste o hastalar var..:(azcıkta zenan suat...:icon_sorr

KARAMAY
05-02-07, 19:03

Özetin tek ve en güzel yeri... sonunda Elayıda bu aşkın arkasında gördükyaa...
sonunda oda peş etmeden aşkının arkasında durduya.. tamamdır ... ama gözümle görmem lazım...

Levent Ela için bir sürpriz hazırlamakta…

Vay benım doktorum civanım Elamız tabi kendini gösterince bende varım diye coştu bizimki coştu....

Kader’e göre Levent Ela’ya evlenme teklif edecek. Ama beklenen yemek bir türlü gerçekleşmez…

Bi üstteki süpriz bu olsa gerek... Ama dikkatinizi çekerim.. Kadere göre evlenme teklif edecek....

Şimdi bu cümleden şuda çıkıyor kader öğreniyor.. bir tüya daha gerçekleşiyor... evlenme teklifi var denmişti... ama malesef yemek olamadıgı için oda olamadı... ahh bu hastalar yokmu bu hastalar... yaww bi rahat durun bee bi hastalanmayın yaww.. sıkın dişinizi .. yok ama ...

Varan 1 :Bir anne evladı için neleri göze almaz ki? 9 aylık hamile kadın ölümü pahasına bebeğini dünyaya getirir. Anne bebeğin vedası herkesi göz yaşlarına boğar…

Varan 2 :Diğer yanda bir baba istemeden de olsa oğlunu uçurumun kenarına getiriyor. Genç bir futbol yıldızının çaresizliği!

varan 3: Küçük bir kızın hayatı Levent’in ellerinde… Ameliyatta Levent’i bekleyen kötü sürpriz…

işte bu alkollu anestezicinin işi ... oyy Levent oyy .. zor işin...

Kader Ela Levent ilişkisini öğrendikten sonra bir ameliyatın bi olay sonucu Elaya verileceği ve kaderin buna bozulacagı ama uzun boylu bişeyin olmayacagı ıyazılmıştı .. özette yine abartma var...

Varan 4: Birlikte olamayan sevgililer ölümü seçiyor. Aşkla yaşam arasındaki ince sınır.

Bütün hastane Ela ve Levent ilişkisini konuşurken,

Merak ediyorum bütün hastane hangi arada derede öğrendi bunu... hakkaten gümbürtü kopmuş demek bu...

Zenan ve Suat arasında neler oluyor?

Neler olmuyokii.... ahh bi bilsek .. bi bilsekk özeti dört gözle beklemeyiz.. dimiii.
Bildiğimiz Zenancımız ortalıgı birbirine katıyor....

Sonunda Ela Leventi babasına görüp tanıştırıyor.. işte bu ...

Gecenin yarısında gelen esrarengiz telefon…

BU telefon kesinlikle Levente geliyor... Ahh anamm ahhh yüreğime inecek .. yüreğimee taa derine.. hatların kesile gelemeye inşallah emii.. durun yaa bu adam 533 lu no kullanıyo.. ben bi maltepe santralıne uğrayayım... başka yolu yok.. Vahdet bey abi geliyom güvenlikten bi geçirsene beni valla çok zarar vermiycem..

Ela ve Levent için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

ay sağol çok içimi ferahlattın... eskisi ne idiki yenisi ne olsun çıldırıcımm.... cidden cıldırıcımmm...

şimdi neymiş

hasan ve burak efendinin H'sin B2sinden bile bahsedilmiyor... bu 1....
4 tane Vukatt var hastanede... zaten onlar yüzünden yemege çıkamıyolar..

Allahım tam yemek memek akşamı gelmesin nolur o telefon yaaa..
Ay doğum var yazıyo yoksam yoksam... Allahım aklıma gelen başıma gelmesin nolur yaa bu bölüm olmasın...
nolur bu bölümüde huzurlu mutlu mesut güler yüzlü kapalım bak arkasından KVT yi izliycem sonra kosmerim var.. dayanmaz valla kalbim nolur acı bana....

eee ne saymadık heeehh hastanede herkes... Haldun beyde buna dahil.. burak ve hasanda tabii.. Felaket diye buna derim ben...

biri acil bizim eve ambulans göndersin..

ÖNEMLİ NOT:perşembe akşamı herkes acil ilk yardım çantasını hazırlayıp öyle otursun tv başına...

buket16
05-02-07, 19:04
arkadslar ben de bi açıklama yapayım[B]

7. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

işte budur diyorum başka bişey demiyorum ela aşkından vazgeçmiyo gestapo ne kadar uığraşsa da seviyolar işte daha ne olsun ama bakın zorlamalar diyo işte elanın canına okuma yerleri orda saklı

vallaha canlarım belki de evlenme teklifi tüyosu burdandır
kadeerle hasan öğrendikten sonra oluyodur belki burası beklenen yemeğe gelince belki o sırada acil bi hasta gelir ya da levent plan yapıyodur o yemek gerçekleşemeden tahmin ettiğimiz başbelası

vallaha bu mesele şu sanırım eğer tahmin ettiğim gibiyse kadın kanser çıkıyo ona tedavi olursa bebeğini kaybedeceğini söylüyolar yani 2seçeneği var ya bebeği ya hayatı kadın başta tedaviyi kabul ediyo sonra vazgeçiyo bebeğini tercih ediyo

valllaha canlasrım bence bu şöyle bı benim fikrim oğlanın sağlığı için futbolu bırakmasını gerektiren bi rahatsızlığı var ama babası istemiyo bunun olmasını

yine bi hasta olayı olucak heralde bi de kader duyunca çok tepki göstericek ela sen ne yapıyosun dicek

vallaha belli ki bu bölümde çok ağlıcaz

nasıl oluyo bilmiyoru ama işte ben sadece gestaponun o sözlerini biliyorum

işte babasıyla leventin tanışma anı

Gecenin yarısında gelen esrarengiz telefon… Ela ve Levent için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

işte arkadaslar benim bittiğim andır kadın zaten gelmeden önce bütün gün bunu arıyo sanırımbizde de buna taa gece yarısında başlıcak gelemez olasın inş uçağın düşsün bişey olsun yoksa ben düşürecem diğer yolculara yazık olacak

offffffffff ki ne offf

ameliyatın ortasında anestezi yüzünden uyanan 2 yaşındaki bir kız mı yani?ufacık çocuk ya,yazıık valla,uyanıkken ameliyat...bir de denizcim galiba ela ve kaderin tartışması hasta yüzünden değil de levent yüzünden olacak gibi...niye böyle bir kayırmaya ihtiyaç duyuyorsun gibi bir olay olması lazım...ama öyle bağırmalı çağırmalı kırıcı bir konuşma değil...en azından greyste öyle:)

mirank
05-02-07, 19:05
ben yarım yamalak izledim de meraktan,az da olsa biliyorum neler olabileceğini:)ama sen daha şanslısın valla,ben de en kısa zamanda edineceğim o dvdlerden:)bu arada gerçekten hiç burak ve hasan adı geçmiyor özette,garip aslında...suat ve zenandan bile çok az bahsetmişler...

DEMEK Kİ BU BÖLÜM ELA VE LEVET İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLUCAK. AMA EĞER BÖLÜMÜN SONUN DA KARISI ARIYORSA DEMEK Kİ ASIL FIRTINA 8. BÖLÜMDE KOPACAK. YANİ BU BÖLÜM DE İLŞKİLERİ BİTİYOR! AH O KADIN BİR GELSİN ELLERİMLE BOĞACAM. ÖNCE ONU SONRA LEVENTİ DAHA SONRA DA HALDU BEYİ. BENİ ZİYARETE GELİRSİNİZ DİMİ?!

gzd_gzd
05-02-07, 19:07
evt ya neden yok hıc burakla hasan???zaten rollerı fazla degıl az bu haftada ıyıyıce azaltacaklar sanırım az olan rollerını..:(off az gostermeseler barı ya fıguranmı onlar??:(
kader burak ılıskısınde bu haftada bır gelısme yok hıc sanırım:icon_sorr

sırf ela levent ve ıste o hastalar var..:(azcıkta zenan suat...:icon_sorr

evet yaa kader-burak ilişkisinde bu hafta da bi gelişme yok sanırım,neden azaltıyolar ya rollerini,hasanı da görelim biraz dahaa:icon_sorr

<EyD@
05-02-07, 19:10
evet yaa kader-burak ilişkisinde bu hafta da bi gelişme yok sanırım,neden azaltıyolar ya rollerini,hasanı da görelim biraz dahaa:icon_sorr

ela levent basrol elbetkı onları verıcekler daha cok ama yanı bolum sırasıncada sırf onlar verılmesın...yanı dıger karakterlerde verılsın..onlarda bu dızıye bırer renk katıyorlar...her cıftın ayrı bır guzellıgı var...her cıft bol bol verılsın..

buket16
05-02-07, 19:12
ela levent basrol elbetkı onları verıcekler daha cok ama yanı bolum sırasıncada sırf onlar verılmesın...yanı dıger karakterlerde verılsın..onlarda bu dızıye bırer renk katıyorlar...her cıftın ayrı bır guzellıgı var...her cıft bol bol verılsın..

di mi ya,1 saat yetmiyor bize ,şöyle 1,5 falan yapsınlar,sevindirsinler bizi:Pher karakteri görelim doya doya:P gerçi bu hafta daha bile kısa olabilir kv 21.30 daysa ama,umarım öyle olmaz....

vanessa19
05-02-07, 19:14
oncelıkle senarıstlere az da olsa teessuf ederım;yakında 1 dk gıbı bır surece bekır aksoyu gorucem galıba:(1-elanın askının arkasında durmasına cok sevındım,bazı korkularını yenmesı gerekıyordu ve sonunda...
2-kader akıllı bır kız...onceden tahmın edıyor...ınsallah zenanın sozu gıbı bısı demez,cunku dızı bu hersey olabılıyor bakalım...ayrıca neden yemek gerceklesmıyorkı onu anlamadım
3-Anne&bebek vedası...bunun hakkında cok yorum yapmak ıstemıyorum...cunku tanıdıgım bır ınsan(uzaktan)bu durumu yasadı...kotu yazgı..4-Bır baba oglunu ancak kucumseyerek,doverek,asırı yasaklar koyarak,ucuruma ıter..burak ın hayatının ozetı gıbı olmus...boyle bısı de olabılır tabıkı
5-futbolcunun caresızlıgı...ayyy yazık kesın bacagına,koluna veya belıne bısı oldu,cok uzucu...umudun,hayatın futbol...ama elınden kayıp gıdıyor...
6-levent yanlıs bısı fılan mı yapıyor acaba...bakalım...
7-kaderle ela amelıyat yuzunden karsı karsıya gelır,kader elanın kayrıldıgını dusunuyor herhalde
8-bu sevgılıler bırbırlerını ölumune sevıyorlar,bu dunyada kavusmak olmazsa ahırette tarzında...bakalım
9-suat&zenan ıcın bısı demek ıstemıyorum;zıra zenana 2-3 gundur cok kızdım zaten...belkı daha sonra10-ela babasını anlatıyor levente ve levent sonunda elanın zor hayatını bılıyor,cok ıyı oldu kızı anlar
11-demekkı bızım zıllı bu bolum sonunda..dızı&forum karısacak

prenses19
05-02-07, 19:16
ameliyatın ortasında anestezi yüzünden uyanan 2 yaşındaki bir kız mı yani?ufacık çocuk ya,yazıık valla,uyanıkken ameliyat...bir de denizcim galiba ela ve kaderin tartışması hasta yüzünden değil de levent yüzünden olacak gibi...niye böyle bir kayırmaya ihtiyaç duyuyorsun gibi bir olay olması lazım...ama öyle bağırmalı çağırmalı kırıcı bir konuşma değil...en azından greyste öyle:)

evet canım yaa ama kader kızıcak ona niye böyle bişey yaptın diye

hatta dicek bu kadar çalışmanı neden tehlikeye atıyosuın diye kızacak ona tabişi sonra ortam yumuşuyo o ayrı

gzd_gzd
05-02-07, 19:16
arkadslar ben de bi açıklama yapayım

7

ya uyanıcak olan kız bu mu yoksa oof,2 yaşında hem de,cnm benm yaa yazık ama onaa:sad53:

prenses19
05-02-07, 19:20
ya uyanıcak olan kız bu mu yoksa oof,2 yaşında hem de,cnm benm yaa yazık ama onaa:sad53:

evet canım sanırım bu adam sızacak var mı böyle bişey yaa hatta hasan tam ameliyatta dönüp adama dicek ki sizin içki probleminiz mi var adam bağırıp çağıracak hasan dışarı çıkartılacak sonra hasan ın haklı oldsuğu ortaya çıkacak

ben yıkılmış durumdayım bu arada

buket16
05-02-07, 19:22
evet canım sanırım bu adam sızacak var mı böyle bişey yaa hatta hasan tam ameliyatta dönüp adama dicek ki sizin içki probleminiz mi var adam bağırıp çağıracak hasan dışarı çıkartılacak sonra hasan ın haklı oldsuğu ortaya çıkacak

kadın kesin geliyor mu bu bölümde ya,o telefon kesin ondan mı yani?:(bu arada sen hangi olası gestapo-ela repliğini yazacaksın ,bir yazsana...çıkıyor nasılsa:)

serenity111
05-02-07, 19:23
ya suat ve zenan için özettede hiç bişi yazmıyor bunların arasında ne yasanacak cok merak ettim walla insan özette konuyu biraz acardı di mi ama hem onların sahnesinin sonunu göstermiyolar hemde hiç küçükde olsa bi bilgi bile wermiyolar

vanessa19
05-02-07, 19:25
ya suat ve zenan için özettede hiç bişi yazmıyor bunların arasında ne yasanacak cok merak ettim walla insan özette konuyu biraz acardı di mi ama hem onların sahnesinin sonunu göstermiyolar hemde hiç küçükde olsa bi bilgi bile wermiyolar

benım uzulmem ıcın boyle yapıyorlar
ben bekır aksoyu gormeyeyım dıye adama 1 dk perıodlar verecekler yakında
neyı ızlesem bu ıkı haftadır galıba manyak olucam
uzuldum kısacası......bılemıyorum.......:icon_sorr

prenses19
05-02-07, 19:27
kadın kesin geliyor mu bu bölümde ya,o telefon kesin ondan mı yani?:(bu arada sen hangi olası gestapo-ela repliğini yazacaksın ,bir yazsana...çıkıyor nasılsa:)

canım ben kadının gece aradığını bilmiyodum ama bildiğim kadarıyla bir bölüm boyunca leventi arıyo hatta levent açmıyo telefonu ela da diyoki bugun sürekli telefonun çaldı sen de ısrarla açmadın falan diyo önemli değildi deyip geçiştiriyo

dur yazıcam şimdi aklımda kalanları

buket16
05-02-07, 19:28

sana bir kasıtları var bu senaristlerin zaten:)hakkaten ama ya insan tamamen hasta odaklı bir özet de vermez ki,azıcık da ordaki doktorların hayatları hakkında bir bilgi verir...(ela ve levent dışında tabi,onlar hakkında yeterince var:P)

(bu arada bugün dmax de omuzomuza vardı,baya bir kulaklarını çınlattım canım:P)

<EyD@
05-02-07, 19:28

aynen kubra ya....gıtgıde azaltıyorlar rollerı..:(sırf ela leventte olmazkı yanı..yakında herhalde her bolum bıle goremıcez boyle gıttıkce:icon_sorr

gene ozette zenanla suat arasında neler oluyor dıyor bu demektırkı bellı bırseyler olacak..ama kader burak helede burak abım hıc yok..:(cok az gorucem herhalde..:(saat tutucam buraklı sahneler nekadar tutucak dızı sonunda...

vanessa19
05-02-07, 19:30
aynen kubra ya....gıtgıde azaltıyorlar rollerı..:(sırf ela leventte olmazkı yanı..yakında herhalde her bolum bıle goremıcez boyle gıttıkce:icon_sorr

gene ozette zenanla suat arasında neler oluyor dıyor bu demektırkı bellı bırseyler olacak..ama kader burak helede burak abım hıc yok..:(cok az gorucem herhalde..:(saat tutucam buraklı sahneler nekadar tutucak dızı sonunda...

elayı gormekten,kaderı gormekten cok mennunum
ama ınsanın bır adamı vardır bana da yazık cuma gıcık ol,burnun zedelensın,sımdı de bu...
yok yok ben anladım bırı bana beddua ettı,buyu yaptı :icon_sorr

KARAMAY
05-02-07, 19:30
KARAMAY bir çığlık atmışım hayırrrr diye kardeşim salondaydı odaya koştu ama halimi gör şuan ağladım ağlıcam yani

söyler mi,sin sana gelen ambulans bi arada bana uğrasın tabi çok geç olmazsa geldiğinde

Değil 1 Ambulans cemaati toplanıp gelse fayda etmez şu saaten sonra bana....

Bu nasıl iştir yaaa..
herşey eskisi gibi olmak ... hayır olacakları bildiğim için bunu iyiyede yoramıyorumki.. şimdi hiç bşey bilmeseydim size öyle güzel şeyler yazardımki... perşembeye kadar havadan inmezdiniz... ama nerdee.. Neyse sanırım Levent telefonu açıyor... açtıgına göre zaten bu özetin sonunda öyle bi yazı varya... açmasa bide....

sondakika
05-02-07, 19:31
kurtlar vadisini perşembe 21:30'da diye gösterdiler yaaa.dizi yine mi kısa sürecek tam keyfine vardım diyorum bir de bakıyorum ki dizi bitmiş,off ya bu kadar kısa sürmesin ama...:(:(

şisst sultans lütfen.. efem vadiye karışmayalım... :img-hyste :img-hyste heyt be ilk görüntüleri gördük.. vadiden dehşet!!.. "sen şehit anasısını dik dur ana.." heyt be !!! mevzu ne mevzu.. lem hikmet hiç değişmemişsin :img-hyste

amanın çoştuk birden dr ye dönelim.. efendim özeti çok sevdim.. harika iç açıcı, neşe verici.. ama şu anneyi daha izlemeden içim gitti.. arkadaşlar fragman çıktmı bilmiyorum ama takipteyim.. çıkar çıkmaz aranızda olacak.. :good:

gzd_gzd
05-02-07, 19:33

ay inanmıyorum yaa bu kadarı da olmaz ki,6. bölüme geldim bu arada greysde,bu gece 7. bölümü izlicem ;)

we aynı yıkılmışlık bende de war söylemeden geçemicem:img-blush :img-blush

sultansss
05-02-07, 19:34
şisst sultans lütfen.. efem vadiye karışmayalım... :img-hyste :img-hyste heyt be ilk görüntüleri gördük.. vadiden dehşet!!.. "sen şehit anasısını dik dur ana.." heyt be !!! mevzu ne mevzu.. lem hikmet hiç değişmemişsin :img-hyste

amanın çoştuk birden dr ye dönelim.. efendim özeti çok sevdim.. harika iç açıcı, neşe verici.. ama şu anneyi daha izlemeden içim gitti.. arkadaşlar fragman çıktmı bilmiyorum ama takipteyim.. çıkar çıkmaz aranızda olacak.. :good:

murat ben kurtlar vadisine bişiy demiyorum ki ama doktorlar dizisini biraz daha uzun sürdürebilirler yani,yoksa ben demiyorum ki vadiye karşıyım:img-hyste
ama işte ben biraz daha sürsün istiyorum bütün sahneleri doyasıya izlemek istiyorum..

KARAMAY
05-02-07, 19:35

dalga geçiyon dimiiii...
buldun dagılmış insancıkalrı , garipleri.... ohhh ... özeti çok sevmiş .. pardon neresini .. ilk üç satırımı ... son satırıda okudun deymiii...

telefon ...hiçbişey eskisi gibi olmama...

iç açıcı... neşe verici...harika... Murat yanlış özeti okudun sanırım sen ...

ne annesi ne şehiti noluyo ne kaçırdım yine benn...

prenses19
05-02-07, 19:35
CANLARIM ELA GESTAPO KONUŞMASI

gestapo herkese görevlerini dağıtıyo

bu arada elaya vermediği hasta kalmıyo

sonra biyerde diyoki burdaki işin bitince kontrolleri de yap diyo bi de zenan hasta olduğuna göre onun yükü de senin omzunda diyo

ela dayanamıyo yerleri de sileyim mi diyo

sonra özür dilerim falan diyo uygunsuz oldu diyo

işte gestapo da uygunsuz olan tek şey keşke bu olsaydı diyo sonra konu açılmışken sen ne yaptığını sanıyosun diyo

ela da sizi memnun etmeye çalışıyorum ama hastane dışında yaptıklarım beni ilgilendirir diyo
gestapo da ömerak etme hastanenin yarısı o yaptıklarından haberdar burda yayılan tek şey grip virüsü değil diyo

ela bi seçim yaptım ve seçimime saygı duymadığınızı biliyorum ama sonuçlarına katlanıcam diyo

gestapo da o zaman beni memnun etmek için daha çok uğraşuıcaksın diyo

ela benden istediğiniz herşeyi yaptım elinizde ne varsa gönderin diyo

gestapo da peki doktor ela diyo

<EyD@
05-02-07, 19:36
elayı gormekten,kaderı gormekten cok mennunum
ama ınsanın bır adamı vardır bana da yazık cuma gıcık ol,burnun zedelensın,sımdı de bu...
yok yok ben anladım bırı bana beddua ettı,buyu yaptı :icon_sorr

dımı herkes adamını gormek ıstıyor ama ortada gorulcek bır abımız yok..:(dıyorum acaba mehmet abımın oyunculugunumu fazla begenmedılerde rolunu azaltıyorlar ama bekır abının oyunculugu super...demekkı bu degıl sebeb...mehmet abımı toplam 10 dk gorursem cosacam bayagı sarkılar turkuler falan...

bnde elayı falan gormekten memnunum ama burak abımıde goreyım bol bol..

serenity111
05-02-07, 19:38
ya ninemiz gelicek diyodu birileri bu bölüm gelme ihtimali warmı? bide zenanın ortalıgı karıstırma tüyusu gercekmi yoksa yalan mı cıktı ben anlamadım simdi

burrcu
05-02-07, 19:39
arkadaşlar greys hangi kanalda söyleyebilir misiniz???

Arkadaşlar beni Bayrampaşa Cezaevinde ziyarete gelirsiniz dimi?Malum cinayeten yatılıyo.Bi de televizyon istiyorum oraya.YA BU ESRARENGİZ TELFONU O ESRARENGİZ KADINA YEDİRİRİM...

Ya özeti okuyorum baktım herşey harika gidiyo.Ohh dedim bu bölüm yok bi vukaat.Tam sonunda kalpten gidiyordum.

prenses19
05-02-07, 19:40
VALLAHA karamay sorma felaketim

çok felaket durumdayım hem de nasıl ölüyorum burda yaa

bu nasıl bi özettir aklımdan o son cümle çıkmıyo

allahım çıldırıcam ben yaaa hayy bu telefonu iöcat edenin adı anılmaması gereken o lanet kadını o telefonun kablosuyla boğup öldürücem

kabusum oldu artık off yaa off yaa

sondakika
05-02-07, 19:41
dalga geçiyon dimiiii...
buldun dagılmış insancıkalrı , garipleri.... ohhh ... özeti çok sevmiş .. pardon neresini .. ilk üç satırımı ... son satırıda okudun deymiii...

telefon ...hiçbişey eskisi gibi olmama...

iç açıcı... neşe verici...harika... Murat yanlış özeti okudun sanırım sen ...

ne annesi ne şehiti noluyo ne kaçırdım yine benn...

efem özete inanmıyorum ayşe.. ondan.. kötü haberler genelde dizide beklenildiğinin altında geliyor..

ben aşka inanıyorum. o var mı arada.. var.. o zaman arada gelecek bütün engeller hava civa.. ondan efem..

vanessa19
05-02-07, 19:42
dımı herkes adamını gormek ıstıyor ama ortada gorulcek bır abımız yok..:(dıyorum acaba mehmet abımın oyunculugunumu fazla begenmedılerde rolunu azaltıyorlar ama bekır abının oyunculugu super...demekkı bu degıl sebeb...mehmet abımı toplam 10 dk gorursem cosacam bayagı sarkılar turkuler falan...

bnde elayı falan gormekten memnunum ama burak abımıde goreyım bol bol..

bılmıyorum artık ama bıraz uzuldugumu belırtmelıyım
sızın burak abınız yıne yapar bısı sonra tamır eder onun ıcın hersey puzzle gıbı ....burak cıdden daha fazla gorunuyordur...benımkı sans ıste....

neyse napalım artık .......................

ozettekı son cumleye bak!!!!korku&gergınlık&uzuntu&acı&gecmıse ozlem hersey var mubarek!

KARAMAY
05-02-07, 19:47
efem özete inanmıyorum ayşe.. ondan.. kötü haberler genelde dizide beklenildiğinin altında geliyor..

ben aşka inanıyorum. o var mı arada.. var.. o zaman arada gelecek bütün engeller hava civa.. ondan efem..

yaa öyle tabii öylede .. artık bi yerden sonra iyimserlik kalmıyo...

tamam he zaman özette çok büyük abartma var inanmayın ... kanmayın diyen benim.. ama bu sefer sanırım durum farklı...

haa değilse şayet... bu özeti yazanı bulurumm... cümle alem gelse ... 4 silahşörler gelse.. Bahadır Mematiye aşk yazsa hatta evlendirse bile... kimse elimden alamaz...
bu kadar indi yani inme indi ...

hani diyorumya az buçuk gidişat hakkında bişey bilmesem o kadar tırmıycam ama ... kahresinki biliyorum....

benım acilen kvt gerçek fragmanını görmeye ihtiyacım var... acı hayatı izlemye gidiyom...

sondakika
05-02-07, 19:47
sızın burak abınız yıne yapar bısı sonra tamır eder onun ıcın hersey puzzle gıbı ....burak cıdden daha fazla gorunuyordur...benımkı sans ıste....

ozettekı son cumleye bak!!!!korku&gergınlık&uzuntu&acı&gecmıse ozlem hersey var mubarek!

kübra merak etme göreceksiniz ondan birşey çıkmayacak sadece merak unsuru efem.. fazlada dikkat almayın derim.. :img-cool2

vanessa19
05-02-07, 19:49
kübra merak etme göreceksiniz ondan birşey çıkmayacak sadece merak unsuru efem.. fazlada dikkat almayın derim.. :img-cool2

dogru turk dızısı o kadar kabılıyetı yok kımsenın abartıp abartıp hıc bısı vermedıklerı de olabılıyor haklısınız murat bey ,

not:bıde bu bolumde bısı kırpıstırılmasın yeter ya dalga gecıyormus gıbı ozette var fragmanda var bolumde yok bu ne ya!!!!!:img-help: :img-help: :img-help:

<EyD@
05-02-07, 19:56

kubracım herseyden ote suat bır doktor onu mutlaka gosterırler artı zenan suat sahnelerı olacak baya ozete bıle yazdıklarına gore...burakla ılgılı tek cumle yok..
ıns gosterırıler...:(

ozette uzuntu dram korku negatıf tum duygular var masallah..:(

gzd_gzd
05-02-07, 19:56
arkadaşlar greys hangi kanalda söyleyebilir misiniz???

Arkadaşlar beni Bayrampaşa Cezaevinde ziyarete gelirsiniz dimi?Malum cinayeten yatılıyo.Bi de televizyon istiyorum oraya.YA BU ESRARENGİZ TELFONU O ESRARENGİZ KADINA YEDİRİRİM...

Ya özeti okuyorum baktım herşey harika gidiyo.Ohh dedim bu bölüm yok bi vukaat.Tam sonunda kalpten gidiyordum.

digiturkun dizimax kanalında yayınlanıyo cnm,we ben şu anda dvdlerini izliyorum,6. bölümdeki parkinson hastaı war şu anda:icon_sorr

ya özet kelimenin tam anlamıyla felaket yaa,vukutaın en büyüü war walla,hem de en sondaa:sad53: :sad53:

prenses19
05-02-07, 19:57
arkadaslar bu neydi yaa vallaha sanki üstümden tank geçti

felaket durumdayım

her zaman diyoduk bu özetler abartılıyo yok kardeşim özet de abartma falan yok belki ela kadeer olayı olabilir

ama malesef telefon olayı

yazan kimse tek cümlede bitirdi beni

çok fena canım sıkkın

aslında canım sıkkını geçtim can falan kalmadı ki ben de maşallah

burda can vericem şimdi kimsenin ruhu duymıcak artık beni bu saatten sonra bütün asm gelse kurtaramaz

ama mümkünse o adı anılmaması gereken kadın da gelsin onu göndereyim benim yerime

tatlı_cadı624
05-02-07, 19:57
arkadaşlar çok şükür girdim ve özeti okudum
sağolsun öyle bir özetki ancak felaket senaryoları yazdırıyo
hele son cümleler esrarengiz tlf felan ne bu ya
yok yok ben artık inanmıyom kafamıda takmıyom bu özetlere öyle bir abartıyorlar öyle bir kabartıyorlarki anlatamam
ben karar verdim moralimi bozmuycam yani perşembe gelene kadar kendimizi harab ediyoruz
zaten sinir oldum şu senaristlere bugün gene izledim suat abimi gene gömleği yaktı beni adam cool işte
bence kafanızı takmayın iç açıcı bir özet olmayabilir ama idare eder

gzd_gzd
05-02-07, 19:59
kubracım herseyden ote suat bır doktor onu mutlaka gosterırler artı zenan suat sahnelerı olacak baya ozete bıle yazdıklarına gore...burakla ılgılı tek cumle yok..
ıns gosterırıler...:(

ozette uzuntu dram korku negatıf tum duygular var masallah..:(

burak ve hasanla ilgili tek bir cümle bile yok yaa,ayrıca geçen bölümde olcak diyip gösterilmeyen ambulans şöforu sahnesi de bu bölüme kaymicak sanırım

oof oof diyorum başka bişi demiyorum:img-blush :img-blush

<EyD@
05-02-07, 20:00
digiturkun dizimax kanalında yayınlanıyo cnm,we ben şu anda dvdlerini izliyorum,6. bölümdeki parkinson hastaı war şu anda:icon_sorr

ya özet kelimenin tam anlamıyla felaket yaa,vukutaın en büyüü war walla,hem de en sondaa:sad53: :sad53:

gozde ınanmıyorum dızımız bukadar aynımı gıdıyor greysle???ben hıc ızlememdım greysı ve bukadarda aynı gıttıgını bılmıyordum ya..bukadar calınttı olmazkı ama..:icon_sorr
moral sıfırlandı bnm ıyıyce..hatta sıfırın altı eksı bılmem kaclarda...:icon_sorr

prenses19
05-02-07, 20:03
arkadaşlar çok şükür girdim ve özeti okudum
sağolsun öyle bir özetki ancak felaket senaryoları yazdırıyo
hele son cümleler esrarengiz tlf felan ne bu ya
yok yok ben artık inanmıyom kafamıda takmıyom bu özetlere öyle bir abartıyorlar öyle bir kabartıyorlarki anlatamam
ben karar verdim moralimi bozmuycam yani perşembe gelene kadar kendimizi harab ediyoruz
zaten sinir oldum şu senaristlere bugün gene izledim suat abimi gene gömleği yaktı beni adam cool işte
bence kafanızı takmayın iç açıcı bir özet olmayabilir ama idare eder

canımmalesef bu ötekiler gibi değil

bunun açıklaması falan yok özellikle son cümlenin de ne olduğu belli

yani bu şu demek deniz arkdsınıza elveda diyin

işte benim bittiğim an

KARAMAY bişey diyeyim biz taaa bunların öpüşme sahnesinde tlfn çaldığında lanet etmiştik o telefona

içimize doğmuş ne diyeyim taa ordan belliymiş bu tlfn leventin başına çok işler açıcağı

meesi
05-02-07, 20:03
acaba bu adı anılmaması gereken kadın kim yaw grey's de bayağ hoş bi kadındı kızıl saçlı filan bi de fıstık gibi biri geliyomuş elacığım nasıl üzülür kim bilir yaa

vanessa19
05-02-07, 20:06
acaba bu adı anılmaması gereken kadın kim yaw grey's de bayağ hoş bi kadındı kızıl saçlı filan bi de fıstık gibi biri geliyomuş elacığım nasıl üzülür kim bilir yaa

barı ovmeyelım arkadasım dımı:)
cogumuz takıgız zaten ona
durup durup konusuyoruz
cabucak gelse de kurtulsak

sultansss

işte benim bittiğim an

KARAMAY bişey diyeyim biz taaa bunların öpüşme sahnesinde tlfn çaldığında lanet etmiştik o telefona

içimize doğmuş ne diyeyim taa ordan belliymiş bu tlfn leventin başına çok işler açıcağı

ewet deniz o zamandan belliymiş,ben söylemiştim de konduramamıştık,hastasıdır falan demişitk,ama ben o zaman da demiştim levent'in o telefondan sonra yüzü düştü ama pek belli etmemeye çalıştı sonra lafı toparlayarak nerde kalmıştık dedi ve öpüşmeye devam ettiler...

meesi
gozde ınanmıyorum dızımız bukadar aynımı gıdıyor greysle???ben hıc ızlememdım greysı ve bukadarda aynı gıttıgını bılmıyordum ya..bukadar calınttı olmazkı ama..:icon_sorr
moral sıfırlandı bnm ıyıyce..hatta sıfırın altı eksı bılmem kaclarda...:icon_sorr[/QUOTE]

hem de aynısının tıpkısı grey'sinn formundaydım biraz önce onlarda bize ateş püskürüyo yok çalıntı bilmem ne gerçi grey's bayağ güzel ama olsun bi kere bizim leventimiz onların derek'inden çoook daha fazla yakışıklı

gzd_gzd
moral sıfırlandı bnm ıyıyce..hatta sıfırın altı eksı bılmem kaclarda...:icon_sorr

ya bişi diyim mi ceyda,diyologlar bile aynı,herşey aynı yaa, mesela "bana öyle bakma" demişti ela,aynı diyalog war orda da,daha pek çok şey,fakt o parkinson hastası amcanın ameliytında o el çevirme hareketini ela değil gestapo yaptırtıyo,ela adamın başnda moral veriyor,o kadar fark war yani,bi de şu karaciğer hastası hasanın organ bulduğu kadın orjinalde erkekmiş:img-hyste :img-hyste

ama bu doktorları benden soğutmadı tersine daha da çok sevmeye başladım,çünkü şu anda greysi izlerken bile sanki elayla leventi izler gibi oluyorum ;) :img-in_lo

yasmin_91
05-02-07, 20:07
ilk önce herkese mrb.özeti okuyunca bana inme iner gibi bişey oldu yaaaa.bu neydi şoke oldum resmen.dayanamam ben elanın üzülmesine.o kadın bi gelseydide saçını başını bi yolsaydım.akşam akşam deliriyorum galibA.sakin olalım arkadaşlar(diyene bak) o kadını nasıl mat edeceğimizi düşünelim

Sorciere
05-02-07, 20:09
ya arkadaşlar o zmn nasıl gerçek yaşamdan olay alıolar ben anlamadım sizin dediğinizi o hastane içi olaylar farklımı bizi mi yiyolar

meesi
05-02-07, 20:10
o kadın kendi kendini mat etcek ilerki bölümlerde araya biraz ayrılık girse de yine kavuşcaklar elacımla leventcim işşallahhhhhhhh

prenses19
05-02-07, 20:11
ewet deniz o zamandan belliymiş,ben söylemiştim de konduramamıştık,hastasıdır falan demişitk,ama ben o zaman da demiştim levent'in o telefondan sonra yüzü düştü ama pek belli etmemeye çalıştı sonra lafı toparlayarak nerde kalmıştık dedi ve öpüşmeye devam ettiler...

yok canım ordaki karısı değildi ama bi kere sonuçta öpüşmelerini engelledi yoksa o karısı değildi adam karısıyla konuşmuyo bile o zamandan beri

<EyD@
05-02-07, 20:12
ya bişi diyim mi ceyda,diyologlar bile aynı,herşey aynı yaa, mesela "bana öyle bakma" demişti ela,aynı diyalog war orda da,daha pek çok şey,fakt o parkinson hastası amcanın ameliytında o el çevirme hareketini ela değil gestapo yaptırtıyo,ela adamın başnda moral veriyor,o kadar fark war yani,bi de şu karaciğer hastası hasanın organ bulduğu kadın orjinalde erkekmiş:img-hyste :img-hyste

ama bu doktorları benden soğutmadı tersine daha da çok sevmeye başladım,çünkü şu anda greysi izlerken bile sanki elayla leventi izler gibi oluyorum ;) :img-in_lo

yapma yaa:(:(:(

ozet benı zaten yıktı..buragı hıc goremıcem enaz 10 sanıye flan..:(

bırde greysle dıaloglarına kadar aynı sınırlerım zıplıyor ya greys ızlıyoruz resmen...ben greys degıl doktorlar ızlemek ıstıyorum...jenerıgın sonuna yazsınlar ozaman...greys anatomy dızınınden alıntıdır hepsi diye....bukadarda olmazkı ya...

birde burak leventın karısıyla offff devam etmıcem..:icon_sorr :sad53: :sad53:

vanessa19
05-02-07, 20:12

vallahı uydumuz yok,dızıyı de hıc bılmıyordum onceden...sorundııl hanı
bu arada o puskurten forumda ıkısını bırarada ızleyen bır suru ınsan var ...
enteresan yanı...
bır sure sonra bıraz daha degıstırırler herhalde.......
bızde acık sacık yerler cok olmaz....

tatlı_cadı624
05-02-07, 20:13

işte benim bittiğim an

canım sende ne yaptın ya ben olumlu düşünmeye çalışıyom sen beni bozuyon ya itiraf ediyom olumlu olmaya çalıştım ama olmuyo ya kafayı yemek üzereyim ben ne biçim özet bu beni bundan sonra tutamazlar belli artık o cadoloz kadın istesenizde istemesenizde gelecek diyo senaristler aynı zamanda kendi ölüm fermanlarınıda imzalıyorlar emin olun öyle bir yolucamki onları asm gibi en az 10 hastane kurtaramıycak emin olun
yardıma gelmek isteyen varsa bekliyom

gzd_gzd
05-02-07, 20:15
vallahı uydumuz yok,dızıyı de hıc bılmıyordum onceden...sorundııl hanı
bu arada o puskurten forumda ıkısını bırarada ızleyen bır suru ınsan var ...
enteresan yanı...
bır sure sonra bıraz daha degıstırırler herhalde.......
bızde acık sacık yerler cok olmaz....

bence de ilerde birebir aynı gitmezler,bize uygun şeyler eklerler senaryoya

yani öyle olsun yaa ;)

FB'li kız
05-02-07, 20:18

arkadaşlar ben size daha önce bu konuda bilgilendirmek istemiştim sıkı bi Greys Anatomy fanı olarak ama pek takmamıştınız yalnız sanırım GA nın yapımcı olay hakkında bişiler duymuşlar yinede pek emin deilim ne kadar doğrudur

vanessa19
05-02-07, 20:20
bence de ilerde birebir aynı gitmezler,bize uygun şeyler eklerler senaryoya

yani öyle olsun yaa ;)

yanı ....
bu arada ısım vermeden bısı dıcem dızıyı elestıren ıkı yazar duydum,bırısı elestırmıs ıste,roportaj yapan da sormus,bu da tutmus hepsını anlatmıs,muhabır demıskı sız emınmısınız sevmedıgınıze,nerdeyse etraftakı esyaları anlatacaktınız hahahahha:img-hyste herkes bır hos ıste....
aman dıyorum dızının ıcıne turkuz dıye tore fılan gırmesın...sıla tuttu...sımdıden yayına gırecek 3-4 dızı var...doktorların ıcıne de katılmasın oyle bolumler...hanı hersey olabılır dıye....
turk oldugunu anlayalım dıye yapabılırler herseyı...

<EyD@
05-02-07, 20:20
arkadaslar yavas yavas showu acın derım..hep bu saatlerde vermısler ya fragmanı..:)

moral sıfır herkesde ozellıklede bende...ah burak ah::(

cılgındershane muzgını dınlıyorum suan cok ıkvrak eglencelı bır muzık belkı moralım duzelır dıye ama nerdee....

KARAMAY
05-02-07, 20:28
İLK ŞOKU ATLATTIM
sagolsun KVT fragmanı iyice iyi geldi ... kendimdeyim yaniiii...

Şimdi evet herşey şuanki tablodan bakıldıgında kötü.. Hatta vahimm durum...

Ama unutmayınki Elayı sevmekten .. Aşkından hiç vazgeçmeyecek bi adam var karşımızda LEVENT... yani daha dünyanın sonu değil... Durun bakalım telefonun kimden geldiğini bilmiyoruz.. belki gelen telefon huzur evindedir..

şimdi sen ne diyon yaa diyenler var dimi... yazıyom hemencecik...

ortada bi yemek var bir türlü gerçekleşemeyen bi yemek...

işte tam öyle bi anda yemek olucakken Ela Levent baş bvaşayken Elaya telefon gelir... Huzur evinden Elanın hemen gitmesi gerekmektedir ..Acildir babası ... Levente önce söylemek istemez... Ama sonraa onun hayatının adamı oldugunu bildiği için .. onuda hiç bişey söylemeden görürür... Nihat bey ve Levent karşı karşıyayadır... Nihat bey kızını tanımaz... Ela çok üzülür.. Levent karşılaştıgı tabloyla yıkılır.. hiç bişey eski gibi değildir evet.. artık. omuzlarındaki sorumluluk daha büyüktür... Elayı asla ama asla yanlız bırakamaz....

NASILLLLLL...

deniz123
05-02-07, 20:48
İLK ŞOKU ATLATTIM

Ama unutmayınki Elayı sevmekten .. Aşkından hiç vazgeçmeyecek bi adam var karşımızda LEVENT... yani daha dünyanın sonu değil... Durun bakalım telefonun kimden geldiğini bilmiyoruz.. belki gelen telefon huzur evindedir..

işte tam öyle bi anda yemek olucakken Ela Levent baş bvaşayken Elaya telefon gelir... Huzur evinden Elanın hemen gitmesi gerekmektedir ..Acildir babası ... Levente önce söylemek istemez... Ama sonraa onun hayatının adamı oldugunu bildiği için .. onuda hiç bişey söylemeden görürür... Nihat bey ve Levent karşı karşıyayadır... Nihat bey kızını tanımaz... Ela çok üzülür.. Levent karşılaştıgı tabloyla yıkılır.. hiç bişey eski gibi değildir evet.. artık. omuzlarındaki sorumluluk daha büyüktür... Elayı asla ama asla yanlız bırakamaz....

NASILLLLLL...

ya ewt ben sana katılıyorum ve leventin aşkından eminim hiç şüphem yok hem nalanın tüyosundaydı sanırım 2 3 bölüm sonra çıkmıyomuydu o nedenle başkasından gelebilir bu telefon mesela bakım evinden babasıyla ilgili elaya gelebilir oda levente anlatmak zorunda kalabilir bence..

vanessa19
05-02-07, 21:12
ozetı okuduk yorum yaptık ama fragmanı goremedım
sımdılık gıdıyorum sızlerı sevıyorum doktorlar halkı ,yarına gorusuruz
ozet ııcn daha yorumlar yaparız
son bısı;
annenıze cok sarılın,onun degerını ıyı bılın,bazen annemı cok uzerım ve sonra kendıme cok kızarım;bakın ozettekı kadın bebegı ıcın ölumu goze alıyormus ...:img-yes:

not:senarıstler sıze kırgınım;bu kırgınlıgım devam edecek gıbı gorunuyo:icon_sorr

sultansss
05-02-07, 21:18
İLK ŞOKU ATLATTIM

NASILLLLLL...

AYŞE TEK Kelime ile süper bişiy bu...aman eski eş falan devreye girmesin de,bu durum da üzücü belki ama ben sevindim,sevgileri daha kenetlenir,birbirlerinden hiç kopazlar:happy0064 artık babasının durumunu da biliyor ela'yı asla hiçbir koşulda yalnız bırakmaz bizim gamzeli doktor civanımız:img-hyste :img-hyste

mili_gkhnözen1905
05-02-07, 21:21
ayy bu özet ne ya cok heycanli bir bölüm yine bizi bekliyor
ela ve levent asklarinin arkalarindalar bu cok güzel..ama son cümle ne ya...
bu bölüm aglicaz duygulancaz anne icin yaaa ölme pahasina bile olsa
cocugunu doguruyor aglicamiz kesin yani:icon_sorr
zenan ve suatta iyi gidicek gibi isler hadi hayirlisi..

KARAMAY
05-02-07, 21:32
AYŞE TEK Kelime ile süper bişiy bu...aman eski eş falan devreye girmesin de,bu durum da üzücü belki ama ben sevindim,sevgileri daha kenetlenir,birbirlerinden hiç kopazlar:happy0064 artık babasının durumunu da biliyor ela'yı asla hiçbir koşulda yalnız bırakmaz bizim gamzeli doktor civanımız:img-hyste :img-hyste

Şükür yaaa ... bana katılan 2 kişi var... hadi yaa ayaga kalkıp silkelenin ... hemencecik yaktık yemileri... ne demişlerdi.. kadının gelişi ertelendi demedilermii...

Hem anacım gelse nolcakkk ... NEE OLUCAKKKK... heee ne olucak... tamam biraz suyu bulandırıp gidicek avcunu yalamayacakmı... öyle bide yalıycakki..topuklarına baka baka gidicek.... ( çok mu argo oldu neee ) ( herşey mubah o kadına)

neyse efendimmm her gelişin bide gidişi vardır... gelmesini gildiği gitmesinide bilir....

Levent Elayı seviyor... Ela Leventi seviyor...
TEK VE TEKK GERÇEK BUU ... TEK DOĞRU BUUU...

uyuzlar fragmanı vermediler yaaa.

Asina
05-02-07, 21:37
offf içime kurt düştü hatta kemirdi bitirdi beni...karamay sana katılıyorum ben de özeti ilk okuduğumda böyle bir şey düşünmüştüm bir de yemeğin ortasında eski eş(belki de sevgili) den gelen telefon..elanın babasıyla olacaklar..leventin yıllarca efsanelerini dinlediği koskoca nihat altındağı o halde görmesi..

ama her şeye rağmen(hatta çirkin pis kaka eski eşe rağmen) elanın yanında olması....:img-in_lo

eckog_498
05-02-07, 21:39
ya bi fraglamını vermediler o kadar bekledik bi türlü vermedilerr... bencede eski eşi falan aramayacakk huzur evinden arıyacaklarr

Asina
05-02-07, 21:41
ve en çok şikayet ettiğim de şu neden bütün bölüm özetlerinde suat ve zenanla ilgili sadece
yakınlaşmalar olacak,yakınlaşmalar kendini hissettirecek,bilmemne
yazıyorlar anlamıyorum..ela ve leventten dünya kadar bahsediyorlar ama

hala vermediler değilmi fragmanı

ZzZzzzzzzZZzzzzz....

gzd_gzd
05-02-07, 21:41
iyi geceler arkadaşlar :)

gece gecepek durgun olduğunuza göre fragman daha yok sanırım

önce bi özetn şokunu atlatmamız için zaman weriolar heralde,inşallah fragman daha büyük bi darbe wurmaz bize ;)

sevgi sihirbazı
05-02-07, 21:43
Şükür yaaa ... bana katılan 2 kişi var... hadi yaa ayaga kalkıp silkelenin ... hemencecik yaktık yemileri... ne demişlerdi.. kadının gelişi ertelendi demedilermii...

Hem anacım gelse nolcakkk ... NEE OLUCAKKKK... heee ne olucak... tamam biraz suyu bulandırıp gidicek avcunu yalamayacakmı... öyle bide yalıycakki..topuklarına baka baka gidicek.... ( çok mu argo oldu neee ) ( herşey mubah o kadına)

neyse efendimmm her gelişin bide gidişi vardır... gelmesini gildiği gitmesinide bilir....

Levent Elayı seviyor... Ela Leventi seviyor...
TEK VE TEKK GERÇEK BUU ... TEK DOĞRU BUUU...

uyuzlar fragmanı vermediler yaaa.
ay dayanamıcam şimdi ağlıcam ya bu nasıl özet.inanmıyorum ela ve levent için bence tahlike çanları çalıyor.tamam oyuncu bulunmaya bilir ama bir kaç hafta kadın telefonla arar.sonra girer diziye.bence telefon eski eşten .yoksa neden hiç birşey eskisi gibi olmasın.ya bide şu fıs fıs ismailin ambulans sahnesi bu blm demi olcak.gelen özete bakılırsa elada kaderle kavga ediyomuş sebep levent olabilir mi.ne kadar sular bulansada sonradan durulur dimi ayşe.

guilty
05-02-07, 21:43
Offfff yaa özeti şimdi okudum amma da soru işareti var yahuuu bu kadar soruyu kafamda nasıl çözücem ahhh bi fragmanı verseler babam acı hayatı seyrediyor her reklama girmesinde dur baba diyorum. Bu gece show dan ayrılmamak lazı belki verirler...:) Zenan Suat....

Asina
05-02-07, 21:44
iyi geceler arkadaşlar :)

gece gecepek durgun olduğunuza göre fragman daha yok sanırım

önce bi özetn şokunu atlatmamız için zaman weriolar heralde,inşallah fragman daha büyük bi darbe wurmaz bize ;)

umarım...aslında sadece telefondaki kişinin kim olduğunu gösterse (kötü kadın)
ben ona bile rağzıyım offffffff şimdi kafayı yiiicem uyumak istiyorum uyuyamıyorum şimdi fragman verilcek diye......

sevgi sihirbazı
05-02-07, 21:45
ve en çok şikayet ettiğim de şu neden bütün bölüm özetlerinde suat ve zenanla ilgili sadece

ZzZzzzzzzZZzzzzz....

katılıyorum sana arkadaşım resmsn zenan ve suatla ilgili özet çıkmıyor ya...tamam yeni sevgili olacaklar ama azcık anlatsınlar ya .üvey evlat gibiolmuyor böle..gel fragman gellll

guilty
05-02-07, 21:48

ZzZzzzzzzZZzzzzz....

Evet yaa bence de azıcık da onlardan açıklamalı bahsetsinler bütün özet Ela ve Levent üzerine tamam zaten dizi onlar üzerine kurulmuş ama olsun biraz daha fazla yer versinler Zenan ve Suat olaylarına...
Zaten fragman olayı deli ediyor beni ahhh arkadaşım ahhhhhh..... Zenan Suat....

sevgi sihirbazı
05-02-07, 21:50
Offfff yaa özeti şimdi okudum amma da soru işareti var yahuuu bu kadar soruyu kafamda nasıl çözücem ahhh bi fragmanı verseler babam acı hayatı seyrediyor her reklama girmesinde dur baba diyorum. Bu gece show dan ayrılmamak lazı belki verirler...:) Zenan Suat....

sorma canım kök saldım tv nin başında çıkmıyor ama fragman.ya bide özette tüm hastane ela ve leventi konuşuyor diyor.ya bu hastane nasıl öğrendi.gestapo mu söledi acaba?nasıl öğrenirler ya .bu olayı suat ve zenan da duyunca neler olcak acaba?çünkü onlarda aynı durumdalar.yani olacaklar...

eckog_498
05-02-07, 21:51
ya niye gelmiyo bu fragman ya deli oldumm yaa... ya ben özette hiç burak ve hasanla ilgili bişe bulamadımm onlardan da hiç bahsedilmemişş

serenity111
05-02-07, 21:52
Evet yaa bence de azıcık da onlardan açıklamalı bahsetsinler bütün özet Ela ve Levent üzerine tamam zaten dizi onlar üzerine kurulmuş ama olsun biraz daha fazla yer versinler Zenan ve Suat olaylarına...
Zaten fragman olayı deli ediyor beni ahhh arkadaşım ahhhhhh..... Zenan Suat....

sadece özetler olsa neyse bölüm sonunuda hep onlarla yapıyorlar bari bu bölüm suat ve zenanla bitse

bostepeli
05-02-07, 21:53
slm arzu nabr ya özeti şimdi okudum şok oldum hastahanede herkes öğreniyo elaları kader leventin süprizi için evlenme teklifi eder diye düşünüyomuş ama leventin süprizi gerçekleşmiycek heralde ya elale nasıl yapacak hastahanede haldun da öğrenirse valla işleri zor suatla zenan dair hiç bişeyok ela babasını sonunda leventle tanıştırıcak ilginç bi an olacak levent için ve son gelen tlf kesin karısı yakınlarda gelicek baksanıza hiçbirşey eskisi gibi olmıycak ikisi için kara kedi geliyo nasıl katlanıcaz bu kadına ya duygusal bi bölüm olacak anne bebek hikayesi dağılıcağım kesin orda fragman dönsede izlesek ya

sevgi sihirbazı
05-02-07, 21:54
burcuuuuuucanım geldin mi?ayyyy gördün mü özeti ya seninkilere neler olacak bak.deniz kesin kafayı yicek.fragmanda çıkmadı daha .acaba suat ve zenan neler yaşıcak vallahi ben en çok onları merak ediyorum.heleki zenanın ninesi gelince ne olcak bakalım asıl cümbüş o zaman

guilty
05-02-07, 21:56
sadece özetler olsa neyse bölüm sonunuda hep onlarla yapıyorlar bari bu bölüm suat ve zenanla bitse

Malesef sanmıyorum arkadaşım bu bölümünde Zenan ve Suat'la biteceğini esrarengiz tel olayı varya kesin tel çalar alo denir orada biter yaniii bizimkilerle bitmez... Zenan Suat..

<EyD@
05-02-07, 21:57
arkadaslar fragman gelmez herhalde bu saatten sonra...
off nede moralım bozdu bu senarıstler bnm bu aksam..ozet zaten benı sarstı moralımı bozdu.. dıaologların dahı aynı oldugunu ogrenıncede ıyıyce moralım gıttı yanı o derece..moral bozummlugum sııfırın altına dustu..:(dızılerden yana ne talıhsızım...

herkese ıyı geceler..bye

sevgi sihirbazı
05-02-07, 21:58
slm arzu nabr ya özeti şimdi okudum şok oldum hastahanede herkes öğreniyo elaları kader leventin süprizi için evlenme teklifi eder diye düşünüyomuş ama leventin süprizi gerçekleşmiycek heralde ya elale nasıl yapacak hastahanede haldun da öğrenirse valla işleri zor suatla zenan dair hiç bişeyok ela babasını sonunda leventle tanıştırıcak ilginç bi an olacak levent için ve son gelen tlf kesin karısı yakınlarda gelicek baksanıza hiçbirşey eskisi gibi olmıycak ikisi için kara kedi geliyo nasıl katlanıcaz bu kadına ya duygusal bi bölüm olacak anne bebek hikayesi dağılıcağım kesin orda fragman dönsede izlesek ya

ay canımın içi iyimiyim bilmiyorum.galiba kötüyüm tansiyonum falan çıktı.vallahi elayı zor bir dönem bekliyor.hastanenin özelliklede haldunun duyması kötü olur onun için.gestapoda yüklencekmiş bizimkine.ya bide bize gelen tüyoda suat zenana süpriz yapacak demiyomuydu....*özette levent elaya süpriz yapacak diyor.vallahi çıldıracam burda.aklımın iplerini saldım...

Asina
05-02-07, 21:59
bence bu hafta sadece sesini duycaz,asıl haftaya yüzünü göstercek bizim cadaloz:img-blush :img-blush :img-blush

heheee filmlerde olur ya koltukta arkasını dönmüş şöminenin önünde biz sadece kızıl saçlarını görebiliyoruz:) telefonu açıyooo:
Alo Levent?

ve bölüm sonu
ne dersiniz komik olmaz mı?

elif219
05-02-07, 22:00
yaw acı hayatı izledm bitti oda yetmedi şmdi şu filmi izliorm belki fragman çıkar die..normalde bu kdr geç vermezlerdi ya noldu yokmu yoksa bu hafta..

bide bu özetin hali ne böle nerde suatla zenan yaa hiçbişey yok....kaderle ela arasında bişi oluck demiştm ve çıktıda...ayrıca burakla kaderde yok özette..bi elayla levent var saolsnlar yani bide koca bi soru işareti...

bostepeli
05-02-07, 22:02
burcuuuuuucanım geldin mi?ayyyy gördün mü özeti ya seninkilere neler olacak bak.deniz kesin kafayı yicek.fragmanda çıkmadı daha .acaba suat ve zenan neler yaşıcak vallahi ben en çok onları merak ediyorum.heleki zenanın ninesi gelince ne olcak bakalım asıl cümbüş o zaman

kesin deniz delirecek ya özet zenanlarla ilgili bişe yok valla bende merak ettim zenanın ninesiyle suatı merak ediyorum çok güzel zaman geçirecekler bence:img-hyste ya hastahane ne zaman öğrendi bu ilişkiyi ya gestapo ve zenandan başka bilen yoktu elalar hakikaten yandı ya süprizi levent gerçekleştiremedi bazı nedenlerden ya bu tlf işi kötü oldu anlaşılan kadın yolunmak için geliyo gelsin geldiği gibi gidecek bizim sayemizde denize hakim olamıycaz özellikle diyim hakikaten güzel bölüm geliyo ben fragmanı ancak yarına görürüm belki kanal gece döndürür başına saksı düşerse

gzd_gzd
05-02-07, 22:04
heheee filmlerde olur ya koltukta arkasını dönmüş şöminenin önünde biz sadece kızıl saçlarını görebiliyoruz:) telefonu açıyooo:
Alo Levent?

ve bölüm sonu
ne dersiniz komik olmaz mı?

yok yaa öyle olmaz tabi ki de:img-hyste :img-hyste :img-hyste

geçen hafta zenanın NİNesinin sesini duyduğumuz gibi duyarız bzim cadalozun sesini bu hafta bence ;)

KARAMAY
05-02-07, 22:04
ay dayanamıcam şimdi ağlıcam ya bu nasıl özet.inanmıyorum ela ve levent için bence tahlike çanları çalıyor.tamam oyuncu bulunmaya bilir ama bir kaç hafta kadın telefonla arar.sonra girer diziye.bence telefon eski eşten .yoksa neden hiç birşey eskisi gibi olmasın.ya bide şu fıs fıs ismailin ambulans sahnesi bu blm demi olcak.gelen özete bakılırsa elada kaderle kavga ediyomuş sebep levent olabilir mi.ne kadar sular bulansada sonradan durulur dimi ayşe.

öncelikle sondan başlıyayım Ela ve Kaderin kavgası kii kavga falan yok özeti yazan zatı muhterem abartıyor...Sadece Fikret hanım Zenanın işlerinide ona verince ve bir hasta ameliyatlık olunca Ela giriyor ameliyata Kader bunun Leventle olan ilişkisine bağlıyor bunun için atışıyorlar ama çok değil yani küçük bir laf dokundurma olayı... Zenanın senin gibi uzman doktorlarla kırıştırmıyoruz demesi gibi... gelip geçici yanii sonra iyi olucak hatta kader bu ilişkide destekçimiz öyleki Kader Leventin elaya evlenme teklif edeceğini düşünüyor...

Boşver fıs fıs ismaili... bi derdimiz o mu kaldı... ne hali varsa görsünnn....

Niye eski eşten olsun... Levent artık Elanın en büyük sırrını en büyük acısını biliyor... kimsenin bilmediğini biliyor... Elanın artık kimsesiz oldugunu korunmaya muhtaç oldugunu biliyor... GÖZLERİNDEKİ ACIYI BİLİYORR... tabiki hiç bişey eskisi gibi olmıyacak...

Durun bakalımm... bi durunnn... sakinleşin fragmanda gelsin ondan sonraa.. kalp krizimi geçiririz .. beyin kanamasındanmı gideriz.. taşikardimi oluruz.. kısmı felç mi geçirirz... ne olur.. bakalım o zaman görcezz..

Ama unutmayın 6 bölümdür gelen bi özet var ... her seferinde felaket telalı ama dizi hiçte öyle olmuyor...
yani abartma vardı her zaman .. bunu göz önünde bulundurun ok.

denizkizi55
05-02-07, 22:05
Ama olmazki yaa..Büyük;kocaman ve herseyi bozacak olan problem yaklasiyor..

Ya off debelenip duruyordum levent'in karisi olsa bir sekilde belli olurdu diye kismet bu bölümeymis...

levent'e bakin..Evli ama masallah isi götürüyor durumuna gelecek..
Levent karakterine yakistirmazdim zaten ela'da bunu kendine yedirebilecek tip degil..Soguk savasa 'bilmem kac' bölüm kala..

Adam hem karisini hem sevgilisini aldatiyor:img-pilot ..Yakismiyor bu ask'a..Karisi cikmasin ya..Bu hata affedilmez ki..Hemde grey'se bakilirsa ela ve levent'i iki asik olarak birdaha zor görürüz..Uzun upuzuuuun ayrilik ufukta..Hadi gecmis ola:img-help:

sevgi sihirbazı
05-02-07, 22:05
yaw acı hayatı ixledm bitti oda yetmedi şmdi şu filmi izliorm belki fragman çıkar die..normalde bu kdr geç vermezlerdi ya noldu yokmu yoksa bu hafta..

bide bu özetin hali ne böle nerde suatla zenan yaa hiçbişey yok....kaderle ela arasında bişi oluck demiştm ve çıktıda...ayrıca burakla kaderde yok özette..bi elayla levent var saolsnlar yani bide koca bi soru işareti...
sadece ela ve leventle ilgili bir özet bu.ve de hst de geçecek olaylarla ilgili.ama en azından tüm oyuncularla ilgili biraz bahsedebilirlerdi özette.dediğin gibi kocaman bir soru işareti var.ama bu esrarengiz konuşma kesin levent ve eski karısı arasında olur

madame
05-02-07, 22:09
öncelikle sondan başlıyayım Ela ve Kaderin kavgası kii kavga falan yok özeti yazan zatı muhterem abartıyor...Sadece Fikret hanım Zenanın işlerinide ona verince ve bir hasta ameliyatlık olunca Ela giriyor ameliyata Kader bunun Leventle olan ilişkisine bağlıyor bunun için atışıyorlar ama çok değil yani küçük bir laf dokundurma olayı... Zenanın senin gibi uzman doktorlarla kırıştırmıyoruz demesi gibi... gelip geçici yanii sonra iyi olucak hatta kader bu ilişkide destekçimiz öyleki Kader Leventin elaya evlenme teklif edeceğini düşünüyor...

Boşver fıs fıs ismaili... bi derdimiz o mu kaldı... ne hali varsa görsünnn....

Niye eski eşten olsun... Levent artık Elanın en büyük sırrını en büyük acısını biliyor... kimsenin bilmediğini biliyor... Elanın artık kimsesiz oldugunu korunmaya muhtaç oldugunu biliyor... GÖZLERİNDEKİ ACIYI BİLİYORR... tabiki hiç bişey eskisi gibi olmıyacak...

Durun bakalımm... bi durunnn... sakinleşin fragmanda gelsin ondan sonraa.. kalp krizimi geçiririz .. beyin kanamasındanmı gideriz.. taşikardimi oluruz.. kısmı felç mi geçirirz... ne olur.. bakalım o zaman görcezz..

Ama unutmayın 6 bölümdür gelen bi özet var ... her seferinde felaket telalı ama dizi hiçte öyle olmuyor...
yani abartma vardı her zaman .. bunu göz önünde bulundurun ok.

Özete abartı diyorsunuz saygım ama siz hele bir dokuzuncu bölümün sonunda olacakları izleyin de acı neymiş görün. Ben nereden mi biliyorum. ben bilirim. benim yüksek mevkiği de arkadadaşlarım var :img-hyste :img-hyste :img-hyste . Aha size bir tüyo daha sizce Levent'i ne ağlatabilir ha?

sevgi sihirbazı
05-02-07, 22:11
ya arkadşlar bu arada size bir tahmin :bence zenanın ninesi hani şu mahallenin muhtarlarında seher hanım vardıya behiyenin kaynanası ya o olacak yada kemik kıran kadriye vardı .şimdi sev kardeşimde oynadı.bld bşk annesi olarak seslerinden tanıdım bence bunlardan biri olacak.bide şu hastanenin öğrenme işine takıldı kafam nasıl duydular ya...suat ve zenan sa neler yapacak bakalım.onlarında ilişki başlayınca benzer sorunlar çıkacak ortaya.bu arada ayşe detaylı bilgilendirmen için çok saol canımın içi

gzd_gzd
05-02-07, 22:12
Özete abartı diyorsunuz saygım ama siz hele bir dokuzuncu bölümün sonunda olacakları izleyin de acı neymiş görün. Ben nereden mi biliyorum. ben bilirim. benim yüksek mevkiği de arkadadaşlarım var :img-hyste :img-hyste :img-hyste . Aha size bir tüyo daha sizce Levent'i ne ağlatabilir ha?

ama naaptın ya madame:sad53: :sad53: zaten moralimiz eksilerde,iyce düştü walla şimdi acı falan olmasınn,ağlamasın levent acı falan çekmesin,we bence leventi ayrılık acısı ağlatcak,yanılıyormuyum ki?;):icon_sorr :icon_sorr

şaka bi yana,tüyo için çok saol cnm ;)

sevgi sihirbazı
05-02-07, 22:14

ay şimdi kalbim duarcak merektan bu kadar acı fazla bir günde biz 7 yi bilmiyoruz sen 9 diyosun ya delirecem şimdi:img-hyste bu arada bence leventi ağlatan şey elanın ondan vazgeçme olasılığı olabilirmi. tabi o zaman eski eş çıkabilir elada kızıp çekilebilir.ya bak en azından bi cvp ver çatlarım meraktan

aysenurboz
05-02-07, 22:19
arkadaslar fragmanı beklerken bi hal oldum ama bıraktım yarın sabah verilir herkesin ortak fikrine göre...

özet ii baslamıs ama sonu kötüydü :(
off yaa baslıyo bizim sıkıntılar ...

madame
05-02-07, 22:20
ay şimdi kalbim duarcak merektan bu kadar acı fazla bir günde biz 7 yi bilmiyoruz sen 9 diyosun ya delirecem şimdi:img-hyste bu arada bence leventi ağlatan şey elanın ondan vazgeçme olasılığı olabilirmi. tabi o zaman eski eş çıkabilir elada kızıp çekilebilir.ya bak en azından bi cvp ver çatlarım meraktan

Eski eşin geleceği doğrudur arkadaşlar aha 8. sonunda geliyo zaten. Levent eşe kızgındır hatta öyle kızgındır ki boşanmışlardır. O kadın aylar sonra gelir de Ela ve Levent gibi bir aşkın arasını açmak için ne yapar sizce? Bu arada Ela iki kere yıkılacak. Buna can daynamaz. Levent de bu vicdanla ne kadar gider bilinmez tabiii. Bunlar benim yorumlarım. Hele senaryoları bir göreyin söylerim size. Bu arada dizimizi greyse benzetenler. Arabada, odalarda durmadan sevişen çiftler de bizimkilere pek benziyor hani. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

prenses19
05-02-07, 22:23
arkadaşlar arzu bana yeni tüyoıyu gönderdi levent ağlıyomuş

ayy allahım ben ne yapayım nerelere gideyim

yarın da sabahın köründe drs var

şimdi ben nasıl uyuyacağım

yok arrtık kafayı yıcem yaa

hatta yedim bile

bostepeli
05-02-07, 22:23
ya arkadşlar bu arada size bir tahmin :bence zenanın ninesi hani şu mahallenin muhtarlarında seher hanım vardıya behiyenin kaynanası ya o olacak yada kemik kıran kadriye vardı .şimdi sev kardeşimde oynadı.bld bşk annesi olarak seslerinden tanıdım bence bunlardan biri olacak.bide şu hastanenin öğrenme işine takıldı kafam nasıl duydular ya...suat ve zenan sa neler yapacak bakalım.onlarında ilişki başlayınca benzer sorunlar çıkacak ortaya.bu arada ayşe detaylı bilgilendirmen için çok saol canımın içi

zenanın ninesinin sesini kemik kıran kadriyeye benzettim bende senin gibi o olabilir ya bu arada levent dokuzuncu bölümde ağlaması elayı kaybetmesi baksanıza bu bölümde bi tlf herşey değişiyo o zaman demekki ayrılık rüzgarları esecek bu bölümde hastalar konusunda çok ağlıycaz belli elalara üzülüyorum hala etkisindeyim bakalaım zenanlar ne yapacak hasatahanede bu ilişkinin açığa çıkması haldun cephesinde nasıl yankılanacak ama her şeye rağmen devam edecekler ameliyatta heralde levent hastasını kaybedecek zor bi bölüm bence

sevgi sihirbazı
05-02-07, 22:28
Eski eşin geleceği doğrudur arkadaşlar aha 8. sonunda geliyo zaten. Levent eşe kızgındır hatta öyle kızgındır ki boşanmışlardır. O kadın aylar sonra gelir de Ela ve Levent gibi bir aşkın arasını açmak için ne yapar sizce? Bu arada Ela iki kere yıkılacak. Buna can daynamaz. Levent de bu vicdanla ne kadar gider bilinmez tabiii. Bunlar benim yorumlarım. Hele senaryoları bir göreyin söylerim size. Bu arada dizimizi greyse benzetenler. Arabada, odalarda durmadan sevişen çiftler de bizimkilere pek benziyor hani. :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ay canım benim saol tüüyolar için bu arada ben hala çok kötüyüm ya demek kadın 8 de geliyor ha o zaman 7.blm o esrarengiz telefonla biter 8 de de malum kadın gelir.ama en azından eski eş olduğunu biliyoruz.ya bide bu kadın ela ve leventin arasını açmak için ne yapabilir ki

KARAMAY
05-02-07, 22:28

LEVENTTTT AĞLIYOOO ....

Ambulansss ... itfayiyee.. yaaaa yapılırmı bu yaaa...
off yaaa ...

Kim ağlatıcaz Elasızlık ağlatabilir ...Elanın ona inanmaması ağlatır..Elayı başkasıyla görmek ağlatır... Onu kaybettiğini düşünmesi buna inanması ağlatır...

bu işte parmağı olanların Allahh bildiği gibi yapsınn..
Bizim aşık gamzeliyi ağlatacaklar hee... bu güne kadar adam gibi sinirlenemedi bile nasıl ağlıyacak bu adam yawww....

çabuk msnye gelinnnn çabukkkk

bostepeli
05-02-07, 22:31

hatta yedim bile

valla bende seni düşünüyodum arzu ile denzi kesin kafayı yiyecek diye konuştun valla bende delirdim tlf sinirimi bozdu kadın geliyo kardeşim engelleyemiyoruz elacım kahrolacak ya levetin ağlama sahnesi merak ediyorum ya durumunu elay açıklasaya daha az ceza yerdi eladan of şimdi işler karışmaya başlıyo deniz yok biz asm ye gidelim :img-hyste

sevgi sihirbazı
05-02-07, 22:32

hatta yedim bile

sorma canım.ölüyorum galiba ben ya yok dayanamıcak yüreğim.ama en azından elayı seviyor da ağlıyor.bizim kız yufka yürekli kesin affederde kimbilir ela nasıl ağlıyodur bu olayklar olunca .vallahi kübra bu dafe öldürür bu leventi

prenses19
05-02-07, 22:34
arkadaslar ben bitmiş durumdayım yemin ederim elim ayağım titriyo

gerçekten çok fenayım yeter yaa yeterr artık çatlıcam

hiç mi iyi bişey yok

e tabi hepsi o adı anılmaması gereken kişi den

inanmıyorumm levent ağlıyo acı üstüne acı ela da zaten gözyaşları se olmuş

yaa bi insan allah aşkın kaç kere komaya girebilir daha birinden çıkamamışkenn bi daha giremiyosun ki

arkadaslar yemin ederim artık bitmiş durumdayım depresyondayım

bu arada burcu arzu ben zaten çoktan özeti okumuş delirmiştim üstüne de krizimi geçirmiştim daha birini atlatamadan öteki geldi

ben beter oldum beter

sevgi sihirbazı
05-02-07, 22:35
zenanın ninesinin sesini kemik kıran kadriyeye benzettim bende senin gibi o olabilir ya bu arada levent dokuzuncu bölümde ağlaması elayı kaybetmesi baksanıza bu bölümde bi tlf herşey değişiyo o zaman demekki ayrılık rüzgarları esecek bu bölümde hastalar konusunda çok ağlıycaz belli elalara üzülüyorum hala etkisindeyim bakalaım zenanlar ne yapacak hasatahanede bu ilişkinin açığa çıkması haldun cephesinde nasıl yankılanacak ama her şeye rağmen devam edecekler ameliyatta heralde levent hastasını kaybedecek zor bi bölüm bence

kesin onlardan biri burcucm kulağım sağlam benim.ela ve levetin aşkınıysa zor bir sınav daha bekliyor.ya bu arada bunlarda sınav vermekten ilişki yaşayamıyolar.zenan ve suatsa bu ara yüzümü en çok güldüren çift bakalım neler olcak

KARAMAY
05-02-07, 22:35

sen bizi bu akşam uyutmamaya yemin mi ettin.. heee... bari şunları sabah söyleseydinde ayılsaydım olmazmıydı...

ula kadın kadından bozma her neysen işte seni yolmak şart oldu... ( bunu yazan benmiyim inanmıyorumm ... tövbe tövbeee)

ela niye iki yıkılır babası ölüyo... levent gidiyo... off off...
Levent Elayı üzmenin verdiği vicdan azabıyla yıkılır.. bzi salya sümük... Ela bi yerde kaza yapar durumu ağırdır...oyy içim darlandı... kalbim sıkışıyor... oyy KVT fragmanını izliyim belki kendime gelirim... Kosmerimle Mavimi izliyim... Kosmerim aç kollarını....

yok yokk

ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMMMMM...

sevgi sihirbazı
05-02-07, 22:38
arkadaslar ben bitmiş durumdayım yemin ederim elim ayağım titriyo

gerçekten çok fenayım yeter yaa yeterr artık çatlıcam

hiç mi iyi bişey yok

e tabi hepsi o adı anılmaması gereken kişi den

inanmıyorumm levent ağlıyo acı üstüne acı ela da zaten gözyaşları se olmuş

yaa bi insan allah aşkın kaç kere komaya girebilir daha birinden çıkamamışkenn bi daha giremiyosun ki

arkadaslar yemin ederim artık bitmiş durumdayım depresyondayım

bu arada burcu arzu ben zaten çoktan özeti okumuş delirmiştim üstüne de krizimi geçirmiştim daha birini atlatamadan öteki geldi

ben beter oldum beter

deniz vallhi korkuyorum ya tamam sakin ol .bak suçlu hissedicem kendimi şimdi.anlatmasam daha mı iyi olurdu.burcu deniz ben yıkıldım ya yazık bu elaya .bu kız nasıl kaldırcak bu olayları.bide gestapo var tab..zenanla suatıda mutlu görürse daha çok yıkılır.biz niye mutlu değiliz diye.umarım teselliyi hasanın kollarında aramazz

prenses19
05-02-07, 22:38
yaa resmen burda delirdim yaa
elim ayağım titriyo
dişlerimi sıkıyoruym ağlamamak için

yaa şimdi bu yapılır mı haa

ben de tam kendimi sakinleştirmişim krizimi geçirmişim atlatmaya çalışıyorum

kv nin fregmanı izlemişim moralim düzelmiş

hatta o hiçbişey eskisi gibi olmıcakla ilgili neler bulmuşum iyimser iyimser
hepsi puf oldu uçtu gitti

şuan hiçbirini hatırlamıyorum bile

yıkıldım yani harabe vaziyetteyim resmen kendimi yedim bitirdim

bostepeli
05-02-07, 22:39
kesin onlardan biri burcucm kulağım sağlam benim.ela ve levetin aşkınıysa zor bir sınav daha bekliyor.ya bu arada bunlarda sınav vermekten ilişki yaşayamıyolar.zenan ve suatsa bu ara yüzümü en çok güldüren çift bakalım neler olcak

ya hakikaten sınav sınav ama bu sefer 9.bölümde aşamıycaklar kadın varya ah elimde kalacak gelsin benimde suatlar yüzümü güldürüyo bayılıyorum onlara barii onlarla teselli bulalım ama bu bölüm hasan çok kötü olacak aşkı başak biriyle beraber ya hastahanede nasıl olacak bu durum yandı ela yandı

sevgi sihirbazı
05-02-07, 22:41
sen bizi bu akşam uyutmamaya yemin mi ettin.. heee... bari şunları sabah söyleseydinde ayılsaydım olmazmıydı...

ula kadın kadından bozma her neysen işte seni yolmak şart oldu... ( bunu yazan benmiyim inanmıyorumm ... tövbe tövbeee)

ela niye iki yıkılır babası ölüyo... levent gidiyo... off off...
Levent Elayı üzmenin verdiği vicdan azabıyla yıkılır.. bzi salya sümük... Ela bi yerde kaza yapar durumu ağırdır...oyy içim darlandı... kalbim sıkışıyor... oyy KVT fragmanını izliyim belki kendime gelirim... Kosmerimle Mavimi izliyim... Kosmerim aç kollarını....

yok yokk

ALLAHIM SANA GELİYORUMMMMMMMM...
tövbe de ayşeeee.ya aslında ben dedim tahminim doğrumu diye madame canım işte oda başlamışken anlattı.bu arada bu kadar tüyo bende zehirlenme yaptı galiba bayılıyorum.

bostepeli
05-02-07, 22:42
deniz vallhi korkuyorum ya tamam sakin ol .bak suçlu hissedicem kendimi şimdi.anlatmasam daha mı iyi olurdu.burcu deniz ben yıkıldım ya yazık bu elaya .bu kız nasıl kaldırcak bu olayları.bide gestapo var tab..zenanla suatıda mutlu görürse daha çok yıkılır.biz niye mutlu değiliz diye.umarım teselliyi hasanın kollarında aramazz

hasan iyi çocuk arkadaş olarak ona destek olacakta öbür anlamda ela asla onla olmaz zenanlarla mutlu olucaz ah levent ah nerden çıkarıyosun şu kadını ya deniz bende delirdim şimdi arzu bizi asm ye götür kötüyüm:img-hyste

prenses19
05-02-07, 22:43

olamıyorum yaa vallaha burda beter oldum dudaklarım titriyo sıkıyorum kendimi artık

öldüm bittim yaa

yok ben unu anladım bugun bana uyku yok

sabaha kadar uyuyamam artık

gözüm fregaman falan hiçbişey görmüyo

bu msjı nasıl yazıyorum onu bile bilmiyorum

ela orda ne halde levent orda çaresizlikten ağlıyo ben burda beter vaziyette ttabii o o haldeyse

ayy yüreğim sıkıştı bana daral geldi gidip bi su içicem yüzümü yıkıcam

ben gidiciyim arkdslar

NAGİŞ
05-02-07, 22:45
ARKADAŞLAR YAAA BN YENİYİM DOKTORLAR DİZİSİNİ ÇOK SEWİYOM ACABA NE OLDU BÖYLE DE ARKADS FENALAŞIYOR YOKSA BN DE Mİ FENALAŞMAM GERKİYOR???:icon_whis

hayatimsan...
05-02-07, 22:46
ya biri bana olanlari anlatsin ya ne olur bakin deniz seninn istedigin gibi senaryomu yaziyordum bi bakayim dedim bakmaz olaydim simdi senaryo yarim kalacak ne olur anlat ne oldu???:sad53:

sevgi sihirbazı
05-02-07, 22:47
hasan iyi çocuk arkadaş olarak ona destek olacakta öbür anlamda ela asla onla olmaz zenanlarla mutlu olucaz ah levent ah nerden çıkarıyosun şu kadını ya deniz bende delirdim şimdi arzu bizi asm ye götür kötüyüm:img-hyste

amanın sakin olun kızlar bakın benim ev size uzak ben gelene kadar...deniz üzülme canım geldiği gibi gider o kadın nasılsa eski eşmiş .burcu dur bi deniz sakinleşsin sen sonra bayılırsın:img-in_lo bu arada ayşeninde dediği gibi sular bulanacak ama durulacak dayanın millet zafer bizim olacak

sevgi sihirbazı
05-02-07, 22:49
ARKADAŞLAR YAAA BN YENİYİM DOKTORLAR DİZİSİNİ ÇOK SEWİYOM ACABA NE OLDU BÖYLE DE ARKADS FENALAŞIYOR YOKSA BN DE Mİ FENALAŞMAM GERKİYOR???:icon_whis

korkmayın o leventle ilgili birşey duydumu böle olur...deniz bak kızım korkuyo millet!!!bu arada deniz leventin 9.blm de ağlıcanı duydu levent ağlamadan o başladı ağlamaya

KARAMAY
05-02-07, 22:50
Yaww gecenin bu saatinde öyle bi bomba haber verdinizkii...

yaa ben Denizden umudu kestim...

Canımmm.. her karanlıgın bi sonu var hayatım üzülme o kadın geldiği gbi gidicektir..

yaa iyi bikaç bişey söyleseneniz yawww... sabaha kadar varya cebelleşsem kimsenin düzeleceğini sanmıyorum.. benn

gözünüzü seviyim iyi bikaç haber getirin ...Ela ve Leventle ilgili olsun ama...

bostepeli
05-02-07, 22:51
amanın sakin olun kızlar bakın benim ev size uzak ben gelene kadar...deniz üzülme canım geldiği gibi gider o kadın nasılsa eski eşmiş .burcu dur bi deniz sakinleşsin sen sonra bayılırsın:img-in_lo bu arada ayşeninde dediği gibi sular bulanacak ama durulacak dayanın millet zafer bizim olacak

evet ayşe doğru dedi ama ben sular durulana kadar denizin dediği gibi gidiciyip ay inanmıyorum nerden çıktı bu kadın e levent benden çekeceğin var bide o kadının eh hayırlısı bakalım bizi dah neler bekliyo sağol arzucum tamam ben bekliyon deniz sakinleşsin sonra ben bayılırım:img-hyste bu gece iyi bi şok yaşadım ve evet sonunda zafer bizim olacakta o zaferi görürsem iyi

sondakika
05-02-07, 22:51
oooo arkadaşlar bu tüyo işinin sonunu ben hayırlı görmemeye başladım.. bu ne hal yahu.. :img-cool2 oldu gözlerim doldu.. bari düğün gününüde söyleyin (ela ile levent )

kim gelirse gelsin.. ağlayan tek aşık levent değil, korkarım olmayacakta.. bir pozitif düşünelim derim.. ha aşkı sınanan tek çiftler ela ile leventte değil.. korkarım tekte onlar olmayacak.. gerçi bu ara aşkı sınanan sınanan mübarek diziler bir birinin kopyası gibi ama yolun sonu belli arkadaşlar.. o zaman ne bu hal.. ne bu ölü toprağı.. aaaaa bu kadar basit mi işler.. ölüm haricinde hiç bir ayrılıktan korkmayın.. :img-wink:

gelen gelir, giden gider.. (geldiği gibi giderler sözü gibi oldu )..

madame
05-02-07, 22:52

Ay kızlar durun valla yazdığıma pişman etmeyin. Ayrılık olacak ki kavuşmanın tadı olsun valla. Aman Suat'çılar siz sevinin bari şak itirafı geliyor. Bu arada ben ortalığı karıştıran kötü kadın olmayayım ya. Tüyoları özelden mi atam be bilemedim şimdi?

bostepeli
05-02-07, 22:54

Canımmm.. her karanlıgın bi sonu var hayatım üzülme o kadın geldiği gbi gidicektir..

yaa iyi bikaç bişey söyleseneniz yawww... sabaha kadar varya cebelleşsem kimsenin düzeleceğini sanmıyorum.. benn

valla iyi haber gelsin neyse yağmur sahnesini düşünelim rahatlayalım güzel sahneler var canım kadında ela ve levent birbirini bu kadar severke bişe yapamaz sonunda aşk kazanır kendimize gelelim deniz ses ver bak ben toparlanıyorum kadını püskürtme planına başladım :img-help:

madame
05-02-07, 22:54
Ay kızlar durun valla yazdığıma pişman etmeyin. Ayrılık olacak ki kavuşmanın tadı olsun valla. Aman Suat'çılar siz sevinin bari şak itirafı geliyor. Bu arada ben ortalığı karıştıran kötü kadın olmayayım ya. Tüyoları özelden mi atam be bilemedim şimdi?

Ay alem oldu bu yzı şak değil ya aşk aşak aşk. Özüe dilerim ya. ne salağım... Şu tanıtımı gören var mı bu ara?

KARAMAY
05-02-07, 22:57
tamam sakin olunn ....

gelen giderde... o gidene kadar biz neler çekicez onu bilmiyom...

yaa değil benım merak ettiğim bu ayrılık kaç bölüm gidicekk allah rızası için 3 bölüm max. diyin 7-8 bölümü kaldıramam... dayanamam...

Bu arada işte tam burada fikret hanım devreye giricek bu iki aşıgın acı çektiği görücek ve onlara yardım edicek bakın görün ayse dediydi dersiniz...

Fikret Hanımcım kök söktürecek o kadına ...Elayı koruyacak...

hayatimsan...
ya lütfen ya biri bana anlatsin!:sad53:
daha yeni senaryomu ekledim okumak istiyenlere duyrulur!:img-yes:

sevgi sihirbazı

vallahi deniz kötü galiba.ya sonuçta ela ve levent mutlu olacaklar bunu biliyoruz.yani hep öle olur.önce bir cebelleşme süreci sonra mutluluk.ya hangi aşk mutlu ki hangisinde göz yaşı yok.tabi leventte ağlıcak acı çekecek.sevmenin bedelini,daha doğrusu vicdan azabını çekecek.ama bitecek bunlar dimi.mutluluk var sonunda

handeozbek
05-02-07, 22:59
Fragman çıktı mı takip edemedim başka fragmanın takibiyle meşguldüm. Aklımda burda konuştuklarınızdan anladığım kadarıyla çıkmamış

NAGİŞ
05-02-07, 23:02
korkmayın o leventle ilgili birşey duydumu böle olur...deniz bak kızım korkuyo millet!!!bu arada deniz leventin 9.blm de ağlıcanı duydu levent ağlamadan o başladı ağlamaya

ayy ne olcak acaba o kadın geldi için mi ağlıyor?? vahh cnm çook yakışıyorlar... leventle ela arasına giren kadını çıkartmasını biliriz fenalaşmayın arkadslar..metin olun

sondakika
05-02-07, 23:04
sevgili deniz ve ayşe, yapmayın yahu.. vallaha mesajlarınızı okuyunca dedim ahanda levent ölmüş.. kesin bu adam gözü toprağı gördü.. yada ciddi bir felaket elanın başında..

hani derler kara kader ağlarını ördü.. artık bu saatten sonra cümlesi iflah miflah olmaz.. yok böyle birşey.. uyuzun bir geliyor beraberinde pisliğiyle tabi ve çevreyi bu pisliğini dağıtıyor.. hepsi bu.. ayrılık mayrılık lafta yahu gönülde değil ki.. son belli ilk kez mi türk yapımı dizi izliyoruz.. aaaa aaa hadi pozitif olak..

ekranda cümle aşıklar ağlıyor kimiside acıdan yuvarlanıyor bu tayfayda levent abide girecek hepsi bu.. çınar gibi oda bulur yolunu salı vermeyin..!!!

sevgi sihirbazı
05-02-07, 23:05
Fragman çıktı mı takip edemedim başka fragmanın takibiyle meşguldüm. Aklımda burda konuştuklarınızdan anladığım kadarıyla çıkmamış

canım daha çıkmadı fragman .bizde bekliyoz sanırım yarın dönecek.nagiş şekerim levent galiba elayı üzdüğü için ağlıyor

NAGİŞ
05-02-07, 23:08
canım daha çıkmadı fragman .bizde bekliyoz sanırım yarın dönecek.nagiş şekerim levent galiba elayı üzdüğü için ağlıyor

''levent niye ela yı üzüyor'' diye sorsam ayıp olur mu cnm son bölüm çook güzel bitimş ti bana kısaca son durumu özetliyebilr misin? merak ettim :icon_whis

sevgi sihirbazı
05-02-07, 23:09
sevgili deniz ve ayşe, yapmayın yahu.. vallaha mesajlarınızı okuyunca dedim ahanda levent ölmüş.. kesin bu adam gözü toprağı gördü.. yada ciddi bir felaket elanın başında..

hani derler kara kader ağlarını ördü.. artık bu saatten sonra cümlesi iflah miflah olmaz.. yok böyle birşey.. uyuzun bir geliyor beraberinde pisliğiyle tabi ve çevreyi bu pisliğini dağıtıyor.. hepsi bu.. ayrılık mayrılık lafta yahu gönülde değil ki.. son belli ilk kez mi türk yapımı dizi izliyoruz.. aaaa aaa hadi pozitif olak..

ekranda cümle aşıklar ağlıyor kimiside acıdan yuvarlanıyor bu tayfayda levent abide girecek hepsi bu.. çınar gibi oda bulur yolunu salı vermeyin..!!!

adın murattı galiba.ya bak sana tamamen katılıyorum.belki özettede biraz abartı vardır.daha belli değil.ayrıca bu kadın ne kadar canımızı sıkabilir ki en fazla ayşeninde dediği gibi 3 blm falan yani inşallah o kadar kısa sürer.ama tünelin sonu aydınlık millet.nasıl olsa barışacaklar.kim o gamzelere dayanır.hem tanıtımda ne diyodu.levent elayıo sevmekten vazgeçmicek. durun daha yolun başındayız

sondakika
05-02-07, 23:10
''levent niye ela yı üzüyor'' diye sorsam ayıp olur mu cnm son bölüm çook güzel bitimş ti bana kısaca son durumu özetliyebilr misin? merak ettim :icon_whis

sevgili nagiş hiç bilme daha iyi.. en azından mutlu olursun diyeceğim forum zaten yıkılıyor yapma yahu bu sorulur mu şimdi.. :img-cool2 ne sordun nede cevap bekle.. :img-wink:

adın murattı galiba.ya bak sana tamamen katılıyorum.belki özettede biraz abartı vardır.daha belli değil.ayrıca bu kadın ne kadar canımızı sıkabilir ki en fazla ayşeninde dediği gibi 3 blm falan yani inşallah o kadar kısa sürer.ama tünelin sonu aydınlık millet.nasıl olsa barışacaklar.kim o gamzelere dayanır.hem tanıtımda ne diyodu.levent elayıo sevmekten vazgeçmicek. durun daha yolun başındayız

evet efem murat, yani bende onu söylüyorum.. bir müddet süründürme sonra yerleri temizleme durumları olacak.. yerin dibine girdikten sonra çıkış durumları.. ekranlara bakın cümle aşıklar böyle.. levent abi mutlu başladı mutlu gidiyor.. ileriki bölümlerde kırılma sonra sendeleme ve sürünme.. bütün dizilerde müfredat aynı.. alışmak lazım bunlara..

mine172
05-02-07, 23:11
şimdi reklamlarda izledim show tvnin ne yaptıını bir türü anlamıyorum.Çarşamba 21.00 de yaralı yürek başlıyormuş.Ee o zamn dokorlar ne zamn olcak

bostepeli
05-02-07, 23:15

3 bölüm küs olacabilirler he aman bunada şükür ya şu kadın kadrou olursa yandık ah levent ne hale düşürdün bizi ya fragman hala dönmedi beklemekten sıkıldım ya özet heyecanlı karışık ve soru işaretleriyle dolu ben hala hastahane bu elalrın durumunu bu kadar nasıl öğrendi hemen ya bilenlerde dedikoducu bi tip değiller şaşırdım valla ela artık kimseye bakamaz belki hastahanede bu durum elaları gerecek levent ameliyatta kötü bü süpriz bekliyo demek bu bölüm üzülecek ya ev muhabbeti güzel giderken o tlf ya ben orda biticem kesin bu arada denizinş iyidir canım benim

safak86
05-02-07, 23:18
slmlar arkadaşlar..ya ben çok önceden okumuştum ve ihtimal verememiştim..şokum hala ne karısı ya??bu daha önce herhangi bir bölümde geçmişmiydi?yoksa sizler şu dizinin orjinali dediğinize benzettiğiniz yabancı versiyonuna dikkat ederek mi söylüyorsunuz bunları??ya cümleme açıklık kazandırayım:)nerden çıktı bu kadın meselasi ya:img-sorry :img-swoon ??

sevgi sihirbazı
05-02-07, 23:19

eeeeeeeee hadi millet yıkıldınızmı bir iki tüyoyla ya bu arada ben kaçtım size ii geceler.sorunun cvp verdim sana hadi bana by yeni tüyo alırsanız bana öm atın çatlarım meraktanbye :img-yes: bye :img-hyste

sondakika
05-02-07, 23:20
3 bölüm küs olacabilirler he aman bunada şükür ya şu kadın kadrou olursa yandık ah levent ne hale düşürdün bizi ya fragman hala dönmedi beklemekten sıkıldım ya özet heyecanlı karışık ve soru işaretleriyle dolu ben hala hastahane bu elalrın durumunu bu kadar nasıl öğrendi hemen ya bilenlerde dedikoducu bi tip değiller şaşırdım valla ela artık kimseye bakamaz belki hastahanede bu durum elaları gerecek levent ameliyatta kötü bü süpriz bekliyo demek bu bölüm üzülecek ya ev muhabbeti güzel giderken o tlf ya ben orda biticem kesin bu arada denizinş iyidir canım benim

valla bu işler arap saçına döndü iyice.. aslında dönecek.. yahu bu durumda bu adam ameliyata girmesin mazallah keser biçer.. o halde ameliyat olacak hastaya acırım ben... herifin hiç umrunda olmaz valla göz dönmüş bir kere..

ama bu dizilerdeki acıtasyon ve süründürme seansları benim canımı sıkar oldu